Premier League - preview 36. kola: Liverpool tlačí na Chelsea

12.05.2021, 17:40, aktualizováno 16.05.2021, 08:59
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)
Liverpool se snaží vytvořit tlak na čtvrtou Chelsea, nyní hraje na půdě WBA a v případě výhry sníží manko na pouhý jeden bod. Tottenhamu by se hodily body za triumf nad Wolverhamptonem, Everton je favoritem souboje se Sheffieldem United...
Crystal Palace - Aston Villa  (neděle 13:00)
Crystal Palace se v posledních týdnech příliš nedaří, to ale Eagles již nemusí příliš trápit, neboť Premier League si zahrají znovu na podzim. Totéž platí o Aston Ville, která ve svých řadách po několika měsících přivítala uzdravenou oporu.

Také probíhající ročník zakončí Palace pravděpodobně v dolní polovině tabulky, především se ale poosmé za sebou úspěšně udrží mezi anglickou smetánkou. "V neděli máme další příležitost k bodovému zisku, na což se chci plně soustředit. Až přijde čas na debaty ohledně toho, jak vypadá má budoucnost, budu o tom mluvit," uvedl manažer Eagles Roy Hodgson, jemuž po sezoně vyprší smlouva. Není tedy jisté, zda 73letý stratég bude na jihovýchodě Londýna pokračovat i po letní pauze.

Aston Villa se většinu ročníku pohybuje okolo středu tabulky a záchranářským starostem se obloukem vyhnula. Není tedy divu, že Villans na jaře poněkud polevili a již se jim nedařilo tolik jako na podzim. Poslední zápas ale přinesl do Birminghamu velkou radost. Na trávníku se totiž po zranění konečně ukázal záložník Jack Grealish, jenž věří, že se navzdory dlouhé zápasové pauze probojuje do nominace anglické reprezentace pro červnové Mistrovství Evropy.
br> Po Grealishovi by se měl na hřiště proti Crystal Palace vrátit útočník hostující Ollie Watkins, jenž si během minulého utkání odpykal disciplinární trest. Mimo hru naopak zůstávají zranění záložníci Morgan Samson s Trézéguetem. Domácí se budou muset obejít bez obránců Mamadoua Sakha, Patricka van Aanholta, Nathaniela Clynea a Nathana Fergusona, záložníka Jamese McArthura a forvarda Connora Wickhama.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Ward, Kouyaté, Dann, Mitchell - Eze, Milivojević, McCarthy - Townsend, Benteke, Zaha
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Elmohamady, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz; Traoré, Barkley, El Ghazi - Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.60 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:05)
Poslední tři zápasy čekají v letošní sezóně na fotbalisty Tottenhamu. Díky prohře na půdě Leedsu už je takřka stoprocentní, že se Kohouti neprobojují do Champions League, ve hře však stále zůstává místenka pro Evropskou ligu nebo novou Konferenční ligu. Na šestý West Ham totiž momentálně Spurs ztrácí tři body a mají přitom odehráno o zápas méně, konec sezóny tak může být velmi zajímavý i v boji o Evropskou ligu. Naproti tomu hostující Wolverhampton už prakticky nemá, o co hrát - Vlci minulý týden porazili díky brance v nastavení Brighton a poskočili na dvanáctou příčku tabulky, kde se s velkou pravděpodobností také udrží až do konce ročníku.

Tottenham po neuspokojivých výsledcích a také kvůli neatraktivnímu hernímu stylu v polovině dubna odvolal trenéra Mourinha, jehož na trenérské židličce nahradil bývalý hráč Spurs, Ryan Mason. Tato změna sice trochu pročistila vzduch a pro některé hráče přinesla novou šanci - jmenovitě zejména pro Dele Alliho - nicméně na výrazný obrat k lepšímu s ohledem na výsledky to nevypadá. Tottenham pod novým koučem odehrál čtyři soutěžní klání, v lize dokázal porazit Southampton a poslední Sheffield United, načež pak minulý týden podlehl na půdě Leedsu. Ve finále Ligového poháru se pak Spurs postavili silnému Manchesteru City a prohra 1:0 byla ještě milosrdným vysvědčením. Přesto ale Kohouti mají poměrně reálnou šanci, že se kvalifikují do příštího ročníku Evropské ligy - pokud se jim podaří tři zbývající duely vyhrát, pak by jim místenka v této soutěži neměla uniknout.

Wolverhampton se svou sezónou rozhodně nemůže být spokojený, po mimořádně vydařených posledních dvou sezónách se od něj rozhodně čekalo víc. Trenéra Nuna Espirita Santa může alespoň těšit, že se forma jeho oveček v posledních týdnech značně zlepšila. Wolverhampton totiž od začátku dubna odehrál šest ligových duelů, z nichž dokázal hned tři klání vyhrát, když přemohl postupně Fulham, Sheffield a po brance v nastavení také Brighton. Krom toho si Vlci ještě připsali bod za remízu s West Bromwichem, proti Burnley a West Hamu pak odešli bez získaného bodu.

Tottenham bude znovu postrádat obránce Bena Daviese, který s největší pravděpodobností už nezasáhne do této sezóny. Jinak má však trenér Mason k dispozici kompletní kádr. V táboře hostí se tentokráte v sestavě neobjeví obránce Boly a Marcal, žádné jiné zdravotní potíže svých svěřenců ale trenér Santo nenahlásil.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.39 - 6.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Důležitý zápas čeká v neděli odpoledne na fotbalisty Liverpoolu. The Reds vyráží na půdu sestupujícího West Bromwiche a v případě výhry se budou nacházet jen jeden bod za čtvrtou Chelsea. Ba co víc, svěřenci Jürgena Kloppa již teď ví, že mají kvalifikaci do příštího ročníku Champions League ve svých rukou. Pokud totiž vyhrají všechny tři zbývající zápasy, mají jistotu, že neskončí hůře než čtvrtí - a to díky úternímu vzájemnému zápasu mezi Chelsea a Leicesterem, což znamená, že jeden z těchto dvou celků stoprocentně přijde o body.

West Bromwich v polovině sezóny angažoval kouče Allardyce, aby uvadající tým zachránil, anglický manažer však zázraky nedokáže a celek z Birminghamu tak od sestupu tentokráte uchránit nedokázal. Allardyce přitom dokázal obrat o body velké favority - dokázal například remizovat s Liverpoolem či Manchesterem United, načež velmi překvapivě vyloupil Stamford Bridge, kde jeho West Brom vyhrál 5:2, jenže jeho svěřencům se body nedařilo sbírat konzistentně. A když už to vypadalo, že by se po výhrách nad Southamptonem a Chelsea Baggies opravdu mohli zapojit do bojů o záchranu, potopily je velké individuální chyby. V duelu s Aston Villou sahali svěřenci Sama Allardyce po velmi důležitém vítězství, díky obrovskému kiksu v nastavení však získali pouze bod za remízu 1:1. Totéž se pak opakovalo o týden později v souboji s Wolverhamptonem, kde domácí fotbalisté inkasovali zcela zbytečný gól a v druhé půli už dokázali pouze vyrovnat, což pro ně bylo samozřejmě málo. Sestup West Bromwiche pak byl definitivně potvrzen porážkou 3:1 na hřišti Arsenalu.

Liverpool se svou sezónou také rozhodně nemůže být spokojen, před sezónou se od něj čekala obhajoba mistrovského titulu - nebo minimálně boj o něj - místo toho však tým Jürgena Kloppa bude až do posledního kola bojovat o holou účast v Champions League. Liverpool potopila zejména černá série, která začala remízou s West Bromwichem na konci roku 2020 - následně pak totiž Liverpool ze čtrnácti ligových duelů dokázal vyhrát jen třikrát, krom toho ještě třikrát remizoval a hned v osmi případech odešel poražen. Od té doby se však forma Liverpoolu stabilizovala a nyní opět připomíná ten tým, který si loni suverénně dokráčel pro ligový triumf. Od poloviny března totiž The Reds ze sedmi zápasů pětkrát vyhráli a body ztratili jen po remízách s Leedsem a Newcastlem - v obou případech svěřenci Jürgena Kloppa nedokázali udržet vedení a v závěru inkasovali vyrovnávací branku.

West Bromwichi bude chybět záložník Robert Snodgrass a obránce Branislav Ivanovič, na straně hostí nebudou s největší pravděpodobnosti připraveni Ozan Kabak, James Milner, Naby Keita a Ben Davies.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.80 - 6.75 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Sheffield United  (neděle 20:00)
Ve hře o pohárovou Evropu zatím zůstává také Everton, který tři kola před koncem hostí beznadějně poslední Sheffield United. Svěřenci Carla Ancelottiho si tak nemohou dovolit žádné zaváhání a musí bodovat naplno. Toffees navíc mají i v posledních dvou duelech poměrně těžké soupeře - doma přivítají Wolverhampton Wanderers a v posledním kole vyrážejí na půdu mistrovského Manchesteru City - pokud tedy chtějí urvat místo v pohárech, potřebují podat ve zbývající části sezóny maximální výkony.

Everton v posledních týdnech přestal sbírat vítězství, z posledních devíti duelů bral plný bodový zisk jen ve dvou případech. Nejprve s velkou porcí štěstí porazil londýnský Arsenal, načež si po dobrém výkonu poradil i s West Hamem United. Jinak ale hráči Toffees sbírají především remízy - body si totiž dělili s Aston Villou, Tottenhamem, Brightonem nebo Crystal Palace. V posledních třech duelech tak potřebují pořádně zabrat, protože pokud by pokračovali v současném trendu, kdy sice zápasy neprohrávají, zároveň se jim ale nedaří na konto připisovat ani vítězství, do pohárové Evropy by se příští rok s největší pravděpodobností nepodívali.

Sheffieldu už ve zbývajícím zbytku sezóny o nic nejde - o sestupu je dávno rozhodnuto, díky výhře nad Aston Villou a Brightonem z jarní části sezóny si poslední celek tabulky zajistil, že se nestane bodově nejhorším týmem v historii Premier League, a tak poslední tři duely může využít k tomu, aby začal budovat kádr pro příští sezónu v druhé nejvyšší soutěži. Na náladě poslednímu celku tabulky ale rozhodně nepřidala ani aféra útočníka McBurnieho, který byl policií zadržen kvůli potyčce s fanouškem.

Evertonu se vrací záložník James Rodriguez, k dispozici však stále nebude obránce Yerry Mina. Hosté se budou muset obejít bez Sandera Berga, Olivera Burkeho a Ethana Ampadua.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.93 - 9.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Leeds United  (sobota 13:30)
Burnley se v utkání 36. kola utká s Leedsem United. Domácí jsou v tabulce patnáctí, ale záchranu již mají jistou a mohou zbytek sezony dohrát v klidu. Hosté jsou desátí a ještě mají teoretickou šanci na evropské poháry, což se však jeví jako utopie.

Pokud Burnley nechce vyrovnat svůj nejhorší bodový zisk od návratu do Premier League v roce 2016, musí do konce sezóny získat alespoň dva body. Pondělní výhra nad Fulhamem pro něj sice znamenala jistotu záchrany, ale dvakrát v řadě letos dokázalo na ligové scéně vyhrát pouze jednou.

Na domácí půdě nevyhrálo už osmkrát po sobě, a to se v posledních dvou případech prosadilo jako první. V pěti z těchto osmi utkání se oba celky rozešly smírně a v šesti by vám vyšla sázka na to, že oba týmy dají gól. Pouze Everton a Newcastle letos udržely doma méně čistých kont než Burnley, což je značný rozdíl oproti minulé sezóně, kdy domácí byli v tomto ohledu s osmi nulami druzí nejlepší po Manchesteru City.

Leeds United naopak prohrál jediné z předchozích osmi ligových střetnutí a proti celkům, které začínaly toto kolo na 13. či horším místě se mu značně daří. Jediná výhra v posledních šesti vzájemných duelech ovšem naznačuje, že to možná tak jednoznačné nebude.

V nejlepších pěti evropských soutěžích neremizovalo kromě Leedsu v žádném venkovním ligovém zápase jen Monaco, a pokud budeme počítat i jeho loňské druholigové duely, čekají hosté na nerozhodný výsledek z půdy soupeře už 23 utkání. Klubový rekord z roku 1927 je přitom jen o jeden zápas lepší. Hosté nicméně ve třech z minulých pěti ligových venkovních střetnutí prohráli, aniž by dali gól.

Poslední vzájemný zápas skončil výhrou Leedsu 1:0.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Peacock-Farrell - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brownhill, Westwood, Cork, McNeil - Vydra, Wood.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk - Dallas, Phillips, Alioski - Klich - Roberts, Bamford, Harrison.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 3.79 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Southampton už může pomalu spřádat plány na konzistentnější performanci během celého ročníku. Fulham se naopak vrací do League Championship, před tím se ale ještě hodlá v nejvyšší soutěži předvést.

Po první polovině sezony si Southampton zřejmě fandil na slušný sezonní výsledek, razantní pokles formy nicméně srazil "Světce" dolů. Opojení manažerem Ralphem Hasenhüttlem trochu pominulo, neboť německý stratég přivedl své mužstvo v posledních čtyřech měsících jen ke třem vítězstvím. Na St. Mary's Stadium tak mají pro léto o čem přemýšlet. Už však ve svých plánech nebudou počítat s levým bekem Ryanem Bertrandem, jenž s klubem z jihu Anglie neprodloužil smlouvu.

Fulham se po roce s anglickou elitou zase loučí, manažer Cottagers Scott Parker se ale hodlá z Premier League rozloučit ze ctí. "Ať už sestupujete nebo ne, potřebujete ukázat hrdost a profesionalismus. A přesně to je můj vzkaz týmu," uvedl bývalý záložník, jenž s londýnským týmem zvítězil v stále probíhajícím ročníku doposud jen pětkrát.

V Southamptonu se na straně hostů nepředstaví stále zranění obránce Terence Kongolo se středopolařem Tomem Cairneym. Naopak další záložník Harrison Reed dal do kupy pochroumaný kotník a v sobotu se může představit na hřišti, na němž před lety prvně nakoukl do Premier League.

Saints se v posledním zápase proti Crystal Palace zranil stoper Jan Bednarek a jeho účast proti Fulhamu je spíše nepravděpodobná. Mimo hru zůstávají Bertrand a záložníci Oriol Romeu s Williamem Smallbonem.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Salisu, Vestergaard, Stephens - Walcott, Armstrong, Ward-Prowse, Djenepo - Redmond, Adams
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Aréola - Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson - Loftus-Cheek, Anguissa - Cavaleiro, Onomah, Lookman - Maja
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.79 - 4.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - West Ham United  (sobota 21:00)
Brighton hostí v zápase 36. kola Premier League West Ham United. Domácímu celku se již podařilo zachránit, i když sedmnácté místo nevypadá bůh ví jak dobře. "Kladiváři" jsou šestí, na záda jim však dýchá trio Tottenham, Everton a Arsenal.

Pátou sezónu v Premier League v řadě už má Brighton jistou, i přesto, že v posledních šesti kolech dokázal vyhrát jen jednou. V minulém utkání prohrál s Wolves navzdory tomu, že v utkání vedl a potvrdil, že je jedním ze dvou nejhorších týmů z hlediska 23 ztracených bodů v zápasech, ve kterých letos vedl. Často to ale bývá velmi těsné a jen tři z jeho předchozích 34 soutěžních duelů skončily vyšším než jednogólovým rozdílem.

"Rackům" se v poslední době alespoň daří doma, kde prohráli jen dvě z předchozích osmi utkání. Výhra nad Leedsem byla dokonce už sedmým případem, kdy zde Brighton udržel čisté konto a na domácí půdě jsou v tomto ohledu lepší jen Chelsea a Manchester City.

West Ham prohrál tři z posledních čtyř zápasů a vysněná Liga mistrů se mu vzdaluje. Naděje na účast v evropských pohárech ovšem zůstává vysoká a Hammers prohráli ve všech třech případech rozdílem jediné branky. Hosté vyhráli dvě třetiny venkovních ligových zápasů, do kterých vstupovali v roli favorita a tento duel by jim tedy mohl svědčit.

V necelé polovině jejich venkovních klání by vám zase vyšla sázka na to, že se oba týmy prosadí už v prvním poločase. Poslední čtyři vzájemné souboje skončily nerozhodně a "Kladiváři" nedokázali Brighton ještě v žádném ze sedmi klání v lize porazit. Průměrně v nich padlo téměř tři a půl branky a dvě třetiny z celkového počtu ve druhém poločase. Góly by tedy chybět rozhodně neměly.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Webster, Burn - Gross, Lallana, Bissouma, Moder - Trossard - Jahanbakhsh, Welbeck.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Rice, Souček - Bowen, Lingard, Fornals - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.54 - 3.58 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Manchester City  (pátek 21:00)
Fotbalisté Newcastlu United hostí v duelu 36. kola Premier League Manchester City. Ten už má za sebou první oslavy letošního mistrovského titulu, domácí jsou šestnáctí a už mají jistotu záchrany nejvyšší soutěži i pro příští sezonu.

Newcastle United už má záchranu v Premier League zajištěnou i díky tomu, že v minulých pěti zápasech získal tolik bodů, jako v předešlých 15 dohromady. Závěr sezóny tedy bude v Newcastlu ve znamení úspěchu i přestože United inkasovali v posledních sedmi zápasech v průměru téměř dvě branky. Aktuálně celek ze St. James Parku trápí početná marodka, mimo jsou například Wilson, Lascelles, Fraser, Darlow, či Schär.

Magpies se daří zejména v závěrech utkání a ve třech z předchozích čtyř domácích ligových klání dali gól v nebo po 80. minutě hry. Povedlo se jim to i v posledních dvou vzájemných ligových duelech na tomto stadionu, ale City zde dokázali porazit jen v jednom z minulých dvanácti soubojů v nejvyšší anglické soutěži.

Manchester City v sobotu prohrál s Chelsea a utrpěl už druhou porážku ve čtyřech kolech. Finalista Ligy mistrů ovšem po úterním zaváhání Manchesteru United získal titul, který bude chtít oslavit výhrou. City proti Chelsea neproměnilo letos už čtvrtou ligovou penaltu, což je nejvíce ze všech, ale i tak dalo v lize gól ze sedmnácti standardních situací. Citizens se však budou muset obejít bez svého špílmachra Kevina De Bruyneho, který má svalové problémy.

"Kevin je stále zraněný, ale zlepšuje se to. Až bude fit, přijde na trénink. Kluci, kteří jsou zcela fit se stoprocentní psychickou i fyzickou kondicí, budou mít šanci hrát ve finále proti Chelsea. Nyní máme před sebou tři zápasy na to, abychom získali informace o tom, jak je na tom tým a hráči, kteří budou hrát v posledním zápase sezóny," uvedl pro klubový web manažer Pep Guardiola.

Hosté by rádi vylepšili svůj vlastní rekord v podobě jedenácti venkovních ligových výher v řadě a v devíti z předchozích deseti dali minimálně dva góly. V každém z posledních čtyř se zase prosadili mezi 35. a 60. minutou hry. Guardiolův mančaft je často v závěrech těchto střetnutí nastěhován na polovině soupeře a žádný jiný tým nedaroval svému protivníkovi letos méně rohových kopů ve druhém poločase venkovních zápasů než právě Citizens.

Poslední vzájemný střet se uskutečnil na konci prosince a City vyhráli 2:0 po brankách Ilkaye Gündogana a Ferrana Torrese.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Fernández, Dummett - Murphy, Willock, Shelvey, Almirón, Ritchie - Saint-Maximin, Joelinton.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Stones, Zinchenko - Silva, Rodri, Gündogan - Mahrez, Jesus, Foden.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.46 - 5.76 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (středa 21:15)
Když Thomas Tuchel na konci ledna přebíral manažerské otěže po Franku Lampardovi, byl mezi Chelsea a Arsenalem v ligové tabulce rozdíl pouhých dvou bodů. Od té chvíle se však cesty obou londýnských klubů rozešly zcela opačným směrem a nyní v jejich středečním vzájemném zápase již o favoritovi není sebemenšího sporu.

Zatímco Tuchel do nového angažmá vstupuje nad očekávání i těch nejsmělejších příznivců Blues, což dokládá nejen ligová účast v první čtyřce s dvanáctibodovým náskokem na devátý Arsenal, ale také účast ve finále FA Cupu, a především také ve finále Ligy mistrů, kam se Chelsea dostala až nebývale snadno přes Real Madrid. Také Arsenal měl v cestě do finále evropského poháru v cestě španělského soupeře, ovšem i tady byly na dálku nůžky mezi dvěma anglickými kluby široce rozevřeny, neboť "Kanonýři" proti Villarrealu selhali a tím pro ně sezona takřka skončila.

Jedinou drobnou výhodou pro Arsenal může být náročnost zápasového harmonogramu jejich soupeře. Před týdnem Tuchelova družina stvrdila svůj postup zmíněnou suverénní výhrou 2:0 nad Realem Madrid, v sobotu triumfovala na půdě novopečeného ligového mistra a svého nadcházejícího protivníka ve finále Ligy mistrů Manchesteru City a v sobotu na západolondýnský celek čeká finále FA Cupu proti Leicesteru. Lze tak očekávat, že německý manažer sáhne k jisté rotaci kádru, ovšem Tuchel k těmto změnám inklinuje takřka po celou dobu svého dosavadního působení a na výsledcích se to takřka vůbec neprojevuje.

To Arsenal má úplně jiné starosti. Právě před tímto středečním duelem proletěly britskými médii podrobné zákulisní články o rozkole uvnitř klubu, podle nichž má hned pětice hráčů (Luiz, Willian, Bellerín, Leno, Xhaka) v úmyslu odejít, což jen přidává k už tak nejisté situaci okolo útočníků Aubameyanga s Lacazettem i samotného manažera Artety či dalších členů klubového vedení v čele s dalším někdejším hráčem Arsenalu Edúem. Lze tak jen velmi těžko odhadovat, jak se "Kanonýři" se zbytkem této sezony popasují, natožpak co bude následovat během letní pauzy.

Na obou stranách lze najít pouze několik absencí. Tuchel na předzápasové tiskové konferenci potvrdil, že Mateo Kovačić stále není plně fit a mimo hru nyní bude i Andreas Christensen, jenž se zranil v minulém kole. Zatímco v případě chorvatského středopolaře je ve hře i navrat do víkendového finále FA Cupu, dánský stoper by se dle Tuchela mohl nejdříve objevit zpět na hřišti v posledním ligovém kole proti Aston Ville.

Tuchelův protějšek byl ohledně informací o zdravotní situaci ve svém kádru o poznání skoupější: "Máme zase z víkendu pár potíží, hrajeme teď co tři dny a nemáme ani čas trénovat, poprvé to je až v úterý, takže se ještě uvidí," uvedl Arteta. Svalové potíže pravděpodobně znemožní i nadále nastoupit někdejší opoře Chelsea Davidu Luizovi a není jisté, zda se již stihli plně zotavit Granit Xhaka či Kieran Tierney a Alexandre Lacazette. Poslední dva jmenovaní sice nastoupili do zmíněné neúspěšné odvety proti Villarrealu, šlo však spíše o risk z kritické nouze.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Silva, Rüdiger - James, Kanté, Jorginho, Chilwell - Ziyech, Mount - Havertz
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Holding, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey - Saka, Odegaard, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.47 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Leicester City  (úterý 19:00)
Leicester čeká velmi důležitý boj v honbě za první čtyřkou, "Lišky" totiž vyráží na půdu druhého Manchesteru United a vzhledem k těžkému losu do konce ročníku by potřebovaly vyhrát. Do karet jim rozhodně hrají okolnosti zápasu - Manchester United má totiž velmi nabitý program, kdy jej čekají tři zápasy během pěti dní. Dá se tak očekávat, že manažer Solskjaer v sestavě provede hned několik změn a po nedělním klání s Aston Villou sestavu pořádně protočí - což by byla pro hosty samozřejmě velká výhoda...

V Manchesteru United mohou být se sezónou spokojení, "Rudí ďáblové" směřují k druhému místu a jistotě účasti v příštím ročníku Champions League, zároveň se probojovali do finále Evropské ligy, kde je čeká španělský Villarreal. Manažer Solskjaer tak odvedl velký kus práce, od svého příchodu klub značně stabilizoval, kádr dle potřeby obměnil a zdá se, že je vše připraveno, aby United v příštím roce bojovali o titul. Letos na něj ještě nedosáhnou, to je prakticky jisté - matematická šance sice ještě zůstává, pokud však Red Devils prohrají (nebo Manchester City vyhraje jeden ze tří zbývajících zápasů), titul s definitivní platností připadne městskému rivalovi.

V táboře domácích letos mohou být extrémně spokojeni s venkovní formou - United totiž na výletech ani jednou neprohráli a krom sedmi remíz se vždy vraceli s plnou porcí bodů. Pokud se jim podaří body přivézt i z posledního venkovního klání s Wolverhamptonem, budou se moci pochlubit kompletní sezónou bez venkovní porážky. Naposledy pak v lize na cizím hřišti prohráli 19. ledna 2020, kdy tehdy nestačili na ve formě hrající Liverpool (0:2).

Leicester si stejně jako loni sezónu rozehrál na jedničku a dlouho to vypadalo, že si s přehledem postráží účast v příštím ročníku Champions League, jenže historie jakoby se znovu opakovala. S přicházejícím závěrem sezóny Foxes ztrácí dech a množí se ztráty, čehož o víkendu využila Chelsea, která Leicester odsunula na čtvrtou příčku.

Z posledních šesti ligových klání svěřenci Brendana Rodgerse vyhráli jen dvakrát, když si poradili s West Bromem a Crystal Palace. Krom toho remizovali na půdě Southamptonu, kde nedokázali využít přes 80 minut trvající přesilovou hru, načež podlehli postupně Manchesteru City, West Hamu a překvapivě také Newcastlu. Závěr sezóny přitom "Lišky" nemají vůbec snadný, po zápase na Old Trafford je čeká výlet na horkou půdu Chelsea a sezónu uzavřou domácím duelem s Tottenhamem.

V sestavě Manchesteru United se dá čekat velká rotace, nebude tak překvapením, pokud od úvodního hvizdu neuvidíme v sestavě klíčové muže Fernandese, Pogbu či Rashforda. Mimo hru pak je zraněný kapitán Maguire. V kádru hostí nebude figurovat zraněný obránce Evans, mimo hru je pak do konce sezóny i záložník Barnes, jinak by ovšem trenér Rodgers měl mít k dispozici kompletní kádr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.60 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City35255572:2680
2.Manchester United342010467:3670
3.Chelsea FC351810755:3264
4.Leicester City351961063:4363
5.West Ham United351771155:4558
6.Liverpool FC34169957:3957
7.Tottenham Hotspur351681161:4156
8.Everton FC341671146:4255
9.Arsenal FC351571349:3852
10.Leeds United351551553:5350
11.Aston Villa341461449:4148
12.Wolverhampton Wanderers351291435:4745
13.Crystal Palace341181536:5641
14.Burnley FC351091633:4739
15.Newcastle United351091640:5839
16.Brighton & Hove Albion358131436:4137
17.Southampton FC341071741:6137
18.Fulham FC355121825:4727
19.West Bromwich Albion355111932:6826
20.Sheffield United35522818:6217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (907)

Přidat komentář
John Obi Mikel

S Arsenalem nám to poslední dobou moc nejde. Od posledního titulu z roku 2017 s nima máme dohromady 3 výhry ze 13 zápasů (aspoň, že ta jedna byla ve finále EL).

Dnes by to chtělo výhru. Pak by se TOP4 dost přiblížila.

Dal bych

Mendy - Azpi, Thiago, Rudi - CHO, Jorginho/Gilmour, Kanté, Chilwell - Mount, Pulišič - Abraham/Giroud

Reagovat
Studni

Skoro sem chtěl říct, že nám o nic nejde, ale asi to tak úplně pravda neni. Pokud prohrajem, tak je definitivně konec s šancema na poháry. Pokud vyhrajem, tak si myslim, že pořád budou šance malý, ale nějaký zůstanou. Jsem zvědavej, kdo je zdravej a jakou sestavu Arteta vymyslí. Hlavně ať je to dobrej fotbal, jestli prohrajem, je mi po těch posledních výkonech už asi nějak jedno

Otázka je jak moc nám může pomoct nebo ublížit to, že bychom na rok vypadli z pohárů. Upřímně si totiž myslim, že nám to spíš nepomůže, protože nemáme takovou finanční sílu, abychom získali dobrý hráče jako to měla Chelsea, i když vypadli na rok z pohárů. Navíc ten kádr naopak potřebujeme dost posílit a to se bez pohárů prostě dělá těžko. Leda že by příští sezonu dostali šanci hráči jako Saliba, Willock, Balogun, Nelson a třeba Azeez a nějakým zázrakem by se ukázalo, že na to maji a prosadí se stejně, jako tomu bylo u Saky

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak zítra měli ten Manchester dát radši už od 7 , aby se to stihlo do půlnoci odehrát.

Reagovat
herbage

Leno-Holding, Gabriel, Mari, Tierney-Partey, Elneny-Saka, Odegaard, Smith-Rowe-Auba

dva leváci na stoperu, dneska jasná prohra

Reagovat
emanuel habasko

Leváci na stoperu jsou ok, když na pravým beku nastoupí Holding.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
mithro

OT: riesil sa tu niekde odstupenie trenerky zien United? Glazers zase ukazali aka je tu uzasna squadra, snad uz protesty nebude, to si nezasluzia ¨

#mufc women players were unable to shower in between training and meals before makeshift portacabins were installed, while the nearest toilets are a 10-minute walk from their training pitch. Upgrades that were promised by the club have not happened.

Reagovat
Mimalu

pochybuju že se něco takového někde tady řeší, ale docela ostuda no...

Reagovat
vladis271

ako fanúšikovia MU prijali to extrémne pokrytectvo Ferdinanda, ktorý hovoril niečo iné pri majiteľovi a fanúšikoch Newcastlu a niečo úplne iné pri mufanoch a glazerovcoch?

či chcel byť len vešľmi chutnučký na svojich podcastoch?

Reagovat
mithro

neviem, ja som jeho nezachytil, az tak to uz nezeriem aby som sledoval kazdeho byvaleho hraca united

ashley tiez kupil newcastle na dlh a plati si dividendy? uprimne len viem, ze je na hovno majitel. ale detaily neviem.

Reagovat
vladis271

to už je slovíčkarenie. Odkázal fanúšikom NUFC (btw.. jedna z najchudobnejších častí Anglicka), že ak nie sú spokojní s Ashleym nech odkúpia klub. Očakával by som od neho teda aby to isté odkázal aj mufanom.

Reagovat
mithro

mas citaciu niekde? ale dufam, ze chapes, ze ako fanusik united nemam moralnu zodpovednost za kazdeho hraca, sucasneho alebo byvaleho. beztak ma nejaku agendu,etc

Reagovat
Hlahart

Tak to snad měl koupit klub, ne majitelé

Reagovat
Nikikrew

Nechápem tú našu obranu ale čo uz. Môže mi niekto vysvetliť prečo nehráva Cedric na RB? Nás najlepší za sezónu a už asi 2 mesiace nehráva. Wtf?

Reagovat
gocii

Bude saka rwb ne?

Reagovat
bandwagoner

Chelsea: Kepa; Azpilicueta (c), Thiago Silva, Zouma; James, Gilmour, Jorginho, Chilwell; Mount, Havertz, Pulisic.

Substitutes: Mendy, Alonso, Emerson, Hudson-Odoi, Livramento, Anjorin, Ziyech, Giroud, Werner.

Reagovat
bandwagoner

trochu jsem cekal CHO v zakladu, ale i tak spokojenost az na Kepu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Tak Thomas je trochu vtierka ocividne

Reagovat
Svatej

Ja věděl, ze ho casem zlomim !

Reagovat
Svatej

Uz i lavicka začíná vypadat bliz k mym představám. Jeste Tammy, Cho, 3 nebo 4 panáky a možná si střízlík vyslouží prvni pochvalu

Reagovat
jack_donaghy

nj, lenze vies, co tieto zostavy znamenaju vzdhaldom na finale LM :D tam ocakavam, ze spokojny nebudes

Reagovat
Mimalu

fajn sestava, zvláště poslední dobou dobře rozkládá zátěž

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem před tím FA Cupem o něco méně nervóznější. Myslel jsem, že Kepa bude chytat tam.

Pokud ho teda dneska nerozchytává.

Reagovat
Salfovic

Nedomluví se Chelsea s Lestrem na nějaké výměně body za pohár?

Reagovat
Mimalu

kromě toho že nedomluví, tak ani jeden tým není v pozici, že by si to mohl dovolit

Reagovat
Greny

Ze by jako Leicester vyhrál FA a my v lize ? Nemyslím si... To by Tichém nedopustil

Reagovat
Kixi Syhimour

Přijde mi, že je na lavičce všechno, jen ne tichý

Reagovat
John Obi Mikel

Oba budou chtít vyhrát jak ligu tak pohár.

Reagovat
vladis271

asi ťažko. Ak dnes Chelsea padne je späť namočená v boji o top4.

Reagovat
Mimalu

Kai

Reagovat
mr.Silver

Havertz

Reagovat
Svatej

Dal nekdo dychnout Jorginhovi?

Reagovat
John Obi Mikel

Kai

Reagovat
John Obi Mikel

Musíme na těch samostatných nájezdech zapracovat. To je hrozný.

Reagovat
Tommy the Gunner

Mari

Reagovat
Greny

Homerun Havertz...

Reagovat
Svatej

Tohle je vazne smesny

Reagovat
Minister

Dvaja ľaváci na stopéroch a už to nefunguje... ten herbage mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Jorginho

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vitasrp

Já toho chlapa fakt nenávidím, to se nedá prostě.

Reagovat
vitasrp

Ono to ale zase vyplyne z toho, že si ten balón prostě špatně zpracuje, přitom absolutně není pod tlakem. On je atleticky naprosto hroznej hráč, takže všechno musí být perfektní, jinak prostě chybuje.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Emiiiiil Jorginho

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho

Reagovat
Cobra

Kepa překvapil.

Reagovat
Shevchenko

Jako že chytil do ruky malou domů?

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
M0rb1D4S

Ať už jde Jorginho do piče přísahám.

Reagovat
smazaný uživatel

esr nekompromisne

Reagovat
Nikikrew

Njn skoro to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

on si to snad trefil do nohy, alw pocita se

Reagovat
bandwagoner

Jako to ze to Jorginho posral je jedna vec, ale to, ze tam potom jen stal a cumel me fakt neskutecne sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea po kolikáté už udělala takovou minule proti Arsenalu za poslední roky?

Reagovat
Heisenberg

Jorginho už má od nás smlouvu na 5 let za 200 týdně, to se přihrává lehce

Reagovat
smazaný uživatel

jorginho welcome misto williho

Reagovat
Minister

Jorginho už si asi myslí, že je v Arsenalu... ešte chvíľu vydrž, až v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jorginho... My s Arsenálem hrajeme vždy šílene a datujeme jim goly

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Když Tě po chybě musí utěšovat i Kepa tak je něco spatne

Reagovat
RKBoy

ak prehráme s týmto Arsenalom a ešte po takomto gole, tak hanba.

Reagovat
Svatej

Za ten Jorginhuv vykon by si Gilmour zasloužil vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam

Reagovat
masly008

hrajou jak mančaft na sestupu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jorginho

Reagovat
Svatej

Ja jen doufam ze neudelal neco dalsiho a mas to pozadu

Reagovat
Kixi Syhimour

klídek

Já jen koukám na komentář, tak jsem se podíval na reddit, jestli to stojí za to a stojí

Reagovat
vladis271

Reagovat
Greny

Jediny co dnešnímu výkonu Jorginha chybí je aby písmo penaltu pro nas

Reagovat
vladis271

cmonn gunners.

Reagovat
hitZor

Tohle jako byla úplně tisíciprocentní penalta ale

Reagovat
masly008

jako co? ta ruka?

Reagovat
hitZor

Jo. Leda že by před tím byl Pulda v offsidu. Ale jinak byla snad i v těch letošních prapodivných pravidlech jednoznačná - střela mířící na bránu, ruka nebyl úplně u těla..

Reagovat
masly008

byla před tělem,kdyby to nedostal dop ruky tak to asi dostal někde do bohu a hlavně on nedělal žádný obraný zákrok,ho to prostě trefilo.

Reagovat
hitZor

Před tělem sice byla, ale z úplně jiného úhlu, než ta střela letěla. Kdyby ho to netrefilo, tak to proletí až ke gólmanovi. A i když ho to "prostě jen trefilo", tak to při střele na bránu vždycky automaticky byla penalta.

Reagovat
vitasrp

Takhle to v pravidlech vůbec není.

Reagovat
masly008

to si nemyslím,penalta to bývá když ten bránící hráč dělá obraný zákrok né když stojí a balon ho trefí ze 2 metrů

Reagovat
hitZor

To, jestli udělá aktivní pohyb, snad hraje roli jen v tom, jestli to je bez karty nebo za žlutou (případně červenou, když je poslední hráč).

Já nevím, ty pravidla se teď fakt dost šíleně měnily, ale dříve to prostě bývalo tak, že střela na bránu evidentně zblokovaná rukou od těla v pokutové území je penalta. Jestli to teď je jinak, tak pardon, ale zatím se nepískaly víceméně ruce při centrech (viz Kanté proti tuším Liverpoolu). Tohle je poprvé, co vidím, že to není pisknuté při střele.

Reagovat
vitasrp

Měl ruku v naprosto přirozený pozici (připaženou u těla), neudělal žádný pohyb k míči, výrazně nezvětšil objem svého těla. Tohle je podle pravidel nepískatelná penalta.

Reagovat
hitZor

Tak podle té poslední opakovačky to vypadalo úplně jinak, než že ji měl připaženou u těla. Koleno měl zvednuté ve výšce pasu a tu ruku měl jen těsně nad ním.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

plz

Reagovat
vitasrp

Jorginho zatím v zápase neudělal fakt vůbec nic dobře, to je další tragickej výkon jako proti West Bromwichi, už jsem na to vážně alergickej.

Reagovat
masly008

to je hnus.já bych přidal ještě ze 2 beky

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak vedete proti finalistovi LM

Reagovat
Greny

Komentátor : škoda že se Havertz nepodíval měl na vápně Jorginha v dobré pozici ...

Právě že podíval a nechtěl aby jsme byli z míčem zase na půlící care

Reagovat
merlick

Stacilo mi 30 minut tejto grcanice, uz to nezapnem do konca sezony. Kraje obrany iba odkopavaju, emil s martinom sa nevedia otocit, partey trati kazdu tretiu. Lol faraon je na ihrisku, sa dotkol lopty? Inak arsenal je na sto pro v top 3 v pocte offsideov v europe

Reagovat
Ranoth

A ajtak vyhravate a vobec sa nebudem cudovat aj ked vyhrate lebo mam 1X na Chelsea a ostava mi uz len to...

Reagovat
masly008

my se s problémama dostaneme k nim k 16 a na 3 nahrávky to dáme až na půlku stoperovi.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Katastrofa čo hráme. Fakt hnus

Reagovat
Mastný Chobot

Za tie roky, čo fandím, som videl veľmi veľa tragických výkonov od našich stopérov, ale teda Gabriel dnes zatiaľ jeden z najvýraznejších.

Reagovat
smazaný uživatel

This is Arsenal's 36th Premier League game this season and their 35th different starting 11.

#CHEARS

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Minister

to Arteta vždycky losuje ne?

Reagovat
John Obi Mikel

V jakém zápase to pokazil? Mohl to mít dokonalé 38/38.

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny pätička... už som videl všetko

Reagovat
Studni

Jako Saka na RWB je snad úplně nejhorší možnost ze všech, tam je úplně zabitej.

Reagovat
masly008

a přitom si myslím že by to tam calum zvládl úplně v pohodě, stejně jsme furt u naší 16.

Reagovat
Studni

Zvládl. Jako mít na střídačce Cedrica, Chamberse i Belleho a trápit Saku na rwb. To mi fakt hlava nebere a Mikel se úplně zbláznil

Reagovat
Ondiis

Však na střídačce máme jen 3 RB, tak proč tam nedat křídlo žejo

Reagovat
Studni

Reagovat
Studni

Prešov by na nás byl pyšnej, to je fakt šílená ubohost. V 11 lidech braníme na 20 metrech od brány. My to nemáme ani na koho odkopnout

Reagovat
masly008

hlavně kdyby o něco šlo?vůbec nechápu třeba nasazení odegarda.

Reagovat
smazaný uživatel

divim se, ze nehraje i ceballos

Reagovat
John Obi Mikel

O poločase tam jde místo Auby.

Reagovat
Greny

Mohl by někdo říct klukům v kabině že 1:0 prohráváme málo se tlačíme do zakončení ... Obrana Arsenalu je hrozná...

Jinak když si srovnáte výkony Gilmoura vs Jorginha tak je vám doufám všem jasný že dolů půjde Gilmour

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel dole, Bellerín/Chambers hore cez polčas. Neviem, čo Arteta sleduje tým Sakom na RWB, ale nefunguje to.

Pripomína mi to zápasy s Chelsea za časov Wengera a Mourinha. Len teda my hráme mourinhovsky a Chelsea zahadzuje šance ako vždy my za Wengera.

Reagovat
Gunner14

Balon na Tierneyho a běž taktika jak prase

Reagovat
Miguel19

To snad ne, že Arteta bude vyjebávat i s Tuchelem..

Reagovat
Gunner14

Je vtipný, že zrovna v takových sračkách jakých jsme, tak zrovna začneme pravidelně porážet/bodovat s Chelsea a United. Kteří si za Wengera dělali z nás většinou prdel

Reagovat
Mastný Chobot

Je to vtipné, ale dáva to zmysel. Arteta sa zatiaľ javí ako dosť defenzívny manažér, rozhodne nemá progresívny prístup k útoku a náš káder je síce nahovno, ale na takýto typ futbalu celkom vhodný. Nevieme dominovať, ale sme celkom efektívni, takže proti aston villám máme problém, ale proti chelseám nám to hrá do kariet.

Reagovat
Gunner14

To je pravda no

Reagovat
spider_8

No hlavne s nim vyjebava Jorginho.

Reagovat
vitasrp

Zajímavý, že Jorginho bude dost možná podepsanej pod druhou domácí porážkou pod Tuchelem a opět by na ní měl naprosto masivní podíl. V souboji s WBA byl katastrofální a zařídil červenou pro Silvu, dneska je opět katastrofální a soupeři, který by jinak nevystřelil na branku, daroval gól.

V tom srovnání s Gilmourem je to ještě vtipnější, kdybych ty hráče neznal, tak si tipnu, že je Jorge vyplašenej dvacetiletej hráč, kterej na začátku zpanikařil a pak se po celý zápas vezl, zatímco Gilmour to hraje hlavou a zkušenostma nějakýho třicátníka.

V ofenzivě mě to taky nepřekvapuje, byly tam asi čtyři velmi solidní situace, všechno ale zazdíme, poněvadž vyjma zápasu s Fulhamem prostě nejsme schopni využít šance. Když to vezmu v kombinaci i s loňskou sezónou, tak máme našlápnuto za dva ročníky nastřílet o nějakých 13 gólů méně než čemu odpovídaj vytvořený šance, to je přece naprosto šílený.

V druhý půli to chce vystupňovat tlak, udělat nějaký taktický změny, protože ač Arsenal brání velmi hluboko a kompaktně a daruje nám skoro celou půlku hřiště, tak to určitě není neprolomitelný. A kdyby to neklaplo, tak snad nás zítra podrží Manchester a s Liverpoolem neprohraje.

Reagovat
John Obi Mikel

Arsenal nám nabídl gólovku, my jsme jim nabídli gólovku. Bohužel Havertz minul, zatímco Arsenal ne.

Celkově nám útok tápe a když se k tomu přidá rozehrávka Zouma+Jorg, tak to takhle dopadá. Odoi na plac.

Reagovat
John Obi Mikel

Jde tam

Reagovat
Nikikrew

Ja neviem, dnes pozerám asi Chelsea vs Stoke. Veď my sme nemali ani strelu vedľa, nie že na bránu. Stredová dvojica Gilmour Jorginho nás prehráva, naše krídla bez pohybu, stopéri zmatkuju. Ďakujme domácim a Lenovi že vyhrávame.

Reagovat
vitasrp

Jenže to nepotřebujete, v kombinaci s loňskou sezónou to máte 3 střely na Stamford Bridge = 3 góly. Nájezd Martinelliho po uklouznutí Kantého, žabku Bellerina, na kterou Kepa nedosáhl no a teďka tuhletu perlu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

No to je síce pravda ale moc si to neuzivam ale zasa Martinelliho gol bol topka

Reagovat
Svatej

Me teda krom Jorginha nesmírně sere i Pulisic.

Vazne, ucil jeho a Havertze nekdo zakladnimu odhadu na balon? Vzducehm i po zemi, vzdycky jsou o dobrej metr a pul uplne mimo, to neni normální..

To nase.promenovani sanci je ubohý, na miste obrany bych tem fesakum pred sebou jednu vrazil.

Reagovat
vitasrp

Pulišič je špatnej no, on na Hazarda neuvěřitelně ztrácí ve hře zády k brance, to se normálně ani nedá porovnávat. Edenovi si to mohl hodit jako psovi, on si ale podržel hráče na zádech a nakonec našel způsob, jak se uvolnit - takže i když spoluhráči hráli hovno, sám dokázal ten tým posunout o dvacet, třicet metrů blíže k brance soupeře.

Puldu ale několikrát protivníci odstrčí jako papír, oproti Edenovi má tak třetinovou sílu v nohou. Změny směru a zrychlení má třeba prvotřídní, ale do zavřený obrany se kvůli tomuhle handicapu k takový akci právě tolikrát nedostane - nehledě pak na to, že je schopen ztrácet míče i ve chvíli, kdy by měl mít situaci připravenou na vyniknutí svých předností.

Reagovat
vitasrp

A skoro bych zapomněl, co je letos Pulišičovka - změnit směr a uklouznout.

Reagovat
Miguel19

Pulisic je platnej jenom na závěru utkání kdy se hraje na brejky. Viz Real. Jinak je totálně marnej..

Reagovat
Talker

Fakt ty posily z bundesligy jsou celkově skvělé, no. Werner spálí milion šancí, Havertz měl pár super zápasů a jinak často neviditelný a Pulda si drží s výjimkou restartu konstantní výkonnost.

Přitom všichni tři jsou kvalitní fotbalisti, jen v PL jsou úplně mimo.

Reagovat
Gunner14

Updated Arsenal Bench: Dixon, Lauren, Sagna, Bellerin, Chambers, Cedric, Luzhny, Hoyte, Eboue, Rice, Debuchy, Devine

Reagovat
John Obi Mikel

Ocenil bych, kdyby pustili na Premier Sport o pauzu sestřih první půle.

Reagovat
Miguel19

Odoiko

Reagovat
Miguel19

Lol, místo Gilmoura..

Reagovat
Mimalu

ale tak to jdi do hajzlu Thomasi

Reagovat
Talker

Gilmour dolů...?

Reagovat
Greny

Však jsem to psal nahoře že půjde dolu

Reagovat
Talker

Je fajn, že si Tuchel zanalyzoval ten první poločas a řekl si "nejvíc je na hovno na hřišti Gilmour, ze všech variant, jak to v poločase změnit, je nejlepší ho stáhnout, přece nestáhnu Pulisice, který je k hovnu, Jorginha, který je k hovnu nebo Zoumu ,kterému se dneska nedaří"

Reagovat
John Obi Mikel

Vyhodnotil si, že postavil moc dobrou sestavu, tak to musel nějak zkazit, aby nás opustila smůla.

Reagovat
vitasrp

Jako jít po takovém výkonu o poločase dolů. To bych dal trenérovi snad facku, i když jasný, není to kvůli výkonu, je to kvůli taktice a Tuchel se asi bojí, že Gilmour v devatenácti letech neudrží tu zálohu, ale i tak.

Reagovat
Whitemedia

Mám otázku. Tuchel zešílel?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Greny

A to mě někdo vysvětlené proč Jorginho mává na spoluhráče ať běží dopředu když nahrává jen dozadu

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta nic?

Reagovat
masly008

pěkný skok co?

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem to psal ještě před opakovačkou.

Reagovat
hitZor

Tohle by byla podobná, jak ta proti nám, co dostali City, tzn. docela nesmyslná. Jen tam to viděl rozhodčí jako faul a protože tam byl kontakt, tak to VAR ani nemohl opravit jako chybu.

Reagovat
Ondiis

Tohle není faul .. ale Gabriel tam šel již klasicky jako neohrabaný pičus po lobotomii

Reagovat
John Obi Mikel

Stejnou dneska pískli proti Plzni.

Reagovat
Salfovic

On toho Gilmoura fakt stáhl Dobrej trolling

Reagovat
mesyas

nj. Tomáš si dovoluje jen na ty "no name, levné" mladíky. Jorginha si neodpováží hned stáhnout.

Reagovat
Greny

Jsme Kepu ohrozili víckrát než Arsenal

Reagovat
vladis271

Arsenal aj hra akoby veril, ze su midtable tim a Chelsea je iny level. Strasny upadok toto.

Reagovat
Studni

Taktika, proti midtable jsou horší

Reagovat
Talker

Alespon bych prohodil Mounta s Jorginhem, protože všechno se děje napravo a on by tam mohl pomoci.

Reagovat
masly008

to je tragédie.

Reagovat
mesyas

Ještě by dneska mohl znovu vystřídat Odoie.

Reagovat
Greny

Dej tam Girouda místo Azpiho... Zbytečně moc století když Arsenal neví co je útočná polovina

Reagovat
Greny

Stoperu

Reagovat
Talker

Tierney je ten zmrdeček, co si vymodlil tu pencli proti nám minule (či předminule?)

Reagovat
Studni

Proč tam Tierneyho trápí, když očividně nemá ani dostatečnou fyzičku. Fakt Artetu nechápu, hlavně že máme tři pravý beky na střídačce a Saku vpravo

Reagovat
Mimalu

Puldaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

tak nic

Reagovat
Talker

Já jsem to tak nějak čekal...

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, ofsajd.

Reagovat
Greny

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal touched the ball just three times inside the penalty area in first-half against Chelsea, two of which were Pierre-Emerick Aubameyang’s assist & Emile Smith Rowe’s shot. [

@Squawka

] #afc

Reagovat
masly008

a na jejich půlce to bude tak o 5 doteků více. Taktika

Reagovat
Tommy the Gunner

artetaball

Reagovat
masly008

Na tohle potřebovali VAR?

Reagovat
John Obi Mikel

A

Reagovat
John Obi Mikel

I když. Museli zjistit, jestli nehlavičkoval váš. Ale měl to mávnout a pak zkusit VAR.

Reagovat
Studni

Teď sem to chtěl psát, hrozný. Ale aspoň to VAR opravil

Reagovat
Talker

VAR se použije vždy u golů.

Reagovat
Studni

Podle mě tím myslel, že to měl mávnout rovnou

Reagovat
masly008

mi šlo o to že to měl v klidu vidět pomezní,ale dle všeho ani nemával.

Reagovat
hitZor

Prdel je, že Arsenalu zachránilo prdel to, že to zahráli jak totální dementi a nikdo nezůstal na zadní tyči.

Reagovat
Studni

Tak takovej náběh se teda brání hodně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

My hrajeme jako Mourinhuv tym

Reagovat
masly008

akorát ten kokot s tím dokázal i něco vyhrát.

Reagovat
vitasrp

Kurt je fakt jelito.. Proč proboha střílí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Ty vole ted se naplno projevila Jorginhova kreativita, prihravka Zoumovi na strelu

Reagovat
vitasrp

Ten Giroud. Běž doprdele fakt.

Reagovat
John Obi Mikel

Odoi se Giroudem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, jak jsou ty záběry na zamyšleného Tuchela jestli si říká, sakra jak na ten Arsenal vyzrát

Reagovat
Greny

Odoi ale dneska taky zatím nic nepredvedl

Reagovat
Nikikrew

El neny Giroud

Reagovat
masly008

balon proti noze po zemi v 16 a on překopne tribunu.no v realu už se určo těší

Reagovat
DieFohlenBMG

mám vsazeno, Chelsea dneska gol prostě nedá

Reagovat
Ranoth

aj ja... 1X a uz len to mi ostava

Reagovat
DieFohlenBMG

ja oba gol a 2+ golu, na dvou tiketech poslední zápas

Reagovat
Studni

Mně by zajímalo, co máme za taktiku, když 70 minut hrajem beton a 20 minut před koncem začnem chtít hrát fotbal

Reagovat
masly008

to byla haluz,zase se vrátíme k betonu neboj

Reagovat
smazaný uživatel

žádná taktika není. jen chaotické pokyny od Artety, nestálá sestava a hráči, co rotují na x pozicích. Tohle je fakt dno a nechápu, že to Arsenal toleruje. Asi je jim to fakt jedno, mají se tam dobře v klubu, tak proč to řešit, že.

Reagovat
vitasrp

Giroud je totální omyl dneska, to je zase co kontakt, to odevzdaný míč.

Reagovat
Greny

Možná kdyby sypali jeden centr za druhým do vápna a vytáhli k němu Zoumu tak to bude lepsi

Reagovat
Svatej

Nepamatuju takhle brutálně prokaucovanej zapas. Tuchel ma stred pod kontrolou, tbori si sance a on ji uplne zmrzačí.. ma, co si zaslouží

Reagovat
Greny

Střídáním Gilmoura do úplně zesral

Reagovat
Svatej

Jojo, na to jsem narazel

Reagovat
smazaný uživatel

klasický zápas s Gunners, vždyt se to dalo čekat. Arsenal haluzí, když mu o nic už nejde

Reagovat
mesyas

a odjebání Tammyjo na tribunu, dneska by si tu lavičku zasloužil a mohl by to rozhýbat víc než Giroud.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Jorginho v druhý půli nesmírně platný. Kdykoliv dostane balón před vápnem, tak si dá tak pět doteků, šestkrát se rozhlídne, jednou rozhodí rukama, než ten balón posune dál. Jakýkoliv agresivnější míč hrát nebude, protože si na něj nevěří a neumí je. To je fakt hráč na takovou ránu pěstí a Tuchel ho tam i tak nechal.

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
hitZor

Schválně jsem ho nějakou část druhého poločasu pozoroval a několikrát měl možnost to poslat do prostoru na rozběhnutého hráče, ale nikdy to neudělal. Vždycky to dá na stojícího hráče, který je většinou vedle něho nebo za ním.

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

A pak da 'prunikovku' vedle sebe na Zoumu, ktery to narve do pice. To tak nejak shrnulo dnesni zapas.

Reagovat
mr.Silver

Proč nestřídal Odegaarda? Ten to má úplně v prdeli dneska

Reagovat
masly008

jako jestli díky tomuhle zápasu přijde chelsea o LM tak je to fakt k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Arsenalu stačí stát na vápně a nemusí nic dělat. To je v píči.

Reagovat
bandwagoner

Fakt zoufalost prohravat se soucasnym Arsenalem. Ale zkusim to: Giroud nema sanci dat dneska gol.

Reagovat
Ranoth

Arsenal dnes musel pouzit nejake voodoo ritualy inak fakt nechapem ako mozu stale vyhravat

Reagovat
masly008

tak vedeme jen díky neschopnosati chelsea,v 2 poločase taky nic nepředvedli

Reagovat
Ranoth

ved to ze nejako zakliali hracov Chelsea aby to lamili

Reagovat
smazaný uživatel

se mrkni na podobně tragický Arsenal minulé sezony, jak třeba podklouzl Kanté atd prostě Chelsea to na Arsenal neumí, to samé se dá říct o Man Utd. Nevím ale, proč to tak je

Reagovat
Tommy the Gunner

Auba vypada nadsene z ty hry.

Reagovat
masly008

však k ní přispěl

Reagovat
Svatej

On se Bellerin regulérně usmival lri tom zdržování.. Ti fotbalisti se uz ani nesnaží předstírat, ze je vazne něco bolí

Reagovat
masly008

tak on si trochu přisedl nohu,zase bych to nedramatizoval.lepší jak Luizův smích po výkřiku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo a proto strida

Reagovat
Svatej

Sel zpátky, aby nabral dalsi dvě minuty, tohoe vime dobre oba...

Reagovat
Gunner14

Takže nejdřív ho zkritizuješ že prý zdržuje,ikdyž bylo z opakovačky očividný, že si dodrbal levou nohu při pádu. A pak napíšeš, že šel zpátky aby nabral další 2 minuty. Tak předstíral že ho něco bolí nebo ne?

Reagovat
Svatej

Takže v první řadě - ja psal první příspěvek po jeho prvnim sednuti na prdel a tam se reálně usmál na hráče okolo. Já když jsem zraněnej, tak se neusmivam, proto jsem napsal původní příspěvek, nevim co je na tom k nepochopení.

Evidentně to umí snášet dobře a brát zdraví s humorem, to ale pak stejně nemění nic na tom, ze tam šel znova si na prdel sednou po druhý..

Klidně napíšu odpověď za tebe, usnadnim ti práci: " Věřil, ze to jeste pujde a po pár krocích zjistil, že ne, takže je to hodnej kluk"

Ano....asny..

Reagovat
Gunner14

No však to jsem pochopil, že si to psal potom prvním sednutí, proto nechápu, že píšeš že zdržoval. Však z opakovačky bylo jasný, že si tam něco udělal. Ne každý zranění znamená že se budeš tvářit kysele jak Pulisic.

Bellerin je slušnej kluk, nehejtuj ho

Reagovat
Svatej

Ja se teda nikdy nejak neculim, jsem pokazdy nasranej

Mluví ze mě frustrace, navic se moc netajim tim, ze mam brutální alergii na simulanty i hrace, co zkrátka jen zdržují sezením na hřišti, kdyz jim nic neni. Takze kdykoliv nevidim kost couhajici z nohy, tak dost besnim..

Reagovat
Gunner14

Jojo s tím souhlasím, takže to chápu. Ale tohle ten případ nebyl , Bellerin je v pohodě týpek a nevzpomínám si že by někdy nějak simuloval.

Nejhorší jsou ale ti namakaní týpci 2 metrový co padaj jak švestky

Reagovat
smazaný uživatel

"Takže v první řadě - ja psal první příspěvek po jeho prvnim sednuti na prdel a tam se reálně usmál na hráče okolo. Já když jsem zraněnej, tak se neusmivam" no ved na toto jsem reagoval..

nedelat predcasne zavery na zaklade sebe

Reagovat
Svatej

Já neznám nikoho, kdo by se pri silny bolesti usmival, takze to fakt neni jen na základě sebe

Reagovat
smazaný uživatel

tak zraneni se nemusi proejvovat jen silnou bolesti

Reagovat
Svatej

Takze Bellerin zjistil, že nemůže chodit a nebolí to (uz to samo o sobe by v normálně smyslejicim clovekovi vyvolalo urcitou paniku) pak to nejak rozchodil za lajnou aby zas zjistil, ze to nejde?

Reagovat
Tommy the Gunner

28 % possession arteta

Reagovat
masly008

1 střela na bránu od chelsea v 85 minutě

Reagovat
Svatej

To opravdu hodně znamená, když nedokáží trefit branu ani v nájezdu na gólmana nebo z malyho vápna

Reagovat
masly008

asi tolik jako držení míče no.

Reagovat
Talker

To není vůbec pravda, Jorginho málem skoroval, ale Kepa to chytil.

Reagovat
bandwagoner

To je vemeno

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Pulišič je letos prostě naprostej zoufalec.

Reagovat
John Obi Mikel

Končim dneska tvl

Reagovat
Svatej

Bellerin se regulérně vysmívá celýmu fotbalu

Reagovat
Greny

Ti už prolezeli tak 7 minut

Reagovat
masly008

a 6 nastavil, takže jsi v poho?

Reagovat
Studni

My museli 2x střídat, abychom měli na beku hráče, co tam měl začínat

Reagovat
smazaný uživatel

to bychom museli stridat jeste jednou, aby se tam dostal cedric..

Reagovat
mistr129

Tyvole

Reagovat
bandwagoner

To me poser

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Jděte dpčtpč

Reagovat
smazaný uživatel

mount se vysmiva celemu fotbalu

Reagovat
mistr129

Reagovat
J0EL

Inak Leno je dnes skvely

Reagovat
Salfovic

Dobře si postavil tyče

Reagovat
Ranoth

hovorim voodoo...

Reagovat
Salfovic

Slušnej pech

Reagovat
iamek

Reagovat
Tommy the Gunner

Partey

Reagovat
mistr129

Místo aby podržel míč

Reagovat
Salfovic

Padl vysílením.

Reagovat
vitasrp

To je výsměch normálně.

Reagovat
iamek

Arteta musí zůstat

Reagovat
Tommy the Gunner

Jorginho

Reagovat
bandwagoner

Jorginho

Reagovat
Greny

Jorginho to ukončil stylove

Reagovat
Miguel19

Tohle je zatím největší trapas pod Tuchelem.

Reagovat
Talker

Jorginho Krásné zakončení jeho tragikomického večera.

Reagovat
masly008

jako neporazit tento arsenal tak chelsea nemá v LM co dělat

Reagovat
Minister

hlavne že sú vo finále

Reagovat
bandwagoner

At fakt ve finale hraje Gilmour nebo zranenej Kovacic

Reagovat
Svatej

A koho by oak poslal ze hřiště, az to Jorginho zas domrda?

Reagovat
Freedo

Arteta>Ole confirmed

Reagovat
John Obi Mikel

Já ten Artetův Arsenal nesnášim tvl. Nejprve nám vezme FA Cup, pak nás 2x porazí v PL a ještě mi vyřadí Slavii.

Reagovat
vitasrp

Pod Tuchelem máme v lize xG cca 30,1

Vstřelených branek: 22

Ať jdou všichni útoční hráči fakt někam, tohle prostě není normální.

Reagovat
Talker

Tak hrajeme bez útočníka. Giroud je na hřišti občas, Tammy vůbec. Ten zbytek je schopný spálit cokoliv, to už víme.

Reagovat
spider_8

Prohrat s timhle Arsenalem dvakrat v sezone To bych do toho finale LM ani nenastoupil.

Reagovat
vitasrp

Jinak teda druhá prohra, na který má neskutečnej podíl Jorginho. Není to objektivní, ale já kdybych si měl vybrat jednoho hráče Chelsea, kterýho bych mohl vystřelit na Měsíc, tak nemůžu jinak, než zvolit Itala. Ten mě dokáže fakt tak strašně srát - Arsenal si za zápas prakticky nic nevytvořil, ale on mu stejně daruje výhru.

Btw. - kdyby to Arsenal nakonec neproměnil, tak by z toho byl nepřímý volný kop tak pět čísel před lajnou a červená pro Kepu, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Nekope se to od Jorginha? A dává se za to čk?

Reagovat
mistr129

ČK se podle mě nedává a kope se to z místa kde to brankář chytí, to bys jinak pod tlakem mohl od půlky zahrát malou domů a de facto by se nic nestalo

Reagovat
vitasrp

Tímhle si právě v pravidlech nejsem jistý, ale to rozehrání musí jít od místa přestupku stoprocentně - to znamená od místa, kde brankář zahrál rukou. Je teda ještě možný, že třeba nejblíže k brankové čáře je možné rozehrávat od hranice malého vápna, to ale jen hádám, to taky nevím.

A Kepa tím nezmařil brankovou příležitost, Kepa tím úmyslně (věděl, že je to malá domů) zmařil naprosto jasnou branku, tam by asi nic jiného než červená karta nepřipadalo v úvahu.

Reagovat
masly008

jako že když by nahrával z 30 metrů tak by byl nepřímý kop z 30? to by byla teprve výhoda tvl.

Reagovat
John Obi Mikel

Něco na tom bude.

Reagovat
masly008

nepřímý z pětky, blíž to nejde a dle mého žlutá.

Reagovat
mistr129

Z malého vápna se taky kop ne?

Reagovat
masly008

však píšu z pětky

Reagovat
mistr129

Aha, tak já jsem z Bosáka asi už zdegenerovaný a pětku jsem bral jako penaltu

Reagovat
masly008

to je desítka ne?

Reagovat
mistr129

Noa deset korun máš někdy jako pětku, takže on říká “pětka, penalta, puntík”

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mervin

Teď to samé řeším s bratrancem, co je brankář, a taky tvrdí, že by to tak asi mělo být.

Reagovat
Kantos

neprimy volny kop z malyho vapna, ale karta se golmanovi nedava

Reagovat
vladis271

well, well, well..

Rýchle matematické okienko. V podstate to máme opäť vo vlastných rukách, tak ako aj Chelsea aj líšky. Aspon sa hráči nemôžu na nič vyhovárať a zajtra musíme vylúpiť OT.

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle

Reagovat
vladis271

kedy hrajú tí sráči finále EL. Mohol by Ole at the wheels pošetriť ešte trocha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Derby Solskjaer těžko vypustí, navíc šetřil proti Leicesteru, ale vyčerpaní by být mohli, finále je až 26.

Reagovat
iamek

Poslední těžký zapas se hrál 29.4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Respektive teda vyčerpaní více jako my, jelikož my už nějakou dobu jedeme jenom ligu a Solskjaer rotoval víc až teď proti Leicesteru.

Reagovat
iamek

Proti AS tam byla taky nějaké rotace. Poslední zapas v plné palbě byl proti AV, takže dost času. Problém bude absence Harryho a ne únava. I podle sazkovek jste favoriti a bod bych bral vsema deseti. Vlastně by to bylo asi už jisté druhé místo. Chelsea nás přeskočit nemůže a Leicester má 4 body a horší skóre a proti Chelsea nemají šanci vyhrát. Snad.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pořád nic extra pokud si pamatuju, jde prostě o to, že těch zápasů máte o něco víc, teď na konci sezóny by se zátěž na ty hráče mohla projevit třeba.

S Maguirem souhlasím, navíc vůbec nejste navyklý bez něj hrát, z toho musíme prostě těžit. Druhé místo už určitě ukopete a sázkovkám u našich zápasů vůbec nerozumím

Reagovat
Kixi Syhimour

zátěž nejen zápasová ale i právě absence té rotace.

Nicméně data k tomu hledat nebudu, jenom si to myslím.

Reagovat
iamek

Po dlouhé době klidný konec sezóny a neočekávané druhé místo, takže snad to zítra budu prožívat víc v klidu, než ostatní derby .

Za dva roky bez Harryho proběhl jen poslední zapas a to by stejne nehrál i kdyby byl zdravý. Tohle bude problém, který využijete.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já už na tuhle sezónu psychicky nemám upřímně , ani se asi dívat nebudu, už jsem toho letos snad viděl dost.

Jinak věřím, že v tvorbě šancí toho využít můžeme, ale pak si připrav smajlíky na výsměch ohledně zakončení, to teprve uvidíš, jak se zahazují šance

Reagovat
vladis271

čo sme?

Reagovat
iamek

Favoriti. Google mi to do slovenštiny přeložil stejne.

Reagovat
mithro

no ste, ide vam o vsetko, od nas ocakavam profesorsky vykon, ktory lahko moze skoncit prehrou.

Reagovat
iamek

Zbytek povinnosti . Tohle bude před finále poslední zapas, kde půjdeme v plné palbě pravděpodobně

Reagovat
kissak

tolik je nesnášíš?

Reagovat
mistr129

Lepší tým vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ďakujem, šampióni

Reagovat
Minister

ešte z toho bude 7. miesto a Arteta za hrdinu

Reagovat
masly008

u koho by mohl být za hrdinu za 7 místo?

Reagovat
Minister

srandoval som

Reagovat
masly008

já vím

Reagovat
smazaný uživatel

pro arsenal je 7 misto relativne velkej uspech. Takze u vsech, co vidi objektivni realitu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Tak a dneska si to posereme hezky sami a bez výmluv

Reagovat
martin.b

vůbec nechápu ten kurz 3/1 na domácí.. sice bez Maguirea, pořád ale s o level lepší obranou, a to nemluvím a srovnání útoku.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nové dresy Čelski

Reagovat
martin.b

Jak byly ty s tím designem připomínajícím SB nakonec relativně pěkný, tak tohle už je fakt přestřelený. Těžko říct, jestli tím cílí na mladší, ale ty vzory (i na šortkách !!) tomu dávají fakt ultra "vietnamská tržnice" efekt.

Reagovat
John Obi Mikel

Nějaký trest za prohru s Arsenalem přijít musel.

Reagovat
Front hell

Reagovat
mithro

There is another bus at team hotel but this is official one (and the tyres have just been let down)

Reagovat
Maresma

Kdyz slo o finale EL, tak zadnej protest nebyl, zbabelci

Reagovat
Infernoqt

Nemůžu říct, že jsem se dneska netěšil na zápas... Vědět to dřív, tak jsme proti Leicesteru mohli nasadit lepší sestavu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, R. Williams, Phillips, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Thiago, Jota, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Kelleher, Mane, Jones, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Woodburn, N. Williams.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mít alespoň toho Kabaka

Nicméně vzhledem k zahozenému utkání s Newcastlem pro nás nepřipadá nic jiného než naše výhra v úvahu, tak ať to podle toho vypadá.

Reagovat
Hlahart

United XI vs. Liverpool: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelöf, Bailly, Shaw, Fred, McTominay, Pogba, B. Fernandes, Rashford, Cavani [EPL Matchday 36, Old Trafford]

Nechápu - snad už v 10 ráno mi google oznámil stejnou sestavu, vč. Maguirea (to je as jediný překvapení). To to měly týmy nějak zalockovaný odminule?

Reagovat
Hlahart

A mám ten dojem, že i stejnou sestavu Liverpoolu. Tam bych do toho ale ruku do ohně nedal..

Reagovat
Hlahart

Ok wtf, teď koukám, že ta na google je stejná s tou, co je na livesportu, ale ta je jiná než s oficiální... Tak asi zveřejňovali ty původní..

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju, my máme 3 změny, sice dvě vynucené, ale pořád jedna taktická.

Reagovat
mithro

to bud decoy, na internete je uz aj spravna zostava

https://twitter.com/JonnyGabriel/status/1392906235914059778/photo/1

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hlahart

za VdB na lavičce

Reagovat
mithro

ako pisal autor, kde inde by mal byt

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

snad 1:0 vyhrajem. preci jen, Cantonovi je uz 54...

Reagovat
mithro

ja by som sa skor bal, ze ich na tom ihrisku nebude uplne 11

Reagovat
Busby babes

na ty drevaky to musi stacit i kdyz bude mit George volno...

Reagovat
Busby babes

a jeste Duncan.

Reagovat
Coutinho10

skoda, kdyby to Baily nezblokoval rukou, tak Jota daval do prazdny

Reagovat
Grahf

Edo to musí byť gol

Reagovat
masina_LFC

Alisson vlial trošku istoty do mladých stopérov :

Reagovat
Luc-Luc

Alisson ma zase svuj den

Reagovat
Swarley

Cavani začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Allison a rozohravka

Reagovat
Front hell

allison

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Grahf

golasooo

Reagovat
Swarley

uklizeno

Reagovat
mimi_united

Poďme im dať debakel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

to tieňové bránenie

Reagovat
Busby babes

Fred jak tam ted proletel asi metr od toho hrace.

Reagovat
martin.b

To je prdel, jak se bez dvou tří borců stane z týmu, kterej si podobný soupeře mazal 2 roky na chleba, úplná parodie na vyspělej top tým.

Reagovat
masly008

a to někteří fans poolu tvrdili že je to nejlepší tým v historii PL

Reagovat
martin.b

vždyť takových keců je pokaždý milion, když nějakej tým chvilku dominuje... tohle předhazování podobných keců v době, kdy se z mnoha důvodů nedaří, je docela ubohý :)

Reagovat
masly008

oni ale dominovali jednu sezonu,proto mi to přišlo směšné

Reagovat
Salfovic

Reagovat
martin.b

Tak 97 resp. 99 bodů, dvě finále CL, celkem 4 trofeje za 14 měs. po 10-15 letým suchu, aby nebyla euforie...

Reagovat
Tomanatura

Si vzpomen na United s obranou Rojo - Jones

Reagovat
Busby babes

a asi to byl vyrocni vlastnak:

The 1000th PL own goal should be something less vague than that

Reagovat
Salfovic

Vždyť ta střela šla do brány, ne ?

Reagovat
Grahf

pozerám, že pool vyhral u nás len jeden zápas z 15, tak to majú čo robiť :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Jediný "pravidelný" stadion v PL, kde Klopp nevyhrál, ne?

Reagovat
pingla

https://streamable.com/fgdkyd

váš názor na tento faul? za mě červená, balon snad metr jinde, kolíky napřed...

Reagovat
masly008

jasná red.bez úmyslu hrát balon

Reagovat
C-M@ster

žlutá

Reagovat
Salfovic

žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

cisty

Reagovat
Nikikrew

cervena

Reagovat
Registrujisejenproto

zákrok na prasácký Everton, takže čisté

Reagovat
janinho

tuto CK by si sudi v pohode obhajil.

Reagovat
smazaný uživatel

red, ale nesouhlasim, ze balon metr vedle znamena, ze nesel po balonu, imo to jen blbe odhadl a nacasoval

Reagovat
iamek

Reagovat
Cobra

Tohle prostě nemůže být penalta.

Reagovat
Luc-Luc

to neni penalta

Reagovat
Busby babes

lol jestli tohle VAR necha.

Reagovat
vitasrp

Šílený, šílený, naprosto šílený rozhodnutí.

Reagovat
masly008

vysvětlíš?viděl zákrok na holeň,Var mu ukázal že to nebylo zase tak moc a opravil se.Pro to tam přece VAR je ne?

Reagovat
vitasrp

Díky bohu za VAR, protože to Taylor viděl úplně špatně. Už jsem tam zase viděl situaci, kdy hráč odehraje balón, je u míče dříve, pak dojde ke kontaktu a je to odpískáno jako nesmyslný faul.

Reagovat
masly008

ale kdyby ho po tom odehrání trefil šlapákem na holeň tak by to pentle byla balon ne balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jestli bude penalta.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Grahf

omg toto penalta

Reagovat
Busby babes

no tak aspon ze to.

Reagovat
Kinky7

Jesteze mame VAR

Reagovat
Registrujisejenproto

jj, fakin VAR který zařezal LFC v první půlce sezóny tak o 8 bodů, top věc

Reagovat
Mastný Chobot

TAA je príliš dobrý a zároveň príliš zlý na to, aby hral RB.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Registrujisejenproto

ještě že to nefoukl, to by byl další skandál dementního VARu

Reagovat
Grahf

nemá niekto nomrálny stream, všetky lagujú

Reagovat
sintha

http://nbaweb.site/today/events/Manc-Live/?sport=soccer

Není tak kvalitní, ale obvykle funguje bez problémů.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.cyfostreams.com/cyfo9.html kvalita 6/10, ale neseka nikdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda Bailly nakonec dost těsně minul tu nohu, jinak pak na to došlápnutí ale Phillips reagoval hezky

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Diooooogoooaaaaaaal

Reagovat
KnoxXx

obrana totalna komedia

Reagovat
Swarley

Klasika

Reagovat
Luc-Luc

Jotaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Grahf

to nevedia odkponuť dopiče?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, luxusní zakončení

Reagovat
Registrujisejenproto

JOTAAAAA už ta střela předtím byla super

Reagovat
Mastný Chobot

JOTA sranda, že je tak 100x nebezpečnejší než Mané, Salah a Firmino dokopy

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak byl z nich nejdražší

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to sedí potom

Reagovat
pospec7

Tvl to je argument

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jenom takový fór, samotného mě ta informace překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

dostali jsme gól a ten další míč ztratili tak po deseti vteřinách

Reagovat
Grahf

zas sme prestali hrať

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by me zajimalo, jestli to phillips tak chtel na jotu, nebo strilel a drevacky miril krizne na praporek

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
r.mrazik

Spíš to druhé

Reagovat
Mastný Chobot

ja myslím, že to je jasné

Reagovat
pospec7

Vidim to na moznost B, ale hraje pekne a po tom vlastnaku se kousnul jeste vic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

robbbooooo,, 3 x lepší jak shaw s nadváhou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

posledni minuty hrajeme hodne luxusne v rychlosti

Reagovat
Grahf

zas hrajeme dsiati, rashford ani behať nevládze

Reagovat
smazaný uživatel

thiago na cm nemá pressing a na dm zas pozičnú hru, ale v určitých zápasoch sa bude hodiť....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Počkat, to bude ironie, že

Reagovat
Ligter

když se o ní musíš ujišťovat, tak to už není ono

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ono se dala identifikovat, ty tři tečky napoví asi nejvíce, ale napoprvé jsem jenom viděl Oliverovo prozření

Reagovat
Mastný Chobot

ja si teda myslím že to nie je irónia

Reagovat
Kixi Syhimour

Už jsem se v tom ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

imo to neni ironie, ale stejne je to spis kopnuti, ze se bude hodit, tak na 2 zapasy rocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že sa nebude hodiť?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo kvoli tomu romovi prerušuje hru

Reagovat
mithro

23% - Man Utd have conceded the highest proportion of their goals from corners (9/39) of all sides in this season's Premier League.

klasicky United. a akutne je potreba DM, to sa neda pzoerat ta dvojka komikov.

plus mi teda pride, ze si hraju tak na pol plynu, neutocia uplne ked mozu. skoda. obidve obrany su hrozne

Reagovat
mithro

a druhy gol podobna chutovka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako dostat od nás dva góly po standartkách ...

Reagovat
mithro

no tak ako, ta obrana je hrozna aj ked je tam slabhead. bez neho, well, dva goly hovoria za vsetko.

Reagovat
mithro

a henderson prvy gol bieda, druhy tiez len pozeral. skoro ako ddg

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Hohohooooo Bobbyyyyyyyyy

Reagovat
Grahf

bránenie jak v cirkuse

Reagovat
smazaný uživatel

však áno, all trafford je cirkus

Reagovat
pospec7

Bobby!

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooool siiiii senoooor

Reagovat
Mastný Chobot

Trentek peach of a cross

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Siiiiiiiiiiiiiiiiii Sennnnhhhhhhhhhhhhoooooooooorrrrrrrrrrs

Reagovat
Grahf

tak podme klasická otočka v druhom polčase, snáď im tú lm nedáme dopiče

Reagovat
mithro

mne prislo, ze im remiza stacila. mozno zaberu, ked prehravaju.

Reagovat
Luc-Luc

piskej konec

Reagovat
KnoxXx

Pogba nielenze spomaluje hru, ale este aj brani svojho hraca ako napomocny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

meli jsme postavit becko.

dve standardky, dva goly. Tohle je zatim Oleho nejvetsi slabina no.

Reagovat
Busby babes

Doufam, ze Bruno a Bailly jsou v pohode. Jinak bych stahnul Rashe a poslal tam Masona.

Reagovat
mithro

rash bieda

Reagovat
mithro

ja nechapem, co nenajme niekoho na tie standardky. ved to nemoze byt take zlozite byt aspon priemer

Reagovat
Busby babes

njn, ve skutecnosti to asi dela hodne malo tymu. Vim, ze Knutson ze Statsbomb to casto zminuje, ze to klubum nabizi ale malokdo toho vyuzije.

Reagovat
mithro

tak liverpool ma trenera na auty a my sme spokojny s tymto?

Reagovat
smazaný uživatel

tak my ho mame snad x rokov a este sme dlhy aut snad ani nehadzali

Reagovat
masly008

Pogba udělá faul a pak nepohlídá Firminha,ale balon luxusní od TAA

Reagovat
Luc-Luc

super druha cast prvni pule, tak to ma vypadat

Reagovat
Nikikrew

Pogba spravil hlupy faul a potom nepostrazi Firminha, nadhera

Reagovat
NathanD

To sedí od fanouška týmu, jehož nejlepší záložník je Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

firminHO.... jak keby hral v PL 2 mesiace tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Grahf

pogbu stiahnuť do stredu, hore greenwood a rash naľavo.

Reagovat
Hlahart

nebo

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba Napřed fauluje a pak neubrání zoufalýho Firmina

Reagovat
Tomanatura

Ole by mel prestat s tim experimentem v brane. Hendo je dobry, ale potrebujeme tam top brankare s wondersavema a ten prave sedi na lavicce.

Reagovat
mithro

no dnes to co ma byt jeho silna stranka, tak slabe. ale celkovo ta obrana hori.

Reagovat
Busby babes

Henderson zas lip organizuje obranu a tak, takze zase predejde jinym situacim no. Kazdy ma svoje prednosti.

Reagovat
mithro

jj, vyborne to organizuje. toto uz mi zacina tiez pripadat ako trochu mytus, len preto, ze krici anglicky a ludia tomu rozumeju v telke

Reagovat
Busby babes

to si nemyslim.

Reagovat
Busby babes

druha vec je, ze Bailly a Lindelof spolu taky moc nehrali, takze ta souhra tam bude spatna no. To same muze platit pro cele braneni standardek. Ole rikal, ze vubec netrenovali mezi zapasama nebo velmi malo... to je taky tezky pak.

Ale standardky branime blbe porad no, jen tohle tomu neprida.

Reagovat
vodka

Henderson si podle streamu vic zarve kdyz jde na centr a jde si pro nej casteji, to je tak jedine, co jsem vypozoroval. ze by nejak organizoval braneni mi neprijde.

Reagovat
Busby babes

diky ze ses me Hendo zastal.

Reagovat
Tomanatura

To se da tezko posoudit, vidis jak je organizovama dnes, kdyz tam neni Maquire. Ten je imho daleko dulezitejsi pro organizaci hry celeho tymu

Reagovat
vodka

jednoznačně

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Ani jeden gól nebyl jeho, dobre čte hru a u gólů dobre vyběhl a vyboxoval. Tam měl byt nás hráč. Dneska je nás druhy nejmensi problém

Reagovat
mithro

ten prvy precital krasne

Reagovat
iamek

Vyběhl s vyboxoval. Co měl udělat víc?

Reagovat
mithro

https://streamgg.com/ib/FHtclsyfXY poriadne to trafit, zrazil sa tam s nasim hracom a len to tak tukol priamo hracovi liverpooolu na kopacku. to zvladne aj david.

Reagovat
iamek

Ten by se nehnul z lajny

Reagovat
Freedo

Reagovat
mithro

nevravim, ze je nas najvacsi problem ale ten roh pri prvom gole mal riesit lepsie, ked uz je to jeho silna stranka. inac samozrejme cela ta obrana je v loji, chaos.

Reagovat
iamek

Tenhle byl jeho

Reagovat
mithro

bohuzial nielen jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, Roman?

Reagovat
Kixi Syhimour

V kolika zápasech v PL United prohráli, když prohrávali i o půli?

Reagovat
Grahf

dúfam, že je to posledná sezona, kde sa dívam na dvojku mcfred v strede, jak sa na nich zatlačí, tak sú uplne v lese a strácame stred.

Reagovat
Hlahart

Konečně prohráváme.. jak jsme od začátku vedli, byl jsem z toho dost nervózní. Už v poločase Mason <=> Marcus a ještě nám věřím

Reagovat
stiflerovamama

Prvých 20. min otrasných, potom sme ich celkom drtili. Inak klasický zápas s United, gól sme si dali sami, odpustené dve penaltičky...

Z obrany ale nemám moc istý pocit, naviac dnes sa mi nepáči Fabinho, ktorý by im mal pomáhať najviac. Chcelo by to ešte góly, vzadu sú tiež deraví a keď sme na nich zatlačili tak mali problém.

Reagovat
iamek

Vystřídat klíčové hráče a nějak to dohrát. Koukam od zhruba 20 minuty a je to stejne naprostá zoufalost. Penalta správně nebyla, ale Eric tak zase šel jak idiot. Standartky klasicky problém celá sezóna, takže nic překvapivého. Kromě AWB špatný.

Reagovat
Busby babes

a taky je videt, jak nam chybi Maguire.

Reagovat
Svatej

Ja se z tech United vazne poseru.

Nejdriv to proserou s Lesterem a pak i s Poolem, to kruci nemuzou alespon jednoho z nich vyjebat?

Reagovat
stiflerovamama

A Alisson nech sa tam stým nejebe zase, to bol čistý gól, a týchto hrubiek mal už v tejto sezóne teda viac ako by sa patrilo. Naviac keď tam je Phillips s Willamsom, ktorý nie sú zrovna géniovia v rozohrávke a hre pod tlakom.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
aileroan

no standartky bez harryho ještě větší bída docela mi chybí už hodil by se někdo rychlejší k němu, pokud bude odcházet varane z realu podle mě by utvořili výbornou dvojici

Reagovat
Grahf

mám v piči

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooioooooooioooiiooól

Reagovat
pingla

firmino jsme strasni vzadu dnes...

Reagovat
iamek

Fred WTF? Tohle děla každý zapas a stejne to udělá zas a zas. A tohle chyba od Deana byla taky solidní. I Shawa.

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

shaw, nejlepsi stoper v pl

Reagovat
smazaný uživatel

bek*

Reagovat
iamek

Nejlepší LB v lize noumo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Paneboze prijebana rozohravka na kratko.. Fred Shaw Henderson

Reagovat
Grahf

super príprava na finále, dve prehry doma

Reagovat
Busby babes

Dobre mi tak. DDG na plac!!

Reagovat
mithro

bohuzial, brankar je aj v tomto pripade posledny problem. ten stred je uplne zle dnes, obrana podobne.

Reagovat
iamek

Na dvojici mcfred začínám mít alergii i když bilanci, když hrajou spolu mají dobrou, ale chybuji každý zapas víc a víc.

Reagovat
mithro

oni hlavne zabijaju celkovo kreativitu toho stredu, aj ked sa im to podari nejak odbranit. byt tam jeden poriadny hrac, tak ten druhy moze mysliet viac dopredu.

Reagovat
Miguel19

Fred je hroznej tragéd.

No United nám teda tenhle týden moc nepomohli

Reagovat
Busby babes

jeste vy si zacnete stezovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Fred to posral hrozne, Shaw to posral, Henderson ve vysledku nejvic, Jinak Rash dolu, napravo je bohuzel polovicni.

Reagovat
Mato178178

ten je polovičný uz dva mesiace nech hraje kdekoľvek

Reagovat
mithro

ako mam celkom vsadene na liverpool ale ze im darujeme tie goly takto zadarmo

Reagovat
tony223

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOL

Dobrá díra v jejich bráně

Reagovat
iamek

Fred jak měl fajn první pulku sezóny, tak tu druhou je naprosto šílený.

Reagovat
vodka

šílený ne, ale těch kiksu je v posledni dobe moc a prijde mi, ze jak si predtim troufl i trosku riskantnejsi pasy, takuz to dava jen dozadu a do stran, coz nemusi byt nutne spatne, kdyz McTom jezdil vys, ale dneska nedela ani jeden z nich poradne ani jedno.

Reagovat
r.mrazik

Ta obrana a bránění je dneska fakt luxusní...

Reagovat
mithro

jak sa Harry a DDG bavia na lavicke. dnes zatial najlepsi hraci

Reagovat
Jollae

Ako radšej uvidiím v LM Liverpool ako tú špinavú nakazenú a skurvene prasácku Chelsea.

Reagovat
tony223

Co za mentála takhle píše

Reagovat
Mato178178

nejaky buran

Reagovat
avicii

Neviem presne ktorá legenda United kecala o tom ze sme zlý majster, že nejdeme za titulom.. Pri tej našej zrakvenej obrane.. Sa pozrite na United bez Meguaira

Reagovat
Mato178178

okey vyjebat sa na rw a radsej kupit poriadne DM a CB

Reagovat
mithro

ale vsak Joel vravel, ze bude vsetko, stadion, treningove centrum a hraci za stamiliony. ibazeby nie

Reagovat
smazaný uživatel

hráčov už máte

Reagovat
mithro

jaj, ja som zabdol, ze vlastne raz nakupis a potom uz nikdy nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná vec, za ktorú by som Glazers kritizoval sú nákupy, nakúpili ste draho, zle a nekoncepčne, to nie je chyba Glazers.

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

mne pridu, ze im je to jedno. vsak ledva zabojuju o loptu, prechadzaju sa tam, mf.

Reagovat
Luc-Luc

aaaa Diogo

Reagovat
smazaný uživatel

s Fabsom v zálohe sme túto sezónu vždy vyhrali, som rád, že na to prišiel aj Klopp

Reagovat
mithro

Fred

Liverpool nemusi ani moc snazit a pressovat, kazda druha prihravka im ide od United.

Reagovat
ACSMan

dvanáctý hráč je on

Reagovat
Coutinho10

to je sanci...podme dat bura

Reagovat
r.mrazik

No konečně změna

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Thiagov naj zápas za LFC.

Reagovat
mithro

ale vies, ze nebudete hrat kazdy tyzden proti McFredovi

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak, snahu má, začal aj lepšie napádať

Reagovat
smazaný uživatel

fred stál 40 mega, musí niečo vedieť

Reagovat
mithro

ale jo, obcas daco ale dnes tak 2/10 vykon. a to on mava take zapasy bohuzial. par zaspasov ok, potom hodi stinker.

Reagovat
Registrujisejenproto

mimi_united13.05.2021 21:26#

Poďme im dať debakel

Reagovat
Busby babes

co tam ted predvadime, to je neco neuveritelneho. Oni hrajou, jak kdybychom vedli 5:0 a byli jasne lepsi. Klicky a picoviny na malem vapne mezi trema hracema Poolu... Shaw, Fred, McTominay, AWB vymejsli picoviny. Nikdo poradne nemakne... strasny. takhle nam daj jeste 3

Reagovat
Tomanatura

Wow Ole

Reagovat
rave

Co tam ječí ta malá holka

Reagovat
smazaný uživatel

a je zle.............................

Reagovat
mithro

AWB

Reagovat
Busby babes

Childfeeder!!!

Reagovat
smazaný uživatel

cavani je skvelý, taký hráč by sa nám hodill.. rash proti nám stále dáva g=oly, to nie je možnéé

Reagovat
mithro

njn, vravim, imho je im to viac menej u prdele. ked zaberu tak nie je problem, ta obrana liverpoolu je ako nasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a nevrav ze nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napísal si to, keď ste akurát zabrali a pritlačili nás..

Reagovat
Busby babes

wtf Mason??

Reagovat
smazaný uživatel

kua vole to su nervy

Reagovat
mithro

omg, toto nedame

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo stridej

Reagovat
ACSMan

Asi to tady fakt čte

Reagovat
ACSMan

Prej precizná koncovka rashforda ten promáchl míč a tím pádem dal gol

Reagovat
pingla

mánek na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

už malo byť dávno rozhodnuté

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor fandí mancs, trápne

Reagovat
mithro

Rash, pozri sa hore

Reagovat
Remt

Haha, vedle jak ta jedle

Reagovat
smazaný uživatel

kua to bol faul

Reagovat
smazaný uživatel

červená pre mctom

Reagovat
mithro

Nemanja Matic coming on stavka na istotu

Reagovat
r.mrazik

Všechna čest Olemu, co s týmem udělal...ale víc posraneho manažera ohledně střídání jsem nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

thiago výborne

Reagovat
r.mrazik

Taylor umí dávat karty jen na jednu stranu asi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, preto nevylúčil mctoma za zatiahnutie maného

Reagovat
mithro

Thiago akvabela hadr

Reagovat
Remt

Podkopl ho ? Podkop. Bylo to na žlutou? Bylo. Co resis?

Reagovat
mithro

to cislo, ktore potom predviedol na zemi a vo vzduchu a na zemi

Reagovat
Remt

To je takové priznacne.. borec predvede zakrok na zlutou a ty budes řešit jakekoliv picoviny okolo místo říct Jo bylo to na zlutou

Reagovat
mithro

bolo to smiesne. zas tak brutalny zakrok to nebol, trafil ho, zlta ale to divadlo potom uplne navyse.

Reagovat
martin.b

Roy Keane “Fernandes spent half the game on the floor crying”.

Reagovat
Remt

Reagovat
celeb

a co povies na Fernandesa v tomto zapase? Ako si to vobec vydrzal dopozerat?

Reagovat
mithro

tak u neho je to zname, vsetci tu placu nonstop, ze sa stazuje.

ale thiago, ten nie, ten len robi piruety vo vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

posobilo to trochu trapne no

Reagovat
pospec7

Co je pak Fernandes?

Reagovat
leroy

Mctominay štyri prihrávky po sebe mimo. Dodrbal v podstate poslednú desaťminútovku. S takým stredom sa neda hrať na vyššej úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujeme Boze

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Moooo bozsky a jak je rychlej

Reagovat
Remt

A takhle.. se to dělá

Reagovat
r.mrazik

Když si matic hraje na Messiho...supiš střídání Ole

Reagovat
mithro

Henderson

Reagovat
mithro

to by som aj ja trafil jak mu to tam odkryl cele

Reagovat
smazaný uživatel

akoze tak lahky gol som azda este nevidel, ak nepocitam goly do prazdnej brany

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
leroy

Stal nejako divne, blízko čiary aj mne sa zdalo

Reagovat
leroy

Ale dobre ze prehrali. Aspoň sa ukazuju slabiny ked uz o nic poriadne nejde

Reagovat
vodka

Hendo pozičně teď taky přestože teda měl hromadu času, tak ta díra byla úplně jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam, ze by to chatl, ale proc proboha zustal henderson tak strasne zalezly?? udelal to salahovi strasne lehke

Reagovat
ACSMan

Jako už tak zhruba od půlky to vypadalo že si to veze na placíru ale Hendo asi viděl včera Karabce tak čekal tuto kulišárnu

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Shottack

Takhle jsem se Salaha neviděl radovat hodně dlouho...

Reagovat
Coutinho10

hezky emoce

Reagovat
Busby babes

Tak aspon bude souboj o top 4 zajimavej.

Spatny od nas, meli jsme tam vyrovnat na 3:3 no. Pool byl ale lepsi, vypracovali si vic sanci, zaslouzene...

Cim dal tim vic bych se vysral na nejakeho Sancha s Haalandem a poridil poradneho zaloznika stopera. Matic, Mata, Lingard, Jones do haje a misto nich nekdo kvalitni.

Reagovat
mithro

mne pride, ze sa nato vysrali. skusili, darovali im zbytocne goly a uz sa z toho nedostali. skoda, ze im davame sancu na LM ale inac, who cares.

Reagovat
leroy

Neviem Preco stopéra. Tento zapas nebol o stoperovi, ale najmä o zálohe. A prave krídlo tiež treba ako sol

Reagovat
mithro

zaloha im darovala rozhodujuce goly a sancu.

Reagovat
Busby babes

protoze by se hodil k Maguirovi jeste nekdo lepsi nez Bailly a Lindelof.

Reagovat
vodka

ty stopery sere pes, ale pořádné DM je nutné tak či tak.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

vsak o zaloznikovi mluvim taky.

Reagovat
leroy

To je fajn, ale treba hlavne vyriešiť záložníka, prave krídlo a buduci rok uz zase aj útok. Baily nehral zle

Reagovat
mithro

ale koho? mna nikto realne nenapada, kto by to dal a este by nestal polku kralovstva.

Reagovat
leroy

Neviem, ten kante skoda ze nevyjde ako sa vravelo ze by mohol v Chelsea skončiť. Proste pokial nebude kvalitne DM s kvalitnou rozohrávkou nepohneme sa. DM sa musí vediet aj otočiť s loptou, dat poriadny pas. Inak sa pri napadání z obrany nedostaneme.

Reagovat
ManUnited

Bissouma?

Reagovat
mithro

toho uz lovi Pep

Reagovat
Tomanatura

Nemanja dekujeme, hodne stesti v Italii

Reagovat
smazaný uživatel

čože roman čožeee

Reagovat
vodka

Řím volá a k nám nějaký schopný držák, co by zvládl hrát v dvojici s Pogbou..

Reagovat
Tomanatura

Jo, skoda ze ti nejlepsi na trhu jsou nerealni. Staci typek co drzi pozici, umi solidne branit a hraje na jeden dotek.

Reagovat
mithro

ja ho mam rad ale cas nezastavis, taliansko a Mourek je pre neho ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme z pekla stastie na dementnych fans mancs (nie preto ze protestovali) a mancs su unaveni, proti oddychnutym by to bolo tazsie

Reagovat
ManUnited

Nejzkušenější Matič udělá takovou minelu

Reagovat
Luc-Luc

palec nahoru mancs, ze po tom, co odevzdali vsechny body Lestru, tak je nechali spravedlive i nam

Reagovat
mithro

rozhodne remiza s Burnley

Reagovat
vitasrp

Když Liverpool vyhraje všechny zápasy do konce sezóny (což je vzhledem k losu dost pravděpodobný), tak je skoro jasný, že bude v první čtyřce ne? Když prohrajeme s Leicesterem, půjde před nás, když remizuje s Leicesterem, půjde před nás, když porazíme Leicester, budou mít s Leicesterem stejně bodů, ale Liverpool by asi měl mít lepší rozdíl ve skóre.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Busby babes

skoda, tohle jsme posrali.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
Malresi

No, snad sa tam dostaneme cez Leicester. Uz vidim, ako skoncite 5. a vyhrate LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jdou do LM, u nás to nehraje roli.

Reagovat
Malresi

Vazne? Ja som si myslel, ze by to bol ten pripad ako vtedy v 2012 s Tottenhamom, ktory zo 4. miesta nešiel do LM práve kvoli Chelsea, ktora vyhrala LM a umiestnila sa mimo TOP4.

Reagovat
gocii

To by musel el vyhrat napr arsenal, aby to ctvrtymu mistu odpadlo.

Reagovat
Minister

Tak by išlo do LM všetkých 5 tímov

Reagovat
Minister

to síce áno, ale proti Burnley x jak lusk

Reagovat
REPLIKATOR

Spravedlnost

Reagovat
martin.b

Kde bylo tohle nasazení a bojovnost posledních 15 kol ? Zápas pěknej, ale stejně tuším propadák na Hawthorns nebo Turf Moor

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ta Busbyho statistika o prohrách vzala rychle za své

Reagovat
Busby babes

jaka?

Reagovat
Kixi Syhimour

"Jinak letos mame 4 prohry, nejmin v cele lize, venku jsme jeste neprohrali. Ole. Staci male zlepseni do pristiho roku, z par tech remiz budou vyhry a jsme zase bliz."

Reagovat
Busby babes

jo tak. no venku jsme porad neprohrali. A posledni dva zapasy byli divny. Vcera to bylo spatny, ale to tak nejak moc nevymazava ten zbytek sezony.

Reagovat
mithro

ale ta forma doma je hrozna, aj ked si odmyslime tie posledne dva zapasy.

Reagovat
Busby babes

hrozna ne, ale mela by byt lepsi. uvidime pristi sezonu, budou fans, bude to o necem jinem. Zas to bude asi venku tezsi no.

Kazdopadne potrebujeme nahradit Jonese, Matu, Matice, Lingarda hracema do zakladu, pak budeme mit konkurenceschopnej tym. jinak nas kazde zraneni hracu zakladu dost rozhodi. Plus rozehrat Donnyho.

Reagovat
mithro

Jones je keeper, uz od januara 2020 nedostal gol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byste chtěli vyjádřit svůj názor na zahraniční vlastnictví u českých klubů, tak můžete zde!: https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
stiflerovamama

Roy Keane on Bruno Fernandes

“He spent half the time crying on the pitch”.

Roy

Reagovat
Hlahart

Včera byl v tomhle Bruno hroznej... Ale tohle glorifikování úplně hysterických přehánějících výroků po každým zápase je teda hrozný. Jako já chápu, že se dneska musí všechno přehánět, aby se z toho udělal dobrej clickbait a lidi na to letěli, ale tak trochu tím mizí nějaká střední debata a číst/poslouchat to pořád dokola je šíleně otravný...

Stejně jako Keane a jeho komentáře na Freda, nebo v podstatě cokoliv, co řekne. Ale neomezuje se to jenom na Keana samozřejmě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Já jsem třeba za tohle rád. Když tady balík z česka napíše komentář na forum, tak i v nejlepším případě maximálně ovlivní jinou bandu balíků na stejným fóru (v nejhorším je poslanej do prdele) a nikdy nevznikne tlak na změnu.

Když to ale řekne někdo, kdo je slyšet a jeho hlas se bude opakovat, tak ke změně dojít může a ta je v tomhle ohledu naprosto nezbytná. Vždyť je to vážně ubohý a nutí to člověka pochybovat o tom, jestli vážně zrovna sleduje dospělý lidi. Díváme se na fotbal kvůli jiným věcem, než kvůli zbytečně prodlužovanýmu polehávání a fňukání na trávě, často dokonce naprosto bezdůvodnýmu, kterej se následně glorifikuje jako mazanej a taktickej..

Reagovat
Hlahart

Já ale nekritizuju, že to řekl. Mně vadí to, že se dneska už ve veřejným prostoru nereaguje nějak přiměřeně, ale vždycky hystericky s hyperbolou, ať už je to téma jakýkoliv.

Reagovat
Svatej

Jojo, tohle jiný už nebude. Společnost pokaždý reaguje jenom na extrémy a dokud jsou podobný komentáře střídmý a správně rozumně nastavený, tak se dost často ignorují... Tak to bohužel funguje a fungovat bude..

Reagovat
Freedo

To je relativní. Porovnej třeba kritiku UK punditů s českými experty, kteří se bojí o komkoliv říct cokoliv špatného, aby si neuškodili..

Reagovat
Hlahart

Ta druhá varianta tě imho nutí k tomu tu kritiku trochu víc promyslet (stejně tak argumnty)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bukaj LFC

Po fakt hrozně dlouhý době mě bavilo sledovat zápas MU-LFC. Posledních x let proti nám v PL jenom betonovali a když se konečně rozhodli hrát fotbal tak se ukázalo kdo má větší kvalitu. Je teda pravda, že United chyběl Maguire jak připomínal G Neville. My měli výhodu v tom, že hrála naše nejlepší stoperská dvojice

Reagovat
mithro

a mozno ma vacsiu kvalitu ten, ktory je 2. v tabulke a nemusi bojovat do posledneho dychu o 4. miesto

Reagovat
Bukaj LFC

Jojo, minulej rok jste taky měli LM hotovou už 10 kol před koncem sezony Vypadnul vám nadprůměrnej Maguire a obrana hned hoří. Jinak ta vaše větší kvalita se ukazuje tím, že máte nejlepší sezonu od SAFa a máte o 10 bodů víc (zápas k dobru) než tuhle sezonu hrozně špatnej Liverpool.

Reagovat
mithro

obrana hori aj s maguirom.

Reagovat
Busby babes

a tech 10 bodu je jako malo?

Reagovat
Bukaj LFC

Vzhledem k tomu, že my jsme měli jednu z nejhorších sezon a vy skoro bojovali o titul tak mi to nepřijde tak velkej rozdíl. V posledních sezonách jste za náma byli 33 a 31 bodů. Takže mi 10 bodů se zápasem k dobru nepřijde jako taková ztráta, aby se tu mithro oháněl větší kvalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

taky by me sralo kdyby tym, kterymu fandim vyhraje 1 usmudnalou PL za 30 let a pak vyhori jak toaletak.

Reagovat
Bukaj LFC

Pamatuješ si vaši poslední obhajobu titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si dokonce 3 tituly v rade, proc?

Reagovat
Bukaj LFC

V poslední sezoně kdy jste obhajovali titul jste byli 7.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to nebude tim, ze se zmenil trener po dvou dekadach. Kdyz chces neco srovnavat, tak vby to melo mit aspon naznakem opdobny podminky. Nemam pocit, ze by pool mel od letoska novyho trenera

Reagovat
Hlahart

ok

Reagovat
Busby babes

prej betonovali.

Reagovat
Bukaj LFC

Tak mi řekni kdy Ole v PL proti nám chtěl hrát fotbal? Vždycky to bylo 10 hráčů za míčem.

Reagovat
Busby babes

a kdy vy? Na Anfieldu jste si nevytvorili vubec nic.

loni jste nas porazili ale nejak jendoznacny to nebylo a doma to byl pak opatrnej zapas z obou stran. jako sorry, ale fakt nam nemuzete vycitat nejake betonovani, kdyz v tech vzajemnych zapasech nejak odvazne taky nehrajete.

Reagovat
Bukaj LFC

Minulou sezonu na Anfieldu to nebylo jednoznačný? Tak samozřejmě, že si nic moc nevytvoříš proti týmu, kterej je celou dobu zalezlej na vlastní polovině. Jako v každým zápase kterej skončil remízou bylo jasný, že radost z toho máte vy, protože s tim Ole do zápasu šel. Včera chtěl poprvé vyhrát a s vaší nejsilnější útočnou silou to nedokázal proti naší obraně. Jinak Ole prostě ve velkých zápasech tuhle sezonu ukázal, že se víc bojí prohrát než, aby šli pro výhru. Jenom zápasy se City mu jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacny je, ze Mu pool nikdy v poctu PL titulu nedozene a to i presto, ze ma k dispozici nejlepsi tym v historii. Z cehoz vytezil obdivuhodny 1 titul za 30 let.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bukaj LFC

A ne? Horší bilanci v zápasech top 6 má tuhle sezonu jenom Tottenham. Vždyť jste ani neporazili Arsenal nebo nás v sezóně kdy jsme na kolenou. Ole zatim neprokázal, že dokáže porážet podobně silný soupeře.

Reagovat
Busby babes

a stejne jsme druzi. ze jsme neporazili Arsenal? no, to se stane. Nevypovida to o nicem.

Reagovat
Bukaj LFC

Tak si to druhý místo oslavujte jak chcete.. Laxní přístup v zápasech TOP6 vás připravil o šanci si o ten titul zabojovat. V těchto zápasech to prostě Ole nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus nekde dohledat zapasy top 6 za posledni 2 roky, kdyz uz to tvrdis. Vubec bych se nedivil, kdyby to ole mel vysoce pozitivni. Urcite je mezi prvnima trema z nich....

Reagovat
Bukaj LFC

Je mezi prvníma třema, ale zbytek týmů vyměnil manažery Jinak je za Kloppem i Guardiolou

Reagovat
smazaný uživatel

takze je treti ze sesti s tim, ze s prvim ma pozitivni bilanci. Tak jak muzes napsat, ze to na top 6 neumi, kdyz to nena s realitou nic spolecnyho?

Reagovat
Bukaj LFC

S prvním má negativní bilanci V premier league proti Kloppovi ani jednou nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

pool ma nejlepsi bilanci proti top6 v poslednich dvou sezonach?

Reagovat
Bukaj LFC

Jo Liverpool má nejlepší bilanci tuhle sezonu i tu minulou. Hele jak chceš jestli si myslíš, že zápasy TOP 6 Ole zvládá skvěle tak si to mysli. Tuhle sezonu to absolutně posral a to vás připravilo o šanci zabojovat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam, ze je zvlada, ale ze rozhodne nepropada v celkovym kontextu, jak tvrdis. Zvlada je celkove prumerne a to na titul samozrejme nestaci.

Reagovat
smazaný uživatel

no i kdyby, to tam nehraje roli. i tak je to o parnik vzdaleny tvrzeni, ze ole neumi na top 6.

Reagovat
Busby babes

kde neco slavim?

Reagovat
Bukaj LFC

Tak píšeš: !stejně jsme druzí" jak kdyby to byl nějakej úspěch..

Reagovat
Busby babes

no tak kdyz tu vytahujes argumenty typu: prohrali jste s Poolem a Arsenalem. No prohrali, presto jsme na tom daleko lepe nez tyhle tymy. Taky jsme porazili City a stejne jsme na tom hur nez oni.

Reagovat
Bukaj LFC

Hlavní argument je, že prostě Ole tuhle sezonu naprosto prosral zápasy s týmama top6.. Je spokojenej s remízama a to vám na titul nikdy stačit nebude. Jste na tom daleko lépe než zbytek top6, ale nevidim nic moc na čem to chce budovat dál. Vy jste měli ohromně úspěšnou sezonu a přesto vás trápící se Chelsea a Liverpool maj nadohled.

Reagovat
Busby babes

Spurs, prohra a vyhra

Arsenal prohra a remiza (tyhle dva zapasy byly spatny)

City - remiza a vyhra, naopak velmi dobre

Liverpool remiza a vcerejsi nepovedenej zapas

Chelsea - dve remizy

Neprijde mi to tak tragicky. O titulu se nerozhoduje v tehle zapasech, ale v tom, jak dokazem vyhravat nad Newcastlem a podobnyma tymama.

Nevidis na cem chcem budovat dal? ok no. rekl bych, ze od toho bude prestupak v lete, abychom zase kadr vhodne doplnili a kvalitou kadru se priblizili City a Chelsea.

Reagovat
Bukaj LFC

O titulu se rozhoduje i v těch zápasech top6. A ten velkej počet remíz je prostě špatnej a v týhle sezoně mi přišlo, že to Ole ani hráči nechtěli urvat a vzít výhru. Jinak Ole tuhle sezonu zvládl překvapivě dobře, ale v těch velkých zápasech se posere a hraje to na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

za1- arsenal neni podobne silny souper

za2- nevis co pises, protoze treba jen s guardiolou to ma ole 4:3 na zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vezmu ty nejlepsi tymy z ligy letos, tak nema negativni bilanci s zadnym z nich. City 4:3, Leicester nevim ale urcite ne zaporna a Chelsea (s tuchelem to ma taky spis pozitivni se zapasama s psg mam tuseni) Takze nam vysvetli o cem to vlastne pises?

Reagovat
Bukaj LFC

11 bodů ze 30 možných v zápasech TOP 6.

Reagovat
smazaný uživatel

bavime se o jeho pusobeni v Mu, nebo o vyseku, kterej se ti hodi?

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou top 6 mas na mysli? arsenal s tott do ni letos urcite nepatri

Reagovat
Bukaj LFC

všichni ví co znamená TOP 6..

Reagovat
mistr129

A jaký má smysl počítat do TOP 6 týmy který ani zdaleka nejsou TOP 6?

Reagovat
Bukaj LFC

Vždyť píšu, že mu zápasy se City jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

a kvalitu ma te pool, tym, kterej za 30 let vyhral 1 ligu. A to i s nejlepsi tymem historie ligy? Teda prej nejlepsim? To je ta kvalita? To, ze po 1 titulu po 30 letech prijde sezona hodna newcastlu? A ted dalsich 30 elt cekat? Tak to jo

Reagovat
Kixi Syhimour

My hrajeme o udržení?

Reagovat
Malresi

Že na neho vôbec reaguješ

Reagovat
Bukaj LFC

Kvalitu má tým co v posledních dvou sezonách vyhrál LM a PL a dohromady uhrál 197 bodů. Současný kádry tam nehrajou 30 let tak nevim co vytahuješ historii. Ještě nedávno jste se nám smáli, že jsme History channel, ale postupně se to stává z vás A o záchranu nehrajem máme jenom o 10 bodů míň než vy v nejhorší sezóně pod Kloppem kdy nám většinu sezony chyběli všichni stopeři. A to jsme se ještě dokázali dostat ze skupiny LM narozdíl od vás.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom o 10 bodu min to muze rikat newcastle....a pool teda no. Vymluvy mas prichystany hezky, coz o to. Zraneny hrace nikdo nikdy nemel a nemusel se s tim potykat, az letos pool.

Reagovat
Bukaj LFC

Já jsem o zraněných hráčích nic nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

ne no, psal si totiz o absentujicich hracich vinou zraneni a to je uplne neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste k vnimani casu. Nasbirany tituly jsou historie ale lonska a predlonska sezona ne? Jak to teda je s tim minulym, pritomnym a budoucim casem ve tvym svete?

Reagovat
Ibelieve

Nechci Liverpool podceňovat ale možnosti United jsou o dost jinde jak dosahem tak i financemi. Navíc pto mě je stále otázka zda by s jiným trenérem byly World Class hráči Liverpoolu stále tak dobří. Spíše si myslím, že ne. Jinak si vzpomeň na Kloppovu první sezónu... Je u Vas 5 let a skončil jednou první a jednou druhý, k tomu vyhrál LM a byl ve finále kde myslím v jednom ročníku měl velmi příznivý los. Ale jina pohoda poměru si zde co chceš, stejně je to irelevantní. A

Reagovat
vladis271

Vsetkym: ze sa vam toto chce riesit po zapase. pred by som to este chapal.

Reagovat
Svatej

Totálně mimo CZ zdroje čtu, že by si Chelsea chtěla uzavřít partnerství (podobný jako s VItesse) s jistou Viktorií Plzeň.

Reagovat
Coutinho10

tak to bude ono, o cem mluvil Ondra Novotnym s Podrym pred nekolika tydny v zajici

Reagovat
fabec1222

OT: Přátelé, kolegové, diskutující.... Rád bych vás po roční odmlce pozval do diskuze k sledování velkolepého pěveckého spektáklu Eurovize 2021. Vím, že u nás tahle soutěž v podstatě nikoho nezajímá, ale kdyby se někdo náhodou našel, tak s Coutinhem10 budeme čekat zde: https://www.eurofotbal.cz/clanky/nemecky-tisk-chce-klinsmanna-31123/

Tak kdo máte zájem, tak se přidejte

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
MCFC_8

Carson v brane a hra aj ten had Garcia...

Reagovat
Kinky7

No ty.....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kinky7

Jako myslim ze Carson ma z guard of honor druhe Vanoce

Reagovat
Kixi Syhimour

Trochu úcty, ještě pořád jediný vítěz LM ve vašem kádru

Reagovat
Kinky7

To je možné ale pl hral naposled pred 10ti lety

Reagovat
Busby babes

dostanete odpocet bodu za znevazovani souteze?

Reagovat
tony223

Ten Carson vypadá minimálně o deset let starší

Reagovat
tony223

Ake je príšerný

Reagovat
Busby babes

Vim, ze se to nestane, ale podle aktualni formy by Sterling na Euro jet nemel. Ta nominace bude zajimava na mnoha mistech.

Reagovat
Kinky7

Souhlas nemel. Grealish sancho foden rashford jsou lepsi

Reagovat
Busby babes

Grealish, kterej je zrakvenej teda taky ne. A vynechal si mozna nejlepsiho Mounta a nejholovejsiho Greenwooda. + Kane

Reagovat
Busby babes

nejgolovejsiho. samozrejme vztazeno jen k poslednim tydnum.

Reagovat
Kinky7

Tak ja vnimam greenwooda jako dvojku na hrot za Kanea kdezto u tech vyse zminenych se bavime o kridlu. Mounta beru jako cam a ten musi jet 100%

Reagovat
Kinky7

Tip na idealni sestavu?

Reagovat
Busby babes

hele nevim. tam hodne zalezi v jake formaci budou nastupovat. 3CB nebo 2CB, jestli bude Maguire zdravej nebo ne...

Reagovat
Salfovic

Na tři stopery když nemají ani dva pořádné

Reagovat
Hokaido

Tak proto se většinou na tři stopery hraje, žejo.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Když by si chtěl někdo dát něco dobrého k fotbalu z Woltu s 300 Kč kreditem, tak http://get.wolt.com/UPAE493 a použijte k tomu kódy UKULATEHOSTOLU a REALTALK (ty platí i pro registrované při vložení přes profil -> využijte promokód

Reagovat
smazaný uživatel

Máte chuť přidat svůj názor na zahraniční vlastnictví v českém fotbale? Zde máte možnost!: https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
Nieuwendyk

Spící gigant z Yorkshire opět tvrdě udeřil!

LUFC MOT!

Reagovat
PhilipS

Jako šance tam byly. Benhrama to snad odemkne. Ale hlavně, chtělo by to dneska prolomit standardkovou bezzubost. Je tam Cresswell a po dlouhý době všechny kladiva Souček, Dawson, Ogbonna. Tak pojďme sakra!

Reagovat
PhilipS

a Souček dneska po delší době nebezpečnej vepředu. Asi Rice efekt. Už by taky mohl protrhnout šňůru.

Reagovat
Coutinho10

zatim WHU dobre tlaci...skoda ta strela Soucka, ale chce to hrat trpelive a neco tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

snad Brightonu

Reagovat
Coutinho10

* do brany

btw. neberu WHU jako konkurenta pro LFC....Liverpool, kdyz si pohlida svoje zbyvajici zapasy, tak ho WHU nemusi zajimat, ale WHU potrebuje body, aby uhrali EL a LFC zase aby LM, protoze nekdo z Leicester/Chelsea neco ztrati, takze nemusis fandit Brightonu z toho duvodu, ze je blizko LFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom go Lingard

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

mal si ma nechat fandit Brightonu

Reagovat
Coutinho10

jeste nastesti neni rozhodnuto

Reagovat
PhilipS

Mno tady je vidět proč je Brighton tak v prdeli s xG vs góly. Klika

Reagovat
PhilipS

kurva

Reagovat
Coutinho10

Said podme jeste jeden

Reagovat
DieFohlenBMG

týpek dá po 27 zápasech v klubu gól a nemůže ho ani pořádně oslavit komentář na 02 tragédie, to je fakt lepší stream, kde ti vyskakuje reklama na velký péro

Reagovat
vladis271

Na tejto sezóne je pri Liverpoole signifikantná jedna vec. Stačí si pozrieť výsledky s b6. Takýchto Manchesterov United sme mali už zopár. Tých momentov ked sme si mysleli, že to je ono, to je ten turning point a odteraz to pôjde zas v starých koľajách so stúpajúcou tendenciou. A nič z toho, další match strata s outsiderom. S tou B4 je to proste fifty-fifty. Ani na sekundu si nemyslím, žeby sme boli nejakí favoriti na to sa tam dostať. A dnes nás čaká ťažkých 90 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ranné myšlienky sú najlepšie

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
YNWA__MSN

Ja hodne pochybuju o výhře proti Burnley venku...

Reagovat
vladis271

ten zápas sa najčastčejšie preberá ako ten najťažší čo nás čaká.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický Liverpool neplánuje uplatnit opci na obránce Ozana Kabaka, který přišel v zimě na hostování z německého Schalke. Na jaře odehrál 13 zápasů, ovšem 18 milionů liber za trvalý přestup prý Red vyplatit nechtějí.

Možno z neho vyrastie niekedy v budúcnosti kvalitný stopér, ale v aktuálnej situácii je to celkom pochopiteľné. Radšej treba zainvestovať do väčšej kvality zhruba 30-40 mega a nechať si Phillipsa, ktorý pozitívne prekvapil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi se to holt bude podřizovat Konatému, tak snad vědí, co dělají..

Reagovat
Remt

Mě docela bavil

Reagovat
vladis271

zas opatrne, ten zdroj nie je zrovna athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavný je môj názor .

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

pise to vobec nejaky normalny zdroj?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEE. Pěkná akce, zábavný fotbal, ale 1:0 je dneska málo.

Reagovat
matZz

Dele a Tanganga neskutečná škoda, že tihle hráči byli celou sezónu nesmyslně přehlížení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reguilon fantasticky

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R. Williams, Robertson, Fabinho, Thiago, Jones, Mane, Salah, Firmino (C).

Subs: Adrian, Wijnaldum, Tsimikas, Shaqiri, Origi, Woodburn, Clarkson, N. Williams, Koumetio.

Diogo Jota will miss today’s match against West Brom due to a foot injury sustained in midweek.

Ne prostě, my si od těch zranění nemůžeme dát pauzu , to je velká ztráta, snad se dá dohromady na ty zbývající zápasy

Reagovat
YNWA__MSN

Letos to už opravdu není normální

A to chtějí koupit Konatého

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

asi lepsie to odpiskat hned dnes nech nemame zbytocnu nadej

Reagovat
YNWA__MSN

Co říkáš na M.Perreira? Měl by na to, aby nahradil Shaqa, jestli odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

to je v prdeli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

toto je tak skurvena sezona na zranenia neskutocne ze sa na tie tri posledne zapasy zrani vo forme hrajuci Jota ... kazdopadne treba dat do tohoto posledneho tyzdna uplne vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Skurveny dean slepý starý kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Rhys

Reagovat
fenixLFC

jesus, williams je ale sialeny traged

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Mane hlavná vec že chceš hrať každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka Bohu a salahovi

Reagovat
mimi_united

Salah aj s Kloppom do Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Rhys je neskutočný tragéd. Vďaka Bohu za TAA. Bobby chytá formu, poďme do nich

Reagovat
vladis271

to podskočil natt, či?

Reagovat
Kixi Syhimour

Rhys má zase na svědomí gól, no

Reagovat
vladis271

viem, keby to TAA nezachránil tak má na svedomí gol aj Natt.

Reagovat
Kixi Syhimour

, holt má Williams smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale rhys je konštantné pozične mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

-ne

Reagovat
Luc-Luc

stoperska dvojice Williams Phillips dnes ukazuje opet svoji prumernost, diky bohu za Salaha a i Mane zatim dobry vykon

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Bartley Diaz alebo Kuznik 2

Reagovat
vladis271

stopéri fakt lvl Championship.

Reagovat
avicii

Celkom dobrý výkon ale veľmi neistá stopersku dvojica snáď ich prestrielame v druhom polčase

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino do hajzlu, tohle musíš dávat

Dean je tak strašně špatný, až nám to pomohlo, oba stopeři s gólovými chybami, Arnold krásný návrat

Gól krásný, Mané při chuti

Nicméně musíme prostě přidat góly, s dnešní obranou nelze očekávat druhou půli s čistým štítem.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Musíme proste.Cez krv, pot, slzy...musíme ich v 2. polčase pretlačiť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Shottack

Slzy:)

Reagovat
Svatej

To je v hajzlu prostě. Pool v LM chci, ale pri soucasnych okolnostech proste ze vsech sil ocima musim tlacit WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Já zkrátka nevěřím, ze to Tuchel zvladne sam, nekdo mu pomoct musi

Reagovat
smazaný uživatel

No však Lester pomôže

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo stratil formu na konci sezóny, ale nečudujem sa, on hrá úplne všetko, aj v repre, nemá žiadny oddych. Každopádne stále je lepší ako Shaw (show) s nadváhou.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
YNWA__MSN

Nechápu, že má Tsimikas jen jeden start v Pl

Reagovat
Luc-Luc

jeste teda Trent zatim opet vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

TAA bude svetová legenda, ak bude hrať celú kariéru na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

vzadu štrašlivo kúrime...

Reagovat
martin.b

Potenciální standardka z 20 metrů a Dean dává výhodu, když je balon někde u středovýho kruhu

Reagovat
tony223

Pokud je klub, kterému výrazně chybí přítomnost fanoušků na stadionu, je to Liverpool. Kolikrát jsme viděli jejich dominanci na hřišti...

Reagovat
castelL

tam chýba hlavne kvalita kádra a zranená 1/2 čo by hrala základ..

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsme měli štěstí, Alisson sice opravdu neviděl, ale stejně by neměl šanci zakročit

Reagovat
Luc-Luc

necekal jsem, ze to neuznaji

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

kua.

Reagovat
Luc-Luc

milion strel mimo branu trenujte strelbu kurva

Reagovat
smazaný uživatel

tvl toto musí dávať ttaa

Reagovat
SCELO

ten gol wba mal platit, netusim co tam ako piskal rozhodca......

Reagovat
smazaný uživatel

shaqiri mi pripomína hráča z league one

Reagovat
SCELO

tam je viac takych, ale oni narozdiel od neho hraju casto...

Reagovat
smazaný uživatel

jj ešte Rhys a zakončením Mané

Reagovat
castelL

hrať 1-1 s West Brom, ktorému o nič nejde.. to je kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

čo viac chceteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
castelL

a čo má Klopp robiť s týmto? by som im platy zobral.. takéto šance nedávať to je sabotáž

Reagovat
castelL

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty píčo

Reagovat
diastan

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooooooooooooooooooooooolllll Aliiiiiiiiiu

Reagovat
smazaný uživatel

IN GOD WE TRUST

Reagovat
Grahf

skurvení luckeri

Reagovat
Registrujisejenproto

Žer

Reagovat
Kixi Syhimour

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastie je súčasť života

Reagovat
Grahf

ale ne mojho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
oli9

kokote

Reagovat
REPLIKATOR

United dnes nehraje

Reagovat
Registrujisejenproto

to jsem jeste nevidel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pospec7

Aliiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Uz im drzim palce ako nikdy predtym treba tu Chelsea vyjebat z top4

Reagovat
Edgewalker

Fanoušek Poolu nejsem a asi nikdy nebudu, ale musím uznat, tohle bylo boží

Reagovat
J0EL

Reagovat
eder

Reagovat
Luc-Luc

v suchym

Reagovat
vladis271

sochu hned pred Anfield Allisonovi

Reagovat
cresposuper

Alisson

Reagovat
martin.b

Pro tátu <3

Reagovat
Nikikrew

Lol pekne. Kedy dal naposledy gól brankár? . Pamätám si Begovica proti Saints v 2013 ale bude asi niekto skôr

Reagovat
fenixLFC

jojo ten je posledny

Reagovat
Nikikrew

Fakt neviem kto jen skôr. Mari sa mi Pickford

Reagovat
Nikikrew

ok tak tym citronom si ma teraz zmiatol, som si myslel ze bol niekto skor, ocividne nie

Reagovat
REPLIKATOR

chudák Friedel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

klasickej Everton.

Reagovat
Zaschrona

Venku boj o titul, doma boj o záchranu. Přitom doma i venku hrajeme podobný nakopávaný kolmice a na sražené centry na roh.

Reagovat
montaigne33

Obdivuhodný výkon SHEFFIELDU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele