Previews

Přepíše Fulham historii? Evropskou ligu chce vyhrát i Atlético

Jen jeden zápas jsou fotbalisté Fulhamu od historicky první evropské trofeje. V úspěchu, který mu před sezónou předpovídal snad jen ten nejnadšenější fanda, už mu brání jen jedna překážka. Zato pořádně velká a tvrdá. Atlético Madrid si rovněž téměř po 50 letech brousí zuby na vítězství. Bude za něj bojovat i bývalý český reprezentant Tomáš Ujfaluši.

Anglická Premier League - preview 38. kola

Anglická liga dnes uzavře ročník 2009/2010. Zdaleka však nepůjde jen o dohrávání soutěže. V souboji o titul se na dálku střetne Chelsea a Manchester United. Blues mají o bod lepší výchozí pozici, a pokud zvítězí s Wiganem, získají titul. Bitva se strhne také o konečné třetí místo, které bude v před Tottenhamem hájit Arsenal v derby s Fulhamem.

Serie A - preview 37. kola

Nejsledovanějším duelem 37. kola bude bitva mezi Palermem a Sampdorií Janov. Oba celky se ve vzájemném souboji střetnou o čtvrté místo. Boloňa si proti Catanii může zajistit záchranu. Totéž platí o Laziu v již sestupujícím Livornu. O titul bojující AS Řím hraje doma s Cagliari, Inter přivítá Chievo.

Skotská Premier League - preview 38. kola

Hibernian chce napravit zaváhání z Motherwellu, kde ztratil vyhraný zápas. Dnes může chybu odčinit v Dundee a ještě zabojovat o poháry. Právě Motherwell bude hrát v Ibrox Parku, kde se Rangers chystají na převzetí ligového titulu. V utkání Hearts se Celtikem už půjde hlavně o prestiž.

Primera División - preview 37. kola

Barcelonu čeká mimořádně težká zkouška v cestě za titulum, Katalánci jedou do Sevilly. Real Madrid hostí Bilbao. Otevřený je také boj o Ligu mistrů, Mallorka jede pro body do La Coruni. Ve Španělsku ještě není znám žádný sestupující, hodně blízko je Xerez, který přivítá Zaragozu.

Ligue 1 - preview 37. kola

O titulu i sestupujících je ve Francii rozhodnuto, v posledních dvou kolech ještě zbývá vyřešit, které týmy si zahrají v evropských pohárech. Lille hostí ve šlágru kola Marseille, Auxerre přivítá Lens. Lyon hraje ve Valenciennes, Montpellier proti Lorientu a Bordeaux vyzve Sochaux.

Corgoň liga - preview 32. kola

Žilina má další šanci na zisk titulu. V minulém kole ještě dala Slovanu šanci, jak si povede tentokrát? Za soupeře má Dunajskou Stredu. Slovan hostí Banskou Bystricu, Nitra jede do Senice. Košice a Petržalku čeká další kolo záchranářských bojů.

Bundesliga - preview 34. kola

Bayern jede do Berlína oslavit titul, domácí naopak smutní nad sestupem. Poslední kolo rozhodne, kdo půjde z třetího místa do Ligy mistrů. Nejblíže jsou Brémy, které hostí Hamburk, šanci mají i Leverkusen a Dortmund. Stejně tak se bude rozhodovat o sestupu. Bochum a Hannover hrají proti sobě, Norimberk hostí Köln.

Gambrinus liga - preview 29. kola

Vedoucí Spartu čeká zápas v Liberci, kde se jí příliš nedaří. Na její zaváhání spoléhají v Ostravě, Baník hostí Mladou Boleslav. Jablonec bude hájit třetí místo na Slavii, Teplice hostí Olomouc. Kladno potřebuje zabrat na Bohemians, Slovácko chce body proti Příbrami.

Ajax chce vyhrát alespoň pohár. Nad Feyenoordem vede

Ajaxu Amsterdam těsně unikl nizozemský titul, a tak chtějí svěřenci Martina Jola získat alespoň domácí pohár. K trofeji jsou poměrně blízko. Z úvodního utkání v Amsterdamu si Ajax přiváží do odvety náskok 2:0, Feyenoord se ještě pokusí vývoj finále zvrátit.

Ruská Premier Liga - preview 9. kola

V ruské lize se dnes střetnou Nalčik a Zenit, dva vedoucí týmy. Pokud remizují, dostane šanci jít do čela CSKA Moskva, který hraje v Rostově. Mistrovská Kazaň hostí nováčka z Novosibirsku, Tomsk hostí Těrek a Spartak Moskva hraje s Machačkalou.

Primera División - preview 36. kola

Barcelona opět nezaváhala, takže Real Madrid nemá šanci jít do čela tabulky. Bílý balet navíc nebude mít lehké se Kataláncům přiblížit zpět na rozdíl jednoho bodu, protože hraje na půdě Mallorky. Sevilla jede do Santanderu, Bilbao hostí Malagu a Atlético přivítá Valladolid.

Ligue 1 - preview 36. kola

Marseille může udělat další krok vstřic zisku titulu, hostí doma Rennes. Na zaváhání vedoucího týmu čeká Auxerre, které hraje ve šlágru kola v Lyonu. Třetí Lille jede do Toulouse, Bordeaux hraje Nice a Montpellier v Sochaux. Le Mans definitivně sestoupí, pokud prohraje v Nancy.

Gambrinus liga - preview 28. kola

Velmi zajímavý boj o český titul má dnes další pokračování. Vedoucí Sparta hostí Slovácko, Baník jede do Kladna a v utkání třetího se čtvrtým si to rozdají Jablonec a Teplice. Plzeň přivítá Slavii, do Olomouce jede Liberec a Boleslav hraje s Budějovicemi.

Skotská Premier League - preview 37. kola

Ve skotské nejvyšší soutěži se hraje předposlední kolo. Falkirk a Kilmarnock bojují o přežití, dnes si mohou pomoci v zápasech proti St. Johnstone a Aberdeenu. Motherwell a Hibernian si to rozdají o čtvrté místo. Hamilton hostí St. Mirren a Hearts Dundee.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele