Primera Division - preview 10. kola

06.11.2010, 10:14, aktualizováno 08.11.2010, 08:37
Previews
Sevilla s Valencií se v dnešní dohrávce pokusí snížit ztrátu na čelo tabulky. Domácí jsou aktuálně devátí a netopýři pátí, přičemž ztrátu nabrali až v posledních kolech.
Sevilla FC - Valencia CF  (pondělí 21:30)
Nebýt očekávaného madridského derby, jistě bychom opuncovali utkání mezi trápící se Sevillou a v posledních týdnech ne o mnoho lépe úspěšnější Valencií přízviskem "Šlágr kola". Udělat tak nemůžeme, ani by se to vzhledem k posledním výkonům obou mužstev možná nehodilo.

Ať už se s pojmenováním každý popasuje jakkoliv, podstatné bude, aby bitva nabídla co nejvíce pohledných momentů a aby nadchla přinejmenším stejně, jako většina pondělních dohrávek v této sezóně. Utkání dvou španělských vyslanců v evropských pohárech, jedněch z nejúspěšnějších španělských mužstev poslední fotbalové dekády a velkých favoritů na umístění v první čtyřce tabulky by pak nadchnout a nabídnout špičkovou podívanou rozhodně mělo.

Hostující celek se v ligové soutěži potýká s momentálním výpadkem fazóny, což by v jistém smyslu nevadilo, kdyby však valencijský celek získával body. Naposledy svěřenci Unaie Emeryho darovali na Mestalle bod poslednímu Realu Zaragoza, čímž ztratili možnost prát se na špici tabulky s Realem Madrid, Barcelonou a Villarrealem o první příčku soutěže.

Seville se od úvodu soutěže daří relativně poskromnu a namísto bojů na vrcholu ligového žebříčku se snaží nalézt sama sebe. Rojiblancos se před touto sezónou ztratili a ukáží se pouze čas od času, jako například ve čtvrtečním utkání proti ukrajinskému Karpaty Lvov, který podle očekávání porazili čtyřbrankovým rozdílem. Právě vysoké vítězství bylo tou pravou náplastí na pošramocené sebevědomí po utkání s Barcelonou, proti níž andaluský celek utrpěl největší porážku za posledních pět let a opět potvrdil, že to letos neklape podle představ.

Nový stavbyvedoucí Gregório Manzano zatím skládá dílek po dílku a zajisté ještě není na konci celé práce. I pod ním Sevillistas střídají úspěchy a neúspěchy, ačkoliv je již procento úspěchů na vyšším procentu, narozdíl od předchozího kouče Antonia Álvareze.

Vítězství proti Lvovu v Evropské lize dodalo celému kádru sebedůvěru, tedy alespoň podle slov Fréderica Kanoutého: "Jsme plni sebevědomí před zápasem proti Valencii po zápase s Karpaty. Toto utkání bylo velmi dobré pro morálku týmu. Díval jsem se z lavičky a užíval si pohled na hru mých spoluhráčů, kteří mohli vstřelit ještě více branek. Doufáme, že nám vítězství pomůže v utkání proti Valencii. Je to jedno z utkání, které je mnohem důležitější, než klání ostatní, a to protože jsou naším přímým rivalem a my se s nimi budeme prát až do konce sezón o účast v Lize mistrů," řekl odhodlaně Fréderic Kanouté, který v posledních týdnech nenachází nejen optimální pohodu, ale také pochopení trenérů, kteří jej nestaví stejně jako v letech předešlých.

Valencie v posledních třech kolech pouze jednou bodovala, a to doma proti sestupem ohrožené Zaragozy. Zápasu s Los Manos předcházela šokující domácí porážka od Realu Mallorca a očekávaná ztráta na půdě druhé Barcelony. Fotbaloví odborníci očekávali, že bude mít mužstvo Netopýrů po devíti kolech nikoliv současných sedmnáct, ale dvaadvacet bodů, které by jej pasovali do role mužstva bodově srovnaného s Villarrealem i Barcelonou. Nečekané ztráty však zapříčinily, že bude mít valencijské mužstvo hodně práce s tím, aby špičku soutěže ještě dohnalo.

Valencie čeká na vítězství na stadionu Sáncheze Pizjuana předlouhých šest let, ale litevský obránce Marius Stankevičius, který před touto sezónou byl na hostování právě v Seville, pevně věří, že tentokrát si on a jeho spoluhráči všechny body z legendárního stánku Sevilly odvezou: "Musíme se soustředit a jet tam s přesvědčením, že vyhrajeme. Jsme těžký soupeř, pracujeme a jsme hladoví po úspěších. Potřebujeme ukázat touhu a přesvědčení, Sevilla je totiž velmi silné mužstvo a jestli je odrovnáme fyzicky, můžeme vyhrát," řekla zraněná opora Valencie. Mimo něj do zápasu nenakouknou zranění brankář Miguel Ángel Moya, Éver Banega, Vicente, Angel Dealbert a Alejandro Chori Domínguez.

Protějšek Unaie Emeryho pak nemůže počítat se zraněným Jesúsem Navasem a vykartovaným Abdoulayem Konkem. Pochybnosti panují nad startem opory klubu, devětatřicetiletého kapitána Andrése Palopa, kterého v posledních týdnech trápí zdravotní potíže. Do utkání hraného v devět hodin večer by však mohl po boku svých spoluhráčů a na úkor skvělého záskoku Javiho Varase nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.35 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky bude k vidění ve Valencii, kde méně známější nováček z Levante přivítá trápící se Deportivo. Domácí se po nepovedeném úvodu sezóny zvedli a nyní jsou na tom o bod lépe než Deportivo, které je stále namočeno v sestupovém pásmu, konkrétně na předposledním devatenáctém místě. I přesto je Deportivo považováno za favorita tohoto zápasu.

V minulém kole si La Coruňa připsala vůbec první vítězství v letošním ročníku Primera Division a hned stálo za to. Vysoká výhra 3:0 nad pátým Espanyolem naznačila, že by mohly Deportivo čekat konečně lepší časy. Tuto skutečnost by hosté rádi potvrdili u nováčka z Levante, který v minulém zápase prohrál na hřišti Mallorcy 1:2. V posledních zápasech se však Levante taktéž prezentuje kvalitní hrou a z posledních pěti zápasů čtyřikrát bodovalo.

Deportivo by se tak v případě vítězství mohlo posunout na nesestupové pozice, což by se na takový celek určitě slušelo. Trenér hostujícího celku Miguel Angel Lotina věří, že naváže na poslední zápas s Espanyolem a podaří se mu uspět i na hřišti Levante.

"Máme konečně příležitost dostat se z nelichotivé pozice trochu výš a to je přesně naším cílem. Čím dříve se nám to povede, tím lépe budeme hrát. Celý úvod sezóny jsme pod tlakem, jelikož jsme výsledkově trochu jinde, než se od nás očekávalo," řekl Lotina. Zápas s Espanyolem prý byl z hlediska psychiky velmi důležitý. "Byla to pro nás injekce morálky a důvěry a na tu naši hru budeme chtít navázat i nyní a odvézt si z Valencie tři body," dodal Lotina.

Deportivo bude v zápase postrádat zraněné Urretu a zejména jednoho z klíčových hráčů Andrése Guardada, který si obnovil zranění stehenního svalu. Naopak do sestavy by se mohl vrátit Juca.

Borec z domácího celku Sergio González podotknul, že proti svému bývalému klubu bude obzvlášť namotivovaný. "V posledních zápasech se nám poměrně dařilo a doufám, že doma proti Deportivu zvítězíme. Na zápas se moc těším, jelikož jsem za Deportivo v minulosti hrál a pár kluků ještě znám."

Na straně Levante určitě do zápasu nenaskočí Nacho González, Hector Rodas a pravděpodobně ani Miguel Peréz, kterého trápí lehké svalové zranění. Velmi pozitivní je však návrat Vicenteho Iborry a Juanfrana, kteří patří do základní sestavy a jsou pro Levante takřka nepostradatelní.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
CA Osasuna - Hércules CF  (neděle 17:00)
Navarrská fotbalová družina pod vedení Josého Antonia Camacha by v domácím prostředí stánku Reino de Navarra ráda zapomněla na předchozí úlet v Santanderu, kde se Osasuně vůbec nedařilo a kde dostali Camachovi muži pěkně naplácáno od místního Racingu.

Odčinit čtyřbrankový příděl se navarrský tým pokusí proti nováčkovi soutěže ze slunného Alicante, kde působí prvoligový klub Hércules, který v této sezóně sice nepředvádí vůbec špatné výkony a dokázal potrápit mnohé favority na nejvyšší umístění v tabulce, ale jeho pozice v tabulce není adekvátní vůči výkonům a hernímu přednesu mužstva. Ambiciózní nováček má jistojistě navíc, a proto před zápasem s Osasunou vyhlašuje, že jede do Pamplony minimálně pro bod.

Esteban Vigo se před zápasem s Rojillos řekl: "Moc dobře víme, že Osasuna bude hodně presovat. Nebudou chtít ztratit doma body, tak budeme očekávat velmi těžké utkání." Esteban Vigo bude v zápase stoprocentně postrádat zkušeného obránce Abrahama Paze. Velice citelnou ztrátou je pak neúčast Nestona Haeda Váldeze, který si ze zápasu s Realem Madrid odnesl zranění kolena a v Pamploně jistojistě nenastoupí.

Camacho - stejně jako jeho kolega výše - očekává taktéž velmi vyrovnané, bojovné a důrazné utkání, přičemž má respekt před sílou Hérculesu, který zatím jako jediný v této sezóně dokázal porazit Barcelonu, tedy pokud nebereme v potaz španělský Superpohár.

"Ukázali, že mají kvalitu. Bylo to velice prestižní vítězství a faktem je, že tam vyhráli a ukázali, že jsou velmi dobrým celkem," řekl pochvalně před utkáním Camacho, kterému bude - opět stejně jako kolegovi - vrtat hlavou, jak nahradit vynikajícího střelce. Rojillos budou v zápase postrádat ikonu mužstva Waltera Pandianiho a dlouhodobě zraněného Rupera. Zejména ztráta prvního jmenovaného, nejlepšího kanonýra Osasuny v posledních letech, je velice citelná a nenahraditelná. Přesto přese všechno je Osasuna mírným favoritem utkání.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.35 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
Sporting Gijón čeká po přetěžké první čtvrtině soutěže, v níž potkal takřka všechny týmy, jež budou bojovat o titul, respektive evropské poháry, oddechový zápas proti slabšímu soupeři, jímž Almería ve srovnání s Barcelonou, Valencií či Villarrealem určitě je. Nyní se asturijský klub plahočí na patnácté příčce tabulky, pouze a jen dva body nad sestupem. Almería je na tom ještě o bodík hůře, a tak nelze k tomuto souboji nalézt jiné přízvisko, než duel záchranářský.

Almería má v posledních týdnech vcelku dobrou fazónu, a tak se v dohledné době očekává posun tabulkou o pár stupínků výše. Naposledy se andaluskému celku podařilo remizovat na půdě o evropské poháry bojujícího Atlética Madrid, které sice mělo v celém zápasu převahu, ovšem vítězství si proti dobře bránícímu, ale také v útoku nebezpečnému soupeři nevysloužilo.

Sportingu Gijón se taktéž dařilo. Svěřenci Manola Preciada sice nad Villarrealem vedli, ale nakonec brali pouhopouhý bod za remízu 1:1, kterou brankou z pokutového kopu zařídil Žluté ponorce Giuseppe Rossi. Herní přednes Preciadových svěřenců však byl velice dobrý, přičemž mělo asturijské mužstvo místy i slušnou převahu. Na Estadio del Mediterráneo do Almeríe však Sporting přijíždí jako mírný outsider zápasu.

Jak trenér celku z Almeríe Juan Manuel Lillo, tak jeho protějšek Manuel Preciado před utkáním uznali, že půjde o velice těžké utkání a připisují mu velkou důležitost. Případný vítěz utkání se totiž může posunout do klidnějšího středu tabulky, z něhož se v průběhu sezóny hraje a dýchá mnohem lépe. Obě mužstva nastoupí v kompletní sestavě, a tak na placu uvidíme to nejlepší, co mohou oba týmy nabídnout.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Villarreal CF - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Velmi atraktivní duel se odehraje na stadionu El Madrigal ve Villarrealu, kde domácí Žlutá ponorka přivítá Athletic. Villarrealu se úvod sezóny vydařil a po devíti kolech je na třetí pozici s pouhou tříbodovou ztrátou na vedoucí Real Madrid. Baskický celek hraje střed tabulky a se ziskem třinácti bodů je na devátém místě. Body však letos sbírá převážně doma a neočekává se, že by se mu na Villarrealu podařil nějaký zázrak.

Domácí Villarreal v týdnu naprosto selhal v rámci Evropské ligy na hřišti PAOK Soluň, kde prohrál 0:1, a tak bude pro něj téměř povinností získat tři body v domácím ligovém zápase proti Athleticu. Villarreal v posledních deseti zápasech neprohrál a sedm z nich vyhrál a PAOK tuto úctyhodnou bilanci překvapivě ukončil. Pro Villarreal to byl šok, jelikož se z prvního místa skupiny rázem propadl na třetí a o postup do další fáze bude muset ještě bojovat.

Žlutou ponorku však může těšit jiná statistika. Letos v domácím prostředí svěřenci trenéra Garrida ještě nezaváhali a vyhráli všechna utkání. Záložník Bruno Soriano měl ke čtvrtečnímu zápasu co říct. "Porážka vždycky zabolí, ale my se musíme rychle zotavit a o víkendu porazit Bilbao, abychom se zase zvedli. Athletic je však kvalitní tým, ale pokud budeme hrát naši hru, o výsledek se nebojím," podotkl Soriano.

"Na domácím hřišti jsme vždy hráli kvalitně a v letošní sezóně to potvrzujeme, což je dost pozitivní," dodal Soriano. Domácí bilance Villarrealu je znát z přímého pohledu na poslední ligové zápasy. V posledních třech domácích zápasech zvítězil a v posledních dvou zápasech na hřišti soupeře remizoval.

Athletic je před zápasem za svým sokem o sedm bodů a z prozatímního průběhu sezóny mají Baskové smíšené pocity. Z devíti zápasů čtyři vyhráli, čtyři prohráli a jednou remizovali. Pyšnit se však mohou velmi kvalitní generálkou na toto utkání, protože v minulém kole doma hravě přehráli soupeře z Getafe vysoko 3:0.

Svěřenci trenéra Caparrose budou však ve Villarrealu muset předvést nadstandardní výkon, pokud chtějí pomýšlet na zisk bodů. To potvrdil i útočník Gaizka Toquero. "Zápas to bude samozřejmě obrovsky těžký, ale v konečném součtu chceme konkurovat Villarrealu, Valencii a Atléticu Madrid, a tak musíme pomýšlet na zisk bodů. Nic jiného nám nezbývá," řekl Toquero.

V minulé sezóně oba celky potvrdily své kvality na vlastním hřišti a dokázaly toho druhého porazit. V podzimní části Bilbao v jednom z nejatraktivnějších zápasů sezóny udolalo Villarreal 3:2 a na jaře v rámci 22. kola oplatil Villarreal Athleticu porážku a zvítězil 2:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Poslední Zaragozu čeká v rámci 10. kola Primera Division další těžký soupeř. Mallorca má po devíti kolech o deset bodů více a je jasným favoritem zápasu. Jedinou šancí pro domácí je fakt, že Mallorca na hřištích soupeřů nehraje ani zdaleka tak sebevědomě jako na domácím hřišti a ztrácí tam dost bodů.

Trenér Mallorcy Michael Laudrup se má před Zaragozou na pozoru i přes obrovský rozdíl obou celků v tabulce a přes aktuální formu Zaragozy. "Žádný tým v nejvyšší lize nesmíte podcenit, ale nebudu skrývat, že si do Zaragozy jedeme pro tři body," řekl Laudrup.

Zaragoza je jediným týmem, který v dosavadním průběhu ročníku nezvítězil, ale i přesto se může něčím chlubit. V minulém kole totiž po parádním výkonu dokázala vybojovat bod na hřišti Valencie za remízu 1:1 a na tento zisk bude chtít určitě navázat vítězstvím nad Mallorcou. I přesto je však Zaragoza poslední a nepříjemnou tříbodovou ztrátu na předposlední Deportivo by nejraději co nejrychleji smazala.

Trenér Laudrup s Mallorcou vyhrál poslední tři zápasy v řadě včetně Španělského poháru a odborníci hlásají, že zápas v Zaragoze bude pro hosty jednoduchý. "Bylo by chybou brát zápas proti Zaragoze jako odpočinkový a podcenit tak soupeře. Sledoval jsem jejich poslední dva zápasy a nevedli si vůbec špatně. Zejména ve Valencii měli několik kvalitních momentů a dokonce si myslím, že mohli na Mestalle zvítězit."

Zaragoza dala ve Španělském poháru alespoň částečně zapomenout na výkony v lize a zvítězila nad Betisem, který se v minulé sezóně probojoval mezi nejlepších osm celků. Záložník Zaragozy Ángel Lafita doufá, že se domácí co nejdříve zvednou také v lize a začnou sbírat body. "Jakmile se nám podaří poprvé zvítězit, tak naše výkony půjdou určitě nahoru," ujistil Lafita fanoušky.

"Mallorca hraje každoročně velmi kvalitní fotbal a bude to jeden z nejtěžších soupeřů, proti kterým jsme letos nastoupili. V každém zápase ale chceme bodovat naplno a i když se nám to zatím nedaří, náš čas může přijít právě proti Mallorce," ukončil Lafita.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Getafe CF - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Ziskuchtivý obhájce prvenství z Barcelony odjel na pouť do předměstí španělské metropole, tedy bezmála stoosmdesátitisícového města Getafe, a hodlá se z cesty navrátit s plnou nůší a vědomím, že v prozatímní tabulce přeskočí úhlavního rivala Real Madrid, který posléze nastoupí ve šlágru kola proti Atléticu Madrid.

Nic není jednoduché a fotbal je nevyzpytatelný, a tak se chce o chvíli slávy pod fotbalovým Sluncem poprat i Getafe, které se rádo fanouškům revanšovalo za čtvrteční domácí tříbrankový debakl v Evropské lize proti trápícímu se německému VfB Stuttgart.

Totéž skóre svítilo na světelné tabuli po utkání Athletic Club - Getafe, v němž Los Azulones na baskické Lvy vůbec nestačili a odvezli si zaslouženou, čtvrtou ligovou porážku v sezóně. Tristní bilanci posledních týdnů se pokusí svěřenci někdejšího hráče Realu Madrid Míchela napravit překvapivým bodovým ziskem proti katalánskému celku.

Barceloně se v domácí soutěži nadmíru daří a celkem pochopitelně je na druhém místě tabulky, přičemž společně s Realem Madrid a zatím i Villarrealem vytváří osu tří mužstev, která si to budou rozdávat o titul. Blaugranas v týdnu - stejně jako Getafe - reprezentovali Španělsko v evropských pohárech, ovšem zápas v Kodani se Guardilovým svěřencům zdaleka nevydařil podle představ.

Kodaň byla Barceloně v dánské metropoli velmi zdatným protivníkem a nechybělo moc, aby dánský mistr dokonce zvítězil. Ať už byl výkon jakýkoliv, Barceloně již nikdo nevezme skoro jistý postup, a to byl cíl katalánského mužstva již před zápasem.

Fanoušci Barcelony jistě s povděkem a radostí kvitují, že se snad konečně rozstřílel David Villa, který by společně s Messim měli vytvořit nejúdernější útočné duo soutěže. Josep Guardiola se může spolehnout i na účast Xaviho Hernandéze, kterého ještě před týdnem trápila bolavá Achillova pata, přesto by měl být v základní sestavě. Jediným zraněným hráčem v týmu je tak mladičký Jeffren Suárez, který by však i přesto byl pro potřeby nynějšího celku vcelku nepotřebný.

Domácí mužstvo má poněkud větší potíže, neboť pro zranění scházejí dvě velké opory Míchelova celku. Daniel Parejo se sice dokázal přes týden uzdravit, avšak Miguel Torres a Jaima Gavilan jsou pro zranění ze zápasu vyřazeni. Jejich absence jistě v sestavě Getafe zanechá mírné stopy, jinak řečeno - Míchel bude muset sestavu oproti minulým kláním notně pozměnit. Papírové předpoklady hovoří jasně pro vítězství hostů a já se k této variantě přikláním.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.00 - 5.00 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Jeden z klasických zápasů španělské La Ligy - velké madridské derby - bude k vidění na stadionu Santiago Bernabéu. Na půdu úhlavního rivala zajede jeho městský rival Atlético. Oba týmy se potkávají v dobré formě, tudíž se bude na co těšit.

30. říjen 1999. To je datum, kdy Atlético naposledy Real Madrid porazilo. Od té doby došlo pouze k několika remízám. Ze hry je sice dlouholetý kapitán Bílého baletu Raúl, ovšem záleží, jak smolná serie zapůsobí na současné mužstvo. "Šance máme," míní trenér "rojiblancos" a bývalý hráč Realu Quique Sánchez Flores.

Real Madrid v posledních ligových domácích zápasech nezaváhal a posledním dvou soupeřům nadělil dohromady tucet gólů. Nicméně derby je vždy něco jiného, což dokazuje i poprvé v sezoně vyprodaný stadion Santiago Bernabéu.

Mourinho, kouč Realu, opět nemá k dispozici Kaká, Garaye a na soupisku nezařadil ani Gaga a Lasse. Drobné potíže doléčili Pepe a Higuaín. Základní jedenáctka bude tatáž jako v minulých zápasech. V brance bude stát Casillas, před ním portugalská stoperská dvojice Carvalho - Pepe, na krajích Marcelo a Ramos. Osvědčenou středovou dvojicí zastane Xabi s Khedirou, na stranách zálohy se budou prohazovat Cristiano Ronaldo a Di María, na spojce bude hrát Ozil a na špici útoku Higuaín.

Quique Flores bojuje se složením obrany, jelikož nemůže hrát pro zranění Godín a kvůli kartám Perea. Obranná formace před gólmanem De Geou, který právě oslavuje dvacet let, bude mít podobu zprava Valera - Ujfaluši - Domínguez - Filipe Luis. Assunçao a Tiago budou hrát ve středu zálohy, Simao a uzdravený Reyes nastoupí na křídlech a obávané duo Aguero - Forlán.

Madridské derby začne ve 21.00 CET úvodním hvizdem Mateu Lahoze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 6.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Racing Santander  (sobota 20:00)
Duel dvou sousedů v tabulce načne 10. kolo španělské nejvyšší soutěže. Nováček soutěže Real Sociedad přivítá na svém stadionu Racing Santander.

Pokud bychom se podívali na historii vzájemných soubojů těchto dvou celků, ze srovnání by jednoznačně lépe vzešel Real Sociedad, klub ze čtyřistatisícového městečka San Sebastian, ležícího na severovýchodě Španělska. Txuri-urdin (bílomodří), jak se klubu přezdívá, vyhráli sedm z dvanácti posledních střetnutí, další tři duely skončily remízou a pouze dvakrát se radoval Racing Club, který však vyhrál poslední vzájemný zápas před třemi lety.

Oba týmy si zatím vedou nad očekávání dobře. V předsezonních prognózách byly pasovány na roli týmů bojujících o záchranu, realita je však zatím poměrně odlišná. Real Sociedad uzavírá první polovinu tabulky, Racing načíná tu druhou.

Domácí kouč Martin Lasarte však krotí přehnanou euforii: "Chceme být v tabulce co nejvýš to jde, to je jasné, ale hlavním cílem zůstává záchrana. Bylo by hezké se dostat do pohárové Evropy, ale každý ví, že nemáme na týmy jako jsou Barcelona, Real Madrid nebo Atlético. Každopádně se chceme vyhnout sestupovým starostem a skončit v klidném středu tabulky, což se nám zatím daří. Cílem pro toto utkání je zvítězit, je důležité zvládat souboje s nejbližšími konkurenty."

Velmi dobře si v domácím dresu vede útočník Joseba Llorente, který do Realu Sociedad přišel v létě z Villarrealu a vrátil se tak do svého mateřského klubu. Llorente se dokázal střelecky prosadit ve dvou posledních utkáních a svou vzrůstající formu by chtěl potvrdit také proti Racingu Santander, který bude spoléhat na góly švédského bombarďáka Marcuse Rosenberga.

Ve výhru svého týmu samozřejmě doufá i trenér hostí Miguel Angel Portugal. "Čeká nás těžký zápas, my se však nevzdáváme předem a jedeme vyhrát," prohlásil pro španělská média lodivod Racingu.

Domácímu týmu bude chybět trojice fotbalistů v čele s nejlepším střelcem klubu Raulem Tamudem. Nezahrají si také Paco Sutil a Ion Ansotegi.

Hosté se musí v sobotním utkání obejít bez Oscara Serrana, Alexandrose Tziolise a Adriana Gonzaleze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Málaga CF  (sobota 22:00)
RCD Espanyol letos pod taktovkou Manuela Pochettina proplouvá španělskými ligovými vodami překvapivě a nadmíru dobře, přičemž se drží na páté příčce ligové tabulky, což je skutečně nad očekávání. Na druhou stranu měl Espanyol v úvodu soutěže velmi příznivý los a konfrontace se špičkou soutěže katalánský klub ještě čekají.

Zatímco Espanyol příjemně překvapuje, Málaga velice strádá, čehož si povšimlo i vedení mužstva, které před týdnem odvolalo neúspěšného portugalského kouče Jesualda Ferreiru. Namísto muže, jenž vydržel na lavičce andaluského celku pouhopouhých devět kol, za něž dokázal navzdory těžkému losu získat pouhopouhých sedm bodů, tento týden nahradil renomovaný a uznávaný chilský trenér Manuel Pellegrini, od něhož se očekávají poněkud lepší výsledky.

Ferreirovi nezlomily vaz porážky se soupeři ze špičky tabulky, s nimiž hrála Málaga vesměs vyrovnané partie, ale zbytečné ztráty s konkurenty v boji o udržení, respektive o nejlepší možné umístění ve středu tabulky, kam by podle kádru a předváděné kopané Málaga měla patřit. Nyní má andaluský celek šanci na reparát proti doma silnému Espanyolu.

Méně slavnější celek z Barcelony letos doma ještě neztratil body a pouze dvakrát inkasoval. Právě čtyři vítězství z domácího prostředí stále novotou vonícího čtyřicetitisícového stánku Estadi Cornellá-El Prat Espanyolu výrazně pomohli ke klidnému startu do soutěže, zejména pak zatím skvělému umístění na pozicích zajišťujících účast v dalším ročníku evropských pohárů.

Oba kluby se potýkají s velkou marodkou. Hostující mužstvo postrádá letní posily Josého Salomona Rondona, Rubéna a Aberta Luqueho, mimo hru je také Juanito. V plné polní nenastoupí ani Espanyol, kterého se dotýkají zranění snad ještě více, než hostující celek. Mimo hru jsou Aldo Dusher, Jesús Datolo, nestárnoucí Iván de la Peña, neustále letní posila Filipe Mattioni a Ernesto Galán. Do sestavy se však vracejí dva pilíře ofenzívy, a to obávaný útočník Dani Osvaldo a středopolař Javi Marquéz.

Utkání by mohlo naznačit hned několik věcí. Není náhoda, že se Espanyolu letos doma daří a je třeba si přiznat, že jestli bude úžasná série katalánského celku pokračovat a bude doma získávat pravidelně body, může letos pomýšlet na evropské poháry. Málaga v podstatě nemá co ztratit a mohla by i díky impulzu v podobě příchodu nového kouče v Barceloně bodovat. Já osobně mírně favorizuji domácí celek, přesto si myslím, že Málaga v Barceloně neprohraje.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid972025:523
2.FC Barcelona971119:622
3.Villarreal CF962117:720
4.Valencia CF952214:917
5.Espanyol Barcelona95048:1315
6.Atlético Madrid942313:1014
7.RCD Mallorca94239:914
8.Sevilla FC942314:1614
9.Athletic Bilbao941417:1413
10.Getafe CF941414:1313
11.Real Sociedad941412:1213
12.Racing Santander93159:1510
13.CA Osasuna92348:109
14.Hércules CF92349:129
15.Sporting Gijón92349:159
16.UD Almería91537:88
17.Levante UD92259:168
18.Málaga CF921614:217
19.Deportivo La Coruña91446:147
20.Real Zaragoza90457:154

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (492)

Přidat komentář
smazaný uživatel

San Sebastian a městečko Doufám, že to Socky doma zvládnou a hlavně nerupnou.

Druhej zápas... snad jedna.

Reagovat
Hafna

jak tipujete Sevilla x Valencia?

Reagovat
smazaný uživatel

1x, Sevilla je doma, pomůže jí jasná výhra nad Lvovem. Ale tohle se tipovat fakt nedá, může se stát, že třeba Aritz uteče, dá góla a Sevilla se už nechytí.

Reagovat
smazaný uživatel

právěže bych dal 02,možná dokonce ostrou 2.Vale je venku celkem dobrá.Navíc Seville se ted moc nedaří.Ale jak říkáš no,může to dopadnout jakkoliv

Reagovat
Hafna

on je to strašně těžce tipovatelný zápas. Sevilla i Vale se ted rozehráli v poháru... Oba týmy myjí kádr na stejné úrovni, stejné výsledky... já si myslím že rozhodne první gol

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
smazaný uživatel

nijak - jeden ze zapasu, ktery se tipovat vazne nedaj

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
madridcan

O obránce Manchesteru United Patrice Evru má podle některých anglických médií zájem Real Madrid. Francouzskému obránci na Old Trafford vyprší současná smlouva v červnu 2012, vedení by jej tak příští léto ještě mohlo zpeněžit.

neviem ako nato prisli Naco nam je Evra ked nam nalavo vyrasta novy Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zalepil Capdevilou, kterýmu končí smlouva . Ale asi nebude chtít a Pérez staršího hráče taky ne...

Reagovat
RMCF

to by nebylo špatný, ale asi ne moc realný, ale každopádně jednoho krajního beka by to chtělo, ted máme jenom tři, a ještě k tomu Lass který v pravo může naskočit je asi definitvně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass este do konca sezony vydrzi.. takto moze zaskocit za Ramosa a Arbeloa vlavo za Marcelo.. to nam zatial staci

Reagovat
RMCF

nemslím že vydrží, ne nadarmo není nominovanej od jeho "zraněn" k zápasům

Reagovat
smazaný uživatel

netreba nam teraz LB.. mozno ked Carvalho uz bude za zenitom a Ramos sa presunie do stredu tak pride RB.. ale to je este casu

Reagovat
smazaný uživatel

ako tipujete espanyol vs malaga

Reagovat
madridcan

ja by som skusil nevyhru espanyolu verim Manuelovi,ze uz porobil nejake zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

jeste myslim ani netrenoval s tymem. bude zapas sledovat z tribuny

Reagovat
madridcan

ved hovorim-zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

Reagovat
smazaný uživatel

no ja zas dufam ze vyhra espanyol uz som to podal za 150 eur

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda hodně štěstí.Na to bych neměl koule

Reagovat
madridcan

no videl by som tam aj lepsie zapasy,ale drzim palce teda ked to mas ako solo

Reagovat
smazaný uživatel

este som tam dal nitra zilina 2 a leverpool chelsea 2

Reagovat
madridcan

to aku mas vyhru?kolo 500 urcite nie?

Reagovat
madridcan

zilina v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

no este ten espanyol

Reagovat
X-bano-X

Hmm Chelsea...neprijemne

Reagovat
smazaný uživatel

například?

Reagovat
smazaný uživatel

ne vecsiu 1219

Reagovat
madridcan

5327 Rosenborg IHK - Sparta Sarpsborg 2 1.40 Odstrániť

5343 Esbjerg - Sonderjyske 2 1.33 Odstrániť

5386 Ružomberok - Košice 1 1.70 Odstrániť

5388 Trnava - Dubnica 1 1.40 Odstrániť

7081 gz / Mönchengladbach - Bayern München (2.5) + 1.50 Odstrániť

7232 gz / Bellinzona - FC Zürich (2.5) + 1.50 Odstrániť

7233 gz / FC Thun - FC Sion (2.5) + 1.62 Odstrániť

7329 Twente - Excel.Rotterdam 1 1.17 Odstrániť

7367 St. Liege - Eupen 1 1.21 Odstrániť

7706 Celtic Glasgow - Aberdeen 1 1.23 Odstrániť

16126 Inter Milan - Brescia 1 1.28 Odstrániť

8226 Fenerbahce - Eskisehirspor 1 1.32 Odstrániť

8271 Olymp.Pireus - Panionios 1 1.22 Odstrániť

8283 Maccabi Tel Aviv - Hapoel Ashkelon 1 1.25 Odstrániť

8356 Kriv.Krivoj Rog - Šachtar Doneck 2 1.25 Odstrániť

15337 CZ Belehrad - OFK Belehrad 1 1.30 Odstrániť

8754 Figueirense - Duque de Caxias 1 1.50 Odstrániť

15542 Penarol Montevideo - Rampla Juniors 1 1.32

Reagovat
madridcan

sorry za to odstranit na konci kazdeho Som kopiroval s nike.sk.To som si len tak zbezne pozrel.Viem,ze smiesne kurzy niektore,ale chcel si nejake zapasy A myslim si,ze ked stadial odidu zapasy tak len nejake maximalne 3-4,ale urcite by som toto vsetko nedal na jeden tiket,ale dajak pomixoval ako vzdy.Mensie za viac,pluska spolu za menej este by som si asi dajake pridal

Reagovat
smazaný uživatel

Peňarol zatím solidně

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobra troufalost, tyhle dva tymy jsou ohromne nevypocitatelny, nesazel bych

Reagovat
smazaný uživatel

pro adminy PD: Ronaldo ma mit 12golu....cenu pro nejlepsiho strelce ligy udeluje Marca(pokud mam spravny info) a tam ma Ronaldo 12golu, tedy i vcetne toho jak dal s primaku(...tady je asi uznanej Pepemu)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá mít 12 gólů. Na stránkách španělského fotbalového svazu, který by měl být berná mince, má branek 11. Pepeho teč byla navýsost evidentní a je v pravidlech, že pokud je teč takového významného charakteru, započítává se tečujícímu hráči.

Svaz nebo Marca? Radši budu věřit bídákům ze svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

to mozes.. ale Pichichi aj tak udeluje Marca

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě na Marce neznají pravidla. Ta branka neměla být Ronaldovi uznána.

Reagovat
smazaný uživatel

Cena Pichichiho. Bych prosil.

Marca, ale předpokládám, že podle oficiálních čísel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by měli být: 11 branek. Ta teč byla tak viditelná a výrazná, že nelze uznat gól za Ronaldův...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu klidně škrtnul všechny

Reagovat
Rssa

Byl evidentní kontakt míče se sítí, proto bych všechny jeho góly označil za vlastní branky

Reagovat
Kily

a už zase tohle je lehce sporný a poslední dobou se to řešilo opakovaně. Je pravda, že spousta serverů ten gól připsala Ronaldovi, a to včetně marca.es, ale na lfp.es je uveden Pepe, což je také správně podle pravidel. Třeba namátkou gól z finále LM proti Liverpoolu, kdy Pirlo trefil Inzaghiho, byl také připsán Pippovi, i když k němu přišel jako impotentní k dětem. A takových případů je hodně. Tím neříkám, že se to nemůže změnit a upravit autora branky na Ronalda, ale k tomu by bylo třeba, aby to uznali i na lfp.es a třeba já opravdu nevidim důvod k tomu v tomhle případě něco měnit, přijde mi to jako poměrně jasná situace

Reagovat
Kily

+ bylo by to samozřejmě něco jiného v případě, že by Ronaldo trefil protihráče, ale směr původní dráhy letu změnil jeho spoluhráč, který se tak jako poslední z v tu chvíli útočících hráčů dotkl míče předtím, než přešel brankovou čáru, navíc tady to byl dotek opravdu hodně výrazný

Reagovat
smazaný uživatel

i když k němu přišel jako impotentní k dětem

Reagovat
Kily

jako slepý k houslím je podle mě už moc ohrané, tak jsem si vymyslel vlastní a originální přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt mne se to libi

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc v tomhle případě se hodí mnohem víc. Prostě přičiněním někoho jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

no však já ti nic nevyčítám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre no ja to sem psal jen kvuli tomu ze vim ze tuhle cenu udeleju Marca a nahodou jsem narazil ze je tam 12golu...tak proto....ale ono je to asi jedno

Reagovat
smazaný uživatel

ze bych se dneska konecne podival na socky?

Reagovat
X-bano-X

Majú zatiaľ vyrovnanú bilanciu a nehrajú nejako zle. Snáď sa udržia okolo toho 11 fleku do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

diky, precist si tabulku a vysledky umim taky

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

To by ma teda zaujímalo ako z tabuľky zistíš ako hraju.....

Reagovat
smazaný uživatel

ze maji vyrovnanou bilanci se da zjistit vcelku lehko (4-1-4) a ze "nehraji zle" bych tipnul na polovinu tabulky (11. misto z 20 tymu). i z tech mistnich preview se da cas od casu neco vycist

Reagovat
smazaný uživatel

Momentáně hrajou hlavně vtipně, třeba teď Claudio Bravo bránil Rosenberga mezi vápnem a rohovým praporkem

Reagovat
X-bano-X

Ja som v doterajšej sezóne videl po Barce najviac práve Sebastian, približne 5, možno aj 6 zápasov z 9 a preto som napísal to čo som napísal. Ale ako vidím rádoby vtípky sa tu slušne rozmohli

Reagovat
-Kopy-

Když si jich viděl 6krát, tak napíšu nějaké lepší a delší hodnocení než "nehraju nejako zle".

To nás moc neobohatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Znamená to že sa na nich oplatí pozrieť a nieje to len nejaký futbal na náhodu. Hráčov detailne nepoznám keďže sa o nich nejako zvlášť nezaujímam. Zapínal som si len zo zvedavosti ale futbal sa mi páčil a tak ak môžem vždy si ich pozriem. Myslím si že ak napíšem že sa oplatí pozrieť si Sebastian je to hodnotnejšie ako

"Getafe, Atletico držím palce ! " atď ....... ale to už je zdá sa tunajší folklór, navážať sa do iných.

Reagovat
madridcan

Vzdy sa musim pozastavit nad tym,ze De Gea ma len 20 rokov.Neuveritelne.Kurz na Real a myslim si,ze aj na Barcu dost smiesny.Derby su vzdy nevyspitatelne.Pred rokom to bolo suverejne az kym sme nedostali cervenu,potom sme sa triasli o vitazstvo a doma to bol paradny obrat aj ked po tej jedenastke nam tiez zatrnulo.Verim,ze to bude pekny zapas,over jak vysity.Moj tip 4:1,ale kazdopadne keby sme nahodou nedostali gol tak by som bol len rad.Ronaldo dva goly v gepardich kopackach

Reagovat
Kily

dneska sázet nejdu, ale kdybych šel, tak nedám Barcu ani Real, tady tu jistotu za ty kurzy opravdu aspoň já nemám (ono teda na druhou stranu kdy vlastně má cenu dávat na tyhle týmy, když jinak jsou ty kurzy ještě nižší ), tak nějak to demonstruje rozdíl mezi kandidátem na titul a Getafe a co je dneska pro nestranného fanouška ještě smutnější, tak i mezi kandidátem na titul a týmem, který měl prvním dvěma alespoň trochu dýchat na záda. Trochu mi to připomíná formule 1, díky vyspělosti těch opravdu nejlepších jsou alespoň o to zajímavější souboje o další místa

Reagovat
madridcan

Inak ja si nemozem pomoct,ale vzdy sa musim pozastavit nadtym,ako niektori hodnotia taketo kurzy.Ako niekto tu napise,ze mu odisiel ten a ten zapas a pridu tu piati ludia a sa mu vysmeju,ze taky kurz dal.To sa stava pri kurzoch 1,2 1,3 1,4 aj 1,5 Ja si rad take kurzy ako napriklad vidis hore.Z tych kurzov mi sice odisiel Inter a Liege,ale nieco take sa stava velmi malo krat a obvykle zvyknu vychadzat.Na tiketoch sa zvykne takymto zapasom vyhybat len v pripade,ze maju za sebou nejaky tazky poharovy zapas co Inter mal v Spurs takze neviem preco som ho tu napisal,kedze na tikete som ho nemal(tam mi odislo nieco ine ) Taketo zapasy ako Real a Barca sa fakt neoplati dat,ale nieco na styl takych zapasov ako vcera olympiakos,tel aviv,fenerbahce preco sa im vyhybat.Dat taketo tri zapasy,zapasovat to za 20 eur a 50 mi staci a potom si pojdem podat este raz.Ja nepotrebujem dat za 20 eur a dat tam take zapasy,aby som mal 3 000 eur Ako potesilo by,ale niesom z tych.Raz sa mi podarilo,ze som podal za 20 korun a vyhral 6 400 aj daco,ale to uz je doba.Sa pamatam,ze mal som tam aj Real vtedy hral doma s Betisom,bolo to dakedy vo februari alebo v marci a viem,ze Carlos dal gol zblizka,lebo bola piskana mala domov a Owen daval na konecnych 3:1 A vtedy som dal v spanielskej lige nejake 4 remizy a vsetky styri boly,plus dajake vysoke kurzy z francuzskeho poharu,ale taky tiket si trufnem povedat chytis raz za zivot

Reagovat
Kily

jojo, to je pak paráda, když to člověk takhle dá na tiket já nízký kurzy občas dávám taky, za 500 si vyberu čtyři tutovky, hodí mi to kurz tak 2,3 a jsem spokojenej, i když ne vždycky, třeba před tejdnem to nedopadlo a na tenhle víkend jsem radši nic nedal, možná ještě skočim dát NFL a jednu nebo dvě akovky, ale spíš ne, protože u nás pořád prší. Barcelonu jsem letos dával jenom proti Kodani a to kvůli tomu, že už jsem měl v sobě víc piv a moc jsem nad tim nepřemejšlel, a taky se mi to nakonec vyplatilo, na kombinátoru jsem pobral trojku

Jednou jsem měl vymyšlenej parádní tiket, akorát jsem mu teda moc nevěřil a neměl jsem okolo sebe nikoho, kdo by to podal. Vypsal jsem si všech deset zápasů PD, jenomže mi bylo asi patnáct a nechtěl jsem před sázkovkou dělat socku a prosit, jestli by mi to nikdo nevsadil. Nakonec jsem mohl litovat, s jednou neprohrou by mi to za 20 korun hodilo 27 tisíc s tim, že jsem si natipoval i naší Extraligu a tam bych měl dalších 1500

Reagovat
madridcan

No ano to zamrzi alebo ked sedim doma mam napisane zapasy a nechce sa mi ist podat,lebo ja zatial niesom na BWINe alebo Bete,vzdy si pekne idem podat do stavkovej Tak ja podavam od deviatich rokov,cize tento rok to mam krasnych 10 rokov vztahu so stavkovou kancelariou Hned prvy tiket co som dal mi vysel,viem,ze som tam mal 14 zapasov za 20 korun a vyhru 249 korun a cakal som na nocne spravy na STV 1,lebo sme nemali televizor s teletextom a ani pocitac este vtedy a cakal som na tej STV,ze ako skoncil zapas Presov-Nitra.Mal som jednotku a vyhrali 2:0.Vtedy to este bola Mars superliga Za najviac co som kedy podal bolo 4 000 korun a to bolo pred troma rokmi.Mama mi dala na plavecky zajazd prvu splatku nejakych 3 500 korun a ja som mal 1 000 tak som si isiel podat Som dal iba dva zapasy a to glasgow rangers proti aberdeenu alebo hibernianu a to bolo suverejne vtedy nejak 2:0 alebo 3:0 a este chelsea-fulham tusim a som pozeral ten zapas na nova sport a cely zapas nic a v 80 minute dal gol Joe Cole a nutno povedat,ze z tesneho ofsajdu Tam bola dajaka vyhra 6 500 alebo nejak tak.Ale premna najkrajsi tiket aky som podal bol za 1 000 korun solo zapas Francuzsko-Anglicko ME 2004 a ver,ze v tu noc nebolo na svete stastnejsieho cloveka kedze dva goly dal moj oblubeny Zidane Kurz bol tusim 2,20 alebo 2,25 na Francuzsko.Inak ja som tak dost casto zvykol podavat aj s kamaratom,ze sme si pytali vonku ludi ci nam nemozu podat.Ale kamarata aj dost casto oklamali si pamatam,ze daval za 1 000 a ten vosiel do stavkovej a prisiel dal mu tiket a rychlo siel het a kamarat si az potom vsimol,ze mu dal iba za 100.Riziko podnikania

Reagovat
Kily

nj, to jsou pěkné sviňárny, když si někdo přivlastní skoro 900, chyba kamaráda a docela by mě zajímalo, jak by to dopadlo kdyby si toho všiml hned, jestli by mu tamten vrátil peníze, šel to vsadit znova a pořádně, nebo dělal, jako by nic a rychle by zmizel.

Francie - Anglie? Nezapomenutelný zápas a nejenom že ho otočil Zidane, ale taky kdy ty svoje dva góly dal, co? To pak musí těšit několikrát

Reagovat
madridcan

Ja si nemozem pomoct,ale ja som proste nechapal a doteraz nerozumiem co sa vtedy stalo.Ok priamy kop v pohode,ale potom ta Gerardova mala domov rovno na Henryho to nepochopis.A doteraz mam zosit kde mam povystrihovane zo vsetkych novin k tomuto zapasu clanku.,,Bitku o La Manche rozhodol Zidane" a podobne Ja som neskutocne mal rad(aj mam) toho futbalistu a vzdy som musel vidiet kazdy jeho zapas ked bola prilezitost,ze to davala vtedy galaxia sport a podobne.A Eurosport mali vo zvyku davat zapasy francuzska.Ved aky som bol nasraty z neferovosti,ze Greci vyradili Francuzov.Potom prisiel namna smutok,lebo skoncil v repre,aby sa potom vratil a hned v prvom zapase proti pobreziu slonoviny dal gol uz v nejakej desiatej minute na 1:0 a skoncilo to 3:0 plus to nadsenie fanusikov.Zapas Brazilia-Francuzsko si zvyknem aj teraz niekedy pozriet to bolo neskutocne predstavenie.A jeho posledny zapas som asi hodinu plakal celu cestu z baru domov a doma som sedel jak bez duse...O to viac som zarazeny a zaskoceny,ze mu v tychto dnoch odpustil.Sklamal ma...

Reagovat
Kily

já jsem pak ještě někde četl, že se k tomu vyjadřoval Materrazzi a ono odpuštění popřel. To ale nemění nic na tom, že Zizou tehdy udělal chybu a skočil mu na lep, všichni věděli, co je Materrazzi zač a věděl to i Zidane, o to víc mrzí, že troubou okamžiku se nakonec stal zrovna Zidane, který zapomněl na to, že fotbal je kolektivní hra, zbytečně oslabil svůj tým a možná připravil Francii o druhý titul. Ital prostě tehdy dosáhl svého. Na tom nic nemění ani to, že stejně jako Zizou by se zachovala spousta lidí, škoda, že se zrovna on rozloučil s aktivní kariérou tímhle způsobem

Reagovat
madridcan

Tak ta prva veta ma v tom pripade velmi tesi a s tmy ostatkom sa neda nic ine len suhlasit Ale vies co ma mrzi v tom finale viac ako to vylucenie?Hlavicka asi 5 minut predtym po krasnom centri Sagnola,ale Buffon sa vtedy vytiahol...

Reagovat
Kily
Reagovat
Kily

každopádně mě tahle kauza už dávno přestala bavit a celkem mi to i leze krkem, nevim, proč se někdo snaží řešit situaci celému světu známou, která se stala před více než čtyřmi lety. Mě to zajímalo do doby, než Zidane řekl, čím ho Materazzi počastoval, na to jsem byl zvědavý, zbytek už jde celkem mimo mě

Reagovat
Kily

a myslím si, že to musí být otravné i Zizouovi, když mu čas od času nějaký novinář všechno připomene

Reagovat
smazaný uživatel

Real bych dneska klidně dával, tam bohužel žádný riziko nevidím, vzhledem k tomu, že na vás Padáci fakt neuměj.

Reagovat
madridcan

to je pravda,ale ani plusko alebo ak chces over by som nezatracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Over padne, to je dost pravděpodobný. Ačkoliv De Gea měl svalnatý řeči

Reagovat
madridcan

De Gea sa moze aj pokakat a dostane par golov a z toho dva goly da Ronaldo minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Perea nehraje, Atlético má sice vzadu spoustu talentů, ale ten největší chybí, takže to tak lehký jako obvykle mít nebudete.

Reagovat
madridcan

minuly rok to teda lahke urcite nebolo,ale proste som presvedceny,ze to dame s lahkostou aj ked sa budem bat ked bude mat loptu kolo nasej sestnastky kun alebo Diego Atletico je jeden z timov,ktoremu Ronaldo este nedal gol ak si dobre pamatam uz nedal len Gijonu a Barcelone.Tento mesiac im vsetkym moze dat goly tak dufam,ze zacne uz dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlišoval bych to, kde se derby hraje. Z posledních osmi domácích zápasů máme bilanci 4-4-0 a u těch remíz jsme byli vždy obrovským favoritem. U nás umí Patético překvapit v každém druhém zápase, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurzy jsou naprosto smesne

Reagovat
smazaný uživatel

doufám ze real madrid prohraje a barca vyhraje

Reagovat
-Kopy-

Getafe, Atletico držím palce !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Aaa už se těším, Atlético už je z nás posraný dávno před zápasem a tohle jsou 3 body, které vždy potěší. A kucíí z Getafe by nám mohli taky trochu pomoci a alespoň potrápit Farcu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si dovolim udelat takove predzapasove preview z nasi strany...

dneska bohuzel tusim debakl, mezi realem a nami a celkovou momentalni formou obou tymu je tedka obrovskej rozdil. v obrane jsme v riti - sice chybi nejvetsi komediant perea, ale chybi i godin, bez kteryho je nase obrana polovicni. celkove by me zajimalo, jak to kike vzadu dneska postavi, tusim ujfiho na stoperu a valeru napravo, kteryho teda di maria s marcelem poradne prozenou. ani de gea na vsechno stacit nebude a aspon tak tri, ctyri goly dneska dostanem. co se zalohy tyce, jedinej hrac, kterej ma formu je simao. reyes zase strida zachvevy geniality s hluchymi momenty a buh vi jestli vubec po zraneni nastoupi. raula garciu bych v posledni dobe nejradsi uvrhnul nekam do mordoru, ale mam takovy tuseni, ze ho kike dneska zase postavi. stred zalohy vlastne vubec posledni dobou nefunguje, tam nas real taky prevalcuje. forlan je kapitola sama pro sebe, kun to sam na hrotu nezvlada a costa zatim na tyhle velke zapasy nema...

zkratka, real ma ve forme cely tym, slape jak namazany stroj, u nas jsou ve forme tak dva hraci, chybi lidr obrany a nas herni projev je posledni dobou prinejlepsim prumerny. tipuju 4:1 a gola za nas da forlan

Reagovat
smazaný uživatel

jezis proc ja vzdycky napisu takovej sloh...

Reagovat
smazaný uživatel

No co to je tohle, v hnědých trenkách vás u nás nechci .

Reagovat
smazaný uživatel

tak co bys cekal? dneska jsem smirenej s prohrou jak snad nikdy predtim...

Reagovat
smazaný uživatel

Šebýku, derby je derby, a to je nevyzpytatelné. Pamatuješ na váš mač s Barcou? Šlapala jak nikdo v Evropě, a přec jste jí porazili. Pravdou je, že tenkrát jste byli zaprvé komplet, a za druhé měl Forlán a Kun formu jak hrom! Takže, derby je derby, ale taky čekám více než 5 branek za zápas. Mít tu možnost, tak si na to hned vsadím.

Upřímně, čekám, že dostanete kotel. Snažíte se hrát ofenzivně a vaše defenzíva i přes posily nešlape dobře, navíc chybí již zmiňovaný Diego, takže ... to bude hodně těžký. Real je k nezastavení a nemáte štístka Inzaghiho...

Jediný, kdo vás může snad zachránit je David De Gea, již dlouho můj oblíbenec.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdil je v tom, ze na barcu proste umime, proti ni nam to jde, proti realu vubec

nevim, jestli se snazime hrat ofenzivne, posledni dobou mi to prijde, ze se nesnazime hrat vubec nijak. proti rosenborgu to byla treba uplna tragedie, zadny konzistentni rozestaveni zadna taktika a taky jsme herne dostali pekne na prdel (nejakym zazrakem jsme ale nakonec vyhrali). obrana bez godina neslape tak jako na zacatku sezony, stred zalohy a forlan jsou zatim nejvetsi zklamani, navic kike to sklada tak nejak zvlastne (svejma idiotskejma experimentama nam letos uz par bodu ztratil) a simao s kunem celej zapas proste sami neutahnou. de gea taky neni buh, aby pochytal vsechno...

ale tak uvidime, treba se ti hraci vzepnou k nejakemu heroickemu vykonu, kike vymysli nejakou genialni brejkovou taktiku a nebude to tak zly. s touhle variantou bych ovsem moc nepocital...

Reagovat
smazaný uživatel

Velaru prezenu hlavne Marcelo a Ronaldo.. Di Maria hrava skor napravo

Reagovat
smazaný uživatel

*Valeru

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni si docela meni mista, ne? je to myslim fuk...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

právěže moc nemění

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to jsem asi slepej, nebo to mozna bude tim, ze na tom mym streamu vypadaj vsichni hraci stejne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ne, jako on tam občas je, ale to je většinou jenom chvilkový, jinak samozřejmě v průběhu zápasu tam párkrát proběhne

Reagovat
Kokesh

Většinou jen když se Kristýnce nedaří nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

sem-tam sa naozaj prehodia, ale Ronaldo sa mení hlavne s Mesutom, ktorému ide dobre prihrávať aj z krídla a Ronaldo to stredom ťahá k strele...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a až se se vrátí Kaká (a měl by být v sestavě), tak:

________________Higuain______________

Özil_____________Kaká___________Ronaldo

Reagovat
One-Real

A v posledních zápase skvělýho, vzorně se vracejícího Di Máriu chceš posadit?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

S klidem v duši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si robis dufam prdel.. ked si porovname Di Mariu a Kaka z minulej sezony tak Angel ho strci do kapsy

Reagovat
Kokesh

Nevím, jestli si Mesut bude na křídle plnit svoje defenzivní povinnosti tak dobře jako Di Mária, ale zkusit by se to takhle určitě dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

a toho sa obávam, nákupná cena za bývalého víťaza zlatej lopty bude bičom a Kaká bude tlačený do zostavy ...Dúfal som že tie klebety o Morattiho "odvete" ACčku budú pravdivé a zoberie ho na hosťovanie s opciou...teraz je šírka kádra v poriadku, ale po jeho vyzdravení nastane pretlak

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jo, kdyby odešel, tak bych se vůbec nezlobil. Stejně skoro nic neukázal a jeho výkony byly „zajímavý“...

Reagovat
Losinho

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn, protože by se vaše mašina okamžitě zadrhla.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak ono sestavit útočnou čtveřici, když máš 5 hráčů a každý má na základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nevěřím, že Kaká má na základ. Je ale taky fakt, že Di Maria mě šeredně překvapil, čekal jsem, že naprosto vyhoři.

kaká je pro mne jediná naděje, že se vám to rozsype jako loni.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já bych klidně uvítal, kdyby odešel, ale by byl to docela prodělek, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že se křestním nejmenuje Zlatan a příjmením Ibrahimovič.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Za to děkuju každej den

Reagovat
smazaný uživatel

_________benzema____________

granero___canales____pedro leon

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Rula Albiola jako hrot

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
One-Real

ve vaší současné formě, by to na vás možná i stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych chtěl vidět ve středu proti Murcii, akorát ještě s Higuaínem vedle Karima.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Na dnešní derby se velice těšim, naši chytli bezvadnou formu- hlavně v ofenzívě, nechci říct je obrana je slabá, ale dva góly Hercules, stejný počet AC (ikdyž vlastně jenom jeden ). A když si čtu různé články a příspěvky, protože Atletiko jsem v poslední době moc nesledoval, tak to vidim na docela jasný vítězství, tip stejně jako sebyk: 4:1...

Reagovat
One-Real

Achjo, ten čas dnes letí tak pomalu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

díky bohu, ještě kdyby neděle utíkala rychle, to by byla smrt

Reagovat
One-Real

čekám na 21:00 jak na spásu

Reagovat
Losinho

Reagovat
One-Real

Dneska tipuju 3:1 (2x Higuaín, CR - Kuba)

Reagovat
Kokesh

Doufám, že dnes Marcelo nebude hořet. Jemu ten obrovský vzestup přeju jako málokomu - maká na sobě a je to na něm vidět v každém zápase. Doufám, že pod Mourinhem ještě vylepší svou defenzívu, protože v ofenzívě už prakticky nemá co vylepšovat - lepší útočný bek v současně době není.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takovej dojem, že to bude tak 6-1

Reagovat
Kokesh

To by bylo krásný zakončení vikendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bych dneska musel jit zase pit a to uz by moje telo asi nezvladlo

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdu z tebou, z toho, co předvedla ponorka v druhý půlce poločasu A ještě se nám zranil Susaeta. Zápas blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

co predvedla?

Reagovat
smazaný uživatel

Z 0-1 na 2-1 a ke konci poločasu nás úplně přehrála. Borja Valero hraje jako kříženc Senny a Rosickýho v nejlepších letech, neskutečný, co dneska předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď na sf, s Noirem koukáme.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, resim problemy aristotelovych sylogismu a logickeho ctverce, tedka jsem si dal jenom pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť to říkám, že je lepší než Cazorla. Doufám, že bude stabilně v repre, může hrát skoro všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co dneska předvádí, by na to rozhodně měl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na toho jsem taky koukal jak letos hraje neuveritelnej hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám. Holt loňská Mažoretka.

Reagovat
smazaný uživatel

athletic ma neskutecnou smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to tu je zas podceňovanie Atletica derby je derby tam aj ked nemajú formu budú makať, dneska som skromný 1:0 mi bude stačiť

Reagovat
madridcan

mne nie.Dal som handicap a chcem,aby Ronaldo pokracoval vo svojej vynikajucej forme,ale s tym,ze je to derby a to nevyspitatelne suhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

pls,pošlete někdo odkaz kde můžu čučet na Reálek :) díky.HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pls,pošlete někdo odkaz kde můžu čučet na Reálek :) díky.HALA MADRID!

Reagovat
madridcan

ide to na sport 1 a ked cez net tak si najdi na atdhe.net alebo rojadirecta.com

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villa to je kus buzernata...ještě at někdo říká že Samuel pálil šance!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

108 golu ve 145 zapasech. Vubec nechapu jak si mohli nekteri fans barcy stezovat

Reagovat
smazaný uživatel

Eťáka chcel vymeniť Guardiola a určite to nebolo bezdôvodne

Reagovat
panca

ale nemelo to vubec nic s fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

tak oficiálna verzia je myslím "chcem hrať s vysokým hrotom" , ale samozrejme to muselo byť hlavne niečo nefutbalové, inak si taký experiment po takej sezóne neviem vysvetliť

Reagovat
Rssa

Messiiiiiiiiiiiiii, geniálně Villa

Reagovat
Swarley

Villa mu to tam pěkně poslal no a Messi je prostě Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiki-taka. Messi neuvěřitelný, rozjede si akci z půlky hřiště a na malém vápně zakončí.

Reagovat
Swarley

no tak tohle by se podle mě mělo pouštět...

Reagovat
smazaný uživatel

messi mohl na pedra,ale tak nevadi...jinak nelibilo se mi,jak leo prchal a nekdo z getafe mu tam chtel zezadu skarede zajet...

Reagovat
smazaný uživatel

ten ho chcel riadne sundat

Reagovat
Rssa

To Getafe je slabší než Brno...

Maravillaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to trefil, už jsem myslel že to zas narve na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

To Getafe je marný, budou rádi že nedostanou bůra.. Messi neskutečně.. Už se těším na večerní derby.

Hala Madrid!

Reagovat
X-bano-X

No konečne..snaď sa to teraz pretrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že je situace taková, jaká je, ale docela by mě zajímalo, jak by vypadala tabulka nebýt Messiho a Ronalda.

Reagovat
Rssa

To sem nepochopil, za co Pique dostal tu žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem cumel...mozna ze tam hral po odpiskani..nevim,netusim..

Reagovat
X-bano-X

Polčas v poho, len tie nepremenené šance. U silného súpera by nás to mohlo škaredo mrzieť. Celkom som zvedavý na striedania, či sa Pep odhodlá zas až v 81 minúte alebo skúsi niečo aj skôr. Inak Leo je dnes zas vynikajúci. Čo ma v poslednom období zaráža je "forma" Piquého. Stráca veľa lôpt a ta rozohrávka

Reagovat
madridcan

chyba mu Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ale po dlouhé předlouhé době konečně krásný přenos s čistým obrazem

Reagovat
X-bano-X

kde sleduješ?Mne nejde žiadny sopcast ani TVU len Boxlive a tam to slušne seka

Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/74174

Reagovat
Rssa

Že ty ses připojil, teď mi to nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe vs Barca: prosim jaky je stav?

Reagovat
X-bano-X

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Díky :) A jeste kolikata minuta + kdo daval goly?

Reagovat
smazaný uživatel

www.livesport.cz ,co takhle se podivat sam ? :).Jinak 58.minuta,villa,messi

Reagovat
smazaný uživatel

O tehlech strankach vubec nevim, ale diky

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to tam Alvés přenášel

Reagovat
Rssa

Já si nemůžu pomoct, ale Dani je tuto sezónu skvostný, z Barcy možná nej

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dobře. Kdyby odešel, byla by to velká škoda.

Reagovat
Rssa

V současné době nevidím nikoho, kdo by ho dokázal nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

tak on ještě neodchází. A podle mě ani neodejde. Prostě licituje

Reagovat
Rssa

No, má všechny trumfy v ruce...

Dani: Chci tolik co Messi

Rossell: Tolik to nedáme, to radši koupíme Maicona

Dani:

Rossell: Dobře, vyhráls!

Reagovat
smazaný uživatel

takové nůžky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi pekne zabojoval

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se dočkal i Pedrito. Parádní presing Messiho

Reagovat
Rssa

Takova minela...každopádně je super, že se trefil konečně i Pedritooooooooooo

Reagovat
Rssa

Ten brankář je fakt divný

Reagovat
madridcan

1:3 snad

Reagovat
madridcan

tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdi do prde-e ty ichtyle s píšťalkou.

Reagovat
panca

proc je penalta?

Reagovat
-Kopy-

ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Za nic :)

Reagovat
X-bano-X

pravdepodobne za odvravanie rozhodcovi a kedže stal Pique vtedy vo vápne...hold smola

Reagovat
smazaný uživatel

Pique spadnul a na zemi škrtl míč rukou a sudí mu dal druhou žlutou.

Reagovat
-Kopy-

škrtl

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo,1.zluta totalne za nic, a ta 2. taky nemusela byt no.Bude to zajimave proti Villarrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Piyue dvě žluté a obě hodně diskutabilní. Jo, je vidět, že se Barceloně přifoukává

Reagovat
panca

on byl uplne mimo balon v tom vapne a byl tam uplne sam! nejak jsem nepostrehl co se tam stalo?

Reagovat
madridcan

Ale no Messi nebud rozculeny

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime Ronalda,jak se bude vztekat,kdyz mu nebudou piskat ty tezke ,,fauly´´ na nej :)

Reagovat
madridcan

som cakal kto spomenie Ronalda a s tym dajaku ubohost-vyhral si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi definuj ,co proto tebe znamena slovo : ubohost . Nejak nechapu,co na tom bylo uboheho.Dekuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi definuj ,co proto tebe znamena slovo : ubohost . Nejak nechapu,co na tom bylo uboheho.Dekuji.

Reagovat
madridcan

si to precitaj este raz a mozno pochopis.Teraz,ze raz nieco prifilmoval tak naraz filmuje vzdy.Pekne blbosti.Ronaldo je jednym z najviac faulovanych hracov na svete.Nemusi nic prihravat,si pozri zapasy Realu a som zvedavy kolko krat najdes nejake jeho prifilmovanie.CO si pamatam tak prifilmoval teraz v Milane(aj to preco,ze sa chytil za tvar,ale dostal do krku-mala byt cervena tak ci tak.Motta za to cervenu dostal)potom prihral pad pri Piqueho obrati doma a este doma s Almeriou bola nanho piskana diskutabilna penalta lenze 20 minut predtym nebola nanho piskana cista penalta pamatas si ho asi len z manchestru

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nee,divam se na real vzdycky,kdyz mam cas.Zajima me konkurence,ale taky se mi libi jejich hra,hlavne posily :).Takze vim,o cem mluvim.Nerikam,ze simuluje tak jako v mu,ale simuluje stale,to uz k nemu patri.Taky se snazi hrat vice tymove,ale furt to neni ono . Co mi jeste povis ?

Reagovat
madridcan

Prihrat prihrava to je pravda,ale vacsinou ma dovod spadnut 95% padov je opravnenych aj ked pravda,ze niektore az okato prihraje

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsit se pomalu lepsi,ale nikdy nebude ten hrac,ktery by mel byt vzorem pro vsechny.Stale hraje na sebe(samozrejme prihrava,ale vetsinou se snazi ,aby ten gol dal zrovna on) a to je skoda,messi taky obcas zasobci,ale ne tak casteji...Ale je to asi tezke,kdyz chces vyhravat zlate mice byt vice tymovy,navic kdyz te nekdo porad porovnava.

Reagovat
madridcan

No prave dneska nebol Messi vzor timovosti.Teda aspon v druhom polcase co som videl,prvy neviem nesudim

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polocas byl celkove takovy divny.Messi mel 2 golovky,ale nedal,ale ani v jedne z tech situaci tam nebyl hrac v lepsi pozici,ktermu mohl prihrat.Pokud byla jeste nejaka situace,kde to zazdil misto prihravky rekni,mozna jsem nevidel :).Kazdopadne dneska kuknu na real,snad to bude pekny derby.Takova remizka 2:2 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polocas byl celkove takovy divny.Messi mel 2 golovky,ale nedal,ale ani v jedne z tech situaci tam nebyl hrac v lepsi pozici,ktermu mohl prihrat.Pokud byla jeste nejaka situace,kde to zazdil misto prihravky rekni,mozna jsem nevidel :).Kazdopadne dneska kuknu na real,snad to bude pekny derby.Takova remizka 2:2 :)

Reagovat
madridcan

bola urcite boli nejak traja na dvoch a on isiel medzi dvoch a nalavo mal uplne volneho neviem koho asi Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

To byla situace,kdy to daval na villu v offsidu ne ??.Jinak jak bylo receno 1+2 je docela tymove,ne ? :)

Reagovat
madridcan

no ok no.Uz idem pozerat real

Reagovat
Rssa

1 + 2 ... mě se to zdá docela týmové

Reagovat
madridcan

zacina Real videl som do piateho videa ked tam uz bol manchester a ja hovorim o Reale a skoro vsade kontakt bol.Abate mu drbol do krku za ksicht sa chytat nemal vravim to uz 28 krat asi.Toto doma bolo smiesne,ale kontakt tam bol a dalsie dva tiez kontakty boli.Cize nic co by som nespominal vyssie,ze kontakty tam su,ale velmi okato pada

Reagovat
smazaný uživatel

viděli jsme to v týdnu v Miláně, jaké prasárny tam Krystýna předváděla. A to jen proto, že ji Abate výbroně ubránil

Reagovat
madridcan

blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

No ze ho ten Abate ale poradne prastil do tvare,ze ?:)

Reagovat
X-bano-X

nn to bol ohryzok on ho ma totiž niekde na hrudi

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=o-gFumK9pK8 toto bolo do hrude hej???Sa spamataj ty saso.Este tu teraz vytiahne Marcela.Ty tu namna vytahuj sprostosti ked sa diskusiu od diskusie strapnujes.

Reagovat
X-bano-X

Bol by som rad aby si na mňa láskavo nereagoval ako si tu pred týždňom sľúbil, mne sa ťa darí ignorovať celkom slušne. K tomu videu: názov perfektný, do ohryzku ho netrafil ani náhodou ak by ho tam totiž trafil takým švihom tak tam leží ako pribitý a nedrží sa za nos. Inak už by si si mal pripraviť rodičov aby si mal zas pri góle po kom skákať šašku.

PS: K tomu ohryzku - netrafil ho tam z dôvodu že je to jeden z tlakových bodov ktoré vedú k paralizácii súpera, viem to kedže som kedysi trénoval wing tsung a na vlastnej koži som zažil akú bolesť takýto úder spôsobí.

Reagovat
madridcan

ano cisty ty vytahovat totalne blbosti.Neboj sa uz su pripraveny Ja som nepovedal,ze na teba reagovat nebudem tym si sa ohanal ty.Bez aj ty pozerat Real a kritizovat Marcela za nic Aha vpredu na krku neni ohryzok.hmmmm dobre vediet

Reagovat
X-bano-X

ohryzok je vyššie ale zbytočne s tebou strácať čas

Reagovat
madridcan

Reagovat
madridcan

do krku.Riesil som to v diskusiu pod Ac-Real tu to riesit nemienim,ze som to spomenul 1 000 000 krat,ze sa za tvar chytat nemal

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, někdo tomu říká "blbosti", někdo "prasárny"

Reagovat
Rssa

A zrovna, když sem si dělal večeři

Reagovat
madridcan

10 na 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Boateng ...

Je krásně vidět, jak rozhodčí dneska vylučoval. 1 vymyšlená žlutá pro Piqueho, druhou jsem neviděl, ale podle reakcí byla přísná. Boateng nůžkama zkosil Messiho a teď kolenem na koleno zastavil Javču...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta se mi napodzim moc líbí.

Reagovat
X-bano-X

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za chybu?

Vicky ho vychytal

Reagovat
Rssa

to byl Puyol??

Reagovat
smazaný uživatel

já ti nevím. Dani, Puy nebo Sergio. Podle prostoru, ve kterém se to stalo.

Reagovat
X-bano-X

Puyol tuším stratil a Sergio tam zatiahol brzdu

Reagovat
X-bano-X

Achjo Sergio..

Reagovat
-Kopy-

Arizmendi dělá si prdel ? co to bylo za zakončení proboha ? proč si to nezpracoval a v klidu tu si to nepřipravil, amatér.

Reagovat
smazaný uživatel

ze te to zrovna u nej prekvapuje...

Reagovat
-Kopy-

ja vim ale nedalo mi to

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas koncovka ...

Reagovat
madridcan

Messi vs Ronaldo z toho robia suboj medzi sebou mam pocit.Messi kludne mohol nahravat...

Reagovat
Rssa

Ten rozhodčí je fakt k.... Nastřelí na půli hřiště Donu Andrésovi ruku a on mu dá žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

ta Iniestova žlutá je taky teda ale masíčko. Měl ruku jasně u těla a nebyl tam žádnej pohyb k míči. Ten pískáček je fakt deb-l.

Reagovat
-Kopy-

výkon od vás v druhé půly teda nic moc, kdyby Max nevyrazil tu hlavičku na brankové čáře a Arizmendi nebyl vocas...

Reagovat
Rssa

Na kdyby se nehraje...Kdyby Villa dal své šance v 1. půlce, tak je to 5:0 a Getafe může jít na párek

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď vtipnej. Když si teda zahrajeme na "kdyby", tak kdyby Messi proměnil všechny své šance, tak dostalo Getafe nejmíň rukavici ... No a kdyby sudí nedal Piquemu takové dvě žluté, tak to taky asi vypadalo jinak

Reagovat
-Kopy-

To je snad jasný nevim proč to tu píšete, ja jen vybral ten horší scénář pro vás, který se klidně mohl stát

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě. Ale takovýchhle scénářů si můžeš napsat každý zápas deset.

Reagovat
C0br

Proč mi připadá, že všichni zdejší barcelonisté přestali od onoho osudného zápasu brát jedno základní fotbalové pravidlo absolutně v potaz.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to pravidlo, kvůli kterému Bojanovi neuznal sudí postupový gól do sítě Interu?

Reagovat
C0br

No taky jste proti tomu protestovali, jak kdyby vám neuznali dvoumetrovej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš?

Reagovat
X-bano-X

Pískanie ruky je teraz vo veľkej miere na posúdení rozhodcom. Prípad Nani nech ti je príkladom

Reagovat
madridcan

Real Madrid: Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Khedira - Di María, Özil, Cristiano Ronaldo - Higuaín.

Atlético Madrid: De Gea - Valera, Ujfaluši, Domínguez, Filipe - Simao, Mario Suárez, Thiago, Reyes - Folán a Agüero.

Reagovat
-Kopy-

Albiol zpět do Vale.

Reagovat
rufus

Ze všech hráčů, kteří v Realu pravidelně nenastupují mě to nejvíc vadí zrovna u Albiola.

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapive docela pekna sestava od kikeho

stred tiago - mario jsem chtel videt uz hodne dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Atleti, můžete mě začít příjemně překvapovat

Reagovat
smazaný uživatel

same here

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
madridcan

skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Khedira se mi tam zda na nic,vetsinu toho stejne zahraje Xabi,nebo ne snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
madridcan

co si

Reagovat
smazaný uživatel

davide, vzapamatuj se dokud je cas

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem zatím urvanej z Forlána. Měl balon asi jednou a to zrovna podělal vcelku lehké přenesení hry ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím z Marcolovy strany dvě nepříjemné akce. Prostě nejlepší levý bek na světě

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zatim ještě ne

Reagovat
madridcan

nikto to ani netvrdi

Reagovat
X-bano-X

nn hovorí sa tomu moderný bek

Reagovat
Kokesh

Modernější jak tvoje názory, který jsou sto let za opicema.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
madridcan

CARVALHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

RC2

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fakt haluzáři.

Reagovat
-Kopy-

jsou no

Reagovat
smazaný uživatel

co to do haje bylo?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Děkujem Tomáši

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes je skokan. V zápase s Barcou vyskákal asi 6 standartek. Je škoda, že zrovna dneska mu to sudí nesežral.

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštne ako mu to zožrali spoluhráči, na sekundu a pol zamrzli a gól

Reagovat
madridcan

Myslim si,ze keby hral Perea tak stoji pred golom na mieste Ujfalusiho

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán na malým vápně čučí, jak kolem něj jede balon

Reagovat
smazaný uživatel

Link prosim na Madridske derby.

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan,jsi tu ? :)...Videl jsi ?

Reagovat
madridcan

jj som tu.Hrabol po nom rukou faul bol,ale spadol pricinou smyku

Reagovat
smazaný uživatel

padol príčinou cítim ruku bude možno štandartka...súhlasím že to je u momentálneho Ronalda nie tak bežný jav ako v minulosti, ale toto predsa podľa fyziky padať nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Spravna a uprimna reakce,no jeste dva palce : . Jinak je to tak,citil lehky kontakt a svalil se.

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš vyrastať v poriadne skazenej spoločnosti keď ťa toto tak zobralo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to zase nee,jen videt fandu madridu a uznat,ze velkeho a svalnateho ronalda svalilo na zem pohlazeni se jen tak nevidi :).No a nebo jen spatne koukam.

Reagovat
madridcan
Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

forlane, jdi domu. uz te mam plny zuby

Reagovat
smazaný uživatel

18. minuta a Krystýna padá únavou ...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mamut

Reagovat
madridcan

GOOOOOOL OZIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
smazaný uživatel

....a predchazel tomu ten tvrdy zakrok na ronalda,nebo tohle snad neprihral ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

parada, vse podle predpokladu

hlavne ze kristynce ty simulace rozhodci zerou

Reagovat
-Kopy-

Jasný faul, sestřil mu jak nohu, tak na něj šahal rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

nohu? to by ji musel mit alvaro dva metry dlouhou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Ok tak jsem asi slepý, podle mě mu hrál nohu...

Těším se na nějaký záznam té situace

Reagovat
X-bano-X

Nohou ani náhodou, len rukou. Ale stačilo to.

Reagovat
smazaný uživatel

sahnul po nem rukou, ale asi takovou silou, ze by to nesejmulo ani mouchu, natoz devadesatikilovyho chlapa

ronaldo se zas jednou ukazal

Reagovat
rufus

Tohle simulace nebyla..

Reagovat
Kokesh

Jestli myslíš tu akci, po které byl gól od Mesuta, tak to byl jako prase. Přišlápl mu evidentně nohu zezadu....běžte už doprdele s tím, že Cris za každou cenu simuluje!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea tam dobře zachrápal

Reagovat
smazaný uživatel

Nezachrápal. Nechytil by. Tohle jsou nejtěžší balóny.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, je to parada, kdyz jedinej hrac, kterej nas muze uchranit od debaklu, je dneska mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Cejtím debakl debaklů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi neříkej. Když vidím, z čeho všeho jsou schopní dát gól ... Dneska jim to lepí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně mu tu simulaci sežral

Reagovat
X-bano-X

Zišla sa tam elita. U domácich Ronaldo u hostí Reyes

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy je, ze ty simulace zerou jen jednomu z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

neboj nič,aj Reyes tam niečo spácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýna už přeci nesimuluje. Tvrdí to jak madridští pohádkáři, tak sám velký Mouřenín

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Reagovat
kiwwi

si tak isto slepy ako komentator na Sport 1 alebo len robis zo seba debila? Mu pristupil patu ked si si nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Atleti neútočí úplně špatně. Jen mě tam chybí taková rvavost a touha dorvat ten míč do brány. Bojí se? Vypadá to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz stejne nema smysl. realu tam zase pada na co sahne. ostatne, tenhle pocit mam pri drtivy vetsine nasich zapasu letos

Reagovat
smazaný uživatel

nam proste nekdo nepreje

proste 100% golovky zazrakem nejak nepromenime, kdyz mame kopat penaltu, tak nic (mmch, 6. neodpiskana penalta pro nas za posledni tri zapasy )

Reagovat
Carlos Juan Pablo

IKEEEEEEEEEER

Reagovat
X-bano-X

Forlane, Forlane

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, hezky.

Reagovat
-Kopy-

Když už Real nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, ale na tohle už sme na SB zvyklí ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

José Mourinho, José Mourinho, José Mourinho, José Mourinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
X-bano-X

nj to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Miguel Mateu Lahoz! Antonio Miguel Mateu Lahoz! Antonio Miguel Mateu Lahoz!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

1) to nemá tón

2) to neni pravdivý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to půjde, Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutny, ale ja zatim klukum nemuzu nic vytknout. hrajou dobre, bojujou, chteji, ale proste to nejde. goly standardne po naprostejch p*covinach

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam chybí rvavost v koncovce. Bylo tam pár zajímavých balonů, do kterých to chtělo jít jen o trochu víc důrazně a bylo by nebezpečí.

Ale jinak nehrajete nijak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

my nikoho takovyho v tymu ale nemame

Reagovat
smazaný uživatel

nevykládej. Forlán byl zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

"BYL" rikam, ze nemame...

Reagovat
Kokesh

A to ještě mohl jít Pipita sám na gološe.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to do přestávky snížit. Real už pěkně dlouho nehraje. Chce to využít.

Reagovat
Kokesh

Nástup jako prase, co víc si přát. Atléticu motivace rozhodně nechybí, Reyes o sobě taky několikrát dal vidět, ale udělali dvě chyby a my jsme je za to ihned potrestali. Takový zápasy se mi ale strašně líbí - má to spád, rychlost, bojovnost - prostě derby se vším všudy, rozhodčí by ale mohl už udělit nějakou tu žlutou, jinak ty zákroky přiostří daleko více. Vyzvdihl bych zatím výkon Carvalha a Mesuta. Oba střelci gólů mají ode mě jen slova chvály - u Carvalha jsou ty zkušenosti znát a ten ledový klid u prvního gólu mu může závidět nejeden stoper. A Mesut? Kam se v některých chvílích hrabe C. Ronaldo či Messi.

Reagovat
Kokesh

* a samozřejmě Ikera - famozní dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím slabota. Stopeři ok, ale Marcelovi se dozadu nechce, Cristiano honí korunu a penalta za ruku jasná, stejně tak ta na Anděla. Xabi by měl víc držet míč a zahrát ten zápas do ztracena, byl bych nerad, abychom se za stavu 2-0 honili od branky k brance, ve středu je další zápas. Di María

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle na anděla? Trefil balon.

Jasná byla jen ta ruka ...

Reagovat
madridcan

Inak nebyt tych golov dost velka nuda.uvidime ako druhy polcas,ale snad minimalne dva kusky pridame A samozrejme oba da Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Ozil nejlepsi posila....po letech to vypada ze se najde nahrada za Zidana(samozrejme ze Zidane byl jen jeden) jen tak dal

Reagovat
Kokesh

Pěkná futsalová stahovačka u té lajny, kdy si pohrál s dvěma kuželama.

Reagovat
smazaný uživatel

upe mi to pripomelo prave Zidana...je fkt vynikajici

Reagovat
Kokesh

Teď je to chce nechat trošku vycukat, zahrát si s nima báčko a ony ty chyby přijdou...ale samozřejmě je to chce ihned potrestat, protože dostat kontaktní gól si dovolit nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

zase ma potesili miestny cules a ich plakanie

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte si co vyčítat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

krásná tyčka

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, Higuain to pekne trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohl být parádní gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, mohl jít sám na kasu. Praporkář zase čučí někam do země.

Reagovat
smazaný uživatel

v 1. polocase odpiskali Higuainovi taky offside, kterej nebyl a Pipita by sel sam na branu...tkze myslim ze to je 1:1

Reagovat
X-bano-X

Heh offside?hmmmm pekne sa umavol

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Tohle bylo ale od Forlána parádní.

Reagovat
X-bano-X

Na parádne tyčky 1:1 to by boli výstavné góly

Reagovat
X-bano-X

Marcelo krásny pas

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho výborný plejer

Reagovat
smazaný uživatel

Na té Marcelové straně je to parádní průchoďák. Pokolikátý už tam Atleti prošli?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
gonzalesl_is_back

Možná by ses měl nechat léčit. 1. Atleti na to prostě nemají. Tenhle rok pochybuju, že někdo bude mít :-) 2. Marcelo je přinejmenším nejlepší levej bek ve Španělsku a zabránil tam tuně prúniků. Možná si zkus zapnout ten zápas a přestaň tu psát ty zvratky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
X-bano-X

V čom je konkrétne najlepší? A nezabúdaj že sa bavíme o bekovi, čiže časti obrany. Má pekné útoky, pasy ale v obrane je nevýrazný, málo ustojí.... nemyslím si že je top v španielsku a už vôbec nie na svete. V aktuálnej forme hrajúcemu Abidalovi( ktorý je oproti Marcelovi v obrane 100% a v poslednom čase tak isto útočí a nie zle) zatiaľ ani len nesekunduje je to niečo ako Maxwell len horší v obrane, nazvať ho naj bekom je na smiech.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Beka nedělá jen bránění ale i týmová hra, přihrávky a útok. Komplexnost. Tu on rozhodně má. Nikdo není občas bezchybný, ale prostě dle mého názoru je tenhle rok právě on z tohohle pohledu nejlepší. Koukám i na zápasy Barcelony. Abidal je rozhodně skvělý obránce, ale neumí tak dopředu. S bráněním mi to přijde velmi podobné. Ale jsou to jiné typy. K smíchu to rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

do komplexnosti mu práve tá obranná fáza ešte chýba...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemyslím si.

Reagovat
X-bano-X

Ále. Abidal je práve v obrannej fáze top, keď hrá na bekovi a nie na stopérovi tak je prakticky nepriepustný. V poslednom čase k tomu pridal aj ofenzívne výlety a nie márne. Problém je že v Barce nemôžu byť obaja beci ofenzívny a keďže je tam Alves tak Erik musí viac brániť. Napísať o ňom že v obrannej fáze je podobný ako v útoku je no smiešne. Naviac je preverený z ťažkých zápasov a formu si drží dlhodobo. A súhlasim s Ramosom že Marcelovi ta obrana do komplexnosti chýba a to je u beka celkom podstatná vec.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Každý máme právo na svůj názor. Já rozhodně nesouhlasím Marcelo je mladší a prostě tuhle sezónu hraje i dozadu skvěle.

Reagovat
X-bano-X

Ja ti názor neberiem, len poukazujem na to že sa mýliš

Reagovat
smazaný uživatel

a hele, další pohádkář mě zde přišel oblažit další kapitolou z velké knihy madridských mýtů a pověstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

seženu ti podpis autora

Reagovat
smazaný uživatel

chce to treti goool, ocekavam ho od Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Pravidla a jejich výklad hovoří jasně, tohle se pískat nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže. Ruka je prohřeškem POUZE pokud je záměrná. Pozice nehraje roli. Opakuju, pozice ruky podle pravidel a jejich výladu nehraje žádnou roli. Roli při posuzování hraje pouze pohyb ruky, jeho směr k míči - a vzdálenost hráčů, rychlost míče apod.

Reagovat
X-bano-X

A jedným dychom by si mohol dodať že sa to podľa pravidiel nikdy neposudzuje viď. "ruka" Yayu proti Interu kde nás to stálo postup. Nielenže ju mal pri tele, ale hráč ho do tej ruky ani netrafil a predsa Bojanov gól nebol uznaný. Skôr to nepískol lebo to nevidel ako to že by si myslel že je to v súlade s pravidlami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach bože. A Ovrebo?

Reagovat
smazaný uživatel

nie len on.. toto je zo semifinale 2006 s AC Milanom .. http://www.youtube.com/watch?v=EhxGPBqVfE8

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu nechápu, jak s tím souvisí Puyol na bruslích.

Reagovat
smazaný uživatel

ide mi len o to "poskodzovanie" rozhodcami

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Ovrebo poškodil jedině Barceonu tím, že vyloučil Abidala. Ty penatový situace posoudil v souladu s pravidly. Teda snad kromě tý z prvního poločasu, já mám na mysi ruce. Ale to už je fuk. Včera imo Xabiho ruku pískat neměl. Ale měl pískat jeho faul na reyese před prvním gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ty penatový situace posoudil v souladu s pravidly.".. tak vidim ze do tejto temy radsej ani nepojdeme

Reagovat
smazaný uživatel

Viz moje reakce na JiriFCB

Reagovat
X-bano-X

Jak Ovrebo? Bavíme sa o rukách a ich posudzovaní a nie o údajných penaltách, kde hráč faulovaný 10 metrov pred vápnom doškyntá do vápna a padne. Ruky sú posudzované úplne rôzne v rovnakých krajinách a to už nepíšem o rôznych krajinách. Taký Nani by vedel rozprávať.

Reagovat
smazaný uživatel

"kde hráč faulovaný 10 metrov pred vápnom"..

Reagovat
X-bano-X

Drogba bol faulovany rukami par metrov pred vápnom, ďalej sa dostal v predklone a so stratenou rovnováhou len oprený o obrancu. Až keď vletel do vápna padol, ale vtedy už ruky súpera na sebe nemal. Kľudne si to pozri zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vidím i já, ale kouknout se na to dá různě.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som a za dres ho potiahol az ked bol v 16ke..

Reagovat
alcantara

a stark?

Reagovat
alcantara

co sa tyka ovrebra, bolo to iba o jednom nastrelenom ramene v nadstavenom case ballackom, ostatne "zakroky" boli iba o diverovi drogbovi a ozembuchovi maloudovi, ruky hrali v jeho rozhodnutiach minimalnu rolu a sporna bola akurat ruka uz ani neviem akeho hraca chelsea v prvom polcase, tolko k chudakovi norovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbu tam Abidal jasne tahal za dres.. to je proste faul a malo sa to piskat.. to iste Malouda, ten uz bol v 16ke ked ho fauloval Alves.. a tusim si zabudol na volejbal Piqueho

Reagovat
X-bano-X

Piqué bol chrbtom k hráčovi keď ho nastrelil, to snáď myslíš ako vtip, že za to by bola pencla......

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto dufam nemyslis vazne .. to bola prave najjasnejsia penalta.. je to jedno ze bol chrbtom.. ruku mal uplne hore a zabranil tym cistej sanci v 16ke.. jasna penalta, ci sa ti to paci alebo nie

Reagovat
X-bano-X

Jediný faul ktorý by som pískol bol ten na Maludu a tam sa jednalo o centimetre či je už dnu alebo nie.

Reagovat
alcantara

mas pravdu, zabudol som na piqueho... ale nie, nebudem sa pustat do dalsich niec nieriesiacich debat na temu ovrebro, nema to zmysel a citat tu urazky na moju osobu od individui typu godwinson ci ako sa vola, ked som sa naposledy na danu temu bavil, nemam za potreby.

Reagovat
smazaný uživatel

takze pozri to video a uznaj ze vy o rozhodcoch by ste mali pomlcat

Reagovat
X-bano-X

Ja sa nesťažujem len poukazujem na rôzne posudzovanie ruky. Vytiahnuť zápas z pred 4 rokov a vravieť niečo o poškodzovaní tiež nieje košér Proste píska sa rôzne a reči o prísnom trestaní hráčov za simulácie a používanie rúk sú len prázdne slová.

Reagovat
alcantara

vidis to velmi jednoducho, v tom pripade by museli o rozhodcoch mlcat vsetky timy na svete, kedze sa asi kazdemu stalo, ze raz boli zarezany a inokedy im boli "nebesa" naklonene. suhlasim s tym, ze o rozhodcoch by sa siahodlhe debaty viest nemali a vzdy treba zacat s poukazovanim viny od seba, preto nechapem neustale vytahovanie dvojzapasu s chelsea, momentalne tebou, kde bolo obom akterom semifinale ublizene rovnakou mierou a preto nevidim dovod na neustale ozivovanie spominaneho semifinale, zase ale chapem, ze su urciti ludia, ktori si neustale potrebuju nieco dokazovat. takze len smelo dalej

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej, hadaj sa o tom nejako dlho je zbytocne.. ale na tom ze bolo ublizene s tou Chelsea narovnako to sa nezhodneme

Reagovat
smazaný uživatel

*hadat sa

Reagovat
smazaný uživatel

a co Piqueho včerejší ruka na zemi ve skluzu, za kterou dostal dokonce žlutou a následně červenou kartu?

Reagovat
madridcan

Carvalho dostal za to iste zltu kartu a mam pocit,ze ani jedna nebola.Ako ani Piqueho ani Carvalhova

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho ale po tom balonu evidentně šáhnul

Reagovat
madridcan

obe ruky mi prisli,ze sa chcu dotknut lopty,ale nedotkla sa ani jedna,ale dobre nechce sa mi hadat...

Reagovat
rufus

A Piqué ne?

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

dneska zatim jednoznacne hrac utkani Ricardo Carvalho( nechtel jsem at k nam jde, ale je to neskutecne posila obrany )

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to je dneska proste pech

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Pěknej pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla úmyslná ruka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak ji má.

Reagovat
smazaný uživatel

ma tohle ten nagelovanej kripl vazne zapotrebi?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

klídek a faul to byl

Reagovat
smazaný uživatel

faul? a kde prosimte? z tohohle hrace jsem uz fakt znechucenej...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Mourinho uz to uzavrel, je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

přihrávka zádama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To odkoukal od Ronaldinha

Reagovat
madridcan

hej hej aj ziarovku naprv objavili v barcelone...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

400. pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nam stacilo jen 20min a bylo rozhodnuto

Reagovat
Kokesh

Druhý poločas oživilo až závěrečných 10 minut, kdy jsme mohli dát dvě tutovky a mohl být absolutní klid. Podle mého by jim Barca s vedením 2:0 nasázela s tou její házenkářskou hrou dalších 5 gólů, ale my jsme se celou dobu trápili v útoku, kde se hodně kazilo. Přitom si je to jen chtělo vytáhnout z půlky a rozťukat - ale chyběla právě ta přesnost. No nic, povinný tři body jsou doma, nikdo žádný jiný výsledek ani nemohl čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Atleti, nebylo to tak špatný, jak to na začátku vypadalo. Hlavy vzhůru, doma je dáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Porto - Benfica 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to potěšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se dneska ukázalo, že se už v takhle ranné fázi hraje o Pičiči. Jak Messi, tak Krystýna, prostě chtěli dát za každou cenu gól.

Reagovat
madridcan

presne tak

Reagovat
madridcan

ale neviem ci je to pre ich deviatiach spoluhracov v poli dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to má šťávu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám Pičiči. Holoto! Já taky nepíšu Alčánšťára nebo "předseda" Žumper.

Holt Culés, co by od nich měl člověk čekat?

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nepodělal, ty fando BILBAA

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu! Sám nadáváš, když tu někdo napíše "Skřet Messi" nebo něco takového ..

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť si dělám z fandy Bilbaa srandu

Reagovat
smazaný uživatel

jen abys nedostal hazenkarskym micem do tlamy

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak já nevim, přijde mi, že Kristýna ho chce dát vždycky, pichichi nepichichi

Reagovat
alcantara

co sa tyka ovrebra, bolo to iba o jednom nastrelenom ramene v nadstavenom case ballackom, ostatne "zakroky" boli iba o diverovi drogbovi a ozembuchovi maloudovi, ruky hrali v jeho rozhodnutiach minimalnu rolu a sporna bola akurat ruka uz ani neviem akeho hraca chelsea v prvom polcase, tolko k chudakovi norovi.

Reagovat
alcantara

na tunaka

Reagovat
-Kopy-

Zajímavý duel, těším se.

Reagovat
-Kopy-

akorát ten čas teda

Reagovat
smazaný uživatel

kdo neviděl match bsků a psal review?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že i hloupého napadne se povívat do článku. Adam Tkadlec...

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Tkadlec alias ?

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Tkadlec ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neviděl? Ta reportáž je v podstatě dost trefná.

Reagovat
smazaný uživatel

ani slovo o tom, že Iraizoz namazal Canimu a pak se Athletic sesypal...vyloučení po tvrdém střetu s Angelem...smolny zápas

Reagovat
-Kopy-

jo a jinak včera jsem měl stím Ronaldem pravdu, že mu trefil nohu, takže jirka, šebyk a xbano

Reagovat
X-bano-X

Ospravedlňujem sa, naozaj mu trafil nohu aj keď si myslím že Ronaldo šiel k zemi viac ako ochotne noha tam bola.

Reagovat
smazaný uživatel

po zhlednuti videa jsem se omlouval, viz nekde v souhrnu

Reagovat
-Kopy-

ale ne mě.

Reagovat
smazaný uživatel

promin. priste ti poslu oficialni rekomendo postou

Reagovat
-Kopy-

omluva se přijímá

Reagovat
smazaný uživatel

je to skokan. Přidal tomu. Nepískal bych to.

Reagovat
madridcan

OT:Guti nedal penaltu v nadstavenom case

Reagovat
-Kopy-

Ty vole za todle červenou ? to di do prdele

Reagovat
-Kopy-

zas tím nepochopitelným vyloučením rozhodčí zkazil celé utkání

Reagovat
rufus

Byla přísná, ale za podobný zákroky by se měla dávat běžně. Bohužel se tak neděje..

Reagovat
smazaný uživatel

hm....škoda toho vyloučení....podle mě sudí celou situaci pořádně neviděl a posléze se nechal unést

Reagovat
-Kopy-

nás ti rozhodčí řežou to je děs...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevím...Vaše zápasy jsem moc neviděl, ale každé kolo to někdo odnese. Řekl bych, že dnes jste přijeli spíš bránit a to vyloučení to jen podtrhne. Sevilla není tak nebezbečná jak bych čekal. Asi chybí Navas. Dnes jsem to přál Seville, ale po tom už vyloučení je mi to celkem jedno. Cáceres tomu taky celkem přidal. Hlavně ať Sevilla nedá ňákýho haluzáka.

Reagovat
-Kopy-

bránit ? oni na nás vlítli prvních deset minut a pak už jsme až do vyloučení kontrolovali hru.

Reagovat
Kily

taky jsem viděl už stovky zákroků, které si o červenou říkaly daleko hlasitěji a nakonec hráč zůstal na hřišti, stejně jako jsem viděl i spousty menších faulů, které červenou skončily, každopádně Topal doplatil na to, že to není simulant, většina hráčů z PD by spadla okamžitě po souboji s Fabianem a k dalšímu střetu by už nedošlo. Teď nevim, jestli se bojim víc nasazení Albeldy, který dostane rychle žlutou a pak bude na hřišti na prd, nebo toho, že bude muset střídat Cesar

Reagovat
-Kopy-

Seru na to, nejdřív spalí loženku Mata, pak rozhodčí posere celej zápas tím vyloučením, pak se zraní Cesar a Guita samozřejmě chybuje a dostanem gól...

Nic du spát, nebejt rozhodčího tak jsme vyhráli.

Reagovat
Kily

těch chyb tam při tom gólu bylo daleko víc - Fernandes se zapomněl vrátit a vyplnit prostor před stopery, Costa by před Caceresem vycouval snad až zadní bránou ze stadionu na parkoviště, brankář nezkrotil střelu, která se zkrotit dala a ani jí nevyrazil do bezpečí a Miguel měl být daleko důslednější

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele