Premier League - preview 33. kola

05.04.2019, 08:30, aktualizováno 08.04.2019, 08:54
Previews
Pondělní dohrávka Premier League nám přinese londýnské derby na Stamford Bridge. Domácí Chelsea zde přivítá West Ham United a případným tříbodovým ziskem se může posunout na třetí pozici...
Chelsea FC - West Ham United  (pondělí 21:00)
Je to dobrý, je to špatný, nebo jaký to vlastně je? "Pravověrní" fanoušci Chelsea si notují pouze v tom, že Maurizio Sarri musí co nejdříve vypadnout z klubu. O tom, jak moc by tento krok postrádal či nepostrádal smysl, se budeme bavit až po sezóně. Teď je podstatné, jak se italský manažer vypořádá se závěrem sezóny. V Premier League je cíl jasný: TOP 4. Výhra doma nad West Hamem je absolutní nutnost.

Bitva o příští ročník Ligy mistrů je teď nesmírně nabitá a vyrovnaná. Tottenham, Arsenal i Manchester United se o umístění v první čtyřce přetahují spolu s Chelsea. Spurs mají nejhorší formu, ale nejsnazší los. Rudým ďáblům zdánlivě dochází síra a Arsenal... je Arsenal. Jenže ani Chelsea neoplývá vyrovnanou formou, a tak je situace zamotaná jako nikdy dřív.

Vraťme se ale k Chelsea. Ta hraje ve zbytku sezóny na hřišti Liverpoolu a Man Utd. Proto musí v pondělní dohrávce naprosto bezvýhradně uspět. Jakákoli ztráta už by prakticky odsoudila Blues do role špinavých psisek čekajících na kosti ze stolu v podobě překvapivých ztrát svých konkurentů.

Poslední týden vyšel Chelsea skvěle. Šťastně - až nespravedlivě - udolala Cardiff, načež ve středu hladce smetla Brighton. V zápase zazářili i obvyklí náhradníci Hudson-Odoi, Loftus-Cheek a Giroud, dá se však očekávat, že podruhé v řadě v základu nenastoupí. Sarri musí také myslet na čtvrteční zápas proti Slavii.

Tak jako tak, Chelsea je jasným favoritem. West Ham sice nesměle útočí na sedmé místo, které pravděpodobně zajistí účast v předkole Evropské ligy, jenže herně i výsledkově je to nevyrovnaný mišmaš. Třeba venku vyhráli Kladiváři naposled ještě v roce 2018. A posledně selhali i na Olympijském stadionu, jemuž stěží mohou říkat domácí. Tvrz podobnou Upton Parku musí Hammers ještě vytvořit.

Pravdou ale je, že v malých londýnských derby proti Chelsea West Ham nečekaně umí. Loni v září uhrál bezgólovou remízu a v minulé sezóně sebral ze dvou klání dokonce čtyři body. Z posledních pěti klání ve všech soutěžích dovolili modrému favoritovi všehovšudy jediný triumf.

Mizerný výkon proti Evertonu každopádně odnesou někteří Kladiváři vyřazením ze sestavy. Do té se budou snažit procpat uzdravení Anderson s Fredericksem, fit už je taky Samir Nasri. Dlouhodobě mimo jsou Carroll, Jarmolenko a Wilshere. To Chelsea má tradičně marodku vymetenou, jen Pedro s Loftus-Cheekem měli drobné - a zápas nejspíš neohrožující - potíže.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Emerson - Kanté, Jorginho, Barkley (Kovačić) - Willian, Higuaín, Hazard
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Balbuena, Cresswell - Rice - Antonio, Noble, Lanzini, Felipe Anderson - Chicharito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.99 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (neděle 15:05)
Boj o klíčové čtvrté místo se v anglické Premier League přelévá ze strany na stranu takřka každé kolo a jakékoli zaváhání je v této části sezony obzvláště velkou ztrátou. V neděli bude v tomto ohledu tlak na bedrech Arsenalu, který potřebuje překonat dlouhodobé potíže na cestách a zvítězit na půdě rozjetého Evertonu.

Jelikož Tottenham s Manchesterem United kvůli zápasům FA Cupu mají svá ligová střetnutí přeložena, mohou Kanonýři potvrdit svou dobrou výchozí pozici a v případě výhry se vrátit na třetí místo s dvoubodovým náskokem na Spurs.

Přestože tým Unaie Emeryho doposud na stadionech soupeřů v lize neuhrál jediné čisté konto a z posledních osmi pokusů venku zvítězil jen jedinkrát na půdě beznadějně posledního Huddersfieldu, mají Kanonýři jistý důvod k optimismu. Jejich stávající forma totiž narůstá každým dalším kolem, a to i ta defenzivní s třemi čistými konty z posledních pěti ligových zápasů. Navíc zrovna Everton je pro Arsenal dlouhodobě oblíbeným soupeřem. Nikdo v historii anglického ligového fotbalu nemá na kontě více vítězství či více vstřelených branek než právě Arsenal proti Evertonu, který londýnskému klubu podlehl v sedmi z posledních osmi vzájemných duelů.

"Každý zápas je najednou důležitý," uvědomuje si Unai Emery. "Když zvítězíme, jsme třetí. Chceme vyhrát, abychom se na tuto pozici vyšplhali, ale čeká nás ještě dlouhá cesta. Musíme být pozitivní a zároveň realističtí. V neděli nás totiž čeká skutečně velká výzva."

Zatímco Everton má k dispozici takřka kompletní kádr s výjimkou Yerryho Miny, Emery může mít se složením sestavy o něco více vrásek na čele, neboť zdravotní stav Granita Xhaky s Laurentem Koscielnym stále není ideální a oba hráči se před zápasem podrobí zátěžovým testům. Mimo hru na každý pád zůstává Lucas Torreira, jenž si stále odpykává karetní trest, stejně jako dlouhodobě zraněné trio Héctor Bellerín, Rob Holding a také Danny Welbeck.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Monreal - Maitland-Niles, Ramsey, Guendouzi, Kolašinac - Özil - Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.54 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Burnley FC  (sobota 16:00)
Burnley v posledním kole udělalo výrazný krok k záchraně a na úspěšné snažení chce navázat i v Bournemouthu. Domácím to v poslední době tolik nejde a proti Clarets touží konečně uspět.

I čtvrtou sezónu v Premier League, zdá se, přežije Bournemouth bez výraznějších záchranářských starostí. Skromný celek sice letos nepatří k takovým kometám jako v letech minulých, kdy zažil i vydařenější ročníky. Postavení ve středu tabulky je však pro Cherries stále výborná vizitka. Před začátkem kola držel klub z jihu Anglie solidní dvanáctou příčku.

Momentálně se ale Bournemouthu tolik nedaří, když vyhrál pouze jeden zápas z osmi, přičemž vyzrál jen na poslední Huddersfield. Naposledy se Cherries nevedlo na půdě Leicesteru. Bilanci z venkovních zápasů mají svěřenci manažera Eddieho Howea celkově spíše podprůměrnou. Mezi nejhorší patří Bournemouth i ve statistice inkasovaných branek.

Podobně nechvalnou obranou se však může "pochlubit" i Burnley, sedmnáctý tým tabulky. Konzervativní a bojovný styl lodivoda Seana Dyche neslaví takový úspěch jako v minulé sezóně, kdy Clarets obsadili šokující sedmou příčku. Letos hraje mužstvo, v jehož kádru se nachází i český útočník Matěj Vydra, o holé přežití. A zatím je jeho snažení úspěšné, na osmnáctý a první sestupující Cardiff drží náskok pěti bodů.

Naposledy se Burnley vyšvihlo proti Wolverhamptonu, když po čtyřech prohrách v řadě na domovském Turf Moor zvítězilo. Výraznými starostmi tak pro Dyche nyní zůstávají především zranění Petera Crouche, Aarona Lennona a Stevena Defoura. Na domácí straně zůstávají mimo hru Steve Cook, Andrew Surman, Simon Francis a Lewis Cook. Po měsíci se naopak na trávníku může objevit uzdravený Adam Smith.

Letošní první měření sil dopadlo mnohem lépe pro Clarets, kteří rozstříleli Cherries v poměru 4:0. Pokud Burnley uspěje i na stadionu soupeře, porazí Bournemouth dvakrát v jednom ročníku poprvé od sezóny 1999/2000. Fanoušci se mohou těšit na ofenzivní podívanou. Předchozích pět vzájemných střetnutí přineslo 18 branek.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Clyne, Mepham, Aké, Daniels - Ibe, Brooks, Lerma, Fraser - King, Wilson
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.50 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Leicester City  (sobota 16:00)
Týden stará porážka na půdě Crystal Palace a zároveň vítězství Burnley znamenají pro Huddersfield definitivní jistotu sestupu. Naopak Leicester dost možná bojuje o evropské poháry a bude chtít z Kirklees Stadium odvézt plný počet bodů.

Pět týdnů stará výhra Terriers proti Wolves (mimochodem první po třech měsících) se ukázala býti anomálií a svěřenci Jana Siewerta od té doby čtyřikrát prohráli, přičemž třikrát vyšli gólově naprázdno. Naposledy nezvládli utkání na hřišti Eagles, před reprezentační přestávkou zase v poslední čtvrthodině kompletně promrhali dvoubrankové vedení s West Hamem. Série domácích je skutečně tristní, o čemž svědčí i pouhopouhé čtyři body v posledních devatenácti zápasech, stejně jako mizerných sedm branek na domácím stadionu. Směrem dozadu jsou problémem především standardní situace, ze kterých inkasovali již sedmnáct gólů. Nejlepšími kanonýry jsou se třemi trefami obránce Mathias Jörgensen a Karlan Grant; druhý jmenovaný přitom přišel až v zimním přestupovém období.

Domácí určitě nebudou chtít nic vypustit. "Je to o tom, abychom si užili hraní v Premier League, neboť nikdy nevíte, kdy se vrátíte. Výzvou pro hráče je jít do každého zápasu s vědomím, že mohou něčeho dosáhnout, i přes to zklamání," tvrdí Jan Siewert, nástupce Davida Wagnera.

Foxes se po nepovedené šňůře vezou na vítězné vlně, z posledních pěti zápasů vyhráli čtyřikrát, nyní jsou tři utkání dokonce stoprocentní. Před týdnem uspěli proti Bournemouthu zásluhou gólů Vardyho a zaskakujícího stopera Morgana, který se prosadil i o týden dříve v Burnley. Velkou zbraní Lišek na soupeřových hřištích je ofenzíva, neboť pouze jednou ve venkovním zápase v tomto ročníku Premier League nedokázaly rozvlnil síť. Na aktuální formě má velkou zásluhu také Jamie Vardy, jenž se prosadil šestkrát ve svých sedmi nedávných startech a celkově je se třinácti brankami v nejlepší desítce ligových kanonýrů.

Ke koncentraci velí lodivod Leicesteru Brendan Rodgers: "Nemůžete jít do zápasu Premier League, ať jste jakýkoliv tým, s tím, že ho neodehrajete na 100 %. Jejich výsledky jsou pro ně náročně, změnili také manažera. Mají velmi dobré hráče se skvělými kvalitami a my si to uvědomujeme," říká nedávno jmenovaný manažer.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Hamer - Smith, Schindler, Kongolo, Durm - Bacuna, Hogg - Mooy, Pritchard, Lowe - Grant
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeicher - Pereira, Maguire, Evans, Chilwell - Ndidi - Gray, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.09 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Zkrácené třiatřicáté kolo anglické Premier League nabídne v sobotu pouze tři odpolední zápasy od čtyř hodin. Jedním z nich bude střetnutí Newcastlu s Crystal Palace, tedy duel dvou celků, které se v tabulce nacházejí v bezprostřední blízkosti a shodně také s dostatečným odstupem od sestupového pásma, byť udržení prvoligové příslušnosti stále nemají stoprocentně jisté.

Domácí Magpies drží na osmnáctý Cardiff sedmibodový náskok, přičemž jejich nadcházející soupeř je na tom v tabulce o jedno místo a jediný bod lépe. Oba týmy v průběhu týdne zaznamenaly porážky 0:2 proti klubům ze severního Londýna - zatímco Newcastle padl proti Arsenalu, Crystal Palace podlehlo Tottenhamu na jeho zbrusu novém stadionu.

Manažer Strak Rafael Benítez na předzápasové tiskové konferenci upozornil na dobrou formu Palace na cestách: "Vyhráli šest zápasů venku a čtyři doma, jedná se tedy o velmi dobrý tým, když nastoupí venku. Důvod je jednoduchý, jde o dobře organizovaný, soudržný tým s rychlostí a kvalitami vepředu i na stranách." Zrovna St. James‘ Park je však v posledních měsících nedobytný, o čemž svědčí již pět ligových výher Newcastlu v řadě. Pokud Magpies přidají v sobotu i tu šestou, zaznamenají vůbec nejdelší vítěznou sérii na domácí půdě za posledních patnáct let.

Benítezův protějšek Roy Hodgson se stále nepřestává v ligovém pořadí ohlížet za sebe a nehodlá nic ponechat náhodě. "Pořád platí, že naším cílem je zachránit se. Víme, že nás ještě čeká tuhý boj a nemíníme usnout na vavřínech. Budeme bojovat o každý další bod. V sobotu nás čeká náročný zápas. Pokud našeho cíle dosáhneme, zajistíme si účast v sedmé sezoně v Premier League za sebou, což je samo o sobě pořádný úspěch."

Zatímco hosté mají k dispozici takřka kompletní kádr, Newcastle se musí vypořádat hned s trojicí nových otazníků v sestavě. Drobné zdravotní potíže totiž sužují Haydena, Diamého a Yedlina, kteří však mají šanci do utkání zasáhnout, a do hry se vrací i stoper Fabian Schär.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Lejeune - Manquillo, Ki, Diamé, Ritchie - Pérez, Almirón - Rondón
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Kelly, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Schlupp - Townsend, Batshuayi, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.17 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (pátek 21:00)
Udělá Liverpool další krok za vysněným titulem? A nebo ve slušné formě hrající Saints ubrání svou domácí pevnost potřetí v řadě?

Na St. Mary's Stadium už by určitě rádi uzavřeli sezónu v tuto chvíli. Saint jsou na šestnáctém místě tabulky, s rozdílem pěti bodů nad aktuálně posledním sestupujícím z Cardiffu. Svatí, jak se zdá, zapnuli motor na poslední chvíli na nejvyšší rychlostní stupeň. Dokázali zvítězit třikrát z posledních čtyř utkání. Tento pátek se směle pokusí brát potřetí v řadě body na domácím trávníku. Bude to ale nelehký úkol, jelikož proti nim bude stát Liverpool lačnící po titulu. Domácím nenahrávají ani statistiky z posledních vzájemných zápasů s Reds. V posledních pěti střetnutích těchto týmů vyhrál třikrát Liverpool, navíc Saints nedokázali ve čtyřech případech skórovat.

Saints budou bezpochyby chybět Vestergaard s Obafemim, kteří laborují se svalovými zraněními. Nejisté je také, zda bude k dispozici Shane Long, zatím co Mario Lemina je zpět v tréninku a není vyloučené, že by mohl být obratem zařazen do úvodní jedenáctky, se kterou Southampton vyrukuje. Tým se bude muset obejít bez Dannyho Ingse, který nemůže nastoupit proti klubu, z něhož byl do Southamptonu poslán na hostování.

Liverpool sice promarnil nadějný náskok, ale stále nemusí věšet hlavu, šance na titul jsou stále vysoké. O víkendu zvládli Reds na Anfieldu infarktový závěr zápasu s Tottenhamem, když se jim podařilo urvat tři body po vlastní brance Alderweirelda z 90. minuty. Klopp a jeho hráči moc dobře ví, že si nemohou dovolit žádné další zaváhání. Liverpool přijede na St. Mary's s jasným cílem, brát tři body a výhru si nejlépe pojistit více brankami již v první půli. Případné vítězství by navíc katapultovalo Reds do čela Premier League a vytvořilo by tak tlak na později dohrávající Citizens.

Během týdne na povrch prosákly jisté informace o tom, že by Klopp měl pozměnit záložní řadu pro tento zápas. Milnera s Hendersonem by měla nahradit dvojice Keita, Fabinho. Zbytek týmu by se neměl lišit od jedenáctky, která nastoupila proti Spurs. Malý otazníček zůstává nad startem Virgila Van Dijka, který má lehké zdravotní problémy, ale zřejmě by měl být na souboj se svým bývalým týmem připraven.

Klopp by už zřejmě mohl využít služeb Oxladea-Chamberlainea, ale je pravděpodobnější, že anglického záložníka ještě pošetří na další utkání. Joe Goméz by měl taktéž v utkání se Saints chybět, všeobecně se očekává, že by měl naskočit na hřiště do konce dubna.

I přes to, že Southampton se nachází v dobré formě, zůstává Liverpool jasným favoritem utkání. Vzhledem k tomu, jak funguje obrana Reds, je pravděpodobné, že Svatí budou mít znovu problémy se vstřelením branky do sítě Liverpoolu a pokud inkasují brzy jako první, není vyloučené, že může počet vstřelených branek Reds začínat trojkou či vyšším číslem.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bertrand, Yoshida, Bednarek, Valery - Hojbjerg, Romeu, Armstrong, Ward-Prowse - Austin, Redmond
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Robertson, Van Dijk, Matip, Alexander-Arnold - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Mané, Firmino, Salah
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.45 - 5.29 - 1.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Cardiff City  (středa 20:45)
Manchester City se ve středu večer může vrátit do čela ligy. K tomu však potřebuje zdolat houževnatý Cardiff. Hosté sice na Etihad Stadium přicestují jako jasný outsider, avšak svůj boj o záchranu ještě nezabalili a nebojí se aspiranta na titul překvapit.

Konec sezóny se blíží a nervozita stoupá u všech týmů, které stále mají o co hrát. A to platí u obou protagonistů středečního mače na Etihad Stadium. Zatímco domácí Citizens musí po loňské krasojízdě letos o mistrovský primát tvrdě soupeřit, hostující Cardiff dělá vše pro to, aby prvoligovou příslušnost udržel i pro příští sezónu.

Favoritem duelu je neoddiskutovatelně Manchester. V probíhajícím kalendářním roce zaváhali svěřenci manažera Pepa Guardioly pouze jednou na půdě Newcastlu. Jinak si ale počínají naprosto suverénně, a přestože jsou v tabulce aktuálně druzí o dva body za Liverpoolem, výhoda jednoho zápasu k dobru je staví do výhodnější role oproti celku z města Beatles.

Citizens se tak mohou po výhře dostat do čela, ani tak ale Guardiola vzhledem k velkým očekáváním necítí velký tlak. "To nebude problém. Víme, kdo proti nám stojí. Každý zápas je jako finále. Cardiff, jak jsme jej mohli vidět proti Chelsea, stále žije. Mají neuvěřitelného ducha. Není to tým, který by již skončil," prohlásil španělský stratég.

V posledním kole proti Chelsea opravdu předvedli Bluebirds sympatický výkon a nebýt chybného posouzení asistenta rozhodčího, dost možná by se radovali z bodového zisku. Takto zůstává velšský celek na první sestupové pozici s již pětibodovým mankem na záchranu. Nováček ale jednoznačně odmítá jakékoliv smíření se s nepříznivým osudem.

Domácím bude chybět kanonýr Sergio Agüero, jenž si přivodil zranění při posledním vítězství na Fulhamu. Na seznamu marodů zůstává Fabian Deplh, zatímco Vincent Kompany je po měsíci opět fit. Bluebirds se dlouhodobě musí obejít bez dlouhodobě zraněných obránců Sola Bamby a Calluma Patersona. Poraněné stehno již naopak vyléčil jiný obránce Jazz Richards.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Kompany, Laporte, Delph - De Bruyne, Gündogan, Silva - Mahrez, Gabriel Jesus, Sané
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Morrison, Manga, Bennett - Camarasa, Gunnarson, Arter - Reid - Niasse, Zohore
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 16.70 - 35.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Fulham FC  (úterý 20:45)
Anglická Premier League pokračuje po celý týden nepřetržitým proudem zápasů, k nimž se v úterý řadí souboj Watfordu s Fulhamem. Trápící se hosté se v případě prohry připojí již s předstihem k Huddersfieldu jakožto najisto sestupující tým, ovšem není zcela jisté, v jakém rozpoložení do zápasu vstoupí svěřenci Javiho Gracii, jež krátce nato čeká důležité semifinále FA Cupu.

I když je navrácení Fulhamu zpět do druholigového Championshipu po jediném roce takřka na spadnutí, trenér Scott Parker vyzval své hráče, aby alespoň v úterý tuto neradostnou novinu ještě odvrátili. "Myslím, že výhra je zde životně důležitá. Je nám jasné, jak na tom jsme, ale i tak se jedná o důležité utkání, abychom už zítra večer nesestoupili," prohlásil nástupce Claudia Ranieriho, jenž stejně jako italský manažer i jeho předchůdce Slaviša Jokanović nedokázal příval porážek zastavit a doposud ještě v nové funkci ze čtyř zápasů nezískal ani jeden bod.

Watford naopak prožívá až nad očekávání povedenou sezonu, v níž stále bojuje o sedmou příčku, a k tomu i pohárové tažení FA Cupem, kde jej v neděli čeká ve Wembley semifinále proti Wolverhamptonu. Nic na tom nezměnila ani sobotní porážka na půdě Manchesteru United v poměru 2:1, ovšem s takto vypjatým programem lze očekávat, že Javi Gracia zahýbe sestavou.

Najisto do zápasu s Fulhamem nezasáhne Isaac Success vinou poraněného kolene právě v duelu s Manchesterem a také Adalberto Peňaranda, jehož vyřadilo svalové zranění. Dlouhodobě mimo hru zůstává záložník Tom Cleverley, naopak Daryl Janmaat by měl být v pořádku, byť jej v minulém týdnu na Old Trafford sužovala nevolnost.

Na straně hostí panují otazníky okolo nejlepšího klubového střelce Aleksandara Mitroviće, který kvůli žaludečním potížím vynechal minulé kolo proti Manchesteru City, ovšem v pondělí se již srbský reprezentant zapojil zpět do tréninkového procesu a měl by se objevit alespoň na lavičce náhradníků. Do hry se vrací i Tim Ream a Jean Michel Seri.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Femenía, Capoue, Doucouré, Sema - Gray, Deeney
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Christie, Chambers, Ream, Bryan - Anguissa, Seri - Schürrle, Cairney, Sessegnon - Babel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.88 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester United  (úterý 20:45)
Ani jednou zatím letos Manchester United nevyzrál na Wolverhampton. Nyní má již třetí šanci pokořit nováčka, který pokukuje po pohárové Evropě. Ani hosté by si neměli dovolit zaváhat, neboť svádí nelítostný boj o Ligu mistrů.

Manchester City, Tottenham, Arsenal, Chelsea, v FA Cupu zase Liverpool. V podstatě celá anglická klubová špička si v právě probíhajícím ročníku alespoň jednou vylámala zuby na vlčí smečce z Wolverhamptonu. I United se tato nelichotivá bilance týká. V prvním letošním vzájemném měření sil na Old Trafford uhráli Wolves cennou remízu 1:1, do semifinále FA Cupu pak Wanderers proklouzli po vítězství právě nad Rudými ďábly. Red Devils tak mají nováčkovi Premier League co vracet.

Vlci však stále mají hlad po bodech, o víkendu navíc nečekaně ztratili na půdě o záchranu hrajícího Burnley, takže nyní jim pořádně kručí v břiše. Jejich motivaci posilňuje i těsný boj o sedmou pozici, jež může znamenat kvalifikaci do Evropské ligy. Ono klíčové místo zatím drží právě Wolverhampton, avšak jen o skóre pozadu se drží Leicester, bod ztrácí Everton s Watfordem a dva body pozadu zůstává West Ham.

I proto by Wolves rádi navázali na skalp United z FA Cupu. "Tehdy šlo o velký moment, ale v úterý se odehraje zcela jiný zápas. Hráli jsme dobře. Byli jsme organizovaní a musíme to zopakovat, protože se od nás vyžaduje mnoho. Pokaždé když čelíme týmu, jakým je Manchester United, musíme být připraveni bojovat. Víme, jak dobří jsou - fantastičtí hráči, fantastický manažer, celá historie velkého klubu, avšak my jsme připraveni a chceme na Molineux bojovat," vyhlásil manažer Wolverhamptonu Nuno Espírito Santo.

Vypadnutí z FA Cupu znamenalo pro Manchester United jednu z mála komplikací od doby, co mužstvo převzal Ole Gunnar Solskjaer. Sympatický lodivod zapůsobil na ztrápené hráče jako živá voda a Rudí ďáblové rázem kosí soupeře jako za starých časů. Naposledy si United poradili s Watfordem a vystoupali již na čtvrtou příčku zajišťující Ligu mistrů. Takových deset kol nazpět se přitom podobný vzestup zdál utopický.

Sázka na Solskjaera ale Red Devils vyšla a stále mladý manažer je proti Wolves namlsaný na odplatu. "Posledně jsme proti nim nehráli moc dobře, neměli jsme dostatečné tempo. Byl to pro nás jiný typ zápasu, drželi jsme míč po 70 procent času, to ale někdy neznamená, že si dokážete vytvořit šance a vstřelit góly," uvědomuje si charismatický Nor.

V ohrožení je start Anthony Martiala, který si proti Watfordu přivodil zranění. Mimo hru zůstávají Alexis Sánchez, Antonio Valencia, Eric Bailly a Matteo Darmian, vyléčit se již naopak stihli Romelu Lukaku s Victorem Lindelöfem. Na domácí straně zůstává otázkou, zda nebude kouč Nuno šetřit některé opory vzhledem k víkendovému semifinále domácího poháru.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennet, Coady, Boly - Traoré, Dendoncker, Neves, Moutinho, Castro - Cavaleiro, Jota
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Lindelöf, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Mata, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.23 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC32247172:1979
2.Manchester City31252481:2177
3.Arsenal FC31196665:3963
4.Tottenham Hotspur312011058:3461
5.Manchester United31187660:4161
6.Chelsea FC31186752:3460
7.Wolverhampton Wanderers311281138:3844
8.Leicester City321351442:4344
9.Everton FC321271345:4243
10.Watford FC311271243:4643
11.West Ham United321261441:4842
12.AFC Bournemouth321151643:5838
13.Crystal Palace311061538:4136
14.Newcastle United32981531:4235
15.Brighton & Hove Albion30961532:4333
16.Southampton FC31891435:5033
17.Burnley FC32961737:5933
18.Cardiff City31841928:5928
19.Fulham FC32452329:7217
20.Huddersfield Town32352418:5914
Zbývající zápasy
23.04. 20:45Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (851)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Skoro každý deň v týždni sa hrá PL, to je super

Reagovat
smazaný uživatel

no, dnes hraje Liverpool, to není až tak super...

Reagovat
technecium

Ale Liverpool vyteče, tak to bude super

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Reagovat
smazaný uživatel

To ti uplně nevyšlo viď, ty jasnovidče

Reagovat
technecium

Reagovat
icka

uz ho nebavi trolit jen pod PD

Reagovat
iamek

Liverpool solidně přeplaci agenty

Reagovat
Staenly10

Je to blbý, ale nějak sem ty hráče dotáhnout museli. Do budoucna se to snad samozřejmě sníží.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU to zacalo, tak zrazu seci zacali byt nenazrani

Reagovat
Staenly10

Taky jde o postavení klubu, jestli je vnímán jako top nebo ne. Když úplně to top postavení na trhu nemáš (ve srovnání se City, Realem, Barcou), tak prostě musíš být pro prodávající stranu atraktivní i někde jinde (prachy pro agenty), abys přitáhl lepší hráče. Zvlášť pokud se jedná o klub z PL, kterej chce dneska podojit úplně každej.

S lepšícím se postavením klubu se tohle snad trochu zlepší.

Reagovat
iamek

Když to dělal před cca 2 lety MU, tak to byl výsměch. Teď se tomu říká : Museli jsme ty hráče dotáhnout.

Reagovat
Staenly10

Viz můj příspěvek výš.

Reagovat
cristiano.K.

začali jste s tím kurvit trh zase vy, stejně jako s přestupama

Reagovat
iamek

To víš ze jo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý je tak tvůj komentář

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se za tu dobu dotahovali kolik? 3? nejdrazsi prestupy v historii klubu tak se neni co divit..

Reagovat
iamek

Stejně jako v MU . Což neříkám, ze je správné davat agentum takové pálky.

Reagovat
kiwwi

a to ste dotahovali najdrahsie prestupy v historii klubu aj kazdy rok predtym?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, ta tabulka takhle nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

To jim dělal kiwi nebo Busby Babes asi....

Reagovat
smazaný uživatel

"Tabulka před začátkem kola"

Reagovat
smazaný uživatel

To je napicu, jak se ty kola takhle rozjebou. Co mam jako delat s Fantou, kdyz mi hraji čtyři hráči?

Reagovat
Busby babes

ono to chce planovat dopredu. Ale ja na to letos taky vubec nemel cas, takze tohle kolo jsem taky v hajzlu.

Reagovat
Coutinho10

já jsem v pohodě, protože mi bude chybět pouze 1 hráč

Reagovat
Busby babes

ja othle kolo proste asi odepisu no. a budu delat prestupy s vyhledem na to dalsi.

Reagovat
Coutinho10

j já plánuju po tomto kole využít wild card, protože už by díky dohrání FA Cupu mělo bejt jasno, kdo s kým bude kdy dohrávat a tak si ten tým co nejlíp připravit do zbytku sezony a hlavně promyslet, kdy využít bench boost a triple C

Reagovat
Busby babes

ja ji vyuzil driv no, ale nelituju, protoze jsem pak udelal velka bodova kola a je otazka, jestli bych mel tolik bodu co ted.

Reagovat
Coutinho10

j já to asi hlavně podělal na podzim, kdy jsem poztrácel plno bodů, ale ještě pořád se díky těm bonusům dá získat slušný počet bodů, tak jsem na to zvědavej

Reagovat
frank

Já teď už jen přemýšlím jestli do zbytku sezony vybrat Kinga nebo Wilsona a Deeneyho nebo Graye. Každopádně jeden tajnej trumf mám, takže očekávám, že to bude naprostý propadák.

Reagovat
Coutinho10

tak to nekdy bejva no

Reagovat
janinho

mas si to planovat dopredu na taketo kola je tam free hit zolik, aj ked jedno podobne uz bolo a pouzil som ho, ale Fanta-wise sa mi to takto paci viac. hlavne nech pouzijem triple C lepsie jak bench boost minule kolo (6 bodov za lavicku ma ozaj zachranilo)

Reagovat
hona.kub

free hit vole, hrajou mi všichni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Free hit je dávno v pejči, stejně jako Wild Card.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

https://youtu.be/_AvmsMprYMs

Začínám toho malyho haj*la fakt nesnášet. Je na očích dva roky a už stihl udělat těch ubozaren nějak moc. Pěkně se vybavil.

Reagovat
redyyz

Neymar ma na neho velky vpliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

takze ted muze neymar i za to, ze se mbappe chova jako debil...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Já ho mám rád, je dobrej. A nepřijde mi, že by simuloval nějak výrazně víc, než je dnes běžné.

Reagovat
andrew96

Tak to jo, hned ho mám radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Asi jak píše Andrew, tohle se v žádným případě nesmí stát nějakou omluvou nebo polehčující okolností. Podle mě se to řeší málo i proto, že to není společností jednoznačně odsouzený a už se to vlastně bere jako známka fotbalový inteligence, protože to dělá snad v každým týmu aspoň jeden hráč. Pokaždý najde potom banda pitomců, která bere takový vyhrávání jako součást trendu a dokonce to schvaluje, to se potom věci mění těžko...

Reagovat
blade115

Já to neomlouvám, jen to neberu jako důvod k jeho hejtování. Pokud by simuloval výrazně víc než ostatní, tak dejme tomu. Pokud je to v rámci standardů doby, tak hejtuj dobu, simulování obecně nebo spolu s ním i drtivou většinu všech fotbalistů. Ale nemá smysl to centrovat na něj, to je nefér.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však taky simuluje mnohem víc, než je normálně běžný. Můžeš se podívat, co udělal pár dní zpátky ve francouzským poháru. Mám z něj pocit, že mu boj o Zlatou kopačku zatemnil mozek, všechno řeší individuálně a o těch nechutných simulacích ani nemluvě.

Reagovat
andrew96

Reagovat
blade115

Mi to třeba tak nepřijde, no. Ale je fakt, že ho znám prakticky výhradně z repre a LM.

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Vsak i v repre uz to zkousi

Reagovat
blade115

No podle mě třeba ne víc, než je běžný.

Reagovat
icka

Me treba prijde, ze uz vycniva i tam nez je bezny. Ale to je asi o uhlu pohledu.

Reagovat
icka

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DrQQ

Aby som bol frajer, tak vám aj predpoviem ako skončia niektoré zápasy, aby ste ich mohli natipovať:

MC-Cardiff 2:0

Watford-Fulham 4:1

Wolves-MU 2:1

:-)

Reagovat
smazaný uživatel

30. Pre ownyho.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/premierleague/status/1113728990110523392

Pred deseti lety, Macheda a jeho pet minut slavy.

Reagovat
Hokaido

Strašně to letí.

Tenkrát jste byli strašně otravní. Deset minut před koncem jste mohli prohravat o dva góly a stejně jsem se vždycky bál, že ještě vyhrajete.

Reagovat
iamek

. Vás jsem pod JM taky nemusel

Reagovat
Busby babes

spatne to rikas, tenkrat si nas respektoval.

Reagovat
Counter

Však jo, ukázkový grudging respect - nemáš je rád, ale chtě nechtě se bojíš do poslední minuty, že to stejně urvou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Wut? Tohle ale fakt říkáte jenom vy.

Reagovat
Counter

To je takový inside joke.

Reagovat
cristiano.K.

oni ten respekt tehdy necitili a to Swarley mel tenkrat jenom 85 let.

Reagovat
Busby babes

to byl vtip, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Do dneška na Insta pořád jede Manchester <3

Reagovat
Busby babes

jo, ja s nim cetl nejaky rozhovory, co s nim delal Mitten a je to fakt sympatak.

Reagovat
cristiano.K.

leti to fakt silene

Reagovat
John Obi Mikel

17:47 Angličané jsou proti reformě Ligy mistrů

Avizovaná reforma Ligy mistrů, která by mohl a přijít od sezony 2024/25, není po chuti klubům anglické Premier League. Uvažovaný návrh by přinesl by více zápasů v základních skupinách (4 skupiny po osmi) a mohlo by se podle něj hrát i o víkendu. Angličané však dali hned na začátku jasně najevo, že hodlají chránit všechny své domácí soutěže. (bbc.co.uk)

NAPROSTO SPRÁVNĚ. O VÍKENDU MÁ BÝT LIGA

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubazi

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

to je len snaha UEFA a nezaujimavych lig ako talianskej ktori chcu viac prachov a aby mohli hrat s lepsimi ked sami nestoja za nic

Reagovat
oli9

jenom dobře. Nenazrana uefa, vrchol vseho byl jeste to ze některé zapasy chteji dopopedne kvuli asijskemu trhu... sakra je to evropska soutez,... doufám.ze vic klubu mozna i lig da jasně najevo ne

Reagovat
Salfovic

To by šlo vyřešit tím, že jedním ze stálých klubů by byl Žižkov.

Reagovat
oli9

jj najednou by jim přibylo 500 tisíc fans na instagramu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
iamek

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dody10

Reagovat
Liquid

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Lovren, Milner, Henderson, Moreno, Shaqiri, Origi.

Reagovat
SCELO

no ja normalne neverim svojmu oku... keita ? to je kto ?

Reagovat
Coutinho10

lehký protočení před LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už vůbec nehraje Shaqiri ?

Reagovat
Kixi Syhimour

"nebrání" (což je sice částečně pravda, ale i tak)

Reagovat
fenixLFC

Nema namiesto koho, zmenili sme syatem na minulorocny a v tom prenho nie je miesto

Reagovat
Kixi Syhimour

jak, že jsme změnili systém

Reagovat
Hokaido

Salah RW a Bobby CF?

Reagovat
C-M@ster

Místo jednoznačných záležitostí teď hrajete na utrápený, upocený a upachtěný výhry

Reagovat
TheTopFootbaler

Na druhou stranu, alespoň to jsou výhry.

Reagovat
C-M@ster

Nojooo.

Reagovat
JessePinkman

z 4-2-3-1 na 4-3-3

Reagovat
Coutinho10

to uz je dlouha historie...ja mam i trochu podezreni, ze tam neco mezi nim a Kloppem musi bejt, protoze neni normalni, aby nedostal cuchnout ani jako zolik na par minut...schvalne jsem zvedavej dnes, ale urcite to zase cely prosadi

Reagovat
Hokaido

Musí tam něco být.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Shaqiri je kosovská mrdka, nedivim se, že se s nim dobře nevychází

Reagovat
Kixi Syhimour

btw. Co ten Ox?

Reagovat
smazaný uživatel

uponahlali sa

Reagovat
Coutinho10

trochu jsem ho uz cekal, ale asi to nechce urychlit, takze snad bude na lavce uz v utery proti Portu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Hezký, Klopp by vás mohl pěkně utavit

Reagovat
Kixi Syhimour

Zajímavý, že loni nás neutavil...

Reagovat
technecium

Letos by už mohl

Reagovat
Mimalu

goooooooool

Reagovat
Coutinho10

Long uplne volny...vsichni spi nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Klasika

Reagovat
Taiger

Kloppa jsem měl rád, ale nějak se mi zhnusil, možná i proto to přeju City.

Reagovat
Bandita_Harry

vysledkami ?

Reagovat
technecium

škodááá mohlo být 2:0

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Maného ani Salaha cpt a zároveň v obraně TAA nebo Robertsona, některý mají oba

Reagovat
Counter

Nechtěl bych být z třicátého místa ve fantalize dobrovolný peněžní dárce těm, kteří to umí.

Reagovat
Taiger

Ty nejsi na money position, dopadneš úplně stejně jak já, takže you have no room to talk

Reagovat
Counter

Jelikož tvá předpověď překvapivě nevyšla (TAA áčko, Salah gól), tak momentálně na ohodnoceném umístění jsem

A btw. pokud já nemám co mluvit, tak co teprve ty?

Reagovat
Taiger

Jsme na stejné vlně

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaal Keeeeeitaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

offside

Reagovat
Nikikrew

offside

Reagovat
Nikikrew

offside

Reagovat
Coutinho10

skoda Sadio

Reagovat
smazaný uživatel

zase ofsajd, Liverpool klasika protěžovaný

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Nebyl ofsajd?

Reagovat
Kixi Syhimour

Byl, spíš to protěžování LFC je úsměvné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

A máš to čím doložit?

Reagovat
Liquid

Na herecké etýdy Salaha po kterém se pískl přímák těsně před vápnem či pecka si zapomněl ?

Reagovat
Kixi Syhimour

A na to, že například nespadl proti Bournemouthu, nebo na tu nepsrávně neodpískanou penaltu proti LCFC jsi zapomněl ty?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Ticho po pěšince....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, krásně řečeno , takže nic, co máš dál?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Counter

*protežovaný

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
stuff

nemaju v PL video?

Reagovat
smazaný uživatel

maju, ale ked hra LFC sa nevyuziva

Reagovat
Taiger

hahahahahaha, hláška roku

Reagovat
MCFC_8

Az od buducej sezony bude

Reagovat
13

Ofsajd těsný a ten gol padl asi minutu po něm. Salah se holt pohybuje často na ofsajdové hraně, tak mu to jednou za čas projde, jindy mu ofsajd odpískají nesprávně.

Reagovat
MCFC_8

Je jedno kedy gol padol, navyse akcia pokracovala vdaka tomu ze sa nepiskalo a neprehanaj ze minutu, uz to zacina byt trapne...ano, aj v nasich zapasoch boli chyby rozhodcov,ale vo vasom pripade toho bolo viac

Reagovat
13

samozřejmě, že pokud by rozhodčí pískl ofsajd, tak gol nepadne, to se nehádám. Je ale přece sakra rozdíl jestli se ofsajd nepískne, když jde hráč sám na bránu a dává gola a nebo jestli se nepískne ofsajd, po němž následují 3 centry a až ze třetího padne gol. Srovnal bych to třeba se situací, kdy mužstvo kope roh i když měl být odkop od brány. Je to chyba rozhodčího, která umožnila dát gol? Ano. Byl to zářez? Nebyl.

Reagovat
MCFC_8

Keby tam bol VAR, tak gol NEPLATI

Reagovat
Kixi Syhimour

To není zaručené, VAR není stoprocentní

Reagovat
13

Ale minimalizuje chybovost lidského faktoru přímo na hřišti.

Reagovat
Kixi Syhimour

To samozřejmě, jen reaguji, že by neuznání nebylo jisté

Reagovat
fenixLFC

Keby bol var tak piskaju penaltu na keitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

další gól Liverpoolu co neměl platit, vůbec nepochybuji, že letos jim rozhodčí zajistili nejvíce bodů ze všech týmů EPL

Reagovat
technecium

Reagovat
Bandita_Harry

Uz len ty si videl všetky zápasy a vieš to objektívne zhodnotiť ale v kľude palcuj rite vyplakavacom ďalej, svedčí to len o tebe

Reagovat
technecium

Nezvládáš

Reagovat
Bandita_Harry

Nezvládas ty a tvorca vlákna a vám podobní čo sem chodite len kydat, perfektne výkony, nikto nepochvali, ale od vás to ani nikto nečaká

Reagovat
Kixi Syhimour

O tom silně pochybuji, většina hraničních gólů byla spíš už v rozhodnutém zápase

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

No nic moc, ale tragédie to není. Offside tam byl, ale těsnej, po delší době nám pomohl rozhodčí, co naděláš. Naby aspoň gól jinak nic moc, ale nemá (nepochopitelně) zápasovou praxi. Fabinho a Wijnaldum taky nic extra, ale Wijnaldum je tam dneska zcela zbytečný. Útok ujde, obrana má co dělat, když nehraje záloha, ale Andymu to dneska moc nejde.

Reagovat
Coutinho10

tak aspon, ze se povedlo srovnat a je ta vychozi pozice do 2. polocasu lepsi, ale stejne je potreba se do toho trochu vic pustit, protoze zatim to Saints celkem dobre hlidaj

Reagovat
MCFC_8

Vsetci svati (Saints), stojte pri nas...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak rozhodčí dobrý, nechává to plynout, pomezní měl těžkou pozici, ale remíza nic neřeší.

Reagovat
cristiano.K.

Asi i slepej musi videt,ze Wijnaldum poslednich pet zapasu hraje spatne. Firminovi to dnes taky nejde. Wijnaldum to totalne vypustil pri inkasovanem golu.

verim ve vyhru. Soton za to jakym styelem hraje

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že z ofsajdu letos jsme dali tak 4 góly (vs. WHU 2x, vs. Bournemouth, vs. Southampton), z toho proti WHU a Bournemouthu za vedoucího stavu.

Reagovat
Taiger

Myslím, sám tušíš, že to je nefér, když to tu neustále obhajuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Kixi Syhimour

Sekl jsem se o jedno

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš vy jste podlehli té demagogii, ale záměr je jasný, LFC nepřejete, tak si najdete něco

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta proti CPU byla, na jeden jsem zapomněl

Reagovat
Kixi Syhimour

btw. proti komu je ten vpravo nahoře?

Reagovat
Cobra

Netuším, jen jsem to zahlédl na fb, tak se mi to zdálo k tématu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Téma si trefil

Reagovat
Kixi Syhimour

*jsi

Reagovat
JessePinkman

Naprosto v klidu.

Reagovat
Minister

Super striedanie

Reagovat
Hai

Ta zaloha je dobrej pruchodak

Reagovat
Minister

Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

klidně mohl pískat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze teraz si mal oci otvorene

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ranoth

sranda citat od fandov chelsea staznosti na offside

Reagovat
SpecialOne

Liguid a kdo ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

jak neco podobnyho nemuze bejt penalta

Reagovat
Taiger

Nechcete trošku moc LOL?

Reagovat
Hokaido

Tohle je ale jasná desítka.

Reagovat
cristiano.K.

dle pravidel jo, ale ten mic by v zivote nedobehl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

byla jasné, to že si to Keita kopl do pryč by nemělo hrát roli.

Reagovat
smazaný uživatel

ani v Leicesteri na neho nebola odpiskana

Reagovat
Minister

Čo má Klopp proti Shaqirimu, že ho vôbec nedáva hrať?

Reagovat
Taiger

mans not hot

Reagovat
Coutinho10

Robertson to je centr...aaah

Reagovat
Horcmen

Mo, konečně

Reagovat
EL Gringo

Moooooooooo

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Mekgajvr

salaaaah

Reagovat
pospec7

Salaaaaaah yeeees

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooo Moooooooo Saaaaaaaaalaaaaah is baaaack

Reagovat
Minister

pekne

Reagovat
Taiger

Jak já jim to nepřeju

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
David143

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

máš smutný život

Reagovat
Bandita_Harry

A ja vám vždy tak prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Génius

Reagovat
Taiger

Nevadí, akorát je to bude srát víc, až City vyhrajou všechny zápasy

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom bude že se tu bude posmívat kdejaký pičus i když budou mít víc bodů než všichni mistři za posledních minimálně dvacet let (krom city)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je detail, pokial to bude 2. miesto tak to bude 2. miesto

Reagovat
Counter

Popichovat se za to dá, třeba další rok bez trofeje atd., ale jestli někdo bude psát, že to Liverpool v lize zazdil, tak je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Remt

tak tak, letos bych smeknul před oba týmy, jak LFC, stejně tak před City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 7 bodu naskok je 7 bodu naskok

Reagovat
Counter

Sedm bodů není nic extra, pokud to teda není posledních pár kol před koncem. K umazání náskoku stačila prohra na Etihadu a pár remíz, žádný kolaps.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
bbbauch

Treba odted vsechno prohrajou a fakt to zazdi

Reagovat
Counter

jj, to mě napadlo hned jak jsem to dopsal

Reagovat
diastan

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Hendooooo 3points

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooo Heeeeeeeendoooooooo Ellll Caaaapiitaaaano

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino neskutočne krásna prihrávka, Hendo

hec

Reagovat
EL Gringo

Ale ten Wijnaldum podal dneska tak ktrasny vykon, ze ani Hendo tak zle tuto sezonu nehral

Reagovat
smazaný uživatel

krástny

Reagovat
EL Gringo

*otrasny

Reagovat
Coutinho10

Booobby super prace to je ono

Reagovat
Zaschrona

Carragher dneska totálně na Karocha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
Jackmaker1989

Začínam mať vážne obavy, že ten Liverpool to tento rok fakt dá. Toto sú presne zápasy kde sa láme titul.

Reagovat
Counter

NEPIŠTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

DLOUHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

SLOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Taiger

Hned ti přeju 7. místo v money league

Reagovat
smazaný uživatel

Nám dopraj už ten titul konečne

Reagovat
Taiger

Ono to je těžký

Reagovat
smazaný uživatel

opravte si web

Reagovat
Counter

Řešení je jednoduché - zabanovat hříšníky

Reagovat
smazaný uživatel

už ste to aj vymazali

Reagovat
nani92

Reagovat
JessePinkman

Suchý triko.. krásná otočka. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější zápas sezony! Jestli chceme aspoň na to 12 místo, musíme bezpodmínečně vyhrát. 4-0. Rondon hattrick, Almiron první gól v dresu Magpies.

Reagovat
Le Gunner

Jak dlouho že to o tom Almironovi píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dlouho ne.

Reagovat
oli9

kurva tu je zase nabrečeno a kolik individuí se bojí že Liverpool letos ten titul fakt urve to bude ještě jaro co... co na tom že vás nezajímá váš klub ale Liverpool

Reagovat
Zaschrona

Ubrečenější partu fanoušků v PL jsem fakt ještě neviděl. Ani vyhrávat neumíte...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zase neumíš sedět uprostřed tabulky zticha, každý máme něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem nikoho kromě fanoušků Manchesteru United si stěžovat, že se proti nim hráči soupeře snaží.

Reagovat
vladis271

Amen :)

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
nani92

lebo sa snažia hlavne proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

ubrečenci

Reagovat
nani92

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Vidis, my vyhravame aspon na tom ihrisku. To vy nie a este furt vyplakavas pan konspirator

Reagovat
Zaschrona

Nemusíš mi znova předvádět, že vyhrávat moc neumíš.

Reagovat
fenixLFC

Povedz mi, si archetyp fanusika evertonu ktory si uvrdomuje svoju zbytocnost nielen v anglicku ale aj v meste...alebo si len proste kripel akych nemame vztahov na vsetkych fans evertonu?

Reagovat
Swarley

zvládej trošku

Reagovat
fenixLFC

Aaaa druhy odbornik na slovo vzaty na zvalafabie dorazil

Reagovat
blade115

On je odborník úplně na všechno, specializuje se ale na historii a shity.

Reagovat
Swarley

Tak si kluci pobrečte, jeden větší nezvladajko jak druhý

Reagovat
fenixLFC

Uvedomujes si ako vtipne to znie od teba?

Reagovat
Swarley

nevím, ale prý hezky zpíváte hymnu

Reagovat
Zaschrona

A pak se divíš, že váš klub nikdo nemá rád, když píšeš takové hovadiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka co je lepší, jestli mít oblíbený klub ten, který nikdo nemá moc rád nebo takový, který nikoho nezajímá.

Reagovat
Zaschrona

Tohle mi píše týpek, co fandí Třebíči. Ok.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
blade115

Reagovat
Minister

Yeblin...

Reagovat
smazaný uživatel

Yedlin hraje v roce 2019 hrozně špatně. Žalostně mu chybí konkurence. Palace 1 střela na branku z penalty a odvezou si 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney dostal svou první červenou kartu v zámořské Major League Soccer. Rooney byl vyloučen v zápase svého D.C. United proti Los Angeles FC (0:4) za ostrý skluz na Diega Rossiho, když soupeře zasáhl kolíky těsně pod koleno. (bbc.co.uk) Hráče z manchestru dostaneš, ale manchester z hráče ne

Reagovat
bbbauch

To si pritah uz z liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a Cantona z auxere

Reagovat
Swarley

a hlavně i góly dává pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát že Rooney je scouser, ty hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejhorší fanoušci mají asi fakt United.. Vždycky se tady na EF vytahovali fandové PL, jak je tu soutěž těžké vyhrát a že to není La Liga, kterou máme vyhranou s Messim v polovině. A teď by rači fanoušci United měli 10 letou nadvládu City než jeden titul pro LFC po x letech, který by si s Kloppem za tu práci co tu dělá zasloužili. A myslím si, že ani fandové Realu nejsou takový zahořklý zm*di a uznávají, že třeba v době Guardioly jsme neměli konkurenci a trofeje nám po zásluze padali do klína.

Reagovat
vladis271

Reagovat
maraynwa

Reagovat
Le Gunner

Klopp mi prostě není sympatický, ale za tu práci si titul hráči a klub zaslouží. Výhru v lize Liverpoolu nepřeji především kvůli zdejším fanouškům, kteří mi jejich arogancí, velkohubými prohlášeními, alibismem a určitou formou zatvrzelosti znemožnili pokračovat v přejícnosti tomuto klubu. Čest výjimkám.

Ano, takové fanoušky má každý klub, a to nejen na EF. Ale upřímně ti řeknu, že kvůli atmosféře na fóru budu radši přát City (diastan) nebo Spurs (Cobra a pár dalších).

Reagovat
fenixLFC

jejich arogancí, velkohubými prohlášeními, alibismem....

Nova uroven, vacsina si vyberie iba jedno co nam vycitat. Gratulujem ty si prisiel so spojenim urovne ,,nebudu nic robit a budu nam brat pracu"

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Le Gunner

Alibismus: https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-33-kola-429066/?forum=1#post11059251

Arogance: jakékoliv vlákno, kde se střetne fanoušek United a Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt lol

Reagovat
vladis271

Vole arogancia a alibizmus v jednej vete. Really? :D

Reagovat
Le Gunner

A ještě další dvě vlastnosti. Viz výše.

Reagovat
cristiano.K.

velkohuba prohlaseni, alibismus....

Reagovat
nani92

je mi ťa ľúto chlapče, že nevieš čítať a mysleiť s porozumením, nikto nidky nechce 10 ročnú nadvládu City, ale dvojročnú nadvládu na úkor Beatlesákov im s radosťou doprajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fotbal pane bože... Já nebrečím jak malý děcko, protože Real vyhrál 3x LM v řadě. Když vidím hádky tady v PL, tak díky bohu za vztahy mezi Barcou a Realem, hádky jsou všude, ale mezi námi je rivalita! Vy se už tady chováte, jako kdyby vám fandové LFC z EF tady jeli vaše přítelkyně. A nikdo z nás není dokonalý, ani Klopp ne, ale fakt je, že z úplného chaosu postavil finalistu LM.. Takže LFC by neměl získat titul, protože Klopp se občas na tiskovce vymlouvá ?? A Valverde To snad nedělá, Pep To nedělá ? Ole byť je sympaťák, tiskovky taky žádná pecka, ale který trenér se při prohře nevymlouval? Jupp? Proto nemá LFC získat titul?? Nezávislými oči by si ho prostě po tolika letech nehledě na to, jakou mají na Anfield atmosféru a jak pořád zpívají jejich hymnu, 90% fans UNICEF buď svou hymnu neumi nebo netuší, zda ji mají.

Reagovat
nani92

každý tu hovorí "Klopp si titul zaslúži" ..však ak na to má, ak si ho fakt zaslúži, tak h ovyhrajú a bude..ak nie, tak si ho možno tak nezaslúži, lebo urobil chyby, ktoré ho ten titul stáli..

Reagovat
smazaný uživatel

United*

Reagovat
Neutron

titul si zasluzi ten co urobi najviac bodov...ak to bude Klopp tak potom v pohode....ty to prezentujes akoby mu mali titul dat uz teraz lebo proste on si ho predsa zasluzi...tam sa venuj vasej popici rivalite s Realom radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

jo taaak, oni hezky zpívají hymnu...no to je jiná potom...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Jardin

Tak jestli si z toho celeho prispevku vyberes hymnu, a budes se tomu zas vysmivat...ty mas dost.

Reagovat
Swarley

je to sračka kompletně úplně celý...prostě to přeje Liverpoolu a s tím problém nemám, ale hledat tomu nějaký vyšší důvod je naprostá kktina, obzlvášť v tom, že Klopp snad není plačka a že je snad nějaký veleobjektivní důvod, proč by si to Liverpool zasloužil víc než ostatní, když to posledních 30 let prostě jen dělali blbě...to nedává důvod jim to přát, to je s jejich prostředky spíš pořádná ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sracka s mentalnou urovnou krlesa, ktorej moze dat palec maximalne Vladis a jemu podobni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

To současnou sestavu na EF hoooodne podcenujes

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

zpev leci

Reagovat
smazaný uživatel

To su kolosalne sracky

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

To zas prisel demagog

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nepřeji žádnou nadvládu. Jako liga v Anglii je poslední zajímavá, a tím, že ji někdo vyhraje 2x po sobě jí na zajímavosti a atraktivnosti hodně ale hodně ubírá. Nejsem fanda Liverpoolu, ale pro dobro soutěže ten titul udělat prostě musí. Ligu o jednom týmu nechme jiným zemím.

Reagovat
nani92

ved ale City by tie 2 tituly nevyhrali 10 kôl pred koncom (ok,ten rpvý mali ľahší), ale keby aj LPool od tohoto kola prehral všetky zápasy, tak si City ten titul poriadne vydreli, a sezona bola určite atraktívna

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby jej vyhráli o bod. Prostě ne. Nuda ligu nechci a to je pro mě stejný vítěz. Jako by nestačilo, že už mají jeden pohár, teď budou mít druhý a ještě chcete, aby měli třetí. Další rok zase nakoupí a bude to ještě horší dominance. Oba týmy mají právo na titul, ale já doufám, že ho dá Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku jsem tvrdil, že je to jediný tým, který je může od nadvlády zastavit, protože za poslední tři roky udělal společně se City nejvíce práce. Kdyby nebyl Liverpool, tak je to o 15 bodů ode všech a bylo by. Já jsem za Live rád, protože nebýt tohoto týmu, tak není o čem.

Reagovat
vladis271

Vcera som na redcafe cital typka co by obetoval 10 rokov v rade quadrouplov pre city radsej nez jeden titul liverpoolu. :D

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
bbbauch

Yeah guess what, noone cares

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Ligter

*padaly

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně blbci fanoušsci se najdou všude, ale najednou ten hate na fanoušky Poolu je uplně směšný, vůbec nedělají nic co by nedělali fanoušsci většiny klubů tady, paradoxně mi přijde že to dělají míň.

Asi tím, že si prostě jednou dovolí doufat a řešit svůj klub víc protože hrajou o titul po x letech a to s týmem který bodově nemá v historii ligy pomalu obdobu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas určite nie všetci, tí, ktorí sú v pohode sú ticho. Tak to býva.

Reagovat
technecium

Já to Liverpoolu nepřeju, protože Klopp ten svůj alibismus přenesl úplně na všechny včetně fanoušků. Otřes tady číst ty jejich pseudoskromný blitky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkus si být v naší situaci, pak bys to možná pochopil ty odborník

Reagovat
technecium

Jak ve vaší situaci? Máte tým sestavenej přesně podle přání manažera, kterej dostal, na koho si ukázal. Kdo kromě City to může říci? Máte nejsilnější základní 11ku v Anglii, ve který je nejdražší bek všech dob, jeden z nejdražších brankářů a dalších 5 hráčů nad 40M €. Jste ve velmi podobný situaci jako City. Očekávat po takových obrovských investicích něco menšího než titul je čistý alibismus.

Reagovat
Kixi Syhimour

"Máte nejsilnější základní 11ku v Anglii", to je pro změnu alibismus fanouška City toto.....

Nemáme kádr jako City, škoda že jsi tak zaslepený. Dostal na koho si ukázal, kvůli tomu, že vypustil polovinu sezóny a majitelé nechtějí uvolnit více. Čekáme na titul podělanejch 29 let, zkus si to taky.

Reagovat
technecium

Nemáte kádr jako City, ale máte lepší základní 11ku. Čekáš dlouho? Čekej dýl, nic proti tomu mít nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší základní 11 rozhodně Liverpool nemá, to se budu klidně hádat! Jediný, kdo tak vyčnívá je Virgil, ale to zase Aguero vyčnívá v útoku. Takže bych pomlčel.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jako v čem prosimtě? Naše klady v obraně jednoduše City převálcují svou zálohou, která je asi nejlepší na světě. My máme Hendersona, Wijnalduma, Fabinha, Milnera, Keitu v City ba hráli tak 2.

Tím jsem chtěl říci, že alibismus je na místě, podělali jsme to již tolikrát, že se to možná stane znovu. Ale to vy fandové týmů, které neustále něco vyhrávají (jaká náhoda, že jim fandíš...) nepochopíte.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ té obraně dost ubírá nekonzistentnost krajních beků a Matip

Reagovat
Kluivert9

A když se na to podíváš u City, tak jsou na tom ještě hůř.

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

To rozhodně nemaj, dokonce ani zdaleka. Kloppovi se může smát spousta lidí kvůli alibismu a podobným věcem, ale Live je ted tam kde je, jen díky jemu, ne díky kádru.

Reagovat
ElectrickMann

Lepší základní 11ku.... Ty pičo, dobrej nedělní fór

Reagovat
Kluivert9

Tak do značné míry má pravdu. Liverpool, má lepšího gólmana a obranu. Zálohu má lepší City a útok je vyrovnanej (beru Salah - Firmino - Mane vs. Sterling - Aguero - Sané). Takže o kousek líp z toho vychází Pool.

Reagovat
smazaný uživatel

obranu LFC rozhodně nemá lepší. Útok je srovnatelný, nicméně LFC do něj nemá, narozdíl do CIty, srovnatelnou alternativu.. O kousek líp z toho určitě vychází City

Reagovat
Kixi Syhimour

neřekl bych o kousek, rozdíl je prostě znát

Reagovat
Kluivert9

Za mě teda:

Arnold = Walker

Matip = kdokoliv letos z té dvojky Otamendi/Stones

van Dijk › Laporte

Robertson › kdokoliv u City

Alternativy neřešíme, bavíme se o základní 11.

Reagovat
Kixi Syhimour

No nevim, Matip má formu, jinak taky umí něco podělat, Arnold je podle mého nekonzistentní, ale nevim, jak je na tom Walker. Připusťme tedy, že výhoda obrany je u nás, ale ten rozdíl v obranách není tak markantní jako v zálohách, kde nás převálcují a to jednoznačně. Útoky jsou vcelku srovnatelné.

Nicméně většina (fandové Chelsea, samotných MCFC, Arsenalu) ti řeknou, že máme horší základní 11, což je prostě pravda.

Reagovat
Svatej

Walker zatím rozhodně o něco lepsi

Reagovat
Kluivert9

Letos mi přijde slabší. Navíc hrává i stopera, když hrají na 3 vzadu a tam bývá celkem mimo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

viděl jsi naši zálohu, to jsou úplné nebe a dudy. Obrana je vyrovnaná

Reagovat
Kluivert9

Viděl a jsou, ale to je podle mě jediný místo, kde City vede.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

A ake by to bolo jednoduche fandit barcelone, ze

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ty si hloupej kluku

Reagovat
Bandita_Harry

to ze odisla najvacsia hviezda klubu vdaka ktorej si mohol na niekoho ukazat netreba spomenut vsak ?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Beeez do pice, radsej si vyrvat vnutornosti, nez titul Liverpoolu

Reagovat
Mastný Chobot

Torrejra ma stale trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dotoho!

Reagovat
smazaný uživatel

Stred zalohy Elneny Guendouzi. Ten Emery nas chce potopit hned ze startu

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny - Guendouzi

Reagovat
Trand

Ta záloha To zas bude moře kreativity.

Reagovat
Nikikrew

Elneny namiesto Ramseyho? wtf

Inac zostava dobra, skoda ze Kos a Xhaka su zraneni. Ale som spokojny s rozostavenim. Everton je vyborny po krajoch, treba to prave tam prehustit.

Takzy away zapas, ale teraz je kazdne jedno stretnutie ako finale a nemozeme si dovolit akukolkvek stratu. Zapas bohuzial nebudem sledovat, tak fandite!

Reagovat
Trand

Ramsey byl prý na nějakým vyšetření zase, tak možná není 100% ready, jinak mi ta sestava nedává smysl.

Reagovat
Nikikrew

Neviem. Ale po pravde nikto iný okrem El Nenyho nemá ísť kto do stredu.

Reagovat
Taiger

Denis

Reagovat
smazaný uživatel

tvl expert

Reagovat
Taiger

Od fanouška Star Wars a Mustafiho beru vše jako irelevantní

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo sa skusit s mhikym alebo iwobim v strede. a hlavne mal hrat auba s lacom spolu. takto tam mam len troch ofenzivych hracov

Reagovat
Golasso

Konečně někdo, kdo nebrečí už před zápasem

Elneny asi nutnost no... Torreira vykartovaný, Rambo nejspíš není úplně fit a Xhaka zraněný. Podle mě lepší dát tam Elnenyho než vymýšlet nějaké šílené experimenty.

Reagovat
smazaný uživatel

zostava hrozna

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Whitemedia

zabít se v přáteláku...

Reagovat
Horcmen

Al Jazira's Ahmed Rabia to return from head injury in five to six weeks

Reagovat
Trand

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Suprově postavenej sloup

Reagovat
bbbauch

ani se nehnul

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

S tim stredem nemame sanci, snad se mylim

K jakymu hovnu jsme kupovali toho Suareze?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hostovacka

Reagovat
Taiger

My bad, okej, na co ho mame?

Reagovat
smazaný uživatel

Na (.) evidentne

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

na prsník?

Reagovat
smazaný uživatel

(.) (.)

Reagovat
Trand

My jsme ho nekupovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Polocas snad prezijem..

Reagovat
Side

Na kterej kokot je tam Elneny tvl

Reagovat
Counter

Torreira vykartovaný, Xhaka zraněný, Ramsey zraněný. Jinak to nešlo, leda tak Suárez, a to by byl risk.

Reagovat
Kincl

https://www.csfd.cz/film/658956-brankar/prehled/

A pak že nemá City žádnou historii (y) :D

Reagovat
Taiger

(y)

Reagovat
Kincl

snad dneska dáte gol (y) bodlo by :D

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

Asi everton dnes... Mu musi citit pred zapasom proti city motivaciu.

Reagovat
Taiger

Táhni joudo

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s tebou

Reagovat
Taiger

Chci aby Gunners vyhráli?

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo X.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava vypada tak na oko hrozne, ze to bude urcite fungovat a Emery si nas vodi jak loutky. Osobne se tesim na Elnenyho a doufam, ze se nebude bat hrat tenokrat i vic dopredu...ale nemyslim si to, bude to asi takticka srajda..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FCSL

Ten střed bude průser no, ale zas lepší než postavit ne 100% připravenýho Ramseyho, jako to dělával vždycky Wenger. Wilshere a další by mohli vyprávět. Každopádně to pro Elnenyho bude velká zkouška no, totálně nevyhranej, naposledy v základu 29.1. doma s Cardiffem a v půlce šel dolů Výhra bude zázrak

Reagovat
Horcmen

An unscheduled change to the starting XI sees Phil Jagielka replace the ill Michael Keane and James McCarthy take his place on the bench.

Reagovat
Kluivert9

Škoda, Evertonu jsem dnes věřil na čistý konto

Reagovat
Zaschrona

Naposledy když Jags hrál, tak jsme udrželi čisté konto.

Reagovat
Kluivert9

Proti Cardiffu...

Reagovat
Swarley

to je podobný

Reagovat
Kluivert9

Tak to dobře dopadlo

Reagovat
Zaschrona

A král Jags v hlavní roli.

Reagovat
Lovec

Má někdo solidní stream? Díky.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

boha guendo to bolo hrozne hlupe

na lacu penalta nie ?

Reagovat
Busby babes

za tu zlutou muze byt asi i rad, ne?

Reagovat
Taiger

Guendo šašek

Reagovat
Horcmen

Jagielka

Reagovat
Cobra

Jagielkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

Zabanujte ho pls

Reagovat
fenixLFC

Ved si rovnaky

Reagovat
Taiger

Pošli link, kdy takhle roztahuju jedno slovo

Reagovat
Cobra

jsi otravný i bez toho, aniž bys roztahoval jedno slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico ten Mustafi si fakt dělá prdel. To je takové koště

Reagovat
masly008

hm.přešlap u,neměl platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny s Mustafim se zkusene nechali preskocit

Reagovat
Zaschrona

Hezký.

Reagovat
Coutinho10

zapletka

Reagovat
Liveral

Ale jako Digne při autu půlkou nohy ve hřišti

Reagovat
masly008

Reagovat
lajka30

A Jagielka je moc starej ,aby dal gol Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna foukl mírnej protivítr...

Reagovat
stiflerovamama

Niekto písal, myslím pri zápase Anglicka keď rovnako Gomez z autu takto hádzal, že podľa nových pravidiel stačí len keď sa nohou dotýka čiary, tak neviem...

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
EXoRcIsT

Mustafi teraz zakrok na cervenu

Reagovat
masly008

čistý.ani nebyl faul.tohle je PL ne LL.

Reagovat
EXoRcIsT

Ciste len preto ze sigurdsson nadskocil keby ostal stat tak ho odnasaju na nositkach . Cista cervena obe nohy stuplikami dopredu jasna

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Ty rohy nakrátko jsou zatím super.

Reagovat
lajka30

Zvedněte to hovno.

Reagovat
Counter

Can confirm 42 #FPL managers captained Jagielka

Beztak všichni z Busbyho ligy nejnižšího možného skóre a Phil himself.

Reagovat
Busby babes

jeste, ze ho nemam.

Reagovat
fenixLFC

Ja som bol slkovany ze niekto mal ako kapitana keitu a dokonca triple

Reagovat
Counter

To prostě musí být multiúčty anebo nějaká batolata, která jen náhodně mačkají tlačítka, jinak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty venkovni zapasy mne chybely...

Reagovat
Counter

V silnější sestavě bez tolika zraněných by to vypadalo líp, beztak do toho Emery sáhne už v poločase a ještě se zvedneme.

Reagovat
Trand

Ainsley bude mít dlouhej den, pokud mu bude Mesut takhle "pomáhat" celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

kto by to bol povedal, ze s touto zostavou nebudeme vediet rozohrat akciu

Reagovat
Counter

Kdo by to byl řekl, že v prvním méně povedeném zápase po měsících se tu objevíš s jedním facepalmem za druhým.

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

tak za ten měsíc jsme hráli 4 zápasy,to není tak moc zase že.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze mi bolo jasne ze to nebude fungovat ked som videl zostavu

Reagovat
Counter

njn, ale tvé řešení je nasadit Iwobiho do středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

to by fungovat mohlo, u tohto bolo jasne ze to fungovat nebude

Reagovat
Counter

Ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si predstav ze nevieme absolutne udrzat loptu v zalohe. iwobi je v v hre pod tlakom, urobeni si priestoru jeden z najlepsich v time.

v strede zalohy hraval dva roky v rezerve. wenger ho chcel na stredneho zaloznika postupne pretrvorit. casto ho tam daval v zaveroch zapasoch ked sme potrebovali otocit. a hral tam dobre.

ked moze hravat cmko cazorla alebo silva zvladol by to aj on. len by ho tam trebalo obcas vyskusat.

Reagovat
Counter

Nepamatuju si jediný zápas, kde by Iwobi hrál ve středu zálohy, natožpak aby tam hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi tam bude chyba no

Reagovat
kiciN

jobs@arsenal.com, cekaji na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

alex by to zvladl, kdyby se mohl soustredit na hru dopredu, tedy kdyby vedle sebe mel nejake skvele dmko, idealne treba kanteho, javi martineze, u nas typove aspon ten xhaka, vedle guenda bych tomu ale neveril ani trochu..

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale zas mame troch stoperov

Reagovat
nani92

už som videl mnoho prijebaných zostáv, ale takú akú dal dnes Emery už fakt dlho nie

Reagovat
masly008

to je zase fotbal na

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis stoperi jak víno

Reagovat
Tommy the Gunner

Takze priste Sokratis na 2 zapasy out

Reagovat
Mastný Chobot

bože to je hanba

Reagovat
Whitemedia

Arsenal zatím solidní Sarriball

Reagovat
Whitemedia

ale to držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je horší Sarri než Sarri

Reagovat
smazaný uživatel

Bernard je famózní

Reagovat
mr.Silver

Ta zaloha to je sila, jeden si necha dat dementni kartu v 9. minute, druhy je naprosto otresny.

Koala 2/10 vykon, hruza

Reagovat
blaugrana

Suarez snad uz konecne pochopi, ze zrejem nema na to, aby hral zaklad v top tímoch a konecne zamieri v podobne konecneho transferu napr. do Betisu.

Reagovat
lajka30

Jak se tam pořád válej ty hovna z Arsenalu.

Reagovat
Swarley

Everton mnohem hladovejsi

Reagovat
kiciN

bodejt, nam fanouskum dali pricuchnout tak dneska zas musi ukazat jaka je realita

Reagovat
Swarley

Gomes v tom středu dobře dominuje

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi dneska tragictejsi i nez Elneny

Reagovat
Taiger

Guendouzi, jdi do prdele

Reagovat
SpecialOne

O poločasučuchám čistou Emeryovinu, Guendouzi Laca dolů, Ramsey Auba na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Guedouzi za Ramseyho, tam neni o cem

Reagovat
smazaný uživatel

Laca snad ne

Reagovat
masly008

laca

Reagovat
mr.Silver

Koala

Reagovat
Trand

No poločase to musí Emery změnit, hrajeme přesně tak, jak se podle sestavy dalo čekat, Aaron musí na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gomes mozno nemal na Barcelonu, ale na Everton je ho fakt skoda.

Reagovat
Taiger

Guendouzi úplně o hovně, pryč s ním

Reagovat
jacobT

Chce to zmenu uz v polcase. Idealne Koala dole, Iwobi in a prejst na 4-2-3-1.

Reagovat
masly008

ideálně kdyby jsme to hráli od začátku asi.ale everton hraje dobře,hlavně si nás dávají ve středu hřiště.

Reagovat
Mastný Chobot

Na LM asi môžeme zabudnúť, tie away výkony sú proste príliš veľká žumpa.

Mkhi otrasný, Elneny klasicky zbytočný, Guendouzi zlý. Jeden útok a 0 striel na bránu za polčas, to je topka, no. Mesut a chudák Laca jediní, ktorí za niečo stoja.

Reagovat
smazaný uživatel

Amn

Reagovat
Mastný Chobot

tiež zlý

Reagovat
mr.Silver

Koala, Guendo dolu, Aaron, Auba up.

Nefunguje uplne nic, Guendo je od karty uplne neviditelny, Mesut a Miki hrajou na pul plynu, chudak Laca, dre jako kun, a za nim to maji vsichni uplne na haku.

Xhaka hrozne chybi

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes s Gueyem dirigujú zápas. Uvidíme, či si Everton dokáže udržať Gomesa. V Barcelone si isto madlia ruky, o záujemcov po takto vydarenom hosťovaní nebude málo a z veľkej časti sa im pravdepodobne vráti investícia. Po tejto sezóne by som nebol proti, ak by sa Tottenham zaradil medzi záujemcov o jeho služby.

Reagovat
Cobra

Místo Gomesa by jsme se měli zkusit získat Calvert-Lewina. Mně strašně připomíná bojovností a chutí získat každý míč Kanea v začátcích. Bernard boží a Gueye taky.

Reagovat
JIMMY-PO

ako to tu citam tak tento zapas nemoze skoncit inak ako vyhrou Arsenalu

Reagovat
Golasso

Bude to chtít trochu překopat na druhý poločas. Elneny by nevadil, ale nesměli by být dneska s Guendem tragičtí oba. Jeden z ních dolů a někdo (asi Rambo) místo něj. Asi vzít jednoho i z té obrany, Monreal je tam k hounu, když odpadne od každého souboje. Jenže Kola taky nic moc, takže těžko říct, koho z nich nechat.

Jen doufám, že se v Liverpoolu fandí jinak než tady, protože místní kritici všeho, co má jen vzdáleně něco společného s Emerym, mají zase žně

Reagovat
nani92

Miky dnes opäť skvelý ako si ho pamätám

Reagovat
Golasso

To je dobře, že si můžeš zavzpomínat. My s Alexisem moc ne.

Reagovat
LAM

Gomes je úplně někdo jinej než u nás.Opravdu tu zálohu Evertonu hodně zvedá.V létě by jsme ho měli velmi dobře zhodnotit.

Reagovat
Zaschrona

Hrajeme nejlepší fotbal za posledních asi... 5 let? Navázali jsme přesně tam, kde jsme skončili s West Hamem, teď to jen udržet i na druhou půli, takhle blbě Arsenal určitě nezahraje celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

By ses divil

Reagovat
LAM

Kolik chcete nabídnout za Gomese?

Reagovat
Zaschrona

Telegraph vytáhl částku 30 milionů liber, tak nejspíš nějak tolik.

Reagovat
Whitemedia

to v létě roztočíte.. Gomes, Zouma a už jsme na nějakých 55-60 milionech

Reagovat
Zaschrona

Tak o moc víc toho zas nepotřebujeme, tolik snad jsme schopní dát z vlastního. Ten tým teď funguje a ještě do něj je potřeba zapracovat hráče jako Vlašič, Onyekuru, vlastně i Lookman. V Champu hraje na hostování solidně několik dalších mladých hráčů. Jasně, hodil by se třeba útočník nebo střední záložník, takže ideálně si na ně vyděláme prodeji nepotřebných hráčů, možná k tomu zas někoho vezmeme na hostování. Na léto se těším.

Reagovat
Whitemedia

tak aspoň někdo se těší..

Reagovat
Zaschrona

Přidej si nás zas do oblíbených - a můžeš se těšit se mnou...

Reagovat
icemike

Je to past!

Reagovat
fenixLFC

Este pred nejakou dobou bola potreba zmenit polovicu timu...terqz ste v laufe a uz ten tim toho mnoho nepotrebuje?

Reagovat
Zaschrona

Jedna část je samozřejmě obrat v sebevědomí, nalezení funkční sestavy, která doslova obživla některé hráče jako Coleman. Ale druhá je, že to do značné míry pořád platí, hráčů, kterých bychom se v ideálním případě hned zbavili máme celou řadu a o mnoho víc na hostováních v jiných klubech.

Reagovat
Mastný Chobot

dobré striedania

Reagovat
Taiger

Jako sorry, ale i když se Guendo snaží vždy vyvést míč a o rychlej pass dopředu, tak to vždy zesere, kluk má obě ruce levý, na Arsenal nemá, minimálně teď ne v tomhle věku

Reagovat
Taiger

i nohy

Reagovat
mr.Silver

mr.Silver07.04.2019 15:54#

Koala, Guendo dolu, Aaron, Auba up.

Sybilla COYG!

Reagovat
mr.Silver

AHa, Guendo zustal

Reagovat
ADM

Gomes nakoniec zaplatí De Jonga. What a time to be alive

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey je tam 3 minúty a už sme ukázali viac ako za celý prvý polčas

Reagovat
Zaschrona

Další dobrá chyba Pickforda.

Reagovat
Trand

Aaron na hřišti 5 minut a už jsme toho ukázali víc než za 1. poločas.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

bude chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, ale koľkokrít vidím Bernarda hrať, tak je to veľmi slabé z jeho strany.

Reagovat
Zaschrona

Ty máš asi fakt smůlu na naše zápasy nebo ti fakt nepřirostl k srdci. Podle mě je asi náš nejlepší hráč tuhle sezónu.

Reagovat
fenixLFC

To sa nevylucuje s jeho tvrdenim

Reagovat
Zaschrona

Jasně, sto lidí, sto chutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Duben 15 stupnu a Auba v rukavicich

Reagovat
smazaný uživatel

Bernard

Reagovat
smazaný uživatel

Komickou vlozku uz mame

Reagovat
blaugrana

On Gomes nebol taky strasny ani v Barce, ked hra hlbsie v poli. Horsie to bolo vyssie, a ked mal nieco tvorit. Dufam, ze Ernesto nebude vymyslat kktiny a streli sa aspon za to, za co sa kupil. Everton by este mohol kupit aj Rafinhu a Denisa, ked sme im posunuli kvalitu v podobe Miny, Dignehi a Andreho.

Reagovat
Zaschrona

Jsem pro, všichni hráči od vás jsou super.

Reagovat
blaugrana

Za 20 su obaja vasi.

Reagovat
Zaschrona

20 za kus nebo dohromady? Rafinha se mi před zraněním líbil, tak by za to možná stál. Případně zas nějaká hostovačka...

Reagovat
blaugrana

Dohromady. Rafinha je dobry squad player, ale tiez jeho zranenia, to je fakt des. Hovorilo sa, ze by mohol byt lepsi, nez Thiago, ale to sa bohuzial nenaplnilo. Denis ma privelke ego, ktore mu snad konecne splasne po angazma va Arsenale.

Reagovat
Zaschrona

Ty jo, to za ně nechcete moc. Střed zálohy by u nás zasloužil doplnit dalšími hráči kromě Gomese, tak možná z toho i něco bude. Mimochodem, co Malcom, chytne se u vás nebo v létě půjde?

Reagovat
blaugrana

Ernesto ho celkom opomína. V prípade dobrej ponuky(60 mio) by Barca jeho predaj urcite zvazila. De Jong bol drahy, De Ligt bude tiez + este ma prist hrot, takze to bude chciet nejake financie nepochybne.

Reagovat
smazaný uživatel

AMN by si mel nechat narust zase afro. S nim hral lip

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se dnes udelala kompilacka amn, tak je tam vic chyb nez u mustafiho za cele jaro

Reagovat
Mervin

Reagovat
Tommy the Gunner

dneska Mustafi solidni

Reagovat
Trand

Reagovat
jacobT

Ale len preto, ze od prveho jarneho dna je to iba nas druhy zapas.

Reagovat
Tommy the Gunner

AMN uplne mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč přesně, že Arsenal poušťí Aarona? Však je pro vás naprosto klíčovej

Reagovat
Golasso

Těžko říct, všechno jsou jen dohady. Každopádně je to nahovno, hlavně když teď hraje tak, jak už dlouho nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí nechat prostor Elnenymu a Guendouzimu

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to za ty prachy, ktere chce, neni takove terno. ten vykon pokracuje uplne stejne jako v prvnim polocase, krome uvodnich dvou minut, tolik k jeho klicovosti..

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemusí se to nutně vztahovat pouze k tomuto zápasi

Reagovat
Kixi Syhimour

*zápasů

Reagovat
Kixi Syhimour

**zápasu

Reagovat
Trand

Vždyť jsme se první poločas nedostali za jejich polovinu, teď jsme mnohem víc na míči a máme víc ze hry. Akorát jsme víc otevřený do obrany no.

Reagovat
smazaný uživatel

a vedlo to k tomu, ze sli dvakrat ze strany sami na brankare, asi dalsi dve strely na hranici vapna, zatimco my jsme meli divnou dorazku aarona a strelu zpoza vapna od henrikha..

Reagovat
Trand

Protože Everton hraje na brejky a my útočně, logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

no ano, ale kdyby byl tak klicovy, tak je zatlacime a mame nejake sance ne?

Reagovat
Trand

No podle mě by ten zápas hlavně vypadal jinak, kdyby hrál od začátku. Ale je pravda, že po těch 10 minutách hraje stejně jako zbytek týmu..

Reagovat
Mato178178

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mervin

takže RB je nutností - Licha nechat jít a pokud se najde nějaký zoufalec, co za AMN zaplatí, tak zabalit s mašličkou a rychle poslat pryč

Reagovat
smazaný uživatel

HG status a univerzal za drobne, takze bych ho nechal na rozsirenii kadru, kdyz by byla nouze

Reagovat
Mervin

k hovnu hráč, dokud se takových nezbavíme, tak se budeme plácat ve sračkách

Reagovat
smazaný uživatel

K hovnu do zakladu, ne jako 3 moznost na RB a LB

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

to už si raději nechat Jenkinsona, který by tam mimochodem dnes hůř nezahrál

Reagovat
masly008

mohl by tam hrát auba,sice to není jeho post ale co že?

Reagovat
jacobT

Tak sme si zaprehanali...

Reagovat
kiciN

jasne, AMN po dlouhe dobe zapas na hovno a vy uz ho prodavate, boze me je z takovych fanousku vic blbe nez z te dnesni hry.

Reagovat
Mervin

mi řekni, kdy letos zahrál dobře

Reagovat
Thab

Reagovat
Ondiis

Klasický AMN, posere jednu věc a úplně se sesype a začne srát naprosto všechno nepochopitelným způsobem.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Rohlíček

Bravo AMN

Reagovat
mr.Silver

Co se tam ted jako deje?

Reagovat
Edgewalker

Nějak si nedokážu představit že dáme dneska gól, je to všechno na náhodu

Reagovat
Ondiis

Bráníme ve třech hráčích, útočíme ve dvou a prohráváme střed hřiště. Co to sakra

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Ranoth

hlavne ze tu gunneri vcera hejtovali liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal aspoň remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko ešte chce Everton spáliť šancí?

Reagovat
Kixi Syhimour

+1

Reagovat
Cobra

Co víc chcete.

Reagovat
Kluivert9

Už tam dejte ten druhej

Reagovat
mr.Silver

Everton

Reagovat
masly008

ti si nás mažou.

Reagovat
Zaschrona

Takových šancí, nás bude nejspíš mrzet.

Reagovat
masly008

jako že by jsme dali gol? a z čeho asi.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Zaschrona

Hrajete s náma, my skoro vždy najdeme cestu...

Reagovat
masly008

to by jste si museli dát gol z naší půlky,protože my se tam nedostaneme

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Everton hraje krásnej fotbal, tohle nemůžou zákonitě vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Tottenhamu nervoznejsi, nez fans Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

to si píš

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

Cobra je z nich nejotravnější krysa

Reagovat
Cobra

Ty jsi šašek.

Reagovat
Taiger

Ty jsi šašek a zasíráš tu diskuzi těma dlouhýma sračkama

Reagovat
Whitemedia

klid, není to tak dlouhé jako Poslední z Jediů..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi, otocime

Reagovat
Whitemedia

Ozil byl na hřišti

Reagovat
masly008

asi jako miki.dneska nám moc kluci kreativní toho moc neukázali.miki teda ještě kazil teda

Reagovat
Kluivert9

Walcott

Reagovat
Taiger

Theo dva vlastňáky, dík

Reagovat
Kixi Syhimour

Mustafi?

Reagovat
Swarley

Výhod hoooo

Reagovat
smazaný uživatel

krasna mustafovinka

Reagovat
mr.Silver

Mustafi

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi

Reagovat
kiciN

Tam celou dobu sekaji Lacu prvni polocas a jeden zakrok a vsichni se z toho muzou posrat

Reagovat
Rohlíček

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman ho tam skoro svlikne a nic

Reagovat
masly008

dneska holt není přáno.tohle rozhodčí asi nemohl vidět max pomezní na druhé straně.ale faul jasný no.

Reagovat
smazaný uživatel

curak, proc nesel do toho Interu?

Reagovat
Taiger

Lidi tu nadávaj na Mustafiho, přitom to Lewin udělal nejlíp jak mohl a Mustafimu nic nezbývalo, ale to, že se ten únik vznikl chybou dvou hráčů ve středu, kteří na sebe narazili, to nic

Ale hlavně, že to je Mustafi

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

Kdyby k tomu Mustafi nevyklusával, tak je tam dřív

Reagovat
Taiger

Kdyby k tý chybě našich dvou hráčů nedošlo, nemusela by tahle situace vůbec vzniknout

Reagovat
Studni

Dobře, to souhlasim, ale to ještě neznamená, že to Mustafi nemohl zachránit a hrálo by se dál

Reagovat
jacobT

Reagovat
Horcmen

Ozil už háže ručník... bundu

Reagovat
mr.Silver

Toto a West Ham fakt k zbliti vykon

Reagovat
masly008

jenom tyhle 2?

Reagovat
Mervin

pičo, však mu tam škube dres

Reagovat
Trand

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil jak tam hodil tu bundu

Reagovat
Kluivert9

Özil nezvládajko

Reagovat
smazaný uživatel

a uz to jede na mustafiho pritom to byla dalsi chyba od amn, ktery nedokazal vratit prihravku dozadu, ale donutil ho jit do bezeckeho souboje

Reagovat
Mervin

v šak mně se líbilo, jak to Mustafi vyřešil

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Běžecký souboj? Však vyklusaval jak ocas

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasne vyklusaval, a proto od nej ten hrac tak odletel... (z toho bocniho zaberu slo videt, ze normalne sprintoval)

Reagovat
Ondiis

Mustafi dnes nelepší z obrany, ale tohle měl řešit skluzem. Skluzuje všechno co se pohne, ale když se to jeví, jako perfektní řešení, tak si nechá ukrást míč a fauluje

Reagovat
Minister

To je proste hrôzostrašný výkon. Neuveriteľný rozdiel doma a vonku.

Reagovat
Kuchta

Souboj o TOP 4 solidní závod kriplů Opravdu jsem zvědavý, kdo z té čtyřky bude nejmíň zoufalej, aby skončil na 3. a 4. místě

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Naši borci zítra smetou West Ham 1-0.. připravovali se na to hodně pilně, takže nic jiného není možné.. a pak už si to pohlídáme

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tohle přesně píše na té diskriminační stránce. Vůbec, ale netuším, co je na tom vtipného. Spíš je to smutné, že takový klub není schopen pravidelně dávat více gólů než jeden.

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
masly008

miki tragický

Reagovat
FCSL

Neapol nás taky hrozně vyjebe. Aspon že hrajem 1. zápas doma, možná budem mít naději do odvety ještě

Reagovat
Taiger

Odveta bude s Aaronem v základu, věřím v remízu

Reagovat
Tommy the Gunner

Gomes jasna cervena

Reagovat
Taiger

A náš nejhorší hráč (Guendouzi), odehraje celý zápas, slušné

Reagovat
masly008

o nejhoršího hráče tam byla tlačenka celkem.AMN a hlavně miki

Reagovat
smazaný uživatel

Boha vsak sme nemeli ani zadnou sanci..

Reagovat
mr.Silver

Fakt ani jednu, masakr

Reagovat
Trand

Laca měl asi ve druhý minutě docela šanci. Jinak nic no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou Mikhy daval malem na zadni

Reagovat
Edgewalker

Neskutečně zoufalý výkon, to fakt ať raději hrají ještě EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
Minister

Reagovat
Tommy the Gunner

Otresny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Nice one Toffees!

Reagovat
smazaný uživatel

co tam ted na konci vyvadel aaron, bylo taky skvele

Reagovat
Taiger

Poslední roh a šance a v pokutovým území kolik hráčů od nás, 6-7?

Reagovat
Edgewalker

Lehoučký zápas pro Everton,hráli dobře, gratulace.

Reagovat
Rohlíček

gratulace čuráci

Reagovat
SpecialOne

To jsem dlouho neviděl ale by tým btw mírný favorit nedokázal vytvořit žádný tlak, když gól ztrácí. Všechny odražené balóny měl Everton, všechny souboje vyhrál Everton a těch blokovaných pasů

a trenérům, že si to vyříkali a nedělali drama queens.

Reagovat
TrueCommunist

Doufám, že si Guendouzi za nás už nezahraje, když je úplně marnej, není nějak zvlášť technickej, na to že mu je 19, tak je hrozně neohrabanej a pomalej, dynamika žádná. Poslal bych ho klidně pryč nebo ho tam bude Emery stavit furt..

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
Golasso

Reagovat
Vincent Vegan

Kladiváři pojďme

Reagovat
vanGomm

V Anglii v domácím poháru používají video (VAR),ale v ligových zápasech ne.To je také dosat divné pravidlo.

Reagovat
Busby babes

FA cup organizuje FA, Premier league organizuje Premier league. Dve rozdilne organizace.

Reagovat
vanGomm

Jasně,ale ten VAR by se měl na této urovni používat v každém zápase.To se to nemuselo závádět vůbec.Ovšem u nás v lize kterou snad organizuje stejná organizace jsme ještě ohledně VAR přece jenom dál.Tady se to v lize v jednou zápase používá a v dalším ne

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Nikikrew

a vsetci tomu pevne verime

Reagovat
frank

Každá série jednou končí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nikikrew

Bratislavcania pls, kde v hlavnom meste sa da pozerat LM? Podniky co maju Orange

Reagovat
Mihi

Centralna klubovna, Mamut alebo najlepsie asi novy sportovy pub ktory zriadil Futbaltour, vola sa Tribuna Futbal Pub, nebol som tam este ale vyzera to dobre

Reagovat
Nikikrew

Dik, dám asi ten Mamut

Reagovat
Bandita_Harry

Derby pub,, Brick, Klubovne , neviem co mas nablizku, ked tak tam zavolaj a opytaj sa, povedia ti

Reagovat
Nikikrew

Dik

Reagovat
Whitemedia

Arrizabalaga, Azpilicueta ©, Rudiger, Luiz, Emerson, Kante, Jorginho, Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Higuain, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kovi81

neni mozne

Reagovat
Whitemedia

je fajn, že mu to konečně došlo.. sice až v dubnu, ale pořád lepší, než nikdy..

Reagovat
Kovi81

Tak jeste furt by sa dal vyhodit Luiz a Jorginho

Reagovat
Whitemedia

smířil jsem se s tím, že u těch dvou to nehrozí..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak poslední záchvěv zoufalosti před vyhazovem, aby si udobřil fanoušky.. Mourinho je taky měl..

Reagovat
blade115

Wow, to se snad i podívám.

Reagovat
blade115

Vlastně ne, je to kokot, Alonso mi měl zachránit fantu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sali5

No, to bude v Praze boží sestava

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Jen ho začnu vyhazovat a on zacne s takovyma bozima sestavama, wut

Reagovat
Svatej

... Do prdele... Teď mi docházi, že tímpadem spoustu z nich neuvidím ve čtvrtek v Edenu..

Reagovat
Whitemedia

Závist.. vidět naživo Alonsa, Barkleyho, Williana... neprodáš lístek?

Reagovat
Svatej

Právě ztratil veškerou hodnotu, takže slovo "prodat" jsi hádám použil že slusnosti

Reagovat
Bandita_Harry

CFC hra v CR a ty tam nejdes ?

Reagovat
Whitemedia

očividně

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Whitemedia

co zkoušíš

Reagovat
Bandita_Harry

nic len sa pytam , nic v zlom

Reagovat
spider_8

Proč to funguje u tebe a u mě ne? To bychom měli tyhle sestavy od listopadu

Reagovat
blade115

Heh...

Reagovat
spider_8

Myslel jsem na tebe, když jsem to psal

Reagovat
blade115

To by asi Callum hrál díky němu snad už dva roky před jeho příchodem, když by to platilo i na mě.

Reagovat
Svatej

Musíš to umět gradovat! Já tu fnukam od prvního dne, kdy vyrazili Conteho, ale k přímýmu přání Sarriho odchodu jsem se dostal prvně nejspíš až před tím týdnem, takže ten blázen asi vycítil, že uz padá do propasti

Tak šup, co si přejem dal?

Reagovat
Ondiis

Arsenal a Chelsea v top4 prosím

Reagovat
hona.kub

Teď sem na ňu koukl a nevěřil sem vlastním očím

Reagovat
SpecialOne

Takže ve čtvrtek v záloze Barkley a vepředu Pedro-Giroud-Willian, Slavia nemůže prohrát

Reagovat
spider_8

A v obraně Zappacosta s Alonsem...

Reagovat
blade115

Aspoň to bude mít Slávie lehčí.

Reagovat
hona.kub

Můj osobní tip byl po losu 0:2 a 4:1, začíná to kurva pokulhávat

Reagovat
Arbiter

Giroud je gólovější než Higuaín. A Willian proti slabším umí

Reagovat
hitZor

I s těma dvěma lehce věřím v takovou trojku nebo čtyřku, zrovna tohle jsou hráči, co proti slabým týmům nemívají problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Slávií by si vytřel prdel i Morata...

Reagovat
mistr129

Paráda, Emerson v základu, tudíž má fanta nepláče a ve čtvrtek bude hrát Alonso

Reagovat
Andis

Obivuji znalosti místních znalců, kteří si myslí, že ve čt nastoupí proti Slávii Alonso a další jejic super hlášky. Že je jako ani nenapadne zjistit si informace třeba, když už sou to takový experti

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

Spoiler

Reagovat
Mimalu

sorry no

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Gól roku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fajdax

Bože prosím nepocházejí :((

Reagovat
fajdax

Neodchazej*

Reagovat
smazaný uživatel

WTFFFFFFFFFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Neodcházej

Reagovat
Whitemedia

Ten mi bude tak chybět......

Reagovat
Coutinho10

Hazard jeste, ze nebude hrat ve ctvrtek

Reagovat
M0rb1D4S

Kurva. To bylo sólíčko

Reagovat
spider_8

Komentář na NBC nejlepší: "he has no right to be scoring from that position"

Reagovat
Salfovic

Jeden z nejhezčích gólů, co jsem kdy viděl

Reagovat
Kixi Syhimour

Gól slušnej, Hazard to prostě klidně urve sám

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf vždyť tohle je jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu podobnej jak proti nam, ale i tak nadhera

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Chelsea ve formě mi fakt nechyběla

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí přestat stavět hráče bez formy.

Reagovat
Kluivert9

Pěkně Hazard Škoda, že už je v Realu...

Reagovat
Whitemedia

Sarri oslavil a neběžel hned luštit křížovky.. neskutečné, co Edenko dokáže

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
hitZor

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Doufám, že se dívá Messi, aby se něco přiučil.

Reagovat
Whitemedia

Higuain hezky převzal štafetu po Moratovi.. sere mě skoro stejně...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nestál asi 70 mil.

Reagovat
Whitemedia

a netváří se, jak kdyby zrovna žral hovno.. proto píšu skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kincl

Poslední kdo za něco stál byl Drogba co? :D

Reagovat
Mimalu

ne

Reagovat
Whitemedia

Costa :D

Reagovat
Hokaido

Costa. Ten byl ještě lepší než Drogba.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak herne asi ano. Byl dost platny i proti slabsim souperum.

Reagovat
icemike

Reagovat
Arbiter

Hazard bude chybět neskutečně, bude téměř nemožné ho nahradit. Avšak zůstává důležitější hráč - Kanté. Toho nahradit nejde

Reagovat
alcantara

https://twitter.com/IfcHarry/status/1115334953309474817?s=19

Aj v PL je obcas vidiet genialitu na urovni Messiho Kludne nech pride do Spanielska, tam patri.

Reagovat
spider_8

Achjo. Tohle mělo být víc než 1:0, aby nás to ještě nemrzelo. To prokletí našich útočníků je fakt neskutečné, vůbec nechápu, jak mohl Higuain v takové pozici ještě zpracovávat

Reagovat
Hokaido

Penalta na Hazarda úplně jasná. To fakt nepochopím, že to nepískne.

Reagovat
vilp

Reagovat
vitasrp

Jeden z těch lepších poločasů týhle sezóny, ta hra měla tempo a rychlost, hezky se na to koukalo a vytvořili jsme si i několik příležitostí.

Hudson nehraje nikterak báječně, ale jenom ta jeho charakteristika týmu pomáhá, kdy se necpe doprostřed a drží lajnu. Navíc je to hráč, co se nebojí jít do koncovky, což docela potřebujeme.

Eden je úplně jiná kategorie, dneska předvádí prvotřídní výkon. Nejenom ten gól, ale pak i ty další situace, kdy tam senzačním pasem nastartoval Odoie, na tom se tak krásně kouká. Navíc na něj podle mě měla být penalta, Arnautovič tam vůbec nehrál míč a akorát vletěl Edenovi do těla, to by jinde mimo vápno sudí písknul.

Ale ten Higuain je stejně zvláštní případ. Má tam velmi dobrý momenty, kdy z jedničky narazí těžkej míč a umožní jít týmu do brejku, kdy dobře podrží obránce na zádech, kdy z velmi těžký pozice zakončí opravdu výborně a má jenom smůlu, kdy neskóruje (moment, kdy tam napálil tyč). Jenže to pak zase kompenzují momenty, kdy je úplně na pěst, kdy jednoduchou přihrávkou pošle soupeře do brejku, kdy zkazí triviální pas na tři metry nebo když samozřejmě zahodí tutovku, kterou měl ten zápas uzavřít na 2:0.

Loftus Cheek docela nevýrazný, přesto to jde, tu hru nebrzdí, na míči nestojí, ale jde s ním do pohybu a je schopen hrát směrem vpřed. Snad se tahle sestava ustálí a do základu nebudeme vracet Pedra nebo Barkleyho.

Reagovat
Miguel19

Rüdiger top3 stoper letošní PL.

Reagovat
Svatej

jako jeden z mála nemá žádný výrazný výkyvy, pořád vysokej nadstandard.

Reagovat
Svatej

Ještě stále doznívá erekce, Hazard je unikátní hráč.

Jinak jeho vliv na hru tímhle driblingem spíš začíná než konci. I ty nahrávky, který tam je schopnej dneska vytvořit, tam většina hráčů z tymu není schopna dát za celou sezónu. Hrozně boží hráč.

Reagovat
Hokaido

Já mu ten Real i přeju. Kéžby tam vyhrál i GB.

Reagovat
Svatej

škoda, že se zasloužený obdivu dočká až tam. Hrůza, kam to kluby v PL dotáhly z pozice před 7 lety, kdy ti nejlepší hráči odtamtud odcházet nechtěli. Dneska se dočkaj individuálního ocenění jenom tam..

Reagovat
alcantara

Do Madridu a k nam chceli odchadzat vzdy.

Reagovat
Svatej

Jasnačka, jste jedničky.

Reagovat
alcantara

Protestovat proti Tebe nebudem, no

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Šašek snodgrass.. Fakt nenávidím tmto buzeranstvi, zas se otáčel jak při amputaci.

Reagovat
Whitemedia

no nic, prostě další úplně nulový hroťák.. ať nikoho v létě nenapadne mu prodlužovat hostovačku..

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley už se rozcvičuje, achjo

Reagovat
Whitemedia

i Pedro.. Odoiko s Loftusem půjdou

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Williana než Pedra teda..

Reagovat
Svatej

Začínaj kousat..

Reagovat
Svatej

Když už, tak spíš tam. Poslat Kovacice...

Reagovat
vitasrp

Frajer nechá rozehrát ofsajd z útočné poloviny. Aha

Reagovat
vilp

Odoi.

Reagovat
liquicitizen

Cheek je parádny

Reagovat
Svatej

Higuain je celkem v loji, skoro mi přijde že se motá.

Reagovat
Svatej

Zábava skoncila

Reagovat
Mimalu

když už, tak měl přijít Kovacic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Hráči West Hamu z Edena nebudou pár týdnů spát

Reagovat
Whitemedia

Do kundy už, proč se k tomu pořád sere Luiz....

Reagovat
Svatej

Malej infarkt, ten úhel kamery mi dal zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa idiot

Reagovat
Whitemedia

zvolil špatné střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

no já fakt nevím, čím si zasloužil toho idiota, asi mi něco uteklo

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal žlutou za zdržování. Nemám rád, když golmani zdržujou.

Reagovat
spider_8

Spíš čekal, jestli bude moct rozehrát nakrátko. Tady bych ho ze zdržování nevinil.

Reagovat
Mimalu

dneska pálíš ostrýma

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

EDEEEEEN

Reagovat
Miguel19

Nejlepší hráč planety

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Svatej

Mít tuhle chuť každej zápas, tak nemusíme nějakou top 4 dávno resit

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley pěkně

Reagovat
Whitemedia

a Barkley teda super míč

Reagovat
Jackmaker1989

Mimochodom, okrem Hazarda a Kanteho dnes skvelý výkon Jorginho, takto som ho málokedy videl hrať. Rudiger klasika - výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginhův výkon stoupá s výkonem týmu. Když si spoluhráči říkají o míč a neschovávají se.. Ale i defenzivně perfektní dnes. Tolik soubojů a hlaviček vyhrál, to bych do něj neřekl.

Reagovat
Jackmaker1989

Hlavne jeho návraty a špinty, tak to som nechápal. Ale to čo dnes predviedol Hazard, nechápem.

Reagovat
spider_8

A Azpi. Andersona úplně vymazal a byl nebezpečný i dopředu. Ale skoro všichni hráli výborně. Celkově bych řekl, že možná nejlepší ligový výkon v kalendářním roce od nás.

Reagovat
Jackmaker1989

Je mi ľúto Gonzala, hral dobre až na pár strát. Na druhej strane, ak zahrá takto West Ham, tak united nemusia vôbec doma vyhrať. Veľmi nepríjemný súper

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pesojen

good luck Slavie

Reagovat
spider_8

Úplná paráda takováhle sestava. Loftus s Odoiem jsou tam hrozně znát, i pokud třeba nemají nějaký extra hvězdný zápas jako dneska. Odoi výborně drží šířku, je nebezpečný, agresivní a nebojí se jít do zakončení. Loftus je zase o třídu jinde, než Barkley s Kovačičem. I dneska, kdy byl docela nevýrazný, dokázal vytvořit 3 gólové situace. To je asi tolik, co Kovačič za celou sezonu.

Reagovat
Svatej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele