Premier League - preview 37. kola

03.05.2019, 08:18, aktualizováno 06.05.2019, 08:44
Previews
Jasného favorita má dohrávka předposledního kola anglické ligy, v níž stále pokračují dostihy v boji o titul. Liverpool o víkendu uspěl a na tahu je nyní Manchester City, který hraje doma s Leicesterem...
Manchester City - Leicester City  (pondělí 21:00)
Už jen dva krůčky zbývají Manchesteru City k dosažení vysněné obhajoby titulu, který se letos proměnil v nebývale vyrovnanou záležitost. Přestože obdobně suverénní Liverpool kolo co kolo drží se Citizens krok, tým Pepa Guardioly má již na kontě dvanáct ligových výher a nyní potřebuje k udržení prvního místa zvítězit i doma proti Leicesteru.

"Leicester má ohromnou kvalitu," neskrýval Guardiola respekt k soupeři, který již v této sezoně připravil favorita o všechny body v prvním vzájemném zápase a v pohárovém měření sil došel tento duel až do penaltového rozstřelu. "Výkony jejich hráčů na mě udělaly velký dojem. Pro nás se samozřejmě jedná o finále, snad nám v pondělí fanoušci pomohou a my si odvedeme svou povinnost a zvítězíme."

Příznivci Liverpoolu mají želízko v ohni v podobě Brendana Rodgerse, nynějšího trenéra Foxes, jenž dříve právě na liverpoolské lavičce stejně tak usilovně sahal po vytouženém triumfu v Premier League, který mu nakonec rovněž v boji s Manchesterem City těsně unikl. Severoirský manažer však odmítl motivaci, že by svému bývalému zaměstnavateli toužil dodatečně vypomoci. "Myslíme jenom na sebe, musíme se soustředit na vlastní výkon, abychom v těchto posledních zápasech dokázali bodovat. Dává nám to šanci zakončit sezonu na vrcholu a být v dobrém rozpoložení na přípravu do té příští."

"Už jste mě viděli dávat šanci mladým hráčům, abych viděl, jak se poperou s tlakem velkého zápasu," pokračoval Rodgers, jenž má čerstvě skalp Arsenalu a v posledním kole se pro změnu utká s Chelsea. "Budeme se snažit ze všech sil, a to v každém zápase, takže věřím, že máme před sebou velkou příležitost. Rozhodně to nepovažuji za negativum."

Zatímco na straně domácích zůstává stále mimo hru Kevin de Bruyne a otazník visí nad startem Fernandinha, jenž se teprve vrací do hry po drobném zranění kolene, také Leicester se musí vypořádat jen s absencemi Daniela Amarteye a Mattyho Jamese.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - Gündogan, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Maguire, Evans, Chilwell - Ndidi - Albrighton, Tielemans, Choudhury, Maddison - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.43 - 16.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Watford FC  (neděle 15:00)
Sobotního zaváhání Tottenhamu může využít londýnská Chelsea, která se v případě výhry může posunout dokonce na třetí příčku tabulky. Ať už je to ale jakkoliv, Blues prostě a jednoduše potřebují vyhrát - a ideálně oba zbývající zápasy, aby měli jistotu účasti v nadcházejícím ročníku Ligy mistrů. Šance je to tedy obrovská, jenže to už tu letos bylo tolikrát - ostatně všechny čtyři celky bojující o účast v milionářské soutěži se doslova předhánějí v tom, kdo se svou příležitostí naloží hůře. Navíc Watford není vůbec lehký soupeř, Sršně se letos usadily v první polovině tabulky, k čemuž navíc ještě přidaly účast ve finále FA Cupu.

Sezóna Chelsea byla skutečně jako na houpačce - po vydařeném startu přišlo hrozivé zimní vystřízlivění, nepokoje v kabině, dva hrůzostrašné debakly s Bournemouthem a Manchesterem City a sílící spekulace o možném odvolání Maurizia Sarriho. Zdá se však, že by se fotbalistům londýnského celku nakonec sezóna mohla podařit zachránit - od začátku března to sice v jejich podání není žádná hitparáda, vzhledem k formě ostatních protivníků to však momentálně na to čtvrté místo stačí. Pokud by se tak na Stamford Bridge podařilo skončit do čtvrtého místa, ligový cíl by byl splněn. Ani v Evropské lize se to pro Maurizia Sarriho nevyvíjí špatně, jeho ovečky jsou v semifinále a v odvetě budou strážit nadějný výsledek 1:1, který si přivezli z půdy Eintrachtu Frankfurt. Hra sice kolikrát nevypadá zrovna nejlépe, nakonec z toho však italský kouč může vyjít daleko lépe, než by si asi většina fanoušků na začátku března odvážila tipnout.

Watford naproti tomu prožívá veskrze vydařenou sezónu. Tu zahájil hned čtyřmi tříbodovými zápasy v řadě, a i když s postupem času tato počáteční forma samozřejmě opadla, Sršně se stejně udržely v první polovině tabulky. V soubojích s nejlepšími šesti týmy Premier League se jim ovšem pranic nedaří - z dosavadních 11 duelů vytěžili pouze domácí vítězství s Tottenhamem, které se datuje zpět do září 2018, ve všech dalších 10 zápasech skončili na straně poražených. Na Stamford Bridge budou jistě doufat, že se na tomto trendu nic měnit nebude.

Chelsea bude postrádat Garyho Cahilla, kterého trápí potíže s achilovou patou, mimo je pak také dlouhodobě zraněná dvojice Antonio Rüdiger a Callum Hodson-Odoi. Watfordu se po třízápasovém trestu vrací Troy Deeney, mimo však i nadále zůstávají Etienne Capoue, Sebastian Prödl, Miguel Britos a Domingos Quina.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Luiz, Christensen, Alonso - Jorginho, Kante, Barkley - Pedro, Higuain, Hazard
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Mariappa, Kabasele, Holebas - Hughes, Cleverley, Doucouré, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 6.02 - 9.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Manchester United  (neděle 15:00)
Souboj dvou týmu s bídnou formou uvidí v neděli odpoledne Kirklees Stadium. Již dlouhou dobu jistě sestupující domácí celek přivítá Manchester United, který nadále bojuje o Ligu mistrů. Ta se mu však vinou zaváhání v předchozích kolech stále vzdaluje.

Huddersfield prožívá opravdu špatnou sezónu, během níž nasbíral jen čtrnáct bodů. Mnohem horší je jeho forma v pozdní fázi sezóny, neboť z posledních třiadvaceti utkání získal jen čtyři body, nyní prohrál osmkrát v řadě. Ve čtyřech dubnových utkáních inkasoval už patnáct branek, sám vstřelil pouhopouhé dvě. Pokud nyní inkasuje více než tři góly, stane se jeho obrana tou nejhorší v lize, tak jako tomu je s útokem, jenž rozvlnil síť dvacetkrát. Překvapivě nejlepším kanonýrem je mladý Karlan Grant, jenž v pouhých jedenácti startech nasbíral čtyři trefy. O jednu méně mají jeho spoluhráči Mooy a Jörgensen. S posledně jmenovaným ale kvůli nemoci nemůžou Terriers počítat, naopak Mooy je spolu s Hamerem zpátky ve hře.

O možné přestavbě v posezónní přestávce hovořil Jan Siewert. "Máme nápady, jak přebudovat a vylepšit naši sestavu. Vím, jak bychom měli jít do další sezóny. Někteří hráči v neděli možná odehrají poslední zápas za klub," říká bývalý hráč a současný manažer Huddersfieldu.

Na začátku března vyřadili hráči Manchesteru United PSG, od té doby se ale trápí. Napříč soutěžemi dokázali vyhrát jen dva z deseti zápasů. Z FA Cupu vypadli po prohře ve Wolverhamptonu, pouť Ligou mistrů zase ukončila dvěma výhrami Barcelona. Před týdnem uhráli Red Devils cenný bod proti Chelsea, skóre otevřel Mata, za Blues srovnal Alonso. Ofenziva Solskjaerova mužstva se opírá o vícero mužů a hned tři dokázali dosáhnout desetigólové mety. Nejlépe je na tom Pogba se třinácti trefami, o jednu méně má Lukaku. Rovných deset mají na kontě Rashford a Martial. Absentovat bude už ve zbytku sezóny Bailly, u dalších hráčů jako Lukaku nebo Pogba visí nad startem otazník.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Coleman - Smith, Schindler, Kongolo, Durm - Hogg, Bacuna - Mbenza, Mooy, Lowe - Grant
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelöf, Jones, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Mata - Rashford, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.18 - 5.56 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Brighton & Hove Albion  (neděle 17:30)
Navzdory katastrofálním výsledkům z posledních týdnů má londýnský Arsenal stále šanci na ukořistění třetí či čtvrté příčky v ligové tabulce, ovšem musí v takovém případě doufat v zaváhání soupeřů a zároveň bezpodmínečně zvítězit v posledním domácím zápase sezony proti Brightonu.

Dobrou zprávou pro Kanonýry je sobotní výhra Crystal Palace na půdě Cardiffu, která stvrdila sestup velšského celku a zároveň znamená jistotu záchrany právě pro jejich nadcházejícího soupeře. Přestože však hosté budou v tomto utkání hrát již pouze o čest, není Arsenal v situaci, kdy si může dovolit takovýto duel podcenit. Tým Unaie Emeryho ostatně prohrál hned čtyři z posledních pěti ligových kol a z pozice favorita na umístění ve "velké čtyřce" je z něj rázem outsider.

Španělský kouč Arsenalu navíc musí brát v potaz i zdravotní stav svého kádru s ohledem na semifinále Evropské ligy. První zápas na Emirates Stadium zvládli Gunners dobře, neboť navzdory špatnému nástupu a brzkému inkasovanému gólu zvládli porazit Valencii 3:1, ovšem odveta ve Španělsku i tak nebude snadnou záležitostí. Přesto Emery stále považuje za prioritu domácí soutěž: "Premier League je pořád nejdůležitější. Pokud vyhrajeme proti Brightonu, čeká nás poslední kolo s Burnley a šance dostat se mezi první čtyřku."

"Je to naše první možnost, jak se kvalifikovat do Ligy mistrů," pokračoval nástupce Arséna Wengera. "Tou druhou je Evropská liga, ale čeká nás venkovní zápas ve Valencii, který bude velmi náročný, a pak ještě případné finále. Premier League tak stále zůstává tou hlavní soutěží, kde chceme dosáhnout na úspěch."

Ještě před samotným zápasem mají Kanonýři naplánováno rozloučení s Aaronem Ramseym a Petrem Čechem, pro něž se jedná o poslední sezonu v severolondýnském klubu. Zatímco Ramsey si již do konce ročníku nezahraje vinou zranění, Čech zůstává brankářskou jedničkou právě pro Evropskou ligu a mohl by tak v neděli naposledy před domácím publikem i nastoupit, byť pravděpodobnější je účast Bernda Lena.

Dobrou zprávou pro domácí je zdravotní stav kapitána Laurenta Koscielného, jenž ve čtvrtek proti Valencii musel předčasně opustit hřiště, ovšem přesto lze očekávat, že francouzský stoper kvůli náročnému programu a čtvrteční odvetě s Valencií tento zápas začne pouze na lavičce náhradníků. Na straně hostí zůstává mimo hru José Izquierdo a Davy Pröpper, avšak duo Kayal-Jahanbaksh by se naopak mohlo do zápasu zapojit.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Monreal - Jenkinson, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Özil - Lacazette, Aubameyang
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Duffy, Dunk, Bernardo - Knockaert, Gross, Stephens, Jahanbaksh, March - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.21 - 12.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Souboj čtyř týmů o dvě místa v nejprestižnější klubové soutěži pokračuje a ten prozatím nejlépe umístěný z nich, Tottenham, otevře sobotní program předposledního kola Premier League v Bournemouthu. Ten už má záchranu jistou, bojuje však nadále o umístění.

Cherries v poslední době neoplývají bůhvíjakou formou, z posledních dvanácti zápasů zvládli vyhrát pouze dvakrát, na domácí vítězství čekají dokonce od lednového pokoření Chelsea. Před týdnem uhráli pouze remízu 3:3 v Southamptonu, když po gólech Goslinga a Wilsona v poločase vedli, avšak po obratu Saints musel v závěru zachraňovat remízu další trefou Wilson. Právě on je nejlepším kanonýrem svého celku, ke čtrnácti brankám navíc přidal ještě devět asistencí. V závěsu za ním je jeho partner z útoku King, jenž rozvlnil síť jedenáctkrát. O distribuci balónů k nim se stará hlavně Ryan Fraser, který je spolu s Hazardem nejlepším nahrávačem v lize. Komplikací budou četné absence, mimo hru zůstávají Cook, Daniels, Francis, Rico, Stanislas a Surman, pochyby panují nad startem dalších hráčů včetně Brookse nebo Solankeho.

Eddie Howe má ze soupeře pochopitelně respekt. "Tottenham má výtečného manažera se skvělými hráči. To, čeho v této sezóně dosáhl, je zásluha Mauricia a jeho týmu. Víme, že budou hrát naplno po celý zápas," říká mladý manažer Třešní.

Ani Tottenhamu se v poslední době nedaří, z předchozích pěti zápasů zvládl jen jediný, třikrát navíc vyšel gólově naprázdno. Po dvou porážkách na Etihadu dokázal uspět proti Brightonu, další dva domácí zápasy už Spurs tolik nevyšli. Před týdnem podlehli kvůli Antoniovu gólu West Hamu, v úterý navíc nezvládli vstup do semifinále Ligy mistrů, když opět neskórovali a nestačili na Ajax. Oproti zápasu s holandským celkem jsou připraveni do hry naskočit dvanáctigólový Son a Janssen. Mimo hru zůstávají Aurier, Lamela, Winks a především nejlepší kanonýr Kohoutů Harry Kane, jenž se již trefil sedmnáctkrát.

O neuspokojivé formě ví i lavička Londýňanů. "Možná že současné okolnosti pro nás nejsou těmi nejlepšími, ale nyní se musíme semknout. To je to nejlepší, co můžeme udělat. Nesmíme o všem moc přemýšlet, musíme tam jít a zkusit dosáhnout toho, co chceme," burcuje její šéf Mauricio Pochettino.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Cook, Mepham, Aké - Ibe, Hyndman, Lerma, Fraser - King - Wilson
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Foyth, Sánchez, Alderweireld, Davies - Sissoko, Dier, Eriksen - Alli - Son, Lucas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.75 - 4.74 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Southampton před týdnem remizoval proti Bournemouthu a tento bod mu již dal definitivní jistotu záchrany. I tak ale bude chtít zakončit sezónu úspěšně, třeba při posledním venkovním utkání na půdě West Hamu. Ten se již dlouhou dobu pohybuje v klidném středu tabulky.

Hammers před dvěma týdny ukončili sérii tří porážek a dokázali uhrát bod proti Leicesteru, minulý víkend na půdě Tottenhamu byli ještě úspěšnější a zásluhou Antoniovi trefy zvítězili 1:0. Obecně se jim však daří na vlastním stadionu, kde z posledních devíti utkání prohráli jen jednou, na konci března proti Evertonu. Na útočné polovině nemají Kladiváři žádnou výraznou oporu, nejlepší střelec Felipe Anderson má na kontě devět branek a nepatří v Premier League ani mezi top 30. O to důležitější jsou zákroky Lukasze Fabianského, jenž zastavil míč v cestě do sítě nejvícekrát ze všech gólmanů. Nyní se West Hamu do hry vrací Lanzini a Creswell, comeback je možný i u Sáncheze a Nasriho.

Dosavadní průběh své první sezóny na lavičce Hammers okomentoval Manuel Pellegrini. "Užil jsem si to. Přišel jsem do velkého klubu, do nejlepší ligy, takže jsem šťastný. Rád bych viděl v příští sezóně zlepšení, poprvé jsem se nekvalifikoval do Evropy, tak snad příště to klapne," věří zkušený manažer.

Saints prožili úspěšné období od konce února do poloviny dubna, kdy vyhráli čtyři ze šesti utkání. Ve zbývajících třech zápasech však nedokázali naplno bodovat a uhráli jen dvě remízy. Tu poslední před týdnem proti Bournemouthu. Skóre otevíral za Southaampton Long, po pauze otáčeli Ward-Prowse a Targett. Co se týče opor v soupeřově vápně, všichni čtyři nejlepší kanonýři jsou Britové. Po sedmi brankách mají na kontě Ings a Ward-Prowse, o dvě méně Redmond a Long. Na ty se budou hosté spoléhat tím spíše proto, že obránci Yoshida a Vestergaard jsou ze zdravotních důvodů mimo hru.

Oddechnout si po záchraně konečně mohla i lavička hostí. "Jsme šťastný, pracovali jsme tvrdě na tom, abychom se zachránili v lize. Byli jsme ve velmi složité situaci. Je skvělé, že již jsme v bezpečí, je to jako nový start. Důležité je, abychom si příště vedli lépe," říká lodivod Ralph Hasenhüttl.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Balbuena, Diopa, Masuaku - Rice - Antonio, Noble, Snodgrass, Anderson - Arnautović
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Bednarek, Stephens, Bertrand - Valery, Ward-Prowse, Hojbjerg, Lemina, Targett - Long, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.58 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Fulham FC  (sobota 16:00)
V případě vítězství Citizens v FA Cupu bude sedmé místo znamenat kvalifikaci do předkola Evropské ligy, a právě o tuto pozici bojuje mimo jiné i Wolverhampton. Nyní se střetne s celkem z opačného pólu tabulky, Fulham už má nějaký čas jistý sestup.

Wolves za sebou mají úspěšný anglický týden, na jehož úvod remizovali s Brightonem, načež dokázali udolat Arsenal i přímého konkurenta v tabulce, Watford. Při obou výhrách se prosadil Diogo Jota, trefu přidali i Doherty, Neves a Jiménez. Právě poslední jmenovaný Mexičan je největší zbraní Vlků na útočné polovině, neboť si připsal již třináct branek a sedm asistencí. Nejblíže mu je Jota, který se probral hlavně v novém roce a už má na kontě devět gólů a sedm nahrávek. Výhodou pro domácí jsou navíc nulové absence a možnost nastoupit v plné síle.

Cottagers se probrali až příliš pozdě. V minulém měsíci se jejich sestup stal definitivním, načež si v posledních třech zápasech připsali více než třetinu bodů získaných v této sezóně. Dokázali totiž zdolat Everton, Bournemouth i Cardiff, to vše bez jediného inkasovaného gólu. Na této šňůře se dvěma brankami podílel Babel, jednou se prosadil Cairney a z penalty Mitrović. Srb tím ukončil dva měsíce trvající půst a upevnil si postavení suverénně nejlepšího kanonýra svého družstva, nastřílel již jedenáct gólů. Na marodce Fulhamu zůstává Fosu-Mensah, Bettinelli a Marković, nově na ni přibyl i Denis Odoi.

Scott Parker si aktuální formy svého týmu váží. "Tato liga je náročná. To, že jsme třikrát v řadě předvedli dobré výkony a vyhráli, dokazuje, že máme patřičnou kvalitu. Již tři nebo čtyři týdny víme, že sestupujeme, takže nejlepší bude, když budeme hledět vpřed," říká dočasný manažer.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Christie, Le Marchand, Ream, Bryan - Chambers, Anguissa - Sessegnon, Cairney, Babel - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.39 - 7.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Crystal Palace  (sobota 18:30)
Pokud si hráči Cardiffu chtějí udržet naději na záchranu, potřebují v domácím zápase s Crystal Palace zvítězit. Jejich ztráta na sedmnácté místo činí čtyři body a vzhledem k bídnému skóre znamená remíza sestup. Soupeř si chce upevnit místo v klidném středu tabulky.

Bluebirds nezastihl závěr sezóny v optimálním rozpoložení. Z posledních deseti zápasů jich osm prohráli, skórovat při porážkách dokázali navíc jen proti Chelsea a při debaklu od Watfordu. V minulém týdnu přišlo selhání možná fatální, neboť porážka na půdě předposledního Fulhamu byla tou nepříliš čekanou. Velkým problémem pro Velšany je bídná ofenziva, v lize druhá nejhorší. Vždyť také nejlepší střelec Camarasa nastřílel pouhopouhých pět gólů, další tři hráči jsou na čtyřech. Nepomáhají jim ani velmi četné absence. Do konce sezóny již budou chybět Bamba, Paterson, Ralls a Connolly, hrát možná nebudou i Arter a Gunnarsson.

Velké tíhy na bedrech si je vědom i Neil Warnock. "Musíme vyhrát. Jestli ne, můžeme na záchranu zapomenout, takže se musíme plně koncentrovat. Snažíme se vždy, někdy jsme trošku limitováni. Ale ve dvou zbývajících zápasech máme pořád šanci," říká manažer velšského celku.

Eagles prakticky v poslední době střídají úspěchy a neúspěchy, většina zdařených zápasů přichází na stadionech soupeře. Venku totiž dokázali uspět čtyřikrát z posledních pěti případů, naposledy překvapivě vyloupili Emirates Stadium po gólech Bentekeho, Zahy a McArthura. Zajímavostí také je, že Crystal Palace je specialistou na pečetění soupeřových sestupů. V předchozích sezónách dal poslední ránu Hullu a Stoke City, v letošní po porážce s Orly sestoupil Huddersfield. Jedním ze způsobů, jak Cardiff sestřelit, jsou pokutové kopy. O jejich exekuci se stará Luka Milivojević, jemuž úspěšné penalty pomohly již ke dvanácti brankám. V závěsu za ním je Zaha s góly devíti.

Co čeká od zápasu, o tom promluvil Roy Hodgson. "Musíme očekávat souboj s velmi motivovaným týme, týmem, který do toho dá vše, aby si udržel naděje na záchranu. I my toužíme po vítězství," ubezpečuje zkušený kormidelník londýnského klubu.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Morrison, Manga, Bennett - Hoilett, Gunnarsson, Bacuna, Mendez-Laing - Camarasa - Niasse
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Wan-Bissaka, Dann, Kelly, van Aanholt - Townsend, Milivojević, Kouyaté, McArthur - Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.80 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Liverpool FC  (sobota 20:45)
Boj o titul vrcholí a fotbalisté Liverpoolu jsou stále v nevýhodné pozici, nyní by se jakákoliv ztráta bodu rovnala ztrátě nadějí na první místo. Stoprocentní musí zůstat i při sobotním večeru v Newcastlu, který sice už o nic nehraje, avšak je také v dobré formě.

Hráči Magpies již tři utkání nenašli přemožitele. Po vítězství v Leicesteru a domácím zdolání Southamptonu přišla sice ztráta, ovšem díky Pérezově gólu vytěžili z utkání v Brightonu alespoň bod. Právě Ayoze Pérez je jediným hráčem, který dokázal vstřelit branku od reprezentační pauzy. Po ní sehrály Straky pět utkání. V prvních dvou vyšly gólově naprázdno, ve zbylých třech nasázel hned pět branek včetně hattricku španělský útočník. Ten se také vyšvihl do pozice nejlepšího střelce svého družstva a jako první překonal desetigólovou hranici. Těsně pod ní je momentálně hroťák Salom=on Rondón. Za postranní čarou zůstanou domácí Yedlin, Almirón, Lejeune a Longstaff, návrat naopak hlásí Lascelles.

"Liverpool má skvělou sezónu. Mohli jsme to vidět proti Barceloně, kde měl nad utkáním kontrolu až do doby, než se Messi rozhodl, že tomu zamezí. Vše, co se dá říct o Liverpoolu, je to, že si vedou skvěle. Jsou favority, ale když uděláme vše správně, máme šanci," burcuje bývalý lodivod sobotního soupeře Rafael Benítez.

Reds drží v Premier League sérii již sedmi vítězství v řadě, to poslední přišlo jednoznačně proti Huddersfieldu, kdy se dvakrát prosadili Salah s Maném, skóre otevíral Keïta. Ve středu však přišla nepříjemná jednoznačná porážka 0:3 v Barceloně, jež byla první po devatenácti zápasech a téměř čtyřech měsících - to Liverpool prohrál ve Wolverhamptonu. Severoangličané jako jediní gólově víceméně stačí Citizens, a to se projevuje i na tabulce střelců. Jejím králem je s jednadvaceti brankami Salah, o gól méně má Mané, který se tak dělí o druhou příčku s Agüerem. Do dvojciferných čísel se dostal i Roberto Firmino. Utkání v Katalánsku navíc přineslo zranění a konec sezóny pro Nabyho Keïtu, v ohrožení je i Firminův start v základní jedenáctce.

Těžkou hlavu si ale z porážky v nejprestižnější klubové soutěži nedělá Jürgen Klopp. "Nikdy se v posledním zápase nehrabeme, nemáme na to čas. Tu porážku musíme napravit v úterý, ne teď. Hráči se kompletně soustředí na sobotní zápas," ubezpečuje fanoušky německý manažer.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Dummett - Manquillo, Hayden, Ki Sung-yueng, Ritchie - Péreze, Atsu - Rondón
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Milner - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.84 - 5.58 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Burnley FC  (pátek 21:00)
Evertonu i Burnley se v poslední době poměrně daří a nyní budou moci potvrdit svou formu ve vzájemném zápase. Clarets tak zamíří do Goodison Parku obstarat jediný páteční zápas, v němž budou domácí chtít udržet šance na evropské poháry.

Toffees před reprezentační pauzou na domácí půdě zaskočili Chelsea a od té doby se rozjeli k solidním výkonům. Z pěti zápasů dokázali vytěžit deset bodů a čtyři čistá konta, kaňkou na této sérii je určitě nečekaná porážka na Craven Cottage. Naposledy Silvovi svěřenci remizovali na půdě Crystal Palace, předtím doma překvapivě roznesli Rudé ďábly 4:0, na čemž se brankami podíleli hned čtyři hráči. Mezi nimi figurovali i Sigurdsson a Richarlison, kteří už mají na kontě třináct branek. Více než jednoho hráče na této metě mají jinak pouze Citizens, Reds a Gunners. Everton se obecně pyšní solidní defenzivou, vícekrát udrželi vzadu nulu jen Liverpool, Manchester City a Chelsea. O to lepší by mohla být díky tomu, že se po zranění možná vrátí Yerry Mina, absentovat z disciplinárních důvodů naopak bude Gomes.

Jak již bylo zmíněno, ve hře je pro celek z Liverpoolu stále i kvalifikace do Evropské ligy. "Již to nemáme ve svých rukách, konkurence je velká. Musíme odvést svou práci a uvidíme. Musíme se snažit hrát co nejvíce sezón v Evropě, neboť právě to nám pomáhá v růstu. Je to vždy potěšení, obrovská výzva, nikoliv problém," podotýká kormidelník Marco Silva

Hráči Burnley se po nevydařeném začátku probrali a vyhrabali se ze sestupových pozic, komplikací jim však byla šňůra čtyř porážek na přelomu února a března. Od té doby však zase podávají konstantní výkony a dokázali zvládnout za plný počet bodů zápasy s Wolves, Cherries a Bluebirds. Poslední dvě kola už tak úspěšná nebyla, po přestřelce z úvodu zápasu remizovali na Chelsea, aby následně nejtěsnějším možným způsobem nestačili na družinu Pepa Guardioly. I Clarets mají již dva hráče se dvojciferným zápisem v kolonce gólů. Jedenáctkrát rozvlnil síť Barnes, o jednu trefu méně má na kontě Wood. Návrat hlásí další útočník Peter Crouch, stejně tak Brady. Ve hře je i start Bardsleyho.

O průběhu celé sezóny hovořil s jistotou záchrany v zádech Sean Dyche. "Byla to velmi náročná sezóna, dá se říct uspokojující, ať už pro mě, náš personál i hráče. Některé věci se do přelomu roku nevyvíjeli ideálně, především co se týče výsledků," připomíná manažer hostů.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Schneiderlin, Gueye - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.95 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City36302490:2292
2.Liverpool FC36287184:2091
3.Tottenham Hotspur362311265:3670
4.Chelsea FC36208860:3968
5.Arsenal FC362061069:4966
6.Manchester United36198964:5165
7.Wolverhampton Wanderers361591246:4454
8.Leicester City361561551:4751
9.Everton FC361481450:4450
10.Watford FC361481451:5250
11.West Ham United361371645:5446
12.Crystal Palace361271743:4843
13.Newcastle United361191636:4542
14.AFC Bournemouth361261852:6542
15.Burnley FC361171844:6340
16.Southampton FC369111644:6138
17.Brighton & Hove Albion36981933:5535
18.Cardiff City36942330:6631
19.Fulham FC36752434:7626
20.Huddersfield Town36352820:7414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1603)

Přidat komentář
Busby babes

Chewie.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/man-united-find-themselves-praying-to-the-same-old-gods

It can be developed, it just doesn’t exist by default. Maybe Ferdinand is a superb sporting director-in-waiting, but that would have to be a learnt discipline. Damien Comolli was once a youth-team player at Monaco, Mitchell migrated into recruitment after a competent playing career, and Michael Edwards, Liverpool’s sporting director, was once a full-back at Peterborough United. They each grew into the roles they now inhabit. Edwards took analysis jobs at Portsmouth and Tottenham before moving to Anfield in 2011, and then worked in various positions before rising to the head of the recruiting department.

These are jobs for specialists and which need to be earned under real-world, CV-and-interview conditions. They are too important to be given gratis to those who ‘know the club’, who fancy a go, and whose professional resumé is actually just their medal collection and some vaguely transferable skills. Football and business have become entwined, but a clear separation still exists between the strengths required to succeed in those different fields. It’s an irony of sorts, but United need look no further than their own chief executive for proof of how different the requirements actually are.

Reagovat
r.mrazik

Rio do te funkce je uplny ulet...proboha to by bylo snad horsi jak ve sparte

Reagovat
Busby babes

jako on ma aspon nejakej byznys zaklad z tech svych cepic... ale souhlasim no.

Reagovat
r.mrazik

to je tedy doporuceni...čepice...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Swarley

Bude tahat králíky z klobouku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

i jako vtip trapný

Reagovat
Busby babes

no jenze ja to nemyslel jako vtip, ale jako ze ma opravdu nejake realne zkusenosti s byznysem. Sice ksiltovky a tak, takze v zasade nic moc kvalifikace, ale porad je to vic nez ma kdejakej jinej fotbalista, kterej jen "zna klub"

Reagovat
smazaný uživatel

Dwight Yorke si otvoril stánok s pukancami v kúpeľoch v Bath, takže sa tiež môže prihlásiť do výberového konania.

Reagovat
Busby babes

no s tim, o jakych jmenech jdou zpravy prakticky kdokoliv, kdo hral nekdy football managera se muze Woodwardovi prihlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak nevím, jak na to odpovědět... ale jo, z celého srdce Vám přeju někoho ze zkušenostmi Ria

Reagovat
Busby babes

to verim. Ja porad nejak nevim, cos tim puvodnim postem chtel vlastne rict.

Reagovat
Mastný Chobot

u nás by mohol Lacazette so svojimi kontaktmi robiť DoF tiež

Reagovat
Lacko_Boh

?? jak to?

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
mithro

je to ulet ale ta funkcia bude aj tak len do poctu, sefovat vsetkemu bude dalej edik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máš opačný pohled na věc

https://youtu.be/C3UulC7fNYo

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "Eric [Bailly] has probably been the one smiling the most out of all of us because you fear the worst. You feat the cruciate - we think he'll be back for pre-season, so that's positive."

Tak apson, ze to neni tak hrozny. ale stejne...

Reagovat
Busby babes

a DDG bud echytat, rpotoze Romero se zranil. Stejne tak urcite nebude Greenwood, mozna proti Cardiffu.

Reagovat
r.mrazik

co je greenwoodovi?

Reagovat
Busby babes

Mason [Greenwood] started off this week training but then he's out injured again, unfortunately."

Solskjær: "We were looking at bringing him [Greenwood] into the squad for the last two games - maybe he'll make the last one."

asi neco maleho

Reagovat
r.mrazik

jaaaj,ten ma smulu...tak snad si kopne vic aspon chong,garner a angel

Reagovat
Luc-Luc

tak Keita minimalne 2 mesice mimo

Reagovat
Luc-Luc

jestli to bude jak s Gomezem, tak budem radi, kdyz bude k dispozici na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

A Rakitic ani žltá ...

Reagovat
Luc-Luc

to jsem nepochopil, vlastne pochopil...Barca

Reagovat
smazaný uživatel

konspirace proti redshites

Reagovat
Luc-Luc

to by bylo super, kdyby to bylo jenom proti United, ale ono se to tyka i ostatnich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Jj, vid Milner.

Reagovat
masly008

asi tak.

Reagovat
technecium

Wow, anglická liga teda není tak tvrdá?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

OT: Jsou to nějací pejskaři?! Jaký plemeno byste mi doporučili, nějaký cute af. Přemejšlím hodně nad Corgim. Psi > Kočky

Reagovat
Swarley

Jelikož má být pan chytřejší než pes, tak pro tebe ideálně nějakýho mrtvýho s roztomilou mašličkou...

Reagovat
J0EL

Takze vravis, ze ty mas sliepku?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Jdeš na to od lesa ale ne, nejsem kohout...

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
blade115

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

australský ovčák

Reagovat
Taiger

Uuuu, he cutie

Reagovat
r.mrazik

toho mam taky

Reagovat
r.mrazik

akorat uz ho ma ted skoro kazdy...extremne popularni plemeno se z toho stalo...mozna az moc

Reagovat
Whitemedia

husky

Reagovat
Taiger

Toho má teď každej ne? Navíc

https://i.redd.it/3numw28fl01x.jpg

Ale je taky cute af, těžký tohle

Reagovat
Whitemedia

Potřebuje strašně moc pohybu a jestli by to bylo do bytu a nelítal bys s ním dvakrát denně po venku, tak husky teda spíš ne, byl by to chudák

Reagovat
Taiger

Tak pochopitelně že jo, ale SW bych ho sledovat nenutil

Reagovat
Whitemedia

ani LotRa?

Reagovat
Taiger

To též ne, ale možná ho přiměňuju k našemu finále v EL proti vám

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako v naší rodince se ujal stafordšírský bulteriér

Reagovat
Taiger

Je to pěknej pes, ale nevím, jestli zrovna cute, asi né můj šálek

Reagovat
Kixi Syhimour

Když chce tak je, ale samozřejmě 100 lidí 100 chutí

Reagovat
Taiger

Pěknej pes nevertheless

Reagovat
bbbauch

ten z tech vsech vypsanejch plemen bude potrebovat nejvic kontaktu s panickem, hrozny klistata to jsou :-)

Reagovat
EXoRcIsT

Nemecky ovciak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Náhodou, oni jsou moc cute, komisař rex kámo

Reagovat
Kixi Syhimour

Však v pohodě, jen mě to rozesmálo

Reagovat
diastan

aljašský malamut

Reagovat
Taiger

Máte ho? Nějaký pics???

Reagovat
diastan

Bohužel už ne, vypadala více méně jak tato. http://nd01.jxs.cz/004/853/05ff5195ff_46541481_o2.jpg http://hafpac.cz/pic/66/94/4734966-2.jpg

Určitě to ale není panelákový pes

Reagovat
Taiger

Chááápu, moc velký cutie

Reagovat
smazaný uživatel

Labrador

Reagovat
Taiger

Toho mám taky na listu Oli, kromě bab máš i vkus na psy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

potvrzuji. mame doma

Reagovat
Whitemedia

taktéž, hrozně hodné psisko, zbožňuje ho celé okolí.. jen teda máme asi jediného labradora na světě, co nesnáší vodu

Reagovat
ďuriLFC

tak to nemôže byť labrador

Reagovat
Whitemedia

vezmu hadici, že půjdu opláchnout auto a pes se krčí v koutě na druhé straně zahrady..

Reagovat
Kinky7

Labrador co nesnasi vodu? ta na toho naseho pusobi jak magnet.....

Reagovat
Lacko_Boh

uplne sa k tebe hodi

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/ND1teeJ

Bernský salašnický. Akorát se nehodí do bytu. Ale je to strašnej mazel. A krásnej. ♥

Reagovat
Taiger

Ten je obří, oof. Do bytu né kvůli prostoru? Jako, s tím by byl problém přespat v posteli co

Reagovat
Hokaido

Asi zase takovej ne, on se dokáže zakroutit a usnout všude. A hlavně spí třeba osm hodin v kuse, aniž by se pohnul. Spíš kvůli tomu prostoru na jeho vlastní život. Potřebuje mít kolem sebe lidi a zavřenej někde v bytě by byl asi smutnej. Plus pouští hodně chlupů.

Tady je asi dva měsíce starý, když likvidoval pivoňky:

https://streamable.com/a0zmo

Cute lvl 100000000000000000000

Reagovat
Kixi Syhimour

Né moc pro ty pivoňky

Reagovat
Taiger

Cuteness overload

Reagovat
Bayern +

Keď už na krásu, tak potom radšej tibetská doga alebo kaukazák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takého sme mali ❤

Reagovat
Lacko_Boh

to je jeden zlaty mf

Reagovat
fenixLFC

si zober nejakeho miesanca, nepotrebujes nutne cistokrvne plemeno

Reagovat
Robertson

Reagovat
oli9

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Jazvečík, síce trvodhlavý a nemajú dno pri žraní ale sú úžasný.

Reagovat
pingla

staffy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý retriever. Nič viac cute medzi psami nenájdeš.

Reagovat
Miguel19

Tibetský španěl

Reagovat
Bayern +

Stredoázijský pastiersky pes, absolútna topka

Reagovat
Robertson

Prv,než si zaplatíš za niečo "zvláštne",sa choď poprechádzať do útulkov,a možno dáš šancu nejakému "outsiderovi" s príbehom...

Reagovat
Salfovic

Stačí, že takovému fandí.

Reagovat
Robertson

...ja tiež,ale v tej podstate, každý fanúšik Arsenalu je vzácny...

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Príbehy z útulkov sú väčšinou smutné...

Reagovat
Lacko_Boh

fuck off

Reagovat
Robertson

...kľudne to môže byť aj dalmatínka s príbehom

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

tiež dobrý nápad...

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Russell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

cute af... kurva to je z blogu 13 letý holky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej kolikrát to do toho vlákna napsal, to už snad ani ty 13 nedělají

Reagovat
Taiger

Ty jen závidíš, páč nejsi cute ani trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bandita_Harry

je to mala picka

Reagovat
smazaný uživatel

Však si vem nějakýho misence z útulku ne?

Reagovat
Lynx

Švýcarský ovčák. Ale ideálně psa z útulku.

Reagovat
Lacko_Boh

Dalmatin. Cute AF, inteligentny resp. ucenlivy ale ma svoju hlavu (to je na nich to caro). Ak ho nenechavas len na zahrade (kde by rozhodne NEmal byt cely rok) tak je to pes s osobnostou. Ma rad pohyb ale nie je to ziadny husky, ze by ho extremne vyzadoval, preto si myslim ze s dobrym panom ktory sa mu bude venovat osobne by prezil aj byt. Tie klebety o tom ze je sprosty a hluchy ...citam to iba na USA forach, oni to tam asi kvoli filmu namnozili jak prijebani ale tu v EU by si nemal mat problem. A je to jedinecne plemeno, kazdy pozna, nikto nema. Je to plemeno s historiou. Inak odporucam vybrat fenku s nie uplne flakatymi usami, tak primerane, 3-4 fliacky (to je posh)

Reagovat
blade115

Hlavně dej bacha, ať se ti vejde do kabelky.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
off-olda

Já mám Nova Scotia Duck Tolling retriever... Neskutečně na něho letí cizí holky. Párkát jsem s ním prošel po pražské náplavce a kolik holek díky němu poznáš...

Mám ho v bytě. Je to aktivní, chytré a strasne hodné plemeno. Bohužel je v ČR spíš vzácnost ho mít. Strašně tezko se schání.

Reagovat
off-olda

*shání.

Reagovat
Miguel19

To než dořekneš to plemeno tak je pryč ne?

Reagovat
off-olda

Ne. Všechny to zaujme, začnou se smát a chtějí to zopakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom je to prostě Kanadskej retriever...

Reagovat
fenixLFC

Trolling retriever, uzasne meno

Reagovat
Hachim Mastour

Shiba inu. Nie som pejskár

Reagovat
Horcmen

pomeranian

Reagovat
eden_h

Maďarská vyžla

Reagovat
Azza

český ovčák

Reagovat
tweek

Border colie

Reagovat
Baronne

Jasnej mops, jen ho má každej no

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/ChelseaLoanArmy/status/1124246803354869762

Reece James: Has made more accurate crosses from open play (45) than any other player aged 23 and under in the Championship this season.

Hustý. Napamatuji, kdy naposled dostal nějakej hráč na hostování pásku jako poděkování za dobrý výkony. Snad ho zase nezkurvíme.

Reagovat
Svatej

Dokud po něm nesahne nejakej jinej top klub, tak mu šance moc nedavam

Reagovat
Kixi Syhimour

11:49 Man City nejhodnotnější v Premier League

Manchester City je podle studie univerzity v Liverpoolu nejhodnotnějším klubem anglické Premier League. Celková hodnota Manchesteru City je podle 2,364 miliardy liber. Manchester City tak o necelých 300 milionů překonal svého rivala Manchester United (2,087 miliardy). Třetí místo patří Tottenhamu, následují Liverpool, Chelsea a Arsenal, který se propadl především kvůli neúčasti v Lize mistrů. (bbc.co.uk)

Jako, trochu mě překvapuje, že okupujeme až 4. post

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham > Liverpool > Chelsea > Arsenal

to mě zase moc nepřekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak srovnáváš, předpokládám, hodnotu klubu a hodnotu kádru z TM...

Reagovat
Kixi Syhimour

pravda, to mi uniklo, díky

Nicméně i tak mi přijdem nízko

Reagovat
Bandita_Harry

Totac asi kvoli novemu stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jsou to nějací pejskaři?! Jaký plemeno byste mi doporučili k jídlu, nějaký chutný af. Případně sem hoďte nějaký recepty. Psi > Kočky

Reagovat
r.mrazik

Bobika

Reagovat
smazaný uživatel

Nureongi

Reagovat
Taiger

ty si slušnej čokl ne?

Reagovat
Robertson

Tak určite,by som Ti odporučil "owny's dwarf pinscher",skvelý recept,budeš sa cítiť taký odľahčený,a dokonca,zachrániš svet od rozšírovania dementov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Vlčáka. Čím mladší, tím lepší. Ale musíš ho nechat pár dní někde v tekoucí vodě (nějakej čistej potok nejlépe), aby z něj vyčichla ta psina. Samozřejmě zatížit, aby ti neuplaval a kontrolovat, jestli ti ho neukradli cikáni.

No, a pak na udělat na divoko. Jako králíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

čivavapčiči

Reagovat
Lynx

Vem si nějakýho z útulku

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ale viem kde robia najlepšie hauburgre na svete

Reagovat
Lacko_Boh

Pani Ownyova je dobra suka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

doberman, sojova omacka a zazvor

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Detective

Já mám nejradši hafanátky. Ale psíčková taky neni špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: pozerá z vás niekto ten parahokej v Ostrave, resp. bol na nejakom zápase? Paráda to je.

Reagovat
Coutinho10

měl jsem to zapnutý a hlavně ten úvod wow a ta návštěva luxus...asi zítra kouknu na 3. místo a finále

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to určite pozriem, dnešný zápas ma bavil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

8 462 diváků

Reagovat
Coutinho10

j vyprodano..Zaruba rikal, ze snad i 8 600, ale tak ci tak je to svetovy rekord

Reagovat
oli9

návštěvy slušné

Reagovat
Bayern +

Dancing in the moonlight cez polčas v Goodison parku

Reagovat
smazaný uživatel

Vydro pojď gola

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Vydrq luxusne patou zpracoval a to bylo skoro na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej faul. Hlavně že Vydra teď sotva sáhl na Walcotta a hned faul

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

Zřejmě poslední kariérní minutky pro Jagielku v našem dresu. Od Silvy fajn, pokud tomu tak je, tohle se zvládlo mnohem líp než s Hibbertem a Osmanem. Asi dává pro něj velký smysl si dát ještě sezónu zpátky do Sheffieldu, bylo by to pro něj hezký zakončení kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Léta jsem měl u vás Jagielku hrozně rád a se vší úctou mu dříve přál ještě trochu větší posun.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neviete o nejakej dobrej stránke v Česko slovenskom priestore, ktorá sa primárne venuje európskemu futbalu a kde by sa v diskusii dalo podebatovat o futbale?

Reagovat
Kixi Syhimour

EuroFotbal.sk

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde, ďalej?

Reagovat
smazaný uživatel

EuroFotbal.hu

Reagovat
smazaný uživatel

Československý priestor

Reagovat
Taiger

Ty by si chtěl podebatovat o fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, chcel by som debatovať o psoch, preto hľadám futbalové fórum.

Reagovat
Nikikrew

Som zvedavý na zostavu Spurs. Ak chcú v Stredu ísť do Holandska v6jrat5, musia posetrit zopár hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím jazyku tvého kmene

Reagovat
smazaný uživatel

na co se jako šetřit? hrači mají před sebou poslední dva zápasy, dnes proste musíme vyhrát,aby jsem měli jistotu LM + to psychicky pomuze do zapasu proti ajaxu, pokud se postoupi, tak maj 14 dni 'volno' pred finale

Reagovat
Kixi Syhimour

done

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Rose, Dier, Sissoko, Eriksen, Dele, Son, Lucas

Reagovat
FUnk

stream pls?

Reagovat
Thelvin
Reagovat
jk

Dele

Reagovat
Thelvin

Alli dneska při chuti

Reagovat
smazaný uživatel

Dier tiež

Reagovat
Thelvin

Dier je prostě magor, no

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Lucas ale kua, co víc chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

prazdnu branu

Reagovat
Thelvin

Tu už tak měl taky, a netrefil (pravda, tak ze čtyřiceti metrů)

Reagovat
jk

Sakra ale Davinson jak si nechal narůst ty fousy je úplnej Ledley

Reagovat
hefy

Reagovat
Mastný Chobot

Davinson's knee will survive!

Reagovat
jk

Reagovat
Thelvin

Travers je parádní

Reagovat
Ondiis

Fuuu, tak teď rozhodčí hodně necitlivě přerušil hru. Takovej brejk

Reagovat
Miguel19

To je penalta ne?

Reagovat
vitasrp

Dobrá penalta a druhá žlutá

Reagovat
Ondiis

jestli tohle už není penalta, tak fakt nevím co

Reagovat
Lexi Belle

Dier je fakt prase...

Reagovat
FUnk

stridej diera

Reagovat
Mimalu

to je blbec

Reagovat
Miguel19

Son

Reagovat
smazaný uživatel

este Dier

Reagovat
Greny

Od Diera jasna penalta

Reagovat
Ondiis

Zápletka a Spurs už měli mít 2. redku jen za poločas, taky dobrý

Reagovat
Coutinho10

Son...fanta

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

Jako, že by měl bejt venku Dier to ještě pochopím, ale, že se takhle nechá vyprovokovat zrovna Son, to mi hlava nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. zápas blbec. Tak hlúpo sa nechať vyprovokovať. Mohlo byť 2:0 pre Spurs a bol by pokoj. Klasika ale.

Reagovat
Greny

Spurs ocividne taky LM nechteji

Reagovat
Whitemedia

Jsem zvědavý, který rozhodčí se jako první odváží vyhodit Diera.. asi to ale mají zakázané..

Reagovat
jk

Čukotka dostala jednou přes párky a od té doby tu vylezete dycky moralizovat

Reagovat
Greny

jeste rekni ze to nebyla jasna druha zluta a penalta

Reagovat
jk

Dier měl být venku. Tohle se ale netýká dneška ale vlastně každýho zápasu spurs, kdy se tady pár lidí přijde vybrečet z dva roky starýho zápasu

Reagovat
Whitemedia

ani nepotřebujeme dva roky starý zápas, stačilo počkat pár minut

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Aspoň máš munici na další dva roky

Reagovat
Whitemedia

Vtipné je, že mi fakt šlo jen o toho Diera u kterého nemusím chodit dva roky zpátky a k tomu našemu zápasu si to opět stočil akorát ty

Reagovat
jk

Tobě jde spíš pokaždý o slípky a jejich kurník

Reagovat
Whitemedia

tak ale to není jen ten zápas s námi, on takhle prasí pořád a červenou kartu naposledy dostal ještě v Portugalsku

Reagovat
Thelvin

Mají z něj strach

Reagovat
vitasrp

To jsou vážně labilové. Tottenham měl ten zápas jasně pod kontrolou, byl lepší, tvořil si šance a všechno se ubíralo k pohodlný výhře. Pak tam začal blbnout Dier, který měl dostat druhou žlutou za přerušení brejku soupeře, další druhou žlutou měl dostat za zákrok ve vlastním vápně a soupeři měl ještě nabídnout výhodu penalty, načež to celý pohřbil Son, který se tam ožene a dostane přímou redku.

Nemůžu ale říct, že bych se zlobil, jestli tam Bournemouth nějak uhaluzí výhru, tak by to poslední kolo mohla být opravdová prdel.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Miguel19

Rozhodčí dobrá bída.

Napřed přeruší jak kokot, když domácí mohli jít sami na bránu a pak nepískne jasnou pentli s vyhozením Diera. Aspoň že toho Sona vyhodil..

Reagovat
SpecialOne

Son tohle nezvládl, správně červená, ale ta reakce toho hráče (Lerma?) jak se tam začne válet, za to bych dal taky stop 2 zápasy, tohle by chtělo z fotbalu vymýtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Jako vůbec ho nechci omlouvat, vyletěl správně, protože se zachoval jak labilní magor. Ale tohle se děje v každým zápase několikrát, kdy hráč chce zvednout balón a nějakej trouba do něj zajede a začnou se strkat. Úplně stejně debilně reagoval i někdo s Boutnemouthu na Sona

Reagovat
Ondiis

Jako ono je to tak strašně blbě nastavený .. neudělat to, tak mu redku nedá imho

Reagovat
SpecialOne

Já bych řekl, že asi i jo, ustát to nemusel, budiž, ale on se snad chytl za kotník

Reagovat
Ondiis

Jako to zas jo, on to je vždycky strašný trapas se takhle složit no

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Sliepky

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To jsou šílení nezvladajkové

Reagovat
Miguel19

Loooool

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá show

Reagovat
Martas30

Reagovat
Whitemedia

klasici

Reagovat
Ondiis

No to mě poser od kolika redek je kontumace?

Reagovat
Coutinho10

minimalni pocet je 7 hracu na hristi, takze si jeste 2 redky muzou dovolit

Reagovat
Miguel19

Rudá je málo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Thelvin

Mu mohl urvat koleno, dement

Reagovat
Coutinho10

dalsi redka ...se asi vsichni chtej posetrit na LM

Reagovat
Gareth Bale 11

Jeste, ze na to dnes nekoukam, to jsou kokoti.

Reagovat
SpecialOne

Mně se líbí, jak Poche vystřídal tak aby eliminoval možnost dalšího vyloučení a Foyth ho takhle potrolí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
Čenda

Reagovat
Greny

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Závěr ligy a pipky zas neunáší.

Reagovat
Gunner14

Slepice

Reagovat
Gunner14

Takhle se šetří na LM V 8 lidech běhat

Reagovat
Greny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Miguel19

Ten Ibe je dobře zoufalej...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

nejvetsi prdel bude az Spurs daji z nejake standartky gola a vyhraji

Reagovat
Whitemedia

já očekávám jejich výhru gólem v nastaveném čase

Reagovat
Greny

z penalty

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Mentalita Spurs.

Reagovat
Counter

A na LM to bude stačit i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co Bournemouth dělá, přihrávájí si na 10 metrech u lajny s tragickým ibem potom tragický centr

Reagovat
smazaný uživatel

Zástupci Manchesteru City podle portugalských médií jednali s rodiči ofenzivního záložníka Joaa Félixe.

Jen tam ne

Reagovat
Miguel19

Ani náznak šance To je zoufalost..

Reagovat
Euphael

hodte pls nekdo stream borci

Reagovat
jk
Reagovat
tony223

ty vole, ty slepice tam pořád jen chodí dokola s hlavama dolů... tohle má být nejlepší liga světa?

Reagovat
jk

Přežraly se třešní a je jim blbě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

blbečku

Reagovat
jk
Reagovat
Euphael

karma

Reagovat
sensei25

toto je sracka..a vraj najlepsia liga:-)

Reagovat
Gunner14

Třešně vůbec neví jak hrát proti betonu bych jim víc věřil na výhru kdyby hráli proti 11...

Reagovat
Greny

tak maji porad 4 hrace vzadu aby kdyztak asi chytili nejakej brejk nechapu to

Reagovat
Gunner14

Oni mají o 2 hráče víc, ale místo toho aby si to kolem nich nahrávali, tak to dají do strany a hned z první mrd centr

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to je uplne legitimni taktika, stred hriste je ucpany, takze tam se toho zas tam moc vymyslet neda. po stranach je cas i prostor na dobry centr, navic je v nabehu porad velke mnozstvi lidi. pak je uz jen otazkou casu, kdy to padne

Reagovat
Gunner14

Alli šupák

Reagovat
Counter

Eddie Howe, moderní manažer do velkoklubu...

Reagovat
Counter

Eddie knows, never in doubt

Reagovat
Euphael

proti betonu by nevedel jak hrat....a proti nam kazdy betonuje mimo 4 kluby

Reagovat
Counter

Celou tuhle sezonu si za rámeček nedá, po dobrém úvodu šli strmě dolů.

Reagovat
Hokaido

Když si vzpomenu na ty podcasty, jak je Piky pasoval do role největšího favorita na sedmý místo. Možná ty jsi tenkrát říkal, že se tabulkou nejspíš propadnou, a on to nemohl rozdychat.

Reagovat
Counter

jj, když jsme tipovali konečné umístění, dal jsem je na jedenácté místo. Jsem je ještě přecenil

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooool Akeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně klasicky pomáhá CFC agent

Reagovat
Whitemedia

Akééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Miguel19

Akééééé

Reagovat
Greny

Akéé

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, co to ten Totáč dělá?

Reagovat
Coutinho10

slepice jeste o tu LM prijdou

Reagovat
Counter

To by bylo dobře.

Reagovat
Kixi Syhimour

ale nevím, koho tam

Reagovat
Coutinho10

no nevim...Chelsea/MU a vam moc uz neverim...leda, ze byste vyhrali EL

Reagovat
Miguel19

Pro domácí dobře, že ho dali až teďka na konci. Jinak by polovina nedohrála.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kapřík

Co to tam ty slípky předváděj? To fakt chtějí třetí redku?

Reagovat
jk

Fandit spurs je fakt diagnóza. Teď to vypadá, že hrát za spurs taky...

Reagovat
Kixi Syhimour

Sarri , ještě bude 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak budú vyplakavat nevdacnici

Reagovat
Gunner14

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

poslední kolo bude prdel

Reagovat
Euphael

Alli a Son vykartovani...to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Alli má 4 karty

Reagovat
Ondiis

Tohle asi bude pokuta co? 5 žk a 2 čk? Jak to funguje tyto "fair play" pravidla? Naposledy jsem o tom slyšel po pamětném zápase Chelsea proti Spurs (překvapivě)

Reagovat
fenixLFC

V FM mas od 6 zltych pokutu takze predpokladam ze toto bude podobne

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Kde je zas ten owny ?

Reagovat
Gunner14

Vybírá psa

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra máme šanci předskočit kohouty, musíme toho využít, ať nás případné vítězství Arsenalu v EL nevyšoupne z LM

Reagovat
Counter

Měli bychom se domluvit, že kdo urve LM z ligy, pustí EL tomu druhému

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pokud skoncime/te 3. a slepice 4.

Reagovat
Counter

To na situaci vůbec nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nova Sport rikali, ze v LM muzou byt max 4 tymy z 1 zeme

Reagovat
Counter

Tak na Nova Sport někdo neví, co říká. Když MU před pár lety vyhrálo EL, tak šlo do LM spolu se čtyřmi kluby z Anglie.

Čtvrté místo v lize by bylo k ničemu jen tehdy, kdyby LM i EL vyhrály anglické týmy, které v PL skončily mimo top4. Jinými slovy, pět jich být může, šest už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, diky za info

Reagovat
fenixLFC

to som hadame ste nevidel hrat v sobotu 20:45

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

tak Wolves se dnes může hodně výrazně přiblížit EL...tak pojďte

Reagovat
smazaný uživatel

By byla snová sezona pro ně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale houby, ať ten krok udělá Leicester

Reagovat
Coutinho10

ale Wolves je musi dostat jeste pod vetsi tlak, aby vedeli, ze se nestaci pripravit priste jenom na Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

+ ještě výhra Arsenalu a Cadiffu by nám pomohla

Reagovat
Coutinho10

jj dneska ten Cardiff musi...skoda, ze to nezvladli minule, ale ted uz to maj o vsechno, tak by bylo fajn, aby ten spodek tabulky byl zajimavej a otevrenej i v poslednim kole

Reagovat
Horcmen

podle mě vyhoří a Palace vyhraje, PvA pošle další tým o patro níž...a Zaha

Reagovat
Coutinho10

Zahu mam v klasice, takze to bych prekousl, ale radeji bych teda vyhru Cardiffu, na ktery se bude podilet Camarasa, kteryho mam v draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej faul na Jotu a nic

Reagovat
Zaschrona

Hned za chvíli ale dobrý dive.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Horcmen

aspoň už druhá šance, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí měl dost ale nic z toho zatím

Reagovat
Mastný Chobot

Arnautović kvalitka

Reagovat
Coutinho10

celkem me stve, ze posledni dobou ty streamy z BeIN Sports jsou bud zvukove napred nebo pozadu

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Coutinho10

díky ale raději bych zvukově funkční z BeIN Sports, protože tam ukazují hned góly i ze souběžně hraných zápasů PL, což ostatní stanice nemají nebo jsem na žádnou takovou nenarazil

Reagovat
Horcmen

já si zas ostatní výsledky v přenosu zakrývám

ale dnes stejně o moc dalšího nepřijdeš

Reagovat
Coutinho10

jojo ja jak kdy, ale vetsinou se to hned resi jako fanta atd. kdo dal gol, takze kdyz uz to ctu v diskuzich, tak jsem rad, kdyz to hned behem zapasu i ten gol vidim a nemusim ho hledat na redditu nebo nekde na twitteru ...ale koukam, ze ten stream jde i pres mobil, takze super

Reagovat
Mastný Chobot

Ings is a rolls-royce type of player to me

byť CEO Rolls-Royceu, tak zvažujem žalobu na toho komentátora

Reagovat
Lacko_Boh

ale nie si, ci?

Reagovat
fabec1222

Neumim hledat gify, takže Foyth: "Děda Simpson příjde do dveři, udělá kolečka po předsíní a zas odejde"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

lepsie ako keby si sem najebal gif

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Jota

Reagovat
Horcmen

co ten Jota ještě chce

Reagovat
Horcmen

na konečně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jota Takový tutovky

Reagovat
Horcmen

ten by to nedal do rána

Reagovat
smazaný uživatel

Krůtottenham hned po pauze se pudu vystridat na sbijecku jakou mi udelali radost

Reagovat
Kixi Syhimour

"Krůtottenham"

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Originální, výstižné, dobře vyslovitelné, whole package

Reagovat
Salfovic

Co rovnou Krůtoham ?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Anacron
Reagovat
fenixLFC

genialne

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

nejaky typ kde sa daju najst streamy na league one?

Reagovat
Horcmen

Wilf

Reagovat
Coutinho10

aspoň to něco...

Reagovat
Coutinho10

to jsou lamáci ten Cardiff

Reagovat
Horcmen

Kelly

Reagovat
Kluivert9

To je debil

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaaaaal Kelly Cardiff žije

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Murphy...co chce vic

Reagovat
Coutinho10

tak pojdme jeste zabojovat a dostat naposledy City pod tlak

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Sturridge.

Subs: Mignolet, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Origi, Matip.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je s Joelem?

Jinak nevím, kdo bude rozdávat míče, ta záloha je zoufale nekreativní

Reagovat
Kixi Syhimour

lavička, už vidím, každopádně jestli to Roberto nestihne do odvety

Reagovat
Coutinho10

Firmina podle me setri, ikdyz ja osobne bych po tom vysledku z LM asi preferoval dnesni zapas nez odvetu LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Sturridge k tomu, ten musí co nejrychleji pryč od nás, to už radši ten Origi, nebo tam šoupnout Ox nebo Shaqiriho

Reagovat
Coutinho10

j...Sturridge hral i minule a dal gol, ale z ofsajdu, tak asi ho chce jeste poradne videt

Reagovat
oli9

Origi to snad ne , ten je totální omyl...

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspoň běhá

Reagovat
oli9

k ničemu je

Reagovat
Mastný Chobot

Mám tusaka že Newcastle dnes neprehra

Reagovat
Lacko_Boh

núka sa to. Stavíme sa? S niekym kto si to nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Liverpool prehra a uz dnes budeme vediet zostupujucich a v Pondelok majstra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Andros pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak Brighton to v posledním kole vypustí :(

Reagovat
Robertson

Ja teda dúfam,že to vypustia už zajtra,lebo skóre bude podstatné...ale nevypustia to Líšky

Reagovat
Kixi Syhimour

Já vám nevím, mně byl i ten Cardiff vcelku sympatickej

Reagovat
Coutinho10

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

ako dnes mi ich bolo luto, ale menil by som ich iba za Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo to rozluckovy hattrick od Sturridga

Reagovat
Kixi Syhimour

Od Lallany s Lovrenem taky

Reagovat
cubazi

Buh ti žehnej

Reagovat
cubazi

Drahý veriaci prosím link na dnešný zápas? Minule som to mentalne nezvladol a dodnes som nemal zapnute nič v suvislosti so športom ako takým. Ani s kamartmi som sa nezvladol rozprávať po LM... Mal som silne nutkanie hnevu a zlosti a ozval sa vo mne masový vrah nenarodených rozhodcov a messiov...

Reagovat
Remt

hele koukám vždy na : http://www.s365.live/cz/home a tam si vybereš zápas a jazyk - není to asi nejlepší kvalita ale mě to stačí a hlavně to jede téměř vždy a né jak některý jiný streamy

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff nám teda moc nepomohl. No je potřeba zkusit zabojovat a dneska vlítnout na Liverpool podobně jako se Citizens.

Reagovat
cristiano.K.

stream, pls

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Atsu a Kenedy - jak se ti hraci mohli dostat do Chelsea nikdy nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani prakticky nehrál, byli to typické nákupy Emanela, pár jich vyšlo a pár ne, především v posledních letech to bylo horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

To je politika klubu. Predtým boli ľahší nadpriemer, skauting Chelsea si ich všimol a kúpili ich len a len za účelom poslania na hosťovanie. Samozrejme s nádejou, že sa chytia a so ziskom ich Chelsea predá, pripadne ak by z toho mal byť TOP hráč, tak si ho nechá. Mám dojem, že do FFP sa nákupy mladých hráčov (tuším do 21 rokov) nepočítajú za pasíva, ale ak ho o pár rokov neskôr predajú, tak to ide do aktív. Hráčov ako Atsu je v Chelsea na hosťovaní plno. Kennedy vyzeral oveľa slubnejsie.

Reagovat
Svatej

Zrovna Kennedy se mi vždycky líbil, když už teda nastoupil. Do útoku meh, ale z pozice toho utociciho obránce byl dost zábavnej..

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta

Reagovat
Luc-Luc

ten rozhodci dobrej kaspar

Reagovat
REPLIKATOR

VVD

Reagovat
smazaný uživatel

Nehlídanej

Reagovat
Remt

až trestuhodně ale

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa pomáhá k titulu.

Reagovat
Remt

srdcař

v podstatě na Lestru se ukáže, no.. to je asi poslední reální šance kde by City mohli ztratit

Reagovat
Luc-Luc

Virgil

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Virgiiiiiiil

Reagovat
mickey mouse

VVD

Reagovat
oli9

Virgil ten měl hrát v avengers

Reagovat
Mimalu

Atsu

Reagovat
vitasrp

No, nakonec štěstí, že z toho ten Liverpool dostal gól, jinak by to měla být penalta + červená, což by bylo ještě horší.

Reagovat
pingla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Matip k hovnu (c) fenix

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo mu nedal červenú kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som si vravel dnes pri zakrokoch Diera

Reagovat
smazaný uživatel

ach plačko je tu.

Reagovat
Kixi Syhimour

jo Fesak, ten tak

Reagovat
oli9

protože uznal gol tak by musel fouknout penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to chtěl chytit ten blbec.. tohle bylo na rudou a uznat i tak gól..

Reagovat
oli9

ty debile bud redka a penalta, nebo uznat gol... obě nemůžeš

Reagovat
SpecialOne

Gól + penalta + červená

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě těší říkám.. uznat gól a pak dodatečně mu dát červenou za nesportovní chování.. úplně v pohodě a jak by čuměl a nikdo by nemohl nic.. ani ty debi..u

Reagovat
REPLIKATOR

Místo aby Arnold bránil hráče, tak zaleze na čáru

Reagovat
fenixLFC

nejaky stream co neseka jak pojebany?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kurna ten Benitez je strašnej borec.. Jak to namotivoval

Reagovat
smazaný uživatel

TAA krasny center

Reagovat
Kixi Syhimour

Sturridge , jako ale nehrajou nám 2/3 zálohy

Reagovat
Luc-Luc

Dubravka toho moc nechytne teda

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som ho nikdy nevidel nejak extra zachytat az na ten prvy zapas s ManU, ale na druhej strane dnes mu moc stoperi nepomahaju

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak když jspu v pokutovým území Salah a VvD smi

Reagovat
Kixi Syhimour

*sami

Reagovat
oli9

kkt ještě fandi tomu golmanovi vlastenče

Reagovat
Kixi Syhimour

co to s tím má co společné, však jen odůvodňuji

Reagovat
oli9

tak ta salahova šla chytit

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako možná, ale rozhodně to není chyba Martina. Když ho nedostoupí obránci, nicméně jen ať ho nedostupují dále a Martin taky nemusí chytat, já si stěžovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

A čo mal na tomto akože chytať?

Reagovat
nani92

Loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot aký útok na branicu

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, ešte smiech...

Reagovat
Luc-Luc

vsak to sotva doskakalo do brany

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To sa neráta, že to bolo umiestnené zo 7-8 metrov od brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá dobrou druhou půlku sezony. Loni chytal líp.

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Rtichieho zákrok ani žltá a videl to aj postranný

Reagovat
Luc-Luc

ted Dubravka dobre

Reagovat
oli9

to je neštěstí když slováci co fandí liverpoolu vlastně fandí i Dúbravkovi doufám, že mu ještě ze 3 nasypem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Len nech zvíťazia, ak im ten titul ujde o bodík bude to paráda

Reagovat
Kixi Syhimour

To by se dalo říct i o vaší kampaní vstříc LM

Reagovat
Luc-Luc

to byl pokus o trolling, nejlepsi na to nereagovat

Reagovat
Kopac

ako len united padli na dno

Reagovat
Unique

Mohl by m i někdo doporučit dobrou stránku, kde se dá sledovat Premier league? Nejlépe v HD kvalitě. Dřív jsem se díval na ronaldo7.net. Tam už to bohužel nedávají. Díky

Reagovat
Salfovic

Jak ses na to mohl koukat

Reagovat
LH171186

Zamrdej si celej PC virama, nějaký to ronaldo.net :D

Reagovat
smazaný uživatel

footybite.com nebo sport365.live

Reagovat
Unique

Díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Virgil

Každopádně přijde mi o něco horší v této polovině sezóny

Reagovat
Luc-Luc

asi uz toho ma taky plny brejle, hraje kazdej zapas

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si myslím , v lize nehrál asi 20 minut a celkově seděl 3 zápasy

Reagovat
JessePinkman

Má toho asi už dost, ale jinak tomu hráči není co vytknout ani v těhlech posledních zápasech.

Reagovat
Luc-Luc

prijde mi, ze to hrajem na pul plynu a zatim to staci, ale nemuselo by, obcas tam jsou hrozny zmatky v obrane a Newcastle by toho mohl vyuzit. Hlavne, at se nikdo nezrani, at muzem jeste proti Barce zabojovat o postup

Reagovat
Coutinho10

dulezity gol Salaha, ze dlouho nevydrzel ten vyhovujici stav pro Newcastle, ale jeste to bude narocny

Reagovat
fenixLFC

Sturridge je uplne k hovnu, predrzuje loptu, nepresny, k nicomu. S nim hrame desiati

Reagovat
smazaný uživatel

skodaa Sturridge, nadherne ich vytukali

Reagovat
fenixLFC

Sturridge

Reagovat
Horcmen

Rondon podceňovaný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

jáj, Rafa, prečo nám to robíš...

Reagovat
Kluivert9

Nechce vám dát vítězství zadarmo? Mrzuté

Reagovat
fenixLFC

Jj nie je silva ktory odovzda tri body city

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Luc-Luc

divoky zapas

Reagovat
pingla

berem Rondona za 50M liber hned skvělý hráč

Reagovat
fenixLFC

Daj tam uz niekoho namiesto sturridgea dpc

Reagovat
Lembju

Ta obranná pětka Newcastlu je absolutně tragická, strašný kopyta jeden jak druhej (hlavně Ritchie), ale vepředu jsou nebezpečný jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

eh, pátá nejlepší obrana a pátej nejhorší útok v lize

Reagovat
Lembju

Mluvim o dnešním zápase, jestli se zabetonujou proti burnley venku a nehnou se dopředu, tak se těm statistikám nedivim. Snad mi nechceš tvrdit, že ta zadní linie jsou nějaký míčový kouzelníci.... naopak dopředu jsou hlavně zásluhou Rondona fakt cejtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by hrát Fabinho spíš stopera? Přijde mi dost špatnej v tá zíloze.

Reagovat
Kopac

Reagovat
fenixLFC

Sturridge co dotyk to strata

Reagovat
redyyz

boha tlačte to cez tu lavu stranu, Manquillo už ledva pletie nohami

Reagovat
fenixLFC

Prave sme stratili stred ihriska a zbytocny studge tam bude kazit dalej

Reagovat
cubazi

Reagovat
Luc-Luc

Shaq

Reagovat
redyyz

in Rafa we trust

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka nám dal definitívne KO

Reagovat
Luc-Luc

Salah snad nebude mit otres mozku slusnej headshot

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to na otras mozgu, hej...

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Zrakvite ešte Salaha, prečo nie. Máme top široký káder ...

Reagovat
Luc-Luc

Rafa nas pripravi nejen o nadeji na titul ale i na finale CHL

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Greny

Reagovat
celeb

o ste prisli uz v stredu. Ale zranenie vam nikto normalny nepraje. Hlavne takemu sympatakovi, ako Salah urcite je. Snad to nebude nic vazne a v utorok bude moct nastupit.

Reagovat
Kluivert9

Ať tady pak nemusíme číst, že se Salahem by možná postoupili.

Reagovat
Dr. Admess

Tohle bude zřejmě otřes mozku. Achjo, snad v úterý bude fit.

Reagovat
Kluivert9

Snad bude.

Reagovat
Switchback

fuck Ramos

Reagovat
oli9

Origi to hrajem v 10

Reagovat
fenixLFC

S desiatimi hrame cely zapas, sturridge co dotyk to strata

Reagovat
Hai

V 10 hrajem od zacatku zapasu Sturridge je uplne k hovnu

Reagovat
mickey mouse

No jestli bude chybět na LM tak je to v háji

Reagovat
Greny

jo date doma odpocate Barcelone 4 fiky

Reagovat
LH171186

I kdyby slabej otřes mozku, to je minimálně do odvety v pr....., ne ? Což mě štve i jako fanouška Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Ráno se vyblije. Pořádně se prospí. Narvou ho práškama proti bolesti a bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť frustrujúca sezóna, ale čo už. Taký je futbal. Snáď doplníme káder. Výhľadovo top / top talent útočník / krídlo musí prísť.

Reagovat
castelL

Do dnes nechápem, ako dokázal Klopp s tým tímom to čo dokázal, že sú na 2. pozície s tak priemerným tímom, kde keď vypadne Salah či Mané, ktorý tak či tak zahadzujú aj nemožné tak je ofenzíva úplne v prdeli.. no čo už, škoda, hlavne že nikoho netreba ani kúpiť v zime, načo. Shaqiri nehráva, načo.. je to ťažké..

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je super tréner, čo dokáže s tým kadrom, je obdivuhodné. Aj keď priemerný určite nie je, úzky áno a záloha určite nie je top.

Reagovat
Busby babes

Za tohodle stavu by si mohli City zajistit titul uz v pondeli?

Reagovat
Greny

ne

Reagovat
Busby babes

jako teda, jeste takhle, kdyz koukam na skore, tak to je o 4 goly lepsi ted. v pripade vyhry minimalne o 5. Takze pak by Pool musel v poslednim kole nahrat skore aspon o 5 golu lepsi, je to tak? fakt se jen ptam...

Reagovat
celeb

tak ale zas keby posledny zapas prehrali, tak im rozdiel klesne.

Reagovat
Busby babes

jasne, tak je to mysleno, to lepsi skore: pool vyhra 3:0, City prohra 2:0. nebo 4:0 vs 1:0...

Reagovat
Busby babes

oni to stejne uhaluzi penaltou v 93. tak je to jen takove teoretizovani...

Reagovat
Greny

myslim ze jo :)

Reagovat
SpecialOne

prakticky ano, teoreticky ne.

Reagovat
Busby babes

dik. takze to moje vysvetleni vejs asi plati. to me zajimalo.

Reagovat
Kluivert9

Už je to jedno

Reagovat
Busby babes

Useless bastards.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako, že tohle nevíš? Zrovna u fandy MUN a týpka, co sem hází článek za článkem

(no offense)

Reagovat
Busby babes

jen jsem byl linej to hledat. jinak jsem si myslel, ze by to tak bylo..

Reagovat
oli9

ti už to odleží

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze je hrozně nesympatická herečka. Vůbec by mi nevadilo, kdyby v létě odešel.

Reagovat
kissak

Však on odejde, smlouvu splnil a je z něj volnej hráč.

Reagovat
celeb

Ja som nejak nezachytil dobre replay - on sa zrazil s Dubravkom, alebo obrancami?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
celeb

dik. Cize zadkom ho trafil a mozno to schytal nejaky stavec na krku ...

Reagovat
Luc-Luc

ten Origi to je hroznej traged

Reagovat
oli9

je i tak

Reagovat
cubazi

cele to je napiču

Reagovat
Luc-Luc

to uz je krec, konec

Reagovat
SpecialOne

Dost kruté taková sezóna bez trofeje. Chelsea 17-18 > Liverpool 18-19

Reagovat
smazaný uživatel

A to si představ, že stále muzem ziskat trofej tento rok

Reagovat
fenixLFC

Kombinacie sturrisge-origi su tak strasne k nicomu. Daj tam aj mignoleta namieso dannyho na to sa fakt neda pozerat

Reagovat
cubazi

to hot

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchie je hrozné prase

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

divoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooock

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie Origi, ale to je jedno

Reagovat
havrys99

yeeeeeeeeeeees

Reagovat
Luc-Luc

ok tak Origi super

Reagovat
mickey mouse

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
cubazi

striekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

DIVOOOOCKKK

Reagovat
smazaný uživatel

Divock bol vždy podceňovaný borec.. pritom v LFC celkom kvalitka , hlavne pod Kloppom...

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooo Diiiiivoooooooooch Oriiigiiii

Reagovat
cubazi

Pískaj konec!

Reagovat
oli9

To byl vlastenec ne ?

Reagovat
Greny

mozna tam byl lehouckej faulik

Reagovat
Luc-Luc

Shaquv centr

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles

Má hroznou sezonu. Už loni koncem ligy hrál špatně a letos se do toho zatím nedostal. Fakt momentálně podprůměrný obránce.

Reagovat
kissak

Škoda, že má tak špatnou sezonu, jinak bychom měli úplně jiný výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nás srazil ten těžkej začátek a pak trvalo než přišlo sebevědomí. Pomalu se blíží to veledůležitý léto, tak uvidíme, co nás čeká.

Budem potřebovat dvě CM, to může být docela průser, pokud odejde Peréz a nepodepíše se Rondón, tak i dva útočníky. Za mě určitě i jednoho hráče na kraj zálohy a klidně nové RB. Manquillo se mi v poslední době líbil víc než Yedlin, což není moc povzbudivý.

Reagovat
kissak

Já si myslím bohužel léto nebude nikterak odlišný oproti ostatním, vlastně bude Newcastle se pustí do hledání nového manažera :-)

Musím také uznat, že Manquillo se mi také v posledních zápasech líbí.

Reagovat
mickey mouse

Origi jako žolík se mi hodně líbí super

Reagovat
oli9

vždyt nenahrál na metr

Reagovat
smazaný uživatel

Origi předvádí největší přínos v důležitých gólech na to, za jaké dřevo je označovaný.

Reagovat
Luc-Luc

tak drevo to je, podivej, jak hraje s balonem na noze

Reagovat
cubazi

jak karhan

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale za této situace jsem rád, když aspoň ty goly dává než aby si to vodil s míčem jak Hazard a nic z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem tých 8 minút, ale keby som hráčom LFC v momentálnom rozpoložení, tak ma asi jebne

Reagovat
nani92

Orikurva

Reagovat
smazaný uživatel

Stiahnutá riťka až do konca, čo Zajko, ty hlaváčik ...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mohl Milner dostat klidně dvě žluté najednou

Reagovat
Ondiis

*měl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Milner

Reagovat
havrys99

Milnerko 1,5 žlutý

Reagovat
Nikikrew

Milner 2 zakroky na zltu za 20 sekund

Reagovat
lajka30

Stejný jako Rakitič kteýá navíc zranil Keitu a nedostal ani kartu.

Reagovat
LH171186

Nebreč a nemel blbosti ...

Reagovat
lajka30

Pravda bolí.

Reagovat
Ondiis

Rondon je borec. Neskutečně jsem si ho oblíbil. Kolik že tak stojí?

Reagovat
smazaný uživatel

20 stál v létě

Reagovat
Kixi Syhimour

Rafo

Reagovat
castelL

šialenstvo

Reagovat
Luc-Luc

v suchym

Reagovat
cubazi

to bol horor

Reagovat
oli9

ty vole s 97 body a 1 prohrou v sezoně a nebude to stačit nejspíš na titul, šílenost

Reagovat
oli9

Origi a Sturridge at se chytnou za ruce a táhnou dpč

Reagovat
MCFC_8

Origi vam vyhral 6 bodov....s tou srackou v nadstavenom case proti Evertonu a vcera, nebyt toho uz sme mohli zajtra oslavovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má doma a nie len doma s Watfordom vynikajúcu bilanciu, tak snáď sa to potvrdí aj dnes. Najviac sa obávam Deeneyho, ten tri zápasy nehral a stoperskej dvojici Christensen-Luiz bude robiť obrovské problémy. V základe by som rád videl RLC. Výhra nás posunie na tretí flek a to by bolo s ohľadom na celú sezónu slušné umiestnenie. Inak Watford sa môže už sústrediť výlučne na finále FA cupu, tak snáď nebudú premotivovani

Reagovat
TerriersSKCZ

Huddersfield - Manchester Utd Preview z dielne Huddersfieldu: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-manchester-utd-preview/

Reagovat
Kixi Syhimour

United posledný zápas vonku v sezóne naposledy vyhral v Sunderlande 1:0 (2011-12) a odvtedy 5x remizoval a raz prehral

To je dost zajímavý údaj

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ma to zaujalo.

Reagovat
vitasrp

Dneska se tam snad dotlačí výhra. Herně ať to klidně stojí za jakoukoliv bídu, hlavně ať se prostě nějakým způsobem vyhraje. Vzhledem k formě ofenzivních hráčů to vypadá, že budeme potřebovat jeden z těch lepších dnů Edena, ideálně aby tam sám nahulil dva fíky.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Cahill, who was part of Gareth Southgate’s England squad at last summer’s World Cup, was keen to stress that his opinion of Sarri should not be interpreted as sour grapes at not playing.

“I went to the World Cup and didn’t play, but I came back with an even higher opinion of Gareth Southgate,” he said. “It’s all about how you treat somebody.”

Tady členy článek, fakt stojí za přečtení - https://www.telegraph.co.uk/football/2019/05/05/gary-cahills-bitter-sweet-farewell-chelsea-leave-head-held-high/

Snad po Cahillovi sáhne nějaký zajímavý klub, ještě toho má pro kluby mimo top 6 hodně co nabídnout a může mít před sebou klidně další 4 roky v základu v PL. Tímhle rozhovorem u mě hodně stoupnul, celou situaci zvládl s úžasnou noblesou. Ne jak zmrdečci typu Williana... Dnes už se to musí vyloženě chválit, že se hráč nechová jak dement, když nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary je velký sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral hned. Nemyslím, že má na 4 roky v základu, ale 2 roky by zvládnout mohl.

Reagovat
blade115

Nj, teď koukám, že mu v prosinci bude 34 už... Já měl za to, že je o dva roky mladší. Tak do 36 by ten základ dal. Pak už by asi šel dohrát max někam do Boltonu nebo Villy.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Boltonu nevim, tam se to uplne rozpada. Ale vratil by se domu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icemike

Pořád to byl kapitán, zasloužil by si rozlučku

Reagovat
blade115

Neměl ji ani Lampard... Ale když už ne rozlučku, tak minimálně slušné zacházení.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
blade115

Snaha o vtip.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebyl kapitán

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Wtf hodte tam rucnik rovnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa - Azpi, Luiz, Christensen, Emerson - Kanté, Jorginho, RLC - Pedro, Higuaín, Hazard

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa - Azpi, Christensen, Cahill, Emerson - Kanté, Luiz/Kovačič - Willian, RLC/Barkley, Hazard - Giroud

Reagovat
Coutinho10

od 13:30 posledni kolo Championship a rozlouskne se teda, jestli si Derby pohlida playoff pozici a nebo da sanci M'Boro ci Bristolu City, coz pravdepodobne budou souperi pro Leeds, takze tady to bude hodne zajimavy a druha semifinalova dvojice -> derby mezi A. Villou a WBA taky bude stat za to

Reagovat
Whitemedia

Derby mě hrozně naštvalo.. měli to proti Swansea ve svých rukou a oni to tak dojebali.. dnes musí vyhrát, protože Boro za nimi hraje s týmem, co sestupuje, takže ti uhrají tři body.. no a u Derby těžko říct, jak si poradí s West Bromem, ale nedivil bych se, kdyby to nedali a Frank letěl..

Reagovat
Coutinho10

porad to maj ve svoji moci, ale mas pravdu, ze mohlo bejt prakticky hotovo, ale aspon to bude zajimavy, protoze jinak by v Championshipu nebylo skoro o co hrat...uvidime

Reagovat
Coutinho10

ted WBA tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Coutinho10

koukam pres stream od Chance, ale linku je dost viz ten od Whitemedii

Reagovat
Whitemedia

a Wilson přímák z takové dálky zakončuje a to je rád, že vůbec dokopne..

Reagovat
Coutinho10

tak uz vedou...dobre pohlidanej ofsajd a golman bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to Derby ukope. A z play off postup Derby alebo Aston Villa.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Coutinho10

ja si teda nejvic preju do PL viteze ze souboje 3. vs 6., takze pravdepodobne Leeds nebo Derby

Reagovat
fenixLFC

leeds

Reagovat
vladis271

Reagovat
JessePinkman

Jedině

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Grahf
Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, jestli dneska z těch tří zoufalců ,,bojujících” o LM alespoň jeden vyhraje.

Reagovat
Gunner14

Dneska naposled doma Aaronko a Čech

Reagovat
Salfovic

Klidně by mohl Čecha postavit, ale to asi nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Ramsey je zranený a už nestihne nastúiť za Arsenal.

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team to face Watford: Arrizabalaga; Azpilicueta, Christensen, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Kovacic; Pedro, Higuain, Hazard

zase kurva ten Kovacic...

Reagovat
spider_8

Bože

Reagovat
Whitemedia

dnes radši žádné řeči o tom, jak Kovacic dává smysl a jak to chápeš?

Reagovat
spider_8

Tak minulý týden jsme hráli venku proti United, to byl úplně jiný typ zápasu. Ale tady u té sestavy je už stokrát ověřené, že doma proti slabším soupeřům vůbec nefunguje a pokaždé se strašně trápíme. Takže co udělá Sarri? Prdne ji tam samozřejmě znova

Jako vím, že RLC místo Kovačiče by nebyla zas až taková změna, ale stejně.

Reagovat
vitasrp

Možná chce mít na lavičce hráče, který do utkání může vstoupit, přinést něco nového a tým vylepšit. Jinak by totiž každá změna znamenala zhoršení sestavy, což je neuvěřitelný.

Reagovat
spider_8

Já bych měl radši takového hráče v základu

Reagovat
vitasrp

Já taky, akorát když to pak nepůjde podle představ, je to úplně v háji a není to čím oživit. Sarri na tenhle způsob vysvětlil i to posazení Hazarda, to je prostě tragédie, že trenér musí přemýšlet takhle. Já bych nejradši přes léto 3/4 těch náhradníků vyházel, škoda, že to prostě nepůjde.

Reagovat
spider_8

Mě trochu uklidňuje příchod Pulisice, alespoň nějaký mladý a kvalitní hráč do ofenzivy. Teď dával parádní gól proti Brémám. Akorát měl přijít už v létě namísto Pedra/Williana a ne až teď, v podstatě jako náhrada za Hazarda.

Reagovat
Miguel19

Ve čtvrtek ho chytali křeče. U Loftuse bude zázrak, když bude moct hrát 2-3 zápasy týdně..

Reagovat
spider_8

Tak měl ve čtvrtek odehrát 60-70 minut, a ne že ho tam chtěl nechat celý zápas. Podle mě je tenhle zápas důležitější než ten čtvrteční a tak se k tomu mělo přistupovat.

Reagovat
vitasrp

I kdyby odehrál 70 minut, stejně by třeba dneska nehrál v základu. Prostě je to typ hráče, kterej má dlouhodobé zdravotní problémy, jeho stav je nutný monitorovat, přizpůsobovat mu tréninkový plán a v návaznosti na to taky herní vytížení. Průser ale je, že za něj prostě nemáme kvalitativní náhradu, všichni ostatní záložníci obvykle stojí za zlámanou grešli.

Reagovat
spider_8

Vím, ale jak říkám podle mě se priorita měla dát tomuhle zápasu a proti Frankfurtu měl hrát Barkley nebo Kovačič.

Reagovat
vitasrp

Proti Frankfurtu se šetřil Eden, to myslím bohatě stačilo. A už jenom tohle přineslo velký pozdvižení.

Reagovat
Miguel19

Sarri dostal zjeba, že ho stáhl v 82. minutě. Nevím co by se dělo, kdyby ho stáhl v 60.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic

Reagovat
Hokaido

Alespoň bez Williana.

Reagovat
ajouki

Těším se na výkon Doucoureho. V tomto složení se mu nemá z Chelsea kdo silově vyrovnat. Deeney si při každém centru namaže stopery. Deulofeu posadí na zadek Alonsa. Chelsea má mnohem lepší hráče, ale Watford má několik zbraní. Snad z toho bude dobrý zápas.

Reagovat
vitasrp

Deeney si stoupne k christensenovi a bude mít tak 80 procent vyhraných soubojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Scotta asi víceméně očekávaná

https://twitter.com/ManUtd/status/1125007302946324483

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Chong má dneska slušnou šanci, že si kopne. Dalot fakt netuším, co provedl, že na tom beku v základu nenastoupí

Reagovat
Grahf

young s matom napravo bude pošušňáničko

Reagovat
r.mrazik

Ole je dobrej srab,ze tam toho mladyho neda odzacatku

Reagovat
r.mrazik

hlavne woe kecy o akademii a sanci pro mlady a podobne...zatim se tedy moc nepredvedl a je v tomhle smeru hrozny zklamani

Reagovat
Grahf

tak hlavne vyhlasoval, ako bude ruthless a bum, young hraje, matic hraje, mata hraje, rashford hraje.

Reagovat
r.mrazik

tak nejak...sice ted tam neni martial...ale i tak je to vtipny

dalot nic a mladici z akademie si kopnou leda az posledni kolo,kdy pujde o uplny hovno

aneb zadny zmena

zlata zelva v tomhle...

Reagovat
Busby babes

Zoung je divnej, ale jinak? Matic. ok, kdo misto nej? Marnej Pereira nebo nekonzistentni Fred? Mata ma z nasich hracu nabehano suverenne nejvic, vzhledem k tomu, jak Ole porad rika, ze chce abychom byli nejvic pracujici tym, tohle neni prekvapko. Rash? No, nikdo jinej neni k dispozici.

Reagovat
Grahf

mata má najviac nabehané, ale podobne ako lingard, totálne neefektivne. Okrem toho je slabučký v súbojoch. Mohol tam dať toho gomesa miesto neho.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cr7sux

na druhou stranu, uvidime co po priprave

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze je tam najednou zacne poustet? treba angela a chonga? spis to vidim na hostovani....a tedy nic proti,jen je skoda,ze fakt poradnou sanci nedostanou

Reagovat
cr7sux

tak kdyz tam byl na tech par minut naposledy chong, tak byl solidne v lese teda

Reagovat
r.mrazik

tak behem tech 10 minut vypada v lese temer kazdy

Reagovat
Busby babes

proc by ne? zalezi kdo odejde. Ono taky nemuzes uplne odstrelit regulerni hrace z acka jen tak. Vsak to tak popisoval i LVG. On si vytvoril prostor tim, ze zestihlil kadr.

Reagovat
r.mrazik

dnesni nezasazeni mladiku neokecas...kdy jindy kdyz ne dnes

ale zacina to byt stejna debata jak za mourka

v tomhle proste Ole zklamal

Reagovat
Busby babes

treba az ve chvili, kdy nebudeme mit o co hrat? dneska jsme v situaci, kdy musime vyhrat. Mata nehraje RW, ale podhrot. Hrat 4-3-3, tak bych tam radsi videl Chonga, ale takhle je to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zklamani?

Reagovat
r.mrazik

jojo,z tohodle pohledu je to velky zklamani

Reagovat
Busby babes

podle me si mel dost nerealna ocekavani...

Reagovat
r.mrazik

jako ze by chong,angel nebo greenwood mohli hrat jeden zapas v zakladu? to asi pak jo

Reagovat
Busby babes

treba budou proti Cardiffu. Mason by imho dneska hral, lec...

Reagovat
r.mrazik

tam prece budeme taky potrebovat vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sklamanie asi ne, ved ich daval napr aj v LM v odvete, kde by ti chlapci nieco take odohrali za Mourinha? Dnes mal byt Dalot jasne, to mi vadi, ale Chong nastupi, treba byt v klude.

Reagovat
r.mrazik

ja v klidu jsem

jen to mrzi,protoze 10 minut je nic

Reagovat
Busby babes

ocekavana, za me bych jen vymenil Dalota za Younga, ale Ole mu holt veri no... Scott ve volnejsi pozici, to by mohlo byt dobry, uvidime. Snad se Chong podiva na hriste.

Reagovat
Whitemedia

a Mikel gól

Reagovat
Coutinho10

hezky to tam poslal pod brevno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Ako to je pri rovnosti bodov medzi tímami? Skôr myslím dvojičky. Ak Chelsea a United majú rovnako, Chelsea bude vpredu vzájomný, že? Naopak Chelsea Arsenal ide Arsenal, že?

Reagovat
Hokaido

Hraje se na skóre.

Reagovat
Miguel19

Skóre

Reagovat
smazaný uživatel

nene, skóre

Reagovat
Jackmaker1989

Ten koment mal byť tu:

Tak to je United asi na tom celkom v prdeli ak dnes vyhrá Chelsea aj Arsenal. A tá trojica bude zaujímavá. Koho tipuješ?

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to je United asi na tom celkom v prdeli ak dnes vyhrá Chelsea aj Arsenal. A tá trojica bude zaujímavá. Koho tipuješ?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak Derby uz zase vede a teda hodne stastny gol

https://streamable.com/epgve

Reagovat
Grahf

stream na united?

Reagovat
fajdax

Derbyyyyy

Reagovat
Whitemedia

Derby naaaaaaaajs

Reagovat
smazaný uživatel

Hned zezačátku jsem nasraný. Azpi dostane balon a nacentruje brankářovi. PROOOOOČ

Reagovat
smazaný uživatel

young achjo..

Reagovat
fenixLFC

co bude vacsia komedia, united alebo chelsea?

Reagovat
Whitemedia

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
r.mrazik

mctom...nejvetsi prekvapeni konce sezony

Reagovat
Busby babes

Scott!!!

Reagovat
Busby babes

ale Losl.

Reagovat
Miguel19

Kepa zákrok sezony v dobrou chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante out

Reagovat
smazaný uživatel

Lossl

Reagovat
Grahf

tak nie len david daruje goly :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaa je to v piči

Reagovat
Hokaido

Zákrok sezony.

Reagovat
Whitemedia

a jsme v háji

Reagovat
r.mrazik

a jejich brankar zakrok ala David poslednich tydnu

Reagovat
niflheim

Jak to padlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy chyta DDG za Huddersfield?

Reagovat
Mihi

Čo sa stalo Kantemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hamstring.

Reagovat
Mihi

dik

Reagovat
cr7sux

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

ripple.is

Reagovat
Busby babes

Lindelof nedaval pozor, kdyz hral s Fellou.

Reagovat
Grahf

rashford kope do lopty, jak keď na fife používaš stejné tlačitko pre strelbu aj prihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

young už ani roh nevie kopnuť

Reagovat
JessePinkman

Ten Leeds to jsou lemplové, jsem neviděl. Za tohle si vážně ten přímej postup nezasloužili. Teď to budou mít v tom play-off hrozně těžký, tam je to naprosto vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny roh od Younga

Reagovat
smazaný uživatel

OT: resi se nekde na EF NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

prosim prosim

Reagovat
Baronne

Nominace Mexika na Copu bez překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
Matić

Dnes to bude hodně těžký. Warford hraje zatím výborně.

Reagovat
ACSMan

Hoši LM při konstelaci hvězd můžou hrát max 4 nebo 5?

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
Busby babes

Alexis tam ma dneska hezky napady. Provedeni porad trochu kulha, ale zkousi to dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď taky hezky hledal Pogbu, tam mu chyběl krok

Reagovat
Busby babes

jj, psal jsem to po tom centru.

Zato Rashovi koukam vysla jedna paticka, tak ted to bude zkouset porad.

Reagovat
smazaný uživatel

hezká akce, Matovo zakončení akce ale hodně nic moc teda..

Reagovat
niflheim

Mi připadá, že každou rychlejší akci zbytečně zpomalí nebo zabije špatnou přihrávkou. Stavíme ho asi blbě nebo nevím.

Reagovat
r.mrazik

jako ze ho stavime na hriste a ne ke klaviru?

Reagovat
smazaný uživatel

Matu?

Reagovat
niflheim

Sanchez ke klavíru, Mata mu může ležet na křídle a mezitím blogískovat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

oba...muzou hrat duo

Reagovat
niflheim

nějak tak, ale klidně bych ho jen tak z prdele dal na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on na to už rychlostně nemá (nikdy nebyl rychlík a časem se nezrychlil). Možná by mu víc seděla i nějaká zataženější pozice, nevím.

Reagovat
blade115

Derbyyyyyy Lamps je frajer. Účast v PO se dá brát jako úspěch, na to že je to jeho první sezóna. Že to nejspíš bude konečná, protože budou hrát proti Bielsově Leedsu, to je věc druhá. Ale znamená to, že jsou na dobré cestě. A během toho stihli rozvinout talent Wilsona, Mounta nebo Tomoriho. Hrozně bych jim ten postup přál, byť by možná už další rok letěli zpátky.

Reagovat
Busby babes

uspech bude spis postup, tohle se asi od Derby cekalo, ne? Kadr maji tak nejak na tuhle pozici. Kazdopadne dobry pro Lamparda, ze ma na cem stavet a ze to nebyl zadnej propadak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Od Derby se to čekat dalo, od Lamparda moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že na začátku angažmá říkal Lampard že se hodně změnili priority, především šlo o omlazení kádru a snížení platů, což se mu povedlo, play-off byl nejspíše cíl, ale postup bude určitě nadstavba

Reagovat
Whitemedia

aspoň někdo dnes potěšil

Reagovat
Busby babes

tohel bylo zajimavy. ok, Pogba tam sel s vysokou nohou, ale ten druhej tam sel jak volejbalovej smecar.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně měl teď Pogba svoji kalsickou dvou minotovku na facku...

Reagovat
Grahf

načo teraz šiel jones do šmýkačky? Totálne hlúpy zákrok.

Reagovat
Busby babes

Phil Jones, nehledej logiku...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Jones se zlutou, to bude zabavnej druhej polocas... co prijde driv, penalta nebo druha zluta? Nebo prijde kombo?

Reagovat
niflheim

Hele, penaltový zákrok za druhou žlutou při kterém se zraní

Reagovat
Busby babes

kurz 1.03.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain

Reagovat
Whitemedia

hrajeme velký zápas, neuvěřitelný výkon ode všech

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield zatim nastesti nepochopil, ze staci vystretlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatiaľ vôbec nevie. Tá absencia Kantého je markantná. Hlavne nedostať gól!

Reagovat
Grahf

jones nech ide do píče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Jones.

Reagovat
RKBoy

jediné pozitívum na tomto polčase je ,že tu je možnost zlepšenia v dalšom ,vzhladom na to ,že máme typickú sezonu kde vačšinou jeden polčas hráme sračku a ten druhý úplný opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna hlava i centr

Reagovat
smazaný uživatel

milionkrát radši bych si nechal Smallinga než Jonesa.. Ten je pro mě fakt ztracenej případ...

Reagovat
Grahf

ani jedného, smallingovi zavadzia lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě kdybych si musel vybrat.. jinak bych poslal pryč všechny kromě Victora...

Reagovat
nani92

Jonesovi zase nohy a s tymi býva v kontakte častejšie ako Smalling s loptou

Reagovat
Grahf

tak mne viac vadí, keď sa musím dívať na smallinga, ako sa pri prihrávke musí natočiť celým telom, jak zlý robot.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak stejne nepochopim ty co by chteli Pogbu prodat. Je sice slaby v klicovych momentech ale porad je to nejlepsi hrac, jakeho mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kdo prodava pogbu,tak je normalni blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
cr7sux

Reagovat
avicii

takze vy v lete?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

pokud chce odejit, tak at jde. Pokud nechce, tak musi zustat.

Reagovat
vitasrp

Tohle v podstatě nemáme jak vyhrát.. Ten výkon je tak zoufale špatnej, že se to snad ani nedá popsat. Christensen se tam s Alonsem na začátku předháněli v tom, kdo to víc posere, je zázrak, že neprohráváme.

Higuain je sloup a Eden si to bohužel dneska přišel odchodit, tak mě zajímá, co z toho v druhý půli jako vykouzlíme.

Reagovat
Greny

Nic.. budeme spoléhat na penaltu, roh nebo standartku Pro Williama kterýho tam pošle místo Hazarda... Pak ještě jediné že by se Pedro ukopl

Reagovat
vitasrp

Standardní situace nejspíš ne, krom toho, že nemáme kvalitní hlavičkáře, tak nám i zoufale chybí hráč, co by je pravidelně kopal aspoň na ucházející úrovni.

Reagovat
Greny

Myslel jsem něco na přímou strelu

Reagovat
spider_8

Vtipný bylo, že suverénně nejlepší centr za poločas vyšvihl Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Občas mám pocit, jako byste hodnotili hru našeho týmu.

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

polčas slabý, chavalabohu hrajeme porit odovzdanému súperovi, takže to zrejme ukopeme, ale okrem golu sme nemali poriadnu strelu na branku, čo je tristné.

Reagovat
spider_8

Ty dresy jsou pěkný, jinak se k tomu vyjadřovat nebudu.

Reagovat
Greny

Hrůza a děs.. vše v chůzi.. pomalé , žádné zrychlení hry...

Dozadu to taky je docela otevřené..

Aspoň mohl písknout penaltu po zákroku na Luize

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak zúfalé, až mi je od smútku do plaču. Čiastočne môže za to aj smolné zranenie Kantého, ale aj tak. Chelsea ani nemala z čoho dať gól. A ,,oživiť" to môže prísť niekto z trojice Willian, Barkley a Giroud.

Reagovat
Busby babes

Klasika poslednich mesicu. po pul hodine nam dojde dech. Chce to rpidat druhej, jinak muzeme mit problem.

Reagovat
Greny

Aspoň máte dech pulhodiny

Reagovat
Busby babes

vy zas mate Hazarda.

Reagovat
Makiii

Alexisovi dnes vesmes vse vychazi. Jakakoliv paticka, tak byla uzitecna a dobra smerem dopredu. Jones je fakt normalne dement. Proc paneboze ten balon chtel tak rozehravat? Kor, kdyz jsme z toho za posledni 2 mesice dostali asi 5x gol. To jeho odkopnuti do autu v posledni minute asi vystihuje vse. Tohle by 90% obrancu v PL natoz v United naznacili telem na druhou stranu a vyvezli dopredu... a utocnik by reagoval na pohyb k nasi brane

Rash se mi vubec nelibi... misto nej nebo Maty tam supnout Chonga. Stejnak jsme nebezpecni jedine, kdyz se hraci uraci rozebehnout a utoci to otevrene obrany. Shaw mi prijde, ze kolikrat taky vypada, ze to ma v prdeli. Jak kdyby furt hral na 2jku, pritom kdyz “zaradi” vyssi vykon je skvelej. Younga nema smysl komentovat... tady uz jen doufam, ze to jsou posledni zapasy a nazdar.

Reagovat
Makiii

Kdyz uz Alexis bere takovy plat. Tak by aspon proti sestupujicim mohl dohrat cely zapas, kor kdyz vypada, ze mu to aspon jde vic, jak zbytku tymu... 90 min u nas snad odehral tak 2x za rok a pul.

Chelsea se trapi a muzou dnes i s Liskama bez problemu ztratit. To stejne Spurs, momentalni Everton je muze prejet. Pokud nevyuzijeme asi uz 10ty pokus zabojovat o tu top 4, tak at si zrusi hraci registracky...

Reagovat
andkoo

kde by alexis odbehal 90 minut? rashford uz ma toho tiez dost, ked hra skoro nonstop vsetky zapasy...trochu tam chyba lingard, ten ma aspon trochu kreativity

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea naprosto otřesný a zoufalý výkon. Nedá se na to dívat a divím se divákům, že po tolika předešlých a stejných výkonech mají stále touhu tohle svými penězi podporovat. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu se není čemu divit. Ty léta nic nedělání se musely projevit a spravedlivě se projevují. Bohužel to všichni včetně diváků jen prohlubují.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

LOFTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
Trapper

Loftuuuuuus

Reagovat
Miguel19

L O F T U S !!!

Reagovat
Greny

BESTIEEEEE RLC

Reagovat
Mimalu

LOFTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Luiiiiz

Reagovat
Whitemedia

LÍÍÍÍÍÍÍDR

a další branka z rohu, Watford asi totální tragédi

Reagovat
Trapper

LUIZ!

Reagovat
Miguel19

L U I Z !!!

Dva góly z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

nazdáááááááááár

jinak Hazard ty rohy kope parádně

Reagovat
Miguel19

Však to kopl parádně asi poprvé co je v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

na 150 pokus mu to konečně vyšlo

Reagovat
Busby babes

porad lepsi nez Young.

Reagovat
Whitemedia

tak Young je komik, ale od hráče jako Eden by člověk čekal daleko lepší zahrávání rohů a standartek..

Reagovat
Mimalu

yeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jistě mimo TOP 4

Reagovat
smazaný uživatel

díky DDG

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RKBoy

klasika ,jeden polčas hovno, další hráme ako úplne iný tím...

Edena král, proste najlepší v PL.

Loftus zviera, ak má niekto byt nasledovníkom Lampsa, je to on.

Reagovat
Miguel19

Na to bohužel nemá zdraví..

Reagovat
Trapper

Hazard další dvě áčka.

Reagovat
Miguel19

A ty nejméně pravděpodobné - z rohu

Reagovat
Greny

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

funkční link na nenaročnej stream United? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Pro Watford hodně drsný, protože byli lepším týmem a šance měli. Teď si říkám, proč takhle nehrajeme celý zápas? Ten první poločas byla naprostá zoufalost, kterou by TOP tým potrestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri musel vydymiť celú kabínu cez polčas

Reagovat
Grahf

alexis dúfam posledný zápas, zase zranený

Reagovat
Greny

Sarri ještě uhaluzi 3.misto vyhraje EL.. a dostane smlouvu na dalších 5 let

Reagovat
blade115

Nic menšího ani nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by si si do Chelsea prial ako trénera?

Reagovat
Salfovic

Spíš je otázkou, kdo by do zabanované yChelsea chtěl jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by sa niekto našiel. Mňa by len zaujímalo, kto by bol pre bladea vhodnejší než Sarri.

Reagovat
blade115

Začíná mi to být čím dál víc jedno. Momentálně absolutně nemám víru, že ten klub může v dohledné době za těchto podmínek (majitel, vedení, složení kádru, přestupový ban...) nějak rozumně fungovat, aby z toho nebyl takový bordel, jako je teď. Takže kdo to trénuje, to je nakonec vlastně asi i jedno. Nebo není, ale samo o sobě to nic výrazně změnit nemůže. Tak snad ať se v té bídě plácá raději Sarri než nějaký sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto je ten sympaťák? Veď buď konkrétnejší, mňa to zaujíma.

Reagovat
blade115

Oproti Sarrimu je sympaťák kdokoliv. Dřív se mi líbila docela varianta Hollanda nebo Batha. Eventuálně i ten Jardim by byl zajímavá volba. Ale ani jednomu bych fakt nepřál to v létě přebírat se zákazem přestupů a bez Hazarda.

Reagovat
Lacko_Boh

ta posledná veta to ho až tak nemáš rad ?

Reagovat
blade115

To je hoooodně slabý slovo...

Reagovat
Kovi81

Lampard, polka zakladu nech su odchovanci a bude mi jedno, ze budeme hrat stred tabulky, ktory na nas bez Hazarda aj tak caka. Stale lepsie, ako tento paskvil.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Lamparda by som tam rád videl aj ja. Na to je však podľa mňa ešte príliš skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si Lamparda hrozně přeju, ale fakt nechci, ať si dosere jméno jako legendy v AC v trenérské funkci. To radši počkat na lepší moment a Lamps má stále ještě čas.

Reagovat
Svatej

Jardim

Reagovat
Busby babes

Alexis. ach jo. Chong.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Herreru za Alexise a muzem branit 1-0 na Huddersfieldu, parada.

Reagovat
Busby babes

ehm, sel dolu Matic.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to v ten moment, kdy Alexis lezel na zemi a Herrera byl jedinej u postranni cary.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Shaw neuveritlelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Horcmen

Shaw

Reagovat
Miguel19

Tohle musí Pedro dát. Však hrajeme i na skóre kurva..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ahhhh, už ne

Reagovat
Grahf

no čo s takýmito kokotmi

Reagovat
Kluivert9

United Tohle fakt příští rok nemá co dělat v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

nema

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nevyhodi 4 nejvetsi dementi a neprivedou 2 top hraci a treba 2 nadprumerni talenti, tak radsi ani EL.

Reagovat
Kluivert9

De Gea, Young, Jones a?

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw pokud se neda dohromady a Valencia treba.. De Gea vypada bohuzel ze uz je hlavou fakt jinde, za nej by mohl dojit ten Oblak..

Reagovat
Kluivert9

Odejít De Gea, Young, Jones, Rojo, Darmian, Valencia, Fred, Mata a Alexis, tak to nebude ani žádný oslabení. Šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to nepocitat na prachy a nerikat si co za tym z toho mohlo realne byt ...

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tu bude Higuain i příští rok, tak to nedám psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že bude

Reagovat
fenixLFC

to co bol za gol

Reagovat
Busby babes

Nase rohy jsou cim dal tim lepsi.

Reagovat
EXoRcIsT

ked to kope Young

Reagovat
smazaný uživatel

v LM nemáme co dělat, ještě že tak někdo by snad mohl získat falešný pocit, že tam patříme

Reagovat
blade115

Tam nepatří krom City a Liverpoolu nikdo z Anglie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Totáč jo, však jsou v semifinále a teď je zdecimovala šířka kádru

Reagovat
blade115

Jj, se zdravým Kanem by asi působili líp. Ale musejí prostě přes léto ten kádr doplnit, takhle na to očividně nemají a v závěru na to doplácí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kluivert9

Tak Tottáč aspoň za to, jak daleko se tam dostal. Byť že skupiny postoupil, ani nevěděl jak.

Reagovat
bbbauch

akorat ty ctvrtky zas

Reagovat
EXoRcIsT

Ta obrana to je banda kretenov to neuveritelne Ani jeden zapas v sezone nas obrana nepodrzala tam moze ostat akurat Lindelof a inak vsetci nech tiahnu do prdele

Reagovat
Matić

Higuain

Reagovat
Salfovic

Ani by mě nepřekvapilo, kdyby se Ole s vedením dohodl, ať si najdou nêkoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen je fakt špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi tupan Young si bude klepat na hlavu a kricet "head"..

Reagovat
Grahf

“It’s his first goal for the club!”

Fucking hell its my FM save all over again

Reagovat
Busby babes

pokud v lete prijde LB, spatny to taky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vska Shaw je prumerak. Zahral pak slusnych zapasu to je fakt. ale v jinych top klubech by lestil lavku a nekde mozna ani to ne.

Reagovat
Kluivert9

To už jsme tak na 9 hráčích do základu

Reagovat
EXoRcIsT

smutne co ?

Reagovat
Kluivert9

To jo. Tolik peněz utracenejch a výsledkem je kádr před přestavbou

Reagovat
Whitemedia

Cleverley žije

Reagovat
Salfovic

To je sraní s jedním praporkem

Reagovat
Whitemedia

a Alonso

Reagovat
niflheim

No tak pojďme dpc.

Reagovat
Swarley

Z tama se právě potřebujeme dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Proc hraje ta stejna banda curaku kazdej zapas? boze takovou radost jsem mel z toho, ze prisel zrovna Ole, ale on proste neposadi nikoho krome Martiala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jones krasne

Reagovat
niflheim

Jones

Reagovat
cr7sux

jones

Reagovat
Busby babes

Jones predvadi dokonalej vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
r.mrazik

hosi voe...zahazovat takovy sance? to je na pest

Reagovat
niflheim

Rashford tvl co to je za retardy

Reagovat
Grahf

to sú strelci jak z pomocnej školy

Reagovat
Trapper

Higuaín

Reagovat
Whitemedia

pašíííííííííííííííík.. hned koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

snád jeho posledný zápas na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek EL

Reagovat
smazaný uživatel

Neodehrál za vás snad ani minutu v EL ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, zatim ne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Banik postoupi do EL at muzu nazivo videt jak da temhle kryplum Diop hattrick

Reagovat
leroy

Mimo ine nedostatky chyba v tom tyme ako sol niekto kto by ich tak dojebal za tie picovinky co tam robia, naštartoval ich a zvýšil agresivitu celého mužstva.

Je to tam parta pobehajov.

Reagovat
Mimalu

Gonzalo

Reagovat
nani92

Dá sa prehrať a Barcelonou,Wolves či dostať výprask do Evertonu, ale neporazí kurva Huddersfield? To je na rezignáciu celého trénerského štábu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

skor na vyhadzov polky kádru ked si pripočítaš zvyšok sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Dopice, ale aj ta polka kádra ma takýto zápas zvládnuť, a keď nie, tak nemajú byť nominovaní

Reagovat
Swarley

A kdo by hral?

Reagovat
nani92

Rezerva? Ženy? Menšia hanba by to nebola

Reagovat
Swarley

Možná by ty ženský ukázaly větší koule než většina z borců na hřišti

Reagovat
Kovi81

Reagovat
avicii

uz ho chcete vyhadzovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
nani92

Ole je dostatočne schopný na to vedieť že ma rezignovať

Reagovat
vladis271

Reagovat
Placebo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Je to jen hra

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo krásne

Reagovat
Miguel19

G H 9 !!!

Reagovat
Kluivert9

Higuain celkem forma, to by mohl zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Digi zvolilo spravne vyrovnanejsi souboj. Zatim 1:1.

Reagovat
Taiger

Musime vyhrat, ale proc neposetri Lacu nebo Aubu do haje, Eddie tam je proc na ty soupisce A dneska bych tam na kridlech videl i rad Iwobiho, to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina sance je ze Rashford spadne ve vapne a Pogba da penaltu, jinak pass

Reagovat
Coutinho10

jestli MU neda gol, tak na LM muzou zapomenout...to bude zajimavych 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM muzeme zapomenout od zapasu s Chelsea

Reagovat
Coutinho10

jasny, ale sance porad je, protoze vsichni ztraci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to že LM nebude už je jasný.

Reagovat
Coutinho10

neni...kdyby se vam podarilo dnes i pristi kolo vyhrat a slepice prohrali a treba Arsenal to taky zazdil, tak to mate a sanci mate ted dost a pak lehky Cardiff

Reagovat
Miguel19

Prasátko Deeney dostal přes párky

Reagovat
EXoRcIsT

No takticky super striedanie stiahnut jedineho schopneho obrancu a nechat tam 3 debilkov

Reagovat
niflheim

Z toho bolí celý člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Top stridani

Reagovat
Miguel19

Lool

Reagovat
Busby babes

Jones dohraje zapas a nas nejlepsi stoper strida... Ole se zblaznil...

Reagovat
Grahf

jeho striedania sú pravidelne velmi otázne, nechápem to

Reagovat
Grahf

ale zrejme to bolo zranenie, lebo lindelof šiel rovno do šatne

Reagovat
Busby babes

ja bych na to taky nechtel koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud to už lepšie ani nemohol dostať na nohu

Reagovat
Mimalu

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

A znova Giroud

Reagovat
Horcmen

Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Miguel19

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Gary, ďakujeme za všetko

Reagovat
spider_8

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icemike

Reagovat
Kincl

To jako jestli United budou bez LM tak tam asi moc TOP hráčů chtít nebude :D

Reagovat
smazaný uživatel

xD (y)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

oni si ani nevytvori zadnou sanci a ten Chong je peknej matlak

Reagovat
Miguel19

Jinak ty dresy nevypadaj vůbec zle.

Reagovat
Whitemedia

dokud je kamera nezabírá zblízka, tak je to v cajku

Reagovat
Grahf

pogba dve brvna, ešte aj smola

Reagovat
Trapper

Aspoň, že to Giroudovi střílí v EL..

Cahill

Reagovat
leroy

Rashford moze s tými jeho picovinkami akurát tak Lukakovi lizat jeho čierne gule ked je vo výskoku. To je útočník hento?? S takým sa moze ist predvádzať na dvor na sídlisko!

Reagovat
Busby babes

fuck.

Reagovat
leroy

Kolko tam bolo akcii po strane? Nabehy centre..všetko do stoja, zasekacky. Ole do pice s takou taktikou

Reagovat
fenixLFC

ole nema taktiku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

kolikrat to takhle na treningu ma dalot do lajny? a pri zapase to kopne do prdele...

jdete do pice vsichni i s Olem...na to se neda koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Likan7

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratit body s Huddersfieldem. To snad i to Derby mělo tenkrát lepší bilanci doma...hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard zraneny, Herrerovi uz ManU nezalezi tak nema kto nasimulovat penalticku

Reagovat
Snatus

Emery Čech se teda s kariérou nerozloučí domácím zápasem. Ostuda

Reagovat
aramaki

Emery

Reagovat
gocii

Tak bud ho da ve finale el nebo se rozlouci fiaskem ve valencii no

Reagovat
Coutinho10

tak dalo se to cekat...porad musej hrat naplno a maj to rozdeleny podle soutezi, ale skoda to je

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl to teda vymenit. Cech PL a Leno EL

Reagovat
Coutinho10

to by Lenovi uz neudelal...Cech se tesi na to, ze zabojuje o trofej, tak mu to nebude brat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na tento zapas a to druhe semifinale

Reagovat
Coutinho10

j rozumim, jak to myslíš a bylo by to hezký, ale asi bude lepší, když Čech už bude koncentrovaný pouze na tu EL než aby přepínal na PL poslední zápas...naštěstí měl to štěstí a doma se už rozloučil proti Valencii v 1. zápase, takže teď už se musí koukat dopředu

Reagovat
Lacko_Boh

hm to zamrzi. Snad ho tam da na poslednych par minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Euphael

To neni chyba Emeryho ale Čecha, ze jeho vykonnost neni dostatecna na zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
Grahf

rozpustiť túto parodiu

Reagovat
ManUnited

Štěstí, že už jen jeden..jsem zvědav co s tím chtěj přes léto vymyslet

Reagovat
fenixLFC

united symbolicky stratit poslednu sancu na LM s najtrapnejsim timom v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musime vyhrat minimalne o 4, aby nam v pripade vyhry na Burnley pomohla i remiza v Leicesteru

Reagovat
Miguel19

Nemusíte

Reagovat
smazaný uživatel

My EL, vy 4 misto PL a vsichni budem spokojeni

Reagovat
drussbarb

Myslím, že i obyčejné tři body by měly cenu zlata

Reagovat
aramaki

Mustafi, Lichtsteiner...bude zabava

Reagovat
vitasrp

Jako my snad nezahráli v sezóně 90 minut na zhruba stejné úrovni. Buď je to dobrý, nebo naopak naprostej propadák. Možná proti City to byla tragédie po celý zápas, jinak ale tradičně střídáme dobré momenty s těmi špatnými.

Jak jsme ale to utkání mohli vyhrát 3:0, to je tak trochu záháda. Rozhodl ten nástup do druhé půle, ty dva rychlé góly nám hrozně moc pomohly. Hlavně byl obrovský rozdíl v napadání, zatímco v první půli jsme Watford na jejich polovině nebyli schopni dostat pod tlak, v té druhé jsme je tam byli schopni mačkat a častokrát i získávat míče okamžitě zpět.

Eden po hrozný první půli ukázal, že je to rozdílový hráč, bez něj bychom byli úplně v prdeli. Z Rubena taky roste výborný fotbalista, má ohromnou výhodu, že dokáže ustát tlak soupeře, otočit se s ním na zádech, prorazit tím jejich presink a zahájit nebezpečnou akci.

Higuain dal gól a splnil, co se od útočníka čeká, ovšem u něj jsou stejně vidět ty hrozný limity. Je děsně pomalý, v kombinaci při brejku mu to i pomalu myslí, špatně se rozhoduje, takže pro soupeře prakticky není nebezpečný. Ve vápně má ale naprosto luxusní zakončení, v tomhle ohledu je to dost možná nejlepší hrot, co v Chelsea byl, v takových momentech je fakt jak ryba ve vodě.

Naopak Kovačič je prostě ve všech ohledech maximálně tak průměrný, tam není vůbec žádná nadstavba, prostě nic. Pokud odejde, chybět mi vážně nebude. A Giroud akorát opět ukázal, že to na útočníka číslo jedna prostě není. Když nemá den jako ve Frankfurtu, tak se to od něj odráží jak od zdi, když zase odehraje obstojné utkání, tak je to naprostá tragédie v zakončení.

Jeden ligový zápas... Snad se to podaří uhrát, jakkoliv tragicky občas dokážeme zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

divna sestava

Reagovat
Lacko_Boh

Emery all in na EL, PL uz neni v nasich rukach uplne..

Reagovat
Bruny

Ale je. Tenhle Tottenham nevyhraje proti Evertonu.

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne neporazit takovy dreva? silenost...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pěkně united velmi pěkně,ještě aby jeden kripl remizoval a jdu slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton jedem, tohle musíte urvat

Reagovat
smazaný uživatel

United slusna ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link nejlíp na acestream na arsenal?

Reagovat
Mimalu

taková penalta

Reagovat
Minister

Aubaaaaa

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tam snad nebyl ani kontakt ne? natoz penalta..

Reagovat
jacobT

Sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis

Reagovat
PP

Poslední dobou jsem se díval na chování Sokratise a to bude hrozný zmrd..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově ta obrana je fakt výběr sympaťáků. Lichtsteiner, Mustafi, Sokratis

Reagovat
jacobT

Na druhej strane Bellerin, Kos, Holding a Monreal sympataci su.

Reagovat
PP

dobrá trefa.. o minutu jsi vyhrál..

Reagovat
jacobT

Reagovat
PP

zase Kos, Nacho, Bellerin, Holding jsou v pohodě.. ale tito tři jsou dárečci, to zas jo..

Reagovat
Edgewalker

Doufám že po letní přestávce zůstane jenom Sokratis, jeden zmrdeček v obraně bohatě stačí

Reagovat
Golasso

Je mi celkem fuk, jestli to je sympaťák, hlavně ať dobře brání.

Reagovat
mr.Silver

Ta penalta, ani se ho nedotknul

Reagovat
Hokaido

Tohle držení Bissoumy je asi tak desetkrát větší penalta než ta Arsenalu.

Reagovat
Golasso

Tvl, ta obrana to je parodie. Jak se tam při každým náznaku závaru motají jak hovna pod splavem...

Reagovat
jacobT

To je branenie teda. A este mozme byt radi, ze sa nepiskala penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

leno super hra nohami

Reagovat
mr.Silver

Rohy na kratko, nejvetsi picovina fotbalu, normalne bych je zakazal

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
PP

Rrrva.. ten jejich brankář chytá jak kdyby chytal proti United..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ondiis

Miki dnes suprovej Chce to ale přidat rychle druhý gól, protože to jinak poserem

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi ten pas

Reagovat
Miguel19

Sokratis je strašně nesympatická pička.

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka trefi ze 2 primaku 2x zed

Reagovat
Minister

Xhaka

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

goooooool

Reagovat
Rohlíček

stream?

Reagovat
Ondiis

Zbytečnější penaltu jsem v životě neviděl

Reagovat
mr.Silver

Zbytecnejsi ztratu pred golem jsem nevidel. Miki jak hraje super, tak dokaze vsechno tak neskutecne dosrat

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

standard. Zápas naprosto pod kontrolou a předvedeme sekvenci nepochopitelných rozhodnutí

Reagovat
jacobT

Xhaka s Mkhitaryanom

Reagovat
Tommy the Gunner

Mkhi takhle posrat prihravku Xhaka klasik

Reagovat
J0EL

Penalta ani nahodou ale Xhaka ako vemeno

Reagovat
Hokaido

Penalta úplně jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

to je takovy kreten omg proc proc???? vzdyt byl v uhlu v takove rychlosti, ze by ani netrefil mic

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Monreal pls po sezone taky out...

Reagovat
Thoomas

Nejvtipnější je, že poslední 2 zápasy je Mustafi asi náš nejlepší obránce

Reagovat
Whitemedia

Xhaka je úžasnej

Reagovat
mr.Silver

Na co ako Emery ceka? Iwobi mel jit do hry hned po golu.

Reagovat
Greny

Vždyť je to jedno Směry stejně vyhraje EL

Reagovat
jacobT

Omg Auba

Reagovat
Tommy the Gunner

To je kopyto

Reagovat
supervizor

Wtf on hraje ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba na urovni te xhakovy proc to omg nekopl normalne

Reagovat
Edgewalker

Takhle kdyby bojovali i ve venkovních zápasech, tak máme o 10 bodů víc

Reagovat
RKBoy

keby nemáme najviac tyčiek a zahodených šancí sme pohodlne 3... keby keby keby.

Reagovat
Edgewalker

Tyčky a zahozené šance jsou něco jiného, ale bojovnost mi v minulých zápasech dost chyběla.

Reagovat
Minister

Dpč oni potrebujú toľko šancí na gól... neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi

Reagovat
Tommy the Gunner

Laco nam to vyhraje

Reagovat
jacobT

Tie striedania zatiaľ akurát prerušili náš tlak.

Reagovat
drussbarb

Jak to je s postupem do LM, kdyby si jej Chelsea zajistila jak 4 místem v PL, tak i titulem v EL?

Reagovat
blade115

Tak by postupoval do LM pátý. Zkrátka abys pomalu sháněl plastové vlaječky.

Reagovat
drussbarb

Takže finále Ars-Che a v suchém triku LM.

Kdo by řekl, že budu v semi EL fandit Che

Reagovat
Mimalu

nepostupoval

Reagovat
blade115

A jo, máš pravdu, u EL je to jiný.

Reagovat
blade115

Jen mi teda není jasné tohle - třetí klub ve Francii standardně hraje předkolo, v tomhle případě by tedy šel rovnou do skupin. Bude místo něj někdo hrát předkolo? Nebo ten jeho soupeř automaticky postupuje dál, jako kdyby vyhrál?

Reagovat
Mimalu

asi se to nějak celé šoupne, ale zas tak to nastudované nemám

Reagovat
Mönchengladbach

Místo tří zápasů druhého předkola nemistrovské části kvalifikace LM by byly jen dva, prostě by se to posunulo, vicemistři Turecka a Rakouska by si ušetřili jeden dvojzápas.

Reagovat
blade115

Ok

Reagovat
Mönchengladbach

Nešel by pátý. Pokud si vítěz EL zajistí postup do skupinové fáze i z ligové soutěže, jeho místo ve skupině přejde na třetí klub Francie.

Reagovat
Mimalu

bonusové 5. místo v LM je jen pro vítěze, který se nekvalifikoval z ligy, jinak to propadá

Reagovat
Golasso

Dneska jsem na Emeryho poprvé na*raný... ta střídání byla nesmysl, totálně to rozmělnilo tlak a než se ti noví dostanou do hry, tak bude konec...

Reagovat
jacobT

Hlavne stiahnuť Xhaku, cez ktorého tie útoky šli...

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi paneboze

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi paneboze

Reagovat
Kincl

Pak to nemá City vyhrávat když zbytek sezony ztrácí s kýmkoliv :D

Reagovat
Tommy the Gunner

Guendouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi

Reagovat
mr.Silver

Guendouzi

Reagovat
PP

naše solidárnost s ostatníma kriplama nezná mezí..

Reagovat
Miguel19

Jako vážně tohle nedat?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ondiis

Moje nervy prostě .. Auba horší než Cavani v proměňování šancí. Už měl mít hattrick. Mustafi dnes nejlepší za Arsenal, smutné zakončení sezóny na Emirates A co jako měl Guendo přinést do hry ze střídačky? Chaos?

Reagovat
Tommy the Gunner

Neuveritelna bida, komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Je strašně těžké najít něco, čím bychom si tu LM zasloužili

Reagovat
Kincl

Už ani ta Vaše minulá sláva z vás nedělá ten tým co patří do LM

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla jasna penalta no.

Reagovat
lajka30

Jak to tak vypadá AFTV bude zase pořádná sranda.

Reagovat
Lacko_Boh

ta je vzdy

Reagovat
Ondiis

Piči o co jim jde? se snaží jako by o něco ještě hráli

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trand

Proč vystřídal třikrát v době, kdy jsme měli největší tlak a ještě k tomu Xhaku, kterej byl až na tu strašidelnou penaltu dobrej?

Reagovat
mr.Silver

Ty stridani byly silene.

Reagovat
Trand

Reagovat
Greny

LM v suchým triku

Reagovat
Kincl

Asi bych s tím i souhlasil že z těch dvou míst se tam má dostat z těch 4 mrzáků asi Totáč a Chelsea

Reagovat
kiciN

absolutne zaslouzene, uz jsem mel nocni muru jak dostanem zase 10-2 z 2 zapasu s Bayernem

Reagovat
Snatus

Reagovat
Minister

Banda neschopákov.

Reagovat
mr.Silver

GG, skvela sezona

Reagovat
Miguel19

Yeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
vitasrp

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na pohodičku, asi jsou si jistí tím vítězstvím v Evropské lize

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

jaky to je?

Reagovat
Edgewalker

Už ok, už jsem to vydýchal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

toto boli

Reagovat
smazaný uživatel

LM je nase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Tak souboj kriplů bude vrcholit až v posledním kole

Reagovat
fenixLFC

? ved uz je rozhodnute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Co má vrcholit? Chelsea má své jisté. United nemají ani teoretickou šanci a aby se Arsenal dostal na 4. místo tak potřebuje prohru Tottenhamu a vstřelit alespoň 7 branek.

Reagovat
Greny

asi mysli souboj City vs Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kante má problém s hamstringom. Bude zázrak, ak by bol fit na prípadné finále EL.

Reagovat
Whitemedia

to je problém tak na 2-4 týdny a finále se hraje až na konci května.. takže bych to neviděl tak tragicky.. nejdřív se tam ale musíme dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Preto to slovíčko ,,prípadné"

Reagovat
Whitemedia

tak šlo mi hlavně o to slovíčko zázrak

Reagovat
MCFC_8

Dnes cakam otvorenejsi zapas ako na Burnley, co by mohla byt nasa vyhoda, tip 3:1, kedze Vardy je vo forme

Reagovat
9augi9

Vardy má formu takže tie 3 góly pôjdu ale do Vašej siete.

Reagovat
MCFC_8

Aky si si isty...

Reagovat
Frantszek

Leicester sebere tuto sezonu City 6 bodu. Co to znamena? Jasna 2, damy a panove. Cirkus Mancestro ve sve drezure neodhadne umeni svych koni a ti se zakopbou o malinkou listicku. 1:2 dnes vecer zaruceny vysledek. Pan R to zaridi! Liverpool predem dekuje.

Reagovat
Luc-Luc

dneska citim prekvapeni...Leicester ubrani remizu 1:1, comen you Foxes !

Reagovat
bbbauch

Snad City vyhrajou taky po vymyslenym faulu

Reagovat
Ranoth

snad si UTD uziju EL

Reagovat
bbbauch

Snad ne, nejlip vypadnout co nejdriv

Reagovat
Free_player

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Honza Matoušek

Brendane, dokonči, co jsi nezvládl!

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Nihilister

tvl

Reagovat
mistr129

Reagovat
castelL

Sezónu čo sezónu tlačili MaNU rozhodcovia čo sa len dalo, teraz len plačú lebo ich tým hraje sračku, čo iné čakať od tlustých hovien bez rozumu.. česť výnimkám, v tejto sezóny je xy sporných monentov na strane Live aj City, tak oddýchnite..

Reagovat
bbbauch

Mne se libi, jak jste vsichni nad veci protoze vas Liverpool hraje super fotbal, Klopp je nejlepsi trener pod sluncem.. ale stejne pisete komentare v kreci

Reagovat
fff

bbbauch

06.05.2019 12:38

#

Snad City vyhrajou taky po vymyslenym faulu

"...ale stejne pisete komentare v kreci..."

Reagovat
bbbauch

Taky nas united nehraje super fotbal a nemame nejlepsiho trenera? a jenom si preju rovnovahu vesmiru, tak co si tim chtel rict prosimte?

Reagovat
smazaný uživatel

to nejaky mufan musi mat liverpoolske fejky lebo ja neverim, ze vzdy takyto ublizenecky prispevok musi mat fanda LFC

Reagovat
fff

Ak to dnes ma Leicester prehrat, tak nech to je aspon vybavene co najrychlejsie. Nie ako MU a Burnley, kde po polcase bolo 0 - 0 a ja hlupak som zivil nejaku nadej

Reagovat
Luc-Luc

presne

Reagovat
Salfovic

Navíc chci jít brzo spát.

Reagovat
vladis271

tak...a ak bude do polčasu nádejný výsledok asi by ma to udržalo hore.

Reagovat
Ligter

zrovna u nás se spoléhat na nějakou naději...

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

cely svet fandi liskam

Reagovat
smazaný uživatel

Celý nie, iba heštegslušníľudia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čo tu robíš? Ťahaj sa poriadne ožrať!!!

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
masly008

Reagovat
Free_player

já taky ne ... fanta

Reagovat
Taiger

Reagovat
niflheim

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

mám blbý pocit

Reagovat
Swarley

Až teď?

Reagovat
C-M@ster

Z čeho konkrétně, nějak si nemůžu vybrat...

Reagovat
nani92

Zatiaľ na mňa nevyskocil žiadny spoiler na GoT,bojím sa,že to bude slabá cast

Reagovat
Lacko_Boh

ono to asi fakt treba hned pozerat, z poslednej serie som nevidel ani jednu cast, nemam cas resp. energiu resp. som objavil Its always sunny in philadelphia ale curacci mi to aj tak vyspojlovali a asi viem vsetko podstatne...ah. Kazdopadne, It always sunny je cesta

Reagovat
nani92

jediná cesta je výhra City, všetko ostatné je len šum

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

to je jak kdyby jsme prohráli nějaké finále a přitom emery ligu vypustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak lm daji pres EL

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Kompany (C), Laporte, Zinchenko, Gundogan, Silva, Foden, Sterling, Bernardo, Aguero

Bernardo, Foden....Dnes suché triko

Reagovat
MCFC_8

Foden

Reagovat
Kinky7

Suche triko urcite ne ale sestava hodne pekne.... Paradoxne stejne vice verim Vlkum ze neprohraji na Anfield nez nam dneska

Reagovat
diastan

K čemuž není důvod

Reagovat
Kinky7

Kez by. Snad je cityitida nenavratne vylecena.....

Reagovat
Taiger

Poďte mistři

Reagovat
drussbarb

Poďme na 1:1

Reagovat
MCFC_8

Zrazu aky fanusik Lestru...

Reagovat
fenixLFC

kiezby ste dnes tsratili uz len preto aby si v poslednom kole musel dufaz v body wolves

Reagovat
MCFC_8

Kiezby ste prestali kazde kolo dufat v nasu stratu a starat sa o seba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Nevím, co je na tom těžkýho, idioce

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
9augi9

Ty si fakt psychopat, každý týždeň nám priať stratu a chodiť písať pod preview zápasov Liverpoolu a aj tak takto hnusne klamať a tváriť sa ako najväčší hrdina, už len kvôli tebe dúfam, že stratíte, pretože taký idiot ako ty si to zaslúži. Očividne je to ťažká diagnóza fandiť City.

Reagovat
fenixLFC

povedal by som ze teraz si si celkom nabehol

Reagovat
9augi9

No pozor, ja im pod preview písať nechodím. A kludne priznám, že im prajem stratu, a čo, ak oni dnes stratia tak nám s Wolves priať stratu nebudú?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tady jsou nekteri fandove city fajn. Oni treba i nekteri cules budou fajn. Snad nejakeho potkam

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
9augi9

Ty sa tiež nevyjadruješ len k United tak sa tu nerehoc.

Reagovat
Swarley

výhradně jen k United, zbytkem se bavím

Reagovat
vladino10

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak nevyhrali titul, vis

Reagovat
drussbarb

Jejda, to je překvapení, že?

Asi se budeš divit, ale třeba Everton mě nedávno docela nasral, a to je mám jinak docela dost rád.

Reagovat
smazaný uživatel

City dnes remizují a LFC nezvládne duel s Wolves.

https://youtu.be/Ca-UqdFFVFo?t=13

Reagovat
Frantszek

zalez do nory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

To je jízda Liškyyyy

Reagovat
Whitemedia

Výhra City po nějaké nasimulované penaltě

Reagovat
Pesojen

ropáci upišťený

Reagovat
Han střelil první

Mám nějaký pocit v čurákovi, že dneska City ztratí. Na druhou stranu to samozřejmě automaticky neznamená titul LFC.

Reagovat
Frantszek

snad má tvůj šulín pravdu. Palec pro šulína

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers muze pro Liverpool vyhrat titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo

Reagovat
havrys99

Ndidi je strašnej bourák, kéž by šel k nám

Reagovat
Swarley

v Lestru někdo odvádí super práci, mají na takové hráče čich

Reagovat
smazaný uživatel

No těch provarů měly taky dost ale...

Reagovat
fenixLFC

provarom ale koncia hrotaci, zvysok je relativne fajn. aj ten silva bol nahradeny tielemansom takze sa celkom oplatil

Reagovat
Swarley

myslel jsem tenhle typ hráčů

Reagovat
Euphael

Ndidi, Kanté a koho ještě vyčichali?

Reagovat
Swarley

No tihle dva bohatě stačí, taky by se nám jeden takový hodil

Reagovat
Hokaido

Třeba Pereyra, ten by se třeba v Tottenhamu určitě neztratil. Ještě předtím Fuchs, kterej sice nebyl mladej, ale byl to skvělej přestup.

Reagovat
Euphael

Tak Fuchs ten frajer mel odehranou slusnou porci zapasu v BL....to neni nic moc objev hrac, ac nezpochybnuju jeho kvality

Reagovat
Hokaido

Máš pravdu. Teď když přemýšlím, tak i ten Pereira je vlastně hráč, kteryho si přivedl spíš Puel.

Reagovat
Euphael

Nebo myslíš černé?

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Silva, Slimani, Musa...

Reagovat
smazaný uživatel

keď netrollis, Tominko, aj rozumne píšeš.

Reagovat
Hokaido

Přál jsem vám ho už tak před rokem a půl. Teď se trochu bojím, že by pro něj Emery nebyl nejlepší trenér. On potřebuje nějakýho pedanta, kterej umí hráče usměrnit. Někoho jako třeba Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Už len kôli tomu hnusnemu svetru dneska city stratí

Reagovat
Swarley

VYZLEČ SI SVETER!

Reagovat
Nikikrew

Vardy sa uz dnes dotkol lopty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Lembju

Leicester je kurevsky dobrej, dneska to smrdí.....

Reagovat
Miguel19

Foden tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany klasik

Reagovat
redyyz

tak on aj Silva maju tak oranzovu uz

Reagovat
Swarley

hlavně co se tam ještě rozčiloval, ani ten balon nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Mě pobavil Maddison, jak se podíval na Kompanyho, okamžitě věděl, že to bude bolet, tak sevřel rty a šel do toho.

Reagovat
Swarley

Jojo od nás by všichni utekli...

Reagovat
PP

Vidět Kompanyho rozběhlého s jasným záměrem, bych si ten míč nepichnul..

Reagovat
vladis271

Napicu totok, aj tak to zlomia a ja sa este k tomu nevyspim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, mám to rovnako.

Reagovat
cubazi

treba veriť

Reagovat
maraynwa

Reagovat
Swarley

Po třiceti letech boj o titul a ty jdeš spát, vám fakt jebe

Reagovat
vladis271

Nejdem ale budem to lutovat. Nieje sanca aby City toto nevyhrali.

Reagovat
PP

přitom Leicester nehraje špatně.. jsem zvědavý na nás u nich.. vlastně, ani moc ne.

Reagovat
Placebo

Tady jde vidět ten rozdíl ve velikosti týmu. Mezitím co se týmy jako Lestr snaží Liverpool porazit a tím otevíraj obranu, proti City brání i Vardy deset metrů od vlastni šestnáctky a už od první minuty jsou rádi za bod.

Reagovat
lajka30

Ještě že se hraje na goly ne na držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Chelsea posledni dobou občas škoda

Reagovat
Coutinho10

Leicester zatim sympaticky vykon, neboji se hrat

Reagovat
havrys99

Dneska by to šlo

Reagovat
MCFC_8

Sance boli ale aj Lester mal naznaky, snad to zlomime po prestavke klasicky ako v minulych zapasoch

Reagovat
nani92

Manchester je modrý, tak kurva hráme

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dnes vypadá herně? Nekoukám.

Reagovat
SpecialOne

Bernardo je hrozně usólovaný.

Reagovat
Hokaido

Tohle Leicester nemůže dlouho ustát, musí začít trochu hrat.

Reagovat
Kluivert9

City mají vydlážděnou cestu k výhře.

Reagovat
nani92

skurvený Sterling, on to normálne predal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lembju

Ten Sterling je tak špatnej, já ho nemůžu vystát.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt není nejlepší v lize, ale jen jeden z nejlepších pěti.

Reagovat
Lembju

Ale neumí zpracovat balon, nevyhraje jedinej souboj s obráncem na zádech, prostě jenom běhá.

Reagovat
Whitemedia

pojďme sáně, chce to gól

Reagovat
vladis271

Toto neustoja :(

Reagovat
niflheim

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Coutinho10

fuj Gundo...

Reagovat
Cobra

Dean

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle muze nebyt faul

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nemôžu vydržať takto

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ho skripli

Reagovat
Cobra

Maguire>Messi

Reagovat
Kapřík

To by byl hřích, kdyby ho ManU během letního přestupáku nepřivedli.

Reagovat
Coutinho10

Maddison kkt to mel davat neebo trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire a Maddison

Reagovat
Kapřík

takhle se před přestupákem zvyšuje vlastní cena.

Reagovat
havrys99

brutální zápas

Reagovat
smazaný uživatel

25 minut... udržet!!!

Reagovat
nani92

jasná penalta, toto už nie je normálne

Reagovat
nani92

jasná penalta, toto už nie je normálne

Reagovat
smazaný uživatel

už jen kvůl ivám by ten titul LFC stál za to by bylo na EF veselo

Reagovat
PP

škoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Já přestal věřit LFC asi po tom skvělym výkonu Edersona se Spurs, kdy pochytal naprosto všechno. Ale přál bych jim to. Nemám Guardiolu rád

Reagovat
lajka30

Je to kampaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy nějak přibral, ne?

Reagovat
Kluivert9

Je tam

Reagovat
Hokaido

Lolllllll

Reagovat
niflheim

Ty pííííííííííííííííííčo

Reagovat
EXoRcIsT

Co ti jebe Komapany na paradu

Reagovat
smazaný uživatel

Evans zaplacenej Nebo spíš jelito prostě..

Reagovat
redyyz

boha to je nervozita, ako pri druhej jebacke

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany a práve dnes kks

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti jebe?

Reagovat
havrys99

FUCKING SAAAAAAVE KASPER

Reagovat
nani92

KAPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

LEGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEND

LEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADER

Reagovat
Hokaido

Vem si prášky, Zajko.

Reagovat
nani92

už je dobre

Reagovat
raduinho

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Kompas

Reagovat
Coutinho10

Kasper ale stoperi

Reagovat
Kincl

Fap fap fap joooooo

Reagovat
vilp

Ty vole. Neskutečně Capitano.

Reagovat
SpecialOne

Kapitááán bravo.

Reagovat
Trand

To je kapitán.

Reagovat
Switchback

Ty vole, zrovna Kompany

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOL kurvaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blade115

Reagovat
raduinho

Tvl škoda

Reagovat
smazaný uživatel

to je pan

Reagovat
havrys99

ouuu shit

Reagovat
Coutinho10

omg to neeee dpc Kompany se ukopne zrovna ted

Reagovat
Greny

Wooooooow Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Euphael

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

kompany > mustafi

Reagovat
supervizor

lol, to i bez golu

Reagovat
Swarley

To i bez nohy

Reagovat
Trand

Reagovat
Firkraag

Reagovat
icka

Reagovat
Azza

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ano nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

frajerovi vyjde jedna strela a uz je lepsi ako musti

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Gareth Bale 11

Kompany.

Reagovat
stuff

Reagovat
Swarley

Wtf

Reagovat
Olafek

Virgil by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Uz to viselo...spravny kapitan

Reagovat
mickey mouse

Kompany se musí takhle ukopnout zrovna dneska

Reagovat
SpecialOne

V takové chvíli vystřelit, když každý goal kick znamená 2 minuty v háji, takhle do vinklu z pozice stopera. Legenda

Reagovat
doshcz

obrana Lišek: "Nechte ho vystřelit to půjde vedle"

Reagovat
Nikikrew

wau

Dnes som videl tiket co typek si podal nato, ze Kompany da gol - kurz 11

Reagovat
Mastný Chobot

15 rokov sledujem fodbal, ale takýto pohyb nohou pri strele som ešte nevidel. To bolo dokonalé.

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

ja take viem tiez more

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
havrys99

Ty voe, ale neuklouzne jako Stevie

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubazi

No kurva

Reagovat
Jackmaker1989

Sane už mal byť dole, tragéd totálny dnes.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky se za nás rvou statečně ,snad to bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

kompany je najvacsi frajer. skoda

Reagovat
Luc-Luc

plastic team, plastic fans

Reagovat
Kincl

Nefňukej :) i tomu plastic teamu fandi a preje vic lidi titul nez vam, aby tu byly mistrovské řeči dalších pět let

Reagovat
Luc-Luc

to vis ze jo

Reagovat
castelL

a kto prosím ťa? :D jedine mufani a plastic fans..

Reagovat
Swarley

ale přihlášky do mého kroužku "ropu ve fotbale nechceme" už nelze podávat...místo vyplňování jste hulakali Aguerooo a teď uz je pozdě...

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
Han střelil první

nojo... ja mam City docela rad, ale kurva. Nemuzou byt tal dobri.

Reagovat
Masi

Reagovat
diastan

nadherna vyhra, ta proti Brigtonu bude nejsladci, videt plastic blba jako ty s plnoi hubou slz

Reagovat
smazaný uživatel

leicester ale velmi futbalove riesenia niektorych situacii. o rok budu v tabulke pred nami

Reagovat
Kapřík

Dívá se na ně vážně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

je čas začít fandit víc severně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne me prekvapuji stoperi, jmenovite maguire, z neho by byl nadseny i xavi

Reagovat
J0EL

Stavime sa?

Reagovat
stuff

kopol niekedy nieco take?

Reagovat
fenixLFC

kiezby chcel iheanacho skorovat proti byvalemu klubu

Reagovat
lofin9

Ocividne nechcel

Reagovat
Busby babes

Takovehle goly jsou ok. Jako stoper to zcela evidnentne zakopava na tribunu, jak se slusi a patri. Bohuzel mu to sjelo z kopacky, ale to se stane. #fdf

Reagovat
smazaný uživatel

fdf?

Reagovat
Busby babes

Fanklub defenzivniho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem naprosto nevhodnej do týhle hashtagový doby

Reagovat
Busby babes

analogovej muz v digitalni dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako pozor, jsem registrovanej na Portalu Občana (a přijde mi to docela hezky udělaný, snad to dotáhnou do funkčního konce).. to je fakt jak z Orwella nebo Hvězdný pěchoty

Reagovat
Busby babes

to zas nevim ja, co to je...

Reagovat
smazaný uživatel

ohromný usnadnění komunikace s veřejnou správou, doktorama... první krok digitalizace státu? snad... třeba datová schránka tam je přehlednější než na svých vlastních stránkách

Reagovat
Busby babes

aha. to si budu muset pak zjistit.

Reagovat
Coutinho10

Iheanacho...pojd se pomstit City to by byl pribeh

Reagovat
Placebo

A za co by se měl mstít?

Reagovat
Kluivert9

Že ho z nigerijské osady vytáhli do velkého fotbalu přece

Reagovat
Coutinho10

ze mu nedali tolik prostoru

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

naopak nezapomnel, dko ho vytahl

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

vlasaty je skvely

Reagovat
Mastný Chobot

Thajec? aj mne sa páči

Reagovat
Trand

Reagovat
Cobra

To je debil.

Reagovat
smazaný uživatel

kelechi

Reagovat
Coutinho10

omg to je drevo Iheanacho

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to měl dávat :D proti svejm :D

Reagovat
Luc-Luc

jezisi ten Ihenacho nemohl dat gola

Reagovat
Placebo

Ihe zakopával

Reagovat
cubazi

kus chuja ten ičo

Reagovat
Frantszek

hmm, tak Ihe to měl na noze. kuaaa

Reagovat
havrys99

Jesus naivní

Reagovat
smazaný uživatel

to bola taka bendtnerovka

Reagovat
Frantszek

těch kotrmelců bylo málo

Reagovat
Coutinho10

Jesus na Messiho a Neymara

Reagovat
technecium

Reagovat
mikelinos

Messi tam těch sudů otočil víc

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Na Messiho nešahat, ten simulovat může

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

to se jesus ucil od neymara asi

Reagovat
castelL

Smutné

Reagovat
Coutinho10

jenom 3 minuty

Reagovat
Kincl

Meli jste na to celou sezonu tak tu nefnukej kvuli trem minutam :-D

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt kompanyho ukopnutí, titul je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nebejt Mahrezovo ukopnutí, tak si tu ani neděláš naděje.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt 0,002 mm, tak mame titul.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jakoze kdyby jste dali ten gol tehda tak skoncil zapas ? bylo to v prvni pulce pokud vim, nevim co vsichni tak hroti kolem toho

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia...

Reagovat
t0mmy33MCFC

ok

Reagovat
technecium

Vy fanoušci Liverpoolu jste hustý, vždycky dokážete vybrečet větší rybník, než my všichni ostatní a to jako fanda Barcy vím o čem mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo>Messi

Reagovat
Olafek

Kdyby bylo bývalo. K úspěchu ho i ten nejlepší trochu potřebuje, navíc Liverpool pár zápasů uhrál taky dost na haluz. Jen co si pamatuju tak s West Hamem to dali jen díky rozhodčím a pak Origi proti Evertonu nejak zakouzlil.

Reagovat
fenixLFC

v ktorom zapase s west hamom? tam kde sme remizovali alebo tam kde nam vymysleli penaltu za stavu 2:0 alebo 3:0 alebo kolko to vtedy bolo? my davame kopec golov v zaveroch zapasu, tak ako davaju city vacsinu na zaciatku, odlisne pristupy ale vo vysledku to mas jedno

Reagovat
Olafek

při ty remíze 1:1 tam myslim Mane daval gol z velkyho ofsjadu

Reagovat
alcantara

Gundogan je strasny traged. Nanho sa ani Sterling nechyta.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mindas

Dnes byl možná nejlepší hráč City, no.

Reagovat
alcantara

Tie protiutoky riesil strasne, trafil prveho protihraca, oblucik na brankara

Reagovat
smazaný uživatel

zkazil jednu prihravku na konci, jinak hral lepe ne busqets za celou tuto sezonu

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

ok, ty uhlomery me presvedcily

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

Sergio hraje iny level

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes najlepší záložník City.

Reagovat
fenixLFC

no nic, bol to super zavod o titul gratulacia city, aj ked sme im to poriadne skomplikovali

Reagovat
smazaný uživatel

vidim flintu v žitě?

Reagovat
fenixLFC

nah, naco si robit zbytocne nadeje. zvladli vsetky tazke zapasy, uz nie je kde stratit. brutalny suboj, ale co uz, o ten jeden bol boli lepsi. nebudem mat z toho tyzdne depresie, nie je dovod

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme vyhráli titul v Champu ( ) gólem, který dostal lídr ligy hrající nejlepší fotbal v posledním zápase v 89. minutě od o nic nehrajícího celku

jako ta šance je minimální, ale třeba to vyjde, dokud je šance

Reagovat
smazaný uživatel

O kolik jste před nima vedli? O 7? A takhle to zadrbat

Reagovat
fenixLFC

jj zadrbat, co na tom ze sme ten naskok ziskali ich krizou, ktora logicky musela prist aj na nas. to hovoris ako keby to bolo 7 bodov 4 konca pred koncom a ked je zadrbat to ma tim 1 prehru a sedem remiz za sezonu, tak to zadrbal kazdy tim ktory vyhral ligu

Reagovat
vitasrp

A abyste si ten náskok 7 bodů udrželi, museli byste mít kolik, 105 bodů? To prostě není reálný.

Reagovat
fenixLFC

ved prave, realne sa o moc bodov viac nahrat skoro neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Fotbalový Bůh byl doma a tak nedovolil fotbalovou tragedii :-D

City si jde pro dalsi titul jako nejlepsi tym PL pro letosni rok :-D

Jaky to je pocit pro ostatni fanousky ManU, Arsenalu a Totace? :-D

Reagovat
EXoRcIsT

no tak fans MU vo vacsine podporuju MC aby titul nevyhral Liverpool

Reagovat
Luc-Luc

plastic fans zacali fandit az na konci

Reagovat
lucius6

Ty jsi fakt ta nejvíc patetická fňukna na tomhle webu.

Reagovat
Luc-Luc

vubec, jenom me urazi jaky fanouskovsky nuly budou slavit titul

Reagovat
diastan

krasa videt sracku jako ty utrit na dalsich 20 let

Reagovat
M0rb1D4S

Zato Liverpool to je výkladní skříň Premier League. Na začátku a konci zápasu si zaspívat YNWA a zbytek prosedět jako v divadle

Reagovat
t0mmy33MCFC

zkus si priste zapnout zvuk

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

fekete klasik

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, to je proste zakliate pre nas.

Reagovat
Kincl

Mohamed by se mel vic modlit

Reagovat
technecium

A víc podávat soupeřům ruku

Reagovat
fenixLFC

sa cudujem ze tym vasim hracom hocikto poda ruku

Reagovat
Kapřík

zkusit to může, ale nakonec si to stejně musí tak nějak po křesťansku odmakat.

Reagovat
MCFC_8

JE TO TAM!!! Zasluzene teraz nalozit Brightonu, aj ked posledne tyzdne sme si zvykli ze budu liverpoolski dufat...

Reagovat
t0mmy33MCFC

Vinnie to tam poslal !!!

Reagovat
MCFC_8

Dokonalost

Reagovat
Kixi Syhimour

A co jste dělali vy, když jsme vedli ligu?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Placebo

Oni čekali, až to klasicky poserete.

Reagovat
Kixi Syhimour

tím pádem stejnak museli doufat u našich protivníků

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo, tos trefil co jsem delal ja jen jsem cekal ze to poserou vic...

Reagovat
MCFC_8

Sli od zapasu k zapasu, pravdupovediac ked bolo 30.12. naskok 10 bodov som neveril, potom samozrejme ze ked prislo 1.zavahanie chcel som aby ste zavahali aj v dalsich zapasoch

Reagovat
fenixLFC

ale ked my dufame vo vase zavahanie tak to je nieco ine

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
9augi9

Hlavne, že tu trepeš ako sa má každý starať o seba.

Reagovat
Kixi Syhimour

a proč si na nás stěžuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si kokot, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Ojojoooj tu to chce screen, budeš za hlupáčika v nedeľu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to bys tu mohl screenovat celou sezonu vselijake tuzby, polopravdy a prani

Reagovat
Kapřík

Leicester ale klobouk dolů za výkon. Doufám, že se v ManU pečlivě dívali, protože Maddison a hlavně Maguire by se dost šikli.

Reagovat
redyyz

neskutocny title race

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany Fakt jemu to nejde nepriať. Obrovský sympaťák. Ale čo sa týka hry Leicestru. Ten tím je priam poskladaný pre knockout systém. Škoda, že sa neprebojovali do nejakej významnej súťaže. Lebo defenzívna os v podobe hráčov ako Maguire, Ndidi a hlavne Choudhury je len veľmi ťažko prekonateľná. Rýchli beci, inteligentne hrajúce krídla, rozdávač lôpt Tielemans a zabiják Vardy. Mne sa Leicester fakt páčil. A ešte raz musím spomenút Choudhyryho, hrať proti nemu každý týždeň tak skončím s futbalom. Cez neho sa nedá prejsť. Skvelá anticipácia pohybu hráča, ktorého bráni, agresivita, odolnosť v súbojoch, dlhé nohy, nevyčerpateľný fyzický fond. S loptou to už tak hviezdne neni ale bez nej je neuveriteľný.

Reagovat
El Cid z City

Chvílemi půsoili jako chelsea pod Mourinhem.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Mindas

Tři body důležité, ale to tempo zápasu bylo takové zvláštní. Foxes celkem hluboký blok, ale City tentokrát napadalo v hrozně málo hráčích, než bylo u nich zvykem. Opticky to vypadalo pak dost pomalé a opatrné, ale kolem šedesáté minuty se to už zrychlilo. Pokud jde o výkony, tak Gundo dnes skvělý a pro mě i nejlepší. Posbíral ve středu ohromnou porci balónů, výborně předvídal a člověk neměl u něho pocit, že když má více možností, tak si vybere tu nejhorší, jako tomu bylo dnes u D. Silvy. Naopak Zinchenko hromada nepřesností. U Foxes skvělý Kasper. Ten zákrok proti Kunovi v druhé půli byl fantastický.

Reagovat
diastan

Reagovat
Salfovic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele