Premier League - preview 28. kola

28.02.2020, 08:36, aktualizováno 01.03.2020, 08:30
Previews
Boj o čtvrté místo slibuje ještě velké drama a dnes o něj budou hrát hned čtyři kluby. Tottenham si to v přímém souboji rozdá s Wolverhamptonem, Manchester United se zase představí na půdě Evertonu...
Everton FC - Manchester United  (neděle 15:00)
Fotbalisté Manchesteru United v rámci 28. kola Premier League vyrazí do Liverpoolu, aby se tam v Goodison Parku utkali s Evertonem. Ten je momentálně v tabulce jedenáctý, United patří páté místo, o které však ještě bude zajímavý boj.

Everton v posledním ligovém zápase nestačil v Londýně na domácí Arsenal, na Emirates Stadium padl 2:3. Za domácí se dvakrát trefil Aubameyang a jednou Nketiah, za hosty Calvert-Lewin a Richarlison. Před tím však Everton dvakrát vyhrál, a to 3:1 s Crystal Palace po gólech Bernarda, Calvert-Lewina a Richarlisona a 3:2 ve Watfordu po dvou brankách Miny a jedné Walcotta. Proti United nebudou k dispozici Gbamin a Schneiderlin.

United zvládli odvetu prvního kola play-off Evropské ligy, když na domácí půdě porazili 5:0 belgické Bruggy. I v lize před tím Manchester naděloval, porazil Watford 3:0 po gólech Fernandese, Martiala a Greenwooda. Před tím United porazili 2:0 Chelsea, cennou výhru v Londýně zařídili Martial a Maguire. Proti Evertonu budou chybět Grant, Pogba a Rashford.

Poslední vzájemný zápas skončil remízou 1:1, branku dal Greenwood a vlastní Lindelöf.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Walcott, Sigurdsson, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, Matič - Greenwood, Bruno Fernandes, James - Martial.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.42 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Fotbalisté Tottenhamu přivítají na svém stadionu v Londýně v rámci 28. kola Premier League Wolverhampton. Oba celky dělí v tabulce jediná bod, Mourinhovi svěřenci jsou se čtyřiceti body šestí, Wolves osmí. Půjde tak o souboj o pohárovou Evropu.

Tottenham v minulém ligovém utkání nestačil v londýnském derby na Chelsea, na jejímž stadionu prohrál 1:2. Jedinou branku Spurs vstřelil v závěru domácí obránce Antonio Rüdiger, který si dal vlastní gól. Za Blues se trefili Giroud a Alonso. Ani v Lize mistrů Kohouti nezačali moc dobře, první osmifinálový duel s německým Lipskem prohráli doma 0:1 po trefě Tima Wernera z penalty. Proti Wolves nebudou hrát Kane, Sessegnon, Sissoko a Son.

Wolves dokázali v Evropské lize postoupit do dalšího kola přes španělský Espanyol. Ve Španělsku sice padli 2:3, doma však vyhráli 4:0, v příštím kole vyzvou řecký Olympiakos. V domácí soutěži Wolverhampton také v posledním utkání vyhrál, když porazil Norwich 3:0 po dvou brankách Joty a jedné Jimeneze. Proti United nebude k dispozici Castro.

Poslední vzájemné klání vyhrál hostující Tottenham 2:1, rozhodli Lucas a Vertonghen, za domácí srovnával Traore.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Alderweireld, Tanganga - Aurier, Lo Celso, Winks, Alli, Davies - Lucas Moura, Bergwijn.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Moutinho, Ruben Vinagre - Raúl Jiménez, Diogo Jota.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.22 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Crystal Palace  (sobota 13:30)
Fotbalisté Brightonu přivítají v rámci 28. kola Premier League londýnský Crystal Palace. Brighton je momentálně v tabulce patnáctý se čtyřbodovým náskokem na záchranu, Crystal Palace patří třináctá příčka.

Brighton v minulém kole remizoval 1:1 na Sheffieldu, branku si připsal Neal Maupay. Celkově už mají Rackové tři remízy v řadě, té poslední předcházela 1:1 s Watfordem a 3:3 na West Hamu, kde však jihoanglický celek prohrával již 1:3 a přesto dokázal srovnat. Poslední výhru Brighton zaznamenal na konci prosince, kdy porazil 2:0 Bournemouth. Od té doby jen remízy a prohry. Proti Crystal Palace nebude k dispozici Jose Izquiredo.

Crystal Palace v posledním ligovém utkání dokázal porazit Newcastle 1:0, branku vstřelil Patrick van Aanholt. Zároveň to byla také první výhru v tomto kalendářním roce, Eagles přerušili sérií tří proher, kdy padli 1:3 na Evertonu, 0:1 se Sheffieldem a 0:2 se Southamptonem. Proti Brightonu budou chybět Mamadou Sakho, Jeffrey Schlupp a James Tomkins, nejistý je start Cheikhoua Kouyateho.

Poslední vzájemný zápas skončil v prosinci remízou 1:1, branky vstřelili na jedné straně Neal Maupay a Wilfried Zaha.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Schelotto, Webster, Dunk, Burn - Pröpper, Stephens - Mooy, Gross, Trossard - Maupay.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Cahill, van Aanholt - McCarthy, Milivojevič, McAurthur - Jordan Ayew, Benteke, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.14 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Bournemouthu se v rámci 28. kola Premier League utkají s londýnskou Chelsea. Domácím patří šestnácté místo jen dva body nad sestupovým pásmem, Blues jsou čtvrtí o tři body před pátými United.

Bournemouth v minulém kole dostal příděl na Burnley, kde prohrál 0:3. Ani před tím se mu příliš nevedlo, když na Sheffieldu padl 1:2, jedinou branku zaznamenal Callum Wilson. Naposledy tak Bournemouth porazil 2:1 Aston Villu po gólech Philipa Billinga a Nathana Akého. Proti Chelsea nebude k dispozici hned pětice hráčů, a to Brooks, Daniels, Groeneveld, Kelly a Mepham.

Blues v týdnu hořce padli na domácí půdě s Bayernem Mnichov v rámci osmifinále Ligy mistrů a do odvety v Bavorsku tak nemají příliš lichotivou pozici. V domácí soutěži však Lampardovi svěřenci v posledním zápase vyhráli 2:1 s Tottenhamem, branky vstřelili Giroud a Alonso. V předchozím kole však Blues doma padli 0:2 s rivalem Manchesterem United. Proti Bournemouthu budou chybět Ngolo Kanté, Christian Pulišić a Marco van Ginkel.

Poslední vzájemný duel lépe zvládli fotbalisté Bournemouthu, kteří vyhráli 1:0. Jediný gól v 84. minutě vstřelil Dan Gosling.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Francis, Aké, Rico - H. Wilson, Billing, Lerma, Gosling, King - C. Wilson.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Caballero - James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta - Jorginho, Kovačič - Pedro, Mount, Willian - Giroud.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.02 - 3.72 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Burnley FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Newcastlu se v rámci 28. kola Premier League utkají s Burnley. Newcastlu momentálně patří čtrnácté místo, na sestup už má poměrně slibný náskok sedmi bodů, Burnley je desáté se čtyř-bodovou ztrátou na páté místo zaručující postup do Evropy.

Newcastle v minulém kole prohrál 0:1 na Crystal Palace, o výhře soupeře rozhodl Patrick van Aanholt. Ani před tím Newcastle nebodoval, odvezl si příděl 0:4 z Arsenalu, branky stříleli Aubameyang, Pepe, Özil a Lacazette. Poslední ligovou branku tak Newcastle vstřelil 21. ledna na Evertonu, kde uhrál remízu 2:2. Proti Burnley budou chybět Caroll, Clark, Colback, Dummett, Krafth, Lazaro a Williems. Nejistý je start Atsua.

Burnley v posledním ligovém zápase porazilo doma Bournemouth 3:0, góly obstarali Vydra, Rodriguez a McNeil. I před tím Burnley získalo plný počet bodů, a to za výhru 2:1 na Southamptonu 2:1. Skórovali Westwood s Vydrou. Proti Newcastlu si nezahrají Gudmundsson a Lowton, nejistý je start Barnese.

Poslední vzájemný zápas se odehrál v prosinci a Burnley tehdy doma vyhrálo 1:0 po trefě Chrise Wooda.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Fernández, Lescelles, Rose - Hayden, Shelvey - Saint-Maximin, Almirón, Joelinton - Gayle.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Rodriguez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.25 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté West Hamu ve 28. kole Premier League hostí na svém stadionu Southampton. West Ham se stále nachází na osmnácté sestupové příčce, ačkoliv soupeři nad ním na tom bodově nejsou o moc lépe. Southampton je dvanáctý.

West Ham v minulém ligovém duelu sahal po velké senzaci. Na stadionu Liverpoolu vedl 2:1, jenže domácí favorit dokázal zápas otočit ve svůj prospěl a vyhrál 3:2. Za Kladiváře se prosadili Diop a Fornals, za Liverpool Wijnaldum, Salah a Mane. Před tím Londýňané sehráli další těžký zápas, když prohráli 0:2 s Manchesterem City po gólech Rodriho a De Bruyneho. Proti Southamptonu budou chybět Fredericks, Souček a Wilshere, nejistý je start Yarmolenka.

Southampton v posledním zápase zvládl domácí utkání s Aston Villou, kterou porazil 2:0. Góly si připsali Long a Armstrong. Předcházely však dvě porážky, nejprve 0:4 na Liverpoolu a poté 1:2 s Burnley. Southampton už je také venku z FA Cupu, nezvládl duel se Spurs. Proti West Hamu na hřiště nevyběhne Redmond, otazník visí nad Djenepem.

Poslední vzájemný zápas zvládl lépe West Ham, který po brance Hallera vyhrál 1:0.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Ngakia, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice, Snodgrass, Fornals, Anderson - Antonio
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Armstrong, Boufal - Ings, Long
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.57 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Fotbalisté Watfordu v rámci osmadvacátého kola Premier League vyzvou na domácí půdě lídra soutěže z Liverpoolu. Watford je na předposlední příčce, na záchranu však ztrácí pouhý bod. Liverpool ještě letos neprohrál a je suverénně první.

Watford v minulém kole na Old Trafford nestačil na Manchester United a prohrál 0:3, za Rudé ďábly skórovali Fernandes, Martial a Greenwood. Před tím Hornets dokázali vybojovat bod za remízu 1:1 v Brightonu. Za Watford otevřel skóre Doucoure, poté si však dal vlastní gól Mariappa. Poslední výhru si tak Pearsonovi svěřenci připsali na začátku ledna, kdy 3:0 porazili Bournemouth. Proti Liverpoolu by měli být k dispozici všichni hráči.

Liverpool v týdnu nečekaně nestačil v Lize mistrů na Atlético Madrid, které ubránilo svou výhru 1:0 a anglický celek tak bude muset v odvetě zabrat. V domácí soutěži však Kloppův výběr šlape, i když naposledy měl spoustu práce s West Hamem. Liverpool nakonec zvládl vývoj utkání otočit a vyhrál 3:2. Za Kladiváře se prosadili Diop a Fornals, rozhodli Wijnaldum, Salah a Mane. Proti Watfordu nebudou k dispozici Clyne, Henderson, Larouci a Shaqiri.

Poslední vzájemný duel vyhrál domácí Liverpool 2:0, oba góly zaznamenal egyptský křídelník Salah.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue - Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.59 - 4.64 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Leicester City  (pátek 21:00)
Fotbalisté Norwich City v rámci osmadvacátého kola Premier League na domácí půdě vyzvou Leicester City. Domácí celek se nadále utápí na poslední příčce se šesti bodovou ztrátou na předposledního, Leicester je osamocený na třetím místě.

Norwich v minulém kole dostal příděl od Wolves, na jejichž stadionu prohrál 0:3. Za Vlky se dvakrát prosadil Diogo Jota a jednou Raul Jiménez. V předchozím týdnu Kanárci padli jen těsně a to s lídrem anglické ligy Liverpoolem. Jediný gól klání vstřelil ve druhém poločase Senegalec Sadio Mané. Pro příští zápas jsou mimo Samuel Byram, Onel Hernandez a Timm Klose, nejistý je start Christopha Zimmermanna.

Leicester v posledním zápase s druhým Manchesterem City prohrál těsně 0:1, když se deset minut před koncem trefil Gabriel Jesus. Sergio Agüero navíc předtím neproměnil pokutový kop. Předchozí dvě kola Leicester remizoval, což znamená, že poslední výhru zaznamenal před více než měsícem proti West Hamu, se kterým vyhrál 4:1. S Chelsea Lišky hrály 2:2, proti Wolves bez branek. S Norwichem nebudou k dispozici Daniel Amartey a Nampalys Mendy, nejistý je start Wilfrieda Ndidiho.

Poslední vzájemný duel v prosinci skončil remízou 1:1. Skóre za Kanárky otevřel Teemu Pukki, poté si vlastní branku vstřelil Tim Krul.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Tettey, Kenny McLean - Rupp, Duda, Cantwell - Pukki.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ricardo Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Praet - Ayoze Pérez, Teilemans, Maddison, Barnes - Vardy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.22 - 3.92 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC27261064:1779
2.Manchester City27183668:2957
3.Leicester City27155754:2750
4.Chelsea FC27135945:3744
5.Manchester United27118841:2941
6.Tottenham Hotspur27117944:3640
7.Sheffield United271010729:2540
8.Wolverhampton Wanderers27912638:3239
9.Arsenal FC27813639:3637
10.Burnley FC271141233:3937
11.Everton FC271061136:4136
12.Southampton FC271041334:4834
13.Crystal Palace27891024:3233
14.Newcastle United27871224:4131
15.Brighton & Hove Albion276101132:3928
16.AFC Bournemouth27751526:4326
17.Aston Villa27741634:5225
18.West Ham United27661532:4824
19.Watford FC27591324:4324
20.Norwich City27461724:5118
Zbývající zápasy
29.02. 16:00Aston Villa - Sheffield United (zápas odložen)
01.03. 15:00Manchester City - Arsenal FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (575)

Přidat komentář
Busby babes

Par vtipnych statistik od Richarda Jollyho:

Manchester United have had as many penalties as Arsenal have had wins this season (15).

Odion Ighalo now has more goals than Alexis Sanchez for Manchester United in Europe.

Manchester United are the only Premier / Football League team to have finished games in 2020 with 0, 1, 2, 3, 4, 5 and 6 goals.

This will be the first year since 1999 that Arsenal do not play European football in March.

Reagovat
bourbon

Norwich by to mohl ještě zdramatizovat, jak první čtyřku, tak sestup. 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

ta nasa zaloha je sialena. ceballosa by som vratil, jedneho z dvojky xhaka torreira by som predal, willock hostovacka, guendo najradsej predal/hostovacka ale to asi neni realne. nechapem preco neskusime amn on je ako jediny zo zaloznikov silny a rychly. strasne by som si prial do zalohy golovina. esr o rok uz musi dostavat zapasy.

Reagovat
Mastný Chobot

AMN je silný a rýchly?

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem teda, nepríde mi ako prototyp takého hráča.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

lol. ze ta to bavi. cely rok mi davas citrony a potom sa ukazuje ze mam v 90 % pravdu

Reagovat
Counter

Jestli si myslíš, že když pustíme pryč 90 % zálohy, začneme stavět na Maitlandu-Nilesovi a ono se to zlepší, tak jsi prostě blázen a dal bych ruku do ohně, že v tomhle případě žádnou pravdu mít fakt nebudeš.

Na druhou stranu, jelikož se tohle nikdy ani náznakem nestane, tak můžeš žít v bludu, že by to pomohlo, donekonečna.

Reagovat
Counter

Jinak těch 90 % je co? Že Potter bude brzo ve velkoklubu? Že Freddie bude v Arsenalu úspěšný? Že pod Artetou budeme parádní hned po pár týdnech?

A pomalu by ses měl modlit, aby Leicester tuhle sezonu nakonec nezpackal, jsou poslední měsíce marní (jestli teď prohrají, mají 5 bodů z posledních 7 kol) a náskok se jim tenčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ze emery out, ze mame skvelu generaciu mladikov, ktorym sa oplati dat sancu, ze martinez nie je traged a moze robit dvojku, ze bellerin sa do toho bude dostavat pomaly a amn hral na rb lepsie, ze leicester skonci pred nami,, to su len veci co som si spomenul teraz, ale podla mna toho bolo viac,, potterovi daj cas, nepisal som ze hned a tiez u artetu a freddieho nemyslim ze som ocakaval hned vsetko lepsie, ale chcel som ich, boli mi sympaticki a chcel som predovsetkym aby dostali cas

cakal by som proste viacej pokory z tvojej strany

Reagovat
Counter

Martínez je průměrák skrz naskrz, který dvojku dělat může jen tehdy, když Leno odchytá všechno důležité. Bellerín je po vážném zranění kolene, nikdo při smyslech od něj nemůže okamžitě čekat kvalitní výkony. Kdyby AMN byl lepší volba, proč ho Arteta odpálil, koupil Cédrica a raději dává na RB přednost i Sokratisovi?

Reagovat
iamek

LASK. Paráda

Reagovat
Busby babes

vyrazis?

Reagovat
iamek

Dam si zadost. Prdel je ta, ze ve 12:30 jsem se díval na spoje do Linze a pak do Hallstattu na vylet Jsem ani nevedel, ze LASK je z Lince.

Reagovat
Busby babes

hrajem asi prvni zapas venku, co? to budu na lyzich, tak to nedam. :-/

Reagovat
iamek

Ano. No já hned 14.3. letim do Moldavska, takže taky to není idealni. Stejně lístek nedostanu. Jako vždy

Reagovat
Busby babes

to se akorat vracim z Norska no.

Reagovat
Swarley

kde v Norsku?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

a vyloženě na ten snowkite? wow, to vypadá suprově

Reagovat
Busby babes

jj, tyden s kurzem snowkitu. Tesim se na to, jsem zvedavej jak mi to (ne)pujde.

Reagovat
Swarley

pěkný, to vypadá fakt zajímavě...jsem myslel, že jen tak projet trošku Norsko...ještě že tohle neumím, to bude sa slušnou palbu...obzvlášť v Norsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co jiného utrácet když ne za koníčky

Reagovat
Front hell

Za koníčky a za děti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tyden 27K + letenka. takze cca za 30 komplet.

Reagovat
Swarley

Bergen? Ten stoji za prohlidku

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký

Reagovat
Front hell

Trochu závist. Užij si to

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, v tom žrebe čo teraz máme v lige je toto ideálne, aby sme v pohode prešli. Už som tam videl ten Inter dpc

Reagovat
iamek

Ale zase nemaji spatne výsledky. Sporting i PSV dostalo klepec.

Reagovat
nani92

ale oni nemali Brunofreda

Reagovat
smazaný uživatel

Srát na rekordy! Udělal bych větší rotaci. Neco,Minamino,Milner,Ox,Keita,Origi,..a základ poslat na Chelsea. Byla by škoda nepokusit se o FA Cup..

Reagovat
Bukaj LFC

Proč? Tihle si zahrajou proti Chelsea v FA cupu. Šetřit může na Bournemouth před LM

Reagovat
smazaný uživatel

A zbytečně vypadnout? PL je jasná tam je třeba rotovat.

Reagovat
Bukaj LFC

Chelsea taky nebude mít plnou sestavu. A jsou tak v hajzlu, že je můžou vyřadit ti co si vypsal.

Reagovat
Coutinho10

FA Cup se hraje v tydnu cele kolo

kazdopadne jako rad bych, aby se povedlo vyhrat co nejvic trofeji, takze i FA Cup a zapsat se do historie podobne jako United v 99, ale jako ta PL snura je taky velky lakadlo, takze nastesti toto nemusim rozhodovat a uvidime, jak to Klopp vymysli, ale i tak verim, ze se o postup v FA Cupu popereme

Reagovat
kissak

Fotbalisté Newcastlu už si před tréninkem nebudou podávat ruce. Anglický klub o tom rozhodl na základě doporučení lékařů, aby omezil riziko nákazy koronavirem. Ve Velké Británii dosud zaznamenali 19 případů onemocnění, kterým se zatím celosvětově nakazilo asi 80 tisíc lidí. Nemoc si vyžádala asi 2800 obětí. (ČTK)

Reagovat
kissak

No to mě poser. Žádnej Bruce, ale korona může za jejich tragickej herní projev. Kluci nemohou kamarádovi ve sprše umejt záda natož přetáhnout předkožku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

treba to uhrat co najskor

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi hodně velká kravina myslet si že v tom má prsty united

Reagovat
Busby babes

It is the hope that kills you...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

To by byla prdel

Reagovat
mistr129

Reagovat
castelL

to by bola pekná pič*****, veď stačí to odohrať všetko za "zatvorenými" dverami, bez divákov a vybavené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

James Pearce: “I expect Liverpool to make an approach for Timo Werner in the coming weeks. Clearly the player is keen and Jurgen Klopp really likes him. Also he’s available at a decent fee.“

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, který extra posilovat nemusí, ale i přesto, že má titul v kapse možná přivede jednoho z nejlepších útočníků Evropy. Takhle si představuji chování klubu, který to opravdu s těmi dalšími úspěchy myslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

18:51 Kepa prý chce pryč z Chelsea

hehe

Reagovat
icemike

Španělský bulvár

Reagovat
spider_8

Vtipný jak se u nás v preview píše, že bude chybět Van Ginkel Hráč, co za nás snad 6 let nenastoupil a v tuhle chvíli je absolutně mimo kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Norwich pojdte se porvat o zachranu

Reagovat
REPLIKATOR

Lewis pěkně trefený Leicester v krizi...

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich gól ze hry po 800 minutách

Reagovat
O.Giroud

fu, tak Leicester dobra slabota

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester 3 zápasy bez gólu. Rodgers out

Reagovat
iamek

Chelsea ještě půjde za par kol před Leicester ne?

Reagovat
cristiano.K.

po tom vypadnutí v lm určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to aj my..

Reagovat
M0rb1D4S

Nemyslím si. Podle toho, jak se vyvíjí letošní sezona, dneska na Bournemouthu rupneme a rozdíl zůstane stejný.

Reagovat
Noustress

v žiadnom prípade, rupnuť možme s AV alebo WHU ale dnes to bude za tri bodíky a južani sa pomaličky môžu chystať o patro níže

Reagovat
TheTopFootbaler

Au.

Reagovat
Busby babes

jestli budou takhle pokracovat, tak je preskocime i my.

Reagovat
Coutinho10

dnes od 16:00 davaji podle livesportu na Premier Sport WHU - Saints

asi to vybrali kvuli Sukovi, ktery je zraneny, ale zajimava volba, ikdyz i Newcastle proti Vydrovi muze bejt taky zajimavej, takze velke prekvapeni, ze nedaji Chelsea

Reagovat
kitas

Ako je to s miestenkami do európskej ligy v PL? 5. a 6. miesto a to je všetko?

Reagovat
eder

Není do EL z PL jen jedna místenka?

Reagovat
kitas

Zdá sa mi, že aj víťaz pohára ide do EL. Ci nie?

Reagovat
eder

Vítěz poháru ano (pokud si už účast v evr.pohárech nezajistí už umístěním v domácí lize), myslel jsem, že se ptáš na místenky přímo z PL - tam oproti loňsku, kdy postupovali celkem tři týmy z PL, by v probíhající sezóně měl postupovat jenom jeden. Plus teoreticky celkový obhájce poháru EL - tak jako letos by měla automatickou účast Chelsea, pokud by se nekvalifikovala do prestižnější LM.

Reagovat
Talker

5. místo EL, vítěz FA Cupu a LC - pokud to vyhraje tým, který má zajištěnou místenku do evropy, tak to přechází na další týmy v lize.

Takže pokud FA Cup vyhrají Citizens, tak i 6. místo garantuje EL, podobně i LC.

Reagovat
Swarley

Brighton dobrej fail

Reagovat
Miguel19

Tomori

Pedro

Reagovat
Whitemedia

Willian Franka naštval no

Reagovat
spider_8

Tyjo, vážně si můžeme dovolit posadit Williana jen proto, že nepodepsal smlouvu?

Reagovat
Deywid

posadil ho preto, lebo hrá hovno...

Reagovat
mikelinos

ne větší než ostatní

Reagovat
spider_8

Jo, a s Pedrem to bude lepší.

Reagovat
Talker

Tak minimálně Willianovi naznačil tímto, že i když má omezené možnosti, tak základ jistý nemá. Pedro je sice špatnej, ale to Willian taky. Takhle alespon Willian vidí, že musí makat a nebude hrát jen kvůli tomu, že veškerá rozumná konkurence je zraněná.

Reagovat
spider_8

A on snad nemaká? Však ho Lamps pravidelně chválil za jeho workrate a dával ho za příklad mladým hráčům.

Reagovat
Talker

To bylo někdy na podzim, kdy hrál parádně. Ta formě šla ale extrémně strmě dolů.

Reagovat
Whitemedia

Lampard admits Willian’s words were ‘not ideal timing’

“It’s an ongoing conversation [Willian contract talks].

“Maybe not ideal timing [Willian’s words] but I don’t want to get too drawn into it because I am the manager of the team and don’t want to look too far [ahead].

“Some of the headlines this week had a sense of frustration for me because we’re working day-to-day to finish this season and we’re not jumping ahead to the summer. Willy’s one is an ongoing situation. It’s not over. We’ll see.”

Reagovat
spider_8

Tak to už se táhne dýl. Není žádný důvod stavět místo něj Barkleyho nebo dokonce Pedra a ještě k tomu zase utavit Mounta.

Reagovat
Talker

On neposadil Williana kvůli smlouvě (primárně), ale kvůli tomu, že hrál hovno poslední měsíce. Podobně jako posadil Rudigera a Kepu a další v průběhu sezony (Emerson, Alonso, Pedro...).

Reagovat
spider_8

Hraje furt plus minus stejně, rozhodně je to hráč, který má u nás nejvíc konzistentní formu. To by pak Lamps musel posadit i Mounta, který btw hraje 3. zápas za poslední týden a pravděpodobně bude hrát i proti Live v úterý.

Reagovat
Talker

No Willian hrál výborně měsíc na podzim, jeho výkony šly rozhodně hodně dolů a poslední měsíc či dva byl absolutně k hovnu. Mount sice nehraje skvěle, ale narozdíl od Williana to odmaká naplno.

Reagovat
kiwwi

Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

:DDD do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton & Howe Albion vs Crystal Palace 0:1, škoda. Ale pozerať sa zápas dal, útočná snaha na obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Zaha s Bentekem kopyta :-D

Reagovat
smazaný uživatel

V nastavenom čase Zaha exceloval.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

zaha ty pelo

Reagovat
Talker

Caballero, James, Azpilicueta (C), Christensen, Tomori, Alonso, Jorginho, Kovacic, Pedro, Mount, Giroud

Subs : Arrizabalaga, Rudiger, Gilmour, Loftus-Cheek, Barkley, Willian, Batshuayi

At je to tady komplet... Za mě spokojenost, Lampard reálně moc možností neměl - Rudiger a Willian byli špatní dlouhodobě, takže tam není moc o čem, byla jen otázka, kdy je posadí. Barkley v prvním zápase slušný, proti Bayernu špatný. Šanci dostal Pedro.

Lamps má na tom podhrotu Mounta a k němu 3 průměráky, tak zkouší, co bude fungovat. Dej bůh, aby naskočil RLC a zahrál dobře a měli jsme to vyřešeno a tu trojici tragédů už na hřišti viděli co nejméně.

Reagovat
Svatej

Za mě sestava fajn, jen se mi nelíbí, že tohle rozestavení hrajem i na bournemoth, ale už těma personálníma změnama Lampard ukazuje, že posadí v podstatě kohokoliv.

Reagovat
Miguel19

Ty vole to je start.

Reagovat
Mimalu

najednou ten výkon Bayernu není tak oslnivý

Reagovat
icka

Naši stopeři hrajou nějakou hru o to kdo bude větší tragéd?

Reagovat
ajouki

Když se zklidní stopeří, tak se naopak přidají Jorginho a Kovačič se ztrátami ve středu pole.

Reagovat
Talker

Místo Girouda bysme tam mohli postavit strašáka do pole a udělal by podobnou práci... On se vůbec nepohybuje, je neustále pokrytý...

Reagovat
Mimalu

tak do kombinace nikdy nebyl, blbý je že nejsme schopni mu tam poslat aspoň jeden kloudný centr

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

Tak spíš tam chyběl ten pohyb - těch míčů do vápna letělo několik, ale on tam nikdy nebyl pořádně. Tentokrát se konečně pohnul a byl z toho následně gol.

Reagovat
Mimalu

nevím, mi přišlo že jsme se k dobrým centrům moc nedostávali

Reagovat
Mastný Chobot

je málo lepších hroťákov do kombinácie ako Giroud. Len ho musíš vedieť využiť, no.

Reagovat
Mimalu

Spíš kolem něj musíš mít kvalitu. Jakmile on má být tím kdo bude ofenzívu táhnout, tak to moc nedopadá

Reagovat
O.Giroud

neprehanaj

Reagovat
Svatej

Bodejť by jsi nebyl statickej, když stíháš přispívat sem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Oproti Tammy je to o level níže no, ale dneska aspoň odvedl super práci při gólu.

Reagovat
Miguel19

Dobrý je, že domácí se vyblbli a přežili jsme to bez branky.

Na hovno je, že jsme totálně marní a neumíme si vytvořit ani náznak šance.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
Talker

Pěkně James, Giroud Alonso

Reagovat
Thelvin

hammers soton hezkej fotbal nahoru dolu

Reagovat
fajdax

Kde se na to díváte?? Pošlete mi nějaký linky please

Reagovat
fajdax

Dikec

Reagovat
fajdax

Nic mi tam nejde nebo to po mě chce nějaký registrace..Nemáte někdo něco jiného?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
fajdax

Jede, díky moc

Reagovat
Talker

Tam funguje snad všechno, většinou jdu na weak link - jen musíš sjet dolů - to první je reklama, níže je ten stream. Bez reklam.

Reagovat
Kixi Syhimour

McCarthy

Reagovat
Salfovic

Aston Villa nehraje proč vůbec ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hraje finále ligového poháru (zápas City byl odložen také)

Reagovat
smazaný uživatel

Finále LC.

Reagovat
vitasrp

Konečně, konečně jsme měli plnou prdel štěstí, protože ty první dvě šance domácích mohli úplně v klidu skončit brankou. Především teda ta první, od Caballera super zákrok, ale to je hlavně hrozný zakončení, tam se ten hráč mohl zeptat, kam to chce, díky bohu, že to dal přímo na něj.

Jinak teda z těch zadních řad je cítit hrozná nejistota, v prvních deseti minutách hned dvě velký zaváhání, to prostě týmu nepomůže. A když jsme se pak dostali do tempa, tak se tam Jorginho s Kovou předháněli v tom, kdo zkazí jednodušší přihrávku a vyrobí větší kravinu. Jorginho to okořenil svou tradiční žlutou kartou po zpackaný přihrávce, díky čemu přijde o FA Cup s Liverpoolem a zápas s Evertonem, skvělý.

Líbí se mi výkon Jamese, který proti Bayernu nestíhal rychlostně a ani v práci s míčem, ale na týhle úrovni už má zase ten svůj přehled. Je schopnej nepanikařit, podržet si hráče na zádech a rozehrát, což je u beka super nadstandardní vlastnost. Je pravda, že v několika zápasech kvůli tomu už kolikrát přišel o míč, ale to je prostě daň za mladou nerozvážnost, líbí se mi, že prostě krom kvalitních centrů je i schopen se vymotat ze složitých situací.

Jinak vedení bych označil za šťastný, měli jsme tam jednu velkou šanci, ze které padl gól, jinak pár náznaků, ale i když jsme Bournemouth 30 minut soustavně přehrávali, k velkým šancím to nevedlo. Vzhledem k tomu, jak jsme vzadu zranitelní, se modlím, aby se nám povedla ještě jedna akce, dali jsme na 2:0 a jakýmkoliv způsobem to dotáhli k výhře.

Reagovat
fajdax

Jak hrajeme? Podle livesportu až na začátek na jednu bránu

Reagovat
spider_8

První 20 minut příšerných, Bournemouth nás zamknul na půlce a měli 3 gólovky, ale pak jsme se dostali do tempa a je to celkem slušné. Když máme solidní wingbacky tak nám tohle rozestavení obvykle funguje. Škoda jen, že jsme po gólu z toho tlaku nedali na 2:0, šance na to byli.

Koho ale na téhle pozici žeru je Alonso. To je beze srandy v tomhle rozestavení náš nejnebezpečnější hráč, má ofenzivní instinkty top útočníka. Dneska už mohl mít v klidu 1+1. Gól sice na první pohled snadný, ale to je o tom že Alonso prostě ví v jakých prostorech se pohybovat, jaké dělat náběhy atd. Emerson by si honil ptáka někde na půlce nebo by vůbec netrefil bránu. Z těch dvou za mě jednoznačně musí zůstat Alonso, i když jen jako backup.

Reagovat
vitasrp

Alonso je super, sice jako krajní obránce je hodně průměrný, nebrání dobře a je hrozně pomalý, ale jeho přítomnost dává trenérovi super taktickou variantu, kdy může přepnout na 3-4-3 a má suprově obsazený posty křídelních obránců, přičemž je právě hodně moc těžký na tyhle posty získat hráče s dobrým profilem.

Velkou otázkou ale je, jestli se Alonsovi bude chtít zůstávat, když bude cítit, že prostě bude náhradníkem.

Reagovat
spider_8

Má smlouvu tuším ještě na 2-3 roky, takže pokud si vyloženě nepostaví hlavu, tak ho prodávat nemusíme. Po čase by ho to sice asi přestalo bavit, ale jednu sezonu navíc snad ještě dá.

Reagovat
Talker

20 minut? Já prošvihl prvních 5 minut (viděl jsem ten fail Tomoriho až) a pak mi to přišlo, že Bournemouth nic moc neměl.

Reagovat
Talker

Podle mého může pěkně fungovat právě strana Tomori-Alonso. Tomori díky svým sprinterským schopnostem dokáže pokrýt křídla, kde Alonso nemá rychlostně nárok nebo se toulá někde vepředu.

Reagovat
spider_8

Jo, to mě taky napadlo. Ale nesměl by dělat takové zoufalé chyby jako dneska.

Reagovat
Talker

Alonso chladnokrevně. Tohle on prostě umí, má zakončení na úrovni TOP útočníků a ten pohyb do vápna taky skvělý...

Giroud mi přišel většinu zápasu naprosto vytržený ze hry - nevím, čím, ale přijde mi, jako by tam z jeho strany bylo minimum pohybu - nesnažil se nabíhat, nesnažil se říkat si o míč, většinou byl pokrytý a čekal, až někdo něco udělá. Obrovský kontrast oproti Abrahamovi, který by si naběhl někam, narazil spoluhráči a pokusil se nějak pomoci. Giroud tam prostě jen stál na ofsajdové hranici a nepřišlo mi, že bych z jeho strany viděl nějaké pokusy si naběhnout. Přitom pár centrů tam bylo, jen na ně vůbec nereagoval.

Jinak na můj vkus hodně zkažených přihrávek, především od Kovačiče (ale i Jorginha) - takhle ho neznám, on si narazil a zkusil to prohodit přes další obranou hradbu, ale nevedlo se mu to. Možná to je i tím, že tam před ním většinou byli 1-2 hráči a nebyli v pohybu někam do prostoru.

James naprosto parádní, skvělé centry. Tomori na začátku brutální chyba, ale naštěstí jsme nebyli potrestáni. Tohle on prostě umí, tyhle faily kousek od branky. Potřebovali bychom, aby to z něj někdo vymlátil. Potom už byl v pohodě, všechno stíhal a málokdo s ním může jít do sprinterského souboje, v tomhle je naprostá bestie. Pokud si budeme držet soupeře daleko od branky, tak nám bude hodně platný v tom pokrývání brejků.

Teď se ta hra více otevře ze strany Bournemouthu a bude tam více prostoru mezi liniemi, takže si myslím, že to pomůže Pedrovi a Mountovi v tom, aby měli více prostoru kolem sebe.

Reagovat
TopinB

Snad se Tammy brzo plně uzdraví

Reagovat
Talker

Proč takového hromotluka kryje prcek jako Kovačič?

Reagovat
Miguel19

Jak jinak. Gól z rohu. Jdi už s tím Lampsi do prdele, to není možný.

Reagovat
ajouki

Co to zase Chelsea předvedla? Od kdy Jorginho organizuje defenzivní rohy? Pošle Kovačiče bránit jejich největšího hráče, Christensen si odskočí za míč.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak i Chelsea jim to bude usnadňovat

Reagovat
diastan

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

dobře se zase sypou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tomori je úplně, ale úplně zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že se jede klasika. Neskutečná ostuda.

Reagovat
vitasrp

A Giroud klasika. Má na noze gól, který by to rozhodl. A úplně to zamrdá.

Reagovat
Svatej

Líbí se mi, že nám vždycky každej hráč dokáže, proč dlouhou dobu nenastupoval

Reagovat
djwenca

tak Wood už je zdravý, a tak jde Vydra v 58.minutě ze hřiště a už si zase nekopne

Reagovat
Free_player

osudových 5 min

Reagovat
smazaný uživatel

Bačuaj, ten určitě rozhodne

Reagovat
Kixi Syhimour

Doporučuju přepnout na Bayern, hráči na chování fanoušků odpovídají po svém

Reagovat
Coutinho10

Lovren

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Minamino, Lallana, Origi, Matip, Jones, Hoever.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zraněný tvrdí prý Twitter, stejně jako Keita

Reagovat
REPLIKATOR

Lavička hrozná...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mimo Keita (zase), Shaqiri (zase) a Gomez (ten po delší době).

Pro příští ročník bude mimo i Lallana (ne že by to nějak extra vadilo) + ti dva taky chybí dost. Stejně asi ten Shaqiri odejde (což je docela škoda, mně přišel do určitých zápasů suprový, ale jestli se neshodl s Kloppem nebo je tak zraněný, tak jen ať jde). Keita zůstane ale stejnak bych se porozhlédl po jednom záložníkovi i když Lallanovi minuty bude dostávat Jones.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain; Salah, Mane, Firmino

Substitutes: Adrian, Matip, Hoever, Lallana, Jones, Minamino, Origi

Gomez proti Chelsea? Nebo je zraněný, když není ani na lavičce?

Reagovat
Coutinho10

The centre-back is one of two changes made by the Reds, replacing Joe Gomez who has been ruled out as a precaution due to a minor fitness issue.

Reagovat
Horcmen

Joe Gomez (precaution due to a minor fitness concern) and Naby Keita (sore hip) both out.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky oběma, už to čtu . Jsem si říkal, že tohle by Klopp neudělal . Jinak nevím jestli je Loveren vhodná volba, je pravda, že nerozehraný Matip je taky kalamita, ale když už rozehraný je, tak může být výborný . Ale třeba proti to vyústí v nástup Gomeze proti Chelsea.

Jinak bychom se možná mohli začít pokoukávat po novém záložníkovi, což se teda ale dost pravděpodobně nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kalamita

Reagovat
Kixi Syhimour

Viz zápas proti Shrewsbury a proti West Hamu co nastoupil, tak způsobil standartku na hranici vápna .

Prostě když nejsou (naši, ale určitě v tom nebudeme sami) stopeři rozehraní, tak mají slušný sklon k blbostem.

Reagovat
smazaný uživatel

No vrátí se Wilson, Grujić a je otázka, co zamysli s Jonesem. Takže toho zákazníka taky nevidím reálně. Leda by Edwards prodal ty dva za nějaký solidní peníze a někoho bychom přivedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Lovren a ne Matip? dneska to měl víc prorotovat. Bojím se že proti Chelsea pošle školku..

Reagovat
Kixi Syhimour

Pošle něco vylepšeného než proti Schrewsbury, možná i jednoho z útočného trojice předpokládám, uvidíme s čím vůbec vyrukuje Chelsea, ta má starostí nad hlavu, kádr zdecimovaný zraněními a někteří hráči začínají být utavení (Mount).

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého si Lampard nemůže dovolit vypustit nic. Pošle plnou. Furt doufám že minimálně půlka z našich bude klasika áčko..

Reagovat
Kixi Syhimour

To si nemyslím, reálně bych viděl Gomeze, jednoho z beků a jednoho z útoku.

Adrián - Milner, Gomez (Lovren), Matip, Arnold - Lallana, Jones, Minamino - Mané, Origi, Elliot

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne PL je jasná byla by škoda takhle vypustit FA Cup když už nejspíš nevyjde ta LM..ale to bych se opakoval..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak priorita je na dosah, pak Klopp vše upíná k LM, která rozhodně vyjít může, tým na poražení Atlética máme, jsme mistři, tak se o to hezky porveme.

Ale je pravda, že se soustředí na případnou kombinaci liga + LM a FA Cup nechává dost v pozadí, což mi taky přijde škoda v tomhle rozpoložení.

Jinak ještě by možná mohl hrát Keita, když se stihne uzdravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme, ale když jen pomyslým jak ten zápas bude asi vypadat jsem dost skeptickej.

Přesně tak. FA Cup je dobrá trofej a dlouho jsme to nevyhráli. Letos na to rozhodně máme. Třeba Klopp překvapí pošle tam plnou a náhradníky na Bournemouth.

Keita už mě začíná srát. Herně by na to měl, ale ty zranění to je hrůza..

Reagovat
fajdax

Ať už jdou do pici. Příšerná sezóna. Je mi to líto ale Lampard na to nemá

Reagovat
Jackmaker1989

úprimne? Keby mi niekto pred sezónou povedal, že budú stále 4. a bojovať o LM, tak som spoko.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fajdax

To sice jo ale máme šíleně malo bodu

Reagovat
Talker

Což se dá bez možnosti nákupů, bez Hazarda a s marodkou, jakou nepamatuju, celkem očekávat...

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlasím, ale ak to bude do 5. miesta, tak som mimoriadne spokojný. Ak si niekto myslí alebo myslel, že tam je šanca hrať o 1.-2. miesto tak to neexistuje. Dlho si nepamätám, aby v Chelsea hrala taká banda priemerných hráčov ako Barkley, Bačuay, Emerson, Pedro (žiaľ za zenitom) a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

To jo, má pomalu nejsilnější kádr za posledních 10 let a ve 2/3 sezony je na 4. místě...

Reagovat
Agent z Melmacu

čo? žiadne nákupy a hrajú neskúsení mladíci a zranenia kosia celý klub od začiatku sezóny a stále hráme o ligu majstrov...čo si čakal? druhé miesto? titul?

lebo ja som čakal 8-10 miesto

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Vem se s Barvicem za ruku a běžte spolu do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Z takového tlaku už bychom dostali tak 3 goly, kdyby to bylo obráceně.

Reagovat
Miguel19

Tvl Bačuaj co to bylo

Reagovat
Mimalu

zachránil nám tlak aby nebyl pouze odkop... však to šlo jasně mimo bránu

Reagovat
Miguel19

To jo, ale bylo to legrační

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

všechno co děla v poslední době Michy je srandovní, v tomto případě to aspoň bylo užitečné

Reagovat
Talker

Alonsoooo

Reagovat
Whitemedia

Z Alonsa už se měl dávno udělat útočník..

Reagovat
Miguel19

Alonso je fakt borec.

Reagovat
Whitemedia

Dokázal bych si představit, že už bych nikdy neviděl Barkleyho v našem dresu..

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
fajdax

A Pedra, Kepu, Bacuaje a dalších 10

Reagovat
vitasrp

Jako celej ofenzivní potenciál toho týmu je úplně v prdel, chybí strašně moc hráčů, takže se hraje v podstatě s ofenzivou z loňský sezóny, která byla hrozná (samozřejmě bez Hazarda). Prdel nám v posledních dvou měsících zachraňují obránci - Rudiger proti Leicesteru a Alonso teďka. Ti ofenzivní hráči prostě nebezpeční vůbec nejsou, bohužel.

Reagovat
spider_8

Plus defenziva, která může dostat gól úplně z jakékoliv herní situace, v jakékoliv fázi zápasu (i když jsme zrovna v laufu) a skoro z každého rohu. A stejně budeme pořád čtvrtí

Reagovat
PP

o to je to smutnější no. My abychom se do konce sezony ani nikde neobjevovali, za ten čtvrteční trapas. Takový Bayern, nám (vám) ukázal, kde je současná špička fotbalu no. Viz dnešek, zraní se jim Lewa a vyhrají 0:6 v Hoffenhaimu..

Reagovat
spider_8

Ten Bayern byl z naší strany strašně špatný, ale zase bych z toho nedělal nějaké velké obecné závěry. Letos jsme třeba odehráli 3 zápasy proti Liverpoolu a City a ve všech jsme herně obstáli. Jsme daleko za špičkou to ano, ale vyrovnané zápasy s nimi hrát můžeme.

Reagovat
Csaplárova past

Alonso se stává opět nepostradatelným

Reagovat
REPLIKATOR

On zamával ofsajd při odkopu od brány?

Reagovat
REPLIKATOR

Deulofeu

Reagovat
smazaný uživatel

poor lad Deulofeu

Reagovat
Remt

ošklivě prohnutý v koleni . Ale žádná hrubost to od VVD nebyla, mi přišlo. prostě se do něj opřel

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to hrubé určite nešiel VVD tvrdo

Reagovat
smazaný uživatel

Deeney bez karty? Oliver je ocas

Reagovat
Remt

to si zasloužilo

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrá nuda

Reagovat
Remt

hrozný, vše na jistotu, všechny přihrávky předvídatelný, takhle jsem se u poločasu LFC dlouho nenudil

Reagovat
Remt

Allison to na konci ale slušně oživil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

no, tak koukam, ze oproti poslednimu zapasu s WHU tu neni zadny posun

Reagovat
mickey mouse

tak hráči očividně mají v hlavě, že tam je ten obrovský bodový polštář, proto to vypadá tak jak to vypadá...

Reagovat
Coutinho10

tezko rict...ten naskok byl velkej i pred zapasem s WHU nebo jestli vic myslej na FA Cup, kde to bude tezsi ziskat trofej

Reagovat
Luc-Luc

hroznej zapas, z nasi strany to je hra tak na 30%, Klopp by to mel zacit v lize trochu tocit

Reagovat
Kixi Syhimour

Krize.

Není to dobré. Přechod přes zálohu je až moc jednoduchý, alespoň ta obrana teda s velkými problémy odvrací. Jediný kdo se nějak drží je van Dijk a Chamberalin má nejenergičtější výkon. Je to znovu takové ponuré, bez energie. Nicméně směrem dopředu to je opravdu špatné. Míč dereme jenom přes pravou stranu, kde je Salah absolutně bez formy, proč to nezkusit přes levou?

Ta pauza nám to slušně rozházela, snad se to dá do kupy před duelem proti Španělům.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda Oliver se mi taky nelíbí.

Reagovat
Luc-Luc

mne taky ne, a to ho mam docela rad

Reagovat
smazaný uživatel

tak KRIZE

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel hrajeme co nám stačí. Nemusí prostě makat na 100% a riskovat zranění, protože ligu stejně vyhrajeme. takhle si nějakou ideální formu na AM nepřipravíme

Reagovat
smazaný uživatel

kde je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu to bude na dlouho..chudák..ale Deeney a Hughes se posrali ne? Oni vidí že pár minutek předtím jim odnáší spoluhráče na nosítkách a udělají tokové zákroky? Prasata..vůbec bych se nedivil kdyby tam měl Gini něco s vazama..a okoření to Oliver že bez karty..

Jinak strašná nuda, hrajeme na půl plynu možná ani to ne. Všichni pod svoje možnosti a Lovren pod možnosti okresního fotbalisty.. takhle to bude vypadat asi do konce PL, protože nám to stačí.

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
Luc-Luc

co si myslite o tomhle ? to by v Liverpoolu musela asi zasahovat armada, kdyby se neco takovyho stalo : https://www.express.co.uk/sport/football/1248866/Premier-League-coronavirus-news-latest-updates-Liverpool-title-outbreak-government-COVID19

Reagovat
castelL

nerozumiem tomu, sezóna sa môže dohrať aj bez divákov, TV prenosy by kľudne mohli fungovať ďalej

Reagovat
Luc-Luc

snad to tak bude pri nejhorsim

Reagovat
Miguel19

Jo, vysvětli to ale klubům

Reagovat
Coutinho10

a situace s WHU se opakuje....

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
castelL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočná laxnosť...

Reagovat
castelL

to mi prišlo ako niekde na tréningu

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..

Reagovat
cubazi

Dufam že LFC prehra, to je totiž jedina možnosť aby si niektorý hrači sadli na lavičku a porozmyšlali o sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš rekord?

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
castelL

Otrasný výkon pokračuje po West Hame.. ale osobne mám pocit, že takto sa hraje 1/2 sezóny, ten útok je hrozne impotentný až príliš často.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Coutinho10

unbeaten v haji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tohle na Atletico fakt stačit nebude...

Reagovat
Remt

Já se teda vůbec nevzrušuju, minimálně zremizujeme

Reagovat
pingla

Reagovat
Remt

tak jsem se teda pro jednou spletl

Reagovat
smazaný uživatel

oba goly asi hlavně Virgila, ale co už, nikdo není neomylný, kora na takove urovni.. a i kdyby to bylo 26-1-1, asi mi to žíly netrhá, úplně v pohodě to ještě může být bodový rekord PL

Reagovat
smazaný uživatel

Virgil absolútna laxnosť a bohorovnosť, škoda, hráči asi až tak nechcú byť neporaziteľní... Uspokejenie po takej sérii výhier sa stáva, no..

Reagovat
Coutinho10

Adam skodaaa....ted to chtelo trochu stesti

Reagovat
Hafna

Paneboze lidi neposerte se tu z těch facepalmu... 26-1-0 record v lize, osmifinále v LM po loňské výhře, postupy se školku v FA cupu, bylo jasne, ze když hrajeme de facto bez rotace tak se muže stát to co dneska...YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Je možné, že by vám tak chyběl Hendo uprostřed? Nemyslím ani tak herně jako spíš vůdčíma schopnostma?

Reagovat
zeeb

Podle mě ano..a hlavně těmi vůdcimi schopnosti.

Reagovat
Shottack

Určitě i herně! Nevšiml jsem si, že by záloha bez něj byl festival kreativity.

Reagovat
PP

tak to nebylo ani s ním.. Vy máte bořící zálohu a sílu v krajích.

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama pěkná střela

Reagovat
Busby babes

takze ted prijde chvilka nesnesitelnosti s Invincibles...

Reagovat
avicii

Reagovat
mickey mouse

mě tahle prohra nebude tolik vadit jako to, co se bude na internetech odehrávat z řad gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz snad nemuze nikdo pochybovat, ze Hendo je jeden z nasich nejdulezitejsich hracu.

Dvacet minut jeste, COYR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Watfordík ❤️❤️❤️

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
pospec7

jednou to přijít muselo

Reagovat
masina_LFC

riadna facka, ale velmi potrebna

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej, ale chcem som Invincibles

Reagovat
avicii

Ja chcem titul

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

ten už máme... no, takže paráda samozrejme...

Reagovat
castelL

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SCELO

Reagovat
Coutinho10

bohuzel...chtel jsem verit tomu, ze si to uvedomili i tak po poslednim zapase, ale asi ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Reagovat
Cobra

Deeney. Tohle nebylo vůbec jednoduchý.

Reagovat
avicii

Raz to muselo prísť.. A teraz keď už dva týždne hráme totálnu sračku sa to dalo čakať.. Dúfam že sa trosku spamatame pred Atleticom

Reagovat
Switchback

zrovna to dojebat proti Watfordu a ještě tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba, Lovren, TAA

Reagovat
castelL

Poviem si vnútorné poviem: nerozumiem prístupu vedenia, že nepriviedli už cez leto superhviezdu, keď sa vedelo, že Salah je mimo, málo čo v zápase zahrá v útoku a Firmino hrá len 1/2 zápasov dobre..že obrana nie je úplne 100%tná a Virgil nie je BOH, s príchodom ďalšieho TOP stopéra by to bolo aj do rotácie ostatných ešte lepšie a neposledne, že potrebujeme kvalitného kreatívneho záložníka na čo peniaze samozrejme po tých sezónach majú - musia mať, úplne nelogické kroky.. veď ten štýl, herný prejav je polovicu sezóny otrasný a obrovský počet zápasov bolo dotlačených do výhier LLT.

GG, konečne sa našiel niekto kto napravil fasádu Liverpoolu a vrátil tých hráčov nohami na zem. Dúfam, že Klopp prečistí hlavy hráčom a pripraví ich na Atletico aby sme ich prešli ako nič..

Reagovat
Hafna

Jsem už asi moc starý a sleduju fotbal moc dlouho na to, abych chápal některé názory

Reagovat
castelL

nejaký argument, alebo len typické prázdne reči bez zmyslu? to je taká klasika ľudí s podpriemerných premýšľaním

Reagovat
Hafna

Komentujes první prohru týmu v sezóně v lize... týmu co se z mnohaletých sraček dostal znovu na top, jednoznačně vede ligu, daří se i na jiných frontách a po prvním klopytnuti argumentuješ ze měli před sezonou přijít 3 top hraci, kdy top hráč neznamená automaticky zvednutí kvality týmu (podívej se na jiné týmy). Navíc Klopp je znám tím ze nerad rotuje a věří hráčům, kteří tým dotáhli z hovna na vrchol. Tak si uzivejme sezónu a verme ze tato facka nám pomůže pred odvetou v LM a nehazejme hovna na něco co funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
castelL

Samotná prehra nemá to hlavné spoločné s kritikou ktorú prezentujem už od začiatku tejto sezóny, hlavne k smeru prestupovej politiky klubu a k výkonom konkrétnych hráčov. Ako teda píšem, nie je to len týmto zápasom, kriticky som sa vyjadril už X Y krát.

Reagovat
Hafna

Ok teď se zeptám (nechodím tolik na diskuze sem) co ti vadí na přestupové politice Liverpoolu? Vždyť jako přece musíš umět skloubit business a výsledky a LFC má výsledky a daří se i ekonomicky. Čemu by prospělo koupit 3 hráče dohromady za 200 milionu eur? Byly by ještě lepší výsledky, které by dokázaly zasanovat takovou díru v rozpočtu?

Reagovat
castelL

Áno viem, že nechodíš, preto som na to upozornil.

Vadí mi, že tie výkony sú hlboko pod priemer niektorých hráčov, hráčov ktorí nemajú čo robiť v Liverpoole, respektíve by mali sedieť na lavičke, tieto výkony ako dnes sa dejú bežne počas sezóny, útok je impotentný, záloha nevie rozhýbať a otvoriť útok a potom výsledne nato horí obrana. Hráči ako Lovren už dávno nemajú čo robiť v klube. Nebudem tu menovať každého, lebo by som vypísal 1/2 hráčov ktorí dlhodobo nemajú na to, aby hrali na TOP úrovni a dosahovali ambície o ktoré Liverpool po X rokoch bojuje opäť a môže to byť do budúcna problém č. 1. Klub je brutálne v pluse, vďaka minimálnym nákladom na prestupy, vďaka rôznych úspechom posledných sezón, v podstate už od prvej sezóny Kloppa, miesto toho aby ten káder sa poriadne vystužil, posilnil, stále tam pravidelne ostáva medzera, ostáva tam bordel ktorý ten klub brzdí. Liverpool je vo vynaložení financií ďaleko za X klubmi v Priemer League, dokonca Everton posílil posledné sezóny za väčší obnos financií, aj keď veľmi neefektívne. Klopp si TOP hráča vyhliadnúť vie, dokázal to už viac krát, v tomto problém nevidím. Mňa hlavne mrzí, že ľudia sú zaslepený aktuálnym postavením klubu, ale herný prejav a to, že obrovský počet zápasov sa dolepil, aj za pomoci rozhodcov sa vytráca. Asi toľko. Každopádne práci Kloppa a kádru fandím, dokázali niečo, čo málo kto, urobiť úspech z neúspechu.

Reagovat
Hafna

Ok dobre, beru to částečně, toto respektuji, podle mě by třeba taky Lovren nebo Lallana neměli v tom týmu už co dělat, ale z nějakého hlediska tam (zatím bohužel jsou). Ve zbytku s tebou nesouhlasím... a jinak za mě očekávám příchod v lete jednoho CB a max jednoho útočníka do rotace (skrz APN), teď je LFC na výši a vedení chce sosat (logicky) a žádný tým se v posledních letech nedrží extra dlouho na výsluní

Reagovat
mickey mouse

však je to absolutní sračka cos napsal

Reagovat
castelL

v čom konkrétne?

Reagovat
iamek

První prohra v lize po 30 zápasech a někdo vrátil hráče na zem, koupit superhvězdu. Pane bože

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
castelL

prepáč - "posilu"

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale to je hrozná hysterie po tom co jsme lámali rekord za rekordem

Reagovat
Hafna

Reagovat
castelL

takže si dlhodobo spokojný s predvedenou hrou? uvedomuješ si, že v niektorých zápasoch vďaka rozhodcovi sme bodovali? to je moja dlhodobá kritika hlavne k smeru výkonom hráčov a častej laxnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jistěže jo. Je třeba si uvědomit, že Klopp změnil taktiku heavy-metal na pragmatismus, protože ten ti vyhrává většinou dlouhodobé soutěže. Hráči se nikam bezhlavě nehnaly a výsledkem je že netrpíme tolik na zranění.

Kolik rekordů jsme letos překonali? A ty zápasy za pomoci rozhodčích by sem chtěl taky vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Poolu ten titul preju, ale aspon jednu prohru taky

Reagovat
castelL

to skôr vyzerá, že to nebude jedna jediná možná prehra po tom hernom prejave už proti West Hemu

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
kiciN

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

no nic fans arsenalu muzou slavit alespon neco.....

Reagovat
Nikikrew

Dnes to bude veľký deň!

Reagovat
YNWA__MSN

A to jako proč? Nejste jediný invincibles... A proremizovat se sezonou

Reagovat
masly008

jsme jediní v PL.Tak jako vy zatím nemáte ani 1 titul PL.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
tunkic

Aspon neco v techhle dobach sucha

Reagovat
herold

Invicibles v háji, tak se mi to líbí!!!

Reagovat
YNWA__MSN

Stejně jde hlavně o titul... A ne o invincibles. Navíc proremizovat se sezónou jako Arsenal mi nepřijde zase tak úžasný a to ani ten bodový zisk co měli... Navíc nejsou jediný.. Preston

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
masly008

alibismus level pool

Reagovat
YNWA__MSN

Oslavovat 90 bodů a 12 remiz.. Debilita Level arse nal, pořád tvrdit, že jste jediný invincibles v premier league

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkus být pokorný alespoň když prohrajeme prosím.

Reagovat
masly008

Zvládej chlape,ten titul snad dáte.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
kiciN

Reagovat
tunkic

Reagovat
herold

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne prišla prehra liverpoolu doteraz mali viac šťastia ako rozumu a konečne už padli a konečne ty ich fans vytriezveju.

Reagovat
herold

Dočteš se,že na tom nikomu nezáleželo, že je to vlastně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale netáraj stačí si prečítať komentáre staršie aký je Liverpool neporazeny neporaziteľný a hlavne na stránke liverpoolsky.net kde je fanúšikovský hnoj liverpoolu.

Reagovat
Liquid

WATFORD

Reagovat
REPLIKATOR

Odporný výkon dnes. Snad se brzo vzpamatujeme.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Watford zaslouženě. Gratulace. Sice mě sere že jsme tři body v boji o záchranu dali zrovna jim, ale co už.

Za dnešek Klopp už proti WH bylo vidět že mají v hlavě jistotu vítězství PL a on dá zase to samé? I když nás v týdnu čeká Chelsea? To je prostě blbost. Hrát dnes Origi,Minamino,Neco,Jones,..tak tam nechají duši a horší by to na 100%. Doufám že tahle facka a ukončení rekordů otevře hráčům a Jurgenovi oči. Lovrena už nikdy nechci vidět v našem dresu. Ten je schopnej i VVD udělat průměrného stopera. Myslíte si, že by se tohle stalo i kdyby byl na hřišti Hendo? Já myslím že ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Rekordu uz mame letos az az. Lepsi prohrat dneska, vypustit z hlavy rekordy a invicibles a dal se soustredit naplno na Champions League. S timhle vykonem by nam ani Anfield nepomohl.

Reagovat
Luc-Luc

jako prohrat ok, to se muze stat, ale takto ostudne ? prijde mi, ze jim to ani nevadi...ostuda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shottack

To není pravda, snažili se i za stavu 0:3. Takový Mane byl namotivovaný ažaž.

Reagovat
Kixi Syhimour

za stavu 3:0 to konečně alespoň trochu vypadalo jako tým se zápalem, to je třeba

Reagovat
pingla

Obrovská škoda, že tenhle zápas se nehrál o kolo dřív

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pospec7

Reagovat
masly008

Proč už se přestalo pískat to dlouhé držení balonu u golmanů?Jsem si všiml že někdy je to i kolem 20 vteřin a můžou cca 6 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já za celou dobu co sleduju fotbal to viděl písknout jednou. Mignoletovi proti Bordeaux.

Reagovat
Greny

Vaniakovi v nějakém předkole LM myslím za Slavii to piskli taky

Reagovat
Jackmaker1989

A presne pre toto je PL najlepšia liga na svete.

Reagovat
Kixi Syhimour

19. poráží suverénního lídra

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kluivert9

Přesně. Protože tohle se ještě nikdy v jiné lize nestalo

Reagovat
netopier

Reagovat
valloire

Reagovat
Mönchengladbach

Gratulace fans Arsenalu.

Reagovat
herold

Přidávám se!

Reagovat
masly008

Reagovat
Mönchengladbach

Za tu bídu posledních let si jako věrní fans zasloužíte ten unikát udržet, musí to být těžké.

Reagovat
masly008

díky,já jsem rád že už jsem ve fázi kdy to tak nežeru jako před lety.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Liverpool za prohru

Reagovat
ManUnited

Tahith Chong má v Manchesteru United smlouvu jen do konce sezony a nyní odmítl nabídku na prodloužení spolupráce. O nizozemském záložníkovi se hodně mluví v souvislosti se stěhováním do Itálie, kde o něho stojí Inter Milán.

Tak snad místo něj bude hrát někdo jinej z akademie

Reagovat
iamek

Sulin. Pomalu dostává nějaké minuty. To čeká, ze v Interu dostane více prostoru? Tam už vůbec nebude hrát.

Reagovat
ManUnited

Bude se od Younga učit na wingbacku

Reagovat
icemike

Nedostává ty minuty právě proto, aby podepsal?

Reagovat
iamek

Spis ne. To by je dostával i Gomes myslím.

Reagovat
Kluivert9

Jako bych už tohle od Mufanů někdy četl...

Reagovat
supporter

Jen at jde. Pro me osobne celkem zklamani.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Swarley

Dneska bez Martiala?

Reagovat
iamek

Neni v nominaci na zápas.

Reagovat
iamek

Tak teď zase fotka jak dorazil do hotelu připraveny na zápas

Reagovat
Swarley

HM, tak uvidíme

Reagovat
iamek

Martial teda hraje, ale v jakem budeme hrát rozestavení ?

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs Everton: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Matic, McTominay, Fred, Fernandes, Greenwood, Martial #mulive kraasa

Reagovat
Pigeon

Diamant?

Reagovat
Swarley

Nebo Bruno někde na křídle, ale to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Starting XI: Gazzaniga, Aurier, Sanchez, Tanganga, Davies, Dier, Winks (C), Lo Celso, Dele, Bergwijn, Lucas. Substitutes: Vorm, Alderweireld, Vertonghen, Skipp, Gedson, Ndombele, Parrott.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo misses out with a groin injury.

Reagovat
Thelvin

To je šílenost

Reagovat
Thelvin

To je sestava do přáteláku, ne do zápasu, který rozhodne o našem setrvání v boji o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nic lepšího nemáme. Nekdo taky musí hrat v utery. V boji o LM budeme i kdyz rupnem. Letos ten 4. Flek nikdo nechce a furt je moznost, ze bude stacit i 5. Flek.

Reagovat
Thelvin

Ta obrana je ale šílená, záloha nepodrží míč a útok nic nevymyslí. Rezignace na fotbal, budeme hrát akorát nákopy a spoléhat na rychlé běžce

Reagovat
matZz

naopak, Sanchez je v posledních týdnech nejmíň chybující stoper a Tanganga dnes bude hrát na stoperu poprvý a já doufám, že nás všechny včetně Mourinha přesvědčí, že to bude náš stoper č. 1 krajní beci jsou tragédie, ale jiný nemáme

Reagovat
Thelvin

No tak já mám problém hlavně s těma krajníma

Reagovat
matZz

za mě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý je hodně silné slovo. V normální situaci je to sestava tak na čtvrtfinále League cupu. Moc od toho nečekám a dost pravděpodobně rupnem. Snad se aspoň budem snažit hrát fotbal. Parrott by mohl dostat klidně pul hodinu.

Reagovat
matZz

dobrý v rámci možností. Teoreticky mohl hrát Ndombele, ale stejně by po poločase střídal hlavně kvituju odvahu posadit Tobyho - Tanganga má konečně možnost hrát na svým postu a doufám, že přesvědčí Mourinha, aby ho tam stavěl dál. Jinak asi mi uniklo, nebo se už nikdo ani nenamáhá o tom informovat, ale Lamela je opět zraněnej?

Reagovat
Thelvin

Hrát měl hlavně Gedson.

A toho Lamely sem si ani nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela se poradne ani neuzdravil. Jeste ani nezacal naplno trenovat, ale pokazde se nabidne, ze da prez bolest 15-25 minut...

Reagovat
Cobra

Winks kapitán.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Thelvin

Se nesměj, nikdo jinej v tom základu to ani být nemohl. jedině snad možná Davies

Reagovat
matZz

Reagovat
Cobra

Odchovanec, celoživotní fanoušek a dříč. Za mě je to lepší volba, než Hugo a Kane.

Reagovat
Mates_Matesović

Někdo stream na nás?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

Pěkný start

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

Reagovat
pingla

to si děláš kozy, idiot

Reagovat
Kluivert9

De Gea klasik

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Dobrý kokot. Dva volné hráče má a on to napali do nej. Snad Hendo další rok jednicka

Reagovat
cr7sux

tyvole

Reagovat
Grahf

wtf david

Reagovat
Tuard.MUTD

no ty seš kokot davide

Reagovat
wild

Reagovat
Coutinho10

gea

Reagovat
Taiger

LOOOL

Reagovat
Tolstobik

De Gea

Reagovat
Busby babes

wtf???

Reagovat
aramaki

cakam 1x, ale toto

Reagovat
Tolstobik

Hruby individualni chyby ruznych hracu nas uz tuhle sezonu staly snad 10 bodu......

Reagovat
cr7sux

kezby 10

Reagovat
Taiger

De Gea není ani v top5 brankářů v PL

Reagovat
avicii

Nesúhlasím, ale išiel strašne dolu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Tak to si snad ani nikdo nemyslí, vzhledem k tomu, že to není ani nejlepší gólman United...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Taiger

Čemu se tlemíš?

Reagovat
Busby babes

nicemu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Kaspar Taiger na tebe zareagoval. Příjemnou zábavu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

s Kluivertem velmi silná dvojka

Reagovat
iamek

Filip12 oproti nim bůh

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kluivert9

Číst to od někoho, kdo je tak těžce mimo i co se týče vlastního týmu, roztomilé

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Reagovat
VersaceChain

De Dement další zápas dokurvil, už mi nestačí ani všechny prsty abych je zpocital

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bergwijn

Reagovat
Grahf

škoda toho golu, lebo hrajeme dobre

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
cr7sux

těch prvních pár minut dobrých nebylo i mimo té hrubice

Reagovat
Thelvin

Spletl jsem se, paráda

Reagovat
Taiger

Tohle je průser pro Wolves no, jestli tu LM nedáme, což je mega pravděpodobný, v EL radši bejt nechci, je vidět, jak jsou Wolves vyštavěný

Reagovat
VersaceChain

Je to buh

Reagovat
pingla

brunoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Grahf

Brunooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford De Hra to je souboj

Reagovat
smazaný uživatel

*Gea

Reagovat
Busby babes

Bruno. Pickford se taky moc nepredvedl.

Reagovat
Tolstobik

No z brankaru je dnes zatim ten lepsi....

Reagovat
Busby babes

btw Gomes podepsal novou smlouvu

Reagovat
Swarley

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Tolstobik

Tak uz by mohl zacit kurva hrat.....

Reagovat
iamek

Yes

Reagovat
iamek

Link?

Reagovat
iamek

Takže ještě Chong a vše je pod smlouvama

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz je Tecl sam pred golmanem tak by to nemelo byt brano jako golova sance..

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
Busby babes

Davies uz mel byt venku.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

neprekvapils.

Reagovat
Taiger

Asi jako ty ve fantě

Reagovat
Busby babes

ty mas jeste odvahu machrovat s fantou?

Reagovat
Taiger

No proti tobě vždycky

Reagovat
Swarley

S čímkoliv spojeného s fotbalem

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci ma divnej metr na ty zluty

Reagovat
Harakan

Ten Davies je hrozná špína..

Reagovat
Taiger

AURIEEEEEEEEEEER FANTAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
jk

pěkná levačka

Reagovat
smazaný uživatel

On je slušný technik, výborný atlet...jen kdyby co 3-4 zapasy neudelal penaltu nebo jinou blbost.

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Ten rozhodčí je super

Reagovat
iamek

Docela dobrý pocit nám z te hry. Bruno je proste sluníčko

Reagovat
Mates_Matesović

V rámci možností dobrá půle.

Reagovat
matZz

prvních 20 minut - nejlepší hra, co jsem v tomhle roce předvedli

Reagovat
jk

Hrajem bez Tobyho a ten přechod do útoku vypadá úplně jinak. Dokonce se napadalo i na soupeřově polovině! Celkově to vypadá tak o 300% líp, když je Mourinho nechá aspoň trošku hrát fotbal.

Reagovat
Swarley

Bruno je perfektní, to je fakt výborná posila a snad mu to vydrží...par zapasu a snad ve všech klíčový hráč...skvělý pohyb, skvělý přehled, rychlost a celkove mi přijde, ze čím dal víc strhává k tomu pohybu i zbytek ofenzivy...chtelo by to na hřiště ještě Pogbu...

Reagovat
Tolstobik

Za me Pogba muze v lete klidne jit....IP a navic problemovej (nevim jestli vic on sam nebo Raiola)

Reagovat
Swarley

tak ta šance, že zůstane, je fakt minimální...ale je to škoda, rád bych je viděl spolu na hřišti...

Reagovat
Tolstobik

Ja doufam, ze jeho odchod bude logicky znamenat prichod jinyho CM. Kdyz nad tim tak premyslim, uz aby byl pryc, hrac je to vybornej ale chybet mi vubec nebude...

Reagovat
Swarley

právě bude strašně těžký sehnat náhradu a čistě kvalitou to moc ani nejde...uvidíme, co vymyslíme...

ale jinak souhlas, ty kraviny okolo jsou moc a moc jiných řešení ani není...snad alespoň někdo pořádně zaplatí...

Reagovat
Tolstobik

Taky doufam. A s Brunem se treba fakt jeste v par zapasech potkaji

Reagovat
TheTopFootbaler

Hlavně mi přijde že ani té kvality moc neukázal. Jako leckdy byl jediný, kdo dokázal cokoli vymyslet, ale že by byl ten, co to strhne když se týmu nedaří (což bylo většinou), tak to rozhodně nebyl.

Reagovat
mimi_united

Ak budú všetci zdraví zálohu máme spolu so City najlepšiu v lige

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo až tak zlý. Bergwijn zatím naše nejlepší letošní posila a to přišel před měsícem. Takhle solidní nástup u nás dlouho nikdo neměl. Japhet smolař, to měl mít už Dier nebo to nechat jemu, takhle mu akorat nachystal špek. Jinak ale Eric začíná opět vypadat jako fotbalista. Tahle CM/DM role mu sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Eric hrá CB dnes. Ale inak súhlas, dnes náš najlepší CB. Ale láťka je veľmi nízko. Aurier a Davinson šašovia v obrane.

Reagovat
jk

Davinson mi poslední zápasy připadá právě velmi dobrý. Z té bídy asi nejlepší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Schick gól

Reagovat
diastan

Reagovat
Grahf

už by sa mohol vrátiť tuanzebe, lindelof fakt nemože hrať základ

Reagovat
Tolstobik

Muze tam Ole dat Baillyho....na ty tri zapasy, nez se zase zrani....

Reagovat
ADM

Ten Fernandes je tak o level vyššie než všetci zvyšný hráči MU dokopy..

Reagovat
Grahf

škoda, že jediný vpredu poriadne maká. Hlavne greenwood je taký druhý mata, vyhýba sa súbojom a je neviditelný

Reagovat
Whitemedia

Oba zápasy remíza, ať to máme tenhle víkend opět komplet od té trojice tragických týmů..

Reagovat
Grahf

pravá strana+mctom sú neviditelní

Reagovat
Grahf

rozhodca k očiarovi

Reagovat
Busby babes

lol rozhodci.

Reagovat
Tolstobik

Nechapu, co presne piskl a za co dal zlutou....

Reagovat
Tolstobik

To byla ruka?

Reagovat
Mates_Matesović

Davies a Aurier, zrušit smlouvy a poslat na pracák

Reagovat
jk

Ti nám ten zápas dneska neprohrají

Reagovat
smazaný uživatel

A kto teda? Obrana nám to prehrala. Aurier, Davies, Davinson a najtragickejší Tanganga.

Reagovat
jk

Aurier dal gol a celkově v tom cirkuse nehraje zase tak špatně. Dva góly dneska šly přes Tangangu ale zpičuje se tu klasicky Aurier s Davinsonem. Dele zamrdá vepředu všechny balóny co dostane, ale může za to zase Aurier.

Reagovat
smazaný uživatel

Cez Auriera a Davinsona išiel prvý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale doma dáme 2 góly. V pohode na to, že hráme bez útoku. Ale inkasujeme furt jak na bežiacom páse. Za toto nebudem kritizovať Alliho.

Reagovat
jk

Ne no, je lepší zkritizovat Auriera, který jen z těch dvou dolů doma dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ viem, tak jeho prvoradou úlohou je brániť. Dostali sme 3 góly doma, a ty ho budeš obhajovať. Hraje mizerne a jeden šťastný gól na tom nič nezmení. Spolu s Davinsonom je to na RB čakanie na katastrofu. Sú absolútne mizerný na lopte, decision making nula bodov.

Reagovat
jk

Jo kurva! A když bek bude jen bránit, tak nemá zas centry. A když nemá centry tak je dopředu nulový. A to je úplně tragický, nehodný dresu Tottenhamu a nějakého respektu. Ale když dá gól, tak je to zase lempl dozadu. Prostě u tebe je to špatně za všech okolností

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

A ten první by bez Aurierova centru asi taky těžko padnul. Hlavně, že sem doma dali v pohodě dva góly i bez útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nepopieram, že dnes sa mu vpredu podarilo 2x niečo vytvoriť. Vau. Skvelé. Bravo. Ale pozri sa na našu defenzívu. Veď pozeral si zápas alebo nie. Ma bolia oči.

Reagovat
jk

Na takovou kopu hoven, jaká se tu z Auriera po každým zápase dělá mi dva vytvořené góly ze dvou přijdou celkem vau.

Obrana stála za houby, ale byli tam rozhodně horší výkony než ten Arierův, který by si zasloužily zkritizovat. Stejně jako hra zálohy. A právě tu zálohu bych viděl jako jednu z hlavních příčin toho, proč ty rozběhnuté hráče Wolves vůbec nezachytávali. GLC ani Winks ani nedoběhli k vlastní bráně.

Reagovat
Mates_Matesović

Sorry, ale komplexní bek hodný základu týmu s ambicema by měl zvládat bránit i útočit. Aurier dneska i proti Chelsea nedal kloudnej centr a dozadu to od něj taky neni nejlepší, i když dneska byl v tomhle ohledu docela v pohodě.

Reagovat
jk

Ani já si nemyslím, že je to nějaký Messi. Ale dneska zařídil oba góly do branky Wolves. Tak nevím proč by tu na něj měl být zase takový hejt.

By mě někdy ty prototypy komplexních beků zajímaly. TAA s Robertsonem tady podle některých asi rostou na stromech.

Reagovat
matZz

Aurier je dozadu naprosto ultratragickej, první a třetí gól po jeho ztrátě, kdy si nechal utýct centrujícího hráče, u druhýho gólu měl hlídat toho zakončujícího (pokud se nepletu, tak pokaždý to byl Jota). Že není úplně nejhorší fotbalista? dobře, ale tak ať nehraje obránce!

Reagovat
jk

Tanganga MOTM

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Grahf

druhý polčas slabý z našej strany, tomu fyzickémnu futbalu evertonu nestačíme, sme ani netrafili bránu

Reagovat
Swarley

hustý, kolik rohů jsme dneska odbránili...

Reagovat
Miguel19

Zavist

Reagovat
Grahf

mám dojem, ako by sme čakali, až dostaneme

Reagovat
Grahf

ighalo má furt čistú šancu a zabije ju

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford jeden zapas pusti jeslema gol z 30 metru a pak vytahne toto

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Pickford. Ighalo.

Reagovat
Coutinho10

tak to jsem zvedavej na var

Reagovat
diastan

správně no, škoda

Reagovat
Grahf

tak toto je v piči, tolko smoly

Reagovat
Coutinho10

uhnul, takze asi spravne

Reagovat
Kapřík

Pickford Nehledá Chelsea gólmana?

Reagovat
Grahf

VAR

Reagovat
Busby babes

uff. DDG taky skvely zakrok

Reagovat
Coutinho10

Siggi ale takova tutovka, jak to mohl nedat

Reagovat
Edgewalker

Konec zápasu super, neproměněné tutovky, (správně) neuznaný gól, atmosrféra

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze oba kluby budou brat remizu jako ztratu bodu.

Reagovat
Salfovic

Já to nějak nechápu, vždyť ten ležící hráč se vůbec nezapojil do hry ?

Reagovat
Coutinho10

nechci se zastavat MU, ale uhnul nohama, jinak by to neproslo

Reagovat
Salfovic

a pak by se právě zapojil

Reagovat
ADM

Už svojim postavením ovplyvnoval hru. čisto teoreticky keby tam neležal mohol na tom mieste stát De Gea..

Reagovat
Coutinho10

ja to chapu tak, ze pokud by zustal v pozici jake byl a padl gol, tak vpohode ok, ale jak hnul tema nohama, tak uvolnil misto tomu mici...jinak by ho trefil do nohy a gol byl nepadnul

Reagovat
vitasrp

Tak jasněže uhnul, ale tím uhnutím se nezapojil do hry, De Gea by to stejně po té teči Maguira neměl.

Spíš to vyhodnotili tak, že De Geovi bránil ve výhledu, a proto to neuznali.

Reagovat
Coutinho10

nevim no...kdyby zustal lezet stejne, tak by to podle me nechal...to nadzvednuti nohy bylo podle me zapojeni do hry castecne a to zmatlo Geu

Reagovat
vitasrp

To, že uhnul ležícímu míči, který tečoval stoper a na kterej brankář stejně dosáhnout vůbec nemohl, to se jako zapojení do hry snad ani počítat nemůže. Zapojení do hry tam je v tom smyslu, že prostě bránil brankáři ve výhledu.

Reagovat
Coutinho10

ja to beru tak, ze kdyby neuhnul, tak ho trefil mic do nohy a asi by do site nedosel, takze to byla ta zasadni vec v tomto pripade

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se číst

Reagovat
Coutinho10

já si jeho verzi přečetl a napsal jsem svůj pohled, takže tak....jestli máš nějaký svůj názor na tu situaci, tak to sem klidně napiš

Reagovat
smazaný uživatel

jenom to, že verze vitasrpa je shodně s pravidly a tvoje tvůj domněly výmysl

Reagovat
Coutinho10

ok, dobře no, pokud to tak je (detailně to v tomto případě nastudované nemám), tak mi to přijde celkem přísné a to hlavně kvůli té teči od obránce, ale výsledek je tedy stejný jak podle pravidel, tak i mého pocitu

Reagovat
kiwwi

Hráč v ofsajde nesmie byť v drahé letu lopty.

Reagovat
Maresma

bránil De Geovi ve výhledu --> ovlivnil hru

Reagovat
Salfovic

Vsedě mu bránil ve výhledu

Reagovat
ADM

Chod sa postaviť pred brankára a potom, keď nahodou bude letieť nejaká strela, rýchlo uhni.. to bol podobný prípad ako hráč v bránkovisku.

Reagovat
Salfovic

Vždyť před ním proboha seděl, tak jak mu mohl bránit ve výhledu.

Reagovat
Maresma

Ano

Reagovat
aramaki

z definicie offsidu - hráč zahrá loptu alebo sa o to pokúsi. Ani jedno ani druhé, a nebránil ani vo výhľade. Maguire pritom úmyselne pohybom nohy kopol do lopty.

Reagovat
REPLIKATOR

Těžko, když de Gea reagoval na původní směr střely, takže ji viděl.

Reagovat
ADM

O čo ide fanúšikom Evertonu alebo Carlovi? Správne neuznaný gol..

Reagovat
Whitemedia

O co asi, prostě emoce

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Carlo neunesl, ale verim, ze to musi bejt narocny

Reagovat
Grahf

Carlo dostal redku :)

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze rozhodci byl kokot, tim ten svuj vykon hezky zakoncil.

Reagovat
YNWA__MSN

VAR Chudák Carlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele