Serie A - preview 26. kola

19.02.2016, 09:03, aktualizováno 22.02.2016, 08:34
Previews
Juventus už v pátek remizoval s Bolognou a dnes večer může přijít o vedení v tabulce. Na první místo se posune Neapol v případě, že doma porazí AC Milán...
SSC Neapol - AC Milán  (pondělí 21:00)
Juventus v předehrávce klopýtl a to je šance pro Neapol, která se v případě vítězství posune zpět do čela Serie A. Do bouřlivého prostředí stadionu San Paolo ovšem nezavítá ledajaký soupeř, nýbrž slavný AC Milán. Rossoneri se pod Mihajlovičovým vedením neustále zlepšují a z Neapole si budou chtít odvézt minimálně bod. Parthenopei však v této sezoně doma ještě neprohráli.

Neapol z dosavadních dvanácti zápasů na domácí půdě desetkrát vyhrála a jen dvakrát remizovala a jako jediná ze všech účastníků doma ještě neprohrála. Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho se nadechli ke skvělé formě, avšak poslední dvě soutěžní vystoupení nedopadla úplně podle představ.

Porážka s Juventusem, po kterém Parthenopei přenechali první místo právě Staré dámě, tolik nemrzela, Neapol předvedla dobrý výkon. Navíc pokud vyhraje nad AC Milán, vrátí se do čela. Mnohem nepříjemnější byla shodná porážka 0:1 od Villarrealu v prvním zápase vyřazovací fáze Evropské ligy. Kouč Sarri sice dal ve Španělsku přednost hráčům, kteří tolik nenastupují, nicméně inkasovaná branka přišla v době, kdy už byli na hrací ploše Higuaín nebo Insigne.

V odvetě to zkrátka Neapol bude mít hodně těžké, zvláště když ve Španělsku nevstřelila ani gól. "Je to období, kdy věci nejdou cestou, jakou bysme chtěli. V utkáních s Juventusem a Villarrealem jsme kontrolovali hru, ale byli penalizováni," stručně dodal Maurizio Sarri.

Neapol teď bude pod velkým tlakem. Prohrála dvě soutěžní klání v řadě, navíc už ve čtvrtek se může poroučet z Evropské ligy. To by byla pro ambiciózní celek těžká rána. Nejprve je však potřeba zvládnout důležitou pondělní dohrávku s AC Milán.

"Víme, že Neapol má šanci přeskočit Juventus a opět se ujmout vedení, a že na stadionu bude pořádný kotel, ale nebojíme se. Myslím, že Maurizio Sarri nebude v této fázi sezony Milánu čelit rád. Za posledních 18 kol bychom byli na třetím místě a před sebou měli jen Juventus a Neapol. Od našeho posledního setkání se toho hodně změnilo. Změnili jsme rozestavení i taktický systém, zlepšili jsme se a jsme jiný Milán než ten, který prohrál 0:4," varuje domácí celek trenér Siniša Mihajlovič.

A má pravdu. Milán se zlepšil, i když k dokonalosti to má pořád hodně daleko. Rossoneri neprohráli devět soutěžních utkání v řadě, mají blízko finálové účasti v Coppa Italia a stále pomýšlejí na třetí místo a Ligu mistrů, ovšem z šestého místa ztrácejí na třetí Fiorentinu devět bodů. V minulém kole si Milán poradil s Janovem, který porazil 2:1.

Neapol může na AC vyrukovat v téměř plné síle, k dispozici nebude pouze zraněný Grassi. To situace AC je o poznání horší, i když na marodce zůstávají hráči, kteří by v tuto chvíli do základní jedenáctky nepatřili - Mexés, Diego López, Ely, Mauri a Luiz Adriano. Mnohem více starostí dělal Mihajlovičovi stoper Romagnoli, který se ale podle nejčerstvějších zpráv dal dokupy a na Neapol je připraven.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Higuaín, Insigne
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Honda, Montolivo, Bertolacci, Bonaventura - Bacca, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Turín FC - Carpi FC  (neděle 15:00)
Býci doma přivítají Carpi a budou chtít dokázat, že poslední výsledek ze vzájemného utkání byla jen náhoda. Carpi zatím nepříliš úspěšně bojuje o přežití a k tomu potřebuje co nejvíc bodů.

Pro mnohé byl výsledek sedmého kola Serie A v utkání mezi Carpi a Turínem hodně překvapivý. Nováček soutěže si vyšlápl na Granatu, která byla pasována na jednoho z černých koní soutěže. O tři body pro Carpi se postarala vlastní branka Padelliho a gól Rydera Matose, načež gól Maxiho Lópeze už na body nestačil. To bylo velké překvapení, ale jen dokumentovalo letošní úpadek turínského FC.

Turín doufal, že s koncem roku 2015 se všechno zlé zastaví a v novém roce to už bude jiná, mnohem veselejší pohádka. Jenže tak úplně to pravda není. První týdny byly pro Býky dost špatné a bez bodů se fanoušci vraceli domů celkem často. Zároveň se objevovaly zvěsti o konci trenéra Ventury, který se prý pohádal s vedením a práce ho prý už tak nenaplňuje. Sám zkušený taktik něco podobného popřel a dal se znovu do díla.

Výsledky se postupně ukazují v plné parádě, jako třeba při minulém kole. Turín jel jako protivník do Palerma a odvezl si všechny tři body. Vyhrál i díky dvěma brankám Cira Immobileho a je jedenáctý. Zůstávají tím problémy Turína pohřbeny? Ne každý si to myslí. Například Enrico Fantini, který hrával za Turín v letech 2005 a 2006 vidí ještě plno práce, kterou je třeba vykonat.

V rozhovoru pro média Fantini sdělil: "Když jsem viděl zápas proti Palermu, všechno se na první pohled zdálo jasné a jednoduché. Velmi často ale o konečném výsledku rozhodují maličkosti, drobné věci. Můžete udělat jeden pohyb a je z toho gól, nebo stačí málo a jste za odpadlíka. Ta hranice je hrozně tenká. Je jasné, že Turín nabírá formu a navíc musel řešit několik zranění, ale bude to trvat ještě dlouho, než začne postupovat tabulkou."

Alespoň si pro další duel vybral vhodného kandidáta na pozici "odrazového můstku". Do Turína totiž zavítá Carpi, kterému se nedaří už vůbec. Aktuálně je Carpi předposlední a má jen 19 bodů. Velmi často bývá pasován do role jasného sestupujícího. Za pět posledních utkání Carpi třikrát prohrálo, naposledy mu tři branky vstřelilo římské AS. Teď Carpi nutně potřebuje bodovat.

Proti Býkům ho ale nečeká nic snadného. To si uvědomuje i sportovní ředitel Carpi Giancarlo ‪Romairone‬. "Ten kvalitativní rozdíl je jasný. Tým si dlouho zvykal na úroveň první ligy a je jasné, že první sezona je vždycky hodně náročná. Sáhli jsme si na dno a doufáme, že už jsme se naučili dost, abychom se zachránili. Teď se upínáme jen k utkání s Turínem, který jsme už jednou porazili," připomíná Romairone.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Moretti, Maksimović - Gazzi, Benassi, Molinaro, Peres, Baselli - Immobile, Belotti
Carpi FC - pravděpodobná sestava:
Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo - Sabelli, Crimi, Letizia, Lollo, Bianco - Mancosu, Mbakogu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Empoli FC  (neděle 15:00)
Jak se dostat zpět na vítěznou vlnu řeší v Sassuolu i v Empoli. Oba týmy nevyhrály od 10. ledna a postupně se propadají tabulkou. Ve vzájemném souboji může zvítězit jen jeden, případná remíza by totiž byla nicneřešící.

Sassuolo i Empoli si vedou jako přes kopírák. Nejenže onoho 10. ledna naposledy vyhrály, ale stalo se tak shodně na půdě soupeře nejtěsnějším rozdílem! Navíc si od té doby připsaly shodně čtyři body za čtyři nerozhodné výsledky. Připomeňme si, že Sassuolo senzačně vyhrálo na půdě Interu Milán 1:0, Empoli zase triumfovalo v Turíně, když porazilo stejným výsledkem místní Býky.

Sassuolo si v minulém kole odvezlo bod z Verony. S Chievem přitom prohrávalo po penaltě Valtera Birsy, ale hned za minutu srovnal na konečných 1:1 Nicola Sansone.

Empoli doufalo, že špatnou sérii zlomí v domácím zápase s nováčkem Frosinone, ale šeredně se zmýlilo. Azzurri sice byli aktivnějším týmem, ale dvěma brankami je skolil D. Ciofani a čekání na tři body tak nadále trvá. Forma svěřenců trenéra Giampaola šla rapidně dolů a vybřednout z herní i výsledkové krize nebude jednoduché. Empoli nicméně může stále těšit postavení na desáté pozici a velmi luxusní dvanáctibodový náskok na osmnácté Frosinone.

Oba celky se moc dobře znají už z působení v Serii B a mají poměrně vyrovnanou bilanci. Poslední duel ale zvládlo lépe Empoli, které v úvodu sezony vyhrálo 1:0. O jedinou branku se dvě minuty před koncem postaral veterán Massimo Maccarone.

Sassuolo má k dispozici takřka kompletní kádr. Výjimkou je pouze zraněný Laribi. Dramatická situace není ani v táboře hostí. Costu a Croceho do hry nepustí zranění, zatímco Mario Rui si musí odpykávat karetní trest.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Vršaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Sansone
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Tonelli, Ariaudo, Laurini - Zielinski, Paredés, Büchel - Saponara - Pucciarelli, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Až ve druhé polovině tabulky se potácejí celky Janova a Udinese a to je pro oba velké zklamání. Grifové jsou dokonce už jen tři body od sestupu a proto by doma na Marassi potřebovali nutně zvítězit. Šance k tomu bude velká, Udine totiž v Janově pět let nevyhrálo.

Janov v minulém kole prohrál 1:2, když na San Siru nestačil Milánu a celkově prodloužil sérii bez vítězství už na pět zápasů. Přitom po výhrách nad Atalantou (2:0) a Palermem (4:0) se zdálo, že je na správné cestě vyšplhat se tabulkou vzhůru, minimálně do její první poloviny, kam by měl patřit. Na druhou stranu musíme přiznat, že Grifové měli těžký los a přesto dokázali pravidelně bodovat. Remizovali s Fiorentinou nebo Laziem a předním týmům vzdorovali zdatně, Juventus i AC Milán vyhrály jen těsně.

Ještě déle než Janov čeká na vítězství Udinese. Hosté nevyhráli sedm zápasů v řadě, ale také oni mají cenné bodové zisky s Laziem nebo Milánem. Poslední kolo si ale za rámeček nedají. Po velmi špatném výkonu doma prohráli s Boloňou. Jedinou brankou je "popravil" Mattia Destro. Udine je na tom v tabulce lépe, než jeho soupeř, ale i jeho náskok před sestupovými pozicemi se tenčí. V tuto chvíli činí jen pět bodů.

O tom, že Udinese v Janově pět let nevyhrálo, už byla řeč a i tentokrát to budou mít Zebry na Luigi Ferraris více než složité. Ony totiž nejenže dlouho na půdě soupeře nevyhrály, ale Janov nedokázaly přes dva roky porazit ani doma. Současná forma domácích je však do role přílišného outsidera nestaví.

Gian Pier Gasperini nemůže počítat se zraněnou dvojicí Pavoletti, Ansaldi. Zejména ztráta prvně jmenovaného je pro janovského lodivoda velmi citelná. Ale ztráty počítá i Stefano Colantuono. Dlouhodobě totiž absentuje Domizzi a k dispozici nebudou ani Merkel, Pasquale a Wague.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Muňoz, Burdisso, Izzo - Rincón, Rigoni, Džemaili, Laxalt - Suso, Matavž, Cerci
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Heurtaux, Danilo, Felipe - Edenílson, Badu, Lodi, Hallfredsson, Armero - Zapata, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Atalanta v Bergamu přivítá Fiorentinu, která má za sebou náročné utkání Evropské ligy. Využije celek z Bergama možné únavy a vyčerpanosti, nebo bude pokračovat ve špatných výkonech z posledních týdnů?

Fiorentina se usmířila s trenérem Paulem Sousou a dál se soustředí na své výkony. A to jak v lize, tak v evropských pohárech. Fialky mají za sebou čtvrteční duel s anglickým Tottenhamem Hotspur, který je stál hodně energie a sil. Ke všemu jim ani moc nepomohl k postupu, protože lepší výchozí pozici bude mít anglický celek. Tottenham si totiž z Florencie odvezl remízu 1:1, což mu do domácí odvety dává snadnější postavení.

Fiorentina v utkání podala hodně bojovný výkon, který ji stál hodně sil. A také vztah s mladým brankářem Luigim Sepem. Talentovaný strážce svatyně počítal s tím, že bude nasazen do utkání Evropské ligy, ale přednost před ním dostal rumunský brankář Tatarusanu. A protože se jedná o již několikáté opomenutí mladíka z Neapole, Sepe jasně publikoval své zklamání pomocí sociálních sítí a doufá, že již brzy odejde jinam.

V Serii A se Fiorentině daří a demonstrovala to i v minulém kole. Čekalo ji v něm velmi náročné utkání s Interem Milán, které mělo zejména Interu pomoci zpět do první trojice. Inter dobře začal, ale jako poslední se radovala Fiorentina. Khouma Babacar coby střídající hráč po pouhých třech minutách na hřišti zajistil svému celku tři body gólem na 2:1 a Fialky jsou nadále třetí. Musí ale dávat pozor na dotahující AS Řím.

Jedním z hráčů, kteří podávají stabilně dobré výkony v dresu Fialek, je mladý bek Marcos Alonso. Ten po utkání s Tottenhamem prozradil: "Bylo to hodně náročné utkání, psychicky a zejména fyzicky. Je dobře, že jsme neprohráli, i když jsme si zasloužili za naši aktivitu víc. Teď se ale soustředíme zase na ligu, protože ani proti Bergamu nás nečeká snadná práce. Atalanta je hodně náročný soupeř, který ví, jak nám zatopit."

Právě Alonso ale nebude moci kvůli kartám nastoupit. Ze stejného důvodu nenastoupí ani novic Zárate. Nemocný je jen stoper Benalouane. Za Atalantu se na hřiště nepodívá zraněný záložník Carlos Carmona, jinak budou Orobici v plné síle. Aktuálně až 13. tým první italské ligy ale neprožívá ideální období a nevyhrál za posledních deset soutěžních duelů ani jednou! Za poslední tři zápasy navíc vstřelil jen jednu branku.

V minulém kole se bez branek rozešel se Sampdorií Janov a nepomohly mu ani zkušenosti kanonýra Borriella. S Fiorentinou navíc Orobici nemají dobré zkušenosti, protože právě Viola vyhrála posledních osm vzájemných utkání v řadě! Když se naposledy radovala La Dea, psal se duben roku 2012, což už je dlouhá doba. Teď by pro Atalantu mohl nastat ten pravý čas na zlepšení.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Conti, Dramè, Paletta, Toloi - De Roon, Freuler, Kurtić - Gomez, Borriello, Diamanti
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Roncaglia, Astori, Rodriguez, Pasqual - Vecino, Valero - Iličić, Tello, Bernardeschi - Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Frosinone Calcio - SS Lazio  (neděle 18:00)
Nováček Frosinone vyzve v dalším důležitém souboji o body Lazio. Domácí se v posledních týdnech vytáhli a na nesestupovou pozici ztrácejí už jen tři body! Lazio ale nepocestuje na půdu soupeře s jiným cílem, než s touhou vyhrát. V zádech má jak vysokou výhru nad Hellasem v rámci Serie A, tak i slibnou remízu 1:1 z prvního utkání vyřazovací fáze Evropské ligy proti Galatasarayi.

Po Evropské lize se musí římské Lazio opět koncentrovat na domácí soutěž, kde zatím tápe. Aktuální sedmé místo a jedenáctibodová ztráta na pátou příčku zaručující poháry je samozřejmě nedostačující. Ne že by si Lazio v posledních kolech vedlo špatně, ovšem stále se mu nedaří vytvořit několikazápasovou série výher, která by ho katapultovala do jiných výšin. Naposledy si Římané připsali přesvědčivé vítězství 5:2 nad Hellasem a nyní je čeká další celek bojující o záchranu - Frosinone.

Nelze také nezmínit čtvrteční utkání Evropské ligy na půdě tureckého Galatasaraye. Svěřenci Stefana Pioliho sice prohrávali, ale nakonec díky brance Milinkoviće-Saviće vezou z horké turecké půdy slibný výsledek 1:1. Odveta na Stadio Olimpico je na programu už tento čtvrtek.

Frosinone pochopitelně poháry nehraje a může se koncentrovat jen na ligu, kde bude mít spoustu práce s konečnou záchranou. V jednu chvíli už vypadala situace hodně beznadějně, ale parta kolem trenéra Stelloneho zabrala a momentálně ztrácí na sedmnáctou Sampdorii jen tři bodíky. Pokud tedy zápas s Laziem zvládne, bodově se Námořníků dorovná. V minulém kole si Frosinone překvapivě poradilo s Empoli a na Stadio Carla Castellaniho zvítězilo 2:1, navíc čtrnáct dní zpátky porazilo i Boloňu.

Nováček může nasadit "plnou polní", scházet mu bude pouze Russo. Také situace Lazia se výrazně lepší a časy rozsáhlých marodek jsou alespoň v tuto chvíli pryč. Zranění do hry nepustí Bastu, De Vrije a Gentilettiho.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Leali - Rosi, Blanchard, Ajeti, Pavlović - Gori, Sammarco, Frara - Tonev, Ciofani, Dionisi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Mauricio, Hoedt, Radu - Cataldi, Bíglia, Milinković-Savić - Candreva, Djordević, Mauri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.20 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Palermo se potácí v krizi a jeho výkony jsou dovršovány chaotickým střídáním hlavních trenérů. Přesto se teď chce probrat z letargie a vrátit Římu nešťastný výsledek z prvního vzájemného duelu letošní sezony.

Když hráči Palerma odcházeli po poločase do šatny v utkání s AS Řím naposledy, prohrávali děsivým skóre 3:0. Pravda, v závěru se jim povedlo utkání zdramatizovat, ale negativnímu výsledku 4:2 pro hosty už nezabránili. To už Palermo hrálo alespoň o střed tabulky a blíže mělo spíše k sestupovým pozicím. Letošní sezona Palermu zkrátka nevychází a demonstruje to také chaos, který vládne na lavičce.

Nemá smysl se rozepisovat o tom, kolikátý kouč právě organizuje tréninky nebo kolik dní ve funkci vydrží. V Palermu je jisté jen to, že nic není jisté. Do tohoto chaosu přichází (znovu) trenér Beppe Iachini, aby se pokusil tentokrát o trochu úspěšnější a delší angažmá na lavičce Rosanero. Palermo je aktuálně až na 15. místě v Serii A, což není pro jeho fanoušky nic příjemného. A ví to i prezident Maurizio Zamparini.

Kontroverzní až groteskní postava italského fotbalu proslula mimo jiné i výchovou talentů a prodejem těchto hráčů za astronomické částky. Další na řadě by mohl být Franco Vazquez, který táhne Palermo po odchodu Paula Dybaly. O Vazqueze má zájem mnoho klubů a Zamparini to nepopírá. "Příští týden se sejdu s AC Milán a dalšími kluby. Nejprve budu jednat se Silviem Berlusconim. Musí si ale připravit velký počet bankovek. Teď se chceme nejprve dostat do vyšších pater tabulky," tvrdí Zamparini.

Palermo to bude mít hodně těžké. Odchod hráčů, kteří by Palermo mohli táhnout, je velmi častým jevem, taže se v Palermu nemůže vytvořit žádná pevná kostra týmu. V poslední době Palermo trpí také zraněním a dalšími absencemi klíčových hráčů. Pro zápas s římským soupeřem nebudou k dispozici opory jako Sorrentino, Goldaniga, Pošavec a zřejmě ani obránce Lazaar. Šanci by měl dostat mladý brankář Alastra (ročník 1997).

Palermo nečeká nic snadného, protože Řím se od posledního vzájemného duelu hodně změnil. Teď jej vede dobře známý stratég Luciano Spalletti, který se snaží oživit slávu AS a vtisknout týmu nějakou jasnou tvář. Zlepšení je v mnoha aspektech patrné a výher přibývá. Alespoň tedy v lize, kde AS vyhrálo poslední čtyři duely. Dařilo se mu také minule proti Carpi, které v závěru inkasovalo dvakrát a AS vyhrálo 3:1.

Římský celek má v nohách jedno utkání navíc. Ve středu večer se totiž v ostře sledovaném utkání střetl se španělským Realem Madrid. Tomu se v Itálii dlouhodobě nedařilo, ale proti sehrávajícímu se týmu nakonec prokletí zlomil. Individuální kvalita rozhodla o tom, že do odvety na Santiago Bernabéu půjdou v lepší pozici právě Španělé, když se trefili Cristiano Ronaldo a mladík Jesé.

Hodně diskutovaným tématem je v Římě legendární Francesco Totti. Veterán Vlků se vrací po zranění, ale zdá se, že s ním trenér Spalletti moc nepočítá. Prodloužení smlouvy je v nedohlednu a naposledy odehrál Totti proti Realu jen pět minut. A to se mnoha lidem vůbec nelíbí. Jedním z nich je Giorgio Morini, který za AS nastupoval v 70. letech: "Chápu, že není v dobré fyzické kondici, ale Totti si zaslouží být na hřišti mnohem častěji. Má obrovský vliv na tým a pod jeho vedením se mu více daří," myslí si Morini.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Florenzi, Manolas, Rüdiger, Digne - Pjanić, Nainggolan - Salah, Perotti, El Shaarawy - Džeko
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Alastra - Vitiello, G. Gonzalez, Andelković - Morganella, Hiljemark, Čočev, Lazaar - Vazquez, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Veronu čeká další svátek, protože Stadio Marc'Antonio Bentegodi hostí derby! Velká událost má téměř existenční nádech, protože by mohla být potřebným impulsem pro domácí tým. Body však potřebují obě mužstva jako sůl.

Téměř 260 000 obyvatel Verony bude na nohou. Tentokrát ne proto, že by hrozilo vyplenění jako v šestém století. Důvodem bude městské derby, které rozdělí obyvatele slavného města vedví. Město, jehož vlajka by se snadno dala zaměnit za vlajku Švédska, má dva zástupce v elitní italské lize. To by už ale nemuselo platit dlouho, protože Hellas se potácí na posledním místě v tabulce.

Na kontě má jen 15 bodů a ať dělá, co chce, pořád mu nepřibývají. Za posledních deset soutěžních utkání vyhrál Hellas jen jediné, ale ve všech zbylých se trápí. Vypadl z poháru, vypadá to na brzký exit také ze Serie A. Z týmu již odešly některé opory a na papíře obávaná útočná dvojice zatím pohromadě mnoho minut neposbírala. Luca Toni se zřejmě s kariérou bude loučit smutně, Giampaolo Pazzini se evidentně smířil s druhou ligou.

Ale dost již bylo pesimismu. Kabina stále věří, jak uvádí záložník Luca Marrone. "Sobota se blíží a pro nás znamená jediné: musíme vyhrát, předvádět dobrý fotbal a pokusit se zachránit. Věříme, že pokud teď vyhrajeme, všechno se zlomí. Je to derby a v něm nezáleží na tom, kolikátí jste v tabulce. Už se nemůžu dočkat, až budeme v sobotu na stadionu a připraveni k tak důležitému boji," burcuje mladý záložník.

V minulém kole se Hellasu moc nevedlo a po nadějné remíze s milánským Interem dostal Hellas pět branek od Lazia! Pět různých střelců se trefilo přesně do míst, kam nedoskočil brankář Pierluigi Gollini. Čest Hellasu jen částečně zachraňoval Luca Toni s Leandrem Grecem. Z pěti posledních vzájemných duelů proti Chievu se Hellas radoval ze tří bodů jen jednou, dvakrát se zrodila remíza.

Dělbou bodů skončilo také poslední utkání Chieva a bod to byl hodně cenný. Chievo jej totiž uhrálo se Sassuolem, které patří k nejnebezpečnějším týmům v calciu. Chievu patří dvanácté místo, což je hodně blízko vytouženému cíli. Tím i přes dobrý start zůstává především záchrana a hráči vědí, že zachráněni ještě nejsou. Obzvláště teď, když se musí vyrovnávat se ztrátou Alberta Paloschiho.

Jedním z hráčů, kteří čekají na první ligovou trefu, je i obránce Nicolas Frey. Ten sám říká: "V sobotu nás čeká emotivní duel v dobře známém prostředí. Doufám, že si to naši fanoušci užijí stejně jako my. Chceme si jít pro tři body a já doufám, že se třeba trefím. Nejsem na hřišti od střílení branek, ale beru to jako příjemný bonus. Jsme motivovaní a v dobré formě," varuje soupeře zkušený obránce.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Gollini - Pisano, Helander, Moras, Albertazzi - Wszolek, Ionita, Marrone, Fares - Toni, Pazzini
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Cesar, Dainelli, Gobbi - Castro, Pinzi, N. Rigoni - Birsa - Inglese, Mpoku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Inter Milán zažil skvělý start do sezony a využil zaváhání ostatních konkurentů. Teď se však situace mění a Nerazzurri přišli o svůj rytmus. Nedělní zápas by rádi využili k posunu tabulkou, protože na domácí půdě přivítají potápějící se Námořníky.

Tak takhle se o titul nebojuje. Inter Milán sice na začátku sezony kráčel od výhry k výhře a fanoušci byli nadšení. Možná ne z předváděné hry, ale minimálně z výsledků a solidní defenzívy. Těsné výhry o jednu branku však Inter nakonec dohnaly a teď se milánský celek zase vrací do nepříjemných vod průměrných výkonů, jaké v posledních letech podával. Ambiciózní celek ale nehodlá svou situaci jen tak zabalit.

Možná i proto trenér Roberto Mancini svolal výjimečné soustředění a hráči se až do duelu se Sampdorií Janov nacházejí v tréninkovém areálu. Důvody jsou zřejmé - Inter přestal vyhrávat a mnozí jeho hráči se prezentují výkony, které jsou značně pod jejich možnosti. Cílem soustředění je pak také pročištění vzduchu v kabině a uklidnění z nenadálého šoku. Inter bojoval o první místo, ale teď mu patří až 5. příčka.

Za posledních deset soutěžních duelů Nerazzurri vyhráli jen třikrát, jednou z toho ještě v rámci Coppa Italia. Po divoké remíze s Hellasem Verona čekal Inter zápas jara, jak jej mnozí odborníci nazývali. Šlo o střet mezi Interem a Fiorentinou a v sázce byla třetí příčka. Inter ale prohrál. Na první místo se vrátil Juventus Turín, který v dalším ostře sledovaném duelu sesadil kralující Neapol. A protože zlepšené výkony předvádí také Spalletti s Římem, boj o Ligu mistrů bude ještě hodně napínavý.

Inter se po dvou zápasech vrací domů, kde se mu naposledy dařilo. V Miláně si při posledním domácím utkání poradil s Chievem. Na to, jaký má kádr, se Inter prezentuje minimálně ospale. V podobném stylu hovoří i někdejší hráč Interu Evaristo Beccalossi: "Soustředění, které trenér Mancini naplánoval, je potřebné pro uklidnění. Teď už ale Inter není týmem, který by se mohl ucházet o Scudetto. Musí se zaměřit na boj o třetí místo, to je minimum."

Inter má trochu štěstí v tom, že jeho soupeř prožívá mnohem horší chvíle. Od té doby, co se Sampdorie Janov ujal Vincenzo Montella, možná fanoušci čekali okamžitý progres. Ten však nepřichází. Doria naposledy vyhrála 5. ledna a od té doby střídá remízy s prohrami. Po porážce od AS Řím si Doria chtěla spravit náladu v zápase s Atalantou, ale nedokázala jí vstřelit ani jednu branku.

Jedním z hráčů, kteří nedávno putovali po trase Milán - Janov, je i mladý bek Dodo. Ten se neprosadil v římském AS a teď by rád svou kariéru nastartoval pod křídly Vincenza Montelly. I jemu je ale jasné, že Doria ještě není v dobrém rozpoložení. "Je jasné, že tu vládne trochu napětí. Prožíváme náročné chvíle jako celek i jako jednotlivci, protože se snažíme zvednout se v tabulce. To chce čas, navíc máme nového trenéra a je tu velký tlak."

"Zrovna se nám nedaří, ale rozhodně se nevzdáváme. Tvrdě pracujeme každý den, máme intenzivní tréninky a stačilo mi těch pár dní, abych začal věřit ve schopnosti tohoto týmu. Věřím, že nás trenér pozvedne a my se dostaneme na lepší pozice. Chce to trochu štěstí a také jedno povedené utkání jako impuls. Třeba to bude zápas s Interem, který bude nejen pro mě hodně emotivní. Pořád považuji Inter za můj klub," nezapomíná Dodo.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Nagatomo, Miranda, Murillo, D’Ambrosio - Brozović, Felipe Melo, Gnoukouri - Palacio, Icardi, Eder
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cassani, Silvestre, Ranocchia Dodò - Ivan, Fernando, Soriano - Correa - Cassano, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Juventus FC  (pátek 20:45)
Už v páteční předehrávce se na půdě Boloni představí Juventus. Stará dáma drží patnáctizápasovou sérii beze ztráty bodu, ovšem přidat další "korálek" bude mít tentokrát hodně obtížné. Boloňa je pod vedením Roberta Donadoniho hodně nepříjemné sousto pro každý tým. Pro Juventus bude zápas generálkou na Ligu mistrů a dlouho očekávaný duel s Bayernem Mnichov.

Boloňa se naposledy vypořádala s Udinese a na Stadio Friuli jí k tomu stačila jediná branka Matii Destra. V tabulce se díky tomu posunula už na desáté místo, takže prirozeně panuje na Renato Dall'Arra dobrá nálada. Teď ale Boloňu čeká soupeř z nejtěžších - mistrovský Juventus. "Očekávám těžký zápas, který bude vyžadovat velký výkon a to nejlepší z našich schopností. Musíme dobře kontrolovat balón a nesmíme zahazovat příliš šancí. Juventus bude chtít pkračovat ve své jízdě, stejně jako my," nechal se slyšet kouč domácích Roberto Donadoni.

Juventus po zpackaném začátku sešlápl plyn a sérií patnácti vyhraných zápasů se znovu dostal do čela pelotonu. V minulém kole, ve šlágru, porazil druhou Neapol nejtěsnějším rozdílem. Mimo to navíc znovu neinkasoval. Parta Massimiliana Allegriho naposledy obdržela branku 10.ledna od Sampdorie Janov, avšak tři body si ohlídala. V příštím týdnu pak Juve čeká dlouho očekávaný duel Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov. Kouč Allegri připustil možné šetření opor právě na tento veledůležitý zápas, avšak odmítl spekulace, že by se jehotým soustředil výhradně na Bayern "Nemyslíme teď na zápas s Bayernem. Budeme o něm přemýšlet až v sobotu," dodal Allegri.

Domácí sice mají solidní formu, ale proti Juve budou v pozici outsidera. Boloni se navíc proti turínskému klubu vůbec nedaří, za 15 let ho porazili jen jednou jedinkrát. Skoro přesně před pěti lety se o to postaral dvěma brankami bývalý hráč Juve Marco Di Vaio.

Roberto Donadoni bude mít na souboj s Juventusem takřka kompletní kádr. Mimo hru je pouze Krafth a potrestaný Rossettini. To Bianconeri trápí celá řada absencí a mimo to se kouč Allegri rozhodl šetřit některé opory právě na souboj s bavorským velkoklubem. Určitě by na Renato Dall'Arra neměl nastoupit Paulo Dybala, který dostal volno, u zbylých hráčů je to zatím s otazníkem. Absence Staré dámy vypadají v tuto chvíli následovně - Mandžukič( v sobotu by se měl už připravovat na Bayern), Asamoah, Cáceres, Chiellini i Alex Sandro mají zdravotní patálie, naopak dobře už vypadá Cuadrado a do zápasu s Boloňou by měl nastoupit.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Ferrari, Oikonoumou, Gastaldello, Masina - Donsah, Diawara, Taider - Mounier, Destro, Giaccherini
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Rugani, Barzagli, Evra - Sturaro, Marchisio, Pogba - Pereyra - Zaza, Morata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 3.60 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25183446:1557
2.SSC Neapol25175353:2056
3.ACF Fiorentina25154644:2449
4.AS Řím25138447:2747
5.Inter Milán25136631:2245
6.AC Milán25127637:2743
7.SS Lazio25106934:3436
8.US Sassuolo25811629:2935
9.Empoli FC2597930:3434
10.Bologna FC251031229:3133
11.Turín FC25871033:3331
12.Chievo Verona25871030:3331
13.Atalanta Bergamo25781023:2729
14.Udinese Calcio25761221:3827
15.Città di Palermo25751327:4226
16.Janov CFC25671225:3025
17.UC Sampdoria25671236:4325
18.Frosinone Calcio25641526:5122
19.Carpi FC25471423:4319
20.Hellas Verona251121221:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (539)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3(destro-2x Morata, Pogba)

Reagovat
Zark

ste to včera prosrali

Reagovat
smazaný uživatel

morata jedinej sympaták v juve, jo a nepsal juventus na webovkách výsledek zápasu ? abych nevsadil špatně

Reagovat
Zark

jo psal, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ok dík

Reagovat
pistacik11

Tak ty si dobre prkno, ukaz mi muzstvo z viac sympatakmi, jedini nesypataci se tam evra a mandzukic

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl sem na zazu.. ale toho mám rád jen kvůli FMku jinak ..., bud neumíš psát nebo jsi dislektik

Reagovat
FuckT

Vzdy ma pobavi ked ludia takto objektivne diskutuju o veciach, ktore su asi z toho najsubjektivnejsieho sudku.

Reagovat
Lech

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Jak to dneska zahrajem? 4-4-2 nebo 4-3-1-2 s Pereyrou? Každopádně doufám, že Khedira s Dybalou budou dneska sedět...

Reagovat
brenk

píše sa 4312, čo ma zaráža tak s Bonuccim v zostave... Max je nepoučiteľný

Reagovat
Furia Ceca

Asi si říká, že když na Bayern bude k dispozici nedoléčenej Chiellini, tak proč ne... Já jen trnu, aby se ještě nezkurvil i Barzagli a budeme definitivně v píči.

Reagovat
Jajinek

JOSÉEEE MOURINHOOOOOO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol sen

Reagovat
wiggum

To by byl hnus. Ten debilek mně v Itálii vůbec nechybí.

Reagovat
Furia Ceca

Debílek to je, o tom žádná, ale zase by to byl dobrý signál pro Serii A, když v ní působí takový jméno. Zase by to byl další krok na cestě na vzestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné klišé jako italské catenaccio

Reagovat
Furia Ceca

Rozveď to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že by vyčpělí trenéři pomohli k vzestupu jak Serie A tak Interu, zvlášť když mourka to furt táhne na ostrovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho není vyčpělý trenér a Interu by pomohl jako málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by jim vytrhl trn z paty když nebude mít tolik fin. prostředků. Ale je fakt, že LM by s nima uhrát mohl.

Reagovat
Jajinek

Trenér, kterej před 8mi měsíci vyhrál Premier League je fakt vyčpělej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci bránit v entuziasmu. Jen bych si představil Inter s někým koncepčnějším. Se Stramou to nevyšlo, ok.. my udělali taky pár přešlapů než jsme našli elixír. A imho by nebyl zárukou úspěchů hned jako dřív

Reagovat
Furia Ceca

No ale o tom ten můj názor přece vůbec není... Když přijde Mourinho do Interu, tak to bude dobrý pro celou SA, protože to bude signál, že do týhle ligy můžou klidně nejlepší trenéři, když tam je Mou. Mourinho, ať se mi to třeba mně osobně moc nelíbí, je takovej pojem, že už jenom jeho pouhá přítomnost v Interu by byla pro celou SA velkou reklamou. A je úplně jedno, jestli by pod ním hrál Inter o Scudetto nebo o záchranu,

Reagovat
olis

Mourinho je mozno velka a kontroverzna osobnost ale ako trener je priemer, jeho caro sa kazdym rokom viac a viac straca, mozno by pod nim bol Inter jednu max dve sezony na tom o nieco lepsie ale potom by to bola znova tragedia, ani by som sa necudoval keby to bol pre nich posledny klinec do rakvy

Reagovat
Furia Ceca

Tak to by bylo ideální,ne? Udělal by velkou reklamu pro Serii A a ještě by k tomu zkurvil Inter!

Reagovat
olis

vlastne ano, mas pravdu

Reagovat
Zark

naposled když tu byl mourinho, tak byla serie a v největším srabu všech dob, sice to bylo kvůli něčemu jinému, ale on pak sklidil ovoce za tu celkovou tehdejší všudybídu, SA bez mourinha pro dobro všech.

Reagovat
Furia Ceca

To ale není ten důvod... Hlavní důvod tehdejšího úpadku byl Juventus ve sračkách v éře po Calciopoli. Juventus ve sračkách, to je prostě ve všech aspektech obrovská pohroma pro celou Itálii!

Reagovat
Zark

už z historie je patrné, že když je juve na vrcholu, tak je i Serie A topka, a tak to má být, inter někde na pátém místě, tam kde být má hh, zákon serie A

Reagovat
Furia Ceca

Já to sice pojal jako srandu, ale tvoje seriózní verze "mýho" názoru má taky něco do sebe... Body pro tebe!

Reagovat
wiggum

To mozna jo, ale ty jeho kecy poslouchat kazdy tyden.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
snuff24

Z momentálního hlediska nejlepší možný řešení takže, sem s ním

Reagovat
Deki

já bych teda raději Simeoneho, ale ten jde prý k Čukotce

Reagovat
Largo

Těch spekulací ještě bude. Píše se i o Contem do Chelsea,atd....

Reagovat
Jajinek

José pro mě bude nejlepší řešení vždy a z jakéhokoli hlediska... protože jemu tu lásku k Interu prostě věřím, protože jsem ji viděl na vlastní oči.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Mourinha bych bral hned on je přesně ten kterého Inter potřebuje

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

?

Reagovat
Shevchenko

Ale ne, aspoň bude prdel, jen jsem to fakt nečekal. Navíc jsem fakt zvědav jak by si poradil se současným kádrem Interu. To by bylo asi poprvé, kdy by neměl jeden z nejlepších kádrů Evropy.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Zark

to bude fakt prdel, když se zase rozhádá s každým normálním trenérem.

Reagovat
Nuno čomes

A teď, kolik je na tom pravdy? 10% ?

Reagovat
Furia Ceca

Je fakt, že s touhle informací přišel dneska EF. Na zahraničních serverech, co jsem četl, tak Thorir odmítá, že by Mourinhova návštěva zápasu Interu jakkoli souvisela s jeho jmenováním.

Reagovat
Pettirosso

jako vzpruha v upadající formě dobrý krok a gesto, ale jako trenér se upíše United.

Reagovat
Jajinek

jasně...já nikde napsal, že přijde, sám tomu nevěřím

Reagovat
Nuno čomes

Zas na druhou stranu se ti trenéři po něm nechytli. A letos to vypadá zase nejspíš bez LM, věřím, že by Jose vytvořil tolik potřebnou osu a ustálil sestavu. Jako nějaká motivace by pro něj být mohla, dostat nás zpátky do LM, překazit tu nadvládu Juve a obecně prostě bojovat o titul. Na druhou stranu, on chce hrát vždy o vrchol s top hráči. A pokud bude trénovat v Anglii, tak tam momentálně jen United. Peníze tam jsou, obecně to je vnímáno jako nej liga.

Jose zpátky, to je pohádka.. Spíš kdo ví, co čeká ještě teprve nás.

Reagovat
DelPiero137

Tu osu vytvoril a ustalil opat Mancini ktory vsadil na styl aky praktikuje Jose. A vysledok je taky ze si nedokazete vytvarat sance. Mourinho ktory inak ani nevie hrat by to zmenil?

Reagovat
10

co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nebrat do serie A

Reagovat
DelPiero137

To snad nemyslis vazne....

Reagovat
CubONE

Kludne, hlavne nech nejde do United.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho do Interu

Hmm, no rad by som ho znovu privital

Reagovat
snuff24

Údajně chystaj CN na stadionu vyvěsit transparenty na uvítání Mourka,tak třeba ho to dostane, pokud má aspoň trochu ten Inter v srdci,tak nám prostě musí pomoct ze sraček vytáhnout se.

Reagovat
Zark

a co na to Mancio?

Reagovat
ED91

Ten finocchio?

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

sportovní ředitel

Reagovat
smazaný uživatel

Italská média jsou zoufalá:)

Reagovat
smazaný uživatel

zkoušeji co se dá no

Reagovat
Pipo123

Včera po zápase Pioli povedal že EL je našou prioritou a chceme ísť čo najďalej, zároveň ale povedal že v lige chce skončiť do piateho miesta, takže podme si pre úspech

Reagovat
smazaný uživatel

v lize jsem na vás vsadil, takže výhra vás nemine

Reagovat
Pipo123

Ten kurz docela nič moc, asi by som to nehral

Reagovat
smazaný uživatel

jo no vidíš...teď koukám na tiket a já vás kvůli tomu malýmu kurzu fakt vyškrt...místo Lazia jsem dal nakonec Janov ale asi z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

původně jsem tam ale Lazio měl...ale za 1,7 jsem ho fakt nehrál...na tenhle víkend se ale těžko vybíralo

Reagovat
Furia Ceca

Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra, Sturaro, Marchisio, Pogba, Pereyra, Zaza, Morata

4-3-1-2 s Pereyrou a bez Dybaly! Bonucci v sestavě...

Reagovat
Yzemi

Forza Juve!

Reagovat
brenk

páči sa mi, že sa šetri Dybala aj Khedira, dúfam, že Bonucci je fakt v pohode, inak by to mohol byť prúser

Reagovat
brenk

páči sa mi, že sa šetri Dybala aj Khedira, dúfam, že Bonucci je fakt v pohode, inak by to mohol byť prúser

Reagovat
brenk

a zároveň dúfam, že Zaza sa nestihne vykartovať ešte pred striedaním

Reagovat
Airus

tak snad bez zranění s třema bodama. forza Juve!

Reagovat
Airus

ta rozhodčí už od startu naznačuje že tenhle zápas bude pískat jak idiot

Reagovat
10

Magor, zrovna v Bologni je fakt vhodný pustit volnější metr

Reagovat
DelPiero137

Curna Cuadrado je na lavicke, to znamena zaklad proti Bayernu?

Pogba, Marchisio, Barza, Evra opat v zaklade. Chapem ze nemame moc z coho vyberat (Rugani na striedacke). Utorok to bude zaujimave, aspon Alex Sandro by mohol hrat od zaciatku. Dnes nie je ani na supiske?

Reagovat
brenk

Cuadrado mal nejaké problémy s členkom, Alex Sandro je mimo na 10 dní, takže na Bayern s ním nerátaj

Reagovat
Furia Ceca

Kde si byl tenhle týden? Sandro je zraněnej, na první zápas s Bayernem je out!

Reagovat
DelPiero137

Jasne, uz si spominam nemal nakoniec stihnut Bayern?

Reagovat
Furia Ceca

Jo, ale jenom odvetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Lobo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Třetí faul u vápna pro Juve pustí

Reagovat
smazaný uživatel

ďefka

Reagovat
Furia Ceca

* čupka

Reagovat
Airus

šulin až za roh

Reagovat
Mr.Jindros

Kde na to čumíte? Nemůžu najít nic kloudnýho.

Reagovat
M11

jednoukrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kokot.

Reagovat
M11

jako asi tak 7 faulu na nas.. a nic nepiskl..

Reagovat
10

Síla, no...

Reagovat
10

Patrice už z těch rohů měl dát dva fíky

Reagovat
M11

Reagovat
Airus

šílenej klokan jen torchu i toho štěstí

Reagovat
10

Čemu se kua Gasta diví?

Reagovat
Furia Ceca

Dza-Dza-Itsu, takovej kung-fu kop do hlavy!

Reagovat
smazaný uživatel

Se ho ani nedotkl, noha sotva prosvištěla účesem. Maietta je herečka.

Reagovat
Airus

Teda pánové, zatim je to celkově nuda

Reagovat
Furia Ceca

Tak už teď si i já přidávám... Rozhodčí!

Reagovat
Furia Ceca

slovosled!

Reagovat
Airus

pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš dobrýho?

Reagovat
Furia Ceca

Měl jsem chipsy, jahody, okurku a pivo, ale už nemám nic!

Reagovat
Airus

Ti mrdá v šišce Claudio?! Naprosto zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť pak měl Emil před sebou volno, kdyby ho nezastavil.

Reagovat
Airus

vždyť tam byl Barza i Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá Juve gól?

Reagovat
Airus

V druhý půlce to chce tvrdou palbu z druhý vlny. Tenhle ťukec do šestnáctky nikam nevede

Reagovat
Furia Ceca

Nehrajeme špatně, ale něco tomu chybí... Přijde mi, že hráči už myšlenkama sklouzávají k Bayernu! Snad se ve druhým poločase trefíme. Mám trochu strach o tu naší vítěznou sérii, už je to fakt úctyhodná šňůra a ty často končí v nenápadných zápasech jako je tenhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Dá Juve gól?

Reagovat
DelPiero137

Hra s Pereyrom sa mi paci. Skoda ze Stura vyfasoval kartu za zbytocny zakrok.

Reagovat
Tomanatura

Bologna je dobre rasuje, rozhodci je fakt spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Kua sudí pískaj penaltu, potrebujeme vyhrať Si ma neželaj ak to bude remíza !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sa nedivím, že taliansku komunitu nemá nikto rád...

Reagovat
wiggum

A to říkal kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nám to nevadí.

Reagovat
Mr.Jindros

Já věděl, že tenhle zápas po Neapoli před Bayernem bude kurevsky zrádnej a taky že jo. Tak snad zase šťastná výhra 1:0.

Reagovat
Furia Ceca

Já tyhle ligový prověrky před těžkejma zápasama v Evropě taky nemám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado dá vítezný gól v 64. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Jezsisi Maxi, ty si z toho Cuadrada inak nadrzany. Keby nevynutene striedal takto skoro? Tesil som sa na Pereyrovu hru

Reagovat
Airus

přesně tohle 433 nás dostalo do těch startovních sraček Tak samozřejmě že se k tomu vrátíme

Reagovat
Airus

Moratovu si osedlaj a převálcujou ho, Destro hraje úmyslnou ruku, ale za to žlutá nebude. Tenhle zápas je ve všech směrech debilní

Reagovat
brenk

dnes to na výhru naozaj nevyzerá, tam bol ledva nejaký náznak šance

Reagovat
DelPiero137

Az sa prevali ze Cuadrado nastupil opity...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dá ho dybala na přelomu 84 a 85 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Ať už jde Cuadrado doprdele

Reagovat
Airus

to zní jako nejpoužívanější fráze fandů Juve na EFku

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne to je jeho chyba, ze aj prvy polcas bol bieda a stale je to bez strely

Reagovat
10

První poločas byl mnohem lepší, s jeho příchodem to šlo do sraček klasicky

Reagovat
DelPiero137

Pereyra sa dostal niekolko krat do 16-ky a bola z toho hrozba. Spravil vobe nieco dobre ten chlapec?

Ak ho Allegri (trener co by najradsej ani nestriedal) posle naplac o polcase!!! tak to bude vazne. Ak chce byt Max najlepsi musi sa spamatat z toho osialu.

Reagovat
DelPiero137

Nemal jednu presnu prihravku, dobre spracovanie. Vrchol ked zobral rozohravku Marchisiovi. Vsetci cakaju vo vapne a on predbehne Claudia aby to kopol takmer do autu dozadu na Barzu!!!

Striedanie tisicrocia toto.

Reagovat
Airus

ale už

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim co sa stalo s Pogbom ale co predvadza posledne zapasy je bieda

Reagovat
Airus

pogba hraje dobře, na to jak je to poskladaný. Tam prostě není žádnej přechod mezi zálohou a útokem. Ve 433 je to ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pod slovom dobre predstavujem nieco ine toto je vsetko ale nie dobre... Co sa snim porobilo netusim :-/

Reagovat
Airus

dozadu funguje celej tým skvěle, až na menší kiksy. Ale všichni čekaj že Pogba potáhne celou zálohu a to prostě nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s takymi nahravkami a strelami moze tahat kacera po dvore

Reagovat
10

Teď nevěřil ani Mbaye, že to nebyl faul

Reagovat
DelPiero137

Co si uz ten sudca dovoluje...

Reagovat
Furia Ceca

Proč to nekopal Dybala?! Do píči, 10 minut do konce, jsme úplně v prdeli a kope to Kurvadrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Plantážnik

Reagovat
DelPiero137

Toto je Quadradov zapas, hraje ako boh.

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem v klidu, čekám na ten jeho klasický gól, který nás jako vždycky zachrání, takže mě ani ty jeho chyby nevadí...

Reagovat
Furia Ceca

Tak nic...

Reagovat
DelPiero137

Ja som to ani necakal, pri striedani som mal chut to vypnut.

Reagovat
Furia Ceca

Však já taky ne, myslel jsem to ironicky. Cuadrado si vždycky dá tradičních 20 minut dobrý hry a pak už hraje jenom mně na nervy...

Reagovat
Tomanatura

Rozhodci hrozny vykon

Reagovat
DelPiero137

Dnes dala Neapol vyssiu odmenu rozhodcovi.

Reagovat
brenk

obránca stojí na pri tyčke a on pískne ofsajd

Reagovat
Dominator

Co to piska furt za ofsajdy...

Reagovat
Airus

0:0 humus jak od nás, od Allegriho i rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neni zapas len o Cuadradovi, vsetci hrali na h.vno a zial opat sa mi len potvrdilo, ze ta zaloha na cele vid Sturaro nefunguje smerom dopredu, bez ohladu na to, ci hra alebo nehra Cuadrado.. toto som cakal, ze bude povinna jazda.. uz len treba dufat, ze ACko ukope aspon bod.. forza juve

Reagovat
brenk

vonku na Bologni to teda povinná jazda mohla byť len ťažko

Reagovat
smazaný uživatel

citaj poriadne ja som cakal, ze bude a ukopaju to.. zial za to co som videl si zasluzia max bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Bologna dobrej vykon

Reagovat
10

Rozhodčí mě dnska sral víc než Cuadrado, což je velký umění...silný kafe

Reagovat
DelPiero137

Hlavne ze mali len jednu zltu, az v nastaveni dal Diawarovi druhu. Destrova ruka nic. A ten offside Bonucciho pri konci ked hrac Bologne stal pri tyci, fakt silne kafe na Piatok vecer.

Reagovat
Dominator

Buffon dalsie ciste konto za sebou, z toho by mohol byt zase utok na rekord.

Reagovat
Furia Ceca

Nemluv o rekordech, o jeden jsme zrovna dneska přišli. Sakra, byli jsme už tak blízko...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas Cuadrado nehral a hrali sme dobru sracku bez streli na branu a dnes nebol najhorsi na ihrisku o to by si mohol strihnut Pogba so Sturarom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak mate pravdu Cuadrado hral zle

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledních třiceti minut - kdyby měla Bologna místo Giaccheriniho fotbalistu a nehráli každý útok přes něj, jako by byl trequartista, třeba by vytvořili i šance, škoda.

Sudí nezvládál, ale tak dalo se čekat, že ti mladí brousci ze zálohy Bologni to nebudou šetřit. Zítra Viola na Atalantě nevyhraje, čeho je schopný Milán v Neapoli netuším, ale víkend po pohárech vždycky mění šance.

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !!

Reagovat
Pipo123

Verona - Chievo obaja gól

Inter - Doria obaja gól

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Co dnes hraješ ?

Reagovat
10

tohle (možná Doria X2)...Hoffenheim oba gól, Cagliari...ale ještě nevím jak to rozdělím na tikety

Reagovat
Pipo123

Hoffe som ta hodil aj já, ten kurz je na Bundesligu docela v pohode. ešte uvažujem nad Las Palmas - Barca obaja gól, minule v GIgone mi to vyšlo, tak snad aj teraz

Reagovat
Pipo123

Nie je Cagliari trošku na hovno za ten kurz ? Já radšej asi osolím výhru Ascoli za 2,8

Reagovat
Pipo123

Kamoško zatiaľ to ide krásne, Ascoli vedie 1:0 Hoffe padli obaja gol, to isté aj Las Palmas proti Barce obaja gol, tak snad večer to neposere SA

Reagovat
10

je ti jasný, že si to právě úplně debilně zakřiknul?

Reagovat
10

zrovna když mi to Cagliari otočí, tak to takhle posereš...

Reagovat
Pipo123

Na také veci já neverím, neboj nič, jedine čo sa môže stať že Inter uhaluzí nejakú výhru 1:0

Reagovat
10

což je dost nepravděpodobný, no...to by se stalo snad poprvé v sezoně

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

jdu naložit 1:0 pro Inter

Reagovat
Pipo123

Neboj nič, dnes verím Dorii hodne, tá ich pomerne šikovná a rýchla záloha + na hrote skúsená dvojica Q a Cassano tam niečo fúkne, trúfam si povedať že minimálne neprehrajú

Reagovat
10

no já tu X2 chci ještě dát

Reagovat
Pipo123

Já som dal obaja gól, vidím to o niečo reálnejšie, pri súčasných nie moc dobrých obranách Interu aj Dorie, tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nevzyerá to zle, ale škrtal by som minimálne Fiorentinu ktorej neverím + Lazio, Inter vs Doria môže byť x ale radšej tam hraje obaja gól

Reagovat
olis

dam na radu odbornika :D ale ten Inter tam necham tak ako je lebo je na xko o dost lepsi kurz ako na obaja daju gol...

Reagovat
olis

mal si pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta je doma solidní, Fiorentina po pohárech. Lazio totéž a navíc pro kluky z Frosinone derby, a poslední dobou jdou nahoru.

Zbytek by se mi líbil, i když toto kolo kromě včerejší 10 Bologni vynechávám:)

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo víš něco o Moustapha Seckovi, levý bek z primaverry? Sabatini vám ho právě vyfouknul

Reagovat
Pipo123

Obranca, hrával za Barcu, v Primavere hral dobre, občas sa objavil aj na lavičke Lazia, ale nikdy nedostal šancu, takže neviem čo si o nom myslieť, pri zraneniach ktoré nás trapia v obrane by asi dostal šancu ak by za niečo stál. Nedostal novú zmluvu u nás a k vám ide zadarmo, možno sa presadí u vás, ale pochybujem, u nás nemal takú konkurenciu a stejne tú šancu nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Bude jen v primaveře.

Reagovat
db18

pěkně... v poslední době se vyplácíš

Reagovat
Pipo123

Neopisuj vyhral si ?

Reagovat
db18

Jo, však jsem si vsadil jenom toto... (a pak teda mimo na BL, to naštěstí taky vyšlo)

(+ ještě ve čtvrtek Fiorentina s Laziem, taky podle tebe)

...ale je to teprv odpich, do teď jsem se držel nad nulou spíš díky tomu, že jsem z analýzy dostal o pár netů víc, než co jsem prohrál kvůli tomu, že to nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

neverim im dnes... mozu ma len prekvapit

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
snuff24

Jak si vlastně Žabák vede v Dorii ? Dnes to bude vlastně poprvé po X letech,kdy bude spousta Interistů ráda za jeho účast v základní sestavě.

Reagovat
10

ta Verona to ještě zachrání

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Chievo Chievo ale Hellas Verona?

Reagovat
andycek1

To mas jak Inter Inter a AC Milan

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!! Jose

Reagovat
Inter Eterno Amore

JOSE MOURINHO la la la la la la

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 55 Nagatomo; 11 Biabiany, 83 Melo, 77 Brozovic, 44 Perisic; 23 Eder, 9 Icardi.

A disposizione: 30 Carrizo, 46 Berni, 5 Jesus, 8 Palacio, 10 Jovetic, 21 Santon, 22 Ljajic, 27 Gnoukouri, 31 Zonta, 56 Popa, 97 Manaj.

Allenatore: Roberto Mancini

SAMPDORIA: 2 Viviano; 5 Cassani, 16 Ranocchia, 26 Silvestre; 95 Ivan, 21 Soriano, 7 Fernando, 11 Dodo; 25 Alvarez; 27 Quagliarella, 10 Correa.

A disposizione: 1 Puggioni, 57 Brignoli, 4 Moisander, 8 Barreto, 9 Rodriguez, 17 Palombo, 18 Christodoulopoulos, 20 Krsticic, 24 Muriel, 29 De Silvestri, 37 Skriniar, 99 Cassano.

Allenatore: Vincenzo Montella

Ten střed... no nezbývá věřit že Žabák nezklame.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

José

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za komedii Doria Minule stromek dneska toto

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A po Josého levici Javier

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze to je jediny pozitivny moment dnesneho vecera

Reagovat
10

Finocchio musí bejt z návštěvy Mourinha nadšenej snad ještě k tomu prohraje

Reagovat
Arne

Co to měli hráči Dorie na palicích, když šli na hřiště?

Reagovat
Pipo123

Doria zatiaľ výborná, páči sa mi v úvode ten Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

s nami nie je ziadna praca...

Reagovat
10

jj, zatím se naplňuje klasický scénář zápasu, kdy Inter vyhraje 1:0

Reagovat
Pipo123

Horšie bude ak to bude aj naďalej také že Doria je lepšia a potom Interu fúkne penaltu, pôjdem sa obesiť

Reagovat
10

to si běž asi chystat lano, kamaráde ...to je totiž přesně ten scénář

Reagovat
Pipo123

Ok tak ešte gól Doria a sme doma

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany tam celkom problemy robi Dodovi.. skoda ze len sprintom

Reagovat
Pipo123

Jasná ruka

Reagovat
10

zmrdi

Reagovat
Pipo123

Mohlo byť hotovo kurva, Q by ju premenil a išiel by som spať

Reagovat
smazaný uživatel

komentare o jasnej penalte za 3 2 1

Reagovat
Antijuve

Pozdě.

Reagovat
Antijuve

Fotbal jako když si jdeme zahrát ze srandy na vesnický hřiště... bohužel tyhle za to platí.

Reagovat
10

Brozović se vykartoval na Juve

Reagovat
smazaný uživatel

hej lebo s nim v zostave by sme vas uplne rozbili

Reagovat
Inter Eterno Amore

báli sa ho

Reagovat
10

tak je to váš jedinej záložník, co umí nahrát na víc než 5 metrů a ještě k tomu dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Dorio za ukázkové bránění rohu.

Tak ve druhé půli to snad bude lepší.

Reagovat
snuff24
Reagovat
Tomanatura

Prosim zavolejte nekdo na sport 2 a reknete jim, ze inter uz moratti nevlastni

Reagovat
smazaný uživatel

no a teraz nik nebude mindzovat? sak mohol ist sam na branu

Reagovat
Pipo123

Veď to bol aj ofsajd

Reagovat
Nuno čomes

Icardi ale.nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic nebol v ofsajde

Reagovat
stas87

To vobec roh nebol,nie?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
stas87

Slusne K.O. pre hostov.Ved sa ani o roh v prvej chvili nehlasil..

Reagovat
Pipo123

Doria nehraje zle, mohli mať penaltu v prvom polčase, teda mali ju mať, teraz ten neexistujúci roh, každopádne mi je výsledok u prdele, chce to len gól Dorie

Reagovat
Pipo123

Roh nemal byť, ale inak Brozovič to kopol dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Mirandaaaa

Reagovat
Pipo123

Rano

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik

Reagovat
Dejwa

nezklamal, čekal jsem na takovou hrubicu celej zápas

Reagovat
Pipo123

A to hral docela dobre

Reagovat
Dejwa

jo měl tam pár dobrých momentů, ale k čemu to je když pak přijde tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tak rád vidět ho chybovat neustále někde jinde. Snad už se u nás fakt neukáže.

Reagovat
Nuno čomes

To je proste Mauro.

Reagovat
smazaný uživatel

Maaaaaauriiiiiiiiiiitooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Rano opat nezvladol

Reagovat
Tomanatura

Ranocchia se vubec nezmenil

Reagovat
Dejwa

pomezní těžká katastrofa na obě strany

Reagovat
Pipo123

Q 350x za zápas v ofsajde, to je hrôza

Reagovat
Pipo123

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
brenk

už som myslel, že sa ti to posere

Reagovat
Pipo123

Já som tiež neveril, nakoniec všetko krásne vyšlo

Reagovat
brenk

koľko máš výhru?

Reagovat
Pipo123

370

Reagovat
brenk

pekne, si dlhodobo v pluse? ja som rozmýšľal, že by som občas nejaké menšie tikety skúsil, tak či mám veriť tvojim tipom

Reagovat
Pipo123

Ako kedy, v poslednej dobe som zvolil inú stratégiu a to kombináciu obidva dajú gól + nejaké "tutovky" a občas nejaký over. Na tiket maximálne 5 zápasov, občas dám viac a vklad vždy rovnaký, len občas sa utrhnem a skúsim viac zariskovať, od minulej soboty som v čistom zisku 1500 eur a hlavne som začal chodiť do zápasov ako dnes, kde sú dobré kurzy na góly, či už Verona - Chievo, Inter - Doria alebo Las Palmas - Barca, všade kurzy na obaja gól cez 1,9, príde mi to lepšie a výhodnejšie než podávať čistú výhru Interu či Barcy za malé kurzy.

Reagovat
brenk

všimol som si, že tu s "10" zvyknete dávať tipy v poslednej dobe, možno sa inšpirujem

Reagovat
DelPiero137

Este prezrad za kolko davas tiket

Reagovat
smazaný uživatel

pici ty mas stastie :)))

Reagovat
Pipo123

Nie vždy je to takto

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo přeji Ti to

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Nuno čomes

Jako maras jak ti to chodí.

Reagovat
Pipo123

Noc je ešte dlhé, ideme na NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát co jsi vyhrál?

Reagovat
Pipo123

Toľko neriskujem, od minulej soboty som v pluse cez 1500e a vždy výhru prevediem na účet a nechám si na bet365 iba nejakú sumu ktorú sa znova snažím navýšiť. Niekedy som ako kokot navyšoval vklad a to bola cesta do pekla

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jsem myslel ten samotný fakt sázet na NHL, než že bys dal vše na jeden tip.

Reagovat
Pipo123

NHL je na hovno, ale občas to tam padne a pri tých kurzoch sa to oplatí skúsiť, dnes som podal len za drobné výhru Predators, Blues, Colorada a Caps, ale na to sa nedá moc spolahnúť, viac sa spolieham na futbal ako hokej.

Reagovat
One-Real

Mne prijde docela fajn sazet goly a nebo tym dosahne branek +-.

Reagovat
Pipo123

Juj Predators prehrali v predlzeni, inak mohlo byt dslsich 400

Reagovat
smazaný uživatel

No právě moc nechápu smysl to dávat. Teď od kámoše vím že Ovečkin dával dost často branky akorát, ale to třeba i do nějakého x-tého kola i varianta dát u Lesteru Mahreze a Vardyho každé kolo.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Tomanatura

Uplne jsem na tebe myslel

Reagovat
db18

Reagovat
10

easy money vole

Reagovat
Pipo123

Vyhral si ? alebo si nakoniec dal x2 ? Inak čo vidíš reálne dnes ?

Reagovat
10

X2 jsem měl na takovým vedlejším divokým tiketu, kde nevyšlo vůbec nic...oba gól jsem měl na hlavním s Cagliari, Hoffenheimem a Veronou, ten vyšel

dneska se mi líbí Schalke oba gól, Valencia DNB, Atalanta oba gól, Bilbao...zatím to dávám dohromady

Reagovat
Pipo123

Schalke som chcel aj já, ale kurz 1,5 je málo, Vale hrajem čistú 2 za 2,5 treba skúsiť, uvažujem ešte nad Sevillou ale Rayo je doma silné a schopné poraziť každého, Atalantu mám tiež, ešte tam dávam výhru Torina + góly Janova a Udine + výhru Gala a Realu, niečo s toho ale pôjde preč

Reagovat
stas87

So Schalke opatrne,hrali na Ukrajine vo stvrtok a VfB tam tie goly nebudu padat kazde kolo.Breitenreiter s nimi dokaze uhrat nulu vzadu,uz tak nedavno vymazali vlkov a vyhrali 3:0.Skor ze oba gol by som zvolil v zapase Bayer-BVB.

Reagovat
Pipo123

Vzhraje Bochum dnes alebo by si tam hral niečo iné ?

Reagovat
stas87

Prepac,nedelny obed sa nam trosku natiahol a prisiel som az teraz.Posledne zapasy TSV som sledoval a ich trapi len jedna jedina vec-produktivita.Herne supera prehraju,vytvori si sance ale su naprosto neefektivny.Bochum hrala Pokal a ja si myslim,ze casom zacne odpadat a Nürnberg odskoci.Ak by som mal nieco dat pred zapasom,tak kvoli kurzu 1X.Teraz uz je na nejake rady neskoro.

Reagovat
10

ještě že Němcům z principu nic nevěřím

Reagovat
stas87

To si stastny clovek potom. Ja som zasa asi trikrat naletel v Serii A a aj v druhej talianskej,takze tiez si davam pozor.

Reagovat
10

myslel jsem tebe

Reagovat
stas87

Tak nabuduce davaj presny opak toho,co pisem.

P.S. Na TSG-FSV obaja gol si dal az potom,ako som pisal ze to moze byt prestrelka?

Reagovat
10

hrál jsem jen to Schalke oba gól, který si mi vymlouval...o zbytku si mluvil s Pipem

Reagovat
stas87

Aha,ja som pisal pod preview BL o Hoffenheimu,ze to moze byt prestrelka.Predpokladam ze ty si preview BL necitas,lebo ta to nezaujima. Ja uz som z toho bludneho kruhu stavok vystupil.

Reagovat
Pipo123

Takže nakoniec takto dva tikety, na jednom mám obaja gól v zápase Freiburgu, je tam kurz 2,10, potom výhru Realu, Torína a Elche na druhom zasa obaja gól Janov - Udine, výhru Arminie, Valencie a Gala

Reagovat
Tomanatura

jsem zvedavy na tu Valencii. Rozum rika, ze se to zlomilo a vyhraji zas, ALE...

Reagovat
Pipo123

Je to Granada, proti tej sa dobre podáva, na druhej strane je to hrozne zložitý zápas, ale ten kurz sa musí skúsiť

Reagovat
Pipo123

Už nikdy nedám druhú Bundesligu, hrôza futbal a ešte aj hrozné výsledky

Reagovat
db18

já hrál neprohru Bochumi a výhru Freiburgu. (a dával bych střelce Petersena, ale to tipáč nevypisuje )

Reagovat
Pipo123

Já na Freiburg nepodám nikdy v živote, bo vždy hrajú piču a prehrajú, ako minulé kolo doma.

Reagovat
db18

Minulé kolo mi to taky nevyšlo, ale to bylo snad poprvé - navíc nehrál Petersen.

Jinak na podzim jsem těžil hlavně z Freiburgu...

Reagovat
Dominator

Heh, Galatasaray nakoniec tie tri body uhral...proti siestim hracom T'sporu v poli

Reagovat
Pipo123

Borci neviete či existuje nejaká stránka kde sú predpokladané zostavy na zápasy NHL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem hledal, ale nakonec najdeš jediné trochu odpovídající info na stránkách klubů..

Drtím střelce už roky:)

Reagovat
Pipo123

Já by som chcel tiež dávať strelcov, ale bet365 ich nevypisuje

Reagovat
DelPiero137

Kamos daval strelcov v NHL ale moc mu to nevychadzalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To se těžko trefuje, osobně se dívám na procento proměněných střel, počet střel od posledního gólu a celkově forma hráče v sezoně, hodně i s kým hraje v lajně a jestli chodí na přesilovky. Navíc nikdy nevyhraješ pokud dáš třeba čtyři nejlepší střelce, tak to prostě nefunguje, dávám kurzy aji 4 a více.

Ale stejně je to o haluzi. Nejvíc jsem bral pětku za dvacet korun, ale to už je dávno, spíš mě to baví, dávám za málo. Většinou trefuji tak 3 ze šesti a podobně. Teď na Chanci trefil borec za asi sedm střelců dva míče, myslím že vklad dvěstě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Si zrob účet na fortuně nebo chanci, můžeš sázet na netu

Pustíš za pade čtyři a pojď mi:) Na sledovačku:) Já už se nedívám, protože borec je schopný trefit všechny tři tyčky, když se dívám

Reagovat
Error
Reagovat
Pettirosso

http://www2.dailyfaceoff.com/teams/

Ale není to nijak extra přesný. Nejlepší je sledovat novinky na twitteru a pak když začne zápas, tak jednotlivě poskládaný lajny najdeš na livesportu

Reagovat
Virtuos

http://hfboards.hockeysfuture.com/ poprípade hľadať cez twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin tak at drzi zdravi dyl jak jeden zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude hrát, tedy doufám, že Spal je normální, když už dojebal Daniho teď. Prof. Mariani, který ho operoval, řekl že na přelomu února/března bude připraven bez rizika.

Reagovat
Kily

http://www.goal.com/en/news/723/serie-a/2016/02/20/20556722/totti-admits-he-is-considering-roma-exit

pravda, nebo jenom vymyšlený/upravený rozhovor podporující to, s čím v týdnu přišla nějaká média?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním odstavci vidím ,,Estadio" Olimpico a vím, kde jsem. Goal.com. Debilové. Titulek překrucuje. Včera byl rozhovor do rádia.

Francek je frustrovaný, což se dá pochopit, řekl, že Spaletti o něm sice říká pěkné věci do novin, ale že v soukromí spolu nemluví, což je Franceho problém, má za ním jít a promluvit si. Oba se uznávají. Spal musí být zase k všem upřímný. Hloupá situace 50 na 50, Francek nemá tyto věci vůbec šířit do rádia, trucuje či co. Spal už včera avizoval, že je připravený ho postavit, a to i s Edinem.

Francek chyběl asi 10 nebo 11 kol pro zranění, pak opakovaně netrénoval déle než pár dní než se lehce zranil znovu. Souhlasím s tím, že nebylo optimální ho poslat proti Realu jen na pár minut, a chápu, že žádá větší respekt a uznání. Ale tohle je nešťastný způsob, jak to řešit zrovna, když se začíná trochu dařit.

Spal řekl, že i při minulém angažmá se stávalo, že Francek nebyl tak docela součástí skupiny a on to musel řešit, a že i teď by si přál, aby byl jádrem kolektivu, jako vůdce a učitel pro mladé.

Je to pravděpodobně střet Franceho a Spalova ega.

Nicméně je jasné, že pokud je zdravý, musí hrát, tím spíš, když jiní hráči zrovna nezáří. Pokud mu neprodlouží na další sezonu, bude to obrovská chyba, doufejme, že Palotta si to uvědomuje. Když hraje, celý tým je lepší a on rozhodně nebude překážkou za dosažením cílů, ba naopak. Letos je třeba urvat LM, udělat super přípravu, od které si pro náš herní projev hodně slibuji, a příští rok, pravděpodobně jeho poslední udělat všechno proto, abychom hráli o titul.

Doufám, že dnes bude hrát a bude skvělý. Pomůže to všem.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš o dnešním rozestavení? Osobně doufám, že budou na hřišti současně Mira, Francek i Edin. Na zálohu Keita/William/Radja nemám chuť a navíc to nechá Francka izolovaného a bude snadné ho obsadit a nenechat ho tvořit. Pokud bude dvojpivot, chtěl bych vidět třeba Perottiho z křídla, a Douglas musí hrát.

Reagovat
Maritazzi

Taky bych hrál Douga, Palermo by mu mělo sedět, ale mám strach, že bude zase Flo.. Snad to dneska vyjde stoperům, aby potvrdili nárůst formy, to samý Digne by měl potvrdit zápas s Realem. Pokud chce hrát Franceho, jakože skoro musí, tak musí hrát i Mira, oba hrají o level výš, když jsou spolu (asi o tři s Kevinem). Trident by měl fungovat, když si vzpomenu na France - Destro - Gervinho. Asi bych hrál Salaha jako zbývajícího hráče a v záloze Vanq na CDM a před ním Mira s Radjou (ten spíš u Franceho, aby mu vyčistil prostor), dneska je potřeba bezpodmínečně vyhrát, takže bych ty dva odpočívat nenechal. Ale je možný, že to bude 4231 a to bych si netroufl odhadovat, kdo bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mira nebo Ucan (!!!). Nezapomeň, že Perotti v tvorbě taky hodně pomáhá, navíc se výborně pohybuje a zamaká i do obrany. Trident bude v pohodě, když bude Francek pod útočníky. LA REPUBBLICA(4-3-2-1): Szczesny; Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Perotti, Totti; Dzeko. S Maiconem se mi líbí i toto.

Zuka by mi vůbec nevadil, je to poctivec a má dobrou přihrávku.

Není třeba odpočívat, další zápas je v neděli.

Reagovat
Maritazzi

Ucanovi zatím nevěří ani Spal, těžko říct, co za tím je.. Říkal snad, že je fotbalově super, ale nedostává se často do hry? Už si to moc nepamatuju. Já bych v případě Franceho hrál Salaha, kterej dokáže tu hru roztáhnout. Myslím, že Perotti, France a Mira by se zabili na malym prostoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se objevily zprávy, že Totti vypadl ze soupisky pro Palermo

Reagovat
Maritazzi

To se Spal posral ne? Teď taky čtu, že poslal Franceho z Trigorie domu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nečekal..

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto, že škrtíte.. Zrovna vám by hodně prospěla jiná politika, Prade tohle u vás dělá už dlouho, výsledky máte super vzhledem k podmínkám, ale slušela by vám silnější pozice.

Reagovat
Tomanatura

Tak je to spojene s tim, ze Viola krome rodiny prakticky nema sponzory. Nema sponzora na dresu, coz je naprosty zaklad, nema defacto zadny marketing. Da se tam udelat mnohem vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc opakované problémy Della Valleho s trenérem. Jestli Sousa po sezoně odejde, to bude horší provar než neudělat pohár.

Reagovat
Tomanatura

uvidime, snad neodejde.

Reagovat
Zark

Pazzini ukazuje, že patří mezi nejlepší hroťáky v calciu

Reagovat
GEGE

Nice Romagnoli nejspis out na Neapol,takze se zas muzem tesit na tu nasi cernou perlu z Kolumbie...

Reagovat
Zark

chudák Gasp, prodají mu perottiho, potom se mu zraní pavogol, a ted ještě musí hrát s lednovými dárečky od berlusocniho pro preziosa.

Reagovat
Pipo123

Hlavne ten Suso je úplne na facku

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

strasne komicky tym. Cely Janov je smesny

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší, že Perin se veze s ostatními.

Reagovat
10

a je otočeno, není zač

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

pak, že člověk nemá být pověrčivý

Reagovat
Pipo123

Janov gol, podme ešte Torino

Reagovat
Tomanatura

Pro komentatora na sport 2 - cognini je pouze reditel, majitel violy je rodina della valle

Reagovat
10

vždyť jo..?

Reagovat
Tomanatura

Ja ho opravuju, on tvrdil neco jineho.... Urcite to tu cte

Reagovat
10

jo, sorry

Reagovat
Pipo123

Baselli je na facku, tomu vyšlo pár zápasov v úvode sezóny a inak hrôza, teraz netrafil prázdnu bránu

Reagovat
GEGE

On to taky neni zadny super zazrak...jak se tady sirily nazory,ze ACM provaril,kdyz ho neangazoval a vzal Mauriho,ktery ma podle me o dost vetsi potencial.

Reagovat
Tomanatura

Tello dneska super zapas, snad tak bude pokracovat

Reagovat
Pipo123

Maxi nedal penaltu

Reagovat
GEGE

spravedlnost stejně neměla být...

Reagovat
Pipo123

Torino nutne potrebuje nejakého tvorivého hráča do zálohy, strašná hra bez nápadu, žiadna myšlienka, len milión centrov do šetnástky a tisíce súbojov.

Reagovat
Tomanatura

Tello hrozne zakonceni ale hodne dobrej vykon. Po Matim nejlepsi na hristi

Reagovat
Tomanatura

jo, Nikola ten gol potreboval jak sul

Reagovat
Tomanatura

To je zapas

Reagovat
Pipo123

Leverkusen - BvB, rozhodca vykázal trénera Bayeru do prdele ale on nechce odísť, tak rozhodca išiel preč a povedal že sa nebude pokračovať kým tréner neopustí ihrisko a ten ho neopustil stále

Reagovat
10

to je ten německej pořádek a disciplína

Reagovat
Pipo123

Hovado hral si Torino ?

Reagovat
10

jsem snad amatér jako ty?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

dám ti radu zdarma milý vole, vyber ty prachy a utrať je za píčoviny...protože do týdne stejně budeš mít hovno, když vidím co všechno sázíš

Reagovat
Pipo123

Já som vybral cez 1500e a nechal si tam len nejaké drobné a dnes podal asi 10 tiketov a tipoval ligy ktoré som nikdy ani nevidel a nevedel že existujú, ale mám tam ešte jeden na ktorom zarobím ( dúfam )

Reagovat
10

tohle delirium znám, během něj v 99.8% případů přijdu o všechny vyhraný prachy

Reagovat
Pipo123

A preto vždy výhru prevediem do banky,lebo viem že by som išiel do vyšších vkladov a prejebal

Reagovat
10

to dělám taky, ale postupně to tam zase vrátím

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Čakáš ešte na Valenciu ? já som v momente kedy mi nevyšla druhá Bundes podal obaja gól v Janove a Bilbae + výhru Vale

Reagovat
10

takže si mi to zase posral

Reagovat
Pipo123

Jak keby som sa včera mýlil

Reagovat
Zark

kua co ta Atalanta, tak pěkně to měli z úvodu rozehrané a ted 11 zápasů bez výhry, stejné jako Toro, krizovka.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3): Marchetti; Konko, Biśevac, Hoedt, Lulic; Cataldi, Biglia, Parolo; Candreva, Djordjevic, Mauri. All. Stefano Pioli

A disp. Berisha, Mauricio, Braafheid,Basta, Morrison, Onazi, Milinkovic, Kishna, Keita, Felipe Anderson, Klose, Matri.

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Candreva na facku, všetko rieši strelou

Reagovat
lucius6

Při sledování jsem nejspíš usnul. Hroznej fotbal....

Reagovat
Pipo123

Hlavne tie centre, Candreva všetko na tribúnu, to isté aj Lulič, do druhého polčasu dolu Mauri a Candreva a na trávnik Keita a Anderson

Reagovat
Pipo123

Leali

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by dostali styri a Spalletti sa posral

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď chuj.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA TOTTI

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTI NA TRIBUNE A POMALY SLABY KEITA V ZAKLADE ??? TLIESKAM

Reagovat
Largo

Forza Roma!!!

Chci vidět pohlednej a rychlej fotbal!

Reagovat
Lech

Vypadl obraz všem nebo jen mě?

Reagovat
smazaný uživatel

len smradovi ako ty

Reagovat
Lech

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

ale aby si neplakal sopcast 139688

Reagovat
Lech

Už nepotřebuju, ale dík bro

Reagovat
smazaný uživatel

DZEKOOOOOOO NETRAFIT Z METRA BRANU?TAHAJ UZ NIEKAM

Reagovat
Slejdy

Dzeko

Reagovat
Emmett Brown

To je hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Dzekooooooooooooooooooooo, velebme ho

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ,TO SOM TA MUSEL VYHECOVAT

Reagovat
Slejdy

Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/voit wow aspoň, že to po chvíli odčinil ale i tak

Reagovat
Slejdy

stane se

Reagovat
Largo

Ediiiiiin

Reagovat
Slejdy

skoda Miralem

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, nič moc, divné útočenie, väčšina hráčov čaká na 16ke... minimálne 1 zo zálohy musí dole už v polčase, ideálne Radja, ktorý sa do zápasu vôbec nedostal. Dobre hrá Pjanic a prvú polovicu polčas aj Salah. Palermo síce nie je nejaké merítko, ale aj napriek tomu si tie šance vieme znova vypracovať, čo je teda asi dobre...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze sa zehna a Tottiho posadi na tribunu

Reagovat
Slejdy

Keitaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

prajem si vidiet KEVINA

Reagovat
Largo

Nejsem si moc jistej, radši bych mu dal ještě čas. Ale nevím přesně, jak na tom jen, tak nehodnotím....

Reagovat
smazaný uživatel

GOALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Slejdy

S A L A H !

Reagovat
Alberto Aquilani

Ojojoooj Momooo

Reagovat
Zark

SALAH JE TOP!

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

V com? Ze si opat zle prebral loptu a lepsi brankar by ju mal?

Reagovat
Maritazzi

Měl si někdy na nějakýho hráče názor, kterej se ti vlivem okolností/výkonů změnil?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

K horšímu nebo k lepšímu? Pokud myslíš slizouna, ne pravého Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

K lepsiemu. Ano myslim babiku. Futbalista je skvely, to sa musi uznat, aj ked mas voci nemu akekolvek nesympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně obdivuji jeho atletičnost. Ale to měl vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

krasne z uhlu

Reagovat
smazaný uživatel

Radja fantazia, no podla odbornika mal ist dole

Reagovat
Maritazzi

Keita a Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Slejdy

ty voe SALAAAAAAH

Reagovat
Largo

Salaaaaaaaaah! Frajer!

Reagovat
Alberto Aquilani

Salah ma za posledne 2 ligove zapasy 3+2... to len k tym reciam po madride

Reagovat
Zark

i proti realu ukázal dobré momenty, jen to tam nechtělo padnout, ale dalo se to čekat, faktor velký klub, nohy se klepaly

Reagovat
Largo

I proti Realu patřil k těm, který dokázali obranu Realu alespoň trochu vyvést z míry

Reagovat
smazaný uživatel

ooo oooo ooooo oooo KEVIN sa chysta

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

oleeeeeeeeeeeeeeee vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

KEVIN , dufam, ze to zdravotne zvladne

Reagovat
Largo

Keviiiiiiiin!

Reagovat
smazaný uživatel

Perotti v nastavení na 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Tak na 6

Reagovat
Alberto Aquilani

Perotti je uplne neuveritelny... a co na to vlk

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nemozem , v com je neuveritelny???

Reagovat
Largo

? To fakt nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vies aky je vyznam slova neuveritelny? Potom aki su hraci nad nim, ktorych je ovela viac??? V Rome je priemernost brana ako nieco extra

Reagovat
Largo

Vím moc dobře Mnozí lidé používají pro Messiho slovo "nadpozemský". Ale nikdo se nad tím nepozastavuje. Každý normální člověk ví, že je to nadsázka. Mám pocit, že vnímáš Romu jako tým, který vyhrává všechno, poháry, Ligu mistrů, tituly... takže tam není místo pro "průměrnost"...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý centr. Nikdy bych od něj nečekal tyhle věci, myslel jsem, že je jen driblér.

Líbí se mi.

Reagovat
Slejdy

Dzeko buuur

Reagovat
KillSwitch

Džeko 2+2....1. zápas kde hral futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wiggum

No paráda. Snad se už zase Salah dostal do formy jako na začátku sezóny a Džekovi tam taky konečně neco spadlo a mohl by se už chytnout.

Reagovat
Largo

Reagovat
KillSwitch
Reagovat
smazaný uživatel

To si nevidel? Proste borec

Reagovat
KillSwitch

až od 50 min. som pozeral..takže som akurát stihol tú najlepšiu časť uvidíme čo sa z neho vykluje...jeden výborný zápas nezakryje tých asi 20 čo pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale on jde v posledních zápasech nahoru.

Reagovat
Largo

To nemá smysl těm našim věčným haterům vysvětlovat, akorát marníš čas.

Reagovat
Lech

Tak nějak..

Reagovat
Largo

Stalo se to i lepsim hracum no

Reagovat
smazaný uživatel

To zabil, ale od té chvíle zahrál výborný zápas.

Chválím. Konečně se začal pohybovat jako útočník, bojovat a hlavně dostal spoustu dobrých balonů. Tak to má být.

Reagovat
stas87

To sa pohyboval do tej doby ako brankar?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez náběhů za obranu a do prostoru. Takže asi tak nějak.

Dnes chtěl míč pokaždé, když se dostal jen trochu dopředu, chodil i sám, bez podpory.

Až si říkám, co jim Francek řekl před zápasem, jestli jim vyhorožoval či co

Reagovat
Milan.B

mohli by sme dnes vyhrat

Reagovat
Kaka14

musime priniest body z Neapola, lebo tretie miesto sa nam zacina vzdalovat

Reagovat
Milan.B

Reagovat
olis

nemohli

Reagovat
Milan.B

jak by ne... majster tak ci tak nebudete

Reagovat
olis

nemudruj

Reagovat
Milan.B

neplac hlavne.... 2 miesto vam musi stacit

Reagovat
10

klidně

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 6 ? To se musi zkusit

Pokud dnes nevyhrajeme, tak se nam dvere do LM podle me uz zavrou...

FORZA MILAN

Reagovat
celeb

inak peknu seriu superov ma teraz Neapol: Juventus, Villareal, AC, Villareal, Fiorentina.

Reagovat
maras93

Dneska můžeme asi jen překvapit, zvlášť jestli bude Zapata místo Romagnoliho. Doufám, že Neapol minimálně potrápíme a jestliže ještě doma neprohráli, pak budu věřit, že tuto sérii třeba i utneme. V této sezoně nehrajeme proti silnějším týmům uplně špatně, tak snad bude dnešní výkon bojovný a všichni budou jezdit po prdeli.

Reagovat
Malresi

Nemáme zlú formu a sme na tom podstatne lepšie ako na jeseň, zmena systému zjavne veľmi pomohla, taktiež vieme proti silným súperom uhrať dobrý výsledok. Pre mňa osobne by mal aj bod cenu zlata, avšak verím vo všetky tri. FORZA MILAN

Reagovat
Kaka14

najlepsie by bolo keby sme rychlimi golmi v Neapoli rozhodli o vitazstve hned na zaciatku .... aby sa setrili na Villareal a postupili a takisto aby vyhrali s Florenciou

inac ako by to bolo, keby Neapol vyhral EL a skonccilo v Serii A do 3 miesta ?

stale by sme mali v LM len tri miesta ?

Reagovat
Furia Ceca

Já se právě bojím, že to bude naopak - že v Neapoli EL odpískaj, aby se mohli soustředit jenom na Scudetto - takže do dnešního zápasu půjdou v nejsilnějším složení a naopak při Villareale se budou šetřit...

Jinak ano, pokud by si italský vítěz EL zajistil účast v LM přes ligu, tak Italové by měli v LM pořád tři týmy.

Reagovat
Kaka14

dik za odpoved

Reagovat
Antijuve

Konečně vyhrajeme a je to k prdu.... Beztak je neuvěřitelný, že se držíme na dostřel LM s tím co hrajeme s neskutečný velký ho...

Reagovat
Tomanatura

Ani ne, kdyz si vezmes, ze konkurence je AS (velka krize pod Garciou), Viola (nekonzistentni), AC (krizi jeste neprekonali), nebo nedejboze nekdo jiny.

Reagovat
Antijuve

My to máme všechno dohromady, takže možná to i neuvěřitelné je..

Reagovat
Tomanatura

Do zacatku prosince jste meli super formu a byli na prvnim miste.

Reagovat
Pipo123

Ak je pravda ze v lete pojde Anderson do Man U za 60 tak super, sice to Lazio poprelo ale to nic nemusi znamenat. Felipe sa uci po anglicky, moc nehrava v tejto sezone, nejaku logiku by to davalo

Reagovat
10

po týhle sezoně ho za 60 mega nekoupí dokonce ani Man U

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to jistí

Reagovat
Pipo123

Píše sa o tom že mali prestup dohodnúť už v úvode sezóny a pustiť ho až na konci tejto, to by ešte ako tak dávalo zmysel, ale po posledných výkonoch by asi za neho nikto nedal takú pálku, na druhú stranu ani moc nehraje a hraje len v EL čo môže vyvolávať práve podobné špekulácie, ešte keď Anderson dá na net video ako ho Onazi učí po anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Za 60 koupíte půl základní sestavy.

Reagovat
CubONE

Poznate nejake dobre streamy na mobil?

Reagovat
mojmira

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne

Napoli bench: Rafael, Gabriel, Maggio, Chiriches, Regini, Strinic, David Lopez, Valdifiori, Chalobah, El Kaddouri, Gabbiadini, Mertens

Milan: Donnarumma; Abate, Alex, Zapata, Antonelli; Honda, Kucka, Montolivo, Bonaventura; Bacca, Niang

Milan bench: Abbiati, Livieri, Calabria, De Sciglio, Romagnoli, Poli, Locatelli, José Mauri, Simic, Boateng, Bertolacci, Menez, Balotelli

Reagovat
maras93

Takže fakt Zapata vs. Pipita.. Mít prachy na účtě, tak naložim na Neapol, abychom uhráli alespoň remízu.

Reagovat
panca

ta nase zaloha

Reagovat
olis

Forza Napoli!

Reagovat
olis

ludia z Bayernu na zapase

Reagovat
eden_h

mate niekto slusny stream??

Reagovat
Slejdy

pome plichticka

Reagovat
maras93

Tak pojďme !!

FORZA MILAN !!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Pome NAPOLI

Reagovat
Yanek

Niang

Reagovat
smazaný uživatel

Inac je zaujimave sledovat v suboji dvoch velkoklubov hrat proti sebe byvaleho hraca Radvane a Podlavic. musi zaplesat srdce kazdeho Bystricana

Reagovat
smazaný uživatel

nielen Bystričana

Reagovat
CubONE

To Jack trochu preletel.

Reagovat
CubONE

Niang vie strasne hlupo faulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé Koulibaly.

Reagovat
maras93

Tak to byl děsnej gol..

Reagovat
Dominator

Reagovat
Minister

Gól

Reagovat
smazaný uživatel

to čo je za brankára

Reagovat
Yanek

Byla tam teč.

Reagovat
Yanek

Škoda, defenziva pracovala slušně.

Reagovat
olis

Insigneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
CubONE

Si tam?

Reagovat
olis

ee

Reagovat
Pipo123

Fanusikovia Neapolu su super, taka armosfera nie je na ziadnom stadione v SA. Co je skor ma zaplakanie

Reagovat
CubONE

Atmosfera paradna, vyzera byt plno.

Reagovat
rossoneri89

takyto hovno gol

Reagovat
maras93

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mojmira

Honda kurva misto toho aby to urval, tak trefi protihrace a pam jewte tec ...

Reagovat
CubONE

Skoda, ze sme dostali akurat taky potagol. Defenziva pracovala celkom dobre, Neapol si ziadnu tutovku nevytvoril. Som zvedavy, co Sinisa vymysli do druheho polcasu, musime viac utocit, co pomoze aj Neapolu.

Reagovat
Yanek

dá se na to dívat. Ale přechod do útoku stojí za nic, ty míče nemůžou jít vzduchem, když stopery hrajou Albiol s Koulibalym. Bacca potřebuje jeden dva balony do běhu a klidně můžem vést.

Reagovat
CubONE

Bacca este nestrielal, takze snad sa docka tej prvej strely, co bude isty gol.

Reagovat
rossoneri89

Bonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
CubONE

Jaaaaaaack

Reagovat
smazaný uživatel

A je to branka

Reagovat
mojmira

Jaaaaaaaaaaaaack

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly dobrá asistence.. jak tam může jít takhle debilně...

Reagovat
olis

sme jasne lepsi, toto musime vyhrat

Forza Napoli!

Reagovat
Malresi

Tak Neapol nás valcuje v zálohe, ale nedá sa povedať, že by si vytvorili nejaké tutovky, začo patrí pochvala obrane. Škoda toho gólu na 1-0. Honda dobrá lopta pri góle, Jack tam kde má byť. Rozhodne si dnes môžeme odviesť dobrý výsledok, nesmieme byť však posratí a hrať ako posledné minúty.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol to urve. Není o čem

Reagovat
fantomas

Ten komentátor na Sport1 zní uplně jako Bosák

Reagovat
Yanek

Budem čekat na gól nebo vystřídáme?

Reagovat
GEGE

capitano dnesk zase ve formě...

Reagovat
CubONE

Dve chyby Montyho

Reagovat
Minister

kurva dajte už gola Neapol

Reagovat
Yanek

Menez fakt pomůže té záloze, gól visí ve vzduchu

Reagovat
maras93

Začíná to dost smrdět.

Reagovat
Yanek

Higuain bez karty jo?

Reagovat
maras93

Z těch jejich hrátek a dávání furt dozadu na Donu, z toho mě jednou klepne..

Reagovat
smazaný uživatel

taky rychly futbal asi v anglicku nemecku španielsku sa asi nehra čo?

Reagovat
olis

tomu rozhodcovi dobre jebe

Reagovat
CubONE

Neviem, ci bolo dobre poslat Meneza do takehoto zapasu, viditelne to este nema v nohe, je uplne mimo tempa hry.

Reagovat
maras93

souhlas, uplně mě to bije do očí

Reagovat
Furia Ceca

Batole rozhodne!

Reagovat
Furia Ceca

Tak ne...

Reagovat
CubONE

Balo nepotrebujeme zltu, ale gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli zas stráca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele