Premier League - preview 3. kola

23.08.2019, 08:33, aktualizováno 25.08.2019, 08:20
Previews
Manchester City před týdnem jenom remizoval s Tottenhamem a nyní chce vše napravit, šanci bude mít v Bournemouthu. Od Tottenhamu se očekává výhra nad Newcastlem, Wolverhampton je favoritem souboje s Burnley...
AFC Bournemouth - Manchester City  (neděle 15:00)
Manchester City s v novém ročníku pere se soupeři a také videorozhodčím. Do třetice by si rád přiklonil VAR technologii na svou stranu či prostě snadno přemohl Bournemouth, aby tak odčinil ztrátu z minulého kola proti Tottenhamu.

Zatím slušný start Bournemouthu do sezóny, co myslíte? Tradiční outsider Premier League z jihu Anglie ještě neprohrál a posbíral čtyři body. Cherries se to povedlo ve dvou duelech proti nováčkům. Doma proti Sheffieldu United ještě vedení neudrželi a s Blades nakonec remizovali, na hřišti Aston Villy si už ale konečné vítězství postrážili.

Manažer Bournemouthu Eddie Howe očekává od neděle těžkou partii. "Raheem Sterling hrál proti nám v posledních sezónách výborně, je mimořádně talentovaný. Mají v týmu velkou kvalitu, takže musíme ustrážit velké množství hráčů. Důležité pro nás bude publikum. Hráči se díky fanouškům odrazí a doufáme v dobrou atmosféru, která nám v neděli pomůže."

Na Dean Court se poněkud překvapivě střetnou dva týmy se stejným bodovým ziskem. Také Manchester City zůstává v nové sezóně neporažen, svěřenci Pepa Guardioly se ovšem též nevyhnuli první bodové ztrátě, přestože herně své protivníky nadále ničí a mačkají jak citrón.

Vstup do Premier League proběhl podle předpokladů, možná až nad plán. Citizens v prvním kole cestovali na hřiště West Hamu a Kladiváře zesměšnili pětigólovým výpraskem. Následný šlágr proti dalšímu londýnskému klubu Tottenhamu vypadal až na výsledek podobně. Man City ale doplatil na koncovku, na druhou stranu byli Spurs až brutálně produktivní. A když už City konečně vstřelili rozdílovou branku, technologie VAR odhalila Laporteho hru rukou. Skóre tak zůstalo na stavu 2:2.

Na marodce domácích stále figurují David Brooks, Arnaut Danjuma, Daň Gosling, Simon Francis, Lloyd Kelly, Junior Stanislas a také Lewis Cook, který už se alespoň vrátil do tréninku. Menší zranění utrpěl proti Tottenhamu levý bek Citizens Oleksandr Zinčenko, už je ale k dispozici. Blízko návratu na trávníky je stoper John Stones, naopak dlouho si od fotbalu odpočinou Leroy Sané a Benjamin Mendy.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Mepham, Cook, Aké, Daniels - Smith, Billing, Lerma, Fraser - King, Wilson
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Zinčenko - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.70 - 8.03 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (neděle 17:30)
Bída a utrpení. Dalo se to čekat a předznamenal to i Benítezův dobrovolný exit. Newcastle se už delší dobu řítí za zkázou a pod vedením držgrešle a budižkničemu Mikea Ashleyho je k ní blíž a blíž. Naproti tomu Tottenham byl coby čerstvý finalista Ligy mistrů nečekaně aktivní i na přestupovém poli a vypadá to na dobrou sezónu. Tenhle vzájemný zápas pravděpodobně nabídne učiněná jatka.

Spurs si totiž minulý týden potvrdili, že i letos mohou vyzývat anglickou špičku a zabojovat klidně o titul. Hráli na hřišti Manchesteru City a bůh ví, že těžší utkání už je v Premier League vlastně ani potkat nemůže. Výsledek? 2:2. Jasně, Tottenham měl z pekla kliku, vždyť na střely s favoritem prohrál až neuvěřitelným poměrem 30:3.

Ale co na tom, nesmírně cenný bod Kohouti získali a díky úvodnímu triumfu nad Aston Villou se drží poblíž ligového čela. To Newcastle je na samém dně. Dobře, na dně je zásluhou již třetí prohry Watford, ale Magpies mohou dost snadno klusat po jeho boku. Žádná výhra, žádný bod, žádné světlé vyhlídky.

Fanoušci tradičního klubu proklínají jeho prezidenta a modlí se, aby Newcastle přežil v Premier League další rok. Jenže letos už to při sílící konkurenci zespod bude velmi obtížný úkol. Arsenalu Straky branku nedaly a proti Norwichi až do samého závěru prohrávaly jasně 3:0. Až v nastavení trefil čestný úspěch Shelvey. Tak snad aspoň psychická vzpruha před dalším tvrdým testem.

Při něm bude Newcastlu zase chybět duo útočníků Dwight Gayle a navrátilec Andy Carroll. Naopak další forvard Joelinton by měl být navzdory šrámu z posledního duelu k dispozici. Stejně tak můžeme hovořit i o Allanu Saint-Maximinovi.

Mauricio Pochettino nebude moci využít dvě z hvězdných posil - Tanguy Ndombele i Ryan Sessegnon totiž mají potíže se stehenními svaly. Totéž platí pro Dele Alliho, který se ale již vrátil do tréninky a jeho návrat se blíží. No a Son Hueng-min se dokonce jistojistě vrací i do zápasové nominace, poněvadž si již odpykal karetní trest.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker-Peters, Alderweireld, D. Sánchez, Rose - Winks, Sissoko - Lucas, Eriksen, Lamela - Kane
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Dummett - Manquillo, Hayden, Shelvey, Longstaff, Ritchie - Joelinton, Almirón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.11 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Burnley FC  (neděle 17:30)
Wolverhampton si loni zajistil účast v pohárové Evropě a hodně vysoké cíle má rovněž letos. Vlci znovu pokukují po umístění na pohárových pozicích a v takovém případě by měli porážet soupeře jako Burnley, které se na jejich stadionu představí v jednom ze tří nedělních duelů Premier League...

Domácí zatím čekají na ligovou výhru a omluvou jim může být účast v předkolech Evropské ligy. V těch sbírají výhradně výhry, ve druhém si snadno poradili s Crusaders, ve třetím nedali šanci Pjuniku a skvěle začali rovněž poslední předkolo - ve čtvrtek vyhráli 3:2 na půdě Turína.

A výsledek mohl být ještě lepší, nebýt 89. minuty a snížení italského celku z pokutového kopu. "Do konce je stále ještě daleko, bude to vyrovnaná bitva. Hráli jsme dobře a organizovaně, dodržovali taktiku a dali několik gólů, ale jak jsem řekl, ještě před námi je jeden zápas a v něm budeme muset podat velice kvalitní výkon, jelikož proti nám stojí hodně dobrý tým," krotí optimismus manažer Nuno.

Wolverhampton v prvním kole remizoval v Leicesteru a před týdnem se doma rozešel smírně s Manchesterem United. Ani jeden výsledek se nedá považovat za ztrátu, stejně jako není alarmující aktuální umístění v tabulce - ambicióznímu celku před nedělními duely patří osmnáctá pozice.

Domácím se tento týden do tréninku vrátil Matt Doherty, obránce byl nemocný a nenastoupil k utkání v Turíně. Stále ale není jisté, zda bude schopen zvládnout celý souboj s Burnley.

Burnley na rozdíl od dnešního soupeře jednu výhru má, když v prvním kole nedalo šanci Southamptonu, před týdnem pak sahalo po překvapení na půdě Arsenalu, kde nakonec padlo 1:2. Ani v jednom případě se na trávníku neobjevil útočník Matěj Vydra. "Že mě vedení nepustilo, vůbec neřeším. Pro mě se nic nemění. Dál budu makat, abych přesvědčil trenéra, že do sestavy patřím. On se mnou mluví, v tréninku mě povzbuzuje a já udělám všechno, abych si Premier League ještě zahrál. Jsem pozitivní, po tréninku si přidávám a dál věřím," nevzdává se český reprezentant své šance.

Na marodce Burnley zůstává Robbie Brady, který ale už trénuje a brzy se objeví v sestavě. Totéž pak platí o Dannym Drinkwaterovi, letní posila z Chelsea v týdnu odehrála poločas za rezervní tým a v základu by měla nastoupit ve středu, kdy Burnley čeká pohárový souboj se Sunderlandem. S lehkým tréninkem pak začal Steven Defour.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.50 - 5.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Hladová po vítězství a nesmírně nebezpečná. Taková je podle manažera Norwiche Daniela Farkeho Lampardova Chelsea, která v úvodu sezóny vesměs těší výkony, ale výsledky se ne a ne dostavit. Třetí tým loňské Premier League má ze dvou zápasů letošního ročníku jediný bod; a prohru na penalty v evropském Superpoháru k tomu. Jakýkoli triumf Blues potřebují jako sůl.

Už totiž jen fakt, že do utkání s nováčkem z Norwiche nastupuje Chelsea coby níže postavený tým v tabulce, hovoří sám za sebe. Co na tom, že v Superpoháru s Liverpoolem hráli Londýňané možná líp než soupeř. Nebo že minulý týden mohli Leicesteru v první půli nasázet dva, tři banány a o nic se nestarat.

Chelsea musí brát tři body co nejdřív, a nejde už jen o logický fakt, že coby aspirant umístění v top 4 potřebuje držet kontakt s elitními celky. Mladý a nezkušený tým vyžaduje vítězství i z psychického hlediska. Každý další neúspěch se na něm totiž může neblaze podepsat a narušit celou sezónu.

Podobně by to vnímali i v Norwichi, kde v roli nováčka taktéž doufali v triumf co nejdříve, aby se zbavili tlaku a Kanárci mohli létat vzduchem s volně roztaženými křídly. To se naštěstí pro ně podařilo už ve druhém kole proti Newcastlu. V utkání, kde se zrodila legenda.

To je samozřejmě trochu hyperbola, Teemu Pukki na sebe každopádně hattrickem ve svém druhém zápase Premier League v kariéře uvrhl světla reflektorů jako málokdo z nových tváří. Teď se po boku Raheema Sterlinga se čtyřmi góly vyhřívá na čele tabulky střelců a má to být právě on, kdo pomůže Norwich zachránit v první lize.

K tomu je ale samozřejmě velmi daleko, celek Daniela Farkeho kráčí zápas od zápasu. V tom nejbližším bude ještě pořád postrádat duo Timm Klose - Christoph Zimmermann. Chelsea nejvíc trápí N’Golo Kanté, jehož kotník není ve stoprocentní pohodě. Podobně to má i Antonio Rüdiger, který nejspíš duel vůbec nestihne. Na marodce dál zůstávají Ruben Loftus-Cheek, Callum Hudson-Odoi a Reece James.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Leitner, Trybull - Buendía, Stiepermann, Cantwell - Pukki
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Zouma, Emerson - Kanté (Kovačić), Jorginho - Pedro, Mount, Pulisic - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.12 - 3.95 - 1.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Southampton FC  (sobota 16:00)
Jeden ze sobotních zápasů Premier League se odehraje na Amex Stadium, kde Brighton přivítá Southampton. Zatímco domácí celek má po dvou kolech na kontě čtyři body, Soton na první bodový zisk nadále čeká.

Vstup Saints do letošní sezóny zatím rozhodne nevypadá podle jejich představ. Oba dva odehrané zápasy skončily porážkou týmu s červenobílým vzorkem na dresu. Pozitivním může být, že po fatálním výkonu s Burnley se Saints vzpamatovali a přesto, že podlehli favorizovanému Liverpoolu 1:2, nebyli daleko od remízového výsledku. Nyní je čeká Brighton, tedy soupeř se kterým v posledních pěti zápasech ani jednou neprohráli. Zápasy skončily třikrát remízou a dvakrát včetně posledního střetnutí výhrou Saints. Svatí tak budou rozhodně chtít odjíždět bez ztráty bodu, jelikož do blížící se reprezentační pauzy už je čeká jenom souboj s Manchesterem United,.

Brighton po oslnivém vstupu do sezóny po výhře 3:0 nad Watfordem nedokázal ve druhém utkání s West Hamem předvést dostatečně kvalitní výkon, který by stačil na výhru s týmem z Londýna. Seagulls sice neprohráli, ale spokojeni s výkonem být nemohli. V zápase se totiž ukázala jejich typická slabina - proměňování šancí. Z šestnácti střel zapadla do sítě jen jediná. Takové chyby si klub z přímořského města nemůže dovolit, pokud chce i tento rok uhájit členství mezi ostrovní elitou.

Pouze manažer Potter se bude muset obejít bez některých jmen na své soupisce. Brightonu bude chybět trojice Izquierdo, Biffouma a Schelotto. Southamptom by pro sobotní utkání měl mít k dispozici plnou sestavu.

Pokud zvážíme, jakým výkonem se prezentovaly oba týmy minulý týden, dospějeme k názoru, že zápas bude těsný a další remíza mezi oběma kluby by nebyla žádným překvapením. Vylepšení defenzivy na jedné straně a střelecká impotence nahrávají smírné dělbě bodů.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Duffy - Dunk - Burn - Momtoya - Stephens - Propper - March - Gross - Murray - Trossard
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek - Yoshida - Vestergaard - Valery - Ward-Prowse - Romeu - Hojbjerg - Bertrand - Redmond - Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.29 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Crystal Palace v minulém kole podlehl nováčkovi Sheffieldu United a před cestou na Old Trafford tak má co napravovat. Manchester United má však ve vzájemných zápasech výrazně navrch a pozitivní bilanci chce udržet.

Po dvou zápasech má Man Utd čtyři body. Nejedná se tedy o špatný vstup do sezóny, ale pro tým, který chce bezpochyby útočit na přímý postup do Ligy mistrů je každá ztráta bolestivá. Proti Eagles tak musí United bezpodmínečně vyhrát. Pokud možná výraznějším brankových rozdílem. Crystal Palace neporazilo Rudé ďábly v posledních sedmnácti zápasech a pokud mluvíme o zápasech na Old Trafford, může se i dříve často kritizovaná zadní řada United pyšnit tím, že šestkrát po sobě udržela nulu. Není nepravděpodobné, že tato série se může prodloužit. Crystal Paláce chybí střelci, to se vědělo už před začátkem ligového ročníku a jelikož s tím na Selhust Park nic neudělali, nemůžou se divit, že ještě tým nevstřelil branku. K tomu přičteme fakt, že defenziva Red Devils pod taktovkou Maguiera, jehož přestup se zatím jeví jako povedený, inkasovala jedinou branku a působí solidně. Pikantním pak možná bude setkání mladého beka Wan-Bissaky se svými bývalými spoluhráči. Budeme zřejmě svědky jeho soubojů s hvězdným Zahou.

Eagles jsou v krizi a odhady sázkových kanceláří na jejich sestup zatím naplňují. Po remíze s Evertonem přišel tragický výkon s nováčkem Sheffieldem United, který zvítězil 1:0. Roy Hodgson pravděpodobně zkusí oživit svoji jedenáctka tím, že vymění tragického Bentekeho za Ayewa a do stoperské dvojice dosadí zkušeného Cahilla, ale to asi na body stačit nebude. Palace budou muset spoléhat na notnou dávku štěstí podpořenou nadstandardním výkonem Zahy a nebo jiného z hráčů. Výhodou Orlů je alespoň to, že jsou v pozici, kdy můžou jen překvapit, snad nikdo je nepovažuje za favorita utkání.

Zraněnými pak na straně United zůstávají Dalot, Fosu-Mensah a Bailly a na straně Crystal Palace pak Tomkins a Sakho. Oba týmy tím pádem mají k dispozici všechny hráče, kteří byli k dispozici na začátku ligy.

Nebezpečně se jevící útok Red Devils zřejmě Orly rozcupuje. A nebylo by udivující, kdyby zápas skončil větším rozdílem ve skóre možná až debaklem. Manchester United je jasným favoritem utkání.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Shaw - Lindelof - Maguire - Wan-Bissaka - Pogba - McTominay - Rashford - Lingard - James - Martial
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Van Aanholt - Cahill - Kelly - Ward - Schlupp - Kouyaté - Milivojevič - McArthur - Zaha - Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.39 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Leicester City  (sobota 16:00)
Zatím pouze dvě remízy mají na kontě i vinou těžkého losu hráči Leicesteru. O první vítězství si zahrají proti nováčkovi Premier League v Sheffieldu, který je na tom v tabulce trochu překvapivě lépe.

Blades se v závěrečné fázi uplynulé sezóny Championshipu naladili na vítěznou vlnu, když od začátku února prohráli jediné utkání, a v dobrých výsledcích pokračují i o patro výše. Do nového ročníku vstoupili v Bournemouthu cennou remízou, kterou jim z v závěru vystřelil Sharp, aby o týden později jediným gólem rozhodl o vítězství Lundstram.

Bez zmínky nemůže zůstat, že Chris Wilder je jedním z mála manažerů v nejvyšší anglické soutěži, který sází téměř výhradně na ostrovní hráče. V obou dosavadních ligových kolech totiž v dresu Sheffieldu nastoupili výhradně fotbalisté ze Spojeného království a Irska. K dispozici však nyní nebude mít zraněného Flecka, zato Robinson, druhý hráč, který kvůli zdravotním problémům minulý víkend střídal, je připraven naskočit.

Dobrý start do sezóny ale prý Blades neukolébá. "Vždycky zůstávám nohama na zemi a nikdy nedělám unáhlené závěry. Tento sport je velmi ošidný, ať už jste hráčem, brankářem či trenérem," tvrdí Wilder.

Pouze jednu branku vstřelil Leicester v posledních čtyřech zápasech Premier League, byla však velmi cenná. Na Stamford Bridge mu totiž v minulém kole zajistil bod vyrovnávací trefou Ndidi, v součtu s bezbrankovou remízou proti Wolves tak Foxes okupují dvanáctou příčku tabulky.

I lavičku Lišek trápí zdravotní potíže, za postranní čarou totiž zůstane Chilwell. "Samozřejmě, že vždy se najde něco, co chceme zlepšit, ale takto v úvodu sezóny si chceme vybudovat oporu v defenzivě. Moc jsme toho nedarovali Wolves a i proti Chelsea jsme byli v obraně silní," říká její šéf Brendan Rodgers.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Freeman, Stevens - Robinson, McGoldrichk
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Fuchs - Ndidi - Pérez, Tielemans, Maddison, Albrighton - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.29 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Watford po dvou zápasech stále čeká na první gól i bod. Proti West Hamu se Hornets pokusí odlepit ode dna. Také hosté mají co napravovat, zatím se gólově prosadili pouze jednou a čekají na první výhru.

Kde je loňský Watford, jenž udivoval celou Anglii skvělými výkony, které Hornets málem vynesli až do horní poloviny tabulky v Premier League a do finále FA Cupu? Zatím v nedohlednu. Kádr Sršňů se přitom během léta nikterak razantně neproměnil, avšak konkurence - jak se zdá - nespala a během pauzy se na mužstvo manažera Javiho Gracii důkladně připravila. Alespoň to tedy dokázal Brighton, jenž ve svatostánku Watfordu Vicarage Road vyhrál nečekaně 3:0, a také Everton. Tomu k poražení Graciovy družiny stačila jediná branka.

Špatný start znamená pro Hornets po dvou kolech poslední, 20. místo v tabulce nejvyšší soutěže. Několik týdnů navíc bude kvůli zranění chybět kapitán Troy Deeney. Zdravotní trable sužují též záložníky Abdoulaye Doucourého a Roberta Pereyru. "Nastal čas, abychom ukázali sílu kádru. Všichni hráči pracují dobře a jsem si jist, že předvedeme dobrý výkon," prohlásil Gracia.

Po prvním kole přitom na poslední příčce figuroval West Ham, který utržil nepříjemný pětigólový debakl od bleděmodré mašiny, obhájce titulu Manchesteru City. O týden později již kladiváři bodovali, nebyla to však žádná sláva. V Brightonu se sice dostali do vedení, to ale vydrželo jen pár minut a oba týmý si nakonec body dělili. Hammers tak před třetím kolem okupují šestnácté místo a podobně jako Watford čekají na první výhru.

"Pokud naše šance postavíme s ohledem na formu Watfordu, uděláme velkou chybu. Fotbal se mění každým zápasem, takže pokud chceme vyhrát nebo být konkurenceschopní, potřebujeme zahrát dobře v defenzívě a být kreativní v útoku," řekl manažer West Hamu Manuel Pellegrini, jemuž se do sestavy vracejí kapitán Mark Noble, další záložník Felipe Anderson a útočník Sébastien Haller.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko, Dawson, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Deulofeu, Gray
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Fredericks, Diop, Ogbonna, Masuaku - Wilshere, Rice - Anderson, Lanzini, Antonio - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.53 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
O vyvrcholení sobotního programu třetího kola se postará atraktivní duel Liverpoolu s Arsenalem, který každoročně slibuje gólové hody. V posledních letech mívaly tyto zápasy na Anfield Road jednoznačného vítěze v podobě domácího celku, který je favoritem na vítězství i tentokrát. S trochou nadsázky jde navíc v tomto případě o přímý souboj na čele tabulky, neboť právě Reds s Gunners jako poslední dva celky ještě v nové sezoně po dvou kolech neztratily ani bod.

Šňůru domácí neporazitelnosti proti Kanonýrům se Liverpoolu daří táhnout již pět let, přičemž za toto období v šesti zápasech nasázeli Reds svému soupeři stěží uvěřitelných 22 branek. Naposledy se sice Arsenal ujal brzkého vedení, ale zanedlouho o něj nejenže přišel, ale odnesl si rovnou debakl 1:5. Není tedy divu, že právě zápasy Arsenalu s Liverpoolem nabídly vůbec nejvyšší počet branek v moderní historii Premier League s průměrem necelých tří gólů na zápas, stejně jako rekordní počet hattricků.

Fazona týmu Jürgena Kloppa na domácí půdě se navíc nevztahuje jen na tohoto soupeře. Diváci na Anfield Road neviděli prohru svého oblíbeného týmu již 41 utkání v řadě, tedy celé dva roky a 123 dní. Aby toho nebylo málo, liverpoolští doma v lize v součtu s předešlou sezonou zvítězili už jedenáctkrát za sebou.

Reds se stále musí obejít bez své brankářské jedničky Alissona, jehož by měl i tentokráte zastoupit zkušený Adrián, byť se španělský gólman v předešlých kolech nedokázal vyvarovat selhání v podobě způsobení pokutového kopu proti Chelsea či přihrávce Dannymu Ingsovi na inkasovaný gól v minulém kole se Southamptonem. Mimo hru nadále zůstává i Naby Keïta. Na straně hostí stále chybí dlouhodobě zranění Holding, Bellerín, Tierney a Mavropanos, zato Granit Xhaka s Mesutem Özilem by již měli být plnohodnotně připraveni naskočit do hry. Otázkou však zůstává, zda některého z nich Unai Emery skutečně postaví do základní sestavy, neboť během jejich absence si uzurpovali střed pole pro sebe mladíci Guendouzi, Willock a Ceballos, kteří byli u předešlých dvou ligových výher a hlasitě si řekli o udržení v jedenáctce.

Po potřebném nabrání fyzické kondice jsou navíc Emerymu k dispozici i pozdní navrátilci z letní dovolené Lucas Torreira či Nicolas Pépé, takže španělského kouče čekají při skládání sestavy příjemné starosti, jak našlapanou ofenzivu Liverpoolu zastavit a zároveň podpořit tu vlastní v čele s duem Lacazette - Aubameyang.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Monreal - Guendouzi, Xhaka, Torreira - Ceballos, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.96 - 6.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Everton FC  (pátek 21:00)
Jeden z nováčků Aston Villa stále čeká na první body. To hosté z Evertonu bodovali v obou uplynulých kolech, a pokud zvládnou páteční předehrávku, dostanou se po letech minimálně do soboty na první místo tabulky. Zvládnou však náročný zápas ve Villa Parku?

Před startem sezóny byli všichni pozorovatelé Premier League zvědavi na to, jak se Aston Ville bude dařit po mohutném letním posilování. Prozatímní výsledek? Nic moc. V prvním kole klub z Birminghamu srdnatě vzdoroval Tottenhamu, jenž soupeře na svém stadionu udolal až v posledních minutách. Minulý víkend se Villans konečně představili doma, ovšem hosté z Bournemouthu skvěle vstoupili do duelu a již po dvanácti minutách vedli o dvě branky. Domácí se ve zbytku utkání zmohli pouze na jednu odpověď a prohráli 1:2.

Po dvou kolech tak Villans na svém kontě nemají ani bod, podobně jako Newcastle, Southampton a Watford. "Dokážeme si vytvořit šance, pouze je musíme začít proměňovat. Já ani hráči nejsme z (útočníka Aston Villy - pozn. redakce) frustrováni. Zapojuje ostatní do hry a vede si stále lépe. Má za sebou jen dva zápasy a ztrácí jeden gól na Mohameda Salaha. Nechci soudit útočníky takhle zkraje sezóny," uvedl manažer domácích Dean Smith.

Everton na rozdíl od Aston Villy ještě nepoznal v nové sezóně hořkost porážky. Karamelky odehrály první zápas v Selhurst Parku, svatostánku londýnských Crystal Palace. I přes množství šanci skončilo toto klání bez branek. Toffees si vše vynahradili v druhém kole doma v Goodison Parku, kde přivítaly Watford, kometu loňského vydání Premier League. Svěřenci manažera Marca Silvy se tentokrát díky Bernardovi prosadili brzy, to však bylo z jejich strany vše. Jelikož však hostující Hornets byli taktéž bezzubí, ze tří bodů se radoval Everton.

Suma sumárum, Karamelky mají na svém kontě čtyři body a v tabulce sídli na deváté pozici. V případě pátečního vítězství se Toffes mohou po dvanácti letech alespoň na jeden den dostat do čela Premier League. "Bylo by to skvělé, ale musíme dokázat, že jsme schopni se tam dostat. Koneckonců uvidíme, jaký bude výsledek a zda se dostaneme na první místo. V našich hlavách respektujeme Aston Villu a jedeme k nim s touhou a odhodláním zvítězit," řekl Silva.

Domácím se uzdravil obránce Kortney House, avšak jiný zadák James Chester a útočník Jonathan Kodija zůstávají na marodce. Everton má zase k dispozici krajní beky Leightona Bainese s Lucasem Dignem a po vypršení trestu záložníka Morgana Schneiderlina. Mimo hru naopak zůstává Fabian Delph.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Elmohamady, Engels, Mings, Taylor - McGinn, Hourihane, Grealish - Trezeguet, Wesley, El-Ghazi
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Schneiderlin, Gomes - Richarlison, Sigurdsson, Bernard - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.39 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC22006:26
2.Arsenal FC22003:16
3.Manchester City21107:24
4.Manchester United21105:14
5.Brighton & Hove Albion21104:14
6.Tottenham Hotspur21105:34
7.AFC Bournemouth21103:24
8.Sheffield United21102:14
9.Everton FC21101:04
10.Burnley FC21014:23
11.Norwich City21014:53
12.Leicester City20201:12
 Wolverhampton Wanderers20201:12
14.Crystal Palace20110:11
15.Chelsea FC20111:51
16.West Ham United20111:61
17.Aston Villa20022:50
18.Newcastle United20021:40
19.Southampton FC20021:50
20.Watford FC20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1636)

Přidat komentář
kiciN

Unai Emery is making it very clear, both privately and publicly, that Shkodran Mustafi & Mohamed Elneny have no future at #AFC.

“They know the situation. I think it’s positive for them to leave and to sign for another team where they can be protagonists, they can be happy.”

Reagovat
Mastný Chobot

Ak z toho dokážeme dostať aspoň 30m, tak je to skoro dokonalé leto.

Len teda by sa zišiel ešte jeden stopér

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Jestli se jich dokážeme zbavit zadarmo, tak to bude dokonalé léto. Pokud za ně někdo zaplatí, bude to sen.

Hlavně od Elnenyho jsem čekal o malinko více, Shkodran byl za mě průser od začátku.

Reagovat
Le Gunner

Utržené prachy narvat do Ruganiho (byly kolem něho i nějaké spekulace ne?). Od příštího roku Rugani, Saliba, Sokratis, Holding, to by byla pecka. Chambers asi čau, Luize vidím spíš jako alternaci za Torreiru.

Co vůbec Mavropanos? Nějak sešel z očí a z mysli.

Reagovat
Mastný Chobot

Mavropanos je stále zranený a aj keď nebol, tak ma ničím nepresvedčil

Reagovat
Le Gunner

Tak aspoň s jedním Řekem to klaplo...

Reagovat
Pony Slaystation

ten Mustafi co měl lepší staty než Van Dijk?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Golasso

To klidně mít mohl. Pokud je u kormidla v té jeho makovici zrovna doktor Jekyll, tak je to obránce, který prakticky neprohraje hlavičkový souboj, rychlý, silově vybavený, dobrý v soubojích, solidní v rozehrávce... pak se projeví Mustafiho pan Hyde a je z něj prackou mávající kopyto. Jenomže to jsou jednotlivé chyby, které celkovou statistiku zase tolik neovlivní

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zdá, že bol porovnávaný s Maguireom ale budiž

Reagovat
mr.Silver

Zitra budeme asi hrat 3-4-3 a na protitoky. Podle me to bude velmi ospaly zapas s jednou silenou dvacetiminutovkou.

Leno - Chambers, Sokratis, Luiz - AMN, Xhaka, Guendo (Ceballos), Kolasinac - Pepe, Laca, Auba

Tip: 2:2 (Salah, Mane - Auba, Laca)

Reagovat
Ondiis

Vidím to na Leno - AMN, Luiz, Papa, Nacho - Xhaka, Torreira, Ceballos - Pepe (Nelson), Laca, Auba ... jsem zvědav jestli Emery nepřekope útok na defenzivnější variantu a nesedne si Laca/Auba, aby mohl hrát třeba takový Miki na křídle

Reagovat
Lacko_Boh

človek by povedal že s kadrom ktory mame budeme vyhravat 3:2 alebo prehrávať 3:2 ale ..nie no, pragmatizmus numero uno

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra budou obě obrany hořet a útoky se činit. Tip 4:3

Reagovat
Pospovič

dnes 0:1 (Everton potvrdí zatím nejlepší obranu ligy)

Reagovat
iamek

Ty vole snad vyhrajeme aspon 1:0. Když už se tam člověk táhne

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mikelinos

Snad ne

Reagovat
r.mrazik

uz za ne nehraje bissaka,takze by nase leva strana mohla mit nejakou sanci

Reagovat
fantomas

Ty musíte rozsekat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak lepšího soupeře sis ani vybrat nemohl, zvlášť teď po remíze hoši musí CP přehrát

Reagovat
Ondiis

tohle nemůžete nevyhrát

Reagovat
Busby babes

vzdycky kdyz tu sem, tak da Mata gol.

Reagovat
oli9

Parádní zápas

Reagovat
Vopi11

Zítra potvrdíme nedobytnost Anfieldu, očekávám pěkný ofenzivní fotbal. Tipuju 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

taky nám moc nevěřím

Reagovat
avicii

od toho nasho zapasu neviem co cakat, tazko ocakavat ze si tam pride zase Arsenal pre ostudu..ale verim vo vyhru aspon o gol

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na tyto střetnutí dívám jako na oslavu fotbalu. Oba dva tradiční fotbalové kluby s díky bohu ještě správně nastavenyma hodnotama, masivní zápas sledován po celém světě a vždycky skvělá podívaná. Navíc ty útoky jsou prostě na obou stranách luxusní

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Golasso

Reagovat
avicii

Reagovat
Čivrss

Reagovat
smazaný uživatel

správně nastavenyma hodnotama

to znamená přesně co?

Reagovat
Mastný Chobot

ja neverím, že získame vôbec bod

Reagovat
Kixi Syhimour

To si myslím, že není nereálné. Nám se musí zkonsolidovat zadní řady (např. krajní beci jsou docela mimo) a záloha musí být přesnější a začít makat a to má vliv na útok, leč ten docela funguje (nicméně taková Salahova efektivita ). Nejsme na tom herně nijak zvlášť​ dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam vo výsledok aspoň 0:1. Sme experti na trhanie nelichotivých štatistík

Reagovat
eder

Tak hlavně, aby zas rasisticky neuráželi Pogbu. Výsledky a skóre jsou podružné...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je všechno jen mediální kauza. Ale dřív to měli černoši mnohem horší v PL a tolik nefnukali

Reagovat
oddy

Tak Pogba nefnukal. Nemůže za to že o tom novináři píšou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra bude už jen jeden tým stoprocentní

Reagovat
wyqinac

a nebo zadny

Reagovat
Ondiis

bral bych všemi deseti

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám výhru, nic jiného proti CP nepřipadá v úvahu... miliardová posila se každopádně musí probrat, jinak bude mít kritiky dál na krku

Reagovat
VersaceChain

miliardová posila je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Všemi milovaný francouzský mistr světa, samozřejmě přepočítáno v Kč. Pokud dá do konce sezóny 25+ gólu a několik asistencí k tomu, tak možná za tu cenu stát bude

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych si pro jednou trochu dustojnej vyjezd na Anfield. Necekam bod, ale proboha ne dalsiho bura. Predpokladam ze budem hrat zase 3-4-3, cili neexistujici stred zalohy pres kterej nebudem schopni dat balon dopredu a vepredu osamela trojice utocniku ktera se nedostane do hry, tak doufam ze Luiz to trochu poresi par dobre mirenyma nakopama.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz to trochu pořeší nějakými hnusnými zakroky

Reagovat
aramaki

ja by som bral už tentokrát za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz bych se zacal bat ze se neco porouchalo v Matrixu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Bude už hrát Kean v základu nebo to nevypadá?

Reagovat
C-M@ster

Nevypadá.

Reagovat
R22

Reagovat
Euphael

Kua vrabejka by mohl dat prívjů, jak za starych casu

Reagovat
fenixLFC

nejake info o vertonghenovi? bude uz hrat alebo ho poche definitivne odpilil?

Reagovat
matZz

definitivně odpálil? kliiiiid. nic zas tak vážnýho se neděje. proti city už byl na lavičce.

Reagovat
fenixLFC

preto sa pytam, pretoze aby jeden z dvoch stoperov zakladu nehral na ukor sancheza je divne

Reagovat
matZz

já si tipnu, že si ještě počká, protože Sanchez zahrál proti City snad svůj nejlepší zápas, aspoň co si pamatuju. ale nějaký odepisování podle mě nehrozí, to si nemůžeme dovolit, toby jednou nohou venku, budou přibývat zápasy, zranění... já doufám, že brzo podepíše novou smlouvu, protože v mejch očích je to pořád náš nejlepší stoper.

Reagovat
Cobra

Je to náš nejlepší stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do základu už patří spíš Sanchez. Hodně se psalo, že chce Poche dát už šanci mladšímu než tam furt nechávat Tobyho a Vertse.

Reagovat
REPLIKATOR

Grealish protáhne svůj úctyhodný rekord o další prohru

Reagovat
Whitemedia

Kean zase akorát na lavičce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Quand Ludwig Francillette doted hrál na předměstí Dijonu v Oblasti 1 (6. divize) a ted přestoupil do Newcastle. Že by skrytý talent? Mimochodem je mu dvacet let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze přišel podobně. I když druhá španělská je určitě lepší než šestá divize ve Francii.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal tiež kúpil 21-ročného obrancu zo siedmej ligy 2 roky dozadu. Také prestupy sú pre klub skoro nulové riziko s malou šancou na úspech

Reagovat
Seydou Doumbia

Spíš jsem fascinován, kde na takové hráče chodí. Opravdu se agenti chodí dívat na vesnický fotbal někde na dědině?

Reagovat
smazaný uživatel

Che, si tak člověk říká, že máme tak 5% šanci bodovat na Spurs a pak zjistí, že to píská Dean

Reagovat
Hokaido

Jota Nádherná přihrávka.

Reagovat
Kixi Syhimour

A zrovna proti Totáči zahrál dost nic moc , pokud si dobře pamatuji

Reagovat
Zaschrona

Týmový propadák v obraně, to tu nějakou dobu nebylo. Welcome back, Everton.

Reagovat
Mastný Chobot

Jota ma veľmi baví

Reagovat
Hokaido

Jak mají ty dresy podobný WHU, tak mi docela připomíná Payeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vobec

Reagovat
Kixi Syhimour

Dresy jsou podobné

Reagovat
Hokaido

Payeta taky takhle bavil každej dotek s míčem a působí podobně energicky.

Reagovat
Mastný Chobot

dlho ma nejaký hráč, o ktorom som nikdy dovtedy nepočul, takto nezaujal. A aj vyzerá strašne saucy - brada a čierne kopačky, to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

kopacky jak z PES 6 bez patchu

Reagovat
Ondiis

Pepe?

Reagovat
Mastný Chobot

mne inak skôr pripomína Ozila z Realu

Reagovat
SunFells

MC Gin je dost zajímavý hráč

Reagovat
mr.Silver

Jj, ten se mi libil uz v tom prvnim zapase protii Spurs.

Reagovat
Zaschrona

Gylfi zas totálně izolovaný, Gomes i DCL mu musí pomáhat běhy dopředu a dozadu, jinak se zas dostaneme k tomu obehrávání vápna ze strany na stranu.

Reagovat
Zaschrona

Ach jo. Z penalty doprostřed brány.

Reagovat
Miguel19

Gomes tragédie.

Reagovat
Mastný Chobot

aj Richarlison

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Everton oni aj keby kupili najlepšich hračov na svete a mali aj najlepšieho trenera sveta, tak aj tak vždy na začiatku ligy budu tragickí

Reagovat
Zaschrona

Hraje vůbec Sigurdsson?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pomohl vytvořit tu jednu slušnou šanci

Reagovat
Zaschrona

Tak to byl hlavně Schneiderlin a Coleman.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem myslil, že on nahrával tomu pravému obránci, co to přihrál na penaltu, nebo se pletu? Ro bylo vcelku povedené, ale jinak jsem ho snad kromě jednoho defenzivního zákroku nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

18ka to bola

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, tak sorry , díky za korekci

Reagovat
Hokaido

Mi z tý vaší ofenzivy přijde možná nejlepší.

Reagovat
Zaschrona

Jestli je nejlepší, tak proč je zas totálně izolovaný a skoro se nepotká s balonem?

Reagovat
Hokaido

Možná kvůli tomu, že máte dnes úplně nekonstruktivní stopery, střed zálohy s dnešním výkonem nepatří asi ani do Champu a křídla jsou strašně nepohyblivý a neudělají mu žádný prostor.

Celkově od vás strašidelnej výkon.

Reagovat
fenixLFC

tak bernardo tam aspon beha a bojuje. richarlison je k nicomu, calvin traged. ale ta zaloha je hrozna dnes

Reagovat
SunFells

Kdo u ničeho není, ten nic nepokazí!

Reagovat
Euphael

Je realna sance, ze se ve druhem polocase dostane na plac Iwobi? Nema kondicku nebo v cem je problem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tipo bych si, že Iwobi se určitě objeví

Reagovat
Kixi Syhimour

*Tipl

Reagovat
Zaschrona

Asi taky, ale po minule nebyl úplně důvod to nějak měnit... Snad bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley

Reagovat
fenixLFC

to ako vazne ten hrac co nosi dres s menom gomes hral v barcelone?

Reagovat
Miguel19

Gomes asi nejhorší výkon co jsem zatím v sezoně viděl. To je čirá zoufalost. Nedal přihrávku na 2 metry.

Richarlison další bída. Lewin slaboučký, ten nemůže hrát na hrotu v Evertonu..

Reagovat
Hokaido

Kean musí začít hrát co nejdříve, Everton nutně potřebuje nějakého natural goal scorera.

Reagovat
matZz

ten Mings vypadá zatím jako perfektní nákup

Reagovat
Mastný Chobot

Jediné, čo stojí za to od EFC, je ľavá strana, Bernardo - Digne sú kvalitka.

Aston Villa si ma celkom získava, dobre organizovaný a sebavedomý tím, Wesley je Rondón pre chudobných (či bohatých?)

Reagovat
Mastný Chobot

*Bernard

Reagovat
Counter

Wesley může Rondónovi max. leštit kopačky.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Miguel19

Wesley teďka sehrál co tvl?

Reagovat
supporter

simulant

Reagovat
Whitemedia

žlutou za to, že mu Wesley šlápl na nohu.. proč ne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Střídej.

Reagovat
Whitemedia

pošli tam Keana sakra, jen kvůli němu na to koukám

Reagovat
smazaný uživatel

ak Gomes hraval takto ako hra dnes v Barcelone, tak uz chapem ten hate na neho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PP

Tyjo.. co to tam běhá za berana??

Reagovat
Zaschrona

To je tak pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes vypada jak vudce sekty s tim krutoprisnym pohledem

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi je strasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

*skvělej

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Grealish snad ani nema stulpny ale jen dlouhe ponozky ne? A v jine barve

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Calwert-Levin se mně na tom hrotu vubec nelíbí

Reagovat
PhilipS

Takhle zakončit Iwobiho jsem u nás neviděl. Smůla

Reagovat
Euphael

Mel mu zlomit haksnu Coleman, kdyz tam do toho strka jak kripl

Reagovat
smazaný uživatel

ved hraci evertonu to robia cely zapas

Reagovat
Zaschrona

A máme to komplet, po spálené tutovce DCL teď i druhý palič.

Reagovat
fenixLFC

walcott

Reagovat
PP

krásná akce.. taková, naše typická..

Reagovat
Heisenberg

Theo Za dalších 40 tisíc týdně by to dal.

Reagovat
Mastný Chobot

Strašne som zvedavý, akú bude mať kariéru Iwobi. Strašne.

Dneska výborný

Reagovat
Taiger

Iwobi > Nelson

Reagovat
Counter

Saka > Iwobi > Nelson

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Euphael

nenervuj se Dominik hned

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

Gomes

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda kredit El Ghazimu, ale Gomes to teda nezvládl

Reagovat
PP

93. minuta, borec v náběhu, ve vápně.. to se blbě odpichuje už..

Reagovat
Euphael

Gomesovo braneni

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
Ed_Hazard

Dobrá kokoti Everton. Neuveritelná tragédia pred bránou..

Reagovat
Taiger

Tak zas jeden hype hezky spadnul

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Everton?

Reagovat
Taiger

jj

Reagovat
Whitemedia

a Everton tu někdo hajpoval?

Reagovat
Taiger

jj

Reagovat
Zark

v diskuzi pod Keanem celkem joo

Reagovat
Counter

Byli (oprávněně) chválení za dobrý přestupák.

Reagovat
Zark

coz znamena vetsi ocekavani od vysledku aji

Reagovat
Counter

nj, ale to nepřijde hned, z letošních posil nenastoupil v základní sestavě nikdo (pokud nepočítáme Gomese, který už tam hostoval rok předtím).

Reagovat
Counter

Za první dvě kola proti Palace a Watfordu aka jedněm z nejhorších týmů v dosavadním průběhu PL dali jeden gól. xGA měli nic moc, nula inkasovaných branek bylo se štěstím. Kdo je kde hajpoval?

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi myslí před sezónu to tu byli někteří, kdo to snad viděli i na prolomení​ top 6, pokus si správně pamatuji, nicméně hodnotit po 3 kolech mi nepřijde jako dobrý nápad.

Reagovat
Taiger

jj

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Tu malo by palec hore, preklep .

Reagovat
Taiger

jj

Reagovat
Busby babes

no Everton dost lidi tipovalo na to, ze by mohli prolomit top 6 a ze meli jeden z nejlepsich prestupaku. asi mysli tohle

Reagovat
Whitemedia

Everton mívá zajímavé přestupáky už několik let, ale jako vždy je na ně následně v sezoně spolehnutí.. to mohl tipovat jen blázen

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
M0rb1D4S

A přitom jediní, kteří prolomí top 6 budou Wolves na úkor nás

Reagovat
Busby babes

nebudou. EL. nemaj tak sirokej kadr

Reagovat
Counter

Spíš Leicester. Ale to by se musel dostat do formy Vardy.

Reagovat
fff

Reagovat
M0rb1D4S

Je to jen takové mé přání. Na top 4 letos nemáme a EL se mi příští sezonu sledovat nechce. Tak ať se tam místo nás dostanou Wolves.

Reagovat
Counter

Jestli se dostanou do EL, tak je ten zápřah z vyššího počtu zápasů a cestování vysílí. Nuno loni sestavou skoro vůbec netočil, nasadil tutéž jedenáctku snad do prvních deseti kol nebo tak něco Teď sice přivedli pár hráčů, ale pořád je ten kádr poměrně úzký. Horní půlku tabulky by hrát měli, ale na top6 jim nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prohru s Man United dost lidí čekalo, ačkoliv debakl asi ne. Leicester jsme vlastně neporazili ani loni.

Ale Norwich už musíme bezpodmínečně dát, jestli chceme hrát o TOP 4, nebo i o vyšší místa.

Pozor na Fina, zlepšit zatím děsné druhé poločasy, zlepšit zakončení a hlavně vyhrát.

Vyzkoušel bych od začátku Batschuaye. Klidně i s Abrahamem ve dvou na hrotu.

Reagovat
VasAFC

minulej týden posranej ticket za dvojku, dneska jsem vas tam dal zas tak snad nebudu zase litovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Gunners!

Reagovat
Golasso

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

AHOJ KAMARADY tak uz sem se konecne dostal k mestske policii a moje mise zde skoncila, ted budu chranit ulice David Kotuzov alias Dusan z Orlove se s vami timto louci Prokrastinoval sem tady prilis casu a tahle etapa trolleni skoncila. Bylo mi tady s vami prijemne, nechtel sem nikoho nasrat nebo ho nejak urazit, pokud se tak stalo, omlouvam se. Mam tvurci praci a skrz tyhle dva typky jsem si u ni odpocinul. Potom co dostal Dusan na 10let Ban (ktery jsem oplakal, protoze me Dusan neskutecne bavil) jsem s tim chtel skoncit, ale napad na sekuritaka Kotuzova me zde jeste nejakou dobu udrzel.

Ale treba se jeste nekdy s Dusanem nebo Kotuzovem potkate, at uz to bude formou komiksu, v televizi nebo na internetu.

DRZTE SE KAMARADY a treba se potkame v Madridu

Zavrete oci, odchazim...

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl ukázat, že má 60 IQ, a vzali ho k měšťákům

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Ban

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

městapo to s tímhle psaným projevem tam rozhodně patříš

Reagovat
Hokaido

GL, byl jsi tady můj nejoblíbenější troll.

Reagovat
matZz

Reagovat
SixtoRodriguez

nezabudni novým kolegom kupit pivko nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

konci jedna era, spolu s arsinem nejzabavnejsi uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Civers

Rusko

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snáď Ole da šancu mladým skôr ako v 80. minúte, úplne ideálne v základe Gomes a Greenwood.

Reagovat
EXoRcIsT

Gomes v zaklade a Greenwood tak v 60 min

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes jsem četl, že má bejt základ uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš Matu?

Reagovat
Malresi

Dnes to podľa mňa ďalší debakel nebude. Na výhru sa dnes poriadne natrápime a tipujem, že s odrenými ušami to bude 3-2.

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by. Každú výhru beriem.

Reagovat
Counter

Podle mě bude

Reagovat
Malresi

Prečo myslíš?

Reagovat
Counter

Liverpool se na tenhle zápas hecne, my na Anfieldu za posledních šest zápasů dostali 22 gólů a nevidím důvod, proč by se to letos mělo nějak měnit.

Reagovat
Nikikrew

mas podany handicep klasicky?

Reagovat
Counter

Zrovna mám před sebou otevřené okno s kurzy a jen se rozhoduju, co z toho je nejvýhodnější

Reagovat
Nikikrew

vyhra liverpoolu a padne 3 goly a viac

Reagovat
fff

Tak my nebranime moc dobre tuto sezonu zatial a vy nebranite dobre uz dlhsi cas .

Reagovat
Kixi Syhimour

Co tě k tomu vede? Nebo myslíš, že vy nám ten debakl uštědříte?

Reagovat
Counter

Že jsme horší tým, který neumí bránit.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to asi ano, ale to notně nemusí znamenat nějaký debakl

Reagovat
avicii

dnes proti Arsenalu by som to videl na takuto zostavu: Adrian- TAA Matip VVD Robo - Fabinho Hendo Ox- Mane Firmino Salah

Reagovat
Malresi

Táto zostava by sa mi páčila, imho ale miesto Oxa nastúpi Gini.

Reagovat
avicii

otazky su asi len to ako vravis, ci Ox alebo Gini, a potom ci tam nebude Gomez miesto Matipa/Trenta..kiez by to bolo tak ako som to napisal, a mohol by uz nastupit aspon na 20 minut aj Shaqiri

Reagovat
Malresi

Presne tak 100-krát radšej by som tam na konci videl radšej Shaqa ako Origiho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě to ani otázka není, pochybuju že nasadí Oxladea

Reagovat
fff

Ox je stale velmi daleko od svojej najlepsej formy. Pre mna osobne dnes Wijnaldum rozhodne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oxlade tam měl v druhé půli záblesky proti Southamptonu, nicméně od ideální formy samozřejmě daleko, jenže od té je i Henderson a Wijnaldum taky nehraje úplně ideálně. Oni nás převálcují s tou zálohou, od nás nedá míč nikdo dopředu, obzvláště z této trojice.

Reagovat
fff

Nemyslim si, ze by nas mali prevalcovat. Xhaka je traged, Torreiru si naposledy na Anfielde nasi podali jak ziaka. Uvidime go Ceballos, ale rozhodne by som sa nebal toho, ze by nas mali prevalcovat. Nestalo sa to snad v ziadnom zo zapasov s Arsenalom pod Kloppom a neviidm dovod, aby sa to stalo dnes.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli chceme vyhrát musí minimálně zahrát buď záloha, nebo obrana, obojí má na začátku sezóny problémy, leč proti Saints a obrana ušla, kromě špatných standartek

Reagovat
fff

Salah Firmino a Mane im kludne motu dat 4 goly. A zalohu podcenujes, Arsenal ma s pressom stale dost problem pdola mna, mali s tym problem proti Burnley, s nami to bude iba horsie.

Reagovat
avicii

Ani na Newcastli nijak neoslnili a to boli United slabučky.. I keď dnes tam bude už asi viac skúsenejších hracov

Reagovat
fff

Zrejme ano, ale aj z tych skusenejsich Xhaka ci Torreira ten nas press predtym na Anfielde vobec nezvladali. Ak ich zazracne nespasi Ceballos, comu osobne neverim, tak s tym budu mat obrovsky problem znovu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na oba.

Mané má naštěstí formu, ten dokáže snad něco vymyslit prostě z ničeho, jinak útok je v pohodě, důležitá bude efektivita. Sám jsem zvědav na tu zálohu, moc jí nevěřím po těch vystoupeních, podle mě zatím ani tolik nemakají jako loni, ale dneska bude potřeba aby dokázali zpracovat přihrávku a mít dobrý první dotek, to mně přišlo strašně výrazné v předešlých kláních.

Reagovat
fff

Osobne to vidim skor na Gomeza a to jedine z dovodu, ze je rychly a to proti Arsenalu bude asi potrebne.

Reagovat
nani92

Bojím sa,že dnes budeme hrať strašne popici, ja to neuvidím a aj tak nevyhrame

Reagovat
Swarley

To bude trápení a krásně bude dneska vidět, jak malo kreativních hráčů máme...pak to nějakou akci zachrání Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

tak palace dát musíme Zaha to tam těžko sám ukope. Spíše jsem zvědav zda ten gomes fakt bude základ místo toho kopyta

Reagovat
Nikikrew

No co, bude to opat dalsia ocakavana prehra s ostudou kedy si mozeme zaznacit nas check a ist dalej, alebo uz konecne aj my nieco zahrame na Anfielde a potrapime domacich?

Uprimne neviem, mame lepsi tim ale ta obrana bude mozno opat pruser. Na zapas sa tesim ale len do chvile, ak budeme stale v hre o body. Prvy polcas bude klucovy, ako vzdy. Ak to udrzime na odstrel 1 golu, budem asi spokojny.

Leno

AMN Sokratis Luiz Monreal

Torreira Willock Ceballos

Pepe Lacca Auba

3-4-3 uz fakt nie, hrali sme tak dvakrat naposledy a dostali sme na frak COYG!!!

Reagovat
Taiger

Místo Willocka bych dal Xhaku, jinak za mě ok

Reagovat
Nikikrew

Xhaka kazdy zapas na Anfielde katastrofa, skusil by som Willocka

Reagovat
Taiger

Xhaka v přípravě výbornej a je to hráč, který nám i poslední zápasy chyběl. Jeho passy a přehled o hře tomu schází a i když mám Willocka rád a má talent, tohle není zápas pro něho ještě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fff

Videl som kusok zapasu s Burnley a mal som dojem, ze aj s ich pressom ste mali vcelku problem. Snad to proti nam bude este horsie.

Reagovat
Nikikrew

Mali sme, to bolo hlavne tym ze hral Willock a Guendo, este neskuseni hraci. Dnes takto isto nenastupime, to by bola sebevrazda.

Reagovat
fff

Ale taktiez by to bola sranda .

Reagovat
smazaný uživatel

Máme lepší tým?

Reagovat
Taiger

Máme, myslel lepší tým než předchozí sezónu

Reagovat
fff

Predpokladam, ze myslel lepsi, nez mali naposledy.

Reagovat
Nikikrew

Nenapisal som to uplne spravne , mal som na mysli, ze nas kader je lepsi v porovnani s minulym rokom

Reagovat
Taiger

A když už jsme u toho, kdybych chtěl udělat kombinovanou jedenáctku Poolu a nás (za předpokladu jen zdravých hráčů, bylo by to dost vyrovnaný)

Leno

TAA - Luiz - VVD - Robbo

Torreira - Fabinho

Ceballos

Mane - Auba

Lacazette

Reagovat
avicii

Tak ale toto máš dosť mimo, bez urážky

Reagovat
Taiger

No, pošli schválně svojí, nejvíc asi budeš mít problém s Firmem a Salahem, ale Auba mimo pozici v horším týmu stejně gólovej jako Salah a Laca je prostě lepší než Firmi naprosto s přehledem

Reagovat
fff

Laca proste lepsi nez Firmino....dokonca naprosto s prehledem.

Sorry ale toto vobec nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Laca mi přijde jako komplexnější hráč. Já vím, že Firmi po střídání v supercupu bylo vidět, že Firmi je pro vás neprostradatelnej, hned se s jeho příchodem zlepšila markantně hra, jen prostě mi přijde, kdybys hodil Lacu a Firmiho do jiného týmu, bude Laca gólovější.

Reagovat
fff

Dokonca pouzijes komplexnejsi pri debate o Firminovi? Hracovi, ktory stale ma uzasne golove statistiky a taktiez ma snad najlepsi defenzivny prinos zo vsetkych utocnikov na svete? Firmino, ktory je snad definicia komplexneho utocnika? A Laca ma byt dokonca komplexnejsi? Za mna teda urcite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznám komplexnejšieho útočníka ako Bobby. Asi nejlepšia false nine na svete. Samozrejme, ak by to hral Messi, tak on . ..

Reagovat
Taiger

Většina se mnou nesouhlasí, asi subjektivní, jen to, co vám poskytuje Firmi dělá s přehledem i Laca, defenzivní přínos má též obrovskej, lítá tam furt. Navíc je to též na něm postavené. Ale ok, respektuju to.

Reagovat
fff

Skor by som povedal, ze objektivne nez subjektivne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Objektivně rozhodně není Lacazette "prostě lepší s naprostým přehledem"

Reagovat
bbbauch

Tak to fff ani nemyslel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jasně, jen jsem chtěl znovu zdůraznit tento nesmysl a to že Taiger bude asi subjektivní v tomto hodnocení s tímto příspěvkem než-li my.

Reagovat
bbbauch

Jo tak

Reagovat
Kixi Syhimour

To ale neznamená, že je "prostě lepší s naprostým přehledem".

Reagovat
Hokaido

Komplexnější je pravě Bobby, Laca je golovější.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu bol gólovejsi Laca, pretože Bobby mal vleklé zranenia a hlavne sa pohybuje v iných priestoroch - nižšie,.keď už hrá / hral.

Reagovat
Heisenberg

Firmino je bůh, chtěl bych řídit stát jako on váš útok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Ok.. Alisson - Trent Matip VVD Robo- Gini Fabinho Ceballos - Mane Auba Salah... Aj to ešte Ceballos ma co dokazovať aj keď mu verím.. Firmino je esencia blnasrj hry ale áno Auba je golovejsi

Reagovat
mistr129

Ta záloha je i kombinovaná tak na střed tabulky

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako trochu přehnané, ale vesměs, no...

Reagovat
avicii

Nemyslím si.. Aj keď určite nepatrí k tomu naj

Reagovat
Taiger

Allison je zraněnej, záloha wtf, obrana meh

Reagovat
fff

Najlepsia obrana v minulej sezone PL je meh, zaloha, kde Fabinho a Gini nam vyrazne pomohli vyhrat LM je wtf ... ok

Reagovat
fff

Ale Torreira, ktoreho si nasa zaloha na Anfielde povodila jak chlapca, Ceballos po dvoch zapasoch proti tragickemu Newcastlu a Burnley .... to je ta spravna volba podla Teba.

Reagovat
avicii

Torrreiru pred Ginim prakticky za nič..

Reagovat
avicii

*uprednostňuješ...proste ten má ešte co dokazovať aj keď môže byť u vás najlepší záložník..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

Leno a Luiz?

Reagovat
fff

Tak pokial hovorime o zdravych hracoch, tak Leno je lepsi nez Adrian.

Luiz...no....

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo takhle, jsem myslil, že jsou všichni zdraví, sorry

Reagovat
avicii

A bez Salaha, toto je fakt mimo

Reagovat
Taiger

Adrian je lepší jak Leno v jakým světě?

A koho bys tam jako dal místo Luize? Matipa? pls

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Matip si klidně může říct, že je lepší, to není žádný nesmysl

Reagovat
Kixi Syhimour

Za Lena sorry, špatně jsem to pochopil

Reagovat
fff

Ano Matipa.

Reagovat
avicii

Keď aj Gomeza

Reagovat
smazaný uživatel

Matipa už len za to, že je zohratý s VVD a posledný polrok im to ide.

Pri všetkých zdravých hráčoch:

Alisson

TAA-Matip-VVD-Robertson

Fabinho, Wijnaldum, Ceballos

Salah-Firmino-Mané

Pričom Auba a Lacazette sú podobná úroveň ako naša útočná trojka. Oboch mám rád...

Reagovat
Taiger

Auba se dělil se zlatou kopačkou s Maném a Salahem, mimo svojí pozici v horším týmu, jestli nevidíš důvod ani po tomhle ho vidět v kombinovaný jedenáctce, tak těžký tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ok, no. Dá sa to chápať aj tak, že sa nemusel deliť s dvomi hráčmi o góly, ale len s jedným...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dle tohoto by to bylo Salah - Aubameyang - Mané

Reagovat
Taiger

to bych klidně bral

Reagovat
Taiger

Ale beru to tak, kde teď hrajou podle pozic, v případě, že Auba je křídlo, tak musí vyřadit z tý sestavy Salaha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Auba snad hraje nalevo, ne? Salah hraje RW

Reagovat
Taiger

Beru to jen čistě podle křídla/útok, navíc Auba teď hrál napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty tady argumentuješ že Auba se dělil o zlatou kopačku a pak bys ho vyndal za Salaha, který má dvě zlaté kopačky po sobě? Nesereš si trochu do huby?

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby by zvládol zálohu, vidíš, kľudne namiesto Ceballosa....

Reagovat
Taiger

Ale zas nepřeháníme pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by to RCM zvládol... Každopádne, hráč ako Ceballos by sa LFC hodil...

Reagovat
bbbauch

Koukam ze Ceballos hype jede ve velkym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Videl som asi 2 videa a kazdy tam cpe Ceballosa? Na zaklade jedneho zapasu doma s Burnley uz je lepsi ako napr Ozil? WTF?

Ak bude hrat aj dnes tak dobre ako proti Burnley, budem iba rad ale nechapem ten hype okolo neho teda, nerozumiem tomu

Reagovat
fff

Reagovat
Taiger

Dal bys tam teď Mesuta na úkor Ceballose jo?

Reagovat
fff

Tak ked porovname Ceballosa, u ktoreho je to podla mna hlavne hype po dvoch zapasoch a Ozila, jedneho z naj hracov posldnej dekady....Nevidim na tom nic super smiesne osobne.

Reagovat
Taiger

https://www.youtube.com/watch?v=j94VAJdo4YE

Tady tu kombinovanou jedenáctku dělali na ArsenalTV s kombinací s Pool fans a na Ceballosovi se celkem shodli.

Mesut není anywhere near momentálně, zbožňuju ho, ale ty výkony poslední dobou jsou nic moc, navíc kolik má teď nahraných minut?

Reagovat
Nikikrew

A toto video mi pride vtipne. Ak by sa jeden z tych hracov Liverpoolu ozval, hej pocuvaj Ceballos odohral 2 zapasy proti tragickemu Newcastlu (kde nebol zas tak dobry) a Burnely kde bol najlepsi, a preto je v tej 11tke, na zaklade 2 zapasov?

Podme vyberat napr. po 19 kolach, a nie po 2.

A BTW na AFTV (co sledujem pravidelne) je zopar fanuskov fakt hlupych, resp. p futbale maju minimalne znalosti.

Reagovat
Nikikrew

Ide o to, ako to beries. Ci ta zostava ma byt najsilnejsia bez ohladnuc na supera, proti ktoremu ides hrat alebo naopak.

Ja netvrdim, ze Ozil je lepsi ale preboha ako moze clovek hned cpat vsade Ceballosa ktory odohral 2 zapasy . Si zober, ze by sme hrali 2 kola proti City a Poolu, 2 zapasy 0 bodov, vsetci zle vykony, dal by si ho tam? Tazko.

Preto celkovo to poskladanie combined 11 je vtipne, pretoze zostava ma byt zvolena na zaklade istych kriterii : napr sucasna forma hraca, typ supera a styl jeho hry, atd atd

Reagovat
Taiger

Ta sestava je podle současný formy, it aint that deep, je to jen pro zajímavost. Jen prostě podle momentální formy v žádném případě Mesut tam nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predpokladajme, že ten tím by trénoval Klopp a ten by hráča ako Ozil - vykopol. A už ani Emery mu az tak neveri, či?

Reagovat
Nikikrew

Videl som video, kde Klopp hovoril o Ozilovi ako o uzasnom hracovi ale tak hra uplne iny styl a navyse Mesut uz nie je tak dobry ako v minulosti, takze nevidim dovod jeho posobenia v Liverpoole.

Pripravu mal velmi solidnu, ale nemyslim si, ze mu Emery neveri. Prve kolo vynechal kvoli security, druhe kvoli chorobe. Dnes ho ocakavam na lavicke a uvidime co dalej ale na 10 ma stale co ponuknut.

Reagovat
smazaný uživatel

"Videl som video, kde Klopp hovoril o Ozilovi ako o uzasnom hracovi ale tak hra uplne iny styl a navyse Mesut uz nie je tak dobry ako v minulosti, takze nevidim dovod jeho posobenia v Liverpoole." V minulosti bol skvelý a hlavne má užasný talent, to uznám aj ja.

Len píšem, že Ozil okrem toho, že kreatívnych záložníkov, ktorí sú síce extra talentovaní (aj ja takých obdivujem a chcel by som minimálne jedného v tíme) Klopp nepreferuje - Klopp preferuje výbušných, agresívnych záložníkov, ktorí okamžite po získaní lopty čo najjednoduchším spôsobom posúvajú loptu na rýchle útočné trio pred kreatívnymi záložníkmi, ktorí miestami príliš dlho držia loptu. Značí to aj výber Kloppových posíl do zálohy - Ox, Wijnaldum, Keita a štýl našej hry. Takže, Ozil by sa v Kloppovom futbale neuživil hneď z dvoch dôvodov - ležérnosť a typológia (dúfam, že čo sa týka typólogie, Klopp zmení názor, dúfam, že čaká na ten správny podpisa kreatívneho záložníka :), kľudne aj defenzívnejšieho typu Neves ...)...

Reagovat
Nikikrew

Ale ved ja súhlasím. Klopp nehra na 10 a je jasné ze Ozil by nehral pod ním. Diskusia sa odvíjala od top 11 combined kde pri vybere hra úlohu aj tréner.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Arsenal dá gól je kurz 1,41 wtf

Reagovat
fff

Malo?

Reagovat
Taiger

Hodně podle mě, góla dáme určitě, jen to skončí třeba 2:4 pro vás

Reagovat
fff

Hej, tiez cakam prestrelku. My nebranime vobec dobre zatial, dostali sme gol v kazdom zapase. A vraj by dnes mal hrat aj Pepe a to moze byt dost nebezpecne, ak mu vyjde zapas.

Reagovat
Taiger

I bez Pepeho nám ale věřím na góla, Auba a Laca sami o sobě jsou velká hrozba a Ceba v základu bude určitě, takže to je záruka. Ten kurz je podle mě steal.

Reagovat
smazaný uživatel

nedáte, poznač si moje slova

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

No, tá stupídna myšlienka high line pri kvalite útoku gunners nás bude stáť dnes nejaké obdržané góly, ale podľa mna kvalita našej útočnej trojky je priveľká aby sme to neprevážili na našu stranu.

Reagovat
fff

Dnes cakam, ze nastupi Gomez, aby sme tu high line proti ich rychlosti zvladli.

A taktiez cakam, ze Fabinho, Gini, Hendo ci Ox trosku skrotia ten Ceballos hype a vypressuju z neho dusu.

Reagovat
vladis271

hlavne firmino má rád Arsenal, snád to dnes potvrdí.

Reagovat
fff

Nieco kolovalo na nete, neviemto najst, tusim twitter....cela ta nasa trojka ma absolutne uzasne cisla proti Arsenali, hlavne doma.

Reagovat
Counter

22 gólů za posledních 6 zápasů na Anfieldu tomu docela nahrává no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pri kvalite útoku gunners

Reagovat
Counter

Jako že Arsenal nemá kvalitní útok?

Reagovat
Lacko_Boh

To nemyslíš túto reakciu vážne snáď?

Reagovat
Counter

S tebou se nebavím, nelíbily se ti poslední série Parks & Rec

Reagovat
Lacko_Boh

Cukor iba na Vianoce.

Reagovat
Counter

Pf, literally nejlepší postavy v literally nejlepším seriálu všech dob si zasloužily náležité rozloučení.

Reagovat
Whitemedia

Arrizabalaga; Azpilicueta, Zouma, Christensen, Emerson; Jorginho, Kovacic; Pulisic, Mount Pedro; Abraham

Reagovat
Taiger

Kde je Kanté?

Reagovat
Whitemedia

zraněný

Reagovat
Counter

Tak to Pukki doublehattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni

Reagovat
REPLIKATOR

minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

7:6 vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bez Michyho.

Reagovat
Whitemedia

Lampard: „Yes, Michy could be fitter but so can the others. I will work with Michy. What I demand from the strikers is that they work hard off the ball because we want to win the ball back high up the pitch. It needs a lot of work.“

Reagovat
smazaný uživatel

Kante out... to je ešte viac v piči, než to bolo. Ako proti Norwichu sa musí vyhrať aj bez neho, ale to by sa museli premieňať šance. Snáď dnes už konečne výhra teda.

Reagovat
John Obi Mikel

Pedro by si taky mohl někdy odpočinout

Reagovat
smazaný uživatel

Si odpocinie, keď sa zraní

Reagovat
Whitemedia

prý se před zápasem zranil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ja dnes cakam 352 s tromi stredakmi a pepem na lavicke, ktory da z lavicky gol

Reagovat
Taiger

ew 3 stopeři, ew pepe na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
nani92

Ktorým bude korigovať na konečných 4:1

Reagovat
REPLIKATOR

Anglická liga - Nejlepší střelci týmu (Liverpool):

Salah - kurz 1.40

Mané - 3.50

Firmino - 8.50

Nebál bych se vsadit na Maného. Věřím, že tuto sezonu bude mít lepší než Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych Leno - AMN, Sokratis, Luiz, Nacho - Xhaka - Guendo, Ceballos - Pepe, Laca, Auba

a kdybychom meli nutne hrat na tri vzadu, tak stejnej lineup, ale Ceballose na levou zalohu a AMN na pravou

Reagovat
smazaný uživatel

pseudo klub čukotka dnes vyhodí amatera lamparda a místní čukotkáři si hoděj provaz

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by tvůj strejda mohl přestat prcat tvojí mámu, aby z toho incestu nevznikali pořád takový degeni jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

už hazej provaz, protoze letos lip jak 10 nebudete

Reagovat
Euphael

Co kdyz to je strejde z otcovy strany, takze tam neni pokrevni pribuzenstvi? Navic jak to muze byt zaroven strejda i tata jak naznacujes, ze je dite incestu? trosku nedava smysl.

Reagovat
popltak

poketíno bude nasledovat

Reagovat
fff

Inak skusil som teda to Athletic, mesiac free trial a potom okolo 30 eur na rok a budem iba opakovat co tu uz bolo pisane, ale urcite odporucam.

Reagovat
nani92

aspoň EF by už mohol byť bez Influencerov

Reagovat
smazaný uživatel

Čo

Reagovat
Counter

Reagovat
mickey mouse

O co jde? V čem je to dobré?

Reagovat
Counter

https://theathletic.com/

Placený web o sportu. Do tohohle léta se věnovali jen americkým sportům a měli s tím velký úspěch, teď rozjeli i britskou pobočku se zaměřením na fotbal. Přetáhli k sobě strašnou spoustu předních britských sportovních novinářů a nabízí detailní info o každém klubu PL i dalším klubům z Champu nebo Skotska, mají taky analytické rozbory o taktice nebo třeba i články o fantě. Líbí se mi, že jejich novináři pravidelně pořádají Q&A a lidi se jich můžou na cokoli zeptat. Vážně z toho mám dojem, že za ty peníze dostávám víc než adekvátní hodnotu. Samozřejmě žádné reklamy, žádný bulvár, kvalitní mobilní apka atd.

Jsou fakt skvělí, doporučil bych to každému, kdo si rád počte o fotbale (NHL/NBA/dalších sportech) a nedělá mu větší problém angličtina. Se zavedením té fotbalové sekce nabízí do konce srpna roční předplatné za cca 30 dolarů, což je asi 700,-.

Reagovat
mickey mouse

Díky za vysvětlení, nejsem sice fanouškem placených článků, ale tohle vypadá hodně zajímavě. Určitě zkusím, minimálně trial.

Reagovat
Counter

Reagovat
gocii

vypadá to, že nacho odchází, tím pádem bych čekal trojku chambers, sokratis, luiz vzadu a amn s kolasinacem na bocích. No bude to sranda

Reagovat
oli9

Dnes za 3 body , sice žádný válec ale 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto Pedra Barkley . Takže Pedro je určite zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro zraněn

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
blade115

TAMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
SpartaOvenka

Krásná akce

Reagovat
Olafek

I ten centr od Azpiho, kdyby to centroval Young tak je z toho protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Abrahám

Reagovat
nani92

Tammmmmmmmmmmmmy wou

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooolllll

Reagovat
smazaný uživatel

A nadšení je pryč.

Reagovat
Ed_Hazard

Ani nie, obaja gól v prvom polčase mať vybavené už za 6 min je v mojom prípade nadšenie obrovské

Reagovat
Kixi Syhimour

To si vždy měl Liverpool v oblíbených?

Reagovat
Ed_Hazard

Jop, od založenia účtu som nemenil nič v obľúbených týmoch.

Reagovat
Matić

Azpi at jde do hajzlu už...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyl tam jediný chybující.

Reagovat
nani92

Choďte do Pukki

Reagovat
blade115

No jo no, bez obrany to nejde. Už aby byli Rüdiger s Jamesem zpátky. A další léto musí dojít levý bek a stoper, naprosto nutně.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson na to nemá?

Reagovat
Kixi Syhimour

James je za Cesara

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, levý bek, už to čtu

Reagovat
blade115

Je to momentálně asi nejmenší problém té obrany, ale stejně bych ho viděl spíš jako prvního náhradníka než jako nutnou volbu na základu ve stylu "protože nikdo lepší není".

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Taiger

Reagovat
blade115

Reagovat
Raylan

Emerson je vpoho a bude jen lepší, stoper je nutnost.

Reagovat
Mastný Chobot

Pukki assist

Reagovat
smazaný uživatel

lampard musi zůstat, pod ním je reálný boj o udržení

Reagovat
Whitemedia

to za tohle vááážně nedá kartu?

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Whitemedia

Mooooount

Reagovat
blade115

MOOOOOOOOOOUNT

Reagovat
John Obi Mikel

Mount!!!

Reagovat
Raylan

Mount letos dá určitě přes 10 gólu

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

a nadšení je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

To mám napsat já

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

A nadšení je zpět.

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Mount má zatial slušné čísla. Je aj herne tak dobrý?

Reagovat
blade115

Ještě lepší.

Reagovat
Ed_Hazard

Paráda. Aby sa takto chytil odchovanec, to prajem každému klubu.

Reagovat
blade115

Letos je to vůbec bomba... Abraham a Mount už hrají základ a podle všeho se u CHO a Jamese jen čeká, až se uzdraví, pak taky budou hrát. No a RLC byl už loni často v základu. Jako by nám to vesmír vracel, za ty roky, kdy byl jediným odchovancem Terry.

Reagovat
Ed_Hazard

Podľa mňa je to hlavne o dôvere. Real mohol napríklad stavať na Llorentem, Reguillonovi, prípadne Hakimim, Hermosovi, v minulosti Moratovi. Namiesto toho si radšej kupujeme kvalitatívne rovnaké náhrady zo zahraničia za desiatky milionov €

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím více než dobře, pokud bereš, že přišel z Derby. Je aktivní a nebojí se to zkoušet. S tím ofc souvisí i občasné nepřesnosti nebo propadnutí. Ale je to pracant. Nic nevypustí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, kde je dneska obrana Norwiche?

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich má obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

S obranou Chelsea to nabízí zábavný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je

Reagovat
smazaný uživatel

kurva :D

Reagovat
oli9

dneska obrany nehrají

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zvědav jestli budou hrát večer

Reagovat
oli9

Tak snad ta obrana arsenalu bude hratmít podle toho jak vypada dirava na papire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Christensen

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooollll

Reagovat
blade115

Soupeřům se prostě stačí dostat za naši zálohu, pak je to 100% gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A dobrá nálada je ta tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby WBA hrozna nuda. Slabý fodbal.

Reagovat
bbbauch

Pukkiiiii

Reagovat
oli9

Tak kam Pukki v zimě půjde

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak je mu 29, uvidíme jestli tuhle formu udrží, nicméně to spíš v létě, jsem zvědav jestli někam zamíří

Reagovat
oli9

Everton, Celtic

Reagovat
oli9

Dneska když dá Bobby gol tak bude jeho 50. v PL a stane se prvním Brazilcem kterému se to podaří

Reagovat
Counter

Po dnešku 52.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VAR je dnes vypnutý

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslíš, že offside? Sám bych se na to znovu rád podíval

Reagovat
smazaný uživatel

No veď to neviem, bola to hraničná situácia a ani sa to neriešilo

Reagovat
Counter

Každý možný ofsajd u gólu se řeší, i když to kamery neukážou.

Reagovat
Olafek

Pukki letos Zlatá kopačka

Reagovat
Kapřík

Reagovat
nani92

'Niee, počkám s Pukkim ešte jedno kolo,veď proti Chelsea si neskrtne..'

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

To dá rozum přece. Teď ho koupím a proti West Hamu nedá ani ň.

Reagovat
PanAu

naší obraně by dal gol i kozák

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne...

Reagovat
nani92

Its funny, because its true

Reagovat
Taiger

Reagovat
13

Já se rozhodoval jestli pujdu za -4 nebo -8 s Pukkim. Nakonec jsem to riskl

Reagovat
icka

Je fajn ho mit od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je totalny brainless

Reagovat
Taiger

brainless je přídavné jméno, špatně si to použil, když používáš ájinu, tak prosím správně, dík, zapiš si to někam

Reagovat
Mastný Chobot

v Dušovom svete fungujú iné pravidlá, kamoško, to ty nemôžeš pochopiť

Reagovat
Taiger

z jakého je města?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
nani92

Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp si pred dnešným šlágrom medzi jeho tímom a Arsenalom zavtipkoval na adresu topkanoniera súpera Pierre-Emerick Aubameyanga: "Auba aktuálne nemá žiadnu slabinu, výnimkou je jeho štýl obliekania."

Reagovat
Mastný Chobot

musím súhlasiť

Reagovat
Mastný Chobot

to je fajn... ak počúvaš Kaliho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Velka mikina je uplny hrot v mode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta? Tammy to trochu přihrává, ale tohle na faul vypadalo

Reagovat
oli9

Norwich ty jejich zápasy baví..když postoupili říkal jsem si zas oni snad spadnou co nejrychleji ale pokud takhle budou hrát dál tak 100x lepší než Palace a ten jich nudný fotbal o jednom golu

Reagovat
Squinty

Teď co bude menší zlo, jestli nechat barkleyho nebo tam dát Williana a Mounta na podhrot

Reagovat
Euphael

Bačuaje

Reagovat
PanAu

Pulišič neviditelný , Barkley neskutečný traged , obrana nula , Abraham a Mount super

Reagovat
smazaný uživatel

Útok skoro dobrý, obrana špatný. Z těch šancí a příležitostí mělo být víc jak dva góly (Pulišič, Jorginho, Barkley). A té obraně podle mě chybí něco co měl svýho času třeba Ivanovič, prostě nevymýšlet bez výjimky konstruktivní řešení, jít silou do těla, dostupovat, prásknout to do háje, když je potřeba. Krulovi palec za ten zákrok jednoruč. Nic, to vyhrajem. Chelsea!

Reagovat
Infernoqt

Já bych se nedivil, kdyby se dneska Arsenal ukopl a prohrál jenom o dva tři góly

Reagovat
smazaný uživatel

Útočná čtveřice moc pěkný výkon. Všichni 4. Už jen to, že nejhorší z nich je velmi dobře hrající Barkley mluví za vše.

Směrem dozadu ale katastrofa. Dneska by byl Gary Cahill, David Luiz, Fikayo Tomori i Branislav Ivanovič našim nejlepším stoperem na hřišti. A Kepa toho taky moc nepochytal.

Reagovat
Whitemedia

velmi dobře hrající Barkley

jeden z nás kouká na jiný zápas

Reagovat
PanAu

Barkley

Reagovat
Svatej

Tahle obrana fakt nemá budoucnost, hnedka bych tam fiknul Tomoriho, protože vzhledem k tomu, že padnul gól zase v podstatě že všeho, to už horší být prostě ani nemůže.

Po 30 minutě jsme na chvíli ztratili tempo, ale furt mě to baví a je to dobrý. Mount super, ale Abraham mě popravdě trochu sere nesoustredenosti. Měl tam i naprosto úžasnou příležitost před koncem, kdy byl aut, azpi už nabijel na dlouhej hod do míst, kde zrovna chyběl stoper a umožnil tak tammy u jít na bránu, ale Abraham se ani nedíval kolem sebe. Hned chvíli potom se hloupé nechal obrat při bezhlavym driblingu v poklusu s obránce za žádám. Barkley klasický poleno, nemá v týmu co dělat.

Reagovat
Svatej

Ten autocorrect je fakt svinstvo.

Reagovat
mr.Silver

Norwich hraje hezky, ale City jim da tak sestku, obrana je hrozne naivni. Ale ty paticky, narazecky, super

Mount a Pulisic fajn polocas, Barkley je zlo.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Fakt je ten Abraham lepší než Giroud a Batshuayi? Nemám ho nasledovaného, dal gól z tutovky, ale jinak se mi moc nezdá. Zajímal by mě názor fanoušků Chelsea.

Reagovat
Squinty

Dneska hraje dobře, podrží balón, rozehraje + ten gól, nebylo to lehké na trefeni

Reagovat
Euphael

nez Giroud je rozhodne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

No tady máš odpověď.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ten 2. gól, to byla opravdu kvalita to se musí nechat, celkově mi přijde, že ve 2. poločase se zlepšil i v osobních soubojích.

Reagovat
vitasrp

Ten fotbal mě baví, ale zároveň je to zbytečně moc bláznivý, až moc často v defenzivě hran na riziko se snahou okamžitě vyhrát míč. I když ono s tou záložní trojkou to asi hrát jinak nejde, neumím si je představit, že by se takticky jen posouvali a bránili prostory.

Každopádně zadní řada včetně brankáře šílený, ty individuálně neustojí a nezabrání snad ničemu. Ten druhej gól byl super super lacinej, zase úplně zbytečný pokus zahrát ofsajd, když se obránce na útočníka mohl navázat a snad o ho zablokovat. Kepův zákrok samozřejmě zoufalost, tohle brankář musí mít. Minimálně by si to neměl hodit do branky, však ta rána možná šla vedle.

Jinak se mi ale moc líbí Mount, má přehled, situace často řeší nejlépe, jak může, přičemž pohlazení po duši představuje i ta jeho technika, kdy konečně z rohů do vápna lítaj nebezpečné míče.

Jinak co dělal Jorginho v té tutovceza stavu 2:1, to nechápu, tam to mohl na dva dotekyuklidit pravačkou do brány a bylo by vystaráno, on místo toho ani nezakončí.

A ještě Pulišic se mi moc nelíbí, sice dobře pracuje a má nepříjemný náběhy za obranu, s míčem na kopačce je ale veskrze průměrný a hodně toho kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám si, jestli by nejlepší řešení pro obranu nebylo nasadit tam Rudigera (až se uzdraví), Tomoriho a Reece. Horší už to směrem dozadu být nemůže. Mou z roku 2005 by zaplakal.

Reagovat
Busby babes

Norwich aChelsea bude letos zabavny sledovat

ale rozhodnuti zbavit se Luize a vsadit na Zoumu by za jinych okolnosti byl ten typ rozhodnuti, ktery vam prinese vyhazov. aspon se to tak zatim jevi

Reagovat
Deywid

Luiz chcel preč, nikto sa ho nezbavil

Reagovat
Svatej

Ono stačí vsadit na Zoumu, okolností jsou nakonec ukradený...

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Rudiger poresi.

Reagovat
Lembju

Stiepermann se mi do toho týmu nehodí, drtivou většinu akcí zajebe. Zatim jednoznačně nejhorší útočnej hráč Norwiche v průběhu sezony.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Franku, už střídej, chce to čerstvý vánek.

Reagovat
SpecialOne

A ten var je tam proč??

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už môže byť viac na penaltu?

Reagovat
Raylan

Reagovat
blade115

Penalta úplně jednoznačná a VAR nic. Hlavně, že milimetrové ofsajdy hlídají... Kéž by se s tím fotbal rychle naučil správně pracovat.

Reagovat
Euphael

nebyla jasna

Reagovat
hitZor

Takže se jako může jen tak nakopávat kolíkama kolena soupeřům?

Reagovat
Euphael

VAR ma upozornit a menit pouze takove rozhodnuti, ktere zjevne nespravne. Tady se o zjevne pochybeni stoprocentne nejedna, takze spravne posouzeno.

Reagovat
hitZor

Stoprocentně nejedná? Viděli sme fakt stejný zákrok?

Reagovat
icka

vtipalku

Reagovat
blade115

Vůbec no, možná tak kdyby mu to koleno ukopl úplně, hm?

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
SpecialOne

Bohužel jsou u toho videa stejní kreténi, kteří v PL běhají po hřišti.

Reagovat
Taiger

Reagovat
blade115

Už jdi fakt do prdele, začíná mě to srát.

Reagovat
Taiger

Co tě sere?

Reagovat
blade115

Ty.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas zaber druheho golu kanarku? Tam se mi zdalo, ze byl ofsajd

Reagovat
Counter

Ofsajd není subjektivní, penalta je subjektivní. Ofsajd se řeší u každého gólu, penalta zůstává pořád především na rozhodčím. "Opravený" bude jen v případě, že to vyloženě neviděl nebo se kolosálně seknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

@ManUtd

*#MUNCRY. Wish we were playing Chelsea again, though...lol

Reagovat
YNWA__MSN

Sere mě, že tak jak docela dobře hraje Mount, tak mohl hrát už letos H. Wilson za Live.

Reagovat
hrundy

To si nemyslim

Reagovat
YNWA__MSN

Goooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedostal by tolik příležitostí

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ne

Reagovat
YNWA__MSN

Aha

Reagovat
PanAu

Ty vole ale Barkley to naschvál bojkotuje ne ? Vždyť do všeho dává tak 10% , a ten debilek ještě řekne , ze letos nahradí Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PanAu

Vždyť úplně vše posere , a žádná snaha , nic proste

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhe puli hraje stejne dobre jako Mount a Pulisic

Reagovat
PanAu

Reagovat
Mimalu

Abrahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

U mě furt 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Už!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Abrahama za Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to mam pozadu

Reagovat
blade115

TAMMY BOYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Abrahám

Reagovat
Raylan

Pro Tammyho super na sebevědomí, pojď pro hattrick.

Reagovat
nani92

Timmmmmmmmmmmmy

Reagovat
Error

Prvni gol mimo vapno?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Matić

Tammy ma podobný herní styl jako Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát len že neprasí a nefilmuje, no.

Reagovat
PanAu

Neprasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
M0rb1D4S

Tomu Norwichi se stačí prostě rozběhnout směrem k bráně a nikdo se je nesnaží zastavit. Ta obrana i záloha je fakt směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

To stačilo zatiaľ každému súperovi...

Reagovat
nani92

Lingard v základe a Gomes mimo zostavy, Ole

Reagovat
Taiger

dab on them haters

Reagovat
cr7sux

Zrovna proti cp doma to mohl dostat čuchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci zpet Cahilla tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole každý náběh skončí až ve vápně. Azpi je totálně mimo a pomalej, chris je měkký a při standardkách úplně k ničemu a Zouma je hrozný dřevo. To se prostě musí řešit. Horší to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi dnes alespon dobry dopredu.

Reagovat
Whitemedia

Nelíbí se mi, že se to všechno hází jen na tu obranu a nemluví se i o Kovacicovi s Jorginhem

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, ti jim dnes vubec, ale vubec nepomahaji.

Reagovat
Whitemedia

jsou úplně v lese, ty by si povodil i Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Willian VE FORMĚ by si povodil každého

Reagovat
Svatej

je by se musel trefit ten spravnej týden v pětiletce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda. Odtud to začíná a pak se to blbě zastavuje. Defensiva je celá špatně. Na tohle se tu mohl úplně v klidu nechat Ampadu.

Reagovat
Raylan

Po ztrátě míče je tam v záloze vždycky obrovská díra, to se musí vyřešit víc než problém stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham parádní, snad to nebyla jedna vyjimka a bude to tam sypat casteji.

Reagovat
salm0n

Bože zase Lingard v základu, ať žije kreativita

Reagovat
Euphael

Giroud jak do neho vletel Uplne na hovno hrac do top klubu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tvrdim tak 6 rokov

Reagovat
Counter

Já bych se zrovna nechlubil tím, že už šest roků plácám nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

sak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je super. To puštění

Reagovat
smazaný uživatel

takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps by sa mal menej výžívať v negatívach, jeho tím nepremení šancu a začne afektovať, ako by išiel niekoho zabiť. To robí celkom často ako si všímam.

Reagovat
Taiger

Nějaký psycholog na EF, co by se k tomu vyjádřil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, že vás trénuje Klopp, zejo..

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp reaguje pozívnejšie, tak agresívne reaguje len pri pocite krivdy, ak si vytvoríme veľkú šancu a nedáme ju, to nie je negatívny moment, ale pozitívny, a vtedy tlieska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Klopp reaguje podobně. Pokud se vyřve jen u čáry, tak v tom nevidím problém. Ale taky jsem ho měl za klidnější povahu.

Reagovat
kvasha16

tak je to perfekcionista, s tym asi nespravi nic

Reagovat
Matić

Barkley co tam ještě dělá? Evidentně je fyzicky úplně na dně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič krásně. Taky by ale mohl dnes bránit

Reagovat
Squinty

za Williana

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce tam dat Williana za Barkleyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam pozadu, kaslu na to tady.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso

Reagovat
Euphael

piča Zouma naskakuje kolenem napred jeste ze se rozjebal ksindl

Reagovat
SpartaOvenka

Šetři emoce na večer, budeš mít dost důvodů k rozčilování

Reagovat
blade115

Jdi se strčit ze skály pls

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda hoši, první vítězství. Ofenzíva super, defenzíva nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Večer remízu Arsenalu a výhru Slavie a bude 100% spokojenost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč remízu Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nás bude Chelsea nahánět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
Taiger

Abraham vypadá strašně namyšleně, hrozný

Reagovat
Whitemedia

jj

Reagovat
PanAu

hrát ve 21 letech za Chelsea , taky jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli bude takhle produktivní pořád, tak ať je klidně namyšlenej jak Lavi.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně nervózní druhá půlka, z těch šancí tam zase měly padnout dva góly navíc. Mount a Abraham naprostá paráda, navíc z nich bylo (na rozdíl od ostatních) cítit, že chcou hrozně moc vyhrát. Krajní beci naprostá hrůza, stopeři jenom hrůza. Atkinson je fakt šašek - diving, šlapák a ten praseckej zákrok na Mounta, 2x v první půlce fauly na Jorginha, neuznanej gól Zoumy, pecka na Azpiho, fakt nevim v kterým vesmíru ten starej kokot dneska byl. Jo a Barkley by nejspíš nedal gól ani z metru kdyby byl na place sám. Chelsea!

Reagovat
VersaceChain

Dneska povinna vyhra, snad hodne golu.

Reagovat
oli9

Reagovat
VersaceChain

konecne dobry roh

Reagovat
salm0n

Komentátor Proč by ji měl přerušovat, Crystal mohli zakopnout míč

Reagovat
Grahf

rashford

Reagovat
blade115

Watford by letos už mohl spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford, Burnley, Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ešte West Ham.

Reagovat
blade115

Místo Norwiche Soton.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ti nespadnou, jsou tam daleko větší kandidáti.

Reagovat
Zaschrona

Koho tipuješ? Newcastle, Southampton, Burnley?

Reagovat
Counter

V předsezonní tipovačce jsem myslím dal Newcastle, Villu a Palace. Další, co přichází v úvahu, jsou Blades, pak Burnley s Norwichem. Southamptonu pod Hasenhüttlem věřím.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, nebo Watford. S tím co hrají by snadno mohli mít potíže...

Reagovat
Counter

Watford je zatím překvapivě marný, ale měli problémy se zdravím několika předních hráčů a Welbeck se Sarrem jsou dobré posily, až se do toho dostanou. Muselo by to být kolosální selhání jak WBA před dvěma lety.

Reagovat
Zaschrona

Což o to, ta ofenzíva vypadá docela dobře a měla by i dávat dost branek. Ale co ta defenzíva? I ten střed zálohy až moc závislý na Doucourém, který teda zatím je hrozný. Na sestup bych je netipoval, ale nepřekvapilo by mě, kdyby měli potíže dlouhodoběji. Podruhé za sebou, co doma dostali výprask, 0 bodů, Gracia je hned pod tlakem...

Reagovat
Counter

jj, zatím to vypadá na typický Watford před Graciou. Špatný vstup do sezony, nový manažer, zlepšení, na konci sezony už zase slabší a koloběh se může opakovat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím prosím link na tabule n united

Reagovat
Čivrss
Reagovat
Zark

Noble

Reagovat
Grahf

my nemáme jedného technického hráča na tie priame kopy?

Reagovat
Grahf

shaw sa posral? Zase young...

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Grahf

maguire

Reagovat
EXoRcIsT

to si robite picu CP sa nedostal za cely polcas ani ku 16tke a daju nam gola po jednej chybe kurva

Reagovat
Grahf

problém je, že proti nám stačí hrať beton a sme hotoví. Neviem načo staviame mužstvo na brejky, keď nás k nim nepustia.

Reagovat
m.sali

protože tam fakt máme těch možností, jak to postavit...

Reagovat
EXoRcIsT

A este prichadza klinec do rakvy Young

Reagovat
r.mrazik

Chtělo by to nového stopera

Reagovat
diastan

Reagovat
Han střelil první

No na to, že měli CP takový problém s produktivitou, to vyřešili dost slušně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

Ole out

Reagovat
VersaceChain

Lindelof

Reagovat
Likan7

Ten tým je báječně složený pro zápasy jako s Chelsea. Kdy do nás bude soupeř bušit a vepředu tam ty kluci vždycky utečou (pokud teda bude fungovat obrana). Nechci vidět zbytek sezony, protože jsme absolutně bezzubí.

Reagovat
Grahf

čistá hrôza čo tam hrajú

Reagovat
Han střelil první

Dobré zmatky v té obraně.

Reagovat
m.sali

ty píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá

Reagovat
Grahf

stále máme veľa kopáčov

Reagovat
Kluivert9

United z přímáků netrefí ani vrat od stodoly

Reagovat
Counter

Chazy likes this post

Reagovat
CR7RONALDO

Zlatý Ronaldo oproti týmto zahrávačom priamych kopov

Reagovat
m.sali

to je zase holomajzna

Reagovat
TheTopFootbaler

Naše rozehrávka je tragická.

Reagovat
Grahf

toto ide na Oleho, špatná taktická pripráva a zostava. Tam trebalo dať technické typy ako mata a gomes, ktorý dajú prekvapivú prihrávku. Takto tam máme samých alibistických posúvačov a hráčov do brejku, ktorý sú v postupnom útoku neschopní.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
r.mrazik

Jako že by to Mata krásně zasekl a poslal to někomu jinému?

Jj...to by byla úžasná změna

Reagovat
leroy

Tak Mata je tiež o ničom. Ale kreatívnejší ako taký James. Proste ten tím nie je dobre zložený.

Celkom by sa tam hodil taký Lukaku, že áno. Alebo aj Sanchez, či nie, Olé?

Reagovat
r.mrazik

Jj. Zrovna Sanchez by byl boží...

Reagovat
leroy

Furt verím že sa dokáže rozohrať a stále je to niekoľko tried lepší hráč ako lingard alebo James. a Martuška s rashfordom tiež nie sú záruka kvality

Reagovat
Grahf

my musíme mať zálohu a útok ako city, technické typy, ktoré si vedia poradiť s betonom, lebo to je 90% zápasov v lige.

Reagovat
Infernoqt

Crystal zatím zaslouženě. Hraje kompaktně, nevypouští žádný souboj, jejich akce jsou příležitostné, ale zato smrdí vždy nebezpečím. Byla by škoda z tohohle neurvat aspoň remízku, ale když nemáme ještě ani jednu střelu na bránu, tak to bude hodně těžké.

Reagovat
Grahf

s touto hrou a hráčmi to bude pravidelne trápenka.

Reagovat
EXoRcIsT

Strasne dlho drzime loptu to musi lietat Pogba Martial a Rashford to musia davat skor od nohy

Reagovat
Grahf

pogba bude predržiavať loptu stále, na tom má založenú hru a tí dvaja vpredu sú dobrí do brejkov,, nie na rýchle prihrávky.

Reagovat
avicii

CP.. Myslel som ze to bude jednoduchšie pre MU.. Takto bude ešte dobrý zápas

Reagovat
r.mrazik

Než se dostane míč na křídlo, tak to trvá roky

Přihrávky mezi stopery jak za želvy

Šílenost...

Jese sice fajn na pressing ale jako hráč na hledání volného místa mezi jejich zalohou a obranou dneska na hovno

Reagovat
r.mrazik

Možná že místo toho stopera měl přijít někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem koho tam chceš z lávky dát ?

Reagovat
Taiger

otočte to vy rudý sráči

Reagovat
Counter

Vůbec, Palace FTW

Reagovat
Taiger

jinak v háji 5k

Reagovat
Agent z Melmacu

si podal za 5?

Reagovat
Trand

Reagovat
Spasitel

Reagovat
avicii

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Orel zaútočil tak, jak bych to v přírodě očekával To bezmyšlenkový posouvání balónů už mě ale začíná pořádně srát,zvlášť po tom obdrženým gólu začali být naši mladí strašně připosraní... Ole je musí v kabině pořádně vyhecovat, s tímhle CP prostě nesmíme prohrát

Reagovat
cr7sux

Jinak otázka, proč hraje brejkový james v základu proti cp, které bylo jasné, že se zatáhne? S tím můžem jít fakt do prdele

Reagovat
PanAu

Jak jsme mohli prohrát s tak slabým United

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Jasnej faul, ale začal mimo vápno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokračoval do vápna

Reagovat
C-M@ster

Já bych to pískal, ale jedinej důvod, proč ho VAR neopravil, mohlo být asi toto, n?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v tom případě měl byt Kelly vyloučenej, protože Martial by šel sám.

Reagovat
Counter

Mohl to neopravovat proto, že by to nebyla penalta (protože to byl faul mimo vápno) anebo proto, že to rozhodčí viděl a rozhodl se to takhle posoudit (v Anglii na tohle nasadili přísný metr, že video do subjektivních rozhodnutí rozhodčích bude vstupovat jen v případě, kdy tu situaci neviděli, anebo rozhodli vyloženě ultrablbě - funguje tam mezi nimi komunikace přes vysílačku).

Reagovat
Mimalu

ten VAR je na hovno, však co jiného by měl opravovat než toto

Reagovat
Grahf

penalta do piče

Reagovat
Taiger

WTF, PENALTA HALO?

Reagovat
r.mrazik

Na co je ten VAR?? Na picu

Reagovat
ACSMan

Tohle není faul kur*a?

Reagovat
TheTopFootbaler

Stejně by ji Pogba nedal, tak proč se rozčilují.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CR7RONALDO

Išiel by Rashford.

Reagovat
Kluivert9

Jste si pomohli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

takže VAR bude řešit jen milimetrové ofsajdy a u zbytku nohy na stůl a nechat to na rozhodčím, co je na hřišti?

Reagovat
Counter

Víceméně jo.

Reagovat
VersaceChain

S timhle bezte do pice FA

Reagovat
LGT

Lol, jasnej faul

Reagovat
Kang & Kodos

To bylo po pár dnech pohádek o tom, jak dokonale funguje VAR v Anglii...

Reagovat
Counter

Dokud řeže týmy, kterým nefandím, tak za mě maximální spokojenost.

Reagovat
Kang & Kodos

To přijde

Reagovat
Counter

Z pohledu fandy AFC jsem v klidu, protože penalty v náš prospěch jsou dlouhé roky raritní záležitost a penalty proti nám běžná záležitost. Horší to prostě nebude

Reagovat
masina_LFC

ten VAR je zatial strasne podivny.. ak taketo drzanie nechcu piskat, tak co potom? milimetrove ofsajdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Faul asi jo, ale mimo vápno a ty VAR neopravuje

Reagovat
SCELO

ale toto nechapem, toto bol cisty faul na martiala....

Reagovat
Grahf

štandardky máme asi najhoršie v galaxii

Reagovat
Grahf

frustrovaný rashford=bebé

Reagovat
diastan

Ciste

Reagovat
r.mrazik

Ty vole...tak ho naložte na vozejk a vyklopit do příkopu

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty simulace musí být z fotbalu vymýceny, tohle je peklo.

Reagovat
Grahf

konečne penalta

Reagovat
smazaný uživatel

United ukazuji ze neomezene mnozstvi penez neznamena vubec nic ::thumbsup uvidime zda si udrzi tempo penalta/zapas

Reagovat
Mimalu

rip Rashford

Reagovat
TheTopFootbaler

Konečně!

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak nic.

Reagovat
C-M@ster

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
EXoRcIsT

Kriste boze dpc toto bude zas jedna skurvena nepodarena sezona uz ma to prestava bavit

Reagovat
Trand

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Olafek

Pogba ber jí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ji kopal pogba, tak je to gol

Reagovat
Grahf

toto neni normálne už. To prekliatie s tým moyesom nezmizlo

Reagovat
Riviera Kid

Prokletí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Rashford mi přišel ve druhém poločase nějak nasranej a tušil jsem, že nedá

Reagovat
TheTopFootbaler

Byl psychicky totálně v nepohodě, potřebuje benchnout. V takhle mladém věku nemůže být útočník číslo jedna v United.

Reagovat
Trand

Jako ale ten odraz byl mega smolnej, to jsem asi ještě neviděl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ACSMan

Ať se na to už vysere ten sudí

Reagovat
FCSL

Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Monreal - Guendouzi, Xhaka, Willock - Ceballos, Auba, Pepe

Reagovat
Euphael

wtf

Reagovat
Liveral

To je hroznej kočkopes tvl

Reagovat
Trand

Laca?

Reagovat
FCSL

Torreira měl hrát, Laca lávka? Mesut ani tam Dostanem bídu

Reagovat
Counter

Skoro jsem to trefil

Reagovat
avicii

Túto zálohu by sme mali trhať

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Riviera Kid

Spinavej negr

Reagovat
masina_LFC

zly Pogba zly

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CR7RONALDO

Neuveriteľné Nabudúce bude musieť ísť Martial.

Reagovat
Grahf

James by už mal prestať s tým filmovaním

Reagovat
LGT

Reagovat
C-M@ster

James dostal 2 žlutý po 2 FAULECH...

Reagovat
Matić

Ale zase když skákal jak delfín, tak žlutou nedal.

Reagovat
Spalovač šancí

Měl ji nechat kopat Pogbu, lempl jeden černej!

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Pospovič

Tak zapasova klasika Manchesteru splněna, neproměněna penalta a James žlutou za simulace

Reagovat
m.sali

to nevymyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad zlej sen, ani miláček to nedal... kurva

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
EXoRcIsT

Preco do psej rite kope rohy Young co v zivote ziadny dobry nekopol

Reagovat
Swarley

dpč

Reagovat
avicii

Tak ake toto je fakt neskutočná prdel

Reagovat
SpecialOne

Snad už příště bude kopat Young

Reagovat
m.sali

a ten rozhodčí je taky na píču

Reagovat
VersaceChain

Ten rozhodci je neskutecna mrdka spatna

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Nerád to hovorím, ale ďalšiu nech kope Young

Reagovat
netopier

čierny je tiež čiže by nedal

Reagovat
Kluivert9

Můžou tady zas fanoušci United příště otravovat o penaltu

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k tomu jak hraje celý zápas a jak kopal ty primaky, tak bylo jasný že ji nedá

Reagovat
Trand

Podle mě dost špatná sestava a nechápu proč hraje Willock místo Torreiry a co je s Lacou? Máme tragickou obranu a nenasadíme našeho nejlíp bránícího záložníka zrovna na Anfieldu, tomu opravdu nerozumím.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Willock má za sebou kompletní přípravu, odehrál v základu první dvě kola a vedl si dobře. Nepřekvapuje mě, že ho Emery podržel i sem. Laca je větší překvápko, ale neudělal Emery něco podobného i proti Spurs, že ho nasadil až na druhý poločas?

+ djourou by měl být nadšený a Swarley šoupat nohama

Reagovat
Trand

To je pravda a Willockovi fandím, ale tomuhle kroku stejně nerozumím, přeci jen Burnley a Newcastle je něco jiného než Liverpool.

Reagovat
Counter

Mi to přijde sympatické, že Willock se mu za šanci odvděčil dobrými výkony, tak nemá důvod ho ze sestavy vyhazovat. Už ve finále EL ukázal, že se nebojí, podle mě to zvládne i tady.

Reagovat
smazaný uživatel

no mne sa ta zostava nepaci, guendo + willock v takom zapase je trochu risk a ten utokje tiez trochu zvlastny paskvil, to bude diamant?

Reagovat
Counter

Vůbec netuším, co to je, ale rozhodně nemůžeš na Emeryho blít, že zabíjí naše mladé hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

to neznamena ze sa mi paci divna paskvil zostava, tipujem ze to bude zas sracka

Reagovat
Counter

Tohle tipuješ každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ved to tak aj je

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budou na sociálních sítích rasisticky urážet Rashforda

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Milivojevič měl mít už 3 žlutý. Cahill měl být venku už první poločas a po zákroku Kellyho se buď měla kopat penalta, nebo přímák a pokud přímák, tak měl být Kelly vyloučenej.

Reagovat
Kluivert9

Všichni jsou proti vám

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto sme byli ve finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

3 žlutý určitě mít neměl, protože po dvou se obvykle dostává redka

Reagovat
icka

Reagovat
Trand

Každopádně Crystal Palace tragickej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam citak, ze Ceballosa dnes znenavidim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Cahill?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe v zakladu a mohl teda hrat Torreira, do takovyho zapasu by se hodil

Reagovat
TheTopFootbaler

Čtvrté místo bude očividně jen souboj o to, kdo z trojice my, Arsenal a Chelsea bude nejmenší marnost.

Reagovat
Olafek

Jako by to loni bylo jinak

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodci ty karty taha uplne nahodne ne?

Reagovat
Whitemedia

Zahu za tohle tleskání jednou někdo vylije

Reagovat
smazaný uživatel

ale mel pravdu, to nebyl zadny faul

Reagovat
Kixi Syhimour

jestli myslíš ten pád v pokutovém území od Rashforda u té čáry

Reagovat
Grahf

druhý polčas je presne vidieť, kde je náš problém. Hraje sa na jednej polovici, hráči chcú, ale kvalita tam nie je.

Reagovat
Sandstorm

A další problém je, že to neni z lavičky jak oživit. Koho tam dáš? Nekvalitního Pereiru, 17ti leteho Greenwooda nebo snad pomalého Matu? Je to špatný.

Reagovat
RKBoy

zrazu nehrá za súpera Zouma a nejak to nejde.

Reagovat
Grahf

zasraní simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

James je len jeden

Reagovat
Lembju

Krom pár jedinců vepředu jsou všichni ostatní z Crystal Palace neskutečný dřeváci, to se fakt jen tak nevidí.

Reagovat
Sandstorm

O to víc je smutný, že možná s tímhle vyhrají na OT.

Reagovat
netopier

ako celá PL

Reagovat
Nikikrew

Boha to je co za stred

Ozil ani na lavičke, wtf kua

Reagovat
protiproudu

Tuhle kontrolují varem a tu předtím uplně jasnou ne? wtf VAR, rozhodčí, všechno jsou to píče. Férovost a čistá hra to už nikoho nezajíma?

Reagovat
smazaný uživatel

James, McTominay, Rash a Martial by boli za Fergieho éry potrební skokani pre obligatórne penaltičky na "All Trafforde", za éry VAR už sú len na smiech

Reagovat
nani92

s Varom máme pomaly viac penalt ako bez neho

Reagovat
avicii

Tak hlavne ten Jamse vyzra na pekného skokan.

Reagovat
oli9

Tu obranu arsenalu musime prostě přehrávat

Reagovat
Sandstorm

Kde sme minulou sezónu skončili, tam letos pokračujeme. Tímto stylem Ole nevydrží ani do konce roku.

Reagovat
Grahf

gooool

Reagovat
protiproudu

Pěkný gol!

Reagovat
Zaschrona

Hehe, pozdravuji toho experta, co tu po minulém kole psal, že James na United nemá.

Reagovat
Grahf

lol 5 minut, fuck off

Reagovat
Grahf

a martial sa teraz musí zraniť

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooolll

Reagovat
Counter

Reagovat
Pospovič

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oli9

United bravo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jeste lepsi

Reagovat
protiproudu

To je v píči :D

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim mimi united a podobne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lembju

Zasloužený

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
avicii

Reagovat
PanAu

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je prostě PÍČUS!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Grahf

toto je vtip? Ale dopiče už

Reagovat
Kluivert9

De Gea jak ho všichni známe

Reagovat
Euphael

Reagovat
djiros

A začalo to jak jinak než nesmyslnou ztrátou Pogby na útočné polovině.

Reagovat
r.mrazik

To je díra

Reagovat
PanAu

Nadupany United stejně bodu jako slaboucka Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vubec je neres ty klauny

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

a on někdo o United tvrdil, že jsou nadupaní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, ale pro efekt a palce je lepší přehánét

Reagovat
bbbauch

prisel si pro palecky od ovecek

Reagovat
Whitemedia

Jako nevím, třeba to tu někdo psal po tom výprasku, co jste dali nám, to jsem z taktických důvodů na pár dnů zmizel z EF.. ale předtím jsem od vás četl jen paniku, tak mě to docela překvapuje

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo spíš kontr na ten výsměch vůči vám

Reagovat
bbbauch

Ja jsem to tady teda urcite od nikoho nezaregistroval mozna tak mimi nebo nani v ramci klasickyho trollingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

yayyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva copak ten Arsenal vážně nemá rozum?? Proč tam nedají defenzivní sestavu a maximálně dva hráče rychlý na brejky. Střed vyhoří dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanholt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

To není možný takové smůly, divím se, že James nedal tyčku

Reagovat
RKBoy

to netrvalo dlho ..fans MU su spat v realite.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VersaceChain

DDG kral

Reagovat
smazaný uživatel

Top 3 na světě

Reagovat
Tuard.MUTD

De Gea, wow. so tragic

Reagovat
Zaschrona

Jinak ta smlouva DDG vypadá okamžitě jako bargain. Nejlepší platová politika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jaká smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

koľko berie?

Reagovat
protiproudu

Sorry, měl £200,000 ted má £375,000 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už to aj podpísal, lebo som to ešte nikde nevidel oficiálne potvrdené

Reagovat
Counter

Ještě myslím oficiálně neprodloužil, ale má to být řádově taková alexisovka.

Reagovat
smazaný uživatel

díky obom

Reagovat
smazaný uživatel

už to teda má?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hodgson

Reagovat
TheTopFootbaler

De Geův gól, už jsem viděl všechno. Zápas úplně na hovno. Jestli celou jedenáctku Ole úplně neseřve v šatně, už se z toho neodlepíme.

Reagovat
avicii

Z lavičky Greenwood.. Všimli ste si ho vôbec.. Ale nie.. United nikoho nepotrebujú

Reagovat
Likan7

Byl totálně mimo hru no. Na papíře bohužel i loňský United působí silněji.

Reagovat
Kixi Syhimour

Byl absolutně neviditelný

Reagovat
cr7sux

Když ho jebe na křídlo

Reagovat
Spalovač šancí

Rashford taky slušný výkon. Nedá penaltu, čumí na van Houta při gólu místo, aby ho bránil.

Reagovat
smazaný uživatel

iamek vybral paradni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten jeden gol ManU sa mu splnil

Reagovat
Counter

Busby je tam taky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem si říkal, že tu není

Reagovat
oli9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to hosté jinak drtí

Reagovat
protiproudu

První výhra CP nad United :D

Reagovat
Grahf

presedlam radšej na bundesligu

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji zůstat za chvilku Hollywoodsky trhák LFC ARS

Reagovat
masina_LFC

Palace

Reagovat
Mastný Chobot

Bojím sa, že nás Liverpool zdemoluje

Reagovat
Riviera Kid

Samé dvojky. Co na to Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky sestavě už je teď jasné že bude debakl.

Reagovat
Thoomas

To fakt nehrozí, navíc s tou sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to ze nic

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
oli9

Ti united to uz neni ani překvapení to je prostě už klasika posledni sezony

Reagovat
mickey mouse

Člověku zkazí tiket, ale aj tak potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí někdo sestavu Gunners dneska pls? Přijde mi to jako sestava na domácí zápas s Norwichem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Taiger

PROČ NEHRAJE LACA?

Reagovat
Pospovič

žolík do unavené obrany

Reagovat
smazaný uživatel

To protezovani Guendouziho pred Torreirou..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Vždyť hrál v obou kolech dobře.

Reagovat
Taiger

Torreira ale hraje výborně, dobře proti Poolu nestačí

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

proti Burnley teda ani moc nie

Reagovat
Counter

Zajímavé, podle mě hrál proti Burnley ještě líp než proti Newcastlu.

Reagovat
Golasso

Vždyť Torreira začal pozdě trénovat a odehrál jen pár minut letos, ne? To by asi bylo hodně veselo, kdyby takto naskočil na Anfieldu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

První dva zápasy jsme měli štěstí, s Newcastlem jsme měli štěstí, že ten jejich forward neproměnil ty šance, s Burnley jsme zase měli štěstí na individuální kvalitu.

Jestli dneska neprohrajem o víc jak jeden gól, tak to bude zázrak, ten, co měl bejt z defenzivní zálohy ten nejvíc používanej nehraje a motor, kterej toho kotel odběhá a spoléhá se na jeho combo s Aubou též ne

Snad budeme mít štěstí

Reagovat
mr.Silver

Muzeme pouze prekvapit, ja jsem uplne v klidu

Reagovat
Taiger

S tou trojkou vepředu jsem myslel, že se budeme aspoň držet gólově, ale tu zálohu nám úplně znásilní

Reagovat
Golasso

Proč tu všichni tak nadávají na sestavu? Je jasné, že Emery musí vymyslet něco překvapivého, abychom měli aspoň nějakou šanci. Nahodit tam nějakou očekávanou sestavu, tak nás Live smázne v suchým triku. I když to nás možná smázne i tak...

Reagovat
Taiger

"vymyslet něco překvapivého, abychom měli nějakou šanci" wtf

A co dát to nejlepší, co momentálně máme, abychom měli nějakou šanci?

Reagovat
Golasso

A jak ti to pomůže, když mají skoro na každým postu lepšího hráče + jsou sehranější? To jako nahodíme klasické 4-3-3 s papírově nejsilnější sestavou (z níž ne všichni nejsou v zápasové kondici) a budeme doufat v nejlepší? To je jak jít hlavou proti zdi...

Reagovat
Taiger

Takže to, že sedí Laca a Torreira je správné rozhodnutí?

Rovnou tam mohl dát Martineze a Nelsona do útoku, aby je všechny šokoval

Reagovat
Golasso

Taky bych tam chtěl vidět Torreiru, ale nevím, jak na tom je teď. Zacal trénovat pozdě a nic neodehrál. Ty víš, jak na tom je nebo tě okolnosti klasicky nezajímají?

Reagovat
smazaný uživatel

United ...fanta v háji

Reagovat
diastan

Tak ted jeste aspon bodik Arsenalu a bude to parada

Reagovat
Taiger

To už je větší šance, že Bou budou bodovat proti vám

Reagovat
Kixi Syhimour

To opravdu ne

Reagovat
diastan

porad sance

Reagovat
Luc-Luc

Uff to jsou nervy, snad to zvladnem

Reagovat
Mastný Chobot

Fakt vôbec netuším, čo Emery touto zostavou sleduje, ale dosť sa toho bojím. Spoliehať sa na to, že Willock bude pokračovať v predchádzajúcich výkonoch, mi príde ako obrovský risk.

Reagovat
LGT

Někdo link pls? :)

Reagovat
Remt
Reagovat
LGT

Díky.

Reagovat
Taiger

Už s náma vymetají podlahu

Reagovat
Minister

Ešte nám nepožičali loptu.

Reagovat
Euphael

Pepe si povodi VVD jak manaska

Reagovat
Taiger

Hrozně nám hoří kraje

Reagovat
Csaplárova past

United už neumí skórovat ani z penalty. Tak nic, příště to zase zkusí Martial

Reagovat
Liveral

S tema naseká 4 stredakama mají TAA a Robertson strašně hodně prostoru. To nemuze dopadnout dobře

Reagovat
Taiger

Guendo bude bránit Robba? ok

Reagovat
Fenri

Dej si nejakej prasek nebo cigaro pls

Reagovat
Taiger

Nekouřim

Reagovat
Hokaido

(cigarety)

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Zvládej trošku pls

Reagovat
Taiger

Adrian

Reagovat
Minister

Adrián Auba

Reagovat
Nikikrew

Auba tvl

Reagovat
Taiger

těžkej kop

Reagovat
Luc-Luc

Adrian

Reagovat
Edgewalker

škoda tvl

Reagovat
Hokaido

Ten Adrian je snad ještě větší šašek než já.

Reagovat
Taiger

no nevim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
celeb

Mlady Obama netrafi prazdnu branku ... ako casu mal stale dost, aj ked sa Virgil po chvili spamatal a vystartoval mu oproti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Guendo pozicne wtf

Reagovat
Taiger

Reagovat
YNWA__MSN

Adrián je horší než Mignolet Tolik chyb během pouhých 3 zápasu

Reagovat
Counter

Pepe zatím hodně sympatický výkon

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

Futbal sa nehrá na sympatie

Reagovat
Matić

Reagovat
Liveral

No, Pepe si dneska pěkně zabeha

Reagovat
Taiger

Laca tam chybí hrozně, ti dva vepředu se dozadu nevrací skoro vůbec

Reagovat
cejen13

To je ale docela jasnej záměr.

Reagovat
Nikikrew

ta nasa lava strana strasne hori

Reagovat
Minister

Ceballos ti drbe

Reagovat
Nikikrew

Cebalos

Reagovat
smazaný uživatel

vetsi hrubku sem dlouho nevidel

Reagovat
Svatej

to je nuda..

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

nj, chce to zoumu

Reagovat
Euphael

Sebajos

Reagovat
nani92

fakt nechápem Arsenal s tými krátkými rozohrávkami, ked je jasné, že v tom majú medzery ako svina a ešte proti Liverpoolu, ktorý to presuje

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Willock zatím z tý zálohy nejlepší To bude velkej hráč

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

Xhaballos

Reagovat
Euphael

Reagovat
celeb

Heh, Ceballos skoro A-cko

Skoda, ze neostal v Reale.

Reagovat
Kixi Syhimour

Atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Emery nedôstojný betón, ako by trénoval Sevillu.

Reagovat
celeb

Sevillu, ktora 3x po sebe vyhrala EL? Odkedy oni hrali beton?

Reagovat
nani92

aj s betonom sa dá vyhrať EL

Reagovat
celeb

Sevilla, ktora dostala vtedy 3 za polcas od LFC a potom to v 2. otocila??

Kto to preboha moze nazvat betonom?

Reagovat
Hokaido

Ty si to moc nepamatuješ, viď?

Reagovat
celeb

obcas nieco este ano. Ale Sevilla a beton? To uz nemec Alzheimer niekam schoval. CFC (hlavne pod Mourinhom) - jasne, Inter, AC, Juve v urcitych obdobiach - urcite. Zo Spanielska 100% Atletico pod Simeonem, to je beton ako vysity. Ale Sevilla? Co pamatam ( ), v poslednej dekade nemali taku obranu, aby mohli co i len rozmyslat nad betonom.

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
Mastný Chobot

lolol

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal přijel pro bod, hnůj. Sem čekal hezkej fotbal a né že je budem dobývat jak nějakej huddersfield

Reagovat
nani92

Klopp nedôostojný útočný nátlak, ako by trénoval Dortmund

Reagovat
Nikikrew

AMN a Monreal bez ziadnej podpory, to je na nich privela

Reagovat
Euphael

Toto neni dobry zapas pro Ceballose....musi misto neho Toreira

Reagovat
Han střelil první

Záběr té druhé kamery je mnohem lepší.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Arsenal to prostě někdy neodmázne? Tohle se jim vymstí...

Reagovat
nani92

vymente HDMi kábel na Anfielde

Reagovat
Liveral

Willock z ty zálohy zatím nejlepší

Reagovat
Heisenberg

Willock je zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

Režie je po párty?

Reagovat
Minister

Pepeeee kurvaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je dabel

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson

Reagovat
Euphael

Pepíku

Reagovat
Nikikrew

Boa skoda

Reagovat
Pospovič

Bože bože

Reagovat
icka

Hendo jako kapitan jde ve stopach Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
Kixi Syhimour

Co takhle reagovat na vývoj Kloppe?

Reagovat
Vlkoslav

tvle pepe krasny uvolneni ale to zakonceni...

Reagovat
kiciN

uuuuh Pepe, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

pepe je magic pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne okato hráme

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
rave

Někdo stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Han střelil první

Hrajeme dobře, takže očekávám remízu.

Reagovat
mickey mouse

Matiiiiip

Reagovat
Minister

to bola otázka času

Reagovat
Luc-Luc

Matip ale zdalo se mi, ze tam byl faul

Reagovat
VasAFC

taky si myslim

Reagovat
Luc-Luc

Tak naopak, faul na Virgila

Reagovat
Remt

to už bylo víc než jen zatahání za dresík

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sou zalezlí jak krtci

Reagovat
smazaný uživatel

Joel má formu poslednú (dlhú) dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti jebe, proč brání při rozích Guendouzi Matipa

Reagovat
Taiger

Páč Sokratis má v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on s nim tvoří dvojici i pro dalších rozích Od toho tam snad je Luiz

Reagovat
Taiger

Laca a Torreira in

Reagovat
Mastný Chobot

Väčšinu času sa nám darilo s tým 4-4-2 eliminovať Salaha s Maném, od Emeryho dobrá taktika. Pépé mal dať gól a mohlo to byť iné, no. Bohužiaľ. Ale nič nie je stratené, pri troche šťastia to v druhom polčase môžeme kľudne otočiť.

Reagovat
Counter

Až na to otočení teda, tomu nevěřím vůbec.

Reagovat
Remt

Jako já tomu naopak věřím, klidně se to může stát, nás ten gol nakopl, do té doby ale šance nic pro proti zavřený obraně nám to prostě moc nejde. Naopak ale musím říct, že oproti tomu jak nesympatický mi Arsenal přišel ještě sezony zpátky (otrávený Ozil apod), tak příchody Ceba, Pepe a i nynejsi utok Laca a Auba, zda se, ze arsenal uz by nemusel byt tak pro srandu jako predchozi roky Verim, ze letos muzou hrat dustojnejsi roli v PL, az na tu obranu, teda, ta nebude asi nic excelentniho

Reagovat
Mastný Chobot

Ak sa dokážeme nabudiť ako v NLD pred rokom, tak kľudne

Reagovat
Counter

Liverpool je lepší než loňští Spurs.

Reagovat
Mastný Chobot

Aj my sme lepší než lonští my

Reagovat
Heisenberg

To byl úplně jiný zápas, tam jsme byli herně lepší, tady kempíme na malým vápnu.

Reagovat
Euphael

ok

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka ma milo prekvapuje okrem toho. Stále mu všetko trvá strašne dlho a je zúfalo pomalý a neobratný a neznášam ho, ale vie zahrať dobre

Reagovat
Heisenberg

Na konci poločasu ale začala ta jejich trojka líp spolupracovat a hned z toho byly infarkty. Jsem zvědavej, co Emery vymyslí na druhý poločas.

Reagovat
Fenri

Pepeho je skoda, z tyhle pozice se musi naucit vrazdit, hlavne v takovym zapase, to proste jinak nejde. Druhy pule se naopak dost bojim, trochu to otevrem a behem deseti minut mame v kase dalsi tri branky... Ten gol do satny je debilni, taktika byla ocividne nastavena na to, ze musime jit do polocasu aspon za remizovyho stavu.

Reagovat
Counter

Reagovat
PhilipS

Pepek zatím zakončuje jak Iwobi, ale ty vole - takovýho hráče se schopností jedna na jednoho jsme v Arsenalu dlouho neměli. Willockovi už věřím, že bude přínosem. Dneska Ceballos v lese. Ten fotbal mě ale hrozně baví. Důstojná partie. Mohlo to být klidně 2:2. Teď se hlavně úplně nerozsypat a nedat jim to zadarmo. Když se prohraje, nevadí

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem nečekal že Arsenal přijede betonovat na remízu, ale to chtělo více střel, než ty neefektivní centry.

Reagovat
masly008

však právě,pool to hraje strašně stereotipně.vše na krajní beky a pak centr.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně teď to Arsenal rozjede

Reagovat
Golasso

Jj, teď to rozpálíme . Firminho hattrick.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem právě zvědav, jak se přizpůsobíme

Reagovat
Remt

no ono právě.. to je otázka, když to "rozjede" a nepodari se jim vstrelit zadny gol, tak s otevrenou obranou dalsi 2 dostanou

Reagovat
Kixi Syhimour

Nezlobil bych se , myslil jsem to tak, že i pro nás by to mohla být šance

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal brani dost hluboko a hraje celkove dost pasivne, to byla otazka casu, nez tam neco spadne, dobrej polocas z nasi strany...Adrian by mel zustavat v brane a hrat co nejmin nohama, at z toho neni zase nejakej pruser

Reagovat
Kixi Syhimour

za Adriána, to nebylo dobré vyběhnutí, ale tu Pepeho střelu dobře pokryl, to byl pozičně docela dobře.

Reagovat
masly008

to by mě zajímalo co by bylo pozičně blbě,jako že by utekl z brány?vždyť to šlo do středu brány přímo na něho.šlo o to jestli dostane jesle nebo ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Šlo to mírně doleva z Pepeho pohledu si myslím, dobře vyběhl

Reagovat
mr.Silver

Not great, not terrible. Chapu co chce Emery hrat, ale to je proste moc velky risk.

Uvidime co se bude dit po prestavce, na lavicce mame hrace, kteri dokazou cely system zmenit. Pepe bude zvire

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Willock zatím dobrý výkon, hejtři trhněte si.

Reagovat
masly008

o třídu nejlepší z toho středu.ale je fakt že ceballos je špatný a xhaka pomalý a defenzivně nic moc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak jako prvního ze zálohy vyndej Hendersona,

Reagovat
SCELO

Reagovat
YNWA__MSN

Arsenal hnusnej beton A Live pořád nahrávka na beka a centr, nahrávka na beka a centr... Matip

Reagovat
Taiger

Bojím se, že teď tam dá Lacu a stáhne Pepeho

Reagovat
Golasso

Jako 40 minut to držet a pak dostat gól z rohu, tvl . Snad se nerozsypeme a dáme gól.

Pepe zatím super, až na to nervózní zakončení. Ještě housle Dijkovi, góla a má splněno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím mu dělá problémy, snad se Virgil adaptuje

Reagovat
Golasso

Mně se zdá, že Virgil je jeden z mála, koho Pepe ještě neobehrál. Resp. Virgil si ty souboje většinou pohlídá.

Reagovat
Counter

Právě že ho udělal a je prvním hráčem za xx měsíců, kdo přes něj přešel.

https://twitter.com/OptaJoe/status/1165303904067825664

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jednou to musit skončilo, proti Pepemu navíc nehrál, takže ho mohl jednoduše překvapit, hlavní je aby si z toho vzal ponaučení.

Reagovat
Golasso

Vida, jsem si ani nevšiml, že to byl on. Paráda

Reagovat
Nikikrew

Fuu no to tempo je sialene, nasi obrancovia maju co robit.

Lava prava strana nas uplne prehrava, Robertson a TAA mali nespotecne vela centier, kedy sme mali aj stastie. Ceballos docela neviditelny, ta hrubka nas mohla stat gol, Guendo pozicne zle, Willock celkom fajn. Pepe velmi sympaticky vykon, skoda toho najazdu tam sme mali skorovat.

Prehravat o 1 gol nie je take zle, 2 polcasy hrame lepsie. Sanca stale je

Reagovat
Mastný Chobot

večná škoda, že nemáme na takýto zápas Tierneyho a Bellerína, no. AMN dokáže kopu vecí, čo Bellerín nedokáže, ale takisto nedokáže kopu vecí, čo Bellerín áno a v konečnom dôsledku to z neho robí o triedu horšieho RB #myšlienka

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa dozvedel Fan Dajk, že vyhrávajú?

Reagovat
Remt

tak se to nezdalo jen me, ze ten vstreleny gol mel celkem v pi*i?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Treba dat rýchlo gól a nehrat tak vysokú líniu lebo to je jak robene pre Pepeho..ten je fakt super ale takú šancu musí dať.. Inak sme jasne lepší..

Reagovat
Kixi Syhimour

potřebujeme alespoň jeden gól a pak to hrát na kontry

Reagovat
avicii

potom tam bude behať Mane a Salah za obrany a nie Pepe škoda ze není u nás

Reagovat
Remt

ale chteli za nej fakt dost

Reagovat
Hachim Mastour

Mali ste zobrať nejaké talentované krídlo z Holandska, bolo ich tam dosť.

Reagovat
Heisenberg

Za mě fajn, momentálně nemáme na to hrát s Live na Anfieldu vyrovnanou partii. Tím pádem co nejvíc zhušťovat střed a nechat je max na hranici vápna centrovat. Vepředu doufat na individuální kvalitu hrotů. Není to hezký, ale je to efektivní. Všechny ostatní varianty by zvýšily příležitosti přední trojky proti naší obraně. Skoro to vyšlo, bohužel měl Live jeden výbornej roh a Pepe nedal tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda skoda..snad nas ten gol nepolozi a nedostanem klasicky latu..

Reagovat
smazaný uživatel

here we go

Reagovat
Luc-Luc

Pepe vypada jinak hodne slusne, paradni hrac...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Spalovač šancí

jasný offside

Reagovat
Golasso

Achjo , myslím, že hráči s dlouhým nosem budou mít brzo seriózní problém

Reagovat
Mimalu

Luiz

Reagovat
Nikikrew

bravo Luiz

Reagovat
Minister

Luiz

Reagovat
jacobT

Reagovat
Han střelil první

To je dement ten Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci za to ze piskl, i kdyz hrac nespadl ( a salahtaky dnes prekvapuje)

Reagovat
Euphael

Prekvapil i komentator, kdyz prohlasil: Salah nespadl, jak ma ve zvyku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jsem se taky zasmal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Maresma

Většinou mi přijde, že hráč musí spadnout, aby byla penalta. Hezky sudí

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Whitemedia

David

Reagovat
Luc-Luc

Mo za to, ze nespadl a za to, jak to kopl

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

ale málem uklouzl, myslím

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz kokot

Reagovat
Hokaido

Wow, Salah klobouček že nespadnul.

Reagovat
Kixi Syhimour

O tomhle jsem mluvil

Reagovat
smazaný uživatel

To bude debakl

Reagovat
Mastný Chobot

ok, no, tak nič

aspoň už som si spomenul, prečo som Luiza vždy nenávidel

Reagovat
Euphael

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Salah kope penalty s prehladom

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak poslední dvě maximálně

Reagovat
Svatej

Není třeba Zpuma Taigere, máte něco lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba nahnat skóre

Reagovat
Remt

Hoši tak tomu říkám vymetená pavučinka Kdo fauloval? venčil sem psa a nestihl začátek poločasu

Reagovat
Han střelil první

Luiz držel v šestnáctce za dres

Reagovat
Luc-Luc

Levak Bob

Reagovat
supervizor

Luiz dva zapasy a zavinil dva goly, tech 70 mil. Eu. Jsme meli radsi investovat do stopera.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Matip skvelej dnes

Reagovat
nani92

Luizovinka aj v druhom zápase, Arsenal dostáva presne to, za čo si zaplatil

Reagovat
Frantszek

nevěřím tomu, že ti palcuju příspěvek

Reagovat
nani92

konečne si prešiel na stranu dobra, synu

Reagovat
Euphael

dneska 2

Reagovat
nani92

bonus pre fauniškov, ktorí museli cestovať

Reagovat
Han střelil první

Auba měl sto let času

Reagovat
Minister

aj tak to bol ofsajd

Reagovat
Whitemedia

stejně byl v ofsajdu, takhle na tom Arsenal vydělal roh.. který dojebal

Reagovat
Han střelil první

Což byl určitě jeho úmysl.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Auba ukázal, že je top player, věděl, že by VAR gól neuznal pro ofsajd, takže si zkušeně šel pro roh

Reagovat
Frantszek

to je neskutečnej válec

Reagovat
Minister

To napádanie im robí strašné problémy

Reagovat
Euphael

Ceballos bude druhy Ozil....dobry na tymy ze spodku a ve velkych zapas invisible

Reagovat
Hokaido

Luiz jak nechá Salaha v klidu hlavičkovat.

Reagovat
Frantszek

jediné, co může Luiz říct, že to bl Gouendouzi

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
Taiger

Kdo tvrdil, ze tahle sestava byla ok pred zapasem je naprostej idiot a mel by nam prestat fandit, demence

Reagovat
Fenri

Jako kdybychom nemeli mizivou sanci na dobrej vysledek v jakykoli sestave...

Reagovat
Taiger

delutant

Reagovat
avicii

Luiz na stopéra v kombinovanej zostave? Matip

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooolll

Reagovat
Minister

Luiz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

starý dobrý David

Reagovat
smazaný uživatel

luiz

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooooo yessss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz po druhýkrát

daj tam radšej Mustafiho

Reagovat
Euphael

pls...uz stacilo dneska

Reagovat
Whitemedia

Luiz je láááááááska

Reagovat
Remt

sere mě, že mám opožděnej stream a vše vím o minutu dřív odsud

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jak zvedne ruky, aby ho hlavne nefauloval kokot, pusti ho do samostatneho najezdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak mal uz zltu

Reagovat
Mimalu

měl žlutou, jít do desíti by bylo taky KO, takto existovala šance, že to Salah nedá

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, ale on mu uhnul ze souboje..

Reagovat
Mimalu

za to si samozřejmě zaslouží výsměch, zkušený stoper nesmí takhle propadnou kvůli špatnému načasovaní, ale že se to nesnažil zachránit faulem bych mu nezazlíval

Reagovat
Nikikrew

Achjaj, no nic klasika, tu sa nikdy nic nezmeni asi

Reagovat
mickey mouse

Krásně Salah

Reagovat
jacobT

Nabudúce snáď znovu s Chambersom.

Reagovat
mickey mouse

Luiz tak jak ho známe

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý Fabinho, môžme byť radi, že Emery sa posral a Pepe je nerozohraty

Reagovat
Hachim Mastour

Lacazette mal už byť na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Poche s podobne kvalitným kádrom v minulosti (alebo aj aktuálne) hrával oveľa aktívnejší futbal a aj právom potrápil LFC oveľa viac...

Zaslúžene je považovaný za lepšieho trénera ako tento majster druhotriednej trofeje. S takýmto kádrom hrať tak trápne mourinhovsky ne-sebavedomo ... Ale som rád :). Ešte aj tá dvojka v strede proti pohyblivému súperovi a Torreira sedí ....

Reagovat
Hachim Mastour

A keď nastúpil Torreira, tak chaos z druhého polčasu pokračoval ďalej, pretože bol v príliš ofenzívnej pozícii a na DM ostali Mateo a Xhaka. Ale nehrali sme zle. V prvom polčase sme vás do veľa šancí nepustili a mali sme zopár nebezpečných protiútokov. Avšak Auba a Pepe pôsobili skôr ako krídla a Alexandre hrozne chýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Matea a Xhaku by som nedával hrávať spolu v ťažkých zápasoch...

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka je zvláštny hráč, robí chyby, je pomalý ale vo veľkých zápasoch zahrá celkom dobre. Mateo bol fajn imo, ale hrať mal Torreira no...

Reagovat
Luc-Luc

David Luiz teda hodne slabej dnes

Reagovat
nani92

DM Liverpoolu má lepšie prihrávky ako naše CMka

Reagovat
technecium

Tomu se říká moderní fotbal

Reagovat
PhilipS

No nic. Stala se z toho zase naše klasika. Dobrej výkon jenom do prvního gólu pak rozsypání. V Liverpoolu ale nikdo bodovat nebude, takže to ztráta není. Chleba se bude lámat jinde.

Reagovat
Remt

hele to bych zase neřekl, letos nám věřím méně než loni

Reagovat
cokoliv

Kdy přesně to byl dobrý výkon? tohle by byl možná dobrý výkon, kdyby dojel Brighton, ne tým co chce hrát o LM

Reagovat
smazaný uživatel

typický alibismus

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Žádný dobrý výkon... Beton a spolehání na zázrak... I kdyby Pepe svůj únik za stavu 0:0 proměnil, tak by to teď bylo nejmíň 3:1 pro pool...

Reagovat
Minister

To sa fakt z tých výpraskov na Anfielde vôbec nepoučili?

Reagovat
masina_LFC

ved hrajú organizovanejšie ako hocikedy predtym... len kto kúpi Luiza ako posilu, tak si nič iné nezaslúži

Reagovat
Minister

No mne to teda organizovanejšie vôbec neprišlo.

Reagovat
masina_LFC

to je zvláštne... veď minulé roky sa rozsypali po pár minútach... teraz defacto bez šancí v prvom polčase, len gól z rohu a druhý polčas sa po penalte rozsypali

Reagovat
Heisenberg

Loni jsme vypadali jak klauni už v prvním poločase, letos první poločas dobrý. Dokonce se mohlo odejít s poločasovou remízou.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

jen gol z rohu? vzdyt to byl tlak a otazka casu, kdy to tam padne

Reagovat
masina_LFC

no to áno, ale po minulé roky by to bolo už 3:0 minimálne v tom čase

Reagovat
Svatej

Mustafiho jdu znovu vzít do draft týmu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Reagovat
Greny

Hlavně Luize bych z těch gólů nevinil

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Greny

Narážím na minulej týden a fanoušky Arsenalu, kteří ho zde omlouvali

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Vezmeme-li v potaz, že na příští sezonu dojde Saliba, tak už by to chtělo jen nové LB, RB a CB

Reagovat
Liveral

Tak na všechny 3 posty se do 2 měsíců vrátí hráči základu po zranění

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Je to tak no, snad splní očekávání a zlepší se to, dnes prostě bez šance asi s jakoukoli taktikou...

Reagovat
Minister

Chcelo by to Bellerina a Holdinga s formou, akú mali do zranenia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Arshavin na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

super sestava

Reagovat
Golasso

Sestava může za chyby stoperů? Běž si léčit frustraci někam jinam

Reagovat
Taiger

A co třeba jinej stoper? Delutante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

ti mi teda umí zkurvit náladu

Reagovat
Remt

no ale nebejt to offside tak to vypadalo zase na pencli ne?

Reagovat
Taiger

Hlavně, že jsme překvapili tou sestavou

Reagovat
masly008

emery překvapil i vlastní hráče,většina nevěděla co má hrát.jinak hrajeme na 2 hroty a laca nehraje a je tam křídlo,ikdyž super hráč tak furt křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

emerymu staci 3-0, lol

Reagovat
technecium

Bude se v tom shrnutí kola brečet taky na Liverpool, že fauluje okamžitě po ztrátě míče?

Reagovat
Chazy

Co tam bylo za brečení tyvole

Reagovat
Remt

Podle mě ale tohle je chvíle kdy by tam mohli jít mladý kluci třeba dva

Reagovat
smazaný uživatel

že arsenal dostane nálož bylo jasné všem už dávno, otázkou bylo jenom, jak moc velká to budou jatka

Reagovat
Remt

já teda čekal vyrovnanej zápas

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Euphael

cim vic dostaneme, tim vic dostanete za tyden vy

Reagovat
smazaný uživatel

poslední zápas na Emirates jsme vyhráli o 2 góly, tak to snad budeme chtít zopakovat

Reagovat
Taiger

Guendouzi, vypadni

Reagovat
Frantszek

víc nahlas

Reagovat
Golasso

Ne proboha, zas akorát vzbudí ostatní pacienty v Černovicích

Reagovat
jacobT

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

booooze ty ses otravnej jak filcka v oboci

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

Lacca v 81 minute hej?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Luc-Luc

Jasna penalta

Reagovat
Remt

tak 50:50 bych to viděl, ale z opakovanýho spíš ne

Reagovat
Euphael

Monreal je uz myslenkama jinde, chciplej na krok....

Reagovat
smazaný uživatel

diky jeho napadani padl gol arsenalu no.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Fenri

Blbost, Nacho je ukazkovej profesional, co cekas od hrace, co mu tahne na 34? Ze odjezdi nahoru dolu 270 minut v kuse bez prestavky?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

i když mě hatíš dneska

Reagovat
Fenri

Zhejtil jsem te za to, ze jsi behem chvile do diskuze vysypal nekolik jednovetnejch vylevu, ktery nemely zadnou hodnotu krome toho, abys ukazal, ze ten zapas nezvladas...

Reagovat
jacobT

Reagovat
Euphael

prislo mi, ze kolikrat mohl udrzet mic ve hre jeste ale vyjebal se na to

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje fantasticky jediné, co bych možná vytknul je to, proč tam Klopp už dávno nedal Shaqa

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Taiger

AŤ HRAJE OD ZAČÁTKU KURVA

Reagovat
mickey mouse

Lallana je ještě furt u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pony Slaystation

Hendersone bez uz do hajzlu. Neskutecnej nekopa...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

A furt se bude bránit ten Guendouzi, Torreira toho předvedl za pár minut víc než on s jeho abilistickýma přihrávkama

Reagovat
masly008

a že tak neprskáš na xhaku a ceballose kteří byli dneska taky hrozní.

Reagovat
Minister

on má ešte drzosť ísť kopať priamy kop

Reagovat
Euphael

nezaslouzene, ale nevadi...jede se dal

Reagovat
Taiger

Kolik to mělo podle tebe skončit, aby to bylo zasloužený?

Reagovat
Euphael

Nepadl zadny neregulerni gol ani jina kontroverze, tak vysledek samozrejme zaslouzeny. Jen chci trosku potrolit mistni, kdyz uz nic vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel že měli dostat ještě víc

Reagovat
YNWA__MSN

A to sem tady musel poslouchat jak je útok Arsenalu srovnatelný a jak budou útočit na titul, Ceballos hype atd.

Reagovat
masly008

tak pool má hlavně někde jinde obranu, což se dneska ukázalo že.

Reagovat
masly008

jo a hlavně managera

Reagovat
Godwinson

Tak on ten útok není o moc horší, problém je, že celkově ten tým Liverpoolu je prostě jinde

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak hráli jste doma, ještě bych nás neodepisoval

Reagovat
YNWA__MSN

proti vám nic nemám

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PhilipS

kdo psal, že budem útočit na titul? To by bylo na vyloučení z eurofotbalu pro neznalost

Reagovat
YNWA__MSN

Někdo to tady psal po podepsání Pepého... Ale proti Arsenalu nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabšího z top6 máme za sebou

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem překvapen, fakt jsem podcenil zálohu, ta hrála dobře. Nicméně příště bych vystřídal Hendersona a ne skvělého Wijnalduma. Lallanu už pošlete pryč

Reagovat
avicii

Strašne že Lallana je pred Shaqom

Reagovat
YNWA__MSN

Shag to podle mě moc dlouho nevydrží a řekne si o prestup

Reagovat
blade115

A bude to výhra pro všechny. On získá herní čas, nějaký klub získá skvělého hráče a Liverpool dostane pořádnou náhradu za tu útočnou trojku, které třeba Klopp bude opravdu věřit.

Reagovat
avicii

Už to tak tiež vidím.. On nesedí Kloppovi do zálohy a zas to není krídelnik tipu Salah Mane.. Shaq out, nákup krídla.. Možnosti je dosť si myslím..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako třeba? Ten Werner by byl skvělý, ale pochybuju, že půjde spíše sedět do Liverpoolu

Reagovat
blade115

Proč sedět? Já chápu, že vám to pod Kloppem možná tak už přijde, ale ono vážně není standardní mít na 3 pozice jen 3 dobré hráče... Se koukni na City. Mahrez se jim tam ještě rád nacpal na lavičku, a to měl ještě horší pozici, jak by měl Werner u vás.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak proto tam je to spíše , jako myslím si, že by si i zahrál, ale pořád si myslím, že by byl radši v týmu, kde by fakt hrál pravidelně, otázka je, zda-li se takový najde. V Bayernu by například mohl být v budoucnu první volbou do útoku

Reagovat
blade115

Tak Chelsea bude rozhodně dopředu někoho hledat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba jeden další kandidát, i když si myslím, že se Lampard poohlédne jinde. Moc tomu přestupu nevěřím, vybere si Bayern . Hlavně ať nejde do PL mimo nás.

Reagovat
blade115

Ono těch možností zas tolik není no. A u něj je bomba, že zahraje hrot i křídlo jak nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on ani ty statistiky nemá špatné + by byla zjímavá kombinace s Jürgenem. Ale hlavně mu končí ta smlouva

Reagovat
avicii

On by bol zadarmo? to bude Juventus alebo Bayern to by nám zapasovalo do toho ze nechceme minat prachy

Reagovat
Kixi Syhimour

tak však proto jsou o něm takové debaty

Contract until: 30.06.2020 z Transfermarktu

Reagovat
avicii

Jurgen jednaj inak ešte Sancho by bol top

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, jo Sancho, to je tak 150 mil. , snad ho nevezmou v United, ale docela mi přijde reálné City, když půjde do Bayernu Sané

Ale Werner zadarmo by byl fakt skvělý

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale samozřejmě to bude Bayern, že ano , jak píšeš

Reagovat
avicii

Hráč ktorý by Kloppovi sadol a mal by kvalitu by si zahral dost...trebars Werner by bol super.. Alebo Zyiech.. Zaha asi pridrahy...Bergwijn? Chukwudze? Menej známe mená.. To už je o skautingu.. Dá sa

Reagovat
Hachim Mastour

Neres ešte

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

A co B. Fernandes?

Reagovat
avicii

Toho by som chcel veľmi knam.. Lallana out - B. Fernandes in... Shaqiri out - Werner in

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

skromné

Reagovat
avicii

Je oproti ostatným velkoklubom stále v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme budúce leto...

Reagovat
Matić

To jsem tak rád, že se u nás už nemusím koukat na ty Luizovy nesmyslný přímáky z 35 metrů, který lítají 10m nad bránu

Reagovat
PhilipS

Na slípky doma si ale věřím. Ceballos, Torreira, Willock střed. Laca, Auba, Pepe vepředu

Reagovat
masly008

ten auba na tom křídle je zabitý.Buď hrát na 2 nebo ho nechat sedět jako žolíka.

Reagovat
SunFells

Tak přesně takto nikdy nenastoupíme

Reagovat
blade115

Taiger dobře nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to do třetice bude konečně pořádný výkon od začátku do konce a pohodová výhra. Díky zranění Tanguye snad nebudem vymýšlet žádné blbosti s diamantem a podobně. Za mě ideální sestava:

Hugo

KWP-Toby-Jan-Rose

Sissoko-Eriksen

Lucas-Lamela-Son

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

i keď možno namiesto Vertsa Davinson, ktorý je vo vzduchu lepší a proti Joelingtonovi by sa mohol hodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja hlavne doufam ze Jan bude hrat v NLD. Takze dneska klidne Davi-Jan a v NLD Toby-Jan.

Reagovat
Svatej

Eriksen zacal hrát takhle hlouběji?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v loni hraval hodne hluboko, ale vetsinou z toho bylo nejake 433 s Winksym a Sissokem. Takhle ve dvojclennem stredu nastupoval jenom z nouze, ale tady bych to rozhodne uprednostbil, protozeocekavam ze Newcastle se zakope na vlastnim vapne a cim vic utocne sily tam budeme mit, tim lip.

Reagovat
matZz

ale všichni víme, že to bude

Hugo

KWP-Toby-Sanchez-Rose

Sissoko-Winks

Lucas-Eriksen-Son

Kane

střídání: Lamela, Lo Celso, Skipp

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas možná lávka, na to předpokládaný dobývání se nehodí, tak bych tam viděl Lamelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

ne že by byl Lamela proti AV nějak užitečnej a možná už bude dneska na lávce Dele

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Poche ho trošku protěžuje

Reagovat
Kixi Syhimour

*protežuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

OT : Chápu, že píšu nevhod, ale hledáme čtvrtýho na sdílení O2 TV. Pokud seženem, změním O2 TV na balíček L, takže to bude i s anglickou ligu. Dyžtak soukromou zprávu, díky. :)

Reagovat
smazaný uživatel

sprava

Reagovat
C-M@ster

Nějakej ten bulvár:

Woodward is also concerned by the atmosphere in the dressing room, and ​The Sun claim that a lot of this negativity revolves around​ Paul Pogba.

The Frenchman is said to believe Solskjaer is not good enough to save the club, and there is a fear amongst players that the Norwegian does not have the strength to manage Pogba's ego.

https://www.90min.com/posts/6354171-ed-woodward-holds-crisis-talks-with-ole-gunnar-solskjaer-as-paul-pogba-begins-to-divide-man-utd-team/partners/35927

Reagovat
Grahf

bohužial, Pogba má v súčasnosti navrch, Ole nemôže nijak zakročiť, pretože bez neho budeme hrať v strede tabulky. Za túto situáciu je ale zodpovedné vedenie.

Reagovat
Kluivert9

Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko, Gundogan, Silva (C), De Bruyne, Bernardo, Sterling, Aguero

Subs | Bravo. Angelino, Rodrigo, Fernandinho, Mahrez, Cancelo, Foden

Reagovat
diastan

Sterl aspon 2 kousky

Reagovat
MCFC_8

Proti Cherries sa mu dari...vo fante ho mam ako kapitana a aj KDB a Kuna mam...len dufam ze Jesus nie je zraneny ked nie je ani na lavicke

Reagovat
Euphael

Aguero a B. Silva musi vyjit naprazdno

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové,link na City? Díkes

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem ti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že v Bournemouthu je malý stadionek... díky hlavní kameře si připadám, jak v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Walker už mohl mít červenou

Reagovat
Kinky7

vzhledem k tomu jak to od zacatku piska talk jedna zluta je adekvatni.....

Reagovat
Cobra

Welbeck>KdB

Reagovat
smazaný uživatel

Walker aj Ederson kludne mohli ist von. Zasa z toho vyviazli

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
technecium

Reagovat
vladis271

Reagovat
technecium

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Euphael

Ederson mel jit ven, nekrut hlavou bo ti plestim more.

Reagovat
Luc-Luc

Harry Wilson pojd to srovnat

Reagovat
C-M@ster

Že by vám pomohl k titulu za jinej klub

Reagovat
Luc-Luc

no to snad ne omg

Reagovat
technecium

Otamendi pokračuje v repre formě

Reagovat
Counter

Palič Raheemko pátý gól v třetím kole, tragéd jeden paličská.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kludne uz mohol mat sest, sedem keby neni palic

Reagovat
Counter

Přesně proto to píšu.

Reagovat
Rakoid

klid, Kane nás spasí

Reagovat
Counter

Bude muset dát hattrick, aby se to vyplatilo

Reagovat
Hokaido

Ještě včera byl kurz 8 na to, že bude nejlepším střelcem PL. Pokud bude i po dnešku, tak už to asi vsadím za drobáky.

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Luc-Luc

Harry Wilson pristi rok ho chcu uz videt v LFC

Reagovat
YNWA__MSN

Já taky strašně moc

Reagovat
oli9

já už ho chtěl vidět letos

Reagovat
Hokaido

wtf the fuck

Reagovat
djiros

Wilson

Reagovat
Cobra

To prostě nešlo kopnout líp. Dokonalost.

Reagovat
Counter

Wilson nádhera

Reagovat
Kinky7

Wow! Wilson....

Reagovat
Malresi

Harry fantastická kopacia technika

Reagovat
Kapřík

Wilson !

Reagovat
mimi_united

Stones ani lavička

Reagovat
Counter

Zranění hráči obvykle mezi náhradníky nebývají.

Reagovat
lucius6

Reagovat
diastan

Reagovat
Orlandiiik

WTF !

Reagovat
JessePinkman

Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

HARRYYYYY

Reagovat
Kixi Syhimour

Wilson

Reagovat
pingla

Wilson Harry ale Pogbovi to tam takhle nikdy nespadne

Reagovat
masina_LFC

lebo je čierny

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
avicii

Wilson > Pogba

Reagovat
avicii

Harry pod synak, potlac AFC k otocke kľudne mohla byť remíza

Reagovat
Kixi Syhimour

Střelec z dálky by se hodil.... , ale uvidíme, jak mu to ještě půjde

Reagovat
avicii

Potrebuje zlepšiť medzihru.. A to rok na hosťovaní v PL môže priniesť, uvidime

Reagovat
Hokaido

Otamendi je fakt hroznej tragéd.

Co nedal Smith je na pokutu, pro to není žádná omluva.

Daniels vypadal hodně špatně, to klidně mohly být jeho poslední minuty v PL v životě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bylo tam něco na tu červenou, jak tu někteří tvrdí?

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som uz prisnejsie cervene

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson kung fu bez možnosti hrát míč.. ale nevím no..bylo by to přísný

Reagovat
MCFC_8

Ze bez moznosti hrat mic proste tam bol o sekundu neskor, dostal zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě tam byl dýl a neměl šanci. Kdyby ho k tomu nezahnali okolností ten zákrok si mohl klidně odpustit .

Reagovat
Luc-Luc

podle me by to klidne mohle byt cervena, Ederson tam sel jak idiot takovym kung fu skokem s tim, ze kdyby se dostal ten hrac Bournemouthu za neho, tak mohl skoro jit sam do brany

Reagovat
lucius6

To zranění Danielse bylo bez zásahu hráče City, pokuď myslíš tohle nebo se snad pletu?!

Reagovat
Kixi Syhimour

Já se na to nedívám, jen z Livesportu, tak bych chtěl nějaké objektivní zhodnocení jestli tam mohlo dojít k vyloučení někde.

Reagovat
lucius6

Ničeho jsem si nevšiml, rozhodčí to hodně pouští. Walker měl pár faulů na hranici žluté karty a jednu taky dostal. Zranění Danielse bylo bez kontaktu s hráčem City.

Reagovat
MCFC_8

Daniels sa zranil sam...

Reagovat
Hokaido

Nemyslím si. Ederson určitě ne, Walker byl takovej hodně ostřejší, ale dal bych jen žlutou.

Reagovat
alcantara

Nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Wilsona dostaneme balík. Snad ho pod 40 nepustí. + Snad 20 za shaqiriho a bude novej bomber

Reagovat
Kixi Syhimour

A co takhle si ho třeba nechat? To jako nikoho nenapadlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ho Klopp nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To on někdy řekl? Však u nás by si nezahrál tak odešel na hostování, logický krok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som nenapisal mozno, keby to nekde rekl... ved uz ho chceli predat aj toto prestupove okno, ale tak ja by som bol rad keby dostane sancu

Reagovat
Kowe

Typologicky není jeho hráč. A ani mě se nijak moc nelíbí teda.jediny co by přinesl jsou střely z dálky, ale jen kvůli tomu hrát nemůže.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
YNWA__MSN

To nemyslíš vážně kup si brýle

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
avicii

Aj tak sa bude dat využiť

Reagovat
C-M@ster

A proč ho chceš prodávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to hráč pro Kloppa. Já bych byl nadsenej kdyby se prosadil další odchovanec, ale tady to bohužel nevyjde.

Reagovat
avicii

Ma medzeri v hre, strelu ma skvelu o tom sa nemusíme baviť, uvidí sa budúce leto, rok v Bournemothe by ho mal posunúť.. Ak nie 25 - 30 mil za neho dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 jsme prodali Solankeho,ingse a Ibea..tady musí přijít jiná částka. Prodávat umíme skvěle

Reagovat
avicii

i keď neverím ze by to bolo 40

Reagovat
YNWA__MSN

Wilson je odchovanec a je výbornej kurva toho nesmíme prodat musí dostat šanci... Nejsem ropaci a podobní co nedaj odchovancům ani cuchnout

Reagovat
vladis271

zavret to a v 89 minute vyrovnať.

Reagovat
nani92

Zabudni, manchester je najlepší

Reagovat
nani92

https://www.facebook.com/132691026789120/posts/2486479984743534/

Keď vidím naše penalty, tak takto to dopadne keď ju niekto odpísal proti nám

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana City nevypada zrovna skalopevne

Reagovat
Luc-Luc

Bournemouth docela kouse

Reagovat
Luc-Luc

hm, to je jasna penalta

Reagovat
Luc-Luc

to nechapu, ze to nepiskl

Reagovat
lucius6

...

Reagovat
Orlandiiik

absolutně jasná pro mě....

Reagovat
smazaný uživatel

takze var v pl je jen na ofsajdy nebo o co jde

Reagovat
pingla

tohle neni penalta jo?

Reagovat
MCFC_8

FUCKING VAR....ale KUUUN

Reagovat
Kixi Syhimour

City tu penaltu ani nepotřebují , Aguero zařídí

Reagovat
pingla

aguero zvire

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak má někdo ten (ne)penaltový zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

no to je demence s dovolením

Reagovat
diastan

VAR me troli kazdy zapas..

Reagovat
Olafek

Už se těšim na Pepka po zápase co bude říkat na to VAR

Reagovat
Luc-Luc

Ibe a Solanke, kazdej po golu, pojdme

Reagovat
Euphael

Eriksen nehraje proc?

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc team vs. @NUFC: Lloris. Walker-Peters, Alderweireld, Sanchez, Rose. Winks, Sissoko. Lamela, Lucas, Son, Kane.

Reagovat
Cobra

Zase bez Jana a Chrise...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, že byste k tomuto zápasu potřebovali Vertonghena, nicméně proti Arsenalu by se hodil. Eriksen pořád tak napůl na odchodu?

Reagovat
Cobra

Tak na Newcastle nebudeme čistě teoreticky potřebovat ani Eriksena. Spíš mě to sere z pohledy fanty.

Reagovat
Mates_Matesović

Proti Arsenalu bych tam naopak Sáncheze dal, jako jedinej bude schopnej rychlostně zvládnout Pépého.

A Eriksen je mimo spíš jen kvůli spekulacím, od září bude normálně hrat.

Reagovat
jk

Tak ta obrana jakš takš fungovala, já bych dokonce řekl, že ti tři stopeři mají u Pocheho stejnou pozici co se týče nějakého místa v týmu a jednoduše musí o ty dvě místa trošku zabojovat. Eriksen mě trochu překvapil, nečekal jsem, že Sony půjde rovnou do základu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad se ten Wilson nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Clarets Vydra alespoň na lavičce!

Reagovat
matZz
Reagovat
masina_LFC

uziva si to

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Na Edena

Reagovat
smazaný uživatel

GOoool. Barnes!

Reagovat
Whitemedia

GOOOL

Reagovat
janinho

davinson čítanie hry jak z okresnej ligy

Reagovat
Counter

Joelinton Vždycky jsem mu věřil.

Reagovat
jk

Ok, tak obrana jakš takš beru zpět

Reagovat
matZz

dobrý, tak Sanchez už by se mohl vrátit zase na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Davinsom ty dement

Reagovat
avicii

Totenham bez strely zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez

Reagovat
doocetung

ve Fantasy to vystrida krace pouze co nenastoupili nebo aji ty co maji 0bodu ?

Reagovat
janinho

len ak nenastupili

Reagovat
Counter

Buď rád za nulu, může to jít i do záporných hodnot.

Reagovat
RKBoy

a Spurs chcú bojovat o titul? ja neviem, v tom tíme mi chýba nejaká iskra , celé je to také nijaké od nich..aj Poche mi už príde dost vyhorený tam..príde mi ,že by pre obe strany bola dobrá zmena, ked si porovnám čo hrali za futbal v tých sezonahc 15/16 - 16/17 a teraz , je to velký posun k horšiemu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi přijde jako dost odvážné tvrzení

Reagovat
RKBoy

od tej sezony čo dali 86 bodov len stagnujú, bodovo boli každý rok horší a trofej stále v nedohladne.. herne to je dost často statické a defenzívne velmi labilné.. neviem , podla mna sa už nijak dopredu neposunú , príde mi ,že sú tam všetci tak nejak spokojný s tým ,že sa každý rok dá tá LM a to je všetko.

Reagovat
RKBoy

horší ako ten predošlí*

Reagovat
Counter

Loni se dostali do finále Ligy mistrů. Letos posílili o dva mladé špičkové hráče a Sessegnon je taky potenciálně slibný nákup.

Reagovat
RKBoy

to finále bola skor ukážka velkej dávky štastia ako nejakej velkej hernej kvality či taktickej pripravenosti..

o kvalite kádru nepochybujem,skor o tom prístupe a odhodlaní niečo dosiahnut ,lebo to tam proste nevidím..a ako píšem Poche mi tam už tiež príde takticky vyhorený a prospela by mu zmena...ale ktovie,možem sa mýlit, nevidím budúcnost.

Reagovat
Counter

Mají zatím chabý nástup do sezony a očividně problémy v kabině kvůli končícím smlouvám a neochotou prodloužit. Ale jakmile skončí přestupák a ti hráči zůstanou/odejdou, očekávám od Spurs zlepšení.

Reagovat
matZz

bez kreativního záložníka to je bída. jinak nevím, proč by měl bejt Pochettino vyhořelej. naopak spousta pozitivních impulsů v poslední době: novej stadion, kvalitní posily, výborný vyhlídky do budoucna...

Reagovat
janinho

77% držanie lopty a po 35 min. ani 1 strela.... ale eriksen tam ozaj nechýba čo Pocche?

Reagovat
smazaný uživatel

ma podpisat a nebude sediet

Reagovat
Counter

Proč by podepisoval, když může jít zadarmo do lepšího klubu a ještě si pořádně vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ked popíseš hraťa na 5 rokov, tak chceš aby 5 rokov hral za tvoje mužstvo a nie na 4

Reagovat
J0EL

Ty ai poslednych 10 rokov hybernoval? Uz davno to tak nefunguje.

Reagovat
nani92

tak ale Fesak to povedal tak, ako bey si Eriksen za to može, a pritom on može mať jedno či hrá alebo nie..Tottenham je ten ktorý ho platí a nevyužíva

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som to myslel v tom zmysle, ze ho mozno nedavaju hrat lebo nechce podpisat inak mi to je v podstate jedno ja tottenhamu nefandim

Reagovat
janinho

máš pravdu... lepšie je hrat takto ako teraz, že počet prienikovych prihrávok čo prešli je 0. harry keď nedostane jedinú loptu do nohy tak ťažko da gol.

Reagovat
smazaný uživatel

ego je ego

Reagovat
SCELO

suhlasim ale eriksen si podla mna za kvalitne vykony zasluzi vyhrat dobru trofej, ci uz PL inu ligu alebo LM, nedivim sa mu ze sa tak chova...

Reagovat
Cobra

Jak jako že se chová? Vždyť je to příkladný profesionál. Svojí smlouvu dodrží, netrucuje, maká na hřišti a furt si drží svůj standard. Nechápu, proč tu jeho kvalitu nechceme využít.

Reagovat
SCELO

ak je to takto, tak v tom pripade super -tak to ma byt, ja som ale myslel skor s tym predlzenim zmluvy chapes

Reagovat
smazaný uživatel

ma Audi Cup, to tiez nie je zle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jedna katastrofa. Hroza. Čím si ale Winks zaslúží každý víkend základ? Neviem.

Reagovat
matZz

co máš proti Winksovi?

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

je slabý ako čaj

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie brániť a dopredu rozohrať. Posúvač lopty na stranu. V tom je dobrý i Dier, ten ale navyše pridá hru hlavou pri rohu.

Reagovat
matZz

jasně, že je "jen" posouvač, ale nesouhlasím s tím, že přihrává jen dozadu, vždyť často se pohybuje až někde mezi stopery. naopak umí rozdávat přesný dlouhý balóny, umí nacentrovat, problém vidím hlavně v té linii před ním. neviděl jsem dnes dát lamelu nějakou zajímavou přihrávku, nedejbože do vápna, neviděl jsem ho, že by se někdy snažil zrychlit hru přihrávkou z první, říká si o balony do stoje, předržuje zbytečně balony... Neviděl jsem Sissoka, že by si dneska vzal balon a zkusil to prorvat silou, naopak v těchle zápasech vyniknou jeho slabiny jakože neumí nacentrovat, má problémy dát přesnej balon na delší vzdálenost, je čitelnej. Kane je zralej sednout si na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak dopředu je to hra v podstatě na náhodu, bez nápadu, bez systému. Chybí tvůrce hry. Dozadu jediná chyba Ten Lo Celso bude kdy?

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves zatím netuší...

Reagovat
Gareth Bale 11

Je to teda dost o nicem. A ze by KWP mela byt ta nejvetsi slabina tymu mi teda neprijde. Tam jsou jiny adepti, ktery hraji zapas co zapas, treba Winks by si mohl sednout.

Reagovat
Daniel Levy

Eriksen musí co nejdřív na plac a Lamelu prosím poslat někam za moře nejlépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Winks na zaklad prostě nema, na arsenálu čekám Dier-Sissoko, Eriksen musí na plac bez něho jsme bezradní

Reagovat
Kixi Syhimour

Ndombelé už by měl hrát, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude ready tak on,jinak bych tam dal Diera

Reagovat
smazaný uživatel

Budem sa opakovat, ale ak sa Poche coskoro neuvedomi, tak nam zacne byt na obtiaz. Tie jeho zostavy a priprava na zapas su katastrofalne. Dnes opat cele zle. Son musi hrat to je jasne, aj ako jediny dnes ukazuje preco. Ale Lamela a Lucas su do takychto zapasov uplne zbytocni. Winks detto. Naco nam je posuvac ktory 95 percent prihravok smeruje dozadu? Do zapasu kde je jasne ze super to zabetonuje?

Sme strasne predvidatelni, je to pomale, chyba kreativita, okrem Sona to nikto nezobere na seba. Cele toto wannabe tiki-taka sa strasne lahko brani ked to hrame takto pomaly. Eriksen alebo Lo Celso musia v tychto zapasoch hrat prve husle, kludne aj obaja, lebo na toto sa velmi tazko pozera.

Situacia ohladom Jana sa mi tiez nepaci. Poche zacina mat svoje kone, a myslim ze na to dost doplacame. Snad aspon potvrdi trend z poslednych zapasov a zachrani to striedaniami. Ale teda zatial velmi velmi zaostavame za ocakavaniami. Je mi z toho smutno, lebo tento kader ma urcite naviac

Reagovat
Daniel Levy

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle by byl ideální start pro lo Celsa do PL

Reagovat
Kixi Syhimour

od začátku teda

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Cobra

Ty kecy od Pocheho, že nehledí kdo má jaký kontrakt a rozhoduje se na základě výkonů a formě si může strčit do řitě. Bez Eriksena si nejsme schopni nic vytvořit, naprosto klíčový hráč pro nás a stejně sedí na úkor Lamely. Náš nejlepší stoper taky bezdůvodně sedí a to přidržování balónu našimi stopery mě neskutečně rozčiluje.

Kane až na tu poslední akci taky k ničemu a ty kecy komentátora, že kvalitní útočník potřebuje i podporu zálohy mě docela rozesmála, když jsem viděl, jak neudělá krok navíc, nenabízí se a jen stojí.

KWP až na tu jednu chybu zase překvapil. Má neskutečný přehled a neskutečně mi zavírá hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Presne tak.

A KWP teda zatim paradni od zacatku sezony.

Reagovat
Mates_Matesović

To je apatie, hlavně, že hraje “poctivej” Lamela. GLC a Eriksen okamžitě na plac.

Reagovat
YNWA__MSN

Harryyyyy Wilson

Reagovat
RKBoy

hype okolo Wolves konečne utícha? to je dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

ved mali tazky zapas vo stvrtok a teraz skoro v totoznej zostave hraju proti betonarom

Reagovat
Euphael

Protocil skoro polovinu sestavy (4 hraci, kteri jsou v zakladu, tak nebyli v zakladu ve ctvrtek).

Tak nefabuluj ani si nevymyslej fakta, abys vypadal chytre ty kriple.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

v nasich definiciach skoro je rozdiel az jedneho hraca, wow

Reagovat
Euphael

Skoro totozna se nerovna vice nez tretina sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

okej, dam si na to pozor

Reagovat
RKBoy

to je vyhovorka za vylíž mi prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aby hype utichal po remizach s Leicesterom a ManU a tym, ze prehravaju prvy polcas s Burnley je tiez za vyliz mi prdel

Reagovat
RKBoy

ved mali útočit na top6 či top4 zrovna takéto zápasy by mali potom teda vyhrávat či aspon predvádzat úplne iné výkony,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

top4 je prehnane, ale top6 kludne a nemyslim ze na to aby si skoncil 6. tak si nemozes dovolit prehrat s timom typu Burnley

Reagovat
Counter

*tým hraje konstatně výborně, lidi ho oprávněně chválí* → *jeden zápas se nevydaří* → *nějaký chytrák se jde do diskuze vysmát, že hype konečně utichá*

Reagovat
RKBoy

narážal som na tie reči o top4 či dokonca top6 čo tú v súvislosti snimi kolovali.

Reagovat
RKBoy

top4 a top6 malo byt naopak.

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Nebýt EL, tak na top6 mají slušnou šanci. Na top4 je netipoval snad nikdo.

Reagovat
Whitemedia

Že by utichal kvůli tomu, že po polovině zápasu prohrávají o jednu branku s Burnley? To by byl slabý hype..

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto stream na Tottenham ?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Kixi Syhimour

Názvem se nenech zmást

Reagovat
smazaný uživatel

diki

Reagovat
jk

Klasický výkon s Newcastlem. Soupeř je zalezlý ve vlastním vápně proti čemuž se nám blbě hraje už asi tři roky, takže docela čámím jak místní spursy experti dokážou každý zápas přijít s novým viníkem téhle situace.

Spíš než výměna třetiny kádru by nám v tomhle zápase trochu pomohla změna rozestavení tak aby Harry nebyl osamocený v útoku proti přesile obránců a nezřídka utopený někde na křídel, což je jediný prostor v útočné čtvrtině kde dokážem podržet balón a putovat s ním směrem dopředu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Stream?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
jk

GLC + Eriksen. Poche si vzal nějaký drogy?

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Kana ve fantě jako cpt

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Mustafi lepší volba

Reagovat
Counter

Byl jsem z toho nervózní, ale teď už jsem v klidu. #TaigerJinx

Reagovat
Taiger

Tohle už tuhle sezónu neplatí, spíš si to po mně vzal ty. Že zdravím Sterlinga, kterýho nemáš.

Reagovat
Counter

Sterling se přeceňuje, je to jen nejlíp bodující záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážem si predstaviť, že dáme Newcastlu dnes gól.

Reagovat
Euphael

dobry pokus

Reagovat
icka

Reagovat
Taiger

Tenhle Lucas dal v semi LM hattrick jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham měl o víkendu kalbu nebo proč hraje tak bídně?

Reagovat
jk

Spíš je za 75 minut nenapadlo nic jiného než v tom bloku dorazit k vápnu kde v řadě stojí 5 hráčů, kteří doufají, že přes těch 10 oranžových projde nějaká přihrávka případně tam Lucas vykouzli nějakou magickou hlavičku po centru v nichž je ten tým celkem tragický...

Máme sice několik hráčů, kteří jsou skvělí v 1na1 a dokážou projít i přes dva hráče ale Poche má asi v plánu to tam dotlačut na lopatě...

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane je dneska jak nejaky valecek z preboru, on jeste neudelal rychlejsi krok, nenabizi se, nic proste dneska. Otresny vykon.

Reagovat
Cobra

A místo zakončení sebou radši plácne o zem.

Reagovat
Miguel19

Tohle je jasná penalta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kane tomu něco přidal podle mě, ale pískatelné

Reagovat
J0EL

Kane tam naschval stupol tak, aby ho Jamal stiahol ked padal.

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

No přihrál to dost.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Staci sledovat tu jeho levacku, co s ni delal

Reagovat
J0EL

Uplne neprirodzene tam s nou narabal. Jasny dive.

Reagovat
Hokaido

WTF? Jako tohle je 100% penalta, ne?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Whitemedia

Komentátoři souhlasí, vy se tu taky shodnete.. a já bych tohle nikdy nepískl takže jsem holt stejný tragéd jako Dean

Reagovat
aramaki

Reagovat
Taiger

Jejdaaaa, kapitán ve fantě?

Reagovat
Hokaido

Plus mám Spurs over na dvou tiketech za 2K, no.

Ale i když tohle odmyslím, tak mi přijde jasná.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak tohle se teda dalo v klidu pisknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie je penalta? Ok, proti City nám jednu odpustili ale na to sa tu nehrá.

Reagovat
Miguel19

Lol, to je dobrá komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane tu nohu schvalne chtel oprit, aby mel duvod preletet

Reagovat
J0EL

hraje hovno cely zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

si český VAR našel na léto brigádu v Anglii?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tomuhle moc nerozumím, vůbec jim to nepřeji, ale tohle se písknout mělo.

Reagovat
m.sali

VAŘí tam na píču... je to jenom na pískání milimetrovejch offsidů a jakejkoliv dotek rukou ve vápně ... zrušit!!!

Reagovat
Counter

Všichni jsme čekali, že s videem bude více penalt a ono jich je naopak míň

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ten VAR asi nefunguje správne. Na Azpilicuetu jednoznačná penalta a dnes v zápase City tam niekto dostal slapak v 16ke. V prvom prípade to VAR riešil netransparentne a ja pochybujem, že to riešil. v tom druhom zase bola kvôli tomu prerušená hra tuším. Oba prípady skončili opačným verdiktom kvôli VAR.

Reagovat
Miguel19

Almiron vypadá jak Aspas

Reagovat
Rakoid

I podobně retardovaně chodí

Reagovat
Miguel19

Ale herně je zajímavej.

Reagovat
Rakoid

To dost, rychlej do přechodu jak sviňa a navíc mi přijde, že si své i odbrání

Reagovat
Counter

Akorát má doteď 0+0.

Reagovat
Nikikrew

Njn ale niekedy je to viac ako tieto statistiky

Reagovat
Counter

Almirón se jeví sympaticky, protože je ohromně pozitivní, pracovitý, hodně toho oddře a odsprintuje. Ale nepodpoří to dobrým řešením finální fáze.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Lembju

Tak po dnešku už je docela jasný, že VAR v Británii je ještě větší paskvil než u nás. Jasný penalty se nepískaj, 13 centimetrový offsidy se sto hodin řešej supertechnologiema, aby se to mohlo neuznat, klobouček....

Reagovat
Taiger

Tvl, teď to nasere ještě víc, jestli ho máte cpt

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle se dal čekat, pro mě větší překvapení burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický slepice, nás oberou o body, aby je v dalším kole nechali tragickým strakám.. Asi nějaká ptačí výpomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchie, jak tam zas zjebal Atsua

Reagovat
Taiger

Jimi tyčka a Jota z dorážky vychytanej, to jen pro ty, co mají ty dva ve fantě

Pope na 3 bonusech

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Counter

Jsi neaktuální

Reagovat
Taiger

Co na to Kane?

Reagovat
Counter

Kane si hattrick pošetřil do dalšího kola

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, to by sis přál?

Reagovat
Counter

Když vyhrajeme 4:3, tak klidně.

Reagovat
Taiger

Disgusting

Reagovat
Counter

Je to jen hra

Reagovat
Taiger

fanta nebo fotbal?

Reagovat
Counter

Obojí!

Reagovat
Kluivert9

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Už to pískej!!:)

Reagovat
jk

Absolutně debilní herní styl, který praktikujem proti slabším soupeřům už několik let nás i letos bude stát body. Zvykejte si

Reagovat
Counter

Wolves penalta a gól #HypeGoesOn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

#38bodu

Reagovat
Counter

Jako že budou mít 38 bodů na konci sezony? To by bylo solidní překvápko.

Reagovat
Olafek

Twl ten Sanchez taky brání jak Mustafi

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako co mi to hrajeme proti slabsim tymum za styl, to mi hlava nebere. A Kane to dneska slusne odchodil, silenost.

Reagovat
jk

Nj, s hráči jako Lucas, Sissoko, Son natlačit celou soupeřovu jedenáctku do poslední třetiny a pak si to dávat dolu a nahoru s pěti hráči v řadě, to je taková ta naše klasika

Já bych to na Kane zas tak moc neházel, tohle je systémové selhání, které se opakuje už delší dobu.

Reagovat
Gareth Bale 11

To je fakt fuet dokola ale, o to vic to prestavam chapat.

No nevim, on je tam jako fakt cistej hrotak a nedelal nic, do souboju nechodil, ze by to zkusil nekdy na predni, taky nic, na narazecku taky nechodil, proste dneska to totalne vypustil. Pak je tezke ho nejak vyuzit.

Reagovat
jk

Oni hlavně musí tu kombinaci posunout trochu výš a nehrát to na tom vápně, protože tam sice stojí pět hráčů ale na dalších peti metrech je deset lidí ve dvou řadách to se ani nerozběhneš a vrazíš do oranžový zdi.

Ti hráči jsou zvyklý využívat toho zónového pressingu a zatlačit ten tým někam a pak toho postavení protihráčů využít. Jenže když ten protivník sám vyklidí pole a necha nás dokombinovat až do toho zhuštěného prostoru tak ti hráči už se hold nemaj kam posunout... NUFC si nás namazali na chleba ale jako kdo by to neudělal, když to tak debilně hrajem furt

Reagovat
Counter

Spurs ❤️

Fanta ☠️

Reagovat
MCFC_8

Slepice karma...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele