Serie A - preview 11. kola

11.12.2020, 08:47, aktualizováno 13.12.2020, 08:34
Previews
AC Milán hraje doma s Parmou a chce si minimálně udržet svůj náskok na čele tabulky. Juventus cestuje do Janova, Neapol hostí Sampdorii, AS Řím jede do Boloni, Atalanta změří síly s Fiorentinou a dnešní program bude zahájen v Cagliari, kam dorazí Inter...
Cagliari Calcio - Inter Milán  (neděle 12:30)
V neděli krátce po poledni vyběhnou na trávník stadionu Saint'Elia fotbalisté Interu Milán. Na Sardinii je čeká místní Cagliari, které poměrně pravidelně boduje. Inter je velkým favoritem a zvítězit chce o to víc, že v týdnu ukončil své účinkování v pohárové Evropě.

Trenér Antonio Conte si může odškrtnout první velký neúspěch v sezoně. Nerazzurri už po třetí v řadě skončili v základní skupině Ligy mistrů a tentokrát dokonce nepostoupili ani do Evropské ligy. V konkurenci Realu Madrid, Šachťaru Doněck a německé Borussie Mönchengladbach obsadili až čtvrté místo a účinkování v Evropě v sezoně 2020/2021 ukončili. Přitom Inter byl až do posledních minut ve hře o osmifinále milionářské soutěže, stačilo v posledním zápase porazit Šachtar, což se při výsledku 0:0 nepodařilo.

Interu tím pádem zbývají dvě soutěže - Serie A a Coppa Italia. V obou budou chtít uspět, prakticky vítězství v jedné z nich je dá se říci nutností. Milánský celek letos pomýšlí na Scudetto, rád by po dlouhých letech sesadil Juventus, nicméně ani začátek domácí soutěže není úplně optimální. Ve čtyřech zápasech ztratil bod, z toho jednou prohrál. Na vedoucího rivala AC ztrácí v tabulce pět bodů.

Ukrojit může v neděli krátce po poledni, to se představí na Sardinii v duelu s nepříjemným Cagliari. Svěřenci Euseba Di Francesca se po špatném začátku zvedli a prakticky pravidelně bodují. Vedle třech výher přidali i tři remízy a v tabulce jim patří solidní jedenácté místo. Na druhou stranu z poslední výhry se radovali před více než měsícem.

Cagliari letos v lednu remizovalo s Interem na San Siru 1:1 a s podobným výsledkem by panovala spokojenost i tentokrát. Nerazzurri mají jinak lepší vzájemnou bilanci a to poměrně jednoznačně.

Domácí tým stále trápí rozsáhlá marodka a nejinak tomu bude i proti Interu. Zdravotní lapálie trápí Nandeze, Ciocciho, Luvumba, Godina, Pereiru, Ounase a Klavana. Někteří hráči chybí i modročerným, konkrétně se jedná o Vecina, Pinamontiho a Vidala.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Faragó, Walukiewicz, Carboni, Lykogiannis - Marin, Rog - Zappa, Joao Pedro, Sottil - Pavoletti
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni - Darmian, Brožović, Gagliardini, Perišić, Eriksen - Lukaku, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.32 - 5.27 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Atalanta má za sebou vyčerpávající duel Ligy mistrů na půdě Ajaxu, který ale zvládla, takže minimálně psychicky se veze na vlně optimismu. Ten se v neděli odpoledne pokusí trochu zmírnit Fiorentina, jíž se naopak ani pod novým trenérem nedaří.

Liga mistrů v Bergamu ještě nějakou dobu zůstane! Fanoušci se mohou těšit na další důležitá klání s velkými jmény i proto, že hráči La Dea zvládli poslední klíčový duel základních skupin. Dlouho měli v náročné a vyrovnané skupině D namále, ale ve středu večer si poradili s nizozemským Ajaxem, byť jim k postupu stačil jen bod. Takže do vyřazovací fáze jdou právě místo Ajaxu z druhého místa za Liverpoolem.

V Serii A je to už trochu horší. Samozřejmě je postavení celku z Bergama trochu ovlivněno faktem, že na rozdíl od svých soupeřů odehrál jen devět utkání. Ale stejně je současná devátá příčka něčím, na co chtěli fanoušci Atalanty už jen vzdáleně vzpomínat a pohybovat se mnohem výš. Za devět dosud odehraných zápasů vyhrála Atalanta jen čtyřikrát a už třikrát odešla ze hřiště poražena.

A trenér Gasperini dobře ví, že ani proti Viole to nebude jednoduché. "Velmi často v souvislosti s Fiorentinou slyším, jak se jí nedaří, jak hraje nekompaktně a bez výsledků. Ale zapomíná se na to, jak velký potenciál ten tým má. Zároveň je velmi zkušený, takže vyhrávat proti ní pro nikoho včetně nás není jednoduché. Musíme se pokusit být suverénnější v okolí vápna soupeře, což jsme v porovnání s minulou sezonou trochu zapomněli."

Domácí Orobici mají k dispozici kádr bez tří dlouhodobě zraněných marodů. Chybí jim Caldara, Pašalić a Aleksej Mirančuk. "Fialky" mají jednu vážnější obavu, neboť zcela fit není klíčový záložník Castrovilli.

A přirozeně to není jediná obava. Trenér Prandelli zatím odkoučoval čtyři soutěžní zápasy a vyhrál z nich jediný - pohárový duel s Udinese a to až po prodloužení. V lize jeho celek zatím zklamal a patří mu až "ubohá" sedmnáctá příčka. Naposledy si Fialky jen rozdělily body s trápícím se Janovem.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Romero, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gómez - Muriel, Zapata
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Caceres, Milenković, Pezzella, Biraghi - Amrabat, Pulgar, Castrovilli - Callejon, Vlahović, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.15 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AS Řím  (neděle 15:00)
Bologna se zatím poměrně trápí a hraje střed tabulky, byť se porážky na jejím kontě kupí. O další tři body bude hrát v neděli na vlastní půdě, kam ale zavítá silný soupeř. Římské AS má za sebou dvě ztráty v řadě a konečně bude chtít uspět.

Felsinei se budou opírat právě o domácí prostor, na němž se jim daří. Celkově v lize zaznamenali čtyři výhry a rovnou tři z nich na Stadio Renato Dall'Ara. Zrovna proti návštěvě z Věčného města se jim ale nedaří ani doma. Za posledních 15 let vyhrála Bologna nad AS doma jen jednou, v roce 2018. Ideální startovní pozici nemá ani tentokrát, protože do utkání jde z desátého místa a naposledy si připsala těžkou porážku.

Od Interu dostala Bologna v Miláně tři branky, celkově už její obrana pustila gól§ sedmnáct. Pouze čtyři týmy jsou na tom v lize hůř. Trenér Siniša Mihajlović navíc postrádá několik opor. Mimo hru jsou Santander, Skorupski, Dijks a křídelník Orsolini. Ideální formu nemá ani útočník Sansone.

Ani Římané nepřijedou kompletní. Do hry by se už měli dostat aspoň Veretout se Smallingem. Mezi zraněnými ale stále nalezneme Zaniola, Pastoreho, Santona a Manciniho, přičemž Pedro taky hrát nebude. V minulém kole totiž dostal dvě žluté karty. Obecně se tenhle duel AS moc nepovedl, protože mělo po celou dobu ze hry víc než Sassuolo. Regulérní branku mu ale nedalo ani jednu.

Chuť si Římané nespravili ani v pohárech. Značně oslabenou sestavu s mnoha hráči z juniorky totiž překvapili aktivní domácí hráči CSKA Sofia a nadělili nesehrané formaci tři snadné branky. Římané by si moc rádi napravili chuť právě proti Bologně, protože zatím jim patří až šesté místo. V dalším kole, které se bude hrát již uprostřed týdne, je navíc čeká nevyzpytatelný FC Turín.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Tomiyasu, Danilo, Hickey - Svanberg, Schouten - Sansone, Soriano, Barrow - Palacio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Ibañez, Smalling, Kumbulla - Karsdorp, Veretout, Villar, Spinazzola - Carles Pérez, Mchitarjan - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.86 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Stadion Diega Armanda Maradony se stane dějištěm dalšího ligového kola, ve kterém poměří síly SSC Neapol a Sampdoria Janov. Partenopei mohou poprvé v sezoně spojit tři ligová vítězství v řadě, ale s houževnatou Sampdorií je čeká těžká šichta. Na druhou stranu Neapol ukázala v předchozích zápasech velkou sílu a AS Řím respektive Crotone sprovodila čtyřbrankovým debaklem.

Jinými slovy Neapol je v dobré formě a nic na tom nemění ani čtvrteční domácí remíza s Realem Sociedad 1:1. Partenopei si díky tomu zajistili postup do jarní fáze Evropské ligy a stále tak mohou pomýšlet na všechny tři trofeje. Vedle Evropské ligy tedy Serii A Coppa Italia.

V italské lize chce hrát Neapol o nejvyšší příčky a minimálně se vrátit do první čtyřky, která zaručuje start v Lize mistrů. Na vedoucí AC Milán v tuto chvíli ztrácí už šest bodů, což je dáno třemi porážkami, které už Gattusův tým utrpěl. Nutno také připomenout, že zápas na Juventusu byl ve prospěch Staré dámy kontumován. Jak už bylo řečeno v minulých dvou týdnech si Partenopei počínali nekompromisně a římskému AS a Crotone nadělili shodně po čtyřech brankách.

Zcela opačně si vede v domácí soutěži Sampdoria Janov. Pod Ranieriho vedením zatím nevykazuje takové výsledky, jaké by si asi představovala. V lize od 24. října nevyhrála a v tabulce se postupně propadla na dvanácté místo. O minulém víkendu doma Námořníci nestačili na AC Milán 1:2. Jedinou branku proti Rossoneri obstaral až v závěru Albin Ekdal.

Sampdoria to bude mít v Neapoli velmi těžké, historicky se jí tam vůbec nedaří a tři body si odvezla naposledy v roce 1998! Dokáže Ranieriho tým překvapit a vyloupit nově přejmenovaný stadion Diega Armanda Maradony po dvaadvaceti letech?

Gennaro Gattuso nebude mít k dispozici pouze útočníka Osimhena, jinak je zbytek kádru připraven. Sampdoria má o něco větší marodku a jí v Neapoli nepomohou Keita, Gabbiadini, Bereszynski a Prelec.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Demme, Fabian - Lozano, Mertens, Insigne - Petagna
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Ferrari, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Ekdal, Askildsen - Ramírez, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.06 - 7.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Juventus FC  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer bude patřit spícímu obrovi. Juventus stále nedokáže předvádět tak suverénní výkony, na které byli jeho fanoušci dlouhodobě zvyklí, byť potenciál má obrovský. Vzhledem k posledním dnům by si ale s CFC Janov měl poradit bez potíží.

Při vší úctě k janovským Grifům, letos místo respektu budí spíš soucit. Že je to hodně nestálý tým, který často točí jak trenéry, tak hráče, na to jsme si už zvykli. Ale letos se prostě pohybuje na příčkách, na které si fanoušci Janova netroufali pomýšlet ani v té nejhorší noční můře. Po dalším turbulentním létě se ukazuje, že ani tento rok není nějakým průlomem. Svůj rozdělaný projekt musel opustit i sportovní ředitel Faggiano, což je jen málokdy znakem pohodového chodu v klubu.

Janov se topí v krizi herní i výsledkové, která ho zatím odsoudila až na předposlední místo v tabulce. V deseti zápasech se Janov radoval z výhry jen jednou a aktuálně posbíral jen šest bodů! Jeho ofenziva je tou druhou nejhorší v lize, dala jen devět branek a horší je v tomhle ohledu už jen opravdu bezzubé Crotone se šesti.

Po čtyřech ligových porážkách v řadě se minule zmohl Janov aspoň na remízu. A neměl daleko ke třem bodům, protože dvě minuty před koncem jej poslal do vedení Pjaca a vypadalo to nadějně. Jenže "Fialky" byly po celý zápas lepší a v nastavení se draly za srovnáním tak agresivně, až se v osmé minutě povedlo Milenkovićovi.

Trenéra Marana musí kromě toho trápit taky marodka, na níž jsou Biraschi, Zappacosta, Criscito nebo Cassata. Ani "Stará dáma" nebude úplně kompletní, protože má zraněné stopery Chielliniho s Demiralem. Álvaro Morata sice dostal červenou kartu, ale v pátek mu byl trest snížen.

Juventus hýří optimismem a poslední dny si musí opravdu maximálně užívat. Obrovskou dávku krve do žil mu totiž napumpovalo utkání Ligy mistrů s Barcelonou. Juventus musel vyhrát o tři branky, aby šel na první místo, což se proti Barceloně dělá těžko. Přesto Pirlovi svěřenci předvedli parádní výkon, porazili Messiho parťáky rozdílem třídy a slavili první místo. Poradili si naposledy i v lize, když otočili derby s Turínem.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Paleari - Goldaniga, Bani, Zapata - Ghiglione, Sturaro, Badelj, Lerager, Pellegrini - Scamacca, Pandev
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa - Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.76 - 5.32 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Parma Calcio  (neděle 20:45)
Fotbalisté AC Milán mají ideální možnost pojistit si první místo v lize, protože doma na San Siru hostí Parmu, se kterou tu naposledy prohráli v roce 2014. Milánu se daří na všech frontách a v tom pochopitelně hodlá pokračovat. Duel s Parmou se musí obejít bez zraněného Zlatana Ibrahimoviće.

První cíl Rossoneri splněn. AC Milán si už minulý týden zajistil postup ze skupiny Evropské ligy, ale teprve ve čtvrtek získal konečnou první příčku, který by měla tým zvýhodnit při pondělním losování ve švýcarském Nyonu. Milán i v hodně improvizované sestavě zvítězil v Praze nad Spartou 1:0, zatímco Lille prohrálo na Celticu 2:3.

Fanoušci AC se po hubených letech konečně mohou cítit spokojeni. Slavný klub válčí úspěšně na všech frontách a po deseti kolech dokonce vede italskou ligu s pětibodovým náskokem. Před týdnem si Pioliho svěřenci poradili s náročným zápasem v Janově a Sampdorii porazili 2:1. V neděli večer na San Siru zakončí ligové kolo proti Parmě a určitě se musí mít na pozoru. Hosté už letos dokázali obrat o body například Inter, Fiorentinu nebo Hellas.

Parma naposledy zvítězila v Miláně nad AC v roce 2014, což už je poměrně dlouhá doba. Od této chvíle Rossoneri vyhráli s výjimkou jednoho duelu všechna vzájemná utkání, tedy i to poslední v červenci (3:1).

Ducali před sezonou změnili trenéra a kormidla se chopil Fabio Liverani. Výsledky ale zatím nemá, Parma vyhrála jen dva zápasy a v tabulce se plácá až na šestnáctém místě. Před týdnem doma nedokázala porazit nováčka z Beneventa, když obě ofenzívy vyšly na prázdno (0:0).

Stefano Pioli má široké možnosti jak poskládat sestavu, což koneckonců ukázal i duel na Spartě. K dispozici stále nebude mít nejlepšího střelce Zlatana Ibrahimoviće, jenž laboruje s poraněným svalem, totéž pak platí i pro stopera Simona Kjaera. Zkušenost tak nahradí mládí a vedle kapitána Romagnoliho nastoupí Gabbia.

Duel v Miláně prošvihne i Juraj Kucka. Slovenský záložník dres Rossoneri oblékal, byť pro ně v oněch hubených letech. Na marodce zůstávají i Mihaila, Grassi, Laurini a Kucka.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Gabbia, Romagnoli, Hernández - Bennacer, Kessié - Saelemaekers, Calhanoglu, Hauge - Rebić
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Busi, Osorio, Bruno Alves, Gagliolo - Hernani, Scozzarella, Kurtić - Karamoh, Gervinho - Cornelius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.75 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - Spezia Calcio  (sobota 15:00)
Crotone je jediným týmem v celé italské lize, který ještě ani jednou nepoznal radost z výhry. V sobotu odpoledne ale cítí velkou šanci, protože na jeho Stadio Ezio Scida dorazí další nováček, Spezia.

Crotone to zatím rozhodně nemá jednoduché. V první lize poznává drsnou realitu mnohem kvalitnější soutěže a to, co mu stačilo na druhou, v Serii A zatím nemá šanci uspět. Crotone je zatím na poslední příčce a není divu, protože doposud nasbíralo jen pouhé dva body. Kromě toho si připsalo už osm porážek a nadále se "pyšní" nejhorším útokem i nejhorší obranou ligy.

Už ve čtyřech duelech Crotone nedalo ani jednu branku a je rádo aspoň za to, že se mu vyprazdňuje marodka. Jsou na ní jen Cigarini s Rispolim a pro karty tentokrát nenastoupí ani Petriccione. Spezii chybí podstatně víc hráčů. Mimo jsou Verde, Mattiello, Capradossi, Leo Sena, Ramos, Zoet, Galabinov, Dell’Orco a Pobega.

Spezia na tom není o moc líp, patří jí až patnácté místo a dosud urvala jen deset bodů. Postoupila ale v Coppa Italia, když si naposled poradila se silnou Bolognou. V lize minule nestačila na Lazio.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Magallan, Marrone, Luperto - Molina, Crociata, Zanellato, Vulić, Reca - Messias, Simy
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Sala, Terzi, Erlic, Bastoni - Estevez, Ricci, Maggiore - Gyasi, Nzola, Farias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.41 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Po porážce v derby se Turín ocitl opět v sestupovém pásmu, odkud bude chtít co nejrychleji zmizet. V duelu s Udinese je zároveň v sázce osud trenéra Marca Giampaola, jemuž kvůli nevyhovujícím výsledkům hrozí vyhazov.

Vedení Býků se zatím ke změně trenéra neodhodlalo. Marco Giampaolo dostává důvěru i po deseti odehraných kolech, během nich získal s týmem jen jednu výhru. V domácím prostředí dokonce Turín ani jednou nevyhrál. To bude chtít konečně změnit v 11. kole, ve kterém hostí Udinese.

Granata doma zvítězila nad Udine třikrát v řadě. V minulé sezoně díky brance Andrey Belottiho, v předloňské tři body vystřelil Ola Aina a triumf z roku 2018 zařídili N'Koulou a opět Belotti. Lepší vzájemná bilance hraje Turínu do karet, na druhou stranu ještě více zvyšuje tlak na trenéra Giampaola.

Udine má na rozdíl od domácích poměrně dobrou formu. V lize naposledy prohrálo začátkem listopadu doma s AC Milán, po pozdní brance Zlatana Ibrahimoviće. Následovala cenná remíza na Sassuolu a dvě výhry - nad Janovem a v Římě překvapivě nad Laziem. Před týdnem se kvůli promáčenému terénu neodehrál duel s Atalantou.

Turínské nadále trápí rozsáhlá marodka, která je jedním z hlavních důvodů, proč se týmu nedaří. I proti Udinese budou scházet Baselli, Millico, Murru, Verdi, Ansaldi a Ujkani. Oba celky si však nemají co vyčítat, protože i Zebrám bude chybět několik hráčů. Na marodce zůstávají De Maio, Mandragora, Lasagna, Nestorovski, Okaka, Ouwejan a Jajalo. K dispozici nebude ani kouč Gotti, který je v trestu, takže Granatu v sobotním zápase povede asistent Cioffi.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Singo, Bremer, Lyanco, Rodríguez - Meité, Rincon, Linetty - Lukić - Zaza, Belotti
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Nuytinck, Samir - Larsen, De Paul, Walace, Pereyra, Zeegelaar, Forestieri - Pussetto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.24 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Hellas Verona  (sobota 20:45)
Lazio po nepříliš povedeném začátku začíná nabírat na jistotě a stoupat ligovou tabulkou. Biancocelesti se mohou přiblížit čtvrtému místu v souboji s nevyzpytatelným Hellasem, který pravidelně boduje a drží se na solidním sedmém místě. Navíc na Stadio Olimpico bude mít zvláštní motivaci - oplatit Laziu zhruba čtyři měsíce starou porážku 1:5.

Tehdy hráči Hellasu nedokázali zachytávat římské útoky, natož bránit skvělého Cira Immobileho. Nejlepší střelec loňské sezony vstřelil Hellasu hattrick a stal se hlavním strůjcem tohoto vítězství. Veronský celek věří že je na Immobileho nachystán lépe a určitě bude chtít na Stadio Olimpico překvapit.

Hellas nedávno vyloupil Bergamo a Atalantu překvapivě porazil 2:0. Výsledek však v následujícím kole nepotvrdil a pouze remizoval s Cagliari 1:1. Svěřenci chorvatského trenéra Ivana Juriće prohráli v aktuálním ročníku jen dvakrát - trochu překvapivě na Parmě a doma se Sassuolem.

Lazio si v týdnu proti Bruggám (2:2) definitivně zajistilo postup do osmifinále Ligy mistrů, což je po dlouhých letech obrovský úspěch. Světe div se, ale Lazio hrálo vyřazovací část Ligy mistrů naposledy v sezoně 1999/2000, kdy došlo až do čtvrtfinále a kde vypadlo s pozdějším finalistou Valencií.

V Serii A sice nedávno padlo s Udinese 1:3, ale tuto porážku dokázalo před týdnem napravit a porazit Spezii. Tři body se na půdě nováčka nerodily lehce a až do závěrečného hvizdu se Lazio muselo o výsledek strachovat.

Marodka Biancocelesti se vyprázdnila a kouč Simone Inzaghi nemůže počítat už jen s Lulićem a Patricem. Horší situace panuje ve Veroně. Gunter, Vieira, Benassi, Kalinić, Cetin a suspendovaný Ceccherini do zápasu nezasáhnou.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković, Leiva, Luis Alberto, Fares - Immobile, Correa
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Dawidowicz, Lovato, Dimarco, Faraoni - Tameze, Veloso, Lazović, Zaccagni - Barák - Di Carmine
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.95 - 4.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Benevento Calcio  (pátek 20:45)
Sassuolo v poslední době přeci jen trochu zpomalilo, takže jméno dalšího soupeře mu jistě přijde vhod. Trochu netradičně se už v pátek představí na domácí půdě, kde uvítá Benevento. A nováček rozhodně není příliš náročný soupeř.

Sassuolo ještě nedávno válčilo o první tři místa a vyhrávalo zápas za zápasem. Jak už to ale u takových nepříliš zkušených týmů s nepříliš širokým kádrem bývá, počáteční entuziazmus trochu opadává. Stačí, aby na delší dobu vypadl jeden článek základní sestavy a je problém. V utkání s Udinese se zranil útočník Francesco Caputo a od té doby se Sassuolo vepředu trápí mnohem víc.

S Udinese remizovalo, se štěstím vyhrálo nad Hellasem a pak dostalo nálož od Interu. Minulé kolo pro něj taky nebylo ideální, protože v zápase s AS Řím sice bodovalo, ale po celý duel tahalo za kratší konec provazu. Ve dvou posledních kolech nedalo ani jednu branku. Do duelu s Beneventem ale opět může počítat s Cicciem Caputem.

Čarodějky stále postrádají Violu, Iaga Falquého, Maggia, Caldirolu a Voltu. Po tristním přelomu října a listopadu se v poslední době přeci jen trochu zmátožilo, v minulých třech kolech neprohrálo ani jednou a patří mu solidní 13. příčka.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Marlon, Ferrari, Rogerio - Locatelli, M. López - Berardi, Djuričić, Boga - Raspadori
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Letizia, Glik, Tuia, Barba - Ionita, Dabo, Hetemaj - Improta, Caprari - Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.16 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán1082023:926
2.Inter Milán1063126:1421
3.SSC Neapol1070324:1020
4.Juventus FC1055020:820
5.US Sassuolo1054120:1219
6.AS Řím1053219:1518
7.SS Lazio1052316:1717
8.Hellas Verona1044213:816
9.Atalanta Bergamo942318:1614
10.Bologna FC1040615:1712
11.Cagliari Calcio1033417:2012
12.UC Sampdoria1032515:1711
13.Benevento Calcio1032512:2111
14.Udinese Calcio931510:1210
15.Spezia Calcio1024414:1910
16.Parma Calcio1024410:1710
17.ACF Fiorentina1023511:169
18.Turín FC1013617:246
19.Janov CFC101369:196
20.FC Crotone100286:242
Bodové odečty
SSC Neapol-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (252)

Přidat komentář
smazaný uživatel

#Juventus won their appeal to reduce Alvaro Morata’s suspension. He’ll be available this weekend v Genoa.

Pojďme předejít obvyklým sračkoidním komentářům zdejšího tlučhubovského koloritu ze všech světových stran Calcia, ať už milánských celků, římských, Turína, atd., a mimo jiné i místních celebrit, zejména ze dvou nejzprofanovanějších lig na světě, vyjmenuju to za vás: "Rubentus", "korupčníci", "mafie", "zase si to koupili", bla bla bla, všichni to známe... jooo, a ještě připojit tunu smajlíků...

Předehru máme za sebou a pojďme k věci, řešme to jako chlapi a ne jak zamindrákovaný pipiny, co po sobě plivají jedy.

.

.

.

Celkem zajímavá přestřelka mezi Contem a Capellem po zápase, kdy dával rozhovor pro Sky Sport. Capello a Costacurta jako experti byli ve studiu s moderátorem. Capello řekl, že Inter neměl odhodlání a touho po vítězství, k čemu Conte řekl jen: "Na to nemám žádnou odpověď."

Conte byl dost podrážděný a po otázce, zda má nějaký plán B, když věci nefungují, jak prvně zamýšlel, odvětil: "Máme plán B, ale tady o něm nebudu mluvit, byla by to katastrofa."

Capello po krátkém rozhovoru, kdy Conte odešel, jen dodal, že dneska s Contem nebyla řeč. Podle Capella nechápe, že nemůže mluvit, jen když se daří a že pro Inter to znamená ohromné ekonomické ztráty, zvlášť když si nezahraje ani Evropskou ligu.

Costacurta řekl, že ho jeho přítel Conte zklamal, že je mu líto, jak se při rozhovoru choval a ani jednoho, Capella a jeho, nerespektoval. Podle něj je to jinak velmi dobrý a otevřený člověk, ale tentokrát ho svým přístupem zklamal.

Celou situaci dokreslují Capellova slova ke Gasperinimu a jeho změně hry oproti minulé sezóně. "Gasperini je chytrý trenér, pochopil, že musí takticky něco změnit, že nemůže hrát jako v minulé sezóně. To je síla trenéra."

Všichni to vidí, jak je Conte zaslepený. Desítka tu o tom píše roky. Mám Conteho rád, jeho zápal a schopnost najít správné hráče. Jenomže ohromně se zahleděl do své "neomylnosti" a od chvíle, kdy skončil u reprezentace a vydal se opět na klubovou scénu, tak se změnil. Jeho zabedněnost ho stála místo v Chelsea, stejně jako ho to bude stát místo v Interu. Nevěřím, že přežije, nejpozději po sezóně skončí. Nyní má jedinou možnost, urvat Scudetto. V momentě, kdy vypadne ze hry o Scudetto, tak ho vyhodí. Inter potřebuje ekonomicky zachránit sezónu, udržet sponzory. Asiati do toho kolosu nebudou sypat bezhlavě peníze.

Smutný pohled na člověka, který na začátku své kariéry byl schopný měnit rozestavení a hledat varianty, které jdou ve prospěch týmu. Druhou třetí sezónu v Juve nabyl dojmu, že hra na tři vzadu je řešením všeho a začal se utápět v egu. Jenomže na klubové scéně si nemůže jen tak vybrat, koho se mu zamane. V reprezentaci si vybíral přesně takové hráče, kteří mu naprosto zapadali do konceptu. Ano, byl omezený talentem, ale ne typologií hráčů. I proto dokázala ty kluky donutit makat, protože si vybral vhodné typy. Jenomže když má v týmu jednostranně založené hráče jako jsou Perišič, nebo hráče, kteří jsou typologicky stavění jen na to, aby se kolem nich hra stavěla a ostatní na ně makali - Eriksen - tak nepochodí. Už takhle má v Interu parádní materiál, ze kterého zkrátka zatím nedokázal vytěžit potenciál ani z poloviny. Pokud nezmění svůj přístup, bude pořád narážet a střídat štace.

Reagovat
Milan.B

K tomu epilogu, zabudol si hodne dalsich pomenovani. Ladri, to mi tam chyba tak doplnim. S ostatkom suhlasim

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

"ohromné ekonomické ztráty, zvlášť když si nezahraje ani Evropskou ligu."

Za EL sú drobáky pre klub ako Inter. A pokým chceme niečo uhrať v lige, tak by sme v tých štvrtkových zápasoch nemohli nasadiť plnú zostavu a je možné, že by sme vyleteli niekde v osemfinále alebo štvrťfinále, teda peniaze by z toho neboli skoro žiadne. Plus by nás to stálo obrovské sily a poprípade by sa mohli prihodiť aj nejaké zranenia. V minulej sezóne EL sme sa po skončení ligy mohli sústrediť len na EL, takže sme to dotiahli až do finále, ale hrať EL a ligu je celkom náročné.

Reagovat
Eldarion

No tie straty pre Inter sú imho dosť vysoké, hlavne v dnešnej dobe keď kluby sú v mínusoch viac ako zvyčajne kvôli absencii divákov.

https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-163293&menu=news-championsleague

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na to úzkoprofilově. Tady nejde jen o peníze ze zápasů Evropské ligy nebo odměny za ni, bavíme se tady o celkovém marketingu, o sponzorech, o daleko rozsáhlejších problémech, které klub zasáhnou. V současné době je boj o sponzoring daleko náročnější, než v běžné době bez covidu. Lidi na fotbal nesmí, restrikce zůstávají, nikdo neví, co se bude dít v první půl příští roku. Kluby počítají s výsokými ztrátami, které můžou zacelit právě sponzoři, kteří jsou ale vázaní na klubové úspěchy. V Evropské lize sice není tolik peněz, ale pořád je prestižní sportovní značka, kde když vyhraješ, sponzoři to kvitují. Jak dlouho bude Zhanga bavit sypat peníze ze své kapsy? V tuhle chvíli bude Inter jen ztrátový, pokud nepřinese trofeje. Ty investice nebyly malé, Lukaku vyšel na 80 milionů, trval si na něm hlavně Conte, který ho chtěl za každou cenu a Inter musel zvýšit nabídku. Ta investice nebyla jednorázová, ale rozdělená do další účetních období. Pokud si na to Inter nevydělá, Zhang to uhradí "ze svého". Nehledě na to, že tu byli a jsou další hráči, kteří stály nemalé peníze - Hakimi, Barella, Sensi - přičemž Inter musel i prodávat a nechtěl pustit Perišiče byť jen o pár milionů levněji, přestože ho v týmu nepotřebuje a naopak ho potřebuje zpeněžit. Nyní je situace ještě horší. Nikdo si ani v nejhorším snu nepředstavoval, že Inter v evropských pohárech vyletí a na jaře už žádné nebudou. Conte v průseru, ve velkém průseru a po těch tančkách, jaké měl s vedení v létě, už si nemůže diktovat. Musí s tím, co má vyhrát titul, ještě lépe double, jinak končí.

Reagovat
smazaný uživatel

*stáli

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoviem na otázku: "Jak dlouho bude Zhanga bavit sypat peníze ze své kapsy?" Pokiaľ nemá peniaze, tak svoju investíciu do Interu si mal radšej rozmyslieť.. S niečím takýmto sa musí počítať. Mimochodom je taký bohatý, že hore dole 100 miliónov eur mu problém nemôže robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoru dolů 100 milinů Euro je pro tebe v pořádku, ano? To ani u nejbohatších lidí světa není v pořádku. A pokud sleduješ italský fotbal aspoň trochu, tak víš, že nikdo, ani Agnelliho Juventus, neplatí vše najednou, nedělají velké jednorázové investice. Není to o tom, jestli máš nebo nemáš peníze, ale o tom, jak s nimi nakládáš. V momentě, kdy je klub ztrátový v jednotkách či nízkých desítkách milionů, dá se to jistě překousnout. Ale aktuální situace ve světě zapříčinala klubu ztráty. Juve mělo kvůi COVIDu ztrátu přes 70 milionů, Inter přes 100 milionů.

Ano, Zhang řekl, že chce vytvářet globální značku známou po celém světě a tímto směrem už zaznamenal solidní nárůst, cílí hlavně na mladé. Hledá místa na zahraničních trzích, protože domácí trh je zkrátka rozebraný. Jenomže je pro něj taky zásadní udržitelnost klubu a zajištění lepších výsledků na hřišti, což mu pomůže v šíření značky po světě. Když ale vypadneš z nejprestižnější fotbalové soutěže už na podzim a navíc jsi mimo i pro její "beta-verzi" pro odpadlíky, Evropskou ligu, a to v době, kdy ekonomika jde dolů, tak jsi v řiti. To není jen o tom, kolik dostaneš z televizních práv, ale i o reklamě, propagaci značky. Jen to, že hraješ, ti v Evropské lize udělá víc než na vstupném (které je teď úplně odpískané) nebo penězích ze zápasů (vysílací práva) hlavně propagace značky a sponzoři. Evropská liga je jen platforma, kde ne díky penězům z ní, ale díky penězům prostřednictvím ní získáš peníze.

Tady je jeden hlavní problém, co si mnozí lidé, zejména kvůli své úrovni, neuvědomují. Skutečně majetní a bohatí lidé si rozmýšlí daleko více, kam svoje peníze pošlou, na rozdíl od těch, kteří na to nemají. Daleko více bez rozmyslu vyhazují peníze ti dole než ti nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, že je to v poriadku, ale že taký majiteľ ako Zhang (ktorý išiel do obrovského projektu - Interu), musí byť na také straty proste pripravený. S tým sa musí počítať, že keď kupuješ nejaký klub, tak môžeš zaznamenať aj stratu. Investovať do futbalu a chcieť nebodaj ešte z toho zisk, je naivné. Však Inter už nevyhral žiadnu trofej posledných 10 rokov, minulý rok sme taktiež nepostúpili zo skupiny LM. Takže Zhang musel s tým počítať, že môžu prísť aj straty, alebo bude potrebné uskutočniť veľké investície. To je riziko podnikania, resp. investovania svojich peňazí.

Reagovat
BaggioRoberto

Bianco ještě bys byl rád za ty invektivy na Juventus, protože by tu bylo živo jako dřív. Smutný je, že teď už pod SA skoro nikdo nepíše.

Reagovat
10

ten rozhovor na SKY byl síla, tam Antonio narazil na nový dno...

Píšu to tady často, celá ta jeho transformace z ultra ofenzivního trenéra, co u nás hrál aktivní 4-2-4, do tohodle "catenacciara", je šílená. Jeho ego ho naprosto zničilo, přestal se posouvat, nedokáže improvizovat, což dřív byla jeho největší zbraň. Už to ani nedožene nasazením, protože v Interu to v tomhle ohledu rozhodně není ideální, Contemu to asi ani nevadí, na lavičce už to tolik neprožívá, vypadá rezignovaně. V Juve by hráče rozcupoval.

Možná tady ale všichni vycházíme ze špatný škatulky, do který jsme ho dali. Conte udělal vždycky nejlepší výsledky v době, kdy se od toho týmu nic nečekalo. On to dokázal zmobilizovat, dal tomu pevný základy odzadu a hráči za ním šli. Když pak na ten tým po úspěšný sezoně byli větší nároky, soupeři proti nim začali hrát jinak, tak už to šlo hodně dolů. Proto možná na velkoklub nemá, resp. dokáže to dát dohromady a pak to předat někomu jinému, ale na dlouhodobou práci to asi není. V Juve to bylo specifický, tam se mu sešla obrovská kvalita a měl tam zdravý jádro obrovských osobností.

Podle mě se bude muset restartovat v nějakým menším klubu (jakou Mourinho ), což asi bude i jeho jediná možnost, protože po něm teď žádný velkoklub nemůže sáhnout. Z Mourinha si při tom restartu může brát příklad, ten se podle mě docela změnil, přizpůsobil se, má větší pokoru. Conte podle mě prochází stejnou etapou jako Mou před Spurs.

Reagovat
Yanek

Za to AS, které nedávno odmítnul, by byl hodně rád.

Reagovat
Largo

Ještě že nepřišel. A to jsem ho docela chtěl...Myslím, že Friedkin by se s ním vůbec nepáral.

Reagovat
Nuno čomes

Co bych za Josého dal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to až k vzteku, kam ho to dostalo. Určitě jsme si ho hodně idealizovali a viděli v něm dalšího Lippiho. On ale opravdu zatím nezvládá tlak a pokaždé, když se něco strhne, tak se buď vzteká nebo mlčí. Nepřijímá svoje chyby a neřekne "jo, posrali jsme to, příště se z toho poučíme a posuneme se dál". To už bylo ale znát hodně v té jeho třetí sezóny v Juve, kdy to vygradovalo v tu výjměnu "ze dne na den".

V Juventusu a reprezentaci měl naprosto přesně ty bojovníky, které potřeboval. Takovou hloubkou odhodlání a tažení za jeden provaz v Chelsea neměl a v Interu je to zatím taky na pováženou. Jakoby měl strach změnit něco na své tolik zaběhnuté filosofii. Jeho hra se za posledních 5 let nijak netransformovala, neukázal nic z toho, co ho dostalo do Juve. Asi je opravdu potřeba, aby se vrátil na zem. Jenomže si neumím představit, co by ho dokázalo dostat zpátky.

Mou stárne, tam je to věkem, už je to starej vlčák, co si na londýnském dvorku prohání svoje slepičky.

Reagovat
DelPiero137

natom zhodnoteni Conteho prednosti nieco bude. Zatial nedokazal plnit rolu favorita a to v Interi mal dost volnu ruku si to konecne poskladat podla seba.

Reagovat
Yanek

K tomuhle bych jen dodal, že se mi nelíbí ten současný trend TV komentátorů, kteří snadno kritizují a hledají senzace. Přispívá to k vyhrocování situace v klubu a netýká se to jen Interu. Často mi chybí střízlivý pohled a perspektiva. Nejhorší je to určitě v Anglii, kde se v tom snad předhánějí někteří bývalí hráči. Přitom už se mnohokrát ukázalo, že vést klub ať už z pozice trenéra nebo sportovního manažera je úplně jiná písnička.

Reagovat
10

njn, pak je ale druhej extrém (ČR), kdy se ex-hráči předhánějí v lezení do prdele a ohraných klišé, jen aby se někoho náhodou nedotkli

Reagovat
10

navíc teda v Itálii je to tak někde mezi, Conte by takhle po tom zápase reagoval na cokoliv...Anglie je jinej extrém, tam ty trenérský tragédi v čele s Keanem a Nevillem žijou opravdu jen z kritiky

Reagovat
BaggioRoberto

Naprosto zoufalej trenér, kecá kraviny, ale ty lehce bulvárnější média po celým světě ho budou citovat, protože potřebujou šokující titulek.

Reagovat
BaggioRoberto

Neville

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle má 10 pravdu. Jasně, jsou tu extrémy, ať už jedním nebo druhým směrem, ale v Itálii mi přijde hodnocení obvykle trefné. A zrovna Capello má tak nějak co k tomu říct, přece jen má za sebou bohatou trenérskou kariéru a trefoval se do Conteho naprosto oprávněně a věcně. Anglie je opravdu extrém. Bohužel mi to tam jen dokresluje ten jejich styl prezentace všeho kolem Premier League, nafukují to, stejně jako ligu samotnou. Ale to PR jim tak zkrátka funguje a lidem se to zjevně zamlouvá.

Reagovat
Nuno čomes

Skvělý kouč, doufám, že zůstane několik dalších let.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

K Moratovi no comment..

Ke Contemu: jednoduše pokud nevyhraje Scudetto půjde. Ale v letošní sezoně mu věřím. Ostatně jako každou sezonu.

Reagovat
Eldarion

Silne pochybujem, že pôjde v lete. Zmluvu má do roku 2022 a pri tom astronomickom plate čo mu Inter dal, sa ho určite nezbavia skôr, a nebudú platiť nového trénera a k tomu ešte jeden rok jemu 12m netto. Inter ho podpísal preto aj s takým platom, aby bol záruka, že dostane Inter na vrchol a teda rozhodne aspoň postúpi zo skupiny v LM a vyhrá nejakú trofej, čo zatiaľ nevyšlo. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že s tými obrovskými nákupmi čo Inter spravil od jeho príchodu, by mal také isté výsledky aj Spaletti.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě nevim, jak moc silnou důvěru v něj šéfové mají. Ale určitě se počítalo s postupem do vyřazovací části, takže teď na něj bude vyvíjen velkej tlak, aby získal Scudetto potažmo pohár. Není to nereálný, ale konkurence je velká. Furt si myslím, že AC půjde po novym roce výsledkově do háje, jde jen o to, aby se nerozehrál Juventus. Snad Pirlo bude šetřit Ronalda častěji a budou dále ztrácet body.

Reagovat
Eldarion

Nemyslím si, že by AC malo ísť veľmi dole. Samozrejme prehry asi prídu, ale tem tím nemá náhodné výsledky posledných 10 zápasov, ale konzistene hrá skvelo posledného pol roka a nezastavilo ho ani Juve ani Inter ani Neapol. A dosť pochybujem, že s Ibrom v tíme, ich položí prvá prehra. Skôr sa začnú časom Neapol, Juve aj Inter doťahovať a ten rozdiel na čele sa zmenší. Snáď to bude napínavé až do konca

Reagovat
Morgue

Naprosto s tebou souhlasím. Ten tým kupodivu šlape a má i sympatický projev hry. Spíše mám obavu zda z důvodu finanční ztráty nešáhne vedení k prodeji některých hráčů. Teď mám na mysli Kessie, Calhanoglu. Myslím si, že momentálně dobře zapadají do herního konceptu a mohlo by to být čím dál tím lepší. I když je pravda že ma teď hakan trošku výpadky, ale nymslím si, že to je něco neřešitelného. Prohry samozřejmě můžou přijít. Ovšem od toho bývalého labilního AC se udělal kus práce a teď to musíme potvrdit se slabšími soupeři. I když Pioli nebyl top trenér, tak teď mám pocit, že letí raketově nahoru. Samozřejmě hraje v tom dost velký faktor Zlatan a jeho psychcká výpomoc týmu. Přesto mě Pioli přesvědčil o svých kvalitách. Takový Conte je sice velké jméno, ale díve co provádí v Interu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Eldarion
Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Super příspěvek, zároveň spousta kvalitních reakcí, díky všem zúčastněným za kvalitní čtení

A samozřejmě - zase si to koupili!

Reagovat
Melisko

********************OT: NBA FANTASY - (redraft liga)***********************

V NBA fantasy (redraft liga) mame 1 miesto pre novu sezonu. Pripadny zaujemca pls PM zodpoviem vsetky otazky.

Reagovat
10

66. minuta Torino 0 : 2 Udine

67. minuta Torino 1 : 2 Udine

68. minuta Torino 2 : 2 Udine

69. minuta Torino 2 : 3 Udine

Reagovat
Tomanatura

Jim ty dva goly Udine darovalo, to byly priserne minely

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
sinter

Eriksen

Reagovat
Deki

GDS o tom informovala, prý se Contemu ve středu líbil, a tak ho nasadí. Napsal bych, že je to Eriksenova poslední šance, ale podle mě je stejně v zájmu všech zimní přestup. Ale jsem na něj zvědavej dneska

Reagovat
sinter

pre mňa prekvapkanie, záloha je dnes v troskách, ale aj tak je tam gaglia. takže Conte malé bezvýznamné, rýchlo zmazateľné +

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dneska chytí všechno.

Reagovat
Panděvova ofina

Opět vidím problém v 3-5-2, na hřišti je to přímo do očí bijící. Ten chlap si prostě nedá pokoj...

Reagovat
Dejwa

Spalletti by to s tímto kadrem drtil

Reagovat
lnterista

Stačí taky proměňovat polovinu šanci a jsme taky někde úplně jinde

Reagovat
lnterista

Stačí taky proměňovat polovinu šanci a jsme taky někde úplně jinde

Reagovat
Deki

Reagovat
lnterista

To je prostě úlet

Reagovat
M11

To otocite

Reagovat
lnterista

Nevsadil bych si na to

Reagovat
lnterista

Musím říct že jsi dobrej

Reagovat
M11

Radsi bych nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec.

Reagovat
Mihal

Klasicky Inter, miesto 0:4 je 1:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen Out a v lednu prodat kamkoliv. Strašně línej hráč.

Reagovat
Zark

ale ty vaše vánoce po jeho přestupu, nezapomenutelné

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem z něj tehdy radost a věřil jsem mu. Bohužel

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Tak on není spatnej... Určitě je Eriksen lepší hráč jak Conte trenér.

Reagovat
Zark

noo, to nevim teda

Reagovat
cink

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Panděvova ofina

Jděte do prdele. Sami víte, že je to kvalitní hráč ve špatných rukách

Reagovat
Deki

jžš, po*er se. tak asi logicky. ještě před pár lety k nám chodili hráči jako Scheloto, Rocchi, nebo Dalbert. takže když dojde velký jméno a jeden z nejlepších nahráváčů v historii PL a navíc v podstatě za zlomek tržní hodnoty, tak asi radost máš. to, že se ten hráč nechytí, nebo mu to tady nesedí, už je věc jiná. prostě to patří k fotbalu, že někdo zklame, nebo se zmýlí...

Reagovat
Zark

podle mě ses posral spíš ty

Reagovat
10

Ashley Young má ještě víc asistencí v PL a moc jste teda radostí neskákali

Reagovat
Panděvova ofina

Určitě je to Eriksenem . Tohle je prostě smůla a dlouhodobě i chyba rozestavení, když se ti tam plácájí tři záložníci na jednom místě, tak je to prostě automaticky zabíjí.

Většinou se stejně centruje z obrany na Lukaka, což tvoří 80% naší tvůrčí schopnosti směrem dopředu. Nechápu to prostě a jak tu psalo pár fandů Juventusu, tak je ten problém pravděpodobně v Conteho hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já hodnotím pouze jeho dosavadní výkon v zápase a ten je tragický. Pomalej, statickej.

Reagovat
Panděvova ofina

A co se změní, když tam bude zběsile pobíhat? Obraz hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby makal, nabízel se, tak bude mnohem častěji u míče a s jeho fotbalovym myšlením by něco vytvořil. Je hrozně málo na míči, prakticky není vůbec ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem radši bych tam viděl Sensiho.

Reagovat
Bayern +

Ten Inter je strašne bez myšlienky... čo je vlastne ich rukopis alebo herná tvár? Mám ich rád, ale fakt sa na to blbo pozerá. Niektorí hráči akoby tam boli zbytočne...

Btw. Cagliari pekné dresy, Adidas oblieka už aj menšie kluby v Serii? Som mal zafixované len AC a Juve v slávnych časoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Současná tvář Interu je ve zkratce taková, že výkonným ředitelem klubu je člověk, který výraznou měrou pomohl Juventusu vrátit se na výsluní, vede ho bývalý hráč i trenér Staré dámy a v klubu je mimo jiné hráč s tetováním Juve ...

Reagovat
10

karma je svině

Reagovat
10

každopádně je to pořád dokola, vždyť Moratti chtěl i Moggiho, vzal Lippiho...možná je čas jít vlastní cestou

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
10

vsaď se, že další trenér bude Allegri

Reagovat
lnterista

Když tam je Marotta... To zas není těžký to trefit

Reagovat
The Krupy

Ja by som im doprial Sarriho

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej kurva, Sensi a Lautaro na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Tvl ale Younga jsem nechtěl!

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolo !

Reagovat
lnterista

Krasa

Reagovat
10

Barello, Barello, ty zrádče

Reagovat
Zark

strasne nesympaticky hrac, takovy conte junior

Reagovat
Panděvova ofina

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ale za repre mu budeš fandiť

Reagovat
Zark

já ho nikdy moc nemusel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Chápem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

vždyť má pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze současné generace můj TOP 3 nejoblíbenější hráč.

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Reagovat
10

kdo je ten 3. btw?

Reagovat
lnterista

Bastoni

Reagovat
10

nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmu ty kluky do 24 let, tak Castrovilli, Locatelli, Barella. Bastoniho mám taky rád. Spolu s ním v závěsu Zaniolo a Pellegrini. Berna se mi tam už věkově nevejde (takřka 27), ten je de facto už o generaci výše. Každopádně dalece můj nejoblíbenější hráč současnosti, což ale víš.

Reagovat
Zark

no ja sem hlavne zvedav na nas vecer... vyhoda je ze me neprekvapi snad nic, at to dopadne jakkoliv

Reagovat
Deki

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ED91

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Gimme

Bože to jsou kreténi...

Reagovat
Bayern +

Zasa Dambro zachraňuje prdel, sila fakt

Ale brankárik Cagliari slušne skazil svoj dnešný výkon pri tom góle, taký center musí zožrať.

Reagovat
Dejwa

2 rohy

Reagovat
Panděvova ofina

Jojo, dva goly po standartkách. Viva la Conte !

Reagovat
Morgue

Škoda no ten inter byl zralý na prohru

Reagovat
smazaný uživatel

ROMELU!

Reagovat
smazaný uživatel

Barella - Brozo - Sensi nejlepší možná záloha.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter IMO kvôli tomu miestnemu neznesiteľnému Juve fans total offense, teraz vyhrá do konca sezóny všetky zápasy v lige.

Reagovat
10

co to zase meleš?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ahoj, ako?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, čo je toto za zápas

Reagovat
Gimme

Reagovat
Milan.B

Mentalita vincente

Reagovat
adoxx

Jankto

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby tieto naše ťukesy, akcie, prihrávočky dnes niekto zostrihal, tak by som bol schopný dosiahnuť vrchol veľmi skoro. Pak ale príde zápas s nejakým silným súperom a zas si neprihrajú na 2 metre...

Reagovat
Alberto Aquilani

Pellegrini má dnes ten zápas, kedy vyzerá ako vylepšená verzia Francesca Tottiho. Škoda, že nabudúce bude znova pripomínať Mattea Brighiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se teda jeho výkony v letošní sezóně líbí. Loni by to na něho sedělo, nicméně letos je záloha s ním a bez něj velký rozdíl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Karsdorp prihral na gól. Dnes je to hrozne emotívne...

Reagovat
Alberto Aquilani

Zatiaľ je to také rande, kedy ti hovorí o svojom smutnom živote (Karsdorp). Uvidíme, čo z toho bude na konci, ale vreckovky mám nachystané :-)

Reagovat
10

home run

Reagovat
EXoRcIsT

Fonseca striedaj . Nech si hraci odpocinu pri takom mnozstve zapasov

Reagovat
EXoRcIsT

ci vlastne ten typek co ho zastupuje

Reagovat
M11

To je kopyto ale zlutou mu davat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl rozhodčí

Reagovat
Melchior

S Arthurem a Ramseym se mi to líbilo víc. Rabiot s Bentou se tam prostě jen motaj.. ale vzhledem k tomu, že Janov je slabej jak čaj, tak se snad nestane nic šílenýho.

Reagovat
Melchior

Bože, to je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne v lize nemůžeme mít v klidu zapas.Ten Janov zakopanej v zakopech před sestnactkou.Ja ani nemůžu rict na hrace zle slovo a prokousat se vubec ke střele přes jedenáct pajacu je proste tezky.Rychlej brej žádný neuděláme, protože k němu nemáme místo a kombinaci do golove šance je přes ten les nemozna.Snad tam nějaká tecovana střela padne.Hrozny, uz at hrajem proti tymum co chtějí hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na miesto Eriksena by sa nám hodil práve Castrovilli

Reagovat
Melchior

S těmahle týmama se dá většinou hrát až po tom, co dáme gól a oni musí zkusit dotahovat, tak snad brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase špíl

Reagovat
M11

DYBALAAAA !!!

Reagovat
Zark

PAolooo

Reagovat
Melchior

Bože, díky za ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturaro!!!

Reagovat
Zark

sturaro

Reagovat
Melchior

Tvl Janov jednou za hodinu hry přeleze půlku a naše obrana z toho udělá gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už chybí jen červená pro hráče Juve

Reagovat
Zark

rabiot je jasnej

Reagovat
Melchior

já bych si zase skoro vsadil, že nám dá Panděv gól na 2:1 v 97. minutě

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rok si to rozda o Scudetto INTER a AC.. Juve s Pirlem nenaplnuje svuj potencial.

FORZA ROSSONERI!!!

Vecer musime za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je v prdeli

Reagovat
ED91

Inter je 2. a jediný z tej špičky nebude hrať na jar európske poháre

Reagovat
EXoRcIsT

este je skoro . neodpisoval by som zatial ani juve neapol a AS

Reagovat
Yanek

Reagovat
The Krupy

Hlavne že Inter naplňuje potenciál do bodky

Reagovat
cink

1. Inter

2. Neapol

3. Juvehnus

Reagovat
Mr.Jindros

Já jsem asi tupej, ale proč teď neplatil ten gól? Ofsajd Dybaly?

Mám komentář jenom v nějakém prapodivném jazyku.

Reagovat
Melchior

Hele taky se podle opakovačky divím.

Reagovat
kaja900

Já právě nepochopil proč neplatil, ofsajd nebyl

Reagovat
kaja900

Ten druhý neuznany gól byl taky ofsajd jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Melchior

ROFL, takový ofsajd

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

To jako Dybala tím pokrcenym kolenem?!

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Cuadrado to zařídil jako mnohokrát předtím.

Reagovat
Zark

je to borec

Reagovat
ED91

Reagovat
Zark

Juan a Criss

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hloupě jim darovat gól

Reagovat
Melchior

Ví někdo, kolik z těch 78 gólů Ronalda v dresu Juve bylo z penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

To už dal tolik?

Reagovat
Melchior

Expreska z dneška píše 99Z / 77G, tak jsem vycházel z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pentle budou tak do 25 tipuju

Reagovat
Mr.Jindros

24 ze 77... čili cca 31 procent

Reagovat
Mr.Jindros

Před tímhle zápasem teda.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, to jsem měl docela přesnej odhad

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska dvě pencle tak to stouplo na 26/79 = cca 33% čili třetina.

Reagovat
Melchior

Tak by furt měl víc než 0,5 gólu na zápas ze hry. To je celkem slušný nadstandard na útočníka Serie A...

Reagovat
smazaný uživatel

kurevsky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď nezbývá než si přát vyhru Parmy

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomen ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

PENALDO

Reagovat
Melchior

V týdnu jste ho mohli vidět dvakrát a pořád nemáte dost?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole kolik má těch penalt

Reagovat
F.Torres

cca stejně jak leoš, jen k tomu přidá i něco ze hry

Navíc když jde k penaltě, tak to je jistotka, zatímco u leoše máš stažený půlky co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, popravdě ani nevím, kdy naposledy Messi nedal. Za to u Ronalda to vim moc dobře

Reagovat
F.Torres

ještě aby jsi to jako nejvěrnější fanda nevěděl

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2 zapasy, 4 penalty to se jen tak někomu nepoštěstí za celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš Imobileho?

Reagovat
smazaný uživatel

rovnou mu dejte pred zapasem kopnout 2 penalty a muze jit ve treti minute do sprch.. boze to je trapas

Reagovat
M11

Dorovnal te

Reagovat
smazaný uživatel

to me prave sere

Reagovat
smazaný uživatel

proč trapas? Tak to měl kopat Szczesny??

Zápas si neviděl, předpokládám

Reagovat
Mönchengladbach

Penaldo za korupčníky, to je prostě smrtelné kombo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, nechapu proc nesel radeji do Parmy..

Reagovat
Mr.Jindros

To jo

zkorumpovaný rozhodčí => penalty => Ronaldo promění => PROFIT

tenhle plán nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

ani ty dva idioti nad tebou

Reagovat
Melchior

Zápas o ničem. Jedna šance Janova a hodina a půl dobývání jejich branky. Pozitivem je zlepšení se ze strany Dybaly. Moratovo kouzlo ze začátku sezony je pryč. Nepřesvědčil mne Bentancur ani Chiesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragikomedie větší než my dneska.

Reagovat
Eldarion

Chiesa zatiaľ v tom Juve vyzerá ako Ansaldi za 60 mega

Reagovat
Dominator

Reagovat
EXoRcIsT

kurnik Gabbia dufam ze nic vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Parma!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Brahim je slabý

Reagovat
Eldarion

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
EXoRcIsT

Ty vole o pol chodidla nech idu do pice s celym VAR

Reagovat
FORZAMILAN

No tak nic no

Reagovat
cink

O co se? Jasněji offside? Ještě to tam máš namalované

Reagovat
EXoRcIsT

ty kokso aka je sanca trafit 2x spojnicu z dvoch po sebe iducich striel toto je zapas blbec sa nebudem cudovat ked sa neziska ani bod

Reagovat
Mihal

Zapnem to a AC slusna smola...

Reagovat
FORZAMILAN

No do piči to je smůla

Reagovat
Morgue

Dneska se zatím nic nedaří... Asi nás Interisti zakleli...

Reagovat
EXoRcIsT

3 tycka

Reagovat
Eldarion

Dosť smolný polčas (2x spojnica a 1x tyč ), je to hrateľné aj cez ten betón Parmy, ale bohužial tá kvalita chýba pri Castillejovi a Diazovi dnes, Rebic stále na hrote tak na 50%. Čim skôr nastúpi Leao a Hauge tým lepšie.

Reagovat
FORZAMILAN

Čala ...........třetí

Reagovat
Yanek

To je otázka času než nás sestřelí s brejku, pojebaní betonáři

Reagovat
Yanek

z

Reagovat
EXoRcIsT

Rebic Diaz dole Leao Hauge na plac

Reagovat
BaggioRoberto

No jo kopec smůly, ale teď jim tam stejně naje.bem tri fiky a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd hodně těsný, ale bohužel byl .. Tyčky neuvěřitelný pech, ale věřím že tam v druhé půlce určitě už něco spadne (a zůstane )

Reagovat
LesyJePan

Leao a Hauge na plac!!!

Reagovat
EXoRcIsT

Som nevedel ze Pioli cita EF

Reagovat
swatm

ten Leao vzdy vypada ze ho to nebavi

Reagovat
Yanek

Čtvrtá tyčka

Reagovat
EXoRcIsT

3x hakan ten ma dnes stastie

Reagovat
Eldarion

Toto je ale blbosť Hakan-a, dva metre od brány a chce roztrhnúť sieť

Reagovat
EXoRcIsT

toto sa presne dalo cakat 2:0 . Zapas blbec ide sa dalej

Reagovat
Eldarion

Klasika, betón, 4x tyč, Parma druhý krát pred bránou, druhý gól

Reagovat
EXoRcIsT

Theoooooooo

Reagovat
EXoRcIsT

a este k tomu gol po rohu

Reagovat
FORZAMILAN

To snad není pravda

Reagovat
EXoRcIsT

od toho golu na 1-2 je to otrasne

Reagovat
Yanek

Bennacer sval, Gabbia out. Tenhle zápas nás bude stát hodně...

Reagovat
Nuno čomes

Zranění k fotbalu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

nie ked ti uefa najebe zapas kazde 3 dni len kvoli tomu aby sa vsetko stihlo pretoze korona...

Reagovat
EXoRcIsT

Boze toto snad uz nieje pravda

Reagovat
Morgue

Všechno proti nám... Tohle tak max zremizujeme.

Reagovat
Furia Ceca

Rovnou prohrajte

Reagovat
Morgue

Vypadá to tak.. Ale naděje umírá poslední!

Reagovat
Nuno čomes

Vsechno proti nám vsechnooo

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledková příprava na 16.kolo

Reagovat
EXoRcIsT

THEOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Morgue

Joooooooooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomenulo mi to zapas s Chievom, ti tiez ani nevedeli ako nam dali 2 goly a potom to bolo len o dobijani ich brany no vcera tam bola neuveritelna smola a ak by sa nejednalo o AC ani tomu neuverim... A tie zranenia, dalo sa to ocakavat pri tak zahustenom programe. Kazdopadne ma na tom vinu aj Maldini, ktory nebol cele leto schopny priviest hrotaka ako backup za Ibru a ten fail s CB posledny den ani nespominam...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele