Previews

Evropská liga - preview prvních zápasů základních skupin

Prvním kolem dnes začínají základní skupiny Evropské ligy, fanoušci se tak mohou těšit na úvodních čtyřiadvacet zápasů. I druhá nejprestižnější klubová soutěž nabízí zajímavé zápasy. Udinese hostí Rennes, Paříž hraje se Salcburkem, Atlético přivítá Celtic.

Manchester United zahajuje Ligu mistrů na Benfice

Loňský finalista Manchester United zahají svoji letošní pouť Ligou mistrů na horké půdě lisabonské Benfiky. Oběma celkům se náramně povedl start do svých ligových soutěží, přesto zůstávají velkým favoritem Rudí ďáblové.

Dvojitá premiéra v LM: Manchester City hostí Neapol

Nabitá skupina A pro nás přichystala jeden z mnoha zajímavých duelů, ve kterém se dá očekávat oboustranně ofenzivní fotbal. Snaha Manchesteru City, jenž za poslední dobu utratil za posily více než 120 milionů liber se konečně vyplatila. Bohatý celek se přece jen probojoval do Ligy mistrů, kde hned na úvod přivítá silnou Neapol.

Bayern jede na úvod těžké skupiny do Villarrealu

Španělský Villarreal se zatím na začátku sezóny trápí. To mnichovský Bayern se v posledních utkáních dostal do velice slušného tempa. I díky tomu se dá očekávat velice zajímavý zápas, ve kterém by mohlo padnout dost branek.

Chelsea i Leverkusen chtějí potvrdit úspěšný ligový start

V duelu skupiny E se na domácím hřišti představí favorit skupiny Chelsea proti německému Bayeru Leverkusen. Oba celky čeká první duel pohárové Evropy v této sezóně. Nejen díky domácímu prostředí je favoritem zápasu Chelsea, která je zároveň tipována na vítěze celé skupiny, ve které hraje ještě španělská Valencia a belgický Genk.

Megasouboj na úvod: Barcelona přivítá AC Milán

Jedny z nejslavnějších fotbalových klubů světa nastoupí proti sobě hned v úvodní hrací den nového ročníku Ligy mistrů. Obhájce loňského prvenství Barcelona přivítá na Nou Campu AC Milán, který má ovšem na svém kontě z této soutěže o tři tituly více. Právě s těmito dvěma se také v rámci skupiny H utká následně i Viktoria Plzeň.

Dortmund i Arsenal mají co napravovat

Oba týmy jsou v podobném rozpoložení. Přesto se jejich výsledkové i herní krize rekrutují z docela jiných zdrojů. Zatímco Borussia se vláčí s mistrovskou kocovinou, Arsenal zůstává od roku 2005 bez trofeje, přičemž letos si zatím na žádnou střízlivý zálusk dělat nemůže. I tak se nicméně očekává atraktivní podívaná.

Plzeň touží natáhnout vítěznou šňůru v LM i s Borisovem

Další historický milník v úterý večer přepíšou plzeňští fotbalisté, kteří už nedočkavě vyhlížejí svůj první zápas v základní skupině prestižní Ligy mistrů. Jejich premiéru v hlavní fázi slavné soutěže obstará duel s BATE Borisov.

Anglická Premier League - preview 4. kola

Queen's Park Rangers Rangers hostí v dohrávce šestého kola Newcastle. Zajímavý zápas čeká domácího záložníka Bartona, který do Londýna přestoupil během léta. Manažer Rangers Warnock dokonce uvažuje, že z Bartona udělá kapitána.

Primera Division - preview 3. kola

Na závěr dalšího kola španělské ligy se představí týmy Malagy a Grenady, které shodně nemají ještě ani bod. Především domácí hráči chtějí naplnit vysoká očekávání, která na ně jsou po letním nakupování kladena, Granada je letošní nováček.

Gambrinus liga - preview 6. kola

Sparta dnes bude potvrzovat svoji pozici na čele tabulky. Sparťani o výsadní pozici nemohou přijít, a pokud porazí Viktorii Žižkov, budou mít na druhý Jablonec náskok pěti bodů. Žižkov se pohybuje těsně nad sestupovými příčkami.

Ruská Premier Liga - preview 23. kola

Pondělní dohrávka mezi Terekem Groznyj a Kubaní Krasnodar může potvrdit příslušnost hostí k elitní osmičce. Domácí ztrácejí na horní polovinu tabulky dvě příčky, rozdíl jedenácti bodů už je velmi výrazný.

Nizozemská Eredivisie - preview 5. kola

PSV je jasným favoritem duelu ve Venlu a čekají se od něho tři body. Feyenoord si bude chtít bodově přilepšit v Bredě, mizerně bránící Heerenveen chce zase proti Groningenu ukončit čekání na výhru. Poslední Excelsior přivítá Utrecht...

Skotská Premier League - preview 7. kola

Souboj dvou posledních týmů zakončí sedmé kolo skotské Premier League. Hibernian zatím posbíral pouze tři body a je na chvostu tabulky, jenom o jeden bod a jednu příčku lépe na tom je Aberdeen...

Bundesliga - preview 5. kola

Sousedé v tabulce se potkají v Kolíně nad Rýnem, kam přicestuje Norimberk. Schalke odstartovalo sezonu velmi slušně a pokud uspěje ve Wolfsburgu, bodově se dotáhne na Bayern a Werder...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele