Primera División - preview 33. kola

23.04.2011, 09:23, aktualizováno 25.04.2011, 08:29
Previews
Boj o záchranu je náplní pondělní dohrávky Primera Division, střetnou se dva celky, které aktuálně jsou na sestupových pozicích. Nůž na krku má poslední Almería, ta na sedmnáctou pozici nyní ztrácí devět bodů. Domácí Zaragoza je na tom mnohem lépe a očekává se její výhra...
Real Zaragoza - UD Almería  (pondělí 21:00)
V pondělní dohrávce 33. kola La Ligy přivítá Real Zaragoza hráče z Almeríe. Oba celky se pohybují u dna ligové tabulky, přesto je na tom o poznání lépe domácí celek, který sice momentálně sestupuje, ale na sedmnáctou Osasunu ztrácí pouhé dva body, zatímco Almería hned devět. Zaragoza se tak bude snažit vyhrát a předskočit hráče z Pamplony, ale Almería se tří bodů nebude chtít vzdát bez boje, neboť je nyní potřebuje jako sůl.

Záložník Juanito totiž nadále věří, že se jeho tým ještě může v La Lize udržet, ačkoli připouští, že to bude více než těžké. Svěřenci trenéra Roberta Olabeho jsou totiž v dosti nezáviděníhodné situaci, neboť na ně zbylo až úplně poslední místo a týmy mimo sestupová místa jsou jim vzhledem k počtu zbývajících kol poměrně hodně vzdáleny. Bohužel pro Almeríi ve 33. kole vyhrál jak devatenáctý Hercules, tak i šestnáctá Malaga, která má díky zisku tří bodů na poslední tým soutěže náskok již deseti bodů.

Juanito věří, že k záchraně bude stačit 40 bodů, což znamená, že on a jeho spoluhráči budou ve zbývajících šesti kolech muset nasbírat ještě čtrnáct bodů, což rozhodně nebude lehké, vezmeme-li v úvahu, že Almeríi ještě čeká zápas s Realem Madrid, Villarrealem a Sevillou. Naděje ovšem umírá poslední, a tak budou chtít svěřenci Olabeho šestizápasový maraton začít důležitou výhrou nad Zaragozou.

"Jestli mám mluvit upřímně, je náš cíl opravdu velice těžký. Ale ta možnost tu stále je, a tak se všichni upínáme k pondělní výhře, která by nám mohla otevřít dveře k záchraně. Neříkám, že výhra znamená udržení, ale nadále nám bude dávat šanci se o místo v La Lize ještě poprat. Stále je ve hře ještě hodně bodů a my budeme bojovat až do konce," neztrácí optimismus Juanito.

V sedmi z devíti posledních sezón k záchraně stačilo 42 bodů, přičemž v té minulé se dokonce dokázala udržet Malaga, která měla na účtě bodů pouze 37. I to samozřejmě motivuje hráče Almeríe.

Juanito, jehož tým prohrál čtyři zápasy v řadě, k tomu říká: "Myslím si, že hranice udržení se bude pohybovat někde okolo 40-42 bodů. Ale to je pouze odhad. Zaragoza ještě pojede na Santiago Bernabeu, kde by nemusela uhrát žádné body, navíc los svede dohromady i týmu vespod tabulky, a tak nebude možné, aby každý tým nad námi sbíral v každém zápase po třech bodech. To nám může naše snažení trochu ulehčit."

Ani Real Zaragoza na tom není úplně nejlépe, ačkoli v porovnání s Almeríí se o žádné krizi hovořit nedá. Tým pod vedením Javiera Aguirreho se momentálně pohybuje na 18. pozici, čili sestupuje, ale na 17. Osasunu ztrácí pouhé dva body. K vítězství v pondělní dohrávce se modlí všichni jeho fanoušci, neboť si moc dobře uvědomují, že los jejich milovaného klubu není úplně nejlepší. Čeká je totiž ještě zápas s Realem Madrid, a to na stadionu Santiaga Bernabeua.

Na otázku, kolik bodů bude stačit na záchranu, odpověděl záložník Zaragozy Ander Herrera takto: "Nemůžu to říct zcela jistě, neboť i týmy ze dna tabulky teď sbírají poměrně hodně bodů, ale myslím si, že to bude něco okolo 42 bodů, neboť to je cifra, s kterou všeobecně počítáme. Ale pokud to bude 45 bodů, pak jsem si jistý, že nebudeme mít problém na ně dosáhnout. Ať už se situace vyvine jakkoli, věřím, že máme dostatečně silný tým na to, abychom se v La Lize udrželi i pro příští rok."

V domácí sestavě se neobjeví vykartovaní Uche a Obradović.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hércules CF - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Ve vyloženě záchranářském duelu na sebe narazí Hércules a Deportivo. Domácí jsou předposlední, Deportivo je na tom sice o něco lépe, zachráněno však zatím v žádném případě není. V utkání půjde o hodně, Hércules by případná výhra posunula na úroveň Málagy a Zaragozy, v případě vítězství hostů by bylo zřejmě Deportivo zachráněno.

Domácí nejsou v dobrém psychickém rozpoložení, v posledním kole totiž podlehli v dalším přímém souboji o záchranu Levante. Co je na druhou stranu může těšit, je stav marodky, ta je totiž po dlouhé době téměř prázdná. Chybí pouze Cristian a Tote, po zranění se do sestavy vrací Drenthe, Valdez a Trezeguet.

Je až neuvěřitelné, jak vysoko se pohybuje v letošní sezoně Deportivo. Fanoušci tohoto klubu snad odpustí, ale tým, který vstřelil ve dvaatřiceti zápasech všehovšudy dvacet sedm gólů a sedmkrát docílil výsledku 0:0, nemá v Primera Division co dělat. Minulý týden sice La Coruňa přetlačila doma Racing 2:0, předtím však bezbrankově remízovala s Málagou. podobný kousek zažili také Zaragoza, Sevilla, Osasuna dokonce dvakrát, Mallorca a dokonce i královský Real.

"Výhra nad Racingem nám vlila do žil novou krev, ovšem stále se nemůžeme uvolnit, protože nejsme zachráněni. Potřebujeme ve zbytku sezony ještě dvakrát zvítězit, pak budu moci prohlásit, že jsme z toho venku," věří kouč Deportiva Miguel Angel Lotina.

Utkání by nemělo přinést mnoho branek a velmi pravděpodobná je remíza 0:0, vždyť hraje Deportivo.
Hércules CF - pravděpodobná sestava:
Calatayud - Cortés, Paz, Juanra, Pulhac - Fritzler, Aguilar - Kiko, Valdez, Drenthe - Trezeguet
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - Manuel Pablo, Colotto, Lopo, Morel - Rubén Pérez, Juan Rodriguez - Adrián, Valeron, Guardado - Xisco
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Málaga CF  (neděle 17:00)
Letošní sezona nejvyšší španělské soutěže pomalu spěje ke svému konci, ale boj o záchranu je stále v plném proudu. Jedním takovým soubojem je střetnutí mezi domácím Santanderem a hosty z Málagy.

Domácí celek se šest kol před koncem nachází na patnácté příčce s náskokem čtyř bodů, hosté zaujímají místo sedmnácté a pouze o skóre se nachází mimo sestupové pozice. Ani domácí však zdaleka jistotu setrvání v Primera División nemají, a proto musí být v toto utkání na pozoru.

Obě mužstva mají v posledních pěti utkání podobné bilance, každý zápas je pro oba týmy bojem o přežití. Santander se dokázal dvakrát radovat z vítězství , jednou se musel spokojit pouze s bodovým výsledkem a dvakrát odešli hráči Racingu ze hřiště jako poražený celek. Málaga dokázala vyhrát dokonce ve třech z pěti případů a rozhodně bude chtít v této sérii pokračovat i na půdě Santanderu. V posledním vzájemném střetnutí dokonce borci z Málagy dokázali Santander pokořit na jejich půdě v poměru 3:0.

Málaga se dokázala prozatím dostat z pásma sestupu, čehož si je vědom i její trenér Pellegrini: "Byla to úleva odstěhovat se z pásma sestupu, dokazuje to, že se naše tvrdá práce vyplácí." Zároveň je ale před týmem domácích na pozoru: "Je to velmi kvalitní, dobře organizovaný tým, který šel v poslední době s výkony nahoru."

Domácí trenér nemůže do zápasu počítat s Kennedym a Oscarem Serranem, jenž do utkání nemohou zasáhnout vinou zranění, Pablo Pinillos si odpykává trest za žluté karty. Hostům z Málagy v boji o záchranu nemůžou pomoci Sergio Asenjo, Javier Malagueno a Ruben, kteří jsou zranění.

V zápase jen těžko hledat favorita, neboť je to pro oba celky velmi důležité klání v boji o záchranu a každý získaný bod má cenu zlata, mírnějším favoritem by však mohl být tým domácích, který se bude moci opřít o podporu domácího publika.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo-Francis-Henrique-Torrejón-Christian-Munitus-Colsa-Lacen-Adrián-Bolado-Dos Santos
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero-Elisev-Welington-Demichelis-Gámez-Apoňo-Recio-Duda-Baptista-Fernandéz-Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.30 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sporting Gijón - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Jedenáctý Sporting přivítá na svém hřišti osmý Espanyol, oba týmy ještě rozhodně nemohou nic vypustit. Espanyolu se sice vzdaluje vidina evropských pohárů, šance však stále je, s Katalánci o ní budou bojovat. To Sporting má jiné starosti, náskok na sestupové příčky je jen pětibodový.

Sporting je na domácí půdě velmi silný, vyhrál zde poslední tři zápasy. Gijónu se vůbec v posledních zápasech daří skvěle, pokud vezmeme v potaz šest předešlých utkání, lépe si vedli jen dva giganti, Real s Barcelonou, a Levante. Domácí navíc může povzbudit rok a půl stará vzpomínka na domácí klání s Espanyolem, které skončilo výhrou 1:0.

Vítězstvím domácích 1:0 skončilo také poslední měření sil, to se však hrálo v Barceloně.

Současný Espanyol, to je kapitola sama pro sebe. Na přelomu ledna a února se malý bratříček Barcelony pohyboval na příčkách zaručujících Ligu mistrů, od té doby však přišel totální výpadek, jehož nejlepší ilustrací je současná až osmá příčka, navíc se značnou ztrátou. Před týdnem však Kataláncům svitla naděje, domácí remíza 2:2 v pohledném utkání s Atléticem se dá považovat za úspěch.

Domácí se v zápase musejí obejít bez čtveřice fotbalistů, k dispozici není Rivera, Cuellar, Canella a Sastre. Na druhé straně budou chybět dlouhodobě zraněný Forlín, dále pak Baena, Datolo, David García, De la Peňa, Felipe a Sergio García.

Domácí Sporting je vzhledem k aktuální formě a výsledkům na domácím hřišti jasným favoritem utkání, o osudu zápasu pak pravděpodobně rozhodně jediná branka.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo - Lora, Hernández, Botía, Ángel - Eguren, Cases - De Las Cuevas, André Castro, Diego Castro - Barral
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Galán, Amat, Rodriguéz, Chica - Javi Lopéz, Javi Márquez - Luís García, Verdú, Callejón - Osvaldo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Getafe CF  (neděle 17:00)
Mallorca hostí Getafe a sejdou se tak dva týmy s otřesnou aktuální výkonností. Domácí se špatnými výsledky nebezpečně přibližují sestupovým vodám, u hostujícího mužstva je pak pokles formy dlouhodobějšího rázu, přitom Getafe mělo sezonu nastartovanou skvěle.

Oba týmy tak k definitivní jistotě potřebují zvítězit, remíza by nepotěšila nikoho. Getafe patří momentální formou k nejhorším týmům soutěže a pokud to takhle půjde dál, příští rok klub z předměstí Madridu v La Lize neuvidíme, ostatní celky ze spodku tabulky se totiž zlepšují. Výraznou vzpruhou je však oznámení nového majitele, tím je dubajská společnost Royal Emirates Group v čele s Butti binem Suhailem Maktúmem, ten do klubu přinese výrazné finanční prostředky a tím i novou motivaci pro hráče. Zlepšení však přišlo již v minulém kole, kdy Getafe doma přehrálo evropského adepta Sevillu 1:0.

I Mallorca už vypadala dávno zachráněna, ovšem na to není radno pomýšlet, za měsíc se totiž situace výrazně změnila a najednou činí náskok jediného zástupce Baleárských ostrovů v Primera Division pouhých šest bodů.

"Tady vidíte, jak je španělská liga vyrovnaná. Ano, vpředu bojují jen Barcelona s Realem, neradno však zapomínat i na ostatní místa tabulky, kde se svádí tuhý boj a každý může porazit každého. Ještě nedávno jsme si mysleli, že máme záchranu zajištěnou, nyní však víme, že to byla chyba. Pásmo sestupu je blízko, nebezpečně blízko," ví trenér domácích Michael Laudrup.

Ten může počítat se všemi hráči kádru, narozdíl od svého protějšku Míchela, který bude v utkání postrádat nejlepšího střelce týmu, Manu Del Morala, dále pak Gavilána a Rafu.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Cendrós, Nunes, Ramis, Ayoze - Tejera, Martí - Nsue, De Guzmán, Castro - Webó
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Ustari - Miguel Torres, Díaz, Marcano, Mané - Arizmendi, Boateng, Casquero, Parejo - Colunga, Miku
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Levante UD  (neděle 19:00)
V rámci 33. kola španělské Primera División zavítá celek z Levante na půdu Atlética Madrid, které je stále ve hře o postup do Evropské ligy. I když je pro mnoho hráčů tato soutěž neoblíbená, přeci jen se jedná o finanční přilepšení do klubové pokladny.

Domácí mužstvo se nachází šest kol před koncem letošní sezony na sedmém místě a od šestého, které zaručuje start v příštím ročníku Evropské ligy, ho dělí pouze horší skóre. Atlético je pravidelným účastníkem této druhé nejprestižnější evropské soutěže a rozhodně nebude chtít chybět ani v následujícím ročníku. Hosté momentálně zaujímají deváté místo ligové tabulky, ale ještě mohou do složení postupujících do evropských pohárů promluvit, neboť šest kol před koncem soutěže ztrácejí na pohárovou příčku pouhé čtyři body.

A že to Levante myslí s útokem na pohárové příčky vážně, dokazuje fakt, že v posledních šesti kolech nasbírali hráči hostujícího celku čtrnáct bodů z osmnácti možných. Ani domácí nejsou nikterak pozadu, i oni se pyšní v posledních zápasech poměrně slušnou formou, můžeme se tedy v tomto střetnutí na co těšit.

Obránce domácího celku Tomáš Ujfaluši má ale jasno: "Nechceme myslet na nic jiného než na to, jak porazit Levante. Máme před sebou ještě šest zápasů a naším cílem je získat co nejvíce bodů, abychom se dostali tam, kde chceme být."

Atlético půjde do zápasu oslabeno o Moredio Kokeho, kterého ze hry vyřadilo zranění, další dva, Jose Antonio Reyes a Tiago, si odpykávají karetní tresty. S hosty na střetnutí nedorazili Asier Del Horno, Sergio a Ruben Suarez.

Utkání jistě nabídne dramatickou podívanou, jelikož je v sázce účast v pohárech, ke kterým mají zatím o něco blíže domácí hráči, potřebují ale bezpodmínečně bodovat, nejlépe si ze zápasu odnést plný bodový zisk.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
De Gea - Ujfaluši, Perea, Dominguez, Filipe Luis - Juanfran, Suárez, Raúl Garcia, Elias - Aguero, Diego Costa
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran - Iborra, Torres - Valdo, Montero, Juanlu - Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Ve šlágru třiatřicátého kola španělské Primera Division na sebe narazí šestá Sevilla a čtvrtý Villarreal, který čeká ve čtvrtek důležité semifinále Evropské ligy, a tak zřejmě bude šetřit některé opory, proto jsou domácí Andalusané favoritem zápasu.

Sevilla se v posledních dvou kolech zadrhla, remíza s Mallorcou a následná prohra na půdě Getafe neodpovídají ambicím klubu, který stále bojuje o účast v příští sezoně Evropské ligy. Momentálně se to navíc daří, Sevilla je šestá, od Atlétika jí však dělí pouze skóre, od Espanyolu bod. Posledními dvěma ztrátami byla pokažena série dobrých výsledků, Sevilla uhrála s Barcelonou cenný bod, hned o týden později si pak plný bodový zisk odvezla z Valencie.

Villarreal v domácí soutěži nezáří, porážka 0:5 s konkurentem v boji o třetí místo, Valencií, budiž příkladem. Přesto Žlutá ponorka vybojovala před týdnem cennou výhru nad rozjetou Zaragozou. Priorita Villarrealu je však dočista jiná, klub z valencijské oblasti se přes Twente probojoval už do semifinále Evropské ligy, kde se v předčasném finále střetne s Portem. A již ve čtvrtek se hraje první utkání v Portugalsku, proto kouč Garrido s největší pravděpodobností upřednostní čtvrteční duel a do toho ligového nenasadí všechny hvězdy.

Sevilla zvítězila ve čtyřech posledních vzájemných duelech na domácím hřišti, poslední skalp Villarrealu si pak připsala v lednu tohoto roku, když postoupila díky výhře 3:0 do semifinále poháru Copa del Rey, následně však vypadla s Realem.

"Víme, že pokud v neděli uspějeme, budou naše šance na postup do Ligy mistrů zhruba 90 %. A co je nejdůležitější, odstranili bychom z boje o čtvrtou příčku jednoho z rivalů, navíc bychom posilnili své sebevědomí před důležitým čtvrtečním utkání v Portu. Očekáváme podobný zápas jako v lednu, kdy se hrál vyrovnaný fotbal a rozhodovaly individuální chyby. Tentokrát snad bude štěstí na naší straně," přeje si lodivod Žluté ponorky Garrido, který se v zápase bude ze zdravotních důvodů muset obejít bez Ángela, Marcose Senny, se zlomenou nohou laborujícího Gonzala Rodrigueze a Olivy.

Domácí nemohou pro důležitý souboj počítat s Jesusem Navasem, Garym Medelem a Tiberiem Guarentem. Utkání slibuje výbornou podívanou a velké množství branek, přičemž úspěšnější by měli být domácí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.70 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Valencia CF - Real Madrid  (sobota 18:00)
Šlágrem 33. kola La Ligy bude nepochybně duel mezi Valencií a Realem Madrid. "Netopýři" jsou v závěru soutěže v dobré formě na třetím místě, Bílý balet má na Mestallu zase dobré vzpomínky z čerstvého vítězství ve Španělském poháru nad Barcelonou. Otázkou bude, zda chce Real ještě usilovat o ligový titul.

Po domácím poháru zůstává španělským týmům ve hře pouze dva tituly. Zatímco o finalistovi Ligy mistrů se ještě rozhodne právě mezi oběma giganty, o titulu ligovém je patrně rozhodnuto. Ač je matematicky ještě možný malý zázrak, nelze patrně předpokládat, že Barcelona promrhá osmibodový náskok na druhý Real Madrid. Naproti tomu velice dobrou pozici má na získání třetího místa Valencia, která Bílý balet hostí.

"Chés" se vzdálili čtvrtému Villarrealu na šest bodů, v posledních třech utkáních zvítězili, vstřelili tucet gólů a Realu připraví jako obvykle horkou půdu, což je navíc umocněno účastí několika hráčů, kteří hráli za oba kluby, jako jsou Soldado, Albiol či Mata. Pokud si chtějí svěřenci trenéra Mourinha udržet naději na ligový triumf, musí ve Valencii zvítězit.

Trenér Valencie Emery má zraněné Bruna a Tina Costu, do nominace se nevešli ani Chori Domínguez, Davida Navarra, Vicente a Moyá. Branku domácích bude hájit Guaita, před ním se seřadí obranná čtveřice zprava Miguel, Stankevicius, Ricardo Costa a Mathieu. Středový záložní dvojblok vytvoří Topal a Banega, na křídlech si zahrají Pablo Hernández a Joaquín, na spojce Mata a na hrotu Soldado.

Kouč Realu Mourinho nemůže počítat pro karty s Arbeloou, dále se zraněným Khedirou, který možná přijde o zbytek sezony a ani s Gagem. Naopak do nominace se vrací po červené kartě Albiol. Dá se čekat, že Portugalec zamíchá před dalšími dvěma "evropskými" Clásiky se sestavou. Odpočinou si Ramos, Di María a Adebayor, na lavičce zůstanou Ozil a Xabi.

Do branky se postaví Casillas, v obraně nastoupí zprava odchovanec Juanfran, Garay, Albiol a Marcelo. Nový střed zálohy bude mít podobu Lass - Granero, na krajích se objeví Kaká a Cristiano Ronaldo a v útoku dvojice útočníků Higuaín - Benzema.

Utkání na Mestalle začne v 18.00 CET a před úvodním hvizdem rozhodčího Péreze Lasy udělají hráči Valencii svým sokům z Realu špalír jako vítězi Španělského poháru.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Miguel, Stankevicius, R.Costa, Mathieu - Topal, Banega - Joaquín, Mata, Hernández - Soldado
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Juancarlos, Garay, Albiol, Marcelo - C.Ronaldo, Lass, Granero, Kaká - Benzema, Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.40 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - CA Osasuna  (sobota 20:00)
Ve 33. kole přivítá Barcelona na svém stadionu hráče Osasuny a výhrou se bude snažit zlepšit si chuť po prohraném finále Copa del Rey. Případné tři body by katalánskému klubu znovu velice přiblížily titul ze španělské nejvyšší ligy.

Barcelona ještě do středy mohla pomýšlet na druhý treble v rozmezí tří let, ale její plány byly zkříženy prohrou ve finále španělského poháru s největším rivalem Realem Madrid. Tomu zajistil vítězství Cristiano Ronaldo, který v prodloužení hlavičkou překonal brankáře Pinta.

Barcelona však musí tuto hořkou ránu hodit co nejrychleji za hlavu, neboť ji stále čekají souboje o dvě prestižní trofeje - o španělský titul a o vítězství v Lize mistrů. Hned v sobotu hostí Osasunu a hráči se budou snažit, aby z tohoto zápasu vydolovali tři body a minimálně si tak udrželi osmibodový náskok na druhý Real Madrid.

Případné vítězství nad trápící se Osasunou, která prohrála již tři zápasy za sebou a je tak až 16. místě, může navíc Kataláncům zvýšit sebevědomí před středečním utkáním semifinále Ligy mistrů, kde Barcelona nastoupí pro změnu proti Realu Madrid. Půjde tak již o třetí ze čtyř utkání mezi těmito dvěma velkokluby Španělska, která se uskuteční v rozmezí pouhých 18 dnů.

Barcelonský sportovní ředitel Andoni Zubizarreta se vyjádřil k momentální situaci takto: "Prohru s Realem musíme hodit za hlavu, neboť nyní se musíme soustředit na další soutěže, ve kterých o celkové vítězství ještě bojujeme. Musíme se dát znovu dohromady, trochu vylepšit hru a spravit si sebevědomí na Osasuně. Nyní je důležité soustředit se nejen na zápasy s Realem, ale i na ty ostatní ligové, neboť to je pro nás soutěž číslo jedna. Pokud se dostaví i jiné úspěchy, budeme jen rádi, ale jak říkám, vyhrát La Ligu je nejdůležitější."

Barcelona ve středu nejenže prohrála se svým odvěkým rivalem, ale také přišla o obránce Adriana, jehož zranění stehenního svalu vyřadí ze hry na čtyři týdny. Kromě Adriana jsou mimo hru také Eric Abidal a Bojan Krkič. Problémy hlásí také barcelonská ikona Carles Puyol, který chyběl u každé z pěti porážek katalánského klubu v této sezóně, a tak je více než pravděpodobné, že do zápasu s Osasunou nezasáhne.

Pep Guardiola musí také začít řešit gólovou impotenci útočníka Davida Villy, který se v lize netrefil již sedmkrát v řadě, poslední soutěžní branku si připsal v polovině února.

Výhodou pro vedoucí tým La Ligy bude také zajisté fakt, že zatímco Barcelonští budou hrát na domácí půdě proti slabé Osasuně, Real Madrid cestuje o Valencie.

Osasuna v posledních třech zápasech neokusila, jak chutná zisk alespoň jednoho bodu, a tak se nachází až na 16. místě, přičemž od zóny sestupu ji dělí pouhé 2 body. Záchranou v La Lize si tak nemůže být zatím vůbec jistá. Navíc hrát proti Barceloně a navíc na jejím hřišti, to nevěstí nic dobrého. Zvláště připočteme-li, že Osasuna venku získala jenom osm bodů.

"Barcelona bude v sobotním utkání jasným favoritem, ale uvidíme, co s ní středeční porážka udělala. Buď její formu srazila, nebo naopak hráče vybudila k lepším výkonům. Každopádně my musíme hrát co nejlépe a snažit se držet míč na svých kopačkách," prohlásil trenér Osasuny Luis Mendilibar.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés-Alves-Piqué-Fontás-Maxwell-Xavi-Mascherano-Keita-Afellay-Messi-Villa
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo-Monreal-Lolo-Flaňo-Nelson-Nekounam-Vadócz-Cejudo-Camuňas-Damiá-Sola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.50 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Ve 33. kole La Ligy dojde k baskickému derby, neboť Athletic přivítá na svém stadionu hráče Realu Sociedad. Zatímco domácí okupují 5. příčku a koketují s myšlenkou zahrát si příští rok Evropskou ligu, Real Sociedad je až 12., a musí tak spíše dávat pozor, aby se náhodou neocitl v zóně sestupu. Na tu má totiž náskok pouhých pěti bodů.

Oba týmy budou chtít vyhrát. Domácí proto, aby ponechali za svými zády dotírající Atlético Madrid a Sevillu, hosté naopak z důvodu, aby si vytvořili dostatečný náskok na sestupovou zónu, a mohli tak v klidu dohrát zbývající kola.

"Musíme hrát nejlépe, jak umíme. To znamená dobře kombinovat, být soudržní po celých 90 minut, být nebezpeční a samozřejmě také mít trochu štěstí, tak jako jsme ho měli v zápase s Osasunou. Pokud se nám toto podaří, můžeme pomýšlet na tři body," říká domácí kouč Joaquin Caparros, který naráží na zápas z minulého týdne, kdy si jeho svěřenci vytvořili jen minimum šancí, přesto slavili vítězství 2:1.

"Nyní nás čeká další velice těžký zápas," dodává.

Athleticu bude chybět Iker Muniain, Xabi Castillo a Gorka Irazioz, kteří jsou v trestu, naopak do sestavy se možná vrátí Fernando Amorebieta.

To Realu Sociedad bude chybět střelec Joseba Llorente. "Víme, že soupeři budou chybět někteří hráči, ale stejně tak i nám, takže nás čeká velice těžký zápas. Nemůže spoléhat na to, že soupeřovi náhradníci jsou slabší. Ať už hraje kdokoli, toto derby je vždy velice vypjaté a náročné," vyjadřuje se trenér Martin Lasarte.

"Na sobotní zápas se velice těšíme. V kabině už nemluvíme o ničem jiném. Je to pro nás velká motivace," odhaluje kapitán týmu Mikel Aranburu.

Xabi Prieto dodává: "Je to nejdůležitější venkovní zápas sezóny, který bychom velice chtěli vyhrát. To by pro nás i naše fanoušky znamenalo opravdu mnoho."

Realu Sociedad se v poslední době moc nedařilo, ale v minulém kole prolomil sérii pěti po sobě jdoucích proher, když dokázal porazit Gijón 2:1. Šance na úspěch v derby tak nejsou úplně malé, neboť se hráčům vrátilo potřebné sebevědomí.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Fernández-Iraola-José-Ekiza-Koikili-López-Martínez-Orbaiz-Gabilondo-Llorente-Toquero
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo-Estrada-González-Demidov-Martínez-Aranburu-Rivas-Greizmann-Zurutuza-Prieto-Infrán
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona32274186:1785
2.Real Madrid32245373:2377
3.Valencia CF32196754:3563
4.Villarreal CF32176949:3657
5.Athletic Bilbao321531449:4648
6.Atlético Madrid321371250:4346
7.Sevilla FC321371248:4746
8.Espanyol Barcelona321431540:4545
9.Levante UD321261436:4242
10.RCD Mallorca321161533:4539
11.Sporting Gijón329111230:3738
12.Real Sociedad321221842:5538
13.Deportivo La Coruña329111227:4038
14.Getafe CF321071543:5137
15.Racing Santander329101331:4737
16.CA Osasuna32981537:3935
17.Real Zaragoza32891531:4533
18.Málaga CF32961742:6233
19.Hércules CF32861829:5030
20.UD Almería325111632:5726

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (544)

Přidat komentář
blaugrana

Dúfam, že David dnes prelomí tu mizériu a aspoň raz sa trafí.

Reagovat
FC Porto FC

Valeeeee

Reagovat
vocasisko

Dneska beru i prohru, sice by to možná ještě trochu snížilo naše sebevědomí, ale budu radši když si Xavi, Iniesta, Villa, Pedro, Sergio odpočinou než aby tam zase celej zápas pobíhali a ztráceli síly.

Reagovat
blaugrana

Prehru budem brať len v prípade, že Madrid prehra vo Vale. Každopádne, vypustiť zápas doma proti tímu na 17. miesto, to by si asi fanúšikovia na Nou Campe nenechali ľúbiť.

Reagovat
vocasisko

jenomže vypustit, podle mě hráči jako Thiago, Affelay nebo Jeffren na tom hřišti nechají víc než Villa a Xavi, kteří se budou hlavně soustředit aby se nezranili a ušetřili co nejvíc sil na LM

Reagovat
smazaný uživatel

S tou prohrou to neberu, ale jsem proto, aby dostali šanci Fontás, Thiago, Soriano, Nolito + náhradníci.

Reagovat
vocasisko

Bečko dneska hraje s prvním a tak s Áčkem bude jen Thiago.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je špatně . Béčko stejně nemůže postoupit. Teď je důležité, aby si hráči odpočli, především Villa a náhradníci odevzdali maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad dostnaou šanci mladicí a ti kteří tak často nenastupují a opory si aspon trochu odpočinou...

Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jak bude vypadat dnešní sestava Realu? Prakticky máte jen jedno Becka a to Marcela

Cassilas-Lass,Albiol,Pepe,Carvalho,Marcelo-Granero,Xabi-Ozil,Benzem,Ronaldo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Juanfran je pro Mourinha bek, i když v béčku hraje křídlo. Nacho může hrát v obraně všechno, ale jako stoper je lepší. Moje přání: Casillas - Juanfran, Albiol, Garay, Marcelo (Nacho) - Lass, Granero - Pedro León, Kaka', Benzema - Higuaín

Reagovat
Kily

oslabená sestava, pro nás i tak pořád hodně složitý úkol. Když jste naposledy přijeli na Mestallu víceméně bez šance na titul, tak to byl jednoznačný zápas. To dneska nebude, ale i tak vzhledem k formě věřím, že neprohrajeme. I bod by měl nakonec vzhledem k zápasu Villarrealu v Seville velkou cenu

Reagovat
stas87

dneska baskicke derby!! tak moj tip:athletic club-reaů sociedad 1:1 toquero-prieto

Reagovat
Infi

Barcelona by měla pár hráčů šetřit, ale určitě né zápas vypustit.

U Realu nějak cítím v kostech, že Vale vyhraje.

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

Chlapci nech si uvedomia,ze ja NEMOZEM prehrat stavku s netopierom.Takze makame,makame Ta zostava sa mi celkom paci

Reagovat
Al Capone

Dneska je to uplně jedno jak to dopadne, hlavní je aby se nikdo nezranil.

tip 1-1

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže naopak. Já doufám, že dá Valencia Realu ochutnat vlastní medicínu a pěkně je pokopou.

Reagovat
madridcan

snad aj Osasuna vykopne par lopt zpoza autovej ciary do hladiska-to bude pre zmenu katalanska medicina

Reagovat
vocasisko

už se mám smát?

Reagovat
madridcan

keby som to myslel ako vtip,tak to zakoncim nejakym smajlom.Skus nabuduce lepsiu reakciu...

Reagovat
vocasisko

v tom případě to nechápu, protože se to snad brát vážně ani nedá

Reagovat
madridcan

Ja tiez neviem preco pise ujo vyssie o pokopani.Kvoli Clasicu a ze Pepemu drbe v hlave dava vsetkych do jedneho vreca.Tak odpovedam rovnakou mincou.Aj ked cakam,ze tu budu reakcie aj na Xabiho a samozrejme prezakerne slapnutie Arbelou,takze toho necham...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe, Arbeloa, Diarra prasí prakticky ve všech zápasech, co hrají. Ramos s Alonsem taky nehrají zrovna čistě. Proto říkám, že doufám, že vám Valencie dát ochutnat vlastní medicínu. Nezapomenutelné by také bylo poté poslouchat Llorinha na tiskovce, jak si stěžuje na nečistou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapas na mestaje je o hodinu odlozen protoze domaci jeste nestihli odklidit ten beton co tam vystavel real

Reagovat
Al Capone

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem na Mestalle nebyl trávník opět kropen, protože to Real před zápasem odmítl. Hrdinství královského klubu.

Reagovat
Al Capone

a to sis samozřejmě vycucal s prstu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále poháru Copa del Rey nebyl trávník pokropen, protože to Real před zápasem odmítl. Chceš to zopakovat ještě jednou?

Reagovat
Al Capone

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem video, z předzápasové schůzky rozhodčího U. Mallenca a zástupců obou klubů. Říkal, že podle regulí není povinnost kropit, tak se zeptal delegáta Barcy, ten řekl že kropit a delegát Realu, že nekropit. Můžeš si to někde na netu najít, mě se to teď nechce hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

mně

Reagovat
smazaný uživatel

"Podle regulí není povinnost kropit"

...

Takže nevím na co tady narážíš, hřiště bylo pro oba týmy stejné. Nevzal si Real i lepší kabiny? Nebo domácí střídačky? Ty vaše výmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážím na to, že hřiště se kropí, aby diváci viděli atraktivnější podívanou. Jak by se asi fanouškům PL líbilo, kdyby se nekropila hřiště? A fotbal se hraje pro koho?, pro diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi jako když si v Davis Cupu domácí tým vybírá povrch. Navíc jestli se delegát obou zýstupců zeptal a jednalo se v rámci regulí stále nevidím ten problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho nevidíš. Já ano. Klub, který se po celou svou historii honosí atraktivním fotbalem, fotbalem pro fanoušky, klub, který si říká Bílý balet, se bojí nakropit před zápasem s Barcelonou hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ti to očividně nedochází, ale historie a reputace úspěchy samy nepřináší. Jakkoliv se Real tímto stylem stále prezentuje, nejde tak hrát proti (v současnosti pravděpodobně nejlepšímu týmu na světě) Barceloně. A těžko budeš hledat fanouška Realu, který by nesouhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dokáže hrát Valencie proti Barceloně atraktivně, tak to co jsi napsal je jen póza, která kryje strach z prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

K tvojí hloupé argumentaci "Když to umí Pepa umí to i Martin" ti nemám vůbec co říct Podívej se jak dopadl Real posledně, když se snažil hrát ofenzivní fotbal s Barcelonou. Chápu, že tě štve že už tak nehraje. Musí to být frustrující když si Messi ani neškrtne a navíc nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hloupá argumentace? Sevilla, Shaktar na svém hřišti.....slabá výmluva, že se s Barcou nedá hrát bla bla bla. I Sporting Gijon hrál odvážněji na svém hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Real už to párkrát zkusil

Reagovat
asskicker

Messi ani neškrtne....to ze neda gol este neznamena, ze si neskrtne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nikde neřekl, že je to proti regulím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vidím, že vy dva s Kennethem máte o dění skutečně přehled

Reagovat
Al Capone

já bulvár nečtu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Real bojuje i mimo hřiště, no...

Reagovat
Kenneth

Jen špin dál Real,ty na nic jiného nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že máš v hlavě vymeteno.

Reagovat
Kenneth

Vymeteno máš ty debílku, jaké by to asi byla pro Real výhoda kdyby nebyl pokropený trávník co? Jen máš opět nutkání tu špinit rivala. A nemusíš se namáhat s reakcí,neodpovím ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si příspěvek nahoře. Co mi k tomu řekneš? Aspoň omluva?

Reagovat
Kenneth

Za to vy jste se odtamdu pakovali nějak rychle?

Reagovat
vocasisko

není důvod se zdržovat, přece jen při ničení betonu se práší a tak kdo by to chtěl dejchat

Reagovat
Kenneth

Při jakém ničení?

Reagovat
vocasisko

nebo si snad myslíš že betonovou zeď o délce 68 metrů jen tak naloží na traktor a odvezou ji mimo hřiště?

Reagovat
Kenneth

Rozhodně by to bylo účinější než Barcelonská nadpozemská kopaná.

Reagovat
vocasisko

teď trochu nechápu souvislost, mluvím tu o odvážení betonu a ty o nejlepším týmu na světě

Reagovat
Kenneth

Nejlepší tým na světě by tu betonovou zed dokázal zničit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám na tu omluvu. Nebo chceš i video, kde zástupce Realu (vsadím se, že ani neznáš jeho jméno) řekl, že nekropit. Akorát nevím, k čemu ti to video bude, když nerozumíš španělsky.

Reagovat
Kenneth

Tak to se hodně načekáš. Opět si vytáhl něco proti Realu i když si věděl že nepokropenej trávník nám nedává žádnou výhodu. Asi si chtěl být opět zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

nedává žádnou výhodu. A proč tedy zástupce Realu řekl nekropit?

Reagovat
Kenneth

A když už jsme u toho kropení trávníku,tak by si zamette před svým prahem nejdříve než tu někoho začneš opět osočovat.

Reagovat
smazaný uživatel

odpověz na otázku

Reagovat
Kenneth

Já ti na nic odpovídat nebudu. Čti si nadále ten bulvár a žij v domnění že nepokropenej trávník vám vzal pohár. Bye Bye.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na to video. Jakej bulvár? Že Real schválně nenechal kropit trávník? V tom videu je důkaz. Ty kopeš kolem sebe jak malý děcko. Nedokážeš to uznat ani když ti dávám důkaz. Jsi chudák.

Reagovat
Kenneth

Radši mi řekni jakou výhodu získá Real když je nepokropený travník,hm? Na pokropeném trávníku se líp dělají skluzy takže pro Pepeho a další prasáky jak stavěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se zástupce Realu, proč nechtěli kropit trávník a Barcelona ano...třeba proto, že na pomalým povrchu se Barca lépe brání? To ale ty neuznáš, ty jsi tak neskutečně hloupý. Proč Real nekropil trávník ani na domácím hřišti proti Barce? Prober se.

Reagovat
Kenneth

Takže nevíš jakou tím Real získává výhodu,takže diskuze ukončena. Jak si řekl ty, jen tu okolo sebe kopeš a snažíš si zmírnit tu prohru ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Real tím získává zcela jasně výhodu. Můžeš si taky položit otázku, proč Barca před svými zápasy trávník vždy kropí. Aby se mohli lépe klouzat?

Reagovat
Kenneth

Iniestovi by to rozhodně vyhovovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

stále si mi neodpověděl. Nejprve si řekl, že lžu, já ti dal důkaz, pak že by to nebyla pro Real výhoda, já se tě tedy ptal proč to Real udělal?

Reagovat
Kenneth

Ale mě to nezajímá. Ty tu fnukáš a chceš to vědět,tak si zavolej do Madridu a zeptej se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to vím. Jen mě mrzí, že si tak hloupý a nedokážeš uznat fakt, že Real nenechal kropit v předchozích dvou zápasech trávník proto, protože tím získal výhodu pro svou hru.

Reagovat
Kenneth

Můžeš se konečně vyvarovat těch urážek a říct mi konkrétně jak získal Real výhodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ti to několikrát snažil naznačit otázkami. Například proč se asi v PL intenzivně kropí trávníky. Proč Barca asi kropí trávník před každým zápasem? Copak si nikdy nehrál fotbal a nevíš, jakej je rozdíl hrát na suchém a pokropeném trávníku?

Reagovat
Kenneth

Zajímavé. Pochybuju že by si s tím přišel kdyby jste ten zápas vyhráli. Jen si lížeš rány na které nejsi zvyklý,ještě pár takových a zmizíš úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přišel bych s tím. Stejně tak bych kritizoval i rozhodčího a stejně tak bych kritizoval špinavou hru Madridu. To jen gloryhunterům jde v první řadě o výsledek. Mně jde o fotbal.

Reagovat
Kenneth

Jinak já čekal že budete po případné prohře fnukat, ale to že budete kritizovat nepokropený trávník, to je i na vás moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepokropený trávník je jen jedna z mnoha věcí, kterou kritizuji, jestli sis teda nevšiml. Každopádně je to další důkaz o hrdinství královského klubu.

Reagovat
Kenneth

Taky bych mohl dát pěknej příklad o zbabělosti a podlosti toho tvého (víc než klub),ale nedělám to.

Reagovat
Infi

Kennethe ty jsi hodně zvláštní individuum. Nejdřív obviňuješ že čte pouze bulvár, když ti hodí "hmatatelný" důkaz, tak se vykecáváš. Když jde úplně do tuhého, tak píšeš že fňuká a neumí vstřebat porážku. A vrchol všeho když urážky používáš běžně ty a napíšeš ať se konečně vyhne urážkám. Postav se konečně k těm diskuzím jak chlap.

Reagovat
Kenneth

Tak hlavně že vy jste se k té porážce postavili jako chlapy.

Reagovat
Infi

(Chlapi) - Já ve svém souhrnu nepsal nic špatného o Realu a vyjádřil jsem se něco ve smyslu, že to bylo hodně vyrovnané a ani jeden klub by nemohl říct, že vítězství nebylo zasloužené, ať už by vyhrál kdokoliv. Každopádně zajímavý fakt byl ten, že i po té prohře začal pár buď haterů, nebo madristů ještě kopat do Barcelony, urážet jí a pak se přidali i fanoušci Barcelony a tak se to hodně zvrtlo.

Reagovat
Kenneth

Pokud vím tak jsi psal že rozhodčí je madridista.

Reagovat
Infi

O tom nic nevím. Možná jsem psal, že chvilkama občas připískával Realu, ale to mi potvrdilo i pár madristů, takže zaujatý pohled to nebyl.

Reagovat
Al Capone

ano hráli jsme sice se zabezpečené obrany, ale i přesto jsme mělí v obou zápasech navrch a měli jsme více šancí

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz kazdy rok ziska barca ligu a real copu budou vsichni spokojeni

Reagovat
Al Capone

už jenom 7x vyhrát Copu a máme Barcelonu

Reagovat
madridcan

Neskutocne ako sa niektori nevedia vyrovnat s prehrou v pohari.Mam pocit,ze takto sme ani my nevyvadzali po 5:0 respektive 2:6(Aj ked samozrejme to niektori fanusikovia barcelony este vtedy nezazili,lebo fandili niekomu inemu a zacali fandit az po tom 2:6 )

K tomu odkazu o nepokropovani-je to samozrejme blbost.Pred zapasom sa k tomu vsetkemu vyjadroval spravca stadiona,ze je vsetko ako ma byt.Athletic na druhy polcas tiez pokropil iba nasu polovicu a nevidim tuna ziadne fnukacky.Ako by povedal Jirko-o to sladsie su tieto vitazstva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Daj mi preklad

Reagovat
smazaný uživatel

Další takovej...hlavně že se vyjadřuješ ke věci, o které nic nevíš

Reagovat
madridcan

no tak mi to osviet umelec

Reagovat
madridcan

hlavne,ze ty sa ,,betonujes" v tejto diskusii.Hlavne,ze pre zmenu o tom ty vies privela vsak? Ale no taaaak,prehra musela prist.Uz sa s tym vyrovnaj.Este vytiahne nieco take,ze ste mali v satni kralovsku straz,aby ste prehrali a budeme doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajímavé je, že ty, al capone ani kenneth nemáte ani páru o tomto videu a vyjadřujete se, že to není pravda, že si vymýšlím atd. a když vám dám důkaz napadáte mne, že je to jenom kvůli tomu, že se nedokážu smířit s prohrou. Jako by se mimofotbalové praktiky nikdy nesměli vytahovat.

Reagovat
smazaný uživatel

neser se s něma. O dění mají nulový přehled. Nemá to cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo řekne fakt, potvrzený důkazem, že Real si nepřál trávník kropit, protože měl strach a hned je proti němu vytaženo bůh víc co. Hlavně se to nesmí říkat nahlas, že?

Reagovat
madridcan

Normalne je tam tak povedane,ze nekropte travnik,lebo mame z barcelony strach,ze? A to len tak nato barcelona pristupila,ze?A spravca stadiona len tak povedal,ze bude sa hrat v normalnych podmienkach,ze?Ze,ze,ze,ze? Milujem ked dakto zekuje na konci,aby dal svojmu prejavu vacsiu rozmer a respekt.Vela navstevujes ceske stranky tvojho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní rozhodčí na tom videu se výslovně ptá zástupců obou klubů zda kropit či nekropit. Zástupce Realu řekne, že ne, zástupce Barcy ano. Ale pro pokropení trávníku je potřeba souhlas obou, takže zástupce Barcy řekne, že o té věci nemá smysl se dál bavit.

Reagovat
madridcan

bolo to tak tazke?Dakujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Madristi tady se FAKTA neberou v úvahu normálně. Oni mají rádi ty svoje pohádky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na druhou stranu není třeba dělat z komára velblouda... Myslím, že není důvod to vytahovat tři dny po zápase a psát to ve stylu, jako by to byl jeden z hlavních důvodů neúspěchu. Taky jsem byl po tom zápase hodně naštvaný, ale chce to taky projevit trochu respektu k soupeři (i Madridu).

Reagovat
Infi

Respekt? Proč my respekt k nim, když jsem v životě neviděl respekt od nich? Jakýkoliv zápas Barcelona hraje, tak je pod tím blití, urážky, barcelonská házená, simulant iniesta, skřet Messi a tak dále. Když dostanou "hamatatelný" důkaz o tom, že Real bojuje i mimo hřiště, tak jsme ufňukánci co nevstřebali prohru, tak co to je za chování?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

pokaždé když hraje Real( i kdyžse v posledních zápasech trochu uklidnilo) tak culés jenom nadávají zatímco madridisti jsou v klidu a k zápasu Barcelony se moc nevyjadřují a když už tak rozhodně ne takovým nechutným zpsobem jako druhá strana

Reagovat
Infi

Madristi se k zápasům Barcelony nevyjadřují?

Reagovat
Al Capone

přečti si to ještě jednou

Reagovat
Infi

Spíš ty by sis měl přečíst můj první post, kde jsem napsal jak to přesně je a jak to čtu a ty pak napíšeš že se nevyjadřují a když už ne, tak né tak prasácky jako my. Víš co, nech to být, já nemám v plánu projíždět staré preview a souhrny, zaměř se na dnešní a budoucí a zhodnoť.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel si Real nic jiného nezaslouží. K čemu má mít fanda Barcelony respekt, když Madrid je přesně opakem toho, čeho si Barcelona nejvíce cení. Špinavá, účelová hra. Mourinho brečící do médií, pořád a ohledně všeho, každej týden zápas co zápas čtu Mourinhovi nářeky a to, že jim rozhodčí spíš celkem pomáhaj, nezmíní. Dále málo odchovanců, zákulisní hry (kdo sleduje dění ve Španělsku ví, o čem mluvím), nechutný madridský tisk (především AS) atd.

Jedinej, ke komu lze mít respekt je Casillas, Valdano a Di Stéfano.

Reagovat
asskicker

Cules jenom nadavaju...Prave od Madristov tu lietaju slova ako kkt, ku*va a pod. na hracov Barcelony alebo jej fans, ze Cules riesia RM ked prave hra je pravda, to iste aj naopak, len narozdiel od vas to niesu hnusne urazky...

Reagovat
madridcan

ano a to,ze páni z druhej strany robia z barcelony daco nadpozemske je uplne v poriadku.Ze riesia kazdy jeden krok Realu,to je v poriadku tiez.Kazde rozhodnutie rozhodcu tiez.Odvinovanie,ze sa len vyjadrujeme k barcelone,pricom oni robia to iste pri Reale.Co sa tyka medii,tak je to pravda,ze Marca niekedy prekracuje hranice,ale co tie vyroky pana prezidenta do medii?A nic absolutne nic sa nevie priznat Realu a same vyhovorky betony,travniky sprostosti a prve Clasico okrem drzania lopty sme boli lepsi,z druheho statistiky neviem(pozrem),ale neverim,ze tam bola barcelona lepsia.Proste niekto ten zapas vyhrat musel a za polcasy si to zasluzil Real(za prvy) aj Barca(za druhy),ale v predlzeni isiel po gole viac Real(kazdopadne,keby ho dala Barca,tak je to asi rovnako zasluzene/nezasluzene vitazstvo ako Realu) Ale to co tu predvadzaju niektori je neskutocne.Dalej vasa ceska fanusikovska stranka co vystraja je tiez na zamyslenie.Real Barcelone a Barcelona Realu co sa tyka takychto veci nema co vycitat!

Reagovat
asskicker

tak suhlas az na tu poslednu vetu, meritom prispevku bolo o tych sprostych nadavkach...so strankami ako tak suhlasim, aj ked teda Real-Madrid.cz je neskutocna tragedia, hlavne teda diskutujuci...

co sa tyka zapasov, tak taktiez suhlas, finale bolo vyrovnane a Madrid mi hlavne v predlzeni prisiel odhodlanejsi...skoda, mohlo to ist na penalty, bolo by to zaujimavejsie

Reagovat
smazaný uživatel

já z toho vědu nedělám. Naopak jsem to nijak nekomentoval. Je to prostě okolnost, kterých je okolo zápasu hafo.

Já jen popisoval přístup Madristů k čemkoliv. Hned chtějí vše dohledat. Ani je nenapadne vyvinout jakoukoliv snahu, když už potřebují důkaz a dostal mě ten dotaz, zda by mu neposlal i překlad ...

Reagovat
Kily

tady padají všechny zábrany demence, to jsem zvědav, co se bude dít za dva týdny. Chtěl jsem to smazat s tím, že vám všem ušetřím ostudu a u ostatních lidí nebudete za až tak velké žebráky, ale zatím to nechám, koneckonců důkazy o existenci dinosaurů nebo pračlověka se taky dochovávají

Reagovat
smazaný uživatel

Já se za to co píši nestydím. btw. takové nadřazené příspěvky by sis mohl nechat od cesty

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

Strašná diskuze...snad bude dnešní fotbal lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska další možný krok k titulu, tak to neposerme. Četl jsem tady něco o možné prohře a že by to snad ani nevadilo. No to teda vůbec nesouhlasím. Pořád není na 100 procent rozhodnuto, takže je pořád důležitý jet ty naše závody. Po úspěšném clásicu jim přece nemůžeme zase dovolit si čuchnout. Musíme to udržet minimálně na 8mi bodech.

Můj tip: 3:0. Góly: Messi (p), Messi, Pique

Reagovat
smazaný uživatel

a tip na Vale: 2:2 nebo 2:3. Každopádně ten zápas bych hrál v overu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vůbec možný?

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram, ze Sergio Ramos dostal volno..zrejme este nevytriezvel z opice

Reagovat
smazaný uživatel

este by sme mohli setrit Carvalha, Xabiho a Marcela

Reagovat
Kenneth

Carvalho 1. zápas LM stejně hrát nebude tak proč šetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídal, protože měl něco se svalem. Nemusí tam dnes nutně být, stopery máme.

Reagovat
-Kopy-

3:1 Dobro zvítězí.

Reagovat
madridcan

dobro zvitazilo na Mestalle v stredu a zvitazi aj dnes

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

100 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

at uz nastoupi jakakoliv sestava minimalne remizu by jsme dat meli, faktem je ze vyhra by byla urcite lepsi,ale tak snad si zahraji hraci jako Garay,Juanfran a Canales

Reagovat
One-Real

Nechápu ten čas, takovej jasnej šlágr a zas v 18:00.

Reagovat
FC Porto FC

mě to třeba vyhovuje že je to dřív

Reagovat
Losinho

Mně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně dle Mouřenínových pokynů. Nehrát ve 22:00 a hrát před Barcelonou.

Reagovat
Losinho

Myslíš, že má na tohle Mou vliv? Neurčují tam časy televize?

Reagovat
Kily

spíš narážka na to, že Mourinho si v průběhu sezony často stěžoval na to, že Barcelona hraje před Realem a má psychologickou výhodu, protože Real pak musí dotahovat vyšší manko a je pod větším tlakem. Fanoušci Realu ho v tomhle často podporovali, teď se jim zase nelíbí, když je to opačně ale je pravda, že mně se tenhle čas taky moc nezamlouvá, tak nějak jsem počítal, že se bude hrát od 22

Reagovat
Losinho

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Situaci kolem La Ligy moc nesleduju, tak sorry, že jsem se zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Provokuje a kecá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

btw kde to vysílají Sport 1, Sport 2?

Reagovat
Kenneth

Sport 2.

Reagovat
One-Real

paráda

Reagovat
FC Porto FC

Valencia dneska vyhraje a budou to mej lehčí protože nebude hrát Adebayor

Reagovat
madridcan

vyhrame

Reagovat
-Kopy-

Tomu sám nevěříš.

Reagovat
One-Real

Snad na tuhle tvoji teorie, že "nemůžete prohrát" dojedeš .

Reagovat
Al Capone

je neuvěřitelný, že Valencii pořád tak věříš když je to jenom průměrný tým

Reagovat
FC Porto FC

průměrný

Reagovat
Kenneth

Kopy jak je to s tím 2. místem? Před 2 měsíci si tu vyhlašoval jak ještě bude boj s Realem o 2. místo

Reagovat
madridcan

keby som neveril,tak sa s tebou nestavim ohladom 4 vitazstiev vonku nie? A dnesok moze byt vyvrcholenie mojho vitazstva

Reagovat
One-Real

Obrázek na jednom webu blaugranas, který měl demonstrovat to, že to ofsajd nebyl.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/206956_206501709380847_110499528981066_618066_6127439_n.jpg

Reagovat
Al Capone

a ještě tak špatně udělaný

Reagovat
Losinho

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že to má nějaký blog blaugranas nic není, ale taková marca a as (promadridské plátky) jsou schopni si takové podvrhy klidně dát na svůj web (třeba údajná ruka Piquého proti Villarrealu, ofsajd Alvese, kdy vymazali hráče atd.).

Reagovat
Kenneth

Misto aby ses tomu zasmal tak opet kvakas neco s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase o tom nic nevíš, tak raději nepiš.

Reagovat
Losinho

Taky slušný teda.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, off to bol, ale keby to pustil, tak by si nemohol povedat ani ň.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Al Capone
Reagovat
smazaný uživatel

Jako prase? Nohy má tak na stejné úrovni jako obránce. Ale zbytek těla má vepředu, takže podle pravidel offside. Ale celkem těsnej.

Reagovat
Infi

Si piš že by mohl, protože to offside bohužel byl. A jsem rád že byl, protože kdyby nebyl a on to mávnul, tak jsem nasraný do dneška.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved ja pisem, ze to bol off. ale bol tesny, na hrane, keby to pustil, tak by sa nemohol nikto cudovat. vlastne... tu asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

někdo si dělal prdel a ty tady fabuluješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se kropilo Barcelona teď má pohár

Reagovat
smazaný uživatel

To někdo napsal? Ukaž mi kde.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hrdinství Realu Madrid" ... Aha, tak to jenom zase bezdůvodně pliveš na Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Ptám se tě. Napsal jsem někde to, co píšeš v prvním příspěvku?

Reagovat
smazaný uživatel

Neposloužilo ti to snad jako další částečná výmluva ke středečnímu pohárovému utkání?? Nebo proč tady vytahuješ něco tak triviálního jako kropení hříště? Napadá mě jen přísloví "Tonoucí se stébla chytá."

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu proč bych to nevytahoval? Dyť vy byste o tom ani nevěděli, kdybych to tady nedal. Já vím, že to není příjemné, ale je to fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak tady většina ani neví o obvinění z dopingu na hráče Barcy, o směšných vyjádřeních Llourinha do médií, o chování Pepeho po zápase na Bernabeu atd.. Proč bych to nevytahoval?

Reagovat
Kenneth

Dopingové komisaře taky poslal Real že? Real může i za globální oteplování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zase nevíš o čem mluvíš, tady se nikdo nebaví o dopingových komisařích. Jde vidět, že vůbec nevíš, co se ve španělském fotbale děje. Jedinej tvůj zdroj informací bude asi nějaká česká stránka realu madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, už to chápu, ty to jenom potřebuješ dostat ven! Real po delší době lepší než Barcelona. Frustrace?

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, lepší v čem. Že Barca vede o osm bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nikoho z těch 150 tisíc lidí co ve čtvrtek ráno slavili na madridském náměstí moc nezajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to souvisí s tím, že to co jsi napsal je hloupost?

Reagovat
smazaný uživatel

"Po delší době"... Chceš se mnou argumentovat že v poháru nebyl Real lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud lepší znamená, že měl víc šancí, tak ano, ale pouze v první půli. Ve druhé půli Real dostával čočku. Klobouk před Casillasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší znamená že vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud pro tebe znamená lepší = vyhrál, tak prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chceš hodnotit subjektivně tak prosím, já ti tady přednáším objektivní hodnocení z poslední doby které není třeba doplňovat další argumentací.

Reagovat
asskicker

A podla coho je to objektivne hodnotenie?

Reagovat
Infi

A to v kterém vesmíru znamená, že ten kdo je lepší, tak vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu dopingu. Jak Barcelona tak Real spolupracovali s lékařem který byl obviněn z dopingu. A jeho nejslavnější hláška byla něco ve smyslu "kdybych řekl všechno co vím tak se tady (Španělsko) hodně lidí bude divit." A hádej kdo ten rok vyhrál Copu, CL, La Ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl doping odhalen kontrolami? Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám někde snad že byl? Jen upřesňuji tvé poněkud zavádějící informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké zavádějící informace?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by se více hodilo slovo "neúplné" a tím pádem zavádějící

Reagovat
smazaný uživatel

A já snad psal o nějakém lékaři, který pracoval pro Barcu a Real? Ty ani nevíš, na co jsem narážel. Je to zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o čem mluvíš? Možná kdyby jsi dal kompletní info tak se můžu vyjádřit k tématu, a ne k jedinému takovému případu o kterém vím.

Reagovat
smazaný uživatel

To pak ale nemá cenu diskutovat s někým, kdo o tom neví.

Reagovat
Losinho

Marca:

Guaita; Miguel, Stankevicius, Ricardo Costa, Mathieu; Madura, Topal, Ever; Pablo, Soldado, Mata

Casillas; Albiol, Garay, Carvalho, Nacho; Lass, Granero; Kaká, Canales, Benzema; e Higuaín

Reagovat
Kenneth

Pěkně. Šetříme se na LM. Jsem zvědavej na Pipitu a i na toho mladíčka Nacha.

Reagovat
Al Capone

ty bílé trenýrky se k černým dresům vůbec nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Real to vypustil. Ale to se dalo čekat v lize už o nic nejde.

Reagovat
madridcan

zatial hrame velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

i béčko Realu drtí Valencii

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hodně to vypustil noo

Reagovat
madridcan

Sakraaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

slabá je tá Vale...

Reagovat
Kenneth

Nádherná akce.

Reagovat
Mishko

pekne, hrame ovela krajsie ako by som podla zostavy povedal!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
Kenneth

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOL KARIIIIIIIM

Reagovat
Losinho

0:1 Benzema

Reagovat
Losinho

Real zatim hraje pěkně.

Reagovat
Kenneth

Pipitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Losinho

0:2 Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Pipíííííííta, por eso te queremos para siempre! To je tančík

Reagovat
smazaný uživatel

Nič viac som si neprial len nech dá Pipita gol díky Mathieu si skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Tento sranda tým je na třetím místě La Ligy ? To mi ho vyndej.

Reagovat
Infi

Co Vale dělá?

Reagovat
Kenneth

Goooooooooooooooooooooooooooool Kakááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

KAKAAAAAAAA

Reagovat
Losinho

0:3 Kaká

A je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

jde z nich strach?

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín- Kaká-Benzema ahojte páni

Reagovat
smazaný uživatel

Unai Emery měl pravdu před utkáním: "Nejvíce nebezpeční budou ti hráči Realu, kteří nehráli finále poháru"...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jsme kurva nahoře! Poslepovaná sestava a ve 38. minutě 3:0? Ano, děkuji, Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, to je masakr...

Reagovat
Kenneth

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

A GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzivní sestava a koukejme..

Reagovat
Losinho

Dneska je to pěkný. Ale ta Valencie mě zklamala, byl jsem na ní zvědavej...

Reagovat
Losinho

0:4 Pipita

Slušný jatka...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny..

Reagovat
Kenneth

To je hrůza ten beton co Mourinho předvádí.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Kluivert9

Proč tak Real nehrál poslední dvě utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to soupeřem? Přizpůsobení taktiky? Co jsem viděl, tak Valencie nemá zálohu, zatímco u Barcelony je to nejsilnější článek týmu

Reagovat
Kluivert9

Přesně tak... každej zápas je jinej, proto nechápu proč sem tahá beton z minulých dvou utkání

Reagovat
Kenneth

To byla ironie proboha.

Reagovat
Kily

řekl vůbec někdo hráčům, že se dneska hraje už od 18?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemáme rýchly prechod a brejky

Reagovat
Al Capone

takový masakr jsem teda nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč takhle nehrají vždycky? Nechápu.. když chtějí zápas evidentně vypustit, tak tam pošlou nejofenzivnější sestavu sezóny.. a koukejme, co se stane.. Třetí tým tabulky, se kterým měla Barcelona problémy dostává na prdel útočným fotbalem. Tohle je hra Realu Madrid !

Reagovat
Kenneth

Nejofenzivnější sestavu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně hrají čtyři stopeři vedle sebe, možná poprvé v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

A poprvé v sezoně se nehraje na dva defenzivní záložníky.. A do útoku jdete v 5-6lidech..

Reagovat
smazaný uživatel

5-6 ? Ja tam vždy vidím maximálne 4roch ..

Reagovat
smazaný uživatel

Lass + Granero, Gago + Granero nebo Xabi + Granero je občas používaná varianta. Někdy to fungovalo (doma Levante), jindy zase ne (Mallorca). Dnes ten zápas ale rozhodují jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass s Granerem? To jsem neviděl.. Granero s Gagem taky ne. Asi koukám na špatný zápasy, jen je divný, že Xabi 43 zápasů, Khedira 38 zápasů, Lass 33 zápasů a Granero jen 23 zápasů a cca 700 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím i domácí pohár, dohromady takových 6-7 zápasů jsme takhle hráli. Ale samozřejmě v něčem máš pravdu, taky nás ty zápasy proti slabším, proti kterým si Mou neodpustil Khediru, stály klíčové body.

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že nám konečně pokropili trávník : , hezky to tam lítá.

Celkem rozdíl mezi tím, co hráli náhradníci ještě v lednu v Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Budu možná drzý, ale docela nám svědčí posekaný suchý trávník

Reagovat
REPLIKATOR

Krásnej kurs 2,8 na Real Škoda že mi tiket projely kursy 1,5

Reagovat
Kenneth

Higuaín 2+2

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná podívaná

Reagovat
Kily

moc dobře, že máme druhý poločasy poslední dobou lepší a neprohrajeme tak víc než o sedm. A máme výhodu i v tom, že můžeme v klidu zofenzivnit hru, na hře obrany se to stejně neprojeví, když tam žádná obrana není. Marně přemejšlim, kdy naposledy jsem viděl, že akce tři na šest vypadala jako tři na brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

co to je? Člověk přijde a ono je hotovo.

Může mi nějaký Netopýr vysvětlit, co se děje?

Reagovat
Kily

dupla si pradlena a dala výpověď, tak nesmíme moc opotit dresy, protože v nich budeme hrát ještě dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

a do kterejchpak mačů ještě letos nastoupíte. Já jen kvůli fantě. Abych s vašima hráčema v těch zbývajících zápasech nepočítal

Reagovat
Kily

určitě doma s Levante, jednak je to derby a hlavně Costa má druhej den narozeniny. Když jsme si dneska spletli hodinu výkopu, tak není vyloučeno, že si Costa splete den, vožere se o den dřív a v obraně bude o jedno tele míň

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

a manita pro Soldada je tady. Takže to jsem s ním už v mínusu ...

Reagovat
madridcan

prve dva goly nam kvalitne pomohla ich obrana a brankar.Potom to boli brejky a nahravky pred prazdnu branu.Vale si ani neskrtla,iba naznaky sanci a mohla sa mozno kopat aj Carvalhova ruka...

Reagovat
Kenneth

Starej lišák Mou opět všechny přelstil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zrovna dneska ani nikoho přelstít nemusel.

Reagovat
Kenneth

Den zpátky tu na něj plivou za defenzivní hru a den na to vedeme po poločase 4:0.

Reagovat
Losinho

Tohle je složitý...je něco jinýho jít s ofenzivním fotbalem na fenomenální Barçu a na dnes opravdu směšnou Valencii.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
madridcan

Mas pravdu Kopy-ani sam som tomu neveril,ze to pojde takto po masle Nevie niekto(taky co ja viem Merengues ) Ze aka je najvyssia vyhra vo Vale?Co si pamatam,tak 1:5 kde bol polcas tiez rovnaky

PS:Dakujeme za pasilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita má ten křížný pas do vápna úžasný

Reagovat
madridcan

Mrzi ma,ze Nacho neni viditelny

Reagovat
Kluivert9

Sport 2: [Krištyanu Ronaldu]

Reagovat
Kenneth

Tenhle překlad používají všechny Český televize. Ostuda.

Reagovat
Kluivert9

jeho jméno se š sem teda slyšel poprvní

Reagovat
Kenneth

Když hraje Real LM na ČT tak to říkají pořád,schválně dávej ve středu pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou reportéři s ČTéčka zmlsaní a nedohledávají si věci jako výslovnost. Takhle by to možná bylo vyslovované v Brazílii a to jenom někde...

Reagovat
Losinho

Strašná výslovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem správná výslovnost

Reagovat
Losinho

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co ti vadi....

http://www.forvo.com/word/cristiano_ronaldo/

anebo to muzes vyslovovat jako arab: kristianó ronaldó

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick de Pipita!!!!

Reagovat
Kenneth

Manituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pipitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

HATTRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICK!!!!!!!!PIPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Losinho

0:5 Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

higuain furt nema dost (3+2)

Reagovat
smazaný uživatel

čaute

Reagovat
vocasisko

Mít širokej kádr je krásná věc, na toto bohužel Pepek koule nemá a leckdy by ty zápasy mohly být aspoň z poloviny tak dobrý jak ten dnešní zápas Realu. Pro dnešek smekám před Mourinhem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

ted mi vychazi ze real na el madrigalu vyhraje 0:10

Reagovat
Infi

Si připadám jak ve špatně natočeném filmu, před zápasem úplně cítím v kostech že Vale se neskutečně nahecuje, bude se rvát o body a bude to hodně vyrovnané utkání. Nakonec i přes případnou porážku odejdou s hrdostí.

Čeknu Livescore a tam 0:5. To už jsem v kostech cítil něco jiného

Reagovat
madridcan

Soldado nedas ho proste

Reagovat
smazaný uživatel

Ikeeeer!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To si zakřikl.

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

začal jsi fandit Valencii?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo poznat?

Reagovat
Kily

na konci prvního poločasu zhruba tohle říkali fanoušci na Mestalle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita proti Vale - 8 zápasov / 8 golov

Reagovat
madridcan

mal som co povedat

Reagovat
Infi

Možná ti tady na EF připíšou asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

SKODA NO..

Reagovat
Losinho

Soldado 1:5

Reagovat
madridcan

kurnik idu otocit

Reagovat
madridcan

KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Soldadooooooooooo se dostává do plusu (ne moc teda )

Reagovat
Kluivert9

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Set?

Reagovat
Kenneth

Kakáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Kily

první set máme za sebou, jdeme na druhej

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebovali byste na půlce tu síť.

Reagovat
Kily

ta by nepomohla, přitom na nevynucený chyby je to jasná záležitost, těch máte mnohem víc

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

KAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Losinho

1:6 Kaká - nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

game, set, match!

Reagovat
Kily

to je den, jsem si pustil NHL a tam vede Tampa 4:0, takže taky žádný drama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ronaldo odpočívej,Siesta,nemusíš být na hřišti každý zápas.

Reagovat
Al Capone

proč Cristiana

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si dal taky gol..

Reagovat
vocasisko

DNEŠNÁ ZOSTAVA: Valdes - Alves Mascherano Milito Maxwell - Thiago Busquets Keita - Afellay Villa Jeffren

tak nakonec celkem překvapení, čekal jsem menší šetření, Villa by si měl teda dle mého taky odpočinout

Reagovat
Infi

To je tak nesehraná sestava, že se docela bojím

Reagovat
vocasisko

a čekal si před zápasem, že je dnešní sestava Realu nesehraná?

Reagovat
Infi

Já jejich sestavu vlastně ani neviděl. Ale tak u hráčů Barcelony většinou jde poznat, že sehraní nejsou.

Reagovat
Kluivert9

místo Mascherana a Villy sem si přál Fontáse a Nolita...

Reagovat
smazaný uživatel

masochista, koukám

Reagovat
Kluivert9

když už, tak už

Reagovat
vocasisko

Bečko hraje dneska/zítra s prvníma a tak Pepek moc hráčů z Bčka nevzal :/ ikdyž nechápu proč chce Bčko vyhrát, když stejně postoupit nemůže

Reagovat
Kluivert9

vím, ale je to pro mě stejně nepochopitelný, jako pro tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

celkem očekávaná sestava a Villa by měl naopak právě hrát a dát konečně dát gól proti slabšímu soupeři a zvednout si sebevědomí, než aby seděl a pak se zase trápil s Realem

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tohle bude hodně zajímavý. Ta levá strana obrany bude asi těžká zkouška pro moje nervy. V záloze bude mít Thiago hodně práce s tvořením hry a ten útok? No ... Nevím, kdo by tam měl dávat góly ...

Budeme rádi, když to nějak uhrajeme na 3 body. Já teda čekal, že si pár lidí odpočne, ale že nechá na lavce velkou trojku, Piqueho a Pedra k tomu návdavkem? To se mi zdá hodně riskantní. Ale uvidíme.

Můj tip se z 3:0 mění na 2:1. Thiago a Afe

Reagovat
smazaný uživatel

PIPITOOOO MUJ BOZE::

Reagovat
smazaný uživatel

no je mi záhadou jak s touhle obranou může Valencia být na třetím místě PD

Reagovat
Kily

spousta týmů jezdí na Mestallu bránit, čímž vyřeší slabinu Valencie, jejíž obrana pak má Havaj. Je pravda, že dneska to je totální extrém, protože tahle obrana by neobstála ani ve třetí lize

Reagovat
smazaný uživatel

pár zápasů Valencie sem letos viděl, ale to co převádí dnes celá obrana společně s brankářem mě přivedlo k tomu že sem si výše uvedený komentář nemohl odpustit ale každopádně věřím že Vale 3. místo udrží

Reagovat
Losinho

Cristiano na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

tak i Cris si jde dát pár gólů

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 na Mourinha: "Trenére, caralho, chci taky smočit (i komentátor poznal, že je nadržený )

Reagovat
Al Capone

Pipitu tam měl nechat. mohl dát jetě nějaký gol

Reagovat
Kluivert9

Krištyánu už je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, zjistěte si výslovnost portugalských jmen, takhle je to správně, leda by tam byla nějaká varianta madeirská...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Je to správně, to jo. Ale po těch letech výslovnosti anglických komentátorů to zní prostě hrozně.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni pro mě nejsou žádná reference, przněj výslovnost cizích jmen jak domorodkyně při pirátských nájezdech

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

pítr keč by ale bylo docela trefny

Reagovat
Losinho

Já vim, mně jde jen o zvyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Hus ten bílej beton

Reagovat
Kokesh

Vale hraje na udičku, tohle ještě dá...

Reagovat
Losinho

José očividně hrubě nespokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Albiol si nedá pokoj

Reagovat
Kenneth

Pencle mohla bejt,Albiol v tom vápně opět jak prase.

Reagovat
madridcan

kurnik,oni fakt este otocia

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas si to zasloužil

Ale proč se opičíme po Barceloně?

Reagovat
Losinho

Jonas 2:6

Reagovat
Kily

sláva, udrželi jsme servis, teď snad soupeř znervózní a nabídne šanci na nějakej brejk

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Tak jste to brejkli.

Reagovat
Kily

no, a pak že to nejde, tři góly proti betonujícímu týmu to je 3x tolik, co ve 2,33 zápasech dala Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je zbytečný už...

Reagovat
smazaný uživatel

jdete do haje @15 ze oba daj gol v obou polocasech a vale prospi prvni pulku

Reagovat
smazaný uživatel

oni to chcou snad dovest do tie- brejku

Reagovat
Kluivert9

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jordi Alpa

Reagovat
Kenneth

Díky bohu že nehrál Ronaldo od začátku,opět ty jeho zádrby.

Reagovat
Losinho

A skoro čtvrtej. Tohle je fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano přišel, Real odešel.

A Albiol má jaro přímo na posrání.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

náhradníkům to docela jde, škoda, že už nemůžeme střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Ronaldo a hned se všechno se*e prodat ho

Reagovat
Al Capone

Ronaldo je tam uplně zbytečný, nejem že prakticky nehraje ale ani gol nedal a ještě Valencia dala goly

Reagovat
Kily

to byl spíš obchodní tah, Ronaldo tam šel jenom jako modelka na molo, aby předvedl nový dres a bylo co prodávat

Reagovat
Masi

Tak to Valencie má takovou celou dnešní zahajovací jedenáctku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nejdřív ukázal na penaltu...

Reagovat
Kenneth

Po dnešku mě opět vrtá hlavou jestli je Ronaldo ten pravej pro Real. Hráli jsme bez něj nejhezčí utkání sezony,zadrbe mrtě šancí místo toho aby přihrál,rozčiluje se když mu to nejde takže defakto hrajeme v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Už v Santanderu to bez něj bylo super, takže dvě nejhezčí.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě. Myslel sem ten Santander taky,jen jsem to špatně napsal.

Reagovat
Al Capone

a když rozhodoval zápasy tak jsi ho vynášel do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

hm a ze dal jedinej gol ve stredu uz si zapomnel vid

Reagovat
Kenneth

A další 4 zadrbal. Nezapoměl,ale Real prostě bez něj hraje opticky hezčí fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár utkání odtáhl sám, v zápase jsme odešli se střídajícím Pipitou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

nemyslíš si, že na podobná hodnocení jsou vhodnější zápasy, ve kterých opravdu o něco jde místo toho dnešního, v němž v době, kdy přišel na hřiště, už o nic nešlo?

Reagovat
Losinho

Vy jste fakt nevděčníci. Docela by mě zajímalo, jak by na tom byl Real bez něj, když Benzema chytil formu až na jaře, Kaká byl zraněnej, Pipita taky.

Reagovat
Kenneth

Proč nevděčníci? Nemůžu jako říct že se mi hra Realu bez něj líbí víc.?

Reagovat
Al Capone

ale taky proti komu jsme hráli

Reagovat
Losinho

Ale ty bys ho pomalu prodával. To je, vzhledem k tomu jak je pro Real ve většině zápasů důležitej, pro mě nepochopitelný...

Reagovat
Kenneth

Pro mě nepochopitelný jak tu opět jančíš že sem se dotkl Ronalda,věděl sem že to nemám psát, už jen čekám až mě přijde vylískat Cukroušek.

Reagovat
Losinho

Co to plácáš? Můžeš ho kritizovat třeba za dnešní výkon, páč to byla hrůza, ale pochybovat o tom, jestli je ten pravý pro Real, je směšné.

Reagovat
Kenneth

Proč bych nemohl pochybovat? Ta hra je prostě opticky lepší. S Ronaldem hrajeme tak že to Ronaldo vezme a narve ho tam (což je jeho plus),ale hra Realu tím trpí. Ovšem statistika mluví za něj.

Reagovat
Losinho

Tak když myslíš, hádat se s tebou nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

blbosti pises porad, vlastne je divny, ze ti na to nekdo jeste reaguje

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam hlavne vubec nemel jit...

Reagovat
DreamTeam

to je sice pekny ale bez nej by jsme meli o desitky bodu mene

Reagovat
Al Capone

samozřejmě, že spokojenost, ale stát se tohle v LM tak by si hráči měli naliskat

Reagovat
vocasisko

Tak skvělé utkání, škoda že hráči Vale nezjistil, že zápas začíná první minutou a ne 60tou, mohlo to být daleko zajimavější .

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude Higuaín určitě vynášený do nebes a rozhodně má za co, ale já bych upozornil hlavně na Benzemu s Kaká, kteří dneska hráli taky fantasticky.. Benzema při přebírání balonu na vlastní půlce dokonce bych řekl, že klíčový hráč pro protiútoky..

Reagovat
Kenneth

Všichni 3 si řekli jasně o základ. Jsem zvědavej jak to Mou bude stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Khediry

Reagovat
Kenneth

Tomu sám nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím. Proto bude někdo určitě sedět. Your choice.

Reagovat
Infi

Tomu nikdo nevěří. Na svoje pravidelné 2 dm si Mou šáhnout nenechá.

Reagovat
Kenneth

Po dnešku mě to bude srát ještě víc, všichni jsou v exceletní formě.

Reagovat
Kily

by mě zajímalo, jestli byl Benzema pojištěný. Kdyby v první půlce zlomil to břevno, tak by to po něm naše vedení určitě vymáhalo. Nemáme peníze na teplou vodu a hráči Realu se ve středu museli sprchovat šampusem, pochybuju, že by se našly finance na novou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ve Francii by to za něj zaplatila maminka..

Reagovat
Kenneth

Vaše obrana bude mít po dnešním zápase určitě cenu jako to břevno.

Reagovat
Kily

spíš jako břevno u brány na házenou, to je ze dřeva

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mishko

ešte niekto mi povie, že barca bez messiho, xaviho a iniestu nie je polovičná... čo polovičná, tak desatinná

Reagovat
X-bano-X

Barca bez Messiho, Xaviho,Iniestu, Puyola a Abidala je samozrejme polovičná. Je to totiž polka mužstva....

Reagovat
smazaný uživatel

El Guajeeeeeee Ale Osasuna zatím kouše jak sviňk..

Reagovat
vocasisko

Jeffren!! a Vižááááááááááá to konečně prolomil

Reagovat
smazaný uživatel

góól, a Shakiru bych zmrdal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Vižááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Jeffren krásná přihravka Villa Tohle přesně potřeboval,jen houšť.Jinak tak nějak dneska doufám,že tam Ibrahim vyšle nějakou dělovku aspon z 20ti metrů

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho dal už i Torres, tak byl Villa jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Pepovi za nasazení Davida do dnešní sestavy protože tento gól je přesně to co by ho mohlo nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

palec nahoru za co? Za to,že postaví Villu,kterej stál 40mil eur a potřebuje se chytnout ? Navíc když je zraněnej Bojan... To by snad mělo být normální ne?

Reagovat
Infi

Nepičuj laskavě. O co ti jde?

Reagovat
Infi

Parádní den, konečně to prolomil Torres i Villa, jen tak dál

Reagovat
Rssa

Ibra se mi líbí čím dál víc, pěkně rozjel gólovou šanci.

A je to sice otřepané, ale je super vidět Piquenbauer s buchtou, která tak žere fotbal

Reagovat
Kenneth

A prej Madridistka.

Reagovat
vocasisko

Ibra?

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAhim Afellay

Reagovat
Rssa

Afellay

Reagovat
vocasisko

jo takhle

Reagovat
Rssa

El Jefeeee

Reagovat
vocasisko

Mascherano nakonec se jeví jako nejlepší nákup

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně Líbí se mi čím dál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nekounam tam dneska fíka dá.. Chce to další branky El Guajeeee

Reagovat
Rssa

Už vidím místo pro Cesca v naší sestavě, bude hrát stopera

Reagovat
smazaný uživatel

No...Cáceres by byl levnější

Reagovat
Rssa

Caceres je pro nás pasé, Sevilla má výkupní klauzuli na 3 mil. Euro a to myslím že využije

Reagovat
herbage

vedle Mascherana?

Reagovat
Rssa

Thiaga

Reagovat
herbage

Toho vám AC neprodá

Reagovat
Rssa

Inter ho prodal do AC?

Reagovat
Rssa

parádně Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Chce to přidat druhou branku, Pamploňáci jsou hodně nebezpeční, hlavně levá strana je docela průchoďák, bo Maxwell je z formy a Jeffren se moc nevrací...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekounam tam fíka dá..

Reagovat
Rssa

To si říkáš latentní culé ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám

Reagovat
Rssa

Ale jsi, tak nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale dá ho tam El Guajeee musí dát hattrick holt

Reagovat
Infi

Je pěkné že je Maxwell z formy, když ve středu nastoupí proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho prostě zbožňuju, co tam zas udělal mezi těma třema

Reagovat
Rssa

Masch žeru ho

Reagovat
Kenneth

65 procent držení míče a 1 střela na bránu. Docela smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nedívej

Reagovat
Infi

Ano, přesně o tomhle jsem mluvil. Al capone kde jsi? Dneska jsi to obhajoval.

Reagovat
Kenneth

Ojé něco tu napíšu a už vás urážím? Radši se podívej co předváděl jiri-fcb u zápasů Realu. A navíc tohle není vaše forko,vy jste taky psali při zápase Realu.

Reagovat
Infi

Tohle jsou úplně zbytečné provokace. Normálně bych to přešel jako předtím, ale díky tomu, že vy na nadsázku reagujete jak reagujete, tak si teďka budu všímat všeho co napíšete. Hlavně dneska jsem sledoval utkání s Vale a snad žádný z Culés tam nic nenapsal. Ještě jsem o tom vedl debatu s Al caponem.

Reagovat
Kenneth

Ale to nebyl žádnej záměr provokace.

Reagovat
Infi

Jistě.

Reagovat
Losinho

Jakmile začal zápas tak už byla diskuze v pohodě.

Reagovat
vocasisko

No mě odvezou, proč tahá Pepek toho Fontáse furt do Ačka, když teď hraje stoperská dvojice Mascherano-Bosquets ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokecá si s Pedrem na střídačce

Reagovat
Rssa

Složení obrany: pravé křídlo - 2 záložníci - kopyto

Reagovat
Infi

Mám strach z Clásica v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu už hrát Puyol?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude*

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Maxwell je pravé křídlo?

Reagovat
Infi

LEOOOOOOO!

Reagovat
herbage

Messsiiiiii

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase ho tam uklidil naprosto s přehledem. Takhle to dával napodzim. Možná se mu to vrací

Reagovat
smazaný uživatel

Lóbačka..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

500 Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za blbost? 500 král? To je asi nějaká tajná pohádkářská řeč ...

Reagovat
Rssa

Tak máme za sebou další zápas na půl plynu, ve kterém Pepk šetřil skoro všechny klíčové muže. Taky to tak vypadalo - v obraně kromě geniálního Mascherana to skřípalo, hlavně Maxwell kdykoliv měl míč tak to zavánělo průserem, musí po sezóně odejít, Adriano už ho přerostl. Ačkoliv se dostali postupně na hřiště všichni 3 ze svaté trojky, pouze Messi nepotřeboval nějaké delší rozehrávání a začal koncertovat. Iniesta se mi dneska vůbec nelíbil, brzdil akce.

Muž utkání: Mascherano

Hvězda utkání: Shakira, pořád v záběru, pořád ve středu pozornosti, všechny góly slavila velmi emotivně, to se musí ocenit

Tragéd utkání: ne tragéd, ale neumětel Maxwell - dopředu nulový, dozadu nejistý...

Reagovat
smazaný uživatel

Shakira to tam slušně rozjížděla

Reagovat
smazaný uživatel

včera byla pěkně hnusná

Reagovat
JacoBee

i přesto co říkáš kdyby ti řekla ''ahoj'' tak ty by jsi odpověděl ''ehm ehh ohh eh''

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca dnes prohrajé, přiletí hoši z Dubajé.

Azulones! Campeones! Hop hop hop.

Reagovat
vocasisko

Docela mě fascinuje, že Marca ještě od včera nebyla schopna připsat Messimu gól a tím ho posunout do čela Pichichi. Přitom když se trefí Kristýna a je o ten Pepého gól před Messim tak je do 5ti minut článek na titulní straně.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ta PD je už z pohledu na tabulku nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

http://www.youtube.com/watch?v=DYnNx1ZPEQY&feature=player_embedded

ty kráso ta Masch-ova rychlsot bez balónu

Reagovat
JacoBee

na LM bych ho asi dal na levo/levej střed

Reagovat
minoLFC

to inu fotku Rakitiča nemáte, iba túto pripečenú?

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se blíží!

Visca el Barça!!

Reagovat
smazaný uživatel

nejen to. Z pěti zápasů je potřeba uhrát 12 bodů.

Reagovat
Rssa

Uvidíme. Jsou 2 cesty - 1) hnát to na 100 bodů, 2) experimentovat a zkoušet více mladíky - Barta, Fontásbauer, Muniesa, Rafinha nebo Sergi Roberto čekají....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych volil tu první cestu. Takovouhle šanci na stovku nemusí nikdo dlouho mít. Nemělo by se to zahazovat za hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Jarošík (vpravo) - no chvilkama jsem o tom pochyboval

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší Johane

Jeden z nejlepších hráčů v historii a jeden z nejlepších trenérů

Božský Johan

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Zara zatím hraje hodně slušně. Tohle nemůžou nevyhrát. Už měli dvě megašance v jedné akci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je šancí ... Zara už tam něco dotlačit musí. Na šance 7:1. Hm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska zase chyb jak máku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč. To snad už není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Další tyč. No, tohle je haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Další tyč, ale přesto goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll

Andeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Almería má dneska na své straně ohromné dávky štěstí. Být to už 5, nemohli by se divit

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zase ohromné štěstí domácích

Reagovat
smazaný uživatel

Zara úplně přestala hrát. Naopak z Almeríe je najednou válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam. Ale byly to hrozný nervy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele