Serie A - preview 16. kola

06.01.2021, 08:41
Previews
Na velký šlágr se těší italská liga, vedoucí AC Milán hraje doma s Juventusem. Inter se představí na půdě Sampdorie, AS Řím cestuje do Crotone a Lazio bude měřit síly s Fiorentinou. Vedle toho je na programu dalších šest zápasů...
Cagliari Calcio - Benevento Calcio  (středa 12:30)
Cagliari pokračuje v tristní bilanci a prohrává jeden duel za druhým. Historicky vzato by se teď mohlo zahojit proti Beneventu. Jenže ligový nováček má pro strach uděláno a vede si o poznání lépe než celek ze Sardinie.

Trenér Di Francesco prožívá hodně krušné časy. Po neúspěších v AS Řím a Sampdorii se vydal na Sardinii, aby všem ukázal, že je to schopný trenér. Reputaci, kterou si za ta léta vytvořil v Sassuolu, ale ani tady nedokázal zopakovat. Naopak, sardinský celek pod jeho vedením hraje nepříliš pohledný fotbal, který ze všeho nejvíc nemá výsledky. Cagliari za 15 duelů vyhrálo pouze třikrát, což mu stačí až na současnou 15. příčku.

Dostalo už 31 branek, což z něj dělá třetí nejhorší obranu celé ligy. Navíc nemůže počítat se zraněnými hráči jako Klavan, Luvumbo, Aresti, Faragò nebo Rog, k nimž se přidal také vykartovaný Lykogiannis. Benevento má také rozsáhlou marodku, v tuto chvíli jsou na ní Caldirola, Maggio, Iago Falque a Letizia.

Obecně se mu ale daří lépe než zkušenému Cagliari. Nováček si pod vedením trenéra Pippa Inzaghiho už vybudoval pověst týmu, který umí překvapit. Naposledy sice k nelibosti Inzaghiho prohrál s AC Milán, ale o body už obral týmy jako Juventus, Fiorentina nebo Lazio.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Walukiewicz, Ceppitelli, Tripaldelli - Marin, Nainggolan - Nández, J. Pedro, Sottil - Simeone
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Foulon, Glik, Tuia, Barba - Ionita, Hetemaj, Schiattarella - Insigne, Caprari - Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.46 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Parma Calcio  (středa 15:00)
Atalanta o víkendu zase řádila a její ofenzivní síla se předvedla v plné parádě. Zápas se Sassuolem úzkostlivě sledovali zástupci Parmy, protože právě s tou se ve středu odpoledne Atalanta setká. A Parma teď rozhodně není v ideálním rozpoložení.

Když se do sebe pustily týmy Sassuola a Atalanty, čekala se hodně zajímavá bitva plná šancí a branek. Na obou stranách, neboť současné Sassuolo reálně koketuje s pohárovými příčkami. Jenže z toho nic nebylo. Jednalo se o ryze jednostrannou demolici neroverdi, s nimiž hráči La Dea neměli vůbec slitování. Celkem do sítě Sassuola nasázeli pět branek a naprosto zaslouženě brali tři body.

Výsledek sice neznamená, že by se Atalanta dostala na pohárové příčky, protože je stále sedmá, ale má jeden zápas k dobru. Navíc její ztráta na čtvrtou Neapol činí jen pouhé tři body. Od konce listopadu, kdy na ni vyzrál Hellas, se Atalanta před nikým dalším nesklonil.

Obzvlášť na domácí půdě stadionu Gewiss se jí ohromně daří. Jen za poslední tři duely tady vždy vyhrála a naplno ukázala své možnosti v ofenzivě. Má totiž skóre 12:2, takže průměr čtyř branek na utkání. Parmě se tenhle kolotoč bude zastavovat jen hodně těžko. Zvlášť, když za poslední dvě návštěvy Bergama schytala osm branek a nedala žádnou.

Trenér Gasperini, zdá se, vyšel vítězně z pomyslné hádky mezi ním a kapitánem Gómezem a právě v něj vložilo vedení důvěru. "S Gasperinim na věčné časy, Gómez jde z kola ven," dalo by se říct. Do hry momentálně kromě něj nezasáhne ani zraněné duo Tolói, Pašalić, přičemž Romero nemůže nastoupit kvůli kartám. Parmě schází Nicolussi Caviglia, Pezzella, Grassi a Gervinho.

Zvlášť v případě posledního jmenovaného je to citelná ztráta, která ještě minimalizuje šance Ducali na body. Už teď jsou dost nízko, protože Parma prohrála tři poslední duely v řadě a její forma jde prudce dolů. Od devátého kola, v němž přetlačila Janov, se Parma trápí a moc jí nepomohlo ani minulé kolo. V něm dostala tři branky od Turína a sesunula se na 16. příčku.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Palomino, Caldara, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pessina - Iličić, Zapata
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Busi, Osorio, Bruno Alves, Gagliolo - Hernani, Cyprien, Kurtić - Kucka - Karamoh, Cornelius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.43 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (středa 15:00)
Bologna vykročila do nového ročníku tou nejlepší nohou, jenže v poslední době začala častěji ztrácet. Čekání na výhru, které se protáhlo už na šest zápasů, chce Mihajlovićův tým ukončit proti Udinese.

Od devátého kola Serie A, v níž Bologna nejtěsnějším možným rozdílem porazila Crotone, se jí přestalo dařit. Felsinei aktuálně táhnou sérii čtyř remíz v řadě, což už se začalo projevovat na tabulce. Momentálně jim patří až 12. místo s šestnácti body na kontě. Se sedmadvaceti inkasovanými góly je Bologna pátou nejhorší obranou ligy, což by si nyní přála vylepšit.

Trenér Mihajlović, který naposled dovedl své svěřence k bezbrankové remíze s tápající Fiorentinou, se musí obejít bez diskvalifikovaného Domíngueze, nakaženého Hickeyho nebo zraněných Mbayeho, Sansoneho a Skorupskiho. Udinese pro změnu trápí absence Jajala, Nuytincka, Okaky, Ouwejana, Deulofeua a Pussetto.

Což bude zvlášť v ofenzivě zřejmě dost patrné. Bez Pussetta s Deulofeuem je Udinese vepředu poloviční, což dokázalo v posledních čtyřech duelech. Dalo v nich je dvě branky. Po porážce Beneventa navíc v minulém kole dostalo dokonce čtyři branky od Juventusu.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Tomiyasu, Danilo, Dijks - Svanberg, Schouten - Orsolini, Soriano, Barrow - Palacio
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Bonifazi, Samir - Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Zeegelaar - Nestorovski, Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.19 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Crotone - AS Řím  (středa 15:00)
Římané zvládli první ligový duel nového roku s grácií a udrželi se na průběžné třetí příčce. Na ní by rádi zůstali a před náročným duelem s Interem budou chtít tři body. K tomu mají výborného soupeře, protože cestují do Crotone.

A to má před sebou hodně velkou výzvu. V novodobé historii se Crotone ještě ani jednou nedočkalo výhry nad slavnějším klubem z Věčného města. Co hůř, ve čtyřech zápasech mu navíc nedalo ani jednu branku, což je smutná bilance. Na stadionu Ezia Scidy AS vyhrálo dvakrát stejným rozdílem, 2:0.

Na Crotone má skvělé vzpomínky hráč, který ještě nedávno patřil k nejvýznamnějším hráčům Vlků. Alessandro Florenzi, který byl do Crotone zapůjčen v roce 2012, aby sbíral zkušenosti. Klub, jehož barvy v minulosti hájili například Čech Jaroslav Šedivec, Italo-Argentinec Maxi López, Chorvat Ante Budimir nebo současný trenér Hellasu Verona Ivan Jurić.

Současnost pro Crotone není zdaleka tak růžová. Sídlí totiž až na úplně posledním místě tabulky a to zcela právem. Za 15 duelů se mu totiž povedlo ukořistit jen chabých 9 bodů! Má nejhorší obranu ligy, dostalo už 35 branek. Což vzhledem k útočné síle soupeře není úplně nejlepší zpráva.

Zatímco Crotone postrádá jen Benaliho s Cigarinim, římská marodka je mnohem plnější. Jsou na ní kromě Zaniola především Spinazzola, Santon, Fazio nebo Pedro s Calafiorim. Jinak se ale Římanům i přesto daří.

Dosáhli na třetí pozici a hodlají ji udržet. Přesto, že fanoušci i širší veřejnost často kritizuje slabé výkony proti silnějším týmům, může být trenér Fonseca s dosavadním počínáním svých svěřenců spokojen. Naposledy si giallorossi poradili se Sampdorií, kterou po kolena ve vodě porazili o jednu branku.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Magallan, Marrone, Luperto - Pereira, Molina, Petriccione, Vulić, Reca - Simy, Messias
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Mancini, Smalling, Kumbulla - Karsdorp, Villar, Cristante, Bruno Peres - Pellegrini, Mchitarjan - Mayoral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.47 - 4.65 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - ACF Fiorentina  (středa 15:00)
Fotbalisté Lazia přivítají na Stadio Olimpico v Římě nebezpečnou Fiorentinou. Hosté sice nedávno skolili Juventus, ale celkově to rozhodně není ono. Viola se už dlouho trápí a v tabulce jí patří až třináctá příčka. Menší výsledkovou krizi prožívají i Biancocelesti.

Lazio se na přelomu roku nepotýká zrovna s optimální formou a na čelo tabulky už ztrácí propastných patnáct bodů. O trochu přijatelnější je ztráta na čtvrté místo, ovšem i tam budou mít Biancocelesti co dělat, aby se rozdíl zmenšil. Laziu vydatně ubyly síly díky náročným zápasům v Lize mistrů a postupu do osmifinále, které je na programu v únoru. Do té doby má Lazio v domácí soutěži rozhodně co napravovat.

O víkendu si svěřenci trenéra Inzaghiho připsali jen bod za remízu s Janovem, což byla od prosince loňského roku už čtvrtá bodová ztráta. Alespoň částečně jí mohou domácí napravit proti Fiorentině a ruku na srdce, tři body by potřebovali jako sůl. Jenomže to samé se dá říci i o hostech.

Fiorentina se po příchodu staronového kouče Cesare Prandelliho ne a ne rozehrát do optimální formy. Velkou naději sice přinesla výhra 3:0 na hřišti Juventusu, ovšem v následujícím kole to Viola nebyla schopná potvrdit. Naposledy pouze remizovala 0:0 s Boloňou a pod Prandellim zatím vyhrála jen jedno utkání, což je pro klubové vedení málo. Prandelliho pozice zatím zůstává pevná, ale je otázkou, na jak dlouho. Aktuální třináctá příčka není nic, s čím by v kruzích renesančního celku panovala spokojenost, právě naopak.

"Musíme se zlepšit směrem dopředu a využívat naše šance. Proti Boloni jsme nějaké šance měli, ale musíme je využívat. Hráči Lazia spolu hrají roky, znají se a jsou sebevědomí. Mají 3-4 hráče, kteří jsou hvězdami, jsou nadprůměrně dobří, což dokazují v Lize mistrů. Inzaghimu a jeho klubu můžu pogratulovat," ocenil práci svého protějšku Cesare Prandelli.

Laziu se proti Fiorentině dlouhodobě daří. V loňské sezoně vyhrálo oba zápasy shodným skóre 2:1 a s Violou naposledy prohrálo v roce 2017. Ještě o rok starší je výhra Fiorentiny na Stadio Olimpico, která ale stála za to a divákům nabídla celkem šest branek při vítězství hostů 4:2.

Absence hlásí jen domácí strana a kouč Inzaghi nebude mít k dispozici Luliće, Farese, Correu i zkušeného záložníka Lucase Leivu. Fiorentina bude mít velkou výhodu v tom, že její kádr je kompletní.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Hoedt, Acerbi - Lazzari, Milinković, Escalante, Luis Alberto, Marušić - Pereira, Caicedo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Igor - Cáceres, Amrabat, Pulgar, Castrovilli, Biraghi - Vlahović, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.62 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (středa 15:00)
Sampdoria v posledních týdnech marně hledá formu a spíš sleduje vlastní pád do vod podprůměru. Aby toho nebylo málo, musí trenér Claudio Ranieri vymyslet, jak zastavit ve formě hrající Inter. Milánský celek se rozjel k úchvatné sérii výher a další chce získat v Janově.

Blucerchiati mají před sebou obrovskou výzvu. Na stadionu Luigi Ferraris se totiž ukáže Inter. A to v době, kdy se domácím vůbec nedaří. Zpočátku sezony se sice zdálo, že druhou sezonu na lavičce janovského celku začal trenér Ranieri výtečně a po vyčerpávajícím boji o záchranu směřuje do vyšších vod. Jenže téhle bárce došly síly velmi brzy.

Aktuálně se Sampdoria trápí a z posledních deseti kol první ligy vyhrála jen dvakrát. To ji odsoudilo na současnou sedmnáctou příčku, byť je pravdou, že od sestupového pásma ji dělí jen pouhých šest bodů. Hlavní příčinou problémů Dorie je jednak stárnoucí útok, v němž snad jen Quagliarella podává standardní výkony a jednak obrana. Námořníci v deseti minulých kolech neudrželi čisté konto ani jednou.

Což vzhledem k ofenzivě Interu není moc dobrá zpráva. A trenér Ranieri si je toho dobře vědom. "Podle mého názoru je právě Inter týmem v aktuálně nejlepší formě. Často se mu vyčítá, že nehraje příliš atraktivní hru, ale o tom vlastně Inter nikdy nebyl. Má výsledky a potvrzuji svou sílu proti komukoli. Trenér Conte odvádí dobrou práci a od nás to bude chtít bezchybný výkon, pokud máme mít šanci."

Ranieri se síly Interu obává oprávněně. Žádný jiný celek v lize nenastřádal tolik branek do sítí soupeřů jako Inter. Se čtyřiceti vstřelenými góly je jednoznačně nejlepší ofenzivou ligy. Samozřejmě ho táhne skvělý Romelu Lukaku, který v Miláně našel svůj ideální prostor a svou urputností dává zabrat každému obránci.

K autorovi dvanácti ligových branek se vehementně přidává také Lautaro Martínez, který si zatím připsal devět zásahů. Tři z nich v minulém kole, kdy razantně přispěl k demolici Crotone. Nerazzurri vyhráli už osm ligových zápasů v řadě a i díky tomu jim patří druhá příčka. O první flek se přetahují s městským rivalem, přičemž pronásledovatelé jsou stále dál.

Problém by z hlediska Interu mohl nastat právě v útoku, neboť Lukaku musel minule střídat kvůli zranění a není jisté, jestli jej trenér Conte bude riskovat před duelem s AS. Doria pro změnu postrádá zraněné duo Ferrari - Gabbiadini a diskvalifikován je Ekdal. Zpět do hry se ale chystá Keita Baldé, někdejší hráč mimo jiné Interu. Doria nemá na Inter štěstí, prohrála s ním šest posledních duelů.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Yoshida, Colley, Tonelli, Augello - Candreva, Adrien Silva, Thorsby, Jankto - Verre - Quagliarella
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozović, Sensi, Young - Sánchez, Martínez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.91 - 4.13 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Janov CFC  (středa 15:00)
Sassuolo dostalo v minulém kole drtivé KO od Atalanty a na tuhle porážku bude chtít okamžitě reagovat. Ideálním soupeřem se ve středu odpoledne stane janovské CFC, které by mělo být na první pohled jednohubkou.

Pět branek. Čekal se vyrovnaný duel, když se do sebe pustily týmy Atalanty a Sassuola, jenže ten se nekonal. Jednoznačná záležitost Atalanty znamenala pět inkasovaných branek, které si do své bilance musel připsat brankář Consigli. Výsledek znamenal, že neroverdi vyklidili příčky Ligy mistrů a nyní jsou až na šestém místě.

I to je samozřejmě úspěch, ale trenér De Zerbi chce víc. "Musíme okamžitě otočit list. Odehráli jsme velmi špatné utkání a výsledek nás nemohl překvapit. Nemyslím si, že byl úplně fér, měli jsme i dobré chvíle, ale celkově jsme se rychle podvolili tempu, který Atalanta nastolila. V příštím utkání chceme hrát úplně jinak."

Tím příštím zápasem bude utkání s Janovem, který na první pohled splní roli obětního beránka. Předposlední tým tabulky, jedenáct bodů u patnácti zápasů. Jenže tenhle tým remizoval s Fiorentinou, lídrem z Milána a v minulém kole bodoval i proti Laziu. Zkrátka umí překvapit a totéž hodlá dokázat i na Mapei Stadium.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Müldür, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos - Locatelli, López - Berardi, Djuričić, Boga - Caputo
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Zappacosta, Lerager, Badelj, Behrami, Czyborra - Destro, Scamacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.83 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Hellas Verona  (středa 15:00)
Poprvé v sezoně mohou fotbalisté Turína vyhrát podruhé v řadě, nečeká je však snadná práce, protože na tamní stadion zavítá Hellas. Veronští v závěru loňského roku ztratili formu, ale na nový rok vyhráli v La Spezii a v tomto trendu budou chtít pokračovat i na hřišti Granaty.

Turín se sice po posledním zápase vyškrábal mimo sestupové pozice, ale v bezpečí ještě v žádném případě není a ani nelze s jistotou říci, že se jeho forma lepší. Pod trenérem Giampaolem dosáhl klub prvního ligového vítězství od začátku listopadu loňského roku a to samozřejmě ještě není důvodem k oslavám. Na druhou stranu Granata neprohrála ve třech zápasech v řadě, vedle domácí remízy s Boloňou si připsala velice cenný bod v Neapoli, který tedy následně potvrdila překvapivě hladkou výhrou 3:0 v Parmě. Situace kolem trenéra Marca Giampaola se tak alespoň na chvíli uklidnila, ovšem v případě dalších neúspěchů zůstává jeho odvolání stále v ohrožení.

Naopak pevná je pozice chorvatského trenéra Ivana Juriće, kterému se letos s Hellasem daří. Pouze v polovině prosince zaznamenal klub výsledkový výpadek a třikrát v řadě nedokázal zvítězit, ovšem na nový rok si poradil se Spezií a v tabulce si upevnil solidní osmé místo. Hellas zůstává nadále skromným klubem a o evropských pohárech se ve městě Romea a Julie nemluví. Pravda je ale taková, že na šesté místo ztrácejí Jurićovi svěřenci jen tři body.

Obecně se ve středu očekává vyrovnané utkání, koneckonců historie vzájemných zápasů hovoří jasně. Od roku 2015 se oba celky potkaly celkem sedmkrát a každý vyhrál jen jednou, ve zbývajících pěti zápase se zrodila remíza.

Domácí budou v kompletním složení. Veronští jsou na tom o něco hůře, protože se zraněním laborují Vieira, Benassi a Favili.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Bremer - Singo, Lukić, Rincón, Linetty, Rodríguez - Verdi, Belotti
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Dawidowicz, Magnani, Ceccherini - Faraoni, Barák, Veloso, Dimarco, Tameze - Zaccagni, Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.28 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Spezia Calcio  (středa 18:00)
Předvánoční čas pro Neapol moc pohádkový nebyl a SSC poztrácelo docela dost bodů. V minulém kole se ale opět naplno ukázala jeho ofenzivní síla, kterou bude ve středu v podvečer krotit nováček z La Spezie.

To byla ale úleva. Po třech zápasech, které se Neapoli jednoznačně nepovedly (remíza s Turínem nebo porážky od Interu a Lazia), se trenér Gennaro Gattuso konečně dočkal tří bodů. V minulém kole se totiž Neapol pochlapila a čtyřmi góly doslova roztrhala oslabené Cagliari. Hlavní slovo měl při tom Piotr Zieliński. A trenér Gattuso si ho nemohl vynachválit.

"Piotr odvedl kus skvělé práce, hrál velmi dobře. V klíčových momentech si věděl rady a nic nepřekombinoval. Díky jeho kreativitě se nám utkání velmi povedlo, byť jsem tam stále viděl některé nedostatky. Ale učíme se a pracujeme na sobě. Teď se už chceme naplno koncentrovat na další duel, protože času na nabití sil není moc."

Neapol má oproti drtivé většině konkurentů o jeden zápas k dobru, takže její umístění může být ještě mnohem lepší než současná čtvrtá příčka. Na třetí AS v tuto chvíli ztrácí jen dva body. Otázkou je, jak si Neapol poradí s menším množstvím mužů do rotace. Mimo hru jsou stále Mertens s Osimhenem (ten se po skandálu s párty bez roušky nečekaně nakazil coronavirem), k nim musíme připočíst ještě Koulibalyho s Malcuitem.

Spezia je na tom ještě mnohem hůř. Nakaženi zůstávají Ricci, Acampora a Bastoni, pro karty nemohou nastoupit Chabot s Estevezem a zraněni zůstávají Mattiello, Galabinov, Verde, Dell’Orco, Sena, Capradossi či Zoet.

Je jasné, že takový počet absencí nutně ovlivňuje umístění týmu. Nováček soutěže se krčí až na 18. místě s pouhými jedenácti body. Od sedmého kola Spezia nevyhrála, byť má v Nzolovi devátého nejlepšího střelce Serie A.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Maksimovic, Manolas, Mario Rui - Zieliński, Bakayoko, Fabian Ruiz - Lozano, Petagna, Insigne
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Vignali, Erlic, Terzi, Marchizza - Maggiore, Agoume, Pobega - Gyasi, Nzola, Farias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.41 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Juventus FC  (středa 20:45)
Středeční večer bude na Apeninském poloostrově patřit jednoznačně očekávanému šlágru mezi vedoucím Milánem a obhájcem trofeje Juventusem. Rossoneri mají v tabulce jen jednobodový náskok na Inter, ale už desetibodový na pátý Juventus. Situace velí hostům zvítězit, nebo se nůžky mezi oběma soupeři ještě více rozevřou. Dodejme také, že AC Milán v letošním ročníku Serie A neprohrál a přemožitele poznal naposledy v březnu loňského roku.

Neporazitelnost milánského celku trvá už úctyhodných 27 ligových zápasů. Dne 8. března 2020 prohráli Rossoneri naposledy a od té doby se nikomu partu Stefana Pioliho přehrát nepodařilo. Ani Juventusu, který měl v posledních letech ve vzájemných zápasech výrazně navrch.

Znovuvzkříšený gigant vstoupil do nového roku 2021 jako vedoucí tým Serie A, o čemž se jeho fanouškům dlouho nezdálo. Jako jediný ještě neprohrál, ale jeho náskok v tabulce se přeci jenom ztenčil a na Inter už činí jenom jeden bod. Takže pokud chce AC zůstat na čele, mělo by Juventus porazit. To se mu famózním způsobem podařilo v červenci loňského roku. Na San Siru sice Rossoneri prohrávali už 0:2, ale díky čtyřem rychlým brankám dokázali výsledek otočit. V loňském roce se oba celky utkaly ještě dvakrát v rámci Coppa Italia a Juventus postoupil do finále jenom díky vstřelenému gólu v Miláně. "Očekávám lepšící se Juventus, který musel nepochybně nastoupit na novou cestu. Ztrácejí nějaké body, ale pořád zůstávají velmi silným týmem. Na hřišti jsou dobře organizovaní a v mnoha ohledech je to s nimi obtížné. Bude to zápas, který bude řešen takticky," prozradil milánský kouč Pioli.

AC Milán může svému soupeři odskočit už na těžko uvěřitelných třináct bodů, s tím tedy, že Stará dáma má o jedno odehrané utkání méně. V případě bodové ztráty nebo porážky mohou domácí přepustit vedoucí příčku konkurenčnímu Interu. "Je to důležitý zápas, to moc dobře víme. Není to rozhodující zápas, ale důležitý ano. Daří se nám a chceme v tom pokračovat, proto budeme chtít vyhrát," dodal Pioli.

Juventus není zrovna v lichotivé pozici, ale jeho výkony se od začátku sezony lepší a lepší. Italský šampión to potvrdil například v Lize mistrů na Camp Nou, kde vyhrál 3:0 nebo o víkendu v domácím zápase s Udinese (4:1), při kterém vstřelil dva góly Cristiano Ronaldo a v historické tabulce střelců přeskočil legendárního Brazilce Pelého. Na vedoucího Josefa Bicana ztrácí Portugalec už jenom jednu branku.

Velká škoda, že do utkání nezasáhne Zlatan Ibrahimović, který se ještě nevzpamatoval ze svalového zranění. Problémy mají i Saelemaekers s Gabbiou a Milánu budou chybět také dva důležití středopolaři - Ismail Bennacer a potrestaný Sandro Tonali.

Na druhou stranu ani Juventus nemůže počítat s plnou polní. Pozitivně testováni na koronavirus byli Alex Sandro a Juan Cuadrado a k dispozici nebude ani střelec Álvaro Morata.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Krunić, Kessié - Castillejo, Calhanoglu, Rebić - Leao
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, De Ligt, Bonucci - Frabotta, McKennie, Bentancur, Chiesa - Ramsey - Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.45 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán15114034:1637
2.Inter Milán15113140:1936
3.AS Řím1593332:2330
4.SSC Neapol1491431:1328
5.Juventus FC1476129:1427
6.US Sassuolo1575327:2226
7.Atalanta Bergamo1474333:2125
8.Hellas Verona1565419:1423
9.SS Lazio1564523:2422
10.Benevento Calcio1553717:2518
11.UC Sampdoria1552823:2517
12.Bologna FC1544721:2716
13.ACF Fiorentina1536616:2115
14.Udinese Calcio1443715:2115
15.Cagliari Calcio1535722:3114
16.Parma Calcio1526713:2812
17.Turín FC1525825:3211
18.Spezia Calcio1525819:3011
19.Janov CFC1525815:2811
20.FC Crotone15231015:359

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (395)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkáš!

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mám z toho zápasu v Miláně, z pohledu Juventusu, obavu, ještě ani jednou se Pirlovi nepovedlo, aby zahráli dobře 2 zápasy po sobě. Pokud chce Juventus pomýšlet na 10. scudetto v řadě, měl by oba zápasy s milánskými celky teď v lednu vyhrát

Reagovat
ED91

Reagovat
To som ja

Ozdobou dnešního programu italské ligy měl být zápas AC Milán - Juventus, otázkou ale je, zda se utkání uskuteční v původním termínu. Hostující hráči Alex Sandro a Juan Cuadrado měli pozitivní testy na covid-19 a vedení odložilo cestu do Milána na dnešní den, úřady jsou pak připraveny týmu cestu zakázat v případě, že pozitivní testy budou mít i další fotbalisté Staré dámy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to zakážou úřady, OK, Neapol vytvořila precedens. Pokud ale nedostanou úřední zákaz, musí hrát, bez pardonu, nezájem, jestli jsou 2, 3 nebo 5 hráčů pozitivní nebo v karanténě. Pravidla jsou jasně daná.

Reagovat
smazaný uživatel

to akoze ten Gomez v Atalante nadobro skoncil? Ved tam bol najlepsi hrac na jesen.

Reagovat
Largo

Jo, zřejmě jo. Trenér s ním už nepočítá, spoluhráči vypadaj i bez něj v pohodě a vedení ho taky odepsalo. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mercato je otvorene mozu ho predat ale zatial som nezaregistroval ktore kluby by mali zaujem.

toto je rozdielovy hrac ktory by okamzite pomohol kazdemu kto chce hrat o scudetto.

Reagovat
Votas

je otázka, jak mu to půjde, když nebude hlavním kohoutem na smetišti. Jak by mu vyhovovala role toho, co u nás dělá Alexis... Myslím, že na tom bude bitej víc on než Atalanta. Té jestli se navíc rozjede Iličič, tak ani nezapláčou.

Reagovat
Largo

Inter, AC,...mozna Spanelsko....

Reagovat
Kaka14

AC určite nie, posilňujeme len mladymi

Reagovat
smazaný uživatel

Vaší nejlepší posile za poslední rok je 39 let

Reagovat
10

vypadá to, že měli jen dvě možnosti - odstřelit trenéra, nebo Papua...ta volba je logická

Reagovat
Largo

Presne tak. Nevim, co se tam stalo, ale urcite rozhodli dobre.

Reagovat
El Cid z City

Juve 3b, tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám! Myslím ale, že se nebude hrát

Reagovat
Largo

Fonseca je u týmu, tak aspoň něco. Škoda, že Džeko je nějakej pokopanej, ale zrovna proti Crotone bychom měli šetřit na Inter.

López - Mancini, Smalling, Kumbulla - Karsdorp, Villar, Cristante, Peres - Pellegrini, Mchitarjan - Mayoral

Daje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan letsgooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus bude hrát nebo si vynutí zákaz od úřadů?

Reagovat
Eldarion

Hrá sa na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

S ohledem na počínání Neapole tu možnost má, bohužel.

Reagovat
FuckT

Na F-I je clanok, kde je napisane, preco je tato situacia odlisna od tej SSC. Kazdopadne, nech sa vam dari.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by si vynucoval? Hrát chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chtějí hrát, tak

Reagovat
Yanek

BREAKING: Rebic and Krunic test positive for coronavirus and won’t be available against Juventus

Reagovat
EXoRcIsT

fuuuuck

Reagovat
Eldarion

S jedným záložníkom proti Juve, skvelé

Reagovat
maras93

Výborný Takže Calha za Kruniče a Hauge za Rebiče, jedině. Moc nevim, jak to poskládat.

Reagovat
Shevchenko

No tohle je fakt jediná možnost. Ale Haugemu věřím, snad i Diaz se předvede, co ale ukáže Hakan na CDM se trochu děsím. Doufejme, že se tam předvede a Krunic může jít konečně do hajzlu.

Reagovat
maras93

Tak nakonec by vedle Kessieho měl být Calabria. To jsem zvědavej.

Hele na CDM by oproti Kruničovi zahrál líp snad každej. Furt ale Krunič neni uplně nejhorší - vzpomínám na časy Mesbaha.

Reagovat
mojmira

Muntariho už si asi vytěsnil co

Reagovat
Savi

AC MILAN (4-2-3-1):

G.Donnarumma; Dalot, Kjaer, Romagnoli, Theo; Calabria, Kessié; Castillejo, Calhanoglu, Hauge; Leao

JUVENTUS (4-4-2):

Szczesny; Frabotta, Bonucci, De Ligt, Danilo; Chiesa, Bentancur, Rabiot, Ramsey; Dybala, C.Ronaldo

Lavičky:

AC MILAN:

A.Donnarumma, Tatarusanu, Conti, Duarte, Kalulu, Musacchio, Brahim, Frigerio, Colombo, Maldini

JUVENTUS:

Pinsoglio, Buffon, Chiellini, Di Pardo, Dragusin, Demiral, Arthur, McKennie, Bernardeschi, Portanova, Fagioli, Kulusevski, Da Graca

Reagovat
CubONE

Kalulu ako Desailly 2.0 v zalohe prosim!

Reagovat
Largo

U Krunice hurá ne?

Reagovat
To som ja

Juventus vycestoval o 11:00 hod. do Milána,takže hrať by sa malo

Reagovat
Univerzál

Jankto kapitán?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je zoznam prestupov hraca Gianluca Lapadula:

02.09.2020

FC Janov

Benevento

Prestup

31.08.2020

Lecce

FC Janov

Návrat z hosťovania

12.07.2019

FC Janov

Lecce

Hosťovanie

01.07.2018

AC Miláno

FC Janov

Prestup

30.06.2018

FC Janov

AC Miláno

Návrat z hosťovania

18.07.2017

AC Miláno

FC Janov

Hosťovanie

01.07.2016

Pescara

AC Miláno

Prestup

01.09.2015

Parma

Pescara

Voľný hráč

30.06.2015

Teramo

Parma

Návrat z hosťovania

18.07.2014

Parma

Teramo

Hosťovanie

30.06.2014

Gorica

Parma

Návrat z hosťovania

12.07.2013

Parma

Gorica

Hosťovanie

01.07.2013

Cesena

Parma

30.06.2013

Frosinone

Cesena

Návrat z hosťovania

08.01.2013

Cesena

Frosinone

Hosťovanie

01.07.2012

Parma

Cesena

30.06.2012

Cattolica

Parma

Návrat z hosťovania

01.07.2011

Parma

Cattolica

Hosťovanie

30.06.2011

Ravenna

Parma

Návrat z hosťovania

01.01.2011

Parma

Ravenna

Hosťovanie

01.12.2010

Atl. Rím

Parma

01.07.2010

Parma

Atl. Rím

01.08.2009

Ivrea

Parma

01.07.2008

Pro Vercelli

Ivrea

01.07.2007

Treviso

Pro Vercelli

A aby toho nebolo malo ako mladeznik reprezentoval Taliansko a od roku 2020 uz pre zmenu Peru

Reagovat
smazaný uživatel

A básník tím chtěl říct co?

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

Mohli sme to spravit na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez xindla

Forza Inter

Sorry Recoba Inter za hysterčení

Reagovat
EXoRcIsT

ten komentator zo mna vysava zivot to je jak na prednaske na VS

Reagovat
Panděvova ofina

Forza Juve

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

zapomněl jste se přelogovat, pane trenére

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Mihal

Smiesna ruka...

Reagovat
cresposuper

Uplne ukazkovy pripad nepenalty, vsak mu to slo najprv do hlavy

Reagovat
Shevchenko

Naopak k smíchu byla ta vaše, trefil ho do ruky spoluhráč, kterou by bez varu nikdo nikdy neviděl a téměř nezměnila směr míče. Ta druhá penalta byla jasné zamezení střely do brány.

Reagovat
cresposuper

"Zamedzenie strely do brany" je kategoria, ktoru si si vymyslel.

it is not an offence if the ball touches a

player’s hand/arm:

 directly from the player’s own head or body (including the foot)

Reagovat
Shevchenko

Zamezení brankové příležitosti jsem si rozhodně nevymyslel.

Reagovat
Votas

kua co je to za volejbal

Reagovat
Nuno čomes

Klasika, zapnu to a penalta

Jinak proč to kopal Alexis a ne Lautaro, tomu bych věřil o něco víc. Nemáme kvalitu na to, abychom si mohli dovolit zahazovat penalty za stavu 0-0

Reagovat
Nuno čomes

A teď zbytek zápasu do plných.

Reagovat
Nuno čomes

Gagliardini chce střílet z 25 m.. Nic komičtějšího jsem neviděl

Reagovat
Inter Eterno Amore

Náhodou on silu v nohe má

Reagovat
Nuno čomes

Ale netrefí ani stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

On kdyby vypadl z lodi tak netrefí vodu ...

Každopádně od střílení gólů tam rozhodně není, nechci tímhle snižovat jeho kvality.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kvôli tomu jednému brvnu sa to s nim bude ťahať celú karieru

Reagovat
Shevchenko

Inter má fajn dresy, jak u roku 2005

Reagovat
Inter Eterno Amore

Skôr 97-98

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
el Principito

nádherný

Reagovat
EXoRcIsT

AS dokaze vsetkych drtit a tak pride niekto z top 6 a dostanu vyprask

Reagovat
Stana95

na druhou stranu pokud by to takhle bylo celou sezónu, tak bych nakonec asi byl spokojenej

Reagovat
20fredy20

Sampdoria uplne s prehladom za 3 body , Inter nebude mat donekonecna stastie, budu radi este za europsku ligu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Počuli sme slovo pánovo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Exinteristi nás ponizuju naša klasika

Reagovat
20fredy20

Vas ponizi aj Ludogorec

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tak už netipuj keď ti to nejde

Reagovat
20fredy20

Nemam natipovane sa smejem ako ste nahecovani aj AC fans a v 32 kole na Juventus strata 10 bodov

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tomu sám neveríš

Reagovat
Inter Eterno Amore

Musí prísť Sensi

Reagovat
Nuno čomes

Handanovic než spadne na zem tak je to hodina. Balde dobrý simulant. Ten rozhodčí jim to žere dobře.

Hej Recoba, vidím to od penalty a je to tragické. Co je to dobré brečení?

Reagovat
Ranoth

cim to je ze vzdy ked dam na inter tak hraju jak uplny nymandi a este nechaju kopat penaltu blbca ktory ani nehrava

Reagovat
EXoRcIsT

davaj na nich viac

Reagovat
Ranoth

drzim peste AC na titul oni aspon niesu taky kurvici tiketov jak henta banda ktora vzdy ked sa dostane do formy tak skor ci neskor totalne vybuchne s niekym uplne slabym

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem ti už Inter několikrát zkazil tiket a ty na ně stejně dáš znovu. Kdo je pak tady blbec?

Mimochodem - viděl jsem zápas Soton - LFC a ...

Reagovat
Ranoth

keby tam je poriadna ponuka na dnes tak by som na nich urcite nedal ale tak co uz, dufam, ze vas tato strata bude mrziet viac nez mna mojich 10€

Reagovat
Largo

Zatim nadhera, fakt si to uzivam. Daje Roma!

Reagovat
Shevchenko

Moc hezky zatím Doria

Reagovat
Nuno čomes

Škoda Martinezovy hlavy, jinak tam toho moc nebylo. Penaltu jsem neviděl, nemohu posoudit jak to kopl. Jediná šance je tam dát o půlce Lukaka a Sensiho, jinak není nárok to otočit.

Reagovat
Nuno čomes

Ok. Tak Perisic

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to ešte otoči

Reagovat
cresposuper

Na 2-0 to nie je ani nahodou, s takymito vykonmi ale bolo otazkou casu, kedy pride zapas tohto druhu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

100% súhlas

Reagovat
Panděvova ofina

Ten Perisic je prostě odepsanej, strašně špatnej hráč.

Jediná logická volba na levé křídlo je momentálně Darmian.

Bohužel to ten náš kouzelník prostě nevidí...

Reagovat
Nuno čomes

Proč dnes nehrál Darmian od začátku je prostě wtf. Ale letošní výkony, letošní Conte, celkově je to wtf. hráči za zenitem. Je to velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu Eriksenovu ples by bolo vidno snáď aj z vesmíru

Reagovat
Eldarion

Dnes to s AC vzhľadom na absencie nevyzerá dobre ale Sampdoria Grazie

Reagovat
FORZAMILAN

Oni mají také absence...

Reagovat
Eldarion

Chýbajú im 3 hráči, nám 7.

Reagovat
FORZAMILAN

Já tam vidím akorát dlouhodobě zraněného Zlatana, Bennacera a tak trošku i Rebiče.....a ostatní, tam žádnou ztrátu nevidím

Reagovat
10

3 hráči základu, Juve 3 hráči základu, k tomu Chiello po zranění na lavičce, tak už si přestaňte dělat alibi

Reagovat
Yanek

4, Calabria hraje druhý zápas na cdm...

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
Eldarion

Ale prosím ťa chýbali vám beci a útočník, mali ste za nich náhradu? Mali. Je trošku rozdiel keď ti pár hodín pred výkopom odpadne záložník a na jeho pozícii musí hrať pravý bek, navyše sme nemali skoro nikoho na striedanie ak nerátam 18 ročných chlapcov. Tu sa presne ukázalo aká je to výhoda keď má tím široký káder a kvalitných hráčov na striedanie ako Juve. Ale tvrdiť, že Juventus nemal včera obrovskú výhodu je smiešne

Reagovat
10

O tom ta diskuse ale není, ne? Já jen píšu, že ty ztráty jsou podobný na obou stranách, nemluvím o tom, koho to ovlivnilo víc, protože není problém Juventusu, že nemáte dostatečnou šířku kádru a že vás takhle vyřadí zranění/karty 3 záložníků. Tohle mi přijde jako absurdní výmluva pro tým, co hraje o Scudetto.

Reagovat
Eldarion

To súhlasím, že ten káder je úzky ale ani nebol stavaný na Scudetto. Ono to znie pekne ale niektoré veci sa vyhrať len bojovnosťou nedajú, preto si stále myslím, že pre AC je reálny cieľ stále prvá 4.

Reagovat
10

Těžko říct, tohle je tak specifická doba a sezona, že se nic moc odhadovat nedá. AC těží z toho, že má mladší kádr, energie může tuhle sezonu hrát klíčovou roli. Každopádně si myslím, že tohle mercato musí Maldini zabrat a přivést aspoň 3 hráče na rozšíření kádru (stoper, záložník, útočník).

Reagovat
Eldarion

to by bolo ideálne, ale bohužiaľ to zatiaľ vyzerá iba na toho stopéra

Reagovat
BaggioRoberto

Asi ne na úrovni Zlatan, Rebic, Bennacer... Navíc budeme mít problém postavit zálohu. Ale Doria nám dala klid. Teď budeme mít lehčí los než Inter, o Juve ani nemluvim, ti v lednu a únoru mají celej vršek tabulky. Kdybychom dnes vyhráli, tak Juventus definitivně končí v boji o špici, tlak bude na nich. Snad si to kluci užijou, my s nima a neporazitelnost bude pokračovat. FORZA MILAN!

Reagovat
Eldarion

Reagovat
10

"Kdybychom dnes vyhráli, tak Juventus definitivně končí v boji o špici"

Juventus po dnešku bude mít odehraných 15 zápasů, AC 16...gratuluji

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

btw. v sezoně 15/16 měl Juventus touhle dobou ještě o 3 body méně...nakonec ligu vyhrál o 12 bodů

Reagovat
BaggioRoberto

1. Porovnej sílu Juventusu tehdy a teď. Kdybyste něli sílu jako tehdy,

nebo jako má současnej Bayern, PSG v rámci svojí ligy, tak ten rozestup vůbec neřešim a jdu na vás vsadit, ale to nemáte. Nejde jan o psychiku, ale kvalitu a skladbu kádru.

2. Tehdy tam nebyl tým, který by byl schopen využít horšího rozjezdu Juventusu a sbírat body tak poxtivě jako AC od té doby, co skončila Covidová pauza.

3. I kdyby AC došel dech (což se nestane, protože AC získalo nejvíc bodů ze všech za celý loňský rok, nejde jen o 15 zápasů sezony nové) , čímž se utěšujete, tak Inter (nevim jak) už vám taky odskočil a čekat na výbuch dvou soupeřů, to už je trochu moc.

Reagovat
10

já jen doufám, že sem budeš chodit do konce sezony

Reagovat
BaggioRoberto

Samozřejmě.

Reagovat
BaggioRoberto

Jo jenže, do konce února poztrácíte tolik, co AC neztratí do konce sezony. Nemusíš věřit, povíme si...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hagi79

"Kdybychom dnes vyhráli, tak Juventus definitivně končí v boji o špici"

chtělo by to trochu pokory..

Reagovat
Zark

Reagovat
BaggioRoberto

Mám pocit, že dneska nevyhrajem, tak neboj. Ale kdyby jo, tak 13 bodů rozdíl, s tim jaká brutalita vás teď čeká, s tim kádrem co máte a s tim, že mi oslabenější než dnes už nebudem, to by byla hotovka.

Reagovat
Hagi79

Já jsem ale odjakživa fanoušek AC

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Nuno čomes

Proč to každé kolo opakujete? To byste chtěli hrát celý rok bez marodů nebo o co jde?

Reagovat
Eldarion

Presne tak

Reagovat
Nuno čomes

Ok.

Reagovat
FORZAMILAN

Noooo a proč ne?

Reagovat
Mihal

Sensi je asi zase zraneny, inak nerozumiem preco nehra. Eriksen bohuzial vobec nevie.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Asi mal obavy, že sa na tom mokrom teréne zraní. To mi pripadá ako jediné vysvetlenie.

Reagovat
Mihal

Praveze na takom terene taky hrac musi byt lepsi ako Lukaku, ktory bol na mokrom terene strateny a navyse v ohrozeni zranenia.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lukaku nie je sklenený narozdiel od Sensiho

Reagovat
Nuno čomes

Sensi prostě bohužel no. Nelze se na něj spoléhat, takže s ním nelze počítat. Je sice rozdílový, ale bohužel. Proto se dá do středu počítat pouze s Barellou, Brozovicem, Gagliardinim a Vidalem. Takže krom Barelly kvalita na střed tabulky. A to je prostě málo. Navíc útok táhne pouze Lukaku, bez něj úplně neví. LWB ani nepočítám, toho prostě nemáme.

A než mě tady ukamenujete za brečení, přijměte to jako konstatování faktu Jestli to 3/4 interistů tady takhle nevidí, tak to asi jsou štastní optimisté

Reagovat
Inter Eterno Amore

Darmian je jediný čo tam vie hrať

Reagovat
10

to nám to ale před večerním zápasem pěkně začalo

Reagovat
Mihal

Este aby ste sa dockali pokracovania

Reagovat
10

este aby

Reagovat
cresposuper

Jasny favorit na titul

Reagovat
Alberto Aquilani

cry me a river

Reagovat
cresposuper

Som zvedavy, co povies o 2 tyzdne

Reagovat
Milan.B

Reagovat
FORZAMILAN

Grazie Doria

Reagovat
Zark

Raniéry

Reagovat
brenk

No ty vole Frabotta v základe

Reagovat
10

hráč, co byl přinejlepším průměr v Serii D za béčko a v Serii B by měl v polovině týmů problém...bravo Paratici

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je v 50 nadějných hráčů dle UEFA

Reagovat
10

to jsem vůbec nezaznamenal

"50 young men's players who could be big news in 2021"...ale stejně

Reagovat
FORZAMILAN

Je tam i Krejčí ze Sparty

Reagovat
10

Ano, lepší hráč imho

Reagovat
brenk

hlavne že Kulu odohrá v priemere tak 4 minúty na zápas

Reagovat
Fairplay

Reagovat
mastakillah

Gattuso je nejhorší trenér co nás vedl za posledních 10 let ... to je vážně hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes AC dosť oslabené bude to mať ťažké, penaldo už pripravený na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální bude remízka.

Reagovat
LesyJePan

Remizku by som vzhladom na pocet zranenych bral

Reagovat
smazaný uživatel

I tak ta sestava je kvalitní.

Reagovat
LesyJePan

Tak poďme na to, som zvedavý na našu zálohu a na Haugeho. FORZA MILAN !!!

Reagovat
LesyJePan

Adriano in da house !!!

Reagovat
BaggioRoberto

Chladniu hlavu hoši, za něco podobného šel minule ven Tonali.

Reagovat
brenk

Neni aj Bentancur pozitívny? Dajaký zmätený je

Reagovat
Zark

doufám, že dneska nerozhodne zase Bonucci

Reagovat
Zark

ten Hauge vypadá z vrchní kamery jako by se tam proháněl Ambrosini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

CHIESA !!!

Reagovat
10

Fedexxxxxxx

Reagovat
Yanek

Pěkný gól. dnes to je slabé

Reagovat
10

Paulito geniální

Reagovat
kaja900

pěkná akce zatím zaslouženě Juve

Reagovat
20fredy20

A prehnana namotivovanost oboch milanskych taborov za par kol skonci ked Juventus opat bude na cele

Reagovat
smazaný uživatel

u wish

Reagovat
Zark

Dybala ukázal, proč ho prostě potřebujem

Reagovat
10

Zatím možná nejlepší pasáž v sezoně, už to mohlo být o 3 AC je dost opařený

Reagovat
Yanek

jasně

Reagovat
10

Tyč Chiesy, gól Chiesy, teď zblokovaná střela Ronalda před malým vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

A šance Leaa nic?

Reagovat
Shevchenko

A Castilleja, dvě jasné tutovky.

Reagovat
10

Myslíš tu, co přišla asi 2 minuty potom, co jsem to napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tu předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

on ma maly televizor vidi len polku kde utoci Juve

Reagovat
brenk

Dozadu je to ale tradične bieda

Reagovat
10

Šílenost, ale všechno naprosto nepochopitelná nekoncentrovanost a lajdáctví, za ty patičky a přihrávky přes osu na vlastní vápno bych je nakopal do prdele

Reagovat
brenk

To je jedna vec a potom na druhej strane neskutočná nedôraznosť, každý len ustupuje

Reagovat
DelPiero137

Jak keby si dali praska

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem dal 10K na penaltu pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nebude

Reagovat
Zark

ukaž

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Anacron

Vsadím se, že si tak posedlej, že radši koukáš na Ronalda než Barcu viď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto kapitán dnes Sampdorie

Reagovat
maras93

Juve ještě jeden a pak my 4

Reagovat
Firkraag

Tyvole 3 nejvetsi sance AC vytvorili hraci Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gol

Reagovat
maras93

To je CDM jak praseee

Reagovat
Eldarion

Calabria boh

Reagovat
kaja900

nebyl tam předtím faul na Rabiota ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
DelPiero137

Jasny faul, Calabria nemal zaujem ani by nestihol loptu, len sejmul Rabiotta. Vysmech!!!

Reagovat
10

Calhanoglu

Reagovat
smazaný uživatel

rameno na rameno o com tocis prosim ta?

Reagovat
10

Jasnej faul

Reagovat
M11

Za to se davaji i karty

Reagovat
10

Po Viole další chuťovka...

Reagovat
M11

To jako vazne ??????

Reagovat
Shevchenko

Upřímně, podle mě jasný faul.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

bohužel jo

Reagovat
Firkraag

Rozhodci byl blizko, jasne se k tomu vyjadril, jsem rad, ze to VAR neresil. Navic to hodne prihral, neuznat to by bylo proti fotbalu.

Reagovat
10

Rabiot v pohybu s míčem, Calhanoglu mu dá bodyček bez jakýkoliv šance hrát míč a ty napíšeš takovou sračku?

Reagovat
svkmd

keby to je na opačnej strane písal by niečo iné

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vždy učili "drcni do něj tělem, faul to není." Tohle je ale hodně na posouzení rozhodčího, ale karta? Toto tvrzení je výsměch.

Reagovat
10

V tom nasazeným trendu ne, ale v druhým poločase už by za tohle kartu klidně dal, protože Calhanoglu zastavil brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Blízko byl, ale Rabiot dostal pěknou ránu, myslím, že bys to viděl taky jako faul, udělat to někdo tobě. Pokud tedy nejsi zápasník sumo, co zůstane stát, i když na něj spadne stodola.

Reagovat
Firkraag

Nejsem proti to písknout, ale když se rozhodl, že to nepískne, tak jsem pro to, aby takovouhle píčovinu na soupeřove půlce nepřezkoumával VAR.

Reagovat
10

Další zářez, tohle naprosto evidentní i bez varu, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

jak moze byt fanusik korupcnikov taky urevany?

Reagovat
10

to nevím, zeptej se svých rodičů, kde udělali chybu

Reagovat
smazaný uživatel

typicky koment Juve decka

Reagovat
ED91

Vieš, že aj AC bolo potrestané za korupciu?

Reagovat
10

2x

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

vies, ze tu niekedy behali dinosauri? Mna nezaujima, co bolo po vojne, mna zaujima skorumpovany Juventus a rozhodcovia na ich vyplatnej paske

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo ACM náhodou trestané ve stejné kauze jako Juventus, ty dinosaure?

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Zaujímavá úvaha... Toto je bod kde dalšia diskusia s tebou nedáva zmysel.

Reagovat
Yanek

A VAR zase nic

Reagovat
10

Oni vrací takový píčoviny, kvůli milimetrům, kvůli naprosto marginálním záležitostem...a tohle nechá, to je nepochopitelný

Reagovat
Kixi Syhimour

sice jsem to vůbec neviděl, ale takové situace nejsou výjimkou

Reagovat
Yanek

Reagovat
FORZAMILAN

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
20fredy20

To by bol faul aj v rugby

Reagovat
Zark

Jasny faul tvle, komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Rabiotta

Reagovat
kaja900

Ac může děkovat rozhodčímu no.. uznat tenhle gól ikdyž tam je VAR

Reagovat
DelPiero137

Faul na Rabiotta jasny, aj tak sa maju taketo situacie zvladat. Ramsey je uplne mimo, Benta si dal praska a Leo je Leo...

Reagovat
Fairplay

Tvl to je komedie, na Rabiota faul div ne za žlutou to byl úplně bez úmyslu hrát balon

Reagovat
LesyJePan

Bol to faul ale je mi to jedno. Poväcsine vo vzajomnych sa pomahalo Juve poslednych x rokov.

Reagovat
maras93

Můžeš si říct.. Pro mě osobně je lepší zvítězit bez nějaké kontroverze, "zapomenutých" faulů a podobných událostí jako je tato.

Reagovat
maras93

vítězit/dávat goly - aby mě tu někdo nechytal, že jsem si dnes jistý naší výhrou

Reagovat
LesyJePan

Samozrejme, že je. Ale taky je futbal, takmer vzdy sa jednemu pomoze a druhemu uškodí. Alebo pomerne často. Raz môžu potlačiť aj nás no. Ked padol gol tak som ani neoslavoval, lebo som cakal ze sa to bude riesit a ked to preslo tak prepáč ale nehneval som sa.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

vobec to nebol faul

Reagovat
Shevchenko

No když přihlédnu k tomu, že dneska prostě hrajeme proti lepšímu týmu, tak to není tak zlé. Až na tu pasáž kdy dal Chiesa gól a tyč.

Reagovat
Yanek

Jo, akorát Castillejo tradičně nic a Haugemu chybí intenzita. Pioli to na tiskovce řekl dobře, nemůže chtít každý balon do nohy

Reagovat
Shevchenko

Hauge se vyhraje, je v něm obrovský potenciál, nemůžeme čekat že se bude hned chytat proti Juve, ale i tak tak měl pár hezkých akcí. Castillejo to tam hrozně zazdil v té svoji jediné šanci, ale aspoň presuje když už nic. Leao mi zase připadá laxní.

Reagovat
Fairplay

Jako tam vás Juve nějakých 10 minut totálně mlel, ale jinak jsou neškodní. když je tam za sebou Frabotta s Ronaldem u lajny, tak nemusíte bránit půlku hřiště, ti dva totiž s balonem nic nevytvoří. Kromě Chiesy jste na koni, ta záloha Juve si věřila chvíli po gólu, teď očekávám klasické přihrávky na jistotu a Leao tu obranu uběhá.

Reagovat
Pharrell

Ale zase. 2 poločas může být o něčem jiném že.

Reagovat
swatm

Leao dneska vypada ze ho to bavi, skoda ze se nesnazi porad

Reagovat
Shevchenko

Mi se zas zdá, že některé situace řešil pomalu, ale zase mu to vycházelo, to zas jo.

Reagovat
swatm

to mas zase pravdu, ale uz si na to zacinam zvykat ze takhle vypada vetsinou jeho herni projev

Reagovat
Shevchenko

Btw gól jsme naposled nedali přesně před rokem, neuvěřitelná série.

Reagovat
maras93

A to ani nevím, jak dlouhá je už ta série s 2 brankami v zápase v lize..

Reagovat
Shevchenko

17

Reagovat
maras93

To už jde

Reagovat
Pharrell

Ale prostě uznej že ten gól na 1:1 neměl platit. Byl tam jasný faul na Rabiota.

Reagovat
maras93

To už uznal viz. výš

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je pánem na hřišti.

Reagovat
Shevchenko

Uznávám, ale nemám zase tak vytříbený charakter, abych ten gól do té statistiky nepočítal.

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
Zark

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

mal, a uz prestante plakat neda sa to tu citat...

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
BaggioRoberto

Pět minut hrůzy před gólem Chiesy, kdy jsme se jenom dívali. Oni pak zalezli, my jsme dobře presovali, přišly šance a výsledek je zasloužená poločasová remíza. Davideee

Reagovat
smazaný uživatel

Přímý volný kop rozhodčí nařídí, jestliže se hráč dopustí některého z následujících přestupků vůči soupeři způsobem, který je podle názoru rozhodčího

nedbalý, bezohledný nebo který je proveden s použitím nepřiměřené síly:

1. vrazí do soupeře

2. skočí na soupeře

3. kopne nebo se pokusí kopnout soupeře

4. strčí do soupeře

5. udeří nebo se pokusí udeřit soupeře (vč. udeření hlavou)

6. nedovoleně zastaví soupeře nebo

7. podrazí nebo se pokusí podrazit soupeře

"... který je podle názoru rozhodčího

nedbalý, bezohledný nebo který je proveden s použitím nepřiměřené síly."

Tohle je tak nejasné vyložení pravidla... Radši bych byl, kdyby ten gól byl bez kontroverze, ale skvěle dohraná akce.

Reagovat
10

Nedbalé vražení do soupeře, co je na tom nejasné?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod pojmem "nedbalý" si představím úplně něco jiného, než kontakt v plné rychlosti, takže bych to rozhodně neřadil sem.

Reagovat
10

Reagovat
BaggioRoberto

Od dob Suaréze tam je ještě

8. kousne soupeře

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Yanek

1:1 s touhle sestavou bych bral všema deseti, ale druhý poločas bude drama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Bonucci do toho šel teď hodně rozumně

Reagovat
10

Ramsey za McKennieho hned... absolutně nechápu tu chválu, co se na Ramseyho v Itálii poslední týdny spouští, oni jsou schopný o něm psát jako o klíčovým hráči Juve

Reagovat
Fairplay

Tak téhle bandy tragédů, kde Cris dává góly, Chiesa hraje možná třetí dobrý zápas za Juve apod.. To není tak těžký tam kralovat očekávám po dnešním áčku, že se zas bude čtvrt roku vynášet Dybala do nebes

Reagovat
10

Píšou to média, naposledy jsem to četl v milánský Gazzettě... fanoušci na fórech píšou přesný opak

Reagovat
10

Tak jako teď zakončí 99% akcí...a na tu finální třetinu hřiště tam je, nic jinýho nepřináší

Reagovat
Fairplay

Podstoupí Bonucci někdy čistý souboj? Kdykoli ho vidím v opakovačce tak si říkám, že proti němu by si rozhodčí obhájil tolik penalt.

Reagovat
10

Nepleteš si ho s Chiellinim? Bonuccie se soubojů ze zásady neúčastní

Reagovat
brenk

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Fairplay

Tahle taktika kdy je Ronaldo u lajny a má dostat balon na 4 číhající hráče ve vápně, to je Pirlův majstrštyk

Reagovat
10

Ronaldo hraje?

Reagovat
Fairplay

No právě že moc ne, když má tvořit u lajny co asi čeká, když ten hráč nepřešel 1 na 1 už třeba 5 let nikoho

Reagovat
10

To už jsem tady četl asi stokrát...a je to jedno z nejvíc mimo klišé k Ronaldovi byť s tvojí pointou o jeho dnešním využití souhlasím

Reagovat
Fairplay

Proč klišé? Já tam vidím nějaký náznak taktiky v tom, že pošle balon a najednou si naběhne pro zakončení do vápna, ale kolikrát za zápas se takhle dostane do pozice? Dneska to nevyšlo ještě ani jednou, naopak ani neměl prostor se do toho vápna dostat. O té zblokované střele na začátku zápasu nemluvím, to byla typově úplně jiná akce.

Reagovat
10

To bylo k té druhé části o tom, jak 5 let nepřešel hráče...to je totiž úplná blbost

Reagovat
Fairplay

Já jsem jeho asi největší fanoušek, takže se tu nechci hádat o tom, jestli je nebo není dřevák, to vůbec ne každopádně jeho genialita už vynikne hlavně ve vápně a když tam není a letí tam centr, tak je prostě něco špatně..

Reagovat
10

O tom se ale nikdo nepře, jen se tady pořád podceňuje jeho schopnost hrát 1 na 1 z křídla, dělá se tady z něj Libor Kozák na křídle, přitom na tu roli pořád má, v Juventusu i repre to za poslední rok ukázal mockrát.

Reagovat
To som ja

Ramsey sa my neskutočne zhnusil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí si zapomněl brejle?!

Reagovat
M11

CHIESA !!!

Reagovat
maras93

Ten cucák si proti nám vybere nejlepší zápas..

Reagovat
maras93

Pirlo to jistí a stáhne ho

Reagovat
10

Fedeeeeeex! Průměráček jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Málem hattrick

Reagovat
Pinturicchio

Chiesaaa

Reagovat
20fredy20

Zasluzene za AC jedine ze by zase rozhodca dal gol

Reagovat
maras93

Za tebe by zas musel psát BOT, abys napsal alespoň něco rozumnýho.

Reagovat
20fredy20

Neplac , dali ste neregulerny gol

Reagovat
maras93

To nikdo nepopírá. Ale byly tam další šance, ze kterých mohl padnout gol, tak nepiš jak, kdyby AC nic jinýho nemělo. Ale na takový bídáky jako ty nemá cenu reagovat. Soráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boze tieto uplakane deti mam najradsej...

Reagovat
Zark

chiesa proti ac dokázal víc než jeho kolega z fiorentiny za celé jeho angažmá u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Dooobře Kyjéza!

Reagovat
10

Pirlo tam je dneska za AC?

Reagovat
smazaný uživatel

To je co zs tah?

Reagovat
Melchior

Co to bylo za střídání?

Reagovat
M11

Ramsey zustane

Reagovat
sankakofi

Bentancur totálne spomalený...

Reagovat
20fredy20

Aky je kurz na titul Juventusu momentalne ? Je aspon 1.15@?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ráno 3,8

Reagovat
smazaný uživatel

3.8 tam v zivote nebol...

Reagovat
smazaný uživatel

2,80 je tam ještě teď

Reagovat
smazaný uživatel

2,8 nieje 3,8...

Reagovat
Yanek

Bentancur měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná druhá žlutá

Reagovat
sankakofi

Bentancura mal stiahnuť pirlo už dávno dolu

Reagovat
M11

Tak to byla jasne odpustena druha žlutá

Reagovat
10

On tu první pro Rabiota opravil?

Reagovat
M11

V zapise je od zacatku benta

Reagovat
10

To by totiž byla jediná omluva jeho vypatlanosti, kterou předvádí už asi rok a půl...

Reagovat
M11

Poslat Rabiota nebo Bentu k nim Arthura do Utd.. a dovalit Pogbu

Reagovat
10

Klidně všechny 3 bez prdele vlastně...

Reagovat
M11

Vlastne mas pravdu

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

U mna to chce asi cas, ale toho Rabiotta este nemam plne zuby az na ten plat

Reagovat
LesyJePan

Druha zlta odpustena

Reagovat
Zark

ronaldova prihravka

Reagovat
Fairplay

Tak tuhle nahrávku jako dal teď Ronaldo by přesně nikdo jiný v tom týmu nedal

Reagovat
sankakofi

Faul Daniela.. To je snáď žart... Rovno nech piskne nejakú penaltu pre AC

Reagovat
sankakofi

Danila

Reagovat
Fairplay

Co to píská za šaška tohle byl Danilův nejlepší zákrok v kariéře a on mu pískne faul

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

WESTOOOOOON !!!

Reagovat
Eldarion

Vzhľadom na tu zostavu sa dalo toto čakať, prvá prehra raz prísť musela ideme ďalej

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kaka14

Reagovat
maras93

Kulu to udělal pěkně.

Reagovat
Pinturicchio

MC Kanyeee

Reagovat
10

Kulu geniální, Rabiot taky paráda Roma a Bonucci, to je duo stejně, škoda že už spolu nehrajou

Reagovat
10

Jestliže ale něco Andrea dobře přečetl, tak tu levou stranu AC, tudy šlo všechno

Reagovat
10

°jestli

Reagovat
Fairplay

No kdo ví na kolik to není daný jen tím, že dvojice Ronaldo Frabotta by tu lajnu nebrousilo prostě ani proti nějakýmu Empoli

Reagovat
10

Nevím z čeho furt vycházíš, Dalot Ronalda odbránil výborně, chodil tam i Ramsey, v předchozích zápasech chodilo největší nebezpečí odsud

Reagovat
Fairplay

Jenže tam to podle mě hrozně záleží na tom, jak je tam doplní záložník. Ve chvíli, kdy tam máš běhavého McKennieho, který pokrývá celo šířku hřiště, tak i takovíhle impotenti vytvoří nějaké šance. Ale když je má doplňovat línej Ramsey s Rabiotem, tak to ani omylem. U Welšana navíc dvojnásob záleží, jak se vyspí a jestli se v palici rozhodne, že mu zápas stojí za zpocení dresu..

Reagovat
DelPiero137

Ale pravda je ze Fabrotta si s Ronaldom vobec nerozumeli. Frabotta ako rychlejsi hrac tam zasekol a odovzdal Ronaldovi “tak vymysli nieco zo stoja proti zformovanej obrane, ja pockam za nimi na prihravku”.

Fabro sa nemal bat a robit to co prvych 10min kde z toho bola sanca.

Reagovat
smazaný uživatel

Víte proč AC do tyhle doby neprohral?

Reagovat
LesyJePan

No skus

Reagovat
smazaný uživatel

W16403.01.2021 22:33#

Víte proč AC ještě neprohralo?

[reagovat]

W16403.01.2021 22:35#

Protože nehráli s Juve

[reagovat]

dejdik03.01.2021 22:41#

Vtípek roku, děkujeme

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze mal 7 zranenych a nema siroky kader ako Juve, toboz ked sa moze striedat 5 hracov. Tak si to vytlac a daj nad postel ty tele

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si ještě vemte, kdyby tam místo Rabiotta, Ramseye a Frabotty byli nějaký fotbalisti...

Reagovat
pistacik11

Neviem ako v iných zápasoch, ale vždy keď zapnem juve, tak Rabiott patrí medzi tých lepších od nás. Kritika na neho je hrozne prehnaná. Zo zálohy ma najviac serie Bentacur, ten je pekne vymlety.

Reagovat
Fairplay

Rabiot má totiž pár wonderful momentů, kdy se rozhodne rozeběhnout a jak buldok tam na půlce potáhne balon. A pak se na něj podíváš s nadhledem a vidíš, že nedůrazně vykrývá prostory, dozadu to často vypustí úplně, dělá zbytečný fauly a celkově do nějaké souvislé útočné fáze nepřináší vůbec, ale vůůůbec žádný přínos.

Reagovat
To som ja

V 1.polčase ho bolo prvý krát vidieť v 40.min.keď doňho narazil Turek.2. polčas zahral celkom dobre.

Reagovat
To som ja

Fairplay,presne si vystihol Rabiotovu hru,na Top klub proste nemá.

Reagovat
pistacik11

Ja práve tie zbytočné fauly vidím u Bentacura, každý zápas sa bojíš, že nedohrá, aj dnes mal byť vylúčený. Naopak Rabiot je jediný, čo vie podržať loptu, otočiť ťažisko hry, aj rozbehnúť sa. Je taký nenápadný, ale nesúhlasím, žeby nebránil, dosť často ho vidno v našej šestnástke ako bráni.

Reagovat
Fairplay

Rabiot opakovaně ukázal, že je časovaná bomba a kdykoli může dostat červenou. Mně právě přijde, že on se vyskytuje v nějakém prostoru, kde by asi i měl být, ale je nedůrazný, stojí za hráčem, případně balóny chodí okolo něj v jeho prostoru. Prostě z něj mám často pocit, jako by byl trošku kužel, všimneš si ho, ale vliv na hru soupeře moc nemá. Takový divák, pěšák. A pak zapne a najednou vytáhne balón jak Kovacic. Ale to je hrozně málo a navíc se to dá využít hlavně v těch zápasech, kde Juve nemá dominanci, kterých by nemělo být během roku tolik. I proto v něm nevidím materiál pro velkoklub. Do playoff LM je navíc labilní.. Podle mě by mu přesně seděla taková role odebirace balonu třeba v AC před rokem dvěma.. Ale víc ne.

Schválně se podívej někdy v klasickém dobývacím rozpoložení Juve, jaký má on vliv na hru. Je tam, všimneš si ho, ale nějaká kreativita, nečekané řešení na poslední třetině hřiště, to vůbec. Ne nadarmo Juve vůbec neválcuje ty týmy zálohou poslední dobou, přitom individuální kvalita je o tři úrovně výš než nějaká Sampdoria apod.. Tam nejsou v záloze kreativní běhaví hráči, co by sami dokázali něco aktivně vymyslet.

Reagovat
10

Souhlasím, jen s tím odebíráním balonů ne. Na to vůbec nemá, on ty souboje nevyhrává, je v nich pozdě nebo ještě častěji vůbec, jak sám píšeš. Jeho laxnost ho pro tuhle roli diskvalifikuje. Bohužel záložníků s nějakou podobnou zásadní vadou máme většinu, často s ještě větším defektem, proto hraje on.

Reagovat
Zark

s tou kreativitou a vymyšlením něco proti bloku máme problém, občas se povede něco Dybalovi, náznaky mívá Ramsey, ale není to žádná sláva. Mít tam tak dneska Pirla ....(na hřišti)

Reagovat
10

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Castilejo je potetovanej jak kdyby reprezentoval Slovensko

Reagovat
Fairplay

Nemůžu uvěřit, že ho napadlo upřednostnit Demirala před Frabottou až v 87. minutě

Reagovat
M11

Jak zaloha se nepodarila dobre posilit tak jedno se musi nechat.. De ligt je fakt bomba ze se podaril

Reagovat
Pinturicchio

Ted ještě, aby neutekl Demiral.

Reagovat
DelPiero137

Na Digi Sk ma dostala hlaska komentatora ako si ho Bonucci zaucil

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Nie zlý výkon AC ale predsa väčšia kvalita na strane Juve aj keď Juventus žiadny zázrak...

Reagovat
maras93

Zklamanej nejsem, za mě to nebyl špatnej výkon. Juve lepší, congrats.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
LesyJePan

Penalta

Reagovat
pistacik11

Ako fanda juve

Reagovat
Eldarion

Ten náš prvý gól platiť nemal, tak je to takto aspoň fér

Reagovat
Eldarion

*jediný gól

Reagovat
smazaný uživatel

urcite mal platit

Reagovat
LesyJePan

Tak zase Bentancur mal dostat 2. Zltu. Tam ich zachranil

Reagovat
Eldarion

Reagovat
10

v 93. minutě za stavu 1:3

Reagovat
Eldarion

Mení to na tom niečo? Možno by ten záver bol iný, rozhodca vás zachránil s tým Bentancurom.

Reagovat
10

Ano, nedal mu druhou kartu v 70. minutě (stejně jako nedal jasnou kartu Hernandezovi, nebo dal Danilovi za čistej zákrok), kdy to mělo být o 2 góly, protože váš jediný gól v zápase byl neregulérní.

Já jen dodávám kontext, protože tady jsou experti, kteří za týden a pak ještě za 4 roky budou psát o tom, že Juventus ten zápas vyhrál jen díky rozhodčímu.

Reagovat
Eldarion

Nuž, tejto nálepky sa Juve už ťažko zbaví. Preto aj posledné roky mi príde, že všetky kontroverzné veci na strane Juve sa hneď podčiarkujú ale u iných tímoch sa to nerieši, a keď hej tak minimálne.

Reagovat
10

To tak je dlouhodobě. A bude i dál, dokud Juventus bude vyhrávat, pak se to možná přesune na někoho jiného. Ale zrovna u Juve asi ne, no...

Reagovat
smazaný uživatel

ty radsej nic nedodavaj kidde

Reagovat
DelPiero137

Zakrok tam bol ale aj ochota spadnut. Kazdopadne podla dnesnych meritok penalta...

Reagovat
Fairplay

Frabotta neměl jedinej světlej moment, když se párkrát rozhodl něco risknout vepředu, tak do vždycky zadrbal a byla z toho šance AC. Ten by potřeboval rok, možná dva v Serii B, jestli by mu tam teda někdo vubec nabídl základ. Ten hráč nemá jedinou silnou stránku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky je mocný

Reagovat
Kaka14

Aj tak sme prvý

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí tragickej, 3 obrovský chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele