Previews

Liverpool doma s ManUtd neztrácí – porazí ho letos jako první?

Přinejhorším jeden ze dvou vážných kandidátů na titul versus tradiční velkoklub, který by konečně moc moc chtěl slavit další trofej, ale ani tentokrát to příliš nevypadá. Ta šablona derby mezi ďábly z Manchesteru a liverpoolskými Reds se zdá být ohraná asi stejně jako Shakespearův Romeo s Julií.

Preview kvalifikace o ME 2012 - úterý 11.10.

Kvalifikace o postup na evropský šampionát 2012 před sebou má poslední hrací den základních skupin. Ty musejí určit zbylých pět přímých postupujících a šest týmů, které půjdou do baráže. Rozhodnuty jsou jen skupiny E a G, kde jsou první dvě místa jasná. Naopak ve skupinách D a H dojde na přímé souboje o první místo.

Jednadvacítka bude ve Walesu napravovat zaváhání s Arménií

Reprezentace do 21 let se v úterním zápase evropské kvalifikace ve Walesu pokusí odčinit minulé zaváhání, domácí remízu s Arménií. Svěřenci kouče Jakuba Dovalila si dobře uvědomují, že případná druhá ztráta v třetím odehraném zápase by jim mohla způsobit v třetí kvalifikační skupině už dost komplikací.

Češi hrají v Litvě o baráž, ani výhra nemusí stačit

O druhém místě ve skupině I kvalifikace mistrovství Evropy se bude rozhodovat v posledních zápasech, tvrdili čeští reprezentanti od chvíle, co znali rozlosování. Jejich předpověď se naplnila - národní tým stojí před závěrečným zápasem v Litvě před rozhodujícím krokem, který však může být těžší, než si hráči původně představovali.

Preview kvalifikace o ME 2012 - pátek 7.10.

Kvalifikace o evropský šampionát vstupuje do své závěrečné fáze a v pátek servíruje několik atraktivních duelů. O hodně půjde v souboji Slovenska s Ruskem, stejně tak jako v Řecku, kde hraje Chorvatsko. Anglie chce přímý postup potvrdit v Černé Hoře, teoreticky může postoupit i Francie. Ostře sledovaný bude duel Turecko - Německo...

Češi se mohou v zápase se Španěly přiblížit Euru

Poslední dva kvalifikační zápasy mají před sebou čeští fotbalisté usilující o postup na mistrovství Evropy. Vysněnou účast v baráži jim může za předpokládaného vývoje přinést zisk pouhého bodu ze zbývajících duelů, nejlépe už z pátečního duelu proti mistrům světa ze Španělska.

Gambrinus liga - preview 9. kola

Jablonec se dnes může vrátit na druhé místo tabulky, k čemuž potřebuje bodovat na půdě Slovácka. Snadné to severočeský klub mít nebude, domácím se daří a neprohráli už pět zápasů v řadě...

Ligue 1 - preview 9. kola

Velký tahák devátého kola je připraven uzavřít deváté kolo Ligue 1. Přímý souboj o první příčku svedou fotbalisté Paris Saint-Germain a Lyonu. Proti Brestu nutně potřebuje vítězství Marseille. Lille poměří síly s Rennes.

Nizozemská Eredivisie - preview 8. kola

Vedoucí Alkmaar v neděli jede potvrdit svou pozici na hřišti předposledního Venla. Twente ho bude pronásledovat doma proti Excelsioru a třetí Ajax jede do Groningenu. Představí se i čtvrtý a pátý celek dosavadního průběhu, PSV hraje v Nijmegenu, Feyenoord přivítá Haag.

Bundesliga - preview 8. kola

Malé severské derby mezi Hannoverem a Werderem obohatí nedělní program německé ligy. Oba celky se pohybují ve vrchních patrech tabulky, a tak se je na co těšit. Ve druhém dnešním klání se poměří další mužstvo ze severu - Hamburk hostí Schalke 04.

Serie A - preview 6. kola

Celá Itálie se už nemůže dočkat až proti sobě dnes večer k tradičnímu duelu vyběhnou hráči Juventusu a AC Milán. Ještě předtím se ale bude muset odehrát dalších sedm zápasů. Po obědě hraje Novara s Cesenou. Od tří hodin stojí za zmínku zejména střetnutí Fiorentiny s Laziem, Parmy s Janovem a Udinese s Bolognou...

Primera Division - preview 7. kola

V neděli se venku představí Barcelona i Real Madrid. Katalánci mohou jít vítězstvím nad Gijónem do čela, Bílý balet jim v případě výhry nad Espanyolem bude v patách. Zajímavou podívanou slibuje duel mezi Atlétikem Madrid a Sevillou. Už ve 12 hodin se střetnou Real Sociedad s Bilbaem. Betis od čtyř hostí Levante.

Anglická Premier League - preview 7. kola

Nedělní program v Anglii zahájí zápas na Reebok Stadium, kde bude Bolton vzdorovat Chelsea. Od čtyř hodin je pak připraven duel mezi Swansea a Stoke City. Hraje se rovněž derby mezi Fulhamem a QPR, které ovšem výrazně zastíní jiné londýnské derby, to mezi Tottenhamem a Arsenalem...

Ruská Premier liga - preview 26. kola

Na velký duel se mohou těšit v Lužnikách, tradiční střetnutí tu totiž proběhne mezi Spartakem Moskva a Zenitem Petrohrad. Neméně atraktivní bude také utkání druhého CSKA s Krasnodarem. Všichni jsou také zvědaví, jak si po výměně trenéra povede proti Lokomotivu Machačkala. Poslední Tomsk přivítá Kazaň.

Corgoň liga - preview 11. kola

V neděli se hraje na Slovensku jediný duel, do Prešova zavítá Slovan Bratislava. Domácí jsou po včerejších zápasech poslední, a tak budou chtít urvat nějaký ten bod. Hosté z hlavního města si zase hodlají spravit chuť po nepovedeném vystoupení v Evropské lize. Vítězstvím se mohou posunout na druhou příčku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele