Premier League - preview 26. kola

09.02.2019, 08:57, aktualizováno 11.02.2019, 08:43
Previews
Wolverhampton má skvělou formu a v pondělní dohrávce si může pojistit sedmé místo tabulky. Vlci budou mít výhodu domácího prostředí a proti sobě tým bojující o záchranu, na půdě nováčka se představí Newcastle...
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Wolverhampton hraje ve formě a hodlá udržet sedmou pozici. Šanci na zvýšení náskoku má v pondělí proti Newcastlu, který letos zuby nehty bojuje o holé přežití v Premier League.

Zatím veskrze pozitivně musí hodnotit průběh sezóny Wolverhampton. Nováček soutěže přicházel do Premier League s velkými očekáváními, která naplňuje. Neortodoxně poskládané mužstvo, v němž hrají prim portugalští hráči vedení svým krajanem, se rychle etablovalo mezi týmy tzv. druhého sledu, tedy od sedmého místa dál. Wanderers momentálně dokonce drží onu sedmou příčku. Pokud by navíc v pondělní dohrávce uspěli, zvýšili by náskok na své pronásledovatele.

Vlci se nacházejí v herní pohodě, poslední čtyři ligová klání ovládli vždy za tři body, což je nový klubový rekord. "Nejsme tu pro rekordy. Jsme tu pro to, abychom se zlepšovali, hráli jako tým, zůstali pokorní a tvrdě pracovali, a snažili se v každém zápase dosáhnout nejlepšího výkonu. V posledních zápasech působil Newcastle velmi organizovaně, kompaktně a s dobrými hráči," krotil euforii a zároveň upozorňoval na soupeře manažer Wolves Nuno Espírito Santo.

Možná je pravdou, že se Straky v posledních zápasech zlepšily, celkově je to však od tradičního klubu ze severu Anglie málo. Nespokojenost fanoušků Magpies míří především na majitele Mika Ashleyho, ke klidu pak nepomáhají ani výsledky. Newcastle se po celou dobu sezóny pohybuje na hraně udržení a sestupu. Před pondělní návštěvou Wolverhamptonu je před osmnáctým Southamptonem jen díky lepšímu skóre.

Manažerovi Strak Rafaelovi Benítezovi se práce nejbližšího soka líbí. "Wolves to dělají dobře. Sice nedávno postoupili, ale utratili více než sto milionů liber. Na své straně mají mistry Evropy a reprezentanty. Bez ohledu na to chceme získat tři body. Každý zápas je pro nás finále," uvedl bývalý lodivod Liverpoolu či Realu Madrid.

Domácím by již mohli pomoct vyléčení Diogo Jota a Ruben Vinagre. Do kádru Newcastlu se zase vrací Miguel Almiron, Paul Dummett, Mohamed Diame, Ki Sung-yeung, Karl Darlow a také Yoshinori Muto, který se vrátil z Asijského poháru.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennet, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Castro - Jiménez, Traoré
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Schär, Lascelles, Ritchie - Pérez, Longstaff, Hayedn, Atsu - Rondón, Kenedy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.51 - 5.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Leicester City  (neděle 14:30)
Účinkování v domácích pohárech již sice Tottenham v nedávné době ukončil, ovšem v Premier League zůstává nadále dominantní silou, s níž je třeba počítat na těch nejvyšších postech. Ani četné absence předních hvězd v kombinaci s nejistotou okolo přesunu na nový stadion se na ligových výsledcích Spurs výrazněji neprojevily a nyní tým Mauricia Pochettina hodlá usilovat o čtvrtý triumf v řadě proti Leicesteru City.

Severolondýnský celek zůstává po takřka celý průběh probíhající sezony jako ten třetí vzadu za duem Liverpool-Manchester City, na které před začátkem tohoto kola ztrácel pět bodů, přičemž Citizens mají odehráno o utkání více. "Toto období bude náročné pro každého," předpovídá manažer Spurs rovněž s přihlédnutím na blížící se zápasy v pohárové Evropě. "Není pochyb o tom, že Liverpool bude bojovat o titul až do konce, a my doufáme, že na tom budeme stejně. Takový je náš cíl: skutečně se boje o titul zúčastnit a mít šanci na něj dosáhnout i v posledních pěti kolech."

Výsledky Leicesteru jsou v posledních týdnech a měsících jako na houpačce a jen těžko lze odhadovat, jakou tvář tento tým nastaví v neděli ve Wembley. Vedle nečekaných skalpů Chelsea, Manchesteru City či remíze na půdě Liverpoolu totiž Foxes neméně šokujícím způsobem podlehli Cardiffu, Southamptonu a také třetiligovému Newportu v klání FA Cupu. Po poslední prohře 0:1 proti rozjetému Manchesteru United se z tribun King Power Stadium ozýval i slyšitelný pískot, ovšem manažer Claude Puel i v této nespokojenosti vidí pozitiva: "Je to dobrá věc, protože diváci vidí kvalitu našich hráčů, a tak od týmu žádají víc. Krok za krokem se posuneme blíž té správné formě a konzistenci."

Domácí se i nadále budou muset obejít bez hvězdných anglických reprezentantů Harryho Kanea s Delem Allim a mimo hru zůstávají také Ben Davies či Eric Dier. Leicesteru zase bude scházet křídelník Marc Albrighton, jemuž hrozí vinou svalového zranění delší pauza až do závěru sezony.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Winks - Sissoko, Eriksen - Lamela - Son, Llorente
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Maguire, Chilwell - Mendy, Ndidi - Gray, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.72 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Dvě remízy a dost. Liverpool po mizerném intermezzu na přelomu ledna a února opět úřadoval, rozstřílel Bournemouth a vrátil se na první místo. Na Manchesteru City teď je, aby zareagoval podobným způsobem. Před nedávnem Guardiolův výběr překvapivě prohrál na hřišti Chelsea 2:0 a teď prahne po pomstě.

Zápasy Manchesteru City a Chelsea jsou v posledních letech vždy plné náboje - aby taky ne, v nové éře Premier League jsou nejúspěšnější právě tyto dva modré týmy. Od roku 2010 zvedli titul nad hlavu shodně třikrát - a Citizens by z tohoto hlediska rádi svým rivalům odskočili.

V posledních týdnech znovu vykřesali již pomalu uhasínající naději na svádění rovnocenného souboje s již zmíněným Liverpoolem. Man City totiž vyhrálo šest ze sedmi nedávných ligových klání a bodově se na Reds dotáhlo. Naposledy Agüero a spol. vyřídili Arsenal a po něm v předehrávce i Everton.

To Chelsea zažívá sezónu nahoru-dolů. Alespoň tedy v diskurzu roku 2019. Začalo to mizernou domácí remízou se Southamptonem, následovalo důležitou výhrou proti Newcastlu, po které Blues zcela selhali na Emirates Stadium. Pak potěšili fanoušky postupem do finále ligového poháru přes Tottenham, aby vzápětí ostudně prohráli 4:0 v Bournemouthu.

Co může Sarriho a jeho partu těšit, že momentálně je momentum zase pozitivní. Před týdnem totiž Chelsea rozstřílela 5:0 Huddersfield, což fanoušky blaží o to víc, že dva krásné góly dala nová posila do útoku Gonzalo Higuaín. Totéž napodobil i Eden Hazard. O něm zase příznivci Blues sní po nocích a celým srdcem doufají, že jeho již učiněné rozhodnutí o vlastní budoucnosti bude spojené s Chelsea.

V neděli každopádně bude vést ofenzivu londýnského celku, je totiž zcela fit, stejně jako zbytek kádru Chelsea. K dispozici by měli být i Cahill s Hudson-Odoiem, nad nimiž se ještě včera vznášel mírný otazník. Guardiola se naproti tomu musí zase obejít bez klasického levého beka - vedle Benjamina Mendyho je pak na marodce taky Vincent Kompany.

Jeho vůdcovské schopnosti tak nebudou nápomocny ve snaze Manchesteru City porazit Chelsea počtvrté z pěti zápasů. Ani londýnští Blues ale nejsou bez šance - vždyť na Etihad Stadium vyhráli před dvěma lety při mistrovské sezóně.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Laporte - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva (Gündogan) - Sterling, Agüero, Sané
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Kovačić - Willian, Higuaín, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.38 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Manchester United  (sobota 13:30)
Deset zápasů a jen jediná ztráta za remízu s Burnley. Manchester United pod Ole Gunnarem Solskjaerem pookřál a bojuje o umístění v nejlepší čtveřici Premier League. Zlí jazykové úspěch bagatelizovali poukazováním na snadný los. Po Fulhamu každopádně přijde hlavní chod - PSG, Chelsea a Liverpool.

I proto by se norský manažer tuze rád na tento trojboj naladil pozitivně. Formu na to tým má - a nezlomila ho ani domácí remíza proti Burnley, na níž Red Devils zareagovali důležitou výhrou v Leicesteru. Tu jediným gólem zařídil Marcus Rashford.

To Fulham naopak na úchvatný obrat s Brightonem, kdy při vítězství 4:2 sklapla Csaplárova past, navázat nedovedli. Crystal Palace podlehli 0:2 a dostali se do ještě větších potíží. Z posledních pěti zápasů neprohráli jen jednou a vidět je to i na tabulce. Ranieriho tým je předposlední a na záchranu ztrácí už sedm bodů.

Manchester United s Fulhamem umí ztrácet, ale poslední dobou se to moc často neděje. Ještě pod Moyesem se na Old Trafford hrálo 2:2, v roce 2009 pak dokonce Cottagers dvakrát za sebou na domácí půdě favorizovaného soupeře porazili. Bez inkasované branky. Na to dnes musí fanoušci západolondýnského celku vzpomínat se slzou na líci.

Fulham se pokoušel vyřešit tragickou hru obranných řad před týdnem při Deadline Day, ale moc mu to nevyšlo. Příchod Slávisty Micheala Ngadeu ztroskotal "i přes veškerou snahu Jardy Tvrdíka", v Bordeaux zase činovníkům Fulhamu na konci nebrali telefony, takže nepřišel ani Youssouf Sabaly. Alespoň Havard Nordtveit by spolu s další posilou Lazarem Markovićem mohl být proti United aspoň na lavičce.

To Rudí ďáblové v lednu mlčeli. Ole Gunnar Solskjaer si ještě do svého týmu žádnou posilu přivést nesměl, a tak se aspoň zbavil Marouana Fellainiho, který kývnul na lukrativní čínskou nabídku. Mimo hru jsou taky Antonio Valencia a Matteo Darmian. Otázkou je pak složení základní sestavy s ohledem na úterní megašlágr v Lize mistrů s PSG.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Christie, Odoi, Le Marchand, Bryan - Christie, Chambers, Seri - Schürrle, Mitrović, Babel
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Lindelöf, Bailly, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Rashford, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.91 - 4.02 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (sobota 16:00)
West Hamu se v poslední době vůbec nedaří na venkovních hřištích a již vypadl z elitní desítky. Nyní zamíří na svůj oblíbený Selhurst Park, kde už čtyřikrát v řadě neprohrál.

Crystal Palace se na konci ledna rozjel a po vyřazení Tottenhamu z FA Cupu dokázal získat čtyři body z následných ligových střetnutí. Nejprve si odvezl remízu ze Southamptonu, a to zásluhou Zahy, jenž se trefil po velice dlouhé době. Následně si na domácím stadionu poměrně bez problému poradil s předposledním Fulhamem a stoupl na čtrnáctou pozici. Eagles spoléhají především na defenzivu, neb kromě celků na pozicích zaručujících Ligu mistrů nezískal nikdo více čistých kont. V případě penalty bude zajisté připraven Luka Milivojević, který v posledních dvou letech vstřelil branku z 15 pokutových kopů - žádný jiný tým se neprosadil více než desetkrát.

Zkušený manažer Roy Hodgson je potěšen zlepšenou potencí svého mužstva: "V posledních několika týdnech není náš gólový účet vůbec špatný. Děláme to dobře a je skvělé mít tolik hráčů, kteří můžou přijít na hřiště a skórovat."

Hammers v předchozích čtyřech venkovních utkáních čtyřikrát prohráli. Vedle nečekaného pohárového vypadnutí ve Wimbledonu podlehli soupeři v lize s celkovým skóre 0:7. Odrazovým můstkem pro Pellegriniho svěřence dozajisté může být poslední domácí střetnutí s Liverpoolem, ze kterého si odnesli bod. Zároveň se jim daří v londýnských derby, v nichž již čtyřikrát v řadě zvítězili. Vepředu se Kladiváři spoléhají především na Andersona s osmi brankami a Arnautoviče se sedmi.

Manuel Pellegrini chová k soupeři respekt. "Myslím, že Crystal Palace má velmi dobrý tým. Mají důležité hráče v útoku a manažera, který ví o fotbalu vše. Roy Hodgson je zkušenější než já a samozřejmě je příkladem manažera, který chce pokračovat nadále se stejnou intenzitou a touhou," řekl chilský kormidelník.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Wan-Bissaka, Dann, Sakho, van Aanholt - McArthur, Milivojević, Meyer - Townsend, Benteke, Zaha
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice - Antonio, Noble, Snodgrass, Anderson - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.57 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Huddersfield Town - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Podobně jako v předcházející sezoně sužují londýnský Arsenal bídné výsledky z venkovních zápasů. Nyní mají Kanonýři jedinečnou šanci vybojovat na cestách vůbec první triumf od listopadu, neboť zavítají na půdu posledního Huddersfieldu, jehož domácí forma je suverénně nejhorší z celé Premier League.

Od výhry nad Bournemouthem si Arsenal v šesti dalších zápasech na hřištích soupeřů připsal pouze dva body za remízu a v posledních třech shodně prohrál. Tým Unaie Emeryho je dokonce jediným týmem v celé lize, který doposud venku neuhájil žádné čisté konto. I v tomto ohledu je Huddersfield ideálním soupeřem, neboť Terriers doposud před domácím publikem skórovali pouhopouhých pět branek.

Nic na huddersfieldském marném boji o záchranu doposud nezměnilo ani odvolání manažera Davida Wagnera a jmenování jeho německého krajana Jana Siewerta. Ani s třináctibodovým odstupem od první nesestupové příčky však mladý kouč neztrácí naději na udržení a hodlá s Wagnerem spolupracovat: "Ano, byl na dovolené a teď si spolu promluvíme. Domluvili jsme se, že si zavoláme během příštího týdne. Odvedl zde skvělou práci, a proto se s ním chci pobavit."

Domácí se budou muset obejít bez Isaaca Mbenzy, jehož na šest týdnů vyřadil ze hry natržený lýtkový sval v nedávném zápase s Chelsea, a s nemocí zároveň zápolí krajní bek Chris Lowe. Do tréninku se naopak v posledních dnech vrátili Jonathan Hogg s Erikem Durmem a plnohodnotný debut v základní sestavě by mohl absolvovat nový útočník Karlan Grant.

Na straně Arsenalu by totéž co Granta mohlo potkat Denise Suáreze, jenž své hostování z Barcelony začal neslavně v prohraném zápase s Manchesterem City, ovšem Emery jej na předzápasové tiskové konferenci pochválil za příkladnou práci v tréninku a rychlou adaptaci v novém prostředí. Kvůli nemoci nakrátko vypadli z tréninkové zátěže kapitán Laurent Koscielny a Piérre-Emerick Aubameyang, ovšem oba by se měli do sobotního odpoledne dát dohromady. Návrat po dlouhé pauze může na John Smith’s Stadium zaznamenat také Henrik Mchitarjan, jenž v pondělí nastoupil na poločas za klubovou juniorku.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Jorgensen, Kongolo - Mooy, Hogg, Billing - Diakhaby, Mounié, Kachunga
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Koscielny, Mustafi, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Guendouzi, Kolašinac - Özil - Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.51 - 3.97 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Nějaký týden zpět měl Liverpool šanci posunout se v čele Premier League na odstup sedmi bodů před Manchester City. Dnes už na svého největšího soka už vzhlíží z druhé pozice. Mizerný přelom ledna a února postihl svěřence Jürgena Kloppa jak na těle, tak na duši. Vítězství doma s Bournemouthem je pro Liverpool absolutní povinností.

Jasně, Citizens odehráli v týdnu inkriminovaný zápas navíc, ale z psychického hlediska Liverpoolu určitě nepomůže, že se po téměř dvou měsících opět musel odebrat z anglického piedestalu. Formu teď Reds nemají zrovna zářivou, vždyť z posledních šesti soutěžních zápasů vyhráli jen dvakrát! A to jednou díky Salahově penaltě a podruhé při divoké přestřelce. Vždy o gól.

Jako si biatlonisté ladí fazonu na mistrovství světa, Liverpool si prostě před ostře sledovaným osmifinále proti Bayernu nelíže úplně nejlepší karty. Na Bournemouth se mu každopádně poslední dobou dost daří - poslední tři vzájemné střety skončily dohromady 11:0. Cherries navíc na Anfield Road nikdy v historii nevyhráli.

A taky jejich forma je docela nahoru-dolů. Poté, co si ve velkém stylu poradili s West Hamem a následně senzačně rozstříleli 4:0 Chelsea, dostali zase facku. Dost možná nejlepší výkon v dějinách klubu vystřídala nečekaná porážka v Cardiffu - partu hráčů, kteří teď v hlavách nesou spíš tragicky zesnulého Emiliana Salu než fotbal.

O to víc teď Eddieho Howea bolí zranění Davida Brookse ze zmíněného zápasu s Chelsea. Mladičký Velšan teď přijde o celý únor kvůli neposednému kotníku. Mimo hru je taky další hvězda Callum Wilson a kvůli klauzuli v hostování si nezahraje ani kmenový Liverpoolčan Nathaniel Clyne. Startu by se naopak mohl dočkat Dominic Solanke, který přišel ze severozápadu Anglie na trvalý přestup.

Jürgen Klopp se těší, že bude moci využít vyléčené trio Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum a hlavně Trent Alexander-Arnold. Je však otázkou, který z nich už bude stoprocentně fit, aby do utkání zasáhl. Zranění do utkání každopádně nevpustí Dejana Lovrena ani Joea Gomeze.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Milner, Fabinho - Shaqiri, Firmino, Mané - Salah
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, S. Cook, Aké, Daniels - Stanislas, Gosling, Surman, Fraser - King, Solanke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.40 - 19.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Jen dva týmy v historii Premier League měly horší bilanci ze standardních situací než Everton Marca Silvy. Watford Marca Silvy a Hull Marca Silvy. Portugalský trenér je považovaný za jednoho z nejprogresivnějších mladých koučů, inkasované branky ze standardek mu však sráží vaz. A pokud neuspěje na půdě Watfordu, jednoho ze svých bývalých zaměstnavatelů, nebude daleko od dalšího průšvihu.

Ne snad že by se Silva v křesle Evertonu vyloženě třásl, ale pevnou pozici rozhodně nemá. Vždyť aby taky jo - Toffees mají být jednoznačně "ten sedmý v ústranní", který bude dýchat na záda velké šestce a při dobré konstelaci hvězd do ní i proniknout. Jenže letošní sezóna celku od řeky Mersey vůbec nevychází.

Everton je až devátý a na šestý Arsenal ztrácí dokonce čtrnáct bodů. Soustředění je tak zaměřeno o něco níž, tam, kde sídlí sedmý Wolverhampton, tedy na pozici, jež může s trochou štěstí zajistit účast v příští kvalifikaci do Evropské ligy. Při současné formě, čítající pět porážek z posledních sedmi ligových zápasů, je však něco takového naprosto vyloučené.

O kousíček blíž je cíli i ten Watford, soused Evertonu v tabulce a shodou okolností i bývalý zaměstnavatel Marca Silvy. Hornets se Silvou ztratili trpělivost loni v druhé půlce ledna - a jsou tuze rádi, že s Javim Graciou trefili do černého. Tým funguje, a až přestane ztrácet zbytečné body se slabšími týmy, mohlo by to být ještě lepší.

Mrzí hlavně nedávná domácí remíza s Burnley. Taky Newcastle je tým, který by se na vlastním stadionu měl porážet. Suma sumárum, z posledních sedmi ligových klání vyhrál Watford jenom jednou. Přesto ale neupadá do žádné herní krize, k dobré pohodě chybí drobnosti.

Třeba tříbodový úspěch s Evertonem, který by mohl nastolit tu potřebnou harmonii a nasměrovat Watford konečně přímo do boje o poháry - namísto nudného pobytu uprostřed tabulky, kam tým z londýnské periferie zhruba od minulého ročníku patří.

Co se marodky týče, má Everton také větší starosti. Silva mocně doufá v lepší zdravotní stav Gylfiho Sigurdssona a Richarlisona, které by do zvadlé ofenzivy potřeboval jako sůl. Mimo hru jsou obránci Baines, Jagielka a pravděpodobně i Mina. Watfordu se vrací Abdoulaye Doucouré, naopak Roberto Pereyra nejspíš zůstane zase na tribuně.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Sema - Deulofeu, Deeney
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Walcott, Sigurdsson, Richarlison - Tosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.34 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
Tohle by mohla být třaskavá bitva o záchranu. Oba týmy dělí v tabulce pouhé dva body, neustále balancují na hranici sestupu, a právě výsledek ze vzájemného zápasu by je mohl nakopnout k lepším zítřkům. Southampton se v lize zlepšuje, neprohrál už pětkrát za sebou, Cardiff City je naopak povzbuzený o minulou výhru nad Bournemouthem.

Mizerná bilance na domácí půdě, to je skutečnost, která The Saints letos neuvěřitelně tíží. Všudy všeho před vlastními fanoušky zvítězili jen dvakrát, hůře je na tom v celé Premier League už jen poslední Huddersfield. Nicméně v současné formě nemají jediný důvod nevěřit si, že by zrovna proti Cardiffu neměli tuhle svou statistiku vylepšit.

Třeba naposledy na půdě Burnley nebyli daleko vítězství, inkasovali až v nastavení. "Ztratili jsme tam dva body v poslední možnou chvíli. Hodně nás to bolelo," přiznával manažer Ralph Hasenhüttl. "Myslím, že reakce mého týmu na ten zápas bude teď příhodná. Abych byl upřímný, nechtěl bych čelit mému týmu, protože bude opravdu hodně nažhavený."

Southamptonu bude chybět jeho nejlepší střelec Danny Ings, poranil si totiž stehenní sval a mimo hru bude možná až tři týdny. Zdravý je naopak po třech měsících pauzy Ryan Bertrand, fit je také Pierre Höjbjerg a zpět z Mistrovství Asie je rovněž Maja Jošida. "Nemyslím si, že máme problém v útoku. Skórovali jsme skoro pokaždé," dodával Hasenhüttl.

Nejenže mají hosté velké starosti sami se sebou a horlivě usilují o holé přežití v nejvyšší anglické soutěži, mediálně jsou v posledních týdnech sledováni po celém světě kvůli smrti útočníka Emiliana Saly. Argentinec měl být jejich novou zimní posilou, tragicky však zesnul po havárii letadla, a ve čtvrtek v noci bylo nalezeno a identifikováno jeho tělo.

Na řadu navíc zřejmě přijdou velké spory o přestupovou částku. Salův bývalý zaměstnavatel z Nantes totiž požaduje za útočníka plnou částku, na jaké se oba kluby dohodly. "V našich životech se tohle stává každému. Prostě musíte jít dál. Nikdy na takové věci nezapomenete," komentoval nešťastnou událost hostující manažer Neil Warnock.

Ten stále nebude moci počítat s kapitánem Seanem Morrisonem, vrátit by se ale měl Harry Arter, jenž před týdnem nehrál, údajně by mohl být fit rovněž Víctor Camarasa. "Musíme přestat myslet na to, jak rádi bychom se viděli s Emilianem. Hráči potřebují pochopit, že je třináct utkání do konce. Budou pro nás jako pohárová finále," zakončil Warnock.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.55 - 4.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Burnley FC  (sobota 18:30)
Přestože se již blíží polovina února, Brighton v anglické Premier League stále čeká na svou první výhru kalendářního roku 2019. Není tedy divu, že se svěřenci Chrise Hughtona odpoutali z boje o střed tabulky a místo toho sklouzávají nebezpečně blízko sestupovým vodám. To jejich sobotní soupeř z Burnley má výsledky přesně opačné trajektorie a po trápení z první poloviny sezony úspěšně stoupá za záchranou.

Rozdíl mezi oběma celky nyní činí pouhé tři body, a tak lze toto střetnutí snadno označit za pověstný "šestibodový" zápas. Přestože Seagulls v lize prohráli tři z pěti letošních zápasů a zbylé dva remizovali, Chris Hughton věří, že nedávná výhra v FA Cupu nad West Bromwichem jeho tým nakopne. "Co se nálady našeho kádru před sobotou týče, není nutno zdůrazňovat, že je vždy lepší vstupovat do zápasu s výhrou v zádech, což se nám v týdnu podařilo."

V Burnley však mají ještě větší důvod ke spokojenosti. S týmem Seana Dyche to v polovině sezony vypadalo všelijak, ale s příchodem nového roku a změnou brankářské jedničky se Clarets vybičovali k výkonům, jež jim loni vysloužily šokující sedmé místo. Od nástupu Toma Heatona mezi tři tyče následovala osmizápasová šňůra bez porážky napříč všemi soutěžemi, což v lize odráží bilance tří výher a tří remíz. Díky tomu Burnley poskočilo na první nesestupovou příčku, byť od osmnáctého Cardiffu jej stále dělí pouhé dva body.

"Našich šest posledních ligových zápasů svědčí o větší pravidelnosti naší herní identity, a to jak výkony, tak získanými body," pochvaluje si Sean Dyche. "Vedeme si vážně dobře individuálně i jako kolektiv."

V týmu domácích je nejistý start Dalea Stephense s Josém Izquierdem, zatímco Burnley se i nadále musí obejít bez zraněného Stevena Defoura. Otazník visí také nad startem Matta Lowtona, jenž se teprve nedávno vypořádal se zlomeným prstem na noze a jeho kolega z obrany Kevin Long se čerstvě vrátil do tréninku. Mimo hru i nadále zůstávají dlouhodobě indisponovaní Aaron Lennon a Jon Walters.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bong - Gross, Pröpper, Bissouma - March, Murray, Locadia
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.34 - 4.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City26202468:2062
2.Liverpool FC25195156:1562
3.Tottenham Hotspur25190651:2457
4.Chelsea FC25155545:2350
5.Manchester United25146549:3548
6.Arsenal FC25145651:3647
7.Wolverhampton Wanderers25115933:3238
8.Watford FC2597933:3434
9.Everton FC26961136:3833
10.AFC Bournemouth251031237:4433
11.Leicester City25951130:3132
12.West Ham United25951131:3832
13.Brighton & Hove Albion25761227:3627
14.Crystal Palace25751326:3326
15.Newcastle United25661321:3324
16.Southampton FC25591127:4224
17.Burnley FC25661326:4624
18.Cardiff City25641522:4622
19.Fulham FC25451625:5517
20.Huddersfield Town25251813:4611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1416)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Top 4 volá

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Cobra

Tottenham si měl vyhlédnout Rice

Declan Rice se zabydlel v základní sestavě West Hamu United, zanedlouho by ale mohl nastupovat za jiný londýnský klub. Mladý defenzivní univerzál je údajně v hledáčku Tottenhamu, jenž má nabízet 25 milionů liber. (skysports.com)

To by bylo ideální, ale ta částka je směšná. A Diera stavět jen proti Chelsea, ať místním praskne cévka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mates_Matesović

West Ham nám ho ale za míň než 40 nepustí.

Reagovat
matZz

Těch spekulací kolem přestupu je teď nějak moc, těžko říct, čemu věřit

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

No rači bych viděl nějakou náhradu za Dembelého a alternativu k Winksovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ale Ricea videl radšej na stoperovi. Je veľmi podobný Vertonghenovi, má dobru techniku a rozohrávku. Na DM potrebujeme skor nieco ako zdravého Wanyamu.

Reagovat
icka

typicky zid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

...vlastní Chelsea...

Reagovat
Makiii

Zrovna proti Fulhamu jsme s Mourkem odehrali jeden z nejlepsich zapasu pod nim. Takze nevidim jediny duvod, proc to nezopakovat i ted, kdyz jsme v totalne jinem rozpolozeni, pozici a forme. Jen to chce hrat s chuti, kvalitu na to mame dostatecnou.

Je pravda, ze posledni vykony nebyly uplne v topu, jak prvni zapasy, ale to je jenom dobre, aspon vime i v takovem laufu, ze tech rezerv je stale strasne moc a mame na cem pracovat.

Ceka nas nejtezsi mesic, rozhodne by nebylo na skodu to i lehce protocit, minimalne behem zapasu, ale na druhou stranu si nemuzeme dovolit zavahat a ztratit, kor kdyz se konecne posouvame k top 4.

Nerikam, ze setrit od zacatku zapasu, ale aspon behem nej – Pogba, Rash, Matic, Shaw/Lindelof, Herrera – kterej bude podle me jeden z dost hlavnich hracu proti PSG.

Zbytek musi slapat na maximum, ti toho nemaji tolik za sebou…

Reagovat
Busby babes

ja bych posetril Matice a dal tam Freda, kterej zatim skoro nehral. Dalota misto Younga a tu utocnou trojku zas Alexis, Lukaku a Mata. Shaw to imho zvladne a na stoperu, kdyz naskoci nekdo novej, tak ok. Vcera se trochu psalo o tom, ze by mohl byt v zakladu Smalling.

Reagovat
Wazza228

Fred podle informací ani neodletěl s týmem, ale třeba se ještě připojí... jinak s Dalotem souhlasím, ale s tou útočnou trojkou ne. Sice je to "jen" Fulham a musíme šetřit hráče na PSG, ale přijde mi docela risk nechat celou "hlavní" ofenzivní trojici Oleho (Tony, Markus a Jesse) na lavičce. Alespoň Markuse bych hrát nechal, má formu. Ve druhém poločase by si za příznivého výsledku mohl místo něj zahrát třeba Chong a někdo místo Pogby.

Nominace: De Gea, Romero, Grant, Jones, Bailly, Smalling, Dalot, Young, Shaw, Matič, McTominay, Ander Herrera, Mata, Pogba, Lingard, Chong, Alexis, Martial, Rashford, Lukaku

Reagovat
Busby babes

aha o Fredovi jsem nevedel. Tak nic no. No Rashe bych urcite nechal odpocinout, hrat ted hodne a Lukaku to zvladne.

Reagovat
Coutinho10

jinak dnes LFC vs Bournemouth zive na TV Seznam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

nevim jak ostatni, ale ja bych se stejne radsi dival na FullHD s anglickym komentarem

Reagovat
Coutinho10

me se libi, ze tam u toho maj i studio a Madla s Hoškem rad posloucham, takze i z toho duvodu, ze odpoledne nebudu mit cas, tak se mi to celkem hodi, ze se pak muzu podivat pohodlne v tv archivu na zaznam a nemusim nic stahovat....pokud tedy se mi podari se vyhnout vysledku, protoze kdybych mel vedet, jak to dopadne, kdy padnou goly, tak zaznam nema smysl

Reagovat
oli9

taky mrknu se záznamu jenže já nevydržím neznát výsledek... budu jako obvykle livesport valit na telefonu hned jak budu moct

Reagovat
Coutinho10

j nekdy to je tezky, ale chci to mit pak vecer live a jedina moznost je, ze nebudu znat vysledek, takze se musim vyvarovat EF, Livesportu,Twitteru atd. + mit stesti, ze to nikde nezaslechnu

Reagovat
oli9

tak dnes to zkusím taky být offline ale bojím se že mi přijde nějaká zpráva od kámoše typu .... Saalaaah paaaaan nebo " Sledujes ? Dementi

Reagovat
Coutinho10

j neni to jednoduchy

Reagovat
Seydou Doumbia

Mě vždy dokáže nasrat livesport, jak mi příjde upozornění konečného stavu výsledku mého týmu.

Reagovat
Coutinho10

nesmis tam mit zapnuty nejaky ty notifikace no

Reagovat
oli9

ten projekt seznamu je fajn a já jim díky za to , mrknu díky tomu i na jinší ligy i když často jen jako kulisa škoda, že dnes je to ve 4 kdy to neuvidím

Reagovat
Coutinho10

jj skoda, ze to neni treba zitra nebo dnes hned odpoledne, ale neda se nic delat

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak tie lístky na futbal v kine - Lfc United iba 17,50. No nekúp to...

Reagovat
C-M@ster

Tak to jsou o něco levnější jak u nás.

Reagovat
nani92

to akože len za to,že to vidím na plátne hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ten projekt "fotbal v kině" bude hroznej propadák. Do kina na to půjdou jen borci, který stará nepustí na fotbal a pivo s klukama. Takže jí řeknou "Miláčku, vezmu Tě v nedělu do kina". Nadšená koc s domněnkou, že její starej je romantik, ráda půjde...a pak se nebude stačit divit

+ Fotbal na velké obrazovce

- Fotbal se starou

- Fotbal bez piva

- Fotbal s popcornem a colou

- V tom horším případě: 90min dotazů, co je offside, kteří jsou naši, atd...

- V tom lepším případě: úvodní scéna, řev, popcorn a cola na hlavě, odchod frajerky pryč

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
oli9

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Tím fotbalem se starou si nejsem moc jistej, když můžeš rezervovat jen jeden lístek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tiez som chcel ist, ale za taku cenu to mozem jebat..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, aj mňa volal madridcan, ale mám / budem mať toho veľmi veľa vtedy. Musíme niekedy takto ísť, Deno. Tá cena je fakt smiešna.

Reagovat
wild

Kludne, niekam do podniku, kde budu davat futbal. Das si 2 piva a mas to za par eur..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nepoznáš stránku s celosvetovými (alebo skôr anglickými a americkými) kanálmi s rozpismi zápasov futbalu a povedzme NHL? Mám snáď všetky programy v TV

Reagovat
wild

Ty mas SkySport alebo BT Sport na TV? Aj ja chcem Ale nejaku stranku veru nepoznam

Reagovat
Lacko_Boh

"mám / budem mať toho veľmi veľa vtedy" ako sa chcel pochváliť že má život mimo EF pfuj, realita

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Jsem zvedav nakolik trefi tu pravdepodobnou sestavu. Dneska bych to fakt psat nechtel.

Reagovat
Coutinho10

celkem premejslim, ze v klasice posadim Rashforda, protoze by mohl bejt setrenej na LM.....chtelo by to nejaky info, tak snad neco do deadlinu jeste vybehne

Reagovat
Busby babes

zrovna u Rashe tipuju, ze bude sedet. Preci jen, kdyz misto nej naskoci 75 milionovej Lukaku, tak to musi na Fulham stacit.

Reagovat
Coutinho10

j, to asi jo

Reagovat
Horcmen

Early word is Mata and Lukaku could come into the team, with Rashford rested. Dalot is down to start at right-back, with Smalling or Jones set to come in for Lindelof.

...ale stejně ho posazovat nehodlám

Reagovat
Coutinho10

super ja mam trosku nabitejsi ofenzivu, takze jednoho hrace musim posadit a tady diky tomuto infu jsem konecne rozhodnuty

https://ibb.co/NCswN6B

Reagovat
Horcmen

Rashford starts. Chill everyone. brouk do hlavy

Reagovat
Coutinho10

nastesti podle predpokladu nehraje

Reagovat
Horcmen

nakonec dobrý tah

Reagovat
ManUnited

nebude hrát Victor dneska

Reagovat
C-M@ster

Vůbec ji netrefil

DDG - Young, Lindelöf, Bailly, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Rashford, Martial

DDG - Dalot, Jones, Smalling, Shaw - Herrera, Matič, Pogba - Mata, Lukaku, Martial

5 chyb

Reagovat
Busby babes
Reagovat
icemike

Abraham

Reagovat
Mato178178

a sharp hlavne ze minulu sezonu vkuse sedel a najlepsi strelec champu uz 3 roky

Reagovat
janinho

ja ked som makal v nemecku tak sa mi raz v zivote podarilo ist na Bundesligu, Frankfurt-Hertha (akurat vtedy bol Pekarik kapitanom Herthy)...

https://www.livesport.cz/zapas/lE6YZXqG/#prehled-zapasu

kvoli tomu aby som sprintom stihol posledny normalny vlak som musel odist zo stadiona v 88.minute... a este som sa pytal jedneho usporiadatela kadial najrychlejsie na stanicu.

vysledok... ten kkt ma poslal presne opacnym smerom a vlak som aj tak nestihol ale aspon som niekde na schodoch pocul ako si domaci 2 krat paradne zakricali

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, jakože jestli nevyhrajeme, tak jsme v solidních problémech

Reagovat
Coutinho10

to uz jsme ted, kdyz vemu v potaz, ze pristi kolo hrajeme na MU

Reagovat
Kixi Syhimour

Tam se holt počítá se ztrátou, ztráta i teď by byl pomalu konec

Reagovat
t0mmy33MCFC

dneska neztratite kdybyste nehrali doma tak bych mozna doufal

Reagovat
Coutinho10

to jo...ja to uvidim teda az vecer ze zaznamu, jestli si mi podari vyhnout se vysledku, abych to napeti z toho zapasu mel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, on se totiž titul uděluje v únoru

Reagovat
smazaný uživatel

stale daleko od zostupu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale titul se nám vzdaluje, škoda, zase budeme Anglii pro smích

Reagovat
oli9

A proč psat jestli dneskaje nevyhrajeme ? Dneska 3:0 v suchem triku

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je tu příští rok.

Reagovat
Tolstobik

Bournemouth neumi betonovat, coz vam vyhovuje - podle me je docela rozstrilite po tech dvou remizkach

Reagovat
Busby babes

jj ztrata 3 bodu 12 kol pred koncem, to uz bude neresitelny.

Reagovat
Malresi

Dnes s Trentom, Hendom a Ginim.

5:0, 3x Salah, 1x Firmino, 1x VVD

Reagovat
Cobra

5:3 a všechny tři góly Fraser a může být.

Reagovat
Malresi

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
oli9

supr stránka , aktualizovaná , přehledná ... dobrá práce kolik máte fanoušků cz/sk cca ? a zajímal by mě tvůj příběh jak člověk začnevfandit zrovna jim...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
ManUnited

Dneska bez Victora...jsem docela zvědavej na dvojici Eric - Phil

Reagovat
mithro

snad dnes hraci z lavicky zaberu, a nedopustia druhe burnley

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro titul Spurs

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
chicuita

za výkřiky do tmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je vůl.

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

Likely XI vs. Fulham: De Gea, Dalot, Smalling, Bailly, Shaw, Matic, Pogba, Herrera, Mata, Martial, Lukaku

Men pise, ze sestava bude pravdepodobne tohle. To by slo.

Reagovat
smazaný uživatel

když bude hrát Anderko tak je jedno kdo je vepředu

Reagovat
ManUnited

Místo Chrise bych viděl spíš Phila, nevim jestli by bylo dobrý aby po zranění hned naskočil od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
Cobra

Bez Sancheza? Tak to jdu rychle změnit.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cobra

Směj se až po zápase. Věřím tomu, že ze střídačky dá 2 góly v závěru a já budu brečet.

Reagovat
Coutinho10

tak mas tam i 2 hrace s vykricnikem, takze se ti tam treba dostane + Otamendi neni jistota, ale podle me hrat bude...to si vybral asi dobre

Reagovat
mithro

no, uvidime, ta rotacia zatial byva problematicka.

Reagovat
Malresi

Vitazna?

Reagovat
Busby babes

jak jinak.

Reagovat
Malresi

Jo mam na vas podane, takze diky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jones - Smalling. No sem zvědavej

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
pa3ce

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ManUnited

místo Chrise měl bejt Eric

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling poprvé pod Olem, uvidíme

Reagovat
Malresi

Preco je Markovic kapitan?

Reagovat
pingla

protože nějaký Ujo si spletl Mitrovice a Markovice....

btw Fred a Pereira ani na lavce, zrovna proti Fulhamu nic pozitivniho... Pereira snad pujde nekam pryc

Reagovat
Tolstobik

Tvl, ten Fred musi byt ani na trenincich uplne v prdeli, ze se kolikrat nedostane ani na stridacku...

Reagovat
pingla

no prave, navic proti Fulhamu, kde jsem ocekaval, ze by mohl nahradit Herreru (nebo sedet na lavce a jit misto nej) a on neni ani na te lavicce...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesportu sou věčně sjetý https://ctrlv.cz/RYJt

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Moura by zítra hrát měl, ne ?

Reagovat
Mates_Matesović

Měl by, Poch asi nechá odpočívat Eriksena/Sona, takže Lucas s Lamelou zítra základ.

Reagovat
fabec1222

OT: Netrénuje někde na tréninku Ramsey střílení gólů? V poslední době je to RIP in peace někoho slavného, či nějaká katastrofa v podstatě každý den

Reagovat
iamek

Ole tu středovou trojici zničí

Reagovat
Swarley

Pogba s Maticem stejně neudělají krok navíc, spíš chudák Anderko

Reagovat
Busby babes

tak zalezi jak na tom jsou. Ti hraci chteji hrat porad a pokud dobre regenerujou a prizpusobi se jim treba i trenink... Snad to zvladnou.

Reagovat
Tolstobik

Zrovna dneska by to toho Freda uneslo si myslim, ale ten asi pujde pryc co?...vzhledem k tomu, ze se nedostane ani na stridacku

Reagovat
smazaný uživatel

Ful-MUD 1-3, Cpa-WHU 0-2,Hud-Ars 0-2,Liv-Bou 2-2,Sou-Car 1-1,Wat-Eve 2-1,Brh-Bur 0-0,Spurs-Lei 3-1,MCI-Che 3-2,Wol-New 1-1 dufam ze sa aspon raz trafim

Reagovat
Busby babes

Zacli jsme teda paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

kluci, nemáte nějaký hezký HD stream na United prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

uz to v klidu mohlo byt 2:0. To je uzasna defenziva, co predvadime.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo ale není

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze Fulham ma jeste vetsi drevaky v utoku, nez jsou ti nasi dva klauni na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana v topu zatim

Reagovat
Swarley

Tak zadrbat brejk

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Ty jsi nějak postizenej?

Reagovat
nani92

Ale aspoň ma špeciálnu školu,to sa počíta

Reagovat
Swarley

Ani tu bych mu nevěřil

Reagovat
Taiger

Pro tebe musí být speciální, když si za ní neplatím

Reagovat
nani92

Keďže som svoju dokončil v zákonom stanovenej lehote,tak ju za mňa platil štát, moja vlasť

Reagovat
Taiger

Lol, proč hned vyjíždíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Nezvladajko

Reagovat
Swarley

Reagovat
Luc-Luc

Fulham zatim velmi dobre

Reagovat
Grahf

pogbič jaky gol

Reagovat
Busby babes

Pogba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Reagovat
Swarley

Pogbickaaaaaa

Reagovat
salm0n

Pogba Děkujeme číslu 23

Reagovat
Tolstobik

TPC POGBA

Reagovat
Cobra

Rico

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší záložník na světě atm

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu rovnou zlatej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohľadu na fanúšikovské okuliare, manU má po manC druhý papierovo najlepší káder. Fanúšikovia môžu byť radi, že sa konečne využíva jeho potenciál, ja rád samozrejme nie som . pogba ľavý ofenz. záložník, herrera cm atď.

Reagovat
smazaný uživatel

V ofenzivě je to možné ale v obraně krom Victora, Erica a Shawa fakt ne

Reagovat
nani92

Naša obrana je hlavne DDG

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
salm0n

Jenže ostatní v TOP 4 nemají Jonese

Reagovat
Busby babes

*smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má Lovrena.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kiwwi

Jones > Smalling

Reagovat
oli9

každý někoho má

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

nemyslim si, ze jsou nejak vyrazne pred nama, spis plus minus na stejno, ale co s nema hral Mourinho, tak to bylo hodne pod jejich moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Výrazne nie, súhlas. Zálohu majú lepšiu, útok je porovnateľný, náš o trošku lepší, obranu máme lepšiu len kvôli VVD. A záloha je hlavná zložka tímu.

Reagovat
Luc-Luc

verim, ze se jeste chytne Keita, druhy polocas s WHU tam mel slusny okamziky, ale musi hrat vys, AM, je sikovnej ale nechce se mu moc branit

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by sa, mal by nabrať nejaké svalstvo, kilá. Budúcu sezónu od neho očakávam viac a tá bude z pohľadu jeho zotrvania v LFC kľúčová.

Reagovat
smazaný uživatel

MU má lepší útok poměrně jasně, to se pozná jak se ted bude hrát LM. Oni mají všechny 3 pozice v útoku zdvojené vyrovnaně. Live má na 3 pozice jako náhradníka jen Shaqiriho.

Záloha a obrana jsou vyrovnané, jen Pogba a VVD jsou nad ostatníma.

DDG toho chytí více než Allison.

S tím že i v obraně a záloze má MU více variant si myslím, že jsou s kádrem jasně nad váma. Jen máte lepšího trenéra, který dokáže dobře zvýraznit silné stránky a aspon zčásti zakrýt špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

"DDG toho chytí více než Allison." To nie.

Reagovat
TheTopFootbaler

To jo.

Reagovat
vodka

Fulham s Ricem a Odoiem v základu spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Dajte nám ten titul

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je vůl.

Reagovat
Luc-Luc

Rico hrozna dira, skoda

Reagovat
blaugrana

Tak hentam by strelu necakal asi nikto.

Reagovat
kiwwi

Tonyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

TOOOOOONYY!

Reagovat
Tolstobik

Martiaaaaal

Reagovat
Grahf

tondaaaa

Reagovat
Swarley

Martiaaaalek, wooow

Reagovat
Busby babes

Tony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

Marchand pěkně vystoupil, bezdotykově

Reagovat
vodka

obrana fulhamu je příšerná celá, Rico tomu taky nepomáhá, protože ten stojí jen na čáře a několik gólů zavinil, že si nešel pro balon...

Reagovat
10

je, vidím je asi potřetí za poslední dobu, naposledy s Tottenhamem, a to je prostě šílenost...chudák Claudio

Reagovat
smazaný uživatel

kral

Reagovat
EXoRcIsT

Tonyyy ale Fulham by uz mohol prestat prasarcit

Reagovat
Nikikrew

Takéto niečo nám chyba. Pekný golik

Reagovat
EXoRcIsT

U vas utok neni problem ale obrana ktora je podpriemerna

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme ze obrana je vacsi pruser ale tie kriedelne priestory nemame dobre pokryte

Reagovat
Busby babes

tak zrovna neco takoveho Auba dokaze taky, bych rekl.

Reagovat
Swarley

tam spíš chybí všechno okolo, než šikovní útočníci

Reagovat
Nikikrew

Taketo nieco ano ale neviem ci z kridla. Jednoducho my potrebujeme priamociareho kridelnika ktory da za sezonu aspon 10-15 golov. Iwobi ma hrozostrasne statistiky nato, ze hra na tom poste.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale. To je nádhera Ještě že ho nestihl jožka vyštvat.

Reagovat
Orlandiiik

Hodně pěkně Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď csapláre

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu, myslím že ještě dáme 3. gol,

Reagovat
Busby babes

s tim jak brani to bude v polocase 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Glazer na zápase

Reagovat
Jordi Alba

Jak vidíte zápas MU x PSG?

Reagovat
Taiger

Bude to vyrovnané

Reagovat
Busby babes

tam bude asi zalezet, ci obrana zahraje lip. Do utoku to jde obema, ale vzadu to bude asi horet... PSG vidim porad jako mirneho favorita. 55:45?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
TheTopFootbaler

Spíš bych řekl 65:35. Když si představím Jonese bránícího Mbappého a Smallinga běžícího čtyři kroky za Cavanim, dělá se mi nevolno. Jestli nevyhrajeme třeba 6:5, nevidím pro nás moc šanci.

Reagovat
Busby babes

tak 4 kroky za Cavanim, to bude muset asi do nemocnice.

Reagovat
TheTopFootbaler

To jsou imho Tuchelovy mindgames.

Reagovat
Luc-Luc

Manchester je favorit, PSG nemaji moc zkusenosti z velkych zapasu a navic budou bez Neymara, 80:20 pro MUFC

Reagovat
kiwwi

Lol

Reagovat
Luc-Luc

jaky alibismus si nepripustit, ze jste favorit PSG selzou jako vzdycky ve vyrazovaci fazi s nekym silnejsim

Reagovat
Horcmen

podívej se na kurzy SK, kdo je objektivně favorit

Reagovat
Mönchengladbach

Ono se to hraje už popozejtří?

Reagovat
Jordi Alba

Proto se ptám.

Reagovat
C-M@ster

Proto Solskjaer tak zarotoval sestavu.

Reagovat
Mönchengladbach

Ta zima byla nějaká krátká.

Reagovat
C-M@ster

Záleží, jestli Pogba tradičně vyhoří, nebo konečně zabere i s těžkým soupeřem.

Reagovat
kiwwi

Lol

Reagovat
C-M@ster

A ne?

Reagovat
kiwwi

Pogba tradične vyhara vo veľkých zápasoch?

Reagovat
TheTopFootbaler

Těžko říct, moc jich nehrajeme.

Reagovat
C-M@ster

Ano.

Reagovat
kiwwi

Jak si čakal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
masina_LFC

je teraz nejaka stranka na streamy na reddite alebo nieco podobne pls? diky

Reagovat
kiwwi

Presunuli to na discord

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem nedáváte i neúspěšný tikety?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Lebo spamovat sa nepatrí

Reagovat
Ondiis

Kdyby Mourinhovi přivedli stopera, tak taky hrajou takhle

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
Busby babes

Romelu zatim dost neviditelnej.

Reagovat
EXoRcIsT

Tak zatial nedostal nejaku poriadnu loptu

Reagovat
Busby babes

jenze to je i jeho vina... Nema vepredu dobrej pohyb, hraje porad toho target mana.

Reagovat
Tolstobik

i Mata

Reagovat
smazaný uživatel

stavil jsem, že nedá gól, tak snad zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Philippe Coutinho se v Barceloně neprosadil podle představ, načež se spekuluje, že by se mohl vrátit do Premier League. Blaugranas se podle informací deníku "Marca" prodeji ofenzivního Brazilce nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by jako šel do united?

Reagovat
Busby babes

fuck a ted promazavat ty tweety?

Reagovat
Grahf

mata je uplne na prd

Reagovat
Swarley

Tu pravou stranu by to chtělo pořešit

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči United chodí do soubojů jak prasata a píská se to opačně

Reagovat
Tolstobik

Jj, to byl presne tenhle pripad

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blaugrana

ty kokot, to co ma Smalling na tej prašine

Reagovat
Busby babes

jestli tady nepadne ruda, tak budu hodne prekvapenej.

Reagovat
pingla

tvl Jones

Reagovat
salm0n

si spletl bránu

Reagovat
Busby babes

proc ten vysmech? vsak ta strela byla vyborna...

Reagovat
pingla

byla, o tom zadna, ale kdo by to do nej rekl jeste levou nohou

Reagovat
Swarley

rohy kopal perfektně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

klasickej pupkac.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že druhý gol nás uklidnili a začali jsme více hrát naši hru, ve 2. poločase ještě nějaky dáme a můžeme myslet na PSG

Reagovat
iamek

Snad dneska aspoň bod dáme

Reagovat
Busby babes

Tak po tom hruzostrasnem uvodu uz to slo. Smalling se dobre dostal do zapasu a zacal vyhravat souboje s Mitrem a navic sbira dost centru. Vepredu dve dobre akce a lekce z produktivity. Skoda par dalsich zadrbanych slusnych precisleni, mohlo to byt lepsi.

Nelibi se mi Lukaku. Vubec nezapada do toho, co chceme hrat ale nechapu proc. On je rychlej, umi delat nabehy za obranu a tak, ale porad hraje tak, jak kdybychom hrali nakopavane balony dopredu. Navic pak ty souboje ani nevyhrava. divny.

Reagovat
Grahf

lukaku je useless, ešte k tomu také hovado a nič nevyhraje a neprikryje. Mata to isté.

Reagovat
r.mrazik

Protože to nemá dobře nastavený v palici...fotbalová inteligence tam trochu kulha

Reagovat
Busby babes

s timhle nesouhlasim, to porad omila Souness a podobni idioti. On je velmi chytrej hrac. Jen ted hraje blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Nevím co říká Souness a podobní idioti...nezajímá mě to

Možná by to chtělo se na to koukat a vidět,kdy mu zapíná hlava,jak se pohybuje, jak nabíha

Říct "hraje blbě" je sice pravda ale neříká to nic....takový placnuti o ničem

Reagovat
Busby babes

stejne jako tvoje placnuti, ze mu chybi inteligence.

Reagovat
r.mrazik

Já ti napsal, podle jakých věci to tvrdím

Nebo to potřebuješ napsat anglicky?

Reagovat
Busby babes

a potrebujes napsat anglicky, ze si myslim, ze ma spatnej pohyb a spatne ted tu roli hraje protoze ma proste spatnou formu? Nebo po slabikach, s obrazkama nebo jak?

Spatne se tam na tom hrotu pohybuje, hraje defakto tak, jakobychom meli hrat nakopavany mice dopredu, casto zady k brane. Ale driv uz predvedl, ze umi hrat lip a uplne jinak. jen nema ted dobrou formu a dela spatna rozhodnuti. To jsou moje duvody, proc nesouhlasim s tim, kdyz rikas, ze mu chybi inteligece.

Reagovat
r.mrazik

Má špatnou formu,proto má špatný pohyb...

Tak snad mu přijde forma,aby se naučil hýbat

Reagovat
Busby babes

ani ten sarkasmus ti uz nejde.

Reagovat
r.mrazik

Prostě jestli si myslíš,že má Lukaku fotbalovou inteligenci třeba jako ander..tak v tom dal pokračuj a čekej na formu

Reagovat
Busby babes

kde jsem neco takoveho rekl? nikde nerikam, ze ma nejvetsi herni inteligenci z hracu na hristi. ale rozhodne to neni jeho slabina.

Reagovat
r.mrazik

když ten hráč nečte moc dobře hru a stojí pak někde jinde než má

Když neví kam si nabehnout a kdy (samozřejmě vzhledem k levelu co hraje), tak je to prostě překážka aby byl lepší...samozřejmě že to je jeho slabina

Reagovat
Busby babes

ale to je jeho momentalni rozpolozeni. ale whaever.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale on už dřív ukázal, že to umí. V první sezóně u nás byl celkem beast, solidní decision-making měl už v Evertonu. Prostě teď není ve své kůži a nevěří si, a proto je sebevědomí plný Rash momentálně daleko lepší volba.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

jinak v druhe puli bych v prubehu stahl Tonyho a dal tam Alexise a Pogbu nebo Matice at si taky odpocinou. Misto nich bud Scotta nebo Jesseho a Mata by se presunul na stred.

Reagovat
Luc-Luc

Fulham zacal dobre, ale tak od 10 minuty uz neni pochyb, kdo je na hristi panem, MUFC hraje vyborne, neskutecny jak se pod Solskjaerem zvedli...na OT to nebude dobry, jestli se nedostanem zpatky do formy

Reagovat
masina_LFC

Fulham je katastrofalny a bude to zazrak ak nezostupia, ale Mitrovica by som kludne bral do LFC po sezone na rozsirenie kadra

Reagovat
vodka

u vás by dost hořel, není tak pohyblivý, ale jako silový útočník je fakt super..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale chtělo by to kladivo do vápna

Reagovat
masina_LFC

ako ja si ho viem predstavit na tom hrote, ked budu okolo neho salah a mané a pod ním firmino napriklad... ale to je skor taka FM predstava, lebo pochybujem, ze by Klopp chcel takeho cisto siloveho utocnika...

Reagovat
Luc-Luc

taky si myslim, ze by to chtelo nekoho takoveho, Salah neni hrot a ani Firmino...klidne by pod nim mohl hrat Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho mám rád, tak on by Kloppův fotbal neuběhal

Reagovat
salami

Ani by ho ubehat nechtel, dobre to vysvetloval nedavno, proc mu to s Benitezem neklapalo.

Reagovat
Busby babes

na Berbu. Ten to taky dal, kdyz se okolo prohaneli Ronaldo, Tevez a Wazza.

Reagovat
smazaný uživatel

Mylíš to asi ako vtip, ale porovnávať Berbovu techniku s Mitrovov ...

Reagovat
Busby babes

tak nikdo samozrejme nema techniku jako mel Berba...

Reagovat
pingla

Herrera je najednou klicovy hrac, on je fakt vsude, skvely vykon od nej dat co nejdriv treti gol a zacit stridat na PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

V průběhu druhého poločasu bych tam poslal McTominaye za Matiče, ať si na PSG odpočine...

Reagovat
nani92

Neverím,že Matic je po zápasoch nejako extra unavený

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude bordel na OT v příštím kole

Reagovat
Swarley

Pochopitelně, přijedete vy

Reagovat
Ondiis

Tak pojď Csapi, dnes nebo nikdy

Reagovat
kylo ren

KDO JE PRO ABY SOLKSJAER ZUSTAL AT DA

Reagovat
Remt

Je mi to jedno ale pokud MU už nebude předvádět tu sra*ku, kterou předváděli pod Mourkem, jsem v podstatě pro

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, že bych stál o silný MUN

Reagovat
Swarley

Ole nebo Poche

Reagovat
Luc-Luc

to by byl nesmysl si ho nenechat

Reagovat
Grahf

aspoň pencla, lebo ten lukaku jak všetko dodžube...

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo

Reagovat
Kixi Syhimour

Že těch penalt kopete nějak hodně na to jak sis na nás stežoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na nás ty penalty jsou oprávněné a ne nasimulovane

Reagovat
Kixi Syhimour

U nás si vzpomenu na 2, u vás hned na 1 a to jsem to neviděl všechno

Reagovat
kiciN

Tak samozrejme. United nikdy nenasimuluji penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Od zápasníka sa nechajú hentak spraviť, omg

Reagovat
wild

Martial Pogba Matic dole hned

Reagovat
diastan

dnes zadarmo 1,7 a fakt jsem na ne zvedavej na PSG

Reagovat
Swarley

Pogbicka je bozi

Reagovat
Busby babes

Takhle musi Romelu hrat. Celem k brane , v rychlosti.

Reagovat
Grahf

to si hovorím celý čas, prečo hraje na stojaka chrbtom k brane

Reagovat
pingla

skvele a ted to protocit a dohrat to s lavickou

Reagovat
Tolstobik

A Fulham teda, stejne jako Huddersfield, chybet nebude.

Reagovat
masina_LFC

a to ich mam celkom rad...

Reagovat
Tolstobik

Ja taky, ale hraji strasne a k tomu aj docela prasi...

Reagovat
nani92

Mi amigo Alexis

Reagovat
Coutinho10

Tak do tretice vseho dobreho

Liverpool: Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Fabinho, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Henderson, Sturridge, Lallana, Origi, Camacho, Alexander-Arnold.

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner s Keitou

Reagovat
Kixi Syhimour

I když, ok Milner se dá chápat, ale Keita

Reagovat
Coutinho10

Hendo aspon na lavce

Reagovat
Luc-Luc

Keita ukazal druhou puli proti WHU, ze fotbal hrat umi, spis ten Firmino mel zacit na lavce za to, jak to minule odflaknul

Reagovat
Luc-Luc

Milnef na RB snad naposledy, priste uz snad s Trentem od zacatku...

Reagovat
fenixLFC

Co je so shaqirim?

Reagovat
Luc-Luc

ma natazene brisni svaly udajne, asi to prehnal v gymu

Reagovat
Tolstobik

Alexis Co nam to Arsenal poslal...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou nehraje zle

Reagovat
Tolstobik

Jo, ale co tedka nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se ale do takové šance dostal, Lukaku za 70 minut ne

Reagovat
FCSL

Leno - Koscielny, Mustafi, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Guendouzi, Kolasinac - Mkhitaryan, Iwobi - Lacazette

Ozil, Auba, Ramsey ani na lavici Budem mít co dělat

Reagovat
Kixi Syhimour

Jedete na Huddersfield

Reagovat
Swarley

Matic dolů za Baillyho a je to

Reagovat
wild

aj Anderka treba posetrit. Ten toho nabeha viac ako Matic

Reagovat
Swarley

Jj, Matic tam suprově diriguje McTom, kde má za něj běhat

Reagovat
smazaný uživatel

někdo v Číně by za Alexise tech 30 dát mohl ne?

Reagovat
m.sali

taky v to začínam doufat ... toho nezvedne ani Ole

Reagovat
janinho

šak aj PSG ho tuším chceli...

nech pošlú 150 za coutinha a 30 za alexisa a real posle 200+ za mbappeho. a každý bude spokojný (vrátane neymara)

Reagovat
Nikikrew

Bez Ramseyho, bez Auba a Ozil ani na lavicke. To je v pici, ak je to opat tactical reason tak nech Emery ide kade lahsie.

Este ze som si na nas nestavil, a to som chcel pri tom kurze. Hnus

Reagovat
Minister

Veľmi čudná zostava, a o lavičke ani nehovorím. Nechápem to

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hrajete asi s nejzoufalejším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Babel

Reagovat
Grahf

babel :D

Reagovat
Swarley

Babel zkušeně

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně Fulham, Huddersfield asi už sestoupí jako 3. očekávám buď Burnley, nebo Cardiff

Reagovat
janinho

cardiff ma teraz dost dobry zreb tak ak nebudu bodovat dalsich 6 zapasov, tak good bye.

Reagovat
fenixLFC

Jasny cardiff, ti maju najslabsi kader

Reagovat
r.mrazik

Alexis a Lukaku je stejně hrozivá útočná dvojka v tomto období

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdou nahoru, věřím jim

Reagovat
r.mrazik

To tu o alexisovi čteme už rok

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

No ale už je to celkem nuda a jen čekání na konec

Reagovat
Swarley

Dpč ty centry krajních beků, to je otřesný

Reagovat
wild

Herrerovi novu zmluvu cim skor, prosim nechapem naco najprv podpisuju polena typu Smalling Jones Young..

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera podepíše o to strach nemám, sám říkal že teď jsou na práci jiné věci než jeho smlouva

Reagovat
Ed_Hazard

Sorry za OT, tu to žije najviac tak skúsim.

Má niekto skúsenosti s tým, že by uspel u poisťovne so žiadosťou o preplatenie nákladov spojených so zaobstaraním si nového vozidla?

Vysvetlím pozadie: Stala sa mi autonehoda, 100% vinníkom je druhý účastník nehody a teda poistné bude vyplácané z jeho PZP. Obe autá skončili totálkou. Keďže si musím teraz zaobstarať auto nové - s čím budú spojené aj náklady na registráciu auta a pod - je možné si uplatniť preplatenie aj týchto nákladov od poisťovne vinníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Ed_Hazard

Ako, pre mňa to je novinka. Ozvali sa mi ale zo spoločnosti Aider slovensko, ktorá rieši prípady, kedy poisťovne krátia poistné. Samozrejme si za to účtujú slušný poplatok, ja som sa u nich len informoval o možnostiach, nič som neplatil. Ale teda - ozval sa mi od nich chlapík, s ktorým som sa rozprával nejakú tú chviľku a odporučil mi napísať do tej poisťovne list so žiadosťou o spomínanú kompenzáciu, vraj sa o tom prakticky nehovorí ale je to jedna z povinností poisťovien, ktorú musia zo zákona preplatiť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkus to ještě po českou sekcí, začala liga, tam je živo

Reagovat
Busby babes

Ander Herrera completed more passes (57) & made more ball recoveries (9) than any other Man Utd player whilst he was on the pitch.

Ander opet skvelej.

Reagovat
Swarley

pod Olem hraje suprově

Reagovat
C-M@ster

Akorát ten námaz hned v první minutě, ta hlavička, co založila brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic nezvládá

Reagovat
Cobra

Mitrovič?

Reagovat
Busby babes

no vsak tam sel uplne zbytecne do DDG. byt to hokej, tak dostal pres drzku.

Reagovat
Cobra

Ale co jako DDG čeká, když před ním ten míč nechytne a čeká, až si pro něj Mitrovič dojde?

Reagovat
Busby babes

treba ze tam minutu pred koncem za rozhodnutyho stavu nepujde jak kokot?

Reagovat
Cobra

Tak já taky nečekal, že za rozhodnutého stavu bude DDG zdržovat chytit míč. Nehledě na to, že je to Mitrovič, takže se dalo čekat, že tam půjde jak kokot.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Luc-Luc

nevim, podle me by spis dostal DeGea, Mitrovic vypada jak nejakej hospodskej rvac

Reagovat
Busby babes

mysleno od obrancu.

Reagovat
Luc-Luc

to pak jo

Reagovat
fenixLFC

Jj jones so smallingom su stelesnenie hrozby

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Grahf

Man Utd have won 6 consecutive away games in all competitions for the 1st time since May 2009

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Muzu poprosit kvalitni link na lfc? Jsem na hotelu s mobilem a bidnym signalem? Diky

Reagovat
kiwwi

Kvalitný stream na mobil s biedny signálom.... Good luck

Reagovat
Taiger

Logika slušná

Reagovat
cristiano.K.

Chtel jsem co nejvic linku

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
cristiano.K.

Ve vietnamu nemam opravneni

Reagovat
Taiger

Wooow, kde přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Blansko

Reagovat
cristiano.K.

Ted jsmw tri dny v Hanoi, v pondeli preletam dal.

Reagovat
Taiger

Kdybys potřeboval poradit, kam zajít, řekni, byl jsem tam tak 5x

Reagovat
cristiano.K.

Oukej, kdyztak zprava

Reagovat
smazaný uživatel

seznam.tv

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Nikikrew

Niekto link na Arsenal? Alebo na reddit soccer stream, pretoze vsetky 3 co mam su banned

Reagovat
RickNash

kde se dají najít acestreamy? dlouhé období hojnosti skončilo zrušením redditu Soccer streams, a teď jsem našel Pool-B´mouth jen se španělským komentářem

Reagovat
smazaný uživatel

presunuli se na discord

Reagovat
RickNash

dík, už se v tom zkouším zorientovat, ale vypadá to, že tam acestreamy nenajdu (nebo spíš hledám blbě?)

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem z toho ted tay docela zmateny.. jeste v tydnu, kdyz jsem hledal na clasico, tak tam byly normalne odkazy primo ve vlaknu a byly tam i acestreamy, ale ted to nejprve odkazuje na nejskou jinou stranku, takze vubec nevim.

Reagovat
PhilipS

Taky hledám streamy

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Luc-Luc

sport365

Reagovat
Luc-Luc

pojdme 3:0, Salah 2x Mane

Reagovat
Busby babes

ten vecerni zapas, to vybrali paradne. (je mi jasny, ze ted to skonci 4:4, ale stejne, zajimavej vyber)

Reagovat
Nikikrew

Iwobi by sa uz mohol zobudit

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tommy the Gunner

klasa

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

uz asi 2 mesice patri trvale k nejlepsim nasim hracum

Reagovat
Nikikrew

ja ale hovorim o dnesnom zapase. Pred golom stratil vela lopt

Reagovat
Tommy the Gunner

IWOBIII

Reagovat
Rohlíček

gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

IWOBI ZLATY MIC

Reagovat
smazaný uživatel

straaaašne pomalé, aj keď to Salah zrýchli, hneď to niekto podrží 2-3s

Reagovat
Malresi

Kloppo, dúfam že vidíš, že Fabinho musí hrávať !!! Zatial kontrolujeme zápas, ale málo šancí na moj vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

KEITA je od zápasu k zápasu strašnejší a marnejší

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska je dobrej

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím teda

Reagovat
Remt

i mě dnes přijde lepší než předchozí zápasy

Reagovat
avicii

Neskutocne prehanate okolo Nabyho.. Dnes hra dobre

Reagovat
Remt

dnes ano, kéžby to takto bylo častěji, protože předchozích několik zápasů bylo otřesných

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiooooooooooooooooooooooooooooooo

ešte, že ťa máme v posledných zápasoch naj hráč

Reagovat
Tommy the Gunner

Leno

Reagovat
C-M@ster

Co udělal?

Reagovat
Tommy the Gunner

Vybehl na centr do prazdna a vubec netrefil mic, ale vubec. Kdyby se to odrazilo k hraci huddersfieldu, tak je odkryta brana....

Reagovat
kiwwi

Liverpool zase z ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

zase z offsidu? :ddddd

Reagovat
fenixLFC

rychly gol sadia na 1:0...to zas skonci 1:1

Reagovat
Malresi

Rychly gol v 24 minute?

Reagovat
Horcmen

a je po preview...

Reagovat
Malresi

MANE, to bolo kladivo kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum je skvely hráč, jeho práca nie je na prvý pohľad vidieť. Jeho práca spočíva v malých veciach. Po strate lopty, okamžitý pressing a zisk lopty pred súperovou 16tko. Paráda, a to robí často, samozrejme nie vždy sa to podarí.

Reagovat
masina_LFC

naj zaloznik tuto sezonu

Reagovat
PhilipS

Leno bude průser v příštích letech.

Reagovat
Miguel19

Offside?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Luc-Luc

goooó Mane

Reagovat
kiwwi

Pre všetkých, tu sú streamy presunuté z redditu

https://discord.gg/XK3TSu

Reagovat
smazaný uživatel

Daj link na rozpis programov, pls.

Reagovat
Minister

Reagovat
Swarley

vítr vadí, ale tahle tlačenka Kloppovi jaksi nevadí...

Reagovat
kiwwi

Vadi, ved naposledy sa vyplakal, že kvôli tomu rozhodcovia potom pripiskavali súperovi (až tak ze na konci zápasu znova pustili Liverpool do tutovky z ofsajdu)

Reagovat
Swarley

tak to jsem ani nezachytil, zkušeně

Reagovat
Kluivert9

A ještě je schopné dělat ukřivděnýho

Reagovat
Swarley

tak to už se jen dokonale adaptoval na Liverpool, to už bych mu nezazlíval...

Reagovat
smazaný uživatel

Trup v offside, nohy nie. Hraničná situácia, niektorí to pustia. A v rámci atraktivity by sa to aj malo púšťať.

Reagovat
Swarley

to by nesmělo být každý zápas a ještě i mnohem výrazněji, slušná tlačenka...zrovna ty, znak férovosti a kritik SAFa, jsem znechucen Olo...

Reagovat
smazaný uživatel

Lool. Každý zápas teda.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Stat se takovy offside Pogbovi dneska pri prvnim golu, bude tu od nej nahovneno nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
salami

Jste setrasli kokota vsech kokotu v hodnoceni zapasu a mate najednou volny ruce ke kritice ostatnich manazeru, co?

Reagovat
Ondiis

Guendo dnes zatím marnej, pokud se nezvedne tak bych tam dal Suareze

Reagovat
masly008

já bych tam dal ještě ze obránce radši.proti top týmům je lepší bránit ve více lidech ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
cubazi

SALAH rob si hanbu i nadalej

Reagovat
cubazi

Kebyže si makal radšej pre tým ako len dvihaš ruky k nebu ...jebeš ma ty človeče

Reagovat
fenixLFC

salah a wijnaldum mu to tiez hodil ako psovi

Reagovat
Luc-Luc

skoda Gini, to ma byt strela

Reagovat
smazaný uživatel

posledných 10 minút to konečne vyzerá trochu k svetu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Kolasinac musí být ze železa, takto mu skočí borec na koleno a on hraje

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Ginooooooooooooooooooooooooooo

parádne

Reagovat
pospec7

Gini

Reagovat
smazaný uživatel

S ním v zostave a bez neho, neskutočný rozdiel

Reagovat
masly008

to je tragický fotbal.UE out

Reagovat
Malresi

gini je Buh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Čo kámo? Jak sa vede?

Reagovat
Taiger

Delusional

Reagovat
smazaný uživatel

Rofl

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelo, prečo?

Reagovat
Malresi

Podobne, tak len, aby diskusia nestagnovala

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teraz som sa trošku ojebal kávou y ale našťastie som mal staršie tričko

Reagovat
Malresi

Ja mám tri dni črevnú virózu a myslím že som okrem vody stratil cca 2,5 kg svaloviny

Reagovat
smazaný uživatel

To je nepríjemné, skoré uzdravenie.

Reagovat
Malresi

Veľmi. Najhoršie je, že som zistil, že už nemôžem piť pivko. Ešte aj z Plzničky mi je zle. Hold, chmel neviem spracovat, asi som sa ho prepil.

Asi prejdem na ružové ako CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne sa vylieč, pi veľa vody a čierny čaj prípadne. Na pivo a ružové vínko je čas

Reagovat
Malresi

Pravda. Inak nezbehol by si so mnou na taký menší trip? Brno - Ostrava ? Chcem ísť na Kometu a a Vítkovice. V Brne navyše žije bratranec a vedel by niečo vyriešiť, dake lacne ubytko.

Reagovat
smazaný uživatel

Najbližšie mesiace nemám čas. Pošlem správu.

Reagovat
Nikikrew

to je otras co my predvadzame

Reagovat
Luc-Luc

gini na pana

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto si viac nezaslúži dať gól. Gino je šéf

Reagovat
cubazi

Reagovat
Taiger

Iwobi pěkná střela, už mi neleze tolik na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

ok,napis to sem jeste 7000x pls

Reagovat
Taiger

Táhni si za nejlepším stoperem Mustafim LOL

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi skoda

Reagovat
Ondiis

Mustafi ten chlap je chodící pohroma

Reagovat
Taiger

Ale Guendouzi furt o hovně no

Reagovat
smazaný uživatel

38. minúta (keď už to píšem, tak R.I.P. Paľo Demitra) a hlavne hráme parádny zápas zatiaľ. Bormus ukazuje rešpekt.

Reagovat
cubazi

Tak paradny zapas určite nehrame. Salah je k hovno ako posledných 5 zapasov. Mal by si sadnuť. Jeho ťahanie lopty až k brankovej čiare ma neskutočne jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme zápas pod kontrolou, máme šance, hráči špičkovo plnia plán Kloppa (skvelý pressing, chodia vo veľkom počte do súperovej 16ky, v obrane riešia situácie jednoducho). Paráda. Salah krásna strela teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oproti zápasu s Westhamom, je to úplne o niečom inom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

LAcaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Rohlíček

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ondiis

Jsem rád, že máme Mikiho zpět

Reagovat
Tommy the Gunner

hraje dobre

Reagovat
masly008

jako že šli na a on trefil toho jediného hráče?to bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

:D tak ono proti tomuto týmu je to fakt velká dřina

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Brilliant chant from the Huddersfield fans as their side trail 1-0 to Arsenal at the John Smith’s Stadium. “How shit must you be, it’s only 1-0”. fans Huddersfieldu si uz jen uzivaj pobyt v PL.

Reagovat
masly008

a ještě měli pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tombyla vcelku šlo, Fabinho zatím skvělý, Keita příjemně překvapil, Salah bez formy , Firmino nic moc, Mané to táhne poslední zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je sranda klub, tento primitivní soupeř je velmi lehce zdolatelný, ukažte se někdy v pořádných zápasech

Reagovat
Luc-Luc

zatim super, mame zapas pod kontrolou, vyborny Wijnaldum, tenhle zapas bychom nemeli ztratit

Reagovat
Remt

je vidět, že to pořád není ono, ale třeba by nás to mohlo do dalších zápasů nakopnout:-) před United by to bylo potřeba

Reagovat
Luc-Luc

jsou tam nedostatky, ale oproti minulemu zapasu nebo i predtim s Leicesterem to vypada slusne

Reagovat
Nikikrew

Sice vedieme, ale hra je otras. Guendouzi aky bol skvely na City, dnes je to uplny prepadak. Musfatiho uz radsej ani neriesim. AMN na tej pravej strane sice aktivny ale opat vela strat. Huddersfield nas tlaci, posledny tim ligy co vyhral 2 zapasy, smiesne. Vobec nemame hru pod kontrolou a vyhravame asi iba preto, lebo domaci su vo finalnej fazy zalostni.

Reagovat
Busby babes

Hrebik ted ve studiu: ja jsem si pustil poslednich 5 zapasu Bournemouthu abych o nich neco mohl rict...

Ono to vypada jako samozrejmost, ale kdyz si pak clovek casto pustil studio LM v CT a experti, co chodili tam, tak to samozrejme nebylo.

Reagovat
pospec7

taky cenim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si naopak myslím, že nám pomohlo aj to, že sa Salah zapája viac do hry... Síce veľa toho nevymyslel, ale býva zdvojený až ztrojený, a to vytvára priestor.

Reagovat
Remt

Ale to není důvod tahat tak 80% procent šancí po pravý straně přes něj, přijde mi, že až žalostně když hrajeme do plných hrajeme jen a pouze přes jeho stranu, vidí, že je to přehuštěný a stejně to jebou furt po té stejné straně

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý postreh

Reagovat
smazaný uživatel

Hrebik je strasnej, pokud nas fotbal budou trenovat podobni dinosauri, tak se nikam fakt neposunem.

Reagovat
pospec7

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

wooooooow

toto mi chýbalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita skvěle, Firmino skvěle

Reagovat
cokoliv

Poetry in motion

Reagovat
smazaný uživatel

Veľké úsmevy toto

Forma je späť? Bobo

Reagovat
Luc-Luc

krasa, to je ono Keita Firmino Salah bum

Reagovat
cubazi

sALAH je búh

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Keitič pass ala Stevie G,trošku

Reagovat
Euphael

mohl by udelat letos jeste Slippy K

Reagovat
nani92

takže Liverpool sa opať musel nakopnuť až golom, ktorý nemal platiť?

Reagovat
smazaný uživatel

100 x opakovaný klam, že? Zajkokot

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to byl ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver09.02.2019 16:35#

Reagovat
smazaný uživatel

takze ofsajd. nam dnes neco podobneho piskli pri golu iwobiho.

Reagovat
nani92

Reagovat
cubazi

pohonil??

Reagovat
Luc-Luc

konecne je tam zas rozhodci ktery nam pripiskava, jupi

Reagovat
vladis271

Nerev ty decko. Chces dudlik?

Reagovat
Remt

14 bodů...

Reagovat
nani92

jj,lebo sa bavíme o bodoch, argumentacia lvl Harabin

Reagovat
Remt

jeden by čekal, že tolik let průměrný Pool bude o 14 bodů před nějakým Swansea, Fulhamem nebo podobnýma týmama, ne před trofejemi ověnčeným oslavovaným MU, moc tě sere jak je tato sezona pro MU v pi*i že? LFC ti koukám hodně nedá spát, komenty lvl zakomplexované děcko:-)

Reagovat
Remt

A to vůbec nemluvím o tom, že nebýt DDG, měli byste na nás letos manko takových 20b

Reagovat
mithro

jj DDG nie je vlastne clen kadru, on je tam pozicany. a nebyt xy tak....

Reagovat
Remt

opravím tě - je to jediný člen kádru, kterej si udržel i pod tím magorem dobrou formu a nehrál totální kulový

Reagovat
nani92

a keby sme nemali žiadnych hráčov, tak by sme boli posledný pod Harabin, ideš

Reagovat
Remt

Tak přišlo mi důležité připomenout jediného hráče, který u vás nehraje pod své možnosti a udělal vám neskutečných bodů:-)

Reagovat
nani92

čiže minuloročný Salah?

Reagovat
Remt

To je prdel, že pořád zmiňujete jak obrovskej pokles formy Salah letos má, přitom i letos je tuším prozatimní nejlepší střelec, to měl v tom případě minulej rok vyhrát tak 4 zlatý míče, když i po tak velkým propadu formy je stále nejlepší:-) nezvládáš kamaráde, nezvládáš argumentovat.

Tvoje slovní zásoba obsahuje řekl bych takových 10-15 slov: liverpool, salah, dive, simulace, looserpool. z offsajdu,.. To je v podstatě veškerý obsah tvých komentářů tady na EF, to je i důvod proč si o MU fans hodně lidí myslí, že jsou to nejkokotštější fans, protože jim fandí takovýhle individua, ačkoliv tebe v debilitě a zakomplexovanosti překoná jen málokdo, fanda se sebereflexí by přiznal, že letošní sezona je pro vás v hajzlu, ty si ale neustále jedeš to svoje viď? ty bys plakal nad každým golem Poolu i kdybyste byli vy poslední v tabulce

Reagovat
nani92

toľko sračiek sa mi nechcelo čitať,ale posledná veta ma zaujala a na nu sa vyjadrím..dali ste dnes 3 goly, 2 regulerne goly tu nikto nespomínal,lebo boli čestné, samozrejme, že nad golmi ktoré nemaju platiť treba plakať a upozornovať na nespravodlivosť a tlačenie Poolu k titulu

Reagovat
Remt

OK, konstruktivní kritiku nečteš, to je na tebe příliš složitý, možná bych měl psát jednodušejc aby to i takový moula jako ty pochopil:-)

Pak teda můžu argumentovat buransky jako ty a odkázat na toto: https://www.youtube.com/watch?v=phy4bzNrp2I&feature=player_embedded#t=2m47s Když už jsme u těch "NÉ ÚPLNĚ KOŠÉR ODPÍSKANÝCH PENALT":-) spousta řečí okolo toho jak Momo po kontaktu upadne, ale Jesse taky nepotřeboval moc pomoc na zem

Reagovat
13

Ta slovní zásoba je celkem přesná.

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Ainsley je dnes uplne zly

Reagovat
smazaný uživatel

Keita ze by forma? Bol by som rád, velmi

Reagovat
smazaný uživatel

amn je do obrany uplne desny

Reagovat
smazaný uživatel

tento drive mi v posledných dvoch zápasoch chýbal... nechcem predbiehať, ale sme späť :D

Reagovat
fenixLFC

nie sme, je to bournemouth...

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý dal Chelsea štvorku

Reagovat
fenixLFC

prave preto to bol taky trapas

Reagovat
nani92

:D :D

Reagovat
smazaný uživatel

pockajme si na betonarov

Reagovat
TheTopFootbaler

*dive

Reagovat
PhilipS

Sakra to je nudnej zápas.

Reagovat
masly008

spíš na

Reagovat
smazaný uživatel

panebože Dortmund

Reagovat
fenixLFC

matip je ale v osobnych subojoch otrasny

Reagovat
smazaný uživatel

Fauluje, ale posledné zápasy chytá formu. Ja som spokojný, je agresívnejší, nech si len udrží zdravie a forma nech stúpa.

Reagovat
fenixLFC

nejde o fauly, ale donho staci trochu tuknut a uz ho odstavis

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám taký pocit, vieš pomenovať konkrétny súboj, aby som si spomenul?

Reagovat
fenixLFC

chvilu pred tym ako som to pisal ho tam pri nasej pravej autovej ciare odtlacil fraser alebo kto to bol

Reagovat
smazaný uživatel

To ho obohral mám pocit.

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...

Reagovat
vladis271

Kto iny by mal ustedrit olemu prvu prehru ak nie my? :)

Reagovat
smazaný uživatel

co to ted je za paralympiadu...

Reagovat
Luc-Luc

tukec skoda

Reagovat
Tolstobik

Ted LFC ten protiutok dojebali tzv. na United...

Reagovat
Remt

úplně zbytečně, kdyby salah potáhl míč až k bráně a nakonec přihrál Firminhovi, byla by to tutovka.. ale takhle to dojebat

Reagovat
Tolstobik

Kazdopadne mate fakt rychly protiutoky, ten vzajemnej zapas s MU bude sranda (hlavne pro nasi obranu... )

Reagovat
Tolstobik

Na druhou stranu, od nas to uz alespon nebude takova ubohost jak v poslednim vzajemnym zapase jeste s Mourinhem...

Reagovat
Remt

Hele nemám z toho úplně dobrý pocity - ze zápasu s váma, tam to může dopadnout vážně všelijak, a protiútoky máme rychlý, to ano, ale dnes už byly asi 3 nebo 4 a gol z nich žádnej

Reagovat
pingla

jakože z něj dali gól? nevšiml jsem si

Reagovat
smazaný uživatel

v pondeli na ocni

Reagovat
Tommy the Gunner

je to otres

Reagovat
masly008

jdu s tebou.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
masly008

Tak už vím co kluci trénujou s UE.simulace.Xhaka,Mateo, teď kos. spadni když nevíš co s míčem.tohle za AW tak často a v takových prostorech fakt nebylo.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Laca dnes připomíná Alexise v posledních měsících v Arsenalu. Pokaždé, když někdo nahraje někomu jinýmu, než jemu, už nadává a rozhazuje rukama. Bez ohledu nám to, že je to většinou vyřešeno správně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

ha, uz jsem myslel, ze to bude dnes bez komicke vlozky od obrany

Reagovat
Tommy the Gunner

Z ty hry je mi na bliti

Reagovat
masly008

ale pozor.UE MUSÍ dostat čas.

Reagovat
Tommy the Gunner

to musi, je zatim u tymu pul roku, to je moc brzo na nejaky soudy

Reagovat
masly008

a všiml sis že na začátku kdy tam byl chvíli byl ten fotbal lepší než teď kdy už je tam dýl?A zrovna tohle mi přijde že už je celkem jeho rukopis,nebo myslíš že ti hráči potřebují 3 roky aby pochopili co hrát?Já bych řekl že on bude prostě omyl ala moyes.

Reagovat
Edgewalker

To je fakt rvačka kriplů dneska

Reagovat
Tolstobik

Ale Bournemouth hraje sympaticky utocne, akorat to znamena, ze od nejlepsich budou dostavat nakladacky no....

Reagovat
Luc-Luc

Bobby

Reagovat
cubazi

Furtmimo

Reagovat
Luc-Luc

my nechceme dat 4 dneska

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi si branil sveho hrace dmnte

Reagovat
Tommy the Gunner

mustafu za tu prihravku do pici pred 5 minutama kkte

Reagovat
Free_player

no chtít čistý konto od Arsenalu to by asi bylo moc

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

KLASIKA

Reagovat
smazaný uživatel

tvl kos uplne mimo a kola.. to snad ani nekomentovat.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Trapáci Oni by neudrželi nulu ani proti betonové zdi

Reagovat
Ondiis

Proč to Koala odmítl kopnout doprdele?

Reagovat
Tommy the Gunner

chtel udelat radost Huddersfiledu, kdyz uz o nic neslo

Reagovat
Counter

Suché triko

(ještě že jsem to neviděl)

Reagovat
Nikikrew

bud rad. Fakt ma to nebavi akosi

Reagovat
masly008

Emery OUT

Reagovat
lofin9

Uz si s tym otravny ako zenska co ma kramy

Reagovat
Counter

Je to poslední dobou bída, s takovou na top4 nemáme šanci, úspěch v EL to samé. Emery to nemá vůbec lehké, ale i tak by to chtělo co nejdřív nějaký majstrštyk.

Reagovat
smazaný uživatel

emery si to ztazuje uplne sam. kkt

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Emery to lahke nema ale pracu si velmi ztazuje. Ten konflikt s Ozilom timu absolutne neprispieva, skor naopak. Po odchode Sancheza si vacsina fanusikov povzdychla, ked aspon Ozil ostan a veril som, ze pod Emerym bude este lepsim, bohuzial ho trener odstavil na 2 kolaj a s tym trpi aj hra. Ja nemozem uverit niektorym videam kde fanusikovia su radi za 3 body a to je vsetko, na com zalezi.

Nerozumiem preco sme vcera hrali 3-4-3, stred zalohy nefungujici, neskutocne chybujuci Mustafi a AMN. Vcera mozem iba pochvalit Koscielneho a Michkiho nakolko bol 2 mesiace out.

Ak sa nieco nezmeni, Top4 je pre nas utopia.

Reagovat
Golasso

A to budeš radši donekonečna čumět na Ozila, jak za 350k týdně odehraje dobře jeden zápas z pěti? A jak to asi Emery vysvětlí ostatním, že musí makat na 100%, když takový hráč bude hrát i přes jeho laxnost? Dlouhodobě by to takto nikam nesměřovalo ...

Navíc mě fascinuje, jak jste si skálopevně jistí, že by nám Ozil tak moc pomohl, když by Hadrákům pravděpodobně stačilo nasadit jednoho řízka, který by do něj párkrát zajel a Ozil by byl klasicky o poločase na ručník. Nebylo by to poprvé...

A kolikátí že jsme to skončili minulou sezonu s Ozilem?

Reagovat
Nikikrew

Kolko mas odpozeratych zapasov ked toto tvrdis? Radsej sa pozriem na toho laxneho Ozila ktory ma schopnost vytvarat sance pre spoluhracov. Ak si myslis ze tvrdim opak, pozri si statistiky. Veta typu ze odohra 1 dobry zapas z 5 je tiez hlupost. Opat, najdi mi sucasne hraca ktory hra svoj nadpriemer. Pre mna Laca, Torreira a mozno este Guendo, zvysok hlboky podpriemer - vsetci.

Ak si spokojny s tym co sme vcera videli, ani mi pls neodpisuj, fakt ma to nezaujima

Reagovat
Golasso

Arsenalu fandím zhruba od roku 2000 (pokud se tomu dá říkat fandění, když má malý kluk oblíbený tým) a zápasů už mám nasledovaných taky docela dost . Co ty si radši "pozreš" je v naší situaci poměrně irelevantní, protože manažer musí najít rovnováhu v týmu, kterou by mu laxní hráč s platem 350k a jistým základem logicky narušoval.

Ty tvoje statistiky je taky potřeba konfrontovat s realitou a ne jen koukat na čísla. Tahle vidina Ozila jako spasitele špatné hry vznikla až tehdy, když ho Emery posadil. Odehráli jsme dost špatných utkání i s ním, o čemž už jsem psal v minulém příspěvku.

Spokojený se včerejškem nejsem (takže asi teda můžu odpovědět ), ale nasazením Ozila by se toho zřejmě moc nezměnilo (viz jiné zápasy Ozila proti týmům praktikujícím vysoce silovou hru)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Vidis,a prave tieto dristy o tymoch ktori praktizuju vysoko silovou hrou je podla mna zvast. Kolkokrat za cenu dosavadnu karieru u nas dokazal, ze si s tym vie poradit a vela krat bol aj hracom zapasu. Urcite by sa neposral z Huddersfieldu, nakolko on ma perfektne krytie lopty a rychlo loptu odovzdava.

Problem su away zapasy proti TOP6. Tam nam je prakticky k nicomu a posielal by som ho iba z lavicky.

K druhemu odseku.

Neda sa povedat, ako by sme hrali s nim ale po vcerajsej tragedii si myslim, ze rozhodne lepsie. Pekny priklad na boxind day. Prvy polcas nehral nejako dobre, ale po jeho stiahnuti sme si vytvorili nula sanci, nic. Co tym ako chcel Emery docielit?

Nejdem hodnotit pracu Emeryho, este je priskoro ale velke zmeny oproti minulej sezone fakt nevidim, bohuzial

Reagovat
masly008

Ale to co píšeš bylo za AW ne? Je tady nový trener, tak bych čekal že s tím něco udělá.Když by byl Mesut zase hodněkrát špatný tak OK ať ho posadí, ale posadit ho když mu nedal skoro žádnou šanci ho přesvědčit je chyba trenéra.A nechoď na mě s kecama že on ví nejlépe a že je vidí na tréninku tak musí vědět.Je totiž dost možné že je tam jen osobní averze.

Reagovat
Golasso

A co ti na to mám napsat jiného, než že trenér má o svých hráčích lepší přehled? Může v tom být osobní averze, ale co mysliš, že je pravděpodobnější - 1) že Emery přišel do šatny, ukázal na Ozila a řekl mu, že blbě čumí a tak nebude hrat nebo 2) to, že je tam relevantnější problém? Navíc Ornstein v jednom tweetu zpochybňoval Oziluv drivejsi pristup a naznacoval i problem se spoluhraci

Reagovat
masly008

Já to beru tak že mu nedal šanci se ani ukázat a odstřelil ho.OK když to tak chce budiž, ale potom se nikdo nemůže divit že mu to každý omláti o hlavu a bude ho kritizovat když proti poslednímu týmu tabulky nasadí 5 beků a i tak nás oni přehrajou.

A jako kourunu všemu řekne na tiskovce že se mu líbilo jak jsme hráli.

To se na mě nezlob to je na

Reagovat
Golasso

Tak několik zápasů hrál, ale hlavní podle mě bude ten přístup na tréninku, který se pak odráží i v zápasech - Ozila kritizovalo dost lidí už pod Wengerem, on takový prostě je, to si Emery nevymyslel. Jen se s tím snaží něco dělat a pokud vyhodnotil, že jiná cesta nevede, tak to asi musí jít po zlým. Wenger to taky po dobrým nedokázal za X let. Korunu tomu dalo vedení tím, že Ozil dostal plat 350k týdně, což z důvodů, které už jsem uvedl výše, dost ovlivňuje ten vztah trenéra, hráčů a vedení klubu.

A na tiskovky se bodni, ty mají nulovou výpovědní hodnotu. Podívej se, jak Emery raplil včera u lajny, tam bylo dobře vidět, jak se mu výkon "líbil"

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Jasne, takze Elenney, Willock a neviem kto este iny ma vacsi prinos ako takticky vyradeny Ozil. Na 90 percent su to asi veci osobne. Emery s nim nepocita, nahradu nemame a preto hrame taku sracku ze az.

Reagovat
Golasso

Achjo, když to nehodláš ani číst, tak na to nereaguj, protože kopeš úplně mimo to, co jsem napsal ...

Reagovat
Edgewalker

Neusnul jsem

Reagovat
Horcmen

Kola

Reagovat
Minister

Zase inkasovaný gól... to už ani smiešne nie je.

Reagovat
Miguel19

Bod bude zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mala týždeň voľno, už City dokázala túto sezónu poraziť, pre mňa je to 50:50.

Reagovat
Remt

remízka by byla fajná

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Chelsea ešte viac

Reagovat
Error

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

tyden volna nas spis tresta

Reagovat
Error

Zaludna otazka - radeji vyhra Chelsea dnes a prilepseni v boji o top 4, nebo vyhra za dva tydny a zisk poharu?

Reagovat
Luc-Luc

vyhra dnes jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě dnes prohra a za dva týdny si klidně vyhrajte

Reagovat
MCFC_8

Oba zapasy prehra

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty si fakt neuvěřitelnej

Reagovat
Luc-Luc

citim v kostech, ze chelsea da remizu dnes

Reagovat
MCFC_8

Toto pises kazdy zapas...

Reagovat
icka

Jo no, naposled vyhrala...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ty si dost často stěžuješ jak máme nerealistický pohled na věc a jak pokaždé píšou někteří, že MCFC ztratí, ale děláš úplně to samé

Reagovat
Swarley

pokud nejdou oba kluby během odpoledne ještě zrušit, tak v ropném derby výhra toho světlejšího bordelu...Mourinho dal Chelsea sice dostatečný náskok, ale Ole to smazal jako nic...

Reagovat
icka

kez by Ole smazal ten tvuj brek pod kazdym clankem

Reagovat
Swarley

s titulem v PL nad hlavou rozhodně, to na nějakou chvilku na ty vaše bordely zapomenu...

Reagovat
icka

letos tomu sam neveris

Reagovat
Swarley

tak to je snad jasné, letos to bude stačit na vás...a to i s tím handicapam od Mourinha...

Reagovat
icka

jeste si povime

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze City. Radsi oni nez Pool.

Reagovat
Swarley

tak fanoušci Poolu si ani nic jiného nezaslouží...tam by to chtělo něco ve stylu Agueroooo...

Reagovat
icka

konecne s teobu souhlasim

Reagovat
Malresi

Vy si potom zasluzite minimalne take cakanie na titul ako my

Reagovat
Swarley

a to ani nevíme, jak dlouho to ještě bude...

Reagovat
Malresi

No ak to nedame tento rok, tak uz asi nikdy

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

To už jsem de-facto zažili

Reagovat
Swarley

to jo, ale to jste ještě fandili City...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, za ta léta jsme si smůly vybrali až až, je na čase to zlomit, my svého Aguera mám v podobě zápasu s Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehledě na to, že nevím čím bychom si to vysloužili

Reagovat
Tolstobik

Radeji LFC ( i pres jejich fanousky zde), nez ropa.

Reagovat
smazaný uživatel

David de Gea to Téléfoot: “It will be very tight. We have a team that can win something. Paul Pogba is fundamental for us. Anthony Martial is unstoppable & we will do everything to make the Champions’ League final.”

Reagovat
Kluivert9

S odchodem Mourinha se u United povolily drogy?

Reagovat
chicuita

Ne, zacal se hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká zdravé sebevědomí

Reagovat
Tolstobik

To bude muset predvyst nekolik podobnych vykonu jako proti Spurs a jo, pak tu ligu mistru vyhrajeme

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Vertonghen, Rose, Winks, Sissoko, Skipp, Eriksen, Son, Llorente.

A na lavičce 6 defenzivních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Moura a KWP vpodstatě neni defenzivní hráč

Nicméně je to divná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela znovu zranený.

Reagovat
SpecialOne

Žádná škoda pro vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, preto by som ho predal, i keď niektorí fans stále za ním stoja.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, kolik bysme za něj dostali. Ale s tim jak nakupujeme, bych se toho docela bál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://www.bbc.com/news/uk-england-lincolnshire-47189770

jak tu nekteri chytraci meli kecy o tom, ze Salu najdou ale na pilota se vyserou... Mbappe dal dalsich asi 800k na patrani po Ibbotsonovi.

Reagovat
Remt

tak to čučim, chválihodný

Reagovat
13

Na rozdíl od tvého pravopisu.

Reagovat
Remt

pardon, u toho slova mě bijou do očí obě dvě varianty "i/y", tak jsem prostě jedno zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

To bude podobností s chvalitebný, kde je měkký.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Busby babes

jo a Cavani je out na utery.

Reagovat
tuny

ace stream na spurs?

Reagovat
Sali5

acestream://e27f9df5baf603ccddda6dbbd28f2dd2760d3216

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto odkaz na streamy?

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Malresi

Son kktko

Reagovat
SpecialOne

Jaký dive ty šašku

Reagovat
Hokaido

Pěkně Oliver

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Son Pěkně rozhodčí

Reagovat
Cobra

Že má zrovna on tohle zapotřebí.

Reagovat
Orlandiiik

ten Oliver je mrdka ne ? píská ten leicestru

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem hovno, tak to pak tak vypadá

Reagovat
Tolstobik

Davinson

Reagovat
Orlandiiik

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
stiflerovamama

Leicester tolko šancí, ten Barnes je hrozný drevá´k

Reagovat
smazaný uživatel

No Vardy, no fun

Reagovat
Hokaido

Dřevák to není, jen je mu 21, hraje v PL čtvrtý zápas a ještě ve Wembley...

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver a jeho "posuzování"

Reagovat
Orlandiiik

ještě nám nepísknul ani hovno

Reagovat
Rybinho85

Jinak Reddit zase fachá, otázka na jak dlouho.

https://www.reddit.com/r/soccerstreams69

Reagovat
stiflerovamama

Inak taký postreh, nemali by to tí hlavní rozhodcovia lepšie, ak by sa pri tých rohoch postavili ku bránke a pozerali sa na to spredu, ako keď na to čumia zo 16 stky a všetci hráči sú im vlasttne chrbtom ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nestíhali by kontry

Reagovat
Hokaido

Spurs zase hrajou hovno a zase vedou. Už mě to přestává bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno sice hrajem, stejně jako některý úseky v předchozích zápasech, ale celkově sme v nich byli lepší a proto vyhráli...

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs zatím se štěstím

Reagovat
Kluivert9

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver ma slušne vytáča.

Inak hrajeme veľmi zle. Ľavá strana neexistuje. Eriksen miesto Skippa na CM a Lucas na LW.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se mi zdá, že vůbec nehraje střed kromě Sissoka. Skipp a Winks by neměli hrát spolu, možná bych tam poslal spíš Wanyamu

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen 9

Ozil 1

Reagovat
smazaný uživatel

Pls Llorrente nedaj gól, mám ťa na tikete za 5 gramcov

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je vykartovanej?

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim ho v zakladu, proc se divis tomu dotazu?

Reagovat
smazaný uživatel

53. minuta a první odpískaný faul pro Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver, kolik ti dali ty kundo

Reagovat
Tolstobik

Tohle je pencle?

Reagovat
Horcmen

samozřejmě

Reagovat
janinho

nezdalo sa mi ale ten 3.opakovany zaber uplne jasny. penalta uplne v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl to vůbec kopat, ještě nebyl v zápase

Reagovat
stiflerovamama

Tak toto nebolo moc rozumne

Reagovat
Kixi Syhimour

totáč zatím jak slepej k houslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš těžký, když se Leicesteru připískává, jak vám tuhle sezónu

Reagovat
Kixi Syhimour

To spíš, že jste úplně nulový tomhle zápase, chyby rozhodčích jsou většinou promnás, ale v nějak závratné míře

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, fakt že dnes to nefunguje o to víc, že v předchozích zápasech jsme se mohli spolehnout na výkon Sona a ten je dnes utopenej v offsidu.

Reagovat
Kixi Syhimour

.....to zas ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester

Reagovat
Cobra

Kvalita.

Reagovat
Tolstobik

Eriksen nice

Reagovat
Orlandiiik

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Horcmen

Barnes

Reagovat
Tolstobik

ten mel uz tutovky na hattrick...

Reagovat
EXoRcIsT

Tottenham zacina mat tolko stastia ze zacinam verit ze ten titul nakoniec vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne že bych ho chtěl nějak degradovat, ale Vardyho penalta byla otřesená, ale dobře se postavil k tomu Barnesovi, kterej teda zakončuje strašidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale poslední dobou se mu nedařilo, takže dneska od něj pěkný

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas

Reagovat
tweek

Proč to nechce Eriksen podepsat? Píše se o tom, že chce pryč z kurníku nebo jde o prachy?

Reagovat
Kluivert9

Chce v kariéře taky něco vyhrát.

Reagovat
janinho

necital som nikde kolko mu Tham nuka (zatial berie menej nez napr. Aurier!).

ale podla mna okrem platu ho zaujima aj ako to bude dalej s investiciami do kadra. pokial tham dalsie 3-4 sezone planuje mat transfer budget 0 GBP tak asi nebude chciet ostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Co víc ten Leicester chce

Reagovat
diastan

No pojdme na to, cokoliv jineho než 3b bude velký problem a velka radost pro Live.

Ederson, Walker, Stones, Laporte, Zinchenko, Fernandinho (C), Gundogan, De Bruyne, Sane, Bernardo, Aguero

Reagovat
SpecialOne

Hraje Sterling, Sané bench

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Raheema setri?

Reagovat
diastan

Bylo trochu divne, že byl Sane i na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak je rozjebete

Reagovat
vilp

Laporte konečně na stoperu, paráda.

Reagovat
Miguel19

#Chelsea XI to face Man City: Kepa; Azpilicueta, David Luiz, Rudiger, Alonso; Kante, Jorginho, Barkley; Hazard, Higuain, Pedro.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele, vcelku by to chtělo aby jste je obrali, protože náš výlet na OT nebude 3 bodovej si myslím

Reagovat
Malresi

Coby nie

Reagovat
Kixi Syhimour

No nevím, MUN nahypovanej, my pod tlakem a ne v zcela ideální formě , ale uvidíme, snad tam vyhrajeme

Reagovat
Malresi

Derby je derby. Ako dlho inak fandíš ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Novější, přelom 2012/2013 a 2013/2014

Reagovat
Malresi

Kvoli Coutsovi, Studgovi alebo Suarezovi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Rodině

Reagovat
Malresi

Wow. No tak za tie roky tych prikladov si vela nezazil, ale ver mi, ze v derby je forma a tabulkove postavenie irelevantne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, ale vcelku tu historie našeho klubu beru, ale chápu, že ty, Oliver, Thomasinho, Coutinho (možná), c. Kristiano a taky, nicméně to nezní moc pozitivně, že tabulkové postavení nemá relevantnost

Reagovat
Kixi Syhimour

*no, mělo být to prvé slovo

Reagovat
Malresi

V sucasnej forme to hra skor pre nas. Na tuto fazu sezony sa tesim od zrebu. S bayernom a uckami yo budu pamatne zapasy tak ako tak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad se na to bude vzpomínat v dobrém

Reagovat
Malresi

Verim tomu.

Reagovat
Coutinho10

mám z toho dost obavy

Reagovat
Kixi Syhimour

To si mě fakt uklidnil , ale proti City to prostě asi nejde, chce to asi ještě čas

Reagovat
Coutinho10

j už začínám bejt taky pesimista ....před chvilkou jsem City dokoukal a to je prostě jiná liga...navíc během chvilky i skóre nehratelný při případný rovnosti bodů....už maj o +10 gólů lepší rozdíl, takže opravdu nevim, co by se muselo stát, aby se to přehouplo na naši stranu

Reagovat
Kixi Syhimour

Já to říkal

Ale tomuhle se nedá momentálně konkurovat, bohužel se musí počkat až ty slabší týmy najdou na Pepa recept častěji, ale to už budou ve hře i MUN a kluby z Londýna. My taky musíme posilnit, ale tak aspoň to byl souboj a ne jenom odevzdání titulu

Reagovat
Coutinho10

j aspon jsme s nima drzeli pomerne dlouho krok a velka skoda, ze se nam nepovedlo vyhrat u nich nebo pak s tim Leicesterem, kde to pripadne dikynasemu vetsimu naskoku mohlo bejt zajimavejsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jsem si to aspoň tu chvíli užili

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak vypadni z tý slunný hnusný země zpátky do deštivé Anglie, stejnak ti to tam nesvědčí

Reagovat
Coutinho10

Tak vypada to tak no...leda, kdyby prisel novy trener, tak by se to tam mohlo otocit....jinak ale co se tyka navratu do PL, tak otazka kam by to bylo, protoze do LFC to jako navrat nevidim moc realne....mozna bych se nedivil prestupu do MC...to.by byl jeste vetsi valec MU snad ne a Chelsea taky doufam ze ne mozna by se mi libilo, kdyby se ozvalo PSG s Neymarem to byla jizda jako v repre ...jsem na to leto zvedavej, jak to vidis ty a cemu davas nejvetsi sanci ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi tam ještě zůstaneš podle mě, ale Valverde taky, FCB nejsou blázni aby prodali hráči za 150 mil. hned po sezóně a půl, holt se tam nějak budeš musit ještě adaptovat, jinak už se asi, podle mě, do Anglie nepodíváš, když už tak ta Paříž

Reagovat
Coutinho10

j když ne Barcelona, tak bych viděl nejpravědpodobnějš asi taky tu Paříž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

uz vidim zapas na OT a 90 min nuda vobec by som sa tomu necudoval

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to si nemyslím, Ole nás podle mě bude chtít porazit a ti hráči podle mě budou motivování víc než ti naši, u nás to vypadá tak, že to vcelku flinkáme, hlavně záleží jak se kdo vyspí, nicméně prohra by byla pro nás velkým problémem, proto by dneska mohla Chelsea překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso a Barkley v zostave znemená akože čo?

Reagovat
vilp

Barkley, Kova byl v prvním zápase proti City klíčový.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sarri má nějaké překvápko

Reagovat
vilp

Jop, docela negativní.

Reagovat
Talker

Tak oba jsou to průměráci, jen rozdílní.

Od Barkleyho hrozí goly a to, že něco posere, od Kovačiče zase nehrozí ani jedno.

Reagovat
vilp

Úplně jsem čekal, že sem zase přispěcháš se svým názorem o průměrákovi. Proti City to chce co nejmíň ztrát pod tlakem v klíčovém prostoru, takže docela velký rozdíl i tak.

Reagovat
Talker

Oni jsou průměráci oba, tak akorát na lavičku.

Reagovat
vilp

Když myslíš. Ale Barkley je tak 5x průměrnější a dnes to ukázkově potvrzuje, s Kovačićem by navíc ta levá strana dozadu nikdy takhle nehořela.

Reagovat
vilp

Jinak Barkley dal gól naposled v říjnu jen tak mimochodem.

Reagovat
Svatej

Krasne trefeny

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič není průměrák.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

uz nepis nic radeji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ten hudson odoi je zraneny alebo ho sarri setri na sezonu 2024/25?

Reagovat
Kluivert9

Pro Bayern.

Reagovat
icka

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej toho Sona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moura by dal taky

Reagovat
Horcmen

no konečně

Reagovat
Malresi

Kto tu spominal Vardyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, když vedem

Reagovat
stiflerovamama

Ako moze nechat toho Barnesa celý zapas ? Puel

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley? prečo?

Reagovat
Talker

Vám fakt vadí, že máme 4 ofenzivní hráče místo 2?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr som čakal RLC s kantem a kovacicom

Reagovat
smazaný uživatel

resp jorginhom..ale barkley?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic nám nebude vadit, vyhrajete-li

Reagovat
Malresi

Reagovat
Tolstobik

Jinak Sissoko je beast tvl....

Reagovat
smazaný uživatel

Toby je za tu chvíli 3x u míče a 2x to nehorázně posere. Ne že by ostatní hráli o moc líp, s výjimkou Sisskova a Llorise.

Reagovat
Tolstobik

Sissoko tak hraje celou sezonu?....si pamatuju, jak se mu tu roky vetsina lidi vysmivala, ale me prislo, ze vzdycky hral mimo pozici - ve stredu zalohy je skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v podstatě celou sezonu, od tý doby, co hraje ve středu

Reagovat
Tolstobik

Ja popravde moc nerozumim, proc ho ty predchozi roky cpal Poche na (levy?) kridlo...

Reagovat
Tolstobik

Dycky kdyz se na vas divam tuhle sezonu, tak patri mezi nejlepsi na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Předtim se tam nedostal přes Dembelého. A jo, teď patří k nejlepším hráčům, což nás dost zachránilo, protože s nim nikdo nepočítal a bez něj by neměl ve středu kdo hrát

Reagovat
Tolstobik

Jo, to je vlastne taky fakt, zdravej Dembele tezko na svoje misto nekoho pustil

Reagovat
smazaný uživatel

ono to u něj o pozici moc není... spíš má prostě větší sebevědomí, víc se dostává do hry atd. Pořád lítá všude po hřišti stejně jako minulé sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, ale ten návrat na CM asi hrál svojí roli v nastartování sebevědomí, předtim ne a ne se chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že u něj se ty výkony postupně zlepšovaly... vyšel mu jeden zápas, druhej, třetí a ta kritika na něj pomalu mizela, zvedalo se mu sebevědomí a nejednou je z něj možná adept na našeho nejlepšího hráče sezóny ale hodně mě mrzel přístup některých našich fanoušků v dobách, kdy mu to tolik nešlo.. ubožáci si vždycky potřebují najít jednoho hráče, na kterým si vylívají svoje mindráky. Teď to je pro změnu Trippier.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu v tý době prostě působil jako tragéd a to dlouhodobě, dali sme za něj i dost peněz, takže to v tomhle smyslu schytal i kvůli očekáváním. Teď mam podobnej pocit z Auriera, kéž by to s nim dopadlo stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntíku souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hrál několikrát na kraji a jako RB a snad pokaždý zahrál skvěle. V minulých sezónách byl tragéd, ať nastoupil kdekoliv.

Reagovat
Tolstobik

Je pravda, ze zas tolik na vas nekoukam a vidim ho dycky hrat dobre jen ve stredni zaloze...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, letos hrál všude možně a jeho výkony to neovlivnilo, to samý platí o minulých sezónách, kdy byl tragéd, protože byl tragéd, ne proto že by to byl jen hráč na střed. Však na kraji dokázal skvěle zahrát i za Francii a Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

ten se v United neztrati

Reagovat
Tolstobik

Nepotrebujem, mame cerstve podepsanyho Jonese a Smallinga

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, remízovej match, ale co naděláš

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Leicester to je banda čuráků

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak proč hráli City ten vloženej zápas (kvůli poháru) a Chelsea, ne?

Reagovat
Horcmen

protože hrál Brighton opakovaný zápas FA Cupu, nebyl prostor

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
Taiger

fantasy tryhard

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Líbil by se vám koncept ligovýho poháru, že by tam hráli i Skoti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohár by mali zrušiť hlavne a nie tam pchať nejakých Śkótov

Reagovat
raduinho

nesmysl

Reagovat
spider_8

Nechápu ten nevyužitý potenciál z obou stran.

Reagovat
Busby babes

protoze tim zabijes skotskej pohar.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme City!!!

Reagovat
Talker

Stream někdo?

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea !!! Porazte to zlo

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Horcmen

Reagovat
diastan

Alonso

Reagovat
Horcmen
Reagovat
diastan

nepochopitelně

Reagovat
Taiger

STERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tezky prat Pipitovi v Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

That escalated quickly

Reagovat
Whitemedia

Alonso odešel domů?

Reagovat
Busby babes

Dneska az ve 4. minute? City je nejak z formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem, dlouhodobe nejlepsi Anglan...

Reagovat
tuny

neblbni...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Chelsea hraje bez levýho beka?

Reagovat
Whitemedia

už pár měsíců

Reagovat
Greny

další gol ze standartky .. v tom jsme snad nejhorsi v lize

Reagovat
Whitemedia

Zaschrona by nesouhlasil

Reagovat
diastan

Co nedal

Reagovat
Horcmen

Aguero uff

Reagovat
Mimalu

Aguero dobře nás točí

Reagovat
Svatej

Tyvole, celou dobu si rikam, jak muzou mit Silvu tak neskutecne v pici, kdyz se Kevin stavel k mici a oni dokonce meli tak 5 sekund na to se ohlidnout. Fakt tupci debilni.

Reagovat
Svatej

Normalne jsem si celiu dobu behem toho preruseni rikal, jestli jsou to takovi idioti, nebo o nem nevi, protoze toho mista tam mel plnou prdel.

Reagovat
Swarley

Aguero

Reagovat
Whitemedia

Aguero jaký Morata

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte sa smeješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je Barnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bern Silva luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Nechali sme City nabrať druhý dych...

Reagovat
ADM

Kun Suárez

Reagovat
Busby babes

obrana Chelsea. Divaci s nejlepsima mistama na stadionu.

Reagovat
icka

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

uz v minulym zapase neco podobnyho spalil, drevak

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses takovej mongol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

omg proc si neco psal

Reagovat
smazaný uživatel

protoze tam fakt ted v tydnu spalil megasanci, na jeho kalibr brnkacka

Reagovat
smazaný uživatel

trochu kolotoc

Reagovat
diastan

Bernardo opet gebialni, uz to prodluz

Reagovat
fenixLFC

aguero

Reagovat
Taiger

Reagovat
icka

Jo vsak se vysmej kazdemu, po bitve kazdy general

Reagovat
Greny

to mohl nasadit Fernanda Alonsa, ten by to odjezdil lip

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to nedal

Reagovat
vilp

Ta levá strana Chelsea...

Reagovat
ADM

Taká tam nie je

Reagovat
TopinB

Je, všechny strany jsou levé

Reagovat
diastan

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz si to vynahradil

Reagovat
Mimalu

wow

Reagovat
diastan

Kral

Reagovat
vilp

Wow, to bude debakl.

Reagovat
Taiger

AGGYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Whitemedia

Sarriball

Reagovat
ADM

Do prázdnej to bolo moc easy

Reagovat
Swarley

dobře napravil

Reagovat
Edgewalker

Tohle trefí

Reagovat
Horcmen

to je bolest

Reagovat
Busby babes

Kun.

Reagovat
Taiger

Kurz 1,5 na City úplně zadarmo

Reagovat
icka

yep i na Spurs a Bremy byl krasny

Reagovat
Taiger

U slepic jsem byl nejistej

Reagovat
Miguel19

Krajní obránci luxus

Reagovat
smazaný uživatel

From zero to haluzák

Reagovat
Luc-Luc

Tvl a je po zapase, a ja se na to tesim celej den

Reagovat
Taiger

Prd po zápase, zápas teprv začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas skončil, začíná nakládačka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

hezkej zacatek

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, tady asi úroda pro Chelsea (i pro nás) nebude

Reagovat
fenixLFC

tak oni nemaju moc kde stratit

Reagovat
Kixi Syhimour

Mají ale nebude to s top 6

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Mimalu

Alonso

Reagovat
iamek

Takhle hrají budoucí šampioni.

Reagovat
smazaný uživatel

A účastníci EL 19/20

Reagovat
Matić

Mohlo to být 3:0 a už jsem to mohl vypnout. Teď budu koukat ještě nějakou chvíli na tu hrůzu...

Reagovat
iamek

Reagovat
Matić

OK, 5 minut navíc

Reagovat
aramaki

uff

Reagovat
celeb

Reagovat
vilp

Alonso je snad jediný horší bek než Marcelo.

Reagovat
Taiger

Ale slušnej rozdíl, diastan úplně skromnej, když si to City vodí, ale jakmile Pool vyhrává, tak takový hovna co tu píšou jejich fans, se nedají poslouchat

City to snad urvou

Reagovat
Swarley

a vy hrajete úplný hovno a ty jsi přitom nejotravnější široko daleko

Reagovat
Taiger

Ty si postiženej nebo co?

Reagovat
Swarley

to je přesně to, o čem píšu...

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

sorry, ale na tebe posledních pár měsíců nikdo moc nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne ze ty pises prikladne

Reagovat
Horcmen

ty vole

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

brekot, ze si to Edenek nema s kym dat za 1, 2, 3...

Reagovat
Kixi Syhimour

10:0

Reagovat
smazaný uživatel

City trošku iná forma

Reagovat
vilp

Barkley.

Reagovat
Taiger

10:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ani sa necudujem, ze Chelsea dostala 4 od Bourne

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
fajdax

Courtois by to v pohodě měl. Kepa je malej

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
stiflerovamama

Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
diastan

toto je masakr

Reagovat
KillSwitch

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

chelsea

Reagovat
Malresi

Tato Chelsea nema v LM co robit. United alebo Arsenal to musia zvladnut. Obrana Chelsea? Nejestvuje.

Reagovat
Swarley

dobrá finta doufám, že se bladík dívá a nechodí kanálama

Reagovat
Whitemedia

další debakl, na tohle Sarrimu dlabu..

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, snad City nepolevěj

Reagovat
Edgewalker

Začínám si vážit našeho výkonu a výsledku na City

Reagovat
smazaný uživatel

Takyto priebeh zapasu si predstavujem pri kurze 1,55 na jednicku! Len tak dalej.

Reagovat
stiflerovamama

-3,5 golu asi nebol dobry napad

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

To je takovej tym curaku Vypinam to

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

gloryhunter

Reagovat
Busby babes

ti to rikame leta...

Reagovat
Swarley

hlavně se budou pod souhrnem rozčilovat, možná to ještě k večeru přehodnotí

Reagovat
icka

jeste vy do nas sijte

Reagovat
Busby babes

a to zas ne, letos se hejti sami skoro porad.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si frajer

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

na me to nezkousej tu radobykamaradskou notu..tohle muze napsat jen naprostej Lojza, vubec nevis co je to dostavat 2:8 na OT a jiny zesmesnovani od United...To stejny LFC, strasny rychty nam davaji za poslednich, reknemem 5 let...ale tohle sem tu nikdy nevidel napsany

Reagovat
Svatej

Tak se dohodneme, co ty na to? Ja tu nebudu zkouset radobykamaradsky noty a ty na me zas nezkousej nejaky poucovaci kydy o tom, ze sis musel vytrpet neco horsiho, protoze me to absolutne nezajima a ani nejses zadnej orientacni bod pro to, co ma a nema fanousek vydrzet.

Uz dlouhou dobu pisu, ze je mi klub spoustou rozhodnuti v poslednich 5 letech v podstate odpornej a sleduju ho spíš z pretrvavajici cisty lasky a pro par jednotlivcu v tymu, ale to neznamená, ze mam ja jako fanousek povinnost z nejaky hrdosti koukat na zapas, kdyz ani hraci sami tu hrdost neukazuji. Nejde o tenhle zapas, ale o celkovej nesouhlas s tim, co se deje, tak si bez mudrovat na nekoho jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

s odsekem 1 se dokazu szit, s dovetkem ---- nepoucuj a nemoralizuj druhy jak sem kdo pise, tudiz i tvy oblibence treba z rad Utd, protoze tu bezne kadrujes nejen uzivatele dle klubu, tvoje specialita je kadrovani uzivatelu podle sekci

Tvuj boj, ale podle me ti to brzy prohlidnou jak u bladea, ze si ve skutecnosti taky otravnej trouba

Reagovat
Svatej

???

Docela bych rad dostal vysvetleni, proc bych do toho nemohl nekomu kecat a na zaklade jakyho moralniho pravidla.

Jen at to teda shrnu - Ty jsi sem pritancil jak andilek, stihl me poucovat o mym fandovstvi a pak mi hned nasledne poucovani jinych zakazes? To si delas doufam legraci.

Nevim, co by meli prohlizet, to ty si v tom hledas neco, co tam neni.

Reagovat
Svatej

Jen at teda doplním, aby jsi tu sracku s moralizovanim zas nepoužil proti me ve smyslu toho, ze to prece delam taky - Ja to jen pouzil pro vyjadreni myslenky v reakci na tu tvou naprosto zbytecnou odeskavku s kamaradskou notou, kterou sis tam sam domyslel a ani jsem nemel chut ti ji vymlouvat. Moralizuj si samozrejme koho chces, jen pocitej s tim, ze nekomu jako ja to bude jednoduse fuk.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Pipo123

Taktická dokonalosť :D

Reagovat
Luc-Luc

Nedivim se, ze Hazard chce odejit teda :)

Reagovat
Nikikrew

heh to sa mi este oplati aj zapinat

Reagovat
icka

Barkley a Alonso kouri Sarrimu asi

Reagovat
spider_8

Tohle bude neskutečná ostuda. Druhá během 14 dnů. Ať už ten Sarri vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri out, Lampard a Terry in

Reagovat
havrys99

Barkley áčko

Reagovat
fajdax

Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Everton poslal Barkleyho CFC, aby se pokusil dostat na jejich místo v top6?

Reagovat
C-M@ster

deset deset

Reagovat
Whitemedia

Tak kdo místo Sarriho? Hlavně už ale ne Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard.

Reagovat
Taiger

Ole efekt?

Reagovat
TopinB

No Sarri efekt

Reagovat
Kixi Syhimour

Lampard?

Reagovat
Whitemedia

Ani náhodou, Chelsea by ho zničila..

Reagovat
Svatej

Ani nevim, koho vinit vic. Management, ze doda trenerum material urovne Pedra, Williana, Barkleyho, Alonsa, Girouda a Moratu, nebo trener, ze jejich backupy nevyuziva?

Jinak nedivil bych se, kdyby se na to Sarri vysral sam. Bylo by takovy symbolicky, kdyby ukazal, ze na tohle nema nervy i nekdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá stavět ty samé čuráky dokola. Je to stejně jeho chyba jako vedení.

Reagovat
Busby babes

fakt by me zajimalo, co skauti v Chelsea videli na Barkleym, ze za nej dali takovej majlant. Everton fakt umi prodavat.

Reagovat
Svatej

To samy, co videli na Zappacostovi a Moratovi... jednou se na to mozna prijde

Reagovat
fajdax

Však byl zadarmo

Reagovat
Busby babes

nebyl.

Reagovat
Svatej

I kdyby byl, tak je to presne definice zadarmo drahyho hrace..

Reagovat
smazaný uživatel

člověk si ani nestihne udělat jídlo a už je po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat od týmu kde je v záloze Barkley a Jorginho

Reagovat
raduinho

Chelsea je pořád nejvíc KTBFFH!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Malresi

Vsetci vyhadzuju Sarriho. Ja by som vymenil tych smatlakov... Taketo individualne chyby predsa nejdu na trenerovo triko.

Reagovat
Whitemedia

a kdo na to hřiště poslal Alonsa s Barkleym? Je to jeho chyba a všem nám dopředu bylo jasné, že to ti dva zase poserou..

Reagovat
Malresi

S Barkleym suhlas, ale kto zahra spolahlivejsie ako Alonso? Emerson?

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
Pride

rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje s nima to, na co maj

Reagovat
smazaný uživatel

On je nasazuje zápas co zápas.

Reagovat
Malresi

A koho tam ma dat ked okrem Hazarda, Kovacica, Azpiho, Kanteho su tam sami smatlaci?

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

KEPA

Reagovat
Swarley

dejte jim desítku

Reagovat
salm0n

Dejte jim bůůůůra!!!!

Reagovat
Godwinson

José už větří návrat domů Každopádně v létě čeká Chelsea teda strašně moc práce, bez Edena je ta soupiska jen vtip.

Reagovat
diastan

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude fakt deset

Reagovat
Kixi Syhimour

Sic je to k prodělání, že City neztratí, ale což už no

Reagovat
JessePinkman

Je to v píči už.. Dvě debilní ztráty a po zápase proti United sen zase skončí...

Reagovat
Kixi Syhimour

bohužel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SpecialOne

Dejte tam někoho bez registračky, kontumace 0-3 bude důstojnější

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

hudson naskočí nenápadně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Luc-Luc

Kepa

Reagovat
spider_8

Kepa je taky jeden velký joke...

Reagovat
smazaný uživatel

Sarin si uz pospevuje ne petku neee

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana fakt next lvl

Reagovat
Kluivert9

Tohle nemůže koupit ani Kellner...

Reagovat
Taiger

Že někdo dostane od nich víc než my, to jsem nečekal

Reagovat
C-M@ster

deset deset

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože s tímhle se hraje o titul dost těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší tým letos na St. James nepřijel

Reagovat
Luc-Luc

Nechcu byt pesimista, ale nemame sanci proti tomuto city, nikdo by nemel, to je valec jak prase

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti týmům z top 6 neztratí, ale můžou se slabšímu, válec to sic je, ale ztrácí, problém je, že to my taky

Reagovat
El Cid z City

Jenže my už s váma nehrajem, bohužel

Reagovat
Luc-Luc

To nevadi, ale hrajete s United jeste, pokud se nepletu a ti vam to pusti :(

Reagovat
El Cid z City

Hodně s tím může zamíchat LM, no a pokud to bude takhle na krev,tak jakýkoli venkovní zápas se může ztratit

Reagovat
Bastaron

Reagovat
fenixLFC

hlavne ked sancu ako im dat KO zahodis a zaroven ich nastartujes

Reagovat
Kixi Syhimour

Co naděláš, to je úděl fandění LFC

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Letos parádní sezona. Mourinho na kolenou, Chelsea na kolenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle na kolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný osobní útok, který ještě ani není pravda.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Blasphemer

Už dost.

Reagovat
smazaný uživatel

24. minuta a 0:4 z pohledu Chels? To uz je na pornhub

Reagovat
Talker

Kepa tomu ale vůbec nepomohl. Být tam vyšší golman, tak má alespon 2 goly.

Reagovat
fajdax

toho bych prodal hned spolu s dalšíma

Reagovat
spider_8

Nechci to na něj házet, ale Courtois by podle mě oba měl. Pokolikáté letos už...

Reagovat
Svatej

pamatuju si gol na liverpoolu, tam by delsi golman strelu Sturridge mel.

Reagovat
Taiger

Být to Leno, tak všichni od nás mlčí

Reagovat
smazaný uživatel

0,5/10

Reagovat
J0EL

Reagovat
vilp

Courtois taky dostával podobný góly...

Reagovat
Csaplárova past

Borci, jak máte nastaveny Acestream? Mám rychlé připojení, ale stejně se mi obraz každou chvíli zastaví a znovu to načítá ....

Reagovat
smazaný uživatel

Rači to stopni, nechceš vidět, co se ti tam načte

Reagovat
BílíAndelDrcKo

bud rád

Reagovat
iamek

Sarri drz se!!!

Reagovat
čutalista

Mám si to vůbec pouštět? :D nemůžu najít zase na redditu streamy...neví někdo kde sehnat ACEstreamy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
čutalista

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa tento livesport.ws Maju to premakane. Lepsie nez vysledky.cz, ktore su lepsie ako livesport.cz

Reagovat
Rybinho85
Reagovat
čutalista

díky, sem to zase zmizlo

Reagovat
sintha
Reagovat
Taiger

Kepa by to nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

proč se bučí na Hazarda?

Reagovat
Taiger

Neumí to proti City potahat

Reagovat
icka

trapas

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne Ole a Mike si nevybrali dobrej zapas na skauting Chelsea. Takhle spatne dvakrat za sebou nezahrajou...

Reagovat
Swarley

spíš přijel okouknout humus ropný kluby...v úterý máme ten třetí, tak aby byl ready a nepoblil se z PSG hned na tiskovce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi teda občas taky na facku ale...

Reagovat
Swarley

tak snad je to očividné, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

co myslis? ty tvy krecovity vykriky ze jakoze si nad veci a hadas se tu jak malej kluk? nemluve o tvym pokrivenym videni sveta, reseni furt lovu a neustaly hovna ktery davno nikdo neresi? jak zasekla deska...mam kamarady co fandi United, mam jim pripisovat ty tvoje vyjebany nedostatky(chudaci, uz se tak narodili asi, fandit United) ze sou jak ty, ty pizdo? pokriveni curaci?

Reagovat
Swarley

už jsem to psal stokrát, tohle mě fakt nebere

Reagovat
smazaný uživatel

kecas

Reagovat
icka

Kdyz jsi stary dement tak se nedivim.

Reagovat
Swarley

neber se tak vážně, vždyť je v konečným důsledku úplně jedno, co píšeš ty nebo já nebo tady kádrovač..

Reagovat
smazaný uživatel

*na delo

Reagovat
Malresi

Stavime sa?

Reagovat
spider_8

To je fakt. Teď to jebem ob zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

myslite ze se Sarri dozije druhe pulky nebo ho vyhodime o prestavce?

Reagovat
vilp

Barkley je zralej na ručník, to je neuvěřitelný.

Reagovat
Matić

Reagovat
mr.Silver

4:0 a B. Silva zase ani acko fakt super fanta hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Ole na tribuně dnes

Reagovat
icka

Barkley je parodie fakt

Reagovat
Whitemedia

Na přihrávky vedeme, takže je to dobrý, Sarri bude spokojený.

Reagovat
oli9

tak sem ted přišel a chtěl si pustit fotbal no tak teda nic ...mám volnou neděli

Reagovat
SpecialOne

pořád můžeš sledovat nulový progres Sparty po 3 měsíční pauze

Reagovat
smazaný uživatel

nadílka od Bournemothu mělo být pro Chelsea probuzením a motivací pro všechny (včetně Sarriho), ale stejně to mají všichni naprosto u prdele... to je pak těžký

Reagovat
Greny

tak ono to neni tak jednoduchy .. Hazard se vidi v Realu, Jorginho v prdeli .. Alonso na vylete..

a Sarriho nejvetsi problem je kde si zapali

Reagovat
Kixi Syhimour

Tomanatura08.07.2014 23:05#

Kazdy, kdo obranu postavi na Luizovi a da mu pasku v takovem zapase, si ten debakl zaslouzi.

Až na tu pásku

Reagovat
Ranoth

sarri ich namotivuje cez prestavku na najvacsi obrat v historii

Reagovat
smazaný uživatel

uz 12 minut nepadnul gol

Reagovat
Taiger

A?

Reagovat
smazaný uživatel

no ze si kokot

Reagovat
Taiger

A pak kdo se neumím chovat Jen jsem se zeptal

Reagovat
Baronne

Reagovat
Miguel19

Gonzalo vypadá dobře ale..

Reagovat
Taiger

Giroud vypadá líp

Reagovat
nani92

City, pravý a právoplatný šampion

Reagovat
Taiger

I lidi s fejk inženýrem mají někdy rozum

Reagovat
Luc-Luc

Ale tak porad lepsi nez United

Reagovat
kiciN

Reagovat
bbbauch

Tak z definice slova sampion vyzniva, ze je lepsi, nez vsichni ostatni. Takze thanks captain obvious

Reagovat
smazaný uživatel

A jediný kdo je porazí jsme my

Reagovat
iamek

Reagovat
off-olda

4:0

Reagovat
Venny

Po poločase otočíme, brilantně nasazená Csaplárova double-past

Reagovat
Taiger

To je snad poprvý, co Sarri prohrává a nedělá si během toho poznámky

Reagovat
Venny

Po dvou krábách za půl hodiny už neudrží tužku

Reagovat
icka

na co by si je delal, o polocase uz tam asi nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zvědav na ostatní týmy, jak tomuhle chtějí konkurovat v budoucnu, jediný, kdo na to mají finance jsou MUN

Reagovat
Swarley

jste pořád posraní, i Pepkovi se to po čase rozpadne a budou v hajzlu...Klopp u vás taky nebude věčně, to jsem teprve zvědavej, jak si s tím poradíte...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nu což, vezmem Gerrarda.

Reagovat
Swarley

to je ve spojení s vámi jasná záruka titulu, to je fakt...

Reagovat
Kixi Syhimour

V tom Rangers se jeví vcelku dobře

Reagovat
Kopac

nikdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JessePinkman

Koho jinýho

Reagovat
Luc-Luc

Toho se nechci dozit 2 manchestery pretahujici se o titul

Reagovat
Serg!o

Jj, to tady ještě nebylo no.

Reagovat
Kixi Syhimour

V dlouhodobé sféře ani ne

Reagovat
Swarley

a to se pohybuješ přesně v jaké sféře?

Reagovat
Kixi Syhimour

2011-2013

Reagovat
Luc-Luc

*o tituly

Reagovat
El Cid z City

Až odejde pep, půjdem rozhodně dolů...

Reagovat
Kixi Syhimour

To je ale tak 5 let hrůzy ještě

Reagovat
Godwinson

Však v LM jsou pro smích, domácí ligu taky nevedou o dvacet bodů, ale je to naprosto otevřený. Tahle panika mi přijde dost zbytečná

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš narážím na to, že tohle je sezona, kdy je ten titul ještě dosažitelnej vzhledem k vývoji. Příští rok ropáci nakoupí + Manchester si pořídí obranu a bude to jak za Safa

Reagovat
Godwinson

Však Kloppovi stačí dva hráči a a má dokonalý tým. Samozřejmě je otázka, jestli někoho nezlákají třeba do Španělska, ale to už je věc druhá. Osobně bych byl spíš rád za to, co se tam s Kloppem vybudovalo a čeho ten tým dosahuje. City holt nasypou pár stovek po sezóně a jede se dál, tak to je.

Reagovat
masly008

jako že pool ty stovky nesypou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Sypali jsem 2 přestupové období, v dlouhodobém horizontu nemáme na to utrácet takhle do nekonečna

Reagovat
masly008

to je jasné,ale taky si to kupujete,jen za levněc než city.

Reagovat
Godwinson

Sype každý velký klub, co chce být úspěšný, ale jinak je tam dost velkej rozdíl, no

Reagovat
Kixi Syhimour

2 hráči, no to nevim, i kdyby tak totéž to je u United, kteří si ještě vypláznou 100 mil. za náhradníky a City si po sezoně najdou náhradu za Fernandinha, omladí kádr jdou si spokojeně dál

Reagovat
Muffi

Jsi se s tou dosažitelností posral? uvědomuješ si, že letošních 94-6 bodů co bude potřeba na mistra bude představovat druhý nejlepší výsledek v historii ligy, který by na titul nestačil jen loni a stobodové sezony nemají pravidelně ani PSG a Juve.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co já s tím? Nechápu pointu příspěvku

Reagovat
Busby babes

ale vubec. Stejne jako tymy prisli na to, jak hrat proti Barce, tak pomalu prichazi i na tohle. Vsak tady Chelsea udelala brutalni chyby vzadu. To pak muzes mit system jakej chces.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale City mají to finanční zázemí, v Anglii to máte pak jen vy, popřípadě Chelsea, která ale bude musit řešit své problémy

Reagovat
Busby babes

ale vy ty penize mate taky a taky jste utraceli dost. min nez City, to je jasny, ale porad to neni malo. Stejne jako u nas. Pokud se ty i mensi penize utrati dobre, pak se konkurovat da. Coz se treba nam posledni dobou moc nedarilo.

Reagovat
Busby babes

zas net spend. I Liverpool investoval velke castky do posil, jen meli dva velke prodeje., ktery my jsme treba nemeli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože, utrácíme hodně, beru, ale to co si napsal je docela postatné

Reagovat
Luc-Luc

Nechapu, co se tim basnik snazi rict...bez tech prodeju bysme takovy nakupy nedelali

Reagovat
Kixi Syhimour

City jsou schopní za jedno léto přebudovat celou obranu, vy na to abyste si přivedli několik skvělých hráčů, my si můžeme dovolit jednoho super hráč a to ještě Klopp musí dokázat, že ho fakt potřebuje

Reagovat
Busby babes

a pak, ten Pepek taky jednou odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa necudujem, ze tu ma kazdy z fandov LFC srandu vcera vyhra s bourne, ktory ale absolutne nebrani a zrazu je kriza zazehnana a den na to, City da 5ku Chelsea, ktoremu dal 4:0 zrovna spominany Bourne a uz nie je mozne im konkurovat

Reagovat
fajdax

Sarri by měl po zápase jít. Jinak tu 4 nedáme

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
spider_8

Klidně už o poločase. Sbalit si karton a vypadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Podepsat Lamparda a vyházet polovinu těch polen.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps by mohl jeste nazout kopacky a byl by tam stejne nejlepsi

Reagovat
fajdax

jojo

Reagovat
Busby babes

Mourinho je volnej.

Ale jinak vazne, koho misto nej?

Reagovat
Tolstobik

Ja bych jim toho Mourinha pral jeste jednou

Reagovat
fajdax

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je možný i ten Mourinho, spíše si myslím že by odmítl on než vedení CFC.

Možná Howe nebo někdo podobný, když se šlo po Sarrim, který taky nikdy nic nevyhrál

Reagovat
Svatej

Chelsea bych pral Lamparda, ale Lampardovi bych soucasnou Chelsea rozhodne nepral

Reagovat
J0EL

Wenger

Reagovat
fenixLFC

tu 4 ste mali za polcas

Reagovat
icemike

Ale prd

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ale Kanté nehrá na DM?

Reagovat
icka

protoze pro Sarriho existuje na tu pozici Jorginho a nikdo jiny.

Reagovat
icemike

Protože narozdil od Jorginha umí asistovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri a jeho tvrdohlavosť. Nepoučiteľný. 4-3-3 s Jorginhom na CDM je ako mať na ihrisku o hráča menej. Sarri iné hrať nebude a Jorginho je na PL príliš pomalý.

Reagovat
MCFC_8

DE-MON-TAZ...Kun po tej tutovke ked nedal do prazdnej som sa bal ze bude nedas-dostanes, ale potom kraaasne trafil

Reagovat
Tolstobik

Vsichni tu serou z City, ale 4ku dal Chelsea doma i Bournemouth....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

Takže s plánem "A" dostaneme do poločasu 4 góly. A jelikož Sarri odmítá plán "B", tak nic nezmění a předem si dokážu tipnout, jak to bude ve druhém poločase vypadat.

Reagovat
Kixi Syhimour

City už rezignovali, dají vám tam tak 2 z kontrů, no

Reagovat
blade115

Vždyť plán A nefunguje, tak proč by ho přece měnil...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

A tak Sarri nie je príčinou problémov Chelsea, ale je príliš tvrdohlavý. Vidí v Jorginhovi viac ako v nom je a Kanteho posuva mimo poziciu. Barkley by sedel aj v horších kluboch. Obyčajný priemerák. Obranu neriešim tam nie je ani kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri sestrihu to je jak FIFA na nejlehci obtiznost. A ani bych nerekl nekvalitou def CFC jak spis individualni kvalite a vubec kvalite rozhodovani hracu City v ten rozhodujici moment..jak v presingu, kdy vyborne prepinaji z obrany do utoku, ze i de Bruyne brani v bloku, tak jednotlivy osobni souboje kdy vystartovavaji jen v mmt kdy sou dobre zajisteni...No nevim...mozna je Pepek kokot ubrecenej, ale PL si dava s prehledem

Reagovat
fajdax

On nevystridal

Reagovat
off-olda

To je fakt šok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ten vajgl v drzce mě proste dostává

Reagovat
Swarley

Barkley si ještě sám zatleskal, parádní zápas

Reagovat
off-olda

To je ta motivace, to srdíčko!

Reagovat
vitasrp

Ten chlap je dokonalej úlet tý nový přestupový politiky od roku 2014. Extra moc nestál, díky statutu Angličana se v budoucnosti možná dá za nějaký peníze prodat, což je přece strašně důležitý, fakt, že jako hráč se od roku 2014 vůbec nezlepšil a krom pár světlejch výjimek stojí úplně za hovno, už je vedlejší.

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

obycajny traged

Reagovat
Swarley

je to tak no, každopádně dřív vypadal fakt nadějně...teď to je fakt čistý průměr...

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic do hry...tak naschval..kolikrat se dnes s micem otoci dokola?

Reagovat
diastan

11týýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
t0mmy33MCFC

To mají zpět za ten pohár když to tehda Pellegrini vypustil před Realem

Reagovat
Swarley

zkušeně Azpi a Dean si to odpískání penalty taky užil, vše v pořádku

Reagovat
Cobra

Ten Dean byl boží.

Reagovat
Swarley

on musí mít nějaký amatérský divadlo, to jinak není možný...nebo je to teda obrovské mrhání talentem...

i teď ten přímák...

Reagovat
Horcmen

dva hattricky po sobe, to je sen

Reagovat
smazaný uživatel

A my na jeden čekáme 8 let

Reagovat
kiwwi

Niesu po sebe

Reagovat
Horcmen

pro mě z fantahlediska jo, GW25 + 26

Reagovat
El Cid z City

Nechte si něco na finále chalani

Reagovat
Tolstobik

Ok, sice to preju LFC, ale Chelsea v zumpe je taky zabavna

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš přát LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Přeje jim, aby byli v zumpe

Reagovat
Tolstobik

V souboji o titul s ropnou mrdkou?....jednoznacne ....stejne jako sem jim pral proti City v sezone kdy uklouzl Gerrard...pro me proste lepsi tradicni rival nez sracka nasteroidovana prachama z ropy.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden a Chelsea padne na 6. místo.

Reagovat
Miguel19

Azpi nejhorší sezona v Chelsea.

Reagovat
spider_8

Ale houby, většinu sezony nás s Rudigerem a Luizem aspoň trochu drží nad vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
cokoliv

Hoďte tam někdo ručník

Reagovat
Tolstobik

Chelsea vypada jak tym z League one.

Reagovat
spider_8

Jako ani teď, na těch posledních 30 minut neposuneme Kantého na DM? Sarri musí mít doma slušný BDSM set

Reagovat
diastan

Začínám se fakt bát jak v dalších sezonach dokážeme nahradit Fernandinha, ten hrac je pro nas naprosto nepostradatelny

Reagovat
Luc-Luc

Snadno, sejkove vytahnou ze strozoku 100 mega a nekoho koupi

Reagovat
smazaný uživatel

A když se nechytne, vytáhnou znova

Reagovat
Luc-Luc

Tak

Reagovat
diastan

Reagovat
vladino10

A nemá pravdu?

Reagovat
diastan

S tím, že někoho koupíme ? To bylo jádrem mého příspěvku a levné to snad ani být nemůže. Takže brekot byl jediná věc navrch

Reagovat
Le Gunner

Fakt respekt vidět rozumného fanouška, co všem pohádkářům a rýpalům věcnými argumenty zavře hubu. Dík

Reagovat
pingla

Reagovat
Taiger

Co zas udělal Sané?

Reagovat
Miguel19

Hraje piču.

Reagovat
smazaný uživatel

uz se na to fandeni Arsenalu vyser, stejne fandis podle fanty

Reagovat
Taiger

Co ti je? Se ptám, proč ani nenastoupil z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo minule ty blbecku

Reagovat
Taiger

Mindráček

Reagovat
smazaný uživatel

z tebe? pripadnes mi jak hovno

Reagovat
Taiger

Ale baví tě reagovat na každý můj příspěvek :(

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz me to tak bavi se zivit na ukor idota, nekdy to zkus mongole

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Man found dead with a Chelsea jersey on, stockings on and dildo in his ass. The family had to ask for the Chelsea jersey to be removed for fear of embarrassment

Reagovat
jenage

Humor ludze mojo.

Reagovat
off-olda

Jako na Jorginha začínám být silně alergický.

Reagovat
diastan

Docela zklamání

Reagovat
El Cid z City

Fred i jorginho-oba jsme chtěli, zvolili konkurenci, fakt by mě zajímalo,jak by vypadali u nás.

Reagovat
diastan

No snad nakonec vybereme dobře, protože nás to nemine. Ani těch 100mega nemusí zaručit rovnocenou nahradu za Ferdu

Reagovat
El Cid z City

ndombeleho kontaktoval united, proti nim moc šancí uspět nevidím(viz sanchez,fred),on by byl bestie v našem systému

Reagovat
cokoliv

Teď jak si tam vyklusaval vedle sterlinga DM jak víno

Reagovat
diastan

Asi jasnej ?

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

kludne aj penalta

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
ADM

Inak tieto postrčenia rukou ako predviedol Luiz na Jesusa majú celkom hluché miesto v pravidlách, ale zakončenie to dosť ovplyvní. Nevadilo by mi keby to bolo telom, ale vyslovene rukou ho odstrčiť.. Na penaltu málo, ale prehliadané by to byť nemalo asi.

Reagovat
celeb

celkom by ma zaujimalo, aku sancu davaju momentalne stavkovky CFC, ze to otocia.

Reagovat
Mönchengladbach

Ve čtvrtek v Malmö to bude asi taky pěkná komédie, pokud se hráči nebudou chtít předvést před případným novým trenérem.

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby tam Chelsea prohrála třeba 2:0, a doma už to nedohnala.

A mezitím vložený zápas opět se City...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

to je krasa Jeste jeden a je dorovnana nejvetsi prohra Chelsea..Ne, že bych jim to nejak pral

Reagovat
Taiger

Kanárek, game, set, match, LOL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak jsem říkal

Reagovat
Tolstobik

Chelsea, Chelsea, Chelsea!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Sarri out, Mourinho in

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

raheemek

Reagovat
Nikikrew

Dakujem City,

Po tej nasej vcerajsej holomajzne som ani nedufal, ze sa posunieme na 5 priecku

Reagovat
Kixi Syhimour

8:2 mi to připomíná

Reagovat
Swarley

možná je nikdy neměl kupovat Abra a mohli nechat ten tehdy velmi úspěšný tým...třeba by to zvládl líp, kdo ví...

Reagovat
Taiger

Trapný kecy

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Já myslím, že není potřeba si víc kopnout, když to za tebe dělají hráči City

Reagovat
Tolstobik

Momentalne maji kvalitnejsi ropu

Reagovat
Busby babes

vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Ta nase prohra 3-1 nevypada zas az tak spatne

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
Taiger

Jináč

Sterling > Hazard

Bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

daj Sterlinga do Chelsea a HAzarda do City a Sterling by sa na Hazarda ani len nechytal, takže tvoja rovnica je mimo ako všetko od teba a na toto vyvrátenie by som nepotreboval ani titul

Reagovat
Taiger

Rovnice to není, je vidět, že ten inženýr je trošku fake

Reagovat
nani92

to, že to je nerovnica neznamená, že to nieje rovnica

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
mistr129

Reagovat
Horcmen

fanta tě zničila

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

napiste do souhrnu 1:0 na sety at to neni tak potupný.. i kdyz vlastne to by zas bylo s kanarem

Reagovat
SaianSupaCrew

Ńejvětší mindfuck je ten rozdíl v pohybu. Chelsea a její přechod do útoku mi připomínají období, kdy jsme chodili pogovat do garáže.

Reagovat
Whitemedia

Pepek zařídil vyhazov kámoše.. stylové

Reagovat
off-olda

Vyhazov

Reagovat
Whitemedia

copak

Reagovat
off-olda

Však ho tak maximálně podpoří...

Reagovat
Whitemedia

neříkej mi, že vedení poprvé v životě ukáže trpělivost zrovna u Sarriho

Reagovat
off-olda

Smysl to nedává, takže to tak bude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Který šťastlivec píše souhrn?

Reagovat
smazaný uživatel

víťaprd

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Conte moc dobře věděl, proč tam loni přijel s totálním autobusem a hráčům nařídil, aby míče jenom odpalovali na polovinu soupeře, kdyby tehdy ukázal trochu větší ambice, dopadlo by to podobně jako dneska. Asi né teda šestkou, ale klepec by to byl taky slušnej.

Už se nemůžu dočkat finále poháru

Reagovat
Pipo123

Tu sa nadava na Sarriho, ale co mal on spravit? Ved tie goly boli obrovske chyby, pri gole na 1:0 vsetci stali bez pohybu a čakali na rozohrávku, Alonso na kraji zaspal, pri gole na 2:0 tiez vsetci pozerali na Aguera a gol na 3:0 je zbytocne komentovať. To su chyby jednotlivcov ktore Sarri nedokaze ovplyvniť.

Reagovat
off-olda

NEMÁ TAM TY JEDNOTLIVCE DÁVAT, KURVA.

Reagovat
icemike

Reagovat
vilp

Alonso a Barkley jsou dva největší tragédi už minimálně dva tři měsíce, takže dát je tam proti nejlepšímu týmu v lize je fakt geniální tah.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten treti gol by som ani nepovedal, clovek ani nemusi byt trener a niekto tu pred zapasom pisal, ze Barkley spravi nejaku chybu

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

tie chyby boli ale tym koho tam postavil a ako tam postavil. vdaka zlozeniu ta zaloha vobec nefungovala a nebranila..to ide uplne za nim, rovnako ako to ze stavia tragickeho beka ktory nevie branit

Reagovat
diastan

Ani ruku nepodá ? A je po kamarádství ...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Heresy

Ta chelsea to je sracka ...

Reagovat
Whitemedia

Ani ruku nepodat... bladeovi se plní sny

Reagovat
blade115

Můj sen byl, aby nás vůbec netrénoval... Tohle je noční můra. To, že se mi odcizil klub a jsem nasranej, nedávám nad pocit zadostiučinění, že jsem měl pravdu.

Reagovat
diastan

J

Reagovat
diastan

Ještě ta Bohemka mohla už vydržet

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

usiel by tiket

Reagovat
patas92
Reagovat
Spasitel

Ale inak sranda podľa mňa sme toto potrebovali Ale je jedno kto príde po Sarrim zmeny treba inde mali sme skvelého trénera na dlhé roky Conteho ale naše vede s tou prostitútkou Granovskou si ide svoje

Reagovat
Tolstobik

Chelsea tohle potrebuje kolo co kolo...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
celeb

Dean aky ftipalek s tou loptou

Reagovat
smazaný uživatel

me dnes nejvic pobavil, stou pozou pri odpiskani penalty

Reagovat
celeb

po skonceni zapasu si schoval lotpu za tricko na chrbate, ked k nemu siel Kun (hattrick) a tvaril sa, ze ju nema.

Reagovat
MCFC_8

King Kun a to este zahodil tu tutovku do prazdnej a brvno...

Reagovat
MCFC_8

Bastard Sarri, radsej zmizol akoby mal podat Pepovi ruku...

Reagovat
smazaný uživatel

urcite letel na cigarko :)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejtěžší zápas do konce letošní Premier League. Za bod dnes bude Newcastle velmi rád, primárně kvůli sebevědomí do dalších zápasů, kdy si musíme co nejdřív vybojovat záchranu. HWTL!

Reagovat
kissak

Jsem zvědavej jaká bude sestava a rozestavení. Snad uvidíme Almirona.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Longstaff zůstane v základu, ačkoli Ki je prý už zdravý. Almirona bych si tipl za Peréze v druhm poločase. Že by obě posily hrály základ nepočítám, ale v průběhu zápasu by mohly nastoupit.

Reagovat
kissak

Taky si myslím, že to bude opatrnější co se nasazování posil týče. Já se jen bojím, abychom si od Almirona neslibovali, že bude top jako v MLS. Bylo by fajn, kdyby jeho aklimatizace netrvala dlouho, body potřebujeme jako sůl.

Reagovat
salami

Ja nam docela verim, prestoze maj vlci ted dobrou formu, vzadu tak jisty nejsou a my mame defenzivu slusnou. A snad aspon na chvili uvidime Almirona, jak znam Rafu, tak 15 minut na konci, klasicky si ted musi zvyknout na to, co po nem Rafa bude chtit, v zakladu nejdriv za 3-4 kola, jestli nebude nejaka personalni krize.

Reagovat
kissak

Je fakt, že marodka se nám vyprázdnila a tak Benitez bude mít příjemnou povinnost při nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Optimismus.

Reagovat
salami

Fotka desna, je to upozorneni na blizici se Matejskou pout nebo to tam maj Wolves takhle pekny?

Reagovat
Swarley

Tak to Patricio posral

Reagovat
fenixLFC

patricio

Reagovat
Coutinho10

Patricio

Reagovat
smazaný uživatel

Hayden je boží Když dostane šanci pár zápasů se rozehrát, tak se mi v tom středu fakt líbí. Střed Hayden - Longstaff je nejsympatičtější co jsme měli od Cabaye-Tioté. Snad kluci vydržej ve formě do konce ligy.

A snad to Vlky jenom nerozdráždilo a teď nedostaneme tři do vlastní sítě

Reagovat
smazaný uživatel

Supr posila na plac, tak se ukaž. A ne, že se hned zraníš nebo něco posereš! No pressure

Reagovat
Coutinho10

takovy ohlas na Almirona pri prichodu...to jsem zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

nejdražší hráč v historii klubu, protrhl přestupový rekord NUFC po 14 letech!

Reagovat
Coutinho10

no zatim bojuje, ale az dalsi zapasy ukazou, jestli to dokaze z MLS prenest i do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Má výbornou pozici v tom, že horší než Atsu a Kenedy skoro být nemůže. Všichni o něm říkají, jak je pracovitý, běhavý a šikovnej na balonu, tak snad bude PL zvládat. A snad bude mít co zvládat příští sezonu

Reagovat
Coutinho10

na Champ bude dobrej

Reagovat
Coutinho10

Jimenez to ma dnes asi proklety

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kluivert9

Zas ten kamikaze slovák

Reagovat
Coutinho10

woooow Goooooaaaaaaaaaaaaaaaaal Wolves fantazie

Reagovat
nani92

tak Dubravka ako jednotka už skončil

Reagovat
kiwwi

Niesom fakt nejaký fanúšik Dubravku ale toto bol faul... Nemôže dať v päťke hráč brankárovi ruku okolo krku omg

Reagovat
SpecialOne

dát takhle gól v nastavení hosté tak to pískne, u domacích si netroufnul. Ale i tak to měl mít, na to má snad ruce.

Reagovat
salami

To at jde rozhodčí někam, když tohle pustí v malym vápně na golmana, druhá věc je, že to stejně měl Dubravka boxovat do prdele.

Reagovat
aramaki

Reagovat
kiwwi

Tak bud to ideš boxovat a ideš do toho intenzívne alebo to ideš chytať a kontrolujes to... Ked sa na teba niekto vo vzduchu zavesí pri chytani tak je to blbé no

Reagovat
salami

no právě a v tuhle chvíli tam měl jít intenzivně a boxovat, o tom mluvim, ve vápně nacpaná většina Wolves, je idiotský si myslet, že bude mít čas a prostor na chytání

Reagovat
smazaný uživatel

předtim tam byl i faul na Almirona dle mě, ale tak co, tohle si stejně musíme pohlídat

Reagovat
Coutinho10

a jeste predtim mi prislo, ze tam mozna mohla bejt penalta v pravym hornim rohu vapna...skoda, ze neukazali opakovacku, ale souhlas, ze tohle si mel pohlidat a v teto situaci to vyrazit i klidne na dalsi roh

Reagovat
salami

docela je v druhý puli tlačil, takovej Moutinho měl mít jednoznačně žlutou, 5 minut po sobě 2 fauly, který po ní volaly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
janinho

https://lh3.googleusercontent.com/-OkSFbZpVnpQ/XGJ-BmLKeHI/AAAAAAAAJUA/X2uNg0cJVN8uFiMBDw9crUzt8_yJToMKwCL0BGAYYCw/h379/2019-02-12.png

toto sa malo urcite piskat. neviem ci 98 krat zo 100 sa take nieco urcite piskne. polozit pri vyskoku takto ruky na brankara na 5ke urcite nie je v pohode aj ked sa o neho nejak zasadne neoprel. ale toto si mal ist minimalne overit na video.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele