Primera División - preview 26. kola

01.03.2013, 08:31, aktualizováno 04.03.2013, 08:25
Previews
Sevilla si brousí zuby na pátou domácí ligovou výhru v řadě. Celek z Andalusie se stále nevzdává vidiny zahrát si evropské poháry, tři body z manka na ně může ukrojit v utkání s Celtou, která je třetí od konce...
Sevilla FC - Celta Vigo  (pondělí 21:30)
Celta Vigo má po více než měsíci šanci dostat se ze sestupové zóny. K tomu ale potřebuje tři body, které se bude snažit vybojovat na hřišti Sevilly, jejíž sezóna také neprobíhá zrovna podle jejích představ. Patří jí totiž až 12. příčka, ale stále neztrácí naději na evropské soutěže.

Statistika Celty z posledních zápasů není vůbec ideální. Tým ze šesti zápasů čtyři prohrál a dva remizoval, což poslalo nováčka ligy na sestupové příčky, přičemž na záchranu ztrácel čtyři body. Poslední zápas proti Granadě ale dokázal vyhrát skórem 2:1, a tak nyní na 17. příčku ztrácí pouhé dva body.

A neboť Zaragoza v pátečním zápase nestačila na Getafe, má Celta možnost vybřednout ze sestupových vod. K tomu ale potřebuje porazit Sevillu, která utrpěla četná zranění v těžkém semifinálovém utkání španělského poháru.

Brankář Javi Varas, který je v galicijském týmu na hostování právě ze Sevilly, se nechal slyšet, že jeho současný tým jede na jih Španělska s odhodláním získat všechny tři body: "Vítězstvím nad Granadou jsme zlomili sérii špatných výsledků, díky čemuž jsme nyní blíže záchraně v La Lize. Stále je ale před námi dlouhá cesta, a tak nesmíme polevit. Nicméně nálada v týmu je velmi dobrá."

Celta už v letošní sezóně Sevillu porazila, a to v domácím ligovém zápase, ve kterém vyhrála 2:0. Podobný výsledek by ráda zopakovala i v andaluské metropoli, neboť klub potřebuje získat důležité body, které bude těžko sbírat v následujících kolech. V těch se totiž utká s Realem Madrid, rivaly z Deportiva La Coruňa a s Barcelonou.

Varas ale říká, že se jeho tým nebude předem vzdávat ani v těchto zápasech: "Nemůžeme do žádného zápasu nastupovat předem poražení, vždyť v každém utkání máme šanci na zisk bodů, ačkoli mohou být tyto naděje malé."

Sevilla měla v plánu ovládnout Copa del Rey, ale vypadla s Atléticem Madrid, a tak musí všechny své síly napnout na domácí ligu a pokusit se dostat na pohárové příčky. Ve zpackané sezóně se sice nachází až na 12. pozici, ale od evropských pozic je dělí jen osm bodů, což ještě není nesmazatelná ztráta.

Křídelní záložník Jesús Navas po zápase s Atléticem prohlásil: "Nyní se musíme ze všech sil snažit v La Lize a pokusit se vybojovat evropské soutěže. Máme tým, kterému nechybí touha po vítězství, a tak se jen musíme poučit z chyb, které jsme udělali v předchozích zápasech a které nás stály několik ztracených bodů."
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Fazio, Botía, F.Navarro - Medel, Kondogbia - J.Navas, Rakitič, Reyes - Negredo
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
J.Varas - R.Lago, Demidov, Cabral, Jonny - Á.López, Oubiňa - Orellana, Krohn-Dehli, A.Fernández - I.Aspas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - RCD Mallorca  (neděle 12:00)
Zápas o šest bodů se odehraje v neděli v poledne, v souboji Granady s Mallorcou půjde doslova o všechno. Oba týmy balancují nebezpečně na hraně pásma zaručujícího pád o ligu dolů, hosté jsou dokonce pořádně namočení v sestupových vodách. Do Andalusie navíc přijíždějí z pozice momentálně nejhoršího týmu ligy, povinnost však velí jasně, Mallorca nutně musí zvítězit.

Pro hosty to je ovšem pořádně složité zadání nadcházejícího úkolu. Z ligového vítězství se už totiž neradovali v sedmi po sobě jdoucích zápasech, přičemž v nich dokázali získat pouze jediný bod za remízu s Osasunou, jinak ve všech zbylých šesti případech odešli ze hřiště s hlavou sklopenou. Během této černé série přitom Ostrované nestačili například na Espanyol, Getafe nebo Valladolid, tedy přímé konkurenty v boji o záchranu.

Vše toto zmíněné zapříčinilo momentálně nepříjemné postavení Mallorky v tabulce, hosté jsou v tuto chvíli až na devatenáctém místě, a to přitom s ne zrovna pozitivními vyhlídkami. Před nimi je totiž rovnou pětibodový odstup, kde je osmnáctá Celta, a záchrana je vzdálena další dva body (Zaragoza). V době, kdy do konce soutěže zbývá pro Mallorku v současnosti třináct kol, a když vezmeme v potaz její aktuální "formu", je jasné, že právě celek z Baleárských ostrovů je společně s Deportivem hlavním adeptem na sestup.

Klid však rozhodně nepanuje ani v týmu Granady, ta se totiž nachází jen o jediný bod před zmíněnou Zaragozou a je šestnáctá, ovšem nebezpečně blízko sestupu. I přes dvě poslední těsné porážky s Barcelonou, respektive Celtou se však Granadě narozdíl od svého nedělního soupeře daří poměrně pravidelně bodovat, a pokud v tomto trendu vydrží, neměla by mít problémy.

Stejně jako neměla potíže ani v jednom ze tří vzájemných utkání s Mallorcou od svého nástupu do Primery, na svém kontě má jednu výhru a dvě remízy. V prvním letošním souboji vyhráli Andalusané 2:1. Tentokrát budou sice postrádat stopera Nyoma, jenž bude pykat za karty, náhradník Ortiz ovšem už několikrát ukázal, že není slabinou. Hosté přijedou zase bez Geromela, jehož trápí natažené tříslo, jinak jsou zdravotně kompletní.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Ortiz, López, Mainz, Siqueira - Torje, M. Rico, Recio, Nolito - Aranda, Ighalo
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Hutton, Nunes, Fontás, Luna - Pina, Márquez - Nsue, Giovani, Pereira - Víctor
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Espanyol přivítá v Barceloně Real Valladolid a bude chtít pokračovat ve výtečných výkonech z posledních měsíců, které jej vystřelily daleko od pásma sestupu. Valladolid však přijíždí posílen venkovní výhrou ve Vallecanu a rozhodně nedá svému katalánskému soupeři nic zadarmo.

Espanyol je od změny na trenérské lavici jako politý živou vodou. Když Javier Aguirre vystřídal ve vedení týmu Mauricia Pochettina na konci listopadu, krčil se celek z Barcelony na dně tabulky s pouhými dvěma výhrami z třinácti zápasů. Za další tucet zápasů nasbíral Espanyol neskutečných šest výher a čtyři remízy, přičemž jediné dvě porážky přišly v zápasech s favority Barcelonou a Atléticem Madrid. Je z toho momentální třinácté místo, z nějž je k sestupu téměř stejně daleko, jako ke kvalifikaci do pohárové Evropy.

Obránce Espanyolu Javi López se však nemíní nechat unést a nadále vrhá veškeré soustředění na setrvání v Primera División. "Evropa? Musíme zůstat koncentrovaní. Měli jsme velmi těžký a komplikovaný úvod sezony a na takové myšlenky musíme zanevřít. Nejde jen tak zapomenout, že jsme vyvázli z takřka kritické situace. Musíme udělat vše pro to, abychom získali 42 bodů," vyhlásil López hranici, která by měla stačit na záchranu. Momentálně k ní Espanyolu chybí jedenáct bodů.

Nejpůsobivější je Aguirreho celek právě doma, na Cornella-El Prat, kde získal šestnáct bodů z osmnácti možných. Katalánskou pevnost nyní prověří Valladolid, který v minulém kole dokázal zvítězit 2:1 na hřišti úspěšného Raya Vallecana. López pokračoval: "Valladolid k nám přijíždí s venkovní výhrou v zádech, což jim jistě dodá sebevědomí. Hrají nyní dost dobře a budou nám vyrovnaným protivníkem, který nám hru dokáže znepříjemnit. Musíme ale z domácího prostředí a naší dobré formy vymáčknout co nejvíc. Cornella je klíčová, dokážeme tady dělat divy," věří španělský obránce.

Kdyby se Espanyolu povedlo zvítězit i v neděli, dokonce by Valladolid přeskočil v tabulce, nyní na něj ztrácí dva body. Ale i hosté mají stále o co hrát a rádi by minimálně udrželi momentální jedenáctou příčku. Trenér Miroslav Djukić na předzápasové konferenci prohlásil: "Do každého zápasu jdeme se záměrem zvítězit a chceme si zajistit setrvání v první lize, co nejrychleji to půjde."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla, López, Colotto, Moreno, Capdevila - Sánchez, Gómez - Longo, Verdú, Simao - García
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hernández - Rukavina, Sereno, Rueda, Balenziaga - Rubio, Sastre - Omar, óscar, Bueno - Manucho
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
26. kola La Ligy přináší souboj dvou týmů na čelních příčkách tabulky. Atlético se utká s Málagou a v případě výhry by na vedoucí Barcelonu ztrácelo jen 9 bodů, zatímco Málaga touží navázat na výsledky z první půle sezóny a udržet se na příčkách Ligy mistrů.

Trenér Málagy Manuel Pellegrini věří, že se jeho tým proti Atléticu Madrid vrátí na vítěznou vlnu. V minulém kole totiž andaluský tým dostal v regionálním derby těžký knock-out od Betisu, který ho porazil vysoko 3:0. Mimo to čtvrtý celek La Ligy prohrál také první kolo vyřazovacích bojů Ligy mistrů proti Portu 0:1.

"V minulých zápasech se nám moc nedařilo, nálada v týmu tak samozřejmě není ideální a výrazně se nezmění během jednoho týdne. Ale každý zápas je ve fotbale úplně jiný, a tak věřím, že opět začneme vítězit a navážeme na formu, kterou jsme měli na začátku sezóny," říká chilský kouč.

Navzdory neslavným výsledkům z posledních kol je Pellegrini stále optimistický: "V lize se stále držíme mezi prvními týmy a v Lize mistrů budeme nyní hrát na domácí půdě, přičemž doháníme ztrátu pouhého jednoho gólu, to není mnoho. Věřím, že to v domácí lize i v Lize mistrů můžeme dotáhnout ještě daleko."

Málaga ale bude do zápasu vstupovat s citelně oslabenou sestavou. Mimo hru je totiž potrestaný Ignacio Camacho, ke kterému je třeba přičíst zraněné hráče Júlia Baptistu a Sergia Sáncheze. Mimo to není stále k dispozici Eliseu, který kvůli zranění kolene nenastoupil už měsíc.

"Pro trenéra znamená každý zraněný hráč víc práce. Čím více jich má k dispozici, tím lehčí je jeho úloha a snadněji staví základní jedenáctku. My sice máme několik důležitých hráčů zraněných, ale to se nám nestalo poprvé a vždy jsme se s tím nějak vyrovnali," říká.

Atléticu Madrid zatím stále patří druhá příčka, ale Real Madrid se něj dotáhl díky výhře nad Barcelonou na rozdíl jediného bodu. To ale na druhou stranu znamená, že pokud Atlético vyhraje, stáhne náskok vedoucí Barcelony na devět bodů.

Komplikací v těchto plánech ale může být absence dvou klíčových hráčů. Tím prvním je Gabi, který je suspendován, druhým pak Tiago, který si v odvetném zápase Španělského poháru proti Seville zlomil ruku a mimo hru bude minimálně měsíc.

"Tiago je pro náš tým velice důležitým členem. Všichni spoluhráči jej mají rádi, jde o obrovského pracanta a navíc dokázal v první polovině sezóny trpělivě čekat na svoji šanci, kterou vzápětí využil a stal se jedním z nejdůležitějších hráčů na hřišti," říká trenér Diego Simeone, kterého absence Tiaga velice mrzí.

Tiagovo místo v nedělním zápase zaujme Mario Suarez, zatímco obsazení Gabiho pozice ještě není jisté, neboť se trenér rozmýšlí mezi Kokem a Cristianem Rodríguezem: "Mario je dynamický na balónu, navíc mu nechybí agresivita, a tak jsem si jistý, že potáhne tým dopředu. Pokud naskočí Koke, pomůže nám svými chytrými a přesnými přihrávkami, ale Rodríguez zase nabízí větší agresivitu a sílu."
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W.Caballero - J.Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes - Toulalan, Iturra - Joaquín, Isco, Portillo - Saviola
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F.Luis, Godín, Miranda, Juanfran - C.Rodríguez, Koke, M.Suárez, A.Turan - D.Costa, Falcao
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Real Betis  (neděle 21:00)
Přímý boj o kvalifikaci do evropských pohárů nabídne zápas Realu Sociedad s Realem Betis. Mírným favoritem budou domácí Baskové, kteří drží sedmizápasovou šňůru neporazitelnosti, ovšem i Betis je znovu na vzestupu.

V minulém kole vyhrály oba celky přesvědčivým způsobem. Sociedad dobyl San Mamés a zvítězil v Bilbau 3:1, přestože musel skóre dotahovat. Betis předvedl ještě působivější výkon, když deklasoval čtvrtou Malagu 3:0. Zároveň tímto andaluským derby ukončil sérii sedmi utkání bez vítězství, což jej udrželo v přímém boji o Ligu mistrů. Že by ale na stadionu Anoeta šlo o opatrné utkání, vzhledem k jeho důležitosti, se na tiskových konferencích snažily vyvrátit oba tábory.

"Oba týmy budou chtít držet míč na svých kopačkách," začal kapitán Sociedadu, Xabi Prieto. "Můžete čekat spoustu situací jeden na jednoho. Z naší strany se však nic nemění. Betis sice plně respektujeme, ale i tak chceme předně pokračovat v naší úspěšné hře a nenarušit vítěznou sérii."

Trenér Betisu, Pepe Mel, v průběhu týdne oba týmy označil za "vánek čerstvého vzduchu" a na dálku dal za pravdu Prietovi ohledně otevřenosti nedělního zápasu. "Myslím, že to bude atraktivní utkání, protože jsme celky, které hrají podobným způsobem. Určitě nebudeme hrát defenzivně. Kdybychom k něčemu takovému přistoupili, nejspíš bychom si akorát přivodili kupu problémů," má o taktice jasno Mel. "Věřím, že jsme dva velmi vyrovnané týmy, které se navíc nachází v totožné situaci. Hrajeme s vysokým počtem hráčů před míčem, s individualitami schopnými zvládat v rychlosti situace jeden na jednoho, a myslím, že nejvíc z našeho střetnutí vytěží diváci."

Ránu v pátek utrpěla obranná řada Betisu, když se nečekaně vyřadil ze hry jeho stoper Damien Perquis. Polský reprezentant s francouzskými kořeny si v klubové posilovně pořezal ruku a čelí minimálně dvoutýdenní pauze mimo hřiště. "Jde o pořezání o něco z tělocvičny, poraněná je zadní část jeho pravé paže," přiblížil zranění klubový doktor Francisco Najarro. "Zasažena je i šlacha malíčku a poškozen je také prsteníček. Než se bude moci vrátit k tréninku, počká si alespoň dva týdny. Nejbližších deset jedenáct dní bude Damienova ruka zcela znehybněna," uzavřel Najarro.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, González, I. Martínez, La Bella - Pardo, Bergara - Vela, Prieto, Griezmann - Agirretxe
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adrián - López, Mario, Amaya, Nacho - Campbell, Caňas, Beňat, Carlos - Castro, Pabón
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (sobota 16:00)
K El Clásiku netřeba cokoli dodávat - stále je to unikátní souboj s obdivuhodnou dynamikou a nábojem. Další z mnoha soubojů svedou oba nesmiřitelné tábory v sobotu odpoledne. Každý z trenérů svého oponenta velmi dobře zná - mohou se tedy ještě něčím překvapit?

Suverénnost Barcelony v posledních týdnech zrovna nevzrůstá. Po AC Milán se Barca utkala s Realem ještě v rámci Copa del Rey a opět neslavila úspěch. Po porážce 3:1 dokonce soutěž opustila. A prohrát před svými fanoušky? Na to si zkrátka katalánský gigant zvykat nehodlá. Nyní chce na půdě soupeře prokázat, že podobným ztrátám je konec.

Možná to bude znít trochu bláznivě, ale i přes komfortní šestnáctibodový náskok jede Barcelona na Santiago Bernabeu s obavami a potřebou výhry. Mohla by využít například faktu, že Real Madrid čeká velmi významná událost a tak bude chtít šetřit síly. Duel s Manchesterem United v rámci Ligy mistrů by mohl mnohé napovědět o úspěchu či neúspěchu této sezony, čehož si je portugalský boss José Mourinho dobře vědom.

Fanoušky Blaugranas navíc možná budí ze spaní zdravotní stav Lionela Messiho. Nejen, že se argentinský střelec nenachází v optimální formě, navíc vynechal poslední trénink z blíže nespecifikovaných zdravotních důvodů. El Clásico si ale pravděpodobně ujít nenechá a bude chtít rozšířit svou obdivuhodnou sbírku gólů.

Záložní řada - toť privilegovaná sféra katalánského klubu. Jeho dost možná nejsilnější zbraň ale v poslední době nefunguje s takovou přesností. Navíc nyní obdržela další velkou ránu - po problémech se stehenním svalem vynechá duel "metronom" Xavi. Kromě něj musel být ošetřován také Cesc Fábregas, jenž dostal injekci proti bolesti. Bývalý záložník londýnského Arsenalu by ale naskočit měl.

K současné situaci se vyjádřil i kouzelník Messi: "Barcelona není zvyklá prohrávat. Na tyto situace nejsme připraveni. Já ale pevně věřím, že se s tím celý tým vyrovná tím nejlepším způsobem a budeme pokračovat ve výborných výkonech," sdílí Argentinec optimismus.

Portugalskému lodivodovi Los Blancos bude scházet Angel Di María, který nasbíral příliš mnoho karet. Nastoupit by mohl také Kaká, i když se varianta s rychlejším Callejonem zdá jako logičtější. Do zápasu pravděpodobně nezasáhne ani Xabi Alonso. Zopakuje Real nedávný výsledek, nebo se jeho myšlenky budou upínat na Old Trafford?
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
D. López - Arbeloa, Pepe, S. Ramos, Marcelo - Essien, Modrič - Callejon, Kaká, C. Ronaldo - Benzema
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alvés, Pique, Mascherano, Alba - Fábregas, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Rayo Vallecano  (sobota 18:00)
Poslední celek Primery Division se bude snažit najít recept na překvapení z Madridu. Rayo Vallecano se nyní pohybuje na deváté příčce, což vůbec není špatný výsledek. Na hřišti posledního týmu tabulky se navíc nabízí výborná možnost k posunu vzhůru.

Přes svoji bídnou situaci se trenér Fernando Vazquéz snaží zůstat klidný a nepropadat panice. Vlastně k tomu má jeden důvod - tím je výkon jeho svěřenců v utkání minulého kola proti favoritovi. Real Madrid totiž s jeho výběrem prohrával, i když nakonec utkání dokázal otočit. Přesto může být Vazquéz na své hráče pyšný.

Poslední Depor sice ztrácí na nesestupové příčky stále ještě devět bodů, přesto si jeho trenér myslí, že záchrana je možná. "I když jsme prohráli zápas s Realem, přesto si myslím, že jsme odvedli výborný výkon. Způsob, jakým jsme hráli, je pro mne osobně malým vítězstvím," říká nadšeně Vazquéz.

"To, co dělá z individualit silný tým, je schopnost nikdy se nevzdat. Dokud vám matematika neřekne, že jste to nezvládli, musíte dál bojovat. Až do poslední chvíle je záchrana možná. To odlišuje poražené od vítězů," myslí si osmapadesátiletý trenér.

"Dokonce ani tento zápas není naše poslední šance, protože i po něm tu je prostor k výhře tak sedmi, možná osmi zápasů. A když vyhrajeme poprvé, ty další úspěchy už přijdou. Když se dostanete na vítěznou vlnu, vše je pak jednodušší. A teď máme skvělou možnost začít vyhrávat," dodává optimisticky.

V útoku Raya je často vidět jména Lea Baptistaa. Střelec madridského týmu je hladový po gólech a úspěchu, a to i přes nedávné prohry s Realem a Valladolidem. Poslední místo Deportiva ale pro něj určitě není zárukou snadné výhry jeho týmu: "Na začátku každého zápasu se snažíme soustředit se jen na výhru. Prohráli jsme poslední dva duely, takže teď není čas na odpočinek. Deportivo bude velmi těžkým soupeřem, protože potřebují body a výhry. Budou připraveni vyhrát, budou nebezpeční. Takže my musíme odevzdat maximum svých schopností, pokud máme získat tři body," uvědomuje si brazilský útočník.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Sílvio, Marchena, Castro, Ayoze - P. Assuncao, A. Aguilar - B. Gama, Valeron, Pizzi - Riki
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Amat, Casado - Trashorras, J. Fuego - Lass, Domínguez, Piti - L. Baptistao
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Athletic Bilbao  (sobota 20:00)
Hosté z Bilbaa zůstávají v této sezoně daleko za očekáváním svým i svých fanoušků. To se budou snažit napravit ideálně již proti Osasuně, které se dívají na záda. Pouhé dva body rozdílu, pro Lvy by ale mohly mít cenu zlata.

Z posledních tří zápasů musejí mít příznivci domácí Osasuny jistě radost - jedna remíza a dvě výhry, to je velmi dobrá bilance. Tomu věří i trenér José Luis Mendilibar. "Musíme se dívat jedním okem na to, co předvádí Celta Vigo, která od nás není právě daleko. Na druhou stranu věřím, že když si udržíme současnou formu a dobré výsledky, pak ostatní týmy mohou dělat cokoliv a nám to vadit nebude," prohlašuje Mendilibar.

Athletic sice poslední tři zápasy prohrál, takže se také ocitá v přímém ohrožení sestupem, Mendilibar ale dobře ví, čeho jsou baskičtí Lvi schopni: "Jestli jsou v krizi? To vám řeknu až po zápas," odpovídá novinářům na předzápasové konferenci. "My jsme také byli ve špatné situaci, ale pak se nám podařilo získávat body a hned je to lepší."

"Athletic prožil skvělou minulou sezonu. Svým pojetím hry, které jim naordinoval trenér Bielsa, překvapil mnoho fotbalových odborníků. Bielsa ale stále zastává stejnou filozofii, tým se také příliš nezměnil," upozorňuje Mendilibar na silné stránky baskického klubu.

Gorka Iraizoz - jméno, které bylo v poslední době podrobeno kritice. Zkušeného gólmana vystřídal v bráně Athlétika mladý Raul Fernández, ale po několika jeho chybách - v baskickém derby to byla ta poslední - se Marcelo Bielsa rozhodl dát Iraizozovi další šanci.

Argentinský trenér vysvětluje svou změnu postoje takto: "Vím, že někomu může připadat nefér, že jsem Raulovi nedal více příležitostí. Ale teď smýšlím jinak, než jak tomu bylo před dvěma týdny. Asi to není spravedlivé vzhledem k Raulovi, ale týmu tím dávám větší šance," doplňuje Bielsa.

Zkušený taktik bude v následujícím utkání postrádat mladou hvězdu, Iker Muniain má na svém kontě příliš velký počet karet. A Carlos Gurpegi stále trpí zraněním. Situace v táboře rivala je obdobná - kvůli kartám nemůže nastoupit obránce Ruben Gonzalez, zraněn je Francouz Raoul Loe.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
A. Fernández - Bertrán, Flano, Arribas, Damiá - Silva, Lolo - Las Cuevas, Oier, Armenteros - Sola
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Laporte, San José, Aurtenetxe - Iturraspe, Ander - Susaeta, D. Marcos, I. Gómez - Aduriz
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Levante UD  (sobota 22:00)
O víkendu je zápasem číslo jedna El Clásico, ale ligové kolo skrývá i další zajímavé zápasy. Jedním z nich je valencijské derby, ve kterém se domácí pokusí navázat na své dobré výsledky, zatímco Levante bude bojovat o výhru po čtyřech neúspěšných zápasech.

Nový trenér Valencie Ernesto Valverde se již nemůže dočkat typického derby mezi dvěma kluby s netopýrem ve znaku, přičemž doufá, že jeho klub zvítězí a opět se přiblíží příčkám, které zajišťují Ligu mistrů.

Valencii by ale teoreticky mohla za stávající situace stačit i momentální pátá příčka, neboť na té čtvrté stojí Malaga, která si kvůli finančních problémům evropské poháry příští sezónu rozhodně nezahraje.

Derby proti sobě staví týmy, jejichž forma se znatelně liší; zatímco Valencie pod novým trenér ožila a prožívá skvělé období plné výher, Levante se trápí. Z posledních čtyř zápasů vybojovalo pouhý jeden bod, což znamenalo tabulkový pád až na 10. pozici.

Trenér Valverde se ale nechal slyšet, že tyto zápasy nejsou o statistikách vyhraných a prohraných zápasů: "Jde o derby, a to jsou zcela jiné zápasy. Na stadionu je během nich elektrizující atmosféra a hráči jsou hnaní dopředu. Levante tak nebude lehký soupeř, derby bude chtít vyhrát stejně jako my."

"Vždycky se zdá, že tým, který je v tabulce výše nebo který je domácí, je favoritem, ale tak to vůbec není. Zápasy rozhodují emoce a jednotlivé chyby během toho daného zápasu. Zápasy rozhodují detaily a pro derby to platí o to víc."

Valverde svého rivala na lavičce Levante Juana Ignácia Martíneze velice uznává a chválu na jeho adresu nezapomněl připojit ani na tiskové konferenci: "Velice kladně hodnotím jeho práci. Dokázal s Levante tu nejtěžší věc, a to všechny přesvědčit, že to, co dělají, je nejlepší. Je to normální člověk, s kterým se můžete úplně normálně bavit. A to je něco, co ve fotbalovém prostředí opravdu oceníte."

Tým Levante se s největší pravděpodobností bude muset obejít bez dvou Afričanů, kteří jinak pravidelně nastupují v základní sestavě. Jde o Obafemiho Martinse, který se blíží přestupu do Major League Soccer, kde by měl hrát za Seattle Sounders, a Senegalce Papa Diopa, který si při porážce s Osasunou z minulého kola poranil hlavu.

To Valverde zřejmě plánuje určité změny v sestavě, neboť v tréninku zkoušel nové partnerství v defenzivní záloze mezi Jérémym Mathieum a Davidem Albeldou. Velké problémy má Valencie na pozici stoperů, neboť hrát nemůže ani Adil Rami ani Ricardo Costa a jediným zdravým stoperem je Víctor Ruíz. Naopak v sestavě by se měl objevit ofenzivní hráč Jonas, který vynechal minulý zápas proti Realu Zaragoza.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D.Alves - J.Pereira, V.Ruiz, Mathieu, Cissokho - Parejo, T.Costa - Feghouli, Jonas, Guardado - Soldado
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Juanfran, D.Navarro, Ballesteros, Vyntra - P.Diop, Iborra - R.García, Barkero, E.Zhar - Martins
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Zaragoza  (pátek 21:00)
Sedmnáctá Zaragoza zavítá na hřiště Getafe, které myslí na poháry. Madridskému týmu schází jen pět bodů na šestou příčku, tedy příčku pohárovou. Tři z nich by si rádo připsalo na svém domácím stadionu.

Na svého soka v pátečním večerním klání mají domácí náskok deseti bodů, od sestupové zóny jsou vzdáleni ještě o dva body víc. To Zaragoza je na tom mnohem hůř - nyní se potácí jen dva body nad sestupem. I když se Getafe nachází v bezpečné vzdálenosti, trenér Luis Garcia dobře ví, že mu to pořád nesmí stačit. Vždyť Villarreal v loňské sezoně sestoupil se šesti body na kontě navíc. Rok před ním se zase z elitní španělské ligy poroučelo Deportivo, které na konci sezony spočítalo bodů 43 - ani to mu ale nestačilo.

To je jen jeden z důvodů, proč nabízí zkušený taktik svým svěřencům extra bonus, pokud zopakují tříbodovou výhru z posledního kola. V něm se Getafe ukázalo a odvezlo si z Mallorky výhru za výsledek 3:1. "Když vyhrajeme, budeme mít na kontě 38 bodů, můžeme slavit a navíc dostanou hráči volný víkend," povzbuzuje Garcia své svěřence.

"Slíbil jsem svým hráčům, že když vyhrajeme, dostanou tři dny volna, až do úterka. Myslím, že tohle jim můžeme v klidu umožnit. Potřebujeme prostě sbírat důležité body, abychom naplnili náš základní cíl - záchranu v La Lize," říká Garcia i přes fakt, že jeho tým ztrácí na Ligu mistrů jen sedm bodů.

"A když budeme mít jistou záchranu, tak se vůbec nebráníme případným bonusům. Čím výš skončíme, tím lépe. Ale priorita je setrvání v první lize," neustupuje trenér ze svých cílů. "Teď myslíme jen na výhru nad Zaragozou, což nebude snadné. Je to silný tým, který často a dobře napadá," uzavírá Garcia komplimentem.

Zaragoza stále ještě v tomto kalendářním roce nevyhrála. Od začátku roku 2013 zažila jen tři remízy a pět porážek. Poslední utkání také mnoho radosti nepřineslo - svěřenci Manuela Jimenéze sice nad Valencií překvapivě vedli o dvě branky, ale soupeř dokázal uhrát konečnou remízu. Navíc byl vyloučen brankář Leo Franco.

Holandský obránce Glenn Loovens ale dobře ví, že jeho tým je v ohrožení a už si nesmí dovolit podobné ztráty: "Víme, že odteď to vůbec nebude jednoduché, čeká nás klíčová fáze sezony. Musíme ale začít vyhrávat, proměňovat náš tlak ve tři body, počínaje Getafe," varuje Loovens soupeře.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moya - M. Torres, Alexis, F. Fernández, S. Escudero - Borja, Lacen - P. Leon, Barrada, D. Castro - Colunga
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Alcolea - Sapunaru, Loovens, Álvaro, Abraham - Movilla, J. Mari - Rochina, V. Rodríguez, P. Montanés - H. Postiga
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona25222182:2868
2.Atlético Madrid25182548:2356
3.Real Madrid25164562:2352
4.Málaga CF25126737:2442
5.Valencia CF25125836:3741
6.Real Sociedad25117741:3140
7.Real Betis251231034:3539
8.Rayo Vallecano251211234:4337
9.Getafe CF251051035:4435
10.Levante UD251041130:3834
11.Real Valladolid25961034:3333
12.Sevilla FC25951134:3732
13.Espanyol Barcelona25871031:3531
14.CA Osasuna25771122:2728
15.Granada CF25751324:3626
16.Athletic Bilbao25751330:5026
17.Real Zaragoza25741425:3625
18.Celta Vigo25651424:3223
19.RCD Mallorca25461524:4818
20.Deportivo La Coruña25371529:5616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (520)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak nakonec asi clásico neuvidim, jelikoz je to uz od tech 4...

Tak jen reknu dopredu, ze doufam, ze to Mou posetri, tentokrate fakt o nic nejde a budeme co nejvic ready na United

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol-Pepe-Carvalho-Arbeloa

Essien-Modrič

Callejon-Kaká-Marcelo

Higuaín

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zas az moc vesmir...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
madridcan
Reagovat
madridcan

Pozeram, ze Xavi nechce riskovat zivot...

Reagovat
smazaný uživatel

Už si asi říká, že riskoval dost. Navíc když viděl, že Albu málem odnesli z rozraženou lebkou, tak nechce riskovat.

Reagovat
valloire

Před pohárem se špatně vyspal v obavách o svůj život a bylo to na jeho výkonu vidět. Dvakrát v týdnu takhle riskovat už je přece jenom moc....

Reagovat
valloire

...a navíc se čeká,že od začátku nastoupí to zvíře Pepé.

Reagovat
CHONG

A ty se mu divíš? Vždyť chudáci Alba a Alves při zápasech s těmi zvířaty z Realu už málem umřeli.

Reagovat
valloire

To máš pravdu. Odvezli je z hrací plochy na nosítkách,resp. na el.vozíku. Bylo to vážné a šlo o život.

Reagovat
Infi

to už tu bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že uvídím Thiaga v základu...

Reagovat
madridcan

Podla mna urcite.

Reagovat
LAM

Viděl bych to na sestavu

Valdes-Adriano,Pique,Mascherano,Alba-Busquets,Thiago,iniesta-Messi,Villa,Alexis.To je podle mě teď ideál (a chtěl bych aby tak hrály i proti AC akorát místo Mascherana Puyol a Thiaga Xavi)-takhle maj šanci.

Na domácí ligovej zápas před AC bych naopak sestavu protočil aby si zahráli všichni asi takhle.

Valdes-Alves,Bartra,Mascherano,Adriano-Song,Thiago,Fabregas-Tello,Messi,Pedro.

Takhle bych to teď stavěl já a myslim že by to Barce pomohlo.Uvidíme ale jaká bude realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys na AC poslal Xaviho, který v i Itálii a v pohárovém El Clasicu uplne vyhořel?

Reagovat
LAM

JJ protože bych ho nechal si odpočinout.Po tom zrtanění mu to zatim moc nejde a má i nějaký problémy s bolestmi.Takže nechat ho odpočinout a pak v plný síle na AC stejně jako ta sestava co jsem tu napsal.

Reagovat
celeb

- Montoya, Pique, Masch(Puyol), Adriano(Alba) -

Skusit Songa do zakladu. Cesca by som umiestnil na tribunu s Alexisom.

- Tello, Messi, Villa -

Reagovat
celeb

ak by madridska obrana zase znechutila zivot Messimu, skusit nahradit ho Thiagom.

Reagovat
smazaný uživatel

a nakremikovana vylestena tvaricka nemoze chybat na titulke...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

no vzhledem k tomu, že se s Messim ztratili i všechny jeho fotky, tak to museli zaplácnout Cristianem

Reagovat
Woods

to je co za titulku

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už nemá horečku?

Reagovat
indy

nakoniec je aj dobre ze Xavi nehra, isto jeho vykonnost ovplyvnuje aj to zranenie, ale uz to par tyzdnov nie je ten stary Xavi, jeho milion kratkych prihravok na polovici nam zapas nevyhra .. prva cast vety plati aj na Cesca, dufam ze Roura pochopil ze nasadzovanie zranenych hracov je blbost...dufam ze tí co dnes nastupia budu zdravi a konecne uvidim ten pressing, ktory nas zdobil a vdaka ktoremu koncila kazda superova akcia uz 10 metrov od jeho 16ky

Reagovat
aimar21

. Naopak v sestavě by se měl objevit ofenzivní hráč Jonas, který vynechal minulý zápas proti Realu Zaragoza. Jonas ktory dakt Zaragoze dva goli ?

Reagovat
blaugrana

Valdes-Alves-Pique-Masch-Adriano-Thiago-Bus-Don-Alexis-Messi-David. Ak to nebude takto, tak nech sa Rúra ide bodnúť.

Reagovat
alcantara

Rura zostavu neurcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo?

Reagovat
madridcan

Bud to bolo ironicke k tomu skomolenemu menu alebo ironicke k ludom, ktorí tvrdia ako Tito telefonu Jordimu

Reagovat
alcantara

To si akoze kazdy mysli, ze Roura je neobmedzenym panom na Barcelonskej lavickev case Titovej nepritomnosti? Tito je stale hlavny sef.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, jak by mohl skládat sestavu někdo, kdo ty hráče dva měsíce nevidí. Možná tak podle jména a smlouvy, to by odpovídalo.

Reagovat
valloire

Myslím si,že to ale musí spolu aspoň konzultovat.

Reagovat
alcantara

Samozrejme, sam Roura pred casom tvrdil, ze kompetencie asistenta neprekracuje ani v case Titovej absencie.

Reagovat
valloire

Vždyť jo,v dnešní době...Maximálně Vilanovovi řekne,kdo má jakou formu,kdo se jak cítí.

Reagovat
alcantara

V dnesnej dobe je to fakt problem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo má ten chlapík na starosti?? teda okrem sedenia na striedačke a vykecávanie do novín?

streamuje Vilanovovi tréningy a zápasy? lebo vzhladom k posledným výkonom mu už ani to streamovanie nejde

Reagovat
madridcan

14:30 MFK a potom rychlo pendlovat na El...to bude prisne

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som bol aby Real prehral s Barcou a potom aj s United aby Krystínka a spol padli tvrdo na zem.

Reagovat
madridcan

Nie je to nerealne, ale neviem preco do toho tahas hracov Realu. Vyhrali uplne zasluzene. Ramos, Cristiano, Iker a ostatni sa vyjadrili, ze to bolo vyborna timova hra. Real pochvalil aj Iniesta a skritizoval svojich. Pises to, akoby sa hraci po zapase na Nou Campe vysmievali Barcelone. Oni su si podla vyjadreni velmi dobre vedomi, ze maju pred sebou este dva dolezite zapasy. Ked niekto ma dopadnut po tych prehrach tvrdo na zem, tak sme to my-fanusikovia Realu. Az neskutocne sme riesili tuto vyhru, pricom Barcelona je na tom stale lepsie a ak posereme dnesok, ale aj hlavne HLAVNE utorok, tak nam sezona na dva aj pol mesiaca skoncila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hej zle som sa vyjadril. Inak som rád že na EF exisistujú aj normálny fans Madridu ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč tvrdě na zem? Mně ty hráči nepřijdou nějak hlavou v oblacích. A že se tu poslední dny vysmívají Realisti Barce? So what, Barcelona je největší rival a výhra 3:1 na Nou Campu je prostě hodně potěšující. Navíc některý z vás žijete z manity ještě dodnes..

Reagovat
vocasisko

Jestli nepříjde žádná abnormální změna, tak se dneska budu bát o to, aby to nebyl solidní debakl.

Budu spokojenej s jakoukoliv plichtou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem dnes to vidím na výhru.Predca len Madrid bude hlavami v Manchesteri a v tomto zápase už v podstate o nič nejde.

Reagovat
vocasisko

Já bych zase neřekl, že by to Real nějak vypustil nebo, že budou hlavami v Manchesteru. El Clasico je přece jen prestižní duel a takový zápasy si klub, jako Real nemůže dovolit jen tak vypustit.

Reagovat
valloire

Neboj,dneska to dáte nebo přinejlepším pro nás remíza. Zase vás nemůžeme porážet pořád. A hlavama budou v Manchesteru,na to se nedá nemyslet. Takže žádnej debakl. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

To se neboj, dokonce mam chut si dneska vsadit na vasi vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zas obávám našeho debaklu, když vidím ten přístup a sestavy s Modrićem, Carvalhem, Callejónem a Moratou.

Reagovat
vocasisko

Já si myslím, že to jsou zase jen bludy bulvárních deníků, stejně tak tomu bylo předloni když se hrál tuším souboj o postup v LM a víkend mezi tím bylo El clasico, všichni předpokládali, jak budou oba týmy šetřit hráče a stejně nakonec nastoupily ty nejsilnější jedenáctky už jen z toho důvodu, jak moc prestyžní duel to je.

Reagovat
valloire

prestižní

Reagovat
vocasisko

nojo furt

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

Žádné šetření, snad nastoupíme v plné síle, je to přeci El Clásico

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbí se mi ten optimismus hraníčí s naivitou. Šetřit ano, ale s mírou. Naše ofenziva stojí a padá se Xabim, Khedirou, Cristianem a Özilem. Pokud nastoupíme na stoperu s Albiolem, Carvalhem, v záloze bez Xabiho i Khediry, nedejbože Cristiana s Özilem, je skoro jisté, že dopadneme jako Barça v týdnu. Pořád spoléhám na to, že José je dost kvalitní, úspěšný a zkušený trenér na to, aby tohle správně vyhodnotil.

Reagovat
madridcan

Tak ma napada ako citam preview-kedy Barca naposledy prehrala doma pred utorkom? Vtedy v aprili opat s nami alebo je medzi tym nejaka prehra este?

Reagovat
madridcan

Ale asi hej vtedy. Po tom zapase uz doma Barca davala debakle, v superpohari nad nami doma vyhrala a tuto sezonu doma este neprehrala.

Btw-dufam, ze nam vydrzi domaca neporazitelnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim vas upozorniť nato že Real Madrid CF dnes vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujeme za upozornenie

Reagovat
smazaný uživatel

poslať či neposlať La Coruňu do Segundy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že v dneším by mohli zkusot oba teamy hrát férově. vždyt o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze sestrit bude jen Xabiho a Ozila. V nejhorsim pripade jednoho z dvojky Coentrao - Arbeloa. Ronaldo s Khedirou jakozto dva daleko nejnamakanejsi hraci v tymu po kondicni strance v zakladu asi chybet nebudou. Pokud nastoupi Modric, tak bych cekal vyztuzeni stredu Pepem. Misto jednoho zkrajnich beku bud Marcelo nebo Essien, kterej je vzhledem k okolnostem pravdepodobnejsi volbou. Oproti CdR urcite v zakladu cekam Essiena (bud na RB nebo klasicky v zaloze), Modrice, Pepeho, Benzemu a spis Callejona nez Kakaho.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Na EURO se ty tři zápasy ve skupinách hrají v devíti dnech, tady v osmi. Ramos, Cristiano, Coentrao a Khedira to v této fázi sezony musí vydržet, Özil a Varane jsou otazník, Xabi je mimo. Marcelo prý ani není s týmem, Coentrao by měl tím pádem hrát, spíš dostane volno Arbeloa (jediný z nich hrál základ i proti Deporu). Očekávám určitě Pepeho, Karima, Essiena (raději v záloze, Modrićovi v Clásicu nevěřím) a před Callejónem bych dal přednost Kaka'.

Reagovat
valloire

Proč ale riskovat případný zranění? Klidně bych nechal i CR na lavici s tím,že v případě nějakýho špatnýho vývoje by naskočil třeba už v poločase. A jestli Modrič nezvládne Clasico,tak u nás nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu na EURU maji vsichni stejny podminky, ManU hraje doma proti tymu z druhe poloviny tabulky. A loni vam neco podobnyho dost mozna vzalo vyhru v LM..

Reagovat
valloire

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to byl skoro konec sezony, kdy už na tohle vážně neměli. Teď jsou Varane, CR a Khedira v nejlepší formě celé sezony a Ramos kvůli kartám víc nehraje než hraje. To se dá argumentovat tam a zpátky pořád dokola, jak už jsem napsal včera, já to beru tak, že tento zápas je pro mě skoro stejně důležitý jako ten v LM, v tom si nemůžu pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

A muzu se zeptat proc? Kvuli tomu, ze se bojis vysoke prohry? Nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak samozřejmě raději nepostup v LM a 1:1 Clásico než postup v LM a 1:4 Clásico .

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, treba pro me by ta samozrejmost byla obracena.

Reagovat
smazaný uživatel

...i kdyz u osmifinale nevim.

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

?

Reagovat
Pharrell

Spíše naopak , protože předčasný krach v LM by pro Mourinha znamenal definitivní konec .

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To myslíš vážně, větší hloupost jsem už dlouho neslyšel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
mastakillah

Bude hrát ten Ronaldo s Messim nebo je budou šetřit? Méte někdo info?

Reagovat
Honza Matoušek

Dneska bych to viděl na toto:

Diego; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Essien, Khedira, Modric, Callejon, Ronaldo; Higuaín

Reagovat
Manik...

Sakra nemohli by se dělat ty pravděpodobné sestavy jinak než CTRL-C -> CTRL-V??? Mohlo by být na nich aspoň trošku pravdy!!!

Reagovat
C0br

V 16.00? A to jsem se chtěl kouknout, tohle může být hezkej zápas bez zbytečnejch vedlejších výkonů.

Reagovat
vocasisko

Barça starting lineup: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Sergio, Thiago, Iniesta; Villa, Messi and Pedro

ale jó

Reagovat
smazaný uživatel

Super.. ještě možná mohl Adriano místo Alvésa a Alexis místo Pedra, ale i tak... jsem rád hlavně za Thiaga

Reagovat
patas92

Adriano spíš za Albu

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Adriano vlevo a Montoya v pravo.. prostě když hraje Alvés i Alba tak vzadu prakticky jsou jen stopeři a DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tej kombinácii Alves,Pique,Mascherano sa obávam viz,Supercopa

Reagovat
vocasisko

každopádně ta obrana smrdí debaklem

Reagovat
-Carles-

Dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Fabregasa

Reagovat
alcantara

DiegoLopez - Ramos Varane Pepe Coentrao - Modric Kaka Essien - Callejon Morata Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

dovolim si nesuhlasiť s tebou

Reagovat
Side

to je škoda

Reagovat
patas92

no tak prohrát i proti tomuto by byla už pořádná ostuda

Reagovat
CHONG

Tak tohle bude ještě legrace

Reagovat
-Carles-

To je nejaká blbosť určite

Reagovat
vocasisko

ne, je to potvrzený

Reagovat
Side

Jose chce asi Barce zvednout sebevědomí před odvetou LM

Reagovat
smazaný uživatel

lopez

arbeloa-pepe-ramos-marcelo

essien-modric

callejon-kaka-ronaldo

benzema

ja tam vidim tuto

Reagovat
smazaný uživatel

1OO pre vyhru v EL Clasicu

Reagovat
-Carles-

Ve Španělsku se šíří zprávy, že Diego Simeone konečně prodloužil smlouvu s Atlétikem Madrid. Nový kontrakt by 42letého kouče udržel v Madridu až do roku 2017.

Tak toto je veľmi, veľmi dobrá správa. Cholo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrão; Essien, Modric,; Kaká, Benzema, Callejón; y Morata

Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Thiago, Iniesta; Villa, Messi y Pedro

Tak to bude hodně zajímavé, proti ideálce chybí vlastně: Iker, Arbeloa, Marcelo, Xabi, Khedia, Ronaldo, Ozil, DiMaria :D :D

Reagovat
CHONG

Tak naše základní sestava se dá okomentovat jen jednou větou: Mám v piči na lehátku

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=yYvI4wT5Z5I The Best hlavne ten Videoklip

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

vylesteny mastickar oddychuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen kvuli tomu, aby si Messi zase nepripadal tak neviditelnej.

Reagovat
CHONG

Tak po tom, jak si z vás udělal v úterý trhací kalendář, má na odpočinek plné právo

Reagovat
smazaný uživatel

za to skřítek na práškách ne

Reagovat
LAM

Tak Real zase může bejt čerstvější s toudle sestavou.Obranu maj asi tu nejlepší co můžou dát.

Reagovat
Kluivert9

Až na Pedra a Alvése celkem spokojenost se sestavou.

Reagovat
Miguel19

Messi hraje i s nemocí/po nemoci? Pěkně neunáší jak si ho Ronaldo maže na chleba..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste aby nehral, kdyz vedel, ze bude mit Real oslabenou sestavu. To se zase jednou muze vyradit.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase kec.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Losinho

Bude si honit triko těma sexy krátkejma přihrávkama.

Reagovat
C0br

Už vidím ty večerní titulky:

"Znovuzrozený Messi zničil Real Madrid."

"Lionel Messi jako Michael Jordan, fantastický výkon s těžkou nemocí."

"Frustrovaný Ronaldo si kousal nehty na lavičce, Messi si pojistil Zlatý Míč."

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že jim Pepe pořádně nakope :D

Reagovat
Side

Puyol pic.twitter.com/UYmNIhTJE5

Reagovat
LAM

No mám pocit že Mourinho chce barcu ubránit a to až do druhýho poločasu kde podle mě bude střídat Ronaldo,Ozil a Khedira a ti rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli finálovému tenisovému utkání Berdycha s Djokovičem bylo dnešní El Clásico (začátek 16:00) přesunuto z 'jedničky' na Sport2!

Reagovat
CHONG

Já mám i Sport2, mě nenaserou

Reagovat
smazaný uživatel

By ma jeblo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na vcelku jasný zápas. Barca si jde pro jasné 3 body a výhru o 4 a více branek.

Reagovat
LAM

No to jo

Reagovat
Kluivert9

Nick fakt nemáš náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Toulalan prý po sezoně do Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

pekna sestava, ukopat to se cti na plichtu a hura na Old Trafford

Reagovat
One-Real

Jsem zvedavej, treba nas lavickari prekvapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se tesim na Essien - Modric. To bude parada.

Reagovat
CHONG

Jinak účkaři proti Norwichi v plné palbě, mohli by dostat trošku nakopáno.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, doufam, ze CR zase rozhodne.

Reagovat
C0br

Sport jsou fakt experti, nakonec tenis není nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Essien na RB, Ramos na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo slušnej link? Dík

Reagovat
oli9

TV sport1

Reagovat
Masi
Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Bravoooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooool

Reagovat
Mervin

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

BENZEMAAAAAAA MORATAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
-Carles-

13. zápas po sebe s inkasovaným gólom...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
celeb

Aaaa, nas prevychovany strednopoliar zas zauradoval v dolezitom zapase. Ale my mu verimeeeeee.

Reagovat
Losinho

Reagovat
celeb

Uz tu davno nikto nevychvaloval Mascherana, aky dobry stoper to je.

Reagovat
Manik...

Valdés a kápo

Reagovat
smazaný uživatel

messi hraje ?nebo se porad hleda v milane?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelona dneska nevyhraje, kdyz setri Messiho.

Reagovat
JacoBee

You say what?

Reagovat
oli9

Reagovat
Mervin

Karim

Reagovat
One-Real

Karim a Luka hrozne zbytecnych ztrat.

Reagovat
technecium

kam zmizel pohyb a náběhy ze hry Barcy? to se ti hráči tolik bojí toho hnusnýho bloku 10 lidí před vápnem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

první dobrej náběh a hned gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak už se našel

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
oli9

Idioti !! nažerte se

Reagovat
One-Real

Messiho jednou nehlídá Varane a už je to v prdeli.

Reagovat
JacoBee

Tohle by ani varane neuhlidal...v tu chvili byla ta strela necekana...

Reagovat
C0br

Teď se Ramos s Lopezem vyznamenali.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez

Reagovat
Manik...

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál Madrid v plné sestavě, tak Ramosovi jesle nedá.

Reagovat
vocasisko

to bylo ovšem nechytatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej darek pro Lea, aby nebyl tak smutnej

Reagovat
OnderCZ

Jako náběh Messiho parádní, ale Ramos to takhle bránit nemůže.

Reagovat
Kluivert9

Alves taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane proti vsem

Reagovat
celeb

Mascherano zatial kazde 2. rozohratie konci v aute alebo na superovi. Strasne nieco. DOKEDY!

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi to, nebo Alba v tom radujícím se hloučku ukazoval do hlediště finger?

Reagovat
oli9

ukazoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to se vyznamenal hnup jeden

Reagovat
ADM

To bol ukazovák...

Reagovat
patas92

Pepe

Reagovat
One-Real

Pepku

Reagovat
smazaný uživatel

pepe zas

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle snad zase tak nebolelo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe nesimuloval, on spadnul, aby mohl celou svou vahou prozkoušet pevnost barcelonské nohy!

Reagovat
smazaný uživatel

Pruhované prase

Reagovat
smazaný uživatel

kdo udělal zas tu sračku? mám zozostřenej stream

Reagovat
Placebo

Messi

Reagovat
One-Real

200. pro Moratu

Reagovat
Manik...

Essien

Reagovat
-Kopy-

Messi má tu pravačku na opírání v tomhle nemůže CR konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos . Ramos nemá v základu co dělat. Kolik on udělá prasáren a kravin, než to Mouovi dojde?. Dnes se to teda šetří, ale proti MU doufám, že on bude jen z lavky. Pepe radši!

Sergio šel strašně dolů v porovnání s loňskem. stejnej případ jako Pique.

Madridští: proč on vlastně nechce hrát na tom RB??

Reagovat
Manik...

Ramos jeden z nejlepších stoperů na světě!!

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu určitě NE!

Reagovat
smazaný uživatel

To ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite neni, Varane ho jednoznacne prevysuje

Reagovat
Manik...

aha, tak jsme se pobavili . Barcelona může závidět

Reagovat
Manik...

Ten Messi mě tím svých neustálím chozením s*re! Začni trošku makat. Seš jako lemra

Reagovat
JacoBee

On takhle chodi vzdy...

Reagovat
ADM

Ale predtým mával za zápas aspon 20-25 dynamických vedení lopty smerom na bránu. Teraz ich je tak 5

Reagovat
smazaný uživatel

Alves nevie brániť

Reagovat
Erdovec

obrana Realu je vtipná

Reagovat
vacin

Když vezmu v potaz výkony Pipity a Benzemy, tak bych se možná nebál v Manchesteru vyzkoušet Moratu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Nezavidim Josemu to rozhodovani. Morata se jevi hodne dobre a dneska resi temer vsechno spravne, pro Benzemu zas hovori statistika v LM, ale momentalne herne hraje zas pod psa a Higuain kdyz bude mit den, tak to muze rozhodnout sam, nadruhou stranu v LM stoji za starou belu.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaina jsem tuto sezonu viděl zahrát fakt dobře tak jednou..... podle mě už nemá motivaci

Reagovat
One-Real

O to je smutnejsi, ze pri soucasny forme konkurence mu to staci mnohdy na zaklad.

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
indy

dalsi hnus zo strany Barcy, nic sa nezmenilo, je to pomale, bez napadu, bez poohybu ..Pedro nulovy ako vzdy, dufam ze tam bude do 80. minuty zas, od Thiaga som tiez cakal viac...Messi neviditelny, ale dal gol no...inak 2 nebezpecne situacie za polcas proti beckovej zostave realu je fakt ubohe....

Reagovat
smazaný uživatel

ono sa hrá ťažko ked je Madrid zalezený na polke.

Reagovat
teenz

A když si to Messi s Iniestou kopou na 2 metrech.

Reagovat
vacin

Jenže můžou si za to sami. Párkrát byl vidět, že mají možnost jít do rychlýho útoku a rozhozené obrany, jenže místo toho, aby to zrychlili, tak to zpomalili a nechali Real se stáhnout....

Reagovat
vocasisko

Reagovat
One-Real

Kdyz se podivam na sestavu a ocekavani od zapasu, tak jsem zatim pomerne dost spokojenej. Obrana az na ten jeden pruser funguje dobre a Varane ZATIM zase moc pekne. Essien s Modricem nefunguje tak hrozne jak jsem se bal, hra se Samim to sice neni, ale neni to tak hrozne. Kazdopadne Modric musi zapracovat na presnosti, kazdy druhy balon na kopacky katalancu. Vepredu super Morata, Callejon dobre pracujici dozadu, Kaka zatim takovy celkem neviditelny a Karim herne spatny, ale gol se pocita.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka je videt akorat u faulu. To je hrozny, jak hraje neciste v posledni dobe. Co nejaka snaha branit, to faul.

Reagovat
LAM

TOTÁLNÍ ale totální krize Barcelony.To je něco hroznýho co poslední tejdny předváděj.Teď je krásně vidět jak to vypadá když chybí trenér a navíc není forma.

Všem snad krom Iniesta bych šáhl na plat a Alvese,pedra zařadil do béčka.K tomu by dostal každej dělo v kabině a bylo by jedno jestli by třeba vedli.Real stačí pozorně bránit ve dvou blocích a jsme v konci.Ještě že máme takovej náskok v Lize takže sezona se bude hodnotit kladně ale dle mě s tim co předvádíme Ac neporazíme naopak dostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je tuto sezonu jak na houpačce.. Ale určitě není sám. Problém není v hráčích, ale v trenérovi netrenérovi - to je hlavní průser. Ale šahnout jim na plat všem !!

Reagovat
Kluivert9

Tak dneska o nic nejde a podle toho vykony vsech vypadaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid 1:1 Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo sa to deje s Danim.On vôbec nevie brániť.Kolko gólov už padlo cez jeho stranu. Možno by som ho skúsil dat na krídlo,horší jak Pedro to byť nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

29:71? Slušný držení

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý číslo. ale dnes je to ideální příklad toho, že na držení se nehraje..

Reagovat
celeb

S Pedrom zacinam suhlasit, s Danim nie. Sam som ho pred mesiacom kritizoval, hrat nejak bez zaujmu, ale v poslednych zapasoch je to prave on, kto dokaze vymysliet necakanu prihravku a je z toho gol. Robi aj chyby, ale to vsetci. Barca potrebuje stopera a trenera!!!

Reagovat
celeb

najskor sa vravelo, ze Tito je prec na 4-5 tyzdnov. Teraz je marec a najnovsie spravy tvrdia, ze koniec aprila urcite nestihne. V boji proti zakernej chorobe mu drzim vsetky palce, ale aj jemu pomoze, ak sa bude moct sustredit na 1 front. Pep nastupuje az v lete!

Reagovat
smazaný uživatel

Barco to dáme! Vyhrajeme

Reagovat
teenz

Masch se vyznamenal. Asi ho okolí kolem něj mění.

Reagovat
celeb

zaciatok zapasu mal priam strasidelny. Uz je to lepsie, ale dokedy

Reagovat
teenz

Já spíš útočil na to, že zakopne balon tam kam ho zakopl.

Reagovat
celeb

Barta by ho mal zakopnut na tribunu a hned by ste viac potili krv.

Reagovat
smazaný uživatel

Kohák

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste, to je zasa vykon.

Reagovat
celeb

PSY uz aj na SB! Gangnam style = a'la Spanielsky futbalovy zvaz.

Reagovat
vocasisko

Alba je kus vemena, to je neuvěřitelný, že má toto zapotřebí.

Reagovat
teenz

A to jsem měl Villu za sympaťáka.

Reagovat
ADM

Dostal do zranenej nohy, iba to ma napadlo v súvislosti s takou grimasou..

Reagovat
One-Real

Pedro zase klasicky do souboje stylem ze padal uz pred kontaktem.

Reagovat
Kluivert9

Tak tohle mohl tezko ustat, ale faul to nebyl.

Reagovat
One-Real

Tam nejde o to, ze to neustal. Ale on do vsech souboju vazne chodi tak, ze se predkloni uz pred soubojem a pak je jasne, ze vzdycky pri jakemkoliv narazu spadne.

Reagovat
ADM

Pedro chod už do pi**

Reagovat
smazaný uživatel

Faul jak prase.

Reagovat
C0br

Pedro jde do každého souboje v polopádu a s hlavou metr nad zemí.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane opět skvělý a ČISTÝ zákrok!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ten Messiho pohyb (nepohyb). Kde je jeho dynamika ? Toto ma najviac rozčuluje na jeho momentálnej hre

Reagovat
Erdovec

Pepe je fakt tak neuvěřitelně nesympatický hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se mi líbí ten Pedrův účes.

Reagovat
One-Real

VARANE

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej ...

Reagovat
celeb

Pepe - zakerny simulujuci had.

Reagovat
celeb

Pepe - zakerny simulujuci had.

Reagovat
ADM

Pique ty si kus debila

Reagovat
patas92

Reagovat
C0br

Pique musel Ronaldovi v MU schovávat gel nebo já nevím

Reagovat
smazaný uživatel

bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hrozný simulant

Reagovat
teenz

A Pique nejlepší stoper.

Reagovat
vocasisko

co to bylo za patičku

Reagovat
One-Real

Mascherano

Reagovat
One-Real

Koho cekate jako tretiho na strane Realu na hriste?

Reagovat
ADM

Ozil

Reagovat
teenz

Ozil.

Reagovat
One-Real

ty se neozývej, podvodníku lhát a pak ani neodepsat

Reagovat
teenz

Já to ještě nevim jestli to budu kupovat, možná to věšim jinak. Líp.

Reagovat
smazaný uživatel

modric out

ozil in

Reagovat
smazaný uživatel

Protekcny Ronaldo.

Reagovat
ADM

Už mi tie naše šlečny dobre dvíhajú tlak. Grimasy ako by im rezali nohy v každom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle kartu pro Fabia? Uz to zase zacina

Reagovat
vocasisko

tak zrovna za ruku v ksichtu se dává karta docela běžně

Reagovat
ADM

A čo sa týka striedaní, Messi, Pedro a Alves dole..to by bol sen

Reagovat
teenz

Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe jim dava sezrat jejich vlastni medicinu, ale musim rict, ze tohle je fakt uz na ranu

Reagovat
One-Real

Pepe me neskutecne sere tou nefotbalovou strankou, mam pocit ze fakt nikdy neprijde k rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro komediant

Reagovat
vacin

Alves žlutá

Reagovat
fenixLFC

ako dojde ronaldo na ihrisko hned sa diskutuje vala po zemi a fauluje..na oboch stranach

Reagovat
smazaný uživatel

že jo ... taky jsem si toho všimnul

Reagovat
teenz

Tak to bývá, když dojde pořádná osobnost.

Reagovat
Kluivert9

*kontroverzni

Reagovat
teenz

To už sebou nese, to že je někdo velká osobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se mi líbí ten Pedrův účes.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata Roztrhni ten dres

Reagovat
ADM

Iniesta druhý polčas zatiaľ nič

Reagovat
teenz

Morata.

Reagovat
patas92

co tam ten Thiago na tom hřišti pořád dělá?

Reagovat
One-Real

Mohl bejt za hrdinu.

Reagovat
Manik...

Jej Morato . Málo zkušeností

Reagovat
smazaný uživatel

Moratooooooo

Reagovat
teenz

Mimochodem přihrávka od Pepe parádní.

Reagovat
secho

Me ten Morata pripomina do tvare Morientese, teda hodne mladeho Morientese

Reagovat
Manik...

proč tam poslal toho Ronalda? Měl by se šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Morata.. ked uz chcel nastrelit brankara tak mohol skusit medzi nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Essien už musí taky to mě poser

Reagovat
teenz

RAMOOOOOSSSSSS.

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
celeb

lol, to uz simuluje aj Morat aj Essien? WTF!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi idi*ot? Vždyt' ho píchl do oka...

Reagovat
smazaný uživatel

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

tak jsme nejspíš celej druhej poločas čekali na to, až dá Real gól

Reagovat
vacin

Real se očividně na tréninku věnuje odrazové síle

Reagovat
smazaný uživatel

pepe do nich...polam im nohy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Barcelona vyhrála titul bez toho aniž by porazila Real v lize?

Kdo že se to minulou sezonu málem posral, když neco takového hrozilo Realu?

Reagovat
teenz

Právě jsem si na to taky vzpoměl. Bylo toho tady toho docela dost minulej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Tyvole, to jsou prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo skoda

Reagovat
ADM

na to sa nedá pozerať

Reagovat
One-Real

Tak tohle je nskutečná škoda, spojnice a Pepe pak netrefí poloprázdnou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoo

Reagovat
C0br

Takhle dobře ten míč z téhle pozice netrefil dobrejch 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled proti Portsmouthu? Tam to bylo snad z uplne totožné pozice

Reagovat
C0br

Jo, tohle mělo úplně stejnej potenciál na geniální gól

Reagovat
smazaný uživatel

Chris je fakt prokletej v těch přímákách proti Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo trapak... nechutne kopiruje Balea

Inak Messi po tom gole striedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Messi střídal hned po gólu

Reagovat
teenz

Dostat 3:1 dvakrát v jednom týdnu. Škoda, že to tam tomu Crisovi nepadlo.

Reagovat
Losinho

Škodaaa

Reagovat
C0br

Tohle byl taktickej faul se vším všudy

Reagovat
Manik...

Arbeola

Reagovat
smazaný uživatel

3. prohranej zapas v rade, jo, to si necham libit.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Já byýt Ronaldo a videt ve zdi Messiho, tak mi tak škube v noze

Reagovat
C0br

Wazzánek

Reagovat
C0br

kua

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

skokan

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Cris 3 přimáky a 3x trefená brána - to tu ještě nebylo

Reagovat
C0br

Tyčka není střela na bránu

Reagovat
božský John

To neva, ale určitě na tu bránu mířil..a to se počitá !

Reagovat
smazaný uživatel

Jen technický detail

Reagovat
Erdovec

Real zase tlačí rozhodčí

Reagovat
Manik...

pencka možná i jo

Reagovat
patas92

vždyť byla úplně jasná vy kašpaři

Reagovat
Mada

Reagovat
patas92

ne snad?

Reagovat
vacin

Ne

Reagovat
Mada

samozřejmě že ne

Reagovat
smazaný uživatel

ked real nemože rozhodca pomože

Reagovat
C0br

Valdes

Reagovat
Losinho

Ten se proletěl

Reagovat
smazaný uživatel

dusil to v sebe dlho

Reagovat
One-Real

VALDES

Reagovat
teenz

AAAAAA charakter hráčů se ukazuje na plný proudy oléééééé.

Reagovat
Manik...

Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes.. j*bnuty plesun

Reagovat
vacin

Krásně to hoši neunáší

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona neporazila Real v pátém zápase po sobě.

Jsem pro pokračování nastoleného trendu.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta mala byt... kazdopadne dopadlo to dobre.

diky, sampiony

Reagovat
cubinho

Ostuda Barca...Valdes tu situaci z druhé strany hřiště musel vidět skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo?

Reagovat
Side

Valdes nezvládá

Reagovat
Manik...

Valdés jako správný kapitán nadal rozhodčímu!!!!!

Reagovat
Erdovec

ale dobré akorát když se na to člověk dívá tak neví který tým je trapnější

Reagovat
Losinho

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

A ted to krásně neunáší. Co na to řeknou jejich fanoušci, kteří je měli za svaté a takové chování odsuzovali, když se ho dopustili hráči Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes

Reagovat
Robbie

Messi nedále nezvěstný, Iniestu jsem snad ani neslyšel že hrál HALA MADRID

Reagovat
božský John

Co ten Valdes proved?

Reagovat
smazaný uživatel

řek něco suprovýho rozhodčímu a šel ven

Reagovat
Losinho

Po závěrečném hvizdu se zase pokusil překonat Boltův rekord...

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
alcantara

Povedal rozhodcovi, ze nesuhlasi s jeho nazorom na penaltu, trosku expresivne.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes to dobře nezvládá. Kde je ta jejich pokora?

Reagovat
vacin

Ale Valdes má díky tomu sprintu víc naběhanejch kilometrů než Messi

Reagovat
Robbie

Morata hrál natom křídle skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

penalta mozno ze bola, ale Real bol mal jasne lepsie sance a Barca si bod nezasluzila

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pique zase u golu Ramose

Reagovat
celeb

Penalta nakoniec mala byt, ale my sme si ju nezasluzili. Bez chuti, bez voli po vitazstve, na to sa uz pomaly neda pozerat. Dufam, ze sa nadavat bude aj v Barcelone az si uz ludia vo vedeni nebudu moct zapchavat usi. To, co sa hra teraz s tymto muzstvom je plytvanie najhrubsieho zrna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Valdes vztekal kvůli té penaltě, tak se vůbec nedivím. Ten to ze svého fleku samozřejmě musel vidět nejlíp

Reagovat
Masi

Reagovat
teenz

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy to bol magor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Jak ufňukané hyeny ti katalanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty týmy můžou být bohatý, kvalitní a prestižní jak chcou, ale poslední El Clasica jsou naprostou antireklamou na jakýkoliv fotbalový fair play...

Reagovat
Free_player

Reagovat
vocasisko

Heh, na tohle není slov.

1. kouzelná situace - Alvésovo bránění Moraty před prvním gólem.

2. kouzelná situace - když Pepé dal asi 100x povedenější nahrávku za obranu, než trojice Sergio, Thiago, Iniesta za celej zápas

3. kouzelná situace - když se celej tým díval jak Pepé zakončuje po Ronaldově břevně a absolutně je nezajímalo, že všichni stojí zapíchlí na místě jak kuželi.

A abych nebyl na ten Real až moc hodnej, tak nutno říct, že se naučili jak perfektně nasrat ty naše labilní idioty typu Alba, Alvés a spol a to prostým padání při sebemenším kontaktu. Ale vím, že mi tu někdo napíše něco o vlastní medicínce nebo něco tak, takže mlčím.

Reagovat
Losinho

Ale zas je fakt, že Alba to na rozdíl od Valdése ustál aspoň po ukončení zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle si real a barca nemožou nic vyčítat... proto se taky divím těm žabomyším válkám, který tady vedete a který tak nehorázně shazují kvalitu diskuze

Reagovat
REPLIKATOR

Simulanti z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit barcelonu s béčkovou sestavu, když oni šli takřka v plné síle? :D :D :D hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kretéééééééééééni, kde jste????

Reagovat
smazaný uživatel

to zase pozor, beckovou sestavou :))

Reagovat
smazaný uživatel

sranda kolko haterov vyleze ked Barca prehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že si v poslední době celkem na to zvykáte, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je i to, kolik barcelonských při stejné situaci zaleze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jiri a spol uz neziju ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

na druhou stranu, kdyby tohle udělal jeden nejmenovaný portugalec z opačnýho tábora, tak se tu najde minimálně 5 lidí, kteří mu to opalcujou... to ovšem nemění nic na tom, že je Alba píča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vacin

Dělá všechno pro to, aby se z něho stal král mezi krysama

Reagovat
Kokesh

S tak kvalitním týmem po všech stranách nechápu naše poztracené body. Neuvěřitelný, v poslední době to je hra s kočkou a myši, jen teď je obětí Barca a ne my. Bravo!

Reagovat
2miguel1

.

.

.

jediný fakt? +13b ..penalta jasná, ale dobre že sme prehrali, nezaslužili sme si ani tu penaltu .... Valdes červenou kartou sposobil to že nabehal viac ak Messi ....Lea nechápem, viac ako kilometer nedal ...

Reagovat
smazaný uživatel

cervenu dostal az po zapase, ale kto vie

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná? Já se fakt nestačím divit. O penaltě by se dalo bavit, kdyby tam neskočil jak idiot.

Reagovat
patas92

panebože vždyť to byla úplně jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Co na ní bylo jasnýho? Vždyt se ho pořádně ani nedotkl a on tam skáče jak ropucha

Reagovat
Mada

to nemůžeš myslet vážně, skok jak kráva...

Reagovat
patas92

úplně stejný zákrok jako v úterý na Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si normální *diot, to snad není možný..

Reagovat
patas92

a y si nenormální idiot

Reagovat
Mada

ani náhodou

Reagovat
patas92

oba dva byli faulovaní, oba dva tomu hodně přidali

Reagovat
patas92

tak si to zastav nekdě na 8 vteřinách...že se Ramos snažil tu nohu stáhnou je sice hezké, ale když ho i tak trefí, tak mu ani to nepomůže

Reagovat
Mada

až na to že tam kontakt nebyl...

Reagovat
patas92

že ho tam ty nevidíš, s tím ti já nepomůžu

Reagovat
Mada

já ten slepej nejsem

Reagovat
patas92

já jím být taky asi nemůžu, když tam podle tebe vidím něco, co tam není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s tim rozdílem, že Ronaldo tam neskočil jak ze skokanskýho prkna

Reagovat
2miguel1

penalta to bola...real bol ale s bečkom lepší takže by si ju ani nezaslužila..iné by to bolo keby real stráca 4body takto je to uplne jedno...Barca to už chce dokopať, vobec ziadna motivacia ....uvidim ako budu hrať proti AC

Reagovat
Kokesh

Mne přijde, že to nepískl právě kvůli té komedii.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím souhlasím

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kromě gólu nic

Reagovat
Mervin

Myslím, že pencku by odpískal, kdyby ten idiot neskočil jako Šárka Kašpárková.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá za simulaci.

Reagovat
Mada

a pro někoho jasný faul, neskutečný..

Reagovat
alcantara

3. Top zapas, 3. prehra...Tomu tymu chyba organizacia ako v ofenzivnej, tak aj v defenzivnej casti, Pepov poriadok na ihrisku je tatam. Thiago, Pedro a Alves hanebne vykony, takto to dalej nejde. Majstri asi budeme, ale s touto predvadzanou hrou je mi skor smutno. Co to akoze bolo ten druhy polcas? Hra na remizu pri nasej priepustnej defenzive?

Penalta naprosto jasna, Ramosov dotyk evidentny, ked uz aj Andresovi ujdu nervy, to je co povedat. Nieco malo pozitivneho v tomto obdobi je poprenie dalsieho mytu, po treneroch sa ruca aj teoria Vilarata, jeden z mnoho dalsich argumentov do zbierky

Visca el Barça

Reagovat
teenz

Furt nevím, co na té penaltě mělo být jasné.

Reagovat
alcantara

Kontakt koleno na koleno? Je uzasne, ako sa pochybuje dnes a ako sa pri podobnom kontakte pred 4mi dnami nepochybovalo...

Reagovat
C0br

To je moc hezkej bezkontaktní skok

Reagovat
patas92

Reagovat
teenz

Jo, protože Pique je nekop.

Reagovat
vocasisko

taky mě to před chvílí napadlo

Reagovat
Kokesh

A proc se asi Cristiano pořád diví, že se mu nepiska každá penalta? Protože tomu občas taky rad přidá a ono je to samozřejmě vidět, tak jako komediální Adriano.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem byl podobný? Zákrok na kotník a prakticky nulový kontakt, po kterém následoval naprosto trapný pád, je vlastně jedno a to samé

Reagovat
smazaný uživatel

"po treneroch sa ruca aj teoria Vilarata".. neviem preco by sa mala rucat, penalta to bola velmi diskutabilna.. a kde je napisane ze by ste podobne nehrali aj pod Vilanovom ?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta sa dala piskat ale ramos stiahol nohu..a isiel jasne na penaltu v pohode si to obhaji rozhodca..uz to barce nikto nebude zrat takeho zakroky...nech sa necuduju ked stale filmuju potom im uz ani faul nezapiska

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano či kdo to byl tam skočil pěknou rybičku. Tipnul jsem dobře se o to takto pokusí a vyšlo to. Verdikt rozhodčího je tak 50/50. Jinak kromě držení míče Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí radšej prehrat v bezvýznamnom zápase ako vyhoreť proti Ac.Teraz týžden volna potom na Depor pošetriť Messiho a proti AC to konečne zlomíme.

Visca El Bárca

Reagovat
smazaný uživatel

Messi sa setri uz dva tyzdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Skvele jestli nam neco mohlo zvednout sebevedomi pred nejdulezitejsim zapasem, tak to museji byt 2 vyhry v jednom tydnu nad Barcelonou, navic posetreno dost sil tech klicovych hracu, takze maximalni spokojenost...mrzi me jedina vec, Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

A Pepemu by mel vazne nekdo vysvetlit, ze ze sebe dela akorat debila

Reagovat
Kokesh

Dnes ale mistrovský tah od Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době mě opravdu nebaví se dívat na Barcelonu. Může se prohrát, dokonce i prohrávat, ale ne takovým způsobem. Za vše mluví situace po Ronaldovo břevně, kdy všichni naši hráči byli myšlenkami na čaji o páté.

Nevím, co u prvního gólu dělal Alves, ale bránění to nebylo. Druhý jsem viděl pouze jednou z opakovačky, ale vypadalo to na chybu Piqueho. Nejspíše mu minulý podíl na třech brankách Realu přišel málo.

Co se týče nastavení, tak penalta to byla dost jasná, ale nezasloužili jsme si ten bod a následné chování Valdése byla jen frustrace z posledních zápasů.

Momentálně ten tým na postup přes AC nejspíše nemá a jestli to takhle bude pokračovat dále, i přes vyhranou ligu by to pro mě bylo neúspěšná sezona. V létě to bude chtít razantní změny. Dále by bylo fajn ukázat Messimu, že i on může sedět kvůli svým výkonům.

Reagovat
LAM

Todle co předvádí poslední dobou Barca je totální hnůj.Tým je jak bez motivace,fyzičky,kvality.Týmům stačí bránit ve dvouch blocích a hrát na brejky a standartky a jsem v prde..Opravdu to bude strátou trenéra protože od tý doby to jde s týmem čím dál tím více z kopce.

Ligu snad udržíme a nic se zas tak hroznýho nestane ale to co se děje poslední týdny opravdu nepamatuju.Chyba vedení byla že nenajali dalšího kouče když se očekávalo že Vilanova bude půl roku pryč a další vinu vidim v hráčích který se vůbec nesnažej a hrajou jako když nic.Měly by si víc vážit že za Barcu můžou hrát a šáhl bych jim všem na platy.

K tomu bych Pedra a Alvese přeřadil do B za to co polslední dobou předváděj a profackoval bych i Thiaga.Proti AC není šance na postup protože by se muselo změnit úplně všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

skor to bude tym ze Barca hrala len so slabsimi supermi.. uz na zaciatku sezony mala problemy a vyhravala so stastim, alebo vdaka rozhodcom.. prisli tazsi superi a ukazuje sa ako na tom su

Reagovat
smazaný uživatel

vyhravala hlavne diky Leovi

Reagovat
LAM

Ale já mám pocit že bych tomu týmy mohl dát víc než ten idiot co je teď u nich na lávce.Dělaj hrozně nelogický věci a nebojujou+hrozný chyby v rozehrávce.Oni potřebujou systém a trochu seřvat a to ten maňas na láce neumí.

Reagovat
teenz

Prosím nemá někdo link na ten "zákrok" na Adriana ? Nevím co tu na ní tolik lidí vidí jako jasnou.

Reagovat
icka

" Muž zápasu = Rozhodca ..Ronaldo mal dostat 2 žlté..holý kokot dostal...Arbeloa mal dostat červnu a kokot stoho drbol mu žltú a neodpískať čistu penaltu?..Je to nasmiech jak vy jebnuty kokoti vypravate že sa piska pre barcu..tu to máte aký je celý madrid piča že vedel 3:1 bola nahoda tak teraz musia kupit rozhodcov kokoti...strčte sa buteranti čo pišete na barcu kokoti..tu to mate...KOKOTI" smeju se nekterym jedincum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

ty vole Barcelona by zas chtěla zápas zremizovat díky penaltě

Reagovat
teenz

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi rozený gentleman a ženám jistě růže nosíš...

Reagovat
icka

Nauc se aspon poradne cist a pochopis ,ze jsem to nepsal ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl jsem si to znova a opravdu to není tvůj pravopis, omlouvám se...

Reagovat
smazaný uživatel

Směj se komu chceš, po týhle valdésovině se budě většina lidí smát tobě

Reagovat
smazaný uživatel

klobuk dole..placko

Reagovat
icka

Lidi naucte se prosim cist,dojde Vam ,ze jsem to nepsal ja vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

My spíš trochu nechápeme, podle čeho máme poznat, že jsi to nepsal ty...

Reagovat
icka

No treba ti musi stacit ,ze slovensky fakt neumim?

Reagovat
vacin

Třeba tvoje druhý já umí psát Slovensky

Reagovat
smazaný uživatel

Uvozovky.. bože

Reagovat
vacin

jo už to asi začínám chápat,

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Juro, Juro, Juro kde siiiiiiiiiiii?

Reagovat
Kluivert9

Ty musíš mít jednoduchej život

Reagovat
Kokesh

Za tuhle popularitu si ale může jen on sám.

Reagovat
Losinho

Victor Valdés dnes překonal Ángela di Maríu. Dnes viděl 2 žluté karty během 2 sekund.

Reagovat
Kokesh

Poločas bez karty a v druhým devět žlutých. Proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

El Cláásico sa začína meniť na El Klasiku

Reagovat
I am Mancunian

500. pre vyhru MU v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Verdikt rozhodcu bol správny pri tej situácii:) to že by si to obhájil nieje argument k tvrdeniu že to bola jasná penalta trošku súdnosti los cúlos Ak by tam kontakt bol nepoviem ani slovo ale kontakt tam nebol :)

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

2. poločas katastrofa, no co se dá dělat Jak už psal Alcantara, aspoň se boří některé mýty Penalta? No myslím že být měla, ale dohadovat se o tom nebudu, protože se stejně nepískla. Arbeloa? Zm.d největšího kalibru, už delší dobu ho sleduju a to hovado je pomalu zákeřnější než Ramos.

Pepe je od tehdejšího střetu s Alvésem (kdy mu dal ten šlapák) nějak náchylný na ty pády. Jestli to byl tehdy skála, tak dneska je to spíš čerstvá malta.

Ronaldo zas potvrdil že stačí rychlejší vítr a už jde k zemi

No a abych se vyjádřil i k Barceloně, tak obrana katastrofa, záloha katastrofa. Valdés snad nadávky vymýšlel za pochodu psychopat A Alba jestli ukázal ten fakáč tak se nedivím, ale je to kktěv

Reagovat
teenz

Ronaldo ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten nick icka má rozdvojenou osobnost

Reagovat
Kokesh

A dodatečný trest pro Albu? No smál bych se, do něj!

Reagovat
2miguel1

.

.

ešte nad tým Messim, rozum mi to nebere ako može takto hrať, my do toho nevidíme, je však jasné že niečo nieje v poriadku ...taktiež celá Barca sa nemože vymeniť z mesiaca na mesiac ...Messi može byť zranený len proste marketingovo musí hrať..Roura my tu všetci dokonca i moc pes vidí že sa tam len tak motá, ostatní tomu pohybu tiež vela nedávajú. Pri hre Barcy je pohyb potrebnejší ovela viac ako pri ostatnych týmoch

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze pohyb je klucovy ked chceme diktovat tempo. Ono ked sa vytrati teamwork a chemia, tak dost dobre vyplava na povrch skutocnost, ze viacero hracov nie su az take individuality, za ake sa vseobecne povazovali. Proste su jeden od druheho zavisli a taky Pedro by snad dnes nemal ani na zaklad v timoch zo stredu tabulky. U nas hra pravidelne vsetky velke zapasy, je to smutne. Ani radsej nehovorim o tom, ako sa odkrylo co niektori borci nosia na krku, ked veci nejdu tak ako by chceli. Zacinam vazne pochybovat ze toto je nejaky kratkodoby vypadok

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam spoustu trenérských nedostatků, taktika není připravovaná na soupeře, přechod do útoku je udělaný mizerně (a to hlavně postově, což je problém opět trenéra), hrají hráči jenž nemají formu, Messi po odchozených zápasech nedostává přes prdel.. atp. já si myslím, že to je trenérem. Teď akorát uvidíme, jestli to i bez trenéra bude stačit k jakýms takýms výsledkům.

Reagovat
CHONG

Co asi teď dělá Jakub Kohák?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neuveritelny bol pohľad na hracov fcb zdvihajucich valajuceho sa Sancheza po zemi....roky som zvyknuty na presne opacne situacie

Reagovat
LAM

Bejt pořádnej trenér v Barce tak teď musí udělat todle aby zase začli hrát.

http://www.youtube.com/watch?v=KrD4X7F4z40

Reagovat
Manik...

OT: Valdés dostane 4-12 zápasů . Takových 8 by mu slušelo . Asi už se mu za Barcu hrát nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane jak Ramos 5 asi, ale to je celkem jedno, Pinto je beztak lepsi.

Reagovat
Manik...

to si myslím, že víc ... A že je Pinto lepší? Tak to musím rozhodně nesouhlasit. Já když jsem ho viděl, hrůza a běs... Valdés je sice průměrný golman, ale Pinto mi přijde horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je jedno kolik dostane, stejne to na prubehu ligy nic neovlivni... Ale tak jestl iplanuje po sezone odejit, tak uz si aspon moc nezahraje ani ted

Reagovat
Manik...

to né no . My by jsme se ale radovat moc neměli, je to největší slabina Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi pride Pinto lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga, Valencie, Sociedad i Betis remizovali, takže se v tomhle, tak slibně vypadajícím kole vlastně nestalo vůbec nic zajímavého

Reagovat
smazaný uživatel

Křídelní obránce Jesús Navas..je to záložník...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele