15. kolo
11.12.2011 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Domácí Bologna sebrala bod Milánu

AC Milán dnes nedokázal vyhrát nad houževnatou Bolognou. Ačkoli otočil skóre zápasu, Bologna dvě minuty poté srovnala stav na 2:2 a výsledek už si vzít nenechala.

Marco Di Vaio šokoval fanoušky AC, když hned na začátku utkání poslal svůj celek do vedení, ale vzápětí ho parádní ranou napodobil Clarence Seedorf. Holandský veterán prokázal své kvality a pomohl týmu k obratu. Ten završil švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovič proměněnou penaltou. Ale uběhly jen dvě minuty a srovnal Alessandro Diamanti.

Ibrahimovič mohl skórovat už na začátku utkání, po pouhých třech minutách ale pálil z přímého kopu nad bránu, stráženou gólmanem Gilletem. Na druhé straně zkoušel své štěstí Marco Di Vaio, další velká postava historie Bologně. Ale ani on nezamířil přesně a brankář Amelia mohl být zatím klidný.

Di Vaio ale své zaváhání napravil v jedenácté minutě. Rychlý protiútok vedený Diamantim zakončil podél bezmocného Amelii právě Di Vaio a fanoušci mohli začít slavit - 1:0 pro domácí Bolognu.

Jejich radost ale trvala jen pět minut. Po kombinaci s Boatengem se krásnou ranou prosadil zkušený Seedorf a srovnal stav utkání. Srovnání nabudilo favorita a Gilletovým směrem brzo létaly další projektily - Alberto Aquilani ani Prince se ale neprosadili.

Skvělý zákrok musel vytáhnout Gillet také proti krajnímu bekovi Milána Abatemu, jenž ho zaměstnal skvělou ranou. Spoluhráče napodobil opět střelec z větší vzdálenosti, Prince Boateng. Své štěstí zkoušel také mladý Uruguayec Ramiréz.

Také druhý poločas začali domácí lépe, prosadit se zkoušel opět Di Vaio, tentokrát byl Amelia na místě. Do vedení šel ale Milán. Obránce Raggi krátce po sedmdesáté minutě fauloval uvnitř pokutového území Ibrahimoviče a kanonýr napálil míč do sítě - 2:1 pro Milán.

Radost ale hostům nevydržela dlouho, dalo by se říct, že její trvání bylo ještě kratší, než oslavy domácích fanoušků po prvním góle. Alessandro Diamanti vypálil zprostřed pokutového území tvrdou ránu a Amelia byl bez šance - 2:2. Skóre se už neměnilo, což znamená, že Milán ztrácí důležité body v boji o Scudetto. Bologna se drží dvě místa nad sestupovou zónou.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC potvrdí formu a vyhraje 0:1 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 Ibra 2x,Pato

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 Ibra 2x,Pato

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 mrzaci mě s plzní nasr***

Reagovat
patrikhm

AC na Plzeň prostě neměl , ale tady je to jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

jenže AC nastoupilo s beckem a šetřilo hvězdy na ligu, takže si zjisti fakta, normálně by neměla plzeň šanci

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak mi napiš ty hvězdy ty hvězdo ze zalohy by tam měl hrat kdo podle tebe jediná ta obrana no a v zaloze nocerino seedorf hrajou normalně emanuelsona chtěli vsichni taky vidět a ambrosini že by nak nehral to se mi taky nezdá a utok stoprocentní tak běž s promintim s faktama do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf nehrává !!! a záloha je Aquilani,Bommel,Nocerino a v útoku chyběl Ibra takže v klidu....

Reagovat
-Pato-

utok kompletni ? nevsiml jsem si ze by nastoupil Ibra ..v zaloze chybel Boateng, Aquillani Bommel, a naproklad o obrane nemusime ani mluvit .. Taiwo,Mexes,Bonera,De Sciglio ? kdyz zaklad hrava Thiago,Sando, Abate,Zambro/Antonini a v brane Amelia ktery ma odchytane 2 zapasy.. myslim ze jich chybelo dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže týmy formátu jako AC by neměla školit Plzeň....

0:4

Reagovat
-Pato-

tak tady není o čem 0:3 a doufám že ten Juventus padne v Římě páč ten 1. flek patri nám...

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno tak na zlte karty.

Reagovat
smazaný uživatel

proto na tyto zapasy nevsazim 2 zatim Milan nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od zápasu s Plzní jako by AC hrálo s nechutí nebo jako by se jim nechtělo..Boloňa podala,ale slušný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Korekce: ta Ibrova rána ze začátku nešla mimo, ale bylo to břevno/tyč a Di Vaio nezakončoval podél, ale oboučkem přes brankáře....

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá jako kkdyby ten zápas někdo neviděl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele