Premier League - preview 24. kola

29.01.2019, 08:22, aktualizováno 30.01.2019, 08:28
Previews
Manchester City včera překvapivě neuspěl v Newcastlu a to je šance pro Liverpool, který čeká souboj s Leicesterem. Tottenham v londýnském derby hostí Watford, Chelsea čeká zkouška v Bournemouthu, Southampton bude měřit síly s Crystal Palace...
AFC Bournemouth - Chelsea FC  (středa 20:45)
Fotbalisté Bournemouthu jsou po nadějném vstupu do sezóny v dlouhodobém útlumu a vítězství v minulém kole proti West Hamu bylo teprve třetím v posledních patnácti zápasech. Zato Chelsea postupuje v obou pohárech a v tabulce hájí čtvrtou pozici.

Tento ročník Premier League začal pro hráče Cherries vskutku parádně - po deseti kolech měli dvacet bodů. Mašina se ale potom zastavila a pouhých deset bodů v následujících kolech srazilo jihoanglické mužstvo až do druhé poloviny tabulky. Kromě toho vypadlo i z obou pohárů (z Ligového před Vánoci právě proti Chelsea). Domácí bilance nijak hrozná není, v tabulce zápasů na svém stadionu jsou šestí, nicméně mimo své hřiště Bournemouth bodoval naposledy v říjnu. Odrazovým můstkem pro Třešně může být tříbodový zisk z minulého kola proti Kladivářům, na němž se brankami podíleli Wilson a King. Vůbec se jim ale nedaří proti špičkovým mužstvům, vždyť od rok starého vítězství na Stamford Bridge prohráli všech deset utkání s celky z nejlepší šestky. Diváci se můžou těšit na atraktivní fotbal, jelikož Vitality Stadium, dějiště zápasu, je po manchesterském Etihadu stadionem, na němž padá nejvyšší počet branek. Domácí by rádi spoléhali na svého nejlepšího střelce Calluma Wilsona, jenž se poprvé v kariéře může prosadit ve třech zápasech v řadě během jedné sezóny Premier League. Jeho start je ovšem nejistý.

Eddie Howe ví, že jeho hráči se musí předvést v tom nejlepším světle: "Víme, že pokud máme Chelsea obrat o body, musíme hrát nejlépe, jak umíme. Ano, v poslední době se mluvilo o Chelsea a jejich výkonech, ale pokaždé, když s nimi hrajeme, jsou jedni z nejlepších," varuje mladý manažer.

Chelsea v nervydrásajícím utkání porazila v penaltovém rozstřelu Tottenham a díky postupu do finále Ligového poháru je tak stále ve hře v obou domácích vyřazovacích soutěžích, v Premier League zase bojuje o Ligu mistrů. Komplikací je pro Blues určitě prohra na Arsenalu v minulém kole. Sarriho svěřenci si jinak pořád drží dobrou formu, přestože jejich gólová potence výrazně klesla. V posledních dvanácti utkáních vstřelili méně než polovinu gólů oproti úvodním jedenácti zápasům. Zajímavostí je, že bilance čtrnácti výher a sedmačtyřiceti bodů v této fázi soutěže je navlas stejná, jako byla v minulém ročníku. Na útočné polovině budou Londýňané věřit nové posile Higuaínovi, jenž si může připsat první start v Premier League a svému nejlepšímu kanonýrovi Hazardovi. Ten patří s deseti brankami a stejným počtem asistencí mezi nejproduktivnější hráč v lize a proti Bournemouthu se navíc prosadil v obou utkáních této sezóny.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Cook, Aké, Smith - Stanislas, Gosling, Lerma, Fraser - Brooks - King
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luíz, Alonso - Kanté, Jorginho, Barkley - Pedro, Higuaín, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.55 - 4.19 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Crystal Palace  (středa 20:45)
Anglická Premier League pokračuje ve středeční večer zbylými zápasy čtyřiadvacátého kola a jedním z nich je souboj Southamptonu s Crystal Palace. Oba celky se v ligové tabulce nacházejí hned vedle sebe těsně nad sestupovým pásmem, dokonce s totožným bodovým ziskem, a tak má tento duel punc "šestibodového" zápasu.

Se Southamptonem to ještě před pár měsíci vypadalo dosti bledě, ovšem s příchodem nového kouče Ralpha Hassenhüttla dorazila na stadion St. Mary’s vytoužená revoluce a s ní i zlepšené výsledky. Německý kouč potřeboval pouze osm zápasů k tomu, aby již počtem ukořistěných vítězství předčil svého předchůdce Marka Hughese, a stále tvrdí, že jeho tým má ještě hodně co zlepšovat.

"Máme v týmu hráče, kteří se rychle učí a mají větší potenciál, než si možná mnozí mysleli," pochvaluje si Hassenhüttl. "Proto se momentálně ani příliš nerozhlížíme po nových posilách, protože i tahle stávající učenlivá soupiska má šanci udělat další krok kupředu. Všichni mají šanci ukázat, jak jsou dobří a jak mohou svou hru ještě zlepšovat. Máme solidní šanci udržet se v Premier League a pak mířit s ambicemi ještě výš."

Zatímco Saints poslední dvě ligová kola vítězně opanovali, Crystal Palace má naopak na kontě dvě porážky. Tým Roye Hodgsona si však spravil chuť v nedávném utkání FA Cupu, kde si v malém londýnském derby vyšlápl na Tottenham a zvítězil 2:0. Zkušený anglický manažer má nyní před sebou nelehké rozhodování, koho postavit do branky, neboť Wayne Hennessey i Vicente Guaita se nyní shodně dokázali uzdravit a dělají si oba zálusk na uzmutí prostoru mezi třemi tyčemi, který v posledních zápasech pokrýval Julian Speroni.

Návrat do hry hlásí v kádru Eagles také forvardi Connor Wickham a Christian Benteke, na straně domácích pak panují otazníky ohledně stavu kotníku Charlieho Austina a mimo hru zůstává najisto Mario Lemina. Neduhy s kolenem Matta Targetta jsou podle všeho naopak zdárně zažehnány.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bednarek, Stephens, Vestergaard - Valery, Romeu, Hojbjerg, Targett - Redmond, Armstrong - Ings
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - McArthur, Kouyaté, Milivojević - Townsend, Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.31 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Leicester City  (středa 21:00)
Hráči Leicesteru City jsou v poslední době ve velké herní nepohodě. Prohráli sedm z posledních deseti zápasů, což znamenalo vypadnutí z obou pohárů a pokles na desáté místo ligové tabulky. Zato Liverpool je na svém hřišti na domácí scéně neporazitelný a ztratil pouze proti Citizens.

Reds se už můžou soustředit pouze na ligovou soutěž a Ligu mistrů, což je pro ně oproti velmi vytíženému manchesterskému konkurentovi dozajista výhodou. V posledních týdnech se jim ovšem příliš nedaří a pár dní po porážce na Etihadu vypadli z FA Cupu. V dalších kolech Premier League si už připsali dvě vítězství, byť jen o jedinou branku. Naposledy díky dvěma trefám Salaha uspěli v přestřelce proti Crystal Palace. Právě Salah je největším tahounem celku od řeky Mersey, se šestnácti góly je i nejlepším ligovým kanonýrem a celkově ho dělí jen dva zásahy od padesáti v dresu Liverpoolu. Pro svěřence Jürgena Kloppa je středeční utkání příležitostí vyhrát osm domácích ligových zápasů v řadě, a to poprvé po téměř devíti letech. Zakládat si budou především na pevné defenzivě - třináct čistých kont je nejlepším počinem v celé soutěži.

Manažer Klopp si je vědom síly protivníka. "Leicester rád hraje proti top týmům. Není mužstvem založeným na protiútocích tolik, jako byl dřív, ale i tak je hrozbou. Jeho hráči vám nedají příliš prostoru. Očekáváme nebezpečného soupeře. Mají kvalitu a jsou skvělým týmem. Jsem si jistý, že nejsou spokojeni se současnou pozicí. Investovali do týmu mnoho peněz. Se svou pozicí by byli spokojeni před pár lety, ale ne po ligovém titulu a účasti v Lize mistrů," řekl německý lodivod.

Leicesterští zažívají chmurné období a k neúspěchům v lize se ještě přidalo ostudné vypadnutí z poháru proti Newportu. Stejně jako minulé utkání soupeře skončilo i to jejich výsledkem 4:3, bohužel pro Foxes se z triumfu radoval Wolverhampton. Spoléhat můžou svěřenci Clauda Puela na ofenzivu. Na hřištích soupeřů v této sezóně vyšli gólově naprázdno jen jednou, a to v prosincovém zápase na půdě Eagles. Liverpool je navíc oblíbeným soupeřem pro nejlepšího střelce Lišek Jamieho Vardyho, který je třetím nejúspěšnějším kanonýrem v utkáních proti Reds a v případě, že se prosadí i nyní, může vyrovnat Thierryho Henryho na osmi brankách.

Domácím se do tréninku vrátili Van Dijk a Wijnaldum, plně k dispozici by měli být Fabinho a Lovren. Stoprocentně bude chybět suspendovaný James Milner. Celek z King Power Stadium zase hlásí návrat Maguirea.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Fabinho, Lovren, van Dijk, Robertson - Henderson, Keita - Shaqiri, Firmino, Mané - Salah
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Evans, Maguire, Chilwell - Choudhury, Mendy, Ndidi - Pereira, Vardy, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.56 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Watford FC  (středa 21:00)
Tottenham kosí zranění, vypadl ze dvou pohárových soutěží, přesto v Premier League nadále válí. V dalším utkání vyzve Watford, jemuž se letos také daří.

Hned dvě hořké pilulky museli během minulého týdne zkousnout fandové Kohoutů. Nejprve totiž jejich oblíbenci na hřišti Chelsea promrhali náskok z prvního semifinále Ligového poháru a v odvetě svému rivalovi padli po pokutových kopech. O víkendu pak Spurs nečekaně vypadli i v druhé ostrovní pohárové soutěži, tedy FA Cupu. Na Tottenham tentokrát vyzrál další londýnský celek Crystal Palace. Orli zvítězili 2:0 a radovali se s postupu do pátého kola.

Tottenham tak už válčí jen na dvou frontách. Do náročného osmifinále Ligy mistrů s německým Dortmundem zbývají Kohoutům ještě dva týdny, a tak se do té doby mohou soustředit výhradně na Premier League. Zde zatím prožívají další vydařenou sezónu, a přestože se Spurs nevyvarovali několika zbytečným zaváháním, stále drží výbornou třetí pozici, přičemž lépe postavenými mužstvy zůstávají pouze Liverpool a Manchester City.

Také manažer Mauricio Pochettino se domnívá, že se jeho týmu v posledních letech daří. "Miluji svoji práci a miluji výzvy. Jsme oběťmi vlastního úspěchu. Nikdo v nás nevěří, nikdo nevěří, že přineseme klubu úspěch. Před mým příchodem byl Tottenham jen jednou v Lize mistrů. Nyní jsme tam tři sezóny v řadě. Dřív to byl jen sen," sdělil argentinský stratég.

Pochettino již bude moci využít služeb Heung-Min Sona, který se vrátil s Asijského poháru. Zdráv už je Moussa Sissoko, což však nelze říct o Benu Daviesovi a především hvězdách Harrym Kaneovi a Dele Allim. Hosté nehlásí žádnou změnu na seznamu zraněných hráčů.

Watfordu se v FA Cupu dařilo lépe, když vyloupil Newcastle a může nadále snít o zisku slavné trofeje. Sršňům to navíc skvěle funguje i v nejvyšší soutěži a pod vedením Javiho Gracii byli před začátkem kola na skvělém sedmém místě. Poslední čtyři ligová klání nepoznali Hornets přemožitele. Pokud se jim podaří udržet nastavený trend, mohou dobře rozjetou sezónu stejně úspěšně zakončit.

Na tiskové konferenci Gracia vysvětlil, jak je rád, že může vybírat z mnoha hráčů. "Věřte mi, není to problém. Mám z toho radost. Jsem velmi potěšen výkony všech mých hráčů, především Andreho (Graye) a Isaaca (Successe), kteří skórovali v posledním zápase. Pro tým je velmi dobré mít různé varianty. Věřím všem hráčům a oni čekají na to, aby ukázali, co umí," řekl manažer Watfordu.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Winks - Lucas, Eriksen, Son - Llorente
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Kiko, Mariappa, Cathcart, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Success - Deulofeu, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.08 - 5.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Brighton & Hove Albion  (úterý 20:45)
Fulhamu začíná zvonit hrana a pokud se rychle nezvedne, bude mít ve zbytku sezóny téměř neřešitelný úkol. K záchraně se bude chtít zvednout již proti Brightonu, který však má také co napravovat.

Fanoušci londýnského klubu nemají v poslední době příliš důvodů ke spokojenosti. V Premier League nadále zůstávají v pásmu sestupu, navíc příčky zajišťující záchranu se v minulých kolech zase o kus vzdálily. Radost si Cottagers nedopřáli ani v FA Cupu, kde vypadli hned v prvním zápase s průměrným Oldhamem. K všeobecné pohodě nepomohl ani útočník Aboubakar Kamara, jenž byl za nevhodné chování vyřazen z kádru.

Naději však Chalupářům dává čerstvá posila do útoku. Kdysi velký talent nizozemského fotbalu Ryan Babel již má s ostrovním fotbalem zkušenosti, neboť svou kariéru startoval v Liverpoolu. Poté však zář jeho hvězdy spíše slábla a nyní se hráč s extravagantním účesem pokusí o další restart. Ve Fulhamu si všichni přejí, aby byl ve svém snažení úspěšný.

Po třech ligových prohrách v řadě potřebují Londýňané nutně bodovat. "Zítřek je pro klíčový. Potřebujeme zvítězit, pro což musíme vyvinout velké úsilí. Jsem pozitivní člověk. Vím, že mám těžkou práci, ale bylo to náročné i v době, kdy jsem přišel a náročné to je i nyní. Musíme se snažit bojovat až do konce. Nyní jsme na sestup, ale není možné být v horší situaci než teď. Můžeme se jen zlepšovat. A já věřím, že se zlepšíme," burcoval před utkáním manažer Cottagers Claudio Ranieri.

Ani v Brightonu si zrovna radostí nepískají, přesto se jihoanglický celek nachází v lepším postavení než jeho úterní soupeř. Nicméně i Racci by již měli potěšit své fanoušky, kteří čekají na ligovou výhru od konce prosince. Seagulls si navíc situaci zkomplikovali v FA Cupu, kde remizovali s West Bromem a čeká je odveta na hřišti soupeře.

Manažer Brightonu Chris Hughton rozhodně nehodlá Fulham podcenit. "Co jsem viděl, tak několikrát měli dobrý projev. Nevypadají jako tým, který má těžkou sezónu. Musíme odehrát zápas na vysoké úrovni, protože na krajích disponují kvalitou, a to především v ofenzívě," sdělil někdejší lodivod Newcastlu či Norwiche.

Domácím bude kromě hříšníka Kamary chybět též André-Frank Zambo, který se po zranění již alespoň vrátil do tréninku. Hostům se vrací australský gólman Matthew Ryan, jenž má za sebou nepovedenou anabázi v dresu národního týmu na Asijském poháru. Připraven by měl být také již uzdravený obránce Leon Balogun.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Odoi, Le Marchand, Ream - Christie, Chambers, Seri, Bryan - Schürrle, Mitrović, Babel
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo - Groß, Stephens, Pröpper - March, Locadia - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.28 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Everton FC  (úterý 20:45)
Již pramálo nadějí na záchranu zbývá Huddersfieldu. Jednu z posledních se pokusí vykřesat proti Evertonu, jenž v poslední době též zrovna dvakrát nezáří.

Kritickou druhou sezónu mezi elitou Terriers vůbec nezvládají. Předloňský nováček Premier League od začátku ročníku tahá za velmi krátký konec a po zisku pouhých deseti bodů beznadějně kotví na posledním místě v tabulce. Z neuspokojivých výsledků vyvodil odpovědnost jeden z hlavních strůjců jízdy Huddersfieldu vzhůru z Championship. Manažer David Wagner rezignoval na svou funkci a Terriers se tak budou snažit o nemožné bez oblíbeného lodivoda.

Manažerské křeslo obsadil po Wagnerovi další německý trenér Jan Siewert. "Hráče jsem velmi dobře poznal (na tréninkovém kempu - pozn. redakce) v Portugalsku. Je zde soudržnost, což vidím rád. Progres si vyžádá čas, ale hráči dosud pochopili moje chápání fotbalu. Je skvělé sledovat, jak jsou otevřeni novým názorům. Atmosféru John Smith’s Stadium jsem již jednou okusil, ale na úterý se opravdu těším." uvedl nový kouč Huddersfieldu.

V Evertonu se na postu manažera ke změnám zatím neschyluje, byť někteří fandové jsou rozčarovaní z dosavadního přestavení Marca Silvy. Portugalský stratég přicházel ke Karamelkám po vyvedeném angažmá ve Watfordu, na severozápadě Anglie však zatím zcela nenaplňuje představy náročného publika. Toffees sídlí ve středu tabulky, kde těžce zápasí s konkurencí. Ve zbytku sezóny budou mít co dělat, aby uhráli vysněnou sedmou pozici.

Sám Silva si je vědom, že se mu nedaří. "Nejsem spokojený s posledním měsícem a půl, ale nepanikařím. Jako klub nemůžeme panikařit, přestože nejsme šťastní a fanoušci jsou zklamaní. Já jsem zklamaný taky, ale nepanikařím, protože klub nemůže panikařit, pokud se chceme v budoucnu správně rozhodovat," řekl portugalský manažer před zápasem s Terriers.

Domácím se po zranění vrací klíčový záložník Aaron Mooy. Do tréninku se již zapojil též Abdelhamid Sabiri, zatímco Philip Billing a Danny Williams nadále zůstávají mimo hru. Evertonu bude chybět Phil Jagielka a nejistý je start Yerryho Miny. Do sestavy by se měl vrátit Idrissa Gueye poté, co Karamelky odmítly nabídku Paris Saint-Germain na přestup.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Jorgensen, Schindler, Löwe - Puncheon, Hogg, Mooy - Kachunga, Mounié, Mbenza
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Zouma, Digne - Gomes, Gueye - Lookman, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.68 - 3.21 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Wolverhampton Wanderers - West Ham United  (úterý 20:45)
V rámci čtyřiadvacátého kola anglické Premier League čeká na fanoušky i atraktivní souboj celků ze středu tabulky. Kladiváři jsou zajisté plni motivace, neboť na Wolves ztrácí jeden bod, navíc jim na London Stadium podlehli. Hostující tým se také bude chtít vzpamatovat ze série venkovních porážek.

Wolverhampton má v poslední době velice pestré výsledky. Naposledy zaznamenal nějakou sérii v polovině prosince, od té doby střídá vítězství, remízy i porážky. V předchozím ligovém kole zvítězil v přestřelce nad Leicesterem 4:3 zásluhou hattricku Dioga Joty, aby si poté zbytečně přidělal starosti remízou v FA Cupu proti Shrewsbury. Klíčem k úspěchu Vlků bude obrana. Bilance osmnácti obdržených branek na domácím stadionu z nich dělá v tomto ohledu pátý nejhorší celek. Na útočné polovině se nováček nejvyšší soutěže bude spoléhat na Jiméneza a Dioga Jotu. Mexický kanonýr je se šesti trefami gólovým tahounem svého mužstva, druhý jmenovaný se zase po třináctizápasovém půstu prosadil pětkrát v pěti utkáních. Hattrick proti Liškám znamenal pro Wolves první tříbrankový zápis jejich hráče v Premier League po více než čtyřiceti letech, posledním Portugalcem, který toto zvládl, byl Cristiano Ronaldo.

Nuno Espirito Santo se vyjádřil k solidnímu postavení svého celku v tabulce: "Jsme za to rádi, ale víme, že důležitější je to, co je před námi, a musíme se zlepšovat. Vždy se musíme koncentrovat a dobře organizovat v defenzivě, musíme se zlepšit a být pevnější a kompaktnější. Pracujeme na tom, takže očekáváme, že nebudeme opakovat tytéž chyby," řekl portugalský manažer.

West Ham vstoupil do nového roku třemi domácími utkáními, v nichž ani jednou neprohrál, následné výlety na hřiště soupeřů už tak slavné nebyly. Prohra na Bournemouthu se ještě dá pochopit, vypadnutí z FA Cupu proti Wimbledonu je ale hořkou pilulkou. V součtu s posledním utkáním roku 2018 Hammers třikrát v řadě prohráli mimo svůj stadion, pokaždé o dvě branky. I tak je tato sezóna pro Kladiváře dozajista zlepšením oproti té minulé. Vítězstvím v tomto zápase mohou vyrovnat počet vítězství z celého minulého ročníku. Aktuálně se Pellegriniho svěřencům daří hlavně v druhých poločasech - sedmnáct z posledních dvaceti branek vstřelili právě po pauze.

Argentinský kormidelník pochopitelně nebyl spokojen s porážkami venku: "Odehráli jsme velice dobré zápasy a porazili nejlepší týmy, ale poté jsme nezůstali konzistentní, nehráli jsme až na jednu výjimku stejně dobře alespoň tři zápasy po sobě."

Naposledy bude domácím chybět potrestaný Boly. Na straně soupeře může po dvou měsících nastoupit Fredericks, kvůli potížím s kotníkem však nebude k dispozici Lucas Pérez.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Neves, Jonny - Moutinho - Jota, Jiménez
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Antonio, Nasri, Anderson - Arnautovic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.54 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Cardiff City  (úterý 20:45)
Nezvykle uprostřed týdne pokračuje anglická Premier League čtyřiadvacátým kolem, které mimo jiné odstartuje duel Arsenalu s Cardiffem. Favorit zápasu je jednoznačný, tím spíše, že hosté se budou muset vypořádat nejen s výrazně bohatším a lépe postaveným soupeřem, ale také s vlastní hlavou po nenadálém zmizení rekordní klubové posily Emiliana Saly.

Bluebirds čeká vůbec první utkání od pádu letadla, v němž se čerstvá posila do útoku minulý týden nacházela, a manažer Neil Warnock připustil, že se teprve uvidí, které hráče tato tragická událost poznamenala nejvíce. "Byl to náročný týden pro každého, všechny nás to ranilo a ovlivnilo," prohlásil smutný Sol Bamba. "Zkoušeli jsme se připravit jako obvykle, ale tohle zkrátka nebyl normální týden."

Cardiff se po porážce 3:0 od Newcastlu z minulého kola nachází v sestupovém pásmu a stále ještě ani v jednom kole během letošní sezony nedokázal do poločasové přestávky získat průběžné vedení. Arsenal byl touto statistikou rovněž dlouho sužován, ovšem před několika měsíci ji přece jen zlomil, a přestože jsou výsledky Kanonýrů v posledních týdnech jako na houpačce, výhra nad Chelsea jim dává naději na ukořistění klíčového čtvrtého místa. V případě výhry by se Arsenal právě na čtvrtou Chelsea bodově dotáhl, byť Blues mají středeční duel k dobru.

Domácí stále sužují potíže v defenzivě vinou početné marodky, která nyní čítá dlouhodobě zraněného Bellerína s Holdingem, jež v nedávném zápase FA Cupu proti Manchesteru United doplnili i další stopeři Koscielny se Sokratisem, jejichž absence by neměla mít tak dlouhého trvání, ovšem úterní střetnutí přichází nejspíše příliš brzo pro oba zúčastněné. Zajímavé také bude sledovat základní sestavu Kanonýrů kvůli Mesuta Özila, jenž se do jedenáctky nedostal již více než měsíc, a jestli mu Unai Emery nedá šanci ani proti ligovému nováčkovi na domácí půdě, tak už budou dny německého špílmachra v londýnském klubu definitivně sečteny. Na straně hostí zůstává mimo hru kapitán Sean Morrison po absolvované operaci slepého střeva.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Mustafi, Monreal, Kolašinac - Torreira, Xhaka - Iwobi, Özil, Aubameyang - Lacazette
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Etheridge - Peltier, Ecuele Manga, Bamba, Bennett - Mendez-Laing, Gunnarsson, Arter, Hoilett - Camarasa - Niasse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.30 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Burnley FC  (úterý 21:00)
Manchester United ztrácel na Top 4 jedenáct bodů, když si José Mourinho před Vánoci sbalil svých pár švestek a opustil klub. O necelých šest týdnů později se Rudí ďáblové mohou čtvrté Chelsea bodově vyrovnat, pokud porazí Burnley. Jmenování Oleho Gunnara Solskjaera do pozice dočasného manažera se tak ukazuje jako nejlepší dárek pod stromečkem minimálně za šest let.

Ještě žádný trenér v Manchesteru United nevyhrál svých prvních osm zápasů ve funkci. Norský kouč s mladistvým kukučem vliv svým hráčům do žil nový náboj, smetl ze stolu Mourinhova pravidla, která hvězdám svazovala nohy a takový Paul Pogba je teď možná vůbec nejlepším hráčem v Premier League. Solskjaer svůj tým prostě nechává hrát, a to zatím stačí.

Už navíc neplatí ani hrozby zlých jazyků, které devalvovaly triumfy nad papírově nicotnými soupeři typu Cardiff, Huddersfield nebo druholigový Reading. United vyhráli na hřišti Tottenhamu i Arsenalu a momentálně platí za možná největšího favorita v boji o kýžené čtvrté místo. Na rozdíl od Gunners i Chelsea totiž mají parádní formu. Hlavně ofenziva působí hravě a funguje na jedničku - v osmi zápasech nastříleli Rashford, Pogba a spol. 22 gólů. To je o celých deset víc než v předešlých osmi kláních pod Mourinhem.

Na Old Trafford aktuálně vypadá vše v naprostém pořádku a fanoušci se nemůžou dočkat třeba i dvojzápasu s PSG, které jako mávnutím kouzelného proutku náhle není beznadějným výletem pro výprask. Skvělou náladu by Manchesteru United neměl zkazit ani domácí zápas s Burnley, které sice poslední týdny taktéž roste, ale v Divadle snů by se jakýkoli bodový zisk rovnal zázraku.

Viz nedávný zápas FA Cupu na půdě Manchesteru City, ke kterému se svěřenci Seana Dychea vydali s pětizápasovou šňůrou bez porážky, ke kterým přidali navíc i tři čistá konta. Bum, 5:0, naprostá demolice. Burnley se bude snažit vyhrabat pozitivní vzpomínky z vítězných zápasů proti West Hamu, Huddersfieldu nebo Fulhamu, které Clarets dostalo ze sestupových pozic. Klíčové momentum je ale pryč.

Velký otazník navíc visí nad startem Robbieho Bradyho, který si z utkání proti City odnesl zraněné tříslo. Podobně jsou na tom i Johann Gudmundsson a Phil Bardsley. Solskjaer naproti tomu nevyužije služeb Marcose Roja a Marouana Fellainiho. Marodku naopak opustil Chris Smalling.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Lindelöf, Jones, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Rashford, Martial
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.43 - 9.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester City  (úterý 21:00)
Dvaadvacet utkání. Více než třináct let. Tak dlouho už Newcastle nedokázal v Premier League porazit Manchester City. Ten je navíc od přelomu kalendářního roku rozjetý a vyhrál osm utkání v řadě v celkovém skóre 33:2.

Magpies se stále potácejí na samé hraně přežití a minulý týden zvládli klíčový duel s Cardiffem jednoznačně o tři branky. Hlavním strůjcem úspěchu byl stoper Schär, který se prosadil hned dvakrát. Jinak se ale hráči od řeky Tyne nemají čím chlubit, vždyť z posledních devíti zápasů vyhráli pouze dvakrát. Kromě zmiňovaného vítězství uspěli ještě v FA Cupu proti Blackburnu po prodloužení, z nejprestižnějšího anglického poháru se ovšem pakovali hned v dalším kole proti Watfordu. Domácím se vůbec nedaří proti celkům z nejlepší šestky a v osmi zápasech proti nim letos neuhráli ani bod. Klíčem k úspěchu bude pevná obrana, jelikož inkasování prvního gólu v zápase znamenalo pro Newcastle pokaždé v tomto ročníku porážku.

Rafael Benítez podlehl Citizens pouze jednou v devíti vzájemných zápasech a přidat další body chce i nyní. "Každý manažer trénuje tým podle toho, jací jeho hráči jsou. Pokud máte nejlepší hráče, útočíte. Ale my potřebujeme rovnováhu. Jeden bod může být klíčovým, stejně tak je pro nás důležitý rozdíl ve skóre," řekl španělský kormidelník.

Mužstvo ze severu Anglie nyní letí všemi soutěžemi a kromě boje o titul v Premier League si zajistilo i finále Ligového poháru a osmifinále FA Cupu. K tomu jim pomohlo sobotní pětibrankové vítězství proti Burnley. Manchesterští navíc vstřelili 29 gólů bez toho, aby inkasovali. Hráči můžou udělat z Pepa Guardioly nejúspěšnějšího manažera v úvodních sto zápasech Premier League. Jubilea dosáhne právě proti Strakám a jeho dosavadních třiasedmdesát vítězství znamená, že se o první místo dělí s velkým rivalem José Mourinhem. Citizens už mají dva dvouciferné střelce a pro jednoho z nich, Sergia Agüera, jsou utkání s Newcastlem zvláště úspěšná. Ve dvanácti předchozích střetnutích nastřádal čtrnáct branek - tolikrát se v Premier League žádný hráč proti jedinému klubu neprosadil.

Guardiola se vyjádřil k otázce, zda je výhodnější, když jeho tým hraje před Liverpoolem, nebo po něm: "Když hrajeme později, když hrajeme dříve, jedinou šancí pro nás je vyhrávat zápasy. Pokud to nedokážeme, je prakticky hotovo. Je na nás tlak a my ho cítíme, ale musíme jej zvládnout. Zbývá stále hodně bodů k titulu. Na to nemůžeme příliš myslet a musíme se soustředit na to, co musíme dělat."

Domácím budou chybět Joselu, Diame, Shelvey a Ki Sung-yueng, na straně hostí panují pochybnosti nad startem Benjamina Mendyho.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Schär, Lascelles, Lejeune - Yedlin, Hayden, Longstaff, Ritchie - Pérez, Atsu - Rondón
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Zinchenko - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Sterling, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 17.30 - 8.69 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC23193154:1360
2.Manchester City23182362:1756
3.Tottenham Hotspur23170648:2351
4.Chelsea FC23145440:1947
5.Arsenal FC23135548:3244
6.Manchester United23135546:3344
7.Watford FC2396832:3233
8.Wolverhampton Wanderers2395927:3132
9.Leicester City23941029:2931
10.West Ham United23941030:3431
11.Everton FC2386934:3330
12.AFC Bournemouth23931133:4230
13.Brighton & Hove Albion23751125:3226
14.Crystal Palace23641323:3222
15.Southampton FC23571125:4022
16.Burnley FC23641323:4322
17.Newcastle United23561219:3121
18.Cardiff City23541419:4419
19.Fulham FC23351521:5114
20.Huddersfield Town23251613:4011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1092)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět tenhle Liverpool se zálohou 2008/09.

Reagovat
blade115

S Benayounem by ten titul měli už v říjnu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Gerrard by jim to posral.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

snad nikdo si nemuze myslet nic jinyho

Reagovat
blaugrana

vtedy bola

---------------------Gerrard----------

-----------Mascherano-------Alonso---???

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, akurát Alonso bol v strede vľavo a Masch vpravo, najlepšia záloha Liverpoolu za 15 rokov a jedna z najlepších v Eúrope za posledných 15-20 rokov.

Škoda, že krídla boli slabšie (Riera a Kuyt, Kuyt bol super pracant a vedel aj zakončovať, no chýbala mu lepšia technika a Riera bol priemerák vo všetkom) a bol úzky káder, vtedy sme hrali parádny futbal .

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola najčastejšia jedenástka:

Reina

Arbeloa-Carragher-Škrtel-F. Aurelio

Mascherano-Xabi

Kuyt-Gerrard-Riera

Torres

Slabiny: Arbeloa do ofenzívy a občas aj defenzívy, ale v tej sezóne sa stal z priemeráka slušný hráč a následne hneď odišiel do Realu, a Riera bol slabina. Riera hrával viac ako Jossi Benajún kvôli tomu, že bol lepší v defenzíve a pozične ako Izraelčan. Skvelý žolík bol len spomínaný Benajún, káder bol úzky. Ešte pomerne často hrával Agger, ale jeho ničili zranenia. Škoda ho, jeden z najtalentovanejších stopérov, aký v LFC hral, čo fandím.

Reagovat
cristiano.K.

to by bylo naprosto božské

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Greny

mě by se taky libila trojka ve stredu zalohy : Makelele, Kante a pred nima Lampard

Reagovat
blade115

Makélélé a Kanté vedle sebe jsou možná Mourinhův mokrý sen, ale reálně by to bylo asi tak užitečný jako postavit dva brankáře.

Reagovat
Greny

vsak ten by to trenoval

Reagovat
blade115

Právě moc dlouho asi ne.

Reagovat
niflheim

I kdyby je měl Klopp k dispozici, tak by stejně raději postavil trojku Henderson - Milner - Wijnaldum

Reagovat
Y.N.W.A

a k tomu ještě útok Salah, Mané, Firmino, Suaréz, Torres, Owen, Rush

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

Robbie..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Já teda snad radši ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Pokud dnes nevyhrajeme v suchém triku, tak už nevím kdy. Rád bych viděl tuto sestavu, i když je naprosto nereálná: Leno - AMN, Mustafi, Mavro, Nacho - Xhaka, Torreira, Özil - Iwobi, Auba, Laca. Nacha bych upřednostnil v této sestavě kvůli nebránící dvojici Auba + Mesut. S nebránícím Koalou by to už bylo asi moc i proti Cardiffu

Reagovat
Golasso

Až na Mavra to tak nereálné není .

Reagovat
Ondiis

Vidím to na Nacho stoper a Koala LB + Aaron místo Mesuta.

Reagovat
Golasso

Je pravda, že těch stoperů máme zraněných tolik, že asi bude hrát Nacho CB . Ozila Emery postavil proti MU a proti Cardiffu je ideální příležitost ukázat, co v něm je. Tak uvidíme, jestli už tam Ozila dá nebo ne.

Reagovat
Ondiis

jak je uvedeno v preview u Mesuta .. dnes nebo nikdy

Reagovat
Nikikrew

Najidealnejsi zapas, aby konecne nastpupil a chytil sa.

Reagovat
masly008

Teď jde o to, jestli Emery vůbec chce aby se Mesut chytil že?

Reagovat
Nikikrew

To zistime za pol hodinu

Reagovat
Golasso

Asi chce bych tak řekl

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku to asi nebude, pekne chcije

Reagovat
nani92

Chtěl bych vidět tenhl Manchester United s manažérem 2008/09....Oh wait

Reagovat
Mastný Chobot

Oh wait, SAF už je vegetable?

Reagovat
nani92

mám rád čierny humor, ale toto je už moc

Reagovat
Mastný Chobot

prepáčte, to zo mňa spravil separ

Reagovat
nani92

#TeamWugabo

Reagovat
smazaný uživatel

“No, I cannot guarantee anything (asked if he would walk away before the summer).”

“I guarantee I will be focused and try to do my best every minute.”

Rafa out. Pardew in

Reagovat
Busby babes

from hero to zero...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa as always

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec tyjo. Vydržel 4 přestupáky v řadě aniž by dostal prachy na posily, přestože to dostal slíbeno. Nikdo by se nedivil, kdyby odešel už v létě. Navíc ho teď Ashley prý vydíral prachama na posily až potom, co prodlouží smlouvu. To fakt nemá zapotřebí. Sice se mi nelíbí jeho chování, kdy zbtečně shazuje kvalitu kádru a hraje připosranej defenzivní fotbal, ale pořád je to osobnost a od Hughtona jsme tak sympatickýho manažera neměli.

Reagovat
salami

Tak hlavne nelze predpokladat, ze bude po odchodu Rafy lip, temer jiste bude jeste hur. Ale co mu ohledne prestupu yaylivam je Muto, kdyz uz dostal aspon trochu pouzitelnou castku, tak mel privest nejaky talentovany AM a ne uplne bezzubyho pseudoutocnika, kterej ani neni mladej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale zas za 10 mega použitelnej záložník? Vždyť i různí ti italové měli stát kolem dvaceti a víc milionů. Bůhví jak to s těmi přestupy je. Na jednu stranu Rafa říká, že nemá vliv a kontrolu, na druhou stranu Schaar přišel, protože Rafovi někdo řekl o klauzuli ve smlouvě.

Líp určitě nebude, ale pokud se začne hrát zábavnější fotbal, klidně v Champu, tak to z pozice fanouška pro mě pořád bude zábavnější, než poslední dvě sezony v PL.

Reagovat
salami

Z tech spojovanejch s nama Berisha nebo Ozyakup, to jsou hraci do tech 10M, nemam je samozrejme nasledovany, jenom tim chci nahodit, ze i v tyhle cenovy relaci se da operovat a muze se to samozrejme nepovest. Ale tak to je furt dokola, nejaky CAM a LB potrebujeme uz nekolik let a stale nic, o to vic me pak udivuje prestup jako Muto, kterej neni golovej, v mezihre taky zadna slava a ani neni perspektivni, jeho roli klidne mohl plnit Armrstrong nebo Toney a rozdil bychom nepoznali. A Rafa podle me kontrolu ma stopro, at uz je Ashley jakejkoliv, tak je to obchodnik a mel tendenci vodit na stalo hrace do 24, aby se dali zpenezit anebo to resi hostovackama, pripadne volnejma hracema. Jsem presvedcenej, ze Fernandez, Schaar i Muto jsou z Benitezovy hlavy, i toho Rondona si prosazoval on. Ze nevodime Samarise a Sturaryh za 20M jsem jinak teda rad, to je cesta do pekel. Fotbal bohuzel nekoukatelnej, ja furt doufam, ze v horizontu nekolika let vyjde ten prodej a idealne do ty doby PL udrzet.

Reagovat
Counter

From hero to magician

Reagovat
smazaný uživatel

Callum Hudson-Odoi dohraje letošní sezonu v Chelsea. O mladé křídlo se zajímá Bayern Mnichov a do Londýna zaslal několik nabídek, tou poslední ve výši 35 milionů liber pak dorovnal požadavky Blues. Ti nakonec odmítli rovněž tuto nabídku a fotbalista nyní změnil názor, původně o transfer do Bavorska stál, nyní se ovšem smířil se setrváním na Ostrovech. Tam ovšem nezůstane dlouho, v Chelsea má smlouvu jen do června 2020, novou nepodepíše a do Bayernu odejde později. (dailymail.co.uk)

Co to je za zprávu? kde berou tu jistotu, že to tak bude na 100%? Napíšou to jako hotovou věc a přitom se ty kluby ani ještě nedomluvili mezi sebou . Ne, že bych netušil, že se to fakt může stát a je to pravděpodobný, ale brát to jako hotovou věc je docela úsměvný

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sa ukáže, ako to s ním v Chelsea skutočne myslia. Stále má len 18 rokov, musí zostať trpezlivý, tie príležitosti dostáva. Utiecť do Bayernu nie je riešením ako sa v tomto veku presadiť a hrať pravidelne na TOP úrovni.

Mimochodom, Mať kostru Christensen, RLC, CHO a Abraham je mokrý sen

Reagovat
Svatej

K tomu nedojde temer urcite, ale libi se ki, jak se posouvame

Bruma/Manciene, McEachran, Kakuta, Di Santo

Christensen, RLC, CHO, Abraham

pristi vyvojovej stupen bude uz nejakej Charizard

Reagovat
Ondiis

To je vývoj Hazarda ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten rozdiel tam je evidentný teda a to je tomu rozdiel koľko, 5-6 rokov?

Inak, ešte som zabudol na Mounta

Reagovat
smazaný uživatel

To překládal Fišara, ne? Dohodli se akorát, že zůstane do léta.

Reagovat
Svatej

Uz to zmiňovali i na bbc mam dojem...

Reagovat
spider_8

Zase Bayern potřebuje udělat tu přestavbu po téhle sezoně, kdy odejdou Ribery s Robbenem. Pokud vydržíme a neprodáme ho ani v létě, tak je velká šance, že si místo Odoie pořídí někoho jiného. Ale bude to asi solidní hra nervů

Reagovat
Svatej

Takze jsme v podstate ke hre s casem u Hazarda pribrali jeste Odoie, kde u obou budeme jen doufat, ze zajem jednoduse opadne, to je fakt neprijemne stresujici..

Reagovat
Mastný Chobot

Paredes v PSG, to by nám mohli pustiť toho Nkunkua, nie? Všetko lepšie než Perišić

Reagovat
Greny

nemyslim si, stejne musi koupit jeste tak jednoho zalozniky... kdyby vam ho pustili tak by nemeli s kym hrat oni

Reagovat
smazaný uživatel

Nkunku je iný post ako Perišić.

Reagovat
Mastný Chobot

Nkunkua chce Emery podľa všetkého hlavne na krídlo, čiže v našom prípade spolu títo dvaja súvisia / vylučujú sa.

Reagovat
blade115

Paredes bude spíš náhrada za Rabiota.

Reagovat
Zaschrona

Ne, leda jestli od nás dostanou Ganu.

Reagovat
janinho

nechcete radsej N'Koudoua?

Reagovat
Counter

Kdesi jsem viděl, že chtějí přivést dva hráče a pak teprve může jít.

Reagovat
Greny

z expresky : Patrik Schick je znovu spojován s odchodem z AS Řím. O českého útočníka tentokráte stojí Cardiff, ten má zájem o hostování s opcí na trvalý přestup.

hlavne at tam neleti

Reagovat
Coutinho10

to by byla pecka, kdyby to vyslo...jsem si jistej, ze Cardiff by si dal uz pozor

Reagovat
Busby babes

vlakem to da za jeden den. Rim - Milan - Basilej - Frankfurt - Brusel - Londyn St. Pancreas, tam preskoci na Paddington a az do Cardiffu.

Reagovat
Coutinho10

to by si uzil vylet

Reagovat
Busby babes

na Bergkampa.

Reagovat
PP

Reagovat
Azazelo RD

Aby mu na vagon nespadlo letadlo. To by byl pech.

Reagovat
Ondiis

Ten už je ztracenej i v tom Římě.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době stream, snad bude nějaký kvalitní.. Dlouho jsem se nedíval na stream, pod Olem zatím pokaždé v TV a když tu byl Mourinho tak to sem netelevizni zápasy nesledoval..

Reagovat
Busby babes

fuck, to zas bude voser.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já nesnáším streamy...

Reagovat
Luc-Luc

In Rafa we trust !

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Rafo dneska se vykup u některé fanoušků LFC

Reagovat
Malresi

Nove Zamky imo City nepotrapia vobec. De facto to mozme mat upici, staci zajtra vyhrat, co bez VVD nebude take lahke.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prosím co je s van Dijkem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Už vidím

Reagovat
YNWA__MSN

to je v pici....Trent out, Lovren out, VVD out, Gomez a Milie taky.....to bude jako sestava Alisson, Camacho, Fabinho, Matip, Robbo, Hendo,Gini ? (jestli uz je fit), Shag,Salah, Firmino, Mane ??? ale nikoho koupit netreba

Reagovat
smazaný uživatel

treba kupit novu jedenatsku lebo seci su out do konca sezony

Reagovat
YNWA__MSN

Stacil by jeden...co umí zahrát CB a RB...Do konce sezony ne, ale tady staci zavahat ve dvou zapasech a City by bylo pred LFC a tak by to asi i skoncilo

Reagovat
YNWA__MSN

4 stopeři pro tým který chce vyhrát prem a hrát LM a konecne nevypustet Fa cup je proste málo...Zvlaste kdyz je tam sklenenej Matip a Lovren...2017 došli stopeři a hrál tam Lucas leiva, min rok to samý a stopera hrál Emre Can...letos Fabinho

Reagovat
Free_player

a Fabinho je ready ? Měl rýmičku ne ...

Reagovat
YNWA__MSN

snad...sam sem zvedavej kdo bude nakonec fit a kdo ne

Reagovat
smazaný uživatel

asi je v LFC zazracny cajicek lebo aj VvD by mal byt v pohode

Reagovat
PP

nás chcete trumfnout kdo má víc zraněných obránců?? Nicméně v této soutěži nejdeme porazit..

Reagovat
fenixLFC

lovren a vvd by mali byt ok

Reagovat
MCFC_8

Benitez prehral len raz so City? Nech sa autor preview zamysli a zisti si fakty...ved len v minulej sezone prehral s nami oba zapasy a v tejto uz 1...dnes inak cakam beton ako celu sezonu co Newcastle hra ale zlomime to

Reagovat
Zaschrona

To zas dneska bude průšvih.

Reagovat
Dufan

jestli dneska ani Hudder, tak si můžeme hodit..

Reagovat
Greny

City, United i Arsenal v handicapu dnes?

Reagovat
buzna

Mám taky

Reagovat
Greny

Ja ještě v HCP kometu ta easy ok

Reagovat
Daniel Levy

Poche ohledně přestupů

"A few days ago I was optimistic about a few options that we could sign, but today not too optimistic."

Reagovat
janinho

tak tu nesed a kup uz dakoho!

skysport pisal, ze sa snazime kupit Tielemansa, ale uz aj tu expresku radsej stiahli.

Reagovat
Mates_Matesović

To asi nikoho už nepřekvapi

Reagovat
FUnk

co ten Soler? To je tak trosku mokry sen ne?

Reagovat
Mates_Matesović

To by bylo až v létě prý

Reagovat
Mastný Chobot

As per reports from Spain, told Denis Suarez should soon be an Arsenal player. The deal is now in the process of closing. Arsenal have got their way. Loan with an option to buy, Suarez will sign a contract extension with Barca to protect his market value.

poood

Reagovat
Nikikrew

a branit bude Mustafi a Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

to by bolo fajn, keby s tým začali konečne po 3 rokoch

Reagovat
Nikikrew

Njn a treba konecne po 3 rokoch zacat aj branit

Suraze na pol roka je fajn, preco nie. Welbz je zraneny a vykony kridiel su u nas slabie. Uvidime ci sa chyti ale stoper mal byt priorita na ktoru sa vedenie ocividne vykaslali

Reagovat
Counter

Vůbec nevím, co od něj čekat.

Reagovat
patas92

nic

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

minimálne +1 squad player, which is nice. A vyzerá šikovne náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

meli jsme jit radsi po yannickovi..

Reagovat
Counter

Tak to se přece nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je jak na tom v te Cine? A ten Barceonak,to bude jeste prusvih, druhej Morata v PL

Reagovat
Bayern +

Škoda, že dnes Digi nevysiela aj niečo lepšie ako 90 minútové dobíjanie Dúbravku Taký Wolves - WHU by nebolo odveci...

Reagovat
J0EL

Nema niekto link na streamy? Viem, ze soccerstreams skoncili a ze je tu nahrada na /r/soccerstreams_pl ale zobrazi mi tam len 3 threads bez zoznamu zapasov kde si viem vybrat stream. Ako na to? Kde to najdem?

Reagovat
Hokaido

Určitě tam ty zápasy během chvíle naskočí.

Reagovat
Hokaido

V pravidlech je dokonce:

Please only post match threads 1 hour before kick-off.

Reagovat
J0EL

Dik, uz to tam je

Reagovat
buzna

Já koukám přes stream 365

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal do svého zápasového programu s Cardiffem napsal i Salu, nádherný gesto

https://twitter.com/AFCProgramme/status/1090302006324006912

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom přesně nádherné?

Reagovat
Pigeon

Je to pěkné gesto ze strany Arsenalu. Co na tom nechápeš?

Reagovat
Nikikrew

Stred Guedouzi, Elneny a Torreira?

Reagovat
Side

Mně to přijde že už si z nás dělá prdel

Reagovat
Nikikrew

Guedouzi asi fakt odohrá 60 zápasov, neskutočne. Iwobi mal určite hrať

Reagovat
Counter

Největší prdel je, že pásku má Özil.

Reagovat
Nikikrew

Asi tak

Reagovat
Side

Leno, Lichtsteiner, Mustafi, Monreal, Kolasinac, Guendouzi, Elneny, Torreira, Ozil, Lacazette, Aubameyang.

Elneny

Reagovat
Hokaido

Diamant?

Reagovat
Nikikrew

Pravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
PhilipS

Xhaka konečně na lavičce. Děkuji bohové

Reagovat
smazaný uživatel

No Guendo + Elneny nie je tiež sen zrovna

Reagovat
jacobT

Oslavujes Xhaku na striedacke, ked je miesto neho v zaklade Elneny?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

On jen trollí, dělá to často

Reagovat
PhilipS

?

Reagovat
PhilipS

Horší nebude.

Reagovat
Ondiis

No tak vidíš, s přehledem byl

Reagovat
kiwwi

XI vs Burnley- De Gea, Young, Lindelof, Jones, Shaw, Matic, Andreas, Pogba, Mata, Rashford, Lukaku.

https://twitter.com/ManUtd/status/1090323744994877442?s=20

Reagovat
EXoRcIsT

dobra zostava ale mne sa pod Olem vzda vsetko dobre

Reagovat
kiwwi

Ten Mata na krídle mi proste nesedí

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

po sezóně bych ho klidně pustil...na to pravé křídlo by se někdy i hodil..

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

*někdo

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš diamant?

Lukaku - Rashford

Mata

Pogba - Andrea

Matic

Reagovat
kiwwi

Martial podľa mutv zranený

Reagovat
kiwwi

Solskjaer to MUTV, “Anthony got a slight injury in training, hopefully he’ll be back for next weekend but no chance he’d be able to play tonight.”

Reagovat
iamek

Zase ze Freda

Reagovat
iamek

*bez

Reagovat
madridcan

Ako si dokazal napisat ,,ze", ked si chcel napisat ,,bez"?

Reagovat
Pigeon

Pereira Mata

Reagovat
Swarley

změn až až, to jsem zvědavý, jak nám to půjde...ale čekal bych určitě Freda, ten se musí rozehrát...

Reagovat
Tolstobik

Jsem rad, ze tam zbytecne necpe Alexise

Reagovat
diastan

Další povinné body. Sestava momentálně asi nejlepší co šla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, koho zvolil do obrany na fantu do sazky... City /Arsenal/ united... tot otazka :D

Reagovat
Counter

Ideální je Arsenal, protože má levné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson - Walker, Stones, Laporte, Danilo - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Agüero, Sané

Murić, Otamendi, Gündogan, Foden, Bernardo, Mahrez, Jesus

Reagovat
Kixi Syhimour

To bude masakr

Reagovat
Tolstobik

Aj lavicka...

Reagovat
madridcan

Bol

Reagovat
Ondiis

Doprdele to je sestava. Člověk když to porovná s Arsenalem, tak se mu chce brečet

Reagovat
Counter

Taky to stálo majlant. Na druhou stranu, většina našich hráčů taky nebyla za hubičku, akorát bys to nepoznal

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsina vasich hracu by v City lestila lavku nebo hrali za u21

Reagovat
vladis271

Boze, jednoznacne najsilnejsia jedenastka v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

A lavicka taky

Reagovat
Kixi Syhimour

ale Bůh ti na to asi neodpoví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se dival na All or nothing a pokud je namotivuje Pep jak v tom dokumentu, tak vyhraji dneska

Reagovat
smazaný uživatel

proti cardiffu nasadi nenyho omg.

Reagovat
Counter

Mít obranu s Lichtsteinerem, Kolašinacem a totálně nerozehraným Monrealem s Mustafim na stoperu, tak bych Elnenyho klidně i naklonoval.

Reagovat
norton

hodite sem niekto odkaz na reddit kde su po novom linky na streamy ?

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož nemam Digi, tak musim se jit divat na Sport 1 na AC v Napoli. Snad Man City zavali

Reagovat
PhilipS

Viděl bych radši v základu Iwobiho než Elnenyho. Tohle ale stejně asi nejde nevyhrát. Cardiff je slaboučkej.

Reagovat
Counter

Tragéd Guendouzi v druhé minutě parádní kolmice do tutovky. Tragéd jeden.

Reagovat
PhilipS

Baví mě jak by ho tady nějaký borci chtěj prodat. Přitom je to jeden z největších talentů ve svým věku. Tuhle přebudovávací sezónu stejně o nic nehrajem, tak je dobře, že hraje, co nejvíc.

Reagovat
Taiger

Trolling slušnej ale

Reagovat
PhilipS

Tos byl ty viď

Reagovat
pingla

*ve svým věku v Arsenalu

Reagovat
Counter

nn, obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

obecně v Arsenalu

Reagovat
pingla

Reagovat
jacobT

Nechapem tu obrovsku kritiku na jeho adresu.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

pac hraje na ukor lepsiho Ramseyho..

Reagovat
jacobT

Sudis na zaklade coho? Pre Emeryho nevypadaju byt Ramsey a Guendouzi dvaja hraci na jeden post. Na ukor Ramseyho hra skor Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz nehraje Ozil ani Ramsey ?

Reagovat
Counter

Tak je to pořád volba/chyba Emeryho, ne Guendouziho.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

a 100x raději tam vidím jeho než Xhaku..

Reagovat
Hyrax

on je super, vzdyt je mu 19

Reagovat
smazaný uživatel

proti njvetsim tragedum v lize..

Reagovat
jacobT

1. Najvacsi tragedi su Huddersfield.

2. Stale je to o jednu skvelu kolmicu viac nez zvysok nasich proti uplne totoznemu superovi.

3. Nie je to nijaka mimoriadnost, vybornych kolmic uz Guendouzi v tejto sezone predviedol niekolko a proti roznym superom.

Reagovat
Taiger

Neskutečný génius ten Guendouzi

Reagovat
jacobT

Pisem to niekde?

Reagovat
Counter

On jen trollí, dělá to často.

Reagovat
Ondiis

Škoda, že Koala naprosto nezvládl jednoduchou příhru na Aubu

Reagovat
Taiger

Kolmice proti Cardiffu a už je z něho Messi

Reagovat
Counter

Teďka druhá krásná na Lacu.

Reagovat
Nikikrew

jediny svetly moment zatial

Reagovat
Taiger

Delusional Cunter

Reagovat
Counter

Měl parádní přihrávku na Lacu a i v mezihře je nejaktivnější z celé zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro nikto tu nepise ze je traged..ocividne je to sikovny hrac a talent ale hrava tolko, lebo je emeryho milacik a to ludi stve

Reagovat
smazaný uživatel

a zatial vobec nema na to aby hral kazdy zapas

Reagovat
Counter

A kdo na to má? Vždyť je dneska s přehledem nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey, ozil

Reagovat
Counter

Mesut hraje tužku. Ramsey ok, ale to přece není post za post s Guendouzim.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil hra asi prvy zapas po dvoch mesiacoch

Reagovat
Counter

Hraje poprvé v základní sestavě po cca měsíci, párkrát střídal. Hraje proti Cardiffu, doma, má volnost, pásku na ruce, měl by ukázat aspoň něco.

Reagovat
Ondiis

Člověk skoro už zapomněl, jaký je Nacho skvělý hráč chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Man City champions pojdme do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Neni predcasne drzet minutu ticha za Salu, kdyz neni potvrzena smrt? Co kdyz se vynori nekdy nekde?

Reagovat
Taiger

Guendouzi při bránění vyklusává a diriguje spoluhráče, to je talent.

Reagovat
jacobT

Ozaj tvoj Iwobi 2.0

Reagovat
Taiger

Iwobi mi poslední dobou neleze tolik na nervy než tenhle wannabe Luiz

Reagovat
PP

a z tebe se stal kdy takový blboun?

Reagovat
Taiger

Dřív jsem nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

no přišlo mi že ne.. Ale hejtit 19ti letého kluka, který je v základu Arsenalu, přitom nám tam běhají skvosty jako Lichsteinar, Elneny či Xhaka mi přijde na palici no.

Reagovat
Taiger

Elneny dneska hraje po ultra dlouhý době, to samý Licht, Xhaka je kapitola sama o sobě, ale stojím si za tím, že je to kvalitní hráč, ale Guendouzi hraje skoro každej zápas, i když na to výkonnostně prostě nemá

Reagovat
PP

občas jo, ale dnes je tam jeden z nejlepších. Já nemůžu přijít na chuť Xhakovi, který by měl hrát sakra jinak a je časovanou bombou, která nás stála spoustu bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude demolice Newcastlu

Reagovat
Side

Ta naše obrana

Reagovat
Side

nás cvičí aji cardiff tvl

Reagovat
Nikikrew

Mustafi wtf

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ten herni pojev je silenej, hlavne teda dozadu to je neco

Reagovat
Ondiis

Člověk skoro už zapomněl, jaký je Elneny strašný hráč nechyběl

Reagovat
Coutinho10

twl..City vedou uz po pul minute

Reagovat
smazaný uživatel

Goal scored in first 15 minutes:

City 12

Arsenal and Tottenham 6

Reagovat
Nikikrew

Elneny uz pripravil 2 sance pre Cardiff

Reagovat
Tolstobik

Newcastle at tahne do champu, ti uz ani branit neumi zoufalci....

Reagovat
Tommy the Gunner

Jasna penalta, kurva

Reagovat
Tommy the Gunner

Dean klasik

Reagovat
PP

na Lacu? Nebyla.. zkoušel tam nechávat nohu, ale nevyšlo to.. zato od Monreala to nenápadné podkopnutí byla jasná..

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ji tam nenechaval, piskl bych obe

Reagovat
Nikikrew

Jasna penalta kua!!!!!!!!!

Reagovat
jacobT

Je smutne, ze pokial sa hrac nezruti v 16ke na zem tak rozhodca penaltu nepiskne.

Reagovat
Taiger

Hlavně jasná penalta měla bejt pískaná proti nám, ale to nic.

Reagovat
Tolstobik

Rash

Reagovat
pingla

rash tvl kam si to kopnul

Reagovat
Miguel19

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho je nejklicovejsi hrac. Vic, nez Bruyme nebo Silva

Reagovat
nani92

Wtf Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Rash

Reagovat
smazaný uživatel

Porad na tom Guendouzim nemuzu najit nic extra zajimaveho. proc by u nas mel hrat zaklad

Reagovat
Taiger

Je smutný, že některým z našich fans stačí tak málo, aby měli radost

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes hraje zatim jeho nejlepsi zapas..

Reagovat
Taiger

billl29.01.2019 20:52#

proti njvetsim tragedum v lize..

Máš odůvodnění

Reagovat
smazaný uživatel

ja z neho nejsem taky moc odvareny, jako treba fandove na twitteru nebo redditu, ale dneska bych h zatim nehejtoval..

Reagovat
Taiger

To jo, ale zase z něho dělat kdo ví co jako Cunter nahoře, není taky zrovna rozumný, když poslední zápasy byl vždy jeden z nejhorších

Reagovat
Counter

Ano, dělám z něj strašně moc, když píšu, že to není tragéd.

Reagovat
Taiger

Povedly se mu 3 přihrávky a jsou tu od tebe ohledně nich 3 příspěvky, jestli tohle není známka udělanosti, tak už nevím

Reagovat
Counter

No není, je to jen reakce na přehnanou kritiku na jeho osobu, když máme daleko vážnější problémy úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to myslel celkove. Nesoudim z dneska

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Side

Je to talent, ale určitě ne hráč do základu.

Reagovat
PP

jako, máš kus pravdy, že by tam měl být lepší hráč. Na druhou stranu koho ze čtyrlístku Elneny - Xhaka - Ramsey - Guendo? Borec má 19 let, je perspektivní, chodí si pro balony mezi stopery, podporuje útok, dává kolmice.. Jako, kazí, je to takové neohrabané, ale z té 4ky bych ho do základu dával taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych tam stavel Ramseyho a Guenda nechal hrat prvni sezonu jen pohary, a treba mu davat minuty v rozhodnutych zapasech. Je to na neho vsechno moc hrr, ale to uz je chyba nekde jinde..

Reagovat
jacobT

Reagovat
Grahf

rash

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale no tak Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

A co má s takovým kádrem proti City hrát?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nemusil inkasovat po 20 vteřinách

Reagovat
smazaný uživatel

Je celkem jedno jestli prohraješ gólem z 1. nebo 80. minuty. A nikdo dnes nečekal nic jinýho než výhru City.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože je, ale já věřím v Rafa zázrak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podla mna nechcel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak součást plánu, nakonec, ne?

Reagovat
salami

povolit-utáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

týpkovi se podaří jedna přihrávka doma proti největším tragédům a už je to jeden z největších talentů v jeho věku, fans arse

Reagovat
Taiger

*někteří fans, hlavně cunter ale

Reagovat
Counter

Nezklamals.

Reagovat
havrys99

Celou sezonu si říkám, že Bamba je ten bývalý borec z Blackburnu a on to byl Samba.

Reagovat
madridcan

Skvely pribeh

Reagovat
Tolstobik

Zatim hruza, chtelo by to vysrat se na ty pasy pres cely hriste a trochu drzet balon...

Reagovat
Kixi Syhimour

Vylučte ho, však podváděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si sledujte ten vas arsenal a unjted, kteri jsou zmatenejsi vic jak zeman, zatímco u reky Tyne and wear si hraje aktualni i budoucí miatr ligy a letos i evropy

Reagovat
smazaný uživatel

A to nam chce jeste kkt rozhodci pred slagrem vyloucit Aguera. Ty spino za co zluta? Kkte

Reagovat
smazaný uživatel

Srry Bruyneho

Reagovat
Kixi Syhimour

A) ta byla pro KdB

B) se vší úctou k Arsenalu, ty porazíte i bez něho

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu predsedo

Reagovat
Kixi Syhimour

Předsedo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Zasmej sa

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, to byla Vesnička, ne?

Reagovat
Kincl

sakra potřebuji gol od těch kanonýrů do poločasu, pardon pistolek

Reagovat
Taiger

:DDDDD

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadit si na první poločas Arsenalu

Reagovat
Counter

Guendouzi další parádní založení útoku.

Reagovat
Side

Reagovat
Taiger

To je moc tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Ale no tak toho Ozila, který 20m kolem sebe neměl hráče bych našel i já

Reagovat
Taiger

Honí nad ním jak nad Jenkem

Reagovat
Counter

Musel si tu pozici pro přihrávku vypracovat. A když je to tak easy, proč nikdo jiný tam takové přihrávky dneska nerozdává? Všichni jsou totálně marní.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ondiis

Třeba teď ta na konci zápasu už byla o dost lepší

Reagovat
Ondiis

Protože Elneny i Toreirra jsou technicky nehorázná kopyta

Reagovat
havrys99

Já bych se spíš zaměřil na Ozila, to je smutný..

Reagovat
smazaný uživatel

prodal bych aubamaeyanga a za ty prachy posilil tym na jinych mistech (godin, nkunku, tielemans, carrasco treba)

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nebude verit, ale chybi Iwobi Kridelni hra 0. Koala dostal po minulem zapase asi zakaz poustet se do velkych akci...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Chybí i mně dnes

Reagovat
jacobT

uz to vidim ako ti o rok bude chybat v zostave aj Guendouzi.

Reagovat
Taiger

Jestli začne hrát aspoň trošku líp tak jo, ty moje haty nejsou neopodstatněný

Reagovat
jacobT

Tak zatial si za svoje obete vyberas mladych hracov, u nich je chybajuca konzistencia bezny jav, ale zase je tam velky priestor pre ich rast. Preto si myslim, ze je dost mozne, ze zmenis nazor aj na Guendouziho.

Reagovat
smazaný uživatel

absenci kridel imo hrozne trpi i ozil, protoze vubec nedokazeme udrzet mic na utocne polovine

Reagovat
Grahf

rash je mimo dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Piatek po prestupu dneska v prvnim zapase uz dal dva goly

Reagovat
Side

Elneny dal dneska dvě přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas pravdu předsedo. Co se divam, tak je jedním z nejlepších z Arsenalu. Uspesnowt prihravek 90,7% a duely 3/4

Reagovat
smazaný uživatel

Navic 2 blokle strely

Reagovat
Tommy the Gunner

Chybi Xhaha a Iwobi

Reagovat
Tolstobik

Kdy dal naposledy Young dobrej centr?

Reagovat
Ondiis

Rozhodčí strašně kouskuje hru a několik špatných rozhodnutí

Reagovat
supporter

Pereira nic moc zatim v tom stredu hriste.

Reagovat
pingla

Burnley mile překvapuje, nejsou vůbec zalezlí a nám to dělá obrovské problémy

Reagovat
Busby babes

obrovske?

Reagovat
pingla

jako teďka už je víc tlačíme, to je pravda, ale do 30. minuty jsme neměli téměř nic...

Reagovat
Busby babes

jen sel Rash sam na branu. a oni nemeli vubec nic.

Reagovat
pingla

jo a kopl to někam do řiti jediná šance

Reagovat
Busby babes

ted nevim, jestli to myslis ironicky nebo ne...

Reagovat
Kincl

škoda že není Arsenal v LM, by zas dostal Bayern a to bych se rád podíval na to jak zas tento tým dostane bůra :D

Reagovat
Taiger

:DDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda, ze ted dostane bura Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

ale gendo teraz pekne momenty

Reagovat
Side

To je něco naprosto neuvěřitelný co za tragédii tam předvádíme, normálně se stydím

Reagovat
Side

VYSTŘELTE UŽ NĚKDO DO PIČE

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

Tak na nepísknuté penalty 1:1

Reagovat
Nikikrew

2:1

Reagovat
Minister

To je úplne zúfalý výkon toto.

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu sme zahrali len uplne minimum zapasov pekny futbal...vlani bol skoro kazdy zapas doma parada

Reagovat
Counter

A každý venkovní byl prohra no.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dnes jak manzelka po 30 rokoch

Reagovat
Counter

Nechápu, jak si můžeš idealizovat loňskou sezonu, vždyť to byla příšernost.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ju vobec neidealizujem, viem ze nebolo dobra, ale napr. doma sme fakt skoro kazdy zapas hrali super futbal. tuto sezonu sa to podarilo asi dvakrat. plus emery ma velku vyhodu, fanusikov za sebou, na wengera sa len bucalo a hralo sa v sialenej atmosfere

Reagovat
Counter

Na začátku sezony se nebučelo, od jeho oznámení odchodu z klubu taky ne. Pár měsíců mezi byla atmosféra šílená, ale ne neprávem.

Reagovat
smazaný uživatel

no bude to zazrak jestli dame LM..

Reagovat
Horcmen

Wolves hrajou zatím dobře, Jiménez zas výborný

Reagovat
Counter

Reagovat
PhilipS

Cardiff měl vést. Obrana tragická. Školácký fauly. S Elnenym je potřeba se rozloučit. Na Arsenal nemá. O půli za něj musí přijít Iwobi. Od nás nejlepší Guendouzi. Hraje svůj nejlepší zápas zatím. Laca je taky výbornej vždycky když se dostane k balonu. Je trestuhodný, že ho nedokážem zapojit víc.

Reagovat
smazaný uživatel

*emerym

Reagovat
smazaný uživatel

Prestali jsme hrat vertikalne. Vlastne jsme prestali hrat uplne. Pep jim za to nakope o puli koule.

Reagovat
Nikikrew

To je opat ale otrasny vykon.

Vzadu totalne zmatky, Monreala prehlavickovali niekolkokrat, nerozumiem preco nedostal sancu dnes Mavropanos. Kolasinac ma zakazane utocit ?

Elneny co moze prihrat dopredu sa otaca a vsetko dava na stoperov, Auba s Lacom si dnes vobec nerozumia.

Treba zmenit rozostavenie na 4-2-3-1, Iwobi namiesto Elnenyho hore. Cardif mal lepsie sancu, hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lukaku vzhľadom čistý zápasník . Mohli by si dať so Shawom pár kôl ...

Reagovat
ADM

Stopéri MU majú fakt seriózny problém s potiahnutím lopty do volného priestoru

Reagovat
smazaný uživatel

To maji ještě trauma z Mourinha.

Reagovat
havrys99

Hmm, tahle pecka byla jasná. Ale stejně tak Cardiff měl kopat taky jednu.

Bída, šeď, nuda. Arsenovo teamspirit daleko v nedohlednu. Bez šťávy, minimální týmový výkon. Zajímalo by mi, kolik má Auba dotyků s míčem, zato Laca je pro nás větší oživení v ofenzivě. Nejvíc mi mrzí koukat na takovou bandu sympaťáků, když člověk vidí obličeje Lichtsteinera, Mustafiho, otráveného Ozila i ubrečeného Guendouziho. Škoda, že dnes není AMN, křídlo by dneska oživil.

Reagovat
Ondiis

Elneny za Granita a Iwobi za Aubu .. ten mi poslední zápasy pije krev. Co dnes udělal? Ne co udělal dobře, ale co dnes udělal. To je šílený v porovnání s Lacou. Prostřídejme to, uklidněme a vyhrajem. Doprdele vždyť to je jen Cardiff a my jsme ti horší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc zacina to byt cista hruza. Gol ve 24 sekunde, Newcastle navic uplne mimo, meli j>m dat do 30. dalsi dva a bylo to. A oni misto toho delaji pochodak. To jsem si mohl rovnou pustit tenis

Reagovat
Tolstobik

DPC, i Jones ma lepsi centry nez Young

Reagovat
Swarley

měl by kopat rohy...oh wait..

Reagovat
Tolstobik

......

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dneska nechapu Torreirovu pozici?? Zda se jen mne, ze DM hraje Elneny a on je ten vysunutejsi?

Reagovat
Nebelung

Mně přijde, že střídáme hru na dva stopery s hrou na tři, přičemž Elneny je ten třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

hrame zase diamant

Reagovat
Nikikrew

diamant

Elneny

Torreira Guendo

Ozil

Reagovat
Busby babes

Pereira je zatim hodne spatnej. Romelu taky nic moc, chtelo by to od nej lepsi pohyb.

Reagovat
Busby babes

a Young a jeho centry, to je dneska zase show.

Reagovat
Swarley

celkově je to bez pohybu

Reagovat
Tolstobik

Ani Rashford nic moc, od nas zatim nejlepsi asi Shaw...

Reagovat
smazaný uživatel

To nefandeni v Newcastlu zabilo cely zapas. Nema to absolutne grady, ale chapu, ze to je klasicky protest proti Ashleymu.

Reagovat
smazaný uživatel

auba je (jako obvykle) herne zbytecny. el neny hraje po dlouhe dobe a hraje na nic. ale podle me je nejvetsi problem v tom rozestaveni, ve kterem se nechavame prehravat cardiffem( ) a nejsme schopni kombinovat na jejich polovine natoz si vytvorit sance.

obrana je spatna, ale vzhledem k tomu jaky je to slepenec, tak uz ani nevim, jestli cekat vic. a neny, ktery jim mel pomahat dela spis pravy opak. torreira hraje jako v soucasnosti vzdy, takze nemastne neslane. guendo taky nic moc, ale je z nich nejlepsi.. ale nesnasim to jeho dlouhe vedeni mice, kdy ani nebezi rychle a casto je mu lehce odebrany mic anebo do nekoho narazi a aspon spadne, aby byl faul (coz taky nesnasim).

ozil snad ani nebyl na hristi s vyjimkou polednich 2 minut. ale ma to i tezke, kdyz nejsme schopni kobinovat.

Reagovat
Taiger

Protože Auba není žádný křídlo? Duh?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nehral kridlo.

Reagovat
Taiger

Byl furt na křídle

Reagovat
Nikikrew

Sak Ozil mal asi najviac dotykov

Reagovat
Counter

Sranda je, že Mesut má za poločas slušné stats, aspoň co se týče přihrávek (nejvíc z týmu), přihrávek ve final third (nejvíc z týmu), key passes (nejvíc z týmu), attempted tackles (nejvíc z týmu)... Ale jako přitom souhlasím Měl by hrát o dost líp.

Reagovat
bbbauch

Mel by, ale nedivil bych se, kdyby se mu kvuli okolnostem zas tak moc nechtelo

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

dost tomu chybí Ander, ten v tom středu lítá jak hadr v kýblu, věčně se nabízí, můžou si to s ním hráči narazit...

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Swarley

f

Reagovat
Grahf

útok je napytelo, mata behá všade do strany, lukaku stojí jak stlp a rash je mimo

Reagovat
Swarley

je to strašně pomalé, odchozený poločas, musíme trošku přidat na tempu

Reagovat
Grahf

young nedá jeden center

Reagovat
r.mrazik

Ten young je kokot...ve vapne pet lidi a on strili

Reagovat
Swarley

stejně by ten centr posral, radši střílel

Reagovat
r.mrazik

Treba by nekoho trefil...idiot

Reagovat
Swarley

ale tak jasný, byla to kktina

Reagovat
smazaný uživatel

Fuh, už dávno som nevidel tak nudný zápas jak dnes v Newcastli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýkoli zápas Newcastlu tuhle sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa som ich nevidel.

Reagovat
Hokaido

Já to nechápu, vždyť vy hrajete na prohru 1:0.

Lepší by bylo to proti větším týmům otevřít a prohrát třeba 9 zápasů 2:4, ale jeden vyhrát 2.1.

Reagovat
Counter

Skóre je taky důležité. A třeba na MU prohráli 3:2 gólem v nastavení.

Reagovat
Hokaido

Body jsou ale trochu důležitejší. A Newcastle s tímhle výkonem vypadá, jako by je ani nechtěl a 1:0 by mu stačilo.

Reagovat
Counter

No... Teď to tak nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim no. Rafa fakt hraje s těma velkejma týmama na prohru max o gol, ale tri body jsou porad vic nez hezky skore. Spis si rikam, ze sebevedomi hracu min utrpi pri tesny porazce nez pri debaklu.

Reagovat
Counter

Podle mě spíš vidí větší šanci na bodový zisk tím, že bude hrát takhle hnusně.

Reagovat
smazaný uživatel

No... co dodat

Reagovat
Counter

Ještě si se soudy pár minut počkám, ale ať už to dopadne jakkoli, tak vidíš, že něco na tom je

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to klasicky EF začaroval, že

Reagovat
Counter

Dovolil sis kacířskou myšlenku - zpochybňování Rafy!

Reagovat
MCFC_8

Po rychlom gole zapas ako v Huddersfielde, kopa nepresnosti, lava strana Danilo-Laporte vela chyb, treba jednoznacne poistku, 2-3 nadejne precislenia sme dodrbali...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme je dneska dobře v podcenili, asi si myslí že se všichni porazí sami

Reagovat
iamek

young a perreira Mata klasicky se stahuje do středu a Rash taky nic moc. Strasne schází Anderko.

Reagovat
r.mrazik

Hrozny polocas...bez pohybu,pogba se ani nezpotil,andreas neni hrac pro MU a young at maze do pice...a mata do spanelska

Reagovat
iamek

Andreas, Mata a Young souhlas. A my ještě chystáme pro ne smlouvy

Reagovat
r.mrazik

Snad jen proto,aby nesli zadarmo...i kdyz young je i zadarmo drahy

Reagovat
Busby babes

Young jednou za cas by byl ok. Blby je, ze ted hraje furt. Matu bych si asi jeste nechal, i kdyz jeho odchod me nijak zvlast trapit nebude, co se hry tyka. Jinak je to desnej sympatak a musi zustat. Andreas je velky zklamani zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu, co bych měl na tom Pereirovi vidět...

Reagovat
r.mrazik

Presne tak...asi ma obstojnou techniku...na treninku

Reagovat
bbbauch

pogbovi se moc nechce dneska... mata dolu, rash doprava, sanciz doleva.. aherrera za perreiru

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Taiger

Guendo sniper

Reagovat
Counter

Vidíš, mně vyčítáš, že tady píšu o každé jeho přihrávce, a sám děláš to samé u každé věci, která mu nevyjde.

Reagovat
Taiger

Podělal toho dnes mnohem víc Snad poprvý, co jsem zmínil u něho něco konkrétního dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Jsem rád, že mě Emery vyslyšel, ale tohle měla být základní jedenáctka. Takhle jsme ztratili půli. Fakt předvádí podivný trenérský tahy. Začínám z něho být nervózní.

Reagovat
Minister

Mustafi out?

Reagovat
Whitemedia

Piatek dá za zápas beztak víc branek jako u nás Pipita za půl roku

Reagovat
PP

Toho Lichsteinera nám byl čert dlužný.. to je jak borec z okresu..

Reagovat
PhilipS

Nejhorší je, že Jenkinson může být jenom lepší než Lichty. Kam jsme se to dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu nekdo, kdo ma O2 Sport Pack?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale proc, nehral dneska tak tragicky a jeset tam dat jenka, wtf

Reagovat
Counter

Jeeeenks

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon dopredu to s nim bude snad lepsi

Reagovat
PP

hrajou jak prasata na tom mokrém hřišti.. no, Guendo dolů, Ramsey hrát.. Bez těch obou beků je to ale nahovno no..

Reagovat
smazaný uživatel

jenko zavesi

Reagovat
jacobT

Toho sa prave obavam.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks a Guedo v zakladu, Counter musi mit orgasmus

Reagovat
Counter

Já Guendouziho nijak extra nemusím, jen tu bojuju proti jeho kritikům. Ale Jenks je jasná věc no ❤️

Reagovat
Kixi Syhimour

Csaplárova past v Londýně

Reagovat
Ondiis

Jo on píská Dean to leccos vysvětluje. Horší výkon rozhodčího v našem zápase jsem tuto sezónu neviděl

Reagovat
Taiger

Teď si říkám, že jsme s Nikim trefili fakt zápas z miliónu, kterej nás nepotká hodně dlouhou dobu

Reagovat
havrys99

Laca a jeho přístup je o dva parníky jinde než zbytek týmů

Reagovat
Ondiis

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley

Reagovat
Tommy the Gunner

PENCLE

Reagovat
Ondiis

Konečně ty kokot

Reagovat
fabec1222

OGS ven

Reagovat
Grahf

pereira dopiče

Reagovat
Tolstobik

Pereira jezisi

Reagovat
Counter

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

nechajte to kopat jenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alex <3

Reagovat
Busby babes

Adnreas.

Reagovat
Busby babes

a Jones mu to teda dal taky paradne.

Reagovat
r.mrazik

Dal mu to normalne...mohl hrat z orvni na de geu

Reagovat
Busby babes

dal mu to napicu mezi 3 hrace Burnley. Mel to hrat jinam.

Reagovat
r.mrazik

Ale houby..tohle bych zahral v pohode i ja

Ti hraci byli daleko

Reagovat
Busby babes

no ne, proste mu to dal do uplne debilni situace a Pereira ji pak jeste debilneji vyresil. Primarne to zajebal Andreas ale Jones mu to proste nemel vubec davat.

Reagovat
r.mrazik

Hraje za MU!! Jestli tohle neodehraje,tak at vypadne

Reagovat
Busby babes

reagujes na uplne neco jinyho nez pisu. To je pak tezky vest debatu .

Reagovat
r.mrazik

No nereaguju,dal mu to do situace,kterou musi hrac Mu vyresit v pohode

Reagovat
Busby babes

whatever. Nesouhlasim a napsal jsem proc. A Jones za to pochvalenej nebude.

Reagovat
Jollae

Reagovat
Jollae

Reagovat
kiwwi

vsak mu to dal jednoznacne do speku...nehovorim, ze by si s tym nemohol poradit, ale prihravka od Jonesa bola napicu

Reagovat
r.mrazik

Do speku si to dal az zpracovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Young jakej centřík

Reagovat
smazaný uživatel

Arter a prekvapil me Kolasinac, ze se nehada a je klidnej. Jeste ze tam uz neni to prase Lichty, ten by se tam s nema strkal a provokoval jak pizda

Reagovat
havrys99

Reagovat
havrys99

AUBAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

AUBA CPT

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAA

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ondiis

Každopádně Iwobi

Reagovat
Tommy the Gunner

Legenda

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAA

Reagovat
Rohlíček

Aubaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira kokot na druhou

Reagovat
ADM

Jones si ho tiež nemusel popliesť s Busquetsom medzi dvoma hráčmi

Reagovat
PP

Jediný způsob, jak mohl dát Auba dneska gol.. ale dobře tak.

Reagovat
Horcmen

Digne

Reagovat
jacobT

Dva zapasy v minuse za sebou a este sa vykartuje pred DGW...

Reagovat
Horcmen

jak su rád, že jsem si nechal 2FT

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Digne

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel

Reagovat
havrys99

Iwobko si zaslouží základ

Reagovat
r.mrazik

Andreas ven!! Hrozny

Reagovat
Taiger

Kdo má všechno Digneho ve fantě?

Reagovat
jacobT

Nemal si ho nahodou ako kapitana? To by vela vysvetlovalo.

Reagovat
Taiger

Mám Aubu, kterej na 3 bonusech

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Tolstobik

Tvl, jestli Ole ztrati prvni body takovymhle failem,....

Reagovat
Sandstorm

Ole by měl něco dělat. Zatím to jde za ním díky špatně zvolené sestavě. Pereira v zakladu

Reagovat
Tommy the Gunner

Solskjaer out!

Reagovat
Taiger

Guendouzi tam jak šašek překáží Mesutovi

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, vždyť hraje skvěle teď

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky, i Özil

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel Jenko a naráz jak všichni procitli. Legenda

Reagovat
Counter

Reagovat
PP

Parádní jak se ten Laca rve.. + Torreira naprostá dominance středu, Iwobi to rozhýbal.. Ted to potvrdit a rozmést je.

Reagovat
r.mrazik

Rozhodci je taky vocas

Reagovat
Busby babes

Moss no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nad tím jsem se tuhle taky myslím rozčiloval

Reagovat
Whitemedia

buřtík Moss, Dean, Atkinson, Taylor, Pawson.. úplně jedno, který z nich píská, pravidelně totiž všichni stojí za hovno..

Reagovat
Tolstobik

On piska random - ale takovej random, ze nikomu nenadrzuje ani neublizuje v konecnym dusledku...

Reagovat
Busby babes

Muze tam Ole poslat sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Jiménez na Dohertyho, centimetry chyběly

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
Kixi Syhimour

Houby Fulham, Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chambersko

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Sandstorm

Rashford na hrot a pošli tam Alexise. Lukaku dolů. Plus Lingard in, Pereira out.

Reagovat
Hokaido

Mitrooooooooo

Reagovat
Horcmen

Fabianski ošetřovaný, začíná to kulminovat...

Reagovat
Counter

Reagovat
DieFohlenBMG

Sklapla past

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič solí

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic je uplne vklidu hrac pro top4. On goly proste davat bude vsude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, ale... vravelo sa to aj o Bentekem

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič zklamal jen v Champu, kde mel hrat pravy opak toho, v cem je skvelej. Jinak vsude daval hromadu golu. Nevim, pokud se mu trochu tym prizpusobi, tak podle me nevyhori tak jako Benteke. Ale Bentekeho jsem nikdy nijak nesledoval, takze nevim proc se neprosadil u vas a i ted pusobi jak smatlak.

Reagovat
Action_Bronson

Benteke bol vždy kripel. Celá hra Aston Villi stala na tom, že sa nakopavali lopty na Bentekeho. Keď prišiel prechod do väčšieho klubu, tak sa jasne ukázalo, že nato nemá a ze nestačí len stat v 16 a čakať dokým ti niekto nahrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pre Newcastle nie

Reagovat
smazaný uživatel

*pre Rafu

Reagovat
Sandstorm

Pereiru pošli ještě dneska na to hostování, který si zamítl.

Reagovat
Grahf

zajebte toho younga niektro, centre ala valencia v najhoršej forme

Reagovat
Nikikrew

Auba je fakt strasny, ale uz niekolko zapasov.

Reagovat
C-M@ster

Youngovy centry a Matovy přihrávky ve vápně

Reagovat
Horcmen

Jimeneeeeeeeez

Reagovat
Ondiis

Guendo každou minutou na hřišti dneska roste. Nemám ho sice rád, ale s Lacou nejlepší na hřišti dnes

Reagovat
Taiger

Nejlepší dnes Iwobi

Reagovat
Ondiis

Pravda, ti tři to dnes rozhodli

Reagovat
smazaný uživatel

jasne iwobi

Reagovat
Ondiis

jasně ne. Společně s těma dvěma

Reagovat
smazaný uživatel

jeho prichod uplne obratil obraz hry.

Reagovat
Ondiis

*odchod Elnenyho

Reagovat
PP

Laca.. ale Guendo byl v 55.minutě na střídání.. od 70. se zase rozjel.

Reagovat
Busby babes

Heaton.

Reagovat
smazaný uživatel

nacho na levem beku

Reagovat
Tommy the Gunner

Newcastle Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Rondooooooooooooooooon

Reagovat
Sandstorm

To už není možný, jaký má to Burnley štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

To mame za tu pasivitu. Dmnti. Takhle se prohravaji zapasy. Uz to hrajete jak SPARTA

Reagovat
Counter

LACA

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
havrys99

LACAAAAAAAAAAAAAAAAA do háááje učte se od něěěěěěěj, orgasmuuss

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je peoste vsechno v osudu zarizeno pro Liverpool. Jestli ro ani letos KONECNE nevyhraji, tak uz nikdy

Reagovat
Ondiis

Zlatý míč!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi útočník na svete

Reagovat
Mato178178

mata slaby ako caj ale dole ide lukaku ked tam centrujeme lopty

Reagovat
Taiger

Auba 1+1, where are dem haters now

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

My, co máme Jimeneze s Mitrovićem, jsme tady.

Reagovat
Ondiis

takové asistence bych ani nepočítal. zvlášť jemu. Dnes si nezasloužil ani tu penaltu

Reagovat
Rohlíček

Lacaaaaaaaaaa

Reagovat
mr.Silver

Lacaaaa to je tank!

Reagovat
Counter

Laca je zlatíčko, úžasný přístup.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

suverénně největší sympaťák z celého kádru

Reagovat
Taiger

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho je fajn, ale to jeho španělské rozhazování rukama a vztekání se nad svými jasnými fauly...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
Lacko_Boh

přestup

Reagovat
Nebelung

Reagovat
tunkic

Reagovat
Grahf

kurva to je tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je buh

Reagovat
Pigeon

Proč stahoval Romela když tam budeme očividně posílat jeden centr za druhým...

Reagovat
ACSMan

Začínám se bát že je to zápas jako památný proti Fulhamu za Moyese

Reagovat
havrys99

sakra znova, na co sahne, to je úplně svatý

Reagovat
Ondiis

Laca by si dnes zasloužil 5 bodů bonus do fanty

Reagovat
MCFC_8

Presne taka picovina visela vo vzduchu ale este mame cas na poriadny tlak

Reagovat
Horcmen

Jimeneeeeeeeeeeeeez král

Reagovat
Taiger

Jimmy je láska

Reagovat
havrys99

Heaton to zase zavřel na OT?

Reagovat
C-M@ster

To bude comeback!

Reagovat
smazaný uživatel

Pep zas nema zalozni plan stejne jako proti chelsea napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

City remíza a Ole out? Is it Liverpool day today?

Reagovat
smazaný uživatel

This is destiny

Reagovat
Tolstobik

Moss predvadi hroznej trolling

Reagovat
smazaný uživatel

jenkos

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt jak kdyby hral v jine dimenzi nez ostatni

Reagovat
Taiger

Něco jako Cunter a jeho komentáře tady

Reagovat
Counter

Guendouzi je regulérně jeden z nejfaulovanějších hráčů v PL.

Reagovat
mr.Silver

Koukam teprve tak od 55. minuty, a solidne dostal nakopano tak 5x

Reagovat
smazaný uživatel

regulérne faulovaný? :D

Reagovat
PP

no je.. to, že to nechává až na nejposlednější chvilku je věc druhá no. Fakt hraje nebezpečně pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

novy wilshere

Reagovat
Counter

Snad nebude i tak skleněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, kdyz vidim toho Artetu na lavce.. Co on muze byt za asistenta proboha? Neco jako Kovac ve Sparte, ne?

Reagovat
Grahf

lukaku mal ostať na tie centre

Reagovat
smazaný uživatel

My ještě prohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

omg, ani teď to čisté konto neudržíme

Reagovat
kiciN

Vsak proti Chelsea bylo

Reagovat
kiciN

tvle ale 4 cisty konta z 24 zapasu, to je dost spatna statistika

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

naprosta silenost, cekal jsem to teda min kruty pro Arsenal

Reagovat
Taiger

LOL, Newcastle penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

BURNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
Counter

Ale dobré výsledky dneska

Reagovat
Wat

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Škoda ztráty 2 bodů s Burnley Jinak těší mě, že konečně vyhrál Fulham, přál bych si aby to zachránili

Reagovat
Grahf

zápas blbec, burnely 2 goly z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley a Newcastle gol orgazmuuus

Reagovat
Taiger

RITCHIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
r.mrazik

Kurva co to je za mice od alexise??

Reagovat
Swarley

a už klasický chaos v obraně

Reagovat
Busby babes

young tam hlida kus travy no.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Jde dpc dpc dpc naprosto vypusteny zapas, kterym jste si prohrali titul arteta s danilem bezte dpc. Tam kde je na lavce byvaly arsenalsky hrac je po titulech

Reagovat
Taiger

Goal scored in first 15 minutes:

City 12

Arsenal and Tottenham 6

Jen si sledujte ten vas arsenal a unjted, kteri jsou zmatenejsi vic jak zeman, zatímco u reky Tyne and wear si hraje aktualni i budoucí miatr ligy a letos i evropy

Reagovat
PP

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
jacobT

Reagovat
kiciN

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
Coutinho10

Ritchiiieeeee

Reagovat
Busby babes

Ole, record breaker.

Reagovat
Tommy the Gunner

Wow Newcastle

Reagovat
Nikikrew

United , City

Reagovat
jacobT

Manchester dnes ani modry ani cerveny.

Reagovat
Grahf

ani penclu nám nedá keket

Reagovat
Swarley

vždyž ukazoval na penaltu kurva

Reagovat
EL Gringo

Magpieees Rafa pomaha

Reagovat
MCFC_8

Koledovali sme si...v 1.minute gol a potom to vyzeralo ako vyzeralo...

Reagovat
ADM

Sledovať tie centre MU to je horšie ako Policajti v akcii

Reagovat
Swarley

Ole mi dneska z profilu trošku připomínal na jednom záběru Moyese...flashback se vším všudy...

Reagovat
Counter

Ole hlavně vypadá jako Sméagol.

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho už 422oons taky všiml

Reagovat
Pigeon

No aspoň ta šňůra z Oleho spadne, škoda jen že je to na Old Trafford. Ale nic se neděje a pojedeme dál to rozestavení bohužel připomínalo časy pod Josem. Hráči nevěděli kaj přesně mají chodit, jediným východiskem byly centry, na které nesmyslně stáhnul dolů Lukakua. Burnley prakticky z hovna dva góly ale zase velké chyby v obraně. Tam prostě chybí lídr. Liverpool dnea bude mít asi šťastný den, bohužel

Reagovat
r.mrazik

Vsak druhy polocas byl fajn,kdyby to neposral andreas

Ten prvni byl zbytecne ztraceny

Reagovat
Tolstobik

Ale i v prvnim polocase mi prislo, ze byla snaha utocit, jen to proste moc neslo, uplne odchozeny jak za Mourinha mi to teda neprislo.

Reagovat
r.mrazik

mne tedy jo...sice tam byly dve sance,ale jinak to bylo silene pomaly a bez pohybu

urcite je Ole v satne serval,protoze pak hrali jinak

Reagovat
Tolstobik

Druhy polocas byl rozhodne lepsi, to je pravda, ale dostat v nem dva goly je hrozna katastrofa - strasne chybi jeden top stoper....a mit pravyho beka co umi centrovat, vyhralo se dnes tak 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl a Pep taky dobre. Takovy trener a nema zalozni plan kdykoliv nedaji tymu tri ctyri goly, tak je po nas absolutne zadny b plan! Ale za to muze ten icus arteta, ktery ho znicil

Reagovat
Taiger

Reagovat
MCFC_8

Co za chujoviny tu Artetu vytahujes...minuly rok by si na neho papulu neotvoril

Reagovat
masly008

on nikdy neměl plán B.jenom v barce měl messiho no.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak je to sulek a ne genius

Reagovat
technecium

Tak pojďme swapnout Pepa za Valverdeho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem pro. Kam jde Pep, tam jdu s nim

Reagovat
technecium

Reagovat
mayday

Trénuje jen týmy, kde by tu sestavu udělal i strejda ze III. třídy...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
masina_LFC

nejak nezvladas ty sucasny aj buduci majster

Reagovat
smazaný uživatel

]

Reagovat
Tolstobik

Skoda, ale me to stejne bavilo vic nez jakejkoliv zapas pod Mourinhem, protoze se alespon utocilo.... teda do doby nez mi spadl stream

Reagovat
Error

Burnley jaka forma... pokud vydrzi, tak 13 bodu z 5 zapasu, nejlepsi v lize

Reagovat
C-M@ster

Snad to zas nevytáhne ven

Reagovat
Whitemedia

City tpč jaká sestava, tohle je naprosto top, nejsilnější sestava v PL.. a pak mrknu na livesport a nejsilnější sestava teče s Newcastlem prostě PL

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

obráááát

Reagovat
Counter

Pogba bodíky do fanty, pěkně

Reagovat
PhilipS

Gouendouzi MOTM. Dneska ukázal jak skvělej hráč to může být. Emery měl dneska zas z prdele kliku. Nenasadit Iwobiho a dát tam Elnenyho je nepochopitelný. Mohlo být dávno po zápase. Lichty s Elnenym už by se na hřiště neměli dostat. Přeřadit od béčka a dát komukoliv, kdo projeví zájem. Laca tradičně výbornej. Auba dneska předved nejhorší výkon zatím.

Reagovat
masly008

já to viděl až od 65 minuty,takže říkáš že emrery jako vždy dal špatnou základní 11 aby pak vystřídal a hrál s tím nejlepším co má?jaké překvapení.

Reagovat
PhilipS

yop

Reagovat
Counter

Auba je prostě hráč, který nepředvede nic a zároveň bude nejlepší střelec ligy.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
gocii

Zas kdy jindy jim dat sanci nez s cardifem, napravo je to des a byl to idealni zapas na zkousku, elneny zas v pl skoro letos nehral a nejspis ani nebude

Reagovat
Counter

Reagovat
PhilipS

Lichty budiž. Ale tah s Elnenym mi prostě nikdo nevysvětlí. Idealní match pro Iwobiho.

Reagovat
Swarley

ale Mata na tom CM super

Reagovat
smazaný uživatel

theo uz nehrava ani z lavicky

Reagovat
PhilipS

Furt nedokážu pochopit proč tak dlouho trvalo se zbavit hráčů za zenitem jako Theo nebo Wilshere. Teď zas bude trvat věčnost než se zbavíme Xhaky někam do Westhamu

Reagovat
Grahf

hohooooo

Reagovat
ACSMan

Klasický den, kdy si jde gólman odchytat nejlepší zápas kariéry na Old Trafford.

Reagovat
Big Virgil

De Gea mel zase svůj den??

Reagovat
Counter

Hezky MU, starý dobrý Fergie time je zpět

Reagovat
Minister

oni to ešte vyrovnali kurvy

Reagovat
Swarley

ještě jeden kurvaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola je sulek a ne genius. Toho by prechcal i Skorpil

Reagovat
Tolstobik

Vole, oni jeste vyrovnali.....a ja uz nenasel fugnujici stream

Reagovat
r.mrazik

Alexis je proste curak...sorry jako

Reagovat
Golasso

Tak jsi na to konečně došel?

Reagovat
C-M@ster

Vytáhl penalty a teď i blokoval útok, to je šulin

Reagovat
EXoRcIsT

rozhodca kurva pici nastavis 5 min 2 min sa nehra pre gol a zdrzovanie brankara potom nam odjebes jeden utok lebo ta trafi lopta a nakoniec odpiskas skor

Reagovat
Tolstobik

Moss je proste troll a ne rozhodci

Reagovat
ACSMan

Taky jsem se u toho pozastavil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochopíš, už dávno má být v důchodu

Reagovat
bbbauch

vocas

Reagovat
mithro

Moss uz nevladal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Olivere teď běž Rafovi líbat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

benitez > guardiola

Reagovat
Counter

Rafa > kdokoli

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

veľké ďakujeme Rafa!!!!!!!!

Reagovat
YNWA__MSN

Min rok pomohl s Chelsea

Reagovat
Tolstobik

No a Pereira asi dneska definitivne dokazal, ze na United proste nema.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

uplne neviditelny zbytocny hrac v tomto zapase akurat daroval gol Burnley

Reagovat
Tolstobik

Presne, jediny zapamatovatelny okamzik z celych jeho 60 minut byl lacine darovany gol. Ale ostatni se alespon postarali o to, ze Ole kvuli nemu neprohral

Reagovat
Tomanatura

To jeste nekomu potreboval dokazovat?

Reagovat
Tolstobik

Ole nekdy zapasem rikal, ze jeste sanci dostane, protoze v treninku byl skvelej...

Reagovat
ACSMan

Je to smutné ale dnes byl hrozný, on fakt asi zapadal jen za Mourinha když ten celý tým stál za vyližhrdel.

Reagovat
Busby babes

vsak pod Mourinhem skoro nehral a kdyz hral, tak to taky bylo na hovno.

Reagovat
ACSMan

Asi jsem spíš myslel tu predsezonní přípravu

Reagovat
Busby babes

jo, tam mel dva slusne zapasy pokud se dobre pamatuju, a doufal jsem, ze se letos ukaze. bohuzel v ostrych zapasech to zatim nepredvedl.

Reagovat
ACSMan

Taky by mě zajímala jeho změna pozice za ty léta, začínal na CAM pak křídlo a teď u nás vesměs CDM. Možná to nebude ta jeho pozice.

Reagovat
Busby babes

anebo proste nebude dost dobrej na to aby hral u nas. Neprosadil se poradne ani v te Valencii...

Reagovat
ACSMan

Je to asi momentálně nejrealističtější varianta. Co říkáš na stoperské duo? Já osobně bych určitě používal Baillyho a pokud možno Smallinga, z těch co tam teď jsou.

Reagovat
Busby babes

tak doufal bych, ze zaklad bude Bailly - Lindelof. uvidime co bude v lete no. Bailly je obcas dost zbrklej, Jones zas dela chyby...

Reagovat
mithro

Jones tiez

Reagovat
Busby babes

Ole mu sanci jeste da, ale bude muset predvest neco skvelyho. Takovejhle vykon si hrac v jeho pozici nemuze dovolit.

Reagovat
lajka30

To asi trošku Newcaslu zvedne sebevědomí.

Reagovat
r.mrazik

Kazdopadne skoda prvniho prochozenyho polocasu

Reagovat
Luc-Luc

Skvele skvele skvele, zitra to bude zase o 7 !

Reagovat
aramaki

United

Reagovat
pospec7

ajajajaaj Rafa

Reagovat
YNWA__MSN

In Rafa we trust

Reagovat
Malresi

Už od Vianoc sme favoritmi na zisk titulu, prehrou so City sa tá strata trošku zmenšila, no i tak sme ostali favoritmi. Vďaka Newcastlu a našej dnešnej výhre sa však opäť môžeme dostať do pozície, kde všetko iné ako titul, by sme mohli nazvať hanbou.

Tak prosím chlapci, s VVD či bez neho, ukopte to dnes. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

pokud LFC zvládne vyhrát všechny 3 následující zápasy s týmy ze středu tabulky, pak budu souhlasit..

Reagovat
Malresi

Myslím, že už po dnešnej prípadnej výhre je všetko iné ako titul iba hanba. Vzhľadom na to, ako sme strácali doteraz a ako stráca konkurencia, si nemôžeme dovoliť zahodiť náskok 7 bodov. To by sme museli 2x prehrať a raz remizovať. Samozrejme je to reálne, ale v našej pozícii nemysliteľné.

Reagovat
fenixLFC

Furt mame este 15 zapasov, tam sa trikrat da stratit v pohode. Je to PL, kazdy zapas moze byt prekvapenim vid city.

Reagovat
Malresi

Veď to píšem. Je reálne, aby sme stratili. Zápasov je na to dosť, najme na OT, Goodison, doma Chelsea trebars. Ale to isté čaká aj City viacmenej.

Pointa nie je, že nestratíme, resp. nemali by sme stratiť. Pointa je, že čokoľvek iné ako titul, v prípade dnešnej výhry, bude hanba.

Reagovat
JackDaniels.

Ou yeah!

Reagovat
madlucas

dneska aj pool strati.. mark my words

Reagovat
Coutinho10

09:12 Arnautović má zřejmě zlomenou nohu

Dlouhou pauzu před sebou pravděpodobně má Marko Arnautović. Rakouský útočník ve službách West Hamu nedohrál zápas s Wolverhamptonem a důvodem bylo zranění nohy. Stadion opouštěl o berlích a dnes ho čekají vyšetření, která by dle tisku měla potvrdit podezření ze zlomeniny nohy. (dailymail.co.uk)

tak to asi ted lituje, ze nesel do ty Činy

Reagovat
smazaný uživatel

smolař ale tak aspoň nesestřelí o víkendu LFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Banger

taky jsem si říkal. neskutečný pech pro něj i pro WH, protože ti teď nemají ani hráče ani prachy

Reagovat
Banger

Dneska hlavně Blues za 3 body, ať se zas United trošku uklidní

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

No jo, dement Edo, že nepodpořil Mourinha a dávno Martiala nevyrazil místo Williana nebo Perišiče.

Reagovat
Deywid

no dement to veru je, mohli sme mať v Chelsea Martiala namiesto Williana

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Edo dement je.

Reagovat
r.mrazik

vyber manazeru ma tragickej...krome Oleho,ten se mu mega povedl

ale mel me poslouchat a dat to rovnou giggsovi...

Reagovat
Counter

Jasně, ale i dementi můžou něco udělat správně a v tomhle případě bylo správné, že Mourkovi nešel na ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

zaplatpanbuh za ty dary...a za Oleho

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si dneska Odoie, ale dnes celkem jistě a do jistý míry i logicky Willian po těch dvou gólech. Hlavně ne Barkley, chci Kovu.

Reagovat
Makiii

10:21 Fellaini se dohodl na angažmá v Číně

Marouane Fellaini je na odchodu z Manchesteru United, o belgického záložníka se zajímá čínský celek Shandong Luneng a fotbalista se s ním už dohodl na podmínkách smlouvy. Asijská strana nyní vyjednává s anglickým klubem. (bbc.com)

napred darek na Vanoce - vyhazov Mourka a ted tohle? Jezis, to by bylo fantasticky!!! KONECNE

Reagovat
Agent z Melmacu

Kevin Oghenetega Tamaraebi Bakumo-Abraham, keď už len zoberieš iba začiatočné písmená všetkých jeho mien, tak z toho tiež urobíš meno - Kotba

každopádne zatiaľ 19 gólov, predtým v druhej lige 23 golov za celú sezónu, tá anglická druhá mu viditeľne sedí

Reagovat
Mastný Chobot

to je aspoň poriadne meno, nechápem, prečo si hovorí Tammy, keď si môže nechať hovoriť Kevin Oghenetega Tamaraebi

Reagovat
smazaný uživatel

13:21 Arsenal jedná o příchodu Carrasca

Yannick Carrasco chystá návrat do Evropy. Belgický křídelník v minulosti hrával za AS Monaco nebo Atlético Madrid, aktuálně patří čínskému celku Dalian Yifang a o jeho hostování jedná Arsenal. (football-espana.net

Ale at uz je tady, nez mu nekdo nabidne ranec Konecne dobrej hrac uvazovanej v souvislosti s nama. Velmi nepekne a drsne nas zesmesnil pred par lety jeste s Martialem v LM, ma co odcinovat. Hrac je to fantastickej, jen ten odchod do Ciny jsem trochu nechapal v jeho veku..

Reagovat
salami

A hraval on nekdy i zprava?

Reagovat
Whitemedia

jednou za čas, ale velký počet zápasů tam určitě neodkopal..

Reagovat
Phillipinho

Hrac fantastickej? Obecne jeho angazma v Atleticu se da povazovat za neuspesny. Povahove nic moc a finalni faze strasna bida.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
rave

"Tottenham v londýnském derby hostí Watford."

Reagovat
Lacko_Boh

watfordcania by redakcií dali. Nechutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští rok snad obhajoba

Reagovat
fenixLFC

idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na dnešnú obranu bez TAA, Gomeza, Milnera a zrejme aj VvD? Dnes to musíme prestrieľať na spôsob minulej sezóny

Reagovat
Malresi

Camacho, Lovren, Fabinho, Robertson

Reagovat
ďuriLFC

Bude to Fabinho,Matip,VVD,Robbo. Max tak Lovren miesto Matipa.

Reagovat
vladis271

Camacho Lovren VVD a Robo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poraďte mi prosím, potřebuji jednoduchý program na PC na upravování videí. Jde jen o to, že mám pár videí, které potřebuji sestříhat do jednoho, hodit tam přechody, hudbu atd. nic kompliokovaného. díky moc!

Reagovat
smazaný uživatel

VSDC editor

Reagovat
C-M@ster

Zkus Camtasia Studio

Reagovat
smazaný uživatel

“I love my job. And of course I love a big challenge. When I arrived at Tottenham I knew very well the challenge would be tough and what happens now will happen now.

“We are victims of our own success. The club was in a different level and now the board, the players, all we feel the same. No one believed in us, no one believes the way we operate from beginning will bring success to club. Of course if the club played once in 22 years in the Champions League and now after four years we’ve played three times in row, that was the dream of our fans, our staff and players to play in Champions League.

“I feel the same as some of our fans, it’s never enough. But we are working hard. It’s so difficult to grow in a constant trajectory, sometimes you push high then you stay same, or you drop a little bit to go forward again, but that is the process.

“We need to finish our stadium. We need to get to that day, because that will be the day that it clicks, the day we sign a player and the player says, ‘I am signing for Tottenham because I want to win titles.’ That is going to be the day the club is in the top level.

“I am not going to complain, I am going to speak the reality, the fans want the reality. Then other people want to give their opinion from outside. I am a very positive person and I am going to try and deliver in my job. I am going to stick with the club until the end to help the club achieve all they want.”

Neskutečný, jak za klubem a Levym pořád stojí. Když si to člověk porovná s fnukajicim mourinhem nebo Contem, tak Poch je fakt poklad. Jinak ta poslední věta... Fakt by mě překvapilo, kdyby k United opravdu po sezoně odešel. Jasný, ve fotbale se toho namluvilo dost a dost, ale nechce se mi věřit, že by si takhle nasral do huby.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

To robil aj Wenger ale

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
C-M@ster

4,5 na Vardyho má cenu zkusit, pokud sázíte jednou za měsíc kvůli streamům na tipáču:

https://bit.ly/2RpyNWk

Reagovat
Taiger

Máš tam palec dolů, Cecile

Reagovat
C-M@ster

Na ty su zvyklej... ale jako 9 insprirací... nějaký bonusy jsou za deset, tak snad ještě někdo příjde na chuť sázce na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude veľmi náročný zápas ako väčšina v PL, ešte k tomu má Lester kvalitný behavý tím a hlavne agresívnu zálohu a Vardyho.+ Foxes vedia zahrať proti kvalitným súperom.

Dúfam, že VVD bude fit, pretože ak nie, je pravdepodobnosť zaváhaní v obrane oveľa vyššia.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah vybojuje penaltu a moze ich tu aj rozdrapit

Reagovat
Miguel19

Arrizabalaga, Azpi, Luiz, Rudiger, Emerson, Kante, Jorginho, Kovacic, Pedro, Higuain, The King

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson sa dostáva do základu? No aspoň niečo, ale CHO mal byť miesto Barkleyho na lavičke proste...

Reagovat
spider_8

Emerson, Higuain, Pedro To mi dneska ke štěstí stačí

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez Alonsa

Reagovat
Taiger

*Counter bez manažera měsíce

Reagovat
Counter

Právě naopak

Reagovat
Whitemedia

tak to bylo jasné.. trvalo to sice asi dva měsíce, ale i Sarri si konečně všiml, že hraje Alonso špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

emerson vo fante

Reagovat
Error

CHO ani na lavce... Wow

Reagovat
Whitemedia

za odměnu tribuna, co by víc chtěl?

Reagovat
Taiger

Alonso zdraví Cuntera :)

Reagovat
Counter

Ty to strašně neunášíš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Coutsi, kde jsou sestavy?

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem zapomněl, že hrajem později, ale i tak jsou už někdy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo, toby, davi, jan, serge, moose2, winksy, dannyboy, chris, Llorente, sonny

Reagovat
Greny

Odoi ani na lávce .. já to nechápu máme mladý hodně talentovaný křídlo a velmi slušnou nabidku na starýho náladovýho Williana... tak si necháme neperspektivniho Brazilce a mladocha pustíme

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson, Robertson, van Dijk, Matip, WIjnaldum, Keita, Henderson, Shaqiri, Mané, Salah, FIrmino

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Fabinho, Lovren, Sturridge, Lallana, Origi, Camacho.

dnes jde o vse

Reagovat
Taiger

Snad prohra a Salah vyhoří

Reagovat
Coutinho10

nam neprejes jo ?

Reagovat
Taiger

Přál jsem, ale vadí mi většina vašich fandů, moc ego jim narostlo (tebe samozřejmě nemyslím)

Reagovat
Coutinho10

já myslim, že většina z nás to celkem krotí, ale samozřejmě u každýho týmu se najdou takový

Reagovat
smazaný uživatel

?

ani nie, skús si predstaviť, čo by tu robili mufani, keby sú mancs na prvom mieste...

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska nemá kdo oživovat z lavičky

Reagovat
Coutinho10

musime zodpovedne hned od zacatku

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda Keita mě děsí

Reagovat
avicii

Dnes bude hrat zrejme normalne CM, tak sa snad ukaze

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš si myslím, že bude hořet, obzvlášť proti Leicesteru

Reagovat
avicii

uvidime, zrejme by pre neho bolo lepsie keby tam bol aj Fabinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi, ale jestli má nějaký drobný zranění, navíc Henderson odehrál v poslední době vcelku slušný zápasy, teď jeho formu budem potřebovat ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

To ju až snáď po tretí krát túto sezónu, kedy sa pred zápasom hovorilo, že VVD nenastúpi a on sa vracia ako Voldemort.

Reagovat
Coutinho10

základní kámen naší sestavy nesmí chybět

Reagovat
Luc-Luc

jm 4-5-1 Hendo s Keitou uprostred, to zas bude vzadu horet, snad utok zahraje

Reagovat
nani92

FOXEEEEEEES

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak jak dlouho hraje v základu Boruc a ne Begovic?

Reagovat
mikelinos

tvl tyhle otázky kdy si to člověk najde do půl minuty na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, tak jsem čekal, že mi k tomu ještě někdo něco řekne

Reagovat
Miguel19

Co třeba? Však Begovič je strašně slabej brankář..

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba zranění, ale i to se dá dohledat , jen jsem chtěl navázat konverzaci

Reagovat
Taiger

Zkus Tinder a dej si to do profilu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějaká agresivní nálada dneska, nevyšla fanta?

Reagovat
Taiger

Fanta vyšla, ale přítelkyně má krámy

Reagovat
Kixi Syhimour

Good luck

Reagovat
fenixLFC

A boruc este horsi

Reagovat
Taiger

I to s tou sestavou, jak si to nemůže najít sám LOL

Reagovat
Horcmen

Son Heung-Min starts for @SpursOfficial today, his 17th match in a span of 59 days for club and country....masakr.

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Jak je ta nová stránka na streamy na redditu?

Reagovat
vilp
Reagovat
C-M@ster

prostě rozklikni jedinej příspěvek v té staré a hned tam je odkaz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Greny

Jak ukazují ty fotky hráčů při představování sestav tak to vypadalo že Hazard je vedle Higuaina tlustej

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Klasik

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vitasrp

On má fakt v každym zápase pár momentů, kdy vypadá jako neskutečný kopyto. Co tohle zas jako bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

A pak tam hodí takový centr

Reagovat
smazaný uživatel

stream na LFC?

Reagovat
Whitemedia

škoda no, chytat Begovic, tak už vedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Maniiiinhoo

Reagovat
smazaný uživatel

MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Pigeon

Reagovat
nani92

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiooooooooooooooooooooooooooo

v plnej paráde konečne

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooaaaaaaaaaaaal what a start Maaaaneeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne hráme

Reagovat
Coutinho10

oooooh Firmino skodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Řekne mi někdo, jak za tohle může nedat žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

no hej Salah najvacsi diver v PL ale minuly zapas ho v tomto porazil Zaha a dnes to bude asi Maddison

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Nerikej hop, dokud Salah nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho je skvělý

Reagovat
Pigeon

To hřiště je ale hodně špatně

Reagovat
repkajebuh

Prosím stream na LFC, tomu redditu jaksi nerozumím..

Reagovat
Ranoth

uz sa tesim na komenty mufanov

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes 11 hráčov pod loptou za stavu 0:1? Rešpekt

Reagovat
smazaný uživatel

Oh mane mane and bobby firmino but we sold coutinhooo

Reagovat
Coutinho10

Hendo twl..misto vyhody zluta pro Matipa

Reagovat
Daniel Levy

Llorente je zpomalenej jak můj stream. Vůbec se mi nelíbí.

Naopak Son zatím snad mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente a Rose zatim nejhorší, Winks a Aurier taky nic moc. Nejlepší zatim Son a Vertonghen.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson kurva, asi sme ťa prechválili, Hendo úplne mimo tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako som sa minulý rok sťažoval na atmosféru na Anfielde, tak dnes je to naopak neskutočne elektrizujúce

Reagovat
Coutinho10

twl Alisson ufffff....

Reagovat
Luc-Luc

Alisson by mel zacit normalne rozehravat

Reagovat
aramaki

Uz mohlo byt 1:1 po velkej chybe Allisona...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor, co pořád opakuje, že by Kante měl hrát na místě Jorginha, je úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

To 4. místo nikdo nechce?

Reagovat
vitasrp

Ten Pedro mě ale štve, u něj je to fakt jeden dobrej moment na tři naprosto hrozný, ale to bych se opakoval.

Vůbec se mi nelíbí, jak tam naši hráči asi dvakrát nebo třikrát propadli, to se BOurnemouth řítil do brejku, který tou brankou smrděl opravdu hodně, kdyby to vyřešili jen o trochu lépe, taky mohli jít do šaten ve vedení.

Higuain zatím nic extra, ale vypadá to, že by si s Edenem mohli rozumět, párkrát jim chyběl kousek, aby to pěkně vykombinovali, snad jim to v druhý půli teda klapne.

Reagovat
Greny

Možná byl Mourinhuv beton zabavnejsi ...

Reagovat
Miguel19

Já bych zkusil na to místo Kovačiče/Barkleyho Williana.

Reagovat
spider_8

Reagovat
vilp

Měl tam hrát Cesc, dnes tolik šancí na nějaký pas za obranu a nikdo to nezkouší.

Reagovat
Whitemedia

Já už dlouho píšu, že bych místo Jorginha zkusil Luize a místo dopředu v záloze Williana

Reagovat
spider_8

Přesně ten zápas, kde když dostaneme první gól, tak už ho neotočíme. Náš střed je absolutní průchoďák, Jorginhova schopnost zachytávat brejky je snad záporná. Kovačič to samý, občas žasnu jaké mraky prostoru tam Bournemouthu necháváme. Pak je to na Luizovi s Rudigerem, aby ty rozběhnuté přečíslení nějak hasili, fakt úžasný systém pro stopery. A Kante je nejofenzivnějšího záložník..

Nejvíc vtipný je, když se Kante vždycky ocitne v úplně super pozici ve vápně a absolutně neví, co dělat Chvíli přemýšlí a pak přihraje do strany nebo dozadu. A ještě vtipnější je, že je stejně náš nejproduktivnější záložník.

Reagovat
Taiger

Slepice jsou zpátky na zemi

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Tohle se asi dalo pískat... Salah už dojíždí na svoji pověst.

Reagovat
Luc-Luc

Jasny faul

Reagovat
Gareth Bale 11

Lloris.

Reagovat
smazaný uživatel

červená nič?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Setwo

Reagovat
Erdovec

wtf žlutá?

Reagovat
Malresi

Do konca polčasu ostáva ešte pár minút, ale aj tak len pár stručných poznámok:

1. skvelý vstup do zápasu, leicester sa lopty dotkol snáď 3x po rozohrávke a potom až po Maného góle

2. záloha totálne dominantná, Gini a Keita parádne výkony, Shaq je menej výrazný, ale aj tak to ujde

3. útok sa mi veľmi páči, až na Salaha, Bobby je zatiaľ skvelý a Mané geniálny

4. obrana nemala moc práce, Hendo si tú pozíciu zastane, VVD klasika, Robbo detto a Matipa musím pochváliť za odomykanie súperovej obrany svojimi menšími sólami

5. Alisson 2x pripravil tutovku pre súpera, to sa nesmie stávať kurva!

Reagovat
REPLIKATOR

To bylo na červenou, šel by sám

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire uz mal bobky

Reagovat
Luc-Luc

Jasna cervena

Reagovat
Coutinho10

posledni a nedostane redku

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo znova s tromi CB? Na čo? AJ tak stále inkasujeme. Znovu po rohu. 3 gól proti Watfordu z rohu, minulý zápas protu Fulhamu z rohu. Nechápem. To je hnus.

Reagovat
pingla

harryyyyyy

Reagovat
Erdovec

borec měl být venku a dává gol

Reagovat
lajka30

Hráč co měl dostat redku vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto som presne čakal po tom zbytočnom Andyho faule

Reagovat
Hokaido

Haryyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Taiger

Maguire what a troll

Reagovat
REPLIKATOR

Robertsone, ty si chuj, z úplně zbytečnýho faulu dostaneme gól

Reagovat
smazaný uživatel

gól nám dá hráč, ktorý mal byť vylúčený. Spíčený Atkinson

Reagovat
Pigeon

Reagovat
mimi_united

*Alisson

Reagovat
nani92

Liverpool dovolíl Leicestru dat gol, aj ked vôbec neutočia, rešpekt

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris a Aurier snad budou v létě poslaný v nějakym exkluzivnim balíčku do Číny, to je strašný. Eriksen taky v lese, nejlepší na place paradoxně Sissoko a Llorente.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Son, i když toho dost i zadrbe sólama. Llorente se zlepšil až v druhý půli.

Reagovat
Mato178178

v druhej polovici prveho polcasu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Luc-Luc

To je skoda, ale aspon to bude zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo, Hugo, Hugo... To by snad bylo snazší hájit samotného satanáše než donekonečna obhajovat tvoje minely.

Reagovat
Gareth Bale 11

Už je toho prostě moc, ať si říká každy co chce.

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeee omg..to se nemuze stavat takhle do satny

Reagovat
Malresi

Toto je trest za nepremienanie šancí, po 15 minútach malo byť 2:0 a bol by pokoj do piče. Nevadí, mentálna sila v tíme je obrovská. Dáme im ešte 3.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do háje zase hrajem nic, absolutně neumíme přejít přes tu jejich zálohu

Reagovat
avicii

tot bude fuska, aj vzhladom na ten teren, dost spomaluje loptu..

Reagovat
Taiger

BOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
mimi_united

YES!

Reagovat
avicii

boha to sme im pekne darovali gol

Reagovat
stiflerovamama

Odhliadnuc od toho, že to mal Atkinson odpiskat hned po tom prvom odvrateni lopty, zbytocný faul Robbertsona na konci polcasu a zase trapne branenie štandartky

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde jsou fanodvé MUN, jak nám pomáhá rozhodčí?

Reagovat
C-M@ster

A nepomáhá?

Leicester měl kopat penaltu.

Reagovat
Luc-Luc

Za ten dive ? Lol

Reagovat
C-M@ster

Kontakt tam byl.

Ale taky bych to nepískl, jen ho škádlím

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

Tisport tě zničil

Reagovat
Taiger

tipsport

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu? Minimálně dvě.

Reagovat
Swarley

Tlačí vám tu kárku neskutečně, konečně normální sudi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Luc-Luc

Leicestre je slabej, je potreba na ne vletet a dat jim nejaky branky z kraje polocasu...a Atkinson by se mel profackovat kokot, zatim nezvlada

Reagovat
Coutinho10

ale uz jsem to chtel napsat tak ci tak, ze zacatek sice super, ale pouze 1 gol z toho a pak uz to ve druhy pulce polocasu slo celkem dolu a zacal nam Leicester delat problemy a tohle ted na konci byl uz jenom dusledek toho,co se na hristi delo musi nas to probrat a 2. polocas maknout celej stejne jako na zacatku zapasu...takhle se o titul nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nejenergičtější je od nás kluk,co za poslední dva měsíce hrál zapas každých 84hodin, a má v nohách pětihodinový jetleg. Grcám.

Reagovat
Taiger

Asiati jsou nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně se tam tlačí

Reagovat
stiflerovamama

Ale inak dosť vlažný polčas od nás, Gini to tam ale zase hrozne spomaľuje, keby robil veci tak o sekundu rýchlejšie a nebál sa občas dať aj nejakú riskantnejšiu prihrávku bol by to svetový hrác

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak obrana strašně nejistá, Alisson totéž

Reagovat
smazaný uživatel

věnuji ti poslední reakci:

Reagovat
Malresi

Obrana? Alisson súhlas, 2x namazal na gól takmer, ale obrana hrala úplne v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian nás vytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Davinson dolu a Lucas na plac. To nie je možné toto už.

Reagovat
Taiger

Všichni z top6 ztratí až na Arsenal? I will take it.

Reagovat
C-M@ster

Klasická Taigerovina, teď všichni otočí...

Reagovat
lajka30

Tak doma s Cardiffem a moc přesvědčivé to teda zrovna moc nebylo.

Reagovat
Taiger

O to nejde, jestli přesvědčivě nebo ne, hodně nám to pomůže.

Reagovat
Kincl

K čemu? Udržet místa na EL? :D

Reagovat
Taiger

JJ :DDDDD

Reagovat
lajka30

Až zápas na Shity ukáže.

Reagovat
Hokaido

S Brooksem se Howe neskutečně trefil. Ten kluk je poklad.

Reagovat
Taiger

Trefil asi tak jako já s Nadalem.

Reagovat
Hokaido

Kokot nevděčný.

Reagovat
pingla

skvělý hráč z něj roste

Reagovat
smazaný uživatel

být to united maguire de ven

Reagovat
PP

Ted jsem došel.. Který zápas je nejzábavnější pro nestranného pozorovatele? Nejvíc mě láká ta Chelsea..

Reagovat
Sali5

Tam už gól nepadne.

Reagovat
Taiger

Kanté 2 góly

Reagovat
Sali5

No zatím měl největší šanci

Reagovat
PP

Chelsea byl ted dobrý tip..

Reagovat
Sali5

Tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Willian se uvedl krásným rohem, nic jiného jsem ani nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kam Brooks asi přestoupí. Hráč jak víno.

Reagovat
vilp

Luiz.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Taiger

BROOOOOOOOOOOOOOOOCKS

Reagovat
Taiger

bez c

Reagovat
lajka30

Jak tam zvedal tu ručku.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian to predsa len oživil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Luizovi ale úplně jebe ne? Tohle je na tak zasraně velkou pokutu omg..

Reagovat
Nikikrew

Cherries

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Higuaín odchází s pohledem jak Morata kus za kus

Reagovat
J0EL

Mustafi > Luiz

Reagovat
Whitemedia

Pipita zatím super, do ofsajdů se dostává stejně často jako Morata.

a to přihrávání kolem vápna ❤

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a Pedro, to jsou fakt takoví kašpaři

Reagovat
Greny

Můžeme mít v útoku klidně Messiho a bude to na piču když k němu ten balón ani nedostaneme..

Reagovat
PP

Ta sedmička v Leicesteru je kdo?

Reagovat
Gareth Bale 11

Llorente.

Reagovat
vitasrp

Ta ofenziva je tak příšerná, tohle prostě nemůže dlouhodobě fungovat. Buď se to v létě musí fakt neskutečně přeskládat, nebo budeme muset hrát jinak, což znamená změnig trenéra. To jsou zase vyhlídky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Sarri neletěl už jak se prohraje první zápas kola EL.

Už 2 měsíce stejný problém bez rešení

Reagovat
smazaný uživatel

fú Bobby

Reagovat
Luc-Luc

To jsou zmatky vzadu

Reagovat
Coutinho10

my chceme prohrat nebo co ?

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
smazaný uživatel

llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Winks je k ničemu, samej alibistickej balon

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
stiflerovamama

Atkinson ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

btw, tí anglickí rozhodcovia sú asi najtragickejší z top 5 líg

Reagovat
Ranoth

picka atkinson

Reagovat
maxton

cize podla Atkinsona to nebola penalta lebo Keita naschvál netrafil loptu alebo co ????

Reagovat
MCFC_8

Karma...

Reagovat
Coutinho10

Keita pristrcenej zezadu a nic...

Reagovat
nani92

Atkinson kráľ, wow, konečne sa niekto postavil na odpor skorumpovanej FA

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
MCFC_8

Vieme o Salahovi...

Reagovat
Whitemedia

Howe Sarriho vyškolil.. ale ne že by to bylo momentálně nějak těžké..

takže kdo.. Blanc?

Reagovat
Luc-Luc

Coze ? Jasna penalta tohle

Reagovat
spider_8

Při kolika gólech Sarri rezignuje?

Reagovat
PP

To byla nádhera od Bourn...

Reagovat
Tommy the Gunner

Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

To už ani nie je smiešne takéto poníženie

Reagovat
smazaný uživatel

llorente???????!!!!!!!!!!!

Reagovat
Coutinho10

Bournemouth

Reagovat
pantondavo

Tottenham po FA a League cupu sere i na ligu?

Reagovat
nani92

nechcu trofeje,aby nahodou nemali velke ego

Reagovat
salami

Nebo posetrili sily v poharu a ted berou 3 body, i tak se na to da koukat.

Reagovat
Nikikrew

Chelsea

Reagovat
Gareth Bale 11

Dva metry a neda tohle hlavou, se poseru.

Reagovat
Free_player

Čelzí

Reagovat
stiflerovamama

Co to predvádza ten senilný kokot s píšťalkou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta do piči?!

Reagovat
Kixi Syhimour

Lallana ten to tak zachtání

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je největší píča. Co to dneska píská fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nám píska zápasy ten skurvený mancunianský pedagóg atkinson?

Reagovat
MCFC_8

Zapas nevychadza a uz staznosti na rozhodcu...ako rychlo sa zabuda na pomoc z minulych zapasov...

Reagovat
masly008

Reagovat
Kixi Syhimour

Zápas s Newcastlem a asi Arsenalem (leč to se nedá ani počítat), to není moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Arsenalu vonku nám neuznal regulérny gól. Tam pískal piču na obe strany.

Reagovat
nani92

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

sasek

Reagovat
Hokaido

Dneska je ale vážně strašně řeže.

Reagovat
fenixLFC

Tak u atkinsona to neprekvapi to je pica ako vysita

Reagovat
Swarley

Nefouká do toho ještě vítr?

Reagovat
bbbauch

Tak vcera za to prej mohl snih

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

žiadna pomoc, vyvažuje sa to celkom Atkinson je ale kkt..

Reagovat
KingMaster13

Neplač

Reagovat
Gareth Bale 11

Penalta nic?

Reagovat
Luc-Luc

Atkinson nezvlada ten zapas...pokud to takto spatne nepiska schvalne

Reagovat
nani92

aké nadávky na rozhodcu, akoby niekomu nechutila vlastná medicínka

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez nápadu, ale absolutně, tohle vypadá černě

Reagovat
Greny

Mě fascinuje ten Jorginho, nejhorší pohyb na hřišti, dozadu vyklusava, největší alpinista na hřišti... Ale bude ukazovat a rozčilovat se na Luiza s Rudigerem kam mají rozehravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Drž piču, Barcelona a PSG by se o něj praly.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Greny

Jo a prohráváme ale ty rohy budeme hrát pořád na krátko... O kdyby jsme náhodou snizili

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson píska zle, ale v 2. polčase ani jedno zakončenie, to je ten najväčší dôvod prečo nevyhrávame

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak kde se vzal ten mýtus, jak nám jdou standartky?

Reagovat
EXoRcIsT

Aj by som sa zasmial z fans Liverpoolu a ich obvinovanim rozhodcu ale bohuzial vsetci sme si uz zazili ked vam piska zapas Moss Dean Atkinson atd. a povedia si ze dnes sa bude rozpravat hlavne o nich

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby škoda, ale poďme, toto nás môže nakopnúť

Reagovat
Coutinho10

Firmino skoda

Reagovat
Gareth Bale 11

Sonny.

Reagovat
Tommy the Gunner

Chelsea

Reagovat
Mato178178

4:0 a ja retard som dal 1X

Reagovat
Zaschrona

Wembley attendance tonight 29,164.

Nechutně nízký číslo.

Reagovat
masly008

to bude určo nějaký rekord v zaplnění stadionů dle %

Reagovat
Busby babes

na co, ze stavi ten novej?

Reagovat
masly008

sarri drž se

Reagovat
J0EL

Jak sme sa nenapadne dostali prave na 4. miesto Dik Cherries.

Reagovat
Golasso

4:0 a 4. místo naše Čtyřka je prostě naše šťastné číslo

Reagovat
Sali5

Komentátor na NBC před zápasem: ''Chelsea are 4th and they will stay 4th no matter what happens tonight''

Reagovat
Daniel Levy

Here comes the sun

Reagovat
Daniel Levy

Here comes the SON samozřejmě. Už mám formu jak celej tým.

Reagovat
Liquid

Sarri Out, největší omyl v Abramovičově éře, zlatej Scolari

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt ať jdou ti rozhodčí do hajzlu

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

aký offside ty kkt

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít Salaha cpt.....

Reagovat
Luc-Luc

To uz je slusnej zarez od sudich

Reagovat
smazaný uživatel

tie stredania tiež celkom vtipné :D

Reagovat
Taiger

Cecil a jeho tip na Vardyho

Reagovat
Swarley

Sudí se nebojí pískat proti Liverpoolu, rešpekt

Reagovat
mr.Silver

Watford

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

a tak pekne vysledky to mohli byt.

Reagovat
Taiger

Už by si chtěl moc

Reagovat
hefy

Nandooooooooooo

Reagovat
Gareth Bale 11

Konecne Llorente ty vole!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Danieeeeel

Reagovat
Free_player

Llorente konečně do správný brány !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to už je kŕč po tých striedaniach

Reagovat
smazaný uživatel

navrat choudhurryho hned jsem si vzpomnel na 3 gol MU proti nam a navrat zalohy

Reagovat
Daniel Levy

Llorente mě stejně sere. Nejvíc tím, že kdykoliv si tu na něj stěžuju během první půle, tak po poločase to tam tou hlavou nějak dotlačí.

Reagovat
Pigeon

Liverpool slaboučký jak čaj.

Reagovat
aramaki

Ako hral zolik Pipita?

Reagovat
Tommy the Gunner

Liverpool skoda, ale nevadi, my City porazime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

FA by mohla tottenham potrestat za toho podavače..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Luc-Luc

Atkinson udrzel shity ve hre

Reagovat
Coutinho10

bod na hovno...to je jak prohra

Reagovat
cubazi

LFC zaslužene, zakladna jedenástka Klopp Striedajuci hráči zimné posily

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele