Premier League - souhrn 36. kola

05.05.2017, 23:16, aktualizováno 08.05.2017, 22:51
Komentáře a souhrny
Chelsea porazila Middlesbrough a upevnila si vedoucí postavení. Swansea zvládla důležitý duel s Evertonem, Leicester City uspěl proti Watfordu. Manchester City porazil Crystal Palace a dotáhl se na Liverpool, který jen remizoval se Southamptonem. Chelsea se výrazně přiblížila titulu, neboť největší rival Tottenham překvapivě podlehl West Hamu United, Arsenal přehrál Manchester United...

Chelsea FC - Middlesbrough FC 3:0

08.05.2017 21:00

Góly: 23. Diego Costa, 34. Marcos Alonso, 65. Nemanja Matić

Chelsea je jen krůček od vysněného titulu a za jistých okolností ho může slavit už v příštím kole. Blues doma na Stamford Bridge sestřelili Middlesbrough a to doslova do nižší soutěže. Boro už se zachránit nemůže. Výhru Chelsea svými brankami zajistili Costa, Alonso a Matić.

Chelsea neponechala nic náhodě a dokonale využila zaváhání Tottenhamu, což v konečném důsledku znamená, že má tři kola před koncem soutěže na čele už sedmibodový náskok! A Chelsea byla lepším týmem od samého začátku. Už ve druhé minutě měl golman Guzan plné ruce práce s pokusem Marcose Alonsa, jehož střelu z ostrého úhlu dokázal vyrazit nad břevno. Také v další šanci byli domácí, ale na pobídku Hazarda těsně nedosáhl Costa. Tlak Chelsea nakonec vygradoval ve 23.minutě vedoucí brankou. Diego Costa zužitkoval klasický Fábregasův pas za obranu a Guzan poprvé inkasoval. Middlesbrough se do ofenzívy příliš nedostávalo, tempo hry jasně udávala Chelsea a ještě v průběhu prvního poločasu zvýšila svůj náskok. Azpilicueta poslal pas za obranou línii a Marcos Alonso z úhlu propasíroval balón za Guzanova záda. Golman Boro následně uchránil svůj tý od třetí inkasované branky, když zpacifikoval pokus Mosese.

Conteho svěřenci ovládali hru a nic nenasvědčovalo tomu, že by tomu mělo být ve druhém poločase jinak. Ve 46.minutě předvedli Blues další pohlednou akci a Pedro orazítkoval břevno! Třetí gól v hostující síti byl jen otázkou času. Cahill ho svým dalekonosným pokusem nedal, ale Matić už v 65.minutě ano. Srbský záložník si ve vápně zpracoval balón na prsa a pohotově zakončil, přičemž nasadil Guzanovi jesličky. Po hodině hry tak bylo hotovo.

Middlesbrough ve zbytku zápasu rezignovalo a jelikož už se Chelsea zbytečně dopředu nehnala, skončilo utkání výsledkem 3:0. Londýnský celek je jen kousek od zisku mistrovského titulu, na čele má tři kola před koncem už sedmibodový náskok. V Middlesbrough zavládne po dnešku zklamání, tým totiž s jistotou opouští Premier League.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester United 2:0

07.05.2017 17:00

Góly: 54. Granit Xhaka, 57. Danny Welbeck

Arsenal zvládl důležitý souboj s Manchesterem United a jeho naděje na umístění v nejlepší čtyřce stále žije. Svěřenci Arsena Wengera ve šlágru kola na Emirates Stadium zvítězili 2:0 díky dvěma slepeným brankám v úvodu druhého dějství - trefili se Granit Xhaka a Danny Welbeck.

Red Devils od začátku tahali za kratší konec, avšak také oni si vytvořili několik zajímavých příležitostí, jejichž proměnění mohlo vývoj zápasu zcela změnit. V první půli excelovali především oba brankáři - nejprve se blýskl Petr Čech, jehož z úhlu po přihrávce Wayna Rooneyho prověřil Anthony Martial. Na druhé straně pak kouzlil David de Gea, jenž konečky prstů vytáhl křížnou ránu Aarona Ramseyho.

Španělská jednička Manchesteru si poté poradila i s tečovanou střelou Alexe Oxlade-Chamberlaina zpoza velkého vápna. Následně se ještě jednou předvedl Petr Čech, když musel hasit nedorozuměním mezi ním, Koscielnym a Holdingem. Tváří v tvář Rooneymu vytáhl perfektní zákrok.

Góly padaly až ve druhém poločase. V 54. minutě se ke střele z nějakých třiceti metrů odhodlal Granit Xhaka, svůj pokus otřel o záda Andera Herrery, od něhož balón zapadl pod břevno za bezmocného Davida de Geu. Záhy to bylo dokonce 2:0, na centr Oxlade-Chamberlaina si naskočil nekrytý Welbeck a prudkou hlavičkou do středu brány rozhodl o vítězi tohoto duelu.

Mourinhova ekipa totiž ve zbytku utkání nekladla příliš velký odpor a Gunners si v poklidu hlídali komfortní náskok. Nezaujatý divák, čekající od ostře sledovaného klání atraktivní fotbal, tak musel být zklamán, naopak domácí příznivci se radovali z velice důležitých třech bodů. Kýžené čtvrté místo ovšem stále opanuje Manchester City, který má vše ve svých rukou.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 0:0

07.05.2017 14:30

Góly: -

Liverpool propásl šanci poodskočit soupeřům v boji o třetí a čtvrté místo. V utkání se Southamptonem byl většinu zápasu lepší, měl ale obrovské problémy s tvorbou šancí. Jedinečnou příležitost rozhodnout pak propásl James Milner, který neproměnil pokutový kop. Muž zápasu Fraser Forster kromě penalty pochytal dalších sedm střel.

Za starou belu stál celý zápas, ale první poločas byl přece jenom o fous nudnější. Nejzajímavější čistě fotbalovou akci předvedl Roberto Firmino. Brazilský ofenzivní univerzál před vápnem Southamptonu obral o míč Romeua a jal se střílet. Jeho potenciálně nebezpečný pokus ale zblokoval Maya Yoshida, jenž při zranění Virgila van Dijka a lednovém odchodu Josého Fonteho do West Hamu převzal i vůdčí roli.

Ještě před svou hvězdnou chvílí se Fraser Forster dostal do permanence několikrát - rány Coutinha, Firmina i Cana však byly slabé a anglický gólman je snadno kryl. Diváci se tak nejlépe zabavili při cirkusových kouscích na lavičce Liverpoolu. Alberto Moreno si s lahví ve volných chvílích počínal o dost přátelštěji nežli Jürgen Klopp.

Ani přestávka s atraktivitou utkání nic nezměnila, zlomový okamžik tak přilétl jako blesk z čistého nebe. Lucasův centr do vápna zpracoval Origi na prsa a Stephens snad reflexivně do míče plácl loktem. Sudí Madley ukázal na puntík, penalty se chopil James Milner a... nedal! Desítkový specialista fotbalovou maturitu nesložil poprvé od listopadu 2009 - po 11 úspěšných pokusech v řadě. Penalta nebyla kopnutá špatně, Fraser Forster byl ale u tyčky dostatečně hbitě.

Anglický gólman si označení hvězdy zápasu zaslouží, byť většina z jeho osmi zákroků patří do sorty povinných. Tak jako čtvrt hodiny před koncem, kdy si poradil s ranou Coutinha i nepovedeným bodlem střídajícího Daniela Sturridge, který se velmi šikovně protáhl do šestnáctky. Forster se nicméně vytáhl v nastaveném čase, kdy zpod břevna vyškrábl nebezpečnou hlavičku dalšího žolíka Marka Grujiće. Hlavně jeho zásluhou skončil zápas bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Swansea City - Everton FC 1:0

06.05.2017 18:30

Góly: 29. Fernando Llorente

Swansea se vzpírá svému osudu a v tuto chvíli jí patří nesestupové sedmnácté místo. Labutě byly v zápase s Toffees mnohem nebezpečnějším týmem, ale prosadily se jen jednou, zásluhou Fernanda Llorenteho.

Everton nevyužil možnost dostat se před Arsenal a zůstává na sedmé příčce, pravdou je, že jakkoliv měl držení balónu na své straně, vypálit přesně dokázal jen dvakrát a to je málo.

Swansea si byla moc dobře vědoma oč hraje a podle toho také do zápasu vstoupila. V prvním poločase byla lepším týmem a také šla zaslouženě do vedení. Barry poslal na malé vápno načechraný oblouček a Fernando Llorente využil svých výškových parametrů, pověsil se do vzduchu a zařídil Labutím jednobrankový náskok. A to nebylo zdaleka všechno, domácí mohli náskok zvýšit, jenomže Ki-Song Jung byl na malé vápně na poslední chvíli zablokován. Everton si za první poločas prakticky nic nevytvořil a do šaten šel jako horší celek.

Ani po změně stran to s hrou hostí nevypadalo dobře. V 54. minutě to před Stekelenburgem znovu hořelo. Sigurdsson vrátil balón do šestnáctky, k němu se následně dostal aktivní Ayew a jeho volej jen těsně minula zařízení. Neuspěl ani Llorente, jeho hlavičku Stekelenburg zlikvidoval. Šance Swansea zůstaly nevyužity a Everton mohl trestat. Jednu z mála velkých šancí měl deset minut před koncem Romeu Lukaku, v nebezpečné příležitosti trefil jen boční síť. V 87. minutě zase hlavičkoval těsně vedle Mirallas a následně na balón nedosáhl Williams. Toffees toho v zápase moc nepředvedli a nakonec ve Swansea zaslouženě prohráli.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Stoke City 2:2

06.05.2017 16:00

Góly: 62. Junior Stanislas, 81. Ryan Shawcross (vl.) - 33. Lys Mousset (vl.), 73. Mame Diouf

Krásné utkání bylo k vidění na Vitality Stadium, který je domovinou Bournemouthu. Domácí si po přestřelce rozdělili body se Stoke a to zcela zaslouženě. Natolik zaslouženě, že zasáhla i ironie osudu, Shawcross a Mousset si totiž vstřelili vlastní góly.

Skóre se poprvé měnilo až ve 33.minutě, do té doby bylo tempo zápasu dobré a nechybělo nasazení, nicméně oba brankáři neměli mnoho práce. Každopádně ve 33.minutě se dostalo Stoke do vedení, když si při snaze odvrátit rohový kop vstřelil výstavní vlastní gól Lys Mousset. Bournemouth mohl okamžitě odpovědět, ale nebezpečný centr Pugha nikdo z domácích nezasáhl a následně už se v prvním poločase nic podstatného neodehrálo.

Po změně stran tempo hry neupadalo a k vidění bylo ještě více šancí a zejména branek. Po Allenově centru zakončoval z těžké pozice Arnautovič, ale skóre zůstalo neměnné. Stoke se nepodařilo zvýšit a místo toho přišlo vyrovnání. Smith potáhl balón k šestnáctce, poslal přihrávku do vápna, kde Junior Stanislas srovnal na 1:1.

Stoke se nehodlalo s remízou smířit a chtělo strhnout vedení opět na svojí stranu. Po rychlé akci Shaqiriho střílel Allen, ale pouze do bránícího protihráče. Hosté se dočkali v 73.minutě, po nedůrazném počínání domácí defenzívy. Na malém vápně byl zcela nepovšimnutý Mame Diouf, který nakonec dostal balón do sítě. Na tahu tak byl znovu Bournemouth a devět minut před koncem se mu po dalším závaru podařilo vyrovnat. Nepřehledná situace nakonec skončila dalším vlastním gólem, tentokrát v podání hostujícího Shawcrosse. Ale i remíza 2:2 byla pro oba málo, jak Bournemouth, tak i Stoke chtěli vyhrát a dělali pro to vše. Další branka už ale nepadla a to ani během čtyřminutového nastavení.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Bromwich Albion 2:2

06.05.2017 16:00

Góly: 56. Sam Vokes, 86. Sam Vokes - 66. Salomón Rondón, 78. Craig Dawson

Dva naprosto rozdílné poločasy si přichystaly soupeři na Turf Moor. Hrdinou utkání se tak dá nazvat Sam Vokes, který tragický zápas posunul k lepšímu úvodním gólem, aby v závěru zařídil domácím alespoň bod. West Bromwich si přes námitky Tonyho Pulise alespoň připsal po dlouhé době dva zásahy.

První poločas si přitom tento manažer jistě náramně užil. Hosté si přesně nepřihráli ani devadesátkrát, nevystřelili na branku, mimo tři tyče poslali míč třikrát. Burnley pak bylo o něco málo lepší. Jestli někdo z diváků včera navštívil jakékoliv utkání evropského šampionátu žen do sedmnácti let, musel o přestávce, znechucen poklesem kvality fotbalu, odejít.

Změna stran pak přinesla alespoň góly, ačkoliv se přesnost přihrávek u obou týmů nedostala ani na sedm z deseti. Na otevření skóre měl velký podíl především Barnes, který se nenechal zlákat simulováním v pokutovém území a po souboji s Liveromerem okamžitě vstal. Přihrávkou mezi nohama nešťastného zápasníka pak našel u přední tyče Vokese, který ze dvou kroků nedal brankáři šanci.

Přesně deset minut poté si na druhé straně namířil do vápna McClean, přihrávkou pod sebe za přispění jednoho z obránců našel Rondóna, který se obtočil kolem Tarkowského a pumelicí ke vzdálenější tyči vyrovnal. Stoper domácích byl v 78. minutě pozdě i u Dawsona, který si naběhl na rohový kop a hlavičkou z malého vápna poslal nepřesvědčivé hosty do nečekaného vedení.

Až čtyři minuty před koncem tak dostal výsledek konečnou podobu. Typicky zoufalý nákop z přímého kopu desítky metrů od branky soupeře namířil Brady přesně na Vokese, který zády k brance hlavičkoval před špatně vybíhajícím Fosterem a dotáhl tak Burnley k magickému čtyřicátému bodu.

Více informací k zápasu

Hull City - Sunderland AFC 0:2

06.05.2017 16:00

Góly: 69. Billy Jones, 90+2. Jermain Defoe

Hull utrpěl první domácí porážku pod Marcem Silvou a překvapivě si tak komplikuje boj o záchranu. Tu už má jistou Sunderland a nesnesitelnou lehkost bytí mezi elitou si zpříjemnil druhým vítězstvím nad Tigers v sezóně.

Vyrovnané první dějství mohlo vypadat úplně jinak, kdyby už ve čtvrté minutě zaskočil domácí Honeyman, který se po centru Jonese ocitl osamocený na hranici pokutového kopu. Jeho hlavička však mířila těsně vedle brankové konstrukce. S postupujícím časem sice získávali lehce navrch favorité, nicméně do poločasu ohrozil branku pouze Clucas, který střelou zpoza vápna nechal vyniknout Pickforda.

Stejným způsobem pak začala i druhá půle, kdy si za obranu na Pickfordův výkop vyběhl Anichebe, balón však napálil přímo do Jakupoviće. Odpovědět mohl N'Diaye, jehož našel u zapomenuté zadní tyče Grosicki, trefnou reakci však smazal nepovedenou střelou do odkryté branky. Vzápětí hlavičkoval podstatně lépe Marković, Pickford si ovšem pro cenu nejlepšího hráče utkání šel dalším parádním zákrokem a míč zpod břevna vytěsnil.

Skóre se tak měnilo až v 69. minutě, kdy pět obránců na malém vápně úspěšně prošli konkurzem do role tréninkových kuželů. Rohový kop u přední tyče prodloužil O'Shea a Billy Jones byl jediný, kdo se hnul směrem k míči. Jeho rybička překvapila i brankáře a hosté překvapivě vedli. Jen dvě slušné příležitosti pak měli Tigers k vyrovnání, Niassé ve velké šanci s dostatkem prostoru kolem sebe mezi tři tyče nazamířil, chvíli poté si Abel Hernandéz vylámal zuby na bezchybném Pickfordovi, který se tentokrát zaskvěl bravurním reflexem.

Tečku za nepovedenou sobotou pak udělal pomezní sudí, který v nastaveném čase snad jen neměl sílu na zvednutí praporku. Jinak se totiž nedá vysvětlit, proč při přímém kopu Larssona neupozornil na jasný ofsajd Defoeho, který pak hravě pojistil vítězství. Exekutor standardky posléze navíc udržel pro Pickforda čisté konto, když hlavičku Ranocchiy odkopl z brankové čáry. Hull tak bude potřebovat získat body od londýnských klubů nebo se s první ligou po roce rozloučí.

Více informací k zápasu

Leicester City - Watford FC 3:0

06.05.2017 16:00

Góly: 38. Wilfred Ndidi, 58. Riyad Mahrez, 90+3. Mark Albrighton

Další tři body si na své konto připisuje Leicester City, který dohrává sezonu s naprostým klidem. Lišky tentokrát nastříleli Watfordu tři branky a to po perfektním taktickém výkonu. Zásadní zlepšení pod trenérem Shakespearemtak pokračuje a Lišky jsou po další výhře už devátí.

Leicester byl v úvodu o něco aktivnějším týmem a po čtvrthodině hry se mohl ujmout vedení. Dobře sehraný signál při volném přímém kopu zakončoval Vardy přihrávkou na Simpsona, ale defenzíva Watfordu s vypětím všech sil nebezpečí zažehnala. Watford se také dokázal dostat do blízkosti Schmeichela, ten však žádný těžší zákrok tasit nemusel.

První gólová radost propukla ve 38.minutě, kdy Watford nedokázal odvrátit rohový kop a po sérii zmatcích se trefil přesně pod břevno Ndidi! Leicester ovládl první poločas spíše průměrného utkání.

Druhý poločas zahájil lépe hostující tým, nicméně Schmeichel stále nemusel výrazněji zasahovat. Lišky hrály trpělivě a v 58.minutě už vedly 2:0. Vardy prodloužil centr do běhu na Mahreze, který z úhlu procedil balón mezi nohy brankáře Gomese. A pak byl k vidění zase tentýž obraz hry, kdy se Watford marně snažil něco vymyslet a nějakým způsobem překonat obranný val domácích. Leicester předvedl výborný taktický výkon a v nastaveném čase vše korunoval třetí brankou. Dobře hrající Vardy potáhl balón, přihrál jej Albringhtonovi, který z voleje nádherným angličanem zvýšil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 5:0

06.05.2017 13:30

Góly: 2. David Silva, 49. Vincent Kompany, 59. Kevin De Bruyne, 82. Raheem Sterling, 90+2. Nicolás Otamendi

Manchester City beze zbytku napravil zaváhání z minulého týdne a na domácí půdě rozstřílel Crystal Palace. Díky trefám Davida Silvy, Vincenta Kompanyho, Kevina de Bruynea, Raheema Sterlinga a Nicoláse Otamendiho Citizens ukořistili všechny body za výhru 5:0, která je díky lepšímu skóre posouvá před Liverpool na průběžnou třetí příčku, navíc se čtyřbodovým náskokem na pátý Manchester United.

Brzký výkop, stanovený na 13:30 zachytil domácí plně připravené. Již po dvou minutách se totiž Manchester ujal vedení, když chabé hlavičkové odvrácení Martina Kellyho po centru Sterlinga potrestal David Silva, jenž povedenou ranou z voleje vsítil svůj jubilejní padesátý gól v bledě modrých klubových barvách.

Na další výraznou šanci si museli diváci na Etihad Stadium počkat dobrou půlhodinu. Nejprve brankář Wayne Hennessey vytasil kvalitní zákrok proti střele Saného a gólový pokus Sterlinga pak musel na brankové čáře odklidit do bezpečí Patrick van Aanholt. Teprve pak se směrem dopředu osmělili i hosté, ovšem Bentekeho pokus si pohlídal Willy Caballero a van Aanholt svou ránu již uvnitř pokutového území hrubě neukočíroval.

Stejně jako hráči Palace nezachytili nástup favorita do první půle, totéž se opakovalo i po změně stran. Uplynuly sotva tři minuty a všichni užasle přihlíželi, jak dělovka svátečního střelce Vincenta Kompanyho míří neomylně do horního růžku Hennesseyho branky. Chvíli nato dorazil hosty Kevin de Bruyne, jenž nejprve z přímého kopu orazítkoval brankovou konstrukci a pak se přece jen zapsal na střeleckou listinu přízemní ranou z hranice šestnáctky, kde jej k zakončení vybídl Gabriel Jesús.

Ani za stavu 3:0 však Citizens neměli dost. Nejprve osm minut před koncem skóroval po Zabaletově hlavičkovém přiťuknutí Raheem Sterling a v samotném nastavení zakulatil drtivou výhru domácích stoper Otamendi po přímém kopu nezastavitelného De Bruynea.

Zatímco tým Pepa Guardioly udělal další potřebný krůček k zajištění kvalifikace do Ligy mistrů, Sam Allardyce si třetí prohrou za sebou mírně komplikuje záchranářskou misi. V příštím předposledním kole čeká Eagles přímý souboj s osmnáctým Hullem, který nyní zaostává o čtyři body.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:0

05.05.2017 21:00

Góly: 65. Manuel Lanzini

Předehrávka 36. kola nenabídla žádnou atraktivní podívanou, nicméně West Ham dobře organizovaným a bojovným výkonem vydřel proti favorizovanému Tottenhamu v londýnském derby důležité tři body a definitivně se zachránil v nejvyšší soutěži. Naopak Spurs po devíti vítězstvích v řadě nečekaně prohráli a vedoucí Chelsea jim může odskočit na propastných sedm bodů.

V prvním poločase si oba celky vytvořily po jedné velké příležitosti. Nejprve byl blízko gólu Tottenham - Adrián skákavou střelu Kanea vyrazil pouze před sebe, dorážka Alliho sice byla zblokována, jenže k balónu se opět dostal Harry Kane a tentokráte se již Adrián blýskl fantastickým reflexivním zákrokem, když nohou vykopl míč nad břevno.

Domácí zahrozili pár minut nato. Mark Noble vyslal do sprintu rychlého Lanziniho, před nímž na hranici faulu zasáhl vyběhnuvší Hugo Lloris, následnou střelu do odkryté brány pak Kouyaté nezvládl. Hammers se v těchto chvílích hodně zlobili na hlavního rozhodčího Taylora, zejména manažer Slaven Bilić se dožadoval odpískání pokutového kopu.

Po změně stran to s nebezpečnými situacemi před brankami obou týmů nebylo o moc lepší. Hodně akcí skončilo v předfinální fázi a když už se například Heung-mi Son k zakončení dostal, West Ham podržel brankář Adrián.

V 65. minutě přišel rozhodující moment celého utkání. Aaron Cresswell dokázal na dvakrát odcentrovat z levé strany, přetažený centr vrátil do ohně Sam Byram a po několika odrazech se sám na malém vápně ocitl Manuel Lanzini, který propálil Llorise a utíkal se radovat s fanoušky.

Družině Manuela Pochettina nepomohla ani změna rozestavení z 3-4-2-1 na 4-2-3-1, v útočné fázi chyběl nápad, moment překvapení. Naopak dobře bránící West Ham mohl své vedení ještě několikrát navýšit. V 77. minutě vyrobil obrovskou minelu Toby Alderweireld, jehož kličku uvnitř šestnáctky vystihl Jonathan Calleri a jen bravurní Hugo Lloris udržel Tottenham nad vodou.

Definitivní pojistku mohl přidat v samém závěru také střídající Ashley Fletcher, po spolupráci se Snodgrassem se ocitl sám před Llorisem, balón do sítě už ale propasovat nedokázal. Mrzet ho to však příliš nemuselo, krátce poté totiž zazněl závěrečný hvizd a na Olympijském stadionu mohlo propuknout nadšení.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC35273575:2984
2.Tottenham Hotspur35238471:2377
3.Liverpool FC362010671:4270
4.Manchester City35209670:3769
5.Manchester United351714451:2765
6.Arsenal FC34196966:4263
7.Everton FC3616101060:4158
8.West Bromwich Albion351291441:4545
9.Leicester City351271645:5443
10.Southampton FC341191439:4442
11.AFC Bournemouth361191652:6542
12.West Ham United361191645:5942
13.Stoke City3610111539:5241
14.Burnley FC361171837:5140
15.Watford FC351171737:5840
16.Crystal Palace361152046:6138
17.Swansea City361052141:6935
18.Hull City36972036:6934
19.Middlesbrough FC365131826:4828
20.Sunderland AFC35662328:6024

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1419)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ďakujeme chlapci. Dnes to zamrzí, ale inak ďalšia výborný sezóna. Pre fans Tottenham musí byť obrovské šťastie, že druhý rok za sebou sme sa zapojili do boja o titul. To nie je niečo, na čo by sme boli zvyknutí. Ani zďaleka. Ono sme ten titul v tejto sezóne ani raz nemali vo svojich rukách, ale urobili sme dobrého sparing partnera Chelsea. Klobúčik obom klubom. 9 ví´tazstiev v rade nie žiadna sranda, a už vôbec nie v Tottenhame.

Najviac zamrzí to, že sme prehrali proti tým špinavcom. Oslavujú, ako keby vyhrali titul. To už radšej sme mohli prehrať vo Walese.

Nevadí, prajem si dôstojnú rozlúčku WHL a konečne pretrhnúť tú zvláštnu sériu United bez prehry. Druhé miesto od náš rozhodne nikto nečakal, ani ja. + k tomu najlepšia obrana a krásny futbal. Momentálne som smutný, ale po sezóne iba pozitíva.

Reagovat
spider_8

Jestli udržíte tenhle kádr ještě 2-3 roky, tak vás ten titul nemine.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa Wembley v ďalšej sezóne. Ale ak udržíme fakt ten káder, tak to bude úspech. Trofej je prianie.

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley bude velky faktor proto, ze ho neziskaji ani v r 2018

Reagovat
Talker

To se říct úplně nedá. Mourek utratí znova 200 míčů, Guardiola taky, my posílíme a rozšíříme kádr, pak je tam Liverpool, Arsenal... Jako šanci mají velkou, ale klidně můžou udržet většinu kádruu pohromadě dekádu a stejně ligu nevyhrát prostě.

Reagovat
Cobra

ale to se říká už poslední dvě sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

To už sa stalo v lete 2016. Preto je PL tá najlepšia súťaž.

Reagovat
spider_8

Tak jasný, že jistota to není. Ale upřímně, koho si můžou Guardiola s Mourinhem koupit, aby kvalitou vyloženě převyšovali hráče jako Kane nebo Alli? Spurs mají velkou výhodu v tom, že tenhle kádr už je nějakou dobu pohromadě a je sehraný, což má ve výsledku větší váhu, než utracené miliony. Loňský Leicester budiž důkazem.

Reagovat
Counter

To jo, ale furt ten kádr mají úzký. V kombinaci s evropskými poháry to takhle utáhnout nejde a jestli takhle kvalitní hráče nedotáhnou Guardiola s Mourinhem, tak Spurs další do zásoby tím tuplem.

Reagovat
spider_8

Rozšíření kádru není až takový problém, navíc letos se to hraní na dvou top úrovních teprve učili.

Reagovat
Counter

To letos vidíme na špičkových posilách jako Sissoko nebo Janssen, jasné no.

Reagovat
spider_8

Sissoko mi právě jako hráč do rotace přijde výborný. A jak říkám, letos hrál tenhle tým LM poprvé, časem se naučí skloubit obě soutěže.

Reagovat
Mates_Matesović

Kdyby stál řekněme 15 mega, určitě bych ho do rotace uvítal...

Reagovat
Uwe háže buly

Vyloženě převyšovat je nemusí. Stačí když budou mít aspoň stejně kvalitní hráče, což s jejich finančníma možnostma neni až tak složitý.

Reagovat
spider_8

Stejně kvalitní hráče (i lepší) mají už dávno a stejně jim to k ničemu není.

Reagovat
Talker

Jenže ono stačí, aby jeden klub byl lepší, než oni. A ten titul z toho nebude. A to se klidně prostě může stát. Oni to mají nadupané, ale ostatní kluby taky - my snad udržíme laťku a posílíme navíc, manchesterské kluby budou taky příští sezonu zase silnější, Liverpool a Arsenal klidně můžou být "černým koněm", jako před lety, když se rozjel Suarez a málem dali titul - stačí 1 nákup, který bude jackpot a najednou je všechno jinak.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, Arsenal

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

To je jenom o Pochem.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jednou to přijít muselo, sezóna je to nejlepší za dlouhá léta i tak.

Reagovat
Busby babes

no zapojili... jste nejbliz vitezi.

Ale i tak, super sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší mířit vysoko a minout, než bojovat o top 4 a se štěstím ji uhrát

Reagovat
hona.kub

možná ste jednou za 20 let před Arsenalem, ale nám prostě furt akorát lížete exkrementy z bot! tak moc pohrdám slepicama, že mě tenhle výsledek významně vnitře uspokojil

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyhoň a v pohode, či?

Reagovat
hona.kub

netřeba honit, stačí se podívat na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Klobúčik za štýl.

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

since 2003

Reagovat
Kixi Syhimour

Áaa, fanoušci Chelsea si teď můžou dovolit všechno když maj titul

Reagovat
icemike

Já bych ho moc nepočítal, on se tu zničehonic zjevil.

Reagovat
hona.kub

to že sem se zaregistroval až teď, neznamená, že neznám místní poměry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Toto a minulú sezónu nazvať bojom o titul, smutné čo sa stalo z PL.Posledné 3 sezóny prakticky žiaden boj o titul.

Reagovat
Mates_Matesović

A přitom jsem před touhle sezonou ten boj čekal, Mourinho i Guardiola do toho zasáhnou prostě měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že nezasáhli, čím méně se vyhypovaným trenérům a protežovaným klubům daří, tím lépe.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak já samozřejmě taky, ale vyhodit 200 mega oknem a vlastně se ani nějak tabulkově neposunout je prostě průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako ostatní, ale v minulej sezóne celkom boj. Battle of Bridge najlepší zápas minulej sezóny a vrchol sezóny so smutným koncom pre nás.

Reagovat
Hachim Mastour

Šancu o titul ste prehrali remízou s nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určite. To by sa ti páčilo. A čo tak remíza doma proti WBA, alebo prehra 5:1 proti zostupujucemu Newcastlu.

Reagovat
Counter

Proti Newcastlu jste prohráli v posledním kole poté, co jste už šanci na titul neměli.

Reagovat
Hachim Mastour

Samozrejme.Odvtedy ste na Lester každé kolo strácali minimálne 5 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Iba som tým chcel povedať to, že titul sa neprehráva ani nevyhráva jedným zápasom.

Reagovat
Hachim Mastour

A ja to, že vám po tom zápase Lester definitívne ušiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ste nás pripravili o titul? Počkaj, kto teda? Vy alebo Chelsea? To je úspechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
frank

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ten titul v priebehu troch rokov Spurs urobia.

Reagovat
fenixLFC

to sotva, skor sa im to rozpadne

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Baronne

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kissak

pěkně Hammers zamíchali kartami

Reagovat
smazaný uživatel

Zamíchali? Jedine tak rozhodli o všetkom, aj keď naše sny o titule boli skôr utopistické a SKY mali aspoň o čom písať.

Reagovat
kissak

tak jasné, ale nechtěl jsem vás ještě tak za tak skvělou sezonu odepisovat

Reagovat
smazaný uživatel

+ Walker otrasný. Ak fakt chce odísť, pokojne. Nebude mi chýbať. Dnes najhorší futbalista v Londýne. Trippier za 5 minút urobil viac, ako Walker. Nemusel sa veľmi snažiť.

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tak, psal jsem to pod preview taky. Trippier je teď jednoznačně hráč pro základ. Vyhrál se a vypadá poměrně nadějně,za to Walker tak nějak stagnuje.

Reagovat
Cobra

Na to máme jiný názor. Pro mě, jakožto fanouška, který začal fandit Spurs i díky Walkerovi, by mě neskutečně sral jeho odchod. Jeden s posledních, který tam vydržel. (Lennon, Parker, Huddlestone).

Reagovat
Cobra

*z

Reagovat
smazaný uživatel

Pls Přijde nějakej těžší soupeř a Trippier tradičně shoří jak papír. Pokud Walker odejde, Trippier ho dostatečně nenahradí ani náhodou.

Reagovat
icka

Tak co jde? To ma Walker taskove vykyvy nebo o co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj je o neho záujem a točí sa mu hlava. Však to bolo aj vidno. Sedel v zápasoch proti Chelsea aj Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás jebten istý problém s Costom. Je až neuveriteľné, ako dokáže takýto mierny výkyv psychiky ovplyvniť v dosť značnej miere výkony na ihrisku. Fakt neuveriteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí prísť nový RB v prípade, ak Walker odíde.

Reagovat
Tuxedo

WHU

Reagovat
spider_8

A je dokdákáno

Reagovat
Fonzi9

Reagovat
Busby babes

And with that Manchester United have actually lost the fewest games in the PL this season and sit 5th.

Tahle sezona je fakt divna...

Reagovat
Counter

Tak když je Mourinhovi remízová neporazitelnost přednější před kombinovanou prohrou/výhrou...

Reagovat
Tuxedo

Bude to ešte tuhy boj o EL medzi vami

Reagovat
Counter

MU už má EL jistou díky ligovému poháru (+ skrze EL si nejspíš uhrajou Ligu mistrů), takže jistou už ji má i Arsenal.

Reagovat
Busby babes

prakticky neni o co hrat. jen kamaradi maji sazku o zrzavou hlavu, dle toho kdo skonci niz...

Reagovat
kiwwi

Ale ale, už nás nesfukne Celta?

Reagovat
Counter

Pořád doufám, že ano Ale v prvním zápase zklamali, nemají zrovna formu no.

Reagovat
Busby babes

vsak se to pristi rok ukaze, uvidis...

Reagovat
smazaný uživatel

divný to je. nejremízovější tým hraje o poháry, to je úroveň

Reagovat
Hachim Mastour

V pohároch ti práve na výhru stačia remízy.

Reagovat
smazaný uživatel

nejremízovější tým v lize

Reagovat
mato Kreator

pre sliepocky https://www.youtube.com/watch?v=vPzDTfIb0DU

Up The Irons!!!\m/

Reagovat
smazaný uživatel

ale musím uznať, že WHU má snáď najlepšiu hymnu.

Reagovat
Mates_Matesović

Škoda, přijít to sice muselo, ale mohl nás porazit někdo jinej než tihle bambulové. Doufám, že Eriksen přes léto zapracuje na standartkách, letos je to od něj fakt strašný. Jinak gratulace modrákům k titulu, letos si to fakt zaslouží...

Jo a fanoušci West Hamu jsou fakt pakáž. To, co tam předváděli před tím rohem bylo fakt trapný.

J

Reagovat
smazaný uživatel

papa titul mozte si podat ruku s gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nás porovnávaš s Arsenalom? Nevidím súvislosť. My máme LM, Arsenal nie.

Reagovat
Counter

Taky nechápu, Arsenal přece na titul nečeká přes padesát let...

Reagovat
smazaný uživatel

iba 13

Reagovat
Counter

úplně to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš v tom rozdiel? Už je to celkom dávno, čo Arsenal drtil ligu. Ani si to nepamätám. + on sa baví o tejto sezóne, nie o tom, čo sa stalo v roku 1961.

Reagovat
Counter

Nevíš, o čem se baví. Třeba myslel to, že Arsenal loni skončil na druhém místě, stejně jako letos (pravděpodobně) Tottenham. Třeba myslel to, že Spurs si odbyli další sezonu bez jediné trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt ale strašná píča cunte.

Reagovat
Counter

Protože se s váma bavím, jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

dobré, snad titul před 14 lety vyždíme Wengerovi ještě trochu smlouvy

Reagovat
Counter

Kdyby se smlouvy dávaly podle titulů, tak už u vás Poche neúřaduje. Čímž neříkám, že si Wenger novou zaslouží

Reagovat
FUnk

takze by vlastne hravalo par tymu.........

Reagovat
Counter

Tomu nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

křeč

Reagovat
smazaný uživatel

WHU, Sevilla, Leverkusen, Lyon atd. Tymy, ktere by mely mit nejakeho psychologa, protoze ta nevyrovnanost je proste neuveritelna.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak fakt klobúčik WHU dnes. Naposledny som ich videl proti City doma, a nedá sa to porovnať. Úplne iné mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jine muzstvo. Kdyby nebyl konec sezony nastoupi doma proti Burnley a prohraji 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni proti nim fakt nastoupi Uz se tesim az uvidim easy vyhru Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
The Krupy

Som zvedavý na ďalšie pôsobenie Antonia v Európe. Bol by som rád, ak by si po pôsobení u nás vylepšil reputáciu, mal som pocit, že sa z toho zbytočne robila veľká vec.

Reagovat
raduinho

Měl v podstatě jen 2 sezony v Evropě a jednou skončil s tehdy dokonalým Bayernem a jednou vyhořel na bahně v Istanbulu. S Chelsea ještě vyhraje LM

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Bilance trenera Tottenhamu v Tottenhamu: 159 zapasu z toho vyher 85, plichet 38, porazek 36 1,84 bodu na zapas. Az si ho angazuje lepsi tym, mel by byt zaruka titulů

Reagovat
smazaný uživatel

Například?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, samozrejme jste skveli, a byli jste, ale podle me pujde zpet do Spanelska. A to bude jizda. Ten jeho styl by tam pasoval. Do kdy ma smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

2021

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. To je ale sakra dlouho jeste. Myslis, ze ji dodrzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, do Barcelony určitě nepůjde, jinak by si docela protiřečil. Takže jedině Real Madrid někdy. Nikdo jiný lepší ve Španělsku není. A nepřijde mi moc vhodný pro Real, protože upřednostňuje práci s mladými hráči, kdežto Real upřednostňuje nákupy hotových hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal neco v tom smyslu, ze Barcu nikdy trenovat nebude, ne? Ale to neznamena, ze to tak musi byt. Navic v Barce by mel dost mladych talentovanych hracu. Do Barcy by sedel.

Reagovat
Hachim Mastour

V Barce má veľké hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl v La Masii? Myslel jsem, ze tam toho je dost

Reagovat
Lacko_Boh

je tam pokkt Vilšérov

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, ale vubec nerozumim

Reagovat
Lacko_Boh

Pep Guardiola says Barcelona's reserve side has 'many Jack Wilsheres'

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taaak. Pep byl asi ozraly tehdy

Reagovat
Rssa

Však to je pravda...Rafinha v jednom kuse zrasene koleno,, dalsi marodi tam taky jsou...

No a kvalitu srovnavat ted nelze, kdyz Wilshere je hrac pro divizi

Reagovat
Lacko_Boh

aha. Teraz mozno, v case ked to Pep povedal tak to bol nonsens. Ale o tebe viem ze sa nevies v tomto ohlade odosobnit, tak uz nebudem stracat cas dalsimi reakciami.

Ale inak ziadna zla krv len fakt som nevyspaty a toto by ma asi zlozilo.

Reagovat
Rssa

Ja se jen dodnes pousmeju, kdyz to stale nekdo vytahuje. Stejne jako Van Persieho vylouceni, Ovreba, Stevieho podklouznuti apod apod...

Vsak to je historie.

Reagovat
Lacko_Boh

neospravedlňuj sa, vychilluj

Reagovat
smazaný uživatel

Mrknu na zaznam Kolina proti Werderu pred spankem, chill teda bude

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

"He's in a period when he loves to talk, he [plays] in Doha and listen, he was a Barcelona player, he's my enemy," the Argentine told Sky Sports. "He tried to destroy our focus on winning because he hates me, because he's Barcelona.

Tohle řekl o Xavim, když reagoval na rumour, že Pepek chce Alliho a údajně to měl vypustit Xavi. Xavi pak o den pozdějc řekl, že nic takového nikdy neprohlásil. Každopádně jeho pocity směrem k Barceloně jsou z toho dost jasný, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady Tottenhamu krivdis, letos udelali zase vic bodu nez loni, kdy si udelali osobak, a to jeste neni konec sezony. Meli jen slabsi zacatek a Chelsea ma neskutecnou sezonu. Kdyz zustane ten tym pohromade, muze z toho byt pristi rok titul.

Reagovat
raduinho

Trololo a kohoutci můžou jít do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stamford Bridge se mi zrovna dvakrát nechce. Je to fakt nutný?

Reagovat
Whitemedia

staré dobré vtípky z družiny

Reagovat
raduinho

Radši rozjed efsearch, mám v něm těžké prachy a investice se zatím nevyplácí.

Reagovat
nani92

Tottenham opäť nevystúpil zo svojho tieňa a nepokúsil sa aspoň troška dôstojne bojovať o ten titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Něco jako United poslední 4 sezony

Reagovat
nani92

a Liverpool 20

Reagovat
Spasitel

Jak si ten chlapec mohol tak nadbehnúť

Reagovat
eder

Chyba. 27 sezón.

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

vážně? to napíše někdo kdo bojuje o LM????

Reagovat
Swarley

tak víš co, pokud vyhrajeme EL, budeme mít tři trofeje za sezónu a LM na příští rok...to není špatný, ale tak nicneřešící druhý místo taky dobrý...

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

vy hovada z toho este mozete vyjst dost dobre

Reagovat
Swarley

jako ona to může být nakonec fakt slušná sezóna, co si budeme říkat...

samozřejmě v lize to bude průser tak jak tak, tam je ten cíl jasný, my musíme hrát konečně o titul a cokoliv menšího je prostě neúspěch...zase na druhou stranu, první sezóna Mourinha, tři prohry (uvidíme ještě co závěr), spousta zápasů, kde se těch bodů fakt mělo posbírat daleko víc, hodně velmi slušných výkonů v sezóně, problémy se zraněním...

rozhodující bude ta EL, jestli ji vyhrajeme, tak to bude po letech pozitivní hodnocení sezóny...

Reagovat
vladis271

a ked LM nedáte bude to prepadák za strašné peniaze a všetci sa na vás budú ujebávať, že ste kúpili Pogbu, ktorý vám pomohol leda tak na 5. miesto v lige. A vašou jedinou berličkou bude Mickey mouse cup a Communnity Shield.

Reagovat
Swarley

http://sinceliverpoollastwonatrophy.co.uk/

nauč nás vlado, jak se to dělá

Reagovat
vladis271

už len to, že si ukázal svoju "originalitu" potvrdzuje, že som trafil soft spot.

Reagovat
Swarley

jj, nechat si radit od někoho jak vyhrávat, kdo nic přes 5 let nevyhrál (a ano, ještě ten trapný MIckey mouse cup)...tomu sice můžeme říkat originalita a rarita, ale to je tak všechno...

Reagovat
vladis271

jj, Swarley si necháva radiť. Ten Swarley čo vo svojom živote nazbieral 10 titulov v lige a 5 LM.

Reagovat
Swarley

presne ten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ked LM nedame? Vsak to je tutovka, ne?

Reagovat
Rssa

No...potopen, povedlo se ti

Reagovat
blade115

Jo, vyhráli byste tři trofeje, o které žádný z anglických top týmů, včetně vás, vlastně nestojí... Jako špatný to vyloženě není, ale s tak mohutnými investicemi jsem čekal daleko, daleko víc. Ale asi to bude chtít zlomit další přestupový rekord, aby mohl jít Mou konečně po titulu.

Reagovat
Swarley

však samozřejmě, výhra ligy je někde jinde a píšu o tom nahoře, ale to bude jen váš případ...zbytek si tímhle můžeme v pohodě natřít na chleba...

Reagovat
blade115

Sezóna se má hodnotit vůči sobě, srát na to, že "vladův tým toho vyhrál ještě míň"... Já vás třeba před sezónou tipoval na titul, ten kádr se mi zdál fakt dost dobře poskládaný a léto, když se odprostim od těch hrozivých částek, tak výborně zvládnuto.

Ono to nejspíš bude takový rozpačitý u vás. Neuvěřitelný unbeaten v lize, ale jen páté místo. Tři trofeje, ale jen CS, CC a EL. Nejméně porážek v lize, ale taky žalostně málo vítězství...

Zbavte se příští rok těch "ale" a bude to pecka a hlavně výborná sezóna, proti které by nikdo nebude moct říct ani popel.

Reagovat
Swarley

to ohrazování je konkrétně přesně proti těm, co tady nejvíc prskají a je snad jasně vidět, že to je přesně cíleno na ně...nejsem tu první den, aby se vědělo, že jsem v pohodě schopen střízlivého názoru a hodnocení, který je tady ale v poslední době úplně zbytečný psát...to už tady fakt vynechávám v podstatě úplně...

jako nahoře to píšu, tak rozporuplnou sezónu nepamatuju...je tam hodně pozitiv, ale všechno je to ještě hodně nedotažený do konce...tady se musí spoléhat na Josého druhé sezóny...všechno tohle, co se dá letos získat je prostě pro MU pořád málo a hlavně, titul je titul a o to tady kráčí...

každopádně když ne titul a mít alespoň nějaké tři trofeje, tak to beru...pořád lepší, než nic...

Reagovat
blade115

To samozřejmě, mohlo být daleko hůř, tři trofeje jsou pořád tři trofeje.

Reagovat
kiwwi

Tak ale stále by sme mali druhú najlepšiu sezónu v Anglicku po Chelsea

Reagovat
blade115

Co do trofejí určitě, jinak je nad vámi celkem suverénně Tottenham.

Reagovat
Swarley

hráli lepší fotbal, měli kompaktnější tým, byli celkově lepší...

ale fakt ti neřeknu, kdy jsme v lize byli druzí...není důvod si to pamatovat...

Reagovat
blade115

Z jejich pohledu to úspěch je, o to jde. Pro Real semifinále LM samo o sobě není nic, ale pro Monako je to naprosto senzační. Musíš prostě zohlednit to, jak na tom daný tým je, ne to porovnávat s týmy o několik úrovní výš, to je nesmysl.

Reagovat
kiwwi

Porovnávam to pragmaticky... Titul PL > 2 trofeje a kvalifikácia do LM > kvalifikácia do LM

Maximalne by sa tam mohlo votriet ešte City s FA Cupom a kvalifikáciou do LM

Reagovat
blade115

Nemohlo, když je ve finále s námi Arsenal... A říkal jsem, že z pohledu trofejí souhlasím. Jinak je Tottenham výš.

Reagovat
Swarley

je to k ničemu, to je jak když jste se roky smáli Arsenalu, když tvrdili, že hrají nejlepší fotbal v Anglii...v té době hráli, ale co z toho...

Reagovat
blade115

Ale Arsenal není Tottenham, proboha... Arsenal měl v té době úplně jiné standardy než měl donedávna Tottenham.

Reagovat
Swarley

takže podle čeho to hodnotíš? podle nějakých svých pravidel? pro tebe je lepší sezóna Spurs, protože jsou to Spurs a nejsou my? jakože my máme na papíře navíc, tak druhé místo Spurs je lepší než 3 trofeje pro MU?

já se bavím na obecné rovině toho, že tři trofeje jsou prostě víc než 2 místo, které znamená kvalifikaci do LM...není to výhra ničeho, v případě výhry EL tohle dorovnáme + máme 3 trofeje navíc...jestli to jsou Spurs nebo City je mi fakt u prdele...

to je jak srovnávat váš titul a titul Lestru...jako ok, z tvého pohledu by to pak měl být neskutečný rozdíl a váš titul by pak měl být mnohonásobně míň než jejich...ale dost pochybuju, že budeš mít hlavu dolů a budeš u oslav vzpomínat na Lestr, protože ten měl přece loni jednoznačně úspěšnější sezónu...

Reagovat
blade115

Hodnotím to podle nějakých cílů a předpokladů, co ten daný tým má na začátku sezóny. Už několikrát jsem vám tu odsouhlasil, že když se na to budeme dívat čistě z pohledu trofejí, tak ano - máte daleko lepší sezónu. Ale zatímco vy jste měli jet na titul, u Spurs tohle nikdo nepředpokládal. Takže vy jste vlastně cíle nesplnili, ale oni v podstatě ano, tam se můžeme jen bavit, jestli neměli vyhrát třeba aspoň FA Cup.

A ano, titul Leicesteru byl větší věc a je to pro ně naprosto historická sezóna. Já určitě hlavu mít dolů nebudu, už jsem ti psal, že seru na ostatní, když přijde na hodnocení sezóny. My jsme odvedli daleko lepší práci, než bych kdy před sezónou očekával.

Jako tady není o čem dál diskutovat, oba na to máme očividně jiný pohled a myslím, že ani jeden není vyloženě špatný nebo vyloženě správný...

Reagovat
Swarley

když řeknu výpečky...?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

rataju sa tro

Reagovat
kvasha16

*trofeje, v tomto kontexte si s 2. miestom moze "vytriet rit" kazdy spickovy tim, snad okrem Spurs, kedze im to pomoze udrzat najlepsich hracov co je zaklad ak nebudu chciet znova spadnut do toho nadpriemeru

Reagovat
vladis271

Reagovat
janinho

po tych dekadach kedy ste sezonu co sezonu bojovali o titul sa tu vytesovat z trofeji typu community shield, carling cup a EL, ked v lige sa neviete dostat do TOP3 od roku 2013 je teda pekne smutne. to vam ti treneri typu Moyes a LVG az tak nizko postavili latku?

uplne vazne, ak nejaky fanusik tuto sezonu oznaci za uspesnu, tak mi ho je uprimne luto! ale chcelo by to asi este par rokov s takmer 200 mil. na nakupy a bude aj LM, ci?

Reagovat
Swarley

jestli tam nevidíš s čím to srovnávám a neumíš si přečíst další komentáře v tomhle vlánku, tak jsi kkt a jsi další důvod toho, proč tady se tady už delší dobu do něčeho takového nepouštím

Reagovat
janinho

kkt je ten co take dilino jak si ty vobec vypusta den co den medzi ludi!

Reagovat
Swarley

dobre!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Toto Poche nemôže ustáť.

Reagovat
Hachim Mastour

Zasa sa nebude môcť pozrieť svojej žene a deťom pri obede do očí.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu by taky sedel, ze?

Reagovat
Lacko_Boh

jasné a do Spurs naspák Lasso

Reagovat
smazaný uživatel

Lasso

Reagovat
smazaný uživatel

Walker chce odist? Kolko by tak mohol stat?

Reagovat
RKBoy

5 euro aj s pribaleným letákom na použitie.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvely bek

Reagovat
Hokaido

Má pracovní dokument ještě na 4 roky, takže podle mě by jeho cena začínala někde na 50 milionech liber. Je to pálka, ale soudě dle posledních dvou sezon je to prostě úplně top pravej bek a Levy se ojebat určitě nenechá.

Reagovat
Spasitel

Škoda Spurs nebyť príchodu Conteho k nám tak je tento rok váš budúci rok to bude ešte vyrovnanejšie tak hádam v LM aspoň dačo už uhráte

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prevko, tak to napisu sem, hraje se to v nedeli, ale to budu asi nasrot, ale uvidim to.

Wengerout

Cech ven

obrana hrat v 3clenym slozeni, dovest kohokoliv do obrany , nevadi, ze nikdo nedojde.Treba se vrati Chambers, ten nas zachrani

Zaloha (v 3-5-2) Xhaka nechat, Coq nechat, Iwobi nechat+vic hrat, Ox nechat, kluci z juniorky s tema zkratkam, moc moc pani..Ramsey dopici konecne, vrati se Jack zlomena noha a taky bude treba zdravej jednou Santi , Sanchez v zaloze+Mesut + jedna hvezdna posila .

Utok posilit co nejvic, nejvic napicu. Lacazette, Auba, i ta lopata moratacka klidne Ja bych stejne chtel do 2 clenyho utoku Aslexise a Nekoho, pana X.

Pisu to pred zapasem s Uckama s kteryma sem to vzdy nejvic prozival.

Tip 0:2, suffer in truth a a oba bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

sou tam chybky..Ale--do obrany jeden kus, do zalohy neni potreba nikoho vodit, spis to poladit.

Jen ten utok chce nejakou bombu, k Alexisovi...Aubu? To by byl masakr. Zaloud jako sub, Theo asi paa-paaa

Zbytek jako Nacho , Belle, Carl a tak nechat/zustat nevim co napsat kdyz nevim co se bude hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
repkajebuh

Jsem myslel, že když je člověk opilej, tak se dají dělat lepší věci než psát slohovky na EF

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne no, sem uz nasranej a v nedeli dalsi nakladacka..

Reagovat
Hokaido

Zápas jsem neviděl, ale obrovskej respekt Spurs za tuhle sezonu. Vlastně za poslední dvě, protože v nich dohromady lepší tým ani zdaleka nebyl, za což se bohužel trofej nedává. Fandové Tottenamu by dneksa měli být lehce zklamaní a strašně hrdí.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

http://bit.ly/2pH2l75

sa normalne neviem rozhodnut komu dat ten hlas, paradna nadielka, snad okrem toho Saneho (taky moj FIFA gol, ked som to este hraval)

Reagovat
smazaný uživatel

ten saneho je tam jen diky bohovi a to koste at uz vypadne z anglie, defakto tam zere flek Raheemovi/lepsim hracum.

Koukal sem na to jeste jednou a ten costuv je taky krutej, vsechno v desne rychlosti,

Reagovat
kvasha16

milujem jeby zpoza vapna, ale na druhu stranu ten Costov je pekna kombinacna lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

dival sem se JESTE jednou a ted uz jednoznacne Ali, to je nadhernej gol,..

Reagovat
M0rb1D4S

https://www.youtube.com/watch?v=n9TmHZXoYAA

Ono už je dost těžké si jenom vybrat od nás za duben

Reagovat
TopinB

Ani ne, u nás Matić

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

tam sa da fakt vybrat alli, firmino shaqiri clucas a pedro

Reagovat
blade115

Hrozná volba. Rozhdoval jsem se nakonec mezi Costou a Clucasem. Z těch dalekonosných individuálních střel to měl Clucas podle mě nejtěžší, měl to z voleje a z poměrně velký dálky. Costuv gól byl zas nádherná ukázka týmové spolupráce, o čemž vlastně fotbal je. Ale nebylo to až tak super jako tenkrát Wilshere, tak jsem to nakonec hodil Clucasovi, to byla vážně paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

objektivně Clucas ale hlas jsem musel dát Costovi

Reagovat
TopinB

Taky jsem se tak rozhodoval, u mé rozhodlo, že obránci Sotonu tam byli jak kužely

Reagovat
kvasha16

to kvoli rychlosti tej akcie

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem to Costovi, takové góly se mi líbí nejvíc

Reagovat
pingla

Shaqiri Coutinho a Sane nejslabsi

Reagovat
smazaný uživatel

Za me Bobby Firmino, umi takovy roury..Ale asi fakt nejhezci ten Coutinhuv primak a Ali, ten kop je brutalne tezkej tak trefit, kor jak to zatoci presne, curacek jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Kvasha

Reagovat
popltak

Díky slepice, zase někdy třeba, troubové. A taky díky za Leverkusen, Gent.

Reagovat
smazaný uživatel

voni prohrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak iz to proste s Tottenhamem chodi, podrazi ti nohy, kdyz to nejmin cekas. Ale jinak kloboucek za tuhle sezonu. Kdyz mela chelsea 12 bodu naskok, tak jsem se ani neodvazoval pomyslet, ze bysme je jeste mohli takhle prohnat. Liga byl vlhky, lec nerealny sen. Mnohem vic me zabolel ten FA cup, kde sem veril ze to zmaknem.

Reagovat
smazaný uživatel

dojemné slová od slepicakov, preplakal som celé ráno

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost dlouhá rozcvička na to, že hrajete až v neděli odpoledne.

Reagovat
Coutinho10

tak škoda včera slepice, že to malý napětí nevydží ještě aspon 1-2 kola , ale i tak respekt za to, jak dokazali ten zaver ligy jeste zdramatizovat ....uprimne sem cekal, ze o titulu bude rozhodnuto mnohem driv, ale vyhravat nejde porad a WHU se na ne dobre pripravil...derby je derby no

Reagovat
johan14

Konečne rozumný komentár.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci výkon Citizens, to bola kanonáda.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze City vyhrali tak vysokym rozdilem...ted na ne ztracime 4 goly pri rovnosti bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som, ze rozhoduju vzajomne zapasy ?

Reagovat
Coutinho10

nn pri rovnosti bodu v PL prave skore

Reagovat
technecium

A to je imho dobře, protože to spíš nutí týmy hrát ofenzivně

Reagovat
Coutinho10

j z pohledu nezaujatýho fanouška souhlas

Reagovat
Miguel19

imho

Reagovat
technecium

To mám jako psát - Podle mého skromného názoru? WTF?

Reagovat
Miguel19

Jo. Nebo stačí klidně "Dle mého..".

Reagovat
Hachim Mastour

*dle mého* je tiež otravná sračka

Reagovat
smazaný uživatel

treba pisat sebavedomo

Reagovat
smazaný uživatel

"prostě je to tak a tak a šoupej nohama takhle malej jseš"

Reagovat
smazaný uživatel

měl bys imho psát "pmsn"

Reagovat
technecium

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
wwwx

Můžeš psát "podle mě". To je rozdíl čtyř kláves. Dobře, je to diskuze a píše se to, ale každej pokus o prosazení češtiny na úkor anglicismů má mou podporu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
wwwx

tak sry no, imho je imho ok, chill voe

Reagovat
technecium

a slova jako fotbal, ofsajd nebo gól ti nevadí jako anglicismy? Jak bys tomu říkal? Čutaná?

Reagovat
wwwx

Ne, protože čeština už si s nima poradila, ale kdybych žil dřív, tak mi vadit budou, obzvláště v původním přepise. Samozřejmě, že purismus je blbost a každej jazyk se vyvíjí, na druhou stranu mě vyloženě sere, když někdo napíše: to je hype, cool, hoax... a nakonec i to imho jenom proto, že je to pohodlnější. Nebo kalky typu mějte hezký den. Za to bych odepíral volební právo. A ty uvozovky nahoře, škoda slov. Možná si myslíte, že řešit to na diskuzním fóru je konina (a něco na tom názoru je), ale kde jinde si vylít srdíčko .

Reagovat
Busby babes

ja ten boj celkem i chapu, ale preci jen, porad mas v nicku www...

Reagovat
wwwx

Dobrej postřeh . Není tomu zas tak dávno, co W bylo běžnou soušástí češtiny. To X si asi neobjhájim.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
bbbauch

Imho resis picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

však si zahrate predkolo, to je v pohode

Reagovat
Coutinho10

to je ošidný ...lepší by byl přímej postup

Reagovat
vladis271

Ale tak ešte sú dokonca 3 zápasy. Vôbec to nemusí ísť cez GD.

Reagovat
Coutinho10

j nemusí, ale City se dostávaj do určitý výhody, protože když zbytek vyhrajou, tak to maj téměř jistý, leda, že by jsme se rozstříleli, ale nevim nevim

Reagovat
vladis271

V poslednom kole máme Midlesborough ak bude treba v tom kole nahánať skóre môžeme sa o to pokúsiť. Myslím si, že (klop klop) MU nebude mať v poslednom kole už o čo hrať, tak tam môžeme riskovať.

Reagovat
Coutinho10

jj to je fakt

Reagovat
vladis271

Palace

Reagovat
nani92

dres na fotke nereprezentuje PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lišky

Reagovat
vladis271

kkt, zrušte u nás hokej.

Reagovat
Whitemedia

Proč, vždyť je to sranda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

fanúšik úspechu

Reagovat
vladis271

to sú mufani....oh wait

Reagovat
nani92

Mufani držia s klubom za každej situácie

Reagovat
vladis271

šak čo vám tam už ostáva. špatné mesto, špatné baby, len futbal vám ostáva.

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

jáj, ty budeš asi confused pretože sa to dá aplikovať ako na Manchester tak aj na Nitru, sry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

dobre, ja sa to skúsim opýtať priamo a bez okolkov..čo mám sakra s mestom MAnchester a čo do piče mám s Nitrou?

Reagovat
Swarley

mind games

Reagovat
vladis271

akože zrovna ty tu budeš slovíčkariť. To k prvej vete.

A k druhej, si také duchovné dvojča Olivera tak ťa považujem za Nitrančana. Ak ak nie si, nevadí budem v tom pokračovať aj takk.

Reagovat
nani92

s eštebákmi nemám nič spoločné

Reagovat
vladis271

ale ste/ boli ste kamaráti nie?

Reagovat
SCELO

tak s nitrou mozneho potomka a s menchestrom nervy

Reagovat
smazaný uživatel

co je špatnýho na těch 2 městech a jejich babách?

Reagovat
TopinB

Tady se musím zastat Vlada, není možné aby dnes fanoušek Liverpoolu byl fanouškem úpěchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hull Snad dnes Swans půjdou před ně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nemáte vy náhodou Christensena a Zouma a Akého a neviem koho ešte?

Reagovat
Mastný Chobot

3 dni dozadu pekný vtípek o Vitesse a teraz sa takto hráš na chrumkavého

Reagovat
smazaný uživatel

heeej, ja ha len chcem do Barcelony

Reagovat
Whitemedia

ale ve Vitesse musí hrát v obraně Miazga, tak se nediv..

Reagovat
kvasha16

fakt hrava?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kdo co?

Reagovat
pepinho2

Super hráč, jeho skluzy jsou parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

silně pochybuju, že bude kvalitnější než Zouma.

Reagovat
Zaschrona

Nechutny vykon, nemam slov.

Reagovat
kiwwi

A pritom stačilo tak málo a mohli ste byť v LM

Reagovat
Zaschrona

Jojo a vam tak malo uz ctvrtou sezonu v rade k titulu.

Reagovat
kvasha16

v tomto si obaja mozte podat ruky

Reagovat
kiwwi

Wtf?

Reagovat
Mastný Chobot

nemôžeš napísať "čo dopiči"? je to rozdiel 6 kláves

Reagovat
smazaný uživatel

anglicizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

idealni vysledky, Swansea se musi zachranit. PL bez klubu z Walesu, to by bylo smutny...

Reagovat
Zaschrona

Everton are the only PL side not to score from outside the box this season during open play.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
spider_8

Tomu asi neuvěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Koeman gets paid 6 million a year and doesn't know Jonjoe Kenny is more suited to right fullback than Holgate.

Reagovat
Whitemedia

Koeman

Reagovat
Busby babes

aaa, koukam, ze prechazime do faze 2?

Reagovat
Zaschrona

EFC have failed to score in 3 consecutive PL matches for the first time since April 2006, when they went four in a row without scoring.

co k tomu dodat

Reagovat
celeb

tak staci pozriet tabulku a je jasne, ze Everton nema o co hrat. Asi bude problem s motivaciou. Nemozete sa uz posunut ani hore ani dole.

Reagovat
Zaschrona

Ok, to tak spatne vykony ale neomlouva. Mohli alespon hrat mladici, kteri by na hristi nechali vsechno a byla by to pro ne fajn odmena za jejich titul v PL2. Dost hracu uz mohlo dostat dovolenou. Misto toho toto...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Jak pres kopirak s Martinezem. Faze jedna - Martinez je nejlepsi kouc siroko daleko. Faze dve - dela chyby. Faze tri - nejhorsi kouc siroko daleko.

Reagovat
Zaschrona

Z tohohle si beru jen dalsi potvrzeni toho, ze jsi siroko daleko nejvetsi blb.

Reagovat
Busby babes

faze 3 prijde az tak za sezonu a pul... teda pokud mezitim nepretahne Koemana Barca.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, mohli ještě zkusit potrápit ten Arsenal, ať se ve svejch sračkách topí, co se do něj vejde, ale chápu, že už to asi k motivaci venku proti týmu bojujícímu o záchranu asi sotva stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Hull takovej provar tak když se nechcu zachránit, tak se holt nezachránim no

Reagovat
spider_8

Takhle se mi ti sestupující líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull nech ide do pixe, akurat Silvu by mohol niekto angazovat z PL

Reagovat
spider_8

Tak tak, třeba ve West Hamu by se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ten mi napadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Swansky, pekne Sunderland Hul dolu pls l

Reagovat
Zaschrona

Everton have won just 1 of the last 14 games Maarten Stekelenburg has played in.

Reagovat
Whitemedia

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strašný plačko. Že bys byl radši spokojen se 7. místem, které je mimochodem pro Everton sakra úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ruku na srdce. Na top šestku to letos zdaleka nebylo a Everton může bejt rád, že Koeman dal rychle do pořádku bordel, co nadělal Martínez.

Reagovat
Zaschrona

Je sice fajn, ze Koeman splnil cil, ktery dostal pred sezonou, tedy dostat nas do Evropy, ale to tyhle bidne vykony nijak neomlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že tě štvou poslední zápasy, ale mužstvo nemá motivaci. S tím se těžko něco nadělá, zbytečně to hrotíš.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej placko. Nedavno tu psal jak letos hrajou na LM.

Reagovat
nani92

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Gunner14

A v tech 14 zapasech jste dali neuveritelnych 9 golu. Kokot z Holandska ani goly nedava

Reagovat
Zaschrona

O to je to horsi.

Reagovat
Gunner14

Asi stistko no

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vyhra Swansea by mohla poslat Boro do kolen pred pondelnim zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

Adamsova Granada 0:4 v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Neville vol. 2. Ale je pravda, že ich káder je zúfalý a Real je super.

Reagovat
Gunner14

Proti Realu no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hezké, ale stále skončíte pod námi.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Hezké, ale stále budeš Masopust.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Granada, který zjevně ujel vlak, na ligu nemá a boj o udržení už dávno prohrála, hraje o nic s Realem, kterej našláplej kráčí za titulem a možná i obhajobou LM, přičemž ale se má co ohánět a vůbec si nemůže dovolit ztratit - Barca je v lize momentálně taky našláplá.

s příhlédnutím k tomu, jak snadno se v LaLize 4:0 dostává, je ten výsledek minimálně naprosto odpovídající očekávání a žádnej výsmech Granadě imho neni na místě.

určitě míň, než v honbě za titulem nedat WHU ani gól.

Reagovat
kiwwi

Real postavil kompletné béčko

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni s beckom hraju teraz ku koncu sezony daleko zazivnejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos, Nacho, Coentrao, Danilo, Rodriguez, Kovacic, Casemiro, Isco, Benzema, Morata.... Hraci, kteri bud nejsou Bcko, nebo jsou Bcko a do Acka by se neprosadily tak v peti nebo mene klubech sveta. Navic Bcko je odpocaty a ma o co hrat - o pozici v Acku, ale pritom na nich neni takovej tlak, ze ztrata je ztrata titulu. Jestli takova sestava proti klubu na urovni segunda division neni zrala zrovna na to vyhrat 4:0, tak nevim..

Reagovat
kiwwi

Benzema nehral, zo základnej 11 tam hral len Ramos... Beckom som myslel náhradníkov mimo základnú 11, nie rezervný tím

Reagovat
smazaný uživatel

To ja taky

Reagovat
Busby babes

zas proti Realu a v situaci, kdy uz nemaj o co hrat... tam se ta motivace bude hledat dost blbe...

Reagovat
Counter

To nemůžeš myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Hull dnes. Asi zostup. Hotovo už môže byť o týždeň.

Reagovat
Whitemedia

ať si klidně Hull spadne, ale Silva musí zůstat v PL... Koeman do Barcy a Silva do Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Pak by zustal Niasse.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po něm hlavně půjde Watford, Soton a West Ham.

Reagovat
Miguel19

Ten Koeman vypadá nějak reálně? Však nevypadá jako nějaký terno ne..

Reagovat
Zaschrona

Krome toho, ze se dneska vyjadril Paul Merson, ze by byl sokovan, kdyby Koeman pristi rok netrenoval Barcelonu + toho, ze se par dni zpet Koeman vyjadril, ze jeho sen je jednou trenovat Barcelonu, tak vubec nic.

Reagovat
Miguel19

Lol, a k vám zpět Moyes?

Reagovat
Zaschrona

To snad radsi Tonyho Adamse.

Reagovat
Trand

Paul Merson

Reagovat
SunFells

Reagovat
technecium

Tak já bych ze všech reálných variant bral Koemana asi nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

A koho jiného? Sampaolimu se to sype, Valverdemu a Eusebiovi nevěřím, Unzué zatím nic u týmu nedokázal. To že bych si přál zpět Guardiolu je utopie stejně jako Klopp, Pochetino nebo Ancelotti. Zbývá Koeman a Blanc. A z těchlech dvou bych si vybral Koemana.

Reagovat
Hokaido

On je hlavně zastánce úplně jinýho fotbalu a nemá to slavný barcelonský DNA (i když samozřejmě vím, že tam hrál ). Možná by vám tahle změna prospěla.

Reagovat
Zaschrona

Ja bych mu to pral, ale jak moc je to realne?

Reagovat
technecium

Já nesleduju Everton, ale mluví se o něm jako o velmi schopném. Je to tak? Je to u vás lepší než za Moyese?

Reagovat
fenixLFC

to nemate vysoke naroky

Reagovat
technecium

Teď jsem se dočetl, že do Barcy má jít Conte. Tak já nevím, v toho jsem ani nedoufal

Reagovat
Talker

Výměnu Neymar-Conte bych asi zvažoval, ale nadšený bych z toho nebyl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Talker

To znamená, že ani za Neymara (kus za kus), pokud jste to nepochopili.

Reagovat
Whitemedia

očividně nepochopili

Reagovat
kvasha16

ufff

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Je rozhodne schopnejsi nez Moyes, ma respekt hracu, dokaze udelat taktickou zmenu, zapojit mladiky, ale jako kazdy kouc ma sve oblibence a nekdy mu trva dlouho, nez prijde na zmenu, kterou uz mel udelat davno.

Reagovat
fenixLFC

to uz radsej pocheho, na koemanov futbal sa casto nedalo pozerat. v sotone to bol velmi casro defenzivny futbal, tazko povedat ci to uplne otoci u vas. casto vie zapasy posrat (alebo vyhrat) divnymi zostavami alebo striedaniami. kazdopadne sa neboji davat ssance mladym

Reagovat
smazaný uživatel

Poche nepůjde trénovat rivala.

Reagovat
Zaschrona

Jestli Koemanuv defenzivni fotbal znamena, ze mame o 12 golu min nez nejlepsi utok v lize, tak to neni tak hrozny, ne?

Reagovat
SunFells

Ale v Sotonu to byla po Pochem nuda

Reagovat
Whitemedia

Neřekl bych defenzivní fotbal.. spíš nudný fotbal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Po Martinezovi mam na nudny fotbal pokriveny nazor... nejak moc nemam problem, kdyz to ponese vysledky.

Reagovat
Busby babes

tak pokud ozrala Merson rika, ze Koeman jde do Barcy, tak muzes byt v klidu.

Reagovat
Whitemedia

Já vůbec nevím, dobrovolně o Komanovi informace nevyhledávám.. jen ho chci pryč z Evertonu

Reagovat
Whitemedia

+e

Reagovat
celeb

preco? Nejak to suvisi s CFC, alebo ho nechces vidiet celkovo v PL?

Reagovat
Whitemedia

Je mi jen nesympatický a hra, kterou pod ním hraje Everton, taky..

Reagovat
Hokaido

Spíš do Sotonu a Puel out. Soton se pod ním stal ještě herně ještě horší než za Koemana, i když výsledky docela má. Ale já chci zpět sympatickej Soton!

Reagovat
Whitemedia

Soton mě nezajímá

Reagovat
Coutinho10

j celkem si to dost dneska zavarili a asi na to doplatej...skoda

Reagovat
Zaschrona

"Stekelenburg can't start against Watford, Calvert-Lewin can't start on the wing. If they do, Koeman is failing to see the glaringly obvious."

Reagovat
smazaný uživatel

Na Everton čaká viac práce, ako som očakával. Ešte ak odíde Lukaku. Calvert-Lewin mi prišiel nanajvýš priemerný a tá dlhodobá zmluva ma prekvapila.

Reagovat
Zaschrona

To me taky, ale pry tu smlouvu dostal i proto, ze se o nej zajimal Arsenal. Kridlo urcite neni, kdyz hral vic na hrotu, byl o dost platnejsi. Kazdopadne tak jako tak v lete potrebujeme opravdu hodne obmenit kadr, tim spis jestli pujdou i Lukaku nebo Barkley.

Reagovat
maxton

Dakujem Hullu ze ma obral o 190 eur

Reagovat
smazaný uživatel

Obral? Veď si ich ani nemal.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Sázet doma Hull s kurzem 1,50 je jedna z největších kokotin, jak můžeš v PL vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

keď to nevie, nech radšej nevsádza.

Reagovat
maxton

nene ono tam išlo 1X :D

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/69q1qs/shanghai_sipg_substitutes_the_same_player_always/

Hráčské kvóty do extrému - Shanghai kvůli pravidlům o nasazování U23 hráčů postaví borce do základu a pravidelně ho do 20 minut vystřídá

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
Hokaido

To be fair, Forster's first top flight penalty save coming from Milner's first miss in 7 years is about as Liverpool as it gets.

Reagovat
Miguel19

Kloppo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, LM definitívne zaručená. A Liverpool znova v tabuľke nižšie.

Reagovat
Spasitel

Obidva Manchestre nech tych liverpoolskych komediantov radsej predbehnu

Reagovat
Coutinho10

hodne debilni ztrata navic nepromenena penalta a jeste se budeme strachovat o predkolo LM

Reagovat
fenixLFC

to by sme sa strachovali aj bez toho

Reagovat
Coutinho10

jo tjn, ale zase zbytečně nevyužijeme velký šance si to usnadnit

Reagovat
fenixLFC

ten nas vyber utocnikov je teda luxusny bud origi ktory od zranenia ledva tusi co tam robi alebo sturridge ktory by tu loptu aj spracoval, lenze ju nedobehne..ked teda nie je na voziku...

Reagovat
smazaný uživatel

A Firmino? Prečo nehrá na hrote?

Asi by ste mali niekoho kúpiť. Nejaký Balotelli sa celkom ukazuje v Nice.

Reagovat
fenixLFC

firmino normalne hrava na hrote ale ked nam chyba mane tak sa to muselo poriesit inak

Reagovat
smazaný uživatel

Od príchodu Sturridgea bol Liverpool nebezpečný, ak nie od začiatku, tak mal ísť do hry o niečo skôr.

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Je to tak.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

prisiel zaroven aj lallana, takze hovorit ze to bolo vdaka dannymu je odvazne

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, prečo hral Lucas v základe doma proti Southamptonu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechápem prečo máme Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad proti Watfordu odohral slušný zápas. Jeden z najlepších na ihrisku.

Reagovat
Kixi Syhimour

No světlá vyjímka, jinak odehrál 21 zápasů a má 3 asistence(!)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fajn na to, že hrá DM alebo CB.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok tím pádem se podívej kolik jsme inkasovali gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by chybou zvaľovať to na jedného hráča. V prvom rade je na vine manažér. Nie je možné dostať z rohov toľko gólov. V defenzíve sú obrovské problémy a to hlavne kvôli taktike. V neposlednom rade vám hraje záložník na LB a ešte k tomu cez nohu. Fail.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle každej je lepší než Moreno a jelikož nemáme jiného lepšího LB tak hraje Milner navíc tam zatím hraje celkem dobře. Ale v těch standartkách máš pravdu

Reagovat
fenixLFC

zas klopp tu defenzivnu pracu oproti brendanovi vyrazne zlepsil, to treba uznat. ,,len" tie standartky no....

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp 97 zápasů 179-113

Rodgers 166 zápasů 314-221

Reagovat
fenixLFC

tak pamatam si ze u brendana boli tie goly na jedno kopyto, stale z druhej vlny ked to zaloha nepokryvala. teraz dostavame hlavne goly zo standartiek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

https://www.whoscored.com/Players/31451/Fixtures/Lucas-Leiva v tych co hral aspon 80 minut tak 14 cca

Reagovat
fenixLFC

teda ratajuc aj dnesok vlastne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

65 - Jurgen Klopp has an identical record to Brendan Rodgers in his first 65 PL games at Liverpool: W33 D18 L14 (117 points). Pattern.

Reagovat
13

Jeden měl Suareze, druhý ne.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Jeden je oblíbený, druhý ne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Brendan byl oblíbenej

Reagovat
SunFells
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Suarez je i tak veľmi veľký faktor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemá smysl.

Jim je jedno, že Rodgers za první dva přestupáky skončil v mínusu 70 milionů eur, zatímco klopp je plus 4 a hlavně to, že u Brendana to dělá jedna povedená sezona 13/14, kdy získal 84 bdů, zatímco v ostatních se motal kolem 60 bodů.

A navíc to byl totální idiot, který vykopl Carrola aby pak koupil Maria s Bentekem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoolu i kdyby mel Fergusson Messiho tak to bude k hovnu. cirkus zustane cirkusem.

Reagovat
avicii

klasika no...strasne staticke dnes z oboch stran, dnes by tomu pomohol Mane,...

Reagovat
vladis271

Trnava + Liverpool. To je kombo. Ja som bol v minulom živote asi Hitler.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt divný vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kkt, Jirka hattrick

Reagovat
REPLIKATOR

Prokloppovaný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to vydržet dvě kola a je čas udělat pá pá

Reagovat
Whitemedia

Ha, 13 Reasons Why prodloužen

Reagovat
fenixLFC

akoze tie dovody preco som chcel aby pokracoval, tj. vysvetlit niektore veci by sa zmestili do jedneho dielu, co chcu vôbec robit dalej?

Reagovat
smazaný uživatel

Season 2 will pick up in the aftermath of Hannah Baker’s death and the start of the characters’ complicated journeys toward healing and recovery.

Ale tohle samozrejme na hlavni dejovou linku nestaci. Rekl bych, ze nova hlavni dejova linka bude ten kluk s fotakem. V poslednim dile ho tam ukazali jak si schovava zbrane a nejaky podomacku vyrobeny bomby + tam pak byla jeste jedna scena, kde to vypadalo, ze ty lidi z kazet budou potencialne jeho cile. Takze cekam, ze se je bude snazit ve skole vystrilet. Ono to i zapada do konceptu toho serialu, protoze po sebevrazde to je dalsi "heavy" tema, ktery muzou prozkoumat.

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

poviem to takto, keby som to už nevidel, tak by si bol za pekného vladisa

Reagovat
smazaný uživatel

nah

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Uz minulej tyden. Ale dnes se to jen potvrdilo tiskovkou. Uz by jsem se mel do toho pustit kurnik. Schazi mi cela rada Sense8, 13 Reasons why a Man neco neco high castle :/

Reagovat
Whitemedia

Jo, určitě se do toho pusť a hned poté Sense8, kde vyšly už dvě řady.. na High Castle kašli, nestojí to za to

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Prvni rady mam. Schazi druhe, ale totalni nestihacka :-\

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hokaido

No nejsem z toho nadšenej, snad se z toho nestane sračka.

Btw. se rozjela třetí sezona Fargo a první tři díly zatím úplná topka.

Reagovat
minoLFC

Liga majstrov by mala byť povinnosť ale ak sa tam dostaneme, tak nie vďaka Kloppovi ale tragédom za nami.

Reagovat
vladis271

žreb plus ostatní sú rovnakí tragédi ako my. Ešte čakám, že Arsenal zaváha na Sotone a my samozrejme s Westhamom. Uhráme si doma v poslednom kole a vypadneme v predkole.

Reagovat
Setwo

s Hoffenheimom ale snáď nie, kúpia sa hráči cez leto, Mane bude mať formu a postúpime zo skupiny :D

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu aj ked som pesimista ako hovado, tak je lahsie vyhrat dva zapasy nez tri

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo da bude Mourinho vyhovárať tentokrát?

Arsenal super.

Reagovat
Gunner14

? Však už týden dopředu mluvil jak dá oslabenou sestavu , to odbyde tím že se soustředí na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola oslabená zostava?

Reagovat
Hachim Mastour

United na Emirates netuší.Škoda, mohol znova odchádzať s výpraskom 3:0.

Reagovat
Trand

Žádná hitparáda to nebyla ale výhra proti United potěší vždy. Sice s velkou dávkou štěstí, ale výhra je výhra. Každopádně United naprosto zoufalý výkon, takhle špatné jsem se snad nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabší United od odchodu SAFa, takhle marný tým jsem neviděl, myslím, že i Moyes to uhral více se ctí a levněji... José

Reagovat
celeb

spravi EL - bude Mr. Successful One. Nespravi, vsetci ho zyebu za obrovske nakupy a 5.-6. miesto v lige s nevyraznou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

EL neudělá a stejně jsou z něj tady od nás vystříkaní, že koupil Pogbu a střílíme z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ina kreatura, hanba ze si fanusik united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Neni Pogba, neni vykon. Nemuzem cekat, ze kdyz hraje Rooney, tak se na to bude dat divat. Jinak Tuanzabe prekvapil. Neni to jeho post a docela zvladal krome prvnich 20 minut. Jinak Smalling snad odchod.

Reagovat
Trand

No upřímně to neměl moc těžké, když proti němu hrál většinu zápasu Gibbs a Alexis se stahoval do středu. Ale zápas zvládnul solidně, to máš pravdu.

Reagovat
mithro

Reagovat
Gunner14

Ramsey MOTM škoda že nevyužil ty šance v 1.pol do kterých se dostal, jinak byl parádní. 2 vítězství po sobě nad MU to jsme dlouho neměli ne?

Reagovat
Busby babes

za co to dostal?

Reagovat
Hokaido

OT: Dělal si někdo didaktický test z češtiny? Jak jste dopadli a jak dlouho máte po škole?

Reagovat
Miguel19

Nedělal.

Reagovat
Hokaido

Tak to zkus, za pár let ho budeš dělat na ostro.

Reagovat
celeb

Reagovat
pepinho2

Já ho dělal povinně minulý rok, letošní psala přítelkyně a stačil mi její komentář

Reagovat
Whitemedia

Češtinu jsem si nezkoušel, ale zkusil jsem matiku.. a když to porovnám s tou, kterou jsem před 3 lety psal já, tak ta letošní byla opravdu brutální a nedal bych ji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak já si jí večer u hokeje taky zkusím.

Já jsem nikdy nepochopil, jak někdo nemůže dát matematiku, když je tam hranice úspešnosti 33%. To ti prostě stačí i umět strašně málo nebo jen mít logický myšlení a nemůžeš to neudělat.

Reagovat
Hokaido

A taky bych dal 3 pokusy a konec - maturitu nikdy mít nebudeš, protože seš očividně retard. Když vidím, kdo všechno už jí má, tak téměř nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

No není to tak těžký.. stačí, když nesnášíš vektory a goniometrii a máš problém..

Reagovat
blade115

To jsem taky nikdy nechápal, dokud to letos jaře bývalý spolužák taky neposral potřetí v řadě...

Reagovat
Hokaido

Můj kámoš to neudělal asi 6x, takže v poho. Nakonec místo toho dělal jazyk a v 25 letech konečně může říct, že má maturitu.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. ja som mal sice dost, ale matika nebola ziadna haluz v tom strese

Reagovat
Hokaido

Vy máte taky státní maturity jako u nás? Nemůžeš sem hodit zadání matiky, abych to mohl porovnat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi to mozna o trochu tezsi(nevim jestli jsem retardovany ale 11. nevim jak vyresit ) jsou tam imo lehci, ale i tezsi ulohy. ale nechapu na co 150 minut, to mi prijde strasne moc

Reagovat
smazaný uživatel

hej to som bol aj ja prekvapeny, to zvysili, my sme mali 120 minut dva roky dozadu.

test som nerobil, mam teraz ine starosti do skoly ale 11 by som asi skusil zistit strany stvorca, kedze vysky budu rovnake vo vsetkych trojuholnikoch, tak by to slo, alebo?

Reagovat
Maresma

Fakt? Mně to přišlo celkem v pohode, hlavně když ti stačí těch 33 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

v matice ti staci 33 % coz je 17 bodu

Reagovat
Maresma

Jj, myslel sem 33 %..

Reagovat
Whitemedia

Mně to v pohodě nepřišlo, protože jsem ji porovnával s tou, kterou jsem psal já.. a u té bylo umění dát to pod 50%, to prostě nešlo..u té letošní bych byl rád za 33%

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

kolik jsi mel?

Reagovat
Hokaido

Nevím, jestli jsem úplně správně bodoval. Když jsem měl u otázky za 3 body správně 2 odpovědi ze 3, tak jsem si dal 2 body atd., ale měl jsem 82 procent. Dělám si to každej rok už 5 let a pokaždý mi to malinko spadne, tak by mě zajímalo, jestli to tak má většina lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky 41b, ztratil jsem body treba i v te casove posloupnosti

Reagovat
smazaný uživatel

jaké otázky byli tenhle rok problémové? Abych se podíval jenom na ty zajímavé rovnou

Reagovat
Hokaido

Začal bych asi shodou podmětu s přísudkem.

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

sráči

Reagovat
Hokaido

Mně tam ani jedna nepřišla nějak záludná. Problémová byla třeba ta, kdy se nepřímo ptali, jaký autor nemohl nic napsat za života Vančury. Už si samozřejmě nepamatuju, kdy kdo žil, ale maturant by asi měl. Stejně jako jestli je výchozí text oda/sonet/pásmo/peota...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Usty

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Infi

Reagovat
blade115

92%, o něco těžší než loni, musím říct.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mr.Silver

Tak co, bude to jeste mohutny finis na 4. misto?

Liverpool ma venku WHU a pak Middlesbrough, kterym jeste teoreticky muze jit v tom zapase o vsechno. No uvidime, ale citim, ze to 4. misto dame

Reagovat
fenixLFC

middlesbrough pojde o hovno, uz budu mat zostup, skor sa bojim tej ich defenzivy

Reagovat
Gunner14

Newcastlu šlo taky o hovno a smetli slípky 5:1. Pokud už budou mít sestup jistej, tak se budou chtít aspon rozloučit s úctou.

Reagovat
hona.kub

musíte, aby Arsene podepsal

Reagovat
Gunner14

My máme ted v průbehu 1 týdne venku Southampton a Stoke, zrovna dvě místa kde máme hrůzostrašnej rekord. Snad to nějak zvládnem.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

v italii nikdo nechce do el, v anglii nikdo nechce do lm

Reagovat
Ondiis

Někdo odkaz na pozápasovou tiskovku? Mám popcorn.

Reagovat
Counter

Mou zatím řekl, že Arsenal nebyl lepší a kromě skóre je se vším spokojený.

Reagovat
Dawon

Ehm..ze ne? Ze si delas srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt?

Reagovat
Counter

Pokračoval tím, že musel nasadit nerozehrané hráče, kteří nemohli odvést lepší výkon, že to bylo lepší a více pod kontrolou než na Etihadu, a nezasloužili si tím pádem prohrát.

Reagovat
Dawon

Ono na druhou stranu co vlastne taky ma rict...ten tym hral takhle, protoze mu to Mourinho naordinoval, a asi tezko se da ocekavat, ze by Mourinho prisel na tiskovku, a rekl, ze zvolil spatnou taktiku a zapas prokoucoval

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

tak este, ze im naordinoval, ze maju zahodit sance a smallingovi, ze nema branit. je to genius ten mourinho

to, ze k tomu zapasu pristupil svojou klasikou je jedna vec ale to, ze ti hraci na ihrisku zahrali hrozne druha.

Reagovat
Dawon

Hele jo, Rooney to mel samozrejme dat, a Smalling udelal individualni hrubku, s tim trener tezko neco zmuze...ale ten tym tam prijel s nulovou snahou utocit, sance k nam spadla jako dar z cisteho nebe, vlastnima silama sme se pomalu ani nepriblizili k jejich vapnu...a jo, pokud by jim tam nespadla tecovana haluz, tak bysme to treba ubranili stejne jako na City...

Ale ja se ptam, k cemu by nam proboha dneska byla remiza? Jaka byla za touhle taktikou nejaka elementarni logika? Nasrat Wengera a znemoznit mu boj o LM? Protoze fakt nic jineho za tim nedokazu videt

Reagovat
Dawon

Ani neni treba, Mourinho pojede podle jasneho scenare, musel setrit opory na supertezkou odvetu s celtou vigo, ma neferove narocny program, neferove moc zraneni, dneska to vlastne bral jako pratelak s sanci pro sirsi kadr a prohra vubec nic neznamena, priorita je EL

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tohle všechno je pravda ne ?

Reagovat
Dawon

A jak se to lisi od jinych tymu na spickach svych lig, ktere pravidelne touhle dobou hrajou 2 zapasy v tydne a bojujou o trofeje na vice frontach? On jako do ted trenoval West Brom, ze je z toho tak sokovany? Jsou to jen tupe alibisticke kecy, nic vic

V lize uz mel mnohokrat sanci uhrat naskok v "lehkych" zapasech, aby tedka s klidem opravdu mohl setrit hrace...ty zapasy se ale nezvladly, tak at ted nevyplakava, kdyz si za tu situaci muzem jen a jen sami

Reagovat
smazaný uživatel

A to že to tak má i pár dalších týmů tu situaci nějak mění ? Ano hrajem dva zápasy týdně, jo je to asi náročný, jo máme abnormální počet zraněných, jo očividně šetří hlavní opory na Celtu a ligu už zazdil a jo může si z to sám, protože jsme poztráceli moc bodů se slabšíma soupeřema, ale znovu- vždyť je to všechno pravda ne ?

Reagovat
Dawon

Zeptam se jinak...hrali sme lip, nez ty zraneni prisly? Hrali sme poklidne 3. misto v tabulce, dokud tady byl Ibra, Rojo a spol? Ne, vubec ne

Pokud hrajes super fotbal a mas super vysledky, a zraneni ti to totalne rozbijou, tak budiz, to je naprosto v poradku a je to legitimni duvod...pokud hrajes pred i po zranenich uplne stejnou sracku, tak se prosim ty zraneni ani nenamahej zminovat

Z jeho slov mam navic kurva pocit, jakoby tam dneska nasadil juniorku, pritom to byl porad extremne kvalitni tym v hodnote desitek a desitek milionu utracenych liber

Ne, situaci to nijak nemeni, ale podminky ma uplne stejne jako vsichni ostatni, co chcou uspet na tehle urovni, akorat ze on to narozdil od nich zoufale nezvlada...at prestane davat duvody proc to nezvlada, ale at to proste jako chlap bez vytaceni a vymluv uzna, ze zkratka on i cely tym letos v lize totalne vyhoreli, a budu spokojeny

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lacko_Boh

2:0 s Man United. Proti Josemu. Arsene, predlz, lepsia prilezitost tuto sezonu nebude.

Reagovat
Counter

Ještě FA Cup, pokud teda myslíš, že to můžem vyhrát

Reagovat
Lacko_Boh

no prave nemyslim Ale asi caka na ten.

Reagovat
Lacko_Boh

samozrejme si nemyslim ze by cakal so zmluvou na nejaku vyhru ,to ne To bol len taky vtipek, na nedelne popoludnie.

Reagovat
r.mrazik

at mi kurva nikdo netvrdi,ze axel toho nemohl v sezone odehrat mnohem vic...

dneska totalne odevzdany zapas...uplne zbytecny,mohlo se prohrat klidne kontumacne a byl klid...takhle vypustit ligu...ostuda

Reagovat
Dawon

Tak to dopada, kdyz mas trenera, ktery v situaci, kdy uz se fakt musi vyhrat, prijede s totalnim antifotbalem a doufa v 0:0...on ma tuhle mentalitu v sobe asi tak hluboko zakorenenou, ze se s tim uz neda nic delat

Kdyby je tam radsi poslal s tim, ze na ne vlitnem, a at klidne prohrajem 6:2, ale proste se o tu vyhru a LM poperem i pres ligu, tim tuplem kdyz LFC zas ztratilo...ale to by tam holt musel byt nekdo jiny u kormidla

Reagovat
r.mrazik

jo,to bych bral klidne taky...ale takovahle prohra je na bliti...bez zajmu,maximalne nedostat pridel...uff

Reagovat
nani92

Reagovat
Dawon

Takze ty si spoko jo? Ze sme jak na City, tak tady prijeli s naprosto nulovym zajmem a sanci na vyhru? Prestoze v obou pripadech sme ty vyhry potrebovali strasne moc...tak to gratuluju no, to si vlastne asi letos stastny clovek At zije rezignace na jakoukoliv snahu

Reagovat
nani92

jj ja som šťastný, dúfam, že sa vrátia časy, ked sme od noch dostali 1-6 doma, vtedy si bol určite šťastný ty

Reagovat
Dawon

Ja bych se rad vratil k casum, kdy sme nehrali o 6. misto a v zapasech jako dneska bysme prijeli s taktikou, ktera nam davat vic jak 5% sanci na vyhru...

A ano, uprimne zrovna dneska bych byl mnohem radsi, kdybysme prohrali 6:1, pokud bysme tam sli s tim, ze chceme vyhrat a snazili se hrat fotbal...remiza neresila vubec nic, a co hur, nejvic by nahrala scouserum...a tohle byl stejne jako pred 2 tydnama na Etiheadu presne ten typ zapasu, kdy bysme nedali gol ani za 17 polocasu, pokud by nam sam souper nenahral pred prazdnou branu

Reagovat
nani92

a čo by riešila dnešná výhra, ak by sme o nu bojovali až do konca zápasu a Rashford by si pri tom natiahol sval?

Reagovat
Dawon

Treba to, ze bysme porad meli sanci na LM na dvou frontach? Jako nezlob se na me, ale nam staci neprohrat doma s celtou vigo...s celtou vigo proboha

Co je kurva vubec tohle za logiku? Zranit se ti muze kdokoliv kdykoliv, proc tam do pice vubec toho Rashforda posilal na tu pul hodinu, pokud nad tim premysli takhle? To tam mel rovnou prijet s juniorkou a neriskoval by vubec nic

A hlavne, mi je relatvine u prdele s jakym tymem tam nastoupil, pokud nekdo nebyl 100% fit, tak at klidne odpociva, uprimne si myslim, ze to byl porad velmi kvalitni tym ktery mohl s arsenalem bez obav hrat vyrovnanou partii, ja nadavam hlavne na nas pristup k tomu zapasu a jeho taktiku

Reagovat
nani92

ja ti to poviem najjednoduchšou matematikou aká existujeme..vyhráme 2 zápasy v EL = úspešná sezona...vyhráli by sme dnes + zvyšné zápasy v lige = možno niečo máme a možno máme hovno..

Reagovat
Dawon

Tak to je asi kamen urazu no...pro me se 6. misto a EL opravdu nerovna uspesne sezone ani z jedouciho vlaku

Reagovat
kiwwi

Keď vyhrame LM tak budeme mať po Chelsea najuspesnejsiu sezónu spomedzi všetkých klubov

Reagovat
masly008

a jak toho chcete dosáhnout?

Reagovat
Dawon

Pokud to beres kvantitativne na trofeje, tak urcite...pokud to beres trosku nejak komplexneji, tak fakt jen tezko

Reagovat
kiwwi

A kto bude mať lepšiu sezónu? Spurs s kvalifikáciou do LM a 0 trofejami? Liverpool so 4.miestom a 0 trofejami? City s 3.miestom a 0 trofejami? Arsenal? Ja ti fakt neviem ale toto nie je len o kvantite... Netvrdím ze hrame druhý najlepší futbal, hovorím o úspechu

Reagovat
Dawon

Spurs podle me zcela urcite, predvadenou hrou, potencialem do budoucna...zbytek ne no, ti sou na tom podobne bidne jako my, jen bez trofeji...ale zcela uprimne, mnohem radsi bych hral klidne 3. misto a zajistil si tu LM takhle a byl bez trofeje, nez se strachoval, jestli se postesti pres pohar, kde te muze potopit jeden spatny zapas

Jedina relevantni trofej, kterou (mozna) vyhrajem, je EL...Carling cup je druhorady turnaj i v ramci jen jedine zeme, a o CS se snad ani neni treba bavit, to je glorifikovany pratelak

Reagovat
kiwwi

Bavime sa o situácii že to vyhrame nie o situácii že sme to ešte nevyhrali...

5.miesto,kvalifikácia do LM a 2 trofeje > ako čokoľvek iné okrem titulu... Aj keby Arsenal vyhra FA cup a skončí 4. aj tak by sme mali lepšiu sezónu

Reagovat
Dawon

Podivej, ja to beru takhle...s kym z anglicke ligy bych letos menil sezonu?

Samozrejme Chelsea, a pro me osobne sou bez debat i Slepice...zbytek uz asi ne, to souhlasim, bez ohledu na pripadny FA Arsenalu

Jestli ty bys se slepicema nemenil, a radsi si nechal 5.-6. misto a EL + carling cup, tak si podle me fakt blazen no, nemuzu si pomoct Vymen EL za LM a souhlasim na 200 %, realne bych mozna nemenil ani za titul Ale EL a Carling? Fakt to pro me nema takovou vahu no

Reagovat
smazaný uživatel

on je kokot

Reagovat
Dawon

Ale notak

Reagovat
kiwwi

Úprimne, bol by som veľmi rad keby sme odohrali takú sezónu ako Spurs, ale na konci dňa by som nemenil, pretože v konečnom sumari mame to co oni (kvalifikácia do LM) a naviac dve trofeje

Tocime sa v kruhu takže agree to disagree then

Reagovat
Dawon

Asi jo no, tohle je holt subjektivni vec

Reagovat
smazaný uživatel

No ale vy LM tento rok nevyhrate, na to dám krk

Reagovat
kiwwi

EL pre vtipalkov

Reagovat
mithro

a 4. miesto a EL ano?

Reagovat
Dawon

4. misto a EL by byla tak nejak hranice...LM je vzdycky ten uplne minimalni zaklad a mela by se pravidelne uhravat pres ligu, EL je hrozna loterie a nelze na to dlouhodobe spolehat

Pokud bychom uhrali treba 3. misto a EL s tim, ze sme se nemuseli o tu top 4 strachovat, tak bych to bral jako obstojny prvni rok.

Jako ja nevim, co je na tom tak zvlastni, na spicce tabulky sou 2 mista obrovsky rozdil...mezi 4. a 6. je pro me skoro stejny rozdil, jako mezi 1. a 3., vzhledem k tomu jake implikace to 4. misto ma

Reagovat
nani92

takže v podstate, ench to skončí akokolvek aj tak to už nebude úspešná sezona..tak načo to sleduješ prosím ťa? už nejaké to kolo bolo jasné, že titul mať nebudeme, čiže sezona podla teba úspešná nebude, môžeme to rovno zabaliť a prísť si tu len ponadávať..

Reagovat
Dawon

Velmi zajimava interpretace textu Ja napisu, ze 6. misto neni uspech, a ty si to prelozis tak, ze cokoliv jineho nez titul je neuspech, nadhera EF diskuze v kostce

Mezi 6. mistem a titulem je opravdu hodne prostoru, zas mi tady nepodsouvej nejake svoje domnenky...koneckoncu by bohate stacilo procist to vlakno s kiwwim o par prispevku vys, aby ti doslo, jak to myslim

Podle tvoji logiky to spis vypada, jakoby na nicem jinem nez na titulu a LM nezalezelo, a v podstate bysme klidne mohli hrat o zachranu a vyhra EL by tu sezonu spasila...5.-6. misto je hnus, zklamani a totalni propadak trenera i hracu, ty druhorade trofeje sou jen polehcujici okolnosti, nikoliv nejaka berna mince pro uspech

Reagovat
nani92

Mezi 6. mistem a titulem je opravdu hodne prostoru - áno, 2,3,4,5. miesto, ktoré je síce fajn, ale čo bude mať Liverpool z toho 3.miesta? okrem istoty LM v podstate nič a tá sezona ich tiež nie je bohvieaká , v pohároch vyleteli skoro, v lige sú tak hore skôr kvôli neschopnosti ostatných (aj nás), atd., majú o dosť mensší dôvod si povedať že mali úspešnú sezonu než my.

Ja netvrdím, že ak skončíme 5. tak to bude úspech, áno, liga skončí neúspešne, ale EL ak sa vyhrá a Ligový pohár sa dá hodnotiť úspechom, čiže sezona ako celok bude úspešná, cieľ bude splnený a budúcu sezonu sa už samozrejme 5.miesto nebude dať tolerovať

Reagovat
Counter

A až budete příští rok hrát o titul a LM dokupy, tak budeš taky spokojený, když jednu soutěž vypustíte?

Reagovat
nani92

záleží či budeme v tom boji o titul v pozícii Chelsea alebo Tottenhamu

Reagovat
Busby babes

ne. ale je to diametralne rozdilna situace mezi tim hrat o titul v EL a zaroven o 4. misto v PL, nemyslis?

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

keby ste vyhrali dnes a zvysne zapasy mate LM

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale máme Spurs, čo sa rovná kvalite Celty a Ajaxu dokopy, je to riziko

Reagovat
fenixLFC

vyhráli by sme dnes + zvyšné zápasy v lige = ziadne riziko, mali by ste LM, neviem co je na tom nepochopitelne

Reagovat
nani92

asi to, že momentálne nemáme na to aby sme všetko vyhrávali na 2 frontách, tak si treba vybrať jednoduchšiu cestu

Reagovat
fenixLFC

momentálne nemáme na to aby sme všetko vyhrávali na 2 frontách..to ste sa dopracovali....nehovoriac o tom, ze ani v EL nemate istotu ze by ste to museli vyhrat...

Reagovat
nani92

hovorím niekde o istote? ale ak mi chceš povedať že je ťažšie sa tam dostať momentálne cez EL ako PL, tak si blázon..no dopracovali, keby bola obrana v optimálnom zložení, tak by to bolo iné, a to že sa narýchlo vrátili Smalling s Jonesom na tom už veľa nemení

Reagovat
fenixLFC

pozri sa na ten prvy príspevok na ktory som reagoval, ako si napisal keby vyhrate vsetko tak je to vase, nic ine, tak tu teraz neplet ze s totacom prehrate pretoze si to povodne pisal inak. sustredit sa na ligu tak ju stale mozte dat, tie timy okolo su totalne marne. v EL vam staci posrat odvetu alebo finále a mate celu sezonu v haji, ani jedna moznost nie je istotoi...a so zraneniami musia pocitat vsetci, ze su vasi obranci IP sa vedelo...

Reagovat
nani92

no ok, tak ja neviem čo chceš počuť teraz

Reagovat
fenixLFC

nic, len som opravoval tvoju chybu

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

A vis co, asi nejlip ti to vysvetli tyhle nesmrtelne slova

https://www.youtube.com/watch?v=b5-iJUuPWis

Reagovat
mithro

a toto ta serie az dnes, ked sme doma nechali trilion bodov, to bolo vpohode?

mne zacina dost vadit, ze sa vsetko hned hadze na trenera a hraci, majstri sveta, ktori na ihrisku nepredvedu nic su vpohode.

Reagovat
Dawon

Samozrejme ze me to nesere az dnes A rek bych, ze sem ve svoji kritice dost konsistentni

A jasne, ze za to nemuze jen trener...ale snad nemuzes poprit, ze jak dneska, tak proti City, sme proste prijeli pro remizu a byla tomu ta taktika podrizena naprosto na 100 %

Jasne, zamrdali sme tuhle sezonu uz moc a moc papirove mnohem lehcich zapasu, casto vinou hracu, kteri nedali tutovky nebo delali individualni hrubky, se kteryma trener nic nezmuze...dneska se sezona neprohrala, to uz sem psal vyse

Ale mi proste vadi ten pristup, to naproste jadro te mentality, kdy v podstate jedem na ten Arsenal skoro bez sance na vyhru, mourinho cely tyden pripravuje pudu a vymlouva se, jak musi setrit hrace, a potom tam vybehnem s totalnim betonem...to je to co me totalne vysira, uplna smrt nake vitezne mentality

Ackoliv je to vicemene maly zazrak, tak i dneska sme pred uvodnim hvizdem meli 4. misto opet ve svych rukou, a z vykonu na hristi sem nemel ani na vterinu pocit, ze bysme o nej meli nejaky vetsi zajem...a to je fakt vec, ktera mi hrozne vadi, a kterou moc nejsem schopny stravit

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Stejné nic ti hráči nepředvedli i na Anfieldu a Etihadu. To bude určitě náhoda.

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

Toto video je vo vašej situácii úplne scestné.

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

On je CB a myslim, ze by tam zahral jeste lepe, nez na kraji. Uz jsem ho hodnotil pod jinym clankem. Jako myslim, ze by nebyl o moc horsi, nez letos Smalling.

Reagovat
r.mrazik

jj,on se asi jozko bal ho hodit na CB....ale vypada hodne zajimave...skoda,ze toho behem sezony neodehral mnohem vic...v tomhle byla želva mnohem lepsi...byt porad u nas,tak jsme ho videli casteji

Reagovat
iamek

Jako ja porad myslim, ze je ty hrace lepsi poslat na hostovacku nekam do druhe ligy. TFM stejne nehral ani za rezervu a Axel od te doby co pravidelne trenuje s ackem, tak za becko hral sem tam. A to jeste drzel obranu, protoze mu na CB cpe Butt CBJ

Reagovat
r.mrazik

to jsem vubec nepochopil,proc nehral za U23...totalne ztraceny rok pro toho hrace...

jak pises...taky to vubec nechapu,letos se na mlady totalne sere...skoda

Reagovat
iamek

Celkove nam hostovacky nejdou. Letos se povedl jen Perreira snad. CBJ nic, Januzaj ani nemluvim, Wilson se znicil zase, Riley nic. Letos nemame poradnou generaci v becku. Mezere a pak slusne talenty v rezerve ( Williams, Gribbin, Chong, Gomes ). Snad neco z toho vytezime.

Reagovat
Lacko_Boh

Mam tusenie ze United ten tlak v EL nezvladne a nejakou nezasluzenou hlupostou prehaju. PL rovno moze odovzdat koeficient Taliansku.

Reagovat
nani92

najväčšie kluby sveta ako Manchester United si niečo ako tlak nepripúšťajú, čiže sa nemusíš o nás báť, ale je to milé

Reagovat
Lacko_Boh

Ale dobre zajo omg. Daj si snickersku prosim ta.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

dyť hrajete piču hlavně tvoje příspěvky jsou top a pak z toho bude prohr ve finále el a v lize 6. místo a zase bez lm

Reagovat
fenixLFC

po tom rozsireni miest v LM je nejaky koeficient uplne zbytocny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Number of days at the top of Premier League in the last two seasons: Hull City: 1 Tottenham Hotspur: 0

Reagovat
Gunner14

* a než přiběhne owny s nějakou sračkou, tak ber tudle statistiku s rezervou prosím

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

to je štatistika.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Manik...

Reagovat
havrys99

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

statistiky sou bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké, v Champu můžou ostatním vyprávět, že byli top déle než mocný Tottenham Hotspur.

Reagovat
masly008

a spurs můžou všem vyprávět jak skončili druzí,ale https://sincespurslastwonatrophy.co.uk/

Reagovat
smazaný uživatel

A stále nad vámi.

Reagovat
Counter

Jednou za dvacet let

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nenasvědčuje tomu, že by se to nemohlo opakovat, spíš naopak.

Reagovat
Counter

Jakože teď skončíte dvacetkrát v řadě před Arsenalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, žádná taková série jednoho či druhého klubu už nebude.

Reagovat
icka

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Manchester United musí být slušně v prdeli. Prohrát s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Slušný výkon, MU teda bída.. ikdyž proměnit nějakou z těch 2 nabídnutých šancí, mohlo to být jiný, herně ale bída..

Mám radost z Holdinga, Oxe.. Xhaka se za ty peníze časem oplatí, příšrí sezona bude určitě lepší.

Rozporuplný pocity z Gibse, svoje si odvede, ale takový nemastný neslaný.. Danny dal gol, ale jinak nic moc... Ramsey slušný výkon, ale vždy si neodpustí nějakou kravinu (jako ta malá domu) a zakončení mu nejde...

Jinak ale super, po dlouhý době jsem měl pocit, že po ztrátě míče vědí, co hrát, tým působil kompaktně, při ztrátě míče to okamžitě zahustili a presovali.. Dopředu to drhne, ale na tom se dá v klidu zapracovat, když obrana celkem funguje...

Jen Ozil mi tam prostě nesedí, myslím, že s dynamičtějším hráčem, který by se aspoň trochu blížil Alexisovi, by byl Arsenal mnohem údernější..

Reagovat
r.mrazik

uprimne bych ten zapas moc nepredcenoval...vsak MU hralo hlavne aby se nikdo nezranil a neunavil...

Reagovat
Bakary3

já vím... ale Arsenal byl kolikrát tak tragickej, že byl schopnej i s takovým soupeřem prohrát

Reagovat
r.mrazik

no...pravda...nebyt rooney uz totalne v prdeli,tak byste to tezko otaceli

Reagovat
Counter

Mou: It's impossible [for Manchester United to finish in the top four]. We can''t go with everything against Tottenham.

Jiné zápasy si už do konce ligy asi ani neužiješ

Reagovat
r.mrazik

jeste ze jsem dneska delal kamosovi tu rekonstrukci a sledoval to jen po oku...ted jsem aspon relativne v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus

Reagovat
Talker

3 roky zpátky tvrdil, že by radši vypadl z EL, než ji hrál a hrát EL znamená potupu. A vida, momentálně šetří ligu, aby tu soutěž vyhrál

Reagovat
Hokaido

Tak tím, že vítěz EL má jistý místo ve skupině LM se to všechno změnilo. Zrovna tenhle výrok by mu asi vyčítán být neměl.

Reagovat
Counter

Teď má EL určitě větší váhu, ale on tehdy shazoval to, že ji Rafa vyhrál. Což se mu dá vyčítat i dnes.

Reagovat
Busby babes

aha, Rafa milacek... uz to chapu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

tak, tim, ze jde vitez EL do LM se situace dost zmenila a ELje atraktivnejsi i provetsi kluby. Ze to tenkrat bylo rypnuti do Beniteze, je taky jasny.

Reagovat
Counter

Supr, takže jsi napsal to samé, co já, jen ses mezitím musel zasmát.

Reagovat
Busby babes

rypnuti do Rafy, no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslis tu malou domu, ze ktere mel sanci rooney, tak ta byla od holdinga

Reagovat
Bakary3

Aha, tak pardon, špatně jsem viděl.

Reagovat
masly008

ono by to šlo hrát tak že by jsme hráli na 2 hroty(alexis +1) a mamut by hrál pod nima,né z křídla.

Reagovat
Hachim Mastour

3-4-1-2

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi. Ale musel by zustat Alexis

Reagovat
Mastný Chobot

Vysledok fajn ale moc ma ta nasa hra nebavko.

Reagovat
Counter

Proti Mourinhovi se moc líbivě hrát nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

19:15 Manchester United po 25 zápasech prohrál

Fotbalisté Manchesteru United po 25 zápasech v anglické lize prohráli. Ve šlágru 36. kola podlehli 0:2 na hřišti Arsenalu, za který chytal Petr Čech.

Reagovat
Zdechlina

On je všude

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

No celkem nám to zase nahrálo do karet.. Arsenal teď budu čekat dva složitý zápasy, tak uvidíme jak se s nimi vyrovnaj...

Nicméně to místo kde jsme jsme si neuhráli my samy, ale neschopnost ostatních..

United už jednoznačně vsadili vše na EL ( tak snad jim to nevyjde )

Teď už to bude mezi LFC a AF, počítám s tím, že Arsenál dosere dohrávky a my to budem mí zase pevně ve svý rukách a dosereme to s WHU.

Reagovat
fenixLFC

arsenal nas nemusi trapit, ked vyhrame oba zapasy mame predkolo tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

Adams also asked Zidane if the French coach would “swap teams” with him.

"No disrespect to Zidane,” Adams continued, “but swap teams please."

He then added: ”It's a learning experience for me but I've done it before and I'd like a good team one day."

Mr. Psycholog

Reagovat
Lacko_Boh

omg on zase pije Tu konci sranda.

Reagovat
Lacko_Boh

myslim Adamsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Macron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj nick přesně vystihuje tvůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj nick nemusí říkat nic, všichni tady ví, jaký jsi trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Easy win v tak suchém triku, jako dneska Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, radovat se z toho, ze vyhral takovy sasek On dost mozna nebude mit ani zkusene lidi do parlamentu, ktery proste potrebuje a tak jako tak je velka pravdepodobnost, ze se historicky znemozni a pak dalsi volby fakt vyhraje Le Penova.. Coz je ale mimochodem furt mensi zlo...

Reagovat
Azazelo RD

Ale zas dá víc žonglů než Le Penová.

Reagovat
vladis271

V ziadnom vesmire nie je tato krava mensie zlo.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

obaja kandidati boli na hovno

Reagovat
Busby babes

to sice jo, ale porad byla Le Pen tou horsi moznosti.

Reagovat
Dayman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Ale stejně je blbý, že 40% lidí ve Francii by volilo Le Pen.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim, co se tam deje poslednich par let je to i pochopitelne...

Reagovat
smazaný uživatel

Stále toho nejspíš nemají dost, když volí levičáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu - jejich problem. A v budoucnu stale vetsi pruser.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že Francie je jeden z nejvlivnějších členů EU, které jsme taky členem, je to i náš problém do budoucna. Hloupý a nepoučitelný národ.

Reagovat
PP

se podívej na naši pravici, resp. co z ní zbylo.. ODS nevolitelná a zbývá jediná TOPka, kde to drží nad vodou stoletý kníže..

Reagovat
smazaný uživatel

TOPka už není moc pravicová

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta není pravicová už od roku 2009.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, pravda, nevím koho volit, asi zase Svobodné. Sice nemají nejspíš šanci nic změnit, ale v této zemi není lepší volba.

Reagovat
pepinho2

Mach

Reagovat
PP

mě serou s tím nesmyslem Czexitu.. Kdokoliv se nad tím byť jen malinko zamyslí, tak musí . Já jdu letos do Pirátů.. Každopádně cokoliv mimo Babiše a komunistů.

Reagovat
Zaschrona

A proc presne to ma byt nesmysl?

Reagovat
PP

ani nevím, kde mám začít.. V prvé řadě to, že si to ČR prostě nemůže dovolit. Nijak. Nemáme pozici jako VB, která byla téměř vždy trochu bokem a je to světová velmoc (i když posledních 10let tak už úplně ne). Provázanost obchodu a vlastníků velkých firem u nás (banky, všechny velké řetězce, automobilky) z prakticky všechny z Německa, Francie či Rakouska. To je asi hlavní a v žádném případě řešitelný problém po hodně dlouhou dobu. Výhodu - krom větší kontrolu svého území (a s tím jsme měli cca 40 let ne hezké zkušenosti) nevidím vůbec žádnou.

Reagovat
Zaschrona

Obchodni dohodu muzeme mit s EU i bez pritomnosti v ni.

Reagovat
Busby babes

jj, jako nic. protoze tak se ty obchodni dohody delaj... vubec bychom nebyly v horsi vyjednavaci pozici,. protoze vsichni se o 10 milionovej trh budu prat... oh wait.

A k tomu nize uvedenemu, jak nam zla EU zabranuje domlouvat dohody s jinyma zemema... no nevim, byl tu cinskej prezident a neco malo se dohodlo. ted tam zas Zeman leti lobovat za Kellnera.

A s kym se ostatni zeme asi budou bavit? s malou zemi nebo predstavitelem nejvetsiho trhu na svete? Kdo bude mit lepsi vyjednavaci pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

A co by to pro nás mělo jako za výhodu?

Reagovat
smazaný uživatel

zaschrona bulshit mix volume 61 mix may 2017 [by zaschronaofficial]

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn být tak trochu rebel, ale vystoupit z EU by pro ČR byla nebetyčná píčovina.

Reagovat
Zaschrona

A to proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se ti tu nějak dlouho rozepisovat, protože ty důvody by samy daly na diplomku (kterou teď musím psát). Co napsal PP, musíme být na společném evropském trhu a už to, že nemáme Euro, nás aktuálně brzdí. Přes všechny nevýhody EU je třeba si uvědomit, že my jsme ti, kteří se vezou a měli bychom být vděčni za to, že můžem. Tvoje představa nějaké obchodní dohody, to je jak Hurvínkova představa o válce. Kdo by asi tak chtěl investovat v samostatné banánové republice ČR, když by hned vedle měl banánové republiky Slovensko, Polsko a další, které by byly v EU?

Reagovat
PP

pro mě to je čirý populismus, nemající žádný pozitivní dopad. Nemám nic proti reformě EU, ale otázka jestli ano či ne je zcela O pár otáček dál je Okamura, který je úplně mimo..

Reagovat
Zaschrona

Ke vstupu do eurozony neni zadny rozumny duvod. Neni duvod menit neco co funguje a riskovat neco, co se zatim absolutne neosvedcilo. Mnohem zasadnejsi je geograficka blizkost napriklad Nemecku nez to, jakou mame menu.

A fakt nevim za co bychom meli byt vdecni. EU nam zamezuje podepisovat obchodni dohody s drtivou vetsinou sveta. Za to fakt vdecny nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co být vděční? Co třeba jen takové vzdělání, na kterém pak následně společnost stojí? Tam není za co být vděční EU?

Reagovat
Zaschrona

Jakoze mam dekovat EU za to, ze jsem nebyl liny se ucit?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky EU mohou například střední školy čerpat dost slušné dotace na zkvalitnění výuky některých předmětů, což může být dobrá motivace pro učitele.

A o vysokých školách ani nemluvím, jen možnost jít jen tak studovat kamkoliv do EU je naprosto k nezaplacení, a to nemluvím jen o Erasmu, ale i o full degree studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

zase dotace nejsou zadarmo, navíc celý koncept dotací je svým způsobem problematický, to že tu je i určitý pozitivní dopad, nelze popřít

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dotace nejsou zadarmo, ale Česko dostane mnohem víc, než odvede. Jinak mi šlo hlavně o tu možnost studia v cizině, je obrovský rozdíl mezi zcestovalým člověkem, co poznal i jiné kultury, a klasickým "slušným Čechem", co volí Okamuru. Češi toho zatím tolik nevyužívají, a i proto to tu vypadá tak, jak vypadá. Na západě jsou lidi touto mentalitou úplně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

To, že příjem dotací je vyšší jak odvod penět do oné dotační kasičky je jen kus pravdy. Další kus je ten, že EU tak nějak plošne aplikuje některé požadavky, jako rum se nesmí jmenovat rum, ale musí být ne-rumem (tuzemákem) a díky snížené suverenitě států, zvlášť těch nevlivných typu ČR, Bulharsko, Portugalsko nemají možnost se některým nesmyslným omezením vzepřít

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že je výhodnější rozvíjet hodně věcí díky penězům navíc z EU než si stát za tím, že Božkov je opravdu rum Samozřejmě pak záleží na tom, kde je ta hranice mezi přijatelností těchto "nesmyslných" požadavků a šikanou.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc si Západ idealizuješ a mné ekonomické ukazatele toho o západních státech říkají mnoho nepěkného, což o leckom, ale taková Itálie a její dluh (132.6% HDP, 2016, countryeconomy.com) a jiné státy ... nic moc ... navíc jsou tu lidé někteří dost mimo, třeba FB příspěvky Katalánců o tom, jak jsou ve zbytku Španělsko a Evropy rasisti a že by oni přijali mnoho uprchlíků, přitom mají nezaměstnanost lidí do 25 let asi 50%, když to přeženu (možná ani ne )

někteří lidí žijí ohledně EU v deziluzi, já jsem pro evropskou spolupráci, ohledně byrokratické chobotnice EU jsem poněkud skeptický a koukám na toto s despektem

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bereš Itálii nebo Španělsko jako západ, tak se asi moc nechápeme, já myslel spíš Německo, Benelux a taky sever. Jižani jsou kapitola sama pro sebe, hlavně Řekové, ti fakt udělají vše pro to, aby nemuseli pracovat.

Myslel jsem to spíše z pohledu rozhledu a otevřenosti lidí, což získáš hlavně cestováním a poznáváním, to nám právě chybí, na rozdíl od lidí ze západu a severu. Samozřejmě se to ale nedá kompletně generalizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jsou součástí Západní Evropy, přičemž Itálie je 8. největší ekonomika světa a Španělsko 14. z pohledu nominálního HDP ... zmiňuješ část Západu, která se má zatím dost dobře jako málokdo, ale jsou tu i další země, které jsou součástí Západní Evropy, vyčlenit je nelze, tak to je

navíc i tyhle země se potýkají s problematikou menšin, někteří vidí islám jako budoucího vládce Evropy, jiní tuto problematiku bagatelizují

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze lidi nejsou schopni si vzpomenout,jak tu bylo pred vstupem do EU...dotace pomohly treba malym mestum neskutecne moc....

ze je k tomu nabaleno svinstvo je ale taky pravda...jenze to je pak problem hlavne v samotnych lidech a ne v tom principu dotace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, hlavni problem je v samotnem principu, vybrat prachy a pak je nejak prerozdelit na dotacich a davkach. Aktualne se Eu zvrhla do mokreho snu levicovych "intelektualu" ale nastesti to tihle novodobi komousi neudrzi dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnání EU a komunistů

Mimochodem proč by to nemohli udržet? Třeba na severu silně levicové vlády fungují už dlouho, tak proč ne EU?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to neudrží dlouho soudím podle silného nárustu preferencí extremistických uskupení všude v EU, včetně skandinávie a hlavně žádná sebereflexe současné levicové garnitury. (Což se ale nelze divit, socani byl jsou a budou přerozdělovaním a byrokracií zaslepení úředničtí ňoumové). Abych nebyl pochopený blbě, ten nárust u extremistických politiků mě právě děsí, děsí mě o to víc, že lidé je volí často jen ze vzteku... Prostě EU se musí silně zreformovat, což ale současní socani zjevně nedokážou, takže příjde pád. Čím později, tím to bude bolestnější.. A ještě něco. EU byl podle mě výborný projekt, který ale zajel do slepé větve..

Reagovat
smazaný uživatel

Extremismus vždycky byl a bude. Většinou jde jen o mizivé procento vymaštěných hlav, kteří ale reálně nic neudělají (bohužel jsou i výjimky jako IS).

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je přesně ten problém. Dělat, že se nic neděje, obejmout se a jít dál v té slepé uličce a nasírat tím víc a víc lidí.

Reagovat
r.mrazik

princip je spravny...pomoc oblastem,kde tech penez moc neni k rustu...

ze to nekdo nevidi je vlastne skoda,protoze zmena okoli a hlavne malych mest,ktere dokazi na dotace na mesto sahnout,je velka...

vzdelavani,dotace na sport v mestech a dalsi veci jsou skvela vec...

on je mozna problem,ze dnesni deti berou vse jako samozrejmost...

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Dotace, dotace a zase dotaze. Vše na dluh, dnes už obrovský dluh, ale lidí tleskají. Smutné.

Reagovat
r.mrazik

???

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, neni to jednoznačně shrnutelné téma

Reagovat
Lacko_Boh

cim podporis to ze sa vstup do eurozony neosvedcil? ziadna ironia, naozaj ma to zaujima.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
Busby babes

Euro budeme mit, az se jednou rozhodnem, ze ho budeme chtit. je to jen a jen na nas a bude to jen nase rozhodnuti (nasi vlady a CNB).

Reagovat
Busby babes

a to je argument proti cemu. vsak ta pisou to same. az budem chtit Euro, tak ho prijmem. nikde neni stanoveny termin, takze to bude zalezet na nas, kdy se pro to rozhodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by spíš zajímal nějaký rozumný argument proč odcházet. A pomazánkové máslo nebo uprchlíci, kteří sem ani nechcou, fakt nechci slyšet

Reagovat
Zaschrona

Demokracie, narodni suverenita, volny obchod, zruseni nesmyslne podpory biopaliv a solarnich elektraren, vetsi danova svoboda, snizeni byrokracie, zruseni skodlivych dotacnich programu,...

Reagovat
kiwwi

on chcel od teba argumenty, nie vymenovat nejaky nezmyselny zoznam

Reagovat
Zaschrona

Zakladni argument je ten, ze v EU je extremne zasadni deficit demokracie a je uz z podstaty Lisabonske smlouvy zasadnim nepritelem ceske statnosti. Uz jen to je dostatecny duvod pro to tam nebyt.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi docela uzko z toho, ze spousta lidi dokaze takhle lobovat za tohle byrokraticke svinstvo, ve ktere se EU pretvorila. Jedina moznost je pad EU a znovu vytvoreni nejake nove "odlehcene EU" bez dotacniho kolobehu, bez nesmylnych regulaci a hlavne nez techle levicovych zmrdu.

Reagovat
smazaný uživatel

* A s vlastni silnou armadou a hlidanou vnejsi hranici. Shengen samozrejme zachovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ta byrokracie se stala přebujelou a kdo bude Brusle konfrontovat?

Reagovat
PP

Demokracii máme v EU, dokonce větší než bez ní - viz Schengen. Volný obchod - zase nesrovnatelně větší díky EU a zvýšení konkurenceschopnosti našich produktů bez zatížení cel. Daňová svoboda, snížení byrokracie či dokonce škodlivé dotační programy jsou nesmysly. S čím se dá souhlasit, tak národní suverenita, ale vzhledem k historii našeho národa budu raději součástí většího celku. V budoucnu proč ne, ale až tak za pár desetiletí, až tady nebude to choré komunistické myšlení..

Reagovat
smazaný uživatel

až na to o těch "škodlivých dotačních programech" a "snížení byrokracie (seriously?) spíše souhlas.. bohužel než nastane skutečnost kterou popisuješ v poslední větě, je jiná cesta, navrhovaná třeba svobodnými, opravdu asi utopie

Reagovat
PP

nemyslím si, že zbytečná byrokratická zátěž by u nás byla menší bez EU než s EU. O byrokracii v EU se není třeba bavit, ale já mám na mysli co psal Zasch - snížení byrokracie u nás tím, že vystoupíme z EU. To je prostě nesmysl. A škodlivost dotačních programů? Max. v tom, že si na to zvyknou a natahují ruku automaticky. Tady to jde na vrub EU, kde musí důkladně kontrolovat nakládání s dotacemi. Je to smutné, ale na Západě to málokoho napadne využít ve svůj osobní prospěch a nějak s tím vyjebat. U nás málokoho nenapadne z nich vytřískat něco pro sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

on možná Václav Klaus, jakkoliv zmetkem byl a je, měl a má pravdu v tom, že jediný způsobem jak smysluplně vést zemi je onen "národní stát"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DEHONESTOVAT KLAUSE SE TI NEPODAŘÍ, VÁCLAV KLAUS ZNOVU NA HRAD, ZATOČÍME S KREMLEM

Reagovat
Thab

Já jim dlouho fandil, ale poslední dobou se profilujou hrozně konzervativně, číst občas Machovo statusy je za trest Třeba se ještě vzpamatujou, ale zatím směřujou dost do háje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Proc presne ma byt ODS nevolitelna?

Reagovat
PP

stali se populističtí víc než byli. Resp., když měli 25%, tak si to mohli i dovolit, ale teď říkat ty samé velkohubé řeči s cca 8%? + do toho úkaz paní Udženija jsou pro mě nevolitelné. A to se Fiala krapet zlepšil..

Reagovat
Zaschrona

Me to spis zajima z pohledu pravicoveho volice. Jaka je jina moznost, aby nazor takoveho volice byl ve snemovne slyset?

Reagovat
smazaný uživatel

Fiala byl u Moravce v neděli furt jen "my to změníme" a "já to říkal už od začátku" a tipuju nová vláda možná ODS + ANO

Reagovat
smazaný uživatel

topka opravdu není pravicová strana.. nechápu, proč tenhle mýtus pořád přežívá

Reagovat
PP

beru v potaz současnou situaci, na které ale už ani pomalu neplatí pravá x levá strana. TOPka je středo-pravicová strana.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že s programem typu "budeme rozdávat kupóny na kulturu" či jejich představeným programem co se týče školství, a to především vysokoškolského (návrhy typu chceme aby každý mohl jet na erasmus a obecně všechno pořád zdarma), je lze řadit mezi pravičáky, a ne socialisty.. .. už mi chybí opravdu jen takovéto "právo na první práci pro absolventy", i sebevíc zbytečného oboru, jak je teď v módě v Bruselu.. zůstanu li u těch vysokých škol, absolutně tam postrádám prvek nějaké motivace být lepší než ten druhý, studovat něco perspektivního, dělat praxi během studia a tím získat náskok před druhými.. pro mě elementární základy kapitalismu a úspěšné společnosti.. a to mluvím jen o programu, podíváme li se zpět, vzpomínáš si, že to byl Kalousek jakožto ministr financí, kdo zavedl superhrubou mzdu? že ji ani po tolika letech ve vládě nezrušil? a teď má drzost vykříkovat, že ji nezrušil Bureš... rozepsal jsem se jen u školství, nicméně mohl bych pokračovat, kdybych se nemusel učit na státnice.. já tedy prostě top opravdu jako rozumnou alternativu pro pravicového voliče nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

To je na strašně dlouho a v zásadě s tím souhlasím. Víceméně pravá - levá u nás momentálně neplatí. Opatření by se měla dělat a rušit podle současné ekonomické situace, i když superhrubá mzda je ten nejmenší problém. Já taky nejsem žádný fanda Kalouska, ale 1000x raději on než Babiš. ODS už prakticky dává najevo případnou spolupráci s ANO a to prostě nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Odhad zní 65/35, přičemž volební účast má být 74 %. Takže to není ani náhodou 40 % lidí ve Francii (ale pořád je to dost, to je jasné:-).

Reagovat
Whitemedia

*málo

Reagovat
Hokaido

To jsem nevědel, bral jsem to nejpravděpodobnější podle kurzů na Tipáči.

Reagovat
smazaný uživatel

volební účast by měla být menší. Nějak 63%, myslím

Reagovat
Hokaido

To určitě ne.

Reagovat
Lacko_Boh

taka mala neni vo francuzku ucast ani na europarlament

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tam je těch proměnných více, třeba kupa lidí sice k volbám došla, ale nehlasovala ani pro jednoho kandidáta. Tzn. přišlo jich cca 74 %, ale kandidáti dostali jen 65.

Reagovat
Hokaido

To jako opravdu hodí 9% lidí do urny prázdnou obálku? To má být jako forma protestu?

Reagovat
Counter

jj

Commentators have said this is largely a consequence of the fact that neither candidate represented an established mainstream party, and that for some voters, particularly on the left, the alternative to the far right was seen as significantly more right than left.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v prezidentských volbách zase byli tací, kteří hodili do urny lístek bez obálky.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale škoda, že "jen" 65%

Reagovat
Pagy

mám přítelkyni francouzsku a povídali jsme si na toto téma a říkala, že všichni z jejího okolí jdou volit la pen z důvodu, že jako prezidentka má daleko menší pravomoce než kdyby její strana vyhrála ve volbách nebo tak něco a proto, že macron je pro ně nevolitelný...

další věc je, že francouzi si strašně potrpí na to co si o nich ostatní myslí a pro ně je la pen rasistka a nechtějí, aby si o nich celý svět myslel, že jsou rasisti ... + je tam spousta lidí co mají kořeny mimo francii a teď nemyslím jen afriku a muslimské státy a ti šli automaticky proti la pen

nic to nemění na to, že lidi hlavně z venkova a menších měst jsou pěkně nasraní na tom co se tam v posledních letech děje, hlavně co se týká migrační politiky

Reagovat
smazaný uživatel

Le*

Reagovat
kiwwi

akurat v piatok sa k nam na pive pridal typek francuz tak sme sa dali do reci...vyplynulo, ze je to vysokoskolsky ucitel politickych vied na parizskej univerzite, ktory tu bol tyzden prednasat v Banskej Bystrici, tak sme trochu pokecali o tej situacii

ten tvoj treti odstavec mi potvrdil, ale jednym dychom dodal, ze je to naprosto nepochopitelna vec, pretoze ti ludia sa realne vzivote s utecencami nestretli a ani nestretnu a prave ti ludia z velkych miest kde ti migranti su, s nimi nemaju vaznejsi problem resp. vacsinovo volia proeuropskych kandidatov...

btw. tipoval 65:35

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to ale je všude v Evropě. V Česku máš čím dál víc a víc lidí, co by nejradši všechny imigranty zplynovali, přitom nikdy ani jednoho neviděli Já jsem půl roku bydlel v rámci Erasmu v dánském muslimském ghettu a upřímně, čistější a míň zvandalizovanou čtvrť jsem tady v Česku asi neviděl.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přesto to nemusí být vypovídající, máš jednu zkušenost a je skvělé, že ses s ní podělili, ale to že jsou alternativní plynovači mimo nemění nic na tom, že čas od času se můžou v něčem lehce trefit. neúmyslně a v žumpě, ale přesto

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že je tomu tak všude, věřím, že v těch šílených líhních extrémistů kolem Bruselu a Paříže to musí být příšerné. To už je pak ale na místní státní správě, že vůbec k něčemu takovému mohlo dojít (stačí se podívat na cigánské čtvrti v Brně).

Jen říkám, že to jde i v klidu, s čímž mám tu zkušenost

Reagovat
TopinB

A já zas bydlel v Londýně, kousek od muslimské čtvrti a takový bordel jsem tam nikde jinde neviděl.

Celkově argument, že "lidi nikdy muslima ani neviděli" není podle mě dobrý, protože žijeme v provázané společnosti. Když vidím v novinách (ať už je to pravda nebo ne), že muslimové znásilňují ženy a dělají výtržnosti a tak, tak si je nebudu chtět nastěhovat sem, jenom kvůli tomu, že jsem žádného nepotkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zase chyba médií, že se můžou posrat, když někoho znásilní imigrant, ale když někoho znásilní "slušný Čech", tak už to není atraktivní, jelikož se to děje bohužel normálně a společnost si na to tak nějak zvykla. V každé společnosti se prostě najdou lidé, co toto dělají, bohužel.

Reagovat
TopinB

To jo, ale v některých společnostech je jich víc, a to je problém.

Každopádně jde o to, že i když lidi nežijou vedle muslima, tak se furt o nich můžou vyjadřovat. Nemusím si projít průjmem, abych věděl, že se mi ten nápad nelíbí

Pokud se třeba vrátím k tomu znásilňování, tak pokud se ti zdá, že se víc hlásí v médiích, že musulmani znásilňují víc jak Češi, ale není tomu tak, tak lidem ukazuj statistiky. Pokud mají strach z Islámu, pokud ho tu nechtějí, ale mají takový názor jenom kvůli novinám, nebo televizi, tak jim ukaž opak. Najdi si statistiky, kde je napsané, že bílý čech znásilňuje/vraždí/mlátí příslušníky jiné víry a gaye na hlavu stejně jak příslušník islámu a třeba lidi přesvědčíš.

Ale používat osobní příhody, to prostě není dobrý argument, protože pak stačí tomu druhému ti říct "no, tak narazils na těch pár dobrých". A taky se to extrémně lehce kontruje, jak třeba mojima zkušenostma.

Nehledě na to, že spousta lidí nemá problém s muslimama jako takovýma, ale mají spoustu problémů s islámem.

Reagovat
Fenri

V Amstru je to to samý, v přistěhovalekých čtvrtích je to klídek a čisto, jinde bordel (ale to bude tím, že do těch čtvrtí nechodí turisti, co jdou do Amstru pít, hulit a mrdat prostitutky... )

Reagovat
fenixLFC

tak ludia sa boja toho co nepoznaju. a chudobni sa navyse imigrantov boja, pretoze ich povazuju za hrozbu pri boji o obmedzene zdroje- statnu pomoc, horsie platene miesta atd

Reagovat
Mastný Chobot

však tak je to všade v Európe, akurát na Slovensku ani nič okrem toho vidieka nie je.

Reagovat
kiwwi

v poslednych prieskumoch skoncili v tomto smere najhorsie Cesi

naopak najlepsie z celej Europy skoncili Srbi

Reagovat
Lacko_Boh

okrem tohoto fora mam z cechov toleratny feeling jak kkt. LOL Prieskumy..

Reagovat
kiwwi

ja neviem, vezmi si jak sa tam riesila taka banalita jak cernoch v reklame a pod.

Cesi su rovnake ak nie vacsie rasisticke hovada jak my

Reagovat
Hachim Mastour

Určite väčšie.

Reagovat
Lacko_Boh

To je ale fakt...na to som uplne zabudol. Hm. Ako na vaclavaku je to sranda s nimi, si pamatam na vylete (asi koniec zakladky? mozno skor) ked sa ma pytali ze ako sa mam a ja som im tam uprimne zacal hovorit ako sa mam jedineho cernocha som poznal Ibiho a Eddie Murphyho a ti drogy nepredavali

Reagovat
Lacko_Boh

ale s tym skurvenym How are ya som mal problem este aj minule leto v Londyne, strasne neprirodzene to je..A to bonton nepovazujem za prezitok a aj ked ho teda moc nedodrziavam ale uznavat ho uznavam a urcite patri do spolocnosti tak ja bych ty How are you otazky misto pozdravu zakazala.

Reagovat
Hokaido

A to byl průzkum v celý Evropě? Nikdy jsem nad tímhle nepřemýšlel, ale asi bych tomu i věřil.

Reagovat
Fenri

Jen bych chtěl upozornit, že:

1) tohle není průzkum

2) IAT je extrémně kontroverzní nástroj, není reliabilní a jeho validita je dost pochybná (viz třeba http://nymag.com/scienceofus/2017/01/psychologys-racism-measuring-tool-isnt-up-to-the-job.html, ale existuje okolo toho strašně moc literatury, kolem toho nástroje se doslova vedou války - Harvard, jako je jeho zvykem, svůj výzkum přeceňuje a prodává veřejnosti věci, které by neměl)

3) ta mapa byla udělaná z dat stránek IAT, kde se člověk může účastnit vícekrát a hraje tam roli sebevýběr (ten vzorek není reprezentativní)

4) tohle IAT bylo v angličtině, pravděpodobně se do výsledků promítají rozdíly v jazykové vybavenosti mezi zeměmi.

5) I kdyby IAT byl reliabilní a validní nástroj, ty rozdíly v průměrném biasu nejsou mezi zeměmi tak velké, jako se zdá, když se to vybarví barvičkama od modré do červené

6) Samotná idea implicitního biasu je kontroverzní

Na druhou stranu tím nechci popírat, že česká veřejnost je obecně velmi, velmi rasistická, ale k tomu stačí podívat se jenom na sociologické průzkumy, které k téhle otázce mají více odpovědí, než IAT.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že bychom byli větší rasistický hovada, ale ty rasistický hovada jsou rozhodně ze všech nejvíc slyšet. To co se lidi nestyděj vypustit z pusy je šílený.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Lacko_Boh

vlastne poliakov dost hejtuju...ale na nakupy sa tam jebu kazdy tyzden

Reagovat
Lacko_Boh

a to je dost divna neznasanlivost. Poliaci su po talianoch asi najlepsi narod.

Reagovat
Mastný Chobot

čo španielske erazmáčky, Laco?

Reagovat
Lacko_Boh

kamo vobec neviem Ale ten chraplakcik o pol tretej rano na celu chodbu si idem

Reagovat
Lacko_Boh

Ja uz som stary kokot fakt.

Reagovat
Counter

Ale nezapomeň, že to může být i horší - pořád nejsi Swarley.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

ty mi povec, inteligentny, gramaticky virtuoz, z Pezinka, fesak. Po 2 dcl sangrie a mas jej telo, po 3 srdce.

Reagovat
Mastný Chobot

neviem ani ja, ide to despacito

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, šak pepíci sú rovnaká sedlač jak my

Reagovat
kiwwi

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Naštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Taiger
Reagovat
VasAFC

Ty kravo ten ma v te makovici beztak slusne vymeteni

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý gól nám teraz neuznal. Tieto MS sú fakt o ničom. Hymna + teraz toto. Hanba.

Reagovat
Zdechlina

Nebeč

Reagovat
fenixLFC

dobre spravili

Reagovat
Counter

Manchester United still haven't scored away against top-six opponents under Jose Mourinho. Five games, aggregate score 0-7.

Je to všechno o únavě, zraněních a chybách hráčů, kteří se málo snaží.

Reagovat
Miguel19

A naopak, brankáři a tyčky se snaží až moc.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takto zhrnuté v jednej vete to je proste ... vtipné

Reagovat
mithro

a sliepky to este vylepsia, tak dufam, ze bude update

Reagovat
Counter

To záleží na Richardu Jollym.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

a získal z TOP 6 aj celkovo vo vzájomných zápasoch najmenej bodov?

Reagovat
Counter

Tahle statistika brala v potaz třeba i pohárový zápas na Chelsea... Čistě v lize je na tom na venkovních hřištích ještě o bod hůř Arsenal, máme akorát remízu na OT a jinak samé prohry.

https://twitter.com/SimonGleave/status/861301132605497344

Reagovat
nani92

takže Mourinho > Wenger, pohoda

Reagovat
Counter

Pokud ti stačí být lepší než Wenger ve své nejhorší sezoně za 20 let, tak jednoznačně

Reagovat
nani92

som skromný chalan

Reagovat
Busby babes

vytahujes statistiku z druhe nejhorsi ligove sezony United za poslednich 25 let.

Reagovat
Counter

Je vidět, že to Mourinho dobře vede

Reagovat
Busby babes

vyhraje EL a jsme v pohode. Nevyhraje EL a ma problem, kterej bude muset pristi rok napravovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ty domaci zapasy vypadaj na obrazku jeste vic srandovne, nez kdyz si to clovek jen precte

Reagovat
Swarley

hlavně si vezmi, jak u prdele by ti to mohlo být, když by se zvládly ty domácí zápasy s týmy od šestýho místa dolů...

Reagovat
Harakan

Kdyby

Reagovat
Swarley

však samozřejmě

ale jen je problém prostě někde jinde, než v těchto vzájemných zápasech...samozřejmě tam jde o to nejsilnější měření a chceš ty zápasy nejvíc vyhrát, ale ligu vyhráváš právě v těch ostatních zápasech...tam je ten největší problém...

Reagovat
Counter

Problém je v obojím.

Reagovat
Swarley

jasně, ale primárně a lehčí je cesta je vyhrávat ty zápasy se spodkem tabulky...a jestli proti nim necháš v domácích zápasech tolik bodů, tak ta sezóna nemůže dopadnout dobře...

v první sezóně u kormidla bych čekal, že bude lehčí cesta se právě vypořádat s tímhle, obzvlášť u Mourinha, který prostě ty domácí zápasy dokáže většinou s železnou pravidelností vyhrávat...tady prostě vidím největší průser té celé sezóny...ty těžší zápasy beru jako takovou nádstavbu, na které se bude později pracovat...až prostě bude všechno klapat tak, jak má...

Reagovat
Counter

I kdyby se všechny ty remízy ze spodkem tabulky proměnily ve výhry, pořád jste v tabulce jen na úrovni Tottenhamu. Jinak souhlas, Mourinho to zatím v lize prostě nedává.

Reagovat
Counter

*se

Reagovat
Swarley

však na první sezónu by to bylo úplně v pořádku, být druhý v lize, tak s tím nemá nikdo problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na úrovni Tottenhamu. První sezona, kádr půlku sezony rozmbombardovanej, milion zápasů

Reagovat
vladis271

Utiekol mu vlak, tragedovi :)

Reagovat
Teoretik

Mourinho lišák pochopil, že není šance na LM z ligy, tak se snaží udržet Wengera v Arsenalu do dalších sezón

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

mind games

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
PP

Slabá, ale uspokojivá náplast porazit toho hnusa Mourinha..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak daleko je nějaká ta superliga, s tím jak si trenéři neustále stěžují na hodně zápasů apod. superliga by to vyřešila, pro diváka by to taky bylo super

Reagovat
fenixLFC

iba spociatku mozno, po case by stale rovnake zapasy ludi prestali bavit

Reagovat
mikelinos

tak to můžeš říct i na PL, kde je většina zápasů taky furt dokola, a ještě mě to nepřestalo bavit

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

kňourá vždy akorát tak Mourinho.. A já naopak doufám, že superliga nebude nikdy, protože to je další hřebík do rakve fotbalu jako sportu..

Reagovat
kitas

Co bolo slepene na druhom gole Arsenalu? Vyborny center a presna hlavicka

Reagovat
Counter

Tím je myšleno, že ty branky padly hned po sobě, jako by k sobě byly slepené.

Reagovat
PP

slepené = jdoucí brzy po sobě..

Reagovat
kiwwi

tiez som to kedyzi tak chapal

Reagovat
smazaný uživatel

a ten vas vyznam je takovej skaredej gol z vapna po milionu odrazu?

Reagovat
kiwwi

Jj

Reagovat
The Krupy

V lete ma aj celkom sralo, že Pogba odišiel práve do United, ale teraz ma to neserie vôbec, keďže nám vôbec nechýba a darí sa nám aj bez neho. Zaujímavé, čo si musí myslieť, či mu je to úplne jedno a myslí len na prachy, alebo tento krok trochu oľutoval. Ten klub proste nemá plán, perspektívu, nič, nečakám, že sa to v najbližších rokoch nejak markantne zlepší. Už aj AC Miláno považujem za lepšiu destináciu, čo sa výhliadok do budúcnosti týka, samozrejme z hľadiska športových úspechov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak United ma oproti AC trochu jinou konkurenci v lize. Nejen kvalitativni, ale i financni

Reagovat
Counter

Oni mají těch peněz tolik, že se to zákonitě zlepšit musí. I letos to ještě můžou obstojně zachránit.

Reagovat
Counter

Ale musí se nechat, že Juve si s Pogbovým odchodem poradilo na výbornou

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá pravidelne Premier League v jednom z najväčších klubov sveta, ktorý (ako sám povedal) má veľmi rád. A keď sme pri tých športových úspechoch, tak 1 titul v súčasnej konkurencii PL je podľa mňa hodnotnejší než 5 titulov Juventusu v rade.

Reagovat
The Krupy

Bola chyba púšťať sa do diskusie v PL sekcii, ako sledujem. Z AC sa tu robí klub na úrovni Pescary, titul v PL je hodnotnejší ako 5 v SA.

Tak dobrú noc radšej

Reagovat
smazaný uživatel

Však si napsal hloupost, co jako čekáš, že se stane?

Reagovat
fenixLFC

lenze ty nechces diskusiu. prisiel si sa vygrcat a to je vsetko. z ac sa tu nerobi klub na uorvni pescary, ale na rozdiel od teba z neho nerobime ani nejaky supermegavelkoklub. preco povazujes AC za lepsiu destinaciu co sa tyka vyhliadok? lebo tam teraz prisiel novy majitel? jednak nevies ci to naozaj bdue taka vyhra (vid investicie do interu a hovno z toho) a jednak United ich prebiju aj v tomto. nehovoriac o prestiznejsej lige atd. jedine co hra pre AC je maximalne tak mesto...takze v com je to akoze lepsia destinacia?

Reagovat
The Krupy

Inter do toho neťahaj, to je špecifický prípad. Smejte sa koľko chcete, ale jednoducho mám taký pocit. Nejde ani tak o to, že si robím meganádeje o tom, ako sa AC vzchopí, ale že v United nefunguje proste nič, napriek obrovským nákupom a prakticky neobmedzenej finančnej sile im potrvá roky, kým sa dostanú späť. Je to len odhad, pocit, tušák, nazvime to ako chceme, navyše to bolo zasadené do tej úvahy s Pogbom, príklad s AC mal len zvýrazniť myšlienku o tom, ako zle na tom podľa mňa sú.

Dúfam, že stačí takto.

Reagovat
Counter

Co znamená "dostat se zpět"? Trofeje? Letos dost možná uhrajou double (Ligový pohár a EL). Účast v Lize mistrů? Jestli dají tu EL, tak ji budou hrát už příští rok. Atraktivní fotbal? S dalšími utracenými stamiliony je jen otázka času, než si ty individuality sednou. Nebo je v tom ještě něco jiného?

Reagovat
Lacko_Boh

jak to sadlo Chelsea, City tak to skor ci neskor sadne aj United..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

co je ?

Reagovat
Hachim Mastour

Vážne ma to pobavilo.Nedal som ti toho biggrina naspäť.

Reagovat
nani92

takže si zlodej biggrinov?

Reagovat
The Krupy

Áno, tituly v lige a v LM. Je pravda, že som zabudol, že sa do LM môžu prebojovať vďaka výhre v EL, ale to na veci veľa nemení.

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám AC veľmi rád a prajem im, aby sa dostali zase na vrchol aspoň v Taliansku. Nikto tu z nich nerobí klub na úrovni Pescary. Pogba vyhrával v Juventuse, ktorý je neohrozený vo svojej krajine a na 90% má pred každou sezónou titul. Aj tak chcel odísť naspäť do United a vyhrávať s nimi, aj keď vedel, že to bude zložitejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, to porovnanie 1 titul a 5 titulov som možno prehnal, ale pointu snáď chápeš. Sú hráči, ktorí len chcú proste vyhrávať a hľadajú si pôsobisko, kde je to teoreticky jednoduchšie - Juventus v Serii A, Bayern v Bundeslige. A sú hráči, ktorým to možno nestačí a potrebujú novú výzvu v inej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

to AC Miláno. To vieš že hej. Manchester United porovnávať s AC Milánom.Ani po kotnk.

Reagovat
fenixLFC

okej, po to AC to davalo zmysel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

rict to po zapase, ve kterem Pogba nehral... slusne.

Reagovat
The Krupy

Tak ešte raz, nadýchni sa, prečítaj si to a snáď pochopíš písaný text,

Reagovat
Talker

Tak ty situace jsou odlišné. United narvali za poslední roky do kádru stamiliony a další stovky milionů můžou z klobouku vytáhnout zase. Pro ně není problém i s FFP hodit letos dalších 200 míčů za 3 hráče.

To ACM to bude mít z tohohle pohledu náročnější.

Ale zas pro AC hraje situace v lize. Pár slušných hráčů a TOP3 by měli dát v pohodě.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
nani92

Juventus, aj ked vyhrá LM, tak po chvíle opäť nebude nikoho zaujímať

Reagovat
The Krupy

Keby si bol aspoň vtipný troll, ale toto je fakt úroveň Pomajbo.

Reagovat
nani92

čo je na tom vtipné? kým sa Seria A nezdvihne ako celkom, tak tie jasné tituly 10 kôl dopredu nebudú nikoho zaujímať ako v prípade Bayernu a PSG

Reagovat
Counter

To v Ligue 1 vidíme letos no

Reagovat
nani92

áno, táto sezona je výnimka, ale je veľká pravdepodobnosť, že AK sa Monaco opäť rozpredá, tak budúcu sezonu to bude v starých koľajoch, ale ak nie, tak pre ligu len a len dobre, Seria A by potrebovala niečo podobné

Reagovat
vladis271

Zas je pravda, že tá dominancia Juventusu Seriu A zabíja. Na druhú stranu je to ako pri Bayerne, Reale, Barce. Ak ti domáca súťaž umožňuje takú dominanciu, nemáš problém dosiahnuť veľké veci aj v LM. Viď. teraz Juventus.

Reagovat
Swarley

vy s tím nedáte pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

co to je zas za blbost?

Reagovat
avicii

su to humusaci ale teda AC neni ani zdaleka lespia destinacia

Reagovat
Hokaido

Jose Mourinho has never beaten Arsenal at the Emirates in a league match.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Ináč náhodou strelil aj tým na ES gól pod jeho vedením?

Reagovat
vitasrp

Jo, v lize Essien v roce 2007, v Ligovém poháru pak i Azpilicueta a Mata.

Reagovat
Nikikrew

Ligový pohár viem, mal som len na mysli PL ako uvádzal Hokaido. Toho Essiena si nepamätám ale niečo sa mi marí

Reagovat
Svatej

To mas vsechno fakt v hlave ? si pamatujes snad vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

statnimaturita-cestina.cz/wp-content/uploads/maturita-cestina-jaro-2017-test-novy-amos.pdf

kdo by dal tu 20?

Reagovat
Maresma

To je zrovna učivo, co sme na gymplu dělali docela dost a navíc tam máš i definice. Problém je, že státní maturita neni určena pouze pro gymnázia..

Reagovat
smazaný uživatel

Na obchodní akademii jsme tohle taky v posledním ročníku probírali snad celou dobu. Vždyť tam jsou k tomu i příklady proboha...

Reagovat
Usty

To je řečnická otázka, nebo mám napsat můj výsledek?

Reagovat
blade115

*svůj

Radši nic nepiš...

Reagovat
Usty

Reagovat
Rarášek

Kdyby tam nebylo popsaný, co to znamená, tak stoprocentně nedal.

Reagovat
Whitemedia

Já jo, protože je to tam vysvětlené.. ale jinak ani náhodou, protože jsme se k takovému učivu na průmyslovce nikdy nedostali

Reagovat
blade115

Vždyť tam jsou vysvětlivky, s tím se dají minimálně dvě bezpečně odhadnout. Kdyby tak nám loni někdo vysvětlil, co to je epizeuxis...

Reagovat
mithro

Welbeck vs Smalling/Jones. The stoppable force vs the moveable objects

Reagovat
kiwwi

hrozostrasny vykon od vsetkych obrancov okrem Axela...vyhodit vsetkych okrem Baillyho a Tonyho

Reagovat
mithro

je to smutne, smalling, 27 a stale nevie poriadne udrzat formu.

Reagovat
nani92

a už ani zdravie..Jones ako 4.obranca stačí, tých pár zápasov možno vydrží, 3ka Rojo, a k Baillimu ešte niekto

Reagovat
Zaschrona

Walsh i Koeman jsou na zapase Malaga-Celta. Dle vseho skautuji Sandra Ramireze, ktery ma 6 milionu liber vykupku. Proc ne, privest rovnou.

Reagovat
Swarley

prý hraje suprově

Reagovat
Zaschrona

To zas smrdi tim, ze nam ho nekdo koupi. Kdo hleda utocnika, Liverpool?

Reagovat
Swarley

kdo ví no, ale právě co jsem tak slyšel, tak za tu cenu je to vyloženě krádež...záleží, kdo se ozve, tak zaberte...

Reagovat
Zaschrona

Z highlightu se mi libi, tak snad jo. Bylo by fajn mit taky jednou nakoupeno nekolik hracu uz treba nekdy na zacatku cervna.

Reagovat
Swarley

já ho pořádně nikdy neviděl, mám to jen z druhé ruky, ale prý je fakt super a prostě za 6 mega to ani nemůže být fail...tam nemáš co ztratit...

jinak jo no, to si říkám vždy taky a bývá to složitější...Griezmanna chci vidět 1. června se sedmičkou v MU...

Reagovat
Zaschrona

Taky si myslim, pri nejhorsim by se prodal bez ztraty zas dal, za tyhle penize se zda byt bargain jak blazen. Libi se mi mnohem vic nez Valencia za skoro trojnasobek...

No, u vas je lepsi, ze si na ty dve, tri velke posily muzete pockat, vic toho snad zasadne nepotrebujete. U nas je to horsi, to chce prakticky celou jedenactku.

Reagovat
fenixLFC

nah, moc lacny a nie je v sotone

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Azazelo RD

A navíc umí hrát fotbal, nic pro vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže něco jako Aspas nebo Alberto?

Reagovat
Busby babes

a tak ja myslel, ze ted budete pretahovat hrace Liverpoolu, Arsenalu a tak...

Reagovat
stas87

Toho si niekto vytiahne z PD. Tie prachy za neho vyplati vela timov tam a nemyslim si, ze by hned teraz skusal menit ligu a krajinu.

Reagovat
Rssa

Ocekavejte stejne prosazeni jako Deulofeu nebo Tello....

Reagovat
Jordi Alba

Snad ne.

Reagovat
Nikikrew

Btw kde je diskusia k hokeji?

Reagovat
Swarley

ser na to a dej si pivo

Reagovat
Nikikrew

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
Counter

https://goo.gl/kKNeUj

A taky je teď ideální příležitost připomenout si nejlepší Rafovu fotku všech dob - https://pbs.twimg.com/media/C_OcjB8XgAARTLy.jpg:large

Reagovat
Hokaido

R.I.P.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro ho prostě musel držet, aby neuletěl do nebes, kam patří, protože to je dozajista anděl spásy Newcastlu.

kažodpádně

http://www.nufcblog.com/wp-content/uploads/2017/05/rafa-benitez-with-championship-trophy.jpg

Reagovat
Swarley

teď máš sice radost z postupu, ale od příští sezóny se vracíš plnohodnotně pod diskuze PL...

Reagovat
smazaný uživatel

co na to říct, snad zase hned sestoupíme

Reagovat
Swarley

https://twitter.com/ScholesEsqueJr/status/861226541107359744

ani sympaťáci to tady nemají lehké...

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

24.6. na muj svátek hrajem v Olomouci s kapelou, doufam, že se ukážeš, ty sympaťáku

Reagovat
Swarley

kde? já už ani nevím, jestli to ještě umím rozjet...

Reagovat
smazaný uživatel

v rámci maratonu, takže vlastně nás uvidíš, až poběžíš kolem

Reagovat
Swarley

kde jsou ty starý dobrý časy, kdy stačilo jít jen do nějakýho klubu a poslechnout si kapelu...

Reagovat
Counter

Vykouzlil trofej v posledním kole v předposlední minutě, tak se správně ladí emoce fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

Muž, který odkoučoval nejlepší finále LM v historii, ví jak na to. (Jestli se nedohodne s Ashleyem a odejde v létě, tak se fakt picnu ale už)

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

inak Tuanzebe dneska výborný, asi najlepší hráč MU dnes. Rýchly, silný, veril si

Reagovat
smazaný uživatel

Další random Paddy McNair co zruší Wilsherovi kotník?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zrušení Wilsherova kotníku stačí, když trochu zafouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tak, konecne u netu. prolitl jsem zbezne komentare a celkem prekvapenej z hodnoceni prvni pule. Koukal jsem na to s dvouma fans Arsenalu a tak nejak jsme se shodli, ze jsme cekali daleko vetsi nudu, bez sanci. ale prvni pule se hrala dost otevrene, oba tymy par vylozenych sanci a klidne to mohlo byt 2:2, 3:2 na obe strany.

Imho to bylo dany tim slozenim obran. U nas Jones, Smalling a Axel, dva po zraneni a jeden mladik, u Arsenalu zas tou 3 clennou obranou, kde mi prijde, ze na to porad jeste nejsou zvykli. navic Holding, kterej toho moc neodehral, ne?

Kazdopadne prvni polocas se nam libil, docela otevrenej fotbal. Druhej uz byla spis nuda. Nebyt toho stastneho odrazu, tak bych veril tomu, ze to skonci 0:0, ale tak uz to byva. Xhaka to zkusil a padlo to tam. Prekvapilo me, ze nas to jakoby dost vykolejilo a nechali se po golu jeste vic zatlacit. Byl z toho peknej centr, Smalling spatne postavenej a Danny tam, kde mel byt... pro nas defakto KO, behem takove chvile. Sice jsme s tim jeste zkusili neco udelat ale nic moc nevytezili. Par naznaku, ale to ani nestoji za rec. Nakonec jsem rad, ze tam pak nedal Pogbu, doufat v zazrak a riskovat zraneni, to za to nestalo. Skoda no, chtelo to dneska 3 body pro sanci na LM skrz ligu.

Jo a Axel slusnej vykon, ale takovej dost ustrasenej. hlavne nic nezkazit, dopredu skoro nebyl,, dozadu slusnej. Asi logicke pri debutu. Ale treba TImbo zahral v prvnim zapase o dost lip. Rozhodne by mel v budoucnu na PL mit.

Reagovat
smazaný uživatel

ježek přijel hrát na 0:0, úkol nedát gól splnil, to druhé už ne, prý na obě strany 2:2,3:2

Reagovat
Busby babes

proc na me vubec reagujes, kaspare?

Reagovat
smazaný uživatel

děláš ostudu mufanům,je třeba bojovat proti plevelu

Reagovat
Busby babes

jedinej, kdo tu dela ostudu ses ty a ten druhej kaspar.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje máma

Reagovat
Busby babes

mazej spat, uz je po vecernicku.

Reagovat
Infernoqt

hrách, zeď a tak ...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk ,kterej o pár komentářů výše tvrdí jak tým, kterýmu "fandí" určitě nevyhraje evropskou ligu tady bude někomu říkat, že dělá ostudu mufanům ale v jednom máš pravdu, je potřeba bojovat proti plevelu...

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/C_PbynrW0AA-Uiy.jpg

Tohle že mohlo být 2:2 v poločase? Možná tak kdyby De Gea s Čechem zašli na pivo.

Reagovat
Busby babes

tak jasne, ale sance na to byly. Ramsey mel tutovku, u nas Rooney. Martial byl v horsi pozici ale porad mozne dat gol. u vas uz nevim, kdo mel tu sanci. klidne si tam dosad 1:1, to je fuk. proste mi to prislo o dost otevrenejsi fotbal, nez jsem cekal. a prvni pule me bavila...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ten ronei s Ramseym byly větší šance na gól, ale ani to nebylo nic stoprocentního.

Reagovat
Counter

Jinak mezi " 2:2, 3:2" a 1:1 je docela rozdíl (a to nesouhlasím ani s tím 1:1 )

Reagovat
Busby babes

tak pokud ta Rooneyho situace, kdy je sam pred golmanem a navic tam ma dalsiho hrace pred prazdnou branou neni tutovka, tak pak uz nevim, co je... Ramsey to same. To uz se jako sance, ze ktere ma padnut gol pocita jen penalta a najezd na prazdnou branu?

Reagovat
Counter

Penalta představuje cca 70% šanci na gól. Šance roneie i Ramseyho byly menší než penalta. Tzn. aby to bylo 1:1, museli by oba prokázat jó dobrou mušku, anebo brankáři vyrobit botu. Vždyť Ramsey vystřelil skoro nejlíp, jak to šlo, a stejně to na De Geu nestačilo, protože je to výborný brankář.

Reagovat
kiwwi

Rooneymu stacilo posulat loptu Matovi a ten by daval do prazdnej brany...to bola vacsia sanca ako penalta, keby nebol Rooney retardovany

Reagovat
Counter

jj, z horní kamery jde Mata vidět exkluzivně a ve Fifě by z toho mohl být easy gól, jenže ronei tenhle benefit v dané situaci nemá.

Reagovat
kiwwi

ale no...periferne ho musel vidiet, to mi nikto nevyhovori - Rooney to proste ultimatne dojebal tym ze neprihraval, nie tym, ze to nepremenil, to mu az tak nevycitam aj ked lepsi hrac by urobil na brankara klucku

Reagovat
Counter

Já bych řekl, že v tu chvíli měl co dělat, aby stihnul předskočit Kosce a oči už měl jen pro zakončení. Jak jsem psal výš, mohl/měl to řešit líp a byla to velká šance, jen to prostě nepovažuju za stoprocentní příležitost a důvod k tomu, aby se dalo akceptovat vysoké poločasové skóre.

Reagovat
Busby babes

takze uz ani penalta neni stoprocentni sance... co se tady clovek obcas nedozvi...

Reagovat
Counter

Ty vole, kolik měsíců se už tady pravidelně oháníš xG? Všichni tihle fotbaloví statističtí nerdi kritizujou komentátory, jak u každé trošku lepší šance říkají "he should have scored that" atd., přestože to prostě není vůbec pravda.

Reagovat
Busby babes

jenze ono to bezhlave ignorovani statistik je uplne stejne spatne jako zamereni pouze na statistiky.

Treba ta Rooneyho sance. Byl v dost slusnem postaveni, sam pred golmanem. ale tim, jak odrazel souboj s Koscielnym, tak Cech stacil vybehnout a byl uz hodne blizko. Asi jedinou sanci bylo prostrelit ho mezi nohama. A tohle vidi ten statistik. Jenze ta statistika uz nevidi to, ze to mohl/mel prihrat uplne volnemu Matovi, kterej by daval do prazdne...

A jen jsem se usmal nad tim, ze uz ani penalta neni ocividne stoprocentni sance. Co potom je? najezd na prazdnou branu?

Reagovat
Counter

To samé, co píšu níže kiwwimu - jako nějaký zavedený slovní obrat si to klidně používej. Byla to velká šance, mohl/měl ji proměnit, ale to ještě neznamená, že to je automatický gól (taky že nebyl, protože nás podržel Čech).

Celá tahle debata se odvíjí od tvého dojmu, že první poločas mohl skončit 3:2, přičemž oba týmy měly akorát jednu větší šanci.

Reagovat
Busby babes

uz jsem zazil i takove zapasy, kde by to pri podobnem vyvoji 3:2 skoncilo. vsak na druhou stranu vas prvni gol padl ze situace, ktera rozhodne nejakou velkou sanci nebyla. hlavne mi slo o to, ze mi to prislo jako hodne otevrenej fotbal.

Reagovat
kiwwi

Rooneyho sanca ze nebola 100%?

Reagovat
Counter

Hele jako nějaký zavedený slovní obrat si to klidně používej, ale ani penalta není stoprocentní. Byla to velká šance, mohl/měl ji proměnit, ale to ještě neznamená, že to je automatický gól (taky že nebyl, protože nás podržel Čech).

Reagovat
Fenri

Mne se taky prvni polocas libil, chvilema to melo dobry tempo nahoru dolu... A tech sanci bylo vic, nez jsem cekal.

Reagovat
iamek

. Taky jsem nepochopil kritiku za prvni polocas. Druhy uz byla bida.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte reckons the Premier League's strength actually makes it hard for English clubs to succeed in Europe

Reagovat
vladis271

volajte ma blesk. Rovnako aj Pep včera. V PL je zložitejšie dostať sa do PL ako v ktorejkoľvek inej lige na svete. no shit.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to fakt no shit.

Reagovat
Hachim Mastour

bullshit

Reagovat
blade115

Reagovat
Realita

Hull utrpěl první domácí porážku pod Marcem Silvou a překvapivě si tak komplikuje boj o záchranu. Tu už má jistou Sunderland....

Reagovat
stas87

Este sa spytam na jednu vec, co ma prekvapila. Nedavno tu prebehla expreska o Varelovi a ze chce ostat vo Frankfurte a nechce sa vratit do Manchesteru. Ze sa mu zivot vo Frankfurte paci ovela viac ako v Manchesteru. To je fakt Manchester tak hnusna diera ze tam hrac nechce ostat?

Reagovat
Busby babes

ve Frankfurtu hraje, v Manchesteru nehraje. to je cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester je fajn, ale kdo by chtěl hrát pod mourinhem? to je i Franfurt království nebeské

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.skysports.com/football/news/11095/10867012/tottenham-face-tough-summer-keeping-stars-at-white-hart-lane-say-sunday-supplement

Už je to tu, první zakopnutí po dlouhé době a mediální mrdky už si malují, jak se nám to přes léto všechno rozsype.

Reagovat
Zaschrona

klasika

Reagovat
Svatej

staci takopnout jeste dvakrat a hned se tu rozjede i to, ze jste o ten titul vlastne nebojovali a ten kadr na to nema. Takova klasika jak na EF, tak vsude jinde

Reagovat
Hachim Mastour

však nebojovali

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, že je to jenom kvůli zakopnutí. Ti hráči mají na to brát jinde 150k+ týdně a mít dlouhé roky stabilitu v lize i v LM, ve Spurs hrozí odchod Pochettina, a po něm se všechno může rozpadnout, protože stejný trenér se bude hledat těžko.

A hlavně hráči jako Kane, Alli, Toby i Lloris budou sakra chtěným zbožím, takže Levy to prostě těžký mít bude přes léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímtě, to je zase malování čerta na zeď v situaci, kdy jsme na tom nejlépe za posledních X let. Souhlasím, že mají na to brát více peněz a nevidím problém v tom, že bychom jim dali více peněz v nových smlouvách, ve výdajích na platy máme dostupné rezervy ve srovnání s konkurenčními kluby. Stabilita v lize a LM je sice hezká, ale kdo ti ji v dnešní době zaručí? Napadají mě jenom 3 kluby - Bayern, Real Madrid, Barcelona.

Hrozí odchod Pochettina? Kam přesně? V posledních 2 letech odmítl Manchester United i Barcelonu, kdo je další?

A ohledně hráčů? Levy se vyjádřil, že peníze nepotřebujeme a že budeme prodávat jen ty, které chceme prodat. S tímhle přístupem, průběžně prodlužovanými smlouvami, jistotou LM a penězi v kapse by nějaký letošní exodus očekával jen idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme, takhle předvídat celý transfer okno nejde, pokud vám to vyjde tak jak říkáš, tím líp pro vás a třeba se to týmu oplatí nějakou trofejí. Ne že bych vám to přál, samozřejmě. Každopádně bude hodně zajímavý sledovat Barcelonu a Pocheho, až (nebo jestli) po něm půjdou. Už mnoho hráčů i trenérů slíbilo hory doly , ale potom skutek utek

Reagovat
Error

Bylo mi sympatictejsi, kdyz za Swansea hravali jeste nejaci velsane.

Reagovat
Mastný Chobot

sranda, že vtedy hrali oveľa "španielskejší" futbal ako teraz, keď tam majú ozajstných Španielov.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Michu

Reagovat
Carrick

Klopp je tak nevariabilní manažer co se týče taktiky a způsobu hry, až mi to dělá radost.

Reagovat
Swarley

ujel mu vlak

Reagovat
Kenneth

To si pletes s vasim trenerem.

Reagovat
Swarley

všem ujel vlak, Zidane zatím jede, ale taky mu ujede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Budou muset hoooodne posilit a rozsirit kadr pokud pujdou do LM, coz uz udrzi. Letos bez poharu, v FA cupu vypadli brzo a stejne mel problem poskladat tym, kdyz mu vypadlo par hracu.

Reagovat
Carrick

Jde o způsob hry, který je v podstatě jenom jeden. Pressing a rychlý přechod do útoku. Když to soupeř nedovolí a eliminuje, tak je Klopp v lese. Nehledě na to, že během první poloviny sezóny zase určitě utaví všechny klíčové hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajeme v podstatě to samé a funguje to. Ale chce to mít na čem stavět, obranu máme lepší o parník a celkovou sehranost taky jinde. V tom způsobu hry problém není, když je na něj připravený tým, což Liverpool není.

Reagovat
Maresma

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

i ak to chce mit ale pripraveny nejaky zalozni plan...

Reagovat
avicii

Reagovat
papanegra

Je silně omezen kvalitou kádru... Podle mě je sakra úspěch to, že je tam kde je s tím týmem... z TOP6 jasně nejslabší a nejužší kádr..

Reagovat
Miguel19

Což je taky z části jeho vinna..

Reagovat
Miguel19

*vina

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

to je sporné.

Je otázkou, nakolik mu vedení vzhledem k absenci v Evropě a práci na stadioně, či co to tam dělají(na fotkách v Echu obtáhlá i oblast vedle Anfieldu v půlce jeho rozlohy, což je těžko nová tribuna), dalo peníze na přestupy a platy.

Každý vidí, že jeden hráč do zálohy a útoku by se hodil, protože při zranění Maného a Milnera nemá kdo střídat, ale to je 30-40 mega plus na přestupy a 10? na platy, což je dost peněz. Vedení může kecat, jak dá každý rok 100 mega na přestupy, ale když za 5 let jsi v mínusu 150 mega eur a vychází ti to pravidelně na -70 mega za dva roky, tak tomu asi moc věřit nejde.

Reagovat
Counter

První komentář do diskuze po prohře MU... a neodvratně o posměchu k Liverpoolu

Reagovat
bbbauch

Ze to tikas zrovna ty, kterej se tu po naloze od CP radsi neukazal, ani vas rekord, kterej jste timhle zapasem prekonali, jsi sem nedal (a ze je to jedna z tvejch oblibenejch cinnosti).. ale pod zapas united v EL jsi zase prisel delat chytryho

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Counter, káže vodu a pije víno.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Jinými slovy, Carrick je stejný ňouma jako já, ale nepovíš mu to jako mi?

K MU v EL jsem tuším psal snad jen něco málo před zápasem, protože jsem k tomu článku dělal preview, tak jsem zašel i do diskuze. O žádném rekordu Arsenalu bohužel nevím, ale je fajn, že ty jo, hezky si to můžeme navzájem vyměňovat.

Reagovat
bbbauch

Nepovim mu to, protoze on se ti kvuli tomu nevysmival, tak jako ty jemu - nechova se pokrytecky?

A ze o rekordu nevis me neprekvapuje, ale na me to vyskocilo z guardianu i z bbc/sky tusim..

Reagovat
Counter

A že bys mi o něm raději řekl tě nenapadne?

Reagovat
bbbauch

This is Arsenal's worst away Premier League run since April 1995 (also four defeats in a row) when they were managed by Stewart Houston.

Arsenal conceded three goals in four consecutive away league games for the first time since September 1929.

Bbc

Reagovat
Fenri

To je slušný

Reagovat
Mastný Chobot

to je sezóna, dopiči

Reagovat
bbbauch

Tak porad na record-breakera Moyese nema nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

Je to kokot.

Reagovat
Carrick

ty jsi vážně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je hloupost.

Reagovat
Rssa

Ty jsi šáša, venuj se vašemu propadaku

Reagovat
r.mrazik

reakce kdyz mu Steve rekl,ze nikdy nevyhral PL?

Reagovat
vladis271

Swarley?

Reagovat
Swarley

ano, mohl bych to být i já, když mi řekli, že s výběrem fandění budu mít takovou trefu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, na svoj vek vyzerá vyspelo, keď sa takto smeje po zápase MU.

Skoro ako Khaledov syn, ktorý už robí beaty Kanyemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton kazdopadne smolnej tym. Minulej rok na GD prisli o postup, letos ztrati 8 bodu v poslednich 3 zapasech a titul. Snad v PL budou mit stastnejsi pribeh.

Reagovat
Svatej

Videli jste co za svinarnu udelal ten Veratti ? Golman soupere pomahal Matuidimu na zemi a Veratti okamzite strilel...Za tohle bych daval normalne tresty

Reagovat
Svatej

Jen bych jeste dodal ze Veratti tou strelou skoroval.

Reagovat
Hachim Mastour

Chyba rozhodcu. A Verratti to urobil chytro

Reagovat
Svatej

Ocekavam Zaschuv palec

Reagovat
Swarley

však to snad není povinnost, ne?

Reagovat
mikelinos

přesně tak, tady jde o fair play

Reagovat
Swarley

to jo, ale v mnoha případech se tam hráči válí zbytečně, schválně simulují a natahují to...v tom případě bych rozhodně v žádným případě nezakopával, ale bohužel se to stává...pak je ta hranice někde tenká...

ale tenhle případ jsem neviděl, takže těžko říct...

Reagovat
mikelinos

kdyby to byl případ, který popisuješ v 1. odstavci, tak to je tím spíš ještě větší sviňárna ne?

Reagovat
Masi

Ono je to ještě směšnější, protože Matuidi byl faulován ve vápně a měla za to být penalta.A když mu golman byl pomoct nahoru a "utěšit" ho, tak přišla střela.

Reagovat
Svatej

Tyvole, snad si delas jen ze me prdel

Kurna Swarlos, vazne se chces bavit o tom, co je povinnost a co je jednoduse spravny ?

Reagovat
smazaný uživatel

tam mali pustiť gól. Toto bolo fakt nepekné, Matuidi mal osloviť spoluhráčov, nech si nechajú jeden streliť. Verrattiho nechcem ospravedlňovať, ale asi nesledoval čo robí gólman.

Reagovat
Svatej

meli jim ho pustit. Veratti podle me moc dobre vedel co dela..

Reagovat
Miguel19

Tak Verratti je docela mrdka. U něj by mě to nepřekvapilo..

Reagovat
nani92

mať ho u nás, to by bol sen

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

Ou minule som tu viedol debatu s nejakým scouserom že majú dobré nastavene platy... Beriem späť, to číslo je hrozné

O našej skvelej finančnej situácii nemôže byť najmenších pochýb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Proč tam je Aston Villa?

Reagovat
Miguel19

Loni hráli PL..

Reagovat
Mastný Chobot

lebo tam je aj Norwich a Newcastle, tak tam dali aj Villu.

Reagovat
Hokaido

Sezona 15/16.

Reagovat
Busby babes

ale cisla jsou za letosni rok. je to v tomhle takova divna tabulka.

Reagovat
Busby babes

tak ne, blbe jsem to precetl. ale ty vydaje na nove hrace mi nejak nesedi. nebo nevim, jak to brali.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi dluhy to bude trochu složitější, Chelsea má třeba krásnou nulu, ale technicky je pořád zatížená cca 1 miliardou liber Abramovičovi. Což teď nemusí řešit, ale v budoucnu asi ano.

Reagovat
Busby babes

no Roman ty pohledavky kapitalizoval, ne? Takze ani v budoucnu to resit nebudou...

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3081303/Roman-Abramovich-loan-Chelsea-reaches-1bn-Russian-owner-set-carry-spending.html

Imho je to pořád půjčka, kterou sice Romča nechce momentálně splatit, ale někdy v budoucnu při změně majitele to bude potřeba řešit.

Reagovat
B3n

Proč by se to mělo v budoucnu řešit ?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nemělo, když je to stále jako položka v účetnictví?

Reagovat
smazaný uživatel

no, právě že není?

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to půjčka, tak je?

Reagovat
Mastný Chobot

nemusí byť, ak to premenil na akcie?

Reagovat
M0rb1D4S

Protože je to Owny a cokoliv by nás mohlo poškodit je něco, co on bere za jistotu.

Reagovat
M0rb1D4S

Ale kolikrát bych si dal facku za to, jakým stylem to dokážu napsat

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nějak nerozumim, jak dluh? co to cislo znamena?

Reagovat
Busby babes

no asi by to mely byt zavazky klubu...

Reagovat
iamek

Jen 45%? To je masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Před Zlatanem, Pogbou a Mkhitaryanem.

Reagovat
iamek

Po odchodu Morgana, Bastiana, Depaye a narustu sponzoringu, tak o 15-20%.

Reagovat
Busby babes

to je pravda. ale podle meho se u nas to cislo nijak dramaticky menit nebude. vydelavame uz fakt ranec. a tim ani jeden Zlatan moc nepohne.

Kazdopadne ted na tom budem zas jinak. Basti, Zlatan, Depay... to je cca 700K tydne. Morgan mel taky okolo 100K a urcite v lete nekdo odejde. Young ma 120, Wazza 300, Fella taky okolo 100K... prostor pro platy asi bude slusnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jsem si ty procenta zkusil dosadit do revenue z Money League. Když sečtu výdaje na platy United a Tottenhamu (oboje z minulé sezóny), tak to dohromady dělá 64,5% příjmů United za tu sezónu. Mohli byste platit celý Tottenham a furt mít wage-to-turnover o 3% nižší než Chelsea a o 4 nižší než Liverpool Trochu prostoru pro platy se asi najde

Reagovat
Busby babes

a lidi se tu divi na co toho Griezmanna chcem nalakat...

Reagovat
cristiano.K.

hráči začínají mít snad z Anfieldu komplex

Reagovat
vladis271

Aký je vlastne okruh súperov ktorých by sme do 4. predkola mohli dostať? Nie že by som plne neveril v náš talent prihrať LM ešte do rúk Wengerovi.

Reagovat
nani92

Reagovat
Higi

Doufám že to ve středu a v sobotu zvládnem, ať máte pořádně o co hrát s west hamem

Reagovat
Sali5

Plzeň, CSKA, Bruggy, Sporting, Hoffenheim, Nice, PAOK.. něco takového

Reagovat
Kowe

takže EL máme očekávat tak i tak říkáš

Reagovat
Sali5

Bych neřekl, tyhle týmy, to nejsou žádný Burnley, Hully, Swansea nebo Paláce

Reagovat
Kowe

No já bych si nebyl jistej minimálněu poloviny z nich

Reagovat
vladis271

to by sme mali zvládnuť.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Wenger zacina zvladat velky zapasy ....zaslouzil by si pokracovat a vsem zavrit pusu

Reagovat
kiwwi

http://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2016/187/en/

prislo vhod k nasej debate o sanciach nesanciach

iba 5 klubov skrz big-5 leagues ma horsie percento premenenych velkych sanci ako my

Reagovat
kiwwi

*6

Reagovat
smazaný uživatel

A už jste přišli na to čím to je? Jinak teda Chelsea a Arsenal docela dost gólů z hovna, ne že by mě to překvapovalo.

Reagovat
Miguel19

Když máš kvalitní hráče, tak nepotřebuješ vyložené brankové příležitosti..

Reagovat
Staenly10

Jak by řekl nejmenovaný uživatel: Každý zkušený tým ví, jakou šanci si vytvořit, aby z ní dal gól.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

*zpoza vapna si chcel napisat

Reagovat
kiwwi

a ty uz si prisiel na to ze ti to nesedi s tvojou teoriou ze si nevytvarame dobre prilezitosti?

Reagovat
norton

co to kurva ? sak mate o jeden "gol z hovna" menej ako my

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekne...a teraz sup spat do kanalov

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271
Reagovat
vladis271

čo ti jebe, ten lietajúci Kotleba, tie kebaby ako lekárničky, alebo tá hláška s homeopatiou. Plačem

Reagovat
smazaný uživatel

'IT'S HAPPENED AGAIN

IT'S HAPPENED AGA-A-AIN

TOTTENHAM HOTSPUR

IT'S HAPPENED AGAIN!'

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

IT'S HAPPENNED AGAIN

SUPERFRANKIE JE ZA KOKOTA AGA-A-AIN

Reagovat
hona.kub

a poď ještě nezvladajko, poď si pořádně poplakat

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak ti ty KFC kuřata lezou na mozek.

Reagovat
hona.kub

zítra si na Tvou počest dvojité

Reagovat
smazaný uživatel

V kterým KFC to děláš?

Reagovat
hona.kub

za pokus o podělávku, musíš se ale snažit víc,stejně jako ten Tvůj věcně neúspěšnej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Organizace si na tebe posvítí.

Reagovat
hona.kub

*dám (něco na tom bude ty filuto)

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý.

Reagovat
Svatej

Pustim si Chelsea, po chvili padne gol na 1:0, pak si na telce jeste 5 minut pred koncem pustim hokej, hnedka obrat. Takhle by to mohlo fungovat porad

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni, že sis pustil porno a hned se udělal.

Reagovat
Hai

Reagovat
raduinho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

dehonestoval si vsetky biggriny ktore si mi kedy dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Ne, pustil si porno a hned tam někdo šoustal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
AndR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pepinho2

Cesc na konci rozhovoru

Reagovat
kvasha16

z tych ostavajucich 4 zapasov som cakal ze dnesny bude najtazsi a ono Boro prislo na plac a nic Cesc, Alonso a Azpik dneska totalne dominantne vykony, k dokonalosti tomu chybalo uz len to, aby si odchovanci viac zahrali

Reagovat
spider_8

Terry, Chalobalo, Bamford, kolik odchovanců bys ještě chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford nie je náš odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

26 gólov v 36 zápasoch.

Reagovat
Lacko_Boh

Conte homie

Reagovat
Miguel19

300 – Chelsea have become the third club to win 300 @premierleague home games, after Man Utd (347) and Arsenal (306). Empire.

10 - @cesc4official has now assisted 10+ goals in six different Premier League seasons - more than any other player. Benevolent.

20 - Costa's goal means he's the 3rd player to score 20+ goals in a PL season for @ChelseaFC on 2 occasions (Hasselbaink & Drogba). Potent.

7 - No player has scored the opening goal of a @premierleague game more often than Diego Costa this season. Alpha.

Reagovat
Lacko_Boh

cesc

Reagovat
kvasha16

Costa nesmie odist, aspon sezonu este musi ostat, a co najviac hravat s Fabrem, ti dvaja musia hravat spolu minimalne proti slabsim timom

Reagovat
Miguel19

Snad půjde.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme tŕpnuť, kedy mu zase prepne.

Reagovat
madridcan

https://m.youtube.com/watch?v=guasx2R6gOw

Damy a pani...toto je v pici

Reagovat
nani92

song

Reagovat
vladis271

len v tejtto sekci je tak 50 ľudí na ktorých by som si to video rád vyskúšal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by jsi byl v klidu? Ja vim, fandit Liverpoolu je momentalne hodne otupujici, ale i tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, veď vrchný slniečkar Vladko by ho tam privítal z rozkročenou náručou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

ale z tohto by som dostal asi infarkt, niektoré pranky sú fakt cez čiaru

https://www.youtube.com/watch?v=l5f7VMIDoQQ

Reagovat
Lacko_Boh

Haha, oproti "projektu owny" rozprávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tí si ešte očividne nezvykli na teroristov.

Reagovat
M0rb1D4S

Toto je celkem v klidu. I když chápu, že v té dané situaci člověk nepřemýšlí a zdrhá, ale atentátníci většinou nehážou s bombou a neutíkají

A tady u tohodle bych se asi posral na místě. https://www.youtube.com/watch?v=8xSNiPx791A

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
samson192
Reagovat
M0rb1D4S

Ale kdyby tohle udělal někdo v USA, tak bych se nedivil, kdyby jeden z těch lidí vytáhl zbraň a zastřelil je.

Reagovat
kvasha16

vzdy ked vidim taketo pranky v kutiku duse dufam, ze na toho vtipalka niekto vytiahne 9-tku a pouzije ju

Reagovat
Snatus

Ty fakt věříš, že ty "pranky" nejsou nahrané?

Reagovat
kvasha16

neviem ktore su a ktore nie, ani sa tym neplanujem nejak zaoberat, ale ak je takato picovina nahrana, tak to kompletne straca zmysel

Reagovat
Snatus

Neztrácí, je okolo toho zájem a samozřejmě i peníze.

Reagovat
kvasha16

pointa "pranku" z toho vymizla ked je to hrane... ale s tymi peniazmi si to trafil, kedze zmysel tych video presiel k nim

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je důvod proč jsou tyhle prank videa většinou fakeový s najatými herci. Kor takovýhle extrémní.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

prave, ved nemozu vediet co ma ten clovek pri sebe alebo ci to nie je este vacsi psychopat nez oni

ale ako takto fejkove ,,pranky" a take pozretia no ti sa musia mat kurva dobre

Reagovat
vladis271

ale ja nvm, niekedy mám fakt pocit, že to musí byť nahrané. Toto konkrétne mi príde ako španielsko. Ale je vlastne jedno kde sa to odohralo. Jednak osoba môže dostať infakrt. A vôbec musia si byť istí, že dotyčný nemá pri sebe pištol. Tomu klaunovi s motorovkou by som vyprázdnil do hlavy zásobník skôr než by povedal This is a prank.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Michael Keane. 25 mega? a kývnuť v momente ke´d budeme mať istú LM. Nemal by som nič proti ak by mali prísť stopéri dvaja. Ale nebolo by dobré ak by mal stoperský problém riešiť on.

Ešte k tomu boyhood mufan. Ako dnes sa už každá ťažká mentálna choroba dá riešiť, ale nvm či stojí za tie peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí. Je super.

Reagovat
vladis271

Burnley je defenzívny tím. Už vidím ako by horel pri vysoekj obrane.

Reagovat
vladis271

preto si myslím, že pre vás by bol ideálny, Mourkova obrana by z neho mohla spraviť reprezentanta Albionu.

Reagovat
Busby babes

tak snad si ho stahnem zpatky. Tu vasi chranenou dilnu bych mu nepral...

Reagovat
vodka

snad by k vám ani nešel...

Reagovat
niflheim

To snad nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

klub to cez Echo dementoval s tým, že je 3rd choice a pôjdeme po ňom len ak zlyhajú prvé dve možnosti.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

Je polnoc, ale on sa neflaka, diskutuje ako keby mal zaracha

Reagovat
kiwwi

Supposed "Leaked" Home Kit for 2017-18

https://i.redd.it/bcdfgdsj3cwy.jpg

definitivne kupujem ak je to pravda

Reagovat
Nihilister

A letošní máš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

tie pásiky na rukávoch sú pekne hnusné.

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Jako kloubouček adidasu, jednak dobrý límec, ale hlavně to nepřehnali s těma jejich proužkama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United were at one point 6 points off the top of the PL....went on a 25 match unbeaten run and ended up 17 points off top.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United were at one point 6 points off the top of the PL....went on a 25 match unbeaten run and ended up 17 points off top.

Reagovat
Busby babes

nevermind.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapuje

Reagovat
Busby babes

ano, mame hodne remiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri unbeaten sérii asi ťažko hovoriť o prehrách, či?

Reagovat
Busby babes

ja jen, ze to je tak nejak asi jedinej objev z toho postu, ne? A nadavame na to tady celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, je to najsmiešnejšia unbeaten run v histórii futbalu asi a takto číselne podtrhnuté je to ešte smiešnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/FullTimeDEVILS/status/861853256259051520

Mail prisel s tim, ze Zlatan bral 367K tydne.

Tak az se nekdo zas bude ptat, proc by k nam nejakej fotbalista prestupoval... tak treba proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne mne to nechava chladnym a neprepocitavam to, ale 12 milionu korun za tyden, nema se spatne Zlatanko

Reagovat
Busby babes

tak pulku me vezmou na danich...

Reagovat
smazaný uživatel

to mi bylo jasny, ale i tak..A nemaj to na ostrovech i za 60%, u tak velkych vydelku?

Reagovat
Busby babes

je to mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak, aby chodil o zebrote

Reagovat
Busby babes

koupi si jen dve Ferrari.

Reagovat
r.mrazik

tak to nas prisel jeste dost levne

Reagovat
mithro

ked taketo spravy, tak jedine dailymale.sk

Reagovat
minoLFC

Marcos Alonso .. a aký to bol najprv vyvrhel

Reagovat
fajdax

Nejlepší levej bek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

jedině v ofenzivě

Reagovat
Svatej

jeho prinos neni ofenzivni prace ani ta defenzivni. On je v tomhle fakt strasne specifickej

Reagovat
Snatus

dozadu je příšerný

Reagovat
Svatej

Diky jeho priserny praci se Hazard muze stourat v prdeli.

Reagovat
Snatus

To není Alonsem, ale systémem. Velkou práci do té strany odvede Kanté/Matič, navíc pozičně ten prostor kryje Cahill.

Reagovat
Svatej

Cahill lita po lajne ? Matic lita po lajne ? Odkdy ?

Alonso si celou lajnu vetsinou ukradne pro sebe a dela tam dozadu praci za Hazarda. Dost neuctive jeho prinos a kvality podcenujes.

Reagovat
smazaný uživatel

V prípade tohto užívateľa to treba brať s obrovskou rezervou.

Reagovat
Snatus

Ale prosímtě, protože mám jiný názor než většina, neznamená, že moje názory jsou validní. Však si povíme po příští sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak je tvoj názor to, že je Alonso dozadu príšerný, tak takýto názor proste vadný je.

btw. neviem, čo si myslel tým ,,validní", to mi nedáva zmysel, aspoň nie v tvojej vete.

Reagovat
Snatus

Já ho podložil argumentací, zatímco ty tady reaguješ jenom emočně, protože jde o mě. Jinak sorry, T9 si na mobilu hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Svatej to napísal podľa mňa dobre, načo by som to mal opakovať?

Reagovat
Snatus

Svatej obrátil argumentaci, kterou jsem já myslel úplně jinak viz níž.

Reagovat
smazaný uživatel

A znova tam tvrdíš, že Alonso je v bránení podpriemerný, čo proste nie je pravda. Jediná jeho slabina v obrane je jeho rýchlosť, ale tá ho limituje aj smerom dopredu. Ak nastane situácia, ktorú dole popisuješ, tak je to len vďaka Hazardovi a benevolentnosti k jeho osobe, keď sa Alonsova strana súperom jednoducho prečísli a začína to tam horieť. Cez to všetko dokáže Alonso tieto hrozby (nie samozrejme všetky, to by bol dokonalý) minimálne spomaliť, kým sa Hazard, prípadne Costa nevráti do obrany a Alonsovi pomôžu v bránení. Alebo to tam v tom momente musí vyplniť aj Cahill, prípadne Matič, čo je asi logické, keď je ľavý stopér resp. ľavý stredný záložník.

Reagovat
Snatus

Ano, s tou rychlostí souhlasím a to je to ohnisko problému. Dle mě, asi nebudeš souhlasit, vypadá, že Alonso umí dobře bránit právě ve chvíli, kdy je v bloku společně s Cahillem a středním záložníkem a tu lajnu dokážou pokrýt společně. Ale ve chvíli, kdy to bránění křídla závisí jen na Alonsovi, tak se to špatné bránění projevuje. Co si z letošní sezony pamatuji, tak každé rychlejší křídlo si na naší levé straně dělalo, co chtělo a posílalo do vápna jeden centr za druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže keď je obranca limitovaný svojou rýchlosťou a výlučne v tejto hernej činnosti je zlý (žiadnu inú si totiž neuviedol), tak je to automaticky príšerný obranca? Potom už chápem tvoje názory.

Reagovat
Snatus

Když to bereš takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to mám brať? Alonso proste rýchlejší už nebude. Keď to dokáže súper využiť vo svoj prospech, tak je to jeho šikovnosť a nie Alonsova neschopnosť (príšernosť/podpriemernosť). Skrátka nemá na to vlohy byť rýchlejší, ale o to viac je pozične a takticky veľmi vyspelý. Hrá pod Hazardom a aj tak stíha brániť aj útočiť. Góly sú totálna nadstavba, ale to sa bránenia netýka.

Reagovat
Snatus

Napíšu tady určitý podnět ohledně rychlosti, a ty hned píšeš, že to je můj jediný argument (ne,není, ale je to jeden z hlavních jeho problémů). A pak tomu dáš korunu ironickou poznámkou s palcem nahorů. Se Svatým se dá aspoň normálně diskutovat, zatímco ty jdeš do diskuze už s předsudkem, že máš ve všem pravdu a já se ve všem mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som napísal, že je to jediný tvoj argument, lebo žiadny iný si nenapísal, tak predpokladám, že ani žiadny iný nie je. Ak by bol, tak je hádam slušné ho sem napísať, aby sme sa nemuseli točiť dokola, že.

A áno, do tejto debaty som išiel s tým, že sa mýliš, lebo Alonso rozhodne nie je príšerný obranca, ako ti v úvode ráčil napísať. A potom si ma v tom len utvrdil, keď si okrem jeho rýchlosti nenapísal žiadny ďalší argument, že prečo je podľa teba príšerný.

Chceš vecné argumenty a sám ich neponúkaš.

Reagovat
icemike

*že nejsou validní

Reagovat
TopinB

Reagovat
Snatus

Obracíš zase argumentaci, Cahill a Kanté/Matič vyplňují pozičně prostor k lajně, díky tomu Hazard nemusí lítat dozadu. Alonso pozičně zavírá stranu, má dobrou poziční hru díky Contemu, ale jeho obrana je podprůměrná. Při nadměrné zátěži na středního záložníka a Cahilla, kdy nastává situace, že prostor u lajny nedokážou tak rychle vyplnit, tak v ten moment se ukazuje slabina Alonsa v bránění. Jinak dopředu nemám problém, tam to hraje dobře. mohl by jenom zapracovat na centrech.

Reagovat
Svatej

Nesouhlasim, ale od toho je diskuze...

Cahill vyplnuje cast prostoru, kterej vznikne po Alonsovi pokud utocime a Matic s Kantem maji v popisu pace hlavne drzet stred pevnej i proti pocetni presile. Do lajny se pak ti dva dostavaji jen v pripade, ze je tam teziste hry primo presunuty a v takovej moment se tam stejne nachazi i s Hazardem i s Alonsem, jelikoz uz je za micem uz celej tym..

V pripade hlubokyho braneni ale Hazard uz nemusi litat prakticky az k vlastnimu vapnu jako za joseho, ale hraje podstatne vejs a bliz stredu. Lajnu jako takovou pak brani hlavne alonso, kterej je v pripade, ze ma souper vic hracu na jeho stranu, doplnovanej Cahillem nebo Maticem. Lajnu ale obstarava hlavne on.. do tech situaci kdy mu to ujizdi se dostava jen pri mimoradny sikovnosti soupere nebo pri precisleni ty strany, coz je vcelku pochopitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

To jsi info čerpal z tohohle zdroje? http://spielverlagerung.com/2016/12/25/antonio-contes-3-4-3/

Jinak samozřejmě respektuji tvůj názor, ale stojím si za svým. Takhle, když to rozebíráme, museli bychom rozebrat všechny situace při bránění - míč je na opačné straně, míč se nachází nalevo, ve středu. A to vše dělat bez grafu, abychom se chápali je asi nesmyslné.

Reagovat
Svatej

Necerpal, ale dik za tip, aspon mam co na cteni

Jop, v tim mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

článok

Reagovat
smazaný uživatel

Je Danny Rose.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

v poslednej dobe jedine body vo fante

Reagovat
Svatej

Reagovat
M0rb1D4S

Nejlepší je, že jím většina lidí opovrhovala kvůli tomu, že hrál za Bolton a Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

*... a nepresadil sa, bol to tragéd.

Reagovat
spider_8

Má ještě značné rezervy, ale jinak je na téhle pozici super.

Reagovat
kvasha16

toto mu sedi, taka pozicia ani nie obranca ani nie kridlo, tak ako u Mosesa, ani jeden z nich by podla mna nehral zaklad na klasickom bekovi (Moses na kridle)

Reagovat
Whitemedia

Alonso ani ne, o tom jsme akorát moc nevěděli.. ale Luiz jaký byl vyvrhel, hlavně teda pro mě

Reagovat
spider_8

Pro mě to samý

Vůbec jsem ho v létě nechtěl, ale vypracoval se neskutečně. Lídr týmu a letos dost možná nejlepší stoper v lize.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Svatej

i s azpim. Ti dva si to letos ukradli pro sebe

Reagovat
Whitemedia

Nejlepším bych ho neoznačil, ale mezi pětku nejlepších společně s Azpim bych ho zařadil

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba si tu hrát na skromného, Luiz prostě nejlepším je.

Reagovat
kvasha16

mal aj slabsie zapasy (aj ked to bolo mozno tym ze hraval s nedoliecenym kolenom), taky Azpi podla mna podava stabilnejsie vykony, u neho si fakt nevybavujem nepodareny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Luiz tu obranu prostě vede a je to vidět, už jenom proto bych ho dal nad Azpim. A nepodařený zápas měl třeba ten, který nám rozbil vítěznou sérii a ještě proti slepicím.

Reagovat
kvasha16

to si uz nepamatam ale je fajn sa dohadovat ze kto je lepsi, namiesto toho kto je horsi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je vzdy lepsi no, celkem zavidim takovy starosti co mate v CFC

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-338853/?forum=1#p8797736

a verili mu nekteri vasi--a ja samozrejme taky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To teda

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, teraz tí smajlíci a reakcie tam pôsobia veľmi smiešne

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

no Klavan to nebude, neboj

Reagovat
Maresma

Luiz ale taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusi, ale v mym svete je k tomu rozhodne bliz sef obrany mistra, kterej jenom mohl prekvapit (a prekvapive prekvapil a to i ty nejvetsi hejtry)

Lepsi stoper v lize momentalne neni.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

César Azpilicueta si v letošní sezóně připsal už 1941 úspěšných přihrávek, což je největší číslo v Premier League.

Reagovat
fenixLFC

necudo ked si to moze tukat rovno s dalsimi dvoma stopermi

Reagovat
kvasha16

statistiku nemam, ale na beton dal viac prihravok Maticovi, Kantemu a Mosesovi

Reagovat
fenixLFC

stopro, ten moj hejt by daval viac vyznamu keby hraje toho stredneho

Reagovat
Nikikrew

Bože zruste ten slovenskí hokej

Reagovat
Mastný Chobot

mi sme už futbalová veľmoc

Reagovat
Nikikrew

ale plus opráv si tu hrúbku pán vysokoškolák

Reagovat
Mastný Chobot

ty si začal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Výborné môj mobil ma má každopádne rád

Reagovat
Lacko_Boh

ani nevieš ako sa strápnuješ grc

Reagovat
Nikikrew

Už sa ukludni....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele