Premier League - preview 27. kola

22.02.2020, 08:07, aktualizováno 24.02.2020, 08:47
Previews
Pondělní dohrávka Premier League se tentokrát odehraje na Anfield Road, kde suverénní Liverpool přivítá West Ham United. Zatímco Reds mohou udělat další krok k zisku mistrovského titulu, "Kladiváři" bojují o záchranu...
Liverpool FC - West Ham United  (pondělí 21:00)
Hodně těžkému losu pro West Ham, který znamenal od ledna jen minimální bodový zisk, ještě není konec. V pondělní dohrávce sedmadvacátého kola Premier League totiž míří na půdu lídra tabulky z Liverpoolu.

I Reds mají co napravovat. Jejich předlouhá série bez porážky skončila v nejméně vhodný moment, v prvním zápase osmifinále Ligy mistrů totiž prohráli na Wanda Metropolitano po brzké trefě Saúla 1:0. V domácí soutěži ale válí, během posledních dvou a půl měsíce inkasovalijedinkrát a získali plný počet bodů.

K zápasu s Atléticem Madrid se vrátil Jürgen Klopp. "Pokud chceme a můžeme být úspěšní, což jsme v tom zápase mohli být, pak se musíme cítit opravdu špatně. Musíme se dát do pořádku, ačkoliv nyní nás čeká odlišná soutěž," tvrdí německý manažer.

Sheffield United, Everton, Leicester, Liverpool, Brighton, Manchester City, Liverpool. To je právě končící série přetěžkých soupeřů, která po novoroční výhře nad Bournemouthem čekala na West Ham. "Kladiváři" během ní získali pouhé dva body za domácí remízy s Toffees a Seagulls, naposledy ve středečním dohrávaném kole prohráli na Etihad Stadium 0:2.

"Pro žádného manažera a žádný tým není jednoduché hrát tady, ale my uděláme vše pro to, abychom uhráli dobrý výsledek. Máme za sebou náročné zápasy, což je zřejmé, ale hráči v nich odvedli solidní práci," chválí David Moyes.

Liverpoolské tradičně v této sezóně táhne ofenzivní trio Salah, Mané, Firmino, jež má v součtu na kontě 34 branek a 19 asistencí. Nejlepším střelcem Hammers je šestigólový Haller. Z jeho spoluhráčů budou chybět zranění Jarmolenko, Wilshere a Fredericks, domácí nemohou počítat s Hendersonem a Shaqirim.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell, Masuaku - Snodgrass, Rice, Souček, Noble - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.27 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Watford FC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Manchesteru United přivítají v rámci 27. kola anglické Premier League na Old Trafford Watford. Manchesteru momentálně v tabulce patří sedmé místo, což pro Rudé ďábly určitě není dostačující. Watford je devatenáctý, na záchranu však ztrácí jen bod.

United v minulém kole vyhráli na stadionu Chelsea 2:0. Výhru na Stamford Bridge zařídili Anthony Martial a Harry Maguire. Předtím však jen remizovali doma s Wolves 0:0 a od fanoušků se snesla velká kritika hlavně na manažera Solskjaera. V týdnu United remizovali v Evropské lize v Bruggách 1:1 a do domácí odvety mají celkem slibnou pozici. Proti Watfordu nebudou k dispozici Grant, Pogba a Rashford.

Watford v posledním utkání remizoval 1:1 v Brightonu, za hosty se trefil Doucoure a vlastní brankou srovnal Mariappa. Watford na ligovou výhru čeká už od 12. ledna, od té doby remizuje a převážně prohrává, díky čemuž se pomalu začíná zařazovat mezi hlavní adepty na sestup. Proti United nebude k dispozici nizozemský fotbalista Daryl Janmaat.

Poslední vzájemný zápas v prosinci překvapivě vyhrál domácí Watford 2:0. Góly zařídili Ismaila Sarr a Troy Deeney z penalty.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Lindelöf, Maguire, Shaw - Wan-Bissaka, Fred, Matić, Williams - Fernandes - James, Martial
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue - Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.02 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Norwich City  (neděle 15:00)
Fotbalisté Wolverhamptonu přivítají v rámci 27. kola anglické Premier League na svém stadionu Norwich. Wolves jsou devátí a se 36 body se drží v klidném středu tabulky. To Norwich má jiné problémy. Je beznadějně poslední a na záchranu už ztrácí propastných sedm bodů.

Wolverhampton v minulém ligovém kole remizoval 0:0 na domácí půdě s Leicesterem. I před tím Wolves uhráli bezbrankovou remízu, tentokrát proti United. Naposledy tedy Vlci dali v lize gól proti Liverpoolu, se kterým padli těsně 1:2 a jejich jedinou branku vstřelil Raul Jiménez. V týdnu však Wolves v prvním kole play-off Evropské ligy zničili 4:0 španělský Espanyol a víceméně si zajistili postup. Hattrickem se blýskl Diogo Jota, jeden gól přidal Ruben Neves. Proti Norwiche je nejistý start Vinegreho.

Norwich letos v lize tápe, i když v poslední době se mu bodově poměrně daří. S Liverpoolem posledně padl těsně 0:1, předtím uhrál bezbrankovou remízu na Newcastlu. Ve třiadvacátém kole Norwich doma porazil 1:0 Bournemouth, gól dal z penalty Teemu Pukki. Proti Wolves nebudou k dispozici Samuel Byram a Timm Klose, nejistý je start Onela Hernandeze a Christopha Zimmermanna.

Poslední vzájemný souboj se odehrál v prosinci a Wolves v Norwichi vyhráli 2:1. Za domácí otevřel skóre Cantwell, zápas poté otočili Saiss s Jimenezem.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Traore, Raúl Jimánez, Diogo Jota.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Tattey, Kenny McLean - Rupp, Duda, Cantwell - Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.28 - 7.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (neděle 17:30)
Nedělní program anglické nejvyšší soutěže zakončí od 17:30 duel Arsenalu s Evertonem, jež toho mají mnoho společného. Oba se navzdory deklarovaným ambicím po špatné první polovině sezony nacházejí ve středu tabulky, ovšem se změnou manažera se nálada i výsledky uvnitř klubu zlepšují, a právě tento vzájemný duel může vážně napovědět, kdo zůstane odsouzen k setrvání mimo pohárové příčky a kdo ještě týmy nad sebou může řádně provětrat.

Liverpoolský klub s příchodem italského kouče pookřál a momentálně drží pětizápasovou šňůru bez porážky a před Arsenalem drží dvoubodový náskok, ovšem v příštích kolech je čeká jeden nelehký soupeř za druhým v podobě Manchesteru United, Chelsea a Liverpoolu. Manažer Carlo Ancelotti se tak nechal slyšet, že právě tyto čtyři zápasy s prestižními soupeři určí, zda Everton nakoukne do pohárové Evropy, nebo ne.

"Čeká nás velmi důležitý venkovní zápas. Musíme být sebevědomí, předvést naše maximum a pokusit se zvítězit. Vím, že se Arsenal hodně zlepšil a hraje lépe, takže to bude náročné, ale věříme si," prohlásil Ancelotti. "Viděl jsem Arsenal hrát, když jsem sem dorazil, a od té doby ušel kus cesty. Viděl jsem jejich zápas s Olympiakosem, jsou lepší v defenzivě a jejich progres je patrný," uznal zkušený kouč s odkazem na čtvrteční zápas Kanonýrů Evropské ligy, který v Řecku vyhráli 1:0.

Také nový kouč Arsenalu Mikel Arteta je s herním posunem svého týmu spokojen, ovšem zároveň zdůraznil, že před londýnským celkem je stále spousta práce, než začne hrát plně podle jeho představ. "Jsem hrdý, že nyní můžu trénovat tento klub a také šťastný, jak na to všichni reagují. To platí jak pro hráče, kteří každý den hýří nadšením a energií, tak pro realizační tým a každého, kdo zde pracuje."

"Máme ale ještě hodně co zlepšovat a rozvinout řadu věcí, které chci do naší hry zakomponovat. Na to potřebujeme čas. Nechci celý proces příliš urychlovat, protože by to nebylo přínosné," pokračoval Arteta, jenž právě v Evertonu strávil valnou část své hráčské kariéry. "Hrál jsem tam sedm let, mám na to báječné vzpomínky a spoustu přátel. Bylo trochu zvláštní, že jsem byl jmenován manažerem zrovna ve chvíli, kdy jsme hráli v Goodison Parku. Vždycky pro mě byl zážitek tam nastupovat a stejně tak se těším i na tento zápas."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Luiz, Kolašinac - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Lacazette
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Holgate, Digne - Sidibe, Sigurdsson, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.65 - 3.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
V nedobrém rozpoložení půjdou do londýnského derby hráči Chelsea, kteří v lize již čtyřikrát v řadě nedokázali zvítězit. Jejich soupeř Tottenham naopak třikrát za sebou získal tři body, jeho sebevědomí ale mohla nalomit středeční porážka v Lize mistrů od Lipska.

Blues naposledy uspěli v polovině ledna proti Burnley. Od té doby se smírně rozešli s Arsenalem i Leicesterm, bez bodu odcházeli z duelů v Newcastlu a naposledy doma proti Manchesteru United. O jejich porážce 0:2 rozhodli svými brankami Martial a Maguire. Chelsea obecně na Stamford Bridge strádá, v Premier League tam vyhrála jediný z posledních pěti duelů, na svém hřišti navíc více než polovina týmu získala větší množství bodů než právě Blues.

Na co se Frank Lampard může spoléhat, to je ofenziva, která je čtvrtou nejlepší v lize. Suverénně nejlepšího střelce týmu, třináctigólového Abrahama, však možná bude pro tento duel postrádat. V ohrožení je i start Christensena, Hudsona-Odoie a Pulisice, tito by mohli za postranní čarou doplnit zraněného Kantého. Problémy v ofenzivě bude muset řešit i jeho protějšek José Mourinho, jemuž chybí dokonce oba nejlepší střelci Kane a Son. Ve středu naopak první zápas po zranění odehráli Lamela a Ndombelé

V dobrém na něj ale rozhodně vzpomínat nebudou. Spurs domácí zápas proti Lipsku nezvládli a do odvety v Sasku půjdou po porážce 0:1 v nedobré pozici. Navíc si tímto nezdarem ukončili sérii sedmi utkání bez porážky, která je vynesla do čtvrtfinále FA Cupu a především na dostřel čtvrtému místu zaručujícímu účast v Lize mistrů a momentálně drženého právě Chelsea. Mezi oběma londýnskými kluby je nyní rozdíl jediného bodu.

Podíváme-li se na bilanci vzájemných zápasů, rozložení sil se v nich pravidelně střídá. Poslední tři utkání skončila ve prospěch Chelsea, předtím zase třikrát slavil Tottenham. Dlouhodobě se však výrazně daří tomu, kdo má zrovna výhodu domácího prostředí. Od roku 2013 se tito dva soupeři setkali osmnáctkrát, hostující tým přitom slavil jen ve třech případech.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Caballero - James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta - Kovačić, Jorginho - Willian, Mount, Pedro - Batshuayi
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld, Sánchez, Davies - Lo Celso, Winks - Lámela, Alli, Bergwijn - Moura
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.55 - 4.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Fotbalisté Burnley v rámci sedmadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Bournemouth. Oba celky od sebe dělí osmibodová mezera, domácí jsou momentálně jedenáctí, hosté šestnáctí jen dva body od sestupu.

Burnley v minulém kole dokázalo vyhrát na stadionu Southamptonu 2:1. Skóre zápasu otevřel Ashley Westwood, domácí však kontrovali díky Ingsovi. Utkání tak rozhodl v šedesáté minutě český útočník Matěj Vydra, který v první půli střídal zraněného Chrise Wooda. Před tím Clarets uhráli remízu 0:0 s Arsenalem. Proti Bournemouthu nebude hrát Matthew Lowton, nejistý je pak start Chrise Wooda a Ashleyho Barnese.

Bournemouth by za každou cenu potřeboval vyhrát. V posledním ligovém klání prohrál 1:2 na Sheffieldu. Jako první se sice mezi střelce zapsal Callum Wilson, domácí však poté díky brankám Sharpa a Lundstrama otočili výsledek na svou stranu. Před tím však Cherries porazili na domácím hřišti 2:1 Aston Villu, o jejich góly se postarali Billing a Aké. Proti Burnley nebude k dispozici hned pětice fotbalistů. Jmenovitě David Brooks, Charlie Daniels, Arnaut Groeneveld, Lloyd Kelly a Chris Mepham.

Burnley vyhrálo poslední tři vzájemné zápasy. Naposledy poměrem 1:0, branku vstřelil v poslední minutě Jay Rodriguez. Před rokem padlo gólů více, Burnley vyhrálo 3:1, před tím dokonce 4:0.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Vydra.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Francis, Aké, Rico - H. Wilson, Billing, Lerma, Goslong, Fraser - C. Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.38 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Newcastle United  (sobota 16:00)
Po výprasku na půdě Arsenalu míří Newcastle United do Londýna podruhé v krátkém sledu, tentokráte do Selhurst Parku proti Crystal Palace. Oba týmy se řadí k vůbec nejhorším ofenzivám celé ligy a v tabulce se nachází hned vedle sebe s jednobodovým rozestupem, a tak může právě tento vzájemný duel napovědět, jakým směrem se budou ve zbytku sezony ve vyrovnaném středu pole ubírat.

Přestože Magpies utrpěli před týdnem debakl 0:4, manažer Steve Bruce označil zrovna tento výkon ze zápasu s Arsenalem za nejlepší venkovní výkon během posledních týdnů či měsíců. Nelze tak očekávat výrazné změny v sestavě, byť minimálně jedna bude vynucená, neboť Ciaran Clark si na Emirates Stadium přivodil zranění kotníku a do sobotního utkání jistě nezasáhne. Zdravotní potíže provází také útočníka Joelintona, jenž se navíc střelecky trápí, a tak přichází v úvahu i nasazení Dwighta Gaylea, byť ten se po zranění vrátil do tréninku teprve v tomto týdnu. "Doufejme, že na příštích dvanáct nebo třináct kol už vydrží zdravý, protože má u nás důležitou roli," prohlásil Bruce.

Také domácí řeší drobné potíže s marodkou, neboť manažer Roy Hodgson odhalil, že nejmenovanou dvojici hráčů postihly střevní potíže a vyjde na ně maximálně místo na lavičce náhradníků. Mimo hru pak zůstávají Sakho, Tomkins a Schlupp, přičemž start Martina Kellyho je nejistý nejen kvůli nedávným svalovým potížím, ale také čerstvému narození potomka. Do hry se naopak vrací Cenk Tosun.

Hodgson rovněž na předzápasové tiskové konferenci odhalil, že hodlá podepsat nabídku klubu na prodloužení jeho aktuální smlouvy, která je platná do konce příští sezony. "Měl jsem už chvilku zběžně se na to podívat a všechno vypadá v pořádku, takže jsem si jistý, že si v dohledné době sedneme a vše podepíšeme."

Zkušený anglický manažer dále odhalil, že si při jednání nevynucoval žádné záruky ohledně aktivity Eagles na přestupovém trhu, ovšem zároveň své rozhodnutí odůvodnil vírou, že londýnský klub má ambice vynaložit finance na nákup nových hráčů. V tomto ohledu Crystal Palace poslední dobou k nevoli svých příznivců zaostává, neboť navzdory prodeji Aaronna Wan-Bissaky za 50 milionů liber nepřišla žádná výraznější posila a i nyní v lednu dorazil Cenk Tosun pouze na krátké hostování.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Cahill, Van Aanholt - McCarthy, Milivojević, McArthur - Ayew, Benteke, Zaha
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Hayden, Schär, Lascelles, Fernández, Rose - Almirón, S. Longstaff, Bentaleb, Saint-Maximin - Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.29 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Ve formě hrající a o evropské poháry bojující fotbalisté Sheffieldu se v rámci sedmadvacátého kola Premier League utkají s týmem v úplně opačném rozpoložení. Brighton bojuje o záchranu a už sedmkrát v řadě nezvítězil.

Blades zatím únorový program zvládají na jedničku. Dokázali porazit Crystal Palace a před zimní přestávkou obrátit proti Bournemouthu, o což se trefami zasloužili Sharp a Lundstram. V součtu s pohárovým vítězstvím v Milwallu tak již třikrát za sebou zvítězili. Stejně jako na začátku především díky výtečné defenzivě, méně prostupnou obranu má totiž jen Liverpool. Naopak méně gólů vstřelila jen pětice ligových týmů, což je na tým bojující o poháry poměrně žalostná statistika.

Branky jsou v Sheffieldu rozprostřeny mezi mnoho hráčů a neexistuje jasný týmový lídr. Pět zásahů mají na kontě Mousset s Fleckem, o jeden méně Lundstram a McBurnie. To Brighton má svého tahouna jasného. Alespoň tedy dle tabulky střelců - Neil Maupay se prosadil již sedmkrát, jenže naposledy před více než dvěma měsíci.

I kvůli tomu Seagulls v poslední době strádají a v novém roce ještě nevyhráli. V lize v šesti zápasech šestkrát remizovali a dvakrát prohráli, z FA Cupu vypadli po porážce od jiného sheffieldského klubu, Wednesday. Nutno podotknout, že poslední čtyři zápasy navíc sehráli s týmy, které jsou v tabulce pod Brightonem a jsou tak jeho přímými konkurenty v boji o záchranu.

Zatímco Chris Wilder prozradil, že může počítat s kompletní sestavou, jeho protějšek by měl postrádat Stephense a Izquierda. Otázkou také je, zda už nastoupí nedávné posily Mac Allister a Lamptey.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Sharp
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Alzate, Webster, Dunk, Burn - Pröpper, Stephens, Mooy - Gross, Murray, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.49 - 4.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Sérii šesti zápasů bez porážky v řadě zažili na přelomu kalendářních roků fotbalisté Southamptonu, v poslední době už se jim ale příliš nedaří. Šanci na změnu mají proti Aston Ville, která potřebuje pravidelně bodovat, chce-li se zachránit.

Poslední vítězství Saits je už měsíc staré. Od té doby vypadli s Tottenhamem z FA Cupu, přestože v prvním domácím utkání remizovali, a v lize nestačili jednoznačně na Liverpool a naposledy na Burnley. Tam sice byl v poločase stav 1:1, český útočník Vydra ale rozhodl o výhře Clarets.

Na St. Mary’s Stadium se dá očekávat atraktivní utkání. Střetnou se totiž dvě nejprostupnější ligové defenzivy, na druhou stranu z týmů ve druhé polovině tabulky nikdo neskóroval vícekrát než tyto dva celky. Hned čtyři góly přineslo i první vzájemné utkání před Vánoci. V Birminghamu tehdy zvítězil Soutampton po dvou trefách Ingse a jedné Stephensově, výsledek v závěru jen mírnil Grealish.

Právě Jack Grealish je jednoznačným ofenzivním tahounem Aston Villy, na kontě už totiž má sedm branek a šest asistencí. Jasnou hvězdu mají i Svatí, patnáctigólový Ings reálně bojuje o krále střelců.

Villans stejně jako jejich sobotní soupeř v únoru stále čekají na první body. Nejprve si pro porážku dojeli do Bournemouthu, minulou neděli zase nestačili na Tottenham. Nutno dodat, že smolně, ačkoliv totiž v poločase prohrávali, krátce po pauze srovnal Engels a o vítězství Kohoutů rozhodl až ve čtvrté minutě nastavení Son.

Domácí se musí obejít bez zraněného Walkera-Peterse, týmu nepomůžou ani Boufal a Redmond. Hostům se do sestavy vrací Mings, naopak hrát ještě nebude indisponovaný Davis.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Valery, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Armstrong, Djenepo - Ings, Long
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Ngoyo, Mings, Hause - Guilbert, Nakamba, Luiz, Targett - El Ghazi, Samatta, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.14 - 4.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester City  (sobota 18:30)
Fotbalisté Leicesteru City v rámci sedmadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Manchester City. Fanoušci na King Power Stadium uvidí souboj třetího celku s druhým, Lišky však na svého soka ztrácí čtyři body.

Leicester má za sebou nelichotivou sérii. V minulém kole jen bezbrankově remizoval na půdě Wolves, před tím se v domácím zápase zrodila remíza 2:2 s Chelsea. Skóre otevřel Antonio Rudiger, domácí pak zásluhou Harveyho Barnese a Benjamina Chilwella vývoj utkání otočili. Blues si však díky druhému gólu Rudigera odvezli z Leicesteru bod. Proti City nebudou k dispozici Daniel Amartey, Hamza Choudhury, Nampalys Mendy a Wilfried Ndidi.

City ještě mají v nohou středeční dohrávku proti West Hamu, která se odehrála v tomto termínu kvůli nepříznivému počasí. Guardiolovi svěřenci roli favorita zvládli a Kladiváře i s Tomášem Součkem v sestavě porazili po gólech Rodriho a Kevina De Bruyneho 2:0. Před tím však City nezvládl zápas na stadionu Tottenhamu, kde prohráli 0:2. Branky vsítili Steven Bergwijn a Son Heung-Min. Proti Leicesteru nebude k dispozici Leroy Sane, otazník visí nad Davidem Silvou a Raheemem Sterlingem.

Poslední vzájemný souboj se odehrál v prosinci na Etihad Stadium a domácí City vyhráli 3:1. Lišky sice poslal do vedení Jamie Vardy, za domácí se však poté trefili Riyad Mahrez, z penalty Ilkay Gündogan a Gabriel Jesus.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Söyüncü, Evans, Fuchs - Pereira, Tielemans, Maddison, Chilwell - Pérez, Vardy, Barnes
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Agüero, Bernardo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.49 - 4.56 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC26251061:1576
2.Manchester City26173667:2954
3.Leicester City26155654:2650
4.Chelsea FC26125943:3641
5.Tottenham Hotspur26117843:3440
6.Sheffield United26109728:2439
7.Manchester United26108838:2938
8.Wolverhampton Wanderers26812635:3236
9.Everton FC261061034:3836
10.Arsenal FC26713636:3434
11.Burnley FC261041230:3934
12.Southampton FC26941332:4831
13.Newcastle United26871124:4031
14.Crystal Palace26791023:3230
15.Brighton & Hove Albion26691131:3827
16.AFC Bournemouth26751426:4026
17.Aston Villa26741534:5025
18.West Ham United26661430:4524
19.Watford FC26591224:4024
20.Norwich City26461624:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1211)

Přidat komentář
Svatej

Mourinho se nám dvakrát prechcat nepodařilo nikdy, tady jsem znova dost pesimistickej i navzdory soupeřově "kondici"..

Jestli bude Tammy, nebo Oli, tak nám šance nějaký dávám, ale pokud se hře Spurs přizpůsobíme tím, že tam dáme nehrota Batse, tak budeme dobrovolně v loji. Dobrý je, že Lamps alespoň spoustu věcí, úterý v zápase nefungují, napravuje, i když občas opožděně.. .

Reagovat
janinho

autocorrect alebo zbytkovy alkohol?

Reagovat
Svatej

Achjo.. obojí

Reagovat
Cobra

Dnes bez nervů. Jestli navážeme na taktiku z posledního zápasu, vypínám to.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to to ani nemusíš zapínat.

Reagovat
Whitemedia

to nedělej, viděl si v poslední době nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps > Portugalec

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo

Aurier, Toby, Davi, Japhet

Dier

Gio, Ndombele

Lamela, Alli, Bergwijn

No, ocekavani nulova. Ocekavam stejny game plan jako s lipskem = smrtelné záškuby na vlastním vápně a odkopy na nikoho, dokud nedostanem gol. Tak sbad ho dostanem v 5. Minutě, ať aspoň vidíme, čeho b,y byli tihle Spurs schopni, kdyby Mou nebyl negátor. Plichtu bych bral. COYS!

Reagovat
Talker

Dneska bude klíčové, aby defenziva podala dobrý výkon a podržela nás - s tou krizí v ofenzivě víc, než 1-2 goly dát nemůžeme. Takže bude důležité, abychom to vzadu udrželi. I za cenu toho, že to dopadne 0:0.

Reagovat
Talker

Každopádně pozitivní zprávou je, že na lavičce bude RLC - takže minimálně jednoho náhradníka, který je schopný přinést změnu máme. Možná bude hrát i Abraham.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nič od nás nečakám. Negatívny futbal a tesná prehra. A nič by na tom nezmenil ani Son a Kane na ihrisku.

Reagovat
noustres

Doufám v deštivé a ponuré počasí.

Reagovat
Cobra

Reagovat
slavex

Dneska ste tu všichni strašně negativní. To nemůže dopadnout jinak, než že budete brát 3 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Vy moc nezaostáváte s tou negativitou, ale zatím prohráváte 3:2, nepočítaje TheBlues.

Reagovat
slavex

Talker ale věří ve výhru. Navíc docela chválil i hru proti United, pokud se nepletu. Ten se na to dívá zase až moc pozitivně

Reagovat
Talker

Já píšu, že by bylo fajn hrát zezadu a klidně na 0:0, než prohrát. Ten zápas může dopadnout jakkoliv a za mě remíza dobrá.

Reagovat
noustres

Jasnačka, nejlepší by bylo hrát kolem čáry uprostřed. Mega rychlý přihrávky

Reagovat
cr7sux

faktor žožé

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, mě by nevadilo, kdybysne hráli z pevné obrany. Kdyby to byl kompaktní organizovany blok, přes ktery se nedá projít a po odebrání míče bysme se na tři přihrávky dostali ve 3-4 hráčích na soupeřovo vápno. To je vlastně vlhký sen, fotbal ala Valencia s Mendietou, Joaquinem, Rodrigem, Villou... Ach. A my na to ty hráče máme i bez Sona a Kanea.

Ale sledovat, ten čistý chaos, kdy se neorganizovaně snažíme honit balon v X hráčích, nechat se konstantně přečíslovat, skakat do střel jak nymandi z okresu a kdyz se k nam balon konecne odrazi, tak ho odjebat co nejdál od branky, to je fakt úroveň. S takovou se Mou degraduje tak na manažera vhodného do záchranářských bojů někde v Brightonu.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
icemike

Jestli se nám povede trefit bránu, vyhrajeme. #mindblowing

Reagovat
avicii

Fajn program keď človek leží prechladnutí v posteli na dnes dnes snáď výhra Leicesteru

Reagovat
Remt

Mám to stejný a těším se jak svina na dnešní kolo Chelsea Tottac a Lester - City bude pecka

Reagovat
vladis271

OT:

už len týžden. To bude taká krásna facka pre Fica, Blahu a ostatných červených kmérov, ked Matovič bude zostavovať vládu a nominovať premiéra.

Reagovat
Nikikrew

Stale si myslim, ze Smer bude o cca 2 percenta pred Olano takze ich prezidentka poveri o zostaveni vlady.

Uvidime, docela sa tesim ale panuju aj iste obavy

Reagovat
vladis271

tak hej. Ak by som si mal staviť, tak prvé poverenie dostane Fico, ale bude to tesné, a nebolo by prekvapením ak by Olano v zdrvujúcom finiši predbehlo SMER. Navyše očakávam, že Tódová vytiahne na SMER nejakú bombu z Threemy 48 hodín pred voľbami kedy už nebude čas reagovať, a tie 2 percentá im môže zobrať.

Ale aj keby, Pelle poverenie rýchlo vráti, SMER má po Kotlebe najmenší koaličný potenciál a aj Pelle si uvedomí, že zbytočne to bude naťahovať a do 2 týždnov vráti poverenie.

Reagovat
Nikikrew

Dnes idealna remiza Chelsea vs Spurs . Leicester vs City moze byt velmi dobry futbal, snad sa mi podari pozriet aspon 2 polcas

Reagovat
Svatej

Caba

Azpi, Rudi, Christensen, Alonso, James, Jorginho, Kovačič, Barkley, Mount, Giroud

wtf

Reagovat
Svatej

To je naprosto příšerný, jasná výhra

Reagovat
vitasrp

Ty pičo

Reagovat
Whitemedia

tak to už je hodně vážný

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vitasrp

Tam není jeden rychlej, přímočarej hráč ne? Slušná věc.

Reagovat
Svatej

Zjevně Frank s nepočítal nějakou možností, že by se obránci Tottenhamu vysunuli dál, než 20 metrů, aby se jim dalo utést.

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážej Rosse

Reagovat
Svatej

Tak zjevně Giroud

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

To vypadá jak nějaký přátelák v červnu v Asii. Tak třeba si to bude myslet i Barkley a bude hrát dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je Willian na lavičke?

Reagovat
Svatej

Frank zjevně nechtěl hrát dneska na křídla, Navíc Willian byl posledně naprosto ostudnej..

Reagovat
Mates_Matesović

Je to jedno, stejně nám tam jeden z lavičky šoupne.

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Tanganga, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Ndombele, Lo Celso, Bergwijn, Lucas.

To bude něco.

Reagovat
Thelvin

Na druhou stranu, ta středová trojce je nejlepší možná, navíc Dele sedí

Reagovat
jk

José ty formace snad větší z lógru od kafe nebo nevím

Reagovat
Svatej

Tottenham: Lloris (C), Tanganga, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Ndombele, Lo Celso, Bergwijn, Lucas.

taky 5 obránců, to bude fakt show

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahojte je to troška OT ale ak by ste niekto mali záujem o dobru vec a zároveň o vydraženie dresu futbalistu tak na FB : Dražba dresov pre Riška sa od vcera do 28.2.2020 spustila dražba dresov v ktorej sa nachádzajú nasledovné dresy (Giorgio Chiellini, Marek Hamšík, Peter Sagan, Stano lobotka, Martin Dúbravka, Miňo Stoch, David Hancko, Denis Vavro, Nicolas Špalek, László Bénes, MIlan Škriniar, Peter Pekárik, Zberatelský dres Daniela Van Buytena za Bayern Mníchov, Dres Marca Van Bommela za Bayern Mníchov, reprezentačný dres Diega Costu zo zápasu Slovensko-Španielsko z roku 2015, dres Alexa Fujíčeka z Manchesteru United a dalšie dresy príbudájú)

Zbierku organizuje MŠK Žilina na pomoc 2 ročnému Riškovi, ktorý potrebuje na zákrok v USA 2 milióny eur a další milión na starostlivosť spojenú zo zákrokom.

Ak máte záujem o niektorý dres tak si pozrite na facebooku Dražba dresov pre Riška. Pomôžete dobrej veci a podarí sa Vám získať aj cenný suvenír

Reagovat
smazaný uživatel

5-3-2 alebo 3-5-2?

Reagovat
MikeHavenaar

3-4-3, s necim podobnym jsem se u nas snad jeste nesetkal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kez by jednou eurofotbal vydal vlastni aplikaci, ktera by upozornovala na odpovedi k vlastnim prispevkum. Nebo kez by aspon udelali mobilni web.

Reagovat
Remt

Ano, to upozornění na odpovědi na mé příspěvky by se mi velice líbilo. To by bylo opravdu velice fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat je sance zrejme nulova Kazdopadne by to bylo paradni

Reagovat
Remt

Ale přitom by to nebylo vůbec nic složitého ne? Jen by např nahoře v rohu vyskočilo červené upozornění a hotovo, i to by úplně stačilo. A byl by to skvělý prvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tady se šetří

Reagovat
Svatej

Jinak nevěřím tomu, že to fakt píšu, ale dneska měl za mě chytat Kepa. Caba je lepší při centrovaných míčích a dávalo smysl, aby hrál proti nakopávačům, ale tady tak uplně nemá využití, přitom chytat umí tak nějak stejně.

Reagovat
Whitemedia

Moc nerozumím, proč teď neustále dostává přednost Christensen.

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Hlavně dneska ten Tomori dával nejvíc smysl od zápasu s Liverpoolem. Lucas a Bergwijn jsou rychlý prasata a i když je Andreas taky rychlej, tak u Tomoriho máš prostě jistotu, že doběhne uplně kohokoliv, ať je sebevíc rychlej..

Reagovat
vitasrp

Christensen je doprostřed středový trojice momentálně nejlepší stoper, co máme, takže při hře na tři je jeho zařazení docela logický.

Reagovat
Svatej

Pravda, já zapomněl, že je tam vlastně i ten Azpi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ale no tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co notak? Christensen momentálně není horší jak Rudiger.

Reagovat
Whitemedia

Ten je hned v pořadí za Christensenem, taky mi momentálně leze na nervy.. ale výsměch nebyl potřeba, stačilo to takhle prostě napsat

Reagovat
icka

Dle meho v te 3clene formaci je to vhodna volba.

Reagovat
icemike

Protože jeho agent na podzim začal mluvit o Německu, zatímco Zouma je loajální a Tomori mladý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle sestav tohle bude dobra komedie

Reagovat
lajka30

To bude asi velice ofenzivni zapas.

Reagovat
lajka30

Na to se nechyta ani gambac liga.

Reagovat
fajdax

Proč Lampard totálně odstrelil Tomoriho? Nás druhej nejlepší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, je pořád mladý a dělá hrubky. Christensen je prostě lepší momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentuje Skáčik na Digi

Reagovat
matZz

vůbec nechápu ignoraci Sessegnona, nikdy nehrál TAK špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nechápem. Aši sa niečo stalo mimo ihriska.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje kvůli zranění, opět...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedeme. A at to ma grady a soubojovou intenzitu.

Reagovat
jk

Někdo nějaký stream? Mi zas nejede footybite ani soccerstreams

Reagovat
Thelvin
Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

proč se bučí na Alonsa?

Reagovat
Thelvin

Proti nám se vždycky chová jak zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ale muselo potom bučet na všechny vaše hráče.

Reagovat
Thelvin

Blbost, vždyť naši největší zmrdi dneska nehrají

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Koukám, že tohle. co tam teď máte, je to asi to nejsympatičtější, co můžete nasadit Ještě Verts dohajzlu a je to ideální

Reagovat
Thelvin

Ještě Seggs za Daviese. A proč nemáte rád superJana vlastně nevim, podle mě je to prostě jen tvrdej stoper

Reagovat
Kixi Syhimour

Co se nenápadně snaží vypíchávat oči

Reagovat
Thelvin

Tak lepší než kdyby to dělal nápadně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Je to ubulenej vychcánek, rád rozdává a příjímat se mu nechce..

Reagovat
Thelvin

Dlouhý roky to byl náš nejlepší stoper (o parník), tak se nediv že tuhle jeho stránku prostě nevnímáme

Reagovat
Svatej

je úžasnej stoper, já ti naprosto rozumim

Reagovat
Kixi Syhimour

Lamela?

Reagovat
Thelvin

Je čurin, ale v základu neni

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, on nehraje.

I když stačí na té lavičce

Reagovat
Svatej

však nehraje

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem si ho spletl s Lo Celsem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda

Reagovat
Poll Hamm

Reagovat
icemike

Kdysi při autonehodě s ním zemřela holka, dávají mu to sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

James kope rohy

Reagovat
Miguel19

G I R O U D !!!

Reagovat
Svatej

Yeaaaa !!!!!!! Oliii <3 !!!!!

Reagovat
Svatej

Dobrá cvokárna

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně že Giroud

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hugo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně hraje pořádný hrot

Reagovat
Svatej

Jinak Jorginho krásnej pas, ani za to nedostal kredit.

Reagovat
Agent z Melmacu

dávam mu za ten pas 10 bludišťákov

Reagovat
Taiger

Oli je jinde prostě, je i lepší než Tammy o parník

Reagovat
Svatej

Reagovat
Harakan

Vůbec nechápu, že tak málo hraje..

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mato178178

Jaj vedel som že treba podať na girouda

Reagovat
nani92

Ktovie kde by bola dnes Chelsea, ak by hral Giroud od začiatku sezóny v základe

Reagovat
Taiger

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

ah, pravda, hráč, který nikdy v PL nedal více než 16 gólů měl od začátku hrát místo našeho vlastního mlaďase, který jich za půl sezóny nasázel 13....

Reagovat
nani92

Však uvidíme či Abraham dokonca sezóny dá aspoň 16

Reagovat
kvasha16

ak nebude zraneny tak urcite

Reagovat
spider_8

Bože, co se to tady rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

niekto link? footybite nejak blbne....

Reagovat
Thelvin
Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
fenixLFC

dakujem

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten komentář se mi nelíbí, jako kdyby komentoval sestřih naživo jako na ČT u LM.

Reagovat
Taiger

winks je strašně slabej a hloupej hráč

Reagovat
Cobra

Vydržel jsem dýl, než jsem čekal. Tak snad příští sezónu bez toho šaška.

Reagovat
Svatej

heh, to bylo hrozně uspokojivě kopnutý, absolutně bez rotace

Reagovat
Taiger

lol Mount Co to bylo za divadlo?

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Lo Celso pochopil klubovou kulturu rychle

Reagovat
Taiger

Cože?

Reagovat
Svatej

Však ho odkopával ne?

Reagovat
Agent z Melmacu

kokotuje

Reagovat
jk

Chtěl bys za to rudku?

Reagovat
Svatej

Nah, nechtěl, tohle by bylo už absurdní.

Reagovat
jk

Třetí případ během tak krátké doby. Možná to spíš bude záměr chelski tyhle souboje vyprovokovávat

Reagovat
Svatej

Já si říkám to smaý, přestává to být náhoda

Reagovat
icemike

Aspoň že by to jeden ze sudich zaregistroval, by bylo fajn

Reagovat
Agent z Melmacu

Mourinho našiel svoj dream club

Reagovat
SpecialOne

Zase prasí, to se dalo čekat. Winks už měl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
Kixi Syhimour

Alonso

Reagovat
Taiger

Alonso je strašně nesympatická pička

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Svatej

Alonso, James a Azpi na pravým rohu vápna..ok

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mi přijde vtipné, jak se od Jamese ti hráči odráží

Reagovat
Svatej

Azpi zpátky na stoperovi a zas je super... tady je vcelku jasný, kde má budoucnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je prostě James lepší no a jakmile koupíme LB, tak si jinde než na CB v základu nezahraje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost nezáživné, což je ještě umocněno tím komentářem a hracím časem.

Chelsea nikam nespěchá logicky, ale Spurs jsou na útočné polovině strašní, ti si tam pomalu nedají přihrávku, leč už měli dvě slušné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out! Zápas presne podľa očakávania. Tanganga jediné pozitívum, možno ešte že bErgwijn dokáže udržať loptu na hrote. A to je všetko. Vyhrali sme už niekedy zápas s tromi stopérmi? Nikdy to nefungovalo a nikdy to fungovať nebude. Inkasujeme rovnako a o jedného hráča v zálohe máme menej.

Reagovat
jk

Je to smutný ale bez nějakého systému ti hráči prostě neví co mají hrát. Každá absence nám v tom udělá bordel a spoléhá se jen na individuality, které zrovna nejsou v dobrém rozpoložení.

Ndombelé vypadá, že je úplně mimo, přitom by měl být tím rozdílovým hráčem, Winks je dneska taky hroznej.

Nejhorší ale je, že jak to José furt střídá tak to nemá hlavu ani patu a pokud se někdo neukopne tak prostě ty šance nevytváříme a obranu na to hrát odzadu taky nemáme

Reagovat
Mates_Matesović

Hra dopředu přímo úděsná, na to se nedá dívat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Fans Tottenhamu - jak vidíte Bergwijna? Vypadá zatím dobře?:)

Reagovat
jk

Vypadá dobře ale trénuje ho debil

Reagovat
Thelvin

Z tej naší bídy je jedinej, kdo má dobrý momenty

Reagovat
Remt

Já jsem se na něj do PL právě docela těšil, stejně jako se velice těším na Ziyecha, to je taky skvělý přestup. Oba ti hráči mi přijde, že jsou za hodně dobrou cenovku

Reagovat
Thelvin

U Ziyecha si nejsem jistej, jestli v hlavě ustojí to tvrdé tempo PL. Myslim, že ho to dost otráví.

A Bergwijna zabije Mourinho, stejně jako postupně zabíjí celý náš klub

Reagovat
Remt

No já fandit týmu, který přijde koučovat Mou, tak jsem pěkně nasranej hrál on někdy s někým vůbec atraktivní útočný fotbal nebo takto koučuje všechny své týmy už od začátku?

Reagovat
Svatej

Pár sezon pěknýho fotbalu odehrál už, to až posledí 3-4 roky je v takovým extremu

Reagovat
Thelvin

Když byl Mou na vrcholu, tak ty týmy pod ním hráli dobře. Třeba jeho Real hrál dobře. Tam měl naprosto úžasně vypilovaný bleskový přechod do útoku, jejich "brejky" byly slast

Reagovat
Mates_Matesović

Spolu s Lo Celsem jedinej ofenzivní hráč s dobrou formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je v pohode. Potrebuje ešte trochu času sa adaptovať na tempo.

Reagovat
jk

Jinak teda o poločase Lamela za Vertse pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jsem celkem spokojenej, čekal jsem takovou nudu a boj o střed, ale zatím jsme lepší. Vést o dva góly by bylo lepší, protože nějaký náznaky + jednu hodně velkou šanci taky Spurs měli. Kdyby to hend proměnili, tak tu bránu do konce zápasu neohrozíme..

Reagovat
ajouki

Úplně na tři beky to od Chelsea není, místy 4-4-2. Azpilicueta rozehrává od pravé lajny, nalevo Alonso. Lampard to nakonec vymyslel, že nehraje Mourinhovi přímo do karet. Ten musí za prvním poločase udělat tlustou čáru, protože si vytvořili jen to, na co jim Chelsea přihrála na své polovině.

Reagovat
Svatej

A teda tenhle střed je prostě to nejlepší, co máme. Kanté by měl nějakou dobu leštit lavičku, dokud jednomu z dvojice neodejde forma..

Reagovat
Whitemedia

Kanté je na měsíc out, tak to máš jedno..

Reagovat
Svatej

Ani ne.. jak sevrátí, tak se nám t může před koncem sezony zas rozesrat

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně vás toho problému jménem Kante v létě zbavíme. Jinak je to docela masakr, hráče, kterej byl pomalu pasovanej hned za CR a Messiho a najednou nemá místo ani v Chelsea. Kovačič je rozehrál a momentálně má výbornou formu a imho nejdůležitější hráč týmu. Kante trochu trpí na ten herní systém no

Reagovat
Svatej

Je to problém no, Kante sám o sobě je nejlepším hráčem týmu, ale přesto je ten tým teď slozenej tak, že je s přítomnosti Kanteho na hristi slabší. O to horší je vědomí, že prodat ho kamkoliv jinam by znamenalo pustit toptoptop hráče pro někoho, kdo s ním bude vyhrávat trofeje jak na běžícím pase. O vás ale nemusí být řeč, pořád jste konkurenti a takovyho hráče by vám Chelsea neprodala..

Reagovat
janinho

keby mi niekto pred 2 rokmi povedal ze tim a hra Spurs dnes budu vyzerat takto tak ho poslem do blazinca... uzili sme si 3-4 sezony a dobre casy sa asi skoncili.

Reagovat
Mates_Matesović

Nesouhlasim, kromě obrany máme víceméně celej tým vyřešenej na roky dopředu, ale Mourinho ty hráče kurví.

Reagovat
Svatej

Až to teď proti nám otočíte, tak to zas tak černý nebude..

Reagovat
Thelvin

Ale bude. Sice zápasy celkem zvládáme vyhrávat, ale herní projev je čím dál horší. Když to sleduješ pravidelně, tak je znát, jak ta ofenzivní část jde víc a víc doprdele. Záloha tam už není od toho, aby ovládala hřiště, ale aby bořila hru protivníka. Chceme hrát o TOP4, ale herní projev máme na úrovni Sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

Davis a Winks dnes katastrofa, nechat hrát co nejdříve Lamelu a Gedsona...

Reagovat
smazaný uživatel

Uff toto je veľká katastrofa... Žiadne nasadenie, žiadne napadánie, absolútne otrasné prihrávky.

S touto zálohou by sme mali dominovať a kontrolovať hru. Lenže Ndombele si tam vyklusava is a vyzerá ze to ma úplne na salame. Winks dnes akoby nevládal a veľa kazi a Lo Celso a Bergwijn nemajú s kým hrať.

Takto to nepôjde, to chce obrat o 180 stupňov. Verts a Ndombele s týmto pesim futbalom nemajú čo robiť v mužstve. Bud začnú makať alebo nech idú doprdele a Lamela na plac, ten je aký je ale nebojí sa toho

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley jak sa tam prevaloval

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
ajouki

Na začátku poločasu přechod na čisté 4-5-1 a zasloužená branka.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Chelsea :) Verts jak tam stál a robil Mountovi kužeľ

Reagovat
Svatej

Wooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!

On má naprosto neskutečný střely z první

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Davies

Reagovat
Svatej

Všichni skvěle... to je krása

Reagovat
Thelvin

Tenhle čurák nám dá góla prostě vždycky

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ešte príde dat William tretí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
Remt

hráč, kterej mě v prvním poločasu snad nejvíc sral

Reagovat
jk

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Agent z Melmacu

Lampard > Mourinho

Reagovat
Cobra

Jílek>Mourinho

Reagovat
Agent z Melmacu

who de fuc iz Jilek

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezká střela, jinak tam byl úplně sám

Reagovat
smazaný uživatel

wtf barkley

Reagovat
Kixi Syhimour

To je strašný hnus , Lo Celso

Reagovat
Svatej

To je hnusák odpornej

Reagovat
Remt

z jednoho uhlu pohledu mi to neprislo tak strasny, ale z jinych.. to bylo na redku

Reagovat
Miguel19

Rudá pro pana Celsa...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpartaOvenka

Strašný zákrok

Reagovat
Greny

do hajzlu na co ceka jasna ruda

Reagovat
Greny

toto nechapu .. at tahnou do.... pokud nas chteji takhle rezat ...

Reagovat
jk

GLC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Jděte s tím VARem do hajzlu. Jasná červená, jen alibismus rozhodčích.

Reagovat
Miguel19

Ani karta

Reagovat
ajouki

Šaškárna. Míč byl metr vedle než Lo Celso agresivně přistoupil nohu Azpilicuety. VAR dneska dozoruje Clattenburg, ne?

Reagovat
hefy

Nechápu, jasná červená.

Reagovat
Svatej

NEUVĚŘITELNÝ

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jako není redka????

Reagovat
janinho

tvl, v tej kabine spurs pred zapasmi s chelsea sypu hracom nieco do napojov? par rokov dozadu preskocilo takmer celemu timu, naposledy sa dal uplne zbytocne vylucit Son, teraz mal dostat redku GLC... nechapem ci im uz ozaj jebe alebo to robia naschval.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
smazaný uživatel

Looool, jasnejsia cervena sand neexistuje, toto je fakt uplny vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca ziadna karta, tak to je neuveritelne dpc.

Reagovat
smazaný uživatel

redka, jasna

Reagovat
Greny

hlavne at se pak nikdo nedivi az nekdo z Chelsea nekomu zlame nohy

Reagovat
jk

ty seš hrozně ublížené debil

Reagovat
Greny

a jak v cem? jasna cervena .. v pondeli taky .. pokud se to nepiska na jednu stranu tak pak ta frustrace se stradat bude a stane se to i na druhe strane

Reagovat
jk

Jedinou červenou měl dostat GLC teď. Maguire ani Son žádná kartu dostat neměli, takže vám VAR vlastně pomohl, tak se sklidni než někomu budeš chtít lámat nohy mentále

Reagovat
Greny

tak ted GLC mu tu nohu mohl zlomit ze ? a pokud to neni ruda .. tak dalsi zakroky nemuzou byt taky ... nerikam ze nekdo umyslne ma nekomu lamat nohu

Reagovat
Counter

Proč myslíš, že neměli?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo to nesplnalo kritériá na udelenie červenej karty podľa žiadneho z pravidiel futbalu

Reagovat
Greny

nesportovni chovani , oplaceni ... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ano a obe sú maximálne na žltú kartu. Červená sa môže udeliť iba ak pri tom hráč použije aj neprimeranu silu s cieľom zraniť protihráča, čo sa ani u jedného nestalo.

Son bol vylúčený iba vďaka divadlu Rudigera ktoré zmiatlo rozhodcu

Reagovat
Counter

Červená se taky může udělit, když na protihráče plivneš. Nebo když mu sprostě vynadáš nebo použiješ nějaké nevhodné gesto. Ale když protihráče kopneš, tak je to na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

je toho viac len som vysvetlil prečo zrovna tieto 2 situácie neboli na červenú, pričom Lo Celsova bola jasná

Reagovat
Counter

Já to myslel ironicky.

Reagovat
Greny

tak to se kamarade hodne pletes :) doporucuju si precist pravidla :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol rozhodca, takže ich mam celkom v maličkú ale ďakujem za radu

V pravidlách oplacanie neexistuje, je to taka terminológia co sa používa na školskom ihrisku na dvore podobne ako nastrelena ruka.

Co sa tyka nesportovebo správania červená môže byt ale iba pri použití neprimeranej sily, s cieľom zraniť protihráča, ako píše Counter hore pluvanci, uderi pastou.

Za take ako tahanie za vlasy, nadávky, strkanie po odpiskani, kopance na zemi s cieľom odstrcit nám vždy radili dávať radšej žlté. Lebo je to potom neúmerne vylučovať za také klukoviny a rovnaký trest dat hovadu co ti zlomí nohu alebo dá taky slapak v plnej rýchlosti že odletis

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Tajze jsi byl rozhodčí úplně na hovno, stejně jako v PL, gratuluji

Reagovat
jk

Nevidím v tom žádný rozdíl oproti jiným soubojům nebo těm strkanicím, ke kterým dochází zápas co zápas, například když faulující hráč chytí do ruky balón aby zdržel rozehrávku soupeře a strkají se tam.

Reagovat
Greny

tak pak uz me nic nevysvetluj a hlidej si Joseho .. pac ses dement..

Reagovat
Counter

Jako že je stejné chytit balon jako kopnout protihráče do koulí? Chápu, obojí je kulaté, ale stejně.

Reagovat
jk

Zkusil jsi to ale mám na mysli fyzický kontakt mezi hráči poté, co jeden z nich chytne balón do rukou a strkají se. Kam si šahají nechám na jejich preferencích

Reagovat
icemike

bože

Reagovat
Remt

no v něčem má pravdu, pokud za tohle nebyla ani zluta, tak do konce zapasu to mozna muze byt jeste slusna rezba

Reagovat
Svatej

A´t si ten Var už strčí do prdele, vážně... Hlavně že minikontakty hledají v každý hovadině, retardi.

Reagovat
Harakan

Var udělal vše správně, jen nějaká mrdka to špatně vyhodnotila. Stěžuj si na rozhodčí a ne na technologii...

Reagovat
Kixi Syhimour

A k čemu je tohle slovíčkaření? VAR prostě bude vždy záležet na lidském faktoru, to je snad samozřejmé

Reagovat
Harakan

Slovíčkaření . Kritizuje technologii, když má kritizovat rozhodčí. To jsou dvě rozdílný věci, jestli to nevidíš, to už není můj problém.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale prostě rozhodčí nikdy nebudou prostě rozhodovat "správně", s tím je prostě VAR spojené. Nemůžeš mít technologii VAR, kterou budou využívat bezchybně. Jde to ruku v ruce. Že by rozhodčí fungovali normálně u VARu je utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VAR Oliver

Úplne jasná červená

Pre nás to môže byť jedno s takýmto hovnom nemáme nádej ani na 1 gól. Ale je to proste hnus voči Chelsea

Reagovat
Greny

jak pisu nahore... v poslednich dvou zapasech nam vlastne bylo ukazano co si muzeme dovolit bez trestu a pokud to bude jinak tak jen rici ze v jinych pripadech je to pohoda

Reagovat
Svatej

Reagovat
Agent z Melmacu

Poriadne im vypičuj Frank!

Toto už nie je normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

jako tohle je fakt uplne absurdni, na tomhle se shodne snad uplne kazdy

Reagovat
Svatej

To je brutál

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ten Sanchez je mrdka

Reagovat
Svatej

Oni jsou jak smyslu zbavení, to je prostě nefalšovaná nenávist

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Tam se oháněl po Mountovi u lajny... Sice ho Mason ho zas držel, ale košér to nebylo

Reagovat
jk

Ježíš vy ale hledáte nějakou zákeřnost fakt v úplně každém souboji. Vždyť je to fotbal a ne basket

Reagovat
Svatej

Možná by bylo prostě jen lepší se neohánět rukama ani nohama po soupeři, když se ani nesnažíš hrát míč, nemyslíš?

Reagovat
jk

Protože on ten Mount tam vlastně šel s rukama podél těla a nohy u sebe. A Sanchez pak náhodou spadnul

Reagovat
Svatej

Jo, taky mi příjde správný srovnávat kopnutí nebo ohánění se za soupeřem a prachsprostý držení při pokusu získat míč, kterej jde do autu.

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

to je fuk už..

Reagovat
Rybinho85

Vždyť míč byl v zámezí. Mount ho nesmyslně chytnul a namáčknul Sancheze na sebe, že by spadnul a Sanchez se nesmyslně ohnal. Ale mrdka je jen Sanchez? Nechápu. V tomhle souboji byli idioti oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez se natlačil do Mounta prdelí a pak nesmyslně spadl a divil se. Ale souhlas, idioti oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle přístupem někoho do konce zápasu opravdu zrakví.

Reagovat
Agent z Melmacu

daj VAR do rúk kokotom, ktorí sú slepí alebo prijebaní a takto to dopadne.

Nie VAR je kokotina, ale rozhodcovia VARu

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne aj rozhodcovia na ihrisku

Reagovat
fenixLFC

ty vole VAR su rozhodcovia preboha...

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč nestřílel?

Reagovat
Mates_Matesović

Lamela na plac, teď se teprve neřízená agrese rozjede.

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Normálně se teď o Loftuse bojim i navzdory tomu, že je na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Daj dole toho Vertonghena kurva už.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen je dobre hovado

Reagovat
Remt

tomu rikam dobre "vyplácaná" žlutá karta u obránce

Reagovat
Nikikrew

V akej galaxii toto nebola červená karta. Toto je hnus a ešte by som pridal dodatočný trest.

Kebyže sa to stane na druhej strane, Mourinho by sa aj pobil s rozhodcom

Reagovat
Svatej

Frankie, jednej.. ten Lamela jim to nepěkně rozhýbal.

Reagovat
Svatej

Christensen teda hraje dost riskantně, ale je to od něj dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to statisticky od Totace tak spatne, jako proti Leipzigu. Nicmene libi se vam to i tak fandove Totace? Prvni polocas jsem sledoval pozorneji, a prisel mi otresny. Mourinho proste nikdy, ani kdyby mu dali brokovnici k hlave, nebude hrat nic jiného. Ale zase Santos mu krasne pripravuje narodak Portugalska. On je vlastne stejny defenzivni trener, takže az prijde Mourinho, bude za boha tak i tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti Lipsku se alespoň dostali do hry po tom góle, tady hrají naprosto strašně celý zápas!

Reagovat
PP

Největší sympaťák na hřišti jde střídat..

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso usnul nebo co doprdele???

Reagovat
Mates_Matesović

Lo Celso si vsadil na svoji rudou?

Reagovat
Svatej

fakt se snaží

Reagovat
Miguel19

Celso hovno na hřišti i v hlavě.

Reagovat
Thelvin

Lamela napadáním získá míč a všichni naši kolem jen stojí a čumí

Reagovat
Svatej

Dobrá volba... chce to zklidnit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

A dobrá volba i od Josého bohužel, Alli na nás bude umět vždycky

Reagovat
jk

Třeba se prosimuluje do šestnáctky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

noo, vaše strana to zkouší, nicméně temná strana to ještě přibrousila Alim a Aurierem..

Reagovat
jk

Já se i docela divím, že to Josému není blbý hrát proti svému bývalému svěřenci takovou holomajznu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Lloris

Reagovat
PP

o parník nejlepší hráč Spurs letos.. a to ho nemám rád. Následovaný Sonem.

Reagovat
O.Giroud

po zraneni zatial vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

To nedá a ještě se zraní zas ne?

Reagovat
Svatej

exot

Reagovat
smazaný uživatel

GLC uz mal mat 2 červené. Vymlete hovado

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

zas nepřeháněj.. Jednu jo, ale to na Kovacice nic a toto sotva na žlutou..

Reagovat
Taiger

Tammy je strašný hovno oproti Olímu

Reagovat
Svatej

Už s tím přestaň

Reagovat
Taiger

S čím???

Reagovat
Harakan

Tak bacha, teď ti přijdou říct, že Tammy je topka a ne průměrák.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vydrzi JM do Vanoc, tak to bude zazrak zazraku Otazka času, nez tato hra a porazky zacnou jebat jak fandy, tak hlavně Levyho Ktery je naprosty dmnt, dat mu takovou smlouvu. Dobre mu tak.

Reagovat
Svatej

To je doprdele Dier a ne CLo Celso

Reagovat
Remt

RIP za Tammyho kulky

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso si za dnešní fauly zasloužil být dohromady tak 2x venku...

Reagovat
Remt

hlavně jak se ještě lišácky usmívá a diví se vidím ho pořádně asi podruhé nebo potřetí v zápase a netušil jsem, že je to taková kurvička

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne druhy zapas a Totac zas naprosti luckeri. Dneska to melo byt tka 4:0. V utery tak 1:5 FT.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se nedívám. Ale podle sestavy a výsledků, ať de Jose do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Achjo, my jsme prokletí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleee :D

Reagovat
smazaný uživatel

VAR teď prý zpětně řekli, že to měla být redka

Reagovat
Svatej

Jak ses to dozvěděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkají to komentátoři na BT.

Reagovat
jk

lol to je fakt komedie

Reagovat
jk

Co je to za volovinu, však tam sedí furt stejní lidi ne? To jsou jako úplně blbí nebo co?

Reagovat
Taiger

Byl VAR VARu

Reagovat
Agent z Melmacu

keby bol VAR AI tak by si uvedomil sám seba a všetkých rozhodcov, ktorí ho riadia by vyzabíjal guľometom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

omg zisti si co je var...

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pico 15 milionu eur rocne dat takovemu kktovi, kteremu ujel vlak, a ktery ma filozofii z roku 2004. Nechapu

Reagovat
jk

Prosím tě běž analyzovat radši Opavu, tam budeš mít ty tvoje prvky moderního fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Neunasis

Reagovat
jk

No třeba, hlavně už běž ať ti neuteče nějaký represing

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe usla inteligence. Od narozeni

Reagovat
Thelvin

On je hroznej mor

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi. Pisu pravdu ty kkte

Reagovat
Taiger

Je to strašnej kokůtek

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj fotr je

Reagovat
smazaný uživatel

Má ale pravdu.

Reagovat
Rybinho85

Mourek povýšil holomajznu na vyšší level. Nasadit vlastně 5 stoperů do základu je mazec.

Jinak může dostat GLC trest dodatečně?

Reagovat
Svatej

Nope, už ten zákrok byl hodnocený

Reagovat
Rybinho85

Dík. No škoda i jako fanda Spurs by měl dostat normálně 3 zápasy. I když to už by neměl kdo hrát

Reagovat
jack_donaghy

muze a zrejme aj dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepeni fandove Mourinha uz tu breci Ale neuznaji, ze jejich milacek socipat je mimo dnesni moderni fotbal uz tak sest let Mourinho ma proste uz tak maximalne na francouzskou ligu

Reagovat
Taiger

Neotravuj

Reagovat
Thelvin

Ukaž mi tu jednoho obhájce Mourinha, ty chytráku. Jdi radši na livesport sledovat statistiky, ať máš podklady pro nějakou svojí další definitivní teorii fotbalu, šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fandovi Tottenhamu, ktery neuvidi trofeje dalsich min. pet let tibposilam kapesniky a uzij si tento tyden, kdy jste si totalne neskrtli a doetali na frak od začínajícího trenera a 32 leteho trenéra

Reagovat
Thelvin

Neviděl sem trofej dvanáct let, tak hádám že to ještě chvilku vydržim

Reagovat
Svatej

Neuvěřitelný...

Reagovat
Svatej

Už začínám tušit, jak zápas dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

No to mě poser

Reagovat
Agent z Melmacu

keď vydrbú Mourinha aj odtiaľto, kam pôjde ďalej?

Seriózne ho nikto normálne nemôže chcieť.

AC Milan?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejsi experti ti vysvetli, ze na to ma, a ze je skvely Tajger jk atd. Experti

Reagovat
Mates_Matesović

Ty už jdi do píče tyvole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vyrovnáme, na tu bídu...

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: We have been speaking to Stockley Park who have admitted they got the decision wrong and Lo Celso should have been sent off... @btsport..loool tak to je ešte väčšia komédia toto

Reagovat
Kixi Syhimour

to je fakt super

Reagovat
Svatej

Tomu už chybí jen to, aby ještě skoroval

Reagovat
jk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Agent z Melmacu

Najlepší strelec Tottenhamu musí byť v tejto sitácii OWN GOAL

Reagovat
smazaný uživatel

to teda mel caballero chytit..

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jako když tam máš takovou teč, tak se nedivím, že to nechytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť šel na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, lepší brankář by to nacasoval líp a i rychleji zareagoval, zrovna toto by imo kepa chytil

Reagovat
O.Giroud

ale zas mozno by s Kepom nebola v tom case 0 na konte Slepic

Reagovat
Miguel19

Easy. Sit down Mourinho.

Reagovat
Taiger

I ta Fanta ti jde

Reagovat
Miguel19

Já to už otvírám tak jednou do měsíce. Letos jsem to posral

Reagovat
Taiger

A sázky a analýzy?

Reagovat
Miguel19

Analýzy mi moc nešly, tak jsem už pro tuhle sezonu asi skončil. V lednu se mi docela zadařilo, že jsem si vybral asi 20K. Teďka už čekám jenom na MS..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

ufff, fakt jsem byl docela vyděšenej

Reagovat
Agent z Melmacu

Mourinho nepodal ruku Lampardovi?

Reagovat
Remt

taky jsem si nevsiml, ze by si podavali ruce

Reagovat
Greny

nepodal mu ji odesel rovnou smer tunel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem vidiny nebo Mourek nepodal Lampsovi ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mu podaval, vsak je to sociopat bez jakekoliv sebereflexe Myslim JM

Reagovat
Sali5

Podal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho před lampardem utekl nebo jsem blbe viděl??

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak přišlo.

Reagovat
Greny

Reagovat
O.Giroud

vyzeralo to tak, ale mozno si stihli nejak jemne tapnut

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out. Na futbal sa nedá pozerať, a to nie len dnes. Lo Celso mal byť vonku a Chelsea zaslúžene vyhrala. Ani sa nenatrápila. Hrať na 3 stopérov nám nikdy nevyšla, i tak stále inkasujeme a nedáme ani gól. Davies a Vertonghen fakt mizerní, cez nich oba góly. Ostatní hráči podpriemer, a to som mierny. Ale čo čakať, hráči nemajú systém. Nebránia, neútočia, nedržia loptu. Behajú nesystematicky za hráčom s loptou.

Reagovat
Thelvin

Když ho podepsali, myslel sem že nás dotáhne alespoň k jedné trofeji. Pod Pochem už jsme byli hrozní, tak jsem doufal, že nás zvedne alespoň na chvíli. Ale ne. Tohle je utrpení. Jen musíme doufat, že to vidí i Levy, a na konci sezony ho pošle do prdele...

Reagovat
Counter

Levy, který se bije do krve o každou libru, angažuje Mourinha za majlant a v tu samou sezonu ho vyhodí za ještě větší majlant? To by mě hodně překvapilo.

Reagovat
Thelvin

Nech mě alespoň doufat...

Ale myslim, že vyhodit ho je furt levnější, než mu nakoupit hráče, které bude chtít.

Reagovat
Counter

To by v prvé řadě muselo platit, že mu skutečně nějaké hráče nakoupíte Letos přišli Ndombelé, Sessegnon, Lo Celso, Bergwijn a potenciálně Gedson, dohromady za nějakých 150 mega liber, to se hádám jen tak opakovat nebude.

Reagovat
jk

Jako ve finále by mu asi musel zaplatit nějaký prachy když ho vykopne. Ale vzhledem k situaci na trhu by ten jeho odchod mohl být za 25m celkem bargain.

Reagovat
Mates_Matesović

Bez šance, tohle si trpce vyžererem až do úplnýho konce. Na druhou stranu, ta změna potom by mohla být zase příjemná.

Reagovat
oli9

Vydra základ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubinho

link?

Reagovat
fenixLFC

ty vole, kvoli vydrovi...

Reagovat
cubinho

Ne asi.

Reagovat
oli9

Tak stejné jako u vás... mrknout se kolik Dubravka dostane gólů

Reagovat
Salfovic

Fakt divný

Reagovat
fenixLFC

nie divne, debilne

Reagovat
fenixLFC

tak ked su barnes aj wood zraneni...

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
oli9

Tak ty dvě dřeva hrajou neustále i když hrají 5 zápasu v řadě hovno, teď konečně dostanou šanci i jiní co si to zaslouží a ejhle jde to dávají góly a vyhrávají

Reagovat
fenixLFC

djenepo najskor nahra jak najvacsie drevo 4 metre za longa ktory je od neho dva metre, ten to enjak zachrani, djenepo sa dostane k lopte a odkopne si ju skoro do outu

Reagovat
REPLIKATOR

Co teď zase neuznali za gól Bournemouthu kvůli údajné ruce VAR

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra dvě zahozený tutovky

Reagovat
REPLIKATOR

Vydraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
cubinho

Vydryyys! Krása

Reagovat
icka

Vydra krasne

Reagovat
YNWA__MSN

Harry Wilson

Reagovat
O.Giroud

moc nekric

Reagovat
O.Giroud

boze Bourne

Reagovat
REPLIKATOR

VAR

Reagovat
Whitemedia

tohle je prostě brutální pro ty fanoušky

Reagovat
O.Giroud

bol ten druhy aspon jasny ci nieco podobne jak to prve?

Reagovat
REPLIKATOR

Druhý celkem jasná ruka směrem k míči.

Reagovat
REPLIKATOR

Místo 1:2 je to 2:0 díky VARu

Reagovat
Whitemedia

@GaryLineker

Don’t know where to begin with this one. VAR have disallowed a Goal for Bournemouth as they decided there was a handball in the build up (it wasn’t). That handball was in the Bournemouth box so they gave a penalty to Burnley who scored. Ludicrous.

Reagovat
diastan

tak generálka na Real

Ederson, Walker, Laporte, Fernandinho (C), Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne, Bernardo, Aguero

Reagovat
Hokaido

Dneska dostanete přes píču.

3:1 tipuju, Vardy dva kusy.

Reagovat
diastan

i to je možný

Reagovat
diastan

Jinak Leroy snad první minutky proti Arsenalu/UTD

Reagovat
Svatej

0:0 nebo 5:5, goly Po vzájemných áčkách Bernardo, Walker, Soyuncu a Tielemans. Prosím o potvrzení příjetí objednávky.

Reagovat
diastan

pod 5:5 bych se podepsal

Reagovat
Coutinho10

ouu škoda Vydra....to dostal moc na dlouhou nohu

Reagovat
diastan

Sheffield pojdme

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Za takovou tutovku by si Vardy zasloužil -2 body ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Kundogan tohle bych dal i ja

Reagovat
Svatej

to je nuda

Reagovat
Miguel19

To je snad penalta ne..

Reagovat
Whitemedia

vzdávám to, očividně nerozumím pravidlům

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ajouki

Penalta po faulu Edersona nic? Tohle byl asi tak desekrát větší faul než co předvedl VVD na De Geu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vardy

Reagovat
Kixi Syhimour

+ teda mě mírně překvapilo, že nedal gól od Vánoc

Reagovat
Whitemedia

Ona se ta situace ani nezkoumala přes video?

Reagovat
Hokaido

V jakým vesmíru tohle kurva není penalta? Banda kreténů za tím videem, fakt.

Reagovat
Remt

Ty protiútoky dneska teda hrozně serou ten Lester

Reagovat
diastan

Přestávám věřit v 5:5

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

neviem koho tento rok ManCity nasrali s tymi penaltami

Reagovat
Whitemedia

Proč se ale nezkoumal i ten Ederson?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

bald fraud

Reagovat
Kixi Syhimour

Diastane ty už musíš být úplně zoufalý z těch penalt, ne?

Reagovat
Remt

ale jinak.. on tento brankář je velice dobrý na penalty, nepletu-li se

Reagovat
O.Giroud

to je jedno, aj tak bola zle kopnuta

Reagovat
Remt

hodně zle, o tom žádná. Ale úspěšnost na penalty má tenhle golman myslím dost velkou, viděl jsem ho chytit už hodně penalt

Reagovat
diastan

Nějak jsem si zvykl..

Reagovat
diastan

Jsem rád, že se aspoň trochu uklidnilo pravidlo, 4 z 5 po VARu neuznaných gólů, které jsem slavil..

Reagovat
Remt

U těla rozhodně nebyla, no na druhou stranu - vychází to z klasickýho pudu sebezáchovy, palici si ustřelit nenecháš Ještě, že City letos proměňují penalty tak jak je proměňují

Reagovat
REPLIKATOR

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Dat Aguera na penaltu za nerozhodneho stavu, muze fakt jen magor, ze Pepku? Kolikrát uz takto zajebal? Napada me treba nejvíc LM proti Tottenhamu. Fakt demence

Reagovat
diastan

Bohužel tam není už nikdo jistota jako Yaya nebo Balotelli...to už by se mohlo klidně slavit.

V současnosti Kun nejlepší volba

Reagovat
Teoretik

Kevin by to nevzládl?

Reagovat
diastan

těžko říct, asi to nebude jeho nejsilnější stránka na trénincích, když za celou kariéru (když neberu repre) kopal jednu, kterou nedal - což samozřejmě není měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na tu penaltu dal edersona udela lip

Reagovat
Remt

Otamendiho

Reagovat
diastan

Kdo jiný s Áčkem

Reagovat
O.Giroud

skoda

Reagovat
diastan

no tak suché triko...

Reagovat
vitasrp

Jedno info pro fanoušky Liverpoolu - měl bych k dispozici dva lístky na zápas Liverpool - Aston Villa, kterej se bude hrát 12.4. od 16:30 anglickýho času. Místa jsou na Kenny Dalglish Stand a cena je 2600 Kč za kus. Kdyby měl někdo zájem, může mě kontaktovat tady do zpráv nebo na mail vitasrp@centrum.cz.

Na začátku května bych pak ještě chtěl zorganizovat výlet do Londýna na mač Arsenal - Liverpool, cena okolo 9000 Kč a v ceně letenky, vstupenka, ubytování na 2 noci a doprava z letiště do centra a zpátky. Kdyby měl někdo zájem, tak zase info do zpráv nebo na email.

Reagovat
Big Virgil

Máš takhle často přístup k lístkům? Letos už to nestíhám, ale příští sezonu bych chtěl vyrazit.

Reagovat
Remt

Ze zkušenosti - za jak nejlevneji je možné vidět zápas PL? Pokud by lístek stal dejme tomu tu dvojku. Co vše jsou nevyhnutelné náklady a čemu se dá vyhnout? Jsem student, proto se ptám. Např zda je možné přiletět - vidět zápas - odletět během jednoho dne a nebo je to nemožné. Díky za odpověď

Reagovat
protiproudu

Peníze stojí:

- cesta na letiště

- letenka tam

- cesta z letiště na stadion

- cesta ze stadionu na letiště

- letenka zpátky

- cesta z letiště domu

- všude mezitím fastfood žrádlo

Peníze navíc:

- přespat v blízkosti stadionu před zápasem nebo po něm

- když už tam budeš, podívat se po městě - kurvy, pivo, párky

- nějaký peníze za chyby co uděláš :)

Nemusíš:

- žrát, den to vydržíš

Na co jsem ještě zapoměl? :)

Reagovat
smazaný uživatel

na vstupenku

Reagovat
Mastný Chobot

Určite by som šiel aspoň na 2 dni, inak to máš strašne hektické a ani si to neužiješ poriadne. My sme boli na víkend vo Watforde, išli sme štyria a náklady boli: letenky (30 eur), uber do Watfordu (20 eur na osobu), lístky na zápas (40 eur na osobu), airbnb na 2 noci (60 eur na 2 noci na osobu), uber na letisko (20 eur na osobu), čiže mimo jedla, alkoholu, suvenírov atď. cca sa vieš zmestiť do 200 eur.

Reagovat
Mastný Chobot

s tým teda, že ubytko sme mali asi 4 minúty pešo od štadiónu, čo v prípade lepších klubov je asi drahšie/menej reálne

Reagovat
Remt

Tyjo to zní fajnově, to by už šlo:-) Díky vám oběma za vyčerpávající odpovědi. Ještě mám jednu trochu jinou otázku - je tu někdo z vás, kdo má problémy s tlakem v uších a letěl letadlem? Slyšel jsem nějaké rádoby rady, že pomáhají žvýkačky při vzletu a přistání. Trápí mě to už několik let, návštěvy ORL nepomohly.

Reagovat
fenixLFC

mas tu spravu

Reagovat
Mastný Chobot

Som zvedavý, či dnes Saka bude v základe. Kolašinac je už zdravý, Saka odohral 180 minút za posledný týždeň, čo v 18 je skrátka moc. Na druhú stranu je to náš najlepšie hrajúci hráč momentálne.

Reagovat
Swarley

Dneska Bruno 1+1

Reagovat
Mastný Chobot

ako vieš?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rozum

Hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Timo Werner Sky interview after today's league game vs Schalke: "Jurgen Klopp is the best coach in the world. I think team's style of play (Liverpool) would suit my game"

Timo se k nám pěkně cpe. Tak to má vypadat

Reagovat
Remt

Jsem zvědav jak to s ním nakonec dopadne

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

To je stejně prdel, jak má watford na naší půlce skoro 6 hráčů a my útočíme ve čtyřech...a to hrajeme doma...to je děs

Reagovat
Mastný Chobot

Doucoure je fascinujúci futbalista v dobrom aj zlom slova zmysle

Reagovat
Svatej

Hlavně snad jedinej hráč, kterej vypadá srovnatelně neohrabanej na míči jak Zouma. Fakt je to až směšný

Reagovat
cr7sux

to je zase sračka

Reagovat
Mastný Chobot

AWB

Reagovat
cr7sux

awb

Reagovat
wild

Velmi tazko sa pozera na to, ako nas doma prehrava posledne muzstvo ligy

Reagovat
Grahf

to je zase sračka, všetko je tak strašne predvídatelné a pomalé. Stále rovnaká rozohrávka, obranca na krídlo a tam sa čaká, či niečo vymyslí. Spoliehame sa len na to, že niekto predvedie niečo individuálne, tímová súhra čistá nula. Podpora útoku od bekov žiadna, avb a shaw sú viac stoperi, ako krídla, martial vpredu neudrží ani moč.

Reagovat
r.mrazik

Teda to je ale slušná bída...

Reagovat
Grahf

najlepšie jak Ole zajebal Bruna, ktorý sa vobec nedostane zo svojho postu do hry, pretože všetko jebeme na kraje

Reagovat
cr7sux

ale však nemáme desítku

Reagovat
r.mrazik

Ole je úplně mimo...s takovou hrou můžeme hrát leda proti silným...však tam není žádný risk...než se Fred a matic dostanou k soupeřovu vapnu, tak je konec světa

Šílený

Reagovat
Grahf

on nevie nič zmeniť, rok hrajeme to isté proti slabým, nikdy to nefungovalo

Reagovat
r.mrazik

Mourek byl betonar...ale Ole je normální srab

Reagovat
Dawon

Je naprosto obdivuhodne, jak nejsme schopni ten pressing Watfordu jakkoliv prehrat, nesmirne ubohy vykon zatim

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Svatej

Ještě, že Watford nehraje v modrých dresech

Reagovat
Grahf

Fred ukazuje, že pod tlakom je uplne v riti, watford ho presuje a on zmatkuje

Reagovat
avicii

Watford lepší zatiaľ..

Reagovat
Tolstobik

Fred a jeho strely.....

Reagovat
Grahf

U bruna už vidieť, že je nasratý z tej hry

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
wild

ani branu nevedia trafit ti tragedi

Reagovat
Grahf

freda som ešte nevidel trafiť branu, nie to dať gol

Reagovat
EXoRcIsT

Fred ale toto uz je hanba zeby profesionalny futbalista nevedel trafit branu

Reagovat
avicii

Už keď Foster vybiehal som vedel ze to je penalta

Reagovat
Grahf

naša ťaktika hrať na penalty vychádza

Reagovat
wild

len vacsinou ich nema kto premienat

Reagovat
Remt

Malokdy hodnotím někoho vzhled ale při pohledu na Willa Hughese z Watfordu si říkám zda by albíni neměli mít zakázané nechat si narůst vousy, vypadá to děsivě, jak z nějakého hodně špatného horroru

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Remt

Mlíčňáku, nahupkej sem to je to o čem mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Nazov filmu?

Reagovat
Whitemedia

Já, mé druhé já a Irena

Reagovat
vodka

James je strašně utavený proti startu sezony, v plném sprintu je očividně pomalejší...

Reagovat
Mato178178

Ahojte kamaráti taký menší ot. Koho budete voliť?

Reagovat
Swarley

Pochettina

Reagovat
Mato178178

V totenhame to bola posledný rok riadna srajda

Reagovat
Swarley

Pro Slovensko žádná změna

Reagovat
jk

Reagovat
adoxx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tie hlasy z južnej ameriky na Dankovu anketu už davaju zmysel

Reagovat
Neutron

SaS

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

https://volebnakalkulacka.sk/ ak sa nevies rozhodnut

Reagovat
fenixLFC

ja uz mam odvolene, PS. ale aj SaSka je dost dobra volba, snad sa tam obaja dostanu

Reagovat
ajouki

Penalta jasná, ale tak si říkám, jak moc velký rozdíl byl v tomto zákroku a zákroku Bruna na Williana z pondělí? Oba padali ještě před kontaktem, aby se vyhnuli soupeři, který jim zatarasil cestu a šel do souboje opravdu hloupě. U obou následoval dotyk. Byl tam tak velký rozdíl, že jeden dostal žlutou za simulaci a druhý penaltu bez diskuzí?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

DeeeneeeeY

Reagovat
Grahf

to sú tragédi

Reagovat
Grahf

samozrejme zase po štandardke

Reagovat
Losinho

Wtf

Reagovat
Grahf

neplatí

Reagovat
diastan

VAR uff, stejně budu litovat, že jsem po době vsadil na Účka

Reagovat
wild

wtf

Reagovat
avicii

Tak to je už na smiech ten VAR.. Tento týždeň pekne ťahá karičku United, hlavne ze tu mufani vypkakavali

Reagovat
EXoRcIsT

no bozee tak nam daju gol z ineho rohu no

Reagovat
avicii

Snáď, zaslúžia vyrovnanie

Reagovat
ACSMan

Opravdu ruka toto?

Reagovat
EXoRcIsT

ale Martial ma serie on nemoze hrat na hrote proste nato nema

Reagovat
Big Virgil

Ruka? Show a jeho odkop na roh tragickej.. proc to nenapalil pravou doprdele a misto toho se u toho točil aby to dal na roh? Tohle si zasloužilo gol

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je levák

Reagovat
Swarley

Jako proč před tím balonem Lindelof uhýbá? Ty vole za tohle bych ho okamžitě stáhl dolu, co to jako je

Reagovat
Grahf

martial jebe na to, to je taký hroťák za 5 korun

Reagovat
Likan7

Bruno mu to přilíznul nahoru

Reagovat
Likan7

Špatný řádek, sry

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

po zásluze

Reagovat
EXoRcIsT

ten gol nic nemeni na tom ze Martial by na hrote nemal hrat

Reagovat
Tolstobik

Vzdyt je docela produktivni, akorat na to na muj vkus nektery zapasy strasne sere.....

Reagovat
EXoRcIsT

sak on nato serie v 80% zapasov . Ma neskutocny talent ale povahovo by mohol byt ako Rashford a vtedy by bol nezastavitelny

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
r.mrazik

Vždyť tam je pořád sám

Co jako chcete?

Reagovat
EXoRcIsT

sak kurna ale ked hram na hrote tak sa mam tlacit pred branku a nie vyklusavat ked mame dobru akciu

Reagovat
r.mrazik

Když se musí vracet pro míč, tak je jasný, že tam pak chybí

Celá naše útočná hra je psycho...vůbec nechápu,co tam Ole s nima dělá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Big Virgil

Nebyl to offside?

Reagovat
vodka

naopak, je to jeho pozice, jen by měl dělat víc náběhů.

Reagovat
wild

woooooooooooow

Reagovat
Grahf

ale toto spravil pekne no

Reagovat
GazzaPalo

United už do konca ročníka nedostanú gola.A keď dostanú je tu predsa Warchester v akcii .

Reagovat
Vsadim gule

Ty seš wole warle

Reagovat
GazzaPalo

Člen teplej roty syra romadura Fergusona sa ozvala.

Reagovat
Vsadim gule

Sám seš teplej romadur

Reagovat
avicii

A tu sa zas ofsajd nepozeral

Reagovat
iamek

Jak to víš?

Reagovat
ManUnited

Ty si fakt jantar, VAR kontroluje každej gól

Reagovat
iamek

Reagovat
ManUnited

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Big Virgil

Tohle ale nevypadalo ze by to kontroloval...

Reagovat
ManUnited

Proto se to nazývá silent check

Reagovat
Big Virgil

A to se dělá jenom na MamU?

Reagovat
ManUnited

To se dělá při každým vstřeleným gole v zápasech, kde je k dispozici VAR

Reagovat
Big Virgil

Silent check?? Většinou když je to sporný, jakože tady to sporný bylo. Tak se to zkoumá a ti hráči se potom radují znova. Takze ikdyz má kolikrat rozhodci pravdu tak zadnej silent check nepoužívají. Tady to opravdu smrdí nejakou levou..

Reagovat
ManUnited

Na to už nemám co odpovědět

Reagovat
ManUnited

Bylo na toho nad tebou

Reagovat
Remt

A mě by zrovna zajímal

Reagovat
avicii

Ma prekvapuje že neukázali kreslenie čiar no..

Reagovat
Kopac

Reagovat
Big Virgil

Nejdřív to museli ve studiu upravit aby nebyl v offsidu. A az pak ukážou ze to přeci offside nebyl

Reagovat
EXoRcIsT

Iluminati

Reagovat
ajouki

Přišlo mi, že měl palec v ofsajdu, tak snad ukážou ty svoje magické čáry.

Reagovat
iamek

Bruno je jinde

Reagovat
r.mrazik

Marta pěkný...akorát...nebyl to offside??

Reagovat
vodka

podle opakovačky to tak nevypadalo.

Reagovat
Whitemedia

chlupem tam byl

Reagovat
r.mrazik

Jj...ale při hře mi to přišlo jako jasný offside

Reagovat
Swarley

To je kus vola, se tam většinu zápasů flaka a pak předvede jednou za čas tohle...nadherne no...

Reagovat
r.mrazik

Vždyť tam nemá žádnou podporu většinu času...šílená útočná hra

Reagovat
smazaný uživatel

S rashem je to bestie

Reagovat
vodka

no, ale on by měl být mnohem častěji v náběhu za obranu a celkově v pohybu (srovnej třeba s tím Ighalem, který v těch pár minutách hýřil aktivitou pořád), sere na to dost často, no. Ale dneska ještě vytvořil golovku Fernandesovi, hraje slušně.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Jenže pohyb je k prdu, když je tam sám...to může běhat jak šílený a obránci si ho pokryjí

Mě se ta hra vůbec nelíbí

Reagovat
vodka

hej třeba jak se teď Ighalo dostal do té šance po kiksu obrany, tak do té by se Martial nedostal, protože by ten prostor nenapadal...

Reagovat
r.mrazik

No...po podobném kiksu dal gól teď v poháru

Reagovat
vodka

hm, to byla jiná situace dost, protože tam byl u toho stopera už během autu a ten to posral úplně ultimátně...

Reagovat
r.mrazik

Dneska to ten stoper taky posral ultimatne

Já bych tedy viděl problém v celý útočný hře než primárně v Martialovi

Reagovat
Tolstobik

A jinek teda Watford at klidne sestoupi, chybet mi vubec nebudou.....

Reagovat
avicii

Reagovat
Remt

Bruno ale zatím co vidím vypadá jako kvalitní hráč

Reagovat
Taiger

Leno - Belle - Musti - Luiz - Koala - Ceba - Xhaka - Pepe - Mesut - Auba - Eddie

Saka nejlepší hráč a posazenej, to mě štve, ale tu bude lepší může Koala, větší jistota dozadu a Auba se nemusí tolik vracet

Ale co ten Torreira??? Co Artetovi udělal?

Reagovat
Liveral

Tak je po nemoci, porád byl na dnešek doubt. Mě spíš překvapuje že Martinelli se nevešel ani na lávku, když mu podle twitteru nic není

Reagovat
Taiger

Tak bych čekal, že bude hrát, páč nastupoval už z lávky posledně, Marti je šok no, taky nechápu

Reagovat
Liveral

Asi ještě není 100% fit aby dal celej zápas. A nebo prostě minule Xhaka, Ceballos fungovalo dobře a Arteta to chce vyzkoušet znovu

Reagovat
EXoRcIsT

Greenwood tradicna nechytatelna bomba

Reagovat
ManUnited

Dneska se mi moc nelíbí, ale gól parádní

Reagovat
r.mrazik

On není herně žádný extra třída...ale zakončení má úžasný

Reagovat
iamek

Omg to je nadhera ten Bruno. A Mason jaké zakončení

Reagovat
avicii

Bruno pre vás top posila

Reagovat
EXoRcIsT

je to ine mat v zalohe hraca co pouziva mozog

Reagovat
Grahf

masooon

Reagovat
Tolstobik

Greenwood je pan zakoncovatel....v 18ti....

Reagovat
stiflerovamama

Foster sa nesnaží

Reagovat
Kopac

aspon tam ten diletant ostane co najdlhsie

Reagovat
vodka

Welbzovi bych aj přál góla

Reagovat
Zaschrona

Komentátor na Premier Sport ani nezaregistruje, že Deulofeu trefil spojnici. Jakkoliv vnější, tak místo toho raději vymýšlí všelijaké teorie o hluchém období...

Reagovat
Zaschrona

Ole střídání ve stylu FM, rovnou tři najednou.

Reagovat
stiflerovamama

Neskutočný génius, dovolil si toto už niekedy niekto ?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Grahf

welbeck s cleverleym striedajúci vo watforde

Reagovat
vodka

co je na tom jako, když jsou oba po zraněních zase?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Grahf

som nevedel, nesledujem ich

Reagovat
Trand

Welbeck je po zranění víceméně pořád.

Reagovat
GazzaPalo

Chválabohu že má United Oleho.Byt tam futbalový tréner tak majú Ligu Majstrov už dávno zaistenú.Verim že tam Ole zostane čo najdlhšie.

Reagovat
EXoRcIsT

Furt neviem co je take specialne na Chongovi

Reagovat
Swarley

Opravdu?

Ale jako fotbalově souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Bude dobrý...uvidíš...jen potřebuje víc hrát

Reagovat
Taiger

Reagovat
ManUnited

Ne nebude, Gomes může být dobrý, Chong je jen splasenej běžec

Reagovat
iamek

Není. On i Gomes jen potřebuji hrát pravidelně někde na hostování v druhé lize. Sleduju ho od jeho příchodu a má to v sobě.

Reagovat
Mato178178

Keď.maju nasi skauti a tréneri podobný pohľad ako ty tak sa nečudujem že sme tam kde sme

Reagovat
Taiger

wow, analytik

Reagovat
iamek

Je hezké, ze naše hráče sledujes od dorostu. Jde vidět, kdo ti leží nejvíce v žaludku a to je dobre

Reagovat
Taiger

Máš to v sobě

Reagovat
iamek

Trosku křeč už, ale z tvé strany nic neobvyklého.

Reagovat
Taiger

wow, drsnej expert

Reagovat
Swarley

Ze je zrovna on úplně mimo, na to větší analýzu ani nepotřebuješ

Reagovat
iamek

Cekam na let do Švýcarska, tak čas nějak zabit musím

Reagovat
Swarley

No s tímhle vemenem, nevím nevím

Reagovat
iamek

On je jasný příklad, ze inkluze selhala

Reagovat
Swarley

Tam toho selhalo daleko víc

Reagovat
r.mrazik

Tak se stav za tři roky a dáme řeč

Reagovat
EXoRcIsT

ale v com ? lebo zatial nepredviedol absolutne nic ani zeby vedel napr dobre zakoncovat alebo mal dobre centre ci prihravky proste nic . Ja fakt neviem v com by mal on vynikat

Reagovat
Mato178178

Vyniká v tom ze vyzerá ako splasena sliepka

Reagovat
r.mrazik

moc toho neodehral...pripadne hral v takovych slepovanych sestavach...

treba dneska by horsi jak James urcite nebyl

Reagovat
Mato178178

Reagovat
m.sali

jak hraje ten Chong za rezervu? za áčko totiž žádnej příslib do budoucna neukázal. nějak pak nechápu, proč by ho měl chtít Inter podepsat po vypršení smlouvy i když by byl zadarmo

Reagovat
r.mrazik

Je tam o level lepší než ostatní

Reagovat
iamek

Suverénně nejlepší hráč.

Reagovat
Mato178178

Kto to tu písal že dnes Bruno 1+1?

Reagovat
Swarley

strcim tady ty místní experty do kapsy kdykoliv budu chtít

Reagovat
iamek

Coates dobra hostovacka

Reagovat
ManUnited

?

Reagovat
iamek

Nedávno tady Counter počítal na kolik na vyjde hostovacka Ighala. Přepočty na minuty, sekundy a tak. Coates vyjde na cca stejnou sumu a navíc přišel zraněny

Reagovat
ManUnited

Nemyslíš Soarese?

Reagovat
iamek

Jo. Blb jsem

Reagovat
Taiger

lol, ty si mimo kluku

Reagovat
iamek

Dobra hostovacka to je pro vás . Na boj o 10. místo se takový obránce hodi

Reagovat
Taiger

Coates ale obránce není kámo

Reagovat
iamek

Precti si to znovu.

Reagovat
Taiger

iamek23.02.2020 17:24#

Jo. Blb jsem

fair enough

Reagovat
Mastný Chobot

si pamätám chlapa z Liverpoolu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

njn, Soares je hodně pofidérní hostovačka, kterou jsme tady v diskuzi řešili, kdybys dával pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

amn zase ani na lavicke. mikel

Reagovat
Taiger

spíš torreira je průser

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira misto koho, kdo je tam dneska? kdyz ti tak chybi? vyndal bys Daniho?

Reagovat
Taiger

Určitě, mně se Ceba vůbec nelíbí a Xhaka to dneska v tom středu neutáhne sám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smutny, kdyz se ti nelibi v zaloze jedinej mic, co dostane konecne do hry i Ozlia tim, ze umi zrychlit ten prechod do posledni tretiny hriste. Taky nejsem vystrikanej z Ceballosa a ani nejak moc nechci aby zustal, ale je lepsi v ofenzive nez Torreira, kterej by se tam pletl vsude a zaroven nebyl nikde

Reagovat
smazaný uživatel

*jedinej hrac

Reagovat
Taiger

Asi věc názoru ale chápu tě

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Mattea Sice se mi stredova dvojka Ceballos-Xhaka proti NU libila, ale bylo to dost spatnou hrou Newcastlu..Nemusi se to podruhe opakovat a ty obrane furt nevrim.Spis si myslim, ze Mustafi s Luizem zase neco vymysli a Richarlison bude trestat...Snad ne a verim ve vitezstvi

Reagovat
Zaschrona

DCL

Reagovat
lajka30

golllllllllllllllllllllllllllllllll prašivýmu Arsenalu to potěšíííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

jen to dopisu

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

lol. Luiz.

Reagovat
iamek

Reagovat
Pigeon

Čumím že uznal

Reagovat
havrys99

za mě Mustafi kdyby se nenechal zatlačit, tak bude ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

to byl kolasinac

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne se mi tvuj kun Mustafi posledni dobou libi, nedela minely..snad mu to nejakou dobu vydrzi, potrebuje to jak on sam, tak Arsenal

Reagovat
havrys99

joo je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

faul, ale pousti se to, nevim proc

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký faul?

Reagovat
smazaný uživatel

kopacku mel u hlavy a pak ji i luize kopnul. a to se luiz nesehnul

Reagovat
lajka30

Ty máš kopačku v pr......i.

Reagovat
masly008

nevadí že vůbec nerozumíš fotbalu,je vás tady víc,vítej na stránkách o fotbale

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne že by to něco znamenalo, ale jak dlouho tam Everton nevyhrál? 200 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte za Rimanov.

Reagovat
Zaschrona

1996

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
lajka30

Moc lidí tam teda neí Arsenal už nikoho nezajímá.

Reagovat
lajka30

Offsidy se na Arsenalu nepískaj nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi Tvl, ten vypada tak hrozne, ze je to jako zaber z FIFY 2011 Hrozna grafika

Reagovat
Mato178178

2006

Reagovat
Edgewalker

Koala

Reagovat
Trand

To Kola vydržel teda dlouho.

Reagovat
Trand

Tam může bejt i nějakej otřes, vypadá úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Levej bek je posledni roky v Arsenalu prokletej post, to snad neni mozny

Reagovat
Svatej

Už ty taktický změny musí za Artetu dělat i hráči na hřišti zjevně

Reagovat
Svatej

Však o tom mluvim

Reagovat
Mato178178

Bukake saka viem, strašné primitívne ale je mi z toho smiešne tak som sa musel podeliť

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Eddie zabijak

Reagovat
jacobT

EDDIEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Neon

Naaaaadhera

Reagovat
Edgewalker

Parádní gool

Reagovat
Nikikrew

Sakaaa

Edieeeeee

Reagovat
Trand

Saka je neskutečnej

Reagovat
Trand

U něj všechno vypadá tak jednoduše, už i minule ta asistence, ale to jsou strašně těžký přihrávky.

Reagovat
Thoomas

Už i ten centr vápnem na Pepeho byl skvělej, neskutečnej frajer

Reagovat
smazaný uživatel

nadhernej kop ten centr a Eddie jak do toho skocil takovy kung-fu kop fakt nadhera

Reagovat
havrys99

EDDIEEE

Reagovat
Ondiis

Sakaaaaaaaa ♥♥

Reagovat
Taiger

Eddieeee a Sakaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, kiež by som sa raz dožil takého centra od beka Tottenhamu.

Reagovat
masly008

Jakého beka ,tam máte nějaké

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve. Ani jeden tam nie je.

Reagovat
Whitemedia

co tam blbnou s těmi oslavami..

Reagovat
SunFells

Saka je úplný blázen

Reagovat
masly008

Arteta chtěl dát z nostalgie šanci Evertonu tak Saku nenasadil.Dojebali si to sami že zranili Kolu.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Zaschrona

Konečně Arsenal objevil jasnou slabinu v naší sestavě - Gylfi a Iwobi těžko zvládnou v 4-4-2 směrem dozadu, když krajní beky hrají Sidibe a Baines. Když ale k tomu přidám to, jaké problémy zatím mají stopeři Arsenalu s našimi útočníky, je to docela zajímavé.

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zabijak

Reagovat
Front hell

Boží

Reagovat
diastan

válec

Reagovat
Edgewalker

AUBAAAAAAAAAA

Reagovat
jacobT

A ďalšia parádna asistencia

Reagovat
havrys99

AUBAAAAAAAAA

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ondiis

Luiz se pěkně vykoupil. What a ball

Reagovat
Neon

Zrovna když jsem si říkal, že ho fakt nemám rád

Reagovat
Taiger

LUIZ KRÁÁÁSNĚĚĚĚĚ A AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SunFells

To jsou asistence

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je tak potreti, co jim tam takova jednoducha kolmice prosla, slaba obrana od evertonu, luiz paradne

Reagovat
Zaschrona

Sidibé na křídle > Sidibé v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas + henry

luiz je pod artetom uplne bohovsky

Reagovat
Mato178178

Tie komenty typu aubaaaaa aubickaaaaa bukakeeeeee sakaaaa a pod. By mali mazat ... Strašne otravné a jeden z dôvodov prečo som Arsenal začal nenávidieť viac ako Chelsea druhý je Arsenal tam tv tretí je ich pokrik fanúšikov aaaaarsenal aaaaarsenal. Dúfam že ešte dostanete na bytču

Reagovat
Mato178178

*Arsenal fan tv

Reagovat
Front hell

Reagovat
Taiger

AUBIČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nebelung

Bukakeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj zkurvenej zivot nikoho nezajima

Reagovat
Tommy the Gunner

ČIMPOKOMONČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK

Reagovat
Svatej

MATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Trand

Reagovat
Whitemedia

Jednoduchá rada.. nechodit pod preview články.. Martiaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Mato178178

Ja tu chodím rád ale pocas zápasu united tu nebol ani jeden taký komentár lenže oni tu striekaju pomaly z každej dobrej prihravky

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Taiger

DRŽ HUBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Svatej

Tak sorryyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
adoxx

TAK TÁHNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNI

Reagovat
Neon
Reagovat
Trand

Btw bukake jsi tady napsal jen ty. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Matooooooooooiiiiiii

Reagovat
Nebelung

Aubaaaaaaaaaaa

Reagovat
Remt

Ten pokřik Aarsenal Aarsenal mě teda popravdě taky stve

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Hraje dneska Sigurdsson?

Reagovat
Svatej

Richarlison furt stejnej sráč

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
lajka30

gollllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
Edgewalker

Takový chaos zase v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl za carou, neplati dva goly do pulky, hezky pekne, beztak ale vyhrajem

Reagovat
Tommy the Gunner

To jsou goly

Reagovat
Whitemedia

Mě spíš v tomhle zápase zaujaly oslavy

Reagovat
Gunner14

Sešlo se nám to tam pěkně. Eddie, Laca, Auba, Pepe, Ozil všichni mají svoje signature oslavy

Reagovat
Whitemedia

Nejde jen o vás

Reagovat
Svatej

A kdo jinej, klasika

Reagovat
Taiger

Leno?

Reagovat
Svatej

Mám ho ve fantě, takže mám radost, ale mimo to ho fakt nenávidím. On má punchable face jak Herrera

Reagovat
Gunner14

Úplně

Reagovat
smazaný uživatel

boha luiz

Reagovat
Trand

Zrovna tenhle

Reagovat
Gunner14

A ještě ho dá tento debílek naše bránění standartek je fakt sranda

Reagovat
Taiger

Leno pojebal, to měl mít

Reagovat
SunFells

Richarlison tím šlapákem Lena vylekal

Reagovat
lajka30

Přesně slečinek z Arsenalu se nesmí nikdo dotknout.

Reagovat
masly008

škoda,první gol samozřejmě neměl platit.Ale hrozí jen po standartkách a jejich obrana vypadá ještě hůř jak naše,takže goly ještě padnou.Snad jich dáme více my.

Reagovat
smazaný uživatel

Nketiah

Reagovat
Gunner14

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

sázení

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hroznej cirkus klub.. minule ze porazili Newcastle, diveni jak muzou byt United pred nima a dneska dobrej bodik s Evertonem o jedno misto pred nima.

Reagovat
Trand

Jsem nevěděl, že zápas končí v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nerek

Reagovat
Nikikrew

Boha to sme ake goly dostali Leno pri tom druhom velka chyba,

Naopak, my sme dali krasne goly to boli goly typu Thiery Henry.

Toto sme mali vyhravat a takto to posereme. Luiz krasna prihravka na Aubu, Saka to iste.

2 polcase mame lepsie, snad to potvrdime aj dnes

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jasné, jednoho nám tam foukne iwobi a Laca dá nějakou welbeckovinu z lavičky, 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

A iwobiho gól bude taky welbeckovina samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenziva hezka na koukani, ale je ted treba resit obranu, protoze oba goly co sme dostaly, byly vlastne ze standardek, kdy po prvnim odvracenym mici nasleduje uz cira improvizace a ta je o inteligenci a individualni kvalite, a ta je v Arsenalu co se tyce Arsenalu bidna, az komicka...Jak nekteri resi dany situace je kapitola sama za sebe...a to dnes nehori stoperi (tuk, tuk, tuk) ale spis nejsme koncentovani na standardky, na tom se musi zapracovat..

I beztak verim v pohodickovou vyhru, dame jim v druhe pulce 3 kousky, trefi se Pepe, Laca z lavky kvuli oslave a Mustafi, tomu bych to pral, hraje posledni dobou celkem na svoje pomery dobre

Reagovat
diastan

to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

AUBA SOLIIIIIIIII

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
havrys99

AUBAAAAAAAAAA

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ondiis

To je match a na půl hoďky zase klid od lajky

Reagovat
Whitemedia

Matooooooooooooooooooooo

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mato178178

niekto tu mal dnes na raňajky vtipnú kašu

Reagovat
Whitemedia

Matoooooooo?

Reagovat
Nikikrew

A co si cakal? Drbnes sem taku chujovinu, to si musis zliznut chlape

Reagovat
Mato178178

Presne tak

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
havrys99

Jak proti Newcastlu, tak dneska úžasný palice.

Reagovat
Zaschrona

Sidibé teda fakt nemá dobrej zápas...

Reagovat
Taiger

Aubičkaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

Už jsem se lekl, že další..

Reagovat
Neon

Aubaaaaaaaaa

Reagovat
adoxx

Aubaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mato178178

Ja som na Halloweena zle stúpil a ešte ma bolí kotnik a gomes je už fit hej?

Reagovat
adoxx

GOMEEEEEEEEEES

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zaschrona

Holgate skvělá přihrávka

Reagovat
Nikikrew

Saka wtf?

Reagovat
Zaschrona

Gylfi nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
Ondiis

Začněte zas něco hrát. Jako by už bylo rozhodnuto omg

Reagovat
smazaný uživatel

ted hraje bukayo docela blbe ale

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze je treba zminovat 3 spatny prvni dotyky po sobe mimo jeho prirozenou pozici hrace, kterymu je kolik jak jemu? co teprve tva tvrda a opravnenna kritika Mustafiho

Reagovat
Trand

Shkodran legenda

Reagovat
PP

Sleduju to 15 minut a Saka 3 příšerné kiksy..

Reagovat
Taiger

Mustafi teď dvakrát výborně, super

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hral takhle porad, tak nemam s nim problem ani v kombinaci s Luizem..i v tomhle se mi Arteta libi, ze k sobe dava dva chaotiky, ale s dobrou rozehravkou...stoji nas to body, ale za mme jako fanouska OK...lepsi jak se Sokratisem, co neumi byt nic, jen tvrdej...to je malo

Reagovat
Minister

Striedaj už Mikel!

Reagovat
Edgewalker

Už by to chtělo bojovníka Lacu.

Reagovat
Taiger

To chce dřív Bellé kurva

Reagovat
smazaný uživatel

saka nevladze

leno co si dal

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka si tiez dal offsidofku

Reagovat
smazaný uživatel

jako, jak zakopl o ten mic, tak jsem se i zasmal

kazdopadne by byl ofsajd

Reagovat
Taiger

LENO TOP

Reagovat
Counter

Najednou

Reagovat
Ondiis

Se oba beci posrali ne? Bellerin jak tupelo a Sakovi úplně přeplo.

Reagovat
Trand

Saka zapomněl hrát fotbal

Reagovat
Whitemedia

18letý kluk no, to se tak občas stává..

Reagovat
Trand

Vždyť jo, doteď jsem měl podezření že je to robot.

Reagovat
Taiger

Všichni se tam hlasí o ofsajd jak kokoti a Leno jedinej, co hraje dál tvl

Reagovat
smazaný uživatel

ostatni nebyli v pozici, ze by s tim mohli neco udelat

Reagovat
jacobT

to mi strašne lezie na nervy

Reagovat
Ondiis

Střídej už kurva Arteta. Nenávidím tyhle trenéry

Reagovat
Mato178178

Tréneri hej?

Reagovat
Mato178178

Ešte mi to samo opravilo na mäkké a naschvál som písal y

Reagovat
adoxx

Vždyť to má dobře

Reagovat
Mato178178

Hej už pozerám .. moja chyba

Reagovat
Nebelung

Když neumíš česky, tak nepoučuj. Předpokládám, že tvou slovenštinu tady taky žádný Čech neopravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

leno jeden z brankarov sezony v pl

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta... pisu nejaky vyjadreni o zmene hry a bla bla bla po vyhozeni Emeryho poprvy, ale je to fakt lepsi...uz jen proto, ze tohle je peknej fotbal od Arsenalu behem 3 ( ze 3) zapasu poslednich..To za Emeryho nebylo, ten jak sme se dostali pod vysledkovou deku, tak se to jen zhorsovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

...a 85. minuta a na ES se fandi jak finale Ligy mIstru, monecne to bavi i idi

Reagovat
smazaný uživatel

calvert lewin by bol super hrac keby daval goly, takto je iba hrac

Reagovat
Zaschrona

Však už má letos 12 gólů. A to nekope penalty a první část sezóny hrál dost často z lavičky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Torreira.. to je prostě střední záložník jak má být. Proč ten nehraje v základu asi nikdy nepochopím..

Reagovat
smazaný uživatel

dva posledni zapasy bez Torreiry s Guendem v zakladu=6 bodu...Novej trener, zkousi se novy systemy, hleda se optimalni zaklad...

Reagovat
PP

počkej.. já reagoval na jeho vizáž..

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

arteta je s douzim zase kamos

Reagovat
smazaný uživatel

pst je to novej Fabregas, sice z druhy francouzsky ligy, ale ma hezky vlasy

Reagovat
Counter

Arteta ven

Reagovat
Zaschrona

Pickford

Reagovat
Whitemedia

Co Carlo, jak mu to zatím jde?

Reagovat
Zaschrona

Těžko ho kritizovat, výkony šly nahoru a tak nějak pořád nikdo kolem klubu nechápe, co vlastně u nás dělá. Hráči ho očividně berou, u některých šly výkony jasně nahoru (DCL i Richarlison, Holgate, trochu restartoval Schneiderlina) a neměl šanci si nikoho reálně přivést. Zatím určitě spokojenost.

Reagovat
Whitemedia

Takže se na ten Everton dá konečně koukat? Měl jsem vás vždy rád, ale vaše vedení šlo proti mně, angažovalo jednoho patlala za druhým a přestalo mě to bavit.. teď se k vám chci vrátit, protože Carla baštím, ale raději se ptám předem

Reagovat
Zaschrona

Dá, ale nečekej od toho velké zázraky, pořád na hřišti chodí Gylfi, který je čím dál tím horší nebo Schneiderlin, který se sice zlepšil, ale pořád to není žádná hitparáda, atp. Celkově se ale obraz předváděného fotbalu zlepšil, 4-4-2 tomu týmu sedí podstatně líp, zvlášť Holgate, DCL i Richarlison hrají od nástupu Carla hodně dobře.

Jinak ale doufám, že se konečně dostáváme trochu pod nějakou rozumnou strukturu, kdy nebudeme pořád točit trenéry a hlavně i ne hráče, je to až smutný jak moc nesmyslů se tady provedlo za poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je odpad chlapec

Reagovat
Edgewalker

Leno jaký výběh

Reagovat
smazaný uživatel

leno je neskutocny

Reagovat
Trand

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

btw amn hral na bekovi lepsie ako hrava teraz belle podla mna

Reagovat
Taiger

AMN nemá takovou levačku dpč

Reagovat
Counter

Arteta ven

Reagovat
smazaný uživatel

to co je za reakciu zase

Reagovat
Counter

Arteta totálně odstavil AMN, který je náš nejlepší pravý bek a jedna z nejlepších variant do zálohy, takže očividně neví, co dělá, a měl by si raději balit kufry.

Reagovat
masly008

To se snažíš nějak zamaskovat to že jsi do poslední chvíle věřil Emerymu ikdyž to byla chyba?

Stane se každému že se splete.

Reagovat
Counter

Emerymu jsem nevěřil do poslední chvíle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty strasne prezivas, to veto Jotu a Mendyho v drafte

Chill out Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ty si sa mi vysmieval za ten nazor ako za tisic dalsich a az tak mimo to nebolo zase raz

amn ma stve, podla mna sa musel s mikelom pohadat ohladom pozicie

mikela mam ale aj tak rad

ukludni sa

Reagovat
Counter

Já jsem klidný, mám z naší dnešní výhry radost. Zato tvé poslední příspěvky byly na téma "AMN je lepší než ti na hřišti a vůbec nehraje" + "tragéd Guendouzi zase udělal něco tragického".

Reagovat
smazaný uživatel

furt je to pro nej neprirozenej post, jestli si stezovat na nase prospecty, tak spis na Willocka, coz je mi lito, protoze AMN by byl prave na jeho pozici asi lepsi, ale uz je zavedenej jako lepic po Bellem, tak na toho pravyho beka chodi tak nejak prirozene a neni to ono

Reagovat
Ondiis

Belle dnes strašně hoří

Reagovat
PP

Mustafi vypadá jak Senderos..

Reagovat
smazaný uživatel

myslis Senderosovu pulsezonu kdy vypadal jak skala? hosi, zjistite si neco o tech hracich, dpc...jestli chces vytahnout nejaky tragedy arsenalsky na stoperu nebo obecne v obrane , tak Denderos nebyl vubec spatnej, jen vypadal kopytacky...traged byl Squillaci, ta mrdka Sivestre z United nebo ted Luiz a jini privandrovalci

Reagovat
PP

počkej.. já reagoval na jeho vizáž.. (sem to mělo jít)

Reagovat
Ondiis

Tím svým příspěvkem nahoře u Torreiry jsi mě fest zmátl

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi to dnes napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

DCL me letos neuveritelne prekvapuje...kor, ze starej pes jako Ancelloti mu veri a fakt se zvednul

Reagovat
SunFells

Zázrak že jsme v druhé půli nedostali gól při těch šancích co jsme jim nabídli.

Reagovat
miezto

si vybrali štěstí u těch šmudel

Reagovat
Trand

Gomes tam za těch 30 minut dal asi tři luxusní přihrávky za obranu

Reagovat
PP

Jinak druhý poločas hrůza.. Kolik nám mohl dát Everton branek - pět?

Reagovat
Trand

Kean

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi teraz simuloval v superovej 16ke a chybal v strede ihriska

Reagovat
jacobT

Vzhľadom na to, že potom kríval, tak to asi nebolo simulovanie.

Reagovat
Golasso

To zrovna simuloval, že nesimuloval.

Reagovat
Minister

Reagovat
Gunner14

plz

Reagovat
Counter

Ten kluk se ti už asi nikdy ničím nezavděčí, co?

Reagovat
Whitemedia

Možná až kuchne Emeryho.

Reagovat
smazaný uživatel

ved on sa kazde dve minuty vala po zemi, hrozne mi pije krv, neznasam taketo picusky

Reagovat
krisa

tohle a to jeho věčné mávání jak na prvního mája...to stejné Mustafi, ten má odmávaných víc ofsajdů jak 3 rozhodčí dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

A proč by měl simulovat ve středu hřiště?!

Reagovat
icemike

Jako každý zápas

Reagovat
Edgewalker

Ubojované, s hnědýma trenkama, ale tři body se počítají Auba MOTM.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

still unbeaten

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

still middle table

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stamby

škoda toho ofsajdu no

Reagovat
avicii

Dnes snáď pohodova výhra a priblíženie sa k majstrovskemu titulu

Reagovat
smazaný uživatel

What ship will be docking in Liverpool soon?

PREMIERSHIP!!

Reagovat
dave30

Tak se dívám, že MU čeká (pokud postoupí v EL) pěkných 5 "anglických" týdnů po sobě (11 zápasů za 36 dnů). Jinak v létě měla Kluž takových týdnů myslím 8 po sobě.

Reagovat
dave30

OT: Ta Kluž měla 17 soutěžních utkání od 6.7. do 31.8.

Reagovat
Counter

Jak je to možné?

Reagovat
dave30

Mrkni na to na livesport.cz. Superpohár, předkola pohárů plus liga...

Reagovat
dave30

Se Slávií hráli 14tý a 16tý soutěžní zápas v sezóně. Na konci srpna...

Reagovat
mistr129

Předkola se hrají bez přestávek

Reagovat
krisa

wtf the fuck:

V Anglii, Skotsku a Severním Irsku nesmějí ode dneška na tréninku děti do 12 let hlavičkovat. U kategorie od 12 do 16 let pak tuto činnost v tréninku razantně omezí. Opatření zavedli na základě výsledků studie glasgowské univerzity, podle které hrozí bývalým fotbalistům až třiapůlnásobně vyšší riziko úmrtí na neurodegenerativní choroby. Omezení se nijak netýkají zápasů

Reagovat
oli9

takže za pár let budou ostrovní repre dostávat gol co gol z rohu

Reagovat
krisa

a jejich standartky ani nebude třeba bránit co je tohle za koninu

Reagovat
dave30

Omezení se nijak netýkají zápasů...

Reagovat
emanuel habasko

Bez treninku toho moc pri zapasovych standartkach neuhlavickuji. Treba David Luiz uz ma zakazany hlavickovat i pri zapasech.

Reagovat
fenixLFC

yup o tom sa hovori uz dlhsie aj sa to odsuhlasilo takze to nie je blesk z citeho neba

Reagovat
Dawon

Trend snazit se chranit hlavu za kazdou cenu se holt bude vic a vic objevovat ve vetsine sportu, kde je to nejak relevantni...ono to asi pusobi divne, skoro az smesne, ale pokud opravdu i ty hlavicky maji prokazatelne negativni vliv na dlouhodobe zdravi, tak je to spravny krok, s tim se neda nic moc delat...ve finale to takhle zavedou po cele evrope a ty podminky budou zase pro vsechny stejny

Reagovat
krisa

super, jsem zvědavý kdy dostanou boxeři zákaz mlátit se po tlamách..

Reagovat
Dawon

Tak tam uz je to precejen asi trosku tezke zakazat, kdyz je to v podstate to jedine, o co v tom sportu jde...Zas neni treba to hnat do takovych absurdnich extremu ale hlavu a mozek holt mame jenom jedny a tak asi neni uplne nejhorsi napad se pokusit o to starat co nejlep

Prijde mi fakt zajimave, do jake miry tohle ve fotbale zdanlive nikoho nezajima (nebo nikoho nezajimalo az do relativne nedavne doby - a fanousku je to zrejme furt primarne u prdele), prestozetech studii o dlouhodobem vlivu na zdravi uz je fakt docela dost

Reagovat
Rothbard

Všichni máme hlavu, ale mozek jen někteří.

Reagovat
Dawon

A ono jako jakkoliv absurdne to zni, tak treba v NFL je z duvodu bezpecnosti na treninku ve velke mire zakazane tacklovat (je vyhrazene jen relativne male mnozstvi plne kontaktnich treninku), pritom to je taky naprosto zakladni element toho sportu...a taky tam bez toho prezivaji

Zas bych asi nedelal takovou kovbojku z toho, ze male deti nesmi hlavickovat, kdyz jsou v takovem veku beztak mnohem dulezitejsi herni cinnosti na nacvik

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si myslis ze ma takovy decko hlavicek za zapas, navic s mensim micem? Myslis ze to ma vazne nejakej vliv ? To je strasne smesny, jeste na ostrovech.. kdyz udela decko hlavicku tak co? Dostane cernej puntik?

Reagovat
Rothbard

Budou se mu počítat hlavičky jako fauly v basketbalu a po 5 už nebude moct hrát a přijde místo něj spoluhráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se fakt pobleju

Reagovat
Dawon

Celkem jasne v tom prispevku mluvi o tom, ze se ten zakaz tyka pouze treninku, zakazovat neco takoveho v zapase by bylo samozrejme nesmyslne a asi i neproveditelne...prave tak jak rikas, hlavicek za zapas udela kazdy hrac minimum, ale na treninku, kde se na to treba soustredi nejake cviceni, uz je to uplne o necem jinem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebudou do urcite kategorie hlavickovat nebo budou hlavickovat s penovyma balonama, proc z toho hned musi delat oficialni narizeni. Trapaci.

Reagovat
Smreky

Len choré hlavy toto môžu vymyslieť... radšej nech sa deti hraju na PC a mobiloch ale nech nehlavickuju

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Lovren, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Lallana, Origi, Matip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Očakávaná... Dúfam že zahráme vo vyššom nasadení ako posledne 2 zápasy

Reagovat
eder

A hlavně ve vyšší kvalitě i produktivitě...

Reagovat
Coutinho10

Norwich byl neprijemny, ale dnes jsme doma

Reagovat
mickey mouse

Na Keitu se těším, snad se ukáže

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Z Antonia mám docela bobky

Reagovat
JessePinkman

Tomu se na Liverpool vždycky dařilo, šmejdovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc gólů od toho co přišel Klopp nám dal jen Kane a Aguero myslím

Reagovat
Coutinho10

az tak jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Už nám nasázel čtyři kousky. Snad dneska nepotvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne Aguero ale Vardy

Reagovat
Kaspar

nekoukal si o vikendu na Krmencika, jak se mu dari ?

Reagovat
Coutinho10

videl jsem az poslednich par minut bohuzel a z toho si netroufam uplne ho hodnotit, ale Bruggy to spis celkove hrali na vysledek a byli radi, ze to 1:0 udrzeli, takze tady podle me moc Krmencik sanci se prosadit nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dneska vyhrajem zboříme další rekord - Most consecutive PL home wins

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnáte ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dorovnáme - Most consecutive PL wins

překonáme - Most consecutive PL home wins

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pěkný

Reagovat
eder

Kašlete na rekordy a trofeje - fotbal se přeci hraje pro radost! My fanoušci Reds přeci o tom víme své...

Reagovat
Stamby

Máte někdo stream prosím?

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaal Giiiniiii

Reagovat
Minister

Fabi

Reagovat
smazaný uživatel

To bude bác bác.. Fabianski dobre vycpelej plapolak.. to neni golman pro boj o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Creswell opet.. i proti City i proti Brightonu jasne nejhorsi hrac.

Reagovat
Minister

Ešte minulú sezónu bol fantastický. Tento rok sa po tých zraneniach do toho zatiaľ vôbec nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zkusenosti ma velky, asi ho berou i spoluhraci, ale pousti veci co by imho nemusel.

Reagovat
Luc-Luc

Gini pekne, uz je tam

Reagovat
mickey mouse

TAA

Reagovat
masly008

Fabi, to se chytá i u nás v lize.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky mi přišlo, že to mohl chytit

Reagovat
Luc-Luc

sakra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OTASi

naaaaajs

Reagovat
Losinho

Zase Noble základ

Reagovat
Pigeon

Oba góly hlavou. Tak chcou být blbí?

Reagovat
czechfant

Souček by na tu PL měl daleko víc, kdyby hrál na pozici na které má :D

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby WHU nehrali snad nejhorsi fotbal co jde. Noble treba to hraje jak hroznej krap nekde na vesnici, Antonio sam nevi co udela a kam se mu ten balon odrazi a Snodgrass je namyslenej urvanej buran.

Reagovat
czechfant

Ja je zas tolik nesleduju, ale třeba to jak tam nechali Wijnalduma to bylo hodně směšný

Reagovat
smazaný uživatel

No nema to podle me zadnej system, proste snaha ubranit co se da a dat z neceho gol, jedina sance je podle me fakt ze standartky. Snodgrass i Noble jsou nehorazne pomali, Rice taky a Soucek taky zadnej rychlik, takze si max. posunou balon a zkousi Antonia, ten to uhraje obcas silou ale pak neni absolutne zadna moznost co dal.. ten jejich fejkovej Salah napravo to je borec do minusu.

Reagovat
OTASi

snad bude pokračovat v těch výkonech a koupí si ho nějakej tým co hraje fotbal a ne tuhle holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt si nemyslim ze je to nejakej buh, ale uz jen myslenim, fyzickou a vzduchem by mohl byt pro tym ze stredu tabulky rozhodne platnej, i kdyby jako 12-13 hrac. Ja bych ho treba bral i do United misto Pereiry, sice uplne jinej typ, ale tolik balonu by rozhodne nezadrbal.

Reagovat
OTASi

souhlasím, osobně jsem mu tolik nevěřil ale je vidět že to v sobě má

Reagovat
smazaný uživatel

On je proste hrozne psychicky vyrovnanej mi prijde, obcas to samozrejme taky zadrbe, ale tak je to premier league a jizda.. podle ostatnich by to fakt zklidnil, ale ma malo micu a kdyz nejakej ma, tak se to da jedine posunout a pak to skonci nakopem na nikoho..

Reagovat
naheCZ

Dnes zatím bezchybnej

Reagovat
Fernando_Torres

Souček fantastickej prvni dotek Dneska se mi zatim hodne libi, konecne taky hraje trosku niz a je to znat

Reagovat
OTASi

Suk ale zatím ve vzduchu excelentní

Reagovat
Remt

Anderson to dostal krásně sklepnutý, nechápu co vymejšlí za pičovinky tam, syp to vole Sukovi na hlavu, on to uklidí

Reagovat
smazaný uživatel

Typico takovej roh.. top exekuce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

skoda Mane, ze to neprocpal

Reagovat
cubazi

Salah je uplny pruser tuto sezonu, uplny pruser

Reagovat
czechfant

Možná je to tím, že ho sleduju detailněji. Ale nepřijde vám, že toho Suka stejně trochu vynechávaj v kombinaci?

Reagovat
OTASi

taky mi to tak připadá..zjevně ho mají jen za "čističe" ve vzduchu a odkopávače...místo přihrávky ten míč spíš nakopnou do řitě

Reagovat
smazaný uživatel

To je to, ze oni by podle me nenahrali nikomu, proste maji myslenku to jenom nekam uklidit.

Reagovat
Remt

ono ale.. je tam chvilku, West Ham je v křeči, potřebujou každej bod jak sůl tak to hrajou hodně na jistotu. Až tam bude déle, bude to jiné Ale podle mě Tomáš dobrej výkon. Je všude kde by měl být, skvěle hlavičkuje, zavírá prostory když to jeho spoluhráči poserou a ztratí míč.. a maká

Reagovat
Remt

taky si toho všímám, ale nemaj proč. Hůř než ty lemplové ve West Hamu na tom technicky nebude, F.Anderson tam už několikrát vymejšlel.. nevim co to vymejšlel, patičky možná, kokotiny prostě, ani jednou mu to nevyšlo. To radši ať to posílaj na Suka, ten to bude hrát přímočařeji ale možná to někam povede. + Tomáš zatím král ve vzduchu, odhlavičkoval už kolik, 4-5 centrů co jsem viděl? A to toho moc nevidím, protože mám fest zasekanej stream

Reagovat
czechfant
Reagovat
OTASi

stáhni si acestream, přes to jede krásně v přehrávači většina přenosů...navíc v HD..spouštím je pak tady

http://livetv.sx/enx/

Reagovat
Remt

pro příště to musím vyřešit, já acestram mám, ale jediná stránka kterou mám prozatím ověřenou je s nějakými ruskými streamy a ruština mě hodně irituje zkusím to. Díky za radu

Reagovat
OTASi

Reagovat
czechfant

No právě. Kdyby byl v barceloně tak pochopim že mu moc do kombinace nahravat nebudou. Ale tohle rozhodne nejsou vetsici technici jak on :D

Reagovat
Remt

neumí, je to banda pěknejch pak, co to tak sleduju

Reagovat
Fernando_Torres

Je fakt, že sem se snad ještě nikdy tolik nesoustředil jen na vykon jednoho frajera, jako to teď dělám se Součkem, ale taky mi prijde, ze mu jeste uplne neverej...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se zamerit chvilku na Noblea, ten si o sobe mysli zrejme ze je polobrazilec, ale hrozne panikari a kurvi vsechny brejky.. starej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak mam

Reagovat
Coutinho10

Trente

Reagovat
Pigeon

Reagovat
czechfant

Ten Antonio neumí ani stát ve zdi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico ten Anderson to je neskutecna lama.

Reagovat
Minister

Noble strašný výkon... ten už na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozna tragedie. Ale celkove.. kazda prihravka spatne, vubec si nerozumi nikdo s nikym.. Soucek to obcas dobre posune ale stejne to pak konci..

Reagovat
Remt

teď teda dostal přihrávku a nevyřešil to úplně dobře, přiznejme si . Jinak ale maká jak sviňa, to se mi líbí především, bojuje. A chtěl bych vypíchnout i to, že je to pořád 3. zápas teprve a proti takovým favoritům. Takový Fabinho apod. hráči se taky hodně dlouho aklimatizovali. Kor zrovna Fab, ten si prvních pár měsíců ani nekopl dokud nebyl sehraný s týmem. Suk přišel a za týden snad hrál první zápas. Já jsem zatím velice spokojenej s jeho výkonem.

Reagovat
Greny

Tam podle mě už měl nějakej ten problém přišlo mi že jo konci poločasu měl něco s pravou nohou

Reagovat
Remt

to neříkej ani omylem. To snad ne Každopádně očividně jde do všeho docela na krev a bojuje, takže nedivil bych se

Reagovat
Losinho

Reagovat
Remt

Ten Anderson to fakt jebe, už mě začíná srát. To snad vidí i slepej, že mu nabíhá na křídle spoluhráč a on jde stejně radši sám do dvou a zajebe to. Už před 20 minutama mu to Tom pěkně sklepnul a běžel na hlavičku a i předtím to zajebal.

Reagovat
Luc-Luc

to je zas bezkrevnej vykon, Hendo chybi... Minamina do druhe pule za Keitu

Reagovat
mickey mouse

to raději Oxe

Reagovat
Fernando_Torres

Souček za mně zatím MOTM na straně West Hamu

Reagovat
Greny

Souček ke konci vypadal že tam je nějaké zranění

Reagovat
Coutinho10

spis je vyflusanej...tohle je pomerne dost narocny hrat na Anfield bez balonu, to by mohl byt zase nejaky km rekord

Reagovat
Coutinho10

tak ne

Reagovat
OTASi

Ten Anderson vždycky uteče dvěma hráčům a pak to kopne uplně do piče

Reagovat
Remt

on snad zamrdá úplně vše ale, to není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho sundal ve 20. minute, jenom z principu. Hnus.

Reagovat
czechfant

Anderson ztratí míč a pak kluše na zpátek a nezachytí dva hráče.

Já teda trenuju jen starši pripravku, ale tohle bych neprekousl ani tam :D

Reagovat
Losinho

Souček z WHU nejlepší. Anderson takovej CR7 wannabe, ale úplně tragickej.

Reagovat
Coutinho10

sakra tezky orisek ten WHU...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli s tímhle chceme hrát na Atléticu tak potěš koště. Schází se nám nějak negativní aspekty, obránci najednou neumí odkopnout míče, bránění rohů je naprostá tragédie a forma některých hráčů je teda mírně znepokojující + i trocha smůly už k nám dolehla. Snad se to podaří odstranit tyhle problémy.

A teda pro mě je zklamání Keita. Dnes hraje dost solidně dle mého, ale Klopp z něj podle mě udělal (a chce aby toto hrál) spíše toho svého záložníka-"posouvače a pracanta" než-li nějakého kreativního záložníka (jako například proti Bournemouthu), tím pádem nám vypadl další překvapivý prvek ze hry.

Arnoldovi snad ta asistence pomůže, poslední dobou úplně nezářil, Souček vynikající.

Reagovat
Kixi Syhimour

+ teda suverénně nejhorší jsou dnes fanoušci, snad se šetří na Atlético, protože toto je úplně bez zájmu

Reagovat
mickey mouse

na čem to sleduješ? zdá se mi že na Sky mají ztlumené ruchové mikrofony, na NBC je to podstatně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou strašné kecy toto

Reagovat
Coutinho10

Keita porad zadne zlepseni

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mého se zlepšil dozadu a bojuje o míče, to se mi na něm líbí, ale dopředu to je zklamání, jenže tohle podle mě po něm chce i Jürgen, takže by mě zajímalo z jaké části to je jeho chyba.

Reagovat
avicii

Sťahuje sa dozadu, pričom by mal podporovať útok, aspoň podľa nás, toto je nejaká taktika zrejme, v defenzíve sa zlepšil..

Reagovat
Kixi Syhimour

Opakuju, že dozadu mi přijde fakt dobrý, ale jestli jím Klopp neplýtvá, protože hráče s momentem překvapení potřebujeme.

Reagovat
mickey mouse

Asi je na čase přiznat, že na to prostě nemá...

Reagovat
avicii

Tak proti Atletom čakám úplne iné nasadenie, to budú žrať trávu.. Ale v týchto zápasoch nám už akosi chyba stava.. Aj preto bude treba ďalšie ofenzívne eso.. Takto nejak to bolo ale aj proti saints, v druhom polčase sme im dali potom štvorku.. Tak snáď sa rozbehneme..

Reagovat
Remt

Jednoznačně je treba to "okysličit" ten útok a přivézt někoho pro zvýšení konkurence

Reagovat
Kixi Syhimour

No, já se právě obávám aby to proti Atléticu nebylo to samé. Strašně tam vidím paralelu s Neapolí letos, kdy se na to úplně všichni ale úplně všichni (fanoušci, hráči, trenér...) vykašlali. Uvidíme no, jen aby jim nezačala docházet motivace v této fázi sezóny.

Reagovat
avicii

To by bolo veľké sklamanie, ale aj vzhľadom na Simeoneho keci si myslím ze Anfield nás bude hnat, nechce sa mi veriť ze by sme tu odvetu flakali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím to vypadá že ta zimní přestávka nás dostala totálně z rytmu..tolik nepřesností si nepamatuju..chce to přidat ve druhém poločase.

Reagovat
jk

Jurgen fail, že jim tu dovolenou dal i přes FA Cup

Reagovat
Remt

přesně, místo dovči galeje, sráčům línejm pak to takhle vypadá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky by to chtělo alespoň v jednom zápase zapnout nějakou dravost a bojovnost, to nám schází poslední dobou, to je docela škoda dle mého.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu dravost docela chápu. Hráči určitě mají v hlavě jak velký náskok máme a co nás čeká za zápasy. Nechtějí se "zbytečně" zranit..proti AM už budeme klasicky žrát trávu i se španělama.

Reagovat
Remt

Jinak Suk zatím král ve vzduchu, dalo by se říct. Minimálně u poloviny centrů ve vlastním vápně byl on a vyhrál je, jen VVD ho jednou předskočil, ale to je šéf, to se dá odpustit

Reagovat
Greny

A vlastně ještě k Součkovi dodám... Ono je podle mě vlastně dobře že ho nezapojují do kombinace... Takhle si dozadu odvede své když má míč tak ho posune nebo nahraje a vlastně nemá co kazit.... Když by měl těch míčů více bude i více ztrát atd... Takhle z toho vychází jako největší král z WHU

Reagovat
Coutinho10

Bobby dej to dolu

Reagovat
Coutinho10

asakra, tak Greny mel asi pravdu

Reagovat
fenixLFC

a tristvrte ludi prave vyplo stream

Reagovat
Spejbl

A teď je WH v prdeli úplně..

Reagovat
OTASi

shit shit shit

Reagovat
masina_LFC

Souček už dobehal

Reagovat
Remt

Tak teď uvidíme, jestli se to West Hamu sesype, můžeme říkat, že to bylo kvůli odstoupení Suka

Reagovat
Coutinho10

WHU bez Součka, tak ted by to uz mohlo jit

Reagovat
smazaný uživatel

On sundal Suka? Ty vole, vetsi curak nez jsme si mysleli.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Super tah, Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Souček se nestřídá, pane trenére.

Reagovat
mojmira

Lepší ho tam nechat zraněného

Reagovat
cubazi

Salah dole

Reagovat
Greny

Snad to nebude nic vážného každopádně vzhledem k tomu pohybu na konci se to dalo čekat... Osobně bych tipl pritahovac stehenního svalu

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo stridej

Reagovat
Remt

To jsou od WHU někdy až nesmyslně zadrbaný akce, že nad tím zůstává rozum stát

Reagovat
pingla

fornaaaals souček má popiči

Reagovat
Remt

že dal gol hráč, který ho střídal není ideální

Reagovat
Kiwi-21

To opravdu moc neznamená Souček patřil v 1polocase mezi nejlepší na hřišti

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ešte remíza, titul nie je istý.

Reagovat
nakaza

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
fenixLFC

fuuuck....

Reagovat
Luc-Luc

Soucek vystrida a hned daji gola...nahoda ?

Reagovat
Remt

jo?

Reagovat
Kiwi-21

Kdyby ses na ten zápas díval tak víš že to nejspíš náhoda je

Protože Souček v 1 poločase patřil mezi nejlepší na hřišti

Reagovat
Coutinho10

pod Oxi

Reagovat
cubazi

zaslužene

Reagovat
20fredy20

Drevak Soucek dole a hned to ide

Reagovat
Kluivert9

Pool je poslední 3 zápasy hodně marnej...

Reagovat
Hai

Reagovat
Luc-Luc

dneska je videt, jak je pro nas Hendo dulezitej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nás dneska porazí tak jim přeju ať spadnou

Reagovat
Greny

Každopádně pro Soucka to přišlo v hodně blbej moment, jeho konkurent hned Gola a hlavně kdyby byl na víkend ok tak by podle mě hrál na svém postu kde by mohl vyniknout ještě víc, když se Roce vykartoval

Reagovat
cubazi

Nemožem sa na salaha pozerať, proste už nemožem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skleepy

A teď?

Reagovat
pingla

tohle nemají šanci vydržet, liverpool 2 góly dá

Reagovat
naheCZ

Fabianski

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooo Moooooooooooo

Reagovat
Kluivert9

Fabianski hrozná díra

Reagovat
Jackmaker1989

Fabianski, ty si pičuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Minister

Ach Fabianski a to som ťa obhajoval.

Reagovat
Remt

Tohle mohly být zatraceně důležité 3 body pro WHU udržet to. Tahle hloupá chyba je může stát PL

Reagovat
Nikikrew

Lol Fabianski ty si hovoríš gooner?!

Reagovat
smazaný uživatel

"Trocha smuly pro Fabianskiho?" "Projela mu nestastne..."? Tady si nekdo ze me asi dela prdel.. Do riti s celym West Hamem, proti Brightonu Fabianski a stoperi, proti City Creswell a vlastne celej tym, ted zase takova komedie... Muzes vyhrat nad suverenem co jeste neprohral, nad jasnym mistrem, nejvetsi boost co existuje do boje o zachranu, ale polskej krypl pusti tohle? Jebat.

Reagovat
smazaný uživatel

ted Antonio sam pred golmanem nezpracuje balon.. to je fakt soubor extremnich kryplu, skoda ze Soucek prisel zrovna v dobe kdy ta jejich dlouholeta komedie vrcholi.

Reagovat
forrest

Co ty golmani proti Liverpoolu delaji... Neskutecne lacinej gol...

Reagovat
mickey mouse

GOOOOOOOLLL SALAAAAH, parádní tlak posledních 15 minut, to nemohli vydržet

Reagovat
SunFells

Blbé no, ale Fabi byl až několikátý který v tom selhal, Salah mu jen špatným zakončením dal šanci.

Reagovat
naheCZ

Antonio taky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Prokazal nekvalitu.

Reagovat
Luc-Luc

ten je skvelej, jak mu to nejde

Reagovat
frezi

Ten Salah dal sice šťastný gól ale inak je na uterák.

Reagovat
Lembju

Těžko říct, jestli je větší kopyto Salah nebo Antonio, ale o kousek asi přecejen Salah, to je vyloženě komickej výkon, co předvádí.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Hai

Firmino se mi zda teda horsi

Reagovat
Lembju

Ten dneska možná nemá den, ale o kopytu nemůže bejt řeč, naopak je to spíš génius s míčem.

Reagovat
pingla

16:6 rohové kopy zatím

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeeees

Reagovat
Luc-Luc

tak je to spravne

Reagovat
redyyz

Všetko na poriadku

Reagovat
masina_LFC

charakter

Reagovat
mickey mouse

iiiiiiizy a TAA další asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek ven

Reagovat
pingla

hotovo

Reagovat
j_mrazik

Jsem rád, že už nehraje tu hru.... kolik je potřeba Poláků k tomu, abychom nedostávali góly po minelách.

Reagovat
Luc-Luc

to je tukes

Reagovat
Coutinho10

to byla naaaaaaaaadheeeeera Sadio + Ox + Trent

Reagovat
Coutinho10

neee offside

Reagovat
forrest

Cekejte na ty VARy, nez zacnete strikat, jo...

Reagovat
O.Giroud

ved nam by mali pomahat ci?

Reagovat
Coutinho10

zadny cekani...fotbal jsou emoce a nebudu cekat pul minuty nez to vyprcha

Reagovat
Luc-Luc

tvl milimetrovy ofsajdy var

Reagovat
wyqinac

Tak tohle zrovna milimetry nebyly..

Reagovat
Fernando_Torres

Vždyť tenhle byl celkem evidentní

Reagovat
Remt

tenhle byl tak evidentní, že bych k němu nepotřeboval ani var, ani zastavení kamery při opakovaném záběru to zas nebuďme ublížení, byl jasnej

Reagovat
Losinho

No Souček no party

Reagovat
wyqinac

Co ten Suk, něco vážného?

Reagovat
ernyyyy

Po jednom souboji ke konci poločasu se držel za bok a na druhou půlku asi šel,že to zkusí

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson

Reagovat
O.Giroud

To nemal sancu West Ham udrzat, neuveritelne LFC zapol po tom gole Fornalsa.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Trent je hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio kral

Reagovat
forrest

Kral padu ve vapne... Hrozna mr*ka v tomhle tenhle hrac...

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Remt

Počkej, dnes tam žádnej přifilmovanej pád od Maneho nebyl ne? Salaha tam teď ke konci zpracovávali a teatrálně upadl. Ale Sadio? To jak mu ukopli na poslední chvíli míč ve vápně a on spadl, to nebyla simulace, však se hned zvedl. To byl normální pád po souboji. Jinak tam ještě upadl van Dijk, ale do toho tam nalítl pěkně jeden, to se dalo rozhodně pochopit

Reagovat
Kixi Syhimour

Van Dijk se ale za to žádal penaltu

Reagovat
Remt

teď ti nerozumím.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tam spadl (což bych pochopil, byl to tvrdý zákrok), ale hned začal rozhazovat rukama, to se mně nelíbilo + ten Salah to bylo něco strašného, máme dost slušnou šanci a on radši spadne .

Reagovat
Remt

jako ten Salah. Jasně, ruce tam byly asi dost, ale to bývají v každým takovým souboji, tohle si mohl odpustit. U Virgila.. ten snad nikdy nesimuluje, takže tam bych to až takhle neviděl. + už ho taky musí asi docela srát to, že na něj nejsou pískaný penalty i když skoro co zápas, to najdeš jasnej faul na něj ve vápně, drží ho aby nemohl vyskočit, obejmou ho dva hráči, často to jsou podle mě penaltový zákroky a nebyla na něj odpískaná penalta žádná, co si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

To se mu nedivím nalétl do něj jak magor a už v prvním poločase tam byl drženej.Salah na pěst..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

OT: Břečka gól.

Reagovat
Salfovic

Vlastní ?

Reagovat
YNWA__MSN

MILUJU ALISSONA BECKERA

Reagovat
smazaný uživatel

Pavouk

Reagovat
Remt

Opět důležitý zákrok a opět ho měl, stejně jako proti Norwichi (ačkoliv ten byl v offside, i tak tu akci skvěle vyčápnul). On je prostě jistota.

Reagovat
Coutinho10

ale bylo tam trochu stesti, ze ho trefil do hlavy, ale famozni brankar

Reagovat
Stamby

ten argument toho, že měl brankář štěstí kam ho střelec trefil je vždy strašně mimo Výběr místa je zásadní součástí brankářského umu, vem si třeba Lukáše Zimu jak se na ME 21 pro jistotu všem střelám vyhnul

Reagovat
Coutinho10

jako z prvniho pohledu jednoznacne ho skvele vystal , ale kdyz jsem videl opakovacku, jak to slo nahoru a od ty horni casti, tak jsem si celkem odfouknul, protoze jinak by to bylo 3:3

Reagovat
Stamby

ManU a Arsenal mají dohromady méně bodů než Liverpool.

Skvělá sezóna

Reagovat
salami

Firmino sportovni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele