Rozhodčí NFL pokutován za "kravatu"

29.12.2007, 10:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (184)

Přidat komentář
Chazy

EFNFL FANTASY LIGA - ZÁKLADNÍ INFORMACE, PRAVIDLA, PŘIHLÁŠENÍ

(přečíst celý, je to potřeba)

Protože se nás tu scházelo minulej rok vážně hodně, tak jsem se rozhod založit fantasy ligu. Doufám, že se podaří založit dvě úrovně, aby se dalo sestupovat a postupovat. Fantasy je to naprosto odlišná od tý, kterou znáte z PL. I když jestli hrajete NHL fantasy, tak už trochu tušíte. Pro ty, co netuší, níž vysvětlím informace ohledně draftu, systému hry atp. Vesměs jde ale o to, že každej hráč je ve fantasy unikátní, v lize je jen 12 uživatelů, kteří si na živým draftu rozdělí hráče mezi sebe do týmů. Nejde teda, aby dva uživatelé měli stejnýho fotbalistu. Pak se proti sobě týmy utkávaj v head-to-head weecích, kde se každej rovná jednomu NFL kolu. Nejlepších 6 týmů jde do playoff a bojuje o trofej. Rovnou říkám, že malej přehled a neznalost hráčů nemusí bejt problém.

Cílem je vytvoření stabilní fantasy ligy s pevně danou strukturou, která bude mít po čase nějakou tradici, jasně stanovený pravidla a výhra v ní bude něco znamenat. Neplánuju tam tahat nikoho mimo EF, na to jsou v ČR jiný ligy, je to prostě pro tu naší komunitu. Předem říkám, abyste tenhle článek nespamovali dotazama atp., tady bude viset tenhle příspěvek s pravidlama a přihlášením, každej rok to budem jen aktualizovat.

-------------------------------------------------------------

EFNFL Chazy League: A-Lizée

Jelikož není žádnej způsob, jak nás rozdělit do lig, z čeho vytvořit koeficient, vyberu do A-Lizée ty, co tu byli přes rok nejaktivnější, nejvíc je znám, a tak si můžu bejt nejvíc jistej, že se na to během sezony nevykašlou a bude to mít úroveň.

Složení A-Lizée: Chazy, Miky, Niflheim, C0br, Trand, mihi, PesNepes, koudak, Tsigi, petirosso, Palike, kily

Deadline přihlášování předem navržených členů: 31. července

Uzavření A-Lizée: 7. srpna

Termín draftu A-Lizée: 18. srpna, 21:00

EFNFL Chazy League: B-Lizée

Založení B-Lizée je závislý na počtu zájemců. Pokud se objeví pouze 2 nebo 4, tak je asi přidám do A-Lizée, i když ideální počet pro ligu je 12 hráčů. Pokud to bude 5 a víc, tak založím B-Lizée, ve který budu taky commish, budu tam mít svoje béčko, případně ligu doplníme dalšíma béčkama a bude to taková A-Lizée v B-Lizée. Minimální počet týmů 10, ideálně zas 12.

Složení B-Lizée: Dexter.Morgan, Mada, Maresma

Uzavření B-Lizée: 14. srpna

Termín draftu B-Lizée: 25. srpna 21:00

---------------------------------------------------------------

PRAVIDLA

Formát: Liga bude náhodně rozdělena na dvě divize s tím, že vítězové divize jdou automaticky do semifinále. Více zápasů vždy odehrajete s týmy ze své divize, čímž je zachována typická nespravedlivost NFL. Hrát se bude stylem head-to-head, tzn., že se dva týmy utkají proti sobě a ten, který získá celkově víc bodů, vyhrává daný week a má 1 bod do tabulky za vítězství.

Počet weeků: Základní část činí 14 weeků, další 3 jsou vyhrazené pro playoff.

Draft: Draftovat budeme defaultně aukcí, s defaultním rozpočtem, který má přednastavený yahoo (200 dolarů). Termín bude stanoven pro každou sezonu individuálně. Je možné udělat změnu tak, aby vyhovoval úplně všem, ale nikdy nebudeme měnit termín pro jednoho člověka na úkor jiného. Termín draftu se nebude měnit později jak týden před samotným draftem, nějaké posunutí času vrámci dne možné bude.

Složení týmů: Základní sestava čítá QB, WR, WR, WR, RB, RB, TE, K, DEF a 6 míst na lavičce pro náhradníky

Waiver: Po ukončeném draftu jsou všichni nevybraní hráči na waiveru, stejně tak všichni volní několik dní po každém odehraném kole a skončí tam i každý hráč, který je dropnutý. Smyslem je, aby v rozebírání volných hráčů neplatilo vždy "kdo dřív přijde, ten dřív mele", ale byl tomu dán řád. Waiver je opačné pořadí draftu, tzn. kdo byl na draftu první, má waiver 12. Když se dva uživatelé ucházejí o jednoho hráče, získává ho ten s lepším místem na waiveru. Poté nabírá waiver 12 a všichni se posouvají před něj. Po uplynutí doby waiveru je hráč FA a může si jej vzít kdykoliv kdokoliv.

Počet moves v jednom weeku: Bez omezení.

Vetování tradů: Trady mezi týmy jsou možné, ale také je možné ty nespravedlivé zrušit. Já jako commish se vzdávám práva sám vetovat a bude se o to starat samotná liga. Každý trade bude tři dny procházet schvalovacím obdobím, během kterého může každý z vás vyhodnotit, jestli je fér. Když usoudíte, že není, můžete hlasovat veto. V případě, že trade získá 4 veta, je zrušen. Tady vás ale prosím, abyste nad tím vážně uvažovali a nedělali to jen tak z rozmaru. Smyslem je hlavně to, aby si kamarádi nemohli pomáhat, když jeden nemá naději na PO.

Vyloučení hráče: Rád bych si vzal plné právo kdykoliv vyloučit uživatele, zablokovat mu přístup k týmu a do budoucna již jej nebrat mezi nás. Doufám, že to nebude potřeba, ale smyslem je, aby liga byla pro všechny zábavná a americký formát fantasy je zábavný jen v aktivní lize. Když někdo bude mít ve hře 4 zraněné hráče, poslední lognutí před měsícem, se všema prohraje a náhodou někoho porazí, protože těch 5 hráčů bude mít dobrý den, tak je to špatně. Proto jej raději eliminuji, aby lize neškodil. Nevyloučím nikoho jen tak z fleku, první by přišlo varování.

Postupy a sestupy: Pokud založíme i B-Lizée, je potřeba stanovit taky pravidla postupů do A-Lizée. Postupovat budou dva týmy. Bude se jednat o vítěze základní části a vítěze playoff, v případě že to bude stejná osoba, druhým postupujícím bude poražený finalista playoff. NFL je prostě o PO a ne o základních částech, takže výsledky v něm budeme brát jako důležitější. Naopak ale sestup z A-Lizée čeká týmy, co skončí na 11. a 12. místě. Ve fantasy existuje i cosi jako PO pro týmy na 7.-12. místě, kde se rozhoduje o dalším umístění, ale neznám nikoho, koho by zajímalo a kdo by se v něm snažil, takže bych na základě něj nerad cokoliv rozhodoval. Naopak ta základní část dobře vyjádří, kdo to nejvíc nedal. Místo nejlepšího místa na draftu máte druhou ligu, ale co se dá dělat.

B týmy nemohou postoupit a jejich úspěch majteli áčka nic nepřinese. Nebude možné sestoupit z A-Lizée a zároveň postoupit z B-Lizée. V případě, že bude někdo vyloučen, tak 11. nesestupuje.

Změny pravidel: Pravidla se v budoucnu mohou měnit. Když bude mít někdo nápad, jak pravidla upravit, aby byla hra lepší, méně nespravedlivá, či tak něco, nejprve daný problém prodiskutujeme, abychom mohli vytvořit smysluplné hlasování. Poté bude v hlasování pro zavedení změny potřeba, aby byla pro nadpoloviční většina všech hráčů, ne jen hlasujících.

------------------------------------------------------

FAQ

Co když neznám skoro žádný hráče, NFL sleduju krátce?

Není to problém, naopak fantasy je právě skvělej způsob, jak si povědomí o hráčích rozšířít a donutit se sledovat NFL ze širšího pohledu. Yahoo má hráče seřazený podle kvality v ranku, při draftu vidíte odhadovaný ceny hráčů na draftu a také průměrný ceny, za které chodí napříč všema ligama, také vidíte statistiky z loňské sezony. To by mělo zamezit tomu, abyste u draftu naprosto bouchli a skončili bez kvalitních hráčů.

Co když na to nebudu mít moc času?

Fantasy baseball není příliš časově náročný, fantasy football není vůbec. Nastavení týmů na jeden week zabere 60 vteřin, změny v týmu pár minut. Hra není časově náročná, spíše dodává náboj sledování NFL. Více času zabere pouze draft, tam očekávejte výhledově tak 2,5 hodiny. Pokud ale máte pocit, že na to nemáte čas, nebo vás to nebude bavit, tak se ani nehlaste, neaktivní hráči jsou zlo a ničí hru všem.

V čem spočívá draft?

Draft je několikahodinová interaktivní záležitost, kde si rozdělíme většinu kvalitních hráčů do svejch týmů. Existujou dva druhy draftů, jeden je tzv. had, kde se automaticky vylosuje pořadí hráčů a poté se postupuje způsobem 1-12, 12-1, kdy si uživatelé jeden po druhým rozdělují hráče. Můžete se s tím systémem někde setkat. My jsme zvolili mladší, ale rozhodně zajímavější způsob draftu - tzv. aukci. Zde je sice také pořadí uživatelů vylosované, ale prakticky nemá význam. Každý uživatel má nějaký rozpočet, který využívá na nákup hráčů. Ten, kdo je na řadě, vyvolá hráče (většinou se vyvolává za dolar, ale klidně může i za víc) a poté může každý přihazovat dolary, zvyšovat hodnotu hráče, až zůstane nejsilnějšímu zájemci s nejvyšší nabídkou. Na každýho hráče je vyhrazenejch 30 vteřin, ale aby nešlo vyhrávat přihazováním v poslední vteřině, tak při příhozu v posledních 10 vteřinách se časomíra automaticky vrací na 10 vteřin. Je tak možný, že někdo bude mít oddraftováno o 20 minut dřív jak ostatní, pravděpodobně taky zůstane někdo poslední a bude si vybírat hráče za dolar, protože během draftu příliš utrácel.

V draftu jako commish můžu udělat pauzu, což asi jednou v polovině využiju. Taky můžu zrušit pick. To využiju, kdyby se někdo překlik a třeba dal nedopatřením na hráče 111 dolarů místo 11. Ale doufám, že se to nikomu nepodaří, za 4 roky hraní jsem se s tím nesetkal.

Jak draftovat?

Nemůžu vám vyloženě radit, ale rovnou říkám, že je lepší, když prachy utratíte moc rychle do nerovnoměrně vyváženýho týmu, než když vám na konci zůstanou. Ani jedno není ideál, ale když člověk utrácí moc, tak pravděpodobně utrácel za kvalitu. Naopak když mu zůstane třeba 30 dolarů z 200, tak pravděpodobně tu kvalitu nezískal a připravil se o jednoho top hráče.

Je potřeba hledět na zranění, tudíž je potřeba mít rozumně vytvořenou lavičku. Je asi nesmysl na ní mít K nebo DEF, protože jsou to opravdu nejmíň významný pozice, který přináší míň bodů a přináší je nekonzistentně, takže nakonec je člověk stejně neustále nahrazuje a nevydrží mu po celou sezonu. Na lavíčce je určitě potřeba mít alespoň 2 RB, protože tam je těch zranění hodně a hodně nepříjmenejch, já jsem schopnej si dát na lavičku i 3 RB. Naopak když je v sestavě jeden QB a jeden TE, tak nemá smysl mít na ten post dva náhradníky, někdo nemá nikoho.

Co když jsem nikdy podobný draft neabsolvoval?

Fantasy nabízí možnost tzv. mock draftů, kde si můžete nanečisto vyzkoušet, jak systém funguje. Doporučuju to zkusit, odkaz na to sem hodím. Rozhodně ale nehodlám organizovat žádný mock draft pro nás. Zaprvý byste nepřišli všichni, zadruhý je pak utrpení lidi organizovat, aby našli jednu roomku a zatřetí mě mock drafty nebaví. Je to fajn na pochopení principu, ale jinak je mock s kamarádama kravina. Buď člověk draftuje hráče, co chce a tím všem ukáže, o koho má zájem, nebo tzv. "dělá dým", tzn. že bere hráče, co nechce, aby ostatní zmátnul. Ale nemyslím, že by tu byl někdo s tak respektovaným NFL přehledem, aby takhle moh někoho zmátnout a nalákat na špatný hráče a už vůbec si nemyslím, že je to užitečnej způsob zabití několika hodin.

Jak se počítají body?

Body se počítají pouze za základní sestavu, je několik statistik, které jsou hodnoceny - YDS (rushovaný, hozený a chycený jsou hodnocený různě), TD (opět různé hodnocení u všech), také samozřejmě mínus body za INTy, fumbly. Naopak obrana za ně body získává, kicker získává body za FG podle vzdálenosti, přichází o body za neproměněné. Fantasy všechny body sesčítá a kdo má v matchupu více, ten vyhrává.

Existují nějaká omezení na složení týmu?

Ne, můžete si klidně postavit celou základní sestavu Jaguars, nebo si vzít 10 QB, ale startovat budete moct holt jen jednoho.

Co když jsem dočetl až sem, i když mě NFL nezajímá?

---------------------------------------------------------

PŘIHLÁŠENÍ DO LIGY

Nejprve se zaregistrujte na yahoo, fantasy football je zde:

http://football.fantasysports.yahoo.com/

Pokud se váš nick objevuje ve výběru do A-Lizée, tak mi tu hoďte reakci, že budete hrát a souhlasíte s pravidlama. Nějakej kontakt by se taky hodil, pošlu vám tam přihlašovací odkaz.

Pokud máte zájem hrát v B-Lizée, tak mi tu hoďte reakci, že se do ní přihlašujete, souhlasíte s pravidlama, kontakt by se taky hodil.

Tyhle ligy budou pouze pro EF lidi, co tady s náma diskutujou, tzn. že i kdybyste někoho znali, kdo by chtěl hrát, nemám zájem ho brát. V ČR už existuje fantasy soutěž, která má snad 4 úrovně a kam se budete moct kdokoliv přihlásit, až to tam začnou taky řešit.

http://forum.cznfl.com/viewforum.php?f=64&sid=1b81b5516f454f9d8cf5f0de83b33ecd

Mock drafty:

http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/53654/mock_lobby?lobby=auction

------------------------------------------------------------

Závěrem: Rád bych, aby tenhle článek dlouhodobě fungoval jako místo, kde jsou stanovený pravidla, přihlašujeme se do dalších sezon, případně hlasujeme. Tudíž pokud chcete hrát, reagujte na tenhle příspěvek, ale dál už sem nic nepište, nemusíme to tu zasvinit.

Fantasy diskuze, odpovídání na dotazy atp., bude probíhat tady:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/evropa-konci-amerika-zacina-29626/

--------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=QIug-HngLYc

http://www.youtube.com/watch?v=Q6omsDyFNlk

Reagovat
Arbiter

Co když jsem dočetl až sem, i když mě NFL nezajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Takže máme první změnu času draftu:

B-Lizée je od nynějška nastavena na 17. srpna v 21:00. Je to sobota, o sobotách se chlastá, ale jsou to prázdniny, chlastá se furt a o tom datumu budou všichni vědět tak dlouho dopředu, že to snad nebude problém. Ale klidně to můžem pak ten den hodit na odpoledne, kdyby všichni chtěli, nebo to zas o pár dní posunout. NFL fantasy je v tomhle trochu naprd, že vychází na ty prázdniny, takže to se mění 150x.

Reagovat
Tsigi

Ok, budu hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Asi blbá otázka, ale ten draft je ako v PL lige pred začiatkom ligy a po každom zápase? S tým súvisí moja ďalšia otázka. Do kedy sa musím rozhodnúť či sa pridám?

Reagovat
Chazy

Ne!

Ten draft je jen jeden před sezonou. Po něm má každej ten vlastní tým čítající kolem 15 hráčů a nikdo jinej na ty hráče nemůže sáhnout, dokud je má v týmu, a to platí až do konce sezony. Můžeš pouze měnit hráče za ty, co jsou volní, takže je v týmu nikdo nemá. Proto je draft nejpodstatnější a nejzábavnější část sezony, je to fakt suprová věc.

Všechno to tam je napsaný: Uzavření B-Lizée: 14. srpna (i když asi by to chtělo posunout, když se posouvá samotnej draft, ale zatím to platí).

A je tam dokonce i napsaný, pod jakým článkem se k tomu má diskutovat a že tenhle to není a dotazy tu zodpovídat nechci. Ale co nadělám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy jak chcem in, opytaj sa Kilyho že to mám nasledované a chcel by som ist do A lizéeee

kaigi@azet.sk je moj kontakt vdaka

Reagovat
Chazy

Hele no, to neklapne, ta Alizée je prostě daná a i kdyby se někdo tam nepřidal (zatím chybí 3, ale 2 se přidaj určitě), tak je nahradí první přihlášení do B-Lizée. Což je myslím Dexter v první řadě.

Ale tak jestli to máš nasledovaný, prostě ten postup dáš a budu tam já.

Reagovat
Chazy

Dodatečně bylo upřesněno, že pravidlo o změnách (nutnost mít nadpoloviční většinu všech hráčů pro akceptování změny) platí pouze v případě změn již zavedených pravidel (pravidla uvedený v tomhle příspěvku).

Při dodatečném upřesňování pravidel, teda věcí, který nejsou nijak definovaný, je potřeba dojít k výsledku, takže stačí nadpoloviční většina hlasujících (klidně jen já sám).

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrej článek

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim...pali_caps@yahoo.com..a suhlasim

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Pettirosso

pali caps..

Reagovat
Maresma

Přihlašuju se, souhlasím s pravidly. :)

mara.hala@gmail.com

Reagovat
Mihi

ešte som to nečítal ale dopredu súhlasím lukas.mihacsak@gmail.com

Reagovat
niflheim

the.niflheim@yahoo.com

Reagovat
C0br

marekborc@seznam.cz

Reagovat
Mada

Přihlašuji se a souhlasím.

Mada44@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

maca.danilov@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

bob_kelso12@yahoo.com

Reagovat
Trand

punkercz@gmail.com.

Reagovat
C0br

hodně vostrý

Reagovat
Trand

Mi bylo 12, když jsem si to zakládal.

Reagovat
niflheim

Založ si nový email, až budeš posílat životopis a podobně

Reagovat
smazaný uživatel

citali ste clanok?

Reagovat
Trand

Nj, jenže nejpodobnější mýmu jménu bez blbých čísel na gmailu byl michhromadka a ten už mám.

Reagovat
niflheim

Kup si doménu a předělej si MX na gmail a je to

Reagovat
smazaný uživatel

ak je ešte miesto pridám sa rád

juraj40@gmail.com

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Piče, to neni moc seriozne

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, jensonbutton@email.cz

Reagovat
Eric_The_King

Souhlasím, vojtik007@yahoo.com

(ten mail jsem si kupodivu vytvořil asi před deseti minutama, doteď jsem na yahoo chodil přes Facebook a všechny lepší varianty byly zabrané )

Reagovat
Chazy

Jenom zběžně informuju, že na všechny maily byla odeslána přihláška. Kdyby nedorazila nebo to nějak nešlo, tak dejte vědět.

Reagovat
Mihi

nedorazila

Reagovat
Pettirosso

sorry, že tak pozdě, ale fakt nebyl čas si to v klidu pročíst dřív. Souhlasím a s radostí se přidám.

robin.dufek@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej clanek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

michalsobotka@gmail.com

Reagovat
Talker

fv.lazzy@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim.

klos12@email.cz

Reagovat
Chazy

Přihlášky odeslaný všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo nhl, tak do toho jdu s vami hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál bych taky p.cada@rocketmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som išiel do toho tiež, hral som aj NHL tak viem asi o čo ide ... d8a3996@yahoo.com

Reagovat
smazaný uživatel

jojo...

es.i@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

aha, blbě :D... res.i@seznam.cz

Reagovat
Chazy

Konečně tvl

Reagovat
penepi

Pravidlá prečítané, so všetkým podstatným súhlasím a rád by som sa pridal.

Kontakt - marek.t8borsky@gmail.com

Úprimne, o NFL toho veľa teda neviem, ale už dlhšiu dobu som sa chcel na to pozrieť, tak toto ma snáď správne nabudí a do draftu si stihnem spraviť základný prehľad.

Reagovat
Chazy

Správnej přístup, ono taky je věc, že tam budu každej week házet odkazy na článek, kde tady budem o NFL diskutovat, takže ti to nikdy neunikne a my toho hodně vysvětlíme.

Měl bys tam mít přihlášku, stejně jako každej, kdo sem zatím dával mail. Kdyby nedorazila nebo to nefungovalo (už se stalo někomu), tak hlásit

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tsigi

Tak až dneska sem se přidal

Reagovat
Chazy

DMNT

Reagovat
penepi

This note is being sent to remind you that your team in league EFNFL Chazy League B-Lizée(84282) is scheduled to take part in a live auction draft on Sat Aug 17 09:00pm CEST.

Však hore sa uvádza dátum 25.8. Tak čo už, odchádzam dnes na víkend do hôr.

Reagovat
Chazy

Aleeee... je tam pod tím příspěvek:

Chazy

18.06.2013 17:26

Takže máme první změnu času draftu:

B-Lizée je od nynějška nastavena na 17. srpna v 21:00. Je to sobota, o sobotách se chlastá, ale jsou to prázdniny, chlastá se furt a o tom datumu budou všichni vědět tak dlouho dopředu, že to snad nebude problém. Ale klidně to můžem pak ten den hodit na odpoledne, kdyby všichni chtěli, nebo to zas o pár dní posunout. NFL fantasy je v tomhle trochu naprd, že vychází na ty prázdniny, takže to se mění 150x.

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda pekne na hovno,zejtra hraje Viktorka

Reagovat
Chazy

Njn, já to datum nevymejšlel, já proti němu jen neprotestoval

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode,mlada uz ma jmena,o ktery se prat

Reagovat
Chazy

Zvládla to v poho, on to byl náročnej draft, protože pár lidí chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to doslo az na brachu,na posledni chvili jsem sehnal jeste jeden lupen,tak sla semnou. Jakto ze ty nejsi v A lize?

Reagovat
Chazy

Sežeň si náhradníka

Reagovat
niflheim

Těšíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz se na novou sezonu tesim dost. Uz aby to bylo zacalo...

Reagovat
Mada

Těšíme a hodně.

Reagovat
Chazy

V 5. weeku došlo k prvním varováním za neaktivitu a tím pádem porušení fér plej.

V A-Lizée:

Pettirosso's Team - Pettirosso

V B-Lizée:

Dexter.Morgan - Michal

Erik's Team - Erik

Penepi Team - Marek

Talking talkers - Vit

Všichni budou o varování informování v lize, aktuálním článku, tady a i na mailu.

Reagovat
Chazy

Po 6. weeku už pár varování vyústilo ve vyloučení.

V A-Lizée se všechno dalo do pořádku.

V B-Lizée se nezměnilo vůbec nic. Poslední aktivity pořád v červenci, srpnu a září, což je naprosto nepřijatelný, navíc vůbec žádná odezva na varování. Jinak ale všichni aktivní začli bejt, což je zajímavý, třeba nakonec budu mít problém s tím slučováním v jednu ligu. Každopádně z lig jsou doživotně vyloučení:

Dexter.Morgan - Michal

Erik's Team - Erik

Penepi Team - Marek

Talking talkers - Vit

Doufám, že je to hodně mrzí.. Teď jim jdu locknout týmy a tím jejich letošní účast v lize vpodstatě končí, jejich sestavy se do konce sezony nezmění.

Reagovat
Chazy

7. week taky neproběh čistě. Áčko chválím, tam nic, v béčku je zas jedno napomenutí.

Dostává ho Bob Kelso - Bob, kterej nevyměnil K, takže si tam pěkně odehrál s bye weekem, nechal hrát zraněnýho Amendolu, poslední aktivitu má skoro dva tejdyn zpátky.

Reagovat
Chazy

VÝSLEDEK 1. HLASOVÁNÍ

Máme za sebou první hlasování, účast byla dostatečná. Hlasovali jsme o zkrácení sezony na 16 weeků, hlasovalo 14 lidí z 19 možných a hlasování skončilo 13:1 pro změnu. Měním tak pravidla soutěže a zkracuju základní část o jeden week. V áčku bylo hlasování ukončeno za výsledku 8:1, v béčku 5:0. Přidávám screen výsledků:

http://img109.imageshack.us/img109/2256/0ip3.jpg

Reagovat
Chazy

Prohřešky 9. weeku:

Napomenutí dostává: Purple peter eater - Peter

Celej week se na tým nepodíval, opět nastoupil bez defenzívy, nevyřešil si bye hráče, prostě se na to vyprd.

Reagovat
Chazy

Prohřešky 10. weeku:

Vylučuju: Purple peter eater - Peter

Soustavná neaktivita poslední dva tejdny, i předtím podivnosti. Neřeší bye week, neřeší absenci defky.

Reagovat
Chazy

První sezona je u konce. Ve finále áčka vyhrál Chazy, ve finále béčka Eric. Druhým postupujícím je imp, naopak ligu v důsledku sestupu opouští Petti a Trand. Doufám, že se výsledky a všechno zachová do budoucna na yahoo, pokud vím, tak jsem pro to udělal všechny opatření.

Reagovat
Chazy

Od sezony 2014 bude změněn název lig na počest zesnulého klose

Hrajeme tedy Klosovu EFNFL A-Lizée a Klosovu EFNFL B-Lizée.

Reagovat
Zaschrona

Chazychazu, jestli si to nekdy prectes, tak mi to teda posli. A chtel bych vyvolat zmenu hlasovani, ze tyhle ligy muzou hrat lidi z EF + teda ten Chazy, ten aktualne porusuje pravidla a musel by odejit.

zaschrona@gmail.com

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

chtel jsem pochvalit tvuj navrh na zmenu pravidel, a dopadl jsem jak retard, achjo

Reagovat
Chazy

Ok, bude to zařazený do hlasování. Zatím je to jedinej bod, protože sem všechny ostatní zapomněl.

Reagovat
Dawon

Rad bych se prihlasil do jakekoliv ligy, ve ktere bude misto, tzn. klidne vsecky ty co navrhujes ve vedlejsi diskuzi, s pravidlama souhlasim.

mail: Dawonlob7@centrum.cz, ikdyz by bylo asi praktictejsi poslat udaje tady do zprav, kdyz uz existuje ta moznost

Reagovat
Barm@n

Po 2 letech sledování NFL bych si letos rád premiérově vyzkoušel Fantasy, jelikož s NFL Fantou zkušenosti nemám, tak budu vděčný i za nějakou nižší ligu.

mail: AStodulka@seznam.cz, jo a pravidla jsem pročetl a samozřejmě souhlasím

Reagovat
Chazy

Přihlášky všem třem odeslaný.

Reagovat
madridcan

no...ze pod stvrtu diskusiu pisem, ze hram...o tolko bude viac odomna prispevkov

Reagovat
Chazy

Přidal se jirka - fcb pro sezonu 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálně se hlásím do příštího ročníku

Reagovat
Chazy

PRAVIDLA PRO ROK 2014

(doplněno o změny vycházející ze šesti různých hlasování)

ZMĚNA PRAVIDLA

Formát: Liga bude náhodně rozdělena na dvě divize s tím, že vítězové divize jdou automaticky do semifinále. Více zápasů vždy odehrajete s týmy ze své divize, čímž je zachována typická nespravedlivost NFL. Hrát se bude stylem head-to-head, tzn., že se dva týmy utkají proti sobě a ten, který získá celkově víc bodů, vyhrává daný week a má 1 bod do tabulky za vítězství.

Divize budou každý rok složeny na základě loňského umístění (Jedna divize: 1., 4., 5., 8., 9. horší nováček, Druhá divize: 2., 3., 6., 7., 10., lepší nováček). (hlasování v offseaon 2014, bod 1.)

ZMĚNA PRAVIDLA

Počet weeků: Základní část činí 13 weeků, další 3 jsou vyhrazené pro playoff.

(Sníženo z 14 weeků na základě hlasování v průběhu sezony 2013, viz příspěvek Chazy06.11.2013 23:03)

Draft: Draftovat budeme defaultně aukcí, s defaultním rozpočtem, který má přednastavený yahoo (200 dolarů). Termín bude stanoven pro každou sezonu individuálně. Je možné udělat změnu tak, aby vyhovoval úplně všem, ale nikdy nebudeme měnit termín pro jednoho člověka na úkor jiného. Termín draftu se nebude měnit později jak týden před samotným draftem, nějaké posunutí času vrámci dne možné bude.

Draft je stanoven na neděli 24. 8. 2014 pro B-Lizée a 31. 8. 2014 pro A-Lizée

Složení týmů: Základní sestava čítá QB, WR, WR, WR, RB, RB, TE, K, DEF a 6 míst na lavičce pro náhradníky

Waiver: Po ukončeném draftu jsou všichni nevybraní hráči na waiveru, stejně tak všichni volní několik dní po každém odehraném kole a skončí tam i každý hráč, který je dropnutý. Smyslem je, aby v rozebírání volných hráčů neplatilo vždy "kdo dřív přijde, ten dřív mele", ale byl tomu dán řád. Waiver je opačné pořadí draftu, tzn. kdo byl na draftu první, má waiver 12. Když se dva uživatelé ucházejí o jednoho hráče, získává ho ten s lepším místem na waiveru. Poté nabírá waiver 12 a všichni se posouvají před něj. Po uplynutí doby waiveru je hráč FA a může si jej vzít kdykoliv kdokoliv.

Počet moves v jednom weeku: Bez omezení.

Vetování tradů: Trady mezi týmy jsou možné, ale také je možné ty nespravedlivé zrušit. Já jako commish se vzdávám práva sám vetovat a bude se o to starat samotná liga. Každý trade bude tři dny procházet schvalovacím obdobím, během kterého může každý z vás vyhodnotit, jestli je fér. Když usoudíte, že není, můžete hlasovat veto. V případě, že trade získá 4 veta, je zrušen. Tady vás ale prosím, abyste nad tím vážně uvažovali a nedělali to jen tak z rozmaru. Smyslem je hlavně to, aby si kamarádi nemohli pomáhat, když jeden nemá naději na PO.

ZMĚNA PRAVIDEL

Vyloučení hráče: Rád bych si vzal plné právo kdykoliv vyloučit uživatele, zablokovat mu přístup k týmu a do budoucna již jej nebrat mezi nás. Doufám, že to nebude potřeba, ale smyslem je, aby liga byla pro všechny zábavná a americký formát fantasy je zábavný jen v aktivní lize. Když někdo bude mít ve hře 4 zraněné hráče, poslední lognutí před měsícem, se všema prohraje a náhodou někoho porazí, protože těch 5 hráčů bude mít dobrý den, tak je to špatně. Proto jej raději eliminuji, aby lize neškodil. Nevyloučím nikoho jen tak z fleku, první by přišlo varování.

V případě vyloučení hráče z B-Lizée bude nahrazen hráčem z A-Lizée, který sezonu dohraje. Kdyby nebyl již takový hráč k dispozici, bude se postupovat podle platných pravidel (locknutí týmu). V A-Lizée jakožto první lize je takový postup neproveditelný a bude se pouze lockovat. ( hlasování v offseaon 2014, bod 4.)

ZMĚNA PRAVIDEL

Postupy a sestupy: Defaultně dva hráči sestupují z A-Lizée a dva postupují z B-Lizé.

Jedno postupové místo je vyhrazeno vítězovi základní části, druhé vítězi PO. V případě, že obojí vyhraje jeden tým, druhé postupové místo připadne poraženému finalistovi.

Sestupují nejhorší týmy z obou divizí (hlasování v offseason 2014, bod 2.).

V situaci, kdy je v A-Lizée během sezony vyloučen hráč, který na základě tabulkového umístění nesestoupí/některý hráč nenastoupí do další sezony, bude nahrazovat lepšího sestupujícího (11.) a zachrání jej tak v A-Lizée. V případě dvou takových hráčů uděláme sestupující z obou a ostatních deset hráčů zanecháme. Při ještě větším množství takových hráčů postupujeme stejným způsobem a zvyšujeme počet sestupujících i postupujících na základě platných pravidel. (hlasování v offseason 2014, bod 3.)

Při postupu hráče B-Lizée, který byl vyloučen/nenastoupí do další sezony, případně v případě, kdy je potřeba poslat do A-Lizée více jak 2 hráče z B-Lizée, budeme rozhodovat na základě umístění v základní části (např. postoupí 1. hráč podle základní části + 4. hráč základní části jakožto vítěz PO a doplní je 2. hráč ze základní části bez ohledu na jeho PO výkon). (hlasování v offseason 2014, bod 5.)

B týmy nemohou postoupit a jejich úspěch majteli áčka nic nepřinese. Nebude možné sestoupit z A-Lizée a zároveň postoupit z B-Lizée. V případě, že bude někdo vyloučen, tak 11. nesestupuje.

Zmíněné hlasování v offseason 2014 probíhalo zde:

http://www.eurofotbal.cz/souteze/gibraltar/rock-cup/2013-2014/reportaz/mons-calpe-red-imps-fc-369248/?nocount=1#forum

Reagovat
Chazy

Přihlašování do A-Lizée a B-Lizée možné do 10. 8., poté budou ligy uzavřeny.

Reagovat
I am Mancunian

ja sa tiez pridavam :)

Reagovat
Swarley

ok no, tak teď teprve přestává veškerá legrace...jdu na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budu hrat taky.

Reagovat
tomasinho

I'm in. Oficiálně jsem tedy členem B-Lizée

Reagovat
Chazy

Složení A-Lizée 2014: Chazy, Mihi, Miky10, PesNepes, koudak, c0br, Maresma, niflheim, eric_the_king (výhra ZČ), imp (výhra PO), Trand (anulovanej sestup kvůli absenci Tsigiho (viz pravidla)), Mada (dodatečnej postup kvůli absenci Palika (stejně tak)).

Složení B-Lizée 2014: Chazy (béčko), sakhir (nick na yahoo, furt netuším, kdo to je), madridcan, dawon, i am mancunian, swarley, zaschrona, hrubas, tomasinho, vrky23, jiri - fcb, Barm@n.

Drafty jsou stanovený na neděle, A-Lizée 31. 8. ve 20:00 a B-Lizée 24. 8. ve 20:00.

Reagovat
Chazy

8. week varování.

Madridcan je varován za porušení pravidel o neaktivitě, a to kvůli hraní Cousinse jako startujícího QB. Jeho absence byla oznámená dlouho dopředu, v FA bylo několik možností.

Reagovat
Chazy

Madrid vyloučenej z ligy za opakovanou neaktivitu. Nahradil ho nováček chowas, kterej však bude hrát podle odhlasovanejch pravidel o nahrazování týmů a nebude mít právo na postup.

Někdy v začátku ligy taky odstoupil jirka a nahradil ho imp se svým béčkem.

Reagovat
Sali5

karbeczek@seznam.cz

Reagovat
formic81

formic99@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

w.hughes@centrum.sk

Reagovat
smazaný uživatel

rád sa pridám

Reagovat
Kowe

kowinho@yahoo.com

Reagovat
chowas

chovan.luk@gmail.com

Reagovat
-Kopy-

Kopyyyyy@yahoo.com

Reagovat
kubys

kubys89@yahoo.com

Reagovat
smazaný uživatel

jdu do toho

radek.janas14@gmail.com

Reagovat
Aldeano

Aldeano@post.cz

Reagovat
raduinho

john4carew@seznam.cz

Reagovat
raduinho

Sorry, změna mailu, ten starý už je kaput. Takže r.trcalek@gymik.cz

Reagovat
CubONE

engeraunets@gmail.com

Reagovat
Tomoro

tomoro@centrum.cz

Reagovat
Chazy

Přidává se Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

cau

Reagovat
Chazy

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych se přidal do nováčkovské ligy - mhandlir@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

ufoun.hnusak@SEZNAM.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

mam zaujem: caponebn@yahoo.com

Reagovat
smazaný uživatel

I'm in!!!! miru.mir@seznam.cz Z The League znám teorii, nějvyšší čas převést ji do praxe

Reagovat
Chazy

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fifa-chce-profesionalni-rozhodci-31644/?nocount=1#forum

Aktualizovaná pravidla pro rok 2015. Od nynějška se budou pravidla postovat tam, tady je čurbes.

Reagovat
Chazy

VAROVÁNÍ WEEK 1 2015

Hned od začátku mám v céčku nějaký problémy. V obou případech je to neaktivita od června, což by ještě nevadilo, kdyby výsledkem nebylo hraní dvou hráčů, co byli dopředu avizování jako OUT. Oběma jsem, stejně jako všem, psal rady a doporučení, jak s fantasy pracovat, tudíž měli vědět, co to znamená, jak to nahradit, co si s tím počít. Hraní out hráčů je tedy v jejich podání čistej nezájem.

Jedná se o týmy:

Vesna Giant Raiders - LuckyBastard

Bouncy Guards - Hari M.

Reagovat
aither

luky.el@seznam.cz

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE)

Problémy neustaly, oba týmy pokračovaly v neaktivitě a majitelé nereagovali na žádný výzvy, jsou teda vyloučení z ligy bez možnosti návratu.

Jedná se o týmy:

Vesna Giant Raiders - LuckyBastard

Bouncy Guards - Hari M.

Jeden tým už převzal aither jakožto nováček bez možnosti postupu, druhej bude asi Dawon, protože už si vybral tým.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

aeride@yahoo.com

Reagovat
Chazy

VAROVÁNÍ WEEK 3 2015

Oba uživatelé hráli hráče, který byl dopředu oznámený jako Out. Z toho jeden z nich to dokázal dva weeky v řadě a dostal o tom ode mě zprávu před týdnem, takže čirá blbost. Druhej uživatel sice toho hráče nechal hrát prvně, ale aktivitu nemá už 18 dní, takže....

Jedná se o týmy:

YoSoyAldeano - Aldeano

Čučoriedky 26ers - CubOne

Reagovat
smazaný uživatel

risokrajac@gmail.com

Reagovat
Chazy

Aldeano odstoupil z ligy v průběhu čtvrtýho weeku, hra ho nechytla, aktivní nebyl, dostal jsem čas najít náhradu a ta může odehrát regulérní week. Neberu to tak jako vyloučení Aldeana ale výměnu hráče, osobně mě to fakt potěšilo, jak se to vyřešilo. Kdyby teda v budoucnu hrát chtěl, dostane klidně další možnost.

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE)

Jedná se o tým: Čučoriedky 26ers - CubOne

Nezměněná sestava tři týdny, a to i přes zraněného hráče v základu. Na hráče byl uživatel upozorněn, reagoval, že to změní, nezměnil nic.

Reagovat
Busby babes

tak muj email je: kinmandoriana84@yahoo.com

Reagovat
Honda

honda.5@seznam.cz

Reagovat
Jerichoo

erik.michalides1@gmail.com

Reagovat
Djibril6

Davidsysel89@gmail.com

Reagovat
Chazy

Do ligy se přidal telka

milan.jurka.mj@gmail.com

Reagovat
Chazy

VAROVÁNÍ WEEK 4 2016

Oba uživatelé hráli hráče, který byl dopředu oznámený jako Out. V jednom případě byli na lavičce dva náhradníci na daný post, v druhém případě dokonce IR hráč.

Jedná se o týmy:

Tub Girl - Jerichoo

Raduinův Spektakulár - raduinho

V případě opakování budou hráči vyloučeni.

Reagovat
Chazy

VAROVÁNÍ WEEK 5 2016

Hraní dvou bye hráčů i přes aktivní náhradníky na lavičce (na jeden post si dokonce mohl vybrat ze dvou možností).

Jedná se o tým:

Batrflaj steel - Honda

V případě opakování bude Honda vyloučen.

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE) - WEEK 6 2016

Jedná se o tým: Batrflaj steel - Honda

Bye hráči v sestavě, nulová aktivita. Na problémy byl uživatel upozorněn, na zprávy reagoval, dostal napomenutí, nepomohlo nic.

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE) - WEEK 7 2016

Raduinhův spektakulár - raduinho

Out hráč v základu.

NAPOMENUTÍ (B-LIZÉE) - WEEK 7 2016

Wanker Hughes - w. hughes

Out hráč v základu.

Reagovat
Chazy

VAROVÁNÍ (B-Lizée) - WEEK 8 2016

Hraní hráče, co byl out, i když na BN byl IR hráč.

Jedná se o tým:

Red Liverpool - Apes

V případě opakování bude Honda vyloučen.

Reagovat
Chazy

A Apes taky

Reagovat
Chazy

VAROVÁNÍ (B-Lizée) - WEEK 12 2016

Prázdný DEF slot.

Jedná se o tým:

Ducky duck (formic) - formic

V případě opakování bude formic vyloučen.

Reagovat
Swarley

swarleyfrajer@yahoo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

robi.svanda@gmail.com

Reagovat
Chazy

Pro sezonu 2017 se přihlásil také danny111

Mail mám u sebe

Reagovat
smazaný uživatel

soury96@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

hlásím se sramicko@seznam.cz

Reagovat
Chazy

NAPOMENUTÍ WEEK 1 2017

CLIZÉE

Robert's Team - Svandik

- Spencer Ware v základu. Co říct, podle mě je to mrtvej tým. Na nic nereaguje už asi měsíc a nehlasoval u termínu draftu, na ten pak přirozeně nepřišel. Jeslti Jerichoo fakt chce bejt náhradník, tak to asi bude možný od 3. weeku.

Tomoro Raiders - Tomoro

- Janikowski v základu. Nvm no, asi mě to taky nepřekvapuje.

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE) - WEEK 2 - 2017

Robert's Team - Svandik

- Spencer Ware pořád v základu, žádná aktivita od samýho přihlášení do ligy.

Reagovat
niflheim

Jsou náhradníci?

Reagovat
telka11

VAROVANI C-LIZEE - WEEK 6 - 2017

Habartov Squirrels (Toommy)

- hrani Thomase, kterej mel bye week

Reagovat
Chazy

VYLOUČENÍ (C-LIZÉE) - WEEK 7 - 2017

Habartov Squirrels (Toommy)

- hrani defky s bye weekem.

Reagovat
telka11

NAPOMENUTI - C-LIZEE - WEEK 11 - 2017

Srafex Patriots - hrani McFaddena, byl healthy scratch

Reagovat
KoryVCF

m.korab3@email.cz, souhlasím s pravidly

Reagovat
pawiel_afc

C-liga, telka11

pstfanta@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

I přes nějaké problémy v minulosti bych se teď zúčastnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, koukam, že jsem zapomněl přihlášení sem:

C-liga, tým Hail to the Víťa

mail: vit.spousta@gmail.com

#HTTR

Reagovat
smazaný uživatel

Hodina pryč a stejně nic. Tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

mail: tortensen@gmail.com

Reagovat
telka11

VAROVÁNÍ - WEEK 2 - C-LIZÉE

Jaromky Deers (jiri - fcb) za hraní Walkera, kterej má místo kotníku špagetu.

Reagovat
smazaný uživatel

VAROVÁNÍ A-LIZÉE - WEEK 3 - 2018

Always Beaten* (Mihi)

Hraní Doylea, který celý týden netrénoval a už v pátek byl deklarovaný jako out ze zápasu proti Eagles.

Reagovat
smazaný uživatel

VYLOUCENI - C lizee - Week 3

jiri-fcb za opetovne hrani walkera

Reagovat
niflheim

Máte náhradníky?

Reagovat
telka11

Za jirku byl ale tenhle tyden zlobi dalsi exemplar a tam uz nemam

Reagovat
telka11

VAROVÁNÍ - C-LIZÉE - WEEK 4

Heat Machine (Danny) za hrani Mixona

Reagovat
telka11

VYLOUČENÍ - C-LIZÉE - WEEK 5

Heat Machine (Danny111) za hraní OJ Howarda na bye.

Reagovat
telka11

VAROVÁNÍ - C-LIZÉE - WEEK 5

Hail to the Víťa (chroustovic) za hraní defky Chicaga na bye

Reagovat
telka11

VAROVANI - C-LIZEE - WEEK 8

Srafex Patriots za hrani Crowdera

Reagovat
telka11

VAROVANI - C-LIZEE - WEEK 12

L.A. Rams (KoryVCF) za prehnanou lasku k Rams a hrani jejich defky i pres bye

Reagovat
telka11

VYLOUCENI - C-LIZEE - WEEK 12

Srafex Patriots za spoustu mensich prestupku v prubehu sezony zavrsenych hranim Keelana Colea tri tydny po sobe. Nahradnik je novacek, co si to zkusi a osaha na pristi rok aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, souhlasím s pravidly do C ligy , meil : martin.moldrzyk@gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, souhlasím s pravidly, mail : davidkmoch1@seznam.cz

Reagovat
Busby babes

Zitra mam vic casu, behem dne nastuduju, potvrdim a tak a zkusim teda. Snad to nebudu lidem moc kazit.

Reagovat
Busby babes

Ahoj, souhlasim s pravidly do C ligy: mail: busbybabes@yahoo.com

Reagovat
telka11

VAROVÁNÍ - C-LIZÉE - WEEK 11

L.A. Rams (KoryVCF) za hraní defky na bye

Reagovat
Busby babes

stejne vyhral.

Reagovat
Virtuos

Ahojte, suhlasim s pravidlami a prihlasujem sa do C-Lizee mail:

cambino8@gmail.com

Reagovat
telka11

VAROVÁNÍ - C-LIZÉE - WEEK 7

Šrafex Patriots za hraní defky na Bye a zraněného Johna Browna.

Reagovat
telka11

Vzhledem ke změně formátu se musí změnit i postupy a sestupy mezi A, B1 a B2.

Výsledek hlasování o variantách:

1. Vítězové obou playoff (tzn. dva nahoru, dva dolů) 1 HLAS

2. Vítězové obou playoff + vítěz ZČ, který nevyhrál playoff a nebo ten s lepší bilancí z obou lig (3 nahorů, 3 dolů) 3 HLASY

3. Nejlepší z obou playoff a obou ZČ (4 nahoru, 4 dolu) 3 HLASY

4. Nejlepší hráči z obou playoff a ZČ, pokud jsou unikátní (tzn. 2-4 podle toho, jestli playoff a ZČ vyhrají jiní hráči a nebo ne) 12 HLASŮ

odkaz zde:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/wilson-nema-o-nabidky-nouzi-304790/?forum=1#post13626319

Od sezony 22/23 se tedy systém postupů a sestupů mění na: Nejlepší hráči z obou playoff a ZČ, pokud jsou unikátní (tzn. 2-4 podle toho, jestli playoff a ZČ vyhrají jiní hráči a nebo ne)

Reagovat
uff

frenkiepet@gmail.com

Reagovat
Dawon

VAROVNI - ALIZEE - WEEK 3

Omaha Snowglobe (Jericho) - za hrani zraneneho Butkera, ktery byl od patku vyhlaseny jako out

Reagovat
Dawon

VAROVNI - ALIZEE - WEEK 9

Glads Nation (koudak) - hrani dvou bye hracu

Reagovat
Busby babes

VAROVNI - BLIZEE- WEEK 9

Matesníkovci BJP24

Martin

taky hrani hrace na bye (ok, kicker skoro neni hrac a stejne si me porazil, ale... ), dej na to pozor.

Reagovat
Dawon

VYLOUCENI - ALIZEE - WEEK 11

Glads Nation (koudak) - hrani hrace na IR + hrace s bye

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele