Premier League - preview 32. kola: Leicester hájí Ligu mistrů

16.04.2021, 12:04, aktualizováno 22.04.2021, 08:48
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Ve čtvrtek večer bude konečně dohráno 32. kolo anglické nejvyšší soutěže. Leicester podobně jako loni začíná v závěru ztrácet body a hazarduje se svou účastí v Lize mistrů. Tentokráte proti němu nastoupí West Bromwich Albion, ten vyhrál dvakrát za sebou a ještě nevzdal boj o záchranu...
Leicester City - West Bromwich Albion  (čtvrtek 21:00)
Fotbalisté Leicesteru City se v utkání 32. kola Premier League utkají s West Bromwich Albion. Zatímco domácí bojují ze třetího místa o nejlepší čtyřku a v případě vítězství by svůj náskok na páté místo navýšili na čtyři body, hosté jsou předposlední a záchrana se jim pomalu vzdaluje.

Leicester City se poprvé od roku 1969 dostal do finále FA Cupu a v lize mu po 31 kolech patří třetí příčka, podobně jako před rokem. Leicester má letos dokonce ještě o bod více, než kolik jich měl v této fázi vloni a proti celkům, které jsou momentálně na 12. či horším místě, prohrál jen jednou. V posledních šesti domácích duelech ovšem střídal výhry a prohry. Klíčový může být už poločasový stav, jelikož Leicester vyhrál s čistým kontem všech pět domácích ligových zápasů, ve kterých vedl po prvních 45 minutách.

West Bromwich Albion usiluje o tři výhry rozdílem minimálně dvou branek v Premier League v řadě poprvé od roku 1982, ale sedm kol před koncem ztrácí na záchranu stále devět bodů. Jeho kouč Sam Allardyce, který ještě nikdy nesestoupil, má ovšem proti Leicesteru velmi dobrou osobní bilanci šest výher, čtyři remízy a pouze dvě porážky. Hosté se v obou předchozích vítězných zápasech prosadili dvakrát mezi třicátou minutou a poločasovou přestávkou. Na půdě soupeře pak letos inkasovali po 75. minutě dokonce jen jediný gól, což je společný nejlepší výkon v lize.

Poslední vzájemný duel Leicesteru s West Bromem se odehrál v září v rámci prvního kola a Lišky vyhrály 3:0 díky dvěma gólům Vardyho z penalty a jedné brance Castagneho.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Söyüncü, Evans, Fofana - Albrighton, Ndidi, Tielemans, Castagne - Maddison - Iheanacho, Vardy.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend - Maitland-Niles - Yokuslu - Phillips, Pereira, Robinson - Diagne.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.17 - 5.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester City  (středa 21:15)
Manchester City o víkendu poněkud nečekaně vypadl z FA Cupu, pořád však má na dosah jiné trofeje. Pokud "Sky Blues" zvítězí na půdě Aston Villy, vítězství v Premier League je již s největší pravděpodobností nemine.

"Villans" si během uplynulého víkendu na rozdíl od jiných mančaftů dopřáli volno a sbírali energii na těžké střetnutí. Vedle toho ale řešil klub z Birminghamu nepříjemnost, která v anglickém fotbale rezonuje neustále. Obránce Villy Tyrone Mings se totiž stal na sociální síti Instagram terčem rasistických urážek, což klub ostře odsoudil.

K celé aféře se vyjádřil také sám Mings. "Prosím, nelitujte nás, ale připojte se k nám v boji za změnu. Bez toho sociální sítě nebudou bezpečným místem," uvedl anglický zadák, který už se se svými spoluhráči jistě snaží plně koncentrovat na zápas proti "Citizens", kterým by Villans rádi oplatili lednovou porážku 0:2 z Manchesteru.

O celkovém triumfu Sky Blues v Premier League už málokdo pochybuje, ovšem i tak nemá bleděmodrá část Manchesteru v posledních dnech moc klidu na práci. City totiž patří k těm mužstvům, jež mají stát u zrodu nové superligy, která vzbuzuje velkou nevoli. A hněv fanoušků logicky míří i na jednotlivé kluby, kteří kritizovanou myšlenkou iniciují.

Opatrně se k třaskavému tématu vyjádřil i manažer Sky Blues Pep Guardiola, který je k novince skeptický. "Jestliže neexistuje vztah mezi úsilím a úspěchem, pak nejde o sport. Nelze o sportu hovořit, pokud je úspěch zaručen. Nelze o sportu hovořit, jestliže nezáleží na tom, zda prohrajete," prohlásil jeden z nejúspěšnějších fotbalových koučů a inovátorů 21. století.

Vedle toho se však Guardiola musí se svými svěřenci nadále soustředit na boje v nejvyšší anglické soutěži. Ve Villa Parku bude španělský stratég postrádat záložníka Kevina De Bruyneho, jenž si při sobotním neúspěšném semifinále FA Cupu proti Chelsea poranil kotník. Pravděpodobný není ani start útočníka Sergia Agüera, který již absentoval v posledních týdnech.

Aston Villa neřeší žádné nové absence. Mimo pořád zůstává špílmachr Jack Grealish, jehož trápí holeň, a také brazilský forvard Wesley, který se na zelených pažitech objevil naposledy před patnácti měsíci.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Nakamba - Traoré, Watkins, El Ghazi
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Zinčenko - Silva, Rodri, Gündogan - Mahrez, Jesus, Foden
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.79 - 5.26 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Brighton & Hove Albion  (úterý 21:15)
Chelsea v dohrávce 32. kola přivítá na vlastním stadiónu hosty z Brightonu. Londýňané mohou využít zaváhání West Hamu a Liverpoolu a v případě výhry poskočit zpátky na čtvrté místo v tabulce. Vzhledem k víkendovému vývoji ve světě fotbalu je samozřejmě otázkou, zda ono čtvrté místo vůbec bude mít nějakou hodnotu, Thomas Tuchel ale bude chtít tyto dohady jistě naprosto ignorovat a udělá vše pro to, aby se jeho svěřenci soustředili jen na fotbal.

The Blues se ovšem momentálně nachází ve velmi dobrém rozpoložení - v ligové soutěži odčinili ostudnou porážku s West Bromwichem Albion, když před týdnem přehráli celek Crystal Palace jednoznačně 4:1, ve zmíněném zápase se blýskla především dvojice Havertz-Pulišič, která se přímo podílela na třech brankách. V Lize mistrů pak Tuchelovi svěřenci přešli přes Porto, zatímco v sobotním semifinále FA Cupu si vyšlápli na favorizovaný Manchester City a díky brance Ziyecha se mohou po roce opět těšit na finále nejstarší pohárové soutěže světa.

Brighton zase za poslední měsíc vytěžil dostatek bodů na to, aby se s největší pravděpodobností v soutěži zachránil. Svěřenci Grahama Pottera mají momentálně na první sestupové místo náskok šesti bodů, přičemž mají ještě odehráno o dvě utkání méně. Brightonu se v posledních zápasech podařilo porazit Southampton a Newcastle a bod si připsat za bezbrankovou remízu s Evertonem. Jediná prohra hostí přišla na hřišti Manchesteru United, kde na úvodní branku Welbecka odpověděli domácí přesnými trefami Rashforda a Greenwooda. I tak ale může být Potter s formou svých svěřenců spokojen a nebylo by takovým překvapením, kdyby se jim Chelsea podařilo pořádně potrápit.

Domácí Chelsea bude s největší pravděpodobností chybět stoper Silva, kterého manažer Tuchel nechá po sérii náročných zápasů odpočívat. K dispozici nebude ani záložník Kovačič, naopak Tammy Abraham či Andreas Christensen již jsou připraveni naskočit do hry. Brightonu se vrací dvojice obránců Dan Burn a Adam Webster, k dispozici by pak už by měl být také útočník Aaron Connolly.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Odoi, Jorginho, Kanté, Chilwell - Mount, Havertz, Pulišič
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - White, Dunk, Webster - Veltman, Lallana, Bissouma, Moder - Trossard - Maupay, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.78 - 5.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leeds United - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Fotbalisté Leedsu United v zápase 32. kola Premier League utkají s Liverpoolem. Tomu se v poslední době příliš nedaří, z Ligy mistrů vypadl s Realem Madrid a na domácí scéně mu patří až šesté místo. Domácí jsou desátí.

Leeds United měl na svém kontě po šokující výhře 2:1 na půdě Manchesteru City 10. dubna nejvíce branek vstřelených ze vzdálenosti mimo pokutové území ze všech mužstev v Premier League, a to dvanáct. Díky dobré produktivitě bojuje nováček soutěže o umístění v první polovině tabulky a neprohrál už čtyřikrát v řadě. Jeho střetnutí se pak vyznačují především vyšším počtem vstřelených branek, průměrně padají více než tři na zápas.

Na domácí půdě Leeds v tomto kalendářním roce podává poněkud nevyrovnané výkony, ovšem jen jednou v daném období inkasoval více než jeden gól. V šesti z posledních osmi ligových vystoupení Leedsu na domácí půdě přitom padla branka už před 20. minutou hry. Stuart Dallas vstřelil vítěznou branku Leedsu v nastaveném čase utkání na City a jednalo se o čtvrtý z jeho posledních šesti ligových gólů, který padl po 70. minutě.

Liverpool vypadl kromě boje o titul také z Ligy mistrů a bude se snažit zabojovat alespoň o umístění v první čtyřce. Naději mu dodávají poslední tři výhry v řadě, včetně rekordního 37. vítězství v lize díky brance v 90. minutě hry proti Aston Ville. Povedený vstup do tohoto duelu by ale byl překvapením, jelikož Reds nedali v letošním kalendářním roce ještě v lize žádný gól dříve než v nastavení prvního poločasu.

Hrozbu pro soupeře představují především jeho silné druhé poločasy, neboť Liverpool dal letos ve venkovních zápasech v lize 29 branek a 21 z nich vstřelil až po přestávce. V minulých šesti venkovních vystoupeních měl dokonce průměr skoro dvě vstřelené branky v tomto úseku hry. Hosté už ve třech takových zápasech neinkasovali a sami se v této sezóně venku v Premier League neprosadili jen dvakrát. Navíc žádný jiný tým nedostal letos v tolika zápasech PL přesně jednu branku jako Liverpool.

Poslední vzájemný zápas Leeds s Liverpoolem se odehrál v září v prvním kole a domácí Reds vyhráli v přestřelce 4:3. Hattrick si připsal Salah, jednu branku tehdy ještě zdraví van Dijk. Za hosty dali branky Harrison, Bamford a Klich.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk, Alioski - Phillips - Raphinha, Roberts, Dallas, Harrison - Bamford.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Jota.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.41 - 4.57 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Fulham FC  (neděle 14:30)
Po veleúspěšném vystoupení v Praze může Arsenal upřít zraky zpět na domácí soutěž, kde v neděli od 14:30 přivítá v malém londýnském derby Fulham. Zatímco domácí ve středu tabulky živí stále drobnou naději na posun tabulkou výše vstříc pohárovým příčkám, hosté již bojují o holý život a k udržení vlastních šancí na záchranu potřebují zvítězit.

Na straně "Kanonýrů" lze očekávat výraznou rotaci kádru, neboť manažeru Mikelu Artetovi se do současného náročného zápasového harmonogramu nakupila zranění. Mimo hru zůstávají stále nejen obránci Tierney a Luiz, ale také ofenzivní hvězdy Martin Odegaard i kapitán Piérre-Emerick Aubameyang, jenž se stále vypořádává s malárií. Fulhamu již bude po zbytek sezony scházet Terence Kongolo, který si v minulém zápase s Wolverhamptonem přivodil zranění, jež si vyžaduje operaci. Mimo hru zůstává i Tom Cairney, ovšem Ademola Lookman se po jednozápasové absenci může naopak vrátit do hry.

Přestože jsou papírovým favoritem domácí, motivace by měla být výrazně silnější v kádru hostí. Arsenal ve čtvrtek díky skvělému třígólovému nástupu do odvety s pražskou Slavií s přehledem postoupil do semifinále Evropské ligy, kde se utká se španělským Villarrealem a jeho koučem Unaiem Emerym, který před tímto angažmá působil právě v Arsenalu, a ligové střetnutí s Fulhamem této důležitosti nedosahuje.

Ze strany Arsenalu tak lze očekávat výraznou rotaci sestavy oproti čtvrtku a nejistý výsledek, neboť Fulham má před sebou posledních šest zápasů, aby smazal momentální sedmibodovou ztrátu na první nesestupovou příčku. Cottagers již prohráli čtyřikrát po sobě a potřebují tento trend co nejdříve zvrátit. I "Kanonýři" však stále mají o co hrát, neboť remíza Evertonu s Tottenhamem severolondýnskému celku nahrála, aby oba zmíněné kluby ještě do zbytku tohoto ročníku v tabulce předskočil a zajistil si alespoň sedmé místo, díky němuž by za určitých okolností mohl postoupit alespoň do příštího ročníku Evropské ligy, kdyby jeho vlastní tažení touto soutěží neskončilo triumfem.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Bellerín - Holding, Gabriel, Cédric - Ceballos, Xhaka - Willian, Smith Rowe, Martinelli - Lacazette
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Aréola - Aina, Andersen, Adarabioyo - Tete, Lemina, Reed, Robinson - Decordova-Reid, Mitrović, Lookman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.69 - 4.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Burnley FC  (neděle 17:00)
Manchester United se v rámci 32. kola Premier League utká s Burnley. Domácí hájí v tabulce druhé místo, na čelo tabulky už však mají poměrně velkou ztrátu. Burnley se ještě bude muset ze šestnáctého místa poprat o záchranu, ačkoliv už má solidní sedmibodový náskok na osmnáctý Fulham.

Manchester United porazil v týdnu v Evropské lize 2:0 Granadu a připsal si své čtvrté soutěžní vítězství v řadě, kdy navíc všechny branky padly před 80. minutou hry. Rudí ďáblové vyzvou v semifinále druhé nejprestižnější soutěže kontinentu s AS Řím. United stáhli náskok vedoucího City na jedenáct bodů a v tomto duelu se budou snažit svou mírnou naději na zisk titulu ještě udržet. United dali v posledních pěti domácích ligových zápasech v průměru přes tři a půl branky, ale ani jednu v úvodních patnácti minutách hry. Góly by ale chybět neměly, letos totiž na Old Trafford padlo v průměru 3,4 branky na ligové utkání. Mason Greenwood se blíží k rekordu Waynea Rooneyho, který dal před dovršením dvaceti let v lize patnáct branek. Momentálně jich má třináct a dvakrát se trefil i v minulých dvou ligových zápasech.

Burnley mělo na konci minulého kola náskok na záchranu pouze sedmi bodů, ale zmíněné pomalejší rozjezdy United pro něj mohou představovat šanci, protože ve čtyřech z posledních pěti utkání dokázalo vstřelit úvodní gól v prvních dvaceti minutách hry. Problém je ale dotažení těchto slibných začátků až do konce a prohra s Newcastlem mu boj o záchranu ještě zkomplikovala. Hosté neremizovali v žádném z předchozích osmi venkovních ligových duelů a dobře vědí, že spoléhat v této fázi soutěže na nerozhodné výsledky se nevyplácí. Clarets dali v minulých čtyřech venkovních vystoupeních v průměru necelé dvě branky a v poslední době se jim v Premier League na Old Trafford poměrně dařilo.

Poslední vzájemný duel vyhráli United 1:0 po gólu Paula Pogby.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, McTominay - Greenwood, Fernandes, Pogba - Cavani.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Peacock-Farrell - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Gudmundsson, Westwood, Cork, Brownhill - Vydra, Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.20 - 8.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - West Ham United  (sobota 13:30)
West Ham United čeká v honbě za umístěním v první čtyřce další důležitý zápas - v sobotu po obědě totiž vyrazí do boje na půdě Newcastlu a usilovat bude již o třetí vítězství v řadě. Kladiváři budou znovu spoléhat na záložníka Lingarda, který se po přestupu z Manchesteru United nachází v mimořádné formě. Naproti tomu Straky udělaly minulý týden velmi důležitý krok k záchraně, když se jim podařilo otočit duel na půdě Burnley - a díky tomuto vítězství tak v tuto chvíli mají šestibodový náskok na osmnáctý Fulham.

Newcastle před poslední reprezentační pauzou naprosto vyhořel na hřišti Brightonu, odkud si přivezl třígólový výprask a nevypadalo to s ním vůbec dobře, v dubnu se však svěřenci Steva Bruce dokázali semknout a udělat důležité kroky směrem k záchraně. Nejprve doma po dobrém výkonu dokázali o body obrat favorizovaný Tottenham, když remízu 2:2 vystřelil v poslední desetiminutovce střídající Willock, načež před týdnem po bezkrevné první půli dokázali díky výbornému výkonu záložníka Saint-Maximina otočit skóre proti Burnley a díky prohře Fulhamu si vypracovali už šestibodový náskok na sestupovou příčku.

West Ham má sedm kol před koncem soutěže výbornou výchozí pozici, aby pořádně zabojoval o účast v příštím ročníku Champions League. Hammers v posledních týdnech funguje až překvapivě dobře ofenziva - Kladiváři totiž už ve třech po sobě jdoucích duelech dokázali vstřelit tři branky, na druhou stranu se ale začaly objevovat pořádné mezery v defenzivní činnosti. Londýnský klub si v duelech s Arsenalem, Wolverhamptonem i Leicesterem vypracoval tříbrankový náskok, ani jednou však utkání nedohrál v klidu - Arsenal dokázal manko kompletně smazat, ostatní dva celky zvládly skórovat dvakrát a zápas pořádně zdramatizovat. Podobné výpadky by v následujících duelech West Ham již mohly připravit o body.

Newcastle bude postrádat zraněného Isaaca Haydena, Ryana Frasera, Fabiana Schära či Jamaala Lascellese. West Hamu ani tentokráte nepomůže zraněná klíčová dvojice Declan Rice a Michail Antonio, k dispozici by již však měl být Manuel Lanzini a Angelo Ogbonna.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Fernández, Clark, Dummett - Murphy, Almirón, Shelvey, Longstaff, Ritchie - Saint-Maximin, Joelinton
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Faibanski - Dawson, Diop, Balbuena - Coufal, Souček, Noble, Masuaku - Bowen, Fornals, Lingard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.46 - 3.46 - 2.24
více informací
Wolverhampton Wanderers - Sheffield United  (sobota 21:15)
Sobotní program uzavře souboj Wolverhamptonu se Sheffieldem a bude se jednat o duel, ve kterém zase už o tolik nepůjde. Domácí se nacházejí na dvanácté příčce tabulky, se záchranou takřka určitě mít starosti nebudou, ovšem do první desítky s největší pravděpodobností také nenakouknou. Naproti tomu Sheffield je již prakticky jasným sestupujícím, nachází se na poslední příčce se ziskem pouhých čtrnácti bodů a ve zbývajícím průběhu soutěže už bude zachraňovat pouze svoji čest. Favorit je tedy jasný, očekává se, že si Wolverhamptonem s posledním týmem zvládne poradit.

Svěřenci Nuna Espirita Santa na tom ale nejsou zrovna dvakrát dobře - z posledních šesti duelů vyhráli jen jediný, a to ten poslední na půdě Fulhamu, který rozhodl až v nastaveném čase parádní brankou Adama Traore. Jinak si však Vlci připsali na své konto dvě remízy s Aston Villou a Newcastlem, zbylá klání s Liverpoolem, West Hamem a Manchesterem City však nezvládli a vždy odešli ze zápasu jako poražení. V letošním ročníku se na domácím celku neblaze podepsala absence útočníka Jimeneze, Vlci totiž na dlouhou dobu prakticky zapomněli střílet branky - po jedenatřiceti odehraných zápasech se mohou pochlubit 31 vstřelenými brankami, čímž se řadí mezi nejhorší ofenzivy soutěže.

Sheffield sice dokázal na začátku března porazit Aston Villu, díky čemu získal jistotu toho, že se nestane týmem s nejnižším bodovým ziskem v historii Premier League, žádnou spanilou jízdu za záchranou ovšem tento výsledek neodstartoval. Blades od té doby odehráli další čtyři duely, v nichž nevstřelili byť jen jeden jediný gól a ve všech také skončili na straně poražených. Sheffield postupně nestačil na Southampton, Leicester City, Leeds a Arsenal a nedá se příliš čekat, že by do konce ročníku svůj bodový zisk ještě nějak zásadně rozšířil.

Wolverhamptonu bude chybět záložník Ruben Neves, u něhož test odhalil onemocnění covid-19, mimo hru budou také Pedro Neto a Jonny. Do sestavy se naopak vrací obránce Willy Boly. V kádru Sheffieldu panují dohady ohledně zdravotního stavu Johna Flecka, do hry ještě určitě nezasáhne Sander Berge a do konce sezóny je vyřazen také útočník Oli McBurnie.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Saiss - Semedo, Dendoncker, Moutinho, Ait Nouri - Podence, Willian José, Traoré
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Ampadu, Egan, Stevens - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn - Burke, McGoldrick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.54 - 5.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Tottenham Hotspur  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka Premier League nabídne na první pohled zajímavý souboj dvou týmů, jež se chtějí ve zbytku sezóny poprat o místa zaručující evropské poháry. Ani jeden z nich nemá optimální formu a potřebovaly by urychleně najít nějakou vzpruhu. Everton v lize nevyhrál už čtyřikrát za sebou, Tottenham v uplynulých dvou kolech urval na své konto jeden jediný bod.

Je pořád velkou otázkou, jak moc s The Lilywhites zamávalo nečekané vypadnutí z Evropské ligy z půlky března s outsiderem ze Záhřebu. Sice na nezdar z Chorvatska zareagovali výhrou na půdě Aston Villy, pak však pouze remizovali v Newcastlu a naposledy nestačili doma na Manchester United. I tak se alespoň i nadále nacházejí v horní polovině průběžného pořadí.

Těšit může hostujícího trenéra Josého Mourinha stav jeho marodky. Mimo hru mu jsou totiž pouze Ben Davies a Matt Doherty, jinak by měl mít k dispozici kompletní kádr. "Ještě má nějaké zdravotní potíže Dane Scarlett," prozradil na adresu teprve sedmnáctiletého mladíka, který každopádně nepatří ani náhodou k nějakým základním stavebním pilířům jeho sestavy.

Tottenham podstoupí již svůj padesátý první zápas této sezóny. Náročný program je teď přece jenom osekaný po neúspěchu na evropském poli. A taková skutečnost by rozhodně mohla hrát hostům do karet. "Byl bych však radši, kdybychom mohli působit ještě v Evropské lize," říkal José Mourinho. "Je ovšem pravda, že ta kumulace zápasů byla obrovská," ulevil si naopak.

S Evertonem se mimochodem letos utká jeho výběr už potřetí. A nemá na něj vůbec dobré vzpomínky. V září v rámci ligového měření sil mu podlehl o branku, v únoru po dost divoké přestřelce po prodloužení v FA Cupu. "Nás i soupeře čeká velký zápas. Má vlastně podobné ambice jako by. Nejde jen o to, kdo body získá, ale kdo je také ztratí," dodal José Mourinho.

Domácí hlásí před tímto duelem opravdu velmi dobré zprávy, Allan, André Gomes, Joshua King i Jordan Pickford jsou zdraví a šéf lavičky Carlo Ancelotti s nimi může počítat. Bernard, nejlepší střelec mužstva Dominic Calvert-Lewin, Fabian Delph i Yerry Mina mu ovšem pořád k dispozici nebudou a s jejich návraty na trávníky se údajně počítá až na následující týden.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Godfrey - Coleman, Davies, Allan, Sigurdsson, Digne - Rodríguez, Richarlison
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Rodon, Reguilón - Höjbjerg, Ndombélé - Lucas Moura, Lo Celso, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.49 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32235467:2374
2.Manchester United31189461:3463
3.Leicester City31175955:3756
4.West Ham United31167851:3955
5.Chelsea FC31159750:3154
6.Liverpool FC31157953:3752
7.Tottenham Hotspur311471052:3549
8.Everton FC301461041:3848
9.Arsenal FC311361243:3545
10.Leeds United311431449:4945
11.Aston Villa301351243:3344
12.Wolverhampton Wanderers311081331:4138
13.Crystal Palace311081333:5238
14.Southampton FC311061539:5636
15.Brighton & Hove Albion317121233:3833
16.Burnley FC31891425:4233
17.Newcastle United31881532:5132
18.Fulham FC325111624:4226
19.West Bromwich Albion31591728:5924
20.Sheffield United31422517:5514
Zbývající zápasy
17.04. 16:00Southampton FC - Crystal Palace (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1081)

Přidat komentář
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Tak snad to nebude taková bída jako kazdy zapas, přá bych si sestavu:

Lloris - Reguilon, Alderweireld, Rodon, Aurier - Ndombele, Hojbjerg - Son, Dele, Lucas (Bale) - Kane.

Reagovat
Minister

X

Reagovat
Čenda

Mourek vždy staví jen dva hráče do ofenzívy nebo proč se tolik bojí Carla? Samozřejmě doufám, že mu Carlo natrhne zádel až ke krku, ale wtf José..

Reagovat
jk

Já si nemůžu pomoct, ale to nasazení tříobráncového systému když se nedaří vypadá, jako by José poradně nevěděl co dělat tak prostě “něco” zkusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nemám rád ten systém s tromi CB. A rovnako nemám rád ani Mourinha. Každý zápas iná obrana. To sa nedá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní zakončení

Reagovat
matZz

přijde mi celkem logický zkusit dorovnat chybějící kvalitu stoperů jejich kvantitou. mě teda mnohem víc sere Sissoko v sestavě. Auriera nemá cenu komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sme neuhrali čisté konto v tomo rozostavení, nikdy.Možme tam dať i ďalších dvoch stopérov.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Směšná penalta, opět..

Reagovat
smazaný uživatel

Reguilon má tiež veľmi mizernú formu. Ale hráme hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Z hráče, který si minulou sezonu mazal španělskou ligu na chleba, je tohle. U nás má jenom sestupnou tendenci, nejlíp hrál ze začátku. Tohle jde jednoznačně za Mourinhem, já si už ani nemyslím, že máme špatný tým, na top 4 rozhodně měli.

Reagovat
mul

Ale stopéra bude treba priviesť určite aj keď odíde Jose

Reagovat
Hlahart

Reagovat
J0EL

Na top4 rozhodne nemate kader a ani trenera.

Reagovat
mul

Kvalitou kádra lepšie ako WHU alebo Leicester, ktorí reálne bojujú o LM.

Reagovat
fenixLFC

tottenham ma oproti leicesteru len sona a kanea, zvysok je horsi nez kader leicesteru

Reagovat
J0EL

Reagovat
mul

Dá sa súhlasiť, ale obaja hráči sú sakra rozdieloví. Rodgers by vytrieskal viac z kádra Spurs ako Mourinho. Ako ten káder určite nie je v TOP 4 v lige, ale s lepším trénerom by bol boj o LM reálny.

Reagovat
fenixLFC

lenze tvrdenie ze "rodgers by z kadra spurs vytrieskal viac ako mourinho" je uplne ine tvrdenie ako "spurs maju lepsi kader ako leicester". s tym ze by z neho vytrieskal viac sa da celkom suhlasit, ale lepsi kader spurs proste nema

Reagovat
vodka

no maji prave o 2 uplne top top top hrace. a takovy Ndombele a Lo Celso by byly v leicesteru v základu taky hned.

Reagovat
fenixLFC

na zaklade coho, prestupove jsumy? ze by lo celso dokazoval ten hype co okolo neho bol sa neda moc povedat

Reagovat
Kluivert9

A ani Kane není oproti Vardym zas takový terno...

Reagovat
J0EL

Kvalitu kadra mame aj my lepsiu ako WHU a aj ako Leicester (vid nase H2H zapasy) ale o len o tom to nie je

Reagovat
fenixLFC

nie nemate

Reagovat
J0EL

Ano mame.

Reagovat
fenixLFC

nie nemate lepsi kader ako leicester, vlastne skoro na ziadnom poste

Reagovat
J0EL

Jasne, kazdy jeden hrac Leicesteru je lepsi ako nas Toto prehnane podcenovanie zas

Reagovat
fenixLFC

tvl vyradia slaviu a uz maju kader na top 4 to nie je o podcenvoani ale ten vas kader proste nema taku kvalitu ako leicester

Reagovat
J0EL

Nezhodneme sa.

Reagovat
J0EL

Len tak z fleku, Tierney, Saka, Odegaard, Auba su vsetko lepsi hraci na svojich postoch ako ma Leicester (ak by si chcel argumentovat touto sezonou s Aubou a statistikami, tak aj Laca je na tom lepsie ako Vardy)... Takze skoro fakt na ziadnom poste

Reagovat
Kluivert9

Odegaard by hrál místo koho?

Reagovat
J0EL

Tak toto nema cenu potom fakt

Reagovat
fenixLFC

aha tak si schopny vymenovat 4 hracov ktori maju byt udajne lepsi a leicester teda nema na ziadnom poste lepsieho, ok aj keby prijmeme predpoklad ze tito 4 su lepsi tak ste na siedmych v tom horsi. neberuc do uvahy ze odegaard lepsi nez maddison nie je, tierney nie je lepsi ako beci leicesteru, saka nie je lepsi ako barnes a auba ani nehrava

Reagovat
J0EL

Tierney nie je lepsi, Saka nie je lepsi? ty si zadrety strasne

Reagovat
fenixLFC

jojo saka s jednou polsezonou je lepsi nez barnes, ok

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

(po eurofotbalovsky).

Reagovat
fenixLFC

vy toho saka hpujete podobne ako svojho casu guendouziho jasne, je fajn a moze z neho na rozdiel od guenda nieco byt, ale proste lepsi nez barnes zatial nie je

Reagovat
J0EL

Hypuje ho kazdy (aj media), kto ma oci. Tvoj pripad to ale nie je. Guenda takto nikto nehypoval.

Reagovat
Kluivert9

Hele, na pravém křídle by v Lestru měl neotřesitelnou pozici, Tierney by na LB taky hrál, Leno není horší než Schmeichel, ale to je aktuálně asi vše.

Reagovat
fenixLFC

pokial by hravali pravidelne na 4 vzadu tak napravo ok, kedze tam je jedina pozicia, ktoru nemaju silne obsadenu. leno horsi byt nemusi ale nie je ani vyrazne lepsi. takze s privretim oka by zaklad v leicesteri hrali dvaja hraci. ale to evidentne staci aby mal arsenal lepsi kader...

Reagovat
J0EL

dost uz pls

Reagovat
Minister

Samozrejme, že je lepší.

Reagovat
J0EL

Ze sa na tom prave najviac pozastavi tento trol mi hlava neberie proste

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
J0EL

A to ze som vymenoval len 4 (z fleku) neznamena ze ostatni su lepsi. Ty si prisiel s tym ze skoro na kazdom poste, co je bullshit.

Reagovat
Kluivert9

To určitě

Reagovat
Kixi Syhimour

V téhle sezóně rozhodně. Jinak je ten tým ale horší než u City, United, Chelsea a LFC (bez zrakvených hráčů).

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak nezakopl James jenom o trávník?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa mi zdalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápem, prečo Mourinho vobec niečo menil zo zápasu proti Man U. Viem, prehrali sme. Ale výkon vobec nebol zlý, United vo forme a fakt so špičkovým zakončením. Dnes mi príde, nový systém, a hráči nevedia čo majú hrať. Útočná fáza prakticky neexistuje, vzadu na náhodu. Hroza.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out. Sissoko? WTF. Veď sa na to nedá pozerať! Nebránim, neútočíme, nepresujeme. Prihrávka od stopérov neexistuje. VŚetko na náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je asi o 3 tridy lepsi, jak Aurier..

Reagovat
masly008

Mourek musí ještě zůstat a ten klub potopit ještě o něco víc.Stačí tak ať jsou zase za náma.Já mu věřím.

Reagovat
Y.N.W.A

když byl Mou chvíli bez angažmá, říkal jsem si - konečně už všichni vidí, že nemá komu co dát, že fotbal je jinde a že je dobrej jako expert do studia... a pak bum, sáhne po něm Tottenham, navíc v době dobrýho fotbalu pod Pochem....

Reagovat
jk

V době dobrého fotbalu pod Pochem?

Reagovat
matZz

jenom ať tam dnes neposílá Lamelu

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfíí. Krása. Ďalší gól Reguilona.

Reagovat
ajouki

Přesně todlencto se zkouší na tréninku s kužely.

Reagovat
masly008

hm, pěkná akce.3x z prvé to se blbě brání když to většina hráčů viděla poprvé.

Reagovat
masly008

lamela, redka nebo rabona ? nebo obojí zase?

Reagovat
masly008

kolik už dostal mourek vyhazov?to bude už víckrát než sám odešel ne?

Reagovat
Mervin

Stopeři Evertonu mají dnes vsazeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Hojbjerg je dnes mizerny.

Reagovat
mimi_united

Kane sa snaží si aspoň vystrielať prestup do City

Reagovat
janinho

mne uz je toho harryho normalne luto. on keby hral posledne sezony niekde v city tak kazdy rok je vo finale o zlatu loptu

Reagovat
Mervin

Jako zase musí nechat, že je to srdcař. Nějakou tu trofej by si i zasloužil, ale raději někde jinde.

Reagovat
janinho

no som zvedavy co bude po sezone, lebo vraj mu uz dosla trpezlivost a vobec sa necudujem. pod vedenim toho portugalskeho maga vyhrame holy kkt a nie nejaku velku trofej. cim dlhsie tam ostane, tym vacsiu skodu narobi.

Reagovat
johan14

Real na tom tak zle nie je, ešte hráte o titul aj LM.

Reagovat
cristiano.K.

kamkoliv

Reagovat
johan14

Týmto výsledkom sa z boja o Top4 odpísali obaja. Tú stratu už nedoženú.

Reagovat
Y.N.W.A

naše radost

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
vladis271

akurát som chcel rozbehnúť diskusiu o nom. Dostane podľa teba šancu už v Liverpoole budúcu sezónu, alebo bude ešte hosťovať? Zachytil som, že Blackburn ho logicky chce aj budúci rok, ale klub by radšej PL hosťovanie. Javí sa ako gem. Fenomenálny talent.

Reagovat
Wazza228

Podle mě by pro něj bylo lepší hostování v klubu v Champu, který hraje o postup než hrát někde na spodku tabulky PL o záchranu. Přece jen je furt hodně mladý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane (snáď) šancu v lfc

Reagovat
cristiano.K.

pokud by se s ním počítalo jako s druhým náhradníkem za tu ofenzivní trojku, tak at zůstane.

Navíc Klopp už ukázal,že klidně můžou hrát všichni čtyři ofenzivní naše esa a v ten moment by mohl být i první volbou teoreticky.

Reagovat
Coutinho10

Ogbonna je zpět

whufc XI: Fabianski; Coufal, Diop, Ogbonna, Dawson, Johnson; Noble, Soucek, Fornals; Lingard, Bowen

Subs: Martin, Trott, Balbuena, Alves, Fredericks, Coventry, Lanzini, Yarmolenko, Benrahma

Reagovat
Bayern +

Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Ogbonna, Johnson - Soucek, Noble, Fornals - Lingard, Bowen

Johnson v základe a Masuaku ani na lavičke Naoapk vracajú sa na ňu Lanzini a Yarmolenko.

Reagovat
Seydou Doumbia

Co je s Masuakem? Po delší době mám čas sledovat i takový podřadný tým jako WHU a on nehraje.

Reagovat
Bayern +

Zranený. A opäť sa potvrdili moje slová o tom ako je Masuaku na wingbacku kľúčovým mužom zostavy a ako sme boli včera smerom dopredu bez neho tragickí.

Budúci účastník Ligy majstrov, takze podradny asi ťažko.

Reagovat
masina_LFC

Neviem či to tu bolo, ale zachytili ste, že nový sponzor Spurs si z nich robil srandu hneď po podpísani kontraktu? https://twitter.com/_TomScholes/status/1382614913571491841

PR manager bude mať čo vysvetľovať :D

Reagovat
pawiel_afc

Ahojte, mohol by som Vás poprosiť o vyplnenie tohto krátkeho dotazníka?

Vopred ďakujem.

https://www.survio.com/survey/d/O9W6O3E0F4A9S5L5Y

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem na O2 na Premier Sport dát originální komentář když už to jde, tak to přepnu a tam ticho, tak zas radotínský

Reagovat
pingla

saint maximin zase skvěle, úžasný hráč navíc Dawson druhá žlutá....

Reagovat
DieFohlenBMG

to jsou fakt dementi

Reagovat
Euphael

Dawson

Reagovat
Kluivert9

Own Ham

Reagovat
Luc-Luc

Kdyz posloucham tyhle komentatory na premiere sport na o2, tak zlatej Karoch fakt, hrozna bida

Reagovat
jk

Ta debata o počasí když si Fernandez přezouval kopačku byla top

Reagovat
Greny

Dawson Ogbonna jak to uklidil

Reagovat
Greny

Sorry Diop

Reagovat
Remt

Dotaz - myslel jsem si že se v tomto pravidla změnila - jak je možné že Dawson dostane žlutou za faul který byl na půlce když chtěl přerušit akci a nepřerušil ji, akce pokračovala dál. Za to už se nyní žlutý nedávají ne?

Reagovat
Greny

To platí za "zpomalovací" fauly ne? Přidržení, tahání za dres

Reagovat
Remt

A co bylo toto? Zrovna jsem to zapnul ale přišlo mi to jako nějaký skluz, to se sem tedy nepočítá?

Reagovat
Greny

Já si myslím že to platí jen za to co jsem napsal.. a teoreticky to mohl vyhodnotit jako faul na červenou a pak je žlutá ok ne?

Reagovat
Banikovec7

Ne, to vyhodnotil jako normální skluz co by dal žlutou i kdyby to nemělo zastavit nějakou akci. Ta změna platí na to co píše Greny.

Reagovat
Remt

Ok supr, už v tom mám jasno. Není to tak dávno co tohle pravidlo změnili že?

Reagovat
Banikovec7

před letošní sezónou, ale několikrát jsem viděl, že to kartovali i letos, tak možná o tom všichni sudí ani neví

Reagovat
Remt

v PL bych se tomu nedivil, tam ti rozhodci piskaji zapas co zapas dost rozporuplne

Reagovat
Greny

pred sezonou

Reagovat
Seydou Doumbia

Krása Maximin. Snad po sezoně půjde výše, ideálně do Leicesteru, nebo Arsenalu. Seděl by mi ve Spurs, ale to jsou mrdky. Snad WHU dnes nevyhraje a ztratí LM.

Reagovat
smazaný uživatel

bye bye champions league, dawson

Reagovat
DieFohlenBMG

no to je hrozný

Reagovat
Greny

Diop a Fabianski to prodali?

Reagovat
Bayern +

Katastrofa dnes dúfam, že sa z toho oklepeme. Som si istý, že Chelsea, Liverpool aj Leicester ešte budú strácať body...

Reagovat
vanGomm

Tak pokud se chtějí pouze spoléhat na pomoc od druhých,tak to se s tou LM už můžou loučit

Reagovat
Bayern +

Samozrejme, však titul Leicesteru bolo niečo podobné, tak prečo by sa takým spôsobom nemohol dostať West Ham do CHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt me mrzi, ze to West Hamu kazime zrovna my, ale jestli si myslel, ze muze hrat jako divizni tym, tak tak spatny zase nejsme.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dnes jsem naopak čekal že NUFC bude mít jeden z pěti dobrých zápasů v sezoně. Snad to neproserou ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi ani my nedokazem podelat, ackoli po prvnim gole a redce jsem to jeste cekal, ale ten druhej vlastnak to dokonal no.

Reagovat
Kluivert9

No

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokazeme. Hnus. Nejhorsi je, ze Newcastle je zbytecnej klub uz deset let.

Reagovat
smazaný uživatel

ostatne je zazrak ze jsou tak vysoko s hracema jako dawson, fornals, noble no a dneska koukam si vybral fabianski isvuj den

Reagovat
smazaný uživatel

lol newcastle ani nevi jak

Reagovat
PhilipS

Tak to je děsivá půle. Všechno špatně. Dawson to samozřejmě prodal, ale i ta taktika od Moyese je opět nepochopitelná. Proč hrát na pět obránců proti Newcastlu. Prostě proč

Je to West Ham proti Saint Maximinovi a SM vede.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kixi Syhimour

hezky Newcastle

Reagovat
Coutinho10

zatim spatny ze strany WHU, Newcastle chce vic a jde si za tim...

Reagovat
smazaný uživatel

WH samozrejme role favorita moc nesedi a hrat na souperove pulce s kopacema je absolutne mimo.. NU cekal na brejky a dostal 2 darecky v podobne osobnich chyb

Reagovat
Salfovic

Aby jedna akce skončila vyloučením a vlastňákem (úplně debilním), to se jen tak nevidí

Reagovat
PhilipS

Johnson mě frustruje

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Newcastle je tragický v té druhé půli

Reagovat
PhilipS

Takticky prosranej zápas od dinosaura opět. Hra se vůbec nezměnila po vyloučení. To dokazuje jak k hovnu tam ten pátej obránce byl. Naopak Coufal se teď dostává do hry víc. A může dělat to, co umí nejlíp. Lítat nahoru dolů.

Tohle by byl zápas pro Benhramu jako dělanej. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle naprosto marný proti deseti. Sleduji od 2.půle a nechápu, jak může West Ham prohrávat. Tahle porážka ho pravděpodobně připraví o Ligu mistrů. Hrozná škoda.

Reagovat
fenixLFC

nemoze ist do LM tim ktoremu da v jednom zapase gol joelinton aj willock

Reagovat
DieFohlenBMG

vypadalo to na rukáv v ofsajdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Zasloužený gól, to je něco strašného od Newcastlu, však hrají proti 10

Reagovat
Kixi Syhimour

To je mašťák ten obránce, jak šel do toho souboje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak postih.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle skakat do hlavy... Rukou napred... Demence. Newcastle prisernej.

Reagovat
DieFohlenBMG

Sklapne past, Newcastle je marný

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Soucek z rohu.

Reagovat
Greny

to jsou lopaty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOLLLLLLL, střídání jak kráva Bruce

Reagovat
DieFohlenBMG

wow Johnson

Reagovat
DieFohlenBMG

Vyrovnává Márfy ! Ne, to je Willock !!!

Reagovat
Seydou Doumbia

Vyrovnává Willock...3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo ja sem slysel Barkley dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnava Barkley... Az na to ze to je na 3:2 a a Willock.

Reagovat
Seydou Doumbia

To jsou hovada fakt. Vedou 2:0, vymrdají se na to a začnou zase hrát při stavu 2:2. Kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povolis, pritahnes.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo jasně, ženskou povolíš když se dusí aby si ji neuškrtil, ale tohle je jiný obor. Tady nemáš povolovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
martin.b

Klasika, povolit přitáhnout

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas bude stát West Ham LM

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ty dresy se strašně míhají ještě s tím stínem

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal "Spadl sam!"

Reagovat
Bayern +

Čo z toho, že sme o 10 vyrovnali úplne tragický zápas, keď dostaneme tri úplne smiešne góly

Reagovat
Seydou Doumbia

Spíš bych to označil za dva vlastnáky...ale při bránění Maximina vaše obrana celkem hovada

Reagovat
Freedo

Norwich ofiko postup. Takovej tým v lize nepotřebuju, zas budou hrát hovno jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby měli za celou sezónu vyhrát jenom 5x a z toho aspoň jednou Man City, tak za ně budu rád.

Reagovat
Freedo

A proč? Kvůli stylu hry?

Reagovat
Kluivert9

Tým plnej německýho odpadu bez nějaké vize a koncepce.

Reagovat
Freedo

Ze začátku minulý sezóny hráli fakt dobře, až jsem se divil, ale vydrželo jim to jen pár kol a po zbytek ročníku byli otloukánky, na kterých každý dělal body. Pár hráčů tam zajímavých je, ale jako celek si nemyslím, že by to přispělo k atraktivitě soutěže. Navíc tam byli nedávno.

Asi nejsem sám, kdo by si velmi v PL přál Brentford. Ti to ale budou mít přes playoff hodně těžký.

Reagovat
Kluivert9

Škoda, že neudrželi Godfreye a Lewisa. Spolu s Aaronsem a Cantwellem mohli mít zajímavé mladé anglické jádro, jinak bohužel na tom týmu kromě Buendii už není nic zajímavého. Brentfordu bych taky hodně přál, dodávají do PL vždy zajímavé hráče.

Reagovat
Freedo

Já jsem upřímně čekal ještě větší výprodej po sestupu. Docela mě překvapilo, že nikdo nevzal právě tebou zmiňované Aaronse a Cantwella a klidně bych si i dokázal představit Pukkiho v nějakém celku v dolní polovině tabulky.

Reagovat
jk

Naopak. S Farkem mají vizi a koncepci a vizi celkem jasnou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MCFC_8

Tak Norwich sa vracia...a aj Watford to ma na comeback dobre rozohrane

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich ok, Watford ne

Reagovat
fenixLFC

presne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, Watford je nechutný klub

Reagovat
fenixLFC

watfor mi fakt nevadi, naopak od tych saskov z norwichu ktori len pendluju medzi ligami

Reagovat
MCFC_8

Ani jeden najradsej

Reagovat
smazaný uživatel

já bych rád viděl v PL Brentford, snad to dají přes play off

Reagovat
MCFC_8

Aj ja, uz minulu sezonu mali dobre rozohranu a dosrali zaver

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
Gunner14

Mám takového tušáka že dnes bude hrát Nketiah nebo Balogun v základu.

Reagovat
J0EL

Zly tusak, ale chyta Ryan

Reagovat
Gunner14

U toho jsem měl taky tušáka, ale nenapsal jsem to sem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

Nádejný vstup do zápasu. Na tú mladú trojku za Lacazettom je radosť sa pozerať.

Reagovat
Taiger

Kup je hned

Reagovat
Nikikrew

Uz by mohli zacat hrat

Reagovat
Taiger

Tak je to jedno že jo O nic nám nejde, jen o mood

Reagovat
Liveral

Jako jo, ale když vyhrajeme dneska a v pátek s Evertonem, najednou začne bejt to 7 místo hodně ve hře a za to se do EL pri chodí ne? (Když poháry vyhrajou správný týmy)

Reagovat
Taiger

Mame z toho cash, to chapu, ale jestli nedame EL tuhle sezonu (jakoze win), tak bych byl radsi bez EL

Reagovat
Nikikrew

tak bolo by pekne po dlhej dobre preskocit Spurs

Reagovat
Taiger

okay, to je fair point

Reagovat
jacobT

jj, ale ak by nám to nevyšlo, tak sa treba tváriť, že sme sa o to ani nesnažili

Reagovat
Tommy the Gunner

Ceballoooooos

Reagovat
Luc-Luc

VAR strikes again ?

Reagovat
Liveral

Tak tohle bude zase offside k zbliti

Reagovat
vitasrp

To je ofsajd ty krávo zase jednou.

Reagovat
aither

Reagovat
Tommy the Gunner

VAR

Reagovat
Nikikrew

Lol taky offside

Reagovat
mr.Silver

toto offside

Reagovat
Liveral

S tímhle at fakt táhnou do piče

Reagovat
Taiger

Reagovat
Minister

Reagovat
SunFells

To je fakt trapas takový ofsajd

Reagovat
Mervin

Ty kokot, však v tom rozlišení, co tam mají k dispozici, ani není vidět, kde ta kopačka končí.

Reagovat
smazaný uživatel

To me poser

Reagovat
Gunner14

Tohle offside do piče

Reagovat
Golasso

Moderní technologie v rukou debilů

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
jacobT

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
PP

toto je naprosto přesné.. Je to jako mít GPS, ale mobil by sis natáčel klíčkem..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Proč to neměřili od loktu obránce?

Reagovat
Tommy the Gunner

Ubehne vubec nekdy tyden, kdy by neco nepodelal VAR?

Reagovat
Mimalu

jasný, není o čem

Reagovat
Side

Reagovat
Liveral

https://twitter.com/arsenalist/status/1383770384034537480?s=19

Pecka.je že teď může bejt v offside útočník kterej má stopera prilepenyho na zádech

Reagovat
Vasekre

To je fakt směšný takovýhle ofsajdy...

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je moc

Reagovat
Liveral

Jinak tady bych řekl že i ta fyzika je blbe. Podle mě kdyby to bylo v přímym úhlu vidět tak ta pátá stopera bude blíž k bráně

Reagovat
Mervin

A proč se to jednou měří od kopačky, jednou od loktu? Tady bych řekl, že ten loket je k bráně blíž.

Reagovat
Liveral

Vidís ten loket tam bude imho taky, toho jsem si ani nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PP

Toto přece nemůžou myslet vážně už kurva.. hráč soupeře je za ním proboha..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eden_h

A aku toleranciu si predstavujete, alebo ako vyriesit VAR aby bola vacsina spokojna? Neni snad jedno ci je hrac v offside 1, 20, 50 cm? Ved stale je to offside ci sa to niekomu paci alebo nie...

Reagovat
Gunner14

Ty jako s tímhle offsidem souhlasíš jo?

Reagovat
Taiger

Tak ale má point

Reagovat
Neon

Co třeba posuzovat polohu těžiště těla? Tohle je čistě technicky offside, ale ve skutečnosti z toho žádná výhoda fakt nebyla pro arsenal.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mikelinos

Tím by se to úplně vyřešilo, akorát že vůbec

Reagovat
Taiger

hezky

Reagovat
mikelinos

Nudím se, ser na fotbal, rozbijeme silvery

Reagovat
Taiger

Jsem na cestě dom, bus

Reagovat
mikelinos

unlucky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

nejde predsa o cm, ide o to aka cast utocnika sa rata do offsidu a aka nie

Reagovat
masly008

je to jednoduché,ta část těla kterou ten hráč bude hrát nesmí být v ofsidu.v tomto případě by to byla hruď.On nezískal žádnou výhodu tím že za ním má patu když to hraje hrudí která je před ním.

Reagovat
PP

Není to o toleranci.. Mělo by se to zohlednit vzhledem k ohrožení soupeřovy brány - viz dnešní případ. Takový Koller by měl díky svojí velikosti bot odvolaných asi polovinu golů.

Reagovat
jacobT

Možno sa nájdu aj lepšie riešenia, ale len tak z fleku by sa mohli zaviesť 2 veci: časový limit na posúdenie (napr. 30 sekúnd) + po vzore Eredivisie používať hrubšie čiary - pokiaľ sa budú prekrývať, o offside by sa nejednalo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

aku toleranciu? pravidlo o ofsajde je jasne, ked hrac z toho ziska vyhodu. posudzovat nieco na milimetre ked nemas milimetrovo a viac ako stotinovo presne kamery je sracka. ten hre to nepomaha a naozaj nerobi rozdiel ked ma niekto prst v ofsajde ako napriklad teraz

Reagovat
vitasrp

Ideální by bylo, aby mezi těma lajnama prostě musela být mezera, aby to bylo graficky jasně rozpoznatelný, že jde o ofsajd. Takový je metodický pokyn pro evropský poháry a je to správně, v případě, že se ty lajny nějakým způsobem překrývaly, tak zůstává rozhodnutí rozhodčích na hřišti.

Reagovat
Nikikrew

ESR lol, to bolo co za trapne zakoncenie

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

zkoušel na Pepeho,ale ještě musí potrénovat no.

Reagovat
PP

jeho trénink bych začal tím, že Pepe kope levačkou a ESR ne..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Martinelli je konštantne nebezpečný, ale minimálne tú druhú šancu mal premeniť. Inak nuda, boli tam super náznaky, ale zatiaľ málo.

Reagovat
Gunner14

Tu druhou šanci měl hlavně nechat Ceballosovi, ten tam byl v náběhu a propálil by to

Reagovat
Gunner14

Partey na hřiště místo El Nenyho do 60 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Five to six English clubs, three Spanish clubs and three Italian clubs are expected to announce the creation of a European Super League tonight. No French or German teams included #mulive [@LatourBertrand]

#mufc, Liverpool, Arsenal, Chelsea and Tottenham Hotspur have signed up to a European Super League. The Super League is a direct challenge to UEFA #mulive [times]

Reagovat
fenixLFC

co tam robia taliani tvl

Reagovat
smazaný uživatel

The twelve clubs who have agreed to join the European Super League: #mufc, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham, FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Inter Milan, AC Milan and Juventus #mulive [rmc]

Reagovat
mr.Silver

Elnenzho musíme úrpdat ihned, to je neskutečný dřevák, který nevyniká úplně v ničem.

Reagovat
mr.Silver

Toto penalta

Reagovat
Liveral

Lool

Reagovat
J0EL

Lol s tymto nech idu doprdele

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

jděte do piče

Reagovat
Tommy the Gunner

Picusove u toho VARu fakt

Reagovat
Kincl

Goooool ještě jeden jen ať Arsenal padá ke dnu :D

Reagovat
Liveral

Gabriel ma tehlech píčovin vic jak Luiz ne?

Reagovat
J0EL

Inak teraz z jakeho dovodu nemerali od konca rukavu? Ved je to chore...

Reagovat
masly008

toho jsem si taky všiml proč ta čára nebyla na konci ramene,ale trochu mu přečuhovalo za čáru.

Reagovat
Nikikrew

toto a penalta???? ja to jebem

Reagovat
tunkic

v porovnani s tim neuznanym golem je to teda slusnej podel

Reagovat
masly008

Jak jde v jednom zápase totálně zdiskreditovat VAR. ještě že nám už o nic nejde v lize

Reagovat
PP

Je někde nějaká statistika odvolaných vs potvrzených situací VARem? To je snad každý druhý zápas, kdy je VAR proti nám na jedné či druhé straně, dnes pro jistotu na obou stranách proti.. A to jsem obhájce VARu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Penaltu bych pískal, tu nohu mu přišlápl, nicméně jasný ofsajd v dnešním pojetí.

Reagovat
Liveral

https://twitter.com/DailyCannon/status/1383780102937272322?s=19

Řekl bych že rameno toho útočícího hráče je tam stejně jako tam byl Saka

Reagovat
mr.Silver

To je moc

Reagovat
Liveral

Konecne pěkný střídání od Mikela a jenom asi o 5min pozdě

Reagovat
Liveral

Kurva a Laca v piči jen o pár sekund později

Reagovat
jacobT

Ešte aj Laca zranený, to je zápas toto

Reagovat
oli9

Doufám že si tento zápas Steven pustí až večer oilrijede domu a bude nad ním onanovat na Twitteru

Reagovat
Golasso

Laca ... fakt jak se umí všechno v pár momentech podělat

Reagovat
vitasrp

Jak v tomhle zápase může Arsenal prohrávat, to mi fakt nejde na rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, AWB, Victor, Harry, Luke, Fred, Scott, Pogba, Bruno, Rash, Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, AWB, Victor, Harry, Luke, Fred, Scott, Pogba, Bruno, Rash, Mason

Reagovat
Luc-Luc

Fulham upletl zatim z hovna bic

Reagovat
supporter

A Arsenal vyprodukoval z bice hovno.

Reagovat
PP

Nicméně odhlédnuto od dnešního Aprílového rozhodování VAR, zápasu i celé sezony, ta útočná část se mi po více než 2 letech fakt líbí. Jsou tam vidět kombinace, náběhy, individuální kvalita je taky slušná. Radost sledovat oproti hrůzám s Emerym či prvního Artetova třičtvrtě roku, kdy nás takovéto týmy přestřílely. Co je kámen úrazu, tak obranná část hry, kde mi úplně pije krev to naše pomalé a laxní dostupování k soupeři..

Reagovat
masly008

já vidím celý problé v záloze kde nás kde kdo přejede a pak nás prostě tlačí.Potřebujeme někoho trošku nadprůměrného k TP.

Reagovat
PP

částečně souhlas. Ale spíš než zálohou, je to rozestavením.. Při tom klasickém 4-3-3 jsme hrozně roztažení, po ztrátě se nepohybujeme v prostoru, je tam díra mezi zálohou a obranou. Vlastně snad jen proti Slavii, která byla velmi špatná, se nám to dařilo. Úplně v hráčích to nebude, spíš jejich typologií.

Reagovat
masly008

Ale my jsme nikdy nehráli 4-3-3, pořád je to 4-2-3-1, nebo ti přijde že ESR hraje středního záložníka?

Reagovat
Gunner14

Fulham pozdržuje, protože ví že rozhodčí nastaví max 3 minuty

Reagovat
Golasso

Tolik? Neblázni to budou max 2 minuty a celý to zabere VAR

Reagovat
Edgewalker

Snad to nebude mít Laca na dlouho, nebo ten Nketiah je řádně bídný.

Reagovat
mr.Silver

Bolí z toho oči, tragedie dneska

Reagovat
jacobT

Napriek tomu sme súpera takmer k ničomu nepustili a sami si vytvorili dosť šancí, aby sme ten zápas v pohode vyhrali. Bohužiaľ Areola, VAR a lepšie zakončenie nás dnes stáli body.

Reagovat
Golasso

Nketiah je horší než podebraná pata... hrajeme regulérně do betonu bez hrotu

Reagovat
iamek

Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham, FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Inter Milan, AC Milan and Juventus are the 12 clubs that have given their agreement to take part in the European Super League.

The New York-based investment bank, JP Morgan, will underwrite the European Super League project with $6bn distributed as loans to the teams involved.

The European Super League is planned to start in time for the 2023-24 season.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je konec LM, můžou rovnou spojit LM s EL

Reagovat
Grahf

to bude tak 100 zápasov za rok pre tie kluby, ne?

Zaujímavé, že nikto z nemecka, alebo psg.

Reagovat
fenixLFC

takze si anglicania zahraju viackrat proti sebe, k tomu si daju priatelaky so spanielmi a taliani budu fackovaci panaci, ktori si len prisli zarobit....skvele

Reagovat
Mervin

Jako fandím Arsenalu, ale co bychom tam kurva dělali my?

Reagovat
iamek

To už spis ten Spurs . Ale prachy jsou prachy

Reagovat
SunFells

Tak Milány a Spurs ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Vždyť Arsenal byl dlouhodobě proti tomu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kinky7

City ne

Reagovat
pingla

co mezi těmito týmy chce dělat Arsenal? rozdávat body?

Reagovat
SunFells

Takto slabého soupeře už jsem neviděl asi 3 dny a stejně to projebem

Reagovat
mr.Silver

No nic, pokud Arteta nevyhraje EL, tak po sezoně může táhnout do piče, za rok a půl v týmu není vidět žádný progress.

Reagovat
jacobT

Niekto tu rýchlo zabudol ako sme vypadali rok a pol dozadu

Reagovat
Golasso

Neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta už odehrál tolik zápasů jako Emery, a má horší statistiky.

Reagovat
masly008

ale má to co emery ani totáč a to je trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se tím utěšuj.

Reagovat
masly008

tak já přežiju artetu a vy si nechte žozého ok? všichni máme co si zasloužíme.Vy k tomu ještě máte vlastního sponzora co si vás trolí to máte jako bonus.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Reagovat
mr.Silver

Pod Artetou vypadáme každý druhý zápas jako totalní šmatláci. Mít hráče typu Partey, Aubamayang, Lacazette, a k tomu solidní porci mladíčku, a hrát o 10. místo v lize je totalní trapas.

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

Jako nevím no.Furt mají dost velké páky.Třeba ti co nebudou hrát soutěže FIFA a jim spřízněné nebudou moct ani reprezentovat a uvidíme kolik top hráčů oželí MS atd.

A mě by ta soutěž nebavila.Furt ty samé zápasy, kde by bylo to kouzlo že ten tým dostaneš sem tam.

Reagovat
ElectrickMann

Ať jde hned d piče. Větší sračku nikdy Arsenal nehrál

Reagovat
Dawon

Boha double pivot proti Burnley? tam úplně v pohodě mohl hrát Pogba v záloze a místo jednoho z McFreda tam měl být cavani

Reagovat
Liveral

Ryan

Reagovat
Liveral

Pre asist musí dát brankář abysme dali gól z rohu

Reagovat
Nikikrew

Ryaaaaan

Reagovat
mr.Silver

TO zruší

Reagovat
Luc-Luc

to uz by bylo moc neuznat tohle

Reagovat
Gunner14

Na co tam čumí??????? Do piče

Reagovat
Mimalu

škoda, Fulhamu by se ty dva body hodily, pro Arsenal ten bod stejně nic neřeší...

Reagovat
iamek

Jak neřeší? Tuhý boj o desátý flek.

Reagovat
Gunner14

Parker si ještě stěžuje u rozhodčího

Reagovat
REPLIKATOR

Tolik radosti z vyrovnávacího gólu doma proti Fulhamu

Reagovat
martin.b

To vždycky pobaví, když borec trefí z metru prázdnou bránu a při oslavě svým gestem umlčuje hatery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
merlick

on ma tuto oslavu uz 22 rokov

Reagovat
SunFells

LOL, my dali gól? Už jsem měl vyplé

Reagovat
iamek

UEFA, who are shocked by the European Super League decision, could potentially sanction all 12 clubs and exclude them from the #UCL  next season.

Reagovat
mr.Silver

Uff, tak to jsme úplně vklidu.

Reagovat
fenixLFC

logici v tej UEFE- 12 timov vytvori protivahu LM. tak ich vyhodime z LM aby sa mohli sustredit iba na jednu medzinarodnu sutaz

Reagovat
vitasrp

Ty týmy se hádali kvůli prodeji televizních práv, proto ještě nebyl odsouhlasen ten nový formát Champions league a posunulo se to na konec dubna.

Podle mě tohle je hlavně způsob nátlaku, aby ti mocní dostali to, co chtějí - teda hlavní kontrolu nad prodejem televizních práv.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tohle bude zajimavy no. takova hra na to, kdo driv uhne..

Reagovat
martin.b

Jsem zvědavej, jak se to vyvine, američani mají jasnej cíl vytvořit evropskou fotbalovou verzi amerických soutěží, která jim zajistí stabilní vysoký příjmy bez ohledu na výkonnost. Vzhledem k zavedenýmu systému, provázanosti národních lig, uefy a fify to ale pořád vypadá jako fantasmagorie. Na druhou stranu se není moc čemu divit, prakticky 10 nej klubů generuje příjmy, který živý ten zbytek...

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Busby babes

Sestava fajn. ale je to Burnley doma... porad je mi blbe kdyz si na ten zapas vzpomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je někde vyjádření Gerharda? Měl orgasmus z vyrovnávacího gólu Arsenalu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že ofsajd

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Tommy$

Klasicky jdeme otočit zápas

Reagovat
Kluivert9

Spurs Ale chápu, nějací maskoti se taky budou hodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjde tam nakonec nikdo, jen tlak na UEFA aby dali víc peněz

Reagovat
martin.b

Podle většiny zdrojů to taky odsouhlasili. Nicméně už se objeví reakce z asociací, že pokud to vytvoří, budou vyřazení ze všech ostatních soutěží včetně těch mezinárodních. Tohle podle mě nemá šanci na úspěch..večer mají přijít nějaký oznámení.

Reagovat
Likan7

To byl ofsajd jo? Nezdálo se mi ani náhodou teda..

Reagovat
Busby babes

na tohle ani nebylo treba VAR. asi pul metru tam byl.

Reagovat
Dawon

No teď to ukazovali a vzhledem k Shawovi to byl tam o 2 cm

Reagovat
Busby babes

fuck

Reagovat
Likan7

Až teď opakovačka. Ta špička kopačky měla půl metr

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Likan7

Cajk

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Scotty

Reagovat
Busby babes

tohle by byl tak klasickej uvod zapasu s Burnley. Nevedel jsem, ze chyta DDG...

Reagovat
EXoRcIsT

Fred je obycajny posuvac lopty. Uplne dosraty nieco vymysliet

Reagovat
Busby babes

protoze presne to je jeho role na hristi. dostat balon na Pogbu nebo Bruna.

Reagovat
EXoRcIsT

kurnik ale velakrat je v dobrej pozicii aby nahral dopredu alebo dal kolmicu ale ani za boha to neurobi to su furt len prihravky na 2m alebo do strany

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moss je fakt kokot, Corkovi kartu nedá a AWB jo

Reagovat
aragorn

Rashford bude asi hladovět

Reagovat
Front hell

Hráči United nesimuluji. To nevíš

Reagovat
Grahf

predpokladaná sračka s burnley, s nimi sa nič iné vidieť nedá. Záloha McFred do toho perfektne zapadá.

Reagovat
r.mrazik

Co to píská zase za kreténa??

Reagovat
iamek

On nedostal žlutou za to?

Reagovat
r.mrazik

Myslím, že ne...

Reagovat
PhilipS

Sakra jak já bych chtěl vidět Slavii proti Arsenalu v plný polní s Kudelou a Simou. Kudela je možná momentálně nejdůležitější hráč Slavie. Fakt budu nasranej, jestli v týhle životní formě nebude na Euru.

Reagovat
PhilipS

A to mělo bejt pod nejlepší ligu světa. Sorry

Reagovat
iamek

To je zase nuda proboha. Opět blbost dvojice Fred - Mctominay proti betonarum. Měl tam být buď Beek nebo Cavani.

Reagovat
Steve Stifler

Nechápu, AWB dostane žlutou za takový hovno a tady Wood zajede oběma kopačkama kolíkama napřed, míč už někde dávno v prdeli a není to ani faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Moss no

Reagovat
Busby babes

Wood bez karty?

Reagovat
Dawon

Hruza hruza hruza pred zapasem sem psal, ze mi stred McFred proti Burnley prijde jako blbost a celkem se to potvrzuje, fakt nechapu tu myslenku, ktera se za tim skryva. Klidne hned o polocase bych jednoho z nich stahnul a poslal tam Cavaniho na hrot.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Jinak tedy ta taktika 4222 je k bliti pokaždé, když se o to pokoušíme

Reagovat
smazaný uživatel

Fred off for Cavani. #mufc

Výborně Ole, chválím za střídání v poločase

Reagovat
Dawon

Reagovat
iamek

Reagovat
ACSMan

Hlavně je důležite prodloužit s tím Matou

Reagovat
Steve Stifler

Stylová čepice tvl

Reagovat
iamek

Ty vole jak mu to nechal

Reagovat
Grahf

konečne porádna akcička

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno úžasně nechal míč

Reagovat
Dawon

Tak tohle bylo ale krasne od Bruna Pripsal bych mu pul asistence

Reagovat
iamek

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Picaaaaaaa

Reagovat
iamek

Nebyl jako faul?

Reagovat
Grahf

jak inak možme dostať gola od tých drevakov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moment faul nic na Harryho?

Reagovat
r.mrazik

A teď ruka v obliceji faul zase není

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Nadherna akce od nas. A pak klasika od nas. btw za tohle Maguirovi neuznali gol, ne?

Reagovat
Busby babes

kdyz to teda nebudu vubec srovnavat s tim minulym tydnem. fakt vyuziti VAR a posuzovani faulu v PL, to je velka pecka

Reagovat
ajouki

Asi jsou pořád ovlivnění tím preview na webu Chelsea před vzájemným zápasem..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United je nejvíc poškozovaný klub v lize

Reagovat
Diskostu

mne to tiež tak príde United a Liverpool najviac režú len nedávno dal Maguaire takto gól a písal sa útočný faul...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Grahf

henderson dnes mimo

Reagovat
Manchestersky Krocan

Síce Harrymu podobne neuznali dva góly, ale toto je regulérny gól..radšej by sa malo riešiť to bránenie štandardných situácii nikto ten nábeh nezachytil a Harry musel cúvať a preto bol prehlavičkovaný..to preberanie hráčov je dlhodobo otrasné

Reagovat
Grahf

klasik rashford

Reagovat
Dawon

Me z tady tech Rashfordovin regulerne jebne jednoho dne

Reagovat
r.mrazik

Bruno byl dneska dobrý jen pro to, že nechtěl hrát u gólové akce

Reagovat
EXoRcIsT

Marcus keby trochu zjednodusil hru tak dava 25 golov v lige kazdu sezonu

Reagovat
Mato178178

mcsosidž kde zase stal

Reagovat
Diskostu

Ten bycikel krasa...

Reagovat
Grahf

takto sa na výhru nehraje, furts stejné tempo, žiadny tlak

Reagovat
martin.b

Shaw letos fakt skvělej, daleko nejlepší LB v PL letos, a to svou podsaditostí vypadá spíš jak hráč sunday league.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už nechci zápasy proti Burnley fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL prosím neposerme to

Reagovat
Grahf

goool

Reagovat
Diskostu

nič iné si Burnley nezaslúžilo...

Reagovat
iamek

Bez červené? Di děla prdel ne? Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

ČERVENÁ VOLE

Reagovat
Grahf

dopiče toto musi byť gol, čo tam bruno vymyšlal

Reagovat
smazaný uživatel

Donny asistence

Reagovat
iamek

Moss ty ku*do příště se musíš více snažit. Beek paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

hotovo, chvalabohu

Reagovat
iamek

Shaw nádherně odebral

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Diskostu

Krasa...

Reagovat
iamek

Suché triko

Reagovat
Busby babes

Tarkowski za tu zlutou muze byt rad. Westwood bez karty? Ty vole, Moss fakt at uz tahne do prdele.

Konecne vyborne vyreseny brejk.

Reagovat
iamek

Chápu, ze tu červenou neviděl ten mamlas, ale VAR tam je tada na co?

Reagovat
Busby babes

Moss ma smulu, ze nevim, kdo sedel u VAR, ale stejne at tahne do prdele. To je platny i kdyby nahodou odpiskal vsechno dobre.

Reagovat
iamek

Jako nemám problém, ze ten gól uznal, kdyby se takhle pískalo pořad, ale nedat žlutou za faul na Henda a ke konci jasnou červenou je dost fail.

Reagovat
Busby babes

Gol mi nevadi, pisu to pod souhrnem. Tohle bych nepiskal jako fauly. problem je v tom, ze mensi veci nam letos uz neuznali gol, tak je to bordel.

Ale Moss me sral kvuli tem kartam co nedal nebo jak posuzoval nektery zakroky. Tarkowski uz tam v prvnim polocase strcil do Bruna a poslal ho do toho prikomu, to mela byt taky zluta... a tak.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Btw nepřipadá ti, ze ten tým je lépe fyzicky připraveny, než předchozí roky?

Reagovat
Busby babes

je, jsou na to i data, nekde jsem to videl na twitteru.

Reagovat
iamek

Kdyby jsi je nasel, tak díky za odkaz :)

Reagovat
Busby babes

kdyz to na me nekde vyskoci, poslu, ale jinak to hledat nebudu sorry, jsem linej...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny rozhodčí

Reagovat
r.mrazik

Klasicky těžký zápas s Burnley.

Zlatý tři body

Reagovat
iamek

Mourinho neeeeee

Reagovat
J0EL

Mou letiiiii

Reagovat
jk

Levy má koule

Reagovat
Busby babes

tak dostal tech asi 400 miliony liber za vstup do Super ligy, tak si to muze dovolit.

Reagovat
mithro

Mou

Reagovat
mithro

Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission.

Reagovat
smazaný uživatel

za toto respekt Jose, kral

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

není to pravda, ale mohla by být.

Reagovat
Busby babes

tomu fakt veris?

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

dnes uz by ma to vobec neprekvapilo teda

Reagovat
vodka

Good bye Mourinho, snad už ho v PL nikdy nikdo nezaměstná...

Reagovat
kiwwi

Wolves

Reagovat
jk

A Ryan Mason jako dočasný kouč Tottenhamu. Levy poooď!

Reagovat
Counter

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Busby babes

a ani Kane jim ted asi nezdrhne, kdyz si koupili ucast v nove supersoutezi.

Reagovat
Counter

Mně se pořád nechce věřit, že to tak všechno dopadne.

Reagovat
Busby babes

taky doufam...

Reagovat
bbbauch

Josee

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United's share price has risen sharply on the announcement of the new European Super League. The stock price has risen 5% in pre-market trading. As United are listed on the New York Stock Exchange, trading will not begin until later today. #SuperLeague #MUFC..a sme doma, uz to cele funguje tak ako ma

Reagovat
Busby babes

Can’t believe Allardyce is going to keep his record of never being relegated by just sitting there in 19th while the premier league expels six other teams

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda jsem zvědavý, jestli něco z toho bordelu bude dneska vidět na našich hráčích, přeci jen je to nemohlo minout.

Reagovat
nani92

o čo dnes Liverpool hrá? snad budú hrať mladíci

Reagovat
mithro

dnes vecer je to zrusene?

Reagovat
Luc-Luc

dneska jsem teda na to fakt zvedavej

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Kabak, Robertson, Milner, Wijnaldum, Thiago, Mane, Jota, Firmino.

Subs: Adrian, Keita, Salah, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Shaqiri, Davies, R. Williams, N. Williams.

Reagovat
Kixi Syhimour

Phillips mimo s menším zraněním.

Záloha bez Fabinha , tomu Daviesovi moc nevěří

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, bez Salaha by to mozna mohlo jit

Reagovat
martin.b

Leeds nad dnes sežere, v nich se bude vařit krev aby nás pořádně ponížili, těším se na to

Reagovat
oli9

Nějak je mi to už u prdele... Fakt sem znechuceny

Reagovat
avicii

načo to ideme dnes hrať?

Reagovat
Kluivert9

Potřebuju body do Fantasy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes budú mať chlapci akú motiváciu hrať o top4, keď si LM nezahrajú?

Reagovat
avicii

Rozmýšľal som či to aj dnes vôbec pustiť, keď tak ale bez emócií... Mam chuť to bojkotovať.. Ako fanúšikovia skúsit unfolovnut všetky sociálne siete alebo co..

Reagovat
mithro

tak Klopp vravel. ze sa o tom tiez dozvedel vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pro me to musi byt taky dost mazec, pro trenery/hrace.. Tyka se to hlavne jich, ale nemaji k tomu co rict

Reagovat
J0EL

Arteta tiez o tom nemal ani sajnu. Pekne svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Neville s Carragherem na SkySports dobre nakladaj vsem tymum. A Klopp si docela zachoval tvar v rozhovoru

Reagovat
mithro

ak sa o tom fakt dozvedeli vcera, tak to musi byt jizda

Reagovat
martin.b

Že probíhaly debaty věděly snad všichni, ale věřím, že Klopp asi očekával, že ten projekt se oznámí až bude mít shodu napříč aspoň větším spektrem, ale tohle asi fakt nečekal, že 12 týmů v nedokončené sezoně oznámí takovou revoluci a čekají, že dalších 8 týmů se s radostí připojí

Reagovat
Busby babes

nikdo to s hraci nebo managery nekonzultoval. takze leda tak vedeli, ze se tahle vec objevuje pravidelne.

Reagovat
oli9

jen ať jim naloží, jen aby za ně měl a chtěl kdo hrát....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
martin.b

to je taková škoda, že tam nemůžou bejt fans...

Reagovat
Kinky7

To je mozna i jeden z duvodu proc se to ohlasilo ted a ne pozdeji

Reagovat
avicii

Reagovat
stiflerovamama

Firmino

Reagovat
Luc-Luc

to je Alisson ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Alisson vypadá každé kolo jinak

Reagovat
Coutinho10

prohral nejakou sazku v kabine urcite

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiago fantastický návrat, Fabinho pozičně úplně mimo.

Reagovat
Luc-Luc

nehrajem spatne na to, ze o nic nejde

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

tak kdyz nehrajes pod tlakem, tak se vzdy hraje lepe

Reagovat
Kluivert9

Komentátor na Digi furt strašně prožívá, jestli Liverpool skončí v TOP 4

Reagovat
Luc-Luc

pekne Diogo

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní akce, fantastický Jota

Reagovat
Coutinho10

Trent to dobre stihl a Mane easy

Reagovat
Kixi Syhimour

Easy, čekal jsem, že to mine

Reagovat
martin.b

Přesně, opět zatím tragickej, Firmino ještě snad horší...ale aspoň nasazení maj dobrý

Reagovat
Coutinho10

mohl trefit tycku no

Reagovat
Luc-Luc

sebrali mi veskerou radost yankees

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa aj hráčom... ox teraz

Reagovat
Kixi Syhimour

2 góly v první půli za 16 zápasů

Reagovat
Beči

Zatím slušný zápas, ale Firmino musí pryč z placu. Ať jde místo něj Salah, protože koukat se na něj je utrpení.

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum je slepý?

Reagovat
Coutinho10

taky jsem nechapal, ze mu to nevratil...misto toho sobecka strela, ktera nemela sanci moc na uspech...

Reagovat
Luc-Luc

v pohode dnes na pul plynu, Firmino opet slaby, Milner hraje paradne

Reagovat
Kixi Syhimour

to řešení situací před vápnem je bídné, Wijnaldum tam má dálnici na Manéhi a radši potáhne, Milner dá míč na Kabaka před vápnem, co si asi myslí, že s tím míčem stoper udělá?

Samotný výkon není špatný, ale nutně potřebujeme druhý, obramě dnes moc nevěřím (Fabinho obzvláště neumí rozehrát)

Reagovat
stiflerovamama

Zase kopec nedotiahnutých akcií, Mané konečne gól, ale stále mi s Firminom pripadajú ako keby prekonali futbalovú mŕtvicu a znovu od začiatku sa pomaly učili behať, spracovávať loptu, prihrávať, strieľať.

A Giniho ofenzívny videnie je niečo strašné, keď to tam mohol dať Manému samému na bránku a on to nezmyselne sám ťahal až po 16 ku

Reagovat
Whitemedia

Ty jo, on se hraje fotbal

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle je neudržitelné

Reagovat
Kixi Syhimour

To rozhodčí je strašný

Reagovat
Luc-Luc

tvl budicek uz

Reagovat
stiflerovamama

Hrame totalnu picu druhy polcas

Reagovat
stiflerovamama

Andy

Reagovat
Kixi Syhimour

Může Klopp vystřídat? Však nikdo.už absolutně nestíhá

Reagovat
Luc-Luc

s takovym vykonem aby nas v te super lize vubec jeste chteli

Reagovat
smazaný uživatel

O výkony půjde v superlize až v poslední řadě. Důležitá bude značka, a proto tam budou mít týmy jako Arsenal a AC Milan místo jisté.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson

Reagovat
stiflerovamama

Boha prečo nedá dole toho Firmina, ten sa tam už 20 minút mota uplne zbytocne.

Reagovat
Coutinho10

celou dobu odolavame a pak dostanes z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Táto sezóna mi dokonale znechutila futbal

Reagovat
smazaný uživatel

bez fans, superliga, bez stopérov, blm, poltika, "rasizmus", steve gerrard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
stiflerovamama

Konečne, kokoti fakt

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vitasrp

Už aby byla ta Superliga, na tyhlety zápasy, kdy to favorit totálně mele, přece nechce nikdo koukat.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

to byla ironie

Reagovat
fenixLFC

tieto prispevky su ale uplne retardovane. vsetci sa zrazu aj na forach aj vsade tvaria ze ucastnici sueprligy musia TERAZ drvit uplne vsetko. vycitali rovnaku vec LM? asi sotva

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Když přehrada přeteče, tak se to valí ze všech stran, njn...

Reagovat
Taiger

Neříkej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

dejte nam ten uzasny spektakl s Chelsea, kde letos jeste nepadl ani jeden gol.

Reagovat
stiflerovamama

Zaslúžene, môžeme byť radi, že neprehravame.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Klopp konecne dockal vyrovnani

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vitasrp

Každopádně ten Liverpool mi přijde děsně unavenej, Leeds je s ohledem na intenzitu v druhý půli docela slušně mydlí.

Reagovat
martin.b

Mně teda přijde spíš děsně letargickej. Mané i Firmino přebírají míč do stojata, myslí si, že soupeře přehrají tím, jak jsou výjimeční. Úplně se z toho týmu vytratila lehkost spojená s neustálým kombinováním, rychlými countery atd.

Reagovat
Coutinho10

Ox na co ceka

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou fakt strašní kokoti

Reagovat
mithro

este, ze maju superligu istu

Reagovat
Kluivert9

Stejně do LM nechtěli.

Reagovat
stiflerovamama

Bože to sú tragikomici v tej finálne fáze ja už nema silu sa na to pozerat.

Reagovat
Luc-Luc

bezte do prdele, jestli tu sezonu chcete dohrat takto

Reagovat
Miguel19

Docela rád bych věděl, jestli se mám teda u těch zápasů ještě nervovat nebo o nic nejde..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám že Brighton dneska vyhraje. A dost podstatným rozdílem.

Reagovat
Svatej

??

Reagovat
Taiger

??

Reagovat
Busby babes

protoze si to uz zaslouzi.

Reagovat
PH8

Tu Chelsea teda moc nešetří. V tomhle je ta anglie fakt na hlavu, jejich týmy mohou bojovat o LM ale musí odehrát nahuštěnou ligu a pohár. No výhoda pro WHU.

Reagovat
Witcher

To bude jak v Avengers že nasadí rukavici,luskne a všichni zmiznou

Reagovat
Busby babes

preview 32. kola: Chelsea chce na třetí místo... proc?

Reagovat
Svatej

Ted uz víš proč

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Před stadiony bordel

Reagovat
Taiger

Blondýnky ?

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TikiTakaConnor/status/1384559007873085442

Petr Cech vs nasrani fans Chelsea a dalsich klubu.

Reagovat
mithro

chelsea out, za chvilu zacnu lietat zaloby

Reagovat
Busby babes

to je stransej amaterismus. co cekali, ze se stane? ze si hraci a fanousci reknou: no, co se da delat? Je videt, ze jednim z hlavnich hybatelu je Woodward. Dopadlo to jako vzdycky.

Jinak teda jsem zvedvaej na ty tresty. Klidne muzem dostat nejakej odpocet treba 15-20 bodu nebo fakt byt sestoupeni do champsu. A to pak good luck treba s podepisovanim Pogby... Navic to totalne rozmrda vztahy mezi hraci a vedenim klubu, kdo jim ted bude verit?

Reagovat
mithro

no my dostaneme urcite daco, lebo Joel urcite zostane ako posledny mohykan s Perezom.

Reagovat
wild

na zaklade coho? Pokial to napokon cele padne a nikto sa ESL nezucastni tak nemaju zaco trestat. A PL uz vobec nie

Reagovat
RKBoy

myslím že najvačší problém bude u Realu ,Juve a vás, kedže ste boli tými hlavnými aktérmi..

ostatné kluby sa ospravedlnia, dostanú nejaké tresty a bude to ok.. UEFA dostala facku, zmení finančnú politiku ,vytvorí nové pravidlá aby sa niečo takéto už neopakovalo a bude koniec.

čakám že Pereza, Agneliho vyženú a vo futbalovej europe sa nezamestnajú ani ako upratovači a vy sa možno konečne zbavíte Glazerovcov s ktorými po tomto nikto v europe nebude chciet robit akýkolvek biznys.

Reagovat
RKBoy

biznis*

Reagovat
Busby babes

jako bylo by to hezky, ale uplne si tenhle scenar nedovedu predstavit. Pereze teoreticky muze odvolat ti jejich "akcionari", u nas to nehrozi a Agnelli taky vlastni klub, ne?

Reagovat
Mimalu

As first reported by @danroan , I’m told Chelsea are preparing to withdraw from the Super League. Amazing. Absolutely amazing.

https://twitter.com/liam_twomey/status/1384566209253888009

Reagovat
Walter_Sobchak

Breaking: #Chelsea are now preparing documentation to request withdrawing from the ESL.

[via @danroan]

RIP Perez. Ešte nech sa pripojí City a padne to.

Reagovat
Svatej

Naaarez, jsem na nas pysnej.

Pochopitelně to vyzadovalo i udelat sracsky rozhodnutí, ale tohle je skvělá zpráva.

Reagovat
Svatej

Razem je dnesni zápas brutálně důležitej, kurva

Reagovat
Svatej

Byl bych ale.nasranej,.pokud by se Uefa rozhodla ty kluby potrestat, pokud by od toho ustoupily. V takovou chvili bych na místě tech klubů otočil a udělal vsechno pro to, aby tu organizaci rozložili.

Reagovat
stiflerovamama

Snáď vycúvame ako ďalší, podobne ako pri tom neplatení zamestnancov, aj keď sme potom nemali na Wernera a museli kúpiť Jotu.

Reagovat
Svatej

napadlo me to srovnani s vámi. Výsledek takovyho chování je furt o trochu důležitější nez cesta..

Reagovat
Busby babes

jako pysnej fakt nemate byt na co. ale dobre rozhodnuti.

Reagovat
M0rb1D4S

Já teda pyšný jsem. Na všechny fanoušky, kteří se sešli před Stamford Bridge. A nebyli to jenom fanoušci Chelsea.

Reagovat
Busby babes

na fanousky jo, ale na klub fakt ne. Je to jak kdyz bys zatahl holku z avlasy do krovi, pak videl, ze na tebe cumi deset dalsich lidi, tak ji nakonec neznasilnil a rekl si: jsem na sebe pysnej.

Reagovat
J0EL

Takze vy ju este stale znasilnujete?

Reagovat
mithro

ano, "my". lebo klub rovna sa majitel.

Reagovat
Svatej

Spíš bych to prirovnal k hromadnýmu znásilnění. Vsichni se vystridali, dvěma klukům se nechtelo, tak ho tam pod natlakem parťáků dvakrát soupli a hned vytáhli

Reagovat
Busby babes

nebo.

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže to taky není tak úplně na celém klubu že ano. Podle těch informací se do toho například Abramovič nechtěl zapojovat vůbec a u nás byl tím hlavním iniciátorem Bruce Buck.

Reagovat
Svatej

Ostatně jak píšu. Vyžadovalo to i špatný rozhodnutí, ale ve výsledku se udělala správná věc, me to na to být na klub pysnej stačí. Pochopim, kdyz to uvidíš jinak.

Reagovat
Busby babes

vasi fans. klub viz vejs.

Reagovat
Gunner14

Bayern a Dortmund odmítli, Abramovic se jen posral . Ale samozřejmě lepší než ti co s tím chtějí jít dál.

Reagovat
Svatej

Tak my se se City cukali už předtím, strach a podcenění reakce veřejnosti zvítězil. Na jejich místě bych možná i jednal stejně, slo o hodně..

Reagovat
mithro

Reagovat
stiflerovamama

Klub neznamená len vedenie, teda vôbec

Reagovat
Mimalu

od začátku sabotáž ... určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě od CFC nej rozhodnutí tam jít a nechat si zadní vrátka, si představ, že by ten outrage nebyl takový a CFC by pozvání nepřijmula, byla by to finanční sebevražda.

Proto neberu žádné vyjádření týmů, které pozvánku nepřijali jako nějakou váhu, protože kdo ví.

PSG to udělalo stejně proto že mají na UEFA a FIFA lidi, takže se jim to hodí a Německé kluby to zase nemohli do poslední chvíle tutlat, pokud by nebyla špatná reakce, tak místa pro ně pořád byli...

Reagovat
smazaný uživatel

*které pozvánku nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking: Manchester City are pulling out of the European Super League #muive [@MartinLipton

Končíme

Reagovat
mithro

city boli jasni, oni maju ten klub na sportwashing, peniaze nepotrebuju, taketo zle PR si nemozu dovolit. len neviem, co teda ako cakali

Reagovat
Walter_Sobchak

Rovnako jak Chelsea. Báli sa že im ujdu tie ostatne top kluby čo budu hrat v superleague. Inak s financiami ani jeden nemá problem narozdiel od ostatnych klubov čo tam sú ako napríklad Barcelona ktorá je zadlžena až po uši.

Reagovat
mithro

jasne, presne u nich dvoch bola najvacsia sanca, ze to vzdaju, ked pridu problemy. ich majitelom je to jedno, nejak to nepotrebuju, PR katastrofa, tak to zrusia. plus maju ako jediny asi prachy na sudy.

Reagovat
Svatej

tohle byl.jeden z duvodu, proc mi vadila ucast.

PL obecně je na tom furt dost slušně, některý kluby výborně a tímhle házeli evropsky konkurenci zachranny laso...

Reagovat
J0EL

To by bol epicky fail keby sme tam ostali my so Sliepkami.

Reagovat
Svatej

to by bylo drsny

Reagovat
mithro

Arsenal waiting for one more club to pull out so we could be the 4th one.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mates_Matesović

Tak už i City

Reagovat
stiflerovamama

Budú asi nasledovať ďalší, o to viac mrzí tá včerajšia strata bodov.

Reagovat
Gunner14

Šašci proč s tím souhlasili v první řadě, to fakt nečekali takové reakce?

Reagovat
Svatej

Určitě čekali nesouhlas, ale.i ten se da podcenit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Arsenal waiting for one more club to pull out so we could be the 4th one.

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

BREAKING: Barcelona & Atletico Madrid are leaving the European Super League. #SuperLeagueOut

Reagovat
Svatej

Ty kravo, se to sesypalo jeste rychleji nez dalo dokupy, stacilo par minut

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking: Atlético Madrid are leaving the European Super League #mulive [@JacobsBen]

Jedeme dál

Reagovat
RKBoy

táto šialenost bola tak absurdná,že sa nemohlo ani nič iné stat, ale takto skoro som to nečakal.

Reagovat
Busby babes

JUST IN: Joan Laporta will not finalize Barcelona’s entry into the Super League until they have received the approval from socios. Without their ‘OK’, the Catalan Club won’t take part in the competition

Barca out.

Reagovat
mithro

vsetci sa zrazu tvaria ako keby nic nepodpisali, ja som teda zvedavy, ake to bude mat nasledky. neverrim, ze len tak mozu skoncit a ak ano, tak je to teda riadna akcia toto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ceferin dnes říkal že ještě je čas na odpuštění když udělali chybu

Reagovat
wild

on ale myslel zmluvy v ramci ESL

Reagovat
mithro

:D ceferin a jeho UEFA mafia, nech odpusta, komu chce. idealne, keby to Glazerovci po fiasku zabalili. jediny dobry vysledok z toho celeho.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

be ccareful what you wish for... kdo nas koupi? Saudove? Nikdo jinej neda 4 miliardy liber na stul Pripadne nejakej jinej byznysmen co bude delat to same co Glazerove.

Reagovat
mithro

fanusikovia taky model ako ma Bayern myslim, nieco take sa spominalo teraz.

Reagovat
Swarley

Ale ti nás spíš přestěhují někam do Ameriky

Reagovat
Swarley

Odpuštění, ty sračky z toho budou chtít leda tak další prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný sraci, se to vzdají po pár dnech

Reagovat
r.mrazik

takze superliga v kelu a debilni formal LM stale aktivni?

Reagovat
RKBoy

teraz treba začat bojkotovat ten.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jj, bohuzel,

Reagovat
mithro

ano.

Reagovat
Busby babes

Takze Historie super ligy:

19. dubna 2021 nekdy ve 2 rano - Zalozeni super ligy.

19. dubna 2021 poledne - Jose Mourinho vyhozen Tottenhamem

20. dubna 2021 - zanik superligy.

Reagovat
Svatej

Tak k necemu to precejen bylo

Reagovat
RKBoy

trofej pre posledného?

Reagovat
Zaschrona

Milník ještě rozhodně je ten rozhovor Pereze.

Reagovat
Mates_Matesović

Mourinho jediný vyhozený trenér historie Super Ligy.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
RKBoy

bola by sranda ,ak by ho Levy vyhodil len na zákalde toho ,že si bol istý tými 350 milionmi ktoré teraz nikdy neuvidí.

Reagovat
Walter_Sobchak

Perez už to tiež posielal za Haalanda a Mbappeho a teraz bude mat velke hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

My, Real a United budeme teda hrát mezi sebou 150 zápasů v sezoně?

Reagovat
J0EL

Vyzera to ze uz len my a Tottenham

Reagovat
Gunner14

Jediný rekord ESL bude že Jozé byl první vyhozený trenér

Reagovat
Busby babes

#mufc will be withdrawing from the European Super League. Official confirmation expected before Friday #mulive [

@LeahSmith_

,

@StrettyNews

]

uff, tak jim to doslo.

Reagovat
Svatej

Pff, my to udelali ještě předtím, nez to bylo cool

Reagovat
smazaný uživatel

všichni ví že bez Chelsea by to nemělo smysl, to už se celé rozpadne

Reagovat
Svatej

Pochopitelně se toho ted můžeme držet

Reagovat
Busby babes

tak urcite.

Reagovat
Whitemedia

Gary Neville a Chelsea zachránili fotbal, je to tak.

Reagovat
Busby babes

it just took one tweet from Marcus Rashford and it all came tumbling down

tady se to zlomilo.

Reagovat
Busby babes

Man United players revolted behind the scenes. Shaw and Maguire both heavily involved. They took it to the very top and confronted Ed Woodward.

Shawberto FTW!!

Reagovat
Swarley

Super, a můžeme tu obranu skládat znovu...

Reagovat
Busby babes

beztak se bali, ze budou hrat kazdej tyden proti Messimu nebo Ronaldovi.

Reagovat
Swarley

taky varianta

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: All 12 breakaway clubs are meeting tonight to discuss disbanding the European Super League [@talkSPORT]

Reagovat
avicii

Tak snáď sa to pekne rozpadne, a hlavne nech sa ospravedlnia verejne.. Aj tak im to nikto nezabudne.. Ale ako fanúšikov nás to zblizilo, nikdy som neolajkoval toľko príspevkov fans a hráčom United alebo Chelsea

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
stiflerovamama

Kde je tá mrdka Nani nech mu naložím.

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Swarley

Hm, tak to asi tak promyšlené neměli... Ale Perez je hecař, ten už to křeslo nepustí...

Reagovat
Svatej

Dva podnety k diskuzi

1) Myslíte, ze je mozny, aby Uefa potrestala ty kluby uz jen za tu spekulaci?

2) Pokud jo, docela si troufam odhadnout, ze nektery kluby potrestají více (United, Real a Juve) a některý méně, co myslíte?

Reagovat
wild

Nevidim dovod, aby Uefa ci PL niekoho trestali. Zatial sa nijak tie kluby neprevinili

Reagovat
smazaný uživatel

taky si nemyslím, nějak si to vyříkají v soukromí a jde se dál. Koneckonců za tohle i tak můžou primárně majitelé klubů, takže trestat celý klub i s hráči mi přijde hloupé. Zvlášť když se mnoho z nich postavilo za PL/UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny stejně nebo vůbec, jinak je to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceferin dnes řekl že je ještě šance na odpuštění

Reagovat
Busby babes

1) no spekulaci... meli podepsane smlouvy a tak. Takze to uplne spekulace nebyla... ale to bude slozity a pokud se nejak nedohodnou, tak to dojde nekam k CAS. spis to naboura duveru mezi kluby top 6 a zbytkem ligy.

2) nezapominej na Pool, ten tam hral taky velkou roli, z toho, co se pise... a imho ne. podileli se na tom vsichni.

Reagovat
stiflerovamama

Tie podpísané zmluvy podľa mňa neboli také horúce, myslím, že aj Athletic písal, že to nie je nič závezné.

Reagovat
Walter_Sobchak

Presne, to len Perez zase trepal blbosti. Nemyslím si že by boli takí blbí aby niečo taketo podpisali a riskovali žalobu za miliardy.

Reagovat
Swarley

Kdyby bylo všechno tak připravené jak se psalo, tak už by se třeba nedalo tak lehce vycoucat z těch úvěru co měli mít a podobně...

Reagovat
Busby babes

no jde mi o to, ze v ten moment se uz nebavis o spekulacich, kdyz si to vsechny kluby vyvesili na homepage.

Reagovat
stiflerovamama

Zase nad všetkým moc premýšľaš.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
stiflerovamama

Myslím, že sa to nestane.

Reagovat
Mates_Matesović

1) Pochybuju

2) Ne

Reagovat
Gunner14

Spekulaci

Reagovat
Svatej

Pojmenuj si to jak chces

Reagovat
mithro

2. to je skor tvoj wishful thinking.

Reagovat
Svatej

Ale kulový, ja nechci trest pro nikoho, uvažuju nad vsema alternativama

Reagovat
Maresma

Na základě čeho bys některý kluby potrestal víc?

Reagovat
Svatej

Zakladatelstvi.. proti takovymu Agnellimu ma Ceferin brutalni.pifku, proti Woodwardovi taky

Reagovat
Svatej

Pifku má na, ne proti*..

Reagovat
Maresma

Každej z těch 12 klubů se chtěl zaprodat úplně steně, tady fakt nejde poškodit někoho víc a někoho míň

Reagovat
Svatej

Uefa pred měsícem potrestala hráče bez jedinyho důkazu. Nevim, jestli děláš správně, ze nad tim uvazujes logicky.

Reagovat
Maresma

pravda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

potrestat spis ne..maximalne tim,ze nedovoli vratit se pohlavarum do vyssich funkcich UEFY

Reagovat
Svatej

to je velmi pravděpodobný

Reagovat
mithro

tento rok dat LM PSG a EL Villareal - AS Rim

Reagovat
r.mrazik

zas hraci nemuzou za to,ze majitele jsou svine

nechal bych je hrat,ale nedal bych jim prachy za vyhru

Reagovat
Zaschrona

Asi žádné tresty nepřijdou, právně to není obhajitelné, ne podle pravidel těch soutěží. Ono asi úplně bude stačit to totální veřejný ponížení. Jako zásadní spíš ale vidím, co bude teď. Pád jedné superligy ještě neznamená, že ta chamtivost klubů je jen tak pryč...

Reagovat
mithro

Now they're all scurrying like rats blaming each other. Never forgive them for this nor let them pretend it didn't happen.

Reagovat
Swarley

Tak já nevím, jak moc horší vztah ke Glazerum to může vyvolat? Však to už roky víme, že jsou k hovnu... Žádná změna..

Reagovat
RKBoy

tá nenávist by mala byt zameraná na individuality čo to celé spriadali a čo to podpísali, nie celé kluby.

Reagovat
mithro

vsak samozrejme. nikto nehovori o kluboch, od zaciatku je to akcia majitelov.

Reagovat
stiflerovamama

Takže včerajšie vyhlásenie a tým spôsobená destabilizácia mužstva, ktorá spôsobila zlý výkon a stratu bodov nás nakoniec bude stáť LM.

Reagovat
Swarley

To je oficiální stanovisko Kloppa? Zní to tak

Reagovat
fenixLFC

ako keby sme bez tej informacie brali urcite tri body...

Reagovat
J0EL
Reagovat
Busby babes

vy ted vsem pisete: kluci neblbnete, pojdte zpatky...

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Tak podla vsetkeho sme uz aj my vonku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Byl bych teď ale dost nerad, kdyby to Uefa pojala jako jejich vítězství a na základě toho jednali.

Verim tomu, ze obrat přišel diky fanouskum, hracum a fotbalovy verejnosti a kluby by to proti Uefe vyhrály.

Reagovat
RKBoy

súhlas.

z Perezovho vystupovania bolo zjavné ,že boli pripravený na všetko čo na nich UEFA a prípadne FIFA hodia, ale takýto backslash od verejnosoti a aj z vlastných radov určite nečakali.

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

I kdyz jsou kluby za bandu zmrdu, tak by bylo dost rozumný dat najevo, že to odstoupení není na základě tlaku Uefy.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Maresma

Jinak teda ten novej formát LM mi přijde stokrát míň atraktivní než superliga...

Reagovat
Swarley

a ta banda vemen v UEFA a FIFA není o nic lepší, než ti pobláznění majitelé velkoklubů...jako nějakou výhru tohle fakt neberu...

Reagovat
Maresma

sem byl docela rád, že jim někdo konečně ukázal prostředník

Reagovat
stiflerovamama

Snáď to bude výstražný signál pre všetkých. Pre UEFA a FIFA v tom, že si nemajú vytierať prdel s klubmi, a pre kluby, že si nemajú vytierať prdel s fanúšikmi.

Reagovat
mithro

ale tak to, ze UEFA a FIFA je banda sa vie davno. ale teda, ak sa za dva dni toto cele rozpadne, tak len dobre, ocividne to tie hlavicky mali dokonale premyslene to vyzera ako uplny amaterizmus.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Proč? Poprvé v historii tam bude moci docházet na souboje klubů ze stejného výkonnostního koše už ve skupinách. Jediná chyba je, že se výsledky skupin nepřenesou do play-off na jeden zápas do podoby domácího stadionu, pak by to dávalo perfektní smysl...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

European Super League Schedule Leaked!

Man Utd vs R Madrid

R Madrid vs Man Utd

Man Utd vs R Madrid

R Madrid vs Man Utd

Man Utd vs R Madrid

R Madrid vs Man Utd

Quarters:

R Madrid vs Man Utd X 4

Semis:

Man Utd vs R Madrid X 2

Finals:

R Madrid vs Man Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Juventus a Real

Reagovat
Busby babes

enjoying the Super League’s new knockout format

Reagovat
RKBoy

Florentino Perez: “No problem, we will create our own Manchester City & Chelsea.”

nie moje, ale musel som.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa

Reagovat
Swarley

Co zase? Všichni z Chelsea opustili superligu a on jediný nechce?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MCFC_8

ALELUJAAA! Chvalabohu ze dostali rozum... Dufam, ze Perez si to odserie

Reagovat
mithro

@SamWallaceTel

All 12 'founder' clubs of European Super League have been on a call looking at the 'exit strategy' from their plans. Source says - with some understatement - 'They have heard the fans'

to by mali zverejnit. aspon daco by im z toho kvaplo

Reagovat
Svatej

o tom mluvim. Kluby musi dat najevo, ze nejednali pod tlakem Uefy, ale fanoušků

Reagovat
Busby babes

jinak zatim jedinej Real a vsechny kluby vlastneny americanama jeste neoznamili, ze jdou pryc. plus tottenham ale ten nikoho nezajima.

Reagovat
J0EL

Ornstein:

No developments yet from Manchester United on staying in or leaving the proposed European Super League @TheAthleticUK #MUFC #ESL #europeansuperleague

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hlahart

Pak že to bude nuda.. vyřazovací část dobrá

Reagovat
Hlahart

A Arsenal to chce vyhrát nebo co?

Reagovat
Busby babes

BREAKING: Ed Woodward has resigned as chairman of Manchester United.

Woodward’s decision comes after the backlash over the European Super League.

Reagovat
Busby babes

jdeme slavit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

uverim, ked uvidim oficialne.

ale inac, lets gooooooooooooo

Reagovat
mithro

este, nech zoberie partakov z Floridy a Super liga bude moja oblubena liga

Reagovat
mithro

jj uz to pisu vsetci pisalci v UK. ale hlavny problem je aj tak na Floride. Ale aspon daco

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

Reagovat
KnoxXx

tak to ESL za tych par dni prinieslo viac, nez som si dokazal predstavit

Reagovat
Dawon

MILUJU SUPERLIGU NAVZDY!!!

Reagovat
Svatej

Ok, here we go, mužem se zas nervovat, razem má včerejší ztráta Poolu obrovskou hodnotu

Reagovat
martin.b

Ban all "founding clubs" from next season's CL !!!

Reagovat
iamek

Ed Woodward has resigned as chairman of Manchester United.

Woodward’s decision comes after the backlash over the European Super League.

Wooooow

Reagovat
J0EL

Vam sa nic lepsie stat nemohlo, vy kur*y

Reagovat
Busby babes

vzdycky jsem miloval Superligu.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
iamek

Tak si dam daji jinou loutku no . Edo uměl aspoň sehnat prachy

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

nebal bych se, ze by nezustal nejakym poradcem Glazeru...

Reagovat
Busby babes

tak on prej planoval, ze to stejne udela v lete. tak to proste udelal o dva mesice driv...

Reagovat
iamek

Co děla Gill?

Reagovat
mithro

keby sa im ta Superliga podarila, tak zostane, verim tomu. Mne to ale cele pride ako keby to robilo niekohíoé decko doma na home schoolingu, cely tento super projekt.

Reagovat
Swarley

Ještě s jakou odvahou do toho vleteli a za dva dny je po všem... Někdy je až neuvěřitelný, co za lidi se pohybuje na těch vysokých funkcích...

Reagovat
Hlahart

No, ale plánoval to, protože měl funkci v SL. To je docela důležitý rozdíl, ne?

Reagovat
Busby babes

netusim, takhle to napsal Ogden.

Reagovat
sunakashi

Toho se obávám. Aby to nebyl ještě větší pičus, navíc neschopný sehnat prachy...Ale snad bude líp kurva konečně!!!

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hlahart

skvělá účast United v SL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že ta super liga byla k hovnu

Reagovat
EXoRcIsT

ked toto je pravda tak cely ten cirkus stal za to. Woodward by sa uz aj tak nemohol ukazat na alebo v blizkosti Old Trafford lebo by ho dakto prizabil

Reagovat
Ligter

geniální

Reagovat
Whitemedia

Ten váš klub vymyslí(s Perezem) takovou píčovinu a nakonec z toho vyjdete nejlépe?

Reagovat
iamek

Já to na nějakou extra výhru nevidím. Glazer si tam dosadí jinou loutku a tam se může v klidu stát, že nebude schopný sehnat tolik peněz jako ED. Na posilování a ohledně smluv už vliv nějakou dobu stejne neměl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Ty vole co mu ten Maguire udělal

Reagovat
Svatej

Woooow

Reagovat
MCFC_8

A teraz by bolo dobre prekopat LM...ja by som znizil pocet ucastnikov z 32 na menej ked to chcu mat atraktivne...

Reagovat
stiflerovamama

A vytvoriť z toho Superligu pod UEFA.

Reagovat
MCFC_8

To asi nie, cele to bolo chujove...ale rychla liga, az 2 dni "existovala"

Reagovat
avicii

Zachovať 32 účastníkov... Nikomu to nebude vadiť keď dostanú viac peňazí

Reagovat
MCFC_8

Alebo aj to...len od 2024/25 uz bude 36 timov...najviac to aj tak vadi tomu chujovi Perezovi, kazdopadne som rad, ze to padlo a kluby vypoculi hlavne fanusikov

Reagovat
avicii

Reagovat
wild

Mark Ogden

@MarkOgden_

Confirmed. Ed Woodward has stepped down as Man Utd exec vice chairman. Was planning to quit in summer, but tghe ESL fiasco has brought it to a head now

Reagovat
smazaný uživatel

The collapse at #mufc/European Super League may well see the Glazer family sell the club #mulive [@MikeKeegan_DM]

Reagovat
mithro

this is my sen

Reagovat
KnoxXx

si zabudol, ze ten, co to kupi, nemusi byt ziadna vyhra ...

Reagovat
r.mrazik

no...nikdo jiny nez cina nebo župan na to mit nebude

Reagovat
Zaschrona

Kéž by to podpořila nějaká pěkná reforma od britské vlády...

Reagovat
Hlahart

Co máš na mysli?

Reagovat
Zaschrona

Byl bych rád za reformu ve stylu 50+1 i v Anglii nebo alespoň jakékoliv zpřísněný pravidel, které bude demotivovat nabubřelé majitele kupovat kluby za jediným cílem: akorát si z nich dlouhodobě brát prachy.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hlahart

Proč?

Reagovat
fenixLFC

ponechajme stranou to ze 50+1 skor ci neskor opustia aj nemci. ale najma som proti tejto vecnej potrebe obmedzovat podnikanie. ti majitelia dali do toho vlastne peniaze a nekupovali kluby z nejakej romantickej predstavy. je to investicia ako kazda ina tak mi pride stupidne ich trestat za to, ze podnikaju. chcete do toho naliat peniaze? v phoode, vase rozhodnutie. skrachujete? tiez vasa vec, riziko povolania. tato umela snaha vyrovnavat nevyrovnatelne je nie vtipna, ale az trapna. preco by mal nejaky robotnik od piva rozhodovat o tom, aka bude dlhodbo strategia v zamori ked k tomu nema ziadne predpoklady? nech si o tom rozhoduje majitel so vsetky rizikami aj vynosmi.

Reagovat
Hlahart

Mm, ale svoboda podnikání přeci nikde nikdy není bezbřehá. Vždycky je to jenom o hledání nějakýho přiměřenýho stupně regulace s ohledem na to, jaký zájem jí sleduju. Neříkám, že je tohle správní regulace, to si vůbec netroufám posoudit, ale imho to takhle jednoduše odmítnout nejde...

Reagovat
fenixLFC

samozrejme ze nespochybnujem ze kazed podnikanie ma nejake regulacie to ale neznamena ze chcem aby bolo v tomto

Reagovat
Zaschrona

Není to investice jako každá jiná. Žádný jiný byznys tolik neovlivňují fanoušci, žádný jiný byznys není rozhodován výsledky s jinou konkurenční firmou, když si to proti sobě rozdávají přímo jejich zaměstnanci. Zároveň platí, že bez konkurence i ten sebebohatší klub neznamená vůbec nic, nemá se prostě s kým měřit. Fotbalové kluby mají velký přesah do národních kultur, do společenského života, do života místních obcí a regionů. Dělat z fotbalových klubů jen byznys jako každý jiný, to je úplná hloupost.

Bych chtěl vidět, jak bys měnil názory, když by se majitel LFC vás rozhodl přejmenovat na London United, přestěhovat na Wembley a změnit dresy na modrý.

Reagovat
fenixLFC

nikto z neho nerobi biznis ako kazdy iny, pisal som o investicii ako kazdej inej teda investicii s umyslom zhodnotit ju (asi malokto investuje preto aby na tom prerobil).

žádný jiný byznys není rozhodován výsledky s jinou konkurenční firmou- WTF

tak by som pindal a nadaval na majitela ako konkretnu osobu, nie na to, ze to moze urobit

Reagovat
fenixLFC

fuck, odoslal som to predcasne

hlavne ma ale bavi to tvrdenie- akorát si z nich dlouhodobě brát prachy- well na to musis mat vysledky/dostatocny prijem aby sa ti to stalo mozes mat kluby ako united alebo lierpool z ktorych sa peniaze tahaju ale je to podporene tym ze sa tie peniaze produkuju vysledkami. a potom mas kluby ako everton a dalsie, do ktoreho sa vraza viac a viac penazi a moc to zatial neprodukuje. ked budu vysledky a z toho aj prijmy, tak nech si beru svoj podiel, maju na to pravo

Reagovat
Zaschrona

Ta věta ještě pokračuje, nevím, proč se snažíš vytrhávat jí z kontextu...

Jinak já teda tohle odmítám, evropský fotbal prostě z principu dojná kráva není, to až majitelé MU nebo vaši se tohle snaží měnit, je to nechutný.

Reagovat
fenixLFC

ehm kde ta veta pokracuje? je to do pismena koniec toho prispevku v ktorom to spominas

neviem ci je lepsie ked to ma byt dojna krava alebo splachovanie penazi do zachoda nekonecnymi investiciami ktore sa ani nevratia...

Reagovat
Zaschrona

Tak pardon, souvětí, když to budeme řešit až takhle.

Nevím, proč bych měl jako fotbalový fanda podporovat vysávání peněz z celé branže než pravý opak.

Reagovat
fenixLFC

nez pravy opak? tak potom by si mal byt velkym podporovatelom chelsea, city alebo psg nie? ja som totiz za to nech si majitelia beru peniaze a svoj podiel z klubu dokial aspon cast ziskov ide naspat do klubu. ale nebudem naivne chciet aby majitelia z toho nic nemali

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

tolko dobrych sprav naraz ESL sa najskor rozpada tak clovek zisti ze sa vraj hraci postavili na stranu fans proti Glazerom. Ed odstupuje a teraz vraj chcu predat klub YEEES

Reagovat
nani92

Najlepšie 2 dni futbalu ever

Reagovat
wild

The collapse at #mufc/European Super League may well see the Glazer family sell the club #mulive [

@MikeKeegan_DM

Vtedy by sme si mohli povedat, ze to naozaj stalo zato

Reagovat
Busby babes

tohle je imho uz jen spekulace. Uvidime. jen se bojim, ze by to pak znamenalo Saudy...

Reagovat
mithro

tak to uz je na UK, aby to nedovolilo, u Newcastle nepresli. Imho by sa nasiel nejaky iny investor, urciti udia maju teraz vela penazi a malo moznosti ich minut

Reagovat
Busby babes

4 miliardy liber jen tak na utraceni nema jen tak nekdo. :-) a druha vec je, ze pak dostanes stejne Glazery no.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
wild

Preco sa tak branis ropakom? Aspon by do toho nasypali trochu viac penazi. Zase nie sme klub typu City, PSG. Tie zaklady a historia su davno postavene.

Reagovat
Busby babes

protoze by u nich platilo to same co u City a PSG. porusovani lidskych prav, ukladny vrazdy, genocida...

Reagovat
wild

Reagovat
mithro

tam je to dno, ale ja si fakt myslim, ze sa na svete musi najst par ludi, kt dokazu klub kupit a spravovat, plus na tom aj zarobit.

Reagovat
Busby babes

bohuzel nas nekoupil ten Ratcliffe.

Reagovat
mithro

I suspect there are frantic phone calls being made from Tampa to Riyadh at this moment.

Reagovat
mithro

ale vidis, zaujem by bol

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA

Hey guys, I’m thinking about buying Manchester United!

What do you think?

Reagovat
Busby babes

ten by z nich mohl vymlatit dobrou cenu.

Reagovat
Busby babes

City ma taky historii, ze jo...

Reagovat
vodka

tomuhle taky neverim, proc by prodavali investici, ze ktere si rocne vytahnou 50 mega jako by se nic nedelo

Reagovat
Swarley

To bych Perezovi jel před OT osobně postavit sochu

Reagovat
iamek

A teď nás koupi nějaký ropák a bude o derby s Chelsea víc

Reagovat
Mates_Matesović

Agnelli možná taky rezignace... Zvedne Levy hozenou rukavici?

Reagovat
RKBoy

tak už aj Agnelli... za chvílku aj Perez?

Reagovat
MCFC_8

Perez na to nema gule...

Reagovat
martin.b

Ten už vymýšlí novej formát

Reagovat
r.mrazik

woodward resignoval v MU

Reagovat
r.mrazik

kdyby to tu jeste nebylo...

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
nani92

Roman Abramovic zachránil futbal, ďakujeme

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Svatej

Znovu

Reagovat
iamek

Ed Woodward will remain in his role at United until the end of 2021

Pozdeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Odejdou i s Glazerama, do Nového roku s novým majitelem

Reagovat
John Obi Mikel

Koupí vás Mike Ashley.

Reagovat
Svatej

Proc se tu vubec Eduv konec bere jako pozitivní zpráva pro United? Vsak ekonomicky to řídil ďábelsky dobre ne?

Reagovat
r.mrazik

jj,ekonomicky jo,ale sportovne moc ne

Reagovat
Hlahart

Tak ona je otázka, jestli se z toho odchodu radovat teď, když máme novou sportovní strukturu klubu

Reagovat
r.mrazik

jj,me ten jeho odchod nijak extra netesi

Reagovat
vodka

ja jsem ten hate nikdy moc nechapal na nej, ale za tu superligu si zaslouzi skoncit. i kdyz je mi jasne, ze to byli glazerovi, kdo ho do toho tlacili

Reagovat
stiflerovamama

Lebo z jeho diabolského ekonomického riadenia nemali fanúšikovia nič.

Reagovat
iamek

Zvládal to dobre, ale na druhou stranu stejne ty prachy skončili bůh vi kde. Výhoda je ta, ze hlavní sponzor na další roky je podepsaný, takže nový typek bude mít čas na seznámeni se. Předpokládám, že tam nějakého blbce neangazujeme a aspoň se trosku procisti vzduch mezi fans.

Reagovat
Busby babes

muzem doufat v to, ze prijde nekdo, kdo to bude ridit lip.

Reagovat
mithro

6 - Man United fans are suddenly wishing they had tried to sign up to a European Super League 6 years ago if it meant getting rid of Ed Woodward this easily. Devilish.

Reagovat
iamek
Reagovat
Arbiter

Jako pro mě je Mason nejoblíbenějším hráčem současné Chelsea, ale Tuchel by ho také mohl nechat raz za čas odpočinout...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Jaký by pak dávalo smysl na ty zápasy koukat...

Reagovat
Arbiter

ale uvařit by ho nemusel...

Reagovat
Talker

Tak stáhnout v 60. minutě třeba, v základu takový hráč chybět nemá.

Reagovat
iamek

One European Super League club owner may put their club up for sale "within days" #mulive [@StanCollymore]

Reagovat
iamek

#MUFC will be able to confirm Woodward’s resignation after the market closes in NYC. He was due to step down in December 2021, but this was brought forward due to likelihood of it being leaked. I’m told that it is not related to ESL and he leaves on amicable terms with the owners

Reagovat
Busby babes

hele, asi nebudeme verit Standovi Collymoru, ne?

Reagovat
iamek

Glazer family are ready to relinquish 51% of their veto power to the fans

Reagovat
wild

Tomu neverim. Ale predaj klubu je podla mna realny

Reagovat
iamek

Zdroj na jovno

Reagovat
mithro

ale dufam, ze o tom tocia dokument, nech je co pozriet na vianoce

Reagovat
Ajven

na Spurs sa da spolahnut.. bude DVD

Reagovat
Svatej

Tak Perez pry celi silenymu tlaku a žádosti o jeho odvolání

Reagovat
Busby babes

Az se tu budou zas vypravet pohadky o tom, jak ty velky kluby jsou profesionalne rizeny, tak si na tohle vzpomente. JP Morgan si podle me ted mlati hlavou o zed a rikaj si: s jakou bandou curaku jsme to vlezli do dealu.

1. We say in Soccernomics: "Anyone who spends any time inside football soon discovers that just as oil is part of the oil business, stupidity is part of the football business."

2. Related to this: a fellow football writer once told me he'd tried and failed to do business with a legendary English football institution. He said, "I can work with crooks, and I can work with stupid people. But I can't work with stupid people who think they are crooks."

It's that uniquely football mixture of stupidity plus greed that we saw in action this week

4. Related: football is an industry where practically everyone in a boardroom is a white man, so the talent pool they are drawing from is not large. There's also a fast track for ex-players, sons of senior officials, people's mates etc where intelligence is not a criterion

5. More on the football/stupidity thread: one club president told me that ex-players who get executive jobs don't understand office work, e.g. even the basic concept of working 8-hour days. My response would be: 'So don't hire ex-players.' But fans and media love it when you do

vyborny popis od Simona Kupera.

Reagovat
mithro

to je to, co ma na tom zaraza najviac. uplne nezvladnute, najbohatsie kluby sveta a predvedu takuto katastrofu?

Reagovat
Talker

Podle mého je brutálně překvapil ten okamžitý tlak a síla té reakce, kdy se začalo vyhrožovat okamžitým vyloučením z pohárů, reakce ligy, kdy odhlasoval zbytek klubů, že je vyloučí a podobné věci. A to vše během 48 hodin. K tomu obrovský tlak ze strany veřejnosti, fanoušků, hráčů, komentátorů a všech jiných zúčastněných.

Oni to čekali třeba v rámci dnů či týdnů, ne že to bude v takové míře tak rychle. A možná ne tak silnou reakci.

Reagovat
John Obi Mikel

To od UEFA a FIFA podle mne čekali. Ale ze strany veřejnosti takovou reakci neočekávali.

Reagovat
Busby babes

hele ale oni se takhle chovaj bezne a porad. Situace, kdy koupi hrace za 50 milionu, ale nezajisti mu pak trbea hlidani deti za 200 liber je uplne bezny.

Reagovat
sunakashi

díky za super článek. Je to děsivé, ale fakt věřím ,že to takhle funguje. Chápu, že pro kopačku je těžké zvládat 8 hodinovou pracovní dobu...Ale je to šílené....

Reagovat
Dawon

Jako tohle bylo fakt úžasné, za to by se snad nestyděla ani naše vláda

Reagovat
Busby babes

Raphael HonigsteinModré srdce

@honigstein

·

2 h

Earlier, I've put it to a German club official that the Super League 12 must have some really clever ideas to get around all the obstacles, relative to the huge reputational risk they're facing.

Answer: "Never underestimate the incompetence of people."

Reagovat
Miguel19

Wtf Kai, to musí být gól 10 z 10 pokusů

Reagovat
Svatej

Werner a Havertz jsou oba v zakončení vážně ubozí.

Reagovat
Talker

Tak Havertz nezahodil tolik šancí, každopádně jo, měl to být gol...

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Přesně.

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho

Reagovat
SpecialOne

Stáhni toho Ziyecha, co může to podělá. Alonso taky prd platný. Bude to dnes velmi těžké, Brighton je docela neprostupný..

Reagovat
smazaný uživatel

S mountem uprostřed to nefunguje. On se vůbec nehýbe. Jenom stojí a nechává míče proplouvat kolem sebe. Moc se mu nedivím, prostě neví, co má hrát.

Reagovat
vitasrp

To bych neřekl, je to klasický zápas proti týmu, co proti nám taky hraje 3-4-3, každý hráč má za prdelí hráče, co jej osobně brání, nedaří se nám tak najít volného hráče, který by mohl rozvíjet útok, a proto se nám prakticky nic nedaří.

Navíc ta sestava je rotovaná, třeba na pravý straně hodně chybí agresivní výpady Azpilicuety, Christensen to hraje hodně hluboko a do zálohy prakticky nevystupuje, takže se nám nedaří zálohu soupeře přečíslit a jakkoliv ji rozhýbat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, že to asi nebude jenom Mountem. Snad to Tuchel nějak změní, jsme nuloví a nikdo nevyčnívá.

Reagovat
Talker

Tak zvyká si na novou roli, kdy doteď byl někde na linii obránců nebo defenzivních záložníků a nevadilo, že se nenabízel. Teď je naopak potřeba, aby se nabízel, byl na míči a byl proaktivní, což je brutální změna role. K tomu tam na něj prakticky hraje soupeř osobku.

Reagovat
John Obi Mikel

Hráči mají v hlavách tu kauzu (koneckonců já taky) a moc jim to dnes nejde. Do druhé půle to chce útočné trio nějak oživit, Odoiem, Wernerem nebo vytažením Mounta, a mohl by tomu pomoct i Giroud.

Reagovat
Svatej

Znova je ideální příležitost piskat do hry Gilmoura místo jednoho z křídel a Mounta posunout výš. Jsem si vedomej toho, jak ta zaloha Jorginho Gilmour na prvni pohled vypadá, ale Mountovi ta role nejde, je tam příliš pasivní a Jorginho mi dneska ani nevadi, jenze je na tu rozehru sám. Davat tam Kanteho je blbost, ten by jen přispěl svou hrou ke kouskovani zapasu.

Alonsa Tuchelovi nevycitam, odhadnul dobre, jak tym proti nam bude hrát a i kdyz je herně nudnej, tak se dal očekávat nejakej jeho moment z ničeho. Zatim to ale ani zdaleka nevychází a nebylo by mozna od věci poslat nalevo Odoie..

Havertz znovu - koncovka znova přímo ostudná. Pulisic se snaží, ale furt tam ta forma není. Ziyech ubohej. Ten jak si hodí mincí a dopadne to na tu špatnou stranu, tak je v zápase fakt zapornej prinosem..

Reagovat
SpecialOne

Kanté by byl naopak fajn, abychom trošku znegovali Bissoumu.

Reagovat
Svatej

Stacilo by mi, aby se nedostal k míči

Reagovat
Miguel19

Snad si hoši v šatně přečtou, že je Super liga zrušena a jde nám o LM..

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš je to zatím takový klasický zápas, když bojujem o TOP4. WHU zaváhá a my na to zareagujem stejně. Takové dežavü ze Sarriballu 2019.

Reagovat
Busby babes

jinak nejlepsi United ucet na twitteru.

Btw Eda nahradi nejspis Arnold, takze bych se o to, ze nebudem vydelavat tolik penez uplne nebal. Arnold byl u vsech tech dealu a casto se mluvi o tom, ze on je ten, kterej za nima stal...

Reagovat
iamek

Nějaké konkrétní info kdo to je? Nějaká Glazer figurka nebo někdo kdo nás zase trosku někam posune?

Reagovat
Busby babes

Richard Arnold, Woodwardova dvojka, znaji se od skoly a byli spolu i v JP Morgan

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Arnold_(executive)

Reagovat
iamek

To na moc velkou změnu nevypadá

Reagovat
Busby babes

proto ti to pisu, ze se nemusis bat, ze bychom nejka prisli o ty komercni prijmy.

Reagovat
Talker

Musím říct, že další super zápas na to dopracovat resty do práce.

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím to vypadá, že kromě superligy nechceme příští rok přihlásit ani ligu mistrů.

Reagovat
Miguel19

Ať už jde Zyiech ven tvl, neudrží jedinej balon..

Reagovat
Whitemedia

Top forma Pulisice skončila stejně rychle jako Super Liga..

Reagovat
Miguel19

Jedinej hráč co vepředu udržel balon dolu..

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je naprosto neskutečnej, tam je každej kontakt faul ne?

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
iamek

Ta úroveň rozhodčích v Anglii je naprosto silena

Reagovat
hitZor

Ale ten loket v obličeji Ziyecha na konci prvního poločasu byl podle něho úplně čistý. A srolování Pulišiče ve vápně, když už měl balon gólman, taky.

Reagovat
iamek

JUST IN: The meeting between the 12 Super League clubs is over. FC Barcelona and Atletico Madrid have decided to stay in the Super League, Manchester City have left, and Chelsea still have doubts #mufc #mujournal

[@partidazocope]

WTF? .

Reagovat
KnoxXx

cakaju na vysledok dnesneho zapasu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
OTASi

to je tak hnusná holomajzna

Reagovat
SpecialOne

A tohle nepískl, úplně šílený, skoro jako naše útočná fáze...

Reagovat
hitZor

WTF? Však tohle je doprdele jasná červená a rozhodčí to ani nepískne jako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic pořád na hřišti

Reagovat
Miguel19

Wtf to nebyl ani faul

Reagovat
vitasrp

A tohle na Christensena není ani faul. Ten rozhodčí, to je naprostá katastrofa.

Reagovat
KnoxXx

Lallana, co viac chces ...

Reagovat
iamek

Klasicky zapas Brightonu. Mraky šanci bez gólů a nakonec prohrají 1:0 gólem v nastavení

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo po nastavení...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt sračka

Reagovat
SpecialOne

4-10 na střely. Jediné naše koukatelné přechody do útoku po vysunutí stopera. To je fakt hrůza dnes. Jen se štěstím neprohráváme...

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic

Reagovat
vitasrp

Ten Pulišič, to je k zblití. On má minutu času a kopne centr do rukavic gólmana, proboha proč?

Reagovat
John Obi Mikel

Werner tvl

Reagovat
vitasrp

Vždyť to ten Werner musí vědět, že to jde od něj, tak proč kurva nehraje.

Reagovat
Jackmaker1989

Toto ide proste za Tuchelom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
Jackmaker1989

Myslím dnešný zápas. Môj pohľad na vec. Stred zálohy bez energie (ani Kova ani Kanté), hore nič, krídla nič. Ešte dobrá remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

No remíza dobrá, to jo. Ale s tím, co se děje okolo, tak to prostě nemůže být na Tuchela. Kante si potřeboval odpočinout, je pořád po zranění a Kova podle mě je taky zraněný, ne?

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlasím, že ten zápas prišiel v zlom momente. A odpočinúť áno, ale snáď sa to dalo aj smerom dopredu troška inak zložiť ak by sme už sa bavili o oddychu. Mount hrá furt a aj Jorginho a bolo to žiaľ dnes vidieť.

Reagovat
hitZor

On jako může za to, že úplně všichni útoční hráči jsou totálně jaloví a nedokážou si pořádně zpracovat balon, natož tak přes někoho přejít 1v1?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Hrůza hrůza hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Možná bych tu Super ligu přece jenom zkusil.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
John Obi Mikel

Ze zápasu s WHU prostě nutné 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam tomu možná věřím víc jak dnes

Reagovat
Busby babes

jsem mel nejak porad pocit, ze FSG jsou docela ok majitele, ale kdyz to clovek cte takhle pohromade...

He tried to copyright the word Liverpool. Tried to furlough staff. Tried to force through Project Big Picture. Tried to charge fans £77 for tickets. Tried to break away to a Super League. An apology only carries weight if it suggests you have learnt from your mistakes. How many?

tak jsou to jen Glazerove, co umi lip ridit sportovni usek.

Reagovat
stiflerovamama

Podľa mňa majú od Glazerovcov veľmi ďaleko.

Reagovat
Busby babes

hele nevim. nejste na burze, takze na pripadne vytahovani penez z klubu mozna neni tolik videt. Ale trbea to nedelaji, to nevim.

Ale jinka zkousi odirat fans, serou na ne ocividne uplne stejne a tak... lepsi nez Glazerove ve vyslekdu asi jo, ale ne o moc.

Reagovat
stiflerovamama

Ja som už včera písal, že nikde predsa nie je napísané, že majitelia nemôžu zarábať na klube a ten nemôže ruka v ruke aj dobre fungovať, športovo aj ekonomicky. A veľmi ťažko by si našiel majiteľa nadšenca, ktorý by kašlal na nejakú ekonomiku a všetko podriaďoval fanúšikom. To sa podľa mňa ani nedá, a ani to podľa mňa nie je dobrý model.

Reagovat
Busby babes

o tom ale ten puvodni vycet ani moc neni.

Reagovat
Busby babes

jinak Carragher prej vola po tom, aby FSG a Henry tahli?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

Ale aspoň sa vzdy stiahli keď fans s niečím nesúhlasili.. A od začiatok bolo jasné že nejdu len slepo pchať peniaze do klubu, sú to biznismeni.. Ideálne to isto není, ale povedz mi skym by to bolo lepšie.. Toho sa trochu obávam...

Reagovat
Mastný Chobot

He tried to copyright the word Liverpool

Reagovat
Busby babes

jo, to bylo hrozne vtipna kauza.

Reagovat
vodka

+behem covidu hned zacali kratit mzdy zamestnancum

Reagovat
Zaschrona

Nepřátelský převzetí domů v okolí Anfieldu kvůli jeho rozšíření je taky nádhera...

Reagovat
Mates_Matesović

Managers currently linked to Tottenham:

Nagelsmann (RB Leipzig)

Marcelino (Athletic Bilbao)

Martinez (Belgium)

Hasenhuttl (Southampton)

Rodgers (Leicester)

Parker (Fulham)

Potter (Brighton)

Howe (free agent)

No, jména teda nic moc

Reagovat
jk

Jedno jméno se zrovna pakovalo pryč

Reagovat
avicii

Práveže sú tam pre Spurs dosť zaujímavé možnosti.. Taky Hasenhuttl alebo Potter by mohli byt dobrou voľbou, pre nich lepšia cesta ako Mourinho a jemu podobný..

Reagovat
Mates_Matesović

Pottera bych po Nagelsmannovi s Rodgersem (který jsou imo nereálný) bral rozhodně nejradši, ale on snad nedávno podepsal novou smlouvu.

Reagovat
jk

btw. Potter ztratil 21bodů ze zápasů ve kterém Brighton vedl. To je o 3 víc než Mourinho se Spurs. just saying

Reagovat
Mates_Matesović

Ale ten set up byl trochu jiný než u nás. Brighton má nejúspěšnější pressing v lize, jsou vysoko v xG tabulce a hlavně v útoku nemají Kane se Sonem, ale Maupaye a Welbecka.

Reagovat
jk

No jasně. Jen jsem chtěl upozornit na to, že Brighton má kromě toho jalového útokui jiné problémy. A zrovna v tom protecting lead, by si dost možná Spurs s Potterem nepolepšili.

Ale rozhodne je to zajímavý trenér.

Reagovat
J0EL

Ten Rodgers tam to by sa musel zblaznit aby siel z Leicesteru k tomu paskvilu nie?

Reagovat
Lacko_Boh

mena v pohode a cca hodne sikovneho klubiku ako je Totac. Ono sa to nezda ale Tottenham uz je celkom znamy klub. Krasa ako nam rastie pred ocami Snad nieco niekedy v najblizsich dekadach vyhraju, musim vam povedat, je to fantasticky pocit si len spomenut na Santiho gol z priameho vo finale FA cupu, rad by som to doprial fanusikom Spurs. Snad raz aspon raz

Reagovat
kissak

vždyť se jedná jen o Tottenham

Reagovat
Dawon

Ja teda myslim ze Nagelsmann, Potter, Rodgers by byly super podpisy...rozhodne lepsi nez vycpely kokot za zenitem, ktery by to tam prisel zapalit a utect.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak zrovna tihle 3 jsou moji favoriti. Narážel jsem spíš na Martineze a Howea.

Reagovat
Dawon

Tak jasne, z tech bych asi taky zrovna neustrikaval, stejne jako z Hasenhuttla...O marcelinovi nic moc nevim, tak to asi neposoudim

Otazka ale samozrejme z druhe strany - chtel by tam Nagelsmann a Rodgers, kdyby ta nabidka prisla? Hadam ze Nagelsmann je v red bullu asi hodne spokojeny a mozna by spis zkusil pockat na neco vetsiho a v podstate to same by se dalo rict i o Rodgersovi. Jedine u Pottera by se dalo rict, ze by to byl obri karierni postup a asi celkem nobrainer, ze by to vzal.

Reagovat
Busby babes

Howe je imho taky v pohode. ano, konec u Bournemouthu mu nevysel, ale porad tam ukazal, ze dokaze odvadet super praci x let a imho ma na to poskocit o kousek vejs.

Reagovat
Mastný Chobot

Héctor Bellerín had been selected to represent the Arsenal squad at the proposed captains’ meeting on Wednesday. [@TheAthleticUK] #afc

Síce futbalovo je slabý, ale charakter to je na rozdiel od Aubu teda

Reagovat
smazaný uživatel

Auba je slabý jak fotbalově, tak charakterově?

Reagovat
jk

Trochu inside o Mourinhovi.

He was fine until just before the Zagreb game. He had enough on side at that point to ride it out. Then the two that went to the press were outed and it's been downhill since that. Almost every press conference pushed another one to the other side, until his position became untenable.

Harry was still backing him which made things more difficult, but his formation change at the weekend didn't go down well with some of the others. Most of the board wanted him pushed 2 weeks ago, but Levy wanted to wait until after the final at least, thinking a positive result there would be a huge lift to the team.

Reagovat
Busby babes

""Almost every press conference pushed another one to the other side"

o kom je rec, kdo je ten druhy, Kane?

Reagovat
jk

Teď nevím jestli tě správně chápu. Ale to se nemělo týkat nikoho konkrétního. Spíš to bylo myšleno tak, že postupně ztrácel důvěru dalších a dalších lidí.

Reagovat
Busby babes

jo, jasne. uz to vidim...

Reagovat
Dawon

Tak on to Pogba rikal minuly tyden v rozhovoru, ze mel s Mourinhem super vztah az do chvile, kdy uz s nim super vztah nemel...a nikdy nejak nezjistil proc. A to zni jako celkem presne shrnuti toho, jak to zvenku prakticky vzdycky pusobi

Reagovat
smazaný uživatel

Vydělávám až 5 000 EUR za týden na částečný úvazek. Stále jsem slyšel ostatní lidi, jak mi říkají, kolik peněz mohou vydělat online, a tak jsem se rozhodl to prozkoumat. Byla to všechno pravda a úplně to změnilo můj život. Minulý měsíc byla moje kontrola výplaty 21975 EUR za práci na notebooku 3–4 hodiny denně. Tohle je to co dělám

........................>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­w.E­­r­oPr­­­o­­f­­­­i­t.C­­o­m

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/EzfqADTXEAEbOrF?format=jpg&name=large

Bayern pry chce navrhnout platove stropy napric evropskyma soutezeme. Imho asi jedinej realnej zpusob jak dosahnout vetsiho vyrovnani klubu. Samozrejme zalezi na te urovni a dalsich detailech a bude to neustaly boj s ucetnima trikama jednotlivych klubu, jde to dobre videt v tech zamorskych soutezich, jak to tam jednotlive kluby ruzne obchazeji a tak.

Reagovat
Zaschrona

Kéž by. Ale musí to minimálně částečně být plošné, není možné, aby to prošlo ve stylu, jako plánovalo ESL, tj. procenta z příjmů pro každý klub zvlášť, ve výsledku by to akorát zabilo kluby, které podporuje majitel a je ochotný financovat ztráty. Zároveň tam musí ale být mechanismus, jak ten strop překonat, protože jinak na tom budou brutálně tratit hráči a vše půjde do kapes majitelů. Ideální asi cesta "daní z luxusu," jak už jsem někde taky viděl.

Reagovat
Busby babes

jo no, jak rikam, bude zalezet na detailech celeho planu, to bude klicovy. ale jinak moc sanci jak srovna konkurenceschopnost tymu asi neni. ono i takhle budou samozrejme ti nejbohatsi odskoceni, to je jasny.

Reagovat
Zaschrona

S tím by ale podle mě neměl být problém, jen prostě ty nůžky alespoň dál neotevírat nebo dát alespoň šanci ostatním šikovným na růst. Nakonec je to i v zájmu těch velkých klubů, aby pro ně byla konkurence, což teda Bayern, jakkoliv na přestupovém trhu dělá přesný opak, si zjevně alespoň v těch vyjádřeních uvědomuje.

Reagovat
Busby babes

kdyz to je problem s Bayernem no. Par let zpatky organizovali meeting, ktery vedli oni a BVB a resili konkurenceschopnost Bundesligy, ze odskakuji ostatnim... no a za par mesicu vykoupili nejlepsi hrace BVB.

Reagovat
Zaschrona

Když bych byl zlej, tak bych řekl, že mi to připomíná kroky jednoho tzv. protikorupčního hnutí. Alespoň si tak oni říkají.

Reagovat
Dawon

Ono pokud je opravdu tvrdy cap, tak se to v tom zamori az tak neobchazi, vzdycky je tam neco za neco...ten cap prakticky nikdy nemuzes vylozene ojebat, muzes jen penize posouvat ruzne mezi jednotlivyma rokama, ale ve finale te to stejne nejakym zpusobem dozene.

Ja bych byl jako jednoznacne pro (pokud se to udelalo opravdu poradne a ne tak smesne jako ffp), ale v takhle globalnim sportu si to zkratka nedokazu predstavit. Ty tymy maji diametralne odlisne prijmy, takze bud ten strop das prilis vysoko a v zasade nic moc se tim nezmeni, maximalne treba trochu smazes mezeru mezi City a zbytkem anglie, ale realne ty mensi tymy te spicce nijak moc nepriblizis...nebo das ten strop moc nizko a co potom s tema penezma, co "zbydou"? asi je celkem jasne, jak by s nima nalozili treba glazeri.

treba prekvapi a nejak genialne to vymysli, ale v tomhle smeru sem teda znacne skepticky, obzvlast po humorech s FFP, se kterym si bohate tymy vytiraly prdel

Reagovat
Busby babes

jasne, ale vis jak to myslim. Delaji se tam ruzna ucetni kouzla a tak. proste je tam porad potreba kontrolovat a upravovat a zavirat potencialni diry, ktere se vzdycky casem objevi.

Reagovat
Dawon

Do jiste miry asi jo, ale rozhodne se nedeje treba to, co dela city. Proste si tam nemuzes nasypat nejake imaginarni prijmy od sponzoru, kteri sou ve skutecnosti majitele atd, protoze na prijmech nezalezi. Ale to je cele o tom, ze to zkratka muze fungovat jen v situaci, kdy je opravdu natvrdo dany platovy strop, jestlize se to aplikuje jako nejake % ze zisku, tak to zas bude blbost, ktera ve finale beztak ublizi akorat mensim tymum.

Takove transparentnosti, jaka je v americkych sportech, podle me ve fotbale napric x ligama z jinych zemi a s mnohdy velmi pochybnymi majiteli, proste nelze dosahnout.

Reagovat
Busby babes

to nebyla kritika US sportu, spis jen upozorneni na to, ze nestaci jen rict: tady je platovy strop, ale je treba to pak i nadale hlidat, vylepsovat a reagovat na to, jak se s tim ucetni budou prat.

Reagovat
Dawon

Tak samozrejme, tohle asi neni neco, co spravi jedna nova A4 v pravidlech na veky veku

Jako ve finale by asi bylo docela fajn, kdyby se aspon zavedlo neco, co by znemoznilo dat Ronaldovi a Messimu stejny plat, jako ma 10 tymu na spodku tabulky dohromady Takze asi kazdy krok timhle smerem bude fajn, ikdyby to treba melo jenom priblizit ty top tymy trosku blize k sobe a tech mensich se to vubec nedotklo. ...asi kazdy krok timhle smerem bude spravny a treba by se to casem darilo stale lepe pilovat.

Reagovat
Zaschrona

Může to fungovat i v situaci, kdy není tvrdý strop. Když stanovíš měkký strop, dejme tomu třeba 100 mega a za každý peníz navíc budeš muset dávat prachy navíc do společné pokladny, postupně vyšší a vyšší jak moc jsi nad tou hranicí, tak by to taky bylo řešení, které by pomohlo. Pokud bys tam měl jednotlivá pásma typu, že do 150 mega budeš platit třeba jen 25 centů za každou penny, následně do 200 mega 50 penny, atd. byla by z toho pro kluby autoregulační prostředí, které by jim ale zároveň umožnilo utratit víc. Akorát si teda neumím představit, jak by s tím ty nejbohatší kluby souhlasily.

Reagovat
Zaschrona

V otevřených soutěžích ale teda myslím, že je schůdná jen nějaká takováto cesta, tvrdý platový strop nejde a příliš omezuje hráče, v rámci EU to nemůže projít.

Reagovat
Kowe

A pak dojde nějakej zmrd šejk, dá Messimu peníze rozumně a k tomu miliardu od jeho bratrance vlastnící leteckýho dopravce. Měkkej strop je bohužel k ničemu.

Reagovat
Zaschrona

Tak tohle ale i tvrdý strop obejde. Tohle teoreticky ani zámořské ligy neumí zrovna řešit.

Reagovat
Dawon

To by fungovalo treba na Glazery, ale ze by to odradilo sejky nebo nekoho jako byl ten potencialni kupec Newcastlu? To bych byl trosku skepticky Ale jako jasne, cokoliv je asi lepsi nez to nic, ktere mame ted

Reagovat
Zaschrona

Tak zase je otázka, jestli je to nalévání peněz do klubů, když majitelé klubu ty peníze nenávratně věnují (což pravda, třeba není případ Chelsea), je nutně úplně špatně. Do nějaké míry podle mě určitě ne, ale asi je pravda, že kdyby City mohli dlouhodobě do toho rvát nekonečně peněz, tak to dobře není a je asi nutný najít další regulaci.

Reagovat
Tomanatura

Tech zpusobu jsou mraky, bohuzel vetsina z nich spis povede k versi korupci. Platove stropy v procentech z obratu, zakaz pujcek na nakupy hracu, zregulovane vydaje pro agenty hracu... Nic z toho ale neni jednoduche a asi ani realne. Ty kluby to vetsinou asi aki nebudou chtit.

Reagovat
Busby babes

An advisor to those who buy and sell clubs said: “I had two calls from major American investors as soon as the news broke. They wanted to know how possible it was that these clubs would be sold as a result of this. There’s a much bigger interest in buying them now.”

Zajimavy, ja jsem teda porad skeptik ohledne toho, kdo by nas koupil, ale asi to teda neni tak nerealny jak bych si myslel, Mithro nebo kdo to tu psal, mel pravdu.

Reagovat
mithro

no nic, preplatok za energie uz mam kam naliat, nech mi zavolaju

Reagovat
Dawon

Co sem cetl takove teorie, tak jeden z duvodu, proc Edo zustava prave az do konce kalendarniho roku, by mohl byt, aby vedl ten prodej (protoze vlastne i u prodeje Glazerum byl jedna z hlavnich postav)

Reagovat
Busby babes

bude to ted zajimavy. zas ze by se Glazerove zbavili zlateho vejce... nevim no. Jasne, ted jsou nasrani, ze ten ESL projekt nevysel. Ael to neznamena, ze to za par let dopadne stejne... tyhle veci nikam nezmizi. Leda by uz nemeli trpelivost, ale nadeje si moc nedelam.

Reagovat
mithro

ked bol Joel schopny dat vyjadrenie, myslim, ze predaj pada

Reagovat
jk

Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon, Hojbjerg, Lo Celso, Ndombele, Bale, Lucas, Son.

Mason a jeho 433! Hodně lidí po tomto rozestavení volalo už od začátku sezóny, tak jsme se konečně dočkali

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out

Reagovat
Ranoth

to zas je sracka vykon to tam mohol ten Jozko ostat

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso je momentálne najviac zbytočný hráč. Dnes pokazil všetko. No celé to stojí za nič. Bohužiaľ, v aktuálnej forme a po všetkom čo sa stalo jednoducho nedokážeme vyhrať futbalový zápas. Koniec sezóny pre nás nemože prísť skor.

Reagovat
jk

Klaxons o poločase super

Ale ten výkon je fakt otřesný, zejména záloha to je jeden z nejhorších výkonu v historii ostrovního fotbalu. Ten tým je úplně v prdeli, s Josém, bez Josého. V neděli to bude vraždění slepiček.

Reagovat
matZz

Klaxons to jsem úplně zapomněl, že někdy existovalo

Reagovat
jk

Šokující jak málo to má shlédnutí https://www.youtube.com/watch?v=TLVc-EIHEJU

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Dias, Stones, Zinchenko, Gündogan (C), Rodrigo, Bernardo, Mahrez, Foden, Jesus

Dnes to chce 3b

Reagovat
MCFC_8

3 body v tejto zostave su povinnost...uvidime

Reagovat
kulych

No to si dělají prdel. Co ten Lucas měl jiného udělat?!

Reagovat
SpecialOne

No nebýt za posledním obráncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je smola. Fakt.

Reagovat
jk

VAR

Reagovat
JIMMY-PO

dobra pičovina, Lucas nijak neznížil šancu na uspešny zakrok

Reagovat
janinho

toto je podla pravidiel jasny ofsajd. nemozes v postaveni mimo hry branit brankarovi vo vyhlade. aj keby to trafil tak ze by sa to nedalo chytat, tak lucas tam ovplyvnil v postaveni mimo hry hru, takze jasny ofsajd. toto keby uznal tak ma automaticky o stupen nizsiu znamku za zapas za hrubu chybu.

Reagovat
jk

Asi jo no.

Reagovat
jk

lol To už bych pískal penaltu za tu ruku Vestergaarda.

Reagovat
kulych

to ne, tyhle penalty se uz ted zaplat panbuh nepiskaji

Reagovat
jk

Mě z té opakovačky přišlo, že kdyby to netrefil rukou, hned za ním stál volný Lucas.

Reagovat
ajouki

Pokud u Fabinha odehdá zkoumali postavení kopačky, tak tady nebylo co řešit. Co to je za witchcraft, že Tottenham dohrává zápas jako lepší tým?

Reagovat
Cobra

91 minuta, vedeme a presujeme u soupeřového vápna.

Reagovat
kulych

taky cumim jak puk

Reagovat
fenixLFC

tak setrili ste sily a pressing rok a pol...

Reagovat
diastan

Reagovat
vitasrp

On snad bude i souboj o titul, to je snovej start.

Reagovat
vitasrp

Anebo ne, tohle ještě skončí tak 1:4.

Reagovat
Luc-Luc

to to dlouho nevydrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

Yesss, tohle je ten fotbal za který všichni bojovali. Jeden tým v 10 zalezlý před brankou a druhý tým hraje.

Reagovat
Luc-Luc

se City by vypadalo podobne 80% zapasu v te soccer lize

Reagovat
Luc-Luc

co tam resi ? cervena ani nahodou

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
ajouki

Jasná červená. Že Ramsey stihl dát nohu aby nedošlo k vážnému zranění, to nemůže negovat. Dobré použití VAR.

Reagovat
vitasrp

Podobný zákrok jako udělal hráč Leedsu, zákrok ve velký rychlosti, absolutně ne pod kontrolou, kontakt na úrovni kolene. To naplňuje snad všechny body pro udělení přímé červené karty.

Reagovat
vitasrp

Gündogan se s tím moc sral, měl toho rozhodčího rovnou zatáhnout za triko jako onehdá Di Mária.

Reagovat
MCFC_8

Prvych 10 minut riadna sracka, potom zasluzena otocka...cervena spravne, proste ho zasiahol nebezpecne...som zvedavy na 2.polcas

Reagovat
Teoretik

Problém VARu. Jestliže se nějak odpíská určitá sporná situace a pak videorozhodčí podnítí hlavního k tomu, aby spornou situaci rozlousknul u videa, tak to ovlivní úsudek hlavního sudího výrazně, aby situaci přehodnotil tak, jak si myslí, že ten videorozhodčí uvažuje. De facto se tímto hlavnímu něco podsouvá a těžko se mu dělá objektivní rozhodnutí. Obzvlášť to platí, když mu pak ukážou vybrané zpomalené záběry, které jsou dle videorozhodčího klíčová pro přehodnocení.

Reagovat
Nikikrew

Jasna cervena pre Stonesa, odporny zakrok aj ked to nebol umysel

Reagovat
vitasrp

Tohle je tak neuvěřitelně, neuvěřitelně hloupý.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
MCFC_8

Tit je blizko

Reagovat
sunakashi

https://www.devilpage.cz/2021/04/21/joel-glazer-a-jeho-otvoreny-list-fanusikom-manchestru-united/

Četli jste vyjádření Glazera? To nás mohl rovnou pochcat!

Vetsi PR sracku jsem dlouho necetl.kam se Mara Prchal hrabe...ten zmrd Glazer nas prodal a nerekl o tom ni Olemu a pak vyblije tuhle radobysrdceryvnou sracku o tom jak si nas vsech vazi...tfujtfujtfuj

Reagovat
Swarley

No hlavně to vypadá, že se nikam nechystaji

Reagovat
smazaný uživatel

kam by vobec chodili maximalne nam tak budu chciet zavriet papule nejakym Sanchom alebo niecim takym a ideme dalej

Reagovat
sunakashi

Kéž by aspoň tak

Reagovat
EXoRcIsT

Sancho a Haaland alebo nech idu do prdele

Reagovat
cristiano.K.

Sanchem prý budou zavírat hubu nám

Reagovat
sunakashi

To taky nikde nepíšu. Nemají proč opouštět své zlaté vejce...Ale tímhle vyjádřením si udělali ještě více a větších nepřátel...to jim to PR nemohli sesmolit něco ,co nás všechny ještě více nenasere...amatérismuz a totální ignorance...

Reagovat
Busby babes

prekvapuje to nekoho po 15 letech, kdy na fanousky mrdaj?

Reagovat
jk

If you were to ask me right now my money would be on Ten Hag. I'm not keen, but I'm not against it either. He's the one I'm hearing the strongest noises about but that might just be the circles I move in.

Od týpka co má většinou velmi dobrý přehled i o přestupech Spurs. Ale v dalším postu dodává, že ta situace se stále mění, takže Levy asi žádný pevný plán B po odvolání Josého neměl.

Reagovat
Mates_Matesović

Gold teď v článku zmiňoval čtyři jména: Nagelsmann, Rodgers, Ten Hag a Potter. Nikdo z nich by mi nevadil.

Reagovat
matZz

A co Nuno?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele