Premier League - preview dohrávek a předehrávek tohoto týdne

02.04.2019, 08:46, aktualizováno 03.04.2019, 08:23
Previews
Další tři vložené zápasy nabízí ve středu anglická Premier League. Manchester City přivítá Cardiff a může poskočit zpět do čela tabulky. Lítý boj je ale také za ním o třetí a čtvrté místo, a tím pádem o místenky v Lize mistrů. Ze šesté pozice bude útočit Chelsea, která hraje proti Brightonu. Tottenham pokřtí nový stadion na White Hart Lane proti Crystal Palace a může se posunout na bronzovou příčku.
Chelsea FC - Brighton & Hove Albion  (středa 20:45)
S blížícím se závěrem Premier League se zostřují boje na obou koncích tabulky a každý získaný bod nabírá na důležitosti. To platí obzvláště pro střetnutí Chelsea s Brightonem, v němž domácí tým usiluje o třetí či čtvrté místo, zatímco hosté se drží jen těsně nad sestupovým pásmem. K tomu by navíc tento zápas měl nabídnout i očekávaný debut Calluma Hudsona-Odoie v základní sestavě Blues.

Osmnáctiletý křídelník se navzdory vydařeným výkonům v Evropské lize či anglických pohárech doposud v ligových duelech dostával na trávník jen sporadicky, a nakonec se tak kuriózně dočkal dříve premiérového startu v jedenáctce národního týmu Anglie než v klubovém dresu na ligové úrovni. V minulém kole proti Cardiffu, kde si Chelsea výrazně zahrávala a vítězství kontroverzně vybojovala až v závěru, Mauricio Sarri nenasadil Hudsona-Odoie ani z lavičky.

Nyní však italský manažer velký talent Chelsea na předzápasové tiskové konferenci pochválil za velké zlepšení během probíhající sezony se slovy, že Hudson-Odoi je již skutečně připraven nastoupit, a tak by se příznivci Blues mohli dočkat již ve středu. Stejně tak lze očekávat návrat Edena Hazarda či N’Gola Kantého, kteří proti Cardiffu rovněž začali jen mezi náhradníky, zato Marcos Alonso bude proti Brightonu chybět vinou svalového zranění.

Brighton po slibném vstupu do soutěže již několik měsíců postupně padá ligovým pořadím a nyní se již drží jen díky lepšímu skóre na patnácté pozici před Burnley a Southamptonem, s nímž navíc Seagulls v minulém kole prohráli doma 0:1. Od prvního sestupového místa dělí tým Chrise Hughtona pět bodů a anglický manažer ví, že jde do tuhého. "Nacházíme se mezi týmy, které bojují zápas co zápas a my teď musíme zabojovat ještě více."

Právě zmíněná víkendová výhra Chelsea přišla Brightonu pořádně k duhu, ovšem Hughton si uvědomuje, že pokaždé takové štěstí jeho tým mít nemusí. "Je normální, že si po zápase svého týmu přejete, aby se soupeřům nezadařilo, ale raději bychom měli vše ve svých rukou. Očekávám od našich hráčů odpověď, nikde nenastupujeme s tím, že prohrajeme. Víme, že vše bude odvislé od dobrého výkonu z naší strany, a naopak chabého představení soupeře."
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Emerson - Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek - Hudson-Odoi, Higuaín, Hazard
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Duffy, Dunk, Bong - Bissouma, Stephens, Pröpper - March, Murray, Locadia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.54 - 13.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Crystal Palace  (středa 20:45)
Proberou se Kohouti z letargie? A nebo se v ptačím souboji stanou obětí orlího útoku?

Velice důležitý zápas čeká Tottenham. Tlak na tým Mauricia Pochettina je o to větší, že se bude jednat o první utkání na novém stadionu, a tak by bylo vhodné vkročit do nové éry klubové historie vítězstvím. Navíc díky vítězství nad Newcastlem se na třetí místo před Tottenham posunul městský rival Arsenal. Teď je tedy řada na Kohoutech, aby zvedli hozenou rukavici a vítězstvím nad Eagles prolomili svoji špatnou sérii v Premier League.

Překážku v cestě za potřebnou výhrou vystavují Pochettinovi zranění. Argentinský trenér se bude muset obejít bez Diera, Auriera, Lamely a Llorenteho. Zda-li bude mít k dispozici alespoň Harryho Winkse, který laboruje s třísly, je zatím nejasné.

Crystal Palace se v minulém kole stal katem Huddersfieldu, který jako první tým v této sezóně s jistotou ví, že jej příští rok čeká Championship. S Hodgsonovým týmem je to trochu jako na houpačce. Eagles střídavě vyhrávají a prohrávají. Se svým příštím soupeřem pak nemají příliš dobré statistiky. V sedmi posledních zápasech byli vždy úspěšní Kohouti. Eagles navíc šestkrát v těchto sedmi zápasech museli skousnout nejtěsnější možnou prohru, to jest 0:1.

Zranění se Orlům vyhýbají, jediným absentujícím bude Sakho, který je po operaci kolene.

I přes bídnou formu, která zapříčinila přesun z boje o titul do bitev o Top 4, je stále Tottenham favoritem tohoto utkání. Bude se ale muset vyvarovat zbytečných chyb, které tým disponujícím tak smrtícími protiútoky, jako je Crystal Palace, dokáže nemilosrdně trestat.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld - Sanchez - Vertonghen - Trippier - Sissoko - Eriksen - Davies - Alli - Kane - Son
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka - Tomkins - Dann - Van Aanholt - McArthur - Milivojevic - Schlupp - Townsend - Batshuayi - Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.73 - 6.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Cardiff City  (středa 20:45)
Manchester City se ve středu večer může vrátit do čela ligy. K tomu však potřebuje zdolat houževnatý Cardiff. Hosté sice na Etihad Stadium přicestují jako jasný outsider, avšak svůj boj o záchranu ještě nezabalili a nebojí se aspiranta na titul překvapit.

Konec sezóny se blíží a nervozita stoupá u všech týmů, které stále mají o co hrát. A to platí u obou protagonistů středečního mače na Etihad Stadium. Zatímco domácí Citizens musí po loňské krasojízdě letos o mistrovský primát tvrdě soupeřit, hostující Cardiff dělá vše pro to, aby prvoligovou příslušnost udržel i pro příští sezónu.

Favoritem duelu je neoddiskutovatelně Manchester. V probíhajícím kalendářním roce zaváhali svěřenci manažera Pepa Guardioly pouze jednou na půdě Newcastlu. Jinak si ale počínají naprosto suverénně, a přestože jsou v tabulce aktuálně druzí o dva body za Liverpoolem, výhoda jednoho zápasu k dobru je staví do výhodnější role oproti celku z města Beatles.

Citizens se tak mohou po výhře dostat do čela, ani tak ale Guardiola vzhledem k velkým očekáváním necítí velký tlak. "To nebude problém. Víme, kdo proti nám stojí. Každý zápas je jako finále. Cardiff, jak jsme jej mohli vidět proti Chelsea, stále žije. Mají neuvěřitelného ducha. Není to tým, který by již skončil," prohlásil španělský stratég.

V posledním kole proti Chelsea opravdu předvedli Bluebirds sympatický výkon a nebýt chybného posouzení asistenta rozhodčího, dost možná by se radovali z bodového zisku. Takto zůstává velšský celek na první sestupové pozici s již pětibodovým mankem na záchranu. Nováček ale jednoznačně odmítá jakékoliv smíření se s nepříznivým osudem.

Domácím bude chybět kanonýr Sergio Agüero, jenž si přivodil zranění při posledním vítězství na Fulhamu. Na seznamu marodů zůstává Fabian Deplh, zatímco Vincent Kompany je po měsíci opět fit. Bluebirds se dlouhodobě musí obejít bez dlouhodobě zraněných obránců Sola Bamby a Calluma Patersona. Poraněné stehno již naopak vyléčil jiný obránce Jazz Richards.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Kompany, Laporte, Delph - De Bruyne, Gündogan, Silva - Mahrez, Gabriel Jesus, Sané
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Morrison, Manga, Bennett - Camarasa, Gunnarson, Arter - Reid - Niasse, Zohore
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 17.30 - 41.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Fulham FC  (úterý 20:45)
Anglická Premier League pokračuje po celý týden nepřetržitým proudem zápasů, k nimž se v úterý řadí souboj Watfordu s Fulhamem. Trápící se hosté se v případě prohry připojí již s předstihem k Huddersfieldu jakožto najisto sestupující tým, ovšem není zcela jisté, v jakém rozpoložení do zápasu vstoupí svěřenci Javiho Gracii, jež krátce nato čeká důležité semifinále FA Cupu.

I když je navrácení Fulhamu zpět do druholigového Championshipu po jediném roce takřka na spadnutí, trenér Scott Parker vyzval své hráče, aby alespoň v úterý tuto neradostnou novinu ještě odvrátili. "Myslím, že výhra je zde životně důležitá. Je nám jasné, jak na tom jsme, ale i tak se jedná o důležité utkání, abychom už zítra večer nesestoupili," prohlásil nástupce Claudia Ranieriho, jenž stejně jako italský manažer i jeho předchůdce Slaviša Jokanović nedokázal příval porážek zastavit a doposud ještě v nové funkci ze čtyř zápasů nezískal ani jeden bod.

Watford naopak prožívá až nad očekávání povedenou sezonu, v níž stále bojuje o sedmou příčku, a k tomu i pohárové tažení FA Cupem, kde jej v neděli čeká ve Wembley semifinále proti Wolverhamptonu. Nic na tom nezměnila ani sobotní porážka na půdě Manchesteru United v poměru 2:1, ovšem s takto vypjatým programem lze očekávat, že Javi Gracia zahýbe sestavou.

Najisto do zápasu s Fulhamem nezasáhne Isaac Success vinou poraněného kolene právě v duelu s Manchesterem a také Adalberto Peňaranda, jehož vyřadilo svalové zranění. Dlouhodobě mimo hru zůstává záložník Tom Cleverley, naopak Daryl Janmaat by měl být v pořádku, byť jej v minulém týdnu na Old Trafford sužovala nevolnost.

Na straně hostí panují otazníky okolo nejlepšího klubového střelce Aleksandara Mitroviće, který kvůli žaludečním potížím vynechal minulé kolo proti Manchesteru City, ovšem v pondělí se již srbský reprezentant zapojil zpět do tréninkového procesu a měl by se objevit alespoň na lavičce náhradníků. Do hry se vrací i Tim Ream a Jean Michel Seri.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Femenía, Capoue, Doucouré, Sema - Gray, Deeney
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Christie, Chambers, Ream, Bryan - Anguissa, Seri - Schürrle, Cairney, Sessegnon - Babel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.88 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester United  (úterý 20:45)
Ani jednou zatím letos Manchester United nevyzrál na Wolverhampton. Nyní má již třetí šanci pokořit nováčka, který pokukuje po pohárové Evropě. Ani hosté by si neměli dovolit zaváhat, neboť svádí nelítostný boj o Ligu mistrů.

Manchester City, Tottenham, Arsenal, Chelsea, v FA Cupu zase Liverpool. V podstatě celá anglická klubová špička si v právě probíhajícím ročníku alespoň jednou vylámala zuby na vlčí smečce z Wolverhamptonu. I United se tato nelichotivá bilance týká. V prvním letošním vzájemném měření sil na Old Trafford uhráli Wolves cennou remízu 1:1, do semifinále FA Cupu pak Wanderers proklouzli po vítězství právě nad Rudými ďábly. Red Devils tak mají nováčkovi Premier League co vracet.

Vlci však stále mají hlad po bodech, o víkendu navíc nečekaně ztratili na půdě o záchranu hrajícího Burnley, takže nyní jim pořádně kručí v břiše. Jejich motivaci posilňuje i těsný boj o sedmou pozici, jež může znamenat kvalifikaci do Evropské ligy. Ono klíčové místo zatím drží právě Wolverhampton, avšak jen o skóre pozadu se drží Leicester, bod ztrácí Everton s Watfordem a dva body pozadu zůstává West Ham.

I proto by Wolves rádi navázali na skalp United z FA Cupu. "Tehdy šlo o velký moment, ale v úterý se odehraje zcela jiný zápas. Hráli jsme dobře. Byli jsme organizovaní a musíme to zopakovat, protože se od nás vyžaduje mnoho. Pokaždé když čelíme týmu, jakým je Manchester United, musíme být připraveni bojovat. Víme, jak dobří jsou - fantastičtí hráči, fantastický manažer, celá historie velkého klubu, avšak my jsme připraveni a chceme na Molineux bojovat," vyhlásil manažer Wolverhamptonu Nuno Espírito Santo.

Vypadnutí z FA Cupu znamenalo pro Manchester United jednu z mála komplikací od doby, co mužstvo převzal Ole Gunnar Solskjaer. Sympatický lodivod zapůsobil na ztrápené hráče jako živá voda a Rudí ďáblové rázem kosí soupeře jako za starých časů. Naposledy si United poradili s Watfordem a vystoupali již na čtvrtou příčku zajišťující Ligu mistrů. Takových deset kol nazpět se přitom podobný vzestup zdál utopický.

Sázka na Solskjaera ale Red Devils vyšla a stále mladý manažer je proti Wolves namlsaný na odplatu. "Posledně jsme proti nim nehráli moc dobře, neměli jsme dostatečné tempo. Byl to pro nás jiný typ zápasu, drželi jsme míč po 70 procent času, to ale někdy neznamená, že si dokážete vytvořit šance a vstřelit góly," uvědomuje si charismatický Nor.

V ohrožení je start Anthony Martiala, který si proti Watfordu přivodil zranění. Mimo hru zůstávají Alexis Sánchez, Antonio Valencia, Eric Bailly a Matteo Darmian, vyléčit se již naopak stihli Romelu Lukaku s Victorem Lindelöfem. Na domácí straně zůstává otázkou, zda nebude kouč Nuno šetřit některé opory vzhledem k víkendovému semifinále domácího poháru.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennet, Coady, Boly - Traoré, Dendoncker, Neves, Moutinho, Castro - Cavaleiro, Jota
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Lindelöf, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Mata, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.23 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC32247172:1979
2.Manchester City31252481:2177
3.Arsenal FC31196665:3963
4.Tottenham Hotspur312011058:3461
5.Manchester United31187660:4161
6.Chelsea FC31186752:3460
7.Wolverhampton Wanderers311281138:3844
8.Leicester City321351442:4344
9.Everton FC321271345:4243
10.Watford FC311271243:4643
11.West Ham United321261441:4842
12.AFC Bournemouth321151643:5838
13.Crystal Palace311061538:4136
14.Newcastle United32981531:4235
15.Brighton & Hove Albion30961532:4333
16.Southampton FC31891435:5033
17.Burnley FC32961737:5933
18.Cardiff City31841928:5928
19.Fulham FC32452329:7217
20.Huddersfield Town32352418:5914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (700)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady v diskusích se všude píše jak má M. City těžký los oproti Liverpoolu a mě to přijde celkem v pohodě. Podle mě si to pohlídaji

Reagovat
janinho

no maju to vo svojich rukach a rozhodne sa jednoznacne v tej dohravke v derby proti ManU. tam hraju behom 4 dni doma s Thamom a potom vonku proti ManU. ak by tam vyhrali, tak si neviem predstavit ze ten titul nedaju.

ale velky klobuk dole pred Lpoolom ako sa drzia. sice Klopp posilnil kader vyborne ale ten kader City je proste nabombovany na kazdom poste tak ze cokolvek ine ako titul by bolo riadne sklamanie. skor je pre nich dolezite aby sa konecne dostali aspon do finale LM, lebo za 10 rokov minuli na posily vyse miliardy libier a zatial ani len semi...

Reagovat
TrueCommunist

Takovej kádr nemá teď žádný jiný tým

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Jedno semi mají.

Reagovat
janinho

sice ano, 15/16... moja chyba to ist zvyknem pisat o PSG, tak sa mi to pomiesalo

Reagovat
technecium

A zrovna v roce, kdy byli suverénně nejslabší

Reagovat
El Cid z City

Jasně,je to celkem vpohodě

Reagovat
iamek

Herrera srdcař . No bude to zajíavý přestupák. Pokud podepíšeme Rabiota, tak můžeme na tom ještě vydělat, ale beztak nam ho vyfoukne někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Herrera zadara a Rabiot je tiež zadarmo?

Reagovat
iamek

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

No na tý poslední výměně jsme moc nevydělali, ale do tohohle bych šel. Každopádně budem stejně potřebovat ještě jedno worldclass CM

Reagovat
kissak

Chalupáři dneska ještě pořádně zabojovat o setrvání v EPL. Sice si to za letošní sezonu moc nezasloužíte, ale chyběli byste mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímvás, existuje nějaká webová stránka, kde se dá cca den po skončení zápasu podívat na full zápas bez toho, aniž by ta stránka ukazovala výsledek? Díky moc za odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Na margo tej predpokladanej zostavy si nemyslím, že United nastúpia s dvojicou útočníkov Martial - Lukaku. V základe bude podľa mňa určite Rashford a jeden zo spomínanej dvojice z ktorej mali obaja zdravotné problémy, ale už by mali byť fit.

Reagovat
johan14

Martial je zranený, či už je fit? Ja myslím, že nastúp Rash a Lukaku.

Reagovat
janinho

Manchesteru United bude v zápase s Wolverhamptonem znovu k dispozici Anthony Martial. Ofenzivní Francouz si o víkendu přivodil zranění a nedohrál duel s Watfordem, nejednalo se ovšem o nic vážného. (skysports.com)

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola aj z môjho pohľadu ideálna dvojica

Reagovat
nani92

dnes je kľúčový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď do konce všechny jsou klíčové

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes vyhrajem, tak dáme top4.

Reagovat
Seydou Doumbia

V momentální situaci se od vás očekává třetí místo nikoli top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
niflheim

Dneska to bude neskutečně těžké.

Reagovat
Swarley

musíme v každé řadě předvést mnohem lepší výkon než v predchozich zápasech, jinak se s takovým soupeřem bude vyhrávat těžko

Reagovat
Makiii

Dnes se to musi zvladnout, ale bude to fest tezke...

Jednu vec nechapu, v FA Cupu Wolves zahraji famozne proti nam a pak s Burnley odehraji sileny zapas. Maji neskutecne sympatickej mancaft i hrace, ale dnes je nutne potrebujeme porazit a vratit tak zaslouzenou porazku z poharu.

Jsem zvedavej na toho Herreru jak to dopadne, ale pokud by vysel misto nej Rabiot, tak bych se nezlobil. Je to typ hrace jako Matic a toho urcite musime zacit nahrazovat.

Do budoucna Pogba, Rabiot, Fred, Pereira, Matic, McTom, Garner by nebylo vubec spatne.

DDG - Dalot, Smalling, Jones, Shaw - Matic Fred Pogba - Rash Lukaku Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to tak maju celu sezonu, ze s favoritmi zahraju dobre a potom padnu s timom ako Burnley

Reagovat
fenixLFC

+proti burnley nechali odpocivat kopec klucovych hracov

Reagovat
bbbauch

Klidne bych to dneska hral takhle ddg - dalot, lindelof, smalling, shaw - herrera, matic, fred - pogba - rash, lukaku

Reagovat
Swarley

A ono to taky s tím Pogbou čistě na AM fungovalo nejlíp a i on tam předváděl podstatně lepší výkony

Reagovat
mul

na Pogbovi je zaujimave, ze v repre ked hra na dobule pivotovi s Kantem, tak je tam perfektny ...a je to, ze vy nemate Kanteho ?

Reagovat
Swarley

tak pochopitelně, Katne by posunul nahoru každou zálohu...a celkově Francie má větší kvalitu a hlavně sehranost...ale tam se dostaneme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžký zápas, ale Wolves už o nic nejde, navíc by nám to mohli pustit za FA Cup, tak snad vyhrajeme

Reagovat
krisa

"Vlci však stále mají hlad po bodech. Jejich motivaci posilňuje i těsný boj o sedmou pozici, jež může znamenat kvalifikaci do Evropské ligy" U anglických týmů je to s motivací hrát EL všelijaké ale zrovna vlci si poháry moc nezahráli, mohlo by je to lákat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, hrajou o poháry

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Partey pry ma vykupku 42 micu? Je to pravda?

Reagovat
nani92

to by ho dokázala vyplatiť každá druhá väčšia dedina

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Hokaido

Ještě včera ukazovali další statistiky a je to až neuvěřitelný.

Reagovat
Counter

Rafa ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela znovu zranený Jeho by som predal.

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc vs. Wolves: De Gea, Young, Lindelof, Smalling, Shaw, McTominay, Fred, Pogba, Dalot, Lukaku, Lingard #mulive

Reagovat
Pigeon

Lingar levé křídlo a Dalot pravé?

Reagovat
smazaný uživatel

Rash ani lavička

Reagovat
smazaný uživatel

prý nemoc

Reagovat
Swarley

wow, pěkně to Ole protočil

Reagovat
smazaný uživatel

A Wolves v plný palbě. To bude hodně těžký.

Reagovat
iamek

Uff. Bod beru jako úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha potřebovala protočit, Matič i Herrera strašná bída naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok masakr teda.. hrál někdy Lingard vlevo?

Reagovat
Swarley

Řekl bych, že u něj to je jedno, která strana...

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Poďme Wolves

Reagovat
Bandita_Harry

Co s Mitrovicom po sezone ? ten vo Fullhame ostat nemoze, zeby West Ham ? alebo Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce Chelsea pokračovat ve štafetě průměráků na hrotu tak to je ideální volba no.

Reagovat
Bandita_Harry

ale picu, Mitro je zabijak, goly davat vie ibaze hral v PL zatial za dost tragicke timy , myslim ze by nebol drahy

Reagovat
Hokaido

Na Chelsea stejně nemá. Vubec bych se nedivil, kdyby skončil ve WHU.

Reagovat
Bandita_Harry

a koho by sisi tam predstavoval ?

Reagovat
Hokaido

V Chelsea? Popravdě ani nevím, asi bych počkal do léta a nechal to na novém trenérovi.

Reagovat
Bandita_Harry

No a akom trenerovi ? tych moznosti aj tak moc neni z ligy asi len on a Wilson

Reagovat
Seydou Doumbia

Arnautović? Toho si tam umím i představit.

Reagovat
Bandita_Harry

ten to nema moc hlave v poriadku teda nemal kedysi neviem ci sa uz ukludnil ale aj tak uz bude mat 30... myslim si ze Mitro je lepsie riesenie

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě proto že to nemá nebo neměl v hlavě v pořádku bych ho očekával v Chelsea.

Reagovat
Bandita_Harry

ze je magor mu nepomoze musi byt spickovy magor

Reagovat
Seydou Doumbia

od toho tam je Willian

Reagovat
Swarley

pořád by mi to dávalo větší smysl než Higuain

Reagovat
Taiger

Ty nedáváš smysl vůbec

Reagovat
Swarley

a to jsi ani neviděl malou násobilku, to budou teprve problémy...

Reagovat
Taiger

Říká ten, co udělal vejšku na hnojárně

Reagovat
smazaný uživatel

Nestuduješ ty náhodou VŠE?

Reagovat
Taiger

Pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

No že se tady sám rádoby vysmíváš a sám studuješ VŠE...?

Reagovat
Taiger

Pointa?

Reagovat
Swarley

Ty z té vysoké máš úplně zbytečně komplexy, stejně se tě to netýká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

everton

Reagovat
Bandita_Harry

snad nie , mam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard namotivovanej zřejmě

Reagovat
Swarley

To by měl Lukaku dávat, ale konečně super centr

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

ta záloha s Lingardem je fakt mnohem lepší.. dneska za prvních 10 minut udělal víc náběhů, než naše celá záloha zpravidla za zápas..

Reagovat
nani92

Barcelona netuší čo ju čaká

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a fakt začínám bejt alergickej na lukakovi technický nepřesnosti a nedokonalosti.. Pokud nezhubne a nevrátí se na tu úroveň, kde byl, tak nevím, jestli pro něj bude v tomhle týmu místo...

Reagovat
Taiger

Are u bodyshaming?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodoně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nevěřím, že přibral z nějaké nezdravé stravy nebo tak, muselo to být cíleně ve spolupráci s klubem.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

easyy

Reagovat
smazaný uživatel

McT!!!!!!

Reagovat
pingla

Scooooooott

Reagovat
Grahf

golasooo

Reagovat
Swarley

Naaaadhera

Reagovat
kiwwi

Vole, spoza 16ky...LVG by si už písal do notesa

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay > Matič

Reagovat
Ligter

McTominayyyyyyy

Reagovat
niflheim

Hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Scott

Reagovat
nani92

Pekne Fletch

Reagovat
Grahf

omg lingard

Reagovat
Pigeon

Prosím o funkční stream na United

Reagovat
Rozum
Reagovat
Pigeon

Děkuji

Reagovat
Swarley

Dávejte ty hlavyyy

Reagovat
niflheim

No do říti, to měl být gól.

Reagovat
Swarley

Ale v pohybu je to oproti minulému zápasu úplně někde jinde...Jessie a Dalot suprově makaji...

Reagovat
Swarley

Dobrej roh

Reagovat
Swarley

A Fred na DM zajimavej tah, zatím paráda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Taiger

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Sakraaaa... to jsme nechtěli.. eště takový šmudla..

Reagovat
Swarley

A to jsem myslel, že jste s Emerym vesměs spokojeni

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

taky že jsme.. Má nějaké mouchy, ale na první rok to je velmi slušné.

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HAHAHAHAHAHA

Reagovat
Miguel19

Boly skoro krásná asistence..

Reagovat
Grahf

boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuck

Reagovat
Hokaido

Jimenéz ♥

Reagovat
Grahf

hrajeme skvelo a dostaneme

Reagovat
Taiger

Nejlepší gólman PL, fuck off

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy jako Wolves nesnáším, mají lepší bilanci proti top 6 než proti týmům že spodku

Reagovat
PP

A toto jsme chtěli..

Reagovat
EXoRcIsT

to bol zase idiotsky gol a Young ked uz do pice narusis offsidovu liniu tak toho hraca aspon nasleduj dallej a nie zastane jak jebo

Reagovat
nani92

V daždi nám to akosi nejde, prečo nemôžeme hrať v normálnom počasí?

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

nezapomeň na vítr! Byť ten má v nemilosti jiný mančaft..

Reagovat
Taiger

A Fred na DM zajimavej tah, zatím paráda

Reagovat
Swarley

Ty máš fakt nějakou poruchu...

Reagovat
smazaný uživatel

smaž si už účet, chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je strašný smutný, vidět jak někoho večerní zábava je koukat na tým, kterej nesnáší a pak se vysmívat na internetu jeho fanouškům

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt strašně smutný, vidět někoho jehož večerní zábava je sledovat tým, kterej nesnáší, aby se mohl potom vysmívat na internetu jeho fanouškům

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, blbej net

Reagovat
Taiger

Ještě jednou pojď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a vůbec to tady nedělá většina lidí..

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

pointa? Já to nedělám a do těhle "live" diskuzí koukám jen, když hrají United. Je možný, že to dělaj i nějací fanoušci United a jinejch týmů, já vidím tady tohle, tak na to reaguju

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

swarley je kokot

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Takovych fanoušků už bylo

Reagovat
smazaný uživatel

a takový kokot jako ty jen jeden

Reagovat
Swarley

Když už, tak vymysli něco originálního

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi poraď, kokote

Reagovat
Swarley

To by byla nuda, se trošku musíš snažit

Reagovat
smazaný uživatel

ok, kokote

Reagovat
Swarley

to je už ono?

Reagovat
Swarley

To jsem Freda prechvalil

Reagovat
niflheim

ten chlap mi připadá jako hrozný průser

Reagovat
Swarley

Je čas, aby se rozehrál...jestli má Ander sbaleno

Reagovat
niflheim

Co to si prdele bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Fred

Reagovat
r.mrazik

Fred a jeho dotyk s míčem kilometr daleko...traged

Reagovat
fenixLFC

kks to by som enchcel vidiet jeho narazacku s lukakom

Reagovat
r.mrazik

No...to bys ani neviděl...leda jako Akta X

Reagovat
MCFC_8

Kde by tak asi boli Wolves keby tolko bodov ako s TOP6 ziskavali aj proti slabsom timom? Ved napr. prehrali oba zapasy s Huddersfieldom...

Reagovat
smazaný uživatel

poslete nekdo toho younga uz do prdele fakt

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Grahf

wolves hraje furt proti nám jak barcelona, velmi dobrý technický futbal, zálohu majú lepšiu jak my

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu bych v létě prodal, zbytečný hráč

Reagovat
kiwwi

Skoda ta tu, ty by si mal byť manažér

Reagovat
smazaný uživatel

A Fred na DM zajimavej tah, zatím paráda

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
EXoRcIsT

Dpc koho genialny napad bol aby nechal Younga nakopavat lopty dopredu to jak keby Barca hrala na centre a messi by mal za ulohu cakat v 16tke na hlavicky

Reagovat
smazaný uživatel

To dela kazdej zapas, nechapu proc tam furt je.

Reagovat
PP

to je jedna ze záhad současného fotbalu.. Ten borec krom rychlosti nemá a snad nikdy neměl nic. A to kope rohy, přímáky, občas je i kapitán.. Hráč sotva na lavku.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, jako back-up je super, to jak hraje poslední měsíc až dva je úplně něco jiného, než jak dokáže zahrát a hrál kolikrát předtím.. přijde mi, že má z nějakého důvodu jasnou pozici a chtělo by to protočit, aby se zase vzpamatoval.

Reagovat
PP

no já ti nevim.. Poslední 2-3 roky je marný stejně. Bývá dost často dobrý vzadu, byť občas jeho nechané díry a nestíhání jsou pecka, tak má výborné náběhy.. které ale v 90% zkurví špatným centrem.. Mě by v Arsenalu hrozně sral.. ještě jako člen základu.

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto a to som myslel ze ho Ole konecne odstavy ja fakt neviem co nanom vidia ved je vzdy najslabsi hrac a kazdy super to vie ze ked nas chce porazit treba ist cez Younga

Reagovat
Swarley

Hlavně on to kope jak zemaky, vůbec neví, kam to dává

Reagovat
pingla

Moutinho spolecne s Nevesem si vodi celou zalohu jak tupce, oba perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídat Pogbu, dát do bečka a v létě čáru ahoj

Reagovat
Taiger

Ole je sympaťák i jako trenér, super, že mu dali smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
cr7sux

ty jsi fakt strašný kokot

Reagovat
EXoRcIsT

boze ty musis byt v realnom svete tak uboha osoba ked si svoje mindraky musis riesit na internete trapnym trollingom

Reagovat
Taiger

Ty nejsi spokojený?

Reagovat
EXoRcIsT

ja som pobaveny tebou cisty priklad zakriknuteho chlapceka co je frajer len na nete

Reagovat
Taiger

Ty vyjíždíš po mně a urážíš, kdo je zakřiknutý a frajer jen na netu? Hmmmm

Reagovat
EXoRcIsT

ja po tebe nevyjizdim ja sa na tebe zabavam kedze musis svoj cas travit travit pozeranim veci co nemas rad aby si si mohol zdvihat ego je celkom smutne

Reagovat
Taiger

Nevyjíždíš? Co jsou ty předchozí dva příspěvky?

Reagovat
EXoRcIsT

sak normalne som ti napisal

Reagovat
Taiger

Dost agresivní, celkem mě to ranilo

Reagovat
EXoRcIsT

ani by som nepovedal

Reagovat
fenixLFC

skopiruj to nabuduce prosim aj pre swarleyho

Reagovat
Swarley

Klopp ten trolling žije...

Reagovat
EXoRcIsT

ok

Reagovat
Swarley

Takového Emeryho si maže na chleba jak nic, suchý triko

Reagovat
Taiger

Suché triko mimo top4 ale tu LM dáte přes Barcu a dál

Reagovat
Swarley

tak s Mourinhovým handicapem ho dotáhl jako nic, to je vaše ostuda

Reagovat
Taiger

Dotáhl se a stejně je za náma, huuuh?

Reagovat
Swarley

tak to nebudou jen problémy s matikou...

Reagovat
Taiger

Dotáhnout = být za náma s dvoubodovým mankem, kterej se po tomhle kole navýší? oooof

Reagovat
Swarley

snad ti rodiče šetří na tu soukromou...

Reagovat
Taiger

Hihihihihihihi, miluju ty tvoje nepochopitelný comebacky

Reagovat
Swarley

to tě paníčelka za pár drobných doučí

Reagovat
Taiger

Co na to swarley babes?

Reagovat
Swarley

můžete spolu sedět v lavici

Reagovat
Taiger

hahahahaha

Reagovat
Swarley

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Counter

Když už mudruješ o handicapu, dovolím si připomenout, že v minulé sezoně skončil Arsenal za MU o OSMNÁCT bodů. Už teď máme tolik bodů jako za celý loňský ročník, takže prosím méně keců o Emeryho ostudě.

Reagovat
Swarley

Paráda, ještě tam započítat Mourinhovu tragédii a bude to hodnocení možná trošku dávat smysl

Reagovat
Counter

Taiger je vůl, ale to neznamená, že musíš klesat na jeho úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Supr

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako vcelku se ti povedlo je dovést k nepříčetnosti

Reagovat
Taiger

A to jsem jim jen přál sympatickýho trenéra

Reagovat
Grahf

young ma strašne sere tými nakopávačkami do riti, to sú odovzdané lopty

Reagovat
leroy

Príšerná zostava. A tak aj výkon. Ale co sa da čakať ked na ihrisku su len dvaja hráči ktorí vedia urobit nieco navyše, Lukaku a Pogba a ten mimo formy.

Inak, z posledných dajme tomu desiatich zápasov sme boli koľkokrát lepším tymom?,

Reagovat
Grahf

to je blbost, do vyrovnávajúceho golu sme boli jasne lepší, hrali sme výborne, potom sme ale odišli, kondičku máme uplne na piču

Reagovat
Swarley

Pěkně Lukaku, kdyby nepršelo a víc fouklo, byl by ze mě Klopp

Reagovat
kiwwi

Nikdy nebude dobre keď budu v základe drevaci Young a Smalling... To je neuveriteľné co ti dvaja predvádzajú... Dneska sa k nim ale pridal aj Shaw a ta obrana je proste joke.

Reagovat
smazaný uživatel

Mike tam hasí za ta kopyta

Reagovat
Grahf

sa im predlžia zmluvy radšej U nás ostane každý, kto sám nechce odísť.

Reagovat
r.mrazik

Co tam dělá špatně Mike???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Však je to drevený kokot...ho sleduj jak rieši situácie a keď ma loptu na nohe... Nefutbalovejsieho stopéra treba hľadať...

Reagovat
r.mrazik

sranda...však tam hasi co může...koukej na to pořádně a vyber si někoho jiného... Třeba tragickýho Freda

Reagovat
kiwwi

Ja hovorím o hre s loptou na nohe, spracovaní a rozohrávke....

Reagovat
r.mrazik

No však ja taky

Reagovat
kiwwi

Tak prepni z tej Barcelony na Manchester United

Reagovat
Swarley

Fred dneska nehrál špatně

Reagovat
r.mrazik

Jasně

Reagovat
iamek

Young . 2x posere ofsajd past a asi 6x nakop přes pul hřiště na Romana. Traged.

Reagovat
EXoRcIsT

to ani niesu nakopy na Lukaka lebo 95% ich ani nejde jeho smerom

Reagovat
Swarley

Ole to suprově protočil a půlku poločasu to fungovalo, super pohyb, tři tutovky a jen naše chyba, že z toho nebyly alespoň dva góly...ale pak už docela klasika, úplně zbytečná chyba a darujeme vyrovnání...od toho gólu to už stálo za prd...

Young je naproso mimo a obrana dneska zase chaos...jak je trošku soupeř rozhýbe, tak to jsou obrovské zmatky...to se musí překopat...

Reagovat
SpecialOne

Proč tak kriticky mufani, do vyrovnání jste byli jasně lepší. Měli jste hned 3 golovky.

Reagovat
C-M@ster

Lingard na malým vápně nejde brát jako gólovka.

Hroznej palič

Reagovat
Taiger

Céčko, jediný rozumný mufan

Reagovat
SpecialOne

No to byl supergólovka. Patricio to pěkně vytáhl. Je pravda, že Lingard to hrál moc napohodu, jen to umisťoval místo toho, aby tomu dal nějakou razanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už se zbavíme Younga?

Reagovat
Swarley

Ten Young je úplně k hovnu, to je děs

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard, Fred dolu, Martial a Pereira hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive teda Young dolu a ne Lingard, ale to se nestane nikdy.

Reagovat
r.mrazik

Young a Fred nemůžou být v základu...a McT taky ne...to prostě nejde aby hráli tihle v jednom zápase společně

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal McTominay špatně dneska prosimtě?

Reagovat
r.mrazik

Špatně nic...jen tihle nemůžou hrát spolu, protože jde kvalita dost dolů celkově

Reagovat
Swarley

No zase nevím, jak moc lepší byl ten střed hřiště minulý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot Patricio

Reagovat
Euphael

A Fred na DM zajimavej tah, zatím paráda

Reagovat
Grahf

omg, ricardo jaký lucker, všetky hlavičky idú do neho

Reagovat
EXoRcIsT

skor neschopnost u nas

Reagovat
kiwwi

Lingard a výborne vychytal... Priamo naňho šla vyslovene len Lukakuova

Reagovat
J0EL

Privelmi sa snazi?

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku masakr, že po těch letech ještě pořád reálně nastává situace, že nemáme k dispozici hráče ani na jedno křídlo k zápasu (který by tam hrál jako na své přirozené pozici)... a dva schopný stopery / beky...

Reagovat
Mimalu

Young

Reagovat
EXoRcIsT

Young dokoncil svoje galapredstavenie

Reagovat
smazaný uživatel

Youngova kariéra v United právě skončila, díky Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Doháníme xG

Reagovat
smazaný uživatel

21:51 Evru vyšetřují kvůli homofobii

Bývalý francouzský obránce Patrice Evra má potíže. Kvůli jeho komentářům k vyřazení Paris Saint Germain z Ligy mistrů Manchesterem United jej nyní vyšetřuje pařížská prokuratura. Evra se měl dopustit několika homofobních urážek, proti čemuž se ohradily skupiny zabývající se právy gayů. (lequipe.fr)

Svet je uplne v prdeli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic překvapivého

Reagovat
wyqinac

urazky snad nepatri do fotbalu zadny ne? at uz homofobni rasisticky nebo jakykoliv jiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se bude zavírat za urážky? Jako vazne? Ty ses ale kréten.

Reagovat
wyqinac

a kde ses v ty zprave docetl, ze ho jdou za to zavrit? Jako vazne? Ty ses ale kreten

Reagovat
smazaný uživatel

"nyní vyšetřuje pařížská prokuratura"

Reagovat
wyqinac

jsem zapomnel, ze kdyz neco vysetruje parizska prokuratura, tak to hned znamena, ze dotycny jde sedet a jiny trest neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jakykoliv trest je vysmech.

Reagovat
wyqinac

jako verejna osoba a vzor pro mlady bys mel jit prikladem, ne aby brecel ze te rasisticky urazeji a druhej den zacit sam urazet homofobne

Reagovat
krisa

tak, a jdeš sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Konečne sa nám niečo podarilo... Červená pre Younga > góly

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

To je fakt jeho dno, otřes

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

A Dean ty jebo si mu nemohol dat rovno cervenu aspon by nam na 3 zapasy nezavadzal

Reagovat
r.mrazik

Ty krávo to byl zákrok

Reagovat
Busby babes

balon, hraj dal.

Reagovat
r.mrazik

Já to mám zpožděný!! Myslel jsem toho gólmana..

Ale i youngovo zákrok byl psycho

Reagovat
Grahf

skvele young, ďakujeme a už sa nemusíš ani vracať

Reagovat
nani92

takze dva zapasy bez Shawa a Younga..navrat LAV?

Reagovat
smazaný uživatel

Damian Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, jakou bude mít fyzičku... Dalot / Lindelof? Nebo někdo z akademie nalevo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fyzička je u LAV asi to jediné co mít bude

Reagovat
Kluivert9

Dalot RB, Rojo LB?

Reagovat
smazaný uživatel

Ultrakokot, ...

Reagovat
Kixi Syhimour

To tam nemáte někoho z akademie? My takhle vytáhli Trenta.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

krajni beky prave nemame no.

Reagovat
kiwwi

Timbo, ale ten nehrava ani vo Fulhame

Reagovat
r.mrazik

Ten Young je hrozná pica

Reagovat
Cobra

De Gea

Reagovat
PP

wow.. Young je fakt super..

Reagovat
Taiger

Kdo je lepší, on nebo Ole?

Reagovat
PP

tož.. nehraj si na Swarleyho..

Reagovat
Taiger

:(

Reagovat
mr.Silver

De Gea co tam zkousel s tou rukou

Reagovat
Gareth Bale 11

De Gea, zkusil Ospinu, nevyslo .

Reagovat
r.mrazik

Každopádně by nám to vyloučení mohlo i pomoct...

Reagovat
smazaný uživatel

young

proč si lukaku hraje na Lorda a lítá na tom křídle?

Reagovat
mxyzptllk

Vlci do toho

MU v druhým poločase úplně nuloví

Reagovat
kiwwi

Objektivita

Reagovat
Kixi Syhimour

Co udělal de Gea?

Reagovat
Whitemedia

Ospinu

Reagovat
smazaný uživatel

chytl se za hlavu a když zjistil že se nepíská tak hned vstal a běžel k brance

Reagovat
Gareth Bale 11

A furt se mluvi o Jimenezovi, ale Jota se mi teda libi snad jeste vic.

Reagovat
Swarley

Dalot dneska super

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

desiati hrajeme lepšie než s youngom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ligter

za tohle penaltu

Reagovat
pingla

strašné....

Reagovat
Taiger

Jejda

Reagovat
smazaný uživatel

OLE OUT

Reagovat
PP

Proč Wolves nejdou ve více lidech do vápna hergot..

Reagovat
Bandita_Harry

tak a teraz uz budete musiet fakt zamakat proti city

Reagovat
Counter

Wolves ♥

Reagovat
Kixi Syhimour

začínám pochybovat o zaváhání MCFC na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

vy budete mít co dělat vyhrát na St. James a pak hlavně s Wolves

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je samozřejmostí

Reagovat
Grahf

wtf de gea

Reagovat
Cobra

Góoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Taiger

Reagovat
kiwwi

Smalling s De Geom

David ma. Začína vytacat

Reagovat
Kixi Syhimour

Léta vás vytahoval ze sra*ek, teď si vybral horší sezónu, ona má na to právo.

Reagovat
kiwwi

Žiaden hráč nemá právo robiť chyby... Nehovorím, že za prvú ho chcem zlyncovat ale túto sezónu sa mu to fakt kopi

Reagovat
Likan7

Horší zápas ok, ale sezonu? To fakt?

Reagovat
Kixi Syhimour

David de Gea ano to ti s klidem mohu říct

Reagovat
Likan7

Je blbost omlouvat formu, která trvá 12 měsíců...Já mám Geu rád, ale faktem je, že mě vytáčí taky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemůže bejt dobrej pořád a pořád dokola, nedělal bych z toho drama, prostě letos má horší formu (a žádná tragédie to není) jako celej tým, poté co vás tahal z těch bažin. Zrovna jemu bych to prominul

Reagovat
Counter

Po hodně dlouhé době má takovou nic moc sezonu. Jako jestli se to dá někomu prominout, tak jemu, sám si na sebe za všechny ty výkony upletl bič.

Reagovat
Busby babes

presne. jako tohle byla chyba, ale nejvic je to videt, kdyz ma normalni zapas, jen neudela zadnej wonder save. To se tu pak hned pise, jak je spatnej.

Reagovat
kiwwi

Nn to neni o tom ze neurobí wondersave ale o tom ze robí chyby

Reagovat
Counter

jj, ale to bych do toho taky zohlednil. Každý dělá chyby, i jeden z nejlepších brankářů na světě. Dlouhé roky držel neuvěřitelnou úroveň a tentokrát po chabém MS mu to nějak nejde. Zajímavé je, že i Lloris šel tuhle sezonu taky dolů, a to MS vyhrál - možná opačný problém s motivací, možná je to náhoda nebo něco jiného.

Reagovat
cristiano.K.

Lidi dělaj chyby hráči nesmí....Žiaden hráč nemá právo robiť chyby...

Reagovat
Likan7

Pokud neudělá ten wonder save, tak z něj nejde ani zdaleka takový klid a jistota jako ze Sara. U něj jsem se nebál ničeho. U Davida je mi jasný, že předvede nějakej mega zákrok, a pokud ne, je zle...

Reagovat
Grahf

všetko sa serie

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea jak strasak v poli

Reagovat
EXoRcIsT

krasne sa ukazuju hraci ktori nemaju v klube co robit ( Young Jones Smalling)

Reagovat
Bandita_Harry

Fulham relegated

Reagovat
niflheim

Wtf

Reagovat
Euphael

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

DDG může jít do píči fakt, give me Romero

Reagovat
Whitemedia

šmudlaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ddg a smalling

Reagovat
Swarley

Ta obrana je prostě neuvěřitelně slabá...

Reagovat
Greny

Mě přijde že letos se my a United předhání mě v tom kdo udělá větší píčoviny.. zítra jsme na rade

Reagovat
Mastný Chobot

De Gea mal stavené?

Reagovat
jenage

Wtf.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kixi Syhimour

Emery tu LM asi fakt udělá, teda Arsenalu jsem věřil snad nejméně

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si to zakrikl

Reagovat
Bandita_Harry

od prichodu Koscielneho sa ta ich obrana zlepsila

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ta obrana byla nejlepsi pred zranenim holdinga..

Reagovat
Bandita_Harry

tak mate len stastie no ale prajem tu LM vam a Totacu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Teď je lepší, ale nevztahoval bych to jen na obranu, ale spíš práci celého týmu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

nevim mne prislo, ze to opravdu fungovalo poprve az vcera, treba s united to nebylo nic moc, spis to byl imo v zaloze pruchodak.

Reagovat
Counter

Na Tottenhamu to bylo dobré, doma s Rennes taky. S MU souhlas, šancí měli víc než dost, ale aspoň tam bylo vidět, že celý tým fakt maká naplno, což je samo o sobě posun

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš tú polsezónu, keď sme udržali 2x čisté konto v 20 zápasoch?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ti jde ciste o cisla, tak s robem v zakladu prumer golu: 1,1 (neprohrali jsme s nim zapas)

od jeho zraneni po ted: 1,1875

Reagovat
Mastný Chobot

neskúmal som to, to bol len taký môj laický pohľad do minulosti, máš pravdu asi. Ale tiež je pravda, že hlavne prvé zápasy a ten unbeaten sme častokrát mali neskutočný luck. Holding mal výbornú sezónu, to bezpochyby.

Reagovat
smazaný uživatel

v pl teda, v el 4 cista konta a vyhra 4:2

Reagovat
PP

Skvělé kolo zatím.. Ještě ten Cardiff to mohl udržet a byla by to pecka..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
wyqinac

tak ten cardiff bylo minuly kolo a tohle uz je dalsi ne?

Reagovat
r.mrazik

De Gea...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Busby babes

to byla zas velka komedie, co tam nasi obranci predvedli. Komicke duo Jones - Smalling at its best. No tak hlavne, ze dostali nove smlouvy...

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa bol DDG oveľa komickejší teda

Reagovat
smazaný uživatel

byl, ale DDG je rudý bůh, takže kritizovat se můžou jen Jones, Smalling a Young :)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

jj busby a swarley to nedopusti

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ano DDG se tam taky motal jak vitr v bedne.

Reagovat
Taiger

Hehe, sranda toto

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw prostě nejlepší, škoda, že je tlustej, měl by přestoupit pryč!

Pogba, Lukaku, Young, Fred totálně marní

Reagovat
Greny

DdG tam šel jak kdyby už měl podepsaný v Realu a nechtěl se zranit

Reagovat
Swarley

Ja už si říkám, že by i mohl jít a možná by někomu konečně došlo, že je potřeba Pepkovsky koncepčně překopat obranu

Reagovat
iamek

Reagovat
Bandita_Harry

Tipujem ze Sessegnon a Van Bissaka buducez leto vasi

Reagovat
Counter

... a bude to vypadat pořád stejně

Reagovat
Swarley

ta levá strana je ok, Van Bissaku bych bral a chce to rozhodně stopera...

Reagovat
EXoRcIsT

stoperoch aspon 3 a Jones Smalling bailly nech sa pakuju do pice

Reagovat
Bandita_Harry

Varane, Maguire, Alderwireld, Hummels traja z nich

Reagovat
iamek

Hype Sessegnona ?

Reagovat
Bandita_Harry

myslim toho top Sessegnona

Reagovat
SpecialOne

v PL měl letos zklamal. Klikrát byl střídán o poločase. Sebevědomé výkony z Champu tatam. Ale má smlouvu jen do 2020, v létě o něj bude boj.

Reagovat
Busby babes

jo, tak to bychom si tu obranu smerem dozadu teda vylepsili

Reagovat
smazaný uživatel

pepkovsky... hlavně, že vy jste to dělali už 20 let před pepkem

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf

lingard tiež hraje velkú piču

Reagovat
mxyzptllk

On hraje? Jsem si ho vůbec nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

oni rupnou s wolves, ale pak sou schopný vyřadit barcelonu penaltou v 90+5

Reagovat
Greny

Chelsea vyhraje EL, United LM a Arsenal ať si to s Tottenhamem rozdá o třetí misto

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

Jebe ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Wolves jsou ale výborní, tuhle sezonu sbírají body skoro s každým ze špičky.

Reagovat
Bandita_Harry

nepipomina ti to nieco ? hlavne nech rozmetaju v lige City

Reagovat
Kixi Syhimour

No, musí dávat šance proti Citizens

Reagovat
Grahf

v lete totálne prekopať, aspoň 6 top hráčov musí prísť, sa už nemožem dívať na tých kopáčov

Reagovat
smazaný uživatel

Top hráči chodí jen do top týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Picusi z Manure to ešte otočia nejakými penaltickami

Reagovat
Cobra

WTF? Jak tohle nemůže dát?

Reagovat
Grahf

mali sme viac striel na našu branku, než wolves

Reagovat
mxyzptllk

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves ich zas rozdrbali

Reagovat
mr.Silver

Jimenez genius

Reagovat
Mastný Chobot

taký škaredší Giroud

Reagovat
Lacko_Boh

to sme všetci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial v tom klube budu nadalej akceptovane vykony typu Young a Smalling( keby este aspon aj nevyzeral jak totalny kokot), tak sa ten klub nikam neposunie, to je neospravedlnitelne proste.Toto Ole musi vidiet a riesit, top4 je odpisana.

Reagovat
Busby babes

skoda no. Cekal jsem, ze tady spis ztratime body, ale zamrzi to. Meli jsme v prvni puli promenit ty sance na 2:0 a bylo to o necem jinem. Tenhle vysledek nas na konci asi bude mrzet. Bohuzel od PSG nam odesla dost forma. Pogba je polovicni, vepredu to taky uplne nefunguje a vzadu porad delame smesny chyby.

Reagovat
mxyzptllk

počkej a proti PSG tam jako byla nějaká forma?

Reagovat
smazaný uživatel

úplně je přejeli a vymazali z trávníku!!!! nádherné akce, spektakulární branky!!!!

Reagovat
Minister

Wolves proti AFC si ale snaď vyberú slabšiu chvíľku

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
FUnk

Reagovat
Golasso

Stačí, když si naše obrana nevybere slabou chvilku a snad vyhrajeme

Reagovat
Lacko_Boh

5:6

Reagovat
Golasso

To by se muselo hrát bez obran

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo když nastoupí Mustafi

Reagovat
EXoRcIsT

Dostat v sezone 43 golov a to este nieje koniec je neakceptovatelne vsetci obrancovia mozu ist v lete do riti . To su neuveritelne zmatky co sa tam deju . Tam nieje jeden vodca len dvaja co najviac pyskuju ( Young a Smalling ) a pritom robia najviac chyb

Reagovat
Busby babes

to je porad dokola no. 9. nejhorsi obrana. golu davame docela dost, ale vzadu letos strasne horime a hlavne dostavame hodne jednoduchy goly.

Reagovat
smazaný uživatel

A posla sprav z poslednych dni Ole dospel k tomu, ze noveho stopera mu netreba v lete, mozno aspon k tomu je dobry zapas ako dnesny.

Reagovat
Busby babes

to se obcas objevilo, vetsina novin okolo nas porad pise, jak je stoper nebo Sancho priorita. Tak uvidime co se v lete stane. Podle me ani klub nevi, co chce, natoz pak nejakej novinar.

Reagovat
nani92

Mourinho mal pravdu, že dať TOP 4 bude zázrak

Reagovat
cristiano.K.

Docela jasných pět jedniček v dohravkách

DDG zaLlorisoval?

Reagovat
Busby babes

trochu. nesel durazne proti balonu a tak mu to tam Smalling hezky poslal okolo nohou.

Reagovat
j_mrazik

Ne, Fred zaxhakoval

Reagovat
Busby babes

Aspon ze Barca taky sere.

Reagovat
Counter

Teď mají navíc o víkendu klíčový zápas s Atléticem, takže se na vás ani nemůžou pošetřit.

Reagovat
cristiano.K.

"klíčový" jako sorry osm bodu je luxusní náskok,který Barca neztratí.

Reagovat
Counter

Psal jsem to za stavu 4:2 pro Villarreal. V případě výhry Atletů by ten náskok byl rázem menší, přičemž Atleti už hrajou jen tu ligu, zatímco Barca pořád jede na všech frontách.

Reagovat
cristiano.K.

tak ten ukopanej bod, není zas až takový rozdíl. Titul mají v kapse. Chybí osm kol, to by museli 3x prohrát,což se jim nepovedlo za 30.kol a Atleti vše vyhrát

Reagovat
Puskas

Rozhodčí Mike Dean ukázal Ashleymu Youngovi z Manchesteru United ve včerejším utkání na hřišti Wolverhamptonu svou jubilejní stou červenou kartu v Premier League.

To by měl před příštím zápasem dostat dárkový koš a rozhodcovský dres s číslem 100.

Reagovat
Banger

a na obrazovkách k té příležitosti pustit krátký medailonek s výběrem nejhezčích udělených ČK

Reagovat
Puskas

Nejlépe oběma zainteresovaným týmům.

Reagovat
Banger

doják

Reagovat
Puskas

Ideálně na zápase MU - Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Busby babes

je to kokot.

Reagovat
Counter
Reagovat
Godwinson
Reagovat
Counter

Je to legenda

Reagovat
ajouki

Sarri: Probably our fans thought that it would be an easy season for us. In the Premier League, I think that it's not easy. Every match is very difficult, every team is really very strong. It's really very difficult to be in the top four in this championship.

Fakt komedie sledovat z povzdálí tohoto týpka, jak je marný. Sám pořádně netuší, o čem PL je, ale bude poučovat vlastní fanoušky.

Reagovat
Andis

No teď má celkem štěstí na los a přijatelné soupeře, dneska doma s Brightonem nejspíš tu výhru taky urve. Jinak ten offside v tom Cardiffu to je no koment

Reagovat
Miguel19

OT:

Je tu někdo tak laskavý, že by mi na dnešek poskytl přistup na jeho O2 TV kvůli dnešnímu hokeji? Jedná se pouze o dnešek. Když tak prosím do zpráv.

Díky.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
EXoRcIsT

jeho stretnut v noci v dajakej tmavej ulicke tak pustim do gati

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
diastan

Reagovat
Free_player

to je děsnej retard

Reagovat
Coutinho10

jak to pořád dělá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Odoi, bude ?

Reagovat
oli9

14.4 liverpool - chelsea na tv seznam tedka dortmund bayern... slušné..nečekal jsem zevtam daji takove zapasy

Reagovat
Coutinho10

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JIMMY-PO

mas aj nejaky kvalitny stream?

Reagovat
smazaný uživatel

mně to stačí

Reagovat
JIMMY-PO

myslel som na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ještě je brzo

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to play #BHAFC: Kepa, Azpilicueta, Luiz, Christensen, Emerson, Jorginho, Kante, Loftus-Cheek, Hazard, Hudson-Odoi, Giroud.

Reagovat
Whitemedia

K O N E Č N Ě!!

Reagovat
Whitemedia

jen teda mohl hrát Christensen místo Luize

Reagovat
Kovi81

a Jorginho jit treba do prdele

Reagovat
Whitemedia

Jorginho je mi tak nějak fuk.. Ampadu je odepsanej a tím pádem je to buď Jorginho a nebo Kovacic.. a to je bída jako bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen hraje

Reagovat
Whitemedia

vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že další kolo to bude zase ta klasika.

Reagovat
Whitemedia

odpočatý Alonso, unavený Jorginho, Samba, Barkley a Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako nebe plakalo, když se hrál poslední zápas na starém WHL, pláče i teď, když něco nové začíná, ale od radosti

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Hokaido

Ty jsi poetik, Jany. Kdybys měl něco podobnýho v biu na Grinderu, tak už seš zadanej. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Grinder

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls, ale já jsem zadanej

Reagovat
diastan

tak Ferna konecne zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Super rotacia, kludna vyhra dufam

Reagovat
matteo17

Spurs fakt moc krásnej stadion Člověk by jim najednou i fandil...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu, konečne. Super.

Reagovat
Coutinho10

no nevim, jestli bude až takový přínos pro vlky

19:44 Schürrle do Wolverhamptonu?

André Schürrle po sestupu z Premier League pravděpodobně opustí Fulham a není vyloučeno, že v anglické nejvyšší soutěži bude pokračovat. O německé křídlo, jehož práva vlastní Borussia Dortmund, se už zajímá Wolverhampton. (transfermarketweb.com)

Reagovat
Whitemedia

nebude

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

len to nie priemerny hrac ktory soluje a absolutne nebrani...

Reagovat
Coutinho10

přemejšlim, na co kouknout, ale asi Spurs, když maj ten nový stánek

Reagovat
Ondiis

taky. Dokonce koukám i na ten jejich opening.

Reagovat
Coutinho10

ted jsem zapl stream ze sport365 a taky koukam...super sbor

Reagovat
Ondiis

Mě to přijde jak cringe festival

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to kukas ?

Reagovat
matteo17
Reagovat
Coutinho10

je teda 2-3 minuty pozadu, ale top stream....budes tam mit na par vterin hlasitou reklamu na sazeni, ale jinak funguje spolehlive jako driv

Reagovat
matteo17

Jeden z nejhezčích co jsem v poslední době viděl, ty moderní stojí poslední dobou za nic, ale tenhle se fakt povedl

Ta tribuna za pravou brankou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nakonec to bylo hezky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny tlčko a tlčka zaspievali

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že teda nemohla dat Digi Spurs

Reagovat
janinho

lepsie je modelovany treningovy zapas City s Cardiffom tam tie prenosy musi vyberat totalny kus chuja.

Reagovat
Mates_Matesović

Stream?

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.usbuzz.us/2019/04/tottenham-vs-crystal-palace-1845-gmt.html

acestream://61aed3ac081319f89437f75187744d5160d903b7

Reagovat
Mates_Matesović

Díky moc

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratuluji Totáči ke stadionu

Reagovat
C-M@ster

Hele, kdyz dám odebírat nejakej reddit, tak jak ho pak najdu?

Pokaždé musím zpětně pár článků jak čurák hledat tenhle link

https://old.reddit.com/r/RedSoccer_EPL/

Reagovat
Coutinho10

taky me stvou, jak to porad meni, proto mam v zalozkach v oblibenych plno linku z redditu

Reagovat
C-M@ster

Nojo, ale na redditu mam účet a e tam moznost "odebírat",ale nevím, jak se pak dostanu do tech odebiranejch

Reagovat
Hokaido

Když jdeš na hlavní stránku, tak vedle loga je „HOME“ a to když rozjedeš, tak máš všechny odebíraný. Můžeš si je dávat i do favorites tou hvězdičkou a budeš je mít hned nahoře.

Reagovat
Hokaido

A pokud používáš starej, tak taky vpravo nahoře pod záložkou MY SUBREDDITS.

Reagovat
Hokaido

*vlevo

Reagovat
C-M@ster

To mi právě nefunguje...

Kliknu na "moje podreddity" a vyjede tuna sraček, kde jsem ani nikdy nebyl, natož abych to odebiral.

Odhadem cca 40-50 věci: annoucment, art, askreddit, askscience.... atd ... writingprompts

Reagovat
Hokaido

Jop, tohle má asi každej uživatel automaticky v odebíraných. Musel bys asi u každýho dát ručně unsubscribe. Mezi tím jsou i ty, který začneš odebírat sám.

Reagovat
C-M@ster

Aha... v tom se to tak napiču hledá...

Dík

Reagovat
Coutinho10

aha, tak to nevim...ja tam registrovany nejsem

Reagovat
diastan

no konecne

Reagovat
pedroLFC

To je fakt neuvěřitelný, City hrajou nádhernej fotbal, dávají góly, hrajou o titul, ale stejně mají poloprázdnej stadion. Tohle prostě nepochopím.

Reagovat
diastan

Tak zrovna dnes to tak k divu neni, jako v jinych zapasech....streda vecer, souper o nicem. Celkove co na tom nechapes, nename zkratka tolik fanousku..simple

Reagovat
lucius6

Je tam podle mě tak 40k lidí, to neni poloprázdnej stadion a navíc zde hrajou roli další faktory. Nesleduju například Arsenal, tak nemohu posoudit, jestli je u nich vždycky vyprodáno, ale podle mě tohle neni tak neobvyklé, ale u City se to určitě bude postupně zlepšovat, chce to jen čas.

Reagovat
Hokaido

Je to ostuda.

Reagovat
janinho

no sorry, ale majitel len do kadra za 10 rokov napumpoval vyse miliardy libier a to je tym fans este malo? ze slaby super... v tejto situacii v tabulke a s predvadzanou hrou snad maju ist na domacich, nie?

velakrat som cital, ze v ramci Manchestru je City popularnejsie nez Utd, ze ti Ucka maju vela turistov, ale myslel som ze casy takychto navstev uz maju za sebou.

Reagovat
lucius6

Tak mě by pořád zajímalo, jestli takový Arsenal dokáže mít pravidelně vyprodané středeční zápasy proti podprůměrnému soupeři. To je první podmínka téhle debaty, pokuď ano, tak pak se můžeme teprve bavit o tom, proč na podobné zápasy není plno v případě City. Podle všech statistik je průměrná návštěvnost v PL skoro na maximální kapacitě, což je cca 55k a většinou mají City vyprodáno, nedokážu posoudit, proč ne vždycky. Můžeme spekulovat, jak to bude vypadat za 10 let, 20 let, atd.. Podle mě už nejde o úspěchy, ale o to, že se City musí ještě etablovat mezi elitou, vychovat si pár generací fanoušků z jiných zemí, atd.. To bude chtít pár let, ale to jsou jen moje úvahy.

Reagovat
diastan

tak dnes nejde ani tak o fanousky z jinych zemi, jako Manchester a blizke okoli, kdo by se chtel v tydnu nekde prdelkovat do pulnoci, nez se dostane z Manchesteru. A v nem a jeho okoli tolik fanousku zkratka nemame, ikdyz se tvrdi opak. A ziskavani novych fanousku v techto mistech, kdyz kazdy kdo sleduje fotbal uz fandi nam nebo MU je tezke, 10 let je totalni prd, vzhledem k tomu, ze jedina cesta je pres mlade. U zahranicnich fans je to neco jineho, ale tech tam dnes moc nepojede.

Reagovat
Kixi Syhimour

So much for that idea

Reagovat
pingla

city si dneska zřejmě slušně zastřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na chelsea ? Jsem na mobilu , dřív jsem Koukal na neco premierleague a neco zatím ale smazal jsem si ji s teď ji nemůžu najít .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Totalsportek

Reagovat
Kixi Syhimour

konečně někdo, už to tady dávám asi 2 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je skvělý.

Reagovat
Mimalu

sestava sice sympatičtější, ale fotbal pořád stejný. Na to že hrajeme doma, tak nemít za 20 minut ani jednu šanci je dost bída

Reagovat
smazaný uživatel

RLC špatnej

Reagovat
Ondiis

CP zatím solidně marní. Tohle bude úspěšný vstup pro Spurs na nový stadion.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hennessey hrál tak špatně? Že ho posadil

Reagovat
Nikikrew

Ali zmrdecek

Reagovat
masly008

To není překvapeni.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
janinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hazarde, tohle dokazes dat

Reagovat
Mimalu

Giroud Odoi

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi Žirů

Reagovat
Raylan

CHO!!! Girooo!!!

Reagovat
diastan

no uvidime co ten Olek, ale Mendy se musi co nejdriv dostat do zapasoveho tempa, bude ho treba na finish

Reagovat
Miguel19

Ne. Radši děvky.

Reagovat
diastan

ten by zvladl oboji

Reagovat
Whitemedia

jenže by se u toho zranil

Reagovat
diastan

k tomu by nepotreboval ani oboji

Reagovat
MCFC_8

Ayme ta zahra prinajhorsom

Reagovat
smazaný uživatel

CP a Brighton dneska nic neuhrajou

Reagovat
Coutinho10

slusne zaparkovano od CP

Reagovat
Whitemedia

Se k tomu furt musí srát Luiz.. a je z toho buď střela na tribunu a nebo střela doprostřed brány..

Reagovat
Lacko_Boh

Kámo ale Spurs hrajú dosť dobre. (mám vypnútý zvuk)

Reagovat
diastan

Goool, tak a ted uz je vychazkove tempo

Reagovat
MCFC_8

Este aspon 2 kusy pridat, aj skore moze rozhodovat na konci

Reagovat
Mastný Chobot

Štadión drahší než keby naňho vypisoval Plavčan obstarávanie, ale na trávniku sa šmykol už každý hráč aspoň 3x

Reagovat
Lacko_Boh

nechcel som nic hovorit, reku, prvy zapas dam uctu

Reagovat
Cobra

Těžko uvěřit, že na trávníku, na který soustavně prší se to klouže.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak tam jebe dážď vole.

Reagovat
Mastný Chobot

dobre, šak čo skáčeš

Reagovat
fenixLFC

mate mat strechu...

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak tam snad i snezilo a chcije tam, co bys cekal?

Reagovat
C-M@ster

Prší, vole!

Reagovat
pingla

Prší, vůbec by se nemělo hrát...

Reagovat
Miguel19

Odoi skvělej.

Reagovat
hona.kub

samozřejmě, jen Sarri to doteď neviděl

Reagovat
Whitemedia

on to nevidí beztak ani teď, jen potřeboval trochu uklidnit fanoušky

Reagovat
Svatej

však ho taky proto stáhne jako prvniho

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud s najgiroudovskejším gólom we live in Giroud's world

Reagovat
hona.kub

on snad jiný góly neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby neměl brighton tu jednu šanci tak je to skoro hodně dobře odehraný zápas, ovšem klidně to mohlo být 0:1 a cfc bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Tottenhamu takto hrajú snáď naschvál. Čo tým pasom Rose akože myslel? Prečo to nedal pod seba alebo nestrieľal? To už nie je možné.

Tip 0:1 po ušmudlanej hlavičke po rohu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je čas na pascu

Reagovat
Cobra

Kane by mohl udělat konečně krok navíc - náběh už je u něj sci-fi a Eriksen se probrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen si znovu ide svoje. Na jeho pomery veľmi veľa zbytočných strát. Sissoko je zviera a najlepší hráč.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vitasrp

Balón do křídla, úspěšný souboj jeden na jednoho a kvalitní finální řešení, já už skoro zapomněl, že se něco takovýho dá ve fotbale provést. Když to porovnám s tím, jak to obvykle dopadá, když tyhle souboje 1 na 1 s míčem na kopačce dopadají v podání Williana a hlavně Pedra, tak je Odoi parádní osvěžení. Toho už fakt není potřeba nějak brzdit, nejenom že se v tom týmu neztratí, ale tu a tam je schopnej udělat něco navíc.

Jinak je to typický zápas proti zataženým obranám z posledních dvou let, je to pomalé, kostrbaté a pěkně to dře, na konci poločasu už se tam ale naštěstí nějaké ty šance objevily a padl gól, což je pro nás hrozně důležitý. Chce to ale přidat druhou branku, jinak se to může v závěru nepěkně zbláznit, což bych si dneska rád odpustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Foden je uzasnej , doufam ze ho v lete nezabijem nejakym Saulem

Reagovat
Gareth Bale 11

Eriksen je uplne ztracenej, ale to neni nic noveho posledni dobou.

Reagovat
Thelvin

Zatim nedal jedinej dobrej balon

Reagovat
Thelvin

No a bum, má áčko

Reagovat
Gareth Bale 11

ale to na tom nic nemeni.

Reagovat
Thelvin

Je zoufalej, ale díky bohu za tyhle jeho záblesky minulých sezon

Reagovat
Cobra

Co na tomto bylo záblesk? Vždyť ten gól dal Sonny úplně sám.

Reagovat
Thelvin

To jo, ale hodil mu to tam krásně, to musíš uznat

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Özil>Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

CP dobri zoufalci

Reagovat
Cobra

Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

stavim sa ze kane je vo vnutri strasne nasraty ze prvy gol nedal on

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

aj ja som, kvôli tiketu

Reagovat
Coutinho10

to bylo hned videt, jak Sissoko tam rozjel tu akci pres Eriksena a vratilo se to tam po odrazu k nemu a daval by na 2:0, ale Kane mu tam prekazel

Reagovat
Gareth Bale 11

Dobre, ze ten gol dal Sonny, nejvetsi sympatak z tymu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

První gól Spurs na novém stadionu je vlastní

Reagovat
Coutinho10

hezky Son...sice se stestim, ale aspon se to rozjede

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně ať to rozjedou do konce celé sezóny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Miguel19

Njn, Král. Bude chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

kam by chodil, jinde nebude za takovou modlu, jako u nás...

Reagovat
Mimalu

Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si uvědomil, že jsem dnes ani jednou na nikoho nenadával To se mi nestalo už hodně dlouho.

Reagovat
Whitemedia

já si zanadával, když se Luiz přisral k přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Jen teda k tomu Eriksenovi, u kterého se nám tady rozmáhá takový nešvar. Je fakt, že v posledním měsící byl v úlumu. Ale doprdele vždyť on od listopadu do února byl v naprosto top formě a vyhrával nám zápasy, na to se fakt tak tychle zapomnělo?

Reagovat
Thelvin

Jasně že ne, ale teď tu formu fakt nemá, nemá cenu o nějak obhajovat. Jinak je to furt top rozdílový hráč

Reagovat
Gareth Bale 11

Nezapomnelo, ale uz x krat odmitl smlouvu, do toho hraje kulovy a pak to pusobi, jak kdyz to tu ma na salamu uz. A on je mozek toho tymu, nemel by mit formu jak na houpacce.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Hraje tužku poslední tři/čtyři zápasy. Po zbytek sezóny jeden ze tří tahounů spurs

Ale ok, ty věci mimo trávník jsou něco jinýho. A je dobrý se na to podívat i z té druhé strany a hold se pomalu smiřovat s faktem, že těžko můžem držet hráče za 130kpw když jinde mu dají z fleku 200.

Mě jen ta kritika přijde trochu mimo, zrovna na něj...

Reagovat
Thelvin

Mně teda vadí víc to, že vypadá že na to jebe a už se vidí jinde, než to že by chtěl jít jinam

Reagovat
jk

Tak to je asi subjektivní pocit, nevím. Že na to jebe vypadal třeba BAE, zas tak na tom Eriksen snad není

Reagovat
Thelvin

Jasně, že je to subjektivní pocit Prostě se dost spekuluje o jeho odchodu a do toho najednou výpadek formy... prostě to tak na mě působí

A BAE byl něco trochu jiného, ten nikdy netvrdil že je pro něj fotbal něco víc než práce

Reagovat
jk

Jeslti si to tady trochu neparanoizujem...

Reagovat
Thelvin

Se uvidí v létě

Reagovat
Counter

Reagovat
John Obi Mikel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

LOFTUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
Miguel19

Pičo Loftusík

Reagovat
Whitemedia

Loftus WTF

Reagovat
Mimalu

Loftus

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším další zápas na Barkleyho

Reagovat
smazaný uživatel

RLC

Reagovat
smazaný uživatel

Sice loftus moc za zápas neudělal, ale toto je přesně proč je mnohem lepší když hraje on než když hraje barkley/kovačič. Umí vystřelit, je golový a to je přesně to co celou dobu od toho středního záložníka cfc potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Tripper ale dneska hraje konecne na svoje moznosti a ne jak idiot.

Reagovat
mimi_united

City

Reagovat
Gareth Bale 11

Wan-Bissaku bych ihned bral, uzasnej hrac.

Reagovat
Mastný Chobot

no, dnes mi príde príšerný teda

Reagovat
Trand

Reagovat
Cobra

Zrovna CHris.

Reagovat
Thelvin

Dneska si nás "hejtry" namazal na chleba

Reagovat
Gareth Bale 11

Se vykoupil.

Reagovat
Coutinho10

jako by Kane ani nemel radost...radsi by misto golu chtel penaltu

Reagovat
fenixLFC

daj tomu cas, po zapase bude tvridt ze to on dal gol

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ondiis

Taky nemám radost. Měl jsem vsazeno, že se bude kopat

Reagovat
Coutinho10

j....asi by ji jinak pískl si myslim, takže to v tom případě chápu

Reagovat
Lacko_Boh

brutalne nesympaticky clovek/hrac

Reagovat
Coutinho10

mně až tolik nevadí, protože existujou i horší

Reagovat
Lacko_Boh

hej to brutalne som prehnal. Ale cim viac ho sledujem tym viac mi vadi.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

hitler a kto este?

Reagovat
Coutinho10

kdyz namatkou nekoho vemu, tak z United Herrera nebo z Chelsea Kepa

Reagovat
Coutinho10

* z PL

Reagovat
smazaný uživatel

brutálně sympatický člověk i hráč

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele