Premier League - preview 3. kola

25.08.2018, 08:30, aktualizováno 27.08.2018, 08:08
Previews
Tottenham vyhrál první dva zápasy nové sezony a třetí triumf hodlá přidat na půdě Manchesteru United. Kohouti se budou snažit napodobit Chelsea, Liverpool a Watford, tyto tři celky mají na svých kontech devět bodů...
Manchester United - Tottenham Hotspur  (pondělí 21:00)
Třetí kolo anglické Premier League zakončí očekávaný šlágr Manchesteru United s Tottenhamem. The Red Devils naposledy překvapivě padli s Brightonem a proti Pochettinově partě, která zatím neztratila ani bod, nebudou favoritem. Nicméně United se proti Spurs doma daří, hosté ze severu Londýna si z předchozích čtyř výjezdů na Old Trafford přivezly domů čtyři porážky.

Manchester nevstoupil do sezóny ideálně, po úvodní upachtěné výhře nad Leicesterem přišla nečekaná blamáž v Brightonu a José Mourinho je od začátku pod velkým tlakem. Někdejší vynikající obránce klubu, Lee Sharpe, dokonce prohlásil, že pokud bude takhle portugalský kouč tímto způsobem pokračovat dál, do Vánoc bude odvolán. "Je to ten starý známý příběh, který už jsme všichni viděl v minulých sezónách. Neustále brečí kvůli hráčům, které má, a kvůli těm, které nemá k dispozici. Vypadá znuděně a všechny ignoruje. A svou negativitu začíná přenášet na mužstvo," tvrdí Sharpe.

Naproti tomu Spurs jsou zatím suverénní a rádi by i po tomto kole zůstali v čele tabulky. Také Tottenham, respektive brankář Hugo Lloris, však v týdnu plnil stránky deníků. Kapitán francouzských mistrů světa byl přistižen, jak řídí v opilosti, noc strávil v cele a Mauricio Pochettino ho okamžitě zbavil kapitánské pásky. Není také vyloučeno, že v pondělí dostane přednost v bráně Michel Vorm.

Argentinský manažer se na tiskové konferenci nechtěl vyjadřovat k ničemu jinému než k samotnému zápasu. "Nezajímá mě, co se děje v médiích kolem Manchesteru United či jakéhokoliv jiného klubu. Jsem naprosto soustředěný, všichni jsme soustředění jenom na Tottenham Hotspur," řekl.

Pochettinovi bude každopádně chybět středopolař Victor Wanyama a ofenzivní univerzál Heung-Min Son. José Mourinho by naopak už mohl využít Nemanju Matiće, Antonia Valenciu a Alexise Sáncheze, ačkoliv, jak sám bývalý lodivod Chelsea či Realu Madrid uvedl, "rozhodnutí, zda nastoupí, teprve padne”.

"Po prohře samozřejmě nikdo není šťastný. Nicméně z mých zkušeností vím, že ve fotbale se nemůžete dívat zpět, ať už na dobré či špatné výsledky, musíte se dívat jenom dopředu. Těší mě, jak mužstvo přes týden pracovalo a velmi se těším na další utkání," uvedl před novináři José Mourinho.

Duel začne v pondělí ve 21 hodin středoevropského letního času, na dodržování pravidel bude dohlížet hlavní rozhodčí Craig Pawson se svými asistenty.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea, Valencia, Bailly, Lindelof, Shaw, Fellaini, Pogba, Fred, Mata, Lukaku, Sanchez
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm, Trippier, Sanchez, Vertonghen, Alderweireld, Davies, Dembele, Dier, Eriksen, Alli, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.36 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Watford FC - Crystal Palace  (neděle 14:30)
Nedělní program třetího kola Premier League zahájí na Vicarage Road domácí Watford s Crystal Palace. Malé londýnské derby proti sobě svede celky, jež se těší dobré formě, neboť watfordští jsou doposud bodově stoprocentní a jejich soupeř po výhře v úvodním kole řádně zatopil i favorizovanému Liverpoolu. Oproti tomuto duelu však bude muset Roy Hodgson pozměnit sestavu, a to přinejmenším na jednom postu.

Pravý bek Eagles Aaron Wan-Bissaka na sebe sice upozornil především výtečnými výkony, ovšem v minulém týdnu jej zatáhnutí za záchrannou brzdu proti unikajícímu Mohamedu Salahovi stálo obdržení červené karty a jednozápasový distanc. Proti Watfordu by tak mladého anglického obránce měl nahradit zkušený Joel Ward. Dalším možným přírůstkem základní sestavy Crystal Palace by se mohla stát letní posila Max Meyer. Německý reprezentant dorazil do Selhurst Parku jakožto volný hráč a po dvou nástupech do zápasů z lavičky by se do třetice mohl dočkat plnohodnotného debutu v novém působišti.

Přestože se domácí pyšní šesti body po dvou zápasech, soudě dle předešlých vzájemných zápasů by v neděli favoritem být neměli. Watford totiž na Crystal Palace dokázal vyzrát jen dvakrát z posledních šestnácti duelů a na Vicarage Road dokonce hosté neokusili pachuť porážky ani jednou z posledních sedmi výjezdů. Přesto Roy Hodgson odmítl, že by jeho tým byl watfordským strašákem. "Když něčemu takovému věříte, hrozí vám pak o to větší zklamání, když vás pak soupeř vypráší. Očekávám náročný a vyrovnaný zápas, mají za sebou výtečný vstup do sezony."

Hodgsonův protějšek Javi Gracia považuje triumfy v prvních kolech za důsledek jednoho z mála období v posledních letech, kdy Watford setrval u svého manažera z loňské sezony - stalo se tak vůbec poprvé od roku 2014. "Je lepší zahájit sezonu s koučem, kterého znáte z loňska. Není pak potřeba času na adaptaci, nových tréninků a různých situací. Důležitý je také náš týmový duch, snažíme se o herní styl, díky němuž se hráči cítí pohodlně a jsou pevnými součástmi něčeho většího," prohlásil manažer Watfordu, jenž dále poznamenal, že jsme stále na počátku dlouhé cesty. "Jsme na tom dobře, ale musíme zůstat klidní a počítat s tím, že přijdou i horší výsledky. Až na ně dojde, je lepší mít na své straně nejen dobré výsledky, ale také kus práce, na které můžeme dále stavět."

Zatímco hosté vyjma zmíněného Wan-Bissaky disponují takřka kompletním kádrem, Graciovy možnosti jsou stále lehce limitované. Teprve od příštího týdne by se měli zapojit do tréninkového procesu Gérard Deulofeu s Miguelem Britosem a dlouhodobě mimo hru zůstává vinou operované achilovky i Tom Cleverley.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Townsend, Milivojević, McArthur, Schlupp - Benteke, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.34 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Burnley FC  (neděle 17:00)
Na londýnském Craven Cottage se potkají dva týmy, které čekají na první výhru v ligové sezóně. Fulham zůstává bodově na nule, Burnley již alespoň stihlo remizovat, rádo by však již také zvítězilo.

Londýnský Fulham si návrat mezi elitu jistě představoval jinak. Nováček soutěže si z úvodních dvou soubojů, které odehrál taktéž proti celkům z hlavního města Velké Británie, neodnesl žádný bod. Cottagers nejdříve nestačili v domácím prostředí na Crystal Palace. Následně se Fulham vydal do Wembley vzdorovat silnému Tottenhamu. Velkou část zápasu se mu to dařilo, Spurs však v posledních dvaceti minutách zabrali a urvali duel na svou stranu.

Ve třetím kole Cottagers konečně potkají protivníka z dalších koutů Anglie a rádi by vymazali nulu z kolonky bodů. Manažer Chalupářů Slavisovi Jovankovićovi stále nemůže počítat z letní posilou ze Swansea Mawsonen, který léčí zranění kolene. Na marodce zůstávají také Ayite a Ream, po trestu se naopak vrací Odoi.

V Burnley vědí, že na loňskou jízdu zakončenou sedmým místem a postupem do předkola Evropské ligy se bude těžko navazovat. Začátek sezóny tomu taky napovídá. Nejprve si Clarets připsali bod za remízu v Southamptonu. Na domácím Turf Moor pak přiletěla facka od Watfordu, který Burnley zaskočil na začátku obou poločasů a z venkovního výjezdu si odnesl plný počet bodů.

Do toho Clarets bojují také v již zmíněné Evropské lize. Po dvou prodlouženích přešli přes skotský Aberdeen a turecký Basaksehir, nyní však budou mít co dělat, aby na Turf Moor zvrátili špatně rozehraný dvojzápas s řeckým Olympiakosem. Kvůli odvetě pak mohou proti Fulhamu dostat šanci hráči, kteří ve čtvrtek v Řecku nehráli. Jmenovitě jde o Westwooda, Lowtona, Tarkowskiho a brankáře Harta.

Oba týmy na sebe v Premier League narazili pouze v sezóně 009/2010. Na Craven Cottage se tehdy radoval Fulham, v Burnley se obě mužstva rozešla smírně. Naposledy se Clarets se celkem ze západního Londýna potkali během ročníku 2015/2016, kdy i díky dvěma vítězstvím nad Cottagers postoupili do nejvyšší soutěže.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Fabri - Fosu-Mensah, Chambers, Le Marchand, Bryan - Cairney, McDonald, Seri - Kamara, Mitrović, Sessegnon
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Tarkowski, Mee, Ward - Lennon, Cork, Westwood, Hendrick, Gudmundsson - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.27 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Maurizio Sarri se zatím v Premier League může chlubit stoprocentní bilancí a osobní kredit mu u fanoušků stoupl i díky vítězství v londýnském derby. Další zkouška čeká manažera Chelsea v neděli v neoblíbeném St. James' Parku, kde The Blues z posledních pěti zápasů čtyřikrát prohráli a jednou remizovali.

Newcastle má na svém kontě po dvou kolech pouze jeden bod a to navzdory poměrně dobrým výkonům, jež Benítezova družina předvedla proti Tottenhamu i v Cardiffu. Naposledy ve Walesu The Magpies sahali po výhře i přesto, že dohrávali v deseti bez vyloučeného Haydena. V posledních vteřinách však Kenedy neproměnil pokutový kop a výsledkem tak byla bezbranková plichta.

Zmiňovaní Isaac Hayden a Kenedy, jenž na severovýchodě Anglie hostuje právě z Chelsea, nebudou Rafaelu Benítez zcela jistě k dispozici. Kenedyho by v sestavě mohl nahradit Christian Atsu, rovněž někdejší hráč The Blues, který ovšem do Newcastlu již přestoupil natrvalo a žádná doložka ve smlouvě ho proto neomezuje. Po potížích s kotníkem by už měl být fit také pravý obránce DeAndre Yedlin.

Kouči obou týmů se již v minulosti několikrát střetli během svého působení v italské Serii A. "Sarriho znám z Itálie velmi dobře, je to výborný trenér," chválí svého nedělního protivníka Benítez. "Nastoupíme proti jednomu z nejlepších mužstev v soutěži. Hlavním faktorem bude přístup našich hráčů, jejich pracovitost a mentální připravenost," myslí si španělský stratég.

O rok starší Maurizio Sarri nemusí řešit žádné absence. Naopak plánuje poprvé v sezóně od začátku postavit Edena Hazarda. Největší hvězda The Blues, o níž se v létě dlouho hovořilo v souvislosti přestupu do Realu Madrid, není po náročném mistrovství světa v optimální kondici. Nicméně ačkoliv Hazard v letošní sezóně neodehrál dohromady ani jeden celý poločas, podílel se již na dvou gólech. "Odhaduji, že je Eden připraven na 50 až 60 minut," prozradil na tiskové konferenci Sarri.

Pokud by se rodáku z Neapole podařilo zítra zvítězit, stal by se pátým manažerem v historii Chelsea, který triumfoval ve všech svých prvních třech ligových duelech. Před tím se to povedlo dalším dvěma Italům - Contemu a Ancelottimu, José Mourinhovi a Guusu Hiddinkovi.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka, Yedlin, Lascelles, Clark, Dummett, Ritchie, Shelvey, Diamé, Muto, Pérez, Rondón
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa, Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso, Kanté, Jorginho, Barkley, Pedro, Morata, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.31 - 4.23 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (sobota 13:30)
Start cíl už to, podobně jako v minulé sezóně, nebude a Manchester City tak má i do dalších ročníků na čem pracovat. Na rozdíl od prvního kola, kdy se do čela nacpal Liverpool, aktuálně už Citizens na špici jsou a nikdo by se dvakrát nedivil, kdyby tam zůstali až do května. Největší favorit Premier League se nyní vydává na hřiště ambiciózního Wolverhamptonu.

Wolves před nováčkovskou sezónou významně nakoupili, tým posílila hlavně dvojice Portugalců Rui Patrício a Joao Moutinho. Těžký los však Vlky postavil proti Evertonu a na hřiště Leicesteru, což suma sumárum znamená jeden bod a čtrnáctou pozici. A na nějaké napravování teď není úplně ideální soupeř.

Manchester City totiž, zdá se, hodlá celou sezónu opět opanovat jako minulý rok. V Community Shieldu ve Wembley hladce smetli Chelsea, podobně si o pár mil na východ smlsli i na Arsenalu, no a tenisový výsledek doma s Huddersfieldem už není potřeba komentovat. Agüero je v jednom ohni, Mendy měl prsty snad v pěti ligových gólech... no a to Citizens přišli o jednu z největších hvězd v Kevinu De Bruynem.

Tahle parta je zkrátka takovým démonem Premier League a kterémukoli týmu se podaří je obrat o body, bude veleben. Výhodou Guardiolovy družiny je i výrazná variabilita - na minulý zápas nasadil několikanásobný mistr Španělska i Německa systém 3-5-2, kdy si Sterling, Mahrez, Sané i Walker sedli na prkno. Síla a šíře blankytně modrého Manchesteru je zkrátka děsivá.

Tentokrát se i kvůli oblíbenému rozestavení Wolverhamtponu očekává návrat ke 4-2-3-1, aby Sterling, Mahrez či Sané atakovali volné prostory za Vlčími wingbacky. Na lavičku tak nejspíš usedne naopak Gabriel Jesus, přestože hrál proti Huddersfieldu výborně. Ale uvidíme, ostatně u Guardioly člověk nikdy neví.

Manažer Wolves Nuno Espirito Santo řeší jediný problém a tím je zdravotní stav obránce Matta Dohertyho, na němž se před týdnem zbytečně tvrdě vyfauloval Vardy. Potíže by však neměly být tak velké, aby Doherty nemohl nastoupit.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Ruben Neves, Jonny - Hélder Costa, Raúl Jiménez, Diogo Jota
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - D. Silva, Fernandinho - Mahrez (Sané), B. Silva, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.70 - 5.59 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Atraktivní souboj poražených nabídne v sobotní odpoledne Emirates Stadium, kde se na půdě Arsenalu představí další londýnský klub West Ham United. Oba celky po dvou kolech stále čekají na první bod pod vedením nového manažera. Jak Unai Emery, tak Manuel Pellegrini po letní přípravě a náležité přestavbě kádru nemají prostor pro další zaváhání, které by prohloubilo matný vstup do nové sezony.

Londýnský duel navíc bude o to zajímavější, že proti Kanonýrům dost možná nastoupí hned trojice jejich bývalých hráčů. Přímo z Arsenalu během léta do West Hamu putovali Jack Wilshere a Lucas Pérez, zatímco Lukasze Fabianského Hammers vykoupili ze sestupující Swansea. "Nikdy nevíte, zda hráči budou mít extra motivaci, když se vrátí na hřiště svého starého klubu, tak jak to čeká Wilshera, Fabianského a Péreze," poznamenal Pellegrini. "Osobně si myslím, že bude potřeba jiného přístupu celého týmu, a ne proto, že máme tři bývalé hráče Arsenalu. Musíme se jako celek zlepšit v bránění, útočení, mentalitě a spoustě dalších věcí, neboť proti kvalitním velkoklubům jako Arsenal to jinak ani nejde."

Po náročných zápasech s Manchesterem City a Chelsea hodlá Unai Emery konečně získat první body v novém působišti, ovšem taktiku s jediným útočníkem po prohraných zápasech měnit nehodlá. "Momentálně ne. Myslím, že potřebujeme kontrolovat střed hřiště a mít více hráčů uprostřed. Když budeme mít navrch, bude se nám lépe dařit v útoku i obraně." Přesto nasazení forvardů Aubameyanga s Lacazettem v úvahu přichází, jen se v takovém případě první jmenovaný přesune na křídelní post.

West Hamu bude scházet kapitán Mark Noble, jenž v týdnu nebyl schopen trénovat vinou bolavých zad. Pellegrinimu dále dlouhodobě scházejí Andy Carroll, Winston Reid a Manuel Lanzini. To domácí se musí obejít pouze bez defenzivních hráčů typu Kolašinace, Koscielného či Maitlanda-Nilese, ovšem podle nejnovějších zákulisních spekulací o utkání přijde také nemocný Mesut Özil.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Monreal - Guendouzi, Xhaka, Ramsey - Mchitarjan, Aubameyang, Özil
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Ogbonna, Balbuena, Masuaku - Wilshere, Noble, Sánchez - Yarmolenko, Arnautović, Anderson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.53 - 8.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Everton FC  (sobota 16:00)
Na papíře to tak senzačně nevypadá, vězte však, že zápas Bournemouthu s Evertonem představuje takřka šlágr. Souboj patrně dvou nejtalentovanějších manažerů v Premier League, týmů ve výborné formě a v neposlední řadě taky dvou fotbalistů, kteří po dvou kolech směle kandidují do ideální sestavy měsíce.

Začněme situací okolo manažerů. Na jedné straně Eddie Howe, na druhé straně Marco Silva. Oba dva muže ovívá zájem velkoklubů a není se čemu divit. Jejich týmy hrají atraktivní ofenzivní fotbal a v jejich rukopisu je znát koncepční práce. Portugalský trenér to měl těžké, protože Hull by z pásma sestupu nevytáhl ani Zidane, no a Watford, to je poslední roky velká kalamita.

Teď by se v Evertonu konečně mohl dočkat velkého angažmá. O finančních možnostech klubu není pochyb, však mu taky přivedl oblíbence Richarlisona za rekordních 50 milionů liber. A nutno říct, že to zatím stálo za to. Brazilský záložník vstřelil už tři góly a spolu s Agüerem je nejlepším kanonýrem ligy.

Na záda mu nicméně dýchá útočník Bournemouthu Callum Wilson, jehož gólová produkce zatím staví jeho tým mezi šestici stoprocentních mančaftů v dosavadní sezóně. Cherries hlavně díky němu porazili 2:0 Cardiff a 2:1 uspěli na půdě West Hamu. To Everton před výhrou nad Southamptonem dva body ztratil při přestřelce ve Wolverhamptonu.

Mírným, ale opravdu mírným, favoritem je domácí Bournemouth. Marco Silva totiž kraluje hlavně na vlastním stadionu, ale venku získal z 22 zápasů jen 16 bodů. Naproti tomu Howeova družina vyhrála v součtu s minulou sezónou už čtyři utkání v řadě, což se jí v Premier League ještě nikdy předtím nepovedlo.

I proto se dá očekávat, že mladý anglický trenér postaví totožnou jedenáctku jako před týdnem. Do základu se v blízké době bude rvát posila do zálohy Jefferson Lerma, ale spíš si ještě chvíli počká - stejně jako další středopolař Lewis Cook. Mimo hru jsou pro zranění Junior Stanislas a Kyle Taylor.

Marco Silva zatím nevyužije hvězdné posily ze závěru přestupového období, protože Yerry Mina má problém s chodidlem a André Gomes se zadním stehenním svalem. Naopak Kurt Zouma je fit a popere se s Holgatem o stoperské místo vedle Michaela Keana. Alespoň na lavičce by se mohli objevit taky Lucas Digne a Bernard.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - A. Smith, S. Cook, Aké, Daniels - Brooks, Surman, Gosling, Fraser - King, Wilson
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Holgate, Keane, Baines - Gueye, Davies - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.46 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Southampton v domácím prostředí vyzve Leicester a rád by ve třetím zápase konečně zvítězil. Lišky jedou na půdu soupeře po zvládnutém utkání proti Wolverhamptonu, musí se však vyrovnat s absencí útočníka Vardyho.

Na jihu Anglie v Southamptonu se jistě chtějí vyhnout loňským patáliím, kdy byli Saints až po uši zabořeni v bojích o záchranu. Nakonec se zachránili za pět minut dvanáct a letos udělají vše pro to, aby se loňská zkušenost neopakovala. Začátek je však z jejich strany rozpačitý. Nejprve se Světci rozešli bez branek s Burnley poté, co přečkali několik slibných šancí soupeře. Před týdnem pak cestovali do Liverpoolu, kde si tamní Everton vypracoval náskok ještě do přestávky a hosté se zmohli pouze na korekci výsledku.

Suma sumárum, Southampton zatím získal pouze jeden bod, přičemž výkonům do dokonalosti chybí ještě dost. Ani v sobotu nečeká Saints lehká práce. "Leicester je pravděpodobně klubem, který získává více bodů venku než doma. Jsou skvělí v protiútocích a je obtížné proti nim hrát," prohlásil před zápasem manažer Světců Mark Hughes.

Hostující Foxes ještě stále vzpomínají na dva roky starý nečekaný úspěch, kdy přes všechny předpoklady senzačně dokráčely až k ligovému titulu. Od té doby však uplynulo hodně vody a Leicester je opět spíše průměrným anglickým klubem. První zápasy v nové sezóně ale dávají fanouškům naději na lepší zítřky. Lišky nejprve statečně vzdorovali Manchesteru United, který měl co dělat, aby urval tři body. Poté se Foxes představili na domácím hřišti, kde přelstili Wolverhampton Wanderers.

Kromě výhry však přinesl duel s Wolves i komplikaci, když se nechal vyloučit Jamie Vardy a po disciplinárním trestu nepomůže svému týmu ve třech kláních. "Jamie je pro nás cenným hráčem. Víme o jeho důležitosti pro mužstvo, ale jdeme dál a důvěřujeme dalším hráčům. Je to pro ně dobrá příležitost, jak ukázat své přednosti. Nejdůležitější věcí je mít možnosti a mnoho hráčů schopných hrát," uvedl manažer Leicesteru Claude Puel.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cédric, Stephens, Hoedt, Bertrand - Armstrong, Romeu, Lemina, Redmond - Ings, Austin
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Maguire, Chilwell - Albrighton, Silva, Ndidi, Gray - Maddison, Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.28 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Huddersfield Town - Cardiff City  (sobota 16:00)
Střet nedávných soupeřů z Championship uvidí Huddersfield. Domácí chtějí proti Cardiffu urvat první body. Nováčkovi soutěže však hraje do karet bilance ze vzájemných střetnutí.

Huddersfield nezahájil svůj druhý ročník mezi anglickou elitou zrovna ideálně. Pravdou však zůstává, že los mu zrovna dvakrát nepřál. V prvních dvou kolech totiž Terriers narazili na aspiranty na ligový primát. Nejdřív na Kirklees Stadium zavítala Chelsea, jež si zpět do Londýna odvezla tři body po pohodlné výhře 3:0. Následně Huddersfield cestoval do Manchesteru, kde jim tamní obhájce titulu City nadělili šest branek.

Kvůli výrazně zápornému skóre jsou Terriers poslední, což chce manažer David Wagner změnit. "Samozřejmě jsme chtěli z první dvou utkání víc. Máme nula bodů, ale nyní nás čeká domácí zápas. Cardiff hraje velmi dobře a nikdo nečekal, že postoupí. Dokázal to však zásluhou Neila (Warnocka - pozn. redakce)," uvedl lodivod Huddersfieldu.

Nováček ligy Cardiff začal o něco lépe. Po dvou kolech se těší z jednoho bodu, který získali před týdnem s Newcastlem. Bluebirds v utkání přežili klinickou smrt. Velkou část druhé půle sice odehráli proti oslabenému soupeři, v nastavení však děkovali brankáři Etheridgovi, který lapil pokutový kop. Na úvod ale velšský celek neuspěl a po dvou inkasovaných brankách se musel sklonit nad uměním Bournemouthu.

Cardiff po sto osmdesáti minutách stále hledá recept na obranu soupeře a čeká na premiérovou branku v nejvyšší soutěži. Další šanci má proti Huddersfieldu, Bluebirds stále chybí zraněný záložník Gunnarsson. Zpět k dispozici možná bude Hoilett, jenž musel proti Newcastlu předčasně střídat. Terriers vítají zpět do svých řad klíčového hráče Mooye, který se vrací poté, co se mu narodil syn. Nejisté jsou starty Hogga, Williamse a Jorgensena.

Ve vzájemném střetnutí se Huddersfiled z výhry radoval naposledy před dlouhými patnácti lety, kdy obě mužstva působila až ve čtvrté lize. Momentálně drží Bluebirds sérii čtyř vítězství nad Terriers, přičemž to poslední přišlo v sezóně 2016/2017 v Championship na Kirklees Stadium.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Hamer - Kongolo, Schindler, Smith, Pritchard, Hadergjonaj - Billing, Stanković, Mooy - Sabiri, Mounié
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Arter, Camarasa, Ralls - Murphy, Zohore, Hoilett
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.04 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 18:30)
Vynikající vstup do sezóny zažívá Liverpool, tým Jürgena Kloppa zatím ani jednou neinkasoval, vstřelil šest gólů a fanouškům imponuje i předváděná hra. Na Anfield Road ve třetím kole přijede Brighton, jenž po úvodním nezdaru překvapivě porazil Manchester United a na bodový zisk si myslí i ve městě Beatles.

The Reds přes léto udrželi kádr, který loni dokráčel až do finále Ligy mistrů, navíc přišlo kvalitní doplnění kádru o záložníky Fabinha, Shaqiriho, Keitu či brankáře Alissona. Právě brazilská reprezentační jednička zatím v Premier League drží neprůstřelnost a je jedním z důvodů, proč experti řadí Liverpool mezi hlavní kandidáty na titul.

Neporazitelný je Salah a spol. především na domácím hřišti - na Anfield Road nikdo již 22 zápasů nevyhrál, naposledy se to před více než rokem povedlo Crystal Palace. Tato statistika nehraje do karet sobotnímu soupeři z Brightonu, The Seagulls navíc čekají na vítězství venku již 14 utkání. Aby toho nebylo z pohledu dat a čísel málo, Chris Hughton jako trenér prohrál s Liverpoolem všech pět duelů, při každé porážce přitom jeho svěřenci inkasovali minimálně čtyřikrát.

Právě devětapadesátiletý lodivod Brightonu ví, že mužstvo bude muset podat minimálně takový výkon jako proti The Red Devils. "Nepochybně musíme předvést stejnou kvalitu, jakou jsme ukázali minulý týden. Doufejme, že nám to dodá trochu sebevědomí," věří Hughton. "Očekávám od zápasu velmi vysoké tempo. Tak se Liverpool prezentoval minulou sezónu a stejně hraje i nyní."

Výkon The Seagulls na tiskové konferenci chválil i Jürgen Klopp. "Mají velmi dobrý tým, Chris tam dělá velmi dobrou práci. Nejde jenom o duel s Manchesterem United, nicméně toto utkání jsme důkladně analyzovali a Brighton hrál opravdu působivě," myslí si německý stratég.

Klopp bude v sobotu nadále postrádat Alexe Oxlade-Chamberlaina a Dejana Lovrena. Na druhé straně Chris Hughton se musí obejít bez kapitána Bruna, Florina Andoneho a Jose Izquierda. Nejistý je navíc start Lewise Dunka, který si z klání s United odnesl zraněný kotník. Naopak nic nebrání tomu, aby si premiérový start v novém dresu připsal obránce Leon Balogun.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Milner, Wijnaldum, Keita; Salah, Firmino, Mane
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan; Montoya, Duffy, Balogun, Bong; Propper, Stephens; Knockaert, Gross, March; Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.34 - 24.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22008:16
2.Liverpool FC22006:06
3.Chelsea FC22006:26
4.Watford FC22005:16
5.Tottenham Hotspur22005:26
6.AFC Bournemouth22004:16
7.Everton FC21104:34
8.Leicester City21013:23
9.Manchester United21014:43
10.Crystal Palace21012:23
11.Brighton & Hove Albion21013:43
12.Newcastle United20111:21
 Southampton FC20111:21
14.Wolverhampton Wanderers20112:41
15.Burnley FC20111:31
16.Cardiff City20110:21
17.Arsenal FC20022:50
18.Fulham FC20021:50
19.West Ham United20021:60
20.Huddersfield Town20021:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2309)

Přidat komentář
Manik...

1. pro výhru West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Hrajeme už dneska . Očekávám naše typické 0:0, po té co jsme začali ligu dobře.

Wolves 0:7 City

Reagovat
C-M@ster

0:7, já bych tipl tak 1:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím mě moc nepřesvědčili

Reagovat
smazaný uživatel

1:7

Reagovat
vladis271

Reagovat
Robbie

Aby ten Wolwes neremizoval

Reagovat
Busby babes
Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí už Auba dávat

Reagovat
Agent z Melmacu

Obama Young hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snáď ďalšie 3 body, Brighton si nadbehol body minulý týždeň

Reagovat
Pablos

Richarlison dnes opět gól

Reagovat
Agent z Melmacu

výhra Tottenhamu a Mourinho na tribúne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tomto kole už budeme ztrácet na City 6 bodů, tak snad to aspoň bude znamenat konec Mourinha!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

S Mourinhem titul stejne nebude, takze cim driv ho vyhodi a privedou nekoho ochotnyho hrat fotbal, tim lip pro United.

Reagovat
smazaný uživatel

tak úplně nejlíp, aby dodělal sezonu a přišel Poche, že jo...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SCELO

precitaj si komentar mimi united, ta/ten ti to vysvetli....

Reagovat
Tolstobik

To je troll...

Reagovat
SCELO

no a co ze je troll, jeho koment musi byt naplneny

Reagovat
bbbauch

takovej obvious trolling a nekdo s tim ma porad problemy

Reagovat
smazaný uživatel

však to je nani ne?

Reagovat
bbbauch

Nedivil bych se

Reagovat
SCELO

a co ze je to trolling ? ako pokial bude mou v MU tak my ostatny fans budeme naplneny, vy fans MU ste az druhorady

Reagovat
bbbauch

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať toho kokůtka spolu s edíkem vyhodí dříve než ke konci sezony. Takhle se s tím aspoň něco bude dít dělat ještě. S touhle sezonou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Rudnevs

OT: Norwich vymaľoval šatne hostí na ružovo. Ružová farba by mala podľa nich hráčom hostí znížiť testosterón a ukludniť ich. Používa sa to i v amerických väzniciach, kde je ružovou farbou natretá stena pre zníženie agresie väzňov.

Reagovat
Azazelo RD

V La Lize asi mají na růžovo vymalováno všude, když hrajou fotbal jak buzny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Tak to by ty buzny měli PL kluby porážet jak nic ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To akože buzny nemôžu byť dobrí futbalisti? :D

Reagovat
Anacron

No očividně mohou

Reagovat
smazaný uživatel

když je i rozhodčí buzna v daný zápas tak asi ne

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
pepinho2

To tu bylo nedávno v expresce

Reagovat
Kixi Syhimour

20.08. Norwich vymaloval šatnu růžovou barvou

Růžovou barvou je nově vymalovaná šatna hostujícího týmu na Carrow Road. Norwich City tím chce u svých protivníků snížit hladinu testosteronu. (skysports.com)

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

OT: Nebyl/nebydlí někdo v Norsku/Švédsku? Frčím tam za pár tejdnů a mám pár dotazů. Dík dík.

Reagovat
C-M@ster

Chceš se schovat před fantasy ostudou?

Reagovat
Taiger

Dneska ve fantě poskočím v tabulce raketově.

Reagovat
Counter
Reagovat
Mastný Chobot

Bol som v Stokholme pár dní. Pomôže ti to?

Reagovat
Taiger

Budu asi jen v Goteborgu, ale třeba. Ubytování si měl v airbnb/hostel? Strava v pohodě? Koukám na ty ceny a to je solidně v prdeli. Ale tak Skandinávie že.

Reagovat
Mastný Chobot

Ubytko sme mali hostel, prekvapivo za pár eur. Jedlo je drahé, ale dá sa najesť dobre a nie až tak za moc. My sme chodievali väčšinou do takých pristahovaleckych fast foodovych vyvarovni alebo All you can na eatov na ryby/šaláty/pizzu a dalo sa aj za 7-10€ najesť. Takisto aj bary sa dajú nájsť normálne, len treba pohľadať, odporúčam tripadvisor appku. Najhoršie financne bola asi doprava (50€ autobus z letiska), ale tak to je skoro vsade.

Reagovat
Taiger

Hostely za pár eur? V Norsku co jsem koukal, tak ty hostely jsou mega drahý, 40 eur za noc ish, thats mad. Jídlo snad bude cajk, horší jak Švýcarsko to snad nebude. Já budu většinu dní v Norsku a ve Švédsku jen 1-2, takže ta doprava by měla bejt v pohodě. A proto se ptám na ty ceny no, abych ušetřil na drinky. Dík dík, už stahuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je cca 3x dražší než v ČR, ale taky se ti nestane, že bys tam koupil rajče a chutnalo jako houbička na mytí nádobí. Všichni umí anglicky. Zrovna na Skandinávii není potřeba jiná příprava než finnční

Reagovat
Taiger

Tak angličtina mi nedělá problém, to je v klidu, právě proto řeším ty ceny, sice tam budu necelej tejden, ale peněžence to dá slušně zabrat, tak se snažím ušetřit všude ideálně.

Reagovat
smazaný uživatel

cetl jsem ze tam kradou deti, radej tam nejezdi

Reagovat
smazaný uživatel

třeba proto tam jede

Reagovat
Taiger

hihihihi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

bol som tyzden dozadu jeden den vo svedsku

Reagovat
Taiger

Jsme mohli dát Arsenalskej srazec ve Švédsku, škoda. S Cunterem bychom samozřejmě dali facetime, aby tolik nebrečel v tý Ostravě.

Reagovat
Counter

Reagovat
harfa

zijem uz dlho v Norsku, rad ti pomozem ;) pm

Reagovat
Taiger

Velká paráda, po obědě se ozvu!

Reagovat
Blasphemer

Byl jsem tam něco přes dva týdny. Klidně napiš, co potřebuješ vědět.

Reagovat
Taiger

Později napíšu PM.

Reagovat
jenage

Jestli chceš fakt ušetřit, tak dumpster diving, není lepší země na to než Norsko.

Reagovat
jacobT

Dva roky dozadu som tam bol na 5 mesiacov. Byval som uplne na juhu, ale dost som cestoval, tak kludne napis, ak by ti kolegovia vyssie v niecom nevedeli poradit.

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe, Ozil má zas soplik to je opora

Reagovat
Acquanni

Někde jsem zahlédl, že se prý pohádal s Unaiem Což je klidně možný, jestli si Unai dovolil Ozilovi říct, že zatím hraje úplně hovno, na to asi u Arsena zvyklý nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nebyl/nebydlí někdo v Japonsku? chci tam jet na pár týdnů a ocenil bych nějaké rady, co jako český turista nepodcenit a jak to zvládnout finančně přijatelně, dík

Reagovat
Azazelo RD

Cetto má japonské příbuzné a určitě ti rád spočítá, jak to finančně přijatelně zvládnout.

Reagovat
mr.Silver

Finance to je celkem v pohode, nejhorsi je doprava (jak letenka, tak i primo v Japonsku). Na bookingu si pohledej hotely, daj se sehnat docela obstojne hostely za "ceske" ceny, a taky muzes zkusit nocleh v love hotelech, ktere jsou levnejsi nez ty normalni, jako zazitek to je bozi

Ceny v obchodech a restauracich jsou tak mezi CR a Rakouskem, pokud mas rad ramen, tak na nem vyzijes. Sushi je levnejsi nez u nas, takze taky fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

na cestování po japonsku bych si koupil japan rail pass, ale bojím se, že ty vlaky jezdí jenom po hlavních trasách a kdybych chtěl někam odbočit, tak to budou náklady na dopravu navíc

Reagovat
mr.Silver

https://www.youtube.com/watch?v=NeCCe4T1wf8

Celkove ten jeho kanal na ytb o Japonsku je super, tak koukni.

Reagovat
Whitemedia

Vyhni se Aokigahare..

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že poslední dobou přemýšlím, že bych si to hodil, až moc často

Reagovat
TheTopFootbaler

Sezóna teprve začíná, času bude ještě dost.

Reagovat
Hokaido

S angličtinou na tom jsi dobře, tak to zkus spíš na redditu. r/JapanTravel atd., tam ti určitě poradí líp. Nebo třeba youtube kanál Abroad in Japan. Není to úplně turistickej průvodce, ale pár tipů z toho určitě pochytíš.

Já tam teda zatím nikdy nebyl, i když bych taky jednoho dne rád.

Reagovat
pepinho2

To bych teda čekal, že Hokaido v Japonsku byl

Reagovat
smazaný uživatel

dík, maso

Reagovat
smazaný uživatel

zeptej se masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak pozde..

Reagovat
Taiger

Byl jsem pár týdnů v Koreji, je to tam dost podobný, Japonsko ale o dost dražší tho. Plánuju tam letět příští rok.

Reagovat
Staenly10

Bydlel sem tam rok a umím japonsky, tak se když tak ptej.

Reagovat
C-M@ster

A můžu se zeptat já?

Nechápu vztah Japonců k přírodě.

Na jednu stranu tam je šintoismus, kdy oni by měli nějak víc respektovat přírodu... na druhé straně jim příjde normální v restauraci jíst chobotnici zaživa s tím, že jí chapadla přidržujou na rozpálené panvi a oceány plundrujou nevídaným způsobem...

Jak oni tohle všechno vnímají?

Reagovat
Staenly10

Zajmavá otázka. Ale v těchlech 2 věcech bych spojitost nehledal. Vztah k přírodě mají Japonci obecně daleko vyšší a citlivější než lidi ze Západu. Přírodu a počasí hodně vnímají, baví se o tom a má na jejich život větší vliv, než je tomu u nás. Jak v negativním (přírodní katastrofy) tak i pozitivním (výlety za květy a obarvenými stromy na podzim a podobně) slova smyslu. To, co píšeš třeba o tý chobotnici, s tímhle nikam nesouvisí. To už patří do způsobů stolování a tak.

Reagovat
Baronne

To je vlastně to samý jako třeba Thajsko/buddhismus a jejich mučení slonů, na první pohled naprosto nelogický, těžko říct, jak to vnímaj.

Reagovat
Rudnevs

A sleduješ/sledoval si i japonský futbal?

Reagovat
Staenly10

Ačkoliv sem měl stadion, kde hraje FC Tokyo "za barákem", tak sem tam nebyl ani jednou. Ale vždycky sem slyšel, jak fanděj a parádní atmosféra, jak na FC Tokyo, tak i na druholigový Tokyo Verdy.

Reagovat
REPLIKATOR

Okamura noční můra

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

bollywood♥

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Tommy the Gunner

wtf

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

hnus kde se posouváme něco otřesného pro mě za celých 14 let. Jsem nečekal,že mi bude na grc z mého životního klubu. Měníme se na značku za chvíli ani nepůjde vidět kdo nosí číslo 10 na dresu, protože tam bude sponzor.

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Reagovat
Infernoqt

Já bych ji i bral, ale nechci, aby se schovávala někde vzadu v peněžence a když by vykoukla, tak by vlastně byla celá na nic, protože veškerou hodnotu by ukazovala pouze zvnější, ale uvnitř by bylo hovno.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jerichoo

wtf

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

super bez mesuta snad da na unai iwobiho na AM. videl bych to takhle:

cech - goat, sokratis, mustafi, lichti - xhakot/gendouzi/torreira, ramses - auba, iwobi, armenec - laca

Reagovat
Acquanni

Já bych viděl rád Čech-Licht,Sokratis, Mustafi,Nacho-Matteo,Ramsey,Torreira-Miky-Auba,Laca. Ale hru na dva útočníky spíše nečekám, takže spíše od zálohy Matteo,Torreira-Miky,Ramsey,Iwobi-Auba.

Reagovat
Miguel19

#MCFC XI to face #WWFC: Ederson, Walker, Kompany, Laporte, Mendy, Fernandinho, David Silva, Gundogan, Bernardo Silva, Aguero, Sterling.

Reagovat
Taiger

Frajersky prodanej Sané

Reagovat
Miguel19

Koho si koupil? Mahréze?

Reagovat
Taiger

Mikhy

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Taiger

LOL, přitom ho tam máš taky.

Reagovat
Miguel19

Však právě. Takže díky za 2 body.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Reagovat
diastan

taky

Reagovat
smazaný uživatel

otamendi

Reagovat
Rarášek

Oh, Sterliiing

Reagovat
Makiii

Dobrá ruleta na skládání sestavy

naštěstí všechny moje koně hrají...

Reagovat
Yanek

Lavička pro Otamendiho je záslužná věc.

Reagovat
patas92

On toho Saného už snad nepostaví nikdy

Reagovat
MCFC_8

Postavi, jeho cas este pride, Pep vie co robi

Reagovat
smazaný uživatel

Leze Löwovi do zadku

Reagovat
Taiger

Už i tam?

Reagovat
diastan

na tech spekulacich 2 tydny zpet snad nakonec bylo neco pravdy Tolik zapasu by nesedel

Reagovat
smazaný uživatel

ake spekulace?

Reagovat
smazaný uživatel

riadne lotto ti hraci MC do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Guedese by chtěl i Wolverhampton

Reagovat
diastan

Chci videt vyhru aspon o 3 kousky az se vratim

Reagovat
jenage

Je toto PL diskuze nebo cestovatelská poradna?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Jak kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ahoj, neznáš nějaká zajímavá místa ve Vsetíně?

Reagovat
jenage

Ahoj, říká se na Vsetíně.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger
Reagovat
Rarášek

Restaurace u Krbu .

Reagovat
Whitemedia

kousek za městě Poschla, tam se stav

Reagovat
jenage

Reagovat
Rarášek

To je taky dobrej unikát tohle, ale jako ono to real ani nevypadá tak blbě .

Reagovat
andrew96

Když jedeš okolo, tak ne, ale těžko říct, jak to vypadá uvnitř.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá místa a vsetín

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

dnes som pricestoval domov z Malagy.

Odporúčam.

Reagovat
Taiger

Fotky pls?

Reagovat
smazaný uživatel

mám jednu strašne super, ale neukážem, lebo som na nej nepekný

Reagovat
Taiger

Dej tam prasečí hlavu místo svý a postni, pls.

Reagovat
C-M@ster

FotoFotoFoto

Reagovat
Counter

Však se vykostičkuj.

Reagovat
C-M@ster

Nechceš sem k tomu něco napsat?

Takovej cestopis jakože

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, daj mi chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

Priletel som v sobotu minulého týždňa do Malagy,

ten víkend tam prebiehali akurát nejaké slávnosti, (netuším aké, ak by mi to niekto vedel povedať, budem rád), tak sme sa šli pozrieť do mesta, kde bolo prisámbohu tak 100k+ mladých ľudí a všetci vyzerali ako modely a modelky, rôznych národností a orientácií, na čo chalan z východného Slovenska nebol tak celkom pripravený.

Všetci pili Cartojal, doslova sa to tam lialo po ulici na zemi tak som to skúsil aj ja a je to fakt dobré (ale neopeknel som, skôr naopak).

Večer sme šli prenocovať do Antequery, ďalší deň sme prešli mesto, pevnosť s výhľadom na celé mesto, prešli sme tiež národný park El Torcal.

Antequera je fakt zaujímavé mesto, kopec starých budov, kostolov etc. má to takú južanskú atmosféru.

Následne sme prešli do Torremolinos, kde sme až dokonca bývali. Tu som chutnal španielske jedlá a plážoval a je tu po chuj Britov

Sranda bola, že im končili tie slávnosti v nedeľu myslím, ale veštci na všetko jebali celý týždeň, všetky nákupné centrá všetko bolo zatvorené, supermarkety otvárali pol hodinu po tom, ako by mali. Neviem, či je to tam všetko tak ležérne vždy, alebo som mal na to šťastie, ale fakt tam mali všetci všetko na kokote. Plus sa mi páči tá ich pracovná doba strašne. Dobré to majú vymyslené.

Našťastie človeku nebolo treba obchody, stačilo vyjsť večer na promenádu kde Afričania rozbalili plachty a predávali od handier od Gucciho, cez Yeezys až po futbalové dresy, šperky a okuliare všetko za dvacku.

Najviac sa mi aj tak páčil Gibraltár, ten štátik je fasa. Úplná nádhera. Celé sme to prešli na nohách, fakt krutý deň, cez 20km chôdze, ale stálo za to.

Tým, že je to anglická kolónia, tak si to zachovalo nejaké črty z ich kultúry a je tam nádherne. Prešli sme to celé naprieč pešo k majáku, odkiaľ bolo vidieť Afriku (Maroko), vyrazili sme potom sme vyšli na skalu, kde boli rôzne pamiatky, (delo, atrakcie pre turistov, pamiatky, ako sa tam Briti pripravovali počas vojny etc.) ale ten výhľad stál za to a tiež kolónia opíc, s nimi som si rozumel ♥

https://i.imgur.com/8xO9b9c.jpg - tu je tá moja fotka

štvrtok som prešiel Caminito del Rey, čož bolo pekné, ale po tom Gibraltáre som sotva chodil tak som si to moc neužil.

V piatok sme pošnorchlovali na Calla de Alberquilla pri Nerje. Večer som už letel domov.

Samozrejme som si dal aj prehliadku La Rosaleda Stadium, súkromne, s Patríciou

Len škoda, že zápas sa hral práce v čas môjho odletu.

Celkovo som si to užil, veľmi necestujem po svete, ale Andalúzia je krásna. Je tam čo prezerať. Za ten týždeň som nestihol veľa. Pri predstave, že tam neďaleko je ešte Almeria, Granada, Cordoba či Sevilla... Úplne iný ľudia sú tam než u nás a páči sa mi to, proste iný svet pre mňa. Hlavne ten Gibraltár je ako zo sna.

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

Zas tak hrozně na té fotce nevypadáš, už jsem viděl škaredší opice.

Reagovat
C-M@ster

Opička ♥

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu fotku jsi nezvladl, takhle te stejne lidi poznaji

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
alcantara

Cestujes sam alebo s cestovkami?

Reagovat
Cobra

Tak Kompany už mohl být v klidu venku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/R_o_M/status/1033311366352908288

To, co se okolo nas ted odehrava je proste hroznej ulet.

Reagovat
Teoretik

Atkinson vlkům ty skoky zatím dobře baští

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, hrajou parádně. Skoky bych tomu ani neříkal, prostě to je všechno dneska misstimed.

Reagovat
Teoretik

Fernandinho sice fauloval, ale ten hráč padnul jak hruška až moc dobrovolně. Chvíli předtím stejná situace tuším s Aguerem.

Reagovat
stas87

OT:

U ktoreho zapasu dnes cakate, ze by to mohlo byt viac zltych kariet a celkovo tvrdsia hra?

Reagovat
Miguel19

Arsenal WHU

Reagovat
stas87

Nemas niekde tu statistiku rozhodcov kde je prehlad, kolko zltych v priemere davaju na zapas?

Reagovat
stas87

Dik,, dal som to a k tomu este 10,5+ na rohy v zapase Liverpool-Brighton.

Reagovat
Miguel19

Kompany tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany se potřebuje vzpamatovat a Pep taky, protože nechat hrát Gündogana základ je na facku.

Reagovat
C-M@ster

Však hraje v základu každej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje, no. A hraje taky na hovno.

Reagovat
Mindas

No, to je ten problém.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Aggyho ve fantě.

Reagovat
Gunner14

Tottenham Hotspur Stadium hit by another setback as burst water main floods electrics in fresh delay. LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Co Arsenal, jak se daří?

Reagovat
Gunner14

Kapitan nechlasta za volantem a trubky na stadione jsou v poradku.

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že ti to stačí ke spokojenosti

Reagovat
Taiger

Hodně slabej comeback, takovej slepičí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Já tady ne ty vaše "PL sekce hrátky" nehraju, tak nemusíš zkoušet bejt vtipnej

Reagovat
Taiger

Tak se nepokoušej bejt vtipnej ty s tím Arsenalem a táhni zpátky do německý sekce, když nezvládáš PL roast.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je vtipnej sám o sobě, o tom se vtipkovat ani nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je frustrující fandit bidné Spartě a týmu, kde i kapitán musí chlastat aby to tam vydržel co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak fandim Bayernu a Sparte, s ostatnimi sympatizuji. Akorat vy se tady vseho hned chytate a vse si moc berete.

Reagovat
smazaný uživatel

tak... on udelal docela dobry vtip a ty misto, aby ses zasmal, tak jsi urazene reagoval. nevim, kdo se ceho hned chyta a neco si moc bere

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

niekomu staci zaprasena prazdna vitrina no

Reagovat
smazaný uživatel

Neprijde mi, ze by mel Bayern prazdnou vitrinu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mistr129

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

LOL, STERLING

Reagovat
smazaný uživatel

Patricio

Reagovat
niflheim

Patricio

Reagovat
C-M@ster

OT: Dobrej zápas zatím.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Taiger

Byl si někde během prázdnin, Cecile?

Reagovat
jenage

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mindas

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Pride

Reagovat
andrew96

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej zákrok

Reagovat
havrys99

luxusní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hral 16-ročný hrot Troy Parrot za našu U23.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Mastný Chobot

Papagáj a za sliepky? To ti nikto neverí

Reagovat
smazaný uživatel

zakrok sezony..wtf

Reagovat
Trand

Sterling a Patricio

Reagovat
smazaný uživatel

Bolly

Reagovat
Taiger

Chtělo by to ještě, aby City dostali gól, ať Mendy nemá cs.

Reagovat
Miguel19

Mendy

Reagovat
pepinho2

It's a goal..kick..throw in Jimenez

Reagovat
smazaný uživatel

Neves mohl být za superhrdinu a on si nepohlídá ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero zkušeně

Reagovat
Taiger

Proto jsem ho nekoupil.

Reagovat
Horcmen

příště proti Newcastlu tě moc vytrestá

Reagovat
Counter

Proti Newcastlu mu všichni dáme pásku a bude na lavičce

Reagovat
Horcmen

to mu Pep neudělá, hattrick bude

Reagovat
smazaný uživatel

Bolly je neskutečnej v tý obraně a Patricio zatím taky beast. Sem zvědavej, jestli to vydrží fyzicky i druhej poločas.

Reagovat
Taiger

Mendy dozadu slabý jako čaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to za něj Laporte čistí, snad v tom bude pokračovat.

Reagovat
havrys99

pak na něj ještě pošlou Adamu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle chce Bernarda na střed místo Gündogana a Saného/Mahreze na plac.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jednoznačně Mahréze, Sané bude mít asi velký problém s tím, že je silnější na levý straně, kde Pepovi šířku hřiště a křídelní hru zajišťuje Mendy, moc si nedokážu představit, aby si tam spolu nepřekáželi. No, uvidíme...

Reagovat
havrys99

Mendyho vhazování

Reagovat
smazaný uživatel

Helder Costa

Reagovat
Taiger

Kompas

Reagovat
smazaný uživatel

To udělal schválně, aby byla šance z protiútoku.

Reagovat
havrys99

Boly totální fotbal tohle, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby urvali aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ne, že bych to chtěl, ale hrajou fakt parádně.

Reagovat
fenixLFC

kompany je strasidelny

Reagovat
Mastný Chobot

Od toho ofsajd gólu parádny zápas, nasadenie 130%. Len góly ešte chýbajú, ale to príde asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Jimenéze že si nepohlídal tu ofsajd trap, mohlo to být zajímavější..

Reagovat
Mindas

Jinak Wolves parádní dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti minulemu roku lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

zluta+cerna asi nejlepsi kombinace

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bayern +

žltá + modrá, jeden rok away kit Evertonu, nádhera ♥

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt ne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Costa taková tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson už sem ho tam viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

tomu ten míč solidně překážel..

Reagovat
Horcmen

Ruka...

Reagovat
Cobra

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

BOLY

Reagovat
Hokaido

Ofsajd

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOL

Reagovat
Trand

Wolves

Reagovat
Taiger

Bollyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam!!!

Reagovat
pepinho2

VAR

Reagovat
havrys99

oooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Božská ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Boly ty píčo to je frajer

Reagovat
lajka30

taková ručka

Reagovat
nani92

Dajme ten titul rovno City, nie?

Reagovat
Mindas

Atkinson: "Ne."

Reagovat
Counter

Aspoň vidíš, že Edo přece jen někam investoval...

Reagovat
havrys99

ručka

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Bozia ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to nemělo bejt, ale nedá se nic dělat. Snad je to probudí.

Reagovat
lajka30

jo nechtěli jste video tak to máte

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, rozhodčí dobře zařezává.

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci super

Reagovat
Whitemedia

drsně je teď řeže

Reagovat
Trand

Reagovat
valek9610

Yes frajeři prohrávají

Reagovat
fenixLFC

atkinson dokazuje ze je jednym z najhorscih rozhodcov v lige

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě za to dostal Silva žlutou, tvl.

Reagovat
Raylan

Jasná penalta

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Během minuty dva megazářezy + žlutá, vše by v klidu vyřešilo video

Reagovat
fenixLFC

ale popravit atkinsona

Reagovat
lajka30

jo video není potřeba vůbec

Reagovat
havrys99

fakt jasná? Jako Neves stál, Silva ho nakopnul, ale asi obhájitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Neves určitě nestál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Gól rukou v ofsajdu je docela nářez

Reagovat
smazaný uživatel

v ofsajdu?

Reagovat
Frony

ten před Bolym to lízl hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

jo ted jsem to videl, ale stejne tam clattenburg kecal, ze to nebylo uplne jasne

Reagovat
REPLIKATOR

VIDEO

Reagovat
Taiger

To máš za to, že si na začátku nestavěl Saného, debile.

Reagovat
Visca el barca

Sané nehraje proč?

Reagovat
Miguel19

Nemá na to.

Reagovat
Visca el barca

Loni byl po Kevinovi nejlepší ne?

Reagovat
nani92

Máš pravdu, Loni

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě jasnej úkaz, jak je štěstí vrtkavá věc. Newcastle kdysi na City 1-0 po poločase, pak zářez od rozhodčího, kdy neuznal regulérní gól Tiotého (RIP Cheiky) a dopadlo to pěti gólama Aguera. Snad to Wolves udrží

Reagovat
Mindas

No, to už je hodně kdysi. Ale jo, tehdy zcela regulerní branka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle věci nepřebolí

Reagovat
Mindas

Rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

oooo vydrzat

Reagovat
Counter

#jinx

Reagovat
Raylan

Moutinho

Reagovat
smazaný uživatel

moutinho

Reagovat
Miguel19

Moutinho

Reagovat
salm0n

Krásně Sterling nafilmoval

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte dneska parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu zdravotní důvody pro zákaz hlavičkování, ale DAMN! Jaká hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte bodíky do fanty Ještě že byl na tom waiveru

Reagovat
ACSMan

Kun

Reagovat
jenage

Proč se ta špína k té ruce nepřiznala? To je humus.

Reagovat
Taiger

Není ze Vsetína.

Reagovat
smazaný uživatel

To by udělal jen Ryan Taylor

Reagovat
Counter

Ještě že jsi neřekl Steven, na jeho imitaci postřelení sniperem nezapomenu do konce života

Reagovat
havrys99

noo přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Tayls je legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan se kdysi s Chelsea přiznal k doteku a otočil rozhodnutí sudího o autu, ze kterýho pak dával tuším Drogba gól. Čest > cokoli.

Reagovat
havrys99

https://www.youtube.com/watch?v=vl3HnU0HOhk

Já myslel, že máš na mysli tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si mohl Kun odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neviditelný, až na tu tyč z 1. poločasu.. Doufám že si tím řekl o lavičku a začne hrávat Jesus

Reagovat
lajka30

banda simulantů to City

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Mendyho, Silvy nebo Aggyho ve fantě.

Reagovat
Horcmen

ale chtěl

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně, že chceš Saného

Reagovat
Taiger

Už ho nemám.

Reagovat
havrys99

Adama

Reagovat
Mekgajvr

Adama jinak namakanej

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal - Guendouzi, Xhaka, Ramsey - Mkhitaryan, Aubameyang, Iwobi

Laca měl hrát

Reagovat
masly008

xhaka

Reagovat
Whitemedia

jsem říkal, že poločasové střídání Xhaky nic neznamenalo

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Emery is Wenger in disguise

Reagovat
Counter

Wenger by stavěl Aubu s Lacou týden co týden.

Reagovat
Pride

Což by bylo lepší.

Reagovat
havrys99

achjo, bum Xhaka Laca hrají úplně opačně, než mají

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, nechápu a ještě jednou nechápu to nasazení Xhaky.........

Reagovat
Hachim Mastour

A na hrote. Auba si mal posedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se mělo vyzkoušet hrát na 2 hroty, když je Mesut out..

Reagovat
Hachim Mastour

Počkať on nehrá Torreira?!

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Xhaky se nezbavime..

Reagovat
Lacko_Boh

Hej najblizsi mesiac fakt necakaj ze pojde dole.

Reagovat
EXoRcIsT

Nikdy nepochopim preco dava Xhaku do zakladu ked tam moze dat Torreiru alebo hocikoho ineho

Reagovat
Amos

Lacazette a Ozil pujdou pryc.

Ozilovi nebude sedet Emeryho fotbal, kterej nepocita s takovym typem hrace.

Lacazette odejde, protoze mu neda cuchnout.

Xhaka je kapitola sama o.sobe.

Emery out, Wenger in

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/Dlcl5FTX4AE5H34.jpg:large

No Torreira, No Laca, nepoučitelnej

Reagovat
masly008

takže ta představa většiny fans jak bude stavět hráče podle formy asi padá co?

Reagovat
SCELO

u dont need laca there is xhaka

Reagovat
Nikikrew

Opat hra Xhaka, Torreira a Laca na lavičke a Ozil out toto mal byť jeho zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil uz ma zase sick...neskutecne

Reagovat
Nikikrew

Nechapem

Reagovat
Amos

Ozil simuluje, podke me u nas uz nema motivaci.

Reagovat
Nikikrew

Kravina. Zevraj mal potycku s Emerym ale to sú len fakt rumours

Reagovat
smazaný uživatel

Patricio olééé

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adama chodil do posilovny s Čechem ne?

Reagovat
Miguel19

Tolik k tomu, proč nehraje Sané.

Reagovat
Visca el barca

pravda.

Reagovat
Taiger

Ta Fanta je naprostá blbost, naprostá, to proč Mendy je na dvou bonusech???

Reagovat
Horcmen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sané Co se s nim stalo?

Reagovat
Taiger

Vzal jsem ho do fanty.

Reagovat
lucius6

On je v City vždycky horší na začátku sezony a postupně se potom rozjíždí.

Reagovat
Taiger

Proto ho nevzali na MS že. Než by se rozjel, tak by už finále dávno skončilo.

Reagovat
lucius6

Tak to ale nedává smysl, protože z pohledu kontinuity toho procesu byl v té chvíli pořád v nejlepší formě z konce sezony.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mindas

Tvl, ten Sané jel v autě s Llorisem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, len po tom čo Lloris sadol do auta, na neho zavolal policajtov.

Reagovat
pepinho2

Sané tragický.

Reagovat
Whitemedia

Sané k smíchu.. ten to stejně ještě nakonec rozhodne

Reagovat
havrys99

To i West Ham má v základu víc ofenzivních hráčů než my. Xhaku neberu jako ofenzivního a už vůbec ne jako hráče. Jakmile posere tři primitivní přihrávky a dostane žlutou, tak jdu koukat na Huddersfield - Cardiff.

Reagovat
masly008

takře tak kolem 5-10 minuty jo?

Reagovat
havrys99

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

To je škody

Reagovat
smazaný uživatel

traore, o rok 40 milionovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Adama vypadá jak ten týpek z Fantastic Four

Reagovat
mr.Silver

Sane

Reagovat
nani92

Sane je tragický

Reagovat
Miguel19

Sané strop

Reagovat
smazaný uživatel

sane to sabotuje?

Reagovat
Whitemedia

hlavně jak se tam vzteká a pak ani neumí správně kopnout roh

Reagovat
lajka30

ten Sane to dělá naschvál za to že nehraje

Reagovat
pepinho2

Sané proto by neměli kopat leváci rohy zleva

Reagovat
Hachim Mastour

Z ľava myslíš z ktorej strany? Ak tak ako vo FM, tak naopak. Centre aj rohy by mali kopať ľaváci z ľavej strany.

Reagovat
pepinho2

Z pohledu brankáře z pravé strany.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak odtiaľ by určite mali kopať.

Reagovat
pepinho2

Aby hrozilo, že to kopnou rovnou do zamezí jako Sané?

Reagovat
Horcmen

Löw a Taiger ho zničili.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi vieme prečo Sane sedi

Reagovat
salm0n

Kun(da)

Reagovat
Busby babes

Pep znicil Saneho?

Reagovat
Counter

Škoda Kun, Taiger by puknul.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Taiger

Já bych puknul, kdyby ten přímák dal Sané.

Reagovat
lajka30

hrozná banda simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

Další břevno.

Reagovat
Counter

Ale hezky Wolves, aspoň pochybovačům ukázali, proč byli tak hypovaní.

Reagovat
Eve95

Tim, že dali gol jasnou rukou ? :D

Reagovat
fenixLFC

jasnou

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad? pro rozhodciho ne. ale asi to bylo mysleno spis tak, ze neslo o nastrelenou nebo nejakou, nad kterou by se dalo pochybovat, jestli byla ilegalni nebo ne.

Reagovat
fenixLFC

nebola jasna tak ze by to videl uplne kazdy. hovorit o ruke na ktoru si potreboval niekolko spomalenych zaberrov ako o jasnej je mimo

Reagovat
Counter

S videem jasná, bez videa přehlédnutí pochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jsem napsal to same..

Reagovat
Busby babes

spis aby to nebylo klasicky hecnuti proti silnymu tymu a pak to proserou s Leicesterem nebo tak...

Reagovat
Counter

S Leicesterem prohráli minulé kolo Ale nezaslouženě.

Reagovat
Busby babes

prave proto jsem je psal.

Reagovat
Whitemedia

budou bavit

Reagovat
13

Adama Traoré mě zaujal

Má takový nebarcelonský styl, ale proti favoritum může být dobrá zbraň pro Wolves.

Reagovat
Pride

Je to obyčejný atlet. Není na něm nic extra.

Reagovat
Miguel19

Měli kliku. Jejich gól neměl platit, 3 tyčky a neodpískaná penalta..

Reagovat
13

Když jeden náhradník Mahrez stojí co celá jedenáctka Wolves, tak kliku potřebuješ...

Reagovat
off-olda

Taková lež.

Reagovat
13

Říkal to komentátor, neověřoval jsem to, ale přijde mi možný že se jejich jedenáctka do 60M liber vejde.

Reagovat
Counter

Samozřejmě, ale šli tomu naproti. I kdyby prohráli, tak to od nich byl dobrý výkon.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, to už je druha ci tretia?

Kazdopadne vlani taketo zapasy vyhravali na konci. Stale to tam dotlacili,

Reagovat
13

K posměchům na adresu Saného.. Ten kluk má super sebevědomí a i když zkurvil rohy, tak působil jako oživení. Před Aguerovo přímákem tam umotal snad pět hráčů. Smějte se mu jak chcete, ale drtivá většina klubů PL ho může City závidět.

Reagovat
Taiger

Říkej to mý fantě.

Reagovat
13

Mně by se hodilo aby ten přímák Kuna skončil v bráně a stejně jsem rád, že to tam nepadlo.

Reagovat
Taiger

Nojo Honzo, je to bída.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to byla jedina vec, kterou nepokazil, oziveni praveze nic moc

Reagovat
13

Whatever, jen říkám že řeči o zničení jsou úplně mimo.

Reagovat
mistr129

Závidí mu, že je pěknej, úspěšnej a bohatej

Reagovat
Hokaido

Hraje Morgan, dávejte baráky na Soton!

Reagovat
Counter

Soton je marný ale

Reagovat
Malresi

Wolves Tak snáď dnes ďalší pohodový zápas ako vždy proti Hughtonovmu tímu, 4:0 a top of the league

Reagovat
13

Když vše hraje pro LFC, tak je čas začít se bát. (poučka z minulých sezon).

Reagovat
Malresi

No dnes sa fakt zakopnutia nebojím

Reagovat
fenixLFC

tak to sme v haji

Reagovat
Sm0ker

Dáme jim čtyřku

Reagovat
Kixi Syhimour

A prohrajeme 5:4

Reagovat
Kixi Syhimour

typický ztratíme

Reagovat
Bayern +

Arnautović s páskou

Reagovat
penepi

Nejaka stranka s linkami na anglicky ace stream? Dik.

Reagovat
masly008
Reagovat
pepinho2

To je vážně už 7. Özilova nemoc tenhle rok?

Reagovat
Counter

Sixth time Ozil has missed a game with illness since start of 2016-17 season.

Reagovat
pepinho2

takže zase fake

Reagovat
Counter

Viděl jsem i zmínku o sedmi onemocněních, ale od ledna 2017.

Reagovat
pepinho2

To jsem právě viděl já, což se mi zdálo nemožné

Reagovat
Counter

Souhlas, že je to moc, akorát to není "tenhle rok".

Reagovat
pepinho2

Reagovat
ElectrickMann

Zdar lidi. Mám dotaz ohledně změny termínů zápasů... budu v londýně a teoreticky bych mohl jít na NLD, Kdy je jasné, že se s termínem nebude hýbat kvůli TV? Díky.

Reagovat
Nikikrew

Malo by sa hrat Nedelu nakolko vo Stvrtok hrame El a potom v Stredu s United away

Reagovat
ElectrickMann

Diky. To je škoda, v neděli letím zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pevný termíny by snad měly být vždycky vyhlášený v prvních dnech předchozího měsíce. Pokud je tedy zápas například 15.9. termín by měl být daný 1.8.

Reagovat
smazaný uživatel

Mini Luiz je už teď tak 3 lvly před Xhakou.

Reagovat
pepinho2

Tak to není velký zázrak, o 3 levely před Xhakou je plno hráčů

Reagovat
Horcmen

Arnie škoda

Reagovat
Trand

Jako je hezký, že se to snažíme hrát odzadu, ale s Mustafim a Čechem to prostě nepůjde. A Sokratis asi taky není žádnej expert na rozehrávku.

Reagovat
Mimalu

pohyb celého týmu je takový kostrbatý, minimálně těm vzadu v té rozehrávce ostatní moc nepomáhají...

Reagovat
FCSL

To je hroznej chaos ta naše hra Nebudu překvapenej, pokud ztratíme zase

Reagovat
FCSL

Nacho zraněnej, tak to nám ještě chybělo

Reagovat
Fenri

Wilshere ale Iwobi pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu určitě nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi pekne znicil wilshera

Reagovat
fenixLFC

wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohol zabodovať aj Anderson

Reagovat
Nikikrew

jednym slovom - otras

Reagovat
FCSL

Guendouzi je časovaná bomba

Reagovat
Taiger

Ty vole a to jsem chtěl dát Aubovi pásku.

Reagovat
Hokaido

Drž piču!

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

sme hrozni, zatial ma to pod emerym velmi nebavi

Reagovat
Taiger

Ramseyho nechat jít.

Reagovat
Trand

Reagovat
havrys99

Reagovat
Taiger

Bellerína nechat jít.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Hokaido

Fakt nechápu, co se stalo s Bellerínem. Takovej hráčik to býval.

Reagovat
pepinho2

Nechal si narůst vlasy.

Reagovat
DrQQ

Opak Samsona. :-)

Reagovat
Nikikrew

S Bellerina ma asi svihne

Reagovat
FCSL

A je tam

Reagovat
Horcmen

Arnieeeeeeeee

Reagovat
Mimalu

ARNAAAAA

Reagovat
Taiger

Iwobiho nechat jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautoviiiiiič

Reagovat
Taiger

Všechny nechat jít.

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
smazaný uživatel

cech to mohol mat..

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOL

Reagovat
Cobra

Reagovat
Edgewalker

Ty vole

Reagovat
Fenri

ta narazecka byla videt 10 sekund dopredu, pet nasich hracu to neni schopny obranit...

Reagovat
havrys99

Přesně tak a teď to není o zasedlosti, ale prostě Xhaka ten prostor prostě nepokryje, on je tak naivní.

Reagovat
fenixLFC

na rozdiel od gunadouziho sprintoval dozadu, ten si pohodlne vyklusaval...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nechat jit.

Reagovat
valek9610

Arsenal druhá liga volá

Reagovat
Edgewalker

S tímhle se budeme strachovat o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Dva na celou obranu a stejně jim daji gola

Reagovat
pepinho2

Zlatan pro chudý

Reagovat
smazaný uživatel

je mi ich až ľúto... a nie nejak ironicky, ale fakt, som sa chcel potešiť z gólu Arnautoviča, ale nešlo to

Reagovat
Gunner14

Oboum stoperům daj jesle

Reagovat
Taiger

Cesta pro Zidana umetená parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zvířata ti dva

Reagovat
FCSL

Nachooooooooo

Reagovat
Mimalu

pěkně

Reagovat
Counter

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

no konečne Monreal

Reagovat
Nikikrew

Aspon ze mame Nacha

Reagovat
Fenri

Nachooooooo

Reagovat
Trand

Konečně

Reagovat
tunkic

Málo kdo je tak k hovnu jako Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

nacho > alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

oleeeeeee

Reagovat
Miguel19

Iwobi luxus asistence.

Reagovat
Hokaido

Na Welbecka.

Reagovat
Gunner14

Nachoooooo jediný hráč v týmu u kterýho bych si byl jistej že to dá

Reagovat
Counter

Dobré je, že WHU brání zhruba asi tak bídně jako my.

Reagovat
Fenri

Nacha mel pokryt podle me Wilshere, no... co se v mladi naucis...

Reagovat
Counter

ale už na té naší pravé straně to pokryli hrozivě.

Reagovat
Fenri

To jo, na druhou stranu si Bellerin ten ofsajd pohlidal paradne, to se jednou dvakrat za zapas stane i nejlepsi obrane, ze takhle nacasovanej tandem pustej.

Reagovat
Taiger

Bellerín kkt

Reagovat
Trand

Hector

Reagovat
Zaschrona

Chjo, kdyby Coleman umel poradne nacentrovat.

Reagovat
Orlandiiik

jak to zatím vypadá ? možná bych zapnul druhou půli

Reagovat
Zaschrona

Nic moc zapas, hrozny boj. Mame mezery v obrane, ze hry spis mame vic, ale nejake extra sance mel spis Bournemouth.

Reagovat
Whitemedia

Bellerin je příšerný hráč, zlatý Zappa

Reagovat
FCSL

Ten střed zálohy je mega průser prostě

Reagovat
Taiger

Horší bránění než za Arsena

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín to je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

belle at zacne zrat maso traged

Reagovat
Counter

Hah, Iwobi tu asistenci ve fantě fakt dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mervin

Bellerina ostříhat a napcpat kilem slaniny, toto fakt není možné...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to priste prihrajte na cecha pri rohu

Reagovat
Taiger

Mikhy je skvělej

Reagovat
havrys99

Bellerin je u vápna soupeře world class a v našem level Djourou na RB

Reagovat
Taiger

Však on je ve vápně soupeře jak Benayoun.

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhi je úžasnýýý

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Ty Guendouziho snahy o vystoupení zatím pokaždé měly za následek brejk WHU do otevřené obrany

Reagovat
Nikikrew

sialene chyby

Reagovat
Fenri

Reagovat
Taiger

Zdravím vlastníky Richarlisona, redka

Reagovat
Busby babes

klasika.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mates_Matesović

Zkušeně jsem ho nekoupí po těch 3 gólech

Reagovat
Cobra

To je blb.

Reagovat
Blasphemer

Vlastník KAPITÁNA Richarlisona zdraví taktéž

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Reagovat
SCELO

Reagovat
DrQQ

trojnásobného? :-)

Reagovat
mistr129

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho jako kapitána.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

RIPcharlison

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Horcmen

Richarlison

Reagovat
fenixLFC

richarlison je kkt??

Reagovat
Taiger

Auba ne prosím or WC it is

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak dobře rozjeté kolo gólem Laporteho zabije hned další zápas redka Richarlisona....

Reagovat
mr.Silver

Diop

Reagovat
Mervin

a jako toto bez karty? však mu šel podrážkou do holeně

Reagovat
SpecialOne

Nejpřidávanější hráč fanty a sent off

Reagovat
jacobT

Samozrejme, ze Richarlisona som vzal pred tymto kolom.

Reagovat
Taiger

Ty začínáš bejt legenda

Reagovat
hona.kub

já taky

Reagovat
DrQQ

Takých sú mraky. Patrím medzi nich. :-(

Reagovat
jacobT

Aspoň, že som ho bral ešte za 6,6m

Reagovat
Mimalu

Xhaka

Reagovat
havrys99

Lee Probert jako vždy vynikající

Reagovat
Mastný Chobot

Neprajem nikomu nič zlé... ale Xhaka by to asi nemal riskovať

Reagovat
smazaný uživatel

hihi, tak budúci najlepší strelec PL už s redkou

Reagovat
lajka30

se ho sotva dotkl

Reagovat
SpecialOne

Btw. Co Richarlison provedl, podle videa na livesportu téměř nic, ale asi jim tam chybí hlavní část.

Reagovat
lajka30
Reagovat
SpecialOne

no to je to stejný, za tohle redka

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na fotbale nemá co dělat.

Reagovat
pepinho2

Bellerín fantastický přihrávka, kvůli které se sejmou 2 hráči

Reagovat
Horcmen

Snodgrass

Reagovat
Whitemedia

levandulí?

Reagovat
Counter

Aaron jak luxusně našel Emeryho

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

a vraj pohádaní

Reagovat
Nikikrew

ahjaj

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je naprosto famózní. Vždycky má jeden hráč WHU balon vepředu, nabíhá mu jedinej spoluhráč ale nikdo z 5 bránících hráčů Arsenalu ho není schopnej pokrýt

Reagovat
smazaný uživatel

za co dostal redku Richarlison? To z toho videa na livescore není vidět.

Reagovat
Mimalu

https://streamja.com/wpQq

lehká hlavička, ale hodně kruté vyloučení

Reagovat
Mastný Chobot

lol, ten kokotko z Bournemouthu

Reagovat
SpecialOne

podle všeho jen to "čelíčko"

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, že jsme to oba pobrali stejně z toho videa Hodně přísná teda. Skoro mi to přijde jak "v naší PL si dělat co chceš nebudeš".

Reagovat
SpecialOne

Pro mě šílenost, za to max. přísná žlutá. Snad aj FA nebude bláznit a dostane max 1 match stop.

Reagovat
Busby babes

trosku si ho ten druhej povodil jak maleho kluka no...

Reagovat
smazaný uživatel

*jak Materazzi Zizoua

Reagovat
Miguel19

Ta obrana Arsenalu je top

Reagovat
smazaný uživatel

emery podavac

Reagovat
Taiger

Ramseyho prodat, co nejdřív

Reagovat
mr.Silver

Prodej Girouda byla nejvetsi pipkovina naseho vedeni

Reagovat
Gunner14

Wtf? Však by jsme bez jeho prodeje nedostali Aubu.

Reagovat
Taiger

Dostali.

Reagovat
Gunner14

Jak??

Reagovat
Taiger

Koupili bychom ho.

Reagovat
Gunner14

Ve fifě by ti to fungovalo no. Ale BVB chtělo útočníka a Giroud nechtěl do BVB,

Reagovat
Taiger

Výkon i marketing šel dolů.Viva Oli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Ono to fakt vypada, ze staci prihrat uplne KAMKOLI v okoli vapna, a i kdyz tam v tu chvili neni hrac West Hamu, tak se z toho stejne stane nejaka nebezpecna situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je příšerná.

Reagovat
RKBoy

ak sa Emery dostane s týmto smiešnym kádrom a ešte smiešnejšou obranou do TOP 4, tak si zaslúži cenu manažéra za rok 2019 so sochou pred Emirates a statús najvačšieho génia v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by se tam dostal?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

No Mesut, no party

Reagovat
Nikikrew

Som rad, ze v tomto nie som sam dnes je krasne vidno, ako chyba.

Reagovat
FCSL

To by se nesměl hodit marod zase

Reagovat
Nikikrew

zevraj sa pohadal s Emerym. Ak je to pravda, som rad ze nehra, trener musi mat poriadok v tyme. Co je skoda, pretoze dnes citelne chyba

Reagovat
Trand

Reagovat
RKBoy

nj, ked on furt spí.

Reagovat
Mastný Chobot

Tá obrana je neskutočná Kos sa musí v hrobe obracať.

Bellerín dnes najhorší výkon v kariére asi, napriek veľkej konkurencii jeho výkonov inokedy

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom pekne whu, ta ofenziva bude sypat letos

Reagovat
PhilipS

Bellerin, Mustafi, Sokratis musí bejt jedna z nejhorších obran v lize. Zejména, co tam předvádí zas Bellerin je něco neuvěřitelnýho. O půli bych ho normálně vystřídal. West ham měl vést. S tímhle to nebude ani šestý místo. Auba, Mkhi dopředu celkem sympatický

Reagovat
Nikikrew

Tak toto bolo co otras a hanba, West ham lepsi.

My hrame doma a my sme si vytvorili 2 sance??? Za Wengera sme aspon na ES boli silny ale toto je na facku.

K obrane sa radsej ani nejdem vyjadrova. Bellerin je uplna nula dnes, Sokratis bida. Xhaka dnes neviditelny, Ramsey sialene zly, tolko lopt co postracal som u neho dlho nevidel, Iwobi neviditelny a Micky ako tak. Zle zle zle

Reagovat
fenixLFC

ale tomu rozhodcovi mrdlo s tou cervenou nie?

Reagovat
smazaný uživatel

co robi bould??

Reagovat
Gunner14

Jinak Monreal by měl kopat přímaky. Už ted se tam postavil a nevím proč nekopal

Reagovat
havrys99

vám se ten Ramsey jako líbí?

Reagovat
Lacko_Boh

nie

Reagovat
Trand

Dnes ne, hraje špatně, stejně jako všichni ostatní snad s výjimkou Auby a Mikyho.

Reagovat
Liquid

1:1 je pro WHU zatím mizerný výsledek, regulérní gól WHU ukradl praporkáč, další 2 jasné loženky ještě WHU zahodil, ta v nastavení byla situace 3 proti 6 hráčům Arsenalu a přesto z toho byla gólovka, obrana Arsenalu je celá na vystřídání, na druhou stranu není překvapivé, že 17.tým tabulky je přehráván doma 19.týmem, Xhaka mohl zfleku dostat červenou, takto vyloučili Lamparda i Gerrarda

Reagovat
Trand

Ty jsi hroznej pohádkář, jakej regulérní gól? Vždyť ani nevystřelil v momentě, kdy rozhodčí zapískal a pak když vystřelil, tak to nedal.

Reagovat
Liquid

vždyť to dal, dokutálelo se to tam, byl na lajně, žádnej ofsajd

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

2/10

Reagovat
OranžováKarkulka

vidim Arsenal letos poprve, ta obrana takhle vypadala i v predchozich zapasech/priprave? to je naprosta silenost

Reagovat
Fenri

Ta obrana takhle vypada posledni dva roky...

Reagovat
OranžováKarkulka

mi prijde ze tohle bylo jeste o uroven dal

Reagovat
Gareth Bale 11

Arnautovic je sice namyslenej hajzl, ale kolik toho nabeha a odmaka je parada, vsechno nebezpecny slo pres nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Arnau je špička ligy na svojom poste

Reagovat
pingla

na pozici hroťáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna su pred nim len Kane, Kun a Aubie

Reagovat
pingla

+ firminho, vardy, lukaku, lacazette minimalne... a o jmenech jako morata, murray, deeney, wood, wilson bychom se tu mohli hadat do zimy

Reagovat
smazaný uživatel

inak mi pride ze ramsey je hrac so strasne krehkou psychikou. novy manazer, nema iste miesto v zostave a hned straca podu pod nohami

Reagovat
Counter

Vůbec, Aaron je naopak ten typ hráče, který je neustále aktivní a nabízí se, i když je úplně z formy.

Reagovat
Trand

Já nevím, mně nepřišlo, že by ten zápas proti City hrál špatně, líbil se mi skoro nejvíc z tý ofenzivní části. Proti Chelsea nic moc neukázal a dneska je mizernej no, ale zrovna on podle mě problémy s psychikou nemá. Rozhodně se myslím, že to je nejmíň alibistickej hráč v kádru, nebojí se na sebe vzít zodpovědnost.

Reagovat
Mastný Chobot

presne preto nemôže odísť

Reagovat
Counter

Když bude chtít, nezmůžeme nic.

Reagovat
Mastný Chobot

"nemôže" vo význame, že by nemal

Reagovat
smazaný uživatel

obom - stale je aktivny, a skusa veci, ale nevychadzaju mu..podla mna preto ze mu chyba conviction,...proti city sa pacil aj mne, vtedy bol este ok a myslel si ze bude hviezda timu teraz narazil na realitu a uz kazi take veci, ktore normalne nie..

Reagovat
Fenri

Vzdyt si dava klasicky svoje paticky a lobiky, to mi neprijde, ze by byl nejistej...

Reagovat
kolouch

Skoda ze to tam nespadlo Snodymu.. Vedeni v puli by bylo zaslouzene. Myslel jsem, ze takovych silenych oken v obrane jsme schopni jen my, ale Arsenal tam ma taky slusnej material

Reagovat
Mastný Chobot

je to neskutočný odpad, Bellerín regulérne nemá ani na tretiu ligu dnes

Reagovat
Whitemedia

Za tohle červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Tohle do fotbalu nepatří.

Reagovat
Zaschrona

By me teda zajimalo, jestli do fotbalu patri to, co tam predvadel Smith. Podle pravidel mozna ano, ale ja byt nim, tak lezu kanalama...

Reagovat
Zaschrona

Podle pravidel zrejme byla, no. Hrozne frustrujici.

Reagovat
Whitemedia

podle pravidel asi ano, ale přijde mi šílené dát za něco takového redku

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

dajte unaiovi cas, chalani

Reagovat
Busby babes

Arsenal brani tak, ze bychom jim gol dali snad i my.

Reagovat
Trand

Auba je super s míčem na noze, skoro vždy něco vymyslí a moc neztrácí, jen je blbý, že má míč 5x za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já se těšil, že Emery přinese nový herní styl, ale zatím by klidně na lávce mohl sedět Wenger a že nesedí je poznat jen z těch střídání (dle minulých kol), klidně se nechám opravit, sleduju po očku

Reagovat
Fenri

Jo, to docela sedi... i kdyz proti Chelsea by prvni polocas pod Wengerem neskoncil vyrovnanim, ale dalsima dvema fikama pro Chelsea

Reagovat
Counter

Změna tam vidět je (resp. byla v předešlých dvou zápasech, dneska je to otřes), jen to ještě nefunguje naplno (jestli vůbec někdy bude).

Reagovat
Fenri

Snad se ted na kridle dostane do hry casteji

Reagovat
Horcmen

Čas pro Kinga, aby konečně zaúřadoval

Reagovat
smazaný uživatel

ktovie, jak sa tvari emery ked si teraz v satni na tajnacku pozrel zostavu psg

Reagovat
Higi

Tohle zas bude sezóna :D a nejen tahle nejspíš. S takovým materiálem se fakt hrát nedá mi přijde. Jsme široko daleko od TOP4 a celkově fakt nejhorší z TOP6, tohle fakt není fotbal na který by se dalo dívat. Tolik nepřesností, nedorozumění, chyb v obraně, nevidím tam vůbec žádnou nadstavbu, jak kdybych se díval fakt na nějakej průměrnej tým, docela smutný. Hrozně křehkej a náchylnej kádr, žádnej vůdce, prostě vůbec bych se nedivil kdyby nás někdo rozsekal zas několikrát 4-0 za sezónu, tady nevidím fakt nic moc jinýho, uvidíme časem, ale ta kvalita tam prostě není jako fakt není. Prostě potřebujeme lepší hráče, lepší kvalitu, tihle na to nemaj prostě. Tohle je průměr... takovej Chamberlain by si se všema vytřel zadek v té naší záloze, ten by byl teď nejlepší u nás. O Obraně ani nemluvím, to je prostě akce za akcí hrajeme špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
Hachim Mastour

Chýba Torreira no...

Reagovat
Taiger

LAČAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

tieto emeryho polcasove striedania sa mi nepacie..keby hral hrac velmi zle nepoviem, ale takto..tych hracov to bude srat a budu frustrovani

Reagovat
Taiger

Aubalaca boomboom

Reagovat
Counter

Záleží, jak s nimi komunikuje.

Reagovat
Mastný Chobot

už prestaň, Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Some ESPN Brazil pundit is saying Ozil was dropped for arguing with Emery at practice

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to pravda tak ten musí mít v hlavě po MS dobrý guláš.

Reagovat
PhilipS

Já bych byl tak šťastnej kdybychom se zbavili Xhaky

Reagovat
Taiger

Kdo potřebuje Richarlisona, když máte Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

skuseni hraci vedeli, koho draftnut

Reagovat
Mastný Chobot

skúsení hráči ho tam majú odzačiatku

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja ho mam od zaciatku aj v klasike aj v drafte

Reagovat
Horcmen

v draftu na lavičce, opět

Reagovat
Zaschrona

THEO ♥

Reagovat
Mastný Chobot

♥♥♥

fanta ♥

Reagovat
Whitemedia

proč nehraje Zouma

Reagovat
Zaschrona

Minule hrali Keane a Holgate docela dobre, tak do toho asi nechtel sahat. Podle me ho tam ale da, Davies je hrozny, tak nejspis na DM.

Reagovat
Whitemedia

Jakože Zouma na DM? a nebo Davies..

Reagovat
Zaschrona

Zoumu bych tam dal. Pry tam hral nekolikrat za vas i.

Reagovat
Whitemedia

párkrát tam hrál, když Mourinho potřeboval řádně zabetonovat.. ale s míčem je tragický, dlouhodobě si ho tam neumím představit

Reagovat
Zaschrona

Kdyz bude zvladat posouvat balony vedle nebo za sebe, tak horsi nez Davies byt v tomhle nemuze.

Reagovat
Whitemedia

no jestli vám tohle stačí, tak je to v pořádku

Reagovat
Zaschrona

Dlouhodobe ne, ale do te doby, nez se uzdravi Schneiderlin, McCarthy a Gomes, tak urcite ano.

Reagovat
smazaný uživatel

gendouzi proc se k tomu hraci proboha nestahl, to nebyl sprint od neho

Reagovat
smazaný uživatel

ma to byt bozi, ale zatial na zaklad zdaleka nema

Reagovat
SaianSupaCrew

Však ho měl zakřižovat Mustafi a vyměnit si s ním pozici, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mohl ho v pohode dobehnout a v tom stredu, kde by si mohl vymenit pozici s mustafim by stejne nebyl vcas..

Reagovat
smazaný uživatel

anderson, arnautovic su dnes skveli

Reagovat
Fenri

Guendouzi by mel jit dolu, dneska moc riskuje a vubec mu to nevychazi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Fenri

Ty vole Zacinam Emeryho milovat za ty stridani, on fakt reaguje na to, co se deje na hristi

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Ještě kdyby tak stavěl i dobré základní sestavy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pepinho2

Bellerinovy výklusy, když jde West Ham do brejku <3

Reagovat
Heisenberg

Giuanluigi s Bellerínem na jedný straně je sen.

Reagovat
smazaný uživatel

anderson ma aku vydrz

Reagovat
Heisenberg

O 55 minut pozdě.

Reagovat
Taiger

Tak Mesut údajně konflikt s Emerym, žádná nemoc, řval na něho a tak.

Reagovat
masly008

to by se mu to rychle sypalo.

Reagovat
Whitemedia

Ozil tak trochu debílek

Reagovat
smazaný uživatel

zase ja ho chapem, caka cely cas kym odide wenger a potom pride curacik emery a nie len ze stavia xhaku dalej, postavi k nemu Luizovho mladsieho brata

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil nechcel, aby Wenger odišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Tak hlavně cpe Ozila na křídlo, což se Ozilovi nikdy nelíbilo.

Reagovat
pepinho2

Özil hraje hlavně hovno. A v palici má taky prázdno.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy. Ozil by v arsenalu ani nebyl nebýt tam wenger. A jestli má problém s Emerym, tak ať jde do prdele, už mě taky začíná srát. Nevím o co šlo a zda je to vubec pravda, ale pokud ano, Emery se snaží hráčům vštípit nějaký svůj styl nebo svou vizi a on bude pičovat, čůrák jeden (slovy ElektricMana)? Ani náhodou, to by musel bejt jinej kádr.

Reagovat
Csaplárova past

hroznej pičus, který není schopný přijmout kritiku

Reagovat
Mastný Chobot

ak to je pravda, tak nech ide do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď nie, nech ide. Začína mať Erdoganove maniere, aby po zápase nepozatvarali všetkých novinárov z tlačovky.

Reagovat
Miguel19

Tvl Luštěnina už má šediny.

Reagovat
smazaný uživatel

leze pellemu dozadku

Reagovat
Mastný Chobot

ale kde, to je farba

Reagovat
Miguel19

Aha. Tak to jo.

Reagovat
havrys99

Nebyla to náhodou kombinace Torreira - Laca? Kurňa jedééém

Reagovat
Zaschrona

hahahahaha, Smith cervena

Reagovat
Zaschrona

a Theo zas super, stejne jako Pickforduv rychly vykop

Reagovat
lajka30

Reagovat
Trand

Bellerín už nemá ani tu svou rychlost.

Reagovat
Taiger

'I confirm once more the information I got and I mentioned live in the open game @ESPNora. Ozil had an argument with coach Emery in training this week, came out screaming and is cut off today. Information from more than one source linked to the club. #PremierLeagueNaESPN'

Mesutku

Reagovat
havrys99

Snad nepošle Erdogana do Colney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

su to stale iba rumours

Reagovat
Counter

Uvidíme co Emery na tiskovce, takovéhle zákulisky nějakého Brazilce jsou trochu moc z ruky na můj vkus.

Reagovat
Gimme

Proč nehrává Torreira od začátku zápasů?

Reagovat
Trand

Nikdo neví.

Reagovat
Mastný Chobot

lebo Xhaka má nahé fotky Emeryho s Guendouzim

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

wenger by teraz hodil do zalohy mhkhiho/iwobiho a dopredu welbza

Reagovat
smazaný uživatel

mne auba na kridle weleho hodne pripomina, podobny pohyb, vyzor i goly

Reagovat
Csaplárova past

Komu to při tý dorážce sjelo po vnejším nártu, to byl Monreal?

Reagovat
masly008

měl to dost za sebou.

Reagovat
Csaplárova past

Jo, ale vypadalo to hrozně komicky, fakt jsem se zasmál

Reagovat
Fenri

Na hriste jde Perez a probehne mi hlavou “kdo to je a jak to, ze je mi povedomej”

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny pribeh.

Reagovat
13

Povězte pak prosím jak hrál King, dochází mi s ním ve fantě trpělivost.

Reagovat
Counter

Horcmen je tvůj člověk.

Reagovat
Zaschrona

KEANE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

mam ho vo fanta a aj Bertranda

Reagovat
nani92

Cardiff hrá opäť proti oslabenemu súperovi, ak ani teraz nevyhraju, tak sa môžu odhlásiť z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, určite.

Reagovat
Taiger

Another headbutt, Hudder red

Reagovat
smazaný uživatel

Laca skvělej zatím, Ramsey hroznej. Podle mě snad horší než Belle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je podla mna spiaci obor a Emery by mu mohol pridelit specifickejsiu ulohu na ihrisku. Podla mna by bol platnejsi ak by sa nesnazil hrat uplne vsade

Reagovat
Kixi Syhimour

To je gól

Reagovat
Zaschrona

Pickford super. Obrana ale hrozne derava, mame peknou kliku, ze je Wilson uplne mimo v zakonceni.

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Laca, no to jak do toho šli obránci West Hamu to bylo teda příšerný

Reagovat
Trand

Tak dneska nám štěstí rozhodně přeje

Reagovat
Counter

Easy

Reagovat
smazaný uživatel

laca sikovne na diopove vajciska

Reagovat
Mastný Chobot

wow, ten si na ten vlastný aj sám prihral

Reagovat
Edgewalker

Auba + Laca <3

Reagovat
Counter

Hah, vlastňák, Auba utře a Taiger je o další rok starší.

Reagovat
nani92

bude mať LAca assist points?

Reagovat
Taiger

Jop

Reagovat
Taiger

Fakt vypadni Bellé.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

fabi je uzasny

Reagovat
Taiger

Dneska víc red cards než gólů

Reagovat
Kixi Syhimour

?

Reagovat
Taiger

Nadsázka

Reagovat
Whitemedia

?

Reagovat
Taiger

Xhaka dá na kokot pass a vzteká se jak čůrák, ty vole, já mám nervy

Reagovat
Nikikrew

Nene, toto bola chyba od Bellerina ktory nesiel do ponuky, Xhaka to dobre daval

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no belle se mohl pohnout

Reagovat
Zaschrona

Nase schopnost si zapas temer vzdy jeste zkomplikovat je fakt nekonecna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpoolský syndrom řekněme

Reagovat
lajka30

se ho sotva dotkne a on už padá

Reagovat
Zaschrona

Od Bainese uplna zbytecnost ale.

Reagovat
smazaný uživatel

leno do brany a s touto zostavou by som to hral stale

Reagovat
nani92

Welbeck v základe

Reagovat
Horcmen

Joshuaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

Lucky Safari

Reagovat
Counter

Já ti říkal, že srpnové kolo vyhraje. Nevěřils.

Reagovat
Horcmen

a na lístku @ 3,5 taky

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Malresi

Zostava bez zmeny. Snáď tam Kloppo pošle Shaqa a Dannyho aspoň na 20 minút

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, dnes jsem zrovna tyto dva čekal v základu

Reagovat
Malresi

Vitazna sa nemeni. Este v sezone nazbieraju kopec minut.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho na lavici?

Reagovat
Malresi

Nn. Hendo, Lallana, Shaq, Danny, Matip, Moreno, Migno

Reagovat
Kixi Syhimour

to není vůbec dobré

Reagovat
Malresi

What?

Reagovat
Kixi Syhimour

Posila za 50 není ani na lavičce?

Reagovat
Malresi

Kloppo vie co robí, Fabinho sa musi stopercentne adaptovat. Nie je to prvy ani posledny pripad

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen aby zatím nebyly nějaké neshody

Reagovat
nani92

Tribúna rozhodne nezvyčajný prípad je a hlavne sa z nej nikto nikdy neadaptuje

Reagovat
smazaný uživatel

Auba kapitán

Reagovat
Taiger

Zdravím Hokaida

Reagovat
Mimalu

Everton

Reagovat
Mimalu

ale když už nic, tak aspoň Aké

Reagovat
Counter

Everton stylově

Reagovat
smazaný uživatel

Everton looool

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě jsme nehráli, tak se nesměj soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

No mal som ich na tikete, takže ma to rozhodne neteší :D

Reagovat
Zaschrona

Klasika.

Reagovat
Heisenberg

Jakmile před sebou nemá dorostence, ale Torreiru, tak je Bellé najednou daleko lepší.

Reagovat
Mimalu

Mason Mount zatím 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

toto by cechino nechytil

Reagovat
Counter

Taky mě to napadlo

Reagovat
Trand

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Whitemedia

ten West Ham je úplně nepoužitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se dočkat jak Arsenal dostane na 2-2

Reagovat
Taiger

Proto jsme ho nechali jít.

Reagovat
Fenri

No zrovna za nas v tech par zapasech presne tyhle situace resil dobre

Reagovat
Counter

Lucas pořád srdíčkem u nás

Reagovat
Horcmen

7-bodový Fabianski...

Reagovat
smazaný uživatel

ja este cakam nejaky kiks

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

jack je solidne v troskach... prumerny jak gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

pirlo

Reagovat
PhilipS

Nechápu, že to trvalo tak dlouho ho z Arsenalu dostat. Teď jsou na řadě další

Reagovat
Counter

Foxes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Saints škoda

Reagovat
Malresi

Soton ak bude takto pokracovat tak to bude opat boj o zachranu

Reagovat
havrys99

Maguuuireee střídačkááááá

Reagovat
smazaný uživatel

NFL FANTASY - NÁBOR HRÁČŮ

Jestli tu jsou fanoušci NFL, nebo am. fotbalu obecně, uvolnilo se pár míst v eurofotbalový fantasy. Ta už má nějakou sedmiletou tradici a tři úrovně se setupama a postupama. Místa jsou v nejnižší lize, ve který jsou nejmíň zkušení hráči, takže je to vhodný pro nováčky, vlastně i pro lidi, co znaj 10 NFL hráčů a vidí jen Super Bowl.

Celkově je fantasy ideální k tomu, aby člověk znalosti nabíral a rozšiřoval si je. Upozorňuju, že s fotbalovou fantasy to nemá moc společného, systém hraní je jiný (např. nemají všichni stejné hráče, každý je unikátní).

Přihlašování zde:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rozhodci-nfl-pokutovan-za-kravatu-42774/?nocount=1

Každý zájemce bude vítán. Ostatním se omlouvám za spam, jiným způsobem se to prostě bohužel provozovat nedá, nebo já ho aspoň zatím neobjevil

Reagovat
Busby babes

popremyslim.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nikikrew

Welbzzzzzzzzzzz

Reagovat
Taiger

THAAAT GUY

Reagovat
Counter

WELBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECK

Reagovat
Lacko_Boh

Sme super

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Dannyyyy

Reagovat
Counter

Héctor luxusně

Reagovat
Edgewalker

Kanonýr

Reagovat
Zaschrona

Hmm, tohle nevypada dobre, kyslikova maska a pomahaji s jeho osetrovanim i doktori Bournemouthu. Snad to nebude tak hrozne, jak to vypada ted.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Keane

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

mohl to wele posunout aaronovi

Reagovat
havrys99

WeeelbZzzz

Reagovat
Lacko_Boh

Arsene a Unai maju podobne nosy. Straight Facts .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
mr.Silver

Pristi zapas utok Welbeck, Laca, Auba

Reagovat
Horcmen

Welbeck 3BPS, tak určitě

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Busby babes

Welbeck >>> Auba.

Reagovat
Taiger

Mané mě musí zachránit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten musí především zachránit LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska liverpool na prvni misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že dnes bude Kloppo striedať trochu skôr, Shaqiri a Studge by si zaslúžili viac času.

Reagovat
havrys99

Firminho skóruuj

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

*Firmino

Reagovat
havrys99

to bylo schválně

Reagovat
Counter

A proč?

Reagovat
havrys99

Podle mě to už několik lidí spletlo víckrát

Reagovat
Counter

jj, je to běžný omyl

Reagovat
cubazi

Prosím nemá niekto stream na LFC ,ktorý neseká? PLS

Reagovat
Kixi Syhimour

Stream365

Reagovat
smazaný uživatel

Trent kope tie priamaky výborne

Reagovat
smazaný uživatel

To už je dnes ve fantě druhý břevno

Reagovat
Counter

Ale jak se opovažuješ psát do normální diskuze o fantě?!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Shame.

Reagovat
Horcmen

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Milner <3

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
OranžováKarkulka

Salah

Reagovat
Counter

Ještě dvakrát gól po stejné trase, Mané redka a budu spoko.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Nějak se ten dosavadní bodový rozdíl mezi Firminem a Maném smáznout musí!

Reagovat
Busby babes

ja bych potreboval dva goly Milnera a dva goly Keity. asistence vzajemne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
nani92

Ale proti nám také chyby nerobia, opäť sa všetci snažia len proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

začalo to 29. dubna 1996 a stále trvá

Reagovat
13

Protože LFC od začátku nádherně presuje. Byla otázka času kdy z toho něco bude.

KLOPP

Reagovat
Giwdul

Ten pressing je šílenej. A Keita do toho systému skvěle pasuje.

Reagovat
13

Já bych proti tomu fakt nechtěl hrát.. Tam je na všechno tak málo času. A když špatně vyhodnotíš situaci, tak ho má spoluhráč ještě míň a pak je z toho ztráta.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum alá KDB

Reagovat
lajka30

Kolik dneska Mane ztratil balonu?

Reagovat
fenixLFC

mane je uplne tragicky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cubazi

dnes určite

Reagovat
smazaný uživatel

Keita dnes menej viditeľný ako proti CP

Reagovat
lajka30

to bylo na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Milner okopávaný z každej strany

Reagovat
cubazi

Mané musí isť dole, inak je Klopp slepý

Reagovat
fenixLFC

Milnera tam dobre rezu

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiriho poprosím

Reagovat
cubazi

namiesto Maného

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson!!!

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň Firmino už hrá lepšie ako minule

Reagovat
cubazi

Mané je duchom neprítomný

Reagovat
fenixLFC

Nechces toho pogbu pre chudobnych s cinskymi nudlami na hlave poslat do sprch konecne??

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp fakt neumí střídat

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoro som dostal infarkt

Reagovat
Minister

uf škoda teraz

Reagovat
smazaný uživatel

3 body ok, ale od spokojnosti ďaleko... aj keď okrem tej jednej hlavičky nemali prakticky nič

Reagovat
cubazi

Reagovat
Sm0ker

alespoň je pořád kam se zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson

Reagovat
lajka30

Jak je to s tím Buvačem?

Reagovat
SCELO

moj osobny nazor je, ze sa pohadal s kloppom, ci sa vrati neviem, dufam ze hej

Reagovat
fenixLFC

nevrati

Reagovat
icka

Super..pouziju wildcard, dam 3 hrace ze City vcetne Aguera s paskou a Richarlisona a tak to dopadne

Reagovat
frank

To já se chytre Richalisona před kolem při WC zbavil, jen mě štve, ze jsem nakonec nevzal Walcotta ale Pedra.

Reagovat
Miguel19

Dneska bych ještě klidně začal bez Hazarda a dal ho tam na druhou půli, aby to zase rozlouskl.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Já raději aby hrál od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa - Azpi, Luiz, Rüdiger, Alonso - Jorginho, Kanté, Kovačič - Pedro, Giroud, Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho wants to sell Martial before the transfer window closes but Ed Woodward has been unwilling to grant the manager’s wish in the belief that the forward has the talent to succeed at Old Trafford. #mufc [Times]

Ať už ten Mourinho táhne! Ed má rozum, Tony je budoucnost!

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš dobrá hysterka...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chlapci, potrebujem poradit nejaky narodeninovy darcek pre dievca, ona je nieco medzi fwb a gf, takze nic velke ani drahe, ani prehnane romanticke ale nechcem aby si myslela, ze som zabudol, no...

Napadol mi kvet ale nepoznam ziadny okrem konopy a pupavy, alebo nejaku malu tortu. Vie mi niekto poradit?

Reagovat
Miguel19

Popřej ji na zeď FB. To stačí.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Myslíš tu z tej včerajšej fotky?

Reagovat
Counter

Tu s rozmazanou tváří vedle Ejzyho?

Reagovat
Error

Flasku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky dobrý nápad

Reagovat
Error

Nejlepsi, flaskou nejde nic zkazit. Akorat ji pak bude pit s nejakym jinym frajerem, ale o tom pomlcime.

Reagovat
Kixi Syhimour

Když nevíš tak flašku, nebo knihu

Reagovat
Error

1000 nejjedovatejsich pavouku sveta zahreje u srdce kazdou zenu.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to záleží na té ženě, ale když jí dáš pivo za 90 haléřů, taky nebude šílet radostí, každá věc má i kontraproduktivní účinek

Reagovat
Error

Lahvaci Arguse neodola nikdy zadna.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, a co nezletilá, která je poctivá?

Reagovat
Error

FBI agenti jsou vsude, koncime debatu.

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

on nenavidi pavukov, takze okej, prvy dobry napad

Reagovat
Kixi Syhimour

Počkej, je to pro ni, nebo jeho? Nemáme nic proti homosexuálům

Reagovat
smazaný uživatel

*ona

Reagovat
fenixLFC

tak musis vediet co ma rada tak nieco na ten styl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

no, moc neviem

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je vůbec FWB?

Reagovat
smazaný uživatel

ze mozes s cistym svedomim jebat aj ine zeny

Reagovat
Kixi Syhimour

What, jak to jako funguje a co ta zkratka jako znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

friends with benefits.

neviem presne na čoho fungovanie sa pýtaš

Reagovat
Kixi Syhimour

Stupidní zkratka

Jakože spolu spíte a to je všechno?

Reagovat
smazaný uživatel

tak každý vzťah sa nejak formuje, ale táto fáza mi vyhovuje najviac. Ona chce vedieť na čom je aj to skúša stále zistiť, ale ja som spoko tak to držím v tejto rovine, ale zrejme sa dostanem do bodu, kedy sa budem musieť rozhodnúť...

Hej, vezmem ju von niekam a potom si spolu ľahneme spať.

Ona nie je celkom ten prípad, ale sú ženy a hlavne v tom veku 20-25 ktoré nechcú vzťah, len fwb a najlepšie keď majú tých friends viac naraz.

Možno preto nemáš holku, lebo máš v sebe stále tu predstavu, že ženy sú anjeli

Reagovat
smazaný uživatel

*to vekové ohraničenie vlastne ani nemusí byť pravda, ja so staršími skúsenosť nemám

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, to já pak na člověku. Já bych nedokázal mít vztah, kterému přecházeli tyhel milostně aféry, to bych asi nezvládl, navíc si myslím, že o by nikam nevedlo, ale fakt moje řady neber vážně, jak jsem psal ženám nerozumím . Jakože takhle to je zajímavý, ale já bych to třeba nevydržel. Nicméně v tomhle případě se jako nejlepší nápad jeví asi ten vlastnoruční dárek, což je ale složité.

Asi mám jinou představu o ženách, ale takhle si myslím, že bych to nevydržel, ale to je jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

akoze ved ja tiez nie som ziaden expert na zeny, dlho som sa s nimi trapil

neviem presne, co myslis tym, ze by si to nevydrzal, ale myslim si ze pride cas, alebo by si mal o zenach premyslat trosicku racionalnejsie, lebo motyliky v bruchu su krasna vec, ale je to jednosmerna cesta do zahuby, ak to nekompenzujes trochou racionalneho drzania sa pri zemi

Reagovat
Kixi Syhimour

To už je na člověku, ale jás i fakt neumím představit, že bych skončil s holkou, která má každej druhej den sex s někým jiným, ale na to nemám tolik zkušeností

Reagovat
Hokaido

No ony spíš vztah chtějí, akorát si většinou myslí, že mají na víc, než co je k dispozici, a tak mají jen ty fwb. Po 25 letech si uvědomí, že bohatej princ se neobjeví a přijde vystřízlivění a usazení.

Reagovat
smazaný uživatel

potom je v hre ten čo má dom a auto a nie ten, s ktorým je sranda a je pekný

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Ze zkušenosti ?

Ale na tom je i něco pravdy, jen mi přišlo, že to je spíš u chlapů

Reagovat
bbbauch

tenhle jev pozoruju u spousty kamaradek

Reagovat
Svatej

jsem pekvapenej že to někdo dneska ještě nezná, dokonce na to byl i celkem populární film s Milou Kunis a Timberlakem

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, v životě jsem tu zkratku neslyšel, ale mně obecně tohle zkracování jde proti srsti, používám asi jenom btw.

Reagovat
Svatej

Je fakt že fwb jsem si prostě jen domyslel, protože znám plnou verzi a vím, o čem je téma, takže tady to chápu v plným rozsahu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobré, můj současný vztah s holkou, kterou mám rád, je friends without benefits

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň máš nějaký vztah s holkou

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se chceš psychicky týrat tím, že dlouhodobě toužíš po něčem, co nemůže být a doufáš, že se u ní někdy něco změní, tak věř, že tohle fakt nechceš

Reagovat
Kixi Syhimour

No, něco podobného za sebou mám, ale není to to samé. Hmm, nevidím důvod proč by tě nechtěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si tím prošel. Teď už jsem spokojený, když je z mého života pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Snatus

A náladu si spravuješ nad diskuzema, kde píšeš sračky. Už to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to stejně celé špatně pochopil. U mě to spíš bylo gf without benefits.

Reagovat
fenixLFC

gf without benefits? ved to je obycajna kamoska nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Bydleli jsme spolu už no Takže spíš taková spolubydlící ke konci.

Reagovat
Snatus

Víš, že sex se ségrou je trestný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Proč se k ní nezkusíš chovat jako k fanynce Arsenalu aspoň na zkoušku? Tyhle friendzonovací holky nesnesou vlastní medicínu a ani ztrátu jistoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pepinho2

Reagovat
vladis271

pošli ju do péčka

Reagovat
smazaný uživatel

to nedokážu

Reagovat
vladis271

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jany, jak to vůbec dopadlo s to fanynkou Spurs z Brna, jejíž facebook jsi tu jednou postoval? Nezkoušel jsi ji kontaktovat?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla z brna, ale nakonec jsem jí ani nepsal, někdo tam psal, že je celkem známá a že si všichni myslí, že se za tím profilem schovává chlupatý chlap

ani to nevypadalo moc reálně, česká holka, která se fotí u rybníka v eriksenově dresu prostě nemůže existovat

Reagovat
pepinho2

To by byl pro fanouška Spurs ErikSen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

friends with benefits

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Knihu

Reagovat
smazaný uživatel

něco jí vyrob, co by se jí mohlo líbit

Reagovat
Kixi Syhimour

To je moc

Reagovat
Error

A kdyby to byla kniha s vlepenymi pouzitymi kondomy?

Reagovat
Kixi Syhimour

To je taky moc :

Reagovat
Error

Pise, ze uz je skoro GF. Nejvyssi cas ji trochu odehnat, nez bude pozde. No zaroven je to darek, s kterym si da clovek praci.

Reagovat
Kixi Syhimour

odehnat

Já nevím co s ní zamýšlí, jestli to s ní chce zkusit, tak je tohle podepsání vlastního ortelu, ale jsou i jiné možnosti jak ji odehnat.

Práci si s ním dá, ale nevím jak moc by si ho vážila

Reagovat
Error

Je to vzpominka na spolecne chvile. Chlape, ty nejsi moc romantik teda.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to je pravda romantik asi moc nejsem, no ale není to škoda té knihy? Však vzpomínka na společné chvíle může být i účtenka z restaurace

Reagovat
Error

Uctenku ma ten, kdo plati. Takze ona.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, to mi asi ušlo

Reagovat
Error

Asi jsi z lepsi rodiny. Bacha na zlatokopky.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já to s ženama neumím, ale nepřipadá mi to úplně gentlemanský

Reagovat
Error

Nevim, jestli jsem nova nebo stara skola, ale jestli borka zaroven chodi pichat jinam, nevidim jediny duvod ji jeste platit zradlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, když to řekneš takhle

Nechtěl by sis otevřít poradnu?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

? skús byť trochu špecifickejší

Reagovat
Swarley

klec ve sklepě

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

plišáka :D

Reagovat
Kixi Syhimour

U vás je to s měkkým?

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
nani92

Chlapi, neradte mu.. vy si tu natrapite hlavy a nakoniec si zajebe aj tak len on..

Reagovat
smazaný uživatel

to... dáva zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Second-cheapest wine ze sámošky, tím nemůžeš nic zkazit.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

len mu daj

Reagovat
Greny

Zavaz si maslicku na curaka a at si ten darek rozbali

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz tak poradne..

https://goo.gl/Ej1neQ

Reagovat
smazaný uživatel

tak ses pochvalil, ejzy, dekujemee

Reagovat
Svatej

Kup něco, co připomene den, kdy jste se poznali, nebo den první výhody, ale v humorým smyslu. Nebudeš tak za uplnýho romantika, ale zároveň dáš najevo, že z toho vztahu něco máš.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavá myšlienka.

Reagovat
Svatej

V tomhle tančení na hraně jsem se dřív celkem pohyboval, tak je hezký si po delší době připomenout, jaký to bylo ...

Reagovat
M0rb1D4S

A prej že svatej

Reagovat
blade115

Sarri: "I want to defend by looking only at the ball, and some players have played for 10 years looking at the man, so you have to change the way of thinking of this player, and it's not very easy. For a defender who is 18, it is easier, for a defender who is 30, it is more difficult."

Ta hlavně že hraje 30 letý Luiz a 18 letý Ampadu hnije na tribuně, ty bambulo... Ale je fakt, že Luiz často protihráče ani nepostřehne, to by mu nakonec mohlo sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale vidi loptu

Reagovat
icka

Reagovat
Kixi Syhimour

Ahhh, kritický fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

David Luiz: "Kdyby na pozici manažera nedošlo k žádné změně, pak asi všichni ví, že bych pravděpodobně odešel. Ale jsem tady a jsem velmi šťastný."

Po Willianovi další uražená hvězdička, co se veřejně přiznala, že přispěla k vyhazovu trenéra. A přitom další, jehož odchod by klubu jen prospěl. Fakt by mě zajímalo, jak dlouho budou ještě o našich trenérech rozhodovat hráči. Hrozná sebranka, a ještě horší vedení, které jim to umožňuje. Ne že by Conte odešel jen kvůli tomu, ale stejně... Hnus. Co by teď asi bylo, kdyby si Cahill, Giroud, Drinkwater a Christensen postavili hlavu, že se jim Sarri nelíbí?...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

To by som si od stastia povyskocil, keby taki drevaci chceli odist.

Reagovat
Svatej

Tak to zas pozor. Luiz je má vlastnosti idiota, zmatkaře a kiksaře, ale dřevák rozhodně není a technicky je na tom stejně, nebo i líp jak vaši stopeři. A celkem snadno jsi zapomněl na to, co s váma dřevák Wilian prováděl půl roku zpátky.

Reagovat
alcantara

To bolo na Cahilla, Vodopica a Girouda. Luiza som tu obhajoval viackrat, ked sa mu vsetci smiali.

Reagovat
Svatej

Aha.. Já měl vzato, že téma se hýbe okolo uražených samba tanečnic a ne u těch opravdových dřeváků...

Reagovat
Whitemedia

Giroud je fajn dvojka do útoku

Reagovat
blade115

On myslel tu druhou skupinku.

Reagovat
blade115

Vidíš, já už chtěl skákat, že odejdou Luiz s Willianem. Cahill jako náhradník v pohodě, Giroud je parádní, Christensen nevybroušený diamant a jediného Drinkwatera si může vzít první zájemce. Ale ten by nejspíš šel i pod Contem.

Reagovat
salami

to že by chtěl odejít, pokud by zůstal Conte, kterej ho nevyužíval = veřejně přiznal, že přispěl k vyhazovu trenéra?

Reagovat
blade115

Jo. Vždycky je lehčí vyhodit trenéra než skupinu hráčů.

Reagovat
fenixLFC

dnes by to chcelo prehru chelsea 0:1...cisto z fantastickych dovodov

Reagovat
Sm0ker

*fanatických

Reagovat
Whitemedia

@NizaarKinsella

RE: the Chelsea for sale story, I have been told that it isn't for sale. Just like last time when Jim Ratcliffe was rumoured to have made a £2bn bid in May. #CFC

Reagovat
Snatus

Proč ne, už by to chtělo nový impulz.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Snatus

Reagovat
Hokaido

Diskuze jak vínko. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Second-cheapest wine ze sámošky?

Reagovat
Hokaido

Tak dobrá zase ne.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

totálka

Reagovat
tomasinho

Do prdele, tady to dneska jede

Reagovat
Whitemedia

No nevím, jestli jen dneska, v PL diskuzi to takhle jede skoro každý den

Reagovat
Whitemedia

❌ 17/18 - Newcastle 3-0 Chelsea

❌ 15/16 - Newcastle 2-2 Chelsea

❌ 14/15 - Newcastle 2-1 Chelsea

❌ 13/14 - Newcastle 2-0 Chelsea

❌ 12/13 - Newcastle 3-2 Chelsea

✅ 11/12 - Newcastle 0-3 Chelsea

no už by to dnes chtělo změnu, tohle je totiž tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to dobře

Reagovat
Snatus

Reagovat
havrys99

to i těch 0-3 bylo strašně nezaslouženě, moc dobře si ten zápas pamatuju

Reagovat
lajka30

Capoue měl dostat redku

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto kole sa tímy navzájom inak režú...

Reagovat
smazaný uživatel

eTen Benteke bol aj predtým taký tragéd? Či sme ho zničili?

Reagovat
Kluivert9

Ve Ville byl dobrej

Reagovat
Counter

Je to s ním divné no. Předtím tady byl trochu hypovaný, ale rozhodně nebyl tak marný, jak se jeví poslední roky.

Reagovat
Maresma

Ve Ville byl skvelej, to se s tim, co predvadi ted, neda srovnavat.

Reagovat
Usty

Fakt VAR musí přijít. PL je nejintenzivnější liga plná tvrdých soubojů i cheatů. Teď by video vyhodilo ze hry Capouého a, jsem přesvědčenej, změnilo výsledný bodový zisk obou týmů. Argument, že se těch chyb v průběhu sezóny spáchá na všechny týmy tak nějak stejně, neberu.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Swarley

nevím no, tam je stejně průser někde jinde...mají možnost tohle všechno trestat alespon zpětně, včetně i simulování...ale stejně na to serou a nikoho to nezajímá...nevidím jediný důvod, proč by ty tresty nešly rozdávat zpětně a tímhle nepřímým způsobem by se to jednoznačně omezilo...

takhle mám strach, že i když se zavede VAR, tak stejně zůstane ve hře ta připosranost a ignorace, která je tu i teď...ale uvidíme, alespoň se to přesune na rozhodčí a ti snad nebudou tak tolerantní...

Reagovat
Usty

Pro mě je v tomhle směru důležitý, že týmy získaj tolik bodů, kolik si zasloužej. Protože takový věci logicky rozhodujou o všem podstatným ve fotbale

Reagovat
fenixLFC

uz len v tomto kole by neuznali gol wolves, nevylucili richardlsiona, odpiskali penaltu pre city, neprirpavili west ham o stopercentnu sancu...

Reagovat
Anacron

Tohle by neměla být vůbec žádná debata. Snad v každém sportu je v určité míře video používáno jakou dobu. A je neuvěřitelné, že ve fotbale se začíná až v roce 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Foster jede

Reagovat
blade115

Dnes je to tu nějaký toxický.

Reagovat
smazaný uživatel

pockej zitra

Reagovat
Counter

Capoue je dement a k Taylorovi bez komentáře, ještě by mi hrozil ban

Reagovat
Swarley

parádní akce

Reagovat
alcantara

Deulofeu na titul

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to play #NUFC: Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Pedro, Hazard, Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
salami

proti tomu tohle: Dubravka, Yedlin, Schar, Fernandez, Clark, Dummett, Ritchie, Ki, Diame, Murphy, Rondon, jestli udržíme neporazitelnost i dneska, tak je to zázrak

Reagovat
Whitemedia

No už to začíná být super, jen ten Luiz tam pořád překáží

Reagovat
blade115

A Pedro.

Reagovat
Whitemedia

Tak samozřejmě i Pedro a Morata, ale momentálně je to prostě to nejlepší, co máme k dispozici.. to u Luize neplatí

Reagovat
blade115

Pedro teď chytl střeleckou formu, ale jinak si prostě myslím, že Odoi by byl lepší. Proti City byl jediný, kdo vepředu dokázal něco vymyslet. Do ledna on, pak posila. Morata si ještě šanci zaslouží.

Reagovat
Whitemedia

Já už ty mladé hráče vůbec do kádru nepočítám

Reagovat
blade115

To je prostě hrozně smutný. Po tolika letech a vůbec nic se nezměnilo... Naopak, momentálně má Sarri záporné skóre díky Christensenovi.

Reagovat
Svatej

Už se to láme i v nás..

Reagovat
Whitemedia

se to prostě nezmění, dokud nepřijde Jardim..

Reagovat
Kluivert9

Správně.

Reagovat
RKBoy

Odoi a Ampadu majú stále len 17, v takomto veku je super už len pravidelný tréning s Ačkom..to ,že si v lige nekopnú sa dalo čakat,boli ste naivný ak ste si mysleli opak.

Reagovat
blade115

Jako by to snad bylo jinak, kdyby jim bylo 22.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RKBoy

to je jedno, teraz majú 17.

Reagovat
Kluivert9

Christensenovi, RLC, Abrahamovi... je taky 17?

Reagovat
RKBoy

ked nehrajú ani oni, čakal si ,že bude Ampadu a Odoi?

Reagovat
Kluivert9

Šanci nedostává žádnej talent Chelsea a o tom se bavíme.

Reagovat
RKBoy

predo bolo logické, že ju nedostanú ani teraz dvaja 17 ročný, o tom sa bavíme.

Reagovat
blade115

To je hrozně blbý argument ale. Všichni tři by samozřejmě měli pravidelně hrát, ty tady jeden problém omlouváš existencí jiného problému, to je přece hrozný nesmysl...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RKBoy

Pedro síce nie je top krídlo,ale v tomto systéme je asi najplatnejší hráč na tú pozíciu, má vynikajúci pressing a zatial aj 2 goly, takže sa dá čakat ,že aj produktivita mu oproti minulej sezone stúpne..pokial nadviaže na tú sezonu 16/17 ,bude to super.. otáznik tak ostáva už iba nad Alvarom.

Reagovat
blade115

Ale není to dlouhodobé řešení. Je mu 31, absolutně neperspektivní, dobrý by byl tak na lavičku/tribunu, aby bojoval o minuty s Odoiem. Ale my potřebujeme na křídlo nějaké dělo, jinak budeme pořád strašně závislí na Hazardovi. Willian ať táhne.

Reagovat
RKBoy

tak ja samozrejme netvrdím ,že tu má ostat aj dalšiu sezonu ako jednotka na pravú stranu,ale v tejto sezone to ešte stačí a nie je to tak zlé ako na prvý pohlad vyzerá..

Reagovat
blade115

Tak já se právě snažím myslet dál než na konec měsíce/roku a to samé bych v podstatě chtěl od vedení...

Reagovat
RKBoy

súhlasím, ja sám som tvrdil ,že vedenie sa ale toto leto do príchodu nového krídla moc nemá a odložia to na budúci rok.. ja by som sa Beileymu ,Pulišičovi nebránil už teraz, ale vedenie si ešte slubuje minimálne jednu dobrú sezonu od Pedra a Williana.. okrem toho, Sarri ich očividne tiež chcel v kádri.

Reagovat
blade115

Právě už to bylo odložené z loňského léta. Jestli to někdo chce znova stavět na těch dvou, není normální... I proto potřebujeme sportovního ředitele.

Reagovat
Svatej

Krom Rudigera nejlepší možná, takže to vidim na 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi zraněný nebo už odepsaný? Že není zase ani na lávce..

Reagovat
Svatej

Nechápe myšlenku fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenka fotbalu byla Conteho fráze

Reagovat
Svatej

Díky kapitáne

Reagovat
Whitemedia

toho už letos neuvidíš

Reagovat
Swarley

Meyer vypadal, že vůbec neví, co po něm Roy chce...

Reagovat
Kluivert9

Asi tohle

Reagovat
Swarley

totální zmatení nepřítele...

Reagovat
Counter

Zaha #fanta

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

Vypadá to na plný bonus, konečně taky nějaký úspěch na mé straně

Reagovat
Horcmen

nejhorší scénář, tak sebrat Fosterovi body a ještě mu půjde nahoru cena

Reagovat
Counter

S cenou to tak žhavě nevidím, už od začátku ho má dost lidí, takže moc dalších si ho přidávat nebude, desetinka max. Ledaže by Arnieho zranění bylo vážnější.

Reagovat
Horcmen

pro můj potenciální transfer King -> Zaha smrtící desetinka

Reagovat
Svatej

Si z něj uděláme svýho Carolla

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ofsajd jako krava ne ?

Reagovat
Miguel19

Podle mě ofsajd. Ale Zaha ve fantách, tak ok.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe takto nechat hlavickovat v nastavenom case no pri watforde stali vsetci svat

Reagovat
off-olda

Newcastle nestíhá a prasí..

Reagovat
Whitemedia

a jé, ti zase budou prasit..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda strašně nepřesností...

Reagovat
raduinho

Hrajeme skvěle.

Reagovat
off-olda

Cože?

Reagovat
raduinho

Jen čekáme než udeříme. Zápas je v naší režii.

Reagovat
off-olda

No jo, ale tempo jak zápas legend 60+.

Reagovat
raduinho

To se ti zdá. I v tomhle tempu bys těžce nestíhal.

Reagovat
off-olda

A tak moje fyzička není měřítko..

Reagovat
Raylan

Reagovat
Raylan

Vůbec

Reagovat
Raylan

To bude těžký zapas, Newcastle v bloku, hrajou hodně tvrdě. Dobře presujeme a získáváme míče, ale chtělo by to hrát trochu i napravo

Reagovat
raduinho

78 procent držení míče. To je sen.

Reagovat
Miguel19

Jorginho zatím hodně mimo.

Reagovat
Raylan

Diame ho skvěle dostupuje

Reagovat
Pride

Má někdo stream na Fulham prosím?

Reagovat
Mastný Chobot

Kante reálne hrá takú Ramseyho CM/AM pozíciu

Reagovat
Counter

Reagovat
raduinho

Nový Zámek hraje solidní beton.

Reagovat
Svatej

To je prisernost, Newcastle tu pulku do polocasu nepreleze

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale stačí jim, aby vyšel jeden nákop dopředu a mame problém. Dvojici Luiz Rudiger pozičně vůbec nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem k tomu teď, už jsme vylezli za půli?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jedna strela tam byla

Reagovat
Miguel19

Jj, dokonce jedna střela.

Reagovat
salami

asi dvakrát, chudák Rondon, takhle sám tam snad nebyl ani ve WBA

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem jestli jsi neviěl - Owen vysvětluje, proč v NUFC (a dál) hrál tak špatně https://twitter.com/mrjakehumphrey/status/1033451284794404865

Reagovat
salami

zajímavý no, na druhou stranu tyhle rychlostní tipy stejně musej tu hru přizpůsobit kvůli ztrátě rychlosti hamstring nehamstring, akorát většinou trochu pozdějc než Michael

Reagovat
Whitemedia

ne, akorát si občas kopnete a stoupnete na Hazarda

Reagovat
salami

hysterky

Reagovat
Svatej

Jinak ty role Kovacice a Kanteho bych prohodil. Kante neni do hry pred stopereme proste kovanej...

Reagovat
Raylan

Chudák Azpi, tam vpravo musí prosit, aby mu nahráli.. do tohohle zápasu by se hodil Cesc

Reagovat
Alberto Aquilani

HH. Tak Chelsea je už ofiko Neapol 2. Všetko cez ľavú stranu. Najlepšie je sledovať Azpilicuetu ako rozhadzuje rukami a nechápe, prečo nedostáva loptu. Nech si zvyká...

Reagovat
RKBoy

vtipné , hh.

Reagovat
blade115

Je to pravda. A není to ani posměch, Sarri to fakt tahá především přes levou stranu. Je to součást jeho taktiky už od začátku.

Reagovat
off-olda

Přes levou stranu to taháme zhruba od příchodu Hazarda no...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved áno, prevzal rolu Insigneho a Kovacic k tomu tiež dopomohol. Ta hra s nimi teraz vyzerá horšie, ale to sa časom zmení.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Azpi nedostává míč, protože má na jeho straně Pedra a ten toho není schopný..

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie. Presne takto isto hrala Neapol a Callejon nie je nijaký zebrak, že by Hysajovi tie lopty dat nevedel.

Reagovat
icemike

Ale ale ale

Reagovat
Snatus

HH

Reagovat
blade115

Reagovat
raduinho

ooooooooooouuuuu

Reagovat
raduinho

udarrrr. škoda

Reagovat
Svatej

to jsou fakt svine cernobily..

Reagovat
raduinho

a angličtí burani křičí jéééééééé

Reagovat
Raylan

Dávej kartu ty demente

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je o parnik nekde jinde nez vsichni ostatni na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dummett kapitán Jinak sestava prapodivná no. Proti Sarrimu jsem čekal prohru před zápasam, takže pokud bude bod, tak supr.

Reagovat
Svatej

Yedlin vypada jak Loftus Cheek

Reagovat
Mimalu

omg Pedro

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Svatej

Hazard je silenej

Reagovat
Free_player

Mitra už to sype

Reagovat
off-olda

Dúbravka

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je letos nějaké divné.

Reagovat
off-olda

Čekají na Vydru.

Reagovat
Malresi

Budúci zápas to napravia proti Účkam, ale inak súhlas.

Reagovat
RKBoy

oni už v minulej sezone varili z vody,to nejde stále.

Reagovat
Mates_Matesović

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic

Reagovat
Svatej

Tak oni prasi jak hovada celej zapas, ale zlutou dostanem stejne my

Reagovat
hitZor

Navíc za takový faul nefaul. Rozhodně měl nohama k balonu o dost blíž než soupeř.

Reagovat
Raylan

Kovacic ji dostane ten Yedlin je kurva rychlej

Reagovat
Free_player

tvle to je dobrá přestřelka jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň víme, že karty má.

Reagovat
raduinho

I udar pavarota rusáci pojebaní

Reagovat
Svatej

dej diamemu uz zlutou pro kristovy rany..

Reagovat
Usty

Ty krááso, dneska Sarriball pěkná nuda

Reagovat
Usty

Ale těch 9 hráčů Magpies ve vlastním vápně či jeho okolí po většinu zápasu je docela šílenost no.

Reagovat
Whitemedia

Diame asi šestej faul..

Reagovat
RKBoy

naučte niekto Edena strielat.

Reagovat
off-olda

To chytl Morata ne?

Reagovat
off-olda

Fakt to chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata jim zachránil gol

Reagovat
ADM

A práve pre toto nenaplní Hazard nikdy svoj potenciál. STRIELAJ

Reagovat
smazaný uživatel

Pak to měl těžké. Taky jsem nechápal, že mu po té zasekávačce nikdo nenabíhal. Ale tady je ideál lob z první no, tak by to udělal Messi.

Reagovat
ADM

Z tejto akcie by malo trio Ronaldo, Messi, Mbappe tak po dva goly kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jen Leo, Cris se nikdy nenaučil zakončovat špičkou a vždycky na to dojížděl, protože všechno z jedničky pálil do golmana. A Mbappé včera zbytečně zahodil ještě větší šanci.

Reagovat
RKBoy

Morata top stopér.

Reagovat
raduinho

střilej do piče!!!!

Reagovat
Miguel19

Wtf Hazard

Reagovat
Svatej

Modata zabranil golu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ještě nemá Diamé žlutou nechápu, typická Benitézové fauluj jejich hvězdu

Reagovat
spider_8

Bože, co to tam Hazard vymýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V Holandsku dávají góly za Feyenoord Van Persie a za PSV Luuk De Jong... návrat v čase?

Reagovat
salami

proto je taky jejich repre tak dole a v poháru jim nakládá Trenčín

Reagovat
Miguel19

Musíme doufat, že Hazard dá více jak 60 minut.

Jinak v takovém typu zápasu nám bude jak Kovačič, tak i Barkley v drtivě většině k hovnu. Tam musí být typ jako Cesc. Uvidíme, jak na tom bude.

Reagovat
nani92

Pedro, neser ma

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Rafa zatím suchotrikuje, jen tak dál

Reagovat
Raylan

Chce to rychleji přenášet hru do stran, nehrát to tak na krásu a víc centrovat a střílet. Eden by se taky neměl tolik stahovat pro míče a nechat to víc na Kovacicovi, plus trochu míň předržovat balon. A William místo Pedra

Reagovat
Mastný Chobot

ak si Jorginho udrží rovnakú hru aj druhý polčas, tak môže zlomiť rekord v počte prihrávok za zápas. Ten dal minulý rok Gundogan (167/174) proti Chelsea, Jorginho má po polčase 86/92.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

a ze preco ma vrastene nechty ked take kope

Reagovat
off-olda

No evidentně ho překonat chce..

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
Mimalu

to spíš rozhodčí, zvlášť když na druhé straně podobný zákrok nepískl

Reagovat
Mimalu

Morata na Lukaka

Reagovat
off-olda

Jak to mohl být Azpiho offside, když mu přihrál hráč Newcastlu?

Reagovat
blade115

Brutálně neefektivní půle. Máme míč, držíme ho na soupeřově půli, ale nemáme z toho jedinou kloudnou šanci. Hlavně že když jsem psal, že je tenká hranice mezi loňskou Neapolí a neefektivní, částečně statickou hrou, tak si mnozí mohli vykroutit oči... Ono sice spousta lidí věří, že záloha Kovačič-Jorginho-Kanté je naše nejlepší, ale my vedle sebe hrajeme v podstatě tři defenzivně laděné střeďáky... Tam by to vyloženě chtělo někoho jako RLC jako Fabregas, akorát jeden nemá formu a druhý už má věk a má zas jiné nedostatky.

Sarri si vzal dva až tři měsíce... Podle mě bude potřeba mnohem déle, určitě nejméně do dalšího přestupového okna, my na ten jeho styl fakt nemáme úplně vhodný kádr. Spousta hráčů si ostatně říká o výměnu nezávisle na stylu hry... Může to fungovat, ale bude to chtít trpělivost, čas a prachy. A na konci bude něco, co moooožná vyhraje nějaké trofeje, určitě bude produkovat pohledný fotbal, ale dost pravděpodobně nebude znamenat nějaký velký progres v zapracování mladých.

Reagovat
Svatej

ted trochu prehanis... Newcastle hraje uplnou Pulisovinu, takhle neefektivne by proti nim hralo spoustu silnych tymu

Reagovat
blade115

No ale s tím musíš počítat. Takhle proti nám prostě týmy tohohle typu hrát budou. Počkej, až zas nějaký tým v půlce sezóny převezme Big Sam. Nebo i ten Moyesey. Za rok dost možná postoupí do PL i ten Pulis... A to ani nemluvím o Mourinhovi. V Itálii s tímhle problém moc nebyl, tam zbytek ligy krom špičky je vyloženě slabý. Tady to může být oříšek. Tenhle styl je jak voda na mlýn těm trenérským dinosaurům v PL.

Reagovat
Svatej

Giroud na plac, klidne misto jednoho ze zalozniku.

Reagovat
Mastný Chobot

Ešteže má Chelsea len Moratu, lebo mať také zviera ako Costu v tomto systéme, tak sú veľmi nebezpeční

Reagovat
Miguel19

Teďka tam měl přijít Hazard a ne hrát od začátku.

Reagovat
Svatej

To bychom za celej zapas nevkrocili ani do vapna..

Reagovat
Mimalu

tak bychom si přihrávali kolem vápna a unavili je hrou bez míče

Reagovat
Svatej

Uplne bychom je znicili, kdybychom je nutili se posouvat o 6 metru dokola.

Reagovat
Mimalu

nezničili, když se nám to nepovedlo ani s Hazardem, ale čerstvý Eden na posledních 30 minut by mohl být ten rozdíl co dneska potřebujeme

Reagovat
Mimalu

tvl bez faulu

Reagovat
Hokaido

To si dělá ten asistent prdel? Vždyť na to čumí ze dvou metrů tvl...

Reagovat
Svatej

Uz me ten sudi fakt sere.

Reagovat
Miguel19

Tohle ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní to neviděl jako?

Reagovat
off-olda

Tak to je asi čurák ne? Tak si ty karty strč do prdele ty debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřihrajeme si, prasíme. Odporný fotbal. Nezasloužíme si ani bod.

Reagovat
Hokaido

Nechci být nějak buthurt fan, ale tenhle výkon není hodnej Newcastlu. Je to pro vás ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

snad sestoupíte

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Diamé osmý faul

Reagovat
off-olda

Karta

Reagovat
off-olda

S útočníkem by to mohla být jiná jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard už nehraje.. Tohle golem neskončí.

Reagovat
smazaný uživatel

sarriho futbal je zaujimavy presne rovnako strasne ako vysoko hra kante

Reagovat
Svatej

Neskutecna odpornost od Newcastlu. Proti tomu se fakt nesmirne tezoo hraje, Eden to sam nema sanci zvratit...

Reagovat
Mastný Chobot

všsk rozhodne Giroud, to je jasné

Reagovat
Miguel19

Jorginho 146 přihrávek

Reagovat
Svatej

Neuveritelny ze dohrajou straky v plnym poctu

Reagovat
off-olda

Ty píčo, auuu

Reagovat
vrabejka

Ten Sarriball je strašná nuda.

Reagovat
Hokaido

Kanté je možná nejlepší DM na světě a stavět ho jinam je blbost. S tímhle ať jde Sarri doprdele. Mělo se prostě koupit křídlo nebo ofenzivní záložník, ne nějakej zbytečnej Jorginho. Jako dnešní Kanté na dnešní pozici zahraje na světě x desítek hráčů...

Reagovat
off-olda

Reagovat
blade115

Jorginho je pro Sarriho klíčový. Být na jeho pozici Kanté, je to ještě horší.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však Jorginho je klíčový u zakládání útoku a i díky němu neodkopáváte zbytečně tolik balonů jako loni, kdy to byla dost často naprostá katastrofa, u Kantého se zase naplno využije jeho neskutečná kondice. Nevidím v tom problém.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

je to hysterka

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Jorginho je v poho, ale at prostě hrají ti dva vedle sebe

Reagovat
cubazi

Za mna zatial výborny defenzívny výkon Newcastlu... nejebú sa stým

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou prasata omg

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Ježiš to je dobytek vedle dobytka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante dolů, RLC in.

Reagovat
Raylan

Ať se Eden furt nesere do středu a roztahneme to víc do stran, bože

Reagovat
Svatej

Wow!!!

Reagovat
off-olda

Ruda

Reagovat
Miguel19

Slušné dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Wooow škodaaaa

Reagovat
Svatej

Nejhorsi na tom je, ze stejnou uchylarnu si zazijeme jeste proti United

Reagovat
Mimalu

yeeeeees

Reagovat
Svatej

pojd mi!!!!!

Reagovat
Mimalu

EDEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
off-olda

Anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
blade115

To byla dost přísná penalta, z toho prvního záběru mi přišlo, že hrál balón.

Reagovat
TopinB

Hrál

Reagovat
RKBoy

však mu šiel kompletne cez nohy.

Reagovat
Svatej

hral ho..

Reagovat
blade115

No a taky že jo...

Reagovat
masly008

hrál,rozhodčí to vůbec neviděl,stál za hráčem.si to prostě vymyslel.ale castle hrůza.dobře jim tak.

Reagovat
kissak

Reagovat
Svatej

HAAZAAAAAAAAAARD

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!

Reagovat
lajka30

To nebylo na penaltu ani náhodou.

Reagovat
hitZor

To odstrčení rukou nebylo na penaltu

Reagovat
lajka30

Drželi se navzájem.

Reagovat
hitZor

Proč by ho Alonso držel, když byl před ním a mohl jít sám na gólmana? Když už ho obránce odstrčil, tak se mu snažil vysmýknout tím, že mu tu ruku chtěl odtlačit jeho rukou, ale ten impuls šel jasně od obránce.

Reagovat
lajka30

Ten rozhodčí to ani neviděl píknul až když Alonso upadl.

Reagovat
masly008

Reagovat
hitZor

Rozmýšlel si to tak dlouho, že fakt nešlo poznat, jestli píská už to strkání, nebo až ten pád pod nohy.

Reagovat
masly008

to strkání snad nemyslíš vážně.

Reagovat
Svatej

Je tezky odpiskat faul pred padem.

Reagovat
lajka30

Takže písknul to že Alonso upadl.

Reagovat
Svatej

To tu pises ty. Reagoval jsem na casovou spojitost a ty mi vkladas do pusy neco, co jsem nerekl, tak si vysmech strc za klobouk.

Reagovat
kissak

přesně tak, být neměla

Reagovat
Whitemedia

Alonso je bůh

Reagovat
hitZor

Nechápu proč komentátoři řeší, jestli to byla penalta, když obránce zahrál balon. Asi neviděli to odstrčení rukou, už to bylo na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok to rozhodci posral, ale s ohledem na to, jak hraji celou dobu jako prasata, dobre jim tak.

Reagovat
kissak

penalta nebyla a dobře jim tak

Reagovat
Whitemedia

penalta to nebyla, vaše branka taky platit neměla.. rozhodčí to řádně posral, ale utkání dopadlo tak jak mělo..

Reagovat
kissak

Tak nějak bych to zhodnotil. Když nebudu brát náš tragickej výkon, tak rozhodčí byl dalším slabým článkem. Konečně jste na St. James vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak. Odporný hnusný defenzivní fotbal bez i jen simulovaný snahy dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

*nám

Reagovat
Swarley

je to těžká bída, ale škoda no...alespoň remízku to ukopat chtělo...

Reagovat
Swarley

a tak že by...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v podivně smířenym rozpoložení, že jestli si kdy Newcastle zasloužil prohrát zápas, tak tenhle

Reagovat
Swarley

ok no, ale zrovna s Chelsea se na tohle nikdy moc nehledělo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byl fakt dost možná nejhorší fotbal od nás, co jsem kdy viděl.. zápasy s CFC vždy zábava a teď tohle? hrajeme pod tím Rafou čím dál tím hůř

Reagovat
Swarley

viděl jsem vás letos dvakrát a byla to fakt bída...a s tím losem to nevypadá na moc velké zlepšení...

Reagovat
salami

to co dneska hrálo by mělo problémy i v Champu, bohužel nám zoufale chybí kvalita a navíc hrajeme maximálně pragmaticky, fakt se hledaj hodně těžko nějaký pozitiva, ale už minulou sezonu to vypadalo obdobně, nebejt tý zázračný série na jaře, tak jsme spadli

Reagovat
spider_8

Tak to nebyla penalta.

Reagovat
kissak

Reagovat
fajdax

Ať žije král!

A kouknete na držení míče

Reagovat
kissak

Ještě že se na držení míče nehraje.

Reagovat
lajka30

Rozhodčí to ani nevidí a pískne penaltu video není potřeba .

Reagovat
kissak

Reagovat
Csaplárova past

Eden si gol zaslouzil, dneska dostava slusne nalozeno od obrancu. Presto nema potrebu nijak protestovat, vstane a hraje se dal. Velky hrac

Reagovat
Svatej

hraje vyborne

Reagovat
icemike

Protestuje často

Reagovat
Miguel19

Pokud to pískl, tak ho měl vyloučit ale.

Reagovat
Raylan

Reagovat
kissak

Proč?

Reagovat
Svatej

Jednoznacne hral balon, kazdopadne uz to drzeni a odstrkovani bylo dost na hrane... Bohuzel ...Ja bych to nepisknul

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso ho celou dobu tahal za ruku..+ balon..

Reagovat
kissak

Reagovat
fajdax

Ze se nejdřív lehce dotkl balonu neznamená, ze to nebyl faul

Reagovat
off-olda

Přesně tvl. Vůbec nechápu co se tu řeší.

Reagovat
hitZor

Přesně to samé byl ten faul na Azpiho, který byl na žlutou, ale nebyl ani odpískaný.

Reagovat
masly008

na azapiho jasná žlutá,ale penalta ne.

Reagovat
Svatej

good point.

Reagovat
spider_8

Zrovna v tomhle případě ano.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

My nedokazem branit ani 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz.

Reagovat
Mastný Chobot

JOSELUUUUUUUUUUU

Reagovat
RKBoy

laket do hlavy nie je faul.

Reagovat
blade115

No já myslím, že v pořádku. Sledoval jsem Luize a ten celou dobu koukal jen na balón, Josela si ani nevšiml.

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle gól?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, nepřehlédl jsem se

Reagovat
Miguel19

Jasnej faul tvl.

Reagovat
off-olda

Rozhodčí je strašná kunda...

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Místo červené za úmyslný loket v obličeji dají gól.

Reagovat
Trapper

Luiz si dělá prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jako faul no, ale jaká hlava Joselu

Reagovat
čutalista

tak snad todle bude stát Luize místo...twl

Reagovat
Raylan

VYborny

Reagovat
smazaný uživatel

Si dela prdel ten Luiz ne?

Reagovat
Usty

Sudí, táhni do hajzlu, Luizi, táhni do hajzlu.

Reagovat
spider_8

Ok, na neregulérní góly 1-1. A Kepa tam byl opět úplně zbytečný..-

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale co s takovou prudkou hlavickou muze udelat?

Reagovat
spider_8

Chytit? Jako já neříkám, že to byl jeho gól, ale zase si říkám, že Courtois by to třeba chytil.

Reagovat
hitZor

Reagovat
M0rb1D4S

Viděl jsi někdy, co za zbytečné branky pouštěl Courtois. A ty tady vytáhneš něco na Kepu, kde neměl absolutně šanci.

Reagovat
spider_8

Taky jsem u něj viděl fantastický zákroky, to u Kepy zatím ne.

Reagovat
Trapper

Po třech zápasech..

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icemike

Leda že by to tu žirafu trefilo do hlavy. Projektil jak kráva

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

A přesně pro tohle bych nemohl být profesionální fotbalista, protože na místě Girouda bych mu rozbil hubu.

Reagovat
čutalista

jako jo no, za todle by vpohodě měla bejt i rudá, jak už tady padlo...rozhodčí je kunda :D

Reagovat
smazaný uživatel

Proc neni Vydra ani na lavicce? To nechapu tohle. To cely leto nic nedelal?

Reagovat
Svatej

Ted piskas ty sraci

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri před zápasem: Hazard má na 50-60minut. Proč ho tam dusí celej zápas?

Reagovat
blade115

Alonso je fakt bůh... Bez něj bychom byli v totální prdeli.

Reagovat
Svatej

YEAAAAAAAAAAAAH!!!!???

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEEEEEEEE

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ach tá karma

Reagovat
Trapper

Zrovna ten zmrd, výborně!

Reagovat
Svatej

Giroud zaklad prosim

Reagovat
čutalista

jo a my máme Alonsa

Reagovat
Raylan

Král

Reagovat
Whitemedia

ALONSOOOO kráááááál

Reagovat
valek9610

Karma zmrd

Reagovat
mistr129

Nekoukám, Alonso další áčko?

Reagovat
TopinB

Asi jo, nevypadalo to, že by to šlo dovnitř, Yedlin si to tam srazil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

lol to je kokot

Reagovat
off-olda

Jen si vy chudáci zabučte na Krále.

Reagovat
Svatej

Ja bych z nej byl taky nestastnej

Reagovat
off-olda

Rozhodčí Co to je vůbec za debila?

Reagovat
hitZor

Co to teď jako pískal?

Reagovat
Alberto Aquilani

Alonso je neuveriteľný. Kľúčový hráč Chelsea. Ze toho bude schopný aj pod Sarri som vôbec nečakal. Emerson je tým pádom pekne v prdeli. Za 7 mega ho vezmeme v zime späť.

Reagovat
Mastný Chobot

Ritchie vyzerá, že má 46, 2 deti a vrátil sa z tretej misie v Afganistane

Reagovat
Svatej

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut? Kde to jako nabral?

Reagovat
off-olda

Chce dopřát Jorginhovi ten rekord.

Reagovat
Mastný Chobot

3 góly, 6 striedaní?

Reagovat
nani92

+ penalta..3+6+1 = 10

10/2 = 5

Science bitch

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Z tech vsech odpiskanych faulu, prece

Reagovat
RKBoy

za každé kilo ktoré Benitéz tento mesiac pribral.

Reagovat
Raylan

5 minut

Reagovat
off-olda

Kanté patička Už jsem viděl všechno.

Reagovat
čutalista

třeba to předělávání bude mět nějakej smysl :D

Reagovat
čutalista

to byla patička od Kantého při tom posledním protiútoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes max remíza, ale bojím se další prohry

Reagovat
ACSMan
Reagovat
Grahf

prehra by znamenala další krok k odvolaniu mourinha, takže nie je čoho sa báť, je to win-win situácia

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
icemike

super, ti dva mimoni rozbili eurofotbal...

https://ctrlv.cz/JpXg

Reagovat
ACSMan

Dostali odpověď na otázku, jestli končí vesmír a co je za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom rip in peace priestor za vesmírom

Reagovat
DrQQ

To už je diskusia za rohom. :-)

Reagovat
niflheim

Dneska čekám nějakou překvapivě pohodovou výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Makiii

Tak dneska bych byl rad, kdyby se to doopravdy rozseklo, jak to u nas bude. At uz je to jakkoliv, tak se musi neco razantne zmenit

Pokud uz doopravdy cela kabina ma Mourka dost, tak ok at jde. Tohle nema smysl, aby se opakovalo neco, jak s Brightonem, kdy prohravali a vubec jim to nevadilo.

A druha varianta, by se ti blbci mohli konecne semknout na delsi dobu a ne jenom hrat par zapasu dobre a zbytek prumerne az podpurnerne... zatim se nam za poslednich 5 let nepodarilo navazat zadnou delsi snuru dobrych vykonu...

Prostredky, kadr, trener jsou na to vic jak dostacujici... pokud treneri dokazou vstipit svuj rukopis za par mesicu, proc u nas to nejde roky...

Bohuzel je pravda, ze u United se fakt nikdy nevi, jak budem hrat, kazdej zapas jinak... zatim bohuzel vetsi cast zapasu za ocekavanim...pokud s timhle materialem nedokaze Mourinho hrat dobrej fotbal, tak fakt neni potreba tu zustavat dele...

DDG

Young Bailly Smalling Jones Shaw

Fred Pereira Pogba

Lukaku Alexis

Reagovat
Busby babes

obavam se, ze takhle to u nas posledni pulrok moc nefunguje. Podame dobrej vykon proti dobremu tymu a nasledne hruzostrasnej proti slabemu. Takze ani z pripadne vyhry bych moc dalekosahle zavery nedelal. Tak snad to dneska bude dobry.

Ale z te obrany cos napsal mam teda dost strach. A hlavne, na pet beku? No uvidime. Cekam v zakladu Matice a Valenciu.

DDG - zleva Shaw, Bailly, Smalling (lindelof), Tony - Fred, Matic, Pogba - Alexis, Lukaku, Lingard (Rash)

Reagovat
Makiii

Tak na 5. parkrat jsme to hrali... a nemyslim si , ze by to zrovna ted byla spatna volba. Smalling pravidelne vsechny zapasy proti Spurs patri k tomu nejlepsimu a s Harrym si vzdy poradil...

Mata otresnej posledni zapas,ten fakt nemuze hrat kor proti Spurs, kdy hraji nahoru dolu...

Martial se krasne predvedl, jak to ma totalne na parku... kdyz ma zrovna maknout, kdyz prisla sance..

Rash ten se stale hleda uz delsi dobu bohuzel...

Kdyz uz nekdo na pravym kridle, tak se asi nejlip hodi Lingard momentalne...

Matic podle me asi jeste nebude ready, ani ten Tony... Zas zbytecne kvuli jednomu zapasu pred pauzou je kdyztak odstrelit...

Reagovat
Busby babes

oba uz trenujou, minimalne Matice tam aspon na hodinu podle me da. uvidime. S Matou i Martialem celkem souhlas, proto jsem je ani nezminoval.

Reagovat
Makiii

Andreas si nezaslouzi jit dolu po tom co predvadi od zacatku pripravy... Uvidime co vymysli.

Klidne bych ho zkusil vejs... Kdyz to vsude hraval.. at uz RW LW AM. Horsi jak Mata to urcite nebude...

Reagovat
Busby babes

v poslednim zapase byl strasnej, stejne jako spousty jinych a hlavne to neni DM. Jeden z dvojice Fred, Andreas podle me pujde dolu a tipuju, ze to bude Andreas. Uvidime.

Reagovat
Busby babes

Anthony Martial looks set to stay at Manchester United, for the time being at least. He has recently agreed a new twelve-month rental on a property in Hale, Greater Manchester. [Mirror]

Tohle vesteni z najemnych smluv. Jakoby by byl velkej problem pro milionare zrusit najem a zaplatit nejaky penale...

Reagovat
TheTopFootbaler

Nebo přesun do City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Chtěl jsem říct, kdyby si vzal hypotéku, bylo by to něco jinýho, ale pak mi došlo, že fotbalista a hypotéka

Reagovat
TheTopFootbaler

Vidím to bledě, vůbec se nedá tušit, co budeme hrát. Každý zápas zkoušíme jiný systém, Mourinho nezanechává žádný rukopis, nehrajeme ani nahoru dolů, ani precizně srovnaný a zorganizovaný fotbal. Prostě se v tom jenom kydáme bez uspokojivých výsledků a výkonů. Pokud nepřijde zázrak, bude to 0:2. A fanoušci v Divadle už snad Josého vybučí a ukážou vedení, ať ho protáhnou nejpozději po sezóně kanalizací.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika posledních let. Spurs podle poslední formy mírní favoriti a ve větší pohodě. Takže čekám nemastný, neslaný výkon a prohra 1:0.

Snad bude Hugo chytat a nebude se to dál rozazávat. Jinak jestli mu tu pásku vzal na trvalo, tak bych chtěl jako kapitána Diera, i když je to nereálný. Připadá mi, že na to má z celého týmu nejlepší vlohy. Harry taky v klidu, akorát by mě zajímalo, kolik mu toho rozhodčí rozumí, když se zrovna snaží nějak argumentovat a potažmo i jeho spoluhráči mimo ostrovy

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to stejně. Klasický zapas na Old Trafford

Reagovat
janinho

asi tak. ocakavam od Zozeho velmi "pragmaticku" taktiku a vysledok 1:0.

ja dufam, ze Lloris o kapitansku pasku pride. na to co urobil som maximalne alergicky a priemerny plat 3 debilov v tom aute bol dost slusny na to aby si boli schopni zavolat nejaky sumny taxik.

miesto Diera by som tu pasku asi radsej dal Vertonghenovi. Kludne aj pred Harryho. nie je sice zly kapitan, ale nemyslim ze je spravna povaha na tu pasku. a mozno by mu to trosku viac uvolnilo ruky a mohol by sa sustredit na svoju hru.

Reagovat
smazaný uživatel

S Harrym souhlas, už tak to z velké části leží na něm, i když zrovna on je asi mentálně nejsilnější hráč, který u nás kdy hrál, takže toho že by se z té zodpovědnosti sesypal, se nebojím. Verts by mohl být dobrý kapitán, ale je to celkem herečka a podvraťák a takového kapitána nechci. Dier je fucking roughest z toho týmu, umí zaprasit, jde z něho přirozený respekt a strach, často funguje jako takový mstitel. On je můj favorit.

Reagovat
Cobra

Bez debat.

Reagovat
janinho

len futbalovo je pre mna Dier ovela nizsie nez Verts. keby to bolo len o tej tvrdosti tak barton a vinnie jones su legendami medzi kapitanmi

zo sucasneho kadra mi na kapitana najviac pasuju osobnostne Vertongehn, Alderweireld a Lloris. Nevidim tam vela hracov na styl Keane, Vieira, Gerrard, Puyol a pod. Ale ak na tej paske Harrymu tak zalezi, tak nech ju kludne nosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier je věčně podceňovaný, ale rozhodně to není jenom prasič. Má super kopací techniku, umí zakončit, rozdává dlouhé balony. Je to výborné DMko. Verts může být na CM lepší než on, ale o tom je to podle mě ještě míň. Není to jen o tvrdosti, ale o respektu a vůdcovské povaze a tu já vidím prostě nejvíc u Erica.

Reagovat
janinho

no mne pride Dier nieco podobne ako Nacho v Reale... dokaze zahrat na 3-4 poziciach ale na ziadnej mi nepride ako spicka. z tohto pohladu je pre tim velmi uzitocny, ale ked ho porovnam so spickovymi stopermi (napr. takemu Tobymu vo forme ani po kotniky nesiaha) alebo TOP DM-kami tak mi pride o dost pozadu. je pravda, ze Spurs nemaju ziadne ine poriadne DM, tak z tohto pohladu je fajn ked hra. ale ze by som v nom videl nejakeho lidra alebo ze by mal velmi dobru techniku nemozem povedat. je to taky "dříč", ktory nic nevypusti. keby mal dier navyse dembeleho techniku, prihravku a prehlad tak by bol najlepsi na svete.

ale to je len moj nazor.

Reagovat
tuny

what? Wanyama není pořádné DM?

Reagovat
Busby babes

ja se trochu bojim, ze jednou uz na OT vyhrat musite... a zrovna dneska by to pro nas bylo dost neprijemny.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jednou musíme, však od roku 2012 jsme na OT vyhráli dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

? Jenom Boas tam vyhrál 2:3, pokud si dobře pamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě další sezonu pod Sherwoodem 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

A jo. Dobu Timmeha jsem asi vytlačil i s drobnými úspěchy.

Reagovat
jk

Na to jsem taky úplně zapomněl

Reagovat
Busby babes

ja dneska cetl dost zprav jako tohle:

Spurs have lost more games at OT than any club at any away venue in PL history - 21.

Tottenham have lost four consecutive league matches away at ManUtd without scoring.

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné, ale např. od roku 2010 Spurs vyhráli na OT víc zápasů než MU na WHL, takže záleží na úhlu pohledu

Reagovat
Busby babes

tak muj uhle pohledu jsou posledni zapasy na OT, 4krat jste v lize prohrali a nedali gol, tak se bojim, ze to jednou prijit musi a jen rikam, ze dneska by to bylo dost blbe. To preci neni nic proti vam...

Reagovat
janinho

tak ako pozeram vzajomne zapasy, tak ManU u Spurs nevyhrali dlhsie nez naopak. 4 jednogolove prehry a predtym 1 vyprask mi nepridu ako nejaka brutalne dlha seria.

ked zoberies do uvahy eru SAF, tak vtedy ManU s Thamom neprehral od maja 2001 do septembra 2012. to uz bol horsi krc

Reagovat
Busby babes

hele v pohode, nemusite Tottac tak branit. Hraje se na OT, takze me nasi bilance u nich vubec nezajima.

Reagovat
janinho

tak si napisal nieco co je akurat suchou statistikou, ktora nehovori o nejakej velkej dominancii (4 z 5 zapasov o 1 gol), tak sa necuduj, ze sa to tu ludom moze zdat trochu zvlastne. ManU na Thame v poslednych 4 zapasoch dali len 1 gol, ale ziadnu dramu by som z toho nerobil.

to co som spomenul spred 15 rokov uz bolo relevantne.

Reagovat
Busby babes

again. Hrajeme doma, tak proc bych bral v potaz venkovni zapasy?

Reagovat
janinho

nechaj tak...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Přesně. Hrajem venku, na statistiky sere pes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Máme teď těžší los, takže 3 bodíky by se hodily. Nicméně i bez nich by to nebyla tragédie, zápasy na OT pro nás moc úrodný nejsou.

V základu snad Moose místo Sissoka, s ním bychom tam ani nemuseli jezdit.

Reagovat
Busby babes

vypada to, ze dneska nebude Martial a Bailly.

Reagovat
Hokaido

Jak to vůbec vypadá s Valenciou?

Reagovat
Busby babes

tezko rict, ja si myslim, ze by dneska mohl byt v zakladu. Ale uvidime. Muze tam nastoupit i Darmian, Young nebo Jones s Lindelofem.

Reagovat
mithro

ak nie je zraneny, tak je to smiesne, ze ho posadi po jednom pokazenom zapase. ale tak, hej hou.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Remizka ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Matic na stoperu Je mu už dočista přeskočilo

Reagovat
mimi_united

2:0

Pogba, Alexis

Reagovat
Infernoqt

Pánové, musím se přiznat. Letos jsem fakt nasranej. Vůbec poprvé nám na nikoho nevěřím. Sezona začala a já bych byl nejradši, kdyby tu byla nová s novými podmínkami. Ten tým mi přijde v totálním rozpoložení. Neříkám, že to vyřešení novej manažer, ale chci jen, aby tam nějakej blbeček typu Woodwarda začal klást na všechy, tedy i sebe, vyšší nároky. Takovej hnus jako proti Brightonu snad nemůže normální tým předvést. Jestli jsou podobně jako já znechuceni i hráči, tak nemáme na nikoho šanci.

Reagovat
iamek

Reagovat
jenage

"v totálním rozpoložení"

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze Mourinhovi muzeme vytykat plno veci, ale nedostatek ambici to nebude.

Nebud takovej pesimista, jeden zapas jsme vyhrali, druhej prohrali, protoze jsme hrali uplny hovno. Uvidime, co prijde dneska...

Reagovat
DrQQ

FANTAstické by bolo 1:0 vlastňákom Alího a Hurikánova chytená penalta. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Harry nebude chytat

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

A back 7 with all 5 centre halves starting plus Young and Shaw out wide. Pogba and Fred shielding and Lukaku up front on his own

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Spurs: De Gea, Valencia, Shaw, Jones, Smalling, Matic, Herrera, Fred, Pogba, Lingard, Lukaku.

Končím Mu už fakt jebe, co to je

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

zalezi ako sa k tomu potavia hraci ale ak ho budu chciet pochovat, tak to bude velka show dnes.

Reagovat
Busby babes

asi tak no.

Reagovat
nani92

pojem autobus dnes dostal nový pojem, nuž, snád nám dá Tottenham rýchly gol, teda Eriksen nám ho musí dať, minimálne nahrávať

Reagovat
nani92

*nový rozmer, ale aj tak to je jedno, lebo Mourinho je kokot

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
nani92

Mata, Martial, Bailly, Pereira ani lavička

Reagovat
mithro

mna by zaujimalo, co take hrozne spravil Pereira.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál utočně

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nič. No len či je to "nič" dobré alebo nie.

Reagovat
Busby babes

hral spatne. Je tam misto nej Herrera. A na lavicce je McTominay, coz je vic defenzivni hrac, Fella, do utoku Rash, Alexis. Krajni obrance a stoper. Proste nebylo misto, vic bych za tim uplne nehledal.

Reagovat
mithro

spatne? prvy polcas? ked hrali vsetci uplne otrasne?

Reagovat
Busby babes

nebyl jedinej. ale hral blbe. kdyby to same predvedl Fella, tak je prodavanej. A ze to v sezone budem mit sanci videt, podobnej vykon od Fellainiho.

Uplne v poradku, ze dostane sanci Herrera.

Reagovat
mithro

mne neprislo, ze hral tak hrozne, bol som prekvapeny, ze ho striedal a toto mi pride uz trochu moc. ale uvidime, my sme LM nevyhrali

Reagovat
Busby babes

proste jen dostal prednost Herrera a na lavicce jsou typove jini hraci. Nedelal bych z toho tragedii.

Reagovat
TheTopFootbaler

Mata v rezervě místo Fellainiho.

Reagovat
Busby babes

3-5-2. No jsem zvedavej, jak ta trojka s Maticem bude fungovat.

Reagovat
EXoRcIsT

Čo vám jebe normálna zostava 4obrancovia 1 defenzívny Matic 2 box2box a do ofenzívy pogba Lingard a hrot Lukaku je to zamerané na ovládnutie stredu poľa

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DloBmL6XcAINauD.jpg

vsechny grafiky, co jsem videl, to maji takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zostava Tottenhamu. A Lloris v základe a kapitán.

Reagovat
nani92

nie je sám, kto sa musel pred týmto zápasom ožrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tak snad si da pred zapasom na guraz.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1034138483978371075

na tejto fotke aj vyzerá, že má pod klobúkom

Reagovat
EXoRcIsT

žeby tam dal José k tým dvom zmetkarom Matica aby tam dodal trochu kľudu

Reagovat
EXoRcIsT

reakcia na busbyho

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Counter

Proč něco takového palcuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý robí chyby a Lloris nie je žiadne kvítko. Urobil chybu, ale nevidím dovod, prečo by ho mal posadiť. Lepšieho gólmana nemáme. Možno mohol prísť o pásku, ale to mi je celkom jedno.

Reagovat
Counter

Já myslel tu pásku no, s posazením jsem nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl je kolik měl on promile. Každý dělá chyby , ale neměl promile jako kdyby si dal TELEPORT

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Busby babes

jj, ozralu, co ridi nalitej si dejte jako kapitana a vsichni si to opalcujte. Kdyby to same udelal Pogba, tak je tu halo, kdyby byl kapitan.

Reagovat
blade115

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Pogbom máš pravdu. Ale Lloris nie je odchovanec, ktorý stal 100mega no.

Reagovat
Counter

Vždyť to je úplně jedno - jde o to, co udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som to ironicky.

Reagovat
EXoRcIsT

aj tak to je kktina

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
kiwwi

iróniu treba vedieť použiť... ty si to urobil úplne napicu

Reagovat
blade115

Prohřešil se mnohem víc.

Reagovat
Busby babes

na to fakt nevim, co napsat...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SpecialOne

Rose v základu.

Reagovat
SpecialOne

Btw. Son hraje pozítří semifinále Asijských her proti Vietnamu. Ve finále pak lepší z dvojice Japonsko/SAE.

Reagovat
Greny

to jako fakt jde Mourinho hrat na 4 stredni zalozniky?

Reagovat
smazaný uživatel

A v 60. minutě za stavu 0-0 stáhne Lingarda a pošle tam Fellainiho

Reagovat
Busby babes

3-5-2 nebo jak ti napise Mrazik 5-3-2

Reagovat
Greny

jo takze Matic vzadu .. noo to mozna bylo lepsi na 4 stredni

Reagovat
r.mrazik

352 muzou psat jen blazni....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíte si, že to José už dělá schválně? Mně už to začíná připadat, že jenom zkouší, jak velkou kravinu muže udělat a projde mu to. Něco jako Karoch při komentování

Reagovat
Counter

Tak Bailly s Martialem ani na lavičce, Mou to vzal z gruntu.

Reagovat
Busby babes

Martialovi se nedivim, na stoperu dostal prednost Lindelof... ten minulej zapas se jim fakt nepovedl no. Snad se Jones a Smalling dobre vyspali.

Reagovat
Greny

mezitim na Old Trafford

http://i.imgur.com/ROaqwyQ.gif

Reagovat
janinho

i have nothing to say

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vidím. 2 góly z rohu a prehráme 2:0. Klasika na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasi tu furt nevidim a pritom jasne vitezna!

Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembele, Eriksen, Lucas, Dele, Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľké prekvapenie Danny Rose. Ale som rád, že je Alderweireld znovu v základe. Asi sa zlepšili vzťahy s Pochem.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche podle mě není ten typ manažera, který odstaví hráče jen kvůli nepodepsání smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí ísť len o zmluvu. Napr. Walker chcel odísť a už si nezahral. Rovnako i Alderweireld pravdepodobne nechcel podpísať zmluvu, preto na jar sedel.

Reagovat
nani92

krásna, COYS

Reagovat
smazaný uživatel

slaboučká, netrénovat to Mourinho, tak bychom to sfoukli

Reagovat
13

Až na to že pokud budeme porovnávat čistě individuální kvalitu jednotlivých postů, tak mají Spurs lepší jedenáctku.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
jk

Dembelé

Reagovat
mimi_united

Totu šunku porazíme, aj keby bol náš celý tím opitý

Reagovat
Grahf

"If I don't play Valencia, Matic, Lingard when they're ready I don't think you'd accept it. I think you'd ask why I'm not playing important players when they're ready to play."

Lingard a Valencia sú important players

Reagovat
Busby babes

Lingard jednoznacne je a neni na tom nic k smichu. Valencia je a to uz je horsi...

Reagovat
leroy

Ak ma byt Lingard dôležitý hráč tak to neni k smiechu ale k placu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak lingard při současném stavu ano a to vlastně i tony.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestavy to možná bude diamant, třeba si to sedne, ale už ničemu nevěřím..

Reagovat
Spasitel

Nech vyhrá horší

Reagovat
smazaný uživatel

dneska prohral fotbal, jedno kdo vyhraje

Reagovat
Busby babes

rozcvicujeme se se 4 vzadu, tak ze by diamant?

Reagovat
blade115

Jako nic proti grafice, ale Matič na stoperu by byla šílenost...

Reagovat
Busby babes

zkouseli jsme to jednou v priprave. jinak souhlasim. ja to nehodnotil, jen daval info k dispozici.

Reagovat
Busby babes

tak tam nakonec hraje Herrera.

Reagovat
bbbauch

To je sestava, obrana skoro nerozehrana.. mam z toho tak blbej pocit, ze musime vyhrat

Reagovat
jk

1:0 a bude to dávat mikrofon až přijde z lavičky.. to je přesně ten zápas

Reagovat
Counter

Tak snad pár červených na obou stranách a Shaw hattrick.

Reagovat
jk

Těma červenýma si to zakřikl..

Reagovat
Busby babes

to bych bral.

Reagovat
misinho7

niekto dobry stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
misinho7

dik za info

Reagovat
Kaze

/r/soccerstreams

Reagovat
misinho7

mam to bloknute v robote..redit

Reagovat
misinho7

dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že United mají letos opravdu pěkné dresy.

Reagovat
tunkic

Škoda, že dneska nemůžou prohrát oba!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo vyhrát

Reagovat
tunkic

Reagovat
Miguel19

Tvl Herrera hraje stopera nebo co?

Reagovat
Busby babes

hraje osobku na Lucase.

Reagovat
Busby babes

respektive hral, ted uz regulerne na stoperu.

Reagovat
Busby babes

pozor na Phila, na nej takhle nemuzete... ale ze to neni zluta?

Reagovat
Busby babes

jo on ji dostal...

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, tady se mohlo červenat a Lucas by nemohl říct ani slovo.

Reagovat
Tolstobik

Pojdme Spurs

Reagovat
Swarley

jako k sestavě...hráli jsme hovno i s tou nejlepší možnou, alespoň snaha něco změnit...

Reagovat
mr.Silver

Lukaku lol

Reagovat
lajka30

ten Lukaku vypadá na umření

Reagovat
Miguel19

Rose

Reagovat
TheTopFootbaler

NEEEE!

Reagovat
smazaný uživatel

Rose wtf

Reagovat
Swarley

boha jeho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku ty nekopo, mám vsazeno +1,5g za poločas

Reagovat
PP

ManU pod Mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Lukaku a Alli nebyli dřeva, tak je tam 1:1 v suchém triku

Reagovat
SpecialOne

Takže příště zase Davies Poche, ju?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu proč dostává Davies přednost před Rosem. A Pocche teď určitě lituje, že mu ji nedal zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

rose lukaku

Reagovat
Busby babes

zoze objevil presing?

Reagovat
Swarley

na to je ta sestava jak dělaná, ale nečekal bych, že se tak stane

Reagovat
Busby babes

A Herrera nedohraje...

Reagovat
Busby babes

Herrera clearly got a bit of a licence to step out of the back three. Just sprinted 30 yards to overlap Valencia (who didn't see him).

Ale tohle vypada zatim dobre...

Reagovat
jk

To jako v té obraně budou teď všichni hrát jak kokoti? Teď ten volný Lukaku to bylo zas naposledy doufám.. A Moussa taky včera chlastal nebo co

Reagovat
jk

A vypadá to že chlastal s rozhodčím

Reagovat
jenage

Co se to děje do píči? My hrajeme fotbal.

Reagovat
TheTopFootbaler

Naše hra vypadá docela k světu.

Reagovat
smazaný uživatel

shaw vypada jak hnusny gosling v 50 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Taky tam tu podobu vidim

Reagovat
PP

opatrně ty jo.. Mám šéfovou, co má přijmení Gosling a fakt není škaredá.. Vypadá jak ta právnička růžová a dokonce má i čivavu..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja to nemyslel tak, ze gosling je skaredy (na to jsem videl az mockrat lalaland )

Reagovat
PP

já jen že mě to pobavilo..

Reagovat
smazaný uživatel

united celkom valec

Reagovat
TheTopFootbaler

Shaw hraje dost dobře, Valencia naproti tomu otřesně.

Reagovat
Swarley

Shaw je letos fakt zatím super...Tony první zápas, ten se rozjede...

Reagovat
Busby babes

no uz loni to byla s tonym bida. mam spis obavu, ze uz odchazi...

Reagovat
Swarley

jako to se všechno uvidí, ale to se pořešilo tím Dalotem a uvidíme, co v něm je...jako musí se s tím počítat, že bude potřeba brzo Tonyho nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je super pořád... jen josé ho neposadil kvůli youngovi

Reagovat
Swarley

už jsem myslel, že nedorazíš...

jinak jo, upřednostňovat Younga je blbost...i když loni nehrál špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

young je lepič, průměrák, na lávku dobrý, ale Shaw i loni hral dobře a nedostal šanci, tak snad letos

Reagovat
Swarley

jako rozhodně, není absolutně důvod ho teď posadit...tak snad José nezačne vymýšlet kraviny...

Reagovat
Ondiis

Spurs zatím hrůza to dostupování vůbec není tak těsné, aby (na své poměry) dělali tak jednoduché ztráty

Reagovat
PP

jediný Dier jim drží střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

No ty chvíle mezi ostrým faulem a vytažením karty si musí fans Spurs dnes užívat

Reagovat
TheTopFootbaler

Pawson sympatický výkon zatím.

Reagovat
mr.Silver

Alli wtf, proc neprihraval Kaneovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Alli

Reagovat
Swarley

Matic tam jako co výmýšlí...

Reagovat
Miguel19

Lol Alli

Reagovat
Busby babes

uz chapu, proc to radsi napalime dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

matic ali

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi liga prej

jak se snazej ale nemaj na to

Reagovat
jk

To vypni.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli mě asi viděl hrát haxball

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Ještě to frčí?

Reagovat
Counter

Nemám ponětí, už dávno jsem ukončil kariéru. Ale občasné zmínky o haxu se tady objevují pořád.

Reagovat
r.mrazik

Kam se na Mikea hrabe nějaký lindelof...a stejně ho tu budou místní rozumy vyhazovat

Reagovat
Busby babes

Smalling dneska super, ale to neznamena, ze zapomenu na tech x chyb ktere naseka ob zapas taky. Takze ano, radsi dam sanci tomu mladsimu Lindelofovi, kterej ma lepsi rozehravku a podobne dobre zapasy loni odehral taky.

Reagovat
r.mrazik

Takhle lindelof nikdy nezahral....

Reagovat
Busby babes

tak zatim ma jeden super zakrok a par pokazenych rozehravek. Navic jeste neni konec.

Reagovat
r.mrazik

Žádnou špatnou přihrávku jsem neviděl

Reagovat
Busby babes

tak se koukej poradne.

Reagovat
r.mrazik

Koukám..hraje skvělé

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, ze dneska hraje super. Az takhle zahraje zase 2krat po sobe celej zapas...

Reagovat
r.mrazik

Však loni zahrál...

Možná až nebudeme pořád hrát hluboký blok,tak vám konečně dojde že to ve stoperech primárně není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

můžou se chytit za ruce a jít oba...

Reagovat
r.mrazik

Teď to na druhý straně posral vymodlena posila proti fredovi

Reagovat
Swarley

je vidět, jak k nám chce...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

klasika :)

Reagovat
smazaný uživatel

tam byly na mouru tak 3 fauly..

Reagovat
jk

Haha

Reagovat
Busby babes

fred je dneska super.

Reagovat
PP

Manchester vždy, když je v nějaké provizorní či neobvyklé sestavě, tak hraje konečně fotbal.. pod tím hňupem samozřejmě.

Reagovat
JIMMY-PO

jasná

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jones tam šel blbě a útlocitnější rozhodčí by jí možná písknul, za mě ale trochu moc soft.

Reagovat
Counter

Vsadil bych se, že mimo šestnáctku by tohle na Lucase písknul.

Reagovat
Busby babes

od toho Jonese by to byla soft pentle ale ok. docela sem si oddych.

Reagovat
Swarley

no měl by i ve vápně, Lucas se šikovně před něj natlačil...sice o kousek, ale byl před ním...

Reagovat
lajka30

jasná penalta

Reagovat
Cobra

Absolutně bez úmyslu hrát míč.

Reagovat
Miguel19

Kane je příšernej.

Reagovat
Counter

Je srpen.

Reagovat
JIMMY-PO

to hej ale tak jemu stačí aj jeden moment v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw a Smalling dnes pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Rose pls dolů

Reagovat
mimi_united

No čo vy ktorí ste vyhadzovali Moua?

Hráme parádne

Reagovat
JIMMY-PO

ešte že si zmazala všetkých kritikov vdaka 35 minútam v ktorých vám rozhodca odpustil jasnu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Mimi napsala sračku, ale to rameno na rameno, které poslalo Lucase na zem, je podle mě čistá hra tělem.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to nepisk..Lucas byl stejne rozhozenej a bylo to docela telo na telo..Jones to v ramci jeho moznosti udelal nejlip, jak mohl

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

hej ale podla mna v kontexte toho ake kontakty sa piskaju v dnesnom futbale, hlavne ked Jones nemal sancu hrat loptu je to podla mna jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu ti to. Můj příspěvek je taky imho.

Reagovat
smazaný uživatel

žiadna penalta.

Reagovat
Herry31

Reagovat
celeb

Reagovat
jk

Kdyby se na Mouru nesvalil tak ten může jít na bránu.

Reagovat
Busby babes

ty vole, misto aby to bylo 3:0, tak se zas budem trapit az do konce, to uplne vidim.

Reagovat
J0EL

3 goly by si ako z coho chcel?

Reagovat
Busby babes

Lukaku dve dobry sance, Matic treti, z toho.

Reagovat
Busby babes

jinak jasne, ze nedas vsechno na co sahnes, ale minimalne 1 spis 2 z tehle tri melo skoncit v brane.

Reagovat
PP

zase Alliho šance, teoretická pencka na Lucase.. a máš to 3:3..

Reagovat
J0EL

Jeho poctami urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0?

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
TheTopFootbaler

Nepamatuju si, kdy naposledy mě bavilo koukat na náš fotbal. Ale právě se to děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám stačí málo, ale asi chápu proč

Reagovat
TheTopFootbaler

Stačí, no. V tohle jsem teda snad ani nedoufal.

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to mě, když jsem sledoval naše zápasy pod Ramosem

Reagovat
Kopac

maju fanusikovia united nejake vlastne chanty? alebo vedia len pichovat na hracov supera

Reagovat
Busby babes

a ze si to Lloris nezaslouzi. Jinak tam zpivaji celej polocas.

Reagovat
PP

x-tá chyba Dembeleho.. a to na to čumím 15 minut. Spurs jsou daleko od sebe, žádné náběhy.. slabota.

Reagovat
jk

Dneska je fakt strašný. Už od začátku.

Reagovat
PP

jediný Dier a Moura + jeden ze stoperů jsou slušní, Dembele, Rose, Kane, dokonce i Eriksen dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli taky hodně špatnej

Reagovat
Ondiis

Eriksen neviditelnější než Mesut. Asi fakt bude platit ta nerovnice Eriksen>Özil

Reagovat
smazaný uživatel

S ním v základu už žádný úspěch na Tottenham nečeká.

Reagovat
PP

no, i Kantému se nepovedlo finále... Na jaře byl Dembele neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

bez pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Fred skoro

Reagovat
niflheim

dpc teď ta obrana byla kde

Reagovat
Swarley

tohle už Fred udělal v jednom zápase, ne?

Reagovat
niflheim

Pochetino nakopl plastovou láhev? Měl by jít po vzoru Wengera na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťákům se tohle odpouští

Reagovat
Swarley

to bylo prostě geinální

Reagovat
r.mrazik

A vůbec...co to je kopyto ten Lukaku??

Reagovat
Counter

Jak může mít Lucas 26 roků a přitom vypadat jak Swarlos před dvaceti lety?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná pleš.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

a to cernosi normalne nestarnou. divne

Reagovat
Busby babes

falesnej rodnej list...

Reagovat
pepinho2

Kdo z těch 2?

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Harryho bych dneska strčil do kapsy...

Reagovat
J0EL

Tak ako Jones.

Reagovat
Swarley

no toho s přehledem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme sračku, Dier si nechá sebrat balon na soupeřově půli, kvůli absolutnímu nezájmu o balon a US komentátoři se diví, proč se Pocche rozčiluje

Reagovat
Counter

Oni se nediví, jen se pozastavili nad tím, že Poche takhle výrazně průchod emocím obvykle nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky není zvyklý vídat od nás takové "výkony"

Reagovat
Busby babes

Dneska to vypada dobre, ale hrajem dost riskantne. Snad toho Spurs nevyuziji. Naopak my meli dost sanci a uz melo byt po zapase, ale bohuzel hlavne Romelu je dneska spatnej.

Shaw, Fred, Lingard skveli, Smalling a Herrera velmi dobri.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si, kdy naposledy jsme hráli takhle špatně. Hrůza.

Do toho ještě Lamely hamstring, ach jo. Ani nemáme koho střídat, bída.

Reagovat
vicinda07

co je s Lamelom? nie je na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri rozcvičke si vraj poranil stehenný sval.

Reagovat
vicinda07

a sakra..spoliehal som sa ze tam nabehne jak v minulom zapase...teraz naozaj nema kto ozivit

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tám nie je koho vystriedať. Katastrofa. Wanyama, Lamela, Winks mali ťažiť z prípravy bez MS, a oni sú vkuse zrakvený.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga sotva začala a ukazuje se, co bylo zjevný: kádr je úzkej

Reagovat
smazaný uživatel

Takže byl úzký i loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šachová partia, mužstvá sa svojou taktikou negujú. Po čase sa Tottenham dostal do hry, no i tak to je bieda. Z bodu by som sa veľmi potešil. Danny Rose znovu a raz potvrdil, že je to labilný hráč a na LB by mal hrať Davies.

Reagovat
smazaný uživatel

Predovšetkým málo beháme a sa ponúkame. Všetko je z chodze. Kopírujeme Manchester z predchádzajúcich zápasov.

Reagovat
janinho

rosea trebalo predat kym sme za neho mohli pytat 30-40 mil. ked levy nemal problem predat walkera co hral zaklad tak daviesovho náhradníka tam drzi načo?

Reagovat
Cobra

Eriksen jako WTF? Hráčů, kteří hrají pod své možnosti je tam více, ale Eriksen snad nedal jednu přesnou přihrávku. Od nás nejlepší Lucas a Alli taky slušně.

Reagovat
Counter

Alli je dobrý, ale zároveň zazdil vaše dvě největší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela na plac.

Reagovat
nani92

je tam srdiečko a to je hlavné

Reagovat
nani92

#Pogpriemer

Reagovat
vicinda07

zacali sme biedne, ku koncu to uz bolo lepsie...nasadenie Rosea zatial moc nevychadza...Eriksen ma v tychto zapasoch vie ale poriadne vytocit, on ma byt ten kto tvori, ma najviac zaujem o loptu a vobec sa tak nedeje, este z tej jeho obcasnej lahkovaznosti straca jednoduche lopty...proti silnejsim superom sa to deje u neho dost casto

Reagovat
EXoRcIsT

Nech tam da Rashforda alebo sancheza namiesto lukakua

Reagovat
Greny

Polocas bych ohodnotil asi tak:

Manchester hraje spatne a Tottenham jeste hur

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

United určitě špatně nehrajou, naopak.

Reagovat
Miguel19

Ta úspěšnost přihrávek všech hráčů tvl To je strašná zoufalost.

Jenom jeden hráč má úspěšnost přes 90 %. Strašná ostuda.

Díky té tragičnosti většiny hráčů je to ale trošku zajímavý zápas.

Reagovat
EXoRcIsT

keby sa tam aspon snazili o nejake tazke prihravky ale vacsinou su to pokazene uplne jednoduche lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché lopty? Všimol si si Rosea? Ten to vkuse skúša cez pol ihriska vzduchom na Lucasa medzi Smallinga a Jonesa.

Reagovat
EXoRcIsT

to je jeho debilita ja skor narazam na hracov MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Taková PL v kostce - nasadí se velké tempo, napadání, hrr hrr akce a pak jsou z toho miliony nepřesností a hráči akorát splašeně běhají sem a tam.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
hornito

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

PL v kostce kde jsou ty casy

jinak souhlasim LaLiga > PL

Reagovat
Counter

Kostka bude i letos, akorát měsíční :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Is Lucas Azza mixed with JD from back in the day? Bozan, takoveho hrace jsme potrebovali jak sul.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, ale ja by som si ho predstavoval na trochu inej pozícií. Viac z kraja. A nie na hrote. Zase Kane je na moj vkus príliš hlboko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to právě připomíná spolupráci Berba-JD

Reagovat
jk

Reagovat
Swarley

a jinak bych se pozastavil u Lingarda...ten talent zdaleka nemá takový, jako Martial nebo Rashford, ale takhle si představuju hráče, který si chce říct o základ...v obou těch prvních zápasech byli Rash i Martial úplně na facku, líní na krok, věčné rozhazování rukama, někde zašití a absolutně nepracující pro tým...když tam dáš Lingarda, víš, že alespoň tou bojovností nikdy nezklame...pokazí toho dost, ale to mu s klidem odpustím, protože prostě lítá nahoru dolů a nevzdá ani jeden balon...trošku mi v tom připomíná Parka...

ti dva by se v tomhle měli sakra rychle chytnout za rypáky a ne tak ještě někde p-čovat...

Reagovat
Busby babes

Lingard tam dneska lita jak kdyby byl u tech Pepkovych barcelonskych doktoru pro koktejl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Já bych třeba raději ten talent a kvalitu ve funkčním ofenzivním systému, aby připomínali spíš Saného se Sterlingem než Bebého s Machedou. A Lingard proti Brightonu taky nehrál nic.

Reagovat
Swarley

jo, s tím souhlasím, ale prostě těžko se něco změní, když nemá zájem Mourinho a ani samotní hráči...je to primárně problém Mourinha, ale tím přístupem mě ti dva neskutečně serou...

Reagovat
Rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Bída, poslal bych tam Martiala a Grealishe

Reagovat
jk

Doufám, že v šatně dostanou slípky pěknou čočku, bo tohle byl fakt poločas hrůzy. Ten střed pole mají účka celkem tragický a přesto, že to José chtěl zhustit tak mi nepřijdde, že by jim to nějak vycházelo. Bohužel spurs jsou tragický stejně a směrem dopředu je to strašně zbrklé. A nejen dopředu viz. Rose tyve.

Tam přísnější měřítko snesl snad Moura, Toby tak od dvacáté minuty (prvních 20 minut byla ta obrana celá jak v lihu) a snad ten Dier za to, že je tam trochu jebe.

COYSlípky

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa , ale dobrý zápas, už to fakt mohlo bejt minimálně 3:3, jak píše Busby

Reagovat
pepinho2

Chválím DDG, že má opět normální účes

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
Counter

Už to mohlo být 5:3 pro Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

tazko ved ManU hra zivotny zapas

Reagovat
Counter

7:3

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

Kaneeee

Trippier krasny centr, on je super bek

Reagovat
Svatej

Wow... přijde mi že trochu nezaslouženě

Reagovat
Svatej

Ale zatracen těžká halvička, smekám

Reagovat
Swarley

to nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOOOOOOOOOO HARRYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Harryyyyyyyy, ale trochu nezaslouženě no

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Counter

Kane fantastická hlavička

#draft

Reagovat
Busby babes

klasika.

Reagovat
jk

HAHAHAHAHAHARYYY

a to jsme si zrovna říkal, že sme dlouho nedali branku z rohového kopu!

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Haryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!

Reagovat
Coutinho10

wohohou Harry

Reagovat
smazaný uživatel

zasluuuzene

Reagovat
mr.Silver

fantaaaa

Reagovat
niflheim

Jonesy se pěkně zúčastnil

Reagovat
smazaný uživatel

Buď pro to má jít od začátku DDG nebo dát si někoho k tyči...

Reagovat
ACSMan

Jak domeček z karet

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nadhera

#draft - lavicka ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Mousu před týdnem zachránil výhru, dnes na facku

Reagovat
Svatej

Woooo !!!!

Reagovat
jenage

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
patas92

Ohh, to bude bargain

Reagovat
Counter

Začínám doufat v to veto.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Jones a Smalling skvele vystoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
pepinho2

Mourinho chtěl jednou hrát docela fotbal a tohle je výsledek. Příště zpět k nekoukatelné sračce

Reagovat
Cobra

Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
Cobra

Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloupíme autobus !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen, Trippier, Kane fantasy

Reagovat
jk

COME ON YOU SLEPICE!

Reagovat
niflheim

Sacked in the morning?

Reagovat
Swarley

ještě přes Shawa, tak to bude příště Young...

Reagovat
Miguel19

Sit down Mourinho!!!

Reagovat
Coutinho10

Lucaaaaaaaaaas fantaaaa a draft na lavicce

Reagovat
TheTopFootbaler

To neeeee.

Reagovat
Svatej

United ted v pěkným rozkladu

Reagovat
Busby babes

uplne.

Reagovat
Svatej

Skoro bych nevěřil tomu, že jde mít ještě horší uspěšnost přihrávek a pohyb. Jako v pitomý hře, kde dostaneš první kolo na prdel a najednou se sere uplně všechno..

Reagovat
nani92

ty si kedy začal sledovať PL? my sme v rozklade už 5 rokov

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Este ze ty si to pochopil az teraz.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Hokaido

Reagovat
nani92

ale ved hráme dobre, jebať výsledok

Reagovat
cr7sux

Je nutno videt v tom pozitiva - o krucek bliz vyhazovu mourka

Reagovat
RKBoy

United a Arsenal mimo top 4 na konci sezony, to je tutovka.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Piče, mám z toho nervy, naposledy, když jsme vedli 2:0 na OT, tak jsem se šel vysrat a pověsit ven prádlo a najednou to bylo 5:2 pro ně

Reagovat
Counter

To si pamatuju, šílený zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne pico nechod srat!

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

bejvávalo

Reagovat
ACSMan

Buď v klidu to bylo za Fergusona, běž srát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Busby babes

Jones zranenej, tak to mame komplet...

Reagovat
Grahf

murko čau

Reagovat
Counter

Jones klasicky

Reagovat
Swarley

a Jones se ještě u toho nebránění klasicky zranil, super...

Reagovat
EXoRcIsT

Ako nadavajte na Joseho kolko chcete ale co moze robit ked druhy zapas po sebe hraci robia hrozne kiksy ktore nas stoja zapas

Reagovat
Counter

Třeba je lépe připravit, aby ty chyby nedělali.

Reagovat
EXoRcIsT

no nasich stoperov sa asi neda lepsie pripravit lebo to su hlupe hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Zajímavé, že ty chyby hráči předvádějí v každém týmu Mourinha.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jones daruje slípkám gól, málem i penaltu, a ještě se zraní. To je takovej tragéd, toho fakt kopnout do řiti a poslat někam do Champu.

Reagovat
RKBoy

tak na dnes mu už padla, spravil čo sa od neho čakalo ,tak to završil zranením..je proste konzistentný a vy iba frflete.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste mozna zranill Matice

Reagovat
smazaný uživatel

Sack in the morning, you getting sack in the morning.

Reagovat
Svatej

José, come on krucinál, vyser se na květáka a radši tam píchni Rashe nebo Anthonyho

Reagovat
PP

skoro..

Reagovat
Counter

Anthony ani není na lavičce.

Reagovat
Svatej

Však na to jediný soupeř není připravenej !

( ok, uplně jsem zapomněl, zametem to pod koberec )

Reagovat
janinho

martial je v nominacii?

Reagovat
Svatej

Nein, můj úlet

Reagovat
Miguel19

Už bylo letadlo?

Reagovat
jk

Jen autobus.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PP

Kurva.. Sekne se mi stream, jdu si na brko, dolit burčák a ono je to 0:2

Reagovat
jk

Tak hlavně nechoď srát.

Reagovat
Cobra

Brko s burčákem Přeju ti krásné zítřejší ráno,

Reagovat
PP

nemám s tím problém.. Nepiju pivo, takže jsem zvyklý i na kombo víno+slivovice..

Jedině sliva + šáňo si už nikdy nelajznu..

Reagovat
C-M@ster

Woodward OUT!

Reagovat
r.mrazik

Konecne květák

Reagovat
jk

Z něj a Rose mám jedině strach...

Reagovat
TheTopFootbaler

Herrera na stoperu byl taky průser už od začátku.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kanye tak a ted nasadit alexise a od nej 2 goly

Reagovat
Svatej

Tyvole, to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice ale hrajem kurva!!!!

Reagovat
TheTopFootbaler

Lingard kurňa!!!

Reagovat
hefy

COYS

Reagovat
Svatej

Pogba je fakt neskutečně silnej ve fyzickejch soubojích. Fakt málokdy ho vidim nějakou takovou přetahovanou prohrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Allli ani nevie kedy ma spadnut

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej smoula

Reagovat
Mimalu

to je tragéd

Reagovat
mr.Silver

Alli XD

Reagovat
EXoRcIsT

Kurva dopice Lindelof co to ma byt ja to nepochopim

Reagovat
Svatej

Coo se to děje

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

WTFFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof

Reagovat
Cobra

Reagovat
ACSMan

Lindelof

Reagovat
r.mrazik

Konečně vidím ty skvělý přihrávky lindelofa...

Reagovat
r.mrazik

A ten roh...tyvoe...ten kluk se nepovedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

kane

Reagovat
SCELO

lindelof

Reagovat
Busby babes

Diky Viktore, ze ses me zastal...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Eichel

Dele

Reagovat
TheTopFootbaler

No to mě poser. To je aspoň rozehrávka.

Reagovat
Miguel19

Jožko v pejči.

Reagovat
Jordi Alba

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mohlo být 4:8

Reagovat
jk

Reagovat
Swarley

Lindelof

Reagovat
Coutinho10

Alli

Reagovat
C-M@ster

Panejo...

Reagovat
Counter

Už to mohlo být tak 10:5 pro Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Co víc jako borci z útoku ještě chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof a jeho skvělá rozehrávka no za to určitě mohl Smalling, dle busbyho

Reagovat
Busby babes

zalez do kanalu, kaspare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klinikař nám zase nezvládá

Reagovat
spider_8

Když si vezmu, že jsme málem koupili Lindelofa místo Rudigera

Reagovat
J0EL

A my sa smejeme z Mustafiho. Toto je novy level, co predvadzaju stoperi United.

Reagovat
smazaný uživatel

fantastický fotbal od MU

Reagovat
nani92

Lindelof vie ako zaujať

Reagovat
smazaný uživatel

Moc často nepíšu, ale pro člověka co zažil obrat v 99, ale hlavně tu éru kolem Ronalda. Kdy se člověk po tréninku natáhnul na gauč a koukal na ten koncert, kdy Ronaldo, Tevéz, Rooney dali Newcastlu 6:0. Je tohle opravdu hluboké dno. V globálním měřítku nás ještě zachraňují oba Milánské kluby, i když v historickém měřítku je jejich status stále vyšší. Ta aura, vyjímečnost, exkluzivita, to jde všechno nenávratně do háje. S koncem Sira, s miliardama, s Mourinhem, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

lepe si to vystihnout nemohl

Reagovat
lajka30

Já bych se spíš smál Alimu že to nedal.

Reagovat
jk

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Btw jsem rad, ze tu spousta lidi tak nadsene souhlasilo s Woodwardovym PR clankem, ze stopera nepotrebujeme.

Reagovat
Swarley

nepotřebujeme, potřebujeme minimálně dva

Reagovat
Busby babes

A hlavne neni zadny, ktery by byl lepsi, nez ti, ktere mame. Na to nezapomen. Jsem rad, ze jsme usetrili penize a muze nas ted hrat ten krasny pocit, ze uroky v bance naskakuji.

Reagovat
Swarley

ale tak dneska to nevypadalo špatně, hlavně Matic prostě té obraně strašně pomůže a je tam alespoň trošku nějaká jistota...

jinak tu situaci dělím na dva problémy...Mourinho měl dost času a příležitostí s tím něco dělat, není to jenom o tomhle letní přestupáku...dva stopery si dotáhl, v tomhle se fakt není na co vymlouvat...

že to je pořád málo je úplně jasné a to už jde na vrub vedení i Mourinha...stejně ho v budoucnu budou muset koupit...

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

nevypadalo to spatne ale nakonec ty chyby zase udelali. O tom to je.

Reagovat
Swarley

jo, to o tom žádná

Reagovat
Counter

Na útoku jste asi taky šetřili, když máte po třech zápasech tři góly, z toho dva z penalty.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

Možná by bylo lepší nechat hrát dvojici Mike a Eric...ehm

Reagovat
Busby babes

dockas se v pritim zapase.

Reagovat
r.mrazik

Snad jo...tohle točení stoperu je divoký

Reagovat
Busby babes

proto jsem doufal, ze podrzi dvojici Bailly - Lindelof.

Reagovat
r.mrazik

Lindelof bude držet už něco jiného

Reagovat
Counter

Tak to je těžko, když Mou šupne Baillyho na tribunu a postaví tam Herreru

Reagovat
Busby babes

no az na to, ze Herrera odehral dobrej zapas a nehral klasickyho stopera, ze jo... Ale to neres.

Reagovat
r.mrazik

Hrál pravého a posral to u druhýho gólu

Reagovat
Busby babes

pohyboval se casto i vejs, chvilema i regulerne utocil, to proste nebyl klasickej stoper.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

Jj,pravý stoper

Reagovat
Busby babes

nope. se koukni jak ma vyrazne vic barevnej prostor pomerne vysoko... mel daleko vic prostoru pro utoceni.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, jak někdo může být tak tupej? ty se sám ponižuješ a ještě tady postneš heat mapu, kde má Herrera pohyb jako pravý stoper (téměř totožný s Jonesem, který hral levého stopera) bože prooooooooooooooč nám fandí takovej ňouma

Reagovat
Busby babes

ze ses slepej dement, za to ja nemuzu. Ale uz me nebavis, takze te proste jen poslu do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

to tak bývá s klinikařema, žádné argumenty, sebeponižování a pak už jen totální zoufalý útok a urážení, protože co? nemají pravdu tohle jsem dlouho nezažil, naposledy minulý týden, když ses zase ponižoval, aby někdo se sám shodil argumentem postnout heat map, kde jen potvrdí to, co říkají ostatní a hádá se dále

Reagovat
Busby babes

hele, ty me tu urazis dlouhodobe a vetsinou to ignoruju. ale uz me to nebavi, tak jsem te proste poslal do hajzlu. Zadne argumenty tu nepredvadis. Hlavne vsude nacpi milion smajliku, kaspare.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Counter

Hlavně u bránění Mourova gólu to byla špica.

Reagovat
Boban

tak tam šlo o to, že má nejdříve někoho prodat a pak koupit, ne? což je pravda, stoperů je dost (5?), akorát soutěží o to, kdo dá větší kiks

Reagovat
Busby babes

tohle absolutne nemuze byt argument.

Reagovat
Kapřík

Proto jsem říkal celou dobu, že je tam potřeba Harry. Sice je kvůli národnosti předraženej, ale s Ericem by nebyl špatná dvojka a anglánů taky nemají na rozdávání. Jones je dobrý leda na alternování (vedle Erica nebo Harryho by jeho výkon asi vzrostl), u Smallinga to je ještě horší. Bohužel.

Reagovat
Giwdul

Hm. Fandím sice rivalovi, ale fanouškům MU upřímně nezávidím. Ta obrana je na poměry velkoklubu něco naprosto nevídaného. A my jsme nadávali na Morena-Matipa-Lovrena-Clyneho... Nový rozměr tohle.

Reagovat
Miguel19

Pogba zase zoufalej výkon.

Reagovat
Counter

I nejlepší záložníci PL mají své dny.

Reagovat
nani92

..keď hrajú dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten pišus píská, to jsem neviděl...

Reagovat
Ranoth

skoda ze tam jozko uz dlho nevydrzi

Reagovat
niflheim

Tak odchodem Matiče to šlo do kopru...

Reagovat
EXoRcIsT

Matic bol tiez hrozny

Reagovat
EXoRcIsT

Poslat vsetkych stoperov do prdele nech to radsej dohraju odchovanci zufalstvo od nich svojimi chybami nam prehrali uz druhy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Moura me prijemne prekvapuje jak je silnej v osobnich soubojich, celkem dost toho ustoji a vyhral i par hlav

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Každopádně zápas posral Lukaku tím jak nedal jasný gól

Reagovat
EXoRcIsT

zapas posrala obrana ( uz druhy po sebe)

Reagovat
r.mrazik

No...ne...měl to na noze a nedal...stejná chyba jak chyba stopera...akorát on u něj to bylo první

Reagovat
niflheim

Fred bude průser...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten treble s Interem ještě v budoucnu zachrání Joseho historickou reputaci. I když to měl hráče, legendy, kterým, ze současnýho Manchesteru nikdo nesahá ani po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodčí

Reagovat
TheTopFootbaler

Fellaini simuluje, no co to kurde je...

Reagovat
Svatej

Hmmm, nerad to říkám, protože toho hráče jsem nidy rád neměl, ale Lingard je z druhý strany jednoznačně nejepší. Je skoro všude a je vidět, že mu na zápase fakt záleží. Vedle toho zbytek týmu ve srovnání s ním vypadá dost mámvpičisticky.

Otázka je, jestli Lingardovi tolik záleží na týmu, nebo ví, že pod Mourinhem má největší šanci se prosadit..

Reagovat
mr.Silver

Pogba taky hraje celkem fajn, Lukaku maka, ale jinak slabota, zbytek no comment. Fred hraje asi jenom proto, ze stal 50 mega +.

Reagovat
Svatej

Pogba se mi líbil tak ve dvou momentech, jinak není na facku, ale dobrej pocit jako z Jesseho z něj zdaleka nemám.. Od Freda jsme taky čekal o dost víc, ale třeba se s jiným koučem ukáže.

Romelu je fajn, akorát mi Lingard přišel ještě před ním

Reagovat
PP

přihod Shawa..

Reagovat
Svatej

On i Lukaku snesou ještě nějaký měřítka, ale furt hrajou mnohem hůř, než by měli a než jsou schoní, tak jsem je tam nepsal..

Reagovat
Busby babes

dneska mi to neprijde, ze by meli v pici. Celej tym maka.

Reagovat
Svatej

Nemůžu se zbavit dojmu, že makaj jen bez balou. Jak ho mají, tak se tam hejbou dva hráči...

Reagovat
Giwdul

Tottenham dnes naprosto marný a jedna desetiminutovka jim vyhraje zápas. Škoda, přál jsem si remíz.

Reagovat
smazaný uživatel

Toby hraje jak buh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes několikrát zaspal a pak to zachraňoval na poslední chvíli, ale jinak souhlas no

Reagovat
jk

Ze začátku tragéd, ale pak se rozjel a druhý poločas hraje s velkým přehledem.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
ACSMan

Názor na Luka?

Reagovat
EXoRcIsT

dneska asi najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když koupíš dva stopery za 70 mega a jednoho necháš na tribuně a druhého radši nestavíš, protože je toátlně marnej.

Reagovat
PP

vážně Mourinho celou lonskou seznou opomíjel Shawa?? Ten chlap je o parník nejlepší z Mufanů..

Reagovat
smazaný uživatel

busby ti řekne, že byl marnej a na tréninku málo běhal

Reagovat
Snatus

Mourinho těmto trenérům odzvonil zvonec.

Reagovat
Harakan

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Lucas odehrál skvělý zápas, co si budeme nalhávat.

Reagovat
smazaný uživatel

este hraje

Reagovat
ACSMan

Ani ne čekal jsem víc

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
mr.Silver

Moura kraaaasne

Reagovat
Counter

Mourinhovy třetí sezony ❤️❤️❤️

Reagovat
smazaný uživatel

uz ses vystrikal?

Reagovat
Counter

Vůbec, tohle byla teprve předehra.

Reagovat
Ondiis

Manu NIKDY doma neprohráli 0:2? Wtf

Reagovat
Ondiis

Ok, historie zůstane nepřepsána

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Však tomu zabránili i tentokrát, tak co ?

Reagovat
Counter

V PL.

Reagovat
REPLIKATOR

A zase nic

Reagovat
Coutinho10

a ja diky Lucasovi otacim nas H2H souboj

Reagovat
Ondiis

Vím o tom, zatracenej Stankovič ale je to bittersweet pro mě, já mám Mouru v draftu a díky němu zůstanu na 1. místě

Reagovat
Coutinho10

j..Stankovic zachrana ale naopak u me v draftu to neklaplo a Lucas zustal na lavicce

Reagovat
Svatej

MOURAAAAAA, WOW !

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas parádně

Reagovat
smazaný uživatel

kane!

Reagovat
niflheim

Tak tohle naprosto vystihlo celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas senzační

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pane Mourinho sbohem

Reagovat
Cobra

Lucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ángel di María 22

Tihle United jsou stejně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jako uživatel největší idiot.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

naschledanou

Reagovat
Jordi Alba

Lucaaaas

Reagovat
r.mrazik

No...Lucas by nebyl marný na to pravé křídlo...

Reagovat
Busby babes

Jop, Smalling hraje super zapas.

Reagovat
Counter

Něco jako Herrera no.

Reagovat
r.mrazik

bránit hráče co na tebe běží v rychlosti...odborník

Reagovat
Busby babes

jo, tak ona to nakonec ani nebyla chyba... ok. ty ses fakt zaslepenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Chyba byla pustit ho v rychlosti 1 na 1...jasne že to mohl Mike odbranit lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Gól jde z většiny jednoznačně na Smallinga.

Reagovat
Busby babes

hmm, tak takhel muzu omluvit i vsechny hrubky Lindelofa.

Reagovat
r.mrazik

Neřekl bych...jsou prostě situace které není nastat...

A hráč v rychlosti proti stojícímu stoperovi je jedna z věcí

Reagovat
Busby babes

Smalling nestal.

Reagovat
Kapřík

Přesně.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tak smalling prehral suboj 1na1....kde boli ostatni aby ho zdvojili?

Reagovat
Kapřík

Zas taková trága, jak se tu hlásá, to nebyla.

Reagovat
pepinho2

Fred a Mike

Reagovat
Mimalu

docela kruté, United dneska ani zdaleka tak špatně nehráli jak výsledek naznačuje...

Reagovat
lajka30

Nehraje se na krásu ,ale na goly.

Reagovat
EXoRcIsT

zrazu ale ked sme tak hrali tak sa hralo pre krasu a pokoj duse

Reagovat
Mimalu

tak to je jasné, no

Reagovat
smazaný uživatel

ja jim ho tak zavidim

Reagovat
PP

Mouru? Vždyt Lacazette není o nic horší či jiný.. Akorát jej využít.. Jestli Kanea, tak ano, tam není moc lepších alternativ..

Reagovat
Eichel

Ja som vedel, že sa Moura chytí. Je fantastický!

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, mou se zase dostava do faze, kdy mi ho zacina byt lito..

Reagovat
masly008

být líto mourka nejde.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Naopak, teď se dostáváme do fáze, kterou je nutno vychutnávat plnými doušky.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Fakt sám sobě nerozumim

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PP

kdo dal palec + ty jste masochisti.. Připomíná mi to, když se budu pálit zapalovačem a divit se, že to pálí..

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi ten jeho pochod po hristi s prazdnym pohledem a potlesk divakum? to bylo skoro biblicke jak arsenovo nakopnuti flasky

Reagovat
PP

viděl.. Nenávidím tento charakter lidí a není mi jich v žádném případě líto - vyjma neštěstí v rodině. Je to zmrd, účelový člověk, který otočí kdykoliv se mu to hodí. On dělat politika v současné ČR, tak to dotáhne na ministra, možná i prezidenta.

Reagovat
smazaný uživatel

zac? za to, ze jeho majstrstyk je v zapasech, kdy se mu nedari a je prehravanej jinym trenerem, je Fellaini na hrot a nakopy na nej? takovyho trenera mi nebude nikdy lito, at je to kdokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

vubec neresim sportovni strank., proste ten jeho pohled, kdy to vypada, ze si uvedomuje, ze je za kokota

Reagovat
smazaný uživatel

No vcera vypadal, ze se snad rozbuli. Zvlast jak se objimal se Shawem, pokrytec jeden

Ale chapu, jak to myslis, on uz takhle budil dojem i u Modraku kdyz byli snad jedenácti... Podle me cistej kalkul

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Fred docela komicky v tom středu

Reagovat
Coutinho10

Lucaaas

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

Jones, Lindelof a Smalling...každej po gólu, tak si to kluci férově rozdělili...

Reagovat
smazaný uživatel

ti obrancovia su ale fakt zli

Reagovat
nani92

Tento gól by nemal platiť, Lucas už mal byť vystriedaný

Reagovat
SCELO

Reagovat
J0EL

Mustafi > Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi> celá obrana MUFC kromě Baillyho

Reagovat
nani92

Bailly dnes najlepší výkon, keďže všetci ostatní sú v mínuse

Reagovat
EXoRcIsT

rojo nad nim za tuto sezonu nespravil jedinu chybu

Reagovat
smazaný uživatel

být tam rojo tak je to 5-0 by tam udělal dvě pencle ještě,že tak. Ondřej čelůstka je volnej hráč proč né nezkusit

Reagovat
EXoRcIsT

nepochopil

Reagovat
masly008

u nás by byl bohužel smalling 2 stoper po kosovi.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ten třetí mi podělal tipligu, úžasný.

Reagovat
EXoRcIsT

ale nech palia do pice vsetci 4 stoperi a mozu si zobrat zo sebou aj Freda to je hra uroven 4 dedinska liga

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze je Fred dnes skvely

Reagovat
niflheim

Fred smrdí naprostým průserem

Reagovat
Svatej

Reagovat
EXoRcIsT

Fred nebol dobry ani jeden zapas pobehuje ako splaseny ale vlastne nieje nikde kde ho treba

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som tu cital, mne osobne sa nepozdava vobec

Reagovat
Kapřík

Už jsem se lekl, že mám něco s očima.

Reagovat
Kapřík

Jonese bych si nechal na záskok. Vedle vůdčího typu stopera typu Eric dle mého rozkvete.

Reagovat
masly008

ale musím se smát alexisovi,kam se dostal.z jednoho z nej hráčů PL, kde se hrálo vše na něj a byl hvězda na průměrné křídlo kterého si skoro člověk v zápase nevšimne.

Reagovat
smazaný uživatel

v manchesteri ma lepsi klavir

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

malokto si odchodom od nas polepsil z dlhodobejsieho hladiska

Reagovat
Swarley

Robin by mohl vykládat

Reagovat
masly008

1 titul a pak na něho všichni zapomělia skončil někde v turecku.já ti nevím.zase taková výhra to není.

Reagovat
nani92

LOL

Reagovat
Swarley

a v Arsenalu by byl bez titulu a skončil někde jinde v Turecku?

Reagovat
masly008

a nebo by byl brán jako legenda která v těžkých časech nezdrhla.třeba.

Reagovat
Swarley

já to chápu, ale tak to je asi fanouškovské hledisko...u něj bylo jasné, že ten titul chtěl vyhrát a tak ho šel vyhrát...z tohohle pohledu si přece jasně polepšil...

Reagovat
Counter

Viděl jsem analytické články, že kdyby zůstal, tak bychom ten titul dali my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak to by musel jít SAF opačným směrem

Reagovat
smazaný uživatel

bol by legenda

Reagovat
J0EL

mozno by sme mu stavali sochu uz. Takto po nom ani pes nestekne.

Reagovat
Swarley

ale hovno, možná nám vystřílel poslední titul na hodně dlouhou dobu...

Reagovat
Counter

Ale má pravdu, fakt si polepšil málokdo.

Reagovat
J0EL

Jj, pre tu jednu sezonu. Citaj poriadne dedo alebo xhod si znova konstruktivne podebatovat s bladom.

Reagovat
Swarley

a jako jak dlouho by u vás asi hrál? vždyť bylo jasné, že ho ta hromada zdravotních problémů po celou kariéru určitě dožene..

Reagovat
Svatej

Cesc

Reagovat
PP

Cesc jednoznačně, Van Persie taky ten triumf získal.. jinak fakt ne. A u Alexise obzvlášt mě to velmi těší..

Reagovat
smazaný uživatel

rikam si, jestli ty hrace fakt hodne neprecenujem

Reagovat
Counter

Jak které. Někteří u nás podávali skvělé výkony, protože Wengerův fotbal jim byl šitý na míru, zatímco jinde se už jen trápili.

Reagovat
Mimalu

ale zase má víc chechtáků

Reagovat
smazaný uživatel

alexis strašně nesympatický mi je už jenom to,že za tolik let není schipnej se naučit ani anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Mou za Spallettiho a za dva roky všem ještě jednou vypálit rybník.

Reagovat
Azazelo RD

Škoda, že se tohoto Swarley dožil.

Reagovat
Swarley

? momentu, kdy bych byl nejlepší stoper United?

Reagovat
Counter

Poslyš, v draftu čekáme na tvé schválení/vetování jednoho trejdu, docela bouřlivě se to rozebíralo ve fantadiskuzi

Reagovat
Swarley

zítra vám to povetuju všechno, to jsou zase beztak nějaký finty, jak mě vyšachovat...v klasice už na tom pracuju sám...

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Azazelo RD

Nohy jsou jak zamlada díky šlapadlu pro seniory?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
niflheim

Jaktože ten ožrala chytá a nedostal trest od klubu? Kampaň!

Reagovat
Greny

Neni to jedno? Kdyz netrefite prazdnou branku

Reagovat
smazaný uživatel

jako ožralej mi spíše přijde dnes LUKINHO

Reagovat
smazaný uživatel

chlastačka s Olliem a Kosem a očividně zdrogovaný Dembele nakonec super taktika, na to nemohl Mourinho moc reagovat

Reagovat
Nikikrew

To aby som počkal na Josého tlačovku

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

sack him in the morning??

Reagovat
J0EL

Myslis to: Your getting sacked in the morning?

Reagovat
EXoRcIsT

to boli fans spurs ma to tam napisane

Reagovat
Busby babes

to byli fans Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to chantují na Sanchéze?

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
smazaný uživatel

já měl na 4:0 pro Spurs škoda

Reagovat
Swarley

tak snad naposled, takovou prohru si Poche od příští sezóny na OT nebude moct dovolit..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

To Mourek tleská takhle před publikem po každý prohře?

Reagovat
C-M@ster

Podle mě se loučil

Reagovat
EXoRcIsT

trosku to vyzeralo ako keby sa lucil no i ked posledne 2 prehry nejdu ani tak na Joseho ako na fatalne zlyhania v obrane . Ale fanusikovia si zasluzia potlesk lebo boli skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to gesto bola spravna vec

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
jk

Co to je ten Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je Mourinhova rozlučka?

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

co jinyho...

Reagovat
C-M@ster

Dost to tak vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Bylo by to stylové.

Reagovat
smazaný uživatel

Who needs new signings?

Reagovat
PP

na toto bacha.. tu lavku máte ted naprosto nedostatečnou..

Reagovat
Mates_Matesović

To zas jo

Reagovat
smazaný uživatel

Son, Lamela, Sanchez, Worm, Davies, Aurier, Winks, Llorente, Vanyama? Podle mě hodně slušná.

Reagovat
PP

půlka z nich půl roku nehrála, někteří ještě dýl. Není to špatné, ale CMko + za Kanea by se vám někdo sakra hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil, ale zachranil by to grealish za 35mega? Ten Abraham z cukotky mohl byt super, ale Chelsea i ho dal odchovava...

Reagovat
ajouki

Jen co zápas nabral na kvalitě, tak to bylo jen o jednom týmu. První poločas zajímavý, ale jen díky hloupým chybám a dobrém tempu, které z toho udělaly bramboračku.

Ale ta obsese Mourinhem je hrozná. Ten člověk je vyřízený, není důvod se jim nadále zabývat. Určitě není nutné na něj mít po zápase 2 minuty kameru a pak to další 2 minuty řešit.

Reagovat
TheTopFootbaler

Shaw, Pogba, Lingard zahráli dobře. Lukaku, Matič, Fred a Valencia zahráli průměr až podprůměr. A Lindelöf, Jones, Smalling, Alexis, Herrera a Fellaini zahráli tragicky. Celkově byl náš výkon fajn až do těch prvních dvou gólů, pak se to úplně rozsypalo.

Reagovat
r.mrazik

Jj.hlavně Mike byl tragický

Reagovat
Busby babes

nebyl, ale hrubou chybu udelal taky. Je to nas nejzkusenejsi stoper, na kterym by ta obrana mela stat a Lucas ho povodil jak 18 letyho kluka no.

Reagovat
r.mrazik

To je pořád dokola...některé situace se nesmí stát...

Lucas by v té chvíli vykoupal každého

Reagovat
Busby babes

jj, ja zapomnel, on Smalling stal...

Reagovat
r.mrazik

Tak mě napadá...hrál jsi ten fotbal někdy?

Reagovat
Busby babes

hral. jenze ty ses rozhodl, ze ted ze Smallinga udelas nejlepsiho stopera no. Vcera nehral spatne, ale prave tim, ze na konci udela tu hrubku ukazal, ze u nas to na nem stat nemuze. je mu 29 u nej uz nemuzu doufat, ze to jednou bude lepsi.

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz jsi ho hral,tak asi dokazes pochopit,ze kdyz je protihrac s micem a rozbehnuty jde na stopera,tak je stoper ve velky vetsine dost v prdeli...

ono to bylo vcera videt i z pohledu treba lingard x toby...jakmile je utocny hrac rozbehnuty,tak jsi proste dost v prdeli...

je skoda,ze se mikeovi nepodaril ten obranny skluz...ale chyba byla jinde...mozna mel vic vystoupit? nebo ho spis mel nekdo zdvojit a nenechat hrat 1 na 1 proti stoperovi

nejlepsiho stopera z nej nedelam...ale ty kydy na nej jsou uz moc

Reagovat
Busby babes

hm, zajimavy, ze u situaci 1-1 pak vetsina nekonci golem... Smalling misto aby ho vystinoval a snazil se vytlacit, zkusil vypichnout balon, ale totalne to neodhadl a lucas ho udelal. sorry, ale i Smalling byl rozbehlej. Ty to porad popisujes jako sitauci, kdy se najednou na stojiciho stopera riti utocnik, ale tak to nebylo

Reagovat
Busby babes

pokud to, ze napisu, ze na to u nas nema beres jako kydy, pak ok no. Mohl bych ti psat to same treba s Lindelofem, kdy z nej taky delate desneho trageda.

Reagovat
r.mrazik

no...lindelof tragedne hraje...vcera to byla uplna komedie

https://www.youtube.com/watch?v=q5NVzrMDbFs cas 3:50

je proste rozebehly...mike se musi otacet...mohl to zvladnout,ale primarni chyba byla jinde...lindelof nekde v pici misto zdvojeni,valencia to same...proste nechat jit rychleho hrace 1na1 na stopera je chyba...

kydat na mikea v te situaci je mimo

Reagovat
Busby babes

ano, je na tom videu videt, ze mel smalling dost casu, byl rozbehnuty, ale situaci blbe resil. Ten Moura se tam nezjevil z niceho nic.

Reagovat
r.mrazik

stejne jak se lindelof pozastavi a ceka co mike...lama

Reagovat
Busby babes

takze nakonec je to jeste chyba Lindelofa, ok. Asi nema cenu dal se o tom bavit.

Reagovat
r.mrazik

chyb tam bylo mraky...nechavat to na mikeovi je blbost

Reagovat
TheTopFootbaler

Hele ten gól nebyl vyloženě jeho, ale rozhodně neudělal to nejlepší co mohl. A ani zbytek zápasu dvakrát nezářil. Označit ho jako tragického bylo včera pod vlivem těžkých emocí, zapomněl jsem při nich na ten zákrok proti Allimu z úvodu, ten byl luxusní. Nicméně Busby má pravdu v tom, že na něm to prostě stát nemůže a to je v jeho věku špatně.

Reagovat
r.mrazik

no...Kane si vlastne neskrtnul do toho rohu kde to podelal Jones...

vzdyt zahral cely zapas velmi slusne...a ten treti gol? rikam porad,ze kdyz je rozebehly hrac typu Lucase,ktery umi skvele 1na1,tak to ten stoper ma temer jasny...

Reagovat
Busby babes

no a ja myslim, ze stoper kvalit Ramose, Alderweirelda a tak, by to vyresili lepe. To je muj point.

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=MWQNGMBNxPo

beru,ze messi je buh...ale muj point zas je,ze kdyz je utocnik rozebehly,tak si muzes dost casto jen voloupat

Reagovat
Busby babes

no prave, mezi Messim a Lucasem Mourou je asi takovej rozdil jako mezi Smallingem a Ramosem.

Reagovat
r.mrazik

porad dokola...

https://www.youtube.com/watch?v=klpbog6I6bk

nechat samotnyho rozebehnout takovy hrace na stopera bez kryti je picovina...a muzes to mikea hazet jak chces...

jestli nechapes princip,tak je to tezky

ani ramos by tam nebyl co platny

Reagovat
Busby babes

ano muzu, protoze se v te situaci zachoval blbe.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako souhlas, ale prostě to šlo vyřešit lépe. Kdyby na to měl patřičnou rychlost, mohl by ho zkusit vykrokovat a vytlačit do horšího úhlu. Jinak včera mě nejvíc z celé obrany naštval Jones, při tom rohu to prostě podělal a nepřímo nám prohrál zápas... A pak se ještě zraní...

Reagovat
r.mrazik

Tezky kdyz je moura i s micem rychlej jak sracka...tam to chtelo ho hned zdvojit ...ale proste na hovno situace

Reagovat
TheTopFootbaler

Kdo tam byl ten druhý, co k té situaci teprve dobíhal z dálky? Lindelöf?

Jak říkáš, těžko se to brání, kdyby to byl jediný gól, co jsme dostali, bylo by to v pohodě. Ale tři za zápas je moc.

Reagovat
r.mrazik

JJ,ty obranny chyby jsou desny...

na jedny strane lindelof a na druhy valencia...

Reagovat
TheTopFootbaler

Ničí mě ten rozklad mého milovaného klubu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

ale abych to podal srozumitelneji. Smalling je obdoba toho, ze nam na krajnich becich hraji predelana kridla. V klubu jako United nema co delat jako stoper do zakladu. Ne s tou vykonnosti, co ma posledni dva tri roky. Tu formu pod LVG proste nedokazal zopakovat.

Reagovat
jk

Doprdele Harry... to je prostě jen šum

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snaží se

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu rozumím a vždy říká víceméně to samý .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele