Serie A - souhrn 15. kola

10.12.2011, 19:58, aktualizováno 12.12.2011, 22:40
Komentáře a souhrny
Pondělní šlágr 15. kola italské nejvyšší soutěže vítěze nepoznal. AS Řím remizoval s Juventusem 1:1, ale i bod stačí Staré dámě k tomu, aby si udržela průběžné první místo, byť má stejně bodů jako druhé Udinese...

AS Řím - Juventus FC 1:1

12.12.2011 20:45

Góly: 6. Daniele De Rossi - 61. Giorgio Chiellini

Domácí AS se i přes hrozivě vypadající marodku popralo s lídrem tabulky a v krásném zápase nakonec uhrálo důležitou remízu. Juventus měl místy drtivý tlak, ale víc jak jednu branku vstřelil nedokázal.

Už po pěti minutách šili domácí do vedení, branku vstřelil Daniele De Rossi, ovšem velkou práci odvedl také Arturo Vidal, jenž míč netrefil a ten propadl do sítě. Giorgio Chiellini po krásné akci 'Staré dámy' srovnal skóre. A o dvě minuty později kapitán Totti neproměnil penaltu, takže se na Stadio Olimpico dnes večer body dělily.

Sestava zraněními a diskvalifikováním zdecimovaného Říma dnes nevypadala jako sestava hodná souboje s tak velkým klubem. De Rossi na stoperské pozici, jeho místo zaujal sotva zletilý Federico Viviani a na hřiště se podíval také Taddei s Grecem. Pozitivní byla souhra Tottiho s Osvaldem, jenž se vrátil po jednozápasovém distanci za útok na spoluhráče Lamelu. Juventus nemohl počítat se službami Mirka Vučiniče, vrátil se ale Andrea Pirlo, na hrotu útoku nastoupil Alessandro Matri.

Od prvních minut se za bouřlivé atmosféry snažil tvořit hru hostující turínský gigant a především zkušenější záloha tvořila po celou dobu tu rozdílovou část obou celků. Ale ani AS nehrálo z výrazně defenzivní taktikou a chtělo favorita potrápit.

Už v páté minutě se mu to povedlo lépe, než kdokoli čekal. Na krátko rozehraný rohový kop se od Tottiho dostal k De Rossimu a 'Capitano Futuro' vrátil míč před bránu takovým způsobem, že ho zmatený Arturo Vidal nedokázal odvrátit a balon se záhadným způsobem pomalu doplazil za brankovou čáru Juventusu - 1:0 pro AS.

Hosté ale nepolevili a dál se tlačili před Stekelenburgovu bránu. V obraně domácích se ale dnes napevno postavila závora tvořená Gabrielem Heinzem a Danielem De Rossim, nepouštějící do své výsostné oblasti mnoho hráčů soupeře. Ale Juventus si přes velké procento držení míče a soustavný pobyt na římské polovině nedokázal vypracovat větší brankovou příležitost, Stekelenburg prováděl spíše rutinní zákroky.

Poklidný zápas holandskému brankáři narušil akorát Vidal, který se střelou snažil napravit svou chybu a aktivní byl také Simone Pepe, kterého ale obrana nakonec zablokovala. To se povedlo Heinzemu také napodruhé, když minutu před koncem prvního dějství podniklo křídlo 'Bianconeri' rychlý protiútok. Do šaten tak odcházel spokojenější Luis Enrique.

Deset minut po přestávce se ale na hosty přece jen usmálo štěstí. Vidal našel hezkým centrem Estigarribiu a ten nahrával před bránu. Z římských obránců byl k dispozici pouze stínující De Rossi a tak se kolos v obraně Juventusu před Stekelenburgem v klidu prosadil - 1:1.

Hned o minutu později mohlo vést opět AS. Nešťastný Vidal fauloval ve vápně Lamelu a míč si vzal na starost expert no.10 - Totti. Proti ale nestál nikdo menší, než Gianluigi Buffon a penaltu vyrazil. Hosté poté vystřídali, na hřiště se dostali Quagliarella a Giaccherini, ale Stekelenburg předvedl famózní zákrok. AS hrozilo spíše z protiútoků. Když už byl na hřišti také Marco Borriello, Lamela proběhl mezi třemi hráči a předložil míč kapitánovi, který ale při obcházení obránce Chielliniho neuspěl.

Vypjatý zápas tak skončil remízou, spokojenější ale mohou být spíše domácí. V příštím kole hraje první Juventus s Novarou, devátý Řím nečeká ale opět nic lehkého, na San Paolo jej přivítá Neapol.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - SSC Neapol 1:1

11.12.2011 20:45

Góly: 70. Ivan Radovanović - 84. Blerim Džemaili

Neapol může děkovat Dzemailimu, který se dokázal prosadit chvíli před koncem a zachránil tím pro hosty alespoň bod. Domácí slaví velký úspěch, remizovali s účastníkem Ligy mistrů.

Na branky si museli fanoušci obou týmů počkat až do druhého poločasu. Nejprve přivodil infarkt hostujícím příznivcům Ivan Radovanovič, poté srovnával Blerim Dzemaili. Walter Mazzari si ale určitě představoval lepší výkon se třemi body v kapse.

Neapol po postupu v Lize mistrů hýřila optimismem a navíc nasadila všechny čtyři ofenzivní klenoty současného kádru, tedy Marka Hamšíka s Goranem Panděvem jako vysunuté záložníky a dva smrtící hroty v podobě dvojice Cavani - Lavezzi před nimi. Novara se musela obejít bez zraněného Paciho, Lisuzza a suspendovaného Meggioriniho.

V první šanci zápasu se ocitla Novara, ke střele se dostal Giuseppe Gemiti, jeho střelu ale vyrazila brankářská jednička De Sanctis. Za Neapol se pokoušel prosadit Goran Panděv, ale svou hlavičku namířil vysoko nad bránu. Samir Ujkani musel zasahovat při centru Marka Hamšíka na Uruguayce Cavaniho, ale nakonec si s touto nebezpečnou situací poradil na výbornou.

Po půlhodině hry se k centru Dosseny dostal Christian Maggio a jeho hlavička nakonec mířila na zadní tyč, tam ho ale domácí obrana zlikvidovala. Obranu Neapole dnes velmi zatěžoval útočník Rubinho, který se prezentoval výborným výkonem. Velké problémy s ním měl především obránce Salvatore Aronica. Na druhé straně si s pronikajícím Lavezzim poradil zkušeně domácí obránce Centurioni, jenž útočníka vytlačil z dobré pozice a symbolicky ukončil první poločas.

Rubinho opět zatápěl obraně 'Partenopei', tentokrát si míč vyměnil s Gemititm a zakončil. Morgan De Sanctis byl ale připraven a střelu kryl. V sedmdesáté minutě byla Novara překvapivě týmem, který se dostal do vedení. Přímý volný kop skvěle zahrál Radovanovič, obranná zeď svému brankáři moc nepomohla, a tak míč nakonec skončil za zády De Sanctise - 1:0 pro Novaru.

Neapol v reakci na gól přešla na změnu rozestavení, na hřiště se dostal Juan Zuniga, o ofenzivu se starali tři útočníci Neapole. Lavezzi ještě vypálil přesně do náruče Samira Ujkaniho, ale za další chvíli už bylo srovnáno. Ezequiel Lavezzi našel volného Hamšíka, jehož střela nakonec přistála u Dzemailiho nohou a ten už neměl problém poslat míč do sítě - 1:1.

Neapol se snažila v závěru utkání strhnout vítězství na svou stranu, ale neuspěla. A výsledek se nepodařilo změnit ani hráčům Novary, utkání tedy skončilo nečekanou remízou.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Calcio Catania 1:1

11.12.2011 15:00

Góly: 70. Simone Tiribocchi - 18. Nicola Legrottaglie

Catania dokázala vybojovat bod proti domácí Atalantě. A to přes vyloučení Nicolas Spolliho, který už do druhého dějství nastoupit nemohl. I proto má bod velkou cenu.

V osmnácté minutě šli hosté do vedení, gól vstřelil zkušený obránce Nicola Legrottaglie. Velké komplikace ve zdárně se vyvíjejícím utkání přišly před poločasem, kdy dostal druhou žlutou a tím pádem červenou kartu obránce Spolli a značně tím snížil šance Montellova výběru na bodový zisk.

Druhá branka zápasu přišla z kopačky střídajícího veterána Simone Tiribocchiho v sedmdesáté minutě. A i když se domácí snažili zvrátit stav utkání ve svůj prospěch, Catania dobře dodržovala taktické pokyny mladého trenéra a nakonec cenný bod získala.

Atalanta na svém stadionu Atleti Azzurri d'Italia neprohrála, navíc před tímto duelem poslední čtyři zápasy nenašla přemožitele. V první šanci se objevil Germán Denis, nejlepší střelec celé soutěže. Míč mu připravil kolega ze zálohy Simone Padoin, ale tentokrát střelec svůj účet nevylepšil.

Alessandro Potenza poté vystrašil brankáře Consigliho, ale rána ze třiceti metrů mezi atalantské tyče nezapadla. To vzápětí napravil zkušený obránce Legrottaglie. Naběhl si na centr Marcheseho a hlavou umístil míč přesně do míst, kam Consigli nedosáhl - 1:0 pro Catanii.

Stejná situace byla k vidění na opačné straně, po centru Potenzy hlavičkoval Gennaro Delvecchio, ale ten už nebyl tak úspěšný jako jeho soupeř. Mariano Andujár se poté vytáhl proti Denisově střele a Catania se těšila z dobrého výsledku. Dlouho její radost ale netrvala, před poločasem se kvůli dvěma žlutým kartám musela rozloučit s důležitým článkem základní sestavy, obráncem Spollim.

Atalanta podle očekávání dominovala celému druhému poločasu, střílela a snažila se využít početní převahu, dlouho ale její úsilí postrádalo efekt.

Střídající Tiribocchi poslal po hodině hry svou hlavičku nad bránu Andujára. Maximiliano Gonzalez se ale vyznamenal, když našel z rohového kopu v pokutovém území Catanie naprosto nehlídaného Tiribocchiho, který napálil míč za záda bezmocného Andujára - 1:1.

Atalantu srovnávací branka nabudila, o pár vteřin později mohla jít dokonce do vedení, to by ale nesměl Guido Marilungo trefit jen dobře postaveného Mariana Andujára. Zápas tak skončil remízou, Catania je na devátém místě, Atalanta na třináctém.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Milán 2:2

11.12.2011 15:00

Góly: 11. Marco Di Vaio, 73. Alessandro Diamanti - 16. Clarence Seedorf, 72. Zlatan Ibrahimović (pen.)

AC Milán dnes nedokázal vyhrát nad houževnatou Bolognou. Ačkoli otočil skóre zápasu, Bologna dvě minuty poté srovnala stav na 2:2 a výsledek už si vzít nenechala.

Marco Di Vaio šokoval fanoušky AC, když hned na začátku utkání poslal svůj celek do vedení, ale vzápětí ho parádní ranou napodobil Clarence Seedorf. Holandský veterán prokázal své kvality a pomohl týmu k obratu. Ten završil švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovič proměněnou penaltou. Ale uběhly jen dvě minuty a srovnal Alessandro Diamanti.

Ibrahimovič mohl skórovat už na začátku utkání, po pouhých třech minutách ale pálil z přímého kopu nad bránu, stráženou gólmanem Gilletem. Na druhé straně zkoušel své štěstí Marco Di Vaio, další velká postava historie Bologně. Ale ani on nezamířil přesně a brankář Amelia mohl být zatím klidný.

Di Vaio ale své zaváhání napravil v jedenácté minutě. Rychlý protiútok vedený Diamantim zakončil podél bezmocného Amelii právě Di Vaio a fanoušci mohli začít slavit - 1:0 pro domácí Bolognu.

Jejich radost ale trvala jen pět minut. Po kombinaci s Boatengem se krásnou ranou prosadil zkušený Seedorf a srovnal stav utkání. Srovnání nabudilo favorita a Gilletovým směrem brzo létaly další projektily - Alberto Aquilani ani Prince se ale neprosadili.

Skvělý zákrok musel vytáhnout Gillet také proti krajnímu bekovi Milána Abatemu, jenž ho zaměstnal skvělou ranou. Spoluhráče napodobil opět střelec z větší vzdálenosti, Prince Boateng. Své štěstí zkoušel také mladý Uruguayec Ramiréz.

Také druhý poločas začali domácí lépe, prosadit se zkoušel opět Di Vaio, tentokrát byl Amelia na místě. Do vedení šel ale Milán. Obránce Raggi krátce po sedmdesáté minutě fauloval uvnitř pokutového území Ibrahimoviče a kanonýr napálil míč do sítě - 2:1 pro Milán.

Radost ale hostům nevydržela dlouho, dalo by se říct, že její trvání bylo ještě kratší, než oslavy domácích fanoušků po prvním góle. Alessandro Diamanti vypálil zprostřed pokutového území tvrdou ránu a Amelia byl bez šance - 2:2. Skóre se už neměnilo, což znamená, že Milán ztrácí důležité body v boji o Scudetto. Bologna se drží dvě místa nad sestupovou zónou.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Parma FC 0:0

11.12.2011 15:00

Góly: -

Ani Sebastian Giovinco nedokázal vyzrát na obranu Cagliari, tomu se dnes opět nedařilo a tak diváci na Stadio Sant' Elia branku nakonec neviděli.

Michael Agazzi, brankář domácího celku - ten má hlavní zásluhu na čistém kontu svého celku. Hosté byli totiž jasně lepším týmem, snažili se tvořit hru a získat potřebné body, ale nedokázali najít cestu za Agazziho záda.

Daniele Galloppa měl asi největší šanci na skórování, v samém závěru utkání mohl rozhodnout a vstřelit branku, ale opět výborný Agazzi rozhodl o tom, že se na Sardinii se budou dnes body dělit.

Na domácí půdě to Cagliari zatím příliš nejde, vyhráli zde pouze jednou a tuto špatnou bilanci chtěli přirozeně napravit. Dnes ale nemělo Cagliari svůj den, mnoho věcí se nedařilo a hra působila místy spíše chaoticky. Se štěstím tak bere bod, především díky skvěle chytajícímu Agazzimu.

Od začátku větral obranu domácích aktivní střelec Sergio Floccari, jenž se vrátil po zranění znovu do základu a útok Parmy tak nabývá opět o něco lepších rozměrů. už po pěti minutách se téměř hosté radovali, právě Floccarimu nechybělo mnoho k překonání Agazziho, ale brankář se poprvé a ne naposled vyznamenal.

Další podobnou příležitost měl po centru Zaccarda opět vytáhlý útočník, ale Agazzi měl dnes výtečnou formu. Před poločasem se do útoku hrnuli také domácí, Andrea Cossu rozvinul útok, který zakončil Joaquín Larrivey křížnou střelou do míst, kde se pohyboval Antonio Mirante.

Cossu byl aktivním kouskem sardinské skládanky také po poločase, jeho centr zpracoval Lorenzo Ariaudo, ale branka z jeho šance nepadla. Mirante se musel činit také deset minut před koncem, když střelec Ibarbo našel v pokutovém území volného Andreu Cossua, který ale nevypálil dostatečně přesně.

Poslední a největší šanci měl hostující Daniele Galloppa, který překonal Agazziho po nahrávce Valianiho, ale brankář se stihl přmístit s velkým nasazením a rychlostí a téměř jistý gól vytáhl na roh. Z něho už Parma neudeřila a tak se oba celky rozcházejí s bodem na kontě. Cagliari je osmé, Parma má o bod méně a sídlí na dvanácté pozici.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Chievo Verona 2:1

11.12.2011 15:00

Góly: 68. Antonio Di Natale, 79. Dušan Basta - 83. Alberto Paloschi

Antonio Di Natale, velká hrající legenda Udinese, zajistil svému týmu další cenné tři body, veronský celek stačil akorát v závěru utkání zkorigovat stav. Do výsledku zítřejšího zápasu Juventusu s Římem je tak Udinese první.

Di Natale dal svůj desátý gól v sezoně a poslal svůj tým do vedení. Výsledek pak pojistil obránce Dušan Basta, za hosty snižoval sedm minut před koncem Alberto Paloschi.

V první šanci zápasu se ocitl veronský záložník Luciano, k němuž propadl centr Sammarca. Záložník ale nedokázal přesně zamířit a míč proletěl vedle vzdálenější tyče Handanovičovy brány. Pak ale převzalo otěže zápasu do rukou Udinese a sevřelo je velmi pevně. Rychlé kombinace, zdobící poslední dobou tým trenéra Guidolina a smrtící protiútoky, to jsou hlavní přednosti současného Udinese.

Po půlhodině se jejich snaha projevila i šancí Kwadwa Asamoaha, ghanský záložník ale z hranice pokutového území netrefil přesně a jeho střela zamířila vedle brány. Stefano Sorrentino měl plné ruce práce také před poločasovou přestávkou, do míče se opřel Mehdi Benatia a vyzkoušel pozornost italského brankáře.

Udinese nastoupilo do druhého poločasu s jasným cíle, vyhrát a dostat tím Juventus pod tlak. Neuplynula ani celá hodina hrací doby a pěknou akci rozehrál Mauricio Isla. Jeho střelu se snažil dorazit Antonio Di Natale, ale Boukary Drame na poslední chvíli jeho pokus zablokoval. Podobný zákrok musel vytáhnou také další obránce Chieva, jmenovitě Nicolas Frey, který zabránil gólu z kopačky Basty.

Gól, visící ve vzduchu, přišel z kopačky Di Nataleho a byl to jeho desátý zásah v sezoně. Obrana hostí si nedokázala poradit s rohovým kopem a Udinese trestalo. Isla vrátil míč do ohně a Di Natale jím zapálil nadšení domácích příznivců - 1:0 pro Udinese.

Hlavní tahoun 'Zeber' měl velký podíl i na dalším gólu, jeho rohový kop se záměrně potkal s hlavou Dušana Basty a ten míč nasměroval za Sorrentinova záda. Když se zdálo, že je o osudu utkání rozhodnuto, sedm minut před koncem snížil střídající mladík Alberto Paloschi. Handanovič na jeho střelu neměl šanci dosáhnout, víc už ale Chievo nestihlo a tak klesá na patnáctou příčku.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 2:0

10.12.2011 20:45

Góly: 41. Giampaolo Pazzini, 49. Yuto Nagatomo

Claudio Ranieri může opět dýchat volněji, domácí fanoušci budou spát s větším klidem a Pazzini se po dlouhé době opět trefil. Naopak florentský tým nedokázal navázat na výhru proti AS, domů se vrací bez bodu.

Giampaolo Pazzini a Yuto Nagatomo vstřelili po gólu, Fiorentina skórovat nedokázala a tak se 'Nerazzurri' mohou radovat z výhry, na kterou dlouho čekali. Nicméně nutno dodat, že Fiorentina nebyla právě těžkým soupeřem, dnes její výkon nepřipomínal formu z minulého zápasu.

Dvě prohry po sobě, nejprve porážka od Udinese v rámci domácí soutěže, poté prohra s CSKA v milionářské Lize mistrů. Tuto narůstající sérii chtěli dnes hráči milánského Interu ukončit. V cestě jim stála Fiorentina a také mnoho zraněných na vlastní straně barikády. Mimo hru byli kapitán Javier Zanetti po první červené kartě kariéry v Itálii, dále například Forlán, Sneijder, Jonathan nebo Chivu se Stankovičem. Na straně Fiorentiny nenastoupil na poslední chvíli zranivší se Stevan Jovetič, hlavní to hvězda celku z města renesance. Nastoupit nemohli ani Cassani, Cerci nebo Montolivo.

Inter byl od začátku aktivnějším týmem, ve třetí minutě musel Boruč likvidovat kombinaci Coutinha s Pazzinim. Domácí byli nadále lepším týmem, dařilo se jim držet míč a hosty nepouštěli do větších příležitostí. Domácí obrana byla vcelku pozorná a celý tým se snažil odčinit poslední nejen ligová zklamání.

Na světelné tabuli svítila třicátá minuta, když si Inter vypracoval další a tentokrát opravdu velkou šanci na otevření skóre. Na bližší tyč branky polského brankáře mířil opět mladý Phillipe Coutinho, který s lehkostí utekl po straně obránci Gamberinimu a nebezpečně vystřelil. Ale také tentokrát byl strážce svatyně hostí připraven a udržel bezbrankový stav.

Inter ale ještě v prvním poločase nakonec florentský zámek prolomil. A symbolicky se o to postaral právě bývalý útočník Fiorentiny, Giampaolo Pazzini. Coutinho našel svého spoluhráče skvělou nahrávkou a Pazzini neměl se zakončením větší problémy. Svou první brankou od poloviny září stanovil průběžný výsledek na 1:0 pro domácí.

Z kabin přišli domácí jako pokropeni živou vodou a na skóre se jejich snaha projevila vzápětí. Tři minuty po změně stran vstřelil druhý gól za Boručova záda obránce Yuto Nagatomo. Velkou zásluhu na gólu měla ale také hostující Manuel Pasqual.

Gilardino se snažil zkorigovat výsledek, stejně tak Cesare Natali, ani jeden se ale nakonec neprosadil. Cesarovi nadělal menší problémy tečovaný centr Vargase a branku nevstřelil ani na druhé straně krásně pálící Thiago Motta. Třetí branku mohl po centru uzdraveného Maicona přidat Sulley Muntari, ale nikým nehlídán nedokázal míč nasměrovat mezi tři tyče. Co je podstatné, Inter porazil svého soupeře a výhra jej prozatím katapultuje na devátou příčku.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Cesena 0:1

10.12.2011 20:45

Góly: 63. Adrian Mutu

Jakoby se dnes rozstříleli bývalí hráči Fiorentiny. Nejprve se za Inter trefil Pazzini, v dalším zápase dal branku útočník Adrian Mutu, který ve Fiorentině také strávil několik úspěšných let. Navíc jeho branka znamenala překvapivou výhru Ceseny.

Palermo sice vyhrálo šest zápasů na domácí půdě, ale dnes byla tato úspěšná série pokořena. A to soupeřem nečekaným a možná podceňovaným - Cesenou. Jejímu překvapivému kousku napomohlo vyloučení Muňoze v dresu Palerma.

Palermu se naprosto nedaří na hřištích soupeřů, zato vše vyvažuje svou formou na 'La Favorita'. Zápasy jako na houpačce pomalu přestávají dělat fanouškům dobře, dnešní zápas jim na radosti nepřidal. Nutno podotknout, že Palermo sužuje rozsáhlá marodka, týkající se především útočné části týmu. Mimo hru jsou například Igor Budan, Abel Hernandez nebo Eran Zahavi. Hosté přijeli bez brankářské jedničky Antonioliho, jehož na marodce doplnili Martinéz, Comotto nebo Lauro s Coluccim.

Adrian Mutu dnes opravdu řádil a brankář Benussi měl doslova plné ruce práce. Nejprve musel zneškodnit nepříjemnou střelu rumunského útočníka, poté vytáhl famózní zákrok při zlikvidování další veteránovy šance. Palermo dnes předvádělo od začátku nejistý výkon, který musel častokrát hasit až na poslední chvíli brankář Benussi. V další velké šanci se objevil Brazilec Eder, ale bránu přestřelil.

První velkou šanci Palerma měl na starosti Acquah. I když měl šanci nahrávat na lépe postaveného Miccoliho, zvolil střelu a přestřelil. Benussiho opět prověřil Candreva a Palermo stáhlo ze hry nevýrazného Bačinoviče, jehož nahradil Bertolo. A to se ukázalo být velmi zajímavým tahem trenéra Mangii. Právě spolupráce nově příchozího středopolaře vedla k velké šanci Palerma, kterou zakončil Matias Silvestre. Ravagliu ale nepřekonal.

V další šanci se ocitl Ghezzal, ale branku netrefil. První žlutou kartu uviděl Muňoz za faul na pronikajícího Edera a následně přišla pro Palermo rána ještě horší - z rohu si míč našel hlavu Mutua a Rumun se po hodině hry prosadil - 1:0 pro Cesenu. Když se Palermo nadechovalo k odporu a zvrácení zápasu, přišel další trest - druhou žlutou a tím pádem červenou kartu viděl obránce Muňoz a naděje Palerma na bodový zisk se začaly rozplývat. Poslední šanci na zvrácení mělo opět Palermské eso jménem Fabrizio Miccoli, ale ani tentokrát nebylo Palermu přáno.

Jedna dlouhá série tak končí, Cesena překvapivě ale zaslouženě odjíždí se třemi body. Pro Palermo to znamená zatím šestou příčku, Cesena se pomalu zvedá, ale ani zlepšení jí nestačí na lepší, než osmnácté místo v průběžné tabulce.

Více informací k zápasu

US Lecce - SS Lazio 2:3

10.12.2011 18:00

Góly: 12. David Di Michele (pen.), 59. Stefano Ferrario - 28. Miroslav Klose, 48. Lorik Cana, 87. Miroslav Klose

Lazio v napínavém a krásném duelu nakonec přestřílelo Lecce 3:2 a udrželo kontakt s největšími rivaly na titul. Smutnou premiéru na lavičce Lecce zažil Serse Cosmi, jeho svěřenci přitom mohli vyhrát, kdyby nezahodili obrovské množství šancí. Rozhodující trefu přichystal tři minuty před koncem Miroslav Klose.

Lecce se ujalo vedení hned ve dvanácté minutě. Sprintujícího Di Micheleho nedovoleně zastavil brankář Marchetti a rozhodčí nařídil pokutový kop. Pravdou je, že Marchetti měl být za svoje počínání vyloučen, to se ale nestalo, sudí ukázal jen žlutou kartu. Každopádně penaltu sám Di Michele proměnil a Lecce vedlo 1:0.

Tím ale šance domácích neskončily. Velmi dobrou střelou se prezentoval Muriel, Marchetti však jeho úmysl odhadl a střelu zneškodnil. Za chvíli se ocitl v gólovce autor první branky Di Michele, Cuadrado dlouho váhal, nakonec se rozhodl pro přihrávku a Di Michele trefil jen dobře připraveného Marchettiho. Ve 28. minutě se hosté dočkali vyrovnání, Diakité hlavičkoval a Klose jeho střelu ještě před brankou zasáhl a vstřelil gól - 1:1. Po chybě Giacomazziho dokonce mohlo dojít k obratu, Lulič ale netrefil branku.

Šance na obou stranách pokračovaly, neuvěřitelnou tutovku zahodil Muriel. Ten se ocitl po individuální akci sám před Benassim, mohl ještě přihrávat, ale zvolil zakončení a netrefil branku. Vzápětí mohl přijít trest, ale Rocchi z těžké pozice rovněž netrefil branku.

V prvním poločase se tedy bylo na co dívat a platilo to koneckonců i pro druhou půli. Ve 48. minutě šli totiž hosté do vedení, Klose přihrál do pokutového území Canovi a ten střelou podél Benassiho zajistil hostům vedení - 1:2. Odpověď Lecce trvala jedenáct minut, pak rozehrál nadějnou standardní situaci Olivera, Muriel opět váhal s koncovkou, nakonec na zadní tyči našel Ferraria, který hlavou srovnal na 2:2. Lecce pak mohlo strhnout vedení opět na svojí stranu, Di Michele si pohrál s obranou Biancocelesti, ale v tutovce nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. To byla obrovská šance, za jejíž nevyužití nakonec domácí zaplatili. Tři minuty před koncem našel nádherným centrem Cissé Kloseho a německý útočník hlavou vstřelil svojí druhou branku v zápase a celkově třetí Lazia. Římský celek tedy vyloupil Via del Mare a připisuje si další důležité tři body.

Více informací k zápasu

AC Siena - Janov CFC 0:2

10.12.2011 18:00

Góly: 57. Marco Rossi, 90. Rodrigo Palacio

Rovněž zápas mezi Sienou a Janovem nabídl atraktivní podívanou. Domácí doplatili na spalování šancí a jelikož Janov dvě branky vstřelil, odvezl si ze Sieny výhru 2:0 a s ní spojené tři body.

První šanci zápasu měla Siena, jmenovitě útočník Calaio, který zkusil štěstí z poměrně velké vzdálenosti. Branku nakonec těsně přestřelil. Na druhé straně velice nebezpečně hlavičkoval Granqvist, k brankové radosti mu scházelo pár centimetrů. Další šanci měla znovu domácí Siena, D’Agostino zahrával volný přímý kop, na centr si naskočil Terzi a znovu šel míč těsně vedle branky. Oba celky jakoby se střídaly v šancích, dalekonosnou přízemní ránu předvedl hostující Merkel, Brkič se natahoval, ale zasahovat nemusel. Přesnost - to byla největší překážka vůbec, v další vyložené šanci selhal Calaio, není překvapením, že netrefil branku.

Po změně stran konečně padaly branky a to výhradně do domácí sítě. Constantův centr nedokázal propasírovat za Brkičova záda Merkel, ovšem dorážející Rossi měl velice snadnou úlohu a dorážkou poslal Grify do vedení - 0:1. Siena se pokoušela o vyrovnání a byla neskutečně blízko. Destro měl sám před Freyem spoustu času rozmyslet se, kam míč pošle, nakonec napálil břevno a zmařil tak největší šanci na vyrovnání - trestuhodná situace.

I nadále se bylo na co dívat, pořád pumelici vyslal Rossi a Brkič se musel pořádně natahovat. Také Janovští dokázali spálit nemožné, zblízka hlavičkoval Merkel, jenže opět netrefil branku. Grify to ale nemuselo tolik mrzet, neboť jim se vstřelit branku podařilo. Centr Jankoviče ještě Palacio do branky nedostal, ale při samostatném úniku v nastaveném čase nezaváhal a pojistil výhru Janova - 0:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1486025:1130
2.Udinese Calcio1493218:730
3.AC Milán1484231:1628
4.SS Lazio1484222:1128
5.SSC Neapol1456322:1421
6.Città di Palermo1462616:1620
7.Janov CFC1353516:1618
8.Cagliari Calcio1446412:1318
9.AS Řím1453616:1818
10.Calcio Catania1446415:2018
11.Inter Milán1352616:1817
12.Parma FC1452715:2017
13.Atalanta BC1457217:1616
14.ACF Fiorentina1444613:1316
15.Chievo Verona1444611:1816
16.Bologna FC1443713:2015
17.AC Siena1435614:1414
18.AC Cesena143387:1512
19.Novara Calcio1425715:2511
20.US Lecce14221013:268
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (114)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kloseeee

Reagovat
smazaný uživatel

Klose jede jak drak

Reagovat
smazaný uživatel

lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Klose je zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Mrioooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka mohla klidně zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale místo Casseny by mohla sestoupit Siena

Reagovat
smazaný uživatel

Miro Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Miro neskutečně ožil, paráda.

Reagovat
Pipo123

Bolo to hrozné, hrozný výkon, a tie zranenia, Biava a Marchetti zranený, Marchetti údajne pretrhané väzy v kolene a môže chýbať až 6 mesiacov. Hrôza, máme obrovskú smolu.

Reagovat
Votas

v lednu Viviano?

Reagovat
Pipo123

Já by som dal šancu Carrizovi

Reagovat
smazaný uživatel

kde si počul, že má údajne pretrhané väzy? lebo odchádzal po svojich a ukázal zdvihnutý palec, tak som myslel že to bude OK

Reagovat
Pipo123

Čítal som po zápase nejaký článok na it stránkach, ale to bolo len predbežné, ten palec sa mi zdalo že ukazoval Carrizovi ktorý ho striedal, dali mu aj tu blbost na koleno aby ho mal spevnené.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz citam, ze minimalne mesiac bude mimo, tak snad to nebude viac, velmi som mu zelal navrat do reprezentacie

Reagovat
smazaný uživatel

No to určite Aby sme posilovali konkurenciu o LM Ani náhodou im ho nemôžeme dať

Reagovat
Ferguson6

Veľká škoda, že Djibrilovi to nestrieľa

Reagovat
Pipo123

Nahral na rozhodujúci gól

Reagovat
Tsigi

Klose je jediná jistota mýho fantasy týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte vyhrať zápas v Janove, ktorý máme k dobru, potom následne na to vyhrať zápas proti Cesene, ktorá momentálne zostupuje a hneď z nás pôjde strach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak uz tam dejte tech 17

Reagovat
cresposuper

Pekný výkon dnes.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Kuckovu kvalitu odhadujem niekde cca na Muntariho. Ale tak to je naša filozofia, žiaľ. Dať za hráča na lavičku 10 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka je kauf do zakladu.Najprv ho Deki,Esteban a Thiago trochu zaucia,co to znamena hrat DM v Interi a pojde to,do 2 sezon je Giorgio zaklad

a ja myslim ze ideme dorou cestou.Branca spominal,ze kvoli FFP nebudu peniaze na hotovych hracov,bude potrebne si ich vychovat.A to sa aj robi,postupne sa tvori nova kostra timu a zapracuvaju sa mladi. (aj preto ten vypadok vykonnosti)

Ranocchia,Alvarez,Coutinho,Pazzo,Zarate,Viviano,Castaignos a tiez stale Wes. Vacsina z nich tvori buducnost Interu.Par z nich sa nechyti,ale sancu dostanu a uvidi sa kto ma na to tvoit novy velky Inter

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ďakujem pekne, ak by bola budúcnosť Interu v Záratem (ktorý by mal odísť) alebo Alvarezovi. Castaingos, Coutinho možno časom. Viviano je fajn, len bude čakať ešte minimálne 3 roky, kým Cesar odíde?! Či predáme kvalitne chytajúceho Cesara a pôjdeme do menšieho experimentu a stavíme na Viviana? Za Ranocchiu sme nedali necelých 20, tak ten základ musí hrať Sneijder je otázka, nemusí sa hrať LM budúcu sezónu a jeho odchod je spomedzi všetkých hráčov základu najpravdepodobnejší.

Reagovat
lnterista

cekal jsem holomajznu ale musim rict ze jsem mile prekvapenej...Fiore pro me velke zklamani...docela pred zapasem strach ale jeden z nejslabsich souperu letos

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral ale Jovetič, tak by našu obranu trochu pocvičil Ale zas nám keby hral Zanetti, Sneijder,Forlán,Chivu,Stankovič, tak by to tiež bolo o inom

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu?

Reagovat
smazaný uživatel

Globálne je na ľavej strane obrany lepším hráčom ako Nagatomo. Nagatomo je taký plaško a dosť často to zvykne v kľúčovom momente dosrať. Napríklad v minulom zápase prihral Moskovčanom na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ze je lepsi ale stale to nie je rozdielovy hrac ale tvoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Do svetovej špičky nepatrí, to je jasné. A či je rozdielový hráč alebo nie, o tom sme sa nebavili. Ale zas to nie je ani napríklad Stankovič, takže tomu potom nerozumiem, že si vypichol práve Chivua, ktorý je ale hráč do základu

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa Chivu nepaci...ty si pisal hracov s ktorymi by to bolo o inom myslim ze Chivu tam nepatri aj ked ma svoje kvality

Reagovat
smazaný uživatel

A tie kvality, ktoré má, sú celkovo na vyššej úrovni ako u Nagatoma, ktorý hral základ. I keď zrovna dneska sa trafil, pričom sa ale k tej lopte dostal ako slepé kura k zrnu

Reagovat
smazaný uživatel

pekny to bol gol alebo zlepenec?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z týchto dvoch možností by som si vybral toho zlepenca

Reagovat
Jajinek

zase nevím, jestli mám být rád, že odemně chytáš dobré názory, nebo být smutný, že mi kradeš věty z úst, aby jsi tady byl zajímavej

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTER!!!!Hej chlapy kdo tu vi neco o tom Kuckovi fakt ma prijit??No nevim nevim ale snad by se mohl prosadit....

Reagovat
smazaný uživatel

vcera sa mi zdal ten kurz na vyhru Palerma 1,65 dost vysoky myslim ze ho aj zodvihli z 1,56 alebo tak dako tusil som ze to bude nejaky oj*b neviem ci to bolo predane Cesene alebo co ale to mala byt tutova jednotka v kurze 1,4..nastastie som to nedal lebo som mal z toho dobru predtuchu na oj*b

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

tohle byl zrovna těžkej zápas na sázení, postavení Ceseny neodpovídá kvalitě kádru, pod novým trenérem se zvedli, vyhráli 2 zápasy ze 4, prohráli jen na Juve a hodně smolně doma s Lecce v prvním zápase pod Arrigonim

Reagovat
smazaný uživatel

neznam kvalitu kadra Ceseny viem akurat to ze tam kope Mutu, no pri sucasnej domacej forme Palerma to mala byt 1nicka, nezdalo sa mi to ze kurz siel hore na Palermo..dalo sa ocakavat ze to bude nejaky vymrd..

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ten Pazzo si mohol nechat ten gol do 2 polcasu odpalil mi xku polcas a 20 euri

Reagovat
smazaný uživatel

sračkoidní zápas..., se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som sa chystal napisat ze skoda ze uz GATTUSO tak malo prispieva hlavne tvoje pozapasove komenty mi chybaju Sice je to necakane dost strucny komentar od teba ale asi to vystihuje ten dnesny zapas najlepsie

Reagovat
Yanek

Tezko se hraje, kdyz si Van Bommel s Aquou zase vybrali zapas, v kterem budou nulovi. Pato bez formy, i kdyz se snazil, Robinho taky. Obrana dost derava a Amelia tomu nasadil korunu. Jedine pozitivum z dneska je Abate.

Tesim se na dobu, az se nekteri tady budou starat o svuj klub vic nez o vsechny ostatni.

MILAN PER SEMPRE!!!

Reagovat
maras93

Ta doba nikdy nenastane. Protože s kluby je to stejné jako s lidmi. Nikdo neřeší jen sám sebe, každý řeší a pomlouvá druhého/ druhé

Reagovat
smazaný uživatel

...,aneb remíza s Viktorkou Plzeň nebyla náhoda Na to jim moc kolísá forma. Rozdíl byl dneska jenom v kvalitě - mít Boloňa kvalitnější hráče, tak by vyhrála i jsem jí to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

*na titul mají moc kolísavou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna si tu remizu zaslouzila. Takze vysledek je tak nejak spravedlivy. Snad pujdou trochu nahoru nerad je vidim takhle na hrane sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň jeden tým ztratil body

Reagovat
panca

jinak pato je dost daleko od sve prumerne formy. Takhle spatne nehral nikdy a to ani kdyz se vracel po zraneni

Reagovat
Yanek

Nechapu, kde je v nem problem. Snazil se a makal pro tym, ale hrozne kazil i jednoduche situace. Nejhorsi je, ze Robinho je mimo jeste vic a El Shaarawymu se sance od zacatku z principu neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Pato ma formu uplne mimo...ale problem je aj v tom ze nedostava on ani utocnici vo vseobecnosti dostatok podpory od zalohy..niet tam kreativneho zaloznika ktory by im dal poriadnu loptu a vytvoril tutovku ... Inak ty fandis AC?? Lebo niekedy vidim od teba pozitivny prispevok smerom k AC inokedy ich nazyvas zkorumpovanymi..

Reagovat
panca

jj fandim, ale to mi nebrani v tom si na ne zanadavat a kdyz vidim ruku seedorfa, tak nemam problem priznat, ze to byla jasna pentle

Reagovat
smazaný uživatel

svýmu oblíbenýmu týmu nadávat do zkorumpovanců? to už je trochu moc ne?

Reagovat
panca

ja jim nenadavam popisuju, co vidim a ze jsou moji oblibenci neznamena, ze je budu slepe hajit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nikto od teba necaka aby si slepo hajil..Ale podozierat klub ktoremu fandis z korumpovania..je trochu silne..Ja som tiez v pohode priznal ze to penalta mala byt ale to neznamena ze ich budem nazyvat zkorumpovanymi...co potom dalsi priebeh zapasu (nasa neuznana penalta) maximalne vyvratilo..sudi zapas nezvladol...Proste mi to pride divne aby fanusik takto isiel proti svojim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je neskutečný jak tyhle týmy ze spodku mají vždy jednoho super utočníka jako Cesena Mutua,Bologna Di vaia a je neskutečný co ti útočníci vždy předvedou.Dneska Di Vaio parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna tento zapas nadherne ukazal aku vahu ma ked chyba hrac tipu Nocerina ktory ten zapas odjazdi a bojuje bez prestavky...Prave ta jeho vola a bojovnost dnes chybala...Bez neho bola zaloha polovicna....Tuto sezonu sa z neho pre nas stava jeden z klucovych hracov..Chcelo by to nejakeho tvoriveho a bojovneho zaloznika este zohnat v zime alebo aspon v lete...

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Bommel byl dnes hrozně pomalý a obecně jsme byli u většiny situací při nejlepším ve stejný čas jako boloňští, což nám zápas strašně stěžovalo. přesně na takové soupeře je vhodný Nocerino, Seedorf mě kromě gólu a úvodních 20ti minut nenadchnul. nelíbilo se mi to, nemělo to tempo, sudí bohužel chyboval, my taky, bylo to celé tak nějak přes závit..., a to se nám v Bologni tradičně daří. o únavě se dá jen stěží mluvit, přestože to unaveně vypadalo..., a to mě trochu straší. příští 2 zápasy musíme bezpodmínečně vyhrát, na jaře míváme další tradičně pomalý rozjezd a to si letos podle všeho nemůžem dovolit..., i když by o slabších jarech mohl Juventus vyprávět. doufám, že se v Dubaji pořeší ta obrana, alespoň v rámci možností..., není to jen o jménech, je to o herním stylu a poslední dobou se zase dostáváme strašně snadno do potíží s brejky. není se moc čemu divit, Aquilani se nasune, Prince si zběhne, kraje roztáhnou šířku u šestnáctky soupeře, ztratí se míč, Seedorfa úvodní fáze brejku vyloženě mine a samotný Bommel vážně není schopný hráče jako Ramirez a obecně typu Sanchéz bezpečně zachytávat...

Ameliu jsem pochválil a ten se okamžitě vrátil do loňských kolejí...

kdo se mi letos vyloženě líbí je Prince...

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
panca

prince ma od nas nejlepsi formu. Ja bych jeste pridal abateho a posledni dobou se do toho dostava nocerino

Reagovat
GEGE

Minulou sezonu hlavně dost podržel Abbiati.Zatímco letos už nasekal par hrubic a ještě je do toho bývá zraněný a Amelia zatím není zdaleka jeho nástupcem...Jak říkaš se zalohou v tomto složení se brání těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy s Bolognou většinou bývají holomajzna. V záloze tvrďáci typu Mudy, Peréz jištění v zadu ještě tvrdším Portanovou spoléhajíc se na brejky Ramireze a Diamantiho, ze kterých těží Di Vaio. Nepříjemný soupeř pro každý tým v calciu...ale příští kolo tipuju že už budete mít 3 body.

Reagovat
10

+Raggi, Loria, to je klub rváčů, s nima to vždycky bolí......asi nejtvrdší tým v calciu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dost brusičů tam maj...a třeba i ti trošku kreativnější jako Krhin nebo Konem dokážou pěkně zajet do noh...

a když už vedou, tak tam ještě pošle jako pojistku 3. stopera

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně nejtvrdší, takhle oni to tam vedou už dlouho..., jejich tradiční 3 řezníci v záloze už do Calcia patří. hrát jinak, nejspíš okamžitě spadnou, jenže oni to prostě urvou silou + Di Vaio, Ramiréz a nově Diamanti. nemluvě o Piolim, který je kvalita...

nicméně přesto jsme odtamtud většinou vozili 3 body...

Reagovat
10

oni už to podle toho jejich modelu začínají stavět ve více týmech, třeba v Ceseně...vám se proti jejich fotbalu daří, naopak Juve má s nima v posledních letech pravidelně problémy

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu je to jen těžko někdy posune někam nad 15.místo..., a Di Vaio nebude hrát věčně.

Reagovat
Jajinek

Telenovela Yanek vs. Mexés je ještě větší bžunda než telenovela já vs. MSgoo...a to jsem si myslel, že nás v ubohosti asi už nikdo nepřekoná...

Reagovat
Yanek

Ja proste nevim, proc ho nestavi.

Reagovat
Jajinek

no spíš mě přijde vtipné, jak vyhoří proti Plzeni a ty napíšeš, že se ti líbil...

Reagovat
10

tak on se asi určitým typům chlapů líbí

Reagovat
Yanek

Vyhorel? Aha.

Drzel celou obranu, ke konci mel par chyb v rozehravce kdyz jsme byli pod tlakem a u druheho golu to mel tezke, jelikoz byl o krok pozadu a celkove se ten mic od Bonery k Cisovskemu dostal dost smolne.

V prvnim polocase si to vodil vic nez solidne...

Reagovat
smazaný uživatel

To ses špatně díval , hned v prvním polačase , pěkně přihrál tuším Petrželovi . Tak zvaně dobře rozehrával pouze pokud nebyl napadán .

Reagovat
rossoneri89

Mexes v ziadnom pripade nevyhorel ..... kebyze tam neni on tak dostaneme minimalne 5 .....na to ze strasne dlho nehral tak podal kvalitny vykon

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si hrozne zaujatý voči Mexesovi , to je už neskutočné ....

Reagovat
mastakillah

Reagovat
j_mrazik

Máš pravdu, je to lempl.

Reagovat
10

teď jsem koukal na souhrn na RAI, rozebírali tam Zlatanovu simulaci a dávali to na úroveň simulace Krasiće na stejným stadionu, po který dostal ten trest na 3 zápasy...

Reagovat
10

nutno dodat, že rozhodčí může trestat i náznak faulu, ten tam od Raggiho byl, simulace od Zlatana taky...jsem zvědavej, jestli se to bude nějak řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovič čo som videl, tak u každej penalty toho poriadne pridá. Ale tu to bolo celkom výrazné. Čo ale odhadujem je to, že žiaden trest nedostane, lebo som to už nejako ututlá a tento prípad dostane ceduľku odložený. A viac sa tomu už nikto nebude venovať, lebo je to AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

presne ako ku Scudettu z roku 2006 ..ze? . tiez to radsej nebudu rozoberat lebo je to Inter ..... tam dostala "spravodlivost" po hube

Reagovat
smazaný uživatel

To sa rozoberá doteraz, ak si to nezachytil. Však už aj tu bolo milión článkov a diskusií o tom, na akom bode, resp. v akom stave sa to nachádza.

Reagovat
rossoneri89

ale aj tak z toho Inter nebude mat nic .... a to je skoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk je jednou za čas mimo republiku, přijede domu a hned má po náladě. Kluci ztratit se dá, jednou za čas, ale fiorentina nebyla tak dávno a dostat 2 góly od Bologni to je unikát. Seberte se!

Reagovat
Votas

Výborný kolo...kdo měl ztratit, tak ztratil

Reagovat
M11

blaznivy zapas..

!!! FORZA JUVENTUS !!!

a ted povinne 3 body s Novarou

Reagovat
DelPiero137

Zapas hore dole, moholi vyhrat obe muzstva ale nase si zaluzilo viac

FORZA JUVE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus si zasloužil vyhrát o něco víc,ale bože ty nervy,to byl hnus každá akce na obou stranách smrděla golem.to byl dneska normální průchoďák.No aspoň si nemusím zas chvilku stříhat nehty.Ta šance Tottiho,já měl normálně skoro zástavu.

Reagovat
Mr.Jindros

No nevím... penalta, šance Tottiho... remíza zasloužená, leč z naší strany zbytečná. Řím byl trapnej, my bohužel taky.

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial, moc sme sa hrnuli do utoku a odokryvali sme obranu. Neviem ci sa mi to zdalo, ale Vidal a Marchisio po tom strete s Pjanicom hrali na pol plynu. Nechodili moc do subojov a stred bol priechodny.

Navyse sme nedali tutovky....

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mali byť 3 body, a nie dalšia remíza .....v druhom polčase síce oba tímy hrali vyrovnanú partiu, ale aj tak mi nedá spávať ten prvý gol Ríma.... ....

Možno zajtra budem zápas hodnotiť inak, ale teraz zo mňa hovoria emocie a jednoducho ma to serie.....hoci samozrejme môžme byť radi aj za ten bod, keby perfektný Gigi nechytí tú penaltu ale dnešný zápas odhalil hlavne totálnu nemohúcnosť našich útočníkov, Sandro aj Fabio nemajú vôbec formu a preto dúfam že cez zimu niekoho privedieme, ja to tvrdím už od leta že ten súčastný útok nie je úplne taký ako by sa patril........Vidal dnes flop, a od Eliu by som čakal tiež viac hoci hral len pár minút, no ale nezabudol majstrovsky dokurviť poslednú akciu zápasu....ale obetného baránka z neho robiť nechcem, hlavne ten prvý polčas bol prekaučovaný....

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo musíme zužitkovat los LAzio s Udine si jeden veme body a mi musíme odskočit aspoň jednomu.Neapol hraje s AS takže taky paráda ale divejme se na sebe.Takže porazit Novaru a pak nějaký bod z Udine musí být.

Reagovat
DelPiero137

Inak, nemozem si pomoct ale Quagliarellovu hru milujem. Ked je Fabio na place som kludny a uzivam si hru

A Giacch sa mi zacina tiez pacit a pripomina mi Alexa.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Borriello iba strieda? Minulú sezonu celkom schopný a teraz sú aj fámy o predaji

Reagovat
brenk

Inak Juventus posledný neporazený tím z "TOP" súťaží Európy Samozrejme je tam veľa remíz, ale o niečom to svedčí.

Reagovat
božský John

Oni byli s ManCity poslední dva vlastně

Zajímavej primát

Reagovat
smazaný uživatel

právě, těch remíz je tam až moc, 8 výher 6 remíz, není to bůhvíjak suprová bilance

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak vidno,stačí to na první místo v tabulce ikdyž jen o skóre

Reagovat
homeles8

tak on to je takovej optickej klam. Když se koukneš třeba na AC, tak na první pohled to vypadá líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem remízu a ona vyšla!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před zápasem jsem tipoval 3 body , je ale už jaksi pravidlem posledních let , že neslaní nemasní či totálně tragičtí se na Juventusu zvedají . Vzhledem k tomu co se v Římě stalo tak bod beru . Bohužel včera bylo moc věcí které nefungovali . Hlavně se mě zdálo že nefunguje střed a to jak dopředu tak dozadu . Claudio po skvělých výkonech byl včera prakticky neviditelný . Pravá strana byla na tu bídu fajn , za to levá teda nic moc . Indián do 4-3-3 prostě není . Možná se mohlo hrát 4-4-2 . Můžeme být šťastní že Gigi po dlouhé době chytl penaltu a že Chiellini dal gól .

Hrajeme zatím +- dobře , ale na 3 body se neuvěřitelně nadřeme , zahazujeme kupu šancí a hrůzostrašně bráníme rohy . Jsme sice o skóre první , ale 4 místo je pouze o dva body .

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to prvních 30 minut vypadalo na jeden z nejhezčích zápasů sezony, pak to ale byla tragikomedie.. Nevím co to píšou media, ale mě se Řím líbil víc.. Hráči Juve několikrát hnusně simulovali(hlavně Lichti, u kterého mě to obzvlášť mrzí).. Pepe ani Marchisio se v tomhle zápase skoro neprosadili, nejspíš kvůli špatnému rozestavení a Esti to ke konci flákal jak v okresnim přeboru..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem koukal na highlity a Amelia ať se jde vycpat, ztracený 2 body jenom kuli němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele