Previews

Anglická Premier League - preview 9. kola

Anglická nejvyšší soutěž tentokrát bezesporu vrcholí v neděli, a to bitvou modré části Manchesteru s červenou. I mimo ní ale bude co sledovat: třeba další kroky mírně se zvedajícího Arsenalu, tentokrát proti Stoku, Chelsea v malém londýnském derby s QPR nebo Keanův Blackburn, jenž bude proti Spurs válčit i za svého manažera...

Skotská Premier League - preview 12. kola

Pouze dva zápasy dnes nabízí skotská nejvyšší soutěž, oba by však mohly stát za to. Nejenže se v nich představí oba protagonisté Old Firm, ale ještě ke všemu jim budou sekundovat občas i celkem konkurenceschopní soupeři. Hearts se doma pokusí potrápit Rangers, Aberdeen jede dřít na Celtic Park...

Serie A - preview 8. kola

Italská Serie A se zase jednou probudila do svého zdaleka nejdůležitějšího dne. I tentokrát zbývá v neděli na Apeninském poloostrově odehrát osm utkání: nejprve AC Milán poctí svou návštěvou Lecce, pak se od tří představí třeba Inter proti Chievu nebo Neapol na půdě Cagliari a celý program zakončí bitva Bologni s Laziem...

Nizozemská Eredivisie - preview 10. kola

V Nizozemsku se dnes těší minimálně na předsunutý souboj Ajaxu s Feyenoordem, který se stoupajícími výkony hostí opět nabývá na důležitosti. Klíčový souboj ale svede i PSV na půdě pátého Vitesse a ani Twente by to nemělo mít lehké s Groningenem. Vedoucí Alkmaar hostí Rodu...

Primera Division - preview 9. kola

Španělský duel o poledni si tentokrát vezmou pod palec dva nováčci - Betis s Vallecanem. Hlavně prvně jmenovaný celek bude určitě dál bedlivě sledovat výsledky Valencie s Bilbaem a Atlétika Madrid s Mallorkou, neboť s těmito renomovanými týmy téměř sousedí. Villarreal uzavírá kolo doma s třetím Levante...

Manchesterské derby má novou příchuť, přímý souboj o špici

Ať už byli Citizens zapleteni v boji o udržení, nebo dnes, kdy s nejdražším kádrem na světě vládnou Premier League, téměř vždy bylo jejich derby s United vyrovnaným a ostře sledovaným šlágrem. Právě současné postavení obou celků v tabulce však dává duelu říz, jenž dělá z "pouhého" městského derby bitvu o celou Anglii.

Evropská liga - preview třetích zápasů základních skupin

Evropská liga a její skupinová fáze se dnes dosane do své poloviny, po třech zápasech bude jasněji, kdo může pomýšlet na postup dál. Mezi nejatraktivnější zápasy dne patří souboje Rennes a Celtiku, Udinese a Atlétika Madrid, Dynama Kyjev a Besiktase či Tottenhamu s Kazaní.

Plzeň si chce udržet tvář i v nejtěžším testu na Nou Campu

Historická chvíle plzeňského klubu právě nadešla. Západočeši zamířili do Barcelony, aby se postavili v nejtěžší možné zkoušce současnosti nejlepšímu týmu světa a katalánskému kolosu. Čeští šampioni před zápasem třetího kola Ligy mistrů netají, že na legendární stadion Nou Camp jedou s mrazením v zádech.

Zápas Realu a Lyonu napoví o vítězi skupiny

Po delší pauze pokračuje fáze skupin slavné Ligy mistrů. Její historicky nejúspěšnější klub Real Madrid hostí svého tradičního rivala Olympique Lyon. Vítězství by přiblížilo Bílému baletu postup do osmifinále, ale francouzský celek byl vždy těžký oříšek k rozlousknutí.

Manchester City i Villarreal potřebují zvítězit

Účinkování Manchesteru City v letošní Lize mistrů se zatím za úspěšné rozhodně označit nedá. Tým Roberta Manciniho by tak po třetině bojů v základních skupinách měl začít něco dělat. Ideální příležitost bude mít proti Villarrealu, jenž je na tom ve skupině A ještě hůře - nezískal jediný bod a nevstřelil jediný gól.

Také Lille chce porazit trápící se Inter

Hodně klíčový souboj se uskuteční ve Francii, kam zavítá předloňský vítěz Inter Milán. Domácí LOSC Lillé v Lize mistrů ještě neprohrálo, ovšem také nevyhrálo. Nerazzurri zase po úvodní porážce zvítězili v Moskvě a tři body budou chtít udělat i ve Francii.

Zvládne Bayern i duel na horké neapolské půdě?

Magnetem úterního programu Champions League bude bezesporu utkání na stadionu San Paolo v Neapoli, kde domácí celek vyzve lídra skupiny Bayern Mnichov. Bavorský velkoklub doposud prochází sezónou jako nůž máslem a případná výhra by svěřencům Juppa Heynckese výrazně pootevřela vrátka do dalších bojů.

Gambrinus liga - preview 10. kola

Františka Straku dnes čeká premiéra na lavičce Slavie Praha. Trápící se sešívaní se v malém pražském derby představí na půdě Viktorie Žižkov, která zatím taktéž paběrkuje a aktuálně je předposlední.

Primera Division - preview 8. kola

Osmé kolo španělské ligy zakončí prestižní duel rivalů Osasuny a Athletiku. Ani jeden t zýmů na tom není nejlépe. Domácí jsou aktuálně čtrnáctí, hosté z Bilbaa ještě o něco hůř, protože jim s pěti body patří až šestnáctá příčka.

Nizozemská Eredivisie - preview 9. kola

Feyenoord přivítá Venlo a pokud vyhraje, posune se v tabulce před Ajax. Breda se chce v duelu s Excelsiorem odpoutat od sestupových příček, Roda hostí Den Haag, nedělní program odstartuje duel Nijmegenu s Vitesse...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele