Serie A - preview 12. kola

13.11.2010, 09:11, aktualizováno 14.11.2010, 08:38
Komentáře a souhrny
Lazio prohrálo dva zápasy v řadě a přišlo o první místo, vrátit se na něj může v neděli po obědě, kdy hostí Neapol. Šlágr kola se bude konat na San Siru, mistrovský Inter vyzve AC Milán. Palermo v sicilském derby hostí Catanii, Sampdoria přivítá Chievo, Janov cestuje do Cagliari...
SS Lazio - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Lazio touží po dvou porážkách opět naplno bodovat. K tomu se ale bude potřeba pořádně zlepšit, neboť Neapol není žádný otloukánek, nýbrž žhavý kandidát na pohárová umístění. Utkání začne před tradiční porcí zápasů, tedy ve 12:30.

Velmi nepříjemnou porážku museli akceptovat fotbalisté Lazia, ti totiž prohráli už podruhé v řadě, po neúspěšném římském derby zcela vyhořeli na půdě Ceseny. Lazio stála tato porážka vedoucí pozici, neboť druhý AC Milán zvítězil. "Proti Ceseně jsme promarnili šanci, jak se po prohraném derby zvednout. Musíme otočit stránku a zkusit zakončit týden nejlepším možným způsobem. Jsme stále v dobré pozici a byla by škoda vyhodit všechnu dobrou práci, kterou jsme do této chvíle konali," apeloval na své svěřenci kouč Lazia Edy Reja.

S aktuálním postavením Neapole by bylo vedení klubu na konci sezony velmi spokojeno. Po jednobrankové výhře nad Cagliari, kterou zařídil až v nastaveném čase Argentinec Lavezzi, se Napolitáni posunuli už na třetí místo.

"Pokud budeme hrát s takovým odhodláním jako proti Cagliari, můžeme dosáhnout vynikajících výsledků," nechal se slyšet autor poslední vítězné trefy Ezequiel Lavezzi. Neapol teď čeká křest ohněm, představí se totiž na půdě římského Lazia.

Biancocelesti mají s Neapolí poměrně vyrovnanou vzájemnou bilanci. Loni skončili dvě střetnutí dvěma plichtami, 0:0 respektive 1:1. Laziu budou chybět Meghni a Quadri, hostům zase Aronica, Dossena a suspendovaný Gargano.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Ledesma - Zarate, Hernanes, Mauri - Floccari
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava , Cannavaro, Campagnaro - Maggio, Pazienza , Yebda, Zuniga - Hamšík, Cavani - Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.05 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Bari - Parma FC  (neděle 15:00)
Bari jako poslední mužstvo v italské nejvyšší soutěži ještě nezískalo dvojciferný počet bodů. Nicméně to se může snadno změnit v neděli odpoledne, kdy Galletti hostí Parmu a musejí vyhrát. Jen tak se dostanou právě před Parmu a možná i ze sestupových vod.

Jenže Parma nebude žádným snadným soupeřem. Jednak jsou Gialloblu posíleni poslední výhrou nad Sampdorií, navíc na Stadio San Nicola jezdí s oblibou. V posledních sedmi zápasech tu totiž Bari hned čtyřikrát porazili. Pravdou však je, že letos se Parmě venku střelecky nedaří, a tak má Bari šanci.

V táboře Gialloblu si určitě první část sezóny představovali o něco lépe. Horší situaci ale na sebe vzal sportovní ředitel Pietro Leonardi, jenž prohlásil, že některé z letních nákupů se nevyplatily.

Ono ani Bari ale v týdnu neodešlo úplně zklamané. Remízy v Chievu si mohou Galletti cenit, obzvlášť když před tím zápasem prohráli pět duelů v řadě. Tým Giampiera Ventury ale ještě vůbec nemá vyhráno, musí se prát dál, i bez klíčových hráčů. Mimo hru jsou totiž Sergio Almiron, Salvatore Masiello, Jose Castillo i Abdelkader Ghezzal.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Rossi, Parisi - Pulzetti, Donati, Gazzi, Alvarez - Barreto, Caputo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli - Morrone, Dzemaili, Gobbi - Candreva, Bojinov, Marques
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Souboj o záchranu, i tak by se dalo nazvat vzájemné střetnutí Boloni s Brescií. I když je odehráno teprve jedenáct kol, nechce ani jeden celek setrvat na těchto sestupových pozicích.

Dlouho drželi fotbalisté Boloni nerozhodný výsledek na horké půdě janovského FC. Nakonec však museli před soupeřem smeknout, neboť devět minut před závěrečným hvizdem udeřil Omar Milanetto. Porážka zároveň znamenala pád na osmnáctou, tedy sestupovou pozici. Aby se z tohoto postavení domácí zvedli, musejí v domácím prostředí porazit Brescii Calcio.

Brescia je sice aktuálně sedmnáctá, ovšem v minulých zápasech se bodově obohatila na mnohem silnějších soupeřích. Řeč je samozřejmě o zápasech proti Interu Milán a Juventusu. Pokaždé se nováčkovi podařilo remizovat 1:1. Samozřejmě cílem Brescie je záchrana, a ta, pokud bude tým předvádět takovéto výkony, je velmi reálná. Z toho hlediska bude důležitým zápasem ten proti Boloni.

"Bude to těžký zápas, ale to jsou všechny v Serii A. Našim cílem je v tomto utkání bodovat," netajil cíle útočník Andrea Caracciolo.

Boloňa nastoupí takřka v kompletním složení, chybět bude jediný Della Rocca. Brescia je na tom podobně, také ona bude mít až na výjimky kompletní tým. Těmi výjimkami jsou Mareco a brankářská jednička Matteo Sereni.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Britos, Portanova, Rubin - Perez, Mudingayi, Ekdal - Ramirez - Di Vaio, Gimenez
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Berardi, Zebina, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Cordova, Vass - Diamanti, Eder - Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Premiéra Davidemu Ballardinimu na lavičce vyšla. V neděli ho ale čeká ještě těžší zkouška. Se svými novými svěřenci jede do Sardinie, aby se střetl s Cagliari, které v minulo vedl, dokonce dvakrát. Ballardini tak má o motivaci postaráno.

Přitom Ballardiniho jmenování do pozice hlavního kouče Grifů mohlo být pro nejednoho fanouška překvapení. Ve svém prvním působení v Cagliari byl Ballardini vyražen prezidentem Celline, to byl rok 2005. Podruhé klub opustil o tři roky později, ačkoliv dokázal neuvěřitelné věci, když klub zachránil. Poté skončil v Palermu a byl vyhozen z Lazia. Ani to ale janovského prezidenta Enrica Preziosiho nezastavilo v jeho angažování.

Vůbec se to všechno seběhlo hodně rychle. Ještě v neděli vedl proti Palermu mužstvo Gian Piero Gasperini. V pondělí už byl Janov bez trenéra a ještě tentýž den Preziosi jmenoval do funkce Ballardiniho. Ten hned ve středu koučoval v zápase s Bolognou a Janov vyhrál 1:0. Nebyl to sice žádný úžasný výkon, ale to důležité se splnilo, a to zisk tří bodů.

První změna, kterou Ballardini na začátku svého působení udělal, byla změna rozestavení. Gasperini léta praktikoval netradiční 3-4-3, nicméně to pomalu přestávalo fungovat, a tak se Ballardini uchýlil ke klasickému 4-4-2, přičemž Toniho v útoku doplňoval Rudolf. Tento tah mohl přijít i kvůli rozsáhlé absenci křídel - chybí Palacio, Sculli a Palladino, dále Jankovič a Chico.

Serie A je letos neskutečně nabitá. Cagliari je sice na patnáctém místě, jenže má jedenáct bodů a to mají i další čtyři celky pod ním, takže pád do propasti sestupu může být rychlý. Proto v Cagliari ještě stále litují středeční prohry s Neapolí. V tom zápase drželi Isolani celý zápas bezbrankovou remízu, až ve 4. minutě nastavení rozhodl o výhře Neapole Lavezzi.

Domácí v neděli budou bez Ragatzua, Lazzariho, Pisana a Sivakova.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu, Acquafresca, Nene
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Rafinha, Ranocchia, Dainelli, Criscito - Rossi, Milanetto, Veloso - Rudolf, Toni, Mesto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Città di Palermo - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Tabulkoví sousedi, které v současné chvíli dělí jen skóre, to je Palermo s Catanií. Palermo je deváté, Catania má na desátém místě skoro přesně o polovinu nižší skóre. O polovinu méně branek než Palermo dalo a zároveň i inkasovalo.

S aktuálním umístěním nemohou být v Palermu příliš spokojeni. Všeobecně se předpokládalo, že Rosanero budou podávat lepší výkony, než doposud. Před týdnem to sice po výhře nad Janovem vypadalo nadějně, ale pak přišla prohra s AC Milán a Palermo má nyní na kontě čtyři zápasy a tři prohry.

Na San Siru Palermo prohrálo 3:1, ale po zápase se hodně čílilo. Kouč Delio Rossi se cítil být poškozen několika kontroverzními výroky sudího a prezident Maurizio Zamparini byl rozzloben natolik, že dokonce pohrozil prodejem klubu. Další ránou v milánském zápase bylo zranění Javiera Pastore, jenž si poranil koleno a proti Catanii nenastoupí. Připojí se na marodce k Liveranimu s Hernandezem.

Loni se mohlo Palermo spolehnout na domácí stánek jako na nedobytnou tvrz. Letos však o domácí neporazitelnost rychle přišlo, na Stadio Renza Barbery je navíc jedním z nejhorších v lize. Uspokojovat může domácí snad letošní špatná venkovní forma Catanie.

Přesto se ale Catanii nevede tak špatně. Marco Giampaolo poskládal poměrně kompaktní tým, který již letos dokázal uhrát body s AC Milán, Neapolí, Fiorentinou nebo Sampdorií. V posledních třech zápasech navíc neinkasoval a rád by v podobném trendu pokračoval nadále. Giampaolo akorát musí řešit několik zdravotních problémů, které mají Augustyn, Spolli, Capuano, Pesce a Bellusci. Za karty pyká Pablo Ledesma.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovič, Nocerino - Iličič - Pinilla, Miccoli
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez - Biagianti - Gomez, Izco, Del Vecchio, Mascara - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Sampdoria se bude snažit odčinit poslední ligovou porážku, ale nebude to mít vůbec snadné, neboť se na stadionu Luigi Ferraris představí solidně hrající Chievo Verona. Mimo jiné také půjde o souboj sousedních celků, Sampdoria má s Chievem shodný počet bodů.

Je to jakési nemasné, neslané. Zápasy Sampdorie jsou zatím hodně rozporuplné, rozhodně se nedá hovořit o povedeném začátku. Na druhou stranu Blucerchatti okupují sedmou příčku a jsou tedy v těsném závěsu za pohárovými umístěními. Současný problém Sampdorie tkví ve střílení branek, ani v minulém kole se to nepodařilo, svěřenci trenéra Di Carla totiž prohráli s Parmou 0:1. Celkově to už byl třetí soutěžní zápas bez vstřelené branky. Nyní přivítá Sampdoria Chievo. "Chievo je venku nebezpečné, což dokazují jejich výhry v úvodu sezony proti Neapoli a Janovu. My jsme ale po čtvrtku hladoví po vítězství a já doufám, že se naše hra zlepší a získáme tři body," nechal se slyšet trenér Sampdorie Domenico Di Carlo.

Brankové hody nepořádá ani Chievo, i to vyšlo z minulého kola s prázdným štítem. Severoitalský celek si rozdělil body za remízu 0:0 s Bari. Sice už to není tak skvělé, jako v samotném úvodu Serie A, pořád je však Chievo na velmi dobré osmé pozici a pokud se mu podaří vítězně zvládnout zápas se Sampdorií, dostane se na sedmou pozici.

Sampdoria má proti Chievu velmi kladnou bilanci, v minulém roce triumfovali Blucerchiatti hned dvakrát. V Janově i ve Veroně se zrodil výsledek 2:1 pro Sampdorii.

Trojice Zauri, Semioli a Palombo, to jsou ztráty pro utkání s Fly Donkeys. Chievo je na tom obdobně, spolu se zraněnými Lucianem a střelcem Pellissierem budou chybět vykartovaní Constant s Cesarem.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Cacciatore, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Koman, Poli, Tissone, Guberti - Pazzini, Pozzi
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Mandelli, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Marcolini - Bogliacino - Thereau, Moscardelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - US Lecce  (neděle 15:00)
Udinese v týdnu po více než měsíci poprvé zaváhalo a prohru v Catanii má v plánu napravit v neděli odpoledne duelem s Lecce. To je navíc pro Bianconeri důležitý duel, protože Lecce na ně ztrácí jen dva body. A jelikož je tabulka hodně našlapaná, mohlo by Udinese opět rychle spadnout do sestupového pásma.

Zatímco Udinese ve středu prohrálo, Lecce si z vloženého kola odnáší jiné pocity, příjemnější. Svěřenci Luigiho De Cania totiž uhráli remízu s Interem, což se vždycky počítá. De Canio si musel zápas s obhájcem titulu pochvalovat, protože s týmem pracoval na defenzivní hře, a tak je jeden inkasovaný gól a získaný bod dobrou odměnou.

Trenér Salentini zároveň podotkl, že i přesto, že měl Inter spoustu zraněných hráčů, měl na trávníku obrovskou kvalitu, navíc když i Lecce nebylo kompletní. Zkrátka a dobře, bod Salentini potěšil. Zatím není jasné, zda se stihne dát do pořádku Stefano Ferrario, ale vypadá to, že se připojí ke zraněným Reginiussenovi a Fabianovi.

Vraťme se ale zpět domácímu Udinese. To po strašném začátku začalo stoupat tabulkou, když vyhrálo čtyřikrát v řadě. Pak přišla remíza s Cagliari, pak prohra s Catanií a v Udine teď doufají, že se opět najede na vítěznou vlnu. Bianconeri by potřebovali více střílet góly. Problém zatím tkví zejména ve spánku Antonia Di Nataleho, jemuž se nedaří navázat na loňskou sezónu nejlepšího střelce ligy.

Otázkou je, zda se vůbec ještě letos Di Natale z pomyslného spánku probudí. Náhradu ale za něj Udinese nemá. V neděli domácí postrádají vykartované Pasqualeho a Pinziho, zranění trápí Zapatu.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Domizzi - Isla, Inler, Asamoah, Arnero - Sanchez - Di Natale, Floro Flores
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Gustavo, Giuliatto, Brivio - Vives, Giacomazzi, Olivera - Di Michele, Mesbah - Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.65 - 6.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - AC Milán  (neděle 20:45)
A je to tady! Slavné Derby della Madonnina mezi Interem Milán a AC Milán je tu. Poslední vítěz Serie A, Coppa Italia i Champions League Inter "hostí" aktuálně vedoucí tým ligy AC Milán, a aby se na něj bodově dotáhl, potřebuje zvítězit. Pro trenéry Rafaela Beníteze i Massimiliana Allegriho je to první milánské derby v kariéře. A ještě jedna pikantnost, proti svému bývalému zaměstnavateli se v dresu konkurenčního AC představí Zlatan Ibrahimovič.

Mistrovský Inter Milán je na tom poslední dobou, co se týče úspěchů, mnohem lépe než AC Milán. Nerazzurri sbírají jeden titul za druhým a byli to právě oni, kdo naposledy opanovali nejprestižnější klubovou soutěž Evropy, milionářskou Ligu mistrů. Jenže klub po sezoně opustil trenér José Mourinho a obhajoba titulu ze sezony 2009/2010 nezačala zrovna optimálně.

Tým pod novým trenérem Rafaelem Benítezem zatím nešlape tak, jak by si fanoušci a nejspíše i prezident Massimo Moratti přáli. V lize jsou Nerazzurri po jedenácti kolech až čtvrtí, i když ztráta na první místo činí pouze tři body. Inter ale už tři zápasy v řadě nevyhrál, po prohře s Tottenhamem následovaly dvě ligové plichty s nováčky soutěže Brescií a Lecce. Pravdou je, že španělský kouč Benítez má hodně těžkou práci, přeci jenom napodobit, respektive zopakovat úspěchy Mourinha je dost těžký úkol. Do konce ligového ročníku je však ještě spousta zápasů a Inter se stále sžívá s novým herním stylem. Nicméně nehodlá na čtvrté pozici setrvat - cílem je samozřejmě obhajoba mistrovského titulu.

AC se z domácího titulu radovalo naposledy v sezoně 2003/2004, a to už je poměrně dost dlouhá doba. Od této doby si připisovali jedno Scudetto za druhým fotbalisté Interu. Dlouho také platilo, že na evropské scéně se dařilo více milánskému AC, jenže to díky triumfu Interu už neplatí. Letos to však hodlají Rossoneri změnit a zatím se to daří, i když je odehráno pouze jedenáct kol. Svěřenci trenéra Allegriho totiž okupují s jednobodovým náskokem první příčku.

Milánské derby, to je pochopitelně v Itálii něco víc než jen obyčejný zápas. A právě toto utkání bude mít hodně zvláštní náboj zejména pro jednoho hráče - Zlatana Ibrahimoviče. Švédský útočník dlouho oblékal dres Interu a díky svým brankám se stal doslova modlou fanoušků Nerazzurri. Jenže to všechno je pryč, po nepříliš zdařilém angažmá v Barceloně se rozhodl vrátit do Milána, jenže nikoliv do Interu, nýbrž do AC. V historii těchto dvou rivalů je známo několik příkladů přestupů, vždyť například Seedorf nebo Pirlo oblékali dres Interu, ovšem tito hráči se v Interu až tak výrazně jako Ibrahimovič neprosadili. Proto je situace Ibrahimoviče úplně jiná a bude zajímavé sledovat, jak jej fandové Interu přivítají.

Interu se na poslední chvíli uzdravili klíčový hráči Cambiasso, Sneijder a brankář Julio Cesar, to ale rozhodně neznamená, že by byla marodka Nerazzurri prázdná, stále jsou na ní Muntari, Mariga, Thiago Motta, Maicon a Samuel. Rovněž konkurenční AC nebude úplně kompletní, útočníci Pato s Inzaghim jsou mimo, u Superpippa se jedná o velmi vážné zranění, u mladšího Pata je zranění otázkou zhruba šesti týdnů. Do utkání nezasáhne ani obránce Massimo Oddo.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu - J.Zanetti, Stankovič, Obi - Sneijder - Eto'o, Milito
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Seedorf, Ronaldinho - Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.15 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - AC Cesena  (sobota 18:00)
Cesena je sice předposlední, jenže Fiorentina si musí dávat na nováčka soutěže pořádný pozor. Cavallucci Marini jsou letos totiž takovým katem velkých týmů. Viola na něj navíc nemá bůhví jaký náskok, nabitá Serie A nabízí domácí ze 13. místa rozdíl pouhého jednoho bodu.

Cesena už letos šokovala výhrou nad AC Milán, remizovala s AS Řím a naposledy překvapila ve středu, to porazila do té doby vedoucí Lazio. Je tak s podivem, že ze zbylých zápasů už Cesena posbírala pouhé čtyři body a po dobrém startu se trápí v sestupovém pásmu. Nicméně právě vítězství nad Laziem by mohlo hráčům vlít sebevědomí do žil.

Fiorentina se začala po špatném startu pomalu zvedat, až do středy třikrát v řadě neprohrála. Naposledy ale nestačila na AS Řím. Ačkoliv se již Sinišovi Mihajlovičovi vrátil Adrian Mutu, Viola ještě zdaleka nepředvádí ideální výkony. Doma už letos dvakrát prohrála, s Cesenou to již nemůže dopustit. Stále domácím chybí Sebastien Frey, Riccardo Montolivo, Stevan Jovetič, Cristiano Zanetti a Khouma Babacar. Cesena postrádá Igora Budana a Fabia Casertu.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Natali, Gulan - Santana, Donadel - Marchionni, Mutu, Vargas - Gilardino
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Nagatomo, Von Bergen, Benalouane, Lauro - Appiah, Colucci, Parolo - Jimenez, Bogdani, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 3.85 - 8.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - AS Řím  (sobota 20:45)
Už v sobotu je v Itálii na programu velký šlágr mezi Juventusem a AS Řím. Oba celky se zvedly z bídného úvodu a nyní okupují pohárové pozice. Giallorossi neprohráli pět zápasů v řadě, Stará dáma dokonce sedm.

Po jedenácti odehraných kolech patří Juventusu jedno prvenství, a to sice v počtu nastřílených branek. Stará dáma se trefila do sítě soupeře již dvaadvacetkrát, což je nejvíce v soutěži. Více než střílení branek je však důležitější sbírání bodů. Juventus totiž naposledy bodově zaváhal, když jen remizoval na půdě nováčka z Brescie 1:1. Doma je ale Juventus silnější, tedy alespoň to platí pro Serii A, svědčí o tom tři vyhrané domácí zápasy v řadě. Na turínskou půdu tentokrát zajíždí v dobré formě hrající AS Řím.

"Bude to pro nás velmi těžký test, ale vyhráli jsme doma v Turíně tři ligové zápasy v řadě a z domácích zápasů musíme vždy vytěžit maximum," prohlásil trenér Juventusu Luigi Del Neri.

AS Řím je na tom podobně, i on je v současnosti na vzestupu. Po šíleném úvodu se dostavují důležitá vítězství, což se samozřejmě okamžitě promítne v ligové tabulce. Giallorossi už okupují šesté místo, které zaručuje start v Evropské lize. Nicméně AS Řím směřuje mnohem výš.

"Jsme na správné cestě a to je ta nejdůležitější věc. Chceme se vrátit na vedoucí pozice, což v úvodu sezony čekal málokdo," nechal se slyšet Claudio Ranieri. Jeho tým teď čeká těžký zápas na půdě Juventusu Turín. Stará dáma už dokázala letos obrat o body jak Inter, tak i AC Milán.

"Musíme vyhodnotit chyby, které jsme proti Fiorentině napáchali a soustředit se na Juve," pokračoval trenér římského AS. Jeho svěřenci naposledy přestříleli Violu 3:2.

Juventus trápí velmi rozsáhlá marodka, která čítá osm jmen. Zdravotní potíže tedy mají Buffon, Krasič, Legrottaglie, Rinaudo, Grygera, De Ceglie, Martinez a Manninger. Aby toho nebylo málo, tak vykartovaný je Motta. Trenér Luigi Del Neri tak bude mít velké starosti poskládat základní sestavu. Kompletní rozhodně nebude ani Řím, Juan, Okaka, Taddei, Pizarro a Perrotta, ty všechny trápí nejrůznější zranění.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Salihamidzic, Bonucci, Chiellini, Grosso - Pepe, Aquilani, Sissoko, Marchisio - Quagliarella, Iaquinta
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Mexes, N. Burdisso, Riise - Simplicio, De Rossi, Brighi - Menez - Vucinic, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1172220:1123
2.SS Lazio1171313:922
3.SSC Neapol1163218:1121
4.Inter Milán1155113:620
5.Juventus FC1154222:1219
6.AS Řím1153314:1418
7.UC Sampdoria1136211:915
8.Chievo Verona1143411:1015
9.Città di Palermo1142517:1614
10.Calcio Catania113539:814
11.Janov CFC114259:1114
12.Udinese Calcio114259:1214
13.ACF Fiorentina1133512:1312
14.US Lecce113358:1812
15.Cagliari Calcio1125411:1011
16.Parma FC112547:1011
17.Brescia Calcio1132610:1411
18.Bologna FC1125410:1511
19.AC Cesena113268:1411
20.AS Bari112369:189

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (648)

Přidat komentář
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

juve -as X

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Hele potřebuješ do zálohy Kharju na toto kolo?? mám malý problém a chtěl bych pojistku

almiron out, romero out, kone lavička, pastore a cuchu pochybnosti

Reagovat
terry

Reagovat
M11

Trewe promin ale asi budu.. mam jen jednoho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

půjčím ti Pazza za něj jestli chceš, mě sere, ae jinak není špatnej...na zaplnění útoku se hodí ne?

Reagovat
M11

OK

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo stačí ok

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Kašli na něj. Už to, že má potřebu takové věci palcovat a z jeho příspěvků mi přijde, že má větší radost z našich neúspěchů, než z vítězství vlastního týmu, o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám dobrou náladu, takže mě to nijak neštve, ale když už tady ty ikonky jsou, proč je nevyužít

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tvojim mottom by malo byt Love Inter,hate juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

*** FORZA JUVENTUS FC ***

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Este mi daj dalsie 4.

Reagovat
smazaný uživatel

žeby ako minuly rok ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska má 67 let Boninsegna a já budu přát Romě

Zítra chci vidět výhru, už se nemůžu dočkat, cesta bude náročná

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude mať ako darček nedelu ak inter vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že som ho nezažil ako hral

Reagovat
smazaný uživatel

nj, toho já taky lituju, co se dá dělat, můžem ho uznávat zajímat se o něj aspoň takto...

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo talianskej ligy je velmi zaujimave. hra AC s INTEROM JUVE s AS RIMOM a LAZIO s NEAPOLOM tipujem 1,1,2

Reagovat
smazaný uživatel

sranda

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám v dnešní výhru, ale mám strach... (stejně jako před AC )

Reagovat
smazaný uživatel

Forza AC, zítra bude Milán v červeno-černých barvách

Reagovat
smazaný uživatel

no to určitě

Reagovat
DelPiero137

Zostava nevyzera vobec slubne. Ani Melo este nebude k dispozicii?

Verim ze sa podari uhrat dobry vysledok.

Reagovat
Pinturicchio

Melo je v pořádku, hrát snad bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe hrát musí, protože stačí, že bude na pravé straně obrany Brazzo. Ještě aby byl na hřišti Momo a můžeme to rovnou zabalit.

Reagovat
DelPiero137

Toto je najhorsia zostava za poslednu dobu. Praticky sme o 3 hracov slabsi : Iaquinta, Momo, Grosso, su tam fakt len do poctu. Ale nemame bohuzial na vyber.

Inak Sali nezvykol hrat zle ako PO. Podla mna tam hraje lepsie ako na za pravom kridle.

Tak dufam ze aspon Melo nastupi s Aquom v strede.

Pre Alberta to bude zvlastny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se týče výkonnosti obránce na pravé straně, nemůže být Brazzo na pravé straně horší než Motta. Ale co se týče mentality čekám, když Brazzovi rupne v kouli a někdo z protihráčů to škaredě odnese...

Alberto by mohl dát gól, dneska bych mu to přál úplně nejvíc

Reagovat
DelPiero137

Ja som tiez nemal Brazza nikdy rad prave koli jeho psycho povahe. Ale tento krat asi nemame na vyber. Pamatam sa na par zapasov pod Ranierim ked hral PO a bol fakt dobry. Snad to zopakuje.

Inak asi budeme mat 2 "psychosov" v zostave : Brazzo a Momo

Reagovat
smazaný uživatel

Já pevně věřím, že Felipe nastoupí a Momo bude sedět..... Brazzo je blázen, k němu nemám slov.

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím, že by to určitě šlo poskládat líp. Grossa i Brazu bych z té sestavy vyšoupl úplně ( Grossa určitě )

Reagovat
DelPiero137

Ozaj a Treaore by uz nemohol nastupit? Alebo by to bol moc velky risk?

Reagovat
Pinturicchio

Mohl, v nominaci je. Risk je to podle mě stejný, jako když nastoupí Grosso. Mně by se to líbilo tak, jak jsem to včera házel pod sounr:

( 4-1-3-2 ) Storari - Chiellini, Sorensen, Bonucci, Pepe - Melo - Traoré, Aquilani, Marchisio - Quagliarella ( Alex ), Amauri

Případně Traoré v obraně, na pravé obraně Salih, Giorgio pak s Leem střed, na levé záloze Marchisio a napravo Pepe ( kteří by si v průběhu zápasu mohli s Claudiem prohazovat pozice )

Reagovat
Rssa

Tak jsem se koukal, kdo to je ten Sorensen, a to je nějaký 18letý cucák Jak hrál minule?

Reagovat
Pinturicchio

Proti Ceseně zahrál dobře, vůbec bych se nebál ho dnes postavit znovu. ( Zvlást při těch problémech na krajích a když nalevo může hrát Giorgio )

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nový Kjaer... Až na úvodních 20 minut, kdy byla znát nervozita, zahrál slušný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, zítra musí vyhrát Milánští Ďáblové

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra budu na Derby osobně, tak sem zvědav, už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

jo? A jak tam jedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, na všem jsme dohodnutí, v Olomíku budu koukat z okna jak jsem ti psal, tak přistoupíš a pak už to bude jedna velká jízda snad i včetně vítězství!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsme domluveni

Reagovat
Tomanatura

Jestli chceš menší radu - hlavně s ním nechtěj držet tempo v požívání alkoholu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by nepřepil

Reagovat
smazaný uživatel

No to by ses možná divil

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak přiznam se, že po pul litru vodky a dvou sklech sem posledně trosku zvracel Ale vcera litr vodky ve trech a kraaaaaaaasny

Reagovat
smazaný uživatel

Litr vodečky ve třech je parádička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, sak to bylo vyborny Ale nejvic me sere, ze ten chlast leze do penez. Protoze dyz kalis skoro porad, tak si na ten alkohol tak zvykneš, že uz se neopiješ tak rychle, a tim vic te to pak stoji...To je jedinna vada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak litr u Větnamců Tě vyjde tak na dvě stě, odhadem, to neni problém, když vydělíš třema. Horší jsou kalby v nějakém baru, to zmizí tři stovky a víc, ani nevíš jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, proto si kupuju dycky vodku sam pro sebe, než dem na nakou tancovačku. Vcera sme meli takovou komorni domaci akci ve třech, idealni stav na litr božkova, krásny.

Reagovat
panca

v baru 3 stovky?! kde je takovej bar?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No hulení dohromady s chlastem je to největší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tedka mám nový matroš, to je panečku síla pak stačí par piv a vodek a nevíš o sobě

Reagovat
Tomanatura

No, já jsem si taky myslel, že už jsem viděl všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím co je zač

Reagovat
terry

GATTUSO, budeš potřebovat Colucciho? Mám totiž asi stejný problém jako v týdnu, sedět nejspíš bude navíc Mesto, ale snad se dá do pořádku Sneijder.

Reagovat
smazaný uživatel

Wes bude tak na 80% hrát

Reagovat
terry

Ještě by mohl nastoupit Melo, Gazzetta ho má psanýho na lavičce, tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

BTW, ten smajlík na tebe nebyl ani kvůli málo hráčům, ale kvůli Kharjovi, že by ses k němu stejně dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, jsem skalní

Reagovat
smazaný uživatel

Colucci je můj 8.centrocampista, navíc se vrátil D'Agostino, takže si ho klidně ještě vem...

Reagovat
terry

Díky.

Reagovat
Rssa

Juventini, vy jste jak nějaká sekta Jeden napíše Forza Juve a zbytek mu to opalcuje a pod ním to napíše znovu, načež mu to opalcují opět ti samí

Reagovat
terry

Nemyslím to nijak ve zlém, ale mě už tohle taky nebaví. Pod každým souhrnem a preview jsou vždycky minimálně čtyři takový příspěvky a pod tím deset palců. To pak trvá, než se dostanu k něčemu kloudnýmu. Ale neberte si to Juventini špatně.

Reagovat
Rssa

Mě to nevadí, ale je to vtipné, když prvních 20 komentářů je od 4 Juventinů co se navzájem palcují V 9:00 měli nastavené budíky a hned naklusali palcovat

Reagovat
smazaný uživatel

"V 9:00 měli nastavené budíky a hned naklusali palcovat "

Reagovat
Mihal

Reagovat
10

disciplína

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Děláme to, co všichni fanoušci - povzbuzujeme. To, že víc a častěji než ostatní, je jen naše dobrá vizitka.

A možná to bude znít divně, ale já mám z každého takového příspěvku dobrý pocit, protože jsem si jako fanoušek "odvedl své"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Rssa

Však já to nemyslím ve zlém, jen mi příjdete profesionálně organizováni (právě jak v sektě)

Reagovat
Pinturicchio

Za všechno může EF, ten nás profesionálně zorganizoval a zastřešil

Reagovat
Pipo123

chce to zobrať do rúk svetlice a zahádzať organizátor

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Trnava style

Reagovat
Pinturicchio

Jdu si koupit pár světlic a večer je budu házet proti monitoru ... ale asi nezapálené ( ještě uvidíme, jak se ten zápas bude vyvíjet )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj demencia..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra ak prehráme, tak to bude dobrý prúser

Reagovat
Mihal

ale my neprehráme

Reagovat
smazaný uživatel

Monster kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
terry

Chlapci, už jsem konečně udělal výsledky fanty. Omlouvám se za zpoždění, ale prostě jsem nezvládal.

Reagovat
smazaný uživatel

doležity a klučovy zapas, Aquilaniho vidiet v tom nesympatickom drese bude zvlaštne .....naposledy 3 body zariadil Riise na konci zapasu ak si to ja dobre pametam dufam ze del piero bude mat po zapase naladu ako ma na fotke ............vlci ! bojovat, behat,trhat , vyhrat....vlčia svorka porazme ich FORZA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zvitazime rimsi gladiatori z RIMA DAJE ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

sizr ty si iny srdciar !

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je to Fanta a kde se to hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to teď čumim a sem z thoo úplně koženej :D Ale vypadá to jako zábava :)

Reagovat
smazaný uživatel

100. per JUVENTUS FC

Reagovat
Pinturicchio

( Už jsem myslel, že 100. nebude pro Juve )

Reagovat
smazaný uživatel

(neboj se, šéfoval jsem si to tu už pár minut dopředu)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

né asi

Reagovat
Rssa

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ja myslim, ze te ma rad. Jen se neumi spravne vyjadrit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tebe miluje, 10 je jeho mentor. Ten kluk se jen stydí přiznat, že jeho srdce tluče pro Juventus

Reagovat
panca

to je jasny. Jen ma strach to priznat, aby nedostal od carlose vynadano

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ti juvefans su tak uzasne dokonale vtpni.

Reagovat
Pinturicchio

To jsou, ale dá to práci, vyvažovat ten Tvůj nehumor

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon mate nejaku cinnost,ked uz juve nic nehra a neda sa na to pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych to srovnal nezaujatym okem fanouška jineho klubu, tak Juventus hral zapasy kde padlo dost golu, namatkou třeba 3-3 s Dorii, 4-2 s Cagliari, nebo 2x vysledek 4-0. Inter ma vysledek 4-0 jen jednou, a jen 2x dal dva goly. Z toho se da soudit, že masa lidí označí fotbal Juventusu za 150x hezčí než hra Interu, ktery ma jen slaby pruměr golu na zapas, Juve ma 2 vstřelene goly na zapas. Inter odehral 5 remiz, 2x 0-0 a 3x 1-1...

V zapase Juventusu se něco děje, padaji goly, ostré bitvy, vyhrocenosti a SPOUSTA šanci. V zapase, kde hraje Inter se toho v životě nedočkáš. Tak na či fotbal sa nědá pozerať ?

Reagovat
Pinturicchio

( Sice bych neměl, když jsem zaujatý, ale i tak )

Reagovat
smazaný uživatel

Na futbal Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Vul volem zustane i kdyby na housle hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Ty ale neberies do uvahy nesympatie az odpor k hracom,funkcionarom,minulosti,dresom a klubu samotnemu

Reagovat
Pinturicchio

A jak to souvisí se samotným fotbalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko je prepojene

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Taky ze srdce nenavidim Barcu, ale uznam, že posledni roky hraje lepší fotbal jak R.Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně!!!jenom tvoje blbost nikdy ani netečne chytrost....

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

co uz

Reagovat
smazaný uživatel

Viz Pint.

Reagovat
Francesco Totti AS

že jo super kluci

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ALEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVEEEEEE !

Reagovat
smazaný uživatel

moje mladá říkala, že juventus vyhraje, tak to asi bude pravda

Reagovat
M11

dobros

Reagovat
Pinturicchio

Fajn, vsadím to za víc peněz, ted je to sichr.

Reagovat
smazaný uživatel

hochu, ta je jak chobotnice paul

Reagovat
Rssa

Tak slizká?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem jí to dal přečíst

Reagovat
Rssa

Reagovat
Pinturicchio

A před anebo až potom, co jsi to opalcoval?

Reagovat
Rssa

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Pinturicchio

No, chudák Paul už není

Reagovat
Pipo123

je to hrozné

Reagovat
Pinturicchio

Veru

Reagovat
Pipo123

čo sa mu to vlastne stalo ? zastrelili ho ?

Reagovat
Pinturicchio

Beztak, nějaká sázkařská mafie

Reagovat
Alberto Aquilani

Ideálny scenár večera . Výhra AS a zabalenie Aquilaniho do kufra a vybaliť až v Ríme .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Nominácia: Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 MArco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo;

Forwards: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.

Reagovat
Mihal

Cuchu, Julione

Reagovat
cresposuper

OT: http://www.youtube.com/watch?v=e7sapA36szE&feature=related

Trošku na zmiernenie napätia pred derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Francesco Totti AS

nenosí se páska na levé ruce? (Alex ji má na pravé)

Reagovat
smazaný uživatel

Alex může šecko...

Reagovat
Pinturicchio

To máš stejné, jako když Chivu nosí tu svou helmu rozeplou, to je proti pravidlům mnohem víc.

Reagovat
Francesco Totti AS

tak nosit pásku na pravé ruce neni ani tak proti pravidlům ale častěji se nosí na levé (i Cannavaro v repre nosil na pravé)

Reagovat
Pinturicchio

Tak jasně, ne proti "pravidlům", ale tak víš jak .

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková Alexova výsada

Reagovat
10

to máš jak s hodinkama, někdo je nosí na levý ruce, někdo na pravý

Reagovat
Pipo123

nenosím

Reagovat
smazaný uživatel

... ale u hodinek to bývá tak, že praváci je nosí na levé a leváci na pravé ale samozřejmě to tak být nemusí

Reagovat
M11

ma srdce na pravem miste

Reagovat
Pipo123

slúbte mi chlapci turínsky že dnes to vyhráte

Reagovat
Mr.Jindros

Ideálně Juve výhra, Milány remíza a bude... reálně tipuji Juve remíza a AC výhra, i když tam se může stát cokoli. Prohra by každopádně dostala Inter do za poslední sezóny zcela nové situace.

Reagovat
Pinturicchio

AC remíz, Lazio remíz, Juve výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Kéž by... jenom s tím, že Lazio může klidně vyhrát, myslím, že sezóně jako celku v boji o LM bude větším soupeřem Neapol.

Reagovat
Pinturicchio

Já teda jejich zápasy nesleduju, takže brát s rezervou, ale to štěstí - rozhodování zápasů na konci ( posledních 15-20 minut ) - jim musí jednou dojít. Snad jim dojde dech, respektive začnou zase "zbytečně" ztrácet. Ale taky je mám za o něco nebezpečnější, než Lazio.

Reagovat
Francesco Totti AS

Římani jak tipujete sestavu....ja podle nominace tak:

(4-4-2)

JSB-Cassetti, Mexés, N.Burdisso, Riise- Ménez, Simplicio, DDR, Vučinič- Totti, Borriello

....s tím že Ménez s Mirkem budo ofenzivní křídla....FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo sa dá načo pozerať. .Zajtra jasná 1,snáď už z Fabriziom v základe.Po zajtrajšku už Pinilla nebude mať základ vôbec istý

FORZA PALERMO!

Mr.Jindros nemáš záujem hrat fantu?

Pinturicchio,panca mate icq?ak áno tak by som poprosil alebo ak ho tu nechcete dávať tak si ma pridajte a napíšte mi: 642450852

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, hned to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Interista máš stále to isté icq ako spred 2 rokoch keď si hral fantu?

Reagovat
lnterista

jj mam ale kdyby jste meli nejakeho nahradnika tak ho vemte misto me, ale kdyz ne tak ja do toho pujdu vim ze jsem rikal ze ano ale mam toho dost a nevim jak budu stihat

Reagovat
Francesco Totti AS

co se stalo Mutuovi že musel ve 41. minutě střádat?

Reagovat
Francesco Totti AS

*střídat

Reagovat
Francesco Totti AS

už sem to viděl....něco se stehnem

Reagovat
Pinturicchio

200 pro dnešní vítězství Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Podme Roma, verime

Reagovat
Pinturicchio

Tak dnešek stylově - na večeři pizza a pak na oslavu vítězství někde v baru víno ... FORZA JUVE

Reagovat
10

přemýšlím, že se půjdu v dresu Juve koukat do pizzerie Giallorossa tady kousek na Vinohradský

http://www.giallorossa.cz/restaurace-sky-tv/ mimochodem nejde tam někdo z místních fanoušků AS?

Reagovat
Pinturicchio

To vypadá parádně ( Snad si Tě tam nedají místo pizzy, kdyby náhodou AS vyhrálo )

Reagovat
Pinturicchio

Teda, prohrálo

Reagovat
Pinturicchio

( A samozřejmě ne náhodou, ono prohraje ... tak to dopadá, když chce být někdo mermomocí vtipný )

Reagovat
Francesco Totti AS

ten poslední příspěvěk z těch tří je stejně nejvtipnější

Reagovat
Pinturicchio

Ted záleží, díky které části, té první nebo druhé

Reagovat
Francesco Totti AS

"A samozřejmě ne náhodou, ono prohraje"...tohle jsem myslel

Reagovat
Pinturicchio

Myslel jsem si . Uvidíme za chvíli.

Reagovat
10

dám si to v klidu u monitoru, pak půjdu vítězství někam zapít...nemůžu je provokovat, mají tam nejlepší pizzu na Vinohradech

Reagovat
Pinturicchio

Taky tak.

Reagovat
Alberto Aquilani

tam niekedy chodia i fanúškovia z fóra , bývajú tam zrazy ....

Reagovat
Mr.Jindros

Zřejmě bydlíš kousek ode mě.

Reagovat
Mr.Jindros

(bysme mohli dát někdy sraz Juventinů, kteří se vyskytují v Praze)

Reagovat
10

jsem asi měsíc v Polský, "originálně" z Dejvic...jinak sraz můžeme dát určitě, jsem pro

Reagovat
Francesco Totti AS

tak viděl sem poločas a něco z Fiorentiny a Cerci mi přišel jako jeden z nejlepších na hřišti (ne-li nejlepší)...škoda že jsme ho prodali ale na druhou stranu jsem rád že se mu u fialek daří a hraje aspoň, protože u nás by hrál tak max. Coppu ...FORZA CERCI

Reagovat
10

FORMAZIONI UFFICIALI DI JUVENTUS-ROMA (INIZIO ORE 20.45):

JUVENTUS: Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Pepe, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Iaquinta. A disp.: Costantino, Traore, Salihamidzic, Sissoko, Lanzafame, Del Piero, Amauri. All.: Delneri.

ROMA: Julio Sergio; Cassetti, N.Burdisso, Mexes, Riise; Greco, De Rossi, Simplicio; Menez; Vucinic, Totti. A disp.: Lobont, Cicinho, Castellini, Rosi, Brighi, Adriano, Borriello.

Sorensen na pravým beku velký překvapení, spíš tam asi čekám Bonucciho...

Reagovat
Francesco Totti AS

na livesportu je u vás místo Sorensena Sali a u nás místo Greca Brighi

Reagovat
10

tohle by mělo být oficiální, uvidíme

Reagovat
Alberto Aquilani

ježiši , greca Aquilani utopí , prečo nehrá Brighi ?

Reagovat
Francesco Totti AS

Nedvěd v hledišti

Reagovat
Alberto Aquilani

Aquilani gol Aquilani vlastnýýý góoooooool dááááj si ho tam Alberto daj si ho táááááám..... došiel som z hádzanej , mám náladu

Reagovat
smazaný uživatel

ja z basketbalu...prievidza teraz as roma vyhratttttttttttttttttt

Reagovat
smazaný uživatel

Živé přenosy sportstream24.com/italy_football/watch_online_2

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje vám nějaký sopcast?Mě všecky řekly že se spojení nepodařilo navázat

Reagovat
10

bet365.com, registrace zdarma, nejlepší stream

Reagovat
10

zpracování na penaltě a skončí s tím málem v outu

Reagovat
Pinturicchio

Tak, přehlídka Vincenzových zahozených šancí právě začala.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Juve v domácích dresech?

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aquamág.

Reagovat
Pinturicchio

Vincenzo

Reagovat
Pinturicchio

Sorensena by mohl Luigi napravo zkoušet častěji.

Reagovat
Pipo123

vyzerá ten chlapec nádejne, nemuselo by to byť vyložene zlé, ak by hral takého defenzívneho obrancu

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak. Když se uzdraví Miloš, tak ten útok utáhne sám, bek se může držet vzadu a to by Sorensenovi mohl svědčit. Zatím se mi líbí.

Reagovat
Pipo123

no ono by to bolo pekné, ak by na druhej strane bol ofenzívny obránca, ale kto ?

Reagovat
Pinturicchio

Stačí tam podobný rychlík jako Miloš napravo. Já bych byl radši, kdyby se to drželo vzadu na obou stranách a vepředu byly superofenzivní křídla ( když Pán Bůh dá - Afellay

Reagovat
Pipo123

prekvapujúco Risse má problémy v obrane viac ako Casseti, ale to neni prví x

Reagovat
Pinturicchio

VINCENZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ....

Reagovat
Pipo123

krása

Reagovat
10

zrovna Cenzo že dá takovej gól...

Reagovat
M11

tj teda

Reagovat
Pinturicchio

Alberto krásně

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Enzo krása, ale lví podíl zase Aquilani, to je borec.

Reagovat
10

génius, takovej hráč nám chyběl spoustu let...

Reagovat
smazaný uživatel

...krása se nato dívat

Reagovat
M11

balzam

Reagovat
smazaný uživatel

to byl banán

Reagovat
smazaný uživatel

Koncovka ako z veľkej knihy ...

Reagovat
Pipo123

no nič, doslova Juventusu tento rok prajem aby sa dostali do LM, majú sympatického trénera a aj vdaka velkým zraneniam hrajú dosť dobre, to klobúk dole

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Já bydlím na skoro přímo na Floře, originálně z jiného města. Kontakt - ICQ: 177424961, jinak já nemám přehled, kdo ještě pobývá v Práglu.

Reagovat
Mr.Jindros

Ten je pro desítku.

Reagovat
10

icq nepoužívám...teď budu mimo Prahu, ale pak něco určitě spácháme jinak z Prahy tady moc Juventinů není, pokud vím...asi jen my dva

Reagovat
Mr.Jindros

Tak dej kontakt nebo se pak nějak ozvi... když tak může jít i někdo další z EF, pár jich znám.

Reagovat
10

určitě, ozvu se tady...

Reagovat
Pinturicchio

Ty Felipeho míče na dálku jsou neskutečně přesné, 95% jich najde adresáta.

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, tohle on umí, jsem rád, že to v sobě zase probudil.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Morganti by to už psíkal dobre Giorgio

Reagovat
Tomanatura

Tak to mě teda poser, jako toto nebyla penalta?

Reagovat
10

spadnul tou kličkou

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio se hezky seřval

Reagovat
Pinturicchio

*ho

Reagovat
lnterista

tak musel to prihrat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla penalta? Na Juve asi nic nového

Reagovat
smazaný uživatel

bejt v tý situaci místo mexese, del piero = jasně odpískaná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

zajímavý, že jí na něj nepískal ve 4. kole proti Palermu v podobný situaci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ten, co by Ranieriho vyhodil nejraději před každým zápasem že....

Reagovat
Pipo123

to by bolo moc ak by mali každý zápas penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

kto to AS tlačí hore ? kto ? kto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Italská liga je doopravdy zábavná.

Reagovat
Pinturicchio

To si dělá srandu?

Reagovat
Mr.Jindros

Břevno.

Reagovat
Pipo123

to už neni možné, AS sa píska každá ruka, ale iným týmom ne to nebude náhoda už fakt

Reagovat
smazaný uživatel

uz prestan nariekat ty špina lazijska ,uz mi lezieš na nervy ..............tottiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zasluzene vyrovnanie na juventuse ticho ako na cintorine

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ruka

Reagovat
Pinturicchio

Možná u vás v Římě

Reagovat
smazaný uživatel

trošku soudnosti chlapče

Reagovat
Pinturicchio

Ta chybí především Tobě, chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost existuje

Reagovat
Pinturicchio

Tak pokud chtěl písknout penaltu, tak tu první, s tou druhou at jde ten debil do prdele.

Reagovat
Pipo123

presne tak, Pepe sa kryl a tá ruka tam proste zostane ked skáče, ale toto už podozrivo často pískaju v zápasoch AS, fakt neviem čo si o tom myslieť

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, navíc Pepe otočený k míči, takže o nějakém úmyslném sražení míče nemůže být řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

co se? Kryl? Viděl si kde měl tu ruku? Ty vole, to je zaujatoswt, to je k smíchu

Reagovat
Pipo123

ty by si si obhájil aj boha asi, tretí zápas a tretia penalta, ale proti vám ked je ruka tak to nikto nevidí a basta, vám odpískaju snaď všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Neplakej pořád Sice jak fandíš Laziu, tak je to celoživotní úděl, ale tady na to nejsme zvědavý A pokud mluvíš o nějakém snad podplácení, tak se tady zeptej kluku z Juve, oni o tom ví víc..

Reagovat
Pipo123

ale fakt, tieto ruky sa v 80% nepískaju a vám už druhá podobná odpískana, ale nech je jak je

Reagovat
smazaný uživatel

aj komentator na digi vravel ze jasna ruka tak zavri hubu

Reagovat
smazaný uživatel

davame rozhodcovi kazdy zapas 1 milion

Reagovat
smazaný uživatel

Francescooo...................Tottiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

že by podobně jako minulý zápas na Juve?

Reagovat
M11

v 50 minute juhuu,, nevadi.. pojdme na vyhru.. jsme lepsi.. FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

AS nemělo kromě polostřel nic, jsme jednoznačně lepší. Když Řím nemůže, rozhodčí mu pomůže, šaallaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste taky dobrý šalamoun...

Reagovat
Alberto Aquilani

ste jednoznačne lepší ? v čom ? OK možno tie haluzné Aquilaniho nákopy pred bránu, ste boli celkom blízko , ale AS určuje tempo hry , chýba tam Borriello , ktorý by to zakončoval , a na rozhodcu že sa vyhováraš zrovna ty .... :o) . penalta ked som kukol teraz opakovačku byť mala , Chielliny pred tým tiež nešiel najčistejšie ....

Reagovat
Pinturicchio

To jo, jak píšu, první ano, ta, kterou odpískal ne. Lepší jsme, myslím bez diskuse. To, že si to dáte po vápno vám moc platné není.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta se měla pískat už předtím, jako nezaujatý divák musím říct, že si nemá Juve na co stěžovat.

Reagovat
Pinturicchio

Měla, ta první ano, druhá ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ale tak proč píšeš jak rozhodčí pomáhá AS? Udělal dvě hrubé chyby, každou na jednu stranu, je mimo, ale zápas neovlivnil.

Reagovat
Pinturicchio

Ale tohle neber vážně "Když Řím nemůže, rozhodčí mu pomůže, šaallaaaa " Proto ti smajlíci zatím. Nastval mě rozhodčí, je jasné, že Římani za to nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, vypjatý zápas, nás to čeká zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebylo to v poslední letech naopak ?

Reagovat
Slejdy

Totti

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Franta

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi dneska ten stream seká, ale zdálo se mi to nebo rozhodčí nepískl jasnou penaltu a za dvě minuty svou chybu "napravil" odpískáním penalty vymyšlené? Řekl bych, že je mimo, ale stav je spravedlivý.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Aquilani je blbec , človek by čakal , že si tam dá vlastného , dá niaky zákrok na červenú a on je ich najlepší hráč a ešte pripraví gól .

Reagovat
smazaný uživatel

blbci co ho psutili z romy ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

njn

Reagovat
smazaný uživatel

as roma hra juventus sa brani,podme romaaaaaaa divaci su ticho ,3 body budu naseeeeeeeeeeeee

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

1.jasna a ta ruka?Neznam presne pravidla ale mozna nejaka kompenzace pokud se nepiska

Reagovat
Pinturicchio

Pan rozhodčí si uvědomil, že ji měl písknout. S takovýma kompenzacema at jde někam.

Reagovat
M11

jo a jinak.. IAQUINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. krasny to gol.. uz druhy po sobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju od 15cté minuty, ale zdálo se mi, že z kraje si juve trochu koledovalo a pak po pár útočných pokusem dali gol, kterým zápas tak trochu strhli na svou stranu....tu penaltu moc nechápu, viděl jsem jak mu nastřelil záda....asi nato budu muset potom podívat znovu, juve zatám lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Řím je v krachu, hráči nedostávají platy, není benzín do sekačky na trávník, v Trigorii nejdou sprchy, lékařský personál je dobrý asi jako Příbramská nemocnice, ale POZOR!!!ŘÍM si kupuje rozhodčí ;-)

Reagovat
10

proč asi nemají na benzín do sekaček, nejdou sprchy a lékařský personál je dobrý jako příbramská nemocnice?

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ta pizda z vedení si kupuje zimní kabátek, botky, čepičku, šáličku, rukavičky, druhý kabátek, Make-Up, kozačky, náhrdelník, nový parfémek, nové autíčko, které se hodí ke třetímu kabátku...proto!!!

Reagovat
lnterista

a co lekarske tajemstvi?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

dobre že to fúkol, čo sa sťažujete, remíza bude tým najlepším riešením a tak či onak, možno príde del piero, bum spadne na zem a penalta, takže si počkajme na celý zápasík

Reagovat
Francesco Totti AS

míč máme zatím jasně na kopačkách my ale Juve má víc vyložených šancí....penalta na Mexése nebyla ale Chiellini měl dostat redku za nesportovní chování....a penalta za ruku jasná tam není o čem diskutovat...stejná ruka jako proti láziu....ale zdálo se mi jakoby se rozhodčí kté penaltě nechal vyloženě přemluvit Iaquinta krásný gól který ale bohužel už nikdy nedá....Totti 1. gól...FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Oléé: ROSI

Reagovat
Pinturicchio

Do druhého poločasu Alex místo Fabia.

Reagovat
10

tak se ukaž, Armande...než se zase zraníš

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi už asi začal pracovať pre AS ...

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. suchý pokus o vtip

Reagovat
smazaný uživatel

suchý si ty

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jsem. Nejsem tlustý

Reagovat
Slejdy

radsi se nevyjadruj

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Bennes, MSgoo, Ambrosiana , aké nicky máš ešte?

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi zdá že cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Juve za sponzora?

Reagovat
smazaný uživatel

sakra new

Reagovat
cresposuper

Pozerám štatistiky a ževraj má AS 69 % lopty je to možné??

Reagovat
10

je 35% - 65%

Reagovat
cresposuper

Dík. To čo na tom ihrisku stvárate?

Reagovat
10

to logicky vychází z toho, jakým způsobem oba týmy hrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

ale juventus"tlači" podla odbornikov

Reagovat
M11

AS drzi mic my jsme blize k vyhre

Reagovat
smazaný uživatel

podme roma dajme gol tu dam gol na 5 riadkov pome roma....v tom juventuse pekne ticho a to za vstupne este platia?

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, kraje Sorensen a Traore... kdo by to byl řekl.

Reagovat
10

Alessandro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sponzora to BALOCCO nemaj mít Bet...?

Reagovat
smazaný uživatel

u juve...

Reagovat
10

bábovky a sušenky

Reagovat
10

jinak pro tuhle kombinaci jsou oni, včetně brankářskýho...

Reagovat
smazaný uživatel

aha a kde zmizel betclcik??

Reagovat
10

mají to rozdělený

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

nejake cukrovinky.. na venkovni dresy.. na domaci stale Bet

Reagovat
cresposuper

Pokial viem, doma a vonku nosia na dresoch rozdielnych sponzorov . Jeden je tuším nejaký cukrárensky závod.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

juveHNUS fans juve tu idu o podplacani hovorit miesto toho aby v kute tichučko mlčali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ten rozhodčí je strašně slabý.

Reagovat
Pinturicchio

Měl být nový post

Reagovat
smazaný uživatel

Rosi je válec, měl by být základ říma a né lavička...

Reagovat
smazaný uživatel

zapnem zvuk,vypnem zvuk ,rozdiel žiadny

Reagovat
10

chlapče, co se tady snažíš rozjíždět?

Reagovat
smazaný uživatel

začíná mexickou vlnu

Reagovat
lnterista

nejste atraktivni no

Reagovat
smazaný uživatel

tak běž k ušnímu

Reagovat
smazaný uživatel

to nebude tym

Reagovat
smazaný uživatel

pokažený repráky?

Reagovat
M11

radsi bych pomlcel ten vas letos vice nez poloprazdny stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Víte co to znamená brát jméno Boží nadarmo? Když mluvíte o Milánu v souvislosti s Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

čili odpraví simplícia ako nič

Reagovat
Slejdy

sranda ze

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

tu bude aj zo 1000 komentarov a to este milanske derby sa nehralo

Reagovat
smazaný uživatel

však čím víc komentů tím lepší diskuze

Reagovat
Pinturicchio

V druhém poločase zatím bohužel AS lepší

Reagovat
smazaný uživatel

nielen druhem

Reagovat
smazaný uživatel

idem si sadnut do kresla roma podme do nichhhhhhhhhhhh

Reagovat
10

dvě největší hrající legendy v Itálii na hřišti užijte si to, moc příležitostí už nebude

Reagovat
Slejdy

pravda no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Pepeho centry od počátku sezóny se výrazně zlepšili....

Reagovat
Mr.Jindros

y

Reagovat
10

no spíš dneska se mu daří, jinak je to celou dobu spíš tragédie

Reagovat
Pinturicchio

To měl být gol, Fabio

Reagovat
Pinturicchio

Claudio

Reagovat
smazaný uživatel

400 pre as roma a dnesnu vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat. Nedávnu tu byla v jednom článku nabídka na fantu , moc o tom nevím , jen co jsem se dočetl ale je ještě možnost hrát ? Koho mam případně kontaktovat , díky za odpovědi

Reagovat
cresposuper

Krásny center, akurát to sa bije z prvej.

Reagovat
smazaný uživatel

marco verim ti

Reagovat
Mr.Jindros

Luigi chce vyhrát nebo proč stahuje Marchisia?

Reagovat
Pinturicchio

Strašné, nedokážeme si dát tři přesné přihrávky po sobě

Reagovat
cresposuper

Jj, kombinácia dosť viazne.

Reagovat
smazaný uživatel

El Greco se vrátil! Řecká repre povstane z popela.

Reagovat
10

scheisse

Reagovat
smazaný uživatel

melo, co si tam před chvílí udělal s obranou

Reagovat
Mr.Jindros

V té centrovací fázi měl kliku, že bránící hráč podklouznul, ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dávat přihrávku rovně před bránu ne zpátky

Reagovat
Mr.Jindros

Naopak, udělal to skvěle, Aqua měl Řím na lopatě. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si nesouhlasit, byl tam velký chumel hráčů, to snad nemohlo skončit jinak než zblokovanou střelou. Navíc byl hodně dalekoa přihrávku dobíhal, stát na vápně, tak ano.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle už Amauri trochu přehání - on goly nedává a ted už jim i zabranuje.

Reagovat
smazaný uživatel

římani zpocení až na prdeli z Mela

Reagovat
lnterista

ten pravy obrance v Juve hraje jen diky marodce ne?

Reagovat
10

asi by byl na úrovni De Ceglieho

Reagovat
10

byl od začátku sezony mimo hru pro zranění, jinak by hrál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě myslel Sorensena, ne Traoreho...

Reagovat
10

já četl levý, omluva

Reagovat
Pinturicchio

Ten blondák? Sorensen? V prvním poločase byl lepší, ale ta jeho přihrávka je taková "momovská"

Reagovat
10

je trošku dřevěnej, ale v 18ti letech je v obraně o třídu lepší než Motta, dneska to zvládnul dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho prohodil s Bonnucim, ale jinak se mi zamlouvá

Reagovat
10

taky jsem dneska tipoval Lea napravo, kde v minulosti občas zahrál a má k tomu lepší předpoklady...na druhou stranu Gigi nechtěl roztrhnout stoperskou dvojici, což chápu

Reagovat
smazaný uživatel

to zas jo, jen mě ten Bonucci k tomu Chiellinimu prostě moc nepasuje. Moc by se mě líbil právě na pravo jako taková zeď za Krasičem

Reagovat
Pinturicchio

Mně se taky líbil, nakonec i dopředu to zkusil a jak říkáš, v obraně lepší než Motta. Pevně doufám, že ho tam bude Luigi zkoušet dál ( ta přihrávka se dá zlepšit a navíc je to pořád mladý zajíc, půjde ještě nahoru )

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri je docela blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Johne připrav se, pomalu přichází čas

Reagovat
10

ten průběh zatím hodně podobnej...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
Pinturicchio

Vystřelil Řím v druhém poločase na bránu?

Reagovat
10

ne

Reagovat
Pinturicchio

Takže jak v prvním poločase, jen drželi míč, toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledej chyby u Vás, ne u nás

Reagovat
Pinturicchio

Hledám chyby u nás, vázla nám kombinace a neproměnili jsme dvě tutovky ( + škoda té Fabiovy dělovky ) - tak se vyhrát nedá

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to juve neutrhne, tak se rozejdu s mladou

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, žes podle ní nevsadil, jako já

Reagovat
Pinturicchio

Vsadil, ale nevyšlo mi to už předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jí vyšly dneska všechny zápasy kromě juve... ale asi si ji nechám. přece jen mi už vydělala slušnou sumičku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

( Nejsi s ní jen proto? )

Reagovat
smazaný uživatel

ne. ona je docela hezká a taky je to první moje holka, co aspoň trochu rozumí fotbalu. kupodivu ale jen italskýmu a německýmu

Reagovat
Pinturicchio

Německý jí zakaž

Reagovat
Francesco Totti AS

jak nekdo může sledovat němce

Reagovat
10

Giorgone

Reagovat
Pinturicchio

Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CO tam ten blázen s tím zimním kulichem zase nacvičuje?!Blbeček

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že potvrzuješ mojí domněnku, že každý psycholog má psychické problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

CO tam ten blázen s tím zimním kulichem zase nacvičuje?!Blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

To je aspon juventino ten Chiello

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Si sa preorientoval zo Sieny na juve?

To je jakz blata pod okap

Reagovat
10

Bianconero per sempre

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád, že mám chielliho v chelsea 40mil liber mě stál

Reagovat
Alberto Aquilani

já ked som ho chcel kúpiť mi dali že Nashle na dalšom zápase . Tak som kúpi Mica Richardsa a oplatilo sa

Reagovat
smazaný uživatel

taky jde o to, za koho hraješ, no. ale je fakt skvělej. zvlášť, pokud jako já hraješ jen na jednoho stopera. on to všechno uběhá

Reagovat
smazaný uživatel

víceméně spokojenost, dobrá plichta...

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto sa malo vyhrať, Juventus nie je moc silný , OK hrajú tímovo , ale dnes sa ich dalo poraziť . Nechápem striedanie Cassettiho , Rosi to vždy vláči po lajne ale je z toho vždy prd , Borriello mal hrať od začitku , sklamal ma Vučinič. Greco lepší jak Simplicio . Inak Najlepší hráč Ríma jednoznačne Mexés , teraz má skvelú formu .

Reagovat
Pinturicchio

Malo vyhrat? Čím? Jak, když nevystřelíte na bránu a nemáte JEDINOU loženku za celý zápas?

Reagovat
Alberto Aquilani

možno tým, že Juventus nehral nič a dovolil hrať Rím . Moc to neotváral , tak sa aj ťažšie dostávalo pred bránu , nebol tam borriello , cize to obiehanie brány dokola je celkom logické , s ním je to iný futbal ako s Tottim . Totti potrebuje vedla seba Vučiniča aby mu to dával , Na Borriella zas pracujú ostatný .

Reagovat
Pinturicchio

Alberto, já se neptám, proč, co bylo a jak, hodnotím zápas tak, jak jsem ho viděl. Ne, že Juventus nehrál nic, Juventus Římu vzadu nic nedovolil, dopředu jste byli jalový. ( Na druhou stranu přiznávám, že z naší strany to taky nebyla hitparáda )

Reagovat
10

taky jsem dneska tipoval Lea napravo, kde v minulosti občas zahrál a má k tomu lepší předpoklady...na druhou stranu Gigi nechtěl roztrhnout stoperskou dvojici, což chápu

Reagovat
10

hoooooodně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak už si říct o smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, sice ste měli větší držení míče, ale když si to šolícháte na půlce a u půlky, pak to dáte Francemu, ten to z 75% posere, tak se nedivte...Střed Juve vás dnes k ničemu výraznému nepouštěl a po lajnách to u vás moc nevedlo...

Rosi je dobrý, když si to má s kým přituknout, na rychlých brejcích by ste ho využili víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosi je dobrý?

Reagovat
Alberto Aquilani

Valentino

Reagovat
smazaný uživatel

jo, když o někom řeknu, že je dobrý, tak to má důvod...

Reagovat
smazaný uživatel

jsi nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

na Mirka nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzajímavější z celého zápasu byla filmová scéna s novým kapitánem Chielinim a mořem kečupu v obličeji. Alex má nástupce. Všem dobrou noc, moc se těším na zítřek a ne, že budete někdo brát jméno boží nadarmo - neboli MULÁN je jen jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale néééééééé. Samozřejmě MILÁN, MILÁN, MILÄN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bod z turina ....FORZA ROMA ide sa dalej

Reagovat
Francesco Totti AS

už od začátku bylo jasné že 0:0 to nebude.....ve 2. poločase šli oba týmy více méně na remízu....držení míče jasně naše i v 2. půly....Cassettiho střídání mě zděsilo protože sem Rosiho nikdy moc nemusel....ale docela mě překvapil i když si to párkrát hodil moc do běhu....dřív než Totti měl jít dolů Greco protože v 2. půly to byla tragédie- všechno zbrzdí a a ztrácel moc míčů...jinak Borriello spíš místo Mirka který byl dnes neviditelný a bez zájmu hrát ....zlatý bod z Turína jinak...JSB tam neni moc co hodnotit...Casseti dneska nezahrál nejlíp ale katastrofa to taky nebyla....Rosiho sem hodnotil.....Mexés s Burdissem jako poslední 3 zápasy perfektní (dneksa hlavně Filip)...Riise by nám byl platnější jako záložník neý obránce protože hodně nebezpečných útoků šlo/chodí přes jeho stranu...ale dopředu je k nezaplacení ....Ménez byl vidět jen v 1.poločase ve 2. byl neviditelný....Simplicia jsme chtěl střídat ale Greco byl v 2. poločase horší....Brighi nic převratného neudělal...pro mě nevýrazný hráč...Totti hrál skvěle ...1.gól v sezóně...ale už by si měl uvědomit že je mu 34 a že na patičky a podobné pitchovinky je už trochu starý (ta u té lajny mu ale vyšla)...Borriello s Vučiničem mě dneska trochu zklamali...možná to bylo dobrou Juve obranou....rozhodčí dneska pouštěl moc zákroků a dle mého zápas moc nezvládl...jinak hodně mě zklamal Chiellini měl jsem ho za jedneho z nej obránců světa ale podnešku už to neplatí....hraje jako PRASE...všude hraje rukama a loktama a to co předvedl na konci v nastaveném čase bylo dost neprofesionální ...FORZA ROMA!

Reagovat
10

neprofesionální? Juventus by bez něj hrál nastavení, protože by ho ošetřovali za čárou, takhle ho ošetřili na hřišti a byl hned zpátky...udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC!!

le migliori coreografie della sud

http://www.youtube.com/watch?v=EcWLlGwwX7E

Reagovat
10

Hodnocení hráčů ze zápasu Juve:Roma:

http://img294.imageshack.us/img294/7205/gazzettajuveroma.jpg

Reagovat
Mr.Jindros

Juventus se mi teda vůbec nezdá.

Reagovat
10

mě taky ne, zvlášť Melo, Pepe a Quagliarella, ty měli mít víc...naopak Vincenzo kromě gólu nic nepředvedl, Alexovi ten zápas taky nevyšel, vůbec se nedostal do hry

Reagovat
M11

tesim se na derby

Reagovat
M11

500. FORZA JUVENTUS

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA !!!!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500 komentů ještě před derby..., večer spadne Ambro a jedem na 1000

FORZA MILAN !

Reagovat
Tomanatura

Které derby myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

že by šel Ambro divenout i do toho sicilského ?

Reagovat
M11

napis radsi sestavu na fantu

Reagovat
M11

uz je tam.. no neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso je rebel, jak kdybys ho za ty tři sezony neznal Ani sam slavny Mere ho nezkrotil.

Reagovat
M11

vseci jsou na nej moc hodni potreboval by nejake sankce

Reagovat
smazaný uživatel

hezké od Tebe, po tom všem, co jsme tady spolu prožili

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

FORZA MILAN!!!!!!

Reagovat
Pipo123

MAURITOOOOOO !!!! jak je v útoku tak to je hned iný hrač

Reagovat
doNny

pas Mauriho

Reagovat
doNny

Hamšík

Reagovat
Pipo123

Hamšik lol

Reagovat
Pinturicchio

Co?

Reagovat
Pipo123

nedal s metra do prazdnej, síce mi chýbal kúsok aby to lepšie umiestnil, ale to by mal dávať

Reagovat
Pinturicchio

No jo, Mááára

Reagovat
Pipo123

Zarate dneska paráda, bojuje, jazdí hre dole, nahráva, týmova hra Mauri genius, tie prihrávky to je lahôdka

Reagovat
Pinturicchio

Jak může s takovou hrou Lazio vést?

Reagovat
Pipo123

pinto, úvod nebol zlý, tam sme to kontrolovali, ale teraz to je hrôza, velká hrôza

Reagovat
Pinturicchio

Tak v tom případě jo, od začátku nekoukám, ale ted vás Neapol zatlačila hodně silně. Chtělo by to podržet míč, ne ho hned odevzdat.

Reagovat
doNny

Lavezzi parádně, naštěstí bez gólu

Reagovat
M11

Lazio zatim vice stesti jak rozumu

Reagovat
Pipo123

ten úvod bol dobrý, ale teraz horíme strašne

Reagovat
Pinturicchio

Já koukám 10 minut, ještě nepřelezli půlku a mohli dostat v pohodě tři goly.

Reagovat
Pipo123

tak jasné, ale v úvode zasa Neapol nemohol prejst cez nás, dali sme gol a nejak sme prestali hrať, robíme blbosti

Reagovat
Pipo123

bože ešte si nahrávajme v šestnástke ked tam je 10 hráčov Dias

Reagovat
mastakillah

Tohle bude zápas jak víno ...doufám, že s dobrým koncem pro Neapol..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pro Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

stop na dva zapasy

Reagovat
Pinturicchio

Tak ted mohla dvakrát dostat Neapol, dobrý zápas zatím.

Reagovat
Pipo123

ten Lavezzi čo bere drogy ? v porovnaní ked hral v úvode sezony kde sa od neho lopty odrážali a teraz, obrovský skok

Reagovat
Tsigi

To že je to malý Argentinec hrající za Neapol automaticky neznamená, že bere drogy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

nebola narážka na národnost, ale na to že tam behá jak o život

Reagovat
M11

Reagovat
Tomanatura

Poslední zápasy exceletní.

Reagovat
Pipo123

ale konečne je Zarate na hrote a hned sa mu hraje lepšie, Floccari troška podhrot

Reagovat
M11

zapas rozhodne kvalitnejsi nez my vcera

Reagovat
Pipo123

zápas sa mi moc páči, v posledných kolách možno aj najlepší match

Reagovat
smazaný uživatel

sakra proč se takovéhle zápasu hrají už o půl jedné? jinak vrchol naivity byla ta nahrávka některého z hráčů Lazia před břevnem Lavezziho..

Reagovat
Pipo123

to bol DIas, zabil by som ho za toto 10 hráčov v šestnástke a on si to tam chce vykombinovať

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tie zápasy boli nejako tak rozložené pre ľudí, ktorí chcú vidieť viac zápasov, a keby sa všetky dávali v rovnakom čase, tak by to pre nich nebolo možné.

Reagovat
smazaný uživatel

to se většina lidí probírá z opice - 12:30

Reagovat
Pinturicchio

Tak nějak, zatím ani česnečka nepomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo Dias to byl ....no to byl kousek

Reagovat
Pipo123

FLOCCARIII !!!!!! ZARATE neskutočný MAURITO !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale no

Reagovat
Pipo123

tak Zarate to je proste dnes paráda ako náhle hraje v útoku hned to je lepšie, gol a asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

asi chce přesvědčit Lolita

Reagovat
Alberto Aquilani

Lolita je pesnička Alizéé , Lotito je prezident Lázia :P .

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, v čem je Hamšík tak dobrej? Skoro vvždycky když ho vidím, tak nehraje nějak dobře. spíš takový trošku lepší průměr..

Reagovat
smazaný uživatel

charisma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom se opravdu nedá polemizovat

Reagovat
Pipo123

asi dobrý nábeh a zakončenie, vie si nabehnúť, inak asi nič

Reagovat
Pinturicchio

To, že je Hamšík světový hráč, je legenda srovnatelná s tou o Jánošíkovi.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Zarate brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate ten je dneska vánžně jako vyměněný

Reagovat
smazaný uživatel

zarateho rabena

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vs AC-pravdepodobné zostavy:

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar, Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu; Stankovic, Zanetti; Pandev, Sneijder, Eto’o; Milito. All. Benitez

MILAN (4-3-1-2): Abbiati, Zambrotta, Nesta, Thiaago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho. All. Allegri

Reagovat
Tomanatura

Doprdele, Pastore je fakt v základu

Reagovat
GEGE

Ještě,že tak

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Asi napíšu oficiální stížnost na Bet365!

Reagovat
smazaný uživatel

jasne,mas nieco zadarmo v dobrej kvalite a ides sa stazovat

Reagovat
terry

Kde je Janov?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim.Iraq?

Reagovat
Pinturicchio

http://atdhe.net/28274/watch-cagliari-vs-genoa

Slušný obraz. Na Janov na betu si musíš počkat do příštího týdne, až k vám přijedou hvězdy

Reagovat
GEGE

To je palič ten Maxi

Reagovat
Tomanatura

Alejandrito byl v offside, čili ctil fair play

Reagovat
GEGE

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER!!

Reagovat
terry

DI NATALE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Doufám, že ho nemáš ve fantě, že ne?

Reagovat
M11

si pis ze jo.. aj pastoreho

Reagovat
terry

To je v hajzlu.

Reagovat
GEGE

Catania zatím

Reagovat
Tomanatura

Na tom není nic zvláštního, takto hrají docela pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by tam mohl šoupnout Ricchiutiho

Reagovat
GEGE

Frankie mě jinak zničí ve fantě...

Reagovat
Slejdy

tojoteda,zatim 4 fiky

Reagovat
M11

aj Trew u nas

Reagovat
smazaný uživatel

tolik golu jsem snad nedal ani za celou sezonu

Reagovat
GEGE

5

Reagovat
GEGE

Pastore

Reagovat
Tomanatura

Tak jestli je Maxi palič, tak co je potom Miccoli? Pastoreho nahrávka z kroku

Reagovat
Slejdy

Miccoli

Reagovat
M11

600. JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Di Natale musel číst moje preview, jinak nevím. Konečně se probudil, ale proč musím hrát zrovna teď s Trewinnem?

Reagovat
Tomanatura

Hmm. Jakmile pochválím Cataniu, že hraje dobře, tak se totálně zhroutí a nechají hrát rivala Do druhé půle by to chtělo trochu klidu.

Reagovat
Jajinek

a Izca na plac...

Reagovat
terry

Candreva to trefil hodně dobře.

A Di Natale jako správnej střelec, všechny góly nekompromisní rány. Až teda na první objetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Začiatok rospačitý ale od 30 minuty sa Catania nedostala poriadne ani za polovicu.Tá ľavá strana,Balzaretti,Nocerino,Pastore famózna len škoda tých zahodených šanci Fabrizia dnes mu už to tam musí spadnúť.Muňoz tam mal 2 kiksy ale inak dobré.Cataniu skoro vôbec nesledujem,Gomez hrá tak stále?Dobre hra,aj z Lopezom prevetrali obranu.

Reagovat
Tomanatura

Poslední dobou tak hrává, rozehrál se, dostal se do základu a zřejmě ho už nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Brekfast Club

Reagovat
smazaný uživatel

*Breakfast Club

Reagovat
10

Terlizzi chladnokrevně

Reagovat
10

fuck...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore je borec !

Reagovat
smazaný uživatel

výtky ohledně produktivity trhá letos na kousky...

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho produktivita mě při draftu trochu strašila... jsem rád za borca.

Reagovat
Tomanatura

Jono, začal si hrát na Messiho...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To si děláte prdel, že zase Pastore? Milito večer dvojitej hattrick!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

no, tohle Andújar mohl mít

Reagovat
terry

Heh, jsem pustil Janov a přištihl jsem se, že chvíli fandím soupeři. No co, ty barvy mě zmátly.

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian.

Reagovat
Tomanatura

Proč zrovna Alejandrito? To si snad dělá prdel...

Reagovat
Slejdy

Di Vaio

Reagovat
terry

Jediný, co mě těší na tom, že mě Trewinn rozdrtí je to, že já vůl posadil Di Vaia.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi,Miccoli?kdeže...MACCARONE,už zahodil 3 za tých 10 minút čo tam je...

Reagovat
10

to je stejně radost, sledovat Beppeho Mascaru

Reagovat
smazaný uživatel

Tých 15 minút to bude peklo

Reagovat
Slejdy

kdyby dali tretiho tak je klid

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Slejdy

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

...a Pastore je zase o deset mega dražší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIEEEEEEEEER Max věděl, že gól mu dneska nepříjde...tak aspon assistoval.

Reagovat
terry

RANOOOCHIAAA!!

Ale Trewinne, to bude debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

sry

a já už vidím, jak dalších 5 kol nesesmolím ani 65 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Pastoreeeee a že cez 10 nedá

Reagovat
smazaný uživatel

no a Iličić je taky HIT

Reagovat
smazaný uživatel

Bačinovič je tiež skvelý,príde mi taký nenápadnejší ale výkony ma rovnako dobeé

Reagovat
smazaný uživatel

Bacinović každopádně taky no..., jeho jsem si všiml teprve nedávno, ale dává si to hodně dobře. kde v Mariboru berou takové frajery ?

Reagovat
Tomanatura

No takto nějak si představuju derby, plné šancí bojovnosti.. Jenom nějaká ta červená mi chybí

Reagovat
Shevchenko

Cagliari letos zklamání.

Reagovat
terry

Dneska mělo vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak AC vcelku bez prekvapeni,ten ronnie asi bude pekne nakrkly

Inter-Milan, Formazione Ufficiale/Official Line-up:

INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu;

Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o,

Milito.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva,

Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

Reagovat
Mihal

Na Ivana som zvedavy na tej pravej strane, moc ma to ale netesi.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby to neprehnal s hecem...

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA MILAN!!!

Reagovat
Slejdy

si trapny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele