Premier League - preview 34. kola

12.04.2019, 08:40, aktualizováno 15.04.2019, 08:19
Previews
Londýnské derby zakončí další kolo anglické ligy a o co hrát má především Arsenal. Ten stále bojuje o elitní čtyřku a před duelem na půdě Watfordu ho pod tlak dostali dva konkurenti, o víkendu totiž braly tři body Tottenham a Manchester United...
Watford FC - Arsenal FC  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka čtyřiatřicátého kola nabídne duel Watfordu s Arsenalem, který slibuje atraktivní podívanou s obtížně odhadnutelným rozuzlením. Domácí Hornets totiž prožívají navýsost podařenou sezonu, kterou kromě ligového boje o sedmé místo podtrhli také účasti ve finále FA Cupu, zatímco Arsenal platí za papírového favorita, který se však dlouhodobě na stadionech soupeřů trápí, a dokonce za celou dosavadní sezonu neuhájil venku ani jedno jediné čisté konto.

Díky nedělní prohře Chelsea proti Liverpoolu má Arsenal v případě vlastní výhry otevřenou cestu k okamžitému návratu na klíčové čtvrté místo o skóre před Chelsea a s dvoubodovým polštářem na Manchester United. O bodík více pak mají v tuhém boji o postup do příštího ročníku Ligy mistrů severolondýnští rivalové z Tottenhamu. Také Watford má ale v Premier League stále o co hrát, neboť v případě jeho prohry ve zmíněném finále FA Cupu proti Manchesteru City se vstupenka do Evropské ligy přesune právě na sedmou ligovou příčku, od níž tým Javiho Gracii dělí momentálně jediný bod, přestože je Watford aktuálně až desátý.

Bídu na cestách Kanonýři jen potvrdili v minulém kole porážkou na půdě Evertonu a jejich slibně rozehraná sezona může rychle vzít za své, pokud potíže s venkovními zápasy londýnský celek urychleně nenapraví. Trenér Unai Emery si však stojí za tím, že v hlavách hráčů žádný problém nevězí a vyzval své svěřence, aby stávající černou sérii zlomili. Arsenal si již stihl spravit chuť ve čtvrtek, když ve čtvrtfinále Evropské ligy potvrdil naopak excelentní domácí formu a vyšlápl si na Neapol výhrou 2:0.

Jelikož odveta v Itálii proběhne již v tomto týdnu opět ve čtvrtek, lze očekávat, že španělský kouč učiní v sestavě několik změn. Přinejmenším jedna bude vynucená, neboť Sokratis Papastathopoulos si musí odpykat dvouzápasový trest za deset udělených žlutých karet. Účast Granita Xhaky pak nadále zůstává nejistá, byť švýcarský záložník se již vrátil do tréninkového procesu.

Na straně domácích zůstává mimo hru trio Holebas, Quina a Cleverley, přičemž do branky by se měl vrátit Ben Foster, jenž v FA Cupu přepouští místo Heurelhovi Gomesovi. Jak Gérard Deulofeu, tak Kiko Femenía by po celém týdnu v plném tréninku měli být připraveni naskočit.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Mariappa, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Guendouzi, Kolašinac - Mchitarjan, Iwobi - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.71 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Manchester City  (neděle 15:05)
Fotbalistům Manchesteru City se příliš nepovedl úterní zápas Ligy mistrů na novém stadionu Tottenhamu a v příštím týdnu se pokusí dvojutkání otočit, předtím ale ještě musí zvládnout ligové kolo na půdě Crystal Palace a udržet se ve výhodnější pozici oproti Liverpoolu.

Eagles mají v poslední době poměrně solidní výsledky a až na drobné výpadky zvládají důležitá utkání. Naposledy uspěli v Newcastlu v souboji s tabulkovým konkurentem, a to zásluhou Milivojevićovi penalty v závěrečné desetiminutovce. Důkazem jejich narůstající formy je i pohled na tabulku posledních deseti zápasů, v níž Orli figurují na šesté příčce, dokonce výše než Spurs. Na druhou stranu, v domácí tabulce se aktuálně nachází na předposledním místě, méně bodů získal jen Huddersfield. Co se týče branek, nejlepším střelcem je s jedenácti trefami právě penaltový exekutor Milivojević (z toho deset z penalt) následovaný osmibrankovým Zahou. Kdo se prosadí příště, bude do statistik zapsán jako autor jubilejní osmisté branky Crystal Palace v nejvyšší soutěži. Roy Hodgson bude postrádat zraněné Tomkinse a Sakha, po nemoci se vrací Meyer.

Manchester City se na dlouhou dobu naladil do velké formy a od konce ledna zvítězil napříč soutěžemi čtrnáctkrát v řadě včetně nadělení šesti gólů Chelsea a dokonce sedmi Schalke, mašina se však zasekla v úterý, kdy prohrál na půdě Tottenhamu 1:0. Předtím Citizens zvládli postoupit do finále FA Cupu přes Brighton a udrželi šest čistých kont v sedmi ligových zápasech.

Útočnou oporou Pepa Guardioly a jeho mužstva je nejlepší střelec ligy Sergio Agüero, který se může po Alanu Shearerovi stát teprve druhým fotbalistou, jenž v Premier League nasbírá alespoň dvacet branek v šesti různých sezónách. Chybět by bleděmodrým mohli Bernardo Silva a Zinchenko, po dlouhé době by se mohl na hřišti objevit Mendy.

Lavička Citizens si uvědomuje, že jejich celek nečeká v neděli nic lehkého. "Selhust Park je vždycky náročným místem kvůli kvalitě domácích hráčů. Roy Hodgson je zkušený manažer, který působil v mnoha zemích a ví, jak zvládnout těžké situace. Nikdo si nemyslel, že by mohl zůstat déle než minulou sezónu, a jemu se daří i v tomto ročníku," říká španělský manažer Guardiola.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Dann, Kelly, van Aanholt - Townsend, McArthur, Milivojević, Kouyaté, Schlupp - Zaha
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Danilo - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.90 - 7.14 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (neděle 17:30)
Tohle už tady jednou bylo. Liverpool bojoval o titul a na Anfield přijela Chelsea. Ptáte se, kdy to bylo? Ale prosím vás, vždyť Liverpool o ten titul zas tolikrát nebojoval... Gerrardovo uklouznutí trčí v pamětech fanoušků Reds až příliš silně, že už by snad bylo zapotřebí tyhle vzpomínky něčím nahradit. No a zatímco svěřenci Jürgena Kloppa mají stabilně výbornou formu, s Chelsea je to tradičně takové všelijaké.

Jasně, když se člověk podívá na poslední zápasy Blues, musí si říkat, že to je jinačí válec. Chelsea vyhrála čtyři soutěžní zápasy v řadě a z minulých deseti klání má uspěla hned osmkrát. Jenže když se jeden podívá blíž, vidí nedávný průšvih na Evertonu, podobně hrůzný výkon na Cardiffu, který skončil vítězstvím jen zásluhou sudích... No a na té Slavii to žádná hitparáda taky nebyla.

Chelsea to prostě venku nelepí - a na světě je jen málo stadionů, kde se protivníkům hraje hůř než na Anfieldu. Proto je Liverpool jasným favoritem. Důvodem je i to, že na rozdíl od Mourinha v sezóně 2013/14, Sarri neoplývá pragmatickou schopností destrukce čistě za účelem výsledku. Finále ligového poháru proti Manchesteru City budiž spíš výjimkou z pravidla.

Zastavme se konečně slovem i u liverpoolských. Kloppo už svoje borce objímá dost dlouho bez pauzy, Reds neprohrály víc než tři měsíce a na psychice je to znát. Proti Portu to ze strany Liverpoolu nebylo úplně ideální, ale pohodlné vítězství 2:0 stejně vyrobili. Natáhli tak mimochodem vítěznou sérii na šest zápasů a na rozdíl od Manchesteru City se na ligu naladili výborně.

V Premier League teď sice vedou o sympatické dva bodíky právě před Citizens, jenže ti mají oproti Liverpoolu zápas k dobru. Když k tomu přičteme mimořádné skóre Guardiolova týmu, zjistíme, že jsou Salah, Mané a spol. o jednu regulérní výhru pozadu. Zkrátka a dobře, musí všechny své zápasy vyhrát a doufat, že Man City aspoň jednou ztratí. Velmi náročná šichta...

První krok bude moct Klopp a jeho grupa udělat téměř v plném složení. Chybí jen Oxlade-Chamberlain, který bude fyzičku nabírat asi až do začátku příštího ročníku. Nad Lallanou pak visí otazník, ale to asi stejně z hlediska základní sestavy nehraje roli. No a u Chelsea je marodka vymetená dokonce úplně. Jen houšť!
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mané
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Emerson - Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek - Hudson-Odoi, Higuaín, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.80 - 5.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Huddersfield Town  (sobota 13:30)
Třicáté čtvrté kolo bude krátce po sobotním obědě zahájeno duelem, který by podle papírových předpokladů měl být naprosto jednoznačnou záležitostí. Momentálně čtvrtý Tottenham totiž na svém novém svatostánku přivítá beznadějně poslední Huddersfield, který se stal prvním jistým sestupujícím. Hosté tak ve zbytku ročníku bojují maximálně tak o zachování své cti, svůj druholigový osud však již zvrátit nemohou.

Pro Tottenham přichází tento řekněme jednodušší zápas v pravý čas. V týdnu totiž svěřenci Mauricia Pochettina vyráží k odvetě čtvrtfinále Champions League na půdu Manchesteru City, kam si povezou nadějný jednobrankový náskok. V úterý navíc přišli o Harryho Kanea - hvězdný kanonýr Tottenhamu utrpěl další zranění kotníku, které by ho s největší pravděpodobností mělo vyřadit až do konce sezóny. Pro Spurs se nejednalo o jedinou zdravotní komplikaci - Dele Alli si pro změnu zlomil ruku, záložník domácích by ale měl být pro odvetu Ligy mistrů k dispozici a zmeškat by tak měl maximálně sobotní duel s Huddersfieldem. Co se ligové formy Kohoutů týče, ta se v posledním měsíci a půl nedá hodnotit jinak než jako podprůměrná. Ještě v polovině února se Tottenham pohyboval v závěsu za vedoucí dvojicí, od té doby ale přišel pořádný sešup. Prohry s Burnley, Chelsea, Southamptonem a Liverpoolem v kombinaci s remízou s Arsenalem znamenaly, že se Spurs propadli až na čtvrté místo s dvoubodovou ztrátu na třetí Chelsea, která má ale odehráno o zápas navíc.

To Huddersfield vyrovnal neslavný rekord Derby County v podobě nejrychleji potvrzeného sestupu z Premier League. Terriers to taktéž zvládli již po 32. kole s bilancí tří výher, pěti remíz a čtyřiadvaceti porážek. Onen současný bodový zisk v podobě čtrnácti bodů je také jen o tři body lepší, než kolik si na své konto připsali hráči Derby County v roce 2008. Navíc se nedá čekat, že by v závěru soutěže Huddersfield vybojoval mnoho dalších bodů - krom Tottenhamu je ještě čekají výlety na do Liverpoolu a Southamptonu, zatímco doma přivítají Watford a Manchester United.

Tottenham bude v sobotu postrádat Harryho Kanea, mimo dost možná bude i Dele Alli, stoprocentně chybět bude také trojice Aurier, Dier a Lamela. Hosté nemohou využít služeb Isaaca Mbenzy, k dispozici však už bude Laurent Depoitre.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld, Sanchez, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Wanyama, Davies - Eriksen - Son, Lucas Moura
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Hamer - Smith, Schindler, Kongolo, Durm - Bacuna, Hogg - Mooy, Pritchard, Lowe - Grant
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.08 - 17.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Hráče Brightonu čeká anglický týden a na jeho úvod přivítají na domácím stadionu Bournemouth. Ten má sice v tabulce náskok pěti bodů a tří míst, ale také o dva zápasy více odehráno. Nyní se tak Seagulls mohou výrazně přiblížit nejen svému soupeři, ale i záchraně v nejvyšší soutěži.

Brighton nyní neprožívá úspěšné období a nasbíral tři porážky v řadě bez toho, aby vstřelil jedinou branku. Nejprve v ligové soutěži podlehl Southampton a Chelsea, z FA Cupu vypadl před týdnem na Etihad Stadium. Pod manažerem Hughtonem se Rackům může podruhé stát, že prohrají čtyři soutěžní utkání v řadě. To je o to pravděpodobnější, že mají na domácí půdě pouze sedmnáct vstřelených branek, což z nich dělá v tomto ohledu třetí nejhorší tým celé ligy. Nedaří se navíc útočné opoře Murraymu, který již osm ligových utkání v řadě nedal gól - to se mu stalo naposledy před sedmi lety. Brightonu se možná vrátí March, zato Groß bude nadále chybět.

O nutnosti bodového zisku ví i lavička Brightonu. "Nikdo neví, kolik bodů bude stačit k záchraně. Naším cílem musí být bojovat v každém zápase a získat tolik dobrých výsledků, kolik jen budeme moci," říká její šéf Chris Hughton

Nedaří se v poslední době ani Bournemouthu. Ten se sice může soustředit již jen na dlouhodobou soutěž, přesto získal v předchozích devíti zápasech pouhých pět bodů za domácí remízy s Newcastlem a Wolves a vítězství v Huddersfieldu. To byl také jediný bodový zisk v jedenácti předešlých venkovních zápasech. Jedna z porážek přišla i před týdnem proti Burnley, přičemž Cherries sice od čtvrté minuty vedli, ale rychle o náskok přišli. Třesně mají hned dva dvouciferné střelce, ofenzivní úkoly si rozdělují jedenáctibrankoví útočníci Wilson a King, produktivní je i Fraser, který k šesti trefám přidal deset asistencí, což jej dělá třetím nejlepším nahrávačem ligy. Nepříjemností pro hosty jsou i četné absence. Nově nebude k dispozici Diego Rico, který doplní obránce Danielse, Francise a Cooka.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo - Bissouma, Stephens, Pröpper - Knockaert, Murray, Jahanbakhsh
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Mepham, Aké, Smith - Brooks, Gosling, Lerma, Fraser - King - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.26 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Velký londýnský čtyřboj v podání Evertonu končí výjezdem na Craven Cottage, kde své zápasy hostí již najisto sestupující Fulham. Ze všech tří předešlých zkoušek vzešli svěřenci Marca Silvy vítězně, přičemž vedle Chelsea, West Hamu a Arsenalu je trápící se Fulham papírově nejsnadnějším soupeřem ze všech jmenovaných. Zatímco domácí se již pomalu, ale jistě připravují na příští ročník v druhé lize, Everton díky excelentnímu vzestupu formy pošilhává po sedmé příčce.

Právě v minulém kole si Cottagers porážkou 1:4 proti Watfordu definitivně zajistili pád zpět do League Championship, přičemž šlo o jejich devátou porážku v řadě a nástupce Slaviši Jokanoviće s Claudiem Ranierim, Scott Parker, nadále čeká na první bodový úspěch během svého krátkého působení v roli dočasného manažera. Zrovna Everton však pro západolondýnský celek není nijak oblíbeným soupeřem, což dokládá bilance posledních deseti vzájemných ligových duelů, v nichž Fulham osmkrát prohrál a jen dvakrát remizoval.

"Po našem vypjatém večeru ve Watfordu se již situace přece jen trochu uklidnila," bilancoval Parker s ohledem na stvrzení sestupu. "Přestože jsme samozřejmě z této sezony zklamaní, jedeme dál. Zbývá ještě pět zápasů a jedním okem již pokukujeme po příštím ročníku. Jedná se pro klub o důležité období, neboť se jej snažíme postavit na příští sezonu, kde chceme znovu uspět."

"Co se týče mé osoby, mnohokrát jsem už řekl, že o mě zde nejde. Chci jen pomoci to tady zlepšit," pokračoval Parker. "Nejdůležitější pro mě je připravit tým, který lidem ukáže organizovanost a víru, což nám snad přinese i nějaké dobré výsledky. Jsem v neustálém kontaktu s majitelem ohledně toho, jak situaci zlepšit. Soustředím se i na dlouhodobé směřování klubu, bez ohledu na to, zda budu jeho manažerem, nebo ne."

Parkerův protějšek Marco Silva měl po nepovedeném vstupu do nového angažmá rovněž nejistou budoucnost, ovšem zmíněné zlepšení v poslední době hraje pro udržení stávajícího kurzu, který může Tofees přinést dokonce kvalifikaci do pohárové Evropy. Pokud liverpoolský klub ukořistí konečné sedmé místo a Manchester City ve finále FA Cupu zdolá Watford, pak se účast v Evropské lize přesune právě do ligové soutěže pro sedmý nejlepší tým.

"Měli bychom hrát evropské poháry každoročně," prohlásil Silva. "Víme, že to není jednoduché, protože po tom samém touží spousta klubů, ale je to něco, co je v našich hlavách a je to naším cílem. Abychom na něj dosáhli, musíme pokračovat v dobré práci, zlepšovat se jako tým a věnovat se kvalitní přípravě."

Zatímco soupiska domácího celku je totožná jako v posledních týdnech, hosté mohou zahýbat se složením stoperské dvojice, kde v minulém kole na poslední chvíli zaskočil za nemocného Keana veterán Phil Jagielka a rozhodl zápas s Arsenalem jediným gólem utkání. Nyní je však Keane opět připraven nastoupit, stejně jako středopolař Morgan Schneiderlin, jenž již vyléčil poranění kotníku.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Chambers, Le Marchand, Ream - Christie, Anguissa, Cairney, Bryan - Sessegnon, Mitrović, Babel
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 4.15 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Po hořkém pohárovém zklamání potřebuje Wolverhampton obrátit pozornost zpět na ligová kolbiště, kde stále zůstává v boji o možnou kvalifikaci do příštího ročníku evropských pohárů. Jeho sobotní soupeř ze Southamptonu však rovněž mocně touží po tříbodovém zisku, aby přinejmenším udržel stávající odstup od sestupového pásma.

Tým Nuna Espírita Santa platí zcela bez pochyby za jedno z nejpříjemnějších překvapení stávajícího ročníku Premier League, neboť z vždy nelehké pozice nováčka zcela s přehledem zvládl přesun o patro výše a s výjimkou Liverpoolu (s nímž se ještě utká v samém závěru sezony) dokázal obrat o body všechny kluby z čela tabulky. Výtečně si Wolves vedli i v FA Cupu, kde po skalpu Manchesteru United sahali ve Wembley po finálové účasti proti Watfordu. Jenže nakonec jim k postupu nestačil ani dvoubrankový náskok a v prodloužení Hornets podlehli 3:2.

"Jsme tým, který chce vždy uspět, takže výsledky náš přístup nijak nemění," prohlásil manažer Wolverhamptonu. "Je třeba se ze všech těchto momentů poučit. V tuto chvíli cítíme hrdost, jsme pyšní na to, čeho jsme dosáhli, ale musíme se dívat kupředu. Southampton je vážně dobrý tým s kvalitními hráči i manažerem. Bude to tuhý soupeř, obzvláště doma, čeká nás těžká výzva."

Saints díky triumfům nad Tottenhamem a Brightonem úspěšně odskočili osmnáctému Cardiffu na rozdíl pěti bodů, ovšem i tak šest kol před koncem jejich záchrana není zdaleka jistá a kouč Ralph Hasenhüttl si dobře uvědomuje kvality svého sobotního protivníka. "Jedná se o jeden z vůbec nejlépe organizovaných týmů v lize. Odvádí letos fantastickou práci, dokázali již porazit spoustu velkých týmů. Jejich formace je podobná jako ta naše, takže půjde o zajímavý zápas i z taktického pohledu."

"Rozhodně nás nečeká nic lehkého, (Wolves) opakovaně ukazují, že mají jasně stanovený plán a dostatečně dobré hráče na to, aby jej zvládli plnit," pokračoval nástupce Marka Hughese na lavičce Saints. "Není náhoda, že jsou v tabulce tak vysoko. Máme za sebou těžké domácí zápasy s Liverpoolem i Tottenhamem, ale pro mě ten s Wolves nebude o nic lehčí."
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Betrand - Ings, Redmond
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Saiss, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.16 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
V závěru sezóny Premier League jde vždycky o hodně. O titul, o poháry a o velké peníze za prémie. Jenže možná největší náboj a punc důležitosti mají zápasy z jiné kategorie. Kategorie záchranářských bitev. Tam, kde jde o holé přežití, jsme často svědky velkých zázraků. A o jeden takový se bude pokoušet Cardiff, jenž tentokrát vyjíždí na hřiště Burnley.

Zní to jako dokonalá upoutávka a lákadlo, kterému však chybí jedna podstatná věc. Peter Crouch byl minulý týden na operaci slepého střeva a proti Cardiffu si nezahraje. Je dokonce možné, že propásne celý zbytek sezóny. Ale o tom až jindy...

Když píšeme o Cardiffu, nemůžeme vynechat jejich nešťastný zápas s Chelsea. Zápas, který dost možná způsobí jejich sestup. Zápas, ve kterém Chelsea vyrovnala až v závěru zápasu z jasného ofsajdu, a nakonec připravila Velšany o všechny body. Začátek great escapu se nekonal a teď už to bude mít Cardiff strašně těžké.

Tým Neila Warnocka ztrácí na záchranu pět bodů a hned čtyřikrát ve zbylých šesti zápasech vyjíždí ven. Doma třeba navíc hostí Liverpool. No, nebudeme to natahovat, pokud nezískají body proti Burnley, jejich situace se bude blížit k nevyhnutelnému sestupu.

To Burnley si v případě vítězství prakticky pojistí setrvání v Premier League. Na osmnáctý Cardiff má náskok osm bodů a další odskok už by na 99 procent znamenal jistotu. Clarets hodně pomohly poslední dvě kola, kdy vyhráli jak proti silnému Wolverhamptonu, tak na půdě nevyrovnaného Bournemouthu.

Ten poslední mač nicméně propásl Phil Bardsley, který si minulý týden rozřízl nohu o roh pingpongového stolu. A jeho stav je s otazníkem i nyní. Vedle Crouche jsou pak mimo hru taky Aaron Lennon nebo Steven Defour.

Cardiff žádná čerstvá poranění neeviduje, z důležitých hráčů prvního týmu marodku zkrášlují pouze Sol Bamba a Callum Paterson. Warnock tak bude v jednom z nejdůležitějších zápasů sezóny moct využít skoro kompletní kádr.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Morrison, Ecuele Manga, Bennett - Hoilett, Gunnarsson, Arter, Murphy - Camarasa - Niasse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.58 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - West Ham United  (sobota 18:30)
Kam se podělo kouzlo Oleho Gunnara Solskjaera? Jeho série neporazitelnosti narušená jediným zaváháním s PSG byla pro fanoušky Manchesteru United jako lahodný balzám po neutěšených letech minulých. Jenže ouvej, teď United prohráli čtyři z pěti zápasů, vypadli z FA Cupu, na vyřazení jsou i v Lize mistrů a čelo Premier League jim poodskočilo. Co teď?

Řečnická otázka, jasně. Jediná cesta Manchesteru United zpět do formy jde přes vítězství. Podobně jako Chelsea, Arsenal nebo Tottenham, i Rudí ďáblové potřebují hrát za rok Ligu mistrů - cokoli jiného by bylo průšvihem. Jenže teď na tuhle pozici ztrácí tři body, nečeká je zrovna nejsnazší los a momentálně to vypadá, že jsou nejžhavějším kandidátem na to, aby si vytáhli černého Petra.

Do konce sezóny v Premier League hrají ještě na Evertonu, s Man City nebo s Chelsea. Proto si nemohou v žádném případě dovolit ztratit tento víkend proti West Hamu. Hrají doma, Kladiváři nemají zrovna excelentní formu, takže výhra, nebo nic. Doslova, v jejich případě.

West Hamu v preview věnujeme kratší část, protože pro něj sezóna víceméně skončila. Jo, pořád je ve hře sedmé místo, které v případě prohry Watfordu ve finále FA Cupu znamená účast v příštím ročníku Evropské ligy... jenže Hammers ho asi ani nechtějí. Ztrácí na něj pět bodů, přičemž mají o zápas víc.

Poslední týdny se jim ani moc nedaří sbírat body, prohráli doma s Everonem i na půdě Cardiffu. K tomu připočtěme to, že venku ještě v roce 2019 nevyhráli a na Old Trafford už navíc čekají na úspěch deset zápasů v řadě.

Manchesteru budou chybět krajní obránci, Ashley Young i Luke Shaw budou stát kvůli karetnímu trestu. Mimo hru zůstává i Antonio Valencia, který je zraněný - podobně jako Ander Herrera, Eric Bailly či Alexis Sánchez. Otazník visí nad Nemanjou Matićem, jehož trápí nemoc.

West Hamu bude chybět Samir Nasri, protože se minulý týden před zápasem s Chelsea zranil při rozcvičování. Připojuje se tak k Andymu Carrollovi, Winstonu Reidovi nebo Andriji Jarmolenkovi. Naproti tomu Michail Antonio se potížích s kotníkem vrací do hry. Fit už je konečně i Jack Wilshere, jenže tomu chybí zápasová praxe, kterou prozatím získává v rezervním mančaftu.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Lindelöf, Smalling, Rojo - McTominay, Fred, Pogba - Lingard - Lukaku, Martial
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Rice - Snodgrass, Noble, Lanzini, Felipe Anderson - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 6.11 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Newcastle United  (pátek 21:00)
Čtyři výhry v řadě. S takovou sérií v zádech půjdou hráči Leicesteru City do páteční předehrávky 34. kola Premier League proti Newcastlu. Ten pro změnu na vítězství čeká více než měsíc, venku vyhrál naposledy v prosinci.

Hráči Leicesteru střídají podařené šňůry s těmi špatnými, nyní mohou být plni pozitiv. Od porážky na půdě Watfordu se vzchopili a zvítězili čtyřikrát v řadě s celkovým skóre 11:3, naposledy vstřelili čtyři branky Huddersfieldu, když se prosadili Tielemans, Maddison a dvakrát Vardy. Motivaci mají Foxes dozajista velkou. Kromě boje o šanci zahrát si evropské poháry mohou také vyrovnat svou nejdelší vítěznou sérii v historii Premier League, což se jim naposledy povedlo dva roky dozadu. V případě jakéhokoliv bodu navíc překonají svůj zisk z minulé sezóny. Hlavními oporami týmu jsou v posledních zápasech Jamie Vardy a Youri Tielemans. Anglický kanonýr je s patnácti brankami na děleném sedmém místě v pořadí střelců, druhý jmenovaný se podílel na gólu v pěti ze svých šesti předchozích startů. Liškám se po zranění vrací Evans a ve stoperské dvojici jej může doplnit čerstvý otec Maguire, na marodce zůstává Albrighton.

O šancí na účast v mezinárodních soutěžích hovořil i Brendan Rodgers. "Naší prací je zvládnout konec sezóny, abychom mohli něco v létě vybudovat. Budeme odvádět naše maximum v každém zápase, chceme pobavit fanoušky. Chceme, aby přišli na stadion a byli spokojeni s tím, co viděli. O to se snažíme," říká bývalý manažer Liverpoolu.

Newcastle je už sice blízko záchraně, úplně vyhráno ale ještě nemá a výkony z poslední doby bude muset vylepšit. Od začátku března přehráli Magpies doma Everton a remizovali v Bournemouthu, zbylá tři utkání ale ztratili bez toho, aby rozvlnili síť. Naposledy prohráli kvůli penaltě z poslední desetiminutovky doma s Crystal Palace. Proti Strakám stojí také tristní venkovní forma. Dvě výhry na stadionech soupeřů nejsou dobrou vizitkou a hůře na tom jsou jen již jistí sestupující Huddersfield a Fulham. Ofenzivním tahounem týmu je Salomon Rondón, kterého dělí jediná trefa od toho, aby se dostal poprvé v Premier League do dvouciferných čísel. Co se týče absencí, jsou na tom hosté dobře, neboť k dispozici není pouze dlouhodobě zraněný Lejeune.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Maguire, Evans, Chilwell - Ndidi - Gray, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Dummett - Yedlin, Harden, Ki Sung-yueng, Ritchie - Pérez, Almirón - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.90 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33257175:2082
2.Manchester City32262483:2180
3.Chelsea FC33206757:3466
4.Tottenham Hotspur322111060:3464
5.Arsenal FC32196765:4063
6.Manchester United32187761:4361
7.Leicester City331451446:4447
8.Wolverhampton Wanderers321381140:3947
9.Everton FC331371346:4246
10.Watford FC321371247:4746
11.West Ham United331261541:5042
12.Crystal Palace331161639:4339
13.AFC Bournemouth331151744:6138
14.Burnley FC331061740:6036
15.Newcastle United33981631:4335
16.Brighton & Hove Albion31961632:4633
17.Southampton FC32891536:5333
18.Cardiff City32842028:6128
19.Fulham FC33452430:7617
20.Huddersfield Town33352519:6314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1094)

Přidat komentář
Kluivert9

Bale za 130? V tom případě nabízí za Hazarda aspoň 250?

Reagovat
VALEN

130 můžou chtít, ale nikdo to nedá

Reagovat
Vsadim gule

Doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

A ta zmínka o Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tak na vikend Herrera out, Shaw a Young stoji pro karty, Matic spis nebude a Alexis ma byt ready spis az na Barcu. Takze kraje mozna Darmian a Rojo nebo treba Jones.

A taky se zas objevujou drby, ze uz zase chceme Paula Mitchella na to DoF.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys proti Mitchellovi něco měl? Já doteď nechápu, proč jsme ho vyhodili. Dier, Alli, Alderviereld, Trippier byly naprosto luxusní přestupy. Od té doby jsme podepsali Sanchéze, který je super, ale stál ranec a Auriera s Lucasem, kteří jsou hm, ok? Asi.

Reagovat
Busby babes

nemel, nijak to nehodnotim. Jen jsem dal k dobru, ze na me dneska vyskocilo nekolik drbu o tom, ze ho zase chceme. Protoze se o nem psalo nekdy na zacatku roku, pak zas ze o nem vubec neuvazujeme, ted zas ze ho chceme.

Jasny, u vas i v RB udelal dobry prestupy. Jen je to jina prace nez by to pripadne byla u nas. Monchi to kdysi popisoval a rikal: ja v Seville si vybiram z daleko vetsiho okruhu hracu nez v Realu Madrid. Ja si muzu dovolit privest jako posilu kluka z druhy ligy za 2 mega a kdyby to i tak nevyslo, tak se nic moc nedeje. Tohle v Realu nejde. A podobny by to bylo u nas. Takze z tohodle uhlu pohledu si nejaky nadeje nedelam prakticky u nikoho. Co cekam je to, ze o fotbalovych vecech bude rozhodovat clovek, kterej se ve fotbalovych vecech vyzna a ne investicni banker.

Reagovat
smazaný uživatel

Fair enough.

Reagovat
r.mrazik

zas na druhou stranu Alex a jeho nakupy hracu ala Powell, Zaha, Bebe a dalsi...

a od te doby Mata, Kvetak, Fred a Alexis...

je ale fakt,ze v realu je tlacenka na tu hvezdnost hracu vetsi

Reagovat
Busby babes

ten Real je priklad. obecne to plati u velkych klubu. Velkej klub nikdy nekoupi Kanteho z Francie za 800K. Ten ho koupi z Leicesteru za 30 mega no.

Jinak jsem to tam asi uplne nevysvetlil, Monchiho myslenka byla takova, ze ten hrac za dve mega bude hlavni posilou danej prestupak. Coz treba Powell, Zaha nebo Bebe nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale radši bych další Alliho a Diera za 9 mega, než Lucase a Sancheze za 80...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Varane

Reagovat
Busby babes

co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho Real dotahnul kdesi z Francie za par drobnych. Udajne si ho vytipoval sam Zidane kdyz snad jeste netrenoval Real a byl jen asistent(?)

Reagovat
Busby babes

10 mega nejsou drobny, zvlast v ty dobe. to za prve a za druhe to nebyl jedinej prestup pro Real ten rok, kdyz prisel za 30 Coentrao a Nuri Sahin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, já vůbec nevěděl, že je v RB Lipsko

Reagovat
EXoRcIsT

To ze Young nehra je pre nas praveze dobre

Reagovat
Busby babes

vsak ja jen konstatoval fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jednoho beka může hrát v pohodě Dalot ne? Na druhýho ideálně někdo z juniorky, ale zvládnu asi i Roja...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Reálnější by mohl být ten Umtiti, to musíme zkusit

Reagovat
r.mrazik

ze by si sednul vedle roja a jonese u lekare?

Reagovat
Swarley

Bude tam sám

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to jsou tragédi fakt Jak se za tohle může někdo nestydět...

Reagovat
Luc-Luc

"Anglický Liverpool vyjednává o novém sponzorství s firmou Nike. Pokud se obě strany dohodnou mělo by jít o největší kontrakt v Premier League. Dosavadní maximum 750 milionů liber vytěžil ze spolupráce s Adidasem Manchester United. " nejvetsi klub na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

no radsi bych byl kdyby to same nabidl NB.

Reagovat
Luc-Luc

mne to je celkem jedno, ale nelibi se mi ten pyzamovej venkovni dres, to je ostuda...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
janinho

cital som ze v sucasnej zmluve ma NB klauzulu ze maju prednostne pravo, pokial dorovnaju pripadnu ponuku inej firmy.

Reagovat
Busby babes

to jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt hrozný provar, ten náš 15. letý kontrakt s Nike. To Levy pojebal

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, další ukázka toho, jak skvěle klub Liverpool pracuje.

Reagovat
vladis271

Ja nechcem Nike. Je mi jasné, že NB nemôže finančne konkurovať Nike alebo adidasu, ale trochu som dúfal, že sa to toho ten adidas ešte zapojí.

Reagovat
Luc-Luc

proc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Nike dresy jsou normální urážka kreativního designu? Udělat každý rok 5 template designů a ty pak rozhodit mezi všechny kluby které Nike oblika? Vsak jsou to ostudy. Nehledě na to, ze jsou ty jejich templaty naprosto otřesné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Koho obléká NIKE?

Reagovat
smazaný uživatel

Nás, Chelsea, City, Barcu, PSG, takhle z hlavy.

Reagovat
Luc-Luc

ok, priznam se, ze to nemam tak nasledovano, ale pokud to neni nejaky extrem jako to pyzamo, co mame momentalne jako away kit, tak jsou mi dresy celkem jedno, jak vypadaj

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale za tohle by měl někdo toho návrháře postavit ke zdi a zastřelit. Hlavně away sada je absolutní humus. https://i.dailymail.co.uk/i/newpix/2018/07/19/07/4E64A41800000578-5969423-image-a-16_1531981844466.jpg

Reagovat
Luc-Luc

pravda :D ty venkovni jsou fakt hnusny :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ten venkovní dres má Barcelona na tréninky, akorát prohodili loga

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

nike je urážka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nejsou zas tak daleko doby, kdy bylo za tuhle sumu možné koupit celý LFC a udělat si z něj navěky výkladní skříň. Obchodní oddělení sportovních značek

Reagovat
supporter

Pokud zase proserete titul, tak tyhle spekulace opet utichnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro toto kolo doufám, že Chelsea Liverpool nezastaví. To říkám, jako člověk, který má Chelsea rád. A že je Salah za její fanoušky, kteří jej rasisticky uráželi, popraví jako kat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/outofcontextars úplně s přehledem nejlepší účet na Twitteru

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Ondiis

Jak tu někdo v předešlém článku psal, že Čech nedělá namísto Lena chyby jen na tom twitteru jich je tak 5-7 úplně stupidních

Reagovat
Mastný Chobot

out of context mustafi je tiež topka

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Ja sa nechcem zastávať fanúšikov Chelsea, ale nie je tento hon na čarodejnice ohľadom ich chantu na Salaha kontraproduktívny? Toto je presne ten prípad kedy prílišná citlivosť nahráva extrému.

Reagovat
Busby babes

v cem to nahrava extremu?

Reagovat
vladis271

príde mi to precitlivené. ALe hovorím to z pozície človeka bývajúceho v krajine, ktorá nemá skúsenosť so samovražednými útokmi. No spievali "Salah je terorista". Jasné je tam etnický presah na jeho vieru, možno to zle vnímam, ale nepríde mi to tak strašne urážlivé.

Reagovat
Busby babes

no me spis zajimalo v cem by i ta precitlivela reakce nahravala extremu?

Reagovat
vladis271

normálni nezaradení ľudia by potom mohli začať inklinovať k extrému. Pr. u nás súčasná kauza okolo rušenia kotlebovej strany. Aj keby na to boli dôvody, a spraví sa to tak založia novú stranu a v konečnom dôsledku im to len naženie preferencie.

Reagovat
Busby babes

pokud by diky tomu normalni lidi zacli inklinovat k extremu, tak nejsou za a normalni a inklinovali k extremu vzdycky, jen jim to jeste mozna bylo hloupy rict. Sorry, tohle je silena logika.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

sluníčko

Reagovat
Swarley

Při další simulaci se Salah odpálí

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to hon na čarodejnice. Debili čo to spievali majú byť potrestaní a ostatným, čo by tak chceli konať takto odkázať, že je to neprijateľné. Salah je síce ľudský odpad, ale aj tak...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně se moc jako lidský odpad nejeví, jednou to holt podělal

Reagovat
Mimalu

no minimálně 2x

Reagovat
Kixi Syhimour

Jeho frekvence simulací je tak malá, že se nedá považovat za lidský odpad, proto si myslím, že narážel na incident s tím izraelským týmem, kdy si s nimi nepodal ruce

Reagovat
Mimalu

Izrael + Kadyrov

Reagovat
Kixi Syhimour

Na tohohle jsem zapomněl, jsem pako, sorry . Má to už něco bude, nicméně stále bych ho tak neklasifikoval, nicméně chápu, že může být nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá veta

Simulácie Salaha len dokresluju jeho bezcharakternosť. Ľudský odpad...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

ah here we go again

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá smysl řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

No nemá

Reagovat
Kixi Syhimour

Resp. proč by měla?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

no..víckrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(za to slovné spojenie ľudský odpad)

Reagovat
Mimalu

možná kdyby to nebyly dlouhodobé problémy, ale Chelsea holt už musí proti jakékoliv deviaci vystoupit rázně. Spíš je otázka jestli to je doopravdy materiál pro policii, ale to už je věc druhá

Reagovat
Whitemedia

Cesc Fabregas –

“I was at Chelsea and I could have renewed my contract there but a new coach came with a player that for him was like his son.

For whatever reason it was impossible for me even if I was better, or someone else is better, to play every match.”

syn Jorginho

Reagovat
MCFC_8

Cesc>Jorginho

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Spasitel

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bastaron

Bude tu někde diskuze ke Gotku?

Reagovat
fenixLFC

snad to tu niekto vyspoileruje

Reagovat
pospec7

snad ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

mufani ako vidite zostavu? bude martial hrat zaklad alebo mu da oddych?

Reagovat
EXoRcIsT

OT: videli ste novy trailer na Star Wars co nato hovorite ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Taiger with Whitemedia incoming

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně, bude se opakovat, ale měli tu ságu nechat být. Žádná z těch nových postav mi k srdci nijak extra nepřirostla a moc se mi nelíbí to zakomponování té asijské postavy, ta mi je extrémně nesympatická a moc se mi do toho SW světa nehodí. Kylo Ren je taky záporák za satrou belu, nic extra.

Nicméně když už to teda znova rozjeli, tak aspoň ten konec stojí za to. Ten smích Sidiuse nakonci mi trochu poupravil názor, ale nečekám nic světoborného. Prostě jen další peníze a zavraždění mých hrdinů.

Na druhou stranu horší než ten "nový" Jurský park to být nemůže, to bylo snad největší zklamání, co jsem si z kina odnesl.

Reagovat
EXoRcIsT

kylo obrati naspat na svetlu stranu tipujem ze to bude potom co niekde bude suboj knights of ren vs rey a ta bude mat na male a on jej pomoze . A tie trosky Death Star II a smiech Sidiousa je taky meh pojdu do tych trosiek kde bude on ako Force ghost a bude sa snazit zlomit Kyla na dark side ale zhejtuje mu jeho idol Darth Vadera a to Kyla posunie k svetlej strane . Celkovo ten film by musel opravit tolko blbosti po 8 ze to nemoze dopadnut dobre a dopredu je jasne ze Rey vyhra co zase bude debilina kedze vyhrala v kazdom filme trilogie

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně žádné překvapení nebude a možná, že to i predikuješ správně. Bych si i tipl,že za takových 20 let to tu bude znova a pořád to samé jako originální trilogie.

Ale co mi vadí na té nové asi nejvíce ani není nějakej extra příběh, to chápu. Lucas dokázal tehdy nemožné, ale v dnešní době když se na to dítě podívá, tak se bude nad revolučními efekty pozastavovat. Ale já se vůbec nemohu ztotožnit s těmi herci, resp. s těmi postavami, snad ani jednu mi není nějak extrémně sympatická, ba naopak je tam halda nesympatických. A právě proto si i cením Lucase za tu 2. trilogii, sice to není to co si diváci přáli, ale z Obiwana udělal asi nejoblíbenější postavu celé ságy a ten 3. díl byl fakt dobrej, na druhou stranu on samotný Jar Jar někoho irituje natolik, že to dorovná celou nejnovější trilogii, já proti němu ani nic moc nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

"dopredu je jasne ze Rey vyhra"

wow, odvazna predikce, ze kladasove nakonec vyhrajou

Reagovat
EXoRcIsT

sak jasne ale keby aspon to mala nejako tazke ale on si prejde ako panboh vsetkymi filmami bez nejakeho poriadneho treningu a dokaze porazit kazdeho len tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sice vubec nebylo ale ok...

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak to tedy bylo?

Reagovat
EXoRcIsT

tak to bolo z nicoho nic objavila silu hned dokazala mind trickom oblafnut stormtrooperov a porazit Kyla Rena co treneval od mala v druhom filme jej zase stacilo par treningov z lukom a uz je z nej master jedi . Keby tam dali aspon par rokov rozdiel medzi filmami aby mala cas sa vsetko naucit ale jej staci par hodin a je expert pritom aj Luke musel roky trenovat aby sa mohol postavit Vaderovi a Palpatinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazala oblbnout jednoho typka a to jeste az na treti pokus. Co dalsiho dokazala? Pritahla mec a zvedla nejaky sutry. Jeji schopnosti pouzivat Silu se precenujou.

Porazila Kyla po tom co byl mentalne v prdeli ze zabiti svyho taty, strelenej do bricha a vysilenej ze souboje s Finnem. Podivej se na tu scenu znova. Kylo i tak ma navrch v dobrejch 75 % ty sceny a nechce Rey zabit. Schopnost Rey bojovat (s tyci/mecem...) je predstavena hned na zacatku filmu, takze to ze se umi ohanet neni moc velky prekvapeni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak trochu málem rozbila celej ostrov na kterém našla Luka

Reagovat
EXoRcIsT

presla celou trilogiou neohrozene bez vyraznejsich problemov najhorsia halvna postava v Star Wars ever i Chosen One Anakin dostal viackrat naprdel a musel roky trenovat aby sa z neho stal master . Ale Rey staci vlastne detstvo v nejakej riti a hned vie bojovat to by ju potom mal vypraskat aj Finn v suboji lebo bol od mala trenovany za vojaka a bol jeden z najlepsich v rocniku

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne ona ani jednouv podstate nevyhrala, oba ty velke souboje skoncili remizou.. a btw to bylo tak doslovne a symbolicky natoceno (rozestoupeni se zeme a zlomeny mec presne v polovine), ze by me ani ve snu nenapadlo, ze to nekdo oznaci za jeji vitezstvi

navic ten vztah s kylem je takovy, ze se ji pokazde snazil premluvit na svou stranu a ne ze by se ji bezhlave snazil znicit...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je vazne odvazna predikce

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Jurský svět z roku 2015 je boží film, jeden z mých oblíbených.. ale nepřekvapuje mě, že to nedokáže ocenit člověk, co kouká na SW..

Reagovat
C-M@ster

Mně to přišlo taky jako sračka.

Někde pod úrovní SW8... a to jsem docela fanda Jurskyho parku.

Reagovat
Whitemedia

fajn popkornovka, zábavnější než ty původní

Reagovat
Whitemedia

a kde je sakra Counter, když ho člověk potřebuje

Reagovat
C-M@ster

Tos přehnal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Důležité je, že dívat se dá v té sérii jen na Jurský park a Jurský svět, ostatní filmy úplně zbytečné.. možná jsem si trochu zapřeháněl s tím zábavnějším než původní, ale tak to holt dopadá, když někdo podařený zábavný film řadí pod ty vaše SW nesmysly

Reagovat
C-M@ster

Všechny tři původní filmy řadím nad jurský svět

Reagovat
Whitemedia

Jsi divnej!

Reagovat
C-M@ster

Ne, ty!

Reagovat
Taiger

To co tady předvádíš, je pomalu horší než ta swarleyho shitshow

Reagovat
Kixi Syhimour

Každý zastává nějaké stanovisko, jen ti řeknu, že to je v poslední době vcelku v pohodě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehledě na to, že zrovna ty jsi jeden z uživatelů, který je až extrémní zainteresovaný vůči mě (potažmo LFC, což bude ten hlavní problém), nicméně nejsi sám, kdybyses optal Mannyho, Prokopa, technicia či alcantary tak to bude to samé.

Reagovat
Taiger

Lepší uživatele na podporu svých argumentů sis vybrat nemohl.

Reagovat
Kixi Syhimour

To není na podporu mých argumentů, to jsou právě ti, kteří mě rádi nemají, potažmo s nimi mám vztah asi jako s tebou. Sorry, za špatnou formulaci

Reagovat
Kixi Syhimour

čárka

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Ty už žiješ jen pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to stejná sračka jako oba nové díly.

Reagovat
Kixi Syhimour

time lord

před 40 minutami (upraveno)

Luke - no one is ever really gone

Fade to black

" issa me jar jar binks

Reagovat
patas92

Radši od toho nic moc nečekám, ale zárověň věřím, že to Abrams neposere. Palpatine potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

I AM THE SENATE je zpatky

Reagovat
andrew96

Tampa

Reagovat
Hokaido

Strašně v prdeli to je. Hráči zatím vůbec nezvládají ten obrovskej tlak. Navíc příští dva nebo tři zápasy bez Kuche... To už asi neotočíme.

Reagovat
andrew96

Jestli fakt vyletí, tak asi řeknu, že Boudreau je ještě bídák.

Reagovat
Whitemedia

to mi neříkej, že už bude zase další díl téhle srajdy...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
oddy

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
Malresi

Reagovat
Taiger

Vám ale už dočista jebe na hlavu ne?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Lovec

Má někdo solidní stream? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon je Shearer in disguise.

Reagovat
Kincl

chci se zeptat Leicester je na nepostupovem místě do EL ale pokud Chelsea nebo Arsenal vyhrají EL tak to místo propadne jim?

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že to souvisí s pohárem, nikoliv s EL, ta souvisí s koeficientem

Reagovat
Mimalu

ne, Evropu hraje vždy maximálně 7 týmů, buď 4 LM + 3 EL nebo 5 LM+2 EL. Za současného stavu je jasné to, že top 6 bude hrát nějakou evropskou soutěž a tým na 7. místě musí vyčkat na výsledek FA cupu, pokud ho vyhraje ManCity, bude tým na 7. místě hrát EL, jinak ho bude hrát Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze jaká hlava

Reagovat
smazaný uživatel

jak zatím Almiron po přestupu? se divím, že hraje zleva a ne uprostřed...

Reagovat
smazaný uživatel

hraje výborně.. jestli takhle bude pokračovat, dlouho u nás nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a proč nehraje na centrální pozici? snadněji pak řídil hru

Reagovat
smazaný uživatel

V tom podivnym 5-2-2-1 se v tom středu tak nějak točí s Perézem a Rondonem. Na klasickýho podhrota letos nehrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Tohle bude asi poslední šance pro Cardiff. Strašně bych jim to přál, snad se ještě o tu záchranu porvou.

Reagovat
MCFC_8

Cardiff OUT!!!

Reagovat
Gunner14

Ten Son tam sere na tý úvodce?

Reagovat
blade115

Ano

Reagovat
janinho

14 je vek?

Reagovat
Taiger

Mu dost přilepšuješ Ale on je obecně takovej jouda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze u andera je kazdy tyden navic 100 tacu...

Reagovat
Makiii

Jeste ze traged Young ma stopku, doufam, ze po poslednich zapasech ho neuvidim do konce sezony na hristi.( nejlepe uz nikdy…) Je to doopravdy vysmech, ze v klubu jako United on hraje zaklad a je jeste kapitan. At tam zacne pravidelne nastupovat Dalot a nebo nekdo z akademie.

Dnes:

DDG

Dalot, Smalling, Lindelof, Rojo?

McTom Fred Pogba

Rash Lukaku Martial

Reagovat
stiflerovamama

Španělský záložník Ander Herrera měl od Manchesteru United dostat nabídku nové čtyřleté smlouvy, podle které by si vydělal téměř dvakrát tolik než dosud. Herrerovi stávající kontrakt končí po této sezoně a podle zpráv z médií už vyjednával o odchodu do Paris Saint Germain. Red Devils se jej však na poslední chvíli snaží přesvědčit, aby zůstal. Podle poslední nabídky by mohl Herrera vydělávat výrazně více než 200 tisíc liber týdně. Hráčlv agent však měl údajně požadovat až 300 tisíc týdně

Zase chcú hráčovi zavrieť hubu peniazmi

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať ho pošlou do háje

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Nejlepší platová politika.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

*najzdravšia

Reagovat
Hachim Mastour

fm style

Reagovat
Luc-Luc

300

Reagovat
Swarley

jako rozehrál se dobře, ale za takových podmínek se můžeme poohlídnout i jinde...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

taková špína, i za 90k je moc drahá

Reagovat
Nikikrew

Co idete dnes podávať?

Reagovat
smazaný uživatel

Utd odg nie

Reagovat
Dan Gubić

Southampton 1 ako bič, a za šialený kurz 2,6, čakal som nejakých 1.6-1.8

Burnley 1, Brighton 1, Everton 2 a Spurs handicap 1. United si netrúfam tipnúť.

Reagovat
Nikikrew

Wolves su vyborny, praveze po tych vonkajsich prehrach si dnes nemyslim, ze budu tahat za kratsi koniec.

Burnley by som asi neriskoval, je to zapas o 6 bodov

Reagovat
Dan Gubić

Sú silní no trauma z pohárového vypadnutia zanechá stopy, ťažko budú hľadať motiváciu. Naopak Saints sa môžu dnes prakticky zachrániť (ak neuspeje Cardiff) a dožiť náročné vylosovanie v závere pokojne... Ale pravda, je to PL, stáva sa tam všeličo a každý zápas je risk...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, jako kdy jindy nasadit béčko, ale teda snad je Poch až moc nepodcenil...

Reagovat
Dan Gubić

Moc na výber nemal, na lavičke iba Vert, Trippier a Son šetrení na kľúčovú stredu. Tá zostava, doma v novom stánku, by na zúfalý Huddersfield mala stačiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně na pohodu

Reagovat
fenixLFC

Tak snad alder nenastupi na par minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama, keńský Messi,

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas.

Reagovat
hefy

Huddersfield je neškodnej, snad dostanou šanci Skipper s Marshem.

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo za pozíciu je Marsh? CB?

Reagovat
matZz

spíš DM? v tom jednom zápase v FA Cupu, kdy nastoupil za Ačko, tak hrál v záloze

Reagovat
hefy

DM/CM

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Busby babes

Jsem docela zvedavej na Huddersfield jestli se vrati zpatky. Ten kadr maj kvalitou na Champs, ale rozhodne si clovek nerekne, ze maj na to tu ligu vyhrat, podobne kvalitnich tymu je i ted v Champsu tak pet... Budou mit velky penize, ale oni moc neutraci, tak jsem zvedavy, jestli ten pristup v lete zmeni.

Reagovat
Mates_Matesović

Ten kádr je bídnej, i v Champu budou rádi, když nebudou hrát o sestup.

Reagovat
Hokaido

Podle mě budou mít obrovský problémy i v Champu. Všechno to pohromadě držel Wagner a pozvedl celej klub hodně nad jeho možnosti. Nemyslím si, že se někdy během příštích 10 let do PL vrátí...

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

jj, vidim to podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je novej JD

Reagovat
GarethBaleCZ

Věděl jsem, že mi tím stylem hry někoho připomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

zpusob behu, zmeny pohybu, krizne strely primym nartem. Fakt kdyz ho vidim z dalky, tak uplne JD.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ho pak neposílejte taky do Sunderlandu, nebo zas nevyhrajem derby pět let.

Reagovat
smazaný uživatel

All comps this season:

Llorente 7+5 za 810 minut =1b/68minut

Kane 24+6 za 3250 minut =1b/108minut

Llorente>Kane

Reagovat
hefy

Dneska zatím nejlepší na place. :)

Reagovat
smazaný uživatel

klidně bych ho o rok prodloužil.

Reagovat
hefy

S klidnym srdcem, jako backup je perfektní.

Reagovat
matZz

ale dneska poprvé jsem měl pocit, že od začátku hrál zbytek týmu tak, aby z Llorenteho práce vytěžili maximum

Reagovat
T:o:M

Llorente dneska zatím super, ale nevím jestli to bude na základ proti city, spíš bych tam na brejky viděl Sona..

Reagovat
smazaný uživatel

100% bude Sonny. Proto dneska nehraje.

Reagovat
T:o:M

To je rozumné, ale Llorente dneska hraje fakt super. Jeden gól mu tam snad padne.

Reagovat
Free_player

Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu, my jsme letos prokletí.

Reagovat
Free_player

achjo 4 na 1 a skončí to tyčkou ...

Reagovat
smazaný uživatel

JD vol.2 luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas moura je fantastický neskutočný dribbler.. kto je JD?

Reagovat
Kluivert9

Jack Daniels

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe

Reagovat
TopinB

John Dorian

Reagovat
Ondiis

Eagle

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Jiří Drahoš

Reagovat
smazaný uživatel

To nemohli na dnešek dát do programu aspoň jeden top tým?

Reagovat
Zaschrona

Paul Merson on Andre Gomes: “He’s a Tottenham player.”

Zlatý Karoch s českým Messim...

Reagovat
Zaschrona

Na Craven Cottage v hledišti Mourinho. Že by šel příští sezónu trénovat do druhé anglické?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, nabízím k přečtení analýzu Ajaxu. Budu rád za zpětnou vazbu

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/04/ajax-amsterdam-analyza-hry.html

Reagovat
Zaschrona

Mitrovič je skvělý, za něj v létě nejspíš půjde obrovská pálka, jakkoliv teda říkal, že nikam odcházet ani přes sestup nechce.

Reagovat
Coutinho10

vypada to, ze Cardiff asi nema na to se pokusit jeste o zachranu...

Reagovat
Whitemedia

Pawson je definitivně zničil.

Reagovat
Coutinho10

j ta byla jasna no...ale aspon tro hu zabrali

Reagovat
Coutinho10

* trochu

Reagovat
The Krupy

OT: Trailery na MK 11 sú skvelé, zatiaľ to vyzerá na najlepší diel tešíte sa?

Reagovat
Zaschrona

Ne.

Reagovat
Mastný Chobot

MK pôjde do basy a nasledovať ho časom bude snáď aj celá tá smerácka korupčnícka čvarga. Tešíš sa?

Reagovat
smazaný uživatel

čo robko

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=1da_ZT9a7FA&t=0s

tady mas mortal kombat special od moviezone...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Mastný Chobot

Rica už si v FM nikdy nekúpim, to je otras ten brankár

Reagovat
Busby babes

Everton, to jsou fakt sasci, porazi Arsenal a Chelsea a pak projedou s uplne marnym Fulhamem.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

TFM na RB hodně slušný

Reagovat
Busby babes

konecne tam vic hraje.

Reagovat
Busby babes

: De Gea, Dalot, Rojo, Smalling, Jones, Fred, Pogba, Lingard, Mata, Martial, Lukaku.

Subs: Romero, Darmian, Lindelof, Pereira, McTominay, Greenwood, Rashford.

No nevim, Scott mi tam chybi. Pogba s Fredem v dvouclenne zaloze.

Reagovat
r.mrazik

jak dlouho vydrzi Rojo? davam mu max polocas...spis se zrani uz behem prvniho...tipuju neco svaloveho

jinak treba bude hrat mata trochu nize...

Reagovat
Busby babes

tak ono nebylo moc koho. Darmian pry neni ready na celej zapas.

Reagovat
Sandstorm

Rojo bude dneska nejlepší hráč dokud nedostane redku.

Reagovat
Grahf

neviem načo tam dáva toho matu, keď sa s ním evidentne nepočíta.

Reagovat
Busby babes

tak nevime uplne jak to je, treba ho Ole chce. Jinak teda nema rad tenhle pristup, kdyz hrac odchazi, tak ze by nemel hrat. Nestavel bych ho z jinych duvodu.

Reagovat
Whitemedia

Everton klasika

Reagovat
Zaschrona

Ale naprostá. I Wolves nám přejí výsledkově...

Reagovat
Whitemedia

Mount hattrick

Reagovat
MCFC_8

Brighton ma dnes poriadne sklamal, ale snad v tej dohravke cez tyzden daju doma Cardiff, radsej oni nech sa udrzia

Reagovat
Sandstorm

Už se těším na Roja. Ta zranění ho odepsala a mrzí mě že ani Ole mu nedal šanci, protože je to prvotřídní obránce.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

tohle jen podtrhuje tu naši zoufalost v obraně, když spasitel má být Rojo...

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Rojo se vykartuje v druhém poločase

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tommy the Gunner

sankar Rojo

Reagovat
Swarley

Antonio Valencia po deseti letech odejde z Manchesteru United, ekvádorskému fotbalistovi v létě vyprší smlouva a nová podepsána nebude.

odvedl hromady práce, díky mu za vše...snad zůstane ještě v PL...

Reagovat
niflheim

Četl jsem hodně o zájmu Arsenalu, dávalo by to smysl.

Reagovat
Busby babes

to by bylo vtipny, ale pro ne by to prave moc smysl nedavalo.

Reagovat
Swarley

to zase radši ne, někam níž..

Reagovat
r.mrazik

tak Mata ve grafice opravdu nize a spis v te triclenne zaloze...no uvidi se,rekl slepy

Reagovat
r.mrazik

hm,tak nic..hraje pod lukakuem

Reagovat
Swarley

Na hřišti čistě na AM a hned zadrbali brejk

Reagovat
r.mrazik

a ted zas...vyhod ho!!

Reagovat
Swarley

Je to sympaťák, nechme ho jakože jít

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/Bellerined/status/1116451761185804294 konečně to vypadá že se nám tam tvoří blok kde se bude fandit a né sedět

Reagovat
Swarley

Ale nechápu, proc podobné rozestavení nezkoušíme hrát častěji a s Pogbou na AM, to jednu dobu fungovalo dobře

Reagovat
niflheim

Být někdo z dvojice Ander/Matič zdravý, tak by tam dneska určitě hrál.

Reagovat
Swarley

No jo no, ten střed máme dobře vybrakovany

Reagovat
Grahf

to vyzeralo, že pri tom gole nebol ofsajd

Reagovat
r.mrazik

nebyl...vubec..dalot zustal viset

Reagovat
Kixi Syhimour

Že tu není nablito....

Reagovat
niflheim

Liverpoolští jsou letos už raději potichu co se týče sporných situací z offsidu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Beru, ale ne že byste na tom byli letos nějak skvěle s těmi verdikty

Reagovat
fenixLFC

alebo na rozdiel od liverpoolu nikoho nezaujimate

Reagovat
r.mrazik

???

Reagovat
Kixi Syhimour

Že tu není halda fans ostatních týmů křičící na vás

Reagovat
r.mrazik

jo,to nevim

asi proto,ze to byla chyba rozhodciho a ne nejaky dive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Situace s Lingardem (?) 2-3 kola zpátky byla úplně stejná

Reagovat
niflheim

Reagovat
Grahf

to je zase sračka, bez pohybu, len dojsť k lajne a odcentrovať do hajzlu

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...Rojo...to je slusnej traged

Reagovat
Grahf

pencla

Reagovat
r.mrazik

gol jim neuznal a pak takova pitoma penalta...hah

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně za reálný pohled na věc

Reagovat
niflheim

Jsme zpět, FA

Reagovat
r.mrazik

jako penalta jo...ale fakt z jejich strany totalne pitoma...takovej idiotskej zakrok

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To je směšný

Reagovat
niflheim

Pogba s rychlým rozběhem

Reagovat
Whitemedia

to co zase mává a píská za šašky..

Reagovat
smazaný uživatel

znovu penaltička pre United,

Reagovat
EXoRcIsT

Znovu jak keby sme boli Crystal palace co ju ma kazdy druhy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

14. Penalta sezony

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiciN

Reagovat
Swarley

Pogbickaaaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Koho byste chtěli v týmu? Rojo, Lovren, nebo Mustafi?

Reagovat
Hokaido

Lovren o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

nemusím riešiť, lebo jedného mám

Reagovat
niflheim

A musíme chtít?

Reagovat
Sandstorm

Nechápu, proč tam máš Roja.

Reagovat
Kixi Syhimour

teď jsem si uvědomil, že Rojo a Lovren jsou vicemistři světa a Mustafi dokonce mistr

Reagovat
Sandstorm

Tak to si blesk.

Reagovat
Rarášek

Mustafi, jednoznačně.

Reagovat
Busby babes

Rojo, protoze je to sympatak. Lovren a Mustafi jsou stejny nemehla.

Reagovat
r.mrazik

mata uz ctvrta posrana prihravka dopredu...at jde do posilovny voe kdyz to neukopne

Reagovat
Swarley

Jako celkově nemá cenu ho dal držet

Reagovat
r.mrazik

fakt ne...uz loni jsme ho meli prodat...

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Grahf

strašne vela jednoduchých prihrávok zadrbaných, hlavne od matu

Reagovat
Grahf

tote brejky

Reagovat
Mastný Chobot

na to, že WHU je taký Lidl tím, tak Lanzini, Snodgrass a Anderson je dosť luxus, keď máš priamy kop

Reagovat
SCELO

takze lidl team.... co sa tu este nedozviem

Reagovat
Swarley

Jako Fred hraje mnohem mnohem lépe poslední dobou, ale na preslapovacky ať se vysere

Reagovat
Grahf

a pogba by občas mohol prihrať/vystreliť z prvého dotyku

Reagovat
Swarley

To už je jeho klasika, spoustu balonu úplně zbytečně přehrává...jako bylo by ideální, kdyby se toho zbavil, ale moc bych s tím nepočítal...

Reagovat
niflheim

konečně nakopl ten svůj motor, slušně tam běhá, nevypouští... úplně jiný hráč než na začátku sezóny.

Reagovat
Swarley

jako ideální to ještě není, ale dá se na tom stavět...pokud Ander teda odejde, tak jsem zvědavý, jak v tom středu posílíme...

Reagovat
Sandstorm

Marcos zatím výborně, ale Jones je hrozný zoufalec. Ten by se hodil tak do Burnley.

Reagovat
ManUnited

asi koukám na jinej fotbal v čem přesně je Rojo výbornej a naopak v čem Jones tak propadá?

Reagovat
ACSMan

Někdo stream na MU ?

Reagovat
Sandstorm

Footybite.com

Reagovat
Grahf

neviem prečo doma hrajeme tak nahovno, žiadny presing, len posúvanie sa v blokoch, taká muriňovka

Reagovat
Whitemedia

už tam dnes Rojo někoho přizabil a nebo to teprve přijde?

Reagovat
Sandstorm

Musíš to sledovat a ne se tak hloupě ptát na fóru nebo ti to unikne a budeš se muset znovu hloupě ptát.

Reagovat
Whitemedia

a odpovíš mi prosím?

Reagovat
Sandstorm

Zatím nikoho. Marcos hraje velmi dobře.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Sandstorm

Lukaku to je hroznej šmatlák.

Reagovat
supporter

To je komedie ty vole. Ole tam nakonec jeste prijde o rozum

Reagovat
Tuard.MUTD

strašný..........

Reagovat
Grahf

akože ole im povie, že hrajú o svoje prežitie a oni predvedú toto...

a na aký kokot tam posielame tie centry, to už dopredu viem, že stratená lopta.

Reagovat
r.mrazik

jinak vlastne nevim,proc mame zajem o toho Rice...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Bída, musíme přidat co nejdřív nějak druhý...jinak naše centry a standardky, to je katastrofa...bohužel dlouhodobě...

Reagovat
smazaný uživatel

link prosím ?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

moc díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Si to ulož, na PL a LM naprosto skvělé

Reagovat
Kixi Syhimour

A samozřejmě není zač

Reagovat
Grahf

paráda

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
r.mrazik

De Gea a Rojo

Reagovat
Whitemedia

Snodgrassova levandule každopádně úplně na kkt..

Reagovat
Swarley

zahrál bych si proti naší obraně, fakt že jo

Reagovat
Busby babes

fkt zas jedinej utocnik, kterej by nezpusobil problemy nasi obrane je Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG běž do realu, prosím

Reagovat
Sandstorm

ať běží třeba do Paříže, ale hlavně ať už je pryč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Sandstorm

Co jako? Nechce podepsat a není schopny se stoprocentně koncentrovat tak co s ním...

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyhazuješ brankáře, který vás léta držel nad vodou a stále patří mezi nejlepší 5 bez určité náhrady

Reagovat
Sandstorm

Tak samozřejmě že bych byl radši kdyby zůstal...

Reagovat
janinho

 ať běží třeba do Paříže, ale hlavně ať už je pryč

Tak samozřejmě že bych byl radši kdyby zůstal

Reagovat
Busby babes

to neschopnost se koncentrovat si vyvodil z ceho?

Reagovat
Grahf

nechápem, že nevieme normálne rozohrať od brankara, buď to david nakopne do hajzlu, kde to nikto nezachytí, alebo príde takáto dodrbaná prihrávka

Reagovat
nani92

DDG na tribunu, Romero do odvety proti Barce

Reagovat
smazaný uživatel

kokot desátý zápas za sebou na piču, ale s barcou dal jeden reflexivni zakrok takze god

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
technecium

Díky DDG ještě máte o co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Marcos ubránil

Reagovat
niflheim

Super

Reagovat
Kixi Syhimour

hlavně že DDG pořád chytá skvěle a pak, když to od něj budeme potřebovat v derby tak nemá formu

Reagovat
Sandstorm

De Dea další chyba která vedla ke gólu...

Reagovat
nani92

na Rojovi sa mi páčilo, ako si kontroloval Andersona a vedel, že tam je, len ho mal v piči

Reagovat
smazaný uživatel

fakt dement no

Reagovat
Sandstorm

Trénoval s Estudiantes a tak má froda pytlíka na háku.

Reagovat
leroy

Tam bol hlavne problem ze Smalling bol mimo pozíciu a vznikla pri centry situácia dvoch ma dvoch. To je tazko pri dobrom centry pokryť

Reagovat
kiwwi

Rojo ma futbalove IQ nula cela nula cela nula dopici...on je normalne futbalovy analfabet

Reagovat
r.mrazik

ten Rojo je slusne na vetvi

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea teraz dobre chytil

Reagovat
leroy

Ono je pravda ze mimo De Geu, Pogbu a Lukakua tam neni hráč do veľkoklubu. Aj z nich dvaja nie su vo forme, ale zas takýto výkon.

Reagovat
Likan7

Roma s jeho zpracováním si v nějakém velkoklubu nedokážu moc představit. To mi tam pasuje víc Rash spíš..

Reagovat
Sandstorm

Lukaku do velkoklubů fakt není. Ten je tak do Evertonu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už tam máš 4.

Reagovat
Busby babes

Martial, Rashford urcite taky. Ne dle dnesnich vykonu ale jinak jo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
technecium

Lukaku je jenom velikej, jinak to je kopyto.

Reagovat
Grahf

ale do piče už, šak sú aj postihnutí

Reagovat
niflheim

Lingard/Mata dolů.

Reagovat
niflheim

Lukaku centruje do šestnáctky kde nikdo není... dobrý no.

Reagovat
Grahf

ja neviem, čo je to za nápad, že má behať na kraje a potom posielať centre. Vobec nechápem, čo to máme za chujný štýl random centrovať.

Reagovat
niflheim

A teď prosím Andrease za Lingarda.

Reagovat
r.mrazik

jen to ne...to uz radeji greenwooda

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Whitemedia

tady ten pomezní je tam úplně k ničemu..

Reagovat
fabec1222

S tim podepisováním trenéra jsme měli počkat až na konec sezony, abysme nakonec neskončili hůř, než kdyby to doklepal Mourek

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Grahf

martial chodec, som ho nevidel raz pobehnuť bez lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Martial zase strasny, at ho prodaji pls, spatnak

Reagovat
Grahf

rojo topka

Reagovat
Whitemedia

Greenwood

Reagovat
EXoRcIsT

nemal by skor Lukaku stat v 16tke a cakat na centre

Reagovat
Swarley

Jeden z mála má zájem se pohnout, to je pak těžký

Reagovat
niflheim

Dpc ten Lukaku je pořád na křídle, Ole přepl mentalitu týmu a zapomněl, že tam musí přenastavit pozice hráčů

Reagovat
r.mrazik

klasicka ztrata freda uprostred....tyvoe!!!

Reagovat
Swarley

Jak to pak ještě v chaosu nabidneme další střelu, to je úplně směšný to bránění

Reagovat
Swarley

Pico to je prostě komedie ta obrana

Reagovat
Swarley

A oni taky

Reagovat
EXoRcIsT

boze tej obrane by dal gol i Tatran Presov dpc prepustit ich vsetkych

Reagovat
Grahf

omg zase tie oleho striedania, po ktorých hrajeme ešte horšie

Reagovat
EXoRcIsT

cista

Reagovat
niflheim

To není červená?

Reagovat
Grahf

však už sa nedáva

Reagovat
Swarley

A je to blbost, tohle musí být redka...

Reagovat
kiwwi

tak zrovna kvoli tomu dvojitemu trestu ludia nonstop dlhodobo picovali a ked to konecne zmenili tak budeme picovat znova?

Reagovat
Swarley

já to nikdy měnit nechtěl, ten "dvojí" trest je z mého pohledu zcela adekvátní...

Reagovat
Grahf

pencla. Ale martial zase čakal neviem dokedy

Reagovat
smazaný uživatel

Luckersky šmejdi

Reagovat
niflheim

Pogbič

konečně se vysral na ty rozběhy pomalé... díky bohu.

Reagovat
Swarley

Pogbickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Ale teď je tam dobře Pogba zj-bava, tohle není normální

Reagovat
Swarley

Rojo jak se nechá vykoupat, to je normálně level okres

Reagovat
Grahf

starý dobrý jones

Reagovat
Swarley

Jones zase mrtvej, jasný ještě Rojo redka a po zápase bych celé obraně roztrhal smlouvy...

Reagovat
Svatej

Achjo.... Tohle měl West Ham ukopat, to jsou fakt paka..

Reagovat
r.mrazik

dneska to byla slusna z prdele klika

Reagovat
Tolstobik

Jak to tu tak ctu, dobre, ze jsem se zasekl u babicky...

Reagovat
smazaný uživatel

15 penalt

Reagovat
Gunner14

Mavididi dneska debut za Juventus . Juventus si z nás dělá farmu, Szczesny, Ramsey, Mavididi. Sem tam se na ně mrknu

Reagovat
Dan Gubić

Skurvený Everton, a Brighton si za dnešné predstavenie zaslúži vyhadzov. Dovi dopo vy tragédi.

Reagovat
iamek

Tiket?

Reagovat
Malresi

Prečo by inak nadával na tímy ako Everton a Brighton ?

Reagovat
oli9

Nemáš sázet

Reagovat
Malresi

S Chelsea nemáme bohvieakú bilanciu a často s nimi nevyhrávame ani doma. Výhodou (okrem iného) je to, že sme mali viac času na prípravu a som presvedčený, že aj keď hráme v stredu v Porte nebude Klopp nič meniť a pošle tam to najlepšie, čo máme. YNWA

Reagovat
Svatej

Sarri konečně pochopil, která sestava mu může vyhrávat zápasy a zachránit mu i prdel před koncem sezony. Doufám, že i přes případnou prohru se toho bude držet, ti kluci s Loftusem, Odoiem a Emersonem jsou jeho tiket do Ligy mistrů..

Reagovat
mikelinos

možná to nepochopil, ale začal se jenom soustředit na EL

Reagovat
Svatej

Taky mě to napadlo

Zas ale, Hazarda by na EL těžko setril

Reagovat
spider_8

Tahle sestava je super, ale zrovna dneska bych radši viděl v základu Kovačiče s Willianem (případně Pedrem, protože Willian hrál v Praze 90 minut). Kovačič se mi v těch velkých zápasech docela líbil a dneska to bude hlavně o defenzivě, kde jsou na tom Loftus s Odoim přecijenom hůř. Navíc může být výhoda je tam vyslat třeba v 60 minutě odpočaté.

Reagovat
Kixi Syhimour

Trochu mě znepokojuje údaj o tom, že Crystal je doma 2. nejhorší tým....

Nicméně už jednou je překvapili, teď že Roy může definitivně vykoupit. V těchto 3 zápasech City ztratit musí. Na druhou stranu proti Chelsea jsem doma nevyhráli 7 let.

Reagovat
fenixLFC

Chybaju im obaja prvi stoperi co im to minule vyhrali takze asi sotva

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi sotva to mělo být i na Etihad....

Reagovat
fenixLFC

no vidis a teraz su tie podmienky este tazsie. a aj v tom minulom zapase to bolo skor o smole ked len v zaverecnych 15 minutach mali asi 4 tutovky.

Reagovat
oli9

Dneska 2:0 pro LFC

Reagovat
vladis271

Neverím, že City dnes stratí. Našou úlohou je dnes poraziť Chelsea a udržať sa v závese za každú cenu. Potom si myslím, že sme schopní vyhrať posledné 4 zápasy a City by malo mať veľké problémy v tom dvojzápase Spurs MU. Hlavne dnes nestratiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že City v těch zápasech ztratí aspoň jednou. Doufám v to. Dnes snad poprvé budu držet palce proti svým a budu věřit, že nás Liverpool udolá pro dobro ligy.

Reagovat
MCFC_8

By malo mat, neznamena automaticky ze budu mat...a taktiez ze vy nestratite v nejakom zapase tiez nie je automatika

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál dnes Liverpool - Chelsea remíza.

Reagovat
Whitemedia

Padá facebook, něco si přej

Reagovat
spider_8

Přeju si, aby facebook zase běžel

Reagovat
Whitemedia

Jen ať klidně zůstane mrtvý i s instagramem

twitter běží a nic víc potřeba není

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

co sa stalo?

Reagovat
Whitemedia

netuším, jen jsem na twitteru zahlédl tu paniku

Reagovat
MCFC_8

Bez Fernu...Ederson- Mendy, Laporte, Kompany, Walker- Gundogan, KDB, D.Silva-Sane, Kun, Sterling

Reagovat
diastan

Ten snad bude i s Bernardem na LM

Reagovat
MCFC_8

Podla mna ho Pep setri, Bernardo uz na lavicke

Reagovat
Coutinho10

tak dnešní zápas bohužel uvidím až ze záznamu, tak ještě, že to dává Seznam TV, takže si to večer můžu pustit i se studiem

https://twitter.com/SeznamZpravy/status/1116672758283493377

tak by bylo ideální, abych se na něj mohl podívat v momentě, kdy CP obere City o body, protože recept na ně znaj, tak třeba se znova poštěstí a ten náš zápas s Chelsea bude mít o náboj navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky stream?

Reagovat
Cobra

Sterling

Reagovat
Kluivert9

To je blb

Reagovat
MCFC_8

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
diastan

Reagovat
MCFC_8

JE TO TAM!!! Raheem napravil

Reagovat
diastan

Kevin na slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Najskor zahodi taku sancu a teraz da takyto gol

Reagovat
Coutinho10

Tak tady to opet nevypada na nejake jejich zavahani...CP slabota a to venku byli odvaznejsi, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda liga pokračuje bohužel.

Reagovat
Coutinho10

mozna ty slepice by je mohli zaskocit jak v LM, tak v PL nebo pak United...kdyz ne, tak asi bude definitivne rozhodnuto

Reagovat
Kixi Syhimour

United bez formy...

Musíme věřit Tottenhamu

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
MCFC_8

Nuda liga? Nezda sa mi...

Reagovat
Luc-Luc

co se ti nezda na tom, ze je nuda, kdyz bude vyhravat ligu jeden tym lol

Reagovat
smazaný uživatel

On napsal pokračuje, ne že bude vyhrávat jeden tým. A to se teď neděje, no.

Reagovat
Luc-Luc

vsak to k tomu smeruje, City jsou financne jinde nez zbytek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Směřuje to k tomu tak, že s trochou štěstí vyhrajou ligu dokonce podruhý po sobě... Doopravdu "pokračování" v nudě...

Reagovat
Luc-Luc

a dalsi roky to vyhraje kdo ? United s Fredem a Youngem ? podivej se na ty jejich zapasy, oni ty soupere v lize nepoustej za pulku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, když to vyhrajou Citizens počtvrtý, tak se třeba konečně bude dát napsat, že je to pokračující nuda...

Reagovat
Luc-Luc

to je bez sance, CP ten zapas prohrali v hlavach uz pred zapasem, nechapu, proc k nemu vubec nastoupili

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Guaita Ti golmani z PD jsou strašně přehypovaní.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hráči City je velmi zajímavě vyhnuli pasti

Reagovat
MCFC_8

Chlapci vyborne ale uz mohlo byt po zapase, cim skor strelit poistku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdb bez žluté???

Reagovat
MCFC_8

Kouyate bez zltej na Laporta???

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně Pep vcelku překvapil s tou sestavou, nasadil to nejlepší a šetří jenom Bernarda, Totáč je odpočatej po Huddersfieldu

Reagovat
MCFC_8

Aj Fernandinha setri

Reagovat
Whitemedia

On Sky Sports –

Chelsea: Ashley Cole

Liverpool: Jamie Redknapp, Graeme Souness, Jamie Carragher

trhej Zaschrona

Reagovat
diastan

no konecne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson, Kante, Jorginho, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Willian, Hazard. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Higuain nepoužitelný a Sarri by ho stejně koupil..

Reagovat
diastan

Sterl jde na krale střelců

Reagovat
Honza Matoušek

Konečně velkej zápas bez tý statický zálohy.

Reagovat
avicii

vyborna zostava na dnes

Reagovat
diastan

Proboha to nad ne Radši pískej konec

Reagovat
EXoRcIsT

Edersonov gol

Reagovat
diastan

ufffffffff

Reagovat
EXoRcIsT

offside

Reagovat
Kixi Syhimour

Link?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, oni prostě neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hlavně nesmíme ztratit my! I have bad feeling about it.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Setwo

Crystal Palace nemal nič.. United im vezmú body, Ole neprehrá doma

Reagovat
technecium

Ole je doma schopný ani nevystřelit na bránu proti týmu, co hraje každý 3 dny, když sami měli odpočinek 8 dnů.

Reagovat
Miguel19

Offside.

Reagovat
MCFC_8

Ano, nohu tam Jesus mal, ale dotkol sa hrac CP, az tak sa k nemu dostala lopta...

Reagovat
Miguel19

Co

Reagovat
Busby babes

takovyma picovinama k nam Wan Bissaka zapadne jak nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak hrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Do defenzivy určitě, ale směrem dopředu toho moc neukazuje. V tom je asi jeho jediná slabina.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako hraje za Crystal

Reagovat
Busby babes

hele to Jones a Smalling taky hrajou skvele, nez to namazou souperi nebo nekoho nesmyslne sestreli ve vapne.

Reagovat
Kixi Syhimour

v situaci, kdy Crystal hraje proti nejlepšímu týmu ligy a prostě se musí útočit a riskovat je to snad pochopitelné, ne?

Reagovat
Busby babes

za a to byl vtip. za b to byla nesmyslna ztrata kdy riskoval na blbem miste.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tam hráč City měl rozkročené nohy a šlo to tam krásně prostrčit, nic nesmyslného, jen mu to nevyšlo a to jen o kousek

Reagovat
Busby babes

jako defakto poslendi hrac delat tohle je proste nesmyslne a blbe to vyresil. Zbytecne zariskoval pricemz mel i jine moznosti. Navic tema jeslema by se vubec nikam neposunul, porad by pred sebou mel x hracu City. Tohle je ok, kdyz chces prejit pres posledniho obrance, ne pres prvniho napadajiciho. Snazit se to nejak okecat, ze to jako neposral, protoze jinak hral dobre mi prijde divny.

Reagovat
Kixi Syhimour

Celý zápas hrál dobře a v momentě, kdy je riskování povolené mu to prostě nevyšlo. Byl tam ve stísněném prostoru, vedle něho 2 hráči a jeden z nich s královsky rozkročenýma nohama, první co samozřejmě udělá je, že mu to tam prostrčí, což bohužel nevyšlo. Nedělal bych z toho drama, chtěl to zkusit v situace, která se nejevila nijak dobře, nevyšlo, dobrý jde se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná, že riskování je v téhle fázi tolerovanější, ale pořád musí být to riziko vyváženo možností získat nějakou větší výhodu. Což tady teda neměl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dá se to tak posoudit, ale já jsem reagoval hned na první příspěvek, který ho až zbytečně degradoval na úroveň těch dvou, leč se jednalo o vtip.

Reagovat
Busby babes

vsak ja z toho drama nedelal, ja si z toho delal srandu.

Reagovat
Csaplárova past

Kde se budete dnes dívat? Všechno na redditu je pryč

Reagovat
technecium

Co Seznam?

Reagovat
Csaplárova past

Na ten jsem zapomněl

Reagovat
PanAu

SeznamTV

Reagovat
smazaný uživatel

Seznam

Reagovat
smazaný uživatel

Seznam TV

Reagovat
smazaný uživatel

TV seznam

Reagovat
Olafek

Nevim jestli to připadá jen mě, ale vždycky když vidim Guardiolu, tak má tenhle hnusnej šedivej svetr.

Reagovat
Csaplárova past

To je styl

Reagovat
nani92

Remíza > výhra Liverpoolu > výhra Chelsea > futbal ma nezaujima, som tu len kvôli komentárom

Reagovat
13

zdar, budu muset dneska koukat na mobilu.. Máte někdo vyzkoušené streamy na mobilu? Šlo by případně pls nějaký dobrý na LFC poslat? Díky předem.

Reagovat
Trand

Nevím jestli to půjde na mobilu, ale zkus to tady:

https://www.televizeseznam.cz/

Reagovat
13

Dik

Reagovat
Whitemedia

Chlapci v seznam studiu nasekali za 25 minut docela dost nesmyslů, k tomu ten nepříjemný ráčkující týpek.. ale pořád o parník před Kozohorským se Zelím

Reagovat
Swarley

zpívají hezky, ale na šálách je vidět, že fouká...nula bodov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole uz sa vyplakal ze musi hrat tri krat za tyzden?

Reagovat
Swarley

ten rozpis pro anglické týmy je dlouhodbě úplně o hovně, to je všeobecně známo a zcela oprávněně připomínáno

Reagovat
Luc-Luc

ach <3

Reagovat
Whitemedia

doják zase <3

Reagovat
smazaný uživatel

Golovin on Henry: "He would get nervous + frustrated with players in training & become abusive. He would come out & show us how to play, then get even more angry & start playing himself. 'Take the ball off me' he’d scream, players were mostly calm, but maybe they were in a bit of a shock"

tvl

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mimalu

Bosák příprava nic moc, Loftus je překvapení, škoda pro Slavii že nehrál Emerson...

Reagovat
AC.Milan

A Bosák už je na seznamu úplně a z ČT pryč?

Reagovat
Salfovic

Má to tam jako brigádu.

Reagovat
lucius6

V pátek jsem večer namátkou zapnul TV a mám pocit, že zrovna Bosák na ČT komentoval nějaký turnaj v golfu, takže tam zřejmě pořád pracuje.

Reagovat
Salfovic

Znalec každÿm coulem

Reagovat
off-olda

Oliver To byl čitý balón tvl.

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí

Reagovat
Whitemedia

Jasně ty gumo, nepískni jasný faul....

Reagovat
Luc-Luc

pres balon

Reagovat
Swarley

klasik Salah

Reagovat
off-olda

Salah

Reagovat
Salfovic

Z toho posledního záběru to vypadalo, že se ho vůbec nedotkl.

Reagovat
r.mrazik

salah si zas lizl zasuvky...to jsou vyvrtky

Reagovat
Whitemedia

sympaťák Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Mohl potlačit sudí trošku, abychom se nemuseli tak snažit.

Reagovat
EXoRcIsT

Jak tam so seobou slahol o zem

Reagovat
FC Porto FC

Za to že to tak přihrál se připravil o penaltu debil Salah

Reagovat
Han střelil první

Nečekal bych, že zrovna Hošek bude říkat Firmíňo

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Andis

Ten pohyb Chelsea to je jiná úroveň než proti Slávii

Reagovat
AC.Milan

Firmíňo to trhá usi

Reagovat
blade115

Správně je Firmíňu.

Reagovat
mimi_united
Reagovat
Jackmaker1989

Salah, ty skurvysyn spinavy.

Reagovat
Han střelil první

Matip už nehraje za kamerunskou repre, ne?

Reagovat
pospec7

Taky myslim, ze ukoncil karieru nejak pred Africkym poharem

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to faul na Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná jo, ale všem asi vadí ten jeho pád.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebol až tak teatrálny ...

Reagovat
Whitemedia

má v repertoáru i větší divadýlka

Reagovat
Whitemedia

byl to letecký den sympaťáka Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Romko, pls.

Reagovat
Whitemedia

dnes dva jebnutí Oliverové, hrozné peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Nehanbi sa za svoje meno, Rom.

Reagovat
Swarley

možná pokus o vraždu

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Mimalu

fauly Liverpoolu se dneska pískat nebudou?

Reagovat
Whitemedia

Liverpool teda dnes může prasit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad ze nemusim hledat stream, ale ten afektovanej retard Hosek se fakt neda poslouchat

Reagovat
Whitemedia

taky mi ten velký znalec PL opět leze na nervy

Reagovat
off-olda

Vždyť se to dá úplně normálně poslouchat.

Reagovat
Footballer

oba dva se poslouchají dobře

Reagovat
Swarley

taky mi přijde, ty anglické komentáře jsou podobné

Reagovat
Whitemedia

radši Karochův G-Bod

Reagovat
Mimalu

takový kulomet informací, dlouhodobě by se to poslouchat asi moc nedalo

Reagovat
off-olda

Informací je dost, nebýt to Chelsea a všechno to nevědět, tak bych asi nestíhal, ale takhle si to jen připomenu a dobrý. Nemám s nimi vůbec problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl nám něco říkejte o salahovi když hazard je při každym dotyku na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím polehávají slušně no.

Reagovat
Jackmaker1989

zrovnavat salaha a hazarda ako simulantov, tak ty musis byt dobry pacient.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdil ale je, ze oon sebou nehodi na zem, ale je faulovany.. navic vam odpustili standardku na hranici vapna, kdy piskl neexistujici ofsajd

Reagovat
Han střelil první

S tím, že by si Kepa poradil? Vždyť to šlo nádherně.

Reagovat
Swarley

vyřašil to právě perfektně, ale tohle musí takový hráč dávat do brány...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Oba melou hrozný hovna.

Reagovat
Swarley

tak možná spíš myšleno včetně toho zakončení...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, ale jinak jsou podle mě fakt docela dost mimo.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Swarley

to mi fakt nepřijde, přijde mi to naopak úplně v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to tak nepřijde. Nevím jestli jsem slyšel dobře, ale Ederson na levém beku Chelsea. Nebo Firmino, kterému nikdo nevěřil, že bude hrát v základu, když přicházel za nějakých 40 milionů. Ale uznávám, že já ani jednoho moc nemusím, tak můžu hledat chyby, kde nejsou no.

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
off-olda

Salah Edersona vytočil jak klíště tvl.

Reagovat
Matić

Willian na co sáhne, to posere... Hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

hraje dosto dobre

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobre. On je proste jen tragicky v zakonceni jako vzdy.

Reagovat
Talker

Nehraje úplně špatně na jeho poměry. Párkrát potáhl slušně míč, jen posral tu střelu, no.

Reagovat
alcantara

Oproti Cheekovi to je Messi.

Reagovat
Han střelil první

Hrajeme dobře, ale tohle bude hrozná bitva. Hlavně prostě Hazard s Willianem budou nebezpeční. Sarri to dobře nastavil.

Reagovat
Salfovic

Velké oslabenī.

Reagovat
Honza Matoušek

Hm, to vypadá na návrat 2020..

Reagovat
smazaný uživatel

No to je v prdeli. Náš nejlepší stoper.

Reagovat
Whitemedia

Docela komplikace pro Everton se Zoumou..

Reagovat
Swarley

už si to tam píše, Oliver je p-ča...

Reagovat
Kixi Syhimour

Chybí šance

Reagovat
Swarley

však jste hráli proti větru

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budem hrát proti slunci

Reagovat
Luc-Luc

pripadas si vtipnej, kdyz to tu neustale pises dokola ?

Reagovat
Swarley

Co jste tak nervní? Většinou v takovém počasí prohráváte, buďte rádi za remízu

Reagovat
Luc-Luc

ja nejsem nervni a ty nejsi vtipny

Reagovat
Swarley

Tahle kombinace není správně

Reagovat
smazaný uživatel

Máme jednu prohru v lize a ty to tu píšeš po každým kole. To mi nejak nevychadza.

Reagovat
Swarley

Prohrávat nemusí hned znamenat prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je pravda.

Reagovat
Swarley

dpč, to jako fakt funguje nebo co?

Reagovat
avicii

Musime pridat druhy polcas

Reagovat
Olafek

Higuaín vstřelil 41 zápasů v 54 zápasech. Hošek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se takhle prerekl svyho casu Cap, tak uz mu lidi nadavaj a delaj z toho megakauzu

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Miguel19

Není to špatný. Nijak nás neválcují.

Odoi neviditelný. Loftus špatný.

Rüdiger je průser. Hraje skvěle a bude chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč při každým brejku co jsme měli ty dva nebo tři útočící hráče nikdo nedoplňoval. Taky měl hrát Žirů místo Odoie, rozehrávka od golmana po zemi dělá problém a chce to sem tam prostě prásknout do balonu a hledat útočníka. Ale úplnej průser to není

Reagovat
Luc-Luc

je to tezkej zapas, Chelsea hraje dobre a je nebezpecna, snad budeme mit stesti i dnes

Reagovat
Whitemedia

co to mlel Bosák o oblíbenosti Girouda u arsenalských? Já myslím, že je mezi těmi, co odešli ke konkurenci, pořád nejvíc oblíbený..

Reagovat
spider_8

On mele hrozný kraviny. Vezme si to málo, co o PL ví, a vymýšlí s tím báchorky.

Reagovat
kiciN

mimo komentar, v Lednu ho na Emirates celej stadion vital a tleskal mu.

Reagovat
Tommy the Gunner

MANEEE

Reagovat
Cobra

Manééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dobře

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooolll

Reagovat
Han střelil první

Henderson je neskutečný!! Ten nikdy defenzivního záložníka hrát neměl.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Miguel19

Emerson stojí taky za hovno

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Lahodný center Henda. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ciste hypoteticky. Zajima me to pravidlo. Pokud by skoncila Chelsea a ManU v lize na 5. respektive 6. miste a United by vyhral LM a ,,Blues" EL, mela by Anglie v Lize mistru sest muzstev ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Kluivert9

Hm, tak ten byl

Reagovat
Salfovic

To je bomber

Reagovat
smazaný uživatel

Saaaaaaaalaaaaaaah

Reagovat
Whitemedia

klasika, už se vezeme..

Reagovat
Mekgajvr

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Do prdele

Reagovat
Kixi Syhimour

*

Reagovat
Luc-Luc

mooooooooo

Reagovat
Tommy the Gunner

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

ale kepa je proste slaby

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle mel jak chytit?

Reagovat
nani92

nie, ale mohol pri tom vyzerať efektne

Reagovat
Han střelil první

Chtěl bych být z formy jako Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

a taka one season star

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
off-olda

Pepa v té bráně působí, že má maximálně metr dvacet.

Reagovat
smazaný uživatel

Veril a dal gól, Momo. papa

Reagovat
smazaný uživatel

Salah what a bomb

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

pičo to byl banán

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ať si klidně van dijk podklouzne pro klid na duši mufanů

Reagovat
Mekgajvr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Matić

Emerson ale jinak Kepa by tohle mohl chytat...

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
spider_8

Ty vole co má Bosák s tím Giroudem?

Reagovat
nani92

Girouda má narozdiel od Higuaina nasledovaného z MS

Reagovat
spider_8

Ajo

Reagovat
cubazi

Liverpoolsky búh je známa

Reagovat
smazaný uživatel

Salah si robí čo chce, taký messiovský výkon.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Ranoth

hazard ? who is that ?

Reagovat
Whitemedia

to je ten, co vyhrál PL 2x za 7 let, zatímco Liverpool ani jednou za kolik let?

Reagovat
Ranoth

nic ine som ani necakal

Reagovat
Taiger

Ty sis pěkně nasral do papulky kluku

Reagovat
smazaný uživatel

18 times bro

Reagovat
masly008

Pool někdy vyhrál PL? Si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal vznikol v 92?

Reagovat
masly008

Koment byl o PL.Né o division one.počet týmů,počet bodů za vítězství jsou prostě v PL jiné než byly dřív.PL pool nikdy nevyhrál.O tom je ten koment.

Reagovat
Mimalu

klasika

Reagovat
off-olda

Edenku

Reagovat
Swarley

pěkně to Hazard přilepil

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu Virgile

Reagovat
Miguel19

Vysrat už se na ty nákupy z Itálie. Všechno to stojí za hovno.

Reagovat
off-olda

Do píči ale Edene!

Reagovat
Swarley

stopeři jaksi Hazarda nestíhají

Reagovat
Salfovic

Hazard dneska za spalovače

Reagovat
Kluivert9

Hazard je tam pěkně drtí

Reagovat
nani92

príde hrot a Hazard už 2 tutovky, Sarri génius

Reagovat
Squinty

S čím Rudiger musel střídat?

Reagovat
smazaný uživatel

S kolenem.

Reagovat
Kaze

Koleno.

Reagovat
Squinty

Dík, kua ten bude chybět

Reagovat
off-olda

Hazard vojel Oliverovi manželku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mazej do Španělska

Reagovat
Tolstobik

Higuain

Reagovat
Olafek

Už nemůže.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

to jsou sileny okna vzadu

Reagovat
Whitemedia

Poprosil bych o běžecký souboj Higuaina, Alonsa a Jorginha

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhral by ten, ktorý bude pomalší

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vitasrp

Higuain na to bohužel absolutně nemá.

Reagovat
Kincl

Proc Chelsea stale kupuje takove utocniky?

Proc radsi jednou nezainvestuji do Wernera nez nejake hostovacky atd

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Higuaina nekúpila, ale nevadí...

Reagovat
vitasrp

Poněvadž jsme trefili průser v podobě Moraty a v zimě jsme potřebovali někoho místo něj, tam těch variant tolik nebylo.

Reagovat
lajka30

Nebyl Keita nějak naštvanej po vystřídání?

Reagovat
Mato178178

naby

Reagovat
smazaný uživatel

*Nabil

Reagovat
lajka30

Já jsem nepsal jeho křestní jméno.

Reagovat
off-olda

Loftus je naprosto v lese.

Reagovat
Kluivert9

Barkley by dnes horší nebyl.

Reagovat
off-olda

Tak znova on je toho úplně v pohodě schopný.

Reagovat
Kluivert9

To sice je, ale dneska byla laťka od RLC hodně nízko

Reagovat
Whitemedia

ten naposledy proti Liverpoolu poslal jejich hráče dvakrát do tutovky.. ale dnes druhý poločas sleduji jen po očku, tak třeba to udělal i Loftus

Reagovat
vilp

Kanté taky nedá přihrávku.

Reagovat
Matić

Cheek je taky dnes na facku...

Reagovat
Olafek

Barkley na plac.

Reagovat
Kincl

Co ten Hazard je to tutovka ze jde nekam do lepsiho tymu?

Reagovat
Jackmaker1989

Keď odíde Hazard z Chelsea tak budú pravidelne hrať o prvú 6tku a nie po prvú 4rku. Tam snáď nie je ani jeden rozdielový hráč smerom dopredu. Futbalisti už ostanú iba Rudiger, Kepa a Kanté.

Reagovat
Salfovic

Šestku? To jim tedy fandíš.

Reagovat
Jackmaker1989

Nechcel som to moc preháňať.

Reagovat
Anacron

Jako vidět Hazarda na hřišti vedle Higuaína tak se ani nechce věřit že oba hrají fotbal

Reagovat
CHONG

Pipita už má to nejlepší za sebou, no, příští rok už to asi bude mimo Evropu.

Reagovat
janinho

asi najlepsie riesenie pre neho. v nejakych priemernych timoch si ho nebudu moct dovolit. ale ak sarri vyleti tak mozno si ho vezme do dalsieho klubu spolu s jorginhom.

Reagovat
smazaný uživatel

italskou ligu ještě zvládne s prstem v nose

Reagovat
Talker

Ten Higuain je na hřišti naprosto k hovnu. On se sám zatáhne někam k rohovému praporku, k tomu tam fakt je. Fakt je škoda, že Sarri tam hroťáka nehodil.

Willian sice aktivní, ale prostě tam zahazuje míče zbytečně. Jednou patičku, teď přihrávka do špeku, místo aby to dal pořádně... Kdyby tam nebyly tyhle stupidní chyby, tak je to i fajn hráč.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Han střelil první

To je piča.

Reagovat
Melda

To mě zklamal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
patas92

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoooool krása.

Reagovat
Tolstobik

Ale zapas zatim pekny...

Reagovat
smazaný uživatel

ta reklama na PES

Reagovat
Whitemedia

Barkley předběhne Higuaina, který má náskok v desítkách metrů.. já myslím, že ten souboj Higuain, Alonso, Jorginho má tedy jasného vítěze

Reagovat
Tolstobik

Higuain je neuveritelny...

Reagovat
Whitemedia

a Sarri řekne, že by byl moc rád, kdyby ho vedení koupilo..

Reagovat
CHONG

Ví, že v létě končí, tak trolluje.

Reagovat
Tolstobik

To nemuze, jak tu nekdo psal vys, Higuain musi zpatky do Argentiny, uz nema ani na PL, natoz na Chelsea....

Reagovat
CHONG

Ideální by pro něj bylo MLS.

Reagovat
Tolstobik

S Rooneym by tam mohli byt tlusti spolu

Reagovat
Swarley

fanoušky ostatních klubů

Reagovat
nani92

Slippy Andy, takmer Deja Vu

Reagovat
smazaný uživatel

Demba ba > Higuaín

Reagovat
off-olda

Však jo, kam bychom pospíchali. My máme nahráno.

Reagovat
Luc-Luc

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

ta záloha Chelsea je šílená. Ono vlastně i útok. Imho tým, který je nejvíc závislý na jednom hráči z TOP 6. Pokud Hazard fakt odejde, tak to budou mít hodně složité...

Reagovat
Whitemedia

úplně v klidu pls.. Pedro, Willda, pašík.. easy peasy

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Tolstobik

Je hrozny, kam se Chelsea behem par let dostala, driv meli jedenactku plnou hvezd, po odchodu Hazarda tam opravdu top svetovy hrac zustane jen Kante...

Reagovat
smazaný uživatel

Který ve svý momentální formě / pod Sarrim taky úplně světově hrát nebude...

Reagovat
Tolstobik

To je fakt, ale pristi sezonu uz tam Sarri stejne nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

ne ne

Reagovat
Luc-Luc

Shaq

Reagovat
REPLIKATOR

Shaqiri žije

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

takových let se tam neprohrálo.. a pak přišel Sarri..

Reagovat
vitasrp

Tak tyvole, vždyť Liverpool hraje neskutečně dobře...

Reagovat
Trapper

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Za mě dneska ok. Zápas jsem neviděl, ale na sestavě už je vidět snaha s tím něco udělat. Dokud budou na hřišti RLC a Odoi, nebudu ho tu natírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočný šašo...

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
Whitemedia

netepli se

Reagovat
Talker

Tak kdy měl naposled Liverpool náběh na 95+ bodů. Vždyt oni nikdy ani nepřelezli 90, ne?

Reagovat
tomasinho

V PL asi ne, Nejlepší sezóna je 0809 s 86 body, pak teď těch 85 a 13/14 84 bodů. Celkově, co tak koukám, tak druhý tým neměl nikdy nad 90, tohle bude fakt unikát ta sezona.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

klasik, přihrneš se den po zápase, vysměješ se lidem, co tu napsali něco v emocích v době zápasu a zase odejdeš

Reagovat
kvasha16

.. no jo, emocie.. preto sem uz nezvyknem chodit pocas zapasov

Reagovat
Luc-Luc

po tech sancich Chelsea jsem byl lehce nervozni, ale konec zapasu zvladnutej skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej výkon.. super.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do hajzlu hotov, sláva, Hazard je neuvěřitelnej

Reagovat
Lembju

Co tam dneska předved Jorginho, to neni zdaleka ani na českou ligu, tristní výkon.

Reagovat
off-olda

Vácha by to zvládl lépe.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

on je definícia slova hovniak

Reagovat
janinho

bral by si ho za xhaku?

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka má kopu chýb, ale oproti Jorginhovi mi príde ako poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlapec nevie kde je sever. Niektorým stačí, že behá ako splašené kura a zároveň k tomu všetkému poukazujú na jeho kvalitný výkon. Jorginho a Sarri, sú najväčším bullshitom v histórii klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je nekde diskuze k nhl playoff?

Reagovat
Gunner14

Nelson dneska gol za Hoffe

Reagovat
Gunner14

7 golů v lize. Gol každou 85. minuu not bad

Reagovat
Golasso

Dneska musíme COYG! Snad spolu nastoupí Xhaka, Torreira a před nimi Rambo. Případně Torreira s Rambem a před nimi Mesut, ale ten poslední dobou zrovna v takových zápasech nezáří.

Reagovat
Generalní Gladiator

Gdo ten pohár zvedne? LiverpoolXCity?

Reagovat
Generalní Gladiator

liverpool

Reagovat
Busby babes

https://youtu.be/K3Jm59vTIbs?t=122

za co se v Belgii piskaj penalty.

Reagovat
vladis271

Dnes arsenal musi za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

My dneska muzem iba prekvapit

Reagovat
vladis271

Musite vyhrat, mu musi byt pod tlakom pred zapasom proti city.

Reagovat
Swarley

To budeme i v případě prohry Arsenalu, je snad jasný, že musíme všechno vyhrát, pokud chceme hrát příští rok LM...pustit ten zápas by bylo takové liverpoolské, ale to fakt nehrozí...

Reagovat
vladis271

v 95/96 sme to tiež nepustili a prihrali sme Vám ligu a to na opačnej strane stál King Kenny.

Ale tiež si myslím, že ten zápas nevypustíte. Ak City vyhrá nebude to kvôli tomu, že by sa vaši hráči nesnažili.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
janinho

to odvolanie Chelsea voci transfer banu maju kedy rozhodnut? ja som bol v tom ze minuly stvrtok mali definitivne potvrdit ci im to odlozia alebo zakaz plati uz toto leto.

Reagovat
Ondiis

Pokud dnes nevyhrajeme, tak si s Chelsea rozdělíme 5. a 6. místo a dost možná si to ve finále EL rozdáme o LM a o úspěchu/neúspěchu sezóny tak rozhodne jeden zápas.

Reagovat
FUnk

už se to tady řešilo 100x, ale pokud vyhrajete EL a skoncite mimo mista pro LM, tak jdou do LM pristi rok 4 tymy + vy nebo 3 plus vy?

Reagovat
smazaný uživatel

4 + my

Reagovat
FUnk

ok dik

Reagovat
Nikikrew

Ak dnes odideme bez bodu, asi je uz hotovo.

Reagovat
Liveral

Je to asi tak, ikdyž koukám, že United pak maj 3 zápasy ze kterejch klidně můžuou mít 0 bodů taky

Reagovat
Nikikrew

Ono kto povedal, že my budeme brať body . Po prehre na Everton si už jednoducho nemôžeme dovoliť prehrať

Reagovat
Counter

Stejně ale s takovou skončíme pátí

Reagovat
janinho

O Alderweirelda prý jeví zájem Arsenal

Londýnský Arsenal se údajně zajímá o obránce svého velkého rivala Tottenhamu Belgičana Tobyho Alderweirelda. Podle informací bulvárních médií zatím prý Gunners jen monitorují situaci, protože se na trhu chtějí zaměřit na hráče, které lze pořídit relativně levně. V případě Alderweirelda by to mohlo platit, poněvadž po licitacích o nové smlouvě a prodloužení té stávající o rok, vejde v jeho případě se startem letním přestupního termínu v platnost výstupní klauzule ve výši 25 milionů liber. (talksport.com)

tvl, tak to by snad toby nespravil

Reagovat
Tommy the Gunner

Toby je srdcar tzv. na Sola Campbella

Reagovat
Kixi Syhimour

a proč by to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by mu k tomu dali 250 000 důvodů týdně...

Reagovat
janinho

dneska som cital, ze Eriksen chce od vedenia 200k tyzdenne aby podpisal... ani na sekundu by som nevahal. tuto sezonu mal sice slabsiu, ale stale je to hrac, ktoreho by vedenie asi velmi tazko nahradilo, aj kebyze za neho v lete dostaneme 100 mil.

Proste Levy bude musiet trosku povolit v tej platovej hierarchii a posunut latku trosku vyssie, ako hovoril Pocche o tom ze chcu byt topklub, ked uz maju top stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No brainer. Stejne tak 150 pro Tobyho.

Reagovat
janinho

presne tak. stale ma pred sebou min. 3 sezony na top urovni.

Reagovat
janinho

tie posledne roky ma naucili, ze VSETKO je mozne. ale tak to by si potom v NLD uzil riadne peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Krome platu ted nevidim moc duvod, aby to delal Z minulosti se zit neda a bohuzel se nam ''vysledkove'' a zazemim vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, slušná sestava

Reagovat
Pato44

spatna konstalace hvezd

Reagovat
Nikikrew

hmm Mavropanos, no uvidime. Mustafi na pravej strane, to bude zas podivana. Ale inac dobra zostava

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, či Ainsleyho Emery šetrí na Neapol, ale s Mustafim na bekovi sa znižujú naše šance na výhru tak o polovicu.

Reagovat
Nikikrew

Delofeu a ani Pereira ani na lavicke, to je pre nas slusna sanca nieco uhrat

Reagovat
Mastný Chobot

Ale zas Watford bez Deulofea a Perreryru, which is nice

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako Arsenal zkouší s tím Mustafim? Trumfnout Younga?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel bys byt rad?

Reagovat
Taiger

On je troll

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět dva takoví tragédy kdekoliv nemůže nikomu dělat radost.

Reagovat
Counter

Při zranění Bellerína, neschopnosti Lichtsteinera a nedocenění Jenkinsona ( ) na RB rázem Mustafi není špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bude za psycho dneska..

Reagovat
Minister

Dnes vyhráme... cítim to v kostiach.

Reagovat
Mastný Chobot

niekto streamik pls?

Reagovat
Ondiis
Reagovat
mr.Silver

Link? Footybite is dead

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Notre Dame v plamenech

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
Minister

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zvědav na vyšetřování

Reagovat
Taiger

Je to šílený, když jsem tam byl loni, tak fízlové vše pečlivě kontrolovali při vstupu na ostrůvek a pak i při vstupu do samotný katedrály, tohle se nemůže prostě stát, kor u jedný z nejvýznamnějších památek nejen Francie, ale i po celým světě.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hokaido

Burn them all.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si muzou pustit this ffire, postavi se moderni budova, nikomu se nic nestalo, na opravy se pry mely dat miliony.. za me v pohode

Reagovat
Taiger

Ty prostě nejsi normální

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Trand

http://elixx.me/eajax.html

Footybite už jde.

Reagovat
Cobra

Xhakáááááááááááááá

Reagovat
Taiger

demente

Reagovat
Counter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Minister

Gooooooooooooooool

Reagovat
Rohlíček

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAA

Reagovat
Ondiis

OMEGALUL

Reagovat
smazaný uživatel

Watford se vůbec nesnaží, když hraje proti Arsenalu

Reagovat
Counter

Jestli tohle nevyhrajeme, tak nevím

Reagovat
Coutinho10

Foster

Reagovat
captain18

A von

Reagovat
Minister

redka lol

Reagovat
smazaný uživatel

auba pripomnel sveho ucitele girouda

Reagovat
Rohlíček

tahni prase

Reagovat
Tommy the Gunner

WOOOOOOOOOOW

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

co sa deje

Reagovat
Trand

Fosteeeeeeeeeer

Reagovat
Counter

Ty jsi teda hodně pozadu

Reagovat
Ondiis

za chvíli bude další překvápko

Reagovat
Cobra

Já našel taky všechny streamy min. 2 minuty pozadu.

Reagovat
Counter

Já mám jeden šupácký, který jede skoro rychleji než Livesport, tak vám tady budu spamovat

Reagovat
Trand

Tak se poděl.

Reagovat
Counter
Reagovat
Trand

Díky

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

hodně přísná

Reagovat
Minister

Tiež si myslím, žltá určite ale redka neviem neviem

Reagovat
Counter

Úmyslně trefil Torreiru rukou do xichtu, zbytečná hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak je mezi nima dost výraznej vejškovej rozdíl. Úmysl bych v tom hledal hodně těžko.

Reagovat
Counter

To je právě ono, u normálně vysokého hráče by mu to prošlo, metrového Torreiru ale napálil do obličeje a byl nahraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bysme uz mohli vyhrat

Reagovat
Tommy the Gunner

To je takove...Arsenalske

Reagovat
pingla

za tohle červenou kartu?

Reagovat
masly008

rozhodčí hodně uletěl.

Reagovat
Mastný Chobot

Deeney <3 najväčší tupec od čias Bartona, nič lepšie mu neprajem

Reagovat
mr.Silver

Je to prase, ale redka ani nahodou

Reagovat
Nikikrew

Hmm tak toto su mi veci

Reagovat
Switchback

Jako chtěl to udělat no ... ale spíš měla být žlutá

Reagovat
Hokaido

Pokud to chtěl udělat, tak jasná červená.

Reagovat
lajka30

Se ho sotva dotkul ,pěkné věci se Torreira naučil v Itálii.

Reagovat
Counter

Reagovat
lajka30

Určitě tam řval jak kdyby mu zlomil čelist.

Reagovat
lajka30

Letos jsou teda ti rozhodčí v Premier league hodně tragičtí.

Reagovat
masly008

prý letos

Reagovat
C-M@ster

Jak je možný, že je na tom redditu tolik retardů...

Reagovat
Counter

*Eurofotbalu

Reagovat
SpecialOne

Vždyť ho úmyslně sejmul, rozhodčí nemůže za to, že je po zápase ale Deeney.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam do Torreiry prasacky jdou a jeste se divi, kokoti

Reagovat
masly008

Tak tohle byla více red teda než ten loket.

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze vyhrame

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi rozhodne

Reagovat
Ondiis

Aaron mě dneska nějak zas sere .. to bude 0+2 minimálně

Reagovat
Counter

Vedeme, hrajeme proti deseti... a stejně jsou to nervy jako prase

Reagovat
Nikikrew

To je hrozna bieda co zas predvadzame

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je tak zufaly ked ma vela moznosti uplne sa zasekne

Reagovat
Taiger

prodat

Reagovat
Counter

A ty bys ho postavil doprostřed zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

* pred brankou

Reagovat
smazaný uživatel

dostal pomalou prihravku, ktera zpomalila ten protiutok, pak se mu tam nabizelo prihrat jen to dat po lajne na rmseyho, ktery by byl ale jeste v horsi pozici..

Reagovat
Ondiis

Iwobi a jeho rozhodovací schopnosti při brejku

Reagovat
Mastný Chobot

Mavroramos a Muscafú kvalitka zatiaľ

Reagovat
Counter

Imho pořád překonávají očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

jj mustafi jeste neudelal chybu

Reagovat
Mastný Chobot

aby urobil chybu, tak by občas musel byť pozične dobre postavený

Reagovat
smazaný uživatel

a proto pres jeho prostor neprosel ani jeden hrac za polocas

Reagovat
Taiger

Reagovat
Thoomas

Mavropanos vypadá, že si s balonem rozumí ještě hůř než Jenkinson

Reagovat
bbbauch

Reagovat
merlick

Mustafi ide do centra zadnym stehnom. To som este nevidel taky obrany zakrok

Reagovat
Golasso

Už jsme letos hráli s kdejakým odpadem, ale takový zku*vence, jako jsou ti hráči Watfordu, to jsem snad ještě neviděl

Reagovat
lajka30

Já myslím že takovej Xhaka by tam zapadl raz dva.

Reagovat
Golasso

ale houby prosímtě... Xhaka je hovado, ale ne takový

Reagovat
Counter

https://www.youtube.com/watch?v=z5UhJVu9eT8

A stejně netvrdím, že je to hráč pro Watford.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Nechci Xhaku obhajovat, je to hovado, ale zrovna takových faulů bych napočítal aspoň 2 jen za poločas od Watfordu Jenom to nebylo zezadu škrábnutí kolíkama ale šlapákem na holeň v protipohybu ... Kdyby to Xhakovo šlápnutí nešlo na to anglický princátko, tak si na to nikdo ani nevzpomene

Reagovat
Ondiis

Ty už o to musíš poznat, když toho největšího zku*vence jste jim už vykoupili

Reagovat
Counter

Leno zase klíčové zákroky, kolikátý už zápas po sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi brankar PL

Reagovat
Taiger

Čech

Reagovat
Edgewalker

Ten je nejlepším brankářem EL

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu ti potom daco napisem

Reagovat
Counter

Jako že si počkáš, až někdy udělá chybu, a pak budeš říkat, jakou jsi měl celou dobu pravdu?

Já od Lena nic moc nečekal a pořád nečekám, doteď mě mrzí prodej Sczesného. Ale musí se nechat, že poslední měsíce chytá božsky, a za to si zaslouží uznání.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou, ja som lenov fanda od zaciatku

Reagovat
Counter

Tak jak jsi to myslel?

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

měsíce je trošku přeháňka, ne?

Reagovat
Counter

Chtěl jsem napsat týdny, pak jsem si říkal, že už je to přece jen o něco dýl, ale měsíce už je moc no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Leno je neskutečnej

Reagovat
merlick

no jo, teraz im bude piskat kazdu kokotinu lebo cervenu neuhral

Reagovat
Golasso

Jn, to už tu redku radši neměl dávat, když si to vnitřně neobhájí... od té doby 1-2 zákroky na druhou redku a nic.

Reagovat
miezto

ty 2 šlapáky tam byli rozhodně červenější než ten loket a ani za jeden žlutá

Reagovat
Golasso

Právě... ale ten loket byla taky jasná redka. Úplně zbytečnej výlev, neopodstatněnej v kontextu hry, a očividně záměr

Reagovat
SpecialOne

Klopp rules

Reagovat
Ondiis

Máš 20 metrů na to zastavit utíkajícího hráče za žlutou, ale proč nepočkat až doběhne k vápnu, otočí se zády a pak ho teprv fauluješ

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, nedostal žlutou

Reagovat
Ondiis

Jenom jejich největší šance no

Reagovat
Counter

Cathcartova střela podle mě byla větší, ale jako jasně, tohle Torreira zazdil.

Reagovat
Mastný Chobot

To je paráda mať dobrého brankára

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Mastný Chobot16.12.2018 16:25#

Vyše 10 rokov fandím Arsenalu a stále čakám na to, že raz budeme mať poriadneho bránkara. Vyzerá to, že si ešte počkám.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

DOČKAL SOM SA

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Mikhy dneska hraje?

Reagovat
mr.Silver

Miki hraje?

Reagovat
Trand

Janmaat hraje líp než celý náš tým.

Reagovat
Counter

I na poměry našich venkovních zápasů je tohle megatragédie.

Reagovat
PhilipS

Dneska jsou důležitý tři body - jedno jak. Ještě zvládnout venku Wolves a Leicester a liga mistrů je doma

Reagovat
Nikikrew

my sme uz dnes vyhrali?

Reagovat
PhilipS

Tohle už neztratíme.

Reagovat
Counter

Wolves ani Leicester nedáme, to ti můžu říct už teď

Reagovat
PhilipS

Bude to boj no.

Reagovat
lajka30

Aby jste zase dostávali 5 na Bayernu.

Reagovat
Counter

Nechápu, že nefandíš Tottenhamu.

Reagovat
Golasso

Ty z nás máš solidní mindrák

Reagovat
lajka30

Potom co Asrenal předváděl u nás opravdu tento klub nemusím.

Reagovat
Golasso

No je to vidět...

Reagovat
tunkic

Ale pořadí v tabulce dobrý ne?!

Reagovat
PhilipS

Jak jsem byl ze začátku z Lena otrávenej, tak musím říct, že se rozchytal skvěle. Momentálně není v lize gólman s lepší formou

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim ten nas skvost, co zase venku hrajem, tak se snad ani netesim na ctvrtek

Vedem o gol, mame o hrace min a hrajem takove hovno. Mikhy snad neni na hristi a Iwobi zajebal snad vsechno. Ramsey dneska zatim taky nic moc... Meli by s nema hrat vic na drzeni balonu

a nehrat tak zbrkle, vsak ony se ty okynka budou otvirat, kdyz budou furt behat bez balonu

Reagovat
smazaný uživatel

vic

Reagovat
smazaný uživatel

alex hraje na jeho pomery spatne, ale furt tam mel prihravku do sance aubovi a nebezpecnou strelu

Reagovat
Mastný Chobot

Kos výborný, Xhaka veľmi dobrý, Iwobi s Aubom aktívni, ostatok nič moc až grc. Hlavne z Mkhiho ma naplo.

Reagovat
Mastný Chobot

+ Leno samozrejme je top

Reagovat
mr.Silver

Kridla hraji sileny zapas, Iwobiho finalka dnes solidni 0/10, Miki pro zmenu nehraje vubec. Jeden z nich pujde podle me o polocase dolu.

Zbytek prumer, takovy normalni venkovni zapas. Nejlepsi od nas je Leno ♥

Reagovat
Nikikrew

Proti nam je tak lahko hrat.

Hlboky pressing na nasej polke,hrat do tela a je hotovo. Chapem, ze nie su to jednoduche situacie ale Emery s tymto vela toho nevymyslel.

Gol po obrovskom lucku, pre mna docela prisna cervena karta ale ten debilko jednuty si to zasluzi. Hrame proti 10 a na ihrisku to nevidno.

Snad to dnes neuarsenalujeme a dockame sa vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal je naprosto průmerný tým, Bohužel ale každý to snad musí vidět. Ten rozdíl mezi Gunners a zbytkem Top6 je obrovský. Chelsea i United se zvednou a mají lepší kádry, Arsenal hraje hrozně měkce, hráči nemakají, nenechají tam život, nehrají na krev. Nikdy to nebyl ten Arsenal jako za dob Invincibles a to máme již 15 let. Od té doby si hrají na něco jako Barcelonu ale s tím, že neumí přihrávat a ve většině případů u míče stojí a nemají komu nahrát. Nefunguju nic a stačí trošku presingu a nevědí co s míčem ,zakopávají. Možná se do LM nějak dostanou, ale jinak budou nadále v průměru a z top6 jsou jasně nejslabší.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea fakt nemá o moc lepší káder, v prípade, že odíde Hazard, tak by som povedal, že sme na tom hneď lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

no má lepší zálohu i obranu i bránu a hlavně, ti hráči hrají tak, že to má hlavu a patu. Je v tom systém, krásně ty útoky budují. U Arsenalu se týden co týden směju, jak debilně hrají. Jenom stojí, nikdo neudělá krok na víc

Reagovat
Mastný Chobot

lol ok

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fanda 20 let a fakt je mi z toho na blití, jak šel Arsenal dolů. Je třeba si přiznat, že už jsme tým druhého sledu

Reagovat
Tywin Lannister

zalohu lepsi nemaj..maj Kanteho, ten je sice absolutni top ale jinak prumernaci Jorginho a Barkley, trochu nadprumernej Kovacic, marnej Drinkwater a talentovanej RLC..my mate Ozila,coz by mel bejt stale jeste top na svym postu,Ramseyho(i kdyz tezko zda se da pocitat)kvalitniho Torreiru, lehce nadprumernyho Xhaku, talentovanyho Guendoziho a marnyho El Nenyho

ta zaloha je srovnatelna, horsi ji nemame

Reagovat
smazaný uživatel

doporucoval bych se nekdy podivat, jak ti united a chelsea hraji, to jsou strasne kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou, United jen potřebují čas ale kádr mají o galaxii lepší. Chelsea jsou šampioni z nedávna a ti hráči ví, co to je vyhrát, jen mají krizi a Sarri je dost zvláštní trenér. V globálu ale Arsenal hrozně moc ztrácí, například jen to, že venku neudrželi nulu je totálně na smích ale fanoušci jsou sezonu co sezonu naivnější

Reagovat
smazaný uživatel

pro ma arsenal s nema teda v lize pozitivni bilanci?

Reagovat
kiciN

pises tady takovy veci i kdyz vyhravame a hrajeme dobry fotbal? Samozrejme ze ne.

Reagovat
Taiger

Ty ani pořádně nesleduješ Arsenal, you have no room to talk.

Reagovat
lajka30

Jaký smysl má psát polovinu věty česky a druhou anglicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

idealnejsi zaciatok zpsy spadnuty z neba si nedokazem predstavit, napriek tomu hrame totalnu sracku a budeme radi za vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje sračku každý rok, je to průměrný tým s hráči, co si myslí, že nemusí makat, protože jsou hvězdy prvního formátu a hrají přece za ten slavný Arsenal. No jo, ale ten slavný Arsenal makal zápas co zápas a hráči tam nechali všechno

Reagovat
wyqinac

tak na prumerny tym s prumernymi hraci se pravidelne umistujou docela vysoko

Reagovat
Counter

Já teda čekám, že se zlepšíme. Obzvláště proto, že horší to být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

ta zmena bola celkom zaujimava

Reagovat
Ondiis

Mám z Auby pocit, že má strach chodit do pozic, kde to může bolet. V tomhle byl Giroud jedinečný a dal plno gólů z "pranic"

Reagovat
Counter

Kdyby to byla pravda, tak dneska nevyhrajeme 1:0

Reagovat
Ondiis

To asi ne no, vyhráli bychom 3:0

Reagovat
Counter

Šlo mi o to, že by nedal ten náš jediný gól, kdyby se bál chodit do pozic, kde to může bolet. Nastavit nohu na brankářův odkop není něco dvakrát příjemného. A i do těch dvou skluzů v druhém poločase šel podle mě naplno.

Reagovat
Ondiis

Snad to tak je. Ale prostě mi nepřijde v soubojích 100% .. zase má jiné přednosti no

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleee. Zaloznik ma balon pobliz vapna Watfordu a vsichni stoji a cumi, jak panak v poli

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi je fantastický

Reagovat
Nikikrew

Micky

Reagovat
smazaný uživatel

brutalne mi seka stream.. na digi

Reagovat
Trand

Henrikh top forma.

Reagovat
Nikikrew

kam to striela omg

Reagovat
Ondiis

Tak ta sedla ty kráso

Reagovat
Rohlíček

Miky ten je v lese

Reagovat
Minister

Mikhy najhorší výkon aky som kedy videl.

Reagovat
Nikikrew

striedaj Mickyho, ten je uplne mimo dnes

Reagovat
Nikikrew

striedaj Mickyho, ten je uplne mimo dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz bude ze strachu stridat az pred koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prekvapil

Reagovat
mr.Silver

Miki dolu, hned

Reagovat
Taiger

Laca nesmí nastoupit, protože jsem zapomněl na fantu a sedí mi tam Sterling

Reagovat
Taiger

Mikhy teď suprově, ale nikdo ve vápně nebyl aktivní.

Mikhy se aspoň do těch šancí dostává, Laca i Auba ani to poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola ale od mikhiho lahodka

Reagovat
Taiger

Reagovat
kiciN

Rozhodci na palicu, Miki na palicu, Auba porad v offsidu.

Reagovat
kiciN

Iwobi tvle

Reagovat
Ondiis

Tohle skončí remízou to nemůže dopadnout jinak

Reagovat
Taiger

Auba ten gól už kurva potřebuje

Reagovat
Mastný Chobot

Auba Giroud by mal 3 góly

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Auba, co viac chces

Reagovat
smazaný uživatel

z tech micu co tam dostava uz mel auba minimalne jeden gol dat..

Reagovat
Trand

My jsme tak neskutečně špatní, to je až k neuvěření.

Reagovat
Taiger

Neapol bude sranda

Reagovat
lajka30

Budete zase potřebovat pomoc rozhodčích jinak to nepůjde.

Reagovat
Trand

Neotravuj

Reagovat
lajka30

Pravda ti nevoní co?

Reagovat
Taiger

Ty si hrozně hloupej kluku

Reagovat
Golasso

Jaká pravda tvl? My jsme zrovna tým, kterej rozhodčí tahaj no...

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Golasso

Reagovat
Counter

Věřím, že tam dokážeme zahrát líp, něco jako loni v Miláně.

Reagovat
Taiger

Chce to fíka do poločasu, jinak to bude průser

Reagovat
tweek

Italove nam sednou, verim, ze tam zahrajem lip.. Na nas plati tvrda hra, to Neapol moc neumi...

Reagovat
smazaný uživatel

Piskej uz konec, kdo se ma na tu sracku divat

Reagovat
Ondiis

Kolik metrů tak Mesut nachodil? Neskutečný výkon opět

Reagovat
Taiger

Aubo, to už je moc

Reagovat
Nikikrew

ach auba

Reagovat
Counter

SUCHÉ TRIKO

Reagovat
miezto

hnědý trenky

Reagovat
Counter

Na to se už historie neptá.

Reagovat
Rohlíček

Strašný, Neapol nám dá desítku

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Rohlajz mimo

Reagovat
Rohlíček

toho neznám

Reagovat
Tommy the Gunner

Suverenni vykon

Reagovat
Golasso

ZÁPAS STOLETÍ!!!! Mňam DOP*ČI!!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

chyby auby a henrikha.. stacil druhy gol a bylo by

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

"Tati, co to znamená utrpět vítězství?"

"Drž hubu"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele