Premier League - preview 24. kola

21.01.2020, 08:48, aktualizováno 23.01.2020, 08:53
Previews
Suverénní Liverpool se ve čtvrteční dohrávce vloženého kola představí na půdě Wolverhamptonu, kde bude chtít navázat na úspěšnou vzájemnou bilanci. "Vlci" se mohou případným bodovým ziskem osamostatnit na průběžné páté příčce...
Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC  (čtvrtek 21:00)
Zápas z kategorie těch nejtěžších čeká ve čtvrteční dohrávce čtyřiadvacátého kola na fotbalisty Liverpoolu. Ti zamíří na půdu dalšího aspiranta na evropské poháry, prozatím šestého Wolverhamptonu.

Vlci po Vánocích překvapivě zdolali Manchester City, poté však pětkrát v řadě nedokázali zvítězit. Ze tří utkání Premier League vytěžili jediný bod, navíc vypadli z FA Cupu v dvojzápase s Rudými ďábly. Dobře se nevyvíjelo ani sobotní utkání v Southamptonu, kde v poločase prohrávali 2:0, poté ale díky Netově trefě a dvou Jiménezových vývoj otočili a odvezli všechny tři body.

Vlky táhne zejména Raúl Jiménez, který již deset gólu nasázel a na dalších šest asistoval. V posledních šesti zápasech se trefil hned čtyřikrát. Adama Traoré má stejný počet gólových nahrávek, avšak vstřelil pouze čtyři branky.

Vítězná série Reds činí sice "jen" osm zápasů (z nichž poslední sedm s čistým kontem), to je ale zkresleno porážkou v Ligovém poháru na půdě Aston Villy, kterou utrpěli mladíci. Kromě defenzivy mají ale Liverpoolští obrovskou sílu i v útoku. Mohamed Salah a Sadio Mané patří mezi nejlepších deset hráčů nejen mezi střelci, ale i mezi nahrávači. Spolčeně nastříleli dvaadvacet branek a na dalších jedenáct asistovali.

Virgil van Dijk má ze soupeře respekt. "Už víme, jak jsou Wolves dobří. Jejich taktika, hráči i manažer jsou fantastičtí. Pokusíme se dobře připravit, jelikož to bude těžkých zápas. Obecně se lépe připravuje na těžké, v nichž budou složité momenty," říká nizozemský stoper.

Domácí budou nadále postrádat Vinagreho, naopak vrátit by se mohli Jota a Boly. Hostům po vyléčení Lovrena chybí už jen Milner a Keita.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Neto
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.57 - 3.96 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - West Ham United  (středa 20:30)
Úplně opačné starosti mají dvě mužstva, která se střetnou při středečním večeru na King Power Stadium. Zatímco domácí se drží na třetím místě a velmi pravděpodobně si příští sezónu zahrají Ligu mistrů, West Ham se musí obávat o příslušnost mezi anglickou elitou.

Foxes se na druhou stranu v novém roce příliš nedaří. Po úspěchu v Newcastlu a postupu v FA Cupu přes Wigan pouze remizovali v utkání Ligového poháru s Aston Villou, aby poté podlehli outsiderům ze Southamptonu a Burnley shodně 1:2. Na posledním výsledku měl nechvalný podíl i Jamie Vardy, který zahodil penaltu. Navíc se naposledy prosadil před Vánoci, v posledních sedmi startech vstřelil tento jediný gól - pro srovnání, v předchozích sedmi po sobě jdoucích zápasech zavěsil desetkrát.

Hammers sbírají v roce 2020 takové výsledky, jaké by jim k záchraně zaručeně stačily. Nejprve čtyřmi góly přejeli Bournemouth, poté sice prohráli na hřišti Sheffieldu United, ale v sobotu uhráli další cenný bod s Evertonem. Ani tyto zisky jim nepomohly odlepit se od sestupových vod, aktuálně má West Ham na kontě stejně bodů jako osmnácté Cherries a devatenáctý Watford - nutno však dodat, že se dvěma zápasy k dobru. "Kladiváři" se v ofenzivě spoléhají zejména na Sébastiena Hallera, který vstřelil v probíhajícím ročníku šest branek. Ostatní jeho spoluhráči se dostali maximálně na polovinu.

"Lišky" nemají žádné nové absence, naopak vrátit do sestavy by se jim po zranění mohl záložník Ndidi. Hosté nemohou do utkání zraněné Andersona, Yarmolenka a Antonia.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Praet, Maddison, Barnes - Vardy
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Diop, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Noble, Rice, Masuaku - Snodgrass, Lanzini - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.73 - 6.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Norwich City  (středa 20:30)
Tottenham je na tom sice nadále lépe, než odvěký rival Arsenal, avšak i tak prožívá vcelku utrápenou sezónu. Sázka na nového manažera stále nevychází a ve středu budou mít Spurs dost možná starosti i s Norwichem. Hosté se krčí na samém chvostu tabulky, v posledním kole se ale dočkali polití živou vodou.

Zatímco v bývalých štacích přinesl José Mourinho do týmů svěží vítr, jenž alespoň na nějakou dobu efektivně provětral zatuchlé prostory, hned na začátku, v Tottenhamu si "Special One" dává načas. Spurs mají štěstí, že konkurence jejich váhání razantně netrestá, jinak už mohli být mimo hru o evropské poháry. Takhle Kohouti nadále větří šanci na postup minimálně do Evropské ligy, ne-li do Ligy mistrů.

Pro takový úspěch ale musí mužstvo z Londýna učinit mnohem víc než doposud. Poslední výhru si Tottenham připsal na Boxing Day proti Brightonu. Od té doby odehrál další čtyři ligová klání, v nichž vydoloval pouhopouhé dva body, včetně remízy s Norwichem. Takové výsledky si Spurs rozhodně nemohou dát za rámeček a není divu, že fanoušci Kohoutů nejsou s umístěním na osmé pozici v tabulce spokojeni.

Proto si Mourinho dobře uvědomuje důležitost následujícího mače. "Pokud bojujete o první čtyřku nebo šestku, stačí prohrát dva zápasy a propadnete se, pokud zase ve dvou zvítězíte, jdete nahoru. Myslím si tedy, že každé utkání má význam. Vím, že Norwich má svůj boj. Přijede povzbuzen výhrou a pokusí se urvat body," prohlásil portugalský stratég.

Norwich v minulém kole opravdu zažil po delší době opravdovou radost. Canaries se proti Bournemouthu radovali ze tří bodů vůbec poprvé od 23. listopadu, kdy si vyšlápli na Everton. Svěřenci manažera Daniela Farkeho tak ukončili nelichotivou sérii, přesto jim to na vylepšení umístění v tabulce pořád nestačí. Cesta za záchranou je stále velice dlouhá.

Kanárci už překonali ty největší problémy, které měli s marodkou, přesto mimo hru nadále zůstávají brankář Ralph Fährmann, stoper Timm Klose a záložníci Mario Vrančić nově též s Emilianem Buendíou. Obránce Ben Geodfrey si zase nezahraje kvůli trestu za červenou kartu. Také Tottenham sužují zdravotní trable. Vedle kanonýra Harryho Kanea nadále absentují gólman Hugo Lloris, levý bek Ben Davies a středopolař Moussa Sissoko. Posledně jmenovaného však může zastoupit uzdravený Tanguy Ndombélé.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Tanganga - Lo Celso, Winks - Lucas, Son, Lamela - Alli
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram - Tettey, McLean - Rupp, Duda, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.09 - 8.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Burnley FC  (středa 21:15)
Hráči Manchesteru United přivítají na domácí půdě celek z Burnley. "Rudí ďáblové" bojují o páté místo zajišťující postup do základní skupiny Evropské ligy, Burnley se momentálně nachází na čtrnáctém místě.

Manchester United v posledním ligovém kole prohrál na Anfield Road s Liverpoolem 0:2, když za domácí skórovali Van Dijk a Salah. Před tím však Solskjaerovi svěřenci porazili po gólu Maty Wolves a postoupili do další fáze FA Cupu. Ve 22. kole to schytal Norwich, který dostal od Red Devils příděl 4:0. Dvakrát se trefil Rashford, jednou pak Martial a Greenwood. V Manchesteru však stále bojují s poměrně početnou marodkou, na které jsou momentálně McTominay, Pogba, Rashford, Rojo a Tuanzebe. "Je pro nás rána, že je Marcus (Rashford) mimo hru, ale to je fotbal. Po celou sezonu byl fantastický a teď se bohužel musíme obejít bez něj. Proti Burnley budou připravení stejní hráči jako minulý víkend," uvedl pro klubový web manažer Ole Gunnar Solskjaer.

Burnley se v minulém kole vytáhlo na favorita, když na domácím stadionu porazilo v tu dobu druhý Leicester 2:1. "Lišky" sice poslal do vedení Barnes, jenže ve druhé půli neproměnil penaltu Vardy a za domácí zápas otočili Wood a Westwood. Proti United bude chybět Ashley Barnes. Otazník visí nad islandským křídelníkem Gudmundssonem. "Johann měl několik dobrých dnů a je šance, že by se vrátil do sestavy. Doufám, že už bude o víkendu připravený. Co se týče utkání s Manchesterem United, tak tomu dávám volný průběh," líčil pro klubové stránky manažer Sean Dyche.

Poslední vzájemný zápas vyhráli v prosinci Man Utd 2:0, kdy se střelecky prosadili Martial s Rashfordem.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Jones, Maguire, Shaw - Fred, Matič - Greenwood, Mata, James - Martial.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowvski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.52 - 7.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion  (úterý 20:30)
Pád Bournemouthu stále nemá konce a situace na Dean Court začíná být kritická. V oblacích se však nevznáší ani nedaleký Brighton a také Seagulls budou mít pravděpodobně co dělat se záchranou. Úterní střet obou celků tak může hrát v zúčtování na konci signifikantní roli.

Pamatujete na doby, kdy skromný Bournemouth pod vedením neznámého Eddieho Howea udivoval celou Anglii obdivuhodnými výsledky a neměl problém se v Premier League udržet v konkurenci slavnějších a bohatších protivníků? Pokud ano, tak vám musí být současných Cherries líto. Dá se říct, že až nyní, po pěti sezónách sídlí Bournemouth tam, kde měl bojovat po celou dobu svého působení v nejvyšší anglické soutěži, tedy na chvostu tabulku. O to je pád na dno bolestivější.

Na začátku právě probíhajícího ročníku to přitom ještě tak špatně nevypadalo, ovšem v listopadu začal tvrdý pád Cherries. Howeowa družina má suverénně nejhorší formu ze všech účastníků Premier League. V posledních dvanácti ligových klání vybojoval Bournemouth jen čtyři body a propadl se až na současnou předposlední pozici. O víkendu dokonce nestačil ani na poslední Norwich.

V oslnivé fazóně nehraje ani Brighton. Pravda, remíza s Chelsea byla spíš nad plán a ani za výkon na hřišti Tottenhamu se Seagulls nemuseli stydět. Na slabší soupeře už se však "Racci" nedokážou vyburcovat. Proto taky v posledních osmi ligových zápasech skolili právě jen Bournemouth. Po remíze s Aston Villou v minulém kole tak zůstává Brighton jen těsně nad sestupovými vodami, konkrétně na patnáctém místě.

Seagulls tak může těšit alespoň relativně uspokojivý stav marodky na níž figurují pouze stoper Dan Burn a útočník José Izquierdo. Hostům bude kvůli trestu za červenou kartu chybět obránce Steve Cook. Svého prvního startu v Premier League se tak může dočkat mladík Lloyd Kelly.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - A. Smith, Francis, Aké, Rico - H. Wilson, Gosling, Lerma, Fraser - C. Wilson, Solanke
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Bernardo - Groß, Stephens, Pröpper - Jahanbakhsh, Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.28 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Watford FC  (úterý 20:30)
Aston Villa i Watford patřily na začátku sezóny mezi největší outsidery, avšak v poslední době ukázaly oba celky, že se nehodlají vzdát zadarmo. První vzájemné klání na konci prosince ovládli jasně Hornets, povede se Villans na domácí půdě vendeta?

Nováček z Birminghamu to po návratu mezi elitu nemá jednoduché, bojuje však naprosto příkladně. Villans sice trpí v defenzivě, ale o to větší úsilí vrhají do útoku, jenž patří napříč celky z dolní poloviny tabulky mezi ty nejpotentnější. Hráči ve vínových dresech se střelecky prosadili i v minulém kole, kdy jim remízu 1:1 v Brightonu zařídil čtvrthodinu před koncem Jack Grealish.

Přesto Villans nadále kotví v sestupových vodách a v boji o záchranu jim již nepomůže Jonathan Kodija. Fotbalista z Pobřeží slonoviny prožívá náročnou sezónu, ve které se mu nevyhýbají zranění, načež dal před bojem o místo v sestavě Aston Villy přednost odchodu do Kataru. Dužina manažera Deana Smithe tak nadále hraje bez klasického hroťáka, první volba na tento post Wesley si už totiž v tomto ročníku nezahraje.

Watford byste ještě před měsícem našli zcela neomylně na chvostu pelotonu Premier League. Od příchodu Nigela Pearsona však sršní letka povstala a obdivuhodně uniká sestupu. Před duelem s Aston Villou drží Hornets šestizápasovou ligovou sérii bez porážky, během níž posbírali čtrnáct bodů, což je o pět víc než za celý předcházející průběh ročníku.

Nyní už tedy "Sršně" hledáme v tabulce výš, konkrétně na sedmnácté pozici, a to jen bod před Villans. Také Hornets však schází jedna z ofenzivních opor, Ismaïla Sarr se totiž naposledy proti Tottenhamu nepříjemně zranil. Nahradit by jej mohl navrátivší Danny Welbeck.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Konsa, Mings, Hause - Guilbert, Drinkwater, Hourihane, Targett - Trézéguet, El-Ghazi, Grealish
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Dawson, Cathcart, Masina - Chalobah, Capoue - Deulofeu, Doucouré, Pereyra - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.47 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Newcastle United  (úterý 20:30)
Nějaký čas se potáceli okolo sestupových pozic, nyní však hráči Evertonu i Newcastlu vystoupali až do klidného středu tabulky. Do vzájemného zápasu tak půjdou jako sousedé z jedenácté a dvanácté pozice.

Toffees výrazně nakoplo odvolání Marca Silvy. Od té doby se vystřídali na lavičce dva manažeři, kteří za osm zápasů dokázali získat více bod než Silva za úvodních patnáct. Everton z těchto osmi utkání prohrál pouze na Etihadu, toto zaváhání ale už dokázal napravit, když porazil Brighton a remizoval na půdě West Hamu. O tyto úspěchy se brankami zasloužili Calvert-Lewin a Richarlison. Tito dva jsou také nejlepšími střelci svého týmu, mladý Angličan nasázel devět branek, Brazilec o jednu méně. Od jmenování Duncana Fergusona se v lize neprosadil žádný z jejich spoluhráčů.

I Magpies mají od listopadu výrazně zlepšené výsledky. Mezi svátky sice přišel útlum v podobě tří porážek, po Novém roce ale už černobílí zase válí - postoupili přes Rochdale v FA Cupu, v lize remizovali ve Wolverhamptonu a v sobotu dokonce po Haydenově trefě v nastavení zdolali Chelsea. I přes vysoký počet bodů ale stále trápí "Straky" jedna věc - málo vstřelených branek. Jsou jedním ze čtyř týmů, které mají průměr nižší než jeden gól za zápas. Důvodem je i absence gólového útočníka. Více než dvakrát zavěsil v letošním ročníku Premier League vstřelil jen pětibrankový Shelvey, který se ale naposledy prosadil před více než měsícem.

Domácím narušuje jejich ofenzivní možnosti absence Richarlisona, chybět bude i Sigurdsson a v ohrožení jsou starty Iwobiho a stopera Keana. Newcastle trápí ještě početnější marodka, vedle dlouhodobých absentérů možná nenastoupí ani Carroll.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Baines - Walcott, Davies, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Kean
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Haydene, Fernández, Lascelles, Clark, Ritchie - Almirón, Longstaff, Shelvey, Saint-Maximin - Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.33 - 7.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Manchester City  (úterý 20:30)
Hráči Manchesteru City si v sobotu narušili sérii pěti vítězství v řadě, o návrat na vlnu úspěchů budou usilovat v úterý proti nesnadnému soupeři. V cestě za třemi body jim bude stát Sheffield United, který stále útočí na evropské poháry.

Tito soupeři se setkávají zhruba po třech týdnech, v posledním utkání roku 2019 uspěli na Etihadu domácí. To byla jediná ze tří porážek, které Blades utrpěli od konce října - zbylé dvě byly od Liverpoolu a Newcastlu. Teď za sebou navíc mají poměrně vydařené dva víkendy. Nejprve totiž doma zdolali jedinou brankou West Ham, aby v sobotu díky Fleckově trefě vydřeli bod na hřišti Arsenalu.

"Budeme muset předvést jedno z nejlepších představení sezóny, abychom mohli pomýšlet na dobrý výsledek. Náš výkon na Etihadu minulý měsíc byl skvělý. Na míči i bez něj jsme vypadali opravdu dobře a omezili jsme jejich hru, což je potěšující. Víme, že budou držet balón, ale snad jim způsobíme problémy stejně jako minule," říká lodivod Sheffieldu United Chris Wilder.

Citizens sice mají opticky výbornou formu, když z posledních jedenácti utkání devět vyhráli a jedno remizovali, jenže při pronásledování suverénního Liverpoolu by potřebovali neztrácet v ligové soutěži body vůbec. Mezi takové zbytečné ztráty se zařadila i sobotní domácí plichta s Crystal Palace. Po Tosunově trefě sice dokázal dvěma góly otočit Agüero, jenže Fernandinhův vlastenec znamenal dělbu bodů.

Ještě ale zpátky k Sergiu Agüerovi. Argentinský ostrostřelec válí a v posledních dvou zápasech nasázel pět branek, v předchozích jedenácti startech v základní sestavě se prosadil třináctkrát.

Pep Guardiola už v titul pochopitelně nevěří. "Našim cílem je skončit druzí, zlepšovat se každý den a připravit se na vyřazovací zápasy v ostatních soutěžích. Ty nemůžete odehrát dobře, pokud se vám nedaří v lize," tvrdí španělský manažer.

Hosté pro nadcházející zápas nemohou nadále počítat s Laportem, v ohrožení je navíc start dalších dvou obránců, Stonese a Mendyho. U domácích visí otazník nad startem McGoldricka.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Robinson, Mousset
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Silva - Mahrez, Agüero, Jesus
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.00 - 4.99 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Southampton FC  (úterý 20:30)
Už čtyřikrát v řadě skončilo ligové utkání Crystal Palace remízou. Nyní budou modro-červení čelit soupeři, který v poslední době sbírá spíše vítězství. Southampton se už odlepil od sestupových pozic a atakuje horní polovinu tabulky.

Eagles zvládli první povánoční duel s West Hamem, poté však už vyhrál nedokázali. Vypadli z poháru proti Derby a, jak již bylo zmíněno, v lize čtyřikrát remizovali. Trochu překvapivě žádný z nerozhodných výsledků nebyl bezbrankový, což je u třetí nejhorší ligové ofenzivy, kterou se Palace "pyšní", jev nevídaný. Hodgsonovi svěřenci stále hledají ve svých řadách kanonýra a marně se pokoušejí probudit Zahu, kterého alespoň částečně zastupuje šestigólový Jordan Ayew.

Saints v posledních šesti ligových zápasech získali třináct bodů, což je jen o dva méně než v celém předešlém průběhu tohoto ročníku Premier League. Jejich série pěti utkání bez porážky skončila v sobotu, kdy nedokázali uhájit domácí prostředí proti Wolverhamptonu. A to přesto, že v poločase po gólech Bednarka a Longa vedli 2:0, hosté ale zásluhou Netovy a dvou Jiménezových branek otočili a odvezli všechny body. Zatímco domácí svého střelce hledají, "Svatí" ho mají. Danny Ings se v posledních sedmnácti utkání v lize prosadil třináctkrát, celkově má na kontě ještě o gól více a stíhá v pořadí šutérů Vardyho s Agüerem.

Domácí budou nadále postrádat plejádu zraněných hráčů, chybět bude kvůli trestu potřetí a naposledy Luka Milivojević. Pozitivní zprávou je alespoň návrat Maxe Meyera. Hosté přijedou bez Bednarka a pravděpodobně i Valeryho.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Cahill, Riedewald - Kouyaté, McCarthy, McArthur - Ayew, Tosun, Zaha
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Stephens, Vestergaard, Bertrand - Ward-Prose, Højbjerg - Djenepo, Redmond - Obafemi, Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.17 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (úterý 21:15)
Posledním úterním zápasem vloženého čtyřiadvacátého kola bude atraktivní souboj mezi Chelsea a Arsenalem. První vzájemný duel těchto dvou celků před několika týdny ovládli Blues, když špatně se vyvíjející zápas na Emirates Stadium dramaticky otočili v samém závěru a nyní mají možnost na domácí půdě londýnské derby ovládnout i podruhé. Oba celky mají po minulém kole rozhodně co napravovat...

Zatímco Arsenal znovu prohospodařil nadějně rozjetý zápas a přišel v závěrečné desetiminutovce o vedení s Sheffieldem United, Chelsea si na půdě Newcastlu vedla ještě hůře a gólem Haydena na samém sklonku nastavení dokonce překvapivě prohrála 1:0. K úlevě Blues však ztráceli body i téměř všichni okolní konkurenti v boji o příčky zajišťující účast v Lize mistrů, a tak Chelsea zůstává čtvrtá s pětibodovým odstupem od pátého Manchesteru United. Arsenal je s propastnou desetibodovou ztrátou až desátý.

Ve zmíněném zápase s Newcastlem si přivodil zdravotní potíže mladý bek Reece James, ovšem jeho potíže s kolenem by neměly být vážnějšího rázu a dost možná odchovanec Chelsea stihne naskočit do hry již proti Arsenalu. Na soupisku se vrací i další krajní obránce Marcos Alonso a Frank Lampard tak má k dispozici téměř kompletní kádr s výjimkou Christiana Pulisiće a dlouhodobě zraněného Rubena Loftuse-Cheeka.

To Arsenal se musí vypořádat s citelnější ztrátou v podobě kapitána a suverénně nejlepšího střelce týmu Piérra-Emericka Aubameyanga, jenž si stále odpykává třízápasový trest za vyloučení v zápase s Crystal Palace. Mimo hru zůstávají také Nelson, Kolašinac, Tierney a Chambers, ovšem po nemoci se může vrátit do středu obrany Sokratis Papastathopoulos a s každým dalším kolem je víc a víc na spadnutí i účast Héctora Bellerína na kraji obrany.

Trenér Arsenalu Mikel Arteta se nechal slyšet, že jeho tým potřebuje v úterý nutně zvítězit, jestliže chce udržet alespoň malou naději na ukořistění čtvrtého místa, ovšem Kanonýři na Stamford Bridge nedokázali v lize vyhrát již sedmkrát po sobě, přičemž hned v šesti případech zde prohráli.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta - Kanté, Jorginho, Kovaćić - Willian, Abraham, Mount
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Saka - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Martinelli - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.94 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC22211052:1464
2.Manchester City23153564:2748
3.Leicester City23143648:2345
4.Chelsea FC23123839:3039
5.Manchester United2397736:2734
6.Wolverhampton Wanderers23810534:3034
7.Sheffield United2389625:2233
8.Tottenham Hotspur2387836:3131
9.Crystal Palace2379722:2630
10.Arsenal FC23611630:3229
11.Everton FC23851026:3329
12.Newcastle United23851022:3429
13.Southampton FC23841129:4228
14.Burnley FC23831226:3827
15.Brighton & Hove Albion23671026:3125
16.West Ham United22651126:3423
17.Watford FC23581020:3423
18.Aston Villa23641329:4422
19.AFC Bournemouth23551320:3620
20.Norwich City23451423:4517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1511)

Přidat komentář
TopinB

To je krásné překvapení, když člověk ráno zjistí, že se hraje fotbal

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Error

A co teprve ten krasne prekvapujici zitrejsi budik :))

Reagovat
aaronramsey

snad neprohrajem....

Reagovat
TopinB

Vy jste mi ukradení, já doufám, že snad vyhrajem

Reagovat
Ondiis

Pokud nehraješ fantu

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Hokaido

Fokin casual.

Reagovat
TopinB

Zkouškové

Reagovat
Luc-Luc

2. pro dalsi ztratu City

Reagovat
pobody's nerfect

Myslím, ze bude pokračovat klasická letošní houpačka, takže jasná výhra 3:0

Reagovat
Luc-Luc

jo, bohuzel, taky to tak vidim

Reagovat
pobody's nerfect

Situace je taková, že o titul se můžeme připravit už pouze sami, náskok je obří a stačí získat 30 bodů ze 48 možných

Reagovat
janinho

aj to za predpokladu ze by City vyhrali vsetky zostavajuce zapasy co je absolutne nerealne.

medzi sviatkami sa rozhodlo, ten zapas vonku proti Leicestru bol jasny signal. jasne ze Klopp nemoze povedat ze uz chystaju oslavy, ani si to nemoze pripustit, ale keby za tohto stavu LFC nevyhral ligu tak by to bol rovnaky zazrak ako ze ju Leicester vyhral.

Reagovat
pobody's nerfect

Samozřejmě, že nemůže do médií tvrdit, že je hotovo, ale šampaňské se už určitě chladí

Reagovat
smazaný uživatel

A pripravuje sa choreografia "We are the Champions".

Reagovat
Seydou Doumbia

1:3...děravá obrana v čele s Otamendim

Reagovat
MCFC_8

Byt zosraty so 16-bodovym naskokom a zapasom k dobru...to je take liverpoolske

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Stan Smith

Dávals pozor posledních 30 let?

Reagovat
MCFC_8

Aj ten najvacsi optimista vie ze v takejto faze a s takym naskokom to uz nepreseru aj ked to je Liverpool...nech si uziju po 30 rokoch

Reagovat
hitZor

Reagovat
vladis271

u mna osobne je to skôr o tom späčatiť ligu tak skoro ako to len bude možné.

Reagovat
castelL

to sa volá pokora, ktorú Manchesterské doláre nemajú.

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

liver letos poprve prohraje...

Reagovat
niflheim

Nah, to bude zase pěkná tlačenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt nemocný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Swarley

to už jim pohlídají, to by se Klopp jinak utopil za větrného dne ve vlastních slzách

Reagovat
Minister

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

Wolvesvjsou na tom podobnevjak my, silene uzkej kadr a jejich hraci jedou na limit... bylo by to velky prekvapeni

Reagovat
r.mrazik

Pravda..ale Liverpool už to má jistý...trochu to vypustí

Reagovat
smazaný uživatel

Jistý není vůbec nic a snad to tak budou brát i hráči. Čemu bych se ale nedivil tak by byla větší rotace od Kloppa. Origi,Minamino,Lallana,..

Reagovat
Hokaido

Ještě ne. Pokud by vyhráli následující 3 zápasy před tou zimní pauzou, tak už jo. I proto podle mě ještě tyhle 3 zápasy odehrají stoprocentně soustředění a ligu začnou trochu vypouštět až pak.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Možné to je...ale wolves celkem věřím...no uvidí se

Reagovat
Seydou Doumbia

I s Wilsony, Hoevery a dalšími juniory vyhrajou bez prohry pokud to nenasadí proti City

Reagovat
fenixLFC

tak sme si zaprehanali...

Reagovat
Seydou Doumbia

to je realita, bohužel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Solídny kurz na Chelsea, dnes není o čom

Reagovat
niflheim

Už jsme někoho přivedli?

Reagovat
pobody's nerfect

Novou kuchařku

Reagovat
smazaný uživatel

Frajera z The Sun na PR (to po včerejším trending no. 1 #sackwoodward bude třeba) a trenérskýho brankáře z Burnley, kterej DDG pomohl s chytáním vysokých balonů v souboji, což své ovoce sklidilo už proti Liverpoolu. Čekáš víc než 2 příchody v zimním přestupáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska povinnost si zpívat!

https://www.youtube.com/watch?v=uHfhHvSPqq0

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo ju máš v obľúbených teda?

Reagovat
smazaný uživatel

aby nepičovali lidi z webu chelsea-fc.cz , kde jsem ale stejně dostal ban na 3 měsíce bez důvodu. Tak teď je můžu kritizovat a pak budu zase jejich kámoš

Reagovat
Hokaido

Jak velký tragéd musí člověk být, aby dostal ban na fanouškovském foru klubu, kterému nefandí?

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
icemike

Takzvaně Na Vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

Bosak, Sislo a Hosek o Premier League: Wan Bissaka pujde na hostovani do treti ligy, Dier je za zenitem, potizista Pogba ... doporucuju, celou dobu jsem nevedel jestli se smat nebo brecet. Diky bohu za EF podcasty

Reagovat
jk

Dier za zenitem je a Pogba na prototyp týmového hráče taky nevypadá. To mi jako nějaký bludy nepřijde i když jsem to neslyšel

Reagovat
Mastný Chobot

A Wan Bissaka koniec koncov je tak trochu kopáč

Reagovat
smazaný uživatel

On je do defenzivy dobrej,ale dopředu je to fakt špatný.

Reagovat
jk

Ale tak tam mi to přijde trochu přestřel, i když od Mádla bych se tomu nedal, ale ten tam asi nebyl.

Reagovat
Counter

On není kopáč, akorát nemá návyky a umí jen dribbling. Takový defenzivní Adama Traoré před touhle sezonou.

Reagovat
salami

Asi tak, trochu mi to pripomina hon na Hendersona z kteryho se delal hrac pro Champ a drevorubec. Nekdo rozsiril mytus, ze WB je jenom kopyto co umi branit a siri se to dal.

Reagovat
iamek

Edo jel do Paříže řešit Pocheho? To je teď priorita no

Reagovat
Miguel19

Pocheho? Spíš Cavaniho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Pocheho. Setkal se z jeho právníkem.

Reagovat
Busby babes

bez hracu je uplne fuk, kdo nas bude trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Proto nechápu, ze řeší zrovna tohle. Nebo odpískal sezónu a chce maximálně Bruna, protože ho chce i Poche a až pak se rozjedou nějaké přestupy?

Reagovat
Busby babes

tak proc by nemohl? schuzla v parizi je hotova za dopoledne. nemyslim, ze by to melo nejak ovlivnovat vyjednavani o hracich. poad tammas i Judge, co to my primarnd na starosti

Reagovat
iamek

Protože jsem už z celého vedení depresivní

Reagovat
Busby babes

patience young padawan.

Reagovat
Miguel19

To je dobře

Reagovat
Busby babes

vzal deti do Disneylandu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl vyfocenej snad už 10 dní zpět, ne?

Reagovat
iamek

Ano, ale teprve před par dny přišel nějaký novinář s touhle zpravou. Je to přeložené už na devilpage.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak jednu zajimavost co musim konstatovat po navratu z vikendu v Manchesteru - na ulicich v centru sem potkaval plno lidi v obleceni City - naopak jsem nezahledl nikoho v obleceni United, to az v hospode u Old Trafford kam jsem se sel podivat kdyz se hralo Liv-Utd Manchester is Blue nebo mozna kvuli postaveni v tabulce to fans Utd radsi nedavaji najevo?

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale co je zas treba uznat, na zapase s Crystal Palace bylo celkem dost prazdnych mist .... ale kdyz si chce clovek koupit listek na ofic webu tak je vse vyprodane ....

Reagovat
smazaný uživatel

hele z hlediska fotbalu globálně je City naprosto nicotný tým s nulovou hodnotou, United je ikona fotbalu, podobně jako Arsenal nebo Liverpool. Prostě tradici nepřechčiješ

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak druha cast vety se souhlasit da, ale prvni je sracka, ale pokud si za tim stojis tak doufam ze to aplikujes i na tvou oblibenou Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše to mám jen kvůli webu chelsea-fc.cz , aby nepičovali na mě

Reagovat
t0mmy33MCFC

napsat ze tym co vyhral za poslednich 10 let 4x Premier league je nicotny mi prijde prehnane

Reagovat
smazaný uživatel

no co je 10 let v historii? nic

Reagovat
t0mmy33MCFC

naopak se na to zas da napsat, "Koho zajima co bylo pred 20-30 lety ..." dulezity co je ted

Reagovat
icemike

On nemá oblíbenou Chelsea, jen prudi

Reagovat
icemike

Pěkná kravina

Reagovat
Busby babes

mam teda uplne jinou zkusenost. hlavne teda porovnavat to, kdyz City hraje doma a United venku... ja ti nevim.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak jasne to jsem si uvedomoval.. je mozny vyssi vyskyt turistickych fanousku City ale nemluvim jen o sobote kdy se hralo, ale napr. v nedeli proste vsude tam kolem Piccadilly a v Primarku a Arndale kam jsem musel pro zmenu ja se snoubenkou.... a kdyz jsem teda v nedeli v 17.30 dojel se vyfotit v tricku City k Old Trafford tak jsem cekal ze to tam bude nejak vic zit.... ale asi byli vsichni na Anfieldu nebo u TV

Reagovat
t0mmy33MCFC

byl tam jeden dedek co tam prodaval saly a cepice nekolika klubu vcetne City

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl pochlubit snoubenkou..

Reagovat
t0mmy33MCFC

cekal jsem ze to nekdo napise, ale je to takovy divny osloveni, kdyz reknu pritelkyne tak , tak mi rika, copak jsem jen tvoje pritelkyne? a v anglictine taky divny rikat my fiance misto my girlfriend ale co uz...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že v tejto dobe sa priateľkou nazýva žena, ktorej sa v minulosti hovorilo súložnica. Je to síce archaický výraz, ale vcelku výstižný.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no me by bylo celkem jedno jak se nazyva nebo co ma v papirech... kazdopadne zenske (nektere) to maji jinak....

Reagovat
t0mmy33MCFC

kdybych napsal pritelkyni, tak bys taky napsal ze jsem se chtel pochlubit co ? ja jen chtel uvest duvod proc jsem se vyskytoval v tech obchodnich domech ....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný jasný na mě to jen v tom duchu EF takhle vyskočilo vůbec jsem to nemyslel nijak zle

Reagovat
t0mmy33MCFC

v poho jednou jsem tu napsal myslim : kdyz jsem byl s pritelkyni v Seville na stadionu... a jeden koment byl : jak se chtel pochlubit ze byl v Seville, a druhej koment: jak se chtel pochlubit ze ma pritelkyni

Reagovat
Mato178178

pred casom tu tento trolling dost fical , tiez mi to aj teraz obcas napadne ked je prilezitost ako v tvojom komente

Reagovat
Seydou Doumbia

prostě by si měl sedět na prdeli doma a nebo jet někam na fotbal, ale nechat si to sám pro sebe...cokoli jiného je machrování a namyšlenost podle zdejších

Reagovat
t0mmy33MCFC

co si budem povidat, jsem rad , ze muzu konecne na takovou tu otazku " a byl jsi tam nekdy, ze o tom mluvis/ nebo klubu fandis? " odpovedet ano taky bylo nacase po cca 11-12 letech

Reagovat
Seydou Doumbia

Paráda. Taky bych se tam rád někdy podíval. Ono jak jsem byl at už na Frankufrtu, Lipsku nebo Gladbachu vždy jsem dany zápas sledoval zpětně ještě na internetu v záznamu. Člověku to otevře hodně pohledu na hru a hráče, když je vidí živě na stadionu a potom ještě u TV.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak samozrejme jsem se podival, hlavne kdyz jediny gol co jsem videl primo pod sebou byl Fernandinhuv vlastnak jeste kamos v praci rikal "neboj Zaha vam tam neco posle" a ja rikam moji kdyz se rozbihal v te 89 min "divej tenhle je hodne dobrej...." buch a bylo to 2:2 ... a to sem mohl mit v prvni pulce natoceny krasny gol Kevina, bohuzel mam natocene jen brevno

Reagovat
Seydou Doumbia

A zrovna Zaha, který dal teprve třetí gol v sezoně...na něm to celé stojí v CP, ale góly nedává...milion pruniku, vybojovaných faulu, kliček to jo

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale hlavne ze jsem si nekolikrat zazpival "Fuck VAR, fuck VAR, fuck VAR " 2x kdyz byl Check

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mají probíhat snad i nějaký bojkoty ze strany United

Reagovat
Busby babes

bojkoty ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

Suvenýrů, jejich nákupů atd.

Reagovat
Busby babes

hehe. ok. no, zitra tam bufu tak dam vedet jak narvanej byl megastore

Reagovat
Miguel19

Tam beztak chodí jenom cizinci ne

Reagovat
Busby babes

tak mistni koupi dresy na zacatku sezony, takze v zasade jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty lidi se tam točí z celýho světa, takže ono bojkot muze byt max v ramci britskych fandu, ale stejne to nestačí. Pamatuji si, že když jsem byl u Emirates a bylo mimo sezonu v létě, tak stejně obchod byl plnej japonců, čínanů atd co zkupovali dresy

Reagovat
Busby babes

ono tohle jsou casto vykriky lidi na twitteru, co hlasaji bojkoty zapasu, oritom na zapasy nejezdi...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je normálne, že si fanúšik United nekupuje suveníry City. Opak by bola schizofrénia, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je Arsenal lvl 2 :D

Reagovat
repkajebuh

Sak jo. V Manchesteru jsem nebyl ale kamarád fanda Ucek byl s říkal to samo. V Liverpoolu jsou taky většina modří

Reagovat
vladis271

Mbappe sa nam zas vtiera, omg.

Reagovat
avicii

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Pigeon

ať už ho potvrdí, představí a nasadí na plac, protože tahle sága se táhne jak smrad

Reagovat
Remt

skoro jak Páťa do AS

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

OGS: “Mason's gonna get more chances now, Juan will have to step up again, there'll be more chances for ones in the squad, we know we're stretched for numbers but we'll cope with that.”

Z tohohle trochu cítím, že nebude nikdo.

Reagovat
Busby babes

ja bych s nikym moc nepocital. it is the hope that kills you.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie 2 mesiace plné zakladu Matu a Pereiru už to je fakt v prdeli cele

Reagovat
smazaný uživatel

A Lindelof nemoc, opustil trénink

Reagovat
smazaný uživatel

Jones to dá

Reagovat
Busby babes
Reagovat
eder

Doufám, že City dnes už konečně ztratí body.

Reagovat
krisa

titul jim přeju ale hlavně musí do konce sezóny někde rupnout

Reagovat
smazaný uživatel

Unbeaten by bolo moc.

Arsenal by prišiel o výnimočnosť.

Reagovat
fff

Ja som ani nevedel, že sa dnes hra .

Sheffield vonku je ťažký zápas. Rovnako aj Wolves. Kľudne môžu stratiť MC aj LFC. V domácom zápase na Anfielde mali blízko k remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

BREAKING: Manchester United have been charged by the FA with failing to ensure their players "conducted themselves in an orderly fashion" during Sunday's Premier League match against Liverpool at Anfield.

Nechcem, aby to vyznelo tak, že fanúšik LFC ide teraz rýpať do MU. Osobne by som toto trestal oveľa prísnejšie a častejšie.

To správanie sa hráčov voči rozhodcom je veľmi často absolútne za hranicou priepustnosti. Ano emócie a pod., chápem. Ale čo je moc to je moc, sú to dospelí ludia a tí hráči sa vo všeobecnosti správajú ako banda primitívov dakedy.

Reagovat
Pigeon

S tím souhlasím, tohle startování na rozhodčí je na karty a neměli by se bát jim je dávat.

Na druhou stranu DDG chápu, jelikož to byl druhý neodpískaný dost obdobný faul, a i v tomto případě to bylo jasné pochybení rozhodčího to nefouknout hned.

Reagovat
ďuriLFC

Fakt to bola taka zrejma chyba? Mam ppcit ze ludia sa vyjadrovali tak 50/50 k tomu.

Reagovat
sunakashi

úplně jasná věc...faul na brankáře bez debat...nechápu ,že to někdo řeší vůbec...

Reagovat
fff

Podľa mňa to gaul bol.

Takto, VVD šiel podľa mňa po lopte bez úmyslu ísť do brankára a nemyslím si, že každý kontakt hráča s brankárom by mal byť automaticky faul. No tak sa to na 99% píska a teda som s tým v pohode. Čo mňa štve su situácia ako napr. gól Burnely na Anfielde v minulej sezóne, kde dvaja hráči zavreli medzi sebou Allisona a bol to, v kontexte toho ako sa tieto situácie na 99% pískajú, absolútne jednoznačný faul. No gól platíl. Toto človeka naštve. Ale ako vravím, celkovo sa tieto situácie pískajú podľa mňa celkom jednotne (hoci s tým osobne uplne nesúhlasím) a teda to faul bol pre mňa.

Reagovat
Pigeon

Byla tak zřejmá, že nepotřeboval určitě rozhodnutí VARu. Na tom totiž neviděl nic, co by mu mělo uniknout a v real time měl zřetelnější pohyb VVD směrem do DDG

Reagovat
Luc-Luc

to nebyl faul, Virgil tam sel ciste

Reagovat
Busby babes

byl o faul.

Reagovat
Luc-Luc

nebyl

Reagovat
EXoRcIsT

bol to faul keby VVD trafil loptu tak to by sa dalo povedat ze to nebol faul ale vobec netrafil loptu a jedine co spravil je ze trafil DDG ktory chytal loptu rovno do ruk ale pretoze donho VVD vrazil tak mu vypadla to je faul . Keby Alisson chytal loptu vo vzduchu a nabehol by donho napr MARTIAL a iba by vrazil do vasho brankara a mi z toho dali gol to by nebol faul ?

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

Ty vole zase...

Reagovat
pingla

jako bumerang

Reagovat
fenixLFC

si si isty ze si chcel pouzit toto slovo?

Reagovat
pingla

samozřejmě, jaké jinší bych chtěl/měl použít?

Reagovat
fenixLFC

ozvena? kolovratek? hrach na stenu hadzat?

Reagovat
fff

DDG tuším aj kartu dostal za tie protesty, nie? Takže to bolo podľa mňa vyriešené správne.

A ono ja chápem, že DDG bol priamo dotknutý v tomto prípade a že on to bral veľmi emotívne. Prst tam mal takmer v oku rozhodcu, dostal kartu, ok. Chápem, že sa zapojil kapitán, od toho tam je.

Ale každý ďalší hráč čo tam skákal do rozhodcu by si zaslúžil rovnako kartu. To čo si ti hráči dovoľujú dakedy to je fakt na facku.

Reagovat
Pigeon

Jo souhlas, nerad bych viděl v Premier League jakékoliv manýry LaLigy. Ale věřím, že v tomto si je Ole zkrotí. Mě tohle vytáčelo u zápasů Arsenalu, kdy mi přišli ti hráči bez pevné ruky a dělali podobné hovadiny. Bylo to v zápase proti nám, kdy si otevírali hubu k rozhodčímu víc, než je záhodno.

Reagovat
sunakashi

jo to skákání hráčů na rozhodčího ala Laliga úplně nesnáším...arsenalisti a city jsou v tomhle největší ostudou PL...

Reagovat
smazaný uživatel

ani Arsenal a ani City mi v tom nepřipadají nějací hrozní. Rozhodně to není něco co by se aspoň blížilo tomu z PD a SA..

Reagovat
sunakashi

Máš pravdu ,že těm z PD a SA nesahají ani po kotníky,,,

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Řešit hráče místo tragických rozhodčích...klasika

Reagovat
Busby babes

DDG dostal kartu. tehky, proti Evertonu nasranej nebyl a VAR s nama vyjebal. a behem dvo tydnu stejna situace...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Agent z Melmacu

je to dané tým, že hráči zarábajú strašne veľa peňazí, tým pádom vidí sám seba ako Boha a začína byť viac arogantný a drzý a začína si veľa dovoľovať

je to psychologická klasika

Reagovat
Teoretik

Taky nemám rád vlastně jakékoliv výlevy vůči rozhodčím, nicméně zrovna tenhle moment by rozlítil i největšího flegmatika. V derby, kdy dostaneš gól po obrovské křivdě... divím se, že jej neroztrhali. Horší mi přijde neustálé dožadování se penalt, požaování odpískání ruky na půlce apod. tady ty emoce prostě nepochopím.

Každopádně už aby měli ty obrazovky u hřiště, tohle alibistické schovávání rozhodčích za videorozhodčího, které je zcela neprůhledné mimochodem, podle mě neprospívá nikomu, hráčům, fanouškům ani samotným sudím.

Reagovat
Swarley

může být, ale stejně tak zaslouží trest rozhodčí, když tohle na první pohled prostě není schopný posoudit, že to byl faul...na tohle fakt nepotřebujeme VAR...

Reagovat
fff

Tak nechal to na VAR. Tiez si sice myslim, ze to mohol a zrejme mal rozhodnut priamo sam, no urcite si nemyslim, ze by to bola taka obrovksa chyba, aby sa mal za to dokonca trestat.

Nechal to na VAR, nechal dohrat akciu a v konecnom dosledku sa rozhodlo spravne. Nevidim dovod na trest pre rozhodcu. A vobec to neospravedlnuje to spravanie sa hracov.

Reagovat
Swarley

nechat to na VAR je v tomhle případě naprosto zbytečný alibismus, tohle prostě musí vidět...já dlouhodobě kritizuji tohle slétávání hráčů, ale rozhodčí je na hřišti od toho, aby taky něco písknul...ne v jasných situacích nechávat něco na VAR...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jak ho Fred zatáhnul za tu ruku o otočil ho k sobě ale jinak samozřejmě naprosto zbytečně vyvolaný emoce rozhodčím, kdy neodpíská jasnej faul nejdřív na někoho v poli, aby to za pár okamžiků zabil tímhle faulem na golmana komickej výkon rozhodčího v tomhle zápase

Reagovat
iamek

Dneska arsenal win

Reagovat
Counter

Rashford’s back was giving him such pain in the days before the Wolves game that he was struggling to sit down during a filmed interview with Ryan Giggs at Hotel Football and instead had to stand for the majority of it.

A stejně ho tam Ole poslal...

Reagovat
Hokaido

Možná si Ole myslel, že jsou to fake news.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mikelinos

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
j_mrazik

Takže frajer nemůže sedět a ty bys ho poslal sednout si na tribunu?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ondiis

Reagovat
lenckoj

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

to je skvely

Reagovat
Teoretik

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
blade115

Reagovat
pa3ce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
oddy

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
Vopi11

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
r.mrazik

Tohle totálně posrali...pitomci

Reagovat
Swarley

ale stejně nechápu, jak všem nemůže docházet, že ten kádr je tak neskutečně úzkej...a nic se s tím očividně ani teď v zimě nedělá...

Reagovat
r.mrazik

fergie v The leader popisoval,jak hrace vybiral s ohledem na zdravotni stav...tohle u nas nejspis ted vubec neexistuje

Reagovat
bbbauch

Konec koncu i ten pogba s mctomem mohli zacit po zranenich opatrneji

Reagovat
r.mrazik

mctom to urcite tlacil i sam

u pogby je smula...on to nejspis nijak nehrotil...asi

Reagovat
Grahf

to isté spravil s pogbom, mctomom a aj maguire hraje so zranením. Tak to robil aj Murko, keď si chcel silou mocou zachrániť kožu. Tu je vidieť, aký tlak je na výsledky.

Reagovat
Pigeon

Hlavně je úzký kádr a hodně zranění. Ve středu obrany není koho adekvátního střídat, střed zálohy taky ne a ofenzíva se točí jak to jen jde.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale točí se možná tak, že James chodí z levý strany na pravou, jinak to jsou v podstat pořád ty samí hráči

Reagovat
Pigeon

Tam ale fakt není koho dávat. Kdo je zdravý a má aspoň trochu kvalitu tak hraje

Reagovat
Grahf

to je možné, ale je to risk, kde ti hráč može odísť na niekolko mesiacov a ten káder bude ešte užší

Reagovat
Seydou Doumbia

Jaké tušíte tipy ve spodku tabulky dnes? CP-Soton X, AV-Watford X, Bourm-Brighton 2? Nezdá se mi že by Bourm měli vyhrát a Watford venku taky

Reagovat
cink

Reagovat
Mastný Chobot

Sranda, že hocijako zúfalo hráme, hocijako hrozné máme výsledky, hocijako je jasné, že dostaneme debakel, tak sa na ten zápas vždy teším.

Pritom človek by povedal, že po 14 rokoch fandenia Arsenalu už sa poučím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem si o vikendu rikal, ze si spravim naladu a poprvy v zivote se podivam na holky, doma proti Chelsea. Vedou ligu, tahnou za obhajobou titulu, rezou ty vysledky jak borci z Live, hrajou krasnej fotbal, tak abych po dlouhy dobe mel z Arsenalu radost.

V 20. minute jsem to vypinal za stavu 3:0 pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
oddy

Reagovat
hitZor

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa na zapasy pod emerym absolutne netesil, bral som to uplne chladne, teraz to je spat

Reagovat
Trand

Já jsem se netěšil ani na zápasy v poslední sezóně s Wengerem, ale je pravda, že tak hrozný jako letos pod Emerym to asi nebylo no, to jsem hodně zápasů i vynechal. To u mě dřív vůbec nepřipadalo v úvahu, vždycky jsem si dělal program podle toho, kdy bude fotbal, teď už vůbec.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ono obecně dělat si program podle toho, kdy je fotbal, je prostě strašně špatně. Už jen z úcty k osobnímu životu. Fotbal se fakt dívat vždy, když to časově vyjde ale nelámat to přes koleno, to nikdy

Reagovat
Trand

Díky za radu, cením

Reagovat
johnnie_boy

Reagovat
Nikikrew

Neviem prečo ale ja si vždy robím program na Arsenal. Žena si uz zvykla ale mal by som postupne asi uberať. Napr taka EL skupina ma fakt nebavila

Reagovat
oddy

Reagovat
Taiger

Reagovat
icemike

Protože fotbal je láska

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som to tak mal pri LFC poslednych par rokov, ale zas o to viac si clovek uzije ked sa dari. Nie je to ako fandit Juve, kt. ten titul urve vzdy

Reagovat
Tommy the Gunner

1:3

Arsenal <3

Reagovat
Grahf

Conte už chce aj Chonga, inter bude naše béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš áčko

Reagovat
Grahf

však sme im pustili hráčov, čo sami nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je na rozbor poměrně jednoduchý. Jinými slovy u něj nefunguje to, co u většiny týmů že s odvoláním trenéra (Emery) nastane nový impulz a tým pár zápasů vyhraje. Arsenal byl a je na tom tak špatně, že tedy ten impulz nestačil. To, co Arteta nyní dělá, je mravenčí práce s každým hráčem a v podstatě forma léčení tak, aby jim hlavně začal znovu chutnat fotbal. Otázka je, kdy se to přetaví ve výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska

Reagovat
Hachim Mastour

Hm možno keď už budeme mať fullbackov a niekoho ku Torreirovi.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Andis

Máš naprostou pravdu

Reagovat
Remt

Werner?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je dovod zaoberat sa spekulaciami. Uz to par sezon neriesim. Ak sa Timo objavi na titulke, dam si na oslavu poldeci..

Reagovat
Remt

Expresky na EF jsou vždy pravdive a důvěryhodné. A bylo to v expreskach takze je to jasne

Reagovat
Luc-Luc

joooo, jeste Sancha prosiim

Reagovat
Remt

Ne, toho nechci. Ten by měl nosánek moc nahoře, Timo stačí, jen jsem zvědav jak to Klopp poskládá, zda někdo odejde (nemyslím si) nebo za koho bude alternovat z těch 3

Reagovat
Luc-Luc

pravda, oba jsou nerealni, horko tezko jeden z nich, nicmene zapasu je hodne a alternativy na kridla by nebyly vubec marny, tak treba Werner, Neres IN a Shaq, Lallana out, zaroven by to chtelo backup i pro Trenta s Robbem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
MCFC_8

Ederson-Walker, Ferna, LAPORTE!!!, Otamendi, Zinchenko, Rodri, KDB, Mahrez, Sterling, Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Na tři vzadu? Pepek je ale docela blázen házet ho hned do základu.

Reagovat
blaugrana

Ferna bude hrat v zalohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferna s Rodrim vedle sebe? To mi na pepka nesedí

Reagovat
Generalní Gladiator

venku na realu je to dost pravděpodobná varianta né?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne. Ať hraje to co jim nejvíce funguje a nezkouší něco jiného. Měli by je dát.

Reagovat
Generalní Gladiator

zůstane farnandinho na stoperu?

Reagovat
pobody's nerfect

Buď a nebo fernandinho na svůj post, každopádně dát laporteho ihned do základu je dost riskantní, nicméně chápu, že potřebuje, aby se rozehrál před LM

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo se mu může taky zase rychle zranit proti Reálu by to bylo těžký. Ať je LM letos zas Anglická tak Real směr domu

Reagovat
diastan

Konečně!!!!!!!!!! Honem do formy před realem

Reagovat
Svatej

Kde je sakra James!?!?!?!!

Reagovat
Whitemedia

však se zranil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Lampard včera oznamovat, že je připravenej na zapas

Reagovat
Whitemedia

Tak asi ještě úplně není a nechtějí riskovat, jinak by byl minimálně na lavičce.

Reagovat
Svatej

Hmm.. Fake news everywhere.

Reagovat
Taiger

Bellerín

Reagovat
Whitemedia

ta obrana je strašidelná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Můj favorit je Digne

Reagovat
smazaný uživatel

To jim u Keana a Calverta došla hnědá?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

racist

Reagovat
fenixLFC

Beaten by the kids across the park now the kids are designing the team sheet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Džeko55
Reagovat
MCFC_8

Besic

Reagovat
Taiger

Za mě červená pro Bešiče

Reagovat
Pigeon

Za mě ne. Nešel tam nějak brutálně. Hloupě jo, ale nebezpečné to nebylo.

Reagovat
Taiger

Diskutabilní asi no

Reagovat
mimi_united

Arzenal nám dnes musí pomôcť

Arteta je určite inteligentnejší tréner s väčším potenciálom ako lampard

Reagovat
jacobT

Hector s páskou ♥︎

Reagovat
Generalní Gladiator

Co je to s pepkem, city hraje na brejky a standartky

Reagovat
blaugrana

Titul uz je pase, tak experimentuje.

Reagovat
Greny

Příprava na LM? Proti Realu přesně toto může platit... Ta obrana Reálu není nejrychlejší

Reagovat
Generalní Gladiator

Každopádně stoper navíc je ve vápně hodně znát, domácí se k ničemu nedostali a jakékoli zaváhání v defenzivě mohl hasit další hráč.Ale je to na úkor větší převahy ve středu pole.

Reagovat
Coutinho10

Jesus specialista na penalty

Reagovat
patas92

Proč to ten kašpar pořád kope?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Emerson tam je proto, že Alonso i James jsou po zranění. Snad mě ale překvapí a bude hrát dobře.

Reagovat
blade115

Alonso v tom asi nehraje roli, ten Lampardovu důvěru nikdy moc neměl. Ale James by jinak asi hrál no.

Reagovat
Lembju

Jesus dal za celou kariéru, včetně žáčků, asi 2 penalty a stejně na ně furt leze.

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta jasná po úplně stupidním faulu. Golman nezůstal na čáře, měla se opakovat

Reagovat
Greny

To je génius... Vysvětlí mi někdo proč ho to nechají kopat? To snad i ten Ederson by byla jistější volba

Reagovat
Jackmaker1989

Konzistencia VARu, paráda. Nefandím ani City, ani Liverpoolu ale túto sezónu by sa proste tá penalta opakovala keby to bol Liverpool. Jak to nemôže dať opakovať?

Reagovat
Remt

Ano, opakovat by se měla, nejenže vběhli dřív do vápna, ale brankář byl krok před čárou

Reagovat
Jackmaker1989

Ono, ja nie som za opakovanie takýchto penált ale keď to spravia v jednom zápase, tak to snáď ma platiť všade.

Reagovat
Remt

já nejsem pro opakování kvůli vbíhání do vápna, protože celá pointa vbíhání do vápna mi přijde jako úplná sračka. Ale jsem pro opakování penalt pokud je brankář takto krok před čárou ve chvíli kopu. A to říkám jako fanda Liverpoolu

Reagovat
Kixi Syhimour

Však v tomhle mi přijde VAR konzistentní, překročení ze strany gólmana neopravoval ani Krupovi proti United

Reagovat
LokoLFC

a kde to opakoval v PL? trochu mindrak z lfc...

Reagovat
Remt

no však v mači Man City to opakovali a Sterling nedal ani napodruhé, znovu do stejného místa a znovu mu to chytl to bylo dost komické

Reagovat
Jackmaker1989

Určite nie. Prajem im ten titul.

Reagovat
Coutinho10

stejne by to nedal ani na 2. pokus

Reagovat
Remt

ani na 3., šašek

Reagovat
smazaný uživatel

ale mozno by dorazil ako Sterling

Reagovat
Coutinho10

jedině tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

toto napises po zapase City s Wolves? ked sterling este ani tu druhu nedal

Reagovat
Jackmaker1989

Tak tu to snáď bolo jasné či? Ja som rád, že sa to neopakuje, ale potom to nemá žiadnu konzistenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja skor nechapem preco do toho tahas Liverpool, ked ManCity uz tuto sezonu penaltu nedal a opakovala sa. A to dokonca bol najviac vbehnuty do pok. uzemia B. Silva

Reagovat
Jackmaker1989

Vieš čo, strašne prajem Liverpoolu titul lebo hrajú fakt famozne a už si to zaslúžili min. rok, to poviem objektívne. Ale ako nezavislý, tým, že ani jednému nefandím, proste vidím tam sporné momenty v prospech Liverpoolu. Pre mňa napr. bolo totálne nepochopiteľné ako mohol uznať najprv ten gol proti United i keď v tomto prípade to VAR opravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri ja tiez priznam, ze tuto sezonu VAR pomohol viac LFC nez ManCity. Len zas netreba vsetko hadzat na rozhodcov. Len mi pride divne toto pisat, po tom zapase s Wolverhamptonom, kde proste ta penalta sa im opakovala a mozno sa ani nemala a to ani nemuseli byt LFC.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Remt

Hele ale ono to tak u týmů, který povětšinu času drží míč / dobívají bránu, prostě u favoritů bývá, že člověku přijde, že jim je připískáváno. Ono ale konkrétně třeba na Liverpool je letos upřená veškerá pozornost, pokud na jeho zápase VAR rozhodne byť i třeba jednou jedinkrát ve prospěch LFC (a třeba neoprávněně), tak je to voda na mlýn takovýmhle spekulacím, ale je třeba říct, že VAR dělá chyby na všech frontách a nepřijde mi, že by LFC nějak výrazně tlačit, ačkoliv na MU to byla chyba dle opakovaných záběrů.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja viem a súhlasím, veď v konečnom dôsledku aj tie chyby v prospech United, City a podobne v čase keď získali titul sú jasné a stáva sa to. Pre mňa je ale nekonzistentnosť VARu absolútny prepad a čo som zaznamenal, tak mi napr. vadili odpískané penalty na Salaha (samozrejme niečo podobné sa dá povedať v prospech Sterlinga)

Reagovat
Remt

Některý penalty na Salaha byly hodně přísný, vždy tam asi nějaký "konkakt" byl, no někdy se určitě pískat nemusely

Reagovat
fenixLFC

takze nadavas na nekonzistenciu varu tym, ze lvierpoolu by pomohli a pritom ako argument pouzijes ze var odobral gol liverpoolu?

Reagovat
Jackmaker1989

Nie, myslel som to ako dve odlišné veci :)

Reagovat
Remt

a stejně si připsal gol, ačkoliv tukan nedá 2 pencli dohrávání = hovadina

Reagovat
Vopi11

Nedávno jsem koukal na tabulku VAR overturns (net score) a City s Live byli nastejnou s 0 uprostřed tabulky. Celá tahle LiVARpool šaškárna je úplně zcestná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Šíří to lidi co na to nekoukaji no.

Reagovat
Kaspar

jak se ten ocas behem toho zastaveni podival kam to chce kopnout, to na toho brankare mohl rovnou zarvat kam to da

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Miguel19

To zase bude ofenzivní koncert.

Snad nějakým zázrakem vyhrajeme..

Reagovat
Squinty

Ty kraje bez Reeceho vypadají hrůzostrašně

Reagovat
REPLIKATOR

Oranžová

Reagovat
Remt

za žlutku se divit fakt nemůže

Reagovat
TopinB

Chudák Mustafi To zabolelo i skrz obrazovku

Reagovat
TopinB

Komentátor: "Got one in the Shkodrans"

Reagovat
Taiger

Mustafi je láska

Reagovat
avicii

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

drz uz hubu, tys to privolal

Reagovat
Miguel19

Pěkně mu je Kova provětral..

Reagovat
REPLIKATOR

Mustafi

Reagovat
RadekVonCZE

Mustafi dostal slušnou

Reagovat
TopinB

Ale skočit tam takhle, má koule

Reagovat
REPLIKATOR

*měl koule

Reagovat
TopinB

Teď má kruhy

Reagovat
Trand

Už možná nemá

Reagovat
Miguel19

Torreira

Reagovat
ernyyyy

zas ten Toreira

Reagovat
smazaný uživatel

marty je na kridle hrozny

Reagovat
Kixi Syhimour

Dozadu je zatím docela slušný

Reagovat
Mimalu

už zas zahazujem nesmysly

Reagovat
Hokaido

Tvl, tohle přece musí dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok takže zase je tady klasické zahazování jasných šancí

Reagovat
andrew96

Prohání je jak Matovič Danka.

Reagovat
sejber

Chelsea zatial o triedu lepsia

Reagovat
nani92

Nepopulárny názor: Giroud > Abraham

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

nepopulárný = hloupý?

Reagovat
Svatej

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Pepek s ním dobře vyjebal

Reagovat
hitZor

8 rohů, z toho 6 na krátko. A samozřejmě jediná šance byla z těch dvou kopnutých normálně.

Reagovat
Squinty

A na koho to mají kopat,když jsou ve vápně jen 3 schopní hlavičkáři a to Christensenen snad v životě netrefil bránu hlavou..

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno zas v základu a v prvním poločase další asistence. Takovýho nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dvojkaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi

Reagovat
Mimalu

Mustafi + agent Luiz

Reagovat
iamek

Cirkus Arsenal je bozi . Jednou člověk na ne spoléhá a toto

Reagovat
jacobT

Bože môj

Reagovat
Nikikrew

Mustafi

Reagovat
Hokaido

Luize je mi líto, ale Mustafi je prostě kolosální čůrák.

Reagovat
Whitemedia

ale prd líto

Reagovat
Kluivert9

Mustafi legenda

Reagovat
Trand

Mustafi Prostě klasik.

Reagovat
Trapper

Mustafi a Luiz

Díky

Reagovat
avicii

Obrana Arsenalu to je totálny odpad

Reagovat
Pigeon

Mustafi zkušeně. Arsenal je otřesný zatím

Reagovat
EXoRcIsT

Abraham je genius mohol dat gol ale radsej nechal nech ho Luiz debilne fauluje a dostane cervenu . Takze Chelsea vedie o gol a este hra aj presilovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Ináč prečo červená?

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi že byl poslední? (Jakože fakt poslední)

Reagovat
Mimalu

podle rozhodčího neměl šanci hrát balón, těžko říct, mohl být milostivější....

Reagovat
Mimalu

*ale možná to bral jako zmaření jasné brankové příležitosti, takže asi z tohoto pohledu ok

Reagovat
jacobT

Tak za zmarenie gólovej príležitosti sa už predsa redka + penalta dávať nemá, nie? Otázne či mal Luiz šancu hrať loptu, no.

Reagovat
Mimalu

nevím, ale zase logika říká, že pokud by měl hráč zakončit do prázdné a byl faulovaný, tak penalta není adekvátní náhrada (stejně jako když hráč například vyboxuje střelu rukou, taky jde ven + penalta). Ale tady si nechám rád poradit od chytřejších. Na první dobrou bych ho taky nevyloučil a jenom odhaduju, proč tak hlavní rozhodnul

Reagovat
jacobT

Kde zrušili ten dvojitý trest? V PL či v LM?

Reagovat
Hokaido

*Trojitý, a v PL je zrušený určitě.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hokaido

Taky bych ji nedal.

Reagovat
mistr129

Protože už by dával do prázdný, navíc bez šance hrát míč

Reagovat
Euphael

Co udelal Mustafi?

Reagovat
pingla

chtěl hrát malou domů a nějak to nevyšlo

Reagovat
Euphael

dik

Reagovat
Whitemedia

vyslal Tammyho samotného na brankáře

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

Špatná malá domů

Reagovat
Euphael

On je celý spatny...picus

Reagovat
Remt

nemá někdo video?

Reagovat
Euphael

uz to je na livesportu....

Reagovat
Whitemedia

Mustafi bůh

Reagovat
Mastný Chobot

Cely den sa tesis. A potom pride Mustafi. Achjo, nemam nervy na toto uz

Reagovat
Minister

Nebaví ma to vôbec už

Reagovat
Hachim Mastour

Tento skurvysyn mustafi sa ešte raz bude stažovať na hate, vyhodiť ho dopiče do februára, špinavý potkan

Reagovat
Ondiis

Nejvíc top, jak to Mustafi ještě po odpískání místo autu vracel do ohně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

ty vole

Reagovat
Dody10

Reagovat
blade115

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
sunakashi

gif nebo video pls?

Reagovat
sunakashi

Sorry už jsem našel níže...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Miguel19

Mustafi je láska

Reagovat
Hokaido

Jorginho prostě kope nejhezčí penalty v historii fotbalu.

Reagovat
kiwwi

Všimli ste si ako ešte Mustafi vykopaval loptu spoza čiary po tom Luizovom zákroku? To bol snáď ešte väčší WTF jak ta malá domov

Reagovat
Jackmaker1989

Zachránil a rozhodca si vymyslí penaltu

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Gif nemáš?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Mikesh

To si děláš <->, ještě, že to nesleduju nebo by mě jeblo

Reagovat
masly008

Trosku vymyšlená červená ale.

Reagovat
Luc-Luc

to je tak smutny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho jsem si nevšimnul, ale ted musel jsem si to pustit několikrát za sebou

Reagovat
Ondiis

Já být Luizem, tak se asi poseru. Nejenže mě ten blb donutí k ČK, ale ještě mě napálí míčem po odpískání

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby to šlo aspoň na roh, ale jasnej aut radši napálí zpátky do vápna

Reagovat
Ondiis

kalamita prostě

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ho trefil do ruky pri tom odkopu si pojistil tu penaltu kdyby nahodou rozhodci nepisknul ten faul

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim ze stale lepsie ze mustafi je futbalista a nie lekar alebo pilot

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godwinson

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blade115

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
PP

my jsme vlastně zachránili jeho angažováním spoustu lidských životů..

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Mustafi to běž doprdele fakt

Reagovat
Trand

Mistr světa btw

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, Reus se zranil a jako náhrada jede Mustafi , absolutně nechápu, jak k tomu Löw došel, že náhrada za LM bude CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zjevně slyšel, že je Mustafi ohrožení pro bránu téměř v jakékoliv situaci. Jen asi netušil které.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. hermione cant draw

Reagovat
kvasha16

sa mi najviac pacilo na to, jak sa Arteta po tom zakroku hned zacal radit s asistentom a neplakal pri rozhodcovi ...

ps1 .. dik Mustafi, Luiz uz len hasil

ps2 .. snad prvykrat brankar vychytal smer Jorginhovi nie?

Reagovat
ernyyyy

taky čekal až do kopnutí

Reagovat
Kixi Syhimour

Ederson mu penaltu i chytil

Reagovat
kvasha16

fakt? som na to aj zabudol

Reagovat
sejber

Ako nechapem vedenie preco neriesi stopersku otazku aspon nejakym hostovanim alebo nieco. Chambers na rok mimo, Holding do poctu, Sokratis s Luizom priemer az podpriemer a mat v zadu Mu***fiho to mozeme rovno nastupit desiati. Dokedy ma ten čurák vobec zmluvu preboha???

Reagovat
fenixLFC

pretoze priviedli v lete dvoch stoperov, ale jeden dojde az po sezone a druhy je luiz...

Reagovat
sejber

Ono je to vlastne v celku jedno. Za klubmi bojujucimi o LM sme o triedu pozadu v kazdej linii. Nas utok bez Aubu taktiez stoji za milu jarmilu. Velka skoda ze sme toho Lacu nestrelili do Barci kym mal este cenu

Reagovat
smazaný uživatel

a mustafiho sa nevieme zbavit asi 3 roky...nemozme platit siedmym stoperom..ale mame to fakt zle poskladane...

Reagovat
sejber

Na uroven na akej chceme hrat (LM) kvalitativne maju jedine Sokratis a Chambers aj to nie do zakladu. Calum si nekopne do polky buducej sezony a Sokratis bude vtedy na odchode. Saliba a Holding su otazny ako sa ukazu a Luiz a Mustafi musia bezpodmienecne prec. Fakt neviem ako to ideme skladat buducu sezonu a to sme iba pri stoperoch ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to proste s tim Shkodranem nchapu..On 2 prestupaky verejne deklaruje, ze chce jit pryc. Jak takovej hrac muze jeste byt stale v kadru? To fnukani jak chce jit do Interu mu nezapomenu, je to spatnej hrac a navic falesnej

Reagovat
Mato178178

Nedávno ste tu vynášali Holdiniho do nebies

Reagovat
sejber

Neviem ci do nebies ale posobil perspektivne v uvode minulej sezony. Ostava len dufat ze mu to zranenie neznicilo karieru. Pravdou vsak je ze az na tych par mesiacov pod Emerym toho vela za tie roky co je u nas neukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zabíjí fotbal, copak se ještě může dávat dvojí trest penalta i redka?? Penalta sama o sobě je dost velký trest a tuším, že se to nesmí dávat přece

Reagovat
Svatej

Ederson mu to i chytil.. Ale v lize asi prvni

Reagovat
Greny

Jo a zeptám se Tě jinak... Měl tam možnost hrát nějakým způsobem při tom zákroku míč aby zabránil te šanci?

Reagovat
Kantos

jo, může, pokud neměl šanci/úmysl hrát míč

Reagovat
smazaný uživatel

artetova bilancia bude po dnesnom zapase dost biedna

Reagovat
smazaný uživatel

s Arsenalem by neudělal nic nikdo, ten klub je na ostudu a je tam vše špatně

Reagovat
Golasso

Vše už ne, ale kádr stojí furt za ho*no

Reagovat
hitZor

Jinak komentátoři na NBCSN krásně rozebrali Jorginhovy penalty - když gólman neskočí při jeho nadskočení, tak to prostě pošle co nejvíc k tyči, kam nemá šanci gólman dosáhnout.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo si naskočí, ale neuvědomí si, že mu na to brankář neskočil jen minimálně se pohne do jedné strany a penaltu chytí. Nicméně v Anglii se to podařilo jenom Edersonovi.

Reagovat
Minister

Artetu je mi ľúto... s takýmto materiálom toho veľa nespraví. O chvíľu bude ľutovať, že to zobral.

Reagovat
kaja900

Jak tohle může hrát v Arsenalu základ ty zas jedou tenhle rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ale nikdo neni. Holding hral uplne stejne debilne proti Leedsu, ctyrikrat to dal souperi v prvni puli. To je vsechno, dalsi zdravy stopery nemame

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pruser vedeni, ze se Mustafi dostane na hriste. Stoperi nam chybi uz druhou sezonu, vedeni je uplne vylizany

Reagovat
Mikesh

Neskutečný looser team, chudák arteta..

Reagovat
J0EL

Tuto sezonu sa uz fakt na to mozeme vysrat. Mustafi sa dufam este v polcase zacne balit a zmizne konecne z tohto klubu, mesta a galaxie. Luiz je tiez kolosalny curak. Mal ho nechat nech da gol a este by sa o nieco hralo. Niekedy mam fakt pocit, ze ti hraci maju v tych hlavach nasrate jak Danko.

Reagovat
Golasso

Ať už Mustafi táhne do háje. Fakt nechápu, co tady ten košťák ještě dělá. V žádným normálním týmu by se takový hráč nedostal na hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nepujde uz ani prodat. Meli sme se ho zbavit hned jak plakal jak chce do Interu. To si jeste v te dobe myslel, ze je nejaka hvezda

Reagovat
smazaný uživatel

NOVÁ VÝZVA PRO KLOPPA, GUARDIOLU ASPOL: UDĚLEJTE NĚCO S ARSENALEM A PAK VÁM TITUL NEJLEPŠÍ KOUČ FOTBALU NIKDO NIKDY NEVEZME

Reagovat
pingla

to asi nejde, vyhrát titul s Mustafim na stoperu, Xhakou na DM, Ozilem na CAM a letošním Lacazettem na pérku

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda :D ale byl by to hodně dobrý experiment, jestli by s tím něco udělali

Reagovat
Mastný Chobot

Jeden kus chuja dojebe cely zapas. Ach jo, to je v prdeli toto. Keby aspon tu redku dostal on.

Reagovat
kiwwi

Commentator: “ Look at Mustafi, he should take the red card for David Luiz “

Reagovat
Ondiis

Na jedné straně Saka, Martinelli. Na druhé Bellerin, Pepe a ŽK Emerson. Hádejte kterou stranou budeme tahat "útoky" do konce zápasu

Reagovat
RadekVonCZE

ARSENAL

Je mi líto lidí zde na portále, co zažili The Invicibles.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Ty dementi prostě zkurvěj skoro každej zápas, to je neuvěřitelný. Doma s Chelsea minela Lena a otočka na 1:2, s Crystal Palace si nechali vyrovnat z jedný akce a redka Auby, se Sheffieldem zase vyrovnávací v 85, minutě, což bylo jasný už od poločasu, že se to stane.

Větší labilita jak ženský v tenise, neuveřitelný. Tohle jde taky za Wengerem, to se bude těžko odstranovat

Reagovat
smazaný uživatel

No ono Arsenal je fakt velký klub, ten tlak je obrovskej a když celej svět jenom trollí a užívá si AFTV a podobný věci, tak ti hráči to samozřejmě cítí a mám pocit, že je v tom týmu deka a vůbec v celém klubu

Reagovat
Mato178178

Dobre im tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč je posledni a treba i zezadu ve vapne podrazi v souboji o míč protihráče=ŽK pokud ho strčí nebo stáhne rukama=ČK Nechapu ze to furt spoustě lidem dela problemy aspoň hraci by to mohli vedet... od Luize totalni picovina

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ale pravidlo dvojího trestu se prostě zrušilo! Tohle zabíjí fotbal, červená plus penalta je extrémní zásah do zápasu a nedělá se to

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se nezrusilo kdyby ho zkosil tak je žlutá driv by byla redka tak i tak...

Reagovat
icemike

Nezrušilo, jen se upravila pravidla, kdy se dává jaká karta

Reagovat
captain18

6b od zostupu

Reagovat
fefo

Preco cervena pre Luiza? Nebol to ziadny tvdy zakrok, zabranil utocnikovi v zakonceni, ok, penalta. Preco ta cervena? Preco potom kazdy zakrok brankara na utociaceho hraca nie je automaticky cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Když to vidím znova, tak to taky tak hrozné nebylo

Reagovat
Greny

Zmaření jasné gólové příležitosti... Penalta červená nic jinyho nemohlo nasledovat

Reagovat
smazaný uživatel

ale dvojity trest sa zrusil nie?

Reagovat
Greny

Přišlo Ti že měl Luiz pri zákroku snahu hrát mic? Me teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej, ved mu nechybalo vela

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kantos

vsak, kdyby ho vzal nohama, tak je zluta treba, ale tady bylo strceni

Reagovat
TopinB

Reagovat
Greny

Vždyť ho nejdřív strčil a až pak ve skluzu mu chyběl kousek... Kdyby tam šel jen tím skluzem tak se můžeme bavit o zlute

Reagovat
ManUnited

dvojí trest je zrušenej právě

Reagovat
Kantos

zrušení dvojího trestu ale neznamená, že nemůže nikdy rozhodčí dát červenou+pk

Reagovat
Greny

Nevím kde jste na tom byli.. bylo to akorát upřesněno že pokud je to ve snaze hrát mic tak žlutá.. ale zde ho chtěl Luiz prostě faulovat bez jakékoli snahy či možností ten balón hrát v jasné brankové příležitosti .. penalta červená

Reagovat
TopinB

Dle komentátorů a punditů: Byla změna v pravidlech, když nemá šanci hrát míč, tak červená může být

Reagovat
Greny

Však ano tak to je

Reagovat
masly008

Když ho sejme golman rukama tak proč není červená?

Reagovat
Kantos

to je to vážně tak těžký na pochopení? kdyby ho golman "sejmul" rukama stejně jako Luiz - strčení nebo držení - byla by červená, ale ve většině případů faulů brankáře rukama to je podražení nebo něco s úmyslem zasáhnout míč, proto žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

sudi si do nas posledne zapasy radi kopnu

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz se nesnažil hrát míč. Za to se dává červená.

Reagovat
pingla

xhaka

Reagovat
roman_tycka

Chranena dilna Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
TopinB

Reagovat
Godwinson

Ani nevím, jestli mi bylo někdy Luize tak líto Mustafi je prostě úkaz, vůbec nechápu a to mi tu někdo kolem přestupu Luize psal, že Mustafi vlastně tak špatný hráč není.

Reagovat
Bakary3

Leda tak manny

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas zkazil vic luiz nez mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel by som byt mustafiho manzelka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že i u ní vybírá nevhodnou trasu pro "malého domů"?

Reagovat
Pigeon

Luis bude mít stopku na tři matche nebo na jeden?

Reagovat
ManUnited

Neměla být pro Luize jen žlutá?

Reagovat
Mato178178

Nové Zámky prehrávajú 2:0 a bru e tam hodí dvoch obrancov ... Magician

Reagovat
Mato178178

A tretí

Reagovat
kiwwi

To ti vyšlo

Reagovat
Mato178178

Nuž zabudol som že im dávajú góly väčšinou obrancovia

Reagovat
Mato178178

Ale bolo to iba šťastie a nie nejaká taktická genialita

Reagovat
smazaný uživatel

pozri na strelcov Newcastle a pochopis

Reagovat
pingla

teď bys tohle asi rád smazal co?

Reagovat
Mato178178

Mal šťastie .. a mne sa vždy stane opak toho čo cakam aj v tipovani výsledkov alebo priebehu zápasov takže ani nie som prekvapený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

no konecne, musel nastoupit kral

Reagovat
Jackmaker1989

KdB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

od toho golu dobra nuda

Reagovat
Mimalu

co teď udělal Emerson?

Reagovat
Miguel19

Možná hrál rukou. Nebyla opakovačka.

Reagovat
Hokaido

https://streamja.com/LvJB

Ta přihrávka od KdB zase... Blázen.

Reagovat
havrys99

přitom se to zdá totálně jednoduchý

Reagovat
Coutinho10

ono to neni slozity, ale musi tam bejt ten nabeh

Reagovat
Lembju

Jak to je v podání Aguera jednoduchý.

Reagovat
Taiger

*KDB

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dorážel do prázdné

Reagovat
Lembju

No ale to je stejný jak bejvával Lafata v český lize, prostě tam vždycky je, na tohle měl Jesus 70 minut.

Reagovat
Svatej

Furt si říkám, jestli ta redka byla správně. Tammy byl pred prázdnou a žlutá i s penaltu je prostě málo, ale redka v souvislosti se zrušenym dvojím trestem je prostě příliš na druhou stranu.

Furt si říkám, ze v tyhle jedny z milionů situaci by ten technickej gól pomohl..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

abraham kkt

Reagovat
Svatej

Wat

Reagovat
Godwinson

Tak pokud byl zrušen dvojí trest, tak je redka nesmysl vždy, ne?

Reagovat
Svatej

Tak je nepolemizuju nad tím, jestli je to z pohledu pravidel správně nebo ne. Stejně je to jedno, jenom přemýšlím nad řešením..

Reagovat
Godwinson

Já třeba nějak nepostřehl zrušení dvojitého trestu, takže se jen ptám. Pokud zrušen byl, tak je tohle podle mě fail jako prase

Reagovat
Svatej

Byl, pokud vím. Prvni věc, co mě napadla ještě před vykriknutim slova penalta bylo to, že ta redka neměla být...

Každopádně i v tom pravidel, pokud vím, nějaký výjimky být můžou, ale nějaký rozhodčí by to asi líp vysvětlil..

Reagovat
Godwinson

Výjimku si dovedu představit jen nějakýho brutálního faulu či ošklivýho úmyslu. V tomhle případě si teda žádnou nedovedu představit. Šel sám na bránu. Tam souhlasím, že pokud je mimo vápno, dá rudou a pokud je ve vápně, dá jen žlutou a penaltu.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiciN

Reagovat
Greny

Je to tak :

Možnost žluté příprava v úvahu kdyz tam je možnost či snaha hrát mic samozřejmě nesmí to být náznak surové hry za to červená

Za jakékoli zmaření jasné brankové příležitosti bez možnosti hrát mic (třeba strceni, vražení atd) penalta červená.. když hráč vyrazí střelu která letí do branky taky červená... Je to hodně zjednodušeně

Reagovat
Mimalu

i to zrušení dvojitého trestu má svoje výjimky. Tady bude uplatněna jedna z nich...

Reagovat
Hokaido

To zase ne.

Reagovat
ACSMan

Podle mě to měla být pouze redka a ne hned penalta k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná penalta + vyloučení Mustafiho. To je takový zlatý střed.

Reagovat
Svatej

To ne, to by brali fanoušci Arsenalu už před zápasem.

Reagovat
kiciN

Reagovat
ManUnited

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

To raději jen penalta a bez karty

Reagovat
icemike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tam není snaha hrát míč, tak je červená i v souvislosti se zrušeným dvojím trestem správně.

Reagovat
Mato178178

A keď hráč drží súpera pri protiútoku alebo ho podkopne ako to pravidelne robia city nemala by byť tiež červená keď nie je úmysel hrať loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je rozdíl mezi faulem, který popisuješ ty a faulem, který udělal Luiz, nemyslíš? Samozřejmě se musí zapojit hlava a trošku přemýšlet.

Reagovat
Greny

City to dělá ve vápně při jasné brankové příležitosti?

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Hokaido

Jen tak pro zajímavosti - dal bys technický gol, i kdyby ho sejmul Leno před vápnem?

Reagovat
Taiger

nudná zajímavost

Reagovat
Hokaido

Nezvládáš, bráško.

Reagovat
Svatej

Dej mi pokoj

... Ale když nad přemýšlím, tak asi ne.. I když by to zas nebylo pořád úplně fér.. Najdeš xx situaci jako Valverde, kde se to jednoznačně vyplatí a pak tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl kde jste přišli na to ze se zrušil dvojí trest však kdyby se snažil zahrát míč a zkosil ho dostal by žlutou...ze to nevedej na ef jeste chapu ale ze to neví luiz je napovazenou...mohlo to byt 11na 11

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/0uhz4

Čas 1:00 je asi nejlepší. On to zkoušel, ale neměl nejlepší pozici a navíc tam jako pravák nechtěl jít levačkou, což se nedivím, já třeba taky tyhle skluzy přes nohu neumím. Navíc kdyby Abraham nekopl do země, tak to vůbec nemusíme řešit.

Stejně bych dal jen žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

No v tom čase 1:00 jde přesně vidět proč to byla správně červená.

Reagovat
Greny

Přesně nejdřív ho odstrčí a pak jde do skluzu

Reagovat
Trand

Saka bude fakt skvělej, až nebude muset hrát na LB. I přes dnešní občasnou špatnou poziční hru u něj vidím spoustu pozitiv. Ten jeho dribling vypadá tak jednoduše a i přesto přejde skoro pře každýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

On je dopředu dobrej, ale teda nemůžu se zbavit dojmu, že Odoi nikoho v sezóně ještě takhle netrhal, jako právě jeho, i když z logickejch důvodu.

Reagovat
Whitemedia

Tak není to obránce a navíc to není poprvé, co se Odoi vyhecoval zrovna na Arsenal

Reagovat
Trand

No, co vím, tam na začátku se tam Saka jednou špatně zorientoval a Odoi v podstatě sám centroval a pak teď na konci tam byl protiútok po nedorozumění s Ozilem, což podle mě Sakova chyba nebyla. Jinak si vede relativně ok, když si vezmeš, že není LB a jak celkově funguje naše obrana.

Reagovat
sejber

Spolu s martinellim asi jediny nasi mladici co maju na PL

Reagovat
Nikikrew

Mustafimu sa vyjadrovať nejdem ale ten dvojitý trest je picovina. Totálne zabitý futbal. Jebne ma

Ozil alebo Martineli dole, Xhaka naspäť do zálohy. Dnes to ale vidím už bez šance

Reagovat
Jackmaker1989

Dvojitý trest by mal byť okamžite zrušený v akejkoľvek situácii

Reagovat
masly008

tak pokud letí balon do kasy a chytne to hráč rukou tak OK.ale tohle?vždyť už tam možná byl i ten mustafi ne?

Reagovat
Taiger

Tak přijdem tenhle rok o unbeaten no

Reagovat
PanAu

Mě toho mustafiho je normálně lito ale redku bych určitě nedával

Reagovat
Mastný Chobot

Mne by aj bolo, ale potom ho vidim ako tam ide rozhodcovi picovat ked odpiska polcas namiesto toho aby sklopil usi a mazal do kabiny a hned som nasraty zas. Fakt zlatý Silvestre so Squillacim oproti tejto kalamite

Reagovat
PanAu

Ono mu to pak došlo to vypadalo

Reagovat
Greny

Nejlepší na tom je že Leno stáhne nohu aby nefauloval a Luiz ho zezadu srazi

Reagovat
havrys99

Přitom kdyby nezastavil, tak by dost možná byl u míče první

Reagovat
masly008

ale dle komentů nahoře,kdyby ho sejmul s tím že chce hrát míč tak jenom žlutá asi ne?

Reagovat
Greny

Nejsem si jistej : tam byl Leno před vápnem ne? V tom případě PVK A červená karta pro Lena...

Pokud to bylo uvnitř vápna penalta a zluta

Reagovat
masly008

takže kdyby byl ve vápně a sestřelil by ho že chce hrát míč =žlutá,proti tomu hráč už z uhlu dobíhající další hráč faul = červena? to postrádá smysl ne?jako že golman je tímto nějak chráněný?

Reagovat
Greny

Pak záleží co bereš jako sestřelil... Jestli souboj o míč nebo že tam skočí kolikama dopředu... To je zase pak o tom zda tam není ještě surová hra atd...

Ty nechápeš že kdyby tam šel Luiz nejspíš jen skluzem tak ho asi nevyloučí ale tím že prostě předtím do něj nějak zduchnul, postrčil.. vrazil...tak je to prostě v gólové šanci a je to červená..

Reagovat
Hokaido

Bylo to venku btw.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Ozil hraje

Reagovat
Nikikrew

Áno hral

Reagovat
j_mrazik

https://streamja.com/nMmA

Tohle by nemělo zapadnout, hlavně ten druhý odkop. Umí ten hráč vůbec hrát levou nohou? To i v B třídě mají stopeři lepší kopací techniku. A byla prdel, jak ho schválně nechávali hráči Chelsea rozehrávat, protože věděli, že udělá píčovinu. Asi jako na druhé straně dříve Cahilla. Luiz se měl na ten zákrok vysrat a zkusili bychom to otočit normálně v 11 lidech. Kokotiny od obou.

Reagovat
PanAu

Ale nejvíc WTF je ten Mustafi , jak dobehne ten pomalu souradici balon a napali ho do Luize

Reagovat
PanAu

*šourajicí

Reagovat
Taiger
Reagovat
fenixLFC

hlavne s newcastlom pred arsenalom...

Reagovat
Trand

Tu "ruku" už jako neukážou jo?

Reagovat
havrys99

Božeee redka jasná, Luiz mohl Abrahama nechat, ale měl na vyřešení půl sekundy. Jedinej kdo za to může je komik Mustafi

Reagovat
Mimalu

a zahazovaní šancí může pokračovat

Reagovat
Golasso

Redku nemá cenu ani řešit. Kolem Mustafiho se na tom hřišti dějí takový bizáry, že to určitě není sranda ani posuzovat. Byli jsme tragičtí před vyloučením a jsme samozřejmě i po něm. NIKDY v 21. století jsme vzhledem ke konkurenci neměli všeobecně míň kvalitní a nekompatibilní tým...

Reagovat
Hokaido

Newcastle

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle

Reagovat
Taiger

Newcastle gól v 94. a 96. minutě

2:2

Reagovat
KnoxXx

Bruce si pekne natrel vsetkych haterov na chleba

Reagovat
Godwinson

Everton

Reagovat
Mimalu

to hrají bago nebo proč tam tak šaškují

Reagovat
REPLIKATOR

EVERTON

Reagovat
ajouki

Arsenal hraje v deseti, tak jim povolili hrát v pokuťáku rukama, jo?

Reagovat
Smreky

vyzerá to tak... ten var stojí za hovno... chcel by som vidieť niekde vysvetlenie k tým rukám... prečo sa nepískla ani jedna

Reagovat
Taiger

Podle mě bychom je i dali bez tý červený, jsou však marný

Reagovat
Hokaido

Akorát že do toho golu už jste mohli 2:0 prohrávat.

Reagovat
Taiger

mOhLi

Reagovat
Hokaido

pOdLe Mě ByCHoM Je i DaLi BeZ Tý ČerVeNý, JsOu VšAk MaRnÝ

Reagovat
fenixLFC

everton

Reagovat
Smreky

ešte že sa nenestavilo trochu viac lebo by to skončilo 2:3 :D

Reagovat
Taiger

:D :D :D :D :D

Reagovat
hitZor

VAR nic, jo?

Reagovat
Busby babes

co se deje v tom Evertonu?

nastaveni 4 minuty a pak: 95. 2:1, 97.2:2... a to tam byla nula, zadna munice??

Reagovat
Smreky

to arsenalu teraz ide rozhodva nadržiavať ako kompenzácia za vylúčenie? či podľa nových pravidiel sa môže hrať v 16tke rukou? nerozumiem...

už ruhá jasná ruka a ten šašo nepíska... jednu by som ešte predýchal ale keď sa to opakuje...

Reagovat
Taiger

to víš že jo

Reagovat
hitZor

Ta první ještě byla diskutabilní, byla těsně před tělem, ale ta druhá už byl úplně 100% penalta.

Reagovat
Trand

Reagovat
hitZor

Reagovat
Smreky

o tom hovorím... ta prvá dobre ale čo tá druhá? ten var nič?

Reagovat
Salfovic

Ancelotti RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, proč hrajeme hůř než proti 11?

Reagovat
sejber

Pri pohlade na aktualnu tabulku je opat aktualna zachranarska otazka

Reagovat
smazaný uživatel

ved klud na Sheffield to su stale 4 body

Reagovat
sejber

Ako nepredpokladam ze by sme sa realne zapojili do boja o zachranu ale ta situacia je proste alarmujuca.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal sestup

Reagovat
gazza62

Jasne dve ruky ,ale rozhodcimu bylo lito maleho cernouska .Jasnejsi ruky jsem jiz dlouho nevidel

Reagovat
Trand

Ježiš ty seš ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Proč přestal pískat fauly Arsenalu??

Reagovat
johnnie_boy

Libi se mi jak se tenhle rozhodci nenechava zasypat placicima hracema a vzdy to razantne utne

Reagovat
masly008

škoda že stejně utnul i tenhle zápas.

Reagovat
TopinB

Komentátor na NBCSN: "I've never seen Willian have a bad game"

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Kdo se tady divil proč tam Bruce posílá ty obránce?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mimalu

dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Mustafi génius

Reagovat
Greny

Však to je dobře že ještě nevystřelí jinak už by bylo 1:1

Reagovat
Greny

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Spasitel Rudiger.. Diky

Reagovat
Svatej

Ještě líp, Kante

Reagovat
jacobT

GABIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Golasso

Ten kluk je světlo na konci tunelu ...

Reagovat
Mervin

Toto co bylo, tpč?

Reagovat
EXoRcIsT

tak toto bola parada

Reagovat
Miguel19

To fakt jděte do prdele.

Reagovat
havrys99

GABIIIIIIIII

Reagovat
Taiger

MARTINELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Trand

Martinelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Kluivert9

Pěkně Kanté

Reagovat
Nikikrew

Loooooooooooool

Reagovat
captain18

To je sniper

Reagovat
smazaný uživatel

Z rohu

Reagovat
hitZor

Už chápu, proč je hrajem skoro pořád na krátko. Z toho totiž nehrozí takovýhle brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

srandy

Reagovat
smazaný uživatel

mu gol roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli > son

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

MARTINELLIIIIIIIIIIIII

Reagovat
REPLIKATOR

Kanté

Reagovat
Miguel19

Kanté to hodil slušně na Gerrarda tvl..

Reagovat
Jackmaker1989

Kovačič a Emerson rychlici

Reagovat
j_mrazik

Kanté tzv "na Gerrarda"

Reagovat
smazaný uživatel

ale super ze sa z toho neposral

Reagovat
Ondiis

Mustafi assist. EZ!

Reagovat
tweek

Mustafi Acko, easy

Reagovat
TopinB

My fakt dostaneme gól z každého rohu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
jk

wow, hustý sprint

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale tohle je na Lamparda.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

jako že jsme touto dobou po těch šancích nevedli minimálně 3:0?

Reagovat
Miguel19

A z čeho jsme je měli dát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

dneska skoro celý zápas motáme kolem soupeřova vápna kde nám holt chybí kvalita. Těžko trénovat finální fázi kde selháváme zápas co zápas a trápí nás to minimálně už od Conteho...

Reagovat
Miguel19

No proto mě zajímá, jak jsme mohli vést 3:0, když jsme měli přesně nula šancí.

Jediný náznak byla střela Odoie, ale to by musel chytat Kepa.

Reagovat
Mimalu

byl tam Tammy ve 100 %, Andrease překvapil propadnuvší míč, pár zajímavých míčů v letělo do vápna, Odoiova střela...

Reagovat
Kixi Syhimour

Abraham v první půli, ta hlavička byla dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tak dobrá, že šla doprostřed brány.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak myslil jsem tu šanci samotnou, ta ušla, zakončení je věc druhá, špatné jsem se vyjádřil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo, souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, přijde mi prostě, že bychom měli hrát jinak proti 10 hráčům.

Reagovat
Mimalu

já nevím jak jinak, u City, Liverpoolu by bylo touto dobou po zápase, ostatní by se trápili obdobně jak my....

Reagovat
icemike

Drželi jsme míč, hledali prostory, byl tlak, co chceš víc?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš že Lampard nedokázal zaraegovat na stagnující vývoj. Měl to prostřídat, však jste si nevytvořili šance, jenom jste se drželi na jejich půlce.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jackmaker1989

Ngolo Gerrard

Reagovat
blade115

Kanté tvl ... Kdyby člověk neměl kontext těch posledních 4 let, tak ho letos ženě vidlema pryč.

Reagovat
Jackmaker1989

Akurát som to chcel napísať, Kanté týmto úplne vyjadril jeho posledné výkony. Až ho nepoznávam.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi > kante

busquets > kante

martinelli > mrs. maisel

martinelli > messi

martinelli = iwobi

Reagovat
Shottack

Mustafi asistence na oba góly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

KRÁLOVÉ REMÍZ JSOU ZPĚT, NASERTE SI VŠICHNI

Reagovat
smazaný uživatel

genialna finta kolenom kante mal z toho total error

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jacobT

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot Kante fakt jebnuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Lampard reaguje... Jdeme taky do desiti

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

11 proti 10 nám nešlo, tak to zkouší takhle.

Reagovat
Ondiis

Jako 11 proti 11 jste byli nebezpečnější

Reagovat
Hokaido

Mustafi áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

pOdLe Mě ByCHoM Je i DaLi BeZ Tý ČerVeNý, JsOu VšAk MaRnÝ

Reagovat
Squinty

Z každého rohu nám hrozí brejk, tak proč nehrát na jednoho vzadu,když vedeme 1:0.. jinak Kepa opět nezklamal

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako že má Kepa chytat jeden na jednoho (dokonce 2 na 1 možná)?

Reagovat
Squinty

Třeba konečně už něco chytit a nerozehravat furt jako kretén?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože ten roh měl rozehrávat on? Co s tím měl jako dělat? Však tohle je jedna z nejtěžších situací, které může být gólman vystaven, jedna věc jsou sice jeho výkony, které jsou pro vás zklamáním, ale prostě na tomto absolutně nemá podíl, zbytečná kritika.

Reagovat
Squinty

Jít mu třeba pod nohy a nečekat na 20ce až ho obstřelí?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Martinelli měl vedle sebe Pepého (nebo koho), kdyby šel pod nohy, tak Martinelli jenom přihraje.

Reagovat
Kixi Syhimour

A nebo přelobuje

Reagovat
Hokaido

Jako jeho chyba to není, ale opět žádná nadstavba oproti třeba kterémukoliv brankáři z české ligy.

Reagovat
Hokaido

Kepa byl na zemi, ještě než Martinelli vystřelil.

Reagovat
Taiger

Nezvládáš bráško

Reagovat
smazaný uživatel

to neslo chytit

Reagovat
Hokaido

Se podívej třeba na to, jak čekal DDG v neděli při nájezdu Maného a dokázal to chytit. Dvě podobný situace pro golmana a je tam krásně vidět ten rozdíl v kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

jako asi jo, ale mane byl v tezsi situaci, navic on strilel silnou ranu ,martinelli umistoval

Reagovat
havrys99
Reagovat
Busby babes

Kante tzv. na Gerrarda.

Reagovat
TopinB

Komentátor na NBCSN: Kante was almost Gerrard-esque

Reagovat
kvasha16

heh, pomaly od zaciatku zapasu sa vacsinou hra na ich polke a oni 1 strela na branu a gol...ze ma to neprekvapuje

Reagovat
nani92

Ole > Lampard + Arteta

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Taiger

Xhaka je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Kanté se pro dnešek domrskal

Reagovat
Taiger

Mustafi na 2:1 pls, to by byla story

Reagovat
jacobT

Na 2:1? To by sa na neho veru podobalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Remt

Reagovat
jk

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Neon

Reagovat
icemike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
Svatej

Na místě Lamparda bych osobně šel rozbít hubu všem na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď teda nevím. Hraje v 10 Arsenal nebo Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

kámo něco ti řeknu, fotbal je jako šachy a ty máš taktiku prostě na 11 hráčů a velmi často je hrát proti vyloučenému těžší

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře kámo, díky za vyjasnění.

Reagovat
Taiger

Tu lajnu si musíš Laco pohlídat ale

Reagovat
Svatej

Odehraje se alespoň 15 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli to je kurva přístup lítá tam jako buldog

Reagovat
iamek

Udrzet!

Reagovat
Greny

Dej tam Michyho to je zápas pro něj...

Reagovat
Remt

Polehávající hráči Arsenalu začínají být ale docela trapní

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Guendouzi mohl dostat klidně červenou...

Reagovat
Taiger

ale no tak

Reagovat
hitZor

*měl, dvě jasné žluté.

Reagovat
smazaný uživatel

fuha Guendouzimu zajebalo

Reagovat
smazaný uživatel

cakam este druhu zltu pre guendouziho

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlel někdo z vás nad tím, že když hraje tým o jednoho vyloučeného, tak je to paradoxně těžší pro soupeře, protože ti jsou mnohem víc namotivovaní a navíc musí daleko víc makat jeden za druhého

Reagovat
Remt

a taky nemyslí na nic jiného než na bránění, proto to bejvá hodně o dobívání brány a pokud na to ten útočící tým nemá hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

byl tu o tom clanek

Reagovat
ttopi

Tímto ale popíráš fakt, že ta fyzická síla jednoho člověka, kterou musí svým beháním nahradit ostatní, musí být znát. Pokud by platilo pouze to co říkáš ty, nechávali by se hráči paradoxně vylučovat schválně, aby tím soupeři ztížili situaci. To se ale neděje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham vie hlavickovat aj do stran?

Reagovat
Miguel19

Gendo teďka 2 žluté v jedné akci.

Reagovat
Hokaido

Jako byla by přísná, ale klidně bych mu dal červenou.

Reagovat
pingla

Reagovat
icemike

Todle má vidět Var, bez zájmu o moc, kopačka pod koleno. Ten kluk je sedlák, vypadá jako mladší ségra od Diera

Reagovat
jackinho10

Uplne stejne sestrelil emerson v 1. polocase pepeho, taky mela byt cervena?

Reagovat
icemike

kup si brýle

Reagovat
REPLIKATOR

Guendouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Guandouziho tak nesnáším.

Reagovat
Shottack

OTOČIT

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle bylo normálně na dvě žlutý po sobě.

Reagovat
Greny

Měl ho poslat za Luizem.. dement Guendouzi

Reagovat
smazaný uživatel

oba stejne

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
sunakashi

pěkně ty...podle čeho vybíráš ten počet rohů? ze zkušenosti,statistik, nebo jen instinktivně?

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze nehraje ollie, ten by z tech hlavicek mel uz hattrick

Reagovat
Taiger

Reagovat
kvasha16

si nasi dnes davaju sutaz ze kto viackrat trafi brankara?

Reagovat
TopinB

*a obranu

Reagovat
Squinty

Ještě Alonsa

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe ma snad kazdy krat nejake problemy pri odchode z ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Arsenalu nechytá Kepa.

Reagovat
fenixLFC

pepe ma halvneho solidne na haku

Reagovat
Remt

Barkley ale krásná hlavička na to v jaké situaci to bylo. Btw napadlo vás někdy že vypadá jako John Cena? Já si toho všiml ted

Reagovat
Hokaido

To je takový Batsovo kombíčko - v ofsajdu a ještě to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Tak skúsim. Neviem si predstaviť, že Bačuay dá ešte niekedy gol.

Reagovat
Firkraag

Jsi znalec

Reagovat
smazaný uživatel

boze ja som alergicky na guendouziho, je tam 10 minut a vracia sa najpomalsie vo vykluse

Reagovat
Mimalu

Azpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
blade115

Azpiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Greny

Abraham vazy v kotníku v prdeli...ten dohral

Reagovat
Greny

Jestli to rozchodi tak klobouk dolu

Reagovat
Kixi Syhimour

Velmi pěkný gól

Reagovat
Squinty

Azpiiii

Reagovat
Hokaido

LEGENDA

Reagovat
J0EL

Zas Mustafi dopici uz

Reagovat
smazaný uživatel

to byl sakuv hrac

Reagovat
mistr129

Nebránil Lenovi ve výhledu?

Reagovat
kvasha16

gol z rohu

Reagovat
hitZor

Jinak Holding Fakt, za tyhle přistrčení na reklamy bych z fleku dával redky.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

on ho nikam nestrkal omg jen brzdil, rotim je uplne prirozene davat ruce pred sebe

Reagovat
hitZor

Dávat ruce před sebe je sice přirozené, ale nemusí si ze soupeře dělat airbag. Navíc byl v o dost menší rychlosti než Tammy, byl za ním, ale stejně do něho vletěl.

Reagovat
smazaný uživatel

tammy by mohl byt responsible za svuj pohyb ne? nikdo ho nenutil tam bezet tak rychle

Reagovat
hitZor

Kdyby do něho Holding nevlítl, tak to možná ubrzdí, možná ne, ale rozhodně by do těch bannerů naboural nějak kontrolovaně. Takhle do nich byl přistrčený a nemohl s tím absolutně nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

ne neubrzdi, vzdyt to pomalu neubrzdil ani ten holding. ja fakt nevim, co si jako predstavujes, ze mel udelat. nebyla tam od nej zadna zakernost, nic, jen proste reflex, ktery by udelal kazdy zravy clovek(i ty).

jedina moznost byla to vypustit, coz je na takove urovni uplna blbost, a kdyz uz, tak to mel vypustit predevsim abraham

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

to ani ta chelsea nevie zakopnut?

Reagovat
Trand

Achjo zrovna tenhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Arteta takový facepalm výstižně

Reagovat
Greny

Azpi

Reagovat
Mimalu

tak nic no

Reagovat
captain18

Captaaaaaaaaaaaaain

Reagovat
Mervin

Bellléééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Jackmaker1989

Kepa ten ty máš formu jak hrom

Reagovat
Remt

dost těžké pro brankáře ale, dneska ani za 1 gol nemohl

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas, ale proste nechytí nič naviac. Nejaký čarovný zákrok.

Reagovat
Remt

ze začátku angažmá měl semtam nějaký wonder zákrok, ne? Pak se ale toto vytratilo, pár chyb, + ta hádka s trenérem a rázem může být v očích hodně fanoušků nenáviděný. On by to zvrátil, pokud by předvedl v pár zápasech za sebou bezchybný výkony, ale pokud se ty chyby kupí + přihlédnout k ceně za kterou přišel (za což on ale nemůže), tak to pro něj vyznívá dost špatně. Co tu tak čtu od fans Chelsea. Sám posoudit nemohu, Chelsea jsem viděl po dlouhé době a po včerejšku se určitě znovu podívám, páč to byl zábavný zápas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Front hell

Reagovat
jacobT

HECTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR ♥︎

Reagovat
blade115

Mrdat.

Reagovat
Coutinho10

wow Arsenal 2x v 10 lidech srovnat

Reagovat
nani92

O'Shea > Kepa

Reagovat
Taiger

BELLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
havrys99

EL CAPITAAAANOOOO

Reagovat
Trand

Hectoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

Reagovat
Kixi Syhimour

Znovu velmi pěkný gól

Reagovat
Greny

Ať chytá Willy ten dement nic nechyti

Reagovat
Kluivert9

Nedokážu si představit, že Kepa ještě někdy něco chytne

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Svatej

Počkej, on neřeší offside Lacazetta!?!??!

Reagovat
jk

Reagovat
Golasso

Achjo nice!

Reagovat
mistr129

Beleee

Reagovat
J0EL

Este to Mustafi otoci na 3:2.

Reagovat
kvasha16

do pice ale uz

Reagovat
Gareth Bale 11

Batshuayi je král,Tammy sotva chodí a stejně za něj nemůže bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chavi.27

Kepa zase 2 strely 2 goly... ten chce fakt na to uplny dno v ty uspesnosti zakroku

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam je

Reagovat
Ondiis

Skvělá střela slabší nohou od beka. Fakt top

Reagovat
Remt

Hoši ale já se bavim jak svina nelituju vůbec, že jsem u toho zůstal až do teď!

Reagovat
jk

Vypadá to sice, jako když se perou chovanci v chráněné dílně, ale remíza dobrá

Reagovat
Remt

Ale pořád se něco děje. Většinou koukám jen na mače liverpoolu a tam takové napětí nebývá

Reagovat
Jackmaker1989

Bačuaaaaaaaaaaaaaay

Reagovat
smazaný uživatel

belle > taa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mervin

ale dneska se mi konečně jeho výkon líbil (ten gól byl jen třešnička)

Reagovat
Harakan

To je zase WTF zápas

Reagovat
Hokaido

Ten by fakt nechytil ani Černou smrt ve 14. století.

Reagovat
Lovec

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
blade115

Chelsea 90% času tlačí a promění tak půl promile šancí, soupeřům stačí jedna šance na gól. Asi nejhorší úskalí toho, když se tým snaží hrát ofenzivně. Občas mi ten pragmatickej defenzivní fotbal z minulé dekády fakt chybí.

Reagovat
Shottack

Vidět Azpilicuetu...

Na vše ostatní je tady Mastercard.

Reagovat
Remt

Říkám vám, že Chelsea tam ještě jednoho fíka dá!

Reagovat
pingla

kurva dobrej zápas ať už to skončí jakkoliv

Reagovat
Pigeon
Reagovat
masly008

Jinak 2 gol chelsea ofsajd ne?aktivní pohyb Abrahama či kdo to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
masly008

jako že nebyl v ofsajdu? jsem viděl jenom jeden pohled kde to tak vypadalo.

Reagovat
Taiger

Kdo to byl?

Reagovat
Ondiis

Imho tohle nebyl aktivní pohyb. Ani nezavazel nikomu pořádně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

no.. dalo by se to ale posuzovat jako, že zavazel, více méně byl i trochu v dráze míče, spíše ne, ale pochopil bych i kdyby to písknul

Reagovat
Ondiis

Kolem něj široko daleko nikdo nebyl. Tohle bych jako offside prostě nepískal. Za mě správně posouzeno

Reagovat
Remt

pokud by byl v ofssidu 5 metrů od dráhy míče, bránících hráčů, pak bych to jednoznačně nebral jako offside, tohle mi přišlo trochu hraniční

Reagovat
masly008

jak nebyl,vždyť tomu uhýbal.aktivní pohyb není jen když jdeš do balonu.

Reagovat
Ondiis

No, jo? jinak by byl každý pohyb aktivní

Reagovat
smazaný uživatel

To sa potom môžeme baviť o tých rukách za stavu 1:0. Minimálne druhá mohla byť rovnakým sposobom odpískaná. Neviem, prečo má niekto potrebu riešiť krivdu v tomto pripade. Abraham bol asi taký aktívny ako ja keď sa o pol štvrtej v noci otáčam na druhý bok. Toto chytanie za slovička, aby si niekto urval kúsok skrivodlivosti pre svoj klub, je trápne. Nehovoriac o tom, či spravil Guendouzi po faule Mounta..

Reagovat
Remt

co udělal Guenduzi? trefil ho na zemi? tenhle moment mi unikl

Reagovat
hitZor

První ho přidržel zezadu za dres, což je jasná žlutá. Rozhodčí nechal výhodu, Mount mezitím uběhl 5 metrů a Guenduzi ho zezadu bez šance hrát balon vzal přes koleno.

Reagovat
Remt

jo tohle, to jsem viděl já tam ještě tak nějak jedním očkem postřehl jak Mount (nejspíš) někoho fauloval, ten spadl na zem a přišlo mi, že ho ze země záměrně kopnul kopačkou, to se mi asi jen zdálo

Reagovat
hitZor

Jo, tohle nic nebylo, to byl (narozdíl třeba tehdy od Sona) prostě přirozený pohyb v pádu a nikdo nic neřešil, ani rozhodčí, ani naši hráči, ani nikdo tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorim o tom ako oplacal po faule Mounta.

Reagovat
masly008

hm jasná žlutá?u vás to minulý zápas ale tak jasná 2 žlutá nebyla co?

Reagovat
hitZor

O kterém zápase mluvíš? Jestli o tom posledním vzájemném, tak tou dobou sem byl v horách na chatě vylitý, takže sem to neviděl a nemůžu soudit

Reagovat
masly008

ano o tom.a tam Jorghino s jednou žlutou stáhl protihráče a měl dostat 2 a nic.

Reagovat
masly008

Ale já se bavím o jedné konkrétní situaci,teď tu nepleť jinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal masly a o minútu na to sa opustil spomienkami na minulý zápas. nespomínam ich len tak, ale pre jasnú ilustráciu že sporné momenty nechával plynúť.

Reagovat
masly008

borec psal o držení a já mu dpověděl jiným držením.Já píšu o ofsajdu a ty o ruce.Fakt ti tohle přijde stejné?napiš jiný ofsajd s aktivním pohybem v dráze letu a můžeme se bavit.

jestli chceš řešit ruce tak si dej svůj koment, možná se s tebou o tom někdo bavit bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Taky komentář,k tomu nemám co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kamo. Keď si tak bytostne presvedčený o tom, že to bol aktivny pohyb, tak nevem, na kereho boha to tu riešiš. Lebo očividne iný nazor ako svoj prijať nevieš. Zastavenie pohybu je aktívny pohyb, no však OK. Keby pokračoval v krívaní a lopta by mu prešla pomedzi nohy, tiež by to bol aktívny pohyb, keby sa zvlalil na zem a začalo by s ním trepať v krčoch, tak by to bol tiež aktívny pohyb. Načo sa pýtaš, keď máš svoju pravdu, nepochopim. Nonstop sa opúšťať pri polokrivdách už len tak zo zvyku, aby sa nepovedalo, good luck

Reagovat
smazaný uživatel

Idem stadeto do riti. Radšej nech ma plná vecheť po hlave ovalí ako týchto pajácov sledovať

Reagovat
mikelinos

Lol

Reagovat
bunnovv

vypadalo to že ani nevěděl že se rozehrává

Reagovat
masly008

ale to pravidla zrovna nezajímá jestli o tom věděl nebo ne že jo.

Reagovat
castelL

aktívny pohyb vyzerá úplne inak, nemal žiadny záujem o hru..

Reagovat
masly008

fakt?takže když uhýbáš míči tak to není aktivní pohyb?

Reagovat
sunakashi

Podle mě jasný offside. abraham byl sice bokem jenže trochu clonil (popřípadě mohl mást) brankáři. Nechápu ,že se to více neřeší...

Reagovat
Kantos

ani nahodou, je jasne videt, ze nema zajem o hru

Reagovat
icka

nastudujte si pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi a Kepa by mali presedieť februar na lavičke. Cheksea otrasný, mdlý, hanebnú výkon. Bez bojovnosti, bez emócií, bez snahy. Traja hráči Arsenalu dokázali točiť celú defenzívnu radu Chelsea aj so zalohou. Trápnosť nad trápnosť. Mužstvo, ktoré nebojuje, si nezaslúži podporu.

Reagovat
Jackmaker1989

Kepa určite, Odoi dnes min. 60 minút nebol až taký zlý.

Reagovat
spider_8

Odoi byl úplně v pohodě, podle mě jeden z jeho nejlepších zápasů u nás. A má asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na svoje pomery v pohode. V rámci sezóny minimálna vykonnostná stopa. Veľa stratených lôpt v dôsledku nezmyselných nahrávok, zbytočný a neefektívny dribling + pred gólom 2:2 robil klučku pred vlastnou šestnástkou do dvoch hráčov a o štvrť minúty padol gól. Pre mňa osobne má menší prínos ako Pedro.

Reagovat
kvasha16

no, ostatni si sice dali sutaz ze kto vaickrat trafi Lena, ale aspon ohrozili branku

Reagovat
smazaný uživatel

Shkodran je náš král,

Shkodran je náš král,

Ten umí hrát fotbál,

Shkodran je náš král..."

,,K vítězství nás vede dál,

chytí každičký Camrál.

Arsenalem zní chorál:

Shkodran je náš král."

Reagovat
smazaný uživatel

*k remíze

Reagovat
PanAu

Ostuda!!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
hrundy

Co ta ruka lacatetteho tesne pred odpiskanim konce zapasu? Nebyla penaltova?

Reagovat
sunakashi

Ta mi přišla hooodně penaltová. Rád bych viděl opakovačku...

Reagovat
spider_8

Achjo. Jestli loni to byla válka kriplů, tak nevím jak bych nazval letošek

Btw mám tip, jak bychom měli rozehrávat rohy. Centrující hráč to pošle klasicky do rukavic brankáře, na tom bych nic neměnil, ale hráči by se měli rozestavit normálně na napadení rozehrávky soupeře. Ohrožení branky by bylo asi tak stejné, ale byly bychom už rovnou připravení na protiútok soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na tú bandu všivavých kokotov náladu. Človek stratí všetky nervy, čas a peniaze aby podporoval milionárov, čo si veľké derby pojali ako prechádzku. Nabudúce radšej uštrikujem sveter a začnem pestovať guakamole. Banda zapraskanych zapredancov mi nesiaha ani po kotniky mojich nôh odrezaných nad kolenom. Všetkým by som im strelil taku kres papuľu, že sa im sopeľ kolo krčneho stavca ovinie a do konca dní by dychali cez šnorcheľ. Prisambohu som radšej mohol latríny od zaschnutých hovien šmirgľovať. Boha jeho.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to byl?

Reagovat
masly008

Reagovat
cink

Zvládání 1/10

Reagovat
Mikesh

Reagovat
krisa

Reagovat
Gazdo

Reagovat
eder

Zemeguľu budete rypákom ryť ako červená myš, Kefalín, prisámbohu, ako červená myš!

Reagovat
mikelinos

jak se pěstuje guacamole?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje někde statistika, který tým nejméně obměňuje základní sestavu? Wolves mi přijdou jako silný kandidát. Na Liverpoolu odpočívali Raul a Traore, ale jinak je ta sestava snad každé kolo stejná?

Reagovat
Kluivert9

Sheffield by byl celkem konkurence...

Reagovat
vodka

to je fakt, ten netočí skoro nikoho...

Reagovat
vodka

podle mě Burnley ještě+ míň točí sestavou..

Reagovat
fenixLFC

burnley to bude tocit celkom dost kvoli zraneniam a kartam.

Reagovat
Kantos

Wolves by určitě byli nahoře. Dál taky Sheffield - ti točí jen útočníky.

Reagovat
fenixLFC

aj zalohu, neves s moutinhom nehraju vsetko tusim

Reagovat
sunakashi

Ale byl to super zápas i pro nezaujatého diváka. což já jako fanda Man untd nejsem,takže jsem přál těm teploušským kopytům z Arsenalu ať Chelsea porazí nebo aspoň remizují, což vyšlo...Doufám ,že dnes zázrakem porazíme burnley a budem na ně mít ztrátu jen tři body...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Třikrát domácí dneska? Za barák!

Reagovat
niflheim

Victor ... počítám, že nastoupí Bailly a do dvaceti minut půjde dolů.

Reagovat
iamek

Jones

Reagovat
EXoRcIsT

fuj az ma striaslo

Reagovat
Busby babes

videt ho nazivo hrat... dalsi ze splnenych snu.

Reagovat
Busby babes

ty vole , Jose to bere u Spurs rychle, ne tri roky, ale tri mesice. prej uz hraci prskaj.

Reagovat
Mates_Matesović

Rose?

Reagovat
iamek

Link?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

hh...

Reagovat
Ondiis

Jestli to je pravda, tak už je Mou jako trenér odepsaný prostě

Reagovat
FUnk

klovaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ole Gunnar Solskjær: „Podpis útočníka? Plánujeme a hľadáme. Ako som už mnohokrát povedal, nenašli sme toho správneho za správnu cenu, asi až v lete.“

Reagovat
Busby babes

nikdo neprijde, smir se s tim.

Reagovat
EXoRcIsT

asi tak

Reagovat
iamek

Neber mi moje sny! How dare you!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vsak Bruno je stejna kauza jak v lete...jak se ho snazi agenti nekam procpat

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris ale Gazzaniga bol parádny

Reagovat
Mates_Matesović

Spíš nechápu toho Vertonghena, má hrát Sanchéz.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom jeho výkone proti Middlesbrough si zaslúži tribúnu. Vertonghen dnes bude platnejší, veľa budeme rozohrávať. Davinson je v tom k ničomu.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Real Sociedad have called-up youth forward Julen Lobete for their match against Espanyol tonight as a deal with #thfc for striker Willian José is now close. [Marca]

Někdo, kdo o něm ví něco víc? Podle čísel teda nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tá cena, to je šialené. Mali by sme radšej niekoho na hosťovanie priviesť a v lete ísť po niekom inom.

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli byl Piatek fakt dostupnej za 30, tak to nechápu. Ale třeba těch 50 bude jenom opce no.

Reagovat
iamek

Čísla mi nepřijdou špatná. Spis poslední dobou moc nehraje, což je zajímavé. Jose přestává zvládat

Reagovat
iamek

Jones základ

Reagovat
Grahf

to bude zas pokoukaničko

Reagovat
Taiger

Greenwood

Reagovat
ManUnited

Kdo mi tu oponoval, že Andreas nebude hrát z křídla?

Reagovat
Tomanatura

Spravna volba proti Burnley, jinak to postavit neslo.

Reagovat
ManUnited

Netvrdím že ne

Reagovat
FUnk

Vidim po dlouhe dobe nas zapas v PL a na tohle se neda divat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

lamela a sessegnom maji brusle?

Reagovat
Remt

Znáte ten pocit když celej den čekáte na zápas, těšíte se a pak když konečně nadejde ta chvíle, tak zjistíte, že se hraje až zejtra?

Reagovat
Ligter

já to posledních pár let kolikrát míval naopak. doufal jsem, že nebude a on nakonec fakt byl

Reagovat
Remt

No přepnul jsem to na Juve - AS. Já vám nevim, rychlost toho fotbalu je.. to je snad o třetinu pomalejší jak ta PL. Tým jako Juve nemůže bejt vůbec zvyklej z ligy na presing od týmů jako je City, Live, MU, Chelsea, ten italskej fotbal vypadá v porovnáním s anglickým jak nějaká liga pro domova důchodců. Ještě aby tam třeba takovej Smalling nezářil, když roky stíhal (snažil se stíhat) tempo PL.

Reagovat
fenixLFC

zasluzis si uznanie ze na to dobrovolne pozeras

Reagovat
Remt

Jojo, místo drcení se na státnice koukám na takovouhle sra*ku Už jsem to vypnul a počkám na druhej poločas Tottenhamu. Italskej fotbal mě vůbec nebaví. Proboha vždyť pak když nastoupí Juve proti komukoliv z top 4 z PL v LM, tak se z toho presování soupeře musí regulerně zesrat v té italské lize mají na vše tolik času, Smalling se tam 10 vteřin mazlí s míčem, nikdo po něm nejde, útočník od něj stojí 10 metrů a nehne se ani na krok, tohle je fakt definice naprosto nudného fotbalu

Reagovat
fenixLFC

sa tesim ako cocku dostanes ked sem nabehne korupcnicka letka...

Reagovat
Remt

Jj až naběhnou Pinturicio a ten druhej juventusák co tu pořád hlásá "Liga jednoho týmu, liga jednoho týmu, nudná PL! " tak dostanu čočku. Není divu, že čeští fotbalisti nechodí do PL a radši jsou do Itálie, Anglii by bohužel nestíhali. Btw: koukám na Tottáč Norwich a Duda docela dobré ne? měl tam zajímavé momenty

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Mates_Matesović

Děs, do gólu se na to nedalo dívat. Nejlepší Lo Celso a Aurier, zbytek nestojí za řeč.

Reagovat
fenixLFC

vardy zraneny?

Reagovat
FUnk

stridal kvuli tomu

Reagovat
FUnk

lamelu dolu, co dotek tak ztrata, zatim lo celso nejlepsi zbytek neviditelni nebo slabi.

Hrat doma proti poslednimu tymu takovou bramboracku

Reagovat
Cobra

Winks hraje taky parádně.

Reagovat
mimi_united

Komplet anglická obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa nedá pozerať. Lamela mi pije krv.

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy další zraněný anglický útočník Kdo jim bude hrát na Euru?

Reagovat
mimi_united

Sterling - Greenwood - Sancho

Reagovat
Mastný Chobot

Nechcel by som v dnešných dňoch byť anglický útočník

Reagovat
Mastný Chobot

Final Destination 8

Reagovat
janinho

Ings znervóznel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V druhé půli snad nastoupí Ndombele a Ferda Gedsonů a prosím hned od začátku. Ať se to trošku rozhejbe, nedá se na to koukat.

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle musí bejt rudá.

Reagovat
Remt

ty vole to né, snad. Natažená noha ano, ale na červenou ne, zas tak hrozně ho netrefil, jen tam nechal nohu

Reagovat
Mates_Matesović

Měl hromadu času se aspoň tu nohu pokusit stáhnout.

Reagovat
Remt

děláš jako by ho přejel jak Auba toho němčoura, však ho štrejchnul kolíkama jen. To už větší červená byla od Robertsona jeden zápas zpět když nechal nataženou nohu ve skluzu

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle vážně ne.

Reagovat
Tolstobik

Vzdycky kdyz vidim Burnley hrat, rikam si, ze uz by mohli konecne sestoupit....

Reagovat
Gareth Bale 11

Dva zápasy na Tangangu jasný rudý a nic a tohle jdou zkoumat?

Reagovat
EXoRcIsT

Akosi veľa prázdnych miest na Old Trafforde v posledných zapasoch

Reagovat
Grahf

a to si predstav, že do konca seozny budeme musieť na toto pozerať :)

Reagovat
REPLIKATOR

Fanoušci úspěchu

Reagovat
supporter

Ve stredu vecer moc lidi nechodi pokud neni atraktivni souper. Ale tech 65000 tam bude

Reagovat
Grahf

prídeme ku 16-ke a nikto do nej nedej, nikto nenabieha, všetci okolo a dnu 5 hráčov burnley

Reagovat
m.sali

mata i martial dneska zabijaci

Reagovat
Grahf

martial prečo nepálil z jednej? To sú taki zabijaci

Reagovat
johan14

Spurs chcú rýchlo prenášať hru, hrať na brejky a každá druhá prihrávka nepresná Son ten asi nechápe kde a čo má hrať, úplne stratený

Reagovat
FUnk

me prijde ze nikdo nevi co ma hrat...

Reagovat
Remt

Norwich hraje trochu naivně, ale docela zábavně, škoda, že nejsou někdy přímočařejší. Každopádně bych si je příští rok v PL přál.

Reagovat
Remt

kdyby Norwich tak nezajebával útočné akce, viz teď asi 2x za sebou ten Cantwell zbytečně zaseknul místo aby vyslel spoluhráče přihrávkou, tak to mohlo bejt klidně 1:1, Tottáč teda nic moc.

Reagovat
iamek

Klasika. První šance a dostaneme gól. Přitom to není tak zle. Parodie.

Reagovat
J0EL

Novy United

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Co je nového na týmu, kde manager je přes rok? Hrozná křeč z tvé strany

Reagovat
J0EL

Nechuti vlastna polievocka? U nas je aspon vidiet herne zlepsenie. U vas je to stale o tom istom.

Reagovat
iamek

Zase křeč. U Oleho nebylo vidět herní zlepšení prvních cca 10-15 zápasu? Arteta už má tolik zápasu odtrenovanych?

Reagovat
iamek

A přesto to stačí na arsenal

Reagovat
J0EL

Videli sme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Pořad platí pravidlo, ze pate místo v tabulce je více, než desáté

Reagovat
bbbauch

Lol, prej vlastni polivcicka. Jako ze tady po 3zapasech oleho onanoval nad tim, jak se zrodil novej arsenal?

Reagovat
Grahf

žebrakom aj z hrnca vykypí

Reagovat
Salfovic

Těm by i Messi vyrostl.

Reagovat
cr7sux

zapnu to a toto ma cenu to sledovat?

Reagovat
johan14

Sesegnon čistá guma

Reagovat
Remt

ale byla to jedna z těch penalt kde si pro to útočník hoodně zkušeně došel a hodně ochotně spadnul

Reagovat
FUnk

navic to byl jeste obrance....

Reagovat
FUnk

jak v žácích

Reagovat
iamek

Perreira

Reagovat
Sandstorm

Myslím si to jenom ja, ze Maguire je nejslabší clanek nasi obrany? Dnes je lepsi i Jones a to uz prestava byt vtipny.

A Tonymu nekde konecne reknete, ze s micem nemusi bezet az dobranky. Ze muze treba vystrelit z prvniho doteku.

Reagovat
fenixLFC

nepovedalo sa ze budu ti kreteni co piskaju chodit k obrazovkam aby to posudili sami?

Reagovat
FUnk

Reagovat
fabec1222

Ještěže je zimní sezona, a nemusim se tak tolik soustředit na ty naše nýmandy

Reagovat
EXoRcIsT

Perreira je mozgovou mŕtvy hráč

Reagovat
Grahf

dúfam, že aspoň diváci spustia nejaké chanty na vedenie

Reagovat
iamek
Reagovat
iamek

Mason místo Perreiry a v klidu otocime

Reagovat
r.mrazik

Harry další chyba...

Andreas klasicky k hovnu

Výkon opět průměrný

Ale tak Vole si pro to jde i dost sám..sestava jde za ním

Reagovat
iamek

Chyba byla, ze Matic byl sám na dva hráče.

Reagovat
r.mrazik

Chyba byla, že nezachytil náběh

Reagovat
cr7sux

Jak bys to postavil ty?

Reagovat
r.mrazik

Fred,matic...James,Mata (gomes),greenwood...Martial

Kohokoli...klidně lingarda, ale Andreas by seděl...úplně k hovnu hráč

Reagovat
supporter

Uplne k hovnu fanousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Sandstorm

Harry je slabý a bez Lindeho je to ještě vic videt.

Reagovat
FUnk

oni spolu stoji poprve na hristi?

Reagovat
PP

takový žebrák..

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen už ani na lavičku, ten to normálně sabotuje

Reagovat
Remt

krok navíc neudělá

Reagovat
Remt

na druhou stranu kdo by se chtěl zranit před novým angažmá v novým klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ho i chápu, měli ho už prostě střelit, ať je klid.

Reagovat
Remt

v podstatě to nemá smysl takovýho hráče stavět, přesně měli ho střelit případně místo něj stavět někoho kdo to po něm má převzít / případně někoho takového koupit pokud nikoho takovýho nemají. Tyhle jeho výkony jsou o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ho nahradit Lo Celso a ten byl dneska nejlepší na place, takže Eriksena už snad vyšoupne nastálo

Reagovat
Remt

včera mi přišel OK, ale asi 14 dní - 3 týdny zpět jsem četl, že fans Tottenhamu o něm psali, že jeho výkony byly dost nemastné neslané do teď

Reagovat
Cobra

Reagovat
janinho

dojebal to hlavne Levy v lete. uz bolo asi kazdemu jasne ze Eriksen zmluvu nepredlzi a oni sa s nim bavili takze neverim ze ich tahal za nos... ale Levy furt splietal ze ak Hazard siel za 100 mega tak on Eriksena pod tu cenu nepusti. mohol za neho pytat 40-50 mega a mohlo byt dobre. takto odide zadarmo (alebo za par supov bud. tyzden) a za toho pol roka si meno posliapal celkom slusne. na to aky kusisko roboty tu odviedol tak je velka skoda ze tento polrok hra jak keby oslepol.

Reagovat
Cobra

Jenomže celý tým hraje špatně a těžko můžeš čekat od hráče, který je na odchodu, že bude tahat celý tým.

V mích očích je Eriksen naprostý profesionál a i když poslední dobou jeho výkony nejsou kdo ví jaké, nepouští do novin pičoviny, smlouvu kterou podepsal dodrží a za celou tu dobu, kterou byl u nás byl základním pilířem týmu. Jediné, co mě mrzí je, že to z největší pravděpodobností bude Inter, což je na jeho jméno docela zklamání a přál bych mu věhlasnější klub.

Reagovat
janinho

ja nikde nevravim ze sa eriksen sprava neprofesionalne. ale pozeras tie zapasy tuto sezonu? z tych 21 zapasov do ktorych zasiahol hral dobre mozno v 2, ked prizmurim oci tak v 3. ja samozrejme necakam ze za tohto stavu chyti zivotnu formu, ale on hraje absolutne priserne. a toto vlakno je k Eriksenovi. ked sa budeme bavit o Roseovi, Kaneovi, Allim a dalsich tak neboj nic, ze by som ich vychvalil do nebies. ja viem ze tuto sezonu je tam velmi tazke niekoho pochvalit, ale pri vsetkej ucte Eriksen hra tuto sezonu jak hrac co prisiel z champsu a aklimatizuje sa.

ten inter je aj podla mna sklamanie. hlavne ked vidim ze posledne tyzdne ako keby skupovali vsetok bordel ktory sa da ziskat. Eriksen vsadil vsetko na jednu kartu a ZZ ho proste do Realu nechce.

ja sa velmi cudujem vedeniu MU ze v tejto situacii nemaju dohodnuteho Pocchetina. na ich mieste mu dam vsetko co si povie a podla mna by mozno dokazal ukecat aj Eriksena na letny prestup zadarmo. osobne som cakal ze pojde do Juve, ale tam uz do tej zalohy pobrali zadarmo asi viac hracov nez im trebalo.

Reagovat
Remt

dle mého "naprostý profesionál" by nehrál poslední zápasy v klubu, ve kterém se tak zviditelnil, jako ponocný ale naopak by měl být ten, kterej bude chtít aby na něj fanoušci vzpomínali v dobrém. Takhle budou vzpomínat na Eriksena, kterej odchodil poslední zápasy a neprodloužil smlouvu aby v Interu dostal (bestak) podpisový bonus jak kráva. A nebo možná, že s tím termínem profík máš i pravdu, svoje si jakš takš odehraje, dodrží smlouvu a odtáhne, každopádně čekal bych že bude i trochu srdcař.

Reagovat
FUnk

trosku na nas zatlaci a nemame balon

Reagovat
smazaný uživatel

ten tottenham je slaby

Reagovat
Remt

slabý možná ale hrajou to zkušeně a Norwich si neví rady s nimi, škoda

Reagovat
FUnk

zkusene?

Reagovat
Remt

však už několik minut se Norwich nedostal přes půlku..

Reagovat
FUnk

ted ano, ale predtim to bylo nahoru dolu...

Reagovat
Remt

No předtím to byl zajímavej fotbal. Ale ty zkušenosti s těmihle zápasy jsou vidět na straně Tottáče. Ale právě jsem se rozhodl, že Norwich začnu sledovat víc, nevím čím ale přijdou mi sympatičtí

Reagovat
Grahf

jone a fred sú majstri v pošmyknutiach, neviem o iných hráčov, čo by sa tak často šmykli,

Reagovat
Kixi Syhimour

U toho ještě stihl Fred tam tou rukou zasáhnout míč, to nebylo úplně čisté, si myslím

Reagovat
ACSMan

Když se hráč opírá tou rukou o zem tak se to nepíská ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně nevím jaký je výklad pravidel, jen jsem spatřil, že se tam ještě (dle mého) schválně snažil míč přikrýt (asi reflex), to už by jen takové opírání nebylo.

Reagovat
FUnk

jit dva na jednoho a takhle to zmastit se jen tak nevidi...

Reagovat
Lembju

Lucas mu to dal jak naprostej retard totiž.

Reagovat
FUnk

Reagovat
mimi_united

Burnley prišli tuším len brániť

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom dali 2 goly

Reagovat
fenixLFC

na zaciatok ste s tym mohli zacat aj vy, mali by ste o bod viac...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
Kixi Syhimour

, nádherný gól

Komentátoři

Reagovat
Selänne

Reagovat
Selänne

Reagovat
iamek

Nadhera

Reagovat
Remt

Zkušeně vymetená pavučinka

Reagovat
Grahf

toto už ani nie je vtipné, im vyjdú aj uplne kokotiny

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

gol roku

Reagovat
Miguel19

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už není normální

Reagovat
r.mrazik

Jako trefil to nádherně....ale velká hlava zas daleko od něj

Reagovat
smazaný uživatel

krásne btw na United musí byť v PL po Arsenale najhoršia atmosféra

Reagovat
Remt

nepřijde mi, že by tam byla nějaká komorní atmoška, ačkoliv teď možná skandují fans Burnley

Reagovat
Grahf

jones

Reagovat
tweek

iamek21.01.2020 21:41#

Cirkus Arsenal je bozi. Jednou člověk na ne spoléhá a toto

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

njn, hoši z United vidí proti sobě bleděmodré dresy a hned mají rozklepaná kolena a naděláno v trenkách, to se pak těžko hraje

Reagovat
Luc-Luc

Burnley

Reagovat
EXoRcIsT

Vyjrbanec Woodward Bruno tu už dávno mal byť nie mi namiesto toho hráme s perreirom matom a maticom skurveny chuj nech skape do rána

Reagovat
Sandstorm

Tohle nezachrání ani Bruno. Nez se aklimatizuje tak bude konec sezony. Ten mel prijit na začátku ledna. Ted uz je to jedno. At prijde az v létě.

Reagovat
EXoRcIsT

sak prave nech pride teraz a si zvykne a do novej sezony uz bude ready

Reagovat
Sandstorm

To asi jo. Aby k nam jeste vubec chtel.

Reagovat
EXoRcIsT

pravdu povedat ja by som do MU nechcel

Reagovat
johan14

Reagovat
Nikikrew

chalan daj sa liecit. Je to len futbal

Reagovat
johan14

Spurs to urvali , United s takou hrou ťažko. To je fakt súboj kriplov o 4. miesto, najlepšie keby to bol na konci Wolwes

Reagovat
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

jak takovým tragédům nemohl dát Liverpool bůra, to nepochopím

Reagovat
Sandstorm

Good bye TOP 4.

Reagovat
Remt

Proč se prská na toho Bissaku skrz útok? teď tam měl pár pěkných centrů. To jako že neumí 1 na 1 nebo? Přijde mi jako jeden z nejlepších hráčů United i přes to

Reagovat
masina_LFC

to boli asi prve centre v zivote. ktore mu vysli... mozno preto

Reagovat
sunakashi

bohužel je to pravda. Ale tak snad se zlepší a bude útočit alespon jako dnes...

Reagovat
masina_LFC

tak tak, stále sa môže zlepšiť, ale pre mňa je to záhada ako môže byť niekto tak tragický v elementárnej činnosti, keď celý život hrá krídelného hráča

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych to řekl přesně naopak , 1 na 1 není špatný ale ty centry jsou zatím dost špatné

Reagovat
Remt

tak teda nevim, ale fakt tam 2 pěkný za sebou hezky zakroutil

Reagovat
Whitemedia

Kdykoliv předvedeme úplné dno, tak přijde Manchester United a zlepší mi náladu.

Reagovat
Remt

včera jste se mi docela líbili, oproti dnešním United, škoda, že jste to neurvali, aj jsem tak věřil, že tam ještě jednoho fíka šoupnete na 3:2. Už je známo na jak dlouho bude Tammy out?

Reagovat
Whitemedia

První poločas byl solidní, ale ve druhém jsme tam jen sypali jeden mizerný centr za druhým jak United za Moyese, něco takového předvádět proti oslabenému týmu je ostuda..

u Tammyho zatím nevíme, ale má to být něco s kotníkem a nějaký ten týden bych ho na hřišti neočekával..

Reagovat
Remt

Ne, hele tak na vaši obranu - proti 10 se hrává fakt těžko, když se ten druhý tým soustředí především na bránění

Reagovat
smazaný uživatel

jakože reálně je to docela dobré, že jsme v pici úplně všichni. Aspoň nějaká útěcha

Reagovat
J0EL

aspon je sranda.

Reagovat
EXoRcIsT

Martial nech sa zbali a pali do rite uz ho mam dost a tie jeho naladove vykony on hra dobre len ked vsetci hraju dobre kopnut ho do rite a vytrieskat zanho co najviac

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
johan14

Lepšie mať v tíme Wooda ako Woodwarda

Reagovat
forrest

Parada

S timhle kadrem by neuhral nikdo nic. Budeme radi za 8. misto na konci sezony. Jeste by mohlo vypadnout treba tak 5 hracu, at to muzeme rovnou dohrat s rezervou.

Reagovat
PISTOLERO

Krásný záběry na poloprázdný divadlo snů

BURNLEY

Reagovat
EXoRcIsT

MU je mrtvy a zomrel v chvili kedy donho stupil ten satan Woodward bez stipky znalosti o futbale nic nam nepomoze pokial on neodide

Reagovat
smazaný uživatel

Akcie manu narástli za posledné 3 mesiace o 20%, srať na výsledky, akcie rastu

Reagovat
johan14

Chelsea natiahla náskok o bod. Jedine, žeby Live zavahali, no už by aj bolo načase.

Reagovat
Malresi

Dnes čakám druhú stratu v sezóne. Wolves hrajú dobrý futbal a aj na Anfielde nás poriadne potrápili. Snáď sa mýlim, ale reálne to vidím dnes na Xku.

Reagovat
avicii

Tiež mám tušaká že dnes nevyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam tusaka, ze vyhrame

Reagovat
Nikikrew

uz by ste mohli konecne prehrat no

Reagovat
Malresi

Zas odtiaľ potiaľ

Reagovat
Nikikrew

Nebude to mat ziadny vplyv na vasu vyhru PL

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
masly008

Reagovat
Vopi11

Mam vsazenou neprohru vlku, takze tak jako tak budu mit dneska radost

Reagovat
Salfovic

Tak to by byl tedy strašnej průser

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak čekám o dost těžší zápas než proti MU

Reagovat
Remt

dnes jsem měl v noci zjevení, že to bude debakl jak kráva, tak nemaluj čerta na zeď, sfouknem je i s tím kulturistou z barcelony

Reagovat
Hai

Reagovat
oli9

Jděte do háje, to zvládnem.... 1:2

Reagovat
Shottack

Reagovat
Coutinho10

Wolves jsou vzdycky neprijemni, ale i oni maji obcas zapasy, kdy ten svuj potencial nevyuziji, takze verim i kvuli fante, ze si poradime a nedopustime, aby tato az skoro zatim legendarni sezona mela nejaky zadrhel

Reagovat
Luc-Luc

jasna 2 dnes, domaci budou chtit hrat fotbal, trochu to vzadu otevrou a z brejku tam ze dva goly dame...obrana v cele s Virgilem to odehraje s nulou

Reagovat
Remt

na nulu bych nespolíhal, ale verim, ze Mane je roztrha dnes! (teda jestli bude hrat, nevidel jsem dnesni sestavy )

Reagovat
Luc-Luc

ja jsem uplne klidnej dneska, Klopp to zvladne, vyhrat nepotrebujem, muzem hrat v klidecku, zezadu, trochu je vytahnem a pak tam utece Mane nebo Salah a bim, dalsi vyhra a o tri body bliz k titulu

Reagovat
Remt

jeden z duvodu proc tak moc preju liverpoolu titul je, ze se s kamaradama paradne vozereme na oslavu taky to tak máš?

Reagovat
Luc-Luc

jasny, bude to velky

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho sme nikomu nedali bůr a víc, dneska by sme mohli

Reagovat
smazaný uživatel

The Wolfs are joke to you?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to určitě není soupeř proti kterému by se to mělo podařit.

Reagovat
Remt

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu z Leicesteru bylo taky dost lidi podelanych a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat, máte tu někdo zkušenosti s návštěvou domácího zápasu Evertonu v PL? Zajímá mě hlavně dostupnost vstupenek. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ju

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl

Reagovat
papos182

Jo, listek jsem tuto sezonu ziskal uplne v pohode.

Reagovat
PhilipS

Na dnešní spiel se těším. Adama je nejzábavnější hráč v lize.

Reagovat
Horcmen

Team vs Wolves: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Mane. Salah. Firmino

Reagovat
Marv

1250. pro výhru Wolves

Reagovat
Free_player

Sestavy celkem v topu

Reagovat
Gareth Bale 11

4 minuty a u Traoreho je videt, ze je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Headersoooon

Reagovat
castelL

Reagovat
Gareth Bale 11

Pool ty rohy umí ale.

Reagovat
PP

co tuto sezonu neumí? Napadá mě snad jen Neapol..

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal Heeeeeeeendoooooooo to je start

Reagovat
Malresi

Captain Fantastic tak nic no, asi znova vyhrame

Reagovat
Luc-Luc

Hendo Trent MISTRI !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mimi_united

Keď už za nich dá gól aj to drevo, asi fakt ten titul dajú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

zdrz se zbytecnych komentaru, retarde. Vytvaris tady negativni atmosféru

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
supporter

Z toho dreva o kterem mluvis se pod Kloppem stal hrac, ktery by v nasem tymu (United) byl jeden z tahounu a nejlepsich hracu. Paradni lidr z nej vyrostl

Reagovat
Remt

Reagovat
Malresi

Reagovat
Remt

btw: videl jsem na YT channelu Liverpoolu video ze zapasu s vami, prislo mi vtipne kdyz pred zapasem sli Hendo a Harry M. od vás podepsat zápis k rozhodčím, Hendo proti nemu vypadal jak vychrle kuře :D

Reagovat
oli9

že na něj reaguješ, vzdyt moc rozumu nepobral, ted je navíc v depresi a na dně z výkonu ManU

Reagovat
Swarley

právě naopak, dělám z výborných hráčů dřeváky...z dřeváka jako Henderson by u nás bylo uhlí...

Reagovat
oli9

Reagovat
Remt

Miluju jak z Henda srší ta obrovská energie když dá gól! zároveň ale je mi líto Patricia jak si dal hlavou o tyčku, to nevypadalo hezky

Reagovat
Coutinho10

jak se tam Doherty dostal

Reagovat
Malresi

Maju to nacvicene. To bolo vidno aj pri tej prveh standardke. Tak to ma byt, pripravili sa na nas so vsetkym, co z toho vyplyva.

Reagovat
Coutinho10

jo to jo od nich suprove..nastesti mu to nesedlo tou hlavou

Reagovat
Hokaido

A zase - mít Liverpool trochu smůly, tak dva nula prohrávají. Ale ne, oni jedna nula vedou po totálně zpackaný hlavičce, která se samozřejmě odrazí přímo do rohu brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Smoly? Mozno pri tej sanci Dohertyho, ale to bola imho aj tak pozicia odkial brankara prekonas len pri velmi dobre umiestnenej a prudkej hlave do protipohybu k zrdi. Taka hlavicka sa ti podari raz z 5 pripadov imo. Pri prvej sanci si ho postrazil TAA tam smola nebola z pohladu wolves.

Reagovat
oli9

kdyby kdyby

Reagovat
Staenly10

Máte dneska někdo nějakej stream? Nemůžu vůbec nic najít...

Reagovat
Remt

https://streams100.net/event/wolves-vs-liverpool-match-preview/ klikl jsem na první z těch odkazů a jede mi to bez sekání, kvalita obrazu nic moc ale stačí

Reagovat
Staenly10

Super díky moc. Nechápu, proč mi dneska nic nevyskočilo...

Reagovat
PP

Ty jo.. Měl nějaký zápas Liverpool v tomto roce, ve kterém nedal jako první gol? To je neskutečné..

Reagovat
smazaný uživatel

ak myslis tuto sezonu tak Aston Villa

Reagovat
PP

jasné, myslím celou sezonu. Stačí zapnout o 10 minut pozdějc zápas a pokaždé už vedete..

Reagovat
Coutinho10

Salah takova sance

Reagovat
Honza Matoušek

To je neskutečný, kolik Salah zahodí šancí za zápas

Reagovat
Malresi

Kolko by stal Adama? Seriozne, ako backup by som ho bral bez debaty.

Reagovat
nakaza

Nevím do kdy má platnou smlouvu, ale jestli na dlouho tak pod 65 mil by nešel. Neskutečný hráč

Reagovat
Luc-Luc

Traore je super

Reagovat
REPLIKATOR

Salah jedna velká marnost

Reagovat
Remt

pressuje, maká, finální rozhodnutí ale pořád špatný

Reagovat
oli9

dnes dá zase gol

Reagovat
pingla

Lingard > Salah

Reagovat
eder

V kterém vesmíru?

Reagovat
sunakashi

to je taková blbost, že se to nechytá ani jako trolling...

Reagovat
Malresi

Reagovat
REPLIKATOR

van Dijk

Reagovat
Malresi

Mane

Reagovat
Coutinho10

do haje Mane

Reagovat
Luc-Luc

Sadio to neee

Reagovat
Luc-Luc

Minamino pojd pojd

Reagovat
Mates_Matesović

Triple captaina jsem si letos opět vybral dobře.

Reagovat
maraynwa

Napodobně

Reagovat
REPLIKATOR

Mané a kurva

Reagovat
Kluivert9

RIP Fanta

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hai

Reagovat
stiflerovamama

Vidím, že sme viacerí

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to nebude nadlho

Reagovat
stiflerovamama

Oliver dnes otrasný

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Malresi

Ved tu ma dnes len 1 koment

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

*komentár

Reagovat
Remt

Hádám, že do útoku to po odchodu Sadia bude dnes velký špatný

Reagovat
Coutinho10

Salah zase zazdeno

Reagovat
Remt

neudělal to špatně ale, nezblokovat to, tak nejspíš gol

Reagovat
Coutinho10

ja cekal, ze to tam posle v tom momente, kdy se dostal pred prvniho hrace, ze to tam zatoci (tesne pred vapnem), ale jako i tak si to dal dobre, ale asi to chtelo vystrelit o moment driv, aby mu to nezblokoval

Reagovat
PP

Uaaa, loket do žeber.. ve výskoku..

Reagovat
Honza Matoušek

Proč se nemohl zranit radši Salah.. fakt

Reagovat
Remt

tohle neříkej

Reagovat
smazaný uživatel

Momo

Reagovat
smazaný uživatel

Salah prostě NIKDY nepřihrává?

Reagovat
masina_LFC

ale teraz to spravil dobre podľa mňa... neviem či by bola prihrávka lepšie riešenie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

ak by prihraval hned z prve klučky tak ano

Reagovat
fenixLFC

mal na to tri moznosti kedy by siel minamino sam, ale nie, ved preco by to robil...

Reagovat
Kixi Syhimour

Byla, nicméně když už si tam takhle sám doběhl, tak chápu, že šel sólo, udělala by to většina.

Reagovat
Remt

no hlavně Takumi tam zatím lítá jak vítr v bedně vid, hlásí se o míč pořád, ale většinou je přikrytej a prihravka na nej nemuze prijit. Ale to jakoby no hate na nej, vsak jak dlouho trvalo Fabinhovi nez se chytl, Keitovi.. prosedeli na lavici prvni mesice jestli si to spravne pamatuji. Dokud dostatecne nenasáli ten herni styl Poolu, Klopp je tam nepustil.. Takumi prisel a je to asi 2. -3. mač, ve kterem nastoupil a to je tu mesic. Jestli (pokud vůbec) se chyti, bude to u nej taky otazka měsíců

Reagovat
stiflerovamama

Momo škoda, že aspoň jednu z tých šancí nepremenil

Reagovat
fenixLFC

omg tak snad mane bude coskoro v poriadku, bojim sa ale ze to bude na par tyzdnov. a ked k tomu este prideme aj o virgila tak ten titul nie ej zdaleka tak blizko ako by sa zdalo. a na zaver, preco salah nenahraval minaminovi, mal na to tri skvele prilezitosti....aha, je to vlastne salah

Reagovat
Miguel19

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
stiflerovamama

Vyzeralo to tam na nejaké svalové zranenie podľa toho ako v pohode išiel z ihriska, povedal by som, že niečo pocítil tak to radšej nechcel riskovať.

Čo sa týka Salaha, ten to pri tej poslednej akcii spravil podľa mňa dobre, nahrávka sa čakala, chýbal tomu len gól.

Reagovat
fff

Pri Manem mi to prišlo slo akoby išlo o niečo o čom on aj Klopp vedeli. Skusili to a po pol hodine sa vypytal dole. Moje optimisticke ja je presvedčené, že to nebude nič vážne, oddycbne si v FA cupe a pripadne proti WHU a pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevypadal zraněny, možná je nemocný a necítil se 100%.

Reagovat
stiflerovamama

Od začiatku sa mi zdal nemastný neslaný, ako tam raz vypustil obrancu Wolves som si hovoril, že niečo nie je v poriadku.

Reagovat
Remt

On hrával prakticky kazdy zapas, pokud si dobre pamatuju. Salah tam asi pred mesicem (mesicem a pul?) mel nejake zraneni na nejaky zapas, Sadio hraval fakt snad úplne vse az do ted. Maximalne bejval na konci stridanej Divockem, ale v zakladu byl furt. Blbec, jsem to privolal, pred zapasem jsem sem napsal, ze to bude jeho zapas

Reagovat
vladis271

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dnes dobrý, nechápu tu náhlou vlnu kritiky. Је úplně jasné, že po dvou skvělých sezónach si na nej obrana dává extra pozor, má nulový prostor a třeba na straně tam několikrát dobře podržel míč, vytváří dobře prostor náběhy. Ne vždy je prinos pro tým vyjádřen góly, to bychom na webu eurofotbal mohli vedet, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Však si na něj pozor dávají, ale on se do těch šancí dostane (tady mu mnoho lidí kredit nepřisoudí zase), ale je prostě strašný v té finální fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

On mi přijde trochu bipolární. Posere jasnou tutovku a pak da gól skoro z lajny slabší nohou. Já neříkám, ze má nejlepší životní formu, spaluje hodně, ale taky bych připomněl, ze v posledních 3 zápasech, chceme-li se bavit o jeho formě, má 2+1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Nikdo nekritizuje jeho nasazení a výkon, ale čistě jen zahazování šancí.

Reagovat
cubazi

Hendo

Salah celé zlé...bez formy a opäť bez týmovosti k prihravaniu

Minamino

Pome LFC. In Origi out Mo

Reagovat
avicii

Co je s Minaminom?

Reagovat
cubazi

tak ešte do predu loptu neprihral, tak snad druhý polčas aspon do klučky by mohol isť...

Reagovat
Hokaido

Ox je teda hrůzostrašnej, asi nejhorší hrát na hřišti.

Adama je dneska starý dobrý Adama z minulých sezon - dobře se na něj dívá, ale finální a předfinální fáze na úrovni hráče krajskýho přeboru.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je Ox uplne mimo, akoby tam ani nebol

Reagovat
Hokaido

*hráč

Reagovat
Kixi Syhimour

Výkon docela ujde, dozadu se to zvedlo po těch prních minutách a své šance jsme měli také.

Henderson neuvěřitelně bojuje, společně s van Dijkem i Firminem asi zatím nejlepší. Gomez a Arnold dozadu nic extra, ale nějak to zvládají. Wijnaldum a Oxlade taky vydatně bojují a nění to od nich špatné.

Nicméně nevím, kdo je z dvojice Salah, Robertson horší. Salah tak klasicky zase zahazuje šance, ale nebojí se tvořit, nicméně Robertson má na levé straně slušné problémy a dopředu nijak neoslňuje.

Mané vypadal relativně v pořádku, chodil ani moc nekulhal.

Reagovat
cubazi

Neviem čo točiš na Robertsona ked v podstate celu lavu stranu bráni sám. Gini nestíha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, Henderson hrají s Wijnaldumem ve středu, Jordan se taky moc neobjevuje na pravé straně, protože má bránit střed. Nalevo se proto také nepřesunuje Wijnladum, ale napravo vypomáhá znatelně (ale riskantně) Gomez, van Dijk zůstává (dost pravděpodobně dle pokynů) více ve středu.

Reagovat
cubazi

Tak proste medzi Virgilom a Robertsonom a stredným založnikom je dost vela miesta problem nie je Robo ale skor vyplnenie toho priestoru pri branení.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Mo keby prihra tak to tam Minamino uprace Sadio snáď len preventívne, druhý polčas bude ešte nervak

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves jsou na nás perfektně připraveni tohle bude boj až do konce. Mane snad stihne Atlety bez něj by to byl velký špatný Salah zas dvě tutovka zahodil..achjo..a jinak teda se mi vůbec nelíbí Kloppovo rozhodnutí dát tam Minamina. Takhle těžký a důležitý souboj není ještě pro něj. Jak kdyby jsme hráli v deseti..je to na něm hrozně vidět že si nevěří a nic. Schovává se nenabízí se..měl tam dát Origiho, který hrál letos velmi dobře a zná náš systém jako svoje boty.

Reagovat
Kixi Syhimour

u Origiho musíš většinou doufat v nějaký gól, protože se nazapojí konstruktivně do hry.

Taky mě s Minaminem překvapil, ale tak má k tomu asi důvod a nemyslím si, že by si nevěřil, začal přihrávkou přes čtvrtinu hřiště na van Dijka, velice riskantní krok, ale nebál se toho. Skvělý náběh u šance Salaha také vypdal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

S Origim nesouhlasím. I v mezihře je silný a také velice platný do defenzivy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlasím s tou defenzivou, tam má veliký přínos

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím jestli to myslíš sarkasticky, protože mě to tak vyznělo pravda je taková že Origi na hřišti vždy nechá duši a do defenzivy se vrací a pomáhá. Je si vědom v jaké je situaci a proto maka až na doraz když už se dostane na hřiště.

Reagovat
avicii

Nesúhlasím s hodnotením Minamina.. Nepríde mi ze by sa schovával, príde mi ze sa tam ponúkal na prihrávky úplne normálne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jakých pozicích? On si rukou ukazuje ale je v takovém obležení že by to byla automatická ztráta.

Reagovat
avicii

Tak Mane to není.. Ale aj tak mi to neprišlo najhoršie.. Musí sa zohrať, teraz v FA cupe odohrá dasi zápas..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

V lete Wernera lebo hoci Mo nema formu a zahadzuje šance proste na lavičke nie je nikto koho by Klopp postavil miesto neho..

Reagovat
fenixLFC

wut? na zakalde coho sudis ze si minamino neveri? ved sa tam furt hlasi o loptu, nabieha si do kombinacii a podobne. ked hrat ako v 10 tak kvoli oxovi, ktory je totalne neviditelny. minamino zatial v pohode

Reagovat
Luc-Luc

Minamino, ze se schovava ? naopak, hleda si furt prostory, akorat by mu to tam mohl treba Salah dat

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jestli koukáme na stejný Liverpool. Už to není 4-3-3 tak, jak 17/18, Salah se stahuje hlouběji do hřiště pro míče, jednoduše proto, protože všichni v PL ví, že když nechají vlevo prostor, mají tam Salah s míčem u nohy směřujícího na bránu. Salah v tomhle zápase několikrát perfektně pohybem stáhl krajního obránce k čáře, čímž posunul celou obranu, vrátil míč a TAA křižně měnil stranu k Robertsonovi. Evidentně to tak chce Klopp proti 5 vzadu hrát. Musí to roztáhnout a dovolit Oxovi s Firminem jít do prostorů blíž středu.

Mně prostě přijde, že jsme se trochu namlsali těch stopadesáti golů Salaha denně a čekáme, že každý míč, byť ho dostane na půlce, skončí golem.

Reagovat
Stamby

Jeho přínos je teď o dost jinej než dřív, ale furt stále platný.

Reagovat
madridcan

Pekne takticky nenápadne vyjebem Mounta, dám si Drinkwatera na lavičku, dva milióny k mojim dvom usetrenym miliónom doma. Deň D, Zaha a Vardy do pici, Haller s Triple C Manem na scénu a....... Viac bodov som mal minulú sezonu aj za Triple C Zahu, keď som ho spitý omylom tak označil a mal aspoň skurvenu asistenciu v jednom GW

Reagovat
Luc-Luc

dobre zvladnuty polocas, Vlci kousou, ale az na tu hlavicku golovou sanci nemeli, Virgil je vzadu opet fantastickej, Hendo taky super vykon zatim...Minamino vypada, ze by mohl byt dobrej backup na kridlo

Reagovat
Coutinho10

skoda, ale dobre Mo vybojoval a dobre to vyslal

Reagovat
masina_LFC

precautionary hamstring issue... dobre spravy

Reagovat
Malresi

Pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak s nulou to nebude škoda

Reagovat
Coutinho10

hezky sehrano od domacich...bohuzel na jednicku

Reagovat
smazaný uživatel

co uz, Jimenez je sef

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak tu nekdo psal, Adama ma tu predfinalku dnes hroznou no.

Reagovat
Hokaido

Druhý poločas už je zase výborný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Toto dnes nevyzerá veru dobre

Reagovat
Luc-Luc

to je nebranitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle góly mám úplně nejradši. Parádní centr a výborná silná a umístěná hlava

Reagovat
cubazi

Wolws zaslužene...kde bol CDM??

Reagovat
Remt

Pekna akce, to se musi nechat

Reagovat
castelL

Taká ľahostajnosť

Reagovat
stiflerovamama

Gomez koho branil

Reagovat
mimi_united

Ouuuu Bolo by super keby tie predčasné oslavy fanúšikov titulu nevyšli

Dnes by ich vlci mohli poraziť, psychika spraví svoje a postupne budú prichádzať ďalšie prehry

Reagovat
castelL

ty si fakt brutálny trol, život ťa asi slušne bije

Reagovat
cubazi

Predčasné oslavy? Teba musel mať ocko velmi rád ...až príliš velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Splachni se

Reagovat
Stamby

Reagovat
smazaný uživatel

zase mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jimenez je podle mě v kategorii "kreativní hroťák/úderník" nejlepší v celé PL

Reagovat
castelL

páči sa mi každým zápasom viac a viac

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby z oka vypadl Raula Gonzalese.

Reagovat
Coutinho10

jeste ze nedostal prostor to zase hned ocentrovat...

Reagovat
fenixLFC

Traore tam toho robba neskutocne znasilnuje...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

No dávat to Traoré z první, tak je to 2-1. Pořád mu ještě kousek chybí na absolutní špičku, ale letos je fakt zvíře.

Reagovat
cubazi

DPC MO DOLE A ORIGI IN

Reagovat
fenixLFC

Ox dole a fabinho hore...

Reagovat
cubazi

Reagovat
Coutinho10

Bobby twl odkryta brana

Reagovat
Luc-Luc

ach Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

adama bude svetova topka

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

pred dvomi rokmi ked som mu kazdy smial ze je nemehlo som pisal ze bude do roka 50 milionovy hrac. sekol som sa o rok

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

slucka sa zatahujeee

Reagovat
Malresi

Pls Ox dole a Fabinho hore, inak este prehrame.

Reagovat
Luc-Luc

Fabinho pojd, potrebujem posilit stred pole

Reagovat
smazaný uživatel

zkurveny zivot

Reagovat
cubazi

Reagovat
stiflerovamama

Totalna tragedia druhy polcas, treba striedat

Reagovat
fenixLFC

Kks takto nas dlho nikto netocil. Naposledy asi psg v zapase u nich?

Reagovat
Remt

na druhou stranu neni mozne byt v kazdem zapase jasne lepsi

Reagovat
Malresi

City u nas doma za stavu 3:0 v 2. polcase.

Reagovat
Luc-Luc

kupme Adamu nez bude stat stovku

Reagovat
Minister

Salah najväčší sebec na svete... zlatý Ronaldo

Reagovat
Gareth Bale 11

Salah je hroznej solista, strasny.

Reagovat
Luc-Luc

Salah kurva dej ho uz dolu

Reagovat
pospec7

Mo nenahraje...

Reagovat
stiflerovamama

Momo chod uz do pici fakt

Reagovat
REPLIKATOR

Salahu, nahrávej už k*rva

Reagovat
PP

Nás a třeba takovou Chelsea si tam nedovedu představit.. když má s nima plné nohy práce Pool, co teprve my.

Reagovat
Malresi

Ano, 2 situacie dnes riesil Salah sebecky a zle, ale zvysne riesi tak, ako ich utocnik riesit ma. To, ze mu to nevyslo ani raz je vecou koncovky, inokedy by uz mal hattrick.

Reagovat
Remt

na druhou stranu - cela liga vi, ze sobci.. neustal a furt, furt to bere na sebe, až moc to bere na sebe. Snadneji se brani hrac, u ktereho vis, ze v 80% pripadu kdyz mu nabiha spoluhrac bezi do tandemu, proste neprihraje. Bezi na branu jak kdyby mel klapky na ocich..

Reagovat
fenixLFC

Dopice uz aj so solovanim salaha

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Neto ale taky hraje super na to, ze mu je jen 19.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez na to kukam

Reagovat
smazaný uživatel

toto musia vlci dat

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

konečně tým kterej se před zápasem nemodlil za bod ale hraje do plnejch

Reagovat
FUnk

tohle je fotbal a ne ta nase bramboracka vcera

Reagovat
stiflerovamama

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

boha preco nema oci typek

Reagovat
Kluivert9

Minamino?

Reagovat
Coutinho10

Bobby davej

Reagovat
Remt

Sakra jakto, že to mate tak "aktualni" oproti memu streamu?

Přečtu si, ze bobby nedal, zaktualizuju stream a teprve pak to tam mam do prcic

Reagovat
Coutinho10

musis koukat na premier sport streamy jsou skoro vzdy pozdejsi

Reagovat
Malresi

Ach Bobby.. ked nepremenime taketo sance tak nemozme vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

FIRMINOooooooooooooooooo

Reagovat
Malresi

Joooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Luc-Luc

Siiiiiiiiiiiiii senooooooooot

Reagovat
pospec7

Bobbyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
stiflerovamama

Nechopáci v zakončení fakt

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooo Booooooooobbbbbbbby

Reagovat
Gareth Bale 11

Gol z niceho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sance minutu pred tim co?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja myslim tahle akce, to zase Salah skoro prosoloval.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Gareth Bale 11

Vedete, tak proc brecis?

Reagovat
Ranoth

lol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

Konecne do piceeeeee

Reagovat
Sm0ker

omg a já byl zase na hajzlu

Reagovat
frezi

Siiiiii seeeeeenoooor

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně hodně kruté pro Wolves. Tohle je fakt sezona Liverpoolu holt, pekne to Firmino vymotal.

Reagovat
REPLIKATOR

Firminooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOLAZOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

typek keby vysunul traoreho tak mame happy unbeaten day

Reagovat
smazaný uživatel

A Salah keby nespali svoje sance, tak to uz mozno ani nepozeras

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Firmiňu

Reagovat
Remt

Snad poprve Mina zkusil neco sam a hned z toho "neco" bylo, nebo teda aspon neco.. On potrebuje fakt nabrat sebevedomi

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi este taky zlaknuty

Reagovat
cubazi

mne pride že nato nemá

Reagovat
Remt

Na to podle me vypadal i Fabinho nejprve.. jenze jeho zacal Klopp nasazovat az ve chvili kdy na to opravdu mel se vsim vsudy. Tezko cekat, ze jen tak vytahneme z klobouku za 8 mil. hrace, ktery okamzite bude novy Firmino. Ani Firmino se nestal hracem jakym ted je ze dne na den.. Fakt to chce čas.

Reagovat
cubazi

Ak to platí tak tam mal dať niekoho osvedčenejšieho... mne sa velmi pači Jones či Chirivela... su kvalitny a určite by dnes zahrali lepšie ako Minimino

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by měl v zápase o důležité body s kvalitním soupeřem poslat na hřiště borce, který má odehráno asi 5 minut dohromady, nebo borce, který to táhne po hostování v nižších soutěžích a v nějakých 23 letech se ještě pořádně neprosadil ani na lavičku áčka? Minamino hrál na podzim skupiny LM. Ani Jones, ani Chirivella s týmem nejsou sehraní o nic víc, než Minamino.

Reagovat
Remt

hele ale ono to půjde, hlavně ať nastupuje v mene dulezitych zapasech.. Poharech apod... tam si treba da gola a verim, ze u nej to bude tak, ze s prvni prihravkou / golem pujde o level nahoru okamžitě. V noze to urcite ma. Ono taky aklimatizovat se na PL neni hned... + v tymu jako je LFC, ktery hraje v obrovskym tempu, hate na nej ted.. by byl zbytecnej

Reagovat
Gareth Bale 11

Raul.

Reagovat
Coutinho10

Robertson to luxusne podelal...jeste, ze netrestali

Reagovat
cubazi

Jasne to že boli 3volni hrači napravo je jeho chyba že to stredovy hrači nestighali je tiež jeho chyba...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako sám v tom namočen nebyl, ale ten zápas mu vůbec nevyšel a gól jde hlavně na jeho triko, leč teda jako Gomez s Arnoldem ve vápně taky jen stáli a van Dijk teda nezblokoval centr (ale to se pokaždé nedá).

Reagovat
cubazi

Nato su aj stredovy hrači aby hasili taketo protitutoky a nie stali niekde v lese... Ked nie je Fabinho tak asi nema kto sa ujmuť pozicie pri ktorej sa zastupi pozicia stopera.

Reagovat
Coutinho10

to ne, ale u nej to zacalo, jestli se nepletu...

Reagovat
cubazi

to že bol pozične mimo vyplinulo z hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves jsou ale výborní. Snad ještě zabojují o LM.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović

Oliver

Reagovat
Luc-Luc

v suchym, diky sampioni !

Reagovat
Gareth Bale 11

Remiza by tomu slusela, ale super zapas.

Reagovat
REPLIKATOR

V suchým triku

Reagovat
fenixLFC

uuuufffffff

Reagovat
Big Virgil

Prosím ať si jde tohle předvádět Salah někam jinam.. dneska nejhorší hráč na hřišti z obou stran..

Reagovat
REPLIKATOR

ještě že mu to před druhým gólem obránce vypíchl, zase by nenahrál

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobe je to docela picusek, hraje jenom kdyz se mu chce proti velkym souperum, soluje simuluje nebeha macha rukama, picus proste

Reagovat
redyyz

tak zacitil, ze Mane je off, tak ho chcel golovo predbehnut. Inak to sebcenie je na facku ak nie na lavicku.

Reagovat
Big Virgil

Těžký posadit takový jméno. Vidím jenom 2 cesty.

1- Klopp mu musí ukázat jeho chybné rozhodnutí a to ne jenom v tomhle zápase. Potom by si měl vzít balon a nahrávat si o zeď, protože ten kluk prostě ani neumí nahrát..

2- prodat ho a koupit (Mbappe,Werner,Sancho) jednoho z nich.

Forma tymu daleko přesahává kvalitu Salaha. Momentálně nás spíš brzdí... snad se probere

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape ten Mbappe tam to je neuskutečnitelný hráč

Reagovat
Big Virgil

Při prodeji Salaha ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

I při prodeji Salaha. Však už teď bere 400k nebo kolik..Sancho a Werner..tam se musíme dívat

Reagovat
Big Virgil

Nevidel bych to tak černě. Šance tady určitě je. Navíc uz moc tymu nezbývá co by nas mohlo připlatit nebo nabídnout lepsi sportovní stránku.

Reagovat
masina_LFC

Wolves asi herne najlepší súper túto sezónu... dnes by som aj remízku bral, ale proste mentality monsters

Reagovat
Remt

Vsechna cesta pred Wolves, dnes si nemyslim, ze by vyhral lepsi tym, remiza by byla nejspise spravedlivejsi. Wolves jsou fakt tym jak svina kdyz je porovnam s tradicnimi tymy jako aktualni Chelsea, Arsenal, MU.

Reagovat
Ranoth

prial by som im LM

Reagovat
oli9

to by bylo porno. Jenže nejspíš se tam neprotlačí ani ta EL pak přijde výprodej ... Jeminez, Jonny , Saiss

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele