Premier League - preview 36. kola

14.07.2020, 08:44, aktualizováno 17.07.2020, 09:04
Previews
Anglická nejvyšší soutěž pokračuje jediným zápasem, ve kterém West Ham přivítá Watford. Pro oba týmy jde o důležité utkání, které je může výrazně přiblížit k záchraně...
West Ham United - Watford FC  (pátek 21:00)
Dva celky pohybující se těsně nad hranou sestupové propasti se střetnou v rámci šestatřicátého kola anglické Premier League. Ve prospěch West Hamu hovoří pouze rozdíl ve skóre, bodový zisk totiž má s Watfordem stejný.

"Kladiváři" v červenci prožívají na své letošní poměry velmi zdařilé období. Po vítězství nad Chelsea a remíze v Newcastlu sice nestačili na Burnley, v sobotu už ale zase zazářili a vítězstvím 4:0 v Norwichi se přiblížili záchraně. Na tomto úspěchu se podílel zejména Michail Antonio, který předvedl málo vídaný počin a nasázel všechny čtyři góly zápasu, čímž zdvojnásobil svůj počet tref z předchozího průběhu sezóny.

Watford po nelichotivé šňůře dvanácti utkání, během nichž dokázal porazit jen Liverpool, v uplynulém týdnu zabral a na domácím hřišti shodný poměrem 2:1 zvítězil nad Norwichem i Newcastlem. Se "Strakami" zazářil zejména Troy Deeney, který proměnil obě penalty a rozšířil svůj střelecký účet na osm, díky čemuž je spolu s Antoniem nejlepším kanonýrem nastupujícím do tohoto utkání.

Hammers s Hornets na sebe pravidelně naráží v posledních pěti sezónách Premier League, přičemž co do úspěšnosti vzájemných zápasů je to velmi vyrovnané - každý tým čtyřikrát zvítězil, jedno utkání skončilo remízou. Přeci jen al statistika hovoří lehce ve prospěch West Hamu, který zvládl obě utkání v roce 2019 na hřišti Watfordu celkovým poměrem 7:2.

David Moyes bude postrádat zotavující se Andersona se Snodgrassem, hostům budou chybět Deulofeu, Janmaat a Success. Minulý týden střídající Deeney by už měl být fit.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Noble, Fornals - Antonio
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Dawson, Masina - Hughes, Capoue - Sarr, Doucouré, Welbeck - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.04 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Aston Villa  (čtvrtek 19:00)
Vítězství po dlouhé době si v minulém kole připsali fotbalisté Aston Villy. Pokud by se jim takový počin povedlo zopakovat na půdě trápícího se Evertonu, záchrana by rázem mohla vypadat reálněji.

Toffees za sebou mají sérii tří utkání se ziskem pouhého bodu. Nešlo sice o lehká utkání, zároveň se ale nemuseli střetat ani s giganty. Podlehli totiž Tottenhamu a Wolves, domácí remízu si připsali proti Southamptonu. Čím se však svěřenci Carla Ancelottiho mohou pyšnit, to je domácí forma. V Goodison Parku naposledy ligové střetnutí prohráli v listopadu proti Norwichi, od té doby sehráli deset utkání, z nichž polovinu vyhráli a druhou remizovali.

Villans v neděli díky dvěma trefám Trezegueta porazili Crystal Palace, což pro ně znamenalo vítězství po téměř půl roce! Naposledy totiž zvládli dva zápasy v závěru ledna, od té doby získali pouhé dvě remízy v jedenácti utkáních. Jestliže jsme zmiňovali výtečnou domácí formu Evertonu, pak ta venkovní v podání Aston Villy je naprosto tristní. Za celou sezónu mimo své hřiště získala jen devět bodů, přičemž poslední vítězství přišlo v Burnley na Nový rok.

Domácí se musí obejít bez zraněného Miny, do hry se naopak mohou vrátit Holgate a Gomes. Hosté nemohou nasadit indisponované obránce Hauseho a Taylora.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Holgate, Digne - Walcott, Sigurdsson, Gomes, Gordon - Calvert-Lewin, Richarlison
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Elmohamady, Ngoyo, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Hourihane - Trezeguet, Samatta, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.70 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Sheffield United  (čtvrtek 19:00)
Už čtyřikrát v řadě dokázal Leicester porazit Sheffield United. Ještě v roce 2011 v rámci měření sil v druhé nejvyšší soutěži, pak také v Ligovém poháru, FA Cupu a následně i naposledy na podzim v Premier League. Teď by potřeboval v této sérii pokračovat, aby se udržel na strategické čtvrté příčce. Jedině tři body mu tuto skutečnost zcela zajistí.

Čtvrté místo, to je meta, o kterou se Lišky zřejmě budou rvát až do posledního kola s Manchesterem United. A právě s The Red Devils se utkají dokonce v samotném finále. Je dost možné, že právě tohle závěrečné klání rozhodne o tom, kdo v příští sezóně postoupí do toužebné Ligy mistrů a kdo naopak bude muset vzít zavděk jen účast v Evropské lize.

Do té doby by domácí bezpochyby chtěli najít optimální pohodu, ke které mají po koronavirové přestávce poměrně daleko. Po období restartu porazili pouze Crystal Palace, třeba naposledy přitom inkasovali poměrně tvrdý direkt od Bournemouthu, který se nachází na opačném pólu tabulky. Od United je tak v tuto chvíli dělí pouze fakt lepšího skóre.

Pokud se podaří Leicesteru zůstat na čtvrté příčce, případně by se ještě dokázal posunout před třetí Chelsea, bude to pro něj druhé nejlepší umístění v historii klubu po senzačním zisku titulu z roku 2016. "Minulý víkend ukázal, že současné ligové dění je jako horská dráha. Výsledkové výkyvy jsou velmi časté," říkal leicesterský manažer Brendan Rodgers.

Tomu budou chybět i nadále zranění Daniel Amartey, Ricardo Pereira, Ben Chilwell, James Maddison i Mark Albrighton, vykartovaný je taktéž Caglar Söyüncü. "Byli jsme zklamaní naším výkonem v Bournemouthu. Musíme se prostě odrazit od země a pohnout se vpřed. Takoví jsme, takovou máme mentalitu. Vždycky jsme měli," pokračoval Rodgers.

The Foxes mají situaci ve svých rukou. Jen potřebují zvládnout zbývající tři utkání poněkud lépe než jak se dosud prezentovali po období epidemie. "Přijímáme zodpovědnost i tlak," potvrzoval domácí stratég. "Nemám žádné pochybnosti o svém týmu a jeho schopnostech. Je ochotný zlepšovat se. Žádný neúspěch nás v naší cestě nemůže zastavit," burcoval.

Hosté mají, obdobně jako jejich sok, ambice na to zahrát si evropské poháry na podzim. Protože ve středu zvládl svůj zápas Tottenham, jeho jeden z úhlavních protivníků v souboji o sedmé místo, a zvítězil, klesli The Blades v průběžném pořadí na osmou příčku. Zezadu se na ně navíc tlačí Arsenal a Burnley, daleko přitom nemají od šestého Wolverhamptonu.

I je tedy čeká zřejmě perný konec ročníku. Chybět jim teď budou Leon Clarke i Luke Freeman, vrátit by se ovšem do sestavy mohl John Fleck. "Na to, že Sheffield je v lize nováčkem, hraje opravdu dobře. Bojuje, má svou kvalitu. Udělal na mě dojem," chválil Rodgers. "Už loni v srpnu jsme věděli, že nás čeká těžká zkouška. A bylo tomu přesně tak."
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Bennett, Evans, Fuchs - Ndidi - Ayoze Pérez, Praet, Tielemans, Barnes - Vardy
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Osborn, Stevens - McBurnie, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.33 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Crystal Palace - Manchester United  (čtvrtek 21:15)
Manchester United i nadále usiluje o proklouznutí do první čtyřky, aby si mohl zahrát v příští sezóně Ligu mistrů. Do ní už mohl vstoupit po minulém zápase se Southamptonem, to by ovšem nesměl ztratit dva body v samotném závěru. Teď bude bezpochyby hledat plný bodový zisk na půdě Crystalu Palace, který v uplynulých pěti kolech hned pětkrát prohrál.

Hosté svou poslední prohru napříč všemi soutěžemi utrpěli na konci ledna, mají tak suma sumárum opravdu velmi dobrou formu, a nic na této skutečnosti nezměnila ani koronavirová přestávka. Ba naopak si o možnost umístit se v první čtyřce hlasitě řekli, nicméně nedávná plichta jim trochu pošramotila sebevědomí. A pořád jsou tak v tabulce zatím jen pátí.

Nicméně oproti čtvrtému Leicesteru, se kterým se mimochodem utkají ještě v samotném finále tohoto ligového ročníku, mají jen horší skóre. Bodově se už dostali na úroveň svého protivníka. V nynějším měření sil možná tentokráte nebudou moci počítat, tedy kromě stálých marodů Axela Tuanzebeho a Phila Jonese, nově se třemi hráči, jež mají zdravotní potíže.

Pravděpodobně dostanou volno kvůli lehkým šrámům Luke Shaw, Brandon Williams i Mason Greenwood, který po období pandemie patřil k základním stavebním článkům ofenzívy The Red Devils. "Doufáme, že čas, který jim dáme, jim pomůže zotavit se. Nechtěli bychom totiž jejich zranění jakkoliv zhoršit," vysvětloval hostující manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Na pravém kraji obrany by měl naopak jistojistě operovat Aaron Wan-Bissaka, pro něhož bude tenhle zápas bezpochyby pikantní. Právě v Crystalu Palace působil, a to i v mládežnických kategoriích, než se toto léto za celkem padesát pět miliónů euro přesunul právě do Manchesteru. "Pořád jsem s některými z klubu v kontaktu," přiznával Angličan.

Na svého bývalého zaměstnavatele si nemohl v žádném případě stěžovat. "Crystal Palace pro mě hodně znamená," pokračoval. "Nebyl bych díky němu tam, kde jsem teď. Ukázal mi cestu, dal mi šanci ukázat, co umím. Bude to pro mě možná trochu zvláštní pocit, protože jsem v Selhurst Parku vážně dlouho nebyl. A zejména tam hrát bez fanoušků," dodával.

Domácí kvůli aktuální mizerné sérii klesají průběžným pořadím stále níže. A kdyby neměli nahráno už před epidemií, kdo ví, jestli by se nestrachovali o ligovou záchranu. Otázku sestupu však již mají ke své radosti vyřešenou, a tak jim půjde o to v posledních třech kolech skončit v Premier League co nejvýše. Po restartu sezóny své fandy vyloženě nepotěšili.

James Tomkins, Martin Kelly a Gary Cahill, to je trojice zraněných, která se v sestavě CPFC určitě neobjeví. A mimo hru bude mimochodem také Christian Benteke, jenž za svou minulou červenou kartu vyfasoval stopku i na další zbývající duely. "Hrát proti Crystalu Palace je pro mě nová záležitost. Jedeme tam každopádně vyhrát," hecoval se Wan-Bissaka.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Sakho, van Aanholt - Milivojevič - Townsend, McArthur, Kouyaté, Zaha - Ayew
Manchester United - pravděpodobná sestava:
David de Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Diogo Dalot - Pogba, McTominay - James, Bruno Fernandes, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.46 - 5.52 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Brighton & Hove Albion  (čtvrtek 21:15)
Mezi nejlepší celky po koronavirové přestávce se řadí i Southampton, který si už zajistil umístění v klidném středu tabulky. Nyní proti němu stojí Brighton, jenž si za určitých okolností může vysloužit jistotu záchrany.

Saints od návratu Premier League získali jedenáct bodů v šesti zápasech, přičemž jejich los nebyl vůbec jednoduchý. Zdolali Norwich, Watford a Citizens, nerozhodně se rozešli s Evertonem a Manchesterem United a jedinou porážku schytali od Arsenalu. V tabulce tak momentálně drží dvanáctou pozici, přičemž stále mají šanci na umístění v elitní desítce.

Oproti situaci před přerušením ligy, kdy Seagulls nedokázali desetkrát v řadě zvítězit, se jejich forma určitě zlepšila, žádný zázrak to ale není. Dokázali sice porazit Arsenal a Norwich, se soupeři z elitní pětky ale schytali tři debakly. Domácí zápasy s oběma Manchestery a Liverpoolem neproměnili v ani jeden bod, celkové skóre zní 1:11.

Co se týče vzájemných zápasů v Premier League, jednoznačně úspěšnější je tým Southamptonu, který proti Brightonu nikdy neprohrál a z pěti zápasů získal devět bodů.

Svatí budou postrádat zraněné Boufala, Djenepa a Valeryho, Racci nemohou nasadit Alzateho a Izquierda.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Redmond - Ings, Long
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Lamptey, Webster, Dunk, Burn - Bissouma, Stephen - Mooy, Trossard - Connolly, Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.46 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Wolverhampton Wanderers  (středa 19:00)
Ještě minulý týden platilo, že do evropských pohárů se bude moci proklouznout i z osmé příčky Premier League. V pondělí se ovšem situace změnila. Manchester City totiž podle Sportovního arbitrážního soudu bude moci hrát Ligu mistrů, a tak poslední postupovou metou aspoň pro Evropskou ligu bude místo sedmé. Burnley ani Wolverhampton radost nemají.

Především pro domácí je tenhle verdikt zásahem do jejich tajných plánů. Ne že by hlavní ambicí The Clarets bylo před sezónou za každou cenu bojovat o pozice zajišťující podzimní účast v pohárové Evropě, nicméně po koronavirové přestávce si svými výsledky o tyto cíle nepřímo řekli. A mohou na ně ve zbývajících zápasech stále reálně zaútočit.

Horší zprávou pro ně je, že zatímco na osmou příčku, která měla postupová přání do Evropské ligy původně plnit, ztráceli po pětatřiceti kolech jen dva body, na sedmou je již manko čtyřbodové. Není přitom tolik manévrovacího prostoru, aby se deficit snadno utišil. Wolverhampton pro ně přitom bude představovat zajisté velmi nepříjemného protivníka.

Na druhou stranu Burnley i přesto, že ho sužovala velká marodka, dokázalo s pravidelností bodovat. Neprohrálo už pětkrát v řadě, naposledy například uhrálo cenný bod na půdě mistra z Liverpoolu. "Měl jsem dobré pocity po tomto utkání," těšilo domácího manažera Seana Dycheho. "Víme, že budeme muset být zase připraveni, abychom dosáhli svého."

Ben Mee, Matthew Lowton, Jack Cork a Ashley Barnes se do hry nepodívají ani v dalších dvou duelech s Norwichem a Brightonem. Počet zraněných ovšem přece ubývá, zcela fit by již měli být Robbie Brady, Jóhann Gudmundsson a Chris Wood. "Snažíme se s hráči pracovat tak, aby byli maximálně čerství. Někdy jsou opravdu na svém limitu," přiznával Dyche.

Wolverhampton po restartu sezóny třikrát za sebou zvítězil a vypadalo to, že bude dokonce bojovat o první čtyřku, a tedy i o kvalifikaci do základních skupin Ligy mistrů pro příští sezónu. Jenže pak na řadu přišly dva bezbodové rezultáty. Ne že by na čtvrté místo nemohl stále zaútočit, matematicky je samozřejmě možné, aby svou ztrátu ještě dokázal stáhnout.

Umístění v top čtyřce je mu vzdálené na rozdíl čtyř bodů, platí však u něj to samé, co u Burnley. Času je zkrátka málo na to, aby se vyhoupl v průběžném pořadí výše. "Myslím si, že Wolves mají dobrý tým," uvedl Dyche. "Velmi se mi líbí. Mají zajímavě promixovaný kádr a manažera, který příliš změn neprovádí. Můžu o našem soupeři mluvit jen pozitivně."

The Wanderers naposledy po dvou porážkách konečně bodovali, poměrně snadno dokráčeli k výhře nad Evertonem. Hostující stratég Nuno Espírito Santo možná bude postrádat Pedra Neta, jenž si po nedávném klání přivodil lehké zdravotní šrámy, jinak může nasadit do hry kohokoliv. "Chválím, jakým způsobem náš sok získává úspěchy," zakončil Dyche.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Long, Tarkowski, Taylor - Pieters, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodriguez, Wood
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Saïss - Doherty, Dendoncker, Rúben Neves, Joao Moutinho, Jonny Castro - Jiménez, Diogo Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.78 - 3.25 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - AFC Bournemouth  (středa 19:00)
Devět utkání v řadě se Bournemouth nedočkal v Premier League vítězství. Nicméně naposledy doma překvapivě skolil vysokým rozdílem Leicester, a vrátil se tak reálně do bojů o záchranu. Aby však udržel prvoligovou příslušnost i pro další ročník, bodovat musí i nadále. Bez ohledu na to, že se nyní představí na půdě ligového vicemistra Manchesteru City.

Tři body, taková je ztráta hostujícího celku na sedmnáctý Watford a šestnáctý West Ham, které mimochodem čeká v pátek důležitý vzájemný zápas. The Cherries se potřebují natěsno na oba dva protivníky co nejrychleji dotáhnout, aby se ve zbytku sezóny propracovali aspoň před jednoho z nich. Jinak se jim nepříjemný pád o patro níže jednouše nevyhne.

Čtyři urvané body z posledních dvou utkání dávají Bournemouthu rozhodně dobrý příslib do budoucích třech střetnutí, včetně toho na City of Manchester Stadium. Nicméně nově se nebude moci spolehnout na služby Nathana Akého, stálice defenzivních řad, přičemž různá zranění sužují i další jeho spoluhráče. Třeba lehce zraněný je opět také Joshua King.

Start norského forvarda je nejistý, nicméně potvrzeny jsou již absence Chrise Mephama, Simona Francise i Adama Smitha. Dlouhodobě na marodce je pak Charlie Daniels. "Bylo velmi důležité, že se nám proti Leicesteru vrátil do hry aspoň Steve Cook," hledal pozitiva hostující manažer Eddie Howe. "Přinesl na hřiště hlavně zkušenosti," dodal.

Poskočit ještě pryč ze sestupového pásma není pro jeho mužstvo úplně nereálnou záležitostí. Obzvláště připomeneme-li fakt, že po duelu s Manchesterem City ještě narazí na papírově přijatelnější soky Southampton a Everton. "Po té minulé výhře jsme bezpochyby pozitivní před koncem ročníku. Získali jsme sebedůvěru, konečně si věříme," ujišťoval Howe.

Aktuální soupeř představuje pro Bournemouth jednu z nejhorších variant vůbec. Od roku 2015 s ním sehrál celkem devět mačů a ani v jednom z nich nevydoloval jediný bod! Kdyby krutou sérii porážek přerušil zrovna v tuhle vhodnou dobu, rozhodně by se nezlobil. "Výhru jsme už potřebovali. Čelíme velké výzvě, vyhrávat musíme pořád," potvrzoval Howe.

V Manchesteru zavládla v pondělí velká radost. Již jistě druhý mančaft anglické nejvyšší soutěže totiž uslyšel od Sportovního arbitrážního soudu více než líbezný verdikt. Původní rozhodnutí UEFA o tom, že Citizens nebudou moci hrát evropské poháry v dalších dvou letech, bylo zkrátka zrušeno. A těšit se tak mohou na podzim z hlavní fáze Ligy mistrů.

Domácí manažer Pep Guardiola si pořádně ulevil, že si jeho tým bude moci zahrát nejprestižnější fotbalovou klubovou soutěž světa. "Chápu, že pro elitní kluby jako Liverpool, Arsenal nebo Manchester United je nepříjemné, že můžeme Ligu mistrů hrát my," mínil. "Ale všichni musí pochopit, že si zasloužíme do ní postoupit. Svou práci jsme dělali dobře."

Sergio Agüero, to je jediný hráč z celé kabiny MCFC, který se na hrací ploše neobjeví. Jinak by měl mít španělský stratég k dispozici kompletní kádr. "Pokud někdo s rozhodnutím CAS nesouhlasí, ať si promluví s naším prezidentem a generálním ředitelem. Všem klubům, které si o nás něco šuškají, vzkazuji, aby ukázaly hlavně na hřišti, co v nich je," říkal Guardiola.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson Moraes - Joao Cancelo, Stones, Otamendi, Zinčenko - David Silva, Fernandinho, Gündogan - Foden, Gabriel Jesus, Sterling
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, S. Cook, Kelly, Diego Rico - Brooks, Billing, Lerma, Stanislas - Solanke, C. Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.50 - 20.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (středa 19:00)
Newcastle v posledních dvou zápasech neuspěl, a definitivně tak ztratil i teoretické naděje na to, že by si v příští sezóně zahrál alespoň Evropskou ligu. Naopak ambice na to skončit v první sedmičce stále živí londýnský Tottenham, který je hodně povzbuzený o poslední skalp Arsenalu. Výhra v derby protáhla jeho sérii neporazitelnosti už na tři utkání v řadě.

Tři vítězství, dvě remízy, jedna porážka, to je dosavadní bilance Spurs po koronavirové přestávce. Sice už reálně nemůžou proklouznout do první čtyřky, která zaručuje podzimní základní skupiny Ligy mistrů, byť matematicky možnost stále existuje, každopádně usilovat budou ve zbývajících třech kolech minimálně o sedmé místo a aspoň o Evropskou ligu.

Dva body, taková byla ztráta hostů na sedmý Sheffield United po pětatřiceti odehraných kolech. Šestý Wolverhampton jim byl vzdálený na rozdíl tří bodů. Situaci nemají ve svých rukou, není každopádně v žádném případě bezvýchodná. Ani los nemají vyloženě složitý, byť Leicester pak může představovat těžší překážku, na závěr zavítají na půdu Crystalu Palace.

Tottenham v pondělí zasáhla jedna tragická zpráva. Nebo lépe řečeno Sergeho Auriera, jenž přišel o svého bratra Christopheho. Ten byl střelen dvakrát v brzkých ranních hodinách a svým vážným zraněním podlehl. "Budeme respektovat každé jeho rozhodnutí. Nebudeme na něj tlačit, aby hrál, to vůbec ne. Má volnost," uvedl hostující manažer José Mourinho.

Kromě Auriera visí otazník také nad Delem Allim a Tanguyem Ndombélém, vykartovaný je Eric Dier a zdravotně v pořádku stále není Juan Foyth. "Ndombélé se zranil na tréninku, nemyslím si, že bude v sestavě. Ale uvidíme," prozrazoval tottenhamský lodivod. "Alli sice už může trénovat, úplně však nevěřím tomu, že by byl schopen nastoupit," upřesňoval.

Když se oba týmy střetly loni v srpnu naposledy, podařilo se tehdy Newcastlu udržet čisté konto. A to i zásluhou brankáře Martina Dúbravky. "Čeká nás další obtížný soupeř. Má kvalitní hráče, kvalitního manažera," říkal jednatřicetiletý Slovák. "Už jsme však v minulosti dokázali, že umíme porážet velké týmy. Jen potřebujeme najít správnou rovnováhu."

The Magpies v posledních dvou duelech své fandy nikterak nepotěšili. Debakl schytali od Manchesteru City, padli taktéž ve Watfordu. A půjde jim tak teď jen o to skončit v konečné tabulce co nejvýše, neboť záchranářské starosti si už vyřešili. "Chceme získat co nejvíce bodů. Můžeme předvést proti Spurs stejný výkon jako na podzim," dodal Dúbravka.

Ciaran Clark, Sean Longstaff, Isaac Hayden, Andrew Carroll, Jamaal Lascelles a Florian Lejeune, to by měly být absence na straně domácích, byť posledně jmenovaný se údajně již chystá brzy na návrat na ligové trávníky. "Porážka v Manchesteru nás změnila. Podstoupili jsme tam těžký mač. Předtím jsme však hráli opravdu dobře," připomínal Dúbravka.

Rodák ze Žiliny si moc dobře uvědomuje, odkud přímo jemu bude hrozit asi největší nebezpečí. Útočník Harry Kane přitom bude hladový po dalších gólech, síť totiž nerozvlnil už třikrát za sebou. "Vždy je těžké bránit taková kvalitní jména," přiznával. "Vždycky víme, jaký fotbal náš protivník preferuje. Avšak i my se snažíme o to tvořit vlastní hru," zakončil.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Fernández, Rose - Saint-Maximin, Shelvey, Bentaleb, Joelinton - Almirón - Gayle
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tanganga, Sánchez, Alderweireld, Davies - Sissoko, Winks - Lo Celso, Lamela, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.43 - 4.01 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Liverpool FC  (středa 21:15)
Středeční program šestatřicátého kola uzavře od 21:15 atraktivní souboj Arsenalu s Liverpoolem. Věhlasné kluby se však v posledních letech nacházejí ve zcela odlišné situaci, a přestože již hosté jen bez nervů dohrávají veleúspěšnou sezonu, budou na Emirates Stadium stále platit za jasného papírového favorita.

Domácí se po nepovedeném severolondýnském derby ocitli v obzvláště svízelné situaci. Tým Mikela Arteta se prohrou 1:2 na půdě Tottenhamu propadl tabulkou až na deváté místo pouze o skóre před desátým Burnley, a jestli ještě chce udržet alespoň naději na kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy, potřebuje čerstvého ligového šampiona nutně porazit. To Reds po zisku titulu zdánlivě nemají o co hrát vyjma své cti, ovšem svěřenci manažera Jürgena Kloppa stále mohou zdolat úctyhodnou stobodovou hranici a v případě výher ve všech třech zbývajících kolech navrch také překonat dosavadní rekord Manchesteru City, který předloni dosáhl právě na rovných 100 bodů. Stejně tak zůstává Mohamed Salah v boji o titul nejlepšího ligového střelce, byť na prvního Vardyho ztrácí čtyři branky.

"Kanonýrům" bude i nadále chybět vykartovaný útočník Eddie Nketiah a nelze očekávat účast ani dlouhodobě zraněných Marího, Lena, Martinelliho či Chamberse, stejně jako odstaveného Mattea Guendouziho. Další opomíjený hráč Arsenalu Mesut Özil sice na sociálních sítích informoval své příznivce, že je plně připraven naskočit do hry, ovšem ani to není zárukou, že se od Artety skutečně dočká nové šance. Stejně tak visí otazník nad účastí Ainsleyho Maitlanda-Nilese, který dle informací médií v čele s renomovaným Davidem Ornsteinem hodlá v letním přestupovém období londýnský klub opustit. Na straně hostí zůstává mimo hru James Milner a dlouhodoběji zranění Matip s kapitánem Hendersonem.

Bilance vzájemných zápasů z posledních let jen potvrzuje odlišnou výkonnostní trajektorii obou celků. Arsenalu se na liverpoolské půdě nepodařilo v lize vyzrát již devětkrát po sobě, byť na Emirates Stadium jejich měření sil končilo pravidelně dělbou bodů. Domácí tak jen mohou doufat, že Reds budou pokračovat v jistém výsledkovém výpadku po restartu Premier League a následnému potvrzení prvního místa, neboť za toto období ztratili body hned ve třech z šesti kol.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Mustafi, Luiz, Kolašinac - Cédric, Ceballos, Xhaka, Tierney - Saka, Lacazette, Aubameyang
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.75 - 4.25 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Norwich City  (úterý 21:15)
Sportovní arbitrážní soud vydal v pondělí verdikt, který se bezpochyby nemohl líbit Chelsea. Protože zrušil původní rozhodnutí UEFA o tom, že se Manchester City nemůže zúčastnit evropských pohárů na další dvě sezóny, budou domácí muset tvrdě bojovat o umístění v první čtyřce. Nutně nyní potřebují vyhrát nad posledním Norwichem.

Čekalo se až doteď, jestli se z Premier League bude do následujícího ročníku Ligy mistrů postupovat i z pátého místa, nebo jen ze čtvrtého. A protože rozhodnutí CAS zvýhodnilo v tomto ohledu Citizens, zbývají do milionářské soutěže už jenom dvě vstupenky. První dvě si kromě klubu z Manchesteru zařídil už s předstihem též korunovaný mistr z Liverpoolu.

O jedno kvalifikační místo přitom horlivě bojují taktéž The Blues. Očekává se hlavně krutá bitva v dalších třech kolech o poslední dvě zbývající pozice mezi nimi, Manchesterem United a Leicesterem. A rozhodně budou mít složitější situaci o to víc, pakliže předvedou obdobný výkon jako před pár dny. Na půdě Sheffieldu United se jim vážně hrubě nezadařilo.

Bylo to vůbec nejhorší vystoupení svěřenců kouče Franka Lamparda po koronavirové odmlce. Obdrželi hned tři branky, žádnou přitom nevstřelili. "Letos inkasujeme opravdu moc gólů," uvědomoval si domácí bek César Azpilicueta. "V téhle fázi sezóny je potřeba se semknout, naplno spolupracovat. Víme, že nás ještě čeká semifinále FA Cupu," připomínal.

V nynějším měření sil londýnský celek jednoznačně hodlá potvrdit roli jasného favorita. Jeho soupeř je ve velké krizi a nedávno definitivně stvrdil svůj sestup o patro níže. "Naším úkolem je být v tabulce co nejvýše. Jsme Chelsea, o to se snažíme vždy," ujišťoval Azpilicueta. "Jestli jakkoli ztratíme možnost skončit třetí, budeme zklamaní. To je pochopitelné," pokračoval.

Nynější souboj s Norwichem a pak nelehká utkání v Liverpoolu a s Wolverhamptonem, to je ligový program domácích ve zbytku tohoto ročníku. "Byli jsme hodně frustrovaní po porážce se Sheffieldem United," přiznával španělský obránce. "Každý zápas, který teď podstoupíme, pro nás bude něco jako pohárové finále. Musíme prostě získat maximální počet bodů," burcoval.

Hosté jakožto nováček nejvyšší soutěže vydrželi v Premier League pouhý rok. Už nyní je jasné, že vymanit se matematicky ze sestupového pásma prostě nemůžou. Jejich forma přitom má v podstatě neustále klesající křivku. Napříč všemi soutěžemi prohráli osmkrát za sebou, po období pandemie nezaznamenali jediný úspěch. A naposledy schytali pořádný výprask.

West Ham na jejich půdě skóroval hned čtyřikrát, a tak Norwich nadobro ztratil svou prvoligovou příslušnost. "Pořád věřím svým hráčům. Mají mou plnou podporu," říkal Daniel Farke, trenér The Canaries. "Chelsea po minulé prohře bude chtít za každou cenu urvat výhru. My však nejsme pod žádným tlakem. Nemůžeme nic ztratit, dáme do zápasu úplně vše."

Alespoň mužstvo z Norfolku netrápí nějaké nové absence. Sam Byram, Christoph Zimmermann, Grant Hanley a Moritz Leitner na hrací plochu nevběhnou kvůli zranění asi až do konce této sezóny, zcela zdraví by jinak měli být Todd Cantwell i Kenny McLean. Chelsea i nadále bude postrádat N'Gola Kanteho, Fikaya Tomoriho a také Billyho Gilmoura.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Marcos Alonso - Barkley, Jorginho, Kovačič - Willian, Giroud, Hudson-Odoi
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Klose, Godfrey, Lewis - Tettey, McLean - Cantwell, Stiepermann, Hernández - Idah
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.00 - 26.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC35303276:2793
2.Manchester City35233991:3472
3.Chelsea FC351861163:4960
4.Leicester City351781065:3659
5.Manchester United351611861:3559
6.Wolverhampton Wanderers351413848:3755
7.Sheffield United351412938:3354
8.Tottenham Hotspur3514101154:4552
9.Arsenal FC351214951:4450
10.Burnley FC351481339:4750
11.Everton FC351291441:5245
12.Southampton FC351361645:5845
13.Newcastle United3511101436:5243
14.Crystal Palace351191530:4542
15.Brighton & Hove Albion358121536:5236
16.West Ham United35971944:5934
17.Watford FC358101733:5434
18.AFC Bournemouth35872036:6031
19.Aston Villa35862138:6530
20.Norwich City35562426:6721

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (757)

Přidat komentář
Ligter

nedokážu si představit, že by dnes Chelsea ztratila

Reagovat
spider_8

Norwich suverénně poslední, jistý sestup, 7 porážek v řadě, hrajeme doma. To nemůže skončit dobře

Reagovat
Ligter

znám tyhle pocity, ale v tomhle případě už ani nevím, co zázračného by se u Norwiche muselo stát.

Reagovat
Greny

Tak nastoupí osa Kepa, kdokoli že stoperu, Jorginho to je velká šance že gol daji

Reagovat
Svatej

Teď jsem koukal na zákrok De Gey v druhým poločase. Jsem si stoprocentně jistej, že kdyby tam byl Kepa, tak to nejenže skončí brankou, ale ještě to vypadá nechytatelně.

Reagovat
Front hell

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
sunakashi

skoro je mi vas az lito...ale fakt jen skoro

Reagovat
cristiano.K.

ten zákrok nebyl nic extra, jen komentátor z toho udělal zákrok sezony, protože místo aby to v klidu chytal levou rukou, tak tam šel pravou a na oko jakože wow

Reagovat
smazaný uživatel

Já bohužel ano

Reagovat
Greny

Když na to koukám tak 6 bodů nedává jistotu PL .. holt si budou muset v Liverpoolu vzpomenout po jakem zápase mohli začít slavit titul

Reagovat
ManUnited

jistotu LM předpokládám

Reagovat
Greny

Jo sry *

Reagovat
fenixLFC

snad nebudeme chciet pretrhnut nasu domacu seriu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
M0rb1D4S

Pukki už nedal branku ani nevím jak dlouho. Takže se asi vyplatí to tam dneska na něj vsadit.

Reagovat
spider_8

Jo, taky čekám, že si dneska vystřílí novou smlouvu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Lampard už vyzkoušel téměř všechny kobinace a žádná nefunguje, naopak nás to ozkoušený pravidelně potápí. Udělal bych to prostě jinak, stejně víme, že jiná varianta nás zaručeně zase obere o body.

James, Azpi, Zouma, Alonso. Azpi má jako jedinej obránce z týmu až na výjimku konstantní výkonnost, šoupnul bych ho doprostřed . Pukki se netrefil už dvě dekády a my jsme pro tohle nejlepší tým na světě. Azpi se zoumou by mu neměli sednout.

Kvůli fantě bych radši Abrahama, ale stejně to na třetí místo nedotáhu, takže ať tam hraje Oliver,

Reagovat
Svatej

A hráčům by měl dát Frank dvě facky už před nástupem na hřiště, ať jsou pořádně nasraní.

Reagovat
Talker

Máme v týmu hromadu prcků a ty bys ještě vyhodil stopera? Já vím, že jsou všichni na hovno.

Btw Tomori je out stále?

Reagovat
Svatej

Alonso to vyváží v pohode, proto jsem ho tam dal misto toho azpiho na levo, pocet vysokych hracu dozadu tak zustane stejnej

Tomori hrat prave asi porad nebude, jinak by byl prvni volba.... Vedle Azpiho

Reagovat
icemike

Už trénuje

Reagovat
iamek

Chelsea o dva dny více volna, než my. FA . Dneska v klidu 5:0 win.

Reagovat
Front hell

hlavně nebreč

Reagovat
iamek

Chelsea o dva dny více volna, než my. FA . Dneska v klidu 5:0 win.

Reagovat
Aker22

Chelsea odehrála od 1.7 do 11.7 4 zápasy, vy jste měli stejný počet od 30.6 do 13.7 , prostě ten los někdy pomůže a někdy ne, ale nehledal bych v tom žádnou nespravedlnost.

A právě i ten program se mohl podepsat na nevýrazném výkonu proti blades, přičemž fanoušci United už tady včera si sami všímali, jak jsou hráči unavení a bez energie.

Reagovat
Front hell

nebreč

Reagovat
iamek

9

Reagovat
r.mrazik

Ole nemusel drzet stale stejnou zakladni 11

Reagovat
kiwwi

if it's not broken don't fix it

Reagovat
r.mrazik

tak rozbity to nebylo...nestridanim to rozbil Ole

Reagovat
Agent z Melmacu

zostane ten Kanté po sezóne?

Reagovat
Svatej

jop

Reagovat
M0rb1D4S

A kam by chodil? Má smlouvu ještě na 3 roky a pokud by nepřišla nabídka, která se nedá odmítnout, tak zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je nechutný paklub, to už bych raději viděl v top 4 protekční ManU. Ale ideálně ani jeden z nich.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ideálně Tottenham, viď?

Reagovat
iamek

Ten bojuje s Arsenal o 8-10 místo

Reagovat
smazaný uživatel

nejtrapnější klub v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale to je už nereálné.

Reagovat
Greny

Koho, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
Miguel19

Prej přiteče dalších 35 mega za Hazarda

Reagovat
M0rb1D4S

15 pokud vyhraje Real titul. O nějakých dodatečných 20 nic nevím.

Reagovat
Miguel19

Viděl sem něco na twitteru, že 20 mega za výhru a 15 za kvalifikaci do LM.

Reagovat
M0rb1D4S

V Realu by byli asi dobří blázni, kdyby jeden z doplatků měl být za kvalifikaci do LM

Reagovat
Miguel19

Však Marina

Reagovat
M0rb1D4S

Ve Španelsku jsou snad jen 2 jistoty. Nikdo nerozumí jejich daňovému systému a Real s Barcelonou se vždy dostanou do LM. To by byl fakt majstrštyk.

Reagovat
ajouki

Při podpisu bylo několikrát zmíněno, že bonusy jsou velmi snadno dosažitelné. Real Madrid mohl vítězně reportovat částku jako 100 milionů eur, Chelsea pak vyšší požadovanou ale tentokrát už s bonusy. Win-win situace pro oba kluby.

Reagovat
Svatej

Wow, pekne

Reagovat
Busby babes

hehe, tohle je dobry prirovnani toho vcerejsiho vyrovnani Sotonu:

In this case, James Ward-Prowse played the role of David Beckham, whipping in a dangerous corner, Jan Bednarek flicked it on, Teddy Sheringham-style, and there was substitute Michael Obafemi to stab home on the goal line ahead of Victor Lindelof, as Solskjaer had done all that time ago against Bayern Munich in the Champions League final.

Reagovat
smazaný uživatel

strašný vtipný

Reagovat
Busby babes

me to pobavilo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem chtěl napsat sestavu a už u stoperů jsem si uvědomil, že ani jedna varianta není to, co chci Tak radši nic psát nebudu.

Reagovat
kiwwi

btw este stale je v hre situacia, ze zo 4. miesta sa nepojde do LM

Reagovat
M0rb1D4S

A to v jakém případě? Protože i pokud byste vyhráli EL a skončili na 5. místě, tak se do LM kvalifikuje 5 týmů.

Reagovat
kiwwi

ked MU a Leicester skoncia 3. resp 4. a Chelsea a Wolves 5. resp. 6. a zaroven Chelsea vyhra LM a Wolves EL

Reagovat
Hokaido

Já jsem si opravdu myslel, že jsme s Bayernem odehráli oba zápasy a vypadli.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

kdyz jsem koukal na los LM, tak jsem si taky rikal, co tam ta Chelsea dela

Reagovat
Ligter

mě obecně překvapilo, že nějaká LM vůbec je

Reagovat
Coutinho10

ale je dobre, ze se to dohraje...hodne se tesim na ty mezinarodni zapasy

Reagovat
cristiano.K.

to by se ti tak líbilo

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

my sme fakt stale tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

A když vyhraje LM tým, který si nezajistí účast z ligy, tak je to jak? Třeba viz 2011/12, kdy jste odšoupli Spurs do EL.

Tahle situace pak může nastat, když Chelsea znovu LM vyhraje, ale zároveň skončí pátá (což ale nezní dvakrát reálně).

Reagovat
smazaný uživatel

To už se zrušilo. Myslím, že když tehdy vyhrál EL United, tak bylo v jednu chvíli dokonce 5 týmů v osmifinále.

Reagovat
Salfovic

Boj o LM bude vskutku kulervoucí, bohužel to vidím na černého Petra pro Lestr

Reagovat
Luc-Luc

podle me tam moc Leicester stejne nechce soude podle tech poslednich vysledku

Reagovat
TheTopFootbaler

No to upřímně doufám, musíme urvat 3 výhry no.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Chceme Škriniara do MU ? Pod Contem sa mu v 3 člennej obrane nedarí ale predchádzajúce sezóny bol vynikajúci

Reagovat
kiwwi

on je dobry, ale nie do Anglicka...mal by problem s rychlostou a subojmi. Jeho prednosti su citanie hry a praca s loptou, ale mam strach, ze by v subojoch horel

Reagovat
Mato178178

Niečo ako christensen ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas.

Reagovat
Swarley

Další stoper?

Reagovat
Busby babes

stoperu neni nikdy dost. a v lete dva, spis tri odejdou.

Reagovat
iamek

Rojo, Jones a Smalling out. Tuanzebe out ještě cca 3 měsíce. Moc toho nezůstává.

Reagovat
iamek

+ Mengi jde na hostovacku

Reagovat
Swarley

Hm, to je fakt... Bailly je tak na tři zápasy za sezónu.. Toho fakt moc není...

Reagovat
Salfovic

Tak na lavičku dobrej.

Reagovat
Mato178178

Nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

pride Ake

Reagovat
Greny

Za 70 berte

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Tak ten Havertz jak k nám chce i bez LM..

Reagovat
valek9610

co ?

Reagovat
bandwagoner

Asi tohle https://tinyurl.com/y9ax5ggo

Ale kdyz uz jsme u rumors, tak by se mi vic libila tahle vymena https://tinyurl.com/y92tdmv6 Ale fakt si nedokazu predstavit, kolik bysme museli k tomu vemenu Kepovi doplacet

Reagovat
Greny

tj presne ta situace kdy Atleti reknou ne diky staci jen penize

Reagovat
icka

Reagovat
Lawman

Klídek. V posledním kole hrají proti sebe Leicester a Man United a oba dva nemohou získat 3 body.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ten Wigan s Hullem? Whaaat

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Greny

nechapu

Reagovat
Ligter

tentokrát si vsadil sefik Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Padá to tam Wiganu dnes celkom slušne.

Reagovat
fenixLFC

snad sa zachrania. musia v poslednom kole porazit charlton

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mají tam nějaký odpočet bodů, pokud se nepletu, je to tak? Nějaké bližší info?

Reagovat
fenixLFC

jj 12 bodov. klub ktory nema absolutne ziadne financne problemy poslal jeho novy majitel do administracie. spekuluje sa, ze kvoli tomu, ze si kdesi v azii vsadil na ich zostup (ktory vyzeral ze sa neuskutocni lebo sa dost zdvihli) prikrocil k administracii. aby sa poistil...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty kokos, tak to je průser. O to víc jim přeju, aby to zvládli a takoví zmrdi jako jejich majitel, ty aby ztrestala karma, pokud je to teda založeno na pravdě

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zaschrona

Kieran Dowell is 22 years old, He’s scored 15 League goals in his career. That includes two hatricks against Hull City.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jsem zvědavý na tu trojku v záloze

Reagovat
spider_8

Tu středovou dvojku jsem si takhle přál (ne že by to teď šlo postavit o moc jinak), ale mám trochu obavu, že spolu s Loftusem to bude pěkný průchoďák. A Wildu s Puldou už by to taky chtělo prorotovat, ale tam zase není adekvátní náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic hrál DM klasicky, stejně jako Jorginho není úplně marný.

Průchodáku se nebojí, spíše naopak

Reagovat
REPLIKATOR

8. gól Wiganu taková haluz do šibenice

Reagovat
Nikikrew

Dnes da Giroud gol, dávajte na tikety

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Za 1.75 To se neoplatí!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nikikrew

klasika. Moje prve dojmy vychadzaju iba vtedy ked nepodavam

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To tak bývá

Reagovat
Nikikrew

njn

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Na co máme toho Thiaga?

Reagovat
Kincl

Bože to je trápení a to chtějí do LM

Reagovat
Talker

Víš o tom, že přichází Werner, Ziyech, možná Havertz a asi i další jména?

Reagovat
Kincl

No a ? :D hrají s posledním

Reagovat
Talker

No a?

Reagovat
Kluivert9

Bez obrany a gólmana je vám to všechno k hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty radsej uz s tym hejtovanim prestan, iba sa strapnujes

Reagovat
smazaný uživatel

Cantwell vyzerá jak žena + do toho vyholené nohy, ruky. Ten hráč by nemohol robiť tvrdší šport ako futbal.

Reagovat
Front hell

Ještě pár let zpátky byl i fotbal tvrdý,teď je to sport pro buzny.

Reagovat
Greny

Držíme míč ale po vápno chce to víc centru nebo nějaké překvapive zrychlení hry

Reagovat
Greny

A Giroud by teda mohl přestat střílet do své druhé nohy

Reagovat
Svatej

Loftus s timhle priposranym přístupem nema v tymu co delat, fakt me to leze na nervy. Jestli se chce schovavat, krkolomne posouvat mic a nedelat to, v cem je dobrej, tak tam Frank muze poslat Abrahama a na záloze se to absolutne neprojevi.

Reagovat
Talker

Jak hrál Willian dobře (na svůj standard výborně), tak teď se vrátil ke svým starým návykům. Hlavně nic neposrat, přihrávat dopředu. Azpi vypadá jako ofenzivní hráč víc než on.

Reagovat
Talker

Teď šel do brejku a místo toho, aby se nacpal před soupeře a šel do středu, tak šel do šířky a pak se snažil kličkovat 2 metry od rohu...

Reagovat
vitasrp

Dal už Jorginho nějakou dobrou přihrávku, která by prolomila ten blok soupeře a někam posunula hru? Zatím to hraje šíleně na jistotu a na hrozný počet doteků, mi přijde.

Reagovat
Talker

Přijde mi, že to dělají všichni kromě Pulišiče, Azpiho, Girouda a Alonsa. A ještě Zouma tam měl ten náběh k vápnu.

Reagovat
Talker

Btw neměl tam tu přihrávku do vápna? Nebo si to pletu?

Reagovat
vitasrp

Vytvořil tu šanci Girouda, kdy to z dobré pozice špatně trefil, jenže to taky bylo víc o tom, že tam obránce totálně podělal hlavičku, než že by ten míč od Jorginha byl tak kvalitní.

Reagovat
ajouki

Přihrávka jak kdyby tam čekal Diega Costu v nejlepším rozpoložení. Ideální pas do tří obránců soupeře. Bohužel spolupráce Jorginho - Giroud nefunguje jako svého času Fabregas - Costa.

Reagovat
ajouki

Na začátku dal dvě soupeři přímo do nohy, kdy Norwich prolomil blok a vyrazil do útoku. O žádných dalších nevím. I Zouma by dnes hrál registru lépe.

Reagovat
PhilipS

Dal. Jednu gólovku vytvořil. Dneska hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Snižuje svou hodnotu, aby šel levně do Itálie

Reagovat
Talker

Stejně jako ve všech zápasech po restartu, chybí tomu přímočarost, průnikové přihrávky, zrychlení hry. To dodávají jen obránci mi přijde - Rudiger centr na Pulišiče do vápna a Zouma náběh k vápnu a přihrávka do běhu Alonsovi.

Není tam nikdo, kdo by tam krmil ty hráče vepředu přihrávkami.

Reagovat
Svatej

Za Gilmoura bych vrazdil...

Loftus Cheek dolu, Willian taky, dat tam Odoie a Abrahama a ucentrovat to, protože stredem tohle nepujde.

Reagovat
Svatej

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

No stredem to neslo

Reagovat
Miguel19

G I R O U D !!!

Reagovat
nani92

ach ten Giroud, koľko už Chelsea získal bodov

Reagovat
spider_8

Konečně Giroud ze 4. gólovky.

Reagovat
Talker

Gooooool

Reagovat
Talker

Bránění Girouda obráncem ve stylu Christensena...

Reagovat
spider_8

On Norwich je strašidelný celkově. My nehrajeme nic moc, ale stejně jsme měli nějakých 5 gólovek a ten zápas už mohl být dávno zabitý.

Reagovat
spider_8

Kepa je dneska docela v pohodě

Reagovat
Greny

Pssst pls

Reagovat
Greny

Konečně .. ale střídal bych jednoho z dvojice RLC nebo Jorginho

Reagovat
Svatej

Reagovat
PhilipS

To bylo šíleně odbráněný od toho obránce Norwiche. Už chápu, proč jsou tam, kde jsou

Reagovat
Greny

William je tak špatnej že přemýšlím že vsadím že dá gol

Reagovat
Miguel19

Kdybychom ty poslední 2 zápasy hráli ještě proti Norwichi, tak bych té LM i docela věřil..

S touhle hrou bude akorát spoléhat na ty týmy za námi. Slabá hra.

Reagovat
Hokaido

Oliva z posledních 6 zápasů v základu dal gol hned v pěti z nich. A všechny ty zápasy jsme vyhráli. Toho prostě člověk musí mít rád.

Reagovat
ajouki

Lol, Jorginho připomíná takové ty naháče, kteří vniknou z tribuny na trávník a utíkají pořadatelům. Jen Jorginho se ještě na začátku nechá obrat o míč.

Reagovat
gazza62

Ten Norwich to je něco strašného .Ti by měli problém i u nás v lize .

Reagovat
vitasrp

Ten Jorginho je v druhý půli nějak mimo.

Reagovat
ajouki

Strašně lehce se ten hráč presuje. Stačí mu dát krátký prostor, aby si zpracoval míč a chtěl zvolit delší přihrávku. Pak okamžitě dostat pod tlak. Nevymyslí vůbec nic, je rád že stihne odevzdat míč. Nejednou o něj ale přijde.

Reagovat
spider_8

Střídej Lampsi, vždyť to je hrůza.

Reagovat
Miguel19

Slušnou bramboračku z toho děláme.

Reagovat
Hokaido

Willian vypadá, jak kdyby v poločase podepsal novou smlouvu.

Reagovat
Talker

Spíš ji podepsal už před Sheffieldem...

Reagovat
Kluivert9

No a přitom ho jen stačilo vzít do Fanty

Reagovat
spider_8

Ty vole Lamps tam do nervózního závěru pošle dva mladíky

Reagovat
Kaspar

OT : dalsi vlakova nehoda v cr za posledni dny, na ty zeleznici je to po korone docela divocina

Reagovat
Hephaestus

Nech sa pozrú na Atalantu ako hrá tretí s (pred)posledným ... žebráci ...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, Pasalic

Reagovat
spider_8

To byl hrozný zápas a ještě horší závěr.

Reagovat
Talker

Tenhle zápas byl strašně nudnej, ani nevím, co k němu psát...

Reagovat
Whitemedia

Kepa byl boží, nejlepší výkon brankáře.

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle je úplně stejně trapné, jako se ho zastávat pokaždé, když udělá kiks.

Reagovat
icka

Reagovat
martin1

Škoda, že Wolves a Sheffield ztrácí už celkem dost, protože ten boj o LM je teda slušná bída.

Reagovat
Greny

Tak ostatní nemůžou za to že se Tottenham a Arsenal účastní boje o střed tabulky než o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemá moc smysl psát o tom, jak hrozný ten zápas včera byl.... S posledním týmem, který v některých chvílích vypadal tak odevzdaně. Zhodnotil bych to asi tak, City by jim nasypalo 5 (což je asi to, co bych požadoval od Chelsea proti takovým soupeřům) a navíc jsem u toho usnul, protože to bylo nekoukatelné (miliony přihrávek a opravdu otřesný Jorginho).

Reagovat
smazaný uživatel

A co mě opravdu mrzí, tak ten výkon nemá ani vypovídající hodnotu. Ať tam nastoupil kdokoliv, včetně Rubena či CHO, tak i kdyby zahráli sebelíp (dal hattrick či něco podobného), což se rozhodně nestalo, tak stejně to byl opravdu poslední tým tabulky, kterému o nic nešlo. Něco jiného by to byl výkon proti týmům z vrchní části tabulky a tam většinou ty výkony nejsou dobré, co se týče zmíněných hráčů. A to jsou ty zápasy, které mají vypovídající hodnotu o tom, jestli na to ten kluk má či ne...

Reagovat
smazaný uživatel

mikel opakovane apeluje na vedenie do medii aby ukazali ambicie a posilnili tim. trochu to na mna posobi ako keby tam nebola najlepsia krv. neprekvapilo by ma, keby zacali nezhody, mikel odisiel do nejakej barci alebo psv a my zostali s neschopnym vedenim

Reagovat
smazaný uživatel

Jj hlavou zeď neprorazis. Arsenal hlavně doplácí na ty nejvyšší patra vedení. Chtějí mít úspěšný Arsenal, ale chtějí to udělat zároveň i efektivně a s málo penězi

Reagovat
Mastný Chobot

Čo je, samozrejme, to, čo chceme všetci. Ide o to, či na to máme správnych ľudí. Zatiaľ to tak moc nevyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale Arsenal musí investovat, musí se změnit celé klima ve všech patrech. Mám pocit, že to tam někdo proklel nebo nevím

Reagovat
Miguel19

Barci

Reagovat
Nikikrew

Pochybujem. Mikel im musel dat jasne najavo svoje plany do buducna, inac by tu poziciu podla mna nezobral. Bude cistka cez leto

Reagovat
smazaný uživatel

psv

Reagovat
Golasso

Výborná dedukce, Sherlocku.

Mikel, který pod ještě neschopnějším vedením za Arsenal vůbec nehrál a před těmi pár měsíci, kdy nastupoval, se určitě na podmínkách svého angažmá nijak nedohodl.

A zrovna Barca a PSG jsou momentálně příklady jak z učebnice managementu

Reagovat
smazaný uživatel

barca je dobry point ale predsa by mal o dost lepsi kader

to len taka dedukcia do vetra, nic vazne zatial

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad pred podpisom sa bavili o tom, ze niekto bude musiet prist alebo co si on a klub predstavuje. Alebo len bol rad, ze moze zacat v Arsenale a nemusi ist do Championship ci 2. spanielskej niekoho trenovat a teraz bude lutovat. A teda fakt neviem odkial si zobral, ze by isiel do Barcelony alebo PSG

Reagovat
Lacko_Boh

Nech uz Arsene vyda tu biografiu.

Reagovat
J0EL

Arsene je a vzdy bol gentleman, takze pochybujem ze v autobiografii bude niekoho "ociernovat". To nie je jeho styl.

Reagovat
Lacko_Boh

vies co, rozhodne necakam bulvar alebo nejake klebety! Ja som celkovo prekvapeny ze vydava biografiu, kedysi sa k tomu negativne staval "pisat sam o sebe..".

Ale myslim ze ak uz sa rozhodol pisat, tak to po-Deanovske obdobie tam tiez budu spomenute a ak sa ich nebude zastavat tak to bude nieco implikovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ale gentleman byl aj Hitler.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš víc Goering, ten měl to charisma a byl snad i chytřejší. Hitler byl figurka

Reagovat
herbage

no, historikové tvrdí, že to byl jen buran v uniformě bez společenského taktu. Kam prý přišel, tam sežral všechny dorty a chlebíčky a do vína si dával cukr, aby nebylo tak kyselé

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim tuším?

Reagovat
Lacko_Boh

ano ano, na moje narodky

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa chcel pochváliť, že si ho rodičia spravili na vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na neprohru Gunners tak mi konečně neposerte tiket!!!

Reagovat
Front hell

Tak mladý a tak odvážný

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

dnes bude největší překvápkem výhra Burnley

Reagovat
Vincent Vegan

To snad nebude zadne prekvapeni. Wolves venku nestrili goly a Burnley je na Turf Moor defenzivne skoro neprostupny. Tipuju 1:0 a gol da Jay Rodriguez ve druhe puli.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

dobry tip, bez Henda je LFC polovicny

Reagovat
Golasso

To stačí

Reagovat
smazaný uživatel

len som zvedavy na zostavu Arsenalu, ci nahodou nebudu niekoho setrit kvoli FA Cupu no to by ti ten tip trochu asi mohlo ztazit

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Luc-Luc

dneska by mohlo padnout dost branek, muj tip 4:2 pro LFC

Reagovat
PH8

Už se těším na zápas ale nic nečekám. Doufám, že bude Mikel zkoušet hráče, s kterými počítá do další sezony a systém který chce dlouhodobě hrát. A neopustí ho, pokud po chvíli poteče o 1-2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Salfovic

Je něco pravdy na tom Oblakovi do Chelsea ?

Reagovat
M0rb1D4S

Blbost. Napsal o tom jenom John Cross z Mirroru. Nepřikládal bych tomu žádnou váhu.

Reagovat
Heisenberg

Snad dneska prohrajem, klidně se ctí nebo bez ní, je to jedno, hlavních je 0 bodů. Pak už máme lehčí lost, tam to smrdí 2 výhrama. Další výlety do Kazachstánu by ten tým psychicky zničily.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam el rad a bude ma srat ked sa tam nedostaneme, super prilezitosti pre mladych hracov, ktorych mame silnu generaciu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cristiano.K.

snad to bude pěkný zápas plný golů s vítězstvím pro LFC

Reagovat
Front hell

Snad to bude pěkný zápas plný gólů

Reagovat
Golasso

Snad to bude vůbec zápas

Reagovat
matZz

někdo stream na Tottenham, prosím?

Reagovat
matZz

díky

Reagovat
diastan

A je tam, už při rozehrávání byl jasnej

Reagovat
jk

Reagovat
diastan

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77503998385&idb=-1&hash=beb1ac12&affid=BTBwIRgCaDpzOVBMPNC%2F2g%3D%3D&popup=1

Dnes docela zajímavé sázky, horší cashout jsem ještě neviděl, přijít o 2 míče, kvůli pár drobným.

Reagovat
Hafna

Nechtěl bych být v jeho kůži, toto je extrem

Reagovat
Kinky7

myslim ze jesi vidi obranu Stones Otamendi tak ma sevrenou pr.el

Reagovat
fenixLFC

uzasny vecer bude mat

Reagovat
diastan

Myslím, že oba

Reagovat
Cobra

Mě by zajímalo, kde se vzal ten hype kolem GLC. Ve předu pořádně nic nevymyslí a v obraně hoří jak papír.

Výkon zase úplně o hovně, ale co, musíme si zvykat protože Mourinho.

Reagovat
Cobra

A vůbec kdy se ze Sona stal takový alibista?

Reagovat
Ranoth

Na vojne

Reagovat
smazaný uživatel

vraj ešte sa nedostal zo zranenia. Ale i tak, vypadá, že je fyzicky mimo. Skipp by tam bol platnejší.

Reagovat
jk

Nevím jestli je to hype ale z těch posil je jednoznačně nejlepší a zatím to teda předvedl hlavně na hřišti. Třeba s Sheffieldem hrál úplně strašně ale většinou patří určitě k tomu lepšímu v týmu spurs.

Reagovat
Cobra

Ano, je lepší než Ndombelé, který nehrává. Pro mě je to druhý Lamela, který má pravou nohu jen na opírání s tím, že Lamela aspoň umí bránit a stál polovinu. Mě se Lo Celso líbil snad jen v jednom zápase, ten kluk nikdy nebude mít na to nahradit Chrise.

Bergwijna a Fernandese nebudu brát, ty stáli zlomek toho, co Lo Celso a teda věřím, že v budoucnu bude Steven platnější.

Reagovat
jk

Bergwijn je teda úplně jiný typ fotbalisty, takže bych neřekl, že by si s GLC nějak konkurovali no

Jinak co se týče Ndombelého, tak když za spurs nechce hrát a sere na to, tak se může s klidem spakovat a jít si kopat pohodičku někam do Canes.

Reagovat
vladis271

King Kenny bude predávať trofej a medaily hráčom... To sa dalo očakávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson

Reagovat
diastan

Jesus kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

City v nem maj vic nez dobryho nastupce po Kunovi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Salfovic

Už byl někdy Vardy nejlepším střelcem PL ?

Reagovat
Hokaido

Ne, v mistrovský sezoně byl o gol za Kanem.

Reagovat
Mates_Matesović

Výkon klasika, naštěstí ale vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle proti nám vypadá jak svetové mužstvo. Nezaslužené vedenie po náhodnej individuálnej akcií. Niektorí hráči šľapú vodu, ale to nie ten dovod. Systém nefunguje. Neútočíme, ale ani nebránime. Hráči sú ďaleko od seba. Newcastle prechádza stredom a krajom úplne bez problémov.

Reagovat
jk

Jako fakt po náhodné individuální akci? Jako já už si začínám celkem zvykat, že tu jsou fans spurs jen negativní ale tohle je i na tebe slušná pičovina

Reagovat
Cobra

Ne, byla to světová kombinační špička.

Reagovat
jk

Já bych vás chtěl někdy vidět na statku, jak tam řvete ty svoje hovna když dají spurs gól, fakt vy fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

čo som také napísal.

Reagovat
Cobra

To že mi není jedno, že se na náš fotbal nedá dívat a pravidelně nás přehrávají týmy z druhé poloviny tabulky ze mě nedělá o nic menšího fanouška, než jsi ty, kterému to očividně nevadí. Nemám rád Mourinha a především nemám rád jeho styl, jakým se prezentujeme. Když dáme gól, nekřičím žádné hovna. Nekřičím nic, protože je mi to momentálně jedno.

Reagovat
jk

Tohle je z velké části Sacramentův styl ale ok

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

"Nemám rád Mourinha a především nemám rád jeho styl"

To co Tottenham hraje nebo teda spíš se snaží hrát je to co hrál s Lille Sacramento. Ale to je asi zbytečný nějak rozebírat

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Schar ztratil jasnú loptu a a už to vyzeralo, že Lo Celso znovu ani nenahrá. Našťastie to na náhodu polamelovsku na zadku prestrčil na Sona, ktorý si s tým kvalitne poradil. Náhoda (chyba obrany). Nič vypracované, natrénované.

Reagovat
king23

prostě priznej, že Mourinha nemáš rád a že bys chtěl aby odešel i kdyby jste vedli tabulku. Tady tyhle bludy jsou zbytečné

Reagovat
matZz

a proč nehrajeme to 4-4-2 jako proti Arsenalu?

Reagovat
Hachim Mastour

2? To je snad vtip. Na Emirates je ocakavana remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Auerier

Reagovat
Cobra

To je takový pičus.

Reagovat
matZz

piče, tak jestli tohle není Aurierův poslední zápas, tak už fakt nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je možné toto.

Reagovat
jk

Bergwijn

Reagovat
kolouch

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Aurier kukaj jak sa centruje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, Aubameyang na lavičce.

Co se týče nás https://twitter.com/LFC/status/1283465114956554241

Snad se ukáže Chamberlain, poslední dobou nebyl vidět.

Reagovat
Front hell

Asi si je potřeba pomalu zvykat na zápasy bez něj

Reagovat
Golasso

To je sice možné, ale teď sedí podle mě kvůli únavě. Nejspíš naskočí jako žolík, pokud nepotečeme zas rozdílem třídy klasicky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mimo jiné šetří na FA Cup, který hrajete za tři dny.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Jako jasně,ale stejně si potřeba zvykat.

Reagovat
diastan

no nevím

Reagovat
Kixi Syhimour

No, krásně se to vrací do zápasu na začátku sezóny, kde jste měli kopat jasnou penaltu

Reagovat
Nikikrew

No tak to bude zázrak ak údolame remízu

Reagovat
Front hell

Začínám mít strach že to skončí ostudou.

Reagovat
J0EL

Uz nam to moze byt jedno nie?

Reagovat
Nikikrew

Aj áno ale trapasy nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

lol Wilson hnus

Reagovat
smazaný uživatel

a ani za toto nie je zlta karta, to uz sa karty za simulovanie zrusili ci mi nieco uniklo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Wolves

Reagovat
Kixi Syhimour

Rico fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Callum

Reagovat
diastan

A mohlo být

Reagovat
jk

Nezlobil bych se, kdyby se Harry na ty poslední dva zápasy trošku zvednul.

Reagovat
smazaný uživatel

by musel tie 2 zapasy hrat proti Dubravkovi

Reagovat
jk

Yes Burnley!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Brewster další gól

Reagovat
Salfovic

Zeptám se úplně kokotsky, ale co. Jakej smysl mají čtvrt gólové rozdíly při sázkách na počet vstřelených gólů ?

Reagovat
rave

Pokud to netrefíš jenom o gól, tak ti vrátí sázku. Tzn. když vsadíš over 2.25 gólu a padnou jenom dva, počítá se ti za tu vsázku kurz 1.

Reagovat
Salfovic

Dík. A když vsadím over 2,5 respektive 2,75 a padnou jenom dva, tak se stane co ?

Reagovat
Hokaido

Over .5 je vždycky méně - prohra, více-výhra.

over 2.75 znamená dva - prohra, tři - půlka výhry, čtyři - výhra.

Reagovat
Luc-Luc

skoda

Reagovat
REPLIKATOR

Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

och emi, tesne

kazdopadne on pekne nasiel volneho hraca a za 5 sekund sa to vratilo k nemu

Reagovat
smazaný uživatel

Našel krásně volného Robertson no

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira na Auriera

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
Luc-Luc

bum Mane

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašně moc nepřesností

Reagovat
Kixi Syhimour

A když to píšu, tak přijdu o gól

Reagovat
smazaný uživatel

no ale bolo ich fakt vela

Reagovat
Cobra

Jak Xhaka rozhodil ruky.

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj toto bude dlhy vecer

Reagovat
Kincl

čekal někdo něco jiného? Liverpool je mašina Arsenal takový průměr v PL

Reagovat
Nikikrew

Sak sa pozri na zostavu

Reagovat
Kincl

Děláš jak kdyby v plné sestavě byl ten tým tak kvalitní že by měl na titul nebo drtit Liverpool :D :D Ani tu LM si nezasloužíte za tu bídu co předvádíte tak pět let

Reagovat
Nikikrew

To nikde netvrdim ty chytrolin, len hovorim ze pol zostavy setri Arteta na City a preto je na ihrisku zatial len jedno muzstvo

Reagovat
Front hell

To tady někdo říká,že by měl na titul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

martinez proč padal trollek

Reagovat
PP

No, toto nemá cenu sledovat. Je to jako když junioři hrají proti dorostencům - tréninkové tempo a bohatě to stačí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez zkušeně

Reagovat
jacobT

Xhaka sa rozčuluje, ale že by Maného dostúpil, to nie.

Reagovat
masly008

on je prostě pomalý,to stihnout nemohl.ho ta rychlost strašně omezuje.

Reagovat
iamek

Ten druhy Guardiola kdy ukáže svoji kvalitu teda?

Reagovat
PP

snad do dvou let.. Jako Klopp třeba.

Reagovat
Front hell

Po půl roce s rozbitým týmem. Není Ole že mu koupí na koho si ukáže

Reagovat
jacobT

Progres tam je, zatiaľ Artetu zráža hlavne hráčska kvalita.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

my si vobec nevieme prihrat...max sa zaondit na kraj

Reagovat
Kincl

Dají ti impotenti aspoň jeden gol? Nebo to bude hra na jednu bránu?

Reagovat
pingla

jak na zavolání

Reagovat
Kincl

chceš to napsat ještě jednou, aby Arsenal získal tři body? :D

Reagovat
pingla

joooooooo

Reagovat
Front hell

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
PP

to máš za to ty hňupe..

Reagovat
Front hell

Reagovat
tunkic

Reagovat
jacobT

LACAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ffs

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

si prilis rychly

Reagovat
jacobT

Tak to pardón. Pri ďalšom góle najprv narátam do 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Van Dijk

Reagovat
Luc-Luc

Virgil

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Ruben Dias na scenu

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Dik VVD

Lacaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

van Dijk

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper historie fotbalu

Lacagod

Reagovat
masly008

posledních 2 let úplně v klidu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Když ne Gomez, tak van Dijk

Reagovat
smazaný uživatel

artetapress znici aj VVD

Reagovat
Golasso

van dík

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
smazaný uživatel

laca bol totalne na odhodenie do bedne a teraz nas najlepsi hrac

Reagovat
avicii

Virgil

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool ale fakt nezvyknuti na press od nas

Reagovat
Kixi Syhimour

To bych teda neřekl.

Samozřejmě máte gól, ale jinak být to od nás lepší dopředu, tak by vám to bylo k ničemu. Tím vás nechci nijak srážet, Nelson se toho vůbec nebál a na van Dijka si hezky vykročil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tesne za tym sme ziskali loptu vysoko znovu

celkovo je to jeden z mala sposobov ako aktualne vieme dat gol

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím jsme si ale poradili náramně, výborně Fabinho s Gomezem odzbrojili Pepého.

Tak Arteta asi nastavil, že budete vyčkávat dnes na šance a zatím to výsledkově funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

od toho titulu su to zatial otrasne zapasy

Reagovat
castelL

to boli z veľkej časti aj predtým.. herne samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf jak to mohl být faul matného a ne holdiniho?

Reagovat
Minister

skôr bola pískaná tá dohra Maného

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to jsem si nevšiml, že tam něco bylo. Ale za mě teda jasný faul

Reagovat
Nikikrew

Neeeeeeeelsoooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

asi nebola chyba v tebe

Reagovat
Nikikrew

co si moc pozadu?

Reagovat
jacobT

Vyššie som postoval návod, máš najprv napočítať do 10, až potom sa tešiť z gólu verejne.

Reagovat
Nikikrew

lol no dobre ze ste to vy

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze si to precitaju vsetci

Reagovat
Golasso

Já na Premier Sport musím čekat asi 2 minuty po tom, co se to objeví tady

Reagovat
Luc-Luc

paneboze

Reagovat
pingla

nelsoooooon

Reagovat
smazaný uživatel

preboha holding my nemame jedneho poriadneho stopera (chambers?)

Reagovat
KnoxXx

Liverpool komicky

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj Oblaka

Reagovat
Trand

Liverpool

Reagovat
avicii

Nám je toho Arsenalu ľúto ci co?

Reagovat
iamek

Nechcete dat 100 bodu a nechavate si to jako milník na další sezónu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool netusi

Reagovat
fenixLFC

liverpool ma v pici, co dokaze fakt nasrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší brankář s nejlepší rozehravkou historie

Lacovi sochu a reiss příjemné překvapil, že dokázal zakoncit

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna tohle někdo psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanye west

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten pohyb vpredu mame fakt dobry

Reagovat
masly008

škoda že vzadu je to přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumujte tie zápasy, keď sú hráči nesustredení a majú v paži.

Totálne darované góly, ak dnes prehráme, na nufc by som dal mladíkov, celú jedenástku.

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo

Reagovat
smazaný uživatel

kral je mrtvy, nech zije kral

artetasenal champions of england 2021

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

Den otevřených dveří .. pokud to tak bude pokračovat tak o víkendu Liverpool - Chelsea 8:8

Reagovat
Greny

Za týden zapomel jsem na zbytecny semifinále poháru*

Reagovat
smazaný uživatel

to prehrame, tazky zapas by to bol aj keby este hrame o titul nie to ked hraci uz su uplne mimo

Reagovat
mimi_united

Liverpool v ďalšej sezóne maximálne štvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

ale moc by som sa netesil porazit Liverpool a hned potom ManCity by bol moc zazrak

Reagovat
gocii

Vsak pohoda 2:1 to rozhodne neskonci

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, Gomez je este bez hrubky

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal si hraje tak co potřebuje a zatím mu to vychází.

V poslední době není moc na co se spolehnout. Obrana není vůbec pevná, útok neproměňuje šance (to není moc případ dneška, měli jsme tak dvě). Dneska znovu vyvstává problém, že není kdo by tvořil. Od toho titulu mě ty zápasy až na Brighton moc nebaví.

Reagovat
RKBoy

"Obrana není vůbec pevná, útok neproměňuje šance"

vitaj v našom svete.

Reagovat
Greny

Zapomel jsi na : Brankář nic nechytne a proč hraje Barkley .

Reagovat
Luc-Luc

no jo, dalsi ostuda na obzoru

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RKBoy

klasické odpadnutie po zaistený titulu.

Vy ste túto neuveritelnú výsledkovú šnúru tahali prakticky od minulej sezony , tí hráči boli tak dlho psychicky odolný a motivovaný ,že je pochopitelné ak po dosiahnutí toho vytúženého ciela, na ktorý makali skoro 2 roky , príde také mentálne ochabnutie a uspokojenie..a úprimne ,tí hráči si po tom čo za tieto dve sezony s tým tlakom dokázali zaslúžia fyzicky a psychicky trocha polavit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

Mali by sme ich už konečne poraziť

Reagovat
stiflerovamama

Kto by to bol povedal, že v súboji s obranou Arsenalu bude tá naša pripomínať kryplou. Strašne slabý výkon, Ox je tragicky či na kraji či v zálohe, Firmino mi príde že sa tam prišiel na tých pár zápasov do konca sezóny vyprdiet. Hanba

Reagovat
Hai

Reagovat
Kixi Syhimour

Do toho nesmyslného gólu jsme hráli dobře, Arsenal netušil, jenom prostě znovu bez vytvoření šancí. Arnold nedá centr od restartu, Firmino nemá přesnou hru a tak nějak tvoří Robertson.

Jenže na tu obranu se od titulu taky nedá spolehnout, teď to vrcholí takovýma chybama dvou našich nejjistější hráčů. Tak to pak končí takhle.

Reagovat
Nikikrew

Cudny zapas, velmi cudny teda

Kvalita na lopte je zalostna ale bez lopty je to slusne. Dobry pressing najma od utoku a tak isto aj vzadu to drzia dobre.

2 polcas bude este viac narocny ale bolo by pekne konecne po 1krat porazit Kloppa

Reagovat
PP

do darovaného golu nám prakticky nepůjčili balon.. Jejich zisk prakticky každého balonu ještě na naší půlce byl skoro až ponižující. Ale štastné zásahy po těch našich x-neštěstích vždycky potěší. Souhlas to o té loptě.. do puntíku..

Reagovat
Nikikrew

Pohyb je vlemi slaby, Torreira je bez formy, Pepe neviditelny. Tazko sa hra, proti takom pressingu, vtedy potrebujes hrat uplne odlisne. 2 polcas mozno Pool trocha odpadne, ak tam pojde Auba a Ceba, mozno cosi este vykuzlime

Reagovat
smazaný uživatel

este dva tyzdne dozadu som bol taky ze lacu musime predat ale teraz je uplne skvely a boli by sme bez neho v riti sice sme aj tak ale hlbsie

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool už se sype, příští sezonu 12. místo a vyhazov Kloppa

Reagovat
stiflerovamama

A teda Gini je dobrý v tom čo robí, ale bezradnejsieho záložníka v útočnej fáze som dlho nevidel, prejsť od útočnej 16ky po obranu chce fakt gule.

Reagovat
jk

Tož ale poďme Liverpool, dneska snad dáte 3 body

Reagovat
jacobT

zatiaľ preto robia, čo môžu

Reagovat
smazaný uživatel

Torreiru bych prodal, dokud má ještě nějakou hodnotu.. Škoda, že jsme ho nenechali jít dřív, když za něj chtěldát snad i 40 mega

Reagovat
smazaný uživatel

predat a kupit Ceballosa

Reagovat
jacobT

Reagovat
PP

když půjde na Xhakovo místo, před sebou Ceballose a třeba AMN, tak zase může být klíčový hráč. Jen musí hrát DMko..

Reagovat
smazaný uživatel

Imo na to, aby hrál xhakovu roli v artetove fotbale nemá dostatečnou rozehravku, přihrávku ani prehled

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

nase najlepsie DM predavat?

Reagovat
masly008

Reagovat
king23

Když jsem tady před dávnými časy tvrdil, že jste ho vůbec neměli kupovat, protože má sice své kvality, ale nikam vás neposune. Tak jsem se dočkal jen výsměchu a řeči typu, že jsem ho v sérii A asi nikdy neviděl.

Reagovat
J0EL

A stale si na smiech s tymto.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PP

kluci někdo stream? Seknul se.. Diky moc

Reagovat
Trand
Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

boze ukoncite ten zapas radsej

Reagovat
Nikikrew

Akoze mohla byt aj cervena dpc

Reagovat
Greny

Dokonce bych ne mohla ale mela

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nie , dnes je nas den !

Reagovat
jacobT

Redka nič?

Reagovat
jk

Liverpool and Manchester City are the only teams to have won more @PremierLeague games than #thfc since José Mourinho was appointed. [BBC]

Reagovat
smazaný uživatel

Salah bez uz do riti fakt. Postavit az na novu sezonu

Reagovat
Kincl

Jako jasně jsou to profíci, ale kdo by po titulu ještě běhal jak magor po hřišti před dovolenou zbytečně hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz ale celkově ten čas, co dáváme opakovaně soupeřům ve vapne na zakončení..

Reagovat
merlick

tak toto je jediny tim planety ktory ked vyhrava stahuje DMko a nasadzuje 3 ofenzivnych hracov

nic no, buduci zapas uz pojdem dat za liter ze Willock nastupi do 70 min

Reagovat
Trand

To tam možná nasadil, ale vypadá to, že budeme celej zápas klasicky betonovat.

Reagovat
Golasso

Uz jsem se lekl, ze tam toho Willocka nena*ebe

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm preco reiss, skoda, hral ok, mohol sa rozohrat po gole, sebavedomie potrebuje ako sol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Praveze vkuse trcal v offside.

Reagovat
Luc-Luc

Minamino zacal dobre

Reagovat
Trand

Co to hrajeme za hroznej fotbal? To je hrozná ostuda

Reagovat
KnoxXx

Salah koncovka a la Tecl

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
smazaný uživatel

To chytá Karius?

Reagovat
ElectrickMann

Grcačka, Arteta na to absolutně nemá

Reagovat
Trand

Každopádně doufám že tuhle pseudoformaci s Willockem jako nejvytaženějším hráčem nikdy neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ten Keita hra dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomez, Fabinho a Minamino se neuvedl taky nejhůř

Reagovat
smazaný uživatel

ja Minaminovi stale neverim, ozivi hru ale k poriadnej strele sa nedostane nikdy

Reagovat
avicii

Nič v zlom ale ten Arsenal je tak slabý a my chceme dnes prehrať? Trosku ostuda

Reagovat
Hokaido

Tady ještě padnou dva goly, sázejte baráky.

Reagovat
Golasso

To je hrozný fotbal. Vůbec netuším, co chceme hrát. Máme vepředu hráče na brejky, ale když už konečně získáme balon, tak to okamžitě zpomalujeme do nějaké snahy o držení balonů, která nám absolutně nevychází... jestli tohle vyhrajeme, tak to bude zázrak

Reagovat
Trand

Tam byla statistika, že jsme za posledních 10 minut měli držení balonu 8%, to jsem snad ještě nikdy neviděl, natož v polovině poločasu a ne na konci zápasu.

Reagovat
masly008

Já už viděl držení míče Arsenalu za 5 minut 100%

Reagovat
Nikikrew

jj proti Evertonu pamatam

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

tak nakonec jsme aspoň fakt vyhráli

Reagovat
Neon

Se nějak moc inspirovali předchozí zápas, držení míče ve druhém poločase 15:85

Reagovat
smazaný uživatel

ciboze nas najlepsi rb ktory ani neni rb sa musi uspokojit s tym ze si pride nachvilu zakopat miesto priemeraka podpisaneho na 4 roky

Reagovat
Nikikrew

Willock sa aj dotkol lopty?

Reagovat
Trand

Auba snad taky ne

Reagovat
masly008

to je u něj ale typické,že je v mezihře nulový,on potřebuje balony do zakončení.

Reagovat
Trand

To není pravda, poslední dobou se solidně zapojoval i do hry.

Reagovat
Nikikrew

Auba hej, raz nahral

Reagovat
Kixi Syhimour

On žije!

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka ma teraz taktiku ze ked nieco posere tak to hra na zraneneho

Reagovat
Trand

Ospina style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Shaq pecka

Reagovat
Miguel19

Hele Djibril Cissé je zpět.

Reagovat
Kluivert9

Ten ještě žije?

Reagovat
PP

Fakt riskneme nechávat dohrát Xhaku dokonce?

Reagovat
smazaný uživatel

Origi je uplne k nicomu, nechapem ako ho niekto este dokaze obhajovat, diky za goly Evertonu a LM a dovi dopo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba znovu. Vlastníci aj tak nerozšíria káder. Nové posily Wilson, Grujić a možno Brewster.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola celkom skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, tento tím potrebuje konkurenciu a odchod pár hráčov. Americkým vlastníkom ďakujem za stabilizáciu klubu, ale nikdy im nebudem veriť, že chcú proste investovať do hráčov. Hlavný cieľ je pre nich zárobok a nie športový úspech. Ďakujem im, že priviedli Kloppa a zároveň majú obrovské šťastie, že to Kloppo zobral.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu willocku nemozem prist na chut

Reagovat
Trand

Reagovat
ElectrickMann

Nemá na to

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
merlick

uz to vzdaj mal celu sezonu na presvedcenie kde dost casto nastupoval. 1769 min dokopy a z toho 5 golov a jedna asistencia, z toho v lige 1+1. 294 minut nato kym nieco vyprodukuje. Na jeho ostatne stats sa radsej ani nejdem pozerat

Reagovat
Mastný Chobot

no... keď sa chceš baviť o štatistikách... tak uveď záložníka, ktorý je na tom lepšie než Willock u nás

Reagovat
merlick

Willock - premier league - key passes je 15 z 23 v key passes, za nim su uz len obrancovia.

- average passes per game je 27 z 29!!! 11 passov za hru rozda

- long balls je medzi poslednymi, passing accuracy je priemer

lol, podla who scored je 27 v celkovom ratingu... za nimi su uz len Henrik a ESR, ktory u nas nie su.........

Na tvoju otazku je teda este jednoduchsia odpoved ako som si myslel - vsetci?

Reagovat
Mastný Chobot

Willock: 1342 mins, 5+1 = GA každých 223 minút

Ozil: 1600 mins, 1+2 = GA každých 533 minút

Ceballos: 1848 mins, 2+2 = GA každých 462 minút

Guendouzi: 2084 mins, 0+1 = GA každých 2084 minút

Xhaku s Torreirom nejdem porovnávať, to nie sú ofenzívni CM/CAM

"294 minut nato kym nieco vyprodukuje" je to najlepšie, čo v súčasnosti máme a to sa môžeš aj na hlavu postaviť

Reagovat
merlick

Jedine tak Ozil hrava tak vysoko ako Willock. A ma key passes 2.1 per game, Willock 0,4. Taktiez dalsie statistiky co som vypisal hovoria o nom ako o jednom z najslabsich. Ale ak chces brat jeho 5 golov ako zakladny faktor, tak kludne. Ano je nas najproduktivnejsi zaloznik vsetkych cias, a mala by sa mu dat dozivotna zmluva

Reagovat
Mastný Chobot

To nikto nehovorí, nedebatuj jak kkt pls. Ale keď kritizuješ Willocka skrz štatistiky, pričom je to štatisticky náš najproduktívnejší záložník a jediný dokázal dať aspoň 3 góly za sezónu, tak je to maximálne vtipné.

Willock je oveľa viac zakončovateľ než Ozil, podobne ako bol Ramsey, takí hráči nikdy nebudú mať key passes ako Ozil, aj keď malomocný Ozil.

Reagovat
merlick

dal 5 golov, z toho jeden southamptonu, jeden liegu, frankfurtu a nottinghamu. Ehm.. a jeden dal liverpoolu ktory nasadil C tim a skoncilo to 5-5. Ak je davanie golov jeho najvacsia prednost, tak dolezite goly teda nedal. A ostatne stastistiky hovoria o nom ako o velmi podpriemernom a neproduktivnom. Pytal si sa na stastitiky, tak tam nezahrnaj iba G a A ale pozri sa nato komplexne. Vsetci v nasej zalohe su lepsi ako on.

Reagovat
Mastný Chobot

"1769 min dokopy a z toho 5 golov a jedna asistencia"

Ty si s tým začal sám, to sú zďaleka najlepšie štatistiky z nášho momentálneho tímu a ty to prezentuješ, ako by boli najhoršie

"Vsetci v nasej zalohe su lepsi ako on."

Nie, nie sú, a môžeš sa aj na hlavu postaviť

Reagovat
merlick

"Na jeho ostatne stats sa radsej ani nejdem pozerat". Bol to iba droplet ktory som doplnil v dalsich prispevkoch. Zacal som s golmi, s tym, ze som dalej doplnil dalsie statistiky z ktorych celkovo vychadza ako velmi podpriemerny hrac. Ale vies co nejdem sa s tebou hadat lebo som prave videl tvoj prispevok ze ak nevyjde CMko tak tam mozeme nechat kludne Willocka. Asi viem koho plagaty mas na zachode

Reagovat
Mastný Chobot

Sorry, že odmietam odpisovať 20-ročného chalana, ktorý ako jediný z našich ofenzívnych záložníkov nestojí tento rok za úplné hovno, no.

Záchod mám spojený s kúpeľňou, bohužiaľ. Bez plagátov, kvôli vlhku by to bola pičovina.

Reagovat
Counter

aspoň někdo tady má rozum

Reagovat
merlick

plagaty patria do kupelky

Reagovat
Counter

Podívej, Willock nejspíš díru do světa neudělá, ale v tuhle chvíli nemáme nikoho lepšího (možná ESR?) a ani nemáme peníze na to koupit někoho lepšího. Jako odchovanec z akademie se jako squad player bude hodit i v příští sezoně.

Reagovat
merlick

ano, mame Ozila lepsieho. ESR nedostal moc sanci, Willock az prilis. Preco teda nehrame Lucas - Granit - Dani, ale stale vymyslame hluposti. Aj Nelson vypada slubnejsie.

Reagovat
PP

nemá nic..

Reagovat
Golasso

on je tam úplně k hounu, fakticky na tom hřišti neexistuje

Reagovat
tunkic

a Nelsonovi stejně tak

Reagovat
Nikikrew

Lol Willock

Reagovat
masly008

Counterovo triko

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Ostuda, prohrát s takovýma žebrákama

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! Rekord zůstane doma.

Reagovat
jacobT

Zaslúžené víťazstvo, celý zápas sme mali pod kontrolou.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ondiis

Reagovat
avicii

Nemáte začo takto biednemu Arsenalu dávam štandardne 4 kúsky nevadí šampióni

Reagovat
Front hell

Standardně dáváte asi hovno

Reagovat
avicii

A nie?

Reagovat
Front hell

Tak včera asi ne

Reagovat
Luc-Luc

hanba

Reagovat
Nikikrew

nabuduce nemaj velkohube reci chlapce

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Liquid

Reagovat
PP

Reagovat
Nikikrew

lol to sme ako vyhrali

Reagovat
Counter

Arteta masterclass

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Bere sice body, ale jinak Arsenal nepředvedl absolutně nic na čem by se dalo stavět do budoucna, ten jejich výkon byl naprosto nulovej, nám to tam nepadlo, titul už je v kapse, život jde dál

Reagovat
Front hell

Reagovat
stiflerovamama

Do piči Arsenal dve strely dva góly na ktoré sme nahrali, my 24 striel. V zadu to smrdí, vpredu sme nemohucno dať gól, to pripomína staré časy. Prehrať s dnešným Arsenal je hanba, už nech je radšej nová sezóna lebo týmito zápasmi si len kazime dojem z tak dobrej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj toto je nová stránka pro fanoušky MU,budu rád když se přidáš https://www.facebook.com/MUnitedfansczsk/?modal=admin_todo_tour

Reagovat
kolouch

Tak co, byl to offside nebo ne? :-)

https://imgur.com/a/rVGzate

Reagovat
Liveral

Ne

Reagovat
iamek

Mufc have reached an agreement to sign Álvaro Fernández Carreras (17), who made the decision to leave Real Madrid when his contract expired on June 30. He values the sporting project offered by United.

Má podepsat na 4 roky. Akademie letos zajímavé posily. Těším se

Reagovat
vladis271

CMON Lester

Reagovat
Greny

Dneska Leeds musí vyhrat

Reagovat
iamek

SHU vypadá jak divizní tým dneska

Reagovat
Salfovic

Byl už někdy Vardy nejlepším střelcem PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol, v tej titulovej sezóne Foxes mu chýbal 1 gól na Kanea. Kane (25), Vardy a Kun (po 24).

Reagovat
iamek

TFM základ . Greenwooda s takovou hodně rychle odrovna.

Reagovat
Likan7

Jde o zbytek sezóny. Musíme to překousnout a dojet to. Od příští sezóny věřím, že to bude zase normálně. Sice to bude první volba možná, ale bude dostávat i čas.

Reagovat
Mato178178

preco by ho mal odrovnat

Reagovat
iamek

Podle všeho hraje pod injekcema

Reagovat
Mates_Matesović

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Everton asi tiez slusne mimo posledne zapasy

Reagovat
vladis271

Toto je fakt brutálny súboj o 4. flek. Aj keby Lester teraz prehral proti Spurs tak má super šancu si to uhrať sám v poslednom kole doma proti MU. A, že sú podľa mna toho schopní. Bolo to to ako finále pohára pre ne. Teda MU môže stále zmazať GD. LCFC sú teraz opproti nim na +6. To je proti kladivárom aj CP hrateľné. Posrali si to samy, LM mali mať dávno v suchu, ale šancu majú stále veľkú.

CFC má relatívne najťažší žreb. Aj ked s tým ako dohrávame sezónu my môžu u nás aj vyhrať. Ak by u nás prehrali, v poslednom kole im výhra stačí byť o bod nad líškami aj keby tí porazili MU.Ak by ale Lester vyhral na Spurs.

meh, nvm. niečo mi vraví, že Chelsea to bude mať najjednoduchšie.

MU a CFC o 4. flek.

Reagovat
Miguel19

Kdyby v posledním kole nehráli ty 2 proti sobě, tak bych nám ani trochu nevěřil..

Reagovat
Infernoqt

Já si myslím, že půjdeme do LM skrze EL

Reagovat
TheTopFootbaler

Fosu-Mensah na to regulérně sere.

Reagovat
Salfovic

Při rovnosti rozhoduje skóre, co.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
mimi_united

in: Grealish, Sancho, stopér

out: Lingard, Jones, Perreira

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu hodně

Reagovat
Infernoqt

Škoda toho Bruna. Na něm se únava podepisuje asi nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Mccarthy, snad v kazdom zapase CP a on hraje co pozeram ho niekto prebrusi

Reagovat
niflheim

Vypadají hrozně unaveně...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infernoqt

S tou únavou je to nejvíc v prdeli. Pokud dojdeme až do finále EL, tak začneme novou sezonu bez přestávky.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Výhoda je, ze před EL bude docela dost volna. Navíc první zápas muze hrát béčko. Ale pokud fakt dáme finále, tak krátká příprava a superpohar. Pak samozřejmě vyhrajeme Fa, tak další superpohar . Musíme mít široký kádr na další rok. Víc, než kdy jindy a rozmyslel bych si některé hostovacky, které chceme udělat. Pokud teda neposilime.

Reagovat
Infernoqt

No dost volna. 26.7. je poslední zápas s Leicesterem a 1.8. je finále FA Cupu, pokud se tam dostaneme, 5.8. už začíná EL :X

Já bych ten pohár "vypustil" upřímně. Stejně na Chelsea platí dobrý blok, tak bych nahodil 532 a může hrát Fred, Bailly, Dalot, Mata, James...

Reagovat
Tomanatura

Pokud se kvalifikuji fo LM pres ligu, nechal bych EL hrat nevyhrane hrace.

Reagovat
Infernoqt

Je to tak, LM je nejdůležitější dneska

Reagovat
KnoxXx

Rashford

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Na Bruna by se pískla penalta a gól by neplatil..

Reagovat
mimi_united

RashBEST

Reagovat
KnoxXx

DdG stale hviezdny

Reagovat
ManUnited

Je to takový mdlý, zaplať prdel za ten gól

Reagovat
iamek

Tohle je úplně tragedie. Bez energie, dynamika nula, utahani. Úplně šílené. Tohle bude ještě boj do posledních sekund. Greenwood očividně nevyleceny, protože není snad schopny ani rychle běžet. Tam snad brzo půjde James nebo někdo jiný. Uff to bude.

Reagovat
iamek

Tohle je úplně tragedie. Bez energie, dynamika nula, utahani. Úplně šílené. Tohle bude ještě boj do posledních sekund. Greenwood očividně nevyleceny, protože není snad schopny ani rychle běžet. Tam snad brzo půjde James nebo někdo jiný. Uff to bude.

Reagovat
r.mrazik

Crystal hrají slušně

Nepomáhá Mctominay který brání marně a hraje jen do stran

Mensah nedal přihrávku dopředu...

To je pak špatný...

Bruno druhý zápas v lese

Reagovat
r.mrazik

Měl tam být Fred místo Mctominaye

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

A přesto druhé áčko. TFM hodně alibista, ale tam se nedivím. McTominay plasan, který chce byt vsude.

Reagovat
Tomanatura

U Bruna je uplne jedno, jaky je v mezihre (souper mu nedava prostor), protoze finalku ti da vzdycky a to je to, proc tam je

Reagovat
r.mrazik

Jenže to se ten nic k němu musí dostat...a nemůže být za Ozila přece

Reagovat
TheTopFootbaler

Ještě bych přidal že i Bissaka je dozadu dost špatný a dopředu příšerný, on snad fakt nedá ani jeden centr.

Reagovat
r.mrazik

Mctominay s tím stínováním až jde do píči...úplně k hovnu

Reagovat
TheTopFootbaler

A je to tu.

Reagovat
KnoxXx

Brunov gol

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle musí uznat, jinak to bude vražda fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemohol ked uz bolo neuznanych tolko milimetrovych golov

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak to si děláte prdel. Fakt že VARchester jsme. To ať jdou teda sudí do háje s tímhle. Nejprestižnější liga světa a děje se tam tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

toto by som na VARchester fakt nedal, bohuzial uz bolo vela takychto jeblych rozhodnuti

Reagovat
TheTopFootbaler

To mi ani nepřišlo, že tam byl milimetrový ofsajd. Pro mě byl přesně na lajně. Ale ono je to všechno jedno, protože se rozcvičuje Lord Lingard a tím pádem prohrajeme 4:1, o gól víc nebo míň je jedno už.

Reagovat
fenixLFC

kde v tom bol zas ofsajd

Reagovat
Swarley

V tom, že to byl ofsajd?

Reagovat
fenixLFC

jj asi tak ako bola penalta ten skok bruna minule

Reagovat
Swarley

Což s tím nemá nic společného.. Teď to bylo odpiskano správně a ty nadáváš nesmyslně na oboje... Logika..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

tak ty máš pocit, že to teď ofsajd nebyl, když to po přezkoumání prostě ofsajd byl...centimetrový, ale byl...

tímhle přístupem měl minule sudí pocit, že to byl faul na Bruna a tak to foukl...co se ti na tom pak nezdá? sám v tom děláš bordel, tak pak v tom bude bordel na všechny strany...jednoduchý...

já říkám, co je ofsajd, je ofsajd...tady to máme vyřešený...a stejný pořádek je potřeba udělat v penaltách a rukách...jasně stanovit, co pískat a co ne a toho se striktně držet...ne tenhle chaos s pocitama...

Reagovat
TheTopFootbaler

Byl to teda ofsajd? Já mám fakt na hovno rozlišení streamu a viděl jsem teda dost v pohodě gól.

Reagovat
Swarley

tak jestli tam neumí s dnešní technologií nalajnovat rovnou čáru, tak ať se poptají, jak to dělali kdysi v Řecku...

Reagovat
fenixLFC

zalezi ci si sostrihal nehty na nohach alebo nie tot proste nie su ofsajdy

Reagovat
Swarley

pak ta hranice bude zase volná a bude v tom opět bordel...pak nebreč, že pískne někdo špatnou penaltu...děláš v tom úplně stejný bordel...

Reagovat
fenixLFC

bordel v tom robite vy. ked nemas presnu techniku (a prešsnu na miliontinu sekundy) nedava zmysel mavat milimetrove ofsajdy

Reagovat
Swarley

já v tom bordel nedělám...v pravidlech máš jasně definováno, co je ofsajd...a když to ofsajd je, tak ho písknu a není tu absolutně žádný prostor pro diskuzi, že se má něco pouštět...

jestli nechceš vyřešit tímhle způsobem ani tohle, tak to jsem zvědavý, jak chceš řešit penalty nebo ruky ve vápně, kde je ten problém několikanásobně složitější...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

lenže to, že na tom kockovom obrázku to vyzeralo ako 1cm ofsajd, ešte neznamená, že to aj naozaj bol 1cm ofsajd.

Reagovat
Mastný Chobot

Wow kvoli takymto veciam treba ten VAR ozaj. Gratulujem

Reagovat
Grahf

jasný ofsajd

Reagovat
Swarley

Ofsajd jako kráva

Ale katastrofa, dva hráči na našich 6 a my to nepokryjeme

Reagovat
KnoxXx

Lingardinho, presne pre neho zapas

Reagovat
Grahf

lingardinho rozhodne

Reagovat
TheTopFootbaler

Pizzo on to fakt zkusí sám proti čtyřem místo aby přihrál na úplně volnýho nabíhajícího týpka.

Reagovat
r.mrazik

Uff...dneska Mctominay šílený...tragédie

Reagovat
Swarley

I Greenwood, samé ztráty... Oboje dobré střídáni..

Reagovat
r.mrazik

Jj. Mason dneska taky nic moc...ale ono celkově útok je nijaky

Mctominay tam byl ale úplně k hovnu

Reagovat
Swarley

Ono tam moc není koho chválit, DDG chytá dobře

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TheTopFootbaler

25 minut do konce a my máme pořád jednu střelu na bránu.

Reagovat
Swarley

Ta lehkost vepředu je v posledních dvou zápasech úplně v hajzlu, strašně složitě to tam vepředu tvoříme

Reagovat
TheTopFootbaler

Je to tak, spíš teda netvoříme než tvoříme. Jediná šance, co za něco stála, byla ta gólová, jinak to byly vždycky jen náznaky pokažený ještě před finální fází.

Reagovat
Swarley

I teď ten poslední útok, Rash to ukradne Lingardovi, dá to teda dobře na Martiala, ten to pak nesmyslně cpe zpátky na Bruna, toho to ještě po odrazu naliska... Bída..

Reagovat
TheTopFootbaler

A ještě co naši obránci vymýšlejí při rozehrávce, to je taky na ručník.

Reagovat
Swarley

Ty poslední dva zápasy je to prostě celkově bída

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Miguel19

Pogba je teda strašnej.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
I am Mancunian

Dnes sú všetci strasni snáď okrem Martiala

Reagovat
TheTopFootbaler

Přijde mi že i Palace se na to teda docela vysrali už, teď je to takový odchozený zápas z obou stran, hromada nepřesností...

Reagovat
KnoxXx

skor im dosli sily (z podobnych dovodov ako MU)

Reagovat
TheTopFootbaler

A možná i trochu motivace, přece jen o nic nehrajou, určitě je znechutil VAR:

Reagovat
KnoxXx

to by sa nesnazili hned od prvej minuty

Reagovat
TheTopFootbaler

DO PORDELEEEEE!

Reagovat
r.mrazik

Dal dneska Bruno dobrou přihrávku?

Reagovat
TheTopFootbaler

Tu asistenci Rashovi snad akorát.

Reagovat
iamek

Jen měl prsty ve dvou golech. Drevak.

Reagovat
r.mrazik

Dneska hraje špatně...že posune vepředu balón není na masturbaci

Reagovat
KnoxXx

na svoje pomery rozhodne, ale teraz si predstav, keby nehral vobec ...?

Reagovat
r.mrazik

Je otázka jestli by to zrovna dneska byl rozdíl

Reagovat
KnoxXx

obavam sa, ze ano, toboz ked vidim Pogbu, prip. ine "hviezdne" alternativy na lavicke (Pereira/Mata/Lingard)

Reagovat
r.mrazik

Pogba hraje slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba snad ještě vyhodí toho pupkáče a začne i normálně uvažovat a makat tak to bude OK

Reagovat
iamek

Od toho tam je. Body sbírá, další dva góly zaznamenal. Jak řekl ze začátku moderator. Bruno i když zkazi 9 riskantnich přihrávek, tak to udělá podesáté. Alibistu jsem si užil dost. Ale ano dneska to je jeho nejhorší výkon u nás.

Reagovat
Infernoqt

Za mě strašně důležitej, furt to urychluje a snaží se nacházet prostory. Že to zachytí obrana soupeře, s tím se musí občas počítat. Spíš nám chybí energie, abychom napadali a získali ty odražené míče. A proto i Brunův výkon v tomto podání vypadá slabší. Ale stále je to náš nejdůležitější hráč.

Reagovat
r.mrazik

dulezity je...ale posledni zapasy nehraje nic moc

az bude hrat zas dobre,budu zas chvalit

Reagovat
Grahf

bruno kurva

Reagovat
Swarley

do prdele, to chtělo dát ten druhý, protože to bude trápení až do konce

Reagovat
TheTopFootbaler

Hohoo, tak teď Marcus top individuálně ale.

Reagovat
iamek

Yeeeeees!!! Bruno, Rash a Martiaaaaal

Reagovat
salm0n

Nádhera Zaslouženě

Reagovat
KnoxXx

Martial dnes zasluzena odmena

Reagovat
TheTopFootbaler

Hraje dobře dneska, to se nedá říct o moc našich klucích.

Reagovat
Grahf

akcia jak lusk

Reagovat
bbbauch

To byla krasa

Reagovat
bbbauch

*

Reagovat
r.mrazik

Rashford je božan

Reagovat
iamek

Ti dva to drží nad vodou momentalne. A dneska i Harry v druhem poločase.

Reagovat
r.mrazik

Jj...s Davidem

Reagovat
r.mrazik

Matic tomu pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Harry není špatnej sem tam mě sere jen si myslím kdyby vedle něj byl jinej stoper než tragickej lindelof tak by ani tolik chyb nedělal

Reagovat
Swarley

to byla konečně zase ta lehkost

Reagovat
bbbauch

Skvelej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

no s Chelsea to bude zaujimavy zapas

Reagovat
Infernoqt

O hovně zápas, ta trofej stejně půjde do City. Jako jediný tým zde mají kádr na dvě áčka. A spousta ostatních mužstev je značně vyčerpána.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jinak teda chudák van Aanholt, ten pád na krk/hlavu vůbec nevypadal hezky.

Reagovat
KnoxXx

David

Reagovat
m.sali

btw co se to dělo ve španělsku? 10 rudejch za kolo. ten prehled na livesportu vypadá, jak když vypukla corrida

Reagovat
Greny

Mě stačilo vidět za co kopal penaltu Real

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
iamek

Matic je úplně někde jinde momentalne, než McTominay. Uklidnil hru, lip brani i vyveze balon. Radost koukat.

Reagovat
Tomanatura

Za dva mesice to zs muze byt jine, v zime sme si nedovedli predstavit hru bez zraneneho McTominaye....

Reagovat
r.mrazik

V zimě pod ním hrál Fred ne?

On Mctominay nejspíš nebude nikdy to DMko

Reagovat
Swarley

možná se to časem povede, ale taky ho na čisté DM nevidím

Reagovat
Tomanatura

Jo, ale Fred a Pogba si sou podobni, tak jsem to nezminoval. Spis se mi zda, ze dneska chtel strasne hrat jak Matic, pritom jeho prednosti jsou jinde

Reagovat
r.mrazik

Oni to po něm asi i chtějí, protože o něm i tak mluví...

Ale s míčem nic moc, pozicne horší a souboje úplně mimo

Dneska mu to vůbec nesedlo

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

stále mi je líto freda pokud si odmyslím bruna tak za mě by to byl hráč sezony. Teďkom sedí, ale zase na lávku aspoň víme, že přijde kvalita u Matice jsou zkušenosti Scott je topka, ale s Maticem se hlavně pogbovi uvolňuje větší prostředí kde může hrát.

Reagovat
r.mrazik

Stejně nechápu proč toho Bruna už nestáhl když šlape vodu už 20 minut

Reagovat
r.mrazik

Musí si odpočinout

Reagovat
TheTopFootbaler

Možná lituje toho, jak ho stáhnul minule a rozpadla se nám celá záloha.

Reagovat
r.mrazik

Asi...ale teď to bylo už o dva

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo to bylo, teď ale proti Chelsea už prostě hrát nemůže, vždyť občas vypadal, jako že upadne a už nevstane.

Reagovat
TheTopFootbaler

Fuuu, tak nakonec výhra o dva fíky, no to skóre vypadá jasněji než to probíhalo. Na druhou stranu, je hezký že jsme to takhle ukopali, protože jestli nám něco nejde, tak je to právě nějakým způsobem vyhrát, když se nám nedaří a hrajeme hodně do bloku. To je určitě pozitivum, které si můžeme odnést.

Každopádně ti hráči potřebují odpočinek jako sůl, zbytečně nejsou využití jako Mata, James, Fred, Ighalo... Tady ti čtyři by proti Chelsea imho měli hrát. Ten FA Cup je mi přece jen trochu víc jedno, samozřejmě by bylo úžasný ho vyhrát, ale priorita musí být liga prostě.

Reagovat
r.mrazik

Hodil bych tam béčko...kompletně

Reagovat
TheTopFootbaler

Asi jo, třeba obrana Jones-Rojo by mohla být docela sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva snad uz zacli i normalne chodit do prace ne? 2x tydne na trenal.. stejne jsou k hovnu..

Reagovat
Ligter

chvíli jsem přemýšlel a Roja si nikde v práci nedokážu představit, to i toho Jonese bych třeba viděl rád na stavbě, kde je ostatně tak miliarda způsobů, jak se zranit. ale u Roja vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by delat mestaka. Jezdil by na oslovi.

Reagovat
Ligter

on by nevěděl, kde koupit tu mrkev, na kterou by toho osla táhl

Reagovat
smazaný uživatel

A sedel by naopak.

Reagovat
Busby babes

Rojo je hlavne na hostovani v Argentine.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale jenom hostování.

Reagovat
iamek

Jones out překvapivě a Rojo v Argentině.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

mě je ten MICKEY MOUSE totálně každej rok u prdele co z toho máš nic. Jedinej ze známejch hdo je z toho hotovej je kamarád co fandí Arsenalu a přirovnává to k trofeji v LM

Reagovat
smazaný uživatel

a co máš z ligy? co máš z LM? ty vole, ty seš exemplář zase

Reagovat
smazaný uživatel

z top 4 LM z LM LM z FA CUP EL

Reagovat
smazaný uživatel

no ale co z toho máš?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no asi nic no vyhrát LM je ten samej pocit jako FA CUP

Reagovat
kolouch

Tak jsou i lidi, kteří chápou váhu vítězství v nejstarší klubové soutěži na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

mluvíš jak muj kamarad fanousek arsenalu ktery taky prirovnval FA CUP k LM

Reagovat
kolouch

Nic k ničemu nepřirovnávám a co si říkáte s kamarádem, fanouškem Arsenalu, je mi celkem jedno. Jen tvrdím, že FA cup má v Anglii mnohem větší váhu, než např. MOL cup u nás. Proto ho taky každoročně z pravidla vyhrávají (až na občasnou vyjímku) elitní kluby. To že si vy kluci tady myslíte něco jiného, protože z FA cupu nejsou prachy a nepostupuje se do LM, na tom nic nezmění.

Reagovat
Chazy

co má stáří soutěže společnýho s čímkoliv. Prostě to zas tak prestižní není, ligový poháry jsou to, co kluby obětují kvůli lize a LM, což hodně napovídá. Pochybuju, že kdokoliv jde do PL s tím, že by chtěl vyhrát FA Cup. Neříkám, že hráč není rád, když ho vyhraje, kor když je z menšího klubu, co LM ani nehraje, ale pro ty velký kluby tje fakt vedlejší..

Reagovat
kolouch

Viz výše

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/StretfordPaddck/status/1284100398148661250

je videt, ze v kadru je ted fakt pohoda.

Reagovat
Swarley

Za to, jak ty jeho ztráty za něj hasi, by ho měl vozit každý den i na trénink a zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Alcântara by rád odešel z Bayernu Mnichov a čeká se, kam povedou jeho další kroky. Jednu indicii spojenou s chystaným přestupem španělského záložníka přinesl deník Bild, fotbalista je rozhodnut a prodává svůj dům v Mnichově. (bild.de)

Tak my či Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budeme postupovat ako pri Wernerovi, tak Barca no

Reagovat
PhilipS

Dneska naprosto vynikající zápas. Těším se jak Souček zamete s Watfordem

Reagovat
PhilipS

V základní sestavě Noble. To nevěstí nic dobrýho

Reagovat
kolouch

Proti Norwichi zahral skvele

Reagovat
Minister

Škoda, že nemôžu prehrať obaja...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas by Souckovi měl sedět, když vidím sestavy, tak uvidíme. Každopádně těší sledovat Čecha v PL

Reagovat
diastan

už z něj udělejte kapitána

Reagovat
m.sali

Suuuuuuuk!!!!

Reagovat
gazza62

Me tam a Souček na tom měl podíl .Začátek dobrý.

Reagovat
gazza62

Je

Reagovat
m.sali

po Brunovi druhej nejlepčí nákup

Reagovat
gazza62

Suk další gól.

Reagovat
bbbauch

Soucek snad mu to vydrzi

Reagovat
montaigne33

Suk docela řádí

Reagovat
Ligter

Leeds

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Greny

Slavia bude možná dost litovat že tam je ta opce

Reagovat
Bakary3

Neuveritelny...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Myslím že Tvrdík už pár týdnů fandí Aston Ville

Reagovat
KnoxXx

WHU oficialne zachraneny

Reagovat
Remt

Jeden z tehhle 3 posledních zápasů museli vyhrát a mělo by to být v suchu. Po dnešku teda zda se můžou hrát v klidu, ta fáze ligy po koroně jim hezky sedla:)

Reagovat
kolouch

Declan velka parada

Reagovat
gazza62

Rice, tak ten byl výstavní

Reagovat
jk

WHU jede, těším se další rok na Součka v PL, Moyes z nich udělá mašinu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě se Watford zachrání díky nám

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Souček

Reagovat
kolouch

S temi predtocenymi choraly je na London stadium mnohem lepsi atmosfera nez s divaky

Reagovat
Remt

Ten Antonio to je zvíře

Reagovat
REPLIKATOR

rasismus

Reagovat
Remt

tak jsem to nemyslel

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
PhilipS

Po dlouhý době máme v repre po Čechovi a Rosovi zase world class hráče. Součkům přínos je neskutečnej. West ham potřebuje nahradit ty příšerný beky a příští sezónu hrajou o poháry. Sarr z Watforduje strašidelně rychlej. Hodně zajímavej hráč. Doufám, že se Watford zachrání

Reagovat
DieFohlenBMG

Hrál zase naprosto famózně byl u všeho, neprohrál hlavu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele