Premier League - preview 38. kola

26.07.2020, 10:08
Previews
Závěrečné dějství anglické Premier League přinese především přímý souboj Leicesteru a Manchesteru United o Ligu mistrů. Teoreticky se mohou radovat oba sokové, to by ale zároveň Chelsea musel doma prohrát s Wolves. I Vlci mají o co hrát. Vyrovnaný je totiž i boj o místenky v Evropské lize. Tottenham bude hrát o naději na hřišti Crystal Palace. Napínavá je i situace na spodku tabulky. Watford potřebuje uhrát na Arsenalu lepší výsledek než Aston Villa na West Hamu...
Arsenal FC - Watford FC  (neděle 17:00)
Watford je nad propastí sestupu do druhé ligy, a jestliže si chce udržet prvoligovou licenci, tak pravděpodobně bude muset získat více bodů než Aston Villa v souběžně hraném utkání taktéž v Londýně proti zachráněnému West Hamu. Kanonýrům letošní ligová sezóna příliš nevyšla a nacházejí se až na desáté pozici s třiapadesáti body. Jedinou šanci na evropské poháry tak mají v FA Cupu, kde se ve finále střetnou s velkým městským rivalem Chelsea.

Arsenal naposledy vyhořel v Birminghamu a Aston Ville senzačně podlehl nejtěsnějším poměrem 0:1, což právě vůbec nehrálo do karet Sršňům. Ti totiž utrpěli debakl od Manchesteru City (0:4) a klesli na osmnáctou příčku se čtyřiatřiceti body, za svým rivalem zaostávají vinou horšího skóre. Pokud Aston Villa porazí West Ham, tak Watford potřebuje Arsenalu nasázet vždy o jeden gól více, než jakým rozdílem zvítězí Villans.

Hosty v boji o holé přežití už nevede kouč Nigel Pearson, jenž byl odvolán po porážce v klíčovém utkání s West Hamem (1:3) a nahradil ho Hayden Mullins. Ten stále postrádá Janmaata, Deulofeua a Successe, naopak do sestavy by se mohl vrátit Capoue. Domácí stratég Mikel Arteta se potýká a mnohem rozsáhlejší marodkou, na níž zůstávají Leno, Chambers, Marí, Martinelli, Mustafi, Nelson i Özil.

"Určitě jsme si nemysleli, že budeme mít takové slovo v boji o záchranu. Jsme zodpovědní za to, jak přistupujeme k zápasům a ani tento duel není žádná výjimka. Musíme udělat to, co se od nás čeká - tedy hrát naplno. Samozřejmě chceme vyhrát a soupeři nedáme nic zadarmo, i když v tuto chvíli to pro nás bude nesmírně obtížné. Watford má velmi kvalitní kádr a jeho motivace je vskutku obrovská," prohlásil Arteta pro klubové stránky.

Mullins pevně věří v záchranu a na výsledek Aston Villy se nechce příliš ohlížet. "Všichni vědí, o co v neděli půjde. Když Arsenal porazíme velkým rozdílem, tak si myslím, že to bude stačit, i když samozřejmě nemáme situaci úplně ve svých rukách. Na trávník vstoupíme s tím, že tam chceme nechat úplně všechno. Pro defenzívu soupeře musíme být hrozbou, ale hrát na obrovské riziko od samého začátku také není řešení." Poslední vzájemné střetnutí obou protivníků skončilo nerozhodně po výsledku 2:2.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Holding, Luiz, Tierney - Bellerín, Xhaka, Ceballos, Maitland-Niles - Pépé, Lacazette, Aubameyang
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Kabasele, Dawson, Masina - Doucouré, Chalobah, Hughes - Sarr, Deeney, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.82 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Brighton & Hove Albion  (neděle 17:00)
Oba celky si letos splnily své předsezónní povinnosti. Byť u Burnley možná může přetrvávat malé zklamání z toho, že se nakonec po nadějných výsledcích po období pandemie neprokousalo na příčky zaručující Evropskou ligu pro další ročník, ligovou záchranu si zajistilo. Tenhle počin se mimochodem podařil taktéž jeho závěrečnému soupeři z Brightonu.

Po koronavirové přestávce sice svěřenci manažera Seana Dycheho padli vysoko na půdě Manchesteru City, od té doby však ani jednou neprohráli a protáhli svou sérii bez porážky na sedm utkání v řadě. Jako jediní z celé Premier League přitom dokázali jakkoli bodovat na Anfieldu, kde nedávno první Liverpool přebíral zaslouženě pohár pro mistra soutěže.

Nejen na taková pozitiva může Burnley v této sezóně vzpomínat. Tlačilo se dokonce na místa zaručující evropské poháry, jež by si případně zahrálo na podzim, protože však Sportovní arbitrážní soud rozhodl o tom, že je může i nadále hrát Manchester City, mohlo do nich proklouznout jen přes sedmou příčku. A na tuhle metu ztrácí aktuálně už čtyři body.

Půjde mu tak o to zaútočit na osmou pozici, která může být jeho maximem. A také vylepšit některá svá statistická čísla, včetně těch u brankáře Nicka Popa, jenž na dálku bojuje s Edersonem z Manchesteru City o nejvíce čistých kont v tomto ročníku. Dosud oba gólmani udrželi shodných patnáct nul, jedině oni můžou sami sebe v posledním kole překonat.

V loňské sezóně odchytal i díky nepříjemnému zranění ramene jen tři zápasy, letos však v lize nevynechal jedinou minutu na hřišti. "Věřím, že právě on je nejlepší," chválil ho Dyche. "Vrátit se po zdravotních problémech a po náročném ročníku zpět do pozice, ve které chtěl být, nebylo nejenom pro něj, ale i pro nás velmi složité," vysvětloval domácí stratég.

Kdo ví, jestli Pope bude oblékat dres The Clarets i pro příští měsíce. Dříve se o jeho služby zajímala například Chelsea. "Když musí do akce, vytasí perfektní zákrok," pokračoval Dyche. "Na hřišti začíná být hlasitější, jeho organizační schopnosti se zlepšují, jeho rozhodovaní jsou přímější. Všechny tyhle fotbalové aspekty jsou pro gólmany vůbec ty nejdůležitější."

V nynějším střetnutí by Burnley nemělo dělat nějaké zásadní změny v sestavě oproti minulému měření sil v Norwichi. Nové marody Dyche nehlásí, třísla pobolívají i nadále Charlieho Taylora, jenž tak připravený hrát nebude, Jack Cork, Ashley Barnes, Matthew Lowton a Ben Mee také nejsou stoprocentně zdraví a na plac ani oni nevběhnou.

Hosté po koronavirové odmlce zvítězili jen dvakrát, v uplynulých čtyřech zápasech urvali pouhé dva body, přesto si i zásluhou nepříliš valných rezultátů matematicky uchovali kýženou prvoligovou příslušnost. Stačila jim k tomu naposledy plichta s Newcastlem. V konečné tabulce skončí nejhůře šestnáctí, předehnat mohou už jenom patnáctý West Ham.

Ani na straně Brightonu se, co se týče absencí, nic nezměnilo. Chybět budou José Izquierdo a Steven Alzate, není pak úplně jasné, jestli se dá do kupy Alírezá Džahánbachš. "Doufáme, že jsme položili pevné základy pro další sezónu," říkal hostující stratég Graham Potter. "Mnoho hráčů tu nemělo zkušenosti s Premier League. Věříme, že jsou teď lepší," zakončoval.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Long, Tarkowski, Pieters - Gudmunds­son, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodriguez, Wood
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Lamptey, Webster, Dunk, Burn - Bissouma, Stephens, Pröpper - Mooy, Trossard - Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.44 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 17:00)
V Premier League je jistý mistr, ovšem v posledním kole je ještě potřeba vyřešit boje o pohárovou Evropu i záchranu. Ostře sledovaný určitě bude duel mezi londýnskou Chelsea a Wolverhamptonem, kde domácí bojují o Ligu mistrů a hosté o to, aby si zahráli i příští ročník Evropské ligy. Svěřenci manažera Franka Lamparda jsou v tuto chvíli třetí s třiašedesáti body, hostům prozatím náleží šestá příčka s devětapadesáti body.

"Vlci" momentálně ztrácejí na pátý Leicester tři body, ovšem vinou mnohem horšího skóre je prakticky nemožné, aby se ještě o jednu příčku posunuli vzhůru. Naopak je může čekat pád na sedmé místo zaručující jen předkolo EL a to za předpokladu, že Tottenham vyhraje na půdě Crystalu Palace a sami nedokážou získat tři body na Stamford Bridge. Hosté mohou o EL přijít úplně a to v případě, že skončí sedmí a Arsenal ve finále FA Cupu porazí právě Blues.

Ani jeden ze soupeřů nemá úplně špatnou formu. Chelsea překvapila v semifinále FA Cupu a poprvé v sezóně porazila Manchester United (3:1), minule byla účastníkem nesmírně divokého střetnutí s mistrovským Liverpoolem a po přestřelce mu podlehla v poměru 3:5. Nyní k jistotě skupinové fáze LM potřebuje získat bod. Při případné porážce by musela doufat, že Leicester doma prohraje s Manchesterem, jelikož má z této trojice nejhorší skóre.

Hosté po neúspěších s Arsenalem (0:2) i Sheffieldem United (0:1) zabrali, kromě domácích výher s Evertonem (3:0) a Crystalem (2:0) remizovali v Burnley (1:1). "Zápas s Chelsea není jiný než ty ostatní. Čeká nás opravdu velká výzva a my ji chceme zvládnout. Náš soupeř má fantastický tým a Frank jako manažer odvádí skvělou práci. O motivaci je rozhodně postaráno a myslím si, že se všichni máme na co těšit," uvedl optimisticky manažer Wanderers Nuno Espírito Santo.

Ten by měl mít k dispozici kompletní výběr, zatímco Lampard určitě nenasadí Tomoriho s Glimourem. Naopak po několika týdnech by již mohl být připraven N'Golo Kante, který laboroval se zadním stehenním svalem. V hostujícím dresu zřejmě odehraje svůj jubilejní 300. zápas v dresu Wolves Matt Doherty, jenž působí v klubu téměř deset let. Oba dva celky se spolu v letošní sezóně utkaly jednou a z vysokého vítězství 5:2 se radoval londýnský gigant.

"I když nám stačí remíza, tak urputně bránit a čekat, co udělá soupeř, není dobré řešení. Proti takto ambicióznímu a sebevědomému protivníkovi by se to nemuselo vyplatit, proto směrem dopředu potřebujeme být nebezpeční. Wolverhampton je nesmírně produktivní a v útočné fázi dokáže skórovat téměř z každé pozice, navíc nemilosrdně trestá chyby. Po celých devadesát minut musíme být maximálně koncentrovaní," vyjádřil se Lampard pro klubové stránky.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Zouma, Rüdiger - James, Jorginho, Kovačič, Marcos Alonso - Willian, Abraham, Pulisic
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.66 - 4.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Tottenham stále nemá jistou účast v evropských pohárech pro příští ročník. Ne že by ho někdo matematicky mohl ohrozit na jeho aktuální sedmé příčce, jednoduše však není jasné, jestli se právě z této pozice bude do Evropské ligy postupovat. Každopádně na půdě stále se trápícího Crystal Palace se v londýnském derby pokusí zaútočit na konečné místo šesté.

Právě to okupuje Wolverhampton, na nějž ztrácejí The Lilywhites jeden bod. Protože Wolves čeká náročné střetnutí na půdě Chelsea, není nereálné, že by v tabulce mohli poskočit o strategickou příčku výše. Pokud by nakonec svěřenci kouče Josého Mourinha zůstali na svém, museli by doufat ve skutečnost, že jeho rival z Arsenalu nebude triumfovat v FA Cupu.

Pakliže by v domácím poháru zvítězila naopak Chelsea, zahrál by si Tottenham minimálně druhé předkolo Evropské ligy. Aktuálně má velmi dobrou formu, v uplynulých pěti zápasech urval z možných patnácti bodů hned třináct. "Pokud vás, novináře, mám pobavit, řeknu, že jsme mistry posledních pěti kol. Můžeme si předat medaile," zažertoval Portugalec.

Tomu určitě hraje do karet, že se mu postupně uzdravili snad všichni dřívější marodi, a to včetně klíčového hráče Deleho Alliho. Chybět bude pouze Tanguy Ndombélé. "Osobně se snažím dělat vždy to nejlepší. A nebojím se to dokazovat," pokračoval José Mourinho. "Nepotřebuji motivovat, ať už je na mě vyvíjen jakýkoli tlak. Mám tohle zkrátka v povaze."

Ten se v podstatě už pomalu a jistě začíná připravovat na následující sezónu. Zatím není úplně jasné, jestli bude chtít výrazně obměnit kádr. "Interně nemám s vedením klubu žádné rozpory. Nežádám po něm nic, co by bylo neuskutečnitelné, ono neslibuje něco, co nemůže splnit," mínil. "Můžeme se podívat na Chelsea, jak utrácí. Takto ale reagovat nemusíme."

Domácí chtějí mít tenhle ligový ročník asi co nejrychleji za sebou. Po koronavirové pauze sice na úvod vyhráli na půdě Bournemouthu, od té doby však trpěli pouze a jen porážkami. Těch přitom dohromady nasbírali hned sedm v řadě. I oni pomalu a jistě spřádají plány na podzimní start nové sezóny. Podepsali například nedávno mladíka Nathana Fergusona.

Devatenáctiletý bek naposledy působil v druholigovém West Bromwichi Albion, kde v první polovině ročníku patřil k neoddiskutovatelným článkům základní sestavy. "Věk našeho týmu byl stálým tématem. Už dlouho o tom mluvíme. Tímto krokem není pochyb o tom, že ho chceme omladit. Nathan je talentovaný," vysvětloval domácí manažer Roy Hodgson.

Protože Crystal Palace může zabojovat pouze o konečnou třináctou pozici, přitom hůře než čtrnáctý skončit nemůže, přičemž splnění této ambice není vyloženě podmíněno nějakou zásadní nutností, je dost možné, že v závěrečném střetnutí dostanou na hřišti prostor právě někteří mladší hráči. "Čeká nás ovšem nyní velmi tvrdý protivník," podotýkal Hodgson.

Tomu již k dispozici bude kapitán Luka Milivojevič, jenž poslední mač s Wolverhamptonem vynechal kvůli potížím s kolenem, nicméně připravení hrát pořád nebudou zranění James Tomkins, Mamadou Sakho, Patrick van Aanholt ani Gary Cahill. Svůj disciplinární trest za inkasovanou červenou kartu z duelu s Aston Villou odpykává i nadále Christian Benteke.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Dann, Mitchell - Townsend, McCarthy, McArthur, Schlupp - Zaha, Ayew
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Alderweireld, Davies - Winks, Sissoko - Lucas Moura, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.33 - 4.57 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - AFC Bournemouth  (neděle 17:00)
Bournemouth stále živí ještě matematickou naději na ligové přežití. Musí bezpodmínečně zvítězit na půdě Evertonu, doufat, že Aston Villa i Watford v souběžně hraných kláních prohrají, a následně mít oproti oběma protivníkům lepší skóre. Určitě potřebuje předvést o dost lepší výkon, než jakým se prezentoval v posledním zápase se Southamptonem.

Když v rámci čtyřiatřicátého a pětatřicátého kola The Cherries získali velmi cenné čtyři body v soubojích s Tottenhamem a Leicesterem, zdálo se, že by se mohli nasměrovat k toužebné záchraně. Jenže pak na řadu přišly jen dvě porážky. A zase se tak záchrana jeví jako spíše nereálná záležitost. Osud prostě nemají ve svých rukou, musejí sledovat také ostatní.

Hostující manažer Eddie Howe každopádně fanoušky ujistil, že se o šanci jeho svěřenci v Goodison Parku poperou do poslední minuty. "Jediné, co je potřeba udělat, je kontrolovat naše utkání. A my jsme přesvědčeni o tom, že můžeme vyhrát," prozrazoval. "Fotbal je nepředvídatelný sport. Věříme, že na nás nakonec sedne kus velkého štěstí," burcoval.

Pokud se Bournemouthu nepodaří uspět naplno, definitivně se stane jistým druhým sestupujícím po beznadějně posledním Norwichi. "Liga ukázala, proč všichni milují tuhle hru, samotný konec sezóny. Prožili jsme hodně pádů, několik druhů emocí," pokračoval Howe. "Viděli jsme oslavy některých mužstev, jiná se naopak hroutila přímo na hrací ploše."

Charlie Daniels, Simon Francis a Chris Mepham hostům stále k dispozici nebudou, nicméně zdravý by již měl být Adam Smith. Otázkou pak je, jestli bude moci nastoupit Nathan Aké. "On je velkou součástí našeho týmu. Musíme zkrátka počkat a uvidíme," říkal Howe o Akém. "Má ještě nějaké menší potíže s třísly. Pořád jsme se jednoduše ohledně jeho nerozhodli."

Everton po období pandemie nikterak nezářil, ale ani vyloženě nezklamal. V konečné tabulce se může umístit buď na jedenácté nebo dvanácté pozici, o tu lepší přitom bojuje se Southamptonem, s nímž má shodný počet bodů. "Bude pro nás důležité zopakovat poslední výkon, jakým jsme se prezentovali v Sheffieldu," říkal domácí manažer Carlo Ancelotti.

Ten do liverpoolského klubu zavítal loni v prosinci a vyhrabal ho z nejhoršího. Každopádně v další sezóně chce útočit na jiné mety než jen na ty ve středu průběžného pořadí. "Klub se chce rozvíjet. Každý hodlá dělat pokroky, být lepší," pokračoval italský stratég. "Musíme se posouvat dál, jinak to nejde. Potřebujeme být kvalitnější, motivovanější, vášnivější."

The Toffees by měli mít opětovně k ruce Moiseho Keana, jenž se zotavil po lehkých problémech s kotníkem, ovšem na marodce se pořád nacházejí Jean-Philippe Gbamin, Cenk Tosun, Fabian Delph, Mason Holgate i Yerry Mina. "Sedneme si příští týden s vedením a budeme plánovat naší budoucnost. V mužstvu dojde k evoluci," prozrazoval Ancelotti.

Aby Bournemouth urval kýžené tři body, bude muset prolomit bilanci svého protivníka před vlastními tribunami. Ten totiž doma v rámci Premier League neprohrál už jedenáctkrát v řadě. "Rozhodli jsme se nejprve dokončit tenhle ročník, chceme ho zakončit úspěšně. Teprve pak budeme mít čas připravit se a přemýšlet o tom novém," dodával evertonský lodivod.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Branthwaite, Digne - André Gomes, Davies - Richarlison, Sigurdsson, Gordon - Calvert-Lewin
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, S. Cook, Aké, Diego Rico - Brooks, Gosling, L. Cook, Stanislas - King, C. Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.86 - 2.93
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Leicester City - Manchester United  (neděle 17:00)
Tahle bitva patří bezpochyby mezi nejdůležitější v rámci posledního kola Premier League. Ve hře je totiž postup do Ligy mistrů pro příští sezónu, o nějž se poperou v přímém ostrém souboji Leicester City a Manchester United. Domácí potřebují ke splnění svého cíle nutně bodovat naplno, aby se nemuseli ohlížet na výsledek Chelsea, hostům stačí bod.

Dlouho se The Red Devils nedařilo vecpat se do top čtyřky. Až před pár dny si vysloužili posun na toužebné pozice díky remíze s West Hamem, a protože Chelsea, která rovněž usiluje o proklouznutí do milionářské soutěže, padla v Liverpoolu, vyhoupli se v průběžném pořadí hned za druhý Manchester City. Svou třetí příčku potřebují jen na závěr jakkoli ubránit.

Matematika je jednoduchá. Když vyhrají, zůstanou třetí. Když remizují, z první čtyřky je nikdo nesesune. Porážka by znamenala jen ohlížení se do Londýna, kde The Blues vyzvou Wolverhampton. "Těšíme se na zápas v Leicesteru. Pozice na čele jsme honili velmi dlouhou dobu. Jsme připraveni," mínil hostující manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Jeho mužstvo si po koronavirové přestávce udržovalo svou stabilní výkonnost. Zklamáním pro něj může být snad jen vypadnutí ze semifinále FA Cupu. "Pokročili jsme kupředu, to rozhodně. Jsme konzistentnější," těšilo Solskjaera. "Ovšem nemůžeme říct, že je všechno skvělé. Chceme nyní vyhrát, až pak budeme počítat, balancovat a sumírovat," dodal.

Eric Bailly, Axel Tuanzebe, Phil Jones, to je trojice hráčů, která se v zkladní sestavě United neobjeví kvůli zranění. Otazník pak visí nad startem Luka Shawa. "Hráli jsme pět týdnů v kuse. Všechny týmy měly problémy, ať už šlo o fyzičnost či psychiku," pokračoval Solskjaer. "Nyní není čas na bolesti. Máme před sebou posledních devadesát minut."

Leicesteru se po koronavirové přestávce nevedlo dle vlastních představ. Zaznamenal až příliš mnoho zaváhání, porazit dokázal v osmi ligových kolech pouze Crystal Palace a Sheffield. Naposledy přitom nestačil na Tottenham, a i proto potřebuje ve finále zabrat, aby byl podruhé ve své historii účastníkem Ligy mistrů. V opačném případě mu zbude jen Evropská liga.

Domácí lodivod Brendan Rodgers byl rád, že se pravidelná dávka zápasů alespoň před tím s Manchesterem United zpomalila. "Konečně jsme od restartu měli celý týden volný. Dokázali jsme kvalitně dělat svou práci. Jsme svěží a připraveni vydat ze sebe maximum," ujišťoval. "Nálada v kabině i kolem týmu je, si myslím, obecně na dobré úrovni."

Lišky sice můžou poskočit na čtvrté místo i zásluhou nerozhodného výsledku, to by však Chelsea musela padnout s Wolverhamptonem. V takovém případě by došlo na shodný počet bodů a rozhodovalo by skóre, jež mají lepší ony. "Vypadali jsme proti Tottenhamu unaveni. V tomto týdnu jsme každopádně mohli zmáčknout tlačítko reset," zakončoval Rodgers.

Ten se stále nebude moci spolehnout na suspendovaného Caglara Söyüncüa, mimo hru jsou i nadále také zdravotně indisponovaní Ben Chilwell, Ricardo Pereira, James Maddison, Daniel Amartey a Christian Fuchs. Pravděpodobně už aspoň bude k dispozici Mark Albrighton. "Můžeme vyhrát, o tom není žádný pochyb. Nic jiného nechceme," burcoval Rodgers.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Bennett, Morgan, Evans - Justin, Tielemans, Ndidi, Thomas - Ayoze Pérez, Vardy, Barnes
Manchester United - pravděpodobná sestava:
David de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams - Pogba, Matič - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.52 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Norwich City  (neděle 17:00)
Oba celky se v tabulce níže ani výše posunout nemůžou. Půjde jim tak hlavně o to rozloučit se s touto sezónou tím nejdůstojnějším způsobem. Manchester City má zájem dopomoci brankáři Edersonovi k šestnáctému čistém kontu a odcházejícímu Davidovi Silvovi nabídnout co nejpozitivnější atmosféru. Norwich naopak hodlá přerušit svou hrůzostrašnou bilanci.

Dlouhých deset let působil David Silva v dresu Citizens, už před startem tohoto ročníku ovšem avizoval, že svou kariéru s manchesterským klubem v dalším období prostě nespojí. Pro něj bude tohle měření sil s posledním, již jistě sestupujícím celkem ligy vůbec tím posledním v rámci Premier League. Dosud v ní odehrál dohromady úctyhodných 308 utkání.

Třiačtyřicetiletý Španěl letos neurval ligový titul, ten totiž zaslouženě získal Liverpool. Nedávno se svými spoluhráči vypadl z FA Cupu, a tak ani tuhle cennou trofej neuzme. Triumf mohl oslavit pouze v Ligovém poháru. Ještě však může přece zaznamenat jeden velký úspěch. Srpnová Liga mistrů se kvapem blíží, nejprve čeká City osmifinále s Realem Madrid.

Domácí manažer Pep Guardiola ví, že anglická nejvyšší soutěž přichází o velkou osobnost. El Mago patřil v uplynulých letech k největším stálicím MCFC. "Byl mimořádný," pěl ódy. "Odehrál zde množství zápasů, do nichž předával svou obrovskou kvalitu. Pomohl nám doputovat k mnoha trofejím. Patří mezi pět až šest hráčů, co zvedli klub tam, kde je teď."

Pro Sky Blues bude souboj s Norwichem jakousi generálkou na nadcházející Ligu mistrů. A Guardiola jí nemíní se svým mužstvem zbabrat. "Čeká nás poslední domácí utkání. Chceme vyhrát a nasměrovat se na správnou cestu před střetnutím s Realem," ujišťoval. "Musíme sledovat, jak jsou hráči připraveni, upínáme na ně pozornost. Vím však, jak trénují."

Směřovat bude Manchester také k udržení čistého konta. Především kvůli Edersonovi, jenž na dálku bojuje o nejvyšší počet udržených nul s Nickem Popem, jehož Burnley se v souběžně hraném mači představí proti Brightonu. "Proti Arsenalu jsme nebyli připraveni. Proti Watfordu už sice ano, ale pořád potřebujeme být ještě lepší," vyzýval svou kabinu Guardiola.

Claudio Bravo a Sergio Agüero, to budou jediné dvě absence na straně domácích, jež po koronavirové odmlce v podstatě dlouhodobě netrápí žádná jiná zranění. "Obecně umíme dávat hodně gólů, to je pravda," pokračoval manchesterský lodivod. "My ovšem potřebujeme být devadesát pět minut výraznější než naši soupeři. Vždy je nejdůležitější jen vítězství."

Norwich loni opanoval dění ve Sky Bet Championship, jako nováček se ovšem mezi anglickou smetánkou nikterak neosvědčil. Po období pandemie se přitom dostal do hluboké krize, která přetrvává až do těchto chvil. Od půlky června prohrál ve všech osmi zápasech, přičemž svou devátou prohru si na své konto připsal také v rámci čtvrtfinále FA Cupu.

Hostům chybějí vykartovaní Josip Drmic a Emiliano Buendía, zdravotně v nepořádku jsou nově Alexander Tettey i Timm Klose. Čtveřice ve složení Sam Byram, Grant Hanley, Moritz Leitner a Christoph Zimmermann se pak na marodce nacházejí delší dobu. "Víme, že jsme outsideři. Musíme ze sebe vymáčknout vše," burcoval norwichský trenér Daniel Farke.

Čtrnáctkrát prohráli The Canaries v lize na cizích hřištích, disponují nejhorším útokem i nejhorší obranou. Těžko již můžou své statistiky nějakým způsobem vylepšit. "Ano, nemáme hned několik hráčů. Jsme v podobné situaci, jako když jsme nastoupili proti Manchesteru City na podzim," vzpomínal Farke. "Doufáme, že se do Premier League brzy vrátíme," dodal.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson Moraes - Joao Cancelo, Fernandinho, Laporte, Mendy - De Bruyne, Gündogan, David Silva - Foden, Gabriel Jesus, Sterling
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Famewo, Godfrey, Lewis - Vrančič, McLean - Cantwell, Stiepermann, Hernández - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 20.30 - 53.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Liverpool naposledy přivítal Chelsea a po hodně divokém průběhu nakonec zvítězil v poměru 5:3, na stadionu Anfield pak náležitě oslavil vytoužený ligový primát po dlouhých třiceti letech. Dva roky starý bodový rekord Manchesteru City (100 bodů) už sice překonat nemůže, nicméně pokud v Newcastlu uspěje, tak bude mít na kontě 99 bodů a tím vylepší rok staré klubové maximum o dva body. Domácí jsou v tuto chvíli na třinácté pozici se čtyřiačtyřiceti body.

Straky si zajistily záchranu s celkem slušným předstihem, jenomže do evropských pohárů to mají opravdu daleko a teď v podstatě nemají o co hrát. Na dvanáctý Southampton ztrácejí nedostižných pět bodů, naopak před čtrnáctým Crystalem Palace budou hájit dvoubodový náskok. V poslední době se jim přestalo dařit, v pěti předchozích duelech ani jednou nevyhrály a jen dvakrát remizovaly. Minule zavítaly do Brightonu a rozešly se s ním smírně bez branek.

Reds poměrně dlouhou dobu živili naději na překonání historického milníku Citizens, ve 34. kole porazili Brighton 3:1 a ve zbývajících čtyřech kolech potřebovali třikrát zvítězit. Jenomže následně senzačně remizovali s Burnley (1:1) a vzápětí neudrželi vedení v Londýně s Arsenalem, kterému podlehli 1:2. V St. James Parku pro ně letošní sezóna skonči, v Lize mistrů totiž titul neobhájí po vypadnutí v osmifinálové fázi se španělským Atléticem Madrid.

Německý kouč Jürgen Klopp žádné nové absence nehlásí, na marodce stále zůstávají Matip s kapitánem Hendersonem. "Je to opravdu skvělý pocit vyhrát Premier League s klubem, kterému se to nedařilo třicet let. V následujících ročnících chceme získávat další a další trofeje, ostatní soupeři mají obrovskou motivaci nás zastavit. Jsem opravdu hrdý na to, co jsme dokázali," řekl jeden ze strůjců liverpoolského úspěchu Mohamed Salah, který ovládl anglickou nejvyšší soutěž jako první Egypťan v historii.

Trenér Newcastlu Steve Bruce již může počítat s Haydenem s Longstaffem, naopak na trávník se opět nepodívají dlouhodobě zranění Krafth, Lascelles, Schar i Clark. Reds dokázali zdolat svého nedělního protivníka čtyřikrát za sebou, na podzim ho přehráli po výsledku 3:1. "Na závěr hrajeme doma proti nejlepšímu klubu v Anglii, o motivaci tak máme rozhodně postaráno. S fanoušky se nehodláme loučit porážkou," řekl Bruce krátce pro klubové stránky.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Kraft, Fernández, Rose - Manquillo, Shelvey, Bentaleb, Almirón, Ritchie - Saint-Maximin, Carroll
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Keïta - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.62 - 4.91 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Sheffield United  (neděle 17:00)
Sheffieldu United se jako nováčkovi nedávalo příliš šancí, že by hrál o něco jiného než o záchranu, ovšem všechny prognózy se zmýlily. Domácí letos překvapili několik velkých favoritů a až do minulého kola bojovali o evropské poháry, v tuto chvíli jim patří velmi solidní osmé místo se čtyřiapadesáti body. V závěrečném utkání tohoto ročníku zavítají na půdu rozjetého Southamptonu a určitě budou chtít udržet současné postavení.

Svěřenci trenéra Chrise Wildera nedávno dokázali zaskočit například Wolverhampton (1:0) či Chelsea (3:0) a zdálo se, že jim vstupenka do Evropské ligy neunikne. Jenomže následně nedokázali potvrdit dobré rozpoložení v Leicesteru (0:2) a minule nezvládli ani zápas naděje s Evertonem, kterému překvapivě podlehli v poměru 0:1. Saints se momentálně nacházejí ve vynikající formě, celkově totiž neokusili hořkost porážky šestkrát za sebou.

O největší překvapení se postarali ve 35. kole, když porazili vysoce favorizovaný Manchester City (1:0). Nesmírně cenný bod si také odvezli z půdy Rudých ďáblů (1:1) a uplynulý víkend pravděpodobně odsoudili k sestupu Bournemouth, když na jeho půdě zvítězili 2:0. Díky tomu jim náleží dvanáctá příčka s devětačtyřiceti body a na dálku budou bojovat o jedenácté místo s Evertonem, který má na kontě shodný počet bodů.

Wilder do tohoto střetnutí nenasadí Freemana, do sestavy nebyl zařazen ani Mousset. Naopak na trávník by se mohl vrátit Fleck. Hostující stratég je se sezónu spokojen, i když neúčast v evropských pohárech ho trochu mrzí. "Samozřejmě zklamaní nejsme, na druhou stranu jsme chtěli vyšperkovat své výkony postupem do Evropské ligy. Nevyšlo to, další ročník chceme být ještě úspěšnější," pronesl sebevědomě dvaapadesátiletý rodák ze Stocksbridge.

The Blades totiž po neúspěchu s Evertonem ztrácejí na sedmý Tottenham nedostižné čtyři body. Svatí již mohou počítat s obráncem Bednarkem, na marodce ale zůstávají Djenepo s Boufalem a připraven nemusí být ani Valery. "Do utkání v Bournemouthu jsme šli naplno a předvedli jsme dobrý výkon, na vítězství to stačilo. Se Sheffieldem nás taktéž čeká těžké vystoupení, i přesto myslíme jen na vítězství," prohlásil spokojený kouč Southamptonu Ralph Hasenhüttl.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Redmond - Ings, Long
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.53 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Aston Villa  (neděle 17:00)
West Ham po hodně stresující sezóně může slavit záchranu, naposledy totiž vydoloval rozhodující bod na půdě vysoce favorizovaného Manchesteru United a kolo před koncem si vytvořil nedostižný čtyřbodový náskok na sedmnáctou Aston Villu. A právě na závěr tohoto ročníku rozhodně o jejím osudu, neboť ji přivítá na vlastním stadionu v Londýně. Domácí jsou patnáctí s osmatřiceti body, Villans svedou souboj na dálku s Watfordem.

Kladiváři se v poslední době rozhodně zvedli a díky tomu opustili sestupové pásmo. Jejich skvělá šňůra odstartovala po nečekané výhře nad Chelsea (3:2), jedinou porážku utrpěli od Burnley (0:1). Jinak deklasovali Norwich (4:0) a v zápase roku přehráli též Watford (3:1). K vytouženému udržení jim pomohl hlavně probuzený kanonýr Michail Antonio, jenž v předchozích šesti střetnutích skóroval hned osmkrát a trefil se i proti Rudým ďáblům.

V domácím dresu navíc září český krajánek Tomáš Souček, na kterého trenér David Moyes pěje jen slova chvály. "Přijít do Premier League a tak rychle se prosadit není snadné. Vyžaduje to čas. Tomáš nám bezpochyby pomohl a nejsem si jistý, že bez něj bychom byli klubem Premier League." Souček si za své výkony dokonce vysloužil přestup, West Ham totiž na něj okamžitě uplatnil opci a podepsal s ním čtyřletý kontrakt.

S Aston Villou to ještě zhruba před dvěma týdny vypadalo hodně bledě a k záchraně měla daleko. Pak ovšem dokázala porazit Crystal Palace (2:0), v Liverpoolu remizovala s Evertonem (1:1) a minule po naprosto heroickém výkonu zdolala silný Arsenal (1:0). Díky tomu předskočila o gól osmnáctý Watford, a pokud chce Premier League udržet, tak potřebuje získat stejný počet bodů nebo vyhrát stejným gólovým rozdílem jako Sršni proti Arsenalu.

Moyes stále postrádá Snodgrasse, po posledním vystoupení s United nejsou zcela zdravotně v pořádku ani Bowen s Cresswellem a na trávník se k tomu možná nepodívá Fredericks. "Odehrát devět zápasů v šesti týdnech je za každé situace velmi náročné, zvlášť když se perete o záchranu. Všichni v týmu jsme strašně šťastní, že to drama nepokračuje až do závěrečného kola, toto utkání se v klidu užijeme," uvedl spokojený Moyes.

Jeho protějšek Dean Smith má připravenou taktiku a do nedělního klání půjde s jasným cílem. "Všichni víme, co musíme udělat proto, abychom se zachránili. S Arsenalem jsme si dokázali, že jsme psychicky odolní. Je potřeba předvést výkon na hranici našich možností, v tuto chvíli máme potřebné sebevědomí a nic není nemožné. Bude to pro nás asi nejtěžší duel sezóny, nicméně i tak ho hodláme zvládnout. Proti West Hamu musíme hrát chytře."
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Johnson, Diop, Ogbonna, Masuaku - Rice, Souček - Bowen, Noble, Fornals - Antonio
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Guilbert, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Trézeguet, Samatta, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.62 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC37313382:3296
2.Manchester City37253997:3578
3.Manchester United371712864:3663
4.Chelsea FC371961267:5463
5.Leicester City371881167:3962
6.Wolverhampton Wanderers371514851:3859
7.Tottenham Hotspur3716101160:4658
8.Sheffield United3714121138:3654
9.Burnley FC371591342:4854
10.Arsenal FC3713141053:4653
11.Everton FC3713101443:5349
12.Southampton FC371471648:5949
13.Newcastle United3711111537:5544
14.Crystal Palace371191730:4942
15.West Ham United371081948:6138
16.Brighton & Hove Albion378141537:5338
17.Aston Villa37972140:6634
18.Watford FC378101934:6134
19.AFC Bournemouth37872237:6431
20.Norwich City37562626:7021

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (604)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. za Tottenham v TOP6

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
oli9

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
frank

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
gazza62

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

aká stránka je najlepšia na live streamy na mobile/ androide?

Reagovat
Remt

Totalsportek mi častokrát frčí. Vyberu vždy jeden z těch prvních streamů

Reagovat
RKBoy
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fromhots.com/ koukám už jedině tady

Reagovat
RKBoy

nejak to dnes ukopat, dat LM a začat sa sústredit na finále a dalšiu sezonu.

budúca sezona už bude o niečom inom.

Reagovat
Pigeon

S vaší obranou a zálohou to o niečom inom moc nebude.

Reagovat
RKBoy

my máme problém so zálohou?

a obrana sa bude riešit celý prestupák, príde LB , stopér a vyzerá to tak ,že aj brankár.

Reagovat
Big Virgil

To neznamená že se všechny problémy vyřeší. Když jste kupovali nejdražšího golmana na svete tak jste si mysleli ze mate po problemu a ejhle..

Reagovat
RKBoy

Lenže je rozdiel kupovat najdrahšieho brankára na svete pretože sme boli zahnaný do kúta vlastnou neschopnostou vyriešit ten post skor, tak sa siahlo po Kepovi ,a kupovat vytipované posily ktoré sa skautujú mesiace či roky a pasajú do systému ktorý chce manažér hrat.

Samozrejme nik nevie predpovedat budúcnost , ale každý prestup čo teraz robíme dáva zmysel, sú to všetko prioritné ciele.

Stopér je nutnost, dovod ,že sa ešte nekúpil je že vedenie a Lampard majú istú predstavu o tom akého stopéra chcú ,takže sa snažia identifikovat správny ciel , ktorý bude presne to čo treba na zkvalitnenie kádru a zapasuje to taktiež do štýlu hry ktorý chceme hrat.

Záloha nebola okrem zranení Rubena a Kantého v tejto sezone nejaký velký problém, chýbalo od nej len viac golov ktoré práve Ruben , Mount (ak budú zdravý a vo forme) a potencionálne Havertz prinesú.

ako sa s tým popasuje Frank ,ked už bude mat čo potrebuje je vec druhá,ale ukázal ,že na to má.

Reagovat
Neutron

toto su neskutocne omacky co tu davas

Reagovat
RKBoy

omáčku máš možno v hlave.

Reagovat
Neutron

Reagovat
hitZor

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

To nevím, jestli jsme si mysleli, když o něm většina z nás věděla prd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že fanoušek liverpoolu ví, co vyřeší naše problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

kde se dá dívat na zápasy ze záznamu když je o2 nevysílá?

Reagovat
Spasitel

Dnes výhry Chelsea a Leicestru

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

já to taky tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
technecium

Remíza na Leicestru a prohra Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to bych chtěl taky Werner v EL se Ziyechem bych byl zvědav zda by k nim přišel takhle havertz. Jestli nás lišky dají můžeme si za to sami

Reagovat
technecium

Jj kdyby je nesponzorovaly Ruský prachy, tak si tohle vyhazování peněz rozmyslí.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
M0rb1D4S

Co takhle si dávat pozor na svůj tým a jeho levné a hlavně vydařené přestupy Griezmanna, Dembeleho nebo Coutinha?

Reagovat
Tolstobik

Ono by stacilo, kdyby prestal diskutovat pod PL

Reagovat
technecium

Tak nám to nesponzorují prachy ze státu, co proti nám vede hybridní válku.

Reagovat
Neutron

tebe nesponzoruje nikto nic, presne ako vravis.

Reagovat
technecium

Mas pravdu, jsem sobestacny

Reagovat
Neutron

O tom dost pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho sponzoruje matka

Reagovat
Neutron

Vyzera to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
M0rb1D4S

Ne. Vám to sponzorují jen španělské banky

Reagovat
icemike

Chelsea prodává hodně do Anglie, Belgie, Itálie a Španělska, který z nich to je?

Reagovat
icka

Vsak Barcelona je zasdluzena jak prase a ty tu jedes neco o penezich pokrytce

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Erdovec

City držení míče 69,5%+?

Reagovat
Usty

Reagovat
JessePinkman

Villa to dneska musí zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to dnes Aston Villa nepokazí a Watford pojde dole. Inak Watford jediný tím tu na EF, ktorý nemá ani jeden užívateľ medzi hlavnými obľubenými.

Reagovat
smazaný uživatel

*tím z PL

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám Aston Villa je klasický celek a snad po nás jsem ji fandil nejvíce vždy. Bohužel, ale watford hraje s arsíkem tak uvidíme snad to Sukova parta pustí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kapřík

To je fakt, spíš jde mluvit o zajimavych hracich. Za mě třeba Hughes, Deulofeu, Sarr, Doucoure a čas od času Deeney a Dawson. Ale po Watfordu jako celku bude brečet málokdo.

Reagovat
vladis271

Ale ten záver ligy v boji o top 4 je fakt unikátny. 3 tímy bojujúce o LM a každý z nich to má vo svojich rukách a ak urobí svoju robotu nemusí sa spoliehať na výsledok z iného zápasu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně se líbí i ten boj o záchranu v posledních kolech, konec konců i Bournemouth má stále šanci na záchranu.

Jinak pokud TIA nelže, tak Arsenal poprvé od roku 1995 nebude v top 6.

Reagovat
Front hell

Vše krásné jednou končí

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo klasický celek, ale jsem rád, že nějak totáč a arsenal jde dolu. Hlavně chci vidět arsenal když jim odejde auba a laca kdo přijde. Stejnak příští rok tipuji jako prvního kouče koho propustí mourka.

Reagovat
Coutinho10

je to slusne naslapany...nejradsi bych koukal na vic zapasu najednou

Reagovat
Nikikrew

Konečne koniec ligy. Asi najhoršia sezóna čo som od nás videl. Dúfam že dnes pohosove víťazstvo a najmä žiadne zranenie pred finále FA cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Vám držím prsty. Snáď strelíte čo najviac gólov.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Remt

Nevidel bych to tak cerne. Kazdy klub ma hlussi obdobi. Naopak si myslím, ze pokud trener zustane a podepisete stuj co stuj Aubu jeste na 2 roky, tak se blyska na lepsi casy

Reagovat
king23

Pokud zůstane ten "trener", tak lepší časy nebudou nikdy.

Reagovat
Remt

+ tedy jakkoliv se zbavit Ozila. To jednoznačně.

Reagovat
merlick

treba sa zbavit hraca co mal o 20 viacej chances created ako ktokolvek iny v time

Reagovat
Remt

nesleduju statistiky, sleduju zápasy. Kdy naposledy nastoupil a neco predvedl? (kdy naposledy vubec nastoupil?) Hrac s platem a jmenem jako je on by to mel tahnout jako auba, ne si nechat platit za hovno výkony jak jebka Bale v Realu. Sorry ale je to tak.

Reagovat
merlick

Hraca jeho kvalit treba hlavne spravne vyuzivat, nie 70% kariery v arsenale pchat na kridlo. Hrac jeho kvalit potrebuje mat okolo seba hracov ktori mu vedia prihrat do stredu loptu (ked uz sa objavi na tom AMku), nie lopaty co vedia iba dozadu alebo do boku. A hrac jeho mentality potrebuje obrovske mnozstvo dovery, ktoru mu podlomil uz Emery a nasledne zabil Mikel. Je psychicky labilny, nie je to ten sebavedomy typ. Co donho vlozis do mas spat, nepotiahne to sam ako Ronaldo nikdy.

Aj tak ma cez tie hovna co sme mu kladli pod nohy sialene statistiky. Dokupili sme k nemu iba utok, zalohu a obranu nikdy.

Plat jeho problem nie je, mentalita ano. Tahun to nikdy nikde nebol, v ofenzivnom time kvalitnymi hracmi to posunul na uroven ktoru som ja osobne zatial nevidel v inom hracovy.

Reagovat
Remt

Sorry ale já chci po hráčovi co bere třeba 300k/týdně něco jiného, něco víc. Takový hráč nemůže bejt labil, musí bejt tahoun a mít vítěznou mentalitu

Reagovat
merlick

Ozilovy treba zaklad ktory tu nie je. On aj keby mal 50 na mesiac tak bude hrat tak isto, lebo nema ten zaklad. On sa na vitaznej mentalite iba viezol, nikdy ju nevytvaral. Bud to treba pochopit a postavit mu tim, co sa dlhodobo nedari, alebo si odstrelime nasu 2 najvacsiu hviezdu. Taky hrac uz ku nam nepride.

Reagovat
Remt

Takže jak to mám chápat? Princezničce postavíme tým kolem něho a pak možná zvedne prdel a začne něco hrát nebo? To snad nemyslíš vážně tohle ne? Nikdo není víc než klub, víc než tým. Ani Messi ani nikdo. Kdyby jouda makal a přizpůsobil se sám, tak bude týmu prospěšnější

Reagovat
merlick

tak statistiky hovoria o nom ako o jednom z najlepsich hracov od generacie Invincibles. Tak prdel zdvihol a aj nieco hral. Ako bol vyuzivany (na kridle) a pristup trenerov teda nepomohol. Teda ten tvoj pristup. Padame coraz nizsie a aj Ozila vyuzivame coraz menej, tak tvoj pristup zbavit sa ho asi moc nefunguje ci?

Reagovat
Remt

Když jsem ho viděl, tak hrál hovno a byl úplně tragický. Konec debaty.

Reagovat
Remt

A nejen že hrál úplný hovno ale ani nemakal. Vůbec nehrabnul, jen se vztekal

Reagovat
Remt

"tenkrát v osmašedestym

Reagovat
merlick

j, zapas s UTD v januari tohto roka

Reagovat
Remt

Hrac s jeho výkony by v Arsenalu měl brát tak 50k max... Není oporou, jen kurví kádr. Že prej Ozil kapitánem? Nikdo z týmu ho jako kapitána nechtěl. To cosi o jeho morálce vypovídá.

Reagovat
Remt

Ty by jsi normálně bránil i Balea chudáčka kdybys byl fanda Reálu snad. Přitom oba co do moralky jsou to chcanky a lidskej odpad

Reagovat
smazaný uživatel

co Baines z Evertonu? dnes končí? strašněj nedoceněnej hráč

Reagovat
vladis271

Som zvedavý ako k tomu pristúpi Lester. Jediné čo hrá v ich prospech je absencia tlaku lebo každý už očakáva, že Mu si to uhrá a tak môžu hrať uvolnene.

Nyť BR rozhodne neordinujem nejaký ultraofenzívny štýl. Snažil by som sa byť dominantný na lopte, ale čakal by som na šancu, ktorá môže prísť aj v 80 minúte. Aj 1:0 urobí svoju robotu, ale ak sa do toho pustia bez rešpektu a v 30 minúte bude 0:2 tak je koniec.

Reagovat
RKBoy

no neviem ,Rodgers je tlk , takže by neprekvapilo keby chceli celý zápas dominovat na lopte ,čo bude United dokonale vyhovovat, pretože budú moct hrat svoju brejkovú hru.

Reagovat
Greny

Čím déle to bude remíza tím lépe pro Lester.. United ke konci odpadají a pak by mohla přijít jejich sance

Reagovat
vladis271

Reagovat
TheTopFootbaler

Leicesteru chybí fakt spousta klíčových hráčů, tohle prostě ukopat musíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ukopat jsme to měli minimálně proti Sotonu a byl by klid Jestli to nedáme si můžeme jenom vyčítat sami sobě Soton WHU

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Neutron

do polcasu 0:3

Reagovat
nani92

Dnešný postup do LM bude viac ako titul

Reagovat
masina_LFC

Neverím, že by to Leicester oslavoval až tak veľmi ako ten titul

Reagovat
redyyz

anglicko fandi Lesteru

Reagovat
TopinB

OT: Tak tady bude spousta komentářů, takže si přihřeju polívčičku a poprosím vás o vyplnění (a ideálně i zaslání dalším) dotazníku na diplomku

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEEONrAm4EgYHXEouCmAKc5yKeBi0G18bOOr1ulSk_hF2tYw/viewform?usp=sf_link

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
xfox88

done

Reagovat
TopinB

Děkuji

Reagovat
EXoRcIsT

mas to tam

Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
PP

Za mě ideální scénář:

Chelsea s Wolves remiza

Leicester výhra

Spurs prohra

zbytek, včetně Arsenalu je mi šumafuk..

Reagovat
Golasso

Výhru bych dnes bral, ale hlavně, ať nám ty lopaty z Watfordu nikoho nezraní

Reagovat
Remt

Tak Lovren do Zenitu ofiko, 12mil. se hodí. Kdyby nemel kdo hrat se Salahem pinčes, tak bych klidne tuhle praci bral

Reagovat
cubazi

Možno že aj Salah oddíde... teda špekuluje sa otom.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, nema ho ani kto kupit

Reagovat
cubazi

tiež si myslím

Reagovat
Remt

Jestli jen kvůli tomu pincesu, tak dost prehnana reakce to

Reagovat
diastan

Výhra Lestru a Chelsea a budou všichni spokojeni

Reagovat
Miguel19

Kepa sedí.

Reagovat
Whitemedia

Willy Caballero starts, big call.

Pulisic in for Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Balls of steel

Reagovat
Miguel19

Caballero, Azpilicueta, Zouma, Rudiger, James, Kovacic, Jorginho, Alonso, Mount, Pulisic, Giroud

Reagovat
fajdax

Idealni

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Kixi Syhimour

ok, ten se s tím moc nes*al

Reagovat
Coutinho10

hodně zajímavý...jsem zvědavej, jak to bez toho trojlístku bude vypadat, jestli tam bude nějaký pokrok oproti těm zápasům např. z anglických pohárů, kde se to kolikrát hodně protočilo a pak to taky tak vypadalo ale obrana by to měla jistit

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana to měla jistit i ve středu .

Nakonec budeme mít míň bodů jako loni

Reagovat
oli9

Vždyť je to jedno

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já jsem říkal, že jsem měli nakoupit

Reagovat
Coutinho10

tjn tak třeba se poučej

Reagovat
smazaný uživatel

tak v podstate sa dalo cakat, ze sancu dostane Williams a aj Minamino, akurat som ocakaval aj Jonesa

Reagovat
Kixi Syhimour

Minamina a Jonese jsem chtěl vidět, tak snad alespoň přijde

Nicméně to bude strašná paralympiáda z naší strany

Reagovat
cubazi

Amen

Reagovat
oli9

Japoncik základ tak dal bych jim aspoň 80 minut aby se mohli ukázat... Ale ox

Reagovat
Kixi Syhimour

https://pbs.twimg.com/media/Ed24LtaXYAcD7it?format=jpg&name=medium

Jinak toto někdo hodil jako odpověď na Twitteru, nechce se mi věřit, že tohle vyběhlo na Santiago Bernabéu

Reagovat
CR7RONALDO

Pamätám si ten zápas, ani som si vtedy neuvedomil, že tá zostava je až taká slabá

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem to už asi naštěstí vytěsnil , ale v životě jsem snad nic horšího neviděl .

Teď jsem jenom prolítl komenty pod zápasem a tam teda dost podobné názory, každopádně to je připomínka toho co jsme měli za tým a jednak toho, kdo nás trénoval. A ten má teďka zastavit United

Reagovat
CR7RONALDO

Ja sa priznám, že som si myslel, že Manquillo, Moreno, Can a Markovič majú potenciál stať sa dobrými hráčmi Jediný schopný z nich je pritom Can, ale tiež to nie je žiadna hviezda.

Reagovat
Agent z Melmacu

lavička bola ale nabitá, prečo nehrali?

Reagovat
fenixLFC

Cez vikend sa hral nejaky dolezitejsi zapas tusim

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon United!

Reagovat
smazaný uživatel

musí tvl další EL už nedávám

Reagovat
Talker

Španělský brankář Kepa Arrizabalaga je údajně ochoten přistoupit na snížení platu, aby umožnil svůj odchod z londýnské Chelsea. Zajímat se o něj mají Atlético Madrid a Bilbao. (dailymail.co.uk)

Tohle je fakt šílený. Nákupy ze Španělska poslední roky strašlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co děla to Atlético furt?

Reagovat
Tchn69

Niekto od nich musí mať veľmi rád našu Marinu

Ak s nami naozaj vymenia Oblaka za Kepu (+ doplatok) tak iné vysvetlenie nemám

Reagovat
Neutron

To by bola az nespravodliva vymena

Reagovat
Svatej

Marina to vyjedna

Reagovat
Whitemedia

Bilbao nemá jediný důvod se zajímat, dostali za něj dardu a z akademie si okamžitě vytáhli stokrát lepšího brankáře..

Reagovat
Jordi Alba

Simón chytá v Athleticu parádně, to by pro ně bylo zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z týmů ho nepotřebuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid jedině kdyby fakt chtěli prodat oblaka, ale proč by ho prodávali na druhou stranu. Bohužel pro něj chelsea potřebovala golmana na rychlo, a takhle to dopadlo.

Reagovat
Greny

Tak ve Španělsku pokud se nepletu tak ten klub nemá žádnou možnost hráče udržet... Pokud bude chtít hrac a druhej klub dá vykuoku tak se může kdokoli stavět na zadní a nic s tím neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

tak výkupku jo já myslím normálně prodat

Reagovat
Benedict

Výměna za Oblaka

Reagovat
Greny

Lampard má tak koule to se mu musí nechat... Jak kritizuju Kepu tak to je dneska stejně odvážné rozhodnutí

Reagovat
Svatej

Obecně Lampard uz tu odvahu prokazal tenhle rok spoustakrat, at už stavěním úspěchu na těch mladých uz od startu, i kdyz mohl dat šanci starým padlum, tak i detailama jako neustálý zmeny rozestavení, hrani na 3 proti Josemu, vysoka linie proti Poolu, Gilmour proti Poolu, nebo právě teď případ Kepa, fakt se mi ten přístup testování libi, ma to koule.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=VdMF1Uxe0b0

Klopp je král, milé video. Uz to tu asi bolo, neviem :P

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rozestavení by proti nim mohlo fungovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck na AM? champ je minimum, co si Watford zasluzi za toto

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na LFC niekto prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
Trand

Welbz za nás dal 32 gólů jo?

Reagovat
Squinty

někdo link na cfc? posrané O2

Reagovat
smazaný uživatel

O2 s tím nemá co společného

Reagovat
mickey mouse

Do řitě co se stalo? Ještě se mi nenačetl ani stream

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, obrana zaspala

Reagovat
Svatej

Link na chelsea ? Moje zdroje poprvé zklamaly

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
pingla

máte někdo stream na MU od Sky bez hlasů fanoušků?

Reagovat
Trand

VARsenal Dawson naprosto geniálně

Reagovat
j_mrazik

Link na ManUtd? To je asi jediný zápas, kde o něco jde.

Reagovat
Cobra

Někdo stream na Spurs?

Reagovat
r.mrazik

?? ja tam zadny streamy nevidim

Reagovat
Cobra

Já právě taky ne. Potřebuju přímo link...

Reagovat
Thelvin

Lol, teď když to otevřu tak už taky nevidim nic

Tady koukám já

http://liveonscore.net/soccer-streams/premier-league/crystal-palace-vs-tottenham/

Reagovat
Cobra

dík

Reagovat
Thelvin

Pokud ti to právě spadlo jako mně, tak

http://givemereddit.stream/soccer/tottenham-live-stream

Reagovat
Trand

Zkuste to párkrát refreshnout, já tam taky nic neměl a najednou se tam objevily

Reagovat
Kixi Syhimour

jedeme

Reagovat
smazaný uživatel

stream na arsenal??

Reagovat
smazaný uživatel

ale eset me tam nepusti

Reagovat
Trand

https://reddit.soccerstreams.net/event/arsenal-watford-live-stream/395796

Teď už by to snad mělo fungovat nebo aspoň mně to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

lnik na united.... moje stránky na streamy zklamaly, tak se možná někomu bude hodit

stream-cr7.net/embed/1.php

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Norwich

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase VAR pro City

Reagovat
diastan

Co to

Reagovat
diastan

VAR

Reagovat
Agent z Melmacu

Watford dostal gol

Reagovat
minoLFC

Leicester

Reagovat
Busby babes

kdyby to na Iheanaca piskl jako pentli, tak ho VAR neopravi...

Reagovat
diastan

No proto

Reagovat
jk

HK10

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Tolstobik

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím, jak kdyby oba týmy hrály o záchranu ne o LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Maguire teda ne úplně jistě

Reagovat
Swarley

Matic strašně zatím zmatkuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelechi

Reagovat
smazaný uživatel

este ked mu to vyjde na slabsiu nohu, ale De Gea co skusal to neviem

Reagovat
Losinho

De Gea

Reagovat
Mimalu

zatím hodně nervozní, Wolves o chlup lepší

Reagovat
Grahf

strašne sú nervozni a navyše rashford s pogbom sú od korony mimo, jeden sa tam len motá a druhý len odovzdáva lopty.

Reagovat
Kaze

Pogba toho pred koronou moc nenahral, tak fakt nevim, co tim "od korony" myslis

Reagovat
smazaný uživatel

po restarte asi

Reagovat
Kaze

No vsak...

Reagovat
I am Mancunian

stream na united ?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

David, no uff... Jinak nevím, jestli to je hlavně tím, že je Shaw po restartu fakt skvělej, ale Williams mi příjde naopak dost špatnej. Hrozně nejistej na míči, slabej v soubojích i při vracení, celkově nic moc. Mimo výkon mě pak vytáčí tím, jak si furt upravuje ofinu z očí, i když na něj jde prostě balon, wtf, ať se ostříhá

Reagovat
CR7RONALDO

Williams je po reštarte vážne slabší než bol predtým.

Reagovat
REPLIKATOR

Fotbal na úrovni Kapr ligy

Reagovat
Losinho

Matič je taky dobrej řízek ten by seděl někam do Norwiche

Reagovat
Trand

Watford kvalitně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf auba

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford úplně bez života..

Reagovat
smazaný uživatel

po tom zranění je divnej kdysi si tam udělal 6 hráčů tedkom buh vi jestli se udela sam

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Benedict

Reagovat
REPLIKATOR

Fernandez

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

jako ze mu hrac prilehne nohu a on blbe dosedne? co na tom je k smichu?

Reagovat
REPLIKATOR

United nesleduju

Reagovat
diastan

Účka klasicky neví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

jak keby hrali priatelak, bez pohybu, bez chuti, necháme, najdôležitejší zápas v sezone

Reagovat
Kixi Syhimour

Virgil

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt výborná hlavička

Reagovat
REPLIKATOR

VVD Dúbravka

Reagovat
Talker

Luxusní přihrávka Jorginha, skvělý náběh a centr Mounta, škoda, že to tam Giroud nezabil.

Reagovat
KnoxXx

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je zatím výborný, alespoň někdo. Presuje i za úrok.

Reagovat
Grahf

jak ponocní dopiče, prihrávanie si jak za lvg, bez koncovky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase prr..

Reagovat
r.mrazik

No...není k tomu tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

za LVG by ani ten ofcajk nebyl

Reagovat
Zaschrona

Krásná akce, Kean konečně gól

Reagovat
smazaný uživatel

Holding je špatný..

Reagovat
Trand

Nehodí se do našeho stylu fotbalu, dnes tam bylo několik situací, kdy se to ostatní snažili vykombinovat a on to prostě jen odkopnul, protože nevěděl co s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mu strašně sebedůvěra při rozehravce, navíc ani pozice imo nic moc, tam dvakrát díky němu nebyl pisknuty ofsajd

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Tohle přece golman nemůže vyrazit do vápna tvl

Reagovat
Talker

Mít tam Kepu, tak to vypadá jako wondergoal, na který by si golman nešáhl.

Reagovat
hitZor

Taky sem si říkal, že by ani nevyskočil a vypadalo by to jako nechytatelná střela

Reagovat
ajouki

Odcouval by a sedl by si na prdel. Rukami by bouchal o trávník, že je nasraný na obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Agent z Melmacu

ale to je presne to, čo rozhodlo. Kepa by to posral a celý zápas by išiel do piče.

Wili to chytil a dal sa gól na druhej strane. Tak to je

Reagovat
spider_8

Přesně to mě taky napadlo

Reagovat
diastan

Kevin

Chelsea

Ještě Lestr

Reagovat
Mimalu

c´moooooooooooooon

Reagovat
Miguel19

M O N T Í K !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Winks mi ale neskutočne pije krv. Tak zbytočný hráč. Davies dnes solídne mimo. Inak podpriemer aý na to zakončenie. Chce to zlepšenie.

Reagovat
Talker

Mountíííík

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso vybojoval na Bruna

Reagovat
icka

nebyl to dive od Alonsa? Moc tu situaci neopakovali

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byl.

Reagovat
icka

Taky jsem toho nazoru. Dle meho se ani nedotkl, ale buh vi, moc zaberu neukazali.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlesea tak ještě Villa zachránit a Suk dát fíka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hrajeme v Newcastlu?

Reagovat
Melda

Nic moc, je to nesehraný a Origi není vůbec ve hře, slušnej je Minamino.Ox hrozně moc chce ale není to Mane no

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Giroud nakonec legendou

Reagovat
Miguel19

G I R O U D !!!

Reagovat
Mimalu

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Talker

Giroooud

Reagovat
r.mrazik

Rudiger...

Reagovat
TopinB

Reagovat
hitZor

Tys asi nikdy nedostal loktem do hrudníku, co?

Reagovat
Mass

Viděl si VAR? Loket byl od jeho hrudníku nejmíň 20 cm.

Reagovat
r.mrazik

A že bych se pak držel za krk...ne nedostal

Reagovat
hitZor

Kde se držel za krk? Pak se ani nedivím, že se mu vysmíváš, když očividně máš problém rozeznat krk od hrudní kosti.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mass

Ale on nedostal do ničeho. Do ničeho. Mohl se držet třeba za prdel a bylo by to jedno. Nechápu, jak ti to fandovství může tak zatemňovat zrak.

Reagovat
hitZor

https://twitter.com/GarethWoodberry/status/1287415485039022082

Alonso zafilmoval docela jednoznačně, ale Rudiger? Možná jo, možná ne, ale to, že prostě do hrudníku dostal se nedá zpochybnit.

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

Kdyby si se staral raději o Bruna a jeho letecké schopnosti uděláš lip

Reagovat
r.mrazik

Kdybys raději nepsal také kraviny

Reagovat
hitZor

Kraviny tady píšeš ty. Tady fakt dost jednoznačně vidím, že se po něm (docela nesmyslně a mimo hru) ohnal a trefil ho do hrudníku.. https://twitter.com/GarethWoodberry/status/1287415485039022082

Jak to bolelo asi ví jen Rudi, hrudník je v tomhle dost zrádný a i menší kontakt může dost bolet.

Reagovat
r.mrazik

Jdi do pice

Reagovat
Mass

Tohle je takovej dětskej argument, "ale on si začal!"

Reagovat
Greny

Vždyť to dole rozepisují... Tak holt spadl... No a? Furt to nic nemění na tom že se Jiménez po něm ohnal a měl být potrestané kartickou

Reagovat
Mass

To na tom teatrálnim pádu Rudigera nic nemění.

Reagovat
Greny

To ne ale nejsem si třeba jistej co říkají pravidla zda se netresta i pokus o udeření soupeře ...

Reagovat
Benedict

Nobelovku taky nedostaneš za pokus o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ved on tiez ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

To Ani rudiger

Reagovat
Mass

Jasně zápas v režii Chelsea a stejně musí dělat takový zmrdoviny. A ještě tu někdo minule psal, jakej je to sympaťák.

Reagovat
Whitemedia

Letos vůbec není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

?? Přidal tomu... O tom žádná ... Ale myslím Jiménez mu taky nemusel dát vůbec žádnej důvod k tomu aby tomu přidal.. nechápu proč se po něm ohnal

Reagovat
Mass

Chtěl ho odstčit otevřenou rukou.

Reagovat
Mass

Loket by vysoko, ale stejně.

Reagovat
Talker

Parádní kombinace - Pulišič udržel, nahrál a Mount z první perfektně do běhu. Giroud komplikované zakončení, ale padlo to tam

Reagovat
kiwwi

Matic je majster sveta v dostani sa z úplne komfortnej situácie do úplne neriesitelnej...

Všetci sú jak prispati, absolútne nedokážu vykombinovat pressing Leicesteru a naopak keď ma Leicester loptu tak ustupujeme a stále majú voľných hráčov... Van Bissakove kombinácie pri čiare sú už len bonbonik

Toto neskončí dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ta prvni ztrata mice kdyz to daji maticovi kterej je uprostred hracu lisek ponevadz to zase ubozacek lindelof neumi aspon poslat do prdele. Zatím kladně hodnotit jenom pogbu williamse a maguire. RASHNALDO po zranění divej hraje jako ponocnej Martial má dneska první dotek jako Lukaku taky to nevidím dobře

Reagovat
Grahf

awb sa rozbehne, zasekne, potancuje okolo lopty a vráti dozadu. Nechápem, jak on mohol kedysi byť krídlo, keď nemá absolutne žiadne útočné návyky. A proste je hrozná chyba, že nevyužívame rýchlych útočníkov do tej ich rozbitej obrany, však z toho morgana si mali robiť prdel celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

dívej se na zápas potancuje vidí, že tam není ani noha v 16tce tak potancuje a bohužel i tak tam není ani noha. Mi přijde jak vepředu tam byl max martial RASHNALDO hroznej tvl hraje jak kdyby to mělo rozhodnout o jeho životu

Reagovat
Swarley

Matic je v tomhle neskutečný... Místo toho, aby to udělal jednoduše, tak vymysli takové kraviny, že to je neskutečný...

Reagovat
blade115

Tak teď ještě Foxes

Reagovat
Whitemedia

Rudiger se mi letos hrozně zhnusil..

Reagovat
REPLIKATOR

rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

když se podívám na týmy v oblíbených tak chápu sluníčko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

To myslíš jako vtip?

Reagovat
REPLIKATOR

A co jinýho asi?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mass

V dnešní době BLM buzen nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Je to Němec, u nich se to může

Reagovat
icka

Reagovat
Liquid

je hroznej od samotného příchodu do Chelsea

Reagovat
Matić

Jak chováním, tak hrou

Reagovat
Kapřík

Přesně. Ze stoperů CFC letos fakt bolí oči.

Reagovat
REPLIKATOR

Everton dostat gól od Solankeho

Reagovat
Miguel19

Snad to Olí neposral s Csapi pastí.

Jinak výkon nic moc, nervózní. Neviděl jsem opakovačka, ale faul před přímákem to podle mě nebyl.

Obrana dnes zatím ok.

Reagovat
MCFC_8

KDB krasny pozdrav Hendersonovi...the best, 12g+19a

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
icka

Reagovat
SCELO

Reagovat
icemike

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester ale musí začít zakončovat nějak kvalitně , třeba takový Iheanacho by si mohl uvědomit, že má vedle sebe nejlepší střelce celé soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy pozrie cez polcas, ze Auba dal dva goly a hned tam nieco supne.

Reagovat
Svatej

Osud mě chtěl toho asi ušetřit, uz 15 minut nemam ve vlaku poradnej signal... Prej nejaky simulace, ma nekdo gif?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je na kriminál

Reagovat
Svatej

kokot, at si s timhle ten retard tahne do Itálie

Jiménez o trochu menší, ale taky vocas, o co mu slo?

Reagovat
Mimalu

Jimenéz asi trochu frustrace, ale ničeho úplně proti němu jsem si nešimnul

Reagovat
REPLIKATOR

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

kto vie ci potom Neto lutoval, ze ho aspon nekopol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

........... Ze ja to otviral, úplně mi to zkazilo chuť sledivat druhej polocas..

Reagovat
Mass

Reagovat
icemike

V tu dobu mi spadl stream, trefil ho nebo ne?

Reagovat
mimi_united

Rozhodne naša individuálna kvalita a ten gól dáme

Netreba sa ničoho báť, We are United

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ho tam snad šupne jenom pogba. Mason se nenabízí Martial než to zpracuje tak skončí příští ročník a RASHNALDO nevím nějakej vyplej je i ve výrazu

Reagovat
FC Porto FC

Leicester pojďme!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Fanoušci Chelsea, co vyháněni Girouda, se musí teď a nejen teď, cítit jako hrozní kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

oni se budou cítit jako kokoti když trio ziyech werner Havertz nic neudělaj

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Tierney? zase si mal pravdu

Reagovat
Taiger

Tierney, Xhaka, prostě se v tom vyznám

Reagovat
smazaný uživatel

snad si vsetci zapisuju

Reagovat
Talker

Tak dvojice Tammy+Giroud v pohodě teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

cítím

Reagovat
Luc-Luc

pojdme foxes

Reagovat
REPLIKATOR

Všichni fandí Leicesteru

Reagovat
Busby babes

omg, Tony, tohle musi byt gol..

btw tutovka s xG 0

Reagovat
Whitemedia

Nepřehání to ten Adama už trochu?

Reagovat
Tommy the Gunner

Willock je strasne slabej...

Reagovat
r.mrazik

Bruno dneska opět šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier skvelá práca. Opať. Jednoduchý odkop, a zase to dosral.

Reagovat
Swarley

Ndidi by se fakt hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Letos rekordně málo bodů stačí Chelsea na 3. místo. V předchozích sezonách by 66 bodů stačilo sotva na EL.

Reagovat
Agent z Melmacu

nato jebe pes

Reagovat
Tomanatura

To je jinaci grc, Ole jim zakazal vyhravat souboje, nebo jak?

Reagovat
ACSMan

Tady se hraje na remízku hnus velebnosti

Reagovat
Swarley

Pogba jediný, co dneska za něco stojí

Reagovat
Busby babes

AWB strasne kazi.

Reagovat
Kaze

Vsichni dneska dost kazi. Martial a Pogba jedini, co neco delaji.

Reagovat
Greny

To tam mělo spadnout skoda

Reagovat
r.mrazik

Tak oprava..dnešní smatlak je Williams..to je na úrovni třetí ligy

Reagovat
kiwwi

De Gea práve pustil tecovanu loptu na odkop? Ten chlapec je totalne v pici

Reagovat
Swarley

nechápu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Origiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sice hraje hovno, ale když dá gól

Reagovat
Zaschrona

Další zápas, další zaříznutí od VAR, jak je sakra možný, že vůbec nezkontrolují poměrně jasnou ruku ve vápně?

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson 10. asistence v sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo poslednych 5 zapasov vzdy gol alebo asistencia

Reagovat
TheTopFootbaler

Neuvěřitelně na hovno zápas. Ještě jsme neměli ani jednu šanci. Wan Bissaka je dopředu naprosto nepoužitelný, Williams to samý v bledě modrým. Bruno zase bihužel neviditelný, Pogba víc kazí než vyhrává souboje. Jediný Matič dnes něco hraje, to je fakt smutný.

Reagovat
Benedict

Williams mi sere jak pozicne, tak technicky. Jedno jeho zpracování nás stojí cely break, ale AWB nehraje zle, je to bek a občas se ukaze vepredu(taa to proste není) a Bruno je ZASE neviditelný? To ma každy zapas mít 2+2???

Reagovat
TheTopFootbaler

Neviditelný byl i dva zápasy předtím, samozřejmě to není jeho vina, že si potřebuje odpočinout, ale je potřeba konstatovat fakt, že pro zápas skoro nic pozitivního neudělal (až na tu penaltu samozřejmě, který je super že kope, ale nebál bych se ani Marcuse).

AWB je dozadu beast, já ho mám fakt rád, ale v zápasech, kde potřebujeme rozhýbat křídla, je prostě nepoužitelný. Skoro bych až koupil nějakýho křídelního beka, aby mohl hrát proti slabším soupeřům a na důležitější zápasy, kde je potřeba pevnější obrana, bych stavěl Aarona.

Williams je kapitola sama pro sebe, ten snad za celou sezónu neudělal nic důležitýho. Úplnej squad player prostě. Je průměrný v bránění, nemá nic moc centry a jak píšeš, jeho zpracování leckdy končí náš brejk. Shaw teda není extratřída, ale přijde mi, že ten si aspoň víc troufne a víc tu lajnu brousí, umí obranu soupeře trochu rozhodit a je důrazný v soubojích. Williams nic takového nemá a potřebuje se hodně zlepšit, než bude moct hrát v základu.

Reagovat
Whitemedia

https://pbs.twimg.com/media/Ed3XPhxWAAIYPoj?format=png&name=small

Na fotbalistu už mi to přijde prostě moc..

Reagovat
hitZor

Takhle to dopadne, když si spleteš americkou a britskou definici slova football

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

takové culíčky si mohli dovolit jen vikingové

Reagovat
Whitemedia

Vidíš, těch jsem si ani nevšiml

Reagovat
Remt

A to je údajně jeden z nejrychlejších hráčů v lize ne ? A to na sobě táhne tohleto

Reagovat
smazaný uživatel

tak spis nez v rychlosti, bych videl problem ve vytrvalosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, rozběhnout se umí. K jeho škodě se většinou zastavil o reklamní banner.

Reagovat
r.mrazik

Bruno dneska nedá přihrávku...hrozný

Reagovat
Grahf

koľko dnes sme zajebali prihrávok, to som ešte nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Redka ne ?

Reagovat
TheTopFootbaler

Ať vystřídá toho Bruna, to už fakt nejde. Místo něho klidně Freda, ten aspoň není úplně vyšťavený.

Reagovat
Grahf

pencla

Reagovat
r.mrazik

Ha...první dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno

Reagovat
TheTopFootbaler

Morgan stopro fauloval, tohle musí být pencle.

Reagovat
Swarley

Redka pro oba

Reagovat
Benedict

Reagovat
Talker

Fans united si tu stěžují, jak je všechno na hovno a stejně je vytrhne další pencle?

Reagovat
Swarley

Tak co tam chceš řešit, tady dokonce dvojitá

Reagovat
Talker

Já to nesleduju, jen mám livesport puštěný, kde koukám na další výsledky a seká se mi stream...

Reagovat
Busby babes

hrajem nic moc, leicester hrubka v rozehravce pred vapnem, Martiala sestrelil jak Evans tak Morgan. uplne jasna

Reagovat
Talker

Já na vás nekoukám, spíš mi přijde vtipný, že to, co definuje celou vaší sezonu si zopakujete v posledním kole a zajistí vám to pravděpodobně LM

Ole to fakt musí trénovat, protože se statisticky vymykáte naprosto šíleně.

Reagovat
KnoxXx

to bolo na 2 penalty zaroven

Reagovat
Luc-Luc

Atkinson foukl penalticku pro united, kdyz videl, jak tragicti jsou, to je ale prekvapeni

Reagovat
Tolstobik

Predpokladam, ze jsi tu penaltu nevidel....

Reagovat
Whitemedia

Na co, takhle je to lepší

Reagovat
Tolstobik

Pravda....

Reagovat
Tolstobik

Ale teda, ne ze by United nebyli tragicti, to ma zase pravdu....

Reagovat
EXoRcIsT

Mozno videl ale sa rozhodol ze debila zo seba urobi aj tak

Reagovat
icka

Reagovat
pingla

běž pryč, nechoď tady

Reagovat
mimi_united

Sme tam

Reagovat
Grahf

diky jonny, once the red always the red

Reagovat
r.mrazik

Jak se teď vůbec posuzují červené karty, když je hráč faulovany takhle když jde sám?

Reagovat
Swarley

Dementně, prý by to byl dvojí trest nebo co... Tohle je prostě redka a penalta, nazdar...

Reagovat
VersaceChain

nesouhlasím, dvojitý trest je zbytečný, když se nejedná o likvidační faul.

Reagovat
Swarley

Kravina, je úplně jedno, jestli se stal faul ve vápně nebo mimo.. Kosa zezadu, jako poslední, redka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
kilobyte

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

Takže je pořád tohle pravidlo...ok

Reagovat
smazaný uživatel

Redka to není asi jen v Premiér líg. Všude jinde jsem viděl dávat červenou.

Reagovat
Swarley

nechapu, kterýho vola napadlo, že by to mělo být jinak... Není tam nejmenší důvod...

Reagovat
Swarley

I v tomhle je Bruno prostě boží, konečně někdo, u koho může být člověk u penalty v klidu...

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
hitZor

Boží = okopíruje styl kopání penalt hráče s prakticky stoprocentní úspěšností?

Reagovat
Swarley

Však to tak klidně může kopat celý svět, to je úplně jedno

Reagovat
Whitemedia

Kope je jak Jorginho a u něj jsem teda nikdy v klidu nebyl

Reagovat
Greny

Škoda Škoda ... Ale mohli by otočit s

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, Rodgers prostě nikdy neuhraje, to co by se hodilo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VersaceChain

jaky byl kurz pred zapasem na penaltu? leicester nejvic penalt proti nim, my nejvic promenenych

Reagovat
ACSMan

Na Manchester nebyl kurs jenom na Leicester

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Hai

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Na zápasy United tak 1.1, že pro ně fouknou pencli. Jinak by se to sázkovkám nevyplácelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeemu to přeji...jednu dobu už byl na vyhazov a neskutečně MU zvedl...konečně tam,kam dlouhá léta patří.

Reagovat
Remt

Konečně je titul tam kam dlouhá léta patri

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle snad už dopadne dobře... Leicester to teď musí hodně otevřít a to by nám mohlo hrát do karet. Snad to dopadne třeba 3:3 ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

What a save by David de Gea !

Reagovat
REPLIKATOR

Salah a první dotek

Reagovat
KnoxXx

Ole by tam mohol hodit aj nejake cerstve sily ...

Reagovat
KnoxXx

Lingardinho

Reagovat
Remt

Být na hřišti Salah z jeho první sezóny v Anglii, tak už oslavuje druhej gól

Reagovat
EXoRcIsT

A sme v pi.. lingard na ihrisku

Reagovat
Talker

Musím říct, že s Kepou v brance se cítím mnohem líp. U Kepy bych se bál, že pustí i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Remt

Jsem zmaten

Reagovat
KnoxXx

Kepu si si tak oblubil, ze tak familiarne nazyvas aj Caballera?

Reagovat
Remt

A nebo už mu z toho "Kepy" uplne mrda a pouziva to na vše:D..to mi připomnělo film Diktátor kde nechal změnit asi 200 slov na slovo Aladin. Mám pro vás špatnou zprávu - jste HIV Aladin

Reagovat
Talker

Chybička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Takový Schrodingeruv Kepa

Reagovat
TheTopFootbaler

On tam pošle Lingarda, to není možný snad.

Reagovat
r.mrazik

Co to má Lingard na bradě??

Reagovat
buzna

Co tam měl? Mléko?

Reagovat
Benedict

Reagovat
smazaný uživatel

emi

Reagovat
Hai

lestr si tu LM ani nezaslouzi kdyz dokazali projebat takovej naskok

Reagovat
Remt

Btw: co to je za kokotinu tolik pěkných zápasu v jeden čas? Jako dobrý, nezaseru tím celou neděli ale takhle jen přepínám ze zápasu na zápas a nemám z toho nic

Reagovat
Agent z Melmacu

first time?

Reagovat
Remt

? Bejvá to tak že bývá jeden zápas nebo tak už ve 13 a pak další až déle ne?

Reagovat
VersaceChain

posledni kolo je vzdy najednou

Reagovat
Remt

Aha, tak to se omlouvám. Ale neni to moc šťastné. Tolik pěkných zápasů a fanda si je nemůže užít všechny

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Tak jde spíš o to, aby se nemohlo manipulovat s výsledky sezony až tak - kdyby například Chelsea hrála dřív, než MU-LEI, tak by to mohlo skončit 0:0 s tím, že by se nikdo nesnažil, protože by to oběma zajistilo záchranu. Podobně třeba sestupy.

Reagovat
Remt

Jasně, jasně, to mě poté došlo když jste napsali že se poslední kolo hraje takhle najednou. Určitě to pomůže zabránit takovýmto manipulacím. Ale jak o něco jde, tak bych chtěl vidět pokudmožno všechny zápasy a proto mě to štve

Reagovat
cr7sux

musíš nahrát na kazetu

Reagovat
fenixLFC

praveze si to fanusik uziva viac pretoze kazdy gol moze spravit zasadnu zmenu v realnom case.

Reagovat
Remt

jasně, pokud bych měl pět obrazovek na kterých bych mohl mít pět zápasů A nebo jít do elektra a překecat prodavače ať mi na každý telce pustí jinej zapas

Reagovat
fenixLFC

my sme mali tri obrazovky so spolubyvajucim a na mobiloch este priebezny stav

Reagovat
icka

Posledni kolo, vsichni hrajou ve stejny cas.

Reagovat
TopinB

Ne, posledni kolo je vzdycky vsechny zapasy naraz, roztahane to byva v LL, pokud se nemylim

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Poslední kolo

Reagovat
Kaze

Posledni kolo ligy byva v tu samou chvili. Stejne jako posledni kolo skupinove faze byva v jednu dobu.

Reagovat
Trand

Poslední den sezóny to takhle bývá.

Reagovat
Agent z Melmacu

je to smutné pre Leicester, ale môžu si zato sami, neskutočne ten náskok presrali

Reagovat
Ranoth

Rodgers je majster neuspechu no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

paty misto je pro Leicester uspech a navic dneska, kdyby mel k dispozici vsechny hrace, tak takto slabe united sfouknou jak svicku

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Áčko..jak jinak

Reagovat
Zaschrona

Pickford předvede několik super zákroků, aby pak pustil gól...

Reagovat
Alberto Aquilani

Takže už Pigford pre Teba nie je extratrieda, budúca svetová jednotka na svojom poste, či už ako si to voľakedy argumentoval?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď sa seriózne pýtam... totižto mám stále pred očami, ako si tu pri prestupe Pickforda argumentoval nejakými videami na youtub (najlepší bol taký ten jeho výkop cez celé ihrisko, z toho som sa úplne nespamätal dodnes ).

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Alberto Aquilani

ok

Reagovat
Zaschrona

Konečně něco rozumného.

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď áno, tie tvoje názory na Pickforda rozumné neboli, len som chcel vedieť, ako si na tom teraz...

Reagovat
Zaschrona

Mně přijde nekonečně vtipný, že jsi mi do úst umístil něco, co jsem nikdy netvrdil, ale pak po mně chceš znát názor, jestli si to pořád myslím.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale veď ja ťa nikde necitujem, ale to ako si obhajoval tú jeho cenovku si tu pamätám dodnes, rovnako ako ten argument s tým videom s výkopom Len som chcel vedieť, aký máš naňho názor, sa hneď nečerti

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebýt té stupidní remízy s Burnley

Reagovat
Csaplárova past

Kdykoliv jsem viděl United, tak byli otřesní a nakonec jako třetí místo?

Reagovat
hitZor

Tak s těma našima stoperama je čtvrté místo taky zázrak

Reagovat
oli9

Tak tam o tu LM to byl souboj Krétě u letos...

Reagovat
mickey mouse

Shaqiriho tam přeci jen mohl dát

Reagovat
Talker

Pustili jsme vlastně Wolves k něčemu?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bruyne

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééé

Reagovat
diastan

Kevin nej na světe

Reagovat
Luc-Luc

az za Hendem, aspon v Anglii

Reagovat
diastan

Na toho jsem zapomněl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
RKBoy

De Bruyne hráč sezony, bez debaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče sezony dělá trofej za hráče sezony.

Reagovat
MCFC_8

13g+20a...to nepotrebuje komentar

Reagovat
masly008

Vyrovnaný Titi v asistencích.

Reagovat
Agent z Melmacu

Guardiola: Leicester by sa mal City ospravedlniť, že sa nedostal do champions league

Reagovat
KnoxXx

Jonny Evans verny cervenej

Reagovat
Busby babes

no tohle si mohl odpustit. To byl dobrej zkrat. Jako urcite ho nechtel zranit, ale sel tam uplne debilne a pozde.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Au.. Evans hovado

Reagovat
oli9

Tak ten sestup týmů dopadl nejlíp jak mohl jinak United i s tím jake hovno v sezoně hráli 3 flek.. Suk v PL. Jediná škoda je Wolves

Reagovat
DieFohlenBMG

Suk by hrál PL tak jako tak. Dneska se potvrdilo, že Bowen je tam jedinej člověk, co umí nacentrovat balon. Má na víc než hrát s touhle bandou kriplů.

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire jak simuluje mancs zas s odretými ušami a s pomocou rozhodcu... Evans svojim výkonom pomohol akurát svojmu bývalému klubu, klasika, ako Phil Ne*ville.

Reagovat
VersaceChain

jakou pomoci rozhodcim prosimte?

Reagovat
VersaceChain

misto toho aby sis uzival titul tak tady prijdes lhat o jinem klubu, mas smutny zivot af

Reagovat
Busby babes

vsak Leicester nepredvedl vubec nic. Nebyli jsme o moc lepsi, ale my jsme chyby proste neudelali, oni ano.

Reagovat
smazaný uživatel

však áno, tento zápas zaslúžene kvôli chybám Lestru, ale treba uznať, že ku koncu sezóny vás ťahali aj rozhodcovia. Rekord v počte penált.

Reagovat
Busby babes

netahali, nemaj nas faulovat. jednoduchy.

Reagovat
fenixLFC

ehm, leicester bol nebezpecnejsi nez vy...

Reagovat
VersaceChain

Evans zmrd

Reagovat
REPLIKATOR

Evans Bývalej hráč United se nezapře

Reagovat
Busby babes

Evans.

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham sobec

Reagovat
Luc-Luc

kdyz se tak na to divam, tak aby se United dostali na uroven LFC a City, to by museli vymenit tak pulku sestavy i s manazerem, protoze ti hraci tam, to je velka bida

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Hezké jak je to třetí místo sere

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Může střílet...a Ole ať to hraje do strany a šetří čas...no tyvoe!!!!

Reagovat
Busby babes

no, mas minutu nebo dve do konce, vedes o gol, v ten moment to je ropzumnejsi varianta v poslednim kole PL a v situaci v jake jsme.

Reagovat
r.mrazik

No to fakt není, když lišky musí dát dva góly a ten míč by šel my tribunu nejspíš...ach můj bože..ty obhajuješ poslední dobou každou věc

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersov tím, LIngard

Reagovat
Kixi Syhimour

vše dokonáno

Reagovat
Trand

Dneska výkon bez míče na pokuty, takhle debilní bránění jsem dlouho neviděl.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jesseeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
Tommy the Gunner

Lingaard jim da gola

Reagovat
jenage

Kdo?

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
KnoxXx

Lingard easy novy kontrakt

Reagovat
pingla

poslední gól letošní sezóny PL dá Lingardinho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

kdo dá poslední gól, vyhrál

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers OUT

Reagovat
Luc-Luc

Schmeichel pekne na Kariuse

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
eder

Směr mrtkám!!!

Reagovat
Kaze

Chelsea a United dneska: https://i.imgur.com/3smQQ1r.gif

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mimalu

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
r.mrazik

MU zkušeně...hráli jsme venku a vyhrát museli domácí...

Reagovat
SCELO

Reagovat
kvasha16

.. ale skor to plati na Spurs

Reagovat
Likan7

Reagovat
avicii

Reagovat
TheTopFootbaler

Nádhera, Jessemu se zvedla cena a v létě ho střelíme za 90 mega do Barcy.

Reagovat
eder

Smrd mrtkám!!!

Reagovat
kilobyte

Nad Lingardem už se slitoval i brankář soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ešte vyhrať FA Cup, nech idú Wolves aspoň do toho predkola.

Reagovat
YNWA__MSN

99bodu A takovej brutální bodovej náskok na United, nebo dokonce na takovej Arsenal Btw Minamino byl na levým křídle docela dobrej ne?

Reagovat
masly008

Je to rekord? Nebo to drží furt City?

Reagovat
DieFohlenBMG

city měli 100

Reagovat
GarethBaleCZ
Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele