Previews

Ruská Premier liga - preview 20. kola

Nedělní program otevře zápas rozjetého Lokomotivu v Nižním Novgorodu, po němž nastoupí Zenit proti Permi a v případě výhry se bodově dotáhne na vedoucí CSKA Moskva. Velice zajímavý duel slibuje zápas Spartaku proti Machačkale a kolo uzavře Krasnodar proti poslední Samaře...

Skotská Premier League - preview 4. kola

Čtvrté kolo skotské nejvyšší soutěže se v neděli dohrává jediným zápasem, v němž Kilmarnock přivítá Hibernian. Oba týmy se nacházejí v dolní polovině tabulky, kromě dnešního utkání ovšem mají v záloze ještě jedno utkání k dobru...

Španělskou sezonu otevře El Clásico o Superpohár

Konečně je to tu. Fanoušky španělského fotbalu ještě před startem Primera División rozehřeje slavné El Clásico, které v dvojzápase určí vítěze Superpoháru, ten proti sobě každoročně svádí vítěze ligy a poháru. A tento rok si o první trofej sezony nezahraje nikdo jiný než Real Madrid a Barcelona.

Corgoň liga - preview 5. kola

Zlaté Moravce podlehly Prešovu a dnes mohou přijít o první místo. Jeden bod na ně ztrácí Banská Bystrica a Slovan, které čeká vzájemný zápas, o další bod méně má před duelem s Trenčínem Žilina. Ružomberok hraje s Košicemi, Nitra přivítá Dunajskou Stredu a Senica v souboji pohárových zástupců zavítá do Trnavy...

Slovenskú reprezentáciu čaká dôležitá príprava

Medzištátne stretnutia pred kvalifikačnými bojmi na jeseň sú veľmi dôležité pre vyskúšanie si možných alternatív, zohratie a ďalšie ukážky variácií. Tréneri tak budú mať jasnejšie, ako ďalej a hráči (ne)pohodu pred bojmi o postup na ME 2012. V Rakúsku sa v rámci prípravy predstaví Slovensko.

Jednadvacítka na prahu nové éry vyzve trpaslíka z Andorry

Na prahu nové éry stojí česká reprezentace do 21 let, kterou ve středu v jejím prvním utkání kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v roce 2013 "pokřtí" trpaslík z Andorry. Duel v Mladé Boleslavi má být pro české mladíky prvním krokem k tomu, aby si vybojovali účast na závěrečném turnaji v Izraeli.

Reprezentanti se chtějí v Norsku naladit na kvalifikaci

Čeští fotbalisté podstoupí ve středu poslední prověrku před podzimním startem rozhodující části kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Reprezentanty za necelý měsíc čeká klíčový souboj o účast v baráži o Euro ve Skotsku a naladit se na něj chtějí v nadcházejícím přípravném duelu v Oslu proti Norsku, které by mělo herním stylem připomínat zářijového ostrovního soupeře.

Bundesliga - preview 1. kola

Bayern dnes začíná velkou ofenzivu, jejímž cílem je znovuzískání titulu, který loni ukořistil Dortmund. Mnichovský velkoklub na úvod sezony přivítá Mönchengladbach. Bez šancí na titul není ani Leverkusen, který začíná v Mainzu.

Ligue 1 - preview 1. kola

Dnes do nové sezony francouzské nejvyšší soutěže vstoupí zbývající čtyři týmy. Nováček Dijon si na úvod zahraje s Rennes, které pomýšlí na evropské poháry. Večer se představí tradiční týmy Bordeaux a Saint-Etienne.

Gambrinus liga - preview 2. kola

Šlágrem druhého kola Gambrinus ligy je utkání Sparty s Jabloncem. Mistrovská Plzeň si může první výhru připsat na půdě Bohemians, domácí ale do sezony vstoupili dobře. Na prvoligový fotbal se dnes půjde i v Mladé Boleslavi, kam zavítá Slovácko.

Corgoň liga - preview 4. kola

Corgoň liga má dnes na programu dva zápasy, které budou ostře sledované. Duely Slovanu Bratislava a Spartaku Trnava mají vždycky velký náboj, ve druhém utkání hostí Senica žilinu.

Ruská Premier liga - preview 19. kola

Rubin Kazaň chce napravit nepříjemnou domácí prohru s Machačkalou, příležitost bude mít v Nalčiku. Spartak Moskva bude potvrzovat příslušnost k první osmičce v Grozném, Lokomotiv hostí Samaru a Amkar změří síly s Krasnodarem.

Skotská Premier League - preview 3. kola

Skotská liga dnes pokračuje dvěma zápasy. Motherwell bude proti Hearts bojovat o návrat na první místo tabulky, hosté zatím mají jediný bod. Teprve druhé utkání sezony odehraje v Aberdeenu Celtic, který je zatím stoprocentní.

Nizozemská Eredivisie - preview 1. kola

Dnes vstupují do nové sezony Eredivisie elitní týmy. Nejtěžší práci bude mít Eindhoven, který hraje v Alkmaaru. Mistrovský Ajax se představí na půdě De Graafschapu, Twente jede do Bredy. Nedělní program doplňuje utkání Haag - Vitesse.

Opona se zvedá! Anglii naladí derby o Community Shield

Manchester byl vloni hlavním městem anglického fotbalu. Právě z jeho ulic vzešel jak ligový šampion, tak vítěz tradičního FA Cupu, ač šlo pokaždé o jinačí kout slavného sídla. A právě tyhle dvě události si jako obvykle připomeneme těsně před startem nového ročníku Premier League u příležitosti zápasu zvaného Community Shield.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele