Primera Division - preview 36. kola

10.05.2011, 08:51, aktualizováno 11.05.2011, 10:26
Previews
Barcelona zajíždí na půdu zachráněného Levante a hodlá udělat poslední krok k titulu. V utkání důležitém pro boj o poháry se střetne Espanyol s Valencií, Villarreal hraje na půdě sestupující Almeríe, o záchranu se střetnou Hércules s Mallorcou a Real Sociedad se Zaragozou...
Levante UD - FC Barcelona  (středa 20:00)
Barcelona jede pro definitivní jistotu obhajoby titulu na půdu Levante, stačí jí bod. Domácí již jsou dávno zachráněni a vzhledem k jarní parádní formě to chvíli dokonce vypadalo v útok na evropské poháry, z toho však hned zase sešlo. Přesto už může být Levante poměrně v klidu, je dvanácté a o záchranu se poperou jiné týmy. Barca nechce oslavy oddalovat, jede si pro body.

Domácí Levante hraje v poslední době průměrně, jarní jízda skončila a přichází mírný propad tabulkou, nikoliv však na pozice znamenající sestup. Levante sbírá body převážně na domácím hřišti, kde vyhrálo tři z posledních pěti utkání, naposledy to odnesl Hércules. V posledním ligovém kole pak Levante podlehlo Athleticu na San Mamés 2:3, a to i přesto, že prohrávalo 0:3.

Barcelona hraje to, co potřebuje. Čtyřutkání s Realem asi nepřineslo mnoho radosti pro nezaujaté diváky, a tak se chtějí Blaugranas revanšovat jízdou za titulem. To se však nedaří, hosté nejspíše přepnuli na úsporný režim. To se nejlépe ukázalo o víkendu v barcelonském derby, které Barcelona vyhrála 2:0, po druhé brance však úplně přestala hrát a pustila Espanyol do hry. Náskok Barcelony činí po včerejším zápase Realu pět bodů, Katalánci však mají zápas k dobru a po jeho dohrání budou do konce soutěže zbývat dvě kola. Vzhledem k lepšímu skóre i vzájemným zápasům s Realem tedy stačí Barce bod.

Oba týmy se naposled utkaly v lednu v rámci sedmnáctého kola Primera Division, Barcelona tehdy zvítězila na domácím hřišti 2:1, když o obě branky vítězů se postaral Pedro. Levante si však před pár lety připsalo i skalp barcelonského obra, v roce 2004 zvítězilo v poháru Copa del Rey 1:0.

O motivaci má postaráno Lionel Messi, nejlepší střelec Barcelony ztrácí na Cristiana Ronalda z Realu po včerejšku již pět branek. Oba navíc mají šanci překonat střelecké rekordy La Ligy, hraje se i o Pichichi a Zlatou kopačku.

Barceloně bude v utkání chybět trojice obránců, mimo hru jsou Adriano, Gabi Milito a mladík Montoya, naopak na lavičku by se měl po zranění posadit Carles Puyol. Levante se bude muset obejít bez Del Horna, Juanla a Sergia.

"Zřejmě nikdy nemůžeme vyrovnat slavný Dream Team v počtu titulů. To však ani není mým cílem, chci si užívat každý zápas, což se mi díky této úžasné partě daří. Byl bych strašně rád, kdyby Leo (Messi) vyhrál Pichichi, momentální cíl číslo jedna se však jmenuje titul. Pro ten si jdeme již ve středu, stačí nám bod, chceme tři," připomněl Pep Guardiola slavný tým Barcelony z devadesátých let dvacátého století, jehož byl sám součástí.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran - Iborra, Xavi Torres - Valdo, Suárez, Xisco - Caicedo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdéš - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Maxwell - Xavi, Sergio Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.50 - 5.50 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Real Zaragoza  (středa 20:00)
V důležitém záchranářském souboji na sebe v rámci šestatřicátého kola La Ligy narazí šestnáctý Real Sociedad a osmnáctá Zaragoza. Oba týmy potřebují tři body jako sůl, domácí jsou jen dva body od prvního sestupového místa, které momentálně drží právě Zaragoza.

Problém obou mužstev se přitom dá postat dvěma slovy: chybí střelec! Nejlepší kanonýr Sociedadu Prieto má na svém kontě pouhých sedm zásahů, hůře je na tom jen Deportivo s Adriánem. Právě sedm gólů dal i hostující Gabi a je v tomto směru nejlepší z týmu.

"Jdeme za vítězstvím od první minuty. Potřebujeme jednu výhru, to bude k záchraně stačit. Nechceme to oddalovat a čekat, až pod námi spadne větev, proto bychom měli porazit už Zaragozu, Ta má však stejné starosti a nebude chtít prohrát, čeká nás těžký soupeř, bude to urputný boj," přesně popsal situaci kapitán domácích Xabi Prieto.

Oba týmy si před dvěma týdny připsaly obrovsky cenný skalp, domácí porazili Barcelonu, hosté zase zdolali Real Madrid. O víkendu se však na úspěch navázat nepodařilo, Sociedad podlehl Valencii, Zaragoza zase doma Osasuně.

Domácím by měl chybět jen dlouhodobě zraněný útočník Joseba Llorente, jinak nejsou hlášeny žádné ztráty. Na druhé straně barikády nemůže nastoupit Ander Herrera, ten je nejtrestanějším hráčem ligy a má tak další stopku za karty. Zranění pak jsou Contini, Lanzaro a Laguardia.

Téměř jistě se bude hrát taktický zápas, jde o všechno a technické finesy se asi čekat nedají. Mírným favoritem utkání je domácí Real Sociedad.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Martínez, Demidov, González, De la Bella - Rivas, Aranburu - Prieto, Zurutuza, Griezmann - Tamudo
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Doblas - Lanzaro, Jarošík, Silva, Paredes - Ponzio, Gabi - Lafita, Ander, Boutahar - Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.40 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Villarreal CF  (středa 20:00)
Almería přivítá Villarreal, jedná se o jediný zápas šetatřicátého kola, ve kterém již o nic nejde ani jednomu týmu. Zatímco Almería je beznadějně poslední a již nemá šanci na záchranu, Villarreal je čtvrtý a o tuto příčku již nemůže přijít.

Není to tak dávno, co se domácí pohybovali na hraně sestupové propasti, tu byli chvíli osmnáctí, tu sedmnáctí. Pak však přišel obrovský výsledkový propad a kvůli osmi prohrám v řadě čeká valencijský klub v příštím roce Segunda División. Domácí tak mohou hrát uvolněně, nezatěžuje je žádný stres.

To samé platí o Villarrealu. Ten před týdnem sie přehrál na domácím stadionu Porto 3:2, první utkání v Portugalsku však prohrál 1:5 a do finále Evropské ligy se tak podívá právě Porto. Přesto si Žlutá ponorka připsala obrovský úspěch, a to jak v podobě postupu do semifinále, tak výhrou nad bezkonkurenčním Portem, i když už nic neznamenala. To v lize se Villarrealu tolik nedaří, vzhledem k jistému čtvrtému místo šla La Liga na druhé místo co se týče důležitosti. Nebýt toho, mohli být hosté třetí, ztrácí totiž i Valencia.

"Musel by se stát zázrak, abychom neskončili čtvrtí. Stalo by se tak jen v případě, že bychom už nezískali ani bod a Atlético všechno vyhrálo. To se doufám nestane, jedeme si pro body už na půdu Almeríe," prohlásil nejlepší střelec Villarrealu Giuseppe Rossi.

"Momentálně už nemáme o co hrát, jsme jistí nestupující. To by nám však mohlo paradoxně nakopnout, nyní si můžeme hru užívat, nic nás netíží," myslí si záložník domácích Corona.

Je to neuvěřitelné, ale tento zápas je vůbec prvním v sezoně La Ligy, ve kterém budou oba celky kompletní, hlášena není ani jedna ztráta. O nic již nejde, proto by se mohl hrát pohledný fotbal plný gólů.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Diego Alves - Macedo, García, Pellerano, Luna - Juanito, Bernardello - Uche, Corona, Piatti - Ulloa
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopéz - Mario, Marchena, Musacchio, Capdevila - Cani, Valero, Bruno, Cazorla - Rossi, Nilmar
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.80 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hércules CF - RCD Mallorca  (středa 21:00)
Všechno nebo nic. Tak zní současné heslo Hérculesu, ten musí dnes bezpodmínečně zvítězit, jinak doprovodí Almeríi do druhé ligy. Soupeřem mu bude třináctá Mallorca, která by se již do bojů o záchranu zapojit neměla.

Domácí jsou na tom velmi špatně. Jediná ztráta je posílá automaticky do druhé ligy, ani v případě tří výher pak nemá Hércules zajištěnu záchranu a musí se spoléhat i na ostatní. Body však potřebuje i hostující Mallorca, která v tuto chvíli nemá klid a k definitivě setrvání v nejvyšší soutěži musí uhrát bod.

K tomu však hostům z Baleárských ostrovů nedopomůže brankářská jednička Dudu Aouate, izraelský gólman má problémy s kolenem a nuceně tak vynechá zbytek sezony. To Hércules má větší problémy s marodkou, mimo hru jsou totiž Royston Drenthe, Cristian, Francisco Farinos a Tote. K absencím mohl po minulém kole přibýt i Nelson Valdéz, tomu však byl trest za červenou kartu odpuštěn a může tak nastoupit.

"Dokud budeme mít teoretickou šanci na záchranu, nevzdáme se. Bude to obrovsky složité, věci se pro nás nevyvíjejí dobře, ale musíme bojovat. Po minulé prohře s Racingem se situace ještě zkomplikovala, o tom však už nepřemýšlíme, v hlavách máme jen Mallorcu a její porážku. Nic jiného neexistuje," prohlašuje například nejlepší střelec Hérculesu David Trezeguet, autor jedenácti ligových branek.

"Náš soupeř je na tom špatně, o to však bude tento zápas těžší. Potřebují zvítězit, my jim však nedáme body zadarmo. Jedeme si alespoň pro bod a ten získáme, nic jiného neberu," říká kouč Mallorcy Michael Laudrup.

Domácí jsou vzhledem k povinnosti vítězství favoritem zápasu, Mallorcu přecijen bota tolik netlačí. V utkání jde o všechno, Mallorca chce definitivu, Hércules hraje o naději.
Hércules CF - pravděpodobná sestava:
Calatayud - Cortés, Paz, Juanra, Peňa - Farinós, Tiago Gomes - Kiko, Nelson Valdez, Sendoa - Trezeguet
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Lux - Cendrós, Nunes, Ramis, Kevin - De Guzmán, Martí - Nsue, Aki, Pereira - Webó
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Valencia CF  (středa 21:00)
Espanyol hostí v souboji dvou celků ucházejících se o evropské poháry Valencii. Domácí se nachází na osmém místě se ztrátou čtyř bodů na šesté Atlético, to však již svůj zápas šestatřicátého kola hrálo. Valencia je třetí a o tuto pozici by ji již nemělo nic připravit. Netopýry táhne Roberto Soldado, ten dal na jaře již čtrnáct branek a dohromady jich má na svém kontě šestnáct.

Skoro to letos v La Lize vypadá, že poháry chtějí hrát jen tři týmy. První Barcelona a druhý Real, o tom asi netřeba diskutovat. Třetí Valencia sbírá body jako na běžícím pásu a již dnes si může definitivně zajistit třetí místo zaručující účast v Lize mistrů. Jenže ostatní celky ztrácejí, doprovázejí tak vzestup týmů ze spodní poloviny tabulky. Prohrává tak čtvrtý Villarreal, pátý Athletic, šesté Atlético, sedmá Sevilla s dokonce i osmý Espanyol.

Ten o víkendu nestačil v barcelonském derby na Barcelonu, které podlehl 0:2. Herně však rozhodně nepropadl, po celých devadesát minut držel s favoritem krok a vypracoval si i několik dobrých příležitostí. Předtím zase domácí porazili Athletic a zdramatizovali tak souboj o poháry.

V dresu Valencie znovu o víkendu řádil Roberto Soldado, ten dal Realu Sociedad dva góly a zařídil tak výhru svého týmu v poměru 3:0. Rozjela se také zimní posila Jonas, ten dal v posledních čtyřech zápasech tři branky. Skvěle hraji i Juan Mata, ten je se dvanácti asistencemi třetí v lize, lepší jsou už jen Özil a Messi.

"Klíčem i postupu do Evropské ligy je dnešní vítězství nad Valencií a skalp Sevilly v posledním ligovém kole. Výhoda pro nás je, že oba tyto zápasy hrajeme doma, z toho musíme těžit. Souboj o poháry bude ještě pořádně vyrovnaný, já doufám, že do něj výraznou měrou zasáhneme také my," věří kouč Espanyolu Mauricio Pochettino.

Ten však má nejrozšířenější marodku v lize, mimo hru jsou Baena, Dátolo, De la Peňa, David García, Duscher, Felipe, Forlín a Sergio! To Netopýrům chybí jediný hráč, připraven k zápasu není záložník Tino Costa.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Galán, Amat, Rodríguez, Chica - Javi Lopéz, Javi Márquez - Luís García, Verdú, Callejón - Osvaldo
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
César - Miguel, Navarro, Ricardo Costa, Mathieu - Joaquín, Topal, Banega, Mata - Soldado, Jonas
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Sevilla FC  (středa 22:00)
Vložené třicáté šesté kolo španělské Primera División uzavře souboj Osasuny se Sevillou. Domácí chytli na závěr sezony velmi dobrou formu, což se rozhodně může hodit v boji o záchranu, hosté se zase snaží o evropské poháry.

Osasuna se zvedla v pravý čas. Prohrála totiž pětkrát v řadě a vypadalo to, že se ze sestupových příček již nedokáže zvednout. Ovšem stalo se, domácí výhra nad Valencií a hlavně víkendový skalp konkurenta v boji o záchranu Zaragozy znamenaly veledůležitých šest bodů. Díky nim se Pamplona posunula na patnácté místo ligové tabulky, k definitivnímu zajištění setrvání v La Lize však Osasuna musí jednu výhru přidat.

Sevilla je osmá a i ona hraje o hodně. Po včerejší prohře Atlética a jakýmkoliv bodovým ziskem vyšvihne na příčky zajišťující evropské poháry, ještě před měsícem přitom Andalusané ztráceli deset bodů. O víkendu se však zlepšení zase trochu zadrhlo, domácí porážka s Realem 2:6 není něco, čím by se v Seville chlubili.

Spoleh však je na nejlepšího střelce Andalusanů, Alvara Negreda. Ten vstřelil již patnáct branek, za poslední měsíc má přitom průměr téměř dvou branek na zápas!

"Boj o záchranu je letos neuvěřitelně vyrovnaný. Bohužel jsme se do něj znovu zapojili i my, což je škoda, ale nedá se nic dělat. Potřebujeme ve zbývajících třech kolech jednou zvítězit, všem v klubu by se obrovsky ulevilo, kdyby se to podařilo již ve středu proti Seville," ví Lolo, obránce Osasuny, který do tohoto klubu zamířil právě ze Sevilly.

Domácím bude v důležitém utkání chybět zraněný Masoud a vykartovaní Miguel Flaňo s Nekounamem. Sevilla má dost zaplněnou marodku, na ní jsou Alexis, Martín Cáceres, Jesus Navas, Romaric, Ivan Rakitič a Guarente.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Nélson, Sergio, Lolo, Nacho Monreal - Puňal, Vadócz - Damía, Camuňas, Cejudo - Kike Sola
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Javi Varas - Sergio Sánchez, Fazio, Escudé, Dabo - Perotti, Medel, Renato, Diego Capel - Kanouté, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Athletic Bilbao  (úterý 20:00)
Ve 36. kole La Ligy přivítá Deportivo La Coruňa hráče Athletic Clubu. Domácí se budou snažit získat plný počet bodů, kterého se jim nepodařilo dosáhnout v minulém utkání s Gijónem, o vítězství se ale budou prát také Baskové, kteří se budou snažit uhájit své páté místo před dotírajícími Atléticem Madrid a Sevillou.

La Coruňa se v minulém kole dostala sama do potíží, neboť ještě v závěru zápasu s Gijónem vedla 2:1, jenže poté byla proti Deportivu odpískána penalta, ze které se David Barral nemýlil a vyrovnal na 2:2. Gijón si tak udržel svoji 9. příčku, zatímco Deportivo se propadlo do zóny sestupu na úkor Getafe.

David Barral se navíc nechal slyšet, že hráči Deportiva ho prosili, aby penaltu schválně nedal, a zajistil tak jejich týmu důležité tři body. Útočník Gijónu však jasně říká, že jediné, co chtěl udělal, bylo proměnit pokutový kop, a získat tak důležitý bod:

"Požádali mě, abych minul bránu, protože my jsme již téměř zachráněni. Je skličující sledovat, jak špatně psychicky na tom jsou týmy ze dna tabulky, kterým jde o holý krk, jenže já jim nemůžu jen tak pomáhat. Mám zodpovědnost vůči celému svému klubu, a tak jsem do penalty musel jít se stoprocentní vůlí ji proměnit."

Deportivo má nyní 39 bodů a v jednom z posledních zápasů sezóny hostí dobře hrající Athletic. V předzápasovém prohlášení se trenér Miguel Angel Lotina nechal slyšet, že nejdůležitější nyní bude pozvednout morálku hráčů:

"V zápase proti Gijónu soupeř zahrával dvě penalty, z nichž ani jedna neměla být odpískána. Ale stalo se, a tak se nyní musíme soustředit na získání důležitých bodů jinde. Je potřeba, abychom pozvedli morálku a vlastní sebedůvěru, ačkoli připouštím, že jednoduché to v této situaci vůbec nebude."

A zatímco Deportivo bojuje o holé setrvání v La Lize, Athletic nepřecházejí choutky na Evropskou ligu. Vždyť v minulém kole porazil dobře hrající Levante 3:2, a nadále si tak s 54 góly drží svoji pátou příčku.

Trenér Joaquin Caparros si v úterním zápase odbude svůj 185. zápas na lavičce Athleticu, a to právě proti svému bývalému klubu. Neskrývá, že je poctěn, že se stane třetím nejdéle působícím trenérem u kormidla klubu v historii.

"Athletic je skvělý tým a mít možnost ho trénovat po tak dlouhou dobu je pro mě veliký životní úspěch," shrnuje své nadšení Caparros.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia-Laure-Lopo-Colotto-Pablo-Rodríguez-Pérez-Andrán-Valerón-Guardado-Riki
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz-Castillo-Ekiza-José-Iraola-Martínez-Orbaiz-Muniain-López-Toquero-Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Racing Santander - Atlético Madrid  (úterý 21:00)
Ve 36. kole La Ligy se na půdě Racingu Santanderu představí hráči Atlética Madrid. Domácí jsou na 12. příčce, ale na sestupovou zónu mají náskok pouhých čtyř bodů, a tak se budou snažit zvítězit, tříbodového zisku se ale zadarmo nebudou chtít vzdát ani hosté, kteří jsou 6. a dýchají na záda Athleticu.

Trenér Atlética Madrid Quique Sánchez Flores se nechal v předzápasovém vyjádření slyšet, že věří, že má dostatečně dobrý kádr na to, aby si dokázal porazit s absencí čtyř klíčových hráčů. Obránci Luis Perea a Diego Godín totiž do úterního zápasu nebudou moci nastoupit kvůli zranění, zatímco útočník Diego Costa si odpykává trest a křídelní hráč Juanfran odcestoval za rodinou kvůli smrti svého otce.

"Je pravda, že budeme postrádat několik klíčových hráčů, ale na druhou stranu je dokážeme nahradit jinými, kteří je dokáží plnohodnotně zastoupit. Mají moji plnou důvěru a já se na jejich výkony můžu stoprocentně spolehnout," říká Flores.

Minulé kolo se madridskému celku příliš nepovedlo, neboť Atlético podlehlo doma Malaze 0:3 a nedokázalo se tak odpoutat od Sevilly, která taktéž ztratila všechny body. Flores však prohře nepřikládá žádný větší význam a snaží se dívat spíše dopředu: "Není čas zabývat se spekulacemi, zda jsme byli lepším týmem nebo horším, nyní je důležité sbírat body, skrze které se můžeme probojovat k postupu do Evropské ligy."

K tomu je potřeba umístit se do šestého místa. Hráči navíc hrají také za svého trenéra, neboť konečné výsledky rozhodnou o tom, zda Flores bude u madridského týmu pokračovat i po sezóně, či nikoliv.

Sám trenér se ale k tomuto tématu vyjadřuje negativisticky: "Tyto spekulace já nemám rád. O mé budoucnosti v klubu se může jednat v kterýkoliv následující den."

V o poznání nepříjemnější situaci je Racing Santander, který je sice na 12. příčce, ale setrvání v nejvyšší španělské soutěži ještě nemá jisté. Tým Marcelina Garcíi Torala sice v minulém kole dokázal zvítězit 3:2 nad Herculesem, nicméně trenér nabádá své hráče, ale nepolevovali ve svém výkonu:

"Stále jsme v sestupovém ohrožení, a tak není čas na klid. Právě naopak, do posledních zápasů musíme dát úplně všechno."

Toral se však v úterním zápase bude muset obejít bez Gonzala Colsy a Oscara Serrana.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo-Pinillos-Henrique-Torrejón-Cisma-Diop-Lacen-Kennedy-Munitis-Rosenberg-Dos Santos
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
De Gea-Luis-Domínguez-Ujfaluši-Valera-Tiago-Suárez-Koke-Reyes-Forlán-Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.35 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Sporting Gijón  (úterý 21:00)
Ve 36. kole La Ligy se v úterním zápase utkají týmy Malagy a Gijónu. Domácí mají v závěru sezóny formu a po sérii čtyř vítězství v řadě se ze sestupových příček dostali až na skvělé 13. místo, přičemž v případě pokoření Gijónu se již budou moci hráči radovat ze setrvání v nejvyšší španělské lize i pro příští rok. Gijón se nachází na ještě lepší pozici, je momentálně 9., ale od Malagy ho dělí pouhý jeden bod, a tak se o vítězství bude prát také, neboť nic ještě nemá zcela jisté.

Malaga v posledních kolech dokázala porazit Mallorcu, Racing Santander, Hercules a Atlético Madrid, přičemž se jí podařilo vsítit 11 gólů, zatímco obdržela pouhé dva. I díky této skvělé formě má klub z jihu Španělska 42 bodů, a okupuje tak již 13. příčku.

Záložník Enzo Maresca se před zápasem nechal slyšet, že cílem všech hráčů je porazit Sporting, aby si tak co nejdříve zajistili setrvání v La Lize, což se ještě před několika týdny zdálo téměř nemožné: "Nacházíme se nyní ve velmi dobré formě, všechno klape tak jak má, a tak všichni doufáme, že naše vítězné tažení neztroskotá na Gijónu. Chceme získat důležité tři body, což by v součtu znamenalo bodů 45 a my bychom se udrželi v La Lize."

Sporting má v tabulce o jeden bod víc než Malaga, ten ale získal až v nastaveném čase posledního zápasu s Deportivem, kdy na 2:2 vyrovnával z penalty David Barral.

Ten se navíc nechal slyšet, že hráči Deportiva ho prosili, aby penaltu schválně nedal, a zajistil tak jejich týmu důležité tři body. Útočník Gijónu však jasně řekl, že jediné, co chtěl udělal, bylo proměnit pokutový kop, a získat tak důležitý bod:

"Požádali mě, abych minul bránu, protože my jsme již téměř zachráněni. Jenže to není tak úplně pravda. Stále ještě nemůžeme mít jistotu, že tu budeme i příští sezónu, a tak nějaké darování bodů soupeři vůbec nepřipadalo v úvahu. Navíc mám zodpovědnost vůči celému svému klubu, a tak jsem do penalty musel jít se stoprocentní vůlí ji proměnit."

K zápasu s Malagou Barral dodává: "Stále potřebujeme získávat body. Ještě není nic vyhráno. Pokud chceme zamezit neočekávaným a nemilým překvapením, měli bychom úterní zápas vyhrát. Jednoduché to ale rozhodně mít nebudeme, neboť Malaga se nachází ve velmi dobré formě, a tak se nespokojí ani s remízou. Za výhrou půjdou jak oni, tak my. A já věřím, že nakonec cenné tři body připadnou nám."
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero-Gámez-Demichelis-Weligton-Eliseu-Apoňo-Recio-Fernández-Baptista-Duda-Rondón
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Pablo-Ángel-Botía-Hernández-Lora-Rivera-Eguren-Ayoze-Caces-De Las Cuevas-Barral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Getafe CF  (úterý 22:00)
La Liga spěje do finiše a na 36. kolo vyšlo "malé" madridské derby mezi Realem a Getafe. Bílý balet patrně již na titul nedosáhne, a tak se soustředí spíš na vyzkoušení nových hráčů. Naopak "los azulones" bojují o záchranu, proto dají do zápasu vše.

Realu Madrid teoreticky o nic nejde, ale kromě nových tváří má ještě v úmyslu nezklamat domácí diváky jako v utkání se Zaragozou a Barcelonou v LM a navíc chce tým pomoci Cristiano Ronaldovi v získání Zlaté kopačky a titulu Pichichi. Pokud ale domácí nebudou bodovat naplno, Barcelona už může slavit titul.

Getafe, soused Realu z jihu španělské metropole se zmítá v existenčních starostech na 16. místě bod od třetího sestupového místa. Bývalá legenda Bílého baletu a současný trenér Getafe Míchel bude mít tedy ještě o motivaci navíc. Stejné to bude i u odchovanců Miguela Torrese a Pareja. Body z hřiště městského rivala jsou pro hosty životně důležité.

Trenérovi Mourinhovi budou chybět pro zranění Gago a Khedira, pro žluté karty Sergio Ramos, zdravotní potíže vyřadily z nominace i Kaká. Odpočinku se po dlouhé době dostalo Ikeru Casillasovi. Ani Dudek není na soupisce, kam se naopak dostali brankářští odchovanci Adán, Mejías a Fernández. Vrací se i Pedro León a po karetním trestu Di María.

Chytat bude v základní jedenáctce Adán, před ním si zahraje obranná čtveřice zprava Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo a ve středu zálohy pak Xabi a Lass. Útočné kvarteto bude mít podobu Di María a Cristiano Ronaldo po stranách, Ozil na spojce a Benzema na hrotu.

Kouč Míchel nemůže počítat s Marcanem, Pedro Ríosem a Víctorem Sánchezem, kteří jsou v trestu pro žluté karty. Na soupisce se objeví po dlouhém zranění Mario. Do branky se postaví Ustari, defenzíva bude mít složení zleva Mané, Mario, Cata Díaz a Miguel Torres. Casquero a Boateng budou hrát uprostřed záložní řady, na jejich krajích Arizmendi a Manu, na spojce se představí Parejo a na špici bude působit Colunga.

Malé madridské derby začíná od 22.00 CET úvodním hvizdem Ramírez Domíngueze.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Adán - Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi, Lass - C.Ronaldo, Ozil, Di María - Benzema
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Ustari - M.Torres, C.Diaz, Mario, Mané - Boateng, Casquero - Manu, Parejo, Arizmendi - Colunga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 7.00 - 9.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona35294291:1991
2.Real Madrid35265487:3183
3.Valencia CF35206960:4266
4.Villarreal CF351871053:4061
5.Athletic Bilbao351731555:5154
6.Atlético Madrid351571355:4752
7.Sevilla FC351571354:5552
8.Espanyol Barcelona351531742:4948
9.Sporting Gijón3510131233:3943
10.Levante UD351271639:4943
11.RCD Mallorca351271635:4743
12.Racing Santander3511101437:5143
13.Málaga CF351261750:6442
14.CA Osasuna351181641:4241
15.Real Sociedad351322045:6141
16.Getafe CF351171746:5540
17.Real Zaragoza351091636:5039
18.Deportivo La Coruña359121429:4439
19.Hércules CF35962033:5633
20.UD Almería355111932:6126

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (573)

Přidat komentář
One-Real

Mejías dvojka

Reagovat
Logan

Kaka Parejo Benzema Adan a Mejias

HALA MADRID !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska první samostatný mečbol. Bylo by lepší ho využít. Chybí bod. Aspoň se Fňukny nebudou trápit a můžou se soustředit na příští sezonu, ve které nám to ZASE nandají

Reagovat
stas87

a co ked vam to NAOZAJ nandaji?...

Reagovat
smazaný uživatel

To se samozřejmě může stát. Jak říkají Slováci - treba motyka vystrelí. Nakonec, kdyby to nepřišlo, tak mám pocit, že minimálně jednomu místnímu bílému senilovi finálně přeskočí. A za to zase nějaký sport netojí, že jo ...

Reagovat
Kily

neklátil ti yarda někoho z rodiny?

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, že tam mají prokazatelnou demenci u jednoho člena, tak bych se toho ani neodvážil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná snaha, ale pozornější pozorovatel si všimne. Já na to jdu přímo z očí do očí, ty pomlouváš jakoby za zádama. Co je lepší, ať si udělá obrázek sám.

Reagovat
smazaný uživatel

on,lebo fandi Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněte tomu pánovi, že na něj prostě reagovat nebudu, protože si nemám co říct s člověkem, který neumí držet vlastní slovo, plní vše okolo sebe negativismem, vyvolává záměrně hádky, má černobílé a zároveň zaslepené vidění světa a chová se jako zakomplexovaný rádobychytrý a rádobyupřímný primitiv (alespoń v diskusi). Hala Madrid!

Mimochodem za to osočení si může sám, vzešlo z jeho tupé provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

znovu chování haranta ze školky. Znovu naprosto bezduchý pamflet bez jakéhokoliv argumentu. Prostě se nezměníš.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze ty mu nemas co vycitat A vacsinu co spomenul,tak tak sa javis v diskusii.Neviem aky si osobne,ale napriklad to mas ako u Dolara.Ako ho tu riesite a podobne veci,ale co ho mam na FB,tak je to podla mna v pohode chalan Takze mozno aj ty si navonok typek(naschval som nedal velke T ) ale tu je to niekedy hrozne.Aj keby si niekoho nazor vzdy respektoval a raz by ti povedal,ze sa mas spamatat,tak naraz obratis kabat a zacnes sa vysmievat,ze jeho nazor ta nikdy netrapil

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, on je pan nedotknutelný, který fandí nedotknutelnému klubu a každý kdo proti jednomu z nich něco řekne křivého, tak se stane cílem jeho ... Ale třeba to má někde těžké, tak mu to tolerujme

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne. Ale nenechám si od něj bez odezvy nadávat do "dementa", "ještě většího debila" atd. Yarda ví

Reagovat
stas87

pametaj si ze slova sa obcas vrati ako bumerang bolo to od teba zbytocne a pride mi ze aj velkohube...

Reagovat
smazaný uživatel

Furt a furt musíš valit..co ty seš za člověka???

Reagovat
smazaný uživatel

"valit?"

Letos jsme od bílého takyklubu z Madridu měli možnost vidět:

- namistrovaných řečí, ale to je už od nich klasika. Oni jsou "nejlepší", ikdyž už nejsou vlastně nejlepší.

- nařčení z dopingu barcelonských hráčů. Real apeluje na španělský svaz, aby dělala častější dopingové zkoušky u barcelonských hráčů. Kauza dopadla tak, že radiostanice, která o údajném dopingu barcelonských informovala, se musela omluvit a Barcelona ji u civilního soudu zažalovala pro pomluvu o cca 7 mega euro. Jak to dopadlo, to už nevím. Možná se teprv bude projednávat. Trest pro Real pochopitelně žádný. Oni byli jen přicmrndávači z druhé řady. Špinavou práci za ně odvedlo to rádio.

- stěžování si na sudí ze strany Realu, čímž se pokusili vyvíjet na sudí jednoznačný tlak. To vše při tom, že má Real takovou penaltovou bilanci, jakou ji má - 10 pro, 3 proti. Neuvěřitelné pokrytectví

- stěžování si na rozpis zápasů, ač ten byl podobný jak u nich tak u Barci.

- stěžování si na to, že hrají často až po Barceloně a tím se dostávají pod ještě větší tlak

- stěžování si na to, že hrávají až ve 22:00

- stěžování si na to, že španělský svaz pomáhá Barceloně k vítězstvím, tzv. Villarato (ano, to, jak moc svaz nadržuje Barceloně jsme měli možnost vidět v té špíně, co se stala před zápasem v Pamploně. Jen pro ty, kteří nevědí - Barcelona měla se svazem vyjednaný odklad utkání na neděli, ale něco se na svazu změnilo a v 15:00 v sobotu bylo Barceloně sděleno, že hraje normálně ve 20:00 v sobotu a pokud se nedostaví do (myslím) 40ti minut po začátku, bude zápas kontumován ve prospěch Osasuny. Takže 5 hodin na přesun z Barcelony do Pamplony v době, kdy panovala na silnicích sněhová kalamita a úřady doporučovali lidem nevyjíždět ...)

- stěžování si na to, že UEFA pomáhá Barceloně k vítězstvím

- stěžování si na to, že má Barcelona protekci dost možná proto, že nosí na dresech logo UNICEFu

- prasení ve vzájemných zápasech ...

Jseš si jist, že po tomhle všem jsem já ten, který "valí"?

Reagovat
smazaný uživatel

Královský klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no,ale já se tady bavím o tobě jako fandovi. A když už to tady tak všechno vypisuješ..je snad někde napsaný,že někdo z Realu prohlásil,že to Barceloně nandá? Tohle jsou všechno věci,co se dějou okolo těhle vypjatých zápasů a třeba i tím je El Classico tak výjimečný,i když je fakt,že těch stížností je mraka,i tak se mi to líbí,patří to k tomu.

Příjde mi,že to sem píšeš jenom kvůli tomu,abys vyprovokovával další a další hádky,mám rád diskuze,ale né trapný vykřikování,když už je dávno po boji. Ale aspon děláš hezkou reklamu fandům Barci,to se musí nechat...

Reagovat
Rssa

Prvně napíšeš, že se ti libí, když je to vypjaté a stížností je "mraka" a pak napíšeš, že trapný vykřikování ne. Tak se rozhodni. Protože právě to trapné vykřikování Mr. Porqué dělá a dělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mr.Porqué ale dokáže ocenit kvalitu soupeře.

A navíc jsem to myslel na něj jak na fanouška,ne na háče,trenéry a celej realizační tým. Protože kdyby byl každej hráč Barci jako on,tak nebudou nikdy 3krát po sobě mistři PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Porqué nedokáže ocenit kvalitu soupeře. Převážná část těch odrážek, který jsem ti vypsal, byly z hlavy právě Fňukýna. To on neunesl, že prostě ani on nedokáže porazit Barcelonu na hřišti a vymýšlel a konspiroval, čím vším by mohlo být, že je Barcelona zase před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jak ty to víš?? pokud vím,tak Mou si stěžoval pouze na rozhodčí a to,jak UEFA prosazuje Barcu. Nebo máš interní informace?

Když už jsme u toho,s těma rozhodčíma nebyl daleko od pravdy..ale to je zase debata na x let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to, že příští sezonu už to přijde, tu čtu rok co rok.

Reagovat
smazaný uživatel

nechce sa mi momentalne robit podobne pomlcky k barcelone.Za vsetko hadam staci,ze vase heslo uz je totalne v prdeli.Tak ako cely svet videl nas,tak videl aj vas.Kazdy si spravil nazor k vam a co citam diskusie hore dole,reakcie medii a v diskusii pod nimi a FB veci,tak negativne.Respekt a uznanie je v prdeli.A to ani nechcem vediet ako sa toto vsetko bude riesit,keby ste vyhrali LM.Ale zas na druhej strane-prezili ste Chelsea,prezijete aj toto.Ked uz Lampard pise iste veci na twiteri o Barcelone a praje Manchestru,tak to je co povedat

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

tak schválně. Napiš alespoň pár odrážek o Barceloně. Kromě toho dvojzápasu, který se zvrhl z obou stran, nemáš v ruce nic. Byl bych zvědav, jestli bys vypsal alespoň pár drobností, které by se nedaly vyvrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si zadelil ,,Okrem toho dvojzapasu" Este si povyberaj co nemam spomenut.Ci staci len ten dvojzapas?Na zaciatku pisem,ze to nebudem riesit,robim tu aj ine veci a z hlavy to pisat nebudem,lebo co keby som nieco nespomenul?Celkovo neviem,ze ci ma zmysel stale sa vrtat v hovne a riesit to dookola.Vzdy si nieco najdete zaco mate svoj drbnuty klub lepsi ako nas.Ci uz sme vyhrali titul so 17 bodovym naskokom,ci naskokom o skore,ci sme vyhrali nad vami kopu.Tak vzdy to bolo stastie,rozhodca alebo to,ze vy ste nam to nechali a podobne smiesne argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

*Copu samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

a len tak mimochodom.Pri viacerych veciach si mohol do jednej pomlcky dat slovo Mourinho a bolo by to hotovo.Keby,ze sa niekto nevyzna v La lige,tak povie,ze to robi cely Real...A niektore veci su skreslene

Reagovat
smazaný uživatel

normalne mi ta je luto..a nenapadlo ta ze nieco z toho moze byt aj vymysel medii a podobne veci??..ze sa ti to aj chce sa tu robit dolezity..mne osobne to je vsetko jedno co sa stalo je to len sport ci uz bol poskodeny real alebo barcelona a tak z toho nic nemas ale mozno ti to robi dobre a na tvojom mieste by som sa hanbil za to co predviedli niektori hraci barcelony ked jej tak fandis...treba si to priznat ze mali byt potrestani...a nauc sa respektovat druhych

Reagovat
smazaný uživatel

Real svoje béčko porazí, to je jasné, snad nedá Ronaldo víc než jeden gol, at ho ještě Messi dožene

Zítra Levante sestřelíme a titul bude náš, již potřetí v řadě!!!

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

snad mi nebude smazán i tenhle příspěvek...

Reagovat
DreamTeam

No docela odvazne typy.. sama dvojka

Reagovat
DreamTeam

tipy

Reagovat
Kily

co je na tom špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Real by mohl svoje béčko podržet, ale že by rovnou třema body? to si nemyslím.

Athletic to bude mít na Riazoru těžký. Otázka je, co s Deporem udělá zápas v Gijonu, kde byli nejspíš obrány o 2 body pentlí, která nebyla a další pentlí v 96. minutě. To jsou hrozný rány do psychiky už tak nalomenýho Deporu. Každopádně bych tam tu 2ku nedal.

Málaga - Sporting je jasná jedna. Za 1,7 jsou to prachy zdarma. Kouknu na bwin, kolik mi daj a tenhle mač naložím.

Racing je doma hodně silnej. Atleti teďka dostali 3ku doma od Málagy. Ti asi nebudou úplně v pohodě. Ale je fakt, že Racingu už o moc nejde. Potřebují na jistotu jeden bod, ale dost možná se zachrání i bez něj. Každopádně bych tady dal nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga jsou labilové, za 1,7 to nestojí..

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga má divný výsledky. Asi nejdivnější. Ale za 1,7 to stojí. Dokonce uvažuju o handicapu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je potíž těch oblíbených týmů, člověk by na ně nakládal a nakládal s vědomím, že zná sílu týmu, která je ale přeceněna zkresleným pohledem na tým

sporting může hrát v klídku, to je hodně zrádný, můžou se na to vyprdnout, ale taky můžou hrát jako ve svojí první sezoně, kdy do toho šli s tím, že se předvedou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že zrovna u Málagy je nějaké argumentování formou házením hrachu na zeď, protože oni dokáží předvést velký výkyvy, ale přesto to zkusím. Doma sice jsou předposlední v lize, ale posledních 7 mačů doma 4 výhry, 2 plichty, 1 prohra. Navíc mají formu dobrou i venku. Za posledních 8 zápasů 6 v, 1 r, 1 p. To je hodně dobrá bilance. Ikdyž je to bilance Málagy, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je slušná forma, myslel jsem, že jsou na tom hůř..

ještě mi něco říká, že Zara udělá Socky, ale to už by byla úplně ruská ruleta

Reagovat
smazaný uživatel

tak u zápasu na Anoetě je asi fakt lepší se vyhnout oboukem a radši si podat Sportku.

Reagovat
Kily

ne tohle, typy vs. tipy

Reagovat
smazaný uživatel

např. typ("druh") člověka vs. tip na výsledek, dva odlišné významy..

Reagovat
Kily

hmm, pravda, asi je po těch hnusech, co musím víkend co víkend opravovat, moje rezistence snížena na tak nízkou hodnotu, že mi na slově typy v tomhle případě nepřijde nic špatného

Reagovat
smazaný uživatel

taky pozoruju, že mi to sledování diskuzí tady solidně ničí (asi nejen) psaný projev, naštěstí to občas kompenzuju skripty prof. Šmajse, ke kterým si musím brát slovník cizích slov

Reagovat
Xavi

Jj. taky jsem si říkal.

Reagovat
Xavi

Ta zajmavost s Barralem stačila jednou ne?

Každopádně Depor tři body a Getafe tam kam patří, takže dneska mně ani výhra Realu Madrid nebude vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych být na místě Barrala a rozhodovat se. Popravdě nevím, jak bych se zachoval.

Reagovat
Xavi

Tak Sporting taky nemá body na rozdávání, navíc s přímým konkurentem...

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting je zachráněný na minimálně 90 %. V posledních 3 kolech se budou utkávat přímí konkurenti o záchranu a brát si navzájem body.

Reagovat
Xavi

Kdyby teď s Deporem prohráli, tak mají stejně bodů - 42 a to fakt ještě není dost.

Reagovat
Xavi

Oprava - Depor by měl 41.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je pravda. Ten bod pro ně byl důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Getafe je na Realu kurz 11. Sice moc nevěřím, ale pravděpodobnost, že se to stane, určitě je vyšší, než by tenhle kurz odrážel.

Reagovat
DreamTeam

jo je to dost.. spolu s vyhrou Lille a postupu AC v poharu to dava slusnou dardu.. akorat nic z toho neni az tak pravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil jsem 1 na Málagu, 1 na Osasunu, 0 na Real a 0 na Depor. Kurz 85. A druhý toaleťák 1 na Málagu, 1 na Osasunu, 2 na Barcu a 2 na Getafe. Kurz 45. Za pár šušní.

A pak jsem zkusil 1 na Málagu a 1 na Osasunu za trochu víc peněz.

Mimochodem - kurz na Getafe klesl z 11ti na 9,75. Kurz na plichtu stoupnul z 6,2 na 7. Asi se tipy na čistou 2 kupí. Bwin zjišťuje, že něco nehraje ...

Reagovat
DreamTeam

Barca by mela vyjit aj v handicapu ne _?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si. Jsme v úsporném režimu. I v clásicích bylo vidět (ligové a odveta LM), že hráli hráči, co hrát potřebovali. Ani o procento navíc.

Reagovat
DreamTeam

usporny rezim mozna ano ale preci jen je tady i faktor nejlepsi strelec ligy, ja to asi zkusim aj s dvojnasobnym handicapem

Reagovat
smazaný uživatel

hm, jsou to tvoje peníze. Držím palec.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se mi líbí kurz 2,1 na Osasunu. Sevilla je dost oslabená. K tomu si doma hrála tenis místo fotbalu. Osasuna je oproti tomu doma hodně silná. Má za sebou výhru v Zaragoze. Tam by ta jednička mohlo být taky a kurz je kvalitní

Reagovat
Tomanatura

!Forza Málaga!

Reagovat
smazaný uživatel

brrr

Reagovat
Kenneth

Tak Ronaldo má už jen 3 zápasy na 6 golů,pokud předvede to co předvedl v Seville tak není nic ztracené. Vamos Real!

Reagovat
DreamTeam

tak hlavne musi to same predvest cely tym. ne jen on

Reagovat
Kenneth

Sedmadvacetiletý argentinský útočník Carlos Tévez by v létě mohl odejít z Manchesteru City do Realu Madrid, který za něj údajně nabízí odstupné ve výši 50 milionů eur.

Reagovat
Kenneth

Koho jsme to ještě chtěli? 100 za Messiho,50 za Cesca, 50 za Kuna.. No jo,média se opět nudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Messiho minimálně 250

Reagovat
Kenneth

Toho bych nechtěl ani zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
Kenneth

Si nevěř.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudí? Vždyť se tomu směješ. Takže nenudí, ale baví.

Reagovat
smazaný uživatel

len pripomeniem jedno leto

Kristína 98

Kaka 68

Benzema 35

spolu 201 mega

Reagovat
smazaný uživatel

vies velmi dobre,ze podobne uz nikdy nepride.A ked ano,tak v City

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nehovor nikdy, pokiaľ vám tam sedí na tróne Perez, on je obchodník, veľmi dobre vie čo robí

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš opravdu přehled, tak bys věděl, že Pérez hned po zvolení řekl, že se bude nakupovat ten rok jako za tři, takže když to rozpočítáš tak to dělá cca 70 mega za rok. Jeden Ibrahimovič

Reagovat
smazaný uživatel

Když na tři roky, tak proč jste za letošek v rámci přestupů zase 80 mega € v mínusu...

Reagovat
Rssa

To je na další 2 roky dopředu. Celkem už to dělá 5 let

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bylo by to hezké zdůvodnění, kdyby však v létě 2010 nevytáhnul z kapsy dalších 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ted je ale jiná situace,my máme 2 světové útočníky a přivádět za 50 mil nového?

Reagovat
smazaný uživatel

no a? vtedy ste nemali? Higuain, Ruud, Raul, Huntelaar

Reagovat
Kenneth

Věčně zraněný Ruud,tragický Huntelaar. Benzema je logičtější nákup než Tevéz za 50 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial u vás ostane Jožko, tak by som to vôbec nevylučoval, Tevez sa mu hodí do koncepcie viac ako Benzema, ktorý je v takomto systéme veľakrát stratený.

Reagovat
Kenneth

To by ale muselo znamenat odchod Benzemy.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si myslíš že ostane?

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

verim,ze ano...ja som mu vzdy veril a verim mu aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

tak jemu môžeš veriť, ale on o tom nerozhoduje

Reagovat
Kily

ona ta možnost jeho odchodu je možná i reálnější, než by si mohl kdokoli myslet. Netvrdím, že odejde, ale jeho herní vytížení v zápasech proti Barceloně můžu naznačit, jak moc s ním Mourinho opravdu počítá

Reagovat
smazaný uživatel

presne, nebyť zranenia Higuaina, ani by si nekopol do lopty.

ja mu dávam tak 20% šancu že ostane

Reagovat
Kenneth

Z toho mám hrůzu co tam udělá Mourinho za rošády,když stejně za rok odejde.

Reagovat
Kily

v pohodě, Rafa se poučí a poradí si s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kdo je Rafa?

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
Kenneth

Kurva nestraš.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to souvisi s tim odchodem Karima..

Reagovat
Kenneth

Alvés se opět předvedl,opět jste za šašky,a to jsem myslel že to má zapotřebí jen v zápasech s Realem.

http://www.youtube.com/watch?v=TFwu8uER5rE

Reagovat
stas87

tak sem budeme davat sebavacsiu kktinu...takych subojov a padov je za vikend v europe desiatky a len primtiv sem stale bude davat jeden jediny klub...tak trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to udělal Ronaldo,je to pod každým článekm Realu,kdyby něco řekl Mourinho,je to pod každým článkem Realu.

Reagovat
Kily

vidíš, a takhle je jenom simulování Barcelony skoro pod každým článkem tady na webu

Reagovat
stas87

fajn,teraz budu vsichni travit cas nad hladanim nejakeho videa a ukazovat na druhych,budu sa hladat kazde slova o barce ci realu...

Reagovat
smazaný uživatel

prisiel si na princip fungovanie diskusie na EF v kolonke Primera Division

Reagovat
stas87

no ja sem moc casto nechodim mam radsej bundesligu a rusku kde je klud a nehadaju sa tam o kktinach,btw.kto tu s tym zacal?

Reagovat
smazaný uživatel

a třikrát hádej,kdo tady s tím začal.

Reagovat
Kenneth

Až se tu přestanou vést řeči o nadpozemským klubu,nadpozemských hráčích tak tu taková videa neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

no pochybujem ze len tymto to prestane,ten problem je hlbsi...

Reagovat
Kily

super chování, ukažme jim, jací to jsou kreténi tím, že se snížíme na jejich úroveň, tohle nemá chybu

Reagovat
Kenneth

Když tu má někdo stále potřebu špinit můj oblíbený klub tak se potom nemůže divit. Oko za oko,zub za zub.

Reagovat
stas87

nie je lepsi sa nad take somariny povzniest a nereagovat? kebyze jedna strana prestane reagovat na druhu casom by to mozno zmizlo,takto bude pod pd stale 400 komentov a 350 budu hadky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

alebo sa to da povedat aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak fandi Realu.Fanusikovia barcelony tu tiez davaju sebemensiu blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom-Martyho pozorne oko si vsimlo,ze je to Callejon Cize uz asi fakt ide k nam

Reagovat
Kily

dostane číslo po Leonovi?

Reagovat
vocasisko

stále je to větší sympaťák jak 90% hráčů Realu

Reagovat
Kenneth

To je pro vás i Busquets.

Reagovat
Al Capone

žádné překvapení, ty katalánské herečky do fotbale prostě nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Šak ho praštil , tak co ?

Vím, že si léčiš komplexy z Barçy, ale musíte to překousnout, že v současné době je Barça lepší

Reagovat
Al Capone

nikdo netvrdí, že není lepší, ale stojí jim to za to tak simulovat?

Reagovat
smazaný uživatel

A má zapotřebí hrát Pepe a Ramos tak zákeřně ? Má Di Maria, Cristiano a Marceloa zapotřebí simulovat ? Má zapotřebí Alonso, Arbeloa a Carvalho dělat takové nefér zakroky ? Má zapotřebí Adebayor být takový pi*čus ?

Reagovat
Al Capone

oni nehrají zákeřně, jenom oplácí simulování katalánců svým způsobem

Ademu se vůbec nedivím, taky bych jim nejradši dal po držkám aspoň by věděli proč se za ni drží...u nás simulují dva hráči, u vás pulka jedenácky + extra nesypatický hajzl Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to vztahuješ jen na zápasy s Barcou ? Beru to všeobecně....

Reagovat
Infi

"U nás simulují 2 hráč, u vás půlka jedenáctky." Takže srovnáváš doslova pády po ničem od Di Marii a Ronalda s pádama po lehkém kontaktu ostatních? Když jedenáctka.. Valdes, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Xavi, Iniesta, Sergio, Villa, Pedro, Messi - tak snad jen Busquets a občas i Iniesta s Alvesem můžou rovnat těm dvěma. Busquets je doslova simulantské, nesympatické hovado, má jediné štěstí že je odchovanec a hraje dobře, jinak by už v Barceloně nebyl bych řekl, Alves taky není zrovna sympaťák, ale nějaký doslova simulant to není, že by padal furt a Iniesta padá sice po kontaktu, ale lehkém, po kterém nespadne ani dítě. Každopádně si troufnu tvrdit, že na Di Mariu, kterého v 65% stáhne gravitace, to nemá.

Reagovat
Kenneth

Marcelo simuluje? Hodnotíš podle tý jedný penalty takže o Marcelovi se bavit nemusíme,Alonso a Carvalho hrají zákeřně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nepíšu že Alonso a Carvalho hrají zákeřně, tak se nauč číst.

Pedro taky simuloval jednou, stejně jako Marcelo a děláte z něj jednoho z největších simulantů...

Mascherano taky simuloval jen v jednom zápase, takže asi tak

A jinak, NE, nemají to zapotřebí....

Reagovat
Kenneth

Mascherano simuloval jak v Copě tak v odvetě LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro? Jednou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, když se mu nesportovně postavil do cesty arbeloa, o ničem jiném nevím, ale třeba se pletu...

Reagovat
Kenneth

A Adebayor má u mě malé plus za sejmutí toho šmejda Busquetse.

Reagovat
Kenneth

A příště mu odpověz na otázku jestli máte zapotřebí simulovat a nekvákej zase o Realu.

Reagovat
Infi

Jasně že máme. Když jeden tým hraje nefér, proč by neměl ten druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

to je krasna obhajoba

Reagovat
Infi

Přesně takový styl jako argument "Má Barcelona zapotřebí hrát nefér?"

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to obhaj a nevytahuj sprostosti.Samy sa ohanate(a zacal s tym Bano),ze aku mame tendenciu vzdy vytahovat na porovnanie vsetkeho zleho barcelonu a vy robite to iste pri reale

Reagovat
smazaný uživatel

ale zo zaciatku sa drzal ksichtu az potom si uvedomil,ze jááááááj ved ma trafil do krku Rad by som pripomenul co si tu prave ty robil ked Cristiano dostal do krku od Abateho a sa chytil za tvar

Reagovat
smazaný uživatel

praštil ho dvakrát, jednou do obličeje a jednou do krku

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokso a spomenut ,, namistrovaných řečí, ale to je už od nich klasika. Oni jsou "nejlepší", ikdyž už nejsou vlastně nejlepší." co ich prezident zahnoji,ze vyhraju nad nami v pohari 5:0,tak to chce vazne zaludok

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by někdo nějaké dobré odkazy kde sehnat lístky, ubytování atd... v Barceloně ? plánuji výlet :-)

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel,ze vylety maju byt prijemne

Kazdopadne mas tu viacero ludi co tam boli,takze ti isto poradia,ale este si to rozmysli

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to splnění jednoho z řady mých snů dostat se tam

Reagovat
smazaný uživatel

Lehký OT pro pobavení ze stránky marca.es: "Mnoho fanoušků trvá na tom, že Cristiano má v lize na účtě 33 kousků. Pichichi je trofej, kterou uděluje Marca a její pravidla jasně říkají, že vybrat střelce branky je v pravomoci jejích redaktorů. V zápase proti Sociedadu se Santiago Segurola (jeden z pisálků pozn.) rozhodl vybrat si Cristiana, a ten tak má gólů 34. Zápis o zápase ten gól sice připsal Pepemu, a proto má Cristiano ve Zlaté kopačce o gól méně. To je vyjasnění proto, kdyby měl náhodou někdo nějaké pochyby."

Reagovat
smazaný uživatel

to naschval nema davat zmysel?

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu nerozumíš? Prostě si Marca jede svojí ligu, moc dobře ví, jak to s tím gólem bylo, otevřeně to jeden z redaktorů přiznává, ale nechavájí to v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu rozumiem,ale nedava to zmysel.Ako ja tym nenarazam na teba,ale skor na tu tupost Marcy

Reagovat
smazaný uživatel

OK, promiň, myslel jsem, žes nepochopil překlad.

Reagovat
smazaný uživatel

výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak je to viac-menej jedno.Snad ten gol nerozhodne...Mimochodom pri rovnakom pocte golov sa beru asistencie?(co sa tyka Zlatej Kopacky)

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že by hlavní roli mohl hrát počet odehraných zápasů, ale ještě pohledám. V poslední době se myslím nic takového nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

praveze dost casto si myslim,ze sa taketo veci riesili v poslednej dobe.Minuly rok nie,ale predtym Forlan vs. Etoo,predtym Cristiano suverejny,ale rok predtym boli blizko seba Ruud a Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán 34, Eto'o 32, Ruud 25, Totti 26

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem,ale ved pisem,ze sa take veci riesili Ani teraz to neni vyrovnane

Reagovat
Hristo Stoichkov

Může být více vítězů, podle mě rozhodují jen vstřelené branky, resp. počet získaných bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to tak bude, přišlo mi to taky docela pravděpodobný a o žádných kritériích se moc nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

co je to za srandu s tím Altintopem do Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Allah Madrid?

Reagovat
One-Real

Čekal bych pomoc Getafe, ale Cristiano si chce jít za Pichici a rekordem, takže nečekám že jim něco necháme.

Reagovat
blaugrana

Ja by som ju tiež nečakal, ale keďže ma Getafe nových dubajských majiteľov, tak sa tú ta možnosť ponúka.

Reagovat
One-Real

za takových 4:1 (CR,CR,CR,CR, Parejo) bych se nezlobil

Reagovat
Kenneth

Pochybuju že bysme jim to nechali a tím další domácí prohra.

Reagovat
One-Real

Toquéééééééro.

Reagovat
miky10

sakra, Adrian vyrovnal... Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Bestieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Kenneth

Adán - Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo - Alonso, Lass - Di María, Özil, Cristiano Ronaldo - Higuaín.

Opět bez Benzemy,ten v létě jde.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi není překvapení.

Reagovat
Kenneth

Jak pro koho.

Reagovat
One-Real

To je stejně v háji, já jsem přesvědčenej že jakmile odejde tak začne střílet jak na běžícím pásu a my budeme hořce litovat s nějakým po*ělaným Tevézem na hrotu.

Reagovat
Kenneth

Jestli půjde do Arsenalu tak bude nejlepší střelec ligy. Prostě doplácíme na to že máme Ronalda,kdyby jsme o neměli tak je Karim golostroj.

Reagovat
smazaný uživatel

To docela rád doplácím :)

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nepojde...akurat tak adebayor...a tevez nepride to je kacica

Reagovat
smazaný uživatel

Depoooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
One-Real

Achjo Baskové to je škoda, tak snad Santander ještě něco předvede a Osasuna se bude srdnatě bít o záchranu. Nakonec spadne Zara a Jarošík půjde do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je zápletka jak od Aghaty Christie

Reagovat
One-Real

Ale vyhovuje ne? Jestli spadne Osasuna nebo Zaragoza je mi celkem fuk, ať se udrží Getafáci.

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj.

Reagovat
One-Real

A Santander už vyslyšel, hlavně ať Atleti nevyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondón zraněný. No, to je hodně velká komplikace

Reagovat
One-Real

Shit, snad to Malaga udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně hrají bez hrotového útočníka a mají v sestavě 7 záložníků. Pelle snad ví ...

Reagovat
miky10

naložil jsi nakonec handicap? já jo

Reagovat
smazaný uživatel

ee, dal jsem čistou jedničku. Snad to vyjde, no.

Reagovat
miky10

no, asi jsi udělal líp než já, jednička by vyjít měla určitě, ten hcp budou pěkný nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, třeba tam Bestie jednoho šoupne.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

neuvěřitelný, co Sporting v první půli zahodil...snad to Málaga udrží (nejlépe ještě navýší), ale bez Rondona to bude těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Depor překvapuje. Jen tak dál

Reagovat
One-Real

Hmmm tak na Real dneska až od 30 minuty, Sport 2 v obýváku je zlo.

Reagovat
One-Real

Santander

Reagovat
Gazza.8

dobře Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Racing to otočil

Reagovat
miky10

Gregory si hodně koleduje, divil bych se, kdyby dohrál...

Reagovat
miky10

gol gol gol gol gol gol gol gol gooooooooooooooooooooool

Eliseuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

už ho tam máš

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

ale Sporting zlobí, bojim

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOL REAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kenneth

Ronaldoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

zahulákam si aj ja: Crrrriiiiistiiaaaaaanoooooooooo Rrrrrrooooooonaldoooooooooooo

Reagovat
Kenneth

Parejo zatím famozní.

Reagovat
miky10

91.minuta Sporting tyč z malýho vápna...jsem myslel že omdlím

Reagovat
miky10

pro jirku

Reagovat
Kenneth

Kolik máš možnou výhru?

Reagovat
miky10

600, konec, 2:0

Reagovat
Kenneth

Za kolik?

Reagovat
miky10

190

Reagovat
Kenneth

To jsem myslel že tak za dvacku když u toho omdlíváš.

Reagovat
miky10

kvůli dvacce bych neomdlíval, takhle to bya jiná liga

Reagovat
Kenneth

Myslel jsem že si dal tiket za dvacku a výhra 600.

Reagovat
Kenneth

Takhle přece jen 410 v plusu.

Reagovat
miky10

to bych rád, ale bohužel na Málagu v hcp nebyl kurz 30

Reagovat
smazaný uživatel

heh za kurz 1,7 si zkrátíte život o pár měsíců, blázni

Reagovat
miky10

já mám handicap za 3,05

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam. Však jsem říkal, že prachy zadarmo .

Mikymu gratulace. Já na ten handicap nakonec vyměknul.

Reagovat
miky10

Díky

Byly to ale strašný nervy, při tý tyčce jsem fakt myslel, že se oběsím

Reagovat
smazaný uživatel

věřím

Reagovat
Kily

Baptista? Nechci se moc chlubit, ale já to říkal

Reagovat
One-Real

Kluci pojďme tam přidat ještě nějaký, hrajeme na čtvrt plynu a je to škoda, zrovna tady by Cris mohl dát ještě 2.

Reagovat
Kenneth

Metr v ofsajdu a ještě nám sundá golmana,no to si dělá kozy.

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOL 35!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoooo

Reagovat
miky10

Cristiano si jde pro Pichichi

Reagovat
Kenneth

Ronaldooooooooooooooo 35!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

krasne zahrate na Crisa Ozil druha asistencia

Reagovat
One-Real

mences období končí, ve Villarealu bude vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Lionel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil 16 asistenciíí v lige :)

Reagovat
Ligter

Solidní bilance.

Reagovat
One-Real

Parejo

Reagovat
Kenneth

Mesut 2 asistence,ve Villarealu opět čekám menstruační výkon od něj.

Reagovat
One-Real

A zachvíli Mosquera do hry, to se nám to hezky plní.

Reagovat
Kenneth

Ten Pipita je tam dneska jen pro ozdobu ,Benzín do hry!

Reagovat
Kenneth

A už se rozcvičuje to hov.ado Adebayor.

Reagovat
One-Real

Štěstí že je Getafe tak bezzubé, ale to že Pipita, Cris, Mesut a Di Mária ztratí míč a sednou si do kolem penalty, mastí karty a ani jeden se z nich nevrátí, to je na zamyšlenou.

Reagovat
Kily

však hráli o to, kdo se vrátí, ne?

Reagovat
One-Real

Spíš o to kdo půjde střídat.

Reagovat
Kenneth

Střídej kurna,Pipita out,Xabi už taky šlape vodu.

Reagovat
Kily

ono pršelo, nebo už zase kropíte trávník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karimmmmmmmmmmmmm

Reagovat
Kenneth

Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.

Reagovat
Kenneth

za 15 vteřin toho předvedl víc než Pipita za 75 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se lepe hraje cerstvy hrac proti uz unavenyym obrancum.... navic pipitovi dneska neprisel snad jediny dobry balon.... benzemovi xabi daval na zlatem podnose..... tim nechci snizovat benzemovy kvality zbehl tam skvele;)

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema strasne vela case potreboval

Reagovat
smazaný uživatel

A ide Mejias

Reagovat
Kenneth

Co je s Adánem?

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
Kenneth

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool 36!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

za posledne dva zapasy 7 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ale bylo to takovy divny, kdyz vsechno hrali na neho..

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano pekne aj dres daroval osobne, vyfotil sa, velký pán

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je v Realu uplne promenenej. Ne kvuli tomuhle, ale proste se zmenil. Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

nehovor to tak nahlas,lebo ta cules z*ebu Oni pred tym zatvaraju oci

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli těmi, kdo před tím zavírají oči, nebudou spíš madridisti. Já v něm pořád vidím tu hysterickou herečku, kterou byl v Manchesteru. Spíš bych řekl, že hlavní podíl viny na jeho úpadku letecké kariéry nese kolega Ángel, který letos svými neuvěřitelnými výkony strhává pozornost na sebe a CR odsouvá do pozadí.

Reagovat
smazaný uživatel

nie nebude to Madridistami

Reagovat
smazaný uživatel

V čem se teda tak změnil? Už to není ten arogantní nafoukanec? Přestal dělat svými gesty a divadly na hřišti z fotbalu frašku? Nebo či snad dokonce přestal simulovat? Tohle je dlouhodobý proces a neznamená to, že vydrží pár zápasů (během kterých je v relativním klidu, protože mu to třeba pálí), ale že se zvládne ovládat a odpustit si ty svoje skandály.

Reagovat
smazaný uživatel

On se vyrazne polepsil uz v posledni sezone v Manchesteru.

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt je uplne stejny jako porad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

vid súhrn tam je video

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
Mr.Mike

koukám na skóre Barcy 19 gólů inkasovat v takový lize za 35 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní bilance, na druhou nejlepší ligu na světš to neni vůbec zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá Messi 4 góly a vráti sa do boja o Zlatú kopačku

Reagovat
Infi

Kéž by..

Reagovat
One-Real

Tak Javi dneska dopoledne prodloužil do roku 2016. Teď by byl k ničemu, ale za takové 2-3 roky, uvidíme.

Reagovat
miky10

275 pro Jardu Jágra

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda je KING.

Jeho hru obdivuju celou jeho kariéry, ale to, co předvádí teď, to prostě je na hrozně velký klobouk dolů. 39 let a pořád jeden z nejlepších. Jednou si budeme říkat, jaký to bylo, když ledové plochy ještě brázdil Jarda Džegrů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

hattrick...ten největší klobou Jardo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda je fakt KING. Jak píšu výš - 39 let a on dá ve čtvrtfinále MS hattrick.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Tsigi

Neuvěřitelný v co dospěl

Reagovat
smazaný uživatel

O 3. zostupové miesto si myslím, že bude ešte veľký boj. Verím, že padne Getafe alebo Deportivo

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes - Alves Mascherano Pique Abidal - Xavi Busquets Keita - Villa Messi Afellay

Forca Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay v základu? Nevím, nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne ?

Tu šanci si zaslouží, navíc Pedro je poslední dobou ve strašné formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho mám v celku rád, ale přijde mi furt taokvej roztěkanej. Na střídání vzhledem k jeho předpokladům dobrý, ale do základu bych furt zkoušel radši Pedra...

Reagovat
alcantara

zatial je to o nieco lepsi hleb, v prospech neho hovori najma asistencia na SB a minimalna cena. Buduca sezona bude pre neho zlomova.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to si myslím, že se od nové sezóny rozjede! Klíčová pro něj rozhodně bude příští sezona

Reagovat
alcantara

abidal a oslavenec si asi vcera pretiahol vecierku

Reagovat
vocasisko

oslavenec jede ve velkým, vzhledem k nešnímu večeru se z té kocoviny vyhrabe nejdřív o víkendu, ale tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi nedochází o kom mluvíte, kdo slavil ?

Reagovat
vocasisko

no přece naše Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, nějak mi to uniklo, toho si nedokáže představit ožralého

Reagovat
vocasisko

když to zvládl Messi, kterej je vožralej neuvěřitelně vtipnej, tak to musí zvládnout i Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Andrééééés! Iniééééééésta!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro třetí titul v řadě, výhru v LM a v lednu další Zlatý míč pro Messiho

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Som neskutočné rád za Erica.

Reagovat
smazaný uživatel

já moc ne. Po té výluce je nevyhraný, nepouští se moc dopředu, odskakují mu balony. Herně prospěšný moc není, ač chápu, že pro něj to musí být výborný pocit.

Reagovat
blaugrana

Tak mama Kaká vraj na Twittero známila, že jej syn prestúpi do Cheslea.

Reagovat
One-Real

Máma Kaká na Twitteru.

Reagovat
blaugrana

Mám to z mysoccerplanet.net.

Reagovat
Kenneth

Tak snad se Abra vytáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofálnější volba nebyla? Provně Real. Pak Chelsea. Uf

Reagovat
Infi

To hřiště Levante je fakt prvoligové? Vždyť to skáče hůř než na okrese.

Reagovat
Kenneth

Ale tak rozhodčího máte posichrovanýho

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to bylo vidět teď. Afe dostal slušně nakopáno a ... nic

Reagovat
Kenneth

tak jako dostal nakopáno Alves proti Realu? .. Jen jsem si rýpnul tak to zas neber tak vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tě, ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť ty bys něco chápal, zaslepenějšího fanoušku tady na eurofotbalu asi není

Reagovat
Kenneth

No to reaguješ na toho pravýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že se jiříček dostal fanděním Barce uplně mimo realitu

Reagovat
Infi

Řekni mi, kdo tady o sobě může říct, že je úplně objektivní?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ne Jiříček

Reagovat
Infi

Odpověděl jsi úplně nejhůř jak jsi mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě fakt mrzí

btw jsi skvělej odborník na úsroveň příspěvků, že to můžeš tvrdit?

Reagovat
Infi

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to zase nebude brát někdo jako pláč, ale ten trávník vypadá divně.

Reagovat
smazaný uživatel

Seidou - první krůček k TITULU

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš poslední, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

první dneska

Reagovat
Infi

Keitaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!§ Ten gól přijít musel, aspoň začnou na tom kobzolišti hrát trochu uvolněněji. Mimoto, Xavi luxusní asistence

Reagovat
smazaný uživatel

A Xaviiiiiiiiiiiiiiiiii další asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, pánové, ta obrana je hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, komentátor to řekl dobře. David Villa se UKRYL. A popravdě - je ukrytej už pěkně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

No teda ale že by nám případně vystřelil titul zrovna Keita ....

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tenhle faul viděl asi jen sudí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villa je katastrofální. Jeho nemusí ani zdvojovat. Jeden obránce na něj stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

A dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Pat a mat, fakt

Reagovat
miky10

golazooo Caicedo

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj pique

Reagovat
One-Real

Jedeme hoši z Levante, jen tu oslavu titulu oddalte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z opakovaček - Vicky v tom byl nevinně. Podělal to Pique. Co ten chtěl dělat, to ví asi jen on sám.

Reagovat
One-Real

Ten je myšlenkama už hádej kde.

Reagovat
Kenneth

U Ibry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ibra teď kope Cassana do hlavy, má jiné zájmy...

Reagovat
smazaný uživatel

oslavuje titul

Reagovat
Infi

Tak to bylo jak ze špatného filmu

Reagovat
smazaný uživatel

Špatného? Komedie by to byla dobrá.

Reagovat
Infi

Tohle byla spíš tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

no tak pro nás Culés jo, ale fandové ostatních klubů se pobavit museli. Já bych se zasmál určitě, stát se to někomu jinýmu. Popravdě - pořád tak nějak nechápu, že se to stane zrovna takovýmu technikovi, jako je Pique. Asi nekoncentrovanost.

Reagovat
Infi

Já se nad tím taky pobavil.. Jinak nekoncentrovanost určitě, to jde ale vidět u všech a myslím že i ten terén udělal svou černou práci, i když to nechci svádět na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

tak terén kurví fotbal na obou stranách. Caicedo taky v nadějný pozici podklouzl.

Reagovat
Infi

Jenže je to domácí prostor Levante, je na ten terén určitě zvyklejší.

Reagovat
Infi

Ta obrana tam je snad na výcvikovém kurzu.

Reagovat
smazaný uživatel

a v případě Piqueho by snad bylo i lepší, kdyby tam občas nebyli

Reagovat
Infi

Mně přišlo, že Pique čekal normální odskok toho balonu k Valdésovi, přitom mu odskočil na hruď a že to pak netrefil jak mini žák, to se stává

Reagovat
smazaný uživatel

no, řekněme to tak, že je lepší, když se to stane dneska, kdy je možnost opravy ještě jeden poločas a dva zápasy, než kdyby se to stalo ve finále LM a šoupnul by mu to tam místo Caiceda Hernandez

Reagovat
Infi

Ale tak kdyby třeba upravoval na 4:1 tam by mi to nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Ať už je doprdele nová sezóna, takové sraní na hru jsem teda hodně dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvykaj si

Reagovat
smazaný uživatel

plazí se tam jak lemry. Snad je ten gól trochu probudí. Příští sezonu je třeba nenechat je tak zatavit. Chce to rozšířit kádr. Ať už dávat víc minut mladíkům, tak nakoupit pár hráčů. Je mi to jedno, ale musí se to změnit.

Reagovat
Rssa

Hlavně nechápu, proč zrovna dneska u tragédu typu Levante nastoupila skoro základní sestava, ten blbý bod bychom tam dali i s Maxwellem na hrotu

Hrozně uprděná hra, kdy se všichni hráči šetří a něudělají krok navíc. V tomto mě neskutečně sere Real, že nebyl schopen konkurovat a tím vybičovat Barcu k plnému výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pohoda Messi bez golu

Reagovat
Infi

Jak málo stačí ke štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

je hezké, jak málo vám stačí ke štěstí.

No, popravdě. Ono vám to ke štěstí MUSÍ stačit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Noa o nič už nehráme takže nič iné my neostáva

Reagovat
Rssa

Zatím pohoda, Real bez titulu

Reagovat
Kenneth

Aspon si vymysli něco vlastního.

Reagovat
Rssa

Když je něco trefné, vystačím si s vypůjčeným

Reagovat
Kenneth

Typický fanoušek Barcelony.

Reagovat
Infi

Blah blah, nech to tak, nepičujte do nás, my taky nechodíme jebat do vás když hraje Real.

Reagovat
Kenneth

Já asi sním? Jdi se podívat co předváděl jiri.

Reagovat
Rssa

Zavedl si copyright na slova

Reagovat
smazaný uživatel

Už dosť dávno som na to prišiel

Reagovat
Rssa

Tak teprve tento stav je definitivní

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon že ten Affelay občas vystřelí

Reagovat
Rssa

ty voleeeeeeeeeeee Messiiiiiiiii je génius

Reagovat
vocasisko

Messi to mělo skončit gólem!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten Messi má neskutečnou smůlu , právě mohl dát nejlepší gol sezony

Reagovat
Rssa

Jak právě řekl Ray Hudson - kochejte se a pak zvedněte své čelisti z koberce

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu, škoda. Krásný sólíčko

Reagovat
Infi

Co udělal Messi?

Reagovat
miky10

nádherně se proháčkoval snad přes 4-5 hráčů a sám před gólmanem trefil tyč

Reagovat
Kenneth

nic moc.

Reagovat
miky10

jsem nestranný pozorovatel, a tak na to mám lepší náhled

Reagovat
smazaný uživatel

Vymotal se z obležení asi pěti hráčů a sám před brankářem trefil tyčku.

Reagovat
smazaný uživatel

obehrál asi 5 soupeřů a sám před gólmanem trefil tyč.

Reagovat
Infi

Ouuu, dík oběma a tobě taky Kennethe za tvou pravidelnou dávku demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Obehrál 10 hráčů a 1 brankáře, ale na brankové čáře to vykopl pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Abi, dneska to nebylo špatný

Reagovat
miky10

vůbec se mi to nezdálo dneska, potřebuje se rozehrát, letní přestávka pro to bude ideální

Reagovat
Rssa

Upřímně se bojím, že nastoupí ve finále LM. Není vůbec ve formě, nestíhá rychlostně, nemá to v noze. Já bych ho do finále do základu nepostavil, na prťavý útok ManU (vzrůstově) by byl lepší Dani-El Jefe-Pique-Tarzan

Reagovat
miky10

El Jefe je Masch

Reagovat
Rssa

Je

Reagovat
miky10

díky

Reagovat
miky10

karta, za co jinýho

Reagovat
Rssa

Co to ten Caicedo zkoušel?

Reagovat
miky10

úplně bez kontaktu, za to se musí dát karta

Reagovat
Rssa

Musí, tohle byla simulace pár exelance

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

My to fakt hrajeme na ten bod. No to snad ne. Ve hře je 100 proboha

Reagovat
miky10

náááádhera...jedinej se snaží něco vymyslet dopředu, a hlavně v rychlosti!!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Afe se snaží. Villa je tragédní až na půdu. To jsou výkony na zralý na trojitej klistýr nebo pořádnou dávku chininu.

Reagovat
miky10

On hraje Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska hraje hru "kolik dokážu obejít soupeřů". A vcelku mu to jde. Chybí mu trochu štěstí

Reagovat
Rssa

Já z toho Hudsona nemůžu. Kouká někdo na ten samý přenos?

Reagovat
smazaný uživatel

on ten gol snad nedá!

Reagovat
miky10

Fontás je primárně stoper, že jo?

Reagovat
Rssa

Jo

Reagovat
miky10

smutný...Adriano mimo, Maxwell mimo, Abidal mimo, i když jinak..

chtělo by to toho Coentraa v létě

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou prachy prý. Rosell celý budget utáhne za Cesca a útok nám zůstane v téhle sebedestrukční sestavě.

Reagovat
miky10

takže namísto dvou potřebných postů koupíte zbytečnýho Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

to bude super obchod pro Arsenal, stejně toho v poslední době moc nenahrál, dostane pořádnej peníz a střed Song - Ramsey, Wilshere bude jednoznačně výhra, na tom se dá stavět

Reagovat
Rssa

Spoléháme na zloděje dětí, že ho nepustí.

Reagovat
miky10

Nemá důvod ho nepustit, teď už ne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cesc, Forlán a ještě zbyde na obránce (Botía?). Pohoda

Reagovat
miky10

k čemu proboha Forlán? Ten o nevytrhne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ideální posila. Věřím, že to v sobě stále má, vždy to byl excelentní střelec. Nyní je k dispozici za rozumnou cenu (max. 10 mega eur). Na 2-3 roky by mohl vyřešit náš problém. Mezitím se ukáže, jestli na to bude mít Bojan (či Deulofeu?). Jednoduše řečeno v něm vidím skvělého náhradníka, který je schopen kdykoliv zaskočit - nástupce Henkeho Larssona.

Reagovat
miky10

To nevím, jestli je Diego ochoten být náhradník...Navíc jak říkáš, je to posila na 2-3 roky, to by chtělo se dívat i na budoucnost..a ani se moc nehodí do systému Barcy

Reagovat
Rssa

10 je příliš, 5-6 max. Je starý, opravdu posledni dobou strašidelný a jak říká miky10, do našeho systému se fakt nehodí (když se pohybuje hlavně jako "podhrot"). Zbytečný hráč

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho cenu bych viděl cca 8-10 mega. Věk neřeším, nikdo od něj neočekává, že to bude posila na spoustu let, ale na dva roky by to mohla být parádní výpomoc. La Ligou ověřený, kvalita prvotřídní, zkušenosti. Nezdá se mi, že by přes léto z ničeho nic ztratil výkonnost a jako fotbalista umřel. Problém byl nejspíše v motivaci a kondici (psychické i fyzické). Na tom všem se dá zapracovat. Typově mi do Barcy sedí jako hrotový útočník. Takovouto kvalitu neseženeme za rozumnou částku.

Kun, Neymar, Alexis Sánchez, Rossi - všichni za 35+. Když vezmu v úvahu, že prioritou je Cesc ( ), tak Diego by byl příjemný doplněk týmu.

Reagovat
Infi

Agüero by byl posila jak mraky.

Reagovat
Rssa

No jo, ten tvůj Cesc Já ti nevím, na Forlána nadávají vlastní fanoušci i spoluhráči, věk má velký a na hrot nehrajeme, on by se Messimu hodně pletl do práce. Za jeho cenu máš třetinu Koně, to je lepší investice

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jasně, že bych raději v Barce viděl Kuna než Diega, ale priority jsou jasně dané ( ) a na "4" + Kun to opravdu finančně nevypadá. "4" + Diego je z mého pohledu více, než Kun + nějaká menší posila.

Reagovat
Rssa

Tak Bótia stojí 1,5 mil. Euro, na něho zbyde tak jako tak

Reagovat
Rssa

Adriano a Abidal se přes léto dají do kupy, žádný problém. Navíc nalevo může hrát Fontás a Montoya, případně Carles. Contreao snad nepříjde, toho bych nechtěl možná ještě více než Cesca. Útok je priorita.

Reagovat
miky10

Adriano hrál před tím zraněním skvěle, snad se do toho zase dostane...s Abim bych spíš pro příští sezonu počítal už jako se záskokem na stoperu, Maxwella pustit a pak by to jednoho beka chtělo...

Z útoku se bude někdo prodávat? Příští sezona bude rozhodující pro Bojana, ale musí dostat šanci, Villu taky neodsuzovat, on se zase chytí

Reagovat
Rssa

Z útoku se prodávat najisto nikdo nebude. Odchody vidím takto: Maxwell, Milito a možná Afellay. Milito by měl být pokryt z vlastních zdrojů - Fontás a nejspíš i Botía.

Reagovat
miky10

Afe jít musí, tomu týmu nemá co dát, na křídle je zabitej a v trojčlenný záloze taky, on je typ na kraj zálohy 4-4-2, případně podhrot, tohle mu nesedí

Reagovat
miky10

Je ale otázka, koho ted do útoku přivést...Messi bude na hrotu, nebo napravo? Bude hrát Villa? Bude hrát Bojan, nebo Pedro? Těch otázek je spousta, nenapadá mě momentálně jméno

Reagovat
Rssa

Afe jít nemusí, ale je pravda, že zatím si místo nenašel. Do útoku se spekuluje spousta jmen - Aguero, Neymar, Alexis Sanchez, Forlán...a někdo z venčí to bude, protože zatím nemáme v rezervě hráče do útoku, který by mohl pravidelně nastupovat

Reagovat
miky10

Aguera chci do Chelsea už asi dva roky, tak doufám, že by se to v létě mohlo konečně povést, křídlo potřebujeme daleko víc než vy

ten Neymar by nemusel být vůbec špatnej, celkem by se tam hodil... Alexis koneckontů taky, o Forlánovi už řeč byla

Reagovat
Rssa

Tak pro mě je právě Aguero největší favorit - adaptovaná kvalita, mladý, disciplinovaný...vše hraje pro něj, Neymar by byl větší risk a Sanchez největší. Aguero se navíc do Chelsea nehodí.

Reagovat
miky10

Chápu, Aguero by byl fantastická posila pro kohokoliv, v tý Barceloně by seděl, no na druhou stranu, kdo se hodí do Chelsea, my potřebujem nejlépe dvě křídla, z nichž jedno světový

Reagovat
miky10

seděl ve smyslu že by se tam hodil, ne že by byl na lavičce

Reagovat
Infi

Tam útok bych viděl na Messi Villa Pedro s tím, že Jeffren s Bojanem budou opět takový záskok za Pedra s Villou. Afe je tam fakt k ničemu. Za ten půlrok nic neukázal. Ale spekuluje se o příchodu Agüera(i když asi né v této sezóně) a Neymara, tak nevím jak to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vyjádřil se ve smyslu, že zahraje i na pravém beku. Levého beka hraje v téhle sezoně prvně.

Ale popravdě - pod Pepkem hrají ti hráči často úplně mimo své posty. Pro něj není problém postavit záložníka do obrany, stopera na kraj. Krajního beka do útoku nebo křídlo na devítku a naopak. Jen čekám, kdy začne nový post vymýšlet pro Vickyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si můžou zkoušet v Priméře, proti ManU se jim to vymstí

Reagovat
miky10

proti MU hlavně přepnou na úplně jinej stupeň, poslední zápasy v lize jsou údržba

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, to jsou rozumy ...

Mash hrál stopera i v LM. Sergio hrál stopera i v LM. A? Nevymstilo se to.

Ještě něco chytrýho?

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě i Puy jako stoper hrál v LM levýho beka a bylo to v poho. Já vím, že tečeš, když si můžeš plivnout, ale dělej to alespoň tak, abys ze sebe nedělal debila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ti zklapne, ne nadarmo se vám říká nadutci

Reagovat
miky10

Milý že to říkáš zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám být klubově letos za co být nadutej

Reagovat
miky10

ale hloupej jseš dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak soudíš z pár příspěvků na fóru? Bravo ;-)

Reagovat
miky10

Jasně, nemám jak to posoudit jinak

Reagovat
Rssa

Poprvý ne, už to hrál minimálně minule a možná že i předminule. Každopádně jeho předpoklady jsou jasně na stopera, je to mladší Pique. Bartra naproti tomu je stoper/bek bez menšího zaškobrtnutí, něco jako Carles.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to dvojznačně. On hraje v téhle celé sezoně levého beka prvně. Myšleno tak, že předtím nikdy levého beka nehrál a začal ho hrát až v téhle sezoně.

Reagovat
Rssa

Jasně, však chápu

Reagovat
Rssa

Campeóoooones, Campeóoooones, ole ole oleeeeee

pěkný to pokřik

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych pomlčel. Tahle naše udržovací sračka může taky vyústit v nějakou chybu a debilní gól. Já vím, že se šetří síly, ale jesti by nebylo lepší tam dneska nasadit teda alespoň mladíky. Ti by to alespoň odjezdili. Tohle je fakt hnusnej zápas.

Reagovat
Rssa

Zápas to je absolutně hnusný, ale protože mám v sobě piva z hokeje, Jágr dal hattrick a Barca i blbou remízou zajistí titul - je to prostě krása

Reagovat
smazaný uživatel

asi to dohrajem na půlce

Reagovat
miky10

Hércules 2:0, ještě to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro mi to přijde, že se na tý plichtě domluvily týmy už před zápasem. I by tomu odpovídala ta chyba Piqueho ...

(samozřejmě nadsázka)

Reagovat
miky10

Na to se nedá dívat, ještě že už je konec

snad mi Osasuna se Sevillou napraví náladu, tam jde o hodně na obou stranách

Reagovat
Rssa

Nedá. 100 bodů letos nepadne, tak příště očekávám sestavu plnou mladíků jinak Pepka pověsím za plešku do průvanu

Reagovat
miky10

By mě zajímalo, kterýho mladíka bys hodil do brány

Reagovat
Rssa

Do brány ne, no. Jako čelám, že poslední zápas budeme hrát buď a) v plné palbě a hlavní hvězdy budou střídat, B) plná palba vyjma 3 míst v sestavě (asi Xavi, Puyol a možná Pedro), kteří nastoupí v průběhu zápasu. Každopádně musí nastoupit, protože na finále LM nesmí vypadnout ze zápasového rytmu. Ale v 37. kole bych to rád viděl jinak.

Vicky - Bartra, Fontás, Masch, Abidal - Thiago,Sergio, Rafinha - Afe,Bojan, Jeffren

Reagovat
Footballer

Reagovat
Infi

Proč ne Pinto? A myslím, že Messi se ještě bude chtít porvat o tu zlatou kopačku

Reagovat
miky10

jak je na tom Montoya, už bude fit? Bojan už je zdravej

Reagovat
miky10

a jak píše Infi, taky bych dal do kasy Pinta

Reagovat
Rssa

Pinto je zbytečný, u brankářů jde o vytížení více než u hráčů, navíc Pinto nemůže nastoupit ve finále, tak by to bylo zbytečné ho nějak dostávat do chytací pohody.

Montoya je mimo do konce sezóny, operace klíční kosti - tak jak jsem říkal hned u zápasu

Bojan se vrací po zranění, je potřeba ho rozehrát před finále, kde by mohl nastoupit jako žolík

Reagovat
miky10

tak máš pravdu, na druhou stranu jeden zápas odpočinku nemůže niočemu uškodit a když obměna sestavy, tak stoprocentní za Bojana jsem strašně rád, je to můj oblíbenec a doufám, že to finále třeba i rozhodne a hlavně že v příští sezoně se zapracuje do základu

Reagovat
Infi

Vůbec, prý měl zlomenou klíční kost, měl jsem to taky a minimálně měsíc si nezahraješ.

Reagovat
Infi

Mluvím o Montoyovi of course

Reagovat
miky10

aha, díky za info...ten zákrok nevypadal tak hrozně, škoda, mohl si teď zehrát

Reagovat
Infi

Zavinil to spíš ten špatný dopad, i když ten zákrok zezadu má taky svůj podíl

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Messi bez golu

Reagovat
Footballer

cena útěchy

Reagovat
Footballer

Campeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé oléééé Campeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé oléééé Campeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé oléééé Campeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé olééééCampeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé olééééCampeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé olééééCampeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé olééééCampeóóóónes, Campeóóóóónes, o léé oléé oléééé

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
One-Real

San Sebastian

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.

Kurňa. Třetí titulů v řadě. No tohle fakt ne. Tenhle je určitě nejsladší. Po tom všem

Campeooooooooooooooooooooooooooones, Campeooooooooooooooooooooooooonec

OLEEEEEEEEEEEEE, OLEEEEEEEEEEEEE, OLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
indy

Reagovat
Rssa

Zápas na zvracení, ale co...Campeoooooooooooooooooooooooooooooooooones

Reagovat
miky10

Co byste řekli, kdybych o tom ten report nenapsal? Rád bych to hodil za hlavu

Reagovat
Infi

I přes ten odporný zápas který jsem ani nedodíval, i přes to, že to stovka nebude, tak jsme mistři ligy!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jsme se k té remíze nějak protrápili ale to je jedno, konečně je titul oficiální, i když o něm nikdo nepochyboval už půl roku

Reagovat
Footballer

Vítej, zlatý hattricku, jsme potřetí za sebou mistry Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

hezká vzpomínka se bude pojit s další moc hezkou vzpomínkou. Díky

Reagovat
Footballer

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Žádná stovka,žádný Messiho gol.

Reagovat
vocasisko

no, hlavní je, že oba tábory si na tom najdou svoje pozitiva

Reagovat
Rssa

Campeoooones, Campeoooones, ole ole oleeeeee.

Znáš tento pokřik? To je když vyhraje tvůj tým titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ved sme si to spievali ked sme vyhrali CdR

Reagovat
Rssa

No a jak to dopadlo, spadl vám pohár pod kola autobusu. Neumíte s ním zacházet, tak snad ho příště nedostanete, pro dobro poháru

Reagovat
Kenneth

pohoda,jen si to užívej dokud můžeš.

Reagovat
Rssa

Minimálně do dubna 2012 si to užívat můžu

Reagovat
Footballer

žáden titul

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejcennější trofej sezony opět ve spravných rukou! Již potřetí v řadě! Nádhera...

Super sezona, navíc opět vyšperkovaná zesměšněním Realu na Nou Campu

Kdybychom ještě zvládli finále LM, ta sezona by byla naprosto užasná.

Gracias Equip. Visca el Barça!

Reagovat
One-Real

gratulace k titulu, na to jak máte málo široký kádr jste toho zvládli dost, titul zasloužený, co by mě ale bejt váma s*alo je to, jak jste klesli v očích dost lidí, co před rokem s váma ještě sympatizovali..

Reagovat
Infi

Pff, tak nemůžeš ovlivnit to, že Busquets je simulant a že když Pedro, Masch poprvé v kariéře 2x spadnou, tak jsou z nich taky největší simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé v kariéře?

Reagovat
One-Real

To Pedro a Masch poprvé v kariéře spadnou je špatný vtip, ale nemám náladu se o tom přít, dneska vůbec né. A myslím že spíš než o ten samotný pád, jde o tu komedii, která následuje potom.

Reagovat
Infi

Tak Pedra jsem viděl se držet za obličej podruhé za celou dobu. Jako myslím to tak, když se jeho obličeje nikdo nedotkl. O maschovi nevím, že by to takhle simuloval běžně. Mám na mysli tu klasickou komedii kdy se tě nikdo nedotkne, nebo aspoň né tam kde se držíš a už se válíš. Nemyslím třeba lehoučký kopanec po kterém se válíš, i když v tom Masch v clásicích fakt exceloval.

Reagovat
asskicker

To sa dá povedať aj o vás...

Reagovat
Rssa

Tak v tomto to máme společné, neboŤ Real absolvoval stejnou cestu dolů měli bychom držet pospolu

Reagovat
Kenneth

V týhle komedii jste sami.

Reagovat
Rssa

Od tebe nečekám objektivnost

Reagovat
Kily

nejsou, nejslavnější klub světa taky zakopal svou hrdost pod zem a co je ještě podivnější, spousta jeho fanoušků se za to ani nestydí a ještě to obhajuje

Reagovat
Kenneth

Nemám chut to tu po 150. opět řešit,co se stalo,stalo se. Doufám že 4 El Clasica v jedný sezoně dlouho neuvidím.

Reagovat
Kily

no tak to abys v příští sezoně přestal sledovat fotbal, případně začal fandit někomu jinému já doufám, že je neuvidím za dva a půl týdne. Navíc mě děsí fakt, že nikdy není tak hrozně, by nemohlo být ještě hůř...

Reagovat
Kenneth

Počkej on je vlastně i superpohár ve hře že? To zase bude komedie.

Reagovat
Kily

jj, já se podle toho začínám zařizovat a s blížícím se koncem srpna se asi vydám ještě na jednu dovolenou

Reagovat
Kenneth

To ty diskuze byli tak hrozný?

Reagovat
Kily

diskuze, fotbal, hnusnýho toho bylo až moc, být ještě student, mám o čem psát slohovku

Reagovat
Kenneth

Jaký by si k tomu dal nadpis,netopýr ve stoce zla?

Reagovat
Kily

to nevím, samotný nadpis, aby byl ve slušné podobě, by mi dal zabrat asi mnohem víc, než celý zbytek i s osnovou

Reagovat
Rssa

...vydírání uživatele moderátorem....

Reagovat
Kily

vůbec nevím, na co narážíš

Reagovat
Rssa

...se ani nedivím

Reagovat
Kluivert9

jestli zůstane Mourinho, tak určitě...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Příští ročník už jsou jistá...

Reagovat
miky10

ono závisí na Mouovi, pokud zůstane, bude to zase otrava, Real bude bránit, Barca přihrávat na půlce...pokud odejde, bude to zase svátek fotbalu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

Ano všechno je to jen Josého chyba, Pedro,Busquets,Alvés,Masch hráli fér,ale co,nechám tě při tom.

Reagovat
Kluivert9

Oni mohli za to že Real betonoval?

Reagovat
Kenneth

Ne, ale mají podíl na tý celkový komedii těch 4 zápasů.

Reagovat
Infi

Ruku na srdce, podíl mají oba kluby úplně stejně.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

To jsi zase nepochopil..Já mám Moua strašně rád, vChelsea jsem si ho zamiloval a u toho zůstal...samozřejmě, že se o to zapříčinily oba týmy, simulace byly nechutný, ale o tom se tu nikdo nebaví, tak nechápu, proč to sem zase taháš..obecně si prostě myslím, že bez Moua bude Clásico úplně jiný, lepší

Reagovat
Kluivert9

máš pravdu, Real je mnohem níž...

Reagovat
alcantara

CAMPEONES CAMPEONES, OLEEEEEEEEEEE OLEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

21!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo má téměř jistou Zlatou kopačku a Pichichi ....Barce gratuluji k vítězství v lize, ale díky tomu co se odehrálo v dubnu, sem ji přestal respektovat a obdivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je opět ve správných rukou btw. taková otázka, co kdyby jsme teď dvakrát prohráli a fňukáci dvakrát vyhráli? Tak budeme mít stejně bodů ne? jak by se to řešilo?

Reagovat
Kenneth

Rosell otevře měšec a titul automaticky putuje do Barcelony.

Reagovat
Footballer

Neunášíš to, kámo. Běž spát

Reagovat
Kenneth

Ale jo

Reagovat
Footballer

jak myslíš

Reagovat
Infi

Ty to asi hodně nezvládáš, co?

Reagovat
Rssa

Nebuď sráč i v tuto chvíli....

Reagovat
X-bano-X

vzajomny zapas máme lepší

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzájemné zápasy - je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemné zápasy máme mnohem lepší, když jsme Real doma ztrapnili 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle se to počítá díky 5:0 - legendární výhra

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíme špekulovat. Slavme.

Já osobně si jdu do sklepa načepovat trochu roséčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si dnešní příděl pivsona vyčerpal, padl za Jardův neuvěřitelný výkon Tak jsi jdu dát aspoň nanuka a pustím si songa ! ! http://www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig

Reagovat
smazaný uživatel

Campeooooones, Campeooooones, oleee oleee oleee! Je to taaaaaaam! Mes que un club!

Reagovat
-Kopy-

Gratulace, užíte si to kluci, hlavně jirka fcb ale i všichni ostatní

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Nepotýre, neboj. Já osobně si to užívám. Dva hattricky za jeden den, to se nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky!!!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

Očakávané ale aj tak krásne

Reagovat
smazaný uživatel

No, doma proti Espaňolu by to bylo o hodně hezčí a hlavně stylové, ale co, ve Valencii jsme leto zažili jedno zklamání, tak jsme si na to místo museli spravit vzpomínky. Já tam prostě vidím úmysl

Reagovat
Kluivert9

krásné a zasloužené

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

OT: za Betis dal před chvílí gól hráč jménem Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, že proti Znojmu hrál v extralize za Litvínov Znojemský.

Reagovat
Kily

proti Němcům v pondělí hrál Němec

Reagovat
Rssa

a Polák debutoval proti Polákům

Reagovat
kiwwi

a proti Cechom bol Marek Cech asi iba na lavicke

Reagovat
miky10

vy jste zas všichni chytrý, moje Sevilla je lepší

Reagovat
kiwwi

no dobre, tak za Manchester dal proti Valencii gol hrac s menom Valencia, staci?

Reagovat
miky10

ne

Reagovat
Ligter

A jeden andorrský reprezentant se jmenuje Xavier Andorra.

Reagovat
kiwwi

a aj ten Kokot zo Slovinska si uz urcite niekedy zahral proti nejakym kokotom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele