Serie A - preview 23. kola

19.02.2021, 09:09, aktualizováno 22.02.2021, 08:51
Previews
Stadion Juventusu (© AFP)
Juventus minulý týden prohrál v Neapoli a pokud chce nahánět rozjetý Inter Milán, nesmí dnes dopustit další ztrátu. Stará dáma by v dohrávce 23. kola měla splnit povinnost a porazit Crotone, to je na posledním místě tabulky...
Juventus FC - FC Crotone  (pondělí 20:45)
Obhájce mistrovského titulu Juventus zasáhne do třiadvacátého kola až v pondělí, ale to nemění nic na tom, že by měl proti Crotone jednoznačně uspět. "Stará dáma" se potřebuje dotáhnout na přední příčky a selhání proti poslednímu týmu Serie A si nepřipouští.

Nic jiného, než výhra nepřipadá v úvahu, ale vzájemná bilance varuje před jakýmkoliv podceněním. Juventus totiž v posledním měření sil Crotone neporazil. Říjnový zápas skončil 1:1 a už tenkrát to nikdo nečekal. Přičteme-li k tomu i remízový zápas (1:1) z dubna 2018, jsou to dvě utkání v řadě, ve kterých italský hegemon nad outsiderem nezvítězil. Pokud bychom ale zašli dál, jiný výsledek, než výhru Juventusu byxhom nenašli.

Juventus má za sebou nepovedený první zápas osmifinále Ligy mistrů proti Portu, ale bez šance na postup do čtvrtfinále není. Bernardeschi naštěstí pro "Starou dámu" v závěru snížil na 1:2 a tím vlastně Juventusu zařídil do odvety slušnou výchozí pozici.

Domácí se teď musí koncentrovat na Serii A, kde zatím ztrácí na vedoucí Inter už jedenáct bodů. Juve má však dvě utkání k dobru a s Crotone má ideální možnost z náskoku Nerazzurri ukrojit. Zápas z minulého víkendu se Juventusu nepovedl a nejtěsnější porážka v Neapoli situaci zase o něco více zkomplikovala.

Crotone se představí na Allianz Stadium jako velký outsider, který nemá co ztratit. Na druhou stranu hosté nutně potřebují bodovat, protože stále zůstávají na posledním místě tabulky, navíc ztráta na sedmnáctý FC Turín už narostla na osm bodů. Nedá se však očekávat, že by na italského šampiona vlétli a spíše to z jejich strany bude o defenzivní činnosti. Jak se s hlubokým blokem dokáže Juventus popasovat?

Juventus se bude muset obejít bez Cuadrada, Arthura, Bonucciho, Chielliniho i suspendovaného Rabiota. To už je pro Pirla slušný vítr v sestavě. Jeho trenérský protějšek Stroppa takové problémy nemá, snad jen s výjimkou absentujících Cuoma s Benalim.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Danilo, Demiral, De Ligt - Chiesa, Ramsey, Bentancur, McKennie, Alex Sandro - Kulusevski, Ronaldo
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rispoli, Djidji, Golemić, Luperto - Molina, Cigarini, Reca - Messias, Di Carmine, Ounas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.53 - 21.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Krizi Parmy se stále nepodařilo vyřešit a to jediné, co si v severoitalském městě "šunky" přejí, je vítězství proti jinému týmu ze severu Itálie - Udinese. Hosté sice v minulém kole ztratili, ale jinak si vedou o poznání lépe, což také vyjadřuje postavení v tabulce. Udinese je s náskokem čtrnácté, Parma předposlední.

Parma určitě nebyla před sezonou považována za jednoho z hlavních adeptů na sestup, ale její katastrofální výsledky situaci úplně změnily. Neúspěšného Fabia Liveraniho se sice podařilo nahradit staronovým Robertem D'Aversou, ale výsledky se nezměnily.

Ducali vyhráli naposledy koncem listopadu, ale od té doby třináctkrát za sebou ztratili. Problémy mají jak v defenzivě, tak především v ofenzivě. I z tohoto důvodu klub podepsal Graziana Pellého, který však zatím nebude k dispozici. Zpátky ještě k výsledkům Parmy. Domácí naposledy nezvládli pondělní dohrávku ve Veroně a díky rozhodující brance Antonína Baráka se vraceli s nepořízenou.

Parma už potřebuje body jako sůl a proti Udinese by se to mohlo povést. "Zebry" až do minulého víkendu neprohrály čtyři kola v řadě, ale na Stadio Olimpico v Římě se museli poklonit tamnímu AS. Z porážky 0:3 si netřeba dělat těžkou hlavu. Udinese nebylo favoritem a nemělo v Římě co ztratit. Mnohem důležitější se jeví zápas v Parmě, který může být svým způsobem i čistě záchranářský. Udinese v tuto chvíli není na sestup. Naopak je čtrnácté a hýčká si devítibodový náskok na osmnácté Cagliari.

Oba celky se musí vypořádat s celou řadou absencí. Parmě to samozřejmě na klidu nepřidává, ale taková je zkrátka realita. I proti Udinese nebudou hrát Nicolussi, Valenti, Inglese a nově příchozí útočník Graziano Pellé. Také Luca Gotti musí oželet starty důležitých hráčů, zejména Deulofeua, Jajala, Pereyry, Forestieriho a Pussetta.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Conti, Bani, Bruno Alves, Pezzella - Kucka, Brugman, Kurtić - Mihaila, Cornelius, Gervinho
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Nuytinck, Samir - Stryger Larsen, De Paul, Walace, Arslan, Zeegelaar - Néstorovski, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.31 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Inter Milán  (neděle 15:00)
Bezpochyby to nejlepší z 23. kola italské Serie A se odehraje v neděli od 15 hodin na milánském San Siru. AC Milán nastoupí v "Derby della Madonnina" proti Interu a bude se chtít vrátit na první místo před svého úhlavního soka. Po dlouhých letech bojují milánské velkokluby o Scudetto a o to větší bude mít derby náboj. V živé paměti je také poslední střet, který proslul konfliktem Ibrahimoviće s Lukakuem.

Inter vede italskou ligu o bod před Milánem díky minulému kolu. Zatímco Nerazzurri porazili v těžkém zápase Lazio 3:1, AC Milán senzačně prohrál v La Spezii 0:2. Rossoneri předvedli ostudný výkon a týmem, který zřejmě bude bojovat o záchranu, se nechali zcela přehrát a ještě mohli být rádi, že nevyfasovali debakl.

O výkonech AC se poslední dobou hodně mluví. Teprve 6. ledna skončila dlouhá neporazitelnost pod trenérem Piolim a od té doby stihli Milánští prohrát napříč všemi soutěžemi ještě třikrát. A to není zrovna málo. O dobré formě Rossoneri se nedá vůbec mluvit, zvláště díky zápasu se Spezií a také kvůli tomu, co se stalo ve čtvrtek v Evropské lize. AC Milán vedl v Bělehradu nad Crvenou Zvezdou 2:1 a hrál v početní převaze, přesto nezvítězil a pouze remizoval 2:2. Milán si sice veze do odvety nadějný výsledek, ale za těchto okolností měl vyhrát.

Pro "domácí" to teď bude náročné období. V neděli derby s Interem, ve čtvrtek odveta s Crvenou Zvezdou a pak další těžký duel na Stadio Olimpico s AS Řím. Dokáží se Rossoneri zvednout, nebo bude následovat pád tabulkou?

"Naším plánem je pokusit se hru ovládnout. Budeme čelit soupeři, který je stavěn na to, aby vyhrál Scudetto a byl protagonistou v Evropě. Mají vynikající individuality, což ale my máme také. Až do konce budeme vykládat naše karty," slíbil Stefano Pioli.

Zatímco AC se nedaří, Inter válí. Alespoň tedy na ligové scéně, protože v evropských pohárech už neúčinkuje a vyřazen byl i z Coppa Italia. V Serii A Inter vyhrál třikrát v řadě a je novým italským lídrem. Určitou výhodou je i absence dalších soutěží, takže se Conteho družina může koncentrovat výhradně na Scudetto. "Poselství, které jsem týmu dal, je stejné, jako dávám každý týden. Dát do toho všechno, dobře pracovat a zlepšovat se," nechal se slyšet Antonio Conte.

Poslední derby je ještě v živé paměti. V lednovém čtvrtfinále Coppa Italia vyhrál Inter Eriksenovým gólem v pozdní minuty nastavení 2:1, ale největší poprask vzbudil konflikt dvou největších hvězd - Zlatana Ibrahimoviće a jeho někdejšího spoluhráče Romelua Lukakua. Napsáno o tom bylo dost a celou záležitostí se zabývala i disciplinární komice. V tuto chvíli je ale nejdůležitější, že obě hvězdy nebudou v neděli chybět. "Bylo by nejlepší, kdyby se nic takového nestalo. Zítra je další zápas, budou tam střety, budou tam souboje jako v každém zápase. Určitě tam bude i velká úcta a sportovní chování," prohlásil Pioli.

Inter bude mít určitě psychologickou výhodu, protože pokud vyhraje, půjde do čtyřbodového trháku. AC Milán potřebuje odčinit ostudu z La Spezie a kde jinde to odčinit, než v prestižním derby.

AC Milán se bude muset obejít bez záložníka Bennacera, který se opět zranil. Není to přitom dávno, co se vrátil do sestavy Rossoneri. Chybět budou také Brahim Díaz nebo nositel slavného jména Daniel Maldini. Co se týče Interu, zde s jistotou nenastoupí zraněný Sensi.

Derby bude zahájeno minutou ticha za zesnulého velikána Nerazzurri Maura Bellugiho, který zde hrával po celá sedmdesátá léta a rovněž patřil mezi opory italské reprezentace.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Tonali, Kessié - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebić - Ibrahimović
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brožović, Eriksen, Perišić - Lukaku, Lautaro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.20 - 3.87 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - SSC Neapol  (neděle 18:00)
Neapol se poslední dobou mimořádně trápí a další výbuch by trenér Gennaro Gattuso taky nemusel přežít. A to by mohl být problém, protože Neapol jede do Bergama. A Bergamaschi rozhodně nemají náladu na rozdávání bodů.

Atalanta už zdaleka není tak suverénní jako v minulém roce, kdy skvělou ofenzivou ničila jednoho soupeře za druhým a prakticky neměla žádná slabá místa. Od začátku nového roku se Atalantě v rámci Serie A povedlo vyhrát jen pětkrát z devíti zápasů a v tabulce jí patří až šesté místo.

Především v obraně není Atalanta tak jistá, což dokumentují poslední klání. Ve dvou ze tří minulých zápasů totiž dostala vždycky tři branky, což není její styl. Body ztrácí především kvůli remízám, kterých posbírala už sedm (to je mimo jiné druhé nejvyšší číslo v celé lize). V minulém kole ji navíc dělilo od další bodové ztráty jen pár minut. Vítězný gól na 1:0 zaznamenal Luis Muriel až v 90. minutě, jinak Cagliari Atalantě téměř nic nedovolilo.

Atalanta nemá příliš mnoho absencí, vlastně jen jednu jedinou, zato podstatnou. Delší dobu je mimo hru Hans Hateboer, jeden z hlavních pilířů Gasperiniho systému. A trenér doufá, že svého oblíbeného hráče bude mít k dispozici co nejdřív.

"Hateboerovo zranění je nepříjemné v tom, že nevíme, kdy přesně bude vše v pořádku. Snažíme se to po dohodě s klubovými lékaři řešit konzervativní léčbou a u ní se věci nesmí uspěchat. Nijak na něj netlačíme, i když nám ve hře chybí. Máme ale dostatečně široký kádr a věřím, že proti Neapoli odehrajeme dobré utkání. Je to nepříjemný soupeř, který umí překvapit prakticky kohokoli."

Zápasy mezi Atalantou a Neapolí bývají velmi atraktivní a často v nich padá množství branek. Bez nich se diváci museli obejít jen ve dvou případech za posledních 14 let! Neapol je na tom v počtu zranění mnohem, ale mnohem hůř. Trenér Gattuso se musí obejít bez hráčů jako Lozano, Mertens, Ospina, Petagna, Ghoulam, Hysaj, Koulibaly nebo Manolas.

Samozřejmě se takové nečekané a dlouhodobé absence nutně musí projevit i na formě. Neapol opravdu neprochází snadným obdobím, protože z deseti posledních duelů vyhrála jen čtyřikrát! Prohrála v Superpoháru, z Coppa Italia taky vypadla (mimochodem právě s Atalantou). A aby toho nebylo málo, tak naposledy dostala dva góly od Granady v rámci Evropské ligy, takže její postup je teď mnohem dál. Minule ale porazila Juventus, takže je opravdu nepředvídatelná.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Romero, Djimsiti - Maehle, De Roon, Freuler, Gosens - Pessina, Iličić - Zapata
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Maksimović, Mario Rui - Bakayoko, Fabian Ruiz - Politano, Zieliński, Insigne - Osimhen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.95 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - AS Řím  (neděle 20:45)
Benevento v poslední době ztratilo dech a pořád nemůže najít recept na výhry. A nedělní program 23. kola mu moc pozitivních vyhlídek rozhodně nenabízí. Na stadion Cira Vigorita se totiž dostaví AS Řím, který má Benevento zařazeno mezi nejoblíbenější soupeře.

"Čarodějky" se v moderní historii postavily proti AS třikrát a ani jednou ho neporazily. Co víc, v zápase, který se obraně Beneventa povedl nejvíc, dostaly "Čarodějky" jen čtyři góly. Zbylé dva duely byly horší, Římané v nich daly rovným dílem deset gólů. Chvíli to vypadalo, že zrovna v téhle sezoně by se nováčkovi mohlo dařit trochu lépe, ale poslední týdny se mu zase nedaří.

Z minulých šesti duelů vybojoval Inzaghiho tým jen tři body za stejný počet remíz, zbylé tři zápasy prohrál. Zajímavé je, že když už Benevento prohraje, většinou je to velký rozdíl. Ve všech třech porážkách dostalo stejný počet gólů - čtyři. Po několika nezdarech v řadě se celek z Kampánie propadl až na současné 15. místo.

Na duel s AS Řím se zvlášť těší někdejší odchovanec klubu z Věčného města, obránce Federico Barba. V rozhovoru pro Gazzettu prohlásil: "Myslím, že pro každého hráče, který fotbalově vyrostl v Římě, jsou zápasy s AS návratem do dětství, něčím velmi emotivním. A já nejsem výjimkou. Líbí se mi jeho současný herní projev, navíc se po delší době dává dostatek prostoru mladým hráčům. V neděli čekám náročný duel, do kterého půjdeme naplno."

Giallorossi mají čerstvě velkou radost z povedeného vstupu do vyřazovací fáze Evropské ligy, neboť se jim povedlo navázat na výhru nad Udinese v duelu s Bragou. Trenér Fonseca ale přesto nespí klidně, protože se mu čerstvě zranili Cristante s Ibanězem, kteří se přidali ke Smallingovi a Kumbullovi. Čistokrevné stopery má tři, z nichž Jesus ani Fazio nemají herní praxi.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Depaoli, Tuia, Glik, Barba - Ionita, Schiattarella, Viola - Improta, Caprari - Lapadula
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Karsdorp, Mancini, Fazio - Bruno Peres, Villar, Veretout, Spinazzola - Pellegrini, Mchitarjan - Borja Mayoral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.96 - 4.78 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Lazio v minulém kole výrazně ztratilo a po delší době opět prohrálo důležité utkání. Na porážku s Interem bude chtít reagovat tím jediným možným způsobem - výhrou. A za tímhle účelem si na Olimpico pozvalo janovskou Sampdorii.

Římský celek má před sebou možná nejprestižnější zápas v moderní době - čeká ho souboj s Bayernem Mnichov. Ještě předtím se ale musí podívat na zoubek Sampdorii. V lize má Lazio co dohánět. Aktuálně je sedmé a body ztrácí mnohem častěji než v minulé sezoně. Přesto není nutné panikařit - od poslední příčky zaručující Ligu mistrů dělí Biancocelesti jen pouhé dva body.

A trenér Inzaghi doufá, že jeho celek se proti Sampdorii vrátí na vítěznou vlnu. "Minulé kolo se nám vůbec nepovedlo. S Interem jsme obecně neodehráli špatné utkání, ale srazily nás na kolena individuální chyby. Což klub jako Inter okamžitě trestá. Důležité bude vyhrát další kolo a udržet se v kontaktu s první čtyřkou. Nesmíme myslet na Bayern, teď je před námi jen Sampdoria."

S ní se Lazio obecně dlouhodobě daří bodovat, byť velmi často bere jen jeden bod. Naposledy ale od janovského celku dostalo Lazio tvrdé poučení. Nasázel mu tři branky a utkání 4. kola jasně ovládl.

Trenér Lazia se navíc v domácím utkání bude muset obejít bez několika důležitých hráčů. Pro karty z minulého kola nemůže nastoupit obránce Hoedt, zatímco zranění do hry nepustí Strakoshu, Radua a také Luize Felipeho, což je poměrně vážná absence. Sampdoria naopak nemá žádné čerstvé absence a trenér Ranieri může počítat s kompletním kádrem.

Desátý tým probíhající sezony v minulém kole opět vyhrál, když stačil na Fiorentinu. Díky trefám Baldého s Quagliarellou si Ranieriho celek připsal tři body poprvé po dvou pokažených utkáních. Sampdoria dostala už 33 branek a pokud by na něčem měla pracovat, je to především schopnost udržet čisté konto. To se janovskému celku povedlo za posledních deset kol jen jednou.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Acerbi, Musacchio - Lazzari, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marušić - Correa, Immobile
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Tonelli, Colley, Augello - Candreva, Adrien Silva, Thorsby, Jankto - Damsgaard - Keita Baldé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.17 - 6.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Hellas Verona  (sobota 18:00)
Hellas se pokusí prolomit hodně smolný faktor - v duelu s Janovem se totiž hostujícímu týmu prakticky nikdy nedaří vyhrávat. Další pokus bude mít celek z Verony v sobotu navečer v rámci 23. kola.

Jak to ze začátku vypadalo povedený ročník, tak poslední dobou se stále víc stává, že Hellas propadne. Ztrácí body poměrně často, v minulých deseti kolech se mu povedlo vyhrát jen čtyřikrát a to s sebou logicky nese i strmý pád tabulkou. Aktuálně jsou hráči z Verony až na devátém místě a náskok na soupeře, který si vybudoval na počátku sezony, se stále tenčí.

Hellas po dvou porážkách v řadě minule konečně vyhrál, když porazil ještě horší Parmu. Vykartoval se mu Dimarco, navíc jsou zranění Favilli, Kalinić, Ceccherini, Benassi, Colley nebo Dawidowicz. Zpátky do hry se mu ale vrací jeden důležitý článek - záložník Zaccagni. Domácí jdou do utkání bez Biraschiho a dost možná i bez Criscita.

Opírají se ale o fakt, že Hellas na jejich půdě vyhrál od roku 1989 jen dvakrát! Janov navíc nyní chytil druhý dech a poslední ligový duel prohrál 6. ledna se Sassuolem. Od té doby si poradil například s Neapolí nebo Cagliari, remizoval s Atalantou nebo naposledy s FC Turín.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Goldaniga, Radovanović, Masiello - Zappacosta, Badelj, Strootman, Zajc, Czyborra - Destro, Pandev
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Lovato, Günter, Magnani - Lazović, Ilić, Taméze, Faraoni - Barák, Zaccagni - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.14 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Bologna FC  (sobota 20:45)
V sobotu večer se na Mapei Stadium utkají Sassuolo a Boloňa. Mezi oběma celky sice zeje desetibodová propast, ale na aktuálních formách to není znát. Také první vzájemný zápas nabídl vyrovnanou partii a sedmigólovou přestřelku, kterou lépe zvládli Neroverdi.

Sassuolo se před týdnem konečně zaradovalo a od začátku nového roku přidalo teprve druhou výhru. Pohárové příčky se však mezitím trochu vzdálil. Přiblížit se k nim Neroverdi mohou, když doma porazí Boloňu. Sassuolu patří totiž po dvaadvaceti kolech stále slušné osmé místo.

Boloňa na rozdíl od Sassuola v minulém kole nevyhrála a pouze remizovala 1:1 s Beneventem. Do rychlého vedení poslal Rossoblu Nicola Sansone, ale po hodině hry srovnal Nicolas Viola. Svěřenci trenéra Mihajloviće se letos pohybují ve druhé polovině tabulky a určitě by se rádi viděli výše. Na desátou Sampdorii však ztrácejí šest bodů.

Poslední vzájemný duel nabídl skvělou partii, ve které padlo dohromady sedm branek. Zvítězilo Sassuolo, které tak učinilo už po třetí v řadě. Boloňa na svého soupeře vyzrála v roce 2019, ovšem na Sassuolu se jí to nepovedlo od roku 2017.

Domácí se musejí obejít bez Bourabii a Bogy, hrát nebude ani Romagna. Všichni tři laborují se zraněním. Stejná situace panuje i v táboře Boloni a k dispozici nebudou Santander, Medel a Faragó.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Magnanelli, Locatelli - Berardi, Traoré, Djuričić - Caputo
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks - Schouten, Poli, Orsolini - Soriano, Sansone, Barrow
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.55 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Spezia Calcio  (pátek 18:30)
Fiorentina tráví únor na místech, která jsou pro tak ambiciózní klub naprosto nedůstojná. Z boje o poháry se pomalu stává boj o samotnou záchranu. To měla být původně parketa právě pro Spezii, která se ale naopak dere tabulkou vzhůru.

Před sezonou byste si asi nemysleli, že při měření sil mezi Spezií a Fiorentinou bude právě toskánský celek tím, který je namočen v sestupových potížích mnohem víc. Toskánský celek se naprosto trápí a z herní i výsledkové krize ho nevyvedlo ani angažmá staronového trenéra Cesareho Prandelliho. Inu, když máte nevyvážený a nekvalitní kádr, tak s tím často ani změna trenéra nic neudělá.

Pět výher z dvaadvaceti zápasů je opravdu zatraceně málo a Fiorentině to stačí až na zoufalé 16. místo! Viola by se ráda z podobných pozic vymanila, jenže naděje na bezprostřední únik je v nedohlednu. Fialky totiž už ve třech posledních duelech nevyhrály a dva poslední prohrály.

Trenér Prandelliho může těšit aspoň fakt, že má k dispozici téměř kompletní kádr, s výjimkou mírně zraněného Ribéryho. Spezia naopak nemůže počítat se službami hráčů jako Piccoli, Ferrer, Farias, Terzi, Nzola, Erlic nebo Bastoni.

Má ale mnohem lepší formu než toskánský soupeř. Po výhře nad Sassuolem v minulém kole ulovila nečekaný a cenný skalp, když vyhrála nad prvním AC Milán! Má o dva body víc než Viola a sídlí na výborné třinácté příčce.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Martinez Quarta, Pezzella, Milenković - Malcuit, Bonaventura, Amrabat, Castrovilli, Biraghi - Kouamé, Vlahović
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Vignali, Ismajli, Chabot, Marchizza - Maggiore, Ricci, Estevez - Gyasi, Agudelo, Saponara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.44 - 4.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Turín FC  (pátek 20:45)
Už je to poměrně dlouho, co Cagliari slavilo v Serii A vítězství. V páteční předehrávce se rýsuje další možnost, jak toto čekání ukončit, protože na Sant'Elia se představí celek, kterému se také nedaří - FC Turín. Oba celky v tuto chvíli hrají o záchranu.

O něco lépe je na tom FC Turín, který má na svého soupeře dvoubodový náskok. Rozhodně to neznamená, že by byl se svojí situací spokojen, právě naopak. Turín před nedávnem převzal nový trenér Davide Nicola a i když se přestalo prohrávat, pět remíz v řadě nikam moc Granatu neposunulo.

Na druhou stranu není remíza jako remíza a kupříkladu výsledek 3:3 na hřišti Atalanty slibuje lepší časy. Zvláště když Granata prohrávala rychle o tři góly. Před týdnem se ale neprosadila a s Janovem remizovala 0:0.

Co by za to v tuto chvíli dalo Cagliari, které se pod Eusebiem Di Francescem viditelně trápí. Nepomohlo zatím nic. Minulý týden doma nestačilo na Atalantu, když inkasovalo z kopačky Muriela v 90. minutě. Cagliari už nevyhrálo patnáct kol v řadě. Naposledy se tak stalo 7. listopadu v domácím zápase se Sampdorií (2:0).

Nyní je tu šance čekání ukončit. Cagliari má s Turínem lepší vzájemnou bilanci a dokonce první zápas venku vyhrálo 3:2. Granata zvítězila nad Cagliari před necelými třemi roky.

Sardiňané se budou muset obejít bez dvojice Rog, Sottil. Oba laborují se zraněním.

Na druhé straně barikády bude Turín v kompletním počtu. Podle nejnovějších zpráv se stihl dát do kupy i Sanabria, takže k zápasu s Cagliari by měl být připraven.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Rugani, Godín, Zappa - Nandez, Marin, Lykogiannis, Nainggolan - Joao Pedro - Simeone
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Bremer - Singo, Rincon, Mandragora, Lukić, Ansaldi - Zaza, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.31 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán22155254:2450
2.AC Milán22154345:2549
3.AS Řím22134547:3543
4.Juventus FC21126341:1942
5.SSC Neapol21131745:2140
6.Atalanta Bergamo22117449:2940
7.SS Lazio22124637:3040
8.US Sassuolo2297636:3334
9.Hellas Verona2296728:2433
10.UC Sampdoria22931033:3330
11.Janov CFC2267924:3125
12.Bologna FC22661029:3624
13.Spezia Calcio22661030:3824
14.Udinese Calcio22661023:3124
15.Benevento Calcio22661025:4224
16.ACF Fiorentina22571022:3522
17.Turín FC22211932:4117
18.Cagliari Calcio22361324:4015
19.Parma Calcio22271315:4313
20.FC Crotone22331623:5212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Přidat komentář
Votas

FORZA INTER

Reagovat
AngryPrd

Bennacer hrat nebude, za Inter nebude hrat Sensi. Co som videl zapas AC v Belehrade, smutne konstatujem, ze Inter je v tomto zapase favorit. Dufam, ze aspon bod vybojujeme. Forza AC !

Reagovat
Nuno čomes

Sensiho zranění vyřídila natolik, že s ním můžeme počítat max na lavičku. Bohužel.

Barella - Brozovic (Eriksen) - Sensi bylo fajn.

Reagovat
Deki

Sensi už je fakt za hranou... On se odpálí vždycky na tréninku, už to je zarážející. A to i přesto, že mu klub dal nějaký dávky na míru, aby snižoval riziko zranění. Bohužel k ničemu. Velká škoda, ale nedá se nic dělat. Naposledy odehrál celý zápas doma se Slavii před rokem a půl

Reagovat
10

5 sezon v Serii A, v průměru 1000 minut za sezonu, jen jednou se dá mluvit o tom, že by odehrál celou sezonu...škoda takový hráče

Reagovat
Kaka14

v Belehrade sme to klasicky podcenili,ked proti 11 hrali lepsie ako proti 10... Derby nema favorita a bude zavisiet,kdo da prvy gol a uz len to, ze Zlatan nenastupil ani na par minut,znaci ze sa sustreduje co najviac na derby

Reagovat
AngryPrd

Ano to je pochopitelne. Mna ale trapi ta posledna forma, Spezia a teraz aj proti Cer. Hviezde. Na to sa nedalo pozerat. Mam obavy ale potesim sa ked vyhrame

Reagovat
Kaka14

To máš pravdu, ale my patríme medzi fanúšikov, čo sú s AC v dobrom aj zlom

Nech to dopadne akokoľvek, hlavne nech bojujú, ale o to sa nebojím, lebo sme namotivovani ešte z Copy

Jedine čoho sa bojím, aby sme uhrali LM, lebo stále o to bojuje 7 tímov.

FORZA MILAN

Reagovat
AngryPrd

Vsak ano, jasne aj ked sme hrali sracky fandil som stale. Clovek sa ale musi niekde odventilovat Ono to velmi nastve ak sa dokazeme takto vyhecovat k vykonom a top umiestneni po velmi dlhej dobe. A potom zrazu upadat. Ked citas aka je fantasticka atmosfera v satni v time, a zrazu taketo vystupenia ? A po derby - moje obavy sa zial naplnili. Ja som bol medzi prvymi co sa zastavali trenera Pioliho, ale tie jeho striedania vobec nemaju logiku. On stiahne Ibru, ktory za pat minut ohrozi brankara dva krat. A da tam leniveho Leao, ktory si beha po ihrisku jak pozer pre fotografov. LM si myslim dame, to by bolo po tom dlhom prvenstve v tabulke hanbou, Forza MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Po víkendu do trháku Forza Inter!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Largo

Derby v neděli od tří? Co za hlavu to zas vymyslela?

Reagovat
Kaka14

Podľa mna je to kvôli čínskym majiteľom Interu, aby sa vysielalo v rozumnom čase v Ázii.

Reagovat
Zark

snad se jim to priste podari dohodnout na 12:30

Reagovat
sinter

nieeee , tak prvý polčas neuvidím kvôli matovičovi

Reagovat
Milan.B

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██

█──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█

██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█

█──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
Kaka14

Reagovat
LesyJePan

Per sempre

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Inter Eterno Amore

Bola by škoda prehrať, keď sme sa po tak dlhom naháňaní našich bratrancov konečne dostali do čela.

Reagovat
Milan.B

Vy neste nas bratranec, ale brat. Samozrejme ten mladsi, menej sikovny a menej uspesny

Reagovat
LesyJePan

Ten menej vydarený, škaredý ktoreho nikto nemá rád

Reagovat
FORZAMILAN

Asi jako ve filmu Dvojčata s Arnoldem ten malý chuj Danny DeVito ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nuno čomes

Forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
FORZAMILAN

Zajímavej dokument o derby della madonina:

https://www.youtube.com/watch?v=i__6Y7Lqfpc

Reagovat
rossoneri89

Otázka.

Ak by sa museli spojiť milanske kluby akú zostavu by ste zvolili?

Reagovat
cresposuper

Inter + Theo a Ibra

Reagovat
rossoneri89

Hmmm

Asi nesúhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte donaruma

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Handa, Hakimi - De Vrij - Romagnoli - Bastoni -Theo, Barella - Brozovič - Kessié, Lukaku - Lautaro

Reagovat
cresposuper

Romagnoli Vsak ani v AC nie je najlepsi stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Handa

Romagnoli

Lauraro je fajn ale Ibra by si tam urcite zasluzil byt viac.

A este mi tam nesedí Brozovic, dal by som ta Bennacera. Ale inak beriem

Reagovat
smazaný uživatel

já to bral podle oblíbenosti. Romagnoli mi dělá radost svými výkony

Reagovat
LesyJePan

Tak prečo tam je Lautaro?

Reagovat
smazaný uživatel

Lautara mám rád i přes to všechno, co zahodil.

Reagovat
Eldarion

Donnarumma - Bastoni, Skriniar, De Vrij - Theo, Barella, Kessie/Bennacer, Hakimi - Calhanoglu - Zlatan, Lukaku.

Reagovat
Largo

Reagovat
rossoneri89

Toto by mohlo skvelo fungovať

Reagovat
Kaka14

Super zostava + na lavičke by bola skoro polovica chorvátskej reprezentacie

Reagovat
El-Pistolero-68

Místo Škrinky Tomori.

Reagovat
10

Carini - Jonathan, Paletta, Domoraud, Greško - Mudingay, Poli, Honda - Krkić, Belfodil, Destro

Reagovat
The Krupy

Reagovat
FORZAMILAN

V expreskách že Fernando Muslera dokončuje DESÁTOU sezónu v cim bom bom. Pamatujete si ho v Laziu? To to letí, ale je mu jen 34...........

Reagovat
Inter Eterno Amore

Klasika

Reagovat
Deki

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!! Musíme je zadupat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to bude dneska klukům lepit. Forza Inter!!!

Reagovat
Eldarion

Derby della Madonnina. Ani nepamätám kedy malo toto derby takýto náboj, promo a očakávanie ako toto dnešné. Či už faktor postavenia v lige, alebo Zlatan vs. Lukaku a ich prvý stret od derby v Coppe. Pre mňa je výhra už len to, že sa dnes stretne druhý s prvým a oba milánske kluby. Po tom, čo si každý fanúšik musel vytrpieť posledné roky svojho Nagatoma, Constanta, Biabianyho, Hondu atď.

Prajem si len aby dnes vyhral ten najlepší a ani na jednej strane nebolo nejaké poškodenie rozhodcom, nasimulovaná penalta alebo podobne.

Môj tip je 1:0 (Tonali) Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

Nadhera

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN!!!

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

Az na Bennacera plna palba. no podme na to

Reagovat
LesyJePan

Podme na to! Forza MILAN !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

forza MILAN Skriniar

Reagovat
Yanek

Romagnoli je slaboučký

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam! Oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

Papapapap Lautaro!!!

Reagovat
LesyJePan

To je tak ked niekoho chrani páska pred lavičkou

Reagovat
Yanek

Nemá rozehrávku, rychlost a kiksuje. Nehodí se do systému

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Maritazzi

A ještě laziale

Reagovat
EXoRcIsT

To bolo branenie

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo

Reagovat
Lubinterista

malina

Reagovat
Yanek

Smutný pohled že nás zase drtí od první minuty...

Reagovat
10

mám pocit, že AC se pomalu vrací do éry pre-Covid to bylo naprosto amatérský bránění...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle byla solidně zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím parádní výkon AC vůbec není na hřišti

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Alberto Aquilani

AC snáď takto zle nemôže hrať celý zápas

Reagovat
LesyJePan

So Speziou sme to dokazali.

Reagovat
10

dokázali takhle špatně hrát asi 5 let v kuse

Reagovat
10

Hernandez je pro mě strašně rozporuplnej hráč, podobně jako byl Cancelo. AC díky němu hodně zápasů zvládlo, ale zároveň díky němu ty těžký zápasy dost často ztrácí, protože ty lepší týmy nemají problém ten jeho pravidelně opuštěnej prostor využívat, Kessie se musí za něj stahovat, vznikají tam obrovský díry.

Reagovat
Yanek

To není jeho chyba, ale začíná to vždy u Romagnoliho, který nemá žádnou invenci a každý balón mu dává do špeku. On to pak může buď hrát na riziko dopředu a nebo vracet, přičemž druhá varianta znamená že pak hrajem jak se Spezií. Další věc je, že ten systém je postavený na výpadech beků a Calabria to na druhé straně kompenzuje. V Theovi to fakt není...

Reagovat
10

Já si myslím, že to v něm naopak docela je. Z jeho prostoru dostáváte nejvíc gólů, viz dneska, viz Juve. Inter Juventus porazil podobně, když tam měl Frabottu

Reagovat
Yanek

Hráli jsme tam s Rodriguezem, který byl dozadu spolehlivý a každý viděl jak to vypadalo. Theo je po letech první bek světové úrovně, technicky třetí nejlepší hráč v týmu. Já to vidím tak, že Inter má prostě lepší tým a AC s nima dokáže hrát vyrovnanou partii když se všem daří, ale individuálně jsou tam prostě horší hráči viz CB, CM, RW.

Reagovat
10

já nechápu jeho roli, teď byl na hrotu vedle Ibry už při buildupu od stoperů...nalevo nebyl vůbec nikdo

Reagovat
Yanek

Jeho role je podporovat útok a nabízet ofenzivní nadstavbu, tak jak se to čeká od beků v moderním fotbale...

Reagovat
10

ok, proto hraje na hrotu a nebrání nikdo

Reagovat
cresposuper

Mas pravdu, ale na druhej strane pri takychto hracoch je to o taktickom ume trenera, ktory to ma postavit asymetricky tak, aby tie jeho kvality vyuzil.

Reagovat
10

Tak on se o to Pioli dost snaží, ale je to dost náročný, spíš z toho je dost paskvil. Stahuje se tam Kessie, za něj Calhanoglu. Ale nejde to plnit pořád na 100%, ty díry tam jsou dost často. V tomhle AC hodně chybí Bennacer.

Reagovat
cresposuper

Ano, ono tiez nema moc zmysel, aby v 30. minute hral miestami utocnika

Reagovat
10

to píšu Yankovi nahoře, že mi to moc efektivní nepřijde...navíc za něj tam pak už nebyl vůbec, Conte imho celou přestávku tlačí na trio Hakimi-Lukaku-Barella, aby toho využili jak s Juve

Reagovat
cresposuper

Jj, mne skor slo o to, ze pri takomto hracovi je to o zodpovednosti trenera, aby nasiel nejaku vyvazenost, kedy profituje z kvalit hraca a zaroven mu to nezruinuje system. Theo mi snad najviac z tych ultraofenzivnych bekov pripomina Maicona - a Maicon mal svojho Zanettiho resp. obetave kridla a fungovalo to.

Reagovat
El-Pistolero-68

Možná škoda že před Theem na křídle nehraje někdo, jako je napravo Saelemaekers, který si zodpovědně plní i defenzivní úkoly.

Reagovat
cresposuper

presne

Reagovat
EXoRcIsT

Vyhrajista dostal ban ci zmazal ucet ?

Reagovat
Kily

ban

Reagovat
FORZAMILAN

Díky

Reagovat
Yanek

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

to byla krátká kariéra docela

Reagovat
Kily

spíš o několik dní delší, než měla být snad se rychle otevřou školy a zavede se o víkendové vyučování

Reagovat
10

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Baronne

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo rychlé

Reagovat
Furia Ceca

To je kdo? Diavolo?

Reagovat
smazaný uživatel

mas komplex synu?

Reagovat
ED91

Legend is back?

Reagovat
Alberto Aquilani

AC tam nemá pri zranení Bennacera na lavici nejakého slušného záložníka miesto Tonaliho? Príde mi, že Kessie behá úplne všade a pak tam je vyklusávajúci Tonali, ktorý nerobí nič...

Reagovat
10

Tonali není v defenzivě, nemá míč při přechodu, neútočí...docela umění se takhle nezúčastnit

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic

Reagovat
Yanek

Tam jsou brutální dálnice...

Reagovat
LesyJePan

Hlavami to ide lepsie ako nohami

Reagovat
Eldarion

Inter s prehľadom lepší, kvalita pri prechode do útoku a ako bránia stopéri je dosť rozdiel. Stopéri Interu sú momentálne tak o level vyššie než AC, pri Romagnolim možno aj o dva.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yanek

S Romagnolim jsme si to jako Milanisti dlouho nechtěli přiznat, ale začínám vnímat limity i u Kjaera

Reagovat
10

Reagovat
Eldarion

Romagnoli je druhý rok slušne mimo, Kjaer nikdy nebol delo ale inak hral u nás skvele, po tomto zranení je ale dosť poslabší. Mne ale najviac chýba Bennacer. Tonali sa bojí a je slabý. Theo je náš najlepší obranca, záložník a aj útočník dnes.

Reagovat
Mihal

Mne sa prave zda, ze oproti Laziu je tam strasne vela chybiciek. Bud sa nedohodnu, kto ma ist do lopty alebo pokazia rozohravku dlhym nakopom do hraca AC.

Reagovat
10

taky mi přijde, že dneska zrovna nejsou úplně ve formě...ono to bylo i s Juve, když se na ně trošku zatlačí

Reagovat
Jajinek

Je v tom strašný množství nepřesností. Od 30. minuty jsme si vlastně nenahráli, a to ani na metr. Jako kdyby nervozita. Je potřeba se sakra zlepšit a reagovat. Snad to udržíme.

Reagovat
Yanek

Kromě kvalitního rozdílu, který není až tak překvapující, mě dost zaskočil nedostatek intenzity u některých hráčů. Tonali je nejlepší příklad... Dost rozporuplné pocity, za remízu budem rádi, ale spíš to vidím na další gól z brejku

Reagovat
Yanek

kvalitativního

Reagovat
maras93

Reagovat
10

je tam až moc hráčů, který se zapomněli zúčastnit...kromě Tonaliho i Saelemakers, Rebić hrál s nějakou intenzitou taky jen 10 minut

dal bych tam Leaa, Rebiće doprava...Inter není nehratelnej, bohužel jen celkem pečlivě dělají všechny ty základní věci a to jim stačí

Reagovat
Yanek

Leao tam musí jít, tam není o čem. Bohužel je to jediný hráč z lavičky, který může nějak ovlivnit chod zápasu. Škoda toho Maria

Reagovat
El-Pistolero-68

Škoda že nebyl k dispozici, nebo škoda že je po návratu do Itálie nepoužitelný?

Reagovat
cresposuper

Ten zaver polcasu snad Contemu ukazal, ako to nepojde. Inak ale slusny vykon az po superovu sestnastku.

Reagovat
EXoRcIsT

Zatial to je strasne nemasne neslane. V lete sa musi dotiahnut poriadny stoper a hlavne nejaky mlady dravy utocnik lebo Ibra ma tiez svoje limity a dnes by sa akurat hodil niekto kto by dokazal poriadne poprehanat obrancov interu naco Ibra uz nema

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně, bylo dost hráčů co byli v Juve, Ac, i Interu.

Baggio, Davids, Pirlo, Vieri..

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci, Ibrahimović, Vieira

Reagovat
EXoRcIsT

no tak teraz im Handanovic zachranil 2x prdel

Reagovat
EXoRcIsT

3x

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to tam je

Reagovat
smazaný uživatel

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Handa!

Solidně na nás vletěli

Reagovat
10

pěkně AC, snad Inter na tu pasivitu doplatí

Reagovat
10

Handanovićův nejlepší moment sezony

Reagovat
cresposuper

Omg trosku vytiahnime tu liniu, takto sa fakt neda hrat 60 minut

Reagovat
Mihal

Eriksen musi zacat strielat. Inak je jeho prinos rovnaky ako Gagliardiniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se válej

Reagovat
EXoRcIsT

teraz fakt neviem o kom pises lebo v oboch muzstvach je tolko adeptov

Reagovat
Yanek

Perisic tam dělá pěkné zmrdovinky ale nikdo to nevidí

Reagovat
lnterista

Nesir tady paniku

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický brejk

Reagovat
EXoRcIsT

paneboze to je obrana Kjear co teraz akoze robil

Reagovat
lnterista

Ale hrajem... AC asi dá gol

Reagovat
Mihal

Lautaro dnes kral... Nie len kvoli golom ale aj kvoli tomu, ze dnes nesimuluje a beha ako byk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Yeeeees tohle je ten býček kterýho chceme vidět...

Reagovat
10

AC teď bude do konce zápasu centrovat na Ibru, kterýho tam brání 8 hráčů Interu...

Reagovat
Deki

ROMELUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie, pánové

Reagovat
smazaný uživatel

ROMELU ROMELU ROMELU !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana AC je fakt hrozna ten Ibra musi byt riadny sef, ked toto dokazal dotiahnut na celo

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan dostava na prdel, vyborne. Snad vypadne brzy a AC bude zase sympaticke.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zlatan ještě 5 sezon minimálně.

Reagovat
cresposuper

Akurat som siel napisal, ze dnes je Lautaro jasne lepsi nez Lukaku

Reagovat
Mihal

To nemozes porovnavat. Su uplne odlisni

Reagovat
lnterista

I Ibra tleska... frajer

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
EXoRcIsT

Zlatan je dnes skor brzda ako pomoc. Musi prist nejaky mlady dravy utocnik

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lukaku is magic la laa lalalalaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Difference between Romelu and Zlatan

Reagovat
EXoRcIsT

je ten ze Ibra ma za karieru skoro tolko golov ako Lukaku zapasov odohratych o tituloch ani nehovorim kedze Lukaku ziadne nema

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

12 years neskutocne

Reagovat
10

třeba 33 trofejí vs 1 trofej?

Reagovat
smazaný uživatel

33? To mě překvapilo, čekal jsem míň

Reagovat
EXoRcIsT

len ligu vyhral 11x (4x Seria A, 4xLigue 1, 2x holandsku a raz La Liga)

Reagovat
Eldarion

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Rip

On myslel přinejmenším tenhle zápas. A ne celou jejich kariéru. A hned pitomci skáčou na lepek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diavolo:

Vpravo navrchu 'nastavení' -> sjeď dolů -> 'smazání účtu' (potvrď heslem) ... Nemáš zač

Reagovat
LesyJePan

Ale no tak ser na neho, uživaj si skvely vykon svojho tímu

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako trapne ako tvoj porod

Reagovat
LesyJePan

Vypínam. Teraz som tak nasraný, že tak dobre si zacvičim

Reagovat
spider_8

Lukaku je momentálně asi nejlepší hroťák. Ta kombinace rychlosti a brutální síly je prakticky nebránitelná, zvlášť v tomhle systému.

Reagovat
EXoRcIsT

ani nahodou ako ma teraz hormu ako hrom ale numero uno je stale Lewandovski

Reagovat
spider_8

Lewa je super, ale nedá ti takový gól jako Lukaku dneska nebo proti Laziu.

Reagovat
Eldarion

Tak isto Lukaku vyzerá technicky ako soľný stĺp oproti Lewovi. Každý má svoje kvality ale Lewa je stále niekde inde ako Romelu.

Reagovat
EXoRcIsT

ok tak Haaland alebo Mbappe pockaj nie Kane vlastne Suarez

Reagovat
EXoRcIsT

Lukakuovy ( ci jak sa to sklonuje) to teraz striela ale furt ma techniku daleko horsiu ako top utocnici hlavne jeho prvy dotyk je uplne otrasny a nato aky je velky tak v PL ho dokazali celkom lahko branit. Pamatam si zapas kde poondiaty Blind strcil uplne do vrecka alebo ked hral za MU a oba postaval v 16tke a nedokazal si urobit ziadne miesto

Reagovat
spider_8

Proto píšu momentálně, když odcházel z United, tak ani neměl místo v základu. A pokud ho v PL dokázali snadno bránit, tak nevím jak se mu povedlo nastřílet 113 gólů v 250 zápasech

Reagovat
spider_8

A to btw strávil víc než půlku času v Evertonu a WBA.

Reagovat
10

vždyť tam dal většinu gólů, protože mu to přesně vyhovuje...když pak hrál v United zády k bráně do zatažených obran, tak se od něj akorát tak odráželi míče na tribunu

Reagovat
spider_8

To je dost zjednodušený, ale netvrdím, že to není o tom ho správně využít. Jako to teď dělá Conte.

Reagovat
10

Conte to dělá tak, že hraje v 8 hráčích za míčem a hraje na brejky...fotbal přesně pro něj, takže ano, je to o tom

ale už jen kvůli těm jeho limitům nikdy nejlepší útočník nebude

Reagovat
spider_8

Však jo, je to hodně o systému a proto taky říkám, že je momentálně nejlepší. Netvrdím že je třeba ve vápně lepší než Lewa nebo že má dobrou techniku, ale zkus si ho teď bránit. Říkáš, že se mu nesmí dát prostor, ale to je dost těžký, když má volnost a pohybuje se po celém hřišti. Najde si souboj jeden na jednoho a to se těžko brání, když na něj nikdo nemá rychlostně, ani silově.

Reagovat
10

Není nejlepší, dokud budou hrát Mbappe, Kane, Lewa, Ronaldo, Haaland a spol. stejnej sport. V semifinále Coppy, když ho Inter klasicky nejvíc potřeboval, se nedostal k míči.

Reagovat
spider_8

Ok, to je o názoru. Mbappého a Ronalda neberu jako stejnou pozici. Z toho zbytku kdybych si měl vybrat, tak bych radši bránil je, než Lukaka v tomhle systému a formě (byť Haalanda nemám tak nasledovaného).

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
10

je naopak úplně snadno bránitelná, když nedostane prostor se rozběhnout

Reagovat
spider_8

Jenže je těžký nedat hráči prostor se rozběhnout, pokud vyloženě nebetonuješ.

Reagovat
10

stačí hrát trošku kompaktně v obraně...se podívej, kolik dneska dostal prostoru

Reagovat
10

AC doma dostalo trojku od Atalanty, Juve, Interu, AS, Lille...

Reagovat
Kaka14

Juventus dostal 3 od Fiorentiny

Reagovat
10

a?

Reagovat
Kaka14

a doma

Reagovat
smazaný uživatel

Jak souvisí vzorec u jednoho týmu s ojedinělou věcí u druhého?

Reagovat
smazaný uživatel

sam si vzorec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, západní cíp Ukrajiny se nám ozval.

Reagovat
sinter

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

fail

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

gratuluji k dosažení úrovně Diavola

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale hodně velká potupa

Reagovat
smazaný uživatel

owned

Reagovat
Eldarion

Škoda, bolo to hrateľné dnes ale Inter skvele využíva ten stred a stopéri AC bohužiaľ sú na tom tak ako sú. Gratulácia Interu, ale stále sa hrá ešte o 45 bodov do konca sezóny

Reagovat
LesyJePan

Sme v takých sračkách momentálne, že 4. Miesto na konci bude super úspech.

Reagovat
Eldarion

To súhlasím, že scudetto je bohužiaľ mimo. To by sme museli zas hrať ako na Jar, čo by bol malý zázrak za súčasného stavu.

Reagovat
EXoRcIsT

proste maju krizu nic nove . Staci jedno poriadne vitazstvo a zase bude dobre

Reagovat
AC.Milan

Nekopem penaltu, nedáme gól no zpátky na zem, snad to kluci ukopou na tu LM, v současné formě jsem zvedavej jestli zvládnou ve čtvrtek Crvenou Zvezdu

Reagovat
Mihal

Perisic inak posledne zapasy velka posila

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Conte!

Reagovat
Hagi79

Myslím že je dost pravděpodobné že po příštích šesti kolech bude AC na 5. místě.

Reagovat
Largo

Taky to tak nějak bohužel vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si

Reagovat
cresposuper

zacina to dost pripominat Pioliho pad v Interi

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Eldarion

Pioli a Paolo musia mať gule na to posadiť Romagnoliho. Ešte aj ten čoskoro 32 ročný Kjaer po zranení je lepší ako on a to konzistentne.

Reagovat
10

pokud Conte proti těmhle netrenérům v top klubech neudělá Scudetto, tak je oficiálně hotovej

Reagovat
Eldarion

Im by kľudne stačilo ak by na dlhší čas absentoval Lukaku a môže sa im to vpredu celé rozsypať. Stále ale hrajú iba raz za týždeň, čo je pre nich veľké plus.

Reagovat
10

jenže oni narozdíl od AC a Juve žádný důležitý zranění po celou sezonu nemají, to je další zásadní rozdíl...Pintus je bohužel záruka

Reagovat
Eldarion

Reagovat
cresposuper

Sensi Ale inak ich mame fakt malo

Reagovat
10

nj, tak ten je zraněnej celou kariéru

Reagovat
lnterista

Sice nemají moc techniku ale jsou na tom fyzicky dobře. Teď jak si tam na konci jeden z AC sundal dres tak nevím jestli bych to dělal na jeho miste

Reagovat
10

jednoznačně, v tomhle jste na tom nejlíp v lize, Pintus je nejlepší na světě...ne náhodou je to Juventino

Reagovat
lnterista

Reagovat
Zark

kdyby byl, pak by nebyl v interu

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je úplně jasné že udělá scudetto, po dnešku tam fakt nemá konkurenci.

Reagovat
10

proto píšu, že pokud ani za těchto podmínek neudělá Scudetto, tak je vyřízenej

Reagovat
El Cid z City

Juve

Reagovat
El-Pistolero-68

S Andreou na lavičce asi spíš ne.

Reagovat
DelPiero137

To nesmieme dopustit

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
cresposuper

Grazie ragazzi Zasluzena vyhra, aj ked 3-0 je teda celkom krute a z nasej strany to bol skor priemerny vykon. Lautaro a Handanovic najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte si, že hráči Janova už majú žalúdočné problémy zo stresu, že budú brániť Lukaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už gratulujem Interu k víťazstvu proste boli lepší a kvalita na ihrisku sa prejavila hlavne Lukaku, Martinez... AC momentálne nemá formu. Možno Tomori, Kalulu, Brahim majú dostávať viac šancí...

Reagovat
Zark

gratualce interu k titulu tvle

Reagovat
El Cid z City

Juve má teď snadný los, ztrácí v podstatě 5b, za chvilku je budou mít. Na podzim se tu titul rozdával AC.

Reagovat
10

ten si dával možná tak Diavolo

Reagovat
El Cid z City

Vím že ty ani ostatní z tvého tábora ne,ale rozhodně nešlo o jednotlivce.

Reagovat
10

to ne, ale šlo o zvláštní jednotlivce

tohle je jiná situace, Inter je jednoznačně favorit, mají trenéra (to samo o sobě ostatním chybí), co v lize umí vyhrávat, hrajou 1 soutěž, nemají zranění...favorit je jasný, ale samozřejmě budu věřit do posledního kola, že to poserou

Reagovat
cresposuper

+mame vo forme klucovych hracov, co sa o konkurencii moc neda povedat

Reagovat
10

to nemusí trvat věčně, bohužel v týhle konkurenci podle mě budou stačit ty základy, který jsem popsal nahoře...kdyby Juventus trénoval třeba i Ballardini, tak bych to nepsal, ale Andrea bohužel nepochopil vůbec nic

Reagovat
cresposuper

Ano, ved ani netrvalo, na zaciatku bol ten individualny utlm dost citelny. Ale ked si teraz porovnas formu a zdravie klucovych hracov napr. u Juve a Interu v poslednej dobe, tak mame dobre vyhliadky (Dybala, Ronaldo, Cuadrado v. napr. Lukaku, Barella, Hakimi, Brozovic), u vas mi pridu vo forme snad len niektori obrancovia.

Reagovat
10

Cuadrado jako jeden z mála drží prapor, ale jinak souhlasím. Navíc v případě Juve nejde pouze o nějakou formu, ale o využití na správných pozicích a ve správných rolích, to je ještě větší problém.

Reagovat
cresposuper

Jj, u Cuadrada som mal na mysli zdravie.

Reagovat
10

my bad, přehlédl jsem to zdaví...

Reagovat
Zark

S ballarrdinim by jsme jeli bomby rekordy a nikdo by nechápal podle mě

Reagovat
10

o tom vůbec nepochybuju, vždyť má teď v Janově snad víc bodů než my

Reagovat
Zark

Je to tak, trenér dělá hodně

Reagovat
DelPiero137

Tie reci ze s tymto tymom by ani Klopp krizeny s Guardiolom nedokazali viac vymazkat neuzvnavam.

Reagovat
El Cid z City

Ok,ty jsi expert na tuto ligu. Juve dle mne má na to udělat šňůru x zápasů za 3b. 5b není náskok, pokud bude závěr vyrovnaný, Inter to psychicky nedá. Šance jim může zvýšit Eriksen,pokud bude hrát jako u kohoutů. Dohrávky máte s kým?

Reagovat
10

Ano, za normálních okolností bych tohle nepsal a neměl bych ani o Scudetto strach, protože Inter nepovažuju za nic zázračnýho, ale vycházím z toho, co Andrea a ten tým i po tolika měsících dokážou předvádět, tam je nulové poučení, opakují se pořád stejné chyby, ta hra je naprosto impotentní. Kdybych měl vycházet jen z posledních dvou zápasů s Neapolí a Portem, tak bych se bát i o LM.

Dohrávka je s Neapolí, Inter máme doma, ale jak říkám...

Reagovat
ED91

Reagovat
Jajinek

Líbí se mi jak nám podsouváš tu roli jasného favorita a jak říkáš, že pokud to neurveme, jsme té trapné konkurenci banda neumětelů. Nemůžeš tím nic ztratit, když vyhrajeme, můžeš to zlehčovat, když nevyhrajeme, o to víc se budeš smát. Já vlastně dělám to stejné z druhé strany, tím, že nám pořád nevěřím, i když já to mám na reálných základech z minulosti. Ale teď k tomu prvnímu. Všechno je součást úspěchu. Samozřejmě vždy jsou věci, které neovlivníš, ale to, že ostatní týmy mají trenéry nazdárky není náš problém. My máme Conteho, který má milion chyb, ale to že je v lize dobrý nás stojí moře peněz (i za těch 20 trenérů kterým platíme smlouvy z dřívějška). To, že mají týmy hodně zraněních může být částečně o práci s hráči, o přípravě o umění s kádrem pracovat a nepřetěžovat hráče. Žádný titul není lehký. Tak nějak chápu zpochybnění některých titulů po CP, když byla konkurence oslabena zásahem zvenčí. Nyní je konkurence v hajzlu, protože se sama do hajzlu dostala. Stejně jako my posledních 10 let. Jinak nemyslím si, že je v lize taková banda neumětelů....Juve, AC, Neapol, AS...mají pořád kvalitní kádry s kterými dokáží být konkurenceschopní v Evropě. Samozřejmě horší konkurenci vnímám, na druhou stranu v posledních letech měl Juve kolikrát cestu umetenou ještě více.

Ale hlavě. Z Interu se tady dělá jasný vítěz po včerejšku. Tak to není. Vše se může změnit mávnutím proutku a jednou prohrou v Parmě. Máme dost svých problémů a dokud na vlastní oči neuvidím Handanoviče zvedat ten pohár, tak tomu neuvěřím.

Reagovat
10

A co bych teoreticky měl ztrácet? Titul Interu je velká rána sama o sobě, bez ohledu na okolnosti. To si u těch 9 Scudett Juventusu musel vnímat stejně, přestože měl Inter svoje problémy.

Já to vidím reálně, poprvé za poslední roky, kdy jsem si byl Scudettem dost jistej i v dobách, kdy se ztrácelo hodně, protože tu sílu týmu poznáš, vždycky jí v těch kritických momentech ukázal. Z tohodle Juve to necítím, už se to ždímalo moc dlouho a v těch hráčích už to není. K tomu přičtu trenéra, který bohužel bez zkušeností dělá strašně chyb, nenašel většině hráčům jejich roli, systém je nefunkční...

Jinak samozřejmě není váš problém, že konkurence má slabý trenéry, to nikde nepíšu, stejně jako nepíšu, že by případný titul Interu byl nějaký lehký, nebo ho chtěl nějak snižovat. Scudetto je vždycky Scudetto. Conte na mě působí jako jednooký král, Allegri by s tímhle kádrem dokázal mnohem víc, ale ta konkurence je bohužel opravdu dost provinční.

Stejně tak ty zranění, tam je jednoznačně vidět práce Pintuse (podívej se jak šlapaly ty týmy, kde působil, naposledy Real, předtím Juventus). U něj to není náhoda, prostě je opravdu jeden z nejlepších na světě. Za ním a Marottou jde velká část toho zlepšení, možná větší než za Contem.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Largo

Ufficiale:

Pau López - Mancini, Fazio, Spinazzola - Karsdorp, Villar, Veretout, Bruno Peres - Pellegrini, Mkhitaryan - Mayoral

Za mě dobrý, jdeme na to. Nebude to snadný, Benevento kouše.

Daje!!!

Reagovat
Lech

Tpc Pastore o jedne noze by byl platnejsi jak Pellegrini. Vcera pelne na veceri se stetkou Immobilem a dneska kapitanskou pasku. I Juan Jesus je vetsi riman jak tadle loutka

Reagovat
Alberto Aquilani

To je tak hrozne impotentné ty vole... milion prihrávok do šírky, nič kvalitné, bez šance proti Beneventu. Majorán druhý zápas v rade zatiaľ bez dotyku s loptou. Mkhitaryan je utavený, lebo hrá úplne všetko, no a pak je tu Pellegrini...

... ak sa tu posledne milanisti režú kvôli Romagnolimu, že hrá len kvôli páske, tak pre mňa je utrpenie kukať na Pellegriniho a snažiť sa v jeho futbale nájsť niečo pozitívne. Že zahrá každý piaty zápas, kedy proti nejakému Crotone vyzerá ako malý Boh je pekné, ale v ďalších zápasoch potom pripomína vidieckeho hráča.

Ja som si vlastne uvedomil, že by mi nevadil ani v Juventuse. Pretože by im IMO nepomohol. Keby priletela ponuka z PL niekde okolo 40 nie je čo riešiť...

Reagovat
Lech

Jednoznacne. Si pamatuju jeste za doby DDR, kdy se chlapec vyjadril ze nejvic vzhlizi k Dzekovi. Bych ho v lete prave k Dzekovi pribalil jako jeho civavu v kabelce gratis

Reagovat
smazaný uživatel

Já už taky dál nemíním přehlížet jeho přístup. Nejlínější na hřišti.

Reagovat
Lech

Nejlinejsi? On toho nalita spoustu, ale uplne mimo pozici, a kdyz uz ten mic ma, nema hlavu ani techniku na to byt rozdilovy

Reagovat
smazaný uživatel

Nalítá spoustu? V pohybu byl maximálně posledních 10 minut.

Reagovat
El-Pistolero-68

Se šetřil na konec, no.

Reagovat
pastal

Totální humus,bez zájmu, pomalé, naivní, šílené výkony, úplně jsem vytočený z nemotornosti fazia a slabého perese.Tak se o LM nehraje

Reagovat
Lech

Perese bych dal na beka a Spinu na kridlo, ten da aspon centr. Anebo za ElS

Reagovat
Lech

To je neco strasneho. Od te cervene Glika jsme snad nevystrelili na branu

Reagovat
Largo

Stephana!!!

Reagovat
Largo

Děs

Reagovat
Stana95

no tohle byl teda hnus chápu, že je to zápas mezi dvěma pohárovými, a že máme zraněný 4 stopery, takže se to celkem lepilo, ale co útočná fáze? Tady to obehrávání vápna milion přihrávkama

a vystřelit na bránu poprvý až v nastavení, když ještě hrajeme skoro celou druhou půlku proti 10 na druhou stranu jsem úplně čekal, že tam v nastavení Jesus něco zajebe a ještě prohrajem

Reagovat
Lech

Jesus byl nas nejlepsi hrac. Pellegrini zas Beneventa. Dekujeme

Reagovat
Stana95

Tak to ani náhodou. Sice je ošidný hodnotit na základě nějakých 20 minut, ale hned jak tam přišel tak udělal úplně dementní standartku před naším vápnem. No a potom tam obehrávat toho jednoho útočníka co šel do 3 našich obránců, to nic neznamená. Na druhou stranu říct takhle z hlavy našeho nejlepšího hráče, nenapadá mě nic moc

S Pellegrinim souhlas

Reagovat
Largo

To byly nervy! Uz jsem v nastaveni jasal u penalty, kterou by Dzeko stopro promenil a pak objal Fonsecu...

Reagovat
Lech

Stopro no

Reagovat
pastal

Tohle byl šílený zápas úplně bez zájmu !!! Chtělo se mi zvracet co předváděli jako tu tiskovku bych chtěl teda vidět co tam bude říkat a jak bude obhajovat tenhle výkon, dlouho jsem nebyl tak znechucený tím co předvedli bez jediné velké šance za celý zápas a přes 30 minut kdy hráli proti 10 to je fakt tým který bojuje o LM.Inzagi tam burcuje tým a ten cyp Fonseca tam stojí u lajny jak kůl v plotě !!!

Reagovat
Maritazzi

Jako jebat do Pellegriniho tímhle způsobem, po tom co dneska předvedl Peres nebo Mayoral, nevim no. Zvlášť po tom, co zas vůči němu předvedla část našich "fanoušků". My jsme neměli moc dobře postavenou hru, trval nám přechod daleko víc než normálně a asi jste si všimli, že úplně stejně tam byl namalovej i Mikhi. Benevento si to postavilo tak, aby ukopalo bod, každej souboj pro jistotu pád, Foulona bych ke konci zápasu strašně přepálil, za to co předváděl.

Reagovat
Stana95

Reagovat
pastal

Osobně Pelegrini nic moc určitě nebyl nejhorší, ale problém byl úplně jinde jaké si tahání balónu k praporku kde pak má centrovat Peres nebo milionkrát vrátit na stopery balón kdy všichni útočí v chůzi tam vidím problém , fotbal bez pohybu očividně úplně líný každý hráč snad jen Villar chtěl hrát ale sam toho moc neudělá

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale pri Pellegrinim sa predsa nejedná o jeden zápas. Je tu štvrtú sezónu a keby mám spočítať jeho naozaj vydarené zápasy, tak by mi asi stačili iba prsty na rukách. Môžme argumentovať, že mu je stále len 24 a svoj TOP ešte len bude mať, ale rovnako tak môžme byť za 2 roky mimoriadne sklamaní.

Ja na ňom, pri najlepšej vôly, nevidím nič zaujímavé. Darí sa mu len vtedy, ak mu to súper dovolí, ak má komu adresovať prihrávku - najlepšie keď má viacero možností. Nedokáže operovať na veľkom priestranstve, fyzicky je slabý, nemá dobré krytie lopty ani prvý dotyk, nie je gólový a hlavne, čo je pre ofenzívneho hráča až nevídané, má neskutočne zlú strelu. Môže byť platný v menšom tíme, kde nebude mať veľkú zodpovednosť a bude tam na tú svoju jednu vec, ktorú relatívne ovláda (občas tam šupnúť nejakú kjute prihrávku), ale na tom ihrisku mi v Ríme zvyčajne zavadzia.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nemá zlou střelu, vlastně co se týče střely zpoza vápna, je na tom nejlépe z celého týmu. Ani nemám výhrady k jeho technickým dovednostem, navíc dlouhodobě hraje mimo svůj post na pozici, která vyžaduje vysokou rychlost práce s míčem. Ale aby v době, kdy kombinujeme kolem vápna stál pět metrů před vápnem, neudělal jediny náběh za obranu nestáhl se pro rozehrávku a nerotoval s Veretoutem a Villarem, neseběhnul k pravému křídlu aby pomohl udělat prostor pro Karsdorpa, to mě vážně štve.

V zápasech Sassuola, co jsem viděl, je na tom Locatelli s technikou podobně. Taky mu míč uskakuje, nepodaří se lehká přihrávka atd., ale obsáhne velkej prostor, vypomůže ostatním, je neustále v pohybu. Pelleg není tak zlý, jak jej popisuješ, ale ta jeho hra je bez zájmu, to se pak z každého hráče stává Cristante. Hraje si na hvězdu, kterou není.

Reagovat
danko10

Najprv som sa pri citani toho o najlepsej strele drzal za hlavu, ale potom som si uvedomil, ze ostatni su fakt este horsi nez on, alebo sa nedaju posudit, pretoze panic Fonseca strelbu zo strednej vzdialrnosti eliminoval.

Nic to ale nemeni na fakte, ze Pellegrini je tazko priemerny fotbalista. Vcera neurobil dobre vobec nic.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved od začiatku sezony nekopol jedinú nebezpečnú štandardku. Keď vystrelí, jeho "rana" sa ledva doplazí ku gólmanovi. Ked dál gól Interu, až mi slzička ukapla, že to konečne trafil, a on ten gól dal len kvôli teči :P

Pamätám si od neho jedinú dobrú strelu, myslím že to bolo v Coppe a aj tú kopol ľavačkou, možno tu bude problém

Jeho strela je na túto úroveň až amatérska.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ta ta jeho střelba prostě nijak strašná nepřijde, ale asi to bude i tím, že ostatní obvykle posílají střely na tribunu. Se standartkama souhlas, hlavně pak rohy kope strašně.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

sa tu uz rozdava titul Interu, Juve Inter prehra jeden zapas a je tam kde bol... Juventusu vobec neverim... Snad sa nakopneme vyhrou nad RSB a AS a uz to zase pojde...

Reagovat
cresposuper

Prehrali sme s Doriou aj Juve a nemam teda pocit, ze by nas to nejak zlozilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo nějakou stránku na pravidelné streamy nejlépe konkrétně s Juve? Díky .

Reagovat
10

ta lavička Juve je masakr bylo geniální v zimě nepřivést 4. útočníka, Fabio...

Reagovat
M11

Ramsey

Reagovat
10

to je masakr...

Reagovat
10

s ním regulérně se slzou v oku vzpomínám na Malaku Martineze a Eliu

Reagovat
M11

Tady nejsi v PL drevaku

Reagovat
10

23 minut bez střely na bránu doma s Crotone. Neúčastnit se prvních poločasů je asi nejvíc neortodoxní taktická specialita Pirla...a že jich má

Reagovat
M11

Andrea zacina byt tezce nekompetentni.. nejhorsi tym v lize a my toto? Zase? Jako vážně?

Reagovat
10

začíná? ten tým hraje v naprostým random módu, ty hráči běhají úplně na náhodu, když to někdo neprosóluje, tak se ani nemá jak dostat do šance, protože tam není ani náznak systému...

Reagovat
Fairplay

Kdyby alespoň běhali na náhodu, mně přijde, že neběhají vůbec To je tak neuvěřitelně statický a když už někdo běhá, tak splašeně jak McKennie, kterej bohužel kromě toho zatím nemá nic moc víc co nabídnout na týhle úrovni

Reagovat
10

máš pravdu, ta zmatenost a nesystém je paralizuje...

Reagovat
10

°paralyzuje

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

On trefi Westona..

Reagovat
10

Ronaldo by ve svém vlastním zájmu měl přenechat trestňáky komukoliv jinému, tohle je ostudný už...

Reagovat
10

za 30 mega ročně bych skoro čekal, že to uklidí levou do prázdný z metru, ale co já o tom vím...

Reagovat
M11

Radsi pres nohu mimo

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
10

kua to ten Pirlo nevidí, že tenhle jeho debilní paskvil 3-5-2 absolutně nefunguje? že nefunguje půl roku? proč nehraje normální symetrický 4-3-3 s náběhama obou beků a s křídlama?

Reagovat
M11

Je to nepochopitelne.. to vidi vsichni

Reagovat
Pettirosso

Pritom to by sedlo v tom tymu uplne vsem. (Krome Pirla ocividne)

Reagovat
10

Nepochopitelný. Radši bude hrát s Chiesou na RWB, Kulusevskim ztraceným v útoku, Ramseym na levý záloze a Danilem na RCB...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to není žádnej trenér

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nici Crotone proti Portu klasicky nulovej, tak se aspon vyřádí na posledním týmu

Reagovat
10

ničí je tak, že 2x za poločas netrefil prázdnou bránu z metru...

Reagovat
M11

Silene ze mohl mit klidne 5 golu

Reagovat
kaja900

za to Messi ničil PSG brutálně že ty se tu vždycky ukážeš jen když dá Ronaldo gól

Reagovat
CR7RONALDO

Proti Portu ale klasicky v odvete dá minimálne 2 alebo aj 3 góly, ako napr. proti Wolfsburgu, Atléticu, či Lyonu

Reagovat
Petr20

Může dát i 5 gólu, pokud bude hrát Juve dobře, ale pokud bude hrát tak tragicky jako v prvním zápase, tak bude Ronaldo zas nulový

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte mi povedz, že minulý rok proti Lyonu hrali dobre.

Reagovat
Petr20

No vytvořili Ronaldovi více šancí, než teď proti Portu, tak goly nějaké dal. Ale teď, když ho nejvíce potřebovali, tak on místo toho aby něco sám vymyslel, tak jenom stál a čuměl a potom, že Leader a tahoun...

Reagovat
F.Torres

Nebyt penalt, tak messi ani nevi co to je gol

Reagovat
CR7RONALDO

Škoda, že toto Ronaldo nedal, možno by to bol jeho hattrick v najkratšom čase v celej kariére, ale nie som si úplne istý.

Reagovat
kaja900

taky sem si říkal jeho určitě, ale v serii A asi né

Reagovat
CR7RONALDO

https://www.youtube.com/watch?v=G5wk0ugzmko To je jeho 10 najrýchlejších. Na prvom mieste je Granda 2015, vtedy dal gólov 5, prvé 3 boli za 8 minút, na druhom je Getafe 2013 za 9 minút. Na treťom mieste je Malmo 2015, kedy dal 4 góly, prvé 3 za 11 minút. Ten dnešný by bol tých 9 až 10 minút, takže by najrýchlejší nebol, a asi by bol tretí. Ale aj tak je to škoda.

Reagovat
Fairplay

jj rychejší. přesně na Granadu a Malmo jsem si vzpomněl Getafe už ne

Reagovat
CR7RONALDO

Práveže ja som nad tým Getafe rozmýšľal a nad Granadou a Malmo nie Asi ma to nenapadlo kvôli tomu, že tam dal viac ako 3 góly.

Reagovat
Fairplay

Granada tehdy (9-1) byla během asi 8 minut tak to by bylo podobné

Reagovat
Pettirosso

To je bezzuby jak senior bez protezy. Nahravky absolutne bez pohybu, ze stoje a 99% dozadu nebo do strany. Do toho ten nefungujici paskvil.. to je fakt utrpeni. To jim fakt nikdo nerekl, ze fotbal je o pohybu?!

Ja fakt nevim, co by tohle utrpeni mohlo zmenit. A nemeni na tom nic ani 2 hlavicky Ronalda.

Reagovat
10

okamžitá změna trenéra, tady není o čem...Max se jim na to vysere, Sarri se nejspíš rozhádal s půlkou týmu, takže bych vzal do léta Spala a snažil se zachránit sezonu, s ním by se to povedlo

a v létě změna v managementu a návrat Maxe

Reagovat
10

+ prodej Ronalda, to je bezpodmínečný

Reagovat
Pettirosso

To Agnelli neudela. Pirlo je jeho BF, on ho tam dosadil, to by se strelil radsi do sve nohy, nez ho odvolal. Ale fakt by me zajimalo, co ho vedlo k jeho jmenovani BEZ JEDINYHO odtrenovanyho zapasu. Prece nemuze byt tak arogantni a myslet si, ze z nej bude dalsi Guardiola

Vymena managementu musi byt absolutni priorita, ale po tom potvrzeni pozice Paraticiho s Nedvedem i pres povyseni Cherubiniho to vubec na nejakou zmenu nevypada.

Snad jedina pozitivni vec na tom je, ze Ronalda to zacne srat, bude chtit jeste neco vyhrat, neprodlouzi smlouvu a odejde. Coz by ve vysledku pomohlo uplne vsem.

Reagovat
M11

To je alibisticky fotbal.. tam nevidis snahu dat prunikovou nahravku.. Nejaky pohyb.. to je trapne posouvani mice..

Reagovat
Pettirosso

Je to nepochopitelny, jak to Pirlo nemuze videt. Mel by si asi vzit dres a stoupnout si doprostred hriste aby to pochopil. To je ale jen spicka ledovce..

Reagovat
M11

WESTON !!!

Reagovat
10

MC!

Reagovat
Pettirosso

Ronaldo asi jen 8 jasna tutovka zajimalo by me, jakej ma conversion rate jeho strel

Reagovat
10

a pak přijdou instantní fanoušci a budou ti tady psát, že bez něj bysme hráli o střed tabulky a že dal 2 góly...

Reagovat
10

doufám, že Gigi zůstane v bráně...jeho samotná přítomnost a celozápasový dirigování hráčů před ním je teď strašně důležitý, zvlášť poté, jaký šílenosti předváděl Scz poslední zápasy

Reagovat
ED91

Hlavne jak sa teraz hrá bez divákov tak krásne počuješ ako si to tam celý čas diriguje. A potom v inom zápase vidíš Poliaka jak sa usmieva jak...

Reagovat
10

Morata za 45m v létě by byla hooodně velká šílenost

Reagovat
ED91

Tiež dúfam, že ho nevykúpia, keď bude pokračovať v takýchto výkonoch. Aj pri prvom angažmá v Juve mala jeho výkonnosť ku koncu klesajúcu tendenciu.

Reagovat
DelPiero137

By som povedal ze je to istota

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele