Serie A - preview 2. kola

26.09.2020, 08:48, aktualizováno 28.09.2020, 08:43
Previews
O dohrávku druhého kola italské ligy se v pondělí večer postarají dva týmy, jimž start do nové sezony příliš nevyšel. Bologna i Parma mají na svých kontech nula bodů, když prohrály s AC Milán respektive Neapolí...
Bologna FC - Parma Calcio  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku obstarají dva zklamané týmy z prvního kola Boloňa a Parma. Oba prohrály v prvním zápase shodně 0:2, takže před zápasem na Reano Dall'Ara jsou na stejné startovní čáře. Očekává se vyrovnaný duel, koneckonců loni se v obou případech body dělily.

Boloňa vstoupila před týdnem do ligy porážkou na půdě AC Milán a přestože kouč Siniša Mihajlović nebyl spokojen, žádnou katastrofu z toho nedělá. Pro Rossoblu bude důležitější až tento duel s Parmou, což by měl být také adept na pozice ve středu tabulky.

Rossoblu se pokusí využít domácího prostředí, i když s Parmou jim to loni nepomohlo. Oba zápasy v minulé sezoně skončily shodně remízou 2:2, což potvrzuje, že jak Boloňa, tak i Parma umí hrát ofenzivně.

Parma také v prvním kole prohrála, když doma nestačila na Neapol. Nový kouč Fabio Liverani sice nezačal dobře, od svých svěřenců však čeká zlepšení. "Jsme dva týmy, které vycházejí z úvodní porážky. Samozřejmě existuje touha začít znovu a pokud jde o výsledky, chceme si vést lépe. Očekávám obtížný zápas, koneckonců italská liga je obtížná," prohlásil na tiskové konferenci Fabio Liverani.

Srbský kouč Siniša Mihajlović se musí obejít pouze bez suspendovaného Dijkse, jinak má zbytek kádru pohromadě. Horší je situace na straně Parmy. Hosté nemohou počítat s Pezzellou, Gagliolem, Gervinhem i Scozzarellou. V kádru nefiguruje rovněž Dejan Kulusevski, který již hraje za Juventus.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Denswil - Schouten, Medel - Orsolini, Soriano, Barrow - Palacio
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Iacoponi, Bruno Alvés, Darmian - Grassi, Hernani, Kurtić - Kucka - Inglese, Karamoh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.74 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Historicky první start v Serii A čeká na Spezii Calcio, nováček soutěže se musel prokousat postupovým play-off a protože měl na přípravu nové sezony velmi málo času, bylo jeho první utkání s Udinese odloženo. Tentokrát už nic nestojí v cestě, aby si poprvé zahrálo v rámci Serii A proti nebezpečnému Sassuolu.

Italská nejvyšší soutěž pozná nové město a sice La Spezii, kde sídlí klub Spezia Calcio. Jedná se o zhruba devadesátitisícové město v zátoce Golfo della Spézia na pobřeží Ligurského moře. Spezia postoupila poprvé do Serie A, přestože vůbec nepatřila do okruhu favoritů. Koneckonců samotný postup byl pořádně trnitý.

Spezia z prvních sedmi kol Serie B pětkrát prohrála a v tu chvíli by si na postup asi nikdo nevsadil. Jenomže v náročné nižší soutěži se začaly dít věci. Skvělá série na přelomu roku vrátila "Malé Orly" do popředí a klub nakonec zakončil základní část na třetím místě. V play-off to také vypadalo všelijak, protože Spezia zahajovací duel nad Chievem prohrála 0:2, ovšem v odvetě dokázala postoupit a zvládla i finálový duel s Frosinone. Aquilotti se na Serii A vyzbrojili a kontrakt podepsalo několik nových hráčů, jak moc je prověří Serie A uvidíme již brzy.

Na půdu nováčka zavítá ostřílené Sassuolo, které loni skončilo jen těsně pod příčkami zaručujícími evropské poháry. Osmé místo by Neroverdi ještě rádi vylepšili, byť konkurence je obrovská. Na trenérské lavici zůstává Roberto De Zerbi, se kterým je současné vedení nadmíru spokojeno.

Spezia i Sassuolo se znají, společně sehrály v minulém roce zápas Coppa Italia a úspěšnější byli Neroverdi, stejně jako ve všech předchozích případech.

Kouč Vincenzo Italiano se v prvním zápase svého týmu musí obejít bez zraněných Ismajiliho, Mattiella, Mastina, Acampory a Marchizzy. Kvůli trestu nezasáhnou do premiérového zápasu ani Maggiore s Terzim. Kompletní není ani soupeř, Roberto De Zerbi nepřivezl Bogu, Romagnu a Magnanelliho.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Ferrer, Erlić, Dell'Orco, Sala - Bartolomei, Ricci, Mora - Agudelo, Galabinov, Gyasi
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopulos - Obiang, Locatelli - Berardi, Djuričič, Haraslín - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.55 - 3.91 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Veronský Hellas může ve druhém kole přidat další body do tabulky. První tři body získal díky kontumaci zápasu s AS Řím, který v normální hrací době skončil 0:0. Domácí podali před týdnem nebojácný výkon a ve stejném duchu chtějí pokračovat i proti Udinese. Zebry v prvním kole nehrály.

Utkání prvního kola mezi Hellasem a AS Řím je zvláštní raritou. Oba celky spolu hrály po devadesáti minutách bez branek, ale tři body nakonec připadly Hellasu. Proč? AS Řím nastoupil v sestavě s Amadou Diawarou, chybně uvedeného na soupisce hráčů do 22 let. AS Řím byl na celou záležitost upozorňován, ovšem do pořádku to nikdo nedal a tak přišel trest.

Co se týče samotného utkání, Hellas v něm podal dobrý výkon a body si zasloužil. I ve druhém utkání se svěřenci chorvatského trenéra Ivana Juriće představí doma a soupeřem jim bude nevyzpytatelné Udinese. Loni vzájemné zápasy diváky nebavily, protože oba skončily nepopulárním výsledkem 0:0. Obecně lepší vzájemnou bilancí oplývá Udinese, které s Hellasem od roku 2014 neprohrálo.

Udinese v prvním kole nehrálo. Důvodem byla krátká časová příprava jeho soupeře - Spezie. Zápas byl odložen a premiéra nového ročníku čeká Zebry až nyní ve Veroně. Tým trenéra Luky Gottiho by se rád vyhnul záchranářským starostem a i z tohoto důvodu je důležité dobře odstartovat.

Hellas i Udinese trápí hned zkraje sezony poměrně rozsáhlá marodka. Domácím budou chybět Magnani, Empereur, Danzi a Dawidowicz. Hostům zase Mandragora, Stryger-Larsen a Jajalo.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Cetin, Gunter, Lovato - Faraoni, Tameze, Veloso - Dimarco, Barák - Zaccagni, Di Carmine
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, De Maio, Samir, Ter Avest - De Paul, Walace, Coulibaly, Ouwejan - Lasagna, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.16 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - AC Milán  (neděle 18:00)
Důležité utkání má před sebou AC Milán, který tolik dbá na to, aby sezonu dobře odstartoval. Rossoneri před týdnem zvládli souboj s Boloňou, dvakrát si poradili v Evropské lize se soupeřem a rozhodně jsou ve formě. Ovšem proti papírově slabším soupeřům mívá Milán potíže, potvrdí se to i na půdě nováčka FC Crotone?

"Zlatan Ibrahimović se nakazil koronavirem," dozvěděl se fotbalový svět v uplynulém týdnu. Švédská superstar byla hlavní postavou předcházejícího utkání s Boloňou (2:0), ve kterém vstřelila oba góly. Do zápasu s norským Bodo Glimt (3:2) však nezasáhla, přesto si Milán připsal třetí soutěžní vítězství v této sezoně.

Trenér Stefano Pioli si přeje ze všeho nejvíc dobrý začátek a Milán k tomuto "mini-cíli" může udělat další krok, když se popasuje s nováčkem Crotone. Papírově je favoritem, ale v minulosti s touto rolí míval problémy. V tomto duelu se může opřít o lepší vzájemnou bilanci, z pěti zápasů vyhrál čtyřikrát a jednou (v roce 2017) remizoval 1:1.

Crotone je nováčkem. Nejvyšší italskou soutěž naposledy hrálo v roce 2017/2018, aby následné dva roky strávilo v Serii B. První zápas se hráčům Crotone příliš nepovedl a debakl 1:4 od Janova budou chtít v domácím prostředí stadionu Ezio Scida odčinit.

Crotone nemůže počítat s Cuomem, Gigliottim, Benalim a Rivierem, všichni mají zdravotní potíže. Podobně je na tom i AC Milán. Ibrahimović má koronavirus a Stefano Pioli na jeho místo dosadí mladíčka Colomba, který se osvědčil už v zápase Evropské ligy. Mnohem více starostí má Milán na stoperovi, Romagnoli, Duarte, Musacchio i Conti mají zdravotní potíže. Stoperská dvojice Kjaer-Gabbia je jasná, ale co když se někdo z nich zraní?
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Magallan, Marrone, Golemić - Rispoli, Eduardo, Cigarini, Zanellato, Molina - Messias, Simy
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Gabbia, Theo Hernández - Bennacer, Kessié - Castillejo, Calhanoglu, Rebić - Colombo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.78 - 4.14 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (neděle 18:00)
Málokterý kádr se přes léto tak moc změnil, jako ten janovský. Ale málokomu vyšlo minulé kolo tak famózně jako právě Grifům. Teď však na ně čeká mnohem náročnější soupeř. Na stadionu svatého Pavla je uvítá domácí Neapol.

A ta má rovněž pro strach uděláno. Aby taky ne, když ji koučuje známý bouřlivák a zarputilec Gennaro Gattuso. Někdejší skvělý hráč se ale našel i jako trenér a do řad svých následovníků pumpuje stejnou energii, stejný drajv a stejný hlad po úspěchu, kterým se legendární hráč AC Milán sám prezentoval na trávníku. Minulou sezonu Neapol sice zakončila smolnou prohrou s Barcelonou, ale do té nové už vešla o poznání lépe.

V prvním kole si Partenopei poradili s domácí Parmou, což je jen zřídkakdy snadný soupeř. Dlouho odolával i Neapoli, ale na její urputnost a samozřejmě větší individuální kvalitu stačit nemohl. Neapol získala první tři body a ty ji prozatím vyhouply až na čtvrtou příčku. To je pro Neapol cíl už několik sezon, slavný celek a někdejší domov fotbalového "boha" Diega Maradony by se velmi rád zabydlel natrvalo v Lize mistrů.

Útočník Lorenzo Insigne k tomu ostatně poznamenal: "Liga mistrů je naším cílem každý rok. Ne vždy se to povede, ale takové roky jsou pro nás ještě větší motivací vydat ze sebe to nejlepší. Myslím, že máme výborný kádr, přes léto jsme přivedli zajímavé hráče a já se moc těším, až se s nimi kompletně sehrajeme. Čeká nás vzrušující sezona, byť teď hrajeme jen před poloprázdnými tribunami. Ale to na naší chuti vyhrávat nic nemění."

Teď se Neapol opírá také o domácí prostředí, což právě proti Janovu považuje za velkou výhodu. V Neapoli se hrálo už 55 vzájemných duelů (první z nich už v roce 1929) a Janov z nich vyhrál jen devět! Navíc od Neapole dostal 78 branek. Sám jich dal jen 48.

Přesto by si Neapol měla na Janov dávat dobrý pozor. Náznak toho, co trenér Rolando Maran s týmem umí a co je z něj schopen vymáčknout, vidělo naposledy Crotone. Nováček dostal od CFC nemilosrdné uvítací blahopřání k ročníku mezi elitou a jeho brankář, Alex Cordaz, lovil míč ze své sítě hned čtyřikrát. Lví podíl na brankách měl Ghiglione coby autor dvou asistencí. Skvělý zápas prožil také debutant Davide Zappacosta, který se trefil již ve čtvrtém dresu v rámci nejlepších pěti lig.

V současné době je proto Janov na prvním místě tabulky a nehodlá z ni jen tak slézt. Trenér Gattuso má k dispozici kompletní kádr a od prvních minut zřejmě využije i mladý zázrak Osimhena. Grifové postrádají zraněnou trojici ve složení Cassata, Sturaro a Parigini.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Fabián Ruiz, Demme, Zieliński - Lozano, Osimhen, Insigne
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, C. Zapata, Masiello - Ghiglione, Lerager, Badelj, Zajc, Zappacosta - Pandev, Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.66 - 15.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Juventus FC  (neděle 20:45)
Římané se ocitají až na posledním místě v tabulce a zoufale by potřebovali nový impuls, který by negativní auru kolem celého klubu uklidnil. Jenže si na to nevybrali ideálního soupeře. Do Věčného města se před tisícovkou nadšenců představí turínský Juventus.

Dění uvnitř klubu by se snadno dalo shrnout do názvu jedné z největších památek Věčného města, Circo Massimo. Velký cirkus. Noví majitelé AS se asi nestačí divit, co všechno v klubu nefunguje. A rovnou na těch nejvyšších příčkách. Revoluce avizovaná Danem Friedkinem již začala a od srpnového převzetí se rozloučil nejeden funkcionář. A vrchol všeho nastal naposledy v utkání s Parmou.

Do něj totiž nastoupil záložník Amadou Diawara. Doposud nic divného, třebaže remízu bez branek vedení nevzalo úplně vítězoslavně. Háček byl v tom, že Diawara byl uveden na soupisce hráčů do 22 let, třebaže mu v červenci už bylo 23 let. Takže dle regulí nemohl do utkání zasáhnout. A celá situace je o to bizarnější, že vedení ligy římský klub na tuto nepřesnost včas upozornilo, jenže Římané svou chybu dosud nenapravili.

Takže remíza se nakonec snadno změnila v potupnou kontumaci. Čili Římanům nyní patří až poslední příčka v tabulce a nečeká je nic veselého. Kádr přitom nemají špatný, plný mladých hráčů s velkým potenciálem. Stačilo by dost možná jen vhodné doplnění o zkušené hráče na klíčové posty a mohl by z Vlků být zajímavý tým. Teď se ale trenér Fonseca musí opravdu ukázat a doufat, že takový Edin Džeko bude reagovat jako profesionál. Zkušený kanonýr si totiž maloval, jak proti AS nastoupí v dresu Juventusu, k němuž měl opravdu krůček. Ale nakonec je vše jinak a Džeko startuje ve "starém" dresu Vlků.

Když se proti Juventusu postavil vůbec poprvé, na začátku svého angažmá u Giallorssi, odnesl si pozitivní vzpomínky. V rámci druhého kola se proti sobě tyto týmy v Římě postavily v sezoně 2015/2016 a byl to právě Edin Džeko, kdo gólem hlavou rozhodl o výhře Římanů. Když jsme u řeči čísel, absolutorium si v tomto ohledu zaslouží Cristiano Ronaldo. Portugalský fenomén se do sítě AS trefil už sedmkrát, což se nikomu jinému ze stávajícího kádru nepovedlo.

Je to možná zarážející, ale celkově AS nemá na domácí půdě s Juventusem vůbec špatnou bilanci. Na Stadio Olimpico se proti svému soupeři postavilo jen v rámci ligy šestaosmdesátkrát a prohrálo jen ve 26 zápasech. Domácí se naopak radovali dvaatřicetkrát a svému soupeři nasázeli 123 branek. Juventus jich zvládl rovnou stovku.

A zkušený útočník Pedro dobře ví, že utkání se Starou dámou nebude snadné. "Čeká nás velký duel. Juventus je ve světě fotbalu pojem a je jasné, proč. Vyhrává prakticky každý rok a má v kádru mnoho šampiónů. Minulé kolo mu vyšlo velmi dobře a ukázal, že má velký potenciál. My se nyní potřebujeme soustředit jen na to, abychom nabrali síly a na trávníku předvedli, že se s námi musí počítat. Konečné čtvrté místo je pro nás jasným cílem."

A měl pravdu, protože Juventus v minulém kole opravdu předvedl možná až nečekaně dobrý výkon. Se Sampdorií si v klidu pohrál, do kádru zanesl několik nových akvizic a ještě se na to krásně koukalo. Což je něco, co třeba pod trenérem Allegrim platilo jen zřídka. Ale Andrea Pirlo, jakkoli je nezkušený, si za těch 90 minut dokázal získat mnohé fanoušky. Teď navíc může nominovat Dybalu i s Moratou.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mancini, Kumbulla, Ibañez - Karsdorp, Pellegrini, Veretout, Spinazzola - Pedro, Mchitarjan - Džeko
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Rabiot, McKennie, Frabotta - Ramsey - Kulusevski, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.70 - 2.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Druhé kolo Serie A už bude kompletní a máme se na co těšit. Hned první duel patří k velmi zajímavým, protože do Turína přijede Atalanta. Nedostaví se sice na Juventus Stadium, ale i tak čeká fanoušky velmi atraktivní duel.

Ostatně takto je to v případě Atalanty většinou. Z nováčka a outloukánka se za ty roky práce a dřiny stal obávaný soupeř, který je správným reprezentantem Itálie. A svou hrou dokazuje, že doby catenaccia už jsou dávno pryč. Že i Itálie dokáže bavit fotbalem a vytáhnout se kdejakou zavedenou firmu. Přitom ještě před devíti lety se Turín s Atalantou potkával ve druhé lize. Tehdy s ní oba zápasy prohrál a vzhledem k tomu, jak se La Dea ukazuje, by s ní měl mít potíže i nyní.

Jenže turínští Býci nejednou dokázali vyzrát na Gasperiniho milovaný výtvor. Za posledních pět let se totiž Atalanta ze tří bodů radovala nad Turínem jen třikrát! Hned pět zápasů naopak vyhrál soupeř. Tomu se vstup do nového ročníku vůbec nepovedl. Pod vedením nového trenéra, Marca Giampaola, totiž nestačil na Fiorentinu. Rozhodla jediná branka Gaetana Castrovilliho a i když Turín nevypadal v novém hávu špatně, na body to prostě nestačilo.

To trenéra Giampaola samozřejmě mrzelo, ale přesto zůstával optimistou. "Nepodali jsme špatný výkon a líbila se mi bojovnost, jakou můj tým předvedl. Jsem rád za to, že jsme se dobře připravili po fyzické stránce, což bude právě v těchto dnech velmi důležitý komponent naší přípravy. Máme samozřejmě co zlepšovat, ale nesmíme zapomínat na to, že tu máme nové hráče a nový systém, který si musí hráči osvojit. Až to zvládneme, můžeme být úspěšní," dodal zkušený stratég pro Sky Sport.

Turín v několika posledních dnech přišel o pár hráčů, kteří v týmu nezastávali důležitou roli a pracuje na příchodech nových, pro systém funkčních. Giampaola může těšit, že aktuálně nemá žádné zraněné. To jeho protějšek říct nemůže. Mimo hru z pohledu Orobici jsou Djimsiti a Romero pro karty a také zraněný brankář Gollini.

Svou roli bude zřejmě hrát také jistá nerozehranost Atalanty. Přeci jen, poslední soutěžní duel se konal před více než měsícem a jednalo se o to slavné čtvrtfinále Ligy mistrů. Slavné proto, že Atalanta se takhle daleko nikdy nedostala a také proto, že mohla ještě dál. Jenže mohutné PSG otočilo výsledek v nastavení a postoupilo na úkor Atalanty.

Atalanta by si moc ráda opět pojistila Ligu mistrů a to je její cíl i pro tuto sezonu. Její kádr rovněž doznal změn a nejsou rozhodně ještě všechny. Z týmu odešli Castagne, Berisha nebo D‘Alessandro. Nové akvizice jsou ale mnohem zajímavější. V Bergamu budou nově působit hráči jako Muratore, Aleksej Mirančuk, Piccini nebo Romero s Mojicou nebo i nejnovější akvizice, mladý hrot Lammers.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Bremer, Nkoulou, Ansaldi - Meitè, Rincon, Linetty - Berenguer - Zaza, Belotti
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Tolói, Caldara, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pašalić, Gómez - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.21 - 4.23 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - SS Lazio  (sobota 18:00)
Stadio Sant'Elia se stane dějištěm utkání, v němž vstoupí do nového ročníku římské Lazio. Jeden z favoritů na konečné příčky v Lize mistrů se utká s domácím Cagliari a fanoušci jsou na jeho formu poměrně zvědaví. Lazio totiž doposud od začátku srpna neodehrálo ani jeden soutěžní duel.

Cagliari vstoupilo do sezony neslavně. Pod vedením nového trenéra, kterým byl jmenován Eusebio Di Francesco, pouze remizovalo se Sassuolem. Je ale pravda, že kádr sardinského celku rozhodně není kompletní a především na křídlech mu chybí větší rychlost i kreativita. V systému, kterým je Di Francesco proslaven, tedy 4-3-3, zatím nenachází vhodné uplatnění pro tým, který má k dispozici.

V poslední době získal alespoň posilu do obrany. A rozhodně se jedná o zajímavé jméno, neboť sardinský celek dokázal k podpisu smlouvy přemluvit zkušeného obránce Deiga Godína, někdejší hlavní postavu obrany Atlética Madrid. Pro uruguayského veterána se jedná o dlouhodobě plánovaný krok před koncem kariéry, který ocenila zejména jeho manželka. Godín a jeho rodina mají k Sardinii velmi vřelý vztah související s rodinnou historií a pro trenéra Di Francesca se jedná o velmi kvalitní posilu.

Však o ní také tak mluvil: "Diego má ve světě fotbalu velké jméno, za sebou mnoho vypjatých zápasů a vítězství. Má přesně ty vlastnosti a kvality, které jsme hledali. Je schopný vést celou obranu a dirigovat ji přímo na hřišti. Jeho přístup k fotbalu bude pro mnoho mladších hráčů velkým povzbuzením a poučením. Hodně jsme stáli o to, aby si nás vybral a díky skvělé práci vedení se nám to nakonec povedlo. Věřím, že společně dosáhneme zajímavých věcí."

První duel Cagliari moc nevyšel a druhý pro něj také nebude snadný. I proto, že mu chybí trojice Despodov, Bradarić a Pereiro. Navíc se mu proti římskému celku historicky moc nedaří. Cagliari totiž svého soka z Věčného města porazilo naposledy v roce 2013! Od té doby hraje prim zcela jednoznačně Inzaghiho parta, která má aktuálně na kontě šňůru čtyř výher v řadě.

Jednu nevýhodu ale stejně u Lazia můžeme pozorovat. Nerozehranost. Absence minut v nohou může být pro hráče v této době velmi náročným faktorem. Poslední soutěžní zápas, který Lazio hrálo, se konal v rámci posledního kola minulého ročníku. Lazio v něm prohrálo s Neapolí, i když naštěstí pro něj to jeho účast v Lize mistrů pro tento ročník nijak neovlivnilo.

Jenže to už je záležitost stará téměř dva měsíce a od té doby se Inzaghiho mužstvo nesetkalo se silnějším soupeřem. Ani po zdravotní stránce na tom jeho tým není zrovna nejlíp. Koronavirem se nakazila nová posila do útoku, Vedat Muriqi. Zraněni jsou navíc Luiz Felipe, Lulić a Proto, přičemž fit není ani slovenský stoper Vavro.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Faragò, Walukiewicz, Pisacane, Lykogiannis - Caligara, Marin, Rog - Nández, Simeone, Pedro
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Marušić - Immobile, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.98 - 4.16 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Benevento Calcio  (sobota 18:00)
Třetí ze čtyř sobotních duelů Serie A se odehraje na stadionu Luigiho Ferrarise v Janově. Tamní Sampdorii první duel nového ročníku vůbec nevyšel, ale nyní cítí velkou šanci na revanš. Proti němu se totiž postaví nováček z Beneventa.

Prohrát s Juventusem obecně není nečekaná věc a v případě týmů jako Sampdoria se to obecně očekává. Ale přesto byl trenér Claudio Ranieri hodně naštvaný. Nejenže jeho tým prohrál, ale dokonce dostal tři branky a sám nedokázal dát ani jednu. Jeho hra vůbec nepřipomínala mužstvo hrdě bojující ze všech sil, aby překvapilo favorita. Spíš to byl výkon týmu dopředu smířeného s porážkou. A to proti nově formujícímu týmu v čele s trenérem, který má oproti Ranierimu jen minimum zkušeností.

Přesto byl rozdíl naprosto znatelný a trenéra Ranieriho to rozhodně nenechalo chladným. "Hráčům jsem to už řekl a zopakuji to znova. Tak slabý výkon jsem od nás opravdu nečekal. Mnozí z nás jsou tu už víc sezon, mužstvo se poměrně zná a opravdu jsem si myslel, že s Juventusem odehrajeme úplně jiné utkání. Plné života, energie a pozorného výkonu. Ale na hřišti jsme se hledali, hráli ustrašeně a vlastně se složili po první šanci soupeře. Nic podobného už nechci vidět," hřímal trenér Dorie.

Ta s Beneventem obecně nemá moc zkušeností. Hrála s ním za posledních dvacet let jen čtyřikrát. Třikrát vyhrála a naposledy ji však Benevento doma porazilo těsně 3:2. Námořníci navíc nyní pozměnili kádr, do něhož nově počítají krajní útočníky Keitu Baldého s Candrevou. Zraněni jsou aktuálně pouze Gabbiadini s D‘Amicem.

Benevento by mohlo být velmi zajímavým soupeřem. V Serii B si vedlo více než obstojně, na lavičce je poměrně zkušený a přesto inovativní trenér Pippo Inzaghi a vedení se nebálo kádr mohutně posilovat.

Dorazili hráči jako Lapadula, Caprari, Moncini, Barba, Dabo, Maggio nebo Ioniţă. A svůj part by si měl odehrát také velmi kvalitní stoper Kamil Glik. Zápasy Beneventa slibují i občasné bratrské souboje. S Laziem si užije trenér Inzaghi, proti Neapoli se bude chtít ukázat Roberto Insigne. Benevento proti Inter nehrálo, čili nyní jej čeká soutěžní premiéra.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Colley, Augello - Ramírez, Thorsby, Ekdal, Jankto - Bonazzoli, Quagliarella
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Maggio, Glik, Caldirola, Letizia - Hetemaj, Schiattarella, Ioniţă - R. Insigne, Lapadula, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.90 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Na scénu italské nejvyšší soutěže jde v sobotu večer i jeden z největších favoritů Inter Milán. Nerazzurri v první sezoně pod Conteho vedením obsadili druhou příčku o pouhý bod a tentokrát už chtějí Scudetto pro sebe. Inter vydatně posiloval a tým doplněný o zkušené hráče prověří jako první Fiorentina. Viola s milánským týmem v lize dva roky neprohrála a do sobotního klání jde s úvodní výhrou v kapse.

Inter Milán favoritem na Scudetto 2020/2021? Nikdo jiný není v souvislosti se sesazením Juventusu tolik skloňován. Milánský gigant hojně posiloval, přišla jména jako Hakimi, Kolarov nebo naposledy Arturo Vidal. Kvůli několika příchodům zase opustil město módy Antonio Candreva. Mistrovský titul ale není jediným cílem, Inter by rád prolomil základní skupinu Ligy mistrů, kam se mimo jiné probojoval už potřetí v řadě. "Nemyslím si, že by měl mít nějaký tým povinnost vyhrát, protože žádný trenér nemůže zaručit trofeje. Týmy jako Inter ale mají povinnost být protagonisty a být konkurenceschopnými až do konce," prohlásil trenér Conte.

Domácí sice loni skončili na druhém místě, na Scudetto však v průběhu sezony ztráceli a manko se jim podařilo stáhnout až díky mizerné formě Juventusu v samotném závěru. Inter to v prvním zápase nebude mít jednoduché, neboť Fiorentinu v lize přes dva roky neporazil. Loni s ní dvakrát remizoval a uspěl "jen" v poháru, když na San Siru zvítězil 2:1. "Budeme čelit silnému týmu, který měl dobré přestupové okno. Udrželi si dobrého trenéra. Musíme být velmi pozorní," dodal milánský kouč.

Velké ambice má v letošní sezoně Fiorentina, která v prvním kole porazila Turín 1:0. Dlouho to ale vypadalo na bodovou ztrátu, než se prosadil Castrovilli. Také Viola zajímavě posílila a z Milána přivedla nepotřebného Giacoma Bonaventuru. Vedle Francka Ribéryho a Federica Chiesy by měl být dalším kolečkem do dobře fungující ofenzívy.

Zdravotní problémy má z domácího tábora jen Vecino, ale velkou ztrátou je rozhodně absence potrestaného stopera De Vrije. Fiorentině zase chybí Pulgar, jinak je kádr trenéra Iachiniho pohromadě.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, Bastoni, Kolarov - Hakimi, Barella, Gagliardini, Perišić - Eriksen - Lukaku, Lautaro
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Ceccherini, Cáceres - Chiesa, Amrabat, Duncan, Castrovilli, Biraghi - Ribéry, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.45 - 6.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Janov CFC11004:13
2.Hellas Verona11003:03
 Juventus FC11003:03
4.AC Milán11002:03
 SSC Neapol11002:03
6.ACF Fiorentina11001:03
7.Cagliari Calcio10101:11
 US Sassuolo10101:11
9.Spezia Calcio00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 Benevento Calcio00000:00
 Inter Milán00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 SS Lazio00000:00
15.Turín FC10010:10
16.Bologna FC10010:20
 Parma Calcio10010:20
18.FC Crotone10011:40
19.UC Sampdoria10010:30
 AS Řím10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (317)

Přidat komentář
cizinec

Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana a Gagliardini katastrofa budem rádi za bod.1:1

Reagovat
smazaný uživatel

“Odbornik” ,ktery vi kdo ma jakou formu radsi nepis blbe komenty.Po zapase budes vypadat jak trubka.U me teda jsi uz ted

Reagovat
smazaný uživatel

trubka si ty a tvůj dětinský koment já jen napsal svůj názor... Fiorentina má velmi zajímavy a dobře složený mancaft a tento zápas nebude vůbec jednoduchý to je vše

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Atalanta jede ve starem módu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Juventus taky

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Recoba Inter

Start is always hard, but moving on is not for everyone. Forza INTER!!!

Reagovat
Pipo123

Marusic dnes paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nie je zranený a hrá, tak je veľmi platnou súčasťou tímu.

Reagovat
Inter Fan

Nechcený perisic nakoniec v základe namiesto Hakimiho

Reagovat
Jackmaker1989

Ale ten tím Interu vyzerá fakt dosť dobre.

Reagovat
Mihal

Ta dnesna zostava priam hrozne... "kvalita" defenzívy sa ukazala hned v uvode

Reagovat
Recoba Inter

Aneb, když dá Conte na stopery beky...

Reagovat
Jackmaker1989

Nechápem tej obrane, to robí pretože proste Škriniar ide preč? Alebo to fakt nechápem tú obranu.

Reagovat
Recoba Inter

Zřejmě jim jeblo a myslí si, že nám dají Spurs těch požadovaných 60 mega, aby mohla dál žít naděje na příchod Kantého, kterého chce Conte stůj co stůj a je mu jedno, že zlikviduje nejlepší obranu minulé sezóny.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Zark

Ten zkurvený simulant

Reagovat
Mihal

Reagovat
DieryVonry

Místo Hakimiho postaví younga ten Conte Sariovatí

Reagovat
snuff24

Hakimi je back up vole

Reagovat
DieryVonry

ok, umlčel si mě

Reagovat
cresposuper

Hlavne ze ma Conte vzdy plnu hubu reci. Takto nepripraveni sme do sezony nastupili naposledy za De Boera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorování Škriniara je demence!

Reagovat
Jackmaker1989

Conte mi v tomto prípomína Mourinha. Proste on keď niekto nebude s ním, tak skončil a môže to byť aj najlepší hráč tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastoni hraje skvěle, ale dal bych ho místo Dambrosia.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Jako dneska to nevidím, ale podle sestavy to musí být utrpení.

Reagovat
Inter Fan

Perisic 100% stratených lôpt.

Reagovat
Panděvova ofina

a centry úplně do pryč

Reagovat
snuff24

kde koukáte na Inter prosim?

Reagovat
snuff24

Děkuju

Reagovat
snuff24

není zač rád pomůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Digi

Reagovat
Recoba Inter

Na stoperech bekové, beky hrají křídelníci... tvle to je šílené

Reagovat
smazaný uživatel

Lautaro!!! Bravo!

Reagovat
Panděvova ofina

Ribery je prostě mazák

Reagovat
Mihal

Fialky 3 krat v utoku, z toho 2 goly... Bravo obrana

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ivan dole okamžite

Reagovat
Panděvova ofina

Strašnej, připomněl mi, proč jsem ho nesnášel.

Reagovat
smazaný uživatel

Young tragickej-

Reagovat
Mihal

Dambrosiovi asi jebe s tym branenim Riberyho

Reagovat
Zark

vole Ribery, prostě genialita věk nevěk

Reagovat
Yanek

Viola ma nejhezci dresy v Calciu

Reagovat
Recoba Inter

Fiorentina se letos neztratí Naopak my... no škoda mluvit, asi ta destrukce kádru nebyla nejlepší nápad. Godin měl zůstat a věřím že vedení nějak zareaguje a ponechá si nakonec Rana i Skriniara.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt sila sledovat hrace jako Ribery, Ibrahimovic hracum kterým táhne na 40.A oni jsou o parník úplně jinde nez zbytek tymu.To co dnes předvádí Ribery to je show.

Reagovat
Zark

Reagovat
Inter Eterno Amore

Form is temoprary class is permanent

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
DieryVonry

No Firenze byla jediná, kdo nabídla smlouvu na dva roky... Nebýt zranění, tak je stále sázkou na jistotu!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Yanek

Něco to vypovídá o jejich generaci. V té současné chybí lídři.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
10

víc právě o té současné, pokud jsou její hlavní symboly Neymar a Pogba, tak to mluví za vše...

Reagovat
Yanek

Souhlas. Těmhle hráčům dost chybí a to, že mají cool prezentaci ve fifě na tom nic nemění. Otázka je, jestli se to vůbec změní, ale já věřím že jo. Hráči jako Mbappe, Haaland, De Ligt, Davies a vycházející Italové na mě dělají dojem, že je pro ně na prvním místě fotbal.

Reagovat
10

...jen u Haalanda ten pocit nemám, ten se chce stát rapovou hvězdou

Reagovat
Yanek

Přemýšlel jsem jestli ho tam dát. Tohle je každopádně klasika https://www.youtube.com/watch?v=CuOvodbkPjA&

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Tonali, Locatelli, Chiesa...

Reagovat
Bayern +

Ešteže existuje Műller

Reagovat
Dominator

dnesni futbalisti asi vseobecne a podobne svedski hokejisti...nepopieram, ze su to spickovi hraci...ale mne to pripada tak, akoby boli z nejakej pasovej vyroby a ze takych osobnosti a nejakych niecim osobitych hracov je pomenej

Reagovat
castelL

Odovzdajte titul Juventusu a zbytku diplom.. ten Inter s takou obranou a zálohou tak znova urobí max. LM.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Zark

to nebude tak snadné určitě

Reagovat
snuff24

ježíš to jsou zas kecy

Reagovat
castelL

hrdina

Reagovat
Recoba Inter

Ten náš "Gangster Squad" ale vypadá brutálně

Reagovat
Tomanatura

Stary dobry Perisic.

Reagovat
Inter Fan

Reagovat
Bayern +

Jemu treba hravat klasické LW a bude zasa dobrý. Nie je možné, aby hrac, ktorý dostával prednosť pred Coutinhom a Comanom takto klesol.

Reagovat
Tomanatura

Ja zas nechapu, jak hrac, ktery dostaval prednost pred Coutinhem a Comanem, nedokazal odcentrovat a ztratil kazdy balon. To nema s tim postem nic spolecneho

Reagovat
snuff24

Reagovat
vladino10

Ja tomu normálne nerozumiem, za Bayern kvalitný hráč ktorý sa síce na saneho alebo gnabryho nechytal, ale keď naskočil tak si svoje vždy odmakal a pár nebezpečných centrov tam poslal vždy. Proste keď hral základ tak som nenadával, bolo to že "okej, Perisic je fajn"

Čo s ním v Tom interi robite?

Reagovat
Largo

Hraje na uplne jiny pozici, s mnohem vic defenzivnima ukolama.

Reagovat
Zark

Vlahovič

Reagovat
Zark

opakuju se, ale letošní fiorentina to skládá dobře... ta fotbalovost v podání borjy, amrabata, castrovilliho, jacka a riberyho doplněná fyzičností chiesy, kouameho, vlahovice atd dává velký smysl po odchodu bennasiho a duncana(?) by mohli přivést nějaké další dělo do zálohy, aby ještě víc vytunili squadru

Reagovat
DieryVonry

Divím se, že jediný Tonali změnil dres... Zaniolo nebo takový Castrovilli jsou světoví! Fialky jsou sympatický a Lachini je frajer ají s kšiltem dopředu

Reagovat
Zark

jojo, taky ho můžu, sice se z něj dělá docela tragéd, ale 4x postoupil do Serie A jako trenér a violu zná dobře i jako hráč.

Zaniolo si 2x urval koleno, to ty karty změní no

Reagovat
Largo

Reagovat
Mihal

Tie striedania to skor zabili ako ozivili

Reagovat
Panděvova ofina

No Nainggolan určitě

Reagovat
Recoba Inter

Vyjímečně se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
Inter Fan

Dúfam že ten conte sa uvedomí a Hakimi bude hrať základ aj so zlomenou nohou a younga dá S5 napravo

Reagovat
Zark

šílenost viola

Reagovat
Zark
Reagovat
Recoba Inter

To by bylo možný, kdyby byl Vecino na hřišti, ale ten tam dneska bohudík není

Reagovat
Zark

no to byl taky takový zápas nahoru dolů, tehdy u vás tuším ještě s Manciem...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tešil som sa najviac na Pištu Sensiho a Achrafa.. S nimi tá hra vyzerá zaujímavo.

Reagovat
Recoba Inter

Pištu Hufnágla?

Reagovat
Recoba Inter

RETETETETETE

Reagovat
Inter Eterno Amore

Troch spomienky na Inter Siena 2010 a Wallyho víťazný gól

Reagovat
Inter Fan

Danilo skutočný Interista.

Reagovat
Inter Eterno Amore

On tie dôležité góly proste dať vie

Reagovat
Recoba Inter

Dnes se dokonale vykoupil, borec je to

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tak tá Vlahovičova šanca to zrejme rozhodla.. 4:2 by už Inter ťažko otáčal

Reagovat
Zark

ten měl rozhodnout

Reagovat
Zark

inter mentálně opět velmi silný, určitě bude aspirant na titul

Reagovat
Recoba Inter

Hmm

Reagovat
Inter Eterno Amore

Sme proste Pazza Inter.. CONTE to nechce, ale Vždy to tam bude

Reagovat
Recoba Inter

Ne, pokud budeme normálně stavět tým... tohle si koledovalo o potížě, které nakonec i skutečně byly... to že to takhle dopadlo pro nás fajn tak za to můžeme vděčit např. i vlastenci Ceccheriniho... snad příště nastoupí Skriniar a De Vrij. Perisic na lavku i s Youngem a na beky Hakimi s Kolarovem.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nevidel som síce prvých 25 min ale Eriksen dnes nič moc čo poviete?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou hral celkom dobre

Reagovat
cresposuper

Hrozny, momentalne patri jednoznacne na lavicku.

Reagovat
Inter Fan

Hral dobre urcize nebol dôvodom zleho priebehu hry. Vinu treba valit prvom rade na vedenie koli ktoremu nemame schopnych stoperov a Conteho nenasadenie Hakimiho ktory bol dovodom obratu spolu so Sensim.

Reagovat
Tomanatura

Prvni polocas docela ok, v druhem spatny. Sensi ho strcil do kapsy behem dvou minut pri prvnim pruniku

Reagovat
lnterista

To teda... neskutečně dravej proti Eriksenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ze svýho umění nepředvedl.

Reagovat
Recoba Inter

Erisken - všechno při starém, pořád stejně jaksi k ničemu čím to jen bude...

Reagovat
DieryVonry

za 6,5 roků se vrátí do Spurs. Ale ještě trochu golfu musí zahrát.

Reagovat
castelL

so Škriniarom to teda ako vyzerá?

Reagovat
Inter Fan

že odide, lebo Conte chce Kanteho a treba peniaze, ale dufam ze vedenie si uvedomi ze predat Skriniara a kupit Milenkovica a zarobit na tom deale 10-15 mega nestoji za to

Reagovat
Jackmaker1989

Kante nikam nepôjde.

Reagovat
Recoba Inter

zůstává... po dnešku ho nikdo nikam nepošle, tím si buď jistý... navíc nevěřím, že za něj Kohouti zaplatí 60 mega abychom mohli byť jen pomýšlet na nákupy jako je Milenkovic a Kante

Reagovat
Inter Fan

dúfam v to aj ja...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě příště takto, ta obrana byla dnes tragická..

Handa

Hakimi - Škriniar - Bastoni - De Vrij - Kolarov

Barella - Vidal - Sensi

Lukaku - Lautaro

Reagovat
Inter Fan

koho by si dal na pozíciu brozovica? Nebol si sním dnes spokojný?

Reagovat
lnterista

To tam taky pěkně vypustil u jednoho gólů ne?

Reagovat
Inter Fan

Ten druhý, ale to skor Danilov lebo len ustupoval riberymu odpolovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych vedle sebe Barellu s Vidalem a před nimi Sensiho. Případně Barellu s Brozovičem. Ale každopádně do zakladu Sensiho. Eriksen je mimo formu.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Forza ROMA!!!

Snad prekvapime. A snad pozitivne....

Reagovat
10

6 minut VAR v Ceseně přitom celkem jednoduchá ofsajdová situace...

Reagovat
Zark

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, čo povieš na toho Caputa? Tri VARom neuznané góly v jednom zápase to už je celkom na slučku, nie?

Reagovat
Zark

je no, sassuolo ma na tohle mega smulu, pred nedavnem jim v tomto padl tušim rekord:

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/var-byl-na-sassuolo-prisnejsi-nez-silnicni-radar-neuznal-mu-ctyri-branky/5f1d6efa3d136f1e233fa120

minule Ibra mohl mít 4 fíky, včera zase Caputo..ale Spezia na ručník.. trochu me desi situace ve spodni polovine tabulky, ty nuzky mezi kvalitou se docela oteviraji a muze to dopadnout minimalne jednim debaklem na kolo, šestka neapole janovu je dalším dukazem

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné... zrovna napríklad Caputo je ten typ útočníka, hrajúceho na hranici ofsajdu, tak ako mnoho iných talianskych forwardov známych aj z minulosti. Pre neho je VAR hotová pohroma.

Z tých nováčikov nielen Spezia ale aj Crotone zatiaľ vyzerá dosť biedne. Obaja sa asi v Serii A dlho neohrejú, na druhej strane také Benevento zatiaľ celkom OK, ale u nich sa aj trochu očakávalo, že v tejto sezóne nebudú len do počtu...

Reagovat
10

přitom zrovna Janovu pod Maranem jsem docela věřil, mercato taky celkem slušný...snad se zvednou

Reagovat
Zark

taky jim věřím, tak snad to byl jen nějaký dočasný blackout... neviděl jsem to včera tak kdoví jestli by tam Perin nepochytal tři góly. Maran právě s Chievem uměl Neapol vždy potrápit, ta jeho prorpacovaná defenziva kdy to odjezdili po prdeli je dnes už legendarni

mercato dobrý, ale ten útok by potřeboval nějakou jistotu, mají tam skoro samé mrtvoly

Reagovat
10
Reagovat
cresposuper

20-clenna liga v poslednych rokoch moc nedava zmysel.

Reagovat
Pipo123

Lazio, dalla Danimarca: Vavro in prestito al Copenaghen

Tak Vavro karieru v Serii A nespraví

Reagovat
Kaka14

Pravdepodobná zostava AC Miláno na dnes : (4-2-3-1) Donnarumma; Kalábria, Kjaer, Gabbia, Hernández; Kessie, Tonali; Diaz, Calahnoglu, Saelemaekers; Rebic

Tak som zvedavý či Tonali dokáže nahradiť Bennacera a na Diaza

Reagovat
Yanek

Reagovat
LesyJePan

Tonali za mna nic moc, vidno tam velky respekt, velmi sa boji ze spravi chybu.

Diaza som nevidel od 30 minuty.

Reagovat
Kaka14

Hádam sa chytia, lebo lavičku nemáme bohvieaku silnu

Reagovat
10

Ciccio Caputo hattrick z neuznaných gólů VARem

Reagovat
Largo

Sassuolo na to má obrovskou smůlu, viz minulá sezona.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zark

dočkal se

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ten Suarez nepřišel do Juve. Dneska pěkně v premiéře za 19 minut 2 góly

Reagovat
Largo

Pořád někde jinde než většina snajprů.

Reagovat
ED91

+ asistencia.

Reagovat
Yanek

Genoa letos už ten sestup dá

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Rodriguez receny Pedrito dneska zasun. Pojdme. Pirlo dostane na hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

DAJE ROMA!

Reagovat
herbage

Kulusevski dneska bude hrát levého wingbacka?

Reagovat
herbage

dneska Morata - Ronaldo reunion

https://www.youtube.com/watch?v=YGl3Py8TW7k

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodi sem uz Romulus? Jakto, ze tu nejsoi ty smajliky?

Reagovat
Largo

Taky mi tu chybí....

Reagovat
ED91

Reagovat
Inter Eterno Amore

zrejme chlasce .. napíšem mu

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze nedostanu viac ako tri

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Řma!

Reagovat
The Krupy

Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ta grafika tribun Serie A To je snad ještě horsi, nez kdyby tam dali grafiku divaku z Fify 98

Reagovat
10

Bonucci klasicky za debila...snad ho Andrea bude mít koule posadit, až se uzdraví De Ligt a Demiral

Reagovat
DelPiero137

musime dufat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, krásná individuální akce od Mkhitarjana

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Mchytarijan by nedal gol snad, ani kdyby mu prihrali na brankovou čáru.

Reagovat
Zark

Pirlo tam taky jen stojí s rukama v kapsách a zoufalým pohledem, mám z toho strach. aby nedopadl jako giampaolo

Reagovat
Zark

a už tlačime

(musiš tomu ef štěstičku jit trochu naproti)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Armenec je fakt sasek. Ted bylo z te zadni kamery jasne viset, jak to mohl lehce nastřelit na na zadni tyc doleva. Uplne easy stacilo lehce zvednout.

Reagovat
The Krupy

Kulusevski je riadny démon

Rabiot zatiaľ

Reagovat
Melchior

Morata taky za dvacet minut ukázal víc než Higuain za celou sezonu

Reagovat
ED91

To rozostavenie 442 mi príde také impotentné . Hlavne Dejan mi v ňom príde zabitý.

Reagovat
10

Spina za Pellegriniho, kterýho do 30 budeme pouštět na hostování do Janovů a hledat LWB, byl stejně masterpiece

Reagovat
Airus

to jo no

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka ! jasná pojď mi

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo !

Reagovat
The Krupy

Je druhé kolo, tak čo tu skúšaš

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme od začátku až do konce!

Reagovat
The Krupy

Aj tak to tento rok vyhrá AC

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to musíme urvat my. AC bude druhý.

Reagovat
Inter Eterno Amore

5.

Reagovat
smazaný uživatel

AC má navíc.

Reagovat
Inter Eterno Amore

podľa mňa nezvládnu ligu + EL

Reagovat
smazaný uživatel

Na EL se vykašlou a pojedou ligu. Tipuju do 4 místa, ten kádr mají slušný.

Reagovat
Inter Eterno Amore

môj tip Pioli do januára poletí

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
10

pěkně Frenchie, moc pěkně...nejdřív mu nabije proti noze, pak tam dá takovou plácačku a náš nejlepší záložník sedí znovu na lavičce...

Reagovat
The Krupy

Prvýkrát pochválim Rabiota a

Reagovat
Zark

Krabiot tvle

Reagovat
CR7RONALDO

Keď mám pravdu povedať, tak diváci mi ani nechýbali.

Reagovat
M11

Ruku neresim ale jak mu muze tak nabit

Reagovat
smazaný uživatel

Mckennie je na střídání..

Reagovat
Kincl

Tento týden bylo tak 10+ penalt ne? :D

Reagovat
The Krupy

CRIS!

Reagovat
M11

CR7 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dokoukal Vašátka a jdu se podívat na obrat Juventusu

Reagovat
Largo

Skoda, byli jsme jasne lepsi, Juve si ani neskrtlo.

Reagovat
The Krupy

čože?

Reagovat
Largo

Jakou sanci ze jste to meli? Tu penaltu? Come on, mate na vic. Jasne vas prehravame.

Reagovat
The Krupy

sorry ale penalta po blbosti Rabiota, nájazd po chybe Lea. My Danilova šanca + prakticky celú druhú polku polčasu sa hralo na vašej polovici. Neblázni

Reagovat
Largo

Jo ta Danilova šance, tak to jo Tak to je fakt vyrovnaný no

Reagovat
The Krupy

A na ten zvyšok povieš čo?

Reagovat
Largo

Že se hraje na naší polovině? Jo. Ale míč máme my.

Reagovat
10

ano, 39% času

Reagovat
M11

To byl ofsajd ne

Reagovat
Largo

Ta Danilova šance? Myslím že ne.

Reagovat
M11

Jestli vsichni myslime tu hlavicku.. tak to byl ofsajd.. na sance 1:0 pro vas

Reagovat
Largo

Já myslel to, jak si naběhl na přední tyč a dva stopeři AS to uklízeli na roh. Teď už nevím, kdo přesně zakončoval.

Reagovat
10

Ramsey

Reagovat
Largo

Reagovat
The Krupy

A hráme zle, lenže vy tiež nepredvádzate hitparádu

Reagovat
Largo

Tak to jsem snad ani netvrdil...

Reagovat
10

Juve hraje hrozně, ale ty máš hodně zvrácený představy o "jasným přehrávání"

Reagovat
Largo

Píšu, že jsme byli lepší. Což je podle mě fakt. Ale možná ze mě mluví to, jak jsem byl ze hry Juve skoro až nadšenej v prvním kole. A když to vidím teď, na to, v jakým rozkladu jsme...

Reagovat
10

já myslím, že přeháníš na všechny strany, od jasnýho přehrávání, nadšení z prvního zápasů až po váš rozklad (wtf?)

Reagovat
Largo

To je jednoduchý. To, co se teď v Římě děje, nejde jinak nazvat.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

RETE!!

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

Dnes ukazujem pekne silenosti

Reagovat
Largo

Veretút!!!!!!!!!

Reagovat
Zark

tři stopeři, dva DM a stejně tam prochazi jak nůž máslem

Reagovat
DelPiero137

Toto som nepochopil cely zapas. Strasna tragedia...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl Mchytarijan, tak to narve zas do golmana.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Jses fakt objektivni no, vsak prihral na gol. Jediny co ti zbyvalo po jeho asistenci, bylo napsat tu sracku co si napsal, tim si akoeat ukazal jak jses tupej

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má AS za hnusný sepraný dresy?!

Reagovat
HugoBoss27

Musíš tu tv z 90tých už vyměnit ...dneska už je hodně možností led smart a podobně

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

já jen jestli v tom hrajou normálně nebo je to faux pas prádelny

Reagovat
Lech

Pradelny jo? Zajimavy nazor

Reagovat
Largo

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Myslel sem si, ze Sampa neni zadne meritko. Mckenna s Ramseym solidne v loji, jediny dobry zaloznik dneska pouze Kulusevski.

Reagovat
10

Nejlepší z Juve Spina, jinak všechno špatně, trenér asi nejhůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Už minule nejlepší hráč AS, dnes to jen potvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám do statistik, Juve nemělo střelu na bránu?

To je jak za Dýmějáka

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nejlepší, tak ať si to otočeji

Reagovat
To som ja

Táto hrozná hra Juve ide za Pirlom,zmeniť pozície kvôli hráčovi čo má ešte kufre na letisku je strašná hlúposť.Zbytočne hrajúci Dejan viac v zadu a Cuadrado na ľavo je aj ,ako vtip špatné

Reagovat
Melchior

Římani šli koukám ve druhým poločase do hry s taktikou "vykartovat Rabiota"

Reagovat
Kixi Syhimour

Foncesca génius

Reagovat
EXoRcIsT

a vyslo to

Reagovat
Zark

chalani ze sidliska maju pod čepicu no

Reagovat
smazaný uživatel

A je to. Hodně jim to usnadnil

Reagovat
10

Bonucci nevyhraje jedinej souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Řekne mi nekdo, co byl hlavni důvod pro jmenovani Pirla? Co slíbil prezidentovi Juve víno do konce zivota zdarma? Kdyz se na nej divam, tak evidentne vubec nevi, vo co gou Ja bych chtěl videt jeho taktické rozbory

Reagovat
smazaný uživatel

To se dává Edine

Reagovat
Largo

Reagovat
EXoRcIsT

Edin

Reagovat
To som ja

Pelegrini už mal byť vonku,nechápem prečo v 1.polčase nedostal za tu ruku žltú kartu,keď Rabiot ju dostal

Reagovat
10

Andrea očividně nepochopil vůbec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole clovek prepne z tuctovyho zapasu Premier league na slagr Serie A a prijde si, jakoby prepl z Ligy Mistru na druhou slovenskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepni na Šlágr, tam to jede

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tu chybel tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot by do te druhe slovenske i pasoval... Booorci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot arrivederci !

Reagovat
Zark

to je hrůza, už volejte maxovi

Reagovat
10

s Maxem už by to bylo calma, calma a 9 hráčů za míčem u našeho vápna

Reagovat
Zark

no budeme doufat, že pirlo nebude blbnout a je dostatečně inteligentní aby se poučil z chyb

Reagovat
10

Rabiot to vyšperkoval nejdřív si nahrál na vlastní ruku a penaltu, teď si díky svojí technice nahrál na druhou žlutou

Reagovat
M11

A to jsem myslel ze se konecne trochu rozehrává

Reagovat
10

no, teď to vypadá, že jediným problémem byl on

Reagovat
M11

Reagovat
10

ještě že se Edin toho přestupu nevzdává, jinak už by to bylo 4:1

Reagovat
Fairplay

Pirlo poletí ještě než se začne hrát liga mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Dybalou že nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne nič. Stehenný sval už má v cajku a v Ríme už sedel na lavičke. Len pred ním v tomto základe dostal v základe prednosť Morata...

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
ED91

Na konci minulej sezóny mal tuším svalové zranenie a ešte len tento týždeň sa z toho dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Momo9 vypadni. Tady je sekce slušných lidi.

Reagovat
stuff

Hlavne, ze ma cr7 dalsi gol z penalty. Kaslat na tri body. Alebo cokolvek ine. Mame splnene

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Tohle jsou presne ty momenty, kdy bych Edina okamzite prodal...

Reagovat
Whitemedia

Rabiota jsem nikdy nepochopil.

Reagovat
Lech

To je presne proc Dzeko uz mel byt davno oryc. Nadava se tu na Mkhk ale ten aspon beha a je zapojenej do hry. Dzekova uloha je doklepavat, rozhodovat. Toto skonci pruserem ikdyz jich je 10.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Juve už je 20, jdu do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ahazujte sance. Uz vidím, jak jim tam piskne rozhodčí v 92. pentli, nebo ze standardky oadne gol na 2:2.

Reagovat
stas87

Aký potenciál vlastne drieme v Kulusevskim? Pýtam sa primárne kvôli Blagult, nie kvôli klubu kde hra.

Reagovat
M11

CR7 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

CR co ti jebe.

Reagovat
10

CRIS DANILO

Reagovat
Melchior

ten jeho výskok je prostě úplně někde jinde

Reagovat
Largo

A kdo ho mel hlidat? Samozrejme, nejlepsi bek AS, Brunito Peres

Reagovat
Maritazzi

Tohle fakt nebyl gól Perese.

Reagovat
Largo

Nebyl, ale rozhodně mohl a měl udělat víc, než jen stát a koukat.

Reagovat
Maritazzi

Jo, v Manciniho prostoru zabránit nejlepšímu výskoku planety. Bruno šel hrát, protože byl Santon naprosto zatavenej a jestli se tomu gólu dalo zabránit, tak na straně Spiny.

Reagovat
lnterista

Tak si to teda pustím a 2:2

Reagovat
Zark

Reagovat
Lech

Cela hra je zavisla na promenovani sanci dzeka uvnitr sestnactky. Takhke to dopada kdyz ma nekdo neotresitelnou pozici. Ma v pici

Reagovat
stas87

A nemali to tak všetci útočníci v jeho veku? Že len čakali na šancu? Či už Di Nataleho alebo Quagliarella?

Reagovat
Lech

To byli bojivnici, ne dreva

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Ramseymu se dnes zase nenasla velmi zaujimava pozice na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu Typicke AS

Reagovat
Lech

Dostane mic, a misto toho aby vyslal nabihajiciho utocnika, zas zbrzdi celou situaci a necha se povalit. A kde? Samozrejme na polovine, z toho dreva co mame za kapitana mi je blivno uz kurva dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hraji proti desiti a nejsou schopni si vytvořit tlak, ani udržet mic na kopackach a pripravit si finalku

Reagovat
HugoBoss27

To tak bývá proti deseti....je to těžší

Reagovat
ttopi

Jo paradox fotbalu - proti 10 je těžší hrát

Reagovat
Largo

Proti jedenácti jsme hráli líp než v početní výhodě.

Reagovat
Diskostu

CR Fenomen....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Vie Fonseka, že môže striedať päťkrát? A vie, že jedno z jeho dvoch striedaní nemusí byť brazílsky alkáč? Do boha, na lavici mu sedí Perez či Kluivert, a on tam nechá vyžmýchaného MKhitaryana s Pedrom do konca. Prečo znova nehral Villar vie asi len on.

Za týchto podmienok hodne trápna remíza, aj keď je to Juventus, viedli sme a hrali presilovku. Navyše si myslím, že keby hrá miesto toho afro zázraku z Nemecka Biondini, tak je to o poznanie ťažšie.

Chce to už začať vyhrávať, ale aspoň sa nespravila administratívna chyba (dúfam), takže zlepšenie je.

Výborný Spinazzola, klasicky super Veretút, obrana dobre, ale potrebovala by jedného skúseného stopéra.

Reagovat
snuff24

Tohle jste měli vyhrát škoda

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

krasne sme sa posrali porazit juventus ,ktory bol dnes slabucky,lenze my sme AS LABILNA Roma...dzeko dnes ti slubili skrinku pri Rolandovi aby si nedal gol?stary znechuteny dzeko,o Fonsecovi sa pisalo ako o skvelom taktikovi,ale mi pride ze vobec nevie striedat .......PS :futbal bez divakov,je neskutocne smutny,normalne si clovek musel predstavovat mega piskot,ked drzal juvetus loptu,hrozne chybaju....

Reagovat
Largo

Vítej

Reagovat
Alberto Aquilani

si to pred začiatkom zápasu podcenil a teraz to zvaľuješ na Džeka

Reagovat
smazaný uživatel

vraj som hladany? I AM BACK cakal som dlho dlho dlho kym skonci vo vedeni to americke prasa z Bostonu co to riadil cez notebook !....pan Friedkin a jeho syn ma poziadali aby to v tychto tazkych casoch Romulus hecoval s ticikou na tribune ,od buduceho kola ideme nato !...rimske legie potrebovali noveho cisara ,pallota bol ubodany k smrti a ideme vratit RIMSKEMU IMPERIU predoslu slavu ,legie RIMA spojte a pripravte na tvrdy bok,SLAVA RIMU !!! nepriatelia sa uz teraz trasu,zobereme si naspet co je nase !!!! FORZAAAAAA ROMAAAAAAA AS

Reagovat
Largo

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Fonseca absolutně nestřídá a když už, tak špatně. Co tam mohl zlepšit Peres? Tragickej exfotbalista, kterýho pošle proti Ronaldovi. Co Perez nebo Villar místo těch unavenejch Veretouta s Pedrem? Tenhle zápas jsme si pokazili sami, odešli jsme ve stejnou chvíli jako Rabiot.

Reagovat
Lech

Reagovat
Nuno čomes

Škoda pro vás.

Reagovat
Tommy$

Neuvěřitelný jak se dokáže Ronaldo takhle pověsit do vzduchu a vstřelit gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele