Premier League - preview 35. kola

11.07.2020, 09:05, aktualizováno 13.07.2020, 08:46
Previews
Manchester United vyhrál čtyřikrát v řadě a před dnešní dohrávkou 35. kola má velkou motivaci. Red Devils dostanou příležitost posunout se před Leicester a Chelsea už na třetí místo tabulky, potřebují k tomu zvládnout souboj se Southamptonem...
Manchester United - Southampton FC  (pondělí 21:00)
Hráči Manchesteru United v rámci 35. kola Premier League vyzvou na svém stadionu Southampton. Domácí celek má velkou formu, díky které se vypracoval už na páté místo. Pokud však v tomto kole zvítězí, dostane se díky ztrátě Chelsea minimálně na čtvrtou příčku. Southampton je dvanáctý a již definitivně zachráněný.

United zažívají skvělé období. Posledním ligovým utkáním dokonce překonali jeden historický rekord soutěže, když vyhráli čtyři zápasy v řadě s minimálním rozdílem tří branek. Naposledy to odnesla Aston Villa, která padla 0:3 po gólech Bruna Fernandese, Masona Greenwooda a Paula Pogby. Před tím svěřenci manažera Solskjaera rozdrtili 5:2 Bournemouth, když se trefil dvakrát mladičký Mason Greewood, po jedné brance přidali Bruno Fernandes, Marcus Rashoford a Anthony Martial. Branky útěchy dali za hosty Stanislas a King. Do pětatřicátého kola určitě nenastoupí Phil Jones, Marcos Rojo a Axel Tuanzebe. "Jako manažer musím stále dělat nějaká rozhodnutí, ale kluci mi to usnadňují tím, že hrají skvěle. Pokud se někdo nezraní, není důvod dělat moc změn v sestavě," uvedl Ole Gunnar Solskjaer.

Southampton v minulém kole remizoval 1:1 na půdě Evertonu. Saints mohl poslat do vedení James Ward-Prowse, jenže svou ránu z pokutového puntíku poslal jen do břevna. Jeho počínání po třech minutách napravil Danny Ings, který poslal hosty do vedení. Za domácí ještě v první půli srovnal Richarlison. Předtím se však díky trefě Che Adamse porazilo Southamptonu udolat Manchester City. Proti United do hry nezasáhnou Sofiane Boufal, Moussa Djenepo, Nathan Tella a Yann Valery. "Myslím, že jsme více dimenzionální tým. Nemůžeme se soustředit jen na naši práci s míčem, musíme mít recept na každého soupeře," řekl manažer Southamptonu Ralph Hasenhüttl.

Poslední vzájemný duel spolu nynější soupeři sehráli ve čtvrtém kole a rozešli se smírně po remíze 1:1. United poslal do vedení záložník Daniel James, za domácí Saints srovnal Jannik Vestergaard.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Pogba, Matić - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Redmond - Ings, Long.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.05 - 11.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Everton FC  (neděle 13:00)
Wolverhamptonu nevyšly poslední dva duely a kvůli tomu si výrazně zkomplikoval cestu do evropských pohárů. Po dvou předchozích porážkách se nachází na šestém místě s dvaapadesáti body, za pátým Manchesterem United již zaostává o propastných šest bodů a před sedmým Sheffieldem United je o jediný bod. Nyní přivítá Everton, jenž se po koronavirové přestávce zvedl a v tuto chvíli mu patří jedenáctá pozice s pětačtyřiceti body.

"Karamelky" také ještě živí naději na Evropskou ligu, nicméně ta už není příliš velká. V minulých dvou kolech taktéž vyhrát nedokázaly, po těsné porážce v Londýně s favorizovaným Tottenhamem (0:1) nevyzrály ani na konkurenční Southampton a rozešly se s ním smírně v poměru 1:1. Domácí celek až do konce června neprohrál na anglické ligové scéně osmkrát za sebou, teprve poté nestačil na Arsenal (0:2).

Ve středu sehrál vyrovnaný souboj se Sheffieldem a alespoň o bezbrankovou remízu přišel ve třetí minutě nastavení. "Samozřejmě jsme zklamaní, dvě porážky za sebou nás trochu vykolejily. Nyní máme před sebou ještě čtyři utkání a za každou cenu znovu hodláme nasednout do vítězného vlaku. Jestliže ještě chceme zabojovat o elitní čtyřku, tak si nesmíme dovolit zaváhání," vyjádřil se pro klubové stránky osmadvacetiletý Matt Doherty.

Hostující kouč Carlo Ancelotti stále postrádá Gbamina, Tosuna a Delpha, na trávník se možná nepodívají ani Gomes, Holgate či Walcott. "Wolverhampton má nesmírně silný tým a v ofenzivní fázi dokáže být velmi nebezpečný. Jeho produktivita budí respekt, především Jiménez s Jotou dokážou skórovat téměř z každé pozice. Jestliže chceme vyhrát, tak musíme odvést naše maximum," řekl s respektem k soupeři jednašedesátiletý italský rodák.

Trenér "Vlků" Nuno Espírito Santo by mohl mít k dispozici téměř kompletní výběr, na marodce se nachází pouze Lane a jistotu startu nemají Traoré s Netem. Jeho svěřenci na vlastním stadionu neporazili Everton čtyřikrát za sebou, v podzimním vzájemném měření sil mu po podlehli 2:3 Dvěma góly tehdy sestřelil Wolverhampton třiadvacetiletý Brazilec Richarlison, který by v základní jedenáctce neměl scházet ani teď.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Saids - Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Raúl Jiménez, Diogo Jota.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Walcott, Davies, Sigurdsson, Gordon - Richarlison, Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.17 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Crystal Palace  (neděle 15:15)
Aston Villa se nachází nad propastí sestupu do druhé ligy, a pokud si nyní ještě chce udržet reálnou naději na záchranu, tak musí v nedělním střetnutí porazit Crystal Palace. Domácí výběr se momentálně nachází na devatenáctém místě se sedmadvaceti body a za sedmnáctým Watfordem zaostává o propastných sedm bodů. Jeho následující protivník v podstatě nemá o co hrát, s dvaačtyřiceti body je čtrnáctý a do evropských pohárů to má opravdu daleko.

Villians předvádějí strašidelné výkony od začátku února, v posledních deseti ligových duelech hned osmkrát prohráli a dvakrát remizovali, s touto bilancí se hraje o prvoligovou licenci opravdu velmi těžko. V předchozích třech střetnutích nezískali ani bod a dokonce nevstřelili jedinou branku. Po remíze v Newcastlu (1:1) těsně podlehli Wolverhamptonu (0:1), pak mistrovskému Liverpoolu (0:2) a minule neměli šanci s rozjetým Manchesterem United (0:3).

Domácí trenér Dean Smith ještě věří, že jeho svěřenci Premier League zachrání. "Hráči ukázali obrovský potenciál proti Liverpoolu i Manchesteru United a jsem si jistý, že se v této obtížné situaci budou prát o přežití do posledního dechu. Určitě jsme konkurenceschopní a není radno nás odepisovat. Poslední čtyři zápasy jsou pro nás ty nejdůležitější v celé sezóně a jakákoliv únava nás nezastaví," uvedl Smith v bojovném duchu.

Hostům se momentálně také příliš nedaří, neboť čtyřikrát za sebou nebodovali. Jejich špatná šňůra odstartovala v Liverpoolu, kde utrpěli debakl 0:4 a od té doby to s nimi šlo z kopce. Vzápětí totiž nestačili na Burnley (0:1), z Leicesteru odjížděli s tříbrankovým přídělem a před pár dny nezvládli ani prestižní londýnské derby s Chelsea (2:3). Kouč Roy Hodgson bude v tomto klání postrádat Tomkinse, Schluppa a Cahilla.

Naopak do základní jedenáctky by se mohl vrátit zkušený obránce Kelly. "Aston Villa po předešlých dvou dobrých výkonech bude chtít využít příležitost a ještě vykřesat naději na záchranu. Ale my soupeři nedáme nic zadarmo a chceme se konečně zvednout," řekl Hodgson pro klubové stránky. Smith znovu nenasadí Heatona s Wesleym, kvůli problémům s achilovkou se na trávník nepodívá ani Engels. Po potížích se zadním stehenním svalem se vrací do sestavy Targett.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Guilbert, Hause, Mings, Taylor - Hourihane, Douglas Luiz - Trézéguet, Grealish, El Ghazi - Davis
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Sakho, van Aanholt - Milivojevič - Zaha, McArthur, Kouyaté, Ayew - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.35 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Vrcholem pětatřicátého kola anglické ligy bude bezesporu severolondýnské derby, tedy souboj Tottenhamu s Arsenalem. Utkání mezi těmito dvěma nesmiřitelnými rivaly patří dlouhodobě mezi ta vůbec nejbohatší na góly a zvraty ve skóre, ovšem na obou stranách nedávno došlo k řadě změn, která mohou tento zvyk klidně obrátit naruby.

Vůbec poprvé od roku 1986 totiž proti sobě stanou dva trenéři, pro něž shodně půjde o první derby v novém působišti. Zatímco zkušený kouč Spurs José Mourinho má již s Arsenalem bohaté a veskrze úspěšné zkušenosti, jeho protějšek Mikel Arteta je teprve na samém počátku své trenérské kariéry. Stejně tak zápas proběhne premiérově na novém stadionu White Hart Lane, byť výhoda domácího prostředí kvůli prázdným tribunám v posledních měsících pozbývá na důležitosti.

V lepším rozpoložení by do hry měli nastoupit hosté, kteří z posledních pěti soutěžních zápasů čtyři vyhráli a v posledním kole přišli o prvenství nad Leicesterem až v samém závěru, kdy slibně rozjeté utkání dohrávali v oslabení kvůli vyloučení útočníka Nketiaha. V emocemi nabitých duelech tohoto typu však leckdy jde aktuální forma stranou a také Spurs se mají před nedělním výkopem o co opřít, neboť Arsenalu na domácí půdě nepodlehli již pětkrát za sebou a sám Mourinho během svých dřívějších působení v jiných klubech neprohrál doma s Kanonýry ani jedinkrát z devíti vzájemných zápasů.

Kromě zmíněného Nketiaha zabrání disciplinární trest nastoupit i Ericu Dierovi, jenž si odpykává vlastní čtyřzápasový distanc, a ze zdravotních důvodů bude Spurs chybět i Dele Alli, stejně jako obránci Tanganga s Foythem. To Arteta se nadále musí obejít bez dlouhodobě zraněných Lena, Marího, Martinelliho či Chamberse a odsunuti mimo zápasovou soupisku jsou nadále i Mesut Özil a Mateo Guendouzi.

Na obou stranách ani nelze očekávat velké hráčské rošády oproti předešlým kolům, neboť tento už tak tradičně vyhrocený zápas jen umocňuje stávající situace v ligovém pořadí, kde je střed tabulky mimořádně napěchovaný a tříbodový zisk má cenu zlata, zatímco prohra může mít snadno za následek vypadnutí z boje o pohárové příčky.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Alderweireld, Davies - Sissoko, Winks - Moura, Lo Celso, Son - Kane
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Mustafi, Luiz, Kolašinac - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Tierney - Saka, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.39 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Leicester City  (neděle 20:00)
Před koronavirovou přestávkou se Leicester nacházel na třetím místě tabulky s docela pohodlným náskokem na své soupeře. Záhy ovšem o svou pozici v tabulce přišel, neboť v posledních pěti kolech zvítězil jen v jednom případě. Teď se ale může do top trojky vrátit. Potřebuje pouze potvrdil roli mírného favorita na hřišti trápícího se Bournemouthu.

Sobotní program Premier League nabídl oběma týmům zcela odlišné pocity. Zatímco hosté se mohli těšit ze zaváhání Chelsea na půdě Sheffieldu, domácí mohli jen zklamaně hlesnout poté, co po obědě naplno bodoval West Ham i Watford. Oba by potřebovaly vážně zabrat, jinak se jim naplnění jejich prvotních ambicí může vážně šeredně zkomplikovat.

Především Bournemouth musí po devítizápasovém půstu bez výhry konečně nalézt cestu za třemi body. Po sobotě se totiž jeho ztráta na bezpečnou sedmnáctou pozici navýšila už na šest bodů. A je potřeba bleskově zareagovat. Situace se dá ještě napravit, třeba minulá plichta s Tottenhamem naznačila, že ve hře týmu z Dorsetu mohlo dojít k určitému zlepšení.

Hlavně pak v defenzivní činnosti, která v duelech s Newcastlem a Manchesterem United nepatřila k nejlepším. Vůbec poprvé od prosince loňského roku udrželi The Cherries v lize čisté konto. "Víme, jak klíčové utkání nás nyní čeká," uvedl domácí manažer Eddie Howe. "Každý hráč musí být schopen ze sebe vydat maximum. Podle toho vyberu sestavu."

Jeho mužstvu určitě nehrají do karet ani přibývající absence. Je potvrzeno, že k dispozici nově nebude Adam Smith, jenž se zranil v minulém klání se Spurs. "Do toho navíc musel vystřídat David Brooks. Myslíme si, že utrpěl jenom jakousi křeč, ale ještě uvidíme. Potíže s třísly měl mimochodem Steve Cook, není přitom stoprocentně vyléčený," vyjmenovával Howe.

Charlie Daniels, Simon Francis a Chris Mepham jinak za Bournemouth nenastoupí stoprocentně. "Když se podíváte na náš výkon proti Tottenhamu, každý se ze sebe po fyzické stránce vydal naplno," pokračoval hostující manažer. "Budeme potřebovat něco podobného zopakovat. Pokud toho někdo nebude schopný, nasadím do hry někoho jiného," dodal.

Pokud Leicester na Vitality Stadium aspoň remizuje, poskočí v průběžném pořadí na třetí příčku díky lepšímu skóre. Jenže jistě pouze do pondělí, kdy ještě může dojít ke střídání stráží po klání Manchesteru United se Southamptonem. A u The Foxes by určitě neradi něco takového dopustili. Mají totiž jedinečnou možnost získat osud do vlastních rukou.

Svěřenci manažera Brendana Rodgerse si jedině zásluhou tříbodového rezultátu zajistí místo za mistrem z Liverpoolu a druhým Manchesterem City i po úplném skončení tohoto kola. "Před restartem jsme tvrdě pracovali na tom, abychom vylepšili svou kondici. Je potřeba si držet vysoký standard až do konce sezóny," mínil hostující forvard Kelechi Iheanacho.

Hostům budou chybět Daniel Amartey, Ricardo Pereira, James Maddison i Ben Chilwell. "Jamie Vardy je jeden z nejlepších útočníků," říkal na adresu svého parťáka z kabiny Iheanacho. "Je skvělé s ním pracovat, hodně jsem se od něj naučil. Navíc je to skvělý chlap, je s ním zábava. O to lépe se mi s ním samozřejmě spolupracuje," zakončil svou chválu.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, Aké, Kelly, Diego Rico - H. Wilson, Gosling, Lerma, Stanislas - King, C. Wilson
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Bennett, Evans, Söyüncü - Justin, Ndidi, Praet, Barnes - Gray, Vardy, Ayoze Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.71 - 3.79 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - West Ham United  (sobota 13:30)
Norwich živí teoretickou naději na záchranu, spíše se už ale musí pomalu a jistě smiřovat s variantou, že holt klesne po jednom roce znovu o patro níže. Definitivně svůj pád potvrdí za předpokladu, že doma neporazí West Ham. Ten naopak čeká jedna z klíčových bitev, neboť sestupové starosti nemá pořád vyřešené, situaci má každopádně ve svých rukou.

Naposledy mohli Kladiváři udělat zásadní krok k tomu, aby se na pohodlný odstup vzdálili pásmu ohrožení. Jenže po vítězství nad Chelsea a remíze v Newcastlu nestačili na Burnley, jemuž podlehli nejtěsnějším možným způsobem. Dovolili tak Watfordu, aby se bodově dostal na jejich úroveň, a Bournemouthu, aby se jim přiblížil na rozdíl pouhých tří bodů.

Hostující manažer David Moyes se snaží být za každou cenu pozitivní. Ví, že se jeho mužstvo nemusí tolik ohlížet na výsledky ostatních soupeřů, pokud bude pravidelně bodovat. "Nevím, kolik bodů bude letos stačit na to, abychom zachovali prvoligovou příslušnost. Nemyslím si, že tím číslem bude čtyřicítka, chceme však na tuhle magickou metu dosáhnout," burcoval.

Ne že by herně jeho svěřenci proti Burnley ve středu úplně propadli, nicméně hlavně v koncovce se jim nedařilo. "Prostě jsme nezužitkovali svoje šance," hlesl Moyes. "Sice jsme nehráli tak, jak bych si úplně představoval, ale nemůžeme říct, že to bylo kvůli tomu, že jsme byli v útoku vyloženě špatní. Mám totiž jinak dobré mínění o našich výkonech," zakončil.

Robert Snodgrass a Felipe Anderson, to jsou jediné dvě absence, které v tuhle chvíli trápí londýnský klub. Evidentně zcela fit už je Sébastien Haller, jenž zasáhl jako náhradník do minulého klání. "Nejdůležitější je pro nás dělat naší práci, jak nejlépe umíme. Musíme se ujistit, že budeme bodovat za každé příležitosti, která se nám naskytne," dodal Moyes.

Domácí jsou sokem, který by měl být v silách The Irons. Po koronavirové přestávce totiž Norwich chytil velkou krizi, prohrál zatím všechna utkání v restartované sezóně, včetně toho v FA Cupu, a na kontě má sedm neúspěchů v řadě napříč všemi soutěžemi. Udržet se v Premier League může jen tak, že ve zbývajících čtyřech kolech čtyřikrát vyhraje.

A přitom ani tahle dechberoucí šňůra mu nemusí stačit, pakliže se ostatním jeho rivalům bude naopak dařit. "Řekl bych, že náš protivník letos zaznamenal několik pozitivních momentů," vyjadřoval se kouč The Hammers. "Fotbal není jen o tom, kolik utratíte peněz. Norwich se pokusil ukázat cestu rozvoje mladých hráčů, kteří postupně dostávali svou šanci."

Domácí stratég Daniel Farke bude moci počítat s Toddem Cantwellem, který se vrací z marodky, nicméně Kenny McLean má problémy s kolenem a jeho start je v ohrožení. Grant Hanley, Sam Byram, Moritz Leitner a Christoph Zimmermann se pak v sestavě The Canaries opět neobjeví. "Jsme v pozici, v jaké jsme, a bereme jí tak," povídal trenér Norwiche.

I on si moc dobře uvědomuje, že aby se klub pohyboval mezi anglickou smetánkou i v následující sezóně, musel by se stát vážně jakýsi zázrak. "Abychom byli upřímní, myslím si, že ani čtyři výhry nám nepomůžou," pokračoval Farke. "Nemáme však o to méně motivace. Chceme ukázat, že máme hrdost. Tvrdě jsme se do ligy dostávali, nikomu nic nenecháme."
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Klose, Godfrey, Lewis - Vrančič, McLean - Buendía, Stiepermann, Hernández - Pukki
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice, Noble - Jarmolenko, Antonio, Bowen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.67 - 3.58 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Newcastle United  (sobota 13:30)
Watford se naposledy vypořádal s posledním Norwichem (2:1) a nyní se ještě více může oddálit obávanému sestupu. V domácím prostředí přivítá Newcastle, který se po koronavirové přestávce sice pyšní obstojnou formou, na druhou stranu minule utrpěl debakl s Manchesterem City (0:5) a navíc oproti svému sobotnímu soupeři nemá až zase tak velkou motivaci. "Straky" jsou totiž na třináctém místě a do evropských pohárů mají daleko.

Svěřenci manažera Steva Bruce doposud posbírali třiačtyřicet bodů a za sedmým Sheffieldem United zaostávají o osm bodů, což se ve zbývajícím průběhu bude dohánět již velmi těžko. "Při takto náročném programu jsem si jistý, že kromě těch top týmů si všichni sáhli na dno sil. Pokud chceme ve Watfordu uspět, tak se musím zlepšit v ofenzivní fázi a být více produktivní. S další porážkou se smířit nehodláme," uvedl Bruce pro klubové stránky.

Ten stále musí řešit problémy s rozsáhlou marodkou, na které se nacházejí Clark, Lejeune a Hayden, otazník visí také nad startem Almiróna, Saint-Maximina i Andyho Carolla. Naopak po potížích s kotníkem by se mohl vrátit na trávníky kapitán Lascelles. "S absencemi se musí počítat, i když pevně doufám, že Almirón i Saint-Maximin budou v pořádku, to se uvidí po tréninku. Pokud ale ne, tak se s tím musíme poprat," dodal závěrem hostující stratég.

Newcastle před neúspěchem s Citizens neprohrál šestkrát za sebou, porazit například dokázal i nevyzpytatelný Sheffield United (3:0). Se svým nadcházejícím protivníkem se v této sezóně utkal jednou a v St. James Parku s ním remizoval po výsledku 1:1. "Sršňům" patří sedmnáctá pozice s jednatřiceti body, na osmnáctou Aston Villu mají náskok tří bodů. Před úspěchem s Norwichem nebodovali třikrát v řadě, když podlehli Chelsea (0:3), Southamptonu (1:3) i Burnley (0:1).

Domácí manažer Nigel Pearson žádná nová zranění nehlásí, dlouhodobě mimo hru zůstávají Deulofeu, Janmaat i Success. "Musíme zachovat klid, výhra s Norwichem nás v žádném případě nesmí ukolébat. Z předchozího utkání jsme si samozřejmě odnesli několik pozitivních impulsů, jenomže je potřeba si uvědomit, že se stále nacházíme v obtížné situaci. Nevíme, kolik bodů bude potřeba na záchranu, každopádně teď chceme vyhrát," prohlásil Pearson opatrně.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Masina, Cathcart, Kabasele, Femenia - Hughes, Capoue - Welbeck, Doucouré, Sarr - Deeney
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Schär, Fernández, Rose - Ritchie, Longstaff, Shelvey, Joelinton - Almirón - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.54 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Bodový rekord Premier League je v podstatě na spadnutí a suverénní Liverpool se k němu opět může přiblížit v duelu s dobře hrajícím Burnley. Reds v tuto chvíli mají na kontě dvaadevadesát bodů a k překonání dva roky starého milníku Manchesteru City potřebují zvítězit třikrát ze čtyř zbývajících utkání. Nyní budou plnit úlohu obrovského favorita proti Burnley, kterému se momentálně daří a ještě atakuje pohárovou Evropu.

Svěřenci manažera Jürgena Kloppa prohráli v dosavadním průběhu anglické nejvyšší soutěže jen dvakrát, jinak zaznamenali těžko uvěřitelných třicet výher. Po úspěchu s Aston Villou (2:0) zavítali na půdu Brightonu a po fenomenálním výkonu Egypťana Salaha zvítězili 3:1. Nicméně úplně spokojeni být nemohli, neboť minimálně do konce této sezóny přišli o kapitána Hendersona, jenž si poranil koleno a musel nuceně střídat.

Právě Henderson byl také strůjcem liverpoolského úspěchu nad Brightonem, jelikož vsítil druhý gól. "V sezoně už Hendo nebude hrát, ale na operaci nemusí. To je jediná dobrá zpráva, jinak nás to hodně zasáhlo a radost z výhry byla rázem pryč. Ale on se zotavuje rychle. A taky si zaslouží zvednout pohár," řekl vděčný Klopp. Kromě Hendersona zůstává na marodce Kamerunec Matip, naopak do nominace se vrací chorvatský obránce Lovren.

The Clarets se pyšní obstojnou formou, protože v předchozích deseti zápasech na anglické ligové scéně prohráli jen jednou a díky tomu se vyhoupli na desáté místo s devětačtyřiceti body. Kromě nerozhodného výsledku se Sheffieldem United (1:1) vyhráli třikrát v poměru 1:0 nad Watfordem, Crystalem Palace i West Hamem. Kouč Sean Dyche nemůže využít služeb dlouhodobých marodů Corka, Gibsona, Barnese, Meeho a Lowtona.

Naopak v základní jedenáctce se již zřejmě objeví elitní útočník Wood, jenž v předchozích dvou střetnutích střídal a na lavičku pravděpodobně usadí českého krajánka Matěje Vydru. "Liverpool usiluje o zápis do historie a nějaké podcenění od něho určitě čekat nemůžeme. Jsme sice v dobré formě, ale teď bude potřeba maximálně soustředěný i koncentrovaný výkon. Když se soupeři bude dařit, tak nás čeká nesmírně náročný úkol," vyjádřil se Dyche s respektem. V podzimním vzájemném klání jasně dominoval Liverpool po výsledku 3:0.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Robertson, van Dijk, Gomez, Williams - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Mané, Firmino, Salah
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Long, Tarkowski, Taylor - Pieters, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodriguez, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.71 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Chelsea naposledy přetlačila v londýnském derby Crystal Palace, nutno však podotknout, že o vítězství se strachovala až do posledních chvil. Aby se udržela na současné třetí pozici, potřebuje k jistotě znovu urvat tři body. Podobný herní výpadek jako v minulém utkání by se jí mohl na půdě Sheffieldu United, který vykazuje stále velká zlepšení, šeredně vymstít.

Pokud The Blues po dvou výhrách potvrdí na Bramall Lane roli mírného favorita, nemusejí se již ohlížet na to, jak si v neděli povede Leicester a Manchester United, a i po tomto kole zůstanou v průběžném pořadí třetí. Nynější protivník ovšem nebude představovat snadnou překážku. Ten totiž třikrát za sebou nepohrál, doma navíc dvakrát v řadě zvítězil.

Neskolil přitom papírově vůbec slabé soupeře, nejprve si vyšlápl na Tottenham a před pár dny také na Wolverhampton, jež oba bojují právě s ním o postup do Evropské ligy. "Dáváme do zápasů úplně vše. Veškerou energii," říkal po minulém úspěchu domácí manažer Chris Wilder. "Pro nás to byly životně důležité tři body," mnul si ruce.

Ten bude muset znovu popřemýšlet o tom, jakou sestavu na hřiště pošle. K dispozici mu určitě nebudou Luke Freeman, Leon Clarke, daleko horší zprávou ovšem je, že neví, zda zdravotně budou v pořádku John Fleck, Oliver McBurnie a David McGoldrick. "Klíčové bude pořádně se zotavit a správně zregenerovat před duelem s Chelsea," pokračoval Wilder.

S Chelsea loni na konci srpna uhráli The Blades nerozhodný výsledek, podobný by se jim teď určitě hodil do krámu v boji o šestou pozici v tabulce, na kterou čtyři kola před koncem ztráceli pouhý bod. "Jsme na správné cestě. Dosáhli jsme v Premier League na slušné rezultáty, potřebujeme ovšem v závěru sezóny zabrat ještě o něco více," uvedl Wilder.

Hosté mohou hodnotit období po pandemii bezpochyby pozitivně. Až na porážku v utkání proti West Hamu, svému rivalovi z hlavního města, vyhráli ve všech ostatních pěti případech, a to včetně FA Cupu. Ještě více ale zesílily hlasy o tom, že prostor by v záloze konečně měl dostat zkušený Jorginho, jenž po dlouhé době před pár dny konečně vběhnul na plac.

Fanoušci Chelsea mohli být po nepovedeném závěru klání s Crystalem Palace poněkud rozpačití. A úplně jim není jasné, proč se Jorginho na hřišti neobjevuje častěji. "Někdy na tváři hráčů vidím úškleby. Jenže já můžu vybrat jen jedenáct z nich a v kabině jich mám dvacet. Nemůže být každý z nich šťastný," vysvětloval hostující manažer Frank Lampard.

Protože N'Golo Kanté ani Billy Gilmour nebudou Lampardovi k dispozici, je silně pravděpodobné, že tentokráte by Jorginho již měl nastoupit od úvodních minut. "Nevadí mi, že jsou hráči nešťastní kvůli tomu, že nehrají. Chci, aby byli profesionálové a jednali tak. A Jorginho dělal přesně to, co jsem po něm chtěl. Byl jsem z něho nadšený," upřesňoval.

Kromě toho hosté nemůžou počítat se stále zraněným Fikayem Tomorim, do tréninkového zápřahu se vrátil Mateo Kovačić, ovšem jeho start je v ohrožení. "Gilmour je mladý a udělá vše pro to, aby byl co nejrychleji zpátky," ujišťoval Lampard. Jeho svěřenec totiž nevynechá jenom tenhle duel, ale kvůli pochroumanému kolenu zmešká hned další čtyři měsíce.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Lundstram, Stevens - McGoldrick, Mousset
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta - Loftus-Cheek, Jorginho, Mount - Willian, Abraham, Pulisic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.95 - 3.85 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester City  (sobota 21:00)
Manchester City ve zbytku ligové sezóny v podstatě nemá o co hrát a bude jen sledovat, jestli největší rival z Liverpoolu dokáže překonat jeho bodový rekord ze sezóny 2017/2018. Momentálně se v Premier League nachází na druhé pozici s devětašedesáti body a před třetí Chelsea drží celkem pohodový devítibodový odstup. Nyní zavítá na půdu zachraňujícího se Brightonu, jenž má udržení prvoligové licence na dosah.

Domácímu výběru patří patnácté místo se šestatřiceti body a dalo by se říci, že může být celkem v klidu, neboť před osmnáctou sestupovou příčkou Aston Villy je o osm bodů. Jenomže do konce této sezóny chybějí čtyři střetnutí a Racci tak ještě definitivní jistotu nezískali. Naposledy přivítali právě mistrovský Liverpool a podlehli mu 1:3, o pár dní dříve zvládli veledůležité střetnutí v Norwichi a vybojovali všechny tři body po výhře 1:0.

Citizens teď jistě upírají zrak na jiné události. Příští týden sehrají semifinále FA Cupu s londýnským Arsenalem a začátkem srpna se pokusí zvládnout odvetu osmifinále Ligy mistrů s Realem Madrid, po kterém se jistě chtějí kvalifikovat na závěrečný turnaj do Lisabonu pro osm nejlepších. V pondělí také rozhodne o tom, jestli v následujících dvou ročnících budou hrát evropské poháry. Právě v tento den totiž CAS oznámí svůj definitivní verdikt v případě porušení pravidel o přestupech hráčů.

Svěřenci trenéra Pepa Guardioly minule deklasovali Newcastle United (5:0), předtím však naprosto nečekaně vyhořeli v Southamptonu (0:1). "Musíme se co nejlépe připravit na zápasy s Arsenalem i Realem a to se určitě nestane, pokud nebudeme vyhrávat, nebo dokonce vypadneme z rytmu. Do tohoto klání půjdeme naplno," ujišťuje veřejnost devětačtyřicetiletý Španěl Guardiola.

Ten bude mít k dispozici téměř kompletní výběr, po operaci kolene se stále zotavuje jen argentinský kanonýr Agüero. Kouč Brightonu Graham Potter nemůže využít služeb Izquierda (problémy s kolenem), nicméně po potížích s třísly by už mohl nastoupit Alzate. "Samozřejmě je to pro nás výzva. Manchester City má špičkový tým, proto se musíme vzpamatovat a připravit tak dobře, jak jen to půjde," řekl Potter s optimistickými vyhlídkami. Citizens snadno zvládli oba dva vzájemné duely této sezóny po výsledcích 4:0 a 4:1.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Burn, Dunk, Webster, Lamptey - Allister, Stephens, Bissouma - Trossard, Mooy - Maupay
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Foden, Gabriel Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.20 - 6.75 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC34302275:2692
2.Manchester City34223986:3469
3.Chelsea FC341861063:4660
4.Leicester City34178964:3259
5.Manchester United341610859:3358
6.Wolverhampton Wanderers341313845:3752
7.Sheffield United341312935:3351
8.Arsenal FC341214850:4250
9.Tottenham Hotspur3413101152:4449
10.Burnley FC341471338:4649
11.Everton FC341291341:4945
12.Southampton FC341351643:5644
13.Newcastle United3411101335:5043
14.Crystal Palace341191430:4342
15.Brighton & Hove Albion348121436:4736
16.West Ham United34871940:5931
17.Watford FC347101731:5331
18.AFC Bournemouth34772032:5928
19.Aston Villa34762136:6527
20.Norwich City34562326:6321

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (777)

Přidat komentář
vladis271

už by fakt mohol Elliott alebo Jones hrať od začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jeden.

Reagovat
Miguel19

Dneska bych to postavil:

Kepa - Azpi, Zouma, Rudi, Alonso - Jorginho, Kova, Mount - Wilda, Giroud, Pulda.

Pokud jsou na tom všichni fyzicky ok.

Reagovat
RKBoy

s tými stopérmi je to šialené , každý mesiac je favoritom na predaj niekto iný z tej trojky.

Zoumu som ešte pred pár mesiacmi predával a dnes v nom vidím najviačšiu istotu v zadu.

ja očakávam ešte 3-4 nové akvizície ak počítam aj Havertza.

so zostavou až na Alonsa súhlasím btw.

Reagovat
iamek

Pogba řekl, že mu nejvíce vyhovuje hra pod Brunem na CM

Reagovat
Wazza228

Já doufal už od začátku, že to tak Ole postaví, má tak neskutečný vliv na hru. Bylo vidět v posledním zápase, když byl Bruno střídaný a Pogba se posunul výš, že jsme ztratili kontrolu nad středem pole.

Reagovat
iamek

Já prave měl strach, ze bude chtit hrát AM, ale včera pro MUTV řekl tohle .

Reagovat
Wazza228

Jsem taky rád, že tu roli přijmul týmu to jen prospívá

Reagovat
Busby babes

tak on tam fakt hraje vyborne, navic jak ma vzdycky komu dat balon, tak je to parada... dobre to popsal jeden typek na twitteru, ze jsme na Pogbu nadavali, ze neni tak dobrej jako hraci z tech uspesnych tymu... jenze problem je, ze pod SAFem byl ten tym plnej kvalitnich hracu, ted to bylo diametralne jiny.

Reagovat
Olafek

RIP Jack Charlton

Reagovat
smazaný uživatel

Se ztrátou United se do konce sezóny počítat nedá. Jediný, kdo je může potrápit je Lestr. To stejné můžeme říct i o banu pro City. Jsme třetí, poslední čtyři zápasy a všechny se musí v podstatě vyhrát pokud chceme být v LM, což je cíl sezóny. Všechno máme ve svých rukou, není se na co vymlouvat a jen pořádně makat ať toho cíle dosáhneme.

Reagovat
Miguel19

Jelikož hraje Lester s United, tak můžeme i jednou prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by lepší být před United. Zatím platí, že Chelsea je lepší než United v očích mnoha fanoušků... V momentě, kdy budou před námi, jsou lepší oni nejen ve vzájemných zápasech, ale už i v tabulce konzistence... To nevím, jak by to celá řada lidí a fandů vzala..

Reagovat
Thelvin

Podle mě Kane, beze srandy

Reagovat
Mates_Matesović

Je fakt, že má takovou teplou vizáž, ale nemyslim si, že je to on.

Reagovat
Thelvin

Zapadá do takového toho stereotypu mnohem víc než Sterling s tim jeho během

Napadá mě ještě třeba Grealish

Reagovat
Busby babes

Kane ma pritelkyni, takze pochybuju, ze by psal o tom, ze mu chybi vztah... protoze i kdyby to byl gay, tak nejaky vztah s tou pritelkyni ma. zvlast kdyz maji decko.

Reagovat
Hokaido

Pope

Reagovat
zizou996

Lingard

Reagovat
Busby babes

taky dobrej tip... i kdyz osobne tipuju nekoho min vysokoprofiloveho.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tarkowski

Reagovat
Minister

Guendouzi

Reagovat
Kocour Klapuška

Souček

Reagovat
cr7sux

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
icka

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Golasso

Wilshere myslím párkrát kouřil ve sprše

Reagovat
Greny

Sterling nebo Dele

Reagovat
Busby babes

Dele... hmm, zajimavej tip.

Reagovat
Golasso

Alliho bych popravdě taky tipoval, že by to mohl být on.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling,tak beha ako teploch no

Reagovat
Busby babes

jinak doufam, ze si ten dopis prectou vsichni ti mistni chytraci, co tu vzdycky hejti duhovy kapitansky pasky a tak a melou kraviny o tom, jak uz je dneska vsechno v pohode...

I kdyz zas pochybuju, ze maji dost empatie, aby jim doslo, co v tom dopise ten hrac popisuje...

Reagovat
Greny

Nevím co se tam píše ale absolutně s tímto nemám vůbec žádnej problem... Tak je homosexuál no bože nevidím důvod proc někoho za to hejtovat atd

Reagovat
Busby babes

o to nejde, ze ty ho hejtovat nebudes, to je snad normalni pristup. ale spousty jinych bude. a proto ten fotbalista pise, ze ma strach s tim vyjit ven.

A hodne lidi tu kazdej brezen nebo kdy to je, vzdycky nadava na podporu homosexualu s tim, ze preci o nic nejde a zadnej problem nemaji.

Reagovat
Salfovic

To se ale nevylučuje. Jen se tím akorát potvrzuje, že ty akce jsou jen šaškárna bez jakéhokoliv přínosu.

Reagovat
Busby babes

no, ne. je toho malo.

Reagovat
Salfovic

Chce to hrát v duhových dresech a při pokleknutí strčit ruku do trenek vedle klečícímu spoluráči.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mistr129

Stejně tak spousta lidí hejtuje jiné za to, že volí SPD, další zase že volí TOPku, a taky tu neděláme akce na pomoc těmto nebožákům, kteří s tím nemohou vyjít

Reagovat
Busby babes

volicem SPD ne nerodis. :-))

Reagovat
Golasso

Já proti tomu nic nemám, je to super iniciativa a nikomu se to na sílu necpe. Je to spíš taková připomínka, že ten problém tu je. Každopádně normálním lidem gayové v západním světě vadit nebudou a ty ostatní pásky prostě nepřesvědčí . Pokud se fotbalisté bojí dát najevo svoji orientaci, je to podle mě spíš interní problém uvnitř ligy a klubů. S fanoušky se většinou kluby rychle vypořádají, ale jak je to s interní osvětou, to netuším.

Jinak v širším kontextu je v tom strašně moc pokrytectví, když si to tak vezmeš...

Ten tým má třeba na hřišti kapitána s duhovou páskou, ale majitelé / funkcionáři klubu můžou pocházet z vládnoucích kruhů zemí, kde se ještě v tomhle ohledu uplatňuje vidění světa někde ze středověku. To samé, když nějaká společnost je strašně "woke", na západním trhu se propaguje duhovými barvami, ale na blízkém a středním východě má např. normální logo . To mi strašně pije krev... Přitom tam je ten problém největší.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, je to velmi nedokonale prostredi a neni to cernobile.

Reagovat
vladis271

Shaw

Reagovat
bbbauch

Henderson

Reagovat
nani92

Firmino

Reagovat
cr7sux

Dwight Gayle

Reagovat
Hokaido

Reagovat
havrys99

Reagovat
Pigeon

Van Dijk

Reagovat
Coutinho10

skoda Soucek...dobre tam nabehl

Reagovat
Coutinho10

a malem mohl dat dalsi gol...slusne jede posledni zapasy

Reagovat
Kaspar

proc se porad delaji ty prestavky na piti ve 20 stupnich ?

Reagovat
Minister

Tak tam podľa mňa nejde o to či je teplo, ale robí sa to kvôli nahustenému programu, že majú teraz zápasy každé 3-4 dni.

Reagovat
Coutinho10

dnes odpociva Trent a Mane je zpet v zakladu

Liverpool Team to play Burnley: Alisson, Williams, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Jones, Firmino, Mane, Salah

Subs: Adrian, Lovren, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Shaqiri, Origi, Alexander-Arnold, Elliott

#LIVBUR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem říkal, že bude Jones

Reagovat
Coutinho10

jsem na nej hodne zvedavej, ale dela to Klopp dobre, ze to uplne neprekope, ale jenom par mladiku, aby si zvykali na top hrace kolem sebe

Reagovat
Kixi Syhimour

takhle mi to přijde ideální

Navíc se mi líbí, že vlastně všichni ti tři mladíci jsou na posty, kde nás to tlačí. Máme beka, pak ofenzivnějšího záložníka a křídlo

Reagovat
Coutinho10

jojo..presne, vyhlidky na to, aby delali progres je naprosto idealni

Reagovat
avicii

Veľmi dobrá

Reagovat
Greny

WHU super ale přijde mi že Součka vůbec dopředu nevyužívají..

Reagovat
Coutinho10

v zakonceni byl spise v 1. polocase, ale pro WHU super, ze ma vice variant a souper nevi koho drive obsazovat

Reagovat
Greny

Jinak by ho měl Moses sundat ať si odpocine

Reagovat
Greny

Moyes*

Reagovat
Coutinho10

on nepotrebuje odpocivat a jinak to tempo toho zapasu rozhodne neni takovy, aby ho to nejak vycerpalo, takze podle me v pohode a libi se mi, ze to na nem stavi a bere ho jako dulezityho hrace

Reagovat
Greny

No co jsem viděl předchozí zápasy tam táhal z posledního

Reagovat
Coutinho10

uplne mi neprislo nebo jaky konkretni zapas myslis, ale jinak on je zvyknuty uz...videt to bylo hlavne hned po prestupu, kdy mel i drobny zraneni, ale ted posledni zapasy hraje dobre a neprijde mi, ze by nejak nemohl....dobre tam drzi ten stred a i se dostava do zakonceni, takze za me super a mam z nej radost, ze se mu dari

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se myslim posetril i v zapase, pozicne, na pohodu.

Reagovat
Greny

Byl to zápas s Wolwes tam mlel z posledniho

Reagovat
Coutinho10

ten už si nějak detailně nepamatuju, ale koukám, že to byl 1. ostrý zápas po koroně, takže to bylo pro všechny jiný....teď už on i celý jsou rozehraní

Reagovat
Tommy$

Antonio 4 góly

Reagovat
Wazza228

Ziyech už trénuje s CFC. Může za ně už nastoupit? Asi až v příští sezoně, ne?

Reagovat
Greny

Bohužel až v příští sezone

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio se zbláznil...za 60 minut nakouřil třetinu gólů, které v lize vstřelil během posledních tří sezon

Reagovat
Mates_Matesović

Jose Mourinho could leave @SpursOfficial this summer. The board are unhappy with the style of play & mood within the team. Two high level #THFC officials are pushing for Mauricio Pochettino to return once the current season is finished. The source is very confident.

Tak to nakonec možná bude mít happy end.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že Levy si pojistil možnosť u Mourinha, že ak nesplnia ciele tak odíde zdarma? Nie je to možno až tak mimo misu a verím, že Mourinho je dosť sebavedomý na to kývnuť.

Reagovat
Mates_Matesović

Dost o tom pochybuju. On ten tým přebíral snad na 14. místě, takže by byl hloupej, kdyby si nechal nadiktovat nějaký podmínky na umístění.

Každopádně jestli do konce sezony už nevyhrajeme (což je s tim losem možný), tak to podle mě nemůže přežít.

Reagovat
RKBoy

toto je pre Josého konečná, ked ho už nechcú ani v Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby mal vysledky tak by sme ho aj chceli

Reagovat
spider_8

Už je čas odejít k repre trénování.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Greny

Hej tam by asi něco uhrál akorát on je nepoučitelny a furt bude hrát tu svou sracku

Reagovat
fenixLFC

no uzasny happy end. dat si na pol sezony pauzu od trenera s tym ze jeho nahrade budete platit obrovske odstupne za x rokov zmluvy...

Reagovat
Greny

Akorát nevidím jeden jedinej důvod proč by se měl Poche vratit

Reagovat
smazaný uživatel

má rád Spurs a jeho syn hraje za klub, ale Levy by mu asi musel slíbit nevím co, aby se vrátil

Reagovat
icemike

Peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím

Reagovat
cr7sux

Monaco style

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Deeney v drafte, teraz ked bojujeme traja o druhe miesto

Reagovat
Busby babes

jsem na tom stejne. ale teda bojuju o treti misto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Antonio

Reagovat
Busby babes

#mufc have told Andreas Pereira's camp that leaving the club in the summer is 'absolutely not an option'

klidne at zustane, proc ne, ale rozhodne bychom meli byt otevreni nabidkam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole my tam mame superretardy v tom vedeni.. Nebo snad Ole? Mel by byt max. 4 nahradnik do zalohy, to ho klidne pustme.

Reagovat
Coutinho10

Jones skoda, ze to mozna nestrilel hned...

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley moc netuším, chtělo by to dávat ty šance , jinak ale hrajeme pěkně

Reagovat
Coutinho10

hezky hlavou Robo

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásná hlavička , konečně

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson Fabinho

Reagovat
Luc-Luc

paradni gol Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

to uz nie je mozne co ten Pope predvadza

Reagovat
Melda

Pope je fakt třída ale.

Reagovat
YNWA__MSN

Nick Pope je neskutečnej fakt dobrej brankář

Reagovat
vladis271

Allison je zlatíčko. Neskutočne ako je dominantný na malej pätke. úplný král.

Jones mal za nás aju lepšie zápasy. Kazí a hrá alibisticky. dal by som tam zanho Elliotta.

Reagovat
vladis271

a Williams je super. Má sebavedomie hviezdy.

Reagovat
Melda

Na pravo rozhodně lpěší.To jak tam u lajny vymíchal dva frajery.V tomto věku.Paráda.

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino ten gól na Anfieldu prostě nedá

Reagovat
smazaný uživatel

boze Salah

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
pingla

rodrigueeez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to Rodriguez trafil, skoro ako Firmino

Reagovat
REPLIKATOR

Mané, vracej se z toho ofsajdu k*rva Z toho byl i gól, co jsme dostali.

Reagovat
Miguel19

Zase Christensen. Ale konečně Jorginho

Reagovat
Raylan

asi bych tam dneska radši viděl Kovacice místo Barkleyho.

Reagovat
Taiger

Jako nechci rejpat, ale tenhle Liverpool team není ani v top3 nejlepších týmů PL

Reagovat
Taiger

Myslím celkově ever

Reagovat
fenixLFC

zatial je 5. tusim. uvidime na konci sezony podla poctu bodov

Reagovat
Taiger

Tak nehodnotíme to podle počtu bodů přece ne

Reagovat
fenixLFC

cim viac bodov-tym lepsi tim. ci este furt veris tej vasej preremizovanej sezone?

Reagovat
Taiger

Pointa?

Reagovat
fenixLFC

tak tvrdis ze nie je ani v top 3 timov. zatial nie je, nema na to dostatocny pocet bodov. pretoze prave na tom zalezi. zatial dva najlepsi timy PL boli city vlani a predvlani. ked nahrame viac bodov tak ich prekoname. len skoda ze uz vacsine odisla motivacia ked je sezona rozhodnuta...

Reagovat
Taiger

Tak když si do toho zatáhl Invincibles, kdyby si porovnal obě základní jedenáctky, měl bys aspoň půlku sestavenou z liverpoolskýho týmu? Třeba, že by si dal Hendersona na místo Viery?

Já to beru tak, že kdyby ty týmy hráli proti sobě, tak Liverpool nemá šanci, jako okej, porovnávání bodů je taky možnost, ale do toho taháš aspekty ostatních týmů víš jak

Reagovat
fenixLFC

skor si mylsim ze nema sancu ten tim arsenalu a obaja to vieme urcit asi rovnako presne a minimalne polovicu? urcite ano, obranu by som vymenil komplet co mas hned 5 hracov. isty zaklad by mal tak max vieira a henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože nechcem tu ísť do nezmyselných porovnaní, ale Mane je lepší hráč ako Pires a Salah by tiež hral. TAA rovnako, Virgil na 1000%,.Robbo je zas o triedu lepší ako Cashley Cole, ktorý mal pravú nohu na opieranie a streľbu na úrovni okresu, center tiež nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jbmnt, idem zložiť jedenástku .

Becker

TAA-Toure(Sol, to je jedno)-VVD-Robbo

Mané-Fabinho-Vieira-Pires

Salah-Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fungujúca zostava by bola aj kľudne TAA ako pravý záložník, Pires mimo, Mane vľavo a ako RB Lauren.

Reagovat
fenixLFC

suhlas len sa mi to nechcelo rozpisovat

Reagovat
Front hell

Úplně nesmyslné porovnání, vzhledem k tomu jak se fotbal vyvíjí. Cole je možná horší dopředu,ale do obrany byl o třídu lepší než robo teď. No a mane lepší než pires . Mane je dělo ale není lepší. Těžké když vám je kluci tak do 30 a mluvíte o týmu 17 let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Cole bol nadpriemerný bek, ale Robbo je top, Cole nebol lepší dozadu. Anglická verejnosť Cashleyho preceňuje, pretože bol Anglán, ináč nebol výnimočný futbalista.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, skvelá reakcia.

Reagovat
Raylan

Reagovat
vladis271

a podľa čoho? podľa subjektívneho Taigerovho pocitu?

Ja by som sa tento tím Liverpoolu v jeho peaku nebál postaviť proti MU class 99 v ich peaku. A práve preto sú tieto porovnávačky zbytočné, lebo sú len hypotetické a nikdy ich neuvidíš spolu súperitť na ihrisku.

Reagovat
bobis21

Hodnotíš podle zápasů ve kterých jim o nic nejde? V minulé sezoně musely oba týmy do konce hrát naplno, teď k tomu už nemají důvod.

Reagovat
Taiger

Hodnotím vzhledem ke kvalitě obou týmů

Reagovat
Talker

Chelsea starting lineup (4-3-3):

Arrizabalaga | Azpilicueta (c), Zouma, Christensen, James | Mount, Jorginho, Barkley | Pulisic, Abraham, Willian

Substitutes from: Caballero, Rüdiger, Alonso, Bate, Loftus-Cheek, Kovačić, Hudson-Odoi, Giroud, Batshuayi

Líbí se mi to. Možná místo Barkleyho bych radši viděl Kovačiče, ale jinak spokojenost. Snad z toho budou 3 body.

Reagovat
spider_8

Já bych zkusil Rudigera místo Christensena, ale jinak dobrá sestava. S těmi stopery je to prašť jako uhoď.

Reagovat
Talker

Právě, no. Snad se dá Tomori dokupy brzo a ještě stihne alespon jeden zápas.

Reagovat
Raylan

Jestli to znova nějak posere, tak bych klidně sahnul do mladých a zkusil Simeua.

Reagovat
Talker

Jako asi jo. Škoda, že šel na hostování Guehi, který by si asi zahrál s tím, jak vypadají ti stopeři. A že se zranil Tomori.

Reagovat
Taiger

Puli hattrick, díky

Reagovat
Talker

Alonso?

Reagovat
Taiger

Toho mám na lávce, kokota

Reagovat
Talker

Jinak jsem zvědavý na Tammyho, opět dostal šanci, tak od něj čekám gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule proti nim hrál dobře, uvidíme.

Reagovat
Minister

MU by už mal penaltu...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
Front hell

Nás hráč by dostal žlutou za simulaci

Reagovat
fenixLFC

nechcel by niekto branit to vapno? rodriguezov gol aj teraz to brvno su z uplne rovnakeho miesta

Reagovat
smazaný uživatel

asi mame po diplome

Reagovat
Luc-Luc

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah Trapko egyptský

Reagovat
Talker

Kepovo boxování na skvělé úrovni... To fakt vypadá, jako kdybychom vzali golmana z U-18...

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Salfovic

Tak vyždyť je to jen nejdražší brankář na světě

Reagovat
off-olda

Ty Jamesovi centry

Reagovat
Whitemedia

Dánská školačka má další bebíčko?

Reagovat
Talker

To hřiště není ideální, klouzou tam všichni. A on došlápl na ten kotník fakt dost špatně.

Reagovat
Whitemedia

Asi jo no, já už jsem z něj jen hrozně otrávený, furt na zemi, furt potřebuje ošetření a taky furt stojí za prd..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Talker

Tak to ošetření mi nevadí, spíš to, že nebrání.

Reagovat
off-olda

Ty ostatní centry

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

furt dokolečka, absolutně přestanou hrát

Reagovat
off-olda

Mount

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nám dá zase gól někdo, kdo ho nedal rok

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jsem to zakřikl včas a nevyřadí nád z poháru Lingaard.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

si pockaj na dalsi zapas vonku, kde Firmino tuto sezonu nedal este gol na Anfielde

Reagovat
KnoxXx

Sheffield

Reagovat
Miguel19

Mount zatím totálně na facku. Gól jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Sheff. Poďme.

Reagovat
Agent z Melmacu

Kepa ty kurva

Reagovat
Salfovic

Vždyť po půl roce něco chytil.

Reagovat
Talker

Tak tohle nemůžeš vyčítat zrovna jemu. Nejdřív tam nezachytil míč Jorginho, Mount to nevyvezl a pak se nikdo ve vápně nepohnul.

Nehledě na to, že jsme měli snad 10 hráčů ve vlastní třetině, tohle dělat nemůžeme. Každý centr je nebezpečný.

Reagovat
Agent z Melmacu

KEPA JE KURVA

Reagovat
Talker

Všechno strašně pomalé, málo pohybu a agresivity. Prakticky to samé, co zápas s AV.

Reagovat
Raylan

Mount hrozná chyba. A v obraně diváci. To bude hodně těžký dneska otočit a vyhrát.

Reagovat
čutalista

Stream pánové? Předem děkuji

Reagovat
Whitemedia

Konečně Jorginho no.. ale já mám na něj už šílenou averzi a naštve mě od něj prakticky všechno..

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl do tý jejich obranné 5 se dost blbě poleze.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak hoši, jdu si udělat večeři a než se vrátím, ať je to aspoň 1:1

Reagovat
off-olda

vole

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mimalu

Reagovat
KnoxXx

Blades

Reagovat
Hokaido

Tohle přece už nemůže Christensen myslet vážně. Mi z té naší obrany fakt praskne kokot už.

Reagovat
iamek

Zouma a Christensen . A to jsem si říkal, ze má chelsea CB vyřešeno na x sezon

Reagovat
Miguel19

Pičo. 20 minut si přihráváme. Pak jim pučíme míč, jeden centr a gól.

Takže k LM jenom skrze ban pro City

Reagovat
Agent z Melmacu

Ak United vyhrá Europsku ligu tak?

Reagovat
fenixLFC

tak nic, nijak to nesuvisi

Reagovat
Talker

Williyn On si nechá utéct hráče a vysere se na bránění a pak nechají stopeři hlavičkovat hráče samotného v malém vápně?

Reagovat
ernyyyy

James neměl jít úplně mimo pozici s protihráčem ne? Hlavně ne, když s ním brání kraj WIlda

Reagovat
Talker

James tam šel se svým hráčem, pak musel dohánět míč, který měl bránit Willian si myslím.

Reagovat
ernyyyy

jo,jenže hrozně otevřel lajnu a už na začátku bylo jasný, že chtějí dát narážečku

Reagovat
Svatej

Ti dva mentalove na stoperech si Chelsea nezaslouží. Poslal bych tam misto nich záložníky, nema smysl předstírat i opticky, ze mame stopery

Reagovat
Hokaido

Naštěstí příští rok budeme mít tolik hráčů do ofenzivy, že snad budeme hrát jen na jednoho stopera, to Frank pěkně pošéfoval.

Reagovat
fenixLFC

havertz je vysoky, toho tam mozte dat

Reagovat
Counter

Já bych dal nějakého záložníka i místo brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Nedovedu si představit, že dneska dáme gól..

Reagovat
off-olda

Mě to utkání strašně nebaví.. A to samé se dá říct o těch jedenácti modrých na hřišti.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

United na třetí flek!

Reagovat
Greny

Kepovi to nebude vadit nějaký slunko ho nemůže rozhodit

Reagovat
off-olda

Odoi, Loftus, Kova, Giroud hned po přestávce na plac.

Reagovat
spider_8

Je to špatný, Sheffield je jasně lepší. Když nás chtějí zapresovat, tak nevylezeme z půlky, když betonují, tak si nás v poklidu ubrání. Když hrajeme do plných, tak nemáme ani náznaky pološancí. Plus samozřejmě klasické chyby v obraně, takže nám opět dá gól borec, co rok nezasunul. Suma sumárum, za mě nejhorší poločas v sezoně.

Těch problémů je samozřejmě víc, ale jedna věc je do očí bijící. My máme jediného fungujícího beka a to je Azpi, když hraje napravo. Dneska nemáme žádné průniky po krajích a cpeme to všechno středem. Možná by stálo za to přepnout na 3-4-3, nasadit Alonsa a přečíslovat kraje pomocí wingbeků. Stejně ale nevěřím, že dáme 2 góly, natož 3 (a žádný neinkasujeme)

Reagovat
Counter

omg, my ani tu EL nedáme

Reagovat
John Obi Mikel

Hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplárova past

Reagovat
off-olda

Jednou by nám taky mohla vyjít tyjo...

Reagovat
vitasrp

Jako to je až směšný prostě. V podstatě dvě akce soupeře, po kterých šel balón na branku, no a jsou z toho samozřejmě dva góly. A to není vůbec mířený na Kepu, ale na tu bandu průměráků vzadu, kterým je tak strašně lehký dát gól.

Reagovat
spider_8

V průběžné tabulce máme 13. nejhorší obranu v lize, to je úplně strašidelný. Když si člověk ještě uvědomí, že většinu času držíme míč a soupeř stráví minimum času v útočné třetině, tak můžeme směle kandidovat na nejhorší obranu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

myslis 8. najhorsiu/ 12. najlepsiu nie?

Reagovat
gazza62

Super Sheffield, jen tak dál .Dejte bůra těm žoldákům.

Reagovat
Talker

Tohle je strašný.

Když jsme na míči, hrajeme strašně pomalu, není tam pohyb, není tam rychlost v těch přihrávkách. K tomu když se dostaneme na polovinu, tak všichni hráči kromě krajních beků přebírají míč zády k brance, tudíž se to zrychlit ani moc nedá. V předchozím zápase tam alespoň dával ty ostré přihrávky Mount a nabíhal tam neustále Pulišič. To tam chybí. Bez rychlosti a urgence na míči tu obranu Sheffieldu nemáme šanci přejít.

Co se týče defenzivy, tak špatný - nechápu, proč zalezeme v deseti na vlastní třetinu. Víme, že neumíme bránit, ale všichni hráči jsou za míčem a necháváme Sheffield dělat si, co chtějí - oba goly padly v této situaci - soupeř měl prostor si přihrát a všichni spali a hlídali si prostor. Nikdo nehlídal hráče.

Pokud chceme alespoň bod, musíme hrát mnohem agresivněji jak s míčem, tak bez míče. Líbí se mi z našich asi jen James.

Reagovat
vitasrp

Jinak že tam u lajny udělaj soupeři narážečku a vyřadí Williana s Jamesem mimo hru, to vem čert, takových situací může být v zápase spousta.

Ale to postavení stoperů, to je něco tak odpornýho. Christensen by měl být ideálně v linii s přední tyčí, aby byl připraven zblokovat ostrý přízemní centr + samozřejmě upravovat postavení podle útočníků. On je ale o metr a půl moc vepředu, takže pak za sebou nechá úplně volnýho hráče. Zouma bránil zadní tyč, tu chybu zpozoroval pozdě a pak už soupeři nezabránil. Tohle je fakt naprosto otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.

Ze obehrajou Williana se dá pochopit, to není žádný obranář, ale že ze 2 stoperů oba brání prostor to nepochopím.

Reagovat
Devil

...udržet

Reagovat
off-olda

Alonso a Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

Jdem hrat na 5 vzadu

Reagovat
off-olda

Vůbec, 3 vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně 3 stopery a 2 útočnější beci, no.

Reagovat
icemike

Tajze jen Azpi vzadu

Reagovat
spider_8

Opravdu jsme přepli na 3-4-3, ale bojím se, že už je pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso gólik

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by se nám hodil Pedro, brání mnohem líp než Wilda.

Reagovat
off-olda

Pulda získá míč a ostatní tam běží jak moje bába do Alberta za slevou ty vole..

Reagovat
Miguel19

Tvl to je průser, jak se nedokážeme dostat ani do náznaku nějaké šance.

Reagovat
off-olda

Proč to doprdele nekope Willian?

Reagovat
Greny

Kurva proč se k tomu primaku sere Barkley?

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je taky umí, ale čekal jsem Alonsa.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2

Reagovat
Mato178178

Nuž nie je to rvp

Reagovat
Talker

Ta střídání dávají relativně smysl. Jediné, z čeho si tvoříme šance jsou centry Jamese. Takže 2 věže vepředu a modlit se, aby to tam nějak spadlo.

Reagovat
Greny

Akorát jsme od té doby přestali centrovat

Reagovat
fenixLFC

takze klasicke striedanie a la downing za carrolla

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Laporte, E Garcia, Mendy, Rodrigo, Mahrez, De Bruyne (C), Bernardo, Sterling, Jesus

tak snad to nebude další venkovní nuda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte všichni do p*

Reagovat
KnoxXx

Debakel.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pigeon

Obrana Chelsea je boží

Reagovat
nani92

ako ak by sme mali v obrane Smallinga a Jonesa, tak to je o 2 triedy vyššie ako čo ma Chelsea

Reagovat
off-olda

Rudiger

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Rudiger... Víc to posrat mohl jen kdyby to kopl do branky.

Reagovat
off-olda

My budeme mít hodně, hodně práce na přestupovém trhu.

Reagovat
fenixLFC

sa to vyriesi dalsim ofenzivnym pokemonom za 90 mega

Reagovat
icka

kazdeho snad prestrilime

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Chelsea

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mato178178

Meme s dresom už caka

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Salfovic

Co ta trojka vůbec znamená ?

Reagovat
Mato178178

Že dostali tri goly

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
spider_8

Tohle už je vážně vtipný. Rudigerův 'zásah' radši ani nebudu komentovat, ale Jorginho to je neuvěřitelně špatný hráč v obranné hře. V e středu pole si ho vyšplouchá každý průměrák, který se rozhodne udělat dva rychlé kroky. A to je borec, co u nás hraje defenzivního záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsem vám 2 kola zpátky psal, ze neumí bránit, tak jste mi to vyvraceli.

Reagovat
spider_8

Tak to nevím, kdo ho mohl bránit

Reagovat
smazaný uživatel

No, abych byl přesný, tak jsem psal, že Billy Gilmour brání líp a za tím si stojím.

Reagovat
Talker

No nevím, úplně stejně se nechal obrat proti Aston Ville tuším?

Reagovat
spider_8

Proti Watfordu, ale tam to bylo špatným zpracováním.

Reagovat
Talker

No nechal se přetlačit Chalobahem úplně stejně.

Reagovat
spider_8

Tak jasný, že ještě nemá potřebnou fyzičku. Jenže je mu 18, kdežto Jorginho je hráč na vrcholu sil a i tak na mě Gilmour působí ostřejším dojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevyčítám Italovi jenom tuhle jednu situaci

Reagovat
gazza62

Dobře černej rasista Rudiger .Sheffield ještě dva.

Reagovat
Talker

Rudiger statečně bojuje s Christensenem o to, kdo je největší tragéd ligy na stoperovi. Luiz byl oproti nim bezchybná skála.

Reagovat
gazza62

Škoda, mohl být čtvrtý.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Talker

Ty vole. Jorginho takový fail a Rudiger si to pak vyklusá?

Reagovat
off-olda

Jorginho Jděte už fakt do hajzlu.

Reagovat
Kluivert9

Chudák Werner

Reagovat
Talker

Náš nejlepší ofenzivní hráč byl James. Druhý nejlepší hráč od nás byl asi Kepa, který nic tentokrát nemohl posrat. Jinak od všech ostatních tragédie.

Ten zápas vypadal, jako bychom hráli celou dobu v deseti a včerejší párty se protáhla do poledne. Nikde nebyl prostor, nikdo neměl čas, všechno pomalé. Absence agresivity, rychlosti, pohybu, všeho.

Christensen a Rudiger naprosto šílené faily. To jsou hráči, kteří jsou úplně mimo letos.

Reagovat
vitasrp

Jedna věc je špatná defenzivní organizace, ale stejně, co ti hráči předvádí, to je neskutečný.

Christensen po dobrém utkání udělá 8 hrubých chyb, Rudiger je tak čtvrtina toho chlapa před zraněním, Alonso je dozadu tradičně v módu výklus a Kepa atakuje snad historicky nejnižší procento chycených střel.

Ta obrana v podstatě potřebuje obměnit úplně kompletně, protože to se nedá.

Reagovat
bbbauch

Celkem prekvapeni pro me ze oba s Talkerem vynechavate Zoumu. Jestli jsem se dobre dival, tak u tech prvnich dvou golu uplne spal

Reagovat
čutalista

Tak všechny odepsat nemůžeš ...jinak by tam neměl už kdo hrát

Reagovat
icka

Zouma dostane hate dalsi zapas

Reagovat
blaugrana

Ten Eric Garcia je velky talent?

Reagovat
lucius6

Rozhodně ano, mluvilo se o něm dlouho a teď konečně začal pravidelně hrát.

Reagovat
Teoretik

Tak Puyol mu nedělá agenta asi jen tak. Ale nějak se mi nechce věřit, že by mu zařídil přestup do City a pak zpět do Barcy. Podle mě záleží na plánech Pepka, jestli bude chtít v City ještě nějakou dobu získat, tak zůstane i Garcia.

Reagovat
diastan

Sterl

Reagovat
diastan

Pojďme na ten Real

Reagovat
off-olda

Ten Sterlingův gol

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Arsenal! Gunners kings of London

Reagovat
smazaný uživatel

London white

Reagovat
smazaný uživatel

City to teda hrnou neskutečným způsobem. Ze čtyř zápasů skóre 14:1... Asi tak se má hrát s týmy, které sice bojují co to jde, ale kvalitou prostě nestačí. Je pravda, že Liverpool byl po flámu, ale i tak. A to City v podstatě o nic nejde, protože to druhé místo by si uhráli tak i tak. Jaký to rozdíl vůči nám, kdy pro nás je každý zápas finále a my ho zahrajeme tak jako včera s ostudným výpraskem.. A potom se to jaksi omlouvá, že se vlastně od toho týmu TOP4 nečeká.no jasný, že čeká, je to cíl sezóny.... A Chelsea má každý rok mít tým na TOP 4. Není žádné omluvy, že tomu tak není...

Reagovat
Cobra

Poprvé se vůbec netěším na NLD. Jsou dvě varianty, jak to může skončit - vyhrajeme/remizujeme stylem, že se na to zase nebude dat dívat = vypnu to po 30 minutách a budu nasraný a nebo prohrajeme a budu nasraný. Šanci tomu dám a snad Luiz bude mít "svůj" den a něco vymyslí...

Reagovat
Remt

Luiz je důvod proč se na ten zápas chci podívat Chci vidět co zase vymýšlí ten kluk usatej

Reagovat
Nikikrew

No dnes je tomu 2000 dní co sme naposledy vyhrali vonku nad tímov top6 (Man City 2:0 v 2015) tal už bu sa patrilo to konečne pretehnut

Reagovat
Remt

To vážně takhle dlouho? To je neskutečný

Reagovat
Nikikrew

Jj tak videl som to na Twitteri ale nerátal som to . Každopádne je to 5 sezóna čo sme vonku nad nikým nevyhrali

Reagovat
Remt

Tak s tím něco dělejte ale sakra!

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z našich týmů už nepatří do top 6 ale

Reagovat
Front hell

Teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
Nikikrew

Berme to z historického hľadiska

Reagovat
Ranoth

ten tottenham je asi v riadnych srackach ked podla kurzov je mierny favorit arsenal a to hra vonku

Reagovat
jk

U videa v dnešním NLD nikdo jiný než Oliver

Reagovat
havrys99

na place

Reagovat
jk

O nic lepší

Reagovat
Zaschrona

Pickford - Mina, Keane, Baines - Walcott, Davies, Sigurdsson, Digne - Gordon - Richarlison, Calvert-Lewin

sestava zajímavá

Reagovat
Nikikrew

Čo ten náš Iwobi. Ako mu to ide?

Reagovat
Zaschrona

Nic moc, mně se líbil v podstatě jen když hrál pozici ve středu hřiště, a tu bohužel moc nehrál pod Silvou, protože jí hrál Gylfi a pod Fergusonem i Ancelottim v podstatě neexistuje. Jakmile je u lajny, tak dozadu je překvapivě solidní, ale směrem dopředu to je bída, tím spíš, když hraje zprava. Já bych ho začal nasazovat do 4-3-3 na nejvytaženějšího záložníka. Akorát na to nemáme zálohu.

Reagovat
Golasso

To je škoda . Přál bych mu, aby se chytnul, je to sympaťák a dříč.

Reagovat
SpecialOne

Ten Everton je slabej, pod Carletem bych čekal více. Líbí se mi ten Gordon, toho vidím do dvou let v City za 50 míčů

Reagovat
Zaschrona

Mě by zajímalo, který trenér by z toho týmu vymáčkl něco víc. Vždyť reálně nemáme v záloze ani rozbíječe, ani tam nemáme kreativního hráče, máme tak akorát pomalé posouvače. Máme zdravé jen pomalé stopery, takže je v podstatě nutnost hrát ze zataženou linií. Pravé křídlo máme poprvé až dneska, Walcott je po zranění. Těžko s tím jde hrát aspoň trochu úspěšně něco jiného než tenhle beton se snahou o protiútoky a standardky.

Reagovat
Zaschrona

Možná hrajeme totální tužku, ale od kdy se za tohle pískají penalty? Kdyby to aspoň bylo poprvé, ale VAR nedokázal opravit penaltu proti nám v minulém zápase. Neuvěřitelný...

https://streamja.com/jnMya

Reagovat
smazaný uživatel

co je to zas za penaltu

Reagovat
icemike

No ty vole

Reagovat
Gareth Bale 11

Pěkný sračky se pískají.

Reagovat
Cobra

VAR je v podání Anglánů totální hovadina. Stejně na hovno písknutá penalta, jako u Bruna.

Reagovat
Busby babes

tak z toho druheho zaberu je videt, jak ho Digne treafi do nohy, ne?

Reagovat
aragorn

Každý kontakt automaticky neznamená faul. Žlutá za simulaci a jede se dal. Však takhle slabej kontakt mu nemohl podkopnout nohy.

Reagovat
Busby babes

slabej? no ja nevim, Digne jde plnym kopem a netrefi vuec balon ale hrace. tohle je faul. Pridal tomu? asi ano, klidne mu zluta pro nej, ale porad je to penalta. za predpokladu, ze ho Digne trefil... me prijde, ze jo.

Reagovat
Salfovic

tzv Brunovka

Reagovat
Figurehead

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford

Reagovat
Kaspar

chyti ten zoufalec vubec neco?

Reagovat
smazaný uživatel

Traorre no dpc

Reagovat
bbbauch

https://www.clippituser.tv/c/zgmqle

Tohle neuznat kvuli ruce?

Reagovat
Remt

neuznali to kvůli ruce? To je nějaká pošahanost ten VAR v Anglii, vždyť on snad neudělá dobré rozhodnutí ohledně situací ve vápně Hlídání ofsajdů je snad jakš takš ok ale tyhle situace fakt nezvládají v Anglii vůbec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Teď si aspoň všimli, že PvA nefauloval, ale, že by dali Grealishovi žlutou za dive, to ne

Reagovat
Steve Stifler

Za mě obě rozhodnutí chybně. Sakhův gól byl regulérní a tohle byla jasná penalta.

Reagovat
Minister

Toto penalta? neblbni

Reagovat
Steve Stifler

Grealishovi bych dal žlutou za teatrálnost pádu, ale to sešlápnutí na nohu tam bylo naprosto jasný.

Reagovat
Minister

Áno.... Grealish šlapol na nohu Van Aanholtovi.

Reagovat
Cobra

Typická Brunovka říkáš?

Reagovat
Minister

Niečo také... keby to bolo MU tak by penaltu neodvolali, to je jasné.

Reagovat
icka

Reagovat
Minister

Grealish že im to nie je trápne tým hráčom

Reagovat
Remt

nemá někdo link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Salfovic

to je snad ještě trapnější než Lafata.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

komedie, dostal žlutou doufám. V tomhle kole se to nějak rozmáhá, tyhlety estrády

Reagovat
SpecialOne

Nedostal.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Bakary3

Reagovat
O.Giroud

na Bruna

Reagovat
Golasso

Martinez - Mustafi, David Luiz, Kolasinac - Bellerin, Ceballos, Xhaka, Tierney - Pépé, Lacazette, Aubameyang

Docela dobrá sestava . Rozestavení teda asi zase na 3 stopery. Je zajímavé, že Arteta úplně dropnul Sokratise a nevyužívá ho ani jako třetího stopera.

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Winks, Sissoko, Lo Celso, Lucas, Son, Kane.

Reagovat
Euphael

nekdo pls stream na LND?

Reagovat
Euphael

dekuji

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Euphael

dekuji

Reagovat
Hyrax

Luiz

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

střela na bránu

Reagovat
Thelvin

Snad nebude jediná

Reagovat
Thelvin

Martínez hezky

Reagovat
Tommy the Gunner

Martinez

Reagovat
havrys99

Emi drží, čiší z něj neskutečná jistota

Reagovat
jacobT

Zatiaľ dosť rozpačitý úvod z našej strany.

Reagovat
Golasso

Hrajeme hrozně Pepe vypadá, že ještě včera zapíjel

Reagovat
smazaný uživatel

oh shit, to bola rana

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
jacobT

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
havrys99

LACAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAA

Reagovat
Gareth Bale 11

Aurier je prostě kretén.

Reagovat
Ondiis

Lacaaaa ♥

Kolašinac je úplně zbytečný v té sestavě. V rozehrávce nepomáhá a bránit neumí. Kane mu už tak 3x zaběhl za záda

Reagovat
havrys99

Reagovat
Ondiis

A ještě tohle ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier tleskam, to je fakt umeni.. nadvakrat udelat tohle

Reagovat
tweek

chaka laca booooooom

Reagovat
tweek

*x

Reagovat
iamek

Kaspari

Reagovat
mr.Silver

Luiz

Reagovat
mr.Silver

ok, tak Koala

Reagovat
mr.Silver

i kdyz to zrychleni bylo teda silene

Reagovat
smazaný uživatel

to je kkt tento kkt

Reagovat
Gareth Bale 11

Sonny. Kolasinac.

Reagovat
Hachim Mastour

krista

Reagovat
Neon

OMG

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jacobT

Kola

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz uz zase uraduje

Reagovat
Tommy the Gunner

Kolasinac taky samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

ved to pozerajte trochu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

a to este nic nespravil Mustafi

Reagovat
Tommy the Gunner

Na neho tady vsichni cekame

Reagovat
iamek

Reagovat
havrys99

Reagovat
icka

Reagovat
Golasso

A co s tím měl asi tak dělat, když dostane tak vyp*delenou přihrávku? Tady je fakt vidět, jaký je Luiz hromosvod na hate

Reagovat
smazaný uživatel

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONYYYYYYYYYYYY

Reagovat
havrys99

Reagovat
Trand

No dpč to je moc

Reagovat
Front hell

Reagovat
jacobT

Piče, fakt není možné koľko gólov súperom úplne darujeme.

Reagovat
Side

Vylíázanec fakt piča to není normální tohle

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasika, vubec me to neprekvapuje. Bylo jasny, ze to vedeni neudrzime ani 5 minut..

Reagovat
jacobT

Pepe je zatiaľ strašidelne zlý

Reagovat
Nikikrew

Kolasinac paneboze

Pepe by sa mohol zobudit teda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier, ty kokot, táhni už do hajzlu

Reagovat
Pigeon

To je masakr jak všechny tři největší londýnské kluby mají naprosto tragickou obranu. Vybrat si obranu z Londýna, tak sáhnu po Crystal Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier

Reagovat
smazaný uživatel

aurier

Reagovat
Trand

Aurier

Reagovat
Gareth Bale 11

Aurier opět idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier je uplne vymrdanej?

Reagovat
tweek

ten aurier je fakt vymatlany

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nekdo nizsi herni IQ?

Reagovat
smazaný uživatel

emi <3

Reagovat
Trand

Emi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Martinez je neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

och ale super zapas zatial

Reagovat
Golasso

Co je na tom super? Max ty střely . Jinak hrajeme houno a jedině impotence Spurs nás zatím drží nad vodou

Reagovat
jacobT

A napriek tomu nevedieme len kvôli nevynútenej chybe Kolasinaca.

Reagovat
Golasso

To už je naše klasika v širším kontextu. Hrajeme houno, někdo v útoku vypotí gól individuální kvalitou a ti vzadu nás vrátí zpátky na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

nevravim ze hrame extra dobre, ale pride mi to ako zabavny zapas, sance na obe strany, je to take zive

Reagovat
Golasso

tak to jo. Ke konci už to začalo být i pro mě koukatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj to je smula.

Reagovat
havrys99

EMI

Reagovat
Gareth Bale 11

Davies. A hezky to vytahl teda.

Reagovat
Thelvin

Krásná střela, ještě lepší zákrok

Reagovat
mr.Silver

Aurier nedohraje ani nahodou

Reagovat
Gareth Bale 11

Už jo střídej krypla. Tangangu na plac.

Reagovat
jacobT

Nečudujem sa, že Aurier bol kedysi spájaný s nami

Reagovat
Trand

A já si ho kdysi fakt hodně přál.

Reagovat
Smoula14

Aurier dneska jasná červená

Reagovat
tweek

dopici ten pepe to hraje jak nekde v kempu na plazi

Reagovat
mimi_united

A čo Kane? Zase je uňaveňučký a nevyspinuškaný?

Reagovat
Whitemedia

Brankářská dvojka Arsenalu je o tři parníky před naší jedničkou.. trapný

Reagovat
havrys99
Reagovat
Trand

Reagovat
Whitemedia

btw. koukám pár minut, ale přijde mi, že už Davies asi potřetí nahrál hráčům Arsenalu..

Reagovat
Thelvin

Zajímalo by mě, co má Lo Ceslo na hřišti za úkoly. Protože útočit ho nevidim, bránit ho nevidim...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Trand

Mi přijde že od vás jako jediný vymýšlí něco směrem dopředu. Teda možná ještě s Lucasem, ale ten je spíš na střely/průniky než nějaký nebezpečný přihrávky.

Reagovat
Thelvin

To bych taky očekával, ale hraje moc daleko od vápna arsenalu, aby byl nějak nebezpečný. Z druhé vlny nabíhá až když útočníci vepředu drží míč deset, patnáct vteřin. Nemyslim, že by to bylo jim, v Betisu to bylo zvíře, takže to musí být pokynama od trenéra

Reagovat
jacobT

Oliver zatiaľ s prehľadom.

Reagovat
masly008

Až na ten nepisknuty faul na pepeho. Pak dostal zbytečně Laca

Reagovat
Trand

To nebyl faul

Reagovat
masly008

Jako že bránění ve hře není faul? Po koroně jsou nové pravidla ?

Reagovat
jacobT

To bolo hraničné, ale ak také zákroky bude Oliver púšťať konzistentne, tak nemám problém s tym, že sa to nepískalo.

Reagovat
havrys99

Spíš faul, ale Pepe to zbytečně zadrbal a tahal to zpátky k lajně

Reagovat
Nikikrew

Tak nastastie Pepe sa chytil a je uz nebezpecny ale par chyb tam este je. Zatial teda slabe NLD z nasej strany to nie je bohvieaky vykon. Pochvalim Ceballosa, Laccu a Tierneyho a aj Bellerina. Dnes Xhaka slabsi, Kolasinac uplne neisty, to iste aj Luiz.

Tak slaby Spurs som uz dlho nevidel, bola by skoda to nevyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slabý Arsenal taky ale dlouho nebyl.

Reagovat
masly008

Rok a půl s Emerym jsme byli ještě slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste teda slabší nebyli, tabulka nelže, sezonu dost možná zakončíte hůř než kdy za Emeryho. To si teď jenom namlouváš, aby sis ospravedlnil jeho vyhazov a Artetu.

Reagovat
masly008

Zrovna já si nic nepotřebuji ospravedlnovat. Já ho u nás nechtěl vůbec.

Reagovat
Trand

Obra krajní obránci Spurs mi přijdou docela mimo. Davies tam měl tu hezkou střelu, ale jinak tam mají Belle s Pepem celkem hodně prostoru, navíc teď mají oba s Aurierem žlutou, toho musíme využít. Jinak hrajeme celkem průměrně, trochu mě děsí ta obrana, která zas vypadá dost nejistě. Za mě je nejpříjemnější překvapení tý době po pauze Martinez, chytá fakt super a vyzařuje z něj velká jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Auriera o poločase odeslat do Rwandy a třeba to dopadne dobře.

Reagovat
Cobra

Jak vidím Auriera, tak se mi otevírá kudla v kapse... ale stejně mě nejvíc sere Lo Celso. On se těm hráčům v útoku vůbec nenabízí, nahraje a stojí a čumí.

Ale baví mě to. Po hodně dlouhé době a ta bomba Lacy byla boží, přesně tyto střely miluju.

Reagovat
Golasso

Teď se může ukázat, jak Arteta umí koučovat, reagovat na vývoj a motivovat . Ten zápas můžeme v klidu vyhrát, pokud do toho šlápneme, ale musíme přestat hrát nervózně jako v první půlce a nemůžeme si dovolit další chyby vzadu.

Pepe se začíná solidně rozjíždět a oba krajní beci Spurs mají kartu, bude to ještě zajímavé.

Reagovat
havrys99

Dneska konečně bylo regulérní XhakaLaca

Reagovat
Orlandiiik

Aurier je fakt něco už táhni do hajzlu

Reagovat
mr.Silver

Ceballos solidni, Pepe druhou polovinu taky, jinak celkem nemastne neslane, ale jsme lepsi. Chce je to zmacknout pres kraje obrany, Aurier a Davies hrajou spatne, tam vidim sanci na gol.

Reagovat
blaugrana

Za kolko by bol k dospozicii Bellerin?

Reagovat
Trand

Za málo

Reagovat
blaugrana

to siel tak dole po tom zraneni?

Reagovat
Trand

Minule hrál dobře a dneska taky celkem ok, ale jinak v předchozích zápasech mu to moc nešlo a dost špatně bránil a taky často ztrácel míče. Taky mi přijde že ztratil hodně ze své původní rychlosti.

Reagovat
blaugrana

Mozno bymu prospela zmena.

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem či má Hector techniku na La Ligu

Reagovat
jacobT

Zrovna toto bez karty?

Reagovat
Remt

ten Winks? to bylo s kartou nebo ne?

Reagovat
jacobT

Práveže nedostal

Reagovat
Remt

Nemůžu uvěřit tomu co teď napíšu ale.. koukám se od začátku druhého poločasu a Arsenal mě svou hrou normálně baví

Reagovat
havrys99

do háje už ...

Reagovat
Gareth Bale 11

Opět hrajeme naprosto odpornej fotbal bez myšlenky.

Reagovat
Nikikrew

Mustafi je paradny

Reagovat
Euphael

snad to zlepseni uvidi nekdo a proda se

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

Hm

Reagovat
Remt

ted to nepotvrdil

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tomu dal

Reagovat
Nikikrew

shit...

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní výkon

Reagovat
Neon

Nebýt toho vyrovnání, mohl Arsenal takhle vypadat už v prvním poločase. Snad tam toho fíka dotlačí.

Reagovat
Nikikrew

Tottenham 18 percent drzanie lopty

Reagovat
Whitemedia

Jak moc José klesl, když je zesranej proti Arsenalu, ze kterého si tolik let dělával kdekoliv srandu..

Reagovat
Cobra

To ho určitě trápí.

Reagovat
Whitemedia

Vyhrál, takže netrápí, ale takhle zesraný výkon proti Arsenalu k němu prostě nepasuje a nebo na to nejsem zvyklý..

Reagovat
Cobra

Je jedno, jestli hrajeme proti City, Arsenalu nebo Bournemouthu, vypadá to furt stejně.

Reagovat
Hachim Mastour

Ved nemusíme hrať v kuse so 3 stopermi

Reagovat
Remt

Nechapu proc ten Tierny nezkusi ani jednou 1:1 proti Aurierovi kdyz ma Au zlutku a navic je to takovy idiot ze je schopny se vykartovat lehce..

Reagovat
smazaný uživatel

uff emi teraz

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Golasso

je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

boze luiz vypadni uz

Reagovat
Gareth Bale 11

A my zase nestridame. To je jak u blbych fakt..

Reagovat
Remt

Ti hraci Tottenhamu jsou tak sympaticti, odpiska se neco proti nim a oni odcutnou merunu do pi*ce pokazdy ale

Jinak ale jejich hra pod Mourkem je teda extra nudná

Reagovat
KnoxXx

Predali by miestni fanusikovia, hypoteticky, Martineza za 40mil. do Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz by Chelsea chybalo kupovat one month star

Reagovat
Euphael

je nadstandatni brankar, ale kdyz mame Lena, tak skoda ho nechavat na lavce a ty penize se siknou bez poharu

Reagovat
Whitemedia

zase klid..

Reagovat
Mimalu

Arsenal

Reagovat
Neon

Reagovat
Gareth Bale 11

Z hovna bič. Toby.

Reagovat
Trand

Reagovat
tunkic

se poseru

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
havrys99

neskutečný, neskutečný

Reagovat
jacobT

Ta naša obrana

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi co si dava teraz cele ta obrana je sialenaaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Výborný centr od Sona

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsenal bavi jako vzdycky

Reagovat
KnoxXx

Mustafi

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane je furt dobrej, jen dostane za zapas malo micu, bohuzel.

Reagovat
Trand

Od tý doby co Nikikrew pochválil Mustafiho, tak udělal tak 3 ohromný chyby

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

budem uz mlcat radej, slubujem

Reagovat
jacobT

Mustafi v druhom polčase návrat ku klasike

Reagovat
Kixi Syhimour

Mustafi teďka fakt děsivý

Reagovat
havrys99

už poznávám Mustafiho, chyběl mi

Reagovat
Euphael

mustafi....skluz jak ve fifě....sice uz sveho sveho kamose nedobehnes a nemas sanci ho ani skluznout jak ti utekl, ale stejne tu kosticku zmacknes

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Neon

Reagovat
Trand

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Greny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PP

Reagovat
Gazdo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Pigeon

Mustafi. Zajebe rozehrávku a pak skluz na Kanea jak ve třetí třídě

Reagovat
havrys99

Proč stáhneme oba LB a zabijeme tam Saku?

Reagovat
janinho

kks harry a Son sebcia jak uplni kkti...

Reagovat
Smoula14

U Harryho jsem si celkem už zvykl, ale Son je takový až po tý pauze (asi ho to naučili v tý armádě)

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
Edgewalker

Ostuda, tenhle tým si nezaslouží hrát ani EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trand

Gratulace Spurs. My si za to můžeme sami, od tý pauzy na pití to byl celkem trapas, Spurs sice ve druhým poločase skoro nebyli na míči, ale nebezpečných šancí měli dost, možná víc než my. Obrana si dnes zavzpomínala na naše nejlepší časy. Je škoda, že Ceba se tak dobře rozehrál až teď ke konci angažmá, ten bude příští rok chybět.

Reagovat
Salfovic

To jim do toho pití něco nasypali ?

Reagovat
Remt

Ceba se vrací do Realu? tuším že se vyjadřoval, že do Realu se nevrátí dokud tam bude Zidane, nebo se pletu?

Reagovat
janinho

v zime hovoril že od artetu neciti ziadnu dôveru tak chce odísť z arsenalu... ti chlapci sú niekedy jak ufnukane dievcatka.

Reagovat
Remt

nerikam ze je to spatny hrac, to vubec ne. Ale pokud se v Realu nechyta a nechteji ho tam.. Arsenal je momentalne takovy tym bez ambici, to je pravda.. Ale jinak plat by tam mel urcite dobrej a pokud by hral zaklad, tak by to podle me mel rozhodne zvazit

Reagovat
janinho

to iste hovorim aj ja. na to aby mal hrat zaklad v reale tak by v takom momentalnom arsenale (a to bez urazky) musel v tej zalohe vsetkych prevysovat o hlavu a od toho ma podla mna daleko.

u neho je riesenim bud este rok hostovanie alebo predaj s opciou na spatny odkup, lebo potencial ma velky ale zatial ho nenaplna.

Reagovat
Remt

Ano, prodej plácnu za 30 s možnou obcí třeba za 50 by dával smysl z obou stran. Arsenal za rozumnou částku dostane hráče, který je kvalitní a když se chytne dokáže být rozdílový a v případě, že bude špičkový a bude ho Real ochotný za danou částku koupit, tak to nebude zase taková "přehnanost" pro tak velký klub. Fér z obou stran

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Hokaido

Vardy

Reagovat
Counter

#fanta

Reagovat
Hokaido

Co předvádí Bournemouth je fakt strašná ostuda, totálně nedůstojný PL. Levá strana úplně mimo, být tam Pereira, tak je roztrhá, Justin to bohužel nezvládne. A že pořád hraje Solanke je pro mě teda obrovská záhada, to je snad nejhorší hráč v PL.

Reagovat
mimi_united

Solanke je anti útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke je fakt hrozny

Reagovat
Euphael

za 38 ligovych utkani v dresu AFC 0 golu

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo jasné

Reagovat
Whitemedia

to teda

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
FUnk

Reagovat
Liquid

Reagovat
havrys99

to je penalta roku

Reagovat
Hokaido

Ale za to zdržování si jí zasloužili teda, to byl fakt hnus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Link?

Reagovat
Kixi Syhimour

Už jsem viděl, ale díky

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Proč Ndidi nedostal červenou?

Reagovat
gazza62

Protože rasismus

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

slušný blikanec

Reagovat
Counter

Wow Foxes, to je imploze arsenalských rozměrů

Reagovat
havrys99

SOLANKEEE konečně

Reagovat
Whitemedia

Solanke je náááš

Reagovat
Kixi Syhimour

za nás má víc gólů i zápasů a hrál semifinále LM

Reagovat
Whitemedia

Tak si ho klidně nechte, ale fík v PL po sto letech šoupl, když šlo o krk nám

Reagovat
ACSMan

Kdo se tady smál Solankemu?

Reagovat
Whitemedia

Söyüncü génius

Reagovat
havrys99

Reagovat
ACSMan

Turek v něm se nezapře

Reagovat
SpecialOne

Já ani nechápu, proč ten Wilson šel pro míč, když šli do vedení Blbý a blbější..

Reagovat
Mimalu

aby ho odnesl někam k praporku a hráči Leicestru si pro něj ještě museli dojít....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Soyoncu proti nám poslední kolo hrát nebude?

Reagovat
vitasrp

Nebude, přímá rudá je na tři zápasy.

Reagovat
iamek

Díky

Reagovat
icemike

Můžou se odvolat

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooool

Reagovat
iamek

Ty vole zítra musíme vyhrat. Za každou cenu. I kdyby nám VAR měl pomoct.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
ACSMan

Třeba nějaká penalta by se hodila

Reagovat
iamek

Ideálně simulace Bruna a pak ji promění a easy win <3

Reagovat
ACSMan

Samozřejmě simulace, kterou VAR vyhodnotí jako penaltu. Protože jinak by to bylo nefér

Reagovat
iamek

Zítra čekám ztrátu. Až moc idealni kolo by to bylo.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Člen_zlořádu

Ole Gunnar Solskjaer has confirmed that Bruno Fernandes will take both penalties against Southampton tonight.

Reagovat
iamek

Ještě snad budeme mít i lepší skoro než ten Leicester ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nakonec můžete mít reálně druhou nejlepší obranu

Reagovat
Busby babes

maji +29 , my ted +26.. Po burnley jsme meli +3

Reagovat
Busby babes

sorry, meli jsme +7

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out

Reagovat
Mimalu

lol debakl

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido tomu dal

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

To mě fakt poser.

Vtipný je, že jsem si myslel, že Leicester by mohl vyhrát o víc golů a kopat penaltu, takže jsem vsadil na penaltu v zápase a 4 a více golů v zápase, takže win. Ještě jsem v kurzu 20 zkusil, že Evans dá gol, což teoreticky dal taky, škoda že nepočítají vlastňáky.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

takze dnes takto?

https://bit.ly/3flrDPG

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

aj ked teda to AC s jednou sancou za polcas

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

gratulace

Reagovat
Ligter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kovi81

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

Solanke je nááááš a je i Liverpoooolu

Reagovat
smazaný uživatel

nechceme, nechajte si

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako poděkování vyřaďte United z FA Cupu

Reagovat
Greny

Když necháte vy nám pak zápas v lize tak jo... Zavo Zavolej Kloppovi že jsme to zde už domluvili dík ať o tom vi

Reagovat
Kixi Syhimour

Solanke

Reagovat
vitasrp

Konečně vím, jaký to je sledovat výkony a hlavně teda defenzivu Chelsea jako nezaujatý divák. Poněvadž tohle bylo jako vystřižený z naší letošní sezóny.

První půle brutální dominance, snad 10:1 na střely, Bournemouth vůbec nevěděl a chyběl tomu akorát druhý gól, který by ukončil zápas. Pak přijde s minelou neuvěřitelných rozměrů brankář, za dvě minuty to podtrhne dalším špatným zákrokem a korunku tomu nasadí Soyuncu nesmyslnou červenou kartou. Ten vlastňák a ta parádní rozehrávka Fuchse, tomu už jsem fakt nemohl uvěřit, tohle je od Leicesteru výbuch obřího rozměru.

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

tak oni maji poslednich 15-20 zapasu formu na nejake 13.14. misto... ted jim vypadne Soyuncu do konce sezony... uplne se to Rodgersovi rozsypalo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes jdeme na to... 3 místo je teď už povinnost.. GGMU

Reagovat
Neutron

vzdy, ked bola vyhra povinnost tak to dopadlo napicu

Reagovat
smazaný uživatel

Už to lámeme to prokletí dnes velká zkouška

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeeeem zmrdiiii!!!

Reagovat
niflheim

A jedem dneska

Reagovat
Ligter

dnes mám blbý pocit, že se budeme tak moc snažit, až z toho bude hrozný patlání a haluzení.

Reagovat
iamek

Dneska nějak velká nervozita :/

Reagovat
smazaný uživatel

Ole potvrdil, ze obe penalty si dnes vezme Bruno Fernandes

Reagovat
jenage

Co když tu první nedá?

Reagovat
Ligter

tak nebude gól

Reagovat
jenage

Reagovat
Swarley

No vzhledem k tomu verdiktu ohledně City tam může klidně nabehnout Edo s igelitkou peněz, zakopnout o ni ve vápně a samozřejmě po důkladném přezkoumání VAR nám může sudí s klidem pisknout i ty dvě penalty zároveň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Taky si je určitě i sám zařídí

Reagovat
jk

A pak si je sám obhájí.

Reagovat
mimi_united

3:0 Bruno, Rash, Maguire

Reagovat
Front hell

Skoro

Reagovat
ManUnited

Sestava jako vždycky, kapitán Maguire.

Reagovat
m.sali

skoda, misto shawa bych tam mnohem radsi videl williamse

Reagovat
KnoxXx

Martial

Reagovat
KnoxXx

prehra na spadnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ako proti Aston Ville

Reagovat
Grahf

hopdne špatné, saints hrajú hodne odvážne ato by mala byť voda na náš mlyn, ale martial to dojebal a teraz si necháme dať gola

Reagovat
Mato178178

Ešte sme sa ani za polku nedostali

Reagovat
nani92

Maguire jeho obranná inteligencia je nulová

Reagovat
TheTopFootbaler

Někdo stream na náš plss?

Reagovat
smazaný uživatel

Hassenhutl v 2024 nahradí Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aj skor

Reagovat
smazaný uživatel

bez šance

Reagovat
Grahf

pogba wtf, uplne mimo

Reagovat
Kluivert9

Pogba je na a drogách?

Reagovat
KnoxXx

Pogba tragicky, ale tie rychle vyrovnania nam docela idu

Reagovat
KnoxXx

oprava: otocky

Reagovat
m.sali

jedemeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Grahf

goool

Reagovat
r.mrazik

Pogba to dneska hraje na Jorginha

Reagovat
mimi_united

RashBEST

Reagovat
m.sali

eazy

Reagovat
EXoRcIsT

Tonyyy

Reagovat
Grahf

tondaaa

Reagovat
Swarley

Wow

Reagovat
Grahf

ako saints sa musela tá vysoká hra vypomstiť

Reagovat
r.mrazik

Slušný...ale Saints hráli hodně dobře

Reagovat
Swarley

Tak napadají strašně vysoko a to nám vzadu dělá problémy... Ale jak se to otevře pro Pogbu s Brunem, tak tam pak mají vzadu velké díry...

A druhá věc, tohle víc než poločas nemůžou vydržet...

Reagovat
r.mrazik

Zkusili a vycházelo jim to...měli se přepnout dřív

Reagovat
Swarley

Vychází jim to dobře, Pogba pod tlakem kupi chyby, Bruno je většinu času odriznuty... A když jde dlouhý balón dopředu, tak to moc nevyhravame..... Docela by se hodil Ighalo...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Grahf

pravá strana nefunguje, awb dopredu nula bodov a greenwood prakticky nebol na lopte, v 16-ke je to zabijak, ale na medzihre musí hodne zapracovať

Reagovat
KnoxXx

Romeu

Reagovat
Grahf

romeu bez karty lol

Reagovat
CR7RONALDO

Ako môže byť takýto zákrok bez karty?

Reagovat
r.mrazik

Romeu dobrá pica

Reagovat
Swarley

Tak důležité, že se na to VAR podíval a nic...

Reagovat
ACSMan

Za tohle šel Nketiah ven

Reagovat
Swarley

I kdyby ne červená, tak žlutá jednoznačně... To radši ať to ani nekontroluje, zbytečné...

Reagovat
ManUnited

tak žlutá se na základně rozhodnutí VAR udělit nedá ne?

Reagovat
Swarley

Pak to je k dvojitému hovnu

Reagovat
Greny

To jsem si myslel taky ale Královec evidentně může takže těžko říct

Reagovat
KnoxXx

spytaj sa Frydka, ci sa neda ...

Reagovat
TheTopFootbaler

By mě zajímalo, co tím Ward-Prowse chtěl vytěžit.

Reagovat
ManUnited

Hodně náročnej zápas, chtělo by to přidat třetí gól, ten Soton hraje fakt dobře a smrdí to průserem

Reagovat
mimi_united

Ak príde Sancho plus TOP stopér, budeme patriť medzi favoritov na titul

Reagovat
Greny

A průměr penalta na zápas

Reagovat
niflheim

Jak hrajou?

Reagovat
ACSMan

2:1 49´

Reagovat
jenage

Zapl jsem zápas po delší době a jsem nadšený, takové útočné akce jsem od MU neviděl roky.

Reagovat
ACSMan

a stačilo pouze aby je přestali stresovat realní lidé na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zápas.. i saints se znazi.. ještě to bude napínavé.. ale hrajeme jako poslední dobou.. tak to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na Premier league

Reagovat
Grahf

potrebujeme dať tretí gol

Reagovat
Grahf

tyvole také šance zahadzovať

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Grahf

shaw dlho vydržal, tak sa sám zranil

Reagovat
TheTopFootbaler

Ach jooo, snad se Shaw zase nezrakvil.

Reagovat
Mato178178

Uf snáď sa zase nezranil keď sa tak rozohral

Reagovat
Grahf

jamesa miesto greenwooda, teraz by sa tam hodil

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Grahf

kurňa martial, to mal byť gol

Reagovat
r.mrazik

Uuu...škoda...to by byl gól

Reagovat
r.mrazik

Bruno dneska mimo

Reagovat
Kaze

A stejne dal asistenci

Reagovat
r.mrazik

Myslel jsem to tak že se vůbec nedostal do hry...hrál míč vysoko

Reagovat
Grahf

koledujeme si, príliš sme sa zatiahli

Reagovat
KnoxXx

lazaret na lavom beku ...

Reagovat
Grahf

5 striedaní a stejne dohrávame o 10tich lol

Reagovat
KnoxXx

mame, co sme chceli

Reagovat
Grahf

to sú kokoti

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

No penalty, no party...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Grahf

zrovna jak možme poskočiť vyššie, tak to dosere, kolkýkrát už?

Reagovat
r.mrazik

Ha...já to říkal

Reagovat
SpecialOne

Fergie time

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Grahf

každopádne Saints skvelý výkon, nechápem, že nie sú vyššie v tabulke s takým futbalom

Reagovat
smazaný uživatel

vedenie fakt klobuk dole, ze Hassenhuttla podrzalo ked to vyzeralo na boj o zachranu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

tak oni takhle nehrajou celou sezonu. Defakto se jim to poradilo zlomit po tom 0:9 vysledku.

Reagovat
fenixLFC

az po dalsom kole, ked prehrali s totalne chromym evertonom

Reagovat
Busby babes

nebo tak. ale proste v te dobe

Reagovat
cr7sux

kdo by to byl čekal..

Reagovat
Nikikrew

Zasluzen

Reagovat
Swarley

dneska slabota

Reagovat
Nikikrew

Videl som iba posledných 20 min a Soton vás pekne točil

Reagovat
Swarley

On to byl celkové vyrovnaný zápas, v poslední době od nás nejhorší zapas

Reagovat
TheTopFootbaler

Ach joooo, neuvěřitelná smůla... Nebyl to z naší strany úplně top zápas, začátek nám utekl a pak jsme zahazovali šance, což teda v konečném výsledku fakt mrzí... Ještě k tomu to dohrávání o deseti nám to prostě posralo... No jestli kvůli tomuhle nebudeme mít LM, tak budu fakt zuřit, to by byl vrchol. Teď je důležité se oklepat a příště zase podat maximum.

Reagovat
ManUnited

já nechápu proč tam Ole někoho neposlal, když střídání ještě měl

Reagovat
smazaný uživatel

moze striedat len 3x za polcas.

Reagovat
ManUnited

aha moje chyba

Reagovat
Busby babes

to zmenily?

Reagovat
Busby babes

teda asi tezko, kdyz jsme vcera stridali 4krat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vidím 3x

Reagovat
smazaný uživatel

63., 75. a 84.

Reagovat
Busby babes

jo takhle, trikrat ale muzes vystridat treba pet hracu... hm, zajimave nastavene, to jsem nezachytil .

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat ked striedas cez polcas tak sa to tusim berie do prveho polcasu aspon myslim, ze to je tak

Reagovat
celeb

ten Obafemi ich tam potom pekne pokaslal pri rozlucke, snad nebude Covid positive.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
hona.kub

To sou tragédi, oni můžou jít s klidem na 3.flek a nechají si dat fíka v nastavení

Reagovat
ManUnited

Měl jsem blbej pocit a nakonec se to vyplnilo proč tam Ole na ten konec nešoupl Erica nebo kohokoliv ale dohrával to v 10ti? Snad bude na čtvrtek aspoň jeden LB. Šance na top 3 promrdaná ale pořád se to dá uhrát

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Už nemohl střídat.

Reagovat
ManUnited

jo už mi to vysvětlil někdo výš a pak jsem si to přečetl i v pozáposovym rozhovoru, moje blbost

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jasne, pohoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele