Premier League - preview 5. kola

14.09.2019, 09:01, aktualizováno 16.09.2019, 08:37
Previews
West Ham United vyhrál tři soutěžní zápasy v řadě a na tyto výsledky hodlá navázat i po reprezentační pauze. Londýnský celek v dohrávce pátého kola cestuje do Birminghamu, kde se představí na půdě Aston Villy...
Aston Villa - West Ham United  (pondělí 21:00)
Páté kolo anglické Premier League uzavře souboj Aston Villy s hostujícím West Hamem. Nováček soutěže si zatím na nejvyšší level zvyká pomalu, což je na výsledcích samozřejmě vidět. Naopak hostující celek po letech tradičního srpnového strádání konečně prožil solidní vstup do soutěže a Manuel Pellegrini jistě doufá, že jeho svěřenci budou v solidních výkonech pokračovat i v budoucnu.

Aston Villa se hned v úvodním kole neprezentovala vůbec špatným dojmem - na půdě favorizovaného Tottenhamu totiž dlouho sahala po senzačním vítězství, kdy ještě dvacet minut před závěrečným hvizdem vedla o gól. Pak ale naplno poznala, jak dokáže být Premier League krutá soutěž. Nejprve vyrovnal parádní střelou Ndombélé, načež pak dvěma rychlými góly skóre definitivně otočil Harry Kane. Ani v druhém kole to od Villans nebylo herně špatné. Hostující Bournemouth dlouho přehrávali, z kopačky Luize navíc přišel parádní gól, jenže i tak odešel nováček soutěže bez bodu. Zaplatil totiž krutou daň za nevydařený vstup do zápasu, kdy už po dvanácti minutách prohrával o dvě branky. Chuť si svěřenci Deana Smithe zlepšili v duelu proti Evertonu, který na domácím hřišti poněkud překvapivě porazili dvougólovým rozdílem. Poslední kolo před reprezentační pauzou ovšem Aston Ville žádný bodový zisk nepřineslo, naproti tomu negativních emocí přímo přehršel. Vyrovnávací branku z nastaveného času totiž sudí skandálně kvůli údajnému filmování neuznal, a tak museli fotbalisté týmu z Birminghamu akceptovat hodně krutou porážku. Možnost nápravy tak nabízí pondělní utkání proti West Hamu, kdy by případné vítězství mohlo Villu katapultovat až na třináctou příčku tabulky.

West Ham sice v prvním kole širokou anglickou veřejnost nepřekvapil, když na vlastním stánku hladce podlehl úřadujícím mistrům z Manchesteru City vysoko 0:5, od té doby však další pachuť porážky v této sezóně ještě nepoznal. Nejprve se Hammers podařilo přivést bod za remízu 1:1 ze stadiónu Brightonu, na což navázali dvěma výhrami. Nejprve až překvapivě snadno přehráli Watford poměrem 3:1, kdy o vítězství rozhodla v druhém poločase rekordní posila klubu Sébastian Haller. Tentýž hráč skóroval i o týden později, když se svými spoluhráči přehrál nováčka z Norwiche poměrem 2:0. Pokud by Hammers v pondělí vyhráli, dotáhli by se bodově na druhý Manchester City a věřte nebo ne, takový vstup do sezóny Kladiváři v posledních deseti letech nepamatují. Jejich maximem z úvodních pěti duelů totiž bylo bodů devět.

Domácí budou postrádat útočníka Jonathana Kodjiu, který bude absentovat zhruba tři týdny. Mimo hru jsou také Matt Targett a James Chester, zatímco křídelník Trezeguet si odpyká disciplinární trest za vyloučení v předchozím kole. Hosté pak budou postrádat útočníka Antonia, který by se dle prvních prognóz měl do hry zasáhnout až s příchodem nového roku.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Taylor - Douglas Luiz - Jota, McGinn, Grealish, El Ghazi - Wesley
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Masuaku - Noble, Rice - Yarmolenko, Lanzini, Felipe Anderson - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.69 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Everton FC  (neděle 15:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.53 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Nedělní podvečer bude v režii malého londýnského derby mezi Watfordem a Arsenalem. Po úspěších svých hlavních rivalů v boji o umístění na příčkách zajišťujících postup do Ligy mistrů bude na Kanonýrech ležet dvojnásobný tlak, přičemž domácí právě tímto zápasem odstartují novou éru pod vedením manažera Quiqueho Sáncheze Florese.

Bídné výsledky ze závěru loňské sezony v kombinaci s nepovedeným vstupem do tohoto ročníku Premier League měly ve Watfordu za následek odvolání Javiho Gracii a angažování Florese, jenž přitom Watford pouhé tři roky zpátky sám vedl. Od staronového kouče si Hornets slibují především vyztužení děravé obrany, která v prvních čtyřech kolech inkasovala hned osmkrát, ovšem v nejbližších týdnech se watfordská defenziva bude muset obejít bez své stálice Craiga Cathcarta, jenž si během plnění reprezentačních povinností přivodil drobnou trhlinu ve stehenním svalu a několik týdnů bude mimo hru.

Pro výsledkové nakopnutí Hornets se zrovna Arsenal nejeví jako ideální soupeř, neboť severolondýnský klub dokázal zvítězit v pěti z posledních šesti měření sil na Vicarage Road. Loni se tak ale stalo i kvůli kuriózní souhře okolností v čele se šťastným gólem Piérra-Emericka Aubameyanga po zblokovaném odkopu brankáře Fostera a brzkému vyloučení domácího kapitána Troye Deeneho, jenž bude Watfordu chybět vinou rekonvalescence po srpnové operaci kolene i tentokráte. Příležitost po boku Andrého Graye by tam měl dostat Danny Welbeck, jenž do minulé sezony hájil barvy Arsenalu.

Také hosté se musí vypořádat s absencí jednoho ze svých útočných tahounů, neboť Alexandre Lacazette si kvůli přetrvávajícím potížím s kotníkem dává do října vynucenou pauzu, což otevírá cestu do základní sestavy pro mladíčka Reisse Nelsona, který by měl doplňovat duo Aubameyang-Pépé. Do hry by se již mohl zapojit i Mesut Özil, jenž v nové sezoně doposud ani jednou nenastoupil. Přestože londýnský klub potěšil své příznivce radostnou zprávou o návratu obránců Bellerína s Tierneym do plného tréninkového zatížení se zbytkem týmu, ani jeden z krajních beků ještě není připraven do nedělního duelu zasáhnout.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Mariappa, Kabasele, Masina - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Welbeck, Gray
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolašinac - Guendouzi, Xhaka - Pepe, Ceballos, Nelson - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.05 - 4.06 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (sobota 13:30)
Jediný stoprocentní tým zbývá po čtyřech kolech anglické Premier League. Je jím obhájce trofeje pro vítěze Ligy mistrů, Liverpool, který v dalším duelu přivítá Newcastle. Ten se po pomalém startu rozjíždí a stoupá tabulkou.

Reds kromě zápasů nejvyšší soutěže hráli hned dva superpoháry. Zatímco zisk Community Shield jim na pokutové kopy nevyšel, ten finále toho evropského s Chelsea bylo úspěšné. Stejně tak všechny čtyři ligové duely, naposledy družina z města nad řekou Mersey uspěla zásluhou Maného s Firminem v Burnley, kde také poprvé udržela čisté konto.

Pokud budete hledat poslední ligovou porážku Liverpoolu na Anfieldu, budete muset projít zápasy až do dubna 2017. Od té doby přišlo dvaatřicet výher s deseti remízami, poslední ztráta se datuje k lednové plichtě proti Leicesteru. Hlavní ofenzivní zbraní Kloppovy družiny je útočný trojlístek Salah, Firmino, Mané, který má v součtu sedm gólů a pět asistencí.

Straky do nového ročníku nevstoupily vůbec dobře, když podlehly Arsenalu i Norwichi, poté však zaskočily na jeho stadionu Tottenham a doma remizovaly s Watfordem, na čemž se vyrovnávací trefou podílel Schär. S pouhými třemi vstřelenými brankami je v tomto ohledu Newcastle druhým nejhorším v celé soutěži, na Anfieldu navíc už dvakrát v řadě neskóroval.

"Jádro jejich sestavy je spolu již několik let a tvoří opravdu dobrou partu. Tu když máte, můžete dosáhnout velkých věcí. Loni dokázali porazit Spurs i Manchester City, takže v sobě kvalitu mít musí," varuje manažer Strak Steve Bruce.

Domácím budou nadále chybět Clyne, Keita a brankář Alisson, naopak vrátit do sestavy by se mohli Milner a Gomez. Hostující trenérský štáb postrádá ještě více hráčů, k šestici hráčů včetně Ritchieho nebo Yedlina nově přibyl ještě Longstaff, jenž si v tréninku poranil kotník.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Lascelles, Dummett, Willems - Almirón, Hayden, Ki Sung-yueng, Atsu - Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.38 - 14.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Burnley FC  (sobota 16:00)
Premier League je po reprezentační pauze zpět a Seagulls přivítají na domácím hřišti Burnley, které v posledních čtyřech zápasech nevyhrálo.

Sobotní odpoledne nám nabídne souboj dvou týmů, které mají na svém kontě po čtyřech odehraných kolech stejný počet bodů. Oba týmy bezpochyby spřádaly plány, které by vedly k úspěšnému návratu po reprezentační pauze. Co nám pravděpodobně nabídne Dycheovo Burnley odhadovat můžeme, ale Brighton pod taktovkou Grahama Pottera zatím zůstává trochu záhadou. Tým se zatím neprezentoval svou hru ve všech zápasech jednotným způsobem.

Pro Seagulls bude důležitým faktorem na cestě ke třem bodům útočník Maupay. Ten vletěl do Premier League jako uragán, když naskočil z lavičky proti Watfordu a skóroval. Od té doby ale střelecky mlčí. A jelikož Andone odešel na hostování do tureckého Galatasaraye, měl by francouzský střelec dostávat více a více prostoru.

Brightonu bude chybět Trossard, který utrpěl během reprezentační pauzy zranění. K dispozici by naopak měl být Schelotto, zatím co Izquierdo a Bissouma zůstávají stále mimo hru.¨

V sestavě Burnley bude zajímavé sledovat Ashleyho Westwooda. Střední záložník Clarets má zatím z celého týmu jasně nejlepší statistiky v kolonce úspěšných přihrávek. A při absenci Dannyho Drinkwatera, který si v nočním klubu poranil kotník, by na Westwoodovi měla stát kreativita a kompaktnost záložní řady.

Dyche by měl mít krom Drinkwatera k dispozici plnou sestavu, vrátit na lavičku by se měl Brady a McNeil s Barnesem během přestávky doléčili zranění.

I přesto že Burnley s Brightonem v posledních pěti zápasech neprohrálo, nebude to mít lehké. Potter bude chtít urvat se svým týmem první domácí výhru. Nejpravděpodobnějším výsledkem se zdá remíza 1:1.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Burn - Dunk - Webster - Bernardo - Propper - Stephens - Montoya - Gross - March - Maupay
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Pieters - Mee - Tarkowski - Lowton - McNeil - Westwood - Cork - Gudmundsson - Barnes - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.40 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Leicester City  (sobota 16:00)
Překvapivě hned o pět pozic výše je v tabulce po čtyřech kolech Leicester oproti svému sobotnímu soupeři Manchesteru United. Zatímco výsledky domácích mají spíše klesající tendenci, forma Lišek roste.

Red Devils do nového ročníku vstoupili nečekaně hladkým vítězstvím nad Chelsea, kterou rozstříleli 4:0. Tolik branek ani bodů však nedokázali nasbírat ani v součtu dalších tří utkání, doma totiž prohráli proti Crystal Palace, úspěšné nebyly ani výpravy do Wolverhamptonu a naposledy Southamptonu, v obou případech neproměnili hráči United penaltu a jen remizovali.

"Proti Leicesteru jsou zápasy vždy složité. Jde o tým, který chce proniknout mezi nejlepší čtyři. Mají dobré hráče a skvělého, osvědčeného manažera. Týmy Brendana Rodgerse vždy hrají dobrý fotbal a my víme, že abychom si zasloužili tři body, musíme hrát dobře," varuje Ole Gunnar Solskjaer.

Foxes na úvod sezóny dvakrát remizovaly, a sice proti Wolves a na Stamford Bridge, poté však již přišla tři vítězství. Kromě pohárového v Newcastlu také ta v Sheffieldu a doma s Bournemouthem, na čemž se brankou podílel Tielemans a dokonce dvěma Vardy.

Jako těžký vnímá zápas i manažer Leicesteru Brendan Rodgers. "Na Old Trafford to je vždy těžké. Už jsem tam samozřejmě s několika týmy byl, někdy jsem vyhrál, někdy prohrál, ale Manchester United měl a bude mít kvalitu. My tu svou teď můžeme ukázat," burcuje zkušený kouč.

Oba týmy mají v nejlepší desítce jednoho svého kanonýra, Lišky zastupuje Vardy, Rudé ďábly James. Tito dva mají na kontě tři zářezy, o jeden méně ještě mají manchesterští Martial s Rashfordem.

Domácím se stále nestihl vyléčit Paul Pogba, jenž tak pouze z tribuny bude sledovat utkání spolu s Martialem a Shawem, v ohrožení je i start Wan-Bissaky. Leicester by se měl obejít jen bez Mattyho Jamese.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young - Pogba, McTominay - Pereira, Mata, James - Rashford
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Choudhury, Maddison - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.44 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sheffield United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Jak domácí nováček Sheffield United, tak jeho hosté ze Southamptonu jsou zatím příjemným překvapením tohoto ročníku Premier League a drží se ve středu tabulky. Ve vyrovnaném prostředí ale může jednoho z nich výhra odrazit k elitní šestce, zatímco druhého poslat do sestupových vod.

Blades začali sezónu čtyřmi body ze dvou zápasů, když dokázali remizovat v Bournemouthu a porazit Crystal Palace. Domácí porážku s Leicesterem vykompenzovali o týden později, kdy si domu přivezli bod ze Stamford Bridge. Kromě Zoumova vlastence se o to přičinil ještě Robinson.

To také ocenil soupeřův manažer. "Jsou zajímavým soupeřem. Měli dobrý start do Premier League a jejich poslední výsledek proti Chelsea byl pozitivní," říká Ralph Hasenhüttl. Svůj tým chválí i Chris Wilder: "Z mnoha pohledů to od nás byl potěšující start," tvrdí kormidelník Sheffieldu United.

Saints naopak vstup do sezóny nevyšel, po jednoznačné porážce v Burnley padli i s Liverpoolem. Poté však zabrali a dokázali vyloupit Brighton, remíza je zase zdařilým počinem z domácího zápasu proti Manchesteru United. Vyrovnávací trefou se o ni postaral Vestergaard.

Přestože v součtu oba celky vstřelily již devět branek, žádný z jejich střelců se nedokázal prosadit více než jedenkrát. Hostům bude jeden z nich chybět, Redmond za postranní čárou vinou zranění doplní potrestaného Dansa.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Freeman, Stevens - Robinson, McGoldrick
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Cedric, Bednarek, Vestergaard, Bertrand - Romeu, Höjbjerg - Ward-Prowse, Boufal - Adams, Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.29 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Podobně jako v případě potenciálních rivalů Manchesteru United a Chelsea v boji o umístění na předních příčkách čeká i na londýnský Tottenham nepříjemná výzva. Spurs sice do zápasu s Crystal Palace nastoupí v roli jasného papírového favorita, ovšem výsledky za uplynulý rok nasvědčují, že jiné rozuzlení než výhra domácího týmu, nemusí být tak velkým překvapením, jak se na první pohled zdá...

Ze svěřenců Roye Hodgsona již musí favoritům vysloveně vstávat vlasy na hlavě. Eagles totiž při posledních pěti výjezdech na stadiony tzv. "velké šestky" posbírali vítězství proti Manchesteru City, Manchesteru United, Liverpoolu, Arsenalu a v této sezoně loňský triumf z Old Trafford pro velký úspěch ještě jednou zopakovali. Tottenham je tak tou vůbec poslední baštou, kterou ještě Crystal Palace zbývá dobýt, aby mohl londýnský celek svou už tak neuvěřitelnou bilanci zkompletovat.

To Spurs mají naopak v čerstvé paměti poslední domácí duel proti ještě většímu outsiderovi v podobě Newcastlu, který se Kohoutům hrubě nepovedl a hosté po vydřeném výsledku 0:1 slavili svůj doposud jediný tříbodový zisk v novém ligovém ročníku. Stejným výsledkem pak na novém stadionu Tottenhamu navíc v dubnu skončilo i poslední městské derby, kdy si body pro změnu odvezl West Ham. Ve prospěch domácích naopak svědčí bilance posledních osmi vzájemných ligových střetnutí, která skončila shodně vždy výhrou Tottenhamu, a to s pouhým jedním inkasovaným gólem.

Mauricio Pochettino má po reprezentační přestávce oproti severolondýnskému derby o poznání bohatší výběr hráčů, ovšem jak sám argentinský kouč poznamenal, v nadcházejících týdnech čeká jeho tým jeden zápas za druhým a o vhodnou rotaci kádru tak nebude nouze. Mimo hru již zůstávají pouze Giovani Lo Celso a Juan Foyth, zatímco na hraně připravenosti nastoupit zůstávají čerstvě se uzdravivší Dier, Walker-Peters, Sessegnon a Ndombélé. Na lavičce náhradníků zprvu možná zůstane i Heung-Min Son, neboť jihokorejský forvard má za sebou náročné cestování z dalekého Turkmenistánu a Pochettino jej v obdobných případech v loňské sezoně nejednou ze základní sestavy vynechal.

Také hosté počítají několik zraněných a další řádku s nejistou zápasovou způsobilostí. Kvůli potížím s třísly určitě do zápasu nezasáhne Martin Kelly, stejně jako Connor Wickham, a otazníky panují také okolo Jamese McArthura a Scotta Danna.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Winks, Eriksen - Lamela - Moura, Kane
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Cahill, Sakho, Van Aanhotl - McArthur, Milivojević, Kouyaté - Zaha, Ayew, Schlupp
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.07 - 7.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC  (sobota 16:00)
O svou druhou ligovou výhru na lavičce Chelsea se v sobotu odpoledne bude pokoušet Frank Lampard, úkol to nicméně nebude vůbec jednoduchý. Jeho svěřenci totiž vyráží na půdu Wolverhamptonu, kde se favoritům obvykle příliš nedaří. Vlci ovšem sezónu taky rozhodně neodstartovali podle svých představ a na úvodní vítězství v této sezóně zatím stále čekají.

Los Wolverhamptonu rozhodně nenadělil lehký vstup do soutěže, v rámci prvního měsíce museli vycestovat na půdu ambiciózního Leicesteru a Evertonu, doma pak přivítali Manchester United, Burnley a v prvním kole po reprezentační pauze je nyní čeká Chelsea. Přesto si nejspíš Nuno Espírito Santo představoval, že jeho svěřenci dosáhnou na větší bodový zisk. Momentálně se mohou pochlubit třemi získanými body za bezbrankovou remízu na půdě Leicesteru, kde je o vítězství připravila odvolaná branka po zásahu videorozhodčího, dále se jim na domácí půdě podařilo uhrát nerozhodný výsledek s Manchesterem United, kde zase museli přežít pokutový kop soupeře, načež ve třetím kole dlouho prohrávali s Burnley a vyrovnat se jim podařilo až hluboko v nastaveném čase. Nemastný, neslaný vstup do soutěže pak podtrhla porážka ze hřiště Evertonu na startu září. Vlkům se alespoň dařilo na evropské půdě, kde se bez větších potíží kvalifikovali do základní skupiny Evropské ligy.

Ostatně i Frank Lampard si start ve svém staronovém působišti jistě představoval jinak. Londýnská Chelsea pod jeho vedením se sice prezentuje atraktivním fotbalem a střílí branky, jenže jí zatím šeredně nefunguje defenzivní stránka hry. Po čtyřech kolech se horší defenzivou může pochlubit jen Norwich, který inkasoval celkem 10 branek, svěřenci Franka Lamparda mají své vysvědčení o jednu branku lepší. Své účinkování na lavičce The Blues zahájil bývalý záložník tohoto celku porážkou 4:0 na hřišti Manchesteru United, o pár dní později pak jeho tým po sympatickém výkonu podlehl po remíze 2:2 na penalty Liverpoolu a kýžený evropský superpohár tak nezískal.

V domácí premiéře předvedli Blues lahodící dvacetiminutovku v souboji s Leicesterem, jenže z ní vytěžili jen jednu branku, aby následně v druhé půli o své vedení přišli. Doposud jediná výhra tak přišla na půdě Norwiche, ovšem ani ta se nerodila vůbec lehce - londýnský tým musel svého soka přestřílet třemi brankami. V posledním klání to pak dlouho vypadalo na pohodovou výhru Blues, kteří po poločase vedli nad nováčkem ze Sheffieldu už 2:0. V druhém dějství ovšem následoval nevídaný kolaps, hostům se podařilo srovnat skóre a domácí celek tak přišel o další důležité body.

Domácímu týmu bude chybět obránce Wily Boly, který si odpyká disciplinární trest za vyloučení v minulém kole. Naopak do sestavy by se měl vrátit Matt Doherty. Hostům se po delší pauze zaviněné zraněním vrací Antonio Rüdiger, který se s vysokou pravděpodobností okamžitě vrátí do základní sestavy. K dispozici pak už je také Mateo Kovačič a Pedro, ovšem N'Golo Kante poraněný kotník ještě nevyléčil a ke smůle hostujícího celku tak ještě nebude připraven do utkání zasáhnout.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Bennett, Coady, Saiss - Traoré, Dendoncker, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Raúl Jimenez, Diogo Jota
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Emerson - Kovačič, Jorginho, Mount - Pedro, Abraham, Pulišič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.44 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Manchester City  (sobota 18:30)
Norwich potřetí během úvodních pěti kol přivítá tým z Top 6, tentokrát je čeká možná ten nejsilnější a to výběr Pepa Guardioly z Manchesteru.

Kanárci jsou zatím z hlediska líbivosti hry příjemným zpestřením Premier League. Jistě by ale byli rádi, kdyby jejich pohledný fotbal vedl k zisku bodů. Norwich se jistě poučil z chyb, které ho stály body v zápasech s Liverpoolem a hlavně s Chelsea. Jenže teď je čeká parní válec, který poslední dva roky přejede prakticky kohokoliv. Citizens před reprezentační pauzou smetli Brighton 4:0 a dá se očekávat, že mají v plánu předvést to samé na Carrow Road. Je otázkou, jestli se Norwich znovu pokusí hrát vyrovnanou partii s obrem a nebo na jeden zápas upustí od svého stylu fotbalu. V případě prvním můžeme zhlédnout působivé utkání, které se také ale může změnit v jatka, ve kterých budou Kanárci představovat zvíře čekající na porážku.

Je jasné na koho se zaměřit na straně domácích. Čerstvý držitel ceny pro hráče měsíce Pukki pobláznil svou střeleckou formou nejednoho fanouška a očekávání od něj jsou veliká. Navíc už nejednou dokázal, že nemá problém skórovat proti silnému soupeři. Odhodlání a jistota na míči ze sympatického Fina jen sálají, a pokud chce Norwich pomýšlet na úspěch, jeho góly budou klíčové.

Citizens přijedou na Carrow Road v roli jasného favorita. Neočekává se od nic jiného než výhra. Guardiola bude sice postrádat pár hráčů, ale jak je známo, jeho tým je tak našlapaný, že protočení sestavy nepředstavuje problém.

Kevin de Bruyne je znovu ve fenomenální formě. Ve světle modrém dresu válí a v reprezentaci tomu nebylo jinak. Proti Skotsku posbíral branku a tři asistence k tomu. Belgický záložník opět bude vytvářet šance pro Aguera se Sterlingem, z nichž hlavně druhý jmenovaný oslňuje svými výkony.

Pokud Norwich zvládne úvodní půlhodinku zápasu, můžou se jeho šance zvednout, pokud ale inkasuje rychlou branku, dá se považovat už za prakticky jisté, že tři body si odvezou Citizens. Nedá se očekávat, že by favorit zaváhal.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Byram - Hanley - Godfrey - Lewis - Trybull - Leitner - Buendia - Stiepermann - Cantwell - Pukki
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker - Fernandinho - Otamendi - Zinchenko - De Bruyne - Rodri - David Silva - Bernardo Silva - Aguero - Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 28.60 - 12.70 - 1.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC440012:312
2.Manchester City431014:310
3.Leicester City42206:38
4.Crystal Palace42113:27
5.Arsenal FC42116:67
6.Everton FC42114:47
7.West Ham United42116:77
8.Manchester United41217:45
9.Tottenham Hotspur41217:65
10.Sheffield United41215:55
11.Chelsea FC41216:95
12.Burnley FC41125:64
13.Southampton FC41124:64
14.Newcastle United41123:54
15.AFC Bournemouth41125:84
16.Brighton & Hove Albion41124:74
17.Wolverhampton Wanderers40314:53
18.Aston Villa41034:63
19.Norwich City41036:103
20.Watford FC40132:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1047)

Přidat komentář
Malresi

1. Pre pohodovú výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

2. pre rovnako pohodovú výhru MCFC.

Hoci ich dnešný súper zatiaľ podáva veľmi sympatické výkony. Dnes to stačiť nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

dal by som hrať Oxa dnes.

Reagovat
Malresi

vzhladom na utornajsi zapas v neapole by mohol jurgen trosku rotovat a oxa tam do zakladu dnes supnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

po 2 zapasech se tesim, ze je zase uvidim

Reagovat
oli9

doufejme, hele ale to je každý zápas 2:0 do poločasu a pak už kontrola výsledku a pohodové tempo..proto repre pauza bodla protože sem zas trošku zažil dramatické momenty a boj o body , výhru atd

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to 2-0 do polčasu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Rudiger v zakladu?

Reagovat
icka

Asi jo bych rekl.

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslíte si že Chelsea tenhle ban co má na přestupy pomůže změnit politiku klubu a budou více dostávat šanci hráči jako Abraham, Mount, Gilmour a další? A byl by vám, odpůrcům klub více sympatický, kdyby se ubíral tímhle směrem?

Reagovat
Taiger

jj

Reagovat
Svatej

trochu pochybuji o tvoji motivaci pro ten komentář

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Já si myslím, že klub neni schopnej takovouhle věc brát s jistým nadhledem, kterej je pro takovouhle revoluci naprosto nezbytnej. Vidim to tak, že bude hrozně záležet na tom, jak malo bude tenhle ročník propadakovej. Pokud se podaří si neudělat ostudu, tak by mohlo vedení hrabnouz jen trochu a posílit jen na nejnutnější h místech.

No.. A pokud to bude průser, tak jsme schopni přivést 4 nový Zappacosty a 2 Drinkwatery. Jediný, co fanda teď může dělat, je si naplno užívat tuhle FM/Fifa éru, dokud ještě existuje..

Reagovat
Talker

Tak zásadní otázkou je, jestli přežije Lampard tuhle sezonu. Pokud ano, tak věřím, že to bude kombinace mladíků + pár nákupů podle toho, kde budeme v sestavě nejslabší a kde budou k dispozici nejlepší možní hráči.

Taky je možné, že v létě tu bude nějaký nový trenér a na mládí vpřed se zapomene.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Taiger

6. pro zrzky

Reagovat
Vincent Vegan

duše jsou přežitek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Svatej

Proč má Chelsea kratsi preview jak Tottenham?

Reagovat
jacobT

Aby owny držal hubu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Francouzský reprezentační výběr byl založený v roce 1904. Od té doby v reprezentaci odehráli nejvíce utkání hráči, kteří působili v Marseille (777). V top ten se umístili i dva anglické týmy. Na pátém místě Arsenal (525) a na desátém Chelsea (353). U Francie mě to moc nepřekvapuje, ale mezi anglickými hráči by asi žádný zahraniční klub nefiguroval, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ti svoji logiku, kdyz je premier league nejlepsi na svete, tak anglicti repre jsou v ni

Reagovat
Hokaido
Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Nominácia Manchestru United na zápas proti Leicester City.

De Gea, Romero, Grant

Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Tuanzebe, Jones, Young

McTominay, Matic, Pereira, Fred, Mata, Gomes

Chong, Greenwood, Rashford, James

Tohle je proste silenost . To je tým na boj maximálně o 10 místo

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Gomese jste chtěl vehementně, ne?

Reagovat
Taiger

To s tím naprosto souvisí no, mně fakt přijde, že jseš někdy tupej jak poleno, ale hodnej, tak neřeším.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak fandové United si tady pořád stěžují, že chtějí Gomese místo Maty nebo co a teď je v nominaci, tak se ptám na názor. Proč musíš reagovat jako arogantní kretén?

Reagovat
Taiger

Jj, ten jeho příspěvek určitě naráží na Gomese

Reagovat
Kixi Syhimour

to se jako iamka (a ostatních, protože si ten článek přečtou) nemůžu zeptat jestli jsou spokojení s Gomesem v nominaci reakcí na příspěvek, ve kterém jsem se dozvěděl, že je v nominaci?

Reagovat
Taiger

Ty si to zase nepochopil, nevadí. Ptej se dál, gl

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mi to vysvětli a obohať mě o své znalosti ohledně této záležitosti

Reagovat
Taiger

Well

iamek očividně naráží na početnou marodku, ale ty mu na to zareaguješ Gomesem, zkusím ti udělat příklad, jedeš se svoji holkou na dovolenou, ale onemocní a místo ní jede tvoje ségra a já ti na to napíšu "Však ségru máš rád odjakživa, ne?" Stejnej princip, akorát provokativní a není to k tématu, snad si to pochopil

Reagovat
Kixi Syhimour

Má otázka na iamka ale neměla mít nějaký provokativní podtext, jen jsem našel pozitivum v tom, že v nominaci je Gomes, kterého tam fanoušci United chtěli mít a případně jsem chtěl slyšet iamkův názor, nebo někoho jiného. Chodíš na tento web často a moc dobře víš, že já většinou nepíšu provokativní příspěvky a naopak se sám relativně často pesimisticky vyjadřuji a našem týmu, tyto provokativní komentáře opravdu nejsou mojí doménou.

A ze všeho naposled do této diskuse nemusíš nakráčet jako osvěta, který všechno zná a ví a který o mě bude takto arogantním způsobem kázat, když ani sám nevíš , jak jsem to mohl myslit,.

Reagovat
Taiger

Úplně ti rozkazuju, co máš dělat no Hele, gl, snad ti někdo odpoví

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
blade115

Anebo si tady na něm léčíš komplexy z fanty a jsi klasicky mimo ty, no.

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
vladis271

nvm, len hádam. Možno preto, že to je arogantný kretén?

Reagovat
Taiger

wow

Reagovat
Golasso

to bude ono

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

resp. spíš bych řekl, že ani není, jen se tak chová

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

na internete nemusis hrat slusnaka, normalne mu tykaj

Reagovat
iamek

O tohle přesně ten ten komentář je. Navíc Gomes je v nominaci na zápas pokaždé.

Reagovat
Svatej

Wooow

Reagovat
pingla

De Gea - Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Young - McTominay, Matic, Mata - James, Rashford, Greenwood

neviděl bych v takové sestavě větší problém přehrát doma Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

stím bych se bál jít i na Bolton

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Souvislost?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Makiii

Ok, mame plno zraneni, tak pojdme konecne dat poradnou sanci mladym.

DDG - AWB, Axel, Maguire, Young - Fred McTom Gomes - Chong Rash Greenwood

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu bys tam nedal Jamese? Je to nas nej utocnej hrac.

Reagovat
Makiii

Kua, samozrejme James!

Trosku mi vypadnul, ten je momentalne s AWB number 1. Kdo si zaslouzi misto v sestave.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, je skvelej. Akorat by mohl prestat simulovat.

Reagovat
Makiii

V obou dvou pripadech co dostal kartu, tak byl na nej faul. V prvnim pripade fakt male skobrtnuti a ve druhem naprosto jasny faul... kdy naopak mel protihrac dostat kartu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vickrat zkousel padat, zas budme soudni.

Reagovat
Svatej

Young má fakt kliku na jméno, když se vybírá mladá sestava

Reagovat
Sandstorm

DDG, Wan Bissaka, Maguire, Lindelof, Young - Matic, McTom, Fred - James, Rashford, Mata

To je sestava, která by měla porážet doma Leicester. A pokud ne, tak je chyba v manažerovi.

Reagovat
pingla

Reagovat
diastan

no konečně

Reagovat
vladis271

Poznáte ten pocit. Tím lieta, repre pauza. Po repre pauze hráte prvý zápas, ktorý by ste na papieri mali vyhrať 4:0 a sledovať záváhania vašich konkurentov, ktorí hrajú neskôr? A ptm príde prehra? x2 nech nežerem.

Reagovat
smazaný uživatel

ved chyta Dubravka, tak staci len parkrat trafit branu

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jebe s tým Dúbravkom?

Reagovat
smazaný uživatel

2 strely 2 goly a jedna mala domov od Wijnalduma no

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš napočítať do 10? Dilino, mali sme 9 striel na bránu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Proti CP fyzicky náročný zápas. Potešilo by ma konečne čisté konto i ušmudlaná výhra klasicky 1:0.

Reagovat
pingla

Anglický glosář už fantomas nepíše?

Reagovat
Rišty

glosovat/sumarizovat kolo před samotným kolem? hmm...

Reagovat
pingla

kdo se baví o tomto kole? poslední byl 27.8.

Reagovat
smazaný uživatel

tento tyden byla kostka, dalsi bude glosar. bylo to v nem napsane, stacilo si to precist

Reagovat
C-M@ster

Pise, ale jeho verze je na 17 normostran a jeste neni dopsana.

Reagovat
avicii

Dnes to musí byť na pohodu.. Iné by bolo veľké prekvapenie..

Reagovat
smazaný uživatel

Salah 5 prihravek, kurz 20 za barak

Reagovat
Taiger

Pošli tiket

Reagovat
Nikikrew

Ty stávkujes?

Reagovat
Taiger

No jasný Hlavně tenisy teda, ale to se ví

Reagovat
Nikikrew

Však niečo niekedy posli na fb

Reagovat
Andis

Pogba bude na tribuně...a zároveň se nachází v předpokládané sestavě? Aspoň takhle faktické informace byste si mohli pohlídat a článek si opravit

Reagovat
Taiger

Gatis Kandis

Reagovat
Coutinho10

tak Bobby odpočívá a hraje Ox

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Origi.

Subs: Kelleher, Milner, Firmino, Gomez, Henderson, Lallana, Shaqiri.

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Firmiho ve fantě

Reagovat
Jazdec

Diskusia k fante?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

super, Shaq a Bobby ako žolíci.

Reagovat
oli9

Na oxe se teším, jinak já očekávám, že půjde i Mo nebo Mané dole...po poločase....pošetří je na úterý..Ale snad to bude dřív a ne jako vždycky v 85. minutě ..shaq atd

Reagovat
Coutinho10

j, záleží taky na výsledku....když povedem 3:0 po poločase, tak proč ne, ale jinak pochybuju

Reagovat
oli9

jako vždycky 25. minuta 2:0 a dohrávání a kontorla výsledku ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Mo / Mané pôjdu dole. Cez repre pauzu oddychovali.

Reagovat
ďuriLFC

Skôr Robbo a Gini by potrebovali striedať, obaja hrali 180min v repre. Ja som čakal Jamesa na LB

Reagovat
smazaný uživatel

stream? pozerám že reddit už je mimo kurz

Reagovat
smazaný uživatel

soccerstreams.net

Reagovat
C-M@ster

Tys byl v komatu?

Teď frčí toto https://home.footybite.com/

Reagovat
Vincent Vegan

Čekám čisté konto a aspoň tři asistence od AWB, protože jsem ho zapomněl na lavičce..

Reagovat
Svatej

No, tak snad si Firmino dostatečně odpočinul

Reagovat
smazaný uživatel

Willems pravačkou... Lol

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pekne Castle

Reagovat
Coutinho10

aha....

Reagovat
Miguel19

Servus

Reagovat
oli9

vymetl to pěkně, ale trent tam stínoval jak limberský totálně k hovnu 3 metry od hráče

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold a teda Virgil mohl na past

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
Coutinho10

dobre Ox zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastl udržet !!!!

Reagovat
Remt

MU fans čas vylézt z děr!

Reagovat
Remt

Tak zas zalezte kam patrite

Reagovat
Luc-Luc

Proc je zas Origi na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by sa častejšie meniť s Manem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Jonjo

Reagovat
Coutinho10

Jonjo na Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Divock na hrote

Reagovat
Luc-Luc

Presne, tam je jeho misto

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce si maze Pool na chleba.

Reagovat
Andis

Live zatím hodně stereotypní hra bez vyložených šancí.

Reagovat
Luc-Luc

Jasna penalta

Reagovat
Coutinho10

ty vole jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio z krídla

Reagovat
Kixi Syhimour

Robertson konečně , Mané

Reagovat
Taiger

MANEEEEEEEE

Reagovat
Luc-Luc

Maneeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Maaaaneeeeeeeeeee

Reagovat
Whitemedia

na Smallinga... jasná penalta a myslel jsem, že s VARem se tohle začne řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Mane > Salah

Reagovat
Coutinho10

mel jsem je taky vymenit

Reagovat
Taiger

Co si tam vyváděl s těma transferama

Reagovat
Coutinho10

nejdriv jsem bral Zinchenka za Laporta a Abrahama do utoku za nevyraznyho 3. utocnika (ze zacatku Jota, pak Deeney a posledne King) a vcera jeste Davida Silvu misto Martiala, kde jsem myslel, ze mu spadne cena

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééééééé

Reagovat
Coutinho10

krasne nahoru do siby...nazdar

Reagovat
Svatej

Co za trotla na pravým bekovi tam takhle vyběhlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson dnes hrať nebude, takže Alonso in.

Reagovat
Whitemedia

s áčkem trénuje i Maatsen

Reagovat
smazaný uživatel

Mladi vpred

Reagovat
smazaný uživatel

Trent ma v pravačke poklad.

Reagovat
Pasha

a ja v tebe ako kamarátovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Oxlade není vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Divock, zlatíčko

Reagovat
Whitemedia

si teda odpočinul

Reagovat
Coutinho10

kazda minuta dobra

Reagovat
smazaný uživatel

36 min.? Celkom ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

On hrál za reprezentaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Coutinho10

Divicak

Reagovat
smazaný uživatel

Členok.

Reagovat
oli9

přesně na tyhle zápasy měl zůstat Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

Mané

Reagovat
Kixi Syhimour

Oxlade taktická ztráta

Reagovat
Kixi Syhimour

+

Reagovat
Coutinho10

Maneeecko...otoceno jeste do konce polocasu

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je diabolsky rýchly, Matip s Firminom neskutočne v strede agresívnym spôsobom vybojovalo loptu. Krásny fodbal.

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééé 2

Reagovat
oli9

Mané to je zvíře .. ale Bobby tak a svět je zase v pořádku

Reagovat
Luc-Luc

Mane

Reagovat
Miguel19

Tohle Salah neunese..

Reagovat
Remt

Nestras ale to muze prinest jedinou věc - Salah bude zas sobcit a zadrbe tím hafo šanci které můžou skoncit golem

Reagovat
Malresi

Skvele, ze sa nam to podarilo otocit uz do polcasu. Ox ale zatim tragicky imho

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je lepší na LCM a hrá RCM tragický zas nie...

Reagovat
Malresi

Tak dopredu v podstate nevyprodukoval nic, mal tam cca 3 lacne straty v strede pola a naviac ani nepressuje, ako napr. Hendo. Tragicky je mozno silne slovo, ale rozhodne ma ani nicim neoslovil.

Reagovat
Remt

Zatím se mi Ox taky moc nelíbi

Reagovat
Remt

Ox ted ale 2x nebo 3x za sebou chyba ve středu ze?

Reagovat
masina_LFC

absolutna tragedia od neho.. keby hra takto Henderson, tak je tu hejt ako svina...

Reagovat
Remt

Já teda viděl jen druhou pulku poločasu aktualizoval se mi pc ale co jsem viděl tak zatím velký špatný

Reagovat
Svatej

Salahu, koukej tam něco fiknout, nebo jdeš na waiver

Reagovat
monty25

Vždycky když odběhnu, tak Liverpool dá gól...

Reagovat
C-M@ster

Tak už nikam nechoď

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 nejvyraznejsi momenty Oxe jeho 3 centry do vapna, z toho jen jeden trochu vic nebezpecnej. Pochybuju, ze tohle od nej Klopp vyzaduje. Zatim nevyraznej, ted jeste jak prisel Firmino, kterej se stahuje vic dolu, tak tam chudak Ox stal a jen se dival, co se kolem nej deje

Reagovat
smazaný uživatel

ox uz nikdy nebude top hrac

Reagovat
Makiii

On nekdy byl? Vyjma mozna par zapasu, ktere zahral jako top hrac?

Reagovat
oli9

tak u vás by byl jedním z nejlepších..co přišel k nám tak hrál skvěle, ted jak se vrátil po zranění tak to pořád není ono ale já mu věřím a jurgen také a to je halvní

Reagovat
Gunner14

Deluded scoucer prej patřil k jedním z nejlepších jedinou povedenou (půl) sezonu měl v 2016/17 kde hrál často RWB.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je, jestli top nekdy vubec byl

Reagovat
monty25

Před tím zraněním stopro.

Reagovat
smazaný uživatel

to bys musel byt konkretnejsi, on polovinu kariery stravil tak, ze se vraci po nejakym zraneni ale vim, jak si to myslel, ja mu v LFC preju, jen to neni on..

Reagovat
smazaný uživatel

no nebol, ale trochu sa cakalo ze by este mohol byt

Reagovat
smazaný uživatel

tak top prospect byl ve sve dobe, jen ho brzdily ta zraneni + ze v Arsenalu hral casto na kridle

Reagovat
CR7RONALDO

Aspoň, že mám Maného ako kapitána vo fante

Reagovat
Miguel19

Ox je slabej jak čaj. Ten neudělal nic dobře.

Reagovat
Coutinho10

jeste ze tak

Reagovat
Taiger

Ox je mimo

Reagovat
masina_LFC

Daj toho Oxa dole uz omg... ved to je katastrofa

Reagovat
Makiii

Prisernej...

Reagovat
Taiger

Ox mi chybí jako člověk, ale jako hráč vůbec

Reagovat
Euphael

Reagovat
monty25

Co všichni blázníte s Oxem? Kolik hráčů se po tak těžkým zranění dostalo hned do formy?

Reagovat
smazaný uživatel

vacsina sa uz nevratila vobec

Reagovat
Taiger

Střídej Salaha

Reagovat
Svatej

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooollll

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

Rudiger konečně

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaal bozsky MO

Reagovat
iamek

Mata a Andreas . Ty vole ať jde s tímhle už do prdele

Reagovat
Makiii

Takze naprosta klasika...

Hraje Young, Matic, Mata... presne to co zminoval.

Za me mel urcite hrat konecne Fred, od zacatku Greenwood a klidne Gomes...

No uvidime...

Reagovat
Makiii

Nevim, kdy jindy jim chtel dat vetsi sanci, kdyz chybi Pogba a Martial..

Reagovat
oli9

bobby ta nahrávka

Reagovat
Han střelil první

To je symfonie!!!

Reagovat
Luc-Luc

Firmino genialne

Reagovat
Remt

Taak ale i Mo zaslouzi pochvalu, on je tam prostě od strileni gólů a když mu to tam nepadá, holt to bere často na sebe, někdy az moc. Ale on prostě musí, Klopp potřebuje aby mu to tam padalo a dal tech 20+ za sezónu + zakončil krásně chladnokrevne

Reagovat
Miguel19

Lamps jede 3-4-3?

Reagovat
Whitemedia

asi strach hrát s Alonsem ve čtyřčlenné obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Ono aj ten Azpi už potrebuje na tej pravej strane poistku za sebou, takže to prípadné 343 dáva naozaj zmysel

Reagovat
blade115

Ale to je bomba, že je takhle flexibilní. Když nemůžeš najít odpověď, změň zadání. Azpi a Alonso jsou tragičtí na beku, tak je vysune výš a budou mít za sebou pojistku. Za mě fakt palec nahoru, tohle je už snad třetí systém, co Lamps zkouší. Přitom styl hry zůstává stejný a zatím na to netrpěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte je celkom skoro hodnotiť, veď 3-4-3/ 3-5-2 Lampard v súťažnom zápase nehral, nie? A aj teraz je otázne, či bude hrať takto, alebo postaví Christensena do zálohy.

Reagovat
blade115

Já chválím především tu flexibilitu - jestli mu to vyjde, to je úplně jiná diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to pochopil podľa tej tvojej poslednej vety, že narážaš aj na toto rozostavenie a predvedený štýl hry. Ale tak ok teda.

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI V Wolverhampton: Kepa, Azpilicueta, Tomori, Rudiger, Alonso, Jorginho, Kovacic, Christensen, Mount, Abraham, Willian. #CFC

Reagovat
Svatej

To bude Andreas v záloze, už jsme to takhle hráli..

Reagovat
Whitemedia

podle ofiko stránky 3-4-3.. uvidíme no

Reagovat
Svatej

ocenuju taktickou flexibilitu a Alonsa na WB, ale nějak z toho nemám radost

Reagovat
smazaný uživatel

Willian to bude zase raz samba

Reagovat
Horcmen

chudák Alonso proti Adamovi

Reagovat
smazaný uživatel

okopíroval zostavu podľa Nuna

Reagovat
smazaný uživatel

Taiger14.09.2019 12:37#

Nechtěl bych mít Firmiho ve fantě

Reagovat
Miguel19

Taky se tomu divím.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si s Firminem nestezuju

Reagovat
Kluivert9

Klasicky mimo...

Reagovat
Taiger

Klasicky pode mnou

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LGT

Bobby blááázen

Reagovat
Remt

Potvrzuje to to co rikam porad ze Bobby je strasne sikovnej a inteligentní hrac kterej je zatracene dulezitej pro hru LFC

Reagovat
r.mrazik

Andreas a Mata s maticem v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ole sa rozhodol ist do sezony s mladými, ale šancu im neda v zaklade, ani ked chyba pol tímu, ok

Reagovat
r.mrazik

zacina me docela srat

Reagovat
Remt

Ta kombinace trochu mi to připomnělo Barcu kde na konci akce zakončuje Messi

Reagovat
Svatej

Tomori <^3

Reagovat
icemike

Na live sportu svítí 3-5-2

Reagovat
Euphael

Jako Chelsea na Wolves je imho mnohem lepsi mač nez Utd s liskama, ktery vysila O2

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nemám pocit, že by měl Leicester jakkoliv slabší sestavu

Reagovat
Euphael

Stopery maji o level horsi

Reagovat
Remt

Kurva pojď Shaqu!! Koukej se ukázat! !

Reagovat
1joni

Ahoj

Měl by někdo zájem o koupi Digi na jedno PC.

Základ plus balíček sport?

Reagovat
oli9

kolik ? a pro kolik lidí ?

Reagovat
1joni

Jen jedno připojení

Cenu nevím co je obvyklé ?

Reagovat
1joni

Ahoj

Moje představa je 150,-/ měsíčně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby je najlepší

Reagovat
oli9

tak to je bez debat

Reagovat
R22

fantastickej

Reagovat
Coutinho10

suprove to ozivil a ten obrat je hlavne diky nemu

Reagovat
smazaný uživatel

je, ale cela ta trojka slape jak hodinky. Po minulym zapase se tu nadavalo na Salaha, ale je to proste zralok co chce davat porad goly, neomrzi ho to. A v posledni dobe zacinam mit v oblibe i Maneho, ale to je takovej divnej typek

Reagovat
smazaný uživatel

až na poslednú vetu

Reagovat
oli9

tak shaq klasicky kolem 85. minuty na plac... nevím proč tam nejde třeba v 60. minutě někdy nebo od začátku

Reagovat
Miguel19

Poche dobře odřízl Lucase. To jsem nečekal, že místo něj bude nasazovat průměrného Lamelu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda fakt musí hrát 3 z top 6 ve stejný čas? Ještě k tomu hrají proti Wolverhamptonu a Leicesteru

Reagovat
oli9

my už jsme hráli pěkně to vyšlo a ted se jít ven podívat na okresní soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš ani chodit ven.. Stačí si pustit United

Reagovat
oli9

ale víš co sluníčko, pivko, klobása

Reagovat
smazaný uživatel

On posadil Cutroneho... Minule hral dobre a stejne dostane prednost Jota

Reagovat
tuny

Funguje na o2 tv ta multidimenze, můžu si vybrat, na jakej zápas se chci od 4 dívat?

Reagovat
C-M@ster

Podle mě ne.

Pusť si United a zbytek budou časem reprízovat.

Reagovat
blade115

Jo, ale jen na kanálech provozovaných O2, což Premier Sport není.

Reagovat
Coutinho10

ne, davaji United...dalsi vybrany 2 zapasy pak vecer ze zaznamu

Reagovat
C-M@ster

Tak co?

1:1 - Mata, Vardy?

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof hezky se nechal odstavit

Reagovat
Taiger

Maguire na Mustafiho

Reagovat
Dawon

Kristova noho Lindelofe, co to zase delas

Reagovat
Talker

Někdo slušný link na CFC?

Reagovat
Svatej

jen ti to dám a přestane mi to fungovat

Reagovat
icka

nejde zvuk?

Reagovat
Svatej

mě to fungovalo vcajku a pak přestalo, tak nevím, už jedu na jiným

Reagovat
icka

Link dáš prosím?

Reagovat
Svatej

https://freestreams.io/watch/stream4/

Byl jsem trochu línej, protože to sleduji na mobilu a musím takhle ten stream stopovat

Reagovat
icka

Dekuji

Reagovat
Talker

Přestal fungovat, máš nějaký další?

Reagovat
Svatej

už jsem poslal

Reagovat
Kixi Syhimour

Neměl míč?

Reagovat
Svatej

Wolves jsou fakt hrozně nepříjemní

Reagovat
EXoRcIsT

Odkedy zaviedli VAR mame kazdy zapas penaltu este keby sme ich vedeli pravidelne premienat

Reagovat
Side

Neskutečný co jim foukají za penalty

Reagovat
Whitemedia

Nemají United nějak moc penalt?

Reagovat
C-M@ster

Musíme mít víc, když je často nepromeňujem.

Reagovat
VersaceChain

A byla nejaka vubec aspon sporna? i kdyz mozna si to jen nepamatuju, uplne jsem vytesnil United ted pres repre pauzu a snazil se zapomenout.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady jsem viděl, že ten Turek měl první míč, proti Wolves byla jasná a Crystal moc ne, nicméně tam jste měli kopat za jinou situaci

Reagovat
Makiii

Prosim? Turek prvni mic? Vsak byl od nej 2 metry

Reagovat
vladis271

Reagovat
VersaceChain

Proc musi Lindelof zacit hrat jako absolutni trash kdyz privedem dalsiho normalniho stopera? Rashford hezky

Reagovat
Pospovič

link na spurs?

Reagovat
jk

O2 TV dotaz. Fakt je tam na výběr jen jeden zápas a ostatní si můžu pustit až později podle jejich programu? Žádná možnost sledovat všechny utkání mi tam nejde najít...

Reagovat
icka

Bohužel..

Reagovat
Horcmen

Už loni byl omezený počet utkání v 16:00, kdy se některé slabší víkendy nevysílalo nic, aby mohli dávat zápasy ke konci sezony... ne tak si ještě vybírat.

Reagovat
blade115

To není o O2 TV, ten kanál provozují Slováci, oni ho jen vysílají. To jako směřovat na O2 poznatky k programu Nova Cinema.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak uplne mimo O2 neni, treba ted Ucka komentuji jejich komentatori. A Livec komentoval myslim Sveceny z tiki taka. Nejaka vypomoc tam je..

Reagovat
jk

Ok sorry my lord. Licenci asi koupili nějaká slovenská digi a v ČR to ve spolupráci s O2 prodávají. Dotaz se k pochopení asi v tomhle slepičím podání...

Jinak dík za osvětlení, byl jsem asi v bludu a doteď jsem měl štěstí, že Spurs hráli svoje zápasy mimo sobotní odpoledne, takže jsem tohle vybírání nemusel řešit..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, kde jsou všichni?

Z United chybí Busby, nifheim, Swarley tu taky není, iamek jen nahoře.

Z Totáče úplně nikdo.

Reagovat
Taiger

Son rape

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to vypadá na Spurs? Tottenham zapnul, nebo je Crystal tak špatný?

Reagovat
jk

CP hraje bídu. Son s Aurierem (!!!) to tam trhají na kusy..

Reagovat
JIMMY-PO

som vedel že mam vyhadzat hracov spurs zfanty aby zacali makať

Reagovat
smazaný uživatel

Willianko si už sambuje, kokot. Kde je mu kurva koniec?

Reagovat
Whitemedia

mě teda zatím nejvíc točí Jorginho, ten zatím přihrává jen soupeři..

Reagovat
Svatej

Zírám, jak je Mount dobrej dozadu

Reagovat
Taiger

Hlavně ať je dobrej dopředu kurva

Reagovat
Svatej

tady to máš, fnukno

Reagovat
Whitemedia

Hráli jsme někdy po repre pauze koukatelný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

James si môže podať ruku ohľadom skokov s Youngom ...

Reagovat
smazaný uživatel

zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taký skokan v PL dávno nebol...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď tu niekto odloží nejaký gifk tomu

Reagovat
Grahf

mctom stráca jak na bežiacom páse, on nemože predržiavať

Reagovat
Taiger

To máš za to simulování, blbečku

Reagovat
Raylan

Mě ten Williamse tak pije krev. Ten jeho otrávenej ksicht mi fakt nechybel.

Reagovat
Talker

Ty Willianovy střely mě prostě nepřekvapují. Dostane perfektní přihrávku, dokáže se uvolnit a kopne to do prdele.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
RKBoy

Willian je hrozne hlúpy hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

hezkej moment a DdG efektne, to on umi, prodat tyhle zakroky

Reagovat
icka

to je tak jak das van Aanholta do fanty

Reagovat
Raylan

Tomoooriiiiiii

Reagovat
icka

Tomori ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tomorii

Reagovat
RKBoy

zatial všetky goly v lige odchovanci.

Reagovat
Mimalu

Tomori

Reagovat
Whitemedia

Tomori ty kokos

Reagovat
off-olda

Tomoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Patricio

Reagovat
Miguel19

T O M O R I !!!

WTF

Reagovat
Talker

Tomoriii!!!

Kdo by před sezonou čekal, že produktivitu budou řešit angličani do 22 let

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
Whitemedia

TAMMYYYYYYYY král

Reagovat
Talker

Tammmyyyyyyy

Reagovat
icka

Tomori jak si to maze na chleba

Reagovat
Whitemedia

Tomori - Mount - Tammy

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tamyyy

A Tomori skvelá robota... ešte jeden, do piči

Reagovat
Raylan

Youth revolution!!!!!!

Reagovat
RKBoy

a pokračujeme.

Reagovat
Miguel19

T A M M Y !!!

Tomori na pána

Reagovat
off-olda

To je naprosto boží.

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
Miguel19

Horší je, že nás Csapi zase chytá do pasti..

Reagovat
icka

už ne

Reagovat
SpartaOvenka

Utekli jsme mu.

Reagovat
Error

Prestupovy ban navzdy, prosim

Reagovat
SpartaOvenka

Paráda, že dneska i obrana s Rudim konečně vypadá jako obrana a každý přechod půlky nezavání gólem

Reagovat
Whitemedia

Mount, Abraham and Tomori are Chelsea's goal­scorers in the Premier League so far #youth

jako tohle jsem fakt nečekal

Reagovat
Talker

U Mounta a Abrahama jsem čekal, že se trefí párkrát. Ale že budou jediní a k nim se přidá Tomori a vyprodukují všechny goly?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea asi bude pěkně nabuzená za týden

Reagovat
Luc-Luc

Mane je zchladi

Reagovat
RKBoy

ten potenciál je v tom tíme neskutočný ,rovnako tak na lavičke.. snád sa káder ešte vhodne doplní,ved penazí bude dost, a čakajú náš pekné časy..

Reagovat
Grahf

a už zase ideme svoju mrdku, jediný james sa snaží. Mata a matič výklus bez lopty, rashford všade, len tam kde má byť nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Matu sem nevidel u mice...Lingard je zranenej? Ten by mel uz ted tak 5km vic nabehanyho nez Mata za celej zapas

Reagovat
Svatej

tohle je sen

Reagovat
blade115

Jen čekám, až nás z něj vedení probudí.

Reagovat
Talker

Sarri comeback případně

Reagovat
Svatej

za tohle provokování Bladea dostaneš Mourinha

Reagovat
Talker

Tak bych si dal na 2 roky oddech od PL

Reagovat
kvasha16

and now its realita

Reagovat
diastan

Chelsea Škoda tý smůly s ruďochama

Reagovat
Svatej

BOŽEEEEEEE

Reagovat
Raylan

Neskutečný

Reagovat
icka

Odchovanci startují revoluci a to ještě tam není Odoi a RLC

Reagovat
Raylan

A James

Reagovat
Whitemedia

Tammy je neuvěřitelný

Reagovat
Talker

Tammyyyyyyy Doprdele, 6 golů ve 3 zápasech

Reagovat
Talker

A Alonso parádní asistence.

Reagovat
Svatej

Nejlepší střelec ligy s Aguerem, kterej má navíc jeden z pencky, ne?

Reagovat
Mimalu

Tammy

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Tamyyyy

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Neskutečný do píči.

Reagovat
Euphael

ban

Reagovat
RKBoy

tak 3 goly snád už nedostaneme.

Reagovat
Whitemedia

no... raději to pojistit a přidat ještě dvě branky

Reagovat
blade115

No kdyžtak za to můžeš ty...

Reagovat
C-M@ster

Každej Maddisonův roh měla s přehledem obrana United

Reagovat
Miguel19

T A M M Y !!!

Reagovat
RKBoy

a Willian tiež pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

A Alonso.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Wilda před gólem dobrá práce.

Reagovat
Coutinho10

Tammy i Son mi udelali radost v draftu, Rash v klasice a pak vsichni jeste dohromady na tiketu v suchym triku behem 1. polocasu

https://www.chance.cz/tiket?idu=-77339288213&idb=-11&hash=2c8d4092&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D

Reagovat
Horcmen

Reagovat
T44v3tt1

Pěkný

Reagovat
Luc-Luc

pekne

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
diastan

Reagovat
R22

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Pěkná práce

Reagovat
Benzema

Paráda

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

cg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Přestaňte ho chválit, blbce bohatého

Reagovat
Coutinho10

bohatej nejsem....posledni tejdny jsem to mel celkem proklety, takze jsem konecne rad, ze taky neco vyslo

Reagovat
anonym

Skoro mám chuť to někdy zkusit taky, sype to pravidelně?

Reagovat
Coutinho10

pravidelne urcite ne....abych byl uprimnej, tak posledni tejdny to uplne nevychazelo a ted se to konecne prolomilo

Reagovat
anonym

Tak jestli mezitím neprosázíš dalších 60 lístků po 2 tisících bez výhry, tak je to dobrý. Jsou přece lidi, co se tím živí, ne? Jen si říkám, jak moc reálný to asi je.

Reagovat
Coutinho10

j, clovek si musi umet vybrat a nesazet kazdou blbost

jako rika se to, ale je to hodne i o stesti...to muzu rict i z vlastni zkusenosti, ze mas treba obdobi, kdy se dari (napr. hned v pondeli jsem si vsadil, ze Plzen otoci s Jabloncem na live sazkach), takze treba ted super, ale jak jsem zminoval, tak treba predtim to zase nechodilo az mi to prislo nerealny , takze kdyz se dari tak super, ale jinak clovek nesmi propadnout tomu, ze neco nevyjde a nechtit to hned ziskat zpet, protoze to muze byt i cesta do problemu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ou, luxus!

Reagovat
Error

Kolik milionu stal ten frajer s devitkou na zadech?

Reagovat
iamek

Davídek jen podepsal a už chytá jako bůh

Reagovat
Grahf

videl niekto u nás nejakú kombináciu, nejaký závan futbalu

Reagovat
Tuard.MUTD

nejnudnější zápas ever. strašná sračka co hrajem několik zápasů. doufám, že brzo už potáhne

Reagovat
EXoRcIsT

Mata uplne zbytocny hrac na jeho mieste tam musi hrat Gomes alebo Fred to iste aj Matic

Reagovat
ManUnited

Místo Maty by mohl v klidu hrát Gomes, horší by to určitě nebylo

Reagovat
iamek

To vi každý kromě Oleho

Reagovat
spider_8

Jak jsme z téhle bramboračky udělali vedení 3:0, to teda nevím Tammyho neskutečně žeru, to je útočník jak má být.

Každopádně to nové rozestavení nám hodně pomohlo co se týče rozehrávky a defenzivní stability. Wolves neměli za ten poločas vůbec nic. Sice do ofenzivy jsme až do toho náhodného gólů byli dost marní, ale i to samo o sobě je velký posun. Klidně bychom tak mohli hrát i dál, celé defenzivě a několika jednotlivcům to hodně svědčí. Pravda, Wolves jsou zatím ultratragitčí, ale jen o tom to není.

Reagovat
Svatej

Dozadu nebyli vůbec špatní a hlavně ze startu jsem měl dojem, že má hřiště jen 10 na 10 metrů.. Pak se jim to sesypalo..

Reagovat
Talker

Tak my jim nedáváme úplně prostor na nic - Abraham tam lítá po hřišti a napadá stopery, Wolves nemají čas na nic a většinou ten míč ztrácí. Nemají možnost si něco vybudovat postupně, musí to hrát hodně na rychlost a ztrácí na přesnosti.

Reagovat
Talker

Tomori skvělej, gol, výborné potáhnutí míče. Mount asistence. Tammy 2 goly. Nevyměníme i zbytek sestavy za odchovance? Ta produktivita těch našich mladíků je dechberoucí. Alonso se přidal s asistencí, ale jinak to kompletně visí na těch mladejch angličanech. Kdo by to byl řekl?

Konečně po letech zas radost z CFC a ze sledování fotbalu.

Fakt se nemůžu dočkat návratu RLC, Jamese a CHO (v tomhle pořadí pro mě).

Reagovat
Miguel19

Nemá asistenci.

Reagovat
Raylan

Je to paráda Jak znám ty šmejdy, tak tu asistenci Mountovi nedají.

Reagovat
Svatej

to pořadí mám podobný, i když bych Cho asi přecejen viděl radši než Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se mi někdo nesnaží namluvit, že United hrají o víc jak o střed tabulky. Nebýt té výsledkové haluze s Chelsea, tak nic neměli. Kolik, 4 penalty? A fotbal na úrovni nula.

Btw, Abraham boží. To může být nejlepší hrot PL po Aguerovi

Reagovat
Svatej

Já se furt nemůžu zbavit dojmu, že se tohle přece nemůže dít Takovouhle radost z fotbalu jsem měl jen pod Contem a jinak nejspíš nikdy. Na špici tabulky střelců stojí anglickej odchovanec Chelsea, mezitím co ho ke gólům dotahuje zbytek kluků z akademie, to je prdel...

Reagovat
čutalista

Stream na Chelsea? Na o2 to není

Reagovat
Svatej

nahoře jsem jich pár dával

Reagovat
Talker

Ten poslední mi taky nefunguje už.

Reagovat
čutalista

Kluci já jsem na mobilu, mě se to fakt blbě hledá, hoďte mi to sem dolů pls.

Reagovat
Talker
Reagovat
čutalista

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatiaľ úplne v pohode. Vôbec to nie je hrané v tempofutbale ako sme navyknutí, práve naopak, hrá odzadu na istotu a útoky sa budujú postupne. Snáď s výnimkou jednej akcie z protiútoku, ktorú potiahol Willian a Tamy dal gól. Dali sa tri góly a zápas môže Chelsea takýmto štýlom hry kontrolovať. Obrana zatiaľ nemala veľa príležitostí ukázať sa, pretože Wolves sú dopredu zatiaľ slabučkí. No a Jimeneza by som chcel vidieť v Chelsea, hrať chrbtom k bráne, prikryť si loptu a ešte sa s ňou otočiť/prihrať spoluhráčovi, dávno som nevidel takého futbalistu čo sa týka tohto aspektu hry.

Reagovat
smazaný uživatel

"chrbtom k bráne, prikryť si loptu a ešte sa s ňou otočiť/prihrať spoluhráčovi"

Firmino, Benzema, Messi, Lewandowski...

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino hráva hlbšie, resp. si odbieha od stopérov, aby ho nemal nalepeneho na chrbte. Jimenez hrá na hrote.

Benzema neviem, lebo honnesledujem ,Messiho neviem ako myslíš, to nie je hrotak a do vzdušných súbojov sa asi nedostáva a Lewandovski neviem, tiež nesledujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, chápem, ako to myslíš. Myslel som celkovo ten aspekt hry chrbtom k bráne. Ak berieme len typické deviatky, tak Lewa určite, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemu a Lewandovskeho som dávno nevidel hrať

Sledujem len PL,aj to hlavne Chelsea, sem tam Championship keď sa hrá v piatok, ale inak nemám na ostatné čas.

Reagovat
Talker

Jinak jak před sezonou Counter říkal, že potřebujeme Girouda, aby tam koučoval ty mladíky. To by bylo skvělý mít neproduktivního, zkušeného útočníka místo bestie, co dává gol za golem.

Reagovat
Miguel19

Třeba myslel z lavičky.

Reagovat
kvasha16

alebo tribuny

Reagovat
Whitemedia

však Giroud může koučovat z lávky a na tréninku a tak to určitě Counter myslel

Reagovat
icemike

Však je koučuje.. A dobře

Reagovat
Horcmen

Zouma is coming on. Rudiger looked like he tweaked something towards the end of the half

Reagovat
Miguel19

Kalamity Kourt tvl..

Reagovat
Whitemedia

Rudi kurva, to si vydržel dlouho

Reagovat
Talker

Kante se vrátí a hned je zraněný. Rudiger se vrátí a hned je zraněný.

A Zouma vypadá jako tříleté dítě, které se učí běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger je zranený?

Reagovat
Talker

Byl vystřídán o poločase, takže asi tam něco bude.

Reagovat
Talker

Blbej smajl, jsem zmatenej z Tammyho...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som predpokladal, že to bola obyčajná prevencia pri už nahratom výsledku. Ak je zranený, tak to je v piči teda...

Reagovat
Talker

Kdo ví. Možná to byla prevence. Ale stopeři se obvykle nestřídají o poločase kvůli prevenci. I když Lamps taky ukazuje, že umí dělat neočekávaná rozhodnutí (viz minule Gilmour na hřiště).

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger je ale po zranení v prvom ostrom zápase, nie je to zase až tak obvyklá situácia. Ale tak uvidíme po zápase.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Harry dominantne

Reagovat
Svatej

To je neuvěřitelný

Reagovat
Svatej

Abraham je šílený dělo

Reagovat
Whitemedia

to je bláááázen

Reagovat
Raylan

Tammyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf znovu

Reagovat
Mimalu

Tammyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Talker

Tammy hattríííííck

Doprdele, my máme útočníka

Reagovat
Miguel19

Kane už si v repre nekopne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Reagovat
RKBoy

Jorhingo asistencia, oslavujme.

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Excluding own-goals, Chelsea are only the second team in Premier League history to have nine consecutive Premier League goals scored by players aged 21 or younger, after Leeds United (10 between September and October 1999).

Reagovat
Agent z Melmacu

zaujímavé že excluding own-goals

ak by sa rátali aj vlastňáky, bol by leader leeds?

Reagovat
icemike

Leeds je leader i tak, maji 10

Reagovat
Svatej

A já si do draftu vzal batshuayie, když jsem měl možnost Tammyho

Reagovat
Talker

Reagovat
blade115

Já opět zdravím Kluiverta, který mi ho vyměnil za Locadiu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

(...a jako protiváhu si vzal Pereiru za Chilwella)

Reagovat
blade115

Tak s Tammym už jsem za těch 13 let zažil po Drogbovi a Costovi tři schopné útočníky, neskutečná paráda. Tenhle poslední gól, toho by žádný z těch ostatních břídilů v životě schopen nebyl.

Reagovat
RKBoy

chcel som napísat ,že ich bolo viac ale po chvílke premýšlania ma nik nenapadol.

Reagovat
Talker

Anelka byl taky jednu sezonu famozní.

Reagovat
RKBoy

vidíš, Anelka..tie dve sezony 08/09 a 09/10 bol super.

Reagovat
blade115

On ale hrot vyloženě hrál snad jen 08/09, jinak to hrál z křídla. Ale jo, ten taky nebyl marný, vlastně dost podceňovaný. A tak trochu oběť té doby a Ancelottiho taktiky.

Reagovat
Talker

Tak za Scolariho dělal jedničku na hrotu místo Drogby a dával gol za golem. Jediný důvod, proč jsem měl toho brazilce rád.

Reagovat
blade115

Jeden rok hrot, 3 roky křídlo ... Ale tak ok, ještě Anelka no.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Chazy

Eidur byl fajn

Reagovat
blade115

Toho už jsem nezažil no. To už hrál v Barceloně.

Reagovat
Talker

Tak ten nebyl čistej hroťák, měl tam před sebou vždycky Hasselbainka nebo později Drogbu, ne?

Reagovat
Chazy

To jo, ale útočník to byl a hezký góly dát uměl

Reagovat
Talker

Tak to rovnou zmínit Zolu a právě Hasselbainka z té doby.

Reagovat
Horcmen

Someone who’s just been shown the #MCFC team had the response: ‘You can never second guess Pep, ever.’ Team news could be interesting in 20 minutes. ojojoj

Reagovat
Kixi Syhimour

Překlad?

Reagovat
Miguel19

Kdo hraje Fantu, bude se klepat.

Reagovat
Horcmen

Pep zřejmě postavil neočekávanou sestavu, uvidíme v 17:30

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky oběma

Reagovat
Taiger

Snad Aggy benched a Sterling fw

Reagovat
smazaný uživatel

KDB sedi. Mimo neho nic extra.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
hona.kub

Morata who?

Reagovat
Talker

Nemá někdo nový stream, tamten spadnul

Reagovat
Svatej

původní zas funguje

Reagovat
Talker

Ten je ve španělštině nebo podobném jazyku

Reagovat
Talker

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto stream na Tottenham?

Reagovat
Miguel19

Omg Montíku

Reagovat
Svatej

Mount

Reagovat
Svatej

Alespon můžeme říct, že jsme neproměnili všechno a máme obligátní tutovku zahozenou

Reagovat
r.mrazik

Jak tam nechává smrdět Andrease...to je na pěst

Reagovat
Raylan

Christensen dneska hraje výborně.

Reagovat
Gunner14

Wolves wtf

Reagovat
pingla

Pereira nech raději táhne pryč

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Už po druhý jsem si při náhodným zapnutí livesportu všiml gólu v našem zápase ještě předtím, než jsem ho sám mohl vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Djenepo jakej gol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Všem posral Lundstrama na CS

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Keppa

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Kepa, ten to má ťažké

Reagovat
Whitemedia

Soupeřům letos stačí trefit bránu a Kepa už se postará o to, aby to tam prošlo...

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
Taiger

Roadman Guendouzi na plac

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe vykopni toho Perreiru do píči

Reagovat
Miguel19

KdB nehraje

Reagovat
Taiger

KDB BENCHED KURVA

Reagovat
Svatej

byl trochu z formy

Reagovat
Taiger

Neprovokuj

Reagovat
Talker

Tady by měli mít rozhodčí koule a buď fouknout penaltu nebo dát žlutou za simulaci. Protože ten hráč tam spadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Akú penaltu?

Reagovat
Talker

Jak se Wolves vztekali, že neměli penaltu, jak se složil v pokutovém území po souboji s Alonsem. Prostě bud je to penalta nebo simulace. Jinak se tohoto nešvaru nezbavíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to myslíš. Súhlas

Reagovat
Raylan

To měla být jasná žlutá za simulaci. Vždyť on si ještě sám chytil Alonsovu ruku.

Reagovat
Talker

Vždyť právě. Pokud to není penalta (a rozhodčí to neposoudil jako penaltu), tak měl automaticky fouknout simulaci.

Reagovat
Raylan

Jasné, už chápu jak si to myslel

Reagovat
icemike

Však i z čistého souboje můžeš upadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Chong trochu Gullit, jen ted jak netrefil prihravkou na 5 metru o 10 metru spoluhrace tak trochu jinde

Reagovat
Whitemedia

After review, #PL Match Centre has confirmed the goal as a Tammy Abraham OG after the Chelsea striker got the final touch

takže Tammy už 4 fíky

Reagovat
Taiger

Huh?

Reagovat
Svatej

Přestaňte se zraňovat FFS

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy žiadne zranenie, kurva.

Reagovat
Raylan

Vypadalo jak kreč

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné, jak nahovno je obrana bez Rudigera

Reagovat
icemike

Tím to není

Reagovat
Talker

Bats jak se snažil sejmout golmana

Reagovat
Svatej

My si to fakt ještě poserem

Reagovat
Whitemedia

Snad chytí alespoň rýmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil obidve strely ale

Reagovat
Whitemedia

okey, tak snad udrží alespoň moč, když ne míč

Reagovat
RKBoy

bože, takéto ušmudlané goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude ešte brutálne smrdieť. to je v piči s tou obranou...ofsajd neofsajd

Reagovat
vitasrp

Kepa je letos naprosto trapnej.

Reagovat
vitasrp

Dva góly na jeho triko dneska, to je famózní bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tam mal urobiť lepšie pri tých góloch?

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Reagovat
vitasrp

Například tu ránu opravdu vyrazit, nehodit ji před sebe (při první brance za sebe).

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

To bola bomba z bezprostrednej blízkosti, bez šance na nejakú premyslenú reakciu. Ho to skôr trafilo a on to reflexívne vyrazil. úplná smola, že to bolo práve tam, kde stál hráč Wolves. Ten tam bol navyše medzi dvomi stopérmi, ktorí ho mali zavrieť a nedovoliť mu dostať sa k lopte.

Pri prvom góle to tiež vyrazil na jeho smolu do Abrahama.

Reagovat
vitasrp

Při prvním gólu by to možná šlo do branky i bez tý teče Tammyho, boční pohled ukázal, že to prostě nevyrazil přesvědčivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som opakovaný záber, ale tento tam nebol. Navyše pri tom prvom góle to bola prudká hlavička, ktorá mierila presne na Kepu. Chytať sa to nedalo, vyraziť sa to lepšie asi dalo.

Reagovat
icemike

Je to bráno jako vlastní gól tammyho, takže to vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

KEPA ty si proste kus kokotského tragéda, jebnutý si ako Nosatý kokot Kurtoa, sebavedomia po kokot, ale nechytíš ani pyču

Reagovat
EXoRcIsT

Pereira dpc takto zabit protiutok

Reagovat
Whitemedia

Petr by si ještě ten konec kariéry mohl rozmyslet

Reagovat
r.mrazik

!!!! Jak takovej sráč může být v kádru MU

Reagovat
Miguel19

To si máme vybrat?

Reagovat
r.mrazik

Dneska mě tam mrda jen Andreas

Reagovat
Kixi Syhimour

Vidím konzistentnost v tvých příspěvcích

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
RKBoy

najhoršie je,že snád každý gol bol def. hrúbka obrancu alebo brankára.. žiadna individálna kvalita súpera či vypracovaná akcia.. naozaj to nechápem.

je zlé ked strelíme aj 2 goly a musíme sa stále strachovat o výsledok ,lebo niekto v zadu zas vstal zlou nohou z postele a v "správny" moment na ihrisku vybuchne.. smerom dopredu je to ale dobré a začíname premienat aj vačšinu šancí,ale pokial chcem pomýšlat na top4 tá def. činnost sa musí rapídne zlepšit, nemožem sa každý zápas spoliehat na to ,že strelíme 3-4 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je hrozný slowpoke. 3x pomalejší reakce než všichni hráči dohromady.

Reagovat
Horcmen

Mason, konečně

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

tato sracka by mohla ManU tento rok vychadzat, uhaluzit nejaky gol a ubetonovat vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanci

Reagovat
Miguel19

M O N T Í K !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mount si zaslúžil góla

Reagovat
Whitemedia

MOUUUNT... a máme to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

mctominay dobry kkt

Reagovat
Svatej

MOOOOOOOUNT

Reagovat
Erdovec

McTominay taková mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

nic vynimocne, proste len chcel ziskat cas

Reagovat
Talker

Mooooount

Reagovat
Svatej

Bats mimochodem dost slušnej

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Mountttttttttttttttttttttttttttttttt

Reagovat
Grahf

chvalabohu koniec tohto utrpenia

Reagovat
KingMaster13

Dík bohu za výhru ale jako nebaví mě na to koukat Obrana až na pár drobných chybiček dobrý výkon, tam jediného Younga bych nahradil ale ta záloha Tam je to prostě průšvih. Tuhle sezonu musíme nějak prostě přetrpět a doufat že se někdo časem přivede

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

snad mu to pomuze do dalsich zapasu

Reagovat
Talker

5 golů, všechny od tří U-21 angličanů, jsem naprosto spokojen. Wolves doma 16 zápasů bez prohry v řadě a my je sestřelíme ve velkým stylu. Paráda. Musíme se zlepšit v defenzivní fázi. Pokud je Rudiger zraněný, tak příště místo Zoumy Guehi prosím. Zouma prostě nemá nic navíc a ta obrana najednou vypadá o třídu hůř.

Snad se nám podaří v nějaké rozumné době dostat všechny hráče z marodky, protože tohle fakt nepamatuju, že bychom měli takovou spoustu zraněných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ všetky góly v lige dávajú výlučne odchovanci

Reagovat
Raylan

Zas klid s tím hejtem na Zoumu, vždyť dneska hrál dobre. Tak jako tak, bude po sezóně top stoper nutnost, protože vůbec nevěřím zdraví Rudigera.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma hral dobre na jeho pomery, od moderného stopéra chceš okrem bránenia istotu na lopte a skvelú rozohravku. To Zouma nemal, nemal a nemá na to vlohy, aby sa to naučil.

Reagovat
smazaný uživatel

mc lean vy mrtki

Reagovat
diastan

šmarjaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich zatiaľ neskutočne sebavedomý výkon, idem zakloppať na drevo...

Reagovat
smazaný uživatel

Cantwell

Reagovat
diastan

Toto začíná smrdět

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
Miguel19

Ten Rodrigo je slabej jak čaj...

Reagovat
smazaný uživatel

blbe to precetl, ale jinak neni spatnej....neni to Ferda, ale bude taky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Pukki je proste bozi, Cantwell

Reagovat
Horcmen

Cantwell, Pukki

Reagovat
jk

Norwich WTKF celkem

Reagovat
diastan

Laporte tam chybí jak svina...a tady to vstekani..viz Walker, když ví hovno

Reagovat
diastan

z*

Reagovat
M0rb1D4S

Ona ta naše výhra na Norwichi ještě byla zlatá

Reagovat
lajka30

Jasná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som rád vedel, čo rozhodlo o nepenalte. Za mňa ruka a penalta.

Reagovat
diastan

To jsou chyby A ještě si mě Norwich maže na chleba kvůli tomu prvnímu zápasu ...

Reagovat
Nikikrew

Norwich udrzat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, zrovna jsem si rikal, zda vubec hraje

Reagovat
Miguel19

Kun klasik

Nejlepší hrot v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je ale na stejny urovni, nebo se mu minimalne blizi

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazetti se pocitaj az po sezone, vsak uvidis

Reagovat
Horcmen

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Laca udela mraky prace v predpriprave zalozeni utoku tak stejnou praci, co Firmino...Plus tam ten gol dotlaci klidne s micem v hube, viz. minuly kolo. Mozna z me strany prehnany tvrzeni, ale o moc horsi nez stavajici ikony neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Malresi

To branenie stoperov Norwicha... krpatý Aguero im dá gól hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

super vyber mista se tomu rika... nezalezi jak ses vysokej ani ve hlavickovym souboji

Reagovat
Malresi

To máš samozrejme pravdu, tu sa ale imo jednalo o zaspatie stopérov a nie žiadny geniálny nábeh alebo výber miesta Aguera.

Reagovat
smazaný uživatel

zas se podivej na to z Kunova uhlu, ze pocita, ze to propadne az na zadni tyc a ceka vychcane ze to projde az do jednotlivyho souboje, kdy ma cas si to cely nacasovat a pak prechcije v 1 vs 1 souboji obrance..Bajecnej hrac..

Reagovat
smazaný uživatel

Super zapas, sice neznam game plan Norwiche, ale 2x za pulkou, dva goly. City typicka tiki taka, hnus, bez Kevina se na to neda divat. Tam vsichni bahaji, ale jedinej nebezpecnej clovek tam je Kun a Zinchenko...a Walker, ale ten spis vlastni brane

Reagovat
masina_LFC

bolo by fajn, keby to Norwich udržal, ale neverim tomu absolutne

Reagovat
Malresi

Aj bod by bol zlatý, ale neverím, že to City neotočia

Reagovat
Taiger

Sterling hattrick pls

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej titule Tohle už nepustíme

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Norwoch

Reagovat
eder

Reagovat
Horcmen

Pukkiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Horcmen

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

PUKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
diastan

to nemyslí vážně ???? v minutě takové hrubky...

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
Malresi

YEEEEEEEES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUKKIIIIII

Reagovat
diastan

Laporte bude mnohem větší ztráta než se zda

Reagovat
Miguel19

Otamendi

Reagovat
patas92

Otamendi je takový argentinský Suchý

Reagovat
Whitemedia

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

no niekto bude v zimnom prestupovom obdobi minimalne o 60 mega bohatsi

Reagovat
Olafek

zlaty Mustafi

Reagovat
MessiRooney10

Reagovat
Minister

Otamendi a ešte jak sa rozčuloval

Reagovat
Whitemedia

Pepek si v zimě půjde pro Akého

Reagovat
smazaný uživatel

vezme zadarmo Mustafiho a udela z neho top stopera

Reagovat
Miguel19

Koupí dalších 5 stoperů a bude zase doufat, že aspoň dva vyjdou..

Reagovat
alcantara

Jj, lebo jemu vacsinou nevychadzaju A tych 5 je vlastne tiez sracka, ale nevadi...

Reagovat
Miguel19

Jaj, zase někdo sáhl na modlu Pepíka.

Reagovat
Whitemedia

a dorazila jeho ochranka

Reagovat
alcantara

Tak ja nemozem za to, ze pises bludy Ale tu sa to celkom nosi, takze asi budes popularny

Reagovat
icka

Reagovat
mistr129

Tak když ti tu napíšu, že Lampard nedává šanci mladým, tak se taky ozveš

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SunFells

Napsals kravinu, to je celé.

Reagovat
blade115

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
blade115

Protože Guardiola je ukázkový případ trenéra, kterému posily nevychází.

Reagovat
Setwo

Pepek si pojde uz po 6 obrancu nad 50 mega

Reagovat
diastan

Nevěřím tomu, sice krom dnes hrajících stoperů, tam nikdo jiný není, ale tak tragický výkon už ani snad zopakovat nemohou, pořád je tam Ferna a Walker s kterýma na občasný záskok může počítat, navíc kolem zimáku se už snad bude blížit návrat Laporteho...

Reagovat
M0rb1D4S

Toho si vezmeme my

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich

Reagovat
diastan

ok tak dnes to nedopadne

Reagovat
popltak

Reagovat
diastan

Nebuď nabručený kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by otočil už jen Liverpool

Reagovat
Mönchengladbach

Pepek je prostě trenér s nejlepším plánem A na světě.

Bohužel jeho plán B je na marodce FC Barcelona.

Reagovat
diastan

Někdy jeho jediná slabina...jeho plán B je plán A, naštěstí i ten většinou vyjde

Reagovat
Malresi

Ešte aby nie s takými hráčmi

Reagovat
Mönchengladbach

Na LM je ale potřeba i ten plán B, pokud ji chceš vyhrát. Nebo se nejmenuješ Di Matteo.

Reagovat
diastan

No asi to dost pomůže

Reagovat
Horcmen

Neskutečné nasazení Canaries

Reagovat
Whitemedia

co udělal Zinchenko, že se na něj bučí?

Reagovat
diastan

Už nevím kdo to byl, ale pokoušel se nasimulovat nějaké ohnání od hráče Norwiche

Reagovat
Whitemedia

a žlutou za to nedostal, jak tak koukám na livesport.. to samé dnes ten simulant z Wolverhamptonu.. škoda, že se to netrestá

Reagovat
diastan

nedostal no, ono tam to ohnání totiž skutečně nějaké bylo..sebral hráči Norwiche míč z ruky, ten se pak lehce ohnal...pohladil ho rukou asi po stehně Asi to odečet oběma. Diváci mu to už splatili, ...to je dobře toto se musí odučovat dokud tam nějaká šance je

Reagovat
lajka30

simuloval

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to prehnany

Reagovat
Mato178178

preco divaci bucia na zinchenka?

Reagovat
Whitemedia

Dobrá otázka, taky by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Už si dostal odpoveď.

Reagovat
Whitemedia

ale očividně to nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutné, Romko.

Reagovat
smazaný uživatel

chces to namalovat?

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

pozdě

Reagovat
Olafek

Aguero 93:20

Reagovat
lajka30

Konečně ten prašivej klub prohrál.

Reagovat
MessiRooney10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masina_LFC

Norwichík

Reagovat
masina_LFC

Ten Farkeho štýl sa mi páči a strašne mi pripomína Kloppa na začiatku kariéry

Reagovat
YNWA__MSN

NORWICH

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, po pár dnech přicházím s dalším článkem. Tentokrát o pojmu meziprostor a o tom, jak jej využívá Guardiola v City. Snad se bude líbit!

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/09/guardiola-meziprostor-analyza.html

Reagovat
Svatej

Výborný, diky

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely blog jak o Pepkovi tak o "ŠÍLEN0M GÉNIOVI" uzasne ,diky za to.

Reagovat
Gunner14

Malen včera 5 gólů

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on bol strasny swagger uz v akademii, bude z neho topka

Reagovat
Nikikrew

Dnes musime zareagovat na vcerajsie vysledky, nic jednoduche nas necaka, navyse pod staronovym trenerom. Ocakavam skor, ze sa Watford zatiahne a budu to hrat prevazne na Graya nakolko je Deeney zraneny.

Dufam, ze nebude hrat Xhaka a Guendouzi vedla seba, to uz fakt nie. Snad opat dostane sancu Nelson a plnohodnotne ju vyuzije.Pepe ma dnes opat moznost konecne strelit svoj prvy gol, velmi by mu to pomohlo.

Reagovat
Euphael

Xhaka si snad odpocine dneska

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe, Auba, Reiss

Ono asi ani iná možnosť nie je čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos kridlo . Ale rád by som videl tvoj útok..

Reagovat
Euphael

Ozil misto Reisse....nerikam, ze to chci, ale je to moznost

Reagovat
FCSL

Pod Emerym ani ne. To spíš v EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
Zaschrona

Škoda, mohl to být fantastický gól, takhle jen spojnice.

Reagovat
Zaschrona

A samozřejmě, bídně ubráněný roh...

Reagovat
Whitemedia

Nedáš, dostaneš

Reagovat
Zaschrona

Jak já ten Bournemouth nemám rád, vždy mě strašně štvou při vzájemných zápasech.

Reagovat
Whitemedia

Co ten Kean, uvidím ho někdy v základu? Koukám, že proti Wolves tam byl a já to promeškal..

Reagovat
Zaschrona

Nic moc extra nezahrál, tak dneska hraje DCL. Ale zatím je teda strašný.

Si tak říkám, že by nebylo špatný tam nasadit Tosuna, sice nemá takovou rychlost, ale technicky a schopností zakončovat je zatím úplně jinde...

Reagovat
Whitemedia

zvyká si na novou ligu a potřebuje těch šancí víc.. Lewin je na ligu zvyklý a kdykoliv ho vidím, tak hraje tužku, tam to nemá cenu zkoušet

Reagovat
Whitemedia

klasika.. a mám to..

Reagovat
aramaki

Reagovat
Miguel19

Ten Lewin je fakt marnej...proč ho furt cpe do základu..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Han střelil první

To byl snad faul, ne?

Reagovat
ADM

Jak moze taký gol platiť?

Reagovat
Zaschrona

DCL Jestli mu něco jde, tak tyhle šance hlavou. Ve všem ostatním ale hrozný palič, alespoň zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Lewinov gol čistý faul, som čakal, ze s videom už tieto góly skončili.

Reagovat
Whitemedia

to samé tahání za dres jako včera u Owenova derby.. ale bohužel se zatím s VARem kontrolují snad akorát ofsajdy

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Banger

parádní signál

Reagovat
smazaný uživatel

Rico by mal dostat asistenciu

Reagovat
Banger

Reagovat
Zaschrona

Fakt přeborníci v inkasování nesmyslných gólů.

Reagovat
Han střelil první

Wilson je skvělý.

Reagovat
Whitemedia

Hezky se Everton sesypal..

Reagovat
Zaschrona

Nemám rád Everton.

Reagovat
Kixi Syhimour

Šetřte se na City

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

dostanu zas pokyn ze im to maju nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi dnes nudny

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké zakončení od Wilsona

Reagovat
Minister

Arsenal: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolasinac, Ceballos, Guendouzi, Xhaka, Ozil, Aubameyang, Pepe

Subs: Martinez, Chambers, Torreira, Willock, Nelson, Saka, Martinelli

Lucas zasa len na lavičke som inak zvedavý na Mesutov výkon.

Reagovat
J0EL

dobraa. Mesut dnes asistencia a Pepe prvy gol

Reagovat
masly008

Takže 4-4-2 diamant? Nebo mesut na křídle.

Reagovat
jacobT

Luiz Xhaka

Reagovat
Mikesh

Ozil na place pod Aubou a Pepem no jsem zvědavý..

Reagovat
Zaschrona

Silva was 90 minutes from being sacked earlier this year. Kenwright and Moshiri agreed a deal with his successor in Monte Carlo ahead of the Liverpool game, but he got a stay of execution then. I wonder if they’ll be similarly patient this time?

wow, jestli ho teď vyhodí

Reagovat
Whitemedia

Docela v tom Evertonu zklamal, ale koho místo něj? Mouriho a v zimě shledání s Kurtem?

Reagovat
Zaschrona

Nevím, možná by to za to stálo, pokud by měl zájem. Mi přijde, že se tak trochu pořád točíme v kruhu, jen to stojí docela slušné peníze každou sezonu. Každou sezonu pořád skoro stejný vývoj sezony, podobné chyby, přes které dostáváme góly, hrajeme skoro pořád to samé rozestavení, podobný typ taktiky... Až se divím tomu, že já i všichni naši fans s tím pořád máme takovou trpělivost, když stejně tušíme, že to v další sezoně bude zas to stejné...

Reagovat
Mönchengladbach

Koukám, že za poslední tři roky dal Everton na přestupy přes 450 mega eur.

Reagovat
Zaschrona

Taky jsme asi 250 dostali, ale to nic moc nemění na tom, že ten současný výsledek není uspokojivý...

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky ho teda mohli vyhodit

Reagovat
masly008

Nechápu co emery vyvádí s Torreirou

Reagovat
jacobT

Mal by hrať miesto Xhaku.

Reagovat
masly008

místo xhaky by měl hrát kdokoliv

Reagovat
Whitemedia

Mustafi

Reagovat
Lovec

Podaruje někdo stream na AFC? Na Footybite žádný nemůžu najít. Díky.

Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

nic moc, potřebuji funkční footybite

Reagovat
Trand

Ta sestava se mi vůbec nelíbí, Torreira měl hrát, stejně tak bych byl rád za Nelsona.

Reagovat
Hyrax

On nemá být uplně fit po reprepauze

Reagovat
Minister

Digi má nejaký výpadok alebo čo?

Reagovat
Euphael

jo, zase..

Reagovat
Euphael

ale to ma i O2

Reagovat
jacobT

To vypadalo na nejaký výpadok britskej réžie. Aj minulý týždeň sa to stalo, ale len na pár sekúnd teda.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně oni lidi lákají na to, aby se chodili koukat na reklamy

Reagovat
Hyrax

zase

Reagovat
REPLIKATOR

O2

Reagovat
mistr129

*Digi

Reagovat
Whitemedia

Footybite

Reagovat
Coutinho10

Premier Sport

Reagovat
nani92

Zvykáme si, po Brexite budú tieto výpadky pravidelné

Reagovat
smazaný uživatel

o2

Reagovat
smazaný uživatel

Ti britové mají věčně nejake výpadky...

Reagovat
Mönchengladbach

Těším se, až konečně vypadnou z EU.

Reagovat
Losinho

PREMIER sport opravdu přináší úplně jiný druh zábavy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vsude. Za to muzou ti dementi v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

streamy normalne jely

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hej to je normalni peklo. Kazdy hraci den od zacatku sezony vypadky! Berou miliardy za prava a nejsou schopni zajistit funkcni přenos. Zapas zacne, buch, vypadek a zapne se v 9', demence.

Reagovat
lajka30

Kde je záloha Arsenalu?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hyrax

Aubaaaaaa

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mr.Silver

Aubaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

koala

Reagovat
Counter

Auba ♥

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Auba 20 minut neviditelnej a pak takovej kousek

Reagovat
Heisenberg

Takhle si zkurvit skvělých prvních 20 minut, gratulky Watford.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Taiger

Nejlepší forward v lize

Reagovat
Whitemedia

je Aguero

Reagovat
Taiger

washed up

Reagovat
Hokaido

Je Abraham, no.

Reagovat
Taiger

To není ani nejlepší fw u vás

Reagovat
Hyrax

Vždyť i v Chelsea je jeden lepší

Reagovat
Whitemedia

Charlie Brown?

Reagovat
Hyrax
Reagovat
Whitemedia

na EL dobrý

Reagovat
Svatej

Reagovat
jacobT

Pukki?

Reagovat
Taiger

Oka, s Pukkim

Reagovat
jacobT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

již dlouhé roky stabilně Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

auba je vlastne hodne podobny ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

mesut

Reagovat
jacobT

Ceballos by si tie pasy cez vlastnú šestnástku mohol odpustiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Cistej zabijak

Reagovat
Counter

♥♥♥

Reagovat
Hyrax

AUBAAAAAAA <3

Reagovat
mr.Silver

Kraaasa, ozil je bozi

Reagovat
J0EL

Vlaci sa tam po ihrisku a potom taky pas vyseka. on ma to videnie fakt inde.

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
diastan

Auba...Free fanta body

Reagovat
Edgewalker

Nááádhera <3

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Taiger

AUBAMABLOOOODCLAAATYANG

Reagovat
Rohlíček

Mesut

Reagovat
Svatej

Udržte nulu hlavně, obranu AFC nemá skoro nikdo v mojí lïze

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Keď sa na to pozeráš, čuduješ sa tomu?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Protože ti zbylí lidi mají rozum

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Pff, jen nepředvídají, AMN áčko a do jistý doby měl i nulu

Reagovat
Coutinho10

Auba mel dostat pasku

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Ja ji sebral Aubovi, a dal KdB

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PhilipS

Hele footybite už nejede? Co je novej footybite? Dík

Reagovat
PhilipS

help

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad koště zamete v příštím kole

Reagovat
mr.Silver

AMN az na tu asistenci hraje hrozne...

Reagovat
Taiger

Tohle je náš kompaktní střed

https://ctrlv.cz/shots/2019/09/15/lozf.png

Reagovat
smazaný uživatel

To spatny vystupovani Sokratise me zacina pekne srat. Zas jde kamsi nesmyslne mimo pozici az k lajne a jeste ten souboj prohraje. Neni to poprve

Reagovat
Counter

A jéje, musíme odolat pasti

Reagovat
Taiger

Dobrá WC

Reagovat
mr.Silver

Holebas je hrozna mrdka

Reagovat
Gunner14

Holebas co tam zkouší plačko

Reagovat
fenixLFC

ked je holebas placko tak guendouzi hysterka a pepe mamanek co si nevie riesit problemy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Reagovat
Euphael
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

sjdnava si respekt v nove lize

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Pepe se musí trefit, aby z něho spadla ta deka, moc mu ten gól přeju, ale hattrick Auby by mi taky nevadil, ve fantě ho tolik lidí nemá, mají tam spíš tu anglickou krysu, co neumí mluvit

Reagovat
Gunner14

Eddie zase gol mašina

Reagovat
masly008

Pro něj super, ale pořád si myslím že měl zůstat.Mohl hrát EL i poháry.

Reagovat
jacobT

Myslíš tak ako na jar?

Reagovat
Taiger

V Money League si jdu pro tebe

Reagovat
jacobT

Nj, trochu mi došiel dych. Ale tento týždeň ťa ešte hádam udržím za sebou.

Reagovat
Taiger

Pokud ještě Auba dva dá

Reagovat
Taiger

wtf guendouzi?

Reagovat
PhilipS

Já se tak těším na den, kdy tam nebude Xhaka

Reagovat
Taiger

Dneska hraje dobře, lepší než Guendo

Reagovat
J0EL

Reagovat
PhilipS

ta dementní střela, když jsme byli ve výbornym počtu vepředu bylo co? Zapnul jsem to a hned mě nasral. Strašně hloupej hráč

Reagovat
mr.Silver

AMN dalsi ztrata, masakr. Tesim se na Bellerina.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, tu máte balon a dejte si gol

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce, ale jinak souhlas

Reagovat
jacobT

Sokratis omg

Reagovat
Edgewalker

Jim mrdá už?

Reagovat
Minister

Načo to furt robia kurva???

Reagovat
Mimalu

Reagovat
J0EL

To su curaci s tym fakt uz.

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

ano

Reagovat
ADM

Asi som nevidel horší spôsob zakladania útokov od brány než dnes

Reagovat
ADM

Pri najbližšej rozohrávke od brány budú dúfam stáť hráči rovno v bráne.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
mr.Silver

Sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je dnes fakt na vrcholu, to jsem ještě nezažil

Reagovat
Counter

VAR by to měl anulovat, Sokratis stál v malém vápně

Reagovat
Counter

A Deulofeu v šestnáctce, jasný zářez!

Reagovat
Tommy the Gunner

Curaci

Reagovat
Rohlíček

to si děláš píču

Reagovat
Taiger

aha

Reagovat
Ferguson6

Najlepšie, keď robíte celý zápas niečo zle a miesto toho, aby ste sa poučili, tak to spravíte znova

Reagovat
Liveral

V týhle sezóně je pro soupeře lepší když máme výkop od brány než když mají oni roh. To je fakt traga ta rozehravka

Reagovat
smazaný uživatel

tykrávo to je prokletí, zlatý Cygan a Senderos

Reagovat
Minister

To majú prikázané od Emeryho alebo čo?

Reagovat
Olafek

Takovyhle gol muzedistat jen Arsenal

Reagovat
Olafek

*muze dostat

Reagovat
Front hell

nebo třeba včera city

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych normalne kopl do prdele celyho Emeryho kdyz tuhle rozehru vyzaduje od hracu, co to proste neumi uz loni na zacatku sezony chudak Cech vypadal jak lopata, ted tak vypada i zbytek obrany. Leno za to ani nemuze

Reagovat
Side

Reagovat
Taiger

To by nenapadlo ani Mustafiho

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsenal <3

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Gunner14

Dementi ty vole

Reagovat
Gunner14

Takhle je dostat do hry, to fakt dokážeme jen my. 2-0 vedem, ale i tak to budeme rozehrávát jak kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, zase sa budeme bat o vysledok

Reagovat
Side

proč vystřídal Ceballose? Achjo..mě ty jeho střídání přijdou čím dál tím víc jak kdyby je losoval na čáře z klobouku, tohle totiž není možný.

Reagovat
Nikikrew

kokos uz nieco hrajte dpc

Reagovat
mistr129

Takže VAR zase k hovnu

Reagovat
Minister

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
jacobT

Tí rozhodcovia v PL sú fakt márni.

Reagovat
Whitemedia

Nás včera pískal rozhodčí, jehož jméno si nepamatuji, ale výkon mě potěšil, jen teda nepotrestal simulaci, ale to ve fotbale zatím netrestá v podstatě nikdo...

Reagovat
jacobT

Tak neplatí to samozrejme celoplošne, ale tých biednych rozhodcovských výkonov a chýb je tam dosť. A teda, keď niektoré nedokážu opraviť ani s pomocou VARu...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
lajka30

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RKBoy

jak Arsenal može takýto zápas vyhrávat mi hlava neberie.

Reagovat
Front hell

tak samo jak mohl totenham remizovat na city

Reagovat
Euphael

Nelson strasidelny

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gól na úrovni žáků, to fakt může vymyslet jen obrana Arsenalu.

Reagovat
Taiger

Nelson je mizernej zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Leno zluta za zdrzovani proti Watfordu, ceho se jeste doziju???

Reagovat
Euphael

Luisovinka nesmi chybet

Reagovat
Edgewalker

lol

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se nejde nesmát

Reagovat
smazaný uživatel

uz se jenom smeju

Reagovat
fantomas

Difference-maker Luiz

Reagovat
Olafek

Uz sem se bal ze by Luiz nevytahl svoje eso

Reagovat
jacobT

Luiz v každom zápase dpč

Reagovat
lajka30

To je ubohej klub.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nikdo kdo fandi Evertonu prece nemuze rict o jinym tymu

Reagovat
lajka30

Ano porovnávat Everton a Arsenal dává velký smysl.

Reagovat
Tommy the Gunner

Luizovinka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

luiz to bol nakup..kazdy zaps chyba..hlavne ze chambers hral super a sedi

Reagovat
REPLIKATOR

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

to bol neskutocny majstrstyk od Chelsea ten predaj Luiza aj ked len za smiesnych 8

Reagovat
Rakoid

Protože Zouma ho skvěle nahrazuje

Reagovat
RKBoy

Zouma nie je ani zdaleka taký tragéd ako tu z neho pár jedincov robí, len mu proste ten futbal čo hráme nesedí a očividne na tú absolútnu top úroven nemá.. jemu skor sedia kluby ako Everton, Wolves, Lester atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je jeho priama náhrada

Reagovat
icemike

Zouma aspoň umí bránit

Reagovat
mr.Silver

Chambers - Holding pls in

Reagovat
Whitemedia

To je ten Luiz, který by naši obranu momentálně vyvedl z té bídy?

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo v lize horší stoperskou dvojici?

Reagovat
aither

Kokoti tvl

Reagovat
Nikikrew

zasluzene, Luiz je fakt magor, to snad nie je mozne. Co zapas to penalta jebem to

Reagovat
smazaný uživatel

hanba

Reagovat
kiciN

TO je ostuda, nas tlaci kluby typu Watford a nic nezmuzeme, at tahnou nekam sasci.

Reagovat
Edgewalker

Vlastní totální demencí dostat dva góly A teď se budou klepat o remízu

Reagovat
Gunner14

Luiz šupák blbej At uz jsou zpátky Holding, Bellerin a Tierney. To je strašný co nám tam běhá v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

#EmeryOut

Reagovat
nani92

taktika aj nákup Luiza idú na neho

Reagovat
masly008

píšu to od začátku minulé sezony

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdete do pice, curaci. Prosrat vedeni 2-0... kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle Watford ještě otočí

Reagovat
Gunner14

Nelson taky super, se mohl dívat z lavičky

Reagovat
mistr129

To je marnost tyvole

Reagovat
RKBoy

26:7 na strely. lol

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal baví

Reagovat
EXoRcIsT

Arsenal klobuk dole nahrabat tolko hracov do jedneho muzstva co nemaju ani sajnu ako sa ma branit je umenie

Reagovat
Tommy the Gunner

27 strel od Watfordu

Reagovat
Matić

Arsenal strašně odevzdanej výkon. Zasloužili by dostat ještě třetího.

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
Gunner14

Ty střely ty pičo hrajeme proti poslednímu týmu, který nedokázal mít víc jak 3 střely na bránu v zápase v téhle sezoně

Reagovat
RKBoy

mne sa vždy páči jak Emery zakaždým pri tej márnosti Arsenalu stojí s tým pokrčeným výrazom a snaží sa aspon vyzerat ,že im zadáva nejaké taktické povely.

Reagovat
masly008

Jinak tohle jde hodně za emerym.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska urcite. Uz by se mel prestat hajit, Tu trapnou rozehravku na kratko beztak vyzaduje on, na tech hracich je i videt, ze takhle nechcou zakladat utok, ale ze museji..A 30 strel proti Arsenalu nemela ani Barcelona

Reagovat
C-M@ster

Ten Xhaka je prostě křivej

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Nelson je fakt pecka dneska

Reagovat
lajka30

Ty maj neskutečný štěstí.

Reagovat
Svatej

Woooow

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis-Luiz uz nikdy nechcu videt, to je neco strasnyho

Reagovat
RKBoy

radšej legendu Mustafiho...ty vole, vy máte ale výber.

Reagovat
smazaný uživatel

Holding, Chambers

Reagovat
RKBoy

ešte lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak horsie to uz snad byt nemoze

Reagovat
Gunner14

Reagovat
blade115

No minimálně Holding určitě lepší je.

Reagovat
Ondiis

trochu po tom zranění z něj děláme VVD a spasitele v jednom, ale horší prostě být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Emery na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

no zrazu

Reagovat
jacobT

Tak ja ho nevyhadzujem, na konci sezóny tu môžem písať, že som sa v ňom zmýlil, toto je len momentálny pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

to se ví od té doby co přišel.

Reagovat
J0EL

Jzs to su zase sracky ano, dnes to ide na neho ale s tou debilitou niektorych nasich on zial nedokaze spravit nic. Keby to Sokratis v uvode druhej polovice tak neposral, tak ich dame. Ten gol im strasne pomohol a nas polozil.

Reagovat
smazaný uživatel

zase to keby keby

Reagovat
Gunner14

Willock proč to nenahraješ Aubovi a Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl sokratis tam me jediného hráče na bránění a stejně si ho není schopný pohlídat šupak

Reagovat
Mervin

Nelson tragédie. Ten by byl marný i v dorostu...

Reagovat
smazaný uživatel

v doraste si to daval ako pan, ale zatial to nevie previest medzi muzov..zacinam sa o neho trochu bat

Reagovat
smazaný uživatel

na deti si veril no

Reagovat
Tommy the Gunner

Prokaucovanej zapas, diky za posranou nedeli, curaci

Reagovat
Nikikrew

Nemam slov, otras hnus

Reagovat
Edgewalker

Nezasloužená remíza, Watford si zasloužil vyhrát. Emery

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lajka30

31 střel Watfordu

Reagovat
REPLIKATOR

Nechat se takhle přejet od posledního týmu ligy. Arsenal totální dno.

Reagovat
RKBoy

tá hrá je pod Emerym rovnako ultratragická a statická ako v minulej sezone.. trenér pre tímy bojujúce o EL , nič viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
masly008

to je ostuda.

Reagovat
PhilipS

Je to fakt příšerný no. Teď se modlit, že to Tierny s Bellerinem zvednou. Střed je tragickej. Jak nedokážem dostat balón na Pepeho je směšný. Beru zpět to, že máme na top 4 - nemáme

Reagovat
Whitemedia

Zatím máte, všechny ty týmy od čtvrtého(a nebo klidně i od třetího) místa mají spoustu svých problémů stejně jako vy.. vůbec si letos neodvažuji tipovat, kdo bude na tom čtvrtém místě..

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Musíme hlavne nájsť balans v tej zálohe nejakým spôsobom. Momentálne každé jedno zloženie, ktoré hralo, bolo otrasné. Nie náhodou, že v každom bol Xhaka. Asi by som fakt skúsil toho Luiza tam. Guendouzi mi príde, že v tej dvojčlennej zálohe je slabučký.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson a Rudiger dnes netrénovali s mužstvom, Kante ale áno. Guehi s mužstvom trénoval tiež. Vidím to zase na troch stopérov proti Valencii, aj keď pri Zoumovi je to jedno.

Reagovat
pingla

Dean se s tím nesere

Reagovat
smazaný uživatel

El Ghazi dobrej vymastenec

Reagovat
Coutinho10

hezky se do sebe pustili hraci Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Noble už mal byť vylúčený. To je fraška.

Reagovat
Hokaido

Tak on imo nesimuloval, spíš to bylo takový nešťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si potom pýtal penaltu, keď nesimuloval?

Reagovat
Hokaido

Vždyť ani nedopadnul a už se zvedal a běžel zpátky do hry. Rozhodčímu neřekl ani slovo, ani na něj nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to si pýtal Anderson, moja nepozornosť. No podľa mňa to bola simulácia a Noble sa hneď spamätal, lebo už mal jednu žltú a určite by sa pozeralo video.

Reagovat
Hokaido

Nikdy nepochopím, že tohle není penalta.

Reagovat
Taiger

Aston Villa čistej štít pls

Reagovat
lajka30

Aston Villa jsou hrozní kopáčové.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele