Premier League - preview 32. kola

30.03.2019, 08:31, aktualizováno 01.04.2019, 08:33
Previews
Boj o pozice zaručující Ligu mistrů je v Anglii hodně vyrovnaný a týká se i Arsenalu, který se dnes může posunout na třetí příčku. Kanonýři mají o bod méně než Manchester United a Tottenham, k dispozici pak pondělní dohrávku proti Newcastlu...
Arsenal FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
O dohrávku dvaatřicátého kola Premier League se postarají Arsenal s Newcastlem. Oba celky se před reprezentační přestávkou nacházely v dobrém rozpoložení a stoupaly tabulkou vzhůru, ovšem papírovým favoritem jsou jednoznačně domácí, kteří na Emirates Stadium v tomto kalendářním roce ještě v ligových kláních neztratili ani bod a nyní mají možnost poskočit dokonce na třetí místo.

Kouč Kanonýrů Unai Emery má nyní dokonce možnost zaznamenat jubilejní desátou domácí ligovou výhru v řadě, což se Arsenalu naposledy povedlo v sezoně 19997/98, shodou okolností rovněž v první celé sezoně Arséna Wengera. Na rozdíl od situace před pár týdny však musí severolondýnský klub řešit několik možných absencí obvyklých hráčů základní sestavy. Vedle vykartovaného Lucase Torreiry si totiž během působení v národním týmu přivodil zranění Granit Xhaka a nejistý je také start Aarona Ramseyho.

Emery však na předzápasové tiskové konferenci zůstával pozitivní: "Někteří hráči byli ušetřeni tréninku v pátek ráno, aby měli aspoň jeden den volna, než se k nám přidají. Týká se to Aarona Ramseyho a Dinose Mavropanose. Oba mohou být v pořádku a v pondělí nastoupit. Xhaka také odpočíval, ještě si na něj počkáme. Podle prvních zpráv lékařů by mohl být na pondělí připraven i on."

Newcastle má za sebou již s největší pravděpodobností úspěšnou sezonu, neboť k dosažení vytoužené záchrany prvoligové příslušnosti má na spadnutí. Magpies s pětatřiceti body a sedmibodovým odstupem od sestupu drží třináctou příčku a mohou v závěru sezony směle pokukovat i po vyrovnání loňského desátého místa.

Rafael Benítez se ovšem bude muset obejít bez defenzivní stálice Fabiana Schära, jenž si již v této sezoně vysloužil deset žlutých karet a odpykává si dvouzápasový distanc. Švýcarský stoper však nejspíše nenastoupil tak jako tak, neboť v kvalifikačním zápase s Gruzií ztratil vědomí, byť utkání dohrál. "Bereme tyto záležitosti opravdu vážně a věnovali jsme tomu maximální pozornost," prohlásil Benítez. "Prodělal jeden test na místě a druhý pak s námi, abychom se ujistili, že je v pořádku, a vypadá to dobře."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Guendouzi, Xhaka, Kolašinac - Özil - Lacazette, Aubameyang
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Lejeune, Lascelles, Dummett - Yedlin, Hayden, Diamé, Ritchie - Pérez, Almirón - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.15 - 8.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Chelsea FC  (neděle 15:05)
Chelsea se krátce po třetí hodině představí na stadionu v Cardiffu a v souboji s místním celkem potřebuje nutně získat tři body. Boj o Ligu mistrů se v Premier League hodně zdramatizoval a každá další ztráta představuje značnou komplikaci. Velkou motivaci uspět mají i domácí, kteří bojují o záchranu a na nesestupové pozice ztrácejí už pět bodů. Chelsea s Cardiffem nikdy neprohrála, první zápas na Stamford Bridge ovládla jasně 4:1.

Cardiff doufá, že se mu podaří navázat na výhru proti West Hamu, která přišla těsně před reprezentační pauzou. V Chelsea má ale hodně neoblíbeného protivníka, kterého nikdy v historii neporazil.

Na druhou stranu Chelsea není v bůhvíjaké formě a v předchozích dvou kolech ztratila, čímž si zkomplikovala boj o Ligu mistrů. Situace kolem čtvrtého místa je v Premier League hodně vyrovnaná. Chelsea je v tabulce šestá a na čtvrtý Manchester United ztrácí čtyři body, Blues však mají svoje utkání s Cardiffem k dobru. "Proti Cardiffu to bude těžký zápas. Když jsme s nimi hráli na Stamford Bridge, začali velmi dobře. Je to solidní tým, hrají 4-4-1-1, jsou i silní vzadu, i když se jim zranil Sol Bamba," varoval před soupeřem Ross Barkley, který se vrátil do týmu Chelsea po reprezentačních povinnostech v dresu Albionu.

Kouč Maurizio Sarri chce od svých svěřenců stoprocentní výkon a pochopitelně tři body. Cokoliv jiného bude pro Blues znamenat citelnou ztrátu. Londýnský klub nebude v Cardiffu kompletní, chybějí mu totiž zranění Loftus-Cheek a obránce Davide Zappacosta.

Kompletní nebudou ani Bluebirds. O zranění Sola Bamby už se zmiňoval Ross Barkley a další absenci představuje Callum Paterson. Cardiff ztrácí na nesestupové pozice už pět bodů, na druhou stranu sedmnácté Burnley má o dva odehrané zápasy více.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Bennett, Morrison, Manga, Peltier - Gunnarsson, Ralls - Hoilett, Camarasa, Murphy - Niasse
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Emerson - Kanté, Jorginho, Barkley - Pedro, Hazard, Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.50 - 4.70 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Ještě před měsícem mohli příznivci Tottenhamu Hotspur vzhlížet k nadcházejícímu duelu proti Liverpoolu jako k jednomu z určujících zápasů v jejich boji o titul, jenže poslední týdny jejich výtečně rozehranou sezonu rázem změnily v tuhý boj o udržení alespoň do čtvrtého místa. Londýnský celek přijíždí na Anfield Road v roli outsidera, navíc po reprezentační pauze s čerstvou ztrátou ve středu pole.

Vedle Harryho Winkse, jenž pokračuje v rehabilitaci po zranění třísel, totiž v kvalifikačním zápase mistrovství Evropy musel v samotném úvodu utkání s Českou republikou opustit trávník anglický reprezentant Eric Dier, jehož rovněž zradila třísla, a do nedělního měření sil tak nezasáhne. Drobné zranění si při hraní za národní tým Pobřeží Slonoviny připsal také Serge Aurier, a tak může Mauricio Pochettino jen závidět svému protějškovi Jürgenu Kloppovi, jenž má k dispozici takřka kompletní kádr.

Na dobré cestě k návratu do hry jsou totiž i dlouhodobě zranění Joe Gomez s Alexem Oxladem-Chamberlainem, byť proti Tottenhamu ještě do hry nenastoupí. Vítanou zprávou pro domácí je rovněž stav Trenta Alexandera-Arnolda s Xherdanem Shaqirim, kteří vinou zranění vynechali své reprezentační povinnosti, ovšem díky tomu by měli být připraveni naskočit do hry. Domácí tak budou favoritem, který po včerejší výhře Manchesteru City v tabulce nutně potřebuje zvítězit, aby se udržel v těsném kontaktu v boji o titul.

Zatímco domácí na Anfield Road neprohráli již stěží uvěřitelných 36 zápasů v řadě, Spurs naopak drží černou sérii čtyř po sobě jdoucích ligových kol bez vítězství, a pokud neuspějí ani tentokráte, půjde o jejich vůbec nejhorší sérii za posledních sedm let.

Statistiky navíc hostům v tomto ohledu nesdělují nic dobrého, neboť proti Reds dokázali v lize zvítězit pouze jednou z předešlých dvanácti vzájemných střetnutí a na Anfieldu zvládli naposledy ukořistit prvenství v květnu 2011. Snad jediným hráčem Kohoutů, který má na liverpoolský stadion příjemné vzpomínky, je Harry Kane, jenž zde v posledních čtyřech ligových duelech zaznamenal tři góly a jednu asistenci.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mané
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld, Sánchez, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Alli, Rose - Eriksen - Son, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.38 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Manchester City  (sobota 13:30)
Hned na samém startu 32. kola může anglická Premier League poznat nového lídra tabulky. Od 13:30 totiž Manchester City nastoupí na půdě takřka najisto sestupujícího Fulhamu a v případě vítězství překoná dosavadní dvoubodové manko na vedoucí Liverpool, který ke svému zápasu s Tottenhamem nastoupí o den později.

Nutno však podotknout, že Citizens mají navíc odložené utkání doma s Cardiffem v záloze, a tak mají obhajobu ligového titulu plně ve svých rukou. Náročný nadcházející program včetně semifinálového klání FA Cupu či čtvrtfinále Ligy mistrů ke všemu tým Pepa Guardioly může absolvovat takřka v kompletním složení s pouhou výjimkou Fabiana Delpha a náhradního brankáře Claudia Brava.

Samotné složení základní jedenáctky Manchesteru je tím pádem jednou velkou neznámou, neboť návrat do hry po vleklých zraněních hlásí i Kevin de Bruyne, John Stones či Benjamin Mendy a fit jsou také Fernandinho, Kompany nebo Otamendi. Snad jen na hrotu útoku lze najisto očekávat Sergia Agüera, který má v posledních čtyřech zápasech s Fulhamem průměr gólu na zápas a přidal za tu dobu i dvě asistence.

Aktuální forma Fulhamu již může být jen sotva horší. Cottagers prohráli již sedm zápasů v řadě a na první nesestupovou pozici již ztrácí propastných třináct bodů, přičemž jejich maximální možný zisk ze zbytku sezony činí bodů jednadvacet. Aby toho nebylo málo, proti týmům velké šestky londýnský celek prohrál 25 z posledních 26 duelů, přičemž onou jedinou výjimkou je památná remíza na Old Trafford z února 2014. Tým Scotta Parkera tak buďto zaznamená jedinečné zmrtvýchvstání, anebo příští sezonu stráví opět po roce v druholigovém Championshipu.

Největším fulhamským problémem je po celou sezonu skrznaskrz děravá defenziva, se sedmdesáti obdrženými góly suverénně nejhorší z celé ligy. V posledních jedenácti ligových duelech Fulham vždy inkasoval alespoň dvakrát, což proti naopak nejlepšímu útoku soutěže nevěstí v sobotu nic dobrého. Domácím by v tomto ohledu mohl pomoci Tim Ream, pokud se po reprezentační pauze vyrovná s pozdním příjezdem z Ameriky.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Christie, Chambers, Ream, Bryan - Anguissa, McDonald - Ayité, Cairney, Babel - Mitrović
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 23.50 - 12.30 - 1.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Southampton FC  (sobota 16:00)
O důležité body v boji o záchranu se v sobotu odpoledne bude hrát v Brightonu. Domácí jsou na patnáctém místě tabulky a na jejich trávník dorazí šestnáctý Southampton, oba celky mohou udělat důležitý krok na cestě za přežitím v Premier League...

Brighton si hodně pomohl před reprezentační přestávkou, nejprve doma přetlačil Huddersfield a následně vyloupil stánek Crystal Palace. Zlepšenou formu potvrdil i postupem do semifinále FA Cupu přes Millwall. V tabulce je z toho rázem patnácté místo s pětibodovým náskokem na osmnáctý Cardiff, svěřenci Chrise Hughtona navíc mají k dispozici jednu dohrávku.

"Máme za sebou povedené období, uhráli jsme dvě důležité výhry a samozřejmě postoupili v poháru, což nám hodně pomohlo. Teď na tyto výkony a výsledky pochopitelně musíme navázat, nejdůležitější pro nás jsou body v Premier League. Musíme nadále bojovat, za žádnou cenu nesmíme polevit, týmy pod námi jsou schopné vyhrávat a posunout se tabulkou vzhůru," varuje Hughton.

Brightonu by mohl znovu chybět Florin Andone, rumunský útočník si před třemi týdny obnovil zranění stehenního svalu a o jeho startu se rozhodne až před výkopem. Mimo hru pak určitě bude Pascal Gross.

Ani Southampton na tom aktuálně není vůbec špatně, zvládl poslední dva domácí duely proti Fulhamu a Tottenhamu, mezi něž se vklínila očekávaná porážka na půdě Manchesteru United. Saints zatím posbírali o tři body méně než jejich sobotní soupeř.

"Je to klasický zápas o šest bodů a případný vítěz udělá důležitý krok k záchraně, pro nás by mohl být důležitý i jeden bod. V posledních dvou venkovních duelech proti Arsenalu a Manchesteru United jsme podali dobré výkony a nezískali body. Nebylo by nejhorší nehrát tak dobře a získat nějaké body. Chceme se dostat na hranici čtyřiceti bodů, k tomu potřebujeme tři výhry a jednu remízu. A čím dříve se nám to povede, tím lépe," prohlásil hostující manažer Ralph Hasenhüttl.

Do sestavy Southamptonu se po dlouhé době vracejí Danny Ings a Mario Lemina, mimo hru je naopak útočník Shane Long. Vinou svalového problému pak o zbytek sezony přijde Michael Obafemi.

V Brightonu se dá očekávat vyrovnaná podívaná. Vedle postavení obou týmů v tabulce tomu nahrává i fakt, že remízou skončily všechny tři jejich vzájemné zápasy v Premier League.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.15 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Zatímco loni platilo Burnley za zjevení Premier League, o rok později je situace na Turf Moor obrácená zcela naruby. Tým Seana Dyche s vypětím všech sil přetrvává jen těsně nad sestupovými příčkami a v sobotní odpoledne se utká s týmem, který jej letos v roli nejpříjemnějšího překvapení nahrazuje, tedy Wolverhamptonem.

Domácí jsou od osmnáctého Cardiffu vzdálení pouze na dva body, přičemž jejich velšský soupeř má stále zápas k dobru, byť na hřišti Manchesteru City. Dyche si tak dobře uvědomuje, že sedm kol před koncem sezony jde do tuhého, a pokud Clarets chtějí prodloužit prvoligovou příslušnost i čtvrtým rokem, musí urychleně ukončit stávající šňůru čtyř porážek.

"Dospěli jsme nyní do bodu, kdy je vše stále v našich rukou, což třeba ještě o Vánocích neplatilo. Myslím, že jsme od té doby ušli velký kus cesty," připomněl Sean Dyche prachbídnou první polovinu sezony, v níž Burnley ukořistilo pouhých dvanáct bodů. "Teď už jich máme třicet, což je docela solidní zisk. Musíme na tom ale nadále stavět. Poslední kola byla samozřejmě dost krutá, ale naše forma je od Vánoc dobrá. Musíme teď zabrat a znovu bodovat, tabulka hovoří jasně," uzavřel Dyche, jehož v sobotu čeká jubilejní třístý zápas na lavičce Clarets.

Proti Wolverhamptonu však domácí nečeká vůbec nic lehkého. Ligový nováček totiž prožívá excelentní sezonu, o čemž vypovídá jak sedmé místo v tabulce, tak účast v semifinále FA Cupu, kam se svěřenci Nuna Espírita Santa dostali těsně před uplynulou reprezentační pauzou na úkor samotného Manchesteru United.

Trenér Wolves tak musel odrážet dotazy, zda se jeho svěřenci dokáží s ohledem na blížící se pohárový duel s Watfordem soustředit na nadcházející ligové zápasy, neboť semifinálová účast v FA Cupu se wolverhamptonským poštěstí poprvé od roku 1998. "Nemyslíme na to, soustředíme se jen na Burnley - jak chceme hrát a co musíme udělat pro to, abychom uspěli proti velmi obtížnému soupeři."

"Burnley je doma velmi dobré, s fyzickou, organizovanou a agresivní hrou," pokračoval Nuno Espírito Santo. "Nejlepší způsob, jak se udržet ve formě, je dívat se jen na nejbližší výzvu a na nic jiného nemyslet. Zápas po zápase, trénink po tréninku. Takovým způsobem fungujeme a budeme v tom pokračovat."

Zatímco domácí se musí vypořádat s nejistým zdravotním stavem Johanna Gudmundssona, jenž vinou poraněného lýtka vynechal pondělní zápas islandské reprezentace, Wolves mají k dispozici takřka kompletní kádr. Lze jen těžko soudit, nakolik bude Santo točit se soupiskou s ohledem na blížící se náročný program, který čítá ligovou "odvetu" s Manchesterem United a ono klání FA Cupu ve Wembley proti Watfordu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Saiss, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.16 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Když už se zdálo, že Crystal Palace zdárně vyklouzlo z neoblíbeného boje o záchranu, čekalo fanoušky v Selhurst Parku další z řady letošních zklamání v podobě domácí prohry s Brightonem. Po reprezentační přestávce tak mají svěřenci Roye Hodgsona proti beznadějně poslednímu Huddersfieldu co napravovat, další ztráta by již znamenala obzvláště zbytečné komplikace do závěrečných kol.

Nejenže za sebou mají Eagles bolestnou prohru v zádech a jejich bídné výsledky na domácí půdě z celé Premier League nemají s výjimkou právě Huddersfieldu konkurenci, co se týče bodového zisku i vstřelených branek, ale navíc musí na sobotu řešit i zdravotní potíže svých obvyklých tahounů. Vedle dlouhodobě zraněného Mamadoua Sakha totiž reprezentační přestávku promarodili i Aaron Wan-Bissaka a Wilfried Zaha, jenž sice odcestoval na tisíce kilometrů dalekou vyjížďku za národním týmem Pobřeží Slonoviny, ovšem do žádného ze zápasů nenastoupil ani na minutu.

Stávající situace Huddersfieldu je natolik kritická, že v případě prohry a souběžných triumfů konkurence ze Southamptonu s Burnley bude sestup Terriers definitivně zpečetěn již nyní s šestikolovým předstihem. Manažer Jan Siewert však odmítl, že by se jeho svěřenci touto neúprosnou možností zabývali. "Nic se pro nás nemění, čeká nás o víkendu zápas, na který se připravujeme s cílem zvítězit. Samozřejmě máme i dlouhodobý pohled na naše směřování, jak klubu, tak mě jakožto manažera, ale pozornost nyní upíráme na našeho nadcházejícího soupeře."

"Crystal Palace je velmi rychlý tým, který dovede hrát v různých formacích, na což si musíme dát pozor. Nastoupit o víkendu nemohou jen dva naši hráči, Adama Diakhaby a Demeaco Duhaney. Všichni ostatní mají šanci," doplnil Siewert, jenž přímo zmínil kapitána Schindlera, Jonathana Hogga a také možnost nasazení Dannyho Williamse, jenž se vrátil do plného tréninku po prosincovém zranění kolene. Vepředu budou nejspíše Terriers spoléhat na zimní posilu Karlana Granta, jenž navzdory debutu v novém dresu až na začátku února již nyní drží se třemi zásahy dělenou první příčku v klubové tabulce střelců.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Dann, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Schlupp - Townsend, Batshuayi, Zaha
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Kongolo, Durm - Stankovic - Hogg, Bacuna - Pritchard - Grant, Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.45 - 7.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Leicester začal po výměně manažera vyhrávat a v tuto chvíli uzavírá první polovinu tabulky. Lišky navíc mohou myslet ještě výše, jejich manko na sedmý Wolverhampton činí pouze tři body, které mohou získat v sobotu odpoledne proti Bournemouthu...

Domácí koncem února přehráli Brighton, po porážce na půdě Watfordu pak našli recept na jiný londýnský celek Fulham a naposledy uspěli v Burnley. Na svém kontě mají 41 bodů a definitivně za hlavu mohou hodit jakékoli záchranářské starosti.

"Mým cílem v době příchodu bylo zakončit dobře sezonu a následně absolvovat kvalitní přípravu. Bude to pro nás dobrá zkouška, Bournemouth má dobrý tým a v něm rychlé a dynamické hráče," varuje nový manažer domácích Brendan Rodgers.

Leicester má ve svém kádru hned několik zajímavých hráčů a v průběhu léta mohou být na odchodu Harry Maguire či Ben Chilwell, spekulovat se pak může i o dalších jménech. "Vím jenom to, že když máte dobré hráče, vždycky se bude mluvit o nějakém zájmu. A tento tým je plný velmi talentovaných fotbalistů," reaguje na toto téma Rodgers.

Harry Maguire má několik nápadníků a vedle toho naposledy inkasoval červenou kartu, z disciplinárních důvodů se ho tak sobotní duel týkat nebude a jeho místo ve středu obrany zaujme Wes Morgan. Radost naopak může mít Marc Albrighton, ten po svalovém problému začíná s tréninkem a blíží se k návratu do sestavy.

Bournemouth je na tom při pohledu na tabulku i marodku o něco hůře, než Leicester. S 38 body je dvanáctý a mimo hru jsou dlouhodobě Andrew Surman, Simon Francis a Lewis Cook. Hrát vedle nich nemůže Steve Cook, stoprocentně fit nejsou ani Junior Stanislas, Adam Smith a Dan Gosling.

"Stále jsme ve fázi sezony, v níž je možné úplně všechno," uvědomuje si manažer Eddie Howe, jehož svěřenci z posledních dvou zápasů vydolovali čtyři body. "Ve hře je stále spousta bodů, v dalších zápasech se toho může změnit ještě hodně," říká dále.

Leicesteru to proti Bournemouthu nejde a ze sedmi zápasů v Premier League ho ještě ani jednou neporazil, hned pět vzájemných měření sil skončilo remízou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.89 - 4.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Watford FC  (sobota 16:00)
Manchester United bude v honbě za umístěním v první čtyřce pokračovat v domácím duelu s Watfordem. Nejdůležitější zprávou v průběhu reprezentační pauzy bylo bezesporu jmenování Ole Gunnara Solskjaera dlouhodobým manažerem Rudých ďáblů - norský trenér totiž na Old Trafford podepsal tříletý kontrakt. Tato zpráva se setkala s pozitivními u hlasy u fanoušků i samotných hráčů, ti však nyní musí své nadšení ukázat i na hřišti, jde totiž skutečně o hodně.

Pod velením bývalého útočníka se Rudým ďáblům daří opravdu brilantně. Své účinkování začal sérií šesti ligových výher v řadě, až pak přišlo první zaváhání, když United na konci ledna pouze remizovali s Burnley 2:2, přičemž získaný bod zachraňovali dvěma brankami v úplném závěru. Další ztráta bodů přišla po domácí bezbrankové remíze s Liverpoolem, načež desátého března přišla i první ligová porážka, které družině Solskjaera uštědřil londýnský Arsenal, který na Emirates Stadium zvítězil 2:0. I tak se norský manažer může pyšnit úchvatnou bilancí deseti výher, dvou remíz a jediné porážky. Přičteme-li k tomu senzační postup přes Paříž v milionářské Champions League, tak vedení Rudých ďáblů skutečně nemělo jinou možnost, než Solskjaera jmenovat právoplatným manažerem. Jedinou kaňkou na jeho působení tak je vypadnutí z FA Cupu, kde byli jeho svěřenci poraženi Wolverhamptonem.

Watford může být se svými výkony taktéž spokojen, osmé místo je výrazně nad předsezónní plán tohoto celku. Poslední forma celku navíc nenaznačuje žádné zhoršení, Watford totiž z pěti ligových duelů třikrát zvítězil, když přehrál Everton, Cardiff a brankou v nastaveném čase také Leicester, dvě porážky pak přišly z kopaček jednoznačných favoritů. Z Anfield Road odjely Sršně s hrozivým debaklem 0:5, na Etihadu se proti Manchesteru City přes poločas držely, nakonec je ale semlela kontroverzní branka Raheema Sterlinga, který poté přidal ještě další dva přesné zásahy, na které Watford našel jen jednu odpověď. V sobotu odpoledne je tak v krátkém časovém horizontu čeká konfrontace s třetím velkým favoritem - podaří se Watfordu tentokráte získat nějaký bod?

United by dle nejnovějších zpráv měli mít k dispozici Luka Shawa, Marcuse Rashforda, Nemanju Matiče i Anthony Martiala, mimo by pak i nadále měl být Romelu Lukaku stejně jako Eric Bailly. Hosté nemohou počítat s Tomem Cleverleym.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.31 - 8.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Everton FC  (sobota 18:30)
Chvíli to vypadalo, že se bude opakovat klasický stereotypní scénář v podání Kladivářů, kteří po dosažení čtyřicetibodové hranice uberou nohu z plnu a zbytkem sezóny víceméně pouze nějak proplují. Nevídaná otočka s Huddersfieldem však ukázala, že tomu tentokrát tak být vůbec nemusí. Kladiváři se momentálně nachází na deváté pozici se ztrátou pouhých dvou bodů na sedmý Wolverhampton, o motivaci by tak nouzi mít neměli. Everton naproti tomu prožívá značně rozkolísanou sezónu, že se možná blýská na lepší zítřky však ukázala domácí výhra s favorizovanou Chelsea.

West Ham si od začátku února připsal tři výhry, a to konkrétně nad Fulhamem, Newcastlem a Huddersfieldem, dále dva remízové výsledky s favorizovaným Liverpoolem a Crystalem Palace, načež také dvakrát skončil na straně poražených, konkrétně pak v duelech s favorizovaným Manchesterem City a Cardiffem City. Svěřenci Manuela Pellegriniho mají ve zbytku soutěže poměrně těžký los a čekají je duely s Chelsea, Manchesterem United či Tottenhamem, pokud tedy budou chtít poskočit tabulkou výše, musí ze sebe skutečně vymáčknout to nejlepší.

To forma Evertonu se při pohledu na poslední výsledky dá označit za podprůměrnou. Od února Toffees podlehli Wolverhamptonu, Manchesteru City, Watfordu a Newcastlu, přičemž bodovali pouze v zápasech s Cardiffem (výhra), Liverpoolem (remíza) a překvapivě také v domácím utkání s Chelsea, kterou po nevýrazné první půli nakonec přehráli 2:0. Se současným 11. místem však svěřenci Marca Silvy rozhodně nemohou být spokojeni, před sezónou celý tým mířil výše.

West Ham bude postrádat hned šestici hráčů - Samira Nasriho, Winstona Reida, Jarmolenka, Jacka Wilshera, Carlose Sancheze a také Andyho Carrolla. Hosté se budou muset obejít bez stopera Yerryho Miny, nejistý je pak i start Andreho Gomese.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.35 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC31237170:1876
2.Manchester City30242479:2174
3.Tottenham Hotspur30201957:3261
4.Arsenal FC30186663:3960
5.Manchester United30177658:4058
6.Chelsea FC30176750:3357
7.Wolverhampton Wanderers301281038:3644
8.Watford FC301271142:4443
9.West Ham United311261341:4642
10.Leicester City311251440:4341
11.Everton FC311171343:4240
12.AFC Bournemouth311151543:5638
13.Newcastle United31981431:4035
14.Crystal Palace30961536:4133
15.Brighton & Hove Albion29961432:4233
16.Southampton FC30791434:5030
17.Burnley FC31861735:5930
18.Cardiff City30841827:5728
19.Fulham FC31452229:7017
20.Huddersfield Town31352318:5714
Arsenal FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
O dohrávku dvaatřicátého kola Premier League se postarají Arsenal s Newcastlem. Oba celky se před reprezentační přestávkou nacházely v dobrém rozpoložení a stoupaly tabulkou vzhůru, ovšem papírovým favoritem jsou jednoznačně domácí, kteří na Emirates Stadium v tomto kalendářním roce ještě v ligových kláních neztratili ani bod a nyní mají možnost poskočit dokonce na třetí místo.

Kouč Kanonýrů Unai Emery má nyní dokonce možnost zaznamenat jubilejní desátou domácí ligovou výhru v řadě, což se Arsenalu naposledy povedlo v sezoně 19997/98, shodou okolností rovněž v první celé sezoně Arséna Wengera. Na rozdíl od situace před pár týdny však musí severolondýnský klub řešit několik možných absencí obvyklých hráčů základní sestavy. Vedle vykartovaného Lucase Torreiry si totiž během působení v národním týmu přivodil zranění Granit Xhaka a nejistý je také start Aarona Ramseyho.

Emery však na předzápasové tiskové konferenci zůstával pozitivní: "Někteří hráči byli ušetřeni tréninku v pátek ráno, aby měli aspoň jeden den volna, než se k nám přidají. Týká se to Aarona Ramseyho a Dinose Mavropanose. Oba mohou být v pořádku a v pondělí nastoupit. Xhaka také odpočíval, ještě si na něj počkáme. Podle prvních zpráv lékařů by mohl být na pondělí připraven i on."

Newcastle má za sebou již s největší pravděpodobností úspěšnou sezonu, neboť k dosažení vytoužené záchrany prvoligové příslušnosti má na spadnutí. Magpies s pětatřiceti body a sedmibodovým odstupem od sestupu drží třináctou příčku a mohou v závěru sezony směle pokukovat i po vyrovnání loňského desátého místa.

Rafael Benítez se ovšem bude muset obejít bez defenzivní stálice Fabiana Schära, jenž si již v této sezoně vysloužil deset žlutých karet a odpykává si dvouzápasový distanc. Švýcarský stoper však nejspíše nenastoupil tak jako tak, neboť v kvalifikačním zápase s Gruzií ztratil vědomí, byť utkání dohrál. "Bereme tyto záležitosti opravdu vážně a věnovali jsme tomu maximální pozornost," prohlásil Benítez. "Prodělal jeden test na místě a druhý pak s námi, abychom se ujistili, že je v pořádku, a vypadá to dobře."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Guendouzi, Xhaka, Kolašinac - Özil - Lacazette, Aubameyang
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Lejeune, Lascelles, Dummett - Yedlin, Hayden, Diamé, Ritchie - Pérez, Almirón - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.15 - 8.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Chelsea FC  (neděle 15:05)
Chelsea se krátce po třetí hodině představí na stadionu v Cardiffu a v souboji s místním celkem potřebuje nutně získat tři body. Boj o Ligu mistrů se v Premier League hodně zdramatizoval a každá další ztráta představuje značnou komplikaci. Velkou motivaci uspět mají i domácí, kteří bojují o záchranu a na nesestupové pozice ztrácejí už pět bodů. Chelsea s Cardiffem nikdy neprohrála, první zápas na Stamford Bridge ovládla jasně 4:1.

Cardiff doufá, že se mu podaří navázat na výhru proti West Hamu, která přišla těsně před reprezentační pauzou. V Chelsea má ale hodně neoblíbeného protivníka, kterého nikdy v historii neporazil.

Na druhou stranu Chelsea není v bůhvíjaké formě a v předchozích dvou kolech ztratila, čímž si zkomplikovala boj o Ligu mistrů. Situace kolem čtvrtého místa je v Premier League hodně vyrovnaná. Chelsea je v tabulce šestá a na čtvrtý Manchester United ztrácí čtyři body, Blues však mají svoje utkání s Cardiffem k dobru. "Proti Cardiffu to bude těžký zápas. Když jsme s nimi hráli na Stamford Bridge, začali velmi dobře. Je to solidní tým, hrají 4-4-1-1, jsou i silní vzadu, i když se jim zranil Sol Bamba," varoval před soupeřem Ross Barkley, který se vrátil do týmu Chelsea po reprezentačních povinnostech v dresu Albionu.

Kouč Maurizio Sarri chce od svých svěřenců stoprocentní výkon a pochopitelně tři body. Cokoliv jiného bude pro Blues znamenat citelnou ztrátu. Londýnský klub nebude v Cardiffu kompletní, chybějí mu totiž zranění Loftus-Cheek a obránce Davide Zappacosta.

Kompletní nebudou ani Bluebirds. O zranění Sola Bamby už se zmiňoval Ross Barkley a další absenci představuje Callum Paterson. Cardiff ztrácí na nesestupové pozice už pět bodů, na druhou stranu sedmnácté Burnley má o dva odehrané zápasy více.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Bennett, Morrison, Manga, Peltier - Gunnarsson, Ralls - Hoilett, Camarasa, Murphy - Niasse
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Emerson - Kanté, Jorginho, Barkley - Pedro, Hazard, Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.50 - 4.70 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:30)
Ještě před měsícem mohli příznivci Tottenhamu Hotspur vzhlížet k nadcházejícímu duelu proti Liverpoolu jako k jednomu z určujících zápasů v jejich boji o titul, jenže poslední týdny jejich výtečně rozehranou sezonu rázem změnily v tuhý boj o udržení alespoň do čtvrtého místa. Londýnský celek přijíždí na Anfield Road v roli outsidera, navíc po reprezentační pauze s čerstvou ztrátou ve středu pole.

Vedle Harryho Winkse, jenž pokračuje v rehabilitaci po zranění třísel, totiž v kvalifikačním zápase mistrovství Evropy musel v samotném úvodu utkání s Českou republikou opustit trávník anglický reprezentant Eric Dier, jehož rovněž zradila třísla, a do nedělního měření sil tak nezasáhne. Drobné zranění si při hraní za národní tým Pobřeží Slonoviny připsal také Serge Aurier, a tak může Mauricio Pochettino jen závidět svému protějškovi Jürgenu Kloppovi, jenž má k dispozici takřka kompletní kádr.

Na dobré cestě k návratu do hry jsou totiž i dlouhodobě zranění Joe Gomez s Alexem Oxladem-Chamberlainem, byť proti Tottenhamu ještě do hry nenastoupí. Vítanou zprávou pro domácí je rovněž stav Trenta Alexandera-Arnolda s Xherdanem Shaqirim, kteří vinou zranění vynechali své reprezentační povinnosti, ovšem díky tomu by měli být připraveni naskočit do hry. Domácí tak budou favoritem, který po včerejší výhře Manchesteru City v tabulce nutně potřebuje zvítězit, aby se udržel v těsném kontaktu v boji o titul.

Zatímco domácí na Anfield Road neprohráli již stěží uvěřitelných 36 zápasů v řadě, Spurs naopak drží černou sérii čtyř po sobě jdoucích ligových kol bez vítězství, a pokud neuspějí ani tentokráte, půjde o jejich vůbec nejhorší sérii za posledních sedm let.

Statistiky navíc hostům v tomto ohledu nesdělují nic dobrého, neboť proti Reds dokázali v lize zvítězit pouze jednou z předešlých dvanácti vzájemných střetnutí a na Anfieldu zvládli naposledy ukořistit prvenství v květnu 2011. Snad jediným hráčem Kohoutů, který má na liverpoolský stadion příjemné vzpomínky, je Harry Kane, jenž zde v posledních čtyřech ligových duelech zaznamenal tři góly a jednu asistenci.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mané
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld, Sánchez, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Alli, Rose - Eriksen - Son, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.38 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Manchester City  (sobota 13:30)
Hned na samém startu 32. kola může anglická Premier League poznat nového lídra tabulky. Od 13:30 totiž Manchester City nastoupí na půdě takřka najisto sestupujícího Fulhamu a v případě vítězství překoná dosavadní dvoubodové manko na vedoucí Liverpool, který ke svému zápasu s Tottenhamem nastoupí o den později.

Nutno však podotknout, že Citizens mají navíc odložené utkání doma s Cardiffem v záloze, a tak mají obhajobu ligového titulu plně ve svých rukou. Náročný nadcházející program včetně semifinálového klání FA Cupu či čtvrtfinále Ligy mistrů ke všemu tým Pepa Guardioly může absolvovat takřka v kompletním složení s pouhou výjimkou Fabiana Delpha a náhradního brankáře Claudia Brava.

Samotné složení základní jedenáctky Manchesteru je tím pádem jednou velkou neznámou, neboť návrat do hry po vleklých zraněních hlásí i Kevin de Bruyne, John Stones či Benjamin Mendy a fit jsou také Fernandinho, Kompany nebo Otamendi. Snad jen na hrotu útoku lze najisto očekávat Sergia Agüera, který má v posledních čtyřech zápasech s Fulhamem průměr gólu na zápas a přidal za tu dobu i dvě asistence.

Aktuální forma Fulhamu již může být jen sotva horší. Cottagers prohráli již sedm zápasů v řadě a na první nesestupovou pozici již ztrácí propastných třináct bodů, přičemž jejich maximální možný zisk ze zbytku sezony činí bodů jednadvacet. Aby toho nebylo málo, proti týmům velké šestky londýnský celek prohrál 25 z posledních 26 duelů, přičemž onou jedinou výjimkou je památná remíza na Old Trafford z února 2014. Tým Scotta Parkera tak buďto zaznamená jedinečné zmrtvýchvstání, anebo příští sezonu stráví opět po roce v druholigovém Championshipu.

Největším fulhamským problémem je po celou sezonu skrznaskrz děravá defenziva, se sedmdesáti obdrženými góly suverénně nejhorší z celé ligy. V posledních jedenácti ligových duelech Fulham vždy inkasoval alespoň dvakrát, což proti naopak nejlepšímu útoku soutěže nevěstí v sobotu nic dobrého. Domácím by v tomto ohledu mohl pomoci Tim Ream, pokud se po reprezentační pauze vyrovná s pozdním příjezdem z Ameriky.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Christie, Chambers, Ream, Bryan - Anguissa, McDonald - Ayité, Cairney, Babel - Mitrović
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 23.50 - 12.30 - 1.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Southampton FC  (sobota 16:00)
O důležité body v boji o záchranu se v sobotu odpoledne bude hrát v Brightonu. Domácí jsou na patnáctém místě tabulky a na jejich trávník dorazí šestnáctý Southampton, oba celky mohou udělat důležitý krok na cestě za přežitím v Premier League...

Brighton si hodně pomohl před reprezentační přestávkou, nejprve doma přetlačil Huddersfield a následně vyloupil stánek Crystal Palace. Zlepšenou formu potvrdil i postupem do semifinále FA Cupu přes Millwall. V tabulce je z toho rázem patnácté místo s pětibodovým náskokem na osmnáctý Cardiff, svěřenci Chrise Hughtona navíc mají k dispozici jednu dohrávku.

"Máme za sebou povedené období, uhráli jsme dvě důležité výhry a samozřejmě postoupili v poháru, což nám hodně pomohlo. Teď na tyto výkony a výsledky pochopitelně musíme navázat, nejdůležitější pro nás jsou body v Premier League. Musíme nadále bojovat, za žádnou cenu nesmíme polevit, týmy pod námi jsou schopné vyhrávat a posunout se tabulkou vzhůru," varuje Hughton.

Brightonu by mohl znovu chybět Florin Andone, rumunský útočník si před třemi týdny obnovil zranění stehenního svalu a o jeho startu se rozhodne až před výkopem. Mimo hru pak určitě bude Pascal Gross.

Ani Southampton na tom aktuálně není vůbec špatně, zvládl poslední dva domácí duely proti Fulhamu a Tottenhamu, mezi něž se vklínila očekávaná porážka na půdě Manchesteru United. Saints zatím posbírali o tři body méně než jejich sobotní soupeř.

"Je to klasický zápas o šest bodů a případný vítěz udělá důležitý krok k záchraně, pro nás by mohl být důležitý i jeden bod. V posledních dvou venkovních duelech proti Arsenalu a Manchesteru United jsme podali dobré výkony a nezískali body. Nebylo by nejhorší nehrát tak dobře a získat nějaké body. Chceme se dostat na hranici čtyřiceti bodů, k tomu potřebujeme tři výhry a jednu remízu. A čím dříve se nám to povede, tím lépe," prohlásil hostující manažer Ralph Hasenhüttl.

Do sestavy Southamptonu se po dlouhé době vracejí Danny Ings a Mario Lemina, mimo hru je naopak útočník Shane Long. Vinou svalového problému pak o zbytek sezony přijde Michael Obafemi.

V Brightonu se dá očekávat vyrovnaná podívaná. Vedle postavení obou týmů v tabulce tomu nahrává i fakt, že remízou skončily všechny tři jejich vzájemné zápasy v Premier League.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.15 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Zatímco loni platilo Burnley za zjevení Premier League, o rok později je situace na Turf Moor obrácená zcela naruby. Tým Seana Dyche s vypětím všech sil přetrvává jen těsně nad sestupovými příčkami a v sobotní odpoledne se utká s týmem, který jej letos v roli nejpříjemnějšího překvapení nahrazuje, tedy Wolverhamptonem.

Domácí jsou od osmnáctého Cardiffu vzdálení pouze na dva body, přičemž jejich velšský soupeř má stále zápas k dobru, byť na hřišti Manchesteru City. Dyche si tak dobře uvědomuje, že sedm kol před koncem sezony jde do tuhého, a pokud Clarets chtějí prodloužit prvoligovou příslušnost i čtvrtým rokem, musí urychleně ukončit stávající šňůru čtyř porážek.

"Dospěli jsme nyní do bodu, kdy je vše stále v našich rukou, což třeba ještě o Vánocích neplatilo. Myslím, že jsme od té doby ušli velký kus cesty," připomněl Sean Dyche prachbídnou první polovinu sezony, v níž Burnley ukořistilo pouhých dvanáct bodů. "Teď už jich máme třicet, což je docela solidní zisk. Musíme na tom ale nadále stavět. Poslední kola byla samozřejmě dost krutá, ale naše forma je od Vánoc dobrá. Musíme teď zabrat a znovu bodovat, tabulka hovoří jasně," uzavřel Dyche, jehož v sobotu čeká jubilejní třístý zápas na lavičce Clarets.

Proti Wolverhamptonu však domácí nečeká vůbec nic lehkého. Ligový nováček totiž prožívá excelentní sezonu, o čemž vypovídá jak sedmé místo v tabulce, tak účast v semifinále FA Cupu, kam se svěřenci Nuna Espírita Santa dostali těsně před uplynulou reprezentační pauzou na úkor samotného Manchesteru United.

Trenér Wolves tak musel odrážet dotazy, zda se jeho svěřenci dokáží s ohledem na blížící se pohárový duel s Watfordem soustředit na nadcházející ligové zápasy, neboť semifinálová účast v FA Cupu se wolverhamptonským poštěstí poprvé od roku 1998. "Nemyslíme na to, soustředíme se jen na Burnley - jak chceme hrát a co musíme udělat pro to, abychom uspěli proti velmi obtížnému soupeři."

"Burnley je doma velmi dobré, s fyzickou, organizovanou a agresivní hrou," pokračoval Nuno Espírito Santo. "Nejlepší způsob, jak se udržet ve formě, je dívat se jen na nejbližší výzvu a na nic jiného nemyslet. Zápas po zápase, trénink po tréninku. Takovým způsobem fungujeme a budeme v tom pokračovat."

Zatímco domácí se musí vypořádat s nejistým zdravotním stavem Johanna Gudmundssona, jenž vinou poraněného lýtka vynechal pondělní zápas islandské reprezentace, Wolves mají k dispozici takřka kompletní kádr. Lze jen těžko soudit, nakolik bude Santo točit se soupiskou s ohledem na blížící se náročný program, který čítá ligovou "odvetu" s Manchesterem United a ono klání FA Cupu ve Wembley proti Watfordu.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Saiss, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.16 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Když už se zdálo, že Crystal Palace zdárně vyklouzlo z neoblíbeného boje o záchranu, čekalo fanoušky v Selhurst Parku další z řady letošních zklamání v podobě domácí prohry s Brightonem. Po reprezentační přestávce tak mají svěřenci Roye Hodgsona proti beznadějně poslednímu Huddersfieldu co napravovat, další ztráta by již znamenala obzvláště zbytečné komplikace do závěrečných kol.

Nejenže za sebou mají Eagles bolestnou prohru v zádech a jejich bídné výsledky na domácí půdě z celé Premier League nemají s výjimkou právě Huddersfieldu konkurenci, co se týče bodového zisku i vstřelených branek, ale navíc musí na sobotu řešit i zdravotní potíže svých obvyklých tahounů. Vedle dlouhodobě zraněného Mamadoua Sakha totiž reprezentační přestávku promarodili i Aaron Wan-Bissaka a Wilfried Zaha, jenž sice odcestoval na tisíce kilometrů dalekou vyjížďku za národním týmem Pobřeží Slonoviny, ovšem do žádného ze zápasů nenastoupil ani na minutu.

Stávající situace Huddersfieldu je natolik kritická, že v případě prohry a souběžných triumfů konkurence ze Southamptonu s Burnley bude sestup Terriers definitivně zpečetěn již nyní s šestikolovým předstihem. Manažer Jan Siewert však odmítl, že by se jeho svěřenci touto neúprosnou možností zabývali. "Nic se pro nás nemění, čeká nás o víkendu zápas, na který se připravujeme s cílem zvítězit. Samozřejmě máme i dlouhodobý pohled na naše směřování, jak klubu, tak mě jakožto manažera, ale pozornost nyní upíráme na našeho nadcházejícího soupeře."

"Crystal Palace je velmi rychlý tým, který dovede hrát v různých formacích, na což si musíme dát pozor. Nastoupit o víkendu nemohou jen dva naši hráči, Adama Diakhaby a Demeaco Duhaney. Všichni ostatní mají šanci," doplnil Siewert, jenž přímo zmínil kapitána Schindlera, Jonathana Hogga a také možnost nasazení Dannyho Williamse, jenž se vrátil do plného tréninku po prosincovém zranění kolene. Vepředu budou nejspíše Terriers spoléhat na zimní posilu Karlana Granta, jenž navzdory debutu v novém dresu až na začátku února již nyní drží se třemi zásahy dělenou první příčku v klubové tabulce střelců.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Dann, Van Aanholt - McArthur, Milivojević, Schlupp - Townsend, Batshuayi, Zaha
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Kongolo, Durm - Stankovic - Hogg, Bacuna - Pritchard - Grant, Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.45 - 7.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Leicester začal po výměně manažera vyhrávat a v tuto chvíli uzavírá první polovinu tabulky. Lišky navíc mohou myslet ještě výše, jejich manko na sedmý Wolverhampton činí pouze tři body, které mohou získat v sobotu odpoledne proti Bournemouthu...

Domácí koncem února přehráli Brighton, po porážce na půdě Watfordu pak našli recept na jiný londýnský celek Fulham a naposledy uspěli v Burnley. Na svém kontě mají 41 bodů a definitivně za hlavu mohou hodit jakékoli záchranářské starosti.

"Mým cílem v době příchodu bylo zakončit dobře sezonu a následně absolvovat kvalitní přípravu. Bude to pro nás dobrá zkouška, Bournemouth má dobrý tým a v něm rychlé a dynamické hráče," varuje nový manažer domácích Brendan Rodgers.

Leicester má ve svém kádru hned několik zajímavých hráčů a v průběhu léta mohou být na odchodu Harry Maguire či Ben Chilwell, spekulovat se pak může i o dalších jménech. "Vím jenom to, že když máte dobré hráče, vždycky se bude mluvit o nějakém zájmu. A tento tým je plný velmi talentovaných fotbalistů," reaguje na toto téma Rodgers.

Harry Maguire má několik nápadníků a vedle toho naposledy inkasoval červenou kartu, z disciplinárních důvodů se ho tak sobotní duel týkat nebude a jeho místo ve středu obrany zaujme Wes Morgan. Radost naopak může mít Marc Albrighton, ten po svalovém problému začíná s tréninkem a blíží se k návratu do sestavy.

Bournemouth je na tom při pohledu na tabulku i marodku o něco hůře, než Leicester. S 38 body je dvanáctý a mimo hru jsou dlouhodobě Andrew Surman, Simon Francis a Lewis Cook. Hrát vedle nich nemůže Steve Cook, stoprocentně fit nejsou ani Junior Stanislas, Adam Smith a Dan Gosling.

"Stále jsme ve fázi sezony, v níž je možné úplně všechno," uvědomuje si manažer Eddie Howe, jehož svěřenci z posledních dvou zápasů vydolovali čtyři body. "Ve hře je stále spousta bodů, v dalších zápasech se toho může změnit ještě hodně," říká dále.

Leicesteru to proti Bournemouthu nejde a ze sedmi zápasů v Premier League ho ještě ani jednou neporazil, hned pět vzájemných měření sil skončilo remízou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.89 - 4.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Watford FC  (sobota 16:00)
Manchester United bude v honbě za umístěním v první čtyřce pokračovat v domácím duelu s Watfordem. Nejdůležitější zprávou v průběhu reprezentační pauzy bylo bezesporu jmenování Ole Gunnara Solskjaera dlouhodobým manažerem Rudých ďáblů - norský trenér totiž na Old Trafford podepsal tříletý kontrakt. Tato zpráva se setkala s pozitivními u hlasy u fanoušků i samotných hráčů, ti však nyní musí své nadšení ukázat i na hřišti, jde totiž skutečně o hodně.

Pod velením bývalého útočníka se Rudým ďáblům daří opravdu brilantně. Své účinkování začal sérií šesti ligových výher v řadě, až pak přišlo první zaváhání, když United na konci ledna pouze remizovali s Burnley 2:2, přičemž získaný bod zachraňovali dvěma brankami v úplném závěru. Další ztráta bodů přišla po domácí bezbrankové remíze s Liverpoolem, načež desátého března přišla i první ligová porážka, které družině Solskjaera uštědřil londýnský Arsenal, který na Emirates Stadium zvítězil 2:0. I tak se norský manažer může pyšnit úchvatnou bilancí deseti výher, dvou remíz a jediné porážky. Přičteme-li k tomu senzační postup přes Paříž v milionářské Champions League, tak vedení Rudých ďáblů skutečně nemělo jinou možnost, než Solskjaera jmenovat právoplatným manažerem. Jedinou kaňkou na jeho působení tak je vypadnutí z FA Cupu, kde byli jeho svěřenci poraženi Wolverhamptonem.

Watford může být se svými výkony taktéž spokojen, osmé místo je výrazně nad předsezónní plán tohoto celku. Poslední forma celku navíc nenaznačuje žádné zhoršení, Watford totiž z pěti ligových duelů třikrát zvítězil, když přehrál Everton, Cardiff a brankou v nastaveném čase také Leicester, dvě porážky pak přišly z kopaček jednoznačných favoritů. Z Anfield Road odjely Sršně s hrozivým debaklem 0:5, na Etihadu se proti Manchesteru City přes poločas držely, nakonec je ale semlela kontroverzní branka Raheema Sterlinga, který poté přidal ještě další dva přesné zásahy, na které Watford našel jen jednu odpověď. V sobotu odpoledne je tak v krátkém časovém horizontu čeká konfrontace s třetím velkým favoritem - podaří se Watfordu tentokráte získat nějaký bod?

United by dle nejnovějších zpráv měli mít k dispozici Luka Shawa, Marcuse Rashforda, Nemanju Matiče i Anthony Martiala, mimo by pak i nadále měl být Romelu Lukaku stejně jako Eric Bailly. Hosté nemohou počítat s Tomem Cleverleym.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.31 - 8.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Everton FC  (sobota 18:30)
Chvíli to vypadalo, že se bude opakovat klasický stereotypní scénář v podání Kladivářů, kteří po dosažení čtyřicetibodové hranice uberou nohu z plnu a zbytkem sezóny víceméně pouze nějak proplují. Nevídaná otočka s Huddersfieldem však ukázala, že tomu tentokrát tak být vůbec nemusí. Kladiváři se momentálně nachází na deváté pozici se ztrátou pouhých dvou bodů na sedmý Wolverhampton, o motivaci by tak nouzi mít neměli. Everton naproti tomu prožívá značně rozkolísanou sezónu, že se možná blýská na lepší zítřky však ukázala domácí výhra s favorizovanou Chelsea.

West Ham si od začátku února připsal tři výhry, a to konkrétně nad Fulhamem, Newcastlem a Huddersfieldem, dále dva remízové výsledky s favorizovaným Liverpoolem a Crystalem Palace, načež také dvakrát skončil na straně poražených, konkrétně pak v duelech s favorizovaným Manchesterem City a Cardiffem City. Svěřenci Manuela Pellegriniho mají ve zbytku soutěže poměrně těžký los a čekají je duely s Chelsea, Manchesterem United či Tottenhamem, pokud tedy budou chtít poskočit tabulkou výše, musí ze sebe skutečně vymáčknout to nejlepší.

To forma Evertonu se při pohledu na poslední výsledky dá označit za podprůměrnou. Od února Toffees podlehli Wolverhamptonu, Manchesteru City, Watfordu a Newcastlu, přičemž bodovali pouze v zápasech s Cardiffem (výhra), Liverpoolem (remíza) a překvapivě také v domácím utkání s Chelsea, kterou po nevýrazné první půli nakonec přehráli 2:0. Se současným 11. místem však svěřenci Marca Silvy rozhodně nemohou být spokojeni, před sezónou celý tým mířil výše.

West Ham bude postrádat hned šestici hráčů - Samira Nasriho, Winstona Reida, Jarmolenka, Jacka Wilshera, Carlose Sancheze a také Andyho Carrolla. Hosté se budou muset obejít bez stopera Yerryho Miny, nejistý je pak i start Andreho Gomese.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.35 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC31237170:1876
2.Manchester City30242479:2174
3.Tottenham Hotspur30201957:3261
4.Arsenal FC30186663:3960
5.Manchester United30177658:4058
6.Chelsea FC30176750:3357
7.Wolverhampton Wanderers301281038:3644
8.Watford FC301271142:4443
9.West Ham United311261341:4642
10.Leicester City311251440:4341
11.Everton FC311171343:4240
12.AFC Bournemouth311151543:5638
13.Newcastle United31981431:4035
14.Crystal Palace30961536:4133
15.Brighton & Hove Albion29961432:4233
16.Southampton FC30791434:5030
17.Burnley FC31861735:5930
18.Cardiff City30841827:5728
19.Fulham FC31452229:7017
20.Huddersfield Town31352318:5714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (902)

Přidat komentář
diastan

No konecne, návrat na 1. místo

Reagovat
MCFC_8

0:3

Reagovat
Le Gunner

Zítra to Live se Spurs snad uplichtí... Watford by mohl dnes taky potrápit favorita.

Reagovat
nani92

aby si mal Ajs, musíš robiť sós

Reagovat
Lacko_Boh

real G's move in silence like lasagna

Reagovat
nani92

*bitch lasagna

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Nema nekdo zkusenosti s tim night clubem v Praze, kde je ta nova generace gumovych panen? Dostal jsem tam od kolegu z prace k narozenim poukaz, nejdriv sem si myslel, ze si delaji prdel, ale kdyz sem se podival na web, ty zeny vypadaji fakt suprove, ale mam k tomu par dotazu?

- muze se tam clovek pohlavne nakazit?

- mluvi ty zeny jako ze by se dalo nastavit co maji behem sexu rikat?

- musi si vtiz clovek pilulku nebo ty zeny vypadaji na zivo tak dobre, ze to jde samo.

- nejsou citit gumou?

prosim o odpvedi jen lidi co o tom neco vedi, pubertaci at si me nevsimaji, dekuji

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle je celkem solidní kafe i na EF poměry, chlape.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Ranoth

tak ty si iny sef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Byl o tom článek na idnesu tam si poctes.. jinak jen tak okrajově, není lepší živá?

Reagovat
smazaný uživatel

No až ti někdy řekne šlapka co má jako dělat s gumovým nebo že máš i ty prsty malý, si rozmyslíš jestli živou nebo umělou

Reagovat
Han střelil první

Kámošovi se jednou nepostavil a ta šlapka si z něho furt dělala prdel, tak ji pochcal a šel do prdele

Reagovat
afc

Ziva stale picuje. Chodim pravidelne po privatoch a musim povedat, ze tu v BA je to tragedia a najhorsie na tom je, ze este ceny maju vysoke jak v Hollywoode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kokos tam si můžeš za příplatek dát s panama i trojku já bych určitě zkusil rebeccu v sekretářce

Reagovat
smazaný uživatel

Puberťák nepuberťák, já myslim, že z toho dostane záchvat smíchu každý..

Reagovat
CR7RONALDO

Pre mňa osobne je to skôr smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi zvláštny prezent od kamoša...

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

Vezmi vladise na čumendu

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju ze tam maj cigany se skvirou mezi zubama

Reagovat
smazaný uživatel

legendární

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Budou dost pravděpodobně živější než většina buchet, který si nabrnknes ve 3 ráno na diskotece před zavirackou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
DrQQ

Počkaj si a od 5. apríla (dubna) sa môžeš ísť v Prahe pozrieť do stálej galérie nahých ľudí. Niektoré exponáty budú vraj aj dotýkateľné. Týmto sme vás obohatili my, Slováci. :-)

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/tiskovezpravy/Prvni-galerie-na-svete-se-stalou-expozici-skutecnych-nahych-lidi-bude-v-Praze-570502

Reagovat
DrQQ

Teda pravdepodobne obohatíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ty si si urcite nepomylil forum? tvl, uchylakom patri buducnost. pozdrav "kolegov"

Reagovat
The Krupy

Dlhodobo asi najlepší troll na EF, hoci aj arsin bol kedysi skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

oh boi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

MNAM DO PICI

Reagovat
Svatej

Hmm klidně bych tu repre pauzu dal delší. Pořád nejsem plně připravenej na další zklamání, ponížení a další minuty pro ty tři sasky, který si ten blázen nacoe zase do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední fáze sezóny. Snad to ten Liverpool dá. Zvědavý jsem na United a Arsenal, jestli přeskočí trápící se Spurs

Reagovat
diastan

Ederson, Zinchenko, Laporte, Otamendi, Walker, Gundogan, Bernardo, Silva (C), De Bruyne, Sterling, Aguero.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem myslil, že Fernandinho už je fit.

Reagovat
MCFC_8

Je na lavicke

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska maj nejmilejsi fanousci na Ostrovech sraz. Leeds vs Millwall.

Reagovat
masina_LFC

nejaky acestream pls?

Reagovat
celeb

footybyte sa na to nejak vysralo, nemam.

Reagovat
masina_LFC

no ved toto..

Reagovat
celeb

dIky, ukladam si

Reagovat
diastan

Forma neupadá Už mohl být klidně 2.

Reagovat
Greny

City hlavně nepřestávat mám handicapy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychly

Reagovat
Busby babes

Timbo v zakladu. Z toho mam trochu smisene pocity. Zrovna proti City. Dostanou rychtu a zas si nekopne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti nám nebyl tak špatnej

Reagovat
technecium

Ty City hrajou prostě strašně skvěle. Pokud je ty všechny zápasy neutaví, tak bude hodně těžký je kdekoliv porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím že Pepek v létě zmizí do Juve a bude zas klid

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady to má rozpracované, nikam nepůjde

Reagovat
technecium

Co by dělal v Juve? Tady vypadá, že mu všichni jdou na ruku, pro všechny je bůh, proč by odcházel?

Reagovat
Reggie

Do Juve, ty vole

Reagovat
Bandita_Harry

V City to má rozbehnuté na dinastiu

Reagovat
m.sali

čaute, nějaký tip na streamy??? koukám že footybite už "nefunguje". dík

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Coutinho10

taky jsem na něj spolíhal

Reagovat
C-M@ster

Já zalistoval ve dvě kola starým preview a našel toto:

https://old.reddit.com/r/RedSoccer_EPL/

Reagovat
smazaný uživatel

ripple.is

Reagovat
m.sali

muchas gracias!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jdete někdo zítra na veganské hody v Bratislavě?

Reagovat
diastan

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUn

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo skvělá práce

Reagovat
Hokaido

To jsou fakt strašní šašci v obraně.

Reagovat
Coutinho10

ty streamy jsou fakt na nic...od pristi sezony asi pujdu do Digi alespon pres notes

Reagovat
smazaný uživatel

http://ripple.is/football/9056-fulham-vs-manchester-city-premier-league-live-stream-watch-online-tv-channel-time

Tenhle mi jede uplně v pohodě. Není to teda HD, ale zatím nepadá a ani není zpožděnej moc.

Reagovat
Coutinho10

j hlavne, jestli jede plynule...zkusim diky

Reagovat
Hokaido

Já koukám už jen přes ripple.is, jak píše o kousek výš Clancy a vždycky bez problémů.

Reagovat
Coutinho10

ok zkusim...diky

Reagovat
Hokaido

Jo a jinak si myslím, že Digi už nebude mít PL, tak pozor, než to koupíš.

Reagovat
Coutinho10

j neco jsem cetl, ze jsou kolem toho nejaky nejasnosti, takze urcite driv nez pred zacatkem sezony bych to nebral...kez by to capla O2

Reagovat
diastan

To by bylo asi nejlepsi

Reagovat
mithro

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

at picuje zas nekdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Digi končí práva. Počkej si.

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je snad ještě horší než naše reprezentace a to je co říct.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Hokaido

? Vždyť ho vzal přes nohy.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať mu nepískají už nic

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Greny

Já dneska až zjistil že má bratra

Reagovat
Kinky7

LW . hrot hraje Babel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
MCFC_8

Zatial parada, hlavne prvych 15-20 minut neskutocnych, pridat este nejaky golik- dva a neinkasovat

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs Watford: De Gea, Young, Jones, Smalling, Shaw, Pogba, Herrera, Matic, Mata, Martial, Rashford #mulive

Reagovat
Busby babes

#mufc XI vs Watford: De Gea, Young, Jones, Smalling, Shaw, Pogba, Herrera, Matic, Mata, Martial, Rashford

#mufc subs vs Watford: Romero, Dalot, Rojo, Pereira, Fred, Lingard, Lukaku.

Bez Lindelofa. jinak ok, snad bude mit Mata dobrej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Dalot, Lingard napravo ideálně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ole: “He’s not injured. Victor’s had some issues.” #mufc [MUTV]

Reagovat
smazaný uživatel

Tak narodilo se mu dítě.

Reagovat
Kixi Syhimour

problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Solskjær on Lindelöf missing from the squad: "Family issues. He's had a tough week but will be back soon."

Reagovat
Busby babes

narodilo se mu dite. Mozna manzelka jeste neni uplne ok. On o tom nekde mluvil, kdyz mu nekdo vycital, ze odjel z narodaku a lid nevi proc, tak se proti tomu ohrazoval, ze nevidi duvod proc by mel svoje soukrome veci sdilet...

Reagovat
Horcmen

fanta hráči stalkovali poslední dny instagram manželky, dneska ve stories pochovávala dítě, obědvala s máti, na stole jenom dva talíře, Victor nikde a stejně nehraje, Columbo hadra...a zbytečně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

4-3-1-2?

Reagovat
Busby babes

ten diamant by byl asi nejlepsi, uvidime.

Reagovat
mithro

https://twitter.com/FootballJOE/status/1112000047187677192

tak si dnes dame tuto klasiku. zacinam sa toho vazne bat

Reagovat
diastan

Výjimečně doufám v suché triko, když už jsem vás v hdc upřednostnil před Spartou

Reagovat
diastan

Tak nakonec ve druhém jen udržovačka, na druhé straně Fulham bez šance, tak kam se hnát...

Reagovat
nani92

100. Pre ľudí čo nejdú šprint, ale maratón

Reagovat
Grahf

Smalling má medzi hráčmi nick Basic Billy...ako inak

Reagovat
MCFC_8

Sergio Aguero has now scored same number goals for Manchester City as Thierry Henry did for Arsenal

Thierry Henry

375 games

228 goals

Sergio Aguero

329 games

228 goals

Reagovat
diastan

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

2 legendy

Reagovat
smazaný uživatel

agüero je lepší jak henry

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole podepsal a hráči už to mají v piči? Doufám že je všechny v létě vyhází

Reagovat
smazaný uživatel

Young nemůže normálně odkoupnout míč, furt něco vymýšlí

Reagovat
Grahf

katastrofa zatial, na krajoch nemáme nikoho

Reagovat
Swarley

se zapíjelo prodloužení Oleho až do dnešního rána, ne?

Reagovat
Swarley

Young je prostě joke, to je otřesný...

Reagovat
smazaný uživatel

BUDÍČEK!!!!

Reagovat
Grahf

všetci tam behajú random

Reagovat
smazaný uživatel

Watford jedem zavěsíme

Reagovat
Cobra

To jsem taky nepobral.

Reagovat
janinho

najprv vymysli krasnu golovu a potom hentak odjebe uplne lahku situaciu... som nechapal

Reagovat
Busby babes

naopak, nejdriv zajebal tohle a pak dal tu golovou.

Reagovat
janinho

síce hej

Reagovat
Kixi Syhimour

Mata , tak žlutou ne?

Reagovat
nani92

sOLEri?

Reagovat
smazaný uživatel

klasika rozhodčí v PL mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pogba, Matič, Young můžou jít do piče s tímhle herním projevem,

Reagovat
Minister

Martial

Reagovat
Kixi Syhimour

Martial , kde jsou týpci co odsuzují Salaha?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ticho po pěšině.....

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Martial ted spadl jako curak, nicmene je to poprve za hodne dlouhou dobu, Salah pada docela casto podle me.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak když to bylo poprvé po dlouhé době u něj (tj. s Newcastlem) tak se hned našlo několik lidí především z táborů Chelsea a Manchesteru United a hned ho označovali za simulanty. Ale ne, teďka si Martial spadne a najdou se 3 lidí, co ho zkritizují. Něco to ukazuje, že....

Jinak pro tebe jako fandovi MUN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

No ale na vlastnej skúsenosti musím povedať,že odkedy mám Salaha vo FUT,tak mám o dosť viac penalt a nie vždy si myslím, že boli oprávnené

Reagovat
Busby babes

strcil do nej, pentli bych nepiskal.

Reagovat
Kixi Syhimour

A psal jsi toto i u Egypťana?

Reagovat
Busby babes

ze bych pentli nepiskal? to asi jo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bbbauch

se z toho tonymu slusne podlomily kolena.. tohle at vubec nezkousi

Reagovat
Swarley

fouká, srazil ho poryv

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, jaká neskutečná objektivita

Reagovat
Swarley

začněte u Kloppa

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to ovlivnit nemůžeme, vy to své ano.

Reagovat
Swarley

neovlivním to, že Salah je simulant...

Reagovat
Kixi Syhimour

A co své pokrytecké chování?

Reagovat
Swarley

to se musíš odnaučit ty sám...

Reagovat
Kixi Syhimour

A čím je mé chování pokrytecké?

Reagovat
Swarley

tím musíš začít...

Reagovat
Kixi Syhimour

A nechtěl bys mi pomoci tím, že mi to řekneš? Nebo si jenom plácnul hloupost a nevíš jak z toho ven?

Reagovat
Swarley

na to musíš přijít sám, jinak to nemá smysl...pak se staneš lepším člověkem...

Reagovat
Kixi Syhimour

A proč jsi ty mé chování označil za pokrytecké? Co tě vedlo k tomuto stanovisku?

Reagovat
Swarley

sám jsi ho tak označil...a už mě to nebaví...

Reagovat
Kixi Syhimour

to jsem jako pokrytec, když někoho označím za pokrytce, když se pokrytecky nechovám, co to je za logiku?

K tomu aby to fungovala, musíš mít důkaz pro tvrzení toho, že jsem pokrytec a to je kde?

Reagovat
vladis271

Preboha preco si s nim zabil tolko casu? Si sa zblaznil? Diskutovat so swarleym je ako hrat sach s holubom.

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Vrkú vrkú

Reagovat
Swarley

tvůj legendární přínos opět v akci...

Reagovat
Swarley

kluci pobrečte si, ale stejně vám těžko někdo uvěří, že vy tak umíte hrát šachy...

Reagovat
diastan

Tomu nevěřím

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hlavně já se ho ptám na něco úplně jiného

Reagovat
diastan

Já reagoval na tu druhou část Divím se, že s nim jedeš tak často, když vidíš jak se v tom vyžívá

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně to nevadí, ale poslední dobou nemá nějaké relevantní argumenty a sám se do toho zamotá

Reagovat
Bandita_Harry

S ním je to strata času

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

NO A PAK ŽE TO NEJDE!! Shaw krásně

Reagovat
Minister

Tak to je kruté pre Watford...

Reagovat
Swarley

Rashfordííííík na kliiiiid...

Reagovat
Swarley

a Shaw napravil tu naprasenou nahrávku, pěkný brejk jak víno

Reagovat
Grahf

golasooo

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je buh

Reagovat
smazaný uživatel

Jones hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

i Smalling, jen záloha je nulová

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám si fakt myslet že černého Petra v dostane Bailly a odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz s nim zacinaji dochazet nervy taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw zápas od zápasu lepší

Reagovat
Mastný Chobot

Watford hrá super

Reagovat
Swarley

dneska náš střed hřiště úplná slabota...neexistuje aby Ander odešel, tam naopak potřebujeme posílit...

Reagovat
smazaný uživatel

všichni tři otřesní

Reagovat
Busby babes

dnesni ander by moc nechybel.

Reagovat
leroy

Mata je joke.

Reagovat
Swarley

všechno pěkný, sympoš, ale v létě může jít...

Reagovat
Swarley

dpč a Mora dostává taky slušnej kotel...

Reagovat
smazaný uživatel

Mora?

Reagovat
Swarley

Olomouc, hokej

Reagovat
C-M@ster

To je v piči.

Reagovat
Swarley

kvalitu neoj-beš, ale i tak to bude super sezóna...ale snad se ještě porvou, stát se může všechno...

Reagovat
C-M@ster

Já doufám.

Teda někteří Komeťáci dnes kupovali lístky do Liberce, když spustili předprodej, tak by je to trochu pojebalo

Ale přál jsem Olmu postup

Reagovat
Swarley

tak jasný, Morava drží při sobě

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Co říkáš na ten Pourův krosček do obličeje hokejkou?

Vyjádří se k tomu Pikouš na twitteru, nebo ten pičusek komentuje jen když to je bulvární téma číslo jedna?

Reagovat
Swarley

jako viděl to, nechápu, jak to nemohlo být 2+2

Reagovat
Mato178178

boze to je horsie ako za mourka ved neprejdeme ani za polovicu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

suchý triko

Reagovat
pingla

Deulofeu úžasný přes něho jde vše nebezpečné od Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

TOOOOOOOOOOONY

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Martialkoooooo

Reagovat
Mato178178

ale ked su dvaja pred brankarom tak vtedy sa to uz nerata ako ofside ci ano

Reagovat
EXoRcIsT

Samozrejme ze rata

Reagovat
Mato178178

ale ked idu dvaja hraci na brankara prihraje a ten druhy dava uz len do prazdnej a nikdy to nie je ofside

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
vladino10

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Rojo Dohraje aspoň do konce?

Reagovat
Swarley

Milivojeviče bych na ty naše otřesný penalty klidně i koupil...

Reagovat
r.mrazik

Rojo??? Tyvoe Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hraje Luke křídlo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Matič krásně bránil

Reagovat
r.mrazik

To byla dobrá srajda...

Reagovat
diastan

Tak na Barcu toto stačit nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

Goodbye Huddersfield

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Milivojevič a Kanga - GODZ OF THE PENALTY

Reagovat
Bandita_Harry

V Zvezde je veľmi veľa príležitostí na to si ich natrénovať

Reagovat
Coutinho10

jelikoz dnes zrejme nestihnu zacatek dnesniho zapasu, takze nebudu znat sestavy, tak jsem opravdu zvedavej, jestli dostane konecne cuchnout ten Shaqiri (alespon jako zolik), kdyz v expreskach probehlo, ze je fit...to byl zrejme i predtim, kdyz byval na lavicce, ale porad nic

Reagovat
Bandita_Harry

zvlastne, pritom kolko krat timu pomohol

Reagovat
Coutinho10

nakonec zase na lavicce, tak uvidime, co dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Matu mam velmi rad, v dnesnom fotbalovom svete je fakt taky zjav sympatickeho cloveka, ale davat mu dalsiu zmluvu aj keby len na 1 rok je totala zbytocnost, nech trebars ukonci karieru a mozu ho nejak zamestnat v klube, ale on uz tuto uroven velmi nedava, je extremne pomaly, to sa neda nic robit, nova zmluva by bola extremna zbytocost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes důležitý zápas pro Liverpool. Ono i Tottenham musí vyhrát. Takže očekávám řež se vším všudy :-)

Reagovat
Horcmen

@sjstandardsport am hearing #Hazard and #Kante are on the bench for #cfc today

Reagovat
Whitemedia

Kepa; Azpilicueta, Rudiger, David Luiz, Alonso; Barkley, Jorginho, Kovacic; Pedro, Higuain, Willian

Sarri se hecl a poskládal to nejprůměrnější, co kádr nabízí.. už chybí jen Zappacosta a vytáhnout ze zapomnění Garyho a poslat ho tam místo Rudigera

Reagovat
mikelinos

+ Drinkwater

Reagovat
Whitemedia

to ne, na jeho pozici bohatě stačí Jorginho

Reagovat
mithro

takticky ich dnes necha odpocinut, nech si pripraveni na narocnejsie zapasy

Reagovat
Svatej

Už chybí jen Giroud a Cahill na úplnou nezapinej-to sestavu

Reagovat
Whitemedia

Sarri říkal, že Higuain nezvládá tvrdost obránců v PL.. takže ideálka, že je v základu proti Cardiffu

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Třeba je to tak, že proti podprůměrnému Cardiffu posílá Sarroš lavičkáře Pedra, Barkleyho, Kovačiče a Williana, zatímco hvězdy jako Hazarda, CHO, Kantého nebo RLC šetří na důležitý zápas s Brightonem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Blasphemer

vizionář

Reagovat
Svatej

Nikdy bych si nebyl víc jistej výhrou sázky, kdybych to mohl dát na to, že krom Hazarda bude ta sestava úplně stejna

Reagovat
Hokaido

Ať jde fakt doprdele, tohle není normální. Odoi zase sedí a ty dva retardi v základu.

Reagovat
Whitemedia

Odoi má za sebou náročných 120 minut v repre, potřebuje pořádný oddech

Reagovat
blade115

Díky Southgateovi má už dokonce roku vybráno no, to přece není možný, aby 18 letý kluk hrál takhle často...

Reagovat
Svatej

Moc dalších kluků nemá 20 zápasu v jeho věku a před ním jsou nesmírně kvalitní hraci, to musíme respektovat.

Reagovat
blade115

20 zápasů, které jsou reálně s 900 minutami poloviční porcí... Hezký, to by měl Sarri použít.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Odoie by jsme mohli Chelsea vyfouknout

Sancho - Rash - Odoi zní dobře

Reagovat
supporter

Sancho je porad hrac City ne? Toho urcite neziskame

Reagovat
smazaný uživatel

Není, je tam na přestup

Reagovat
icka

Ta sestava

Reagovat
Blasphemer

Ty pičo, Sarri ven. Doteď jsem se furt držel, ale tahle sestava už je fakt silný kafe i na mě. I kdyby Chelsea dnes vyhrála 0:5, tak ať stejně táhne.

Reagovat
Whitemedia

Sarri se snaží fanoušky psychicky připravit na příští sezonu bez Hazarda a dostává takovou sadu..

Reagovat
icka

Tomu fakt chybí už jen Zappacosta s Drinkwaterem

Reagovat
vladis271

Oooo zuzanka, ty nasa milfka najkrajsia.

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Za předpokladu, že na finále MS nese trofej kapitán posledních mistrů světa, kdo ji nese, jestliže jsou daný kapitán je ve finále? Taky on?

Reagovat
Whitemedia

kapitán Celticu

Reagovat
Mastný Chobot

dead meme

Reagovat
wyqinac

Hele taky by me zajimalo, schvalne jsem si ted nasel euro 2012(nevim teda jiste jestli pro euro plati to same), kde obhajili Spanele a kdyz vysli z tunelu na hriste, pohar uz tam byl, nevim teda jestli nahodou nebyla nejaka ceremonie mala jeste pred tim nastupem, kdy to Iker prinesl..

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo chytré, to mě ani nenapadlo, ta tvá varianta je pravděpodobná

Reagovat
Svatej

Jinak cucsel jsem na jednu statistiku a Morata by měl mít pořád cca 9x tolik minut v PL jako má Odoi v tyhle sezóně

Reagovat
blade115

Našroubovat se na tu jeho situaci dá víc vtipných faktů no. Třeba že v nemilost uvalený a nakonec i prodaný Fabregas má pořád nahráno víc jak on, nebo že stejný počet startů v základu v PL má i ten Drinkwater...

Reagovat
Svatej

To je příšerný, to jsi mi ani neměl psát

Reagovat
Blasphemer

15:04 Taarabt po čtyřech letech debutoval

Marocký reprezentant Adel Taarabt debutoval v dresu Benfiky Lisabon bezmála čtyři roky od svého příchodu do klubu. Devětadvacetiletý fotbalista, který předtím hrál na brtiských ostrovech strávil část této doby v rezervě a část na hostování v italském Janově. V sobotu naskočil do zápasu proti Tondele. "Je mu 29 let a má skvělou kariéru. Také ale spoustu času ztratil. V tréninku ale pracoval dobře, takže si šanci zasloužil," řekl trenér Bruno Lage. (skysports.com)

legenda

Reagovat
Mastný Chobot

som prekvapený, že si ho Spurs nepozvali na zápas legiend

Reagovat
Svatej

Willian mu to dá o metr a půl dál než by fyzicky mohl stihnout a zas rozhazuje rukama

Reagovat
mikelinos

Reagovat
ajouki

https://twitter.com/GMS__Football/status/1112332429338075136

Carragher velmi srozumitelně, proč je Sarri úplně mimo. CHO debutuje v nároďáku (jeho dosavadní největší zápas kariery) a Sarri veřejně řekne, že ho to prakticky nezajímalo. Koukal na dvacet minut a tam byl slabý.

Reagovat
Svatej

No, je se na co těšit, až tu Eden nebude. S ním jsme si dokázali přihrát aspoń v poslední třetině hřiště, bez něj už ani tam

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Vodíme si je, vůbec neví..

Reagovat
Whitemedia

78% pozešn, přihrávky 60 - 219 a 0 střel na bránu.. vše běží podle plánu

Reagovat
M0rb1D4S

Tam není třeba jen pár hráčů, až na brankáře, potřebujeme celou novou základní sestavu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rüdigera bych bral

Reagovat
MCFC_8

Chelsea asi chce 6.miesto...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak asi budou musit vsadit na EL

Reagovat
Svatej

To je na tom to nejhorší. My potřebujem, aby se aspoň vzdáleně bojovalo o první čtyřku a důvod je vůbec trapnej.

Ve chvíli, kdy bude šance na 4. místo v PL, bude Sarri stavět ty svý tragédy v čele s Barkleym, Willianem a Alonsem tam, mezitím co na EL zbude to nejlepší, co zrovna máme v pobodě RLC, odoie, Emersona a zdá se i Griouda.

Jinýma slovama potřebujeme ideálně bojovat o 4. místo v PL až do posledního kola, i kdyby to bylo neúspěšně, protože ve chvíli ,kdy ty matematický šance ztratíme, si ten kretén začne cpát ty tragédy i do Evropský ligy..

Reagovat
Whitemedia

STŘELA SKORO NA BRÁNU!! a mně se sekne stream

Reagovat
Svatej

Bože, vytvořili jsme si už aspoň pološanci ? Párkrát se mi to seklo, nebo to alespoň tak působilo

Reagovat
Whitemedia

vždycky musím aktualizovat stream, když se rozbíhá Alonso

Reagovat
Svatej

já to dělám reflexně, když se Willian zastaví nad míčem, pokaždý se nechám zmást.

Reagovat
Horcmen

Strhující poločas, no time to blink

Reagovat
lajka30

Ten Jorginho bude hrát i kdyby měl zlomený obě nohy a ruce.

Reagovat
Mastný Chobot

*Ten Jorginho hraje jako kdyby měl zlomený obě nohy a ruce

Reagovat
lajka30

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

ze všech gólů Chelsea má Hazard podíl ve 48%, co to je?

Reagovat
Svatej

... Bych řekl, že to bude ještě podstatně větší číslo

Reagovat
vitasrp

Cardiff brání dobře, disciplinovaně, obětavě a kompletně to hřiště bez míče zavírají v té formaci 6-3-1, kdy se i křídelníci dostávají velmi hluboko v podstatě až do obranné linie.

Naopak u nás ta ofenzivní trojice doslova čiší kvalitou, na to se příští rok ohromně těším, to bude pořádné žrádlo. Já vlastně vůbec netuším, jakým zpusobem bychom tu branku mohli dát.

Reagovat
blade115

Ono je smutný, že to nejspíš netuší ani ti hráči, ani Sarri. Ale prostě se ta kára tak nějak tlačí dál.

Reagovat
Whitemedia

no nic.. už aby byla repre pauza..

Reagovat
Horcmen

Higuaín has yet to touch the ball in Cardiff's penalty area

Reagovat
Whitemedia

Robbie Keane on Cardiff vs Chelsea on SkySports: „I thought Spurs legends vs Inter legends was faster than that.“

Legenda Willian bude muset máknout no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, ako by hociktorý z tých dvoch tímov mohol dať gól. A tiež netuším, prečo to pozerám.

Reagovat
Whitemedia

to by mě zajímalo no, jak na tohle fanoušek jiného týmu může koukat

Reagovat
Mastný Chobot

Podal som si na Cardiff asi týždeň dozadu

Reagovat
Whitemedia

jaký byl kurz na tuhle tutovku?

Reagovat
Mastný Chobot

6,9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a to mi řekni, proč já nesázím, peníze zadarmo bez práce..

Reagovat
Horcmen

ikdyž dneska bylo přes 9

Reagovat
Svatej

zadarmo

Reagovat
blade115

Než se na to dívat, to si radši vyholím hlavu, vlasy přilepím na bradu, strčím si pišulu za stehna a v podřepu přeskáču celé Staré Město.

Reagovat
Mastný Chobot

ty nechuťák

Reagovat
blade115

Áaaaale, jen se nedělej, že bys to neudělal taky, kdyby ses k tomu nějakým způsobem zavázal, hmmm.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Talker

Co tak čtu, tak jsem rád, že jsem to ani nezapínal. Ono když se člověk mrkne na ty sestavy, tak bylo jasný, že to bude sračka. Tam není nad obranou jediný zajímavý hráč.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kixi Syhimour

Trefil to dobře

Reagovat
Whitemedia

Sarri by střídal, ale chudák je zmatený, protože má na hřišti Kovacice i Barkleyho..

Reagovat
blade115

Reagovat
mithro

aha ho aky krasny golik

Reagovat
Whitemedia

To není fér, oni se proti nám snaží..

Reagovat
Blasphemer

Už ho vyhodili?

Reagovat
Svatej

Vrchol ponížení. Chelsea dostane gól a nám se tady už nikdo ani nevysmívá..

Reagovat
blade115

Protože to zvládáme sami.

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

kante aj hazard na lavicke, hudson odoi sa základu nedočká ale hlavne ze willian, pedro a jorginho nechybaju. nech mi nikto nehovorí že sarri v tom klube bude pokračovať aj v ďalšej sezóne.

Reagovat
vitasrp

Alonso je směrem dozadu podle mě nejhorší bek, co kdy v Chelsea byl...

Reagovat
blade115

To je zajímavý, že to není tak dávno, co byl jeden z nejlepších beků v PL a všichni jsme tu z něj tekli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vitasrp

Dozadu byl špatnej často, ale na tom beku to vyniká o to víc + poslední 3 měsíce je to neuvěřitelná trága.

Reagovat
blade115

No já souhlasim. Podle mě on patří na wingbacka, přinejhorším na stopera. Každopádně by ale měl hrát v tříčlenné obraně. A ono tam máme víc hráčů, kteří se do tohohle 4-3-3 moc nehodí. Celý ten experiment se Sarrim připomíná to, jako když bys neměl vajíčka, ale stejně trval na tom, že k večeři bude omeleta. Tohle prostě nemohlo skončit jinak než průserem.

Reagovat
Snatus

Reagovat
vitasrp

Neměl rezervy v bránění, jo?

Reagovat
Snatus

Když jsem tady v minulé sezoně tvrdil, že Alonso je dozadu špatný jak pozičně tak rychlostně, tak jsem za to tady byl kritizovaný, že jsem vůči němu zaujatý. A po nějaké době se situace zase obrací a najednou od lidí, co tu Alonsa chválili, je pro ně Alonso nejhorší bek v Chelsea.

Reagovat
Svatej

Snatus31.03.2019 16:23#

Chelsea fanoušci na tomto webu.

Takže v podstatě jseš to samý, akorát přesně obráceně

Reagovat
Snatus

Chelsea fanoušci na tomto webu.

Reagovat
kvasha16

tak on dozadu nebol superstar, to sme vedeli, lenze Conte to dokonale zakryl a pozicia wingbecka v 343 mu uplne sadla

Reagovat
icemike

Je jedno, kolik přes něj dostaneme gólů, pokud jich stihne dát víc

Reagovat
Svatej

Řadíš ho i před Bosingwu ?

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl alespoň sympaťák

Reagovat
vitasrp

Napadl mě Bosingwa, Bolahrouz, ale já fakt nevím, on dělá totální šílenosti.

Reagovat
Svatej

Taky jsem měl tyhle dva v záloze. Je třeba dodat, že krajní beky jsme měli dobrý tak nějak vždycky od doby, co přišel Roman, takež o to těžší je něco takovýho snášet...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dlouhou dobu na levým totiž kraloval Ashley, takže tu pozici nebylo třeba řešit. Stejně tak i Braňo byl dlouho parádní.

Reagovat
Svatej

lehký si s takovýma hráčema vytvořit vysoký nároky

Reagovat
Maresma

Když sem někdy na podzim kritizoval jeho defenzivní činnost, tak se tu na mě fanoušci Chelsea sletěli jak supi

Reagovat
Mastný Chobot

Prehrať s tímom, čo má na hrote Sanogovho staršieho brata a v zálohe islandského hádzanára by bol dosť dobrý banter

Reagovat
Snatus

Mouringo, Conte, Sarri...tak jakého dalšího génia nám vedení přivede?

Reagovat
kiwwi

Mourinha

Reagovat
Horcmen

To zas byla rozehrávka

Reagovat
Kixi Syhimour

Mistrná standartka

Reagovat
vitasrp

Ti hráči vepředu jsou fakt takový vemena, to až není hezký.

Reagovat
Whitemedia

nananana Giroud zatím nejzajímavější moment zápasu z naší strany

Reagovat
vilp

Alonso. Jak Hubáček ve Slávii sází ty centry.

Reagovat
Raylan

Willian už táhni pls

Reagovat
Whitemedia

Půjde beztak Loftus a Odoi, aby si to trochu ten vopruz spravil u fanoušků..

Reagovat
vilp

Barkley skvělá finálka opět.

Reagovat
Whitemedia

a Barkley klasicky hraje se soupeřem

Reagovat
icka

Já nechápu jak může hrát Barkley tak často základ

Reagovat
vitasrp

Je to naprostej zoufalec, taky tomu nerozumím.

Reagovat
icka

Ty vole...on má prostor před sebou, nikdo ho neatakuje a stejně s emu ten míč plete 3x se na něho musí podívat Barkley to je zlo...

Reagovat
vitasrp

Ten Eden je opravdu 80 procent celé ofenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej

Reagovat
vitasrp

Ten rozdíl v kvalitě mezi ním a zbytkem, to je vážně neskutečný, však jedinej je schopnej přejít přes hráče (plus teď loftus)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak všichni stojí a čumí, co s tím Eden vymyslí

Reagovat
Whitemedia

Klasika.. soupeř dá gól, naše holčičky se sesypou, Rudiger se s někým pohádá, Sarri popíše další stránku deníčku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tak co má asi tak dělat s takhle mentálně nevyspělým kádrem ??!!

Reagovat
Whitemedia

Odoi asi brutálně unavený z repre srazu

Reagovat
fajdax

Ten picus ho tam nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Odoie bereme když na něj Sarri prdí

Reagovat
icka

Odoi nadseny

Reagovat
vilp

Mateo dá poprvé 90 minut.

Reagovat
vitasrp

Ten Odoi... já neříkám, že by to vytrhl, ale doprdele už, Willian je takhle zoufalej a stejně nic. Jenže to je těžký, když je na něj Sarri evidentně nasranej kvůli tý žádosti o přestup.

Reagovat
Whitemedia

štěstí, že včera vlci rupli, jinak by nás ještě naháněli..

Reagovat
Svatej

Už jen kvůli tomuhle bych se na Odoiově místě na klub vysral. Když tam nechaj velet ješitný dědky na lavičce a kritiku nezvládající buchty ve vedení, tak bych krom nějaký citový vazby ke klubu neměl nic, co by mě k nim táhlo.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea fans: „We want Sarri out, we want Sarri out.“

Cardiff fans: „We want Sarri in, we want Sarri in.“

Reagovat
TopinB

Reagovat
Horcmen

Azpi

Reagovat
Mimalu

ofsajd jak kráva

Reagovat
Horcmen

z ofsajdu

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.livesport.cz/zapas/f3JOstP3/#sestavy;1

Proč, Jurgene proč? Proč tam dáváš tu dinosauří zálohu? Do hajzlu máš tam Fabinha

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechápu, jak záloha Henderson - Millner může hrát o titul...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Klopp nás dostal do pozice, kde může, ale rozhodně nemusí, tohle mě štve

Reagovat
Whitemedia

rozhodčí bojuje za Sarriho?

Reagovat
smazaný uživatel

Offside tak půl metru

Reagovat
smazaný uživatel

FAlsea

Reagovat
icka

Taky ofsajd chudáci Cardiff

Reagovat
Svatej

Ho zmátl ten dobíhající Giroud ne? Jiný vysvětlení mě nenapadá

Reagovat
Thoomas

metr ofsajd, pohoda

Reagovat
lajka30

Video není potřeba.

Reagovat
Whitemedia

Pawson

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole rozhodčí

Reagovat
icka

Roman asi zavolal rozhodcimu

Reagovat
TopinB

"Pošleme další turisty do anglie"

Reagovat
lajka30

O tom jestli sestoupíš v premier league rozhoduje rozhodčí.

Reagovat
Svatej

? Zdálo se to jeno mě z toho brankářskýho úhlu, nebo fauloval naopak spíš utočník?

Reagovat
Svatej

jak tak koukám, tak se to asi zdálo jen mně

Reagovat
Thoomas

Tohle ani není vtipný..rozhodčí asi velkej fanda Chelsea

Reagovat
Whitemedia

to je fajn, že nám rozhodčí tlačí káru zrovna dnes, když se potřebujeme zbavit toho srance..

Reagovat
spider_8

Přesně.

Reagovat
PhilipS

Nevím, proč už VAR není standard. Tyhle legrační góly už mají být historií

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Horcmen

Rubeeeeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

to je v pejči.. z tohohle prostě nemůžu mít radost...

Reagovat
Euphael

jen at tam vydrzi do konce sezony, ten frajer dokaze seriozne vypadnout se slavkou

Reagovat
Salfovic

Ani by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Vůbec se Warnockovi nedivím. Cardiffu měli písknout 2 penalty, dostali gól z metrovýho offsidu, hrozně je dneska pojebali.

Reagovat
Cobra

Už vidím, jak Warnock dostane pokutu od FA a rozhodčí z toho vyjdou bez ztráty květinky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
mithro

Reagovat
blade115

Heh, asi to nejhorší, co se mohlo stát, že to ještě otočí...

Reagovat
mithro

Reagovat
Whitemedia

a je mi teda líto i takhle nesympatického týmu, jako je Cardiff..

Reagovat
Mastný Chobot

To mi choďte do piče s takýmto niečím... To je otras

Reagovat
Whitemedia

mi povídej..

Reagovat
Svatej

Rubenek <3 ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus

Reagovat
Detective
Reagovat
Horcmen

Barkley

Reagovat
Mimalu

Barkley

Reagovat
vilp

Proč si to ten pičus pouštěl na levačku? To fakt není možný.

Reagovat
Snatus

Reagovat
stiflerovamama

Takže namiesto 1:0 pre Cardiff a červenú pre Rudigera je to 1:2 Rozhodcovia si idu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebyla červená

Reagovat
vilp

Reagovat
diastan

Reagovat
PhilipS

Jestli proti Slavii nebude hrát Hazard, tak bych to neviděl úplně bez šance

Reagovat
Han střelil první

Nojo, já nevím... Slavia na to má, ale na druhou stranu bych si strašně přál finále Chelsea - Arsenal.

Reagovat
Talker

Tak ono v EL proti slabším týmům to jde šumařům, jako je Willian. To je jediná soutěž, kde taková sračka je užitečná.

Reagovat
Whitemedia

Trapné.

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, zápas Slavia - Chelsea bych dal radši rovnou bez rozhodčích.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak uvidíme co dneska, ta záloha je otřes, snad se Milner dobře vyspal. Se vší úctou k Totáči, ale prostě musíme vyhrát, jinak to teďka nejde.

Reagovat
Thelvin

My můžeme říct to samé

Reagovat
Talker

Jako viděl jsem posledních 10 minut a nevím,jestli se radovat nebo ne. Sarri to díky tomu golu přežije a jen se bude oddalovat jeho konec. Pomalu ho začínám mít rád jak Mourinha, jsou to podobní kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší tragédie je to že rozhodčí nezískají rovinu- zajímalo by mě zda kdyby ten gól dal Cardiff a ten faul udělal hráč Cardiffu zda by to posoudili stejně... Vážně o tom pochybuju

Reagovat
mithro

ako k tomu pride o zachranu bojujuci Cardiff, FA

Reagovat
lajka30

I somráckej gambáč má video.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Milner, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Fabinho, Lovren, Keita, Lallana, Shaqiri, Origi.

Reagovat
Taiger

0:0

Reagovat
Coutinho10

Salah by se mohl konecne probrat, kdyz mam ve fante free hit bez hracu LFC, protoze nehraji 2 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

ideálka

Reagovat
mithro

a par cervenych k tomu

Reagovat
stiflerovamama

Keď sa Jurgena niekedy opýtajú na jeho naj 11-stku tak myslím, že záložnú formáciu máme jasnú.

Reagovat
Honza Matoušek

Kam chodíte po konci redditu na streamy? Ideálně hd anglický a ne ace

Reagovat
Mastný Chobot

na reddit

Reagovat
Taiger

vysokoškolská odpověď

Reagovat
Honza Matoušek

Dík za pomoc. Doufám, že sis udělal radost svojí vtipnou odpovědí.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
castelL

tam už blokujú všetko

Reagovat
Honza Matoušek

ď

Reagovat
castelL
Reagovat
Ángel di María 22

Kde najdu nějakou dobrou stranku se streamy, prosim?

Reagovat
Taiger

Stačí hledat

Reagovat
Swarley

na redditu

Reagovat
Taiger

Doufám, že sis udělal radost svojí vtipnou odpovědí.

Reagovat
Swarley

to až teď tvoje další nezvladajkovství

Reagovat
Taiger

Dneska mám dobrou náladu, takže ti to opalcuju

Reagovat
Swarley

supr, tak už zase neotravuj

Reagovat
Taiger

(i když si retard)

Reagovat
Swarley

už jsem ti to psal, ty mě fakt nemáš jak urazit...bezvýznamné, tak pokračuj v těch fantasy kravinách...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Mustafi > Star Wars?

Reagovat
wyqinac

livetv.ru/en

Reagovat
castelL

Salah by sa mal už trošku spamätať, to musí strielať z každej pozície aj keď všetko ide na tribúnu?..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim nekdo stream ?

Reagovat
Taiger

Na redditu si můžeš vybrat ze široké škály

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

To je snad poprvý, co si pamatuju, že nám pomohlo video. A to se ještě chtěl Sarri tou sestavou dobrovolně odstřelit

Reagovat
EL Gringo

Bobbyyyyy ale Andyho center bola lahodka

Reagovat
castelL

Reagovat
Cobra

Několikátý Llorisův odkop přímo na hráče Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Erik sen nech ide do prdele už.

Reagovat
Taiger

Erik a Son?

Reagovat
smazaný uživatel

malem sem se zechccal smichy

Reagovat
Taiger

Ahoj, jak tipuješ náš zápas s Newcastlem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

2:0?

Reagovat
jk

I s Llorisem, Pochettinem a každým kdo někdy nehraje podle tvých představ

Reagovat
Taiger

3. místo je naše <3

Reagovat
Coutinho10

hmmm super...zase jsem nevidel gol jako vcera a ani ty streamy pres riddle.is na nic...10 minut sel a pak spadl

Reagovat
smazaný uživatel

Systém vôbec nefunguje.

Reagovat
kaja900

Nekdo nejakej stream na mobil pls ?

Reagovat
Coutinho10

Alisson to byl save s Milnerem

Reagovat
Mastný Chobot

u Alissona to vždy musí byť o Alissonovi, že?

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či vďaka Kloppovi alebo vďaka individuálnym schopnostiam, ale Robertsonom s TAA sú svetová špička

Reagovat
smazaný uživatel

TAA má top kopaciu techniku, ale top bek nie je.

A je to najmä kvôli Kloppovi podľa mňa, skvelý kouč.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mimi_united

Takto dva nesympatické tímy by človek hľadal len ťažko

Reagovat
Mekgajvr

United a chelsea, nic těžkého

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
oli9

Reagovat
Taiger

Xhaka > Eriksen

Reagovat
MCFC_8

Eriksen hra riadne hovno, Lucas taktiez...

Reagovat
JIMMY-PO

z toho riesenia finaliek ma jebne dnes asi..vsetko naopak robia

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak mi neni jasny herni system slepic.. co vlastne chteji hrat:D

Reagovat
Cobra

Vždyť je to úplně jasný. Šudlit balón mezi stoperama (proto jsou tam tři), aby to na konec dali Llorisovi, který to kopne někam do prdele na hráče Liverpoolu.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

Eriksen si dneska měl vzít dres Holtbyho, majestátní výkon. Jinak výkon sice sračka, ale pořád bych nás neodepisoval, náznaky tam jsou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jde to, nicméně Totáč to asi rozjede. Mané brání a útočí, Salah dělá náběhy a vcelku dobře přihrává, Firmino je všude před vápnem, jenom ty přihrávky Milnera a Hendersona jsou těsné. Robbertson dobře , Firmino skvělě zakončil. U Alissona vždycky trnu .

Reagovat
Bandita_Harry

Ja ani nie obcas tovie vyhrotit,ale ma o dost viac stastia ako Karius v tych momentoch takze pohoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je jasné , ale ta rozehrávka často hapruje, nicméně samozřejmě posun oproti Kariusovi, ale čekal bych trochu více, nicméně první sezóna v novém prostředí tak ok

Reagovat
Bandita_Harry

Spravil par chyb s Leicesterom, MU, Fullhamom aj dnes no nastastie nas to body nikdy nestalo viackrat podrzal hlavne na zaciatku sezony je to velky posun

Reagovat
Cobra

Jak hrál Chris za repre? Neche se mi věřit, že on by byl ten typ, který se už vidí ve Španělsku a sere na to. O poločase ho posadit, dát tam Llorenteho a Kane ať se stáhne pod něj, aby měl víc balón a třeba něco vymyslí...

Reagovat
stiflerovamama

Nie je to zlé, ale na môj vkus dosť nebezpečných strát lôpt. A Gini mi dnes príde dosť slabý.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To je znovu a zase výkon, grciam. Nemáme absolútne žiadny systém a to ide za Pochettinom. Nedá sa na to pozerať. Eriksen nemá byť na ihrisku, všetko pokazil. Už niekoľko zápasov hraje hovno. Davinson je zbytočný na CB, znovu cez neho gól. Namiesto Trippiera by mohli postaviť kužeľ, zahral by si rovnako. Jedine Alli, možno Rose stoja za pochvalu. Lloris znovu rozohral súperovi akciu, z ktorej sme inkasovali.

Reagovat
Coutinho10

zatim se mi to tezko hodnoti, protoze az ke konci polocasu jsem narazil na kvalitni spanelsky stream, ale dobra vychozi pozice do 2. polocasu...tak je potreba pokracovat dal

Reagovat
cristiano.K.

klasický zápas po repre pauze, naštěstí z první šance gol a je trochu klid.

Trent by se klidně mohl stát nejdražším bekem historie, ale snad u nás dohraje kariéru

Reagovat
Coutinho10

Salah

Reagovat
EL Gringo

Salah

Reagovat
stiflerovamama

Nedokážem si predstaviť, že dá Salah ešte gól.

Reagovat
stiflerovamama

Aj taký polovičný stačil

Reagovat
SaianSupaCrew

Jako já beru, že je Momo frustrovaný a že by měl útočník sobčit.

Ale nevyužít takovou uličku, to je na pokutu

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

bezeli moc vedle sebe, imo byla strela jistejsi reseni

Reagovat
SaianSupaCrew

Nemyslím si. Tohle prostě vyhodnotil špatně, protože je frustrát.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych videt zaznam, podle me tam ten prostor nebyl (nebo teda byl, ale bylo by to tezsi reseni vzhkedem k rychlosti, blizkosti a tomu, ze si to mo navadel levackou)

Reagovat
SaianSupaCrew

Taky bych to potřeboval vidět znovu.

Ale myslím si, že když už by ten míč prošel, byl by Mané v rychlostním souboji s jedním stoperem nebezpečnější, než Salah střílející přes dva stopery.

Reagovat
masly008

však běželi blízko kvůli tomu, že běžel salah ještě k němu.si to měl navést doprava.

Reagovat
smazaný uživatel

je levak

Reagovat
janinho

coze??? toto bolo jednoznacne na prihravku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si také myslím, že by ta přihrávka byla těžká

Reagovat
PP

loni super ve všem, letos špatný ve všem.. Krom sobčení mě nejvíc serou jeho neustálé pády a naprosto nulová vůle ustát souboj.

Reagovat
diastan

Vyrovnat majestátní kohouti

Reagovat
diastan

yeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Cobra

Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
Coutinho10

hmm super

Reagovat
Minister

Veď daj toho Salaha dole už.

Reagovat
Hai

Pekne nas drti

Reagovat
smazaný uživatel

Balon nestál!!!!!!!!!

Reagovat
cubazi

Henderson hrá bez mozgu, namiesto toho aby sa postavil pred loptu utekol od nej jak od starej piči... ach jo Game MAY OVER

Reagovat
drussbarb

That's the Spirit

Reagovat
stiflerovamama

Ano Jurgen, cakaj do 90 min kym niekoho vystriedas, nevadi, že zaloha nestiha od 46. min

Reagovat
Coutinho10

Shaqiri zase nic....

Reagovat
Kixi Syhimour

asi největší negativum, nesnáším to

Reagovat
castelL

Henderson

Reagovat
Nikikrew

Kokos Liverpool hrajte nieco!

Reagovat
mimi_united

Remízka super. Liverpoolu sa vzďaluje titul a Tottenham máme doslova na dostrel

Reagovat
smazaný uživatel

Bochanek od Henda 20 metru nad branu

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
Minister

Toho Shaqiriho tam prečo nedá?

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze Sissoko je zrout

Reagovat
PP

ehm.. všimni si ale poziční práce Dijka.. skvěle to pozičně vykrýval..

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

vykryl ho tak dokonale, ze mel uplne volnou pozici na strelu... to by zvladl snad kazdy stoper (s vyjimkou fazia)

Reagovat
PP

ted nevím, jestli to byla sranda nebo tuto hovadinu fakt myslíš vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jen stal uprostred a pokryval prihravku (coz bylo maximum, co mohl udelat, ale nebylo na tom nic specialniho). sissoko mel dost prostoru a casu, na to aby normalne vystrelil jeho chyba, ze nebyl gol.

Reagovat
PP

tys nehrál fotbal, že ne.. Vždy je lepší pro brankáře si hlídat střelu, než se přesouvat na nahrávku a následné zakončení.Toto vykrývání, kdy pokryješ nahrávku a teoreticky střelce je možné pouze na malém fotbálku. Na velkém to byl neuvěřitelný počin a Dijk byl skoro u Sissokha.

Reagovat
smazaný uživatel

tys na tom fotbale asi dostal prilis mockrat do hlavy, protoze neumis cist...

ja jsem napsal, ze to dijk udelal dobre, ze si hlidal prihravku, nicmene na tom jeho zakroku nebylo vubec nic specialniho, protoze sissoka vubec nedostal pod tlak (ne fakt u nej skoro nebyl, vzdyt sissoko mel cas se divat asi sekundu jen na sve nohy). ano kdyby mu zabranil prihrat, a pak ho jeste zneskodnil, tak bych rekl wow. ale fakt tu nebudu jako ty masturbovat nad tim, co by dokazal udelat v tu chvili kazdy stoper v pl nebo i v ceske lize (ale jeste jednou opakuju, abys to opravdu pochopil, ze to van dijk primarne vyresil dobre )

Reagovat
masina_LFC

ale on vedel, ze je to sissoko a nechal ho zakoncit lavackou

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to vubec nevyplynulo ze situace

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

virgil ho vystal

Reagovat
castelL

::biggrin ::

Reagovat
jk

chudák Sissoko

Reagovat
PP

Co to Pool posledních 20 minut vyvádí?? To je jako bych se díval na.. nás..

Reagovat
smazaný uživatel

rose je hodne spatny.. skro jak kdybych videl shawa

Reagovat
Minister

goool loooool

Reagovat
Counter

Spurs ♥

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooooooo to je KO

Reagovat
fenixLFC

piska to atkinson este pride s nejakou penaltou

Reagovat
Coutinho10

j riziko je vzdy, ale nemusi bejt uz moc casu

Reagovat
Swarley

vy už jste fakt jak Klopp, brečíte když vám pomáhá rozhodčí, když máte haluze...

Reagovat
PP

tobě musel někdo z Liverpoolu hrozně ublížit..

Reagovat
Counter

On je takový ke všem.

Reagovat
Swarley

spravedlivý

Reagovat
smazaný uživatel

je to kokot

Reagovat
Swarley

jako dát takovou haluz a začít něco plácat o tom, že je ještě může Atkinson zaříznout...sorry jako...

Reagovat
PP

tak nemluvím jen o tomto.. to systematické shazování a urážení čehokoliv Poolského je takové.. no jako by tady psal Mourinho..

Reagovat
Swarley

však nemusíme mluvit jen o tomhle, ono to právě má všechno svůj důvod...

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
icka

u tebe urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je hlavně hrozný šašek v tom jak si všechno upravuje aby mu to nějak vycházelo. Několikrát tu napsal hovno o tom, že Liverpoolu se pomáhá daleko víc nebo nějaké takové kecy. Bohužel většina LFC fanoušků tady jsou fakt ubrečenci, tak toho využívá.

Reagovat
icka

vsak to je typicky Swarley...vse si upravuje tak at to pasuje jemu

Reagovat
kilobyte

Trénují na konec sezóny a oslavování titulu... City.

Reagovat
fenixLFC

jj zrazu to je plakanie. ale ked tu ty alebo hocikto iny kritizuje toho isteho rozhodcu ze piska hovadiny tak to je uuuplne nieco ine atkinson je v top tri najvacsich kriplov co piskaju PL

Reagovat
Swarley

Reagovat
Minister

Lloris

Reagovat
Cobra

Reagovat
havrys99

yeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Gunner14

Nazdaaaaaaar, Lloris

Reagovat
MCFC_8

Luckeri...s Fulhamom ledva s golom z penalty, teraz s vlastnym golom...

Reagovat
Counter

To není luck, to je Tottenham.

Reagovat
diastan

Reagovat
Gunner14

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
castelL

ako sa máš petro-fanúšik? Klopp s týmom akí majú City by viedol ligu o 30 bodov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako objektivně jste taky měli štěstí. Navíc to byl smolný gól v Londýně

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaah!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mo maze hejtry na chleba

a spurs nemohli prohrat lepsim golem

Reagovat
cubazi

PUT IT INSIDE WELL DONE MO

Reagovat
Mastný Chobot

prečo sa Salah tvári ako keby dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ten gol zpusobil

Reagovat
Mastný Chobot

pri takej logike sa ti nečudujem, že ti vychádza Mustafi ako dobrý stopér

Reagovat
smazaný uživatel

ok, mel na tom golu nulovy podil, retard, ze se radoval

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se rika o prestup

Reagovat
Bandita_Harry

Toby ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj vsak tomu taky pridal svou vtipnou vlozku

Reagovat
Bandita_Harry

to sa stava proste

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko ty cur#$ku neschopná... je mi jedno že ses záložník i týpek v okresním přeboru co hraje v záloze musí umět zakončit... stal jsi nás tři vody kretene...

Reagovat
Cobra

Uklidni se. Sissoko nás určitě nestál 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože ty ho ještě obhajujes? Kdo jinej nás stal zápas když ne on? Už se můžeme připravovat na evropskou ligu v novým stadionu ..

Reagovat
Cobra

Lloris?

Reagovat
smazaný uživatel

ok nebyl to skvělej zákrok ale v té době už jsme měli vést 2:1 a fans liverpool mit ruce v dlaních a opouštět stadion...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, my jsme inkasovali a začalo se fandit a hrát

Reagovat
Gunner14

Třeba díra Lloris?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

voda nad zlato

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Placebo

Ten Tottenham je fakt k ničemu.

Reagovat
diastan

Slepice

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn komedie, a pak prej ze proti City se ostatni souperi nesnazi, no aspon nam nedarujou vitezny goly

Reagovat
mithro

tam niekto musel predat dusu, takych haluz golov na tri body tuto sezonu, Lloris

Reagovat
Counter

Lloris tohle dělá docela pravidelně.

Reagovat
Kaspar

kdyz to Lloris posila na hrace liverpoolu je to spatne, kdyz to posila na hrace Spurs, je to taky spatne

Reagovat
Edgewalker

Rozkaz zní jasně. Zítra to nepojebat

Reagovat
Erdovec

v suchém triku

Reagovat
Erdovec
Reagovat
Cobra

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Lloris

Reagovat
Frantszek

Malé drama Ale je to tam Chudák Toby. Celý zápas neudělal chybu a takový závěr.

Reagovat
Counter

Ani tohle nebyla jeho chyba.

Reagovat
Frantszek

To jsem ani nenapsal.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně díky tomuhle tenhle zkurvenej tým nikdy nic nevyhraje... když se lame chleba tak to vždycky zkurvite kokoti... prodat v létě Eriksene zbavit se hráču typu Tripier, Llorente , wanyama atd... a konečně investovat nějaký prachy do hráču...

Reagovat
Gunner14

a pojďme

Reagovat
Counter

Reagovat
jk

Tpčo běž se bodnout... Nebo ještě líp, začni fandit čukotce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tím je skvelý, len potrebuje rozšíriť a nového brankára...

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým je tak skvělý ze i Chelsea, Arsenal a Man United se na něj dotáhli v sezóně kdy hrají dohromady hovno... Tenhle tým nemá to co je potřeba aby něco vyhráli... vždycky to poserou at už je to v pohárech nebo v lize... kolik slibně rozehraných utkání tenhle tým skurvil? At už to je loni Juventus nebo letos místo toho aby porazili zkurveny Burnley a dotáhli se na Liverpool a City - prohra na penalty s Chelsea atd atd atd... Tenhle tým prostě je parta "chokers" co nikdy nic nedotahne do konce a v létě je potřeba udělat velký změny v kádru včetně prodeje Eriksena který nepodepíše novou smlouvu...

Reagovat
Gunner14

Konečně rozumný fanda Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný co by změnilo můj názor na tenhle tým by byla výhra v champions league ale to je naprostá utopie a to už je větší šance že nás kontaktujte nějaka mimozemska rasa...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

https://www.livesport.cz/tabulka/zoZ4r7jR/v1t6uXL7/#table;overall

Spursy slusna forma a to jeste meli prohrat i s nama

Reagovat
FCSL

Ale až na City a Bournemouth venku maj snadnej los, moc ztrácet už nebudou. My máme venku Everton, Watford, Wolves, Leiceister a Burnley Všude jsme schopný ztratit United zas maj těžší zápasy doma. No hlavně dneska neztratit, ty 2b náskok se budou hodit

Reagovat
Tommy the Gunner

dneska musej bejt povinny 3 body

Reagovat
Counter

Navíc už začínají na novém stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když s tímhle losem neuhrajem aspon 4 místo, tak v LM stejne nemáme co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas mi bude ještě dlouho ležet v krku protože naprosto symbolizuje celý Tottemham - po tom co se vrátíme do zápasu a máme soupeře na lopatě to zkurvime a prohrajeme....

Doufam ze si vyndáme hlavy z prdele a nějak ukopeme tu ligu mistrů... V létě musí přijít velký průvan v kádru- tenhle tým měl dostatek možností něco vyhrát a pokaždé zklamal a proto je potřeba nechat jen kostru mužstva a zbytek vyměnit za mě Lloris musí zůstat ne proto že je tak dobrý ale protože na lepšího brankáře stejně nejsou prachy. Alderweireld odejde za vykupku to je jasný za něj by se mi líbil Maguire... Tripiera se zbavit nebo z něj udělat back up z Rose a Daviese udělat platoon jako v baseballu kde se dva hráči dělí 50/50 o pozici.... Vertonghen a Sanchez jasně ponechat, to samé nechat Diera s Winksem a Sissoka prodat pokud o něj bude zájem a dávat více šanci Skippovi... Wanyama taky prodat a přivést středního záložníka za peníze z prodeje Eriksena který nepředloží smlouvu... Ponechat si Sona, Alliho a Kanea a dát další šanci Lucasovi.... hráči jako Llorente, Aurier, Jansen, Nkoudou apod taky u nás nemají co dělat... Takže right back, stoper, back up za Kanea a střední záložník priorita a Eriksenovu pozici bych nechal hrát Alliho protože toho ztratíme na 100 procent...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tymu pujde do LM v pristi sezone, kdyz LM vyhraje treba City a EL Chelsea?? 4 tym v PL ostrouha?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo United 5 v PL a vyhrajou LM

Reagovat
Lexi Belle

Mělo by to být tak, že pokud např. Chelsea vyhraje EL a skončí 6., může se rozhodnout, kterou soutěž bude hrát, a pokud by se velmi překvapivě rozhodla pro LM, uzme tím nejnižší místo pro kvalifikaci do LM, tudíž 4.tým by potom hrál EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestalo se to uz nahodou pred casem Tottenhamu?

Reagovat
fenixLFC

Stalo ale odvtedy sa zmenili pravidla

Reagovat
SpecialOne

Když vyhraje tým mimo top 4 LM, odskáče to Salzburg( ) Když vyhraje EL tým mimo top 4, bude mít Anglie 5 týmů v LM.

Reagovat
Liveral

Mělo by to snad být tak že, čtvrtý tým ostrouhá jenom pokud LM vyhraje anglický tým mimo TOP4 (United) a zároveň EL anglický tým mimo TOP 4 (Arsenal nebo Chelsea) . Pak půjdou do LM první 3 týmy + 2 vítězové evropských pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to někdo napsal správně.

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes vraj možno Denis Suárez v základe.

Proti saudským mamlasom pôsobil celkom fajn, hlavne kombinačne s Mesutom si rozumeli, takže nevravím nie. Ale radšej Iwobi/Mkhi/obaja za mňa.

Reagovat
Golasso

Dal bych mu šanci i přes ten risk. Proti Newcastlu může ukázat, jak obstojí v PL. Celkem tvrdá škola, ale myslím, že to zvládne.

Reagovat
Counter

Kdyby hrál uprostřed vedle Xhaky místo Ramseyho, tak ok.

Reagovat
Euphael

tak asi ne kamosko

Reagovat
FCSL

Leno - Sokratis, Mustafi, Monreal - Maitland-Niles, Guendouzi, Ramsey, Kolasinac - Özil, Iwobi - Lacazette

Mustafi Kos ani lávka, zranění? Iwobi

Reagovat
Euphael

pico ten Mustafi

Reagovat
Taiger

Podle Mannyho náš nejlepší stoper, co si stěžuješ?

Reagovat
Euphael

Manny to trolli...neverim tomu, ze ho fakt tak muze adorovat

Reagovat
Taiger

Netrollí, však on ani neví, co trolling je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafiiii ♡

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Xhaka? No to zas bude...

Reagovat
Counter

Xhaka se zranil za repre.

Reagovat
FCSL

Cech, Jenkinson, Elneny, Suarez, Nketiah, Mkhitaryan, Auba

Reagovat
Kixi Syhimour

útočná síla Auba, Mkhi, Suarez

Reagovat
FCSL

Xhaka - misses out with a tight left groin

Koscielny - misses out with a bruised left foot

Reagovat
havrys99

Aaron na CM MotM, to už vím teď

Reagovat
Lacko_Boh

si macher proste

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

neviem sa dockat

Reagovat
Taiger

Jestli dnes vyhrajem, do konce sezóny nebudu nadávat na Iwobiho a Lena (Guendouziho se to netýká)

Reagovat
Euphael

Ty jsi s tim Lenem jak Manny s Mustofim, ale naruby ty vole

Reagovat
Taiger

Leno mi tolik nevadí, ani Iwobi, Guendouzi ale, to je jiná

Reagovat
Counter

Poslední zápasy bylo oběma nutno nadávat obzvláště no.

Reagovat
Taiger

BAN

Reagovat
jacobT

Je 1. apríl, dnes by to bez Mustafiho nebolo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na guuners?

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi takovy sanky

Reagovat
Counter

Ale pokazili to i všichni ostatní, takže chudák Shkodran je v tom nevinně.

Reagovat
Tommy the Gunner

to ano

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal do LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, what?

Reagovat
Minister

choď do prdele

Reagovat
Tommy the Gunner

Sokratisi, proc proboha?

Reagovat
Kixi Syhimour

Co udělal?

Reagovat
Euphael

Uplne zbytecne fauloval...dali jsme regulerni gol, kdyby ten ocas nestrcil obrance (mimo mic, upne nesmyslne)

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Minister

Keby to ale bolo naopak, tak by penaltu podľa mňa neodpískal.

Reagovat
Lacko_Boh

APRIIIL!

Reagovat
Taiger

Hej to je nuda, někdo haxball?

Reagovat
Taiger

Goooooooooooooooool Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
merlick

vyhlad Taylora pri neuznanom gole. wp logika

https://imgur.com/wFUEwT2

Reagovat
jacobT

Aspoň vieme, že keď nevidí píska lepšie ako keď sa pozerá.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale asistent to musel videt krasne a faul to byl, tak nevim co se resi.

Reagovat
havrys99

Reagovat
merlick

tak to asi sledujeme iny zapas, ale dakujem za nazor

Reagovat
Minister

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Counter

AAAAAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
havrys99

Aarooon

Reagovat
Tommy the Gunner

AARONKOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
jacobT

AAROOOOOOOOOON

Reagovat
Taiger

AAAAAAARONEK

Reagovat
smazaný uživatel

Rychly prechody nam nejdou, postupny dobyvani taky dojede ze nevydrzime mit pod dohledem vic jak 5 prihravek po sobe..

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se to dela

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

klasika ale a zrovna ta cela postupna akce mela fakt vybornou serii prihravek co sme si dali po sobe

Reagovat
Euphael

Jeste ze tak...je treba potvrdit ale

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se to dela

Reagovat
pingla

30. minuta a Rondon snad nepokazil jediny balon... skvely hrac

Reagovat
Lacko_Boh

Dnes velmi vela strat.

Reagovat
Lacko_Boh

*nepresnosti

Reagovat
Taiger

we dont stan much fuckups, done tho

Reagovat
Lacko_Boh

dont bread me emery

Reagovat
Taiger

bread and raw sauce, big ting

Reagovat
smazaný uživatel

Aaronovi obeti vetsinou umiraji az druhej den

Reagovat
Minister

Ach Mustafi

Reagovat
PP

Tak jeho všudypřítomnost v určitých fázích sezony nám bude chybět..

Reagovat
Taiger

Xhaka nehraje?

Reagovat
Taiger

Hrozně mě štve, že jsem neviděl během toho derby i Mesuta

Reagovat
Nikikrew

Ani nehovor

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Škoda

Reagovat
Minister

Z čoho chcú dať gól krista??

Reagovat
Golasso

Laca trochu jsem zavzpomínal na Henryho... škoda, že to neprošlo

Reagovat
Gunner14

Taylor ty mrdko

Reagovat
jacobT

Nie že by som nesúhlasil, ale rozohrávať v takom čase roh nakrátko...

Reagovat
Gunner14

Však ta přihrávka šla k rohu šestnáctky to měl nechat... Chápal bych kdyby šla víc dozadu

Reagovat
Lacko_Boh

Richie nas zachranil

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Ramsey a Ozil úžasní

Reagovat
jacobT

Dúbravka 3x prekonaný a len 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchie tu svou skaredou hlavu bude vsude strkat

Reagovat
Counter

Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale Taylor dneska píská vážně dobře

Ze začátku nic moc, pomalé tempo, nepřesnosti, ale od gólu už to Newcastle trošku otevřel a hned se nám hraje líp. Obzvlášť Mesut je dneska zase po delší době výjimečný

Reagovat
Gunner14

Stejnak je Taylor šulin

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut s Aaronem si to dneska davaji

Reagovat
Nikikrew

No podla mňa Mesut už dobre 2 mesiace hra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

What?

Reagovat
Nikikrew

Mesiac minimálne. Možno okrem Rennes vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje paradne, ale posledne dobou mi prave pil vetsinou krev. Prislo mi, jako by to zacal mit zas u prdele...

Reagovat
Counter

Třeba proti MU nebo Rennes nebyl nic moc. Jako příkladně se snažil směrem dozadu, ale na place je hlavně pro své kvality dopředu... A v zápasech předtím byl solidní, ale ne tak jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

co se mi na dnesni hre nejvic libi, je ze kdyz ztratime mic, tak ho jsme schopni okamzitym presinkem ziskat zpet

no a pak orgasmicka souhra mezi mesutem, iwobim, aaronem, lacou, koalou a guendou... bez auby me ta hra bavi vic

Reagovat
Taiger

Co říkáš na Mustafiho výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi na place

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju to tak od 15/20 minuty a newcastle tam snad nic nemel krome strely rondona (kde to btw posral sokratis). v rozehravce stejny jako ostatni, nevycniva

Reagovat
Mastný Chobot

Raz bude mať hýbajúcu sa sochu pred Emirates. Ako dojebáva jednoduchú prihrávku na záložníka a následne ide bezhlavo do sklzu. To je jeho trademark move, dnes už stihol.

Reagovat
Taiger

Co na to Manny?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Reagovat
jacobT

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

vies co, newcastle nic nehra, myslim ze az tak dobre nepresingujeme

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je to ta pricina, proc nic nehraji

Reagovat
Mastný Chobot

Dvaja svetoví hráči sú na ihrisku. Jednému z nich sme sa rozhodli nedať zmluvu a odíde v lete zadarmo. Tieto Ramseyho výkony ma strašne tešia a serú zároveň.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale Guendouzi, Iwobi do gólu a Ainsley slabotka neskaj

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy to nepochopim. nikdy

Reagovat
Counter

Můžeš to vyčítat Wengerovi

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim

Reagovat
Counter

Mi je jasné, že ne, ale podíl na tom prostě má, doteď jsme v řešení hráčských smluv byli suverénně nejhorší široko daleko.

Reagovat
masly008

jako že mu nabídl smlouvu, on ji přijal a když tady AW nebyl tak ji klub zrušil?ale jo Chyba AW byla že byl odejit asi

Reagovat
Counter

Ne, chyba byla, že to vůbec nechali v klubu zajít do takovéhle situace, že se mu smlouva řešila takhle pozdě. Stejně jako u Welbecka, stejně jako u Alexise, stejně jako u Mesuta, stejně jako dříve u Walcotta, stejně jako dříve u Persieho, stejně jako u...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Skoda Aarona, toto ma sere. Presne som tvrdil, ze hrať trocha zozadu je pre nás lepšie. S Ozilom si to slušne dávajú. Po zapase ešte nie je ale musíme to ukopať

Reagovat
Tywin Lannister

Dneska se mi to zatim moc libi, jako pomaha nam Newcaste kterej je smerem dopredu desne nepresnej ale i tak zatim urcite spokojenost..vyborne napadame ziskavame odrazeny mice, prechod do utoku taky super a v defenzive to zatim klape i s Mustafim..jinak nejlepsi zatim Aaron a Mesut

Konec Aarona u nas me bude strasne mrzet, je to jeden z poslednich srdcaru a hracu, ktery za Arsenal dychaji, skoda ze tam byly ty problemy kolem nove smlouvy, jelikoz do toho presingoveho dfyzickeho Emeryho fotbalu zapada dokonale, Aaron na CM pod Emerym je vazne skvelej, jsem rad ze ho necpe na AMko jak to obcas driv bylo ve zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

Da tam toho Suareza? Na neho jsem byl zvedavej, cekal bych ho v zakladu aby se rozvirily ty spekulace ze je fakt uplne na hovno..

Reagovat
Tywin Lannister

ja myslim ze na hodnoceni je zatim jeste brzo, nicmene me vubec nepresvedcil..desne nezajimavej hrac, takovej akorat do poctu, neni to zlej fotbalista ale temer ve vsem mi prijde uplne prumernej, hraje dost alibisticky a navic by musel nabrat dost fyzicky, zatim v soubojich odletaval jak hadrovej panak

Reagovat
smazaný uživatel

cely to byla blbost, vsechno napechovany do pul roku, kdy Arsenal, Emery a 2/3 kadru hraje o byti a nebyti dovedem posilu do rotace nahradnika z Barcelony bez sebevedomi, techniky a ma asi 35 kilo ale ma vyfoukanou patku

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley

Reagovat
Mastný Chobot

*phew*

Reagovat
havrys99

hodně nečitelný zákrok, ale jasný a hodně nepříjemný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Özil tam zas rozjíždí jinačí koncert. Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobinu nema evidentne den, mohl by tam dat Mikhyho

Reagovat
Gunner14

Taylor

Reagovat
PP

hlavně, že ho chválili, hnupi..

Reagovat
Taiger

Právě si nazval Countera hňupem

Reagovat
jacobT

Keby len jedným...

Reagovat
Counter

Však první poločas pískal vážně dobře. Teď pár nic moc rozhodnutí, ale pořád obecně kvalitní výkon.

Reagovat
jacobT

Na jeho pomery je fenomenálny.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Hňup!

Reagovat
masly008

viděl jsem od 55 a byl špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je ale hrozný nervák

Reagovat
Taiger

wakanda 4ever

Reagovat
Minister

Elneny na ihrisku... trochu sa obávam

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Newcastle nám dá hráča?

Reagovat
Taiger

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

zacinam se obavat o vysledek..Elneny sympatak, ale bude tam s Guendem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi Auba

Reagovat
smazaný uživatel

mustafa furt lepsi centr nez auba, ze ktereho byl rychly protiutok.. (ktery samozrejme zastavil shkodran)

Reagovat
Mastný Chobot

Nahradiť Ramseyho Elnenym je ako hawaii pizza. Je to hrozné a je mi z toho zle.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej pribeh

Reagovat
jacobT

Ale z hawaii pizze môže byť po odstránení ananásu celkom slušný pokrm, kým Elnenyho môžeš aj ostrihať a stále to bude len... Elneny.

Reagovat
Hokaido

Asi proto jde do Itálie, tam se mu to nestane.

Reagovat
Counter

Tam bude střídat on

Reagovat
Lacko_Boh

nebude sa mu darit v Juve..

Reagovat
Counter

Podle mě jo, ale bude furt zraněný.

Reagovat
PP

byl tam ale někdo jiný k dispozici?

Reagovat
nani92

Hawai pizza je super

Reagovat
Taiger

Hawaii pizza chutná jen lidem ze soukromky a bez vysokoškolského vzdělání.

Reagovat
Mastný Chobot

aj Elneny. Kúpte namiesto Herreru

Reagovat
smazaný uživatel

Kola asi 350 ztrat a stejne se mi libi

Reagovat
Minister

Zabudol si dodať "no homo"

Reagovat
Mastný Chobot

Ritchie jak zbadal, že má striedať "fuck off"

Reagovat
smazaný uživatel

amn je strasny swagger

Reagovat
Mastný Chobot

najväčší od čias krátkovlasého Bellerína

Reagovat
smazaný uživatel

stylem mi připomíná Oxe, akorát je černější, tedy více swagu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
havrys99

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette je hovno...rikal Mastny

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Taiger

lacaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Counter

♥♥♥

Reagovat
jacobT

LACAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

kraasny golik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten stoper.

Reagovat
PP

Mám rozepsané "teď z toho bolí oči".. a mrd..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm mohol tam hodit teraz suareza a nketiaha

Reagovat
smazaný uživatel

jako na tech par minut? to at ho fakt nejak vratime, ale ten kluk musi byt strasne dole kdyz ho neda zahrat ani proti relativne slabymu celku

Reagovat
smazaný uživatel

emery ho znicil

Reagovat
Counter

Nechal ho zahrát minulé kolo proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

minule kolo 10:3, OK od te doby to je vylozene zas prvni zapas co je dulezitej. Na Rennes sem ho necekal (a muze vubec?), ale dnes kdyz ne zaklad, tak tam mel jit hned za toho Aarona

Reagovat
smazaný uživatel

on (Denis) se ani v tu dobu myslim nerozcvicoval. Nechci na nej picovat, ale to bylo predem predsouzeny k zahube. Barcelona ztrati hrace do rotace a privede na jeho misto valecnika Vidala...My dostanem lavickovyho hrace k okysliceni, rotaci a jakesi pochybne kvality hrace kterej nehraje, pod tlakem selhava a prijde hrat do rozmrdanyho kadru kde nikdo nevi jak to bude vypadat za pul roku az odejdou klicovi hraci..V lednu to mohlo vypadat ze si pohorsi, vsak si i pohorsil, ale stejne nehraje klicovy zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je tam mozna uz od zacatku sezony, ale i tak..

Reagovat
nani92

Dubravka by mohol začať s Cechom chodiť do posilky

Reagovat
smazaný uživatel

laca je nejlepsi utocnik na svete

Reagovat
Taiger

A Mustafi nejlepší stoper v galaxii?

Reagovat
smazaný uživatel

V nějaké jiné galaxii, kde zatím není vyvinutý žádný život, určitě

Reagovat
smazaný uživatel

young rikal, ze je hovno...Vy dva si nejak moc nerozumite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

pekny futbal teraz

Reagovat
Taiger

jJ

Reagovat
Counter

Je supr, že i po gólu jdeme po soupeři pořád takhle hladově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Co jako pískal zas teď? Ještě, že už o nic nejde

Reagovat
Taiger

Nacho je láska, nejkonzistentnější a můj nejoblíběnější hráč, miluju ho

Reagovat
smazaný uživatel

Nekonzistejnejsi je urcite Mustafi. Defakto co zapas, to komicka vsuvka

Reagovat
Mastný Chobot

keď vidím, že lopta ide k Nachovi, vždy som pokojný

Reagovat
masly008

škoda že když hraje kraj tak přes něho odcentruje kdejaký průměrák.

Reagovat
Taiger

Koala dnes ve finálce posral co se dalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po Aaronovi druhe nejvetsi plice

Reagovat
smazaný uživatel

bombardak, v tomhle systemu je to fakt jezdec kde se mu daji odpustit nejaky ztraty kdyz to vynahradi sprintama do obrany 80m+

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
jacobT

Guendouzi je nesmierne platný v tej fáze po strate lopty na útočnej polovici.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne to bije do oci ve srovnani s o dost mene dynamickym granitem

Reagovat
masly008

xhaka je totiž tragéd, který zahraje jenom když ho nikdo nepresuje.mateo je furt v pohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra na 3 obrancov je teraz celkom fajn, niektori hraci tam vylozene pasuju ako kola, amn,a nacho, len je dost rozdiel ked to hrame s jednym alebo dvoma utocnikmi

Reagovat
Golasso

Reagovat
Counter

Btw. máme po dnešku deset ligových výher doma v řadě, což se naposledy povedlo v sezoně 1997/98, kdy šlo o Wengerovu první plnohodnotnou sezonu u nás. #EmeryOut

Reagovat
Golasso

Jsme na dobré cestě tu sérii i natáhnout

Reagovat
Golasso

Dneska celkově super výkon . Strašně se mi líbí, jak teď hrajeme. Je to ofenzivní a přesto dostatečně podloženo taktikou. Hezky se na to většinu času dívá, ale není to naivní fotbal jako dřív. Je to technické, ale přitom dostatečně tvrdé. Hráči mají sebevědomí, motivaci, tvrdost a ani v zápasech typu Newcastle nejsme za fackovací panáky. Máme víc systémů, které můžeme hrát a i když cesta k některým těm míň oblíbeným byla trnitá, je vidět, že už si to sedá a časem se nám to vyplatí. Výsledky jsou a z 3. místa se na tu tabulku hnedka líp dívá . Samozřejmě abych nepřechválil, nedostatků je furt hodně, ať už herních nebo jiných (smlouvy hráčů), ale i to se snad zlepší. Jsme na dobré cestě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele