Premier League - preview 22. kola

12.01.2019, 08:37, aktualizováno 14.01.2019, 08:23
Previews
Program 22. kola Premier League uzavře duel Manchesteru City s Wolverhamptonem. Guardiolovi muži s nováčkem za posledních téměř dvanáct let ani jednou neprohráli a zrovna teď, když stíhají vedoucí Liverpool rozhodně nebudou chtít sérii přerušit...
Manchester City - Wolverhampton Wanderers  (pondělí 21:00)
Hráči Manchesteru City podle všeho již překonali nepovedené období a zvítězili čtyřikrát v řadě. Po prohře třetích Spurs mají možnost odskočit jim a přiblížit se lídrovi z Liverpoolu. Vlkům se ale v poslední době venku daří a určitě nedají svou kůži lacino.

Citizens po nepovedené sérii tří porážek ze čtyř zápasů zabrali a po ligových vítězstvích nad Southamptonem a Liverpoolem zvládli i zápasy v FA Cupu a Ligovém poháru, a to v celkovém poměru 16:0. Svěřencům Pepa Guardioly se daří hlavně na Etihadu, kde získali tři body ve dvanácti ze čtrnácti posledních utkání. V posledních dvanácti duelech na domácím svatostánku navíc pokaždé skórovali přinejmenším dvakrát. Kromě toho se jim daří i proti celkům postupujícím z Championshipu - již téměř 12 let nepoznali hořkost porážky s nováčkem.

V čem ale bleděmodří tak dobří nejsou? V obraně. V případě Edersonovy kapitulace to bude poprvé od roku 2006, kdy inkasují v deseti zápasech v řadě. Spoléhat tak budou Manchesterští hlavně na ofenzivu v čele s Raheemem Sterligem a nejlepším střelcem Sergiem Agüerem, který se trefil v pěti po sobě jdoucích domácích zápasech v lize. Do hry by měl pravděpodobně zasáhnout i zkušený David Silva, pro nějž to může být zápas číslo 267 v Premier League, což znamená rekord Manchesteru City.

Pep Guardiola chce jednoznačně zvítězit, což se v prvním vzájemném zápase nepovedlo: "V prvním utkání jsme zjistili, jak to bude náročné. Jsou fyzicky silní, dělají dobré náběhy do protiútoku. Brání dobře a hluboko, ovládají velký prostor. To je důvodem, proč si vedou v Premier League tak dobře," říká úspěšný španělský kormidelník.

Nejenom že se Vlkům daří venku, umí to i na silné celky. Dvě vítězství, tři remízy a dvě porážky proti týmům z nejlepší šestky znamenají nejlepší počin mezi mužstvy od sedmého místa níže. Motivací může být pro Wolverhampton zaprvé možnost se v případě remízy stát nejlepším nováčkem po 22 kolech za devět let, zadruhé příležitost po skoro 38 letech zvítězit v Premier League dvakrát po sobě na cizím hřišti. Wolves by mohli mít v tabulce ještě více bodů, kdyby se jim dařilo v prvních poločasech jako v těch druhých. Do přestávky totiž zatím vstřelili pouze pět branek, což je nejméně v celé soutěži.

Nuno Espirito Santo o první vzájemném zápase mluví takto: "Byl to velmi důležitý moment, díky tomu jsme si uvědomili, že jsme připraveni měřit se v Premier League s ostatními. Dosud jsme si vedli dobře, měli jsme i špatné momenty, ale chceme být konzistentní. Vždycky se najde něco, co jde zlepšit," říká portugalský manažer.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Danilo, Stones, Laporte, Delph - B. Silva, Fernandinho, D. Silva - Sterling, Aguero, Sané
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Neves, Saiss, Jonny - Moutinho - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.98 - 18.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - AFC Bournemouth  (neděle 15:15)
Everton se představí na domácím hřišti proti Bournemouthu. Dokáže jeden z týmů prolomit sérii nepříznivých výsledků v lize? A nebo skončí zápas dělbou bodů jako v jejich posledním, vzájemném setkání?

Předehra k hlavnímu dějství, které odstartuje ve Wembley v 17:30. Tak by se dal označit souboj Evertonu s Bournemouthem, který bude malým předzápasem před utkáním Tottenhamu s Manchesterem United.

Tím ale rozhodně neshazujeme kvalitu utkání. Ba právě naopak doufáme, že oba nedělní zápasy budou pro oko diváka líbivé. Pro oba týmy je velice důležité bodovat za plný počet. A tak se přiblížit k aktuálně sedmému Watfordu na rozdíl pouze dvou bodů.

Domácí vstoupí do utkání nabuzeni po výhře z minulého týdne. V něm si Toffees poradili skórem 2:1 s Lincolnem z League Two. Jednalo se sice o povinné vítězství, ale i tak mohlo přece jen trošku pozvednout pošramocené sebevědomí hráčů Marca Silvy. Vždyť Everton za celý prosinec dokázal zvítězit pouze jednou. A to když si Karamelky spravily chuť na Turf Moor po neslavném utkání s Tottenhamem, kdy dostaly předčasnou vánoční nadílku v podobě šesti fíků.

Silva by měl podle posledních zpráv mít k dispozici všechny své hráče kromě dlouhodobě zraněných. Co se týče předpokládaných změn v sestavě, očekává se, že se na hrot vrátí hvězda týmu Richarlison a i přes velice solidní výkon, který předvedl Leighton Baines v zápase s Lincolnem, by měl na pozici levého beka opět zaplout exbarcelonský Lucas Digne. V novinách probleskly zmínky o tom, že Silva by mohl zvolit variantu, při níž by na levé straně ponechal oba v dobré formě hrající obránce. Ale je spíše pravděpodobné, že se v souboji se sousedem v tabulce vyhne experimentům.

To Eddie Howe na druhé straně čelí mnohem větším problémům. Tři jeho klíčoví útočníci jsou zranění a není jisté, zda nastoupí do nedělního zápasu. Navíc kolem Frasera a Wilsona poletují zajímavé nabídky od týmů z vyšších pater tabulky. Howe ale proklamoval, že se v lednovém přestupovém okně nehodlá vzdát svých es. S formou jsou na tom Cherries podobně jako jejich soupeř. Bournemouth zvítězil v posledním měsíci jen dvakrát a také schytal výprask od Tottenhamu. V jejich případě se jednalo o pětigólové překvapení, které si Kohouti schovali na Boxing Day v krabičce. Oči všech fanoušků hostů se budou upírat na novou posilu týmu. Nathaniel Clyne přišel z Liverpoolu na půlroční hostování. To se neobešlo bez komentářů Neila Warnocka. Trenér Cardiffu předpokládal, že ukořistí Angličana do svého výběru a jeho přesun jinam nesl velmi těžce.

Sečteno podtrženo, oba týmy mají o co hrát. Mohli bychom se dočkat atraktivního fotbalu a mohly by padnout alespoň tři branky. Mírným favoritem jsou domácí, ale kdyby byla jejich výhoda vyjádřena procenty, bylo by to tak 60 na 40.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Gueye, Gomes - Lookman, Sigurdsson, Bernard - Richarlison.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Clyne, Cook, Aké, Daniels - Brooks, Gosling, Lerma - Fraser, Wilson, King.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.01 - 5.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester United  (neděle 17:30)
Hráči Manchesteru United ještě pod vedením manažera Solskjaera neztratili ani bod, dalšímu natažení této série chce zamezit další ve formě hrající mužstvo, Tottenham.

Spurs prohráli jediné z předchozích jedenácti utkání ve všech soutěžích, tím bylo to poslední v minulém kalendářním roce proti Wolves. V novém roce si připsali tři vítězství ve třech různých soutěžích. Nejprve v té ligové s přehledem uspěli v Cardiffu, poté v FA Cupu nadělili sedm branek Tranmere a naposledy si připsali vítězství nejcennější, když v prvním zápase semifinále Ligového poháru zdolali Chelsea. Pokud Kohouti získají tři body i v proti United, budou mít na kontě 51 bodů o dvě kola dříve, než je jejich dosavadní rekord. Harry Kane navíc může poprvé v kariéře rozvlnit soupeřovu síť v sedmi po sobě jdoucích utkání. Jeho předchozí forma vytáhla střelecký účet už na čtrnáct gólů, vícekrát se nedokázal prosadit nejen nikdo z jeho spoluhráčů, ale ani z celé ligy. Zajímavý je také fakt, že Tottenham se v lize s nikým nerozešel smírně už od poloviny loňského dubna, tedy pětadvacet zápasů.

Komplikací pro hráče ze severního Londýna je však opožděný přesun na nový stadion. "Přesun na nový stadion bude velikou událostí pro naše fanoušky. Nemůžu se toho dočkat. Daniel Levy se mě zeptal, jestli bude lepší se přesunout, nebo ne. Řekl jsem, že na 200 % se musíme přestěhovat tak brzo, jak jen to bude možné," tvrdí manažer Mauricio Pochettino.

Manchesteru United se zatím vyplácí angažování nového kormidelníka Solskjaera. Od jeho jmenování totiž pětkrát v řadě zvítězil, z toho čtyřikrát v lize, což se povedlo poprvé od loňského dubna. Rudí ďáblové by také pod vedením norského manažera chtěli prolomit své trápení proti týmům z nejlepší šestky. V letošní sezóně z pěti zápasů s těmito celky získali pouhé dva body. Odchod Josého Mourinha také pomohl hvězdnému záložníkovi Pogbovi. Ten od té doby vstřelil čtyři branky a na další tři přihrál, což jsou lepší statistiky než za předcházející část ročníku. Větší produktivitu za toto období prokázal pouze Pogbův nedělní soupeř Heung-Min Son. Dalšími hráči, na něž Red Devils spoléhají, jsou ve formě hrající Rashford a nejlepší střelci Lukaku s Martialem.

Důležité bude pro hosty ubránit kanonýra Kanea. "Není špatný, že ne? Je to fantastický střelec, jeden z nejlepších na světě. Zvenčí to vypadá, že pokaždé promění šanci. Musímě zajistit, aby se proti nám do žádné nedostal," říká prozatím úspěšný Solskjaer.

Po operaci bude domácím stále chybět Dier, pochyby vládnou nad startem Lucase Moury. Naopak návrat do tréninku hlásí Dembele a Vertonghen. Po absenci v FA Cupu by se měl vrátit Pogba, potíže mají hosté stále se stopery. Bailly je stále v trestu, Smalling bude pravděpodobně chybět posedmé v řadě a Rojo pokračuje v rehabilitaci v domovské Argentině.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sánchez, Alderweireld, Rose - Sissoko, Winks, Eriksen - Alli - Son, Kane
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Young, Lindelöf, Jones, Shaw - Herrera, Matić, Pogba - Lingard, Rashford, Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.58 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Po tradičně nabitém vánočním programu Premier League se anglická liga na chvíli odmlčela, ovšem již v sobotu od 13:30 začíná nové dvaadvacáté kolo londýnským derby mezi West Hamem United a Arsenalem. Oba týmy se pyšní velkými jmény v ofenzivě, ovšem stejně tak mají společný zmar ve snaze udržet čistá konta, a tak by jejich střetnutí mělo nabídnout otevřenou atraktivní podívanou.

Zrovna v době nejvyšší potřeby se Unai Emery musel v Arsenalu vypořádat s rozsáhlou marodkou, a to obzvláště v obranné řadě. Nyní se však celá pětice Koscielny, Bellerín, Monreal, Mustafi i Mavropanos vrátila do plné tréninkové zátěže, a tak má španělský kouč konečně na výběr, koho postavit. Plně zdráv by měl být také Mesut Özil, jehož budoucnost v dresu Kanonýrů po údajných neshodách s Emerym zůstává nejasná, a k dispozici zůstává také Aaron Ramsey, jenž v létě jakožto volný hráč zamíří podle aktuálních informací do italského Juventusu.

Navzdory vyprázdněné marodce si však Emery dobře uvědomuje sílu soupeře. "Mají kvalitní individuality jako Andersona nebo Arnautoviće, kteří jsou opravdu dobří hráči. Budou hrát doma s podporou svých fanoušků a nás nečeká nic lehkého. Každý venkovní zápas je velkou výzvou, abychom byli konzistentní a sami se posunovali vpřed. Sobota bude další takovou výzvou v řadě a my pevně věříme, že díky tvrdé práci dosáhneme na vítězství."

Zajímavý punc by zápasu mohla dodat při absenci zraněného Jacka Wilshera alespoň účast Samira Nasriho, jehož Hammers angažovali jako volného hráče, a někdejší hráč Arsenalu již v novém klubu stihl nastoupit v nedávném utkání FA Cupu. "Myslím, že to pro něj bylo užitečných šedesát minut," poznamenal ohledně Nasriho manažer Manuel Pellegrini. "Tvrdě na sobě posledních čtyřicet dní pracuje a všem nyní ukázal, že je na Arsenal připraven, alespoň na zápasovou soupisku."

Zatímco Kanonýři řeší patálie okolo zmíněné dvojice Ramsey-Özil a přílišné platové výdaje jim neumožňují na přestupovém trhu utrácet, ani West Ham se vlastní přestupové etudy nevyvaroval. Kvůli zájmu z Číny je ve hře odchod nejlepšího střelce Marka Arnautoviće, jehož bratr a agent v jedné osobě za přestup rakouského forvarda mocně oroduje, byť klubové vedení vydalo jasné prohlášení, že se se svou hvězdou nehodlá v lednovém přestupovém období rozloučit.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell - Rice - Snodgrass, Noble, Obiang, Anderson - Arnautović
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Mustafi, Sokratis, Koscielny - Maitland-Niles, Torreira, Xhaka, Kolašinac - Iwobi, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.89 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Liverpool se pokusí otřepat z posledních zaváhání na půdě Brightonu. Hosté kromě poklesu formy trápí marodka v obraně, taktéž domácím bude chybět několik klíčových hráčů.

Po fantastickém prosinci, kdy Liverpool všechny své soupeře zválcoval jak parní válec, dolehl při začátku nového kalendářního roku na svěřence manažera Jürgena Kloppa výpadek formy. Klub od řeky Mersey nadále vévodí Premier League, ovšem v duelu na hřišti Manchesteru City nevyužil možnosti udělat důležitý krok směrem k zisku vytouženého titulu a obhájci trofeje podlehl. Citizens nyní naopak ztrácejí na čelo čtyři body a boj o prvenství zase víc zamotali.

Následně se Reds dlouho neohřáli v FA Cupu a s nejstarší fotbalovou soutěží na světě se rozloučili hned po prvním utkání. Na hřišti Wolverhamptonu nastoupila Kloppova družina s několika změnami v sestavě, což se ve výsledku projevilo. Domácí Vlci vycítili svou šanci a po výhře 2:1 postoupili do další fáze, zatímco Liverpoolu zůstaly oči pro pláč.

Německý manažer si však z porážek příliš těžkou hlavu nedělá. "Máme za sebou dva zápasy, v nichž jsme prohráli, což není pěkné, ale již to není náš současný problém, protože je to za námi. Pouze zde mluvíme o bodech a náskoku. Během týdne o tom vůbec nehovoříme, protože to není podstatné," prohlásil Klopp, který bude muset vyřešit problém ve středu obrany, kde nemůže počítat s Lovrenem ani Gomezem, zatímco jiný stoper Matip se teprve vrací do tréninku.

Soupeř Liverpoolu z jihu Anglie Brighton naopak v FA Cupu pokračuje dál, když přemohl taktéž prvoligový Bournemouth. Seagulls tak zůstali neporaženi ve čtvrtém utkání v řadě a zdá se, že po mírné výsledkové krizi se opět začínají zvedat. Aktuálně se Racci drží na třinácté pozici se stále pohodlným náskokem na sestupové vody.

Na straně domácích bude opět chybět kvůli problémům se stehnem Bernardo. Zdravotní potíže trápí též Izquierda, zatímco Jahanbakhsh a brankář Ryan reprezentují své země na probíhajícím Asijském poháru. Do karet Brightonu nehraje ani statistika z posledních vzájemných zápasů. Posledních šest duelů totiž vyznělo lépe pro Liverpool.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Button - Montoya, Duffy, Dunk, Bong - Groß, March, Stephens, Kayal, Pröpper - Murray
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson - Shaqiri, Milner, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.24 - 5.32 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Další veledůležitý zápas čeká Burnley a Fulham. Vzájemný duel hodně napoví o šancích obou týmů na záchranu. V lepším postavení jsou prozatím domácí Clarets.

Když většina týmů Premier League buduje kádr, počítá minimálně s dvojicí kvalitních brankářů. Burnley však zašlo ještě dál a může se momentálně spolehnout na tři výborné strážce svatyně. Když na konci prosince vypadl ze sestavy Joe Hart, v následujících dvou ligových kláních ho brilantně zastoupil Tom Heaton, který za sto osmdesát minut inkasoval pouze jednou a pomohl svému týmu ke dvěma důležitým vítězstvím. V FA Cupu se do brány Clarets zase postavil Nick Pope a ve svém prvním startu od konce července přispěl čistým kontem k postupu přes Barnsley.

S Heatonovým návratem na trávníky se zvedlo celé Burnley. Po minulé výjimečně úspěšné sezóně se letos Clarets vrátili do tvrdé reality a zápasí ve spodních patrech tabulky o holé přežití. V posledních dvou zápasech ale svěřenci manažera Seana Dyche urvali šest bodů a vytáhli se na šestnácté místo, přičemž mají před startem nejbližšího kola dvoubodový náskok na první sestupovou pozici.

Ani na Fulhamu nemohou radostí skákat dva metry vysoko. Cottagers jako nováček sezóny od samého začátku zápasí na chvostu a především s Huddersfieldem se přetahují o nepopulární poslední příčku. Právě Terriers však Chalupáři na konci minulého roku porazili, díky čemuž od svého soka bodově odskočili. Po novoroční párty však družina Claudia Ranieriho rychle vystřízlivěla po vysoké porážce v londýnském derby s Arsenalem a po překvapivé prohře v FA Cupu s Oldhamem.

Ranieri si dobře uvědomuje, jak důležité střetnutí jeho mančaft čeká. "Burnley si myslí, že když zabijí Fulham, tak zůstaneme na místě a oni se posunou vzhůru. Z tohoto důvodu se domnívám, že půjde o velmi, velmi klíčový zápas. Nebojím se žádného utkání, ale respektuju všechny mé soupeře. Musíme být připraveni. Jsem vždy optimista, ale nevím, kdy se posuneme dál. Doufám, že velmi brzy," uvedl italský stratég.

Burnley řeší starosti na pravém kraji obrany, kde není jisté, zda nastoupí alespoň jeden z dvojice Matthew Lowton a Phil Bardsley. Také nad startem Johanna Gudmundssona visí otazníky. Stoprocentní je neúčast zraněného Aarona Lennona a disciplinárně potrestaného Robbie Bradyho. Na druhé straně barikády se kvůli poraněnému kolenu nepředstaví obránce Alfie Mawson.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Tarkowski, Mee, Ward - McNeil, Westwood, Cork, Taylor - Wood, Barnes
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Odoi, Le Marchand, Ream - Christie, Chambers, Seri, Bryan - Cairney, Mitrović, Sessegnon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.29 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Watford FC  (sobota 16:00)
Sobotní program nabídne také souboj Crystal Palace s Watfordem. Domácí celek v poslední době zabral a konečně se trochu vzdálil sestupovým příčkám, přesto se ale nenachází na příčkách, které si před sezónou vysnili. Alespoň to už vypadá, že se záchranou nebudou mít velké starosti. To Watford může být s dosavadním průběhem maximálně spokojen a momentální osmá pozice je rozhodně nad původním očekáváním.

Crystal Palace zažilo výborný prosinec, který jej vystřelil do trochu komfortnějších ligových vod. Vše začalo domácí výhrou nad Burnley, pak sice přišly dvě porážky s Brightonem a West Hamem, jenže v následujících pěti duelech už svěřenci Roye Hodgsona padli jen jednou. Sérii proher zastavili těsnou domácí výhrou nad Leicesterem, následně se jim podařilo šokovat celou Anglii, když vyhráli na půdě Manchesteru City. Na Boxing Day si londýnský celek připsal bod po remíze s Cardiffem, poté sice podlehl favorizované Chelsea, ovšem v novém roce znovu zabral a podařilo se mu vyhrát na hřišti Wolverhamptonu. V současnosti si tak parta okolo Roye Hodgsona přece jenom může užívat trochu toho klidu.

Watford poslední měsíc roku 2018 zahájil dvěma porážkami, ovšem pak přivezl remízu z půdy Evertonu, na což navázal dvěma výhrami - nad Cardiffem a West Hamem. Na Boxing Day sice doma po vyrovnaném průběhu podlehli Chelsea 1:2, následně si připsali domácí remízu s Newcastlem a z půdy Bournemouthu v prvním klání roku 2019 přivezli po divoké přestřelce bod za remízu 3:3.

V dresu Crystal Palace by se již mohl objevit Christian Benteke, který vyléčil vážné zranění kolene. Mimo ovšem bude Pape Souare. Hostům se po zranění vrací Andre Gray a Christian Kabasele, absentovat však určitě bude Sebastian Prödl.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.35 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Southampton FC  (sobota 16:00)
V rámci 22. kola Premier League zamíří fotbalisté Southamptonu na King Power Stadium. Pokusí se tam navázat na zisk čtyř bodů z předchozích dvou venkovních zápasů v Huddersfieldu a na Chelsea. Lišky zase minulý týden zvládly důležité utkání proti Evertonu.

Foxes jsou celkově ve velké herní pohodě, z posledních čtyř utkání se jim povedlo třikrát zvítězit, a to nad Blues, Citizens a naposledy Toffees, proti nimž rozhodl Jamie Vardy. Kaňkou na výkonech Leicesteru je pouze porážka s Cardiffem v závěrečném utkání roku 2018. Na King Power Stadium domácí získali jen čtrnáct bodů, což je o tři méně než na hřištích soupeřů. V čem se ale Liškám daří nejvíce v lize, je otáčení nepříznivě se vyvíjejících zápasů. Získaly z nich hned 12 bodů. Nejlepší kanonýr Vardy sice neměl na začátku ročníku takovou fazónu jako v některých předchozích sezónách, z posledních osmi branek svého týmu však sám vstřelil rovnou polovinu a celkově už je na sedmi trefách. Na záda mu dýchá pětigólový Maddison, nikdo další se nedostal přes dva přesné zásahy.

Southampton se po dvou výhrách v řadě vrátil opět do zajetých kolejí a připsal si jediný bod ve třech zápasech. Nutno dodat, že za soupeře měl hráče Chelsea, Manchesteru City a West Hamu, což nejsou mužstva, která by body rozdávala. Když byla řeč o schopnosti otáčet nepříznivý výsledek v podání Leicesteru, je třeba zmínit i opačnou bilanci Saints. Ti v utkáních, v nichž vedli, ztratili patnáct bodů, což je také nejvíce z celé Premier League. Zároveň drží Svatí primát v počtu hráčů zapojených do utkání. Už jich v tomto ročníku bylo 26, což je stejné číslo, jako v každé z předchozích tří sezón. Tahounem hostujícího celku je zraněný Danny Ings, stejně jako konkurent Vardy má na kontě sedm branek. Další jeho spoluhráči jsou až na třech gólech.

O nelichotivé situaci v podobě osmnáctého místa v tabulce a jejím řešení se vyjádřil i Ralph Hasenhüttl: "Chceme v tomto přestupovém období někoho přivést, ale není to jednoduché, protože v zimě musíte najít hráče, který náš tým vylepší nejen krátkodobě, ale i dlouhodobě. Je lepší udělat to co nejdříve, ale v zimní přestávce to není jednoduché. Nechceme to uspěchat. Dáme si načas, promyslíme to a až si budeme stoprocentně jistí, než nám nějaký hráč pomůže, poté se rozhodneme, ne dříve," říká manažer Saints.

Vedle Ingse budou hostům chybět i další dva útočníci. Obafemiho trápí zdravotní potíže a Charlie Austin začíná svůj dvouzápasový trest. Kromě hroťáků se nemůžou spoléhat ani na potrestaného Hojbjerga, zraněného Bertranda a reprezentujícího Yoshidu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.42 - 4.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Cardiff balancuje jen těsně nad sestupovou propastí, ve které je už hluboko jeho soupeř, Huddersfield. Hosté mají na kontě osm ligových porážek v řadě a zápas 22. kola je pro ně jednou z posledních šancí, jak ještě oživit své šance na záchranu.

Ačkoliv se Velšanům daří doma mnohem více než venku, v posledních zápasech to tak úplně neplatí. Před Vánoci schytali debakl 1:5 od Manchesteru United při debutu manažera Solskjaera, na Nový rok se zase jejich bodové naděje rychle vytratily proti Tottenhamu. Naštěstí pro Bluebirds byl mezi tyto zápasy vklíněn ještě ten v Leicesteru, kde se jim podařilo získat všechny tři body. Cardiff se prosazuje více ve druhých poločasech, kdy nastřílel třináct z devatenácti svých gólů, což je mimochodem stejně, jako jeho soupeř v celé sezóně. Nepříjemné jubileum můžou domácí oslavit případě porážky - byla by totiž stá na vlastním hřišti v nejvyšší soutěži.

Cardiff přemýšlí o posilách, ale příliš se k nim raději neupíná, což shrnul poměrně vtipně manažer Neil Warnock: "Lednové přestupové okno je jako lézt na horu s máslem na rukou. Děláte si naděje a řeknete si, že máte hotovou dohodu, a další den ta dohoda hotová není."

Jak již bylo zmíněno, hostující Terriers mají na kontě již osm porážek v ligové soutěži v řadě a k tomu ještě jednu pohárovou. Pokud měl někdo v historii Premier League tak málo bodů jako letos Huddersfield, skončil vždy na posledním místě, naposledy to bylo Derby před jedenácti lety. Hostům se navíc vůbec nedaří proti velšským celkům, už třináctkrát v řadě s nimi nevyhráli, v posledních čtyřech měřeních sil jim navíc nevstřelili ani gól. Produktivita je asi největším problémem Wagnerových svěřenců. Nejlepší střelec Jorgensen se prosadil třikrát, celkově mají branek třináct, z nichž pouze pět padlo ze hry.

Manažer David Wagner přiznává svůj podíl viny na posledních výsledcích: "Zodpovědnost za celý klub mám od první chvíle, co jsem přišel. Tím nemyslím jen ty celé tři roky, ale i posledních šest týdnů. Ty nebyly takové, jaké bychom si představovali, a já jsem za to zodpovědný," tvrdí německý manažer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.26 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (sobota 18:30)
Poslední dobou to Chelsea na Stamford Bridge vážně nejde. Od výhry nad Manchesterem City zde v lize nevstřelila jediný gól a na své konto si připsala pouhý bod, když nejprve smolně podlehla Leicesteru, načež v prvním domácím klání roku 2019 zase nebyla schopna překonat defenzivu Southamptonu.

Celkově vzato ofenziva modrých poslední dobou stávkuje a množí se zápasy, kdy střelci Blues vychází střelecky naprázdno. Když přihlédneme k tomu, že Newcastlu pravděpodobně přijede s výrazně defenzivní taktikou, můžeme směle odhadovat, že v sobotu večer žádné gólové hody neuvidíme.

Chelsea neměla sezónu rozjetou vůbec špatně, jenže stalo se to, co se ostatně už před sezónou očekávalo - že se naplno projeví ony ofenzivní limity, který současný kádr má. Směrem do ofenzivy je jedinou opravdu velkou hvězdou Hazard, který tak až příliš často na svých bedrech nese osud celého týmu. Tu a tam mu vypomůže Pedro, občas se na jeden, dva zápasy chytí i hrotový útočník, celkově však spoluhráčům belgické hvězdy chybí jakákoliv konzistence. Není tedy divu, že se v médiích hojně spekuluje o nových příchodech - Chelsea sonduje možnosti do středu zálohy a samozřejmě se zajímá o hrotového útočníka, jelikož střílení branek je momentálně jednoznačně Achillovou patou Sarriho výběru.

Newcastle také neprožívá nějaké slavné období. Svěřenci Rafaela Beníteze vyhráli naposledy v polovině prosince, když porazili Huddersfield, od té doby ovšem radost z ligové výhry neokusili. Nejprve si připsali bezbrankovou remízu na hřišti Fulhamu, posléze schytali debakl na půdě Liverpoolu, o pár dní později vstřelili svůj jediný gól ve vánočním období, který jim zajistil bod ze hřiště Watfordu. V novém roce ale nezačali dobře, na vlastním hřišti po boji podlehli favorizovanému Manchesteru United 2:0.

Chelsea bude jistě chybět Ruben Loftus Cheek, kterého trápí potíže se zády. K dispozici patrně nebude ani Alvaro Morata, španělského útočníka zase trápí drobný svalový problém. Za hosty určitě nenastoupí Kenedy, který je u Strak na hostování právě z Chelsea a start u tak nedovolují regule soutěže. Mimo bude také trojice Jonjo Shelvey, Paul Dummett a Karl Darlow.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.17 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC21173149:1054
2.Manchester City21162356:1750
3.Tottenham Hotspur21160546:2148
4.Chelsea FC21135338:1644
5.Arsenal FC21125446:3141
6.Manchester United21115543:3238
7.Leicester City2194825:2331
8.Watford FC2185830:3129
9.Wolverhampton Wanderers2185823:2529
10.West Ham United2184929:3228
11.Everton FC2176831:3127
12.AFC Bournemouth21831031:4027
13.Brighton & Hove Albion2175924:2926
14.Crystal Palace21641119:2622
15.Newcastle United21461115:2918
16.Burnley FC21531321:4218
17.Cardiff City21531319:4118
18.Southampton FC21371121:3816
19.Fulham FC21351319:4714
20.Huddersfield Town21241513:3710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1208)

Přidat komentář
LokoLFC

Liverpool výhra, City remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Alebo skor naopak...

Reagovat
iamek

Reagovat
Remt

Jo, to by byl snový scénář kdyby to tak dopadlo

Reagovat
Seydou Doumbia

Pod každým preview to musí být nějak moc připosraní na to že vedete ligu ne?

Reagovat
Sm0ker

Pokora

Reagovat
LokoLFC

Ty přeješ všem ať vyhrávaj?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ne, ale nemám potřebu pod každý příspěvek psát že chci aby konkurent zaváhal.

Reagovat
LokoLFC

Já ji mám. Takže City remíza.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icemike

Sorry, Nové Zámky, potřebujeme 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham a Nové Zámky neprohry!

Reagovat
C-M@ster

Mia Khalifa v Arsenal Fan TV

https://youtu.be/GuBjr3XPS4w

Komentáře pod videem nezklamaly

Reagovat
Golasso

Tyjo, ona je fakt luxusní a ještě sympaťačka

Reagovat
masly008

Reagovat
oli9

ale kozy neukázala

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze nesleduje MLS...tam ma taky Washington

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Remt

" Still tighter than our defence... "

to je skvělý

Reagovat
pingla

ale mluví celkem dobře, dá se to poslouchat

Reagovat
Le Gunner

Why does she support WH? Cause she likes to be hammered!

Jinak ale hodně dobré interview, dobré pokoukání i poslech.

Reagovat
db18
Reagovat
TerriersSKCZ

Preview z dielne Huddersfieldu na dnesny zapas v Cardiffe: http://www.huddersfield.sk/club-news/cardiff-huddersfield-preview/

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný pozitivum tohodle kola je, že nenastoupí Kenedy a nebudu se muset na toho tragéda dívat

Reagovat
Bayern +

Však sa o neho zaujímal Bayern? To je vážne tak zlý?

Reagovat
Mastný Chobot

lol, toho by som vám prial

Reagovat
smazaný uživatel

hraje opravdu špatně, jeho výkony bijí do očí i vzhledem k špatnýmu celýmu týmu, on patří mezi ty nejhorší, dokonce si o něj otřel hubu Rafa i veřejně, což snad u jinýho hráče zatím neudělal

Reagovat
Whitemedia

super, takže další hráč, kterého se nezbavíme

Reagovat
Seydou Doumbia

Měl období, kdy hrál dobře...ale to bylo fakt jenom krátké období několika zápasů...

Reagovat
vladis271

Tottenham chairman Daniel Levy will not let manager Mauricio Pochettino join Manchester United, even if the Old Trafford club offer £50m for the Argentine. (Sun)

Chelsea are trying to negotiate a buy-back clause in the potential sale of Callum Hudson-Odoi, 18, to Bayern Munich, but the German club do not want to agree to it. (Times - subscription required)

Bayern Munich winger and former Chelsea player Arjen Robben, 34, has urged Hudson-Odoi to move to the German champions. (Mirror)

Barcelona are willing to listen to offers for midfielder Philippe Coutinho, 26, with Manchester United interested in signing the former Liverpool man in the summer. (Calciomercato, via Star)

Adored at Arsenal and loved at Chelsea

Cesc Fabregas

Why England will miss Cesc Fabregas

Barcelona are also considering making a second bid for Chelsea and Brazil winger Willian, after their first bid for the 30-year-old was rejected on Thursday. (Standard)

Chelsea have agreed deals in principle for Cagliari and Italy midfielder Nicolo Barella, 21, and Zenit St Petersburg and Argentina midfielder Leandro Paredes, 24. (Telegraph)

AC Milan manager Gennaro Gattuso has said talks are ongoing with 31-year-old striker Gonzalo Higuain's representatives amid speculation over a move to Chelsea. (Express)

Signing Higuain on loan until the end of the season is Chelsea's priority for the current transfer window. (Sun)

The father of Paris St-Germain and Brazil forward Neymar has dismissed rumours the 26-year-old wants to return to former club Barcelona. (Express)

Bournemouth striker Dominic Solanke, 21, says Jadon Sancho, 18, moving to Borussia Dortmund from Manchester City has inspired other young players they can leave big clubs for more playing time. (Times - subscription required)

Former Fulham manager Slavisa Jokanovic is at the top of Nottingham Forest's shortlist to replace Aitor Karanka as manager, with Martin O'Neill and Carlos Carvalhal also on their shortlist. (Nottingham Post)

Newcastle United manager Rafael Benitez says he has stayed at the club, despite offers to leave, as he seeks more backing from owner Mike Ashley. (Mail)

Liverpool and Fulham both want to sign Red Bull Salzburg and Israel striker Moanes Dabour, 26. (Estadio Deportivo - in Spanish)

Everton boss Marco Silva will not complain if his side do not add to their squad in the January window, although he would like "two or three" new signings. (Liverpool Echo)

West Ham are exploring a possible move for Newcastle midfielder Jonjo Shelvey, 26. (Mail)

Hammers forward Marko Arnautovic, 29, will be "ending his career" from a competitive perspective if he heads to China, says ex-West Ham midfielder Gary O'Neil. (Express)

Leeds are set to sign Real Madrid goalkeeper Kiko Casilla. The 32-year-old is due to fly to England next week. (Yorkshire Evening Post)

Aston Villa and Congo midfielder Aaron Tshibola, 24, is wanted by several clubs in Italy's Serie A. Tshibola has been on loan at Kilmarnock this season. (Birmingham Mail)

Ipswich Town are interested in signing 30-year-old Brentford midfielder Alan Judge. (East Anglian Daily Times)

Juventus want to re-sign France midfielder Paul Pogba, 25, in the summer and Manchester United are reportedly willing to consider it if Brazil winger Douglas Costa, 28, moves to Old Trafford as part of the deal. (Tuttosport, via Calciomercato)

Juventus are ready to offer Morocco centre-back Medhi Benatia, 31, to Arsenal as part of the deal that would see Wales midfielder Aaron Ramsey, 28, moving the other way. (Gazzetta dello Sport, via Metro)

Barcelona are considering a loan move for Chelsea and Spain striker Alvaro Morata, 26, who is also a target for Sevilla and Atletico Madrid. (Sport - in Spanish)

Arsenal captain Laurent Koscielny, 33, has rejected a transfer approach from Monaco. (Le10 Sport, via Mirror)

Monaco are in talks with Chelsea over a deal for Belgium striker Michy Batshuayi, 25. The player's agent has flown out to France to discuss a potential move. (Goal)

Everton are interested in signing Southampton and Portugal defender Cedric Soares, 27, with the Saints reportedly willing to sell. (Sun, via Star)

Leicester City want to sign Hull City winger Jarrod Bowen with Tottenham and Everton also tracking the 22-year-old. (Sun)

Hull are close to completing the loan signing of Cardiff City defender Matthew Connolly, 31. (Hull Daily Mail)

Reagovat
vladis271

do MU by Coutinho hádam nešiel

Reagovat
janinho

nech PSG posle mbappeho do realu za 200 mega a mozu neymarovi kupit najlepsieho kamarata

ale myslim, ze coutinho by bol schopny prestupit do ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by se dočkal titulu jako Owen

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bandita_Harry

v lm jedine

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být Benatia part of the deal, kdyz Ramsey bude volny hrac?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo sa špekuluje, že Aaron pôjde už teraz v zime, ešte ako hráč pod zmluvou

Reagovat
smazaný uživatel

vy fakt nechcete hrat ani tu EL

Reagovat
Mastný Chobot

je to napič, ale tak možno by to bolo lepšie. Aaron aj tak nehráva v základe a stopéra potrebujeme.

Reagovat
Lacko_Boh

kámo ty by su už dávno mal robiť v hlbokých štruktúrach klubu ;P

Reagovat
nani92

V Chambersovi?

Reagovat
Lacko_Boh

počúvaj ma, Ladížo, opatrne, ok?

Reagovat
Lacko_Boh

Aaron ma túto sezónu vplyv na naše výkony ako to či si pri sledovaní Arsenalu oblečiem dres alebo neoblečiem.

Reagovat
Lacko_Boh

sledujem nahý ;)

Reagovat
Mastný Chobot

Najviac asistencii v time braw. A to ani nehrava v zaklade braw. Cize chod do pici.

Reagovat
Lacko_Boh

lol to boli take asistencie jak pod do mna z boku chuju, takze chod do pici chuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

hmm vlastne...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevyužijete situaci v Lyonu, kde mají v ofenzíve velký přetlak a nekoupíte Corneta, který letos moc nehraje?

Reagovat
Liveral

Protože nemáme ani Euro

Reagovat
Busby babes
Reagovat
oli9

Burnley FC - Fulham FC (sobota 16:00)

Je reálné že by domací dali 2 goly ?

Reagovat
icemike

Ne, ale Fullham má soucit

Reagovat
janinho

https://www.youtube.com/watch?v=uO29emS9aBo&t=1s

nadhera! uz nech je dokonceny!!!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem se u něho podívat a opravdu jeden z nejkrásnějších stadionů.

Reagovat
kvasha16

a to ani nie je dokonceny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Reagovat
Vsadim gule

Pecka akorát by mě zajímalo jak se pak schovavaj ty umělý slunce. Nepřijdou mi moc slozitelny

Reagovat
janinho

to sice neviem, ale ked som bol na stadione Realu tak tam tiez boli. musia na to mat nejaky grif. ked to ma tusim posuvny travnik, tak s tymto problemy nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej neochozenej ještě, neušpiňěnej

Reagovat
janinho

take krasne prasce... Boha, skoda ich zozrat, skoda!!!

Reagovat
nani92

Verím,že sa dusna atmosféra v Liverpoole prenesie aj na ihrisko a opäť zaklooppitnu

Reagovat
Lacko_Boh

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Velmi originální hra se slovy, tleskám ti.

Úchyláku pojď ven radši s dalším problémem než tohle.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Setwo

aká dusná atmosféra? prehrali so City vonku čo nejak nikoho neprekvapilo.. a v FA Cupe nastúpili hráči z lavičky a mladíci..

neviem prečo mnohým fanúšikom PL ide o to, aby Liverpool ligu nevyhral (najlepšie nikdy počas ich biedneho života).. mne by sa páčilo keby PL mala vždy iného víťaza kludne nech vyhra aj MU.. nech sa to strieda, nech sa predbiehajú v zisku titulov, aby to bolo zaujímavé.. nie ako v Serii A alebo Bundeslige, kde by fandovia Bayernu ci Juve nedopriali Dortmundu ci Neapoli ani jeden titul za 10 sezon.. hegemoniu celkovo neznášam

Reagovat
Lacko_Boh

co mas proti hermione?

Reagovat
smazaný uživatel

Hermiasdsadna Grangegrange tak nejak jsem to jako decko cetl to jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

wtf proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, četl jsem to v angličtině a bylo to moc složitý slovo pro sedmiletýho kloučka.

Reagovat
Bandita_Harry

asi vada

Reagovat
Luc-Luc

presne

Reagovat
Bandita_Harry

on je tak zufaly ze viac nefandi Liverpoolu ako fandi MU

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Upset Brightonu? Vôbec by som sa nečudoval

Reagovat
mr.Silver

OT: Kde v ČR koupim trestni rad? Jde mi o tistenou verzi ve forme male knizky, zakon ofc v aktualnim zneni. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

v knihkupectví?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Tyhle edice mají ve většině knihkupectví https://www.booktook.cz/p/uz-c-1259-trestni-predpisy/?gclid=EAIaIQobChMI26ahn5Do3wIVUMayCh3LxQTdEAQYASABEgIqpfD_BwE. Ale radši se sám neobhajuj.

Reagovat
mr.Silver

Ok, diky. Potrebuji ho prelozit do polstiny

Reagovat
Azazelo RD

A na to je potřeba tištěná verze?

Reagovat
mr.Silver

Jj, advokat to tak chce, ja se hadat nebudu

Reagovat
TheTopFootbaler

Vloupej se k Chongovi nebo Azazelovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dávám west ham remíza a CP výhra, skoro za barák.

Reagovat
Seydou Doumbia

Arnautović vážně má zájem o přestup do Číny? Ted s jeho formou o něj může mít zájem kterýkoli tým z ligy a on se půjde zakopat? Však za rok je zpátky. To tam nemůže jít za tři, čtyři roky?

Reagovat
SpecialOne

Vyjadřoval sem k tomu jeho agent bratr, s tím, že chce bojovat o tituly, že již v WHU dvedl své a nabídka 35 mega je úchvatná Arnie se k tomu nevyjadřoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu chce vytřískat jen vyšší plat, jeho bratr tuším už vypouštěl bludy jednou. Navíc WHU nemá potřebu hrače prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham XI vs. Arsenal: Fabianski; Zabaleta, Ogbonna, Diop, Cresswell; Rice, Noble; Antonio, Nasri, Anderson; Arnautovic.

Arsenal XI vs. West Ham: Leno, Mustafi, Koscielny, Sokratis; Maitland-Niles, Xhaka, Guendouzi, Kolasinac; Iwobi, Aubameyang, Lacazette.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ani na lavce..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Musí odejít ...Emery musí odejít

Reagovat
nevros

A Guendouzi porad hraje, strasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Proc nehraje Torreira?!

Reagovat
Taiger

Meh

Reagovat
Greny

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3x Nasri

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

až na ty dva vepředu vypadá ta sestava Arsenalu hrozně průměrně

Reagovat
Taiger

Stále lepší než Star Wars, i kdyby tam byli jen Iwobiové a Guendové

Reagovat
Taiger

Emery posedlej Guendouzim, kterej je naprosto nepoužitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyborna, jsem rad, ze to konecne zase zkusime bez torreiry. akorat mesut mrzi no..

Reagovat
Nikikrew

Torreira na lavičke, Ozil ani na lavičke. Úžas fasa

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane Fellaini | Mourinho’s departure ‘hurt’ Man United player, could leave in January, three clubs following him.

https://t.co/z27YdN1K8T

Kéž by odešel už tento měsíc

Reagovat
oli9

Arsenal klasicky dostane 2,3 golíky venku

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, zatiaľ má WHU problém trafiť bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Používají holohlaví lidé na umývaná hlavy šampon body nebo hair??

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Zmizöl

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je na taktickou disciplinu pedant, a Ozil ztratil uz definitivne jeho duveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hosek mi jako moderator nesedi. Je docela afektovany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než ten jejich komentátor, co komentoval nás, dnes by neměl prý komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zapas jsem nevidel, ale nebyl to ten, co komentoval minuly tyden Real? To byl asi nejtragictejsi komentator, jtereho jsem kdy slysel v tv. Ten by se hodil tak maximalne ke komentovani Chance ligy na Tipsportu.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to byl on

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dneska komentuje Radek Barkman z Eurosportu, takze super.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson arrives at Carrington this morning ahead of tomorrow’s game against Tottenham. #mufc [MEN]

Reagovat
C-M@ster

Kdyby někdo zapomněl, tak dnes opět na Seznamu

https://www.televizeseznam.cz/

Reagovat
Jardin

Reagovat
Taiger

nah, thank u, next

Reagovat
smazaný uživatel

We’ve lost Ramsey implicitly because of Özil and Mkhitaryan, and have now seemed to decide that we don’t like Özil while Mkhitaryan hasn’t been good enough. You’ve got to laugh really.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, proc to tomu WHU tak nejde. Kadr docela ano, a Manu trener vynikajici. Musi tam byt od te jedne sezony pod Bilicem neco spatneho, co je brzdi. Jinak by zvlast pod Manym hrali konstantne.

Reagovat
ajouki

Měli hodně špatný začátek. Prvních 10 kol jen 8 bodů. Naopak posledních 11 zápasů mají 20 bodů. Stejně jako Chelsea nebo o 1 míň jako Manchester United. Sbírat body začali až když se zranil Wilshere, s ním v sestavě prohráli všechny 4 první zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je strasne pomalej, ale Gendo to za nej vzdy uhasi

Reagovat
Greny

tak muj tip nevyjde Emery ted ukazoval jasne ze to skonci 1:1

Reagovat
C-M@ster

Jako mně ten zápas zatím příjde na čtvrt plynu. Nepoznal bych, že se nehraje Fortuna liga.

Reagovat
Taiger

Ty většinu věcí moc nepoznáš, Cecile.

Reagovat
C-M@ster

A tobě to příjde jaký?

Pomalý, nepřesný, nikdo neběhá, vy jste měli míč dvakrát a West Ham s ním zas stejně nic-moc nedělá.

Reagovat
Taiger

Rychlý, běhají

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky pretaktizovano. Pokud nepadne v normalnim case gol, tak bych se nedivil 0:0.

Reagovat
Taiger

Co je normální čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do 65. Potom uz bude safety first.

Reagovat
Taiger

Odvážné tvrzení

Reagovat
Taiger

Snad prohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Laca se na to uz nemohl divat a sel si na pulku sam pro mic a hned z toho sance

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
SpecialOne

V 57. minutě dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Guendo pojebe úplně jednoduchou přihrávku

Reagovat
Taiger

AMN ten výklus po tom, co ho udělal hráč WHU jakoby se ho to ani netýkalo

Reagovat
iamek

TFM zpět, Willock zpět a dokonce u Perreira. Ty naše hostovacky .

Reagovat
smazaný uživatel

TFM místo Valencii a toho prodat

Reagovat
iamek

TFM nehraje ani za béčko. Důvod fakt nevím. A podle jeho insta ani netrenuje s ackem.

Reagovat
Greny

Skoda ze mu to tam Arnautovic nezkusil jebnout na predni tycku ..

Reagovat
db18

V Arsenalu vládne rasismus, nebo proč nehraje Mesut?

Reagovat
Taiger

hahahahaha, thank u, next

Reagovat
Taiger

Guendouzi mi začíná lézt na nervy víc než Iwobi poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

"téměř jistý gól"

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je dnes zase skvely, s lacou si strasne rozumi

Reagovat
smazaný uživatel

Niles hraje priserne

Reagovat
smazaný uživatel

Semir Nasri zatím hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Auba tou prdelí nepohne, snad 5. přihrávka za sebou, kde stojí a čumí.

Reagovat
Taiger

Nasri si nás vodí

Reagovat
C-M@ster

Kolik jako je držení míče? Bych tipl tak 70:30

Reagovat
smazaný uživatel

48:52

Reagovat
smazaný uživatel

snad dá Nasri gól

Reagovat
Greny

když vidim ty stredaky Arsenalu .. tak by klidne mohli mit i oni zajem o Travnika a Hrosovskyho

Reagovat
smazaný uživatel

Rice na svoj vek slušný výkon. WHU ho asi nebude chcieť predať, ale ja by som ho do Tottenhamu bral. I na CB,

Reagovat
Daniel Levy

Souhlasím.

Reagovat
Whitemedia

nevadilo by, že by za vás hrál fanoušek Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Skor by mi vadilo, že je vo WHU aktuálne.

Reagovat
Seydou Doumbia

Poslední zápasy jejich nejlepší hráč.

Reagovat
Han střelil první

Nasri je výborný, moc mě překvapuje. Asi jako pro jednoho z mála je to můj oblíbený hráč.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jeden z mála by si byl, kdyby si fandil Arsenalu.

Reagovat
Taiger

Slušné teď Guendo

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri hraje klasicky v new player modu. Neprecenoval bych to. Az to ukaze aspon osm zapasu po sobe, tak to bude teprve ok.

Reagovat
ElectrickMann

Grcačka, Emery out

Reagovat
Lacko_Boh

Stleam plosím :)

Reagovat
Greny

seznam.cz

Reagovat
Mato178178

netreba sa tam registrovat alebo zaplatit ? ci ako to funguje?

Reagovat
C-M@ster

Já prostě kliknu tady a jede to.

Ale nevím, jestli to funguje na Slovensku https://www.televizeseznam.cz/

Reagovat
Mato178178

K přehrání tohoto videa nemáte oprávnění.

Reagovat
Ondiis

Udělali dnes Auba nebo AMN něco dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

Zaviazali si dobre kopačky

Reagovat
Mastný Chobot

Záloha a útok sú otras dnes, obrana prekvapivo dobrá. Guendouzi s Lacazettom dodrbali všetko, na čo siahli. Ainsley tiež zlý.

Reagovat
SunFells

Guendouzi s Lacazettom? S Iwobim nejlepší hráči.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych teď v zimě koupil toho Diopa na stopera, není to poprvé co vidím West Ham a opět hraje výborně

Reagovat
nani92

Ako sa chcel pochváliť, že sleduje zápasy West Hamu

Reagovat
Nikikrew

Docela ma to teda nebavi dnes. Sance skoro ziadne aj ked tam boli dobre sance. Torreira a Ramsey hore

Reagovat
smazaný uživatel

amn je silene spatny, do obrany, rozehravky i utoku. nemame zadnou kontrolu nad hrou, jsme moc roztahani nebo stahli, potrebujem posilit zalohu a klidne bych hral radsi na 4 beky..

auba nic moc dopredu a nulovy do obrany, coz je teda dost problem, kdyz je za nim amn.. samir to ma v noze

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten je zralý na střídání už v půlce.

Reagovat
Nikikrew

Inac tie rozohravky zozadu mi uz fakt niekedy pije krv. Ako lahko sa West ham dostane k lopte.

Reagovat
Liquid

Nepamatuju takhlec hnusný dresy Arsenalu, vám se gunýrci líbej tyto dresy "na žábu jde zvracení"?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně moc ne, 15/16 byly nejhezčí away dresy.

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ten sidlo je dement..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Serg!o

Není.

Reagovat
Amos

Šídlo má zatím ve všem pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapive tomu rozumi, ale sebevedomi ma na urovni Zemana

Reagovat
Taiger

možná ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Diop a Rice skvely poločas v jejich podání

Reagovat
pingla

to fakt nový WHL stojí miliardu liber?

Reagovat
smazaný uživatel

Miliarda liber za něco, kde se nikdy hrát nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Vraj. Ale nie len samotný štadión, ale celkovo revitalizácia oblasti. Rekonštruuje sa tam i vlaková stanica a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Ticket office, Warmington House s Tottenham experience, najvacsi klubový obchod.

Reagovat
Counter

Bellerín se snad konečně dočká nějakého docenění, když se zraní a musíme se dívat, kdo nastoupí místo něj. Kdyby tam dneska byl místo AMN kužel, pořád by byl přínosnější.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Rice zasloužený gól za dnešní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

za to co předvádí celou sezónu

Reagovat
Greny

R I C E

Reagovat
Whitemedia

rýýýýýýýýýýýýýýýžeeeeee

Reagovat
pingla

riiiiiiice

Reagovat
oli9

Nasri to tam oeknet nabiji...jinak Rice zaslouženě

Reagovat
EXoRcIsT

West Ham uplne zasluzene cely zapas lepsi . Rice a Nasri tiez cely zapas super

Reagovat
Hokaido

goal 5/10

goal with rice 9/10

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Xhaka famozne

Reagovat
Han střelil první

Nasri už áčko strašně s klidem, nezazmatkoval, žeru toho borce (možná proto jsem tak tlustý)

Reagovat
Greny

jak se bavili ze Arsenal ma lepsi druhe polocasy ... tak jak si to Arsenal na zacatek jeste schvalne dela tezsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako uprimne, trenovat bych nechtel, protoze dneska hraje tolik dmntu, ze to musi byt pro trenery ocistec. Vetsina hracu maji v hlave fakt prazdno a bez fotbalu by se uzivili maximalne u stroju ve fabrice

Reagovat
Greny

já jo .. bych jim dal céres

Reagovat
smazaný uživatel

Jak das ceres cloveku, ktery si zije ve svem svete, ma neskutecne sebevedomi a k tomu je to miliardar? Nejde. Fakt pro trenery ocistec.

Reagovat
Greny

proč by to nešlo .. vzdyt to stejne plati i o trenerech

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

gol tomu hodne pomuze

Reagovat
Hokaido

Vypusťt Aarona, ty troubo

Reagovat
masly008

spíš, dej výpověď ty tragéde.

Reagovat
Nikikrew

Guendouzi nenahra a nenahra dpc

Reagovat
jacobT

Komu mal v tomto pripade nahrat?

Reagovat
Nikikrew

zeby Auba?

Reagovat
jacobT

Do offsidu?

Reagovat
Nikikrew

nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Nasriho s balonem jsem vzdycky zral, vybornej.

Reagovat
Greny

Ramsey pujde zadarmo ne v lete?

Reagovat
Nikikrew

hej

Reagovat
pingla

anderson skvělý hráč

Reagovat
Whitemedia

odkud ten roh rozehrává?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to faul.

Reagovat
Whitemedia

no jo vlastně

Reagovat
Nikikrew

hej ale pre nas to mal byt

Reagovat
PP

když budeme úplně přesní, tak to bylo zdržování hry od Westhamáka, ale naštěstí se nic nestalo..

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
diastan

Nasri super na to jaky na nej byl vysmech. Zvlaste pod Pellem může WHU hodne pomoct

Reagovat
Whitemedia

tak on tady na něj nebyl výsměch kvůli fotbalovým kvalitám ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

tem současným ano

Reagovat
PP

Ten Guendouzi je už teď slušný box to box záložník, první dotyk slušný, pozičně taky fajn, ale finálku má jak z okresu..

Reagovat
Fenri

Neni, box to box musi byt konzistentni, to Guendouzi rozhodne neni, ma jen zablesky. V jakymkoli jinym klubu z top 6 by si zahral mozna tak v poharech, v Arsenalu se strasne snizila kriteria pro to, co je “slusne”.

Reagovat
Whitemedia

Ampadu je lepší a sedí nám na tribuně..

Reagovat
Le Gunner

Bereme

Reagovat
Whitemedia

se divím, jak vám mohl uniknout vzhledem k jeho fotrovi

Reagovat
Le Gunner

Až s Henrym převezme kormidlo...

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

tak má 19 let a je to první sezona. Za mě teda rozhodně slušný box to box záložník je v kontextu dnešního Arsenalu. Taky by se mi víc líbil Kroos..

Reagovat
Taiger

"box to box záložník v kontextu dnešního Arsenalu"

To je úplně vypovídající

Reagovat
PP

no je.. A pálí nás bota na jiných místech než jeho. Vedle Torreiry a nějakého povedeného AM/CM je zcela dostačující.

Reagovat
masina_LFC

ved ma 19 rokov ty primitiv tam nemozes cakat, ze bude konzistentny

Reagovat
Taiger

hlupák

Reagovat
jacobT

Iwobi dnes vyborny.

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Koala

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Milner, Keita, Moreno, Origi, Matip, Camacho.

Reagovat
Greny

kdyby se vam ted zranil Dijk tak mate po titulu .. proc nekoupite nejakyho zkuseneho stopera ?

Reagovat
Coutinho10

tak nabizi se to, ale Klopp asi nechce Lovrena odstavit a jeho zraneni nema bejt az tak vazny a Gomez by se mel co nevidet taky vratit...snad uz na pristi kolo, takze do toho asi sahat nebudeme, ale je fakt, ze Lovren az na vyjimky mi pije krev

Reagovat
Greny

a to byl treba Pepe volnej .. podle me by treba smlouvu na pulroku - rok vzal sice je to dement ale svoje by si odehral ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my máme zápas dneska, to odehraje Fabinho s van Dijkem. Pak další zápas za týden a to by už měl být Matip připravenej hrát a pak další zápas za dva týdny a to už by mohli být i Gomez s Lovrenem. To už se nějak zvládne i bez Pepeho.

Reagovat
Greny

tak ja myslel ze jsou na tom hur .. a Matipa jsem prehlidl ... on v tom poharu nehral ze?

Reagovat
fenixLFC

Pepe v zivote takeho zmrda

Reagovat
Coutinho10

Pepeho zrovna uplne nechci...asi by horsi nez Lovren nebyl, ale otazka, jestli by na PL jeste mel

Reagovat
smazaný uživatel

Máme na střídačce Matipa. A do konce ledna by měl být zpátky i Gomez i Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge ani na lávke. Že by sa schyľovalo k jeho zimnému odchodu?

Reagovat
R22

Daniel Sturridge is ruled out due to a virus.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vedieť, na flashcore nič nebolo, preto mi to nesedelo

Reagovat
smazaný uživatel

K zimnímu těžko, když mu končí smlouva v létě, ale už musí jít.. k ničemu hráč.

Reagovat
Kowe

bohužel

Reagovat
cokoliv

ani nebojuje o místo, dojde na posledních 10 minut a vyklusává

Reagovat
smazaný uživatel

k niečomu hráč rozhodne je, čo potvrdzoval v príprave a na začiatku sezóny... jeho súčasné výkony sú ovplyvnené tým, že si kopne raz za mesiac, to sa potom ťažko dajú očakávať zázraky, keď nie je v tempe. Pričom príležitosť rozhodne dostať mal, keďže práve Firmino bol nanešťastie totálne nepoužiteľný. Všetko sa to zlomilo až v zápase s Arsenalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Je k ničemu. Pro nás určitě. Na něj se nedá spoléhat, protože jakmile začne hrát pravidelně, tak se zraní a jakmile zase dostává jen pár minut za zápas, tak hraje jak píše cokoliv. Moc mu děkuju za gol Chelsea v této sezoně, ale jinak je k ničemu.

V přípravě kraloval i Dani Pacheco nebo Iago Aspas. Minimálně poslední dvě sezony je Sturridge maximálně tak průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď dobre, nech teda odíde, pokiaľ zoženieme adekvátnu náhradu. Ale čo som čítal, tak medializovaný bol akurát tak príchod nejakého 26-ročného Izraelčana zo Salzburgu. A to si teda nemyslím, že bude nejaký upgrade. Plus za neho LFC zbytočne utratí milióny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radši ať dostane šanci Brewster než Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Najsilnejšia možná aktuálne. Už len vyhrať zápas a budem spokojný.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Iwobi hraje jako Messi

Reagovat
Taiger

GUENDO BRAVŮRNĚ

Reagovat
Taiger

Fabianski ve fantě ale potěší

Reagovat
SpecialOne

Zrovna ty tohle piš v 85. minutě

Reagovat
Coutinho10

ofsajd ho zachranil

Reagovat
Nebelung

aspoň něco

Reagovat
Edgewalker

Dneska i kdyby se hrálo další hodinu tak se nedostaneme ani do šance, natož dát gól

Reagovat
Free_player

to je dobrá marnost

Reagovat
Greny

ten Lacazette mu radil tomu pomeznimu ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si zajel k sousedum na vylet a strávil zde krasny poobedovy cas Proc by taky ne? Lidi v sobotu jezdi na vylety. A ted sup zase zpatky domu za modelkama si zasoustat, a připravit se na vecer v klubu Sladký to zivot.

Reagovat
mr.Silver

Boze, to je sranec. Hlavne, ze nepotrebujeme posily, a jediny kreativni hrac sedi na tribune.

Reagovat
13

Andy je ještě horší než v Liverpoolu, ta zranění ho celkem pocuchala.

Reagovat
spider_8

Když si vezmu, že loni málem skončil u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Já naprosto nechápu, že neni schopnej ani doběhnout do toho vápna na hlavičku. Místo toho čaruje někde kolem.

Reagovat
jacobT

Uz ani tie druhe polcasy nie su co byvali.

Reagovat
Rohlíček

Wenger In

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak na ligu uz to moc nevypada, jeste nas preskoci United. Musime se soustredit na EL

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý hnus dneska, obvykle nehraje obrana, dnes to byla záloha s útokem.

Reagovat
Taiger

Evropská liga je ale naše

Reagovat
masly008

Už to píšu poněkolikáté Emery a Xhaka OUT

Reagovat
Erdovec

solidní zoufalost, asi by měl Emery vysvetlit na tréninku co je offside

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Pomůžezítra Tottenham Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by im dneska newcastle pomôcť

Reagovat
Taiger

Prohráli jsme, ale aspoň Guendouzi je pro většiny fanoušky Gunners perspektivní 19letý hráč

Reagovat
Edgewalker

Kentus a zmar, West Ham ve všem lepší, naprosto zaslouženě vyhráli.

Reagovat
REPLIKATOR

Trapný Arsenal.

Reagovat
Liquid

Reagovat
SunFells

Čekání zda Iwobi něco sám nevymyslí,proto nechává nejkreativnějšího hráče na tribuně?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe dobe jsem zapnul udajne nejlepsi ligu na svete, a nestacil jsem se divit. Za tohle se davaji miliardy za televizni prava? Za tohle berou hraci nekolik set tisic liber tydne? Je mi z toho smutno. Hodne smutno, jak penize znicily tuto hru. Dokud budou fanousci podporovat hrace, kteri se nemaji uz vlastne proc snazit, kdyz uz TEĎ jsou zabezpeceni na dve tri generace, tak se tohle nikam nepohne. Z teto nadherny hry se stal cisty BYZNYS. Fotbal je jen karikatura pro bosse, hrace a sponzory. Masopust, Novak Pluskal a dalsi, kteri dreli a byli to skutecni pani fotbalisti, a pritom umirali po sanatoriech, se musi obracet v hrobe. Slava fotbalu tehdejsi doby. Hanba tomu dnesnimu. Hraci berou miliardy, a pritom ani neodvadeji vykony hodne svych platu. Penize znicili fotbal, a budou ho nicit dal. Neni duvod ptoc marnit timto cas. To si radsi koupim Forbes a prectu si o byznysu neco tam. Je mi z toho fakt smutno.

Reagovat
Erdovec

Ti se musejí obracet v hrobě z toho, že nynější hráči nemusí umírat v sanatoriích?

Reagovat
smazaný uživatel

ti to diktoval Okamura nebo nějakej komanč takovou debilovinu.

Reagovat
Nikikrew

omfg

Reagovat
JohnKoul

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně tomu nevěřím ze tohle je ten tym co byl jeste před měsícem 22 zapasu neporazenej. Tohle je snad jeste větší zmar než loni s wengerem. Bohuzel jiná cesta do do LM jinak než pres EL pro nas nevede. Jeste nedávno bych to neřekl, ale my vedle stopera potrbujem kreativního záložníka jako sul. Tohle je jen marný čekání na chybu soupeře a když přijde tak ji i tak nevyuzijeme... Auba neni vubec ve hre a ani se nedivim když střed hriste prakticky nefunguje. Po dnesku to bude na chlelsea 6 bodu no a příští týden jestli nevyhrajem, tak další sezona PL úspěšně pohrbena. Nechapu co se pres ty vánoce stalo.... Co se tak strašně zmenilo. Taahne se to s naama uz od prohry v Southamptonu. Snad ztráta motivace... Tech 22 zapasu hrali tak, ze za žádnou cenu nechcou prohrát a pak prisla jedna prohra a na to se už mesic "úspěšně" navazuje. treba se příští týden stane zazrak a budeme bodovat s chelsea, pak porazime Cardiff a bude se říkat "back to winning days" a pak dostaneme

sestku na city a pujde to odznova... Jediný s čím můžeme argumentovat je to ze kloppova prvni (pul)sezona v Liverpoolu taky neskončila slavne, myslim ze byli osmí, takže podepisovat emeryho zatím neni úplně na místě. Ale v EL se dostal do finale, což nevim jestli se nam podaří, navic letos je tam o dost silnější konkurence. Loni tam byl jedinej tym z tech evropskych velkoklubu a to atletico a vyřadilo nas. Letos tam je neapol, chelsea, inter atd... Nevim. Myslim ze letos bude V Pl Skončit před united který nas neskutečně dotahuje

Reagovat
13

Klopp do LFC přišel už během rozjeté sezony, neměl k dispozici letní přestupové období a nemohl s hráči pracovat během letní přípravy.

Reagovat
Le Gunner

Jo je to trenérský bůh, už víme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Já bych si k vám celkem přál Tuchela.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to napísal.

Reagovat
Golasso

Klopp přišel po tom, co jste tuším rok zpátky málem doklouzali až k titulu. A stejně mu trvalo X let, než o ten titul zase začal hrát. Arsenal byl ve sračkách už tak 2-3 roky před Emerym a předtím to taky nebylo vůbec slavné. Navíc v Live nikdo nebyl 22 let a tým se nebudoval na základě vůle jednoho člověka... Klopp přišel do rozjetého vlaku a byl jedním z posledních kousků skládačky. Emery přišel na začátek projektu, který ale kvůli finanční situaci klubu a dlouhodobě špatnému minulému vedení bude ještě dost náročný a sám jsem zvědavý, jak tohle vše dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, akorát už neměl Suareze, Sterlinga a Sturridge byl často zraněný. Takže asi to nejdůležitější z té 13/14 sezony neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

celý útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp poslední kousek skládačky, ale kdeže...

Reagovat
smazaný uživatel

No aby Arsenal udělal vůbec šestku s takovou sračkou bez zázračných druhých poločasů to bude drama.

Reagovat
TrueCommunist

Dneska otřesný výkon, je vidět, že Guendouzi na to nemá a bojim se, ze nikdy mit nebude..Navic má poměrně špatnej pohyb a furt se snaží dávat nesmyslně finální prihrávky.. s takovymi hraci se nikdy nikam neposuneme... To uz bych dal radsi sanci Willockovi nebo Smith-Roweovi. Zaslouzeny vitezstvi West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Brighton!

Reagovat
Greny

Tottenham - United

Mike Dean

Reagovat
supporter

Super

Reagovat
Coutinho10

skoda Firmino...malem to mel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý betóooonik ten Brighton

Reagovat
Coutinho10

hodne tezko se tam dostavame...

Reagovat
smazaný uživatel

najradšej by som presunul Henda na stopéra, ale ten je horší hlavičkár ako Fabinho sa mi zdá.

Reagovat
FCSL

Mrdky z Lestru tvl Vsadim je dneska a s Cardiffem, mezitim si porazej doma City a venku Chelsea a Everton

Reagovat
smazaný uživatel

tie nákopy nemajú moc šancu na úspech

Reagovat
Greny

kluci z Fulhamu dnes ve strelecke forme

Reagovat
smazaný uživatel

polhodina bez strely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Salah sa nedostal vôbec do hry

Reagovat
cokoliv

Wijnaldum a pan kapitán to sou definice posouvacu oni by snad i z malého vápna radši nahráli stoperum

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Gini a Hendo hrajú hrozne alibsticky, nedávajú loptu rýchlo od nohy, chcelo by to v zálohe skôr Fabinha, ale Matip ešte nie je asi úplne fit...

Reagovat
cokoliv

Shaq se musí stahovat k nim do středu a snažit se tvořit, bohužel pak bude chybět vepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Liverpool slušná nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo a Wijnaldum nemôžu hrať spolu...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Free_player

další vlastňák dneska

Reagovat
Luc-Luc

hrozne nekreativni ten stred, do druhe pule Keitu

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson tam čo stvára preboha

Reagovat
Luc-Luc

Hendo ma zase svuj den

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton je doma dobrej, nečekal jsem nic lehkýho, ale tohle je strašný. Střed naprosto zoufalej, Hendo s Ginim nezahrajou balon dopředu. Chybí nám pohyb, strašně. Keita prostě musí na plac.

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Wijnaldum mě začíná pěkně srát. Všechno mu trvá věčnost a nedá jedinou přihrávku směrem dopředu!

Reagovat
R22

já se ho jindy zastávám, ale dneska mi taky leze na nervy, dostane přihrávku a drží to půl hodiny než s tím něco udělá

Reagovat
Coutinho10

trosku me tento polocas desi, protoze nejsme o moc lepsi nez na Wolvesu posledne v FA Cupu

Reagovat
vladis271

ty kokos to je humus, neskutočný humus. Keita okamžite do hry za Hendersona a Fabinho nekreatívnejšieho stopúra som ešte nevidel, človek by si myslel, že ako stredák to bude ťahať dopredu, ale nie. Každá jeho prihrávka ide dozadu. Fuj. Je mi z toho polčasu nevoľno.

Reagovat
13

Je rozdíl si rozehrávat když máš za sebou dva stopery a nebo když jsi poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Riadne si zapreháňal s tým Fabinhom

Reagovat
vladis271

no to teda nie. Fakt hrá strašne smerom dopredu.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester

Reagovat
cokoliv

Tahle záloha prostě nic nevytvoří. Minulou sezónu, když se hrál hurá fotbal, to vyhovovalo útočnému triu, oni nepotřebovali pořádnou podporu od zálohy, při té brejkove hře, kdy přes rozhazenou zálohu prosli jak nůž máslem a potom si prohráli s obranou. Ale když teď hrajem tímhle stylem, kdy se snažíme víc o postupný útok, jde strasne vidět jalovost henda a giniho, případně milnera, kteří prostě nejsou schopni dát prunikovou přihrávku nebo snad dokonce vykombinovat zalohu soupeře. Odvedou si svoje dozadu, ale dopředu 0.

Klopp to naštěstí viděl a přivedl si Fabinha a keitu. Ale fabinho teď musí hrát na stoperu a keita prostě nepredvadi moc dobré výkony, hodně ztrácí a propadá. Snad se zvedne, protože v té záloze bude fakt potřeba.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

- Fabinho to dnes dáva na skúseného harcovníka na stopérovi, rovnocenný partner VVD

- Brighton výborne bráni a zhusťuje stred, ale dopredu slabučky, Hendo s Ginim to tam ovladajú, jedine z čoho mali ako taký náznak šance je vtedy, keď sa snažíme zo všetkého na krásu vykombinovať

- dominujeme na lopte, ale absentuje finálna nahrávka, teraz je ten čas, kedy by mal ísť na pľac Keita a konečne ukázať, že je hodný toho čo za neho LFC zaplatil

- tak ako Gini, tak aj Hendo musia hrať, máme v nich istotu, defenzívne sú výborní aj keď dopredu nič nevymyslia, ak by sme dostali jeden gól, to by sa už ťažko otáčalo, Shaq nevýrazný, takže namiesto neho Keita

- skvelý výkon rozhodcu, necháva hru plynúť

Reagovat
rave

Brighton to teda solidně zabetonoval. Bude to chtít víc náběhů do vápna a hrát to přes křídla. Ty dlouhé balony za obranu od stoperů nám zatím vůbec nevychází. O větší podpoře útoku od zálohy si asi s tou naší dvojkou můžem nechat jenom zdát. Winjaldum nedal za celý poločas delší přihrávku jak na tři metry. Hendersona radši hodnotit nebudu, protože na toho jsem už tak alergický, že se mi chce zvracet jen co ho uvidím, takže bych nebyl objektivní. Snad tam Klopp co nejdřív pošle Keitu, Brighton nevypadá, že by nás měl nějak vážně ohrozit.

Reagovat
Liquid

Liverpool 0 střel na branku za 1.půli na Brightonu, slušná krize jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby si mohl takovou krizi dovolit každý.

Reagovat
smazaný uživatel

a 1 strela hned gol, luckeri

Reagovat
rave

Ty vole Mo, tohle nepřihrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd terorista

Reagovat
smazaný uživatel

na dementech jako jsi ty, technecium apod. me nejvice fascinuje jejich vytrvalost... každopádně 0:1 blbečku

Reagovat
technecium

No penalty, no partypool

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

aspon strela na branu Mo ...chce to pridat

Reagovat
rave

To byl ale hodně stupidní zákrok

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
smazaný uživatel

easy Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah <3

Reagovat
13

Salaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltypool

Reagovat
Big Virgil

Myslis ze nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

na něho je zbytečné reagovat, jeho životním smyslem je vytrvalé blití na ef na Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že ne, Salah je největší simulant, ale pískat mu to musí protože jinak by udělal někde teroristický útok

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cokoliv

ty si hrozně jednoduchý člověk, za tebe se musí stydět i mufani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

gratulujem k uspesnej lobotomii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Ranoth

ty sa prosimta nerozmnonzuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

a ty si davaj pozor na bomby

Reagovat
Liquid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
oli9

ty to nezvladas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

na co kreativno hrace, staci Salah ve vapne

Reagovat
Luc-Luc

kraaasa Mooo

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaal Saaalaaaaaaaah neskutecna prace

Reagovat
smazaný uživatel

no konečne

Reagovat
nani92

ako inak penalta, tejto lige už nepomôže nič

Reagovat
pytlerLFC

Reagovat
technecium

Sleduj La Ligu

Reagovat
nani92

rád by som sledoval Real, ale na to sa fakt nedá pozerať

Reagovat
technecium

Zkus Eibar, Betis nebo Levante, vcelku zajímavý týmy. Ostatni v Anglii by hráli o Evropu

Reagovat
technecium

*ostatně

Reagovat
nani92

tp by som už šiel za tou Valenciou, kedže rok som jej musel fandiť

Reagovat
Jordi Alba

Betis v týhle sezoně herně ani ne.

Reagovat
technecium

Je fakt, že oni hrajou dobře jen proti silným mužstvům

Reagovat
Jordi Alba

Mít v týmu útočníka, co bude dávat góly, tak se jim možná to držení míče i vyplatí. Každopádně mají hodně kvalitní mužstvo a to třeba ještě Inui a Boudebouz skoro nehrajou. Tým mají klidně na souboj o LM.

Reagovat
rave

Reagovat
cokoliv

přestanme pískat jasné penalty aby mufani měli klidné spaní

Reagovat
13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
scheeza

Zlatej mladej Ronaldo a jeho simulace v PLnež ten arab s trvalou

Reagovat
smazaný uživatel

ešte, že tak Fabinho

Reagovat
Hokaido

Co teď předvedla obrana Sotonu při „bránení“ Ndidiho je absolutně neuvěřitelný.

Reagovat
Luc-Luc

Fabinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Montoyův zákrok teď cca na půlce :-) v hokeji by se pískal pád pod nohy

Reagovat
rave

Zbytečně je necháváme hrát teď. Keitu za Shaqiriho a 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to čo je za striedanie lol

Reagovat
scheeza

Premier League penalties won since Christmas Day ⚽️

4 - Liverpool

1 - Chelsea

1 - Crystal Palace

1 - Everton

1 - Fulham

1 - Leicester

1 - Southampton

Dejte jim ten pohár rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

to je nechutná tlačenka

Reagovat
smazaný uživatel

tak ju nejedz

Reagovat
smazaný uživatel

vychoniárština

Reagovat
Liquid

Reagovat
pytlerLFC

Vy jste hrozný plačky

Reagovat
smazaný uživatel

krasa, fakt sa to blizi

Reagovat
Honza Matoušek

Když hodně útočíš, budeš mít víc penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalties in Premier League 2018/2019

Manchester United had the most - 6.

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

united, palace, bournemouth.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je toto za tendencnu a primitivnu statistiku ? keby faulovali v septembri tak by boli penalty vtedy ale oni fauluju teraz tak su teraz

Reagovat
Coutinho10

uz nevedi, co by vyhledali...zoufalci

Reagovat
kvasha16

FA

Reagovat
icka

Reagovat
MCFC_8

Ako inak...jasne...

Reagovat
Greny

Ať už táhne s tou dvojici Willian , Pedro do klidně doprdele

Reagovat
Coutinho10

Firmino dobra....velka skoda

Reagovat
Whitemedia

Willian nemohl samozřejmě v základu chybět..

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum, mohlo byť rozhodnuté

Reagovat
Luc-Luc

dobra na Wijnalduma

Reagovat
smazaný uživatel

Mo...

Reagovat
Coutinho10

Mane...to chtelo pojistku

Reagovat
Luc-Luc

Mane

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo no jen ať tohle nemrzí

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sú to nervy

Keita si takto základ nevypýta

Reagovat
cokoliv

Klasická keitovina, proto nehraje, on má kixu na minutu víc jak lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlho s hrá dpč??

Reagovat
Kluivert9

To tady zas bylo u fanoušků Chelsea naivity, že bude hrát Odoi Už aby byl v tom Bayernu.

Reagovat
Whitemedia

nevymýšlej si pls, Willian má základ předplacený a všichni to víme

Reagovat
kvasha16

aby sme si v lete nepovedali: "To tady zas bylo u fanoušků Barcelony naivity, že Willian nepřijde" uz aby bol u vas

Reagovat
Kincl

Tak snad City také vyhrají hodilo by se to :)

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bol pekný shit, ale 3 body sú 3 body

Reagovat
Coutinho10

yes, zvladnuto

Reagovat
Luc-Luc

byly to nervy ke konci... ufff LFC o tri body bliz k titulu

Reagovat
REPLIKATOR

Hrozný zápas. Ještě že ti žebráci nám darovali penaltu.

Reagovat
nani92

15 minut do výkopu a niekto tu nenapísal zostavu Chelsea, Sarri vým znechutil futbal viac ako nám Mourinho?

Reagovat
Whitemedia

Co chceš psát, hraje pořád to samé..

Reagovat
Greny

K čemu psát sestavu když všichni víme jak nastoupime

Reagovat
Mimalu

Pedro

Reagovat
Hokaido

Luiz zase úžasnej balon.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Whitemedia

Pedrooo.. Luiz prostě do ofenzívy umí, mohl by hrát v záloze místo Jorginha

Reagovat
Whitemedia

jak špatný asi Emerson musí být, když si nekopne přes tohohle Alonsa..

Reagovat
Whitemedia

a Mikel taky nemusel odcházet, by v klidu zvládl to, co zvládá na hřišti Jorginho..

Reagovat
fajdax

Zda se mi to, nebo Azpi dostal za úkol chodit víc dopředu? Už nekolikatej zapas po sobě jsem si toho všiml

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrátor

Reagovat
Error

Neuveritelne nudne zapasy posledni tydny. Ja uz netusim, kde se bere moje motivace to pokazde zapnout.

Reagovat
Whitemedia

ale tu nudu bych ještě nějak překousl, nezvládám ovšem tu trojici hráčů, kterou Sarri miluje tak, že ji nikdy neposadí, i když měsíce nehrají vůbec nic..

Reagovat
kvasha16

Jorginho na beton, dalej asi Alonso, a treti?

Reagovat
Whitemedia

Jorginho, Alonso a Willian..

Reagovat
icka

Reagovat
fajdax

Proti slepicim mě to bavilo ale dneska u toho usinam

Reagovat
ajouki

Na Stamford Bridge dnes dva betonující týmy. Hrozný zápas. Jen Chelsea má víc individuální kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian pls nedaj gól (tiket), dik

Reagovat
Whitemedia

toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

neskutečnou smůlu máš

Reagovat
Talker

Ale to není špatný systém sázet na to, že Willian nedá gol. Trefil se ve 27 zápasech za 5.5 roku, odehrál cca 175 zápasů. Tj luxusní pravděpodobnost 1.7, že dá v zápase gol. Jaký je na to kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

1.33 bol dnes, ale po dnešku končím s tipovanim

Reagovat
Talker

Na základě jeho výkonů v dresu CFC je pravděpodobnost, že dá gol, 1.14. Tj když budeš na tohle sázet dlouhodobě, tak nemůžeš být ve ztrátě

Reagovat
kvasha16

teraz tu ostane minimalne do konca zmluvy kvoli tebe

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Willian, made my day

Reagovat
Svatej

Willian je neskutečnej lempl. Fakt nevim, co na něm sarri vidí, co jinej křídelník nemá.

Reagovat
Whitemedia

na míči je to přeci top hráč, o kterého nesmíme přijít

Reagovat
Svatej

Napadlo mě to samý, pak jsem si ale uvědoil, že tu vlastnost stejěn nevyužívá, tak proč ji zmiňovat.. Fakt už ho nenávidim tak moc, že se to těžko popisuje..

Reagovat
Whitemedia

mně je z něj blbě jen ho vidím, to jsem nezažil ani u Torrese a Moraty.. ale brzy se k němu přidá Jorginho a Alonso, jestli je Sarri konečně nepošle na lavičku..

Reagovat
kvasha16

to bol aj Mikel... a teraz tam mame Jorginha...

Reagovat
Greny

Afro

Reagovat
smazaný uživatel

pedro nedocenitelnej hrac

Reagovat
Pedro10

Reagovat
Error

Zmena, uz se nenudim. Ted jsem nasrany. CHO v polocase nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU este fakt tu top 4 da

Reagovat
EXoRcIsT

dobre je ze aj ked sa zajtra prehra tak na dalsi tyzden hraju Arsenal a Chelsea proti sebe

Reagovat
fajdax

Jeden z nejhorších poločasu sezóny. Katastrofa

Reagovat
Greny

Willian dolů na plac Giroud a Hazard na svůj post

Jorginho dolů a na plac nemusí jít klidně nikdo... staci říct ať Kanteho odebrání i střed... A aspoň se zbavíme těch namazu

Reagovat
Svatej

Sarri se do tý záhuby regulérně cpe vlastní vůlí. Jorginho nemá na hřišti co dělat už od listopadu, ještě mu prodáme kvalitnější konkurenci. Alonso uplně stejnej případ s tím, že u něj tu konkurenci kupovat ani prodávat nemusíme, protože ten týpek stejě bude hrát díky svým cenťákům ve vzduchu.

Willian je čirý zlo, tímhle tempem si někdo v blízký době objedná jeho únos. Ten hráč musí ten klub už nenávidět, když se člověk podívá na jeho výkony..

Reagovat
Error

Reagovat
vitasrp

To je příšernej výkon, však tenhle fotbal v našem podání nemá vůbec žádnej smysl, v ofenzivní fázi je to akorát hra ze strany na stranu bez jakýkoliv penetrace. Centrovat ze stran nemůžeme, jelikož ve vápně není vůbec nikdo, krom Pedra není nikdo ochotnej udělat náběh za obranu, když táhne akci Hazard, tak Willian raději stojí na vápně a čumí, než aby diagonálně naběhl za obranu a buď obdržel přihrávku, nebo odtáhl hráče.

Newcastle se pak přestal bát a začal být nebezpečnější, to vyrovnání je naprosto zasloužený, vzhledem k tomu, že jsme teď za 3 domácí zápasy dali jeden ligový gól, tak se těším, jak to budeme v druhé půli lámat.

Alonso je úplně k ničemu, jistota na míči vůbec žádná, přihrávky neustále do špeku, navíc ho soupeř kontroluje jednoduše tím, že k němu doběhne.

Jorginho je taky úplně mimo, má naši hru kontrolovat, místo toho dává příšerný přihrávky, volí hrůzostrašný řešení a kazí, přijde mi, že hraje úplně bez sebevědomí. Vůbec to není ten klid na míči, co by měl představovat.

A Willian, to prostě nemá cenu. Pedro aspoň udělá ten náběh za obranu, i když jinak se od něj člověk nadstavby v situacích 1 na 1 nedočká. Willian je ale úplně k hovnu, to se opravdu nedá.

Reagovat
Error

Reagovat
spider_8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

k tvojmu prvemu odseku, drzime loptu kombinujeme, ale vo finalke z toho nic nie je, co vidime vsetci, a mam len taky postreh v suvislosti s tym, co som cital na nasom fore od Alexa, ze ani nie je vidno nacvicene akcie v ofenzive (ako sa Conteho) ..... bezpochyby sa nasa rozohravka od brany od prichodu Sarriho zlepsila, vieme vykombinovat situacie, z ktorych by sme posledne roky len odkopavali loptu (mylism ze aj ty si to nedavno podotkol), a vzhladom na to ze vacsina trenerov buduje hru od defenzivy (aspon myslim ) tak nie je problem nasej ofenzivy (okrem toho, ze jediny individualne schopny hrac tam je Eden, o tom sa netreba bavit, na kridlach je potrebna zmena), ze mozno Sarri zatial obetuje finalnu fazu na ukor defenzivnej spolahlivosti? pretoze ta sa bezpochyby zlepsila v posledom case a ofenziva je tiez trochu impotentnejsia ako na zaciatku sezony, podla mna

Reagovat
icka

Reagovat
Snatus

Tak jsme ztratili další sezonu

Reagovat
Whitemedia

kouká se na to ještě hůř než pod Contem v minulé sezoně..

Reagovat
Snatus

To by mi nevadilo, kdyby to mělo nějaké dlouhodobější opodstatnění. Ale ta sestava je furt stejná, kádr ani výkony se nikam neposouvají, nemáme ve vedení schopného člověka, který by dokázal držet nějakou filozofii a stavbu týmu.

Reagovat
spider_8

To jsou ostudné výkony, co letos doma předvádíme. Hrajeme proti největší tragédům v lize, dáme gól v deváté minutě, všechno hraje v náš prospěch, ale stejně pak předvedeme tohle. Naše záloha absolutně neexistuje, Jorginho všechno posere a Kovačiče jsem viděl u míče snad jednou. Teď už fakt doufám, že v zimě přijde jak Barella, tak Paredes, protože momentálně jediný schopný hráč do zálohy je Kanté a ten hraje mimo pozici

A to Willianovo zakončení na konci poločasu je normálně na pokutu, ten hráč už mě absolutně nebaví. Pedro sice zahraje dobře jeden z pěti zápasů, ale aspoň je občas schopný normálně zakončit.

Reagovat
vitasrp

Jsem si až dneska uvědomil, že on krom duelu s Fulhamem zasáhl do každýho zápasu a týmu doposud přinesl úžasný dvě branky, přičemž obě přišly po střelách mimo vápno. Fakt neskutečný, nejenom že se do šancí moc nedostává, když už se mu to podaří, tak to tradičně totálně zajebe.

Reagovat
spider_8

Klasika

Reagovat
blade115

Hehe...

Reagovat
Talker

Vždyť Willian má za dobu u nás průměr 5 ligových golů na sezonu. To znamená, že letos má 60% splněno. Vůbec nic nového, on se za ofenzivního hráče prostě považovat nedá (a nikdy nedal).

Reagovat
kvasha16

fakt nechapem jeho existenciu u nas ... skoda ze som si nespravil fotku, ale v jednom zapase bol cca v podobnej pozicii v 16-tke ako dnes (trosku ina situacia, ale mal volny priestor na strelu) a on dal paticku nabiehajucemu Alonsovi, ci kto to bol za nim, som nechapal proste ako sa da v takej situacii nevystrelit ... fakt nerozumiem ako sa taky dlhy cas moze u nas ignorovat pozicia kridelnika.. nam fakt chyba nejaky DoF alebo nieco podobne

Reagovat
Coutinho10

Mourinho bude ve studiu na BeIN Sports pristi kolo na zapase Arsenal - Chelsea

Reagovat
Mimalu

WILLIAN aspoň něco

Reagovat
Mimalu

akorát se ho už nezbavíme, no...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Where are you now, haters?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pingla

wilda

Reagovat
Whitemedia

ale to snad ne...

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
fajdax

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Willian si zase pojistil sestavu na pár měsíců dopředu.

Reagovat
Minister

Barca vie prečo ho chce

Reagovat
Svatej

Barkley na hřiště, doufám že za Hazarda třeba

Reagovat
Greny

Tak Odoi může na pultíku již klidně hostovat když dali gól oba kraje

Reagovat
Greny

Na pohodu jit

Reagovat
Whitemedia

Barkley na tom hřišti chyběl

Reagovat
fajdax

Bože proč Barkley

Reagovat
vitasrp

Barkley je ale luxusní posouvač míčů. Kdyby od něj chtěl člověk najít nějakou nadstavbu, musel by se v čase vrátit do října.

Reagovat
Mateo16

Ach joo zacnem platit niekomu aby mi odporucil Edenom skvely zapas. Zase nic.

Reagovat
nani92

v tejto sezone to už nezažiješ, ked bude stále na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní šlágr vlastně nemůže dopadnout špatně (z hlediska LFC), ideální by byla plichta 3:3, nějaká bitka a dvě červené na každé straně

Reagovat
smazaný uživatel

TOT 0-3 MUFC

Reagovat
avicii

Dam ti

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé na dnešnom zápase je, že Manchester ide do zápasu s tým, že vlastne nemože "prehrať. Keď sa vyhrá, tak je to super práca od Solskjaera a potvrdenie skvelej formy. Keď prehrá, tak je to len začiatok a výsledky sa dostavia neskor, no každopádne sa klub vybral správnym smerom.

Na druhej strane od Tottenhamu sa očakáva výsledok, inak je znovu vonku z boja o titul.

Zvláštna situácia, po mnoho rokov to bolo presne naopak.

Reagovat
EXoRcIsT

ja idem do zapasu tak ze ked vyhrame tak aspon dotiahneme top4 a ked nie tak aspon tottenham bude na dostrel liverpoolu a city

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Chce Poche vyhrát nějaký pohár nebo bude uprednostovat ligu? S naší marodkou a šířkou kádru dlouho nezvladneme válčit na čtyřech frontách.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlhodobo zranení hráči sa začínajú pomaly dávať dokopy. Škoda, že Son odíde na mesiac na Azíjsky pohár. Je Január, a stále sme v 4 súťažiach. Veľmi dobre sme zvládli nahustený December, postúpili sme z takmer stratenej skupiny v LM a to i napriek tomu, že sme mali veľmi veľa hráčov na marodke.

Opakujem sa, no podľa mňa nemáme až tak úzky káder, ako sa často spomína. Na striedačke v kádri bez zranení je Davinson, Aurier, Davies, Sissoko, Dembelé, Wanyama, Lucas Moura, Lamela, Gazzaniga, Llorente. Neviem v čom je to horšia lavička, ako napr. Liverpoolu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Sona bude velká škoda, ale aspoň dostane víc prostoru Lucas. Lavičku jsme vcelku stabilizovali, ikdyž asi teď nějací hráči odejdou, tak uvidíme koho přivedeme. Ndombele by byl perfektní.

Zvládli jsme hodně těžkých zápasů to je pravda, a jsme ve všech soutěžích. Důležité bude udělat nějaký úspěch, ten tým už je dlouho pohromadě a ztráta takového Chrise, by byla fatální. Nechci dělat paniku a věřím, že Levy ho nenechá odejít a dá mu lepší plat + udělat nějakou trofej.

Ne že bysme doteď neměli úspěchy v podobě stabilní LM, ale něco tomu chybí. Celý klub, fanoušci atd. už potřebují nějaké potvrzení té filozofie, kterou jsme se vydali.

Reagovat
fenixLFC

nebude skor problemom pcoheho neochota setri sily ked sa da? vid tie striedania a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevím jestli je to jenom tenhle zapas. Spis mam pocit, ze kdyz k nam prijede MU, Arsenal nebo Chelsea, tak se ocekava vítězství a plichta by byla zklamání. Fakt je občas zajímavé si ty nároky porovnat s těmi z před Pochovym příchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

a to nehráme ani doma. Ale na Wembley hoodoo si dnes už nikto ani nespomenie, jaká to bola blbosť.

Reagovat
Coutinho10

včera na Seznamu, jak byl Mikloško, tak jsem se podíval na sestřih toho jeho slavnýho zápasu, který ovlivnil boj o titul v posledním zápase PL v roce 1995 a hodně zajímavý a podobný drama jako byl třeba ten titul MC 2012...doporučuju všem, kdo to třeba neviděli (jinak Blackburn měl 2 body náskok před MU, ale horší skóre)

WHU - MU

https://www.youtube.com/watch?v=dj4RCLRj4S8

LFC - Blackburn

https://www.youtube.com/watch?v=HYXp51XZjlM

Reagovat
smazaný uživatel

ten Redknapp to číro tam

Reagovat
Coutinho10

oba dva ale zajímaví.....Harry kouč WHU a Jamie hráč LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, známa situácia. A potom ufnukani mufani budú hovoriť, ako ich LFC nenávidí . Ak by to hráči vtedy chceli pustiť Rovers, podali by iný výkon. Ale mancs aj tak nevyhrali na Upton parku , no proste komici.

Reagovat
Coutinho10

ale jinak zajímavý moment, že Kenny Dalglish byl zrovna na Anfield na straně hostů a ty emoce v posledních minutách při golu Jamieho Redknappa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a taky je známý fakt, že pokud byste rupli, tak jste se nekvalifikovali pro další rok do evropských pohárů...tak si ty vaše pohádky o férovosti zase strčte za klobouk, primárně tam šlo o váš zájem, ty komiku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně to co letos předvádí na EF mufani za hon na LFC je ale skoro trapnější jak hádky Messi X Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

*Messi > Ronaldo

Reagovat
Infi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

to si fakt nemyslím, za ty roky, co tu předváděli jenom třeba čistě na SAFa...k tomu se ani nepřibližujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Red nose sa správal jak špina a zneužíval svoju pozíciu.

Reagovat
Swarley

jo jo Olo, to je přesně to, o čem mluvím...pak si ještě zase naběhni nějakou sračkou o vaší superférovosti a my na vás pořádáme nějaký hon...jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hrozná attention whore ...

Reagovat
Swarley

Olo, zvládaj trošku

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to za pár let označil za respekt a uznání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Hrozně nezvládají.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Tu PD odpornost neprekona v bluzkych letech nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa je v tom, že ten zlý zlý zlý Liverpool FC vám pomohol k zisku titulu a vy ste to zahodili .

Reagovat
Swarley

no to právě není, hráli jste o svůj zájem, ne pro nějakou naši pomoc nebo vaší závratnou férovost...

my to zahodili, to je samozřejmě pravda Olo...

Reagovat
vladis271

ako nechápem čo sme tam vyvádzali. Tam sme mali hodiť uterák do ringu a dať im pohodovú výhru 0:3.

Reagovat
Coutinho10

jak píše Swarley (má pravdu), tak k jistotě zaručení evropských pohárů jsme potřebovali vyhrát

viz tato tabulka: https://en.wikipedia.org/wiki/1994%E2%80%9395_FA_Premier_League

Pokud by jsme nevyhráli, tak místo nás by si tu pohárovou příčku zajistil Newcastle

Reagovat
vladis271

tie šance Colea na konci

Reagovat
Coutinho10

j jako fakt neuvěřitelný, co tam v těch posledních minutách zazdili

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ty musíš promarnit času hledáním takovýhlech věcí, když tě stejně nikdo nebere vážně.

Reagovat
Ranoth
Reagovat
vladis271

južania sú divní ľudia v každej krajine.

Reagovat
smazaný uživatel

jebkovia ufnukani

Reagovat
13

Tohle má být ten sympatický Brighton jak mi tu bylo kdysi hromadně sděleno? Friend to na svoje poměry zvládl uplně v pohodě to utkání, možná mohl míň domlouvat a rozdat víc karet.

Reagovat
Mimalu

Brighton sympatický je... a nějaký fanouškovský twitter účet, který si po zápase zapřehání na tom opravdu nic nemění...

Reagovat
vladis271

Inak sme prvý tím, čo na Brightone udržal čisté konto túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sme im nedovolili ani jednu strelu na bránu.

Reagovat
13

Taky totiž proti nám hrozně zalezli mi přišlo.

Reagovat
vladis271

ale vychádzalo im to dlho. Po našom góle si však nevytvorili nič.

Reagovat
vladis271

Southgate do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Southgate. Relax, it's only smoke screen

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are considering an approach to Gareth Southgate, the England manager, as they become increasingly concerned that Mauricio Pochettino will stay at Tottenham Hotspur this summer.

Reagovat
smazaný uživatel

To neee dopici... proc se z neho dela v UK dobrej trener nikdy nepochopim ..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Me by zajímalo, jestli Woodward Pochovi volal, aby si ho naťukl. Jako říkám si, ze takovy hovor by mel probehnout ještě pred jmenovanim Oleho, potazmo vykopnutim Mourka. Pochybuju, ze hledaji backup řešení na základě toho co Poch blábolí na tiskovkach...

Reagovat
smazaný uživatel

Son hraje Jaktože není na Asian cupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Až zítra odlítá.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony, Lingard, Rash

Reagovat
kiwwi

Manchester United Starting XI vs Spurs - De Gea, Young, Lindelof, Jones, Shaw, Matic, Herrera, Pogba, Lingard, Rashford, Martial

https://twitter.com/ManUtd/status/1084472666415923201

Reagovat
iamek

Sanchez zase zraněny?

Reagovat
kiwwi

To je jedno, toto je aj tak základ

Reagovat
Grahf

to má ešte z toho readingu. Každopádne zopstava dobrá, fellaini ani na lavičke, takže žiadny debilný plán B

Reagovat
iamek

Afro snad půjde už v zimě

Reagovat
smazaný uživatel

No Lukaku?

Reagovat
kiwwi

Super Sub

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nic mu není, jen není v základu?

Reagovat
Hokaido

Jop, momentálně je to náhradník.

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Sissoko, Eriksen, Dele, Son, Kane.

Super Jan

Reagovat
smazaný uživatel

Janby Alderwiertonghen!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ako hra Andre Gomesinho?

Reagovat
Ondiis

Může být rád, že už nedostal 3 žluté

Reagovat
pingla

Bez Alexise?

Reagovat
vladis271

Super, jeden z tých zápasov kedy ťa žiaden výsledok nesklame.

Reagovat
SCELO

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SpecialOne

Koukám od 60. minuty a Gomes už měl mít tak 6 žlutých karet, nechápu, že ten zápas dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

700. Pro dnešní vyhru Spurs!

Reagovat
Swarley

snad Toby ví, za které barvy už má hrát

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by jsme ho po zápase vzít do letadla

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEED!! COME ON!

Reagovat
jenage

Proč nehraje Bailly?

Reagovat
Greny

stopka za tu cervenou ?

Reagovat
Manik...

Někdo stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Hazte streamy, honem honem, diky bratri.

Reagovat
Manik...

Neměl to dávat seznam tv?

Reagovat
Swarley

Ne, dávali už WHU s Arsenalem

Reagovat
Manik...

Jáj, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasny, Matič je slepej.

Reagovat
Whitemedia

Son

Reagovat
Gareth Bale 11

To je škoda. Ale Sonny.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak strašný.. vědět že bysme mohli být zase v top 4 ale mít Jonese na stoperu a cítít tak že, si tu top 4 fakt nezasloužíme..

Reagovat
Greny

letci ze Spurs uz to zase zkousi na penalticku ?

Reagovat
jk

Bohužel tam účka nemaj takový nemehla jako čukotka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Morata taky pada v kazdym souboji jako Kane a Son a taky u nej me to sere ...

Reagovat
smazaný uživatel

pls...

Reagovat
Whitemedia

tak Morata je kokot, na to nám nemusíš posílat odkaz na video..

Reagovat
Greny

Reagovat
Swarley

To musí dávat Jessie z prvni

Reagovat
C-M@ster

Jako hrudí?

Měl to dávat na malý vápno volnejm spoluhráčům místo těžkýho zakončení.

Reagovat
Swarley

Vsak to letělo půl dne, mohl se k tomu postavit líp

Reagovat
kiwwi

ved to predlzoval hlavou Toby

Reagovat
Swarley

Aha, to pak beru zpět

Reagovat
C-M@ster

Být tam místo Lingarda Nasri, už vedeme.

On je neuvěřitelnej šupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Je naprosto nedůstojný, že Lingaard hraje v tomto věku ještě za United. Kdyby mu bylo 19 tak neřeknu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
pedroLFC

Každopádně to zatím vypadá na skvělej zápas. Slušelo by tomu třeba 3:3

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Super alibismus Martial, zpracovani taky na picu. Druhej Henry my ass.

Reagovat
nani92

keby som nevedel, ktoré z týchto 2 mužstiev hrá o titul, tak by som povedal, že my

Reagovat
masina_LFC

spurs hraju o titul v ktorom vesmire?

Reagovat
Nikikrew

Hned je to iny futbal ked United sa snazia hrat futbal, t.j nebranit ale hrat aj dopredu

Reagovat
Tommy the Gunner

hrajou dobre

Reagovat
Minister

Reagovat
pingla

to je prostě radost se na to dívat po těch letech

Reagovat
Tolstobik

skoda jen, ze sezona je uz zkurvena

Reagovat
smazaný uživatel

Porad jsme v LM a hrajeme o ctvrty misto.. a v poharu taky jdeme dal.

Reagovat
Tolstobik

no realnej je jen pohar...a to ctvrty misto mozna

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale kdyz si vezmes jak strasny to posledni roky bylo.. Mne by letos stacilo 4 misto a nalezeni novyho manazera (snad Ole). A pristi rok 2-3 posily a 3-4 odchody lidi co uz meli byt davno pryc... takovy zkurvy obdobi mely vsechny tymy.. pravda, u nas uz to trvalo az moc dlouho, snad to ale konci..

Reagovat
Kluivert9

a na titul ten kádr není.

Reagovat
pingla

samozřejmě, že je, ale hráči jako Lindelof, Rashford a jiní musí pořád hrát tak, jak hrají teď (myslím tu chuť spojenou s formou), pak by to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

S Jonesem, Lingaardem, Matičem, Youngem v základu podle mě fakt ne.. to by museli mít ostatní týmy fakt slabej rok.. je to na top3 s vypětím všech sil.. ale na titul to bude chtít ještě hodně vyladit..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Takže minulej rok to bylo na top 2 s vypětím všech sil a hrozným fotbalem a letos max na top 3?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni totiž byli Liverpool i Spurs slabší než letos.. je ti 12? Ztrácíme 10 bodů na 3 místo, tak asi úplně easy na třetí místo nemáme a na druhý už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, 12 bude spíš tobě. Bavíte se tady jestli ten kádr má na titul, tudíž je snad zřejmý, že se nebavíme o letošní rozjeté sezoně, ale o tom, jestli ten tým může potenciálně bojovat o titul. A já říkám, že pokud pod Mourinhem s daleko horšími výkony jako teď mohl skončit druhej, proč by nemohl další rok skončit lépe jako třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože pokud se nedostanou Spurs, Liverpool a City do nějakých sraček.. tak máme ten kádr prostě horší.. to že sme loni byli druzí neznamená, že jsme měli druhej nejlepší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o čem se tu bavíme jako. Takže na top 3 klidně máme.

Reagovat
smazaný uživatel

No za jistých okolností ano.

Reagovat
pingla

Tak Jones ani Young do základu snad už nepůjdou, Matič nehraje s Herrerou vůbec špatně a Lingaarda bych točil s Matou, Pereirou či Fredem... kdyby přišel pravý bek (Valencia a Young ven), klidně i stoper k Lindelofovi a Baillymu (Jones a Smalling jsou špatní), tak máme dost silný kádr

Reagovat
r.mrazik

Pindani na mikea a jonese se zda cim dal tim vetsi prdel

Reagovat
janinho

ale Zoze ma 3 tituly!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Linde se pěkně zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper v PL

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
niflheim

that's the spirit

Reagovat
nani92

v Manchestri určite

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

S novym manazerem jinou hrou sel nahoru jako mnoho dalsich...hraje hodne dobre

Reagovat
masly008

otázka na fans úček: to tam jako fakt nemáte nikoho lepšího než je young? vždyť dneska je na úrovni lichstainera.jenom nakopává balony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nechápe snad nikdo..

Reagovat
r.mrazik

Dalot zatim na to moc nema...valencia je uplne mimo

Bohuzel nemame

Reagovat
masly008

to co hraje on by si odehral jak jones tak saling na kraji.dostat míč a prásknout ho na lorise.

Reagovat
r.mrazik

Asi jo...jones je ale fajn ve dvojce s lindelofem a mike byl zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Young je napravo docela špatný bohužel, ale nikdo lepší není.

Reagovat
redyyz

to je dilema, dva nejmenej sympatické kluby v anglicku hrajú proti sebe, tu si ani tu remízu človek nemôže priať

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie, keby prehrali obaja...

Reagovat
redyyz

presne tak, FA by mala zakročiť

Reagovat
niflheim

Tak proč na to hřiště lezl zpátky...

Reagovat
Whitemedia

úplně zbytečné, okamžitě bylo jasné, že na pár týdnů dohrál

Reagovat
masly008

jako chápu že to chtěl zkusit,ale to rozčilování slepek bylo mimo,od toho je tam rozhodčí aby přerušil,kor když každý na tom hřišti ví že všichni jsou simulanti.

Reagovat
smazaný uživatel

a retardovaný Trippier sa musel prejaviť, bože to je banda svíň...

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Malí lidi a malí psi jsou nejhorší co může být.

Reagovat
Whitemedia

a sakra, přichází Lamela, bude se prasit

Reagovat
redyyz

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Grahf

golasooo

Reagovat
Minister

Pogba super prihrávka

Reagovat
redyyz

gól

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Oloupej si ho.

Reagovat
Tommy the Gunner

Rashford ale ten pas Pogby

Reagovat
Swarley

Naaaadhernej brejk, Pogbicka

Reagovat
r.mrazik

Rash!!!

Reagovat
Trapper

Pogba

Reagovat
Tolstobik

TYPICOOOO RASHHHHHHHHHHH....a Pogbuv pas....

Reagovat
nani92

Oleeeeeeee oleeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeee

Reagovat
Cobra

Ale chytatelný to bylo, ne?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Whitemedia

Gazza by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

jasnačka, Lloris sa fakt divne hodil

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jk

Reagovat
Tolstobik

Chytatelny jo, ale zaroven krasne trefeny.

Reagovat
masly008

většina jo ale loris už je slaboučký.od MS

Reagovat
Gareth Bale 11

Na 100%, chyta hrozne po tom MS.

Reagovat
EXoRcIsT

De Gea by to s nohou vykopol

Reagovat
smazaný uživatel

Za De Geu by to vytáhl Jones rypákem..

Reagovat
niflheim

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem si začal říkat, že pomalu získáváme kontrolu, tak se všechno posere

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle se teda chytat dalo, Hugo je fakt mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbaaaa nice

Reagovat
Hokaido

Vyloženě chyba to nebyla, ale chytat se to rozhodně dalo.

Reagovat
blaugrana

Ten Pogbov pas celkom porno. Jemu ta zmena kouča kua prospela.

Reagovat
Greny

tak jeste aby ne kdyz pod Mourinhem na to sral a stavkoval ...

Reagovat
Hokaido

Tak každej, kdo se na United díval alespoň trochu objektivně ví, že Pogba je jeden z nejlepších záložníků světa a ta kritika na něj byla přehnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a ja si naopak myslim ze prehnana nebyla.. pokud na to mrdal kvuli trenerovi tak to neni dobre .. vsak to zname

Reagovat
Hokaido

Ale on byl kritizován v podstatě už od přestupu, nejen poslední týdny pod Mourinhem.. Média se na něj vždycky snažila něco vytáhnout a dělat z jeho výroků senzace/clickbaity.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom jemu, jedinej kdo hraje pořád stejně je asi jen Young.

Reagovat
masly008

luxus od pogby,rashovi stačil jeden dotek a zakončoval a ještě z kroku.

Reagovat
r.mrazik

Je prima videt,jak zacal rash poradne makat...uz pod Josem to slo nahoru,preci jen jeden cas mel nos slusne nahoru a nechtelo se mu bojovat

Asi mu pousteli jak hraje Mbappe...ze bez behani a bojovnosti to fakt nepujde

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Jak on z tohodle vždycky dokáže dát góla úhel jak pyzda a po zemi na zadní.. toto je na gólmana.

Reagovat
oli9

Dejte pogbovi zlaty míč

Reagovat
scheeza

We´re the FAMOUS United!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu sa budem opakovať, Lloris znovu nechytil nič na viac. Samozrejme je to ale chyba Trippiera.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsem si to nechtěl přiznat u jinych gólů, ale tohle by fakt Gazza měl. To uz je ponekolikate, co to hugo podbehnul a nechá kilometr mista na zadni tyci. Trippier je zase ztripovaný. Dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Gazza?

Reagovat
janinho

Gazzaniga?

Reagovat
smazaný uživatel

ok jen se ptam

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je od MS parodie na golmana

Reagovat
smazaný uživatel

A jé, tys tady chyběl

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Daniel Levy

Trippier se mi dneska vůbec nelíbí

Reagovat
Mates_Matesović

Kdy přijde Wan Bissaka?

Reagovat
Gareth Bale 11

Kez by.

Reagovat
Daniel Levy

money, money, money

Reagovat
Mates_Matesović

Trippier a Davies musí zůstat na druhou půli pověšený ze stropu za koule po jejich výkonech. Zranění Sissoka je fotbalová tragédie, teď jsme bez zálohy.

Otočit se to dá, ale tímhle stylem fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se nedá otočit,davies hraje v pohodě ale trippier posledni zapasy uplne nahovno

Reagovat
Swarley

Hrajeme fakt hodně slušně, dobře se na to dívá...ta golova akce byla boží, Pogba je tohle umí...nahrávka level Scholes...

Reagovat
smazaný uživatel

rashford zlaty mic 2019 u heard it here first

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ztracime na liverpool ?

Reagovat
13

asi tři roky koncepční práce.

Reagovat
Swarley

Klopp dosáhl strop, půjde to už jen dolu

Reagovat
Greny

Reagovat
13

Dokud mu klub neprodá útočné trio, tak to pod ním špatné nebude.

Reagovat
vicinda07

bude to tazke, hlavne po zraneni Sissoka gol opat chytatelny, dvojica Lloris - Trippier ma na svedomi urcite najviac nasich inkasovanych golov tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Že se tu pičuje na Llorise už jsem zvyklej, ale tohle napsat o Trippierovi, našemu asi nejkonzistentnějšímu hráči

Reagovat
Gareth Bale 11

U Trippse je problem braneni, on je dopredu skvelej a ta jeho kopaci technika je neco, ale dozadu proste hori dost casto.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale dáno rolí, jakou hraje, ne? Ale, že má "na svedomi urcite najviac nasich inkasovanych golov tuto sezonu" je prostě nesmysl.

Reagovat
Gareth Bale 11

To asi ano, ale proste dozadu je prumerny, tak to bohuzel je. S tim taky nesouhlasim, to je prehnany.

Reagovat
Tomanatura

V lete musi dojit dva krajni beci. Young je jasnej, te je jenom zaplata, ale na Shawovi nechapu, co kdo vidi. Hrac tak pro Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi že má tak 7kg nadváhu a hrozně v piči.. škoda ho.. nechal bych ho na lavku ale to by bohužel trucoval a měl v piči ještě víc..

Reagovat
masly008

toho shawa taky nechápu.nepotáhne balon,nedá centr.mi přijde že tam jenom je.

Reagovat
r.mrazik

Tak se koukni jak hrajeme a jak chodime dopredu

Pak treba pochopis proc nepotahne balon a neda centr

Reagovat
masly008

jako vidím že to nakopáváte,ale sem tam by se zapojit mohl.hráč za takovou dardu by mohl dát týmu i něco na víc ne?

Reagovat
r.mrazik

Jj,je to nakopavana...achjo

Tak na to koukej...proste stylem nasi hry a stylem hry slepic to dneska na nejaky vylety nevypada...dneska tam jsou jiny hraci od toho

Reagovat
r.mrazik

Vsak nehraje vubec spatne

Navic je omezeny pogbou a martialem pred sebou...nemuze mit poradne nabehy,kdyz ti dva hrajou pred nim

Takovy by mel byt spis pravy bek podle nasi hry

Ja jsem s nim spokojeny

Reagovat
Tomanatura

Mne nejde o hru dopredu ale o hru dozadu.

Reagovat
r.mrazik

Ok..prislo mi,ze se zapomnel snad jen jednou,jinak hraje dozadu slusne

Reagovat
Kluivert9

Tam by si teď asi nekopl, Digne je ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

kterej chytrak tu porad pise, ze mame silnou lavicku?, uz nemame jak ozivit hru, lavicka jako by nebyla + son na mesic out a u sissoka to byla otazka casu kdy se zraní,ten hral furt nonstop,dembele taky odchazi a wanyamu ani uz nepocitam, velkej pruser nas ceka,jestli dokonce ledna neprivedeme jednoho stredaka a kridlo,jinak to bude jeste tuhej boj o top4

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, keď máme zranených 4 CM, tak je jasné, že tam nemáme 5. v zálohe hráča typu Fernandinho.

Reagovat
smazaný uživatel

o ty CM to je jasny,ale ze mame na lavice dopredu jennom lamelu a lucase je proste pruser,kdyby jsme hrali na tri stopery tak se to jste da,ale takhle to je

Reagovat
r.mrazik

Jeste minuly tyden jste prece hrali o titul

Reagovat
Greny

proč Son out?

Reagovat
C-M@ster

Zas nejaky asijsky prebory

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutej pohár

Reagovat
Greny

ajo ja myslel ze uz se neco prave hraje.. jak tam je ten z Bohemky

Reagovat
C-M@ster

No, hraje, ale Korejci asi začínají později.

Nevím...

Reagovat
Grahf

Lads, its tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Lads, mind the HUUUUUGE gap .

Reagovat
smazaný uživatel

jedine tam muzem poslat rose no hruza ta nase lavicka twl,jestli si nestahnem Onomoaha tak nechapu, v dubnu budem hrat s juniorama

Reagovat
jk

Se dívím, že se na to v tom Tottenhamu nevyserou jaký jsou to sračky...

Reagovat
niflheim

Anderko se mi moc líbí v zápasech, kdy nastoupil. Skvěle se vrací a podporuje ofenzívu. Konečně hraje dle očekávání.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

*v posledních zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je boží

Reagovat
Swarley

DDG s klidem pozičně...na Oblaka

Reagovat
Swarley

A teď už klasický jako DDG

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
Grahf

treba sa rýchlo prebrať, spurs nemajú zálohu, to treba využiť

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že máme ve předu duo Lingaard Martila kteří budou pořád zkoušet přehazovačky, patičky a centry když jsme ve vápně 1 na 3, místo toho aby udělali něco účelnýho a jednoduchýho.. být tam Rooney tak už vedeme 3:0

Reagovat
JIMMY-PO

3/4 brankarov by sa to nejak snazilo chytat rukami a dostali by gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dava

Reagovat
Tolstobik

Ale zapas zatim moc pekny - se divim, ze padl jen jeden gol

Reagovat
Swarley

Pogba si zaslouží gól

Reagovat
r.mrazik

Skodaaa...to by byl super gol

Reagovat
niflheim

Měli bychom co nejrychleji přidat druhý, tohle smrdí vyrovnáním v nějaké 83. minutě.

Reagovat
TheTopFootbaler

Young "bránící" Sona mě bude ještě dlouho strašit ve snech. My vůbec nemáme pravou obranu.

Reagovat
Swarley

pokud nevěříme Dalotovi, tak je pravý bek naprostá nutnost...

Reagovat
niflheim

souhlas

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Jones nezvládá bránit Kanea v tom boxu vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Jones není obránce pro top tým..

Reagovat
r.mrazik

Kdo zvlada branit kanea kdyz si to vezmes?

Reagovat
smazaný uživatel

Viržil.

Reagovat
TheTopFootbaler

Odkoupíme ho a Kloppo bude příští rok bojovat o udržení.

Reagovat
JIMMY-PO

tiež s tym Josem mohli pockat do konca januara aspon ..kazdopadne ten druhy polcas je uz lepsi a da sa povedat ze si nezasluzime prehrat

Reagovat
Tomanatura

Pogba uplne genialni

Reagovat
Swarley

Jones a Matic mají neskutečný problémy u centrovaných míčů...k jejich postavám až neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi že Matičovi se nechce a Jones je prostě hlupák

Reagovat
Grahf

pogba už mohol dať hattrick

Reagovat
Swarley

Škodaaa, Pogba je úplně boží poslední zápasy

Reagovat
m.sali

oba brankáři dneska top

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe..to musi byt gol...kopyto pogba

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Lindelof naprostá chuťovka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tommy the Gunner

Lindelof je vybornej

Reagovat
pingla

Alli je uplne v hajzlu, ten se za chvilku necha vyhodit

Reagovat
TheTopFootbaler

Alli dneska totálně mimo, naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ali hroznej nesympaťák.. co má ve Spurs za roli? Přijde mi zbytečnej do zadu i do předu, občas asi dá góla, ale na to jak se tváří namyšleně je to celkem průměrák..

Reagovat
smazaný uživatel

Ali hroznej nesympaťák.. co má ve Spurs za roli? Přijde mi zbytečnej do zadu i do předu, občas asi dá góla, ale na to jak se tváří namyšleně je to celkem průměrák..

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Grahf

daviiid

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič vole..

Reagovat
EXoRcIsT

Bohaca ale sa tam hrali s tou loptou az nam Alli skoro dal gol

Reagovat
niflheim

DDG to je neskutečné, ten chlap je prostě zeď.

Reagovat
Swarley

DDG na kliiiiid

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsechno do nej, vsak se v ty brane nemusi ani hnout.

Reagovat
EXoRcIsT

To ma od Oblaka nakukane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
scheeza

9 brankářů z 10 by to pustilo mezi nohy,desátej je DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea dneska jasnej MOTM.

Reagovat
niflheim

Herrera IMHO.

Reagovat
TheTopFootbaler

Herrera hraje taky skvěle, ale bez DDG by to bylo už 4-1.

Reagovat
pingla

proč ten pičus Jones vystupoval? snad už potáhne někam pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Mata za Lingaarda asap.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě pochčij.

Reagovat
Grahf

david čaruje bohamu

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

Musi stridat...idealne lukaku,neudrzime vubec mic vepredu

Reagovat
Swarley

Carodeeeej

Reagovat
Swarley

Ho ho ho, jak si to ještě chytne do rukavic na pohodu

Reagovat
Switchback

Reagovat
Sandstorm

Sakra dělejte něco, aspoň stridej. Tohle nemůžeme udržet.

Reagovat
pantondavo

Pogba je jak noc a den, dost nevyrovnanej vykon.

Reagovat
Grahf

akože čakáme až dostaneme? David všetko nepochytá

Reagovat
Whitemedia

že ne?

Reagovat
niflheim

David je neuvěřitelný

Reagovat
r.mrazik

Kurva...pres ten stred prechazi moc lehce!!

Reagovat
r.mrazik

Voe at jeden typek beha porad s eriksenem a hotovo

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Freda za Pogbu a zahustit to tam

Reagovat
r.mrazik

To je varianta mourek

Ja bych chtel neco aktivnejsiho...takze treba fred za lingarda?

Reagovat
Swarley

Tak to je spíš defenzivnějsi, ne? lingard hraje výš

Reagovat
r.mrazik

Jenze krome pogby tam nikdo moc nevymysli

Ale tak dalot a je vyreseno

Reagovat
smazaný uživatel

Stridani Lukaku za Martiala nam podle me ted moc nepomuze.. Lukaku moc balonu nepodrzi, byt by na to mel byt idealni.. radsi bych videl na hristi Matu

Reagovat
r.mrazik

Mata by byl na nic...mic neudrzi,nevybojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

"Dele!!!.. You know the rest"

Reagovat
Whitemedia

překvapil mě komentátor.. ten řve u každé akce jak šílený v každém zápase a najednou jak klidně zhodnotil takovou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi fakt tušil jak to dopadne

Reagovat
Gareth Bale 11

To jsou impotenti.

Reagovat
Ranoth

strasne nemehla ty sliepky

Reagovat
niflheim

Chtělo by to přestat nakopávat, naše síla je v tomto zápase v záloze a hlavně po zemi

Reagovat
Grahf

akože spurs nemá zálohu po odchode sissoka a aj tak nás prehrávajú

Reagovat
Sandstorm

V posledních minutách nás úplně drtí.

Reagovat
Kaze

Lindelof se sice zlepsil, ale stale to neni uplne ono

Reagovat
pingla

vedle neho vypada Jones jako jako Lovren s Virgilem

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba stejný prase jako Shelvey? Samozřejmě, že to žádný mufan řešit nebude.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože udělal faul?

Reagovat
Swarley

Dele je prase, tam můžeš

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Tolstobik

No prase je, ale na dobytka Shelveyho fakt nema...

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle bylo teda oranzovy.

Reagovat
13

Rozhodčí Pogbu asi nemá ve fantě.

Reagovat
Sandstorm

Stridej toho Lingarda už. Vždyť nas v tom středu úplně drtí a to tam mají v podstatě akorát Eriksena.

Reagovat
Sandstorm

Dalot

Reagovat
r.mrazik

Lingard dolu...uz je tam k prdu

Reagovat
TheTopFootbaler

Tvl, Lllorente do něj kopne a ještě se diví.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě masakr.. pokud nepodržíme balon jako doteď, tak inkasujeme..

Reagovat
nani92

Ked sme z LAV urobili RB, tak prečo nie z Dalota RM

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nejlepsi mozne stridani, young hori a dalot mu pomuze na te strane.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Parádní střídání.

Reagovat
Grahf

lukaku prisambohu druhý heskey, keď nedá gol, tak je zbytošný

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný, jenom ho vidět v tom dresu.. černej sněhulák.. ten jeho první dotek a odhad to je katastrofa.. a potom když má náhodou balon u nohy tak totální panika na náhodu..

Reagovat
Grahf

to ich nevieme vytlačiť, ale všetci sa sťahujú do branky

Reagovat
JIMMY-PO

dalsi gol chyteny len preto lebo nie je chuj a pouziva nohy

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu nám je dobrá ta debilní tlustá belgická čokoláda na hrotu?

Reagovat
Swarley

Jediný podrží balon

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže nepodrží no.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Golasso

Proč ty svaly prostě neshodí? Chápu, že to nejde hned, ale on ani nevypadá, že by se nějak snažil. Brutálně ho to limituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako castejsi trenaly a vic poradcu nez v tymu jako jsou United uz nikde nesezene.. a on proste uz rok vypada jak borec co je povolanim vojak a o vikendu si chodi kopnout okres..

Reagovat
Golasso

Asi tak no. Jako jediný, co mě napadá, je velká smůla na genetiku (pro fotbalistu, co by za to někteří kulturisti dali) a pak je otázka, jestli ještě někdy shodí

Reagovat
r.mrazik

Cekani na gol

Reagovat
Gareth Bale 11

De Gea skvelej. Ale ze to nikdo z tech utocniku proste neumi zabit a nervat to tam, to je taky na facku.

Reagovat
Kincl

Kdokoliv gola sakra a hned

Reagovat
m.sali

dpc nezalejzejte az do vapna!

Reagovat
Sandstorm

jestli vyhrajeme ok, ale tenhle zápas nám ukazuje jak špatně na to jsme. Nebýt DDG, bylo by to 5:1 a ani bysme necekli.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, to že my jsme taky měli ještě další dvě, tři tutovky se nepočítá proč?

Reagovat
Sandstorm

Vzhledem k tomu kolik jich měl Tottenham, je to jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá logika

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
scheeza

Takhle to brát nemůžeš,kdyby jsme nevedli tak předpokládám že hra by byla daleko vyrovnanější,takhle to je ve většině zápasů kdy jsou vyrovnané celky proti sobě,když vedeš tak si nemůžeš jen tak dovolit to co když prohráváš nebo remízuješ,né proti kvalitnímu soupeři

Reagovat
Cobra

To naše zakončení je k smíchu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Grahf

to je hrozné, jak ich nechávame, bránenie nula bodov

Reagovat
Kaze

Dopice my branime jak loni

Reagovat
9augi9

Ďakujeme United, ste kamoši.

Reagovat
JIMMY-PO

10 zakrokov za polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Rash vole.. proč to nedohrát v klidu u praporku že..

Reagovat
Kokesh

Takhle si asi Oblak nebo Ter Stegen nikdy v zápase nezachytili...neuvěřitelný kolik má zákroků.

Reagovat
Whitemedia

tohle má jen Joe Hart a DDG

Reagovat
fenixLFC

foster minule kolo

Reagovat
smazaný uživatel

mctominay, je to v pici

Reagovat
jk

Pogba ten first touch

Reagovat
Swarley

Tak to dopadá, když ti chytá střízlivý gólman

Reagovat
niflheim

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
EXoRcIsT

Lloris dnes chytal tiez dobre

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
13

LLorente

Reagovat
Grahf

chavalbohu za tri body, 60 minut skvelý výkon, potom sme nepochopitelne odišli.

Reagovat
TheTopFootbaler

Dejte nám už soupeře.

Reagovat
9augi9

23.2.

Reagovat
TheTopFootbaler

Už se těším. Nebaví mě porážet jen týmy, co si zaslouží sestup.

Reagovat
Tolstobik

Zbytecne to poslednich 30 minut Ole zatahl, prvnich 60 minut naprosto vyrovnanej zapas.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Az na to ze to praveze musel zatiahnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc musel?

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Teda aspon z mojho pohladu- ono Solskjær to mohol skusit hrat na ten "druhy/poistovaci" gol ale bolo by to ovela riskantnejsie proti Spurs skusat hrat vyrovnanu partiu az do konca v sucasnom stave. Oni su podla mna aktualne herne o dost lepsi aj co sa tyka schopnosti hrat ofenzivne a behat cely zapas. Ta ofenziva MU (niektori hraci) uz posobila na mna fyzicky vycerpanejsie. Ked skusil ofenzivne striedanie tak Lukaku tam moc neurobil. Radsej sa potom rozhodol posilnit vsadit na defenzivu co podla mna urcite pomohlo to tam trosku zhustit a branit ten vysledok. Nakoniec aj ked so stastim ale prinieslo to tie 3 body.

Reagovat
Busby babes

ja bych nerekl, ze jsme to zatahli. Proste Tottac hral doma a potreboval vyrovnat. A zacli nas prehravat. Na druhou stranu, od nas to taky nebyla jen snaha to uz ubranit, v poslednich deseti minutach jsme meli stejne strela na branu jako Tottenham, 3.

Reagovat
niflheim

Easy.

Reagovat
Tuard.MUTD

Nádhera.

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny, co vsechno United prezili

Reagovat
9augi9

A vadí nám to v momentálnej situácii? Nevadí.

Reagovat
Coutinho10

jako nevadi...to mas pravdu ...ale radsi bych, aby Spurs aspon bodovali a trochu ty United pribrzdili, ale kdyz nejsou schopni promenit ani jednu tutovku, tak to je tezky

Reagovat
9augi9

U nás by som ale s tým premieňaním tutoviek tiež pomlčal, aby sa náhodou rovnaký scenár neopakoval 23.2.

Reagovat
Coutinho10

jako mam z toho celkem obavy...nastesti to je za vic jak mesic ne hned ted v lednu, ale uz velky stesti jsme meli, ze 1. zapas proti nim jsme stihli nacasovat jeste za Mourinha...ted to je bohuzel celkem masina

Reagovat
9augi9

Tak dúfam, že im to vydrží až do marca na City.

Reagovat
Coutinho10

tam by se mohl znova rozchytat..to jo

Reagovat
TheTopFootbaler

To není náhoda, tomu se říká faktor David. Ten jediný si zaslouží ten plat, který má. Drží nás v každém zápase, do kterého nastoupí, a dneska to bylo na prémie.

Reagovat
Coutinho10

dnes vam zachytal neskutecne...takhle chytal driv u vas v minulych sezonach, ale i tak mozna jeden z nej jeho vykonu vubec...proste to zacaroval a ikdyby se hralo jeste pul hodiny, tak ten gol nedostane

Reagovat
TheTopFootbaler

Pak začne fungovat i ta psychika. Když víš, že plejeři jako Kane nebo Alli šli třikrát sami na kasu a nedali, taky ti to začne myslet jinak. De Gea je největší pán a jestli někdy v kariéře odejde, bude to největší průser v historii po mnichovské havárii.

Reagovat
Coutinho10

j porad to je svetova spicka a vypada to, ze bude zase postrachem vsech zakoncovatelu....to hodne pomuze...my to s Alissonem muzeme taky potvrdit

Reagovat
TheTopFootbaler

Nebál bych se vůbec říct, že nejlepší gólman na světě. Ale pravda je, že konkurence Alissona, Edersona nebo Courtoise rozhodně není zanedbatelná.

Reagovat
Gazdo

Stegen a oblak nic?

Reagovat
Kluivert9

Na toho nejlepšího zapomene

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty vole Oblak mi úplně vyklouzl. U toho jsou ty kvalitní výkony takovou samozřejmostí, že už mě ani nenapadlo ho zmínit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle chytá od druhé sezony neustále. Už i letos zachránil Mourinhovi několikrát prdel.

Reagovat
Coutinho10

j, ale v teto sezone zatim jinak nic moc...tohle je snad jeho 3 cisty konto, ale samozrejme to nebyla jenom jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, tuto sezonu má jako každou jinou, tak tady nevykládej kktiny. Zrovna letos pod Mourinhem vychytal dva, tři zápasy podobně a nebýt jeho, tak už Mourinho dávno letěl.

Reagovat
Coutinho10

no..to bych se celkem hadal..uz na MS byl spatny a zacatek sezony...tam urcite nepodrzel jako jindy, ale to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

O MS se tady snad nebavíme. Tam byl špatnej, každopádně letošní sezonu nemá o nic horší ani lepší jako ty předchozí.

Reagovat
Kluivert9

na začátku sezóny nechytil ani rýmu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Nevím, co to tady zkouší. Máš samozřejmě pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, nepodržel.

Tak si pusť hned první zápas proti Leicesteru, kde bychom nevyhráli nebýt De Geu. Pak třeba takovej Watford, kde bychom neměli ani bod nebýt De Geu. Pak hned další zápas proti Wolves. Pak nám zachránil výhru proti Necastlu. A to se nebavím o tom, že nebyl žádnej gol obdržen jeho chybou. Takže nejdřív si najít aspoň nějaký highlighty a nebo raději příště mlčet.

Reagovat
Coutinho10

asi se nějaký výjimky najdou, ale jestli měl v této sezoně pod Mourinhem pouze 2 čistý konta v lize za 17 zápasů, tak asi neni něco v pořádku ne ?....kdyby chytal tak, jak včera, tak jich měl určitě víc, ale asi to s tebou nemá cenu řešit

navíc si tu jediný, kdo to trvdí...ostatní souhlasí se mnou, takže to asi mluví za vše.

Reagovat
Busby babes

ano neni, obrana dela desne chyby, ne DDG. Vybavuju si snad jedinou chybu a to proti Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, není to taková práce si najít prvních 8 zápasů a pustit si výkony De Geu. Já to tak udělal a napsal jsem ti tady z toho 3-4 zápasy, kde nám zachránil prdel a ty tady píše o výjimkách, to taky mluví za vše. Pak jsem se ze zajímavosti podíval na náš další tedy 9. zápas v sezoně proti Chelsea a tam zase uvidíš, jak nás De Gea zachránil.

Jestli je pro tebe větší výpovědní hodnota palec od Hokaida a od Kluiverta, kterej napsal kktinu, než právě sestřihy zákroků De Geu a všech naších inkasovaných golů, tak si rád mysli, že máš pravdu díky palcům. Nemám s tím problém.

Reagovat
Busby babes

spis se z nej tady dela poustak, kdyz proste jen na zacatku chytal nadprumerne a ne zazracne, jak bylo zvykem. I kdyz nechytal tak dobre, jako treba loni, tak porad patril k nejlepsim v lize.

Reagovat
Hokaido

Ne, nemá.

Reagovat
Busby babes

no jen ma asi tak spatnou sezonu, jako kdyz Messi da jen 40 golu a ne 55.

Reagovat
aramaki

De Gea chytil vsetko co mal chytit, neurobil ale ziadny wondersave, takmer vsetky tie strely sli na neho. Mne prislo az neskutocne, ako zle hraci Tottenhamu zakoncovali a tym padom vyrobili z De Geu hviezdu dna. Ani jedna z tych striel nebola umiestnena k tyci, vsetky boli sice prudke ale rovno na brankara.

Reagovat
Pigeon

Vybojováno. 6 ze šesti. De Gea je o parník před všemi gólmany

Paráda

Reagovat
hefy

De Gea je nejlepší golman na světě. Mít Spurs lepšího golmana, tak jsou mnohem blíž Live. Strašná škoda.

Reagovat
JIMMY-PO

tak lloris chytil 2-3 goly tiez a za ten gol mohol tak na 50%

Reagovat
hefy

Jenže to je ono, De Gea ani těch 50 % nepřipustil. Lloris jo a ne poprvé.

Reagovat
Kaze

Tak vetsina strel sla na nej. Spis kdybysme meli lepsi stoperskou dvojici, tak hrajeme o tituly.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Chytal naozaj skvele a s istotou to sa proste neda upriet- tam mu kredit netreba znizovat. Ale ta obrana je fakt ked som to videl jednym casom tam Spurs davali jeden center za druhym a obrana MU vobec nic

Reagovat
Kaze

Eriksen sam prehraval celou nasi zalohu

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Co uz. Tak Spurs je na tom herne lepsie hlavne ofenzivne. Podla mna osobne Solskjær urobil dobre ze to potom zatiahol tam podla mna moc na vyber uz ku koncu nebolo. Aj ked ciastocne so stastim no MU ma 3 body a to sa rata.

Reagovat
Busby babes

zrovna vcera jim Lloris taky tak dva goly chytil.

Reagovat
JIMMY-PO

katastrofalne zakoncenie ale inak vzhladom na stav kadru ocenujem vykon a nasadenie ...inak Llorente by mal dostavat trochu viac casu, celkom bol viditelny a robil problemy dnes

Reagovat
Darren Fletcher

obaja brankari dnes famozni

Reagovat
ManUnited

Davidovi sochu před stadion

Reagovat
TheTopFootbaler

Před White Hart Lane.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Lembju

De Gea neskutečnej. Kane si z Jonese dělal vyloženě prdel, že by někoho takhle přehrával s míčem u nohy i kdekoliv jinde, to jsem ještě neviděl.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jones musí pryč, úplně stejně jako Smalling a Rojo. A jako Young a Valencia. Těchhle pět vyexpedovat a nakoupit za ně náhrady hodné našeho dresu. Zálohu a útok máme minimálně na sezónu dvě vyřešený, zato defenzíva hoří i proti týmům z Champu.

Reagovat
ManUnited

do zálohy bych chtěl někoho místo Matice loni byl super ale letos se mi vůbec nelíbí

Reagovat
MySch017

práveže Matić po Oleho príchode pripomína Carricka v najlepších rokoch... aj dnes bol skvelý, avšak poslednú polhodinu aj s Herrerom obaja kondične odišli

Reagovat
ManUnited

Mně přišlo, že ze začátku zápasu toho dost kazil a hodně míčů poslal někam nazdařbůh a už taky není nejmladší nějakou náhradu by to za něj chtělo ale souhlasím, že tam jsou jiný priority teď.

Reagovat
Tomanatura

Ze Carricka v nejlepsich letech

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlasím s tím druhým ogarem, myslím, že hraje v pohodě. Líbí se mi, že se občas snaží taky přidat do hry trochu kreativity, byť by měl hrát především defenzivní štít. Mohl by přidat trochu víc klidu a rozvahy a byl by top.

Reagovat
scheeza

Davidovy nohy jsou lepší než celej Allison

Reagovat
MCFC_8

Tottenham vcera vsetko ok, az na to ze United podrzal De Gea. Inak som zvedavy ako si poradia s absenciami, Sissoko v poslednom obdobi hral perfektne, Son cestuje na Azijsky pohar a kto videl zabery Sky sports...Kane po zapase v prdeli, nieco akoby s trieslom mal, ak im nahodou vypadne na par tyzdnov tak neviem neviem, Llorente je slabucky...

Reagovat
smazaný uživatel

Z "boje o titul" ještě bude seriózní boj o Top4

Reagovat
vladis271

všetky slušné a morálne stvorenia dnes fandia Wolves.

Reagovat
EXoRcIsT

vsetci praveze fandia City aby dobehli pool co najskor

Reagovat
J0EL

Reagovat
icemike

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
oli9

samozřejmě fanoušci united budou onanovat s fans city

Reagovat
vladis271

všetky slušné a morálne stvorenia

Reagovat
nani92

také sú len batoľatá tesne po krste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tottenham Hotspur podle bulvárního Daily Mail dohraje celou probíhající sezonu v azylu ve Wembley. Jeho nový stadion na White Hart Lane prý nebude až do konce ročníku ve stavu, kdy by mohl hostit zápasy Premier League. Původně se měl Tottenham do nového domova vrátit už během podzimu, poslední odhady hovořily nejdříve o březnu.

Sice mail... ale jinak by to bylo spravny, ze by se nestehovali v prubehu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock approves

Reagovat
smazaný uživatel

to stejne musi bet jeho nejdementnejsi vyjadreni ever, coz v te konkurenci neni jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek ale nezpochybňuje to stěhování v březnu. Jenom naznačuje to co jsem tady psal celou dobu. Že ho otevřeme ještě dřív, než bude úplně kompletní. Některé dodělávky budou ještě probíhat i po jeho případném březnovém otevření.

Reagovat
Busby babes

original jsem necetl, jen tu expesku a tam se teda rika neco jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

A to je místní expreska, co jsi sem hodil? V tom případě ji už někdo opravil:

"10:19 Stadion Tottenhamu nebude hotový do konce sezony

Nový stadion Tottenhamu na White Hart Lane nebude hotový do konce této sezony. Spurs přesto doufají, že by na něm mohli v závěru ligy odehrát první zápasy. Podle prvních odhadů měl hrát Tottenham v novém domově už na podzim, poslední zprávy hovoří o možnosti návratu z Wembley na svůj stadion v březnu. (dailymail.co.uk)"

Reagovat
Busby babes

jj, zkopiroval jsem to. Aha, tak to pak nic a muzes to moje ignorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemský útočník Vincent Janssen nefiguruje v plánech manažera Tottenhamu Mauricia Pochettina. Čtyřiadvacetiletý forvard už se dal do pořádku po zranění kotníku a o víkendu skóroval v zápase rezervy Tottenhamu proti West Hamu. Vzhledem k absencím v útoku Spurs si mohl dělat naděje na návrat do prvního týmu. Argentinský kouč však takovou možnost vyloučil.

Tohle je prostě WTF. Jestli je Kane i Sony out, tak fakt nevím s kým chce Poch hrát. I kdyby do základu šel Llorente (což teda ve mě vzbuzuje mnohem větší úzkost než Vinnie, ale budiž), tak nechápu kým to chce jakože oživit z lavičky, když tam ani nemáme nikoho z akademie. Přitom mi Vinnie herně nepřišel tak marný, aby ho takhle popravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dík, že ste sa sami odpálili z boja o titul. Pár kol dozadu som vás brál ako vážny problém. Teraz? Pff, kdežeee. Čaká vás tuhý boj o LM.

Reagovat
kissak

Yohan Cabaye volný agent, kéž by nám chtěl pomoci se záchranou

Reagovat
smazaný uživatel

Se zlomenou nohou by byl náš nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

co dela Obertan?

Reagovat
salami

Podle me krom stopera a golmana jedinej post na kterej je posila zbytecna

Reagovat
kissak

To bych netvrdil při současný marodce a absencích hráčů. Každopádně Čabajka má stále kvalitu, kterou mi potřebujeme.

Reagovat
pingla

Proč na EF není ani expreska o Gabbiadinim?

Reagovat
Error

Clanek a 4 expresky, jen ty jsi slepy.

Reagovat
pingla

ajono, jsem fakt úplně slepý

Reagovat
icemike

Reagovat
vilp

Je nová řada True Detective lepší než ta druhá?

Reagovat
Neutron

tak zatial bola iba jedna cast nie?

Reagovat
vilp

Jsem dnes viděl na edně titulky k prvním dvěma dílům, tak jsem myslel, že je to venku komplet. V tom případě nic.

Reagovat
Free_player

už je venku 2.

Reagovat
diastan

To asi ne, ale 1čku strká do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

jednotka bola super..dvojka prepadák..

Reagovat
diastan

Jednicka preslazeny konec, dvojka super

Reagovat
Whitemedia

jednička ušla, dvojka byla luxusní

Reagovat
Neutron

jednotka bola vynikajuca, teda hlavne kvôli dvojke McConaughey a Harrelson. Preto boli ocakavania na druhu seriu neskutocne vysoke, ale napriek tomu ako mnoho ludi hovori, ze to nedopozeralo a ze to je prepadak tak to je podla mna blbost, bola to vyborna seria. Som zvedavy na tuto tretiu

Reagovat
Whitemedia

první série měla lepší herce, McConaughey a Harrelson jsou jinde no.. ale příběhově mě víc bavila druhá série a kdykoliv to s někým řeším a řeknu mu tohle, tak na mě hledí, jak kdybych utekl z nějakého ústavu

Reagovat
smazaný uživatel

Oni dvaja sú sice inde, ale zrovna porovnávať ich s Farellom, McAdams a Vaughnom a hovoriť o lepších hercoch... no neviem, bolo by to na dlhšiu polemiku.

Reagovat
Neutron

skor by som povedal, ze ich vykony boli lepsie nie, zeby boli lepsi herci...

Reagovat
Whitemedia

Já bych klidně i řekl, že to lepší herci jsou, ale to pro ty herce ze druhé série není žádná urážka, protože ti dva jsou špička

Reagovat
Azazelo RD

Problém krom Vaughna nebyl v hercích, ale ve scénáři.

Reagovat
Whitemedia

psal jsem, že se mi druhá série líbila daleko víc než ta první, takže s tímhle u mě nepochodíš

Reagovat
Azazelo RD

Tak to není připomínka ke kvalitě série. I když já za kvalitnějšího považuji jen Colina.

Reagovat
smazaný uživatel

rekl jsi ted prave neco proti vaughnovi?

Reagovat
Azazelo RD

Neřekl, napsal. Totální neherec. V komediích sympaťák, ale ty vážné role bída, jen blbě čumí.

Reagovat
smazaný uživatel

dve slova. fred claus

Reagovat
Azazelo RD

Jo, to máš pravdu. Tam mi nevadil, ale neviděl jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

mne sa pacilo to prostredie Louisiany coz je tiez celkom paradoxne nakolko su tam v podstate iba baziny

Reagovat
diastan

Reagovat
andrew96

Reagovat
diastan

Po pravde teda ale, jednicka byla super, dost mozna nejlepsi krimi na hodne dlouhou dobu. Ale vazne vidis 2. až tak zle ? Bylo tam par veci co me sralo, ale porad to bylo dosto solidni proti tomu co dnes vzniká za kriminálky. Hlavne Farell byl skvelej. Konec taky slušnej.

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste povaha diskuzi na internetu. Vsechno je budto cerny nebo bily. Absolutne top nebo uplnej propadak, nic mezi tim. Druha rada mela ten problem, ze prisla po velice dobry prvni rade a proste nenaplnila ocekavani. Ale jak rikas kdyz se to srovna proti televizni tvorbe obecne, tak to furt byla velice kvalitni zabava.

Reagovat
smazaný uživatel

pritom jediny absoltuni top je jen mrs. maisel (a mozna breaking bad)

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Free_player

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

A já za tebe doufal, že jsi mimo jen ve fotbale

Reagovat
diastan

Toto nepřestane bavit

Reagovat
Swarley

dobře pro tebe, snad to vidí tvé okolí stejně

Reagovat
diastan

Reagovat
patas92

Viděn první díl a je to výborné zatím, úrověň jedničky. Druhou řadu jsem nedokoukal.

Reagovat
diastan

Druhý díl byl už o něco horší

Reagovat
patas92

Vzhledem k tvojemu příspěvků výše to radši posoudím sám.

Reagovat
diastan

nic jineho bych od tebe ani necekal

Reagovat
vilp

Reagovat
db18

Mne se teda líbila i dvojka...

...ale zatím to má hodně z jedničky a příjemně mne to překvapilo.

Reagovat
Azazelo RD

Kdyby dvojka nebyla dvojka, ale byl to samostatný seriál, tak by to možná nedopadlo tak špatně, ale v porovnání s jedničkou fakt bída. U mě podobný propadák jak Fargo III. Mně tedy v těch "drsných" rolích fakt Vaughn nesedí. I v tom Brawl in Cell Block 99 hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem dokoukal prvni dil a i kdyz je hodne brzo na nejaky soudy, tak pocitove, nejakou stylizaci a povahou ty zapletky to ma o dost bliz k prvni rade nez k ty druhy.

Reagovat
Hokaido

Štve mě, že musím čekat na každý díl týden. Člověk si na ten Netflix rychle zvykne.

Reagovat
Lacko_Boh

cakam 5-6 tyzdnov :) ale ja som spravl v zivote aspon jednu vec dobre...setril som si Twin Peaks :)

Reagovat
Lacko_Boh

vlastne este som spravil dobre zajovu maminu :)

Reagovat
Hokaido

Jinak Twin Peaks jsem taky dlouho odkládal a koukal jsem na to asi až dva roky zpět. Ale nějak mě to nenadchlo, díky tý temný atmosféře pro mě bylo nepříjemný na to koukat a vzdal jsem to někdy u 15. dílu.

Reagovat
Lacko_Boh

som na druhom hej chapem, ale myslim ze ja to dam :)

Reagovat
Ondiis

Reagovat
ADM

Je tu vôbec niekto ako ja, koho nenadchla ani len prvá séria?

Reagovat
Lacko_Boh

jj ef je plne kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jsem

Reagovat
janinho

https://twitter.com/JackCook95/status/1084772068988801025?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1084772068988801025&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.joe.co.uk%2Fsport%2Fjenas-david-de-gea-lloris-215462

celkom dobra analyza porovnania Llorisa a De Geu v priblizne rovnakej pozicii (aj ked Hugo sa tam musel ovela rychlejsie vracat).

velka skoda lebo vcera Hugo chytal velmi dobre, ale v poslednej dobe nevie pridat "nieco navyse". patril medzi top 5 brankarov, teraz je tak LTT v top 10. lepsie to uz ale asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icemike

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

Vždyť ten obal vůbec nesouhlasí, ne? Akorát barvy stejný.

Reagovat
Lacko_Boh

to je teraz vtipne :}}

Reagovat
Lacko_Boh

humor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
David4

OT: Wagner skončil na laviččce Huddersfieldu

Reagovat
diastan

Povinné 3 body

Ederson, Walker, Stones, Laporte, Danilo, Fernandinho, Silva (C), Sane, Sterling, Bernardo, Jesus

Walker se díky pohárům dostal zpět do základu tam jsem zvědav co zas předvede

Reagovat
Svatej

Do psí prdele, tak bude ten zatracenej Kevin a Mahréz někdy hrát ?!?!!

Reagovat
diastan

Pepka bavi sledovat fanousky mahreze na fb a twitteru, Kevin hral oba pohary

Reagovat
ADM

Kevin nehra preco?

Inak vzdy ked vidim Mahreza, tak je uplne marny.

Reagovat
smazaný uživatel

adame traore dnes rozhodne

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Jako že by dal konečně 2. gol v PL v 57. zápase?

Reagovat
Whitemedia

to by možná ještě mohl dohnat Williana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

adame traore dnes rozhodne

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo s ním furt máš, Kub. Nechcem byť zlý, ale ťažký priemerák.

Reagovat
smazaný uživatel

Mousa Dembélé letí do Asie na zdravotní prohlídku v klubu Guangzhou R&F. Záložník je na odchodu z Tottenhamu, který dostane jedenáct milionů liber, vedle Guangzhou o belgického fotbalistu usiloval rovněž Beijing Guoan, rovněž ten uspěl se svou nabídkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci dnes moc prosím, urvite aspoň ten bodík všetko nám pomôže

Reagovat
smazaný uživatel

vlci poďme, máte na to

Reagovat
pingla

Vysvětlil by mi někdo, proč Martin Tyler komentoval včera na SKY SPORTS a dnes komentuje na NBC?

Reagovat
ADM

Klonovaní útočia.

Reagovat
pingla

wow, what a ftip

Reagovat
ADM

rád som poslúžil

Reagovat
t0mmy33MCFC

me prislo ze nekdo prohodil zvuk nebo na SKY zase komentoval ten co vzdycky na NBC

Reagovat
t0mmy33MCFC

a toho mam teda radsi, Tyler je strasne nudnej posledni dobou.. kazdej gol komentovanej jako "and it's 2:0" ...

Reagovat
pingla

já to prostě nechápu on ty větší zápasy komentuje ze SKY a "menší" z NBC

Reagovat
ADM

Laporte

Reagovat
masly008

, stoper s rozehrávkou jako záložníci

Reagovat
vilp

Nejlepší rozehrávka v PL.

Reagovat
ADM

Tak tam sa jasne pozná, že prišiel z najfutbalovejšej ligy

Reagovat
Hokaido

Luiz ji má minimálně na stejný úrovni.

Reagovat
vilp

Za mě určitě ne. Luiz má super techniku a umí poslat pas za obranu, ale stejně se mi úplně nelíbí, na svoje schopnosti hraje dost často hloupě.

Reagovat
smazaný uživatel

krasa, v jednoduchosti je sila

Reagovat
vladis271

City sú pekne trápni. Sa nás boja pustiť do väčšieho trháku lebo

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
masly008

Slušný zákrok bolyho

Reagovat
ADM

Jo, ale na druhú stranu ako stiahol rukavicu a šiel podať ruku, to sa už často nevidí.

Reagovat
masly008

Však jo,v zápalu boje to přehnal a věděl že to pokakal.Pak se zachoval jak člověk.

Reagovat
Nikikrew

Boly co ti prasi

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebolo na červenú, veď zahral loptu, to je chyba aj silvu, že ide takto do súboja, potom tomu samozrejme pridal

Reagovat
Nikikrew

. Ved isiel stuplami kolmo na loptu z predu. Aj ked trafil loptu, v tomto pripade je to irelevantne pretoze to bol velmi nebezpecny zakrok. Cervena karta zcela jasna

Reagovat
pepinho2

Boly to Silvu?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ze z té bolesti mohl udavid

Reagovat
smazaný uživatel

to bude masakr v primym prenosu, ale Boly zaslouzena redka

Reagovat
hona.kub

jojo, šel do toho jak kokot

Reagovat
vilp

Teď dostal Laporte pěkně na prdel.

Reagovat
ADM

Sleduješ City pravidelnejšie? Nebol by práve Jesus ideálnou náhradou za Luisa u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne. Mě připadá dřevěný a nesympatický Góly sice dává, ale herně mě vůbec nebaví, nemá tu nadstavbu, že by něco zajímavého vymyslel i sám. 12 asistencí za poslední 3 sezony (Luis 42!!!). My podle mě potřebujeme trochu tvůrčí devítku

Reagovat
ADM

Jesus má 21 rokov a dá sa povedať, že sa v Európe ešte len rozohráva. Ja som chcel Luisa k nám už keď začínal v Ajaxe a to takisto nebol ani zdaleka na takom leveli, ako je teraz. Len majú množstvo podobných vlastností, hlavne fyzickú vybavenosť, dravosť, 16koví hráči, technicky na tom tiež nie je najhoršie v zhustených priestoroch. A neviem si predstaviť lepšiu prípravu, ako začínať pod Pepom.

Reagovat
vilp

Messi by z něj hvězdu asi udělal, jen Suárez je o dost geniálnější no.

Reagovat
andrew96

Sterling má páteř asi jako Béla Bugár.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

+ tie ručičky nechutné jak slepačie krídla, turbokokot.

Reagovat
MCFC_8

Hlavne ze v Liverpoole ti bol dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

Zradil.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to jako maji vsichni hrat do smrti v Lpoolu a nezazit nikdy pocit z vitezstvi trofeje?

Reagovat
vladis271

mohol by s Evrom dať nejaká combo s kuraťom.

Reagovat
smazaný uživatel

kruh by sa uzavrel.

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

tak tu pentli nechápu moc no..

Reagovat
diastan

Jeste 1 potrebuji

Reagovat
JessePinkman

OT: Objednával jste prosím vás dnes někdo přes FAČR lístky do Wembley na Anglie - Česko a taky vám nepřišel žádnej potvrzovací mail?

Reagovat
smazaný uživatel

s tym adamom som vas dobre 2x oebal chichi

Reagovat
smazaný uživatel

Kubizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

kkt ten ederson, dal bych mu zlutou

Reagovat
t0mmy33MCFC

wtf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele