15. kolo
11.12.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Parma FC 0:0

Ani Sebastian Giovinco nedokázal vyzrát na obranu Cagliari, tomu se dnes opět nedařilo a tak diváci na Stadio Sant' Elia branku nakonec neviděli.

Michael Agazzi, brankář domácího celku - ten má hlavní zásluhu na čistém kontu svého celku. Hosté byli totiž jasně lepším týmem, snažili se tvořit hru a získat potřebné body, ale nedokázali najít cestu za Agazziho záda.

Daniele Galloppa měl asi největší šanci na skórování, v samém závěru utkání mohl rozhodnout a vstřelit branku, ale opět výborný Agazzi rozhodl o tom, že se na Sardinii se budou dnes body dělit.

Na domácí půdě to Cagliari zatím příliš nejde, vyhráli zde pouze jednou a tuto špatnou bilanci chtěli přirozeně napravit. Dnes ale nemělo Cagliari svůj den, mnoho věcí se nedařilo a hra působila místy spíše chaoticky. Se štěstím tak bere bod, především díky skvěle chytajícímu Agazzimu.

Od začátku větral obranu domácích aktivní střelec Sergio Floccari, jenž se vrátil po zranění znovu do základu a útok Parmy tak nabývá opět o něco lepších rozměrů. už po pěti minutách se téměř hosté radovali, právě Floccarimu nechybělo mnoho k překonání Agazziho, ale brankář se poprvé a ne naposled vyznamenal.

Další podobnou příležitost měl po centru Zaccarda opět vytáhlý útočník, ale Agazzi měl dnes výtečnou formu. Před poločasem se do útoku hrnuli také domácí, Andrea Cossu rozvinul útok, který zakončil Joaquín Larrivey křížnou střelou do míst, kde se pohyboval Antonio Mirante.

Cossu byl aktivním kouskem sardinské skládanky také po poločase, jeho centr zpracoval Lorenzo Ariaudo, ale branka z jeho šance nepadla. Mirante se musel činit také deset minut před koncem, když střelec Ibarbo našel v pokutovém území volného Andreu Cossua, který ale nevypálil dostatečně přesně.

Poslední a největší šanci měl hostující Daniele Galloppa, který překonal Agazziho po nahrávce Valianiho, ale brankář se stihl přmístit s velkým nasazením a rychlostí a téměř jistý gól vytáhl na roh. Z něho už Parma neudeřila a tak se oba celky rozcházejí s bodem na kontě. Cagliari je osmé, Parma má o bod méně a sídlí na dvanácté pozici.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele