Premier League - preview 23. kola

18.01.2020, 08:26, aktualizováno 19.01.2020, 08:27
Previews
Manchester City v sobotu jen remizoval s Crystal Palace a Liverpool má tak znovu šanci navýšit náskok na čele tabulky - proti sobě má jediný tým, který ho letos dokázal obrat o body, na Anfield Road dorazí Manchester United. Ve druhém nedělním utkání na sebe narazí Burnley a Leicester...
Burnley FC - Leicester City  (neděle 15:00)
Leicester po minulém nečekaném selhání přepustil druhé místo v tabulce Manchesteru City a tuto ztrátu bude chtít napravit proti Burnley. Foxes by nemusela čekat až tak náročná fuška, Clarets se totiž nedaří a ve zbytku sezóny budou mít pravděpodobně co dělat, aby uhájili prvoligovou příslušnost.

Zatímco mnoho jiných celků z druhé poloviny tabulky Premier League zažívá renesanci, Burnley se z poměrně klidných vod blíží ke strmému a nebezpečnému vodopádu. Z ligového vítězství se Clarets radovali naposledy před Vánocemi, od té doby v nejvyšší anglické soutěži čtyřikrát v řadě prohráli, přičemž se zmohli na jediný gól. Svěřenci manažera Seana Dyche tak figurují již jen těsně nad sestupovým pásmem a ani úspěch v FA Cupu nad Peterborough nemůže fanoušky příliš uklidnit.

Jedním z důvodů, proč se Burnley nedaří, je již zmíněná gólová impotence. Střelecký prah pak Clarets vlhne především v prvních poločasech. V první polovině zápasu se Dycheova družina radovala z přesného zásahu naposledy před více než dvěma měsíci, tedy na začátku listopadu. Právě od té doby to jde s Burnley z kopce.

To Leicester střílí branky jak na běžícím pásu, lepší kanonýry má pouze Manchester City a Liverpool, tedy jediné dva týmy, na které Foxes v ligové tabulce nestačí. Famózní jízda "Lišek" byla v posledních týdnech přeci jen přibržděna a v posledním kole mužstvo Brendana Rodgerse dokonce nestačilo v domácím prostředí na Southampton. Přesto si v Leicesteru mohou nadále pískat veselou písničku, neboť před nejbližšími pronásledovateli mají Foxes nadále lukrativní náskok.

Jednu z mála nepříjemností pro "Lišky" představuje zranění středopolaře Wilfreda Ndidiho. Trable sužují i stopera Wese Morgana, ten by se však v Burnley mohl představit. Na marodce Clarets figuruje útočník Ashley Barnes. Jeho kolega z ofenzivních řad Chris Wood si naposledy na Chelsea přivodil zlomeninu nosu, přesto v základní sestavě domácích dost možná nebude chybět. Může jej doplnit Jay Rodriguez, jenž překonal lehké onemocnění.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Rodriguez
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Söyüncü, Evans, Chilwell - Choudhury - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.40 - 3.74 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Manchester United  (neděle 17:30)
Třiadvacáté kolo Premier League uzavře ostře sledovaný duel mezi Liverpoolem a Manchesterem United. Družina Jürgena Kloppa se pokusí zase o krůček přiblížit vysněnému titulu v Premier League, přičemž svůj náskok mohou díky včerejšímu zaváhání Manchesteru City natáhnout na 16 bodů s jedním zápasem k dobru. Proti nim však bude stát celek, kterému se proti těm nejlepším v Anglii obvykle daří. United navíc jako jediní současný první tým tabulky obrali o body, když s ním v říjnu na Old Trafford remizovali 1:1. Díky včerejšímu zaváhání Chelsea by tak v případě výhry mohli stáhnout svou ztrátu na čtvrtou příčku na pouhé dva body.

Liverpool působí dojmem nezastavitelné mašiny, která láme všechny možné rekordy. Ještě nikdo neměl po 22 zápasech tolik bodů, Reds by navíc mistrovský titul mohli získat v rekordním čase už koncem března. Aby se něco takového stalo realitou, tak však nesmí polevit ve své zběsilé formě. Momentálně si lze jen těžko představit něco, co by Liverpool mohlo výrazněji vykolejit v honbě za vítězstvím v soutěži. I náročný vánoční program zvládla Kloppova družina na jedničku, když porazila Leicester, Wolverhampton, Sheffield a Tottenham. Liverpoolu navíc začala výborně fungovat defenziva, v ligové soutěži neinkasoval již od začátku prosince a momentálně tak tahá sérii šestizápasovou sérii bez inkasovaného gólu.

Manchester United v letošní sezóně trápí nevyrovnané výkony. Zatímco proti těm nejsilnějším obvykle podá nadstandardní výkon, v duelu se slabšími celky je ale často k vidění ofenzivní trápení. Nedělní duel by však Rudým ďáblům mohl vyhovovat - čeká se, že to bude Liverpool, kdo bude dominovat zápasu, a tak se Rudí ďáblové mohou dostat k oblíbeným rychlým protiútokům, které jejich týmu tak moc vyhovují. Poslední čtyři zápasy však naznačily, že se United začíná dařit i proti defenzivně laděným týmům - bez výraznějších problémů totiž dokázali přehrát Newcastle United, Burnley a Norwich.

Liverpoolu se v týdnu do tréninku vrátila dvojice Matip a Fabinho, není však jisté, že ihned zasáhnou i do zápasu. Chybět bude stoprocentně trojice James Milner, Dejan Lovren a Naby Keita. Hostující celek se bude muset obejít bez Paula Pogby, Scotta McTominaye, Marcose Roja a Axela Tuanzebeho. Otazník se vznáší nad stavem Luka Shawa a krajně nejistý je i start Marcuse Rashforda, který pro zranění nedohrál pohárové utkání s Wolverhamptonem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.72 - 7.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Fotbalisté Watfordu na svém stadionu Vicarage Road přivítají londýnský Tottenham Hotspur. Sedmnáctí domácí jsou stále jen těsně nad sestupovou hranicí, Spurs se v poslední době příliš nedaří a propadli se už na osmé místo.

Watfordu se podařilo vyhrát všechna tři poslední utkání, díky čemuž se odlepil z předposlední příčky. Naposledy to odnesl Bournemouth, který na své půdě schytal po brankách Doucoureho, Deeneyho a Pereyry prohrál 0:3. V předchozím případě Hornets porazili Wolves a Aston Villu. V rámci 23. kola nebudou hrát zranění Cleverle, Hughes, Janmaat, Prodl a Welbeck. Nejistý je pak start Kika. "Dostali jsme se z nejhorší trojky, ale to ještě nic neznamená. Měli jsme hodně špatný start a teď se do toho konečně začínáme dostávat," uvedl na klubovém webu gólman Ben Foster.

Tottenhamu se v poslední době příliš nedaří. V posledním ligovém utkání na domácí půdě Mourinhovi svěřenci nestačili na suverénní Liverpool, když prohráli 0:1 po gólu Firmina. V jednadvacátém kole Spurs prohráli 0:1 na Southamptonu po brance Ingse z úvodu klání. Navíc se ještě zranil Harry Kane, který se přidal na marodku k Llorisovi, Ndombelemu, Sissokovi a Daviesovi. "Seznam zraněných je stále stejný, nic nového se v tomto ohledu nestalo. Ztratili jsme důležité hráče na hodně dlouhou dobu, takže je musíme nějak nahradit. Bude to těžké, ale máme dostatečně široký kádr," prozradil manažer José Mourinho na předzápasové tiskové konferenci.

Poslední vzájemné setkání skončilo v Londýně remízou 1:1, když hosty poslal do vedení v šesté minutě Doucoure a v závěru srovnal Alli.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina - Chalobah, Capoue - Ismaila Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Tanganga, Alderweireld, Sanchez - Aurier, Lo Celso, Winks, Alli, Rose - Lucas Moura, Son.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.64 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Sheffield United  (sobota 16:00)
Koho by jen napadlo, že souboj Arsenalu s Sheffieldem United bude duelem šestého týmu tabulky s desátým, přičemž tím níže postaveným je Arsenal... Taková je však realita nepředvídatelného ročníku Premier League, v níž se ligový nováček vzepjal k heroickým výkonům, zatímco Kanonýři prožívají katastrofální sezonu i ve srovnání s předešlými neuspokojivými roky.

Pod vedením Mikela Artety se sice Arsenal viditelně zvednul, ovšem nyní se bude muset obejít bez svého kapitána a suverénně nejlepšího střelce Piérra-Emericka Aubameyanga. Gabonský forvard si totiž za hrubě nevyvedený zákrok na Maxe Meyera v minulém kole s Crystal Palace vysloužil přímou červenou kartu, která znamená třízápasový distanc a nic na tom nezměnilo ani následná snaha londýnského klubu o odvolání proti udělenému trestu. Kromě zmíněného střetnutí s Sheffieldem United tak Aubameyang přijde i o prestižní městské derby venku s Chelsea a zápas FA Cupu s Bournemouthem.

Kromě nových potíží v útoku se musí Arteta vypořádat i s neustávající marodkou v defenzivě, neboť mimo hru jsou oba leví beci Kolašinac s Tierneym a snaha klubu přivést Laywina Kurzawu z PSG zatím nebyla úspěšná. Dlouhodobě mimo hru zůstává také Calum Chambers a plnohodnotně fit stále není ani Héctor Bellerín, byť jeho účast alespoň na zápasové soupisce je na spadnutí.

To Artetův protějšek Chris Wilder žádné podobné potíže s absencemi řešit nemusí a má k výběru takřka kompletní kádr. Blades si na slavnějšího soupeře mohou sebevědomě troufat nejen kvůli lepšímu tabulkovému postavení se čtyřbodovým náskokem, ale také s přihlédnutím k prvnímu vzájemnému zápasu na Bramall Lane, který ovládli v poměru 1:0. O jediný gól se tehdy postarala letní posila Lys Mousset, ovšem v posledním kole dostal na hrotu přednost Oli McBurnie, jenž se postaral o vítězný gól proti West Hamu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Saka - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Nelson - Lacazette
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Mousset, McBurnie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.44 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Aston Villa  (sobota 16:00)
Tři body jsou ve hře v sobotním duelu Brightonu s Aston Villou - a přesně tolik dělí tyto dva celky v tabulce. Co se týče pořadí, dělají velký rozdíl. Zatímco čtrnáctá pozice Seagulls může vypadat jako pohodová, Villans jsou na sestupovém osmnáctém místě.

Hráči z jihu Anglie neoplývají zrovna nejlepší formou. Z posledních osmi soutěžních zápasů vyhráli jediný, naposledy nestačili na Everton a předtím ani na druholigový Sheffield Wednesday. Na vině této nelichotivé šňůře je i odmlčení se útočné opory Neala Maupaye. Ten už v letošním ročníku ligy nastřílel sedm branek, nyní však šestkrát v řadě odešel s prázdnou.

Graham Potter nevnímá utkání jako šestibodové. "Bylo by nebezpečné na to takto pohlížet. Protože kdyby jeden z nás zvítězil a bylo by to jeho jediné vítězství ve zbytku sezóny, byl by stejně ve velkých problémech," říká lodivod "Racků".

Aston Villa musí rychle zapomenout na nedělní domácí zápas s Manchesterem City. Ten se jí totiž vůbec nepodařil a od obhájce titulu inkasovala šest branek. Po Vánocích se ale Villans bodově daří, vyhrála polovinu ze čtyř utkání Premier League, jedno z nich na Nový rok, kdy po trefách Wesleyho a Grealishe odvezla tři body z Burnley. Právě Jack Grealish je hlavní zbraní nováčka nejvyšší soutěže. Z osmadvaceti týmových branek sám vstřelil šest a na dalších pět asistoval.

"Nyní čelíme několika klubům, kteří jsou v tabulce okolo nás. Všechno to jsou pro nás obrovské zápasy. Hráli jsme špatně proti Watfordu, výrazně se zlepšili proti Burnley a v poháru proti Leicesteru, naposledy jsme ale proti Citizens hráli špatně," říká manažer Dean Smith.

Brightonu se vrací Aaron Mooy, zdravotní problémy pominuly i u dalších hráčů. Za hosty si může první start připsat nová posila, španělský gólman Pepe Reina. Do sestavy by se mohl vrátit Targett, naopak Kodija vzhledem k přestupovým jednáním do utkání zřejmě nezasáhne.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Bernardo - Mooy, Pröpper, Alzate - Groß, Maupay, Trossard
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Ngoyo, Mings, Hause - Guilbert, Nakamba, Drinkwater, Targett - Trezeguet, El Ghazi, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.16 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Příležitost zredukovat čtrnáctibodovou ztrátu na Liverpool mají fotbalisté Manchesteru City ve třiadvacátém kole Premier League. Pomoci jim k tomu může městský rival v zápase proti Reds, zejména ale sami potřebují porazit Crystal Palace.

Poslední dobou jsou výsledky Citizens více než solidní. V posledních deseti zápasech vždy nastříleli alespoň dva góly, devětkrát vyhráli, nestačili pouze na Wolves. V neděli si zásluhou hattricku Agüera, dvou branek Mahreze a jedné Jesuse hravě poradili s Aston Villou. Argentinský kanonýr se po zranění rozehrál do skvělé formy a prosadil se ve všech třech předchozích zápasech, do nichž nastoupil.

"V každém zápase můžete vyhrát i prohrát. Proti Palace jsme hráli mnoho zápasu a prohráli jediný. To se může stát. Vstřelili skvělý gól a mají dobré hráče," naráží Pep Guardiola na rok starou porážku od nadcházejícího soupeře.

Eagles v časech nedávných sbírali jednu remízu za druhou - z posledních sedmi ligových zápasů jich bylo hned pět. Ta poslední byla velmi cenná, podařilo se jim totiž díky Ayewově trefě srovnat proti Arsenalu. Jinak se ale jednalo o ztráty, které se všechny urodily s celky z druhé poloviny tabulky. Modro-červení se totiž nemohou spoléhat na svou ofenzivu, která je i přes deváté místo v tabulce nejhorší v lize. Jediným výrazným tahounem je právě Jordan Ayew, který nasázel hned šest z dvaceti tref týmu.

O předchozím vzájemném zápase na Etihadu mluvil i Roy Hodgson. "Na půdě City se nám minulou sezónu zadařilo, ale z toho nemůžeme žít. Když připravujete tým na to, aby čelil Manchesteru City, je to vždy znepokojující úkol, neboť mají mnoho zbraní, kterými nám mohou ublížit," tvrdí zkušený anglický manažer.

Marodka bleděmodrých nedoznala žádných změn, Sané ani Laporte (který však již trénuje) do zápasu nezasáhnou. Eagles vedle dlouhodobých absentérů postrádají vykartovaného Milivojeviće a zraněného Meyera.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, Silva - Mahrez, Agüero, Sterling
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Kelly, Tomkins, Cahill, Riedewald - Kouyaté, McCarthy, McArthur - Meyer, Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.40 - 36.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Jedním z odpoledních duelů třiadvacátého kola anglické Premier League bude přímý souboj o záchranu mezi Norwichem a Bournemouthem. Týmy s horší formou byste hledali jen těžko, neboť za posledních deset kol nezískal nikdo méně bodů než právě poslední a předposlední celek tabulky, přičemž v případě Bournemouthu jde rovnou o děsivých osm porážek a Norwich nedokázal zvítězit už devětkrát po sobě.

V horší pozici jsou však přesto domácí Canaries, kteří na svého soupeře ztrácí ze dna celkového pořadí šest bodů a na záchranu ještě o bod více. Dobrou zprávou pro Daniela Farkeho je uzdravení nejlepšího klubového střelce Teemua Pukkiho, jenž od Nového roku nehrál kvůli potížím se stehenním svalem. Připraven vrátit se do hry je pak i stoper Ben Godfrey a také alternativa do útoku Josip Drmić. Svůj debut v novém dresu by si pak mohl odbýt Ondrej Duda, jenž přišel do Norwiche v lednovém přestupovém období z Herthy Berlín.

To v případě Bournemouthu se početná marodka vyprazdňuje pozvolněji. Šanci na návrat mezi tři tyče má Aaron Ramsdale, jenž se v tomto týdnu zapojil po překonání svalových potíží zpět do lehkého tréninku, ovšem Kelly, King, Stacey, Brooks, Mepham, Daniels, Danjuma či Junior Stanislas zůstávají všichni mimo hru. Největší problém týmu Eddieho Howea je oproti předešlým ročníkům zaseknutá ofenziva - Cherries v posledních třech kolech ani jednou a spolu s Crystal Palace a Watfordem platí za nejméně gólový tým celé soutěže. Právě Norwich však představuje ideální lék na střelecké zmrtvýchvstání, neboť doma na Carrow Road ještě neudržel jediné čisté konto.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Godfrey, Byram - Tettey, Vranćić - Buendía, McLean, Cantwell - Pukki
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Francis, S. Cook, Aké, A. Smith - H. Wilson, Lerma, Gosling, Fraser - C. Wilson, Solanke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.56 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Ve zcela opačném rozpoložení se nachází týmy, které se v sobotu odpoledne utkají na St. Mary's Stadium. Domácí Southampton je sice v tabulce o několik pozic níže než Wolves, zato už šest zápasů nepoznal přemožitele. Soupeř naopak pětkrát v řadě nezvítězil.

Saints naposledy prohráli v polovině prosince, od té doby vytěžili z pěti ligových zápasů třináct bodů, navíc postoupili v FA Cupu. Minulou sobotu si připsali vítězství řadící se mezi ty nejcennější. Odvezli si totiž tři body z Leicesteru, kde sice po Praetově trefě prohrávali, zásluhou Armstronga a Ingse ale dokázali otočit. Právě poslední zmiňovaný Danny Ings je nejlepším střelce Southamptonu - a nejen to, čtrnáct branek jej řadí dokonce na dělené druhé místo mezi kanonýry v celé soutěži. Pomohla mu k tomu zejména nedávná minulost, při posledních deseti startech v základní sestavě totiž drží průměr gólu na zápas.

Slova chvály měl pro soupeře Ralph Hasenhüttl. "Je třeba tento tým pochválit, protože dělá fantastickou práci. Mají kvalitu vepředu, navíc neinkasují mnoho gólů. Prohráli jen pět ligových zápasů, což ukazuje dost," říká lodivod celku z jižní Anglie.

Vlci hned po vánočních svátcích zaskočili Manchester City, to je však místo povzbuzení spíše srazilo. V lize totiž podlehli Liverpoolu i Watfordu a s Newcastlem po vyrovnávací Dendonckerově trefě jen remizovali, navíc vypadli i z FA Cupu, v němž po prvním nerozhodném zápase s Red Devils prohráli na Old Trafford. Vinu na nedobrých výsledcích má i zadrhnutí se nejlepšího střelce Raula Jiméneze. Ten sice nasázel v letošní sezóně osm branek a na dalších šest asistoval, naposledy však bodoval proti Citizens.

Příčinu v nezdarech vidí Nuno Espirito Santo v tom, že soupeři hru jeho týmu přečetli. "Musíme si uvědomit, že všichni ví, jak hrajeme, a snaží se najít nové věci. Musíme zvýšit naše standardy, abychom to zvládli a využili našich předností," burcuje portugalský manažer.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Armstrong, Redmond - Ings, Long
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Neto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.16 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Everton FC  (sobota 16:00)
Až na šestnácté pozici se nachází West Ham, s čím fanoušci Kladivářů nemohou být rozhodně spokojeni. Podobně nízko se před časem pohyboval také Everton, ten však po Vánocích pookřál a stoupá vzhůru. Výkonnostní vzestup by rádi nastartovali i Londýňané, nejlépe již tuto sobotu právě proti Karamelkám.

Na neuspokojivý vývoj sezóny již vedení Hammers zareagovalo na konci kalendářního roku 2019, kdy se s funkcí manažera rozloučil odvolaný Manuel Pellegrini, jehož nahradil záhy povolaný David Moyes, jenž již jednou u Kladivářů působil. V sezóně 2017/18 byla Moyesova mise u West Hamu úspěšná, neboť londýnský klub se nakonec v Premier League zachránil, přesto se skotský lodivod nedočkal nového kontraktu a olympijský stadion opustil.

Ukázalo se však, že ne nadobro. Na Nový rok si totiž Moyes u Hammers odbyl novou premiéru, a to velice úspěšnou. Kladiváři pod jeho vedením rozstříleli trápící se Bournemouth, následně si v FA Cupu poradili též s třetiligovým Gillinghamem. Nadějný rozjezd si však Moyes pokazil minulý pátek, kdy West Ham odehrál nepovedený zápas v Sheffieldu. Nejen že hosté nováčkovi soutěže podlehli, ale navrch již podruhé v sezóně přišli o brankáře Fabiańskiho, jenž má být mimo hru po dobu dvou týdnů.

Jelikož proti Sheffieldu nepřesvědčil ani Fabiańskiho náhradník David Martin, angažovalo vedení Kladivářů narychlo navrátilce Darrena Randoplha, jenž se do brány Londýňanů může postavit již proti Evertonu. Nejisté jsou však starty obránce Arthura Masuakua a záložníků Felipeho Andersona s Michailem Antoniem, kteří laborují s menšími zdravotními problémy.

Moyes by po svém příchodu rád zvýšil produktivitu útočníka Sébastiena Hallera, jenž se od svého letního příchodu z Frankfurtu trefil v Premier League šestkrát. "Potřebujeme mu servírovat více centrů do šestnáctky. Líbí se mi, jak zakončuje, je to opravdu dobrý střelec. Pokud mu zajistíme lepší servis a obklopíme jej více hráči, tak myslím, že z něj můžeme vytěžit více," uvedl bývalý kouč Manchesteru United na adresu francouzského fotbalisty.

V sobotu se Moyes postaví proti starým známým, neboť právě v Evertonu si kdysi udělal velké jméno. Od těch dob však již uplynulo opravdu hodně vody a i Toffees směřují jiným směrem, pořád však ne tím správným. Karamelky již několik let usilují o průnik mezi nejlepší anglické celky tak, jak se to kdysi povedlo Tottenhamu. Jenže v reálu jim pořád něco chybí a právě probíhající ročník není v tomto směru výjimkou.

Také proto již Everton podobně jako West Ham sáhl k výměně na manažerské sesli. V Goodison Parku se k radikálnímu, avšak nevyhnutelnému kroku odhodlali ještě před Vánocemi. Z Liverpoolu se odstěhoval Marco Silva, načež do modré části města Beatles dorazilo opravdu velké jméno - sám Carlo Ancelotti osobně.

Následně Toffees viditelně pookřály a postupně přemohly Burnely i Newcastle. Následná těsná porážka na půdě Manchesteru City příliš nepřekvapila, to neúspěch v derby s liverpoolským FC v rámci FA Cupu zamrzel víc. Ancelotti se však vykoupil před týdnem, kdy karamelky jediným přesným zásahem přemohly Brighton a v ligové tabulce vystoupali již na jedenácté místo.

Everton je tak před West Hamem o pět příček napřed, tento náskok však v Londýně jistě nebude hájit nadále zraněný Alex Iwobi. Hrát nebude ani André Gomes, který se však již alespoň vrátil do tréninku. O startu stopera Yerryho Miny se teprve rozhodne.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Rice, Noble, Snodgrass - Lanzini, Fornals - Haller
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibé, Keane, Holgate, Digne - Walcott, Davies, Sigurdsson, Bernard - Calwert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.48 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Sobotní program anglické Premier League zakončí souboj Newcastlu s Chelsea. Zatímco domácí celek trápí rozsáhlá marodka, která výrazně ztěžuje rozhodování Steva Bruce, hostující tým bojuje o upevnění své čtvrté pozice. V případě sobotní výhry a nedělního očekávaného zaváhání Manchesteru United by mohl náskok narůst až na 8 bodů.

Newcastle nepodává žádné oslnivé výkony, na čemž se tedy v poslední době podepisuje i zdravotní krize celku, nicméně si stále udržuje poměrně pohodlný odstup pěti bodů na první sestupovou pozici. Vánoční program však Magpies příliš nevyšel, po domácí výhře nad Crystal Palace následovaly tři porážky s Manchesterem United, Evertonem a Leicesterem. Minulý týden pak Straky uhrály překvapivý bod na půdě Wolverhamptonu. Pokud by však tato neoslnivá forma severoanglického celku pokračovala i dál, dostávala by hrozba sestupu stále reálnějších obrysů. Podle slov hlavního trenéra se ale do konce přestupního termínu v Newcastlu mohou těšit na nějaké posily, majitel klubu totiž podle všeho uvolní finanční prostředky na nákup nových hráčů.

Co se přestupů týče, je v táboře hostí zatím naprostý klid. Vypadá to pouze na odchod Oliviera Girouda do italského Interu, žádná příchozí posila se ale dle zpráv médií neblíží. Vypadá to tak, že na vylepšení kádru si Frank Lampard bude muset počkat až do léta. Do té doby je jeho cíl jasný - uhrát alespoň čtvrté místo, které by jeho celek udrželo v Lize mistrů i pro příští sezónu. Jak totiž ukázaly finanční výsledky za minulý ročník, je Chelsea na kvalifikaci do nejprestižnější klubové soutěže finančně poměrně dost závislá. Současná ligová forma londýnského celku není nikterak oslnivá, navzdory tomu si Chelsea stále drží pětibodový odstup na pátou příčku. V období vánočních svátků Chelsea nejprve po výborném výkonu porazila Tottenham, následně doma podlehla Southamptonu, poté vyloupila Emirates Stadium a náročné období zakončila remízou na hřišti Brightonu. Minulý týden na Stamford Bridge konečně v lize nezaváhala a porazila Burnley vysoko 3:0, což fanouškům dává naději na to, že je domácímu trápení se slabšími celky snad definitivně konec.

Newcastle se potýká s rozsáhlou marodkou, do sestavy se sice již vrátí vyléčený Saint-Maximin, mimo však stále zůstávají Colback, Dummett, Manquillo nebo třeba Yedlin. Nejistý je také start Andyho Carrolla, nicméně útočník Joelinton bude připraven do zápasu nastoupit.

Chelsea se po zranění vrací Marcos Alonso, otazník se však stále vznáší nad zdravotním stavem Kantého, o jehož účasti se rozhodne až před zápasem. Mimo hru zůstává Christian Pulišič a také dlouhodobě zraněný Ruben Loftus-Cheek.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka, Krafth, Schär, Fernández, Clark, Willems - Atsu, Shelvey, Hayden, Almirón - Joelinton
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta - Jorginho, Kovačič, Mount - Hudson-Odoi, Abraham, Willian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.58 - 4.44 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC21201050:1461
2.Manchester City22152562:2547
3.Leicester City22143547:2145
4.Chelsea FC22123739:2939
5.Manchester United2297636:2534
6.Sheffield United2288624:2132
7.Wolverhampton Wanderers22710531:2831
8.Tottenham Hotspur2286836:3130
9.Crystal Palace2278720:2429
10.Arsenal FC22610629:3128
11.Everton FC22841025:3228
12.Southampton FC22841027:3928
13.Newcastle United22751021:3426
14.Brighton & Hove Albion22661025:3024
15.Burnley FC22731224:3724
16.West Ham United21641125:3322
17.Watford FC22571020:3422
18.Aston Villa22631328:4321
19.AFC Bournemouth22551220:3520
20.Norwich City22351422:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1222)

Přidat komentář
FCSL

1. pro výhru Arsenalu

Reagovat
repkajebuh

To písmo je jiný. Většinou jsem četl jen ty citace manažerů a teď to v tom textu nemohu najít. Takové méně přehlednější to je.

Reagovat
Luc-Luc

City dneska ztrati, citim to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsou teď v nejlepší formě v téhle sezoně. Teď ztrácet nebudou a uvidíme o kolik dokáží ukrojit z našeho náskoku.

Reagovat
eder

Reagovat
eder

Reagovat
eder

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

az neuveritelny

Reagovat
JessePinkman

skvělá práce

Reagovat
Luc-Luc

mazec, hlavne tady pak bude nekdo vypisovat, jak LFC utraci stamiliony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mazec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

som zvedavý na ďalšie leto

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jakou máme smlouvu s Nike by se vyplatilo pustit žilou

Reagovat
avicii

Reagovat
PBLead

Tak jediný vyloženě steal je Robertson. Zbytek nic moc, koupit Allisona za 66 m liber nebo Dijka ze Sotonu za 75 mi jako žádný velký terno nepřijde. Navíc řešit tyhle číslíčka, když reálně větší náklady jsou v platech, procentech agentům, procentech z dalšího prodeje, jednorázových podpisových bonusech atd., mi přijde úplně o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

To video taky není o tom, že každý přestup má být steal, ale o neskutečné přestupové politice. Nemá Liverpool prezentovat jako tým vybudovaný na přestupech za 5m. Přestupová politika LFC je skvělá, co se příchodu týče, právě v tom, že není problém dát velkou sumu za hráče, ale ten hráč musí tým posunout. A stejně tak je skvělá v tom, jak dokáže Edwards zpeněžit hráče, o které by normální manažer snad nemohl ani zavadit pohledem. Prodat Solankeho nebo Warda za tak vysoké částky je majstrštyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jako fanoušek MU bys měl vědět že ne každý dráhy přestup vyjde. Alisson a Dijk jsou jedni z nejlepších na svém postu. (Dijk určitě nejlepší)

Zeptej se fanoušků Chelsea na Kepu. Gólman kterého kupovali ještě za větší sumu a stejné přestupové období jak jsou spokojeni.

Reagovat
vladis271

Sporting Lisbon are believed to be unhappy with Manchester United's bid for Bruno Fernandes, with the Portuguese club concerned with a number of 'unlikely' bonuses.

Čo tam Edo dal zas? + 5 mega za treble?

Reagovat
EXoRcIsT

vraj tam je bonus zato ked Bruno vyhra zlatu loptu To byt sefom Sportingu tiez sa mu na taky bonus vyseriem

Reagovat
vladis271

Reagovat
jk

Reagovat
Remt

Edo srandista

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska by nebylo úplně od věci vyhrát, vzhledem k tomu, že naše následující domácí zápasy jsou Arsenal, United, Tottenham, Bayern, Everton, City

Reagovat
Malresi

Mohli dať radšej do TV Norwich - Bournemouth ako Arsenal - Sheffield

Reagovat
Coutinho10

Arsenal mi nevadí + Sheffield je zajímavý, takže to může bejt dobrej zápas

Reagovat
Malresi

Nah, za iných okolností prečo nie, ale súboj o záchranu zvykne byť skoro vždy zaujímavejší ako súboj tímov zo stredu tabuľky.

Reagovat
Coutinho10

jak kdy...zrovna Bournemouth nedavno myslim s nekym davali a az tolik me to nebralo, ale tim nerikam, ze to bude spatny zapas

Reagovat
Front hell

A braní ti někdo se na ten zapas dívat?

Reagovat
Malresi

Nebráni, veď si ho aj pustím. Nie je ale lepšie sa pozerať na futbal na TV s niekoľkonásobne väčšou obrazovkou ako PC ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to zapni na TV

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam mas net alebo aspon notebook, s kt. si to mozes prepojit

Reagovat
Malresi

Net na TV nemám práve, a nvm z akého dôvodu po prepojení cez HDMI sa nič nestane, nereaguje. Neviem, čím to je.. skúšal som prepojiť s iným PC a išlo to.

Reagovat
Coutinho10

HDMI ..kazdopadne to je divny no

Reagovat
Malresi

Nedáva to logiku. S použitím toho istého kábla som s tou istou TV prepojil iný PC a fungovalo to presne tak, ako malo. Z tohto je výsledok jasný, problém je v mojom PC, ale aký?

Reagovat
Coutinho10

jedine se zkusit podivat do nastaveni, protoze je nekolik zpusobu promitani, tak jestli tam nemas zakliknutej nejaky spatny zpusob oproti tomu druhemu PC

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
Hokaido

Ani ne, Cherries hrají poslední měsíce fakt strašně nekoukatelně. To bych se stokrát radši podíval na Soton s Wolvesem.

Reagovat
Malresi

Veď ja ani nehovorím, že to bude lepší zápas ako Arsenal - Sheffield. Je pravdepodobnejšie, že aj Soton - Wolves bude lepší zápas, ale predsa len, v týchto zápasoch nejde o toľko ako v tom medzi Norwichom a Bournemouthom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Co je Wolvesem?

Reagovat
Hokaido

? Jako že je to gramaticky špatně?

Reagovat
Counter

Nic ve zlém, jen mě to pobavilo. Buď napíšu s Wolverhamptonem, nebo s Wolves, ne s Wolvesem.

Nebo u Chelsea taky píšeš s Bluesem? S Cherriesem, Foxesem, Canariesem, Spursem... Jako grammar nazimu mi z toho začíná být fyzicky špatně, jak to vidím dohromady

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth je najnudnejší klub v PL, Norwich o nič lepšie aspoň atmosféra ako tak fajn

Reagovat
Malresi

Norwich sa dá charakterizovať hociako, určite ale nie ako nudný.

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Gazzaniga, Aurier, Alderweireld, Vertonghen (C), Tanganga, Winks, Lo Celso, Dele, Lamela, Son, Lucas

Proč tam není Sanchéz?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá zostava. Nie je Dier, nie je Rose. A po tom , čo predviedol Davinson proti Middlesbrough, ani sa nečudujem.

Reagovat
jk

Já bych řekl, že dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá!

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem v poho, snad Tangangu neutaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
Orlandiiik

hlavně výhru, už musíme začít sbírat body po 3 ! COYS

Reagovat
jk

A Gedson na lávce, jsem zvědav, jestli třeba dostane nějakou minutu.

Reagovat
kissak

Ten zraněnej Joselu v Newcastlu mě fakt pobavil.

Reagovat
jk

Ta pravá strana vypadá, že by mohla mít super workrate, Lamela, GLC a Aurier jsou schopný to rozhejbat.

Jen doufám, že to nebude 0:0 do 80 minuty, kdy nás Deeney potopí

Reagovat
Gareth Bale 11

Já už ty rozhodčí fakt přestávám chápat. Jinak už by to chtělo gól.

Reagovat
Smreky

Akože prečo nebola odpiskana ta ruka Watfordu vo vlastnej šestnástke? Prestávam chápať ten VAR....

Reagovat
jk

Vždyť i Oliver to měl vidět, pokud se nepletu tak ten výhled neměl zakrytý.

Reagovat
Smreky

Veď ale aj keby to nevidel načo tam je ten VAR? Jedna ruka sa odpíska, druha nie... podľa čoho? Ako sa kto vyspí pri videu? Nerozumiem tomu...

Veď mal ruky úplne voľne, mimo tela... nechápem

Reagovat
johan14

VAR je len ďalší prostriedok na o.ebavanie.

Reagovat
Smreky

No dnes to tak vyzeralo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Ty pitomé Slepice asi nevyhrají v první půli co?

Reagovat
Gareth Bale 11

Rudá a nic.

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Co toho hráče zachránilo? Že to byl zákrok bez výrazný intenzity? Protože zákrok to byl teda hroznej.

Reagovat
masly008

nebylo to přímo proti hráči, odehrál balon a potom asi šmikl hráče,žádná intenzita a nebylo to do hráče.tady max žlutá a i to by byla přísná.

Reagovat
vitasrp

Však mu kolíkama šlápl na koleno ne? Ta noha protihráče se i normálně trochu prohla, takže jako šmiknutí bych to neklasifikoval. Ale furt teda zůstává ten fakt, že ten zákrok neměl skoro žádnou intenzitu, jinak by to dopadlo hůř.

Reagovat
masly008

no já právě moc nevidě ani to šmiknutí natož přímý úder.prostě to nebylo vedeno jako šlapák, ale jako odehrání míče a pak už ta noha jen pokračovala.a jak píšeš, byla to nulová intenzita.

Reagovat
johan14

Oliver je taký chuj, že mu ani diaľkové ovládanie nefunguje.

Reagovat
Kocour Klapuška

Znalci PL, je nějáký důvod, proč by City dnes nemuseli vyhrát?

Reagovat
fenixLFC

jedine ze to je PL kde moze kazdy porazit kazdeho. a CP vlani narobilo brutalne problemy vonku aj liverpoolu aj city a vseboecne su vonku velmi silni

Reagovat
Coutinho10

+ Palace nedavno na Man City i vyhral, jestli si dobre vzpominam

Reagovat
fenixLFC

to su tie problemy co im narobili ale je to tusim jedina ich vyhra za x zapasov so city

Reagovat
Kixi Syhimour

, dnes jim vůbec nevěřím

Reagovat
Free_player

ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost pravděpodobně vyhrají

Reagovat
Kaspar

odpoledni smena dorazila

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

ale mam urcite podezreni k jejimu slozeni, vzhledem k mizejicim komentarum

Reagovat
Coutinho10

taky bych rekl, ze jich tu bylo vic

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue už mal byť vonku.

Reagovat
vladis271

OT: Champ....pozerám, že Leeds na ceste to posrať zase?

Reagovat
gocii

Jako 1 vyhra z poslednich 7 je docela bida

Reagovat
Kincl

Těším se až nebudou potřeba rozhodčí a o všem bude rozhodovat nějaký robot, nějaký systém prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcovia v championship sú čistý vtip :D Leeds jasné dve penalty a rozhodca mimo vápna

Reagovat
fenixLFC

wtf tak on si tri a pol minuty opravuje techniku a nakoniec nastavia 2 minuty???

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný bullshit z našej strany. Videl niekto Lamelu?

Reagovat
jk

Výkon celkem dobré, ta záloha poslední dva zápasy dokáže fakt pěkné kombinovat, konečně je tam vidět nějaký pohyb. Doufám, že v druhém poločase zase neodpadneme. Aurier velmi dobrý dneska.

Oliver je ale strašný sudí.Nevím kdo sedí u videa ale ten by taky neměl dostat prémie.

Reagovat
mimi_united

Mou vyhorel Toho budú ešte hnať s vidlami preč. Ten musí svoju kariéru reštartovať v nejakej menšej lige a menšom klube

Reagovat
Hokaido

V menším klubu už je, tak třeba se mu ho povede dostat do menší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mimi_united

Reagovat
mimi_united

Reagovat
žrout

Ten Tanganga je permanentkář?

Reagovat
johan14

Za toto len žltá????

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi nech toho prosimte.

Reagovat
jk

Sona skoro upálili na hranici za nafilmovaného Rudigera a Doucouré za facku v klidu. Už to koleno na Winkse bylo na hraně. Bože bože...

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty už mají hrát v devíti, ale co se vůbec divím.

Reagovat
johan14

Teraz ruku videl.

Reagovat
Thelvin

Taky byla naprosto jasná a viditelná i z ISS

Reagovat
johan14

Aj tá na začiatku zápasu.

Reagovat
Thelvin

Nj, ale na to se nebudu vymlouvat. Zápasy s watfordama bychom měli vyhrávat i když nám sudí nefoukne pencli

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Špatně jsem to dal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jina situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Spurs hraji s Arsenalem derby o to kdo bude vic brecet? Jinak pekna smec Vertho.

Reagovat
Front hell

Reagovat
jk

Jasná jako ta v prvním poločase.. Ahoj, tohle je zápas opiči a Oliver tomu fakt nepomohl.

Reagovat
hefy

To je neuvěřitelný, jak tam s tou rukou může takhle debilně vůbec jít? Nejzkušenější obránce v týmu, bože.

Reagovat
Coutinho10

Deeney

Reagovat
Gareth Bale 11

Gazza.

Reagovat
jk

Gazza

Reagovat
hefy

GAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Gazza!!

Reagovat
johan14

Super Vlhova prvá a Watford nepremenil penaltu, presne v tej istej sekunde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Winks.. jaky on ma jako prednosti?

Reagovat
Thelvin

Angličan a odchovanec, jinak nic

Reagovat
johan14

Reagovat
jk

nefandí united...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

polyká

Reagovat
Kluivert9

Přihrávání stoperům.

Reagovat
johan14

OT ale toto som ešte nevidel, 3 pretekárky v 1 stotine

Reagovat
Minister

Vlhová má momentálne fantastickú formu.

Reagovat
Salfovic

Já jo.

Reagovat
johan14

Kedy a v akom športe?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za slova

Reagovat
smazaný uživatel

Shiffrince to vrací i s úroky

Reagovat
Majk91

Inak Vlhová 3 víťazstvá z posledných 4 pretekoch. Jediná ktorá ako tak dokáže držať krok so Shiffrinovou. Verím že prídu aj nejaké glóbusy.

Reagovat
blade115

GAZZAAAAAAAAA

Reagovat
fenixLFC

ja ho mam na lavke

Reagovat
blade115

Kdy jindy než proti Watfordu... Snad jen Cherries a Norwich bez Pukkiho byli větší "must have", co se týče obránců soupeře.

Reagovat
blade115

... a brankářů.

Reagovat
smazaný uživatel

s deeneym isli koniec koncov hore, aj pojdu

Reagovat
smazaný uživatel

ale mam gazzu aj auriera

Reagovat
fenixLFC

tak ofenziva watfordu vyzera posledne zapasy lepsie nez obrana spurs...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blade115

To jo, ale pokud nemáš jako jedničku Alissona nebo Edersona, tak to stejně nechápu.

Reagovat
fenixLFC

tak ako jednotku mam patricia proti sotonu... a zas treba povedat ze tych jeho 14 bodov ma vdaka jednej debilnej penalte, co je celkom luck pri brankarovi inak by mal klasicke dva bodiky ako vzdy

Reagovat
blade115

Tak zrovna Wolves tu obranu letos taky nemají bůhví jakou. Plus Ings teď prostě (hajzl) dává každý zápas gól, takže tam to teda moc na body nevidím. A ne, Gazza má čisté konto, penalta je dnes jen bonbonek navíc.

Reagovat
blade115

A máš ho tam.

Reagovat
fenixLFC

jj videl som nasrat

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

typico ten lamela to je hruza

Reagovat
QooBo

Duda v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Snívalo sa mi v noci, že Wilshere nastupoval za Manchester United a Felipe Anderson prestupil do Liverpoolu.

Neviem čo to znamená pre West Ham

Reagovat
Mimalu

tak to nasere

Reagovat
Thelvin

S Harrym bychom tam ten balón dostali...

Reagovat
Whitemedia

PUSSETO

Reagovat
hefy

To je neuvěřitelný

Reagovat
Thelvin

Doslova milimetr

Reagovat
fenixLFC

hram dve fanty. bonusove body ziskaju gazza foster a aurier...samozrejme ze vsetkych troch mam na lavkach....

Reagovat
Whitemedia

úžasný příběh

Reagovat
Taiger

Reagovat
nani92

Pussykiller

Reagovat
johan14

Bez útočníka to nepôjde, však José.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on to vie, niekoľko krát to spomínal.

Reagovat
Minister

Duda v základe

Reagovat
Minister

Obrana v zložení AMN, Luiz, Mustafi, Saka = záruka toho, že o zábavu bude postarané

Reagovat
Whitemedia

Mustafi už se do toho dostává

Reagovat
Whitemedia

ve fantě s kapitánskou páskou, to bude bodíků

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo úplně jasné, že to posere

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

marty omg to mala byt pravacka

Reagovat
smazaný uživatel

pepe je genialny

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe the flop

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli zatial vsetko pokazil, saka je zviera

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že mu ta pozice pomůže, je teď fyzicky mnohem silnější

Reagovat
Trand

Martinelli je dneska na míči hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Cook

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je ale teda výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Cook Duda

Reagovat
Bennhy

Cook

Reagovat
Nikikrew

Hrozný zapas

Reagovat
smazaný uživatel

su tam nepresnosti ale pekne sme ich pritlacili postupne, znova zaciname v zapasoch dominovat

Reagovat
diastan

Ježíši chudák Tommy

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooolll

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Greny

Xhaka je zpět?

Reagovat
jacobT

MARTINELLIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Marty ted jim jeste par pridat pro zvednuti sebevedomi

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Trand

Martinelliiiiiiii

Reagovat
Nikikrew

Martinelllli

Reagovat
Minister

Martinelli hral síce zle, ale je tam

Reagovat
diastan

to není možný snad 15:1 na střely

Reagovat
lajka30

Ještě že se fotbal stále hraje na goly a ne na prachy a střely na bránu.

Reagovat
REPLIKATOR

A nebo házenou s držením míče.

Reagovat
diastan

nepovídej ušáku

Reagovat
lajka30

Ušáku?

Reagovat
Salfovic

Křeslo.

Reagovat
diastan

z ikea

Reagovat
diastan

si nejsi jistý ani ve čtení ?

Reagovat
lajka30

Co to meleš ty demente.

Reagovat
diastan

nedáváš demente

Reagovat
Heisenberg

PELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
vladis271

klasické tohtoročné City.V jednom zápase naložia šestku a v daľšom prehrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku měli velkej tlak pak to pomalu opadlo. Na Zahu nejspíš měla bejt Penalta..škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

saka, nelson, martinelli, esr su nase poklady, v tej mizernej sezone sa to straca ale vsetci budu top top

Reagovat
Trand

Nelson mě teda zatím moc nepřesvědčil. ESR nevím, ten zas nedostává moc šancí.

Reagovat
Counter

Mě taky Nelson nepřesvědčil, ale dle různých zákulisních článků, vyjádření Artety, Ornsteina atd. to má být velký poklad, takže nad ním pořád hůl nelámu.

Reagovat
Trand

Jako taky nad ním hůl nelámu, ale třeba v Sakovi je podle mě už teď něco vidět, Nelson toho zatím moc neukázal.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nebelung

Přijde mi, že zatím nejvíc ztrácí fyzicky. Nemá sílu, aby se prosadil. Ale to samozřejmě dožene a pak bude úplně někde jinde.

Reagovat
Taiger

esr je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Kdo je esr?

Reagovat
Trand

Emile Smith Rowe

Reagovat
Kluivert9

Smith-Rowe

Reagovat
Ondiis

Taky mě zatím nijak neoslovil teda

Reagovat
Melda

Ten Saka hraje podle grafiky na beku ale taky se píše, že je útočník, tak jak to s ním je?

Reagovat
REPLIKATOR

Haland gól po 3 minutách na hřišti

Reagovat
Luc-Luc

je dobrej, a Sancho si to taky dava slusne, kez bychom ho koupili do LFC uz ted v zime

Reagovat
Luc-Luc

nejlepsi fotbalista multiversa opet na lavicce ? Pepek ho setri na Champions league ?

Reagovat
Nikikrew

Shefield je kvalitny tim, nie je ziadna nahoda ze je tak hore. My kopu nepresnosti, najma nase kridla. Nechapem, preco to nehrame viac cez Ozila ale tak co uz. Snad este dame 1,2 goliky.

Reagovat
Counter

Saints megaválec, ještě tak před Vánoci vypadali na sestup a teď jsou v poločase bod od šestého místa

Reagovat
Taiger

Ings > Kane

Reagovat
jacobT

Hlavne aj herne je to paráda. Ako ničili Leicester... Hasenhuttl tam odvadza paradnu robotu. A to sa myslim po tom zlom zaciatku sezony spekulovalo aj o jeho odvolani.

Reagovat
nani92

Strašný valec

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Megajinx

Reagovat
Taiger

Martinelli je láska, až se vrátí Auba, tak si Laca bude muset sednout :/

Reagovat
Coutinho10

lol..ted jsem videl toho Cooka v polocasovem sestrihu vsech zapasu a to fakt nedomyslel

Reagovat
Coutinho10

a asi to teda smerovalo do brany, ale i tak

https://streamja.com/lJgB

Reagovat
avicii

Strieľal Duda?

Reagovat
jacobT

Áno.

Reagovat
Coutinho10

uprimne to taky uplne nerozklicuju...myslel jsem si, ze Cantwell, ale ten asi zustal na prostredku, ale ted jsem koukal na livesportu na ten jejich komentar a prej jo...takze dobrej debut, ikdyz cistej gol by byl lepsi no

Reagovat
Mikesh

Haland xDD Těžký provar od UTD

Reagovat
Greny

Tak první gól byl docela hezkej.. druhej mu nahrával spoluhráč v malém vápně do prázdné ... Jinak tam mel i dost jednoduché ztráty zatím bych s tím počkal

Reagovat
Greny

Hattrick každopádně zakončení má na svůj věk neskutecny

Reagovat
jacobT

Parádny debut. Pekne to ešte pomohol BVB zvrátiť.

Reagovat
Minister

Haaland si to už v BVB dáva... aj keď ten druhý gól by som dala aj ja.

Reagovat
Salfovic

První gól po třech minutách na hřišti

Reagovat
Salfovic

Ten Southampton tedy jede

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohled hra nic moc, spousta nedorazu, nepresnosti, nepochopeni, ale je to tim, ze ti hraci nejsou na sebe navykli....Nevadi mi to, je to soucast delsi prace a ke konci uz to vypadalo lip. Zvlast Pepe se mi dnes libi a pracovitost Martinelliho taky, ten svym pohybeem vyneguje trochu to Ozilovo cteni hry v mirnym poklusu kdyz nemame mic. Obrana celkem v pohode, prislo me vtipny, ze pri preruseni Arteta neco vysvetluje AMN a tn vzapetinse necha vykoupat a souper se dostal ke strele V druhe pulce tam snad pridam rychle druhej a budem dohravat v poklidu a na nulu vzadu

Reagovat
Luc-Luc

pojdme Eagles udrzet

Reagovat
Mato178178

Náskok 14 bodov a zápas k dobru ale vy ste stále dosrati až za ušami

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Luc-Luc

fandim Leicesteru v boji o druhy misto

Reagovat
diastan

Jesusa do druhé vedle Kuna a bude ještě hdc

Reagovat
jacobT

Haaland hattrick, to je blázon

Reagovat
smazaný uživatel

Saka

Reagovat
smazaný uživatel

United si musí drbat hlavu. Haaland jede bomby

Reagovat
lajka30

Tak když tam choděj od půlky hřiště sami na brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co. To je prostě fotbal Šel tam za stavu 1:3 a hele 5:3. Prostě frajer.

Reagovat
EXoRcIsT

no zase sa neposerme 2x dostal loptu a isiel sam na brankara a raz to doklepol do prazdnej z 1,5m . A co som cital tak sa to zadrhlo na tom ze MU nechcelo zaplatit tlustemu prasatu Raiolovi miliony

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Zas klid Ten potenciál tam je prostě obrovský. A za ty peníze by to byla skvělá posila. Raiola je chytrej zmrd

Reagovat
Greny

Kolik stál 20-30? A odejde za kolik 60?

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude pokračovat tímhle způsobem, tak se ta cena může vyšplhat hodně vysoko.

Reagovat
Greny

Ma vykupku a nevím zda 60 nebo 80

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi rychle znova navýší v budoucnu

Reagovat
Greny

Nemyslím si.. Raiola to tam rád nechá když bude jen za 80 tak on dostane dalších 50

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Umí v tom chodit no.

Reagovat
EXoRcIsT

sak ja som kludny to vy tu z neho pustate do treniek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíš uznat, že na první start slušnej výkon.

Reagovat
EXoRcIsT

uznavam

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez by som si toto povedal keby ho nepoznam, vacsina jeho golov je takychto a to musi byt tiez umenie sa do takychto sanci proste dostat.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ten první gól, to nebylo nic moc jednoduchého

Reagovat
Miguel19

United by s tím fotbalem byl k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě úplně nemyslim. Ale to teď jenom spekulujem.

Reagovat
avicii

Som fakt rad ze tam nešiel ešte by mohli posráť ten prestup Bruna

Reagovat
ajouki

Haaland hattrick. Jo, takového hráče má cenu vzít, i když o něj za dva roky přijdou. Mít na několik sezon borce, co při svém debutu dá za 25 minut tři branky, to prostě chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Xhakovinku a Mustafovinku už bychom dnes měli

Reagovat
Nikikrew

Ozil a sklz, nieco nie je v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

skoro sa pri tom zranil

Reagovat
Taiger

VIDÍ NĚKDO TY MUSTAFIHO PASSY???

Reagovat
smazaný uživatel

a videls kolikrat v prvnim polocase svyma priposranyma prihravkama dostal pod tlak beka, co ani neni chudak bek? ale dnes aspon dobre brani (takze zakonite neco posere)

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Ne

Reagovat
blade115

Neřvi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to Mustafi neda alibisticky na lajnu AMN a prihraje dopredu a hned hezky vysunuti Pepeho

Reagovat
diastan

Tak aspoň Wolves otočka

Reagovat
gocii

Jinak ta spoluprace laca pepe je strasne marna. Lacazette uz se ani do tech sanci nedostava, dnes ani balon poradne nepodrzi. Fakt hruza

Reagovat
Hokaido

Někdo stream na City?

Reagovat
Minister

Akože toto mohla byť penalta...

Reagovat
Nikikrew

Pepe taky sobec

Reagovat
Hokaido

Imo jasná penalta teda.

Reagovat
pa3ce

Dean je čurák

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

pepe si to vypytal, trochu si aj skocil, ale toto sa klasicky piska ako penalta

Reagovat
jacobT

Toto bola presne situácia, kedy by bolo fajn nech si rozhodca tu situáciu pozrie znovu sám. Určite pískateľné, i keď tomu Pepe trochu pridal.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

dost pridal...nadskakoval hodne brzo

Reagovat
Coutinho10

od sveho tela ne ? by nemela byt pro City penalta

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli okrem golu kazdu jednu vec pokazil

Reagovat
Coutinho10

tak dobry

Reagovat
Minister

Prečo to kurva nekopal Pepe??? Laca je na hovno

Reagovat
Kixi Syhimour

Pepe dá 2x z přímého kopu v jednom zápase a kopat jde Lacazette bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna to bude realita pristich sezon pod Artetem. Spis defenzivnejsi pojeti zapasu i se slabsima souperema, hrat spis zezadu. Ale to pak nechapu, proc se dava sance Ozilovi, moc se do tehle defenzivni bramboracky nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

hrame dobre a vacsinou ich tlacime..

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

aspon na mojom streame

Reagovat
jacobT

Reagovat
Teoretik

toto není penalta proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze nejsme Liverpool

Reagovat
Teoretik

Myslel jsem na Etihadu tu ruku.

Reagovat
Coutinho10

protoze si to tam kopl sam...za to se penaly nepiskaji

Reagovat
Teoretik

tohle byl odraz a jak kdy

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Newcastle United: Arrizabalaga; James, Rudiger, Christensen, Azpilicueta; Kante, Jorginho, Mount; Hudson-Odoi, Willian, Abraham.

Reagovat
smazaný uživatel

Nketiah by ho tam mohol hned supnut

Reagovat
Jeňa

Howe už asi poletí co?

Reagovat
DieFohlenBMG

Sklapla past

Reagovat
smazaný uživatel

amn + pepe, mnam

Reagovat
Greny

Wolwes zkušené na Csaplara

Reagovat
diastan

jeste 1

Reagovat
EXoRcIsT

ma neserte som na vas podal

Reagovat
diastan

za ten kurz chyba

Reagovat
EXoRcIsT

tak som dal za viac aby som si pripravil peniazky na jeden velky tiket

Reagovat
diastan

tak snad

Reagovat
EXoRcIsT

ma neserte som na vas podal

Reagovat
EXoRcIsT

ma neserte som na vas podal

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Minister

Vám to jebe chalani

Reagovat
Teoretik

Jesus > Sterling

Reagovat
lajka30

Žebráci z Arsenalu.

Reagovat
sejber

A je po zapase cakat ze dokazeme dat este gol je utopia

Reagovat
Miguel19

Pěknej koníček

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, dobrej bodik i tak snad dame na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

boze mikel ma hroznu smolu

Reagovat
sejber

To neni o smole ale o celkovej kvalite kadru bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi ze viac tych vysledkov bolo nestastnych, dnes zase tecovany stastny gol, z prvej poriadnej sance, boli sme lepsi, mali sme mat penaltu..

Reagovat
Miguel19

Nebyl tečovaný

Reagovat
smazaný uživatel

davali spomalenu opakovacku ktoru som nevidel lebo som pisal ten komentar ale typek z nbc povedal ze vidime ze nakoniec bol tecovany

Reagovat
sejber

Neviem v com sme boli lepsi ... Klasicky remizovy zapas . Ci uz stastie alebo smola. Poharovou matematikou by nas v dvojzapase vyradili nielen Blades ale aj CP ci bournmouth. To ze je obrana a zaloha slaba sa vie dlho akurat teraz sa ukazuje ze ani utok je daleko za ocakavanim a bez Aubu nema kto davat goly ci pripravovat sance. Co ma vsak sere najviac je ze ani mlade pusky az na martinelliho a saku nedosahuju kvalit PL a je velmi otazne ci vobec hraci ako Willock, ESR, AMN, Nketiah ci Nelson dosahuju vobec prvoligovych kvalit . Aj dnes sa to ukazalo ze Arteta tam vlastne nemal koho dat na zaver a uz pri inkasovani bolo jasne ze ak gol neda Sheffield tak mi uz urcite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

podme 424

Reagovat
diastan

piskej konec

Reagovat
Teoretik

Jebat Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

takze MU dajte rovno na 4. miesto to je trapas od vsetkych

Reagovat
EXoRcIsT

esteze na Aguera je spolah ze tam ten gol da

Reagovat
smazaný uživatel

je to pan no

Reagovat
blade115

Reagovat
diastan

Reagovat
Switchback
Reagovat
Teoretik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

za me teda ne. pepe do nej naskocil. respektive bohuzel se tohle vetsinou piska, ale ja bych to nedelal

Reagovat
Remt

Za mě rozhodně ano, udělal kličku, hráč šel nohou proti němu, neskrčil jí, co má Pepe dělat? přelomit mu jí? jasně že jí přeskočí. Chyba obránce, penalta jasná

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ho pritom pohybu proti (kdyz se snazil vypichnout mic) netrefil. kdyby chtel, tak to ustoji. tezko rict, jestli v tu chvili jeste vubec byl pepe v drzeni mice, to bylo taky o milisekundach. je ale pravda, ze byl omezen v pohybu.. mne to prijde sporne, kdyby spadl normalne, tak bych s tim asi nemel problem, ale tady to skakani..

Reagovat
pobody's nerfect

Řešení jako v hokeji, pisknout faul a žlutá za simulaci

Reagovat
Remt

To je ale přeci snad přirozené, že se budeš snažit nohu přeskočit, já nevím, nedokážu si moc dobře představit jak by to měl udělat aby bylo jasně(ji) vidět, že ho omezil v pohybu. Obránce mu tu nohu vytrčil a nebyla tam ani snaha o skrčení. Tam by rozhodčí neměl ani přemýšlet, ať už to možná útočník přihrál, tak od obránce jasnej faul a snaha o přerušení útočný akce (ačkoliv nechtěl faulovat, fauloval a to tak že jasně)

Reagovat
smazaný uživatel

byla tam snaha, vzdyt on nesel proti nemu, ale chtel trefit mic, pak se snazil uhnout i telem, ale to uz do se srazili. jako kdyz to ted vidim po 10, tak bych to klidne piskl, omezil ho, prestoze pepe nebyl v sanci, jen si sel pro faul, ale zas dean mel nejaky metr v tom zapasu, kdy vubec moc nepiskal, takovety veci, kdy hrac ma na zadech chlapa, ten se ho zezadu trochu dotkne a je faul. nechaval tomu imo volnejsi ruku.

nejsmysluplnejsi by bylo, kdyby to proste rozhodci oznamil stadionu a divakum, proc rozhodl, jak rozhodl, ale to je na fotbal asi moc slozite

Reagovat
Remt

Jo, kdyby to rozhodčí vysvětloval, to by se mi také líbilo.

Nicméně naposledy se vyjádřím k tomu zákroku - mě to zkrátka přijde mnohem jasnější pencle, než když nějakej jouda vybíhá někde v rohu vápna, naběhne si do někoho a spadne. Tyhle situace vypadají vždy dost komicky a přitom z toho bývají taky penalty, ačkoliv ohrožení branky je v téhle situaci úplně nulové a hráči nezbývá kolikrát nic jinýho než to trapně zkusit a ono to často vychází Takový penalty bych nepískal já třeba

Reagovat
J0EL

Reagovat
R22

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo Paaaaaalaaaaace to nevzdal

Reagovat
Kixi Syhimour

Pojď

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej bod pro Arsenal. Pískej konec.

Reagovat
EXoRcIsT

vy svine

Reagovat
Trand

VIDĚLI JSTE TEN MUSTAFIHO PASS???

Reagovat
Miguel19

NEMÁŠ GIF???

Reagovat
Trand

Bohužel ne, ale namazal hráčům Bournemouthu přímo do protiútoku.

Reagovat
jacobT

To jeho pas doletel až do Norwichu?

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

miril ale na jih Anglie a ono toto

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, zkazil, ale neni tam nabidka.. stejne to zkazil o 3 minuty pozdeji xhak, protoze se nikdo nenabizi normalne, tak to musi poslat na obsazeneho hrace a byl brejk..

Reagovat
Trand

Hele já to beru, to byl spíš vtip na Taigera.. S tím co píšeš souhlasím, ale není to omluva, on tohle dělá pravidelně a to mě štve. Ze dokáže hrát celý zápas relativně ok a pak udělá takovou blbost a dělá to pravidelně. A to nebyl ani pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

nn vidim pri lopte len hracov sheffiedu

Reagovat
Mikesh

Sledoval jsem nás dohromady asi 30 min. ale ti hráči hrajou prostě strašnou sračku nebaví mě ten tým , chci aby se zvedli , ale na to si počkají snad ještě moje děti tvl

Reagovat
Minister

Reagovat
Teoretik

5 min tak dlouho tam teď slavili gól...

Reagovat
smazaný uživatel

sme krali remiz

Reagovat
Coutinho10

hezky odhadnuty ....toto bych nemohl sazet

Reagovat
Luc-Luc

Eagles diky kluci

Reagovat
Edgewalker

Mám čím dál větší pocit, že v současnosti z toho snad ani víc vytřískat nejde, ten kádr nemá sílu. Strašně málo šancí si vytváříme, obrana se sice pod Artetou zvedla, ale úplně spolehnout se na ni nedá, vzhledem k tomu, jak kvalitní obránce máme.

Reagovat
REPLIKATOR

Crystal Palace

Reagovat
Whitemedia

Výborné výsledky dnes, určitě se přidáme..

Reagovat
PhilipS

Dneska bohužel zas slabý výkony od zkušenejch hráčů. Na Lacovi už je regulérní deka. Kdyby takový výkony podával Giroud, tak je ukřižovanej. Ozil jeden z nejlépe placenejch hráčů v lize a opět výkon velmi podprůměrnej - tragicky nepřesnej. Ten chlap musí z klubu, co nejdřív. Nechápu, proč se na Pepeho nepískala penalta, ale to je asi fuk. Snad si to pošetříme na příští sezónu až o něco půjde. Saka MOTM. S Martinellim jediný pozitivum sezóny

Reagovat
Kluivert9

FC Hospital, fakt

Reagovat
vitasrp

Rudiger je zatím hrůzostrašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hrajem za hnačku

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté

Reagovat
hitZor

Tohle že byl faul Abrahama?

Reagovat
Miguel19

To bránění, to je krása. Totálně volný hráč mezi všemi, ale hlavně že si všichni potom zatleskají..

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoká noha Abrahama půl metru nad zemí

Reagovat
hitZor

Nejhorší je, že takových sračkových vymyšlených faulů je na nás několik v každém zápase a s naším bráněním standartek to je vždycky průser

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy

Reagovat
hitZor

Tak teď si ale rozhodčí s faulem Kantého dělá prdel, ne? Byl k balonu blíž a měl ho tělem pokrytý, borec ho z boku vezme přes nohy, ale je to faul Kantého?

Reagovat
hitZor

A žlutá za to vystřelení na branku dobré tři sekundy po odpískání nic.

Reagovat
Miguel19

To je bída.

Jediná šance na výhru je, že si domácí dají vlastňáka.

Ta nekreativita je fakt zoufalá.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá polovina prvního poločasu už byl od nás lepší, začátek zápasu se nám moc nepovedl. Ještě trochu zpřesnit útoky a něco nám tam spadne.

Moc se mi dnes nelíbí Jorginho a Rüdiger. Od Mounta a Odoie taky čekám víc. Naopak Kanté hraje hodně dobře. Od soupeře hraje dobře Saint-Maximin, na něj si dávat pozor.

Reagovat
Svatej

Kante mě hrozně nudí. Udělal. Jednu akci krásným tacklem, ale jinak je před vápnem úplně k ničemu a míče pořád jenom vrací. Odoi chodí málo do soubojů a Willian je Mistr v udržení míče pod tlakem, ale pokazdy zvolí až druhou nebo třetí možnost, aby si trochu stihl pohrát s míčem, přitom první bývá často ta nejlepší.

Christensen byl jebanej za slabý místo ve vzduchu, ale poslední dva zápasy ve vzduchu roztrhal kazdyho útočníka. Naopak Rudiger má ty míče 50 na 50 a spolupráce s Andrease při obranných standartkach je taky hrozná.. Jamese fakt miluju, on má v noze uplnej poklad.

Snad Frank něco vymyslí. Není to vyloženě hrozný, ale dost tomu toho chybí..

Reagovat
spider_8

S tím Christensenem bych brzdil. Proti Burnley třeba prohrál souboj, po kterým musel Barkley vykopávat z čáry a i dneska každý jeho hlavičkový souboj napůl smrdí faulem. Otázka je, jestli mu to jeho nalehávání na soupeře budou rozhodčí tolerovat. Proti Burnley mu za to jednou pískli faul těsně před vápnem. Jinak souhlas.

Reagovat
hitZor

Jenže ten faul, co mu pískl, byl faul na něho

Reagovat
spider_8

To je otázka. On si nedokáže odtlačit soupeře tělem jako třeba Zouma, tak to musí řešit výskokem nad útočícího hráče, což když si přes něj ještě hodí ruce, tak to hodně smrdí faulem. Záleží na rozhodčím jak to posoudí, ale je to prostě jeho slabina.

Reagovat
Svatej

Nemá to snadný no, na něm je vidět, že si je těch limitu vědom a kvůli tomu ví, že musí bejt mnohem agresivnější, než by chtěl být, aby ty souboje vyhrával.

Tak nějak bych ho klidně nechal to takhle odfaulovavat ještě 3 zapasy už jen z toho důvodu, aby na něm trenéři soupeře přestali stavět ofenzivní plány, potom to bude mít o něco jednodušší.

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Ty vole, my bychom těch rohů mohli mít klidně 30 a stejně bychom neměli ani náznak šance. Vůbec nemá cenu je rozehrávat na přímo, všechny bych hrál jen na krátko. U Newcastlu klasicky každý centr smrdí gólem, klidně už jsme mohli prohrávat 1:0, přestože jsme jednoznačně lepší. Prostě klasika letošní sezony no

Jinak ale hrajeme o něco líp, než v podobných zápasech v prosinci. Dokážeme si vytvořit i nějaké šance ze hry a i pohyb byl na konci poločasu o hodně lepší, než třeba proti Bournemouthu nebo Sottonu. Stejně je to ale zápas, který může dopadnout na obě strany.

Reagovat
hitZor

Holt momentálně prostě nemáme žádného top hlavičkáře, který by měl perfektní timing. Kdysi sme na hřišti mívali minimálně tři najendou (JT, Didi, Braňo, Cahill, Luiz..). A ono to jde poznat i u defenzivních standartek, kdy to prostě vždycky smrdí obdrženým gólem, pokud to není kopnuté vyloženě špatně.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlasím. Terry, Ivanovič i Cahill byli výborní hlavičkáři a pomohli nám v obou šestnáctkách.

Reagovat
spider_8

Jj, ale hlavně třeba Mount to prostě špatně kope. To jsou vyloženě míče pro Dubravku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelse hraje po vapno, obcas i ve vapne celkem dobre.. libi se mi hlavne poslednich 20 minut.. Newcastle doma nejsou zadni vorezpruti.. myslim ze neco tam padne a 0:1 bude pro blues zlaty..

Reagovat
John Obi Mikel

Zápas je podobný tomu v Londýně. Newcastle hraje stejnou taktiku jako u nás a zatím mu to dnes vychází. Dobře brání a hrozí z brejků. Doma to rozhodl Alonso, toho dnes na hřišti neuvidíme, tak doufám, že ho někdo zastoupí a vyhrajem.

Reagovat
vitasrp

Blbý je, že stačí dva centry, aby si soupeř vypracoval solidní možnosti. Ten tým je šíleně stavěnej na ty centry, nehrajeme systémem, kdy by se stopeři striktně drželi středu vápna (jako pod Mourinhem), jenže když se teda stoper vytáhne do strany, zaskakuje za něj na pozici stopera Jorginho. A obranná trojice James, Christensen, Jorginho, to si přímo říká o problémy. Ještě k tomu když se často stává, že se vzdálenější bek zapomene posunout, takže tam pak vzniká zbytečná díra.

Jorginho je dobrej metronom, bohužel ve finální třetině mu chybí jakákoliv nadstavba. Dneska tam má prostor, ale hru nestíhá otáčet, nedostává spoluhráče do dobrých pozic a finální míč jednoduše nemá, ty jeho centry prostě bohužel nemaj žádnou kvalitu.

Azpi na levém obránci je dneska taky bohužel limit, jak soupeř hraje na těch pět obránců, tak křídlo je rychle obsazovaný a určitý čas má spíš ten bek, což ale Azpi přes nohu nedokáže zužitkovat.

Dneska byl jinak hodně průměrnej Rudiger, naopak Christensen solidní. I ten Kanté se mi celkem líbí, dělá tam dobrý náběhy a umí tím vytvořit prostor pro sebe i ostatní, bohužel Mount je takovej nijakej, dost neslanej, nemastnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlas

Reagovat
Svatej

Až na toho Kanteho souhlasím se vším taky..

Reagovat
ajouki

Překvapuje mě, s jak slabým záložníkem Chelsea po letech skončila. Teď měl míč pod kontrolou a vyrobí z toho útok Newcastlu. James, Odoi, Willian umí přenést hru na celou šíři hřiště, Jorginho to není schopný ze středu pole zrychlit. Razanci přihrávek za obranu ani nemá smysl komentovat. Moře prostoru a on to Christensenovi pošle do zámezí.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian klasika

Reagovat
Mimalu

provedení sice pokulhávalo, ale na rozdíl od parťáků se dostal do slušné pozice, ze které zkusil střelu a ne další hledaní ještě lepší pozice pro spoluhráče...

Reagovat
hitZor

Možná kdyby to z první hodil do ulice Tammymu, tak to dopadlo líp

Reagovat
Mimalu

a nebo by to dopadlo jako dneska už 2x nebo 3x a nebyla by z toho ani střela...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Mám se ptát, jak to zatím vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to lepší než na začátku, tlačíme do plných a Straky dobře brání.

Reagovat
smazaný uživatel

A z dalšího centru dají na 90% gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Brejky a centry mají nebezpečné

Reagovat
Miguel19

Po těch letech sledování Edena je fakt zoufalost, jak teďka nikdo nedokáže obejít jediného hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Kante dolů prosím, on té hře prostě nic proti takovému bloku nepřinese...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě dobrý napad (Barkley za Mounta)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dal Pedra za Odoie.

Reagovat
smazaný uživatel

A náš nejlepší hráč se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Reece

Reagovat
Error

Cmon, gol prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

nedajte ten gol dubravkovi vsak naco

Reagovat
Kluivert9

Proč mu nedal hned žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Jorginho i Azpi krásné přihrávky.

Reagovat
hitZor

Achjo, může mít Tammy ještě víc smůly?

Reagovat
blade115

Emerson

Reagovat
smazaný uživatel

Inspirace "krajanem" Neymarem

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. Fredem

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kousek chyběl

Reagovat
Whitemedia

Zvedej se ty špíno simulantská..

Reagovat
hitZor

CO TO DOPIČI?!?!?!?!?!?!

Reagovat
hitZor

Dive? Okej, ale tohle je kurva jasná pencle. I kdyby nezačal padat dřív, tak tam je jasnej faul

Reagovat
Serg!o

Reagovat
hitZor

Žlutá na obě strany a penalta. To že hráč divuje ještě neznamená, že nemůže zároveň být faulovaný.

Reagovat
Serg!o

Neznamená no, ale to vubec není tenhle případ.

Reagovat
hitZor

Jasně, Jorginhův o hodně menší faul a o hodně okatější dive soupeře tehdy na penaltu byl, tak proč ne teď?

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson

Reagovat
Whitemedia

Útočit to neumí, bránit to neumí, padat to neumí..

Reagovat
Miguel19

Ty naše rohy jsou jako ty moje ve FIFĚ. Tam ani nemá cenu to kopat do vápna.

Reagovat
blade115

Newcastle ale taky dobrá rezignace na fotbal. Největší jejich šancí je střela vedle v 88. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že nastřelili v prvni pulce břevno?

Reagovat
smazaný uživatel

Joelinton v prvom polcase

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Michy Těším se na Bayern.

Reagovat
ajouki

Není rozhodčímu divné, že pískne 23 faulů, ale na žlutou kartu je jen jeden?

Reagovat
maras93

Letos jsem 4x vsadil na Chelsea,.. proti West Hamu, Southamptonu, Bournemouthu a Newcastlu. Wish me luck!

Reagovat
Mimalu

k ničemu jinému to nesměřovalo

Reagovat
blade115

Ale jo, bod je stejně k hovnu, takhle je aspoň prdel.

Reagovat
Liquid

taky jsem za každou cenu nechtěl bod, takto aspoň sestupem ohrožený Newcastle dohnal Arsenal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

wooow Newcastle

Reagovat
blade115

Ty jo, ale Kepa malém nestihnul těma rukama před míčem uhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem se na ef nezasmál už hodně dlouho, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Kepo, jdi se vycpat.

Reagovat
spider_8

To už není ani vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal, že dají gol z random centru.

Reagovat
Busby babes

Steve the Magician

Reagovat
Taiger

Rezignace na fotbal vám vám vyhraje zápas

Reagovat
blade115

Tak nám z toho nekoktejte, kolego.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fajdax

Azpi už prosím ne a Kante proti soupeřům co 90 minut stojí před vápnem taky ne. Grcam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Viselo to ve vzduchu, zaslouzeny 3 body

Reagovat
Zark

serte na to, zítra hraje Ibra

Reagovat
Tomanatura

Uz dlouho sem nemel tk sptny pocit z nejakeho zapsu jak dnes. Cekam ze se Liverpool rozbesni a United s beckem dostane tak petku

Reagovat
Benzema

Že Bečkom chýbajú dvaja hráči zo základu a už je to béčko

Reagovat
ManUnited

3

Reagovat
avicii

ono to uz tak vyzera ze su Beckovy klub celkovo

Reagovat
Neutron

Ty si strasny trapko inak

Reagovat
avicii

Diki ale čo už mám na toto písať keď už niekoľko krát tu píše fanúšik united pri absencii 3 hráčov ako idete hrať s B zostavov

Reagovat
smazaný uživatel

Rom, pls.

Reagovat
Makiii

Co ten Rash? Uz od vcera odpoledne obletely zpravy, ze ma v prdeli zda a uplne out...

Reagovat
Makiii

Zada...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej ma v prdeli zada

Reagovat
castelL

Treba ísť nekompromisne a potvrdiť ďalšie tri body, reálne aj s dohrávkou môžeme mať už 19 bodov náskok na City/Leicester, čo je fantázia a verím, že už pri aktuálne sile je to udržateľné ľavou zadnou, sezóna uteká neskutočne rýchlo a osobne si myslím, že čoskoro sa môžeme začať viac sústrediť na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
avicii

Reagovat
Malresi

Účka som vo veľa zápasoch tejto sezóny nevidel, ale Rashford je asi reálne najväčšie oslabenie, v aké sme mohli dúfať nie? Pre tie ich protiútoky je to kľúčový hráč, bez neho budú vpredu poloviční.

Tak ako tak, povinné 3 body, s ním či bez neho.

Reagovat
Infernoqt

Je to náš nejlepší hráč. Když jsme nuceni bránit, dokáže podržet míč v útoku a šance navíc sám i vytvářet. Martial je v tomhle ohledu poloviční.

Reagovat
Malresi

Diky za zhrnutie. Takze som to trafil.. dobre pre nas.

Reagovat
avicii

United to zavru vzadu a budu hrat na brejky, ustrazit Martiala a Jamesa, stred pola by sme mali ovladnut, ubehat ich obranu a musia byt 3 body tesim sa na zapas a zaroven som uz teraz nervozny

Reagovat
Benzema

4:0 dnes

Reagovat
avicii

to by bolo prijemne hlavne vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

já to rozhodně nevidím tak jednoznačné jak skoro všichni. Nervozita je velká.

Reagovat
avicii

oni nemaju co stratit by som povedal, my byvame dost nervozny posledne v zapasoch s nimi, ale domace prostredie nam snad pomoze..

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo. Nejideálnější scénář by pro mě byl zápas podobný tomu proti Arsenalu v sezoně SAS. Zábavnější fotbal sem od té doby snad neviděl

Reagovat
fenixLFC

na tom zapase mrzela iba ta tyc suareza, to by bol uplne dokonaly gol

Reagovat
smazaný uživatel

To byla neskutečná bomba. By byl gól sezony jak vyšitej

Reagovat
blaugrana

Skoda Rashforda. S nim by to boli 3 body, takto to bude 1:1.

Reagovat
Busby babes

0:1, Maguire z rohu. (vic nepravdepodobny scenar me nenapadl)

Reagovat
9augi9

Hrá ale Liverpool s MU, nie Barca, to vieš?

Reagovat
Hai

Proto pise 1:1 a ne 4:0

Reagovat
bbbauch

Dneska jediny co chci je to, aby se neposrali a nechali tam vsechno.. jedine tak muzem myslet aspon na nejakej bod

Reagovat
Busby babes

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/man-utd-close-appointing-new-21310821

hehe, Woodward ceka pruser, tak briefuje novinare o sportovnim rediteli.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Grahf

obohratá pesnička, normálne by tam ešte vložil predlženie kontraktu ddg, ale ten už podpísal

Reagovat
pingla

Dneska to bude nálož, je škoda, že si to s nimi nemůžeme rozdat v plné síle

Reagovat
Coutinho10

ono to proti tomu Atleticu v te LM muze byt jeste o dost tezsi nez se zdalo

13:05 Cavani prý nechce hrát za PSG

Uruguayský útočník Edinson Cavani údajně požádal Paris Saint Germain, aby nebyl nominován k nedělnímu utkání proti Lorientu. Chce si tak vynutit dřívější odchod do Atlética Madrid. Informaci přinesl španělský deník Marca. Cavanimu končí v létě v Paříži smlouva a s Atléticem už je předběžně dohodnutý na přestupu. (marca.com)

Reagovat
iamek

Dneska dostaneme strašnou bídu. Ještě ze jsem v práci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vyjimecne slyset od nekoho v neděli

Reagovat
Grahf

tak ty si ju už dostal

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže mě tohleto rádoby derby nezajímá

Reagovat
pospec7

To jsme si oddechli

Reagovat
mikelinos

hm, tak to se teda ani nemusí hrát

Reagovat
Taiger

asi jako ownysearch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

pracuje se na tom

Reagovat
Hokaido

Kdybys hledal práci Jany, tak jako ajťák u nás na úřadě bys krásně zapadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

já už práci mám, ale díky za nabídku, Masopls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

To není faul jo?

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to ještě opakovačku, ale taky mi to tak přišlo..

Reagovat
vladis271

OT: Liverpool sa po oficiálnej linke cez svojho CEO ospravedlnil listom Evrovi za kauzu Suárez.

Reagovat
nani92

mindgames, aby sme vás dnes nechali a nepokazili vám unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco toho Bardsley ti rozhodci tak setria? dement fakt

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/ltarsenal/status/1218825572819714049?s=19

Parádne zhrnutie problémov u nás. So všetkým do bodky súhlasím. Čaká nás perne leto

Reagovat
Coutinho10

Vardy

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy Rodgers

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Fabinho, Minamino, Lallana, Origi, Matip, Jones.

Fabinho a Matip na lavicke

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sem čekal že Klopp tam hodí Faba aby jsme to měli víc pod kontrolou. Nechal bych je aspoň na začátku hrát aby jsme jim pohrozili z brejků

Reagovat
Malresi

Fabinho asi neni úplne v 100% kondícii a predsa len, je to derby.. aspon v minulosti to zvykli byvat tvrde zapasy, zbytocne riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máš. Fab bude pak strašně důležitý proti Atléticu.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

... Shaqiri prečo ani na lavke? Žeby odchádzal?

Reagovat
Malresi

Nn, však on ešte nedoliečil zranenie, či ?

Reagovat
avicii

Však striedal v minulom zápase

Reagovat
Malresi

Aha, fakt

Reagovat
cubazi

Sa čudujem že neda Origiho do zakladu miesto bezformy hrajuceho Salaha, a ten by naskočil v priebehu druheho polčasu.... Inak Ox čakam od neho daleko lepší vykon ako posledne.

pome LFC!

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI vs. Liverpool: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams, Shaw; Fred, Matic, Pereira; James, Martial.

Bench: Romero, Bailly, Dalot, Jones, Mata, Lingard, Greenwood

To nebude hezky.

Reagovat
Busby babes

Shaw asi na CB? no to jsem zvedavej...

Reagovat
r.mrazik

Spíš williams na křídle

Reagovat
Coutinho10

to bude 5-3-1-1 jo ?

Reagovat
Busby babes

zavrem vas u naseho vapna a nepustime pryc!!!

Reagovat
Coutinho10

to asi bude chtit nejak propalit no

Reagovat
Malresi

To vyzerá na prešovský betón nie? Však z tých záložníkov tam nikto nie je tvorivý

Reagovat
Busby babes

Pereira. A pak, kde mame jako vzit tvoriveho zaloznika? Mata by to neubehal a Lingard je ted uplne mimo a tvorivej je asi odvazne pojmenovani.

Reagovat
Malresi

A pak ešte niekto napíše, aby Pogba odišiel už v januári Ako, keby ste tam mali tú kreativitu zabezpečenú od iných hráčov ako napr. my od TAA a Robertsona, tak vám kreatívneho záložníka ani netreba.. ale... nemáte no

Reagovat
Busby babes

0:0, z lavicky Greenwood na poslednich 10 minut a hattrick. Uplne jednoduchy.

Reagovat
Malresi

To by musel zobrať loptu na polke a prejsť všetkých našich hráčov a la Messi

Reagovat
Swarley

Od toho tam je Martial, snad budeme jeden z tech lepších zápasů

Reagovat
Busby babes

porad nevim, kde vidis problem?

Reagovat
r.mrazik

Však to je už od začátku sezóny

Reagovat
Swarley

To je teda novinka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
CR7RONALDO

Mata mal dnes hrať

Reagovat
supporter

Pri tom tempu, v jakym Liverpool hraje, by to nedal.

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, ale takto Martial zase nedostane prihrávku. Myslím si, že aspoň tých 60 minút by dal.

Reagovat
smazaný uživatel

neplanujete kupit nejake kridlo?

Reagovat
blade115

Náhodou... Se těším o to víc.

Reagovat
Swarley

Co ti zbývá, Lampardovi by to dalo ctverku

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Greny

Toto bych klidně piskl jako penaltu pokud ho trefil do ruky jakože to vypadalo že jo.. sice měl Mee ruku u tela ale ten pohyb směrem k míči byl jadnej

Reagovat
Greny

Jasnej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester

Reagovat
mimi_united

1:2. Salah - Martial, James

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
supporter

Zrani se Rashford a jsme v prdeli. 4:0 dnes to bude ostuda

Reagovat
Grahf

OGS just told us the @MarcusRashford will be out for “for weeks” with back injury.

takže to budú aspoň 3 mesiace podľa Oleho kurzu

Reagovat
Chandy

Nevíte někdo, kde sehnat SD stream na mobil? Aby nežralo moc dat...

na footytube jsou jen HD..

Reagovat
smazaný uživatel

Sport365.sx, nebo livetv.sx,..ale kolik to sežere dát netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim, porazte je, nebo budou fakt inincibles. A tohle v dnesni dobe nejde.

Reagovat
Hokaido

Zase pokud budou mít náskok 20 bodů po 25 kolech, tak by byl zázrak, aby se dokázali koncentrovat na úplně každej zápas. Pak imo budou ztrácet dost.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Front hell

Dneska asi není o čem. Snad nebude Liverpool priposrany jak na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí bejt ale ani pemotivovaní. Nejlepší by bylo nechat je 10-15 minut hrát a zkusit protiútoky.

Reagovat
oli9

chce to dát gol... ti to budou kopat do hajzlu už od 1. minuty

Reagovat
Front hell

To je právě jediné co oni umí. Tady vám věřím. Máte kvalitu a ti hráči to o sobě ví.

Reagovat
oli9

Chce to dát rychlý gol aby mrdky vylezly

Reagovat
Swarley

Olo s Dušom vylezou stejně az po vyhraném zápase

Reagovat
r.mrazik

To mluvíš teď o fans Liverpoolu?

Reagovat
Mato178178

Som zvedavý či bude ten Bruno sedieť v hľadisku ako sa pisalo

Reagovat
avicii

A ostane na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se kurva vubec nedivil

Reagovat
Busby babes

to se psalo v pripade, ze se kluby domluvi, coz se nestalo.

Reagovat
Mato178178

No pekne .. takže nepríde nikto

Reagovat
cubazi

Neznášam tieto zápasy. Nieviem či kôli tomu že snimi často hrame ustrachane a nekreativne, alebo kvoli tumu, že vystriedam minimalne 15 streamov a kurva ten posledný skonči 5 minut pred koncom.

Reagovat
vladis271

ja som takýto pokojný pred NWD ešte nebol. Aj keby nás porazili dont give a shit.

Reagovat
cubazi

Tak aby oni skončili našu vitaznu šnuru? To zas nebláznime

Reagovat
smazaný uživatel

taky cítím něco podivného ve vzduchu

Reagovat
Luc-Luc

pojdme do nich

Reagovat
Tolstobik

Vidim to tak, ze DDG bude muset mit den....a kdo vi, jestli to bude stacit alespon na bod

Reagovat
Sandstorm

Shaw je dobry WTF Greeny mel byt na hrotu a Martial na levo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

27 bodu rozdil To jsme se vratili do dob Paisleyho a Shanklyho?

Reagovat
r.mrazik

James na facku ta přihrávka..takhle to zabít

Reagovat
Swarley

Na tom postu musíme mít lepší kvalitu...on nehraje špatně, ale potřebujeme víc..

Reagovat
r.mrazik

Tojo..i když třeba Sancho to občas nahraje blbě...ale tohle je prostě situace do gólů a von to tak zabije

Reagovat
Swarley

a umí to celkem pravidelně...poctivý hráč, jako náhradník úplně ideální ale v te nejlepší sestavě by v budoucnu v základu byt neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prihravka mela byt vic kvalitni. Ale Liverpool se skvee vratil a na to, ze obránci ztráceli, tak to zavrel dobre.

Reagovat
r.mrazik

Ale houby...z bočního pohledu bylo jasné vidět jak to zamrdal

Reagovat
smazaný uživatel

Proc semnou nesouhlasis?

Reagovat
r.mrazik

Protože to nebylo o nějakým kvalitním zavření ale o špatné přihrávce

Reagovat
EXoRcIsT

Prečo pískajú na AWB ?

Reagovat
Tolstobik

Matiz jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

Martial da na Pereiru kterej muze strilet a on totalne zadre zpatky Martial a pak vbehne do jasnyho offsidu. achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude nikdy. Nejlepsi byl Maldini a Beckenbauer

Reagovat
Malresi

VIRGIIIIL !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Páni a dámy, najlepší stopér histórie futbalu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Malresi

Ale Olo to by toho musel este kopec vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, hodnotím čisto hernu stránku. Nesta mi napadá, to bol tiež dokonalý stopér, akurát Virgil je gólovejší.

Reagovat
EXoRcIsT

A Ramos je ešte golovejsi ale tiež to nieje najlepší obranca historie

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos nie je tak dobrý v defenzive. Inak tiež parádny stopér.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta neni ani v top 5. Nejepsi byli Madini, a Franz

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta bol lepší stopér ako Maldini. Maldini hrával aj krajného beka.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Už na to kašlite. Maldini bol takmer po celú dlhokánsku kariéru ĽAVÝ OBRANCA.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
EXoRcIsT

Ani omylom . Ako keď bude takto hrať ešte 6 sezón tak sa môžme baviť či bol najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je nazorne videt, co s lidmi dela euforie To prejde, Oliverko, neboj Jinak teda se Sotonem na Sparte ho cvičili i Holzer s Holkem

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo jo, protoze s jeho postavou v hlavicce porazit Williamse, to je fakt bomba.

Reagovat
masly008

Liverpoolského asi jo,ale to je tak celé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

easyy

Reagovat
oli9

Virgil

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Viiiiiirgiiiiiiiiil

Reagovat
Luc-Luc

Virgil !!!!

Reagovat
EXoRcIsT

Chlapci ale treba skákať

Reagovat
Malresi

Megvajra poslal na parok

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na tom ma nejmensi vinu.

Reagovat
Busby babes

vsak ten s tim nemohl delat vubec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Virgiiiiiiil

Reagovat
castelL

Kráááása

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze.. nerikam ze by to byl nejakej extra zapas nebo souper Ole, to vubec.. ale aspon nejaka zminka o hlidani VVD mohla v kabine zaznit..

Reagovat
oli9

to vážně bránil Virgila Williams ?

Reagovat
smazaný uživatel

Po techle vecech proste Ole nejde brat jako trener vazne.. to mela byt fundamentalni vec pripravy na zapas.

Reagovat
vitasrp

Však brání zónově, ne individuálně, to není tak, že Williams brání konkrétního hráče. Williams brání zónově oblast penalty, kde je hlavní úkol co nejvíc znepříjemnit hráči soupeře náběh. Van dijk pak hlavičkoval z malýho vápna, což je oblast, kterou bránil Maguire.

Reagovat
oli9

tak ale čekal bych že VVD bude bránitnejvyšši chlap osobně při každé standartce

Reagovat
smazaný uživatel

Branit kompletni zonu proti takovym hracum je samozrejme nesmysl, protoze v nasem rozpolozeni si kazdej bude alibisticky hlidat prostor a VVD se vyhne obloukem.

Reagovat
vitasrp

Guardiola taky brání standardky zónově a taky hraje proti vysokým hráčům, v jeho případě to ale nesmysl není. Oba systémy můžou fungovat, oba systémy mají silný stránky a slabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam ze to nejde, ale ze my to tak hrat nemuzem protoze mame tym plnej priposranych alibistu, Guardiolovy hraci do toho radeji vleti vsichni nez aby dostali gol.. u nas radeji vsichni delaji ze nic nevidi. Proto si myslim, ze mel Ole ukazat treba na Matice a rict : Ty hlidas VVD pri standartkach a ty si zodpovednej za to, kdyz nam da gol.

Reagovat
Gareth Bale 11

Williams brani Van Dijka, super napad.

Reagovat
PISTOLERO

Virgiiiiiiiiiiil

Reagovat
raduinho

Až na ten gól to je hrozná kopaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire ještě nikdy při rohu nevyhrál hlavu

Reagovat
Grahf

really, po rohu?

Reagovat
Swarley

Jako Williams ma hlídat VVD?WTF?

Reagovat
oli9

no potom při standartce už ho hlídal Maguire, ale při tom rohu ho bránil fakt WIliams fyzicky nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

dáky link ?

Reagovat
EXoRcIsT

Soccerstreams.net tam si najdi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tato obrana United by dostala od Liverpoolu min. jeden gol desetkrat z desti zapasu.

Reagovat
r.mrazik

Šílený bránění rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof ma minutu sam na hlavu a trefi to do stredu borcovi Live na nohu.. to jsou strasne amatersky problemy co my mame..

Reagovat
EXoRcIsT

Matic ide do všetkého strašne hlupo

Reagovat
smazaný uživatel

co traposia jak spanieli ved tam maju VAR

Reagovat
Malresi

Bobbyyyyyy ale aby to nezrusil var

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, ok

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
oli9

VAR ?

Reagovat
Luc-Luc

siiiiiiii

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaal Boooobby hezky je potrestal

Reagovat
smazaný uživatel

vazne? sak to nemoze platit ani vo sne

Reagovat
Coutinho10

ale jako nesel do nej nejak rukama nebo tak, ale asi ok..brankar musi bejt chraneny

Reagovat
smazaný uživatel

a necudoval by som sa keby tam aj bol milimetrovy ofsajd

Reagovat
Malresi

Tak toto nie je faul ani omylom

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď zaujatej

Reagovat
EXoRcIsT

Šak doňho jasné vrazil vám Liverpoolcanom úplne preskakuje

Reagovat
Malresi

Vrazil? praveze vobec, preto sa cudujem. Vyskocil po lopte, vyhral ten suboj a nepouzil pritom ruky ani nic nedovolene. Chyba DDG.

Reagovat
masly008

úplně pokaždé to bude faul když vletíš do hráče a nejde do balonu.

Reagovat
diastan

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak ten Liverpool tlaci ty rozhodci, ty vole, to je sila.

Reagovat
smazaný uživatel

preto ho neuznal

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo, ale byt to na nem, uz je to 2:0 a pritom tohle bylo uplne jasny, saskarna.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno si povedal, ze vsak necham to na VAR

Reagovat
oli9

si kokot ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak od tebe tohle sedi zrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Je..

Reagovat
hrundy

Reagovat
SCELO

oplati sa investovat

Reagovat
EXoRcIsT

Tomu rozhodcovi jebe uplne

Reagovat
PISTOLERO

Maguire se tam rozbrečí šupák

Reagovat
smazaný uživatel

hele už pláčou močky

Reagovat
diastan

var

Reagovat
Luc-Luc

nevadi dame jinej

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

To zas takovej faul nebyl ale

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, podle rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle pravidlo nemám rád. Toho golmana se nemůžeš ani dotknout. VVD jen vyskočil, ruce tam nebyly. Ale ok

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
vitasrp

Naprosto, naprosto katastrofální rozhodnutí rozhodčího. Proč to jako nepískl rovnou, to je tak neschopnej, že nevidí, že je tohle faul? Neomluvitelný.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Swarley

Reagovat
oli9

Co tam bylo za faul ?

Reagovat
vitasrp

Však do brankáře normálně naskočil, to je faul snad úplně vždycky.

Reagovat
oli9

ale nedal tam ruce. já se nehádám tohle šlo písknout jako i nemuselo...ale De gea když si jde pro balon tak musí hráče kolenem zbourat

Reagovat
vitasrp

Nemusíš tam dávat ruce, i když naletíš tělem do hlavičkujícího hráče, je to faul. Nechápu, co se tu řeší za píčoviny.

Reagovat
r.mrazik

Kreteni

Reagovat
Swarley

Reagovat
oli9

jenže tady halvičkoval jen VVD

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim tenhle alibismus od golmanu, spadnu a on to urcite piskne.. De Geova chyba jak rikas. Ja bych to uznal, aby se probral.. cim hur hrajeme, tim vetsi debiliny dela.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
masly008

ano tento rozhodčí je už delší dobu zoufalý,ale FA ho tlačí.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Nikikrew

njn to je dost podobne ako ked piskal s vami. Jorginho na ihrisku nemal co robit. Tento saso by mal piskat maximalne v champe

Reagovat
Counter

Zajímavé. Už jsem si to jako fanda AFC u Almunii a Fabianského prožil tolikrát, že písknutí faulu na brankáře je pro mě šok.

Reagovat
mimi_united

Špinavci, už zase chceli podvádzať

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
pospec7

Dostanete bura i tak

Reagovat
SCELO

Reagovat
Pigeon

Toto je fraška. Rozhodčí to dneska tlačí od začátku. Ať jim tu trofej předají rovnou a nemusí se to hrát. To měl vidět hned a ne si nechat řadit VARem.

Reagovat
hrundy

Ty kravo tohle je strasna zaujatost...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je úplně jinde. Trochu objektivity.

Reagovat
oli9

Hele nějak jsem čekal že to neuznají ale faul ani náhodou to že De Gea tam jde jak na pouti místo toho ab nastavil Virgilovi koleno do zad

Reagovat
masly008

Reagovat
Teoretik

Jak ta kunda vložila píšťalku do huby a nepískla a na to ti ňoumové přestali hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze v zapase PL proti Liverpoolu prestat hrat bez pisknuti, to je vrchol trapnosti. Ty nase alibisticky kundy.. to bych blil. Mel to uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím - je tohle faul?

Reagovat
raduinho

Absolutně bez diskuze. Takhle prostě hráč nemůže jít do brankáře.

Reagovat
oli9

vždyt vyskočil, nedal tam ruce nic.. De Gea tam nedal koleno .. vždyt golman musí hráče zbourat když jsi jde pro míč... Live bych to písknul po opakovačce jsem tam neviděl faul

Reagovat
masly008

ale taky musíš chtít hrát míč, se podívej kam se VVD dívá,jde jen do golmana, to je faul vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne jasny jako

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak je uplne jasnej faul, on vubec nesel do mice, jen do golmana.

Reagovat
masly008

ano je

Reagovat
smazaný uživatel

ok no.. ale to se ho jako hráč nesmí dotknout ani? Nešel tam loktem ani rukama napřed a vyloženě chtěl hrát míč.

Reagovat
Swarley

Jasnej faul, ale tohle musí DDG boxovat a ustrelit v takovou chvíli hlavu...tohle si DDG komplikuje sam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Proč je to faul?

Reagovat
Swarley

Já nevím, protože se to už asi sto let píská jako faul?

Reagovat
Malresi

Lebo to bolo proti United. Na druhej strane by sa bili za gol...

Reagovat
Swarley

Reagovat
oli9

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, jak nekdo muze kdy pochybovat o tom, ze nejepsim stoperem a mozna vubec nejepsim obráncem historie je dvojnásobný drzitel Zlateho mice Beckenbauer. Starší vědí, co to bylo za hrace.

Reagovat
masly008

tohle rozporují jen fans poolu asi ne? ti komici si ještě myslí že to je VVD

Reagovat
smazaný uživatel

Demence no

Reagovat
Malresi

Nesiel do suboja laktom, co tam ako piskal? Proste si DDG nedal pozor a VVD ten suboj vyhral..

Reagovat
Side

Tohle není faul

Reagovat
nani92

ked zrušil gol, mal zrušiť aj kartu kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za blbost

Reagovat
nani92

karta bola udelená za to, že rozhodca je kokot..ked technologia potvrdila, že je rozhodca kokot, tak sa mal rozhdoca De Geovi ospraveldniť a kartu odvolať

Reagovat
pospec7

Karta byla za to, ze kokot je De Gea a neunasi

Reagovat
smazaný uživatel

nema co tam DDG plakat ked vie, ze to bude riesit VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas

Reagovat
Luc-Luc

to nebyl faul lol

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to spis nebyl, ale golmani se vetsinou v techto situacich maji chranit. LFC tohle vyhraje v klidu i bez toho sporneho golu.

Reagovat
r.mrazik

Faul to byl jasnej...zas neblbněte

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, to je pak faul jakejkoli kontakt s golmanem?

Reagovat
r.mrazik

Když do něj neskočíš a nehraješ míč tak vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel z roku 1990 možná. No je to fuk, pískat se to dalo, žádná velká kontroverze. Jen připomínám Bolyho gol po faulu na Dubravku, kde ho stahl rukou a piskane to nebylo. Oproti tomu byl tenhle stret naprosto minimalni.

Reagovat
masly008

Tak tehdy udělali chybu,to jako teď mají všichni dělat stejné chyby aby se vše pískalo stejně?

Reagovat
vitasrp

To bylo loni ne? Nebyl VAR a posléze to bylo taky označeno za chybu a ten gól neměl být uznán.

Reagovat
r.mrazik

Co to tam neville zkouší? Však virgil vůbec nehrál míč

Reagovat
raduinho

Jasný faul na první pohled. VAR check ok, ale zbytečný.

Reagovat
Tolstobik

Body dnes necekam, ale rozhodci z toho mozna i tak udela zajimavej zapas

Reagovat
Hokaido

Liverpool buzeruju pořád, ale gólman nemá v malým vápně vůbec žádnou ochranu. Fakt nevidím, v čem by jako ten faul měl být.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Minister

Úplne jasný faul... neviem čo tu riešite.

Reagovat
Ranoth

varchester united

Reagovat
Gareth Bale 11

Vazne nekdo napise, ze tohle nebyl faul?

Reagovat
hrundy

Faul to spis byl, ale urcite ne uplne jasnej, aby si tady predvadel tenhle emocni vytok...

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle byl uplne jasnej faul, ale co vy tu posledni rok predvadite, to je strasny dno..

Reagovat
oli9

ty se soustřed na slepice i s britem

Reagovat
hrundy

Uplne jasnej faul to proste nebyl

Reagovat
Gareth Bale 11

Ano byl to jasnej faul.

Reagovat
hrundy

nebyla ted penalta na Pereiru ? Jak ho sundal James?

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak rikam, vy jste posledni dobou fakt na palici, nema cenu tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl faul na fotbal.

Reagovat
Swarley

Kéž by poledni rok, vsak to je klasika

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebyl faul ani ve florbalu

Reagovat
Grahf

Neville hneď jak tam nevidel faul, rofl, jak sa snaží nasilu byť neutrálny

Reagovat
oli9

Ale pro ty kecy po zápase je dobře ,že ho neuznal raději 2 další které budou bez diskuze

Reagovat
Grahf

ale ani jeden útok nevieme založiť, natrenovane nemajú nič

Reagovat
Tolstobik

Chybi nam dva nejlepsi zaloznici a nejlepsi utocnik....nevim, co je na tom prekvapiveho

Reagovat
Grahf

takže keď nám chýbajú hráči, tak nemusíme ani nestupovať?

Reagovat
Tolstobik

Presne to jsem totiz napsal, gratuluji k preciznimu chapani psaneho textu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí to těžce nezvládá

Reagovat
masly008

a né poprvé,prostě nestíhá,nechápu co v téhle soutěži dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre rozhodca vyzera byt, ze trochu pomaha LFC tak snad ten zapas aspon vyhrame ked uz tu bude po zapase plac

Reagovat
ajouki

Ten argument, že VVD nehrál míč, je docela kravina, ne? On by míč hrál. Neudělal nic jiného, než že naskakoval dle trajektorie míče a bez zásahu DDG by míč hlavičkoval.

Reagovat
Hokaido

Přesně tak.

Reagovat
Malresi

Jasna vec

Reagovat
castelL

presne tak, faul to nebol, toto neurčuje žiadne pravidlo, ale tupci to nepochopia

Reagovat
pingla

demente, však to van dyka přeletělo tak o půl metru

Reagovat
diastan

nevím no, kdyby mu DDG udělal stoličku tak to možná měl

Reagovat
ajouki

Jasně, přeletělo ho to o půl metru, ale DDG měl problémy se přes něj dostat k míči.

Reagovat
pingla

jo, když do něj naletěl, tak se pak nediv

Reagovat
Swarley

Tak to můžeme povolit lámání nohou skluzem, kdyby ten hráč neudělal kličku, balon by zůstal na zemi a ten skluz by ho trefil...chyba hráče, ze ho posunul a nechal tam nohu...

Reagovat
r.mrazik

Na "by" se vole nehraje

Reagovat
masly008

právě že si myslím že by ho ani neměl a šel jen do golmana, byl ve vzduchu dřív než by ten balon padal k němu,ale možná se pletu mockrát jsem to neviděl,ale já bych to pískal vždycky teda.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
ajouki

https://imgur.com/undefined

Schválně jsem si to pustil několikrát. Oba jsou v maximálním výskoku. Míč má větší rychlost, protože padá z velké výšky. VVD by míč bral úplně vklidu.

Reagovat
masly008

nic tam není.

Reagovat
ajouki
Reagovat
masly008

a co na tomhle jde jako vidět?

Reagovat
ajouki

No že určitě nešel jen do brankáře, jak se snažíš argumentovat.

Reagovat
masly008

já ti nevím,když budu chtít hrát balon tak ho budu i skledovat a nebudu otočený zády a půl metru od balonu,ale fakt tam není nic vidět.

Reagovat
bbbauch

Takze vlastne v souboji na hristi, kde se obrance dostane k mici a nasledne do nej takhle naskoci utocici hrac je v poradku, protoze kdyby to obrance nestihl, tak hral balon? Vzdyt to je uplne stupidni argumentace. “Kdyby tam byl prvni, hral by balon”

Reagovat
bbbauch

*omluva, jsem te spatne pochopil

Reagovat
ajouki

Včera jsem sledoval tři zápasy a několikrát rozhodčí pískl faul dokonce defenzivnímu hráči, který byl u míče první.

Reagovat
Counter

Naskočení do protihráče si představuju jinak. Kdyby se tenhle souboj odehrál na půlce, nepískal by to nikdo a nerozčiloval by se nikdo.

Reagovat
Swarley

Docela bych se rozciloval, co dělá DDG na pulce

Reagovat
Counter

Reagovat
ajouki

V 47. minutě tam být při rohu větší souboj než tohle. Jen DDG boxoval míč, ale i tak odletěl hluboko do brány. Nikdo to neřešil, protože přitom nepadla branka.

Reagovat
Counter

Reagovat
EXoRcIsT

Jebat rozhodcu ďalší jasný faul na freda od Henderson a a on to zase pusti nechápem šak to je nechutne jak ich rozhodca tlačí

Reagovat
pospec7

Reagovat
Coutinho10

faul byl i na Trenta pak...a byl out, takze to bere na obe strany

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

To víš dnes hrajeme bez faulů

Reagovat
EXoRcIsT

Podľa toho dementa pawsona tak to púšťa že niekto odíde zo zlomenou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, to jsou potoky tady...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

dobre to pousti vsechno zadny zdrzovani

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaa, to bola nadhera od OXA

Reagovat
Grahf

ten chuj im nič nepíska

Reagovat
smazaný uživatel

Wow ten rozdí kvality mezi oběma celky je fakt do očí bijící. Docela smutné co se to ze slavného Manchesteru United stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain neskutečná přihrávka ale

Reagovat
Coutinho10

neeeeeee ofsajd

Reagovat
Luc-Luc

Varchester United

Reagovat
supporter

Pawson piska neskutecne Bravo

Reagovat
Malresi

A co ma ako piskat? Ved padaju v subojoch ako keby to boli ziaci proti muzom...

Reagovat
EXoRcIsT

Tak poď na ihrisko tá skopnem v behu či ostaneš štát som zvedavy

Reagovat
oli9

kdo koho skopnul v běhu ?

Reagovat
EXoRcIsT

Shawa napriklad na polke ihriska

Reagovat
Malresi

Oh common.. nasi chodia do tych subojov s vacsou intenzitou, vasi padaju jak hrusky pri skoro kazdom kontakte.

Reagovat
EXoRcIsT

Autocorrect

Reagovat
9augi9

Štáty by som do toho neťahal.

Reagovat
Tolstobik

Vasi nebo nasi?

Reagovat
PISTOLERO

Škodaaa ale i tak jim dáme bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

ManchestVAR

Reagovat
Mato178178

Nevidel si opakovaný záber ? Veď bol ofside

Reagovat
smazaný uživatel

Offside byl, 'faul' VVD ne

Reagovat
Mato178178

Tak prečo tu píšeš manchestvar po jasnom ofside

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel jsem az ted?

Reagovat
smazaný uživatel

nad united stojí všichni svatí

Reagovat
Swarley

Stačí pravidla

Reagovat
Svatej

V žádným případě.

Reagovat
oli9

Je fajn že ho nakonec neuznal. protože neuznal druhý gol, správně po ofsajdu i dalši gol. Ale jedniný kdo tu pořád brečí a fnuká jsou fanoušci united a fanoušek slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira s Jamesem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

to nepochopíš proste. herná inteligencia -10

Reagovat
Coutinho10

pozor na to..misto 3:0 to mohlo byt 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Andreas, ze sis o tu tycku nezlomil vaz.

Reagovat
Busby babes

idiot.

Reagovat
Tolstobik

Sak Andreas zrovna dneska hraje slusne

Reagovat
EXoRcIsT

Hrozný je

Reagovat
supporter

hraje dnes slusne

Reagovat
EXoRcIsT

ale cosi hraje slusne na svoj standart ale to nieje nejake meritko sak zabil aspon 5 utokov

Reagovat
Lembju

Suverénně jeden z nejlepších na straně United.

Reagovat
smazaný uživatel

prepni to na drahovou cyklistiku ty vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

san andreas

Reagovat
Likan7

ty si dobrej blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi nebrecte hned sranda ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Maso na hřišti a ještě větší v diskuzi.

Reagovat
Busby babes

fuck. to musi byt gol.

Reagovat
Swarley

Krásné od Martiala, škoda

Reagovat
oli9

Doufám, že kdyby ted byl gol tak ted by fanoušci united taky kvičeli že jim před golem otočil rozhodčí aut z čehož byla ta šance

Reagovat
Swarley

Tohle Kloppovske breceni je strašně otravné, nemusíte to po něm všechno přebírat

Reagovat
hrundy

Vsak tu brecite jen vy

Reagovat
EXoRcIsT

hej brecime po jasnom faule co fans liverpoolu ohodnotia ako cistu hru . Keby Martial nabehne do Alissona ako chyta loptu a ten by ju stratil to nieje faul ?

Reagovat
Swarley

to vis ze jo, jediné co by bylo na slzu, je vaše absolutní neznalost pravidel

Reagovat
hrundy

Ja rikam, ze to faul spis byl, ale pouc me o pravidlech.

Reagovat
r.mrazik

U tebe to je zbytečný

Reagovat
Swarley

Vita nahore, tady není o čem poučovat...pokud ti tohle není jasný, dej se na jiný sport...

Reagovat
hrundy

Zajimavej vyklad pravidel.

Reagovat
oli9

vzdyt to neuznal spravně všechno a tady by byl ok otočený aut ? kdyby ho var prokázal ?

Reagovat
Swarley

Taky, pokud ti něco není jasné, dej se na jiný sport, jine doporučení fakt nemám

Reagovat
oli9

vzdyt píšu že oba goly neměly platit , jen aby jste to tahle brali i vy

Reagovat
Swarley

To už je tvůj boj s nějaký imaginárním kdyby, do toho me netahej, takových už tu par bylo...

Reagovat
oli9

takže na jedné straně je fajn když VAR opravilo verdikt a na druhé by bylo fajn kdyby jste dali gol který by neměl plait ? to je uvažování ale u tebe to nikoho nepřekvapí

Reagovat
Swarley

Super, ted si ještě můžeš něco vymyslet a sam se pobavit, ale to tvoje nezvladání to stejně nezmění

Reagovat
oli9

aha nezvládám vedění +30

Reagovat
Swarley

O to ubrecenejsi to právě je

Reagovat
masly008

dej další kdyby.

Reagovat
oli9

já jsem spokojený , goly které nebyly uznány neměly platit tak snad by to platilo i tady ne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
herold

To je vaše specialita a neplačte pořád.

Reagovat
oli9

jo někdo z itálie

Reagovat
herold

Snad z toho vyrosteš.

Reagovat
r.mrazik

Sakra...škodaaa

Reagovat
Coutinho10

tyvole Mane davej

Reagovat
cubazi

Reagovat
Likan7

Ty vole Lidelof....To snad není možný...

Reagovat
supporter

Lindelof se vzteka proc ?

Reagovat
vitasrp

Protože byl pravej bek zhruba 20 metrů od něj a Liverpool využívá svý ofenzivní hráče přesně v těhle mezerách mezi bekem a stoperem. Navíc to vzniklo z poměrně triviální situace, tak proto byl na svýho pravýho obránce nasranej.

Reagovat
EXoRcIsT

To eurofotbal nema nejaku appku na mobil lebo to je hrozne

Reagovat
Malresi

Skoda, ze to je len o gol, inak sme vo vsetkom lepsi, i ked musim pochvalit zaciatok United. Zacali skvelo pressovat a do golu boli mozno aj lepsi, odvtedy je to ale zapas jedneho timu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Typický zápas proti United doma, tlačíme ale prostě nějaké velké vedení si nikdy nevytvoříme.

Mané mě slušně nas*al, nejenže měl tu šanci dát, ale ještě nechal Bissaku ve vápně úplně samotného

Reagovat
oli9

tak tu šanci mu dobre chytil De Gea

Reagovat
Kixi Syhimour

Výborný zákrok to ano, ale tohle musí dávat.

Reagovat
r.mrazik

Ještě že střílel doprostřed...

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl to dávat k tyčce, no, ale dobrý zákrok abych byl fér.

Ještě by mě zajímala ta vaše šance, když už se Mané tak vehementně vymlouval na ofsajd.

Reagovat
EXoRcIsT

Zistil som ze na eurofotbale ked vies ze si napisal kktinu a nechces si ju obhajovat tak ti staci dat a si vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

ved ale to tu vsetkych naucili mufani

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

prestan

Reagovat
avicii

Presne

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
oli9

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
supporter

Reagovat
mojmira

Reagovat
Svatej

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda ten faul ve vápně neřeším, ale de Gea do toho šel špatně.

Reagovat
masly008

šel do toho měkce,ale i tak tam prostě faul byl.

Reagovat
EXoRcIsT

nesiel do toho spatne si pozri opakovacku lopta mu isla jasne do ruk a pritom donho vrazil VVD tak ju nechytil to je faul . Ale to nevycitam VVD ze do toho isiel lebo tak to ma byt ale ten idiot Pawson nechapem

Reagovat
Coutinho10

melo to byt vetsim rozdilem, aby to bylo klidnejsi, protoze obraz na hristi je jednoznacny, ale i tak se tam United dostali do jedny zajimavy sance + jeste strela, takze na toto pozor, ale jinak pokud pridame 2. gol, tak by je to mohlo polozit a mohlo by byt jasno, ale jeste neni rozhodnuto

Reagovat
PISTOLERO

Slabší soupeř na Anfieldu dlouho nehrál, jen to chce dávat ty šance

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
j_mrazik

Jaký šance? Měli jste 2 střely.

Reagovat
smazaný uživatel

United zatim docela sympaticky vykon, drzi se. Obe rozhodnuti za me VARu spise spravne, i kdyz u toho vvd “faulu” by si sudi obhajil imho i naopak (puvodni verdikt).

Nicmene mistni united fans uplny kanál, takhle nezvladat relativne milosrdny vysledek

Reagovat
oli9

neuznají nám po právu dva goly a kvičí tu jak podsvinčata ...

Reagovat
Godwinson

Fanousci Liverpoolu tu jsou oznacovani za placky, clovek otevre diskuzi a "prekvapive" nafnukano od oponentu. Tomu bych neveril.

Reagovat
Malresi

Fakt? Vzhladom na to, ze hrame proti United ma to vobec neprekvapuje

Reagovat
Godwinson

Jejich tupi fanousci tu vetsinou kazdeho fanouska Liverpoolu oznacujou za placku, tak bych cekal, ze kdyz otevru diskuzi, nebude v ni od nich tolik nafnukano

Reagovat
avicii

Skoda že niektorý gól nebol regulárny..bude to ešte boj ale sme lepší

Reagovat
Teoretik

Hráči United naprosto nepřipravení, vůbec neví, co maj dělat a pletou se navzájem. OGS možná takticky nejslabší trenér v PL. Pozitivní zpráva pro United je, že už to být horší nemůže. Navíc, co jsem měl možnost vidět, tak druhé půle mají proti silným soupeřům lepší (seřvat je o poločase asi umí).

Reagovat
supporter

teoretik

Reagovat
Teoretik

man united supporter

Reagovat
vitasrp

Souness neunáší. Oni jsou první o šestnáct bodů a on tam ve studiu skoro dostane infarkt. To je vážně nejhorší pubdkt, co tam maj.

Reagovat
vitasrp

Pundit

Reagovat
Nikikrew

Souness je strasny saso. Nech si radsej uziva prachy a volny cas

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda ještě hrozně pije krev Owen, ale to možná osobní..

Reagovat
EXoRcIsT

Tie jeho výroky typu keď dáš prvý gól tak vyhrávas sú super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Hrozně tragický kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hovoril?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tohle mělo bejt větším rozdílem..nemá někdo kvalitní link? Mě se vše seká..

Reagovat
Coutinho10

kup si premier sport ve sportpacku a nemusis resit streamy

Reagovat
oli9

nemáš T-Mobile prý mají jakousi akci na 30 dnu zdarma

Reagovat
EXoRcIsT

Soccerstreams.net

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsem našel ale díky všem

Reagovat
Luc-Luc

Salah spatnej opet, mel by tam dat Kloppo Minamina, Firmino Virgil hrajou fantastickej zapas

Reagovat
oli9

hele nahodu tam Mo slušně nahrává do šancí... Minamina do jiného zápasu až

Reagovat
pospec7

Reagovat
mimi_united

Hráme celkom dobre, hlavne nám ale chýba McTom, PogBEST a Rash-best

Ak sa nám podarí dať konečne gól liverpool by sa mohol zosypať. Sú dosť premotivovaní

Reagovat
oli9

co vám ještě chybí ? je toho zatím málo

Reagovat
avicii

*McBest

Reagovat
smazaný uživatel

So closeee

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
Grahf

nehovoril som

Rashford was carrying a single stress fracture in his back, now has a double stress fracture after Wolves game. Expected to be out for 2-3 months. Also has piece of floating bone in his ankle requiring non-intrusive surgery to remove. Been playing thru immense pain to help #mufc

Reagovat
Counter

To je něco příšerného, Ole Rashe úplně zakaneovatí.

Reagovat
Hokaido

Stress fracture je únavová zlomenina?

Reagovat
Coutinho10

ty vole Mo...delas si srandu ?

Reagovat
PISTOLERO

Ty voleeee aby nas to nemrzelo

Reagovat
pospec7

zkus Minamina misto Salaha, fakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Já už z toho Salaha nemůžu, prostě už ne, fakt prostě ko*ot v tom zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď žena

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
EXoRcIsT

Salah z AS

Reagovat
Malresi

No toto su luckeri do pici.. uz malo byt 3:0 a to hrame 4 minuty

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

ty kokos Hendo...to je pesek

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo krása, ešte ľavačkou

Reagovat
Coutinho10

uz to melo bejt 5:0

Reagovat
Mato178178

Nie aspoň 10?

Reagovat
Coutinho10

to az po zapase...tak tragicky zase nejste

Reagovat
oli9

no 5:0 s přehledem

Reagovat
oli9

štěstí ty vole na rok dopředu mají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

No ale hrát tohle a vůbec nepokryvat firmina...to je taktika vole na vyliz prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti je bijou

Reagovat
Grahf

sme ostali v šatni?

Reagovat
Luc-Luc

De Gea se rozchytal

Reagovat
PISTOLERO

Neuveritelny co nam tam nespadne

Reagovat
r.mrazik

A zase...no kurva tři stoperi a firmino rozdává míče

Reagovat
smazaný uživatel

ručka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne

Reagovat
Malresi

Inak, mozno mam zlu pamat, ale takto ako my bijeme United, nas oni nikdy neprehravali. Ani ked vyhravali tituly a my sme boli v prdeli. Vsak to je hra kocky s mysou toto a nie derby.

Reagovat
Swarley

Je fakt, ze tech výsledků 1:0 určitě za celou historii moc nebylo

Reagovat
r.mrazik

Jj. To ty si určitě pamatuješ

Reagovat
Swarley

Tak tehdy nás oni tak strašně respektovali, ze jsme jim záměrně víc nenalozili...nádherný časy to byly...

Reagovat
Grahf

takto v prdeli ste nikdy neboli. Porovanj si to skôr s united a arsenalom, keď sme im dali 8, vtedy hrali s nejakým béčkom, ako my dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezismarja zase se uklidnete. Ano jsme momentalne uplne v riti, ale takovy prohlaseni.. to je strasny.

Reagovat
Agent z Melmacu

1:0

Reagovat
Honza Matoušek

United nikdy nebyli tak dominantní jako Liverpool letos a Liverpool nikdy neměl takhle tragickej kádr, až na to jedno období Spearingů a Jovanovičů.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pockaj az to bude zachvilu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jen proto, ze pises ze sme vas nikdy neprehravali to vytahuju.:

5 April 2003 Old Trafford 4–0 Premier League

23 Mar 2008 Old Trafford 3–0 Premier League

14 Dec 2014 Old Trafford 3–0 Premier League

Reagovat
Honza Matoušek

Ale ani ne rok od těch druhejch dvou výsledků máš 1:4 na OT a 0:3 na OT. Nedovedu si představit, že tihle United budou do roka schopný vyhrát o 3 goly na Anfield.

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle fakt ne no.

Reagovat
Malresi

Diky. V 2003 som to este nesledoval, ale na tie 2 dalsie vysledky som zabudol.

Reagovat
blade115

Ale no tak. Už tak se sedmým rokem denně koupou ve splaškách, nemá smysl kopat do mrtvol. Ještě by se, nedej bože, mohlo stát, že někteří z nich nebudou zvládat...

Reagovat
bbbauch

sad

Reagovat
EXoRcIsT

Reklama nato ako nám treba posily do zalohy

Reagovat
Luc-Luc

to je totalni fotbal, chce to gol

Reagovat
r.mrazik

Takový prostor mezi zálohou a obranou...do prdel vyzen to výš

Reagovat
PISTOLERO

Firmino pojd sem kam jdes

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy pod Kloppem = pastva pro oči nezaujatého diváka

Reagovat
EXoRcIsT

Perreira ďalšie zadrbane šance od neho

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se že z tohohle hov.. united upletou bič, na tohle nemaj konkurenci

Reagovat
r.mrazik

Vyndej Andrease...úplně k hovnu druhý poločas

Reagovat
Coutinho10

Trent hezky namazal tim outem

Reagovat
EXoRcIsT

Fred zase prekvapujúco netrafil bránu

Reagovat
r.mrazik

Zakončení Freda...Pure class

Reagovat
EXoRcIsT

Trafil on niekedy bránu ?

Reagovat
r.mrazik

Nějaký vlastní gól si dal ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Se podívej na Salaha a to je to útočník

Reagovat
r.mrazik

Ten aspoň něco dá...tenhle jouda ne

Reagovat
Luc-Luc

ty vole uffff

Reagovat
Luc-Luc

ty vole uffff

Reagovat
r.mrazik

Andreas pica!!!! Vyhod ho kurva!!

Reagovat
Grahf

pereira je taká pečať toho, kam sme spadli

Reagovat
Honza Matoušek

Tady Gomez zaspal.

Reagovat
r.mrazik

Takový šance...

Reagovat
Swarley

Tak ze to nebude ten povedenejsi Martialuv zápas...

Reagovat
Svatej

At je průběh zápasu jakejkoliv, tak United relně mohli tenhle zápas i vyhrát.

Reagovat
Malresi

To iste mozme povedat o Spurs minuly tyzden. Strasne vela jasnych goloviek nepremiename a potom to takto vyzera....

Reagovat
Svatej

Přesně tak... Hlavně proti současným United je to dost blbý hraní si s ohněm, oni si ty šance vytvářejí téměř výhradně z uplných hoven a když už něco vymyslí, tak je hrozně těžký to bránit..

Reagovat
Malresi

Reagovat
Swarley

geniální teorie

Reagovat
Svatej

Jsem si toho vědom

Reagovat
Swarley

O tom nepochybuju, ale i v te záplavě fandů Liverpoolu je to největší blbost dneška...

Reagovat
Svatej

Tak to mám štěstí, že je mi tvůj názor úplně u prdele, lháři hloupej.

Reagovat
Swarley

se tě to nějak dotklo...nepiš kraviny a nebudeš mít problém...začni hlavně u sebe a nevztekej se na ostatní...

Reagovat
Svatej

Já se vůbec nerozčiluju, jen se přiznám, že jsem neodolal dramatickýmu zakončení věty .

Opravdu věřim tomu, že jsi sebevědomně přesvědčenej, že se ti nějak daří se mi dostávat pod kůži, ale vážně je mi to jedno. Dej na mou radu, ignoruj moje blbý příspěvky tak, jako já ignoruju ty tvý opakující se chcanky o respektech a rozpočtech a uvidíš, že ušetříš spoustu času. Pokud jseš tak dětinskej, nebo máš v povaze, že tě tohle naplňuje, tak to klidně dělej dál, ale hýbá to se mnou asi úplně stejně jako urážky hýbou tebou, jak jsi ostatně sám nedávno v nějaký diskuzi napsal. Já svoje pohledy na věc budu psát dál.

Reagovat
Swarley

paráda, kupa dalších sracek

Reagovat
Svatej

Možná jsi prostě jenom příliš hloupej..

Reagovat
Swarley

Ne, jen je to od tebe pořád ta stejná kupa sraček jo, jsi urazenej, paráda...ale neotravuj s tím porad dokola a pohledej ty koule...

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Svatej

malresi tu mou myšlenku dostatečně rozvedl.. Jste mnohem lepší, ale united tyhle shit zápasy prostě dovedou vyhrávat.

Reagovat
Busby babes

bejvavalo...

Reagovat
Svatej

Ani se mi nezdá, vlastně se musim přiznat, že mě v tomhle aspektu hry naprosto děsíte.

Pamatuju si, jak jsem měl proti Pepeho Barceloně tep na 120 snad celej zápas vkuse, protože jsem cítil v každý nahrávce 30 metrů od brány nebezpečí jak při penaltě, ale u vás to prostě svádí k tomu zpohodlnění a ztrátě pozornosti. Vypadá to chvílema příšerně, ale musí bejt šíleně frustrující ty zápasy hrát,

Reagovat
diastan

i kdyby dovedli, tak Liverpool naopak letos takové zápasy neztrácí ...

Reagovat
Busby babes

sance na dva goly jsme meli no. jen pool teda asi na 20

Reagovat
Svatej

Však to vám běžně v těhlech zápasech vcelku bohatě stačí, na psychiku je to strašnej odpal.

Reagovat
Busby babes

Tony tohle musi davat no. Pak to mohl byt uplne jinej zapas, ale na to se nehraje...

Reagovat
Coutinho10

twl dalsi zazdeny gol

Reagovat
Swarley

To jako budeš psát u každého náznaku šance?

Reagovat
PISTOLERO

Gini na pana

Reagovat
EXoRcIsT

Bože ten Perreira dpc už

Reagovat
Tolstobik

Greenwood misto Jamese hned.....

Reagovat
Luc-Luc

neee Lallanu nee, Takumiho chcem videt

Reagovat
pingla

ale teď je to super fotbal od obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to už přestává bejt sranda s tim lamanou

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka je smerem dopredu asi nejhorsi hrac v lize.

Reagovat
Hokaido

Až po Bentekem a Solankem.

Reagovat
EXoRcIsT

Lallana ešte hra som si vážne myslel že už je dakde prec

Reagovat
smazaný uživatel

dal gol na 1:1 na Trafforde

Reagovat
EXoRcIsT

to vazne ? to som nejako vytesnil

Reagovat
smazaný uživatel

tak doklepol do prazdnej, nic vyznamneho

Reagovat
masly008

ale fred se zvedl v poslední době ne?

Reagovat
r.mrazik

Každopádně kromě zakončení hraje dneska Fred hodně slušně

Reagovat
Grahf

awb to dal na bebeho

Reagovat
smazaný uživatel

Origiho

Reagovat
masly008

Klopp si dělá z UTD prdel už když tam dává lallanu

Reagovat
EXoRcIsT

Kukaj naňho . Fred gratulujem k prvej strele na branu

Reagovat
Grahf

Fred chce najviac od nás, hraje jak odchovanec

Reagovat
mimi_united

Dobre do nich ideme, remízu dáme

Reagovat
Salfovic

70´ minuta a jen 1:0, ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

hanba, ale snad sa to udrzi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

Neveril dom že to niekedy napíšem ale daj tam hoc i Lingarda len stiahni Perreiru

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasny kam jsme se dostali ze mame na vyber mezi temahle dvema.

Reagovat
EXoRcIsT

a treti do party Mata ale ten zase bol niekedy dobry len vek nezastavis no

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo na toho se extra nezlobim, ten pro nas neco udelal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Lallana

Reagovat
ManUnited

Spider dneska mimo

Reagovat
smazaný uživatel

lallana hezká finesa

Reagovat
smazaný uživatel

lallana hezká finesa

Reagovat
smazaný uživatel

We'got Salah tududututu, oh Many Many tududututu e Bobička Fermínko, but we sold Cutínko.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Martiala bych taky blil.

Reagovat
Tolstobik

Z Freda se regulerne stava zaloznik do zakladu....posledni zapasy je fakt dobrej

Reagovat
Mato178178

Pepek vedel prečo ho chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Fabinho

Reagovat
PISTOLERO

Fabinhooo konecne zpet

Reagovat
r.mrazik

Virgil toho gola z rohu dal...Maguire ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Skakali jsme tam tri, nikdo to ale nedokaze zabit.

Reagovat
r.mrazik

Jj...ten roh byl skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

.. kdyz si tam v tom vyskoku predstavim Vidice, nebo i toho Smallinga, ten byl aspon golovej z techle situaci..

Reagovat
Sm0ker

Salaha nechá... proč se tam Ox rozčiloval po tom střídání na střídačce?

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw po sezone papa naco nam vlastne je

Reagovat
ManUnited

tak dneska hrál zrovna líp než Bissaka

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama

Reagovat
smazaný uživatel

Lulana úplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
Remt

zkušeně zaplakal, minimálně vykloubený rameno teď má si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mu piskl jenom za to ze je to legenda..

Reagovat
Remt

na Hendersona pak byl minimalne jednou takovej faul pri uniku a nic :D

Reagovat
Honza Matoušek

Lallana se zase snaží vyrovnat na 1:1?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

sa mi pacia ako nasi hraci maju dost casu na center a tak to kopnu rovno na hlavu VVD ktori tam proste stoji na mieste

Reagovat
pingla

Halaaaaaaaaaaaaaand

Reagovat
smazaný uživatel

Přetrpěné vítězství

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooooooooo

Reagovat
r.mrazik

Ten dalot je šíleně pomalý

Reagovat
EXoRcIsT

takze niesom jediny co si to vsimol nebol on rychlejsi ? A teraz ho Henderson presprintuje ako wtf

Reagovat
Swarley

Doběhl ho a pak se o něj zastavil...to ani nebyla chyba v rychlosti...

Reagovat
r.mrazik

Jj...ale stejně je Nějaký pomalý

Reagovat
smazaný uživatel

som rozmyslal ci ten Henderson je tak rychly alebo Dalot tak pomaly, este ked bol na ihrisku len chvilu

Reagovat
Coutinho10

tak aapon, ze to neskonci jenom 1:0 Mooooooooooo

Reagovat
nani92

tešia sa ako keby vyhrali LM kokoti

Reagovat
pospec7

Ztracite 30 bodu

Reagovat
PISTOLERO

Cejtim slzy

Reagovat
oli9

tys tu chyběl 30 bodů na ManU proč by se netěšili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle treba breceni je

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Jackmaker1989

Jebne ma z tvojho nicku perfektné, akurát pozerám posledné 3 časti Breaking Bad

Reagovat
masly008

zcela zasloužená výhra Poolu,ale 2-3 hráči UTD se i snažili.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne zaslúžene, díky šampióni, díky VVD, Alisson, Salah...

Reagovat
Luc-Luc

Mistri !!!!!!

Reagovat
PISTOLERO

Krasa kluci diky

Reagovat
Tolstobik

Remiza nakonec nebyla az tak daleko, jak sem si puvodne myslel, kazdopadne LFC je momentalne fakt nejlepsi tym na svete

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

nemá teď allison víc asistencí než lingard?

Reagovat
ManUnited

každej kdo kdy nastoupil má víc asistencí než on

Reagovat
oli9

+30

Reagovat
masly008

letos je to 30 ne? + 30 by to bylo příští rok si myslím.

Reagovat
cubazi

Paráda LFC sme na dobrej ceste

Reagovat
r.mrazik

Eh....gól z rohu a pak hnědý trenky do konce zápasu...prej nejlepší tým světa, zas vopatrně

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši tohle je tak žebrácký. Na to jak jste nahoře jste byli fakt posraní až do konce.. my jsme hrozní a jsme si toho vědomi.. fakt si nemyslím že je tohle brečení.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
oli9

ale neunášíte to suprově že vás nasere smajlík ty vole dno

Reagovat
smazaný uživatel

nasere.. me spis prijde smesny na jakoukoliv kritiku odpovidat tim ze nekdo breci, je to tu po kazdym zapase, kdokoliv vyhraje zacina souperi psat neco o breceni.

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď nechceš popierať že ste si v prvom polčase ani neprdli nevychádzala koncovka a za to môžeš byť jedine rád lebo by ste dostali pekný vyprask, dostali ste sa v druhom polčase do hry na 20 min gratulujem, ste Manchester United ak si nezabudol

Reagovat
EXoRcIsT

neunašaš

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je spíše vzhledem k tomu postavení v tabulce než k tomu zápasu, proti vám to dost často takto vypadá (alespoň) doma, pozitivum je, že už se nám to daří zatím vyhrávat.

Reagovat
cubazi

Ano boli ste celý zápas trápny

Reagovat
pospec7

asistence:

Lingard 0, Alisson 1

Reagovat
oli9

jn škoda že to nebylo v 60. minutě 5:0 tahle jste žili s tou nadějí moc dlouho... +30

Reagovat
mickey mouse

pls

Reagovat
Counter

De Gea se snažil, neuděláš nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kočka s myší

Reagovat
Minister

wtf?

Reagovat
cristiano.K.

Ten nejlepší tým světa je potvrzen jak výsledkově za poslední rok, tak i trofejí z LM

Reagovat
Teoretik

Nebyla náhodou žlutá za svlékání dresu zavedena i kvůli tomu, že to pohoršovalo muslimy?

Reagovat
avicii

Tiež sa mi zda

Reagovat
Ranoth

vyhra titulu proti united no krasa

Reagovat
EXoRcIsT

titul mate uz davno

Reagovat
Ranoth

teraz sme ho potvrdili po vcerajsej strate city

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

další 3 body pěkně liverpool!

Reagovat
mickey mouse

Tak jestli teď už ten titul nedáme tak je to regulerně na #KloppOut

Reagovat
oli9

skvělá doba .... po naších 22 zápasech ManU 30 bodů za náma , dostanou 2:0 ale řeší že je to slabota

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi chudak

Reagovat
smazaný uživatel

-30

Reagovat
gazza62

Pro muslimy jsou vyjimky ,ze Salah nedostal zlutou za svlekani dresu? Ani bych se nedivil, kdyz se jim ustupuje ve vsem

Reagovat
pospec7

zlutou sice dostal, ale... SDILEJTE NES TO SMAZOU!!§

Reagovat
PhilipS

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a kde vidis ze ju nedostal?

Reagovat
mistr129

proto volím spd

Reagovat
smazaný uživatel

snad toho Salaha nenapadne abi utekl k nám do republiki a brál nám tady prácy a dávki!!!

Reagovat
cristiano.K.

1200. pro treble LFC

Reagovat
Unique

OT: Hraje někdo PES 2020 ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele