Premier League - preview 22. kola

10.01.2020, 08:33, aktualizováno 12.01.2020, 08:21
Previews
Důležitý záchranářský souboj čeká v neděli odpoledne Bournemouth a Watford. Oba týmy jsou momentálně na sestupových příčkách, ale v případě vítězství z nich mohou uniknout. Další z bojovníků o přežití Aston Villa si to v podvečer rozdá s Manchesterem City...
AFC Bournemouth - Watford FC  (neděle 15:00)
V tabulce jsou na tom fotbalisté Bournemouthu o bod lépe než jejich nadcházející soupeř Watford, jejich rozpoložení je ale přesto výrazně horší. Zatímco Hornets nakopla výměna trenéra, domácí v poslední době klopýtají.

Cherries z posledních deseti ligových zápasů vytěžili jen čtyři bod, když zvítězili na Stamford Bridge a remizovali s Arsenalme. Zbylých osm utkání prohráli, posledních pět dokonce bez vstřeleného gólu. Naladili se alespoň v FA Cupu, v němž postoupili po vítězství 4:0 nad Lutonem. O to se brankami postarali dvakrát Billing, Solanke a Callum Wilson. Ten v Premier League skóroval naposledy v září, přesto je s pěti trefami druhým nejlepším střelcem týmu hned za svým jmenovcem Harrym.

Hornets se pod novým manažerem Pearsonem zvedli a už čtyři ligová utkání v řadě nenašli přemožitele. Ztratili při remíze v Sheffieldu, domácí zápasy zvládli za plný počet bodů. Nejprve porazili Rudé ďábly a Aston Villu, na Nový rok poté Wolves, o což se trefami zasloužili Deulofeu a Doucouré. Gerard Deulofeu se tak čtvrtou brankou osamostatnil na čele klubových střelců, na záda mu dýchají Sarr a Deeney.

Domácí se musí obejít bez zraněných Brookse, Danielse, Kinga a Staceyho, start dalších několika hráčů je v ohrožení. Hostům se po trestu vrací Pereyra, zdravotní problémy pominuly u Chalobaha s Cathcartem. Naopak Cleverley, Femenia, Hughes, Janmaat, Prodl a Welbeck do utkání nezasáhnou.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Francis, Cook, Simpson, Rico - Wilson, Lerma, Gosling, Fraser - Wilson, Solanke
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Dawson, Cathcart, Holebas - Capoue, Chalobah - Sarr, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.42 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Manchester City  (neděle 17:30)
Hráči Aston Villy přivítají v rámci 22. kola Premier League ve Villa Parku úřadujícího mistra Manchester City. Villans se v posledních týdnech podařilo vyškrábat ze sestupových příček na sedmnácté místo, Citizens jsou třetí o bod za druhým Leicesterem.

Celek z Birminghamu v minulém kole zvládl utkání na půdě Burnley, kde vyhrál 2:1. Za Aston Villu se trefili v prvním poločase Wesley a Jack Grealish, za domácí na konci snižoval Chris Wood. Před tím však svěřenci Deana Smitha schytali výprask ve Watfordu, odkud si odvezli tříbrankový příděl. Proti City budou chybět Keinan Davis, Tom Heaton, John McGinn, Jed Steer a Wesley. "Mají světového trenéra, mají světové hráče. Můžou si dovolit utratit 50 milionů liber za pravého obránce, což mluví za vše. Bude to pravý test naší momentální formy. Už venku proti outsiderům prohráli, takže se musíme plně koncentrovat," uvedl pro klubový web manažer Dean Smith.

Manchester City letos v lize nezažívá ideální sezonu. První Liverpool je v nedohlednu, navíc to nyní nestačí ani na druhé místo. V posledním ligovém zápase Guardiolovi svěřenci porazili na domácím stadionu po dvou brankách Gabriela Jesuse 2:1 Everton. Před tím City vyhráli 2:0 nad Sheffieldem United, skórovali Sergio Agüero a Kevin De Bruyne. Proti Villans nebudou k dispozici Aymeric Laporte a Leroy Sane. "Laporte zatím není zcela připraven. Tréninky však končí bez bolesti a další den trénuje znovu. To jsou pro nás výborné zprávy. Nevím, kdy bude schopen na pár minut naskočit, každopádně operace mu určitě prospěla," líčil pro klubové stránky manažer Pep Guardiola.

Poslední vzájemný zápas Manchester City vyhrál v říjnu 3:0 po brankách Sterlinga, Davida Silvy a Gündogana.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Nyland - Konsa Ngoyo, Mings, Hause - Guilbert, Douglas Luiz, Nakamba, Taylor - Trezegeut, El Ghazi, Grealish.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, D. Silva - Mahrez, Aguero, Sterling.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 17.20 - 8.31 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Sobotní program Premier League otevře malé londýnské derby mezi Crystal Palace a Arsenalem. Hosté pod vedením nového kouče Mikela Artety prožívají dost možná nejlepší rozpoložení za celou dosavadní sezonu a lepší chvíli pro zápas s Crystal Palace si snad ani nemohli přát, neboť tým Roye Hodgsona je zdecimovaný hráčskými absencemi.

Přesto stačí pohled na ligovou tabulku, aby se Kanonýři vrátili nohama pevně na zem, neboť navzdory prestižní výhře nad Manchesterem United z minulého kola zůstávají až na desátém místě, o bod zrovna za svým nadcházejícím soupeřem. Eagles navíc neprohráli již ve třech po sobě jdoucích ligových zápasech, byť jejich poslední duel v FA Cupu proti Derby dopadl prohrou a vyřazením ze soutěže. To Arsenal v náročném zápase s Leedsem United uspěl a poprvé od října loňského roku zvládl vyhrát dvě po sobě jdoucí utkání.

Jak již bylo zmíněno, domácí se musí vypořádat s početnou marodkou, kterou Roy Hodgson dle svých slov za celou bohatou kariéru ještě nezažil. Drobné potíže sice pravděpodobně překonají Zaha, Riedewald či Meyer, ale mimo hru zůstávají Ward, Dann, Camarasa, Sakho, Van Aanholt, Schlupp, Townsend a Benteke. V souboji s Derby se navíc za roztržku s Tomem Huddlestonem nechal vyloučit Luka Milivojević, a jelikož klub neuspěl ani s následným odvoláním, bude kapitán Palace svému týmu chybět hned tři zápasy. Není tak divu, že klub již v lednovém přestupovém období přivedl z Evertonu Cenka Tosuna a hned jej do soboty stihl zařadit rovnou na zápasovou soupisku.

To Arsenalu se marodka v posledních týdnech úspěšně vyprazdňuje a napevno do utkání nezasáhnou pouze dlouhodobě zranění obránci Kieran Tierney a Calum Chambers, přičemž nejistý je start Héctora Bellerína, jenž se po návratu z vážného zranění kolenních vazů vypořádává s drobnými svalovými potížemi. Jinak má ale Arteta k dispozici celý kádr včetně uzdraveného Daniho Ceballose.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Cahill, Riedewald - Kouyaté, McCarthy, McArthur - Meyer, Ayew, Zaha
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolašinac - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.71 - 3.87 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Londýnská Chelsea v rámci dvaadvacátého kola Premier League hostí na Stamford Bridge Burnley. To se proti svěřencům Franka Lamparda pokusí o překvapení. Zatímco Blues jsou čtvrtí, Burnley patří patnácté místo s jen čtyřbodovým náskokem na sestupové příčky.

Aktuálně nejlepší londýnský celek má v ligové soutěži poměrně kolísavé výsledky. V minulém kole Chelsea jen remizovala 1:1 v Brightonu, kde se už v desáté minutě trefil Cesar Azpilicueta, domácí však v závěru srovnali. Před tím se však Blues povedl parádní obrat. V derby proti Arsenalu dlouho prohrávali 0:1 po brance Aubameyanga, v posledních deseti minutách ale skóre otočili Jorginho a Tammy Abraham. Proti Burnley budou chybět Loftus-Cheek a van Ginkel. "Lidé přicházejí a respektují nás jako Chelsea, protože to tak prostě mají. My však ne vždycky hrajeme jako Chelsea, která by to potvrzovala," řekl manažer Frank Lampard po prohraném zápase se Southamptonem.

Burnley neoplývá bůh ví jakou formou. Naposledy vyhrálo 21. prosince v Bournemouthu, od té doby zaznamenalo tři prohry a jen jednu vstřelenou branku. Naposledy Turf Moor vyloupila 2:1 Aston Villa, před tím 2:0 Manchester United. Jediným letošním ligovým střelcem Clarets tak zůstává Chris Wood. Proti Chelsea se bude muset Burnley obejít bez Johanna Gudmundssona, start několika dalších hráčů je v ohrožení. "Dobrou zprávou je, že to není tak závažné, jak by to mohlo být. Měl by být rychle v pořádku," uvedl na adresu zraněného křídelníka manažer Sean Dyche.

Poslední vzájemný zápas vyhrála Chelsea na půdě Burnley 4:2, hattrick tehdy zaznamenal americký mladík Christian Pulišič.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Rüdiger, Zouma, Azpilicueta - Kanté, Kovačič - Willian, Mount, Pulišič - Abraham.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Westwood, Cork, McNeil - Hendrick - Wood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.26 - 9.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Snaha Evertonu o posun tabulkou vzhůru pod Carlem Ancelottim pokračuje zápasem proti Brightonu, který za Toffees aktuálně zaostává o jediný bod. Domácí sice po nástupu slavného italského manažera zaznamenali dvě vítězství, ovšem následná prohra s Manchesterem City a vyřazení z FA Cupu proti výrazně oslabenému Liverpoolu zase vrátily evertonské příznivce rychle zpět na zem.

Domácí se sice nacházejí ve středu pole na desátém místě, ovšem stále platí, že mají mnohem blíže k sestupovým vodám než příčkám zajišťujícím postup do pohárové Evropy. Dobrou zprávou pro Everton je alespoň návrat Andrého Gomese do lehkého tréninku po táhlé absenci zapříčiněné listopadovou zlomeninou kotníku v zápasu s Tottenhamem. Mimo hru zůstávají i Jean-Piérre Gbamin a Alex Iwobi, přičemž útočník Cenk Tosun již ve zbytku sezony nastoupí výhradně za Crystal Palace, kam v posledních dnech dokonal svůj přesun na hostování.

Také Brighton zaznamenal v týdnu tvrdé zklamání v podobě vypadnutí z FA Cupu, a to na úkor podstatně méně věhlasného soupeře, než tomu bylo v případě Evertonu. Seagulls totiž na domácí půdě podlehli druholigovému Sheffieldu Wednesday 0:1 a Graham Potter tak navzdory dobrým výsledkům z posledních ligových kol a pozitivním dojmům, co se týče změny stylu hry od jeho letního nástupu, potřebuje v sobotu ukořistit vítězství, aby se jeho tým vrátil zpět na vítěznou vlnu a zároveň unikl blížícím se sestupovým obavám. Aktuální rozestup mezi Brightonem a osmnáctým Bournemouthem totiž činí pouze čtyři body.

Vzhledem k tomu, že potíže s kolenem vyřadily Aarona Mooye na několik dní z tréninku, je start australského záložníka Brightonu přinejmenším nejistý. Do hry by se měl naopak vrátit zkušený forvard Glenn Murray, i když lze očekávat, že přednost na hrotu dostane jako obvykle Neil Maupay. Návrat na zápasovou soupisku pak hlásí i křídelník Solly March, jenž se již stihl zotavit po operaci v oblasti třísel, a tak jistými absentéry zůstávají pouze jen obránce Dan Burn se zlomenou klíční kostí a José Izquierdo, jenž dlouhodobě laboruje s vážně poraněným kolenem.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Walcott, Davies, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Bernardo - Pröpper, Stephens, Alzate - Jahanbakhsh, Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.73 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Leicesteru City v rámci 22. kola Premier League přivítají na King Power Stadium Southampton. Domácí by vzhledem k postavení v tabulce měli být jednoznačným favoritem, jsou druzí a hosté s dvacetibodovým odstupem dvanáctí.

Leicester prožívá vydařenou sezonu. I díky četným zaváháním obhájců Citizens jsou právě Lišky nejbližším pronásledovatelem suverénního Liverpoolu. V minulém ligovém zápase Vardy a spol porazili venku Newcastle 3:0, trefili se Perez, Maddison a Choudhury. Před tím svěřenci kouče Rodgerse vyloupili West Ham, když vyhráli po brankách Iheanacha s Grayem 2:1. Proti Saints budou chybět Amartey, Morgan a Ndidi. "Operace Ndidiho kolene proběhla úspěšně. Nyní je zpět, bude se postupně připravovat na plnou zátěž. Můžou to být tak tři až čtyři týdny, ale nechci nic uspěchat. Každý hráč potřebuje na rekonvalescenci svůj čas," uvedl manažer Leicesteru Brandon Rodgers.

Southamptonu se v posledním kole podařilo na svém stadionu porazit Tottenham, když jedinou branku utkání vstřelil už v sedmnácté minutě Danny Ings. Ten se prosadil i v předchozím utkání proti Crystal Palace, kdy však srovnával na 1:1. Saints na silné týmy umí, dokázali 2:0 porazit i Chelsea. Proti Liškám bude chybět Yann Valery. "Pokusíme se je překvapit tak, jako se nám to dařilo v minulých týdnech, když jsme byli outsideři. Musíme hrát trpělivě, nepouštět se do žádných zbrklých věcí. Jedině tak může vést naše cesta za bodovým ziskem," líčil manažer Southamptonu Ralph Hasenhüttl.

Na poslední vzájemný zápas asi Saints nevzpomínají v dobrém, prohráli totiž 0:9. Hattrickem se blýskli Jemie Vardy a Ayoze Perez, po jedné brance přidali Chilwell, Tielemans a Maddison.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Ricardo Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Choudhury - Ayoze Pérez, Tielemans, Maddison, Gray - Vardy.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Armstrong, Redmond - Ings, Long.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.04 - 4.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Norwich City  (sobota 16:00)
I přes nepřesvědčivé výkony se fotbalistům Manchesteru United podařilo zahájit nový rok na pátém místě tabulky. Konkurence je však nabitá a k jeho uhájení je třeba pravidelně bodovat proti outsiderům - jako třeba doma s posledním Norwichem.

Rudým ďáblům se ale vstup do roku 2020 nepovedl. Nejprve prohráli na Emirates, aby následně jen remízu přivezli ze zápasu FA Cupu ve Wolverhamptonu. A na poslední utkání Ligového poháru proti městskému rivalovi by rádi zapomněli co nejdříve, velmi rychle totiž prohrávali o tři góly, což dokázal zkorigovat jen Rashford.

Solskjaerovi svěřenci tak nenavázali na povedený prosinec, v jehož průběhu z devíti zápasů napříč soutěžemi jen jedinkrát prohráli a dvakrát remizovali. Porážka od Citizens navíc může pošramotit jejich sebedůvěru, neboť do té doby drželi více než čtyřměsíční domácí neporazitelnost. Klíčem k úspěchu bude rozšířit "sbírku" lednových gólů - vstřelili totiž jen jeden. Dopomoci k tomu může nejlepší střelec Rashford se dvanácti zásahy, na záda mu v tabulce kanonýrů dýchá sedmibrankový Martial.

Starosti United jsou však pořád velmi příjemnými oproti těm, které má Norwich. Ten za celý prosinec nedokázal zvítězit a jeho ztráta na záchranu je už sedmibodová. Alespoň ale můžou Canaries mluvit o zlepšení v posledních třech zápasech, když dokázali remizovat proti Tottenhamu i Crystal Palace a z pohárového duelu v Prestonu si odvezli dokonce vítězství a postup.

Obecně se jim v době nedávné daří více venku než doma. Předchozích sedm duelů na soupeřových hřištích skončilo jen třikrát porážkou zeleno-žlutých, ve dvou případech dokonce domácí tým odcházel s prázdnou. Kanárkům se poměrně daří střílet góly, na čemž mají z více než dvou třetin zásluhu dva muži. Teemu Pukki se prosadil už devětkrát, ačkoliv naposledy téměř před měsícem, Todd Cantwell má ligových zářezů šest.

Domácím by se mohl navrátit Maguire, naopak z důvodu nemoci bude absentovat Lingard. Hosté mají problémy v ofenzivě, otazník visí nad startem Pukkiho i Drmiće.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Jones, Shaw - Fred, Matić - James, Pereira, Rashford - Martial
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram - Tettey, Vrančić - Buendía, McLean, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.47 - 9.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Newcastle United  (sobota 16:00)
Jedním z odpoledních zápasů dvaadvacátého kola Premier League bude souboj Wolverhamptonu s Newcastlem. Oba týmy v posledních týdnech neprožívají nikterak povedené období a nespravily si chuť ani v zápasech FA Cupu, kde shodně remizovaly, byť proti soupeřům výrazně odlišného kalibru.

Po ligových prohrách s Liverpoolem a Watfordem se jízda Wolves poněkud zasekla a svěřenci Nuna Espírita Santa se aktuálně nacházejí na osmém místě, ovšem s pouhou dvoubodovou ztrátou na pátý Sheffield United, který má již zápas tohoto kola za sebou. Třetí zápas bez vítězství v řadě pak přišel v FA Cupu, kde na stadion Molineux dorazil Manchester United a odvezl si bezbrankovou remízu, která znamená opakování zápasu na Old Trafford.

Kvůli poranění nohy ze zápasu s Watfordem bude v sobotu domácím chybět Diogo Jota, mimo hru zůstává po zlomenině kotníku i Willy Boly a do utkání možná nezasáhne ani Patrick Cutrone, jenž pravděpodobně v lednovém přestupovém období zamíří zpět do Itálie. Do hry se naopak vrací záložník Morgan Gibbs-White.

Forma Newcastlu je ještě horší než v případě jejich nadcházejícího soupeře, o čemž vypovídají tři ligové porážky v řadě za sebou i neuspokojivá remíza 1:1 v FA Cupu s třetiligovým Rochdale. Steve Bruce se navíc musí vypořádat s početnou marodkou, která čítá hráče jako Schär, Manquillo, Lascelles, Shelvey, Saint-Maximin a otazník visí i nad startem dua Ki-Muto. Dobrou zprávou pro zkušeného anglického manažera je alespoň zlepšený stav obránců Dummetta, Willemse a Clarka, stejně jako forvardů Carrolla, Almiróna a Gaylea, kteří jsou všichni připraveni nastoupit.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Neto
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Lejeune, Fernández, Clark, Willems - Hayden, S. Longstaff, Almirón - Carroll, Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.39 - 7.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Liverpool FC  (sobota 18:30)
První z řady náročných zápasů čeká v sobotní podvečer Liverpool. Reds cestují na půdu Tottenhamu, na který v tomto ročníku již jednou vyzráli. Spurs se však od té doby proměnili a opět bojují o místenku v pohárové Evropě.

První vzájemné střetnutí Spurs a Reds v této sezóně se odehrálo ještě za vlády Mauricia Pochettina na lavičce Tottenhamu. Jeho svěřenci se tehdy na Anfield Road dostali velmi brzy do vedení, které poměrně dlouhou dobu úspěšně hájili. Po změně stran ovšem Liverpool zabral, otočil skóre a nakonec se radoval z výhry.

Jelikož se hostujícím "Kohoutům" nevedlo ani v následujících kláních, Pochettino o své místo přišel a místo něj dorazil José Mourinho. Svérázný portugalský stratég brzo pozvedl skomírající mužstvo a vytáhl jej ze středu tabulky až na pohárové příčky. Během Vánoc se však Spurs poněkud zadrhli a opustili vybojované pozice. Před 22. kolem tak Tottenham sídlí v tabulce Premier League na šestém místě.

To bilanci Reds je snad zbytečné zmiňovat. Družina Jürgena Kloppa nadále exceluje, zůstává neporažena a body v lize ztratila jen jednou po remízovém výsledku. Náskok klubu z města Beatles tak pořád narůstá a již málokdo pochybuje, že červené může někdo dostihnout. Třináctibodová výhoda před druhým Leicesterem je už nyní úctyhodným polštářem.

Klopp si však uvědomuje, že se svými hráči musí postupovat pomalými krůčky a ani klání na půdě Tottenhamu nepodceňuje. "Je to velmi dobrý, organizovaný tým, který klade důraz na obrannou fázi. Jsou velmi dobře technicky vybavení. V záloze mají několik hráčů, kteří umí vytvořit šance," uvedl německý lodivod na adresu Tottenhamu.

Spurs se musí obejít bez kanonýra Harryho Kanea, jenž musel kvůli natrženému stehennímu svalu na operaci a po čtyři měsíce se obejde bez fotbalu. "Harry je nenahraditelný. Víme, že nemůžeme hrát tak, jako hrajeme normálně s Kanem," prohlásil Mourinho.

Dlouhodobě je mimo hru na straně domácích také záložník Moussa Sissoko, hrát jistě nebude ani další středopolař Tanguy Ndombelé. O startu Dannyho Rose a Harryho Winkse se teprve rozhodne. Na marodce Reds figurují James Milner s Nabym Keïtou a Joëlem Mapitem. Do kupy už se naopak téměř dali Dejan Lovren a Fabinho, proti Tottenhamu je ale Klopp bude pravděpodobně ještě šetřit.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Sánchez, Alderweireld, Vertonghen - Aurier, Dier, Eriksen, Lo Celso, Sessegnon - Lamela, Lucas
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Lallana, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.72 - 4.18 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sheffield United - West Ham United  (pátek 21:00)
Od Vánoc nedokázali fotbalisté Sheffieldu v ligové soutěži zvítězit. V tabulce se to naštěstí příliš neprojevilo a Blades se nadále drží relativně bezpečně v elitní desítce. Soupeřem ve druhém lednovém kole jim bude West Ham, jenž výměna manažera zřejmě nakopla.

Nutno však dodat, že Sheffield měl los pořádně těžký. Domácí remíza s Watfordem sice byla trochu nečekanou ztrátou, další porážky na Etihadu a Anfieldu už se však víceméně očekávaly. Na čem by Blades potřebovali zapracovat, to je domácí forma. Jako jeden z mála týmů totiž v zápasech na svém stadionu získali méně bodů, než venku.

Dvě povánoční porážky od Crystal Palace a Leicesteru odnesl manažer Manuel Pellegrini, jehož na lavičce nahradila známá tvář David Moyes. Jeho debut se řadí k těm nejpovedenějším. Proti Cherries totiž jeho muži zvítězili jednoznačně 4:0, když v pětatřicáté minutě po dvou trefách Noblea a jedné Hallerově vedli už o tři branky. Ve druhém poločase skóre ještě navýšil Anderson. A vítězně Kladiváři pokračovali i v FA Cupu, kde vyřadili Gillingham.

I přes výrazně nižší umístění v tabulce dokázali Hammers vstřelit více branek než nadcházející soupeř. Táhne je zejména šestigólový Haller, Mousset ze Sheffieldu má zásahů pět. Blades budou postrádat jen náhradního gólmana Verripse, hostům chybí Fredericks a Antonio. V ohrožení je i start Noblea a Creswella.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Mousset, McGoldrick
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Snodgrass, Anderson, Fornals - Haller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.54 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC20191049:1458
2.Leicester City21143446:1945
3.Manchester City21142556:2444
4.Chelsea FC21113736:2936
5.Manchester United2187632:2531
6.Tottenham Hotspur2186736:3030
7.Wolverhampton Wanderers2179530:2730
8.Sheffield United2178623:2129
9.Crystal Palace2177719:2328
10.Arsenal FC2169628:3027
11.Everton FC21741024:3225
12.Southampton FC21741025:3825
13.Newcastle United21741020:3325
14.Brighton & Hove Albion2166925:2924
15.Burnley FC21731124:3424
16.West Ham United20641025:3222
17.Aston Villa21631227:3721
18.AFC Bournemouth21551120:3220
19.Watford FC21471017:3419
20.Norwich City21351322:4114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1008)

Přidat komentář
Andis

Westham si alespon bod dneska vezme

Reagovat
smazaný uživatel

Nevezme

Reagovat
Andis

Ok pak sem napiš až to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá tedy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzal! I když ze štěstím, to musím uznat

Reagovat
Andis

Naopak i když 1:0, čekal sem od Weshamu víc, podle mě si dopředu vůbec nečuchli. Sheff dopředu taky nezáří, ale obrana funguje a zápas měli pod kontrolou.

Reagovat
oli9

Reagovat
Mastný Chobot

Mufani, brali by ste späť Rooneyho?

Reagovat
Mato178178

Nie

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
nani92

áno, CM potrebujeme

Reagovat
Busby babes

coz Rooneyho vylucuje.

Reagovat
nani92

tak si zapni Derby

Reagovat
Busby babes

videl jsem. je to utocnik, co hraje na CM. to uz tam rovnou muzem dat Matu.

Reagovat
nani92

Mata je sráč, Rooney je vhodný typ

Reagovat
PP

nebyl, není a nebude..

Reagovat
frank

No zrovna Rooney ma podle me na CM docela predpoklady. Pasy ma vyborny, je hodne bojovnej a nesmrdi mu navrat dozadu.

Reagovat
Swarley

Jako manažera nebo hráče?

Reagovat
Serg!o

Určitě ne.

Reagovat
66pepo66

Ja áno. Nestratil by sa ani v útoku, ani na CM, pri tej nasej zálohe. Na polroka jeho návrat ideálny. Trocha škoda, že sme nešli touto cestou a upísal sa Derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Mourinho dostane pořádnou lekci od Kloppa a uvidí, kde dneska fotbal je

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham agree £28 million fee to sign AC Milan striker Krzysztof Piatek

Reagovat
smazaný uživatel

Dává to smysl. Cena vyšší, ale ne přestřelená, vzhledem k jeho věku, zimnímu oknu a faktu, že ve špatně fungujícím AC by dneska asi pohořel kdekdo.

Reagovat
salami

Je to dost za celkem neproverenyho hrace a z dlouhodobyho hlediska spis nahradnika. Cekal bych pulrocni hostovani s opci anebo teda mnohem nizsi castku, pokud AC chce prachy na stul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by dlouhodobě dělal náhradníka Kaneovi. AC ví, že někoho potřebujem, takže jsou v docela dobrý vyjednávací pozici, uvidíme, třeba se z toho nějaká hostovačka vyklube.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal bych si ho představit v PL.

Reagovat
Mastný Chobot

There is no agreement and not even an official offer to #Milan at the moment from #Tottenham for Krzysztof #Piątek. Just a request for information. For the striker there also is #AstonVilla's interested. #transfers #THFC #AVFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty média

Reagovat
Amos

Fanda Arsenalu do Shithenhamu

Reagovat
Bandita_Harry

Chalani chcel by som ísť na jar na domáci zápas LFC a v podstate mi je jedno na ktory, je ešte reálne niekde zohnať lístky za nejakú normálnu cenu ?

Reagovat
Bukaj LFC

Bez šance.. Jediná šance jsou cestovky a to si připrav tak 25 tisíc na osobu.

Reagovat
Bandita_Harry

alebo lístok za 300, to ešte sa chceme dať lístok kamošovi ako darček na narodky takze ideálna cena tak 150€

Reagovat
Smreky

ak poznáš niekoho kto tam žije... tak sa dá cez známych...

Reagovat
Bandita_Harry

Nepoznám

Reagovat
oli9

no asi si budeš muset připlatit.. tam je obrovský zájem.. jedine fakt po známosti na něčí permici...

Reagovat
Bandita_Harry

Veru no a tie známosti nemám

Reagovat
Nikikrew

skus bazos

Reagovat
Bandita_Harry

No tam skôr Fortuna liga ako Premiér League

Reagovat
Coutinho10

aha, tak to bude asi jeste slozitejsi

Reagovat
Bandita_Harry

Skúšal som jeden kontakt cez cestovku kde by mi predal samotný lístok hovoril že teraz na februárové sa dajú zohnať za cca 200€, ostatné už 300 a viac odporučil mi zápas na Arsenale kde by mohol byť lístok za cca 200€

Reagovat
Coutinho10

j to na Arsenalu by mohlo byt fajn, ale porad by tomu chybelo to domaci prostredi Anfieldu a vse kolem toho, takze by to sice bylo super, ale porad ne uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň stadion bude minimálně hezčí

Reagovat
Coutinho10

tak jako modernejsi rozhodne jo, ale nebylo by YNWA pred zapasem, nehrali bysme v domacich dresech a nemohl bych se pak mrknout k nam do fanshopu....kazdopadne nejvetsi pecka by byla, pokud ten titul vyjde, tak vybrat si zapas, kde se o nem definitivne rozhodne

Reagovat
Seydou Doumbia

takže někdy v únoru

Reagovat
Coutinho10

takhle brzo si myslim ze urcite ne

Reagovat
Bandita_Harry

Veď to, chcem ísť na Anfield, to som ešte nebol no pri situácii s lístkami ako je to teraz by bolo aj to úplne úžasné

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
oli9

na jar to není ale čas nějaký je, ted sem četl...

Ondřej Čermák • před 6 minutami

Nechcete někdo za levno 2 lístky na zapas s West Hamem? Byl dvakrát přesunutej a poslední termín 29.1. bohužel nedám. Podrobnosti kdyžtak přes mail: ondrej.cermak@volny.cz

Dík

Reagovat
Bandita_Harry

Ďakujem no bohužiaľ v tomto termíne nemôžem

Reagovat
niflheim

Stejně pořád nepochopím, proč hraje neustále Lingard a není tam místo něj Gomes. To už fakt hraničí se šílenstvím.

Reagovat
iamek

Kdyby hrál víc, tak věřím, že už má podepsanou smlouvu. Takhle uteče

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

12:50 Alexander-Arnold hráčem měsíce

Trent Alexander-Arnold byl zvolen nejlepším hráčem anglické ligy za měsíc prosinec, obránci Liverpoolu se tohoto ocenění dostalo vůbec poprvé v kariéře. (dailymail.co.uk)

Boží hráč

Reagovat
kissak

to celej liverpoolskej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Suprovej!

Reagovat
oli9

Reagovat
Mastný Chobot

najlepší RB na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála obránců, který by v dnešním fotbale atakoval hranici 100 mil. eur.

Reagovat
Malresi

Atakoval? Vzhľadom na jeho vek by pri dnešných cenách vedenie LFC ponuku pod 100 mil. eur ani nezvažovali.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

nejdražší obránce světa aniž by někdy přestoupil

Reagovat
mikelinos

Dnes je nejslunečnější den aniž by svítilo slunce

Reagovat
cristiano.K.

může být, musíš mít představivost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

OT

novy stadion Evertonu bude vyzerat naozaj skvele

https://www.youtube.com/watch?v=6VWlcUPqCT0

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný! Skoro až škoda pro takový čochtany

Tam vedle je voda?

Reagovat
Nikikrew

ano Rieka

Reagovat
REPLIKATOR

Stavět u vody, když má růst hladina oceánu

Reagovat
Spejbl

Přinejhorším by přešli z fotbalu na vodní pólo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nejhůř to ten stadion vytopí. Vzhledem k Evertonu by to žádná škoda nebyla.

Reagovat
Dufan

Je to jeden z nejúspěšnějších a nejdéle hrajících klubů v Anglii. Tebe by tu škoda nebyla

Reagovat
Seydou Doumbia

Empatie po tom pohárovém utkání s Live jen tak nevyprchá

Reagovat
smazaný uživatel

Moc empatie pro ně nemáš.

Reagovat
Seydou Doumbia

Antipatie tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Ten zápas jsem neviděl. A ikdyz je to teď spíš ostuda, tak aspoň budu fandit a doufat ve zlepšení. A budu dál respektovat ostatní kluby a jejich fanoušky. A ne jen využívat dětintsky příležitost napsat rádoby trollý příspěvek na jakékoliv téma.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

wow minimálně nejlepší vizualizace, co jsem kdy viděl, snad to tak i postavi

Reagovat
Remt

Udělat takovouhle vizošku není zas až tak velký problém, začal jsem se učit s jedním programem teď a po pár hodinách učení se dokážeš vytvořit neuvěřitelný věci Každopádně vypadá to moc hezky, jen ta voda okolo by mě také trochu znervoznovala

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký program?? Jakože fakt mi to nepřijde jako obvyklá úroveň, většinou mě totiž podobné věci nezajímají a po 5s to vypnu

Možná je to spíš tím, jak je to zrezirovane.. Jinak ta voda je na tom právě to nejlepsi

Reagovat
Remt

Jasně, samozřejmě to není žádná práce začátečníka, to vůbec, tím co jsem napsal jsem myslel spíš to, že i laik s dobrým programem po pár hodinách dokáže vytvořit obdivuhodné věci.

např. https://www.youtube.com/watch?v=Gu6z6kIukgg&t=40s Ten začátek bys byl schopný po pár hodinách taky vytvořit - oblet kolem budovy, vymodelovat terén, dát baráku hezké barvy, určit trávě, listí, jak se bude třepetat ve vzduchu, určit zvířatům, lidem jak se budou v dané animaci pohybovat.. Základem je mít nějaký model, který do toho programu vložíš, viz např já - v žádném 3D programu jsem nikdy nedělal, tak jsem si model objektu udělal v obyčejném Sketch upu, což je takové malování jak kdyby.. No výsledek své práce bych sem nedal Ale opravdu z toho lezou neuvěřitelný věci, škoda jen, že např ten Lumion je dost náročný na grafickou kartu, se svým obyč notebookem bych si absolutně neškrtnul

Reagovat
smazaný uživatel

podival jsem se na nejaky tutorial a tam to vypadalo fakt docela v pohode (ze to bylo docela intuitivni na ovladani). a ty requirements docela brutalni no jak jsem videl

Reagovat
Remt

Nám na škole říkali, že pokud to na ntb chceme rozběhnout tak aby to šlapalo bez sekání, tak ty počítače začínají okolo 25 spíš 30 000, na to fakt nemám proto se to učím ve škole, připravuju na státnice prezentaci, diplomka se zabývá požární odolností betonových konstrukcí a tak se tam snažím modelovat interiér - skladovou halu, ve které hoří palety apod

Reagovat
66pepo66

Možno až priveľmi dobrý pre tím typu Everton. To však nemení nič na to, že vyzerá veľmi dobre a tá vizualizácia sa podarila. Ak to takto postavia aj v skutočnosti s minimálnymi rozdielmi, tak to bude veľmi pekné.

Reagovat
iamek

Welcome Bruno. Nechápu proč se nekoupil už před sezonou

Reagovat
Busby babes

tak jeste neni ani jasny, jestli prijde ted.

Reagovat
fenixLFC

fabianski zas out...

Reagovat
Coutinho10

hezky namazany gol

Reagovat
Minister

To je strašne kruté

Reagovat
Coutinho10

wow ruka

Reagovat
Hokaido

To je hnus tohleto.

Reagovat
masina_LFC

riadny buzzkill

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nedal ruku tak by takhle nezpracoval a míč by mu nejspíš utekl. Správné rozhodnutí.

Reagovat
Kantos

Nikdo neřeší, že to je správné rozhodnutí, ale ty emoce okolo toho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Lembju

Tohle pravidle o ruce je absolutně k smíchu, napálí ho z 20 centimetrů do ruky v přirozený pozici a všechno je fuč, úplnej nesmysl.

Reagovat
mickey mouse

Kde v Praze dávají PL? Ideálně blízko centra (resp. žádný okraj) a kde pivo nestojí stovku. Jo a taky nejlépe bez rezervačky

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř všude. Stačí se trochu projít a všude máš venku cedule a nápisy

Reagovat
tweek

Winghaus

Reagovat
TopinB

Reagovat
frank

Jak je Premier Sport i na O2 tak neni tak tezky nrco najit. Napada me treba Cafe Bambus u Palladia. Plzen pod 50 na sirsi centrum neni vubec spatna.

Reagovat
mickey mouse

Dyť tam nemají ani televizi

Reagovat
frank

Je tam jedna, uplne v pohode.. Neni to sportbar, ale na tenis i na fotbal jsem tam vzdycky koukal

Reagovat
mickey mouse

Řekla mi to ženská přímo na výčepu... nevadí, možná jen dočasný stav

Reagovat
TopinB

Vím, že pozdě, ale pro příště z hlavy James Joyce, Becketts (u těch dvou nevím jak je to s cenama), anebo vím, že občas maj Premier League v BarFly

Reagovat
mickey mouse

James Joyce, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Gunners!!!!!!!

Reagovat
oli9

Dneska bude rabování kurníku... i když mourek a jeho hra to bude těžký humus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mohli by uz prohrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Současnej Tottenham nebude ten, kdo je připraví o věneček

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je doma vykloppne, čuráky namyšlený a nejvíc ty zpičený fans, to je děs

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

U takhle staré dámy by člověk čekal že už je v přechodu. No tady to vypadá, že krámy má pořád.

Reagovat
Benzema

Niekto nezvláda ?

Reagovat
blade115

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Side

Reagovat
Heisenberg

Zloba, závist, zášt, strach a svár,

Ty ať pominou, ať už pominou.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
frank

Reagovat
eder

Reagovat
Luc-Luc

tesim se hodne na vecer, o dalsi 3b bliz k titulu YNWA !

Reagovat
Remt

Nebyl bych si zas tak jistý

Reagovat
valek9610

Už to vidím Mourek je vyklepne ! kdo jiný než právě on všem pro smích

Reagovat
avicii

dnes nam viacero veci hra do kariet tak som zvedavy, co Mourek na nas vymysli ....otazka v zostave je asi len kto bude hrat s Hendom a Ginim v zalohe, inak jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska mi to právě nepřijde. Hlavní důvod Atkinson. Jak toho debila můžou dat pískat takovej zápas..

Reagovat
eder

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SheffieldUnited/status/1215775153541591040

Krasne se na te hostovacce vyhral. Nechapu, proc uz nekde neni Chong s Garnerem.

Reagovat
iamek

Parádní hostovacky u nej. Nebál bych se ho dat u nás jako jedničku. Garner včera zase top výkon. B tým je už málo pro nej. Chong to samé. Zbytečně ztrácejí čas.

Reagovat
Busby babes

jak hral Bailly a Timbo?

Reagovat
iamek

Bailly naprosto s přehledem. Neprohrál snad hlavu a dobře rozehrával po zemi na střední zalozniky, kde mimochodem hrál dobre i Hannibal, který v 16 letech rozdával slušne pasy. Nahrál i na gól. Vypadá to na zajímavého hráče. TFM na DM dominoval. Nikdo přes něj nepřišel, ale připadalo mi že už kolem 40 minuty tahal nohy. Hrál jednoduše a nic nevymýšlel. DM by měl být jeho primární post. Na žádné RB bych ho nedával. Vůbec bych se nezlobil kdyby dostal smlouvu ve stylu 1 + 1 za pár liber. Nějak mu pořád věřím, že by to mohl být slušný hráč do rotace. A kdyby Eric zůstal zdráv, tak máme fajn 4 stopery.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Busby babes

super, diky. No ten Bailly ve forme by se ted hodil jako sul. Timbo, tam je asi logicky, ze jeste neda poradne celej zapas, preci jen pul roku nebo jak dlouho nehral/netrenoval. to bude chtit cas. Je otazka, jestli tu vykonnost ma... hostovacky uplne priserny, neprosadil se. ale to je casto slozitejsi, neni kmenovej hrac a tak... anebo to taky muze byt tim, ze na to proste nema.

Reagovat
bbbauch

Hannibal super jmeno, snad u nas udela karieru

Reagovat
Higi

Tak Nelson nebo Pepe dnes? tipuju Nelsona

Reagovat
vladis271

nie som nervózny, pritom by som mal byť. Je to MOurinho.

Reagovat
smazaný uživatel

To přijde. Já už jsem jak na trní..

Reagovat
smazaný uživatel

Akože hej, ale je z neho taky spiaci dinosaurus. Jeho tim ani jeho osobnosť uz nie je co byvala. Ked si spomeniem aki nabudeni boli hraci pod nim v Interi, Reale. Tak sa to s tim v MU ci TH zatial neda porovnat.

Reagovat
Čenda

Arsenal: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolasinac, Torreira, Xhaka, Ozil, Pepe, Aubameyang, Lacazette

Subs: Martinez, Holding, Saka, Guendouzi, Willock, Nelson, Martinelli

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá akorát guendo místo xhaky

Reagovat
mikelinos

To by pak byla horší no

Reagovat
Taiger

LOOOOOL, dát tam nejhoršího středovýho hráče, kterej si navíc vůbec s Torreirou nerozumí Jsem rád, že sis nas odstranil z hlavních

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
PhilipS

Guendo poslední měsíce nehraje dobře. To jak to na něm před tím stálo mu trochu vlezlo do hlavy a začal hrozně vymýšlet a předržovat balón. Lavička mu prospěje. Myslím si ale, že příští rok z něho bude monstrum

Reagovat
Hachim Mastour

Čo keby išiel na hosťovanie?

Reagovat
PhilipS

Bohužel nemáme hráče

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

Ceballos je zase zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Demolacna, neni o com . RIP Crystal Palace

Reagovat
Nikikrew

CP fakt veľká marodka, mali by sme toho využiť

Inac lavička hostí šialená, esport mi ukazuje ze majú len 6 náhradníkov

Reagovat
smazaný uživatel

chyba im tam Wickham, ak sa nahodou nezranil pri rozvcike

Reagovat
smazaný uživatel

Dem talk say say #mufc wan pay €60m Bruno Fernandes #brunofernandes [o jogo,

@Sport_Witness

]

Reagovat
iamek

V létě údajně odmítnou 80 a teď vemou 60?

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting má finančné problémy a aj preto je ochotný vyjednávať o prestupe už v zime

Súčasťou dohody by mohli byť aj hráči na hosťovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcus Rashford odmietol Mina Raiolu ako svojho agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada jsem zvědavej koho bude chtít ukecat u nás..Snad to nebude Arnold a snad by ho poslal doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 a Liverpool dnes načne svou cestu za ztrátou titulu

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
PhilipS

Těším se na mid-table souboj. Klíčový bude jak si AMN poradí se Zahou. Pořád chlapci nevěřím. Jinak sestava nejlepší možná. Po dlouhý době bychom mohli venku něco předvést

Reagovat
stiflerovamama

Takže Irán sa priznal k neúmyselnému zostreleniu toho lietadla. Už po to Americkom útoku som si hovoril, že na to opať doplatia nevinní ľudia, a bohužiaľ sa to vyplnilo skôr ako som čakal. Áno lietadlo síce zostrelil Irán, ale rovnakú ak nie vačšiu zodpovednosť nesie aj Trump, ktorý celú situáciu takto vyeskaloval, ale tak pohonkal si svoje ego....

Reagovat
PhilipS

sis spletl diskuzi ne?

Reagovat
stiflerovamama

Nie, ak si si nevšimol tak sa tu na tomto fóre stretli inteligentní ľudia, ktorí nie sú tematicky obmedzení len na futbal, a sú schopní preberať témy od zápasu CP-Arsenal, Ownyho milostného života,až po názor na depiláciu chĺpkov laserom.

Tak si prosím odpusti tieto invektíva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mikelinos

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

"Áno lietadlo síce zostrelil Irán, ale rovnakú ak nie vačšiu zodpovednosť nesie aj Trump"

Reagovat
stiflerovamama

Vďaka za tvoj hlboko zmyselne vyjadrený názor.

Reagovat
jk

np bro

Reagovat
Taiger

Co to sem jebeš blbe?

Reagovat
iamek

Pane bože . Hlavní vinu nese letecký dispečink, který neuzemnil všechny letadla nad Íránem. Takovou amatérská chyba se jen tak nevidí. A že bylo toho času, to udělat. Btw od začátku bylo jasné, že šlo o sestřelení. Když pilot nedá ani SOS signál, tak většinou se jedna o bombu na palubě nebo sestřelení. Letadlo ve vzduchu vydrží skoro vše a když se stane něco jiného, než co jsem psal, tak vždy ten jeden knoflík stačí jeden z pilotů zmacknout.

Reagovat
stiflerovamama

Ach, toto obmedzené čierno-biele videnie

Reagovat
iamek

Já vím. Může za to Rockfeller.

Reagovat
TopinB

Rockeffeler, které ho ovládá britská královská rodina, kteří jsou vlastně ještěrolidi, které kontrolují ilumináti, které kontroluje židobolševické představenstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Letadlo vydrzi ve vzduchu skoro vse

Reagovat
iamek

Je schopno bezpečně přistát bez jednoho motoru, když opadne kolo, blesk do nich pere docela často, vydrží neuveritelne silný vítr kdy se letadlo propadá o několik metru dolu a nahoru. Když začne hořet jeden motor, tak je schopné letadlo požár uhasit. Ano je toho málo. Jen minulej rok na celém světě bylo min oběti leteckých nehod o 50%, než mrtvých na českých silnicích.

Reagovat
mistr129

Hlavní vinu nese samozřejmě Írán, který si hraje na vojáčky a střílí po všem co se hne. Neuzemnit letadla sice byla amatérská chyba, ale určitě to nebyl hlavní důvod

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Preco si dneska kazdy mysli ze je kompetetny vyjadrovat sa o veciach o ktorych nic nevie?

Reagovat
Taiger

Reagovat
stiflerovamama

A čo také zlé som povedal ? Nemusíš so mnou súhlasiť, ale ja som presvedčený, že takáto chyba by sa nestala, ak by nepanovala taká napata atmosféra aká panovala. A tú zapríčinilo spomínané rozhodnutie Trumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy z nas nema sajnu co presne a preco sa tam udialo. Mas nejaky bias na Trumpa atd. Ale tymto sirenim hejtu nic neriesis len zabijas cas svoj.

Toto som minule videl a suhlasim s tym, riadim sa tym uz dlhsie:

https://www.instagram.com/tv/B6yrHURpGda/?igshid=ckt50w5u9dix

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mam suhlasit ked sa bavime v hypotetickej rovine? A co by sa stalo keby toho generala nezabili? Coked nieco horsie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Golasso

Za sestřelení letadla si může Írán sám. To je tak, když takovou vojenskou techniku v ostrém provozu obsluhují nýmandi. Sami odstartují raketový útok ze msty za zabití teroristy a pak se klepou strachy s prstem na spoušti a střílí rakety po všem, co se hýbe. To jako vůbec nesladili manévry těch svých "speciálních jednotek" s civilními aktivitami, že jim civilní letadla prolétavají blízko "citlivých vojenských cílů"? To jakože během probíhajícího raketového útoku nikdo nepřemýšlí, že by k tomuto mohlo dojít?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nihilister

Reagovat
masly008

atmoška

Reagovat
smazaný uživatel

hehe piska to tiernyho oco malo by to byt v pohode

Reagovat
vladis271

gauneri komu budete dnes večer fandiť?

Reagovat
Counter

Liverpoolu samozřejmě.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Side

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

49

Reagovat
Counter

Jako kdyby byl tohle 49. nebo 50. zápas, rozhodování by bylo těžší, ale takhle ani omylem, pořád můžou prohrát jinde.

Reagovat
Taiger

Těch možností už moc není, že bychom je dali my doma nevím nevím, City se během tý doby může soustředit na LM čistě, tady Mourinhova haluzovinka to může pěkně narušit

Reagovat
Counter

Můžou prohrát kdekoli, když už budou mít jistý titul a pojedou třeba taky na LM.

Reagovat
Taiger

Tak jsem četl někde článek, že hráči ten unbeaten chtějí, takže čím dřív projebou, tím líp

Reagovat
vladis271

chcú, či nechcú. double, resp. treble musí byť vyššie než snaha o unbeaten. Ak teda nie si Lawrenson. Ten povedal, že ak by to bolo na nom uprednostnil by unbeaten pred treblom.

Reagovat
Taiger

Však neříkám že ne, to co jsem napsal to vůbec nezpochybňuje

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak 49 je snad to méně relevantní ne? Primární u vás bude sezóna bez porážky, ne?

Reagovat
Taiger

I to i to

Reagovat
Counter

Pro mě Unbeaten symbolizuje těch 49. Samozřejmě je to spojené s tím, že to obsahuje sezonu bez porážky, mít 25 zápasů z jedné sezony a 24 zápasů z druhé by takové kouzlo nemělo.

Reagovat
mistr129

Tak já furt i věřím, že City ještě mají šanci na titul. Neporazitelnost zatím neřeším

Reagovat
mistr129

Vzhledem k posledním týdnům se nebojím, že by nás Spurs obrali o evrposké poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jde o LM, ne? A tam je to otevřený.

Reagovat
Minister

Reagovat
Amos

Reagovat
PP

vy jste už dávno za horizontem, takže z hlediska bitvy o TOP.. 6, tak vám.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz chcem aby ste prehrali

Reagovat
mistr129

Reagovat
Counter

To bych chtěl taky, ale ne za cenu výhry Tottenhamu.

Reagovat
Hachim Mastour

nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas jednou tragicky kameraman.. v zaberu jsou furt tak 4 hraci, kdyz se zadari

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Heisenberg

KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁSA

Reagovat
Counter

Jak je to sakra jednoduché, když se to umí

Reagovat
Tommy the Gunner

AUBAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Nadherny gol, Ozil Laca Auba

Reagovat
Taiger

Aubickaaaaaaaaaaaa

Reagovat
PP

wow.. hezká uspávačka a pak bum..

Reagovat
Nikikrew

tak sa to ale robi

Reagovat
Hokaido

Ten první dotek při golu ♥ Dokonalost.

Reagovat
Ondiis

perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

lacagod

Reagovat
PhilipS

Arteta konečně využívá Luizových předností. Skvělý balóny rozdává.

Reagovat
Taiger

Kde je ten, co chtěl Aubu prodat?

Reagovat
PhilipS

Ty si koukám nepochopil vůbec nic viď

Reagovat
Taiger

Uvažovat o jeho prodeji ať už z jakýkoliv důvodů je absolutní nesmysl

Reagovat
PhilipS

No jak myslíš kluku

Reagovat
Amos

Reagovat
Mastný Chobot

klasik len čaká, kým si môže pohoniť ego na nejakej takejto kokotinke, čo ani sám nechápe

Reagovat
Taiger

drž piču prosím tě, ani nevíš o co jde

Reagovat
jk

nezvládáš?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
blade115

Reagovat
Malresi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal krásná akce alá city :d ten Guardiola tam jde neskutečně vidět

Reagovat
smazaný uživatel

wengerball

Reagovat
Counter

Pepball.

Reagovat
Golasso

já si zatím žádné házené kolem vápna bez efektu nevšiml, na křídle máme driblera, obrana zatím taky slušně, tak jaký wengerball?

Reagovat
Golasso

Sorry, měl jsi pravdu dneska

Reagovat
PP

Ale Auba a Pepe ty kličky či nahrávky.. to je na pobavení tak akorát dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by pepe nemusel zadrbat kazdy mic, a pak to bude super

Reagovat
PP

mě se zase líbí, že to zkouší, ale potřebuje trochu víc klidu. Přitom nějaký extra mladíček už není.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde strašně frustrující, on se dokáže individuálně uvolnit do dobrého prostoru, ale pak to řešení je takové na náhodu.. Až odflakle

Reagovat
mistr129

Reagovat
PP

mě přijde, že chce protihráče tak parádně a snadno udělat, že to posere..

Reagovat
jacobT

Ayew to dnes dáva na Xhaku.

Reagovat
Ondiis

Ayew už na žlutou. Třetí "late" zákrok

Reagovat
Nikikrew

Preco Torreira alebo Xhaka nehraju viac kolko na Ozila. Pyta si loptu medzi hracmi ale ako keby ti hraci si neverili. Nechapem

Reagovat
Wat

Torreira hraje 9 z 10 na stopery, to je pak těžký, když se ani neotočí. Ale mně spíš přijde, že je Ozil pořád zbytečně nalezlej u Pepeho a na prostředku je hrozná díra, kam si musí sbíhat Laca.

Na druhou stranu - z tohohle postavení byl nakonec zatím jediný gól, tak těžko říct, kde přesně má Mesut operovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mesut neudrží na zádech chlapa a souboj prohraje pokud nemá hned někoho na sklepnuti.

Mne to přijde super, že na tuto práci využívají lavu, který na zádech udrží kohokoli a když má se mu někdo nabídne (jak to dnes dělá ozil) tak mu to předá

Reagovat
Nikikrew

Nemas pravdu. Ozil tam bol prave uplne sam a aj tak tu loptu mu nedaju. Navyse aj ked ma Ozil za sebou hraca, hrava takmer vsetko z prvej na spoluhraca (ak si loptu niekto vypyta).

Reagovat
smazaný uživatel

jednou ten mic takto dostal a hned na nem byl hrac a on spadl, zadny faul se nepiskal..

ozil proste neni silny zady k brane a vzhledem k tomu, ze vsechno rozehrava luiz dlouhymi prihravkami/centry, tak by byl hned pod tlakem. od toho je tam laca a auba. jediny rozdil je kdyz se nam vsechno sepne, jako v te golove situaci, ale to se nam podarilo jednou za polocas, protoze to je strasne slozite, imo to nebylo nic nacviceneho, ale spis nahoda a individualni kvalita. az hraci budou mit navyky spojene s nacasovanym nabehem, tak to muze raz za cas fungovat. (jako treba v liverpoolu, ale ja to u nas jeste nevidim)

Reagovat
Tommy the Gunner

CP pekne prasi

Reagovat
mistr129

Zaha jasná žlutá

Reagovat
vodka

Kolasinac za tu simulaci taky mohl dostat zlutou..

Reagovat
Hokaido

Zaha fakt musí co nejdřív odejít, další sezona pod Hodgsonem by mu mohla zničit kariéru. Vždyť krajní beci tak 13 týmů v PL mají naordinované ofenzivnější pojetí hry jak on, o nějaký podpoře spoluhráčů ani nemluvím...

Reagovat
vodka

ale jemu to letos ani osobně jeden na jednoho moc nejde... CP je ale stejně celkem úkaz, samí odložení hráči a dřeváci + Zaha a Meyer, ale drží polovinu tabulky...

Reagovat
Kixi Syhimour

A co ten Meyer, jak vypadá?

Reagovat
Counter

Reagovat
salami

Meyera mezi odlozence nepocitas?

Reagovat
vodka

popravdě netuším, jak to u něj bylo, jestli chtěl odejít po vypršení smlouvy sám, nebo byl odejit.

Reagovat
mistr129

Luiz

Reagovat
mistr129

Luiz

Reagovat
GazzaPalo

Arsenal má celkom rád.Ale vyhoďte z tímu prosím tu bandu simulantsku na čele s Torreirom.Ved ten chlapec pri každom kontakte pada na zem a zvíja sa v smrteľných kŕčoch..

Reagovat
ernyyyy

Taky se mi tím úplně zhnusil

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

wtf?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Amos

Bože ty jsi kojot.

Reagovat
smazaný uživatel

Však má pravdu, v tomto je Torreira hrozný...

Reagovat
Hachim Mastour

Torreira nemôže za to, že je sústavne faulovaný.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, fauly to jsou, ale to, co u nich dělá, je fakt hrůza...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Front hell

ano je často faulovaný,ale nemusel by tomu vždycky tak přidat. I když v každem tymu najdeš podobného

Reagovat
Front hell

tak když pocházíš ze stejné zeme jako suarez, ale taky mě s tím sere

Reagovat
mistr129

Seberte AMN ty auty, to bych pozadu házel líp

Reagovat
smazaný uživatel

tak AMN je největší slabina Arsenalu, je jako leklá ryba, bez zájmu, hraje jako robot a občas se zapomene a udělá kiks z ničeho. To fakt nechceš

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka veľmi slabý

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Dívám se od 30. minuty a musím říct, že naprostý hnus Každopádně poločasový výsledek dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

prvních 10 minut bylo luxusních, jako starý dobrý Arsenal skoro

Reagovat
PhilipS

Miluju ty diagonály od stoperů do volnýho prostoru na křídle na Aubu. Přinejhorším je z toho těžkej aut pro soupeře. V tom je jasnej záměr od Artety. Od Ozila klasickej venkovní výkon. Dneska je v tom trochu nevinně, ale že se nezapojí vůbec, je napováženou.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem teda, výkon dosť biedny od gólu. Jediný rozdiel oproti Emerymu a tomuto je, že hráči si trochu viac veria a naša záloha funguje oveľa lepšie, lebo Torreira nelieta jak voda v koši ako to zvykol Guendouzi. Build-up založený na nakopnutí Luiza/Sokratisa alebo na nádejí, že Kolašinac sám prejde po ľavej strane a odcentruje, ten ostal.

Kolašinac každopádne vynikajúci.

Reagovat
Taiger

"Jediný rozdiel oproti Emerymu a tomuto je, že hráči si trochu viac veria a naša záloha funguje oveľa lepšie"

Nj, je to málo, měli jsme za ten měsíc ani ne začít hrát jak City, tohle je o hovně

Reagovat
Mastný Chobot

Také niečo som napísal?

Fakt nereaguj na mňa s týmito svojimi toxic kktinkami, tam si hoň ego sám, jaký si frajer, mňa toto nezaujíma

Reagovat
Taiger

Napíšeš kktinu a ještě si do mě jel nahoře, ty si nevidíš do huby vůbec lol

Reagovat
Amos

To nemůžeš ani myslet vážně. Rozhodne to není jediný, co se oproti Emerymu změnilo.

Emery absolutně nezvládá man management, což bylo vidět i v PSG.

Reagovat
tweek

Od gólu celkě slabý výkon.. Özil by měl víc zapracovat na propojení útoku s obranou, jinak to bude čekání na vyrovnávací gól.. Kola zatim nejlepší od nás.. Pepé musí zlepšit finálku a bude to player jak víno... Mikel namotivuj to, poďme přidat gól a je to doma..

Reagovat
Studni

Moc sem nepochopil, že z CP nikdo nemá v poločase žlutou kartu. To je jak zápas proti United. Jinak začátek dobrej, ale pak se CP pár soubojema chytli a začali presovat mnohem výš a už s tim máme problémy. Snad zase do vlítnem do druhýho poločasu a dáme brzy gól na 2:0.

Reagovat
Nikikrew

Je velmi pozitivne, ze mame zapas pod kontrolou, CP absolutne nic, to je zaklad. Na strane druhej tych sanci bolo pramalo, gol krasny ale to je asi vsetko. Treba byt viac drzi, viac riskovat pretoze takto slabe CP si nepamatam a musime toho vyuzit.

Obrana zatial velmi solidne, vsetci. Laca dost vypojeny z hry, to iste aj Ozil

Reagovat
Mastný Chobot

Luiz mi teda nepríde solídny

Reagovat
Counter

Protože jsi zaujatý. Jednou mu musel pomoct Kolašinac, jinak je v pohodě.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Taiger

boom

Reagovat
Nikikrew

Nevybavujem si nejaku chybu, navyse ma podiel aj na goly

Reagovat
Taiger

Reagovat
PhilipS

Co blázníš. Luiz je výbornej. Ten gól byl jeho plus třikrát přesně poslal Aubu na 1v1

Reagovat
Counter

David Luiz led all players with 8 final third entries. Özil was second with 4

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Taiger

klasicky mimo

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka neni ve hre a nechal se tam zas vykoupat.. guendo in

Reagovat
Harakan

Přesně, ty to víš líp, než ty trenéři

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

ty už teda nikdy nic k zápasu nepis, když je to zakazane

Reagovat
Harakan

Ty seš sjetej nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo taiger ti ten palec možná da

Reagovat
Remt

Tak se jdu po pár zápase podívat na chvíli na Arsenal, doufám, že nebudu zklamanej jak minule s Brightonem nebo s kym to bylo

Reagovat
PP

hmmm, vzhledem k tomu, že odešel Torreira a zůstal tam Xhaka s Guendem, tak by to mohl být průser..

Reagovat
Counter

To sis vybral blbý zápas, měls kouknout minulé kolo na MU.

Reagovat
Remt

počkej, tam Arsenal vyhrál? nebo jak to bylo? tam to byl dobrý výkon a předvedená hra? Jsem pekelně zvědavej jestli se tomu Artetovi povede něco změnit

Reagovat
Counter

Torreira je takový simulant, že ho Arteta musel v poločase vystřídat

Reagovat
smazaný uživatel

meyer je taky furt na zemi..

Reagovat
Studni

Podle čeho dává ty žlutý karty

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kixi Syhimour

Lacazette teda jenom stál a koukal ta přihrávka neměla projít.

Reagovat
Ondiis

ffs to je zas haluz

Reagovat
Golasso

To CP je prokletej soupeř poslední dobou. Ti, i kdyby nastoupili s mladšími žákyněmi, tak by nás nějak vytrollili...

Reagovat
Ondiis

Fanoušci CP jako vždy top

Reagovat
Nikikrew

Kolko tecovanych golov sme uz dostali

Reagovat
Ondiis

Rozhodčí celkem nestabilní metr nasadil. Se mu ta rozhodnutí rozpadají pod rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Pride

Nemáte někdo kvalitní stream na CP-Arsenal prosím?

Reagovat
Side

Ten sudí je taková zasraná svině

Reagovat
Nikikrew

Kridla nam vobec nehraju

Reagovat
PhilipS

Tak to je rudá

Reagovat
Minister

To je redka...

Reagovat
smazaný uživatel

Redka

Reagovat
Remt

Fuj, za tohle dávejte červený, to je hnus

Reagovat
JessePinkman

Jasná

Reagovat
stiflerovamama

cervenaa

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesmyslný faul

Reagovat
Mimalu

fuj, tady není o čem

Reagovat
Nikikrew

omfg Auba

Reagovat
Minister

Ach jaj, tak dobre rozohraný zápas to bol.

Reagovat
Trand

Bohužel červená v pořádku

Reagovat
Greny

jasna ruda :) hlavne meli vest uz davno pred timto :)

Reagovat
J0EL

Kto ako, CP?

Reagovat
Greny

me chces rict ze toto neni cervena?

Reagovat
J0EL

Je. Ale vyhravat nemali oni ani nahodou.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to sahaní na rozhodciho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná, bohužel

Reagovat
J0EL

A Ayew a spol dohraju bez karty

Reagovat
Greny

nebrec jasna

Reagovat
J0EL

A toto popieram, tupelo?

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

Reagovat
Ondiis

wow

Reagovat
Taiger

lol

Reagovat
jacobT

Ach jaj, ale správne. Akurát by a v PL už mohli spamätať a začať používať tie obrazovky priamo pri ihrisku.

Reagovat
PISTOLERO

Likvidační

Reagovat
Ondiis

Redka ok, ale fakt směšný, že se rozhodčí dívá na obrazovku od stadionu až po vyřčení rozhodnutí, protože je zvědavý, za co vlastně tu redku dal

Reagovat
PhilipS

Proč?

Reagovat
Ondiis

Jak říkal komentátor, VAR vše posuzuje ve slow-motion. Rozhodčí dokáže posoudit více proměnných imho (intenzita zákroku, jeho nastavený metr apod.). Neříkám, že tohle je případ, který by na tom něco měnil, ale měl by to posuzovat rozhodčí na hřišti za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Vadí mi, že se na tom rozhodnutí hlavní rozhodčí nepodílí. Co je na tom těžkého pochopit?

Reagovat
Nebelung

Reagovat
PhilipS

To je fakt sezóna snů.

Reagovat
Counter

Červená jasná, není o čem, strašný zákrok. Ale fascinuje mě, že stejně jako United ještě Palace nemá ani jednu žlutou kartu.

A zrovna když to píšu, tak konečně první

Reagovat
mistr129

Reagovat
Studni

první v 70. minutě je pro mě úplně nepochopitelný

Reagovat
Golasso

Reagovat
Miguel19

https://pbs.twimg.com/media/EOAUupnXsAABi43?format=jpg&name=small

Barkley v základu. Tak to jsem zvědavý..

Reagovat
Miguel19

A ta lavička je směrem dopředu strašná. Nikým to neoživíme. Někdo prostě v lednu musí přijít.

Reagovat
Mimalu

to je ještě větší průser než Barkley v základu

Reagovat
Talker

Tak máme neustále 5 hráčů out kvůli zdravotním problémům. To ti tu lavičku omezí celkem brutálně.

Reagovat
Whitemedia

no fuj, to zase bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Hm, a Christensen proti hovaďákům jako je Wood a Barnes Přesně ten typ zápasu, do kterého se nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba není žádnej řezník a asi to bylo i nechtěně, ale za takovéhle zákroky bych dával stopku aspoň na 5 zápasů..

Reagovat
Salfovic

Za zákroky, které jen se štěstím nekončí zlomeninou, bych dával mnohem.

Reagovat
Trand

Sokratis

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
stiflerovamama

Dpč tu sú fakt primitívi niektorí, veď tam má asi tie hodinky nie, a oni mu tam idú ukazovať

Reagovat
Counter

Oni spíš chtěli penaltu za ruku Maitlanda-Nilese.

Reagovat
Mimalu

nechápu co se tak vztekali, když je tam goal-line tech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš chtěli ruku, ono to tak mohlo vypadat z prvního pohledu

Reagovat
masly008

Reagovat
Mimalu

jako u Sokratise? Mi přišlo že to odehrál docela v klidu a ničeho hraničního jsem si nevšimnul, ale mohu se plést...

Reagovat
Kixi Syhimour

U Sokratise samozřejmě nebyla, ale u z prvního pohledu to tak vypadat možná mohlo, ale ještě Counter píše o Nilesovi.

Reagovat
Mimalu

tak to možná ten Niles

Reagovat
Minister

čo ti drbeeee

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Bože Laca

Reagovat
Tommy the Gunner

Pepe

Reagovat
Nikikrew

Boha Laccaaaa

Reagovat
Trand

Laca

Reagovat
Kixi Syhimour

Martinelli výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Martinelli pepe taky super strela

Reagovat
J0EL

Laca fakt by sa uz mohol spamatat. To mala byt taka bomba, ze by mu aj tie ruky prerazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo fakt strasne alibisticky zakonceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni mentalita viteze.. Drogba by to tam kopl aj s tim golmanem, United by to momentalne taky nepromenili.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Však tak to právě udělal, vystřelil bombu bez přemyslení, stačilo ho prehodit

Reagovat
J0EL

Praveze to neurobil. Len to laxne doklepaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, šel do toho nartem v rozběhu, zakoncoval okamžitě, neumistoval, snažil se to protlačit silou

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nebyla sila

Reagovat
Ondiis

Hůř doklepnout jsem to viděl už jen RvP proti AC Milán

Reagovat
Counter

Nedovedu si představit, že Laca dá ještě někdy gól.

Reagovat
Agent z Melmacu

kam prestúpi pjere emerik?

Reagovat
avicii

Nemáte niekto záber na tu červenú kartu?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
avicii

Fuj tak toto stopka na 3 co? Zaslúžene

Reagovat
J0EL

Bolo to nestastne, urcite mu nechcel trafit tu nohu. Ale stopka bude.

Reagovat
bbbauch

jak ho sejme a ani ho to nezajima, nevim no, nakolik to bylo nestastny

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Mimalu

starý dobrý Luiz jak ho přímáků známe a máme rádi

Reagovat
masly008

a ted var nic?

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda červená si fakt myslím že ne

Reagovat
masly008

ale že se ani nepodíval?nevíš ktrý jeliman tam sedí,třeba by ji dal?kdy se určuje kdy se var použije a kdy ne?

Reagovat
Greny

jenze to video upozrnuje hlavni .. ne naopak

Reagovat
masly008

takže když udělá chybu že nedá červenou a nenechá var to shlédnout tak nic,ale když udělá chybu že dá žlutou a nechá se opravit tak OK?

Reagovat
Greny

noo blbe jsem to napsal sry

proste vetsinou upozorni var ze tam je problem .. hlavni mu treba jen rekne do sluchatka koukni na to nejsem si jist :) navic vsechny sporne situace by mel var automaticky resit.. pak jen hlavni dostane info priklad: penalta, nic , pojd se podivat

Reagovat
Mimalu

VAR vyhodnocuje všechny zákroky a když dojde k jasnému pochybení, tak informují hlavního

Reagovat
Salfovic

VAR BY MĚL vyhodnocovat všechny zákroky.

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz

Reagovat
Greny

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
tweek

Luiz si z nás tímto musí dělat prdel

Reagovat
Whitemedia

Luiz klasik..

Reagovat
Busby babes

Manchester United XI vs Norwich: De Gea, AWB, Lindelof, Maguire, Williams, Fred, Matic, Andreas, Mata, Rashford, Martial

Bench: Grant, Dalot, Jones, Shaw, Gomes, James, Greenwood

Williams Mata. Rash hattrick a bude to v pohode.

Reagovat
Kixi Syhimour

Romero zraněný?

Reagovat
Busby babes

on ma dlouhodobe nejaky potize s kolenem

Reagovat
Mimalu

ale nastavit jenom 4 minuty?

Reagovat
janinho

ked Son dostal 3 zapasy stop tak som zvedavy kolko dostane Aubameyang za tento zakrok...

vobec by som nebol prekvapeny keby mal Meyer nejake potrhane vaziva a par mesiacov do lopty nekopol. absolutne nezmyselny zakrok od Aubu.

Reagovat
masly008

dostane 3 víc se nedává.Taylor dostal taky 3 za Eduarda.

Reagovat
janinho

no ak dostane menej nez dostal Son tak to bude ciste WTF. k tomu Eduardovi sa ani nevyjadrujem, to kto rozhodol tak mal zatmenie mozgu

Reagovat
masly008

však dostane stejně.

Reagovat
jk

Ta Sonova redka byl komedie. Stejně se tam dneska škubal Pepe s kýmsi a byla z toho max žlutá.

Reagovat
janinho

nejde ani tak o redku, ale o tu dodatocnu STOPku. redku dostal aj proti Evertonu, ale trest mu zrusili.

Reagovat
Counter

Auba dostane tři zápasy, tak to v Anglii funguje.

Reagovat
Greny

vsak Son mel dostat aspon 5 uz jen za to co z nej furt vsichni delaji .. jak je to slusnej fotbalista.. pritom je vychcane jak vsichni ostatni

Reagovat
janinho

hlavne ze si si to zdovodnil

Reagovat
fenixLFC

je ale celkom irelevantne ake by mal meyer zranenie...

Reagovat
PISTOLERO

Luiz magor

Reagovat
jacobT

Ale ťúto dekádu stále unbeaten.

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

Škoda, tohle se mohlo vyhrát, i když výkon nic moc, CP také nic nepředvedli. Nejhorší je, že nebude mít kdo dávat góly další tři zápasy

Reagovat
masly008

ale třeba tam bude hráč který bude chtít hrát s týmem a bude hrát do kombinace.Martinelli doufám.

Reagovat
Edgewalker

Snad, i dnes za tu chvíli zahrál dobře. Hlavně ale aby se konečně chytil Laca, bojuje, maká, ale prostě mu to nepadá.

Reagovat
Svatej

Bože Sokratis.. To je smesny

Reagovat
Counter

Mi přišlo, že ho Tomkins do zátylku trefil.

Reagovat
Svatej

Já spíš nerozuměl tomu tyjatru okolo.. Redka by to nebyla a ní nic nezměnila, ale to hlavní vidím v tom, že ono bylo dobré vidět, že ho to už neboli, jen prostě hraje dal, to mě hrozně sere..

Reagovat
Counter

Spíš zdržoval, aby už byl konec.

Reagovat
Svatej

Možná jo no... A stejně mě to hrozně vaří krev

Reagovat
PhilipS

No tohle Auba prostě posral. Tahle remíze jde za ním. Líbil se mi Guendo jak přišel. Přesně rozehrával, rychle od nohy. Arteta mu musel promluvit do duše. Největší zklamání zápasu Zaha. Má proti sobě AMN a nezkusího ani jednou. Milión příhrávek do zadu. Fakt nepochopitelný. Martinelli opět sympatickej výkon. Ozil se moc nezúčastnil.

Obecně je ale vidět zlepšení. Lepší organizace hry. Dneska jsme CP k ničemu nepustili.

Reagovat
Remt

Já např. Guenda nikdy nebudu mit moc rad. Snad jeste nikdy se mi nelibil, obcas se mu neco povede, to ano, ale na 1 povedenou vec ma nekolik chyb a ztrat mi prijde

Reagovat
PhilipS

Teď třeba neměl ztrátu skoro žádnou. Na začátku sezóny měl několik zápasů, kdy zahrál bezchybně. Je mu dvacet let. Říct, že ho nikdy nebudu mít rád, mi přijde trochu předčasný.

Reagovat
Remt

mě přijde jako velkej plašan, ale ok, máš pravdu, to, ze hraje ve 20 v Arsenalu, to je zase slusne:-)

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si teda nevybavim jedinou ztratu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Síce to nebol úplne dobrý zápas od nás, ale pozitívnym rozdielom oproti Emerymu je, že aj v 10 sme sa ten zápas snažili vyhrať.

Reagovat
Ranoth

tu si niektory gunneri zelaju prehru liverpoolu namiesto toho aby si zelali aby dokazali vyhrat oni sami aspon 2x po sebe

Reagovat
masly008

všichni chcou ať pool prohraje.tak se s tím smiř.

Reagovat
Ranoth

hej hej nechcete prist aspon o ten posledny uspech ktory je unbeaten ktorym sa mozete pochvalit

Reagovat
masly008

asi tak.fans úček asi chápeš,a city aby oživili mini naději.fakt nechápu co je ti na tom tak divné.

Reagovat
smazaný uživatel

To že fanoušci Arsenalu přejou výhru Spurs.

Reagovat
masly008

ne,přejí si aby už pool prohrál a je jedno s kým.

Reagovat
Nikikrew

a co je ako na tom divneho?

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu vám to bude? Narozdíl od toho že by jste mohli skončit před Spurs a mít větší šanci skončit v EL?

Reagovat
masly008

před spurs jsme skončili hodněkrát,ale unbeaten máme jen jeden.když to dáte i vy tak to vždy bude Arsenal a někdo.Radši ještě poslední sezonu za spurs než přijít o to.

Jinak ikdyž vás porazí tak můžeme před něma skončit.mourek to dosere.

Ale stejně bude dneska max remíz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já to chápu že chcete aby to patřilo jen Arsenalu. Co nechápu je, že to přejete zrovna Spurs což je váš konkurent o umístění. Neber to nějak zle poslední dobou jsou tu všichni hrozně podráždění uvidíme, píská Atkinson a jak ho známe ten ze sebe často udělá může utkání. Prohře bych se ani nedivil..já osobně tu neporazitelnost moc nežeru. Titul je na prvním místě a kdyby se to povedlo bez prohry tak super, ale to bych řešil až bude ten titul

Reagovat
Nebelung

Některými myslíš jednoho? Naopak jestli sis všiml, tak hodně jich přeje právě vám. Včetně mě. Navíc pleteš jabka s hruškama.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

1) odpovídali jsme na vladův přímý dotaz

2) drtivá většina se vyslovila pro Liverpool

3) Arsenal vyhrál dvakrát po sobě, s MU a Leedsem

Reagovat
PhilipS

To byla slušná win-streak

Reagovat
Counter

Poprvé od října

Reagovat
smazaný uživatel

hah, sa mate tiez chcem porazit MU

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal byl vždycky sympatický tým, kterej hrál dobrej fotbal. Do těch by rozhodně nekonal..teda do tý doby než tady někteří z nich začnou srovnávat jejich současný kádr s tím naším..

Reagovat
Hachim Mastour

Veď Liverpool tu nikto neriešil, to len vy ste sa museli opýtať komu budeme "fandiť"

Reagovat
bbbauch

Nový Arsenal

Reagovat
Counter

pls, ještě ty začínej

Reagovat
bbbauch

kdyz me to po trech zapasech prislo fakt smesny

Reagovat
Salfovic

Staré výsledky

Reagovat
Talker

Celkem hezký začátek - ty střely byly nebezpečné, snad v tom budeme pokračovat a nedostanem gola z první střely na branku...

Reagovat
stiflerovamama

Van Bissaka taký mladší Clyne

Reagovat
vladis271

tiež ma to napadlo

Reagovat
iamek

Perreira jaké kličky

Reagovat
iamek

Shaw zase zranění

Reagovat
czechfant

někdo stream na chelsea? Mně se dnes vše kouše

Reagovat
Miguel19

Azpi už hrát nemůže. Co přihrávka, to buď soupeři nebo do totálně debilní situace, kdy dostane hráče do souboje a na 99 % přichází ztráta...

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester 1:0 Vardy

Reagovat
Pride

Máte někdo prosím stránku, kde jsou kvalitní streamy na PL? Nebaví mě to každý zápas 15 minut hledat. Obyčejné streamy, nechci si stahovat nějaké blbosti abych se na to mohl koukat.

Reagovat
Miguel19

footybite

Reagovat
Pride

díky moc

Reagovat
hitZor

To ti komentátoři ten VAR nevidí? /plně jasně tam jde vidět, že je hráč Burnley v offsidu, ale oni v tu chvíli řeknou že "it looks like Abraham might played him on side."

Reagovat
Mimalu

sice offside ale bránění zas na kriminál

Reagovat
hitZor

Tak nebýt Abrahama, tak to byl tak metrový offside, podle mě to byla dobře zahraná past.

Reagovat
czechfant

dobrej ofsajd 20 cm :D celou dobu je tlacime a hovno z toho a oni mohli vest... porad dokola

Reagovat
iamek

Ten Mata ne úplně zbytečný

Reagovat
iamek

Buď jsem ti veril

Reagovat
REPLIKATOR

Tady vidím velký špatný

Reagovat
Busby babes

* vzdycky jsem mu veril!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho našeho přenášení hry fakt poseru

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

jasná a dost hloupá

Reagovat
hitZor

Já nevim, ale tyhle penalty typu "kopnu si to až na tribunu a pak se nechám přejet" moc nemám rád. Ale od obránce Burnley dost nesmysl.

Reagovat
Mimalu

taky pohled no, to předkopnutí taky nemusím ale při posuzovaní se na to ohled moc nebere

Reagovat
Miguel19

To je dive..

Reagovat
kvasha16

vsak mu zobral nohu.... druha vec je, ze keby Willian chcel, tak uhne, ale to uz je stupidita toho obrancu ze si tak hlupo nacasoval sklz

Reagovat
Miguel19

Mně se zdálo, že Willian se lámal ještě před kontaktem..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si.

Reagovat
Mimalu

podle mě spíš jasná chyba obránce kdy tam byl prostě pozdě a bylo celkem jedno co Willian udělá, trefil by ho při jakémkoliv Willianově pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. To, že si ten skluz rozmyslel na poslední milisekundu, nemění nic na tom, že to byl faul podle mě.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohyb nohy williana proti noze protihrace byl uplne zretelny, a zarovne zacal drive prepadavat

Reagovat
vodka

Mata

Reagovat
Miguel19

No nevim, taková penalta ala Harry Kane.

Willian padal ještě před kontaktem..

Reagovat
Agent z Melmacu

správna penalta, YES

Reagovat
Talker

Willian si to předkopl tak, že to nemohl stihnout ani náhodou, neohrozil by branku. Obránce do toho šel ale dementně, pencle to podle pravidel byla.

Je otázka, jestli v takové situaci, kdy ten hráč nemá šanci dát gol má být penalta z pohledu logiky (ne z pohledu pravidel).

Reagovat
hitZor

Já bych z pohledu logiky nechával nepřímý volný kop.

Reagovat
Talker

To by mi právě dávalo taky smysl. Jenže pak budeš mít problém rozhodnout, co je ještě penalta a co je nepřímý.

Reagovat
Whitemedia

Willian to nahrál tak geniálně, že to ani u videa nezkontrolovali..

Reagovat
Busby babes

Juan paradni centr, Rash i Martial v nabehu.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme normální LB, tohle nejde prostě.

Reagovat
czechfant

Wilian kdyby chtěl tak nejspis stihne uhnout. Proč by to ale dělal? :D

Reagovat
hitZor

Hlavně kdyby tou nohou došlápl, tak by mu ji obránce Burnley pěkně přejel, takhle se po něm jen sklouznul na zem.

Reagovat
czechfant

Prostě naprosto hloupej a nešikovnej skluz no :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Normální ofsajd v Leicesteru?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak mohli dávat Chelsea si myslím.

Reagovat
hitZor

Jak tohle může být faul Christensena? Co má jako dělat, když už je ve vzduchu a soupeř do něho nacouvá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl sem si ani nevšiml, že chybí Kanté

Reagovat
Svatej

Hlavně co si Budem, je to bez něho lepší..

Reagovat
hitZor

Tyvole, Azpi ještě zraní Tammyho

Reagovat
Miguel19

Očekávám, že třetí další taková standardka bude gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Se docela divím, že to ještě gólem neskončilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rudiger

Reagovat
Mimalu

Tammy

Reagovat
Miguel19

T A M M Y !!!

Pope

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman

Reagovat
Talker

Reece Tammy

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
Kixi Syhimour

Ings

Reagovat
pingla

wan bissaka

Reagovat
REPLIKATOR

Southampton 2x břevno během minuty

Reagovat
fenixLFC

ings

Reagovat
iamek

AWB ty zákroky na půlce luxus. 1:0 je strasne málo. Z takového tlaku tam musí byt aspoň tri kousky. Vůbec žádná střelba mimo vápno.

Reagovat
Pigeon

Z toho nás vytáhne Bruno

Reagovat
Busby babes

To je dobre. stely zpoza vapna maji malou sanci. Ale mas pravdu, je to skoda, vzdycky chybel kousek. ale aspon je to dneska v pohybu tim se do tech dobrych pozic dostavame.

Reagovat
Grahf

celý polčas prakticky pred ich 16-kou a len 1:0, tých šancí je proste málo, sa snažíme ich nejak narážačkami vykombinovať, ale technika tam chýba.

Reagovat
EXoRcIsT

Super polcas ALE zase sa tam hrajeme a skoro to bolo 1-1 namiesto 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že Barkley dnes po dloooouhé době dobrý výkon.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Mě se furt nelibi přijde mi že se sere Jorginhovi do práce a jeden z nich je na hristi navíc.. Kdyby se choval víc jako zivelnej Mount, byl bych radsi.

Reagovat
spider_8

Jak můžeme vést po takovém poločase 2:0, to je mi záhadou. Hrajeme stejné hovno jako proti Southamptonu nebo Bournemouthu, akorát máme kurevské štěstí. A jak může Lamps nasadit Christensena proti nejfyzičtějšímu a nejvíc soubojovému týmu v lize, to je další záhada. Ten chlap absolutně fyzicky nemá na PL, jeho souboje s Woodem jsou přesně takové, jaké se daly čekat. Z každé druhé standardky je gólová šance, jen jsme měli z prdele kliku, že jednou byl milimetrový ofsajd a podruhé jsme vykopli na čáře. Takže absolutně nic nového.

Reagovat
spider_8

Jinak Tammy je fakt poklad. Dostane jediný kloudný míč za poločas a prostě to tam uklidí.

Reagovat
Svatej

Se mi to ani nezdálo nějak zlý od Andrease.. Je ale fakt že ty srumec ve vápně byly tak nepřehledný, že jsem neviděl, kdo to tam prosral

Reagovat
spider_8

Ani nějak extra nebylo, ale ty souboje prostě nevyhrával a třeba ten faul na Wooda, po kterém jsme málem dostali gól byl od něj.

Reagovat
Svatej

Od druhyho gólů úplně lahoda. Rychlý přenášení hry, hodně aktivity od křídel a hlavně znova famózní James. Jednou si tam hrál na Boha, dostal přes prsty a od ty doby zas jede. Co centr, to pohlazení po duši a ten jeho průnik do vápna taky skvělej. Mimochodem orientaci ve středu hřiště má lepší než Barkley o dva parník, to je fakt ostuda.. Doufám, že do základu už nikoho nepusti.

Naopak Rudiger se mi furt moc nelíbí, i Christensen vypadá líp.

Penalta byla tak odporná že jsem nedokázal gól ani oslavit. Tohle nemá sudí pisknout ani v případě, že má nůž na koulich... Willian by míč neměl, kdyby běžel přirozeně dal tak ho nejspíš soupeř ani neskrtne a on tam tu nohu do strany nepřirozeně strčil. Takhle vyhrávat fakt nechci..

Tammy s Jamesem nejlepší na hristi. Ten kluk pokryje fakt všechno a je úplně Drogbovskej v soubojích. Tímhle tempem mu i díky zranění Kanea dávám dost slušný šance na šampionátu..

Reagovat
jk

Celkem dobrý jak ukazovali ten zákrok na Walcotta, který nemohl pořádně zakončit a pentle z toho nebyla a Willian, který ten balón kopne do autu a zhroutí se ještě před kontaktem je jasná

Reagovat
iamek

Williams je proste bozan.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dá se někde na tom novém livesportu na ef přehrát záznamy gólů jako to šlo ve starší verzi? Nemůžu to najít. Díky

Reagovat
Grahf

krul jak amatér

Reagovat
off-olda

Odooooooooooooooooi

Reagovat
Mimalu

ODOI

Reagovat
Busby babes

Williams a Rash.

Reagovat
Talker

CHO

Reagovat
pingla

Martiaaal

Reagovat
fenixLFC

kks vidim z toho sotonu tak 6 minut a aj v nich stihli mat 4 stopercentne tutovky

Reagovat
Miguel19

O D O I !!!

Reagovat
Miguel19

Beztak to Tammy tečoval vlasy, ale to Var nezjistí

Reagovat
smazaný uživatel

Bez sance bys e byli i v plne palbe, ale bez Kane a Tanguye to smrdi debaklem. Na hrotu bych asi vyzkousel Alliho, kdyz mu to tam v posledni dobe pada.

Gazza

Foyth, Davi, Toby, Sess

Dier

Lo celso, Eriksen

Lamela, Alli, Son

Reagovat
Mates_Matesović

José Mourinho is expected to name an 'interesting' #thfc line-up against Liverpool.

Vypadá to na Tangangu.

Reagovat
Busby babes

gol z rohu???? what sorcery is this??

Reagovat
vodka

tak byl rozehraný hodně zajímavě, Maguire s Lindelofem ve sprintu poslední třetinu hřiště, aby se dostali do vápna vůbec

Reagovat
vodka

Mata dneska ty centry jak zamlada

Reagovat
Kixi Syhimour

Schmeichel + McCarthy fantasticky

Reagovat
Grahf

dal niekedy martial gol hlavou? :)

Reagovat
Mato178178

Tuším že jeho hneď prvý bol hlavou

Reagovat
ACSMan

Myslíš ten proti Liverpoolu?

Reagovat
Mato178178

Neviem už si to poriadne nepamätám ale nedal hneď pri svojom debute gól hlavou?

Reagovat
Busby babes

ne, to byl proti liverpoolu kdy tam vymychsl Skrtela tusim?

Reagovat
Grahf

proti poolu bol po zemi placirkou

Reagovat
kiwwi

Proti CSKA

Reagovat
iamek

Williams . Shaw už jen lávka. Ten klucina je jinde

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
pingla

je to jen Norwich ale

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

to je pro porovnani tech dvou jedno.

Reagovat
iamek

To ano, ale chvalim ho letos od prvního zápasu za béčko. On je zápas co zápas lepší.

Reagovat
66pepo66

Reagovat
off-olda

Westwood slušný prase

Reagovat
Grahf

williams wtf, on si zrovna zaslúžil

Reagovat
EXoRcIsT

Mal to dať ale zase prešprintoval strašnú diaľku predtym

Reagovat
ACSMan

Shaw by to trefil ale zas by tam pro změnu neběžel takhle vysoko

Reagovat
Mimalu

Mount by měl jít co nejdřív dolů, hraje dost na hraně a frustrace hráčů Burnley bude jenom narůstat

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Leicester má strašné štěstí dneska

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ten Chodhoury, co jsem ho zatím viděl tak nic moc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak fenix pojď trhat

Reagovat
vodka

Pereira dneska velmi dobrý výkon

Reagovat
off-olda

Moc se mi líbí, jak rychle jde míč z nohy na nohu dneska.

Reagovat
Coutinho10

tak pojdme

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Minamino, Lallana, Shaqiri, Origi, Phillips, Williams

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq už aspoň na střídačce

Reagovat
avicii

A trénuje už aj Matip Keita viem na ako dlho?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším snad už se to bude prázdnit, protože kdyby jsme tam měli nahradit stopera nebo defenzivnejsiho záložníka jsme v prdeli. Bez Milnera vlastně i kraje obrany..

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Gazzaniga, Aurier, Tanganga, Alderweireld (C), Sanchez, Rose, Winks, Eriksen, Dele, Lucas, Son.

Wow.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je 3-5-2?

Reagovat
Mates_Matesović

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Kto bude na DM?

Reagovat
Mates_Matesović

Těžko říct, buď Winks a nebo nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz mas tri stopery, tak je cistokrevne DM celkem nadbytečné. Navíc my cistokrevne DM ani nemame. Mozna Dier, ale s jeho formou hrajes o deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je náš problém. Je jedno koľko máš stoperov, ak prehráva v strede poľa zápas co zápas, nemajú šancu. V MINULOSTI Dier, WANYAMA a Dembele boli v strede držiak i, a tak sme i malo inkasovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja jako souhlasim. Ake nez tam hrat Diera po obrně nebo Wanyamu, který už ani neví co je to zápas, fak radši hrát Winkse a bez DM.

Reagovat
avicii

Tu obranu by sme mali prevetrať

Reagovat
PP

to vypadá na taktiku nejlepší obrana je útok..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude sračka. Jediné pozitivum je ten Japhet.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

James je prostě poklad

Reagovat
vodka

James > James

Reagovat
vodka

Greenwood <3

Reagovat
EXoRcIsT

Greeeenwoooooood to je blázon ako ľahko to dokáže zakoncit

Reagovat
Grahf

greenwood sa s tým nesral

Reagovat
Busby babes

Mason je uzasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount.

Reagovat
Busby babes

neznam

Reagovat
Whitemedia

to bych od takového všeználka nečekal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

ale jako střídat bychom myslím i mohli....

Reagovat
Coutinho10

Danny Ings

Reagovat
Kixi Syhimour

Ings, on je fakt neuvěřitelný , že by pomsta pro Southampton?

Reagovat
smazaný uživatel

Lester otras dnes pekne Saints

Reagovat
Kixi Syhimour

Rodgers chce trofej, nešetřil proti Ville to dnes muselo mít vliv.

Reagovat
redyyz

Danny fucking Ings

Reagovat
Kixi Syhimour

Ings

Reagovat
TopinB

Má někdo link na góly Chelsea? Byl jsem v autě až do teď

Reagovat
TopinB

♥ Děkuji

Reagovat
blade115

Ings už je vyloženě trapnej

Reagovat
Malresi

Soton a Danny Im to nejde nepriať.

Reagovat
Kixi Syhimour

Danny měl dát tu šanci na 3:1

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, Leicester 3 ofsajdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
iamek

Gomes hezky

Reagovat
bartlu

Sleduje nekdo Lester? Proc neuznali uz treti gol? Vsechno vyhodnoceno spravne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, poměrně jasný ofsajd

Reagovat
diastan

VÁREk

Reagovat
smazaný uživatel

Střídal Lampard?

Reagovat
Mimalu

nope

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč? Však jste vedli 3:0

Reagovat
Mimalu

těžko říct, z posledních zápasů si to z lavičkářů hrát nezaslouží asi nikdo, ale i tak to je dost zvláštní gesto

Reagovat
Svatej

Všichni dost hyrili pohybem a hráli dobře, asi do toho nechtěl sahat. Ta hra byla fakt dobra

Reagovat
kvasha16

sice mohol nechat aspon na par minut stiahnut Tammyho, Jorginha a Mounta, ti toho maju asi najviac, ale chapem ze sme hrali dobre, tak asi nechcel narusat to tempo

Reagovat
Busby babes

Leicester da 4 goly a prohraje 1:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ty dva poslední byly docela zřejmý, dle mého, navíc Southamptonu vzali po (ne)ofsajdu penaltu

Reagovat
vodka

někdy jim ten luck dojít už musel.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

OT:

strašne sa musím smiať na tých smerackych predvolebných videách čo vyskakujú na youtube. Nový SMER. Zodpovedná zmena.

To je akoby vám raper znásilnil dcéru. Skončil za to v base, po x rokoch by ho pustili. On by išiel k vám, zazvonil Vám na zvonček a povedal Vám, že sa zamiloval do vašej dcéry a ešte by očakával, že ju pustíte von s ním.

Reagovat
Heisenberg

S ohledem na tyhle a podobný prázdný fráze jako "konstantní stabilita a změna" doporučuju shlédnout Veep (US politika) a Thick of It (UK). Jsou to komedie, ale snaží se vystihnout právě ten odpornej cynismus, na kterej si stěžuješ.

Reagovat
Diego2

je to hnuj

Reagovat
Agent z Melmacu

pretože jediné čo SMERácki komunisti a zlodeji vedia, je šíriť takúto antikampaň a potom vedia ešte kradnúť. V týchto 2 veciach sú majstri sveta.

Oni nevedia normálne fungovať a pracovať a robiť čistú pozitívnu kampaň bez útočenia, oni sú zvyknutí fungovať iba takto. (veď aké výsledky by ponúkli? od 2012 neurobili nič).

Útočiť, útočiť a ešte raz útočiť. Žiadne pozitívum, len zlo, nenávisť, klamstvá, stavať ľudí proti sebe a vyťahovať špinu.

A keďže teraz objavili youtube a celkovo internet, tak tam naliali toľko peňazí, že sa to bude objavovať nonstop.

Aj tak majú smolu, ich voliči sa prelievajú ku Kotlebovi a neexistuje spôsob, ako by to zastavili. Nakoniec ich budú voliť iba tí, ktorí priamo profitujú z tej strany (starostovia, poslanci a ostatní prospechári a nominanti tej strany).

Reagovat
fenixLFC

tak oni vedia ze novych ludi k sebe nepritiahnu takze musia presvedcit co najviac lavirujucich aby nesli volit....

Reagovat
Gareth Bale 11

Tanganga má dobrou zkoušku ohněm.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to? Tanganga, Rose

Reagovat
Gareth Bale 11

Rose ještě pochopím, ale na Japheta jsem teda fakt čuměl.

Reagovat
hefy

Ačkoliv je to velkej risk, tak to vlastně dává smysl, neboť Tanganga je stoprocentně rychlejší než Verts a Dier a právě rychlost bude proti útočníkům Liverpoolu třeba.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak tak, já s tím ani nemám problém, dozadu hrajeme hrozně a někdo mladý a atletický je potřeba.

Reagovat
Svatej

Salah by si vzpomněl na Tomoriho, kterej mu ze zápasu dělal peklo. Obecně 3 stoperi dávají proti Liverpoolu smysl a pokud jsou ještě fyzicky vybavení, tak je to část úspěchu..

Reagovat
smazaný uživatel

No Muríň ho vůbec nestavěl, takže mě překvapuje i on. Ale mně se to líbí, lepší než čekat na popravu s tradiční sestavou

Reagovat
Coutinho10

Haring ve studiu na PremierSport

Reagovat
oli9

jsem zvědavý na Oxe poslední zápasy co hrál byl cekem mimo

Reagovat
avicii

Dnes mu motivácia chýbať nebude

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude debakel

Reagovat
masina_LFC

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se že vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já už nesázel víc jak rok. Naposled snad na finále s Madridem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře děláš

Reagovat
smazaný uživatel

Já určitě

Reagovat
oli9

jinak Ings jede jako prase

Reagovat
ondris

Nemáme na neho predkupné právo?

Reagovat
oli9

já si myslím, že u nás by hrál hovno.. on potřebuje takový tým kde je to prostě kopaná , válčení, souboje...

Reagovat
ondris

ale je to sympaťák, fandím mu. Trochu som si ho predstavoval ako takého nástupcu Bellamyho, proste taký malý makač, rváč, ale na tú našu front 3 to zďaleka nie je.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Něco mi říká, že to Jožko ukope a bude z toho žít další 2 sezony..

Reagovat
pingla

kéžby, aspoň by tu bylo živo

Reagovat
Agent z Melmacu

ale pyču, prehrá a zase bude šíriť svoje prijebané múdra

Reagovat
Minister

ty vole

Reagovat
oli9

to je kolotoč kurva

Reagovat
Coutinho10

ouuuu to je skoody Bobby super

Reagovat
Coutinho10

to je zamek

Reagovat
Greny

Zajimalo co na ten styl říkají fans Tottenhamu s Pochem tam bylo vidět že chtějí hrát fotbal.. José ale prostě nezklame a je to jeho klasika a beton

Reagovat
matZz

Pochettino hrál proti Liverpoolu nebo ManCity totální beton

Reagovat
Greny

To mě právě nikdy nepřišlo.. tak jsem projel jen posledních 5 vzájemných zápasů s Liverpoolem a ve čtyřech měl Tottenham vyšší držení míče ...

Reagovat
Luc-Luc

siiiiii senoooor

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaal Boooobby konecne

Reagovat
oli9

Sí senor

Reagovat
ondris

si senor

Reagovat
Mates_Matesović

Bezva, nasazení Tangangy splnilo účel, může to na něj svést.

Reagovat
jk

Reagovat
matZz

o poločase dolů

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

FIRMINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Whitemedia

Od fotbalu si odpočinul, měl čas se zamyslet, ale stejně tam ten autobus vyšle, i když mu to nevychází..

Reagovat
Agent z Melmacu

on môže trepať pičovín koľko chce, nejaká trofej sa mu isto ešte podarí, ale celkovo so svojím štýlom skončil, on nie je schopný zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Heisenberg

Takže ten aut Live před golem měli mít Spurs? Por qué FA?

Reagovat
Greny

Jo ale aspoň bude mít José vymluvu

Reagovat
Heisenberg

Za mě je to po poločase morální remíza.

Reagovat
Remt

A taky tam bylo vidět, že se Manemu pri tom zakroku Auriera prohnul kotnik jak svina ne?

Reagovat
Lembju

Proč VAR nezkontroluje i ten otočenej aut, kterej ved bezprostředně ke vstřelení gólu? Hlavně že jinak to zkoumá každou dementovinu 20 minut dozadu.

Reagovat
Greny

Protoze to zkoumat nemůže?

Reagovat
Lembju

No ale to je právě chyba

Reagovat
Luc-Luc

letos jsme nehratelni

Reagovat
Coutinho10

Klopp utekl rychleji do satny nez Mourinho

Reagovat
ondris

Reagovat
Unai

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten aut byl jasne otoceny, tohl jako VAR neprozkouma?

Jinak jsem cekal vetsi hruza a Tanganga hraje fajn. Neskutecne me sere vic a vic Eriksen.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nezkoumá toto nikdy, i kdyby byla standartní situace tak to neprozkoumá, jinak nemá podle mě ani odpovídající záběr.

Reagovat
Greny

Řekl bych to asi tak.. aut to měl být pro Tottenham na druhou stranu Aurier tam přijel na saních že klidně mohl pískat faul

Reagovat
Remt

tak tak

Reagovat
jk

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak to fakt ne.

Reagovat
Greny

Kdyby Mane spadl tak mu to bez problémů pískne.. píská dneska snad každej pád mě přijde.. vždyť toho Lucasa se taky jen dotknou a je hned na zemi a je to faul

Reagovat
Gareth Bale 11

Zaber byl teda uplne jasnej. A tohle je uplna picovina teda, kdyz se pred golem otoci standartka a nebo aut, melo by to byt taky zkontrolovany VARem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Záběr byl ale jenom jeden úhel, to podle mě není úplně průkazné, ale hoď ho sem, jestli ho máš, viděl jsem to jednou. A to druhé jsou pravidla, no

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje fakt jak ten ozil cim dal vic , na takove zapasy nema pace

Reagovat
vladis271

nope. Otočené auty VAR skúmať nemôže.

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela to jde, nelíbil se mi Henderson, 2x mu to tam Son vypíchl, ale hrál velmi důležitou roli u gólu (jinak asi špatně rozhodnutý aut) a Gomez vzadu není moc jistý a ta žlutá byla zbytečná podle mě. Útok nic extra, ale Spurs to prostě zavřeli.

Reagovat
Remt

žlutá naprosto zbytečná, vyhnal ho až k autové čáře... tak proč ještě faulovat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě, měl ho u sebe, Son zastavil a mohl ho jenom stínovat, hrát proti tomu jejich útoku se žlutou už je samo o sobě těžké

Reagovat
oli9

hendo bohužel klasicky mává rukama při akcích soupeřů

Reagovat
PISTOLERO

Zatim tobdrzime pevne ve svych rukou Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

Je to veľmi pasívne z našej strany. Škoda, toto nie je ten Tottenham, ako kedysi. Rose nedokáže dať presnú prihrávku. I tá obrovská šanca v druhej minúte bola po jeho chybe. Eriksen je v strede poľa k ničom, nevyhrá súboj, nechodí si po loptu. Lamela by tam bol platnejší. Tanganga super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tanganga hraje hodně dobře. Agresivně,do těla,..přesně tak jak to nemají útočníci rádi

Reagovat
Whitemedia

Co ten Lo Celso, ta opce na něj je povinná jen v případě, že se Tottenham kvalifikuje do LM?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano

Reagovat
Whitemedia

Tak proto..

Reagovat
Remt

a jsme doma

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
Malresi

Škoda, že sme z tých 3 tutoviek premenili len jednu, i keď aj to je lepšie ako nič. Zápas kontrolujeme, snáď čo najskôr pridáme druhý gól a bude to OK. Tottenham si síce skoro nič nevypracoval, no aj tak boli v niektorých situáciach pomerne nebezpeční.

Reagovat
Kixi Syhimour

Van Dijkovi by to neuznali, to by byl ofsajd, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Než tady budou nějací jedinci brečet tak by si měli projít pravidla. Hrajeme ale velký špatný. Nevím koho pochválit za první poločas. Je třeba přidat jinak nevyhrajeme. Dijk tam měl tu hlavu stoprocentně proměnit. Tohle je trestu hodné.

Reagovat
Kopac

sak to uplne v pohode kontrolujeme

Reagovat
ondris

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vladis271

tú jeho hlavu by aj tak VAR zrušil. Bol tam milimetrový ofsajd, ale bol.

Reagovat
Pigeon

Jakože ten aut nebyl otočený, nebo o čem tvůj arogantní příspěvek hovoří?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to nemůže VAR zvrátit? Já koukám teda na Sky Sport nevím jak na jiných ale tam nic prokazatelného neukázali..a tu arogancí fakt nevím kde vidíš

Reagovat
avicii

Zámer Totenhamu jasný, betón a protiútoky.. Uvidime ci to viac otvoria, zatiaľ sme lepší, pridať na 2 nula co najskôr..

Reagovat
Luc-Luc

Virgil

Reagovat
oli9

Mané dneska absolutně famozní směrem dozadu kolik míčů odebral

Reagovat
Remt

jak tam přilítl a obral ho hráč tottenhamu vubec netusil že se na něj někdo řítí

Reagovat
oli9

ale to už dnes tak 5x

Reagovat
cubazi

ez je tym typický že sa vie vystaviť zbytočnej strate lopty...bezmozgu niekedy

Reagovat
cubazi

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Dele je hrac kterej dokaze zamrdat nejvic slibnych pozic a protiutoku v lize.

Reagovat
oli9

lingard ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lingarda sem vytesnil, to je podle me nejakej tajnej trest od FA. Nascitali nam to za roky pod SAFem a naridili ze musime mit v zakladu nejakyho krypla. On uz se navic ani do slibnych situaci moc nedostava, driv aspon to, ale ted uz to kurvi v zarodku.

Reagovat
Detective

Van Dijk je dobrej, o tom žádná, ale občas víc diriguje a předvádí lídra, než hraje.

Reagovat
PhilipS

Co tohle je zas za názor

Reagovat
fenixLFC

ono to dirigovanie je prave najdolezitejsi aspekt....

Reagovat
Detective

Duležitý to bezpochyby je, ale prostě z něj mám poslední dobou pocit, že se předvádí, míň soustředí a projevuje se to na jeho hře většim počtem drobnejch chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

v nicku jsi měl mít 3 písmeno f a sedělo by to na tebe

Reagovat
Detective

Obdivuju tvůj způsob diskuze, kritizoval jsem tvýho oblíbence a přesto ses nesnížil k osobním urážkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Moura dneska famózní

Reagovat
smazaný uživatel

druhá půle vypadá že kfc vedou a brání výsledek

Reagovat
Gareth Bale 11

Robertson jak dobytek.

Reagovat
oli9

ale narozdíl od protihráče trefí míč takže si dej rohlík do úst a ticho

Reagovat
Greny

No ale klidně červená karta i s tím že hrál mic

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
oli9

ale vždyt tam šli stejně oba dva ... robertson trefil navíc míč , když kartu tak oba

Reagovat
Taiger

Reagovat
Greny

Ja ale nechápu proč sem pleteš to že hrál míč... Vždyť šel kolikama dopředu na holeň... Jestli hraje balon nebo ne je úplně jedno

Reagovat
oli9

ok karta možná, faul. ale červená ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Faul kolikam napred je klidne červena no.

Reagovat
Mimalu

ano červená, udělat to samé 100 kg stoper, tak má borec na druhé straně zlomenou nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

tanganga tam byl driv a nesel kolikama dopredu

Reagovat
oli9

tak když tam byl dřív proč neodehrál ten balon ?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze do toho mice nesel kolikama napred, kdyby do toho sel robertson normalne, tak je tam pozdeji

Reagovat
oli9

ok, už to nemá cenu

Reagovat
Hokaido

Nemá vůbec cenu to s ním řešit.

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gareth Bale 11

Aha, takze muzu vzit mic a nohou napred nekoho dohrat? Ty jsi taky pablb.

Reagovat
oli9

to netvrdím ,ale šli tam stejně... Jinak někdo tu bude moralizovat s tím korejcem v týmu

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo, ono tady ted jde o Sona a mlcel bych kdyz tam mate Maneho teda.

Reagovat
oli9

Reagovat
YNWA__MSN

Robertson je sympaták...takovej normal guy....hraje tvrde,ale tak tohle je Anglie a ne nejaky Španělsko...

Reagovat
Taiger

To je až šílený, jak ten zápas mají pod kontrolou, vypnou kdy se jim chce, zapnou kdy se jim chce, prostě neskutečně profesorský

Reagovat
Greny

No klidně rudá....

Reagovat
Pigeon

Za tohle Robertson ani žlutá karta? Dyt to tam mohl VAR klidně navrhnout na červenou.

Reagovat
Greny

Však na O2 jim to navrhoval ..dvakrát tam naskočila červená obrazovka

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

aa tak to je ina vec ked to tvrdi O2

Reagovat
Hokaido

Jasná červená, ať jsou fakt do píče už s tou šaškárnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze ne, Time

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vždyť ho sejmul hůř, jak ty Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
oli9

neunášíš

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi hod se do klidu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne karta pro robertsona mela byt

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez strašidelný, jednoznačně nejslabší článek týmu, Matip už by se měl uzdravit

Reagovat
Briggus

Nevím co dnes vyvádí, přitom předchozí zápasy hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson i Henderson jsou dnes horší.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově je to takové dost nervózní

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

dneska jo,ale jinak hraje dobře

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

klapky na očích zjevně pořád drží, co?

Reagovat
fenixLFC

ake klapky? ja som dlhodobo zastanca toho aby sa priviedol alsi world class stoper co nie je IP. ale treba uznat ze gomez ma teraz slabsi zapas po dlhej dobe, nehovoriac o tom ze matip je este slabsi

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez dnes slabší zápas jak v podstatě všichni. Předtím hrál geniálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Arsenalu, Chelsea a podobnych sracek hned triggered kvuli tomu ze Robertson dohral balon a potom trefil holen, hlavne se z toho neposerte borci.

Reagovat
Whitemedia

Jsem hrozně triggered bro

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ty jsi jenom retarded.

Reagovat
Taiger

Hlavně to trigguje tebe, neposer se z toho

Reagovat
oli9

ale ty si tu za kokota už delší dobu

Reagovat
Taiger

wow

Reagovat
Whitemedia

je ztriggeredovaný

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

pohonte si tady kluci

Reagovat
Taiger

triggered

Reagovat
Pigeon

No tak hlavně že tvůj příspěvek to obohatil. Červená by byla určitě na místě. Dost oranžová minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme davat redky za kazdej tvrdsi souboj kdy tam jdou oba borci naplno a trefi se hned po odehrani balonu. Udelejme z toho ceskou ligu ano.

Reagovat
Pigeon

Jak říká kolega pode mnou. Ty jsi fakt ocas.

Reagovat
Harakan

Ty jsi vocas

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Son

Reagovat
Coutinho10

Wijnaldum jeste ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Son of a bitch.

Reagovat
oli9

ale hrajeme sračku momentálně 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

mane je nejrozdilovejsi hrac live.. on ted hraje jako nabusenejsi verze griezmanna

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis jakoze je rychlejsi, vybusnejsi a silnejsi protoze je cernej? Racist much?

Reagovat
Taiger

Co ty si za kokůtka

Reagovat
smazaný uživatel

Plus size rytíř nesoucí duhovou vlajku, sedíce na bezpohlavním liberálně smýšlejícím koni tmavé pleti.

Reagovat
mimi_united

Hlavne Griez je oveľa komplexnejší hráč ako Mane

Reagovat
9augi9

Hej pekne vidieť to teraz v Barce.

Reagovat
Kluivert9

To není žádné měřítko. Takhle by hrál pod Valverdem i Mané.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze ma vetsi komplexy?

Reagovat
YNWA__MSN

Mané lepší než Griez all day long...a to uplně ve všem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neni no

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Tottenham hrál celý zápas takhle jako teď, tak neprohraje.

Reagovat
oli9

Tome ty si byl vždycky myslitel ale taky nevyhraje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez golů se vyhrává těžko, takže by to byla remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak a kdyby dal vic golu do spravnej brany nez Liverpool tak vyhraje aj keby hral tak jako hral doted

Reagovat
smazaný uživatel

Nn.

Reagovat
Coutinho10

fuuuuj ty vole bacha

Reagovat
Minister

on to nedal?

Reagovat
oli9

tohle nedat

Reagovat
Greny

Twl to snad nešlo ani z takového úhlu to kopnout tak že netrefil branku a ani toho Alisona

Reagovat
Whitemedia

Dělá si ass?

Reagovat
Firkraag

Does he osel?

Reagovat
Gareth Bale 11

Opet Robertson, ten uz mel byt v klidu venku.

Reagovat
jk

hraje jak <>

Reagovat
Coutinho10

co si jako Lamela myslel

Reagovat
Kluivert9

Robertson je magor

Reagovat
Greny

Robertson by dneska jedny sáňky od Auriera asi zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson je největší kokot v lize. Kolik on udělá zbytečných zákroků aby někoho vyprovokoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi byl stejnej Tome.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem neměl rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Důraznej a tvrdej, jinak si byl šéf.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson má občas blikance, ale jinak je parádní.

Reagovat
protiproudu
Reagovat
oli9

vidíš 2 zápasy PL a píšeš tu moudra. Ale dnes nejvetší prase zápasu je

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknu a vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

daj mi tvoju top 5 kokotu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Za 500 korun ti jí dám.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

To je legit otázka, protože pokud si dobře pamatuju, tak Robbo provokoval Walkera v zápase proti City, kde nešlo o faul, proti Barceloně provokoval Messiho, což taky nebyl faul, proti Neapoli provokoval, tam myslím faul byl, a jinak až tento zápas. Tak mě zajímá, jak se někdo může takhle dostat do pozice největšího kokota v lize.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přidal bych zápas proti Evertonu, tam se moc nes*al s Richarlisonem. Největší ko*ot určitě, ale je pravda, že občas se s tím nepáře, ale tak někdy se to i hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tu mluví o faulech?

Reagovat
smazaný uživatel

No přece ty. Mluvil jsi o zbytečných zákrocích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mluvil jsem o zbytečných zákrocích, které si mohl odpustit. To přece nemusí být faul. Pokud probíhá kolem sedícího Messiho a zbytečně ho nějak udeří do hlavy, tak je to zbytečný zákrok, ale nemusí to být faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva sto.

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum

Reagovat
Pigeon

Atkinson dnes bude slavit s hosty. Jak může dohrát dnešní zápas Robertson bez karty je neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson bude slavit s Liverpoolem? Ty jsi se něčeho napil, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

A já očividně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišikriste nebreč tu už i za ostatní týmy, to je k zblití.

Reagovat
Pigeon

Za jaké ostatní týmy? Že máš rozumu po málu jsem věděl, ale že až takhle? Hochu, hochu....

Reagovat
smazaný uživatel

Za Spurs, kdyz fandis United.. Hlavne ved debaty o rozumu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že to Liverpool tahá až do kuchyně

Reagovat
Coutinho10

skoda Origi, ale hezky

Reagovat
ondris

Divock technik

Reagovat
Salfovic

3 minuty, to už jsem v PL dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson asi tez ne

Reagovat
Whitemedia

u nás dnes dvě

Reagovat
protiproudu

Liverpool juggernaut je nezastavitelný

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson dnes mimo, skoro nic mu nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

*iba sa vyhnut karte

Reagovat
Salfovic

To není jeho zásluha.

Reagovat
hefy

Co na to říct,.. škoda. Ten tým nemá sebevědomí. Loňskej Son by takový šance dával s prstem v nose. Lo Celso předpokládám taky. Kvalita tam je, jen jim vrátit sebevědomí. Tanganga přesvědčivej debut, pokud se Verts nepodepíše, tak ho může Tanganga z fleku nahradit.

Reagovat
YNWA__MSN

Důležitý 3 body LIVERPOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

čekal sem silnější vývar ale 3 body jsou doma

Reagovat
Jesfey

Co by ten Liverpool bez těch rozhodčí dělal...

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Vyhrával.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
SaianSupaCrew
Reagovat
Busby babes

Howe se to taky uplne rozpadlo. A to jsem si rikal, ze by mohl byt dobrej trener treba pro Tottac misto Pochetina. A misto toho to vypada, ze ten moment, kdy o nej byl mozna zajem je pryc, dostane vyhazova bude otazka, kam pujde dal...

Reagovat
fenixLFC

vyhazova nedostane aj keby vypadol. akoze jasne, branit ich nenaucil za tych x rokov co su v PL ale teraz ma hadam 9 zranenych...

Reagovat
Busby babes

no hele 100 mega za PL, ja bych rekl, ze vyhazov dostane. 1 vyhra za poslednich asi 12 zapasu.

Reagovat
fenixLFC

jasne ale on je tam strasna legenda, jeho len tak nevyhodia....

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, možná ztratil kabinu po těch letech? neviděl jsem poslední zápasy, tak nevim jak hráči makaj, ale peníze na přestupy docela dostal a už loni to hodně haprovalo

Reagovat
Busby babes

vubec netusim. Taky jsem je nevidel. Ale ty vysledky maji priserny. Videl jsem vlastne jen kousek proti Chelsea z tech poslednich zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ismaila Sarr vyzera byt top prospekt. Pripomina mi pohybom Maneho z cias Sotonu. Davam mu rok, rok a pol a bude hrat za top klub

Reagovat
vladis271

City by už dnes tiež mohli konečne stratiť.

Reagovat
diastan

Ederson, Cancelo, Fernandinho, Stones, Mendy, Rodrigo, D Silva (C), De Bruyne, Mahrez, G Jesus, Aguero.

tak dnes na 2

Reagovat
ManUnited

Co ten Howe...podržej ho nebo půjde od válu?

Reagovat
Whitemedia

Four of Danny Drinkwater's last five games (inc today) are against Man City. He has lost the previous three.

Reagovat
blade115

A teď se úspěšně přičinil o prohru i toho čtvrtého.

Reagovat
diastan

To byla klasa, Drink jak žáček

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater takychto tragedov este niekto chce?

Reagovat
Kluivert9

Drinkwater, Reina... prej posily

Reagovat
vladis271

za takéto bránenie by som ich nechal na nasledujúci zápas vonku ísť peši.

Reagovat
vladis271

ale Aguero

Reagovat
SpecialOne

Jestli Conte postavil jednání o odstupném na fotce Drinkwatera, tak se nedivím, že dostal takovou raketu.

Reagovat
Riviera Kid

Drinkwater nikdy jsem nechápal jak se dostal do Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

Jedna sezona společně s Kantem zmátla tu naši kozu a už to jelo..

Reagovat
Coutinho10

nechat takovej prostor pro Aguera aspon ta paska

Reagovat
Whitemedia

Tak co, vyletí první Smith a nebo Howe?

Reagovat
diastan

ok konečně zas klidný zápas

Reagovat
Kluivert9

City válec

Reagovat
Coutinho10

a lidi uz jdou domu fans

Reagovat
Kaspar

Laca - Auba - Pepe Sterling - Aguero - B.Silva Mane - Firminho - Salah ktera z tech utocnych trojek je v PL nejlepsi ?

Reagovat
Jackmaker1989

Arsenalská určite nie. Momentálne asi určite liverpool. Ale city to má tiež skvelé. Ale chýba tam Lingard Martial Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Linga.. okey

Reagovat
Jackmaker1989

To mal byť samozrejme vtip

Reagovat
smazaný uživatel

jojo doslo mi to pak, ze si to nemohl myslet vazne.. asi ani toho Martial moc ne..

Reagovat
Jackmaker1989

Celkovo tú trojku, samozrejme Rash má formu dobrú

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vazne si tam hodil tu z Arsenalu? To je trosku ulet.. Auba je super, ale Laca a Pepe ze by meli byt v jakymkoliv zebricku

Reagovat
Riviera Kid

Ty jsi kašpar.

Reagovat
fenixLFC

liverpoolska, ved bilva ani nie je pravidlenym clenom tej ofenzivnej trojky city a o arsenalskej nema ani zmysel sa bavit

Reagovat
Front hell

100% ta liverpoolská. Bezkonkurenční.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford - Martial - Greenwood

Reagovat
Kixi Syhimour

Smith absolutně nezvládnutý zápas, nový systém proti City nevím jestli je ideální zkouška a nasadí Drinkwatera, který asi 2 roky nic neodehrál a v klubu je snad 2 týdny.

Reagovat
Whitemedia

Danny ten svůj dnešní výkon půjde řádně zapít.

Reagovat
Jackmaker1989

KdB je neskutočný borec, keď je zdravý, nie je nikto lepší ako on

Reagovat
RKBoy

City je proste stále najkvalitnejší tím v lige, len im chýba lepšia konzistencia, čo je po tak dvoch dominantných sezonach pochopitelné.

Reagovat
Kluivert9

Chybí jen Laporte

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mimo

Reagovat
diastan

KDB chytá brutus formu, Sterling sice bez ní, naštěstí ho nahradí Mahrez, doufám, že do konce února se do toho dostane i Laporte, ať jdem na Real v plné síle.

Reagovat
Jackmaker1989

Real chytá tiež super formu, takže som na ten dvojzápas strašne zvedavý

Reagovat
diastan

Reagovat
Agent z Melmacu

duel Real-City bude určite veľmi zaujímavý, bodaj by nepostúpil ani jeden

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Tak Thierry z krku

Reagovat
diastan

snad jeste 2 sezóny vydrží, ať jde za Shearera

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Busby babes

5-0 up and now Guardiola unleashes Phil Foden on Aston Villa. The most-talented player he's ever seen.

What a ruthless bastard.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
pajamu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
diastan

tak cestnej no

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele