23. kolo
07.02.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - AC Milán 0:0

AC Milán se na půdě Boloni doslova trápil. Rossoneri byli lepším týmem a prakticky celých 90 minut měli trvalou převahu, kterou však nedokázali gólově zužitkovat. S bodem jsou v Boloni samozřejmě spokojeni, pro Milán je to ale další ztráta nejen v boji o Scudetto, ale především o druhé místo.

Diváci na stadionu Renato Dell’Ara neviděli zrovna pohledné utkání. Celkově bylo za první poločas velmi málo šancí. Aktivnější byl hostující Milán, který nastoupil v poněkud netradiční kombinaci dresů, bílý svršek doplnili červené trenýrky a bílé stulpny. Vůbec první střelu na branku vypálil Tiago Silva, bylo to ale z úctyhodné vzdálenosti a samotný pokus příliš starostí domácímu brankáři nenadělal. Také další pokus měl na svědomí AC Milán, konkrétně Andrea Pirlo, jenž hned dvakrát přestřelil, při svém druhém pokusu byl ale velice blízko vstřelení branky. To bylo prakticky z první poloviny zápasu všechno, Bologna branku Milána ohrozila pouze jednou, Di Vaia však vychytal Dida, a tak se šlo na druhý poločas.

V něm pokračovalo snažení Milána, Rossoneri útočili, ale domácí obrana hrála pozorně a většina útočných akcí hostí končila před šestnáckou domácích. Nicméně ve druhém poločase už byl k vidění zajímavější fotbal, ovšem stále útočil jenom Milán. Clarence Seedorf velmi dobře přihrál Borriellovi a ten z otočky trefil pouze bránícího protihráče. Na druhé straně se řítil do zakončení Guana, ovšem byl mu odmáván ofsajd. Asi nejblíže ke vstřelení branky byl Milán po šanci Ronaldinha, brazilský kouzelník totiž napálil břevno. Další šance Milána, který měl trvalou převahu, končily buď před pokutovém území či v náručí brankáře Colomba. Utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou, Milán z nastaveného času čtyř minut už nic nevytěžil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bologna FC 0-2 AC Milán

Góly:Ambrosini,Ronaldinho pen.

FORZA AC MILÁNO

Reagovat
smazaný uživatel

hele co bylo z ronaldinhem proti livornu pls

Reagovat
smazaný uživatel

a proti bologne tak 3:1

goly: ac milan ronaldinho,ronaldinho,boriello, bologna nevim

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 di vaio 1:0 beckham 1:1 borielo 1:2 pirlo 1:3 huntelar 1:4 tak by se mi to líbilo a fak sory ale nevim co s nim bylo před interem byl chlastat ale proti livornu fakt nevím promin

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERVLADIK ronaldinho proti livornu se zranil v 41 minutě když tam byl tak střelil tyč a málem dal gol do šibenice kdyby tam byl celou dobu tak by ac milán vyhrál 3:1 a doufám že ronaldinho nastoupí dneska jo a boriello se píše tak a huntellar tak milán

Reagovat
smazaný uživatel

coze?ze by se huntelaar prejmenoval na huntellara? a ze by do toho sel i borriello?

Reagovat
smazaný uživatel

lol....

Reagovat
smazaný uživatel

To sem tak vtipnej?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele