Premier League - preview 37. kola: Poslední šance pro Liverpool

15.05.2022, 09:45, aktualizováno 17.05.2022, 08:47
Previews
St. Mary's Stadium (© AFP)
Manchester City měl v tomto kole namále, proti West Hamu ale nakonec dokázal zachránit alespoň remízu a na čele tabulky má čtyřbodový náskok na Liverpool. Reds jdou do akce až dnes a představí se v Southamptonu, případná porážka definitivně rozhodne o mistrovském titulu...
Southampton FC - Liverpool FC  (úterý 20:45)
Poté, co Manchester City remizoval na West Hamu 2:2, míří jeho úhlavní rival Liverpool do Southamptonu k dohrávce 37. kola Premier League. V případě výhry budou Reds za Citizens pouze o bod a rozhodně poslední kolo. Saints jsou patnáctí a stále nemají stoprocentní jistotu záchrany.

Southampton se trápí a na ligovou výhru čeká už více než měsíc, naposledy vyhrál v polovině dubna 1:0 s Arsenalem. Od té doby tři porážky a jedna remíza. Naposledy Saints schytali příděl od Brentfordu, který vyhrál 3:0. Na sestupové pozice sice mají náskok šesti bodů, ale při shodě několika okolností by ještě klidně mohli nejvyšší anglickou soutěž opustit. V závěrečných dvou kolech potřebuje Southampton získat aspoň bod, nyní jej však čeká jeden z nejtěžších možných soupeřů vůbec.

V poslední deseti ligových kláních vyhráli Saints jen jednou, duel s Arsenalem byl však jediným na St. Mary’s Stadium z posledních sedmi případů, kdy nepadly alespoň tři branky. 1:0 skončilo i poslední vzájemné měření nynějších soupeřů na půdě Southamptonu, o jehož výhru se loni v lednu postaral už ve druhé minutě Danny Ings. Reds tehdy ze sedmnácti střeleckých pokusů poslali jediný na bránu.

Liverpool o víkendu porazil ve finále FA Cupu Chelsea. Utkání skončilo po prodloužení bezbrankovou remízou a penalty zvládli lépe Kloppovi svěřenci v poměru 6:5, rozhodující trefu si připsal Konstantinos Tsimikas. Po zisku Ligového poháru tak jde o druhou letošní trofej pro Reds a další dvě ještě můžou získat. Na konci května vyzvou ve finále Ligy mistrů Real Madrid, nyní budou na dálku zápasit o ligové prvenství s Manchesterem City. Úkol je jasný. Nyní porazit Southampton, v neděli si doma poradit s Wolves a doufat, že Citizens alespoň remizují s Aston Villou.

Proti Blues se ve Wembley zranil Mohamed Salah, a tak si bez něj budou muset Reds v závěru ligové sezony poradit. V letošním kalendářním roce Liverpool vyhrál 26 z celkového počtu 32 zápasů, přičemž jen jednou prohrál. Díky tomu famózně stáhnul náskok Man City, který už se jevil jako nedosažitelný. "FA Cup je slavná soutěž a vyhrát ji, to je prostě skvělý pocit. Bylo to pro nás obrovsky důležité po psychické stránce, protože když bychom prohráli, určitě by pro nás byly nadcházející duely složitější. Ale to se naštěstí nestalo, penaltová štěstěna byla na naší straně," uvedl manažer Liverpool Jürgen Klopp.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Lyanco, Perraud - Tella, Ward-Prowse, Romeu, Diallo, Redmond - Adams.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Gomez, Matip, Konaté, Tsimikas - Keita, Milner, Jones - Jota, Firmino, Origi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.25 - 5.52 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Newcastle United hostí ve 37. kole Premier League Arsenal. Domácí zažívají sezonu jako na houpačce, z poslední příčky se vytáhli na desátou, momentálně jsou čtrnáctí. Hosté musí reagovat na výhru Spurs a dostat se zpět před ně na čtvrté místo.

Newcastle byl v první polovině sezony dlouho poslední, příchod nového majitele však dodal dostatek energie k tomu, aby se nakonec zachránil. Na jaře se Magpies poměrně daří, ale v posledních dvou kláních dostali ukázku, že je ještě čeká spousta práce. Nejprve totiž po gólu Keity prohráli 0:1 s Liverpoolem a poté schytali debakl 0:5 od Manchesteru City, za který se dvakrát trefil Raheem Sterling, jednou Aymeric Laporte, Rodri a Phil Foden. Před tím si však Newcastle připsal čtyři výhry v řadě, což mu dodalo definitivní klid pro tuto sezonu.

V kalendářním roce 2022 jsou Magpies čtvrtým nejlepším týmem Premier League, na čemž můžou v příští sezoně stavět, navíc jestli přijdou posily. Proti pěti nejlepším týmům tabulky se však Newcastlu letos vůbec nedaří, v devíti vzájemných zápasech s takovými soupeři devětkrát prohrál. Do St. James Parku navíc přijede protivník, který ho porazil už v osmi vzájemných měřeních sil v řadě a sedmkrát s čistým kontem.

Arsenal se o čtvrté místo, které zaručuje postup do základní skupiny Ligy mistrů, přetahuje s Tottenhamem, který už v tomto kole porazil Burnley a dostal se před městského soka o dva body. Právě se Spurs totiž Gunners v minulém utkání prohráli 0:3, když se dvakrát trefil Harry Kane a jednou Son, navíc červenou kartu vyfasoval Holding. Před tím si však kanonýři připsali čtyři výhry v řadě a postup do milionářské soutěže mají dva zápasy před koncem soutěže stále ve svých rukou.

Gunners čekají už osm zápasů na čisté konto, což je nejdelší taková šňůra v lize. Pod vedením trenéra Mikela Artety dostal Arsenal už třináct červených karet a jsou v tomto období nejtrestanějším celkem, druhý takový si připsal o pět vyloučení méně. Vychází však sázka na mladé hráče, kteří vstřelili dvě třetiny letošních gólů Londýňanů, pokud se berou v potaz fotbalisté mladší 23 let. Nejlepší střelec Gunners Bukayo Saka si letos připsal jedenáct gólů a v této statistice mu patří třinácté místo.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Burn, Targett - Guimaraes, Longstaff, Joelinton - Almirón, Wilson, Saint-Maximin.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Cedric, White, Tomiyasu, Tavares - Elneny, Xhaka - Saka, Odegaard, Martinelli - Nketiah.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.26 - 3.83 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (neděle 13:00)
Tottenham Hotspur se v zápase 37. kola představí na domácí půdě proti Burnley. Po výhře nad Arsenalem živí Spurs naději, že by si v příští sezoně zahráli Ligu mistrů. Ztrácí jeden bod. Burnley bojuje o záchranu a momentální jej od sestupu dělí pouze lepší skóre oproti Leedsu.

"Kohouti" naposledy porazili městského rivala Arsenal v důležitém souboji o čtvrtou příčku 3:0 a zaostávají za ním nyní už jen o bod. Dvakrát se prosadil Harry Kane, jednou Son Heung-min. navíc pomohlo vyloučení Holdinga. Předchozí remíza z horké půdě v Liverpoolu určitě byla pro Conteho svěřence rovněž cenná. Spurs v posledním dvou domácích duelech s Burnley vstřelili devět branek, což je nyní staví do role jasného favorita. O titul nejlepšího střelce soutěže stále usiluje Son, který zaostává za liverpoolským Mohamedem Salahem o jediný gól.

Burnley po třech ligových výhrách minule prohrálo 1:3 s Aston Villou a je zpět pevně nohama na zemi. Na osmnáctý Leeds má sice zápas k dobru, stejný bodový zisk s týmem na sestupových příčkách však moc klidu dodávat nemůže. Clarets momentálně navíc trápí poměrně rozsáhlá marodka, což je v závěru ročníku značně omezuje. Burnley vyhrálo z posledních osmnácti venkovních klání jen dvě, ale v pěti duelech pod vedením nového manažera Jacksona získalo už deset bodů. Nyní budou Clarets usilovat o dvě venkovní vítězství po sobě po více než roce.

Poslední vzájemný zápas vyhrálo na konci února v dohrávce třináctého kola překvapivě Burnley 1:0, jediným střelcem duelu se stal Ben Mee. Clarets svého soupeře dokonce přestříleli, ačkoliv měli výrazně menší držení míče.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon - Kulusevski, Kane, Son.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Roberts, Collins, Long, Taylor - McNeil, Cork, Brownhill, Pieters - Cornet, Weghorst.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.51 - 11.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Crystal Palace  (neděle 15:00)
Pouhý bod dělí po pětatřiceti odehraných zápasech mužstva Aston Villy a Crystal Palace, která se nyní střetnou spolu. Eagle mají výhodu lepšího postavení v tabulce, Lions zase domácího prostředí.

Villans v úterní dohrávce nestačili na Liverpool, když sice po Luizově trefě vedli, avšak Matip s Maném dokázal otočit. Předtím ovšem vytěžili ze tří zápasů proti Leicesteru, Norwichi a Burnley sedm bodů, čímž napravili předchozí nepovedené výsledky a udrželi se ve hře o elitní desítku.

Eagles na pozitivní vlně jedou aktuálně, po remíze s Leedsem zdolali Southampton a minulý víkend i Watford, proti němuž rozhodl po půlhodině Zaha z penalty. Orli se tak vyšvihli na jedenáctou příčku, rozdíl mezi desátým Leicesterem a čtrnáctým Newcastlem činí dva body.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněného Hauseho a možná i Baileyho s Watkinsem, na straně hostí vedle Fergusona mohou chybět i Guaita, Guéhi a McArthur.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.57 - 4.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Tři porážky v řadě udělaly z Leedsu hlavního aspiranta na třetího sestupujícího z Premier League. V posledních dvou kolech hraje s celky ze středu tabulky, nyní jej čeká Brighton.

Whites měli v poslední době náročný los, sužovala je ovšem rovněž zbytečná vyloučení. Ani proti Arsenalu, ani proti Chelsea nedohráli v posledním týdnu v plném počtu a prohráli. Na Emirates se nechal vyloučit v sedmadvacáté minutě Ayling, proti Blues ještě o tři minuty dříve James.

Seagulls se naopak pyšní výtečnou formou a z posledních sedmi zápasů čtyři vyhráli, ve dvou remizovali a jen na hřišti Manchesteru City prohráli. Dvojboj proti dvěma výše postaveným celkům zvládli naprosto s přehledem, ve Wolverhamptonu vyhráli 0:3, Manchester United doma rozstříleli poměrem 4:0, když se prosadili Caicedo, Cucurella, Groß a Trossard.

Brighton zatím od nadcházejícího soupeře v Premier League neinkasoval jediný gól, po dvou výhrách v minulé sezoně ovšem v listopadu jen remizoval. I při dřívějších četných střetnutích v Championshipu hovořila bilance pro jižany, kteří mají z posledních deseti vzájemných zápasů osm výher.

Leeds trápí četné absence - kromě potrestaných Aylinga s Jamesem chybí i zranění Dallas, Forshaw, Roberts a Summerville. Otazník navíc visí nad Bamfordem a Harrsionem. Na straně hostí se nepředstaví Moder, jehož by za postranní čarou mohli doplnit i Mwepu a Sarmiento.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.50 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Leicester City  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se na Vicarage Road utká, již jistě sestupující, Watford s Leicesterem. Osudy obou celků jsou již před utkáním zpečetěny. Watford se po roce opět vrátí do League Championship, zatímco Leicester se nachází v poklidném středu tabulky. První vzájemné ligové utkání v této sezóně skončilo výhrou Leicesteru 4:2, dvěma góly rozhodl o triumfu bývalý anglický reprezentant Jamie Vardy.

Ve středu zavítal na stadion Watfordu Everton, nicméně diváci se branky nedočkali. Watford však udržel po 22 neúspěšných pokusech doma v nejvyšší soutěži první čisté konto a připsal si bodový zisk na domácím stadionu poprvé od 20. listopadu, kdy překvapivě porazil Manchester United a napomohl odvolání Oleho Gunnara Solskjæra. Svůj poslední domácí zápas čeká Roye Hodgsona, který oznámil, že po sezoně z Watfordu odejde a ukončí svou manažerskou kariéru.

Je již jisté, že si celek vedený Brendanem Rodgersem v příští sezóně nezahraje evropské poháry. O svoji poslední naději Leicester přišel minulý čtvrtek, když v semifinále Evropské konferenční ligy padl s AS Řím. V lize se "Lišky" nacházejí na průběžné desáté příčce a na sedmý West Ham ztrácí nedostižných deset bodů. Dobrou zprávou pro fanoušky je naopak to, že se v předešlém utkání proti Norwichi poprvé po zranění střelecky prosadil Jamie Vardy, když dvěma góly pomohl k výhře 3:0.

Do utkání nebudou moct z důvodu zranění nastoupit domácí záložníci Imran Louza a Juraj Kucka, do sestavy Watfordu se ale vrátí Hassane Kamara, který si odpykal karetní trest v předešlém utkání. Hostující fanoušci se nedočkají Ryana Bertranda ani Wilfreda Ndidiho, nejistý je také start Ricarda Pereiry.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Ngakia, Samir, Kabasele, Kamara - Sissoko, Kayembe, Gosling - Kalu, Pedro, Sema
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Fofana, Evans, Thomas - Tielemans, Mendy - Albrighton, Maddison, Barnes - Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.97 - 3.99 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Manchester City  (neděle 15:00)
West Ham United hostí ve 37. kole Premier League Manchester City. Hammers stále usilují o postup do Evropské ligy, na který ze sedmého místa ztrácí tři body a vzhledem k aktuální formě Manchesteru United by se jim to mohlo podařit. Citizens jsou na první příčce s tříbodovým náskokem na druhý Liverpool.

West Ham si po čtyřech ligových zápasech bez výhry, z čehož třikrát prohrál, konečně připsal všechny tři body a zastavil svůj propad tabulkou. Původně to vypadalo, že "Kladiváři" ještě zabojují o postup do Ligy mistrů a top čtyřku, to už je však nereálné. Výhrou 4:0 nad jistým sestupujícím z Norwiche si však Moyesovi svěřenci alespoň částečně zlepšili náladu před závěrem sezony. Po vypadnutí v semifinále Evropské ligy s Frankfurtem to totiž bylo vyloženě potřeba. Proti "Kanárkům" se dvěma góly blýskl Said Benrahma, na listině střelců jej doplnili Michail Antonio a Manuel Lanzini.

Výhra nad rozjetým Manchesterem City se však nyní moc reálně nejeví, obzvlášť, když jej Hammers naposledy porazili v roce 2015 a od té doby jen dvakrát remizovali a desetkrát prohráli. Na podzim sice City vyřadili po bezbrankové remíze a penaltách z Ligového poháru, bylo to ale první čisté konto s tímto soupeřem po deseti letech a dvaceti vzájemný zápasech. Teď však na domácím stadionu Hammers čekají na čisté konto už pět zápasů.

Man Citysebevědomě kráčí za titulem, ačkoliv jej Real Madrid vyřadil díky dvěma gólům z posledních minut z Ligy mistrů. Na domácí scéně jsou však Citizens v poslední době nezastavitelní, o čemž nejlépe hovoří skóre z poslední třech utkání 14:1. Jako poslední to schytali Wolves, kteří na domácí půdě kapitulovali 1:5, o čtyři góly se postaral famózní Kevin De Bruyne, o jeden Raheem Sterling. Belgický reprezentant je s patnácti góly nejlepší střelec týmu a celkově se vyhoupl na pátou příčku. Na prvního Salaha však ztrácí sedm tref.

Citizens od začátku ligové sezony 2016/17 zaznamenali v Premier League už 31 klání, ve kterých dali pět a více branek. K jistotě titulu potřebují City v posledních dvou kolech získat čtyři body, pokud bude druhý Liverpool stoprocentní. Guardiolův výběr se rovněž stal prvním týmem v historii nejvyšší anglické soutěže, který vyhrál pět po sobě jdoucích ligových duelů rozdílem tří a více branek. Navíc neprohráli už sedmnáct venkovních ligových zápasů v řadě, z toho navíc jen třikrát remizovali.

Poslední vzájemný duel spolu West Ham se Man City sehrály na konci listopadu a Citizens vyhráli na domácím Etihad Stadium těsně 2:1, prosadili se Ilkay Gündogan a Fernandinho.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Dawson, Zouma, Cresswell - Coufal, Rice, Souček, Fornals - Bowen, Lanzini - Antonio.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Rodri, Aké, Zinčenko - Gündegan, Silva - Mahrez, De Bruyne, Foden - Jesus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.23 - 5.28 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - Norwich City  (neděle 15:00)
V sobotním zápase předposledního kola anglické Premier League se utká Wolverhampton s již jistě sestupujícím Norwichem. Souboj dvou celků s nejhorší formou v rámci anglické nejvyšší soutěže započne v 15:00.

Vlci budou chtít vyhrát své poslední domácí utkání v této sezóně a spravit si chuť po středeční vysoké porážce proti Manchesteru City. V utkání zářil zejména belgický záložník Citizens Kevin De Bruyne, který čtyřmi vstřelenými góly přispěl k výhře 5:1. Z posledních pěti utkání si hráči Wolves odnesli pouhý jeden bod za remízu s Chelsea a inkasovali 12 branek. I přesto má tým vedený Brunem Lagem stále teoretickou šanci postoupit do evropských pohárů.

Jediný celek, který získal z posledních pěti ligových zápasů méně bodů než Wolverhampton, je právě Norwich. Ten naposledy bodoval 10. dubna, když porazil Burnley 2:0. Již čtyři utkání v řadě se The Canaries neradovali ze vstřelené branky, když postupně prohráli s Newcastlem, Aston Villou, West Hamem a naposledy s Leicesterem. V posledních dvou kolech mají jasný cíl, a to předskočit předposlední Watford, který má dvoubodový náskok.

Domácí kormidelník Bruno Lage nebude moci využít služby stoperské dvojice Max Kilman-Romain Saïss a chybět bude také pravý obránce Nelson Semedo. Početnou marodku má také Norwich, do utkání nezasáhne Joshua Sargent, Adam Idah, Kenny McLean, Mathias Normann či Ozan Kabak.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Coady, Boly - Marcal, Dendoncker, Neves, Moutinho, Aït-Nouri - Jiménez, Hee-chan
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Gunn - Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis - Dowell, Rupp, Lees Melou, Gilmour, Rashica - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.36 - 6.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Brentford FC  (neděle 17:30)
Forma o záchranu bojujícího Evertonu se v posledních týdnech zlepšila a jejich setrvání v nejvyšší soutěži se mění pravděpodobně. V případě ztráty Leedsu by si jej mohl zajistit už dnes večer, pokud zdolá Brentford.

Toffees z posledních šesti zápasů vytěžili jedenáct bodů, když si vyšlápli na Manchester United, Chelsea a Leicester, s Foxes zapsali i remízu a podruhé se smírně rozešli ve středu na hřišti Watfordu. Tam Everton nevyužil své převahy a k vidění nebyla ani jedna branka.

Rovněž fanoušci Brentfordu si nemohou stěžovat na to, že by se jejich oblíbencům nedařilo. Bees totiž od začátku března zvítězili v šesti z devíti utkání, a to i proti takovým týmům jako West Ham nebo Chelsea. Minulý víkend doma zdolali Southampton 3:0, když se prosadili Jansson, Wissa a Ajer.

Bilance vzájemných duelů možná trochu nečekaně svědčí ve prospěch Brentfordu. Ten v roce 2010 vyřadil svého soupeře z Ligového poháru a uspěl i v této sezoně v listopadovém ligovém utkání, kde rozhodl Toney z penalty. Do osmifinále FA Cupu však na úkor svého soupeře pronikl celek z Liverpoolu po výhře 4:1.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněných Delpha, Miny, Pattersona a Townsenda, otazník visí nad Godfreyem a van de Beekem. Hosté dorazí bez Jörgensena, nejistý je i start Ghoddose, Onyeky a Pinnocka.

Pokud v utkání hraném od 15 hodin Leeds nezvítězi a Everton v tomto duelu naplno uspěje, zajistí si ligovou příslušnost i pro další sezonu. Vzhledem k výrazně lepšímu skóre by v reálné rovině stejný výsledek přinesla i porážka Whites a remíza Lampardovy družiny.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.70 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (čtvrtek 20:45)
Manchester United hostí v předehrávce 37. kola Premier League Chelsea. Domácí musí akutně zabrat, aby mohli ještě bojovat o nejlepší čtyřku, momentálně jsou šestí. Naopak hosté jsou třetí a na dobré cestě postoupit do Ligy mistrů.

Red Devils uzavírají sérii tří těžkých zápasů, v těch prvních dvou si ale vedli žalostně. Naposledy padli na Emirates Stadium s Arsenalem 1:3, když se za domácí trefili Nuno Tavares, Bukayo Saka a Granit Xhaka. Za Man Utd skóroval Cristiano Ronaldo, jenže Bruno Fernandes nezvládl pokutový kop, kterým by býval srovnal na 2:2. Před tím se "Rudí ďáblové" na Liverpoolu neprosadili vůbec, prohráli potupně 0:4.

Na Old Trafford však už Manchester United neprohrál sedmkrát v řadě, a tak se musí mít Chelsea na pozoru. Zásadním problémem slavného celku však stále zůstává defenziva, které se vůbec nedaří obzvlášť proti týmům z nejlepší čtyřky. Proti těm mají Rangnickovi svěřenci průměrně tři inkasované branky na zápas, což je opravdu tuze moc na to, že by Red Devils rádi útočil na ligový titul.

Chelsea se daří přeci jen lépe, mimo jiné si zahraje finále FA Cupu proti Liverpoolu. V lize se naposledy utkala v městském derby s West Hamem, který porazila těsně 1:0 díky gólu Christiana Pulisice z 90. minuty. Před tím však Blues padli se stejným soupeřem, jako naposled její příští soupeř. Arsenal vyhrál 4:2, o jeho výhře rozhodl dvěma brankami Eddie Nketiah, po jedné přesné trefě přidali Emile Smith-Rowe a Bukayo Saka, na straně Chelsea se trefili Timo Werner a César Azpilicueta.

Případná výhra ve stánku Old Trafford může být pro Chelsea první takovým ligovým triumfem po více než deseti letech. Povést se to určitě může, v posledních čtyřech venkovních duelech Chelsea čtyřikrát vyhrála a zaznamenala skóre 14:1. Celkově i přes nabitý program Blues dokázali zvítězit v sedmi z posledních devíti klání. V tabulce zápasů mimo svůj stadionu jsou Tuchelovi borci druzí nejlepší hned po Manchesteru City.

Poslední vzájemný souboj spolu Manchester United a Chelsea odehrály na konci listopadu v rámci třináctého kola Premier League a zápas skončil remízou 1:1. Z Blues se trefil z penalty Jorginho, za Red Devils otevíral skóre Jadon Sancho.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Lindelof, Telles - McTominay, Matic - Elanga, Fernandes, Rashford - Ronaldo.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Silva, Rüdiger - Azpilicueta, Kanté, Jorginho, Alonso - Mount - Havertz, Werner.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.69 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City37286396:2490
2.Liverpool FC36268289:2486
3.Chelsea FC362010673:3170
4.Tottenham Hotspur372151164:4068
5.Arsenal FC372131356:4766
6.Manchester United3716101157:5658
7.West Ham United371681359:4856
8.Wolverhampton Wanderers371561637:4051
9.Leicester City361391457:5748
10.Brighton & Hove Albion3711151139:4348
11.Brentford FC371371747:5446
12.Newcastle United3712101542:6146
13.Crystal Palace3610151147:4345
14.Aston Villa361351849:5044
15.Southampton FC369131441:6140
16.Everton FC361062039:5936
17.Leeds United378111840:7835
18.Burnley FC367131632:5034
19.Watford FC37652633:7523
20.Norwich City37572523:7922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (721)

Přidat komentář
jk

woolwich meltdown https://bit.ly/3PmY7v6

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DidusIneptus

Liverpool má dva těžké úkoly splněny - Ligový pohár a Anglický pohár. Čekají ho ještě 2 velmi těžké úkoly - Anglická liga (nemá ji ve svých rukou) a Liga mistrů. Popřípadě další dva úkoly - anglický Superpohár nebo Superpohár (vítězové LM a EL a Mistrovství světa klubů . Držme palce!

Reagovat
Benzema

Liga je už bez šance, City si to už uhraju

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
Kincl

Tak co pohnojí to dneska Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, 90 min bez střely na bránu určitě.

Reagovat
MCFC_8

Chyba nam vela obrancov...vidim to, ze oba timy daju gol, ale vpredu ich prestrielame...1:3

Reagovat
vladis271

stačí Vám bod. A to ani nevravím, o tom ako bude vypadať naša fyzička v utorok. Potom pozrem kurzy akú sú na Soton.

Reagovat
MCFC_8

Radsej by som bol za 3 body, ale uvidime

Reagovat
Gunner14

Dnes udělá Burnley razantní krok za zachránou, potom co porazí 1-0 Tottenham

Reagovat
Herry31

Hoši, máme stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Herry31

Reagovat
jk

Pff, druhý poločas už nestíhám. Doufal jsem, že to rozhodnou v prvním poločase, ta únava je tam sakra znát a už to bude jen horší. No tak budu aspoň držet palce. Bentancur zatím nejlepší, po Collinsovi bohužel...

Reagovat
ttopi

Penalta.

Reagovat
Euphael

Takova hloupa penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle penalty bych teda nepískal.

Reagovat
kulych

taky se mi nelíbí

Reagovat
Herry31

Reagovat
ttopi

Ruka ve vodorovné pozici v situaci kdy k tomu neni duvod? Nevim jaky ruky bys chtel piskat

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Blbos_Dlaha

ale netusim ako by sa mohli upravit pravidla aby sa nepiskali. ta ruka proste bola od tela a nemusela byt, takze chyba hraca

Reagovat
Nizzie

Lehké šťouchnutí do hráče je pro tebe jasná penalta, ale že tady borec jde do volejbalového bloku a tečuje míč bys nepískal. Wut

Reagovat
Gareth Bale 11

Penalta uplne jasna.

Reagovat
Mato178178

skor smiešna

Reagovat
Nizzie

No směšná hlavně ze strany hráče Burnley.

Reagovat
kulych

Kane a jeho penalty vubec se nestresuju, ze by je nedal

Reagovat
matZz

jako sám bych takovou penaltu nepískal, ale taky si vzpomínám letos nejmíň na 2-3 situace, kdy nám tu penaltu písknout měli a nic, takže vesmír je v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažký zápas, hlavne na psychiku. Burnley klasicky dobre bráni, gól by nám mohol pomôcť. Potrebujeme ale ešte jeden.

Reagovat
Maximm9

Na to jaky mel Kane zacatek sezony, tak ted jeho 16 golu a 8 asistenci vypada dobre

Reagovat
O.Giroud

Ved City normalna obrana tak co sa tu zas plakalo

Reagovat
matZz

a stoper za 40 mega na lavičce spíš mě tak napadá, jestli by Aké nemohl bejt v létě na trhu k mání

Reagovat
O.Giroud

Ved to ked uz dostane prednost miesto neho zaloznik ale som cakal tak 2 stoperov z u23 a ono nic

Reagovat
Cobra

Tohle je zase jenom čekání na gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehcápem, prečo na nich nevybehneme. Toto je ide za Contém.

Reagovat
mistr129

to je smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Pope

Reagovat
smazaný uživatel

Aby City neuhrálo titul, tak by muselo dneska prohrát. Jinak teda pro Liverpool treble taky dobrý.

Reagovat
Salfovic

City získají titul i když dneska prohrají.

Reagovat
Remt

?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, jednu prohru si můžou dovolit úplně v klidu, Liverpool už tolik gólů nedá, aby je přeskočil.

Reagovat
Remt

Nenapadá vás možnost že Pool 2x vyhraje a City prohraje a remizuje? Neříkám že je to pravděpodobné.. jen že se to může stát. Pak už by bylo nějaké skóre jedno

Reagovat
Kinky7

Tady to mají všichni zaskatulkovane jako kdyby to bylo FMko

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo nevyvrací, ale tyhle hypotetické tituly o rozdílu skore jsou nejlepší

Reagovat
Remt

Ono tomu dost napomáhá i to že City poslední zápasy v lize jede jak válec. Ale kazdy válec se jednou muze zadrhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by byl schopný dát v Southamptonu klidně 8 gólů, kdyby dnes City prohrálo. Ale teď už je o titulu rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebují získat 4 hody

Reagovat
Salfovic

3, mají daleko lepší skóre.

Reagovat
Kinky7

Nehraje pool s marným Southamptonem?

Reagovat
penepi

Veď ale čo im dajú, 10:0? Aj keď City dnes prehrá, stále majú výrazne lepšie skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí 6:0

Reagovat
Kinky7

4:0 protože city teče 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 ten jeden už jsem tam měl započítaný

Reagovat
Kinky7

Ok

Reagovat
O.Giroud

9:0 Leicester, 9:0 ManUtd

Reagovat
penepi

jo jo, to sa určite bude opakovať

Reagovat
O.Giroud

tak uz tuto sezonu dostali 6:0

Reagovat
Salfovic

A City zase doma s Aston Villou.

Reagovat
Agent z Melmacu

hody klobása lokše víno

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický zápas z PL. Velký favorit a tým, který potřebuje body = nekoukatelný hnus a ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bojovnost a běhání. Toť vše.

Reagovat
martin.b

Nee žádný planý naděje prosím

Reagovat
John Obi Mikel

City

Reagovat
Salfovic

Oni tu ligu fakt vyhrají díky o gól lepšímu skóre

Reagovat
Agent z Melmacu

Pepek

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaaaaaa

Reagovat
RadekVonCZE

Ale aleeeeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole, jsem se bál, že to bude o bod, nakonec o skóre

Reagovat
Infernoqt

Ok, tak si příští sezonu zahrajeme konferenční ligu...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Swarley

Po téhle sezóně by se nemělo hrát ani to

Reagovat
Infernoqt

To bych byl nejraději. Ale překolo EKL je největší trapas. Podle mě ani ty posily k nám chtít nebudou.

Reagovat
O.Giroud

Tak ale aspon velka sanca na trofej. To tak proste vzdy bude najprv trapas a potom jak bude uz semifinale tak zrazu dobra trofej

Reagovat
Infernoqt

Naprosto zbytečná soutěž.

Reagovat
Salfovic

Stejně tuhle kokotinu za pár let zruší.

Reagovat
penepi

Určite nie. Nie je všetko len o velkých tímoch.

Reagovat
Talker

Tak pro menší týmy by to mohla být zajímavá soutěž. Problém je, že o ní hrají týmy, které nemají moc velký zájem ani o EL, natož o EKL.

Reagovat
MCFC_8

Obrana hrozna...nechcem sa vyhovarat, ale kde bol VAR cca 15.minute ked Zouma skopol Jesusa? Inak otras z nasej strany, len aby to nakoniec nebolo o skore, ktore zatial mame nastastie lepsie, treba cim skor znizit...

Reagovat
penepi

V poslednom kole Gerrard autobus s 10 obrancami, s tým treba počítať. Ale stále je to docela v klídku, dnes stále verím aspoň v remízku.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na penaltu strašně málo

Reagovat
EL Gringo

Kladivari, dajte im aspon zo 2 kusy este

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers

Reagovat
Kinky7

Pool da bura Southamptonu, v posledním kole stejně a 3 dny před finále Lm si dáme playoff o titul

Reagovat
smazaný uživatel

to se pak fakt řeší nějakým náhradním dvojzápasem?

Reagovat
Kinky7

Ne. Jeden zápas jako pohárové finále

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jinak budeme rádi, když dáme dohromady 11 hráčů na zápas v úterý

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, jestli City skonci bez titulu, tak Guardiolu trefí pepka na hřišti

Reagovat
Agent z Melmacu

zdrhne ako pes

Reagovat
Remt

Kdyby to dnes West ham zvládl, by na tom krásný to drama, to že by do poslední chvíle bylo o co hrát:-) plus myšlenka že Stevie G dopomuze v posledním zápasu LFC k titulu, to by byl pekny pribeh.

Reagovat
Kinky7

Tomuhle West hamu 3 góly za poločas určitě nedáme

Reagovat
cubazi

LFC vystavený snáď to klop poskladá umne

Reagovat
romeo351

Příběh by tam byl… Tak snad to boj do posledního kola bude

Reagovat
Agent z Melmacu

nie nie

Reagovat
mistr129

Grealish

Reagovat
fenixLFC

city to len hra na efekt, v druhom polcase otoci

Reagovat
penepi

Jackinho

Reagovat
Mervin

Antonio

Reagovat
Vinci

Tvl zlomit Antoniovi nohu za tohle

Reagovat
Registrujisejenproto

Antoniooooo Fernandinho je joke

Reagovat
Kixi Syhimour

Antonioooooooooooooooooooo

Reagovat
diastan

S dokoncit

Reagovat
Mervin

Cuf

Reagovat
Mimalu

Coufal

Reagovat
pospec7

Tvl Coufal hraje s nima

Reagovat
mithro

Coufal, krasne

Reagovat
mistr129

Coufal zkušeně

Reagovat
Luc-Luc

Ted jsem to zapl a to drevo Coufal si da vlastnaka, kokot

Reagovat
DreamTeam

Náhodou krásně umístěno.

Reagovat
Luc-Luc

Jo, trefil to hezky to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto si už Coufal nezahraje. RIP.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně uklidil.

Reagovat
cubazi

Som aj rad

Reagovat
vladis271

fakt si nvm predstaviť akoby by sme nahánali teraz v utorok skóre na Sotone. Budeme radi ak zázrakom dáme dve profesionálne výhry a necháme zažiariť Gerrarda v poslednom kole.

Reagovat
cubazi

Presne tak. Ale mame už aj tak vyšťavených hráčov, plus pojdeme do plnych možu prisť zranenia pred finale LM. Fakt len nabadam ktomu aby sme si to neposrali takto pred koncom sezony pred finale LM. To by malo byť na prvom mieste. Na Soton ak by sme dali hračov z lavičky budem rad.

Reagovat
Greny

tak zrovna na Southamptonu se to skore nahrat da a nikomu by to neprislo ani divny

Reagovat
Edgewalker

Coufal konečně gól v PL

Reagovat
Salfovic

To City musí pohřbít veškerou srandu

Reagovat
pingla

Díky, Vláďo

Reagovat
cubazi

Na real sa treba pripraviť, PL nič

Reagovat
Diskostu

West Ham Hanba

Reagovat
Vinci

To je fakt dement ten Coufal. Za tohle by ho vypiskali i v okresním přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal

Reagovat
Greny

Coufal to ale uklidil ukazkove legenda City

Reagovat
Luc-Luc

Ten coufal to je fakt marnost

Reagovat
mistr129

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mervin

však tam byl první faul na Coufala, ne?

Reagovat
hitZor

Reagovat
mistr129

penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

No jo penalticka pro city, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Fabianski

Reagovat
Mervin

Fabka

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Fabianski

Reagovat
hitZor

Jak tohle může být penalta, proboha? První tam byl úplně jasný faul Grealishe na Coufala

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mistr129

Mahrez jim zajebe LM i PL

Reagovat
fenixLFC

pockaj si, coufal este vymysli nejaku picovinu

Reagovat
mistr129

Tak chce si zahrát finále KL v Edenu, vy tady z toho naděláte

Reagovat
hitZor

Reagovat
Greny

Pokud to byla penalta tak tomu předcházel faul na Coufala ne .?

Reagovat
hitZor

Nám by to tak posoudili

Reagovat
O.Giroud

No nevadi, teraz je cas aby Gerrard odcinil Chelsea!!

Reagovat
MCFC_8

Vzhladom na ten katastrofalny 1.polcas to je zlaty bod...ale mohli byt 3, len tie nase penalty...nastastie to mame vo vlastnych rukach

Reagovat
LyEX

Ale tú bolo krásne vidieť tie nedostatky Zinchenka, do rotácie dobrý hráč proti slabším tímom, ale nikdy ako pravidelný hráč do základu. Nerozmýšľa smerom dozadu.

Reagovat
Hafna

Nezbývá než věřit ze to Gerrard zabetonuje na 0:0

Reagovat
Zaschrona

K čemu tam VAR je? Jasnější držení dresu snad už být nemůže... Místo toho 70 minut v deseti.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

a pak hráči nemají padat

Reagovat
Zaschrona

Zábavný, že i když tentokrát sudí jasnou penaltu pískne, stejně zas najde cestu jak nás poškodit. Měla být úplně jasná druhá žlutá, Sorensen trefil hráče v jasné gólové příležitosti. Ale co, gól klíčový.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela to schytáváte, k tomu každý zápas nějaká červená nebo obrovská hrubice, to se pak těžko vyhrává

Reagovat
Zaschrona

No, naštěstí i tak by to mělo stačit, snad už dneska.

Reagovat
FC Porto FC

Achjo, škoda Everton

Reagovat
avicii

Za to aký prasacky tím to je by zaslúžili o ligu nižšie..

Reagovat
DreamTeam

O 2 ligy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton

Reagovat
Mastný Chobot

Tak čo, prejebeme to už dnes alebo až proti Evertonu?

Ja tipujem, že už dnes po remíze 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

snad ano

Reagovat
janinho

snad si to teraz nezakrikol

Reagovat
tweek

Hodně napoví, jak bude dnes vypadat obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec tomu neverim. Newcastle o nic nehraje. Jestli Everton bude hrat o zachranu, tak to bych trochu veril, ale tak ti jsou schopni prohrat s Norwichem...

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz o nic nehraje. Dve vyhry by je jeste posunuly o par mist nahoru. Koncit sezonu 15. nebo treba 10. je asi rozdil. Zminil bych i prize money, ale tak to asi v Newcastle nebude uplne motiveace uz

Reagovat
jk

Je to jejich poslední zápas doma, diváci je poženou. A Trippier je v kabině určitě nemotivuje na výhru

Reagovat
kissak

proti MC již s Wilsonem nastoupili na 20 minut, sice mašinu MC již nešlo jakkoliv zastavit, ale ta hra zase vypadala jinak

Reagovat
Mastný Chobot

Toto "nemá o čo hrať" sa hrozne preceňuje. West Ham tiež včera nemal o čo hrať.

Reagovat
O.Giroud

hrali o EL, resp. este bojovali o EKL s Wolves

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aj Brentford nemal o čo hrať, ked nam fukol 4

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

vždy je o co hrát

poslední představení před fanoušky, kteří by si výhru zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nějaké projebání nehrozí.

Reagovat
Hejnak

Tvle ty me stejne bavis jako jsem fanousek arsenalu, ale pred NLD si tu psal jak jsme trapny ze jsme to odlozili, ze jste v pr.. bez Romera apod. Po zapase je te tu plno, vysmatej jak leco, jasna penalta(za me ne), jasna cervena(za me ano), prevalcovali jsme je, jeden klub na severu atd. Ted zas pises todle, ja si normalne preju uz jen kvuli tobe, aby to ten Arsenal ukopal, pac jinak si myslim, ze i tak 5. misto na nas je skvely, ale abych te tady mohl jen vysmat

Reagovat
jk

Trapný, že jste si odložili zápas kvůli jednomu C19 pozitivnímu samozřejmě jste furt.

Reagovat
Čenda

trapnej je buď tenhle vas slepičí Mnichov, anebo je trapná většina ligy. Potažmo jeji pravidla. Třeba to k vám taky jednou doteče.

Reagovat
Front hell

4 měsíce, odložený zápas vyhraný a pořád se najde někdo kdo bude brečet.

Reagovat
Hejnak

Nemusis tu mluvit za svyho brasku. Skoda ze nam ten tah nevysel a karma v podobe rozhodcich nas dohnala

Reagovat
Gunner14

Ty fandit Tottenhamu za lasagna gate, tak by tady bylo o zábavu postaráno

Reagovat
jk

Bych se divil kdyby ses o tom dozvěděl dřív než o víkendu, když to všichni vytáhli protože 5 hráčů Spurs bylo poslední dny blbě.

Reagovat
J0EL

Ty si snad vacsia placka jak Mourinho ty vole uz

Reagovat
Ondiis

Projebali jsme si to už těmi třemi zápasy před Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Everton doma dáme, dnes to bude ale extrémne ťažké. Newcastle išli hodne výkonnostne hore

Reagovat
kissak

ano to sice šli, ale na horní "špičku" to zatím ještě neumíme

Reagovat
merlick

da sa niekde dat ci Arse skonci v top 4? na nike to nevidim

Reagovat
Trand

Věřím nám, že to zvládneme už dneska

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Prílišný optimista som bol

Reagovat
Rybinho85

OT: Je někde diskuse k MS v hokeji?

Reagovat
Rybinho85

Díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kissak

ani nevím zdali se těšit nebo naopak

Reagovat
VTID94

Na Suareza sa celkom teším

Reagovat
kissak
Reagovat
FUnk

Reagovat
r.mrazik

peklo...

Reagovat
Salfovic

Já tu současnou módu různých divočin, které ve výsledku vypadají jak pyžamo, vůbec nepochopil.

Reagovat
kissak

Horší je, že to fakt jde do módy.

Reagovat
Luc-Luc

Inshallah

Reagovat
j_mrazik

Ten zelenej je dobrej. Prostě si Arabové koupili hračku a nějaký tradice můžou mr*at.

Reagovat
kissak

Doufám, že to nedopadne.

Reagovat
O.Giroud

ja uz mam objednany, ty ne?

Reagovat
kissak

Ty jsi byl vždy úchylnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Saudská Arábie, no

Reagovat
fenixLFC

nikto ani envie ci je to pravy dres, zdroj k tomu je pochybny ale vsetci uz maju hned jasno...

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf, jen popisuju jak to vypadá

Reagovat
aramaki

V zaklade dnes uz mal byt Laca. Ten Newcastle vypada dopredu s Wilsonom dost neprijemne

Reagovat
kissak

Vypadá, ale…..

Reagovat
Vlkoslav

Atmoska na Newcastlu

Reagovat
Trand

V Newcastlu krásná atmosféra

Reagovat
mr.Silver

Stream?

Reagovat
Trand

Ramsdale Newcastle na nás solidně vlítnul, musíme se probudit, jinak to bude průser.

Reagovat
O.Giroud

Ramsdale vole

Reagovat
Tommy the Gunner

Dneska to proserem.

Reagovat
Trand

Čekal někdo něco jiného?

Reagovat
Trand

Tyvole, to jsou díry v obraně, zálohu dokáže Newcastle vyřadit jednou přihrávkou. Hrozný

Reagovat
Hachim Mastour

Ramsdale to dal na Alissona

Reagovat
Rohlíček

slusna blitka zatim

Reagovat
Liveral

Zatím to vypadá tak, jako kdyby o top 4 hrál Newcastle a my už meli jistej sestup

Reagovat
Nikikrew

ti nas pekne biju

Reagovat
mistr129

Zatím skvele odbráněný, jen tak dál a unavený Newcastle ve druhé půli už jen dorazit

Reagovat
smazaný uživatel

wtf to je riadne ubohe zatial

Reagovat
Trand

Super nasazení od našich hráčů dneska, takhle se hraje o LM

Reagovat
J0EL

Povedal niekto tym nasim pajacom o co sa hra dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

my sme takto dobre ako newcastle zatial nehrali celu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
kissak

To zase smrdí průserem.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ondiis

Křídla Newcastlu nás zatím dobře melou

Reagovat
Front hell

Co tak čtu,tak asi ani nemusím litovat že to dneska neuvidím

Reagovat
kissak

Hlavně, že je dneska zase v základu Schar a ne Lascelles.

Reagovat
Ondiis

Tohle nebude zápas pro ESR. Ten půjde vidět až bude střídaný v 70. minutě

Reagovat
masly008

Reagovat
PP

ale vůbec nemáme balon.. Slušně nás zamkly zámky.

Reagovat
Coutinho10

twl Wilson zub venku

Reagovat
Seydou Doumbia

masakr

Reagovat
ashburtongrove

Hlavne tak napik mu tam visel nechapi ze ho s tim pustil na hriste

Reagovat
ashburtongrove

*napul

Reagovat
Coutinho10

taky se divim

Reagovat
J0EL

Sranda ze mu ho tam nechal takto na vlasku. to moze prehltnut pri prvom suboji

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Coutinho10

no jako sranda to neni

Reagovat
masly008

nás mačkají víc jak pool nebo city.totálně nám nestíhá střed zálohy.

Reagovat
Čenda

Za to naznačení se dnes dava žlutá, ne? Obzvlast tak dlouho po odpiskani. Jen se ptám, žádná konspirace.

Reagovat
Ondiis

Za mě horší, jak kdyby to odpálil někam do prdele

Reagovat
ashburtongrove

Jako je to strasny, ale proste tomu mladymu tymu ty zkusenosti chybi….do pulce snad neinkasukem a ve druhe se to trosku otoci, protoze zatim to je dobra zvratka

Reagovat
Nikikrew

Odegard nehra ani hovno

Reagovat
PP

faul bez jakékoliv debaty.. Ale hrajeme hrozně.

Reagovat
O.Giroud

snad im Dubravka neco pusti lebo to je neco

Reagovat
smazaný uživatel

arteta ho znicil

Reagovat
Minister

Cedrica tam Saint-Maximin zožerie

Reagovat
Ondiis

tohle nechci vidět

Reagovat
kissak

Já docela jo.

Reagovat
kissak

Tripp čárovej trenér.

Reagovat
kissak

Zatím hrajeme ve vysokým tempu.

Reagovat
masly008

my zatím nehrajeme

Reagovat
kissak

Dalo by se napsat, ale i tak to bude stačit.

Reagovat
Frony

Tak to je v prdeli, se Cedricm si bude ASM dělat co chce

Reagovat
Seydou Doumbia

Maximin je strašný fun to watch player...něco jako JA Morant v NBA

Reagovat
kissak

Moranta neznám, ale nenech se mýlit dnes ASM zatím hraje dobrej poločas.

Reagovat
Seydou Doumbia

však píšu že hraje dobře

Reagovat
kissak

Bohužel ale po dlouhé době jinak průměr.

Reagovat
Seydou Doumbia

věřím že bude konzistentnější když mu seženou i nějaké fotbalisty...dlouho to tam táhl spolu s wilsonem zcela sám

Reagovat
Minister

To by ma zaujímalo čo také si si tam Mikel napísal...

Reagovat
smazaný uživatel

"sme v p*ci"

Reagovat
ashburtongrove

- vajicka

- rohliky

- pastika

- branik

Reagovat
kissak

To všechno už podražilo.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
havrys99

Reagovat
8lampard8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

cedrica asm znasilni

Reagovat
masly008

dobřr Xhako, důležité je se hlásit o aot jak kdyby na tebe ten pomezní dal

Reagovat
Nikikrew

ESR tiez bohuzial doceala mimo. Ramsdale a jeho rozohravka = katastrofa

Reagovat
Čenda

Ty pico držení mice 70 na 30. Nejhorší tým v lize co se tohoto týče nas drtí jak psy.

Reagovat
kissak

Nechávate nás vycukat

Reagovat
Čenda

Jj, uz to vidím. Full Time 3:0.

Reagovat
aramaki

Snad to Laca s Gabim ozivia a ten jeden gol po biede vydolujeme

Reagovat
Trand

Pozitiva: Na to jak nás Newcastle mačká, tak kromě ASM snad neměli žádnou tutovku. Nuno to zatím zvládá na své straně slušně. Saka a Eddie vypadali slušně, když se asi tak 2x za poločas dotkli míče.

Negativa: Všechno ostatní, záloha se dnešního zápasu neúčastní, vypadá to jako kdyby o LM hrál Newcastle, ne my.

Reagovat
PP

Poslední větu jsi mi vzal z huby..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

sice 0:0, ale ma tu slusny naboj diky Newcastlu, zaslouzili by si gol

Reagovat
kissak

Však on padne neboť Kanóny tedy dneska spíš Pušky to nějak uhaluzej.

Reagovat
Coutinho10

jako bojim se toho, že pokud ho nedáte, tak toto dost hrozí

Reagovat
Frony

Tak tohle byl pěkný hnus, jestli bude druhá půlka vypadat podobně v LM nemáme co dělat.

Reagovat
kissak

Uvidíme zdali půjde na trávník Tripp a jak bude vypadat organizace hry.

Reagovat
Gunner14

Jediný kdo od nás vypadá, že chce do LM je Saka

Reagovat
Nikikrew

Co k tomu povedat. Takto sa bojuje o LM ffs? Jedine ako tak obrana a brankar nas drzi, nasa zaloha totalne v lese a kraje nam nehraju. Eddie sa ako tak snazi a zapaja ale co moze sam? Aka je Artetova taktika? Dat nahodny gol a betonovat 0:1? Otras hnus pani

Reagovat
kissak

To spíš odpovídá Bruceově taktice.

Reagovat
Čenda

ale tak uvidíme druhou půlku, furt to můžou bejt tri body, to je dnes jediný důležitý. Ale jako jo, ty fíčo to byla totální katastrofa.

Reagovat
masly008

Jako mě by ani nesralo kdyby jsme nepostoupili letos do LM, ale že by to bylo na úkor spurs by mě sralo.

Reagovat
kissak

Tak tenkrát jsme pomohli vám když jsme doma vyprovodili 5:1 Slípky a dneska se to může otočit.

Reagovat
blaugrana

Clovek by cakal od timu bojujuceho o LM trochu ine nasadenie.

Reagovat
Čenda

Vsak zámky ukazujou, jak budou příští rok bojovat o LM, tak nepruď.

Reagovat
kissak

Kéž by to šlo tak hladce.

Reagovat
Golasso

To není o nasazení, to je o vyzrálosti a schopnostech zvládnout ukočírovat nervozitu v těžkých momentech.

Reagovat
Golasso

Ten tým fakt potřebuje vyzrát. Nejsme schopní si pod nervama ani přihrát na dva metry. Plus teda máme extrémní smůlu na zranění ... jestli tohle dobře dopadne, tak to bude malej zázrak.

Reagovat
Trand

Nemyslím si, že na tom jsme ohledně zranění hůř než jiné týmy. Jen máme úzký kádr no.

Reagovat
Golasso

No nevím, úzký kádr máme, ale oba krajní beci, nejdůležitější záložník a stopeři hrající na hraně zranění. To by ovlivnilo hodně týmů.

Reagovat
merlick

na druhu stranu, mlady kader ma byt agresivny nie? Arteta ich mal vypustit a nech tam behaju ako sialeni, limituje ich svojou priposratou taktikou kazdy zapas

Reagovat
SunFells

Eddie a Gabriel v pohodě, Ode se snaží, ale kurevsky mu to nejde a zbytek absolutně neseriózní, neintenzivní, pomalý a s tottenhamem v trenkách. Xhakove zatahání, White, Sakova simulace, hrajte fotbal kurva

Saint-Maximin s tím náznakem střely do Ramsdalea taky dobře neprofesionální, po tom jeho nedávném prohlášení o spoluhráčích mě tím vším docela zklamal, aby jeho kariéra kvůli tomu nezačala časem trpět.

Reagovat
kissak

ASM dneska dobrej zápas, ale jinak spadl do průměru.

Reagovat
Zdechlina

Dnes slabota. Za takovou hru si LM nezasloužíme. Jak kdyby kluci ani nechtěli hrát.

Reagovat
kissak

Hlavně, že jsme letos ukopali záchranu. To byl hlavní cíl.

Reagovat
kissak

Je fakt, že po dvou debaklech se na naši hru zase dá koukat.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak prečo nás nenechate vyhrať?

Reagovat
Coutinho10

jinak Huddersfield vs Luton taky zajimavy

Reagovat
Hachim Mastour

Eddie zabijak

Reagovat
masly008

čím ho trfil? tam nešlo nic vidět

Reagovat
kissak

Palec za to, že zranil hráče?

Reagovat
Hachim Mastour

Iba trollim. A zabijak je narážka na to, že je hrotovy útočník

Reagovat
kissak

No proto.

Reagovat
jk

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Almiron

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liveral

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
xjert02

My v lese a jeste vice klasicky sudi. To jsou takovi mamlasi, ze to zase vypinam.

Reagovat
kissak

Tak od tohoto momentu se láme zápas, Lascelles na scéně.

Reagovat
masly008

A rozhodčí čím dál lepší

Reagovat
mr.Silver

Žlutá pro Almirona ne? Xhaka se ho ani nedotknul.

Reagovat
mr.Silver

Elneny šílený výkon dnes.

Reagovat
masly008

celý ten střed a taky podle toho hrajeme

Reagovat
Golasso

Doufám, že neuvidí novou smlouvu ani z vlaku ...

Reagovat
masly008

Ta záloha je dobře v lese

Reagovat
Greny

Vysvětlí mě někdo proč to nebyla červená;?

Reagovat
jk

Je to kampaň…

Reagovat
Cobra

Wilsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Rohlíček

konecna, dete do hajzlu

Reagovat
Nikikrew

No a teraz sa ukazte!!!

Reagovat
Mimalu

toto bude mít Arsenal sakra těžké

Reagovat
jk

W I L S O N

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten bídák Nizzie?

GOLAZOOO

Reagovat
Nizzie

Tu jsem, co chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj.

Reagovat
Nizzie

Čůs

Reagovat
Selänne

Reagovat
vitasrp

Ten komentátor jak si vůbec nevšiml, že to je vlastenec, to je fakt taky prdel

Reagovat
Trand

Zaslouženě

Reagovat
FUnk

elnenyho by predbehla babka co jde rano v sobotu pro rohliky do jednoty....

Reagovat
Jesfey

Tak takové babky se pohybují rychlostí blesku

Reagovat
Front hell

Taková babka by předběhla i walcotta

Reagovat
kissak

Teď bychom se klasicky mohli stáhnout do obrany a nechat vyrovnat soupeře.

Reagovat
O.Giroud

ach jo, White uklidil

Reagovat
jk

Geordies je taky ale nešestří, výborný support. Druhý zápas pro woolwich venku ve fakt hodně nepřátelské atmosféře

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
O.Giroud

Laca je cas dat goly

Reagovat
smazaný uživatel

nuno bol jeden z mala co vyzeral nebezpecne

Reagovat
Nikikrew

cisto takticke striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna dost kktina to striedanie, pripada mi ze mikel nevedel koho dat dole

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zdechlina

No jo. Takové až bych se chtělo říct: arsenalovské Jsme docela panicové Bojíme se něco zkusit, a když to něco zkusíme, tak to poserem

Reagovat
Nikikrew

El neny a jeho branenie

Reagovat
FUnk

on mu uhnul at kopne pred branu?

Reagovat
Nikikrew

jop

Reagovat
Kuchta

To bychom nebyli my, kdybychom to opět totálně nedosrali

Reagovat
PP

Elneny tam přece nemůže zůstat.. to je hrůza dnes.

Reagovat
masly008

Kdo z těch 3 v tom středu není hrůza

Reagovat
pingla

Arteta naposledy vystřídá v 62. minutě, ten má taky dost

Reagovat
dantetomas

On ten gol fakt padol hned po tom Tavaresovom spatnom aute?

Reagovat
masly008

nevím jak hned, když aut byl vlevo a gol šel zprava, tam asi bylo dost času

Reagovat
mr.Silver

Do pice, to je zápas

Reagovat
aramaki

EL bude fajn. Spurs tiez v LM budu horiet ako papier, nasmu mlademu muzstvu bude EL tak akurat.

Reagovat
O.Giroud

zahraju si mladici

Reagovat
Lovec

Já bych radši hořel v LM.

Reagovat
Ondiis

Vlastně jsme tam nechtěli

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Podle těch střídání to tak vypadá no…

Reagovat
aramaki

To som nepovedal. Ale postupuje tam ten kto na to ma. Ak vyhrame nad Eve a Tot prehra s Norwichom tak nech sme tam.

Reagovat
king23

Nejhorší je, že podobný názor jako ty mají nejspíš i hráči

Reagovat
aramaki

To si nemyslim. Oni hraju svoje maximum. Najhorsie je podla mna, ze to co ty si mysli vacsina. Ak by sme boli v sezone 8. a na konci by sme uhrali 5. miesto, vsetci by ich zboznovali, aki su uzasni. Rozhoduje kontext. Ak budes mat v tejto chvili milion eur, ale mohol si mat 10, budes smutny. Pritom je ten smutok totalna kravina. Mas milion.

Reagovat
king23

Jakože prohrát s New Castlem 1:0 je maximum co tým jako Arsenal dokáže? Jestli jste všichni fakt nastavení na to, že hrát horní polovinu tabulky je vlastně úspěch, tak fakt s takovou nevyhraje v takovýchto "finálových" zápasech nikdy nic.

Tvůj příklad je úplně mimo, protože ten "Milion" co teď máš jsi nezískal zadarmo.

Reagovat
aramaki

Rozumiem ti. Aj tak si myslim, ze to bola super sezona v kontexte tych predoslych a toho, ze mame tim, ktory ma buducnost. Ja som uplne spokojny, ci skoncime 4. alebo 5. Newcastle skonci v dalsej sezone na poharovych miestach. Mame uzky kader, mladych hracov, toto je momentalne nas strop. To nie je to co si zelam, to je realita.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

Reagovat
dantetomas

Laca hlava jak vlassky orech

Reagovat
pingla

Reagovat
DieFohlenBMG

díky Bene, vyšel mi díky tobě tiket

Reagovat
king23

To je prostě typicky Arsenal, tým bez vítězné mentality. Kvalitativně jsou samozřejmě úplně jinde než NC, ale psychikou na úrovni druhé ligy už posledních 20 let.

Reagovat
kissak

Jako by jsi psal o MU.

Reagovat
king23

Posledních 20 let to sedí na MU?

Myslím, že ne.

A hlavně ten přístup všech od fanouskovske základny po travnikare je jiný. Současne umístění MU považuje každý za tragédii, kdežto fanoušci Arsenalu jsou vlastně rádi, že budou hrát EL (viz Výše).

Reagovat
Trand

Reagovat
tunkic

Reagovat
Zdechlina

Jo, já su třeba rád. Byli jsme ve srackach, ale teď se pomalu hrabeme ven

Reagovat
king23

Však jo, potvrzujes co jsem psal.

Reagovat
Zdechlina

To není tvrzení, to je fakt.

Reagovat
J0EL

zmzni naspat do sekcie, kde sa "vyznas".

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ondiis

Vážně jsme kvalitativně úplně někde jinde? Neřekl bych

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Akorát od těch 20 odečti 5 jinak naprosto přesný

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazu si tenhle tym predstavit hrat pristi sezonu ucl

Reagovat
O.Giroud

tak vratili by sa Tierney, Partey, Saliba a kupil by sa utocnik a mozno niekto do stredu neviem ako RB ci tam niekto je alebo tiez by niekto prisiel

Reagovat
DreamTeam

No vždyť ji hrát nebudou, takže pohoda.

Reagovat
Ondiis

Eddie se teď na to zaběhnutí od obránce dobře vysral hvězda tvl. Nemusí trackovat zpět

Reagovat
Liveral

Nestridali jsme právě počtvrté?

Reagovat
dantetomas

Schar striedal kvoli zraneniu hlavy, co sa berie ako "emergency" striedanie, cize oba timy mozu vystriedat 4x

Reagovat
Minister

Fakt oba tímy?

Reagovat
Greny

Reagovat
mr.Silver

Wtf co to je za střídání....

Reagovat
mistr129

Kolikrát stridame?

Reagovat
Minister

Už sa môže 4 krát striedať? Veď tam nebolo zranenie hlavy či?

Reagovat
jk

Reagovat
Ondiis

Myslím, že Eddie někomu ujebal. Tak se asi rozhodčí slitoval a otočil to

Reagovat
Swarley

No podle těch střídání se tam o něco Arteta prasknout do hlavy musel

Reagovat
vitasrp

The opposing team is also allowed to make an additional substitution if a concussion substitute comes on to avoid one side gaining an advantage through fresher legs.

Reagovat
Minister

zaujímavé, ale logiku to má

Reagovat
Swarley

hm, ale jako celkem logické

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Reagovat
Trand

Pepe nás spasí

Reagovat
Kixi Syhimour

Arteta se chce vymluvit na kontumaci?

Reagovat
O.Giroud

to by bola chyba rozhodcu nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale stejně by to kontumovali, ne? Takhle to měl snad Řím loni

Reagovat
O.Giroud

tak to uz neviem ako by sa rozhodlo

Reagovat
Nikikrew

Rozhodca to davno odobril

Reagovat
Kixi Syhimour

No, v jiných zemích, tě na to neupozorní , bůhví jestli v Anglii

Reagovat
Minister

Podľa mňa všetci zabudli na to striedanie v 1.polcase...

Reagovat
Liveral

Anytime concussion subs are used both teams basically get a bonus.

Zajimavy to jsem nevěděl.

Reagovat
mr.Silver

Měli jsme dneska nějakou alespoň pološanci?

Reagovat
Liveral

Pepe

Reagovat
Minister

a na návrat sa vyjebal... pritom je najcerstvejsi

Reagovat
KnoxXx

ako dokonale posrat 2-1

Reagovat
mr.Silver

Pepe

Reagovat
O.Giroud

Pepe ten mohol dat peknu bodku

Reagovat
Golasso

Pepe ať taky táhne dpč ... včera bylo pozdě

Reagovat
KnoxXx

skoooda

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli takhle, tak taky Spurs mohli prohrát na tom Anfieldu

Reagovat
FUnk

*vyhrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FUnk

mu visi na hlave a on da malem gola z 30 metru

Reagovat
mr.Silver

No nic, EL bude taky fun

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
Cobra

Eeeeeeeeeey

Reagovat
KnoxXx

konecne

Reagovat
Coutinho10

bravo Newcastle, zaslouzene

Reagovat
mr.Silver

Odegaard netrefí ani hovno.

Reagovat
J0EL

*dnes

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jk

B R U N O !

Reagovat
Liveral

Longstaff pěkně

Reagovat
blaugrana

by vas pes poje....

Reagovat
masly008

super cedric dodržel ofside lajnu

Reagovat
bbbauch

Arsenal hodne trapnej zamky

Reagovat
J0EL

Heh a stale to na vas staci

Reagovat
bbbauch

Protoze jsme tuhle sezonu byli jeste trapnejsi? A nic lepsiho tam nemate, borci?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Bejt tebou tak jsem zticha..

Reagovat
bbbauch

Protoze fandim United, kteri na tom jsou tuhle sezonu jeste hur, tak nemuzu okomentovat vas vykon? vas v ty fanbase snad klonujou, nic lepsiho nez zkouknout oblibeny tymy a jit do protiutoku tam nemate..

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Cos čekal jinýho ale?

Reagovat
bbbauch

Nevim, ja se taky nejdu posrat kdyz nekdo napise, ze hrajem trapne, obzvlast, kdyz to je pravda

Reagovat
Coutinho10

takze Tottenham ma takovy luxus, ze jim staci i remiza na Norwichi

Reagovat
DreamTeam

Nejvtipnější jak tam chtěl stimulovat a když viděl, že je míč v síti,tak rychle vyskočil na nohy

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Tommy the Gunner

Takhle to zesrat

Reagovat
Kuchta

My jsme fakt ten nejkomičtější klub na světě

Reagovat
Front hell

Ale tak letos jsme měli velkou konkurenci

Reagovat
Seydou Doumbia

tím slovem tým bych si nebyl jistý...školka doplněná tragédama není tým

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je dost přesný no

Reagovat
Swarley

Reagovat
Aldeano

Reagovat
jk

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Cobra

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Lovec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Reagovat
ajouki

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

ted se to k tomu maximalne hodi

Reagovat
j_mrazik

Kdybych nebyl tak nasranej, tak bych se zasmál, protože to je dobrej fór. Možná za 2-3 dny.

Reagovat
J0EL

V pohode sa da na tom ujebat aj tak

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

ale teda tenhle formát meme mě štve. Však Spiderman viděl rozmazaně když si ty brýle nasadil, ne naopak

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Infi

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

No nic, tak Woolwichi bude muset pomoct Norwich no

Reagovat
masly008

Reagovat
O.Giroud

Norwich vyhra

Reagovat
FUnk

a everton u vas taky

Reagovat
O.Giroud

prinajhorsom EL trofej doma a Spurs sa len zucastni LM

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To jseš teda optimista

Reagovat
Kixi Syhimour

Bral bych jejich výhru na Etihad

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Lovec

Reagovat
ElectrickMann

Arteta to bude breku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ten zoufalec musí vzít na sebe

Reagovat
mithro

arsenal ♥ vidime sa v EL, ak sa tam teda my dostaneme

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
aramaki

nazdar. Tesim sa na EL, snad dame my aj vy spanilu jazdu

Reagovat
mithro

jj, mne sa este stale nepodarilo dostat z hlavy poslednu spanilu jazdu. Brightonu

Reagovat
aramaki

treba sa pozerat viac dopredu ako dozadu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Tie rohy na kratko na El Nenyo je tiez logika

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou ani nebude Tottenham muset do Norwiche jezdit

Reagovat
Golasso

Xhaka vole obejde hráče, aby stejně přihrál na bok Elnenymu ...

Reagovat
Trand

Joelinton Však proti nám nemusí zdržovat, mohli v klidu přidat třetí gól

Reagovat
SunFells

Newcastle hrál pěkný zápas. Bruno G. byl skvělý, s ním jsme promrhali příležitost

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

s nim by sme lm dali no

Reagovat
SunFells

To nevím, spíš pro příští sezónu. Ale s Toneym bychom ji dali

Reagovat
Seydou Doumbia

Bruno je špiča, bohužel tady většina top týmu zaváhala

Reagovat
Trand

Ramsdale hezky

Reagovat
lofin9

Aspon ze to stihli dojebat uz teraz a v poslednom kole nas usetrili nervov

Reagovat
Golasso

Pepe kkt zbytecnej

Reagovat
smazaný uživatel

tak cely rok ho arteta az ponizujuco zmrazi a nevyuiva a potom dufa ze ho spasi

Reagovat
Golasso

Tak stačilo by, aby nepřihrával soupeřům a v klíčové chvíli se sám nepřerazil o balon, ale hádám za to taky může Arteta ...

Reagovat
smazaný uživatel

ciastocne, kedze je absolutne nerozohrany a bez sebavedomia

Reagovat
Golasso

No jasně, běh s balonem a jednoduchý přihrávky, to chce zápasovou praxi. Kdykoliv Pepe dostal šanci, tak ukázal hovno a ani se nějak extra nepřetrhnul. Asi existuje důvod, proč sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

vlani patril k nasim najlepsim hracom

Reagovat
aramaki

V tejto sezone to bol len tien toho hraca z vlanajska. A nie preto, ze by nedostal sance. Mal ich dost, aby sa ukazal.

Reagovat
aramaki

Reagovat
SunFells

Nerozehraný asi trochu je, ale jeho rozehranost by nás stála akorát další body. Teď tam šel, protože prostě nikdo jiný není.

Reagovat
Golasso

A pokud není schopný ani role záskoku, tak ať táhne do hajzlu ... takový Martinelli se nedávno po dlouhé době na lavičce zvládnul bít jako lev a místo v základu si vydobýt. Pepe prostě stojí za vyližprdel

Reagovat
merlick

uz nevie coho sa chytit ten Mikel

Reagovat
j_mrazik

Hrozně bezduchý výkon. Newcastle lepší ve všem, hlavně ten důraz a napadání měli skvělí. Naše střední záloha hrozně měkká. Newcastle na nás nastoupil a trochu jsem čekal, že jim dojdou síly, ale oni nepovolili a zaslouženě vyhrajou.

Arsenal to holt dojebal s těmi Southamptonami a podobnými mrdkami.

Reagovat
j_mrazik

Jinak Ode už tak 4 zápasy úplně mimo, těm hlavním tahounům odešla forma…

Reagovat
Gunner91

bohužel no, ale tak asi je lepší zkusit teď EL než se hnát do LM, neměli by na to.. Tottenham nedal ani tu Konferenční Ligu tak co asi od nich očekávat v LM?

Reagovat
j_mrazik

Mrdat nějaký zkoušení ty vole, to je mentalita, to bych se posral. Měli jsme LM na dosah a uspokojit se s EL je prostě špatný. Mohli jsme díky LM trochu doplnit kádr a natáhnout nějaký hráče na tu Ligu mistrů. Takhle budeme létat po nějakých běloruských hovnech a izraelských pláních, to je fakt úroveň. Chceme, aby naši hráči nabírali zkušenosti, ale v EL je to vo hovně.

Reagovat
Lovec

Reagovat
O.Giroud

Spravna mentalita je vyhrat EL a tak sa dostat do LM! S trofejou v ruke a nie uhrat si 4. miesto a povedat si paradicka.

Reagovat
j_mrazik

Máš pravdu. Je dobře, že jsme to dojebali.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
king23

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Je to škoda, zápasy LM by těm hráčům dost pomohli s připraveností na velké zápasy. Ty projeby s tím spojené nás stejně potkají, takhle to mohlo být dříve.

Reagovat
Gunner91

a co by jsme tam asi tak dělali? ostudu? je potřeba si nalít čistýho vína, vyměnit půlku kádru a nechat to sehrát.. Nebo máš představy, že se koupí 5 hráčů a automaticky to půjde a v LM nás nepřejede někdo ze Španělska nebo Itálie? Bláhový chlapče.

Reagovat
Trand

Reagovat
king23

raději 3/4

Reagovat
Swarley

* 6/8

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
janinho

nehovor mi, ze arsenal nema silu na to aby v LM po doplneni bojoval aspon o 2.miesto v skupine. postup do playoff ti celkovo prinesie tolko penazi, ze sa v EL mozes aj pojebat a tolko tam nemas sancu zarobit. take argumenty ze "co by sme tam robili"... to mozu mat len ludia co nemaju mentalitu na to aby dosiahli cokolvek.

postup do LM je pre napredovanie klubu ako Arsenal absolutne klucove.

Reagovat
DreamTeam

Pokud tím doplněním myslíš, přivést tak 5 kvalitních hráčů do základu, tak jo. To by druhý flek urvat mohli.

Reagovat
janinho

https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1

tak net spend ma Arsenal 3.najhorsi v lige po MU a City, takze to nie je ani tak o tom, ze si tie kvalitne posily nemozu dovolit, ale skor o to ze vedenie nakupuje na <>. zacal by som kvalitnym vedenim, sikovnym sportovym riaditelom a ono to potom pojde.

10rocny net spend Arsenalu je -617 mega, napr. LFC ma -387. proste potrebuju kupovat kvalitu a prave ten postup do LM ju prilaka urcite viac nez EL. nehovoriac o rozdiele v sponzoringu, vstupnom (ktore ma pokial viem Arsenal najdrahsie v PL), atd.

Reagovat
O.Giroud

Tak mozno by ste dostali nudnu ,,EL" skupinu a postupili by ste ako nic. Prinajhorsom zabojovat o 3. miesto a ist vyhrat EL. Ale beries to tak, ze v LM mozes bud len to cele vyhrat alebo urobit ostudu.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Kdo by nebyl mimo v záloze se Xhakou a Elnenym..bez Parteye jsme totálně vyřízený, je to vidět i v zápasech kdy mu to nejde.

Reagovat
papi.v.ole

jako děcko jsem si mohl vybrat kterýkoliv jiný tým sledovat hráče jako Cedric, Pepe, Elneny je fakt bolest

Reagovat
masly008

Tvl máš v oblíbených atletiko, na bolest dívání se na fotbal musíš být zvyklý

Reagovat
aramaki

Reagovat
Seydou Doumbia

to neznemená že na ně kouka

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

A to ešte Elneny dostane nový trojročný kontrakt. Ten bude za jasotu miestnych fanúšikov odchádzať z Arsenalu ako žijúca legenda.

Reagovat
papi.v.ole

jojo, prodloužil bych aji Holdinga ať máme těch dementů co nejvíc... Budem mít problém udržet Saku s takovou

Reagovat
FUnk

nejzbytecnejsi hrac, do predu nahravku neda, branit neumi....

Reagovat
Golasso

Teď ještě beztak Elneny dostane novou smlouvu . To je (suicide) squad player jak vínko.

Já viděl jednou cvičeného lachtana, který uměl vracet míč, když jsi mu ho kopnul nebo hodil. To je v podstatě to samé, co dělá Elneny na hřišti, akorát u toho nevypadá tak roztomile.

Reagovat
Trand

Nejsem nějakým velkým fanouškem Elnenyho, ale všiml sis, že se nám rapidně zlepšila hra zálohy, když začal hrát? Myslím po zranění Parteyho. Já bych ho klidně na rok/dva ještě nechal jako náhradníka s rozumným platem, vždyť pak zas budeme brečet, že máme úzký kádr a nemá tam kdo hrát. Dokud Sambi nedokáže, že na to má, tak se podle mě nemůžeme zbavit Elnenyho, pokud teda do středu zálohy někoho nepřivedeme.

Samozřejmě ideální situace by byla kdyby nemusel hrát vůbec, ale jako záplata je to podle mě slušnej hráč.

Reagovat
Golasso

Do středu zálohy musí bezpodmínečně někdo dojít, ideálně víc hráčů s nějakými zkušenostmi. Jestli chceme pomýšlet na nějaké slušné umístění, tak musíme dosáhnout aspoň takové úrovně, že nám hráči jako Xhaka budou dělat náhradníky a hráči jako Elneny by tu vůbec neměli být.

Je pravda, že po zranění Parteye Elneny hru zlepšil, ale zase rychle narazil na svůj strop a od té doby je to jen horší. To samé už se stalo tuším loni .

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Přesně, on si svoje v poháru třeba zahraje, ale zase má smysl držet hráče, aby odehrál dva zápasy za rok třeba? Jinak je to posouvač balonu směrem k vlastní bráně, nic víc, nic míň.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Bolo aj horsie. Nezabudni ze hrali za nas take "legendy" ako Squillaci, Sylvestre, Kallstrom, Denilson, Santos...

Reagovat
Nizzie

Sylvestre za nás nikdy nehrál. Jen Silvestre.

Reagovat
J0EL

Typo, sorry

Reagovat
Nizzie

Reagovat
M0rb1D4S

U Källströma bych byl opatrný se slovem hrál

Reagovat
J0EL

Dal jednu penaltu myslim nie?

Reagovat
M0rb1D4S

Já ani nevím Jediné co vím je, že u vás odehrál za půl roku díky zranění nějakých 135 minut a zase se vrátil z hostování zpět

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Reagovat
madridcan

R.I.P Abrham

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes by to chcelo freshlegs, ale zároveň zachovať kvalitu

Reagovat
eder

NEVER GIVE UP!

Reagovat
Kejza

Stejně jsem nasranej na City, že mi dali naději a přichystali další nervy

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Gomez, Konaté, Matip, Tsimikas - Milner, Jones, Elliott - Minamino, Firmino, Jota

Subs: Kelleher, Thiago, Chamberlain, Keita, Henderson, Diaz, Origi, Robertson, Williams

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm , toto bude sranda

Reagovat
martin.b

Jen místo Elliotta s Minaminem jsem tipoval Divocka s Oxem, jinak jsem tohle čekal.. zdraví před CL je prostě důležitější no.

Reagovat
81Tomas

Divocka snad, ale Oxe teda fakt nee

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Chamberlain už je odepsaný

Reagovat
81Tomas

On a Takumi musi v lete taky pryc

Reagovat
avicii

bude sranda

Reagovat
cubazi

Reagovat
Tomanatura

Klopp je proste frajer

Reagovat
O.Giroud

Minamiiiino, konecne

Reagovat
Coutinho10

aspoň se ostatní ukážou, jestli mají na základ

Reagovat
Maresma

Husty

Reagovat
Igner Farnsworth

Rozumná sestava

Reagovat
Diskostu

WTF ??? Klopp to už vypustil ? úbohosť

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diskostu

Radšej dať všetko do PL možno sa stane zázrak...LM tak či tak by si viac zaslužil Real

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Sestava jak na Mickey mouse cup, letsgo! Bude to buď geniální tah, nebo průser. Věřím v genialitu, 4:0 pro Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako nebyl faul?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Za me jasny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

*

Reagovat
Igner Farnsworth

Úplně šílený, ale líbí se mi jak v anglii hrajou dal fotbal, u nás v lize už by byla rvačka

Reagovat
EL Gringo

Jasny faul

Reagovat
hrundy

Jak tohle může platit ? To ten VAR tam je vážně úplně k hovno ?

Reagovat
O.Giroud

To sa ani neskumal ten faul? ale bezte do riti

Reagovat
LokoLFC

To je fakt pica Atkinson. Jeste, ze bude koncit kokot.

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
O.Giroud

Aston Villa gol z ofsajdu, tito gol po faule a tu sa bude plakat jak rozhodci pomahaju

Reagovat
81Tomas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mimi_united

Liverpool skúseno vypustil

Real bude odpočinutý ešte viac, s titulom v rukách a s Benzemom...rip liverpool

Reagovat
oli9

To tě drží jediné při životě celkem smutný život aby měl united úspěšnou sezónu

Reagovat
Luc-Luc

o kolik trofeji hrajou ucka? krome teda titulu o nejvetsiho losera...

Reagovat
Diskostu

Kamarát to je úbohý argument ...Ked Real Poníži Liverpool vo Finále tak Pool bude nasmiech viac ako United ...

Reagovat
hrundy

WTF

Reagovat
Dron

Reagovat
Luc-Luc

to vis ze jo

Reagovat
Diskostu

United ma každý uprdele...ale ak hraš o titul v PL a vypustíš to aby si vyhral LM ktorú prehráš tak to je maximálne komické...

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
O.Giroud

Vies, ze sme hrali pred par dnami FA Cup? A v Nedelu sa hra dalsi zapas.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Registrujisejenproto

Co je ty píčo

Reagovat
pospec7

Reagovat
John Obi Mikel

To by museli dostat 5:0 a víc a to se nestane.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Diskostu

Bravo Kloop za takú zostavu...takto darovať City titul ...Dúfam že ich Real poníži vo Finale.

Reagovat
Bandita_Harry

Darovat titul ? Ty o čom zas tocis Tvoje myšlienkové pochody nechápe fakt asi nikto

Reagovat
Luc-Luc

otocime

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Bobby to si musis pohlidat

Reagovat
Dawon

To je fakt s každou opakovackou šílenější, jak to mohli u toho videa vyhodnotit tak, že se na to hlavní ani nemá jít dívat ??

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušné, dost slušné Takumi

Reagovat
Coutinho10

wow Minamino

Reagovat
Luc-Luc

Takumiiiiiiiii

Reagovat
O.Giroud

Takiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
frezi

pokým nedal takumi gól som ani nevedel, že tam je

Reagovat
martin.b

Takumiiii tvl jak to narval

Reagovat
Registrujisejenproto

Takumi krasa

Reagovat
EL Gringo

Pekny gol Taki

Reagovat
Coutinho10

Milner dobra, skoda

Reagovat
SCELO

minamino miesto salaha buducu sezonu

Reagovat
Diskostu

Ked chceš hrať Konferenčnú ligu tak dajme tomu...

Reagovat
SCELO

neviem co komu ten minamino spravil, ze je na neho taky nazor...

Reagovat
Bandita_Harry

proti silným súperom býva stratený, ale takto je to naozaj skvelý náhradník dúfam že ešte zostane a bude mu to v pohároch strieľať aj ďalšiu sezónu mal u nás pomalsi štart, ale po tejto sezóne vzhľadom na cenu môžme povedať že podarený prestup.

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátor

Reagovat
martin.b

Achjo chudák Joe, vždycky se zraní na pravým beku

Reagovat
Kixi Syhimour

Bože můj, ten gól Saints mě tak strašně štve. Nic moc nehrají, mají jedinou šanci, kterou jim daruje rozhodčí a ještě s tečí to jde za Alissona, pro Redmonda 1. gól sezóny

Jinak teda hrajeme docela dobře, ale teď zcela nesmyslně potřebujeme o gól navíc. Zase smii moc nelíbí Jones, dnes je tam úplně zbytečný

Reagovat
stiflerovamama

Výkon vzhľadom na zostavu veľmi dobrý, v ofenzíve sme nebezpeční. Pica jasný faul pred gólom Saints, Atkinson traged. Snáď tam niečo padne, treba tam potom dať Diaza a henda s thiagom.

Reagovat
81Tomas

Origi rozhodne

Reagovat
avicii

Atkinson slepý pes, konečne konci.. Saint jedna šanca ktorá našla ani byt, pekne ich tocime aj s hráčmi širšieho kádra v zostave, verím ze to otočíme mame aj slušne možnosti na lavicke

Reagovat
FUnk

na co tam je VAR, kdyz to nevidi atkinson?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooooooolllll

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll jooooo

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Maaaaaaaaatiip konecne

Reagovat
Luc-Luc

tak a ted je na rade Stevie G!!!

Reagovat
Coutinho10

neco nam dluzi

Reagovat
Remt

Matip je stejně taková zvláštní hříčka přírody Nebo nevím jak ho popsat. Ale je geniální

Reagovat
frezi

žirafa, ktorá hrá futbal

Reagovat
Remt

Baby giraffe

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Remt

Napínavý jak sviňa. Viděl jsem od 65. Minuty. Fotbal od LFC ustrašený hnus.

Co jsem viděl Konate velmi dobrý v osobních soubojích, je v nich fakt silný+se dobře orientuje ve vápně ve shrumazich. V rozehrávce nic moc extra ale má jiné silné přednosti

Reagovat
Coutinho10

kdo chce, tak Nottingham se Sheffieldem prodlouzeni

Reagovat
avicii

prepínam

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
martin.b

Konaté je naprostej beast, Bayern sice moc nesleduju, ale za mě jsme z té dvojice Lipska získali za míň peněz lepšího hráče

Reagovat
Kixi Syhimour

Upamecano je docela kritizovaný

Reagovat
avicii

Zrovna ma to presne napadlo, že ako sa darí Dayotovi, dosť som ich sledoval a väčšinou som mal šťastie ze Ibou bol ten lepší aj keď som chcel aj Dayota

Reagovat
Kixi Syhimour

Bayern sice nesleduju, ale skrz ročník čtu všechny sekce a nevypadá to u Upamecana na ideální sezónu.

Reagovat
avicii

Hmm.. Bude zaujímavé kam sa ich kariéry uberu

Reagovat
Coutinho10

ono tak otazka, treba by Upamecanovi vic sedla PL, ale mozna taky me a treba to neni hrac pro velkoklub a tak sme udelali dobre, ze prednost dostal Konate

Reagovat
Coutinho10

wow ten save golmana Nottinghamu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

tak malem uplne zbytecna penalta pro Sheffield....malem ho ten brankar tim kolenem trefil

ted teda penalty

Reagovat
Coutinho10

Samba famozni ten 2 zakrok a i 1.

Reagovat
Coutinho10

Lollley

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, proti Sambovi asi kopat nechceš , kupme ho na rozstřely

Reagovat
Coutinho10

Samba Nottingham ve Wemley a 1 zapas od PL

Reagovat
Trand

Reagovat
jk

wow, slušná party na hřišti po postupu Forest do Wembley.

https://twitter.com/footballdaily/status/1526677537681817600?s=20

Reagovat
Coutinho10

setreni na Man City

Aston Villa XI: Martínez, Digne, Chambers, Cash, Mings(c), McGinn, Buendía, Douglas Luiz, Ramsey, Chukwuemeka, Watkins

Subs: Nakamba, Iroegbunam, Sanson, Traoré, Young, Ings, Olsen, Feeney, Coutinho

Reagovat
Coutinho10

pesek pro Everton Ayew mozna mela bejt redka a o par minut dava na 0:2

Reagovat
Mato178178

everton vs CP riadna bitka na ihrisku velmi zabavny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu není většího zoufalce v PL než je Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez byl vetsi

Reagovat
Coutinho10

jak tam vbehnuli skoro jak postup v playoff o PL, ale ne v rozehranym zapase jako tu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja to Lampardovi preju, ale ten Everton to je fakt smeska nesympatickych kriplu

Reagovat
O.Giroud

to snad ani Atletico nema tolko nesympatickych hracov

Reagovat
AC.Milan

Tak uf ale to vyběhnutí na hřiště jak kdyby byl titul

Reagovat
Maximm9

Posledni dobu nejak casto vidime dymovnice na hristi. Se neco povolilo nebo, kde to vsichzni berou ?

Reagovat
ACSMan

Hlavně lidi furt běhaj na hřiště poslední dobou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele