Premier League - preview 37. kola: Boj o poháry vrcholí

18.05.2021, 08:47, aktualizováno 19.05.2021, 08:33
Previews
Liverpool bude plnit roli favorita na půdě Burnley a o motivaci má postaráno, neboť usiluje o Ligu mistrů. Tottenham nesmí zaváhat s Aston Villou, což by nahrálo West Hamu, jenž se střetne se sestupujícím West Bromem. Everton hostí Wolves, zatímco v londýnském derby poměří zlepšenou formu Crystal Palace s Arsenalem...
Everton FC - Wolverhampton Wanderers  (středa 19:00)
Nečekané selhání proti Sheffieldu musí Everton nutně napravit proti Wolves, jinak se s vidinou evropských pohárů může definitivně rozloučit. Zároveň "Toffees" doufají k zaškobrtnutí konkurentů z Londýna.

Everton si zbytečné a nečekané ztráty opravdu mizerně naplánoval. Proti Aston Ville sice svěřenci manažera Carla Ancelottiho neúnavně bušili do obrany protivníka, gólu se však ve Villa Parku nedočkali. A naprázdno vyšly "Karamelky" rovněž doma proti Sheffieldu, za který se naopak překvapivě prosadil teprve sedmnáctiletý Daniel Jebbinson, jenž tak rozesmutnil celou do modra zbarvenou část Liverpoolu.

Toffees tak z osmého místa ztrácí tři body na West Ham s Tottenhamem, kteří drží poslední dvě místa zajišťující pro příští sezonu účast v pohárové Evropě. "Opravdu se stydím. Naštěstí nás v dalším zápase podpoří na domácím stadionu fanoušci a doufám že nás probudí, protože právě doma se musíme probrat." řekl Ancelotti po výbuchu proti Sheffieldu.

Právě s Tottehnamem, jedním z hlavních protivníku Evertonu, se o víkendu utkali Wolves. A Toffees rozhodně nepotěšili, neboť v Londýně podlehli svému sokovi po výsledku 2:0. Wolverhamptonu se obecně během probíhajícího ročníku moc nedaří na hřištích soupeřů, na nichž zvítězil pouze pětkrát. I kvůli tomu Wanderers nenavázali na předchozí úspěšná léta a sezonu tentokrát zakončí v dolní polovině tabulky.

Přesto kouč Wolves Nuno Espírito Santo doufá, že jeho hráči ze sebe v posledních dvou kolech ještě vydají to nejlepší. "Musíme se zlepšit, jsou před námi dva zápasy. Musíme zareagovat, pokračovat v budování a začleňovat mladé hráče, kteří jsou na začátku svých kariér," uvedl portugalský manažer.

Nuno se většinu aktuálního ročníku musel obejít bez útočníka Raúla Jiméneze, jenž by se po nepříjemné fraktuře lebky mohl do hry vrátit ještě před koncem sezony. Duel s Evertonem nicméně mexický fotbalista ještě zřejmě vynechá. Na marodce Toffees zase setrvává záložník Jean-Philippe Gbamin, naopak po zranění má Ancelotti zpět k dispozici stopera Yerryho Minu a forvarda Joshuu Kinga.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Godfrey, Keane, Digne - Doucouré, Allan - Rodríguez, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Kilman - Semedo, Neves, Ait-Nouri - A. Traoré, Vitinha, Gibbs-White - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.67 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Sheffield United  (středa 19:00)
Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky bude k vidění ve středu v Newcastlu. Domácí celek tam nedlouho po zajištění vlastní záchrany přivítá Sheffield United, na který naopak příští rok čeká pouze League Championship.

Magpies si příslušnost mezi elitou zajistili zejména zlepšenou formou v posledních měsících, když z předchozích jedenácti zápasů prohráli pouze tři. Jedna z těchto porážek přišla v pátek doma proti Manchesteru City, nebyla to však jednoznačná záležitost. V zápase plném obratů otevřel skóre Krafth, na což zareagovali Cancelo s Torresem. Joelinton a Willock sice dokázali vrátit "Strakám" vedení, nicméně Torres završil hattrick a rozhodl o vítězství Citizens 4:3.

Blades prožili další hrůzostrašné období od začátku března až do druhé poloviny dubna, nyní to ale vypadá, že se s Premier League rozloučí se ctí. Vyhráli totiž dva z posledních čtyř zápasů, a to navíc s čistým kontem. O víkendu promluvili do bitvy o poháry, když díky brzké trefě Jebbisona vyplenili Goodison Park.

Domácí celek bude postrádat zraněné Frasera a Haydena, zpět ve hře je naopak Anderson. Hostující kouč Heckingbottom zůstane bez indisponovaných Bergeho, McBurnieho, Sharpa, Burkeho, O’Connella a Ampadua.

Utkání v St. James' Parku začne ve středu v 19 hodin, pokyn k výkopu dá hlavní sudí Jones.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Fernández, Dummett - Murphy, Willock, Shelvey, Almirón, Ritchie - Saint-Maximin, Joelinton
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Robinson - Baldock, Norwood, Fleck, Stevens - McGoldrick, Osborn - Jebbison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.95 - 4.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Aston Villa  (středa 19:00)
Fotbalisté Tottenhamu vyzvou ve 37. kole Premier League Aston Villu. Spurs jsou momentálně na šestém městě, Aston Villa je jedenáctá a do pohárů se nepodívá.

Tottenham má stále ještě malou šanci na umístění v první čtyřce, ale bezpodmínečně potřebuje vyhrát i sedmé vzájemné utkání s Aston Villou v řadě, a ještě musí spoléhat na zaváhání svých konkurentů. V minulém kole zaznamenali Spurs v zápase proti Wolverhamptonu 24 střel, což se jim nikdy pod vedením bývalého kouče Mourinha nepovedlo. Jeho nástupce Mason si tak připsal z úvodních tří domácích ligových zápasů tři výhry, což se na lavičce Tottenhamu podařilo naposledy Harrymu Redknappovi v roce 2008.

V minulých dvou případech vedli Spurs už v poločase a stylem "poločas/zápas" letos uhráli 70 procent domácích ligových výher. Tottenham neprohrál ani v žádném z předchozích čtyř závěrečných domácích zápasů minulých ročníků a ve všech se prosadil už v prvních 45 minutách.

Šnůra tří utkání bez výhry připravila Aston Villu o naději na evropské poháry, ale hosté stejně míří za nejlepším umístěním od ročníku 2010/11, kdy skončili devátí. Villans prohráli ve dvou ze zmíněných tří duelů i přesto, že se prosadili jako první. Letos se jim přitom v takovým případech obecně dařilo.

Aston Villa získala venku více bodů než doma a poprvé v této sezóně se trefila čtyřikrát v řadě. Vzhledem k tomu, že letos na půdě soupeřů inkasovala v průměru jen jednu branku, může být velmi nepříjemným protivníkem.

Poslední vzájemný zápas se odehrál letos v březnu v rámci dohrávky 18. kola. Spurs dokázali vyhrát 2:0, branky si připsali Carlos Vinicius a Harry Kane.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Alderweireld, Dier, Reguilón - Lo Celso, Hojbjerg - Lucas, Alli, Son - Kane.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Elmohamady, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz - Traore, Grealish, El Ghazi - Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.69 - 6.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Arsenal FC  (středa 20:00)
Už jen v rovině teorie je naděje Arsenalu na evropské poháry, přesto se o tuto šanci budou chtít porvat. V předposledním kole je čeká další z londýnských týmů ze středu tabulky, míří na půdu Crystal Palace.

Postavení "Kanonýrů" momentálně není zrovna záviděníhodné. Potřebují v posledních dvou zápasech (po Eagles ještě s Brightonem) naplno bodovat, i pokud se jim to povede, musí ale spoléhat na pořádnou porci štěstí. Alespoň jednou musí klopýtnout Everton, dostat pod sebe potřebují i jednoho z dvojice Tottenham - West Ham, přičemž tato mužstva jsou o čtyři body vpředu. Spurs se navíc pyšní výrazně lepším skóre, tudíž cesta přes ně zřejmě povede jen v případě jejich zisku maximálně jednoho bodu.

V alespoň této teoretické hře o Evropu je drží zlepšené výsledky v posledních týdnech. Od remízy proti Slavii v Evropské lize sehráli Gunners v domácí soutěži šest utkání, z nichž vytěžili třináct bodů. A to zejména díky třem po sobě jdoucím květnovým výhrám, po Newcastlu a West Bromu se jim před týdnem zadařilo i na Stamford Bridge. O úspěchu proti Chelsea rozhodl jediným gólem už po čtvrthodině Smith-Rowe.

I Crystal Palace svůj nabitý květnový program vcelku zvládá, alespoň tedy v porovnání s tragickým březnem a dubnem. Ze čtyř zápasů Eagles dvakrát zvítězili, o víkendu se jim poměrem 3:2 povedlo doma porazit Aston Villu. Po první půli sice prohrávali po trefách McGinna a El-Ghaziho, na které odpověděl jen Benteke, po přestávce ale na konečných 3:2 otočili Zaha s Mitchellem.

Možná to pro Vás bude překvapivé, nicméně Arsenalu se v posledních vzájemných střetnutích vůbec nevede. V předchozích třech letech jich bylo sehráno pět, z nichž jednou uspěli Eagles a zbylá čtyři skončila remízou, včetně té bezbrankové v polovině ledna.

Hostům bude chybět zdravotně indisponovaný Luiz, v ohrožení je i start Xhaky. Na straně domácích nadále Chybí Ferguson, McArthur, Sakho a Wickham.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Kouyaté, Tomkins, Mitchell - Eze, Riedewald, Schlupp - Townsend, Benteke, Zaha
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Chambers, Holding, Marí, Tierney - Elneny, Partey - Saka, Odegaard, Smith-Rowe - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.76 - 4.27 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Liverpool FC  (středa 21:15)
Liverpool vstal na půdě West Bromwiche na poslední chvíli z mrtvých a v boji o Ligu mistrů pořád hlasitě dýchá. V úterý budou "Reds" pozorně sledovat duel Chelsea s Leicesterem, aby následující den mohli zaváhání jednoho z konkurentů potrestat v Burnley.

Celek od řeky Mersey vypustil v neděli na West Brom snad celý svůj arzenál, avšak žádná střela dlouho nedokázala prolomit nerozhodné skóre. Až u zcela poslední akce utkání se vydal své spoluhráče podpořit brankář Alisson, jenž si také naskočil na rohový kop Alexandera-Arnolda a hlavičkou k tyči přivedl Liverpool do extáze.

Manažer Reds Jürgen Klopp pěl na svého svěřence pochopitelně jen a jen chválu. "Bylo to něco výjimečného. Nezapomenutelný moment sezony a doufám, že další z naší strany ještě přijdou. Podle mě to byl nejlepší gól, jaký kdy brankář dal. Jeho hlavička měla světové parametry," žasl německý kouč. Pokud jeho družina zvládne úspěšně poslední dvě kola, může se na podzim znovu těšit na souboje v Lize mistrů.

Burnley na podobné mety rozhodně necílí. "Clarets" jsou v prvé řadě především rádi, že se v Premier League drží již pět let, k nimž minimálně ještě jeden ročník přidají. Zbylá dvě střetnutí tak mohou odehrát v naprosté pohodě a s cílem udržet současné patnácté místo.

O víkendu Burnley zklamalo, když absolutně nestačilo na Leeds, který svěřence manažera Seana Dyche spráskal čtyřmi góly. Proti Liverpoolu si tak Clarets hodlají napravit reputaci. Mohou přitom těžit ze zkušeností z prvního vzájemného střetu v aktuální sezoně, kdy Dyche a spol. zaskočili Reds přímo v jejich svatostánku a vybojovali nečekané tři body.

Pod lednový úspěch se podepsal čistým kontem brankář Nick Pope, který však tentokrát bude kvůli bolavému kolenu absentovat a do hry se vrátí zřejmě až pro poslední utkání sezony v Sheffieldu. Až po letní pauze se naopak můžeme těšit na výkony obránců Phila Bardsleyho s Kevinem Longem a záložníků Robbieho Bradyho s Dalem Stephensem.

Dramatickou podívanou na hřišti West Bromu vynechal kvůli nemoci středopolař Liverpoolu Alex Oxlade-Chamberlain. V Burnley už by ale měl být k dispozici stejně jako uzdravující se kolega ze středu pole James Milner. Sezona už naopak pravděpodobně skončila pro útočníka Dioga Jotu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Peacock-Farrell - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Cork, Westwood, McNeil - Wood, Barnes
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Williams, Phillips, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.10 - 6.46 - 1.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (středa 21:15)
West Bromwich Albion se v utkání 37. kola Premier League střetne s West Hamem United. Domácí jsou již jistý sestupující, hosté však stále bojují o to, jestli a kterou evropskou soutěž si v příští sezoně zahrají. Aktuálně jsou sedmí.

Gól z 94. minuty brankáře Liverpoolu Allisona v minulém kole potvrdil, že už jistý sestupující West Brom, je nejhorším týmem v lize z hlediska průměrného bodového zisku v případě, kdy se prosadil jako první. Od prosincového příchodu Sama Allardyce navíc žádný jiný tým v PL neinkasoval tolik branek, jako právě WBA.

West Brom bude doufat, že návrat fanoušků mu alespoň pomůže k vylepšení slabé domácí bilance. Domácí jsou navíc jediným týmem v lize, který ještě na svém stadionu nedal po 75. minutě ani jeden gól, zatímco sami v tomto úseku hry inkasovali osmkrát. Čtyři z těchto branek je pak stály klíčové body.

Jediná výhra v předchozích pěti kolech stála West Ham šanci na účast v Lize mistrů. Hostům často chybělo štěstí a pouze Tottenham trefil brankovou konstrukci ve více případech než oni. Závěrečná čtvrthodinka bývá pro West Ham tou nejproduktivnější, dal v ní už devět branek, což je nejvíce ze všech patnácti-minutových úseků v jeho zápasech. Kladiváři ale budou usilovat i o dobrý start. Letos totiž neprohráli v žádném ze čtyř venkovních klání, ve kterých vedli v poločase.

První letošní vzájemné utkání vyhráli Kladiváři 2:1.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend - Gallagher, Yokuslu - Phillips, Pereira, Diangana - Robson-Kanu.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Rice, Souček - Benrahma, Lingard, Fornals - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.28 - 4.40 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Fulham FC  (úterý 19:00)
Fotbalisté Manchesteru United vyzvou v předposledním 37. kole Premier League Fulham. Rudí ďáblové už mají jistý postup do Ligy mistrů, a tak hrají "jen" o co nejlepší postavení v tabulce. Zatím jsou druzí. Fulham je osmnáctý a minimálně na jeden rok se s nejvyšší soutěží rozloučí.

Manchester United bude i s fanoušky na Old Trafford usilovat o výhru, která by mu zajistila druhé místo v Premier League podruhé ve čtyřech sezónách. Diváci se mohu těšit na zajímavou podívanou, protože ve čtyřech z posledních šesti ligových duelů United padlo více než tři a půl branky a v posledních pěti vzájemných soubojích jich bylo v průměru k vidění téměř čtyři na zápas.

Ve čtvrtek zde ovšem vyhrál Liverpool 4:2 a Manchester prohrál na domácí půdě dvakrát ve třech dnech poprvé od dubna 1958. Rudí ďáblové inkasovali v této sezóně doma už 27 branek, což je nejvíce od sezóny 1969/70 a pouze v domácích duelech Burnley zahrávali soupeři v úvodním poločase více rohů než zde. United inkasovali třetinu ligových branek ze standardních situací, což je nejvíce v lize.

Fulham toho asi pravděpodobně nevyužije, protože v jeho šestnácti ligových zápasech, což je nejvíce ze všech, platil v poločase nerozhodný stav, a už šestkrát v řadě sám nedal v první půli ani jeden gól. Hosté jsou již jistým sestupujícím a v posledních osmi kolech sedmkrát prohráli a získali jediný bod za remízu 1:1 na Arsenalu.

Cottagers navíc vyhráli jen jedno z minulých sedmi venkovních ligových utkání a v sobotu prohráli na půdě Southamponu 1:3. Na půdě Evertonu a Liverpoolu ovšem vyhráli s čistým kontem a dalším překvapením na severozápadě by své fanoušky rozhodně potěšili. Konkrétně na tomto stadionu ale vyhráli naposledy v říjnu 2003.

Poslední vzájemný zápas se odehrál v lednu a United vyhráli 2:1. Fulham sice poslal do vedení Ademola Lookman, skóre se však poté podařilo otočit Edinsonu Cavanimu a Paulu Pogbovi.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Shaw - Fred, McTominay - Rashford, Fernandes, Pogba - Cavani.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Tete, Andersen, Tosin, Bryan - Reed, Anguissa - Cavaleiro, Onomah, Decordova-Reid - Carvalho.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.08 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Leeds United  (úterý 19:00)
Fotbalisté Southamptonu hostí ve 37. kole Premier League Leeds United. Domácí jsou v tabulce až na čtrnáctém místě a na desáté hosty ztrácí deset bodů.

Omlazený Southampton dokázal poprvé od prosince 2018 dát ve dvou zápasech Premier League v řadě minimálně tři góly a poprvé od loňského prosince i dvakrát v řadě vyhrál. Třetí duel tehdy skončil 1:1, nicméně s Leedsem neremizoval už v 11 vzájemných soutěžních střetnutích.

Saints neprohráli doma v lize už čtyři zápasy, což představuje jejich nejlepších výkon od sezóny 2018/19. V jedenácti ze dvanácti soutěžních duelů, do kterých zde v roce 2021 nastoupili, se zase dokázali minimálně jednou prosadit. Tým, který zde skóroval jako první, ovšem nevyhrál v šesti z posledních devíti domácích utkání Southamptonu, který v tomto období vyhrál jen jedno z pěti klání, ve kterých sám vstřelil úvodní gól.

Leeds United prohrál jen jedno z předchozích devíti ligových utkání a stále má šanci skončit na prvních sedmi místech. Hosté budou usilovat o druhou letošní sérii tří výher v lize, která by znamenala, že k vyrovnání druhého nejlepšího výkonu nováčka soutěže v historii by jim pak chyběly jen tři body.

Svěřenci kouče Marcela Bielsy jsou jediným týmem v lize, který ještě na půdě soupeře ani jednou neremizoval. V součtu se závěrem loňské druholigové sezóny jde už o klubový rekord 24 zápasů. Tým, který se prosadil jako první, zvítězil už v sedmi venkovních zápasech Leedsu v řadě.

Poslední vzájemný zápas Southaptonu s Leedsem vyhrál druhý jmenovaný celek 3:0.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Vestergaard, Salisu - Armstrong, Ward-Prowse - Walcott, Tella - Ings, Adams.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk - Dallas, Phillips, Aloisi - Rodrigo - Raphinha, Bamford, Harrison.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.84 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester City  (úterý 20:00)
Že by další přestřelka? Manchester City v minulém kole poněkud zdivočil a s Newcastlem se pustil do naháněné, která pro něj nakonec měla šťastný konec. V úterý se již jistý ligový mistr představí na hřišti Brightonu, tedy dalšího týmu, který se pohybuje těsně nad hranou sestupu.

Jisté je, že hlouběji už "Seagulls" klesnout nemohou. Na 17. místě mají dostatečně komfortní náskok na poslední trio pád do Championship již tedy není předmětem diskuzí na jihu Anglie. Přesto Brighton nemůže sezonu hodnotit zcela pozitivně. S rizikem sestupu si zahrával poměrně dlouho a příště už nemusí mít štěstí na tak slabou konkurenci, jaká se na spodku tabulky letos zkoncentrovala.

Manažer Seagulls Graham Potter nicméně hodlá ve své práci pokračovat. "Klíčovou věcí je věřit v to, co děláte, a bojovat tak, aby to fungovalo. Ve fotbale nejsou žádné dobré a špatné věci, každý si může zvolit vlastní styl hry. Úkolem je pak snažit se, aby vše fungovalo, a být dostatečně pokorný s vědomím, že všechno nemusí být dokonalé, ale můžeme to vylepšit," zamyslel se kouč Brightonu.

Dost podobně o kopané dost možná uvažuje také Pep Guardiola. I jemu ne vždy všechno šlape jak na drátkách, pořád se ale snaží hledat cesty, jak svou práci zlepšovat. I proto patří již více než deset let ke světové trenérské špičce a i proto jeho Manchester snadno dokráčel ke třetímu vítězství v Premier League v posledních čtyř letech, k němuž navíc může přidat také triumf v Lize mistrů.

Ještě předtím však musí "Citizens" ukončit ročník anglické soutěže. "Po zápase s Evertonem budeme mít šest dní na přípravu, takže poté se budeme soustředit na detaily. Nyní se chystáme na Brighton tak, jak jsme se na soupeře chystali celou sezonu," sdělil Guardiola.

Do sestavy Manchesteru by se měl vrátit brankář Ederson, jenž v Newcastlu přenechal místo svému náhradníkovi Scottu Carsonovi. Na trávníku se dost možná objeví také záložník Kevin De Bruyne, jenž poslední dvě utkání vynechal kvůli svalovým problémům. Na marodce Citizens tak setrvává pouze útočník Sergio Agüero. Brightonu budou kvůli trestu za udělenou červenou kartu ze zápasu proti Wolves nadále scházet stoper Lewis Dunk s forvadrem Nealem Maupayem. Obránce Joela Veltmana zase trápí zranění.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - White, Webster, Burn - Groß, Lallana, Bissouma, Moder - Trossard, Jahanbakhsh - Welbeck
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Stones, Dias, Mendy - Silva, Fernandinho, Foden - Mahrez, Jesus, Torres
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.31 - 4.63 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Leicester City  (úterý 21:15)
Emoce po strhující bitvě o FA Cup ještě ani neměly šanci vychladnout a už znovu zahoří. Chelsea a Leicester se znovu postaví proti sobě, tentokrát v nesmírně důležitém zápase Premier League. Vzhledem k sobotnímu zisku poháru i postavení v tabulce leží výhoda na straně hostů, "Blues" nicméně volají po odplatě.

Nedělní střízlivění z pohárové radosti i bolesti mohlo být pro Leicester i Chelsea mnohem příznivější, kdyby se brankář Liverpoolu Alisson nerozhodl stát se spasitelem a vrátit "Reds" do sveřepého boje o Ligu mistrů. Alisson nicméně hlavičkou z poslední akce zápasu na hřišti West Bromu zařídil Liverpoolu vítězství, po němž mužstvo z Merseyside ztrácí na čtvrtou Chelsea už zase jediný bod.

Blues i "Foxes" se tak znovu dostali pod tlak a klid na duši jim vrátí pouze tříbodový zisk. Leicester by měl Champions League po takovém výsledku v kapse, Londýňané by se naopak i po vítězství ještě zřejmě museli snažit, jejich akcie by však výrazně narostly. Remíza pak zachová obě strany v nepříjemné nejistotě. A tu si nikdo nepřeje.

Chelsea se přitom mohla nacházet v mnohem komfortnější situaci. Jenže ve 36. minutě i přes řadu šancí podlehla Arsenalu a dala konkurenci šanci. "Je naší chybou, že je to znovu tak těsné. Nechali jsme dveře otevřené a Liverpool do nich vložil nohu," řekl poněkud poeticky manažer Blues Thomas Tuchel.

Když přitom německý stratég mužstvo z Londýna přebíral, nacházelo se od Ligy mistrů na hony vzdáleno. Pod Tuchelem ale najednou začala pšenka kvést. "Vynaložili jsme obrovské úsilí, abychom zmenšili mezeru. To se nám povedlo, Chceme ale práci dokončit," dodal lodivod Chelsea.

Leicester se na předních příčkách Premier League vyhřívá v podstatě celou sezonu a ne a ne se skvělého postavení vzdát. "Lišky" se dost možná poučily z loňského ročníku, kdy taky sahaly po místence do Ligy mistrů, jež jim však nakonec proklouzla mezi prsty. Tentokrát Foxes hodlají obrovskou příležitost za každou cenu využít.

Manažer Leicesteru Brendan Rodgers navíc po sobotním úspěchu FA Cupu zná recept na Chelsea. "Byli jsme lepší, velmi agresivní, dobře jsme presovali a s míčem na noze pokaždé hrozili. Chelsea má skvělý tým, proto je ve finále Ligy mistrů, ale myslím si, že jsme si zasloužili vyhrát," řekl šťastný lodivod po finále a zisku FA Cupu.

Při zmíněné sobotní seanci se však zranil stoper Foxes Jonny Evans, jenž bude svému celku v Premier League chybět. Na marodce zůstává také krajní bek James Justin se záložníkem Harveym Barnsem, start křídelníka Cengize Ündera je pak nejistý. Blues ve svých řadách dost možná uvítají dva uzdravené fotbalisty, a sice obránce Andrease Christensena a záložníka Matea Kovačiće.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - James, Zouma, Rüdiger - Azpilicueta, Kanté, Kovacić, Chilwell - Mount, Havertz, Pulisic
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Fofana, Söyüncü - Albrighton, Tielemans, Ndidi, Thomas - Pérez, Maddison - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.80 - 5.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City36265576:2983
2.Manchester United362010670:4270
3.Leicester City362061065:4466
4.Chelsea FC361810855:3364
5.Liverpool FC36189963:4263
6.Tottenham Hotspur361781163:4159
7.West Ham United361781156:4659
8.Everton FC361681246:4356
9.Arsenal FC361671350:3855
10.Leeds United361651557:5353
11.Aston Villa361471551:4449
12.Wolverhampton Wanderers361291535:4945
13.Crystal Palace361281640:6144
14.Southampton FC361271747:6343
15.Burnley FC361091733:5139
16.Newcastle United361091743:6239
17.Brighton & Hove Albion368141437:4238
18.Fulham FC365121926:5027
19.West Bromwich Albion365112033:7026
20.Sheffield United36622819:6220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1013)

Přidat komentář
Svatej

Já se ještě nevzpamatoval z tý prohry ve finále a už máme hrát znova? Poslední týden a půl se v očích fandy Chelsea posralo vážně všechno, co mohlo. United to vysrali s Lesterem i Poolem, my šíleným zápasem prohráli jak Arsenal, tak Lester, holky dostaly ve finále LM nakládačku 4:0 už v poločase, všechno zle.

V podstatě konečně můžu souhlasit s klukama a říct, že vzhledem k situaci bylo posledních 9 zápasů skutečně klíčových a je trochu znepokojivý, že jsme z nich vyhráli jen 5.

V ideálním světě bych si přál Jorginha trénujícího v Cobhamu, Abrahama s Havertzem vepředu a Mounta pod nima, podporovanými Chilwellem a Odoiem.

Azpiho na WB bych nejraději už nikdy neviděl a od minulýho zápasu, kdy skvěle zahrál James na RCB padl snad i poslední argument proti tomu ho tam nasazovat, byl skutečně výbornej.

Realisticky budu rád, když si Ziyech, Pulišič do konce ročníku zahrají co nejmíň, jejich výkonnost je fakt mizerná. Jsem snad ochotnej vytrpět i toho Wernera, hlavně ať má sestava i výkon koule. Problém je, že v naší debilní situaci nám prostá remíza nestačí a musíme vyhrát. Totáč bude mít motivaci porazit Lester jen v případě, že to tohle kolo posereme my i Pool a dovedu si dobře představit, že se zrovna kvůli nám v posledním kole nepředřou, pokud jim o nic nepůjde.

Ještě bych se vrátil jednou zapadlou myšlenkou naposledy k Lesteru - Kepa se obhajoval při gólu, stejně jako u x dalších. Je vskutku zajímavý, že s Mendym v bráně žádný wonder goly nedostáváme, kdežto s Kepou jo. Je to na zamyšlení.

Reagovat
Svatej

Ještě si dodatečně plivnu znova na Wernera a jeho posledních 40 zápasů.

https://www.reddit.com/r/chelseafc/comments/nehrfh/werners_record_for_his_last_40_games_4_goals/

Reagovat
Svatej

Ten jeden názor je tam vážně dobře trefenej.

If someone said during the transfer period, chelsea can spend millions for this striker and he won't give you many goals but his work rate is great, I would have said piss off and let's get a real striker.

Torres schytával posměšky jako defenzivní útočník, protože byl bráněnej jeho přínosem dozadu. Co si teda zaslouží Werner?

Reagovat
livefan

Já být fanoušek Chelsea, tak tě absolutně nesnesu. Ty jsi tak neskutečně negativní a pesimistický člověk, snad v běžném životě nečumíš jen na negativa a neustále nepláčeš nad něčím

Reagovat
Svatej

Ještě dost nedávno jsem tu byl naopak nesnesitelně optimistickej, to si nevybereš.

K osobnímu životu nemám potřebu se ti vyjádřit.

Reagovat
John Obi Mikel

Já s jeho názorem na Tuchela moc nesouhlasim, poslední dobou už ty jeho "výlevy " často ani nečtu celé, ale furt mě štve míň než někteří facebuchfans, kde se cca za týden otočila nálada o 180° z "Tuchel je spása, Azpi je bůh, Jorginho hraje výborně, Rudi je fámozní," na "Rudi, Jorginho a Azpilicueta se měli v zimě prodat, nejsou to praví lídři a Azpi bude hlavní rozvraceč kabiny, Lampard věděl proč je chce vykopnout a bylo by to lepší, kdyby tak udělal. Ziyech je dřevák, Odoie prodat a další tuna s-ček"

Sorry jako ale to je směšný.

Reagovat
Svatej

Připouštim, že jsem otravnej (sorry kluci, je to silnější), ale aspoň si držím určitou konzistenci.

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

hele vazne chcete ten gol vycitat Kepovi? proste to paradne trefil. Kepa je mensi golman, nema takovej dosah.

Reagovat
livefan

Reagovat
Svatej

Ve výsledku mu to vyčítat můžu, koneckonců na ty jeho nedostatky trpí klub a jinej člověk na jeho místě by ten gol nepustil... Je to částečně nefér, ale my s jeho nedostatkama ztrácíme..

Reagovat
Busby babes

jako vycitat golmanovi ze nechytitl ranu presne pod brevno... to uz je hejt za kazdou cenu.

Reagovat
Svatej

Hmm ani já sám tohle nevnímám jako hate.... Zkrátka na to ten brankář podle mě nemá, nemá na to vhodný parametry a do určitý úrovně může být užitečnej, ale na týhle, kde jsme, nás prostě táhne dolů.

Jak jsem psal nahoře.. Není náhoda, že jsme dostali tolik wonder gólů když byl v bráně Kepa, přitom s Mendym žádné.. Spousta zákroků zdánlivě vypadá docela nadprůměrně, ale v případě, že by je golman nechytil, by to mohly být tyhle wondergoly uplně stejně..

Reagovat
ajouki

https://youtu.be/PKFsKPMf8TE?t=59

Věděl jsem, že Mendy poměrně nedávno udělal impresivní save, kde hrála hlavní roli jeho výška. Povedlo se mi jej najít. Není to srovnatelná pozice, ale je vidět rozdíl. Vyškrábnul tam střelu, na kterou se musel natáhnout několik čísel nad břevno, navíc v záklonu.

Je ale hloupost hejtit Kepu. Má jasné limitace, které mu nedovolily předvést zákrok. Mendy by to třeba taky nechytil, ale měl by větší šanci. O tom finále jsou. V tomto případě se fanoušci Chelsea musí obrátit na Tuchela a žádat vysvětlení po něm.

Reagovat
Svatej

pěkný, přesně o tom mluvim... Tohle padnout, tak tu máme další super gól, se kterým Kepa nemohl nic dělat..

Reagovat
Busby babes

jedinej muj point je ten, ze je hloupost hejtit za ten gol Kepu. Pokud neco, tak je to chyba tuchela, ze ho tam dal.

Ale jako obecne mi prijde, ze vycitat wondergoal nekomu je trochu divny...

Reagovat
ajouki

To jsem i napsal, že je to chyba Tuchela. Mít na lavičce brankáře, který má šanci to chytit, je ve finálovém zápase hloupost. Zvlášť v Chelsea, kde jsou finále odjakživa svaté.

Reagovat
Busby babes

podle me je to chyba lidi v diskuzi, kteri nepripousti moznost toho, ze by souper udelal neco tak dobre, ze za to nikdo nemuze... Respektive tady za to muze James blbou prihravkou a nekdo, kdo nedostoupil Tielemanse.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak chyba Jamese, Jorginha (myslim) a VARU to byla určitě taky, stejně jako Kepy.

Reagovat
John Obi Mikel

Určitě. Tu střelu by chytil jak Mendy, tak Šmajchl. Takže to byl rozhodující okamžik.

Ze střel pod břevno má úspěšnost menší než 20%.

Reagovat
Hokaido

Vážně jo. Bez debat jeho gól. Gólman světový úrovně by to chytil 99x ze 100.

A upřímně je mi úplně u prdele, že je menší. To je jeho chyba,tak nemá být gólman, že jo. Já taky nebudu dělat pornoherce.

Reagovat
Svatej

Uh..ok ...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

me neither

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kucka

Reagovat
Talker

Hele ne Kepovi, on nemůže za to, že je menší golman... To je průser toho, kdo ho koupil a Tuchela, že mu dává šance.

Kepa pustil 19 golů na začátku sezony zpoza vápna v PL. To je naprosto šílené číslo za 2sezony.

Reagovat
Busby babes

https://www.premierleague.com/news/2140246

"I am very happy and very proud, but at the same time I am not surprised," Cantona said in an exclusive interview after being confirmed as an inductee. "I would've been surprised not to be elected!

"We have nearly 30 players who could have been elected. Me, it's different. If you have to elect one, it's me. The other ones are all great... Me, I am exceptional!"

King.

Reagovat
mithro

Reagovat
Wazza228

Reagovat
avicii

Pre nás by bolo najlepšie asi keby vyhral Leicester..?

Reagovat
Malresi

Určite áno.

Ak dnes Leicester vyhrá, je to definitívne už len v našich rukách. Ak vyhrá Chelsea, stále sa budeme musieť spoliehať, že buď Leicester s Tottenhamom zakopne, alebo že budeme mať lepšie skóre.

Reagovat
avicii

Plus pri lepšom skóre by nám stačila aj jedna remíza myslím..?

Reagovat
Malresi

Teoreticky áno, ak dobre počítam, ale prakticky si nemyslím, že by Chelsea/Leicester zakopli v posledných dvoch kolách viac ako raz.

Reagovat
martin.b

moc nevěřím, že by Leicester zvládl 6 bodů s Chelsea i Spurs, stejně tak se bojím věřit nám na Burnley,

Reagovat
Malresi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud možno drtivě

Reagovat
Salfovic

V PL se poslední dvě kola nehrají ve stejný čas

Reagovat
Kixi Syhimour

Až poslední

Reagovat
vladis271

Dobre rano

Reagovat
dave30

Mrkni třeba na Itálii. Předposlední kolo ve 3 dnech a ani poslední nehrají v jeden den, natož čas.

Ve Španělsku poslední kolo ve 3 dnech, i BL měla společné až závěrečné kolo. Z top5 pouze Francie má společná poslední 2 kola.

Reagovat
MikeHavenaar

Sobota 15.10.2016 - výjezd fans Chelsea z ČR na zápas s Lestrem. Je tu ještě někdo další kdo se zúčastnil a najde se na fotce?

https://ibb.co/j6tCwY1

Snad to dnes dopadne jako tenkrát!

Reagovat
Svatej

Zajimavy, je tu malá šance, ze ten vedle viti je znamej z města

Reagovat
MikeHavenaar

No já jsem taky vedle Víti ale asi se neznáme

Reagovat
Svatej

Vpravo nebo vlevo od nej z pohledu fotografa?

Reagovat
montaigne33

Prosím,nevíte, kde by zítra bylo možné zhlédnout zápas WHU??? Děkuji

Reagovat
iamek

Proti Fulhamu doma hrajeme s dvojici Fred - Mctominay

Reagovat
smazaný uživatel

To už nikoho nemůže překvapit

Reagovat
mithro

nech ma aj super sancu

Reagovat
Dawon

Jako bohuzel uz me to ani neprekvapuje, ale je to fakt zvlastni uchylka od Oleho...kor po tom vykonu Freda proti LFC...ale mozna ho chce podrzet a trochu mu vratit sebevedomi, protoze ve finale EL asi bude hrat tenhle stred zalohy tak na 99 %

Reagovat
Freedo

Já nechápu, proč nedá Pogbu do středu a na kraj klidně Dialla. Myslím si, že by to fungovalo líp.

Reagovat
Grahf

nechápem no, nevedeli sme sa dočkať, až sa vráti pogba po zranení a vymení jedného z nich a Ole ho šupne na krídlo

Reagovat
Vsadim gule
Reagovat
iamek

Podle toho, co teď jede na Twitteru to zase vypadá, že spíše v létě odejde Henderson a DDG zůstane. Tohle může být slušný risk. Hendo odejde a za rok bude chtít DDG odejít a jsme v hajzlu úplně. Tohle rozhodnutí klubu nezávidím.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Grahf

alebo hraje david svoj posledný zápas na trafforde ako rozlučku.

Reagovat
Busby babes

jen reakce na to, ze nechyta Henderson. Coz je uplna picovina, pokud DDG ma chytat finale EL, tak nema smysl aby zbyle ligove chytal Hendo a DDG pak sel nerozchytanej do finale.

DDG nema moc kam odejit no. a imho ani nechce, pokud bude chytat. takze pokud bychom prodali Hendersona, tak si myslim, ze muzeme byt v klidu, ze by chtel odejit...

Reagovat
vladis271

Ak by som si mal tipnúť Hendo skončí ako ďaľší Hart, Pickford etc...teda anglán, ktorý udivoval výkonmi v klube bez vyšších ambícií a tlaku, ale akonáhle musí byť stopercentný vždy, tak na to mať nebude.

Reagovat
vodka

proč tam jako řadíš Harta, který byl v City opora se super sezonama i u titulovych sezon?

Reagovat
Likan7

10k lidí? to skoro vypadá že je z půlky plno

Reagovat
ACSMan

cože tohle je 10k?

Reagovat
Likan7

Mám pocit, že to říkal komentátor, ale třeba jsem se pletl

Reagovat
iamek

To zkresluje. Horní patra jsou prázdné

Reagovat
pingla

cavaaaaaaniiiiii ty krávo, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

EDIIIIIIII tooop

Reagovat
Front hell

pěkně

Reagovat
iamek

Omg <3

Reagovat
Grahf

Edoo

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea asistence? Nebo Bruno tečoval?

Reagovat
ACSMan

Tyhle góly do prázdný branky. Umí každý

Reagovat
Likan7

To bychom měli gól sezony co se United týče

Reagovat
stiflerovamama

Offside nie ? ved Bruno sa toho nedotkol či ?

Reagovat
Busby babes

Ty pico, poprve jsou fans na stadionu a on da TAKOVEJ gol? Uz ted ho fans milovali, ale po tomhle bude mit status legendy i kdyby uz u nas nedal ani gol.

Reagovat
mithro

to je presne gol, ktory si zasluzili fanusikovia pri navrate. parada DDG, Bruno aj Edi

Reagovat
Likan7

Pokud to Bruno netečoval, tak offside ne?

Reagovat
iamek

DDG áčko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

tak nebyl potom offside ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní gól

Reagovat
Likan7

Ten VAR je neskutečně tragická záležitost...3 metrový offide a gol platí

Reagovat
Dawon

Jako unika mi neco? Pokud ma asistenci DDG, tak to snad byl tak 5metrovy offside ne? Nebyl to vykop, bylo to normalne ze hry...ted sem fakt zmateny

Reagovat
ACSMan

V pravidlech je, že pokud golman dá pěknou asistenci, rozhodčí může zvážit jestli to je offside nebo ne.

Reagovat
Dawon

Ahá...tak to je pak vse v poradku

Reagovat
Busby babes

pozor, plati jen v pripade, ze se hraje na Old Trafford a gol da domaci tym.

Reagovat
wild

jj, ak to Bruno netecoval tak je offside podla mna to ale neskumali resp si mysleli, ze tam dotyk bol (a mozno aj bol) a skumali, ci v case toho "dotyku" Bruna bol Cavani on alebo offside

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak oni možná tu asistenci ještě přepíší (i pro svoje vlastní dobro).

Reagovat
mithro

jj, podla mna sa dotkol.

Reagovat
Front hell

nedotknul

Reagovat
Dawon

v tuhle chvili uz v podstate asi musi no

Reagovat
iamek

Z dalšího záběru to vypadalo, ze se patou dotkl, ale nic prukazneho teda

Reagovat
Dawon

Asi to tak bude no

Reagovat
Busby babes

hrajem doma. Ale PL pise TBD...

Reagovat
Dawon

Tak ted uz tu asistenci Brunovi napsat musi, to by byli za neuveritelne idioty Ale teda vtipna situace, jeste ze je to v zapase, kde o nic nejde, protoze to by byla jinak velka sranda

Reagovat
Maresma

Jj, dneska mě to nesere, ale ať už ten VAR začnou používat pořádně proboha

Reagovat
mithro

tak ako gol WBA? proste VAR stale zalezi na tom, ako to pouziju rozhodcovia a ti su stale ti isti a robia chyby.

Reagovat
Busby babes

I'm told the VAR didn't have definitive evidence from several angles that Fernandes didn't touch the ball (which was needed for Cavani to be ruled offside).

hele v zasade pristup NFL. call na hristi onside, takze museli najit zaber, kterej by najisto ukazoval opak.

Reagovat
Dawon

Jako v pohode, s timhle v zasade nemam zadny problem...jen me tam zarazela ta asistence, ktera svitila DDG

Reagovat
wild

jj, proste nebola tam clear and obvious error resp ju nevedeli preukazat tak nechali rozhodnutie z ihriska

Reagovat
mithro

to znie asi ako jedine vysvetlenie.

Reagovat
Busby babes

btw posledni gol na OT pred fans byl McTominay proti City z podobne vzdalenosti.

Reagovat
Front hell

taky z offsidu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

nie, rukou.

Reagovat
Front hell

určitě taky uznali

Reagovat
Busby babes

proc by jako nemeli?

Reagovat
Front hell

Teď tě vůbec nechápu, co řešíš?

Reagovat
Busby babes

jen jsem pokracoval v tom vtipu... nic vic.

Reagovat
Front hell

tak to potom sorry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Likan7

Edersonova skvělá rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nezkoumal offside a jakou roli v tom má to, že Bruno míč netečoval?

Reagovat
mithro

skumal sa. ale asi nejak zvlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Že by jim to trvalo tak krátkou dobu je dost podezřelý

Reagovat
mithro

je pravda, ze linky som nevidel ale celkom to trvalo, boli dlhe oslavy a opakovacky,.

Reagovat
Dawon

Oni tam i psali, ze checkuji offside a potom ze decision je onside, urcite se to kontrolovalo

Reagovat
Pigeon

My jsme United, my můžem

Reagovat
iamek

Lindelof

Reagovat
Dawon

Tj fakt otresny prumerak ten clovek...jestli pristi rok zase odehraje 90 % zapasu v zakladu, tak se mame na co tesit

Reagovat
Grahf

lindelof obranca jak lusk

Reagovat
Likan7

Koupíme stopera, značka spěchá

Reagovat
mithro

idealne do finale EL.

Reagovat
Grahf

mohli by menej vymýšlať patičky a bombiť to tam rovno

Reagovat
pingla

ted to Sky rozebiraji a Fernandes se mice proste nedotknul takze paradni gol, ale z offsidu no

Reagovat
Mato178178

mne sa prave zdalo ze sa trochu dotkol

Reagovat
pingla

hele fakt ne, byly tam 2 zabery z ruznych kamer v jeden cas a mic ani lehce nezmenil svoji trajektorii, rotaci, proste nic...

Reagovat
Mato178178

treba dat senzory na kopacky ktore zaznamenaju aj najjemnejsi dotyk

Reagovat
mithro

tak mohol sa dotknut aj tak aby sa to nezmenilo. ked ma taky cit

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof je absolutne neuveriteľny shit, snáď ho po sezóne neuvidíme už nikdy v základe.

Reagovat
ACSMan

To jsi hodně naivní, když je to Oleho vyvolený do dvojice s Maguirem. Jedině že by dorazila taková kvalit, co by ho posadila

Reagovat
smazaný uživatel

Skriniar by si chcel znovu zahrat s Brunom

Reagovat
mithro

ja si aj tak myslim, ze McFred je vacsi problem ako Lindelof.

Reagovat
diastan

krásná akcička na začátek

Reagovat
Grahf

pogba na krídle fakt nie je dobrý

Reagovat
diastan

asi jasná

Reagovat
Kinky7

neda se svitit.

Reagovat
diastan

raději dnes, než v den D

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že v DEN D bude Další. Třeba Días.

Reagovat
MCFC_8

No este to...v najsilnejsich zostavach, 11 na 11 si to rozdajte...

Reagovat
iamek

DDG

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Grahf

konečne pogba do stredu

Reagovat
smazaný uživatel

A bude poloviční

Reagovat
ACSMan

Tak on ví že Rashford má zdravotní problémy a takhle ho zrakví

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy - Azpi, James, Silva, Rudiger, Chilwell - Pulišič, Jorginho, Kanté, Mount - Werner

(Kepa - Alonso, Emerson, Zouma, Kovačič, CHO, Ziyech, Abraham, Giroud)

Reagovat
John Obi Mikel

1 změna oproti sobotě.

Reagovat
mikelinos

v sobotu nehrál Mendy, chilwell ani Puli v základu

Reagovat
John Obi Mikel

Sorry. Jsem dement.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

No co. Mám za sebou těžký týden

Reagovat
Grahf

tolko dobrých pozícií si vieme vytvoriť, ale zakončenie, alebo finalka sú hrozné

Reagovat
mithro

take lenive zakoncenie, aj Mason aj Bruno teraz.

Reagovat
mithro

a samozrejme, hned dostanu gol po takej sanci

Reagovat
mithro

uplne klasicky gol proti nam, na pravej strane, volny hrac

Reagovat
iamek

Pořad dokola

Reagovat
Grahf

už ani greenwood nedá solo

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika no

Reagovat
iamek

Slapak ne?

Reagovat
Likan7

Ty vole serte na to....1:1, jdeme dál, tohle proboha není ofsajd.

Reagovat
Dawon

Samozrejme...a zas klasicky na zadni tyc uplne volny hrac Po kolikate uz letos takovy gol?

Reagovat
iamek

AWB pojebe lajnu a ještě nemá svého hráče

Reagovat
mithro

jeho klasika tuto sezonu bohuzial.

Reagovat
iamek

Zlepšil se v útoku, ale zhoršil v obraně

Reagovat
stiflerovamama

bissaka

Reagovat
Kixi Syhimour

I Shaw teda

Reagovat
Front hell

obrana united

Reagovat
smazaný uživatel

Místo 3 4-0 je to 1-1

Reagovat
Busby babes

klasickej gol rpoti nam. to je jak pres kopirak porad, protoze AWB je v tomhle idiot.

Jinak presne ta situace, kde kdyby byl o tech 5 cm v offsidu tak realne nema zadnou vyhodu.

Reagovat
ACSMan

Obranné postavení Bissaky při útocích z křídla je hrozný

Reagovat
r.mrazik

A to je úplně jedno jestli na výhodu nebo ne

Offside je offside

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

ne

Reagovat
Grahf

omg kvoli lagu som ani nevidl gol, čo sme zasa posrali

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Grahf

tyvole, nikde nikto

Reagovat
Busby babes

ver mi, ze ten gol si letos videl uz tak desetkrat.

Reagovat
stiflerovamama

ešte pár zápasov a United by neboli ani v top 4

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ACSMan

To je u nás normální těch posledních 5 zápasů sezony pod Olem totální výbuch v lize vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ani my

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Stihne Maguire finále?

Reagovat
mithro

este dnes ma barle, pochybujem

Reagovat
iamek

Spíše ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík oběma, alespoň nějaká šance pro Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, modlime se všichni ke všem svatým

Reagovat
r.mrazik

V 82 minutě...super

Reagovat
mithro

Amad a Donny, Olemu je to uz jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Mason curak jasný faul a nechá hrát dál

Reagovat
Grahf

lemina mal byť vonku

Reagovat
mithro

Lemina mohol byt pokojne vonku.

Reagovat
ACSMan

Jinak asistence je teda připasána tomu Brunaldovi

Reagovat
Likan7

logicky

Reagovat
Front hell

jak jinak. To se potom honí statistiky

Reagovat
Freedo

Yes, kapitánuju každý kolo

Reagovat
Dawon

po roce otevreny old trafford a fandove odchazi 10 minut pred koncem za nerozhodneho stavu

Reagovat
Salfovic

Chtějí se v tv dívat na Chelsea s Lestrem.

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle faul AWB piskne

Reagovat
mithro

to zas bol profesorky vykon a nasledne body v prdeli, s takou formou to finale bude lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit že ani nechceme vyhrát

Reagovat
Grahf

najdôležitejší zápas pred nami a my sme bez formy

Reagovat
iamek

Mason komik

Reagovat
mithro

Ole mu dava cocku.

Reagovat
iamek

Nastesti jeho poslední zapas

Reagovat
mithro

Lee Mason there, booking the goalkeeper for time wasting and then proceeding to not add on any additional time for said time wasting.

Reagovat
Busby babes

ted jsem chvili myslel, ze mluvis o Greenwoodovi.

Reagovat
iamek

Ten byl komik první pulku sezóny

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky

Reagovat
stiflerovamama

Oleho ?

Reagovat
iamek
Reagovat
stiflerovamama

Hrozný tím postavený na forme jedného hráča. Ole ten vôbec netuší.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To říká fanoušek Liverpoolu

Reagovat
Kixi Syhimour

To si poslechnu

Reagovat
smazaný uživatel

Že se vám zranil van Dijk a šli jste do pice a výhry vám zachraňuje brankář

Reagovat
Kixi Syhimour

Možná to souvisí s tím, že se nám zranili mimo jiné i další dva stopeři A-týmu.

Reagovat
vladis271

ale ako

Reagovat
stiflerovamama

Ja hovorím o forme Bruna, u nás odišla forma skoro všetkým.

Reagovat
iamek

Bruno nemá formu x týdnu a stejne finále a snad druhy flek. Táhl to místo nej Pogba a pak Mason. Poslední zápasy hraje slušne jen Mason a to je logicky málo.

Reagovat
iamek

To co vidíš jsou naše záda

Reagovat
stiflerovamama

To bude tak o 3 body max na konci. Mať vy celú sezónu zraneného Maguira a pár mesiacov Bruna tak ste za nami o 20.

Reagovat
iamek

Spekulace

Reagovat
cristiano.K.

fakt

Reagovat
iamek

Proč píšeš Harryho? Vždyť je to kopyto, komik, průměrné CB atd atd ...

Reagovat
Busby babes

hele to je porad dokola uz 30 let. Neville, Beckham, Giggs, Scholes, Keane, Cantona... vsechno prumeraci, SAF taky za moc nestal nebyt rozhodcich... a presto 15 let dominovali lize. holt klikari. Pak je vystridal prumernej Rooney a spol.

Reagovat
iamek

Reagovat
stiflerovamama

Pekne ste si sami nastolili nejaký problém a opalcovali si ho ako keby sa s vami niekto hádal

Reagovat
mithro

jj a nehrat posledne 4 zapasy o prd.

Reagovat
pingla

kdybys aspoň věděl, že nám chybí klíčový hráč v obraně, ale klidně raději tady vyser další sračku, abys byl za chytráka

Reagovat
vladis271

jedencstopér vám chýba? chúdence.

Reagovat
mithro

co tam ako fulham natahoval kv remize, ked su davno dole.

¨

inac, druhy polcas uplne .... tieto zapasy, ked ide o hovno vobec nevedia.

Reagovat
Grahf

dostali sme doma najviac golov za posledných skoro 60 rokov

Reagovat
iamek

Snad mají v hlavách jen finále, protože ten profesorský výkon byl otresny. Ztráta na první místo bude 15-18 bodu na konci sezóny, což je slušný úlet.

Reagovat
Busby babes

no ja hlavne doufam, ze se proberou a posledni zapas bude vypadat jinak, protoze predstava, ze najednou magicky prepnou ve finale... tomu uplne neverim.

Reagovat
wild

Ja zase dufam, ze v nedelu tam neda plnu zostavu. Treba trochu posetrit hracov na finale. Ten program bol celu seoznu a najma v poslednej dobe velmi nahusteny

Reagovat
mithro

nedela je 0-0, to nebude ine.

Reagovat
iamek

Kezby.

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Ani jedna prohra venku za celou sezónu, čisté konto a jisté druhé místo ( kdyby náhodou dneska Leicester vyhrál ). To je úspěch

Reagovat
iamek

A to nemáme ani jistě druhé místo. Ten závěr sezóny dost kazí slušný dojem sezóny. Prohru s Leicesterem beru a nevadi mi ani, ale dneska a Pool byla fakt bída. Proti Poolu zápal nulový a dneska profesorský a v útoku odflaknuty výkon. Paticky a blbosti až dělají za rozhodnuteho stavu.

Reagovat
Busby babes

after 11 months of virtually non stop football once they’d got over the Champions League line they seemed to have eased up completely, maybe sub consciously maybe just a natural thing to do really, season all rests on 1 game now, nothing else really matters

tohle je docela dobrej point, co mi nedosel. Hlavne ta psychicka naloz a vycerpani bude velky a udrzet koncentraci v zapasech, kde o nic nejde bude tezsi nez driv a ocividne nam to nejde. Trochu to potvrzuje i Bruno v pozapasovem rozhovoru... tak snad zas dokazou zabrat ve finale no.

Reagovat
iamek

A tohle je taky rozdíl oproti City. Jim o nic nejde x kol a stejne vyhrávají jako nic. A to dost rotují.

Reagovat
Busby babes

jenze to je to, oni zarotuji a neztrati kvalitu, u nas je ten propad velkej

Reagovat
iamek

Oproti minule sezóně velký posun ( Perreira, Mata, Lingard, Dalot ... ), ale pořad ten rozdíl je obrovský no :/

Reagovat
Busby babes

Andreas se vraci, to bude ficak pristi sezonu.

Btw za vsechny jmenovane by mel prijit nekdo novej, kdo bude schopnej hrat hned zaklad. Jeste pridej Matice a jednoho ze stoperu. CB jako partak k Maguirovi (Axel hostovat nebo Bailly prodat), RB, DM misto Matice, RW a probrat Donnyho. az pak bych asi resil Kane nebo Haalanda.

Reagovat
iamek

Nastesti ho chcou v Belgii, tak snad půjde . RB a DM musí být priorita a zbytek bude příjemné překvápko.

Reagovat
Busby babes

snad za nej dostanem aspon 3 kopacaky.

Reagovat
iamek

Ani to ne. Ještě jim tam jako poděkování necháme Chonga

Reagovat
Busby babes

cos rikal o City?

Reagovat
iamek

Kdyby sezóna byla delší, tak City nevyhraje titul

Reagovat
Busby babes

presne. bodik po bodiku bychom je stahli.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
iamek

Amad tohle jede hodně na insta. Dostával tam solidní čočku.

Reagovat
Serg!o

Jaký ach jo?

Reagovat
Busby babes

nemyslim, ze je dobry takhle podporovat Palestinu, jakkoliv Izrael ted tady jedna dost hnusne.

Reagovat
sunakashi

Tak hlavně je snad zakázáno tahat do fotbalu politiku ne? Za to mají rozdávat pokuty a toto úplně vymýtit!

Reagovat
vodka

tak jedna s nema dost hnusne dlouhodobe. jako zrovna palestinci ve vychodnim jeruzaleme co nemuzou volit je slusny ulet.

Reagovat
Busby babes

no, na to narazim. tohle a osady. to je proste porusovani mezinarodniho prava, ktere by nam melo taky vadit. Znemoznuje to jakoukoliv potencialni dohodu do budoucna, jakkoliv se ted Palestinci dohodnout nechteji.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi zápasy na Old Trafford se musí něco dělat, navrhuju zbourat stadion a hrát domácí zápasy jinde, ten stadion musí mít nějakou kletbu tolik ztrát to není možné, v kontrastu s venkovníma zápasema

Reagovat
vladis271

strecha vám zateká. usídlil sa tam vodný démon.

Reagovat
MCFC_8

PHIL

Reagovat
Busby babes

jinak Axel mel fajn zapas. Mel by hrat vic.

Reagovat
iamek

Dneska z obrany asi nejjistější

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké od Wernera

Reagovat
John Obi Mikel

Už to zase začíná.

Reagovat
Mimalu

můžeme přestat zahazovat ty šance?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To tam Chelsea fakt nema nikoho lepsiho, nez je Pulisic?

Reagovat
Svatej

Pulisici doprdele

Reagovat
hitZor

Jak je možné, že za tohle není pro Soyuncua žlutá?

Reagovat
John Obi Mikel

Mike Dean

Reagovat
Mimalu

toto faul Wernera

Reagovat
iamek

Jasná penalta ty vole. Co to Dean udělal jako?

Reagovat
J0EL

Stole the show, klasicky

Reagovat
iamek

Třeba to Dean blbě viděl, ale od toto tam je snad VAR, aby ho opravil ne? Vždyť to byla nejvíc jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze bejt tohle faul Wernera?

Reagovat
Miguel19

Faul Wernera?

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Ti sudí ty Lišky milují.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pískl ten plešatý zmrd

Reagovat
samson192

VAR nič?

Reagovat
hitZor

WTF VAR To si dělaj prdel, že nás zaříznou třetí zápas po sobě?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Svatej

Uz se vazne posrali?

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný, opravdu neuvěřitelný. Běžte všichni doprdele

Reagovat
tony223

Reagovat
Pigeon

Ovládej se.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ti rozhodčí by se ideálně měli pakovat

Reagovat
vitasrp

Je tam jedno sprostý slovo, nic hroznýho.

Reagovat
Gazdo

Ale pre vsetkych

Reagovat
Cobra

Dean show.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dean pokračuje v krasojízdě

Reagovat
John Obi Mikel

Dean je hroznej, ale tohle je snad práce VARu, ne?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Deana zmiňuju kvůli tomu, co předváděl v našem zápase v neděli.

Jinak ale nevím, co tam dělal VAR

Reagovat
John Obi Mikel

Právě že nedělal nic.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to choď do piče Dean ty kokot prašivý.

Reagovat
hitZor

Ještě se dá pochopit, že to Dead pískl takhle, protože tam sebou Timo plácl docela zvláštně, ale VAR tohle prostě jednoznačně musí otočit a dát penaltu

Reagovat
Jackmaker1989

Ja teda osobne pre penalty obvykle neplačem, ale do piči toto je už fakt v piči. Ešte Allison jebne v poslednom kole hattrick a jebne ma.

Reagovat
hrundy

Za mě posouzený naprosto správně, Werner prostě nebyl v držení míče a vlastně mu podrazil nohy.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak určite. Ale rešpektujem názor druhých.

Reagovat
hrundy

Hele bejt to obráceně a Werner by se chystal ke střele, měl už napřaženo, frajer mu strčil nohu pred balon a on ho narval, tak je to přeci penalta. Kdyby mu tady aspoň ten míč ukopl...

Reagovat
Jackmaker1989

Chcel som najprv nereagovať ale tak teda zareagujem. Ak toto nebola penalta, tak na Salaha nebola nikdy žiadna penalta

Reagovat
hrundy

dobře

Reagovat
Jackmaker1989

V poho, robím si srandu samozrejme. Toto za mňa penalta proste bola a ak nie, tak by ich nemali nikdy pískať. Proste ho Werner predskočil a on ma zaryl do nohy.

Reagovat
vitasrp

Jak mně ten pokřik fuck VAR z tribun chyběl.

Reagovat
spider_8

To si delate prdel, zadny VAR check jo? To tu komedii rovnou zruste.

Reagovat
John Obi Mikel

Proti LCFC se asi VAR nepoužívá.

Reagovat
tony223

Jak to vlastně funguje? Chápu, že se Dean spletl, ale kurva k čemu jsou tam ty kamery a ten asistent? To jako neumí říct do ucha okamžitě, že to stojí za pozornost?

Reagovat
bandwagoner

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ten člověk žije v offsidu

Reagovat
John Obi Mikel

Jakmile je z ofsajdu, stává se z Wernera Messi.

Reagovat
John Obi Mikel

*v ofsajdu

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Svatej

Reagovat
bandwagoner

Werner fakt umi strilet goly jen v offsidu

Reagovat
Salfovic

Kolik už jich dal?

Reagovat
bandwagoner

nepocital jsem, z hlavy si vybavim tak 3. Ale je v tipny, ze v offsidu resi situace jako kvalitni utocnik.

Reagovat
Salfovic

Tři si vybavuji i já, a to Chelsea pravidelně rozhodně nesleduju.

Reagovat
bandwagoner

bude toho asi vic, ale fakt je spis zajimavy, ze v tom offsidu vsechno resi tisickrat lip.

Reagovat
ondris

Ide vám sport365?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkus totalsportek.

Reagovat
ondris

fachčí

Reagovat
Talker

Já si u Wernera zvykl, že když vyřeší situaci dobře, že to je ofsajd...

Reagovat
martin.b

Tuchel

Reagovat
Salfovic

City dobrej kolaps.

Reagovat
Svatej

Kdy napisledy Pulisic nejoho obesel?

Reagovat
bandwagoner

chces pocitat i situace, kdy potom neuklouznul?

Reagovat
blade115

VaR asi radši bez komentáře, ona to je fakt dobrá věc, ale jak to momentálně ti dobytci používají, to je vážně skandální.

Druhá věc je, že za VaRem může jít do prdele i Werner, klasicky. Ten týpek by býval mohl Inzaghiho učit, jak strávit půl kariéry v ofsajdu.

Reagovat
Matić

Pulisic je úplně tragickej. Nedokáže projít 1vs1...

Reagovat
Jackmaker1989

Mimochodom, taká úvaha, čo sleduje tréner Fulhamu? To, že nedal Rodaka chytať keď o niečo hrali beriem. Ale sú v druhej lige, Areola odíde a Rodak bude znova 1tka. Rozumie tomu niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vis?

Reagovat
tony223

Takhle asi trenéři úplně nepřemýšlí. Lepší je tam dát rozchytaneho brankáře než někoho, kdo takřka celou sezónu sedí. Navíc tou jedničkou bych si tak jistý nebyl.

Reagovat
Jackmaker1989

Je tam niekto lepší? Resp. prišlo mi, že min. v druhej polovičke tej postupovej sezóny tam nebola pre neho konkurencia. Samozrejme, možno sa mýlim.

Reagovat
tony223

Není. Ale úplně bych nevylučoval, že někoho koupi.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak ak nešiel Rodak uplne do prdele s formou, tak v druhej lige asi skôr nie, ťažko povedať. Každopádne kam pôjde Areola to ma zaujíma.

Reagovat
tony223

Taky. Vypadá zajímavě. Ale nejspíš další hostovacka

Reagovat
Svatej

Mount je fantastickej

Reagovat
Svatej

Tesim se zas na xg po zapase

Reagovat
MCFC_8

Zapas ako minulu sezonu na Wolves...skora cervena, polcas 0:1, po navrate rychly gol na 0:2 a potom dojebany zapas, hlavne ze uz o nic nejde...

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj jak to dorovnali tak jsem si okamzite rikal, ze to dopadne jako s Wolves plna sestava, cekal jsem uragan, ale v tech 10ti hodne usporny vykon, ktery nakonec proti houzevnatymu Brightonu nestacil

Reagovat
t0mmy33MCFC

hlavne at je Gundo ok

Reagovat
MCFC_8

Dufajme, ze nic vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico ten Pulisic je ale zoufalec

Reagovat
John Obi Mikel

Kanté

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tohle Jorginho nedělá častěji.

Reagovat
Mimalu

Timooooooooooooo

Reagovat
Mimalu

aha tak nic

Reagovat
iamek

Werner nejlepší útočník Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

Ruka

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá šanci projít

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne

Reagovat
iamek

Reagovat
Talker

Ti fanoušci na stadionu jsou super, jak si to ještě užívají

Reagovat
John Obi Mikel

S oslavou chvilku počkám.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem to tušil. Poslední zápasy pech jako prase.

Reagovat
iamek

Ruka ne?

Reagovat
Talker

Werner

Reagovat
Talker

Werner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mönchengladbach

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Werner to je fakt neskutečný mamlas

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl já se poseru

Reagovat
Luc-Luc

Werner ma pech teda dnes

Reagovat
Pigeon

Werner je neskutečné jelito

Reagovat
Busby babes

Werner.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt mrdam, neexistuje na fotbale zkurvenejsi vec nez VAR. Aby jasnou penaltu nepiskli a pak odvolali dva goly, jdete do pici. Vsichni.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Shevchenko

A co s tím mají společného ty dva góly?

Reagovat
Minister

nezvládaš

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bandwagoner

na tohle VAR pouzijou, ale na tu penaltu se jim nechtelo? Parada...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
bandwagoner

ja se nehadam, ze to nebyla ruka. Ale jde mi o to, ze se mela zkoumat i ta penaltova situace - at uz by byl verdikt jakejkoliv. Proti VARu nic nemam, ale sere me jeho pouzivani.

Reagovat
hrundy

To prostě nebyla penalta, vypadá to blbě, že spadl jen werner, ale skutečně fauloval on.

Reagovat
TopinB

Reagovat
bandwagoner

tu situaci jsem videl jen jednou, takze o tom se hadat nebudu dokud neuvidim vickrat. Jen rikam, ze mi jde obecne o to, ze se VAR ani nepouzil. Pokud to bylo tak jasny, tak by to zabralo par sekund a fanousci jako ja by se mohli uklidnit.

Reagovat
hrundy

Jo toho sem si nevšiml, že se vůbec nezeptal.

Reagovat
fajdax

Tohle už není možný. My těm zkurvenejm srackam nedáme gól už nikdy

Reagovat
blade115

Tohle Lišky nemůžou nevyhrát.

Reagovat
Talker

Já myslím, že jednou jim dáme nějaký normální gol dneska, fakt to tím smrdí.

Reagovat
blade115

Já si nemyslím, po poločase vychladneme, lišky tam dají jednu dobrou situaci a je to. My potřebujeme bambilion šancí, abychom ten míč do brány dostali, ale když nám to ještě odvolává VAR, tak už mi to přijde neřešitelný.

Reagovat
Talker

Tak dneska tam nemáme Kepu, takže bychom neměli dostat nějaký nechytatelný shit od půlky. Spíš to smrdí remízou.

Každopádně VAR je odvolává správně, bohužel..

Reagovat
blade115

Já vím no. Ale tu penaltu nám přihrát měl a v sobotu to odvolat neměl, takže mám odteď Lišky spojený s fuck upem od Varu

Reagovat
Talker

Pencle byla podle mého sporná, já to viděl jen z jednoho záběru, takže nemůžu soudit definitivně.

Reagovat
Svatej

On je vazne retardovanej.

Reagovat
Shevchenko

Proč ten Werner ten gól tak slavil?

Reagovat
tony223

VARner dneska forma

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester vůbec neví, jak zatím drží tu nulu vzadu.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
RKBoy

oni ešte doteraz nevedia ako vyhrali pohár.

Reagovat
avicii

Reagovat
RKBoy

ten Lester má fakt viac štastia ako rozumu.

Reagovat
Jackmaker1989

Timo

Reagovat
spider_8

Ty vole to me pojeb. Uz jsem si zvykl, ze potrebujeme hodne sanci na gol, ale kolik potrebujeme golu na gol?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Jako ruka jasná, ale úplně stejně trefila Mountova střela před týdnem obránce Arsenalu a penalta z toho nebyla

Reagovat
Kixi Syhimour

Na "ofenzivní" ruku jsou přísnější podmínky.

Reagovat
John Obi Mikel

V sobotu ale nebyly.

Reagovat
Kixi Syhimour

U hráče, který ten gól nedal, psal busby, že to je taky jinak

Reagovat
hrundy

Což je podle pravidel samozřejmě správně.

Reagovat
Minister

Treba si preštudovať pravidlá.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Devil

Reagovat
Luc-Luc

Lestr tam prijel delat co, dostat bura ? hroznej vykon

Reagovat
John Obi Mikel

Oni nemusí. My gól nedáme a když náhodou jo, tak nebude platit.

Reagovat
Luc-Luc

chapu, ze nemusi, ale ten vykon to je jak mlceni jehnatek

Reagovat
Salfovic

Klasická výměna pohár za ligu

Reagovat
Talker

Mountík hraje fakt parádně dneska ale.

Reagovat
fajdax

Picus vymrdanej to nebyl faul

Reagovat
hitZor

To teď zas co ten pičus Timovi odpískal

Reagovat
hrundy

Jasnej faul mu odpískal.

Reagovat
fajdax

Reagovat
hitZor

Dead a VAR teda za první poločas za mě hodnocení tak 0.8 Ovreba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

*Dean

Reagovat
Jackmaker1989

Toto mi prípomína zápasy Lestru na City alebo podobne. A potom Vardy 71. a 83. a 0:2

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo znásilnění Turka

Reagovat
Talker

Za tu penetraci by se nestyděl ani pornoherec s půlmetrovým pérem.

Reagovat
spider_8

Mason si Soyunca solidne maze oba zapasy.

Reagovat
Talker

Mít tak 2x Mounta, tak máme tak o 20 bodů více...

Reagovat
Kixi Syhimour

Aby si tu šanci vytvořil a sám zakončil.

Reagovat
John Obi Mikel

Stačil by klidně 1 Mount a 1 někdo, kdo trefí branku.

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Walter_Sobchak

Mount skvelý, ale goly nedava. My potrebujeme k nemu nejaku golovu mašinu, lebo to čo tam predvadzaju neni možne.

Reagovat
Talker

Tak on tam není nikdo, kdo by mu to přihrál.

Reagovat
Svatej

Mount..uff ❤️

Reagovat
John Obi Mikel

Tuhle sezónu jsme určitě překonali rekord v počtu neuznamých gólů, to není možný.

Jinak jasná penalta, nechápu, co tam vyváděj.

Reagovat
Luc-Luc

Werner je fakt nemotora, pri tom v poli je vybornej...Mount je top, neskutecnej hrac ale Lestr zklamani, cekal jsem vetsi odpor, tohle je cekani na gol

Reagovat
Whitemedia

Správně neodpískaná penalta, Tielemans nemůže za to, že se mu tam Timo tak nešikovně nasral.

Reagovat
blade115

Mount je momentálně nejlepší anglický záložník a nemá smysl to nijak rozporovat.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

*hráč

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vladis271

Nemozem si pomoct. Ma taku gerrardovsku charizmu. Asi vam ho zacnem coskoro zavidiet.

Reagovat
Kinky7

ehm Foden ehm - i kdyz ten hraje ted kridlo vlastne

Reagovat
vitasrp

Vynikající výkon. Já k tomu v podstatě nemám, co dodat, tohle je výkon na poločasový stav 2:0, nikoliv 0:0.

Ta penalta mi na začátku přišla jasná, pravdou ale je, že to možná není tak jasné - kdyby Werner vypíchl míč, tak je to jasná penalta, ale když hráč chce kopnout do balónu a protihráč před něj na poslední chvíli vloží nohu, tak se to možná dá brát jako bránění ve hře a faul útočícího hráče. Pravdou je, že v tomhle ohledu pravidla neznám, tak fakt nevím.

Jinak se mi to opravdu hodně líbí, bohužel Pulišič není schopen přebrat míč v běhu s hráčem na zádech a vymotat se z jeho sevření. V tom Eden exceloval a ty obrany rval na kusy, Pulišič je v tom bohužel tragéd.

A málem bych fakt zapomněl, jak úžasnej sport ten fotbal s divákama je. Letos mě to kolikrát už tolik nebavilo a říkal jsem si, jestli je to tím, že stárnu a člověka to tolik nebere, ale velký kulový - stačí 8 000 lidí na stadiónu a hnedka to má úplně jiný náboj a grády.

Reagovat
hrundy

Děkuju

Reagovat
vitasrp

I když na německých Sky Sportech to bývalý sudí označil jako jasnou elfmeter, tak já nevím.

Reagovat
hitZor

Na Anglickém Sky taky, prostě Werner si nohou pokryl balon, v tu chvíli byl teda v držení od, a Tielemans mu do ní zezadu kopl, simple as that.

Reagovat
vitasrp

Jako vzhledem k tomu, v kolika situacích rozhodčí vůbec ten kontext neposuzují a serou na to, tak je to prostě vtipný.

Reagovat
TopinB

Na anglických taky

Reagovat
smazaný uživatel

To by bránění ve hře bylo vždy, když někdo hlídá než jde balon do autu. To ho taky nemůžeš jen tak kopnout.

Na té penalně není o čem se bavit, jasná.

Reagovat
hrundy

Jestli je tohle jasná penalta, tak každej trochu vychcanější útočník jich při odkopu obránce udělá za zápas deset...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Tak proč takováhle situace nastane tak jednou za 20 zápasů?

Reagovat
hrundy

Protože útočníci nechtěj faulovat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Když hlídáš balón do autu, tak seš před protihráčem a v držení míče. Tady je v držení míče Tielemans a chce balón odkopnout, načež mu do dráhy kopu vloží nohu Werner, to je odlišná situace.

Ale viz výš, někdo z Německa říkal, že je to jasná penalta. Je možný, že se prostě nebere kontext a kdo tam má tu nohu dříve, tak je vítěz a fauluje ten druhý.

Reagovat
hitZor

Přesně tak, to by se pak při těch situacích, kdy jde balon za čáru a hráč ho jen stínuje, aby se k němu soupeř nedostal, musely vždycky pískat standardky za bránění ve hře.

Reagovat
John Obi Mikel

Werner se dostal před něj a mohl by pak pokračovat s míčem. Belgičan ho pak sejmul, jasný elfmetr.

Reagovat
vitasrp

A když si vezmu tenhle závěr, tak prostě....

https://twitter.com/devsbluearmy/status/1394739306028228610?s=20

Reagovat
vitasrp

Ale tak vysvětlit by se to dalo jako tehdy ta situace červenýho faulu Lo Celsa proti Chelsea. Prostě neměl kam jinam dát nohu no, tak se nedá nic dělat.

Reagovat
Talker

Já myslím, že tam vzali v potaz, že Tielemans o Wernerovi nevěděl a chtěl odkopnout míč, Werner mu tam vrazil nohu s tím, že na míč nedosáhl.

Tohle je strašně nešťastná situace, kdy si tam Werner pro tu penaltu šel, na míč nedosáhl. Kdyby se míče dotknul, tak to podle mého pískne.

Reagovat
Talker

Už jsem si vzpomněl, co mi to připomnělo. Tu situaci, jak dostal Balbuena červenou za to, jak odklopl míč u lajny a následně nakopl Chilwella.

Reagovat
hrundy

Přesně tak a podle mě to tak je správně.

Reagovat
salami

Ja bych tohle nepiskal, ale zajimalo by me jak by to zastanci penalty posuzovali, pokud by se to samy stalo ve vapne Chelsea s tim, Ze Tielemans naprahuje ke strele.

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester se o něco zvedl ke konci půle, nicméně dopředu stejně nula nula nic.

Reagovat
Miguel19

Co k tomu dodat no. Kane by měl po takovém výkonu týmu hattrick za 30 minut.

S Pulisicem ať jde Tuchel do prdele. Ten hráč je totálně marnej.

Lester stejnej výkon jak ve finále. Normu jedna útočná návštěva za poločas splněna. Dneska k tomu přidali co souboj, to pád.

Jako nevést po takových 45 minutách ani posraných 1:0, to je fakt k posrání.

Reagovat
Walter_Sobchak

S Pulisicom nech ide Tuchel doprdele, so Ziyechom nech ide doprdele, dá tam Odoia, ten sa bude hejtit ešte viac a ked potom v lete odidu lebo nehraju tak sa bude plakat prečo nedostali šance

Reagovat
montaigne33

Nevíte někdo, kde by se zítra dalo zhlédnout utkání WHU? Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tak tragickyho hrace jako Pulisic jsem uz dlouho na tyhle urovni nevidel. Teda vlastne dneska Greenwood predvedl hodne podobny vykon.

Reagovat
avicii

Nedokážem si predstaviť ze by líšky dnes bodovali

Reagovat
Salfovic

Nedokážu si představit, že dá Vardy ještě někdy gól.

Reagovat
Svatej

Bemuzu se dockat, az bude Rodgers po zapase zase blit ty sracky, ze byli lepsi a zasloužili si vyhrat.

Reagovat
Mimalu

Rudiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
John Obi Mikel

tak proč nebude platit tentokrát?

Reagovat
Svatej

Kurva ja si to aktualizoval ve spatnej cas...spoiler

Reagovat
John Obi Mikel

Platí. Já už jsem jen pesimista.

Reagovat
John Obi Mikel

Sorry.

Reagovat
iamek

Prý Leicester má dobrou akademii. Jejich B tým sestoupil a dorost předposlední.

Reagovat
Miguel19

T O N I !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Rudigeeeer

Reagovat
fajdax

Yeesssssss dejte těm sracum bidu

Reagovat
Talker

Díky bohu, Rudi

Reagovat
RKBoy

radšej som sa ani neradoval, čo ked mal nechet v ofsajde...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester je na standardky fakt hrozný, ještě když taková zbytečná

Reagovat
tony223

Rudiger je letos super

Reagovat
Whitemedia

Dáme branku a já místo radosti mám nervy, že zase něco vymyslí.. tohle mě nebaví..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Ja ani nezvysil hlas, nic

Reagovat
hrundy

Tak war odvolal jeden gol rukou to mě přijde ještě v pohodě

Reagovat
John Obi Mikel

To je hlavně ze soboty

Reagovat
hrundy

Aha, omlouvám se, to sem neviděl se přiznám.

Reagovat
John Obi Mikel

V 90. vyrovnání po velkém tlaku, mohutné oslavy, pak VAR a milimetrový ofsajd.

Reagovat
hrundy

Aha... letošní klasika, tohle přezkoumávání milimetrů bych zrušil...

Reagovat
RKBoy

skor ma stále serie ten "ofsajd" vo finále poháru.

Reagovat
masly008

Nemáte někdo stream? děkuji předem

Reagovat
Diskostu

Uplne zbytočne taký zmrdi jak Chelsea sa dostanú do LM...

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Už poněkolikáté je Mount před vápnem sám, mává a místo toho jde centr do vápna na prcky.

Reagovat
TopinB

Mountíku neeeeeeeeeeeee

Reagovat
John Obi Mikel

Finále LM před námi, takže se nám zraní 2 nejlepší hráči. Kanté a Mount.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad dobrý.

Reagovat
Talker

Co se Mountovi stalo? Já psal když se to stalo...

Reagovat
Svatej

Srazka a dostal do kolene

Reagovat
salami

Nevim jestli mam na thomase smulu, ale kdyz ho vidim, tak mi prijde ze na tuhle uroven zatim absolutne nema. A ten ten gol je ciste jeho, nejdriv vyrobi uplne zbytecne roh a pak se totalne vykasle na Rudigera, kteryho ma branit.

Reagovat
vitasrp

Tyvole Toni

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiger

Reagovat
Miguel19

Toni

Reagovat
bandwagoner

Snad Rudiger projde dopingovou kontrolou

Reagovat
Matić

Reagovat
Talker

Rudiger se zbláznil

Reagovat
hitZor

Já nevim, ale mít na hřišti tři Ngola, čtyři Mounty a tři Rudigery, tak jsme nezastavitelní

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl moje nervy jsou rády, že vydrží jednoho Rudigera. 3 bych nedal.

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

run Rudi, run

Reagovat
Talker

Leicester koupil Williana? Každý roh skončí na hlavě prvního hráče.

Reagovat
bandwagoner

to zakonceni... Skoda, ze v ty pozici nebyl Rudi

Reagovat
Miguel19

To je snad penalta ne?

Reagovat
iamek

Leicester je úplně šílený

Reagovat
hitZor

Tohle už musí být penalta, ne?

Reagovat
Mimalu

penalta tak to Dean nechtěl

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

najs

Reagovat
Svatej

Kde se ho dotknul?

Reagovat
hitZor

Kopl ho ze strany holení do lýtka.

Reagovat
Talker

Na hranici vápna

Reagovat
Svatej

Hezky

Reagovat
Busby babes

uplne jasnej faul.

Reagovat
Svatej

V tu chvili jsem se ho ptal opeavdu ze zvědavosti, protoze jsem to nestihl zamerit

Každopádně nepiskal bych

Reagovat
Busby babes

je to zase ta situace, kde by nejakej neprimej kop byl spravedlivejsi no. mira provineni vs trest je ve velkem nepomeru.

Reagovat
Svatej

Lip bych to nevystihl

Reagovat
masly008

dneska už totiž každý bere že kontakt je faul.mě by zajímali jestli tenhle ,, kontakt ,, vedl k jeho pádu nebo cítěl faul a spadl.

Mi se tohle hnusí.To jako nic neustojí?

Reagovat
Busby babes

vsak ho normalne podrazil. Tohle fakt nebylo neco, co by mel ustat. Bezi a obrance mu kopne do nohy, kdo to ustoji? naopak jeste stihl udelat jeden krok nez hodil hubu.

Reagovat
masly008

já z opakovačky moc podražení neviděl, ale viděl jsem jen jednu.stream o ničem no.

Reagovat
Busby babes

ok. me prislo to podrazeni jasne. nic hrozneho, proste tam byl pozde a trefil ho, ale klasickej faul, kterej posle beziciho cloveka na zem.

Reagovat
Talker

tak když koukneš, co všechno ustojí Mount, tak tohle zpochybnuješ.

Reagovat
Talker

A zrovna z tohohle dostaneme penaltu... Werner se s míčem žene směr rohový praporek, přijde nesmyslný faul v situaci, kdy není absolutně žádné nebezpečí a kope se pencle.

Reagovat
masly008

no o tom faulu se dá dost diskutovat co?

Reagovat
Talker

"kontakt tam byl".

Spíš mi přijde stupidní situace, kdy se pískne penalta za to, že hráč upaluje k rohovému praporku a na hranici vápna po lehkém doteku v situaci, kdy absolutně nehrozilo nebezpečí.

Reagovat
masly008

a o to jde. Je někde v pravidlech že se hráče nesmíš dotknou?byl tohle kontakt který způsobil to že spadl nebo jen cítil kontakt tak spadl.

Reagovat
Talker

Hele to nebudu asi posuzovat. Spíš ta situace, kdy nehrozí žádná střela, přihrávka, nic. Hráč se vyhání k rohovému praporku, po kontaktu sebou šlehne a je penalta.

Reagovat
masly008

tak jsou takové pravidla no.Je spousta 100 let starých pravidel co furt platí a už by asi nemusely.

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginhooooo.

Reagovat
John Obi Mikel

Od Leicesteru hrozně hloupý faul.

Reagovat
RKBoy

Lester nemá v LM čo robit, šmatláci.

Reagovat
hitZor

14:1 na střely

Reagovat
RKBoy

už vo finále mali kopu štastia, to im nemohllo vydržat.

Reagovat
bandwagoner

jeste bych pockal, jestli to nebyl offside

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

J O R G !!!

Reagovat
Talker

Jorginho

Reagovat
Salfovic

Jorginho nejlepším střelcem

Reagovat
Jackmaker1989

DEAN To je fakt neuveriteľné

Reagovat
RKBoy

Jorginhoooo náš najlepší streleeeeeeeeeeeeeeeec

Reagovat
iamek

Poslední kolo budu zábava . Pool půjde na 69 bodu. Leicesteru proti Spurs docela věřím, takže by to bylo taky 69 a Chelsea to na AV nebude mít vůbec jednoduché a navíc se vrací Grealish ne? Nebo půjde Pool o skóre na čtvrtý flek a EL klasicky pro Leicester.

Reagovat
RKBoy

nečudoval by som sa keby Liverpool stratil na Burnley.

Reagovat
iamek

Možné je v Anglii všechno, ale Pool je teď naboostovany a myslím, ze oba zápasy ukopou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Naboostovaní jsme měli být už po derby a pak nás zachraňuje gólman

Reagovat
Miguel19

Já teda osobně nevěřím Liverpoolu zítra a už vůbec ne Lestru proti Spurs. Tyhle dva zápasy proti nám jsou totálně marní.

Reagovat
iamek

Jsou, ale Spurs nejsou taky žádná hitparáda ( poslední zapas jsem neviděl ). A nakonec Pool remizuje poslední zapas doma a bude po teoriich

Reagovat
Busby babes

a my easy druhe misto.

Reagovat
Busby babes

shit.

Reagovat
Busby babes

meli stejne skore pred zapasem, Pool a Leicester. takze kdyz to skonci takhle a Pool vyhraje, tak minimalne o 3 goly lepsi skore pro Pool

Reagovat
Diskostu

OMG.... demencia

Reagovat
Svatej

Ted to vidim, to podle me vubec není dostatečný teda..

Reagovat
RKBoy

proste to neposrat proti Ville...

Reagovat
Svatej

Ja teda mluvil o penalte

Reagovat
RKBoy

pritom kolkokrát im zachránil prdel VAR v tomto a predchádzajúcom zápase, je mi to jedno a nezaslúžia si nič iné než peklo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

ty ses jak Gary Neville kdy komentuje zapasy United. Tak moc se snazi byt nestrannej, az je otravne antiUnited.

Reagovat
Svatej

Beru.. teda mou motivaci není nestrannost, jen se divam na fyzickou hru jinak, ale evidentně to sedi i tak

Reagovat
Busby babes

aspon ses konzistentni, to jo. i kdyz to ten Neville taky.

Reagovat
avicii

Teraz naopak by bo dobre keby este Chelsea nejaký gól dva pridala ci?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasný

Reagovat
Svatej

pekna otocka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maresma

Jo, ale mě se stejně pořád nechce věřit tomu, že se stoperskou dvojicí Rhys - Nat ukopem 5 výher v řadě...

Reagovat
avicii

Popravde ani mne moc nie

Reagovat
Kixi Syhimour

Já se na ten zítřek sakra netěším.

Reagovat
iamek

Ups

Reagovat
Mimalu

Jorginho se vlastně osamostatňuje v tabulce střelců Chelsea. Vede se 7, všechny z penalt

Reagovat
Svatej

Bylo by dobrý zmínit, ze James Vardyho brutálně trhá oba zápasy.

Reagovat
iamek

Má za posledních 20 zápasu jen 2 góly. Toho trhalo více CB

Reagovat
Svatej

Huh, drsny

Reagovat
9augi9

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
iamek

Lol

Reagovat
RKBoy

Kova v tej zálohe chýbal neskutočne, snád bude Kanté na finále ok a nastúpia obaja.

Reagovat
RKBoy

hm.

Reagovat
John Obi Mikel

Už nic nepiš prosim.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

ako , vo všobecnosti je to pravda, to že spravil takúto chujovinu zrovna ked som to napísal to nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To já klidně věřím, ale na EF tyhle pochvaly fungují jako zaklinadlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdybys to nepsal, tak to neudělá.

Reagovat
Talker

Reagovat
Miguel19

Vyndej už Puldu šmarjá, to je děs.

Reagovat
Mimalu

Kovacic

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
bandwagoner

Kovacic to zahral na Jorginha

Reagovat
Svatej

Vyssi golman by to mel.

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
hitZor

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

nemel by byt Mendy vetsi, pak by to chytil = jeho gol.

Reagovat
Salfovic

Menší a mrštnější by to měl, třeba Kepa

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Talker

Tak když nechytne gol někde zevnitř vápna 1x1, tak se to akceptovat dá...

Reagovat
masly008

Hm zajímavé že se obviňuje Kovačič,ale nikdo nenapíše že to byl super presing a vypíchnutí od Ndindiho + ta nahrávka

Reagovat
Busby babes

tak kdyby to Kovacic dal vcas od nohy, tak by ten presing byl k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester jeden ten presink už 15 minut a Chelsea vůbec neví co s tím.

Reagovat
bandwagoner

Wernerovi nuzky vypadaj presne tak, jak by si u nej clovek predstavoval

Reagovat
Salfovic

V ofsajdu by to poslal do vinglu.

Reagovat
bandwagoner

O tom nemam pochyb

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl než se vrhneš na nůžky natrénuj si jednoduché klasické střely

Reagovat
Svatej

Kovacic to s Azpim skvele protahnou a Pulisic to dostane zpatky za pulku... stridej ho

Reagovat
RKBoy

Schmeichel je top top top top golman.

Reagovat
John Obi Mikel

Když je to schválně, tak to nefunguje.

Reagovat
RKBoy

chce to len čas.

Reagovat
Salfovic

To dělají ty špeky

Reagovat
John Obi Mikel

Proč nestřídá?

Reagovat
bandwagoner

Pulisic a jeho klicky...

Reagovat
Talker

Ty vole klička Pulisice. .

Reagovat
hitZor

Má tohle Soyuncu zapotřebí?

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se vztekaj? Však jasný šlapák.

Reagovat
Salfovic

Už před tím tam byl faul na druhé straně.

Reagovat
John Obi Mikel

Však ten taky odpískal.

Reagovat
bandwagoner

Jorginho zas nulovej duraz

Reagovat
vitasrp

Kova šíleným způsobem hoří ale.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RKBoy

jo, sorry.

Reagovat
Salfovic

To je dřevák ten Ayoze.

Reagovat
Talker

Kdo má na starosti prostor před stopery a proč tam byl úplně sám

Reagovat
John Obi Mikel

Kovačič.

Reagovat
Svatej

Kovacic je dozadu dneska udesnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyluč je všechny

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiger rasista?

Reagovat
iamek
Reagovat
bandwagoner

jako agression level Rudigera se mi libi

Reagovat
Talker

Ty vole i Mendy

Reagovat
Talker

A Abraham

Reagovat
hitZor

Vždyť to tam šel uklidňovat

Reagovat
Talker

No spíš že tam do toho vběhl i on Já to beru pozitivně, že se jde "rvát" za spoluhráče.

Reagovat
Talker

Celá lavička, prostě všichni

Reagovat
Miguel19

I Dominik Feri přijel.

Reagovat
TopinB

Ale jelikož to nebyla Morava, tak nedostal přes držku

Reagovat
TopinB

Zouma tam na sebe veme dva týpky a odnese je

Reagovat
Miguel19

Jasnej rasismus!!

Reagovat
REPLIKATOR

Rasismus

Reagovat
hitZor

Každopádně Ricardo by klidně mohl dostat červenou

Reagovat
masly008

za rasismus hned

Reagovat
hitZor

Nevím jestli tam byl nějaký rasismus, ale čistě za ten faul z frustrace, kdy se snažil Chilwellovi urvat nohu

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Chelsea by se přece tak nenastvali, kdyby tam rasismus nebyl

Reagovat
masly008

Reagovat
Freedo

Reagovat
masly008

hm.názor do pranice.

Reagovat
hitZor

Ani žlutá?

Reagovat
Talker

James

Reagovat
Jackmaker1989

Dean, ty si kokot fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester slušné nezvládá

Reagovat
RKBoy

a o rivalitu do dalšej sezony je oficiálne postarané.

Reagovat
Talker

Pulisic fakt nic neustojí

Reagovat
Talker

Se poseru, on spadne i jen díky tomu, že na něj spadne míč.

Reagovat
RKBoy

tak už má dost, v takejto fáze zápasu sa ani nečudujem.

Reagovat
Talker

On nic neustál v žádné fázi zápasu.

Reagovat
RKBoy

to áno, len píšem že zrovna v tejto fáze to je už pochopitelné.

Reagovat
Talker

Tak kdyby to ustál v prvních 60 minutách a na konci padal, tak nic neříkám...

Reagovat
Miguel19

To čeká až vyrovnají nebo co?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten hajzlik Rudiger je slušně vyprovokoval.

Reagovat
Freedo

Nechápu, jak ho může mít někdo rád. Hroznej hnusák

Reagovat
John Obi Mikel

Já to chápu. Lidé mají rádi různé věci. Někdo má dokonce rád Bruna Fernandese.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Freedo

Na SexyBruna mi nešahej.

Reagovat
Svatej

©

Reagovat
Freedo

No to vůbec, kámo. SexyBruno je v pokaždý v tomhle dope komentáři https://twitter.com/AlternativeMUFC/status/1390579041846112257?s=20

Mountovi tak říkáš jenom ty

Reagovat
Mastný Chobot

Tak pri Mountovi to vychádza z objektívnych faktorov a je to pravda. Bruno je ohava.

Reagovat
Freedo

Vždyť Mount ani nemá vousy. Radši bych bral Girouda. #nohomo

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je jasné.

Reagovat
Freedo

Máš dobrý vkus, příteli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nikdy rad nemel, az ode dneska.

Reagovat
Jackmaker1989

Pulisic

Reagovat
Kixi Syhimour

Zítra nám pomáhej Bůh

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Ali to zaridi

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Squinty

Jak mohl Pulisic odehrát celých 90 minut ví snad jenom Tuchel

Reagovat
Devil

Škoda,že hráči Chelsea se od 80 min váleli a zdržovali......mohl to být dobrej zápas i s dobrým koncem.....

Reagovat
vitasrp

Potřebovali jsme velký výkon a těch prvních 65 minut bylo fakt výborných, tam krom zakončení vážně nemám, co vytknout. Líbilo se mi, jak agresivně ten tým pracoval s míčem, nevyužívaly se zbytečné zpětné přihrávky v momentě, kdy je záložník sám a může hrát dopředu. Zároveň jsme se nebáli a hráli s určitou mírou rizika, kdy jsme dokázali vykombinovat ten tlak Leicesteru.

A samozřejmě důležitý fakt byl, že se hrálo v tempu, v rychlosti, takže po otočení hry se soupeřův blok nestihl včas přemístit a na hřišti tak vznikal prostor. Vyzdvihl bych ještě taky práci Jamese a Rüdigera, kteří v momentě, kdy jsme Leicester dostali pod tlak, vysprintovali s míčem a dostali nás do ofenzivní třetiny - pak ale nezvolili klasickou přihrávku na jistotu do strany, kde s tím obsazený krajní obránce nemůže moc udělat, ale snažili se udržet tu kombinaci ve středu pole s cílem rychle otočit hru a zaútočit z druhého kraje. To bylo fakt výborný.

Kova bohužel působil dojmem hráče, který měsíc a něco nehrál fotbal. On má obrovský dar s míčem na kopačce, já kolikrát trnu, co on si dovolí, kdy na vlastní půlce protančí mezi dvěma hráčema, vyřadí presink soupeře a rozjede akci, přičemž málokdy chybuje - ale dneska si vybral slabší chvilky. Gól jasně na jeho triko a v závěru mi přišlo, že malinko tahal nohy a odpočíval - takže místo, aby zavřel prostor před stopery, tak si vyklusal a Perez mohl z druhé šance Leicesteru v zápase vyrovnat na 2:2.

Rüdiger na konci to utkání ukázkově rozmrdal, to byla precizní práce.

A napíšu to ještě jednou - fotbal opět s fanouškama, neuvěřitelná paráda. To je prostě najednou úplně jinak zábavný sport.

Reagovat
Walter_Sobchak
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Prdel je, že Pool koukám dle všeho sice pořád útočí na LM, ale za jistých podmínek by mohl skončit i pořád v konfederační lize

Po včerejšku se mi ta tabulka bude sledovat o trošičku pohodlněji.

Reagovat
martin.b

Nezbývá, než dvakrát vyhrát a doufat, že se nám Spurs nebudou mstít V případě dnešní výhry jdem na 4. flek s nejmíň o 2 goly lepším gd, v případě výhry i nad CP pak musí Leicester vyhrát nejmíň o 4 goly (pokud platí, že se při rovnosti GD berou vzájemný zápasy).

Reagovat
Kixi Syhimour

Při rovnosti se bere počet vstřelených branek

Reagovat
martin.b

pak je hustý, jak nám zápas na CP teď zachraňuje šanci na CL

Reagovat
Univerzál

Tottenhamu zřejmě půjde ještě o EL..

Reagovat
martin.b

jojo, já i předpokládám, že Leicester doma nevyhraje, pokud budou mít Spurs o co hrát a my dnes vyhrajem

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska všichni fandit Vydrovi.

Reagovat
REPLIKATOR

Fandím mu, ať naskočí do zápasu aspoň na minutu

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhrát, v neděli to pustit Lesteru.

Reagovat
Cobra

V případě, že budeme mít zajištěnou EL, tak proč ne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

to se opovazte

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Spurs je evidentně nejdál, když by si mohl dovolit pustit zápas. Tak bych se chtěl někdy mít.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz len to pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy slusny clovek musi dnes fandit Burnley.

Reagovat
martin.b

Shearer, Henry, Cantona, Keane, Lampard. Lampse jsem tipoval jako dalšího, zbývá asi Terry, Vieira a někdo ještě z Mancs, případně Bergkamp. Stevie bohužel vzhledem k té nule asi až příště Smysl by dával i Owen jakožto jeden ze dvou hráču PL, co vyhrál zlatý míč.

Reagovat
Grahf

Scholes, Giggs (ten by to nedostal jedine za tie aféry), Rooney, možno Rio

Reagovat
martin.b

Giggs není ani nominován kvůli těm aférám, jinak by tam byl bez debat se Shearerem jako první. Rooney taky není nominován, ještě hrál v této sezoně. Šanci má možná i Schmeichel jako jediný zástupce brankářů.

Reagovat
Grahf

aha, nevedel som, že sú nejaké kriteria a zoznam.

Reagovat
Luc-Luc

bohuzel vcerejsi vysledek rozhodl, ze to nemame uplne ve svych rukach, nicmene verim, ze pokud dnes vyhrajem, budem hrat LM pristi rok...snad bude Mo v pohode na zapas, mel tam nejake zdravotni problemy minule, no snad to rozchodil, bez nej by nase sance dat nejake goly klesly na minimum...jinak, co jsem videl vcera Lestr, tak pro anglicky fotbal by bylo lepsi, kdyby se do LM nedostali, protoze to byla velka hruza, co predvadeli vcera, vykon, jak od tymu z champu...come on you reds ! YNWA

Reagovat
Svatej

Musíte to nakonec urvat vy. Lester v LM nechci vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale ale , na fore sa docitas ze je spravne aby hral ferencvaros s kyjevom a nie aby tam hrali najvacsie teamy.

Reagovat
Mato178178

mala by tam byt polka PL

Reagovat
Svatej

Tak je jasný, že je všude rozdílnej přístup k věci. Někdo chce v LM překvapení, já tam chci to, co má největší pravděpodobnost mi dodat dobrej požitek a Lester je na tohle příliš nestálej a obecně nekvalitní..

Reagovat
Mato178178

stale je kvalitnejsi ako minimalne polovica muzstiev co tam hraje

Reagovat
Svatej

Tak jasný, já bych tam reálně rád viděl víc týmů, který se tam nedostanou, spíš to beru takový, jaký to je..

Reagovat
fenixLFC

jasne ale ostatne ligy by asi moc zurili kebx do LM narves pol PL

Reagovat
martin.b

Tak pořád jsou dost limitovaní šířkou kádru a absencí Barnese. Nemají teď prakticky žádný nebezpečný křídlo a to se moc konzistentně hrát asi nedá. LM by jim pomohla přivíst aspoň 3 kvalitní hráče a hned by to vypadalo líp. Ale snad až příští sezonu

Reagovat
avicii

Tak ako viac menej aj mame, treba dat co najviac gólov

Reagovat
LFC182

máme to ve svých rukách. Vyhrát oba zápasy a jeden z nich víc než o gol tak je hotovo

Reagovat
Luc-Luc

no jeste potrebujem, aby se Lestr neutrhl ze retezu v poslednim kole, ale jinak za normalnich okolnosti by melo byt hotovo, pokud oba zbyvajici zapasy vyhrajem

Reagovat
Svatej

Ještě i dochází, že pro dobro fotbalu by bylo dobrý, kdyby Pool ten zápas remizoval.

Poslední zápas by tak musely oba týmy nejenže hrát, ale hrát i na nejlepší možný skóre

Reagovat
martin.b

je to dost reálný... ač jsme na Burnley vyhráli z posledních 6 zápasů 5, pořád se musíme vzadu spolíhat na nevyzpytatelnýho dorostence

Reagovat
j_mrazik

Kdybyste fandili Arsenalu, tak byste byli v klidu takhle na konci ligy. Sice nasraný, ale v klidu...

Reagovat
smazaný uživatel

"zlate" casy

Reagovat
drussbarb

Nebo Barcelony

Reagovat
oli9

Reagovat
Front hell

ja už nebyvam ani nasrany

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vilp

@FabrizioRomano

Harry Kane desire to leave Tottenham is confirmed.

He’s NOT handed in a transfer request but he hopes to find a solution.

#THFC position: NO intention to sell Kane.

Kane would refuse a new contract, as of today.

Man City are seriously interested, planning to open talks. #MCFC

Reagovat
Hlahart

Z Romana se za rok a půl stal mistr prázdných komentářů..

Reagovat
Busby babes

on je dobrej v tom finalnim potrvzeni. ale jinak proste strili vsechny bulvarni drby co najde. vetsina nevyjde, ale to uz nikdo neresi, protoze za mesic si na to nevzpomenes.

Reagovat
Hlahart

Taky

Ale ono hlavně většina jeho tweetů prostě ani vyjít nemůže. To je takovej teasing, naznačování a snaha o clickbait bez rizika neúspěchu. Co tady jako řekl? Že chce Kane odejít? Že nepodal transfer request (ale neřekl, že nepodá). Že ho Spurs neprodávají? A že by Kane DNESKA nepodepsal novou smlouvu? No tak to good fcking job, G.

To má prostě úplně nulovou hodnotu, ale moc dobře ví, že se to bude snadno šířit a přinese mu to hype...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to ještě není takový sračkař jako Tancredi Palmeri.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím do City, ať Chelsea ubyde konkurent o Haalanda.

Reagovat
RKBoy

Haaland je toto leto nereálny.

Reagovat
Walter_Sobchak

Po tom ako dalo BVB top4 jednoznačne. To už aj v toho Kanea by som veril viacej pokial by Levy chcel Abrahama. Možno ani utočnik nepride a Tuchel to bude stavat na Wernerovi s Havertzom a kupime skôr niekoho ako Sancho.

Reagovat
RKBoy

aj to je možné, a už sa aj špekuluje o tom ,že Tuchel chce Sancha..

pokial nebude možné toto leto kúpit nejakú klasickú top 9 (Haaland,Lewa,Kane,Lukaku) ,tak by dávalo zmysel radšej utratit tie peniaze za kreatívne ,golové krídlo a na hrot nechat dvojku Kai a Timo, u ktorých stále verím ,že sa v dalšej sezone zlepšia a nadviažu na čísla a výkony z predchádzajúcich posobísk.

Reagovat
jk

Ano odmítl novou smlouvu, kterou mu nikdo ovšem nenabídl. Ten člověk je jen agregátor drbů napříč twitterem.

Reagovat
RKBoy

napísal ,že by odmietol zmluvu ,ak by mu nejakú ponúkali.

samozrejme tu nijak neobhajujem doveryhodnost toho tweetu.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi najťažší zápas sezóny, som zvedavý.

Reagovat
oli9

Tady už kurva kalkulace a teorie a dnes propadnem na Burnley 1:0 a je po teoriích

Reagovat
smazaný uživatel

ak dnes nebude hrat balogun, nelson, atd tak ja uz neviem

Reagovat
J0EL

Preco by mali? Este stale nam ide o dost - kvalifikacia aspon do EL.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have signed 10-year-old Kenyan youngster Leo Messo. https://t.co/vgYBZanQBC

Nice

Reagovat
RKBoy

top 4 incoming... in 20 years.

Reagovat
smazaný uživatel

to je legálne?

Reagovat
oli9
Reagovat
Hlahart

Řešilo se to, myslím, pod souhrnem u Pogby a Dialla

Reagovat
Front hell

ten dele vypada s tím učesem jako dobrá p...

Reagovat
stiflerovamama

aj bez toho úćesu

Reagovat
Front hell

Reagovat
stiflerovamama

VAR Keď si spomenieš za aké kontakty boli v tejto sezóne odpískané penalty, jasná.

Reagovat
Zdechlina

Regilón je neskutečná lopata Hodil tam dobrou faleš....

Reagovat
Front hell

reguilon dobrý radiator

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako byl výstavní od Reguilona

Reagovat
Front hell

obrana spurs

Reagovat
caapone

Reagovat
matZz

fakt si přeju, aby si Real vzal Reguilona zpátky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reguilon

Reagovat
Zdechlina

Totenhaim

Reagovat
VTID94

Ten Alliho účes to je kľudne záskok za Sparrowa do Pirátov

Reagovat
tony223

Ten Tottenham je tragický. Já si fakt neumím představit tu hrůzu až odejde Kane a pak Son.

Reagovat
eder

No Mourinho, no party...

Reagovat
tony223

Jestli je pravda, že Harry zůstal o rok déle jen kvůli Mourinhovi, tak to docela i dává smysl. Pod Mourinhem se musí makat, půlka kádru Tottenhamu neumí ani hrát fotbal...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

No ti dneska v tom otřesném Tottenhamu vyloženě září

Reagovat
Front hell

zase bez jejich golu by jste v letošní sezoně byli asi někde jinde

Reagovat
kulych

Winks, Bergwijn a Reguilon uplna katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs a obzvlášť Reguilon fakt kvalitní výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta Villa prochází dost jednoduše přes hráče Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Mason out. Winks out. Reguilon vážne? Tí hráči si uvedomujú, že sa hrá futbal? Son je na ihrisku? Každý jeden hráč dnes je na uterák. Lloris može byť rád, že sa nepískala penalta. AV zaslúžene. Európu si nezaslúžime. Vobec.

Reagovat
jk

Same old Tottenham

Reagovat
matZz

hej! koho chceme jako novýho manažera?

Reagovat
eder

Sváťa Kuřátko se nabízí. Nebo ještě případně Míra Slepička.

Reagovat
jk

Prej už někdo je domluvený ale do konce sezóny to nepůjde ven. To co vypouští novináři jsou bludy, protože to v klubu ví hrozně málo lidí jen na vysokém levelu a z sama zatím nic neuniklo.

Mělo by to být ale celkem překvapení a spolehliví ITK vyloučili lidi jako Potter, Haag, Rodgers, Martinez, Southgate, Gallardo a tu hromadu italů. Prej je to docela překvapení.

Dneska jeden týpek co taky docela má přehled postoval tohle. (ta věta o Lewisova je k diskuzi o tom, kdo víc může za debilní přestupy, jestli Levy nebo Lewis )

Told this morning that we will be very happy with who the new manager is likely to be. He will have money to spend. As others, mainly JJ and Trix has said, only few in club know, and sworn to secrecy. We have our thoughts on who he likely is. But don’t bother trying to get that out of me. Father Joe is the one who was tightening Daniels hands. Looks like more news (good news) will come out after season closes out on all fronts

Reagovat
Kixi Syhimour

A napadá tě, kdo by mohl být to překvapení?

Reagovat
jk

Vůbec netuším. Já chci Galtiera, takže řeknu toho, jinak fakt žádné indicie které by mě vedly k reálnému jménu jsem nechytil.

Reagovat
Kixi Syhimour

dík a tvému chtíči ohledně Galtiera se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Nuno

Reagovat
matZz

ten to na 1000 % nebude

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Dyche

Reagovat
jk

A nebo Hodgson, Padrew a nebo Sherwood ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak prekvapenie by to bolo

Reagovat
jk

To máš pravdu

Reagovat
Cobra

Wenger

Reagovat
matZz

Rangnick?

Reagovat
jk

Hodně lidí ho chce jako DoF. O čemž se taky dost spekuluje.

Každopádně, když přišel na pohovor do Frankfurtu, tak měl říct, že bude potřeba prodat 15% akcií klubu, aby byly peníze na reorganizaci, kterou by chtěl provést. Si nedovedu představit co by mu na tohle řekl Levy

Potter to prý nebude.

Reagovat
matZz

jinak já bych se teda vůbec nezlobil, kdyby to byl Potter, on bude skvělej

Reagovat
pedroLFC

Gerrard, Benitez?

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
Kixi Syhimour

taky mě napadl

Reagovat
PanAu

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

To by neudelal.

Reagovat
vladis271

to by bolo klásne

Reagovat
jk

Well I'm slightly more clued up than I was a week or so ago and while I'm not sure who it is, I have heard a name, that wasn't on the list, and I've heard quite a few that it definitely isn't, that are on the list as of now.

I think things will start to leak this week although I'm sure there will be plenty of bs stories as well.

Tak třeba se už dočkáme.

Reagovat
Busby babes

budte radi, jeste by si Levy mohl zacit myslet, ze na to Mason ma.

Reagovat
Heisenberg

Vyhoď ho ty vole, jasnej faul na červenou.

Reagovat
captain18

Spravit to Xhaka tak leti

Reagovat
Nikikrew

lol jasna cervena

Reagovat
Frony

Tiernymu mrdlo ne?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nikikrew

co im drbe tym hracom z CP?

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R. Williams, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Thiago, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, Origi, N. Williams, Koumetio.

Reagovat
Miguel19

Remízová

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kabak mal nieco vaznejsie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Překvapivě už v této sezóně nenastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

no uz mi je to jasne, len som cakal ze vynecha tak max. 2 zapasy no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak klasika

Reagovat
avicii

Musíme to nejak dokopať

Reagovat
Zdechlina

Villa slušné vodění medvídků....

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley bez Popea, v bráně týpek, který letos neodchytal ani zápas, to může skončit jenom jeho fantastickým výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

som chcel Peacocka

Reagovat
avicii

Aj ja, to je drevo riadne

Reagovat
Minister

Začiatok som nevidel, čo urobil Tierney, že na neho fans CP bučia?

Reagovat
Front hell

klasicky simuloval

Reagovat
merlick

skopol ho typek z CP zozadu do clenkov ked lopta bola 2 metre od Tierneyho.

Reagovat
Mönchengladbach

Tottáč potřebuje ve zbývajících dvou zápasech získat jeden bod, aby skončil před Arsenalem, a oni nedají ani to...

Reagovat
Mönchengladbach

*(tedy pokud dnes Arsenal získá jeden bod)

Reagovat
Kincl

Jestli skončí Totáč za Arsenalem, tak to je snad na zrušení týmu ne?

Reagovat
Mönchengladbach

To zcela nepochybně.

Reagovat
Nikikrew

El neny je dnes dobry

Reagovat
aramaki

nemate niekto link na Arsenal?

Reagovat
aramaki

dík

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
aramaki

Reagovat
Front hell

leno

Reagovat
Heisenberg

Moc pěkný od všech tří

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

pepe

Reagovat
Nikikrew

Pepeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

esteze hral vacsinu sezony pred pepom 3 strelovy willian

Reagovat
Zdechlina

Saka-Tierney-Pepe

Reagovat
captain18

dalsia redka..Ten Taylor je fakt curak..A VAR k hovnu..

Reagovat
VTID94

Pawson rovnako...

Reagovat
Zdechlina

Myslím že tady ji mohl dát a v klidu by si to obhájil....

Reagovat
Front hell

kdyby elneny spadl tak červená

Reagovat
Frony

Dneska už měli mít druhou

Reagovat
Front hell

Reagovat
Side

Jak tohle není červená bro Bentekeho? Co tam sedí za čuráky?

Reagovat
Side

a kdo je ten dement ve studiu BT, prej že žlutá je dostatečná

Reagovat
merlick

vraj "negligible contact" okej takze lakte mozeme od dnes rozdavat, dobre vediet.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak rozdávej ty červený, ať mají stopku sakra

Reagovat
jk

Ježíš už utněte ten záběr na Kanea. To vypadá, že tam je fakt už naposledy.

Reagovat
ACSMan

Jediný kdo ho může zastavit v odchodu je levy

Reagovat
Busby babes

coz bohate staci

Reagovat
jk

Reagovat
eder

... tetřeví táta to neví

Reagovat
icemike

Ještě vrátný

Reagovat
mithro

dalsie kolo uz za City

Reagovat
Busby babes

bude tam i v pristi sezone.

Reagovat
VTID94

Kane teraz tlieska okolo kazdej tribúny a nema daleko od plaču

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo

Mane

Reagovat
fenixLFC

tvl williams tragedi od prvej minuty to zas bude komedia on vs wood

Reagovat
captain18

Zase gabrielov hrac

Reagovat
Studni

Jsem to zapnul přesně ve chvíli, kdy jsme dostali gól, tak to jdu asi zase vypnout

Reagovat
PP

mám to stejně. A jestli prohra zlomí Artetovi vaz, tak budu jedině rád. Ten nesystém je zoufalý..

Reagovat
smazaný uživatel

ten Salah je hrozny pri tych obrannych roh. kopoch keď sa mu odrazí lopta pred 16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
Miguel19

Wood

Reagovat
Luc-Luc

tvl uz dejte gol

Reagovat
pospec7

Thiago, Salah promenovat!

Reagovat
Liveral

Tyhlety Artetovo střídání,.kterejma rozhodí úplně vsechny na hřišti s hrajeme po nich ještě 2x hůř než do ty doby mi začínají připadat jako dost velkej problém, protože pak absolutně nejsme schopný zlomit nějakej zápas v závěru.

Reagovat
Tommy the Gunner

Fraudteta out.

Reagovat
DieFohlenBMG

a ted pojd dát gola do druhý brány

Reagovat
Minister

Souček ma koľko tých vlastencov už?

Reagovat
pospec7

Ted presne 2, no

Reagovat
smazaný uživatel

3 no

Reagovat
pospec7

Na whoscored do dneska jeden, ted druhej

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu, dal si aj proti Tottenhamu nie?

Reagovat
pospec7

Proti Totaci nevidim, mozna to opravili. Serepes

Reagovat
Neon

A pokud se "povede" poslední kolo, tak tenhle vlastňák může být jeden z hlavních důvodů, že by na poslední chvíli přišli o poháry.

Reagovat
stiflerovamama

bože to su tragedi

Reagovat
REPLIKATOR

Salah Proč ještě jednou zasekl

Reagovat
Tommy the Gunner

MARTINELLIIIIII

Reagovat
captain18

Pekne Gabi..

Reagovat
Diskostu

Neviem si predstaviť ako by Pool mohol streliť gol impotenti...

Reagovat
mr.Silver

Arteta ještě dá 6. místo

Reagovat
Minister

No, to 7. miesto z toho reálne môže fakt byť... to by bolo dosť vtipné.

Reagovat
REPLIKATOR

Reálnější je 10. místo za Leedsem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Pepe

Reagovat
captain18

Arjen Pepe..

Reagovat
smazaný uživatel

ale bezte uz do riti, to zas netrafime ani branu

Reagovat
REPLIKATOR

Alisson do útoku, jinak góla nedáme

Reagovat
Nikikrew

Krasny gol Pepe, Martinelli detto. Dnes well deserved.

Reagovat
smazaný uživatel

Bibbbbbbybbybyby

Reagovat
pospec7

Bobbyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Shottack

Síííííííí Seňóóóóórrrrrrr

Reagovat
Luc-Luc

gooooool

Reagovat
Busby babes

Cork

Reagovat
Studni

Haha, já jsem to vypnul, tak se to vyplatilo

Reagovat
REPLIKATOR

Fanoušek úspěchu

Reagovat
Studni

Přál bych si, aby se to jednou o fanoušcích Arsenalu říkalo, ale nevim, jestli se někdy dočkám

Reagovat
REPLIKATOR

bývávalo

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
DieFohlenBMG

ted jak dával Suk tu malou domu to je fakt o nervy

Reagovat
DieFohlenBMG

jdi do píči s těma čárama

Reagovat
Kixi Syhimour

V životě jsem neviděl horší konverzi šancí než u letošního LFC, šílenost.

Jinak ale šance na obou stranách, hrajeme strašně nervózně, Fabinho se mi moc nelíbí.

Reagovat
John Obi Mikel

Málo koukáš na Chelsea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Budeme na tom hůř

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to vám nezávidim. Já jsem rád, že rozdýchám ty naše umělce. Nedovedu si představit, že to může být horší.

Reagovat
Salfovic

Statisticky těžko.

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě bych se rád podíval

Reagovat
Luc-Luc

nevim, neco jako Werner u nas nemame, ani kdyz ma Mo svuj den

Reagovat
pospec7

Reagovat
JohnKoul

Na fan webu Chelsea nedávno vyšel článek o problémech s útočnou hrou. Doopravdy big chances conversion máte ještě trochu horší, ale zato si jich vytváříte víc. https://weaintgotnohistory.sbnation.com/features/2021/5/14/22435783/why-arent-chelsea-scoring-more-goals-and-how-can-we-fix-that

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Busby babes

Werner dela co muze, ale je na to sam no.

Reagovat
Chittak_LFC

takovej útok Werner + "Torres "po přestupu do Chelsea", to by bylo pro kardiaky

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě s Moratou.

Reagovat
vladis271

Reagovat
stiflerovamama

Fabinho je v posledných zápasoch slabý. A do ofenzívy musí niekto prísť, lebo s touto neefektivitou nemáme budúcu sezónu šancu. Tejto ofenzíve už moc neverím, že by sa ešte niekedy mohla dostať tam kde bola.

Reagovat
REPLIKATOR

Úplně by stačilo doplnit gólovým útočníkem místo Firminha, někoho typu Haalanda. Ostatní hráči by se gólově zase chytli.

Reagovat
stiflerovamama

Ešte, že to tam padlo lebo mohlo to byť už 0-4, aj keď teda aj Burnley malo priveľa šancí.

Reagovat
kolouch

Soucek to tam dneska nasazi vsechno sam

Reagovat
DieFohlenBMG

měl vsazeno oba gól

Reagovat
vladis271

Firmino jediný z útočníkov a hráčov čo boli v šanci až v 43. minúte pochopil, že pri šanci to tlačím dole a trafím bránu.

Minulý zápas Gini, TAA, tento zápas Salah, Mané, Phillips...Prečo to pre pána kráľa tlačia hore?

Phillips má svetlé chvílky, s dominantným CB, ktoré by to vzadu režírovalo by možno mal na to byť 4. stopér. Asi hrá o kointrakt. Rhys je doslova tragedy in waiting.

Reagovat
fenixLFC

rhys je strasny srac, casovana bomba ktora na rozdiel od vsetkych casovanych bomb minulosti (skrtel, sakho, lovren) nema ani len sancu na to aby mal skvely zapas

Reagovat
vladis271

Tak on za to nemôže. S tým lazaretom sa musí cítiť ako Alenka v ríši divov. Za normálnych okolností by sa ani nepríblížil k hernej príležitosti v Liverpoole. Možno mu táto skúsenosť zaistí L1. L2 futbal, ale musí pribrať minimálne 10-15 kilov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol by ho niekto kúpiť? aspoň zo Champu, síce na LFC to nie je ani na PL, ale zas na Fortuna Ligu tiež nie. Niekde v zatiahnutejsej obrane a keď trochu priberie môže byť ok.

Reagovat
Coutinho10

Bobby a Soucek

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Mee je skvělý

Reagovat
avicii

Rýchlo dat druhý gól lebo toto bude ešte šichta, stopersku dvojica pár krát horela a ani Fabs nehra moc dobre.. No a tie šance musíme premieňať ci už Thiago alebo Salah

Reagovat
Luc-Luc

potrebujem nutne jeste gol, protoze s Patem a Matem vzadu to s nulou neuhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Souček zase pálí na všechny strany koukam ten těch vlastních gólu ve West Hamu má už taky požehnaně.

Reagovat
SpecialOne

Chudák Suk, nemyslím si, že by ta situace dopadla jinak, jen bych měl o dva body více za gól Pereiry. Nezdá se mi ani posouzení jako vlastňáku, ten míč do brány letěl, asi vychází z toho, že to byl centr

Reagovat
PhilipS

Souček to konečně prorval. Benhrama opět creator. Od Moyese vražda, že ho využíval tak málo. Příští sezóna bude jeho.

Reagovat
SpecialOne

Žádná vražda, byl bez sebevědomí a neproduktivní. Dá se čekat, že to protrhne, ale šancí dostával dost.

Reagovat
PhilipS

Jak neproduktivní? xA suverénně největší z týmu. Koncovka sice smolná, ale to by prorval kdyby hrál pravidelně

Reagovat
kolouch

Jenže on pravidelně hrál. Leden - únor měl serii asi sedmi zápasů, kdy nastoupil v základní sestavě. Prostě od něj čekaly góly, které nepřišly. Šancí měl víc než dost

Reagovat
kolouch

Vetsinu sezony hral alibisticky a bez napadu. Az ted hraje jako loni v champu

Reagovat
PhilipS

Viz výše. Data říkají něco jinýho. Mnohem lepší než jeho spoluhráči

Reagovat
kolouch

Viděl jsem tuto sezónu všechny zápasy West Hamu snad kromě dvou. Dvě třetiny sezóny měl fakt špatné, byť sem tam ty svoje "záblesky geniality" předvedl. Dostal přednost Fornals, který sice gólový taky nebyl, ale v zápase odběhá o pár km navíc, vybojuje spoustu míčů atd. a Bowen, který byl podstatně produktivnější

Reagovat
stiflerovamama

Mané mi motoricky začína pripomínať Bentekeho

Reagovat
DieFohlenBMG

dobře to zkouší z těch rohů

Reagovat
pospec7

Phillips krasa! Zaslouzil si gol

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooool Pat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Philliiiiips

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips? Najviac zo všetkých si zaslúžil dať gól, keďže Alisson už trafil .

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 0:2

Reagovat
Remt

Mane krásná přihrávka. Vidím asi pět minut a udělal víc věcí dobře než v předchozích x zápasech:D

Reagovat
PhilipS

Lingard se toho Eura nějak zalekl ne. Poslední zápasy je to matný

Reagovat
Mastný Chobot

Uff Thiago je inde

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner za Wijnalduma

Reagovat
PhilipS

Benhrama subnutej přitom Lingard nebo Fornals horší. Hrozná nedůvěra. Chjo

Reagovat
kolouch

Skoda no. Fornals dnes zamrdal tak tri tutovky, Lingard totalne neviditelny

Reagovat
Bayern +

Lingard si mal zobrať penaltu

Reagovat
DieFohlenBMG

měl si ji vzít Suk, ale je moc humble. Ten by jí zatloukl pod víko

Reagovat
kolouch

Ogyyyyyy

Reagovat
pospec7

Ox!

Reagovat
Bayern +

Angelitooooo

Reagovat
Luc-Luc

Oooooooxxx !!!!

Reagovat
Nikikrew

Na Oxa som uplne zabudol, ten teda skoncil

Reagovat
Bandita_Harry

Že je IP je nejaká novinka ?

Reagovat
REPLIKATOR

OX

Reagovat
PhilipS

Yes! Dneska to teda byla divočina. Mohlo to skončit jakkoliv. Evropa už jistá ne?

Reagovat
kolouch

O EL jeste prijit muzeme, teoreticky i o Konferencni ligu ale to uz je cira matematika

Reagovat
Nikikrew

? a to je prosim pekne ako mozne? EL mate 100 istu

Reagovat
kolouch

V PL rozhoduje v pripade rovnosti bodu skore. Takze pokud prohrajeme v poslednim kole a Tottenham a Everton vyhraji (Everon vyraznym brankovym rozdilem), preskoci nas prave diky lepsimu skore

Reagovat
Nikikrew

ok sorry, ja ze ste fanusikovia Liverpoolu

Reagovat
kolouch

jeste to tak..

Reagovat
Bayern +

Everton ani Tottenham svoje zápasy nevyhrajú, takže jo

Reagovat
kolouch

Antonioooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips

10/10

Reagovat
ondris

Thiago 10/10

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež, veľmi nám pomohlo, že obaja chytili formu.

A stále platí - s Fabinhom na DM sme vyhrali všetky zápasy!

Kto to tvrdil!!!!???!?

Reagovat
stiflerovamama

Ale dnes bol hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, vystriedať ho?!!!!!?

Reagovat
stiflerovamama

Phillips náš hráč sezóny

Reagovat
REPLIKATOR

Norris v bráně si 1. zápas v lize moc neužil - 3 střely a 3 góly Ještě že nechytal Pope, ten by možná všechny střely pochytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je podľa mňa homosexuál.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tají to.

Reagovat
smazaný uživatel

zapol sa ti gay radar?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sedlák.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem co si zas videl

Reagovat
avicii

Reagovat
Bandita_Harry

Možno podľa Firmina si ty homosexuál

Reagovat
fenixLFC

aj keby bol tak je to nejaky problem?

Reagovat
SpecialOne

Tak Sukovi vzali vlastňák zpět

Reagovat
REPLIKATOR

svině, co si to dovolují

Reagovat
DieFohlenBMG

šlo to do brány, stejně jako ještě jeden roh potom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele