Premier League - preview 30. kola

09.03.2019, 08:44, aktualizováno 10.03.2019, 08:51
Previews
Liverpool musí reagovat na výhru Man City, proti Burnley si proto svěřenci manažera Jürgena Kloppa nesmí dovolit zaváhat. Chelsea bude chtít Wolves oplatit porážku z úvodního vzájemného klání v tomto ročníku, zatímco na konec přijde na řadu očekávaný šlágr. Arsenal v podvečer vyzve Man Utd a dojde tím na přímý souboj o průběžné čtvrté místo...
Liverpool FC - Burnley FC  (neděle 13:00)
Nepříliš lichotivá forma v posledních utkáních vedla k propadu Liverpoolu za Manchester City. Nyní jej čeká náročný soupeř, o záchranu bojující Burnley, proti němuž potřebuje bodovat naplno, aby si udržel reálné naděje na titul.

Reds z posledních sedmi zápasů vyhráli jen dvakrát, ve zbylých utkáních remizovali, na druhou stranu se nyní pyšní sérií jedenácti poločasů bez inkasované branky. Minulý víkend si pro jeden bod přijeli do nedalekého Goodison Parku, pár dní předtím zničili Watford 5:0. Zlom pro Liverpool přišel s příchodem nového kalendářního roku. Od té doby ztratil již pětkrát, což je více než v předchozím průběhu sezóny, navíc jen ve třech zápasech dokázal skórovat více než jednou.

Spolehnout se Kloppovi svěřenci stále mohou alespoň na svou domácí formu. Na vlastním stadionu neprohráli již pětatřicet zápasů. Jejich hlavní zbraní je útočné duo Salah, Mané, oba patří mezi šest nejlepších střelců Premier League. Navíc by se nyní do sestavy mohl vrátit Lovren. Po téměř roční pauze už si start za juniorku připsal také Alex Oxlade-Chamberlain.

Burnley po sérii osmi zápasů bez porážky, díky níž se výrazně přiblížilo k záchraně, opět dvakrát vyšlo bodově naprázdno. Porážka v Newcastlu je ještě pochopitelná, ovšem týden starý domácí nezdar proti Crystal Palace byl nepříjemnou a zbytečnou ztrátou. Kromě toho se Clarets nedaří proti celkům z top 6. Na jejich půdě totiž zvítězili jen jedenkrát z předchozích 28 zápasů, poslední tříbodový zisk je již jeden a půl roku starý.

Hlavní útočnou hrozbou týmu Seana Dyche je dvojice Barnes a Wood, kteří vstřelili všech posledních devět branek Clarets.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.07 - 19.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:05)
Sobotního zaváhání Tottenhamu může využít Chelsea, která pokud by zvládla ligový duel s Wolverhamptonem a zároveň pak také dohrávku s Brightonem, mohla by z ničeho nic poskočit dokonce na třetí příčku o bod právě před svého londýnského rivala. Svěřenci Maurizia Sarriho se po debaklu od Manchesteru CIty a následující prohře s Manchesterem United zdá se konečně oklepali a své výkony vrátili na požadovanou úroveň. Nicméně do konce ligového ročníku zbývá ještě dost zápasů a boj o umístění v první čtyřce bude nesmírně zajímavý, však si na něj brousí zuby hned čtveřice týmů. Nedělní zápas navíc pro domácí nebude nic snadného, na Stamford Bridge přivítají Wolverhampton, který se nachází v dobré pohodě a svou kůži rozhodně nedá lacino.

Že by v táboře Chelsea panoval nějaký klid, to se rozhodně říct nedá. Nejprve byla přetřásána špatná forma Blues, poté se zase hlasitě hovořilo o možné odvolání Maurizia Sarriho, do toho všeho přišel přestupový zákaz od FIFA. A když už se zase londýňanům podařilo odehrát kvalitní zápas tak jako ve finále Ligového poháru, pozornost na sebe pro změnu strhl neposlušný brankář Kepa, který odmítl výzvu svého trenéra o střídání a rozhodl se, že zkrátka zápas včetně penaltového rozstřelu dochytá. Za to zaplatil pokutu ve výši týdenního platu, v následujícím utkání proti Tottenhamu usedl jen na lavičku, tím však jeho trest zdá se skončil a následující dvě utkání již opět zahájil v základní sestavě. Od zmíněného finále se navíc Chelsea daří - v lize si dokázala poradit s Tottenhamem, tyto tři body potvrdila také výhrou na půdě Fulhamu a ve čtvrtek z velké části nakročila vstříc čtvrtfinále Evropské ligy, když na vlastním hřišti přejele Dynamo Kyjev 3:0. V neděli má pak vynikající příležitost k tomu, jak si pořádně vylepšit svou výchozí pozici do závěrečných ligových bojů.

V cestě však bude stát Wolverhampton a ten letos rozhodně není žádným otloukánkem. Ostatně hráči Chelsea by o tom mohli sami poreferovat, v podzimním klání na půdě nováčka soutěže sice dlouho vedli 1:0, zcela však nezvládli druhou půli a po prohře 2:1 se domů vraceli s prázdnou. V posledních sedmi duelech mají navíc Vlci velmi dobrou formu - na své konto si připsali čtyři výhry, dvě remízy a jen jednou odešli poraženi. Nutno však uznat, že ona prohra s Huddersfieldem byla určitě velkým překvapením a zklamáním, takové zápasy by si vzhledem ke své kvalitě Wolverhampton měl být schopen pohlídat. Když se Vlci v ligové soutěži naposledy vydali do Londýna, bylo to ještě v roce 2018 a utkání skončilo senzační porážkou Tottenhamu 3:1 - je tedy evidentní, že Chelsea se skutečně musí mít na pozoru.

Chelsea oproti čtvrtečnímu zápasu pravděpodobně opět obmění sestavu, očekává se návrat Davida Luize, Cesara Azpilicuety, Ngola Kantého a Edena Hazarda. Maurizio Sarri navíc nehlásil žádná nová zranění, k dispozici by měl mít takřka kompletní kádr. Wolverhamptonu by pak podle dostupných zpráv měl chybět obránce Ryan Bennett.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.18 - 7.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (neděle 17:30)
Vyvrcholení třicátého kola proběhne na Emirates Stadium, kde domácí Arsenal přivítá Manchester United. V lepším rozpoložení do tohoto vždy prestižního duelu dvou těžkých vah půjdou hosté, kteří pod vedením Oleho Gunnara Solskjaera zůstávají v lize stále neporaženi, a navíc se postarali i o šokující vyřazení Paris Saint-Germain v osmifinále Ligy mistrů. To Arsenal je pod větším tlakem...

Kanonýři se sice v posledních týdnech rovněž pozvedli a drží se v boji o umístění do první čtyřky, zaručující účast v příštím ročníku milionářské soutěže, ovšem minulý týden pohrdli šancí obrat o všechny body svého rivala z Tottenhamu a ve čtvrtek překvapivě padli na půdě francouzského Rennes. V boji o udržení v Evropské lize musí nyní svěřenci Unaie Emeryho stáhnout manko po prohře 1:3, a pokud by proti United i Rennes shodně neuspěli, jejich slibně rozehraná sezona by byla rázem takřka u konce.

Dobrou zprávou pro United je rovněž posilnění zdecimovaného kádru, který se v Paříži neobešel bez takřka kompletní lavičky mladých juniorů z klubové akademie. Do hry může opět zasáhnout Paul Pogba, jenž si v týdnu odpykával vyloučení, a plnohodnotné uzdravení hlásí také Anthony Martial, Nemanja Matić a Ander Herrera. Dle Solskjaera je v pořádku i Eric Bailly, jenž v zápase s PSG střídal již v první půli. "Anthony je k dispozici a snad i Nemanja s Anderem. Hned to vypadá lépe," pochvaloval si nástupce Josého Mourinha, jenž od svého nástupu sbírá jeden úspěch za druhým, a to včetně skalpu právě Arsenalu, na jehož půdě United v lednu vyhráli 3:1 v zápase FA Cupu.

Kanonýři se naopak vinou karetního trestu budou muset obejít bez Lucase Torreiry, jenž uviděl červenou kartu v samém závěru severolondýnského derby a čeká jej třízápasová absence. Do hry se však oproti zápasu v Rennes vrací Alexandre Lacazette, jenž by měl na hrotu nahradit Piérra-Emericka Aubameyanga, jemuž se v posledních týdnech herně ani střelecky nedaří.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Koscielny, Kolašinac - Guendouzi, Xhaka - Mchitarjan, Ramsey, Iwobi - Lacazette
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelof, Smalling, Shaw - Fred, Matić, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.58 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Brighton & Hove Albion  (sobota 13:30)
Úvodní klání třicátého kola anglické Premier League si krátce po obědě vezmou na starosti celky Crystal Palace a Brightonu. Ani jeden z týmů ještě nemůže být úplně v klidu s ohledem na záchranu, na začátku března však mají oba vynikající výchozí pozici k tomu, aby si prvoligovou příslušnost udržely i pro příští ročník. Crystal Palace má momentálně slušný osmibodový náskok na Cardiff, který okupuje první sestupovou příčku, naproti tomu Brighton je na tom jen o něco málo hůře, jeho náskok činí bodů pět. Vítěz sobotního duelu se tak jistotě záchrany o pořádný kus přiblíží.

Crystal Palace je v roce 2019 ve výtečné formě. V FA Cupu je ve čtvrtfinále, v Premier League zase v tomto roce prohrál jen třikrát. Naopak hned čtyřikrát bral plný počet bodů a v dalších dvou případech si na své konto připsal alespoň jeden bodík za nerozhodný výsledek. Po měsících trápení se navíc probudili ofenzivní hráči - alespoň tak to tedy při pohledu na několik posledních výsledků vypadá. Celek z jihovýchodu Londýna se dlouhodobě pere s problémy v koncovce, v posledních třech duelech ovšem jeho hráči nastříleli solidní porci osmi branek.

To Brightonu naopak s příchodem nového roku přišlo pořádné trápení. Svěřenci Chrise Hughtona v tomto roce odehráli osm střetnutí, přičemž zvítězili jen jednou jedinkrát, a to v posledním zápase, kdy díky brance Andona ze závěru zápasu přemohli beznadějně poslední Huddersfield 1:0. Brighton může pochlubit dvěma nerozhodnými výsledky, konkrétně s Watfordem a West Hamem, jinak je však jeho bilance více než tristní a zahrnuje hned pět porážek. Pokud by takhle měli Hughtonovi hoši pokračovat i dál, hrozilo by jim, že by je v posledních týdnech soutěže čekaly pořádně nervózní chvilky.

Roy Hodgson nemůže využít služeb zraněných Souarého a Sakha, jinak má však k dispozici kompletní kádr. Brighton bude zase postrádat záložníka Pascala Große.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.35 - 4.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Huddersfield Town - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Bournemouthu se v poslední době nedaří a zahrává si s poklidným postavením ve středu tabulky. Spravit chuť si mohou Cherries na hřišti posledního Huddersfieldu, který začíná balit kufry.

V Huddersfieldu se pomalu ale jistě smiřují s neodvratným sestupem a návratem do League Championship. Loni ještě Terriers jako nováček Premier League srdnatě bojovali a uhráli prvoligovou příslušnost pro nadcházející ročník. Letos už to ale tak slavné není. Pouze tři vítězství, jen patnáct ligových branek, devět kol před koncem třináct bodů ztráty na záchranu a poslední místo v tabulce. Letos je to již pro skromný celek zkrátka příliš náročné.

Klid zbraní ale Huddersfield zatím rozhodně nevyhlásil. "Pořád bojujeme. Při každém zápase hledíme na výkon. Naposledy jsme doma vyhráli, což pro nás bylo velké povzbuzení. Bylo dobré ochutnat vítězství a nyní se zase těšíme," řekl manažer Terriers Jan Siewert.

Bournemouth působí na první pohled ještě jako větší trpaslík než Huddersfield, přesto se již čtvrtou sezónou drží v Premier League. Na jihu Anglie odvádí vedení klubu v čele s manažerem Eddie Howem fantastickou práci. Letoek není výjimkou, a i když mají Cherries aktuálně slabší období, pořád se drží na klidném dvanáctém místě. Nesmí však usnout na vavřínech, jinak se namočí do záchranářských bojů.

Bournemouthu se nedaří především venku, kde se z bodů radoval naposledy na konci října. "Z venkovní formy jsme naprosto zoufalí. Chceme týmu vrátit důvěru a je třeba uznat, že záchrana není zajištěna. Pro nás se jedná o důležité klání. Momentálně sledujeme tabulku, ale není dobré, pokud nevyhráváme," připustil Howe.

V zápase proti Brightonu se zranil záložník Huddersfieldu Jonathan Hogg, který bude absentovat i v sobotu. Mimo hru zůstávají i Demeaco Duhaney, Adama Diakhaby a Isaac Mbenza, Tommy Smith má zase disciplinární trest a start Laurenta Depoitreho je nejistý. Bournemouthu chybí Dominic Solanke, Junior Stanislas a Steve Cook, Jefferson Lerma nemůže hrát dva zápasy. Po zranění začal trénovat nejlepší střelec mužstva Callum Wilson, hrát ale ještě pravděpodobně nebude.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Bacuna, Schindler, Kongolo, Durm - Mooy, Stanković, Billing - Ahearne-Grant, Pritchard, Mounié
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Mepham, Aké, Daniels - Smith, Brooks, Surman, Fraser - King, Mousset
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.28 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Premiéra Brendana Rodgerse na lavičce Leicesteru rozhodně nedopadla podle představ. Ba přesně naopak - dostat rozhodující gól v nastaveném čase je rozhodně jedním z těch nejméně příjemných způsobů, jak na lavičce nového týmu začít. Lišky však před týdnem na půdě Watfordu nepodaly dobrý výkon, v prvním poločase prakticky neexistovaly, a i když po pauze přišlo potřebné zlepšení, vše zhatila ztráta koncentrace v nastaveném čase. V sobotu mají možnost napravit týden staré selhání, když na vlastním stánku hostí předposlední Fulham. Ten pod dočasným manažerem Scottem Parkerem podal minulou neděli srdnatý výkon a nakonec potrápil londýnskou Chelsea, zároveň ale ukázal, že prostupná defenziva Cottagers se jen tak snadno prostě nezalepí.

Leicester se v roce 2019 s formou zrovna nepotkal, na což také doplatil dnes už bývalý manažer Lišek, Claude Puel. Ten se svým týmem sice dokázal porazit Chelsea nebo Manchester City, s příchodem nového roku však jeho celku úplně odešla forma a šampión z roku 2016 porazil pouze 1. ledna Everton, poté však následovala mizerná série pěti porážek a jedné remízy. Tuto bídnou bilanci alespoň na chvíli přerušilo vítězství nad Brightonem, nový kouč Rodgers však při své premiéře víceméně začal tam, kde jeho předchůdce skončil a na hřišti Watfordu si připsal svou první prohru. Navzdory oné nelichotivé sérii na tom Leicester v lize není zas tak špatně, navzdory tomu předsezónní očekávání byla rozhodně o něco vyšší.

To Fulham je už jednou nohou zpět ve druhé lize. Na první nesestupovou pozici ztrácí devět kol před koncem soutěže propastných deset bodů a v jeho záchranu už snad nevěří ani ti nejzarytější optimisté. Je to nakonec děravá defenziva, která tomuto tradičnímu londýnskému celku letos zlomila vaz. Chalupáři se prakticky po celou sezónu prezentovali pro nezaujatého diváka atraktivním projevem, snažili se hrát útočně, držet míč na zemi, jenže na to zle nedobře doplatila jejich defenzivní činnost, čehož většina týmů v soutěži dokázala využít. S pětašedesáti inkasovanými brankami se prostě zachránit nedá, to se zkrátka a jednoduše hráči Fulhamu nemohou zlobit.

Brendanu Rodgersovi bude chybět dvojice Marc Albrighton a Daniel Amartey, zatímco hosté se musí obejít bez křídelníka Schürrleho, kterého na trávník nepustí viróza, a dlouhodobě zraněného Alfieho Mawsona.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.38 - 5.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton se po výhře nad Cardiffem a remíze v derby s Liverpoolem povzbudil a stále reálně bojuje o poháry. Také Newcastlu se v bitvě o záchranu začalo relativně dařit. Stadion Magpies tak očekává zajímavý duel.

Do poměrně slušné formy se na konci února rozehrál Newcastle. Stačily dvě výhry nad Huddersfieldem a Burnley a rázem se Magpies odrazili k vzestupu tabulkou co nejdále od sestupových pozic. Záchrana je však ještě daleko, což "Strakám" ukázalo poslední kolo, v němž podlehly West Hamu. Mužstvo ze severu Anglie je tak na čtrnácté pozici s šestibodovým náskokem na pásmo sestupu.

Manažer Rafael Benítez si je vědom, co stálo za nezdarem jeho mužstva proti "Kladivářům". "Snažil jsem se vyvarovat přehnaného sebevědomí před zápasem s West Hamem, ale někdy prostě nemůžeme. Nemůžeme stejnou chybu zopakovat. Everton je pro nás další finále. V Goodison Parku jsme hráli dobře, ale soupeř má dobré hráče a bude to opravdu náročný duel," upozornil někdejší šéf lavičky Liverpoolu, Neapole či Realu Madrid.

Everton je na tom v tabulce o čtyři příčky a šest bodů lépe než Magpies, přesto nejsou v modré části Liverpoolu s aktuálním ročníkem spokojeni. Před jeho startem se totiž od "Karamelek" čekalo více, avšak nový manažer Marco Silva nenaplnil vysoká očekávání. Přesto mohou Toffees sezónu ještě napravit a vybojovat si místenku v Evropské lize. Musí se však v posledních devíti ligových zápasech zlepšit.

Také Silva bere utkání v Newcastlu velice vážně. "Musíme se na každý zápas dívat jako na finále, tak jako jsme to udělali proti Cardiffu a v derby. Newcastle je vždy tuhý soupeř. Jsou velmi silní v organizaci obrany. Vždy mají pět hráčů v defenzivní linii a čtyři hráče vepředu, kteří jsou taktéž dobří. Nedostávají mnoho branek a jsou silní v protiútocích," vyjmenoval španělský trenér přednosti sobotního protivníka.

Domácí se pravděpodobně až do konce sezóny musí obejít bez služeb záložníka Seana Longstaffa, jehož trápí kolenní vaz. Se zraněním zůstávají mimo hru také brankář Rob Elliot a obránce Ciaran Clark. Alespoň na lavičku Toffees se v minulém kole vrátil stoper Phil Jagielka, avšak jeho zařazení do sestavy je nadále nepravděpodobné. Kvůli zranění zase nadále chybí levý bek Leighton Baines.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Schär, Lascelles, Lejeune, Ritchie - Pérez, Hayden, Diamé, Almirón - Rondón
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.12 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenham se potřebuje co nejrychleji chytit, jinak se mu kromě snu o titulu rozplyne i touha po jistotě Ligy mistrů. V sobotu se manažer Pochettino vrací do milovaného Southamptonu, jenž má ještě horší starosti.

Ani letos nemá fanoušek Southamptonu příliš klidné časy. Časy, kdy Saints trápili favority a sami bojovali o evropské poháry, jsou již minulostí, realitou je naopak holý boj o záchranu. Loni to klub z jihu Anglie zvládl za pět minut dvanáct. Letos jdou Svatí do závěrečných bojů v o něco lepší pozici, ani tak ale nemají na růžích ustláno.

Před začátkem kola je Southampton na sedmnáctém, tedy posledním nesestupovém místě. Má však pouze dvoubodový náskok na osmnáctý Cardiff. "Způsob, jakým hrajeme je jedna věc, získávání bodů druhá. Důležité je také, že věříme v naše silné stránky a proti Manchesteru United jsme ukázali, že je máme," připomněl manažer Ralph Hasenhüttl poslední utkání, ve kterém Saints málem obrali favorita o body.

Southampton nakonec odjel z Manchesteru s prázdnou, ale výkon hráče povzbudil a nyní si věří na každého protivníka. "Můžeme dávat góly i takovým týmům a také být nepříjemným soupeřem, protože když hrajete dobře proti míči, tak není lehké nám vstřelit branku," dodal Hasenhüttl.

Nyní se jeho družina pokusí zastavit ofenzivu Tottenhamu, která je podobně kvalitní jako útok United. V poslední době se ale Kohouti poněkud zadrhli a v Premier League drží šňůru tří klání v řadě bez výhry, čímž se Spurs pravděpodobně definitivně odstřelili od boje o titul. Na první místo aktuálně ztrácí již deset bodů a realitou je spíše tuhá bitva o místenku v následující sezóně Ligy mistrů. V té probíhající se Tottenhamu daří. V úterý zvládl odvetu osmifinále proti Dormtundu a vyhlíží čtvrtfinálového soupeře.

Do známého prostředí se v sobotu vrátí manažer Spurs Mauricio Pochettino. Ten před svým odchodem do Londýna totiž vedl právě Saints. "Miluju Southampton. Čas, který jsem tam strávil, byl skvělou zkušeností, kterou jsem si hodně užil. Moc jsem plakal, když jsem odcházel, i moje rodina. Byla to jedno z nejdůležitějších období mého života s mojí rodinou, které jsem si nejvíc užil, proto to bylo tak těžké. V životě se měníte, potřebujete se pohnout. Ale pořád miluju Southampton. Samozřejmě jej chci v sobotu porazit, ale přeji jim jen to nejlepší," uvedl argentinský lodivod.

Po sedmitýdenní absenci začal trénovat Dele Alli, do sestavy Tottenhamu se však ještě nevrátí, ale k dispozici by měl být Eric Dier. Nejisté zůstávají starty start Harryho Winkse a Kierana Trippiera. Na straně Saints zase do hry pravděpodobně ještě nezasáhne Danny Ings a hrát ještě nebude ani Mario Lemina, jehož návrat na trávníky se však blíží.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Valery, Ward-Prowse, Romeu, Hojbjerg, Bertrand - Redmond, Austin
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Wanyama, Sissoko - Lamela, Eriksen, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.53 - 3.85 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cardiff City - West Ham United  (sobota 16:00)
Cardiff City do tohoto ročníku Premier League vstupoval v roli jasného sestupového outsidera, ovšem týmu Neila Warnocka se dlouho dařilo překonávat očekávání a vyhýbat se umístění na spodku tabulky. V posledních týdnech však Bluebirds potkala špatná forma, vysokých proher začalo přibývat a následoval propad na osmnácté místo s dvoubodovou ztrátou na záchranu. O to důležitější tak nyní bude jejich domácí duel s West Hamem.

"Nemyslím si, že se jedná o zápas, který musíme za každou cenu vyhrát, ale rozhodně je to v našem kalendáři velmi důležité utkání," prohlásil Neil Warnock. "Do konce sezony nás ještě čekají další zápasy, které skutečně budou klíčové, obzvláště ty proti týmům v naší blízkosti. Musíme se z tohohle zápasu pokusit něco uhrát a být pozitivnější než v poslední době."

"Chlapci byli v týdnu trochu skleslí, protože máme za sebou asi vůbec nejhorší týden v celé sezoně," hodnotil zkušený kouč sérii tvrdých proher s Watfordem, Evertonem a Wolverhamptonem se souhrnným skóre 1:10. "Je na nich vidět zklamání, že nezvládli předvést svůj standardní výkon. Proti West Hamu se k tomu už musíme vrátit, obzvláště co se inkasovaných branek týče."

Přestože se Bluebirds nachází v mizerném rozpoložení, manažer West Hamu Manuel Pellegrini neponechává nic náhodě. "Je mou povinností přesvědčit hráče, že jejich postavení v tabulce znamená ještě větší náročnost tohoto zápasu, a ne že bude jednodušší. Hrají doma, bojují o záchranu a jejich ztráta na týmy nad nimi je minimální, takže musíme od začátku hrát ve vysokém tempu, aktivně, agresivně, abychom mohli útočit a zvítězit."

Vedle neúspěšných výsledků navíc Cardiff potkala také tvrdá rána v podobě zranění Sola Bamby, jehož už poraněné kolenní vazy do konce sezony na hřiště nepustí. Na opačné straně se naopak mohou vrátit do hry zadáci Aaron Cresswell a také Fabian Balbuena, byť čtveřice Wilshere, Yarmolenko, Reid a Sánchez zůstává i nadále dlouhodobě mimo hru.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Morrison, Ecuele Manga, Bennett - Gunnarsson - Arter, Ralls - Camarasa - Zohore, Niassé
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice - Antonio, Noble, Lanzini, Anderson - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.43 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Watford FC  (sobota 18:30)
Manchester City již jako vedoucí celek Premier League přivítá Watford. Domácí mohou dalším vítězstvím udělat jeden z posledních kroků k obhajobě titulu, hostující Hornets však chtějí favorita zaskočit, tak jak se jim to v sezóně povedlo již několikrát.

Devět kol před koncem sezóny se Citizens dokázali vyšplhat na čelo. Liverpool jejich ataku dlouho odolával, nakonec se však nevyvaroval několika očekávaných ztrát. Zato Manchester rozjel svoji mašinu, která nyní vypadá podobně nezastavitelně jako v předešlém ročníku. Pep Guardiola se svým týmem sice stále nemají zcela vyhráno, pokud ovšem budou pokračovat v nastoleném trendu, opět zvednou v květnu nad hlavu mistrovskou trofej.

Předčasnou euforii krotí sám Guardiola, který ví, jak umí být nejbližší soupeř z Watfordu nepříjemný. "Je to jeden z nejtěžších zápasů z posledních devíti, které máme. Jsou živelní, mají kvalitu jeden na jednoho, jsou silní ve vzduchu a dobře organizovaní. Jde o poslední zápas před 21 dny bez Premier League, kdy bude reprezentační pauza. Doma je pro nás velice důležité sbírat body," uvedl španělský manažer.

Ještě před klubovou přestávkou změří Citizens síly v odvetě osmifinále Ligy mistrů proti německému Schalke. Manchester jde do zápasu z dobré pozice, neboť v Německu i přes hru v deseti zvítězil 3:2. První týden osmifinálových odvet ale ukázal, že pro outsidery není nic nemožné. Proto by se City na Schalke rádi povzbudili tříbodovým ziskem proti Watfordu.

Klub sídlící nedaleko Londýna si proti druhému favoritovi na titul, tedy Liverpoolu, zahrál před více než týdnem a nebyla to pro něj dobrá zkušenost. Reds rozstříleli svého protivníka pěti brankami. Pro Hornets to byla ale jedna z mála ztrát v poslední době. Skromný celek totiž jinak nadále udivuje celou Anglii a v ligové tabulce se drží na vynikající osmé příčce jen o skóre za sedmým Wolverhamptonem.

Teď by rádi překvapili obhájce titulu. "Víte, že City mají vysoce kvalitní hráče, velmi dobrou soupisku a možná musíte perfektně pracovat v defenzivě. Jistě máte menší držení míče a musíte se svým držením pracovat tak, abyste si vytvořili gólové šance. Je třeba pracovat dobře defenzivně až do konce a pokud to uděláte, máte možnost získat dobrý výsledek," řekl manažer Watfordu Javi Gracia.

Domácím bude chybět záložník Kevin De Bruyne, jenž si poranil stehenní sval ve střetnutí na půdě Bournemouthu. Mimo hru zůstávají i John Stones s Fernandinhem, zpět do sestavy by se naopak mohl vrátit obránce Aymemic Laporte. Hosté mají po delší době k dispozici duo Kiko Feménia a Sebastian Prödl, což znamená, že kádr Hornets je zase pohromadě.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Danilo, Kompany, Otamendi, Zinčenko - B. Silva, Gündogan, D. Silva - Mahrez, Agüero, Sané
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucoure, Capoué, Pereyra - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 12.40 - 28.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City29232476:2071
2.Liverpool FC29217164:1570
3.Tottenham Hotspur29201856:3061
4.Manchester United29177558:3858
5.Arsenal FC29176661:3957
6.Chelsea FC28175649:3056
7.Wolverhampton Wanderers291271037:3543
8.Watford FC291271041:4143
9.West Ham United291161237:4139
10.Everton FC291071239:3937
11.Leicester City291051435:4135
12.AFC Bournemouth291041539:5434
13.Crystal Palace29961435:3933
14.Newcastle United29871426:3631
15.Brighton & Hove Albion28861430:4130
16.Burnley FC29861532:5330
17.Southampton FC29691432:4927
18.Cardiff City29741825:5725
19.Fulham FC29452027:6517
20.Huddersfield Town29352115:5114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1631)

Přidat komentář
supporter

Guardiola do Juve??

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na 4 roky. 20 mil./rok plat

Reagovat
El Cid z City

nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nahnáno, co?

Reagovat
El Cid z City

nelíbí se mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to psal ten samí zdroj co jako první přišel a přestupem Ronalda, nebral bych ho na lehkou váhu, Guardiola je v City třetí sezónu tak jako v Bayernu a v Itálii ještě nebyl

Reagovat
MCFC_8

Zmluva do 2021, tak lahko ho nepustime...

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii hrál, zná to tam. A peníze nesmrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím jako manažer

Reagovat
diastan

Však ti dává za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Na itálii má spoustu času, anglie je mnohem zábavnější, vyhrát tu titul není jen tak.

Reagovat
Mr.Jindros

Blbost, minulej to převálcoval snadněji než Juve Serii A.

Reagovat
El Cid z City

Konkurence je mnohem větší, loni si všechno sedlo, vy vyhráváte,ikdyž hrajete těžce pod svoje možnosti.

Reagovat
Mr.Jindros

Konkurence je jenom Liverpool. Loni nikdo. Roky předtím byly v prdeli všechny anglický týmy, takže to byl takový boj o jednookého mezi slepými... ale vyrovnanější to bylo, to jo.

Reagovat
Mr.Jindros

(Jo, tak ani nebylo.)

Reagovat
El Cid z City

Jo "jenom" liverpool

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to je dost, neříkám, že ne.

Reagovat
El Cid z City

V itálii by mu nekonkuroval žádný tým,který překročí první kolo PO LM, z anglie už to zvládly dva.Ta konkurence je jinde.

Reagovat
Mr.Jindros

hehe

Reagovat
Mr.Jindros

Na to, že Pool/Tottenham měli v základní skupině stejně bodů jak Inter/Neapol a po několika letech strádání zase anglické týmy trochu postupují, máš hřebínek docela nahoře. Ale jako postoupili no. Ale ten rozdíl je evidentně ohromnej jako.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávať konkurenciu v rámci ligy a porovnávať ju s konkurenciou v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, sorry, už nad tebou sa to zvrhava do nepríčetna

Reagovat
Kixi Syhimour

To je porovnání

Prostě italské týmy vypadli a ještě k tomu v konfrontaci s těmi anglickými

Reagovat
Kixi Syhimour

A v porovnání s Itálií na tom nejsou anglické kluby v Evropě tak špatně.

Reagovat
Mr.Jindros

Já neříkám, že jsou na tom špatně. Letos dokonce lépe. Ale zásadní rozdíl tam není, a to má Anglie nejlepší sezónu za posledních x let.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nie je len o konkurencii v boji o titul. Sa pozri na tú ligu v celosti. City už štyri krát prehralo v lige, Juventus ani raz.

Reagovat
Busby babes

jj, jenom liverpool. proto uz deset let nebo jak dlouho, zadnej klub neobhajil titul.

Reagovat
Mr.Jindros

Zkontroluj si bodový rozdíl mezi prvním a druhým místem v Anglii a Itálii za poslední roky.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyjímka, letos má Juventus pomalu stejný náskok jako PSG a dokonce má více bodů

Reagovat
El Cid z City

a příští rok bude ještě hůř, přibude united a třeba i totenham,pokud vhodně doplní tým.

Reagovat
Malresi

Neviem prečo, ale mám tušák, že Poche prebere Real a hned si vezme Eriksena alebo Kane.

Reagovat
El Cid z City

Kohouty by to vyřadilo z boje o titul, snad se do realu vrátí muslim, poche musí zůstat.

Reagovat
Malresi

Imho Tottenham nemá šancu na titul ani s nimi, ak kvalitne nerozšíria káder.

Reagovat
Mr.Jindros

Kohouti nikdy nebyli a s největší pravděpodobností ani nebudou v boji o titul. Je to takovej novej Arsenal - stabilní 3.-4.místo a fanoušci každý rok se sny o titulu, který se rozplynou jako pára nad hrncem. Oni ten Arsenal umí líp než Arsenal sám momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta paralela mezi současným Spurs a minulým AFC je trefná, pane JINDROSI

Reagovat
Kixi Syhimour

United mě štvou, ti by to i mohli uhrát, každopádně konkurence roste

Reagovat
Mr.Jindros

Loni to bylo o 5 bodů, předloni o 4 body, předtím o 9. Tak jaká výjimka, ty trdlo? V anglický to bejvá i o víc často.

Reagovat
Kixi Syhimour

Od dominance Juventusu

Anglie:

2011/12 - skóre (!)

2012/13 - 11 bodů

2013/14 - 2 body

2014/15 - 8 bodů

2015/16 - 10 bodů

2016/17 - 7 bodů

2017/18 - 19 bodů

dohromady: 57

Itálie:

4 body

9 bodů

17 bodů

17 bodů

9 bodů

4 body

4 body

dohromady: 64

Nehledě na letošek, kdy máte pomalu stejný náskok jako PSG a dokonce více bodů. TO bude teprve darda do statistik.

To je 7 bodů, což není zanedbatelné, ale hlavní argument je, že se týmy co vyhrávají PL střídají narozdíl od vás, kde je to každoročně totéž. Poslední obhajoba ani nebyla v tomto desetiletí (leč ano, City asi obhájí, ale i přesto je to nesrovnatelné)

Reagovat
El Cid z City

Minulý rok jste konec už vypustily a soustředily se na LM, ale to je fuk, pointa je v tvém příspěvku jasná.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou statistiky 2. míst, to byli United, kdo byli za vámi loni.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Mr.Jindros

Bavíme se o tom, jaká je konkurence pro mistra, ne kdo je mistr.

7 bodů dohromady, to je 1 bod každou sezónu. Ať si každý udělá obrázek sám, jestli je to takovej rozdíl no.

Reagovat
diastan

A nesouvisí tak trochu to, že se mění mistr, s tím jaká je konkurence ?

Reagovat
Mr.Jindros

Ale tak jako jo. Ale Anglie byla úplně v hajzlu těch uplynulých několik let, což do hodně velké míry způsobilo to střídání. Konkurence tak byla větší, ale laťka byla celkově níž. Jakmile se těch lepších týmů ujmou schopní lidé (což se právě děje), dost se to stabilizuje.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak to chceš porovnávat na základě toho, kdo kolik ztratil?

Reagovat
El Cid z City

Ne, jít do juventusu není trenérská výzva, tituly získává jak na běžícím pásu, v anglii je konkurence mnohem větší, obhájit nedokázal 10r? nikdo.To je konkurence.

Reagovat
Mr.Jindros

No, tak třeba loni stačilo dvakrát někde škobrtnout a titul by šel do Neapole. Taková konzistence jako má Juventus není jen tak a vyžaduje velký skill pro trenéra. Ono to vypadá jako samozřejmost, ale není... už jenom to, že těch 8 titulů v řadě nikdo nikdy v lepší lize nedokázal pokud vím.

Reagovat
Kixi Syhimour

, kdyby Gerrad neuklouzl, titul jde nám, kdyby se United nezhroutili, titul by šel jim atd... To se dá polemizovat všude.

Já konzistenci Juventusu uznávám, není to nic jednoduchého, ale prostě je to tak, že jdeš do Juventusu máš zaručenej titul. V PL to bylo vyrovnané až na minulou sezónu, kdybys byl trenér a chtěl vyhrát PL kam bys šel? Teďka asi do MCFC, ale pár let zpátky si nevěděl, do Juventusu bys šel těch 7 celejch let. Navíc to vypadá, že se PL zase vyrovnává, letos je tu souboj o titul, příští sezónu jsou zpět United s tím svým mágem na lavičce, Arsenal přestavuje, Totáč bude mít stadion... 2019/20 může být zajímavý ročník. Kdežto v Itálii není náznak narušení panování Juventusu, Řím se možná zvedne, Milán půjde do LM, ale na titul je to pořád málo.

Reagovat
Mr.Jindros

Šel bych asi do City každý rok. S tím kádrem a ostatníma klubama v hajzlu je ostuda, že nevyhráli skoro každý rok.

Souhlasím s tím, že pokud se dá Manchester United dohromady jak to vypadá a Liverpool a ManC nic neposerou, bude (a už asi mírně je) TOP3 v Anglii lepší než TOP3 v Itálii, kde se na návrat Interu a AC čeká už strašně dlouho no. O tom žádná.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale City neměli vždy takovej kádr, že. Mělo hromadu pěnez, které ale až Guardiola použil všechny, nedívajíc se na další kluby. 2013 tam byl stále SaF, toho prostě nejde jen tak porazit. 2014 vyhráli, přišel Mourinho další legenda PL ještě k tomu s dost kvalitním kádrem. Poté si odtřelili v půlce sezóny trenéra + ta anomálie s Leicesterem. Podobná byl pak s Contem, to byl zázrak, nicméně stejně tak můžeme mluvit o MANu, kteří měli vcelku sorvnatelné kádry s MCFC.

Reagovat
Mr.Jindros

Jasně, asi jo... celkově si to měli oba Manchestery víc pohlídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď a práve to je tým, že tá liga je sama o sebe málo konkurencieschopna, nie že Juve je božský a nadpozemsky

Reagovat
EXoRcIsT

ten typek prisiel i s tym ze koncia trener ASROMA aj Monchi a ze pride Ranieri

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kixi Syhimour

to určitě

Reagovat
Wazza228

Divím se, že se více nespekuluje o Zidanovi... Guardiola podle mě nejmíň rok ještě vydrží

Reagovat
El Cid z City

Spekuluje,má nabídku z juventusu,psg a realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až vyhrá ligu majstrov, tak si myslím že bude otvorený prestupu inak asi nie

Reagovat
El Cid z City

Jeho to u nás hodně baví, prostředí mu vyhovuje, řekl bych,že je šťastný,spokojený. V bayernu mi takový nepřipadnul.

Reagovat
supporter

Stastny je jenom dokud dostava vse o co si rekne. Chtel bych videt jeho reakci pokud by City vyfasovali nejaky velky trest jako treba Chelsea.

Reagovat
kilobyte

Tak City už taky vyšetřují a jestli jim něco prokážou, tak můžou dostat ještě větší trest. Proto asi půjde do Juventusu.

Reagovat
ADM

Postavil si mlady tim podla svojich predstav, naco by siel momentalne inam.

Reagovat
smazaný uživatel

On by sel dal pokud neda LM. Tot muj nazor. Letos treba da zase titul PL, ale podle me to co musi dokazat je titul LM. Jinak titul v PL s City davali i jini treneri s ropnem penize. Takze cil je podle me LM, jinak pujde zase o dum dal. Juve a PSG jsou 2 kluby kde mu muze nabidnout to co potrebuje.

Reagovat
celeb

lenze s CITY ma urcite ovela vacsiu sancu vyhrat LM, nez s prestarlym Juve. City si vyskladal podla predstav, ma fantasticky tim aj lavicku, vyborny vekovy priemer. V Juve by musel zacat odznovu, obmenit kopec hracov, vyradit neperspektivnych hracov, priviezt mladych, ti by si museli zvyknut na jeho system...

Podla mna uplna blbost. Jedine, ze by sa pohadal v City, ale aj to by sme po nom okamzite skocili my. Pri tych milionoch, co vieme oplieskat na drevakov tipu Couts, by si mohol pytat plat aky by ho napadol. Dostal by ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou kluby, ktere nemaji vhodne zaklady jit dale v LM ikdyby tam bylo kadr za miliardu liber. U nektere je to zkusenost, zazemi, mentalitu klubu atd.

Koukni se na PSG, ktere se trapi a tam je to o trenera. Ale i tak jsou na stejno s City. Juve byli ve 2 finale, ale neco tam porad chybi.

Podobne to bude i se City podle meho laickeho nazoru.

Takze pokud Allegri i Pep vypadnou v LM letos, tak je tu moznost, ze Juve i City budou hledat trenera. Zidane, Conte jsou bez angazma take

Reagovat
celeb

City urcite nebude hladat noveho trenera, maju toho najlepsieho. Su tam navyse vyborne personalne vztahy, uspech v LM je ziadany, ale ten je vzdy aj o nahode a stasti. PSG je uplne iny pribeh - slaba liga, malo dolezitych zapasov.

Juve - IMHO su uz za zenitom. Je to vidiet aj na hracoch. Pirlovo-Buffonova doba skoncila, Chielliny ma 34, Ronaldo ma 34, Mandzukic 32, Barzagli 37, Matuidi, Khedira, Caceres, Bunuci, ... 31, ako to muzstvo potrebuje radikalny rez. Velmi radikalny.

A verim, ze ak s ADM skoncia, tak k tomu rezu dojde uz cez leto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se City "zatim" spokoji i s tim, ze LM bude na delsi dosahu a snazi budovat novou mentalitu klubu. Vybudovat viteznou mentalitu skrze hrace, mladeze, fanousky skrze ziskani tituly v PL, tak to bude na

Pokud chteji titul LM a pujdou cestou vymenou trenera a kupovani htacu tak dopadnou jako Chelsea. Nejde porad jenom kupovat a z toho se nada postavit viteznou mentalitou klubu.

K PSG to nejsou lehke zapasy v L1. Ano maji vetsi poctu lehci zapasu, ale zase ti hraci jezdi po zadku ve vetsine pripadu. Je to spise mentalitou klubu. To same se stalo s RM, kdyz nemohli pres osmifinale, nez prisel Ronaldo. Pred se kupovalo drahe, ale ti hraci pro ten klub a uspech by neobetovali nic navic. Tohle se stava ted v PSG...

Praveze Juve tam odpadne dost hracu a Pepek ma sance jit znovu nacisto. V City musel vyhazet pulku kadru, ktere byli stale v TOP formu i na PL. Takhle to bude mit strasne usnadnene. A pokud se jedna o Ronaldo vs Pep. Treba CR7 bude chtit do MU, kdyz tam je trener Ole.

Reagovat
celeb

Stale omielas vitaznu mentalitu ako nejaku mantru dokola. A Juve ju akoze ma? Vsak 2 x prehrali vo finale a 2. krat sa uplne dosrali a to co predviedli v 2. polcase bola hanba!

Alebo budovali tu vitaznu mentalitu vtedy, ked nevedeli roky vobec postupit zo skupiny a vypadavali s tureckymi timami, Apoelmi a podobne?

Ano LM je z casti aj loteria a City nemusi vyhrat LM kludne 10-15 rokov, alebo aj nikdy. Lenze stale maju lepsiu sancu nez Juve. AKo tento rok, tak aj s vyhliadkou na dalsie.

K poslednej casti - nechapem aka je vyhoda tych seniorov tam. Ze ich bude moct vyhodit, nakupit novych a stratit 2-3 roky, aby sa dostal tam, kde je teraz City? Wau, fakt vyhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoda nebo ne. Je to pro Pep dalsi vyzvu. Stejne se bude nudit jako v Bayernu s dalsi titul v PL. Navic bez LM by byl na nej mnohem vetsi tlak v dalsi roce.

Rikam pokud se ti nelibi muj nazor, nemusis se mnou souhlasit. Za me Pep s City tu LM neda ani letos. Pac mam dojem, ze letos zrovna to bude Barca.

Reagovat
celeb

Ja netvrdim, ze City vyhra titul v LM, viac ako 20% sancu nema nikto, ani Barca. Len, ze ma vacsiu sancu vyhrat s City nez Juve, kde by navyse stratil dalsie 2-3 roky. Prichod do Juve by som prave videl realny, AK by City tu LM nahodou dali - to by Pepka mohlo posunut dalej k dalsim vyzvam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real je mimo a dneska muze i Juve byt mimo.

A kdo by mel sance zastavit Barcu ?

Zalezi asi na Pepkuv rozhodnuti. Treba se bude chtit nejaky reset a opusti City. Podle me v Juve by tech 2-3 urcite neztratil. Serie A podle me da uplne v pohode. Akorat zase se bude resit LM. Vyhodou je, ze v City by musel resit i PL. V Juve by musel resit LM, kdyz SA to bude pro nej hracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Snese se s Ronaldem?

Reagovat
ADM

to by bol podla mna dalsi problem, hlavne jeho dlho prejavovany postoj, ze Ronaldo nie je number 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víme, jak to mezi nimi bylo.. a upřímně si jejich vzájemnou spolupráci nedokážu představit.

Reagovat
oli9

To by šel do Juve jen kvůli LM ne ?

Reagovat
El Cid z City

Pep Guardiola se svým týmem sice stále nemají zcela vyhráno...amatérskej pisálek, 9 kol před koncem, "náskok" 1bod.. to snad není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra a posun na 12. místo, nic jinýho dnes nebereme

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho says Manchester United's "phenomenal" Champions League victory against Paris Saint-Germain is testament to the impact his successor Ole Gunnar Solskjaer has enjoyed.

Mourek

Reagovat
Whitemedia

Jeho žák Boas před lety říkal něco podobného o naší výhře v LM..

Reagovat
Hokaido

Juventus vyhraje Serii A osmkrát po sobě a tady se budou retardi hádat, že v Anglii je menší konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vždy se něco najde..

Reagovat
Fakt

Ale minulou sezónu ji vyhrál jen o 4 body

Reagovat
Busby babes

neasi.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych je v tom, když si to fans Juve myslí...

Reagovat
kilobyte

Třeba počítají s tím, že jim zase nějaký tituly odeberou.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

Oni jsou mimo realitu. Jsem rád, že Atletico je k té realitě přiblížilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Za posledních 5 let

Juventus 466 b

Neapol 400

AS

Inter

AC

City

Chelsea

Tottenham

Arsenal

Liverpool

United

Reagovat
kilobyte

Za posledních 5 let

Juventus 466 b

Neapol 400 b

AS 399 b

Inter 316 b

AC 293 b

City 409 b

Chelsea 382 b

Tottenham 366 b

Arsenal 363 b

Liverpool 357 b

United 350 b

Mezi Juventusem a druhou Neapolí je větší rozdíl než mezi City a a šestým United.

Reagovat
El Cid z City

Skvělá práce, tohle jasně demonstruje vyrovnanost špičky PL bez hledu na to,že jeden ročník někdo vystřelí.

Reagovat
Pipo123

Skôr to ukazuje jak upadla konkurencia v Serii A, nie že PL sa vyrovnala, ale SA totálne upadla. Milánske aj Rímske kluby sú na ústupe, nedoážu vytvoriť team čo by konkuroval Juve, samotná Neapol to dokázala na pár okamihov

Reagovat
kilobyte

Vždyť to byl účel. Ukázat, že v SA je menší konkurence než v PL. I když hlavně fanoušci Juventusu tvrdí, že určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

(jen nutno dodat, že jde o jednoho fanouška )

Reagovat
El Cid z City

Upadla,už je to dýl, ale PL šla taky dolů,ale stává se to,co jsem po příchodu pepa,conteho(jeho je velká škoda) a mourinha očekával, jde nahoru.Velkou zásluhu na tom má i kllop a poche.UŽ liverpool loňským finálem ukázal ramena, letos ten počet angl.týmů schopných konkurovat se opět zvětšuje, trend je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

presne tak. Rozpad milanskych klubu vycistil cestu pro Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, těžko to posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Ještě doplním

Lazio 321b

Fiorentina 310 b

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kilobyte

Tak pro zajímavost ještě Španělsko a Německo

Barcelona 458 b

Real 438 b

Atletico 413 b

Sevilla 321 b

Villarreal 311 b

Valencia 289 b

Bayern 423 b

Dortmund 314 b

Leverkusen 278 b

Schalke 270 b

Hoffenheim 242 b

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem něco takového zkusit i u Laligy, jenomže tam se ty kluby kromě top 3 střídají jak na běžícím páse. Takže místo aktuální Top6 jsem dal týmy co se drželi posledních 5 sezón v první lize a většinou končili na špici.

1. Barcelona 455b

2. Real Madrid 438b

3. Atlético Madrid 413b

4. Sevilla 321b

5. Villarreal 311b

6. A. Bilbao 293b

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě

Reagovat
kilobyte

Aspoň si upravil tu Barcelonu. Tam mám chybu má to být těch 455.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Hachim Mastour

Každopádne boj o titul je teraz v PL zaujímavý prvý krát od sezóny 13/14. Medzitým to boli vždy suverénne víťazstva. Aj Tottenham sa iba z diaľky pozeral na Lester. Je vtipné, že sa vždy hovorí aké to bude napínavé a potom je väčšinou o jednom, občas dvoch tímov, ktoré v skutočnosti hrajú o titul. Takže objektívne boli title race v Španielsku a Taliansku lepšie...

Reagovat
kilobyte

V Itálii byl boj o titul zajímavější, protože všichni věděli, že ho udělá Juventus už před začátkem soutěže?

Reagovat
Hachim Mastour

Tak ako všetci vedeli, že o titul v PL budú bojovať4 kluby?

Reagovat
kilobyte

No třeba 15/16 bych do top 3 netipnul asi ani jeden tým

Reagovat
Hachim Mastour

Nie, ale Arsenal so Spurs Lestru veľmi nedali zabrať...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Serie A nemá co mluvit, no. Juventus ční nad ostatními, to i Bayern nebo PSG měli více hluché období v posl. letech.

Reagovat
mistr129

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Nevie mi niekto poradit mam SG J5 a na displeji mam 4cm flek.Zacalo to tyzden dozadu ked ho bolo ledva vidno(bolo ho vidno hlavne na bielom podklade)bol fialovy.Teraz presne pi tyzdni je v ohnisku toho fleku čierny a okolo toho ma stale svetlejsiu farbu.Hladam na internete co by to mohlo byt ale nic podobne som nenasiel. Mohli by ste mi poradit ?

Reagovat
smazaný uživatel

*po

Reagovat
kilobyte

Gangréna

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt to tak vyzera

Reagovat
Swarley

Milivojeviče koupit jen na ty penalty...

Reagovat
Mato178178

alli hned v zaklade ? tak snad nedopadne ako lingard

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle Poche dost riskuje pravidelně, viz Winks v posledním zápase

Reagovat
Orlandiiik

DELE je zpátky ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto solídny anglický ace na Tottenham prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
stiflerovamama

streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

redtube.com

Reagovat
smazaný uživatel

Everton může být úplně v klidu. Hrajeme tak pomalu, že na ten míč sedaj mouchy.

Reagovat
lajka30

To je přece styl se kterým jste uspěli proti Shity uspat soupeře.

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli krasne.

Reagovat
Hokaido

Krásně do ofsajdu, ale už se u vás ničemu nedivím.

Reagovat
Hokaido

Tak asi ne, Yoshida tam nejspíš nechal nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sme rok nikoho nekoupili, posíláme ty peníze rozhodčím. Posledně když Dean neodved za ty prachy, to co měl, byl Poche pěkně nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Masopls

Reagovat
Gareth Bale 11

Jestli tam vubec byl, tak kolenem, sileny naprosto.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nie je ofsajd, keď tam bol iba kolenom?

Reagovat
Gareth Bale 11

Furt se breci jak se maji poustet tesny ofsajdy, takze jestli tam byl blbym kolenem, je to skandal a normalne bych nam to kontumoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestaň sa strapnovat.

Reagovat
matZz

tohle fakt nebyl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford Repre jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mám tušit, že si jen chce zahrát, tak si vyrobí a chytí penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa out.

Reagovat
Busby babes

ty vole, slusny from hero to zero a zas zpatky... co tam vyvadite?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky děláme Newcastle. Pokračujem ve výkonu z West Hamu. Hrajeme pomalu, profesorsky, neudržíme míč na kopačkách. Válíme se a spolíháme, že rozhodčí přeruší hru a 2 neproměněný ze 3 letos taky svědší o kvalitě hráčů.. v podstatě nemáme žádnou zálohu ani útok. Hrajeme jen obranu + Rondon.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Abys toho jednou nelitoval, až Rafu vyhodíte a ten váš kašpar dotáhne nějakého dinosaura

Reagovat
smazaný uživatel

V létě stejně nejspíš odejde, končí mu smlouva a nechápu, proč by podepisoval další s tím, jak si s ním Ashley vytírá dva roky zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Pickoford Ritche A Mason ani žltú ?

Reagovat
smazaný uživatel

Moura a Dier zatím výborní

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Alli zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford měl pořád vidět červenou za takovýhle stařžení ne? V pravidlech je napsaný, že za úmyslnej fault na penaltu se červená pořád dává.

Reagovat
smazaný uživatel

Schar

Reagovat
lajka30

Schar

Reagovat
smazaný uživatel

Proti takhle špatnýmu výkonu domácích jsme ještě nehráli. Je mi toho Southamptonu až líto. Pokud nepřidáme druhý, viděl bych to klasiku spursy závěr.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna letos jsou to opravdu "spursy" závěry

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak strašný jako v jiných sezónách, ale furt jsou tu zápasy jako s Wolves/PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to připomíná Wolves

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ahahhahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické zakřiknutí, to znám.

Reagovat
stiflerovamama

Mason nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba tomu už len ďalší gól. Dobrý výkon, i keď i vďaka kvalite súpera. Snáď to nepokazia v druhom polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose dolu, okamžite. To je niečo neuveriteĺné.

Reagovat
Mimalu

gól

Reagovat
Whitemedia

Sotoooooooon

Reagovat
Kluivert9

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že člověk jenom čeká na to, kdy se to naplní

Reagovat
Whitemedia

Jak si to všichni nechali projít mezi nohami

Reagovat
Busby babes

Rose to poustel za sebe?

Reagovat
masly008

jesličkovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som písal do Boha?? Rose je úplne mimo. A KWP nemože hrať na RB. Nikdy.

Reagovat
Whitemedia

Friend

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že si Eriksen robí poznámky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsme zapomněli, že se hraje na dva poločasy. Škoda slov.

Reagovat
Whitemedia

ale to fakt nechápu, že za to nedal červenou kartu..

Reagovat
masly008

soton zkušeně.nechal je vyblbnout a pak v klidu otočil,ale stejně bude remíz.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

Lol Tottenham. A jeste vic Everton.

Reagovat
fenixLFC

lexxess uz dopicoval???

Reagovat
kiwwi

Everton

Reagovat
masly008

holt caplár no

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je bůh

Reagovat
Kluivert9

Tottáč mimo TOP 4. Již brzy

Reagovat
Whitemedia

a Everton klasika jebnutý tým

Reagovat
lajka30

Tvoje máma je jebnutá.

Reagovat
Whitemedia

urážka na úrovni výkonů Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
lajka30

Každý tým nemá oligarchu v zádech tak jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo bolieť

Reagovat
lajka30

No hrozně asi se půjdu za jeho jebnutou mámou vybrečet.

Reagovat
Ranoth

ako keby ste v lete neminuli dost penazi

Reagovat
lajka30

Everton neutratil dohromody ani tolik co stál Chelsea jeden hráč tak se prosím uklidni.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Pickforda musi ta lopta riadne palit

Reagovat
masly008

sissoko jasná red.rozhodčí dělá co může aby totáč vyrovnal.

Reagovat
masly008

redmond si tam dělá co chce

Reagovat
ManUnited

Ten Ward-Prowse má v tý pravačce zlato

Reagovat
fajdax

Kfcccc

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi fagt.

Reagovat
t0mmy33MCFC

prej Spurs a titul , rikali

Reagovat
MCFC_8

Strasne pomale to je, v takych zapasoch treba dat gol do 15.minuty, lebo potom busime do autobusu a nic z toho, uz 3.zapas po sebe v lige taky, dnes Raheem slabsi zapas...

Reagovat
Swarley

však to byl jasný ofsajd?

Reagovat
MCFC_8

Janmaat mal dotyk, asi to zahralo rolu, sam netusim, radsej by som bol keby sme dali jasnejsi gol...

Reagovat
Mastný Chobot

Janmaat by ten dotyk ale neurobil, ak by tam nebol Sterling v ofsajde

Reagovat
Taiger

Takže hráč se dostává do ofsajdu tím, že ho napadá soupeř v obraně? To jsou asi nějaká nová pravidla.

Reagovat
MCFC_8

A to teraz ja za to mozem? Uz nech je ten VAR ...

Reagovat
Taiger

Není měřeno na tebe.

Reagovat
Taiger

mířeno*

Reagovat
Busby babes

VAR by to potvrdil jako regulerni.

Reagovat
stiflerovamama

Čo to trepeš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Neřeš

Reagovat
Taiger

Nečteš diskuze, má to jinej kontext, Chobot pochopí. Ty nechápeš, neřeš.

Reagovat
stiflerovamama

To nič nemení na tom, že Sterling využil svoje ofsajdové postavenie a jasne išiel do súboja o loptu. Neskutočný fail od rozhodcu.

Reagovat
vitasrp

Jako posoudit tohle jako vědomé zahrání, který zruší ofsajdový postavení útočícího hráče, to chce docela koule. To odehrával na dlouhou nohu a byl pod totálním tlakem kvůli útočícímu hráči, který byl v ofsajdovém postavení. Určitě složitá situace a přesný výklad pravidel neznám, ale přikláněl bych se k ofsajdu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

čokoľvek iné ako ofsajd je pičovina z logiky veci

Reagovat
vitasrp

S tím souhlasím, ale to jsem si myslel i v případě té penalty Tottenhamu minuly víkend v zápase s váma, přičemž Clattenburg pak říkal, že byla nařízena správně a vysvětloval to tak, že k tomu faulu došlo ještě před uplatněním ofsajdu. Občas to může být trochu wtf no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Switchback

až moc

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

pisu to niz. asi i spravne uznany. ale je to divny.

Reagovat
Swarley

jako jo no, ale pak je to teda nastaveno pěkně debilně...

Reagovat
stiflerovamama

Sud to si snáď robí srandu ?

Reagovat
stiflerovamama

Sudí

Reagovat
stiflerovamama

No to je kokot.

FA

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

ano FA moze za tie zbytocne remizy LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako samozřejmě, že ne, ale proti LCFC jsme měli kopat pencli

Reagovat
smazaný uživatel

pravda no

Reagovat
Swarley

vy zrovna máte co brečet...

Reagovat
stiflerovamama

Ty si tiež dobre mimo už dlhšiu dobu. Takže za to, že rozhodcovia robia chyby aj v zápasoch LFC tak ako ich fanúšikovia Liverpoolu nemajú právo kritizovať v iných zápasoch. Sklamem ťa, ale aj chyby v prospech Liverpoolu ma utvrdzujú v tom, že PL ma asi najslabších rozhodcov.Tak sa prosím ťa spamätaj, lebo tu pomaly nahradzuješ Vrebejku, ktorý bol aspoň občas vtipný.

Reagovat
Swarley

s Kloppem můžete brečet klidně pořád, ale FA tlačí spíš tu vaši kárku...tenhle gól City na tom nic nemění...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, my totiž hrozně brečíme

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

No ty hlavně, ale vy se swarleym předháníte, kdo ten větší dement je.

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdy ano, ale spíše to je nepřiměřená kritika

Reagovat
Swarley

tuhle soutěž vyhráváš s přehledem ty...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Miluju, jak na mě neustále musíš reagovat. :')

Reagovat
Swarley

ty jsi stejně nejlepší fanda, kterýho jsem tu kdy měl

Reagovat
stiflerovamama

A ja snáď niekde tvrdím, že chcel týmto rozhodnutím potlačiť City ? Vieš, ja si nemyslím (dúfam v to), že nejaký rozhodca úmyselne tlačí nejaký tím. Myslím si, že sú jednoducho slabí a nevedia to. Ale asi toto nedokážeš pochopit v tej svojej dimenzii a budeš stále dookola trepať to isté, a samozrejme už si musel spomenúť ak Kloppa, výborne.

Reagovat
cokoliv

Ty si hrozný ublizenec, v každém příspěvku klopp nebo koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to není pravda. Vytáhněte už hlavu z prdele a nepište takový sračky.

Reagovat
Taiger

STERLING FANTA

CITY TITUL

Reagovat
Placebo

Ač přeju City, tak tohle prostě musí být ofside. Co má ten obránce dělat? Nehrát, nechat dát útočníka gól a pak doufat, že to sudí pískne?

Reagovat
stiflerovamama

Neskutočné podľa akého vesmírneho pravidla to mohol posudzovať.

Reagovat
MCFC_8

Liverpolski by mali byt tiez ticho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak schytáváme to my, vy ani tolik ne

Reagovat
MCFC_8

Zatial, keby boli dalsie take chyby rozhodcov v kratkom case tak tiez by to bolo take

Reagovat
Kixi Syhimour

To rozhodně ne, stejnak bychom to odnesli my, vám ten titul přejí

Reagovat
stiflerovamama

Rovno ti tu skopírujem čo som trochu vyššie napísal tomu trolovi.

Takže za to, že rozhodcovia robia chyby aj v zápasoch LFC tak ako ich fanúšikovia Liverpoolu nemajú právo kritizovať v iných zápasoch. Sklamem ťa, ale aj chyby v prospech Liverpoolu ma utvrdzujú v tom, že PL ma asi najslabších rozhodcov.

Reagovat
stiflerovamama

Hanba koľko toho dokážu skurviť rozhodcovia a ovplyvňovať tým zápasy. A potom tréneri dostávajú pokuty, za to že takých kokotov kritizujú. V prvom rade by si FA mala spraviť poriadky s rozhodcami, a tento kokot by si nemal do konca sezóny zapískať.

Reagovat
MCFC_8

Buducu sezonu bude VAR...KONECNE sa dockame

Reagovat
stiflerovamama

Bohužiaľ v tomto prípade by VAR asi nepomohol kedže čiarový ten ofsajd videl, ale hlavný ho potom poďla neviem akého pravidla zrušil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechutné jak FA tlačí ten Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze tie goly dava St€rling

Reagovat
Taiger

cpt ve fantičce

Reagovat
Mastný Chobot

Sterling hetrik za 10 minút

Reagovat
MCFC_8

Tak Raheem po tom hroznom 1.polcase hattrick, radsej by som bol za tie 2 regulerne, ale co uz, rozhodca a celkovo rozhodcovia v PL

Reagovat
Busby babes

to byl teda hodne divokej vyklad pravidel. Umyslne zahral balon? lol.

Reagovat
Busby babes

i kdyz vlastne to smysl dava. Jako ukazkova situace se uvadi, kdyz obrance chce odkopnout balon a jen ho skrtne a ten projde na hrace v offsidu. Tim, ze chtel umyslne zahrat balon, se to bere jako kdyby mu to vedome prihral. Takze asi ok...

Reagovat
vitasrp

To jo, ale v takový situaci by neměl být pod bezprostředním tlakem toho útočícího hráče, který je v ofsajdovém postavení.

Reagovat
vitasrp

Prostě situace ala Lovren minulý rok v duelu s Tottenhamem na Anfieldu.

Reagovat
Busby babes

jasny. Ja bych tohle piskal jako offside, jen to asi vylozil podle pravidel no. Ale to je problem soucasneho vykladu spousty pravidel. Trochu se zapomina kvuli cemu je to zavedeny. Takze tady treba to melo slouzit prave k tomu, ze kdyz udela obrance chybu a tim "prihraje" hraci v offsidu. Ale kdyz to pak pouziji i na takovou situaci, tak jdou podle me proti duchu tech pravidel. Jenze ve fotbale ten duch pravidel nikdo neresi. Podobny je to u tech posuzovani hrani rukou.

Reagovat
vitasrp

Však tady to podle mě prostě posoudil špatně, tohle má být obranný zákrok (neměl dostatek času, aby to odehrál v klidu, byl pod tlakem ofenzivního hráče a v úplně krkolomné pozici), které ofsajdové postavení neruší, nikoliv vědomé zahrání, které to ruší. Kdyby to do toho Sterlinga netrefil, jen to na dlouhou nohu špičkou posunul, tak se to přece normálně mávne jako ofsajd, to je přesně příklad, kdy dotek obránce to ofsajdové postavení neruší.

Reagovat
Busby babes

ale tak ono kdyz jde prihravka na hrace v offsidu, a ten obrance se to snazi odpalit ale ukopne se, tak na nej je taky tlak.

Jak rikam, me tenhle vyklad offside situace nesedi. Ja bych to piskal vsechno jako offside, pokud to obrance ocividne blbe neprihraje.

Reagovat
stiflerovamama

Lenže v tomto prípade boli obaja hráči takmer naraz pri lopte a v súboji, ale jeden z nich bol v ofsajde. To máš ako keby išiel hráč v ofsajde do hlavičkového súboja telo na telo, ale lopty sa dotkne len obranca a ten hráč potom strelí gól, to sa píska.

Reagovat
fenixLFC

ach jo to sa clovek ani netesi ze ma sterlinga v drafte a ako kapitana v klasike...

Reagovat
Kixi Syhimour

Musíme holt všechno vyhrát a Ole musí udělat zázrak

Reagovat
fenixLFC

1, nevyhrame

2, ani ole nie je taky carodej aby prebudil v united nejaky charakter

Reagovat
Kixi Syhimour

S bodem jedná souhlasím, nikoliv však s bodem 2, bych si i myslil, že Ole více nesnáší ropáky, navíc MUN hrajou o top 4

Reagovat
MCFC_8

Aj Chelsea a Spurs hraju o TOP 4 a hraju s vami...

Reagovat
Kixi Syhimour

Samozřejmě, to je k tomu bodů 1, že se to nestane

Reagovat
MCFC_8

Ja zase myslim ze mozeme stratit von s CP, tam sa hra tazko, doma mame Spurs, von United, uvidime, bude to tesne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě už na to nemáme psychicky, ale což, uvidíme. Ale s tou LM to už pro vás vypadá dobře

Reagovat
MCFC_8

No neviem, LM je LM, Atletico ak postupi bude s nimi sakra problem, Barcelona, Ajax hra vynikajuco, postupujuci z vasej dvojice bude tiez zabijak...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, favoriti padaj, já si myslí, že tam máte slušnou šanci, přeci jen jste jeden z favoritů, spolu s FCB a ATM asi největší, ale znervózňují mě United

Reagovat
MCFC_8

No to tiez moze byt, nikdy nevies, hlavne ak teraz vyradili PSG, vsetko sa moze stat...

Reagovat
Kixi Syhimour

to snad ne, ale mám teďka momentum a stabilní psychiku

Reagovat
MCFC_8

Este aj s vami treba pocitat, gol na ihrisku supera a idete dalej...

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana začala zase trochu pracovat, nicméně Salah je v háji, Firmino po zranění, Mané nic moc a Klopp je magor s těmi střídáním. Navíc Bayern se rozjel, ale pokud vypadnem (myslím si že ano), tak nemáme v další fázi co dělat

Reagovat
Taiger

Kde si zjistil, že nesnáší víc ropáky?

Reagovat
Kixi Syhimour

"bych si i myslil", jen mám pocit, že má radši ty tradiční kluby, ale podložené to není

Reagovat
Taiger

Meh, v případě, že by slepice hráli se City o titul, tak jsou City menší zlo pro mě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemusím Totáč, já proti City nějakej extra zásadní problém nemám, jen je těžké jim konkurovat, ale o tom sport je.

Reagovat
Taiger

Z mýho Gunners pohledu, ty bys to měl to samé s United/Everton x City

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, taky bych volil City, ale to hlavní samozřejmě je, že fandové jsou v pohodě

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

tyhle scifi scenare, kde Spurs hrajou o trofej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole hrál u nás za SAFa, takže pro něj nebude City ten nejhorší možný kandidát na titul... tuhle teorii rovnou zahoď

Reagovat
Kixi Syhimour

Já vím, kdy za vás hrál, ale za SaFa ta rivalita ani nějak extrémní nebyla, však i nani92 říkal, že jste nesnášeli Arsenal. Já si myslím, že nebude přát City, ale jen to jen výstřel do tmy, každopádně hrajete o top 4 a o to taky jde.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ti kazit iluze, ale SAF byl vždycky rád za prohru Poolu, ať to bylo přímo nebo nepřímo... vždyť nás začal trénovat v době vaší nadvlády, každý měl dobrý pocit u srdce, když jsme vás předběhly v lize a pak vám sebraly primát nejúspěšnějšího týmu Anglie...

a Arsenal ? Tam to je spíš dané tím odebíráním bodů na konci devadesátek po té velké strkanici... díky tomu tam ta averze jaksi byla, ale že by byl Arsenal horší jak Pool v sympatiích, jo ? To těžko City moc vážně neberu a nebere je moc vážně ani většina fanouškovského spektra ve městě, pro taky jo ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak prim jsme měli ještě více do historie (obhajoba PMEZ například) než na startu PL. Vím, že se z ní těšil, ale také se těšil z té rivality, většina fandů tady by radši hrála s LFC o titul než s MCFC, má to náboj. Nevím, jak je to s Arsenálem, to se zeptej Naniho, já jsem si na to jen vzpomněl. Já ten pocit u Oleho mám, uvidíme, každopádně si nemyslím, že by ten zápas vypustil.

Reagovat
Swarley

tak hlavně pokud nám v tu chvíli půjde o TOP 4, tak je úplná blbost řešit nějaké vypouštění...

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlasím, to už se tady řešilo, byli jsme jednou ve stejné situaci asi před 20 lety

Reagovat
Swarley

Ole si nemůže dovolit cokoliv vypouštět...ještě tak ve chvíli, když by šlo o umístění v TOP 4...tam půjde primárně o náš zajem a je fakt jedno, jaký to bude mít dopad v boji o titul...bojujeme o své postavení a Ole o svou budoucnost u nás...

Reagovat
Kixi Syhimour

tak vaše vedení by byla banda magorů, pokud by ho nevzali

Reagovat
Swarley

A to oni jsou, tak to budou ještě nervy...

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel ho asi vemete, uvidíme zda vymýšlí něco převratného, zatím to zvládá skvěle, ale myslím si že je hlavně nabudil, než že by přinesl revoluční taktiku, nicméně ty výsledky jsou bohužel skvělé pro vás

Reagovat
Swarley

jako samozřejmě, tohle ještě nebyl dostatečný vzorek na to, jestli bude ty velké zápasy zvládat a jestli je schopný dotáhnout na OT zpět titul...nic menšího se čekat nebude a to samozřejmě i u Oleho...

měl přijít, zlepšit náladu, zlepšit náš obraz a herní projev...zatím jede totální nadplán a fakt asi nikdo z vedení na začátku neočekával, že si povede až takhle...drží se kolem něj nějaké kouzlo, ale z mého pohledu je to odměna za tu odvahu a za ten neuvěřitelně pozitivní přístup, s kterým přišel...ta tiskovka před odvetou s PSG byla v konečným důsledku neskutečná...fakt jsem nevěřil, že to můžeme nějakým způsobem otočit a postoupit, ale on si na té tiskovce jel tu svou, vtipkoval a měl v sobě přesně to, co jakoby každý fanoušek od konce SAFa ztratil...to přesvědčení, tu víru, že se prostě může stát cokoliv...když to nevyjde, ať se ti ostatní smějí, ale důležitý je, že tomu věříš ty a fakt věříš, že se to může stát...je úplně jedno, že jsme byli horší, to přece v konečném důsledku vůbec o ničem nerozhoduje...dal jsi do toho všechno, udělal jsi maximum a věřil si v to, že to můžeš dokázat a to se počítá...

tam je i důležité, že je tam s ním třeba i Mike Phelan...další z těch, co to zná...a pokud to necháme Olemu, tak by určitě nebyla ostuda a docela by to dávalo i smysl, když by se sehnali další odborníci, co by ten trenérský tým doplnili...SAF taky pracoval se spoustou odborníků a jeho asistenti byli pro jeho úspěchy sakra důležití...sám jsem zvědavý, jak klub rozhodne...

Reagovat
Busby babes

hele, co bys povazoval za dostatecne velky vzorek toho, zda dokaze zvladat velke zapasy? Vyhra na Spurs, Arsenalu, Chelsea, PSG...

Reagovat
Swarley

tak pořád jsou to 4 zápasy za celou Oleho kariéru, to moc velký vzorek není

a zrovna ty zápasy se Spurs nebo PSG...to úplně pod kontrolou nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jo a jeste dodam, ze i proti PSG jsme meli nejakej taktickej plan, kterej taky nefungoval uplne blbe. Treba Verrati byl daleko mene videt, protoze ho dobre hlidal McTominay, horela nam prava strana, to je jasny, ale jinak to bylo ok. Smerem dopredu zas oba utocnici delali, co meli a i diky tomu dal Lukaku dva goly.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

ale jo, však se to zvládlo...rozhodně to ale nejsou zápasy, které mi dají 100% jistotu, že Ole ty velké zápasy bude zvládat...a teď máš navíc tolik zraněných hráčů, že to zase není úplně nejlepší vzorek toho, jak by v konečným důsledku měla ta hra pod Olem vypadat...

ale jako já jsem ochotný to úplně v klidu risknout...Ole si tu šanci zaslouží, po téhle jízdě mu nemůžeme říct ne...

Reagovat
Busby babes

ja nevim, me to prijde porad dokola. Porazili jsme Cardiff, Bournemouth a tak, tak se rikalo: je to jen Cardiff. Pak jsme porazili Tottenham. A zase: zapas s Chelsea ukaze... Porazili jsme Chelsea.. a zase: odveta s PSG ukaze... fakt nevim, co vic by mel Ole dokazat? zvladl prakticky kazdej test, pred kterej byl postaveny. Dokazal se prizpusobit tomu, ze se zranili hraci, ze jsme potrebovali hrat jinak etc, tak tomu vzdycky prizpusobil taktiku, takze i takticky je v pohode...

Reagovat
Swarley

Já nikde nepíšu, že má ještě něco dokázat...

Jen je rozdíl jít do neceho s myšlenkou, že nemáš co ztratit a s tím, že máš vyhrát titul...tam se teprve ukáže..

Reagovat
Busby babes

nepises, ale trochu to tak stavis... jako ze: no, je tech zapasu malo, kdo vi jak dal... kdyz vyhraje dneska, tak to zase bude: musi ukazat proti City, jestli na to ma...

A jedina alternativa je stejne Pochettino, kterej ty zapasy, kde o neco jde nezvlada.

Reagovat
Swarley

No to ne, jestli vyhraje dneska, dotáhne Pocheho i s Mourinhovym handicapem a není co řešit...

Reagovat
Busby babes

ja bych si tipl, ze uz neni co resit.

Reagovat
Swarley

Minimálně to, proč by šel Poche do horšího

Reagovat
Boban

https://www.youtube.com/watch?v=zUoL9ArMYy8

třeba tady je dobře popsána taktika s PSG, osobně si myslím, že je tam citelná práce Phelana

Reagovat
Busby babes

tohle prave neni ale pravda. se z nej dela hodnej strejcek, kterej jen rozdava usmevy a diky tomu vsichni hrajou lip.

Pritom xkrat zmenil taktiku at uz vuci souperi od zacatku nebo nejak reagoval na vyvoj zapasu a vzdycky dobre. Je tam nejakej jasnej zaklad, ale ten se pak prizpusobuje danemu souperi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je jasný fakt... ale pokud by tam nějaká ta jistota ohledně TOP4 byla, asi bych neváhal

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě až takovej náskok mít nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne... kdybych se měl ale zasnít, tak to tak v nejlepší konstelaci dopadne

Reagovat
Swarley

Tak to už těžko říct, to je na svědomí všech zucastnenych...ale Ole je starej dobrák, on by nic stejně nevypustil...

Reagovat
smazaný uživatel

hrát o titul s LFC každý rok jo ? Myslíš ty na moje zdraví ? To bych nedával, současnost mi vyhovuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych to taky nedával neboj

Reagovat
Kixi Syhimour

Abych to převedl, přijde mi jak Swarley

Reagovat
Busby babes

Rivalita s Arsenalem byla kvuli tomu, ze jsme se s nima x let pretahovali o tituly. Bylo to bud my nebo oni. Navic dany i typem hracu, kteri v tech zapasech pusobili, jako u nas Keane, Scholes, Giggs, Ruud a u nich Viera, Bergkamp, Ljunberg a tak... to nebylo nijak dany nejakym jednim incidentem, ale skoro deset let boje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, ale jak říkáš, bylo to jen díky bojům o titul... teď je ta "rivalita" téměř mrtvá... zatímco rivalita s Liverpoolem a nebo Leedsem je věčná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

my chcem vyhrat vsechno. Pokud city porazime a vy vyhrajete titul, tak to nebude diky nam, ale diky tomu, ze jste vyhrali vic zapasu a City to posralo i jinde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, gól

Reagovat
pingla

aktualne asi nejlepsi utocna dvojka v PL co? Deeney a Deulofeu sympataci, nech jim to spolu klape

Reagovat
Taiger

Sympaťáci? U ok mate?

Reagovat
pingla

Deeney je rapl, srdcař, bojovník a Deulofeu technicky i rychlostně TOP hráč z týmů druhé půlky tabulky (kde teď vlastně Watford není)

Reagovat
Spalovač šancí

Zkušení rozhodčí

Reagovat
MCFC_8

Leroy prihravaj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že by sme ešte získali titul.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co naděláš, říkal jsem to celou dobu, radši být překvapen než zklamán. Uvidíme jak na tom budem v LM, škoda byli jsme blízko. Je třeba posilnit a někdy to zase zkusit, nejsme na špatné cestě

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, nie je hanba skončiť druhý za klubom, ktorý má neobmedzené možnosti, aj keď sklamaný určite budem.

Som zvedavý, či posilníme, alebo znovu odíde nejaký kľúčový hráč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad posílíme, ale problém vidím u Kloppa. Ten svoje oblíbence neposadí a s nima nikdy nevyhrajeme, musí změnit přístup

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já ho nevyhazuju, ale je až moc tvrdohlavej a neumí si přiznat chybu, viz ty výmluvy, Milner, Henderson pořád dokola, z lavičky Lallana, Lovren neprodá, tohle mě štve

Reagovat
stiflerovamama

Klopp určite nie je tupý a vie, ktorých hráčov môže nahradiť lepšími a to stým neposadením svojich takzvaných obľúbencov je mýtus. To isté sa hovorilo o Kariusovi a Karius tu už nie je. Gomeza začal stavať na úkor Lovrena. Hendo nenastupuje každý zápas. Odstavil Morena, priviedol hráčov do stredu zálohy lebo videl, že to tam nefunguje. To, že majú hráči ako Hendo, Lovren, Milner stále miesto v kádri ? No a čo? Aj oni ukázali kvalitné výkony, plus podľa všetkého sú pre mužstvo dôležití aj v iných aspektoch. Samozrejme mohli by byť na ich mieste aj lepší hráči, ale to si hovorí každý fanúšik svojho klubu a proste nie je možné povyhadzovať trištvrte mužstva a nahradiť ich novými hráčmi a čakať, že to bude všetko pekne fungovať. Tak jednoducho to nefunguje ani to nie je Kloppov štýl, aj keď to neznamená, že si tie nedostatky neuvedomuje a v ďalšom priebehu ich neodstráni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže Moreno hrál tak otřesně, že to viděl i Klopp, Karius by tu možná i zůstal, neudělat tu chybu v přípravě. Problém je, že Milner a Lovren nehrajou špatně, ale průměrně a proto si myslím, že je Klopp nevyhodí (mimochodem Gomez hrál, pač byli všeci zranění, pak ho nasazoval pač hrál dobře). Jako souhlasím s tím, že jsem to přhnal, ale poslední dobou mě hrozně štve, nemůžu si pomoct, snad máš pravdu. Jinak samozřejmě není tupý, jen někdy nevidí fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nie je koniec sezóny.

Určite treba posilniť a poučiť sa z chýb. Stále je LFC v hre v LM.

Reagovat
MCFC_8

Ja by som na vasom mieste zbrane este neskladal...je 30.kolo, 2011/2012 mal United 5 kol pred koncom 8 bodov naskok a nakoniec sme vyhrali o skore...

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš jde o naši hru, není optimální a nejsme na tom nejlépe, každopádně o skóre vás asi neporazíme, to pomalu nejde

Reagovat
MCFC_8

Kym to je matematicky mozne tak som v tomto opatrnejsi, zajtra mozete dat Burnley ako Watfordu 5 a zase stiahnete, vsetko sa moze stat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě na skóre jste podle mě nepřekonatelní, ale co, uvidíme jak se bude vyvíjet, hlavní je uhrát body.

Reagovat
fenixLFC

to je pravda a bze toho ze by som si chcel robit nadeje je toto uz asi tretikratz co sa tie prognozy menia. najskor to malo byt nezastavitelne city, tak sa zasekli a my sme mali mat isty titul. a potom sme sa zas zasekli my...sa to tu fakt meni kazde 4 kola. sme v utlme to je pravda, nie sme favoriti ale tieto prognozy...spurs by vedeli hovorit

Reagovat
Luc-Luc

ja jo, myslim, ze nam pomuze to, ze uz nejsme hlavni favorit, pokud se budeme City drzet porad na dostrel do poslednich kol, tak se to muze podarit

Reagovat
paulaner

to je fakt strašné, tento pesimizmus... 9 kol do konca je rozdiel 4 body so zapasom k dobru a uz sa skladaju zbrane. Snad to hraci vidia inak a veria, ze to este mozu dotiahnut, lebo urcite to nie je stratene. Pri tom mnozstve zapasov, co este City cakaju aj v FA cupe a LM treba stale verit

Reagovat
oli9

Ty vole vam vsem jebe , proc jako ne... doufam ze takovou mentalitu nemaji hraci ,protze takhle by se nikdy nic nevyhralo..po dnesku bod na prvniho easy

Reagovat
Whitemedia

Slípky zaváhaly a my máme jedinečnou šanci stáhnout jejich náskok.. takže dnes očekávám ztrátu bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Tak dnes každý slušný člověk přeje Arsenalu a přesunu zla jménem MU na pěkné 6. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

fanda city píše o United ako zlu

Reagovat
diastan

Škoda čekal jsem jiného

Reagovat
13

Reagovat
MCFC_8

Neviem no, viac verim v tomto United, su rozbehnuti, v euforii z postupu, vracia sa im par zranenych, skor by som tipoval X2

Reagovat
nani92

myslel som si, že sme na rovnakej lodi, mýlil som sa, sráči

Reagovat
stiflerovamama

Fanoušci Barcelony vypískali Coutinha

No bolo ti treba ísť do toho cirkusu ?

Reagovat
stiflerovamama

Fanoušci Barcelony vypískali Coutinha

No bolo ti treba ísť do toho cirkusu ?

Reagovat
13

Má co chtěl no.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Tolstobik

Z jakyho duvodu se tam on plne neprosadil?...Barcu nesleduju (na ty herce nemam naladu ), ale cekal sem, ze Coutinho bude tu sranda ligu drtit.

Reagovat
smazaný uživatel

nebrani a obcas spravi zbytocnu chybu, po ktorej ma super brejk a to sa v Spanelsku tresta castejsie nez v Anglicku

Reagovat
stiflerovamama

Nesledujem to tiež moc, ale povedal by som, že asi proste iný systém ako v Liverpoole, ktorý mu sedel ako riť na šerbeľ.

Reagovat
Tolstobik

Nemel tam chodit, v LFC mohl byt za legendu a tedka by se vam navic hodil v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

zo zaciatku bol skvely teraz akoby nezvladal konkurenciu v time

Reagovat
alcantara

Na PD nema dostatocne rychlu a bystru mysel, preto to v lige, kde sa pracuje najlepsie s priestorom, nezvlada.

Reagovat
smazaný uživatel

To ako myslis vazne taketo nezmysly? Coutinho nema dostatocne rychlu a bystru mysel ano a mozes nam povedat cim sa meria dostatocne rychla a bystra mysel na PD?

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, že čím menej beháš, tým viac rozmýšľaš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Zeby rozhodovanim sa na ihrisku? :biggrin::

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme hlupost no

Reagovat
alcantara

Tak urcite

Reagovat
PP

část jak píše alcantara, ale podle mě mu nesedí pozice. On by potřeboval roli volného hráče, jenže tu už má v Barce Messi. A jakmile je svázaný taktikou, tak je prostě špatný..

Reagovat
Gazdo

Presne tak... ale to sme mali tusit a mal to tusit aj on. Bohuzial to nikoho nenapadlo vtedy vsetci spanikarili a prisiel no. Na to aby bol skvely musi posadit messiho a to bohuzial pre coutsa nedokaze nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Takže prestup bez rozmyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Coutinho tazko nezvladol ten prestup, pre Barcu flop ako krava...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je exemplárny príklad na vysvetlenie pojmu "karma"...

Reagovat
PP

Tak doufejme, že bude tato fotka i u večerního souhrnu..

Jinak bez Torreiry a na druhé straně s uzdravenou sestavou MU to vidím na remizu 1:1

Reagovat
supporter

Nebo bude tato : https://bit.ly/2UproIN

Reagovat
smazaný uživatel

Leno - Lichsteiner Sokratis Koscielny Kolasinac - Xhaka Ramsey Ozil - Mikhy Laca Iwobi

Aaronka bych dneska zaukoloval, ať hraje víc dozadu a hraje na Pogbu.

No ale vsichni víme, ze Emery tam zase nacpe Guendouziho s Mustafim, takže si zase zanadavame

Reagovat
gocii

já bych čekal uplně stejnou sestavu jako na spurs ale místo torreiry guendo, cokoliv jiného bude šok :D

Reagovat
smazaný uživatel

Over to you Sunday...

Liverpool v Burnley X

Chelsea v Wolves X

Arsenal v Man Utd 2

Reagovat
oli9

Reagovat
Pigeon

DDG - Young, Smalldini, Lindelof, Shaw - Matic, Herrera, Pogba - Martial, Lukaku, Rashford...nebo?

Reagovat
Busby babes

ja bych si tipl, ze Ander nebude ok a bude tam bud Fred nebo Andreas. A je otazka, jak ready je Matic.

Reagovat
mithro

Reagovat
Pigeon

Je pravda, že McT zahrál v Paříži výborně a pokud se cítí ok, tak bych ho nechal i dnes. Fred nebo Pereira, to jsem zvědav tip: 2:2

Reagovat
ManUnited

Herrera neodcestoval myslím

Reagovat
EXoRcIsT

zase ked niesu na 100% fit tak to radsej neriskovat aby sa zranili este horsie

Reagovat
Busby babes

jak pisou vejs, Herrera necestoval s tymem:

De Gea, Romero, Grant, Dalot, Shaw, Lindelof, Smalling, Rojo, Bailly, Young, Pogba, McTominay, Fred, Matic, Pereira, Chong, Greenwood, Rashford, Martial, Lukaku

Tohle jsou hraci pro dnesek.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
nani92

dnes vyhráme, či ako?

Reagovat
Sandstorm

Chtělo by to.

Reagovat
Lacko_Boh

vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
Busby babes

Ale bude to dneska pro Pool tezky. V Anglii prej fouka.

Reagovat
mithro

jedno zranenia a vsetko moze byt inak.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Wolves

obaja dajú gól? 1,97

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa - Azpi, Rüdiger, Luiz, Emerson - Jorginho, Kanté, Kovačič - Hudson Odoi/Pedro, Higuaín, E. Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil jsem to přesně

Reagovat
Coutinho10

tak je potřeba zareagovat na MC....YNWA ...ale Adam

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Lallana, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Lovren, Henderson, Keita, Shaqiri, Origi, Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu čím si to Lallana zasloužil, že dostane prostor před Keitou i Shaqirim.

Reagovat
Coutinho10

j asi se fakt potřebuje ujistit na 1000%, že ho může po sezoně odepsat ...ale jak říkáš, tak ještě víc mě udivuje ten Shaq, že nedostává čuchnout...tam se něco muselo stát, jinak to nechápu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

snad uz ho predame v lete

Reagovat
tomasinho

Kloppovi naprosto mrdá poslední týdny. Wijnaldum, který byl předtím dost nemocný hraje každý jeden posraný zápas, i když je naprosto vyšťavený už. Keita, který s Bayernem zahrál nejlépe z celé zálohy je pak najednou posazený na 4 zápasy v řadě? WTF. A Lallanu netřeba ani komentovat, jak může tahle lemra polomrtvá dostat start před Keitou/Shaqirim?

Mimochodem Milner ani Hendo nehrajou = ve středu na Bayernu Hendo, Milner, Wijnaldum, náš vysněný střed. Ať jde fakt do prdele, si ten titul prokoučuje sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jako poslední dobou to přehání nebo jestli si myslí, že Burnley sfouknem jako svíčku a tak může všechny šetřit na Bayern....to nevim, ale úplně easy zápas to asi nebude

Reagovat
stiflerovamama

Šetrí na Bayern ? Takže podľa teba by bola silnejšia zostava s Hendom a Milnerom namiesto Fabinha a Giniho ? Tu sa skôr zdá, že šetrí práve Hendo s Milnerom na Bayern čo sa dúfam nestane.

Reagovat
Coutinho10

no já si mysli, že je tam pošle....jestli silnější to nevim ale zkušenější jo, ale otázka, jestli to na Bayern bude stačit, protože oni jsou teď celkem rozjetý

Reagovat
stiflerovamama

Hej no len si to napísal, tak ako keby dnes všetkých šetril na Bayern, pritom podľa mňa by sme proti Bayernu radšej videli túto zálohu čo dnes, okrem Adama.

Reagovat
Coutinho10

j asi jsem se nechal unést tím Adamem...toho jsem měl hlavně na mysli, ale třeba si nás Klopp povodí a Adam to bude režírovat...uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Je pravda, že dnes si Gini mohol oddýchnuť na Bayern a hrať radšej Hendo. Napriek tomu dúfam, že tej spomínanej zálohy sa proti Bayernu nedočkáme, Fabinho musí hrať.

A Adam dnes bude kľúč k úspechu

Reagovat
Coutinho10

kéž by se Adam probudil, ale moc tomu nevěřim, ale jestli se má někdy probudit, tak zřejmě to musí bejt dneska

Reagovat
Kopac

probudil? on sa nema k comu prebudit ked nato proste nema

Reagovat
Coutinho10

musíme věřit, že Klopp ví, co dělá...sleduje ho na treninku, tak kdyby byl úplně odepsanej a marnej, tak by snad nehrál, takže uvidíme, ale samozřejmě jsem k tomu trochu skeptickej, ale prostě chci věřim, že to nemusí bejt propadák...uvidíme

Reagovat
Kowe

Reagovat
Coutinho10

to nemůžu věřit ?

Reagovat
Kluivert9

Můžeš, ale větší pravděpodobnost je, že vyhraješ ve sportce, kterou nesázíš

Reagovat
Coutinho10

to mas pravdu

Reagovat
Kowe

jeslti chceš být celej život naivní idiot tak pak klidně věř

Reagovat
Coutinho10

naivni ne, ale moc zapasu od zacatku v teto sezone neodehral v lize, takze jo, ta sance neni velka, ale kdyz budes vsechno odsuzovat, tak nikdy nic lepsi nebude...

Reagovat
Kowe

ty jsi tady asi nejnaivnější z lfc tady nejde vůbec o tuhle sezonu, lallama stojí za piču už x let

Reagovat
Coutinho10

ja netvrdim, ze nestoji za picu..ja ho neoslavoval ani kdyz prisel ze Saints jako vetsina, ale mel nejaky zraneni, dlouho jsem ho poradne nevidel v zakladu v lize, takze jsem na nej zvedavej, ale samozrejme bych tam radsi videl nekoho jinyho..viz muj prvni koment u sestav

Reagovat
Kowe

zápas s WHU není dlouho

Reagovat
Coutinho10

tam pripravil s Milnerem gol, jestli se nepletu, ale jinak jich moc nebylo, coz je pravda

Reagovat
Kowe

je to socialista a přenáší to i do fotbalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Dnes bude tazke zastavit rozbehnuty United. Ja by som dnes teda skusil kludne Ramseyho vedla Xhaka a sustredit sa hlavne na Pogbu. Ocakavam, ze United udu hrat na protiutoky a preto by som dal Ozila na 10, Iwobi a Micky po krajoch. Na hrote jednoznacne Lacca.

Obrana je asi jasna, len neviem ci napravo opat Mustafi alebo Lich

Reagovat
iamek

Dneska očekávám první prohru. Moc velká euforie po střede. I když my máme o den více volna a třeba to bude hrát roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Nevyznate sa tu niekto v Japonsku?

Reagovat
Whitemedia

Hokaido

Reagovat
bbbauch

A Chong

Reagovat
nani92

Okamura

Reagovat
Hokaido

Jako žádnej velkej expert nejsem, ale zkus to.

Reagovat
stuff

Kam by si siel v Osake pozerat LM?

Reagovat
Hokaido

Tak to ti fakt neporadím.

Ale zkus se zeptat na redditu. Buď na https://www.reddit.com/r/japan/, nebo možná ještě líp přímo na https://www.reddit.com/r/Osaka/.

Dokonce už to tam jednou řešili: https://www.reddit.com/r/Osaka/comments/8f350n/football_streaming/

Ale asi bude lepší založit novej post.

Reagovat
stuff

Dik

Reagovat
Ondiis

Henrietta bar - je to u Tsuharashi, nedaleko od uzlu Tennoji! Super parta lidí, je to sice nejmenší bar na světě asi, ale mě to nadchlo. Znám tam majitele baru a je to brit, takže se domluvíš i nejaponsky

Reagovat
Neutron

chod k Ansonimu, kusok od vlakovej stanice v Daito City...ale nie je to nic luxusne ale budes priamo medzi beznymi obyvatelmi takze si tu atmosferu uzijes viac a robia tam aj skvele jedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti jwbw tu je fakt odpoved na vsetko quora hadr

Reagovat
Neutron

som sa snazil iba poradit

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama

Reagovat
YNWA__MSN

Milner není ani na lavičce Od té doby(konec podzimu) kdy zjistil, že mu klub neprodlouzi smlouvu ho preradil na druhou kolej.... Je to škoda... Ještě jednu sezonu by Milner v klidu dal

Reagovat
cubazi

Asi budu zvracet.

Reagovat
Kluivert9

Vítr... to Liverpool nemusel ani nastupovat

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia

I'd smash that too.

Reagovat
Busby babes

good bird, faithfull.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

omg to snad ne ale

Reagovat
Kixi Syhimour

FA tlačí LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Alissona, paráda fakt

Reagovat
Kluivert9

Jasnej faul

Reagovat
stiflerovamama

Rozhodca

Reagovat
vitasrp

Tohle přece musí, prostě musí bejt faul ne? Oběma rukama zatlačit na brankáře ve výskoku, ach jo.

Reagovat
Tomanatura

Jak toto muze uznat

Reagovat
Melda

Stream na lfc prosím?

Reagovat
EXoRcIsT

toto je jasny faul na brankara

Reagovat
Pigeon

O faulu by se dalo polemizovat, ale o naprosté chybě obrany a brankáře už nikoliv už od žáků se staví obránce k hráči který blokuje golmana přesně z tohoto důvodu

Reagovat
hrundy

Tady se nepolemizuje o faulu, tohle proste jasnej faul je.

Reagovat
smazaný uživatel

Polemizovat?

Reagovat
kiwwi

Takisto sa polemizovalo o góle proti Newcastle po faule na Dubravku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zákrok si nepamatuju a neviděl jsem ho nejspíš, ale tohle je jasný faul.

Reagovat
kiwwi

Je ale aj tak tu ľudia dokázali písať ze to bola chyba brankára

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

takže on nezabránil brankáři ve výskoku?

Reagovat
Pigeon

Dyt tam stáli kolem něho 4 a žádný obránce to je jasné že k takové situaci dojde. Já bych to spíše pískl jako faul, ale spíš bych se díval ba to, co obrana posrala a z toho se poučil než zase pindat na rozhodčí. Ale každého volba

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevidíš rozdíl mezi "pindáním" a reakcí na neodpískaný faul. Když to obrana nevyřeší správně, tak se fauly nepískají, nebo co?

Reagovat
Pigeon

Já ti píšu, že ta chyba obrany byla fatální a pokud je volba týmu taková, že nechám čtyři hráče soupeře kolem golmana, tak musím počítat, že k takové situaci dojde. A jestli spoléhají na to, že rozhodčí piskne faul je dost velká loterie.

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale brankář by také měl být v šestce více chráněný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Z důvodu aby držel gólmana?

Reagovat
vitasrp

Třeba Carragher jednou ve studiu říkal, že Reina takhle u útočíciho hráče přímo u sebe obránce nechtěl. Věřil, že si s takovou situací poradí sám + kdyby v jeho blízkosti byl hráč navíc, měl by míň prostoru na jakýkoliv zákrok a mohlo by se stát, že ho zablokuje spoluhráč.

Reagovat
Pigeon

Tak pak musí počítat s tím že dostat se přes hráče soupeře bude těžší. Alissob tam nestál dobře a jelikož byl v tom souboji statický tak je jasné že jej někdo přeskočí. Byt za cenu spíše faulu

Reagovat
avicii

retard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hrundy

Teda tohle uznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná kurvarna

Reagovat
smazaný uživatel

Fouká vítr není se čemu divit

Reagovat
nani92

Tak toto bol jasný faul, skvelé

Reagovat
I am Mancunian

Ajtak tie mrdky vyhraju

Reagovat
nani92

Síce Burnley prerušilo Olemu víťaznú šnúru,ale mrdkami by som ich nenazval

Reagovat
oli9

Vy dnes nevyhrajete mrdky

Reagovat
R22

tve rozhodčí

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Tahle banda dementů je chopnâ to i tak neuznat

Reagovat
Kixi Syhimour

....jako faul

Reagovat
Luc-Luc

to jsou spis provokace, jasnej faul na Alissona, rozhodci je zmrd

Reagovat
Magic player

Ta absence VAR v PL je nepochopitelná.

Reagovat
Taiger

Bottlepool

Reagovat
Busby babes

rozhodci. tezko soudit jak to videl, ale velka chyba. Jasnej faul.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nádherný gól.

Reagovat
kiwwi

500. Pre Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

glory glory hunters

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít obránce Liverpoolu ve fantě, někteří mají i dva

Reagovat
Hokaido

To budou asi ti, co ještě hrají o nějaký slušný umístění, ne?

Reagovat
Kluivert9

Asi jo. To Taigera kolem 200. místa schovanej za hromadou neaktivních hráčů vůbec řešit

Reagovat
Kluivert9

*Nemusí

Reagovat
Taiger

Ty jako poslední v tabulce got no room to talk

Navíc hraju o manažera měsíce

Reagovat
Hokaido

Já už to letos balím, next year is my year. Užij si to, příští rok tě smaznu o 500 bodů.

Reagovat
REPLIKATOR

Podle Kloppa budeme mít od rozhodčího aspoň ve druhů půli kompenzace

Reagovat
Kowe

snad nám vítr tentokrát taky pomůže

Reagovat
Coutinho10

Bobby skodaaaaa

Reagovat
vitasrp

A teď zranění hlavy, ale sudí nepřeruší. Zatím vážně výbornej výkon

Reagovat
Whitemedia

Píská v PL ještě rozhodčí, co není úplný dement? Napadá mě akorát Oliver..

Reagovat
lajka30

Robert Madley byl dobrej.

Reagovat
Tolstobik

....a ani ten Oliver mi teda obcas prijde dost spatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Čau potřebuju poradit nějakej bar/hospodu dostupnou z centra Prahy, kde se dá koukat večer na Arsenal s United.

Nějaký tipy? Dík

Reagovat
Kixi Syhimour

No, dobré

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaal Booooooooobby rychla odpoved

Reagovat
Taiger

Tohle nemůže být asist pro Salaha

Reagovat
REPLIKATOR

Firminoooooooooooooo

Reagovat
Taiger

Hahahahah, Salah no asist

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Po zadání gólu nedali, updated

Reagovat
Taiger

Tak jo nakonec, ffs

Reagovat
Hokaido

Imo je to celkem jasné proti tomu trendu, kterej byl s ackama nastavenej. Ale Salah je Salah, tomu tam ty body pripisovat musí.

Reagovat
Taiger

Took 2 deflections, nerozumím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Komentování mý fanty od tebe je stejně nesmyslný jako u Hokaida, kdyby to byl Miguel nebo Horcmen, tak si to k srdci vezmu, ale takhle

Reagovat
Kluivert9

Brát si nic nemusíš. Jen je vtipný, jak to kolem 200. místa prožíváš

Reagovat
Taiger

Manažer měsíce!

Reagovat
Kluivert9

Nejzábavnější určitě. Možná i celýho vesmíru

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaaaaal Saaaaaaaaaaadiooooooooo nadherne

Reagovat
smazaný uživatel

Lallala

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

to je chore

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Fenri

Reagovat
Coutinho10

coze

Reagovat
Hokaido

Voba stejně.

Reagovat
Hokaido

Hodně classy od Grealishe. Většina hráčů by se tam válela deset minut.

Reagovat
Mates_Matesović

A druhá půlka by ho pěstma hnala pryč z Birminghamu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

fakt chory kokot toto, prijebany picus. nie som za podobne slova ale toto je fakt na basu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
tunkic

Tak snad si ten idiot uzil svoji posledni navstevu stadionu v PL v zivote

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl Adam?

Reagovat
Coutinho10

jo

Reagovat
Coutinho10

a Adam super zabojoval...to by nemelo zapadnout

Reagovat
stiflerovamama

Lallana

Reagovat
Taiger

Kdyby Salahovi připsali další asist, tak by to bylo moc

Reagovat
smazaný uživatel

to je mindráček

Reagovat
YNWA__MSN

Aby ses neposlal... Zamindrakovanej blbe... Bobbymu nahrál jasná asistence

Reagovat
Taiger

Nevím kdo si, ale nerozumíš tomu, nereaguj na mě, dík

Reagovat
smazaný uživatel

ved on riesi fantu tak sa neurazaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je zlatúšik.

Najsympatickejšia vec na Lovrenovi je, keď je na striedačke a hráči sa idú k nemu po góle tešiť a on to takmer vždy využije pri čiare na súperovej polovici :).

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééé and Lallama

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle press na soupere pri ztrate mice pred souperovym vapnem je neco, cim si me Liverpool ziskal. Misto aby upaloval smerem k pulce, tak rychly tlak na soupere a ono je to hrozne efektivni. Nechapu, proc uz takto nehraji ty velke zapasy. Vzdyt prave diky tomuhle silne soupere drtili. Ano, ma to i nrvyhody, kdyz dostanete venku s MC bura, ale to jen vyjimecne.

Reagovat
smazaný uživatel

len by to chcelo aby sa nebali strielat aj z dialky a nie vsetko cpat do prazdnej brany

Reagovat
smazaný uživatel

Vietor jak koookot

Reagovat
I am Mancunian

Ešte že mrdky vyhrávajú, lebo to je strašný vietor

Reagovat
masina_LFC

mrdky hraju o pol 6 s arsenalom dnes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
maraynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
R22

Reagovat
Euphael

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
blade115

Reagovat
eder

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
pingla

slabe

Reagovat
YNWA__MSN

Mrdky prohráli se slouboučkým Arsenalem lol

Reagovat
REPLIKATOR

Asi vítr nebo co

Reagovat
REPLIKATOR

Trent dneska nedá jedinej přesnej centr

Reagovat
Luc-Luc

podle me to je tim vetrrm

Reagovat
Luc-Luc

*vetrem

Reagovat
stiflerovamama

Bežecký súboj, ktorý Salah vyhráva, bol by 1na1, lopta vďaka vetru zamieri smerom späť a tak získa loptu hráč Burnley. Ale nie, sťažovať sa na vietor je hlúposť, vôbec zápasy neovplyvňuje. Géniovia

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vítr je ale pro oba týmy stejnej. Přestaň brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

veď dobre, oba tímy majú tie isté podmienky a tak to aj Klopp myslí, akurát, že technickejší tím má o trochu väčšie problémy.

Reagovat
stiflerovamama

No veď áno, len tu je za to Klopp kameňovaný ako keby povedal niečo neskutočné a používal to ako výhovorku prečo sme nevyhrali. Pritom nikdy nepovedal, že by vietor škodil iba nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Divné, že o tom mluvil jen v zápasech, kdy jsme ztratili a hráli hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ale super ma rovnake podmienky ci?

Reagovat
stiflerovamama

Tak pre všetkých troch reagujúcich, Klopp snáď niekedy tvrdil, že sa vo vetre hralo zle iba nám ?

Reagovat
Tolstobik

Kdyby neco podobnyho vyplakaval Mourinho (coz taky kolikrat delal, jen teda ne asi konkretne na vitr), taky se mu budou lidi smat

Reagovat
YNWA__MSN

Kurva tohle není nějaká gymnastika v hale.... Tohle je Fotbal, který se hraje za každého počasí... A btw je brezen=fouká vítr, prší......

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

LOOOOOOOOOOOOL, ty si jinej borec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

Na toto je aj súkromná škola prikratka

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

cry me a mersey

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

doo piči a vie o tom fifa?

Reagovat
Taiger

Hazard dneska musí bodovat víc než Salah, věříme

Reagovat
Coutinho10

mam ho jako C prekvapeni

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

hazard pojde do predel rovnako ako tvoja fanta

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

V 60. minúte Wijnaldum hore a v Nemecku nech nastúpi Keitič (s Fabinhom a Ginim) a jebne bravčovcom nejaký ten golik

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum už na hřišti je.

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl.

Reagovat
popltak

Jj jebne jim golik s sníží na 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj mokrý sen.

Reagovat
smazaný uživatel

*dole

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Taiger

Tím, že postneš něco, co tu je tak 2x minimálně, neskryješ ty hovna, co tu píšeš

Reagovat
stiflerovamama

Nefantazíruj. Ale nevšimol som si, že to tu už bolo.

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

Veřejné i soukromé školy se umí spojit proti těmhle nevzdělancům

Reagovat
stiflerovamama

Máš skúsenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vyčítej něco někomu o psaní hoven. Si ty sračky o fantě piš do deníčku a nebreč pořád v diskuzích.

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Taiger

A nebo sem hoď ten samej no

Reagovat
kiwwi

By the order of Peaky fucking Blinders

Reagovat
Whitemedia

napadlo mě to samé, když jsem toho chlapa viděl

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Nejlepší na tom je, že Grealish dostal fakt slušnou pecku, po které měl plné právo se válet po zemi a třeba se držet za hlavu, ale on si jen klidně upravoval kopačky Být to od protihráče tak by určitě sehrál solidní divadlo, ale tady prostě nebyl důvod

Reagovat
popltak

Nuly vedou, wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajete až od půl šestý?

Reagovat
popltak

Proto píšu v přítomném čase..

Reagovat
smazaný uživatel

to by ale znamenalo že hrajete už teď

Reagovat
I am Mancunian

Špina Salah jak tam skákal pri tomto druhom góle

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle už je čirá zoufalost

Reagovat
Taiger

A to ani není kvůli fantě

Reagovat
I am Mancunian

nedarí sa mu tak je frustrovaný

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Coutinho10

jiny uz nebudou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a proč je špina?

Reagovat
Luc-Luc

v suchym triku zatim, i pres silny vitr se nam docela dari kombinovat, chce to pridat gol na uklidneni a poslat hlavne do hry Keitu

Reagovat
Coutinho10

skoda Adam, ale dobre to zasekl

Reagovat
smazaný uživatel

LFC stream pls niekto

Reagovat
Taiger

Takhle by ten zápas mohl skončit, ideálně vystřídat Salaha, ať ho šetří na LM

Reagovat
smazaný uživatel

boze Salah

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Bobby zase na spravnym miste

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool... Heaton

Reagovat
smazaný uživatel

na zálohu proti Bayernu som teda poriadne zvedavý.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, Lallana hrál dobře

Reagovat
cubazi

To svojho času aj Karhan

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo tahle ruka by se united pískla

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by Keita dal gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať si ho schová do Mnichova

Reagovat
kiwwi

Heaton daroval LFC dva góly... Proti nám by vychytal 5 tutoviek jak superman

Reagovat
cokoliv

vždyť brankáři se snaží jenom proti vám

Reagovat
Taiger

Heaton tlačí Pool k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Proti vám sa predsa viac snažil.

Reagovat
smazaný uživatel

vietor odfúkol salahovi loptu, fair play

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Adam strida...tak nebyl uplne tragickej ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Manchester už by kopal penaltičku.

Reagovat
kiwwi

Vy s counterom pracujete na dvojzmennu prevádzku?

Reagovat
Lacko_Boh

jak Barman a Gordon

Reagovat
Lacko_Boh

dempsey a makepeacová

Reagovat
fenixLFC

nie kazdy to zvlada 24/7 ako ty so swarleym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Crouch zpet na Anfield ...hlavne at neblbne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

nadhera od Trenta a skoda Sadio

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj brvno sa snaží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko krát by asi brvno nastrelili United, keby chytal Heaton?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééé

Reagovat
Coutinho10

i Vydra a Danny na hristi

Reagovat
Kixi Syhimour

Taylor si udělal ze Salaha trhací kalendář

Reagovat
Taiger

Celkem normálka, když je Salah podle tebe hráč na úrovni Brightonu ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

*Salah bez formy, dneska mu to snad 3x sebrala před gólmanem

Reagovat
smazaný uživatel

Heaton superman

Reagovat
Taiger

Heatona bych bral za Lena

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridgove strely sú v posledných mesiacoch jak zo štvrtej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je hodně bídnej letos.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlúposť.

Reagovat
smazaný uživatel

Má naprosto otřesný první dotek. Pokaždý když koukám, tak se tím připraví tak o tři dobré šance. To, že stejně dal 20 gólů je malej zázrak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, minulé kolo jsem to říkal....

Reagovat
smazaný uživatel

Preháňaš a teda riadne. Posledne 3 týždne nemá formu, ale to neznamená, že keď ma výpadky formy, tak ma zlú sezónu. Prvý dotyk ma skvelý, ale aktuálne holt nemá formu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého myslil letos jako 2019, s čímž musím souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, teda

Reagovat
fenixLFC

neprehana, ten prvy dotyk ma minimalne psoledne dva mesiace na urovni lukakua

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím prvním dotekem je pravda, ale i přes to všechno má nejlepší ofenzivní statistiky z celého týmu a to celkem jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/SimonBrundish/status/1104743543057334272

Stačí se podívat třeba zrovna na tuhle statistiku. A najdou se i další.

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně tam je vidět Shaqiri, který bohužel nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade nema otresny prvni dotyk s micem jen asi 5-7 hracu v lize....

Reagovat
smazaný uživatel

co potom taký Lukaku a ostatní.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí je otřesnej

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Coutinho10

Vydra hezky pripravil, ale nemel by mit tolik prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

No dpč ešte sa tam hrajkaju dáš-nedáš, dám ja, nedám ja. A je z toho dráma

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Mane zariadil.

Reagovat
Taiger

Vydraaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra hodně pěkně

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
Taiger

S tímhle nemají šanci porazit Bayern

Reagovat
Kixi Syhimour

Stačí remíza

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

easy peasy

Reagovat
smazaný uživatel

Maneeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Mane chytre a super balonek od Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

FAverpool ofssajd

Reagovat
vitasrp

Nebyl při tý přihrávce na Sturridge ofsajd?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

slepoto

Reagovat
Taiger

Furt čekáme na založení toho IG, ať můžeme sledovat tvý stories z Afriky

Reagovat
smazaný uživatel

Not gonna happen.

Reagovat
Taiger

Tak pošli znova ten twitter

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jsi měl pravdu, že je na fotky naprd.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že ne, tam ten týpek co měl Matného byl za linií podle mě

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jo, výkon dobrý, Lallana překvapil, porazili jsme počasí, Salah dost špatnej

Reagovat
REPLIKATOR

Počasí > Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa môže Dyche s Kloppom chytiť za ruky a hovoriť o počasí

Reagovat
Coutinho10

tak kdyz uz bylo drama, tak snad to Vydrovi pomuze k vic minutam

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Jediná porážka za sezonu a jsme až druzí. Je to kampaň!

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kixi Syhimour

A obligátní, ať si klidně Burnley vyhraje všechny zápasy do konce sezóny

Reagovat
Greny

Ten Vydra má fakt Pech že je v Burnley in je docela produktivní na to kolik má minut(gól asistence penalta na něj)

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdreport/status/1104741453870309377?s=19

lol, PSG podalo stiznost UEFE na Evru za jeho oslavy ..

Reagovat
Kixi Syhimour

A co takhle spíš hodit ti oslavu?

Reagovat
smazaný uživatel

eh, ta reakce Evry vypovídá o tom, proč je u celýho fotbalovýho světa tak "oblíbenej"

Reagovat
smazaný uživatel

? Evra je oblubeny vo fotbalovom svete velmi vyrazne

Reagovat
13

U koho jako?

Reagovat
Mates_Matesović

Zakázal bych mu do konce sezony chodit na zápsy PSG v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Snad dneska bude hrát Aaron a ne Guendouzi, ale moc tomu u Emeryho nevěřím. Budu dneska na stadionu, tak snad padnou nějaký góly a United přejedeme.

Reagovat
Taiger

Snad zažiješ podobnou atmošku jak my s Nikim, když jsme byli doma proti slepicím

Reagovat
Trand

Já byl včera na Palace- Brighton a popravdě si myslím, že dnes to bude horší, ale uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
aramaki

Dufam, ze Mustafi zacne na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo kvalitní stranky na streamy z PL?

Reagovat
Kixi Syhimour

TotalSportek

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
Horcmen

reddit, nic lepšího není, momentálně https://old.reddit.com/r/RedSoccer_EPL/

Reagovat
Whitemedia

Kanté je blázen, on je fakt všude

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

jinak ale zatím klasická uspávačka..

Reagovat
vitasrp

Kovačič je zase úplně k ničemu

Reagovat
Taiger

Barkley je úplně k hovnu

Reagovat
Taiger

Kovačič teda, ale stále platí

Reagovat
TopinB

Ono je to vcelku jedno

Reagovat
Miguel19

Kovačič je fakt k hovnu.

Reagovat
Whitemedia

z Kovacice teda chytám opět pořádného rapla

Reagovat
Kincl

sakra ale hrajte něco, to je dno ta hra Chelsea :D kam ten tým může až klesnout :D

Reagovat
Whitemedia

(y)

Reagovat
smazaný uživatel

xD

Reagovat
Taiger

:DDDDD

Reagovat
Tommy the Gunner

:D

Reagovat
Euphael

:-D

Reagovat
REPLIKATOR

:)))

Reagovat
Kluivert9

8-)

Reagovat
blade115

bigrin, bigrin

Reagovat
Azza

Dvojtečka Dé

Reagovat
smazaný uživatel

8==D

Reagovat
Whitemedia

s takovou nedáme gól ani když se bude hrát až do rána..

Reagovat
Svatej

Wolves brání šíleně agresivně a behave. Kivacic byl na tom poštu posledního dost špatně, ale hodil bych ho tam a na hřiště poslal Loftuse. Přihrávkou tohle neprojdeme ani za rok, to chce mít na hristi driblery..

Reagovat
Miguel19

Celý poločas na útočné polovině a žádná šance..

Reagovat
vilp

To je zase fotbálek. Nejlepší je, že když to Wolves na chvilku trochu otevře, tak nějaký dobrák z Chelsea stejně raději přihraje dozadu, aby se zase mohli seřadit.

Reagovat
Whitemedia

Celý poločas naši hráči běhají k vápnu soupeře, tam se zastaví a míč pošlou zpátky.. a tak stále dokola, až jsem se z toho málem uzíval..

Reagovat
vitasrp

Určitě bych tam poslal Loftuse, někoho, kdo má tah, může vystřelit, nezesere každou akci u soupeřova vápna a hlavně nebude hrát 80 % přihrávek alibisticky dozadu, protože v některých situacích se na to fakt nedá koukat.

Jinak nemá cenu pokračovat v týhle snaze protlačit balón středem, Wolverhampton to tam má výborně uzavřený. Chce to, aby jedno křídlo poctivě drželo šířku, jinak se nikam nedostaneme. Takhle se obě dostanou doprostřed, vysune se jen jeden krajní bek, druhej zůstává vzadu jako pojistka, a jakmile pak chceme otočit hru, tak pořádně nemáme jak, protože na té druhé straně nikdo není.

Druhou věcí je, že my se fakt musíme do toho vápna nějak proháčkovat, centry smysl nemají, když je tam jenom a pouze Higuain, takže snadné to rozhodne nebude.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita v medzihre to je vylozena katastrofa, pri tom ako stale drzia loptu by mal robit nejake nabehy, ale nic, tym ze asi nevladze sa ani presuvat, tak kazda druha lopta na neho je ofsajd, ale tak treba mu pripravit sancu nech da gol, viac asi nema zmysel cakat od neho.

Reagovat
spider_8

Těžký zápas. Wolves jsou nejlépe organizovaný tým ze zbytku ligy a když pominu Liverpool a City, tak možná i vůbec. My nemáme vůbec šanci se prokombinovat do nějaké slušné pozice, ty narážečky v takhle přehuštěném prostoru nemají vůbec smysl. Hazard je v takovém zápase dost vynulovaný a jelikož vůbec nestřílíme z dálky, tak snad jediná šance na gól je náběh od Higuaina nebo Pedra. A nebo standartka, ale ty Hazard zahrává dost blbě.

Reagovat
vitasrp

Jako v takovémhle zápase dokonale vyniknou ty ofenzivní nedostatky celého týmu.

Není hráč, co by byl nebezpečný střelbou z dálky

Nemáme hráče, co by měl ze standardek kvalitní centry (willian a Eden, to je obvykle katastrofa)

Nemáme už mnoho vysokých hráčů, proto nejsme nebezpeční ze standardek - v podstatě jen Higuain, Luiz a Rüdiger

Krajní obránci nemají dobrý prudký centr, což pak jenom zvýrazňuje to, že do vápna nedostáváme dostatečný počet hráčů.

Čili je to takový čekání na jeden záblesk, náhodu, štěstí či individuální genialitu.

Reagovat
spider_8

Jj, hodně to připomíná zápasy na přelomu roku, kdy takhle proti nám hrál skoro každý. Jediná změna je, že teď máme Higuaina, který si přecejen dokáže ve vápně pohybem vytvořit šanci, i dneska tam 2 takové situace byly, ale pořád je to málo.

U těch beků podle mě hodně selhává levá strana. Kromě Alonsa na začátku sezony nemáme vůbec podporu od levého beka, ani Emerson bohužel zatím moc nepomohl. Azpi je na pravé straně spíš defenzivnější volba, u něj bych čekal spíše to doplnění, ale i tak ta spolupráce na pravé straně funguje mnohem líp, navíc Azpi občas i ten centr dokáže poslat výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dosť možno 0:0

Reagovat
Svatej

Jestli tam ten magor zas pošle Barkleyho..

Reagovat
Whitemedia

to je úplně k hovnu takový přímák, když se k tomu zase přisere Luiz..

Reagovat
Kluivert9

To je hrozná hra na náhodu v podání Chelsea

Reagovat
Free_player

snad jim ho tam Jiménez na konci loupne

Reagovat
Kluivert9

A je tam

Reagovat
Free_player

přání se dnes plní rychle koukám

Reagovat
Miguel19

No to je druhá žlutá snad ne..

Reagovat
Whitemedia

neblbni, přeci by jen tak nevyloučil hráče..

Reagovat
Kluivert9

RLC My chceme Barkleyho

Reagovat
Horcmen

Jiménez je prostě král no...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Mimalu

nečekané

Reagovat
Kincl

No ty kráso :D proč na ten tiket ty dementy dávám :D normálně tečou s Wolves :D :D

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

2 lidi vyjebaji s celou obranou, to jsou fakt lemplove..

Reagovat
icka

Jako bylo to zas krásné...

Reagovat
Svatej

Bylo to jak ve hře, ale prostě k tomu neměli mít prostor.

Reagovat
vitasrp

Jednoduše na to nemáme, David se zastaví a přestane hrát, neuvěřitelný.

Reagovat
Svatej

Hlavně rozdíl v agresivita, u nás by dva hráči takhle nepresli 10 metrů za půlku, protože by byli už dávno rukama stáhnutí k zemi..

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Wolves

Reagovat
Whitemedia

to mi jako chcete říct, že na vstřelení gólu není potřeba 1000 přihrávek a 80% držení míče?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kincl

Doufám, že Hazard po sezoně odejde, přece jen má snad ještě nějaký cíle co by chtěl vyhrát ne?

Reagovat
Svatej

Kolik příspěvků ještě odešleš, než ti dojde, že nikoho nezajímáš?

Reagovat
Kincl

Dýchej dalo se to čekat :D

Reagovat
icka

je to trol

Reagovat
Svatej

Jaký překvapení, že stačí jeden šikovnej dribler uprostřed a hned se tam prostor najde..

Reagovat
vitasrp

Naprostá katastrofa Gonzalo, to jdi doprdele, zase zahozenej gól

Reagovat
Greny

Sarri je fakt dement

Reagovat
Svatej

Wow... Sarri jede

Reagovat
Svatej

Na hristi je teď ta vysněná nejlepší sestava, tak se předvedte kluci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

bodaj byyyy...a martial nech nenastupi

Reagovat
smazaný uživatel

Martial na nas umi, toho at nekde zavrou a zamknou

Reagovat
smazaný uživatel

Leno - Sokratis, Koscielny, Monreal - Kolasinac, Xhaka, Ramsey, Ozil, AMN - Laca

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak mi to nevychadza

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil, Laca, Ramsey i Auba to se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey snad dneska bude hrat vic dozadu a otravovat zivot Pogbovi

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Arsenal: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Matic, Fred, Pogba, Dalot, Rashford & Lukaku.

Reagovat
Busby babes

Dalot kridlo. Ole ten post nakonec vyresi takhle.

Reagovat
Talker

RLC opět ukázal víc během 10 minut než Kovačič během 55.

Reagovat
FCSL

Leno - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland - Niles, Ramsey, Xhaka, Kolasinac - Ozil, Aubameyang - Lacazette

Plná palba Snad poprvé v sezoně ne

Reagovat
Swarley

tak 12 vás snad hrát nebude...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ty si prostě retard

Reagovat
Swarley

alespoň víme, jak je to s tím úzkostlivým reagováním na všechno...

Reagovat
Whitemedia

to samé jsem si říkal, než jsem si uvědomil, že Maitland - Niles je jeden hráč

Reagovat
Swarley

tak snad je jasný, že to je vtípek...tady jsou někteří přecitlivělí...

Reagovat
cokoliv

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně

Reagovat
Taiger

Jak se to snaží zachránit

Reagovat
Swarley

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

nie, len ty proste nie si vtipny

Reagovat
Swarley

ok, ale v tomhle si zrovna ty můžeš sáhnout do svědomí

Reagovat
Counter

Protože sám není vtipný, tak by neměl psát ani nikomu jinému, že není vtipný. Jasně.

Reagovat
Swarley

ne, protože je dlouhodobě na moje komentáře nezvladajko, stejně jako tady mistr tygr...a není náhoda, že se tady hned tak seřadili...

Reagovat
fenixLFC

ked ti poviem ze si debil neznamena to ze som nezvladajko ale ze furt melies sracky

Reagovat
Swarley

já ti to neberu a nikdo tě nenutí na to neustále reagovat...a ještě takhle mimo...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Lacko_Boh

swarley je velmi vtipny

Reagovat
Counter

*bol

Reagovat
blade115

Lacko zůstal v roce 2009

Reagovat
Swarley

Reagovat
oli9

jasně .. dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Maitland a Niles jsou jeden hráč

Reagovat
Swarley

oh come on...

Reagovat
Trand

Takovej lacinej a tolik se nás chytilo.

Reagovat
Swarley

někteří by řekli, že to s Olem půjde zase nahoru...no nevím...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

To je pomlčka ve jméně

Reagovat
Fenri

Reagovat
niflheim

Reagovat
patas92

Kolasinac - Ozil je jeden fotbalista

Reagovat
Swarley

jako to by rozhodně bylo zajímavé spojení...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
blade115

Reagovat
Taiger

Reagovat
pingla

ani spočítat hráče si neumíš, luxus

Reagovat
pingla

lol, proč tam dáváš tu pomlčku takhle debilně....

Reagovat
Kixi Syhimour

kdyby ses trochu zamyslel

Reagovat
pingla

kdyby to ten kretén nenapsal tak dementně, že to člověk musí luštit, nebyl by problém

Reagovat
Taiger

Reagovat
FCSL

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Euphael

Reagovat
13

Swarleyho druhý účet?

Reagovat
Taiger

LOL, co ty si za dementa?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

niles platí za dva

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Free_player

to neměla být reakce

Reagovat
Taiger

Skvělá sestava, nesilnější co máme

Reagovat
Counter

Narvali jsme tam všechny ofenzivní hvězdy no, to ještě neznamená, že to je nejsilnější možná.

Reagovat
Svatej

Ododi krom centru špatnej, zamakej

Reagovat
Trand

Dobrá sestava.

Reagovat
Counter

Moc ofenzivní, aby to nedopadlo jako loni.

Reagovat
Lacko_Boh

ale uprimne aj s defenzivnejsou by to mohlo skoncit pruserom, akurat ze este aj neambicioznym. Auba dnes zamaka.

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Já jsem rád, že to uvidím takhle naživo, nechtěl bych žádnou priposranou na 0:0. Klidně ať budú jatky, aspoň bude zábava.

Reagovat
Counter

Stačí, aby měl De Gea svůj klasický den a ta nula na naší straně je klidně možná

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Counter

Xhaka je naštěstí větší borec no

Reagovat
Lacko_Boh

toto su vajicka

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
off-olda

Proč nešel Giroud?

Reagovat
Svatej

No poslal bych tam Grirouda, ale. Jinak dneska Sarri perfektni stridani

Reagovat
Whitemedia

měl strach, že mu tam zase fanoušci začnou řvát fuck Sarriball

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Kdy se naposledy trefil z primaku hráč, když na tom záleželo?

Reagovat
Counter

Nedal Alonso onehdy Tottenhamu?

Reagovat
Svatej

Jup, předtím mě napadá max willian pár roku zpatky

Reagovat
Svatej

Prd... Ještě Luiz proti poolu

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

wau konecne zaujimava zostava

aku by postavil arsene

Reagovat
Golasso

Tak snad s ní na rozdíl od Arsena Emery i vyhraje

Reagovat
Counter

A právě proto mám velké obavy

Reagovat
Lacko_Boh

Fifa zostava ked sa ti nechce menit predvolenu formaciu :)

Reagovat
Golasso

Reagovat
Lacko_Boh

bro

Reagovat
Taiger

*bruv

Reagovat
Lacko_Boh

uplne ma zblbol serial

Reagovat
Lacko_Boh

sorry

Reagovat
Taiger

all good badman

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní výhru United!

Reagovat
Swarley

+807

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vitasrp

A do týhlety ofenzivy my rok nikoho nepřivedeme, jenom odejde Eden... to je nádhera

Reagovat
icemike

Pulišič, Abraham,

Reagovat
Kincl

Gratulace Wolves k výhře :) snad je pořádně dotáhnou Chelsea :)

Reagovat
EXoRcIsT

Arsenal dobra zostava neviem dajako si niesom isty ze to dnes dame . 10 vyhier vonku po sebe to uz by bolo moc

Reagovat
smazaný uživatel

Patricio

Reagovat
Kluivert9

Emerson tzv. na Alonsa

Reagovat
Svatej

Emerson měl už tolik krásných příležitosti k centru a všechny šly úplně do prdele

Reagovat
vitasrp

Ty píčo, tohle trénovat musí bejt radost. Emerson 4 minuty na centr a jde to za bránu.

Reagovat
Taiger

Hazard, Higuain? Kde jsou góly do háje?

Reagovat
Whitemedia

vypadá to spíš, jak kdyby prohrával soupeř a ne my podle toho pohybu na hřišti..

Reagovat
smazaný uživatel

Bilance Wolves proti týmům z TOP 6 je luxusní Ten tým má obrovskej potenciál.

Reagovat
Kluivert9

Snad v létě nebudou vymýšlet pičoviny

Reagovat
Taiger

Proč si to zakřikl aspoň Eden fanta ale

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeen

Reagovat
Horcmen

Eden

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooolll

Reagovat
Taiger

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves velká škoda

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Aspoň něco.

Reagovat
EXoRcIsT

Ako toto mal Patricio mat aj tam bol len ako keby netrafil rukou loptu

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě težká střela, nic neviděl, zpoza vápna, razance + umístění, já bych mu to nevyčítal

Reagovat
Kixi Syhimour

*těžká

Reagovat
spider_8

Úplně v klidu se mohl odpísknout pasivní offside Rudigera.

Reagovat
off-olda

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
Whitemedia

Eden se konečně nasral

Reagovat
salm0n

nevadí, bod dobrej

Reagovat
spider_8

Vole první střela ze střední vzdálenosti v 91. minutě To to sakra nikoho nenapadlo dřív?

Reagovat
Svatej

Ještě Pedro a willian strileli

Reagovat
spider_8

Pedra už si nepamatuju. A ten Willian, to byla tak 88. minuta ne?

Reagovat
vilp

Ale ještě horší jsou centry. Od krajních beků dnes tak 2 za zápas, šílený, když se jinak do vápna nedá dostat.

Reagovat
Talker

30 vteřin před golem jsem chtěl napsat, že Hazard dneska do ofenzivy fakt marnej a i Willian vypadá líp. A on dá gol.

Reagovat
vilp

V takových zápasech bych dal Edena až někam na CM, jak to hrál proti Francii na MS. A skvěle. Od příchodu Williana skoro nebyl ve hře.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dnes FFF ( Fredy Fred Frajer) se z toho neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fred proti PSG zahrál nejlepší zápas u nás tak jsem zvědav, ale bude to složité jenom my ty tři body potřebujem. Takhle by byl 4 body náskok.

Reagovat
VasAFC

Pres co ted hledate streamy? Po tom co mi zrusili soccer stream na redditu tak jsem bezradnej. Popripade jestli ma nekdo kvalitni stream tak budu vdecnej

Reagovat
Kixi Syhimour

TotalSportek

Reagovat
smazaný uživatel

https://livesport.ws/ tady tu je parádní acestream

popřípadě tu je reddit, ale tam ta kvalita mi přijde slavbší

https://www.reddit.com/r/EPL/comments/azgtu0/arsenal_vs_manchester_united_live_stream/

Reagovat
Sandstorm
Reagovat
Horcmen
Reagovat
VasAFC

Diky vsem

Reagovat
wyqinac

ja uz X let hledam vse pres livetv.ru/en, je to teda ruska stranka, takze casto jsou komentatori rusky, ale napriklad na PL se vzdycky najdou i anglicky streamy. Doporucuju stahnout program sopcast nebo acestream a pouzivat ty jejich linky, vetsi kvalita obrazu, zadny reklamy a vetsinou stream nespadne za celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

https://livesport.ws/ tady tu je parádní acestream

popřípadě tu je reddit, ale tam ta kvalita mi přijde slavbší

https://www.reddit.com/r/EPL/comments/azgtu0/arsenal_vs_manchester_united_live_stream/

Reagovat
smazaný uživatel

PODME NA NĚ! COME ON UNITED!

Reagovat
nani92

?ikhi hrá tak dobre, že sa nezmestil na supisku?

Reagovat
Tommy the Gunner

slight injury

Reagovat
Swarley

1000. pro výhru MU

Reagovat
Swarley

Smalling přesprintuje Aubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling rychlejší než Auba

Reagovat
smazaný uživatel

Auba uz jede

Reagovat
Grahf

prečo normálnenrozohrajeme zozadu. David všetko odjebáva do hajzlu

Reagovat
Counter

Buď je De Gea kopyto, anebo je nutné připustit, že vítr má na fotbal jistý vliv #dilema

Reagovat
Swarley

ale určitě se ani na jedno nebude po zápase vymlouvat...

Reagovat
Counter

Uvidíme, co nám David poví.

Reagovat
Swarley

ve stylu Patriots, záměrně podfouklý balon

Reagovat
Grahf

omg, to mal byť gol

Reagovat
Swarley

wtf, škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw božský centr

Reagovat
C-M@ster

Škoda

Reagovat
Taiger

To je úplně 0:0 zápas

Reagovat
smazaný uživatel

you wish

Reagovat
jacobT

Reagovat
tunkic

dik

Reagovat
C-M@ster

Klasickej Taiger, ještě ale napiš, že teď už vedení neztratíte plz

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

HALUZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK

Reagovat
Counter

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Grahf

wtf david

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
jacobT

Xhakaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Taiger

KAPITÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stiflerovamama

De Gea

Reagovat
C-M@ster

Nedáš - dostaneš

Reagovat
Taiger

DE GEA

Reagovat
Swarley

DDG lehce zaspal

Reagovat
EXoRcIsT

Nezaspal len lopta zaplavala

Reagovat
smazaný uživatel

zase tak moc ne, tohle musí chytat lol

Reagovat
Counter

Asi vítr.

Reagovat
Swarley

u Klopps ny to bylo jasné, ten by házel ručník do ringu

Reagovat
Rohlíček

Xhakaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Sprosté haluze.

Reagovat
Miguel19

Asi vítr.

Reagovat
Counter

Great minds think alike

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší brankář na světě

Reagovat
oli9

galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea repre forma Tak teď nějaký kouzlo od Rashforda, pojďme.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG poslední zápasy docela z formy, snad se zvedne.

Reagovat
Kluivert9

Davide, vstávej

Reagovat
TrueCommunist

Hezky to zaplavalo. Xhaka

Reagovat
wild

Ved ta lopta uplne zmenila smer, co s tym mal DDG robit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Možná chytat...

Reagovat
oli9

chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší gólman všech dob

Reagovat
pingla

to kdo tady napsal? leda nějaký jebo z Poolu...

Reagovat
Kixi Syhimour

My to totiž máme zapotřebí

Reagovat
oli9

tak 50% uživatelů na EF co fandí manU stejně jako pogbička ten je dokonce nejlepsi zaloznik galaxie

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Vypadá to, že se DDG zaměřil na trénink penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jenom ukazuje jak DDG je pšatnej tuhle sezonu

Reagovat
pantondavo

Měl zápasy, kde pochytal to, co by nezvládli ani dva dohromady (a to se jen tak nevidí), ale má prostě i kiksy, jako každej golman

Navíc tohle byla fakt haluz střela, z toho bych ho nevinil.

Reagovat
smazaný uživatel

bavím se o téhle sezoně. Druhá věc tohle měl mít to nebyla žádná haluz. Ale jak jsem psal tuhle sezonu nás nikde ani moc nepodržel protě je pod svým minimem. Já ho bohužel nemůžu srovnávat s golmany jako je pickford.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tottenham, ty vole? A srovnávat ho s Pickfordem? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

právě , že ho srovnávat s nim nemohu právě, že golman takovýhle kvalit to má mít špatně jsi mě pochopil

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo takhle. Tak to je jasný, no. Ta střela byla totálně chytatelná, taková je skoro každý zápas. Jen si myslím, že to jeho letošní sezóna není tak špatná, jak se tvrdívá.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel já mám na něj jiný metr. A oproti jeho ostatním je to dost bídá aspoň za mě neříkám, že tomu je jinak. Ta střela jinak zaplavala, ale opravdu ne natolik aby to nechytl za mě

Reagovat
TheTopFootbaler

Je fakt, že od něj je člověk zvyklý na úplně jiný wondervěci. A ta střela je neoddiskutovatelně jeho chyba, to je jasný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Bylo to v tyhle sezone a ne jednou.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(dík Counter)

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Máš na to právo, David

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme v klidku

Reagovat
smazaný uživatel

Romero by to mel ale

Reagovat
Pigeon

Za vše můžou míče, které moc plavou. #Kloppstyle

Reagovat
smazaný uživatel

ale pred tim si tam trefil Nacho vlastni brevno ne?

Reagovat
diastan

Pojdte 2:0

Reagovat
Tolstobik

Nebyt vetru, vedeme uz 3:0

Reagovat
Grahf

dakto si dobre postavil branku

Reagovat
Swarley

dpč, chtělo by to taky trefit už branku...

Reagovat
Tolstobik

Vitr fouka pro Arsenal

Reagovat
Swarley

ani to jim nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako ta změna je šílená, půl roku zpátky by všichni nadávali, teď všichni věří, že otočí

Reagovat
smazaný uživatel

De gea se ukázkově ohlédl za míčem jak Neo v matrixu za kulkou

Reagovat
smazaný uživatel

smůla se nám lepí na pinďoura

Reagovat
nani92

Kurvy haluzacke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrečíme

Reagovat
lajka30

Ten Arsenal má neuvěřitelný štěstí tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som uvidel zostavu AFC a Emery teda zostava? Super, na to, čo má k dispozícii, asi ideálna.

Reagovat
I am Mancunian

Dneska to bola jasná jednotka

Reagovat
Swarley

a ten průběh s jednou haluzáckou střelou tomu jasně odpovídá...

Reagovat
oli9

Ty to tu pekne nedavas dneska, hlavně u zapasu lfc si psal sracku za srackou

Reagovat
Grahf

rash strašne ležerne zajebal, nikto okolo neho nebol

Reagovat
niflheim

Rashfordovi by prospěla lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

hra jak kokot posledné zápasy

Reagovat
Swarley

čekal jsem dneska Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už fakt hrabe já četl penaltička

Reagovat
Swarley

no ta by mu rozhdně prospěla taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už fakt hrabe já četl penaltička

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusně Rash

Reagovat
pingla

Pogba zdechlý zasprintovat, špatný zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva proc si pro ty balony na male vapno nechodi... Vecne zalezly na care a kazdy centr smrdi golem

Reagovat
smazaný uživatel

Leno

Reagovat
Swarley

zase Lukaku takový boží pas...ale k-rva to musí Rash trefit..

Reagovat
Euphael

Pry penalta

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Grahf

rash je mizerný fakt.

Reagovat
Tomekcz

svine vyzrana Moss, vsechno pro arsenal

Reagovat
Swarley

nazdaaaar

Reagovat
Euphael

Ezil slabota..

Reagovat
Grahf

dalotovi zabudli povedať, že je krídlo, alebo prečo je furt vzadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rash víc kecá, než hraje..

Reagovat
Tommy the Gunner

Ozil zatim bida

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje?

Reagovat
fenixLFC

proti united sa snazi uz aj vietor?

Reagovat
smazaný uživatel

Rash víc kecá, než hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeee

Reagovat
smazaný uživatel

lenoooo

Reagovat
Counter

Reagovat
SpecialOne

Nasazení Mosse do takového zápasu je jasný důkaz toho, jak jsou FA výkony rozhodčích i veřejné mínění u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci zas tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
Swarley

to co teď bylo, to dej do brány Lukaku..

Reagovat
Grahf

tyvole čo zahadzujeme

Reagovat
cokoliv

Lenovi nikdo neřekl že se nemá snažit?

Reagovat
Switchback

Leno

Reagovat
niflheim

Leno pěkně.

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
TrueCommunist

Leno perfektní

Reagovat
Tomekcz

haluzacy uz 3 jasny goly

Reagovat
smazaný uživatel

legenda je zpet

Reagovat
niflheim

Sokratis ještě se div tvl...

Reagovat
Svatej

Však se ho nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Pogba simulant

Reagovat
Whitemedia

Smalling a ruce, díl 15555555

Reagovat
Tolstobik

Az bude VAR, to bude sranda....

Reagovat
Svatej

Vysvětlí mi někdo, z jakyho důvodu Pogba padal?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy?

Reagovat
Swarley

silný vítr, už se to tady řešilo

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

doufal jsem v tuhle odpověď

Reagovat
Swarley

já to tušil...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

faul hlavou na vzduch kolem jeho nohy,jasná žlutá dle rozhodčího.

Reagovat
Thoomas

Rozhodčí asi velkej fanda United, co? :D

Reagovat
Tolstobik

Arsenal krom golu zatim vubec nic, tohle snad pujde aspon zremizovat,,,

Reagovat
smazaný uživatel

AMN celkem hori

Reagovat
Mato178178

shaw si s nim vytiera prdel cely polcas

Reagovat
Pigeon

S těma zakoplyma míčema je celkem šetří. Dvě jasné karty odpustene

Reagovat
Euphael

Ty vole ten Ezil je fakt strasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní rozhodčí i čárový pískaj pěkný hovno na obě strany

Reagovat
pa3ce

strašná hanba takíto rozhodcovia na takejto úrovni.

Reagovat
lajka30

těmhle tragédům ani video nepomůže.

Reagovat
SpecialOne

Spíš bude krásně vidět, co všechno pískají blbě. Takovému Mossovi ale ani video nepomůže, ten to bude kurvit, ikdyž to uvidí 8krát zpomaleně...

Reagovat
jacobT

A nielen Moss...

Reagovat
fenixLFC

atkinson ho odmietne pouzivat a pozriet sa, respektive zmenit rozhodnutie lebo on je stredom vesmiru

Reagovat
TheTopFootbaler

Spíš zařezává Arsenal, mávl jim už tak tři vymyšlený ofsajdy.

Reagovat
masly008

Reagovat
jacobT

Úroveň rozhodcov zase bieda. Ale načo im pomôcť zavedením VAR, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka nejlepsi na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

od nas

Reagovat
Grahf

už aspoň 3 kusky sme tam mali dať

Reagovat
Swarley

to byl boží brejk, škodaaaa...Rash tam zaspal, tam musí jít hladověji...

Reagovat
niflheim

Tak snad o poločase do hladomorny.

Reagovat
Swarley

no, z těch opakovaček tam nemohl nic moc vymyslet líp...ale celkově fakt v posledních zápasech formu nemá...poslal bych tam co nejdříve Martiala...

Reagovat
masly008

vidím jen posledích cca 15 minut a rozhodčí 3x hrubá chyba proti arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka je boh

Reagovat
Counter

Reagovat
Rohlíček

to je vymrdanec ten sudí

Reagovat
supervizor

Kdyby nefoukal vítr tak ten Pogbuv centr letí 5 metrů za hráče.

Reagovat
Tomekcz

dneska nedame gol ani za hovno rozhodci to arsenalu dotahne

Reagovat
tunkic

Reagovat
Euphael

nebrec

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kixi Syhimour

To je zajímavý výběr týmů na fandění

Reagovat
Euphael

on je retard, nekrmit

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoooj, ako sa máme?

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Martial za Rashe do 2 poločasu a mužeme to rozjet

Reagovat
Tomekcz

za freda, ten zas vsechno dojebal a jen ztraci

Reagovat
jenage

ON ŽIJE!!!

Reagovat
Swarley

druhou půlku budeme hrát s větrem, jsem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba a Lukaku Rash by zasloužil lehce profackovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku naprosté zvíře pod Olem. Jedinej on to dokáže zvrátit bohužel mu ta první rána nesedla. A při tom druhém kdyby to dal pod sebe tak je srovnáno, ale beru tam se to honí v hlavě strašně rychle

Reagovat
Mato178178

boze ako ja neznasam arsenal .. cim dalej tym viac uz skoro tak isto ako chelshit

Reagovat
Tolstobik

Arsenal je v pohode, taky nemaji ropny dotace a snazi se s tim rvat jak muzou

Reagovat
smazaný uživatel

Chelshit na zaklade pouzivani techto prezdivek se da o danem uzivateli vytvorit jasny obrazek a netreba dal cist jeho komentare...

Reagovat
masly008

hlavně tipnout věk.max 12

Reagovat
Pigeon

No štěstí jsme nechali v Paříži, to je jasné. Šance jsme měli lepší a více. Rash dolů Martial na plac. Vyhrajeme 1:2

Reagovat
Swarley

nevím jestli štěstí, ale přijde mi, že nám tam chybí víc důrazu, víc chtít a víc se do toho zakončení tlačit...Arsenal po gólu přestal hrát a my to jen tak lehce zkoušíme...chce to pořádně zatlačit, zrychlit, jít do toho víc důrazně...

Reagovat
Pigeon

S tím souhlasím. Martial tam přinese klid a preciznost, jak on to umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford dolu kurva, strasny vykon

Reagovat
supporter

Rash je jeste mladej nema takovou konzistenci vykonu . Fred dopredu obcas pozitivni, ale pozicne zase v lese. A David dnes taky nema svuj den. Ale dnes ten zapas vypada ze muze skoncit jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tušil , že to PSG bude brát oběti v druhé půli čekám, že orazítkujeme i tu levou tyčku. Neskutečné co mi nedáme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tu Fredovu střelu vy Leno v pohodě měl

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím možná konečky. To se můžem jenom dohadovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesunul se včas, dle mého by vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

říkám můžem se dohadovat dle mého za to si nic nekoupíš

Reagovat
TheTopFootbaler

Neměl imho.

Reagovat
Taiger

*my

Reagovat
smazaný uživatel

z nervozity

Reagovat
nani92

ach, sme lepší a prehrávame, to zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

já tušil, že to PSG bude mít dohru. A tohle je prostě arsenal oni takovéhle zápasy vyhrávaj bohužel. snad jedině LUKINHO tam nějak šupne neskutečnej je pod Olem.

Reagovat
Grahf

rash sa musí zlepšiť a dalot musí hrať viac hore

Reagovat
Whitemedia

Vyžranec opět výkon snů, za odměnu bych ho nechal pískat co nejvíc velkých zápasů, zaslouží si to

Reagovat
smazaný uživatel

mechápu, co tam ještě dělá

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
pingla

Reagovat
EXoRcIsT

Ako to ze sme po takych sanciach nedali aspon 1gol je mi zahadou

Reagovat
smazaný uživatel

tak LUKINHO první rána mu nesedla bohužel mi přišlo , že nečekal, že to doletí až k němu. Potom škoda, že to Dalot nezkusil prostě vypálit místo toho aby to dával pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

v šatně to bude lítat, Ole jim naloží

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme dobře jsme lepší nemá jím proč nakládat právě je spíše uklidnit, že ten gol snad přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Byt to 1-3, tak se nemohl nikdo divit... Auba s Ozilem skoro vsechno zkazili. AMN nerozhrany, celkem hori. Monreal mi taky neprijde zrovna jako jistotka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Xhaka, Ramsey, Leno a Koala super polocas. Manchester hrozne otevira stred (Pogba ma dneska braneni uplne na parku a Fred je pozicne casto mimo), toho je treba vyuzit a hrasne to tahat dopredu. Hlavne to nesmime nezahustit Guendouzim.

Dneska cekam vyborne oziveni od Iwobiho a snad i Suareze.

COYG!

Reagovat
mr.Silver

jo a co ten De Gea? Vitr nebo to uplne podcenil a zaspal?

Reagovat
Tolstobik

Vitr dneska celkove fouka pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Podcenil, ale zaplavalo to mega

Reagovat
smazaný uživatel

tohle to měl mít když si řeknu jaké pumelice dával Criss to proti tomu nebylo nic. Ono se jenom ukazuje jak tohle není Davidova sezona

Reagovat
supporter

Reagovat
Minister

S takým výkonom ako na konci polčasu to 3 body nebudú.

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea - šla na něj jedna střela, kterou zvoral. Reálně si nechal dát gól od Xhaky.

Young - typicky neviditelný, nic nevymyslí.

Smalling - zatím asi náš nejlepší hráč, táhne obranu a zvládá krotit Aubu.

Lindelöf - bez výrazné chyby, drží dobrý standard.

Shaw - pár hodně dobrých centrů, drží to dobře i dozadu.

Fred - ze začátku solidní a výrazně ve hře, trefil i tyčku, v průběhu hry se úplně vytratil.

Pogba - žádný světoborný výkon, ale posouvá hru dopředu a rozhodně není na škodu.

Matič - úplně zbytečný na hřišti, v obraně vypomáhá sporadicky, v útoku nic nepředvedl.

Rashford - strašně utopený a úplně mimo hru, když už se k míči dostane, spíš to zadrbe.

Dalot - na něm pořád nevidím, co by měl naší hře přinést kromě centrů. Decision-making průměráka, neumí vystřelit, není to žádný sprinter nebo hračička. I dneska takový nemastný neslaný výkon.

Lukaku - zahodil dvě skvělé šance, ale dostává se do nich a dokáže míč vepředu trochu podržet a nahrát spoluhráči.

Celkově takový nic moc výkon, nehrajeme vyloženě katastrofálně, ale spíš jakoby bez zápalu a se spoustou ztrát. Arsenal předvádí skvělý tah na bránu, zatímco nám strašně chybí, neumíme to vůbec (snad kromě Pogby) pořádně posunout dopředu. Jestli chceme ten zápas otočit, budeme svůj výkon muset hodně zlepšit. Gunners se dneska dobře vyspali a vůbec nás nečeká jednoduchá druhá půle, takže s remízou budu spokojený. GGMU!

Reagovat
Kixi Syhimour

Jednou to tam myslím Lindelöf podcenil a byla z toho šance, pokud se nepletu

Reagovat
TheTopFootbaler

Je to možný, dneska to není jeho dominantní výkon.

Reagovat
Tomanatura

na co se divas ty?

Reagovat
TheTopFootbaler

Arsenal - United

Reagovat
Sandstorm

No já si myslim, že sme trochu lepší. 2x sme trefili brankouvou konstrukci, Lukaku tam byl sám před Lenem v úhlu, plus tam byly další situace, který kdyby se řešily lépe, tak z toho mohly být velký šance. Rashovo řešení situací je v posledních zápasech tristní. Co on zadrbe to je na pár facek. Kromě té penalty v Paříži, nepředvádí nic dobrého. U něj se dá uvažovat o střídání v poločase. DDG školácká chyba, která darovalo Arsenalu gól. Jinak sme mohli mít klidně čistý konto, Arsenal má sice dobré přechody do útoku, ale před šestnáctkou to naštěstí zadrbou.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší jsme bohužel je to až nemožné co nedáme. Arsenal měl bohužel to ani není tutovka, ale prostě dal jeden gol. snad LUKINHO tam dá nějakej. DDG nás držel hodně sezon, ale tahle sezona fakt není jeho

Reagovat
Tomanatura

Suoer zapas. Remiza by byla super, hlavne ten vykon je vyborny.

Reagovat
r.mrazik

Šance jsou...herně to po přechodu na 532 není špatný...

Ale David to pěkně posral

Reagovat
Tolstobik

Ale zrovna jemu se to da odpustit

Reagovat
niflheim

Hmm Leno pěkně.

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno na Neuera

Reagovat
havrys99

Aubaa to Lacovi tak zvrtáá

Reagovat
smazaný uživatel

laca ♥ auba mel strilet..

Reagovat
Grahf

ale dopiče lukaku, šak to neni možné

Reagovat
Swarley

Lukakuuuu tref tooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku cmon

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má tolik hráčů strach si to na vápně strčit a vystřelit? Pořád pokusy o vysunutí spoluhráče většinou do obtížné pozice

Reagovat
smazaný uživatel

?vzdyt to bylo skvele reseni. cista tutovka, zatimco strelu z poza vapna nemusi hrac trefit a golman muze cyhtit.

Reagovat
wild

Lukaku

Reagovat
Switchback

Leno

Reagovat
cokoliv

Horší Origi ten dneska branu netrefi

Reagovat
pingla

ruka ne?

Reagovat
Euphael

ne

Reagovat
Switchback

Reagovat
C-M@ster

taky mi to napřed tak přišlo

Reagovat
havrys99

oooch Leno

Reagovat
Tomekcz

lukaku wtffff

Reagovat
smazaný uživatel

ale co vidim, tak branime strasne. mustafi chybi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tolstobik

V pici, dneska ma Arsenal lepsiho brankare no

Reagovat
Edgewalker

Leno borec, ale obrana solidně hoří

Reagovat
TrueCommunist

Leno je boží

Reagovat
Mato178178

to uz nem dopadne dobre aspon 1:1 to uz malo byt

Reagovat
Rohlíček

co to zas předvádí ta obrana

Reagovat
Tolstobik

Aje, tak ted se k vetru pridalo uz i kouskovani hry kvuli zraneni.

Reagovat
masly008

hm.jeden rozhodčí mávne 2 ofsidy co nejsou a nejsou v klidu,ale mávne je.teď lukaku na hraně že by mělo co dělat VAR a tohle vidí?

Reagovat
Minister

Pogba žltá nič??

Reagovat
Fenri

Pogba zmrdecek

Reagovat
Tolstobik

Uplne nejzbytecnejsi faul...on na me pusobi jako hrozne hloupej clovek

Reagovat
masly008

jestli tohle není žlutá?

Reagovat
Counter

Protože Moss.

Reagovat
masly008

Reagovat
Swarley

čistá prasárna, nepískal bych...

Reagovat
Euphael

Kurva dneska by se hodil Torreira do toho stredu

Reagovat
Counter

Leno chytá velký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam toho Iwobiho. Ozil tam je k hovnuuu dneska

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
tunkic

hrozne k hovnu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
lajka30

A kdy není tuhle sezonu.

Reagovat
masly008

tak kolik odehrál 5-6 zápasů?

Reagovat
Counter

Většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

ve vetsine utkani, ktere odehral

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
supervizor

Bez karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba jak si rad spadne

Reagovat
oli9

jj brečí se nad salahem tady ale pogba to samé.... jen se o něj někdo otře a už leží

Reagovat
smazaný uživatel

pogba nie je taky pojem ako Salah

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

To je stejně hrozně zajímavý, ten tým nemá nějakej předem danej systém, díky kterýmu by si vytvářeli šance. Jen už konečěn využívají ten potenciál individualit.

Reagovat
masly008

a teď o kom mluvíš?

Reagovat
Svatej

United, Arsenal si téměř šance nevytváří

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha je sileny pruchodak

Reagovat
Swarley

jako fake je jedna věc, ale kdo měl jako uvěřit tomu, že to kopne Fred...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec dneska

Reagovat
Grahf

rash tolko špatných rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam guendouziho nebo klidne i el nenyho, ten stred zalohy nebrani nic. (ale jsou to fauly na mesuta, mel to pisknout)

Reagovat
I am Mancunian

Zachvilu dostaneme druhy

Reagovat
diastan

Reagovat
Euphael

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
Tolstobik

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Nikikrew

penaltaaa

Reagovat
Minister

hm nebola

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Moss - výborný sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Moss

Reagovat
smazaný uživatel

??? moss ty tlustá kurvo

Reagovat
Grahf

to je v piči toto, z hovna dva goly daju. Pri tom vzadu sú tak deraví a my to nevieme využiť

Reagovat
Tommy the Gunner

Laca

Reagovat
diastan

Je táám Zaslouženě Arsenal

Reagovat
oli9

Reagovat
Svatej

Tohle není penalta pro kristovy rány

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel

Reagovat
havrys99

Pentleeeeeee, Sokratis je bůůůůůh

Reagovat
masly008

jaká pentle mooooooss

Reagovat
Tomanatura

Simulant

Reagovat
Swarley

lol

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné že tady ten tlustý zmrd píská PL

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Fred

Reagovat
Pigeon

Toto penalta nebyla

Reagovat
masly008

jasně že ne,ale když píská borec z okresu?

Reagovat
Edgewalker

Rozhodčí v Anglii jsou fakt kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se našel někdo kdo se nebál písknou pecku proti manu

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
havrys99

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvysyni vymrdaní tohle to už snad není možné z hovna dva goly. Tohle jsem dlouho neviděl.

Doufám, že od Rennes dostanou přes piču

Reagovat
Minister

Niečo ako vy proti PSG... z hovna 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

drž piču ty maďarská špíno

Reagovat
Minister

Reagovat
celeb

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

ses nedíval na utd_PSG?

Reagovat
Mato178178

Reagovat
icka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil DDG někdy penaltu? Marně vzpomínám

Reagovat
CR7RONALDO

Proti Evertonu Bainesovi v roku 2014, inak tiež neviem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak pencka ani náhodou, úplně vymyšlená.

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Minister

Gól po takejto penalte ma ani neteší.

Reagovat
r.mrazik

Diver zkurvenej

Reagovat
Nikikrew

aky diver ty nabko? Bol uz v predklone a v rychlosit, padol ale piskat sa nemalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Prosím tě...normálně tam skočil s nohama

Reagovat
r.mrazik

*u sebe

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaa

ale krute pre United, toto am sere. Chvalabohu za VAR buducu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Upalte to tlustý prase. Celej zápas píská hroznou sračku

Reagovat
Fenri

Aubaaaaa

Laca si pro to dosel zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

Přísná

Reagovat
masly008

nebyla.nebyla

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Grahf

sme jasne lepší a tečieme o dva goly

Reagovat
Fenri

Uzijte si, toto nam delate poslednich 10 let

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Counter

Reagovat
supervizor

Fuj, čistý dive.

Reagovat
Rohlíček

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
pingla

ok, tohle nemá smysl Moss táhni do pi...

Reagovat
bbbauch

takovy goly dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

penaltu bych nepiskl, bylo to neco podobneho jako mustafa proti kanemu.

nicmene je neuveritelne, jak jsme vyresili ten protiutok 4 vs 4 predtim. jsem si temer jisty, ze JAKYKOLI tym ze spanelska by to vyresil o level lepe. na hrace s micem nebyl tlak, ale nabehy byly uplne spatne, zadny nacvik....

Reagovat
oli9

tam nebyly špatné náběhy...spíš me zarazilo to ..že to snad 5 vteřin mohl dávat doleva kde byl uplně volný hráč a jel by sám do vápna...a nevim kdo to byl tak to uplně pojebal na jednom obránci který tam prakticky byl

Reagovat
masly008

4 na 4 dneska nic není.futsal se tak hraje furt a není to vždy tutule

Reagovat
smazaný uživatel

wtf 4 na 4 (jeste s tim naskokem na ostatni hrace, co se vraceli) je uplne brutalni precisleni, ktere se v zapase malokdy otevre, max na konci. tohle se musi vyresit, aspon nejak systemove a ne ze to narhrajou na paty do strany a nechaji to zablokovat jednnim hracem.

Reagovat
Mato178178

ako moze byt 4 na 4 precislenie

Reagovat
smazaný uživatel

tak si tam dosad slovo brejk no.

Reagovat
masly008

Reagovat
Swarley

to vyrovnáme...

Reagovat
Tolstobik

To je proste Moss ....no, snad nas tenhle zapas top4 stat nebude.

Reagovat
Edgewalker

Jsem rád že si Auba zvednul sebevědomí, ale taková penalta mě netěší

Reagovat
oli9

za tohle penaltu...

Reagovat
pa3ce

A tak treba využiť že to píska absolútny diletant

Reagovat
lajka30

Premier league přebírá žezlo nejsměšnější ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Banter FC ví proč nechou video do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltyang

Reagovat
Counter

Pořád míň než Kane.

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal

Reagovat
tunkic

Bejt to na druhy strane, tak se poseru ...takhle v pohode

Reagovat
TheTopFootbaler

Úžasný příklad objektivity a fair play, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

lindelof

Reagovat
TrueCommunist

Tvl už to mělo bejt o 3

Reagovat
smazaný uživatel

karma za PSG

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl Tander?

Reagovat
nani92

Charakterne mužstvo by takuto penaltu naschvál nepremenilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ty špíny z londýna ale nejsou. Ale takovýhle zápas jsem dlouho nezažil to se může stát jenom nám

Reagovat
smazaný uživatel

sou to křiváci. To se jim ještě vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

jim se to vrátí na Rennes a ikdyby dali LM tak ze skupiny ani nepostoupí

Reagovat
Azza

V tom má zkušenost United. Nepostoupit ze skupiny v lm.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak zas edostat naklepano od bayernu to je nová meta

Reagovat
Sandstorm

Hodně smolný zápas pro nás. Ale po tom super štěstí proti PSG, to ani jinak nešlo.

Reagovat
Tomekcz

vyzranec Moss zkusene potahal

Reagovat
oli9

rozhodčí nemají žádné fyzické testy ?? vždyt on to tempo nemůže zvládat....

Reagovat
jacobT

Penalta ďalšia veľká Mossova chyba. Ale u Lacu celkom irónia, že viaceré penaltové zakroky naňho túto sezónu nepískli, pretože nespadol a teraz to dostane zrovna za to, keď sa nezavinene hodí na zem.

Reagovat
nani92

Keď sa nezavinene hodí na zem = dive?

Reagovat
jacobT

Nie je to snáď dosť jasné? Ale áno.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt do nej zduchnul telem, zavinene, ale nbeyl to faul

Reagovat
jacobT

To áno, kontakt tam bol, ale prišlo mi, že na nohách sa Laca udržať mohol.

Reagovat
Svatej

nezaviněně?

Reagovat
jacobT

Viď moja odpoveď Mannymu.

Reagovat
Tolstobik

A jinak teda vitr, kouskovani hry, rozhodci - Ole se dneska muze vymlouvat dle libosti...

Reagovat
smazaný uživatel

to se ani vymlouvat nedá. To je den blbec tohle to ta pencle to jenom podtrhla. Jsem zvědav co ty koypta z londýna budou dělat v LM

Reagovat
Tolstobik

Sak to je spis narazka na Kloppa a jeho vymluvy....dneska neni na co se vymlouvat - tohle se obcas proste stane, tutovky se nepromeni, souperuv branar zachyta. Zrovna Arsenalu se to proti nam stalo nekolikrat.

Reagovat
smazaný uživatel

tam spíše dneska zachytaly tyčky a sudí

Reagovat
Tolstobik

Taky, ale i Leno mel nekolik svetovych zakroku.

Reagovat
smazaný uživatel

zakroku mě lsvětových

Reagovat
Mato178178

klasicky 10:2

Reagovat
Fenri

Pogba mel byj venku...

Reagovat
Edgewalker

jj, tlačenka UTD

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

klaune

Reagovat
Fenri

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C-M@ster

Kde je kiwwi, tohle je přesně to, co mi u Pogby vadí. Tyhle zápasy neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jak neumí? Však hraje úplně v pohodě

Reagovat
Tommy the Gunner

Rozhodci tlaci United

Reagovat
TheTopFootbaler

Pogba je hroznej krypl. Skvělej hráč, ale vrazil bych mu pěstí.

Reagovat
C-M@ster

Jak začne rozhazovat rukama a vztekat se, přenese to na ostatní a pak jsou úplně mimo hru - nesoustředění.

Reagovat
smazaný uživatel

beru ho ale dneska fakt za to tým nemůže to i kdyby jsme hráli dalších 90 minut tak gola nedáme ba naopak by byla pencle proti nám

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

nejlepší je ta jeho nasraná chůze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

A jak Ramseyho chytil po tom jeho tacklu za hlavu - za to bych normálně dával červený. Úplně zbytečný faul, jenom chtěl rozhodit a vyprovokovat soupeře.

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

moss jede bomby.za chytnutí ramseyho za hlavu žlutá není,za dotek na rameno xhaky už jo? ten chlap je vybitý.

Reagovat
Whitemedia

jsem si odběhl a ten píčus mezitím stihl udělat další chybu.. on je lepší a lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford tahej to dyl jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť oni tam sebou hážou co ten tlustý zkurvysyn tam vůbec dělá tvl

Reagovat
PP

dneska trošku nezvládáš že? Máte zápas blbec. Co mají říkat fanoušci PSGM?

Reagovat
smazaný uživatel

co by měli říkat tam to prokaučovali. A je trochu na zamyšlení když i tady pod tebou tvoji spojenci souhlasí , že sudí píska hovno. Za dneše karsenal nic nemůže bohužel máme takovýhle zápas, ale to nic nemění, že sudí stojí za hovno

Reagovat
PP

na tom se shodneme. Sudí v PL jsou kapitola sama pro sebe, byť Španělská liga je ještě jind. A zrovna Arsenal u sudích protěžovaný moc nebývá. Každopádně boj o LM nabývá nových rozměrů..

Reagovat
smazaný uživatel

to já nevím jak vám píska to bych lhal. Jenom já jsem tady nic proti arsenalu neřekl. Prostě dneska je zápas blbec tou penclí už hráči úplně jsou myšlenkami někde jinde. Nás jenom může těšit, že Spurs prohrávaj furt teďkom a chelsea taky není nic moc. Stejnak doufám, že už s příchodem té 3 evropské ligy to splní a z anglie bude hrát 5 týmu LM

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by šel pogba ven

Reagovat
smazaný uživatel

jako, ok prohraje se, ale ten Moss je fakt prvotřídní tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ok prohraje se ale jestli kvůli tomuhle nedáme TOP 4 tak mě to strašně vezme. To je fakt dneska den blbec . Sudí je stejnej kokot jak Oliver tenhle co dnes píská nás zařízl i v poháru proti Middlesbrough v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud, tak se do TOP 4 určitě nedostaneme jen kvůli "tomuhle"

Reagovat
smazaný uživatel

tak je furt čas to neberu, ale dneska to byl důležitej zápas . Navíc oni maj i docela dost lehkej los prakticky nenarazí už na nikoho z top 6

Reagovat
supervizor

Já se nedivím že Mesut chtel vypadnout ze spanelska za tenhle výkon ho museli vypiskat jeste cestou ze stadionu a tady mu tleskaji.

Reagovat
tunkic

Taky se divim...dneska zas uplne odchozenej zapas

Reagovat
Svatej

Se Kolašinač poblil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky jsem koukal.

Reagovat
Side

To se teď Kolasinac právě poblil?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem ze nejsem jedinej komu se to zdalo..

Reagovat
Svatej

Za takovej projev nesouhlasu se strategií trenéra bych ho střídal

Reagovat
Pigeon

Greenwood

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nedáme po tomhle LM tak raději ať tam je SPurs a chelsea než tohle to

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nedáme po tomhle LM tak raději ať tam je SPurs a chelsea než tohle to

Reagovat
Minister

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty ses tak ubrecenej... Utri si to pak po sobe.

Reagovat
Svatej

Na tohle budou parádní obrázky v příštím týdnu

Reagovat
Grahf

načo si to teraz posúvame, šak dám na krídlo a jeb center

Reagovat
Whitemedia

Kolasinac se z Mosse dokonce poblil a já se mu nedivím..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
miezto

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Side

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Horcmen

tolik šancí a ani ten over nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba klasicky hrozný ve velkém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Arsik paráda, ešte skončiť pred Tottenhamom a skvelá prvá sezóna bez Wengeleho

Reagovat
Grahf

strašne to hrajeme v druhom polčase, vôbec žiadna šanca

Reagovat
smazaný uživatel

hráli jsme dobře do té pencle. To byl nůž do zad. To už jsme úplně někde jinde v hlavě. Nic není u konce sezona dlouhá chelsea a spurs taky nehrajou nic

Reagovat
PP

Laca je borec.. a náš nejlepší nákup za posledních x-let..

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej borec za ten dive

Reagovat
PP

aha.. Když někdo udělá 30 věcí výborně a 1 nahovno, taky na něj budeš jen plivat. Pogba je charakterově mnohem větší kokot..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mi to nějaký statistik vymluví, ale tohle by bez Ramseyho Arsenal nevyhrával. Kdo by tam hrál místo něj? Guendouzi? Mají tam vůbec někoho jiného?

Reagovat
havrys99

Elneny už maximálně

Reagovat
smazaný uživatel

V lete prijde Banega

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidis Emeryho oblibenec

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat v sezone kdy zacne byt pomalu ale jiste za zenitem.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Mozno ze by to splnal AMN. On je v prvom rade stredny zaloznik a sere ma, ze mrhame jeho talentom

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu pencli, ale tak zkusil to to je od sudího chyba jinak nejlepší hráč dneska u vás

Reagovat
smazaný uživatel

splest si lacu s ramseym another level

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ten stred horel v druhe puli. guendo by byl do obrany lepsi

Reagovat
Counter

Torreira.

Reagovat
smazaný uživatel

teď bych to i tomu DDG omluvil kdyby to zaplavalo v takovém počasí

Reagovat
Mato178178

ze to briliantna penalta hovori komentator horsiu som snad nevidel keby ze mu uhadne stranu tak je v riti

Reagovat
Whitemedia

ehm... Jorginho před pár týdny

Reagovat
Tolstobik

Idealni scenar - MU i Arsenal v top 4!

Reagovat
smazaný uživatel

tak arsenal už snad nemá žádný zápas s top 6 týmem. Nám hraje trošku do karet, že Spurs maj horší formu teďkom. A v Chelsea jim to vede golman

Reagovat
smazaný uživatel

i Spurs ale

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde teda pokud se spurs nevzbudí tak budou ještě 6

Reagovat
Mato178178

spurs a united ... arsenal nech robi hanbu v EL tej ich katastrofi v LM uz stacilo

Reagovat
masly008

jako myslíš tu katasrofu 20 let po sobě postoupit vždy ze skupiny?

Reagovat
smazaný uživatel

to je úspěch , ale beru pro vás to je

Reagovat
Mato178178

ano a co bolo po skupine ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
Mato178178

a barca

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti barce měli aspoň střelu na bránu

Reagovat
masly008

Většinou je po skupině osmifinále no.jeden provar s monakem.jinak barca a bayern kteří jsou prostě jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel maj dosti jednoduchou cestu teďkom žádnej zápas s TOP 6 klubem tak nevím. Taky nevím co zrovna oni v LM chtějí dělat když v EL té ostudy udělali požehnaně. Bohužel dneska gratulace k nim. Takové zápasy jsou v sezoně vždycky a dnes tomu tak nebylo jinak

Reagovat
smazaný uživatel

amn dnes v defenzive famozny

Reagovat
jacobT

V druhom polčase jednoznačne.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polocas az na to, jak se vysral pri te hlavicce na Rashforda v 90 minute

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf

lol 5 minut, 10 minut sa ošetrovalo

Reagovat
Euphael

Škoda, ze zacalo prset na konci zapasu...jinak by to bylo v suchem triku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol fakt dneska nedáme

Reagovat
Swarley

dpč a dá mu to hlavu přímo do koša...

Reagovat
smazaný uživatel

to ani neměla sílu ta hlava to i kdyby dal k tyči tak to chytí

Reagovat
icka

No ze si tu jeden jedinec strasne stezuje na haluz Arsenalu tak asi zapomnel jake haluzy meli v Parizi.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Že máš potřebu na jednoho jedince reagovat..

Reagovat
Grahf

po prvom polčase malo byť rozhodnuté no, zaejabli sme šance.

Reagovat
celeb

Celkom sranda ta PL. Spurs citia sancu, prehraju. Zrazu zacnu citi sancu na 3. miesto fans Chelsea - stratia, MU na 4. miesta - stratia. Kedze Arsenal hra proti nim, tak stratit bude moct az v dalsiom kole.

Reagovat
TheTopFootbaler

Zápas blbec se vším všudy, podtrhuje to Moss, který už tak třicet let neměl PL pískat (oh wait). Zařezával celou dobu Arsenal, tak si myslel, že písknout jim úplně vymyšlenou penaltu pomůže.

Jsem znechucen, protože Matič předvedl úplně kulový a začíná mi s ním docházet trpělivost, měli bychom na jeho post někoho sehnat. Takový Kanté by byl.

Rashforda bych hodil na lavičku. Dalot mi přijde v sestavě úplně zbytečný, fajn že dáváme prostor mladým, ale on nic nepřinese. Obrana skvěle dneska, nakonec všichni čtyři.

Pogba je kapitola sama pro sebe, dokáže božské věci, ale pak podělá přihrávku na dva metry a přidá úplně zbytečný vypatlanecký faul na žlutou.

Začíná nám strašně chybět Lingard (nečekal jsem, že to někdy řeknu), protože bez něj vůbec nemáme tah na bránu a všechno to taháme strašně přes kličky - když už se to pokusí popotáhnout Rash nebo Fred, zadrbou tu přihrávku na konci.

Celkově prostě hrozně smolnej zápas, Arsenal neměl nic a stejně dva góly. Kdyby se Romelu líp vyspal... Tak hlavně to hodit za hlavu a příště lépe. GGMU!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas parádní dneska byl fred o to víc mě mrz , že to mu zrovna pískl tuhle směšnou pencli. Arsenal vyhrál prostě to tak je, možná si to i vzalo daň z PSG. Nic není ztraceno kohouti prohrávají zápas od zápasu a chelsea není ani uvnitř klubu v pohodě. Šance tam je. Arsenal to má i dosti jednoduchý žádný zápas s TOP 6 klubem tak uvidíme. Tu Chelsea doma musíme dát se City to bude boj

Reagovat
PP

zas tady nekňourejte po jednom nepovedeném zápase v 10ti zápasové šňůře! Rash vám vystřílel tolik bodů, o postupu přes PSG nemluvě. Měli jste zápas blbec, který občas bývá. Já byl skeptický před zápasem, pentle rozhodně nebyla, ale Moss nás zařezal tolikrát, že škoda mluvit.. Horší pro nás už byl snad jen Atkinson..

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak ale kromě penalty proti PSG je v posledních pár zápasech dost k ničemu, teď nám to tahal hlavně Lukaku. Rash předržuje, tahá na sebe úplně zbytečný věci.

Reagovat
PP

mě u něj vadí naprosto hloupé řešení situací, nicméně ten druhý gol proti PSG padl právě po jeho hloupém řešení a Lukakuouvém čtení hry. Ale má kolik, 19 let? Je výtečný..

Reagovat
TheTopFootbaler

Až se vyhraje a získá zkušenosti, bude parádní. Nicméně k tomu procesu učení se patří i to, že bude občas na lávce. To je v jeho úplně normální. Na něm právě začíná bych patrné to přehnané sebevědomí, hraje teď strašně bohorovně a sobecky, potřeboval by zase sklopit hlavu a makat. Má na to, to je jasný, je to jen o přístupu. Dal bych šanci Martialovi teď, úplně na stopro.

Reagovat
havrys99

My vám tu Ligu mistrů vykopeme !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zaslouženě naprosto parádní výkon

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Jollae

Kokooot

Reagovat
diastan

Přesně tak

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

4th place

Reagovat
Swarley

Klopp by se v takovém počasí z toho v přímém přenose zastřelil

Reagovat
stiflerovamama

v Liverpoole bolo dnes horšie

Reagovat
Swarley

žije?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Nezvladaš prehru blbeček?

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.sk a jo vlastně

Reagovat
SCELO

dalsi nezvladac

Reagovat
Benzema

A?

Reagovat
fenixLFC

dalsi odbornik co chape ako funguje internet

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Minister

Reagovat
ManUnited

Přijít to muselo naštěstí ztratili slepičáci i čukotka, takže tak šance na top 4 je pořád velká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Leno ale úžasný posledné zápasy, prajem mu to

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TheTopFootbaler

Dneska fantastický, úplně bez chyby výkon. Po De Geovi možná nejlepší gólman z těch TOP 6 klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

tykraso

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak snad jedině ještě Alisson. Nebo snad vidíš Edersona, Llorise a Kepu výš?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TrueCommunist

Obrovskej rozsíl oproti čechovi, nic ve zlym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cech v nejlepsich letech a Cech ted je taky obrovskej rozdil..

Reagovat
TrueCommunist

Nikdy se mi jeho styl moc nelibil, ale jen věc vkusu

Reagovat
Bayern +

Čech v Arsenale < Leno (vždy)

Čech v Chelsea > Leno

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

ale Taiger by chcel Heatona

Ja som s nim spokojny, Sice posral Southampton ale viackrat nas zachranil. Navyse hra super nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí katastrofa. Arsenal trochu zarezaval, az na penaltu, ale Fred to branil jako zacek. Rozhodci piskl snad kazdej pad hráče United, hlavne Pogba to je simulant. Stastna vyhra pro Arsenal, ale neni se cemu divit, kdyz na druhy strane hrajou kopyta Pogba s Lukakuem a Raschford co si mysli, ze je druhej ronaldo a vsechno zadrbe

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem dost zasadni vec takova penalta, tim se dost zarezu smaze si myslim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele