Premier League - preview 5. kola: Leicester - Manchester United

30.08.2022, 08:31, aktualizováno 01.09.2022, 08:39
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Manchester United bude chtít potvrdit zlepšené výsledky na King Power Stadium proti Leicesteru City, jenž zůstává jedním ze tří týmů čekajících na plný bodový zisk...
Leicester City - Manchester United  (čtvrtek 21:00)
Manchester United se po nepovedeném startu do sezony zřejmě rozběhl a navázat na předchozí vítězství bude moci na hřišti nejhoršího týmu ligy. Leicester zatím dokázal jen remizovat v úvodním kole.

Foxes jsou na startu nového ročníku ve skutečně bídném rozpoložení. S Brentfordem přišli o vedení a jen remizovali, následně zejména kvůli bídné defenzivě nestačili na Arsenal, Southampton a posledně ani Chelsea. Na jejím hřišti obdrželi dvě góly hned po pauze z kopačky Sterlinga, Barnes poté jen korigoval na konečných 2:1. V týdnu předtím úplně nepřesvědčili ani v Carabao Cupu, kde na hřišti Stockportu uspěli až v penaltovém rozstřelu.

Red Devils nevstoupili do nové éry pod Erikem ten Hagem vůbec dobře a podlehli jak Brightonu, tak Brentfordu. Následně ovšem zabrali a šokovali na Old Trafford Liverpool, o víkendu pak díky Fernandesově trefě ze startu druhé půle odvezli tři body ze Southamptonu. Jednalo se tak o první venkovní úspěch United od únorového vítězství Leedsu.

V jejich prospěch navíc nehovoří ani vzájemná bilance na King Power Stadium, kde v posledních třech zápasech jednou remizovali a dvakrát prohráli, přičemž v těchto duelech obdrželi hned devět branek. V minulé sezoně v říjnu schytali porážku 4:2, ačkoliv díky Greenwoodovi vedli. Tielemans se Söyüncüem však otočili a po Rashfordově vyrovnání v závěru skórovali Vardy s Dakou. Dubnová odveta v Manchesteru viděla, jak hosty posílá do vedení Iheanacho, načež srovnal na konečných 1:1 Fred.

Leicester v utkání nemůže počítat s Jamesem Maddisonem, jenž utrpěl zranění ve víkendovém zápase. Dlouhodobě absentují rovněž Bertrand s Pereirou. Hosté zatím nemají k dispozici Antonyho, zranění trápí rovněž Martiala s Lindelöfem.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Amartey, Evans, Justin - Soumaré, Dewsbury-Hall - Pérez, Praet, Barnes - Vardy
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Martínez, Malacia - Casemiro, Eriksen - Sancho, Fernandes, Elanga - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.89 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers  (středa 20:30)
Ligový nováček Bournemouth se v pátém kole Premier League utká s Wolverhamptonem. Domácí musí rychle zapomenout na poslední duel, ani hostům se však zatím letos vůbec nedaří.

Bournemouth vstoupil do nové sezony s krutým losem. V prvním kole Aston Villa, kterou doma dokázal porazit. Následoval však Manchester City, Arsenal a Liverpool, od něhož Cherries schytali debakl 0:9 a pakovat se musel manažer Scott Parker, kterému nepomohl ani fakt, že se jeho tým musel měřit s těmi nejlepšími. Uvolněné místo zaujal Gary O’Neil s asistenty Shaunem Cooperem a Tommy Elphickem.

Musí se také vypořádat s poměrně početnou marodkou, díky které nemohou nastupovat s tím nejlepším, s čím do sezony vstoupili.

Wolves si zatím připsali pouze dva body za remízy s Fulhamem a Newcastlem, jedinou soutěžní výhrou v letošní sezoně tak zůstává pohárové utkání s Prestonem, který Wolverhampton porazil 2:1. Proti Newcastlu se navíc Wolves prosadili po 302 minutách, s čímž přišel pomoci ze Stuttgartu útočník Saša Kalajdzić.

V poslední šesti venkovních kláních však svěřenci manažer Lageho uhráli jen jediný bod. Proti Bournemouthu však mají kladnou bilanci, ve čtyřech vzájemných soubojích dokázali třikrát vyhrát. Ten úplně poslední se odehrál v červnu 2020 a Wolves vyhrál 1:0 díky přesné trefě Raúla Jiméneze.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Lerma, Mepham, Senesi - Smith, Tavarnier, Cook, Billing, Zemura - Solanke, Moore.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Nouri - Nunes, Neves, Moutinho - Guedes, Jiménez, Neto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.28 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Aston Villa  (středa 20:30)
Arsenal jako jediný prochází Premier League bez ztráty bodu a v pátém kole vyzve Aston Villu, která zatím jen jednou vyhrála. Manažer Steven Gerrard se tak dostal pod tlak, ze kterého se bude muset pokusit vymanit.

Gunners se v létě podařilo výborně posílit, kromě snipera Gabriela Jesuse přišel z Manchesteru City ještě Oleksandr Zinčenko, bez kterého se však nyní musí Arsenal obejít, jelikož se léčí z poranění kolene. Kvůli zranění stehna chybí také Thomas Partey či Mohamed Elneny. Svěřenci manažera Mikela Artety zahájili letošní ročník ve velkém stylu a ve čtyřech zápasech si připsali plný počet bodů se skóre 11:3.

Poslední vítězství 2:1 nad Fulhamem bylo o to cennější, že "Kanonýři" dokázali vývoj zápasu otočit ve svůj prospěch až v 86. minutě. Arsenal tak zažívá nejlepší vstup do Premier League za posledních osmnáct let, naposledy se to podařilo sezoně v 2003/04, během které ani jednou neprohrál.

"Každý jejich zápas je fyzicky velmi náročný, taková bitva. Přesně to čekáme i nyní. Villa je top tým se skvělou sestavou a já očekávám náročné utkání. My se musíme poučit z předcházejícího kola, abychom si zbytečně nekomplikovali život. Pořád je co zlepšovat, podíváme se na videozáznam a probereme si chyby, které nastaly," uvedl Arteta.

Villans v nové sezoně zatím dokázali porazit jen 2:1 Everton, jinak odcházeli jako poražení. Na rozdíl od jiných soupeřů ze soutěže se však Ville vyhýbají zranění, momentálně má na marodce jen Diega Carlose kvůli poraněné Achillově šlaše.

Naposledy se Gerrardovi svěřenci utkali s jiným londýnským celkem West Hamem, se kterým padli 0:1. Zápas mnoho pohledných akcí nenabídl a Aston Villa bude muset svou hru v dalších kolech určitě zlepšit. Po Arsenalu navíc čeká partu okolo Coutinha další velmi těžká zkouška, utká se s Manchesterem City. A tak se mohou snadno propadnout do míst, kde by se neradi ocitli.

Na Emirates Stadium se však Villans poměrně daří, dokázali zde vyhrát už čtyřikrát, vícekrát to dokázali pouze Chelsea a Citizens. Z posledních deseti středečních klání jich však devět nevyhráli.

Poslední vzájemný souboj spolu Arsenal s Aston Villou svedli v březnu a tehdy hostující Gunners vyhráli 1:0, když se po půl hodině hry prosadil Bukayo Saka.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, Saliba, Magalhaes, Zinchenko - Odegaard, White, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Ngoyo, Mings, Digne - McGinn, Kamara, Luiz - Buendía - Bailey, Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.43 - 6.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Nottingham Forest  (středa 20:30)
Manchester City o víkendu otočil duel s Crystal Palace a připsal si na konto důležitou výhru. Svěřenci Pepa Guardioly sice zaspali začátek utkání, pak ale naplno ukázali, proč jsou považováni za hlavního adepta na titul. Středeční večerní klání by každopádně mělo nabídnout poklidnější podívanou, na Etihad totiž míři nováček z Nottinghamu a cokoliv jiného než pohodlná výhra domácích by bylo překvapením.

Citizens zatím začali sezónu tak, jak se od nich čekalo - v poměrně dominantním stylu. Rychle se chytla také nová akvizice v podobě útočníka Haalanda, který si v posledním utkání s Crystal Paalce připsal dokonce hattrick. Citizens na úvod sezóny porazili West Ham, následovala demolice Bournemouthu, načež svěřenci PEpa Guardioly odehráli strhující utkání na půdě Newcastlu, kde vydolovali remízu 3:3. O víkendu pak otočili klání s Crystal Palace z 0:2 na 4:2 a ukázali, proč jsou opět hlavním adeptem na zisk mistrovského titulu.

Nottingham sezónu zahájil nepříliš povedeným výkonem na půdě Newcastlu, kde díky dvěma brankám v druhém poločase padl 2:0. Pak ale i s pořádnou porcí štěstí doma přehrál West Ham United těsně 1:0, načež o týden později nováček vybojoval bod na půdě Evertonu. O víkendu pak Forrest nestačili na Tottenham, který díky dvěma brankám Harryho Kanea zvítězil 2:0.

Manchester City bude postrádat stopery Akého a Laporteho, nejistá je ještě situace u záložníka Grealishe. Nottingham naproti tomu bude kvůli svalovým problémům postrádat Orela Mangalu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 13.00 - 31.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Středeční program Premier League přinese také londýnské derby, ve kterém na sebe narazí celky West Hamu a Tottenhamu. Zatímco Kladivářům se začátek sezóny vůbec nepovedl a až díky nedělní výhře na půdě Aston Villy se odlepili ze dna ligové tabulky, Tottenham může být se svým startem maximálně spokojen.

Kladiváři se v prvních třech zápasech výsledkově trápili a neuhráli ani jeden ligový bod. V prvním klání poměrně hladce podlehli favorizovanému Manchesteru City, když Součka a spol. zabil dvěma brankami kanonýr Haaland. O týden později měl West Ham kotel smůly a krom toho ještě neproměnil pokutový kop, kvůli čemu odjížděl z půdy nováčka z Nottinghamu s prázdnou. Následoval další nemastný, neslaný výkon a domácí porážka s Brightonem. Až v neděli West Ham konečně zabral a díky brance Fornalse přivezl tři body z půdy Aston Villy. David Moyes bude doufat, že to pro jeho celek bude tolik potřebný impuls.

To Tottenham zatím naplňuje předsezónní predikce, dle kterých by svěřenci Antonia Conteho mohli být tím třetím celkem v pořadí za Liverpoolem a Manchesterem City. Spurs nejprve jasně porazili Southampton 4:1, následovala vydřená remíza na Stamford Bridge, kterou vystřelil až v nastaveném čase hlavou kanonýr Kane. Poté si - byť s výraznými obtížemi - Kohouti poradili na domácí půdě s Wolverhamptonem a o víkendu pak díky dvěma brankám Kanea vyloupili stánek nováčka z Nottinghamu.

V táboře West Hamu visí otazníky nad stavem Bena Johnsona a Aarona Cresswella. Tottenham se musí obejít bez Cristiana Romera a Bryana Gilla, k dispozici by také ještě neměl být Lucas Moura.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.60 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (středa 21:00)
Zajímavou bitvu slibuje utkání pátého kola Premier League mezi Liverpoolem a Newcastlem United. Domácím se úvod ročníku nevyvedl podle plánů a jsou až devátí, hosté však mají jen o bod více a patří jen sedmá příčka.

Reds se navíc musejí obejít bez několika opor, svalové problém trápí Thiaga Alcantaru, Alexe Oxlade-Chamberlaina či Dioga Jotu, kvůli vyloučení nemůže hrát nejnovější posila Liverpoolu Darwin Núñez. Svěřenci kouče Kloppa se zřejmě po ospalém úvodu ročníku, kdy za tři kola získali jen dva body, konečně začali dostávat do formy, což odnesl nováček z Bournemouthu. Ten schytal na Anfield Road debakl 0:9, na čemž se podíleli dvěma góly Luis Díaz a Roberto Firmino, po jednom přispěli Virgil van Dijk, Harvey Elliott, Trent Alexander-Arnold a Fabio Carvalho. O poslední chybějící zápis se vlastní brankou postaral Chris Mepham. Reds se tak do formy začínají dostávat na poslední chvíli, příští týden už je totiž čeká úvodní duel základní skupiny Ligy mistrů v Neapoli.

"Čisté konto proti Bournemouthu pro nás moc znamenalo a obzvlášť pro brankáře Alissona. Doufám, že jsme odstartovali sérii duelů bez obdržených branek. Co se týká posílení kádru v posledních dnech přestupového okna, budeme se snažit být aktivní," uvedl na předzápasové tiskové konferenci trenér Liverpoolu Jürgen Klopp. "Mohl bych vám tu vyjmenovat jména, která jsou pro nás zajímavá, ale nechci. Pokud někoho přivedeme, všichni se to včas dozví."

Newcastle sice tak velkou marodkou jako jeho příští soupeř netrpí, bude se však muset obejít bez kanonýra Allana Saint-Maximina, kterého trápí poranění stehna. S podobným problémem je mimo hru i další útočník "strak" Callum Wilson, zranění zřejmě na hřiště nepustí ani brazilského záložníka Bruna Guimarãese. Na poháry aspirující Newcastle však zatím zanechává hodně smíšené dojmy. Zaujala remíza 3:3 se silným Manchesterem City, bezbrankový duel s Brightonem či dělba bodů ve Wolverhamptonu po výsledku 1:1 určitě bohaté majitele příliš nenadchly. Pozitivem zůstává, že svěřenci Eddieho Howea ještě letos neprohráli, navíc je nyní posílil švédský útočník Alexander Isak z Realu Sociedad, který se stal nejdražší posilou v historii klubu.

"Jsme v lepší pozici než při minulé návštěvě Liverpoolu, kdy jsme byli ve složité situaci. Nyní hrajeme fotbal, který po hráčích chci a věřím, že s ním máme budoucnost. Tenhle zápas nás opravdu velmi otestuje, ale nevidím důvod, proč bychom se měli bát. Klidně můžeme vyhrát," prozradil pro klubový web manažer Newcastlu Eddie Howe.

Poslední vzájemný souboj Liverpoolu s Newcastlem proběhl v dubnu v St. James Parku, Reds zde vyhráli 1:0 díky brance Nabyho Keity.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Díaz.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Schär, Botman, Burn - Murphy, Longstaff, Joelinton, Targett - Almirón, Wood, Fraser.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.38 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Brighton & Hove Albion  (úterý 20:30)
V Premier League startuje první anglický týden této sezóny a v úterý je na programu duel mezi Fulhamem a Brightonem. Oba týmy začaly sezónu v dobré formě, a tak se máme na co těšit.

Fulhamu se na domácím stadionu daří, naposledy zde porazil nepříjemný Brentford 3:2, když v poslední minutě zápas rozhodl srbský snajpr Aleksandar Mitrović. Pro ligového nováčka z Londýna šlo o první vítězství v sezóně, následně však prohrál 0:2 na půdě čtvrtiligového Crawley Townu v ligovém poháru a o víkendu podlehl londýnskému Arsenalu, i přes povedený výkon, 1:2.

Se začátkem letošního ročníku je dozajista spokojen trenér Brightonu Graham Potter. Racci se mohou spolehnout na skvělou defenzívu, když v dosavadních čtyřech utkáních inkasovali pouze jednou, a to na Old Trafford. Od té doby udržel Brighton čisté konto ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech. V lize naposledy doma porazil Leeds United 1:0.

Za zmínku stojí i fakt, že poslední dva vzájemné zápasy těchto týmů skončily bezbrankovou remízou.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Robinson, Mbabu, Adarabioyo, Tete - Palhinha, Reed - Cairney, Pereira, Decordova-Reid - Mitrović
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Veltman, Webster, Dunk, Lamptey - March, Mac Allister, Caicedo, Trossard - Groß, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.30 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Brentford FC  (úterý 20:30)
Souboj celků ze středu tabulky otevře páté vložené kolo Premier League. Crystal Palace si zatím připsal čtyři body a patří mu dvanáctá příčka, Brentford má o bod více a je desátý.

Crystal Palace o víkendu narazil na velmi těžkého soka a s Manchesterem City prohrál 2:4. Eagles vedli o dvě branky díky vlastnímu gólu Johna Stonese a přesné trefě Joachima Andersena. Ve druhém poločase však nejprve snížil Bernardo Silva a poté si hattrick připsal Erling Haaland. Čtyři body za úvodní čtyři kola však mohou brát svěřenci Patricka Viery alespoň jako částečný úspěch, jelikož mají za sebou už i duely s Arsenalem a Liverpoolem.

Brentford naposledy změřil síly s Evertonem, se kterým na domácí půdě remizoval 1:1. Hosty poslal do vedení Anthony Gordon, za Bees poté vyrovnal Vitaly Janelt. Obě vzájemná utkání s Palace skončila v minulém ročníku bezbrankovou remízou, a tak se dá i nyní předpokládat, že mnoho branek padat nebude. Navíc, když Brentford neprohrál více než dvě třetiny duelů s londýnskými celky.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Clyne - Schlupp, Doucoure, Eze - Olise, Mateta, Edouard.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Roerslev, Banka, Mee - Hickey, Janelt, Norgaard, Jensen, Henry - Mbeumo, Toney.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.51 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (úterý 20:45)
Chelsea se v úterním utkání střetne se Southamptonem. V utkání, které se odehraje ve večerních hodinách na jihu Anglie, se bude Chelsea snažit o tříbodový zisk a o snížení ztráty na čelo tabulky, rivalové z Arsenalu již totiž mají pětibodový náskok. Domácí naopak budou rádi za jakýkoli bodový příděl, do zápasu budou vstupovat jako jasní outsideři.

Na lavičku Chelsea se po jednozápasové odmlce vrací hlavní trenér Thomas Tuchel, který si již odpykal trest za potyčku. Do sestavy se pravděpodobně vrátí Kalidou Koulibaly, a tak lze očekávat návrat k pětičlenné obranné formaci. Tu by mohl vyztužit i Wesley Fofana, pokud se tedy včas podaří dotáhnout jeho přestup. Hostům však určitě bude chybět střední záložník Conor Gallagher, jenž se nechal v minulém utkání proti Leicesteru nesmyslně vyloučit. Blues ale i přesto dokázali Foxes porazit 2:1, a to zejména díky nové posile. Raheem Sterling se blýskl skvělým výkonem a dvěma góly, nechybělo moc a mohl mít na svém kontě i hattrick. Tuchelovi naopak může dělat starosti situace v brance, protože gólman Mendy vyrábí v posledních zápasech hrubé chyby, někteří fanoušci dokonce volají po změně. Dočkáme se opět nejdražšího brankáře světa, Kepy Arrizabalagy, mezi třemi tyčemi?

Svěřenci trenéra Ralpha Hasenhüttla předvedli v sobotním utkání proti Red Devils bojovný výkon. Ani ten nicméně nestačil na body, když Southampton s Manchesterem United prohrál 0:1 po brance Bruna Fernandese. Southampton sice nebyl daleko od vyrovnání, ale doplatil na nedokonalost v koncovce, když ani jedna ze 17 střel neskončila v síti De Gey. Saints touží po první domácí výhře, v tabulce jim patří 13. příčka a získali zatím jen čtyři body. O jedinou ligovou výhru Southamptonu se postaral dvěma góly na King Power Stadium Ché Adams. Skotský reprezentant se dvakrát prosadil i v zápase ligového poháru proti třetiligovému Cambridge United a zajistil klubu postup po výhře 3:0.

Southampton čeká náročná práce, vždyť proti svému úternímu soupeři dokázal vyhrát pouze jednou z předchozích 15 střetnutí. V loňské sezóně se kluby střetly třikrát, když na sebe narazily i v Ligovém poháru. V něm postoupila Chelsea po penaltovém rozstřelu. I v lize se dvakrát radoval londýnský celek, a to po výhrách 3:1 a 6:0.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Bella-Kotchap, Salisu, Djenepo - Ward-Prowse, Lavia - A.Armstrong, Aribo, Elyououssi - Adams
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Chalobah, Silva, Koulibaly - James, Jorginho, Loftus-Cheek, Chilwell - Mount, Sterling - Havertz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.19 - 4.08 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Everton FC  (úterý 21:00)
V úterý večer se na Elland Road utká domácí Leeds United s liverpoolským Evertonem. Leedsu se letos doma daří a bude to chtít potvrdit i proti trápícímu se soupeři, který ještě v ročníku nevyhrál.

V létě si mnozí kladli otázku: "Jak se podaří Leedsu, který se loni jen s velkou dávkou štěstí zachránil v Premier League, nahradit největší opory, a to Raphinhu a Kalvina Phillipse?" A Jesse Marsch to, zdá se, dokázal. Do klubu přišlo hned sedm nových tváří. Mezi nejvýraznější z nich rozhodně patří ofensivní záložníci Brenden Aaronson s Luisem Sinisterrou. První jmenovaný rychle prorazil do základní sestavy a minulý týden na Elland Road vstřelil vítěznou branku Leedsu v zápase proti londýnské Chelsea. V utkání se prosadil ještě Jack Harrison a Rodrigo, který je se čtyřmi brankami nejlepším klubovým střelcem.

Sám Rodrigo vstřelil v této sezóně o gól více než celý Everton, i tato statistika o něčem vypovídá. Hosté se po čtyřech odehraných kolech krčí na sestupové osmnácté příčce a na svém kontě mají pouze dva body za remízy proti Nottinghamu a Brentfordu. O zlepšení ofensivních čísel se má postarat nová posila Toffees Neal Maupay. Ten by se v úterý měl dočkat prvních minut v tomto ročníku a pomoct trenérovi Franku Lampardovi, pod kterým se začíná kývat manažerská židle.

V loňské sezóně se ve vzájemném zápase těchto týmů na Elland Road body dělily, když zápas skončil remízou 2:2. V únoru se Evertonu podařilo Leeds porazit rozdílem třídy, tehdy o výhře 3:0 rozhodli obránci, trefil se Coleman, Keane a v závěru se prosadil i Gordon.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Llorente, Struijk - Roca, Adams - James, Aaronson, Harrison - Rodrigo
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Coady, Tarkowski - Patterson, Davies, Iwobi, Mykolenko - Gordon, Maupay, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.67 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC440011:312
2.Manchester City431013:510
3.Tottenham Hotspur43109:310
4.Brighton & Hove Albion43105:110
5.Leeds United42117:47
6.Chelsea FC42115:67
7.Newcastle United41306:46
8.Manchester United42024:76
9.Liverpool FC412113:55
10.Brentford FC41219:65
11.Fulham FC41216:65
12.Crystal Palace41126:84
13.Southampton FC41125:84
14.Nottingham Forest41122:54
15.Aston Villa41033:73
16.West Ham United41031:53
17.AFC Bournemouth41032:163
18.Everton FC40223:52
19.Wolverhampton Wanderers40222:42
20.Leicester City40136:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1213)

Přidat komentář
Miguel19

Medical scheduled today for Willian in order to become new Fulham player on free transfer after contract terminated with Corinthians.

Willian wanted to go back to the Premier League and it's now really close.

Návrat krále.

Reagovat
Nizzie

Jde pro tu LM.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

I když si nemyslím, že Fulhamu nějak pomůže.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

nikdy jsem ho neměl rád

Reagovat
gazza62

Klasický britský občan.Ku… ti to dopracovali.A taková to byla inteligentní země .Dnes samý opičák.Vrátili jim to ty kolonie pěkně.Stačí se projít v noci v Londýně či Birminghamu .Afrika..Hnus, jak rozvojová země dnes.

Reagovat
Busby babes

Tak vyhlas Scott Parker... Bournemouth ho vyhodil

https://twitter.com/afcbournemouth/status/1564519547830472704

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
iamek

S takovým losem 3 body a postup v poháru je úplně v pohodě. Blazni.

Reagovat
Busby babes

Club statement says "We must also show belief in and respect for one another" which intimates that those comments about heavy defeats being repeated went down predictably badly with the club's hierarchy.

on mel nejaky komenty po zapase, ze 9:0 dostanou zas a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to právě kvůli těm komentářům po zápase, tak se tomu asi nelze divit.

Reagovat
Busby babes

jo no, jdes proti sefum, tak to nedopadne dobre no.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Swarley

Tak asi to byl tlak na posily, ktery uplne nevysel

Reagovat
Trand

Reagovat
iamek

Tak to pak chápu

Reagovat
vitasrp

Tak on už před sezónou i po nějakém z těch prvních zápasů říkal, že to takhle prostě nejde, že potřebují nový hráče a musí se s tím něco dělat, ne?

A to jsou jen komentáře ven do novin, interně tam mohlo být a asi teda zřejmě bylo o dost větší napětí a neshody.

Reagovat
John Obi Mikel

Stejný jak v ČR Pardubice. Podle mne unáhlené rozhodnutí.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

to su blazni, absolutne zbytocne..

Reagovat
icemike

Vždyť jsou lepší než Everton, vlci a lestr, co ještě chcou víc

Reagovat
O.Giroud

A bolo to fakt kvoli vysledkom?

Reagovat
jk

Reagovat
vodka

ok, už jim přeju sestup úplně s klidným srdcem... pokud přijde Dyche, tak už zase ne

Reagovat
Maximm9

To bude podle me za ty jeho komentare... kdo vyhodi trenera, kdyz hrajete se City,Arsenal a Live po sobe

Reagovat
avicii

celkom prekvapenie

Reagovat
ashburtongrove

Big Sam IN

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cottage

Zdravím borci, nemá někdo z Vás zkušenost se získáním lístků na Arsenal? Máme v plánu v 6 lidech jet na Arsenal - Liverpool, a bohužel člověk, přes kterého jsme to zařizovali nakonec sehnal jen 4 lístky, letenky a ubytko je zařízené, takže by byla skoda tahat zápalky kdo nepůjde

Reagovat
Jardin

napiš vitasrp, pokud to není ten co sehnal jen 4

Reagovat
Miguel19

Odoi hostovačka v Leverkusenu, Alonso do Barcelony.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Miguel19

Dnes nejspíše bez Jamese

Reagovat
Miguel19

BREAKING: Manchester City are close to an agreement with Borussia Dortmund to sign centre-back Manuel Akanji.

Potential €17.5m fee.

(Source: @David_Ornstein)

Reagovat
Čenda

Luxusni cena, dobrej prestup.

Reagovat
vitasrp

Dneska to bude na Southamptonu zajímavý, Reece James podle všeho vůbec neodcestoval k utkání, Kova by ještě neměl být připraven odehrát celé utkání, takže začne pravděpodobně na lavičce.

Ve výsledku teda máme páté kolo, na středu zálohy tak bude muset pravděpodobně vypomoct Loftus-Cheek (volba číslo pět) a na křídelním obránci teda bude muset zaskočit Azpilicueta. Fakt mi bude stačit jakákoliv výhra, očekávám takovou sestavu, že se od toho nějaký pohledný fotbal snad ani nebude dát čekat.

Reagovat
Maximm9
Reagovat
Maximm9

Ale toho Chukmueweka bych chtel videt

Reagovat
blade115

Takže nastoupí Kovacic, Chilwell a Pulisic...

Reagovat
Salfovic

Nemá být Ziyech na odchodu

Reagovat
Miguel19

Hrozná...však je tam Gilmour, Vale a Broja

Podle některých hráči co mají být v pomalu v základu.

Reagovat
Talker

Ale no tak, to nikdo neříká. Návrhy byly, abychom třeba nechali Gilmoura nebo Ampadua jako 4.-5. hráče do zálohy na 2 posty, Broja byl dvojkou za Havertzem/Sterlingem a u Valea se řešilo, že zahrál slušně v pohárech a mohl dostat ještě nějakou šanci místo těch zoufalců, kteří tam hráli...

Reagovat
vitasrp

Pokud bys Gilmoura nebo Ampadua chtěl jako čtvrtýho hráče na střed zálohy, tak v tom případě nechceš v kádru Gallaghera, rozumím tomu dobře?

Reagovat
Talker

Já říkám, že v 3-4-3 Gallagher moc pozici nemá. Takže bych mu dal ještě rok na hostování a pak bych se bavil znova.

Reagovat
vitasrp

V tom případě Tuchelovi vyčítáš, že si v kádru nechal jednoho odchovance, a ne druhého. Ta laťka je u něj nastavena fakt neskutečně vysoko.

Reagovat
Talker

Hele sorry, bavíme se tu o tom, že hrajeme 3-4-3 nebo 4-2-2-2 kdy mu dáme pozici s Jorginhem, to mi přijde jako absolutní nesmysl.

Reagovat
vitasrp

Fajn, nesmysl byl svýho času podle všech Ramires na double pivotovi a nakonec tam odehrál většinu svý kariéry v Chelsea. Proč to nezkusit? Buď se přizpůsobí a budeme mít nějakou náhradu za Kantého, nebo to nevyjde a budeme řešit, co dál.

Na jednu stranu chceš šance pro odchovance, na druhou stranu se můžeš posrat, když to pro Gallaghera není na pozici č.8, když ji v Chelsea nehrajeme.

Reagovat
Svatej

Z těch dvou bych já osobně raději Gilmoura se přiznám Jeho hru fakt miluju

Reagovat
Svatej

Tyvole, přestaňte se chovat s Morbidasem jak buzny ve školce a normálně vystřelte, koho tím "některých" myslíte

A jo, jasně, proč by ne? Až budeme mít v záloze Modriče + Essiena a v útoku Drogbu na vrcholu, tak tyhle kydy budou k smíchu, ale konkurence je dneska na těch postech naprosto ubohá, takže tam klidně můžou hrát oni.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Já doufám, že to bude 4-3-3 a ne 4-2-2-2.

Reagovat
John Obi Mikel

Teoreticky by z toho šlo i 3-4-3, ale v tomto pořadí hráčů v sestavě to nevypadá.

Reagovat
Salfovic

Livesport už to změnil na 4-3-3

Reagovat
spider_8

Ja vubec nechapu proc jsme koupili alternativu na LWB za 50 mega (byt Cucu se mi dost libi), ale RWB jsme nechali bez posily. Tam pritom mame mnohem vetsi problem, jakmile je James zraneny nebo hraje na RCB, tak vubec nemame plnohodnotnou nahradu

Reagovat
vitasrp

Nejspíš kvůli tomu, že na LWB ten hráč byl k mání, na RWB se třeba nikdo takový neobjevil.

Navíc ten Cucurella řeší dvě mouchy jednou ranou, já jsem přesvědčený, že ho Tuchel bude využívat i na LCB, což je další plus.

Reagovat
spider_8

Neverim, ze behem pul roku (ten problem je jasne patrny uz od zimy) nebyl k mani nikdo na backup na RWB, proste neverim. Vsak snad krome Dumfriese se o nikom ani nepsalo, to je podle me znamka toho, ze jsme meli proste jine priority.

Reagovat
vitasrp

Taky pochybuju, že by tam klub chtěl kupovat nějakou záplatu, potřebuješ tam dost zvláštní profil hráče a nechceš za něj dávat velkou dardu, protože tam máš skvělýho Reece. Záplatu tam momentálně máme v podobě Loftuse, tak je asi zbytečný tam rvát prachy, abys tam přivedl hráče podobný úrovně.

Reagovat
spider_8

A teda hostovacku Odoi absolutne nechapu. Vsak to je hrac, ktery Tuchelovi docela sedel, loni na podzim odvadel slusne vykony, plus mohl zahrat asi na 3 postech. Loni jsme meli tu ofenzivu az moc preplnenou, ted jdeme do opacneho extremu a budeme mit problemy se sirkou.

Tuchel je jako trener top kvalita, o tom zadna. Ale jeho skladba kadra a obecne dlouhodba prace s muzstvem se mi absolutne nelibi. Letos nejspis utratime hodne pres 200 mega aniz by nase sestava byla papirove silnejsi nez loni

Reagovat
Salfovic

Potřeboval by nad sebou sportovního ředitele, který by ho usměrňoval.

Reagovat
spider_8

Presne to me taky napadlo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Na tu hostovačku určitě hodně tlačil sám Odoi, už mu je 21 let a v podstatě neměl sezónu, kdy by pořádně hrál. A v Chelsea by to stálej základ určitě nebyl, jestli přijde Auba, tak tam prostě stejně bude Mount, Havertz, Auba, Sterling před ním.

Já si paradoxně myslím, že mu to hostování může hodně pomoci v jeho rozvoji. Když se to teda podaří. Protože on u nás byl herně i docela slušnej, ale ta produktivita ve finální fázi, to je teda něco.

Letos utratíme přes 200 mega, ale 100 mega v podstatě cpeme do toho, abychom nahradili hráče, kteří nám utekli zadarmo, tak mi tím nepřijde šťastný argumentovat.

A mně teda zatím každý příchod dává smysl, v tom problém nevidím.

Reagovat
spider_8

A kolikrat uz se nam stalo, ze jsme pustili hrace do takhle kvalitniho klubu, on se tam rozehral a pak se vratil a prosadil se? Tohle je podle me 50% odchod, bud se chytne a Leverkusen (nebo treba jiny nemecky klub) ho koupi nastalo a bude z nej Tomori 2. Nebo se nechytne a vubec si nepomuzeme.

Za obrance utratime spis tak 150 a zatim mi vubec neprijde, ze by to v obrane bylo nejak znat. Porad nedokazeme zahrat v 4 clenne obrane a porad nase obrana stoji na 38 letem hraci. Z meho pohledu jsme tohle leto nevyresili (a uz ani nevyresime) zadny velky problem a to je vzhledem k tem prachum docela tristni. Snad jen Sterling je super a snad tim alespon ziskame stabilniho a produktivniho ofenzivniho hrace.

Reagovat
Talker

Tak ono jak chceš řešit 4člennou obranu když tam máš Jorginha? Toho jsme se měli zbavit.

Reagovat
vitasrp

Jako tak zatím jsme akorát nahradili stopery, co nám odešli zadarmo, a to ještě ne tak zcela úplně. Ono se tady dělá, jak to Tuchel šíleně překopal, přitom reálně vyměnil Lukaka za Sterlinga a nahradil dva stopery. Teď přijde Fofana, hezký, ale je den před koncem přestupáku. Tak se jako moc nedivím, že ten tým není o tolik kvalitnější, než byl loni.

A pro mě za mě, tu ofenzivu potřebujeme totálně překopat, na to se prostě nedá koukat. Já doufám, že se Hudson chytne a v Leverkusenu udělá nějaký hezký čísla. Mně vždycky přišel hodně talentovaný, ale po tom zranění mu chyběl nějaký stabilnější herní čas, aby se do toho dostal.

Reagovat
spider_8

Hele jestli privedeme Fofanu, tak jsme realne za leto utratili nejakych 240 mega. To je prece trochu moc na to, abychom jen nahradili dva stopery ne?

Nehlede na to, ze pokud je nase ofenziva v takovem stavu v jakem je, tak je to proste Tuchelova odpovednost. Vsak to byl on, kdo se rozhodl odstrelit Tammyho s Giroudem, privest misto nej Lukaka, nedokazat ho vyuzit, nasledne za nej neprivest zadnou primou nahradu. K tomu si nechava v kadru Pulisice se Ziyechem, ale necha odejit Odoie, atd. atd.

Reagovat
vitasrp

Odešel klíčový hráč a jeden z nejlepších stoperů Premier League a potom taky hodně slušný první náhradník na stopera. Kdyby přestupovali pod dlouhodobou smlouvou, jaká by byla jejich hodnota? Jako ono je pěkný říct - trenér je debil, když se utratilo tolik a ta obrana není o parník lepší. Ale jak by o parník lepší být mohla, když jsme ztratili 1 klíčovýho a 1 velmi dobrýho hráče?

Je to samozřejmě i Tuchelova odpovědnost, ale on si do ofenzivy přivedl Lukaka, kterého nahradil Sterlingem. Zbytek mu složil někdo jiný - vedení + Lampard - do úplně jiného systému a stylu fotbalu.

Pulišiče i Ziyecha se chtěl/chce zbavit, nevím, o čem to mluvíš.

Reagovat
spider_8

Znovu rikam, za 240 mega musis dokazat sakra vic nez jen nahradit klicoveho stopera a prvniho nahradnika na stopera. Pritom Rudigera jsme nahradili docela lacino. Koulibaly za 40 mega je podle me plnohodnotna nahrada, ale zbytek tech prachu neni absolutne videt na zlepseni hry nebo vyreseni klicovych problemu.

Jasne, ze mu je slozil nekdo jiny, ale on uz mel 3 prestupove obdobi na to, aby si tu ofenzivu poskladal a aby si ponechal ty hrace, ktere dokaze vyuzit. Vysledkem je, ze si nechal napriklad Pulisice nebo Ziyecha a rozhodl se nechat odejit Tammyho, Girouda a Odoie. Naopak dostal utocnika za 100 mega a nedokazal ho vyuzit.

Kdyby se jich chtel opravdu zbavit, tak uz jsou davno pryc a nehraji napriklad na ukor Odoie.

Reagovat
vitasrp

Nevím no, hráč co tady ještě ani není, ten může být jen těžko vidět na hřišti. Koulibaly zatím docela oukej, až teda na Leeds, Cucurella se mi zatím taky líbí, tam problém nevidím.

Plus taky hodnotit posily po 5 zápasech, to není nikdy dobrý.

Ano, měl jedno léto čistě po triumfu v LM, kdy byl určitě i tlak z vedení na to, aby s těma hráčema pracoval, protože se do nich nasypaly obrovský prachy. Tohle je jeho druhé léto, kdy už

do toho chce pořádně sáhnout.

Celej srpen jdou spekulace o tom, že je Ziyech na odchodu, že by se Chelsea nebránila pustit Pulišiče hostovat (nakonec to dle všeho zatrhli majitelé) a že chce přivést dva hráče do ofenzivy. A jak jsem řekl, hostovačka Odoie mi neva, pro něj je to dobře.

Tammyho je reálně škoda, ten mě taky mrzí. Giroud vůbec, protože se do jeho hry dlouohodobě vůbec nehodí. Uvidíme, co se bude dít, na mě to ale působí tak, že jsou na Tuchela fakt hodně vysoký nároky a nejsem si jist, že existuje kouč, co by je dokázal splnit.

Reagovat
spider_8

Hele mne se Cucurella taky hodne libi, ale podle me ho vubec nepotrebujeme. Kdybychom tech 50 mega dali za backup na RWB, tak ten kadr posilime mnohem vic a nemusime koukat na Azpiho na RWB/RB.

Reagovat
vitasrp

A proč jako nepotřebujeme kvalitní náhradu za levýho křídelního obránce, ale nutně potřebujeme za pravýho? Když vlevo je úplně stejná díra a Chilwell je po zranění navíc zatím mimo?

Reagovat
spider_8

Chilwell + Emerson je o velky kus lepsi pokryti nez James + nikdo. Chilwell hral pred zranenim vyborne, takze bych vubec nevidel jako problem mu dat par tydnu na rozehrani a mezitim trochu vyplnit prostor Emersonem. Ale napravo za Jamese neni absolutne nikdo a sam James je taky IP hrac.

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale Emerson je absolutní nic, ten snad v Chelsea neměl dobrej zápas. To ti skoro řeknu, že je Azpi i na RWB lepší hráč, Emerson fakt neudělá směrem vpřed nic zajímavýho a aspoň trochu riskantního.

Jako náhradnika na RWB jsme zatím hráli Loftuse a docela to tam zvládal, ne? Žádnej průšvih to nebyl, naopak byl docela platnej.

Reagovat
spider_8

Ok, tady se evidentne neshodneme. Ja sice Emersona taky nejak zvlast nemusim, ale porad je to docela kvalitni hrac a LB/LWB je jeho primarni pozice, ne jako u Loftuse. Navic mel loni dobrou hostovacku v Lyonu, nabizeli jsme dokonce prachy, aby se z ni vratil Podle me jako backup naprosto dostacujici.

Oproti tomu Loftus proste neni RWB, nema na to parametry. Ano, parkrat tam slusne zahral, ale vzdycky to bylo v dost specifickem systemu. Navic pokud vim, tak vetsinou s Jamesem na RCB, cimz tak nejak pada ta logika backupu. No a Azpi je Azpi. Muze tam zahrat, ale to je tak vse, ofenzivni prinos nula a dozadu uz taky dost ztraci.

Reagovat
spider_8

A to jsem jeste zapomnel, ze evidentne chceme Gordona, coz by bylo dalsi 50-70 mega vystrelenych uplne do prdele (zvlast v souvislosti s Odoiovou hostovackou).

Reagovat
vitasrp

Nehledě teda na to, že jestli Cucurellu nebereš jako stopera, tak jsme do 30. srpna ani ty dva stopery pořádně nenahradili. Jako nahradíme zítra, ale to je 30. srpna, což není úplně ideální, že jo.

Reagovat
spider_8

No potom co jsem dneska videl, tak ho jako stopera fakt neberu a o to je to vic tristni. Kdybychom misto Fofany + Cucurelli koupli Koundeho, tak tu stoperskou otazku vyresime lip a jeste bychom usetrili 70 mega, ktere bychom mohli narvat nekam jinam. A to je podle ten hlavni problem a Tuchelovo manazerske selhani.

Reagovat
vitasrp

Není třeba to hodnotit na základě dvaceti minut proti hodně fyzicky hrajícímu soupeři. Dal bych tomu čas, taky ho tam asi bude Tuchel využívat v určitých typech zápasů.

Kde je nějaká záruka, že by Koundé byl lepší? Však je taky nižší. Proč by to jako automaticky mělo být Tuchelovo manažerské selhání? A ještě k tomu po pěti odehraných zápasech ..

Reagovat
spider_8

No treba proto, ze Kounde je zvykly hrat stopera a to i v 4 clenne obrane. Ono tech zapasu proti fyzicky hrajicimu souperi bude v PL tak minimalne 50 %, navic Sotonu dneska trvalo asi 2 minuty, nez zjistili, ze to pres Cucurellu pujde a prizpusobili tomu taktiku. Mozna v nekterych zapasech to bude fungovat, ale proc proboha kupovat hrace za 50 mega, kdyz bude mit na stoperu jasnou nevyhodu.

Za me je to hlavne brutalne drahy backup na pozici, kterou jsme meli pokrytou Emersonem, takze jsme zadny backup ani nepotrebovali a meli jsme ty penize pouzit na jine pozice.

Reagovat
vitasrp

Jako furt používám vzorek 25 minut zápasu ze Southamptonem, na základě kterýho říkáme, že tam nebude moct hrát. Uvidíme, podle mě to tam postupem času v pohodě zvládne.

A ty máš evidentně tak tisíckrát lepší mínění o Emersonovi, toho bych já na hřišti teda vůbec vidět nechtěl.9

Reagovat
PanAu

Ten konec prestupaku bude ještě prdel koukám Pepovi se všichni smáli, ze každý jeho obránce stal 50 mega, tak mi to posunem na 75 aspoň.

Reagovat
Miguel19

Lol, ten Gvardiol To měli domluvit radši Skunka...

Reagovat
SpecialOne

Hráče za 90 mega necháme hostovat? Jako třeba to byla podmínka no.

Jinak si přiznejme, že tímto dost dokurvíme trh. I 60 by byl totální přestřel...

Reagovat
Miguel19

Trh už je zkurvenej dávno. A máme na tom velký podíl no..

Reagovat
SpecialOne

Původně jsem si chtěl na TM najít nejhodnotnějšího mladého ENG stopera. No, první je Tomori, čtvrtý Guehi. A když vidím, že je pátý Mings a osmý Coady, má Anglie na tomto postu docela problém.

Reagovat
Greny

Toho beru . Ten bude patřit mezi nejlepší na světě během dvou tří sezon

Reagovat
sensei25

Nechapem preco nie je Kepa v brane namiesto toho mantaka.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Error

Chalobah je kde?

Reagovat
oddy

To hřiště na Sotonu nevypadá v úplně top stavu.

Reagovat
Salfovic

A není jediné v PL.

Reagovat
Cobra

Chilwell Tuchelovi oprcal starou nebo proč nehraje?

Reagovat
Svatej

Hrál na hovno v přípravě i první zápas. Cucu naopak hraje dobře.

Reagovat
hitZor

Byl třičtvrtě sezony zraněný s vazama v koleni, tak ho Tuchel nechce hned odpálit když tam zatím relativně dobře hraje Cucurella.

Reagovat
hona.kub

Dle mého doplatit na to zranění. Teď přišel Cucurella a ten ho tam bohužel svými výkony jen tak nepustí

Reagovat
vitasrp

Havertz zatím luxusně do počtu. Ten fakt udělá úplně vše pro to, abychom toho Aubu přivedli.

Reagovat
Miguel19

Ten komentátor je solidně mimo. Za 6 minut tři totální sračky vyblil...

Reagovat
hona.kub

Thiago Silva, borec je o pár měsíců mladší než já a jak furt diktuje. To je neskutečný.

Reagovat
Pato44

říkáš, že už si dodiktoval?

Reagovat
hona.kub

docela brzo, ještě v dorostu.. ve špíle zlomená holenní a lýtková kost, rok sem nemohl normálně chodit... k fotbalu sem se zkoušel vrátit, ale už to nebylo vono

Reagovat
Pato44

ajaj, tak to je bída no , tak snad už dnes aspoň ta normální chůze

Reagovat
SpecialOne

Nás na té útočné posile někdo hrozně podojí

Reagovat
Talker

Ofsajd když jsi u autové čáry... Nevím, to by si měl pohlídat...

Reagovat
Svatej

Uplně se mi nelíbí, že nás Soton fyzicky pokaždý naprosto snadno přetlačil, snad až na Koulibalyho

Reagovat
Miguel19

Wtf Sterling

Reagovat
Cobra

Ale ten obránce to udělal úplně bezchybně.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Miguel19

Skvěle to udělal, to je pravda.

Už s United hrál výborně. Další stoper za 80 mega pro Soton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Ziyech by měl hrát pořád. Jeho hra je riskantní, ale mám to dlouhodobě raději než hru kterýhokoliv jinýho křídelníka.. Sterling hned v závěsu

Reagovat
hitZor

No nevim, v 9 z 10 zápasů mu nevychází vůbec nic...

Reagovat
Svatej

To zas ne, v nejhorším tak 1 ze 4, což je furt daaaleko lepší než Wener, Pulišič, Odoi i Havertz

Reagovat
Mimalu

Raheem ale ten trávník je teda dost na pikachu

Reagovat
Miguel19

S T E R LO Š !!!

Konečně

Reagovat
Mimalu

Raheem

Reagovat
Greny

To co udělal Sterling

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling napravil

Reagovat
Svatej

Prdeláč

Reagovat
SpecialOne

Tohle udělal Havertz pěkně

Reagovat
Greny

Ok jen to dopisu a dá Gola klasika .. ale zazdil to dost predtim

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem ho sem šel zkritizovat a on dá za minutu góla

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ty jsi klasik ten může vždy přihrát nebo zakončit a neudělá ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Omg opožděný stream Díky hesgoal že jsem za picuse

Reagovat
Miguel19

Loftus

Reagovat
Svatej

píči se zas bojim co uvidim

Reagovat
O.Giroud

ten Gordon je take hovno, to aj Richarlison sa moze schovat. Ale Richarlison vie aspon hrat futbal

Reagovat
SpecialOne

Azpi Azpi...

Reagovat
Maximm9

Tenhle gol bych pripsal Azpimu

Reagovat
Svatej

mrdat...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Chytne ten Mendy letos něco ale kurva už? To je normálně novej kepa

Reagovat
martin.b

Tohle by neměl snad nikdo

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k tomu, že to měl na ruce, tak nevěřím, že by to nikdo neměl.

Mně na něm sere, že je to letos snad co zápas, to laciný gól. Když to dostaneš jednou za pět zápasů, nikdo neřekne ani popel.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
SpecialOne

Neviděl

Reagovat
martin.b

Slušně uklidil, ale toho času co měl

Reagovat
smazaný uživatel

Si řekli ,,nasrat stejně překopne"

Reagovat
Miguel19

Ale s tím ať jde Azpi do prdele.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč ho nikdo nehlídal?

Reagovat
Svatej

Tpč já to fakt řeknu

Kepa by to měl

Reagovat
John Obi Mikel

Ty máš krátkou paměť

Reagovat
Svatej

Tohle konkrétně si říkám proto, že je Kepa mrštnější a tenhle výstřel v rychlosti má on lepší

Reagovat
hitZor

Tohle je přesně typ střely, kterou Kepa snad nikdy nechytil, protože je prostě malý.

Reagovat
Talker

Tak tady nešlo o umístění, spíš sílu a výhled.

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Reagovat
hitZor

Reagovat
Salfovic

Kepa ne, ale pořádnej brankář jo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
formic81

Laviu za dva roky pusti Saints tak za 60

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo do United za 120

Reagovat
Kinky7

Ještěže má city buy back za 40

Reagovat
Manik...

Kmendy

Reagovat
Svatej

No zatím se mi to od nás nelíbí. Soton je agresivnější, to fakt výrazně

Reagovat
SpecialOne

Salisu vhazuje déle než Nadal podává, a Oliver na něj jen kouká...

Reagovat
masly008

tohle nesnáším, když chcou háztet dlouhé auty tak ať tam aspoň běží.

Reagovat
masly008

Tak gordon zase gol, takže chelsea už dá tak 90

Reagovat
blaugrana

Auba bude za 40

Reagovat
vitasrp

Tyjo ten Azpi je fakt špatnej..

Reagovat
Svatej

je hodně hroznej

Reagovat
Gazdo

Dakujeme

Reagovat
Svatej

jak většinou dobře odhadnem kdy hráče prodat, tady se to prosralo v dokonalej moment, trhali by jste si vlasy

Reagovat
Gazdo

Ja to viem preto som strasne rad ze to neklaplo a strasne dufam ze neklapne ani Alonso

Reagovat
Svatej

Pozdě, Romano potvrdil.. z tech dvou jste vzali toho, co daval smysl

Reagovat
Gazdo

Nedava… Alba je stale o parnik pred Alonsom a proti slabsim superom Balde ukazal ze to zvlada v pohode a mohol sa ucit. Takto si odstrelime nadejneho odchovanca ktory moze za par rokov hrat niekde skvele ako Cucu a my sa budeme cudovat preco nam horia kraje obrany. Kedze nemame absolutne trpezlivost nieco budovat a dat hracom priestor na rozvoj a chyby ale tlacime na okamzite vysledky. Pokial nie je hrac enormny talent ako Pedri a hned ma na to aby hral v zaklade velkoklubu tak proste leti. Radsej ideme po hracoch ako Azpi a Alonso ktori prinesu okamzitu kvalitu (aj ta je otazna) aby nam tu za rok boli uplne zbytocni hraci s velkymi kontraktmi na niekolko rokov. Pritom dat samcu tym odchovancom je lacne, ti chlapci na tom ihrisku vypustia dusu aj ked neprinesu hned vysledky a casom ked naberu aj tu kvalitu tak tu dusu tam stale nechaju a je to smrtiaca kombinacia. Na odchovancoch sme prezili najuspesnejsiu eru klubu a nechceme nejako sa k tomu vratit lebo je kazdy tak posraty z neuspechu (aj to chapem lebo pamat fanusikov je kratsia ako akvariovych rybiciek a tlak na vedenia byva obrovsky) ze proste obetovavame casto svoju buducnost len aby dobre bolo za nas… toto robia aj nase vlady a momentalne na to doplacame

Reagovat
Zaschrona

Ok, jestli začne dávat Gordon góly každý zápas, pak dobře, jestli ho neprodáme.

Reagovat
O.Giroud

Llorente

Reagovat
SpecialOne

RLC si zajišťuje kvalitní sestřih na youtube...

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Greny

Možná to bude nepopulární názor. Ale je čas se s Tuchelem rozloučit, hráči se nezlepšují, hra se zhoršuje, on taky dela přešlapy. Podle mě nam uz nic nedá do budoucna

Reagovat
Svatej

ano, je to nepopulární názor

Reagovat
Talker

Nejdříve dáme ještě 150 mega do dalších 2 stoperů, k tomu 120 do ofenzivních hráčů a až pak.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně bude ve výsledku Vás něj stoper 50lety Silva

Reagovat
masly008

nech toho, ať tam právě zůstane

Reagovat
hitZor

Reagovat
Greny

Vždyť si tam sklada kadr pomalé jak chce a stojí to za picu. Sorry... Ok vyhrál LM. Ale hra je čím dál horší... Já se dřív i těšil ale momentálně mám pomalé problém u toho vydržet . Nebaví mě to je to pomalé, bez výsledku.nazdar

Reagovat
spider_8

Takticky je skvely, ale jestli bude dal skladat kadr, tak se nikam neposuneme. Navic me hrozne sere, jak nakupujeme drahe mladiky a pritom se zbavujeme vlastnich odchovancu. To je uplne na palici.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ranoth

vyhral vam LM, stoho este budete zit par rokov

Reagovat
Miguel19

Však to je kosa na kartu omg

Reagovat
vitasrp

Fakt úplní idioti.

Reagovat
vitasrp

Čistý Ti sudí jsou fakt naprostí kreténi

Reagovat
Svatej

To byl faul do prdele...

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, tam se někdo vysrat uprostřed hřiště a mrsknout to Mendymu do ksichtu při rohu, tak se to asi taky nepískne, ale nám dají žlutou za všechno.

Reagovat
bandwagoner

Azpi hruza, Loftuse jsem zatim nevidel prihrat jinam nez do protihrace. Ale celkem se mi kupodivu libi Ziyech.

Reagovat
Svatej

Fyzickou silou si s náma naprosto vytírají prdel

Reagovat
Talker

Tak hráče, který nabral nejvíce svalové hmoty jsme dedikovali jako 6. ofenzivního hráče, takže šel radši na hostování...

Reagovat
Svatej

Tak dává to smysl zas. Proč tam mít namakanýho atletickýho borce, když můžeš mít 11 kilovýho Pulišiče, kterej se z nepochopitelných důvodů zlomí vejpůl i při změně směru a to dokonce i když ho nikdo neobtěžuje ....ale zas umí měnit pozice, juch!

Reagovat
spider_8

Ale furt je silnejsi nez Ziyech s Havertzem

Reagovat
Svatej

Pulisič? Toho by naprosto zabila i Kerr v osobním souboji, ti dva toho snesou daleko víc než tahle třesoucí se čivava.

Reagovat
Svatej

Ta levá strana 80% času jen zasekává míč a vrací ho zpátky. Pravá strana má zas Azpiho. Loftus je mimo a jediní schopní hráči dopředu jsou tam dnes SIlva, Ziyech a STerling... to bude peklo

Reagovat
martin.b

Stopeři Saints vypadaj slušně, hlavně ten Bella-Kotchap na svůj věk dost vyspělej

Reagovat
Talker

Dnešní zápas mi přijde naprosto komický z nějakého důvodu...

Reagovat
Talker

Teď už to není ani komické...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Ten Jorginho je neskutečně špatnej zatím skoro celou letošní sezónu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Jdu dělat něco jinýho

Reagovat
Raylan

Vyserte se na nějaký Gvardioly, a kupte zaloznika. Kolem Jorginha projde fakt kazdej jak nic.

Reagovat
Busby babes

jestli s nima prohrajou... ja letos videl dva zapasy Sotonu a byli fakt slabi.

Reagovat
Tommy$

Zrovna jsem si říkal, že Armstrong kazdej balon pokazil

Reagovat
Talker

Chybí nám tam hráč před stopery, tohle je šílený... Pošleme Jorginha do Itálie nebo Španělska a nasypme ještě dneska prachy do Rice.

Reagovat
Side

Jorginho

Reagovat
vitasrp

Kopnout hráči míč do ksichtu taky nic není. Jorginho je totální řepa, ale sudí by tam taky mohli začít něco dělat. V letošní sezóně mě zatím neuvěřitelně serou.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Seydou Doumbia

to bylo lehké podkopnutí míče jako by chtěl udělat lob nebo tak něco...kdyby to do něj napral jako prase otamendi a další odborníci tak neřeknu, toto bylo tak maximálně na pousmání

Reagovat
vitasrp

Říkám, Jorginho je totální řepa a bylo to ultra směšný.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Gunner14

tam měl spíš dostat žlutou Jorginho za to jak se tam složil z toho.

Reagovat
hitZor

Měli ji dostat oba.

Reagovat
John Obi Mikel

Letos budem rádi za poháry.

Reagovat
Maximm9

Nebudeme hrat nic, ta konkurence po letosnim lete je uplne nekde jinde

Reagovat
Seydou Doumbia

arsenal a city podle svých vlastních fanoušků jedou na titul, live bude bez poháru, chelsea bude bez poháru, united bez poháru, everton, leicester, wolves o sestup...sakra lidi dejte si pivo a už nebudte tak v depresi všichni, takové myšlení to tu snad nebylo nikdy

Reagovat
Svatej

jAk bY MoHl v tÝhLe KoNkUreNci GiLmoUr hrát

Reagovat
vitasrp

No, chtěl bych vidět, co by tam proti týhle silovosti kluk předváděl.

Reagovat
Svatej

Já bych to taky chtěl vidět.

Reagovat
Salfovic

Chelsea na 4 vzadu prostě hrát nemůže.

Reagovat
Talker

Ale může, ale musíš mít v záloze pohyblivého záložníka, ne šneka a pak 5. volbu.

Reagovat
blaugrana

Frenkie De Jong.

Reagovat
Talker

Hele kdyby bral 150-200k/w, tak by to možná smysl dávalo. Jenže s tím obscenním platem si ho radši nechte.

Reagovat
blaugrana

vraj mu nukate 18 netto

Reagovat
masly008

může, ale museli by před něma hrát nějací záložníci a ně Jorginho a Cheek

Reagovat
spider_8

Nejvetsi sranda je, ze utratime 150 mega za obrance, ale stejne nedokazeme poskladat smysluplnou ctyrclennou obranu a i ta peticlenna stoji a pada s 38 letym borcem To je tak k smichu az je to k breku

Reagovat
spider_8

Ty vole prohrat takovyhle polocas, to dokazeme jenom my

Reagovat
masly008

Jorginho je takový slabší Xhaka, akorát Artetovi došlo že bude lepší ho vysunout ať nedělá bordel vzadu.

Reagovat
Svatej

Jojo, jenom jeden z nich je mistr světa, vítěz LM a na obou pohárech měl zásadní vliv, kdežto druhej je už 4. rokem vyhazovanej z klubu, kterej hrál poslední dekádu druhý housle. Horší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mistr Evropy, na MS, i kvůli němu, naopak nejedou

Reagovat
Svatej

Whatever

Reagovat
Kixi Syhimour

ses přeřekl zrovna tak nešťastně

Reagovat
Svatej

To je ta lenost

Reagovat
John Obi Mikel

*Evropy

Reagovat
masly008

to jde vidět teď no.Já jsem nikde nepsal že byl, ale že je.

Reagovat
Svatej

Takže když teď já i s operovanou hnátou vyjdu ven, trefim za barákem vingl, tak jsem teď lepší než Mbappé, kterej měl od tréninku volno, nebo jak si určuješ "teď"?

Deklarovat hráče jako lepšímu pro tři zápasy je fakt typicky Arsenalský.

Reagovat
formic81

hezky ses ho zastal, posli mu screenshot

Reagovat
Kixi Syhimour

jak tam mohl být tak sám, když je v pokutovém území 7 hráčů+gólman

Reagovat
Miguel19

Super, že furt naháníme stopery za miliardy, ale jakmile je James mimo, tak tam budeme čumět na Azpiho. Že je marnej dopředu? Ok. Ale on už je tragickej i dozadu. To se prostě nedá. Pomalej, přihrávky šílený. Ten v lize nemůže hrát proti nikomu už...

Takový prachy jsou v tom kádru a stejně musíme čumět na hru bez útočníka a s Jorginhem..

Reagovat
Seydou Doumbia

jako ta přihrávka do zámezí byla hodně zkušená, místo to dát mendymu

Reagovat
hitZor

Tak nechtěl riskovat to, co udělal James v přípravě..

Reagovat
Seydou Doumbia

to je hezký od něj...ale výsledek je stejný

Reagovat
Eichel

To by ti časť fanúšikov Barcelony vysvetlilo, tak ako mne, že Azpi by bol úplny ideál do základu Barcelony na ´dalšie dva roky.

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, jak jsme si mohli letos nechat Kanteho s Jorginhem.

Jeden je zraněný pravidelně a nemůže být spoleh, že bude k dispozici. Druhý zas je šnek, který prostě zavání průserem, jakmile je to nahoru dolů, protože absolutně nestíhá a v zápasech, kde soupeře betonuje, tak je k hovnu, protože jeho roli může hrát i podavač míčů.

Jeden z nich měl odejít a měl tam přijít Rice. Případně tam vyzkoušet Ampadua/Gilmoura, protože ti alespon jsou pohyblivější.

Ve výsledku se za rok ocitneme ve stejné situaci, jako letos - Jorginho to udělá na Christensena, bude slibovat, podepisovat a pak zdrhne do Juventusu zdarma. Kante se rozhodne, že si oddychne v PSG. A my budeme přestavovat zálohu a brečet, že neposilujeme, protože musíme nahrazovat hráče, které jsme měli vyřešit už letos či loni.

Reagovat
Raylan

Nechapu jestli fakt dame 90 mega za Gvardiola, tak jsme nejvetsi dementi ever. Colwill bude jednou lepsi, a trochu priplatit, mohl by byt Rice nebo treba ten Leao, coz jsou hraci co potrebujem.

Reagovat
Talker

Já bych to chápal, kdyby to byl Fofana nebo Gvardiol. Jeden z nich, OK. Prodejme Jorginha, nasypme tam ten zbytek a je z toho Rice.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Seydou Doumbia

největší dementi ever...a pak nějakým zázrakem vyhrajete lm a vše se maže...hodnot s odstupem

Reagovat
Raylan

Tak to by se pak ale nemuselo nikdy dopředu hodnotit nic. Prostě to v tuhle chvíli smysl nedává.

Reagovat
Seydou Doumbia

taky nejsem zastánce tohoto hodnocení dopředu to tu přestoupíš někam, je to přepalený a provar...odehraješ 1 zápas a si mistr, bůh a top přestup, další zápas uděláš penaltu a stojíš za piču a takhle jako dementi každého odsuzujeme podle křivého pohledu na spoluhráče pomalu...

Reagovat
vitasrp

Jj, jeden z nich měl odejít a měl přijít Rice za 150 mega. Kdyby to jenom bylo takhle jednoduchý..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni by vám ho dali i za míň než za 150. 100 milionů by za něj neodmítli + měli zájem o Broju pokud se nemýlím.

Kór když jste dali (dáte) 200 milionů za 3 nové stopery a dalších 50 za Cucurellu. To plánování vašeho kádru upřímně moc nechápu.

Reagovat
vitasrp

Tak však nám dva stopeři odešli. Co se týče čistých stoperů, tak momentálně máme Koulibalyho, Silvu, Chalobaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počet nových stoperů je asi v pohodě. Já spíš myslel, že mi nepřijde úplně dobrý dát 80m za Fofanu, 90m z Gvardiola a 50m za Koulibalyho. Jeden z dvojice Fofana/Gvardiol být nemusel a mohla se dát šance Colwillovi a hned by bylo na Rice.

Reagovat
vitasrp

Jo, tak já furt nevím, jestli je ten Gvardiol fakt realita a jestli se to opravdu stane. Bez něj mi to přijde docela pochopitelný.

Reagovat
Talker

Hele je otázka, jak by se WHU zachovali, kdyby přišla nabídka na kilo. Neříkám dát za něj 150, to je nesmysl, ale podle mého by se dala vyjednat suma, která by byla pro obě strany akceptovatelná.

Když už jsme to dali do Lukaka, dáme 3/4 do Fofany (a možná i Gvardiola), 2/3 do LWB, kdy už tam jednoho za 1/2-2/3 máme...

Reagovat
vodka

za 100 by ho nepustili

Reagovat
SunFells

Krásně chaloupky

Reagovat
vitasrp

Je to hrozný, fakt příšerný. Respektive od nějaký 10. minuty do vyrovnávacího gólu to bylo fajn, ale pak si dáme ze špatně kopnutýho rohu v podstatě vlastní gól a od tý doby je to zase holomajzna.

Mendy je letos zatím hroznej, fakt z něho necítím vůbec žádnou jistotu. Azpi je taky tragickej, bohužel na pravýho obránce tam nikoho jinýho nemáme.

A Jorginho. Dneska je to fyzický, hřiště oraniště, takže ho jako metronoma nevyužijeme. Do toho hrajeme na čtyři obránce, takže musí pokrýt větší prostor. A je úplně v prdeli. Já opravdu věřím, že tohle je jeho poslední sezóna u nás a smlouvu mu prodlužovat nebudeme.

On je někdy fajn. Měl fajn období a je to zajímavej hráč, průšvih ale je, že trenér musí ten tým skládat okolo něho tak, aby kompenzoval jeho nedostatky. A to prostě nejde pořád. Jemu udělá kličku v podstatě kdokoliv, navíc pak nestíhá v návratu, protože nemá vůbec žádnou rychlost.

Reagovat
vitasrp

A zapomněl jsem zmínit pana Havertze. Ten krom presinku v utkání se Spurs neukázal vůbec nic ještě.

Reagovat
mesyas

a přitom se nabízí dát šanci aspoň jednomu mladíkovi, ale my se na jorginha budeme muset spoléhnout celou sezonu. Má takové štěstí, že je docela "železný" a odehraje toho dost. Bude to utrpení. Billy Gilmour není zachránce, ale vyzkoušet ho by mohl, však už je Loftus zraněný, Kanté zraněný a Kova je sklo. Když se na to podívám tak tam zbyl jen Jorginho.

Reagovat
mr.Silver

Mitrovic jede dobré bomby

Reagovat
Seydou Doumbia

nejlepší útočník ze sračka týmu současnosti

Reagovat
SunFells

Reagovat
Seydou Doumbia

nebo kdo teda?

Reagovat
Talker

Jesus?

Reagovat
SunFells

Oj

Reagovat
SunFells

Nejlepší útočník že sračka týmu je samozřejmě Kane.

A o Fulhamu máš stejně marný přehled jako o Brightonu a Brentfordu.

Reagovat
Seydou Doumbia

to nebyl marný přehled, to je jen tím že mě tu moc lidi nechápe zatím za kejna ale

Reagovat
SunFells

Tank

Reagovat
vitasrp

A teda z Loftuse už asi musí být definitivně křídelní obránce. On na tom středu zálohy odehrál kdy naposledy dobré utkání? Loni v září proti City?

Reagovat
Miguel19

To jsou na drogách? Nebo chtějí odstřelit Tuchela?

Reagovat
mr.Silver

Ty krávo, ta Chelsea je špatná

Reagovat
Kixi Syhimour

Musíš dávat

Reagovat
masly008

trošku tutovka

Reagovat
vitasrp

Ten Havertz je úplný magor, proč je proboha v takové situaci v ofsajdu?

Reagovat
hitZor

Podle opakovačky to byl asi tak stejný offside, jako o víkendu..

Reagovat
Talker

Podle opakovačky určitě větší, jen to nechávali dohrát.

Reagovat
vitasrp

On je totálně záporný prostě.

Reagovat
Raylan

Dej tam Broju!!

Reagovat
mesyas

Psovod po sezoně na loan do Ausburgu. Tady nemá co dělat.

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo má takovou sex\y přezdívku?

Reagovat
mesyas

Bestie Havertz

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Salfovic

Úplně se bojím zeptat, co na tom vidíš za sexy přezdívku ?

Reagovat
Talker

Ty vole on hraje rok a půl hrot a není schopný si pohlídat jednoduchý ofsajd...

Reagovat
Kixi Syhimour

Havertz

Reagovat
SunFells

Zaha jaký gól

Reagovat
Trapper

Tpč, mi přijde, že hrajem regulérně v 9, tam na žádnej odraženej míč nikdo neni

Reagovat
hitZor

Tyvole, ale dej jim už kurva kartu za to zdržování, každý aut a přímák jim trvá rozehrát minimálně půl minuty

Reagovat
Talker

Nás přehrává Soton...

Reagovat
Miguel19

Ježíš dejte za toho Aubu třeba 50 mega. To je marnost.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Auba bude ještě horší.

Reagovat
Gazdo

Auba hral teda v Barcelone zatial skvelo

Reagovat
John Obi Mikel

A v Arsenalu hrozně.

Reagovat
patas92

Reagovat
Raylan

Morata by zavěsil.

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo to od Azpiho, takže ano.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Já fakt nechápu, proč hrajeme tak úzce a prakticky necháváme krajní beky osamocené... To vůbec nedává smysl. Pak je to ve středu přehuštěné a musíme hrát na centry.

Reagovat
vitasrp

Broja za minutu ukázal víc než Havertz za 5 zápasů. To je zase něco.

Reagovat
John Obi Mikel

Broja

Reagovat
SpecialOne

Buďme soudní, jasná penalta.

Reagovat
Trapper

Reagovat
mr.Silver

Jasný faul a penalta podle mě.

Reagovat
masly008

VAR?

Reagovat
John Obi Mikel

Co to zase je?

Reagovat
vitasrp

Ten Pulišič, jak se tam v brejku zhroutil. To taky není normální prostě.

Reagovat
O.Giroud

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
spider_8

Jasna pecka Celkem ochutnavka toho, jak muze Cucu vypadat na LCB.

Reagovat
SunFells

Lol ten offside co pomezní Brightonu nezamával, to je fakt ostuda.

Reagovat
Manik...

Otřesné..

Reagovat
masly008

Jak to že to VAR nekontroloval?

Reagovat
Maximm9

No nic, uz konec minule sezony jsem koukal jednim okem. Letos zadne zlepseni, prave naopak. Ten tym je daleko horsi a to jsem si myslel, ze se da jen zlepsovat. Tragicky stred, tragicky utok. Jedine co minuly rok fungovalo, tak byla nase obrana, ktera z nejakeho duvodu nefunguje....

Tohlo je moc....

Reagovat
tweek

To proč VAR neřešil ten jasný loket vlasáče?

Reagovat
SpecialOne

Všichni tam jsou absolutní idioti a pokud se nic nezměnilo, vede je pořád ten největší...

Reagovat
Raylan

Jo a že hraje pořád Ziyech, co chce odejít je taky super. A naše nejlepší křídlo je v Leverkusenu.

Reagovat
John Obi Mikel

Thiago

Reagovat
Salfovic

Už je i nejlepší brankář v týmu.

Reagovat
John Obi Mikel

On by byl i nejlepší útočník

Reagovat
vitasrp

Ten Pulišič ty krávo, to je hráááč

Reagovat
Miguel19

Ten Pulisic

Reagovat
O.Giroud

vyluc tie hovna evertonske spiny vyjebane

Reagovat
Kixi Syhimour

Darwin je srovná

Reagovat
O.Giroud

ten to nezvladne, to co robia dnes tie spiny on to neda

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, bude zase za červenou, alespoň to takticky udělal s Andersen, aby je krásně stihl.

Reagovat
hona.kub

Thiago Silva, je to pochopitelné, ale zároveň neuvěřitelné, co ten hráč se svým přehledem dokáže. On je furt ve svých letech TOP stoper

Reagovat
mesyas

Odneste někdo to americké hovno. To se nedá.

Reagovat
vitasrp

Co mu tam Kova řekl? You are fucking shit?

Reagovat
Kixi Syhimour

Něco takového tam bylo

Reagovat
kvasha16

ja som pocul no fucking shit

Reagovat
Nikikrew

Škoda že za toto sa nedáva žltá

Reagovat
masly008

Cucu ty osobní souboje moc nedává

Reagovat
spider_8

Absolutne ne a Soton to cilene hraje pres nej. To bude LCB jak vino

Reagovat
mesyas

když má 1.7m

Reagovat
vitasrp

Od Pulišiče je to normálně výkon 17 letého kluka, co na to absolutně nemá.

Reagovat
hona.kub

Prodat někam do Kazachstánu, ten si ani náhodou nezaslouží 10ku na dresu a to sem mu dlouho fandil

Reagovat
masly008

ještě že přišel za hubičku

Reagovat
Talker

Jako jednu šanci tam vytvořil, ale ta zoufalost při 90% zbylých dotyků je prostě naprosto šílená.

Reagovat
SpecialOne

Asi by se hodilo udělat video s tím vysmátým chlápkem se špatnými zuby v televizním studio na téma "nechali si Pulisice a CHO poslali doprdele"...

Reagovat
spider_8

Sotonu evidentne jednogolova vyhra nad nami nestaci.

Reagovat
masly008

to byl roh

Reagovat
wenca01

Podle těch komentářu je úplně jasný, že Pulda zavěsí

Reagovat
SpecialOne

Sterling nebo nikdo

Reagovat
vitasrp

Ty píčo ten Pulišič. Tohle přece není profesionální fotbalista hrající za Chelsea, to mi neříkejte

Reagovat
SpecialOne

Zadarmo drahý fakt..

Reagovat
Talker

Ta absolutní absence pohybu je příšerná. My máme míč u lajny, před vápnem kotel prostoru, ale nikdo tam nenaběhne - jeden hráč pokrytý čeká u lajny, 3 někde mezi třetinou/půlkou a zbytek čeká ve vápně.

Tohle poziční hraní je naprosto k hovnu v takových zápasech. Kdykoliv někdo udělal sebemenší pohyb (Mount na Sterlinga, Puli náběh), tak se něco dělo.

Reagovat
vitasrp

Však jsme od toho trojstřídání žádný poziční hraní nehráli, to byl neřízenej krásnej chaos.

Reagovat
Manik...

Kovacic vypadá jak kdyby do Chelsea vůbec nepatřil

Reagovat
O.Giroud

Gelhardt ty si omyl do pici

Reagovat
Nikikrew

Chelsea je šialene zlá

Reagovat
martin.b

Boehly už volá Mendesovi

Reagovat
spider_8

Lol, Ziyech hral druhy polocas

Reagovat
O.Giroud

skoda toho Struijka na kraji, to je drevak

Reagovat
smazaný uživatel

25 mega opcia pre Sampdoriu na Winksa?! to je snáď žart, tí by nedali dokopy ani 5. Takže o rok je s5. Inak všetci na odchode už odišli od nás. Zajtra asi bude nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze nebude nejaky deadline day masterpiece od Levyho ala VdV? Nejake to kreativni CM/AM by se siklo. Ale taky s tim uz nepocitam.

Reagovat
SunFells

Jo, přijde VdV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Will Lankshear, who was previously at Arsenal’s academy, has joined Tottenham from Sheffield United.

Nebo takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, vsichni vime co se stalo naposled, kdyz jsme privedli strikera, ktereho vyhodili z akademie Arsenalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

CM/AM súhlasím, ale nevyzerá to nejak pravdepodobné. Nikto seriózny nič nereportuje. Píše sa akurát o Danu Jamesovi, čo sa mi veľmi nepozdáva. Ešte by som si prial RWB do základu, pretože evidentne so Spencom Conte neráta hneď. Ja by som bral Adamu Traoreho. Bol by to super hráč aj z lavičky v prípade nepriaznivého vývoja zápasu. Emerson je dopredu na facku.

Reagovat
tuny

Všichni odešli "jen" na hostovačku a mám obavu, že za rok je máme všechny zpátky s o rok kratší smlouvou. U Winkse je to 100%... Mají na Regu a GLC ty týmy nějakou opci (ideálně povinnou)?

Reagovat
krisa

nepovinná opce je stejně k hounu. Když bude hráč mizerný, tak to ten klub nevyužije. A když bude hrát dobře, je pravděpodobné, že o nabídky nebude nouze, nebo si ho původní klub nechá.

Reagovat
tuny

Proto píšu o povinné opci

Reagovat
Mastný Chobot

POVINNA OPCIA NEEXISTUJE

Reagovat
Swarley

Je to povinna moznost hrace koupit

Reagovat
bobis21

Vysvětli prosím pojem povinná možnost

Reagovat
Swarley

No vsak prave

Reagovat
krisa

to bude něco jako u očkování na covid

Reagovat
Bandita_Harry

Na nieco podobne neexistujuce sme predali Ingsa do Sotonu

Reagovat
Mastný Chobot

Toho ste predali na obligáciu. Existujúcu.

Reagovat
smazaný uživatel

GLC ani Reguilona nie je opcia.

Reagovat
iamek

Everton are winning the race to sign James Garner, now feeling close to complete the agreement with Man United on permanent deal.

15 mega jen

Reagovat
Dawon

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

·

11m

Everton are winning the race to sign James Garner, now feeling close to complete the agreement with Man United on permanent deal. #EFC

Been told Everton are pushing to get it done — three other clubs have bid but EFC now favourites.

Schopny tym by z takove situace asi vytriskal neco navic, ale co se da delat Nikde zatim nectu o zadne buy-back dolozce, coz by teda za me byla hrozna picovina, tak snad to tam nakonec bude

Reagovat
krisa

na co doložku. Když ho budete chtít, koupíte si ho, ať to stojí, co to stojí

Reagovat
iamek

Přesně

Těch 15 mega bych chápal, kdyby tam ta doložka byla.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

nenatiahnut Garnera aspon na 20 mega je zufalstvo

Reagovat
smazaný uživatel

a obzvlast ak ho chceli kupit 3, ci 4 timy, ale my tie predaje nerieisme proste, nieco tam dohodneme a hlavne nech je ten hrač prec, ak uz ho nehceme

Reagovat
Busby babes

radsi bych ho videl jit jinam, Everton jako klub funguje jeste hur nez my, Lampard neni dobrej manager...

Reagovat
Zaschrona

Zatím teda Lampard ukazuje, že není vůbec špatný trenér, dal zoufalou defenzivní strukturu slušně dohromady a nákupy letošní léto dávají docela smysl. Jestli nám Garner pomůže rozběhat tým i směrem dopředu, super.

Reagovat
Busby babes

budu mu prat abys mel pravdu.

Reagovat
Eichel

ja neviem, ći som mal nejakú smolu na zápasy ale mne sa zatiaĺ javíte ako tím na zostup.. okrem Gordona a Onany mi tam nepríde nik dobrý

Reagovat
Zaschrona

Asi ani ne, ale tým na sestup jsme cca od loňského října, je zázrak, že jsme nespadli dolů. Podle mě teď můžeme být na dobré cestě se dostat zase výš, je to mnohem méně zoufalé než ve spoustě zápasů minulou sezonu. Zásadní je najít cesty, jak tým může zvládat něco hrát směrem dopředu, jen nákopy za obranu to dlouhodobě nepůjde.

Reagovat
Eichel

Mne len z toho prejavu ktorý som videl prišlo, že to tam asi Lampard úplne nezvláda. Ako mi prišli prepálené tie ćiastky za Gordona, tak po tom, ćo som vás videl hrať som mal pocit, že ofenzíva stojí vyslovene na ňom a že ho predať asi fakt nemôžte. (a teda Gray je fajn, ale v ideálnom prípade by bol asi lavičkár)

Reagovat
Zaschrona

Chybí nám tam útočník (DCL zraněný, Maupay nemohl hrát kvůli registraci) a nějaké pořádné křídlo (snad Chukwueze) místo Richarlisona. McNeil je zatím mladý talent, co zvládá běhat, dopředu ale má zatím hlavně jen centr, jen zatím nění na koho. Gray a McNeil z lavičky už je solidní depth.

Problém pak je i v záloze - Gana je kvalitou úplně jinde než Davies a pokud dorazí Kudus, tak tam bude i někdo, kdo může pomoci Iwobimu tvořit, Garner taky nevypadá marně.

Podle mě Lampard dělá slušnou práci - přišel v poslední den přestupů v lednu, dohromady s tím nemohl udělat skoro nic (jen akceptoval od Moshiriho prosazeného Deleho a sám zkusil vylepšit tragickou zálohu Beekem na poslední chvíli), do nefunkčního týmu v rozvratu pod Benitezem po prodeji nejlepších hráčů (James a Digne) a se zraněnými dalšími (DCL a Mina). V létě odešel další klíčový hráč - Richarlison bez náhrady. Celá tahle parta tvořila osu týmu, se kterou hrál Ancelotti solidní výsledky a momentálně není. Do ofenzivy zatím přišel Lampardovi akorát McNeil a teď teprve Maupay; jinak jsou tam jen skoro zadarmo Gray a Rafův tragéd Rondon, zraněný DCL a zbývá... Gordon. Měl vloni v létě jít na hostování do Champu, nakonec zůstal a v krizi se stal naším důležitým hráčem, teď fakt už reálně asi nejlepším hráčem. Částečně je to díky tomu, že tam už pomalu nikdo jiný není, ale taky dře každý zápas a je to teprve začátek jeho druhé pořádné sezony mezi muži.

V tomhle kontextu je alespoň nějak funkční tým dost úspěch, podle mě. Do toho v záloze pomalí hráči, co na to dlouhodobě nemají (Doucouré z původního kádru asi jediný použitelný) + dokázal totálně obživnou kariéru Iwobiho, který je teď spolu s Gordonem náš jasně nejlepší hráč - snad teď bude dokončena zásadní přestavba.

A do toho brankář a obrana - na Pickforda je oblíbené nadávat, občas něco neudělá úplně super, ale dlouhodobě to za tou zoufalou obranou dost drží. V obraně má být lídr Mina - je věčně zraněný. Měl být super Keane, bohužel strašně moc chybuje. Mladý Godfrey zas zraněný. Holgate je jen ok jako depth. Tarkowski s Coadym zatím vypadají jako zlepšení toho chaosu, co byl schopný dostat bůra od Spurs, Arsenalu i doma s Watfordem. Není to super, ale je to lepší. A kraje obrany - nejsou to jeho nákupy, ale Patterson vypadá jako zajímavý hráč a Mykolenko je ucházející aspoň dozadu. U obou je vidět progres. Vzhledem k tomu, že Coleman na to už nemá a Digne je pryč, co má s tím dělat.

Reagovat
Swarley

Spekuluje se jeste o nejakem nakupu? Nebo finito?

Reagovat
krisa

možná Pogba?

Reagovat
Busby babes

jen nejaky picoviny na to Dest nebo jak se jmenuje ten RB z Barcelony

Reagovat
krisa

chtějí vám střelit Bellerina jo?

Reagovat
Nizzie

My jim ho pustíme zadarmo a oni ho obratem střelí za 50 míčů do ManUtd.

Reagovat
Swarley

Jo, to jsem cetl, jako pravy bek by se hodil, ale predstavoval bych si nekoho jineho...

Reagovat
Hlahart

Koho?

Reagovat
Swarley

protoze jsme si dobre uletel, cetl jsem Dost, vubec mi nedoslo, ze ten byl utocnik a co by kurva delal v Barcelone... Neotravujte me kdyz pracuju...

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Dawon

Sunderland are in advanced talks with Manchester United for Amad Diallo season-long loan

Nevim jestli furt tyhle hostovacky v Champu sou uplne cesta pro tento typ hrace Ale tak snad uz neco ukaze, jinak to zacne pomalu vypadat na dalsi otresny prestup

Reagovat
Mastný Chobot

Shakhtar Donetsk winger Mykhaylo Mudryk is in negotiations to sign for Arsenal in a deal worth around €30m. The player has been offered a five-year deal. [@AbdellahBoulma]

Nikdy som ho nevidel hrať, ale vyzerá ako Grealish pre chudobných, takže som za. Len teda by už sme mohli konečne začať riešiť to CM.

Reagovat
Trand

Jen aby fakt někdo přišel.. V zimě taky plovina fanoušků tvrdila, že je jasný že útočník přijde, že nemůžeme nikoho nekoupit. A nakonec se to stalo. Nemám z toho dobrý pocit

Reagovat
mr.Silver

Normálně by asi přišlo pouze křídlo, teď je Elneny v háji, takže musíme řešit i CM. V zimě jsme měli Nketiaha a Lacazetta, teď na místo Elnenyho nemáme nikoho.

Reagovat
Trand

Tak touhle logikou máme na CM Lokongu a AMN, takže taky teoreticky nemusíme řešit nikoho.

Reagovat
krisa

objevilo se něco o nabídce na nějakého Danila z Palmeiras

Reagovat
Mastný Chobot

jo, aj o tom, že má byť odmietnutá

Reagovat
krisa

vůbec ho neznám ale říkám si, že než něco na sílu za každou cenu, tak snad raději nic. Kam se vůbec počítá s Vieirou? Ten by tam nebyl nouzově schopný zahrát?

Reagovat
Mastný Chobot

Myslím, že White, AMN a Odegaard by tam dostali prednosť skôr než Vieira. Ale bohvie, v podstate ani poriadne neviem, čo je to za hráča.

Reagovat
ashburtongrove

Ja zas nekde videl info, ze klub veri ze zraneni Elnenyho nakonec neni na dlouho a Thomas asi taky ne, takze je podle me fakt dost mozny ze nikdo neprijde

Reagovat
Maresma

Vypada to, ze jdete na posledni chvili po Tielemansovi.

Reagovat
Mastný Chobot

kde čítaš?

Reagovat
Mastný Chobot

Brentford have put in a final bid worth €30m for Shakhtar Donetsk winger Mykhaylo Mudryk. The player remains on Arsenal’s shortlist, however, they are unlikely to sign him now as they have prioritised a midfielder. [@iburbas via @ZoryaLondonsk]

Tak nič teda, aj keď Zoria Londonsk je skvelý zdroj teda

Reagovat
iamek

Brentford are attempting a late move for Shakhtar Donetsk winger Mykhaylo Mudryk.

#BrentfordFC have indicated a willingness to pay a fee in the region of €30m (£25.7m) for the 21-year-old. #theatletic

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

We are delighted to announce the signing of Will Lankshear from Sheffield United.

The 17-year-old forward has agreed a deal that will run until 2025 and will join up with the Club’s Academy.

Reagovat
mr.Silver

Dnes musíme Ville dát pořádný výprask, aby vyhodili Gerrarda a ten tým začal sbírat nějaké body naší konkurenci

Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tierney - Zinchenko, Xhaka, Odegaard - Saka, Jesus, Martinelli

4:0 ( Jesus 2x, Martinelli, Saka), Odegaard udělá 3 áčka

Reagovat
krisa

Jestli není Zinchenko 100% fit, dal bych mu ještě volno. Tým jako Villa se musí porazit i s Lokongou. Případně White na DM a napravo Tomi

Reagovat
mr.Silver

Včera normálně trénoval, takže asi hrát bude.

Reagovat
VasAFC

druhá varianta zní fajn. Otázka je jestli v té záloze zvládne white zahrát.

Reagovat
emanuel habasko

Kde ještě by měl White hrát? CB, RB a teď DM? Hlavně z něj nedělejme dalšího univerzála.

Reagovat
krisa

tak mám pocit, že na DM něco málo odehrál i v Brightonu, jinak bych to nevytahoval

Reagovat
emanuel habasko

Ok, nevěděl jsem, díky za info

Reagovat
Mastný Chobot

Arteta včera povedal, že Zinch pravdepodobne nebude k dispozícii, takže čakám Sambiho

Reagovat
tweek

muze to byt mind game, ale taky bych ho radsi posetril, at je 100% na United.

Reagovat
LaVolpe

Trochu bych to protočil. Tomiyasu, Vieira (Sambi) a Smith Rowe do základu. Hlavně nechat odpočnout Saku.

Reagovat
Golasso

Napravo bych dal Tomiho a pokud nebude hrát Zinch, tak bych dal Whitea na DM, jestli se s tou variantou na tréninku aspoň někdy počítalo. Ale pochybuju, že to tak Arteta udělá, spíš bude hrát Sambi.

Reagovat
SunFells

Určitě nepočítalo, White se tam vůbec nehodí.

Reagovat
Golasso

Proč by se tam nehodil?

Reagovat
SunFells

Schopnosti a zkušenosti.

Reagovat
Golasso

Podle mě na to schopnosti má. To spíš na tom kraji obrany mi přijdou jeho největší přednosti nevyužité.

Co se týče zkušeností, tak pokud jsem našel a čtu dobře statistiky (ať mě kdyžtak někdo opraví), tak má napříč kluby a soutěžemi 1500 minut jako RB (z toho 600 v Arsenalu) a 1147 minut jako DM (u nás tam zatím nehrál). V PL je to 780 minut jako RB (většinu u nás) a 621 jako DM jen za Brighton.

Tam jde hlavně o to, jestli Arteta s touhle variantou někdy počítal a trénovali jsme ji. Jako naše problémy se zraněními v záloze a přetlak v základu na stopera byly předvídatelné, tak bych čekal, že ano, aspoň jako krizovku.

Reagovat
SunFells

Nepočítal, protože se na to nehodí Nemá na to klid na míči, blízkou kontrolu míče, přehled v malých prostorech, otočku, myslím že by měl problém vůbec v těch pozicích přijímat správně míč. To co on tam může nabídnout na vysoké úrovni je defenzivního charakteru.

V Brightonu hrál jednak v doublu s Bissomou před třemi stopery a jednak tam taky hrávat přestal.

Pokud je dostupný Sambi, Zinchenko a dokonce i Xhaka tak o tom nikdo nebude ani uvažovat a tím méně proti Villans doma.

Reagovat
SunFells

Btw nepočítej mu minuty na TM na RB, aktuálně hraje to nejpodobnější co v Brightonu hrál na CB.

Reagovat
SunFells

Zinny místo Tierneyho a Sambi in.

Reagovat
Taiger

Já bych ho moc neriskoval no

Reagovat
SunFells

Pokud plnohodnotně trénoval, tak by měl být fit. A byl bych rád kdyby se Sami trochu aklimatizoval na build up v co nejbližších podmínkách v kterých bude hrát proti MU.

Reagovat
Taiger

Se Sambim souhlasím, ale Zinche bych poslal až na United, myslím že to zvládnem nějak i s Kieranem

Reagovat
Liveral

Tohle říkal včera Arteta, může drobet přehánět ale vyplývá mi z toho ze Zichenko neni ještě uplně ok.

When asked if the pair could recover in time (Zinchenko and Partey), he said: “I don't think so. We still have to make another scan, especially on Thomas, to see the length but I don't think they will be available.

Ale 100 % souhlas s tou druhou částí, + Zinchenko může Sambimu udělat ten zápas o dost komfortnější, což by bylo určitě fajn

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Taky Nketiah a Tomiyasu nejlépe do sestavy.

Reagovat
mr.Silver

Nketiaha bych rád viděll, Tomi si podle mě zatím přes Bena nekopne.

Reagovat
SunFells

Podle mě taky ne, ale rád bych v těchto nejméně náročných zápasech viděl únosnou rotaci. A klidně bych i vyzkoušel stoperskou dvojici Saliba, White.

Reagovat
FFA

Bral by som aj vyhru 1:0... Treba ostat nohami na zemi.

Dal by som sancu Sambimu, kedy inokedy ked nie teraz...

Reagovat
j_mrazik

Já doufám, že tohle bude zápas, kde se chytne Saka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsdale - Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Tierney - Saka, Ødegaard, Xhaka, Vieira, Rowe - Jesus

Reagovat
Nikikrew

Nottingham 19 posila

Reagovat
Trand

YOLO

Reagovat
SunFells

Na tento humus se bude dlouho vzpomínat. Zlaté Watfordy.

Reagovat
Nizzie

Tpč

Reagovat
mr.Silver

[David Ornstein] Aubameyang suffered a broken jaw during the home robbery and expected to be out for a number of weeks. This is complicating his move to Chelsea

Reagovat
SunFells

Fuu

Reagovat
Mastný Chobot

o Barcelone by mohli natočiť seriál na štýl Sopranos

Reagovat
Busby babes

tohle uz Laporta prehnal.

Reagovat
Nizzie

To mu šel někdo rozbít hubu, aby nechodil do Chelsea?

Reagovat
Mastný Chobot

Naopak. Paulie Walnuts a Big Pussy od Laportu mu boli vysvetliť, čo sa stane, ak do Chelsea nepôjde.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Trand

Tak sice tam dal Auba loni hezký půl rok, ale letos ho víceméně odepsali a ještě tohle. Chudák. Moc nechápu jaký plány s ním měla Barca, když už se ho chtějí zbavit.

Reagovat
Trand

*Minulou sezónu, ne loni

Reagovat
Cobra

Plán byl jasný. Vyjebat s ním, Arsenalem a Chelsea.

Reagovat
PanAu

Laporta monokl a Auba čelist, tam někdo dluží hodně peněz

Reagovat
Todd Boehly

To byl Ronaldo, ještě půjdou k Zahovi.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Nebudu lhát, dneska to nevidím dobře a Gerrard to udělá na Oleho, bude remízka

Reagovat
wenca01

Vůbec, dneska jim věřím víc než s Fulhamem. Aston Villa nemá formu a důležitý je, že útok bude snad maximálně s jednou změnou kompletní. Uvidíme, co Zinchenko, ale dneska bych se toho vůbec nebál.

Reagovat
O.Giroud

uvidime, minimalne to zoberie sposobom uz som aj tak v pici tak aspon nech to supera boli

Reagovat
wenca01

Jasně, tenhle zápas asi bude bolet. Ale klidně bych dal šanci Vieirovi a Tomiyasovi. Očekávám hodně standartek z naší strany, tak snad se Saliba/Gabriel prosadí.

Reagovat
Taiger

Jj, jen mi přijde, jak Villa hraje "o všechno", tak kdo ví, jak to může dopadnout, navíc se jedná o první náš midweek zápas, takže to může bejt znát

Reagovat
wenca01

Jasně, jen si říkám, že jestli s umístěním v TOP 4 myslíme vážně, tak tyhle týmy navíc v tomhle rozpoložení prostě doma musíme porážet a neztrácet. Ale uvidíme, zadarmo to nebude.

Reagovat
Taiger

Jj, s tím souhlasím, jde jen o můj vnitřní pocit, objektivně bychom je měli přejit s přehledem

Reagovat
SunFells

To by byl dobrý projeb teda

Reagovat
Taiger

Tak už to bejvá, všichni čekají winu, tohle je úplně jasný za mě

Reagovat
O.Giroud

Emi je dira

Reagovat
Taiger

Šetří se na výhru na World Cupu

Reagovat
iamek

AV je zatím zoufalá. 4:0 v suchem triku pro vás.

Reagovat
mithro

uplne mimo pod Gerrardom.

Reagovat
formic81

ja hlavne doufam v castecnou rotaci. Tomi, ESR, Lokonga je absolutni minimum. Mozna bych se ani nebranil Jesusovi napravo a Eddie na ST

Reagovat
Mastný Chobot

Earlier in the window Arsenal used intermediaries to discuss a fee for Tielemans and wanted to pay £23m. It didn’t lead to a bid. #LCFC are still anticipating three Premier League clubs to make late moves for Tielemans. But they won’t sell at a drastically reduced price.

Plus správa, že Leicester má ponuku 19m od neznámeho klubu z PL. Že by sme sa konečne rozhýbali pri tomto prestupe?

Reagovat
iamek

Pořád nechápu, že za ty peníze není dávno pryč a není zájem od více klubu.

Reagovat
PP

Já teda z něj moc vystříkaný nejsem. Přijde mi, že hraje dobře jen když se mu chce.. A mu se moc nechce. Třeba by z něj Arteta něco vykřesal u nás, ale profilem hráče se mi nelíbí.

Reagovat
Taiger

Tohle zmiňuju furt, náladových jantarů jsme měli dost

Reagovat
Zaschrona

Měl by ho koupit Liverpool, i pro United by dával smysl.

Reagovat
Kowe

Reagovat
FUnk

Levy pošle 15M

Reagovat
jk

Swapu za Tangangu bych se nedivil

Reagovat
krisa

to bude někdo jiný a Arsenal pošle 19 000 001

Reagovat
Gunner14

Danillo

Reagovat
Dawon

Erik ten Hag confirms Aaron Wan-Bissaka will stay @ManUtd

beyond Thursday's deadline. Once Antony + Dubravka deals are complete "We will go from September to minimum January with this squad."

Erik ten Hag once again confirms Cristiano Ronaldo will remain @ManUtd

: "It is clear. We need quality players. You need more to cover all the games."

Tak asi mame hotovo no Jsem zvedavy, jestli Ronaldo exploduje, az nastoupi na travnik v EL

Reagovat
Busby babes

jo, uz nic necekam. imho dobrej prestupak ve vysledku. Podle me mame lepsi tym ted, nez jsme meli na konci minule sezony. Tak uvidime, jestli to dokazeme prodat na hristi. K idealu by za me uz chybelo jen vymena Ronalda za nejakej jinej hrot, ale tak holt pristi leto

Reagovat
Dawon

Jeste ho muzeme potrollit, a pokud zase nedame LM, tak vyuzit tu opci na prodlouzeni o rok, kterou ve smlouve ma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
FUnk

pristi rok vymena? Koupite Tadice a Ronaldo pujde do portugalska

Reagovat
Kenneth

Dat 160 mio € za dvojku z Ajaxu a rikat tomu dobry prestupak.

Reagovat
Busby babes

fotbalove je to dobrej prestupak, ti hraci, co prisli jsou dobri a na spravne pozice. Ze jsme preplatili je jasny.

Reagovat
Slavia10

Dobrý přestupak by to byl, kdybyste vyhráli titul. Peněz ste na to utratili dost.

Reagovat
Busby babes

hm, jasne, takze musim cekat celou sezonu a az pak to muzu hodnotit?

Reagovat
Slavia10

Tak pokud utratite to co City a LFC dohromady a skončíte za nimi, tak je to prostě totální ostuda. Lidí nadávaji na City, ale ty jsou aspoň úspěšný, United cpou do fotbalu mnohem více peněz a úspěch nikde. U Antonyho je problém že za tu cenu prostě musí bojovat s Haalandem o korunu krále střelců jinak úplně selhal.

Reagovat
Busby babes

to je ale picovina. Antony nebude s Haalandem bojvat o krale strelcu ani omylem. A neznamena to, ze selhal. Mozna v tvych ocich a ok, tvuj nazor, brat ti ho nebudu, ale je to imho blbost.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Slavia10

Tak k čemu ten Antony je, když útočníci co stojí o hodně méně budou mnohem více gólů ?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Madio Sané

Aj Salah je krídlo a každú sezónu bojuje o korunu krála strelcov

Reagovat
Busby babes

Salah je main to go guy v utoku Poolu. To Antony u nas nebude, dost pravdepodobne. Pokud nekdo rika, ze pokud nebude bojovat o nejlepsiho strelce ligy, tak je to fail, tak je to imho blbost. Nerealna ocekavani. Cena je silena, protoze jsme dementi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Salah je "main to go guy", protože je prostě nejlepší. To on si tu pozici vydobyl hned svými výkony.. nebylo to tak, že mu jí někdo dal.

Reagovat
Neutron

tak Klopp to mal postavene na tom, ze stredny utocnik sa viac zapaja do vystavby hry a k zakonceniu maju prichadzat skor ti kridelny hraci, nie? To v United proste nebude. Mne stale pridu tie prirovnania k Haalandovi a neviem akym koncovym hracom este uplne hlupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to s tebou souhlasím, že porovnání s Haalandem je hloupé a máš i pravdu, co se týče toho stylu hry, ale Salah má nejlepší čísla v lize i co se týče kreativity. On prostě není žádný poacher, co by dával góly jen díky stylu hry Liverpoolu.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Eichel

Reagovat
jk

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Miguel19

Tak to je slušná sračka

Reagovat
krisa

dejte už pokoj s tou Hallandovou cenou furt. Bylo předem dané, že půjde do Dortmundu, jen pokud tam bude normální výkupka. Jinak by si řekli o mnohem víc, jeho cena je jinde. A teda takový Fofana by měl taky nahánět Hallanda v gólech, když už je měřítko jen cena?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Z Fofanu bude akurát tak znalec na "Trivago".

Reagovat
iamek

Lol

Reagovat
Neutron

Reagovat
Ladas321

Teď jsou ti hráči dobří a za rok, dva tu budou fanoušci United zas prodávat celý kádr

Reagovat
Neutron

Reagovat
SunFells

jak útočníci k tomu gólů přijdou? Míč se jim teleportuje na kopačku ve vápně?

Reagovat
SunFells

Oj. Na Slavia10.

Reagovat
formic81

Arsenal working hard on Danilo. Decent chance on this. Good player.

tier 1 ten novinar

Reagovat
Mastný Chobot

Aj Sami Mokbel potvrdzuje, ak nemyslis jeho. Snad to vyjde teda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
tweek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Moc nadšenej bych teda nebyl, ale snad se případně povede no

Reagovat
Gunner14

Each of Arsenal's last seven goals have been scored with the left foot

Zajímavá statistika

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
OTASi

ale jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, Villa bez Luize...

Reagovat
Kixi Syhimour

teda alespoň v základu

Reagovat
SunFells

Takže standardně?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, už to čtu

Reagovat
ashburtongrove

Ramsdale:White:Saliba:Gabriel:Tierney:Sambi:Xhaka:Saka:Ode:Martinelli:Jesus

Reagovat
ashburtongrove

Dnes to bude hodne fyzicky tak snad to Sambi zvladne

Ale jinak lets gooooo COYG

Reagovat
oddy

super, na Sambiho se těším

Reagovat
SunFells

FA Cup winner Matt Smith na lavičce na úkor Azeeze?

Reagovat
Trand

Žádná rotace

Reagovat
Blbos_Dlaha

nie je to prave jedina vyhoda hrat EL? ze nemusime tolko rotovat ligove zapasy lebo EL sa moze odohrat viac menej s komplet Bckom?

Reagovat
Trand

Rád bych viděl aspoň ESR a navíc v neděli hrajeme těžký zápas, kde potřebujeme ty nejlepší. Ti stejní hráči víceméně budou teď hrát 5 zápasů za sebou, navíc na United bude kratší příprava a regenerace. Nevím no.

Reagovat
Coutinho10

Paqueta za WHU uz na lavicce

West Ham XI: Fabianski, Coufal, Kehrer, Zouma, Cresswell, Soucek, Rice, Fornals, Benrahma, Bowen, Antonio.

#WHUFC subs: Areola, Randolph, Ogbonna, Coventry, Emerson, Downes, Lanzini, Paqueta, Cornet

Reagovat
kolouch

Na jednu stranu je fajn, ze nejdeme na tri stopery a chceme hrat ofenzivneji, na druhou stranu je to porad to same. Bowen je totalne z formy a stejne tam toho Corneta neda. U Cresswella fakt nevim, jak bude chytat Kulusevskiho.. btw. co je se Scamaccou, ze neni ani na lavce?

Reagovat
Coutinho10

West Ham v Tottenham. Paqueta on the bench. Scamacca ill and not involved #WHUTOT

https://twitter.com/AndyCSims/status/1565040502570991617

tak naštěstí nic zásadního

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, Gomez, van Dijk, Arnold - Fabinho, Henderson, Elliott - Diaz, Firmino, Salah

Subs: Adrian, Matip, Jones, Carvalho, Bajcetic, Davies, Tsimikas, Milner, Phillips

Reagovat
Kixi Syhimour

Očekávaná, Jota jde ve čtvrtek do tréninku, Thiago by měl zanedlouho následovat.

Newcastle sice s Isakem v základu, ale bez Maximana a Bruna.

Reagovat
O.Giroud

Tak to TAA snad v klidku, moze to tam posielat jedna radost.

Reagovat
avicii

Pre nich veľmi dôležitý hráči, snáď to dnes zvládneme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
martin.b

takže beton jako kráva, nevím jestli je to pro nás dobrý no, byla šance, že se budou snažit hrát fotbal...

Reagovat
Miguel19

Chelsea have made a €50M bid for Ajax's Edson Alvarez.

-

@MikeVerweij

Kdo co?

Reagovat
iamek

Co nám šaháte na Ajax?

Reagovat
iamek

Jinak legenda FM <3

Reagovat
SunFells

To DM co jste chtěli.

Reagovat
FC Porto FC

Newcastle bez Guimaraese a Maximina bude stát za prd

Reagovat
jk

Spurs XI vs West Ham: Lloris (C), Royal, Sanchez, Dier, Davies, Perisic, Bissouma, Hojbjerg, Kulusevski, Son, Kane

Jediná rotace je vynucený Bissouma. Ten Conte je někdy taky pěkný mezek...

Reagovat
Miguel19

Vole však máte naběháno jak nikdo

Reagovat
jk

JJ, ale na trenálu!

Reagovat
masly008

to je jak u nás, proč by teď rotoval?

Reagovat
jk

Máme 7 zápasů za 21 dní. Docela se to nabízí. Mimo základní 11 máme rozehrané Bissoumu, Richarlisona a Sessegnona.

Docela bych ocenil, kdyby těch hráčů schopných naskočit do rozjetého vlaku bylo víc a v případě zranění nebo únavy nemusel hrát někdo první minuty v sezóně.

Reagovat
Nikikrew

stream na Arsenal pls

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
iamek

Xavi Simmons slušne výkony v PSV zatím

Reagovat
Eichel

Tak odchádzal z Barcelony ako docela veľký talent. Urobil dobre, že šiel do PSV, aspoň sa vyhrá.

Reagovat
Trand

Co to je za komentátora?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

To zní jak kdybych to komentoval já

Reagovat
formic81

presne

Reagovat
mistr129

A ještě zpomaleně

Reagovat
Trand

Jo, to zastavování uprostřed věty je boží

Reagovat
Liveral

Je to neuvěřitelnej traged

Reagovat
VasAFC

Tak komentátorova “žežuše” si celej zapas asi nezvladnu

Reagovat
Hachim Mastour

sudí.

Reagovat
Trand

Chlapče vstávej To je bůh

Reagovat
matZz

týpkovi to dobře najelo

Reagovat
formic81

tpc Saliba ten passing

Reagovat
Liveral

Teď salva citoslovcí za sebou, to je show od toho komentátora

Reagovat
mr.Silver

To jsou prasata

Reagovat
lofin9

Villa strasne prasata Gerrard dufam ze im nalozime a Gerrard pojde kade lahsie

Reagovat
Trand

Villa dobrý řezníci.

Reagovat
Bakary3

Koukam, ze tym ty chcanky zase na čuráky

Reagovat
formic81

typek je young Karoch, to je fakt vykon dpc

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Haaland je absurdní, dává góly ze situací, ze kterých by to nedal ani Aguero. Pak jako zmizí na 20 minut, ale stojí to za to

Reagovat
mr.Silver

Dávej jim žluté do píče

Reagovat
mistr129

Tvl už tam něco dejte

Reagovat
Nikikrew

17 min a 7 faulov od AV, to su prasata

Reagovat
Nizzie

Co dvě minuty faul = Gerrard the genius

Reagovat
eder

Kill the Vile Albino Mordred!

Reagovat
Nizzie

Ale jinak i dle reakci tady udělá komentátor větší show než fotbal dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison opet jen na lavicce

Reagovat
Miguel19

Ten rozdíl Zinchenko - Tierney je propastný...

Reagovat
captain18

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Bohužel.

Reagovat
Euphael

kdo je lepsi?

Reagovat
Nikikrew

Tierney ako keby do toho timu nepatril....

Reagovat
mr.Silver

Tierney je tam tři levely pod Zinchenkou, propast v kvalitě.

Reagovat
captain18

Ale Sambi zatial na pana..

Reagovat
mr.Silver

Saka

Reagovat
Miguel19

Haaland Ten bude trhat rekordy.

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Zastaví jen kyčel

Reagovat
Nikikrew

A to nejaký užívateľ v 1kole po 30 min proti WH pisal že Halland sa bude trápiť

Reagovat
Infi

jj, tak on dostal bídu i za dvě spálené šance v community shield že je to flop apod.

Reagovat
iamek

Haaland jede svoji ligu

Reagovat
Trand

Blbě mu to skočilo, ale tohle dávat musí

Reagovat
Hafna

Pokud se Haaland nezraní tak může zbořit dost rekordů

Reagovat
Salfovic

Ještě v takovém týmu.

Reagovat
Swarley

Psal jsem, ze gol na zapas by v PL a zrovna v City by mohl dat, ale chlapec to trosku hecuje

Reagovat
Hafna

Jeho i City můžou opravdu zastavit jen zranění…

Sice City samozřejmě nefandím, ale Haalanda sleduju už od Molde a fakt klobouk dolů jak jde stále nahoru a ty góly sází vždy a všude

Reagovat
Swarley

Zase az tak jsem ho nasledovanyho nemel, ale v tomhle moc pochyb nebylo, ze si to bude v City davat... Bohuzel sel do City, posrana Barca s Realem, kdyz je clovek jednou potrebuje...

Reagovat
Hafna

Já si ale myslím, že City opravdu může náročný program a pripadne zranění potrápit, protože na těch 5 ofenzivních postů mají 9 hráčů a z toho dva z nich jsou Palmer a Álvarez. To je podle mě jejich jediná potenciální slabina.

Reagovat
Swarley

Muze byt, nam to muze byt jedno

Reagovat
smazaný uživatel

z těch 9 hráčů je momentálně největší slabina Mahrez

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

Ale uz by a tim mohl jit do prdele

Reagovat
Salfovic

Tak ve kterém kole Haaland překoná rekord v počtu gólů za sezonu ?

Reagovat
eder

Nepřekoná.

Reagovat
Maximm9

Kolik je ten rekord ?

Reagovat
Salfovic

34 ?

Reagovat
aragorn

32 Salah 17/18

Reagovat
mr.Silver

Lokonga mi zavírá hubu, hraje výborně.

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiii

Martinez

Reagovat
Nizzie

Tak dle pana komentátora Martinez odchytal za Arsenal 10 zápasů, z toho 15 v PL. Tak mi něco říká, že to komentuje někdo odsud.

Reagovat
Trand

Asi cetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neutron

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Jesusssssssssss

Reagovat
Trand

Díky Emi

Reagovat
SunFells

Díky Emi

Reagovat
masly008

těžké, byla tam teč a on už byl těžištěm na druhé straně.

Reagovat
mimi_united

Haaland - GOAT

Gerrard - slippy looser

Reagovat
eder

Your father is slippy loser...

Reagovat
Cobra

Tohle je strašně dlouho. Po vzoru NFL - když nevíš na 100%, platí rozhodnutí sudího na hřišti.

Reagovat
captain18

Ode je ako lavonohy Zidane..

Reagovat
mimi_united

Ak bude hrať takto nemáte ho šancu udržať. Buď nahradí KDB v City alebo si ho naspäť väzme Real.

Reagovat
xjert02

A bude chtit? Nebude naopak chtit dokazat neco s Gunners?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jsi zamrznul někde v době před 10 lety?

Reagovat
PhilipS

Jestli Creswella trefil nejdřív do hlavy tak to není penalta ne.

Reagovat
Thelvin

Správně jí zrušil, ale co tam řešili tak dlouho sakra

Reagovat
jk

Neměla by podle pravidel který platily dřív. A zrovna ty ruce se mění smad každou sezónu tak už ani nevím Ale co na tom snad 5 minut zkoumali nechápu, že to první šlo má hlavu bylo vidět hned.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Predater

Stream na LFC bez milionu popupu co zvladnu otevrit I na telefonu prosim?

Reagovat
Diskostu

Ak by sa Nunezovi podarilo dať tretinu gólov z toho koľko dá Halland tak bude to prekvapenie...

Reagovat
castelL

To by musel aj hrať.

Reagovat
Diskostu

Keď je mental je to jeho vina...

Reagovat
diastan

Zabijak

Reagovat
Thelvin

Bissouma co to bylo, ty gumo

Reagovat
jk

Reagovat
patas92

Kolik dneska, pět?

Reagovat
Miguel19

Pičo ten komentátor To je bizár jak Clash of the stars.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

Ledový mám srdce, pičo, ledový mám pocity

Reagovat
Trand

Ale aspoň jsem díky němu zjistil, že Matty Cash je polák

Reagovat
ACSMan

on měl i polskou vlajku u sestav před výkopem

Reagovat
VasAFC

Se divim ze McGinnovi nerika mekdžin

Reagovat
Kixi Syhimour

ok

Reagovat
Error

Chtel bych videt Haalanda v soucasne Chelsea, ten by chudak trpel

Reagovat
mimi_united

Title race Haaland x Odegaard? Why not

Reagovat
SunFells

Co si tam kurva furt Martinelli dokazuje. Už tím zajebal 1 hodně slibný protiútok a teď bude zbytečně riskovat zranění namísto aby dosáhl totéž jednoduchým pasem.

Reagovat
SunFells

Zranění nebo ztrátu míče

Reagovat
Čenda

hodně předržuje balon, navíc dost často v situacích, kdy ma poměrně snadnou a dobrou volbu na přihrávku.

Reagovat
Kincl

Dal někdo v PL dvakrát za sebou hattick? :D

Reagovat
Miguel19

Haaland

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neon

za 20 minut v obou případech. Hrozný hovado. jaky je vlastně PL rekord v gólech za sezonu?

Reagovat
Wazza228

32 salaha, ne?

Reagovat
Thelvin

Jop

Reagovat
Salfovic

34

Reagovat
Thelvin

Ale to se hrálo 42 zápasu v sezóně. V současným formátu je to Salahovo 32

Reagovat
Salfovic

Za chvíli to bude fuk.

Reagovat
Neon

Teď je 5. kolo a Haaland už jich má 9. To by mohl dat

Reagovat
SpecialOne

Drogba - konec 09/10 proti Wiganu a začátek 10/11 a schválně nebudu googlit, myslím, že West Brom.

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea vs Wigan 8:0 a ta oslava .... jako vych to videl vcera ...

https://c.tenor.com/8_57YmLMDcUAAAAC/heiitse-cfc.gif

Reagovat
Jimbo.

Rooney dal skoro 3

Reagovat
Nikikrew

Neviem ale dnes dali porovannie Haland vs Aguero prve zapasy a 4 kola mali uplne identicke v 5 kole dal Aguero 2 goly a Halland...

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátor i u nás docela mimo, že prý Edwards má odejír

Reagovat
avicii

Zrovna Lukáč býva dobre informovaný ale to

Reagovat
Luc-Luc

zatim nic moc teda

Reagovat
SunFells

Bože

Reagovat
mistr129

Saka letos góla nedá

Reagovat
cubazi

henderson je z kola na kolo trapnejší... čo on vlastne dneska hrá?

Reagovat
Trand

Dneska chytá proti City, úplně bych ho za to nevinil.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Haaland, to je jak mit cheat code ve fife.

Reagovat
castelL

Veľké diery v defenzíve a bez zálohy..

Reagovat
Nikikrew

Nechapem ako to moze byt len 1:0 AV totalne marna, len to nakopavaju na stoperov. Saka z tych sancu musi skorovat ffs. Inac vyborny vykon, totalne dominantny. ak dame 2 gol tak bude vymalovane

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Lokonga směrem dozadu darebnej..

Reagovat
formic81

hraje lip jak Elneny

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je bez diskuze no, nicméně ten minulej zápas laťku moc vysoko nenastavil

Reagovat
masly008

však tam směrem dozadu vůbec nemusí být

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nemusí no a o to horší to je když je i za tak málo momentů vidět ta špatná poziční hra.

Reagovat
Mönchengladbach

Haaland, Tecl, Benzema a Lewandowski jsou v posledních dnech trochu jinde než zbytek světa...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kincl

Jinak hledal jsem statistiky a Salah má za sezonu 32 golů od roku 2000 a počítám jen čistě ligu PL

Reagovat
Thelvin

Kehler zkušeně sebral Sonovi gól ale co mohl dělat, no

Reagovat
DieFohlenBMG

Kehrer je posila za všechny prachy

Reagovat
Mastný Chobot

Uf, toto malo byť už 3-0 minimálne, takúto dominanciu som dlho nevidel. Villa je úplne v lese, tí nemajú absolútne nič. Saka to má ťažké, Digne mu nedá ani meter, ale aj tak musí byť lepší, už mal mať aspoň gól. Jesus a Xhaka vynikajúci. Sambi sa mi smerom dopredu páči viac než Thomas zatiaľ.

Reagovat
Mastný Chobot

a Gabi by sa mohol vysrať na to kľučkovanie v strede ihriska, robí to stále a sere ma to

Reagovat
formic81

oba solujou, ale zatim nemaj kvalitu Maneho a Salaha aby chodili do tri hracu.. meli si vic prihravat

Reagovat
Nizzie

Dopředu lepší než Thomas, dozadu horší. Proti Ville dobrý, proti silným týmům zase radši Thomas.

Reagovat
Eichel

Kulusevski je naprostá láska. Geniálny hráč.

Reagovat
Thelvin

rychle se stal oblíbencem, a zcela po právu

Reagovat
Blbos_Dlaha

za mna este o level lepší ako Diaz. A to mam velmi rad oboch ale Kulusevski ma tak brutalny end product, kombinacie a ladny pohyb s loptou ze som z toho az šokovaný a nechapem ako je mozne ze ho Spurs ziskali za take peniaze a ze ho Juve pustili. Vsak ten hráč je uplny poklad

Reagovat
Eichel

Tak Max ho v Juve očividne odpísal, tak ako množstvo iných mladých. Plus teda asi to tam v klube nefunguje úplne dobre a to prostredie ho zomlelo. Ale desiatka by ti vedel povedať presnejšie.

Reagovat
Kincl

Takhle mluvíš i v práci když je nějaký kolega šikovný? :D

Reagovat
Salfovic

V práci ho pochvalně poplácává po zadku.

Reagovat
Eichel

To ešte keby si videl, čo im robím cez obedné prestávky..

Reagovat
tunkic

Super, že po tolika letech konečně hrajeme něco, co dává smysl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

bavíte, bavíte Ode top

Reagovat
Mastný Chobot

za toho vám musíme poslať darčekový kôš, to bol nákup možno desaťročia

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Strašně jsem nechtěl, aby odešel, přesně kvůli tomu, co teď ukazuje. Ale je otázka, jestli by toho byl schopen v našem systému, atp. Ale jestli má někde zářit, tak klidně u Vás

Reagovat
tunkic

U vas by to na nem hlavne tak nestalo jako u nas, coz mu ocividne svedci

Reagovat
SunFells

Nevidím u vás vhodnějšího nástupce Modrice. Ode ještě potřebuje čas, ale dostává se tam.

Reagovat
Gazdo

Zatial som vas videl len dvakrat tuto sezonu ale neodpalili ste kvoli Odemu ESR? Ten akosi nehrava nie? Co je s nim?

Reagovat
Mastný Chobot

ESR bol zraneny a este asi nie je uplne fit ale vedia hrat aj spolu. ESR hraval z kridla

Reagovat
Gazdo

Reagovat
hona.kub

Arsenal mi byl vždy sympatickej, ale jak přijdou na řadu těžší soupeři, tak Vám moc nevěřím

Reagovat
tunkic

Sam jsem zvedavej, jak se letos popasujou s nekym tezsim….na boj o titul to jeste nebude, ale uz by to treba nemusel bejt takovej rozdil

Reagovat
Blbos_Dlaha

nadherny futbal

Reagovat
Ángel di María 22

Je skoda, ze hraje zrovna za ropaky, ale Haalandovi to fakt preju. Je to magor

Reagovat
Kincl

Tak v Chelsea by ho tím nesystémem zabili a hrál by tam sám. United totéž a maximálně Tottenham kde by ho dobře využili a Liverpool.

Reagovat
Chazy

Z Fodena roste dokonalej playmaker, občas udělá píčovinu, ale je lepší a lepší. Snad dokáže Pep nějak probudit Grealishe, pak by ta ofenzivní osa byla dost skvostná a v ideálním věku

Reagovat
hona.kub

Co ten Haaland blbne? Ten dá letos 20+ gólů úplně v pohodě a City bude aktakovat rekordy, to je neskutečný, co maj za tým

Reagovat
chavi.27

20+ bude mit v pulce sezony prosimte

Reagovat
hona.kub

I to je možné, ale nechtěl jsem předbíhat. Ty vole my sme dali za Lukaka raketu, kterej totálně vyhořel a City si koupilo za směšnou částku na dalších 7 let novýho Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napsal letos, což se dá taky brát jako v roce 2022.

Reagovat
Blbos_Dlaha

30+ ...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Csaplárova past

Pici ten Haaland takovy rozjezd. Nejeden rekord se bude otrasat letos

Reagovat
Miguel19

Tak dneska sejmul 3 rekordy...

Reagovat
Čenda

Saliba opět zvíře, fakt ten přehled, klid, rozvaha, technika, ve 20 letech v něm máme poklad, sing da ting pls.

Sambi dobrý, zapadl lepe nez Tierney, je stále nesvuj a je to na něm i vidět.

Gabi ty to přestaň zadrbávat pls. Xhaka skvelej, to kollerovský sklepnutí mel bejt gol, nadhera a mňam dopici. Ode opět boží, Jesus parádní reakce při gólu.

Reagovat
Neutron

Necudoval by som sa, keby ho po sezone kupi City. Je skvely.

Reagovat
mimi_united

Arteta vs Guardiola, Odegaard vs Haaland

Táto sezóna prinesie zaujímavé príbehy

Reagovat
Kincl

Do konce října nebude o co bojovat

Reagovat
mimi_united

City bude bojovať na všetkých frontoch, ak sa Arteta vykašle na európsku ligu môže to byť zaujímavé

Reagovat
Salfovic

Co zkoušíš ?

Reagovat
Diskostu

Arsenal dostane od city tak 4 do polčasu, to nie je konkurencia...City minimálne 20 bodov náskok...

Reagovat
Blbos_Dlaha

City to asi da ale Arsenal moze byt cierny kon sutaze vdaka tomu ze nehraju LM. Viac prilezitosti pre oddych a rotaciu. Bude to zaujimave

Reagovat
Kuba408

Však hrají EL to je stejné množství zápasů jako kdyby hráli LM :D

Reagovat
mimi_united

Dobre.

Reagovat
Nizzie

Juj

Reagovat
JessePinkman

Zas ta samá sračka, jako proti každýmu trochu silnějšímu soupeři.

Reagovat
Diskostu

Liverpool úplne márny ....

Reagovat
Miguel19

Chtělo by to kartu pro Kloppa, aby se hodil do klidu...

Reagovat
opretis

Jak to vypadá s hrou Spurs a Hammers? Jsem na Mallorce a tady se neustále podkuruje Němcům s jejich ligou, PL nemá šanci.

Reagovat
jk

Hrozný zápas. První poločas 50 minut z toho se hrálo tak 40, protože buď se tam válí Bowen, Hojbjerg nebo rozhoduje VAR. Spurs klasický gól z protiútoku, WHU naprosto nezáživný výkon.

Reagovat
Miguel19

Isak Newton

Reagovat
Luc-Luc

bum

Reagovat
matZz

jestli tohle projde Riceovi bez karty...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vole, ta Premier League bude tento rok brutální

Reagovat
Luc-Luc

Isak je sved? aha

Reagovat
Neutron

Ano.

Reagovat
Salfovic

Od pohledu.

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson Podobný kiks jako proti United

Reagovat
cubazi

proste škoda slov na toho kkta

Reagovat
fenixLFC

yup, to si vravime u tvijich prispevkov pravidelne

Reagovat
cubazi

a pičku svojej matky si už dneska jebal??

Reagovat
fenixLFC

nie, stacila ta tvojej

Reagovat
aragorn

* Fabinho kiksoval a na začátku Trent

Reagovat
Blbos_Dlaha

Klopp out?

Reagovat
castelL

Čo má s týmto robiť?

Reagovat
cubazi

hádzať čapicou bude musieť stačiť....

Reagovat
castelL

Tak sa pozrite ako každý rok posilňuje konkurencia a potom ako Liverpool a tam je ten kameň úrazu, to že príde jeden útočník a nejaký mladý talent neznamená že budeme hrať každý rok o titul. Záloha hrá aj nehrá už ktorú sezónu bez veľkej a kvalitnej posily? Tento rok nás snáď finančne predbehla 2/3 PL.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
vodka

zase tak málo neposilujete ani většíma jménama, v posledních oknech: Nunez, Diaz, Konate, Jota, Thiago

Reagovat
Salfovic

Viděl bych to na německé garde.

Reagovat
mimi_united

A vraj liverpool mimo top 4 je trolling

Čistá realita, kým liverpool spal, ostatní rástli

Reagovat
LFC182

2 body od top 4 no...

Reagovat
cubazi

Fakt budeme radi ak skončime do 6 miesta... proste nevieme forma vpiči, stred je v lese a salah na šobese

Reagovat
mimi_united

Jeden titul po sto rokoch a už ste sa radili medzi špičku. Len návrat tam kde patríte

Reagovat
cubazi

trim tu zhnitu pošvu svojej materi už konečne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Co je sobes?

Reagovat
Neon

to je jedna z nejstarších našich viničních tratí, je u Znojma.

Reagovat
Neutron

Dakujem

Reagovat
Kuba408

Jinak vidíš tu absenci jo ? Až se vrátí, tak ty zápasy budou taky vypadat jinak a pokles formy se stane každému týmu

Reagovat
Diskostu

Live

Reagovat
m.sali

Van Dijk zatim letos šílenost, hraje absolutně bez zájmu, bojovnosti.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Však to bylo jasný. Minule 9 gólů, spadlo nám tam všechno, tak dnes budeme rádi za jeden vyrovnávací

Reagovat
mr.Silver

Martinez

Reagovat
PhilipS

Ne úplně špatná půle od West Hamu. Kulu s Kanem to provedli geniálně. Rice docela lucky boy. Ten jeho zákrok hodně smrděl.

Souček se musí tlačit víc do vápna. S trochou štěstí to nějaký body dneska můžou bejt.

Reagovat
Liveral

Martinez

Reagovat
Trand

Emi dobře nezvládá

Reagovat
Trand

Ale stejně ho mám rád

Reagovat
Nikikrew

Emi toto ta naucil Gerrard?

Reagovat
Mastný Chobot

Vždy som myslel, že Nketiah je majster v pressingu, ale Jesus je úplne inde

Reagovat
Mastný Chobot

Martinez, to je klaun

Reagovat
John Obi Mikel

Newcastle udržet, WHU vyrovnat (nejlépe otočit)

Reagovat
Nikikrew

2 polcas zatial nic moc...

Reagovat
iamek

James Garner move to Everton now agreed. Initial 9m rising to 15.5m with add-ons.

Includes sell-on clause. No buyback.

Reagovat
Dawon

mistri prestupaku Amad na hostovani do Sunderlandu a pry platime pulku platu

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Zaschrona

To už zní o dost solidněji než ho kupovat rovnou za 15 a ještě s buy back klauzulí.

Být fanda United, tak bych ale asi naštvaný byl, to jo...

Reagovat
Busby babes

ja bych jeste pockal, jestli z nej bude spis pripad Pogba nebo pripad Gomez.

Reagovat
Zaschrona

Jasně, ale v tuhle chvíli bys asi byl za tu buy back klauzuli rád, ne?

Reagovat
Nizzie

Emi ty vole

Reagovat
Luc-Luc

je to hrozne, ale proste bez investic zazraky neudela ani Kloppo...zaloha neskutecne slaba, utok slabej a ani tam neni koho dat z lavicky, tohle bude prinejlepsim remiza

Reagovat
mimi_united

Veru 100 miliónová posila Nunez, tak dnes nakupujú aj tímy v druhej lige

Reagovat
fenixLFC

jojo, ten je dneska uplne neviditelny

Reagovat
cubazi

hlavne že mame fakt dobrý net spent.... a tu kurva je vysledok

Reagovat
JessePinkman

Nechtěl by to Klopp změnit na 4-2-3-1 se Salahem na hrotu a s normálním SOZ, jako tenkrát? Začít to hrát odzadu a bojovat, když už to nejde fotbalově?

Reagovat
cubazi

krása... skusme prestriedať a dať tam Milnera, alebo toho nového ako sa volá JAY Spearing?? Panebože prečo

Reagovat
Kixi Syhimour

Připomíná mi to naši hokejovou reprezentaci , strašlivý rozdíl mezi tím, jak se my a jak se soupeř nadře na gól.

Reagovat
frezi

môžme mať v zálohe aj de jonga, ale ked Mo nevie prejsť ani cez Matta Targetta tak nvm už

Reagovat
kissak

Ale Targett od příchodu k nám nehraje vůbec špatně.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
hona.kub

Dejte City ten titul už teď, letos není o co hrát

Reagovat
Trand

Poslal bych na hřiště Smith-Rowa

Reagovat
avicii

No Newcastle neni Bournemoth, na lopte sme ale straky v protiutokoch nebezpeční, bojím sa ze zase bude na našich deka a nemá to kto ani oživiť veľmi

Reagovat
kissak

Gólem jsme probudili spiciho obra.

Reagovat
bayern987

Haaland...

Reagovat
Mastný Chobot

toto smrdí vyrovnaním

Reagovat
Nizzie

Toto smrdí hlavně tím, že někoho ti křupani zrakví.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mistr129

Reagovat
SunFells

Můžem hrát dominantně jak chceme ale ty šaškárny co děláme ve finálce nám budou prohrávat těžké zápasy.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Liveral

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Goool Gerrard

Reagovat
Kincl

A mají ho tam

Reagovat
Front hell

A bylo jim to k hovnu

Reagovat
Nikikrew

Co to kurva je

Reagovat
PhilipS

Cresswell už musí jít do hajzlu. Hrozná liability. To už na PL prostě není.

Reagovat
mr.Silver

No toto je faul na brankáře

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

Lol, jak to můžou uznat?

Reagovat
PP

Reagovat
Nikikrew

Ako moze doprdele byt hrac na brankarovi? Kde bol hrac od nas????

Reagovat
PP

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Eddie na hřiště místo Martinelliho a jedem

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

more pls

Reagovat
VasAFC

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiiiii láska

Reagovat
Hachim Mastour

goool

Reagovat
havrys99

Martineliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Liveral

Yeees!!!

Reagovat
Nizzie

Pojďme, rozhodneme!

Reagovat
John Obi Mikel

Souček Aston Villa

Reagovat
martin.b

Je to zas křečovitý, Díaz se snaží ale nemá úplně dobrej decision making pořád, Firmino tam měl ok věci, ve vápně klasicky nic, Salah dnes špatný no, záloha celá strašlivá, prakticky pokaždé po ztrátě nás v záloze přehrají do counterů, Robertson taky špatný

Reagovat
kissak

Proste dneska cely špatný ale i tak to bude stačit.

Reagovat
martin.b

ve zkratce z našeho pohledu víc než remízu nečekám no

Reagovat
Salfovic

decision making

Reagovat
mistr129

Reagovat
Thelvin

Co to tam teď předvádíme s Hojbjergem akorát to vyprovokovalo Suka

Reagovat
Nizzie

Kurva, ani to nestihnu napsat, Gabiiiiiiii

Reagovat
Miguel19

Dobrá reakce na vyrovnání. Skoro jako u nás...teda co?

Reagovat
VasAFC

To je team!

Reagovat
Coutinho10

wow Souuceeeeeeeeek

Reagovat
SunFells

Tomimu že nestřílel a ukázal rozvahu Tierney a asi i White by to řvalo do soupeřova hráče radši.

Reagovat
SunFells

Rvali

Reagovat
PP

Dyt co je víc nedovolené bránění, než co předvedl Ramsdaleovi?? To, že tam nesmí být hráč soupeře jen s brankářem, o tom žádná, ale proč se takové bizarnosti stávají snad jen nám, to nepochopíš..

Reagovat
REPLIKATOR

Cash jak ho nechal

Reagovat
DieFohlenBMG

Frajer Antonio taky skvěle

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubazi

toto čo urobil Salah ... on si stoho všetkeho robi piču....

Reagovat
eder

Fandíme slušně

Reagovat
mimi_united

Má zarobené, liverpool dobre podojil

Lepšieho Maného ste pustili za drobné do Bayernu

Reagovat
Bandita_Harry

Nuda

Reagovat
Trand

Ode zraněný?

Reagovat
norton

pici

Reagovat
Nizzie

McGinn ho zrakvil, pěkně mu sjel kotník.

Reagovat
Liveral

Po tom prasečím zákroku Mcgina. Už s tím 10-15min hrál

Reagovat
mr.Silver

Kurva, Ramsdale

Reagovat
Nizzie

Hm jsem věděl, že někoho ty Gerrardovi křupani zraní.

Reagovat
Nikikrew

Boha zasa tie zranenia...

Reagovat
Jesfey

Co to ten Conte zase vymýšlí? To chceme hrát celý zápas se zálohou tvořenou zraněným Hojbjergem a Bissoumou se žlutou?

Reagovat
Jesfey

Jinak, Richarlison už tam měl být hnedka po gólu, Son opět nulový až minusový.

Reagovat
Kixi Syhimour

Od Elliotta chceme strašně moc, však ta hra na něm stojí a padá

Reagovat
iamek

Alvarez <3. Nás scouting <3

Reagovat
Kincl

Díky Liverpoolu za Maného

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsme měli z pekla štěští

Reagovat
Miguel19

Wow, ale Isak si s obranou Live vystřel slušně prdel. Škoda že neplatí...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FKVZLFC

Brickleberry News: Denzel trhá obranu Liverpoolu jak Connie kalhotky po mexický noci.

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jsem si řikal koho mi připomíná

Reagovat
JackDaniels.

Isak zatial neprekvapuje skoda ofsajdu

Reagovat
Coutinho10

ufff, ten ofsajd Isaka

Reagovat
Thelvin

Hugo tvl! Klid a začněte hrát, kruci!

Reagovat
cubazi

Salah a Firmino dneska na facku a to poriadnu

Reagovat
Hachim Mastour

Otrasný výkon od rozhodcu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Klasicky

Reagovat
masly008

fakt? Mi právě přišel jako jeden z lepších.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Referee©

To už je taková klasika. Je teď trendem kritika anglických sudích, tak v tom jedou i lidi, co nerozumí možná ani fotbalu, natož práci rozhodčího.

Reagovat
Salfovic

Dobrej nick Nejseš masochista?

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Trand

Eddie hraje skvěle

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooool siiiiiiiii senoooor

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze všech hráčů zrovna on

Reagovat
cubazi

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaaaaaal Booooobby a Mo acko

Reagovat
mr.Silver

Hmm, výkon dominantní, mělo to 5:0, ale moc se mi to nelíbilo.

Reagovat
j_mrazik

Chudák ESR… 3x tam dobře nabíhal a Martinelli i Nketiah zahamounili, přitom on byl v lepší pozici a mohlo být hotovo. Chtělo by to celkově zlepšit efektivitu, málem nás to mrzelo.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Nizzie

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček zas dostal kopačku do hlavy. Klasika

Reagovat
DieFohlenBMG

Bez karty samozřejmě

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson , vždyť prohráváme

Reagovat
Kixi Syhimour

resp. nevyhráváme

Reagovat
cubazi

ježiš Milner...

Reagovat
j_mrazik

Liverpool v 70. minutě už tahá čas?

Reagovat
castelL

Klasický ako na pohrebe diváci už som si zvykol.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic moc tlak

Reagovat
Mervin

boha jeho, to jsou vemena v tom West Hamu

Reagovat
mistr129

Reagovat
DieFohlenBMG

To jsem neviděl Coufal mohl mít 2 áčka, kdyby nehrál s dementama

Reagovat
Mervin

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Thelvin

Tohle jde jasně za Contem, mimo jiné proto, že využil jedno jediné střídání, a to ještě máme z prdele kliku, protože jsme měli prohrát 3:1

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez v životě nedal gól a zkouší těžký volej z 20 metrů

Reagovat
Luc-Luc

goooooooôoooooooooooooooooollllll fergie timeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Pičiiiiiii GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooooooooooooooo dpc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Diskostu

Za to zdržovanie si to zaslužili..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

zaslouzene, newcastle polehaval celej druhej polocas

Reagovat
cubazi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fenixLFC

toto sme potrebovali! takyto boost a prebudenie vedomia, ze sme schopni to zlomit aj ked sa nedari. takze v priebehu tyzdna sme dostali dva dokonale boosty

Reagovat
nani92

Toto je najlepšia medicína na tieto simulantské zdržiavania a poležávania

Reagovat
avicii

Mam pocit ze sa nám to tu v PL začína dosť rozmáhat

Reagovat
martin.b

Neřekl bych úplně zaslouženě, to nasazení Newcastlu bylo neskutečný, ale to zdržování a zakopávání míčů se holt občas vymstí

Reagovat
ondris

Drtili sme ich v podstate celý druhý polčas

Reagovat
Agent z Melmacu

no drtili

Reagovat
EL Gringo

Newcastle som doteraz mal za celkom sympaticky tím ale po tomto zápase sa mi zhnusili, len simulovali, naťahovali čas a nakoniec na to doplatili Carvalho budúci zápas jasný základ

Reagovat
ttopi

Přesně, nikdo jinej tohle nedělá...................

Reagovat
smazaný uživatel

poooool

Reagovat
Ranoth

nemas rad bazeny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpad tim ty šuline a už na mě nikdy nereaguj

Reagovat
Ranoth

ani ja nemam rad odpad v bazene, tak ahoj

Reagovat
Bandita_Harry

Tiketik padol, to ma mrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Odpad tim ty šuline a už na mě nikdy nereaguj

Reagovat
Bandita_Harry

Jasne cvaldo, ako si len prajes, pal do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Ti protahnu tu tvoji uzkou asshole ty dedku prašivej

Reagovat
Bandita_Harry

Nuda, zmizni

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš hodne jednoduchej človek, je mi te líto

Reagovat
Chazy

K závěru LFC a NUFC, já vím, že si to tady nikdy nepřiznáte a nikdy tomu nebudete nakloněni, jak už jsem říkal mockrát, naše kopaná je asi nejvíc konzervativní sport, který sleduje extrémní množství konzervativních lidí absolutně nenakloněných jakýkoliv změně, nicméně..

Celý tohle by se vyřešilo, kdyby se začalo hrát na čistej čas.

2x30 minut, přerušit čas při každým autu, rohu, faulu, gólu, střídání. Novej rozhodčí, co řídí časomíru, pouští a zastavuje stopky. Žádný nastavení by nebylo, zápas by skončil přesně v 60:00, platila by jen poslední střela poslaná do 60:00.

Zmizelo by všechno, co lidi vnímají jako nespravedlnost, zmizelo by zdržování, který snad všichni nenávidí, závěry zápasů by získali absolutně novej rozměr a konečně to byly takový nervy, jaký jsou v hokeji, NFL, předpokládám že i v basketu.

Není to hokej a hokej se tím z toho nestane. Čistej čas není specifikum hokeje a jiného sportu, je to normální přístup ke sportu, který se vyskytuje běžně a fotbal tím vybočuje. Zas je to něco, co tu bylo v době, kdy ten sport byl amatérskej a všem to bylo fuk, ale jsme v době, kdy je to profesionální, jsou v tom miliardy a přece nemůžou miliardy stát na něčem tak relativním, jako je posuzování zdržování a sčítání pocitovýho času jednoho rozhodčího.

Změnit tohle a ten sport bude daleko lepší, férovější, zábavnější a zmizí spousta nasranosti

Reagovat
Chazy

* získaly

Reagovat
Dawon

treba se toho jednoho dne dockame, ale s tim jak bolestne pomaly je jakykoliv pokrok ve fotbale to asi jeste bohuzel potrva.

Reagovat
Chazy

Je to tak, no, ale VAR už máme, venkovní góly už nemají větší váhu, tak třeba jednou se dospěje i k tomuhle

Reagovat
Lovec

Souhlas. Sám jsem sice docela konzerva, ale věřím, že tato změna by fotbalu velmi prospěla. Pokud by se to ale protlačit nedalo, například polehávání hráčů bych alespoň řešil jako v rugby. Prostě se hraje dál a zdravotníci normálně naklušou na hřiště, pokud je to vážné (ano, to může být složité posoudit, ale tak je tomu i v rugby) nebo pokud jde o hlavu.

Reagovat
martin.b

až na to ukončení zápasu, tam bych použil stejný pravidlo jak v rugby, tedy konec po časovém limitu až po odehrání míče do zázemí. Předešlo by se situacím ukončení v okamžiku gólové šance.

Reagovat
Dawon

A proc by se melo predejit situacim ukonceni v okamziku golove sance, kdyz ubehne cas, ktery je na zapas vyhrazen?

To je snad pointa cisteho casu, jakou by to melo logiku, kdyby se ten zapas uplne nahodne pak treba o 5 minut prodluzoval jen protoze by branici tym nebyl schopny zahrat mic do autu?

Reagovat
martin.b

a proč to tak je v rugby a skvěle funguje ? brát si příklad z hokeje/basketu ok, ale tam trvá příprava šance ke skórování asi 5s, proto mi mnohem větší smysl dává nastavení pravidel z rugby... obě varianty povedou k lepšímu, jen mi striktní čas přijde prostě moc radikální krok v tak konzervativním světě fotbalu, kor když jeden problém vyřeší, ale jinej způsobí..

Reagovat
Dawon

Rugby nesleduju, nedokazu to porovnat, ale rek bych ze je to od fotbalu taky pomerne hodne odlisny sport. I ve fotbale si uplne v pohode muzes dlouhym nakopem/centrem vytvorit okamzite sanci/zavar, netusim jestli neco takoveho jde takhle snadno i v Rugby - z toho mala co o rugby vim a mam nakoukane mam pocit, ze prokousat se tam na druhou stranu hriste je obcas extremne narocne a asi proto to tam dava smysl.

A navic proste ten zapas ma nejak vyhrazeny cas, jestli sis v tom case nevytvoril tu sanci, tak je to tvuj problem a prohrajes, to je snad pointa celeho tohodle. Vidim ze do konce zapasu zbyva minuta, kdyz tu minutu ubranim, tak vyhraju...rekl bych, ze velmi jednoduche a ucinne Proc by souper mel dostat nejaky cas navic? Cim si tuhle vyhodu oproti mne zaslouzil?

Reagovat
Dawon

Ale jako budiz no, i tahle varianta by byla samozrejme obrvosky krok dopredu a rozhodne mnohem lepsi nez aktualni system.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze by to v 99 procentech pripadu nehralo vubec roli. ve fotbale se possession meni daleko rychleji nez v rugby, takze v na proste vetsine pripadu by byl konec do par vterin po uplynuti doby. Malokdo drzi balon minuty v kuse bez uplneho preruseni. zvlast, kdyz se snazi utocit.

Reagovat
Dawon

Jo, asi je to docela mozne...ale me osobne by proste furt ten element neferovosti trochu sral no Ale jak rikam, furt by to byl mega krok kupredu a zlepseni toho co mame ted.

Reagovat
Busby babes

no ne, ja to myslel tak, ze je zbytecne jit tim smerem co rugby, protoze to proste realne nebude hrat zadnou roli a tak bych se na to rovnou vysral. Jedine, kdy by to hralo roli je situace, kdy v case 59:59 bezis sam na branu a nestihnes to no.

Reagovat
Dawon

Jo takhle

Reagovat
Chazy

Zas to by hráči viděli, měli by časomíru někde za brankou a prostě si na 59:59 nachystali nějakou střelu z dálky když nic jiného

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze to je jedna z veci, co UEFA/FIFA uz testuje nekde v mladezi. ale jakej z toho je zaver nevim.

Ono ma oboje neco do sebe, a zalezi k cemu se priklonis. Realne by se melo nastavovat minimalne dvakrat tolik, co dneska, teda spis tak 10-12 minut.

Ted tam mas zas ten efekt, ze kdyz vidis tu ceduli s cislem tak je tam zase psychologickej efekt: ty vole, jeste 6 minut to musime ubranit?

I kdyz jsem konzervativni u dost veci, cistej cas by mi nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle nastavovani me taky stve. Zalezi jen na rozhodcim kolik nastavi. A i kdyz se hodne prerusuje, tak jakmile skoci na tabuli 90+, tak jeden mancaft to nakopava dopredu all in a druhej brani. Jenze vydrz to 8 minut. To nejsou 3. Psychologicky je strasne tezke naucit ty hrace nevnimat cas..

Reagovat
Kinky7

Fakt nechci aby se z toho stal sporrt kde bude kazdych 5 minut 10 minut komercni prestavka......

Reagovat
Chazy

Nepsal jsem nic o komerčních přestávkách

Reagovat
Kinky7

ale tak to dopadne

Reagovat
Chazy

Nějaká komerční pauza třeba kolem 15. minuty by tam vznikla, no. Ale mně to asi nevadí, ve finále by z toho profitovali hráči, kluby, liga.

Já nevím, jestli si to uvědomuješ, ale:

At Premier League matches on average, the ball was in play for 62.39 minutes this season

Sice teda nekoukáš na reklamy, ale 30 minut zabiješ čuměním na naprostý nic. Jestli by přibyly reklamy, ale brankář vedoucího týmu by neztrácel 15 vteřin tvýho života před každým výkopem, každej přímák by se nechystal minutu a každý střídání by se neprotáhlo na další minutu, tak bys ve finále byl spokojenější

Reagovat
Kinky7

uvedomuju ale taky vim jak to na tom stadaku vypada. kdyz se ceka na rozehrani nebo na out tak je to uplne jine nez kdyz by ti tam prdli 10ti minutovou reklamni pauzu a opravdu o televiznich spolecnostech nemam iluze. nakonec by jsi z toho mel nhl. to pro me neni spravna cesta. ono kdyby se bralo ze za zdrzovani hry bude karta casteji tak by to pomohlo.

Videl jsi finale Eura zen? tam by se hralo poslednich deset minut ca hodinu. to by ten sport zabilo.

Reagovat
Zaschrona

Ono to dle jiných zdrojů je ještě méně, cca kolem 50 minut hry na zápas.

https://www.football-observatory.com/IMG/sites/b5wp/2018/242/en/

https://twitter.com/BBCMOTD/status/1565116244440879106

Paradoxní je, že nejvíc času byl balon ve hře, kdy jsme to reálně tahali od první minuty - a stejně to ani nebylo 60 minut hry.

Reagovat
jackinho10

naprosta pravda

Reagovat
Nikikrew

to zdrzovanie mi strasne zerie nervy. To je tak ocividne ze az pritom vyhodu ziskava iba braniaci tim...preco by mali byt zvyhodneni? Nieco to do seba ma ale viem si predstavit tie protesty a vzburu tradicnych fanusikov ktori uz teraz nemozu vystat VAR pritom to bola super implementacia do futbalu.

Reagovat
PhilipS

no minimálně by se to mělo zkusit.

Reagovat
kissak

Ale pročpak ne, už se to tu párkrát řešilo a ledacos by to vyřešilo. Všichni by byli postaveni před hotovou věc a zařídili dle toho.

Reagovat
oddy

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Neutron

Pokial by ku kazdemu preruseniu nenatrepali reklamy tak to je urcite zaujimave, ale...podla mna by to proste urobili.

Reagovat
Gazdo

*2x45 min prosim

Reagovat
J0EL

A mozno by uplne stacilo zacat to zdrzovanie riesit kartami

Reagovat
Zaschrona

Pak by to ale asi stejně chtělo dát hodiny na rozehrání. Když tým bude zdržovat, aby ušetřil síly, tak automatická ztráta balonu, jak v basketu. Přidat stopnutí časomíry v době, kdy drží míč brankář a už by to asi pak fungovalo. Akorát by pak zápas byl o desítky minut delší než teď, nejspíš.

Reagovat
Chazy

Njn, tak za pět rohu penalta a za auty taky něco, no a vyřešené

Reagovat
Grahf

tohto by som sa bál asi najviac, že sa hra strašne rozkúskuje. Teraz ak jeden tím potrebuje tlačiť, tak rýchlo rozohráva auty, alebo rohy, ale ak by čas stál, tak by sa ku všetkým standardkam stavalo 5 minut a nakoniec by sa častejšie nehralo, než hralo.

Reagovat
Chazy

Nj, tak by tam byla časomíra na rozehru. Je to tak v tenise, MLB, NFL, proč ne tady

Reagovat
JohnnyBravo

A jak chceš tohle praktikovat na amatérský úrovni v zemi, kde se fotbal hraje na každý vesnici? nebo by byly pro amatérskej a profi fotbal jiný pravdila? Nevim no, jeden sport a na každý úrovni hranej s úplně odlišnejma pravidlama

Reagovat
Kowe

Amatérskej basket nebo hokej taky existuje a mají tam čistej čas.

Reagovat
JohnnyBravo

A hraje se amatérskej hokej a basket na každý vesnici? Na vesnickej fotbal ti přijede většinou třeba jen hlavní rozhodčí a na lajnu se postaví kdokoliv kdo bude k dispozici z řady pořadatelů/fanoušků. Už vidim jak bude někdo ještě stát se stopkama a hlídat čas, protože spoustu týmů z nejnižší soutěží nemá ani transparentní časomíru. Hokej se hraje v podstatě jen ve městech a na yvšší úrovni než pralesní liga ve fotbale.

Reagovat
Kowe

U nás se basket hraje a ano, je tam jeden člověk na časomíru. Najít jednoho člověka navíc rozhodně nebude žádnej pořádnej problém nikde.

Reagovat
iamek

Reagovat
Infi

Reagovat
LyEX

Štart do sezóny slabší, tak rozhodcovia trochu potlačili nech im čelo tabuľky neutečie veľmi, smutné sa uchýliť k takýmto praktikám už v 5. kole LFC

Reagovat
Diskostu

nech je to ako chce ,ale priaznivec City/Barcelony ide apelovať na tlačenie rozhodcami

Reagovat
Ranoth

asi si nevidel ten zapas vsak ? ved Newcastle zdrzoval a valal sa po ihrisku viac nez Atletico vo svojej najvacsej forme tam sa malo nadstavovat kludne aj 10 min... velky bilionari ale idu sa hrat na Atletico a branit remizu 1:1 uz v 5. kole

Reagovat
avicii

Toto je len úbohý troling pozor na to

Reagovat
Bandita_Harry

Nuda

Reagovat
LaVolpe

Byl bych hodně překvapen, kdyby to ManUtd dneska nepoklidili. Marnějšího týmu v sočasné době než Leicesteru není.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal are ready to move for Aston Villa midfielder Douglas Luiz.

Luiz is into the final year of his contract but Villa want him to sign an extended deal

Včera nám dal gól, dnes ho kúpime?

Reagovat
Mastný Chobot

25m ponuka vraj.

Bellerín buď dnes pôjde do Barcelony alebo ostane, Betis padá.

Reagovat
J0EL

Za 25 nie zle, ci?

Reagovat
formic81

no ma rok do konce smlouvy.. 25 mi prijde fakt jako uplny max co dava smysl. Jinak o nej uz nejaky zajem tusim probehl minuly rok. Verim Artetovi, ze vi co chce.

Reagovat
Hachim Mastour

Chelsea are close to agreeing a deal with Barcelona for striker Pierre-Emerick Aubameyang.

The deal will see Marcos Alonso, plus around £6.5m, go to the Nou Camp.

Aubameyang is expected to have a medical in London once personal terms are agreed.

Reagovat
Hachim Mastour

Manchester City complete signing of defender Manuel Akanji from Borussia Dortmund on five-year deal.

načo

Reagovat
El Cid z City

Laporte out, Aké taky, Stonese věčně zraněnej. Zvládne hrát i kraj, za Walker a chybí náhrada. 17 je top,top cena a i tak je City v přestupáku v plusu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
martin.b

BREAKING: Aston Villa have had an offer accepted by Wolverhampton Wanderers for Leander Dendoncker. Transfer fee €15m total. Permission granted by #WWFC for 27yo Belgium int’l midfielder to take medical + complete #AVFC move

nebylo lepší vzít za 15 Dendonckera/zkusit teda Douglase ? od Arthura fakt nic pozitivního nečekám

Reagovat
J0EL

Douglas asi k nam teda

Reagovat
martin.b

je to možný ale kdybychom projevili zájem my...

Reagovat
formic81

jestli s nim pocitaji ovsem do zalohy.. maji velky problemy i na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool očividně nechce nikoho na přestup, protože chtějí dát prostor svým odchovancům. Proto Arthur na hostování bez opce.

Reagovat
SCELO

ale im teda davaju prostor....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je myšleno samozřejmě i do budoucna. Bajceticovi i Clarkovi je 17 (v 17 nehrál PL pravidelně ani Foden nebo TAA). Elliott hraje pravidelně základ a Jones se právě vrátil po zranění. Carvalho sice není odchovanec.. ale je to další mladík, který má místo v záloze.

Arthur není ani náhodou nějakej zázrak, ale zase přestaňme dělat, že Klopp a spol. neví co dělají.

Reagovat
SCELO

arthura beriem je potrebny, iba s nepovinnou opciou, tych 17 rocnych to beriem tiez, elliot hra az od tejto sezony, dufam ze mu ta dlhsia pauza po zraneni pomoze, no a carvalho, tak tam je to smutne, ze ho dava hrat na 20 minut, pritom hendo ani milner nestihaju....

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DanKennett/status/1565282544517627905

tohle je super vlakno o tom, jak Newcastle zdrzuje.

that Brighton v Newcastle game tho...just 44 minutes and 33 seconds ball in play time

Reagovat
Chazy

lidi se bojí reklam a nadávají na to, že by pak sledovali píčoviny, ale že si vyhradí 2 hodiny svýho života na fotbal a z toho 15 minut vidí přestávku, 56 minut čumí na míč v autu a 45 minut na samotnej sport, to už jim nevadí

Reagovat
Kinky7

tak od toho je ta ale rozhodci aby to netoleroval

Reagovat
Dawon

Takze bys v kazdem takovem zapase nastavoval treba 20 minut? To je elegantni reseni

Reagovat
Chazy

Reagovat
masly008

Ne. V každém zápase bych dal 6 žlutých za zdržování.

Reagovat
Kinky7

Přesně

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
kissak

Takovéto potěšující články si nech

Reagovat
Dawon

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell

·

2m

Manchester United agree fee with Birmingham for Tahith Chong.

WBA have been linked but indications are Chong heading back to St Andrew's on permanent basis. Still work to do, however.

Kolik to bude...500k?

Reagovat
Mimalu

Jeho přestup do Birminghamu tak nějak naznačuje, že těch 500k by za něj byl dobrý deal

Reagovat
iamek

Konci mu smlouva, byl dlouho zraněny, stagnuje … 300k?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, pokouším se sehnat 3 vstupenky na 22.10.2022 na Chelsea vs United, nevíte náhodou o někom, kdo by mohl vstupenky zprostředkovat? Díky moc

Reagovat
iamek

Sestava zase stejná. Nuda.

Reagovat
iamek

Dva golmani na lavičce . Shaw zase zraněny? Na lavičce použitelný jen Casemiro.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

No nuda, ale reálne čo sa tam dalo meniť, akurát tak Case za McTominaya , ale to bude v nedeľu, no a stále radšej Elanga ako Ronaldo.

Reagovat
mithro

zapas s poslednym v tabulke, uvidis tu nudu 3-0

Reagovat
iamek

Nedivil bych se

Reagovat
Swarley

Budme radi, ze jsme nasli zaklad, co celkem hraje... Ale cekal jsem Casemira...

Reagovat
Swarley

I kdyz vlastne, co jineho tam taly dat...

Reagovat
mithro

ja som sa bal rotacie, aka harry a luke

Reagovat
Swarley

Dlouho plati, ze do obrany se nesaha, kdyz celkem funguje... Zduraznuji celkem, protoze za chvili hrajeme...

Reagovat
vodka

Luke po prvnich dvou zapasech s tou jeho laxnosti si podle me nezahraje jeste chvili, ale on to ma tak, ze bude schopny se do zakladu dostat..

Reagovat
Busby babes

ale tak proc ne.

Reagovat
Busby babes

Two GKs on bench in Heaton + Kovar because Shaw + Wan-Bissaka have “small complaints,” says Ten Hag.

to si stezovali ze nehrajou nebo ze je neco boli?

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka si mohl stezovat jedine na to, ze je balon kulatej.

Reagovat
Salfovic

Jeden musí hlídat děti a druhej se psem k veterináři.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Diskostu

Lester Doma čista 1 Easy €

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Čistá 2 na United, lets fucking go

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jsou tady na EF jako uzivatele tvurci Kontrapresinku?

Reagovat
Swarley

U Varaneho je krasne videt, jak je brutalne zvykly mit za sebou golmana s daleko lepsi rozehravkou...

Reagovat
Swarley

Je tu nekdo?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

GOLASOOO

Reagovat
Likan7

Nikoho už nezajímáme

Reagovat
eder

Ne.

Reagovat
EXoRcIsT

sanchoooo

Reagovat
mithro

flop sancho dalsi gol

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Luxusni akce

Reagovat
Busby babes

super akce. od vsech. Dalot vyborne na zacatku.

Reagovat
ACSMan

Stačí zbytečně nepředržovat míč

Reagovat
Likan7

Sanchovi to přeju jako málo komu, musí se chytnout kluk jeden!

Reagovat
eder

Leda za ocas...

Reagovat
Swarley

bude super, o nej strach nemam

Reagovat
eder

Brandone, dělej něco. Přeci neztratíš body s těmi nazdárky...

Reagovat
Likan7

Koupil se Casemiro a McTom začal hrát fotbal. Zatím je skvělej.

Reagovat
ACSMan

A ani to nestálo moc. Teď začne hrát ještě Sancho kvůli Antonymu

Reagovat
Swarley

Tak to si sedne Elanga a konecne ty kridla snad budou mit super kvalitu

Reagovat
vodka

byl i minule

Reagovat
Tommy$

Sancho super

Reagovat
eder

Skôr súper...

Reagovat
Tommy$

To taky Leicester si říká o sestup

Reagovat
Diskostu

Dalot to je tak hlúpy hrač

Reagovat
Busby babes

vsak to pak udelal spravne, zastavil akci.

Reagovat
vodka

McTom teď hraje přesně roli Fletchera není poslední, není od rozehry, je tam od soubojů, dynamiky a svědčí mu to obrovksy

Reagovat
Swarley

a Rashford konecne vypada, ze ho to zase bavi

Reagovat
Busby babes

ja bych ocenil, kdyby trochu vic behal teda.

Reagovat
Swarley

Hele nemuzeme chtit zazraky, ze se parkrat rozbehl je zasadni zlepseni

Reagovat
vodka

a min padal teda

Reagovat
Swarley

No nic no, ted hned dve dojebane akce ze startu....

Reagovat
pingla

taky si uvědom, proti komu hrajeme. Lišky letos zatím vypadají hodně špatně, třeba takový Vardy nám za poločas ani jednou nezatopil a že to proti TOP6 umí

Reagovat
vodka

za mě hraje zatím celou sezonu slušně, líp jak Fred a oproti přípravě je to rozdíl jako kráva..

Reagovat
Swarley

Ale tak posrat jsme umeli zapas s kymkoliv a kdyz tym nebrani jako celek, pak ten stred i obrana vypada vzdy jak banda debilu... Tohle se ted od Liverpooku dost zmenilo, jako tym jsme se smerem dozadu brutalne zlepsili... Eriksen tam pridal super klid do stredu hriste a vypada to jinak... Hlavne at nam to vydrzi, konecne to vypada, ze tahneme za jeden provaz...

Hra dopredu se jeste musi zlepsovat, nektere posty zlepsit, ale jako tym je to mnohem lepsi...

Reagovat
Busby babes

hral dobre i proti Sotonu a Poolu. Tohle shazovani, ze je to jen proti tomu a tomu souperi... ze jsem to nevidel vcera u Haalanda, ze to je jen Forrest, ale u nas se to vytahuje vzdycky.

Nikdo z nej mistra sveta nedela, ale rict, ze hraje dobre, kdyz hraje dobre...

Reagovat
mithro

to bola zlta toto

Reagovat
Tommy$

Elanga dost nevýrazný teda

Reagovat
Busby babes

docela nuda zapas. Leicester fakt spatnej. Za co dostal Malacia tu zlutou je mi teda zahadou.

Reagovat
vodka

dalot dtto, doted nic a pak zluta za de facto nic, s takovou by rodri mel 3 cervene pomalu ob zapas

Reagovat
Busby babes

tak Dalot ho chytil rukama, tam to chapu.

Reagovat
vodka

jako jo, ale nevim jestli to nebyl snad jeho prvni faul, nebyla to nijak nebezpecna situace

Reagovat
vodka

Evans tam Rashe rukama zpracovával trochu jinak při každém nákopu na něj, ale tak tam se to nebere no.

Reagovat
Swarley

porad ho drzi

Reagovat
Busby babes

kdyz Evans to dela, kdyz je Rash zady k brane a snazi se pokryt balon, Dalot ho tady chytil zezadu, kdyz mu Barnes uz utikal no... to bych rekl ze byly ty duvody. proste chyceni za dres nebo takhle, to jsou zlute no.

Reagovat
vodka

ja to beru, ale neprislo mi to osobne na zlutou proste...

Reagovat
Busby babes

ok, chapu.

Reagovat
Swarley

hraci City prerusuji ty akce porad a zlute za to nedostavaji u nas mi to prijde pokazde, kdyz neco takoveho udelame

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

a my hrajem fajn, naprosta kontrola zapasu, skoda jen, ze dopredu nam nevyslo vic, par hezkych situaci tam jeste bylo, ale vyresili jsme je blbe.

Reagovat
Swarley

Ono je to podobe jak minule, je to dost i o tom, ze je moc do niceho nepoustime... Nejsou to nejzabavenjsi zapasy, ale konecne je to komaktni a pusobime jako tym, to jsme z peho pohledu dlouho nevideli... Dopredu to je kostrbate, Antony to snad zdvihne a bude to lepsi... Elanga je pocitvy, behavy, dost se vraci treba oproti Sanchovi, ale chybi vic kvalita dopredu...

Reagovat
Grahf

z rashfoda normálne tečiem, strašné kopyto sa z neho stalo, 1 z 10 vecí spraví dobre. Elanga podobne nulový, dopredu sme prakticky neškodní.

Reagovat
iamek

Casemiro za Eriksena, protože ten stred docela hori. Sancho a Rash by chtělo víc pohybu, ale Sancho vypadal ke konci poločasu, že má toho plné zuby, což je trosku brzo

Reagovat
vodka

když už, tak bych nechal Eriksena a Prasemira za Bruna teda, Eriksen to hrozně zrychluje. Nakonec bude místo de Jonga on asi...

Reagovat
Dawon

Mi pripada, ze takhle fyzicky trochu zaciname odpadat skoro v kazdem zapase...Eriksen uz fakt potrebuje dneska brzo stridat, obzvlast jestli ma zas v nedeli hrat...Rash se Sanchem taky vypadaji, ze slapou vodu...coz teda jak rikas o polocase neni uplne idealni

Reagovat
Swarley

Eriksen je v te rozehravce v podstate nepostradatelny, dela tam strasne moc prace

Reagovat
Dawon

On je takovy reverzni McTominay Pri rozehravce uzasny, pri braneni je to lehce pochybne

Reagovat
Swarley

Tak on s tou postavou dela co muze, ale dokonce tam dneska vyhral hlavicku a nejaky souboj taky... Pro me zatim uplne paradni prekvapeni, jak hraje... On a Varane za me zatim takovy min napadni, ale strasne te hre pomahaji a hraji suprove...

Reagovat
vodka

brání slušně, ale jen pozičně no, McTom za to do každého žduchne a natáhne nohy a dá to.o dneska mu to navíc jde i nohama, že to rozdá smysluplně

Reagovat
avicii

Nuda, a teda Leicester dnes bez šance s takým prístupom, strašne zle vyzeraju

Reagovat
Grahf

pool alebo city by im dali štyrku do polčasu, my sme vpredu bezzubí

Reagovat
avicii

Zrovna teraz si to nemyslím ale City áno

Reagovat
pingla

o tom píšu nahoře, chválit tady někoho není úplně tak objektivní

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Rash za 50 sekund zajebal 3 akce

Reagovat
vodka

Elanga dule, snaha by byla, ale kazi skoro vse...

Reagovat
Dawon

No rashford na tom není o moc líp, ten kromě té asistence taky neudělal snad nic dobře dnes

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

nesouhlasim, zmarenych naznaku mel spoustu, ale taky by mohl jit dule, jen teda wandering ronaldo bude taky o nicem, snad bude aspon drzet hrot.

Reagovat
iamek

Rozhodčí slušný komik

Reagovat
Grahf

leicester bol u nás asi 2x a tri žlté v obrane

Reagovat
Swarley

To neni zluta, ani faul do prdele

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Ještě chvilku a Rash v chůzi překoná Kikinu

Reagovat
Dawon

sem si říkal jestli sem jediný komu se zdá, že na to absolutně mrda, ale asi ne

Reagovat
iamek

Mi připadá, ze už tahají nohy .

Reagovat
ACSMan

Jsou zatavený z toho turné

Reagovat
Swarley

No prislo mi to v prvni puli lepsi, ale kdyz se po dvou letech rozbehl, tak se asi hned utavil

Reagovat
Grahf

ale nemuseli by sme im dávať tolko standardiek

Reagovat
Mato178178

no ale uz by sa mohli zobudit

Reagovat
Swarley

Casemiro za Rashforda nebo za Elangu?

Reagovat
Grahf

rashord drevo, odráža sa to od neho jak od muru

Reagovat
ACSMan

V Rashfordovi se začíná probouzet duch Dannyho Welbecka

Reagovat
mithro

ta utocna trojka ale teda vie pokazit kadeco. snad ten antony nieco ukaze

Reagovat
vodka

Rash treba ty prenechavacky zkousi supr, ale vyslo mu jich minimum, chce to od nej jeste gol at se uklidni hraje v pohode.

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

vpredu je to neskutočná mizeria, každá akcia dojebaná nejakou špatnou prihrávkou

Reagovat
iamek

Tohle nemůžeme udržet

Reagovat
Grahf

profesionali, čo vydržia behať jeden polčas

Reagovat
iamek

Nechápu. Navíc když příprava byla údajně hodně tvrdá

Reagovat
Salfovic

Asi až moc.

Reagovat
Dawon

Ten druhý poločas je ale teda úplně příšerný zatím...nemáme fakt nic

Reagovat
Grahf

nech dá garnacha miesto rashorda

Reagovat
avicii

United si riadne koleduju a zrovna proti tomutu Leicestru

Reagovat
iamek

Co teď Ronaldo udělal? Tam stačí až def hráč spadne a rozhodčí to vždy sežere.

Reagovat
Mastný Chobot

Nezväčšilo sa Ronaldovi nejako to adamovo jablko?

Reagovat
nani92
Reagovat
mithro

to piska ako basket

Reagovat
iamek

Evans dneska velký pán

Reagovat
Grahf

jak chceme dominovať na lopte, keď máme tolko špatných prihrávok a jednoduchých

Reagovat
Tomanatura

30 minut nedokazi podtzet balon proti tomuto Leicesteru David od Brentfordu kompletne rwzignoval na rozehravku, vsechno se kopenna urocniky, co nepodrzi a ani nemaji sanci podrzet balon

Reagovat
Busby babes

ten rozhodci je strasnej.

Reagovat
iamek

Tohle by u nás nemohlo pískat ani MSFL

Reagovat
Dawon

Úplně šílenost dneska...neudělal žádnou jednu hrubku ale stejně je to úplně příšerný výkon od něj

Reagovat
Grahf

chcel by som vidieť pomer faulov, leicester mal tak dva počítam

Reagovat
mithro

on sa potkne a sudi piska, ffs

Reagovat
havrys99

Ten herní projev Lišek je fakt žalostnej. Nedivil bych se když Rodgers poletí.

Reagovat
O.Giroud

to su timy na zostup, jeden sa raduje jak vo finale LM ze miesto rohu je odkop od brany a druhy strati kazdu druhu loptu. Za Tielemansa je 20 vela, chapem preco radsej timy cakaju.

Reagovat
Dawon

Můžeme prosím aspoň na minutu podržet balón? to vypadá jak bysme dohrávali s červenou do prdele

Reagovat
mithro

Rash

Reagovat
Tomanatura

Konecne to aspon Cris pekne rozhybal, vzdyt to jw zas jinak uplna hruz, o co se ve druhe pulce snazi

Reagovat
Busby babes

Eriksen se 3 bypasama a kardiostimulatorem tam beha vic jak Rash.

Reagovat
vodka

takže ronadlo bude střílet z čehokoliv, dokude nedá gol

Reagovat
Tomanatura

Netreba na nem videt vsecho negativne. Dosel a hraje presne tak, jak utocnik v tomtomzapase ma. Podrzi, rozehraje, nabehne, vystreli. Oproti Rashi nebe a dudy

Reagovat
vodka

tolik toho nepodrzel a nabehy minimalne diskutabilni, jako 15 minut mel fajn

Reagovat
Busby babes

vsak dneska tam spis nekolikrat nesmyslne prihraval. Neprislo mi, ze by sel vylozene do strely z nesmyslu. ty nuzky byly dobre reseni.

Reagovat
vodka

ja jsem myslel tu nasledujici situaci, kdy jednoznacne strilel, ale dopadlo to jako "krizna nahravka".

Reagovat
Tommy$

To podle mě cíleně hledal Eriksena, jestli myslíš to stejný.

Reagovat
vodka

urcite nehledal

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Busby babes

to podle me ale bylo taky spravne reseni. byl v nabehu, chtel to dat na zadni tyc, ve vapne prakticky nikdo nebyl a kdyby se s tim zastavil a cekal, tak spis o ten balon prijde. porad je to hrotak.

Reagovat
vodka

no ,kdyby se podival a vracel to primo, tak by bylo pravdepodobne 2:0, ale beru, byl v plnem sprintu

Reagovat
O.Giroud

dpc, my mame Leicester az 31.12

Reagovat
avicii

To už tam Rodgers nebude.. Dnes mi neprídu o nič lepší ako Bournemoth u nás

Reagovat
O.Giroud

keby len dnes, otrasni su az sa cudujem, ze este maju aspon teoreticku sancu na remizu. Tam musi Rodgers letiet. Neviem ci ma dostat Mourinhovsky zlaty padak ked ho tam tak drzia

Reagovat
VersaceChain

Rashford a DDG strasni

Reagovat
Busby babes

DDG?

Reagovat
VersaceChain

Vsak absolutne zazdi jakoukoli rozehravku nakopem a ztratou mice. Mel jeden dobry zakrok zapas. Zeptej se sam sebe jestli ti to staci vzhledem k tomu kolikrat jsme ztratili mic, protoze od Brentfordu naprosto rezignoval na rozehravku nakratko.

Reagovat
Busby babes

to je naproste nepochopeni toho, co se s nasi rozehravkou od DDG stalo. Ano, bylo by lepsi, kdybychom casto rozehravali nakratko, je to ted moderni. Ale ma to cenu delat, kdyz na to nemame hrace, neni na to vhodna situace a tak? Je daleko lepsi to odehrat a jit bojovat o ten druhej balon, coz se nam btw celkem dari, vyradime tak prvni, nekdy i druhou linii presingu soupere a nehrozi nam to, co se nam stalo prave v Brentfordu, ze z takove rozehravky dostanem gol.

tady se dela, jakoby rozehravka na kratko byla naprosta nutnost, pritom vetsina tech rozehravke na kratko konci tak, ze prichazi nakop od stopera nebo krajniho beka misto od golmana.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
O.Giroud

vie tam niekto prihravat?

Reagovat
mithro

no, ten druhy polcas uz bol narocny.

Reagovat
iamek

Suché triko

Reagovat
neyto

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Ako, za tento zápas by som body ani nedával

Reagovat
r.mrazik

Jedno se musí nechat...takticky a viděním zápasu je na tom Eth mnohem dál než byl Ole a Ralf

Reagovat
Grahf

s tým utokom to bude velmi ťažké, momentálne hrajeme ťažký pragmatizmus jak za muriňa, od ETH som čakal väčšiu akciu.

Reagovat
vodka

ja tam teda snahu vidim dost, ale je to hrozne nedotazene, jakmile si na to tym zvykne, nebo kdyby prisel na hrot dneska Martial, ktery to podrzi a rozda mnohem vic s prehledem, tak by to vypadalo jinak..

Reagovat
Busby babes

meli jsme tam hodne situaci, ktere mohli/meli skoncit golem ale pokazili jsme finalni/predfinalni reseni. City by z tech situaci dalo 2 goly navic minimalne. K pragmatismu to ma hodne daleko. Ze nas Leicester mirne zatlacil na urcite useky neni pragmatismus, to se proste obcas stane no. ze ma souper vic balon.

Reagovat
Grahf

pragmatizmus je, že ms eneboli proaktívny, žiadny pressing, žiadne tlačenie sa do útoku, ale väčšinou sme vyčkávali vzadu a skúšali to na brejky. A keď sme kontrolovali loptu, tak väčšinou sa prihrávalo na istotu dozadu.

Reagovat
Busby babes

no, presing tam byl, jen ne bezhlavy, kdyz je souper srovnany no. ale to tak bylo po cely zapas.

A prave ze teda druhej polocas, co byl problem, bylo, ze jak jsme ziskali balon, tak prakticky okamzite prisel nejakej hero centr dopredu, kterej sbirali hraci Leicesteru.

Reagovat
vodka

jednak na to, aby jsme rozehrvali postupne jsme byli moc hluboko a LCFC moc vytazeni, jednak tam ty situace na protiutoky byly, akorat se mely vyuzit a zabit zapas

Reagovat
vodka

ok, vyhra, ale druhy polocas az na par momentek strasny, jedina vyhoda, ze leicester krome prvnich 5 minut druheho polocasu taky nehral nic. Casemirovo cameo potesilo, on stoji proste tam, kde to hori. ale ten jeden kiks s priharvkou mohl byt drahy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele