Primera División - preview 38. kola

30.05.2009, 09:10, aktualizováno 31.05.2009, 09:04
Previews
Sevilla dnes ještě může předskočit Atlético Madrid na třetí pozici, pokud bude bodovat v již sestupující Numancii. Souboj se strhne také o záchranu. Osasuna hostí Real Madrid a Gijón Huelvu. Betis bude chtít před vlastními fanoušky udržet soutěž v zápase proti Valladolidu, Getafe přijede do Santanderu.
Valencia CF - Athletic Bilbao  (sobota 21:00)
Valencie hostí v posledním kole letošní sezony Primera Division na stadionu Mestalla Athletic Bilbao, kterému v utkání půjde pouze o čest, naproti tomu domácímu celku jde o evropské poháry.

Netopýři po dvou prohrách na hřištích Atletika Madrid a Villarrealu přišli o možnost zahrát si v příští sezoně v Lize mistrů, na šestém místě tak budou především hájit svoji pozici v Evropské lize. Náskok na sedmé Deportivo, které hostí Barcelonu, činí dva body.

Fernando Morientes před zápasem řekl: "Doufám, že nás přijdou fanoušci podpořit ve snaze zajistit si Evropskou ligu. Nedosáhli jsme našeho hlavního cíle, kterým byla účast v Lize mistrů. Určitě je tam zklamání, ale takový je život, někdy se vyhráva a někdy ne," řekl před utkáním Fernando Morientes, jehož čeká v sobotu poslední zápas v dresu Valencie.

Třinácté Bilbao má za sebou průměrnou sezonu v lize, kde v posledních dvou utkáních prohrálo. Nejprve s Espanyolem a poté s doma s Atletikem Madrid 1:4. Záchranu v lize ale má mužstvo kouče Caparrose jistou. Baskický celek nastoupí do utkání bez zraněných Gabilonda, Murilla, Aitora Ocia a Ustaritze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.10 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Villarreal CF  (sobota 21:00)
Real Mallorca přivítá na svém stánku ONO Estadi castellónský Villarreal, pro nějž je to utkání pravdy. Žlutá ponorka může stále pomýšlet na Champions League, zároveň tu ale visí strašák v podobě šestého místa, na které by se mohla propadnout.

Klub z Baleárských ostrovů pokazil začátek soutěže, kdy okupoval chvost tabulky, ale ve druhé polovině soutěže se z něj stal dobře pracující stroj vedený ofenzivní trojicí Jurado - Arango - Aduriz. Právě tito tři borci mají velkou zásluhu na vzestupu Mallorcy, která z posledních osmi kol jen jednou jedinkrát odcházela poražena, a to v zápase se Sevillou.

Gregorio Manzano, dvaapadesátiletý kouč Mallorcy, nebude moci počítat s brankářem Dudu Aouatem, jež má problémy s kolenem, a Lionelem Scalonim. Pro dvě opory klubu je to s největší pravděpodobností derniéra v černo-červeném dresu Mallorcy. Jsou jimi pilíře ofenzivní složky hry José Manuel Jurado a Cléber Santana, oba se vracejí zpět do domovského Atlética Madrid. Zatímco Jurado má ambice přestoupit do lepšího klubu, Santana by podle zpráv z posledních týdnů velmi rád setrval.

Nechme to však době letního přestupového šílenství a v poklidu přejděme k Villarrealu. Ten se nachází ve svízelné situaci. Výhra může znamenat Ligu mistrů, prohra také podstoupení páté příčky konkurenční Valencii. V ideálním případě může Pellegriniho tým dosáhnout na Ligu mistrů, ale to by muselo doma selhat Atlético Madrid v zápase proti Almeríi. Proti rozjeté Mallorce, která letos již jistě skončí na deváté příčce, to bude mít Žlutá ponorka těžké, zvláště když chybí hned čtyři důležití hráči.

V sestavě se neobjeví Fabricio Fuentes, stejně jako defenzivní štít Marcos Senna, jeho záskok Ariel Ibagaza a v neposlední řadě také Guillerme Franco. Po zlomenině nohy se ovšem vrací Santi Cazorla. Jedná se o citelné ztráty, ale Villarreal má ve svých řadách hráče schopné zaskočit za zraněné opory. Motivace a vůle zvítězit bude jednoznačně na straně Villarrealu. Pomohou nebo svážou proti soupeři, který má to své nesestupové jasné?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Na tvrz Riazor patřící Deportivu La Coruňa dorazí velevážený host. Z katalánské metropole přijíždí nejlepší evropský klub sezóny 2008/2009. Tento přídomek si vysloužila a bude se jím minimálně rok pyšnit FC Barcelona.

Prezident Blaugranas Joan Laporta si hodinu ve středu před půlnocí do diáře poznamenal "Splněno". Barca bez větších potíží porazila v římském finále Ligy mistrů Manchester United, obhájce titulu, a odvezla si cenný stříbrný pohár a skalp anglického velkoklubu. Podaří se to i proti galícijskému gigantu z La Coruně?

Katalánští kouzelníci nemají o co hrát, sestava dozná mnoha změn. To Deportivo by se ještě mohlo za jisté příznivé konstelace fotbalových hvězd dostat na šestou příčku, která by znamenala účast v příštím ročníku Evropské ligy. Je k tomu potřeba zaváhání valencijských Netopýrů v klání s baskickými Lvy a výhra nad Barcelonou. V říši zvířecí by souboj pravděpodobně vyzněl lépe pro Athletic, v té fotbalové jsou favorizováni Netopýři, kteří ještě mají šanci dostat se na pátou příčku před Villarreal.

Deportivo minulý týden trochu nešťastně podlehlo Seville, jejíž branka padla z ofsajdu v devadesáté minutě. Nejtěsnější možná porážka znamenala konec nadějí na Ligu mistrů a možná i na Evropskou ligu. Co se týče absencí v dresu Super-Deporu, je jasné, že nenastoupí de Guzmán, jemuž byla rozvázána smlouva. Jinak se může Miguel Angel Lotina spolehnout na všechny muže základní jedenáctky.

Sestava Pepa Guardioly je nepředvídatelná, avšak dá se předpokládat, že nenastoupí Thierry Henry, jenž bude doléčovat zranění z předešlých týdnů. Asi nenastoupí i hvězdy Andrés Iniesta, kterého trápí zatím blíže nespecifikované zranění, a Lionel Messi, který bude po náročném zápřahu odpočívat. Naopak Samuel Eto'o se jistojistě pokusí dát nějakou branku, aby ještě prohnal Diega Forlána v boji o trofej Pichichi. Katalánský tábor žádná zranění nehlásí.

Dá se předpokládat, že nastoupí záložní jedenáctka sestavená z hráčů, kteří zas tak pravidelně nehrají, jako tomu bylo v předchozích ligových, nutno dodat, že nepovedených, zápasech. Proto má Depor nebývalou šanci zabodovat, ba možná i zvítězit. Podaří-li se mu to, budeme vědět dnes v podvečer.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.55 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - UD Almería  (sobota 21:00)
Atlético hraje o potvrzení účasti v nadcházejícím ročníku Ligy mistrů. Domácím stačí jediný bod, jímž by nadobro odsoudili vehementně se dotírající Villarreal k Evropské lize.

Rojiblancos v posledních týdnech excelovali a připsali si cenná a v otázce postupu do Champions League i důležitá vítězství. V posledním kole potvrdil výběr Abela Resina výhru nad Valencií v Bilbau, kde rozmačkal nebránící se baskické lvy v poměru 4:1.

Tygří podíl na návratu Atlética na výsluní má Diego Forlán, jednou nohou nazutý do Zlaté kopačky pro nejlepšího evropského kanonýra a jednou rukou držící Pichichiho trofej. Možnému předávání bude přihlížet muž, který tuto trofej držel v dlaních pětkrát - Pentapichichi Hugo Sánchez. Nynější kouč Almeríe se pravděpodobně rozloučí s ofenzivním klenotem mužstva, vybroušeným diamantem Álvarem Negredem.

Pojďme k absencím. Výběr Atlética Madrid skýtá dvě. Bude chybět portugalský kouzelník Simao a Éver Banega. Resina těší návrat Antonia Lopéze, který scházel. Pravdou je, že jej Ujfaluši dokázal velmi dobře nahradit. Almeríi ve snaze uspět na stadionu Vicente Calderóna nepomohou útočníci Uche Kalu a Esteban Solari, obránce Juanito a zraněný záložník Corona.

Pakliže Diego Forlán vstřelí dvě branky, bude mít neskutečný průměr jedné branky na ligové utkání. Podaří se mu tento husarský kousek? Udrží Atléti svou pozici?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.85 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Numancia - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Numancia mává na rozloučenou La Lize. Sympatický sórijský trpaslík mezi fotbalovými kluby ve Španělsku se nedokázal i přes velké odhodlání udržet. V posledním zápase přivítají Numancijští na Los Parajitos třetí mužstvo letošního ročníku, mužstvo Sevilly.

Sevilla si třetí místo pojistila minulý týden v zápase s Deportivem La Coruňa, když rozhodla v samém závěru utkání brankou Perrotiho. Tento mladík je příjemným překvapením letošního ročníku, to neplatí o nejlepším střelci Frédéricu Kanoutém, jenž je již osvědčenou zbraní Rojiblancos.

Numancia sice před dvěma koly pookřála, když porazila brankou Javi Barkera Recreativo Huelva, čímž jej odsunula na chvost tabulky. Záchrana zela ve vzduchu, jenže tu zhatila prohra v Madridu, konkrétně na Colliseu Alfonza Peréze proti Getafe. V zápase proti Seville bude Numancii chybět obvyklý kapitán mužstva Palacios, kvůli zranění si nezahrají Juandra a Javi del Pino.

V zápase na Los Parajitos nebudou v dresu Sevilly účinkovat hned tři známé hvězdy zeleného plátna. Chybí nejlepší střelec Sevilly Frédéric Kanouté, doplňují ho Adriano, Aldo Duscher a Fernando Navarro.

Rozloučí se s La Ligou Numancia se ctí, a tedy i výhrou a zlepšeným výkonem? Vyjádří tím dík věrným fanouškům malého stánku Los Parajitos?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.25 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Málaga CF  (neděle 17:00)
RCD Espaynol zažívá velké loučení, ale ne se španělskou nejvyšší soutěží, jak by se ještě před mnoha týdny mohlo zdát, ale s monumentálním Montjuicem. K derniéře byla losem přizvána andaluská Málaga.

Oba týmy prožívají klid a pohodu. Zatímco domácí se po několika perných měsících zachránili a nyní jsou od sestupu na hony vzdáleni, Málaga si užívá krásné sezóny zakončené umístěním v nejlepší osmičce španělské nejvyšší soutěže. V dnešním zápase ale nebude výběr Antonia Taipy favoritem. Tento přídomek patří Espanyolu, který má fantastickou fazónu, válcuje jednoho soupeře za druhým a neprohrává. Podíváme-li se na statistiky, Espanyol z posledních deseti střetnutí jen dvakrát prohrál, jednou remizoval a v ostatních utkáních zvítězil, přičemž hnedle šestkrát udržel čisté konto.

O Málaze toho bylo napsáno již mnoho, rekapitulovat její situaci po návratu do nejvyšší soutěže je bezpředmětné, neboť letošní sezóna byla v jejím podání jako z říše snů a pohádek. Svou cestu však nedokázali andaluští fotbalisté zakončit postupem do Evropské ligy. Týdny na tuto metu sahali, leč výkony v závěru sezóny odsoudili Taipův celek k osmé, při troše štěstí i sedmé příčce v tabulce.

Co se týče absencí, Espanyolu schází vykartovaný Ivan Alonso a samozřejmě Steve Finnan. Na modrobílé straně bude scházet Fabiano Rossato kvůli zranění. Espanyol věří, že se rozloučí s Montjuicem vítězstvím. Podaří se mu to?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Madrid  (neděle 19:00)
Poslední kolo španělské La Ligy svede dva soupeře z protipólů tabulky, prvnímu jde o všechno, druhému o nic. Domácí Osasuna se rve o záchranu, hostující Real má zajištěné druhé místo a hraje pouze o čest.

Tři body. To je cíl Osasuny pro poslední dějství španělské nejvyšší soutěže. Cílem Realu je neprohrát popáté v řadě a důstojně ukončit stávající sezónu. Trenér domácích a bývalá legenda Realu Camacho vrhne do poslední bitvy své nejlepší "vojáky". Jeho protějšek, Juande Ramos, dá však patrně příležitost náhradníkům. Za ním stojí i úspěšná bilance, jelikož Bílý balet vyhrál s Osasunou posledních pět utkání.

Kormidelník navarrských Camacho nevěří, že Real utkání vypustí. Pro devadesát minut, které dělí pamplonské od spásy či zkázy bude postrádat Delporteho, který nevyléčil své zranění. K dispozici budou naopak Pandiani, Nekounam a Azpilicueta. S největší pravděpodobností se tak bude opakovat stejná jedenáctka jako ta, která dokázala zvítězit v Barceloně.

Chytat bude Ricardo, před ním se postaví obranná čtveřice Monreal, Cruchaga, Miguel Flaňo a Azpilicueta. Střed zálohy bude mít na povel dvojice Nekounam - Puňal, na křídlech budou hrát Juanfran a český reprezentant Plašil, spojku si zahraje Masoud, na hrotu se bude bít osamocený Pandiani.

Real dorazí do hlavního města Navarry bez řady opor. Chybět budou Sergio Ramos, Cannavaro, Sneijder, Gago, Guti, Heinze a Dudek. Proto Juande Ramos musí nasadit řadu náhradníků.

Poslední zápas sezóny odchytá zřejmě i tentokrát Casillas za hodně improvizovanou obranou ve složení Torres, Velayos, Metzelder a Salgado. Lass s Parejem se postarají o tvorbu hry a Van der Vaart s Robbenem budou útočit po křídlech. V útoku se zřejmě naposled v dresu Realu objeví Saviola, doplněný kapitánem Raúlem.

Utkání na stadionu Reyno de Navarra zahájí v 19.00 CET hvizd rozhodčího Teixeira Vitienese.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 4.00 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Getafe CF  (neděle 19:00)
O záchranu bojující Getafe cestuje v posledním kole Primera Division na půdu Santanderu, kterému v utkání o nic nepůjde.

Racing si po dvou výhrách v řadě zajistil prvoligovou účast i pro příští ročník, nejprve celek Lopeze Muňize porazil Valladolid, a o týden později si poradil s Huelvou. Na jedenáctém místě má Santander náskok pěti bodů na sestupové pozice. Lopez Muňiz před utkáním řekl: "Jsem si jist, že oba týmy dají do utkání všechno a budou chtít vyhrát. Oni budou chtít vyhrát, aby se vyhli sestupu, a my chceme skončit výše v tabulce."

Getafe na patnáctém místě čeká ještě tvrdý boj za záchranu. I přesto, že madridský celek v posledních třech utkáních získal sedm bodů, má náskok na sestupové pozice pouze jednobodový. "Myslím, že to bude obtížné pro každého, bude to dlouhý večer pro nás všechny. Doufám, že moji hráči zahrají jako v posledních třech utkáních, " řekl před utkáním kouč Michel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.10 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sporting Gijón - Recreativo Huelva  (neděle 19:00)
Utkání pravdy. I tak lze bez okolků označit toto fotbalové klání mezi výběry Sportingu Gijón a Recreativa Huelva. Tři body znamenají pro domácí záchranu, hosté mají černého Petra jistého.

Zdálo se, že je nováček letošního ročníku z Gijónu na nejlepší cestě sestoupit z nejvyšší soutěže. Obdivuhodnou sérii porážek uťala červenobílá družina v pravý čas, neboť v posledních dvou kolech zabrala a porazila nejprve Málagu, a poté v záchranářském duelu Valladolid, vždy týmž rozdílem 2:1. Důležitá byla zejména výhra ve Valladolidu, neboť jej rázem Preciadovi muži dostali do role dalšího z aspirantů na sestup. Těch se před posledním kolem sešlo hned pět - náš Sporting, zmiňovaný Valladolid, jež bude hrát s ohroženým Betisem, Osasuna a v neposlední řadě také Getafe.

Recreativo přijíždí na El Molinón oslabeno o několik důležitých hráčů včetně opor Adriána Colungy a Javiho Camuňase, jejich start je nepravděpodobný. Její forma z posledních měsíců je navíc dosti chabá, ba tristní. Níže uvedené statistiky mi dávají za pravdu a potvrzují, že je Recreativo na poslední příčce zcela po právu.

Krom dvou uvedených fotbalistů bude trenér Lucas Alcaraz postrádat vykartované Casada a Lamase. Chybí též zranění Aitor, Zahinos, Bouzon, Pablo Oliveira a César Arzo. To Manuel Preciado může spočítat absence na prstech nešikovného řezníka - schází jen Matabuena, jehož trápí zranění.

Pro Sporting Gijón jsou to takřka ideální podmínky. Tři body by znamenaly spásnou a překvapivou záchranu, v níž se již přestalo dařit. Podaří se Preciadovým mužům poslední krok?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 5.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Valladolid  (neděle 19:00)
V duelu mezi Realem Betis a Realem Valladolid půjde obou celkům o záchranu. Pokud chtějí mít domácí hráči jistotu udržení prvoligové příslušnosti bez ohledu na ostatní výsledky, musejí vyhrát. Na druhé straně barikády se spokojí s remízou. I tak se mohou fanoušci těšit na tvrdou bitvu, kde půjde skutečně o vše.

Výhodnější pozici mají před tímto duelem hosté z Valladolidu, kteří jsou od osmnáctého Gijónu vzdáleni na rozdíl dvou bodů, a tudíž body jim bude plně stačit nerozhodný výsledek. V případě výhry by se ale mohli posunout tabulkou směrem vzhůru, což pochopitelně není k zahození. Jenže na zisk tří bodů čekají už od poloviny března, konkrétně deset zápasů. I přesto ale panuje v táboře Valladolidu poměrně dobrá nálada. "Musíme hrát s radostí a pokusit se předvést dobrý výkon, potom přijdou i dobré výsledky," prohlásil kouč Jose Mendilibar

Betis má nůž na krku. Dá se totiž očekávat, že Osasuna, která hraje s Realem Madrid, i Gijón, jenž přivítá Huelvu, zápasy zvládnou, jelikož jejich soupeřům už o nic podstatného nejde. Pokud by tedy oba týmy vyhráli, propadnul by se sevillský celek v případě prohry na sestupovou osmnáctou pozici. Na závěr sezóny se ovšem Betis rozehrál a poté co porazil Almeríi, uhrál v minulém kole remízu na půdě Málagy.

Záložník Achille Emana, nejlepší střelec týmu a jeden z nejvytěžovanějších hráčů, doufá také ve velkou podporu diváků, kteří by měli na stadiónu Manuela Ruize de Lopera vytvořit pořádnou atmosféru. Očekává se vyprodáno, tedy rovných 56 000 příznivců. "Těším se na tu atmosféru ještě před zápasem. Bylo by dobré, kdyby diváci přišli na stadión se čtyřicetiminutovým předstihem a nahnali hráčům Valladolidu strach," naznačil ideální plán kamerunský reprezentant.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.45 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona372755104:3486
2.Real Madrid37253982:5078
3.Sevilla FC372071052:3967
4.Atlético Madrid371971177:5764
5.Villarreal CF371711958:5262
6.Valencia CF371781266:5459
7.Deportivo La Coruña371691247:4657
8.Málaga CF3715101255:5655
9.RCD Mallorca371491451:5751
10.UD Almería371371745:5846
11.Racing Santander371291648:4745
12.Espanyol Barcelona3711111543:4944
13.Athletic Bilbao371281747:6044
14.Real Valladolid371261945:5742
15.Getafe CF3710111649:5541
16.Real Betis3710111650:5741
17.CA Osasuna379131539:4640
18.Sporting Gijón371312345:7840
19.CD Numancia371052238:6735
20.Recreativo Huelva37892033:5533

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (67)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak doufám v aspoň vítězné loučení se sezonou Bilbau o nic nejde, tak by to mohl být snad pohodový mač. I když my dokážem udělat drámo z jakéhokoliv zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám pohodový... poslední tři nebo čtyři zápasy jste s náma prohráli a toho vyučování evidentně ještě nebylo dost.

A je to Athletic Club, nikoliv Bilbo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to si ty co ses tu nedávno rozčiloval jak lidi píšou Bilbao a že to je nesprávný označení Tak to se ti omlouvám a budu se snažit psát aspoň Atletik

Koukám že máš pravdu, poslední čtyři zápasy vaše výhra a předtím remíza. Takže pro VCF proti vám 5 zápasů bez výhry No co se dá dělat, holt navážeme na 23. dubna 2006 (sakra to už je doba )!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to jsem já

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ti brat zasluhy, ale mam pocit ze jsem to byl ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, já taky snad dokonce minulej týden

Reagovat
smazaný uživatel

A se snaží zajistit, aby bylo všude napsáno Athletic Club a ne Athletic Bilbao? Mám tedy taky trošku zásluh.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic Bilbao je jeste v poradku jsem alergickej hlavne na "Bilbao"

Reagovat
Xavi

Jen škoda, že nehraje Barca poslední zápas doma.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň to v případě prohry tak moc nenaštve ... i když myslím, že dneska Barca nějakej ten bod uhraje, přece nebude chtít končit tak pěknou sezónu takovejma nevýraznejma výsledkama

Reagovat
smazaný uživatel

nikto si to pamatat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

pár těch co na Barcelonu vsadili i po zisku titulu na to nejspíš dlouho nezapomene

Reagovat
homeles8

pff... Osasuna to má teda pěkně blbý

Reagovat
ronaldinho_10

Nemám - proti Realu podle mě vyhraje a je zachráněná... Jeden z dvojice Betis-Valladilid skončí v tom případě jistě za ní...

Reagovat
ronaldinho_10

* nemá

Reagovat
Lorcan

Atletico do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil sem na La Corunu,myslím si,že za ten kurs je to tutovka

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

skoro vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jseš fakt frajer. Piš sem svoje sázky dřív před zápasem, ať stihnu vsadit jinak. Ty jseš sázkařský antiSibila ...

Reagovat
blaugrana

Diego by si mohol v buducej sezone zstrielat aj v barcelonskom drese a mozno sa tak aj stane

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno jak to skončí hlavně at dá Barca 4 goly - nejlépe at dá všechny Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

příští sezonu,ale dnes odjede s prázdnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já to vím a vsadil!

Reagovat
madridcan

aj keby dal-pochybujem,ze Forlan bude stagnovat

Reagovat
smazaný uživatel

prdlajz, zlata kopacka uz je forlanova

Reagovat
smazaný uživatel

A zaslouženě, akorát za tu příšernou simulaci minulet týden by zasloužil ppověsit za *** do průvanu.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, trochu to prifilmoval

Reagovat
smazaný uživatel

trochu???

http://img36.imageshack.us/img36/1553/1218cut2new.gif

to je Gilardinovina nejhrubsiho zrna

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem za to trochu dal:

ano, bylo to jasne nafilmovane, byl to hnus, nemam to rad a nejsem za to rad, co k tomu jeste dodat?

Reagovat
smazaný uživatel

no v béčkovém složení dá čtyři góly asi těžko

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dukam vo vyhru Villarrealu a vyhru Almerie a všetko bude OK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme los colchoneros, staci jeden bodik a LM je doma, uz to nemuzeme po tom skvelem finisi pustit

Reagovat
smazaný uživatel

atletico jede

VAMOS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORLAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o sem rád že to zaokrouhlil na tu 30

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem rad, ze to diego zaokrouhlil na tech 32

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze Getafe to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že Betis zostúpi a Real musí poraziť Pamplonu HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem ti do toho nejako kecať, ale ak Real porazí Pamplonu, tak Betis zostúpiť nemôže .

Reagovat
smazaný uživatel

aha vlastne ano..dík za upozornenie

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna vyhrat, snad se zadari

taky bych pral zachranu Valladolidu

Reagovat
smazaný uživatel

mluvis mi z duse

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať Valladolid klidně sestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti nim? takovej nekonfliktni tym

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fandim osasune, valladolidu a gijonu, preji si sestup betisu a getafe

skoda jen, ze ani prohra sevilly by nam uz nezarucila treti flek, stejne je ta prohra vice nez nerealna

Reagovat
smazaný uživatel

vida, mame stejne sestupovy favority...musim rict ze tyhla dva kluby bych videl spadnout moc rad, skoda ze uz Numantzia nema sanci se udrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne Oliveira se S. Garciou maj zaklinaci efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky me numancia mrzi, ale s tim, co letos vetsinu casu hrala, ukazala, ze do ty prvni ligy uplne nepatri, naproti tomu osasuna tam jasne patri a ne do sestupoveho pasma, stejne tak valladolid a gijon jsou hrozni sympataci

Reagovat
smazaný uživatel

tak Numancia hrala vyborne, ale vetsinou jen doma kde dokazala dostat pod tlak a porazit prakticky kohokoliv...venku se ukazalo ze kdyz takovej skromnej tym nema za sebou svoje nadseny fans, moc toho neuhraje....Sporting, ac trochu vetsi klub, hral podobnej hurastyl (tj. zadny hluboky defenzivni myslenky ) jen mel trochu vic stesti...letos se udrzi, ale moc dlouhodobe to nevidim...

Pucela je podle me trochu jina story, ti hrali pekne a celkem vyrovnane vetsinu sezony a mam trochu pocit ze ten zaver podcenili a dneska by na to mohli doplatit doufam ze na Betisu aspon uplichtej, to jim staci

Reagovat
smazaný uživatel

valladolid me hrozne nemile prekvapil, celou dobu hrali vcelku nahore, kolem 8. mista a pak najednou hrozne spadli. gijon taky nemyslim, ze se udrzi dlouhodobe, hraji sice moc sympaticky a byli takovym peknym zpestrenim, ale druha sezona byva pro novacka vzdycky tezsi nez ta prvni a pokud vubec nejaka ta druha bude, tak to s nima moc ruzove nevidim. numancii jsem parkrat videl, doma pekny, taky tam porazili barcu, ale venku hruza hruzouci...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tak byli prohozený Betis Sevilla a FC Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

vubec, kdyby tak byli prohozeni fc sevilla s temer jakymkoliv klubem (nemam je opravdu rad), nahore by se mi libil treba athletic, asi jsem v tomhle dost konzervativni a vyznavac starych hodnot

Reagovat
smazaný uživatel

nebo treba taky depor

Reagovat
madridcan

Garcia vyzera na tej fotke akoby spieval nejaku operu

Reagovat
smazaný uživatel

spis jak kdyby kdyby se modlil k allahovi...allahu, dej nam vlahu

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec ani to vzyvani allaha nepomohlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele