Premier League - preview 20. kola

28.12.2019, 08:46, aktualizováno 29.12.2019, 08:33
Previews
Jenom minimum času na odpočinek dostal Wolverhampton, ten v pátek večer přehrál Manchester City a nyní se představí na půdě Liverpoolu. Citizens hrají se Sheffieldem United a potřebují udržet kontakt s Leicesterem, dnešní program zahájí londýnské derby mezi Arsenalem a Chelsea...
Arsenal FC - Chelsea FC  (neděle 15:00)
Sotva se Mikel Arteta usadil do trenérského křesla trápícího se Arsenalu, hned na něj čeká jeden náročný zápas za druhým. Kanonýři se na domácí půdě utkají s Chelsea, a pokud chtějí alespoň udržet šanci na ukořistění umístění do čtvrtého místa, musí v tomto očekávaném londýnském derby bezpodmínečně zvítězit. Chelsea na tom však sama není o moc lépe, přestože jí aktuálně patří právě čtvrté místo...

Po smíšeném nástupu Blues do sezony pod vedením své hráčské legendy Franka Lamparda se hra i výsledky ustálily a zdálo se, že úspěšně bodově odskočí svým bezprostředním rivalům v boji o příčky zajišťující účast v Lize mistrů, avšak z posledních čtyř kol Chelsea třikrát prohrála proti papírově hratelným soupeřům a její náskok na pátý Manchester United se zničehonic snížil na rozdíl jediného bodu. Jediný triumf v tomto období ovšem přišel v dalším prestižním městském měření sil na půdě Tottenhamu, a tak se nyní Blues pokusí o totéž i na druhém severolondýnském prvoligovém stadionu.

Arsenal v Artetově trenérské premiéře pouze remizoval na hřišti Bournemouthu 1:1, ale i tak byly na straně hostí důvody ke spokojenosti, neboť předvedená hra byla markantně lepší než v předešlých zápasech, kdy soupeři domnělého favorita obvykle výrazně přestříleli. Nyní se navíc po vypršení karetního trestu může vrátit do hry Calum Chambers a možná se do zápasu zapojí i Gabriel Martinelli či Héctor Bellerín, kteří poslední zápas vynechali vinou drobných zdravotních potíží. Mimo hru zůstávají napevno jen Rob Holding a oba leví obránci Tierney s Kolašinacem, a tak bude nejspíše na kraji obrany opět zaskakovat mladičký křídelník Bukayo Saka.

Také Chelsea v poslední době bojuje se zdravotním stavem svých krajních obránců a jak Marcos Alonso, tak Reece James budou muset podstoupit zdravotní testy na poslední chvíli, aby se ukázalo, zda stihnou do nedělního duelu naskočit. Oproti nečekané prohře 2:0 se Southamptonem může Frank Lampard udělat i další změny v sestavě v čele s nasazením Masona Mounta či Matea Kovaćiće.

Přestože se Chelsea dlouhodobě na půdě Arsenalu dařilo, v posledních letech je tomu přesně naopak. Ze tří nejčerstvějších londýnských derby těchto dvou klubů na Emirates Stadium zvítězil Arsenal ve dvou případech a jednou remizoval. Nyní Kanonýři potřebují tuto sérii nutně prodloužit, neboť z dvanáctého místa ztrácí na svého rivala osm bodů.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Chambers, Luiz, Saka - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Lacazette
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Rüdiger, Zouma, Tomori - Azpilicueta, Kanté, Kovaćić, Alonso - Mount, Abraham, Willian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.81 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers  (neděle 17:30)
Hodně blízko pozicím zaručujícím Ligu mistrů jsou po polovině Premier League fotbalisté Wolves. Ti nyní zamíří do Liverpoolu, který zase už může ztratit titul jen svou hloupostí. Reds navíc poslednímu vzájemnému zápasu dominovali a po dvou Maného trefách vyhráli.

Liverpoolští od poloviny září prohráli napříč všemi soutěžemi jen jedinkrát, když jejich juniorka nestačila v Ligovém poháru na Aston Villu, zatímco to nejlepší bojovalo o titul na mistrovství světa klubů. Mnozí fanoušci se obávali, v jakém rozpoložení se z něj hráči vrátí, obavy se ale ukázaly býti lichými - alespoň tedy v prvním povánočním zápase se druhým Leicesterem, který Reds rozstříleli 4:0.

Slova chvály má pro soupeře Jürgen Klopp. "Skutečně si myslím, že Nuno tam odvádí výbornou práci, přihlédneme-li i ke všemu stresu z Evropské ligy. Na začátku sezóny si museli uvědomit, že je to odlišné, ale nyní už si zvykli a jsou zpět. Jiménez a Jota už zase střílejí branky," varuje německý kormidelník.

Wolverhampton se také prezentuje výbornými výkony, když z posledních dvanácti zápasů prohrál jen proti Tottenhamu, v dalších sedmi utkáních zvítězil. Naposledy zvládl heroický obrat proti oslabenému obhájci titulu z Manchesteru, proti němuž prohrával 0:2, avšak zásluhou Traorého, Jiméneze a Dohertyho nakonec získal tři body. Na Anfieldu se musí obávat venkovní formy Wolves, neboť ti mimo svůj stadión prohráli jen jednou, což je nejlepší počin hned po Liverpoolu a Sheffieldu.

Ani jeden z týmů nemá v tabulce střelců některého hráče tak vysoko, jak by jejich bodový zisk napovídal. Nejproduktivnější je liverpoolské duo Mané, Salah s devíti góly, hostující Jiménez má o trefu méně, avšak přidal i šest asistencí.

Reds se musí v nadcházejícím utkání obejít bez zraněných Oxlade-Chamberlaina, Fabinha, Lovrena, Matipa a Brewstera, Vlkům chybí Boly a Gibbs-White.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gómez, van Dijk, Robertson - Milner, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Jonny - Traoré, Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.54 - 8.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Sheffield United  (neděle 19:00)
Pep Guardiola v pátek definitivně odpískal boj o ligový titul. Po porážce na hřišti Wolverhamptonu je podle španělského stratéga už nemožné, aby City do konce ročníku dostihli vedoucí Liverpool. Matematicky by to tedy možné ještě bylo, ale posuďte sami - po 19 ligových kolech ztrácí Citizens na svého soka propastných 14 bodů a to mají ještě hráči Liverpoolu jeden zápas k dobru - a takový náskok v historii Premier League ještě nikdy nikdo neprohospodařil. Fotbalisté Manchesteru City ovšem nemohou polevit, musí si totiž udržet pozici v první čtyřce, přičemž hned v neděli jej čeká konfrontace s jedním z nejpříjemnějších překvapení letošního ročníku, Sheffieldem United.

Citizens se letos zkrátka a dobře nedokázali dostat do své smrtelné pohody, ve které loni na jaře kosili jednoho soupeře za druhým. Ať už za to může smůla, zranění či špatná forma defenzivních hráčů, podzimní část sezóny nemohou v Manchesteru hodnotit jinak než jako zklamání. Zisk 38 bodů nikoho neuchvátil, tím spíše, že zatímco v předchozích dvou sezónách Guardiola lámal rekordy, úvodní polovina letošního ročníku naznačuje, že by se konečný bodový zisk loňského mistra mohl pohybovat v rozmezí mezi 75 - 80 body. Což je samozřejmě na poměry španělského stratéga málo, tolik získal pouze ve své první sezóně, od které navíc Citizens do svého kádru napumpovali desítky miliónů liber. Na druhou stranu případný úspěch v Lize mistrů by slabší ligovou sezónu určitě bohatě vynahradil.

Se Sheffieldem se před sezónou počítalo do boje o záchranu, už nyní je ale prakticky jisté, že do něj svěřenci trenéra Wildera nezasáhnou. Ba naopak, pokud by se jim podařilo udržet současnou formu, mohou v klidu promluvit do boje o poháry či o kvalifikaci do Ligy mistrů. Bylo by to samozřejmě obrovské překvapení a většina fanoušků stále očekává, že nováček soutěže v druhé polovině sezóny trochu odpadne, ale jak už anglickému osazenstvu ukázal Leicester, zázraky se dějí. Právě konfrontace s Manchesterem City bude pro Wilderovi svěřence poměrně zajímavým testem, který jim může nastavit zrcadlo a poskytnout jim důležité informace o tom, jak na tom vlastně v konfrontaci se špičkou jsou. Sheffield se navíc zatím netváří, že by chtěl přestat vyhrávat - v prosinci odehrál pět duelů, z nichž vytěžil tři výhry, jednu remízu a jednu porážku. Pravda, poslední ztráta v duelu s Watfordem představovala zklamání, nicméně za to mohla pouze bídná koncovka, herně to od Sheffieldu opět byl kvalitní výkon.

Domácímu celku určitě nepomůže brankář Ederson, který byl v klání s Wolverhamptonem již po dvanácti minutách vyloučen. Otazník se pak vznáší nad stavem Davida Silvy, Gabriela Jesuse a Johna Stonese, u kterých padne rozhodnutí o případném startu až těsně před zápasem. Hostující celek bude postrádat Simona Moora, mimo bude také Eastwood a Duffy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.39 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth  (sobota 13:30)
Vánoční program je v Anglii v plném proudu a druhou polovinu sezóny načnou celky Brightonu a Bournemouthu, kteří si to v sobotu odpoledne rozdají o důležité tři body. Oba týmy neprožívají lehké období, pohybují se jen kousek nad zónou sestupu a tři body by se jim proto opravdu notně hodily. Dá se tak očekávat, k vidění bude pořádná fotbalová bitva, ve které si oba týmy nedají ani centimetr prostoru zadarmo.

Brighton na Boxing Day nepředvedl vůbec špatný výkon, favorizovaný Tottenham v Londýně dlouho trápil, dokonce se na konci první půle dostal do vedení, když si na centr Große naskočil Webster a hlavou uklidil míč do sítě. Jenže v druhé půli si Brighton sám zadělal na pořádné potíže - hned na startu druhého dějství totiž zadáci nedokázali odklidit rutinní míč a tuto chybu nemilosrdně potrestal Kane vyrovnávací brankou. Patnáct minut před koncem pak Alli trefil parádní volej a hráči Brightonu odjeli navzdory dobrému výkonu z Londýna s prázdnou. Celkově to v prosinci od Brightonu není žádná paráda - ti sice senzačně vyloupili Emirates, jenže od té doby ve čtyřech zápasech pouze dvakrát remizovali a dvakrát odešli z boje poraženi.

To Bournemouth na tom není o nic lépe. Svěřenci Eddieho Howea se mohou "pochlubit" ještě daleko tristnější bilancí. Z posledních osmi duelů v Premier League totiž dokázali zvítězit jen jedinkrát, když se jim překvapivě povedlo vyloupit Stamford Bridge, jinak si připsali ještě jeden bod za domácí remízu s Arsenalem na Boxing Day, ovšem ve zbylých kláních skončili vždy na straně poražených. Anglický manažer tak má skutečně o čem přemýšlet, protože pokud by podobná forma měla pokračovat, pak by Bournemouth zle hazardoval se svou prvoligovou příslušností. Eddie Howe bude jistě doufat, že se mu v nejbližší době vrátí většina marodů, protože právě rozsáhlá marodka je jednou z příčin špatné formy jeho celku.

Brightonu nejspíše bude scházet obránce Lewis Dunk, kterého trápí nemoc, kvůli které nezasáhl ani do duelu s Tottenhamem. Hosté nemohou počítat se službami Akého, Begoviče, Artera, Brookse, Danielse či Kellyho. Otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Francise a Iba.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Burn - Pröpper, Stephens, Mooy - Gross, Maupay, Trossard
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, Cook, Mepham, Rico - Billing, Lerma, Gosling - Wilson, Solanke, King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.82 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Everton FC  (sobota 16:00)
Hráči Newcastlu United hostí v rámci dvacátého kola Premier League na svém stadionu Everton. Oba celky se sice nachází ve středu tabulky, ale jejich náskok na sestupové vody není nikterak velký, a tak budou chtít naplno bodovat.

Newcastle v posledním kole schytal pořádný výprask na Manchesteru United, s nímž prohrál 1:4. Minulý víkend však zvládl na domácím hřišti porazit Burnley 1:0, o výhře rozhodl Miguel Almirón. Proti Evertonu bude Bruceovým svěřencům chybět dlouhodobě zraněný Allan Saint-Maximin. Nejistý start má však dalších pět borců. "Zápas na Old Trafford se nám absolutně nepovedl, až na úvod duelu nás United přehráli po všech směrech. To nesmíme proti Evertonu dovolit. Hráči vědí, jakých chyb se dopustili, na domácím stadionu jsme silní a chceme to ukázat," prozradil na předzápasové tiskové konferenci manažer Steve Bruce.

Everton v minulém kole dokázal porazit 1:0 Burnley, když se trefil Dominic Calvert-Lewin. Tomu předcházely dvě remízy, 0:0 s Arsenalem a 1:1 s Manchesterem United. Letošní sezonu však určitě Everton za vydařenou považovat nebude, ještě nedávno působil v evropských pohárech. Proti Newcastlu se na hřiště určitě nepodívají Gbamin, Gomes, Iwobi a Schneiderlin. "Je velmi dobrý útočník, v hlavě velmi silný. Ještě by měl zlepšit pohyb bez balonu, ale je pro nás velmi cenný. Určitě by měl zůstat uprostřed hřiště a co nejvíce ohrožovat soupeřovu bránu," chválil na klubovém webu Dominica Calvert-Lewina manažer Evertonu Carlo Ancelotti.

Newcastlu aktuálně patří desáté místo, Everton je třináctý.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Schar, Fernández, Lejeune, Willems - Hayden, Shelvey, Almirón - Carroll, Joelinton.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Holgatem, Digne - Sidibe, Sigurdsson, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.40 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Southampton předvedl na Boxing Day parádní organizovaný, vyspělý výkon, díky kterému se jim bez větších potíží podařilo na Stamford Bridge porazit Chelsea 2:0. Nyní budou chtít svěřenci Ralpha Hasenhüttla na čtvrteční výkon navázat v domácím klání s Crystal Palace, kterému se v minulém kole zase povedl parádní obrat proti West Hamu.

Southampton si ve čtvrtek počínal jako zkušený tým, který přesně ví, jaký má herní plán a jak jej má na hřišti také zrealizovat. Tým z jihu Anglie Chelsea přenechal iniciativu, zahustil střed pole, zatáhl se do hlubšího bloku a pomocí faulů a menšího zdržování dokázal výrazně zpomalit tempo hry. Když se pak naskytla příležitost k rychlému protiútoku, tak svěřenci Hasenhüttla vůbec neváhali a vystřelili vpřed. Parádní branka Obafemiho jim přihrála poločasové vedení, které v druhé půli potvrdil Redmond. Jako podtržení toho, jak kvalitní výkon Southampton podal, poslouží fakt, že si Chelsea na domácím hřišti nevypracovala za celých 90 minut jedinou vyloženou šanci. Southampton šel celkově v posledním měsíci a půl výrazně výkonnostně nahoru, však za posledních 6 ligových zápasů se může pochlubit statistikou čtyř výher a dvou porážek.

Crystal Palace před Vánoci smolně podlehlo Newcastlu a na Boxing Day to s ním taky nevypadalo příliš růžově, když po hodině hry poslal hostující West Ham do vedení Snodgrass. Jenže Palace se nevzdali a díky Kouyatému a parádní brance Jordana Ayewa z nastaveného času nakonec brali všechny tři body. Pro partu okolo Roye Hodgsona jistě šlo o vítaný dárek, jejich forma totiž začala v prosinci lehce uvadat, a tak je návrat na vítěznou vlnu rozhodně pozitivní zprávou. Palace se v prosinci nejprve podařilo porazit Bournemouth, jenže pak pouze remizovalo s Watfordem a Brightonem a podlehlo Newcastlu. Díky čtvrteční výhře se ale se ziskem 29 bodů drží na deváté příčce tabulky.

Southampton nejspíše bude postrádat útočníka Longa, mimo hru je pak stoprocentně ještě jeho kolega Moussa Djenepo. Palace se naproti tomu budou muset poprat s pořádnou marodkou - na listinu zraněných přibyl v posledním kole Van Aanholt, který se připojil ke zraněným Bentekemu, Dannovi, Cahillovi, Wardovi a Townsendovi.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Cedric, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Armstrong, Redmond - Adams, Ings
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Kelly, Tomkins, Sakho, Riedewald - McCarthy, Milivojevič, Kouyaté - Meyer, Jordan Ayew, Zaha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.55 - 4.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Předposlední Watford na svém stadionu přivítá o příčku lepší Aston Villu, pro oba celky půjde o velmi důležitý souboj. Villans se mohou v případě výhry dostat pryč ze sestupových vod, Hornets se pak hodlají na svého soupeře dotáhnout.

Watford v minulém kole uhrál cennou remízu 1:1 na hřišti Sheffieldu United, bod svému týmu zařídil Gerard Deulofeu. Ještě úžasnější byla pro druhý nejhorší celek tabulky výhra nad Manchesterem United, branky vstřelili Ismaïla Sarr a z penalty Troy Deeney. Proti Aston Ville budou Hornets chybět Cleverley, Holebas, Janmaat, Prödl a Welbeck. "Jsou náš přímý konkurent, takže je dobré se s nimi utkat doma. Věřím, že je před našimi fanoušky porazíme. Bude to velký zápas stejně jako proti Norwichi," uvedl pro klubový web záložník Watfordu Abdoulaye Doucouré.

Aston Villa v posledním zápase porazila na své půdě po brance Conora Hourihaneho 1:0 Norwich. Před tím však utrpěla porážku 1:3 se Southamptonem. Villans budou proti Watfordu chybět McGinn a Steer, nejistý je pak start Davise a Mingse. "Každý bojoval za svůj dres. Byl to skvělý zápas, který se nám podařilo vyhrát a měli jsme obrovskou radost. Kluci podali v defenzivě výborný výkon a naštěstí se nám i podařilo skórovat, takže jsem získali důležité tři body," řekl pro klubové stránky o poslední výhře brankář Tom Heaton.

Devatenáctý Watford má momentálně třináct bodů a na osmnáctou Aston Villu jich ztrácí pět.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Kabasele, Cathcart, Femenía - Capoue, Hughes - Pereyra, Doucouré, Deulofeu - Deeney.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Hause, Tergett - Hourihane, Douglas Luiz, Grealish - Trezegeut, Wesley, El Ghazi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 4.11 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Bídná forma fotbalistů Norwiche znamená jejich propad až na samé dno ligové tabulky. V posledním kole roku 2019 bude jejich zlepšení bránit londýnský Tottenham, jenže se po příchodu Josého Mourinha zvedla a vrátil do bojů o evropské poháry.

Canaries od poloviny září jen jedinkrát vyhráli, třikrát remizovali a hned desetkrát prohráli. Ve čtvrtek měli jedinečnou příležitost konečně se chytit, jenže proti dalšímu nováčkovi, Aston Ville, po Hourihaneově gólu prohráli. Úděsná je i bilance na Carrow Road, kde v šesti předchozích zápasech bodovali jen jednou a v součtu obdrželi šestnáct gólů. Právě defenziva je jejich největším problémem, v útoku ale taky zrovna nezáří. Devět z devatenácti tref musel nastřílet Teemu Pukki. Finský kanonýr měl sice po skvělém startu do sezóny trochu útlum, od posledních reprezentační pauzy ale už zase poměrně pravidelně střílí góly.

Daniel Farke neví, co od svého týmu čekat. "Nemohu slíbit, čeho dosáhneme. Možná nám chybí individuální kvalita, abychom naši dominanci přetavili ve výsledky, ale jsem na hráče pyšný. Dokud nechávají na hřišti vše, nebudu je trestat za neuspokojivé výsledky," tvrdí německý manažer.

Josému Mourinhovi se od jeho příchodu povedlo vyspravit zejména výkony proti slabším soupeřům. Spurs sice prohráli s Manchesterem United, Bayernem a Chelsea, ve zbylých šesti zápasech ale vždy dokázali zvítězit a vstřelit minimálně dva góly. Naposledy si poradili s Brightonem, proti němuž zásluhou Kanea a Alliho po pauze otočili nepříznivý stav. Právě tito dva jsou nejlepšími z kohoutích střelců, Kane nasázel deset branek, Alli šest. Zdatně jim sekunduje Heung-min Son, jenž pětkrát sám skóroval a sedmkrát asistoval.

Nyní ale korejský útočník svému týmu nepomůže, dostal totiž už třetí červenou kartu v sezóně. Z disciplinárních důvodů chybí i Sissoko a Winks, zraněný je Lloris, v ohrožení je Ndombeleho start. Kanárci se musí obejít bez Drmiće, Godfreye a Kloseho.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram - Tettey, Trybull - Buendía, McLean, Cantwell - Pukki
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Foyth, Sánchez, Alderweireld, Rose - Skipp, Dier - Moura, Lo Celso, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.88 - 4.48 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Leicester City  (sobota 18:30)
Tři ztráty v posledních třech zápasech má za sebou o Ligu mistrů bojující Leicester. Prodloužit tuto sérii si za žádnou cenu nesmí dovolit, odrazit se k lepším zítřkům může již v sobotu, kdy jej čeká soupeř na to vhodný - West Ham.

Hammers po nadějném začátku klopýtají a z posledních dvanácti ligových zápasů zvítězili jen dvakrát. Povedlo se jim to na půdě Chelsea a Southamptonu. Ve čtvrtek byli rovněž blízko, Snodgrassem nabyté vedení proti Crystal Palace ale skončilo porážkou. Jedním z hlavních problémů Kladivářů je, že se nemohou spolehnout na kanonýra v útočných řadách. Nejlépe je na tom v tomto ohledu Haller, jenže se prosadil pětkrát.

Foxes po sérii osmi po sobě jdoucích tříbodových zisků tvrdě narazili. Nejprve překvapivě jen remizovali doma proti o záchranu bojujícímu Norwichi, aby následně podlehli i oběma hlavním aspirantům na ligový titul. Zvláště dva dny stará porážka 0:4 od Liverpoolu bez střely na bránu musela srazit sebevědomí Lišek. Ty se však na rozdíl od soupeře opírají o gólové hráče, zejména v lize suverénně nejlepších sedmnáct Vardyho zářezů z nich dělá třetí nejgólovější ofenzivu v soutěži.

Z nedávných výsledků Brendan Rodgers nezoufá. "Poslední dva zápasy pro nás byly dobrým měřítkem. Díky naším dobrým výkonům jsme byli katapultováni do boje o titul, ale viděli jste, jak dobré soupeře proti sobě máme," tvrdí manažer Foxes.

West Hamu se po trestu vrátí Fredericks, mimo hru však ze stejného důvodu zůstane další bek Cresswell. Navíc nadále chybí hned dva brankáři, Fabianski i Martin. Z Leicesteru naopak jdou samé dobré zprávy, blízko návratu už dokonce je i od ledna zraněný Matty James.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Fredericks, Balbuena, Ogbonna, Masuaku - Snodrass, Noble, Rice, Fornals - Haller, Antonio
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Evans, Söyüncü, Fuchs - Choudhury - Pérez, Tielemans, Praet, Gray - Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.68 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Manchester United  (sobota 20:45)
Sobotní program dvacátého kola uzavře od 20:45 souboj Burnley s Manchesterem United. V lepším rozpoložení se momentálně zdají být druzí jmenovaní, kteří před pár dny rozdrtili Newcastle, zatímco Burnley těsně podlehlo Evertonu, ovšem i tak je bodový rozdíl mezi oběma kluby v nabitém středu tabulky pouze čtyřbodový.

Dobrou zprávou pro domácího manažera Seana Dyche je čím dál zaplněnější kádr a více možností, jak během náročného zápasového harmonogramu udržet své hráče čerstvé. Po vypršení karetního trestu se vrací do hry Jeff Hendrick, poprvé od začátku října je již plně zdráv Johan Berg Gudmundsson, po nemoci by se mohl objevit zpět na soupisce Aaron Lennon a připraven naskočit by měl být i Matěj Vydra, jenž v minulém kole dostal volno kvůli vánočnímu narození potomka. Zpět do základní sestavy by však měl dostat přednost Ashley Barnes, jehož Dyche u zmíněné porážky 1:0 s Evertonem šetřil.

Výsledky Manchesteru United jsou i nadále jako na houpačce, ovšem vítězné duely začínají převažovat. Prestižní triumfy nad Manchesterem City či Tottenhamem sice zkalilo selhání proti Watfordu, ovšem naposledy si "Rudí ďáblové" spravili chuť doma s Newcastlem, proti němuž navzdory brzkému inkasovanému gólu dominovali a konečná výhra 4:1 ještě hostům lichotila.

Jedinou kaňkou na tomto zápase bylo vynucené střídání Scotta McTominaye vinou poraněného kolene, a tak lze očekávat, že skotský reprezentant na Turf Moor nenastoupí. Manažer United Ole Gunnar Solskjaer má již k dispozici uzdraveného Paula Pogbu, jenž v poločase střídal právě McTominaye, ovšem norský stratég se nechal slyšet, že francouzskou hvězdu nechce vrhnout rovnou do přílišného zápasového vytížení, a tak se možná do středu pole bude muset posunout Andreas Pereira. Mimo hru i nadále zůstávají Tuanzebe, Rojo, Fosu-Mensah a Bailly, zatímco stav Nemanji Matiće a Dioga Dalota je před zápasem s Burnley nejistý.

Přestože má stadion Turf Moor pověst stěží dobyvatelné pevnosti, přinejmenším v případě United je opak pravdou. Manchester zde neprohrál od léta 2009, za posledních pět vzájemných zápasů zde inkasoval jediný gól a již třikrát po sobě z Burnley odjížděl se všemi body. Nyní by Solskjaerova družina potřebovala tuto šňůru nutně prodloužit, jestliže chce udržet kontakt s konkurencí v boji o příčky zajišťující účast v Lize mistrů.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Barnes
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Pogba, Fred - James, Lingard, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.27 - 3.69 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC18171046:1452
2.Leicester City19123441:1839
3.Manchester City19122552:2338
4.Chelsea FC19102733:2732
5.Wolverhampton Wanderers1979329:2430
6.Tottenham Hotspur1985634:2729
7.Sheffield United1978423:1729
8.Manchester United1977530:2328
9.Crystal Palace1975717:2126
10.Newcastle United1974819:2825
11.Arsenal FC1959525:2824
12.Burnley FC1973923:3024
13.Everton FC1964921:2922
14.Southampton FC19631023:3721
15.Brighton & Hove Albion1955922:2820
16.AFC Bournemouth1955920:2620
17.West Ham United1854920:3019
18.Aston Villa19531125:3318
19.Watford FC19271012:3313
20.Norwich City19331319:3812

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1528)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro výhru Spurs!

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
jk

Reagovat
vladis271

Ten boj o LM bude ešte drsný. Na ten 4. flek číha 5 tímov. Ak sa Leicester oklepe, čo by mal tak si to postrážia, taktiež City s tou kvalitou musia zahojiť rany.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to ako som pisal pred sezonou. LFC, Leicester, ManCity a Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Beru

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prohodit wolves za foxes nebo jeste lip city by taky nebylo marne.

Reagovat
smazaný uživatel

5? aj viac.. Lester zacne stracat a myslim ze Everton pojde spolu s Arsenalom hore. K tomu Tot, MU a Wolwes.. a kurna bude problem. Frankie zacni nieco s tym tymom robit

Reagovat
vladis271

Dosť nefér voči Wolves mať v tejto fáze sezóny oproti súperovi o 24 hodín menej odpočinku. To sa musí prejaviť. Bez ohľadu, že hrajú dobre neočakávam zajtra problémy.

Reagovat
R22

Wolves mají ze všech ten program nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se spoléhají na tu stejnou jedenactku. Takový tým to zasáhne ještě víc, když vy to můžete protočit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna teď moc ne, nemáme stopery a záložníky a tím pádem i možná náhradu za krajní beky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak točit obranu je obvykle potreba míň než ofenzívu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl stopery. LB respektive RB toho naběhají za zápas hrozně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kor u vás no. Ale i tak to vidím jako výhodu. Wolves na tom nejsou o nic líp, naopak. Vy na LB furt můžete dát Milnera, na CB Gomese a furt to bude skvělá obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

No Milner už nestíhá na tom kraji a Adama by ho tam roztrhal na kousky a stopery teď točit nemůžeme vůbec když jsou zdravý jen dva na druhou stranu se Gomez zase krásné rozehrál. Hlavně ať se mu vyhýbají zranění. Klopp začal tu sestavu hezký točit bohužel teď když by to chtělo udělat kvalita půjde hrozně dolů. Ono Lovren,Matip,Fabinho,Ox,Clyne,asi i hendo,..to už je průser

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Včera jsme se se známým spontánně rozhodli, že v neděli půjdeme na Fulham - Stoke, důvod proč sem píšu je ten, že do Londýna přiletíme dnes v noci a usoudili jsme, že na těch pár hodin nemá cenu platit hotel nebo Airbnb. Můžete mi někdo doporučit bar nebo pub, ve kterém se dá posedět do pozdějších ranních hodin ? Díky

Reagovat
Benzema

Pospiš si až na zápase ?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
repkajebuh

No tak, chlapi, poradte mu někdo.. po tom co tu bylo kde v Tokiu na pivo nepochybuji že se tu něco.neobjevi

Reagovat
Malresi

Owen aj Martinez sa zastali Atkinsona a kritizovali VAR, podľa nich správne neodpískal penaltu v prvom polčase pre City a VAR by mal rozhodnutia rozhodcov opravovať len pri jasných chybách o ktorú sa podľa nich včera v žiadnom prípade nejednalo.

Reagovat
Coutinho10

btw. kdo má Premier Sport a neviděl, tak doporučuju kouknout na poslední (21. díl) PL Worldu (dnes opakovali v 9:05)...hodně silný příběh o Dariu Silvovi, který toho v PL bohužel moc neodehrál, ale i tak stojí za to si ten jeho příběh pustit

Reagovat
Malresi

Reagovat
Sandstorm

Na Turf moor očekávám od Oleho umaštěnou remízu 1:1. Po domácí dominantní výhře se to přímo nabízí a venku proti Burnley je přesně ten zápas, ve kterých se nám vůbec nedaří.

Reagovat
Taiger

Kdybychom dali Chelsea, tak to může bejt s našema šancema na TOP4 ještě zajímavý, kdo by to byl řekl po těch našech zápasech, kde ztrácíme jeden bod za druhým.

Reagovat
bbbauch

To je prave ta rvacka kriplu, debilne ztracej skoro vsichni

Reagovat
matZz

ten los je k nám poměrně příznivej, idální čas tu sestavu trochu protočit, Dele a Kane na konci minulýho zápasu sotva lezli. V obraně čekám nejmíň Rose na LB. Ideální příležitost dát ve středu šanci Skippovi. Ofenzivní kvarteto snad Sess-Eriksen-Lucas-Kane.

Reagovat
Mates_Matesović

Místo Lucase bude podle mě dneska Lo Celso.

Reagovat
matZz

nezlobil bych se, ale podle mě Mou tolik změn neudělá. snad dneska dostane šanci Foyth.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti Wolves prý asi 5 změn v základu, to jsem zvědav.

Tipl bych si, že jeden z beků, Henderson s Keitou a 2 z útoku. Ale to nám schází záložníci .

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť teď na takovou rotací vůbec nemáme hráče Shaq,Origi,Milner a Lallana proti Vlkům bych tam nějaké velké množství náhradníků určitě nedával..

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky bych teď nerotoval, moc se mi to nelíbí. Očekávám něco takovéto.

Alisson - Milner, van Dijk, Gomez, Arnold - Lallana, Wijnaldum, Shaqiri - Origi, Firmino, Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha bude průser. Lallana na šestce je prostě blbej vtip..sakra už aby mohl hrát Minamino

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to strašné, no

Reagovat
smazaný uživatel

A co je špatný je to, že nikde se nic nepíše(teda aspoň já nic nenašel) o Matipovi,Loverenovi a hlavně Fabinhovi..čekal sem že tuhle dobu už se budou pomalu vracet..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

A co Henderson jak dlouho bude chybět?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím já čekal že to bylo jen takové preventivní stáhnutí kvůli tomu nakopnutí ale vypadá to že mu fakt něco je..zrovna když poslední dobu hrál jako opravdový lídr,kapitán,..to na DM fakt bude nastupovat Lallana nebo já nevím..

Reagovat
YNWA__MSN

Hendo hraje poslední dobou fakt výborně ty jeho dlouhý nahrávky, bojovnost a vudcovstvi občas mi připomene Steveho škoda, že víc nestrili.. Proti Wolves asi určo nebude. Ideál asi Gini - Milner - Keita a na lavičce Lallana, ktery ho teda úplně nechci vidět v základu a Jones. Matip, Lovren, Hendo, Fabinho Tady ani není moc prostor pro rotaci, tak max Origi nebo Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

Musime pokracovat v tom, jak jsme hrali od 20minuty s Newcastlem.

Jestli se to zas podceni jako vsechny tyhle typy zapasu, tak to bude opet pruser. Snad uz se doopravdy poucili a najedeme na nejakou delsi vlnu vyher a dobrych vykonu.

Presne tohle podrazi Olemu nejvic stolicku, pritom je to naprosto zbytecny! Jediny o co jde, tak je potreba nastoupit do zapasu s 150% nasazenim a v tempu!

DDG – AwB Linde Harry Shaw – Fred Pogba – Greenwood Andreas Rash – Martial

Mnohem radsi bych videl Tuanzebeho misto Victora, ktery se mi fakt proti papirove slabsim vubec nelibi.. a Axel muze Harryho zajistovat svoji rychlosti a dravosti. Beztak Ole soupne Pogbu niz a necha Andrease po trosku povedenejsim zapase na AM… pritom bych tam zkusil k Fredovi Matica nebo klidne Garnera a Pogbu pred ne.

Jsem rad, ze jak AwB tak Shaw s Newcastlem chodili vic dopredu, ale chce to jeste mnohem vic, kor dneska to bude strasne dulezity, kdyz Burnley bude zalezle…

Reagovat
Vánoční owník

Chinese commentators refuse to say Mesut Ozil's name during coverage of Bournemouth draw

Eriksen > ten jehož jméno nesmíme vyslovit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jk

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kareš?

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohli hodit ten Leicester od 16:00

Reagovat
Coutinho10

nebo 20:45

Reagovat
fenixLFC

zas ten var burn ma v ofsajde ruku a uz sa len dohaduju na ktore meisto daju tu ciaru. to je saskaren

Reagovat
REPLIKATOR

VAR Ať už jdou do h*jzlu s takovýma ofsajdama

Reagovat
Orlandiiik

to byl tak milimetr ramena v ofsajdu ne ?

Reagovat
Taiger

Správně neuznaný gól, v pořádku podle pravidel

Reagovat
Mato178178

Ahojte kamarati. Kde v Prešove sa dá večer pozerať manchester?

Reagovat
Orlandiiik

Bournemouth je momentálně zralej na sestup

Reagovat
Kucka

Dá někdy Solanke góla? Na útočníka má slušný půst.

Reagovat
REPLIKATOR

Tenhle tragéd nemá ani Championship.

Reagovat
Kucka

Reagovat
cr7sux

Poslední gól v pl 13. 5. 2018

Reagovat
Kucka

A celková bilance 48z/1g

Reagovat
frezi

Saboter z Liverpoolu doteraz nechapem, ze sme zanho dostali tolko penazi

Reagovat
fenixLFC

var znova

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dobře tlačí. Půjdou nahoru pod Carlem. Můžou klidně skončit před MU i Arsenalem ještě.

Reagovat
Vánoční owník

(a Newcastlem)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem dokoukal ten dokument o Sunderlandu a chtěl bych podobný o NUFC, jestli kvůli tomu musíme do League One, co už.

Reagovat
JessePinkman

Achjo, ta Villa. Měla by začít něco hrát, jinak půjde zas dolů.

Reagovat
Taiger

Nesympatická, ať jde dolů

Reagovat
JessePinkman

Mně je tedy sympatická, ale to je věc názoru.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
fenixLFC

skor nezaujimava, inak ale

Reagovat
Malresi

Mne sa tam pozdava len Grealish, zvysok ma nicim nezaujal.

Reagovat
JessePinkman

Grealish je jedinej hráč, kterej tam momentálně hraje, proto taky jsou, tam kde jsou.

Reagovat
JessePinkman

Tak tohle vypadá na rychlej návrat zpátky do Championship. Posily k hovnu, obrana naprosto k ničemu, hraje jedinej Grealish a Smith si tím asi už taky neví rady.

Reagovat
Sandstorm

Smith bude brzy vyhozen. Hlavně, že mu na podzim prodloužili smlouvu.

Reagovat
JessePinkman

A přijde je zachránit Tony Pulis.

Reagovat
Bayern +

Poraďte prosím nejakú spoľahlivú stránku na streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

Footybite.com a livetv.sx kdy je nejhůř sport365.sx

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
Hokaido

To je sestava.

Reagovat
JessePinkman

Vardy, Maddison nic? Moje fantasy brečí.

Reagovat
Setwo

ja mam v sazke Fantasy Soyncu,Pereiru, Chilwella, Praeta a Vardyho.... nechapem

Reagovat
Bayern +

Vardy nie je ani na lavičke, Maddison sedí.

Reagovat
Busby babes

Vardymu se narodilo dite, je s manzelkou.

Reagovat
Kantos

Stejně nám naloží tak čtyřku

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, Fabianski je zpátky, uvidí se jestli Andersonovi prospěly dva zápasy na lavičce, Lanzini v základu, dneska by to mohlo fungovat, jen mám obavy ze Sancheze, co letos nastoupil do zápasu, vůbec se mi nelíbil, no a klasický Masuaku bude v zadu hořet

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Vánoční owník

Gazzaniga, Aurier, Alderweireld, Foyth, Vertonghen, Sessegnon, Ndombele, Lo Celso, Eriksen, Dele, Kane (C)

Reagovat
Vánoční owník

Subs: Vorm, Sanchez, Tanganga, Dier, Skipp, Lamela, Lucas

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy se očekává návrat Llorise?

Reagovat
Vánoční owník

nevím, ale popravdě ani není poznat, že chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

GLC a Ndombelé základ

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bayern +

WHU: Fabianski - Fredericks, Balbuena, Diop, Masuaku - Rice, Sanchez - Anderson, Lanzini, Fornals - Haller

Leicester: Schmeichel - Justin, Morgan, Evans, Fuchs - Choudhury, Mendy - Albrighton, Ayoze, Gray - Iheanacho

Slušne zamiešané obe zostavy, ale hlavne Lanzini a Fab sú späť!

COYI !

Reagovat
vodka

Sanchez

Reagovat
Bayern +

Je nahovno, ale v poslednej minúte strašne mazácky ako posledný hráč vymotal troch hráčov Lestru.

Reagovat
Coutinho10

ti mu to otevreli Norwich easy

Reagovat
Losinho

To je hroznej gólman tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

ale jednemu Lloris nechybi, druhy by chcel Gazzu jak jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Se divím, že Toby při tom bránění neodcouvá až za stadion. Ten je dnes úplně mimo, už při první šanci Norwiche byl otočený úplně na opačnou stranu, než by měl.

Reagovat
fenixLFC

lo celso skusene

Reagovat
Thelvin

Reagovat
vodka

Jožko si odpočinul a už zase válí

Reagovat
Mastný Chobot

Buendía je presne taký typ záložníka, aký nám chýba. Otázka je, či by na to mal.

Reagovat
Cobra

Toby geniální výkon... horší výkon od našeho stopera jsem neviděl od Dawsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa ani netešil keď sme ho predĺžili. Ma strašne nevyrovnane výkony a dnes to ma vyslovene na salame

Reagovat
smazaný uživatel

fenix 3...2...1

Reagovat
Taiger

Reagovat
iamek

Ofsajd

Reagovat
Mastný Chobot

Nehovorte mi, že VAR nie je pičovina

Reagovat
fenixLFC

var mozu obhajovat uz len totalne vylizani ludia

Reagovat
aep_Ceallach

Není, aleto by u toho musel někdo přemýšlet. Což se bohužel neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak tohle neuznat je teda výsměch, má to být 2:0..

Reagovat
Kluivert9

Ten VAR v PL je hrozná trapárna

Reagovat
ondris

s tým var si robia srandu

Reagovat
fenixLFC

a var tretikrat

Reagovat
Kixi Syhimour

máš dnes žně koukám

Reagovat
fenixLFC

hadam uz aj tomu najzaostalejsiemu blbovi ktory tuto rkavinu obhaju dojde, aka je to picovina

Reagovat
Coutinho10

nastve, protoze tohle ani jako ofsajd po zastaveni nevypadalo bez lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Uff tam bude treba kompletne prekopat obranu. Nemáme jediného spoľahlivého stopéra. Najlepší je SuperJan, ale ten už má svoj vek...

Toby zahrá jeden zápas super a potom 2 podpriemerne. Sanchez to isté a Foyth je max backup.

Na krajoch je to ešte horšie. Musia prijst aspoň 3 hráči do obrany.

Záloha keď sa rozohra GLC a Tanguy bude zdravý tak to môže byť okej. Akurát sa zbaviť Diera a Winksa nech ich Mou nemoze nasadzovať

Co sa tyka Gazzu tak ako backup fajn ale Hugo strašne chyba

Reagovat
vitasrp

Jak u téhle situace jako určí, jestli to byl ofsajd nebo ne? Respektive jak určujou, která část těla je neblíž k bráně?

Reagovat
aep_Ceallach

Zvlášť u tohoto případu by mě to zajímalo. Tohle je fakt diskutabilní.

Reagovat
_Dom_

A kdo určí, kde přesně vlastně končí rameno a začíná už ruka? A kdo urči, kdy přesně opustil míč kopačku nahrávajícího, aby se zastavil záběr naprosto správně? Tohle jsou přeci opravdu milimetry a milisekundy ne-li menší jednotky a nějaký odchylky a chyby v měření tam prostě zákonitě jsou. A z těmahle nepřesnostma by se mělo počítat a v jejich rámci situace pouštět ve prospěch útočícího týmu. Protože takhle se z toho opravdu stává hrozná šaškárna.

Reagovat
vitasrp

Si jsem stoprocentně jistej, že ta situace se dala celkem jednoduše udělat tak, aby hráč byl v regulérním postavení.

Reagovat
jk

A kde pak bude ta hranice kdy to pustit a kdy to písknout.

Reagovat
_Dom_

Prostě pokud to bude + - 1cm, tak pouštět. Protože ten záběr přece pořád zastavuje člověk, hádám...a jestli ne, tak ani počítač to nedokáže přeci zastavit naprosto přesně ve chvíli, kdy míč opustil kopačku přihrávajícího. Takže jak říká vitasrp, zastavit záběr třeba o milisekundu dřív, postavení by bylo v pořádku.

Reagovat
fenixLFC

tu nemas ani teraz a je to uplne k hovnu. nehovoriac o tom ze podla tejto logiky sa neuzna vobec nic pretoze musis kontorlovat postavenie muru na milimetr, husdtotu lopty v kazdej sekunde atd

Reagovat
fenixLFC

vravel som to uz po prvom kole, ale vsetci cakali ze kreteni ktori enchaju tolku dobu piskat tragedov ako je atkinson, budu rozmyslat...haha, urcite

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

to sa deje celu sezonu, robia to uplne random

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Spurs, mám je vsazeny, ale tohle je hrozná prasarna. Pískat ofsajd kvůli 1cm, to má bejt vyhoda pro útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

A nám jak odpískali ofsajd pri góle Auriera proti Leicestru? To isté.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně jsem si vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Jj souhlas. Taky bych ti nepiskal.

Reagovat
aep_Ceallach

Proboha... Tak tohle zdravý rozum nepobírá. Tohle neuznat je opravdu celkem k smíchu. Aneb jak zabít fotbal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Blíží se doba, kdy se člověk nebude radovat ani z gólů, protože se každý gól bude zkoumat

Reagovat
aep_Ceallach

Jako toto už je vážně celkem k zamyšlení. VAR ok, ale proboha ti lidi u toho musí trochu přemýšlet.

Reagovat
vitasrp

Jo a útočníci se budou bát dělat ostrý náběhy, aby neměli palec v ofsajdu. A když už ho udělaj a padne gól, tak bude lepší, když se nebudou ani radovat.

Reagovat
iamek

Takový Koller ať je rád, že už nehraje. Ty jeho giga kopačky by byly v ofsajdu pořad .

Reagovat
fenixLFC

uz prisla

Reagovat
smazaný uživatel

Daj technológiu do rúk neschopných ľudí a dopadne to presne takto no... Škoda, má to potenciál

Reagovat
aep_Ceallach

Přesně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Som rád, že VAR odstránil všetky kontroverzie a nespravodlivosti vo futbale tak, ako mi tu bolo viackrát prezentované, že spraví.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
YNWA__MSN

VAR zrušit video a vrátit se k tomu, jak se fotbal hrál posledních 120 let

Reagovat
Pigeon

Leč to byl krásný náběh Pukkiho a golaso jsem Norwichi přál, tak diskuze nad VARem tady je podle mě zbytečná. Prostě byl blíž k bráně jak obránce. Spíš by se mohlo s přijetím VARu změnit pravidlo a měřit opravdu jen nohy. Ty ramena a tělo sloužily před VARem asistentum, ať to lépe vidí.

Reagovat
jk

Pukki celkem chudák, on udělal všechno dobře...

Reagovat
Mastný Chobot

dokonalý gól

Reagovat
Pigeon

Reagovat
_Dom_

A kdo určí, kde přesně vlastně končí rameno a začíná už ruka? A kdo urči, kdy přesně opustil míč kopačku nahrávajícího, aby se zastavil záběr naprosto správně? Tohle jsou přeci opravdu milimetry a milisekundy ne-li menší jednotky a nějaký odchylky a chyby v měření tam prostě zákonitě jsou. A z těmahle nepřesnostma by se mělo počítat a v jejich rámci situace pouštět ve prospěch útočícího týmu. Protože takhle se z toho opravdu stává hrozná šaškárna

Reagovat
GazzaPalo

Stačilo by zmeniť pravidlo posudzovania tak že by rozhodovalo postavenie nôh útočníka voči nohám obrancu.A nie či mal utocnik ofinu za zadkom obrancu.

Reagovat
Horcmen

No sign of Paul Pogba with the #mufc squad.

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier musi vypadnut uz v Januari. Najlepsie hned prveho aby uz dalsi zapas nemohol nastupit. Radsej nech tam hra Foyth, alebo hocikto iny. Ale ten metalny atlet hra kazdy jeden zapas so superom. Otras

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Hele ty Auriera sice furt hejtíš, ale dneska ani zdaleka není tak hrozný. Foyth je hraje podstatně hůře.

Reagovat
smazaný uživatel

On je vzdy casovana bomba. Aj ked nie je uplne najhorsi na ihrisku, je otazka casu kedy nastane blikanec.

Labilny, priemerny, a strasne hlupy hrac. S takym nemozeme pomyslat na nejaky uspech. A nie je dobry ani ako backup, lebo je tam ten isty problem, takze strasne dufam ze vypadne

Reagovat
jk

aha ok

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa na ten futbal aj pozerat a uvidis to aj ty

Reagovat
Vánoční owník

Ndombele je nejhorší na hřišti

Reagovat
Kixi Syhimour

Sleduju od první minuty, ale až ve 40. mi došlo, že je v základní sestavě

Reagovat
Mastný Chobot

Lo Celso mi príde horší teda

Reagovat
smazaný uživatel

Pri vykone Tobyho, Auriera a Gazzu asi tazko... Nehra dobre zatial, malo sa zapaja do hry ale je to jediny hrac od nas ktory je dostatocne dobry na lopte, vie prejst cez hraca a prihrat dopredu.

Dnes su tam aj vyrazne horsi hraci, ale pri tej biede ozaj tazko porovnavat. Vynikaju len tie dve nemahla v obrane, to je na pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

ani zďaleka nie je najhorší

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná sračka. Snáď Mourinho zmení rozostavenie. Ja nvm uš.

Reagovat
Orlandiiik

Sračka

Reagovat
Orlandiiik

a to máme prohrávat 2:0

Reagovat
Thelvin

Hrajeme čím dál hůř a je úplně jedno, kdo nastoupí. Nemělo se to náhodou začít sypat až ve třetí sezoně?

Reagovat
Vánoční owník

ale tohle je 0. sezona

Reagovat
Bayern +

Tvl, my fakt musíme 44. minút hrať sračku, aby sme v 45. minúte vyrovnali z druhej strely na bránu po akcii á la Barca a v nadstavenom čase konečne začali hrať futbal.

Každopádne tá obrana je tragická, pri tom góle si Fredericks s Balbuenom držia jeden druhého a spoliehajú sa, že osamotený Ayoze má loptu za čiarou

Každopádne je to hrateľné, ak budeme hrať to čo posledné 4 minúty.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tahke ctvrecice je těžce nesehrana, hlavně Diop s Balbuenou. Masuakovi taky někdo mohl zarvat, že to může pustit a ne hlavičkovat přímo na hráče Leicester. Při té penalte Balbuena drží ofsajd lajnu a Diop se tam zapomněl nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez ven a captain na plac, ve středu je to bída

Reagovat
Bayern +

Sanchez už mal byť von skôr, nie až po tom, čo vyrobil gól na 1:2. A namiesto captaina Pelle strieda logikou, čím viac útočnikov, tým skôr dáme gól, bohužiaľ...

Reagovat
Nikikrew

Hanba VARU, toto odpiskat ako offside, hnus. Co akoze maju ti utocnici robit, rozbiehat sa chrbtom k brane?

Reagovat
Cobra

Toby mě pije dnes tak šíleně krev kdykoliv, kdy je blízko míči. Nebrání, pozičně je mimo a k tomu každý balón zbytečně přidržuje a pomáhá Norwichi nám v klidu pokrýt volné hráče. NDombelé je taky slušně mimo. Aurier se snaží trefit při centru vždy prvního hráče a Kane je opět na vycházce. Jediný, kdo tam za něco stojí je hráč, který nám v létě odejde zadarmo a Alli, který sice nedá přesnou přihrávku 2x po sobě, ale aspoň jede na 100%.

Přitom to rozestavení nevypadalo vůbec špatně.

Reagovat
Cobra

Jo a VAR je naprostá kokotina. Prostě si banda ignorantů za PC vybere nějakou část ramena, aby byla v offsajdu.

Reagovat
jk

Jako palec Josému za to, že chce zkoušet nové věci. Ale tohle nám vůbec nejde. Zrovna tohle je zápas, ve které by našel uplatnění Dier ale ten dneska sedí a místo toho si José asi myslí, že se Norwich porazí sám.

Reagovat
wild

Dnes bez zalohy..to bude zase sracka

Reagovat
vicinda07

na co sa Kane furt stahuje po loptu kriste, nech tam je zacviknuty medzi stopermi a hladaju ho centrami, ked uz nevieme vobec hrat v medzihre a on by si to tam nasiel...strasne sa na to pozerat, aj keby sme otocili, v januari ak nebude vietor, tak bude velky problem

Reagovat
fenixLFC

tieto maratony futbalu su nieco, comu by sa FA mala vyhnut ked si chce uhajit VAR. za dva dni vidim stvrty zapas a v KAZDOM jednom si vymysleli neuznaie golu kvoli nejakej random picovine

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Horcmen

https://pbs.twimg.com/media/EM5NYagWkAAGWCY?format=jpg&name=large

to mi přijde z dnešního hattricku odvolaných gólu nejvtipnější

Reagovat
fenixLFC

on vystrieda foytha s vertsom a aldera necha

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

aj Auriera nechal

Reagovat
Thelvin

Eriksen Bez něj to bude tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Co budeme robit ked odide Eriksen? Ludia ho vsade hejtuju za to ze uz za nas nechce hrat a vidno to na jeho pristupe k zapasom. A aj tak lepsieho tvorica hry nemame. To bude peklo ked odide

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Cobra

Chris. <3

Reagovat
Kixi Syhimour

Chyba zdi

Reagovat
smazaný uživatel

Inak co tam saskoval Kane pred tym golom? Pytal cervenu? Ako bola to riadne vychcana prasarna od Lewisa, ale cervenu dat Friend nemohol. Boli vytrestany golom

Reagovat
Thelvin

Nesmí odejít!

Reagovat
iamek

Ty vole to je sestava. Dneska remíza úspěch.

Reagovat
Kixi Syhimour

Norwich odešel

Reagovat
smazaný uživatel

ale obrana spurs ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Reagovat
wild

United XI vs Burnley: De Gea, Young, Lindelof, Maguire, Williams, Fred, Matic, James, Andreas, Rashford, Martial #mufc

Reagovat
slavex

Pogba v lednu definitivně pryč? Nebo zase nějaká rýmečka?

Reagovat
iamek

Dneska kasel. Ole říkal, ze na 100% neodejde.

Reagovat
Busby babes

Ole: "Paul has played in two games now, so we didn’t feel it was right for him to participate today.”

Reagovat
slavex

No ale v těch dvou zápasech odehrál nějakých 70 minut, pokud se nepletu. A dnes není ani na soupisce pro zápas, přijde mi to zvláštní. Zajímá mě to hlavně proto, abych ho zbytečně nepředržoval v draftu

Reagovat
Busby babes

tak po kazdem zpaase jdou hraci na vysetreni nebo pred dalsim zapasem. A holt asi neni jeste natolik fit aby stihl zregenerovat. Tak ho radsi setrime. Naposledy nam chybel 3 mesice, kdyz jsme to uspechali. A proti Burnley by nemel teoreticky chybet, i kdyz realita byva jina...

Tezko soudit jak to s nim bude. Po tom, co minulej tyden rekl Raiola, to nevypada na lednovej odchod

Reagovat
slavex

No asi mu dám ještě šanci. Každopádně díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to má Pukki za ten ofsajd

Reagovat
Horcmen

Aurier

Reagovat
Talker

Někdo link na norwich?

Reagovat
Talker

Dobrej timing!

Reagovat
ondris

lol

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier klasika Kolko golov a bodov nas este bude stat to vymatlane nemehlo?

Reagovat
Coutinho10

spravedlnost pro Pukkiho teda existuje

Reagovat
fenixLFC

ani nie, za toto bonusy za gol nedostane

Reagovat
aep_Ceallach

Je po odchodu Pochettina vůbec znát nějaký herní progres? Vidím Spurs snad poprvé celý zápas po jeho odvolání a moc mi to teda nepřijde

Reagovat
Cobra

Máme lepší výsledky, ale herní progres řekl bych, že je horší.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
aep_Ceallach

Přijde mi to tak, no. Jsem zvědav jak se s tím José popere.

Reagovat
Kluivert9

Ten se tak maximálně popere s tučným odstupným, jako vždycky...

Reagovat
aep_Ceallach

Levy mu očividně věří

Reagovat
Tolstobik

Spurs v pripade jeho angazovani udelali hloupe rozhodnuti, stejne jako United....se z toho chudaci budou vzpamatovavat dlouho

Reagovat
janinho

dpc tá obrana spurs to je paródia nad paródiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dopici Alli furt vymysla s tymi patickami? Sem tam nech skusi, ale nie stale preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Harry skusene Neznasam ked pada a filmuje ale tato je uplne jasna bol proste rychlejsi a sikovnejsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda vypadalo to, že tomu docela přidal

Reagovat
Thelvin

Asi jo, ale tady si pro tu penaltu prostě došel, obránce mu na to skočil

Reagovat
Coutinho10

dobre predvidal, protoze neudelat tu zasekavacku, tak to nemohla bejt penalta

Reagovat
ondris

hlavne obranca to spravil nešikovne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ajouki

Co k tomu říct? Penalta možná, Kane podle toho posledního záběru zkušeně naběhl do obránce. Celá akce ale začala větším faulem od Lamely, než za co se pak pískla penalta. Chudáci hráči Norwiche.

Reagovat
jk

Lepší by asi bylo neříkat nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Smutné celkom, že Norwich má lepšiu zálohu než Arsenal. Tettey, Cantwell ani Buendía by sa u nás nestratili

Reagovat
Kantos

Ndombele co si nedovolí

Reagovat
smazaný uživatel

je fantasticky

Reagovat
janinho

jeden z najfutbaalovejsich zaloznikov akých sme mali. veľmi mi pripomína yayu toureho. po tomto zápase už snáď trojica celé, eriksen, ndombele všetky dôležité zapasy v zaklade + son a harry a zvyšok alternovat.

Reagovat
iamek

7 minut . Proč ten balon neveme a nehodí do sítě norwiche?

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier je proste curak na to sa neda ani nic ine povedat

Reagovat
Pigeon

Ten centr?

Reagovat
Thelvin

Remizovat s nejhorším týmem ligy díky penaltě a přímáku. Taková je naše realita

Reagovat
fenixLFC

a este za pomoci failu VARu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mně na absenci Pogby dneska na Burnley nic zas tak divnýho teda nepříjde...

Reagovat
Tolstobik

Bez Pogby, takze dnes klasicky venkovni trapeni s horsim souperem a remizka 1:1?

Reagovat
Tolstobik

O co se tam ten Pereira ted hlasil

Reagovat
Busby babes

o to, ze to golman hral posledni?

Reagovat
Tolstobik

To je presne to na co narazim, protoze to slo stoprocentne od nej, nikoliv od obrance....

Reagovat
Busby babes

no, on si muze myslet neco jineho. Tenhle hejt za kazdou cenu na cokoliv co udela, pricemz by to same udelala pulka ligy...

Reagovat
Tolstobik

Vsak me to sere uplne stejne u nej jako u pulky ligy....tady to akorat bylo tak ocividny, ze pokud si uprimne myslel neco jinyho, pak je proste dement

Reagovat
ajouki

Někteří asi budou spokojení, až Pereira vybouchne jako Xhaka a ta toxická atmosféra pošle United do kolen. Přitom samotný Pereira poslední zápasy nehraje nejhůř, jeho výkony jdou nahoru. Není to hráč do základu, ale zároveň to je až poslední volba.

Reagovat
Busby babes

Priprava komentatoru Digi na zapasy PL podle me obnasi jen to, ze is jednou za mesic prectou drby Sunu a pak ty blaboly behem zapasu opakujou celej mesic.

Jako uvest zapas: pogba neni ani na lavce, ocividne v lednu odejde... wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozní tragédi

Reagovat
iamek

Reagovat
Mato178178

Ty vole kopaci z burnley len fauluju a karty nikde

Reagovat
iamek

Na co čekal ?

Reagovat
smazaný uživatel

7 faulů za 15 minut a někomu příjde jako dobrej nápad aby do tohohle šel Pogba po 3 měsíčním zranění a hrál 3 zápasy během kolika, 7 dní?

Jinak Perreira teď měl střílet. V těch finálních situacích je strašně pomalej..

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
Tolstobik

Ja jako jeho jedinou prednost momentalne vidim, ze je cas od casu schopnej dat uplne z niceho docela legendarni Acko....coz je momentalne vic, nez zvladne Lingard....

Reagovat
smazaný uživatel

to je o dost víc no

Reagovat
Tolstobik

.....akorat to bohuzel nevypovida nic dobryho o kvalitach Pereiry, ale spis zoufalosti, jakou posledni pulrok az rok predvadi Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyšlenej roh, to bude gol

Reagovat
Busby babes

ta byla docela oranzova...

Reagovat
Tolstobik

Prase

Reagovat
iamek

Williams zatím super

Reagovat
r.mrazik

momentalne nejlepsi levy bek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou na tom se Shawem úplně nastejno, což hodně vypovídá o jeho stagnaci.. Pokud není Williams IP tak ať klidně odehraje všechno

Reagovat
r.mrazik

mne se herne libi mnohem vic...lepsi kombinacne a prijde mi,ze i lepe pozicne a hlavne,ma to asi vic v hlave nez shaw

Reagovat
Mato178178

Umm zase sa tam takmer na začiatku zabudol pri ofsajde a nepríde mi aby bol nejak extra dobrý

Reagovat
Mato178178

Ale shaw mi príde neistý a celkovo taký nič moc oproti tomu ako hral niekedy

Reagovat
r.mrazik

bardsley dostane dneska rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley na nás zatím hraje s vysokým pressingem a za půlkou rychle do vápna.. tohle snad nemůžou vydržet celej zápas..

Reagovat
EXoRcIsT

uz ma zacinaju hraci Burnley srat kazdych 30s nejaky hnusny faul

Reagovat
Busby babes

ted tam Martiala dojede, kdyz je balon davno pryc... ty vole, davej jim karty ale. Zkurvenej Dyche, fakt aby uz spadli...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladajko

Reagovat
Busby babes

proc? ja ubrecenyho Dyche nesnasim dlouhodobe.

Reagovat
vodka

je to docela sympatak

Reagovat
iamek

Perreira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hrajeme docela hezky i kombinačně na první dotek...

Reagovat
TheTopFootbaler

A čím chceme ten zápas vyhrát? Vždyť tam není žádná myšlenka, žádné tempo, čutají si to jak na tréninku. Takhle prostě nemůžeme vyhrát.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Uznávám, že možná mi zaslepila oči ta nulová atmosféra na stadionu, připadá mi to všechno mnohem pomalejší. Musím se omluvit našim, přece jen to možná nevypadá zas tak zle.

Reagovat
iamek

Bohaaaaa. Tohle musíme davat omg.

Reagovat
Sandstorm

Prostě špatný zhodnocení situace. Mohl to kopnout rovnou doprostřed na gólmana a vyšlo by to nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam dotlačte

Reagovat
Busby babes

co my zase zpalime... to je fakt jen otazka casu nez padne gol. Jedina neznama je, zda ho da Woods nebo Barnes...

Reagovat
TheTopFootbaler

Proč James na té zadní tyči nestřílel?

Reagovat
iamek

Williams to tam paradne posila, ale víc hráčů do vápna by to chtěla. Burnley trapne, takže počítám prohra 1:0.

Reagovat
Busby babes

ted chybelo 10 cisel no. skoda, super centr.

Reagovat
Busby babes

Williams je daleko lepsi nez Shaw.

Reagovat
iamek

Aktivnější, lip centruje, pořad chce balon.

Reagovat
Busby babes

a ted nas vychyta Hart. ja to mrdam.

Reagovat
iamek

Jsem ani nevedel, ze ještě chytá

Reagovat
Sandstorm

No moc nechyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams

Reagovat
r.mrazik

dneska hraje hodne dobre fred a prekvapive i matic

Reagovat
TheTopFootbaler

Matic už je čistokrevný štít, ten už dopředu nepošle ani míč. Ale Fred dneska dobře zrychluje hru a překvapivě i Andreas má druhý dobrý zápas po sobě.

Reagovat
r.mrazik

tak ma to roky...ale porad to v ty noze ma...skoda,ze uz je takovy pomaly

Reagovat
iamek

Tondaaaaaaaaaa

Reagovat
iamek

James paradne

Reagovat
iamek

To byl Perreira ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už proti Newcastlu hrál Perreira dobře. Třeba se ta důvěra Oleho v něj začíná splácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře déle, jen má občas úplný excesy ve výkonech, který se fakt daj těžko omluvit. Otázka spíš je co se od něho čeká. Pokud má být kvalitativně jako Pogba, tak to asi bude vždycky zklamání. Pokud to má být squad player tak je v pohodě.

Reagovat
vodka

on má bohužel občas strašné lapsy v pár momentech zápasu vždycky, proto podle mě nemůže hrát ve středu zálohy, kdy hrát musel.. To, že se tady z něj dělá nepoužitelný dřevák, je ale blbost.

Reagovat
iamek

Já ho proti newcastlu chválil. Jako snad jediný tady.

Reagovat
EXoRcIsT

Martial je proste chladnokrvny zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaames

Reagovat
Busby babes

Pereira.

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira

Reagovat
Busby babes

Pereira skvele.

Reagovat
iamek

Automaticky jsem psal James. U Perreiry bych tohle nečekal

Reagovat
TheTopFootbaler

Fantazie! Martiaaaaaal!

Reagovat
ajouki

Neplatí. Přece nebudeme Pereirovi počítat asistenci.

Reagovat
Sandstorm

To byl ale výborný presing

Reagovat
smazaný uživatel

A Martial zase s klidem 1 na 1

Reagovat
r.mrazik

ted skvele andreas i martial

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira za dva zápasy víc asistencí než Lingard za dvě sezony?

Reagovat
Tolstobik

Produktivita se mu neda vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

mufani a jejich hejt na pereiru... přitom jako jeden z mála umí dát finálku

Reagovat
iamek

To víš ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ho tu hejtujes od zacatku sezony, pokrytce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tolstobik

Dopice, zrovna sem si sel pro cajik....a jo, jak sem rikal - Pereira asistence

Reagovat
mimi_united

YES!

Reagovat
avicii

Burnley je strašne slabé.. Na vypadnutie..

Reagovat
EXoRcIsT

bodaj by

Reagovat
avicii

Reagovat
Tolstobik

Dean uz by ale mohl zacit rozdavat zluty, tohle smrdi reznicinou

Reagovat
smazaný uživatel

Jako squad player bude v pohodě, do základu to s ním ale podle mě nikdy nebude..

Reagovat
EXoRcIsT

Zatial to ide pekne . Fred si to bossuje posledne zapasy riadne a aj Williams je paradny . Burnley malo mat tak 5 zltych

Reagovat
Tolstobik

Dean uz by mohl zacit ty zluty davat, jinak to zacne smrdet zlomenou nohou nekteryho z nasich hracu

Reagovat
iamek

Pogba na insta

Reagovat
Tolstobik

Tyjo, pekne Pereira a Martial

Reagovat
Busby babes

A goal/assist every 106 minutes on the pitch for

@AnthonyMartial

in the league this season. For comparison, Aubameyang and Kane have a goal/assist every 131 minutes, Sterling every 132 minutes.

S tim, ze Rash ma taky nejgolovejsi sezonu, plus Greenwood... v tomhle ohledu se dari Lukaku nahradit slusne. Snad si vykonnost udrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď Burnley předvedlo

Reagovat
Busby babes

co myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu rozehrávku, jak se 8 hráčů rozběhlo k našemu vápnu, aby se hned nechali nachytat v offsideu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Ten gol Martiala jako VAR nepřezkoumává?

Reagovat
smazaný uživatel

skóroval až po hvizdu

Reagovat
smazaný uživatel

Hendrick je snad největší dřevo z Burnley, i když konkurence je vysoká.

Reagovat
Busby babes

WHU vyhodili Pellegriniho.

Reagovat
Mato178178

Snáď nie ako náhrada moyes

Reagovat
r.mrazik

to burnley hraje silene hnusny fotbal

Reagovat
Wat

To už je spíš taková kopaná...

Reagovat
r.mrazik

to jo...uplna bramboracka od nich

Reagovat
iamek

Za tohle žlutá

Reagovat
Busby babes

Burnley, novy Stoke.

Reagovat
Sandstorm

Burnley takhle hraje několik let.

Reagovat
Pigeon

Jasná červená

Reagovat
Busby babes

Jeste ze mel tu nohu ve vzduchu...

Reagovat
EXoRcIsT

Hovada

Reagovat
Sandstorm

Zkurvení kopáči. A Dean by měl pískat tak League One.

Reagovat
Tolstobik

Toto je cervena ne?....sem to rikal, pokud picus Dean nezacne rozdavat karty, ty kundy z Burnley zlomi nekomu nohu....

Reagovat
Hachim Mastour

Tak Xhaka si za nás už asi nezahrá.

Reagovat
EXoRcIsT

sak budte radi

Reagovat
mickey mouse

West Ham United can confirm that Manuel Pellegrini has left the Club with immediate effect.

Reagovat
iamek

Dean je hovado

Reagovat
EXoRcIsT

chudak James dneska dostava riadne nalozene od tych hovadoch . Uz mali mat aspon 2 cervene dpc ale Dean si ide svoje

Reagovat
Sandstorm

Navíc si nejsem jistý tím neuznanym gólem...

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale jo, to faul byl, vždyť ho Tonda sejmul jak v hokeji.

Reagovat
Jollae

Skurvené hovadá vyjebané.

Reagovat
Grahf

andreas aler neskutočne vela akcií zajebe

Reagovat
Sandstorm

Neuvěřitelný ty zákroky hráčů Burnley. To je jak v přeboru.

Reagovat
Busby babes

Dean je fakt kokot. Uplne se mu to vymklo tim, jak to celej zapas pousti...

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...to jsou drsny zakroky...

Reagovat
TheTopFootbaler

Co takhle zkusit nějaký to prase z Burnley vyčervenit?

Reagovat
Busby babes

Burnley fans scream: "That's not a booking - he's still got a pulse."

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
icka

Reagovat
Tolstobik

Burnley strasny prasata a Dean to tezce nezvladl, takovy zakroky, to je proste moc, hovada zkurveny

Reagovat
iamek

Matic omg

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Jardin out, Robert Moreno in

Reagovat
Rothbard

Tyto mourinhovske upocene vyhry 1:0...

Reagovat
iamek

Co to kurva bylo? To jsou dementi!!!

Reagovat
Sandstorm

To není o demenci. To je o tom jestli jsi nadprůměrný hráč a nebo TOP hráč.

Reagovat
Sandstorm

A případě Lingarda mluvíme pouze o prumernosti.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
EXoRcIsT

Martial preco si to nezakoncoval ? A Lingard ako co to do prdele bolo to mal strialta z prvej wtf

Reagovat
iamek

Lingard je odepsany letos.

Reagovat
TheTopFootbaler

Martial to měl na levačku, kdyby nebyl Lingard kopyto, skončí to gólem.

Reagovat
r.mrazik

lingard to mel na strelu blby...to spis zamrdal martial

Reagovat
Busby babes

Martial.

Reagovat
Grahf

to čo tam robia vpredu dopiče

Reagovat
TheTopFootbaler

Lingard už musí KURVA PRYČ!!

Reagovat
Sandstorm

Jj je pro něho čas se přesunout do West Hamu nebo do Evertonu.

Reagovat
Malresi

Hlavne ze ked sme tu na Burnley picovali my minuly rok a ich hru kritizoval Klopp, tak ste sa nam tu smiali a Kloppa oznacili za placka mufani

Reagovat
iamek

Nebrec

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Jollae

My síce pičujeme, ale aj bojujeme .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tolstobik

Mas zapotrebi brecet i kdyz Liverpool nehraje?

Reagovat
Malresi

Vsak jedini, kto dnes breci ste vy prave

Reagovat
TheTopFootbaler

Klopp pls

Reagovat
EXoRcIsT

ale kurnik tie akcie zakoncujeme ako keby bolo 4-0

Reagovat
iamek

Dean

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw wtf to co mala byt za prihravka v 16tke stojis tam sam a napalis to do prveho hraca Burnley

Reagovat
iamek

A jak klusal zpět

Reagovat
Busby babes

moc cukrovi. ten mi fakt obcas tak pije krev.

Reagovat
Busby babes

Dean.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tedy správně

Reagovat
Busby babes

no, ani omylem. Kdyby mu Williams neuskocil, tak zas dostal nalozeno, protoze ten obrance Burnley tam sel jak idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

uskočil saltem

Reagovat
Grahf

lol že filmovanie :D

Reagovat
EXoRcIsT

sak to ani nieje mozne zeby clovek bez dotyku dokazal spravit take salto paneboze a Dean mu da zltu

Reagovat
TheTopFootbaler

Vždyť tam žádný kontakt nebyl, skočil tam jak Neymar.

Reagovat
EXoRcIsT

jak nebol si pozri opakovacku a divaj sa na nohy

Reagovat
Busby babes

hlavne je to uplne fuk.

Reagovat
Busby babes

no kontakt nebyl, protoze se mu na posledni chvili vyhybal. coz je porad faul.

Reagovat
EXoRcIsT

trafil ho na chodidlo . Aspon mne sa tak zdalo no

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle je strašně těžký posoudit. Podle mě tam ten obránce spíš stál, ale tím už si zas tak jistý nejsem. Stejně měl Williams větší rychlost, takže takže by spíš on sejmul toho obránce. Prostě tam neměl takhle skákat, no.

Reagovat
Tolstobik

Dean fakt musi byt nejvetsi hvezda zapasu za kazdou cenu, to je takova strasna pica

Reagovat
Malresi

Reagovat
fenixLFC

to si mylis s atkinsonom

Reagovat
Tolstobik

Je fakt, ze Atkinson je jeste horsi.....

Reagovat
TheTopFootbaler

No skočil pořádně, stejně jako už několikrát, tady zcela zaslouženě.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jinak skvělý výkon od Williamse, rád bych ho tam viděl častěji.

Reagovat
Busby babes

vsk se vyhybal tomu hraci Burnley. co tam mel jako delat? to mela byt karta pro hrace Burnley, kterej mu sel do tela jak pri hokeji.

Reagovat
TheTopFootbaler

No vyhýbání se vypadá teda jinak, skočil po hlavě k zemi a ještě se dožadoval faulu, co ti mám říct.

Reagovat
Busby babes

ne, srazil nohy dozadu, protoze se vyhybal tomu obranci. a jelikoz byl v pohybu dopredu, tak pak skocis, protoze se za a)vyhyba tomu aby dostal konara a za b) takovej pohyb proste neustojis, kdyz ses v pohybu dopredu a najednou ten krok zarazis. telo porad pokracuje v pohybu dopredu...

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford na pana po leziacky

Reagovat
iamek

Goooooool!!!!! Vy kurvy z Burnley

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Grahf

to bolo zase gol :D

Reagovat
Sandstorm

Raaaaaashfooooord

Reagovat
Busby babes

Rash!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Grahf

rabona

Reagovat
Pigeon

Dean dneska otřesný, no naštěstí to nevzalo výhru. Důležité body bez Pogby a McTyho

Reagovat
r.mrazik

tak to bylo hodne nahodny zakonceni...kopyto!!

Reagovat
smazaný uživatel

mufani válec

Reagovat
Jollae

Reagovat
Tolstobik

Jinak zapasy Burnley nemuze piskat takovej retard jako je Dean, vubec to nezvladl a nektery zakroky smrdely tezkym zranenim, dneska sem se fakt kurevsky bal, aby nam nekoho nezranili........snad Burnley sestoupi jeste letos

Reagovat
ACSMan

Goal of the season

Reagovat
TheTopFootbaler

Dobrá výhra, byli jsme jasně lepší, snad jsme konečně našli formu, nadcházející těžké zápasy ukážou.

Reagovat
Rozum

Žluté karty 4:3.

Reagovat
DieFohlenBMG

Mané né

Reagovat
Malresi

Dnes to bude narocny zapas, ale verim v 3 body. Doma body nestracame a navyse sa na Vlkoch musi prejavit ten o 24 hodin kratsi odpocinok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak všichni zranění by měli začít trénovat uprostřed ledna a na začátku února by měli být k dispozici (tedy před duelem v Madridu mimo jiné), ale proti Spurs a United bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

Matip, Lovren, Henderson a?

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson je nakonec prý v pořádku, takže by teoreticky mohl hrát hned dneska proti Wolves

Mimo ale zůstávají tebou jmenovaní stopeři (což je slušný problém) a Fabinho s Chamberlainem. Bohužel ten rozpis je docela hustý (zapomněl jsem na duel ve Wolverhamptonu)

Reagovat
smazaný uživatel

Až? průser začíná..hned jak jsme stáhli Philipse jsem si říkal že to nebude jen tak..Snad jsme Minaminem neskončili tuhle zimu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak na tom stáhnutí něco bylo, ale čekal ksem to ještě horší. Klopp většinou nechce nic (nicméně tuhle postavil Lovrena a bum do února mimo), ale chtělo by to nějaké posily v lednu to souhlasím.

Reagovat
Miguel19

To jako fakt to dnes na PS poběží až v půl 4?

Reagovat
Coutinho10

jj, ted dava Old Firm derby a hned po skonceni to prepnou

Reagovat
smazaný uživatel

Co má znamenat to, že na PREMIER SPORT bude Arsenal - Chelsea až od půl 15:25?

Daj to tam od 25. minuty, nebo od začátku, ale zpožděně?

Jsou to stejně debilové..koho zajímá nějaká sranda liga.

Reagovat
Coutinho10

normalne prepnou a pujde to zive...ted davaj Celtic - Rangers a pak po skonceni hned pujde PL zive

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by nebyl špatný nápad vyzkoušet od začátku jiného hrota. Tammy pocítí konkurenci a mohl by se pak zvednout.

Reagovat
Higi

Tip Leno, Saka, Luiz, Chambers, Niles, Torreira, Guendouzi, Auba, Ozil, Pepe, Laca

Reagovat
Higi

Tak Nelson místo Pepeho akorát... Xhaka odchod teda jak se předpokládalo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Správne

Reagovat
Hachim Mastour

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zase 3-4-3..

Pulda není v nominaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa - Tomori, Zouma, Rudi - Azpi, Kova, Kante, Emerson - Willian, Abraham, Mount

Reagovat
smazaný uživatel

Willy, Lamptey, Christensen, Jorginho, Barkley, Hudson, Michy

Reagovat
spider_8

Emerson achjo. Už jsem na něj v poslední době alergický.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso je myslim zranenej, moc na vyber neni. James taky zranenej.

Reagovat
Error

Zase v nejlepsi mozny cas, tvl.

Reagovat
iamek

Snad remizova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulišič taky zraněnej.

Reagovat
Miguel19

A jo, díky

Reagovat
Taiger

Zas ten lempl Nelson Snad to ale dáme i s 10 na place

Reagovat
iamek

Wonderkid a lempl?

Reagovat
Taiger

Kde jsem psal, že je Wonderkid?

Reagovat
Front hell

Kdosi to tady někdy napsal a ti prostoduši se toho pořád drží

Reagovat
SunFells

Reagovat
Taiger

Co to bylo za idiota?

Reagovat
SunFells

Lempl je Pepé, pokud už chceš někoho tak označovat.

Reagovat
Taiger

sure mate

Reagovat
SunFells

Sure mate

Reagovat
adoxx

Reagovat
Coutinho10

Katic takova stupidni penalta

Reagovat
Coutinho10

McGregooor to capnul

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaaaal Keeeeeeeeeeent LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

To to moc dlouho netrvalo

Reagovat
Coutinho10

a este takova haluz

Reagovat
Coutinho10

a navic rukou

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

proc facepalm ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to od kolena.

Reagovat
Front hell

Já jsem tam teda ruku taky neviděl

Reagovat
Coutinho10

mě to teda z toho posledního přišlo na ruku...jestli máš lepší záběr, tak dej

Reagovat
Front hell

Me právě z toho posledního záběru přišlo,že se mu to otrelo o koleno.

Reagovat
Coutinho10

koukni na toto...čas 0:53, to mi jako koleno nepřijde: https://ibb.co/Kw7MF50

Reagovat
Front hell

Tady už to jde vidět

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jde to blbě vidět (pauzni si čas 0:53), ale tohle koleno fakt neni, jde to od zápěstí

https://ibb.co/Kw7MF50

Reagovat
Taiger

Taky vidím ruku

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
wild

Paradny futbal, rovnako ako nedavno vo finale pohara. Mna toto Old firm velmi bavi.

Ziadna takticka sracka ale futbal hore dole, radost pozerat. Navyse, je tam stale taky ten typicky ostrovny styl futbalu povedal by som, ze az za hranicou pravidiel a to sa mi paci, pretoze z PL to uz vymyzlo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kent parádní gól Celtic gól rukou no..Morelos je ale hroznej..teď se víc soustředí na fanoušky Celticu než na hru..furt tam k nim má nějaký gestikulace..

Reagovat
Coutinho10

jo on Morelos je hodne naladovej, takze hlavne aby nedostal nejakou zbytecnou redku , ale jinak zatim dobry, ale bude to tezky udrzet...kazdopadne 3 body by to chtelo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dotáhnou

Reagovat
Coutinho10

ale Celtic tlaci

Reagovat
smazaný uživatel

Morelos nesklamal, aspon ze bola az na konci zapasu

Reagovat
Coutinho10

jojo

jinak mensi souhrn poslednich minut jsem dal do souhrnu kola

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-20-kola-454558/#post11631394

Reagovat
smazaný uživatel

ten xhaka je pruser

snad da mikel sancu amn v zalohe

Reagovat
SunFells

Guendouzi jde za Xhaku.

Reagovat
Taiger

No vska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Pepe zase iba na lavičke?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Pepe iba lavička

Reagovat
Taiger

Teď tam budou dva pomatenci, co bezhlavě běhají, Guendo a Nelson

Reagovat
FCSL

Pepe To si zahrál i pod Emerym víc, to fakt nechápu, takový money stál a už 3. trenér na něj sere... Ještě když má zase přednost Nelson

Reagovat
PISTOLERO

Tak snad to Chelsea dnes ukope

Reagovat
Benzema

Pepe je taký slabý alebo kde je problém ? Prišiel ako mega posila a zatiaľ to je asi najväčší prepadák

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to propadák není, měl slabé jen úplně první zápasy, teď když nastoupí, patří k tomu lepšímu. Jen se prej moc fláká

Reagovat
iamek

80 mega a 2 + 2 za pul sezóny a není propadák . Tím neříkám, ze se nezvedne časem, ale teď to propadak proste je.

Reagovat
adoxx

Jsou tu i daleko větší propadáky, 2+2 po půl roce, navíc v úplně nový lize, když na něj každej sere a Nelson má doživotní permanentku do základu se dá

Reagovat
iamek

Určitě jsou vetsi propadaky, ale ty nemaji cenovku 80 mega. Já mu do budoucna věřím, ale zatím to proste velké zklamání je. On ten potenciál má velký.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Benzema

Myslel som to, že je najväčší prepadák ku pomere ceny a očakávaní . Predsa tam šiel ako mega posila a pritom sedi len na lavičke

Reagovat
Coutinho10

Kaaaaatiiiic goooaaaaaaaaaaal odcinil penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

jak to bude s přenosem, když běží Old Firm derby?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zapnou to až to skončí

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak naopak , to mají špatně v programu

Coutinho chci live report!

Reagovat
Coutinho10

ted na to taky cumim jak blazen...no dokoukam na mobilu a dam vedet

Reagovat
Vánoční owník

Skončí to až to zapnou?

Reagovat
Coutinho10

v souhrnu hodnoceni poslednich minut

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-20-kola-454558/?nocount=1#post11631394

jinak v poslednich minutach uz ten tlak Celticu nebyl tak velky

Reagovat
Coutinho10

tak oni to prepinaj hned....

Reagovat
Minister

Ešteže tak

Reagovat
off-olda

Vůbec by mi nevadilo, kdyby Abraham převzal po Drogbovi žezlo a pokaždé je popravil.

Reagovat
Taiger

Nelson zatím supr

Reagovat
Coutinho10

skoda Aribo, Morelos to luxusne pripravil, ale nevyuzito....Celtic jinak tlaci

Reagovat
off-olda

Luiz trefil bránu Zapracoval..

Reagovat
Mimalu

to zvládal i u nás, nepříliš prudce doprostřed to občas trefil taky, ale zeď a diváci to schytávali častěji, to je pravda

Reagovat
ajouki

Ten mladý Lamptey je levý krajní obránce? Známemu by se hodilo kdyby byl.

Reagovat
iamek

Jeho pátá žlutá ne? Bude stopka proti nám?

Reagovat
vodka

nemaže se to po 19 zápasech?

Reagovat
iamek

Netuším jak to je. Včera se psalo, ze AWB nehrál kvůli 4 žlutým, což by nedavalo smysl, kdyby se to mazalo.

Reagovat
Horcmen

minulé kolo byla poslední možnost dostat 5.ŽK a stopku, teď už je hranice 10 ŽK (kromě LIV a WHU, ti hráli 19.zápas až v tomto kole, Trentovi třeba hrozí i dnes)

Reagovat
iamek

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 19.zapasech az po 10 zlutych stop

Reagovat
Taiger

Guendouzi je fakt bezmozek

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

calamity guendouzi

Reagovat
Mimalu

standartka

Reagovat
iamek

Pěkná standartka

Reagovat
smazaný uživatel

AUBAZABIJAK

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blade115

Emerson špičkové bránění.

Reagovat
Tommy the Gunner

aubaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

setg

Reagovat
Edgewalker

* aubaaa

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
off-olda

To je prostě neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba fakt nezastavitelnej.

Reagovat
Tolstobik

Naprosto zaslouzene.....Chelsea zatim bida

Reagovat
Jackmaker1989

Zase Emerson. Totálny tragéd.

Reagovat
Miguel19

Ježíš Lampsi jdi s tímhle rozestavením do prdele... Však se nedostaneme za půlku jinak než nákopem..

Reagovat
off-olda

Proč se upustilo od zálohy Kova-Kanté-Jorginho nechápu.

Reagovat
blade115

A co s tím má rozestavení co dělat, ty prdeli? Vždyť góly ta trapná obrana dostávala v jakémkoliv systému. Tohle fungovalo aspoň proti Spuds, tak to prostě zkusil i dnes.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Však nemluví o obraně ale o přechodové fázi. Zkusil to, nejde to, snad to o půli přehází na 4-2-3-1 nebo podobné.

Reagovat
blade115

Vždyť to jde ruku v ruce. Lampard vyzkoušel snad už čtyři rozestavení, v každém byla průser obrana a v každém byl ještě nějaký další průser - ať už přechodová fáze, nedostatek kreativity, málo hráčů ve vápně nebo jiné.

Rozhodně tam musí být nějaké systematické chyby, které jdou na triko Lampardovi, ale zároveň drtivá většina inkasovaných gólů vzniká nějakou vyloženě trapnou individuální chybou. Jen málokdy nás soupeř vyloženě přehraje nějakou super kombinací, ani nedostáváme moc góly z dálky, prostě zpravidla nedůrazné bránění, zkrat nebo Kepovy centimetry.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasně, v drtivé většině jsou to dozadu individuální chyby, ale já mluvím hlavně o hře dopředu. Dnes tam byli 3 stopeři a jen 2 střeďáci, přesto měli utočníci Arsenalu hodně prostoru a my ve středu ztráceli. Frank to naštěstí vidí taky, tak tam hodil Jorginha.

Reagovat
John Obi Mikel

Snad to o půli změní.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Guendouzi dneska nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Ach Laca,co ten ma za kopacky

Reagovat
iamek

Emerson slušná parodie na obránce

Reagovat
Jackmaker1989

Nedávno som čítal zaujímavý názor. Všetci nadávajú na Alonsa ale ten aspoň dojebe ale má aj nadstavbu. Tento drevák nemá absolútne nič.

Reagovat
smazaný uživatel

amn je neskutocny, cele super zatial wuhu mikel

Reagovat
Taiger

Měla bejt penalta, Laca sebou měl hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Laca kurva už

Reagovat
Tolstobik

Chelsea uplne v lese, tohle jsem fakt necekal

Reagovat
iamek

Chambers zase koleno?

Reagovat
vodka

Arsenal jak vyměněný Torreira super, Nelson se snaží a furt v pohybu, Ozil taky vypadá, že si dneska věří a zrychluje to pěkně na jeden dva doteky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Hezky se na ne kouka. Začínám byt nervózní z našeho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Chambers, to snad nie

Reagovat
Minister

Chambers v riti

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo callum niee

Reagovat
Taiger

Do píči, Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi a to zacal Arsenal tak dobre

Reagovat
vitasrp

Emerson je tam asi vůbec největší zoufalec, to je fakt tragédie.

Reagovat
masly008

teď půjde na hřiště král zoufalců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

A na ihrisko prichadza 12 hrac Chelsea

Reagovat
off-olda

Mustafi, už jsem se bál, že fakt prohrajeme.

Reagovat
Euphael

Chambers ma po kariere

Reagovat
Tolstobik

Mustafi....uff, uz sem se bal, ze by Arsenal mohl vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Shkodran zahreje vyborne, klep klep klep

Reagovat
Nikikrew

AMN dnes uzasny

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli nedáme góla této obraně, tak myslím, že můžeme prodat všechny ofenzivní hráče

Reagovat
Euphael

Koupime Abrahama

Reagovat
Taiger

Supr, že odchází po svých aspoň něco

Reagovat
Golasso

Achjo, Chambers . Hrajeme zatím parádně, ale chce to ještě nějaký gól přidat, protože pár blbých nejspíš dostaneme. Jinak nevím, co jim Arteta píchá do žil, ale funguje to . A Ozil zatím jak pán

Reagovat
Kokesh

To pressovani Chelsea je hodně k smíchu...

Reagovat
ernyyyy

arozehrávka k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Mount už mohl mít dvě žlutý. Hrozně nesympatický hráč.

Reagovat
Jackmaker1989

Minimálne jednu, že je ešte bez karty nechápem

Reagovat
Pride

Nemáte někdo stream na Arsenal - Cheslea prosím?

Reagovat
ernyyyy
Reagovat
Pride

Díky

Reagovat
Tolstobik

http://cyclingentertainment.stream/events/2019/arsenal-vs-chelsea/ asi minutu pozadu, ale funguje a docela slusna kvalita

Reagovat
Pride

Díky

Reagovat
vitasrp

A fakt jsem v životě neviděl obránce a horší rozehrou než zouma. To se nedá..

Reagovat
Euphael

To mi rekni, ze Mertesacker nikdy nehral proti Chelsea

Reagovat
icemike

Rudiger poslední dva zápasy

Reagovat
Jackmaker1989

Môže mi niekto vysvetliť, prečo Lampard zmenil to trio Jorginho, Kova a Kante keď to skvele fungovalo? Toto je úplna tragédia bez nápadu. Zrovna sezonu kde Jorginho hrá dobre a dá ho na lavičku? Keby to schytal minulú sezonu tak to ešte pochopím. A ako Mount ešte nemôže mať kartu tak to nechápem.

Reagovat
off-olda

Taky to nechápu.

Reagovat
Jackmaker1989

A mimochodom ak je niekto mimo posledné 2 zápasy, tak je to Kante.

Reagovat
ajouki

Nefungovalo to myslím ani jednou. Kanté se naplno vrátil po reprezentační pauze a od té chvíle Chelsea začala prohrávat každý druhý zápas.

Reagovat
Jackmaker1989

No tak ale rozhodne to viac fungovalo v strede s Jorginhom ako teraz.

Reagovat
Taiger

Leno je super brankář, ale ty jeho rozehrávky trvají strašně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle se kurva nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

amn + ozil orgazmi

Reagovat
Taiger

Mount čuráček

Reagovat
fenixLFC

chelsea nehra nic a este je zakerna...

Reagovat
Taiger

zasloužíš si palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Kouká se na to dobře, jen ten AMN tam je jak pěst na oko

Reagovat
Taiger

AMN hraje super

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je porad nejfotbalovejsi hrac v lize tyjo, kdyz se mu chce.

Reagovat
Jackmaker1989

Určite nie.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Ne no..

Reagovat
Kokesh

Fotbalovým myšlením mimo úroveň Arsenalu, škoda té hlavy.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bbbauch

kdb i kdyby tam behal s prstem v zadku

Reagovat
Greny

Sundal bych Emersona dolu a na plac Jorginho a hrat 4-3-3

Reagovat
Mimalu

Reagovat
off-olda

Jorginho už jde do hry. Otázka za koho. Ale tipnu si, že to bude Zouma.

Reagovat
off-olda

Kurva

Reagovat
John Obi Mikel

Franku, jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty Greny

Reagovat
smazaný uživatel

kolko dnes bude cervenych? ja tipujem 2

Reagovat
iamek

Frank za střídání a reakci

Reagovat
spider_8

Doprdele každá pochcaná Emersonova přihrávka musí jít dozadu. To je tak strašně zbytečný hráč a ještě mizerný do defenzivy.

Reagovat
spider_8

Díky bohu, že je dole. Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Však to ale není jenom Emerson. Nikdo se nehýbe.

Reagovat
blade115

Paráda, snad už si Emerson nezahraje.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes byl horší než Alonso v nejhorší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Saka je bek? Mi přijde hrozně ztracený. Kdyby Chelsea nehrála jak Burnley, tak je to nejhorší hráč na place.

Reagovat
Taiger

Oba beci jsou zranění, tak harje on

Reagovat
smazaný uživatel

lave kridlo, ma 18 a zastupuje na bekovi...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně těžká situace pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

on to zvlada este velmi dobre..

Reagovat
GeneralGoat

Křídlo, jen je nouze

Reagovat
John Obi Mikel

Beka bude hrát kdo? Tomori?

Reagovat
Switchback

Se zranil nebo hrál tak na piču?

Reagovat
smazaný uživatel

picu

Reagovat
Jackmaker1989

To druhé

Reagovat
iamek

Picu

Reagovat
off-olda

p-i-č-u

Reagovat
Horcmen

Haland oficiálně Dortmund

Reagovat
iamek

Díky bohu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Od začátku jsem psal, ze ho nechci za ty peníze o kterých se psalo. Bvb je pro nej snad nejlepší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se píše o 18 mil, od začátku se psalo, že má výkupku 17...

Reagovat
iamek

Wtf? Tak proč se psalo od začátku, ze chcou za nej 70-80?

Reagovat
smazaný uživatel

To psali snad jen anglický média, že to za něj máme dát, což je jasný, že je bulshit za hráče z Rakouska, že jo...

Reagovat
iamek

Někdo tady dával i německy tisk :).

Reagovat
Busby babes

ne, od zacatku se psalo ze ma 20 mega vykupku. Pak do toho prisel Sun s nejakyma 76 mega, ty ses too chytil a jelo to.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Tak za 18 bych ho risknul

Reagovat
Kluivert9

Za 18 mega mít nejlepšího mladého útočníka na trhu, když nemáte žádnou šířku kádru. Nebrat

Reagovat
iamek

Nauč se číst. Chápu, ze někdy to je těžké.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kluivert9

Že věříš každé kravině, co někdo napíše je tvůj problém... pak jsi v diskuzi akorát za blbce, ty díky bohu

Reagovat
iamek

Za blbce jsi tady ty. Jako většina cule, co lezou do anglické sekce. Psal jsem, ze za 70-80 mega bych půlroční star z rakouské ligy nebral. Za 18 mega bych ho bral. Sumu 70-80 mega nepsal bulvár, ale i docela seriózní anglicky tisk. Navíc nikde není řečeno, ze jsme ho nezkusili, ale on logicky volí pro sebe lepší cestu.

Reagovat
Busby babes

hele ja myslim, ze tech 76 psal jen bulvar. Nikdo seriozni teda...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Tak mi hoď nějaké odkazy na ten seriózní anglickej tisk s touhle částkou. Určitě to nebude problém

Reagovat
smazaný uživatel

že vás tohle baví řešit...

Reagovat
Busby babes

iamek ho nechtel od zacatku.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Za 18 mil

Reagovat
avicii

Fakt? To by bolo fajn

Reagovat
Coutinho10

BL byla jasna, ikdyz cekal jsem spise Lipsko....pro Dortmund super posila

Reagovat
bbbauch

proc by ho chteli United po tom, co jeho tata klubu udelal

Reagovat
smazaný uživatel

guendouzi je strasny, on nemoze hrat zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

negolový hráč, čo je pozične mimo, slabý v súbojoch, často fauluje a rád simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

a este sa stale hada

Reagovat
smazaný uživatel

žiť z jedného zápasu (proti spurs) kde hral fakt dobre a tahal Arsenal k vyrovnaniu sa nedá. Ja nechápem ten prehnaný optimizmus k tomuto hráčovi.

Reagovat
fenixLFC

ale je mlady

Reagovat
smazaný uživatel

pri tomto ma vždy napadne hláška z fify "mladičký španel Fabregas"

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Reagovat
pingla

kante uplne k hovnu

Reagovat
Greny

to neni faul ?a druha zlutA?

Reagovat
Euphael

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena rozestaveni v zapase Arsenal-CFC? to mi neco pripomina

Reagovat
off-olda

Nejsem proti.

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozi

Reagovat
Taiger

Guendo, jdi do píči fakt

Reagovat
Miguel19

Za tohle dostal Kanté kartu ale

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
Tolstobik

Vsak to mela spravne byt karta a penalta podle me...

Reagovat
blade115

Nah. Dokonce ten zákrok začal mimo vápno, mi přišlo.

Reagovat
Tolstobik

V tom pripade primak a karta...

Reagovat
blade115

Jenže to už, pokud vím, není ten typ situací, které má VAR posuzovat a opravovat. Mimo to Abraham dost přihrál.

Reagovat
Tolstobik

Jako jasne, navic by se nejspis stejne prihlizelo k te zlute co uz mel a druhou by za to nedostal, ale za me to faul byl jasnej

Reagovat
Taiger

wtf

Reagovat
off-olda

Kantík

Reagovat
Jackmaker1989

guendouzi je normálne vytretý kokot a VAR skvelá práca i keď ja by som to nepískal ale urobiť toto s kartou, klobúk dole

Reagovat
Remt

Kdo to píše ty expressky? Však to je snad každý druhá s chybou O Vánocích bych to odpustil ale, to bejvá stejně celý svátky každej nam*danej Tolik chyb si v nich ale nepamatuji

Reagovat
Jackmaker1989

Ale Auba je skvelý hráč a dnes Ozil tiež.

Reagovat
fenixLFC

saka tam vyzera len ako dalsia reklama na visit rwanda

Reagovat
Greny

Jinak Abraham by zaslouzil taky vystridat a nejakej zapas na lavicce...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Vánoční owník

o to 4. místo je to větší souboj kriplů než loni

Reagovat
iamek

Luiz jasná karta

Reagovat
Coutinho10

proc hraje City 19:00...kdyz mi 17:30 takhle se to bude krizit

Reagovat
John Obi Mikel

*my

A nevím, obvyklé to nebývá.

Reagovat
Coutinho10

no jo, jak jsem tam mohl dat to mekke i

j divny prave...cekal jsem, ze je da vecer 20:45 nebo to nejak vypocitaji i v minulosti treba kdyz byl Celtic - Rangers (nebo Championship treba), tak hrali 13:00 a pak PL 15:05 a 17:15 myslim, aby se ty nedelni zapasy nekrizily a ted to nezvladli ani odpoledne, tak ani vecer

Reagovat
Coutinho10

mozna 17:30 misto 17:15, ale podstata je stejna

Reagovat
John Obi Mikel

Přitom včera hrálo Burnley taky až večer.

Reagovat
Coutinho10

j,fakt divny

Reagovat
Minister

Luiz je magor

Reagovat
off-olda

Jorginho úplně otočil ráz toho utkání. Přestože jsme si zatím pořád nic nevytvořili.

Reagovat
Taiger

Guendo musí jít dolů, dostane ještě druhou žlutou tvl

Reagovat
smazaný uživatel

koho namiesto neho? do zálohy tam je len Wilock

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze vsetci co vyhanali xhaku su spokojni

Reagovat
smazaný uživatel

vies, ze sa da aj nakupovat v zime?

Reagovat
Hachim Mastour

Ved ale lepsieho hraca ako Granita neziskame, lebo on je top

Reagovat
Euphael

Čosijak, pikožrút?

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Hachim Mastour

Kurva na tomto webe ludia fakt nechapu ironiu ani cierny humor

Reagovat
smazaný uživatel

viem a absolutne neverim ze kupime lepsieho hraca, navyse to aj tak nebude hned

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta vybavi Cana alebo spravi masinu z Ceballosa

Reagovat
Vánoční owník

určitě bude dělat mašinu z Ceballose, který v létě odchází

Reagovat
Taiger

Fešando, víš, že těch možností tolik není ani na trhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad maju nejaky plan ked ho idu predat. Ak sa teda nespoliehaju na Guendouziho s Ceballosom

Reagovat
Taiger

Tady podle mě moc nejde o to, jestli htějí nebo ne, Xhaka chce odejít a to hraje asi největší roli.

Reagovat
Taiger

*chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som nevedel, ze on chcel odist. Ja ze sa ho chcel zbavit Arsenal, tak je cas aby Arteta zavolal Pepkovi a niekoho mu poradil

Reagovat
Taiger

Jde hlavně o něj no, po tom incidentu to nebylo nikdy vončo.

Reagovat
smazaný uživatel

a o cene sa nespekulovalo?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Jj, Willock

Reagovat
EXoRcIsT

Ako Arsenal ma aj nejakych dobrych odchovancov lebo zatial vsetci sa zdaju byt dost slabucky

Reagovat
Gunner14

Jako soudíš ty 3, z nichž 2 hrají beky, i když to vůbec není jejich pozice?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Martinelli je super

Reagovat
Vánoční owník

ten ale není odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Auba správnej kapitán tvl, odmaká toho kotel dneska dozadu, páč Saka moc nestíhá, už několikrát ho zajišťoval, fakt top

Reagovat
iamek

Souboj Saka vs James bude fajn

Reagovat
Golasso

dneska na tom LB Auba top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
oddy

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil fauloval?

Reagovat
Nikikrew

hej

Reagovat
Hachim Mastour

Ako? Sotil ho?

Reagovat
off-olda

Hustý je, jak moc Auba pomáhá na tom kraji Sakovi při bránění.

Reagovat
Taiger

Reagovat
ACSMan

Jaký je jednoduchý vývoj utkání?

Reagovat
off-olda

Červení doprava, modří doleva.

Reagovat
Malresi

Čo sa to stalo s Arsenalom ? V rámci možností hrajú zatim podla mna super a sú nebezpečnejší, navyše Chelsea nepustili snad do ničoho.

Reagovat
Taiger

Arteta ball, až skončí Pep u City a bude Artetovi dělat asistenta, tak to bude ještě lepší

Reagovat
Malresi

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Paradny polcas za nami. Ten press je perfektny a Chelsea robil velke problemy. Teraz ocakavam, ze Chelsea bude v 2 polcase drzat loptu a my branit. Potrebujeme cim skor nejaky protiutok a dat na 2:0

Ozil fantasticky, dokonca aj bez lopty, hned sa to ukaze na nasej hre. Torreira to iste, AMN super a aj Luiz sa mi pozdava. Lacca a Auba super bojovny vykon. Sme este daleko od 3 bodov ale ta zmena je markantna

Reagovat
Gunner14

Torreira a Ozil zatím nejlepší stejně jak minulý zápas Nechápu co ten šáša Emery zkoušel s vysunutým Torreirou Auba super práce defenzivně i

Reagovat
Liquid

takhlec to dál nejde, Lampard VEN !

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych ho v lednu nakoupit a pak mu dal dobu hájení do konce sezóny. Podle výsledků nechat/nenechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste nýmandi.

Reagovat
Liquid

nikdo nepíše, že z něj nebude dobrej manager, jen mu chybí ten mezikrok, ty chyby se sestavou si může dovolit v Derby, Evertonu, West Hamu, ale ne v Chelsea

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele.

Reagovat
Miguel19

3-4-3 naprostý otřes. Chápu, že když to vyšlo se Spurs, tak to chtěl Lamps asi zkusit, ale už minulý zápas mu mohl napovědět. Absolutně na to nemáme hráče.

Po střídání jsme to trochu vyrovnali, ale samozřejmě bez šancí. Na to bez posil budeme trpět furt. Připomíná mi to období před příchodem Fabregase. Nulová kreativita.

Snad ještě zabojujeme. Jenom škoda, že to není kým oživit.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints a Arsenal je něco jiného, minulý zápas to nešlo, protože Saints seděli ve vápně.

Reagovat
Miguel19

Jn, proto chápu že to dal Lamps dal i dnes. Ale snad už se na to vykašle.

Reagovat
slavex

Sancho by to mohl během ledna oživit Každopádně musí přijít útočník, Abraham nemůže nastupovat zápas co zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Už když jsem viděl základní jedenáctku, čekal jsem podobný průser. Aspoň že Lamps správně zareagoval a poslal tam Jorginha. K rozestavení se třemi stopery už bych se nevracel. Konečně musím prolomit tu smůlu a uhrát body přes první obdrženou branku. Během ledna musí přijít minimálně útočník, Abraham nemůže hrát každý zápas ani náhodou.

Reagovat
Svatej

Ještě že Lampard alespoň zareagoval na tu špatnou sestavu a Jorginhem to utkání otočil alespoň po herní stránce. Emerson si snad už nezahraje.

Jinak to ale stejně stojí dost za hovno a dost pravděpodobně to proserem. Kanteho bych dal dolů a poslal bych tam křídlo, jinak se toho moc změnit nedá..

Reagovat
Thoomas

Dvě mladý křídla na krajích obrany, ve středu Mustafi a Luiz a zatím s nulou, to je skoro zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tohle je teda síla. Emerson možná pod Lampardem dohrál, co myslíte? Ale to je strašně o ničem hráč. Ofenziva nic, v defenzivě nulová intenzita, prostě pasažér, kterej je na tom hřišti k ničemu.

Problém toho týmu je dost v tom, že kdykoliv se dostane pod tlak a nejde nám to, tak to zásadně končí inkasovaným gólem. Málokdy si pamatuju, že bychom ty těžký pasáže v zápase ustáli, zvládli neinkasovat a postupně získali půdu pod nohama. V podstatě možná jedině na Burnley se nám to částečně podařilo, jinak jakmile je horší pasáž, tak to automaticky znamená inkasovanou branku.

On nakonec největší problém není hra ofenzivních hráčů, ale vůbec způsob, jak k nim nejsme schopni ten míč dostat. Z toho tak moc bolí oči, že se to snad ani nedá úplně dobře popsat. Ty diagonály v podobě Zoumy a Rudigera jsou úplně směšný, však oni v nich mají úspěšnost pod 50 procent. To úplně ničí jakýkoliv tempo hry a v podstatě ta ofenzivní činnost nemůže plynule fungovat, když každá druhá rozehrávka končí v autu. Nehledě na to, že i ty jednotlivé varianty volí špatně, když se dá přihrát nakrátko, jde to dlouhý a naopak. Nehledě na to, že ta kvalita těch přihrávek po zemi do nohy záložníkům pak kolikrát není taková, aby s tím mohli kreativní hráči okamžitě pracovat. A to všechno stojí čas, doteky s míčem a umožňuje to soupeřově obraně se náležitě zformovat.

Lampard bohužel podruhý za sebou netrefil formaci, do toho mu Emerson ještě předvedl, že na tuhle úroveň brutálně nemá, ale aspoň to teda rychle změnil. Nicméně teda krajní obránci v podání Azpilicuety a Tomoriho, to hovoří o vážně slušný krizi na těhle postech.

Jediný pozitivum první půle vidím v tom, že je to pouze 0:1, za těch 30 minut nás Arsenal mohl taky zabít, naštěstí se mu to nepodařilo. Ale otáčet se to bude hrozně těžko, když se přihlédne k tomu, že máme absolutně neškodné krajní obránce, kterým soupeři mohou nechat tunu prostoru a bránit na úzkém bloku, kde budou střežit přihrávky mezi linie a případné centry do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson je otřesný, nemyslím si, že dohrál ve stylu Barkleyho, ale určitě bude zpátky za Alonsem, až se uzdraví a Alonsa IMO zatím neprodáme.

Kante je taky strašný, Jorginho musí hrát, ikdyž zrovna nemá oslnivou formu.

Reagovat
spider_8

Bohužel nemáme teď žádného kreativního stopera, když je Christensen mimo. Luize Lamps poslal v létě pryč a pořád si stojím za tím, že to byla chyba. Ten zbytek je v rozehrávce průměr či podprůměr (a Zouma ), s tím nemůžeme hrát nátlakový fotbal. Snad teď přijde ten Aké, který by to mohl částečně vyřešit.

S Emersonem absolutní souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsme v létě vyhodili Luize, že furt dělal dlouhé přihrávky. A teď to hrajeme taky

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho Luize nechte být, ten je poslední, koho bych v Chelsea chtěl teď.

Reagovat
Talker

Lampard si zaslouží kritiku za sestavu a pochvalu za to, že nečekal na poločas, aby to změnil. Emerson naprostá tragédie, celý ten poločas špatný, můžeme být rádi za stav 1:0. Snad o poločase hráči dostanou fén a naskočí mnohem agresivněji.

Nechápu, proč hrajeme 3-4-3 s Azpim a Emersonem - když nemáme krajní beky na to, aby hráli v tomhle systému, tak se na ten systém máme vysrat a hrát jiný - ať už 4-3-3 nebo 4-2-3-1. Nebo klidně i diamant s Michym a Abrahamem.

Fakt doufám, že v lednu se to obrátí a vrátí se hráči po zranění.

Reagovat
off-olda

A kdo z těch zraněných to otočí k lepšímu?

Reagovat
Talker

Tak Alonso a James by se na kraje obrany v 3-4-3 hodili mnohem lépe. Už jen tohle by byl okamžitý upgrade. Do ofenzivy nejsou žádné varianty - je tam CHO, Barkley a Michy. Přece jen tam mít navíc Pulišiče a RLC by bylo mnohem lepší.

Reagovat
John Obi Mikel

Loftus-Cheek

Reagovat
off-olda

Na toho jsem popravdě úplně zapomněl.

Reagovat
spider_8

No super, že Lamps má odvahu změnit rozestavení ještě před poločasem. To 3-4-3 nám dneska absolutně nesedlo a hrozil by debakl, pokud bychom tak zůstali. Klidně mohlo být po 20 minutách hotovo. Po příchodu Jorginha už jsme měli hru pod kontrolou, i když bez šancí. Takhle máme šanci aspoň na remízu.

Jinak doufám, že v lednu prodáme Emersona a ne Alonsa, protože tohohle hráče už nikdy nechci v dresu Chelsea vidět. Alonso je alespoň výborný směrem dopředu, ale Emerson nemá absolutně nic. To je fakt mizérie a nemyslím jen dnešní zápas, ale tak nějak obecně. Zlatý Zappa oproti němu. Aké musí jednoznačně přijít, konstruktivní stoper + defenzivní varianta na levého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to stojí za prd. Na vystřídání je tak 7-8 hráčů (ten nejhorší už je teda pryč). Doufám, že se zvednem a otočíme. Prohrát s Arsenalem a ještě s Arsenalem s lepenou obranou by byla ostuda.

Bohužel, trojský kůň David si bohužel místo pomoci Chelsea zatím dělá dobrý den s Abrahama. Mustafi zatím taky drží a slabší krajní beky dnes nedokážeme využít.

Rozestavení a taktika nam nesedla, přesto jsem nečekal, že půjde pryč Emerson, ale jeden ze stoperů. Dopředu jsme zatím totálně bezzubí. Ač Kanté hraje jeden z nejhorších zápasů za nás, je tam asi nejlepší na hřišti. Přemýšlel bych nad tahem Hudson Odoi za Mounta, ale ten je teď totálně z formy a Pedro na lavičce není. Takže asi nechat a počkat jak se to vyvine.

Reagovat
smazaný uživatel

Guendo..tohle udělat se žlutou kartou..rozhodně měl jít ven a Chelsea penalta/primak nevím kde to začalo. K čemu to video je.. no a Luiz hrozná špína. Jinak Arsenal baví hrajou dobře.

Reagovat
Busby babes

United were interested in Haaland but refused to meet terms of the deal proposed by Raiola and his representatives. Wanted a buyout and percentage of future sale. United said no. Presumably Dortmund have agreed.

Rob Dawson z ESPN.

Reagovat
Busby babes

btw pokud je to pravda, tak je to skvelej deal pro Haalanda. Raiola skvelej byznys a zajem klienta.

Reagovat
iamek

Konečně si nenechame od nej srat na hlavu . To smrdí Alexem

Reagovat
Busby babes

tak srat na hlavu... tam jeste zalezi kolik ty castky byly. Kazdopadne oboje jsou v zajmu Haalanda.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne ted uz zadnej prichod v lednu necekam. Mozna nekdo odejde, ale prichod si nemyslim. Leda nejaka hostovacka do konce sezony.

Reagovat
iamek

Já čekám odchod Roja a jednu posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád věřím ve Fernandese v lednu Sporting už o nic nehraje a Fernandes je pořád jasně o několik levelů jejich nejlepší hráč, kterej je už prostě přerostl..

Reagovat
iamek

Na nej jsem úplně zapomněl. Koukám, ze statistiky má pořad dobre . Ten by nereálný byt nemusel.

Reagovat
Busby babes

ja u nej mam strach, ze to bude desnej flop.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost rychlej, má skvělou techniku, dokáže zahrát kdekoliv pod útočníkem i 8 a hraje hrozně agresivně s maximálním nasazením. Já bych ho teda chtěl fakt hodně, líbil se mi i v repre (uznávám, že v repre se mi ale líbil i Renato Sanchez )

Reagovat
Busby babes

ja z nej nejsem tak nadsenej. ale je fakt, ze si ta cisla udrzuje i letos no. Tezko rict, neni to moje vysnena posila, asi takhle bych to rekl. Ale kdyz prijde, tak proc ne. Treba bude skvelej i u nas.

Reagovat
iamek

Renato. Si pamatuju můj panic mode jak přestoupil do Bayernu

Reagovat
Busby babes

Ja bych velmi trvde zkusil jit po Maddisonovi. Uz by to nemuselo byt tak nerealny. Z boje o titul jsou uz defakto venku, Vardy nemladne a Iheanaco neni tak dobrej, videl, ze Pool i City je prejelo rozdilem tridy, zatimco my s nima hrali daleko lepsi zapasy... a s nim v sestave bychom meli vetsi sanci na tu kvaldu LM.

Reagovat
iamek

Tenhle by zapadl přesně do přestupu, které ole chce dělat. Mladý Angličan. Nemá tam, ale bohužel před podpisem nové smlouvy?

Reagovat
Busby babes

no tak jde o to, ze tu smlouvu jeste nepodepsal a pred podpisem ma uz asi mesic. O to vic bych to ted zkusil, driv nez ji podepise.

Reagovat
Busby babes

Utd pulled out of E B Haaland deal due to demand from agent and father of player of future share of any sale and buyout clause, is the understanding. He’s now a Dortmund player...

to same od Jamie Jacksona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to škoda. Za těch 18 - 20 by byl úplně skvělou typovou alternativou na hrot. Snad nám tímhle nepřestupem neskončilo lednový přestupový období

Reagovat
Tolstobik

Za ty prachy mi prijde, ze se na tom neda prodelat....skoda Ale na druhou stranu by jeho prestup pripravil o minuty Greenwooda

Reagovat
smazaný uživatel

Greenwood se úplně v pohodě může točit s Jamesem. Až vyroste jako Rashford tak se může přesunout na hrot... O minuty by ho nepřipravil, stejně za nás Greenwood nastoupil na hrotu snad jenom jednou v EL.

Reagovat
Tolstobik

No je skoda, ze nakonec de do Dortmundu

Reagovat
Infernoqt

Neskončilo, určitě tam budou jeden dva odchody

Reagovat
John Obi Mikel

Všechno už tu asi je napsaný. Arsenal jasně lepší. Hudson Odoi za Mounta a otočit!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Auba bud je Arteta kral alebo su na stadione scouti Barcelony

Reagovat
Jackmaker1989

Mimochodom, iba dva hráči zniesli aké také kritériá v prvom polčase. Kova, ktorý je túto sezónu skvelý a Willian.

Reagovat
off-olda

Ať jde Auba s tím vracením se do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitan Arsenal

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
Jackmaker1989

Tomori dobre v lese

Reagovat
off-olda

Kdo to kurva je?

Reagovat
Jackmaker1989

Toto lampard neustojí ak sa nebude dariť. Toto mi príde už troška cez čiaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi přijdeš přes čáru.

Reagovat
Jackmaker1989

Teší ma :)

Reagovat
Talker

Tak co má dělat? Potřebujeme krajního beka, 3 stopeři jsou k hovnu na hřišti.

Reagovat
Jackmaker1989

Nehral niekto z tých troch predtým naľavo občas?

Reagovat
Pride

Na jak dlouho jsou mimo Tierney a Kolasinac? Ten Saka je priserny.

Reagovat
Taiger

Tak není to bek že jo, 18 let, dá se chápat

Reagovat
Pride

Já to chápu, ale prostě hraje hrozně. Všechno tam hasí Auba a ten pak bude chybět vepředu. Snad se aspoň jeden bek vrátí brzo.

Reagovat
Pride

Jinak chápu, že to už teď není možnost, ale v minulosti tam párkrát zahrál Xhaka a nehrál špatně. Škoda, že ho tam tuhle sezónu nikdo nezkusil. Byla by to určitě lepší varianta než zabíjet mladýho kluka.

Reagovat
gocii

Kolasinac cca mesic, tierney az v breznu

Reagovat
Pride

To je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe asi dát Aubu na levého beka a dopředu Pepe

Reagovat
Pride

Reagovat
nani92

Lampard Ole vytiahne Williamsa a on musí hneď opakovať

Reagovat
Poll Hamm

Reagovat
Mimalu

možná měl Frank trochu počkat s tím střídáním Tomoriho

Reagovat
Taiger

Nebyl na žlutý? Nestíhal tam moc na kraji

Reagovat
Mimalu

ne, žlutou má ošetřovaný Rudiger

Reagovat
vitasrp

Samo o sobě to samozřejmě nestačí, ale aspoň mě baví sledovat a je schopnej tam mrsknout mladíka, protože se to zrovna nabízí. Loni bychom to radši dohráli s tou dvojkou Tomori - Azpi.

Reagovat
Talker

Loni by Tomori nebyl v kádru, takže by tam byl Zappa

Reagovat
John Obi Mikel

Zappacosta je zraněnej. Loni by nestřídal Emersona.

Reagovat
iamek

Další CB out? To si je Rash Tonda a James vychutnají

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli tam bude muset dávat Christensena, protože s tímhle tahem nepočkal, tak ať se jde vycpat tvl.

Jestli bude Lampard junior nebo kdo to je klíčovým faktorem, tak se mu předem omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi zatial super

Reagovat
Taiger

Reagovat
Greny

vysvetli mi nekdo proc dostal po tom osetrovani balon Leno? kdyz se pred prerusenim chystal Willian k centru?.... a Leno jeste chce zdrzovat a nevrati to kloboucek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

AMN zatím výborný

Reagovat
Taiger

AMN zatím výborný

Reagovat
Nikikrew

Treba kuskovat hru, takticky faulovat a co najlepsie pridat 2 gol

Reagovat
off-olda

Kova

Reagovat
Taiger

Guendo prostě musí dolů tvl

Reagovat
smazaný uživatel

hned

Reagovat
smazaný uživatel

luiz teraz uzasne uf

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha nam zacina horiet

Reagovat
Nikikrew

Luiz

Reagovat
off-olda

Ten prcek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My zoufalé potřebujem v lednu přivést dva šikovné zalozniky do zálohy

Reagovat
tunkic

2. puli jsme slusne vypli Chce to ozivit Pepem!!

Reagovat
John Obi Mikel

Batschuayi je taky odepsanej? Nebo proč nehraje?

Reagovat
Malresi

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, Milner, Keita, Origi, Jones, Elliott, Williams.

Takže len Lallana za Keitu, Hendo v základe.

Reagovat
Coutinho10

ajo neni se na co setrit

Reagovat
Busby babes

uf, mane v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je se Shaqem? radši bych Curtise než Lallanu teda..

Reagovat
Malresi

Xherdan Shaqiri misses out due to a slight muscle strain, meaning Harvey Elliott is named among the substitutes.

Reagovat
Big Virgil

Až na Lallanu v poho, ale třeba i on se dneska ukáže.

Reagovat
cubazi

Prosím čo čakaš presne od Lallany? Ten hráč je vyhoretý, bez myšlienky bez drivu k súbojom , stojí a pozera čo sa deje okolo neho , často zubrklo reaguje a prihráva.

Reagovat
smazaný uživatel

On je jenom asi hodne oblibenej v kabine, v pohode typek.. A je jim lito ho odstrihnout uplne

Reagovat
avicii

Skoda že bez Keitu ale zas by nebolo dobre ho utavit.. Kiežby to dnes islo všetko podľa plánu a Eliott by tam vybehol na par minút

Reagovat
cubazi

Milujem Kloppa, ale dať tam Lallanu čo je veľa to je málo. Mal tam dať hocikoho z lavičky kto vie kopnuť do lopty. Lallanu len lopta trafí, resp odrazí sa od neho ...strašný hrač.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Kovacic???????

Reagovat
Jackmaker1989

Vidíš a mne píšeš, že som cez čáru, mám presne tú istú otázku. Zhodneme sa? Dole mal ísť Mount

Reagovat
off-olda

Ok, takže Lamptey...

Reagovat
Tommy the Gunner

Auba nejlepsi obrance

Reagovat
Miguel19

Lacazette se proč tedka válí tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo to malo byt miesto guenda..miesto ozila mohol esr

Reagovat
Tommy the Gunner

Luiz dneska TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Co vís chceš, Tammy?

Reagovat
Euphael

Ozil druhy polocas nulovy.

Reagovat
vitasrp

Tqkovej balon. Tyvole, Kurte, jdi totálně doprdele, to je katastrofa.

Měla bylt určitem druhá žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi sa posral

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Karta!

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco nedal druhu zltu

Reagovat
Jackmaker1989

posral sa

Reagovat
Nikikrew

Rozgodca sa posral nie jasna zlta karta = cervena !!!

Reagovat
Malresi

Tak a Jorginho mal byť von.

Reagovat
Salfovic

Co chce víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Willock bozee

Reagovat
Pigeon

Rozhodčí je strašný prizdosrac. Jasná rudá

Reagovat
Gunner14

Rozhodčí kokot, za to nedat žlutou

Reagovat
Miguel19

Stejný zákrok jako udělal vlasáč v první půli.

Reagovat
off-olda

Přesně. A tady se rozdává rudá.

Reagovat
lajka30

Tak Guendouzi měl bejt taky už dávno venku.

Reagovat
Greny

nedal Guendouzimu tak nedal ani ted

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Kante Co to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

na toho nelsona som aj zabudol, ze hraje

Reagovat
Tommy the Gunner

jasna cervena

Reagovat
Taiger

Ty vole Willocku

Reagovat
Coutinho10

dobra strela..skoda, moc nechybelo

Reagovat
smazaný uživatel

Kante už druhý zápas po sobě příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

super zapas, davno som tak neprezival

Reagovat
Euphael

Reagovat
vitasrp

To chce daleko lepší individuální rozhodnutí, Jorginho může na zadní tyči dostat do slušný pozice Odoie, místo toho dá krátkou zpětnou a Laca jde do brejku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
pingla

kante tragicky cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam pepeho za lcu

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

achjo my uz nikdy nevyhrame

Reagovat
iamek

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

diky rozhodca skurveny

Reagovat
Mimalu

to by se Kepovi nestalo

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa by to pustil komicky az na care

Reagovat
Coutinho10

Leno

Reagovat
Nikikrew

mna jebne

Reagovat
captain18

Reagovat
Malresi

A gól dá hráč, ktorý tam už nemal byť to sa dalo čakať Leno škoda reči

Reagovat
Miguel19

J O R G !!!

Reagovat
iamek

Zkušeně zavěsil

Reagovat
Miguel19

Měl to těžký

Reagovat
Mates_Matesović

Docela jo, hodně hráčů by takhle propadlej balon překvapil.

Reagovat
iamek

Gól kola

Reagovat
icemike

Jasný signál

Reagovat
pingla

Co to postavil Nuno za sestavu? Vsak s timhle ani nevystreli na branku

Reagovat
Shottack

Co to je ten Arsenal? To skoro vypadá jako bojovný výkon

Özil vytleskaný při střídání

Reagovat
Shottack

Ach jo, co jsem vám to udělal ArsenalFans...

Sorryjako.

Reagovat
John Obi Mikel

Děkujeme.

Reagovat
iamek

Piskej konec.

Reagovat
off-olda

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, ze nas srazi hrubka Leno, to by me pred zapasem nenapadlo...achjooo

Reagovat
Jackmaker1989

VAR :D

Reagovat
Golasso

achjo zrovna ten, co měl být venku...

Reagovat
Coutinho10

ze by VAR ?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jackmaker1989

Bol tam faul? Či to neukázali?

Reagovat
Mimalu

zkoumali offside

Reagovat
Miguel19

Faul ne? V popisku byl faul..

Reagovat
smazaný uživatel

První faul a pak offside.

Reagovat
off-olda

Pak to změnili na offside...

Reagovat
Coutinho10

taky jsem to tak videl

Reagovat
Coutinho10

bylo tam possible faul...to resil VAR, ofsajd nebyl a ani to neresil VAR

Reagovat
Mimalu

já jsem tam právě viděl ten offside + si tam hráli s čárami, asi tam byly obě varianty

Reagovat
smazaný uživatel

kreslili tam ciaru na ofsajd tak by som sa necudval keby ten faul ani nehladali

Reagovat
Coutinho10

nebylo to poradne videt, jak velka byla intenzita, ale asi to VAR vyhodnotil dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si Arteta nezasloužil.

Reagovat
Kluivert9

Leno na Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubě ovlivněnej zápas rozhodčim. Škoda.

Reagovat
Jackmaker1989

Kde presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyloučení Jorginha?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
lajka30

Guendouzi měl dostat redku v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to víc VAR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Greny

jako docela jo vyloucit Guendouziho v prvni pulce mozna bychom uz vedli ..

Reagovat
Generalní Gladiator

to máš za barbarossu

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Tolstobik

Leno

Reagovat
PISTOLERO

Leno

Reagovat
Nikikrew

Hlavne ze dal gol hrac co mal byt vonku!!!

Reagovat
Jackmaker1989

Tak určite

Reagovat
aither

Boha jeho

Reagovat
Mimalu

Tammyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Horcmen

Reagovat
vodka

chelsea šílení luckeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Veď ich mleli celý druhý polčas...

Reagovat
iamek

Arsenal . Navždy k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno velky WTF

Reagovat
blade115

LOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Greny

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Euphael

Reagovat
Miguel19

T A M M Y !!!

Reagovat
PISTOLERO

Pekně Chelsea

Reagovat
vodka

Willian ale boží rozehra i sprint

Reagovat
pingla

chelseaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Tohle prohrát

Reagovat
John Obi Mikel

ABRAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Arsenal takhle to zesrat

Reagovat
Squinty

Tammyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vlastne chapu ze je Ozil vetsinu casu v Arsenalu otravenej, hraje jak boss, vystrida a ostatni to totalne domrdaji, furt dokola.

Reagovat
lajka30

2 z 10 zápasů hraje jako boss

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale jakou ma mit motivaci? Vi ze ten tym na tituly nema, vetsinu akci mu domrdaji, vi ze je nejlepsi tak jako tak.. I kdyz dojde po mesici z lavky.

Reagovat
Taiger

Rozhodčí pojebal

Reagovat
Euphael

Rozhodci pojebal, ze Leno podskocil mic nebo neschopnost Mustafiho branit Abrahama? Zase trosku sebereflexe

Reagovat
Taiger

Měli hrát o deseti, píču sebereflexe, wtf jebe ti

Reagovat
Euphael

To meli...ale nehrali, rozhodci nevyloucil a ty nasledujici dve chyby v rozmezi 5 minut nejdou na jeho triko

Reagovat
Nikikrew

Ak by vylucil, pravdepodobne by bolo po zapase. Ten hajzel sa ale posral

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci niekto pozerate zapas na Digi - premier sport, ale jaj mam taky pocit, ze ti dvaja v studiu komentuju nejaky iny zapas.

Reagovat
Mimalu

mně přijdou relativně v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to podla ich komentovania prislo akoby Arsenal nejako zapasu dominoval. Hrali to na to, akoby hral nejaky vymeneny odhodlany sebavedomy Arsenal. Pritom Chelsea skoro cely zapas tlacila. Niekedy mi komentar zapasu prijde velmi neprofesionalny.

Reagovat
iamek

Čtou to tady, tak si to přečtou

Reagovat
Busby babes

fakt, tak to abych tu jejich nepripravenost a blaboly hejtil casteji.

Reagovat
iamek

Dneska tady 4x koment na nějaké téma a do 5 minut měl odpověď. Třeba ty žluté karty jak se nuluji po 19 kole .

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
avicii

Arsenal je strašne v hovnach

Reagovat
Talker

Tammmyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
off-olda

Abraham jak opil Mustafiho

Reagovat
Pride

To je tak zkurvenej tým. Psychicky úplně v píči, připomínají mi Sunderland.

Reagovat
captain18

Ale Saka pekny vyklus

Reagovat
Nikikrew

Neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

TOHLE JE PŘES ČÁRU, LAMPARD OUT.

Reagovat
John Obi Mikel

Cely zápas, hraje strašně, ale dá rozhodující gól.

Mně to stačí.

Reagovat
John Obi Mikel

*možná rozhodujicí

Reagovat
Miguel19

Nehrál strašně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

"V suchym triku"

Reagovat
aither

Tenhle zápas přece nešel prohrát tvl

Reagovat
iamek

Snad Ole něco na arsenal vymysli. Tohle musíme porazit.

Reagovat
Zdechlina

A co by měl vymýšlet? Stačí když nastoupí. Arsik se porazí prakticky sám...

Reagovat
Ondiis

Saka v jeho věku se peru o takovou šanci. Ale ten na to mrdáááá

Reagovat
GeneralGoat

Guendo prohraje souboj, ukazuje a kluše, Saka taky jen čumí... Strašný

Reagovat
Salfovic

Žádnej VAR Bez něj už si člověk ten gól ani neužije

Reagovat
off-olda

68 zápasů doma Arsenal neprohrál, pokud po první půlce vedl.

Reagovat
Salfovic

Artetova past.

Reagovat
smazaný uživatel

daj im obidvom zlte karty nech idu do sprch spolu

Reagovat
Taiger

AMN za tahání žlutou, ale Jorginhovi ne?

Reagovat
off-olda

Guendo ti někde vypadl nebo se ti nehodí do krámu?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

podla pravidiel

Reagovat
Busby babes

Akorat jsem se chtel ptat na Abrahama, ze sel nejak dolu posledni tydny...

Reagovat
iamek

Tuhle obranu si musíme ve středu vychutnat

Reagovat
Busby babes

s jakou obranou?

Reagovat
iamek

Od Arsenalu. Jinak to mělo byt jinde

Reagovat
Busby babes

ja tim chtel naznacit, ze Arsenal obranu nema...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Nešel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
spider_8

Hraje každý zápas od začátku, to se v tomhle období musí projevit.

Reagovat
Busby babes

jasny, jen jsem chtel uvest nejakej kontext toho, proc se ptam.

Reagovat
spider_8

Jo, v poho. Podle mě šel taky trochu dolu, ale to je pochopitelný vzhledem k té zátěži a formě v jaké hrajeme.

Reagovat
gocii

Kdy uz tomu guendovi nekdo rekne at misto mavani prackama poradne bezi pri brejku soupere?

Reagovat
ernyyyy

to bylo hodně vtipný :D .on neumí sprintovat?

Reagovat
FCSL

Tohle je Wengerova práce poslední let, taková labilnost a ztráta taktiky po inkasovaným gole

Reagovat
Ondiis

Z Mounta mám celý zápas (asi 3 situace kdy šel vidět) pocit, že je strašný spratek

Reagovat
Talker

Já mám podobný pocit z Guendouziho, že je to strašná mrdka.

Reagovat
Ondiis

oba bych zařadil do podobné škatulky. Jen Guendo víc brečí a Mount je větší zmrd imho

Reagovat
blade115

Přitom ani jeden nejspíš nemáte pravdu.

Reagovat
Shottack

Reagovat
Ondiis

Nemáme z nich ten pocit jo?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

na mne tak pusobi casto

Reagovat
John Obi Mikel

Že to nedal Willianovi

Reagovat
off-olda

Dohráváme to na pána.

Reagovat
Tolstobik

Arsenal je momentalne bohuzel jenom k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

spratek

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoda jak svina, ale Arsenal ide spravnym smerom. Dnes smolny zapas

Reagovat
Liquid

2-10 na střely ve 2.půli, ve 2.půli to mělo být 0-4 ty smolný zápase

Reagovat
Malresi

Leno prakticky Arsenalu prehral zápas... pochybujem, že by im tam niečo z toho tlaku padlo.

Reagovat
tunkic

Jeste, ze uz jsem si zvykl, ze to vzdycky nejak dom*dame

Reagovat
Whitemedia

V suchém triku, zasloužený obrat, díky Leno.

Reagovat
Nikikrew

ale pls, co bolo na tom zasluzene? Ani jednu strelu ste si nevypracovali do Lenovej hrubke, navyse skoroval hrac ktory davno nemal byt na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď triggered. My vám za Lena a Mustafiho nemůžem.

Reagovat
Nikikrew

Sa pozri na tabulku my sme tie body fakt dnes potrebovali

Reagovat
Whitemedia

Tím Jorginhem se budete utěšovat ještě pár měsíců.. a samozřejmě budete přehlížet chyby rozhodčích na druhé straně

Reagovat
Whitemedia

a ne že bych tomu nerozuměl..

Reagovat
Nikikrew

Nie nebudeme,

ake chyby mas na mysli?

Reagovat
Whitemedia

Guendo

Reagovat
Nikikrew

VAR to posudil, ze to faul nebol. Abraham tomu dost prihral aj samozrejme

Reagovat
fenixLFC

to ze to var posudil znamena ze to posudil spravne? aj jorginha posudil rozhodca takze je to spravne rozhodnutie?

Reagovat
Whitemedia

Vzpomínáš si, jak VAR posoudil a zrušil nějaký ten váš gol? Myslím, že Sokratis to byl..

Reagovat
Nikikrew

Vzpominam ale docela odlisne situacie ze? A ,,faul'' Geunda urcite nebol zavaznejsi ako Jorqinha.

Reagovat
mikelinos

Podle mě VAR zkoumal penaltu a to právě nebyla, protože zákrok byl před vápnem a na žlutou kartu upozornit podle pravidel taky nemůže. Takže vyloučen měl být, ale var na to upozornit nemohl, jestli to teda chápu správně.

Reagovat
Ondiis

"Takže vyloučen měl být, ale var na to upozornit nemohl, jestli to teda chápu správně". Nikde není psáno, že být to ve vápně tak to VAR odpíská. Možná to neposoudili jako faul vůbec.

Každopádně faul Jorginnha. To prostě každý viděl, že se rozhodčí posral. Nic víc. Měl být venku. To že dal pak gól už je něco jiného, třeba by tam stál někdo jiný ..

Když si ty dva zákroky porovnám, tak Guendo MOHL dostat žlutou, Jorginho ji dostat MĚL. Ale věřím, že to vidíte jinak

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Reagovat
tunkic

strasne zaslouzeny no

Reagovat
Erdovec

Tvl to je teda solidní čůřák ten rozhodčí, nekomentuju co předváděl předtím, ale Azpilicueta tam simuluje, tak ukazuje hráčům Arsenalu co si stěžujou na hodinky, že to kontroluje a prodlouží, a pak pískne v 97:01

Reagovat
Taiger

Dneska to nezvládl

Reagovat
Whitemedia

Kluci Arsenalu prováleli velkou část druhého poločasu, zasloužili si to.

Reagovat
Edgewalker

Škoda, Leno nám zachránil letos často prdel, zrovna dneska musí udělat chybu

Reagovat
YNWA__MSN

Shaqiri je zranenej, nebo proc není ani na lávce?

Reagovat
Liquid

tahlec výhra chutná, opravdu chutná skvěle, myslím, že úplně všichni jsme kolem 75.minuty věděli, že Chelsea dnes minimálně vyrovná, je pro mě záhadou, že Arsenal naprosto kondičně nestačil, ještě na jaře bychom psali, že dnes Chelsea B poráží Arsenal A, Willian opět skvělý, kondiční trenéři Chelsea zaslouží pochvalu

Reagovat
SunFells

"že dnes Chelsea B poráží Arsenal A" Co?

Reagovat
Liquid

že polovina sestavy nynější Chelsea byla na jaře v béčku případně po hostovačkách ve 2.lize a ve stejný rok tito hráči herně naprosto dominují na hřišti Arsenalu

Reagovat
masly008

první poločas to tedy byla dominance ti povím.Jo dominovala chelsea max ve faulech to jich měli požehnaně no.

Reagovat
Liquid

viděl jsem od 55.minuty dál, tam ta dominance byla výrazná

Reagovat
masly008

takže si posoudil podle kratší doby zápasu jo?

Reagovat
SunFells

Tak ještě naprosto dominují Jednak přeháníš a jednak bys pak těžko mohl psát Arsenal A.

Reagovat
cubazi

Pome LFC!

Inak v základe Lallana, hráč ktorý momentalne nemá ani na PL, ale dobre...dufam v jeho vystriedanie za Jamesa v 55 minute.

Možno by bolo dobre dať šancu Origimu namiesto bez formy hrajuceho Salaha. Just saying...

Reagovat
YNWA__MSN

Ale Oriqi je nejlepší na hrotě....to spíš Shaqa, ale ten není ani na lávce nvm proc? No a Lallana uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

V základu Vlků 6 Portugalců!

To je takhle normálně?

Reagovat
Salfovic

Jakej pán, takovej krám.

Reagovat
PISTOLERO

Pojdme do nich!!!

Reagovat
Coutinho10

Salah skoda, ale hezky Trent

Reagovat
Luc-Luc

skoda Mo

Reagovat
Horcmen

Lord Lundstram asi zraněný

Reagovat
Coutinho10

to mi nerikej

Reagovat
Horcmen

vypadá to tak, uvidíme v šest

Reagovat
Coutinho10

uz to taky ctu nebo jedine doufat, ze ho chce nechat odpocinout v tomto zapase, kdyz je tak nahusteny program pro vsechny

Reagovat
Taiger

Chytře jsem ho prodal za TAA na příští kolo

Reagovat
Horcmen

to uvidíme až dnes dostane 5.kartu

Reagovat
Taiger

Nedostane Horci, nedostane

Reagovat
Horcmen

ok

Reagovat
Busby babes

no bodu maj stejne a TAA je o 2 mega drazsi...

Reagovat
Coutinho10

Arnold hrozne drahy na obrance

Reagovat
Taiger

Ale vyplatí se víc než nějací záložníci za stejnou cenu Třeba Lucas, Martial, Maddison a tak

Reagovat
Coutinho10

jako jo...mozna to je chyba u me, kdyz ho ma plno lidi, ze takticky by asi bylo lepsi ho mit, ale proste nebyl jsem ochotny davat tolik za obrance ani Robertsona nebo Virgila, kdyz navic pak casto neudrzeli cisty konto, tak jsem byl rad, ze ho nemam....posledne to ale tem, co mu verili od zacatku prineslo zaslouzeny body...mozna pripadne po wild carte to treba prekopu a dam ho tam, ale zatim me to odrazuje

Reagovat
Busby babes

zas kdyz muzes mit stejne bodoveho Lundstrama...

Reagovat
Coutinho10

ale toho bohuzel ma taky kazdej

Reagovat
Busby babes

Mo Besic replaces John Lundstram, who failed a late fitness test

navic to teda vypada, ze to neni nic hrozneho a bude brzy zpatky.

Reagovat
Coutinho10

v neco takovyho jsem doufal

Reagovat
Busby babes

nj, neni ani na lavce.

Reagovat
fenixLFC

aj keby to dal tak by bol vlasmi v ofsajde

Reagovat
lvrpl

Nemám vlkov napozeranych a neviem ako hraje, ale nechcel by sa coady vrátiť domov? Alebo hraje virgilovu pozíciu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
lvrpl

Čo je na tom zle?

Reagovat
YNWA__MSN

Coady není spatny... Jestli odejde Lovren a Matip je navíc často zranenej... Jako třeba ted, když je Lovren a Matip out, tak by hrál zaklad

Reagovat
cristiano.K.

jako čtvrtýho stopera bych s ním neměl problém.

Reagovat
Taiger

Wolves ať dneska vyhrajou a pak Liverpool všechny zápasy, cítím, že to dneska Wolves zandají

Reagovat
Remt

mají za sebou zápas se City a o 1 den méně regenerace, na konci zápasu budou možná docházet síly

Reagovat
Taiger

to souhlas

Reagovat
Luc-Luc

ty dlouhy presny prihravky od obrancu, to je nadhera

Reagovat
cubazi

Gomez

Reagovat
Mates_Matesović

Leeds

Reagovat
lajka30

Bielsa do Premier league.

Reagovat
Remt

Mané se vsítil sám

Reagovat
Busby babes

Pool jednou nevede od desaty minuty a ti komentatori uz pul hodiny neustale melou o tom, jak je treba byt trpelivej a jak je Pool tprelivej etc etc...

Reagovat
Remt

Máš si na streamu zvolit jazyk Hebrew jako já a máš po problému, rozumim kulový

Reagovat
Busby babes

na Digi?

Reagovat
Remt

já např. na o2 tv si občas vypnu zvuk uplně protože se to nedalo poslouchat

Reagovat
herold

Nuda, je to nuda.

Reagovat
Remt

Trent má dnes ale nějakej slabší den ne?

Reagovat
smazaný uživatel

rameno vy kundy

Reagovat
Taiger

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

su vanoce

Reagovat
Coutinho10

rameno

Reagovat
Horcmen

to je gól, žádná ruka

Reagovat
Remt

Tohle snad VAR posoudit jako ruku nemůže ne?

Reagovat
Malresi

Co im tak dlho trvalo? Jasne rameno..

Reagovat
Coutinho10

tak tedy Goooooaaaaaaaaaaaaaaal Maaaaaaneeeeeeee

Reagovat
Luc-Luc

Lallana skvele

Reagovat
PISTOLERO

Sadiooooo Maneeeeeee

Reagovat
Taiger

Je tam VAR a je kolem rozhodčího 12 hráčů

Reagovat
Remt

který před sebou nemá obrazovku a čeká co mu řeknou do sluchátka, to jsou prostě kreténi

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

a zas. prej : maj se kouknout na obrazovku a ne diskutovat s hraci. Jako kdyby se jich rozhodci na neco ptal...

Reagovat
Minister

Tak ale na monitor by sa ísť kuknut mohli...

Reagovat
Busby babes

nemohli, protoze v PL monitory u hriste nejsou. a s timhle treba vubec problem nemam.

Reagovat
fenixLFC

nie mohli, mali

Reagovat
masina_LFC

klasicky tragéd Taylor stratený... VAR tentokrát

Reagovat
pingla

jaký stratený? však z prvního záběru a v té rychlosti to vypadala jako ruka

Reagovat
masina_LFC

preto každý týždeň dojebe niečo...

Reagovat
Shottack

Adámek zlatíčko.

Reagovat
pingla

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

oh no

Reagovat
smazaný uživatel

to uz fakt gol bez varu nie je gol

Reagovat
Coutinho10

VAR pojd mi

Reagovat
Horcmen

VAR zas

Reagovat
Minister

Trapas

Reagovat
ondris

var

Reagovat
Malresi

VAR diky

Reagovat
lajka30

Reagovat
PISTOLERO

Tak to bylo o koule vanocniho downika

Reagovat
Luc-Luc

LiVARpool

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Horcmen

@GaryLineker Oh for Christ sake, the lines and dots are out.

Reagovat
Kluivert9

Zrušte v PL ten VAR, když ho neumíte používat

Reagovat
Remt

hele to je prostě technologie, udělaj jednu čáru, druhou, pokud je jedna blíž k bráně než druhá, tak prostě ofsajd, co se ti nezdá ? Jako jsem pro aby (pokud už se VAR používá) se používal vždy a buď to byl nebo nebyl offside, žádné "pouštět pár cm a pod" ale toto opravdu vliv na hru nemělo. Žel bohu jednou se technologie používá a proto to gol neni

Reagovat
smazaný uživatel

fenix musi penit

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

ano penim....pretoze je mi jedno ze nam to pomoze ked to je kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

jebať VAR

Reagovat
Lembju

Wolves je úplně v pohodě vymlasknou i s béčkem (jako všechny z předku tabulky).

Reagovat
Remt

tohle už mi přijde vtipný, podle mě regulerni gol na první pohled a pokud offside tak neměl žádný vliv na hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Co na to fenix?

Reagovat
ondris

wat?

Reagovat
Shottack

Ale ať jdou do pr... Tohle není ofsajd!

Reagovat
Sm0ker

LiVARpool

Reagovat
vitasrp

Já jsem pro ten VAR zrušit v půlce sezóny, to je prostě hrozný.

Reagovat
ondris

Reagovat
blade115

Reagovat
Taiger

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
vitasrp

Nebo respektive to je taky píčovina, našel bych spoustu věcí ohledně faulů ve vápně, faulů před gólem a kasných ofsajdů, kdy to video zafungovalo skvěle a tomu fotbalu pomáhá.

S těma ofsajdama to ale prostě nefunguje, je to podle pravidel, rozhodčí za to nemohou, ale skoro všichni jsou nasraní. O kolik tohle byl ofsajd? Třeba deset centimetrů? Má VAR takovou technologii, aby nade vší pochybnost byl schopen posoudit, že tam fakt o 10 centimetrů je v ofsajdu? Pokud ne, tak bych tohle prostě přestal posuzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne zrušit ale změnit pravidla..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

blbost, prostě dát čipy do kopaček a se fakt tímhle. Za chvilku se hráči budou bát běhat s rukama od těla, aby neměli v ofsajdu ruku.

Reagovat
Orlandiiik

hahahaha,

FUCK VAR

Reagovat
blade115

Tady se nadává na video, ale ti lidi tam prostě dělají svoji práci. Nemůžou za to, že pravidla jsou nastavena blbě. Musí se rekodifikovat posuzování takových situací. Je vyloženě směšný odvolat třeba ten Pukkiho gól. Snad nějaká úprava regulí přijde dřív, než se celý koncept VARu všem znechutí.

Reagovat
Taiger

ok boomer

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, pravidla jsou správně, ofsajd je ofsajd a hotovo, ale není přístroj, který by to dokázal změřit tak přesně, VAR takový přístroj nemá a třeba kde začíná ruka si posuzuje jak se jim hodí.

Reagovat
fenixLFC

ofsajd bol azvedeny preto aby utociaci hrac netazil vyhodu z postavenia. povedz mi kde ziskali vyhodu neto zaha a burn?

Reagovat
blade115

Tak minimálně by bylo na místě posuzovat ofsajd podle postavení nohou. Tzn. klidně může být zbytek těla za obráncem, ale nohama musí útočník stát za ním. Než si tady hrát na nějaké tečky a pochybnou grafikou hledat nějaké pomyslné linie. Ta myšlenka videa je prostě správná, ty populistický hovna o zrušení jsou vyloženě k smíchu, musí se ho ale speciálně v Anglii naučit správně používat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

proste podle tech pravidel i maly milimetr je ofsajd a kazdy to vi, takze proste smula pro ten tym, ktery o ten gol prijde, ale zadny ovlivneni zapasu to neni, protoze to je podle pravidel

Reagovat
Remt

hele presne tak, i milimetr je offside, ti za monitorem se snaží udělat ty 2 čáry co nejpřesněji... Jak navrhoval jeden z hlavounů, že by bylo dobré pouštět 20cm, to je úplná blbost.. To ať raději zruší celej VAR. My taky přišli např. u golu Maneho cca 4 zápasy zpět o gol a byla to hodně hraniční situace.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Malresi

Chce to co najskor pridat gol na 2:0, lebo nam Vlci este narobia starosti. Az na ten gol, ktory VAR neuznal zapas kontrolujeme.

Reagovat
Coutinho10

1:0 je osidne

Reagovat
maraynwa

S tímhle ať jdou doprdele. Regulérní gól. Je mi až vlků líto. Sympatický vykon zatim podávají.

Reagovat
Luc-Luc

kde ? hrajou hovno

Reagovat
Remt

tak většinu času bránili ale bránili dobře. Trent nemá svůj den a podle toho vypadají ty centry. 1:0 nebo 2:0 by to už mohlo být kdyby necentroval o 5 metrů vedle Ale on snad do 2. poločasu srovná mířidla

Reagovat
Erdovec

jasný offside

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle je fakt úplně směšný. Jestli se ten VAR bude používat takhle, tak se musí upravit pravidla.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako prvně tedy VAR výborně (leč teda pomale) u té ruky a tady prostě klasika, to celé prostě záleží na tom jak se ten týpek u videa cítí

Reagovat
Mates_Matesović

U toho prvního gólu hlavně zase úřadoval slepec Taylor.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak měl tam dva hráče, kteří Lallanu docela stínili, to se prostě někdy stane, nicméně video by to nemuselo řešit 3 minuty.

Reagovat
wild

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

LivArpool

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

i takhle se dá vyhrát titul, bohužel no

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi kriste

Reagovat
PISTOLERO

Nebreč offside to byl ikdyz milimetrovy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pingla

150. rozhodnutí VARu opět ve váš prospěch smutné

Reagovat
PISTOLERO

Nojo kdyz je konecne soutez regulerni diky videu, tak United jsou ve srackach protoze je netlaci rozhodci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si aspoň mluvil pravdu ty tragede

Reagovat
pingla

Tragéd byl ten, koho máš ve jméně

Reagovat
YNWA__MSN

Aha tak jestli byl traged ten koho má ve jmene tak potom Scholes hrál hůř než paraplegik s vybitym vozikem

Reagovat
hrundy

Reagovat
SCELO

tears so salty so tasty

Reagovat
Remt

já nevim co se ti nezdá na těch 2 čárách ty vole, to jako čáry nám vyhrajou titul jo? těch asi 14 bodů náskok nic, ale díky 2 posraným čárkám a jednomu offsidu je to hned vše cinklý

Reagovat
avicii

uz si nepamatas ako ste ich brali vy? zvladaj trosku...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

to je kokotina ten var

Reagovat
PISTOLERO

Tak to bylo o koule vánočního downíka

Reagovat
Luc-Luc

jako ofsajd o milimetr ofsajd porad je a nazdar VAR

Reagovat
Taiger

A najednou to nevadí

Reagovat
Remt

tak u golu maneho par zapasu zpet nas to taky sralo zejo, ale co nadelas Blby je kdyz ti var odvola 3 goly v jednom zapase jak se to stalo myslim v nemecku Gomezovi nebo komu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chore s tymito offsidmi. Nam to spravili na Ville pri gole Firmina a doma v nejakom zapase pri gole Maneho. Regulerne goly neuznane. Teraz sa to stalo wolves. Tazko sa na to pozera

Reagovat
Kixi Syhimour

Při Maného góle to bylo docela jasné, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri maneho gole to vtedy offside nebol.

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.youtube.com/watch?v=R09uTGzg1BQ

0:57

Sorry, máš pravdu s tím prvním příspěvkem

Reagovat
Remt

hele mám za to že byl co si pamatuji, i když malý tak byl

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem si pamatoval, že to bylo o něco jednoznačnější než u těchto případů (i když tady se mně taky zdálo o trochu větší ten rozdíl)

Reagovat
masina_LFC

je to tak no, ale niekedy ti to pomôže, niekedy uškodí... inak ten VAR funguje dobre imo, len to posudzovanie milimetrových ofsajdov musia doladiť v lete a bude to ok

Reagovat
Remt

Jenže jak to doladit? jediné logické co mě napadá je jak to je a to tak, že buď to prostě offside je, nebo neni.

Reagovat
diastan

Reagovat
slavex

No to byl zase offside Jinak myslím, že hráči Wolves při tom prvním golu ani tak nereklamovali ruku Lallany, ale van Dijka, který myslím při zpracování zahrál rukou než poslal míš na Lallanu.

Reagovat
slavex

*míč

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím, než byl pas na Lallanu před prvním gólem, tak zahrál rukou VVD ... proto se tak lavička vlků vztekala, né kvůli ruce Adama

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky mě ta možnost napadla, ale jestli máš nějaký záběr

Reagovat
smazaný uživatel

na outůčku jsem si to vrátil, určitě se to bude ještě rozebírat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Úplně jasná.

Reagovat
Taiger

A najednou to scouserům nevadí

Reagovat
fenixLFC

naraz to ale vadi tebe

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Nevadí, Mané zůstane na bonusech

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
ondris

Reagovat
LGT

https://twitter.com/premierleague/status/1190659803229671424

Taky sme si to zažili. Je to sranec na všechny strany.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je prostě úplně náhodné

Reagovat
Setwo

Ten var je úplná hlúposť... Ten gól mal platiť.. Ja by som riešil len kopačky možno ešte kolená útočiacich hráčov.. Nam podobne 2 góly túto sezónu neuznali..

Reagovat
stiflerovamama

Ved tu práve mal tú kopačku v milimtrovom ofsajde

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ondris

Reagovat
fenixLFC

to fakt skonci tak ze vsetci budu nosit overal ako plavci a oholia si vsetky chlpy aby nic nebolo za ciarou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

však už je maj stejně všechny oholený, to sis nevšiml?

Reagovat
cubazi

Zaujimavé. Ked nebol VAR tak ste všetci kričali že je potrebný a teraz ked to vraj kurvý futbal tak by ste to zrušili. Ak by nebol VAR:

1. Pre "ruku" Lallany by nebol gól Liverpoolu uznaný

2. "Ofsajd" Wolwu nebol a by bol oznaný gol Wolwu

Je VAR v tomto spravodlivý? Je.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze nema byt nic medzi tym ze var nie je a ze var to kurvi. co takto aby var fungoval spravne? to by ale tie konzervy v anglicku museli vediet premyslat proste kokotina na entu toto

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Tak tady se asi naráží na ty skřeky "zrušme var", že jo.

Reagovat
C-M@ster

LiVARpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Emotivní stádo, fakt...

Reagovat
Busby babes

ja jsem proti VAR od zacatku.

Reagovat
pingla

a to že zřejmě van Dijk hrál rukou ti nevadí?

Reagovat
C-M@ster

Virgil VAR Dijk?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

jako zrušit VAR, je to ošidné, tyhle ty ofsajdy/neofsajdy jsou je věc, ale zase nebýt VAR, tak nás okradli o 100% regulérní gól 3minuty předtím

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole. Takhle by ten VAR přesně neměl fungovat. Gól Liverpoolu: tam to bylo jasné z prvního záběru, ale stejně rozhodčí bude tři minuty telefonovat a ani se nejde podívat. Aspoň, že nakonec rozhodl správně. No a gól Wolves: to je pořád dokola to samý. Ta čára má odchylku kolem 10 cm, takže tam budeme zkoumat ofsajdy i o pár mm. To je pak lepší, když tam ta čára není, jako v naší lize a v těsných případech se ponechá rozhodnutí hlavního.

Reagovat
smazaný uživatel

*teda spíš asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak hlavně že to píská..dík že si posral oslavu..no a gól vlků..už nevím co k tomu víc napsat..

Reagovat
smazaný uživatel

VAR je proti fotbalu Paneboze resit milimetrove ofsajdy ? je to humus, ubyva tim krasnych golu k vuli kterym fanousci na fotbal chodi .Dnes tenhle gol, vcera Norwich milimetrovy ofsajd a to jsem fanda Spurs ,ale tohle akorat nici tuhle krasnou hru Udelaji z toho americky fotbal .

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ta obrana u toho gólu, celá byla o jednoho hráče posunutá, Arnold měl mít zakončujícího

Reagovat
diastan

Ty tesne, milimetrove offsidy jsou ma VARu to nejhorsi..o 1/10 sekundy posunou caru a je to uplne jinak

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdyby to alespoň vyvažovali správným pískáním penalt, ale i to pokulhává

Reagovat
stiflerovamama

Hmm no a ako by to miestni riešili ? Často sa nadáva, že sa posudzuje postavenie všetkého okrem rúk, že by to malo byť ako v hokeji a posudzovať sa len postavenie nôh. Tu práve mal kopačku v tesnom ofsajde. Ako neviem, byť to je proste o centimetre tak čo to ako majú prehliadnuť ? Je video, takže je jasné, že sa to teraz bude čo sa týka ofsajdov posudzovať veľmi presne, ako v hokeji. Ofsajdy sú najmenší problém VARU.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak se vztáhlo všeobecně, nicméně ani v tomhle případě určitě nemá FA technologii, kdy rozpoznat moment přihrávky, či co vlastně přihrávka je.

Potom tady se řeší, kde začíná ruka...

Reagovat
Remt

v hokeji také.. puk není o pár mm za čárou celým objemem a co, je to gol? není. Zde je to to samé, jen bude chvíli trvat než si na to všichni zvyknem. Jednou ti to prostě pomůže podruhé uškodí

Reagovat
Busby babes

neni to to same, protoze v hokeji nebo treba i u toho jestrabiho oka je to jednoznacny. U offsidu ne, protoze kdyz posunes o jeden frame obrazek je to treba 15 cm. A obecne rikaji, ze nepresnost te technologie je az 38 cm. A pak tu rusi milimetrove offsidy?

V hokeji i u jestraboho oka posuzujes postaveni puku nebo mice vuci pevnemu objektu. U offsidu je tam v pohybu balon, obrance a utocnik. vsichni v jinem smeru pohybu... zasadni rozdil.

Reagovat
Remt

Jasně, ale ti u pc se prostě snaží dát tu čáru co nejpřesněji, to se asi shodneme.. neviděl jsem nikdy u VARu že by jí dal záměrně (přeženu to) o půl metru vedle.. Pokud nebude dokonalejší technologie, tak to takhle.. Ale stěžovat si na to je hloupý, nám taky VAR upřel nějaký goly letos, hele

Reagovat
Busby babes

ale o tom to vubec neni. ja preci nerikam, ze ji davaji schvalne vedle. Ja rikam, ze nejsou schopni videt 40 cm rozdilu pri behu hracu proti sobe, coz je pomerne casta situace a pak rozhodnou,ze hrac byl 5 cm v offsidu.... Coz je proste problem.

Reagovat
fenixLFC

na snahu sa im mozme vykaslat ked to nie je spravne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

VAR udělá devět správných rozhodnutí a korekcí, ale tady stejně najdou tupouni, co ho budou kvůli desátému kontroverznímu rušit.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze VAR opravi jednu ocividnou chybu a pak 9 milimetrovych offsidu, ktere ani nevime, jestli jsou, protoze ta technologie neni tak presna.

Reagovat
blade115

No, ten poměr podle mě právě moc nesedí. Možná ti to tak přijde, protože si kontroverzních rozhodnutí všímáš víc, což je přirozené, ale já vidím ohromný přínos vlastně ve všech ostatních situacích, které var posuzuje. Vedle toho mi prostě taková porce milimetrových ofsajdů přijde jako hodně chabý argument pro zrušení videa. Zlepšit jeho práci je ale samozřejmě na místě, to ne že ne. Jen je prostě potřeba s tím mít trpělivost, vždyť se s tím všichni pořád učí, tím spíš konzervy v Anglii.

Reagovat
Busby babes

tak jako pokud to beres treba tak, ze VAR kontroluje kazdej gol, pak to asi jo, to budou mit vic spravnych rozhodnuti.

Reagovat
blade115

Video má POUZE správná rozhodnutí. Jen část z nich je ale kontroverzních.

Reagovat
Busby babes

no, kdyz myslis. Vyse popisuju jak je dost pravdepodobny, ze hodne z tech kontroverznich neni vubec kontroverznich ale proste chybnych.

Reagovat
blade115

Poprosím zdroj těch 40cm odchylky technologie. To mi přijde až neuvěřitelně moc.

A opět je to samé dokola - video není špatně, špatní jsou nanejvýš lidi, kteří ho používají, nebo pravidla, podle kterých se používá. A pořád se jedná jen o ty ofsajdy, všechny ostatní situace jsou prostě bez problému. Pro mě je volání po zrušení varu prostě úplně nepochopitelné a na úrovni paní, co by zrušila všechny ty internety.

Reagovat
blade115

Teď to čtu, asi myslíš toho Pečeněho, co? Tak dejme tomu, ale pořád mi to přijde fakt dost. Tak či tak - s Pečeněm absolutně souhlasím, vždyť i on to píše, že VAR do fotbalu patří, jen se musí upravit věci okolo něj. A třeba ten "nový ofsajd" na základě postavení nohou jsem už zmiňoval taky nezávisle na něm. Z tebe jsem měl naproti tomu pocit, že bys nejradši vrátil tu dobu předtím, kdy se uznávaly i góly rukou.

Reagovat
Busby babes

Tak ja bych to nejradsi zrusil cely. Ale to se nestane. V tuhle chvili je ale vyklad toho offside pravidla uplne smesny. Jde to proti duchu toho pravidla, coz tu pisu dlouhodobe, stejne jako to tam popisuje Pecene. Goly rukou se neuznavali nikdy, ano, nekdy k nejakymu zpracovani rukou doslo, ale kolik takovych situaci realne bylo? Ale ok, to neni problem VAR ale pravidla o ruce, se kterym taky moc nesouhlasim, ale to je na jinou debatu.

Treba dnesni rozhodnuti o uznani golu Poolu bylo dobre. A tady ten prinos vidim.

Reagovat
masina_LFC

aj keď dúfam, že tieto milimetrové ofsajdy kde treba minútu posúvať čiary sa budú uznávať ako góly

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/lukas_pecene/status/1211270848134492160

tady to dobre shrnul Pecene. To pravidlo o offsidu je v kombinaci s VAR hrozne spatny. To chce predelat. Protoze neopravujeme ocividne chyby ale milimetrove offsidy (jeste kdo vi jestli, protoze technologie neni tak presna). Strasny.

Reagovat
C-M@ster

Jsem pro anulování sezóny pro neregulérnost.

Reagovat
Busby babes

souhlas. Fans vedouciho tymu mozna budou trochu prskat, ale ani netusim, kdo zrovna vede....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro Pečeněho. Dokonce 38 cm odchylka…

Reagovat
ajouki

38 cm to je asi tak v 1 % případů. Většina situací totiž nejsou v maximální rychlosti, naopak hráč zahajuje kolmý běh až těsně po momentu přihrávky. Reálně je tedy ta odchylka do několika centimetrů.

Reagovat
ajouki

A vlastně 38 centimetrů to není nikdy. Jsou to 0.02s mezi jednotlivými framy, ale zároveň chyba je maximálně poloviční, tedy 0.01. Takže chybovost 0-19 cm s tím, že rozložení případů převyšuje k nižší chybovosti.

Reagovat
Coutinho10

ten se hodne nudi

Reagovat
vicinda07

VAR dostal futbal do rozpolozenia, ze sa nemoze nikto tesit z golu, lebo aj ked to nikto necaka pride milimetrove rozhodnutie proti vam mali sa riesit fakt situacie do neba volajuce a ano Lallanov gol bol spravne uznany, to sa ma posudzovat ci bola ruka ale ten offside ako aj vcerajsi Pukkiho gol, milimetrove ciari riesit katastrofa

Reagovat
avicii

VAR kruty ale spravodlivy, ked je to tak nastavene proste, aj my sme uz prisli o take goly co si pamatam

Reagovat
Salfovic

Tohle posuzování ofsajdů jde ale proti smyslu fotbalu, kde má útočící hráč stát na úrovni bránícího.

Reagovat
YNWA__MSN

VAR dělá víc bordelu než užitku.... Tady je to sice zatím 1:1,ale i tak

Reagovat
lajka30

Salah je na drogách ne?

Reagovat
smazaný uživatel

moc cita internet

Reagovat
cubazi

Lallana hrá lepší fotbal ako Salah. Dnes.

Reagovat
Chazy

Proč to nemůže být jako v NFL, kde se změní call rozhodčího jen v případě, že je na videu nezvratnej důkaz o tom, že je to rozhodnutí špatně

Tohle nemůže být nezvratný důkaz už jen z principu té technologie, co to dělá a trefování momentu přihrávky.

Měli by to prostě stopnout a když je na první pohled jasný "ofsajd" nebo "neofsajd", tak to rozhodnutí změnit. Ale když to prostě evidentní není, musí se malovat lajny a rešit mm rozdíl mezi nima, tak prostě nechat původní rozhodnutí, prcat na to.

Ani nevadí to, že rozhodčí jsou nuceni nemávat ofsajdy, aby neovlivnili hru. Prostě vidí ofsajd, neodmává ho, po gólu řekne, že to ofsajd podle něj byl a to se bude považovat za rozhodnutí na hřišti, pokud video nebude průkazný

Reagovat
blade115

Vždyť to akorát zanese víc subjektivity do toho posuzování. Pro každého je "jasný ofsajd" něco jiného - někdo to vidí hned, někdo si namaluje lajny. Pak bude strašně záležet třeba i na povaze rozhodčího u videa - jestli je to člověk, co do toho radši nebude moc zasahovat, nebo člověk, co prostě má potřebu o všem rozhodovat a bude ovlivňovat každou kravinu. K něčemu, co nejde přesně definovat v pravidlech, bych přistupoval teda hodně opatrně.

Reagovat
Chazy

Jo, to je holt nevýhoda. Taky se v NFL stane, že padne rozhodnutí, se kterým třeba nesouhlasí ani expert na pravidla ve studiu

Ale je to fakt 1 případ z 25, většinou to lidi prostě vidí hodně podobně.

Reagovat
lajka30

Koho zajímá NFL?

Reagovat
Chazy

Je to liga, co tohle implementovala asi v roce 1970, takže už si tímhletím procesem vylaďování prošla a dá se z toho brát příklad

Reagovat
Busby babes

docela dost lidi.

Reagovat
blade115

Ale tak já si třeba myslím, že i teď udělá VAR velkou porci správných rozhodnutí, a to jak v případě korekcí, tak v případě ověření správného výroku. Těch kontroverzních je už teď relativně málo. Collina třeba během MS říkal, že správnost výroků sudích je bez videa cca 95%, s videem 99.3%. To už se opravdu jen cizeluje pár konkrétních situací, které opakovaně vyvolávají kontroverzi. Ve výsledku ale lidi řvou ohledně úplně zanedbatelné chyby, zatímco málokdo zmíní tu velkou porci situací, kdy VAR zasáhlo naprosto správně a zabránilo velký křivdě. Jak už jsem říkal - ano, pokud je tu ta možnost, pojďme to zlepšit, progres je vždy vítaný. Ale chtít zrušit VAR je fakt úplně mimo.

Reagovat
Chazy

Nechci rušit VAR, jen bych ho nechal řešit pouze to zabraňování křivdám VAR je super samo o sobě

Reagovat
blade115

Tak s tím už problém nemám, mě serou jen ty názory, že by se mělo zrušit.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

no fotbal je hra lidi a posuzuji ho lide, je to z definice subjektivni. I proto mas dobre a spatne rozhodci.

Reagovat
blade115

No zrovna pravidlo o ofsajdu je dost jednoznačné a té subjektivity je tam úplně minimálně.

Reagovat
patas92

Ofsajd hráče Wolves právě nebyl jasný vůbec nijak.

Reagovat
blade115

Byl částí těla za obráncem, tak je to ofsajd. Co na tom není jasné?

Reagovat
patas92

Tak podle toho, jak si to ten rozhodčí stopnul a nakreslil to jasné asi bylo, no.

Reagovat
blade115

A ty teda chceš naznačit, že si to nemusel stopnout ve správnou chvíli a že ty lajny nejsou dostatečně průkazný? Tak to už je ale o kvalitě technologie a toho, kdo to posuzuje. Ale moje pointa byla taková, že ofsajd sám o sobě je naprosto přesně definován a kdybys měl teoreticky k dispozici všechny potřebné záběry a technologii, tak o něm dokážeš vždy jednoznačně rozhodnout. Což u nějakého "na první pohled jasný ofsajd" nejde, protože to není definovatelný termín.

Reagovat
patas92

Jo, třeba v tom dnešním případě je moment přihrávky naprosto klíčový. Kdyby si to stoupnul o milisekundu dřív, tak nahrávající hráč bude mít podle obrázku furt balon na noze, ale druhý hráč už třeba v ofsajdu nebude. Ofsajd může být přesně definovaný na papíře, ale vystihnout přesně moment přihrávky, nebo kde končí a začíná rameno už tak jednoznačné není.

Reagovat
blade115

"Ofsajd může být přesně definovaný na papíře" - přesně o to šlo, o nic víc.

Reagovat
patas92

Tak pak asi nevím, o co šlo

Reagovat
blade115

O to, že zavedení nějakých "šedých zón pro ofsajd" zanese do rozhodování jen další subjektivitu, protože momentálně je to pravidlo prakticky zcela jednoznačné, byť nejde vždy jednoznačně posoudit.

Reagovat
Busby babes

no bohuzel lidi zapomneli na to, kvuli cemu se to pravidlo zavadelo...

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/on-the-scourge-of-var-football-should-be-poetry-not-mathematics

ale je to fuk, neshodneme se ani se nepresvedcime. Tenhle clanek to imho presne vystihuje.

It might be some, all, or none of these that makes VAR unwelcome to so many of us, but for me, above and beyond all of these, it is the very principle behind VAR that is adrift from either sense or sensibility.

There are two sides in this; those of us who see sport as a beautiful undefined, all-embracing expression of our flawed humanity, and those who see those flaws as a bad thing which must be ironed out with technology

There is no compromising these two polar positions because they are not mere choices, they are expressions of who we are as people, each choice so tightly lashed into our sense of self that to defend it is to defend who you are as person. That’s why passions run high.

There are plenty of people I hugely respect who are very pro-VAR. I totally see their point. It seems as innately right to them to try and get decisions correct in this way, as it seems innately wrong to me. We cannot persuade each other of the justness of our stance because they are born out of something deep within ourselves.

Reagovat
blade115

Mhm, tak na to jsem až moc racionální pragmatik, abych se nechal unášet těmihle romantickými pocity a představami. Ale asi to respektovat dokážu. Chápu to teda správně, žes býval vlastně z určitého pohledu (a trochou nadsázky) dříve "šťastnej", když rozhodčí poškodil v klíčovou chvíli MU?

Reagovat
Busby babes

svym zpusobem jo. Samozrejme, ze v tu chvili nadavas jak spacek. Ale kdyz pak vidim nektera tahle rozhodnuti VAR, tak si rikam, ze to driv bylo zabavnejsi.

Reagovat
Chazy

mě třeba zničilo to vypadnutí City proti Spurs... ale prostě je dobře, že to tak dopadlo, však by to byl hnus

Reagovat
Busby babes

a pritom dole u podobneho rozhodnuti rikas, ze bys to nechaval...

Reagovat
Chazy

Tam byl ten ofsajd naprosto jasnej, ne? myslím LM 2 roky zpět

Reagovat
Busby babes

mozny to je. Jak rikam, souhlasim s tebou, kdyby se opravovali ocividne chyby, nereknu ani slovo. ale kdyz tam pet minut kresli cary a pak reknou, ze to je o par centimetru navic pres sirku celeho hriste a tak... to mi vadi no. realnou vyhodu ti utocnici nemaji zadnou.

Reagovat
vitasrp

Jo, tam nebyly potřeba ani ty lajny, to bylo prostě jasně patrný z toho opakovanýho záběru. Asistent to přehlédl kvůli tomu, že to byla nestandardní situace, kdy šlo o zkaženou přihrávku a odraz od hráče City.

Reagovat
blade115

Ok, fajn. Zvláštní, ale fajn. V tom případě to s nečekaným uspokojením uzavírám - agree to disagree.

Reagovat
Busby babes

Takhle to ma MLS. Trikrat to pusti na videu a pokud tam nevidi chybu, zustava call rozhodciho ze hriste. Je to rychly.

Nebo bych jako v NHL nebo NFL zavedl challenge treneru. treba dva na zapas.

Reagovat
diastan

Reagovat
Chazy

Challenge by ti nic moc nevyřešila ale, kdyby si challengí dosáhl pochybnýho rozhodnutí

3x pustit je fajn, i když teda bylo by fajn, aby si to mohli stopnout. Ale jakkoliv, hlavně to víc orientovat na to, že se změní jen ty evidentní chyby

Reagovat
Busby babes

mozna to maji moznost stopnout, to uplne nevim. ale nemaluji cary, proste do minuty je rozhodnuto. defakto tim docili to, co pises: kdyz je jasna chyba, tak to vidi a zmeni, jinak plati rozhodnuti ze hriste.

Reagovat
Chazy

Podle mě je chyba využívat video na to, aby se z toho udělal exaktně dokonale rozhodovaný sport, no. To se v té rychlosti ani nedá, není to prostě tenis, kde fakt ta stopa na zemi je stoprocentně průkazná.

Video by mělo jen zamezit tomu, aby padaly rozhodnutí, co jsou evidentně špatně a rozhodnou zápas. Co je hraniční, tak neřešit, v ostatních sportech tahle tendence taky není a nevadí to

Reagovat
Busby babes

vsak jo, souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

udělal exaktně dokonale rozhodovaný sport,

Reagovat
Salfovic

VAR by měl jednoznačně fungovat pouze na výzvu trenérů.

Reagovat
Chazy

Já jsem proti, tak to funguje jen v tenisu a taky se hodně mluví o tom, že se to změní

Reagovat
blade115

Mě teď ještě napadá, že by třeba VAR mohl mít nějaký časový limit na posouzení. Prostě pokud během 10 sekund neprokážeš chybné rozhodnutí, tak platí původní verdikt.

Reagovat
cristiano.K.

to už se tu taky řešilo, 10 vteřin je v podstatě 2-3x zopakování, to je prostě málo. Zároven by to určitě nemělo jít nad minutu.

Reagovat
blade115

Tak 10 vteřin byl takový první nástřel, spíš šlo o tu myšlenku.

Reagovat
Remt

Keita a Origi na plac

Reagovat
Luc-Luc

Lallana dneska hraje dobre

Reagovat
Luc-Luc

tak uz dohral

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Van Dijk

Reagovat
Remt

krutej zkrat

Reagovat
smazaný uživatel

este jak tam vtipne padol, no dobre ze z toho nebol gol to by si hejteri pustali od rana do vecera

Reagovat
Lembju

Van Dijk a jeho hra nohama v akci takovej Huber byl pan fotbalista v porovnání

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby meli hraci wolves lepsi serizenou musku, tak by museli vyhrat . Bohuzel na kdyby se nehraje ,ale Liverpool dnes spatny

Reagovat
Coutinho10

piskej konec

Reagovat
Coutinho10

fuuuuj je to taaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela vtipný. Často jsem tady četl, že utkání by měli řídit roboti a tak máte co jste chtěli

Problém je, že pokud se offside bude posuzovat technologiemi, tak není žádná šedá zóna, není zde prostor pro lidský faktor ani cit. Ačkoliv za tím taky sedí člověk, tak ten prostě musí důvěřovat systému a dělat to černobíle.

Offside a gól jsou vždy pravidlama jasně určený a technologiemi to bude vždy černá nebo bílá, ač se nám to bude zdát jakkoliv "nefér". (V offsidu špička kopačky apod.) Lidskost by řekla, to přece nemohlo nic ovlivnit, ale je to prostě offside.

Pokud se nezmění pravidla, tak se to takhle bude posuzovat dál a musíme si na to zvyknout.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Benzema

Offside je offside. Je jedno či bol milimetrovi

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale bohužel ho tak přesně neumíme zjistit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale ten problém je v tom, že ta čára není přesná a může mít odchylku třeba 12 cm (nebo až 38 cm?), takže není správné řešit ofsajdy o špičku kopačky.

Reagovat
redyyz

mohol by si sem dat link na tu odchylku? Kolko to je a ako to presne ten offside/neoffside ovplivni? vdaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře v diskuzi je někde link na Pečeněho twitter, kde je 38,8 cm. Na redditu jsem předtím četl, že nějak kolem 12, takže ta čísla jsou různá, je ale jasné, že je to v řádu několika centimetrů.

Reagovat
redyyz

to je ale brutalna odchylka teda, 38.8 cm, tam by nepomohlo ani to ako tu niektory presadzuju, ze 10-15 cm v pohode

Reagovat
Salfovic

Když tu čáru malují podle ramen, tak je to jasná šedá.

Reagovat
Luc-Luc

v suchym

Reagovat
diastan

co to zase je

Reagovat
t0mmy33MCFC

to je porad dokola, porad proti nam vsichni jednoduse staci nakopnout mic dopredu a nekdo jde sam... kde dela Pepek chybu? driv to Laporte pokryval nebo kde je rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda .Wolves jasne lepsi a Sheffield vede

Reagovat
Luc-Luc

Sheffield

Reagovat
cr7sux

blades

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaql Muuuuusset

Reagovat
ondris

var

Reagovat
smazaný uživatel

var

Reagovat
Coutinho10

tak zase nic

Reagovat
redyyz

uz by si si mohol zvyknut neoslavovat gol ihned po tom ako padne

Reagovat
Coutinho10

to je tezky no

Reagovat
smazaný uživatel

Zase milimetrovy ofsajd !Bezte s VAR do prde..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jaký ofsajd? Normální nebo neofsajd?

Reagovat
t0mmy33MCFC

jasnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Link?

Reagovat
t0mmy33MCFC

nemam.. divam se, jen jsem musel se sem jit podivat na reakce, kdyz jsem sledoval reakce u golu Wolves jako byl tesnej ale nebylo to tak hrozny jak nektery letos

Reagovat
Kixi Syhimour

Čekal jsem něco také

Reagovat
t0mmy33MCFC

kazdopadne to vypada na otazku casu nez se takovy solo zopakuje a uz bez ofsajdu, ted uz jedno bylo

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej?!To snad nemyslis vazne

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak na prvni pohled ne, ale podle tech linek to tentokrat nebylo dlouhy rozhodovani

Reagovat
lajka30

Dobrá komedie.

Reagovat
Luc-Luc

tvl sebrali sheffieldu regulerni gol VAR

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Kinky7

takze ten gol wolves byl taky regulerni?

Reagovat
smazaný uživatel

milimetrove ofsajdy do fotbalu nepatri jen to nici tuhle hru VAR je rakovina fotbalu

Reagovat
Taiger

Už drž hubu šašku

Reagovat
Luc-Luc

nezvladas

Reagovat
t0mmy33MCFC
Reagovat
Luc-Luc

no jo no

Reagovat
stiflerovamama

Skurvene VAR, takyto milimetrovy ofsajd ?

Reagovat
Taiger

Najednou tvl, pokrytci, co si nevidí do huby

Reagovat
t0mmy33MCFC

podle me je to jen ironie neverim ze by hodku po tom co je to zachranilo tohle psali vazne

Reagovat
Kixi Syhimour

Taigerovi se jen nelíbí vlastní medicína

Reagovat
Taiger

Jo a jaká? Ty si mimo jako vždy kluku

Reagovat
Kixi Syhimour

Se podívej na Luca, vypadá to, že tě slušně deptá, přispíváš tady v podobném duchu a pořád šiješ do LFC

Reagovat
Taiger

Jseš mimo, nereaguj na mě, kiksuj si dál, dík

Reagovat
fenixLFC

ehm preco nie? to ze u nas to bola sracka znamena ze to nemozme kritizovat u inych? kritizovalo sa to u nas, u vas u vsetkych pretoze to je proste hovadina nech sa to deje komukolvek

Reagovat
t0mmy33MCFC

cest tem LFCfans co to napsali i u golu wolves

Reagovat
t0mmy33MCFC

kazdopadne nevim jeslti jsi to videl, ale zrovna tohle byl ofsajd kde VAR dobre zasahlo, opravdu to nebylo o milimetr ale aspon 20-30cm coz slo na tech carach celkem jasne videt ...

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
C-M@ster

To už LiVARpool ohrožuje i Sheffield?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Mousset tak uz si mohol mat hattrick

Reagovat
vitasrp

To si ten sudí dělá prdel, božeeeeee

Reagovat
fenixLFC

ti rozhodcovia sa fakt prekoanvaju

Reagovat
vitasrp

Kdyby se ten řepák radši nechal trefit, ať to může přerušit, ale on ho jenom zablokuje bez doteku míče.

Reagovat
stiflerovamama

WTF vsak to mal stopnut

Reagovat
vitasrp

Nedotkl se míče, jen zablokoval hráče jak blb no.

Reagovat
diastan

gooooooooooooooool

Reagovat
t0mmy33MCFC

sporny, ale pekne kun

Reagovat
Luc-Luc

nemelo se to prerusit po kontaktu rozhodciho ?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda

Reagovat
Kinky7

Tohle bylo kruty pro sheffield. Jaka jsou vlastne v tomto pripade pravidla,

Reagovat
t0mmy33MCFC

pokud mic trefi rozhodciho tak je drop-ball

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

On to uznal

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda přes ty svátky to je teda rozhodcovská nadílka

Reagovat
diastan

ještě že jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

mic trefill rozhodciho .drop-ball

Reagovat
Lembju

netrefil, nechal si dát jesle

Reagovat
Kixi Syhimour

To nebylo moc prozíravé

Reagovat
Coutinho10

tak City to asi taky uhaluzi

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo nebylo to nic extra, kazdopadne me prekvapuje, kolik fans LFC tu ma jeste zapotrebi trepat se o kazdou prohru City vzdyt uz je hotovo to se vi

Reagovat
lajka30

Každá prohra ropy potěší.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
diastan

Měli by to o zápas k oslavám blíže Nehledě na ty 2 kidy pod tebou

Reagovat
Coutinho10

cim drive, tim lepe...to mas pravdu

Reagovat
Coutinho10

porad vas beru jako vetsiho soupere nez Leicester, takze sice jste porad pod nima, ale necekam to tak jednoduchy jako asi vetsina fans a i dnesni nas zapas ukazal, ze zadnej z tech zapasu nebude lehky a kdyz si vemu, jak jsme dokazali ztracet body v minule sezone, tak herne to od toho dnes nebylo daleko, takze ja urcite titul predem slavit nebudu, ale chapu tu hru z vasi strany...ja bych reagoval stejne (mozna jsem i reagoval v minulych sezonach), kdy jste meli ten naskok vy a ostatni si delali zalusk...

Reagovat
Kantos

Si to zas obhaji protoze podle pravidel přerušit nemusi, kdyz se ho to nedotklo, ale pro tohle snad musi mit nejakej lidskej cit sakra

Reagovat
Coutinho10

rozhodci jak nasmeroval Kuna

Reagovat
t0mmy33MCFC

jako dle pravidel to tak ma byt porad, ale moc casto se nevidi, kolikrat cumim jak je nechavaj chodit odkudkoliv porad

Reagovat
Coutinho10

jojo...udelal to dobre, ale Aguero nejdriv vypadal vtipne, ze delal jako by nerozumel, co po nem chce

kazdopadne ze zacatku tohle pravidlo vypadalo nadejne, ale posledni dobou na to vsichni kaslou, coz je skoda, takze je fajn, ze tenhle rozhodci si stal za svojim rozhodnutim

Reagovat
Kixi Syhimour

Aguero

Reagovat
Kinky7

Kevin!

Reagovat
PP

Jaaaj.. ten musel pičovat.. Nádherná hlava a pas..

Reagovat
smazaný uživatel

super pas I hlava Smula .Dnes melo City z prde.. kliku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele