23. kolo
07.02.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Calcio Catania 0:1

Dlouho si římské Lazio pohrávalo, až nakonec přišlo to, čeho se všichni obávali. Biancocelesti spadli po nečekané domácí porážce 0:1 s Catanií na sestupové osmnácté místo a na záchranu ztrácejí jeden bod. Výhru sicilskému týmu zařídil po hodině hry jedinou brankou Lopez.

Lazio představilo v základní sestavě trojici nových hráčů - Biavu, Diase a Hiltzlspergera, ovšem ke kýženému úspěchu, jak se nakonec ukázalo, to nevedlo. První střelu na branku Catanie vyslal Sergio Floccari a jen otestoval kvality brankáře Andujara. Brankář Catanie se vyznamenal i při přímém kopu, který rozehrál Mauro Zarate, Lazio z toho vytěžilo pouze rohový kop. Zarate měl pak ještě jednu šanci, ale ani v ní neuspěl. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas otevřela šance Cristiana Llamy, při které ale netrefil branku. Po hodině hry však The Elefantini šokovali celý Olympijský stadion. Na počátku všeho byla přihrávka Giuseppe Mascary na Lopeze, jenž vystřelil a zajistil hostům vedení 1:0. Brzy mohli Sicilané zvýšit, Ricchiutiho pokus zlikvidoval skvělým zákrokem Nando Muslera. Kdo očekával tlak Lazia, tak byl zklamán, Catania totiž vedení v klidu uhlídala a vyhrála 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele