Premier League - preview 20. kola

02.01.2016, 08:46, aktualizováno 03.01.2016, 08:36
Previews
Londýnské derby před sebou má Chelsea, od 14:30 bude bojovat na půdě Crystalu Palace. Jednoduché to v tomto kole nebude mít ani Tottenham, cestuje totiž do Liverpoolu k souboji s Evertonem...
Crystal Palace - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Neustále omílat to, jak překvapivé je současné umístění obhájce loňského titulu, už začíná být nudné. V polovině sezóny je nutné připustit si fakt, že Chelsea zkrátka zažívá kritické období, z něhož se dostane jen dlouhodobou a postupnou prací. Zápas na hřišti Crystal Palace tak pro ni nebude "další šance na zvrat", ale jeden z mnoha kroků k budoucí stabilitě.

Guus Hiddink je ve funkci zhruba dva týdny a o nějakém zlepšení se mluvit nedá. Chelsea vyhrála jediný prosincový zápas paradoxně pod asistentem Stevem Hollandem, zatímco současný dočasný manažer uhrál jen dvě remízy. Po Watfordu získali Blues bod i na hřišti Manchester United, byť po značně neuspokojivém výkonu.

Trápení v ofenzivě do velké míry koliduje s krizí Edena Hazarda. Nejlepší hráč minulé sezóny v té nynější ještě nedokázal dát gól - celkem na něj čeká už 21 utkání, no a ten poslední vstřelil právě proti Crystal Palace. V utkání, v němž si Chelsea definitivně pojistila zisk titulu.

Na začátku druhé poloviny sezóny - a zároveň nového roku - by se Chelsea přínos jejich nejlepšího hráče zatraceně hodil. Fanoušky Blues tak může těšit alespoň to, že se po karetním trestu vrací Diego Costa, střelec dvou branek z Boxing Day utkání s Watfordem.

Další malé londýnské derby zavádí Chelsea do Selhurst Parku, jenž je domovem Orlů z Crystal Palace. Ty vede protřelý manažer Alan Pardew, někdejší šéf Newcastlu a také mazák, jenž od začátku roku 2012 porazil svého nejbližšího soupeře hned pětkrát. Nikdo jiný přitom v tomto období neuspěl více než dvakrát.

I Eagles však trápí ofenzivní nemohoucnost. A také v jejich případě to souvisí s neschopností největší hvězdy. Yannick Bolasie nicméně nemůže pomoci týmu vinou zranění, které ho vyřadí ze hry minimálně na dva měsíce. Je velmi příhodné, že při jeho indispozici nedokázal Crystal Palace dva zápasy v řadě skórovat - a to hrál pokaždé s týmem z dolní třetiny tabulky - Bournemouthem a Swansea.

Chelsea, která venku nevyhrála už sedm zápasů v řadě, se bude opět muset obejít bez útočníka Falcaa, zatímco stav Loïca Rémyho je nejistý. Její soupeř kromě Bolasieho postrádá ještě další ofenzivní opory; Connor Wickham s Bakarym Sakem a Dwightem Gaylem jsou zranění, Yohan Cabaye vykartovaný.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Jedinak - Zaha, Mutch, Puncheon - Chamakh
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Účet dvacátého kola anglické Premier League podtrhne souboj dvou týmů s pohárovými ambicemi. Evertonu se v posledních zápasech přestalo dařit a nic snadného na něj nečeká ani v neděli odpoledne, do Goodison Parku totiž přicestuje Tottenham...

Spurs se daří a v polovině soutěže mohou reálně pomýšlet na zisk mistrovského titulu. Na vedoucí Arsenal v tuto chvíli ztrácejí sedm bodů a v případě nedělního úspěchu se dotáhnou o bod za třetí Manchester City. Může za to i šňůra tří vyhraných zápasů v řadě a celkově výtečná forma z letošní sezony, kterou výrazněji nabourala jenom senzační domácí prohra s Newcastlem.

Toffees se naopak v posledních týdnech trochu hledají a platí to především o jejich duelech před vlastními fanoušky. V soubojích s Leicesterem a Stoke City nebrali ani bod a hned sedmkrát inkasovali, náladu v jejich táboře alespoň částečně vylepšila výhra v Newcastlu.

"Víme, že nejsme daleko od toho, abychom se stali opravdu dobrým týmem. Naše výkony jdou nahoru, hrajeme dobře především mezi šestnáctkami. Pod tlak se dostáváme jenom kvůli chybám v defenzívě a právě to se chystáme zlepšit," říká manažer Roberto Martínez.

Na marodku Evertonu se hodně rychle vrátil záložník James McCarthy a v tuto chvíli není jisté, zda do souboje bude moci zasáhnout Tom Cleverley. Pozitivní jsou naopak zprávy o dalších marodech liverpoolského celku, po svalových zraněních se k návratům blíží Steven Pienaar a Bryan Oviedo a do jednoho z následujících tří zápasů konečně zasáhne i obránce Phil Jagielka, který vinou problémů s kolenem chyběl dva měsíce.

Tottenhamu bude zase chybět Moussa Dembélé, belgický záložník si poranil tříslo a mimo hru bude tři týdny. Společnost na marodce mu dělají Alex Pritchard a Clinton N'Jie, fit naopak znovu jsou Ryan Mason a Nabil Bentaleb.

Tottenham bude chtít potvrdit výbornou bilanci ze zápasů s Evertonem, z posledních šesti vzájemných měření sil ani jednou neodcházel poražen a bral tři výhry a stejný počet remíz, ve čtyřech z posledních pěti soubojů navíc udržel čisté konto.

Everton má vůbec třetí nejlepší ofenzívu z celé Premier League a v jeho zápasech padlo již 63 gólů, v tomto ohledu jsou jeho duely vůbec nejatraktivnější. Velký podíl na tom má i střelec Romelu Lukaku, v posledních sedmi ligových duelech v Goodison Parku se trefil osmkrát, celkově dal za uplynulých deset soutěžních duelů jedenáct gólů.

Tottenham naopak střelecky znovu začíná táhnout Harry Kane a i díky němu mohou v londýnském klubu pomýšlet na sérii čtyř vyhraných ligových zápasů v řadě, což se jim naposledy podařilo před dvěma lety. Klíčem k úspěchu je rovněž pevná defenzíva, patnáct inkasovaných branek znamená vůbec nejlepší počin z celého dvacetičlenného startovního pole anglické ligy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.50 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Vůbec prvním zápasem nejvyšší anglické soutěže v novém roce 2016 bude souboj dvou sousedů v tabulce - osmý West Ham doma vyzve sedmý Liverpool. Hammers v pondělí po dlouhé době zvítězili a neporaženi jsou již šest utkání v řadě. Dobrá náladu panuje i v táboře Reds, oproti svému soupeři však měli před sobotním kláním o dva dny volna méně.

Svěřenci Jürgena Kloppa se zvládli oklepat po nepovedeném vstupu do prosince a vítězstvím na Boxing Day proti Leicesteru a vydřenými třemi body z půdy Sunderlandu se dostali zpět do kontaktu s příčkami zaručující postup do pohárové Evropy. Německý kouč si pochopitelně přeje v nastoleném trendu pokračovat: "Chceme získat více bodů než v první polovině sezóny a dostat se co nejdále v každé soutěži."

Sám pak zbilancoval uplynulý rok ze svého pohledu. "Rok 2015 byl pro mě osobně dobrý rok. Měl jsem nejdelší dovolenou v životě a zažil jsem také největší změnu, když jsem přišel do jiné země," uvedl Klopp, jenž se musí vypořádat s poměrně velkým počtech zraněných hráčů. Na marodce se nachází James Milner, Joe Allen, Joe Gomez, Jon Flanagan, Martin Škrtel, Divock Origi, Danny Ings, Daniel Sturridge a zřejmě také kapitán Jordan Henderson.

O svém trenérském protějšku mluvil velmi kladně na tiskové konferenci i lodivod West Hamu Slaven Bilić. "Jürgen Klopp je pro Premier League velkým oživením. Všechny velké kluby ho chtěly, očekávání jsou tak vysoká," řekl někdejší kouč reprezentace Chorvatska. "Liverpool patří k uchazečům o titul, ostatně jako i všechny týmy v tabulce nad nimi. Pokud dokážou udržet sérii dobrých výsledků, určitě se mohou stát mistry," myslí si.

Také Bilić se v posledních týdnech musel potýkat s absencí mnoha hráčů užšího kádru, situace se však zlepšuje. Nikica Jelavić, Winston Reid a Victor Moses už začali naplno trénovat, do utkání ovšem ještě nezasáhnou. Podobně je na tom také Dimitri Payet, jenž by se mohl objevit alespoň mezi náhradníky. Potíže se zadním stehenním svalem trápily Aarona Cresswella, který by ale v základní sestavě chybět neměl.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Lanzini, Zárate - Carroll
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Sakho, Moreno - Lucas, Can - Ibe, Firmino, Coutinho - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Arsenal jakožto novoroční lídr Premier League přivítá na své půdě tápající Newcastle s jasným cílem - udržet stávající postavení, nejlépe až do konce sezony. Pro hostující Magpies by naopak podobný scénář znamenal sestup, neboť právě tam se momentálně nacházejí.

Kalendářní rok 2015 ovládli jednoznačně svěřenci Arsena Wengera. Nejenže tento ročník Arsenal zakončil na prvním místě v aktuální sezoně, ale také s přihlédnutím na výsledky z druhé poloviny loňského ročníku nemají Kanonýři v Anglii konkurenci. Za posledních osmatřicet utkání, tedy jednu celou sezonu, nasbírali jednaosmdesát bodů, zatímco druhý nejlepší Manchester City skončil na pouhých dvaasedmdesáti. Přesto podobná čísla neznamenají nic víc než statistickou perličku, vysněný titul je od hráčů Arsenalu stále velmi daleko.

Domácím se vrací do sestavy Mathieu Flamini, jenž stihnul vyléčit bolavý kotník. Zato chilská superstar Alexis Sánchez však zůstává mimo hru - na útočnou stálici Kanonýrů si budou muset fanoušci podle všeho počkat až na příští týden, kdy se mezi Premier League vklíní třetí kolo FA Cupu. Mimo hru je také nadále řada hráčů záložní řady včetně Tomáše Rosického, jehož návrat manažer Wenger odhaduje nejdříve v únoru. Podobně na tom jsou také angličtí reprezentanti Wilshere s Welbeckem, zatímco středové duo Coquelin-Cazorla si na svůj návrat počká ještě déle.

Přesto se Arsenalu doposud daří vypořádat se s početnou marodkou úspěšně a již brzy by navíc mělo přijít posílení středu zálohy v podobě Mohameda Elnenyho. Egyptský reprezentant, jenž doposud působil ve švýcarské Basileji, již podle řady médií absolvoval zdravotní prohlídku a také oba kluby mají být na přestupu již zcela domluveny. Jedinou potíž představuje udělení pracovního víza, které je v případě Elnenyho poměrně komplikované, a proto jeho příchod na sever Londýna stále nebyl oficiálně potvrzen.

Newcastle se letošní sezonou potácí na samé hraně sestupu, kdy občasné vydařené výkony střídá s bídou a nouzí. Oproti tragickému působení manažera Carvera sice pod novým koučem McClarenem nastal jistý posun, ovšem anglický manažer se svým kádrem stále není tak úplně spokojen a vyhlíží v lednovém přestupovém období posilu do útoku. Vedle letního příchozího Aleksandara Mitroviće totiž zeje prázdnota kvůli častým zraněním dua Cissé-Riviere.

McClaren se sice na tiskové konferenci nechtěl blíže k přestupovým aktivitám klubu vyjadřovat, avšak na dotaz, zda rozumí zoufalé touze fanoušků nahlédnout do plánů vedení, odpověděl kladně. "Absolutně, plně rozumím, jak to myslíte, to mi můžete věřit. Myslím, že už jsem prozradil dost tím, že potřebujeme dávat více branek a že se v zákulisí snažíme tento problém vyřešit."

Magpies aktuálně čekají na ligové vítězství již tři kola a navíc se budou muset obejít bez zmíněných Cissého s Rivierem, stejně jako Vurnona Anity, jehož vyřadil v minulém kole ze hry poraněný sval. Otazník také visí nad startem brankáře Roba Elliota, jenž se těšil výtečné formě, ovšem v posledních dnech bojuje s žaludečními potížemi.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Campbell, Özil, Oxlade-Chamberlain - Giroud
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Colback, Tioté - Sissoko, Pérez, Wijnaldum - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Závěr roku byl pro Bournemouth parádní. Cherries porazili Chelsea, Manchester United i West Bromwich Albion, pak uhráli bod s Crystal Palace, a přestože v posledním kole podlehli Arsenalu, jsou určitě nejpříjemnějším překvapením konce podzimní části sezóny. Teď však musí Eddie Howe připravit své borce na těžký úkol, vyráží totiž na hřiště Leicesteru City.

Před sezónou by tento mač leckdo nazval jako vyložený souboj o záchranu, jenže situace je jiná. Foxes totiž první polovinu sezóny zvládli neskutečně skvěle a půlroční mistři nejsou jen vinou horšího skóre (s Arsenalem). Funguje jim to především v ofenzivě, kde září Riyad Mahrez a Jamie Vardy. Ti dva dohromady nastříleli víc než tři čtvrtiny gólů Lišek.

Jenže po Vánocích se zdánlivě nezastavitelný stroj povážlivě zasekl. Nejenže vyšli svěřenci Claudia Ranieriho dvakrát gólově naprázdno a z utkání v Liverpoolu a s Manchesterem City vytěžili jen bod, klesá zároveň i jejich ofenzivní produkce. Zatímco v předchozích sedmnácti duelů se pokusili ohrozit branky soupeřů průměrně třináctkrát každý zápas, se City se napřáhli "pouze" jedenáctkrát a na Anfield dokonce sedmkrát.

K obnovení ďábelské útočné mašinerie mají zdánlivě dokonalou příležitost, vždyť víc gólů než Bournemouth dostal letos pouze Sunderland. Jenže Cherries už dávno nejsou tím otloukánkem, který dostal ve dvou zápasech v řadě "pětku" od Man City a Tottenhamu. V prosinci dokonce udrželi dvakrát čisté konto, přičemž celkem v pěti zápasech inkasovali jen čtyřikrát.

Velkou zásluhu na tom má reorganizace defenzivy, kde konečně začal spolehlivě chytat Artur Boruc a ze sestavy zmizel těžkopádný Sylvain Distin. Díky přesunu Simona Francise do srdce obrany je stoperská dvojice nejen o poznání pohyblivější, ale zároveň se na pravé straně defenzivní čtyřky uvolnilo místo pro dalšího ve formě hrajícího rychlíka Adama Smithe.

Bournemouthu se navíc do stavu plné připravenosti definitivně vrací agilní duo Junior Stanislas - Joshua King, kteří se po svátcích trápili s drobnými šrámy. Totéž potkalo Jamieho Vardyho, ale i on by měl být fit. To naopak neplatí o Elphickovi, Gradelovi, Mingsovi a Wilsonovy na straně hostí a Schluppovi či Jamesovi na straně druhé.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Ulloa, Vardy
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Stanislas - King
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Norwich se pomalu zvedá a se současnou formou by se mohl vyhnout bojům o záchranu, to Southampton se krůček po krůčku do takové bitvy chystá a potřebuje napravit svou reputaci z výjezdů na soupeřova hřiště.

Za šestnáct předchozích výletů v rámci Premier League vyhráli Saints pouze dvakrát, naopak v devíti případech neodvezli ani bod, za stejnou dobu také vstřelili pouhých dvanáct branek, spoléhat se tak budou muset na Shanea Longa, jenž nasázel Norwichi šest ligových gólů za devět duelů. Poslední reprezentační pauza navíc odstartovala špatné výsledky i na domácí půdě, a i když po dvanácti kolech ztráceli na první místo sedm bodů, necelých šest týdnů poté už je to více jak dvojnásobek.

To Kanárci neprohráli už čtyři domácí představení za sebou a zrovna letos, na sedmý pokus, zahájí nový kalendářní rok v Premier League na vlastním trávníku. Dosud jim vstup vyšel tříbodově dvakrát, jednou před dvaadvaceti lety - na půdě Southamptonu. Tedy na půdě, kde jim minulá dvě setkání hrubě nevyšla a se sedmi inkasovanými brankami odjížděli bez bodu. Raději by tak navázali na poslední domácí střetnutí, které díky Redmondovi (letos nejlepšímu střelci týmu) ovládli a ukončili tak šestileté čekání na vítězství na Carrow Road.

Norwich si dozajista bude chtít v probíhajícím ročníku prvně zapsat dvě vítězství za sebou a pomoci by k tomu měl i obránce Wisdom, naopak Matt Jarvis zůstává kvůli koleni mimo. Obdobný problém pak nepustí do hry ani kanonýra hostů, Graziana Pellèho, nezahraje si ani Cedric Soares kvůli zraněnému tříslu a Oriel Romeu bude pykat za pět žlutých karet.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, Bennett, Bassong, Brady, Howson, Tettey, Dorrans, Redmond, Hoolahan, Mbokani
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Yoshida, Fonte, Van Dijk, Bertrand, Clasie, Wanyama, Ward-Prowse, Mané, Davis, Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Diváci Premier League budou hned na začátku roku 2016 svědky zápasu dvou tak tragických celků, které v Anglii hodně dlouho neviděli. Předposlední Sunderland, který prohrál už pět utkání v řadě, totiž na svém stadionu přivítá zoufale nejslabší Aston Villu. Ta sice mezi porážky občas vklíní i remízu, jenže na vítězství čekají svěřenci Rémiho Gardeho neskutečných 18 utkání...

Příchod francouzského trenéra měl Villans dostat z propastné krize, jež však převládá v Birminghamu i nadále. Garde uhrál v osmi zápasech jenom čtyři body a pozice jeho klubu je prakticky beznadějná. Vždyť celkově získala Aston Villa 8 bodů a na záchranu aktuálně ztrácí bodů jedenáct.

V minulém kole prohrála v Norwichi, což byl zápas, který by se dal nazvat "six-pointerem". Nadcházející utkání však význam klíčové bitvy o naději udržení má zcela jednoznačně. Sunderland nasbíral v první polovině jen o čtyři body víc než Villa a jeho šance jsou podobně titěrné. Ke smazání sedmibodového manka potřebují okamžitě vylepšit své výkony.

Léčba Samem Allardycem vydržela Black Cats jen chvíli, dvě listopadové výhry byly vymazány ohavným prosincovým tažením, které nepřineslo Sunderlandu jediný bod. Domácí zápas s konkurentem je zkrátka bezpodmínečně nutné zvládnout. Poslední tři zápasy na Stadium of Light však skončily vždy stejně, a to výhrou Villans. Ti tak ve vzájemných zápasech drží už devítizápasovou šňůru neporazitelnosti na obou stadionech.

Obě mužstva mají velké problémy s absencemi. Aston Villa bude postrádat vykartovaného Jordana Ayewa, což je de facto jediný borec v týmu se schopností dávat góly. Tentýž prohřešek vyřadí z utkání Ashleyho Westwooda. Mimo hru jsou dále Jordan Amavi, Carlos Sánchez, zatímco nad startem Gabbyho Agbonlahora visí otazník.

Sunderland má potíže především v obraně, protože Younes Kaboul je stoprocentně mimo hru a další stopeři John O’Shea a Seb Coates jsou nejistí. Místo v základu by tak měl uhájit Wes Brown, který však v týdnu také zaznamenal menší zranění. Jack Rodwell a Seb Larsson jsou definitivně mimo.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, O'Shea, Brown, Van Aanholt - M'Vila, Cattermole - Watmore, Johnson, Borini - Fletcher
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton. Richard, Clark, Bacuna - Veretout, Gueye - Sinclair, Grealish, Richardson - Gestede
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Stoke City  (sobota 16:00)
Premier League se s novým rokem přehupuje do své druhé poloviny a od čtvrté hodiny odpolední se spolu mimo jiné utkají West Bromwich Albion se Stoke City. Zatímco druzí zmiňovaní na sebe v posledních týdnech strhávají pozornost úchvatnými ofenzivními výkony, domácí Baggies zase za kalendářní rok 2015 nasbírali nejvíce čistých kont ze všech týmů nejvyšší anglické soutěže.

West Brom ovšem trápí situace vepředu, a to od samého počátku sezony. Od konce letního přestupového období sice již uteklo mnoho vody, ale Saido Berahino se ze svého tehdejšího zklamání ze zamítnutí odchodu do Tottenhamu stále pořádně neotřepal. Minulý týden dokonce anglického útočníka manažer Tony Pulis veřejně zkritizoval za nedostatečně profesionální přístup s komentářem, jak může být Berahino rád, že se vůbec vejde na lavičku náhradníků.

Nyní se již podle všeho situace vyjasnila a Pulis připustil, že po sérii osmi zápasů mimo základní sestavu by se v ní Berahino tentokrát již objevit mohl. "Tento týden trénoval příkladně, byl všude včas a nijak nevybočoval od ostatních. Není to žádný nevychovanec, jen prostě dospívá a teprve si uvědomuje, že v první řadě jde o tým a klub. To už máme ujasněno a není co víc řešit. Minule si vedl za svou půlhodinu vážně dobře a má velkou šanci nastoupit i v sobotu."

Hlavní ofenzivní hvězda Baggies doposud stihla skórovat pouhopouhé tři góly, přesto se na postoji West Bromwiche k Berahinově prodeji nic nemění. "Klub by si ho velmi rád chtěl nechat," prohlásil jasně Tony Pulis, jenž se bude muset obejít bez suspendovaných Rondóna s McCleanem a otazníky visí také nad starty Anichebeho a Olssona.

Nebýt pohádkové sezony Leicesteru a vzpoury jiných menších klubů jako Watford či Crystal Palace, bylo by momentálně Stoke zcela jistě pod ohromným drobnohledem. Svěřenci Marka Hughese v letošní sezoně plné překvapení přispívají k tomuto fenoménu plnými doušky, což v posledních kolech potvrdili třeba výhrami nad oběma favorizovanými velkokluby z Manchesteru, nebo dramatickou a divokou přestřelkou na Evertonu, kterou nakonec ovládli v poměru 4:3.

Stoke tak jde do druhé poloviny sezony s pouhým dvoubodovým mankem na páté místo a po nedávných výkonech si na něj může sebevědomě brousit zuby. Ofenzivní trojlístek Potters v podobě Shaqiri-Krkić-Arnautović patří k tomu vůbec nejsehranějšímu útoku v celé lize a stejně tak dobře funguje i defenziva v čele s výtečným brankářem Jackem Butlandem. Proto ani Hughes na dotaz ohledně možné kvalifikace do Ligy Mistrů neodpověděl vyloženě odmítavě: "V takové sezoně? Kdoví."

"Jestli se jedná o náhled do budoucnosti se změnou zažitého řádu, tím bych si nebyl tak úplně jistý," pokračuje manažer Stoke. "Ale je úžasné vidět někoho jako Leicester na špici a my, my se snažíme o to samé. Crystal Palace, West Ham a další - jsme všichni v horní polovině tabulky a jsme tam zaslouženě. Jdeme všichni do zápasu s tím, že potvrdíme své schopnosti proti komukoli a pak se uvidí, kam nás to vynese."

"Z našich výsledků můžeme být patřičně nabuzení a musíme v tom jen pokračovat," burcuje Hughes. "Víme, že dokážeme porazit kohokoli, jenže takových týmů se tady najde víc. Je to tím pádem o konzistenci. Pokud na ni dosáhneme, kdoví kam až můžeme vystoupat? Na rok 2016 se těšíme."
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Sessegnon, Yacob, Fletcher, Gardner, Morrison - Lambert
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Cameron - Shaqiri, Afellay, Arnautović - Krkić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Swansea City  (sobota 16:00)
Máme tady nový rok a novou snahu Manchesteru United zlomit nepříjemnou osmizápasovou šňůru bez jediného vítězství. Prodloužit toto trápení Rudých ďáblů se bude pokoušet Swansea, která se od odvolání manažera Garryho Monka začíná znovu dostávat na nohy.

Takto špatnou sérii United nezažili dlouhých šestadvacet sezon, přičemž celou situaci ještě umocnil fakt, že během ní přišli o jarní účast v Lize Mistrů. Na ligové úrovni zase svěřenci Louise van Gaala spadli z prvního místa až na příčku šestou, a na aktuálního lídra ztrácí již devět bodů. Přesto nizozemský manažer hodnotil kalendářní rok 2015 jakožto úspěšný. Více si k van Gaalově vyjádření můžete přečíst zde .

Navzdory zmíněnému poklesu formy v posledních týdnech manažer United na očekáváních do zbytku ligového ročníku nijak neubírá: "Potřebujeme zvítězit, protože na konci sezony chci být na čele, ne někde uprostřed." Ona potřeba zvítězit však může být také dost dobře spojená s van Gaalovou budoucností - pokud by se United nedokázali zvednout ani během ledna, stala by se pozice zkušeného kouče v klubu takřka neudržitelnou. Výkon z minulého kola proti Chelsea však naznačil výrazné zlepšení, jemuž scházela pouze lepší či mnohdy šťastnější koncovka.

Porazit Swansea by bylo také pro van Gaala svým způsobem symbolické, neboť by tím prokázal, že pozměnil svůj přístup k zápasu. "Všechny předchozí tři zápasy se Swansea jsem prohrál a v takových případech musíte vyhodnotit, proč se to stalo."

Hosté přijíždějí na Old Trafford stále bez nového manažera, ovšem pod tím dočasným v podobě Alana Curtise si vedou více než slušně. Swans v posledních třech kolech ani jednou neprohráli a i proto tak právě Curtis vyvstal jako žhavý favorit na zisk manažerského křesla přinejmenším do konce sezony.

Nový kouč Swansea se již stihnul poradit s předsedou klubu Huwem Jenkinsem o možné aktivitě na lednovém přestupovém trhu. "Ptal jsem se na to a určité finance na to vyhrazené máme. Cíle jsou stále stejné, jako byly už před několika měsíci. Na přestupový trh nejdete až v posledním týdnu se zcela novým seznamem hráčů. Vše jsme si připravili už před měsíci, snad se podaří zařídit příchod té pravé posily."

Zatímco Manchesteru bude nejspíš stále chybět křídelník Jesse Lingard, hosté se zase budou možná muset obejít bez stopera Federica Fernándeze, jehož trápí bolavá pata.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Blind, Darmian - Schweinsteiger, Schneiderlin - Mata, Herrera, Martial - Rooney
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Britton, Cork - Ayew, Sigurdsson, Routledge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Doma koncert, venku bída. Tak by se daly velice zjednodušeně shrnout výkony Manchesteru City z první poloviny právě probíhající sezóny. Citizens se nyní chystají na Vicarage Road, odkud by si rádi konečně odvezli plný bodový zisk. Nic jednoduchého to však nebude, Watford předvádí velice sympatické výkony a navzdory těžkému vánočnímu programu se stále drží na dostřel pohárových příček.

Fotbalisté z Etihad Stadium nezvítězili na půdě soupeře od 12. září, kdy porazili 0:1 Crystal Palace. Od té doby zpravidla buď prohrají, nebo uhrají bezbrankovou remízu (v předchozích pěti venkovních duelech vstřelili pouze jeden gól). Další měsíc se navíc budou muset obejít bez zraněného Vincenta Kompanyho, bez něhož je defenziva Sky Blues poloviční. Pozitivní pro kouče Manuela Pellegriniho nicméně je, že kromě dlouhodobě zraněného Samira Nasriho už by měli být všichni hráči fit, tedy včetně Delpha, Clichyho a Fernanda.

Chilský manažer na tiskové konferenci čelil tradičním otázkám novinářům na posilování kádru v lednovém přestupovém okně. "Ne, opravdu si myslím, že tým je kompletní. Samozřejmě, že se do konce okna ještě může stát hodně, nicméně v současné době nemáme nikoho vyhlédnutého," prohlásil Pellegrini.

V odlišné situaci než City se nachází Watford. Hornets mohou první polovinu sezóny považovat za velice úspěšnou, deváté místo s pouhou dvoubodovou ztrátou na pátou příčku musí hřát u srdce všechny příznivce tohoto klubu. Na přelomu roku se s nimi los příliš nemazlil, během čtrnácti dní se postupně utkávají s Liverpoolem, Chelsea a naposledy Tottenhamem, s nímž prohráli až kvůli Sonově gólu z devadesáté minuty.

"Když jsem přišel po zápase domů, jedno z mých dětí plakalo, protože jsme ztratili body v poslední minutě. Během pár vteřin jsem našel dvanáct, možná čtrnáct důvodů, proč říct ‚Paulo, musíme být šťastní.‘ Jsme konkurenceschopní, máme skvělý vztah s fanoušky a ti jsou rádi, že hrajeme dobře a že se nacházíme na dobré pozici v tabulce. Máme prostě spoustu důvodů byt šťastní a žádný, abychom byli smutní," zdůraznil kouč Watfordu Quique Sánchez Flores.

Padesátiletý rodák z Madridu bude v sobotu postrádat vykartovaného Nathana Akého, jenž si za ostrý šlapák na Erika Lamelu vysloužil třízápasový trest, a na levé straně obrany ho patrně nahradí José Holebas. V útoku samozřejmě nebude chybět ve skvělé formě hrající duo Troy Deeney - Odion Ighalo. Zejména nigerijský kanonýr je k nezastavení, trefil se již v šesti ligových utkáních za sebou.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Holebas - Watson, Capoue - Abdi, Deeney, Jurado - Ighalo
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - De Bruyne, Silva, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC19123433:1839
2.Leicester City19116237:2539
3.Manchester City19113537:2036
4.Tottenham Hotspur1998233:1535
5.Crystal Palace1994623:1631
6.Manchester United1986522:1630
7.Liverpool FC1986522:2230
8.West Ham United1978428:2329
9.Watford FC1985624:2029
10.Stoke City1985620:1929
11.Everton FC1968535:2826
12.Southampton FC1966726:2324
13.West Bromwich Albion1965818:2423
14.Chelsea FC1955923:2920
15.Norwich City1955922:3220
16.AFC Bournemouth1955922:3420
17.Swansea City1947816:2419
18.Newcastle United19451019:3417
19.Sunderland AFC19331319:3812
20.Aston Villa19151315:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2497)

Přidat komentář
vrabejka

Whu 0-2 LFC

Arsenal 1-1 Newcastle

Leicester 2-0 Bournemouth

Watford 1-1 Manchester City

Manchester United 0-0 Swansea

Everton 2-1 Tottenham

Crystal Palace 2-1 Chelsea

Reagovat
bakasa

vrabejka 0-1 realita

Reagovat
Mastný Chobot

to by bol väčší debakel

Reagovat
M0rb1D4S

Zatím Vrábel 0-6 realita.

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

0:7

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Feind

na arsenal a city si vsad s temi kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

United dneska 0:0? Hochu, ty tancujes na tenkym lede...A Arsenal vyhraje,to tam prepis!!

Se zbytkem vicemene souhlas Janku

Reagovat
smazaný uživatel

palace-chelsea 0-1

Reagovat
Feind

zatim 0 bodu, ale jeste zbyvaji 2 matche

Reagovat
jk

Reagovat
diastan

Reagovat
Azazelo RD

Borec.

Reagovat
M0rb1D4S

Netrefit alespoň jeden výsledek (a tím nemyslím přesný) ze 7 zápasů, to chce talent.

Reagovat
smazaný uživatel

tos dojebal kks ani jeden

Reagovat
Rssa

Ocekavam trapeni. Od obou tymu. Snad to ukopeme.

Reagovat
Wat

0-1 a spokojenost.

Reagovat
jaris7

Věřím bentekemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bitky mezi spoluhracema, celkem vyzivny video...Robben je tam dvakrat, to bude fakt asi zmrdecek jak se o nem rika...takova mensi rakovinka do kabiny....Carlitos se tam fajtuje s chlapem o tri hlavy vetsim chlapem a Grobelaar byl taky asi slusnej cholerik

https://www.youtube.com/watch?v=y2X_5yharYk&feature=youtu.be

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslím, že by měl být Robben zmrd vůči vlastnímu týmu..

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

toho chlapa navic mi tam nekdo vlozil

Reagovat
C-M@ster

Spíš jsi ho nesmazal, kdyžs upravoval text ve větě.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale jak se znam, bezmyslenkovite sem to odpalil bez kontroly a byli tam ti chlapi od zacatku dva....slovosled level DEBIL

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší liga na světě

Reagovat
jaris7

nejnapínavější ano, nejlepěí už bohužel asi ne..

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepěí to asi ne no

Reagovat
jaris7

Překlep, ale vzkaz jasný :)

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
jaris7

Je to večná debata, ale nejlepší už (podle mne) bohužel není..

Reagovat
smazaný uživatel

názor ti neberu

Reagovat
jaris7

Tak je pak vše v pořádku

Reagovat
Hokaido

Nejlepší je, není nejkvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

to je názor jak ve školce

Reagovat
Hokaido

Alespoň si rozumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

nejpopularnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Nove Zamky snad nebudu klast dnes velky odpor. Giroud by si mohol proti svojmu oblubenemu superovi opat zastrielat a Walcott by sa mohol pridat.

Reagovat
Le Gunner

https://www.youtube.com/watch?v=UxA25hWHnTY

Jeden z nejlepších zápasů co jsem kdy viděl v přímém přenosu. Ještě proti Chelsea výhra 5:3.

Btw tyhle dresy jsem miloval.

Reagovat
Counter

Nejlepší zápas tohohle typu byl v poháru proti Readingu

Reagovat
Mastný Chobot

všetky tri boli dokonalé

Reagovat
Le Gunner

Určitě, ale ten jsem bohužel neviděl v přímém přenosu.

Reagovat
Counter

Boží byla tehdy i diskuze - všichni posměváčci, kteří vylezli z kanálu za stavu 4:0, zase museli obratem zalézt zpátky

Reagovat
Rssa

Tak s Newcastlem to bylo hodne podobne, ne?

Reagovat
Counter

Bylo no, ale tam by to byl stejně trapas, ať už bychom napsali cokoli. Myslím, že nejaktivnější v tom byl tehdá herb.

Reagovat
Rssa

Jj, herbovi to snad davali sezrat i rok potom. A pravem.

Reagovat
smazaný uživatel

Boas

Reagovat
smazaný uživatel

ten sedmej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Polak pri te standardce

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ono to bylo tecovane... ale i tak pri tom vypadal strasne smesne

Reagovat
salami

tenhle rok hrajem dobře akorát proti jasnejm papírovejm favoritům, naopak očekávám, že to budete mít dost těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas na West Hame. Po Selhust Parku druhe najneprijemnejsie miesto. Bojim sa ze sa preukaze unava z vytazenosti a fyzicky nebudeme pripraveni. Bod by bol fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím. Ale WHU stále bez Payeta, to je vaša šanca.

Reagovat
hribco

Bilic na tlacovke povedal, ze Payet nastupi

Reagovat
smazaný uživatel

parada, dam si teda vas!A jak dlouho trenuje?

Reagovat
hribco

No nakoniec je na lavicke ale urcite nastupi... Trenuje tyzden a pol

Reagovat
vrabejka

To už jsme takový podprůměrný klub když jsme rádi za bod proti West Hamu.??!!! Ať už je naše forma jakákoliv proti takovým týmům musíme chtít 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Ste lepší priemer, ako West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
fenixLFC

zjavne nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sa neviem rozhodnúť ktorý zápas o 16:00. Foxes - Cherries, alebo Gunnerov?

Reagovat
vrabejka

Slovensko-Svedsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Usty

Cherries

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do 2:0 Gaunery, pak Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ale dnes aj Boro- Derby o 16.00

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja asi oželiem aj ten Leicester a pozriem si toto. Predsa len sa jedná o kandidátov na postup do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Boro je podľa mňa tutovka tento rok, a rád sledujem ich hru + Derby je obľúbený klub z nižších súťaží. Teraz už fakt neviem .

Reagovat
vrabejka

Jestli vyhrajeme budeme mít stále slušnou šanci na titul, když ne bude ta šance téměř nulová.........

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť minulej týden to nebylo ani na TOP 7.

Reagovat
vrabejka

No jo ale za tu dobu jsme udělali 6 bodů víš.... .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bys neměl dělat předčasné závěry, víš...

Reagovat
smazaný uživatel

Neodepisoval bych Foxes tak rychle. A co Liverpool, jak to vidis se zachranou?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
jaris7

OT: Česko - USA? Jak to vidíte?

Reagovat
vrabejka

Musíme zopakovat výkon proti Finsku a vyvarovat se zbytečných faulu, pak máme sanci

Reagovat
Le Gunner

Těžko soudit. Srdíčko hlásá jdeme na medaile, rozum velí odevzdejme vše a doufejme. Kanada by byla podle mě hratelnější, ale zase radši USA než Švédsko. Každopádně klukům věřím, budu jim fandit a rozhodně mají na to semifinále udělat, nicméně bude to těžké. Klíčové bude nefaulovat (nic nového pod sluncem) a hrát kompaktně vzadu.

Reagovat
vladis271

Amíci sú so Švédmi najväčší favoriti na zlato, čo ukázal aj ich vzájomný zápas. Pre vás je škoda a kontraproduktívne to, že ste boli v ľahšej skupine, lebo takto bol pre QF možný jediný ľahký súper a toho si zobrali Rusi. Dnes pravdepodobne končíte.

Reagovat
jaris7

Snad to bude dobrý zápas :)

Reagovat
andrew96

Pudeme štěstíčku naproti a vyhrajeme. Je někde diskuze?

Reagovat
jaris7

To nevím.:)

Reagovat
smazaný uživatel

Everton tak nízko Treba súrne 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

martinez ven, na ten tym co má tak tragedi

Reagovat
Wat

Za všechno může Howard.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemyslím, že niekoho budeme dnes šetriť, šetriť sa bude ak-tak v pohári. Ale narozdiel od ef (áno, čital som preview) si nemyslím, že bude hrať Flamini, Chambers si podľa mňa udrží miesto. A Walcott bude hrať podľa mňa tiež. Newcastle bude agresívny už len podľa včerajšej tlačovky McClarena, takže mám trocha o tie naše krehké bábiky strach.

Reagovat
Lacko_Boh

nečítaj to preboha

Reagovat
Mastný Chobot

Bolo to prvý a možno posledný raz. Nehanbím sa za to a myslím si, že nikto by sa nemal.

Reagovat
Counter

někdo to četl, wow. Já teda Flaminiho čekám zpátky v základu a Chamberse zase v FA Cupu. U Walcotta si nejsem vůbec jistý, sám bych ho do základu asi strčil, ale všechny moje zdroje ho cpaly na lavičku, tak jsem podlehl tlaku.

Reagovat
aramaki

Flamini bude v základe, to ani nerieš, budeš smutný

Reagovat
Counter

Tak to máme půl napůl, Flamini hraje, ale Walcott taky.

Reagovat
C-M@ster

Dnes by Newcastle s Watfordem mohli pomoct fotbalové pohádce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 years ago today #LFC signed Daniel Sturridge from Chelsea. So far Daniel has managed 44 goals in 73 appearances plus 16 assists including penalty wins. A goal or assist every 91 minutes across his Liverpool career.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten polrok v základe Chelsea nikdy nezabudnem.

Reagovat
minoLFC

a "polku" zápasov vynechal

Reagovat
smazaný uživatel

Jagerek na pive

Reagovat
Nikikrew

Hmm obavam sa ze zapas neuvidim nakolko sa serem v robore. Snad druhy polcas stihnem. Newcastle je nevyspytatelny super ale proti nim sa nam dari. To sa avsak darilo aj proti WHU kedy sme doma proti nim vyhoreli. Snad vstupime do noveho roka dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám ten pocit, že Newcastle sa hecne a ..

Reagovat
Mastný Chobot

.. prehrá len 1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim proste nejakú šaškárnu. Kto vie čo to bude.

Reagovat
Mastný Chobot

Možné to je, vyhrali na WHL a tento rok už sa môže stať asi všetko, ale v týchto zápasoch nemôžeme byť gooneri-alibisti ako zvyčajne, aj za cenu toho, že sa nám po zápase vysmejú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Jako o tom hovorim. Remizovali aj na United. Ocakavam teraz tazsi zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké tipy na dnešek?

Liverpool

Leicester

Sunderland

Stoke

@6

Vsechno dnb, souhlas?

Reagovat
Counter

MU - Swansea 0:0 v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by to bolo inak

Reagovat
kiwwi

dik

Reagovat
Mastný Chobot

(teraz sa uvidí, ako na tom toto zaklínadlo je, toto je vážny test)

Reagovat
Counter

V suchém triku

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

tam musi byt kurz 1.4

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester budem čakať live na over, takisto WHU - Liverpool, tam asi ODG. Stoke DNB s tým súhlasím, ostatok by som nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

To hádam nechceš ale dávať všetko dokopy?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
kiwwi

ja som hral United hcp, WHU 1X a Leicester 1...kurz 8.30

Reagovat
smazaný uživatel

to zní dobře, GL

Reagovat
Counter

Fanta OT: Už je možné použít druhou WildCard, pokud jste na tom někdo se současným kádrem hodně bídně.

+ Letos je Chazy League kupodivu pořád aktivní ve velkém počtu hráčů, až nestačím zírat. Jindy touhle dobou hrálo už jen pár jedinců, kteří se drželi nahoře v tabulce, letos je nás snad víc než patnáct... Zbylé EF sedlácké ligy raději nekomentuju, protože jsem hluboko v poli poražených.

Reagovat
Mastný Chobot

Swarley na 17. mieste rozmýšľa, ako si to myslel s tou aktivitou

Reagovat
Counter

Tak třeba mithro na to nesáhl od listopadu, akorát je pořád nad ním Holt některým nepomůže ani ta aktivita...

Reagovat
vodka

hm, já sem se na to na začátku vykašlal a pak sem začal později, když sem si všiml, že i kámoška, co fotbal skoro nesleduje je na tom líp

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Letos je to celý nějaký divný.

Reagovat
13

psst, pak to vypadá, že jsi minulé roky ovládal, protože byl zbytek neaktivní.

Reagovat
Counter

Reagovat
avicii

dnes nam vobec neverim, tych zraneni je vela, zapasov tiez, myslim ze sa to odzrkadli....vyhra by ma skor prekvapila...

Reagovat
cristiano.K.

100. pro výhru LFC

Reagovat
Lacko_Boh

101. pre 101 dalmatíncov

Reagovat
smazaný uživatel

dnes len Asterix a Obelix..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

LIVERPOOL: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Ibe, Firmino, Coutinho, Benteke #WHULIV #WHUFC

Reagovat
Maresma

#LFC Subs vs West Ham United: Bogdan, Toure, Lallana, Allen, Brannagan, Smith, Randall

Reagovat
fff

Ani jeden utocnik sakra

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň toho Maria jste si mohli stáhnout z hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněnej a ani nemáme tu možnost ho stáhnout.

Reagovat
tomasinho

Díky bohu. Už tak nevím, co s ním v létě budeme dělat.

Reagovat
fenixLFC

ako fajn, teoreticky sa jeden debil co od nas kupi hrotaka mozno najde, ale komu predame to druhe kopyo?

Reagovat
cristiano.K.

Firmino by se tam mohl posunout v případě nouze,ale je to na prd no

Reagovat
tomasinho

Hrozná lavička no Já doufám, že když už nic, tak nějaký backup na kraj obrany v lednu přivedeme.

Reagovat
fajdax

Reagovat
avicii

hrozne ale je to sposobene tolkymi zraneniami

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si zahraje Brannagan.

Reagovat
ondris

Ibe

Reagovat
Coutinho10

Lallana konecne sedi a Ibe zaklad

Reagovat
cristiano.K.

vítězná, 0:2 Ibe,Benteke

Reagovat
Maresma

WEST HAM UNITED: Adrian, Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell, Kouyate, Lanzini, Noble (c), Antonio, Valencia, Carroll #WHULIV #WHUFC

Reagovat
cristiano.K.

Carroll ten zas bude na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL!!!!!!!!!!!!! WE ARE TOP OF THE LEAGUE SAY WE ARE TOP THE LEAGUE

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, marta

Reagovat
cristiano.K.

*kubis

Reagovat
r.mrazik

Toz dneska snad uz ty tri body budou

Reagovat
smazaný uživatel

Tož?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Arsenal dnes v suchým triku 3:0

West Ham remíza, tam to jinak ani nejde snad

Watford by City mohlo obrat o nějaké body ale na víc než remízu to nevidím

United dnes výhra, dokonce dají více jak jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze Teixeira dostane sancu v pohari a potom uz bude pravidelne na lavicke aspon.. z toho mala co hral bol vzdy solidny..

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=Cab5H6cYfK4&feature=youtu.be

vyzerá veľmi schopne, ale nie ako defenzívny CM

Reagovat
Heisenberg

Na DM se vrací Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

typicky wengerovka, milujem tieto prestupy

sranda je, ze este pred par dnami nemal na youtube poriadne video, a teraz sa to hemzi desatminutovymi neskutocna praca onanistov

a este dalsia sranda je, ze takeho dobreho utocnika mimo radar sme nekupili uz strasne vela rokov

Reagovat
Mastný Chobot

*autistov

twitteroví autisti hneď, ako sa vyrojili tie špekulácie o ňom, písali, že si pozrú nejaké zápasy a hneď o ňom niečo spravia, lebo nikto o ňom absolútne nič netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

1:38

Reagovat
Hokaido

He may be cast in bronze...

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt nechapem, ako sme mohli zobrat tohto chlapca v tom roku, ked siel martial do monaca

Reagovat
smazaný uživatel

arséne knows

Reagovat
vodka

Reagovat
Hokaido

Vypadá zajímavě, ale přijde mi, že asi 80% těch přihrávek je právě těch, co v lepší lize s lepšími obránci a taktikou nemůže projít a budou z toho zbytečně ztracený balony. To samý s kličkama na půlce, ale to nebude tak velkej problém odnaučit.

Reagovat
Lacko_Boh

šak sezona bez titulu hore dole

Reagovat
smazaný uživatel

in Wenger we trust...

Reagovat
Lacko_Boh

písnička

Reagovat
SunFells

V Basileji se prý hodně zapojuje do útoku, protože maj jinak másla středopolaře. A v tom africkém týmu to asi nebylo lepší.

Reagovat
vladis271

Nedokážem si predstaviť, že by to mohlo dopadnúť inak než, že nás kladivári dnes totálne fyzicky zničia. 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

alibisto

Reagovat
smazaný uživatel

2014 - The last side to be top on New Year's Day and not end up Premier League champions that season were Arsenal in 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Alespoň ví, jaký to je, bejt top of the league. Ty víš hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu! https://www.youtube.com/watch?v=YpUC52ijwxY Sice není super sunday, ale zaslouží si to. First year´s round is ... Děcka a ožralci vyspávají silvestrovské chlastačky a my opravdoví fanoušci fotbalu se tedy můžeme v klidu zakoukat do litých bojů anglického fotbalu. Ať jsou nám letos nejen anglické trávníky nakloněny a vidíme super zápasy

Reagovat
Hokaido

super video

Reagovat
smazaný uživatel

jn parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa naozaj raz ovládne svet

Reagovat
SunFells

Reagovat
cubazi

Live is Live. Pome LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by som stavil dolár na to, že Benteke pôjde sám na bránu a kráľovsky to tam zavesí

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo, že dá hattrick... ale přál bych mu to, za ty kecy na jeho osobu od místních scouserů

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Bublinkyyyy bublinkyyyy už lítajííí

Reagovat
smazaný uživatel

Stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak vraj sa ideme porozpravat s tonym o nabrym, a tiez som cital spekulaciu ze by s haydenom mohol vratit aj akpom, ktoreho nemaju fanusikovia bars v laske, ja by som bol za to aby siel hostovat iwobi a akpom zastaval jeho miesto, bol by menej na okrasu a viac pripraveny hrat

Reagovat
Mastný Chobot

Akpomičku fans na twitteri chválili dosť, čo som videl

O Ňabrym, nech sa ani nebavia, ten nech ide hneď naspäť.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze to stretnutie bude vyzerat tak, ze pride za pulisom, nic nepovie, da mu facku, zoberie si serga pod pazuchu a odide

Reagovat
Mastný Chobot

a je späť

Reagovat
smazaný uživatel

ste ma vyhecovali

Reagovat
Lacko_Boh

coach Carter

Reagovat
Lacko_Boh

prepač za neskorého biggrina, jedol som

Reagovat
SunFells

Chválili ho po dobrém úvodu, ale pak se třeba při střídání choval jak spratek a tím fandy třeba moc nepotěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

s ním by si dali own goal leda jak minule

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč jsem to napsal sem, mělo to být na pod jenkinsonem

no nic, seru na to

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si chcel reagovat na mna, tak som to ako own goal myslel

Reagovat
Lacko_Boh

Transformacia z vtipného chalana na futbalového experta dokončená. Nahrajte titul prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu vyssie som napisal 2 srandy

Reagovat
Mastný Chobot

Kubo má občas také záblesky, keď otvorí twitter raz za polroka, on sa vráti späť zas.

Reagovat
Lacko_Boh

čítaš v nom jak v knihe

Reagovat
Mastný Chobot

s Kubom som ja dodnes veľmi dobrý kamarát. Stále spolu chodíme na ryby.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vrabejka

Preview 20. kola West Ham - Liverpool FC

Dnes po obědě čeká Reds velmi těžký souboj na Upton Parku proti 8. West Hamu.

Půjde tedy o přímy souboj o 7.místo

Musíme myslet aj na nadcházející zápasy. Hlavně na ten příští. Už v úterý hrajeme semifinále Fa Cupu proti Stoke, takže je možné že Klopp udělá nějaké změny oproti minulemu zapasu.

V posledním souboji s West Hamem jsme prohráli ještě pdo Rodgersem 2-0 tak doufám, že to hráči napraví a vyplení Upton Park

Kapitán Henderson si obnovi lzranění paty takže nebude k dispozici na dnešní zápas. K němu se přidají Gomez, Ings, Sturridge, Skrtel, Allen. Flanagan.

Hammers bude chybět jejich nejlepší hráč Payet takže by to mohlo být snadnější.

Očekávám dobývání branky West Hamu. Doufám, že stoperská dvojice opět dokáže že je nejlepší v celé PL a věřím že Benteke bude tentokrát v efektivitě 100%

Tip 0-2 - Benteke, Firmino

Zápas začíná ve 13.45, živě ho vysílá Digi Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham má takisto super pesničku

Reagovat
Staenly10

Stream na nás máte?

Reagovat
Melda

Pánové, máte někdo link na Liverpool?

Reagovat
Melda

Jménem mým i jménem Tomíkovým díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A je tam

Reagovat
tomasinho

Clyne na Glena

Reagovat
tomasinho

Na Morena asi zřejmě faul no.

Reagovat
R22

Omg a Lucas na něj jen čumí jakou dobu, kokot fakt

Reagovat
Whitemedia

goooooool

Reagovat
Miguel19

Na Morena ale asi faul...

Reagovat
fff

Z opakovavcky sa mi zdalo, ze loptu trafil. Tvrdy zakrok, no faul asi nie.

Reagovat
cubazi

Tak minimalne mala byť hra prerušena dpc

Reagovat
fff

Ak to neposudil ako faul, tak podla mna vobec nemusela byt prerusena.

Reagovat
Miguel19

Nešlo o hlavu, tak nebyl důvod...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Antonioooo

Reagovat
fff

Skoda. Faul to nebol, no chapem ze to prijemne nebolo. Moreno chybal, Clyne tam potom musel sledovat v podstate 2 hracov a ten center bol fakt dobry... Hoci samozrejme ubranit sa to dalo aj lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to právě podle mě byl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Mne sa zdalo, ze tu loptu trafil. Tvrda hra ale mne sa to zdalo takto. Musel by som si este raz pozriet tu opakovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham vy kurvy faul na Morena pri ich sestnastke ale zakopnut loptu do autu im nic nehovori.. za toto zjedia kokot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cubazi

By skapali všetci do jedneho

Reagovat
smazaný uživatel

skludni hormon kamosko,rozky lacnejsie nebudu :D

Reagovat
smazaný uživatel

budu a uz aj su...

Reagovat
smazaný uživatel

never tomu,uvidis po marci ako sa vsetko zdrazie

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

kurva

Reagovat
fff

Pamatam si ako prve zapasy bol Benteke uplne dominantny vpredu vo vzduchu. Posledne zapasy v tomto uplne iny hrac.

Reagovat
Miguel19

Ta byla výživná.

Reagovat
pingla

Když ti štěstí nepřeje....

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson nehraje, tak to snad ukopou...

Reagovat
SunFells

S ním by je přejeli, bez něj to snad nějak ukopou.

Reagovat
Counter

Tos napsal krásně. Zbytečně si přidělávají potíže, ale snad to nějak dají.

Reagovat
Coutinho10

ufff ta Lanziniho strela ...meli by se probrat...az na Ibe strelu kousek vedle nic moc

Reagovat
fff

Keby tak nasi krajni hraci mali tak nebezpecne centre ako Creswell.

Reagovat
Miguel19

Z opakovačky jasnej faul. Moreno tam ještě stihl dát nohu, tak ten hráč nemohl hrát balon...

Reagovat
EXoRcIsT

to je jedno ci to bol faul Liverpool moze byt rad ze to uz nieje 3-0

Reagovat
fff

Teraz som to videl este raz... Zrejme to faul bol. Fakt to bolo tak rychlo a na tesno, ze tazko nejak mat rozhodcovi za zle, ze to nevidel.

Reagovat
EXoRcIsT

Creswell by mohol ist aj do lepsieho teamu

Reagovat
smazaný uživatel

do united ne?

Reagovat
EXoRcIsT

nie preco United uz maju LB

Reagovat
vodka

špatně brání, ale centr má skvělý....

Reagovat
vodka

ale rozhodně Cresswell > Rose

Reagovat
pingla

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas už prasí

Reagovat
Hokaido

Neví někdo, kdy se stalo tohle?

http://i.imgur.com/h1RKA5U.gif

Reagovat
mojmira

nezvládá

Reagovat
Horcmen

tak podle znaku Alkmaaru někdy v letech 2005-2009

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Lucasi ty jsi hovado

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson by uz z toho zavesil

Reagovat
Horcmen

Ať to bylo jak chce, Madley snad v každém zápase, co jsem viděl, pískal strašně.

Reagovat
cubazi

Nehnevajte sa namna ale toto musi utočnik využiť aspon strela... Benteke je uplne nanič hrač

Reagovat
tomasinho

Benteke perlí zatím

Reagovat
smazaný uživatel

ten Benteke je hroznej dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke ty vole, to je masakr.

Reagovat
cubazi

to je na srdcovy infarkt, na toho hrača sa jednoducho neda pozerať

Reagovat
Whitemedia

Jak může být útočník v PL takhle zpomalený

Reagovat
cubazi

Ibe nevie ani spadnuť v 16ke... ach bože čo Vás vtej škole učia

Reagovat
smazaný uživatel

Zaměřte se na chvíli na Antonia (#30) z WHU, to je neuvěřitelně dřevěnej tragéd, bez bez positioningu, bez workrate

Reagovat
telka11

Zatim dal jenom gol po sprintu pres cely hriste a nahral Valenciovi v protiutoku do golovy pozice. Zero workrate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho výpomoci v obraně sis všimnul? Highlightem jsou jesličky, které se sotva šouraly, přesto prošly (na velkém vápně).

Reagovat
telka11

To sice jo, ale treba ten zakrok na Morena u rohovyho praporku pred golem delal taky on. Sice asi faul, ale za dvacet vterin stihl zachranit ztratu a potom dat o 90 metru gol. Vidim ho podruhy, ale pracovitej mi teda prijde. Drevo mozna, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi určitě faul, ale jo, toho jsem si nevšimnul.

Reagovat
smazaný uživatel

on stál skoro 10 mega ?

Reagovat
vodka

dneska to sleduju tak jedním okem, ale předtím mi přišel právě celkem běhavý....

Reagovat
smazaný uživatel

Běhavý jo, ale chodí do obrany akorát stínovat a pak jsou z toho problémy, Moreno si tam dělá, co chce. Že běhá dopředu, to se mu snad jako křídelníkovi nemůže přičítat k dobru, to je povinnost

Reagovat
vitasrp

Jinak Klopp se na tý lajně už poněkolikátý chová jako slušnej šílenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky by teda nemuseli zdržovat už takhle v prvním poločase a hrát radši normálně dál fotbal.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, nejdřív předstírá zranění a Bilić to korunuje tím, že ho vystřída. Svině simulantský

Reagovat
tomasinho

Ono he těžko ho naložit na nosítka a odnést no. Místo toho tam dvě minuty sedí, pije si vodu a nehraje se.

Reagovat
tomasinho

je těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, mluvím přesně o tomhle zrovna.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
cubazi

To je masakej dpc West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy ma Firmo tak zlé strely ?

Reagovat
Feind

tam se taky hovno hraje vic casu nekoho osetrujou

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe má tiež solídny problém so spracovaním...

Reagovat
smazaný uživatel

Za první poločas byl nejčastěji na obrazovce lékař west hamu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza by byl zazrak.. Fakt na ne nemame v nicem

Reagovat
Infernoqt

máte větší budget

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pigeon

Dlouhe auty jsou paradni

Reagovat
fff

Lovren tento rok nas najlepsi stoper. Akonsa veci menia

Reagovat
vodka

benteke

Reagovat
Harakan

Lucas

Reagovat
EXoRcIsT

ked chce nieco Liverpool uhrat Lucas musi ist okamzite dole

Reagovat
Orlandiiik

koleno máš na tribuně ty kokote

Reagovat
Hai

Lucas ty kkt už vypadni nemáš na to

Reagovat
cubazi

Lucas skoro mi vypadol čapík

Reagovat
tomasinho

Škoda Emre, ale dobrá střela

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswell jak tancoval

Reagovat
smazaný uživatel

Preco tam je take ticho, jak na Pasienkoch

Reagovat
smazaný uživatel

Preco tam je take ticho, jak na Pasienkoch

Reagovat
minoLFC

mno....

Reagovat
fff

Ale kurva uz.

Benteke nevyhra pomaly ziadny suboj dnes vpredu.

Reagovat
cubazi

Benteke je 30milionov vytretých v hovne

Reagovat
smazaný uživatel

takových je ve vaší přestupové politice posl. let hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som. To sa ešte možno bude dať utrieť.

Reagovat
afc

Marek Skacik povedal,ze ich pomaly zacina splacat,tak co trepes?

Reagovat
Melda

Taky jsem si toho všimnu.

Reagovat
smazaný uživatel

V 48 minute som prisiel na to ze hra Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Lucas a Benteke, to jsou dvě noční můry

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude 2:0 muzeme bejt radi.. Po zemi hrozny chyby, teren je asi fakt hroznej.. No a vzduchem to vazne nejde, Benteke snad nevyhral ani jede. Souboj to je k placi.. No a lavicka? Nevim no

Reagovat
J0EL

Benteke nevyhral snad jediny hlavickovy suboj

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, co si vždycky říká Klopp když musí postavit do zákl. sestavy Lovrena a Sakha Jinak nedá se hrát na vítězství, když máte v týmu Bentekeho a Firmina, kteří na Silvestra museli prokalit noc. Jo, a Lucas, jak je možné, že se tam furt drží? Však nemá ani Championship Každopádně Benteke a Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

A Coutinho asi sedí na lavce, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je dneska jeden z těch našich lepších hráčů, ikdyž je to i tak pořád špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch ofenzivních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je uplne mimo. Od utočníka očekávám jiné kvality než jen rozehrát balon na volného spoluhráče.

Reagovat
R22

Reagovat
vladis271

čo je?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
telka11

Ne, uz jenom za to, ze pred sebou mel gol jako na stribrnym podnose a bal se jit do skluzu. Z Poolu zatim jenom Lovren a Can za neco stali.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

13: Old Trafford has seen just 13 league goals this season - fewer than any other ground in England’s top 4 divisions.

Reagovat
Dawon

defenzivni dominance

Reagovat
EXoRcIsT

to nie je defenzivna dominancia to je len neschopnost dat gol

Reagovat
Dawon

jo?

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
frank

Gól je nadstavba

Reagovat
vladis271

Fuj, neskutočná banda priemerných drevákov. Je hanba, že taký hnoj hrá za Liverpool. Z pohľadu na to, že kapitánsku pásku má Lucas Leiva mi je normálne fyzicky napiču. Firmino je ultratragéd, koľko bude trvať kým si zvykne na ligu? Už ma to s ním nebaví. Dole a dať tam Lallamu. S Bentekem sa brejkový futbal hrať nedá, pretože na prvých piatych metroch ho predbehne aj hendikepovaný slimák ťahajúci za sebou vo vleku 140 rokov starú korytnačku. Neskutočné aký je neuveriteľne pomalý na profi futbalistu. Díky Rodgers, díky FSG, díky zaňho. Ukázalo sa, že chváliť obranu po 2 zápasoch je veľmi prezieravý krok, že.

Reagovat
smazaný uživatel

banda dřeváků to je

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial

Reagovat
dantetomas

Lallana ci Firmino? Nemas to za jedno?

Reagovat
vladis271

Mám, ale treba skúsiť niečo zmeniť v polčase.

Reagovat
dantetomas

Lenze prichod Lallanu nezmeni nic. Leda ze by sa udelovali znamky ako v krasokorculovsni. Za ti svoje spiraly a ritbergorv by Adam nejake body nazbieral

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

tie metafory a metonýmie, to je tvoje

Reagovat
smazaný uživatel

breakovy futbal hraje teraz west ham..nam uz nepomoze nic.. snad iba Kloppov poriadny polcasovy preslov aby sa zobudili

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Marika Gombitova je rychlejsia nez kopytak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

140 rokov stará korytnačka může být i celkem mladice, ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby zacala najlepsia liga sveta. 16:00 barcenske derby.

Reagovat
EXoRcIsT

co tu otravujes nikoho to nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

jak to dneska tipuješ? myslíš, že konečně doma zaválíte???

Reagovat
EXoRcIsT

asi ano

Reagovat
M0rb1D4S

A od takových keců tady máš preview pro PD.

Reagovat
dantetomas

Derby s vysledkom 5:0? Super

Reagovat
Coutinho10

skoda ty strely Cana do brevna...jinak je to zatim pomaly...nejhorsi je, ze ani na lavce neni nikdo, kdo by to mohl nejak rozhodnout

Reagovat
dantetomas

smiat sa ci plakat?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje. Naraz.

Reagovat
R22

jinak Coutinho už dlouho hraje hluboko pod svůj standard..a dost mě na něm už točí, jak kdykoliv má za vápnem míč, furt se snaží jen střílet, nehledě na to v jaký špatný pozici/špatnym úhlu je..

Reagovat
smazaný uživatel

Nathaniel Clyne has completed 42.9% of his passes so far vs. #WHU.

Tohle je taky slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš negativně či pozitivně?

Reagovat
Ángel di María 22

A ty se ptáš vážně nebo z legrace?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jak asi

Reagovat
smazaný uživatel

a co? Creswell ma 47

Reagovat
smazaný uživatel

ale 3 klíčový přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

to zas jo

Reagovat
M0rb1D4S

Liverpool nás v tom nechcce nechat samotné, ale nebojte, my se zitra vrátíme tam, kde letos patříme.

Reagovat
Ángel di María 22

To je prostě tak zoufalá situace, když klub jako Liverpool postrádá tolik kvality, co by, aspoň podle mě, zkrátka měl mít.

Teď už asi jediný, v co mohou doufat, je to, že se KONEČNĚ bude utrácet smysluplně, protože s timhle, ať je Klopp kouzelník jakej chce, víc než EL neukope, bohužel i v tý letošní tragický výkonnosti ostatních klubů v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Se není čemu divit, když tam hrají v zákl. sestavě tragédi jako Lucas, Lovren, Benteke, Sakho, Moreno. Vlastně celá sestava skoro

Reagovat
vladis271

mne to pripomína káder s hráčmi ako Spearing, Jovanovič, či to LB čo ho priviedol Hodgson, už si nepamätám na meno.

Reagovat
smazaný uživatel

Konchesky. A Ngog v utoku.

Reagovat
cubazi

Ale vtedy sa aspon dalo zasmiať toto je číre zufalsvo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa nesmial ani vtedy

Reagovat
R22

a ještě nezapomínej na Poulsena

Reagovat
smazaný uživatel

No to je další hloupost.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo, aké má Benteke pokyny od Kloppa.

Všetko rieši z prevej(to aj chápem celkom, že sa nemazná s loptou) a okrem výšky nemá tímu ako pomôcť.

Reagovat
fenixLFC

on musi riesit z prvej lebo druhy dotyk a zvysok unho stoji za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň je na koho sa vyhovoriť. Viď hon na Bentekeho. Že pod ním hrá banda drevákov je nepodstatné. Hlavne ten úbohý výkon pod Kloppovou taktovkou hodiť na niekoho, len nie na Kloppa samotného, on je nedotknuteľný...

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten tým prostě nemá kvalitu v tuhle chvíli, s tím se nedá nic dělat. Každopádně si myslím, že Klopp to dokáže vyčistit a dát do pořádku, jen to chce čas a trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by mal Klopp začať hrať s touto bandou to, na čo aj reálne majú.

Reagovat
Gareth Bale 11

No, ale on s tím, ač to zní třeba blbě, hraje na co teď mají. Na LM to není a hrají o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím nejaké výkonnostné požiadavky, nie tabuľkové umiestnenie.

Reagovat
Gareth Bale 11

Když to je asi taky těžký, každý trenér má svůj vlastní rukopis a chce aby ta hra nějak vypadal. Snaží se hrát pořád to samý co jinde, ale tady to prostě furt vázne na hráčích, bohužel. Spíš je asi problém, že ten tým je v tuhle chvíli průměrný, ale fanoušci mají moc vysoký očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Samý stížnosti na Bentekeho, ale když je špatně využívanej tak se není co divit..nejsilnější je v 16ce, tam měl ale jen 2 doteky za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Ježe on ani nemaká. Sere na to.

Reagovat
smazaný uživatel

To si má aj prihrať na gól alebo čo od neho vlastne čakáš?

Reagovat
cubazi

Ty asi nepozeraš ten samí zapas čo my...

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne nie

Reagovat
R22

on přišel jen trolit, lepší nereagovat na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ok! Tak idem s davom. Benteke hrá hovno

Reagovat
smazaný uživatel

proto to říkám on je hráč do 16ky není to žádnej dříč, dej mu balon do vápna - tam je platnej a dá góly, ale jeho přístup neobhajuju

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když se koukám na WHU tak je Noble famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Čest výjimkám, ale po odchodu Lanziniho a do příchodu Payeta můžeme dneska najednou na hřišti sledovat asi nejvyšší možnou koncentraci dřeváků, jakou PL může nabídnout.

Reagovat
vodka

to je teda kravina, WBA hraje mnohem dřeváčtěji...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, WBA-WHU bude horší.

Reagovat
cristiano.K.

ten výkon je strašnej, v podstatě až v nastavení došlo k nějakému soustavnému tlaku. Ve vlastní vápně jsme snad nevyhráli jedinej souboj, mimo naše vápno to není o o moc lepší. Obrana šílená. Není koho chválit a takřka ani co změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Klopp musí bejt strašnej sadomasochista větší trest než jít trénovat Liverpool si nemohl vymyslet - klub s průměrným kádrem, ale s fanoušky, který mají nereálný očekávání a do ligy, kde je strašně těžký se prodrat mezi první čtyři natož ji vyhrát - jak sám prohlašoval, že má v úmyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho uplne chapem. Niektorych ludi ovela viac lakaju vyzvy ako pohodlie a istota. A zvlast ak mal predtym nejaky vztah k tomu klubu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho by se na ty střely už měl vysrat.

Reagovat
R22

je na přesdržku s nima už

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

akurat proti nam sa ten magor musel dvakrat trafit

Reagovat
vodka

bentekeee

Reagovat
tomasinho

Benteke

Reagovat
R22

Benteke, to už neni ani vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Chudobnému aj z hrnca vykypí...

Reagovat
Infernoqt

Benteke. Kua, takovýmu hráči musí být všechny kluby vdečný. Bez něj by Liverpool attackoval top4.

Reagovat
fff

To uz si seriozne robi Benteke picu.

A takto nezluftoval v tejto sezone prvykrat. Ani druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

toto zahral naozaj aj Baloteľa.

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme, to tam spadne!

Reagovat
smazaný uživatel

spadlo

Reagovat
cokoliv

Lallana za bentekeho a firmino na hrot, nebo tam na ten hrot může jít běhat klidně lovren

Reagovat
cubazi

Lovren si neprebral to ho koňa a koň dal gol. Ale lepšie je mať v mužstve takeho koňa ako čiernu opicu ktora viem len len jedno....byť čierna. Dovidenia priatelia pre mna to už nema zmysel pozerať. Aj utrpenie Krista malo koniec, kedy však nastane koniec tomuto ??

Reagovat
cubazi

sorry nemala byť reakcia

Reagovat
fff

Dalsie dva prehrate suboje a v priebehu 30 sekund.

To v com ma byt dobry mu nejde a v com je slaby, to sa medzitym nenaucil robit. Vysledkom je toto...

Reagovat
fenixLFC

inak je smutne ze smerom dorpedu hrame presne to iste co v poslednom vzájomnom zapase..vsetko tlacit stredom ako burani proste....ked sa k tomu prida firmino ktory nevie presne prihrat a benteke ktory je totalne k hovnu a presne toto by mali byt jeho zpasy tak to vyzera ako to vyzera...a clyne je fakt tuto sezonu horsi ako hlen

Reagovat
EXoRcIsT

Carrollllll

Reagovat
Infernoqt

Caroll. No jo, kam se hrabe Benteke.

Reagovat
pingla

Caroooooooollll

Reagovat
I am Mancunian

kopytoooooppo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Kloppo

Reagovat
vodka

Carroll > Benteke

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Hotovo.

Reagovat
Mimalu

traktooooooooooooooooor

Reagovat
Mimalu

úplně neobsazenej

Reagovat
EXoRcIsT

chudak Clyne jak tam ostal sam

Reagovat
smazaný uživatel

to byl pekny gol

Reagovat
Nikikrew

Kokos fakt nechapem preco je tu taky hejt na Benekeho, ste fakt ako mali

Reagovat
fff

Ok preco ale kurva zas, rovnako ako pri prvom gole, boli na Clynea 2 hraci?

Reagovat
R22

a kam Moreno od toho hráče běžel zas..ho tam nechal samotnýho, si mohl vklidu odcentrovat..

Reagovat
I am Mancunian

#MUFC De Gea, Young, Jones, Smalling, Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger, Mata, Herrera, Martial, Rooney.

Reagovat
I am Mancunian

blind rb

Reagovat
kiwwi

na to si dosiel jak?

Reagovat
I am Mancunian

lb samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

zle pismenko, nepochybuj o mne palino

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem, si schopny vymysliet si hocico, len aby si mohol zhodit nieco s United

Reagovat
I am Mancunian

sak to nie je zhadzivanie, len ho tam nerad vidim, jemu to ide najlepsie na stoperovi tuto sezonu, to, ze tam nemame koho ineho dat, je uz ina vec..

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo je dokedy out?

Reagovat
I am Mancunian

vcera spominal, ze shaw, valencia a rojo dlhodobo out, tak tipujem, ze aspon mesiac este urcite

Reagovat
EXoRcIsT

pekna zeby konecne bude LVG pravidelne davat hrat Herreru

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
Busby babes

vitezna. teda pokud nekdo da gol.

Reagovat
I am Mancunian

Schneiderlin and Schweinsteiger in midfield for United. Five of last six games they've started together have ended 0-0.

toto je tiez uzasna statistika

Reagovat
kvasha16

defenzivna dominancia

Reagovat
smazaný uživatel

S nimi dvomi to aspon nejak vyzera v tej zalohe

Reagovat
I am Mancunian

si myslel s nimi dvomi a s anderkom naposledy sme hrali takyto stred proti evertonu a minule s chelsea, to nebude nahoda, ze nase 2 najlepsie zapasy

Reagovat
Garbicz

líbí se mi

Reagovat
I am Mancunian

.@ManUtd have had 28 attempts on target in their 9 PL games at Old Trafford this season – only Sunderland have had fewer at home (25 in 9)

dalsia pecka

Reagovat
FUnk

tak tady to takova dominance neni

Reagovat
Pigeon

lol

Reagovat
smazaný uživatel

teď už by se tu řvalo Rodgers ven!

Reagovat
SunFells

Kosc s Nachem zpět v sestavě, jinak stejná jak minule.

Reagovat
Edgewalker

Mertesacker podle všeho oddych nepotřebuje

Reagovat
SunFells

Ten je nepostradatelný

Reagovat
masly008

tak v chůzi se neunavíš

Reagovat
Edgewalker

Taky pravda

Reagovat
SunFells

Ale tobě se daří unavit mě i ze židle.

Reagovat
masly008

to rozveď ať vím co si můžu dovolit a co ne.

Reagovat
SunFells

Tož takové prvoplánové narážky na největšího frajera v lize.

Reagovat
masly008

jako že je per největší frajer v lize,hm vlastně jo.je tragéd a stejně furt hraje.takový náš lukas leiva že.

Reagovat
SunFells

A pokračuješ v tom

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Flamini ještě

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Carroll není marnej, ho mohl koupit Liverpool místo Bentekeho

Reagovat
telka11

BREAKING: Liverpool lining up a 35m bid for Andy Carroll.

Reagovat
Gareth Bale 11

Clyne tam brání asi sám. Jinak, před tím centrem tam všichni běhali jak splašený a Noble sám.

Reagovat
fenixLFC

vazne mi povedzte, v com je ako sucasny benteke lepsi ako carroll?? dnes to vidíme v plnej parade, carroll si na tu loptu aspon nabehne a necaka ze sa len zapichne a ta lopta k nemu pride...

Reagovat
smazaný uživatel

nalejme si čistého vína, obidvaja stoja za piču

Reagovat
fenixLFC

suhlas, ale uprimne, ja medzi nimi rozdiel teda nevidim. obaja netechnicki, pomali, lenze carroll aspon vyhrava vzdusne suboje co benteke po vacsinu doby u nas nevyhrava

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nedal náhodou dva góly, který udělali šest bodů Benteke? si vždycky hledáte fackovacího panáka v tom Liverpoolu předtím to byl Rodgers teď je to chudák Benteke..

Reagovat
fenixLFC

mozem osrat ze dal dva goly ked je inak k hovnu...nebudem niekoho chvalit iba za to ze v zapase spravi jednu vec dobre a inak je k nicomu, toto nie je FM kde ked das gol tak mas vysoku znamku

Reagovat
smazaný uživatel

někdo ty góly dávat musí - dvacet pěkných přihrávek za zápas bez toho, aby dal gól by u útočníka bylo celkem k ničemu...

Reagovat
cristiano.K.

Lucas,Johnson,Lovren oni furt musí do někoho šít

Reagovat
SunFells

Slavil Carroll?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak o život.

Reagovat
SunFells

Nejdražší hráč v jejich historii, dobře on.

Reagovat
Counter

Asi ho nasralo, že nějaký Benteke ho skoro dorovnal.

Reagovat
fff

Ze vahas.

Reagovat
Kluivert9

Kdy že Klopp začne trénovat ten Liverpool??

Reagovat
smazaný uživatel

ked konecne vyhodia Rodgersa

Reagovat
Kluivert9

Už aby to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Ramsey, Flamini - Ox, Ozil, Walcott - Giroud

Reagovat
Nikikrew

Neviem preco ale som si fakt dnes myslel ze bude hrat Debuchy

Reagovat
Lacko_Boh

to fakt neviem najma po tej poslednej tlačovke

Reagovat
Nikikrew

Neviem, nevidel som ju. Len som mal taky pocit ze treba rotovat a Debuchy by to mal zvladnut proti svojim.

Reagovat
Counter

Toho už asi v základu ani neuvidíme. Možná teda v FA Cupu příští týden, ale i to pochybuju.

Reagovat
afc

Dve ostre kridla. Kto sa to tu so mnou hadal,ze bude hravat Campbell miesto Walcotta?

Reagovat
SunFells

Snad nemluvíš o mně, protože pak jsi zas jen dopletený.

Reagovat
afc

Neviem,kto z nas je dopleteny,ale o tebe fakt nemluvim. Bol to chobot.

Reagovat
smazaný uživatel

teď by byli v Liverpoolu za Carrolla rádi hold unáhlený nákup za přemrštěnou cenu a pak unáhlený prodej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by smutnili, hráč stejný, akorát v jiné barvě

Reagovat
smazaný uživatel

za to ze da proti nam gol? to ako kazdy hrac, ktory da proti svojmu byvalemu timu gol by automaticky mal chciet naspat too hraca?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná ukázka jak vyjet z Kloppova presinku..Noble krásnej balon

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Do it for Lucas, skapem

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

captain

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě ani nevypustili Payeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ten rozhodca vyzera ako Sherlockov brat Mycroft

Reagovat
Coutinho10

ja se nejdriv lekl, ze to je Kralovec

Reagovat
tomasinho

Rodgers sold Carroll because he didn't fit, bought Balotelli who is as immobile as Carroll and bought Benteke who is as immobile as both.

Reagovat
fff

Ale fantomas tvrdil..

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v létě investujete svých obligátních 35 mega do Cira Immobile

Reagovat
Orlandiiik

Payet

Reagovat
Miguel19

Si ty náušnice nemůže sundat v šatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

střídání Morena teda nechápu..

Reagovat
pingla

Payet

Reagovat
smazaný uživatel

návrat krále

Reagovat
Hokaido

Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs; Mahrez, Kanté, Drinkwater, Albrighton; Ulloa, Vardy

Opět takhle, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Lovren kope primak

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

ted lallana benteke krasne, skoda, ze to bylo malinko delsi..

Reagovat
kiwwi

Liverpool ma 63% drzanie lopty a 1 strelu na branu...zeby sme to posunuli na nich?

Reagovat
biznizmen

Newcastle (4-4-2): Rob Elliot; Daryl Janmaat, Chancel Mbemba, Fabricio Coloccini (c), Paul Dummett; Moussa Sissoko, Cheick Tiote, Jack Colback, Georginio Wijnaldum; Ayoze Perez, Aleksandar Mitrovic

Reagovat
Feind

ten benteke je hrozny loser

Reagovat
minoLFC

aj kobyla nám dá gól

Reagovat
Infernoqt

To je ostuda, každej centr na Carolla smrdí golem.

Reagovat
fff

Tento zapas uz je v takom stave, ze je uplne jasne, ze dostaneme aj ten treti gol

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Hodte tam ručník!

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO BYLO ZA PREBRANI DPC.. nedavam, srat na to, vypinam, čest

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná výhoda pro Kloppa je, že narozdíl od Rodgerse mu nemaj z toho týmu velkokluby koho vykoupit - kde nic není ani smrt nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas se proběhne k brankové lajně, aby nakonec z ní nechal Cresswella v pohodě odcentrovat To je tragéd ultimátní

Reagovat
Hokaido

Jinak dnes očekávám nějakou nadílku United. 3 nebo 4:0, jednou už to musí klapnout.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
afc

Dnes minimalne dva goly date.

Reagovat
I am Mancunian

dufam

Reagovat
Infernoqt

2 to je zpráva z jakého vesmíru. Tolik šancí si ani nevytvoříme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž tiket s overem a budu ti věřit, že to myslíš vážně

Reagovat
Pipo123

Byť Klopp tak tých hráčov bijem, veľa x zbytočne vystrelili niekde pánu do okien, mať 17 striel a iba jedna na bránu ?

Reagovat
kiwwi

tu píšete Carroll > Benteke ale ze Bentekeho bráni vo vzduchu skvelý Collins a Carrolla pri absencii Skrtela nemá kto ustrážiť už nenapíše nikto

Reagovat
smazaný uživatel

tjn stoperská dvojce Lovren - Sakho je akorát tak pro smích ty by si povodil i Honza Koller co už je x let ve fotbalovým důchodu

Reagovat
vladis271

ale, ale zranenie Martina nie je žiadne oslabenie.

Reagovat
cokoliv

Lallana klasický 4 zasekavacky a pak nahrávka na 2 metry na beka

Reagovat
telka11

Oba tymy maj vepredu kladiva, ale jenom jeden centruje. Benteke neni k nicemu, ale nohama nic nevymysli.

Reagovat
Feind

nohama se dost blbe mysli

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim jen druhou pulku teda....ale kolikrat dostalo Live balon do vapna aspon metr k Bentekemu? Ja ted poprvy...a to stejne k nemu ani neproslo....Bylo to tak i v prvni pulce?

Reagovat
stas87

Olo,kukas hokej?To je zatial mozno este väcsia tragedia ako Liverpool.

Reagovat
Carrick

už jsem moc nevěřil, že srovnají, ještě bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

14-2 strely. To až do plaču je.

Reagovat
stas87

No a jedna z tych strel bolo nahodenie na brankara..to nie je zapas mierneho favorita s celkom dobrym timom ale zapas ako keby hrali Svedsko-Kazachstan.5 a pol minuty ich nepustili z vlastnej tretiny.

Reagovat
I am Mancunian

nepozera, cestuje

Reagovat
smazaný uživatel

Necakane

Reagovat
stas87

Ze to bude tak jednoznacne si snad necakal,ci ano?

Reagovat
vladis271

jasné, že hej. Podľa má dnes to smrdí desinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak hráme ako Japonsko. To je ozaj necakane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to muzstvo nema vobec ziadnu kvalitu odohralo tesny zapas s Ruskom, pride Dansko a skoro ich vyradi, Rusko strasne slaby rocnik, tesne s Ceskom a od Finska nakladacka...Svedsko je uplne inde cele ms, ja som presne toto cakal, nic ine

Reagovat
fenixLFC

kolko uz prehrávame? a vlastne, to nie je dolezite, hlavne ze sme sa zachranili, ved pre nic ine na tie sampionaty ani nechodime

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 po prvej tretine co je este ok, tak neviem, co tu placu

Reagovat
alcantara

Rozhodca nas nastastie lutuje a preto nam aspon daruje vymyslene PP

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali sme 6 minut presilovku a mali sme asi dve strely, ktore neboli propagačné. Stav je ešte dobry a da sa s tym niečo spraviť

Reagovat
stas87

A najväsi rozdiel je len v jednej jedinej veci...korculovanie.Ti svedi si medzi nimi jazdi ako medzi kuzelami,uplne lahucko.Zmeni smer a nasi su v pici.A ked maju puk na hokejke,ani nevyhodi lebo to neurobi vcas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mna skor sere, ze ked ma puk na hokejke, tak prve co urobi je, ze to vyjebe prec, ziadna snaha hrat hokej ani nic

Reagovat
smazaný uživatel

A to, ze nie sme schopní si nahrat puk v presilovke na strelu z prvej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapem ani tu taktiku, ze podme iba branit, vsak to je kurva sanca pre tych chlapcov sa predat. Nevidim rozdiel v tom, ked prehrame 6:0 ale len to odbranime, ako mat snahu nieco hrat, tak ci tak ideme domov, ale takto nikto z tych chlapcov neukazal nic za cely turnaj, stale len branit...trenovali vobec presilovky, ked si nevedia ani pripravit strelu

Reagovat
stas87

Lenze narvat im do hlavy ze sa da aj utocit zabere strasne casu.Bokros je fajn trener,hra na vysledy a tie aj ma ale on sa ich snazi dosiahnut destrukciou,vyhadzovanim pukom a dufanim,ze nejaky gol padne.Cize z dlhodobeho hladiska je to odsudene k neuspechu.

Reagovat
stas87

To je dalsi rozdiel medzi nami a svedmi.Sved rozmysla ako ten puk udrzat,zbavit sa supera ci presne prihrat spoluhraci,nas ked je v takej situacii,tak prve je vyhodit a nestarat sa co dalej.S tymto pristupom nikdy nevychovame hraca,co sa pod tlakom neposere a neodovzda puk.Kazdy svedsky utocnik si veri,to je zaklada.

Reagovat
vladis271

Ved to bolo aj s Fínmi rovnako. Naši nemôžu vedieť korčuľovať lebo ani tréneri mládeže nevedia dobre korčuľovať. Jednoduché ako facka.

Reagovat
smazaný uživatel

A práve preto ma to sere. Bokroš tam radšej nabere projektové nemehla, ktoré nemajú kvalitu a ani potenciál namiesto toho, aby pomohol prospectom k draftu a pobral tam viac mladých. Máme najstarší tím na šampionáte, tak aspoň bránenie by som očakával. Huska nam tam drží rit cely šampionát.

Reagovat
fajdax

Dnes cítím, že United vyhrají a rovnou nějakým větším rozdílem...

Reagovat
pingla

Ta čepka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bilić swagger

Reagovat
smazaný uživatel

Taký kulich chcem aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Co se divíte te čepce? Pořád lepší než jak v ní koučoval zápasy na EURU 2008

https://averagepundit.files.wordpress.com/2015/08/bilic-kiss.jpg

lol

Reagovat
smazaný uživatel

2012 sorry

Reagovat
cokoliv

To mohl Collins rovnou nechat, benteke tam strkal tu nohu zas jak chromy

Reagovat
kvasha16

Live 18 striel a na branku len jedna

Reagovat
smazaný uživatel

mají kocovinu ještě po silvestru

Reagovat
smazaný uživatel

Za jak dlouho by měl Coq znovu hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Noble MOTM

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

respekt

Reagovat
FUnk

Reagovat
Orlandiiik

Can

Reagovat
minoLFC

Can sa furt chová ako kokot

Reagovat
Maresma

ale od nás dnes nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to preboha čítajú Džan

Reagovat
Mimalu

a jaká je správná výslovnost?

Reagovat
Maresma

čan

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to vždy vyslovoval ako Čan.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

protože to je správně?

Reagovat
smazaný uživatel

Sú len dva typy ľudí...

Reagovat
smazaný uživatel

protoze se to tak cte

Reagovat
smazaný uživatel

ja to ctu ken

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fajdax

dobrej roh

Reagovat
smazaný uživatel

Can ven.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Atlético de Madrid

Už jsou spekulace o přestupech Thiaga, Isca i Neymara do Man City Tři nejzábavnější mladý technici současnýho fotbalu, ti prostě musí hrát pohromadě a pod Guardiolou <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

bereme

Reagovat
smazaný uživatel

u vás by všichni tři dopadli jako AdM

Reagovat
Infernoqt

za rok do PSG

Reagovat
I am Mancunian

guardiola nie je LVG jany

Reagovat
Miguel19

To už jsou dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

DeBruyne, Silva, Sterling ČAU!

Reagovat
vladis271

jj určite. A pred FFP to uhrajú ako? Hlavne by som chcel vidieť tú sumu čo by stál stál Neymar.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mě tyhle věci nezajímaj, já to prostě chci vidět na hřišti

Reagovat
vladis271

Tu sa presne ukáže, a na tom aj skončia tie nereálne očakávania na Pepka, že takýto tím snov v PL nemá šancu zložiť.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pro začátek bude stačit, když tam dostane fotbalisty, kteří umí kopnout do balónu a nejsou líný na krok.

Reagovat
vladis271

takých nepoznám, v Liverpoole takých nemáme.

Reagovat
alcantara

Reagovat
afc

FFP by im to vysvetlila.

Reagovat
Hokaido

FFP už to vyslětlilo City.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Welsh Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam už poněkolikátý reklamujou neexistující ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

druha byla

Reagovat
smazaný uživatel

payet

Reagovat
smazaný uživatel

Payet ♥♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Tomka jede

Reagovat
Heisenberg

Výstižnější rozdíl mezi Lallanou a Payetem jsem ještě neviděl.

Reagovat
telka11

Dimitri jako maly kluky

Reagovat
fajdax

payet

Reagovat
Rarášek

Ten je má na háku všechny, šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
JIMMY-PO

fantastická sezóna PL

Reagovat
SunFells

Nejlehčí tríček na světě, který není problém udělat jej i devětkrát za sebou.

Reagovat
vladis271

Z hokeja prepínam na futbal, jedno ako druhé.

Reagovat
cubazi

Ja tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej som vypol, nebavi ma to vobec pozerat na to

Reagovat
alcantara

Skoda, ze ti hraci vobec nic nevedia. Pristup maju, ale tym to konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez - Hodgson - Dalglish - Rodgers - Klopp - Benítez??? kruh by se krásně uzavřel

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nechapem jak si k tomu dosiel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduše potom co vedení Liverpoolu uvidí, že Klopp bude mít stejný výsledky jako předchozí manažeři Liverpoolu tak si řeknou, že Benítez to tam dá zpátky do stavu, ve kterým Liverpool byl než odešel

Reagovat
fff

Vtip teda

Reagovat
fenixLFC

kkt teda

Reagovat
vladis271

Môžme hovoriť až potom, ked Klopp dostane 200 milionov na prestupy v 3 rokoch.

Reagovat
fff

Ako chapem, ze sme na futbalovom fore a teda podpichovanie a vtipky, nejake ten vysmech patria samozrejme k tomu.

No ked sa tu idu ludia smiat na Kloppovi, ktory u nas nie je ani len od zaciatku sezony... To je absurdne

Reagovat
fenixLFC

lenez rodgers dostal za tie tri roky cca 90 mega....

Reagovat
pingla

Jenkinson platí Bilicovi aby hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny nadeje Liverpoolu prave skoncily, Carl

Reagovat
Whitemedia

Jurgen se zrovna příjemně netváří

Reagovat
stiflerovamama

tie nase rohy to tam fakt nie je nikto schopny tam poslat zo stojatej lopty poriadny center ?

Reagovat
cokoliv

Rohy umíme hrat jen proti city a arsenálu

Reagovat
fenixLFC

omg, dejan to si kam bezal

Reagovat
Carrick

Hm, ale to Rusko teda s hodně odřenýma ušima.

Reagovat
Mervin

ten Payet je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se zvedá

Reagovat
stiflerovamama

ale sanci celkom mame

Reagovat
cubazi

Neviem ale tato sezona je zase pasé...nič viac nič menej, dokým nevyjebeme polku mužstva nema to efekt na hráčov žiaden. Proste nikomu sa nechce hrať jebu nato hlavne že dojde vyplata chce sa mi zvracať Zarabaju miliony ale hrať to s oduševnením na maxime ani za Boha ježiša krista nebude, jebem taky fotbal jebem take LFC jebem taky život

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

snahu by som im nevycital, proste su to polena

Reagovat
cubazi

Snaha takto nevyzerá bratu, snahu som naposledy u nás videl na tvari suareza ktorý hral a hnal hračov svojimi vybuchmi do predu, zakričal a nakričal aj na stieviho a stievi zase na ostatných...ked trebalo, dokonca sa pametam ako nakričal na Martina potom ako po sebe zle prihral loptu a z naslednej šance dali hostia gol. Proste jeden druheho.

Jedine čo hrame my je bezsenné prihravanie v okolí 16ky a tvarime sa že utočíme ale takto sa zápasy nevyhravajú. Neviem ale niekedy je lepšie raz presne nahrať hračovy do behu ako 15prihravok v okoli 16 s Lucasom a Milnerom proste niesme Barca nemožme sa tvariť že sme lepší ako super ked kurna lepší niesme...

Reagovat
Hai

Prosim ať už tu příští sezónu nebudou Benteke, Lucas a Milner.

Reagovat
fenixLFC

/ /

Reagovat
13

Benteke by klidně být mohl jako lavičkář, ale posilu za 32 M na ní Kloppo dlouhodobě bohužel nenechá..

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, pošlete do hajzlu hráče za 30m liber do hajzlu po jedné sezoně, ať žije koncepce

Reagovat
R22

Benteke se nikdy do naší koncepce nehodil

Reagovat
smazaný uživatel

a máte nějakou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhazovat peníze za průměráky a dávat si nesplnitelné cíle - pokud to je jejich koncepce tak se jí daří naplňovat beze zbytku

Reagovat
R22

tak minimálně nakopávat balony na útočníka nebyl ani Rodgersův styl ani Kloppův neni..zároveň BR chtěl po hráčích vysoký pressing (jak to pak v reálu vypadalo je už jiná) a stejně tak Klopp ho chce..Benteke je pro tohle k ničemu..

Reagovat
fff

to videl kazdy, resp.skoro kazdy. Rovnako ako ked sa kedysi spominal Bony, tam sme tomu o kusok usli, tu uz nie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

to viděl opravdu každý i Fantomas připouštěl,že za ty peníze se dalo koupit lépe.

Reagovat
fff

Vtedy ma tu kiwwi presviedcal, ze Bony je vlastne rychly hrac, pohyblivy a ma dobru techniku. Prisli spekulacie o Bentekem a mal som uplne deja vu s fantonasom.

Reagovat
cristiano.K.

Bony dřív býval pohyblivý až ted je z něco kulturista co se nehýbe.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je vlastně ta koncepce? čtvrtej manažer za pět let nevypadá jako velká koncepce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hai

Kdyz se tam absolutne nehodi

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lallana, Firmino a aj Mignoleta by som poslal kade ľahšie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FUnk

to abys zacal fandit nekomu jinemu

Reagovat
REPLIKATOR

+ Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu zoufale chybí Škrtěl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

a kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu zoufale chybí tak 9 hráčů do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nie len on

Reagovat
pingla

Noble, Collins, Payet, Carroll Kloppefect

Reagovat
smazaný uživatel

Slaven Bilić. "Jürgen Klopp je pro Premier League velkým oživením. Všechny velké kluby ho chtěly, očekávání jsou tak vysoká," řekl někdejší kouč reprezentace Chorvatska. "Liverpool patří k uchazečům o titul, ostatně jako i všechny týmy v tabulce nad nimi. Pokud dokážou udržet sérii dobrých výsledků, určitě se mohou stát mistry," myslí si. Dobrý mind games Bilič - Mourek by to neudělal lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppovi chýba už len ružová taška podzemgangu

Reagovat
smazaný uživatel

Ted vidim ten Carrolluv gol....to je nadhera kdyz se to umi sehrat...A Andymu to preju

Reagovat
JIMMY-PO

West Ham s Poolom 6 bodov a skore 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatujte na moje slova. Bourne dneska na Leicesteru vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola definícia na katastrofu v podaní Liverpoolu. Individuálne výkony, taktické chyby, proste všetko slabé až nedostatočné. Nechať chudáka Clynea pred oboma gólmi brániť obrov West Hamu, to bolo akože čo? Firmino všetko posral, Coutinho takmer všetko, Benteke by si mal obliecť tretí dres odlišný od WHU aj LFC, Lucas s páskou, Lallanove centre, mená na lavičke...wtf

Reagovat
smazaný uživatel

a Payet za 20 minút ukázal viac ako nosní hráči LFC za celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana ale hrozne nedôrazný. Pár krát založil brejk úplne nepochopiteľnou prihrávkou.

Ibe má fakt problém skrotiť lobdu.

Benteke je Benteke

Firmino sa snaží, ale zatiaľ sa vôbec nechytá.

Coutinha to snáď ani nebavilo....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Viděl jsem jen druhý poločas a ten výkon LFC v něm zas až tak strašný nebyl.. Z obrany mi Smith přišel výraznější, než Clyne, ale bylo vidět, že to je takový horší Flannagan. Lucas fakt nic moc tradičně, už ať se pakuje. Mignoleta chválím, za Andyho gol nemohl a jinak pěkné zákroky. ke golu občas chybělo málo, jen trefit branku případně netrefit jediného blokujícího hráče. Tohle byl v klidu remízový zápas a za vyrovnáním si šli. Moc teda nechápu proč stáhl Sakha a dal na stopera Lucase, protože to mohl rovnou střídat Lucase. Být Bentekem, tak jsem taky nasraný, protože on sice dřevěný lehce je, ale s takovouhle podporou by Carroll nedal také nic. Smith mu to tam například jednou mohl servírovat do prázdné být šikovnější, Lallana také dát o trochu kratší přihrávku a tak dále. Ne, dnes jsme neprohráli jen kvůli Bentekemu jak to tady půlka lidí naznačuje.

Reagovat
cubazi

Proste každy hrál v "rámci možností" ...plačem

Reagovat
13

Tak to zase neříkám, jmenovitě od Coutinha, Firmina, Ibea a Lallany čekám mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Smith není horší Flanagan a Benteke určitě nemá proč být po dnešku nasraný teda.

Reagovat
13

juniorku nesleduju, soudím ho jen podle toho co vidím v áčku. Jít na něj takové centry jako vyprodukovali hráči WHU, tak tam dva fíky dá taky.

Reagovat
fff

Nikto nenaznacuje, ze sme prehrali iba kvoli nemu. Ale hral konsky chuj. Nielen on.

Reagovat
13

Hlavní kritiku tu schytal on.

Reagovat
fff

Pretoze patril k absolutne najhorsim hracom, pricom taketo vykony predvadza takmer pravidelne. Nemozno sa potom cudovat.

Reagovat
cristiano.K.

to vždycky za každých okolností, to nepochopíš

Reagovat
fff

Co je uplna hlupost, ale ok .

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, rozhodně to nebylo jen kvůli Bentekemu. Ta obrana Lucas, Lovren, Sakho byla tragická. Nulová agresivita od nich a bezmoc ve vzduchu. Se Škrtelem by to vypadalo úplně jinak.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

Prosím vás nemáte tady někdo odkaz na digi sport manchester united swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadny není.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo všem jasný, že to nepůjde hned spravit a vyházet ten bordel po Rodgersovi, ale přeju Liveproolu ať se dostane znovu nahoru. Raději hrát o titul s nimi, než s ropou a šejky.

Reagovat
smazaný uživatel

vy hráte odkedy o titul???

Reagovat
smazaný uživatel

My? Od 90tek do roku 2013 a co vy?

Reagovat
smazaný uživatel

než začne sezóna tak o něj teoreticky hraje vždycky dvacet týmů, ale realita pak bývá jiná

Reagovat
pingla

2.1.2016.... Liverpool fans: Next year is ours!

Reagovat
fenixLFC

3.1.2016 united fans: dalsie kolo uz dame gol

Reagovat
Busby babes

neblbni, takove utocne manevry po nas nemuzes chtit...

Reagovat
pingla

2.1.2016 United Swansea 2:1

Reagovat
Bakary3

Má někdo link na Arsenal ? A kde vždycky hledáte ?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Lacko_Boh

na reddite, soccerstreams

Reagovat
Bakary3

Díky všem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tywin Lannister

někdo link na gunners??

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Tywin Lannister

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Rada pro fanoušky Liverpoolu - už si zvykněte, že se z Vás stal klub středu tabulky a radujte se z každé výhry a umístění v top 10 a bude Vám lépe

Reagovat
fff

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

rada do života ako byť priemerný

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsi průměrný a navíc nemáš není třeba si dávat nesplnitelné cíle a pak se kvůli nim trápit... Můžeš si dát jako fotbalista za cíl vyhrát zlatý míč, ale pokud jsi průměrnej kopáč tak se ti to asi nesplní... Pokud seš průměrnej běloch tak asi stovku pod 10 vteřin taky nezaběhneš, ale můžeš si to dávat jako cíl, ale prostě to není reálný...

Reagovat
Pigeon

drtiva vetsina lidi co chteji byt vyborni budou prumerni. Je logictejsi se s tim casto zmirit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme...vyhrajem, ale je skoda, ze to bude zakaleny tim Pavlem. RIP, byl to sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

*zimomriavky*

Reagovat
Lacko_Boh

masťo sa dobre ojebal s tym Chambersom na DM v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel is a GEORDIE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes niekto link prosím?

Reagovat
Hokaido

Už máš něco obstojnýho?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB
Reagovat
SunFells

Srneeec

Reagovat
cubinho

Srna

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel, campbell aj chambers si zasluzili zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Oxicek, nejvetsi borec v soucasnym Arsenalu

Reagovat
gocii

to jo, řikali během poločasu, že za celý rok 2015 neměl ani ol ani asistenci v pl

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

mel vystrelit...

Reagovat
SunFells

Tolik času a hodí mu to jak děvce.

Reagovat
SunFells

Sudí dá výhodu a nereaguje

Reagovat
smazaný uživatel

snim svuj klobouk az uvidim Pera vyskocit na centr

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
bartlu

ramsey vykap

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal out

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo ten Bellerín centruje pravou nohou, keď je ľavák.

Reagovat
bartlu

swag

Reagovat
telka11

Perez tam Hectora solidne nezvlada, vsechno tam projde, zatim parada

Reagovat
Busby babes

Wazzu zatim musi spoluhraci milovat. vzdycky jim da prihravku do bezvychodny situace.

Reagovat
smazaný uživatel

musia byt trpezlivy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

trpezlivi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

no konecne neco predvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase objedná do kabiny pizzu a hranolky, aby si to u nich vynahradil

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney uz minule dobre, dnes zas zatial

Reagovat
Busby babes

ted ten jeden run byl dobrej, jinak docela kazi mi prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud sa niekto v sestastke dotkne a pada na zem,a pritom to nikdy nebolo k penalte ani blizko

Reagovat
One-Real

Tak zrovna u něj nemůžeme vyloučit, že by to mohlo být bez těch postranních úmyslů.

Reagovat
smazaný uživatel

utok slabucky zatial

Reagovat
smazaný uživatel

utok slabucky zatial

Reagovat
Lacko_Boh

a to maju celkom dosť priestoru na sebarealizaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

najma už je navyšší čas aby sa Ox rozostrielal...nie že by mal buduci rok ísť ale už by satal asi z neho Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze kupime fekira v lete a pojde hostovat, musi sa rozohrat, ale nas by stal body

Reagovat
Lacko_Boh

Fekir? kto to čo to ? rozhlad nemam

Reagovat
Orlandiiik

Vardy

Reagovat
Grahf

zase kolosálna mrdka. Hlavne neodvolávať toho kokota na lavičke

Reagovat
Hokaido

OMG Vardy

Reagovat
Infernoqt

hodně, hodně špatný... zrovna dneska bych tu remízu se Swans bral :D

Reagovat
I am Mancunian

1:0 dneska

Reagovat
Coutinho10

Vardy to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

Jamieee

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nedáme gól a ak ho vedenie ani po tomto zápase neodvolá, je to fakt banda klaunov. Nepostúpime do LM a budeme na najlepšej ceste stať sa druhým Liverpoolom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

United prvních několik minut super, teď už jejich klasická sračka..

Reagovat
Busby babes

bohuzel no. Zacatek vypadal slibne, a ted zas des.

Reagovat
Grahf

Ferguson už radšej odišiel, sa na to nemohol dívať

Reagovat
wild

Neviem si predstavit, ze by sme este niekedy pod LVG skorovali..cast tretia.

#LVGout

Reagovat
smazaný uživatel

Villans to už by ani nemalo byť vtipné toto

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade bez karty

Reagovat
Edgewalker

Měl by se uklidnit, už mohl být venku

Reagovat
I am Mancunian

vypisuju pri nasich zapasoch vobec kurz na polcas 0-0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhý zápas si všímám, jak ta prasata z Arsenalu nedostávají jasné žluté karty

Reagovat
smazaný uživatel

theovi tie hubicky este stale ucinkuju

Reagovat
smazaný uživatel

30.minuta a v ziadnom zapase gol zatial LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oh Sunderland

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Zase strasne staticky. Young vyvazi mic ze strany na stred a nikdo neudela nabeh do te mezery za beky. Wzza stoji par metru od nej, okolo 4 protihraci a nehne se...

Reagovat
Mervin

no, po pěkném začátu jsme přešli k celkem sračkoidní hře

Reagovat
Ligter

skoro mi přijde líto, že tu penaltu nepískl

Reagovat
fajdax

jasná penalta

Reagovat
Infernoqt

se nedivím, že náš zápas není v televizi ani... jako nestranný fanoušek bych raději sledoval Esmeraldu než náš fotbal

Reagovat
Ligter

já porno, i za cenu plného bytu spolubydlících. styděl bych se asi míň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

kruh se uzavřel

Reagovat
captain18

Reagovat
Euphael

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

To je celkom zaujímavá stratégia ako prilákať Esmeraldu na Old Trafford. Ona a Stevie Wonder by si možno permanentku kúpili.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to dosiahlo ten level ako za Moyeseho, kedy si želám našu prehru, po ktorej by bolo odvolanie neodvratné. Snáď.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Nie že " " Dnes vyhráme 1-0 po ďalšej nepozerateľnej sračke a nebude dôvod na odvolanie. Zase.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

jeho nevyhodia, uz to pochopte

Reagovat
Infernoqt

spíš mi to zní, jako bys to sám nechtěl ani už

Reagovat
I am Mancunian

pokial ma prist mourinho, tak radsej nech remizujeme kazdy zapas 0-0

Reagovat
vodka

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

ozila to s tymi supakmi zachvilu prestane bavit

Reagovat
Lacko_Boh

tak jeho celkovo futbal moc nebavi, on to hra len preto lebo mu to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si rikal hned, jak tehdy prestupoval

Reagovat
SunFells

Naše britské jádro momentálně vypadá dost komicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáva im šance.

Reagovat
SunFells

Co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain, Gibbs, Chambers.

Reagovat
SunFells

Chambers Pochopitelně. Ox těch šancí měl vzhledem k výkonům víc než si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Chambers pochopiteľne? Dnes tam kľudne mohol byť.

Reagovat
smazaný uživatel

sunfiels ho nema rad

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

on je velky talent, ale zatial sa s nim zameta ako s handrou, vacsinou nehra, a ked hra, raz na rb, potom cb, potom ma intezivny trening na dm, aby si tam zahral jeden zapas a dobre

Reagovat
smazaný uživatel

No niečo podobné som si aj myslel

Reagovat
SunFells

Protože je to střevo, které mělo být vděčné, že se na chvilku omylem dostalo do základu k Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A dokud tam má každý stoper či střední záložník obě nohy, tak by tam být spíš neměl. Možná místo Bellerína by v takovém jednoduchém zápase šanci dostat mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tím do sebe povědomí o Chambersovi nenatřískáš.

Reagovat
smazaný uživatel

len ramsey na to ma

Reagovat
SunFells

To není vůbec pravda. A momentálně by na to neměl o nic víc než kdokoliv jiný tam.

Reagovat
smazaný uživatel

zle som sa vyjadril, len ramsey to dotiahne podla mna tam ako sme si slubovali, plus este chambersovi verim, ale az o par rokov

Reagovat
gocii

přesně na to myslim celej poločas, jak tenkrát všech 5 podepsalo dlouholeté smlouvy a z toho jenko hostuje, gibbs lavičkuje, ox je zralej na hostování, walcott minimálně na lávku a wilshere s welbsem už rok nehrají

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem hrozně, Wenger ven.

Reagovat
fajdax

Martial dobrý dive

Reagovat
Busby babes

pred tou matovou sanci? dyt mu tam vzal nohy ten bek za nim.

Reagovat
fajdax

tak to jsem si nevšiml, já viděl jen jak ho tam někdo jemně držel a on sebou vzal o zem

Reagovat
fajdax

To je pičus ten Cork proč to nedal doprava, šel by sám

Reagovat
SunFells
Reagovat
r.mrazik

tyvoe...hrat doma jen na jedno kridlo a po jedne strane...uzasny...

po prave strane neni mozno se tam dostat,protoze tam nikdo neni...jdi do prdele zelvo i mato

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corosian

Ramsey a Ox maj snad kocovinu

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDD jasne a Colback za stejnej zakrok jak oxlade a hned karta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

zvykej si

Reagovat
smazaný uživatel

joel hra uplne paradne a vzdy ked je sanca ho posadit tak to wenger urobi , toto trosku nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Wengerove ťahy nechápe takmer nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

ox konecne nieco vyriesil dobre

Reagovat
Counter

Jediný, kdo zatím dal gól, je jeden z nejtrapnějších útoků ligy ze Sunderlandu

Reagovat
Lacko_Boh

lopta je gulata

Reagovat
Feind

westham dal 2 jeste pred nima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

jj, myslel jsem zápasy od čtvrté :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to bol vlastny

Reagovat
smazaný uživatel

chyba, Vila si ho raději dala sama

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

teraz uz musime byt na rade aj my

Reagovat
Lacko_Boh

nech bože dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

kym svietilo slnko sme hrali dobre, akonahle sa zatiahlo, hraci uplne prestali hrat, to je velmi slaba mentalita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Walcott je dneska hroznej...

Reagovat
smazaný uživatel

prej dneska

Reagovat
pa3ce

Theo je neskutočne zlý posledné zápasy..

Reagovat
masly008

Reagovat
nani92

odkedy ownymu zrušili ban

Reagovat
pa3ce

neviem si predstaviť, že owny ešte niekedy dostane ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tak hral aj dosť z ľava

Reagovat
Counter

Jenže pak se zas neuvěřitelně ustřelí jak proti ManCity a budem ho velebit

Reagovat
13

pak se vrátí Alexis a na Thea si ani nevzpomeneš.

Reagovat
Counter

Bude hrát na hrotu místo Girouda a zas mu to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
fajdax

Zdá se mi, nebo Smalling hype upadl a je z něj zase jen průměrák?

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

zapasy United uz nepozeeraju asi ani vlastni fanusikovia tak ho nema kto hypovat

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Už naše cisté kontá berieme ako samozrejmosť.

Reagovat
r.mrazik

a dalsi uzasna vec je,jak si ti utocny hraci drzi stale svoje pozice...to kurva neumi nekdo nabehnout nekam jinam v utocne tretine nez kam ho napise zelva na tabuli pred zapasem? desny!!

Reagovat
wild

skor nesmi ako neumi

Reagovat
Busby babes

to maj zakazany.

Reagovat
r.mrazik

asi jo...pravy kridlo supluje bek young...mata beha porad v pice a nikde...schweine taky jak kdyby tam nebyl...

tyvoe,to je zas taktika

Reagovat
vodka

no, hlavně zoufalé bylo, jak tam měl schweinsteiger prostoru jít dopředu, když měl blind balon a on místo toho, aby do toho prostoru mezi útokem a zálohou šel, tak jde pomalu k smallingovi, to je na blití

Reagovat
r.mrazik

oni jsou fakt totalne mrdli ti hraci...

chybi lingard...nebo proste druhe kridlo...

to dneska hrajeme pochcanej stromecek 4321? mata je porad v prdeli, martial si tedy drzi stranu,ale schweine je moc u neho a ander hraje spis pak napravo?

young dostane mic a ma tam jen andera a pak uz jen stopera...

tyvoe...ja bych z toho blil...

Reagovat
fajdax

pochcanej stromeček

Reagovat
r.mrazik

tak at si ho zelva strci do prdele

Reagovat
Lacko_Boh

Peťo bol za tých 10 mega bargain jak vínko, jeden z nákupov sezony v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Report: Thibaut Courtois wants Real Madrid move. Read more at: https://tr.im/sP2pE

Jestli je to pravda, byla by to opravdu kvalitně rozesraná situace od Mourinha.

Reagovat
vitasrp

Thibaut má smlouvu, takže by stejně záleželo na klubu, zda by odešel.

Mourinho to vyřešil nejrozumnějším řešením, s tím třeba já nemám ani nejmenší problém.

Reagovat
Lacko_Boh

*jeden z NAJ nákupov

Reagovat
SunFells

Nepletl ses ani předtím

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey natiahol?

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut uz je zase nastvany, videli jste, jak serval Flaminiho?

Reagovat
Infernoqt

Dneska je opravdu hezky vidět, jak hráči bojují za budoucnost Van Gaala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Potřebovali by pořádně seřvat všichni

Reagovat
r.mrazik

oni zdrzujou jak svine...je osetrovani a on nastavi jednu minutu??

Reagovat
smazaný uživatel

Zase polčas 0-0. Rezignuj ty skurvený kokot

Reagovat
Infernoqt

mno když si k té nule domyslíš trojku, tak drtíme Swansea jasně 3-0, a to už není tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

LVG out

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

jediný Sunderland s námi nectí poločasovou solidaritu

Reagovat
Counter

Counter

02.01.2016 11:46

MU - Swansea 0:0 v poločase

Výdělek zadarmo

Reagovat
nani92

a teraz si predstav tie miliony keby si to dal na každý zápas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ta anglická liga začíná bejt pěkně nudná šest zápasů a padne v poločase jeden gól

Reagovat
Grahf

celkovo ta liga hodne spadla. Neskutočne pretaktizované, skutočného anglického futbalu už je tam minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

skutečný anglický fotbal se hraje od League One a níže - jinak to je samej cizinec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aramaki

Ale ved toto co si napisal sa tyka len ManU

Reagovat
smazaný uživatel

A to je len o góloch alebo čo tu trepeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte raz...*alebo čo tým chceš povedať?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vodka

já si nedokážu představit, že někdo vystřelí někam jinam než do prostředu brány....

Reagovat
pa3ce

Podal niekto polčasové 0:0 na United?

Reagovat
Counter

Samozřejmě

Reagovat
Busby babes

kolik byl kurz?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Thab

2.62, krádež

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Dával jsem to až live, takže možná o něco nižší než před zápasem, ale 2,3 pořád ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Ja neviem prečo si stále myslím, že už to raz musí prestať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG za měsíční plat

Reagovat
PhilipS

na to musel bejt kurz 1.02 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako by na polčasovú remízu mohol byť kurz 1.02?

Reagovat
mikelinos

tomu se říká nadsázka

Reagovat
Grahf

To už zase ich musí v kabine navštíviť saf aby niečo hrali?

Reagovat
I am Mancunian

LVG im ukaze vajo

Reagovat
niflheim

Držení míče jen 55 % ?

Reagovat
Busby babes

polevili jsme, na zacatku to bylo 64.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bez strely na bránu, Newcastle 4 strely.

Reagovat
Busby babes

no, zacatek vypadal slibne, pak to slo zas do hajzlu. malo pohybu vepredu, nikdo neudela nejakej nabeh. Young par dobrych centru, ale ve vapne jen Wazza a nikdo dalsi. to pak je taky tezky.

Reagovat
REPLIKATOR

Gólů jak v italské lize

Reagovat
Hachim Mastour

Snáď to nebude druhý Norwich toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, jaký má Arsenal zase štěstí.

Reagovat
Lacko_Boh

reči o šťastí pod ešte niečo s karmou...pls

Reagovat
J0EL

Coze ma?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Tjn, mohlo to už být 0:0.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Že som ešte tiež nezačal podávať na naše polčasy presný výsledok 0-0. Fakt peniaze zadarmo

Reagovat
biznizmen

Začátek vypadal, že dostaneme zase 7 gólů. Ale postupně jsme přebrali iniciativu a dá se na to i dívat. Ale jestli pošle Arsene do druhé půle i střední záložníky, tak to bude ještě těžké...

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC zatím výborný výkon, v pohybu, rychlý přechod do útoku.. Škoda, že tam něco nepadlo, druhá půle už musí být od Arsenalu lepší...

Wijnaldum na podhrotu a hned to vypadá líp Jinak mi přijde komické, že s Mitrovicem nikdo nechodí při výkopu do souboje - on si dá v klidu prsíčka na spoluhráče a jde se do útoku. To tak hraje Arsenal vždycky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Ano.

Reagovat
Dawon

Uz jsme dali gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Busby babes

gol, gol, tady o tom vsichni porad mluvi, ale co to je? slysel jsem kdysi nejake bajky, ze se to snad obcas deje ve fotbale...

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Ježiši, takové vtípky po Novém roce

Reagovat
I am Mancunian

ked si odmyslis, ze sme nedal, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Dawon

Reagovat
aramaki

Ox, Walcott, Ramsey zatial dnes slabota..

Reagovat
Heisenberg

Příšerný poločas, obrana hraje hodně nízko, naopak zbytek týmu se pohybuje daleko výš, takže tam necháváme hodně místa. To je ještě znásobeno tím, že krajní hráči zůstávají na lajně a nechodí doprostřed, výsledek je dominance Newcastlu v záloze. Výkon bez energie, po úvodních 5 minutách se všichni vytratili. Se zálohou Flamini-Ramsey nedokážeme rozehrát útok, Ozil se nestahuje jako proti Bournemouthu, takže to vypadá ještě hůř než obvykle. K tomu často vznikají situace, kdy jde hráč (nejčastěji křídlo nebo krajní bek) do 3 soupeřů a nikdo mu nejde pomoc, přihrát si, proto taky tolik ztrácíme. Arsenal neumí dobře presovat, ale většinou dokázal aspoň kontrolovat střed hřiště. Když nejde ani jedno, tak to dopadá tak jako dnes.

O poločase Chambers za Flaminiho, ne že by on byl nějaký výborný rozehrávač, ale dokáže potáhnout balon a rozehrát. K tomu by si měli dát všichni 2 hrnky kafe a red bull.

Reagovat
smazaný uživatel

Red Bull čo im chceš ničiť zdravie?

Reagovat
iamek

Red bull <3

Reagovat
aramaki

3-4 situacie, ktore mal Theo a hlavne Ox rozohrat z kridla lepsie a boli by, ak nie goly, tak nebezpecne strely...hlavne tito dvaja ked zacnu prihravat presne, alebo strielat, tak to bude o 100% lepsie.

Reagovat
mario23

link na MU má někdo ?

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
mario23

díky

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Heh tak este ze som ani ten prvy polcas nevidel dufam ze ten druhy bude stat zato a zacnu hrat a skorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC zatím očekávaná výuka, škoda že nevedem

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V 16 zapasoch PL a Champu (16:00) padlo dokopy v prvom polcase 5 golov Hraci mali asi narocny Silvester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Arsenalu sou zatím špatnej vtip. 60K sedících pozorovatelů

Reagovat
smazaný uživatel

Není to také zlé.

Reagovat
kiwwi

I expect nothing and I'm still let down.

tento komentar to vystihuje uplne dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

odkedy aj pre teba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

neuveriteľné koľko zápasov dokázaj Jones vydržať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

darmian na stopera?

Reagovat
Busby babes

blind ne?

Reagovat
r.mrazik

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

taky na to koukam,kdyz hraje blind

Reagovat
I am Mancunian

martialkooooo

Reagovat
I am Mancunian

vyhrame titul, toto bol ten moment v sezone, ked sa to vsetko otocilo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

? co se prave stalo? vidim dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

cech

ramsey fakt nevie rozohravat..skillset ma ale nema psychiku..on ju ma fakt slabu

Reagovat
smazaný uživatel

cech

ramsey fakt nevie rozohravat..skillset ma ale nema psychiku..on ju ma fakt slabu

Reagovat
smazaný uživatel

Martiaaaaaaaaaal

Reagovat
niflheim

martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Mámpiči

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea hra powerplay?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé čítanie

Reagovat
pa3ce

Ty píčo Péťa, ešteže ťa máme.

Reagovat
Grahf

no fasa, lvg si predplatil dalšie zápasy

Reagovat
Busby babes

Co to je? jak se tomuhle rika? Nebylo to proti pravidlum?? Co mam ted dela?

Reagovat
SunFells

Kde je ta obrana?

Reagovat
Heisenberg

Starej dobrej propustnej Arsenal je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo my je melem

Reagovat
smazaný uživatel

Swans okamzite vyrovnat, inak sa tam ten plesnak bude drzat zubami nechtami

Reagovat
gocii

newcatsle zatím s klidem muže říct, že proti slabšímu týmu ještě nehráli v této sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už začněte hrát!!!

Reagovat
iamek

Samozrejme tam spadne jak dame gol. A jak se to vubec slavi?

Reagovat
Infernoqt

Kurva, Martial, takhle kazit Gaalovy statistiky

Reagovat
Busby babes

mel by ho okamzite vystridat.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, Mitrovic na 21 let slusna postava

Reagovat
Orlandiiik

Newcastle dopiče

Reagovat
Minister

zobudte sa ty vole

Reagovat
Nikikrew

Co to ako je?

Reagovat
Ligter

my dali gól a já to minu? co je tohle za svět?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nás bude mrzet.. Mitrovič poslední zápasy pálí šance jak papír

Reagovat
pa3ce

Mesut zase zaÖziloval.

Reagovat
r.mrazik

a nase nejlepsi kridlo je krajni obrance young

Reagovat
vodka

young hraje vpravo ale dost dobre...

Reagovat
r.mrazik

urcite...jen by mel hrat trochu vys...stejne tam pred nim nikdo neni...mata beha porad doleva...kreten

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze Mata se ma stahovat do toho stredu aby tam stahnul toho beka s sebou a Young pak ma prostor.

Reagovat
r.mrazik

bek tam zustava preci

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Blind Basti

Reagovat
Busby babes

Young dneska skvelej.

Reagovat
PhilipS

Nejvíc chybí Coq...ten střed hřiště je hroznej...Dneska zas musí vymyslet zázrak Mesut a hrádek všechno zklohnit...

Reagovat
wild

hrame 3-5-2?

Reagovat
Willy Wonka

Vypadá to na Darmiana na stoperu.

Reagovat
I am Mancunian

volaco take

Reagovat
jacobT

Dnes bude musieť Mesut prihrať na gól sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten Arsenal je strašne marny.... Uz malo byt 0:3

Hnusný nudný autobusarsky futbal, šťastia kopec, defenzivna dominancia, jeden dobrý hráč. Niečo mi to pripomína. Nová cukotka, nový majster PL

Reagovat
Hachim Mastour

nový majster PL K ostatným sračkása nemá cenu vyjadrovať.

Reagovat
kissak

hlavně, že máme sestoupit

Reagovat
Busby babes

Anthony Martial has converted an impressive 29.4% of his chances in the Premier League this season.

Skoda ze mu tech sanci pripravujem tak malo. Ten kluk ma to zakonceni letos fakt suprovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
Counter

Mahrez

Reagovat
jacobT

a ja ho mám ako kapitána

Reagovat
Maresma

Reagovat
pa3ce

Omg a ja som si ho iba pred týmto kolom kúpil do fanty

Reagovat
nani92

tripple captain

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney už v živote nedá gól

Reagovat
Orlandiiik

MAhrez

Reagovat
Busby babes

Mahrez. dik no.

Reagovat
PhilipS

Ox kdyby nebyl angličan tak už v Arsenalu taky dávno není...

Reagovat
SunFells

Reagovat
PhilipS

za rok 2015 nedal v PL gól ani na něj nepřihrál...to mluví za vše..

Reagovat
SunFells

Taky to mluví třeba za to, že polovinu toho roku byl zraněný.

Reagovat
PhilipS

Takovej hráč je pro klub hodně platnej. Co je půl sezóny zraněnej a když hraje, tak hraje tužku....děkuju nechci

Reagovat
SunFells

Šak nemusíš. V Arsenalu je toto častý jev, můžeš se podívat po jiném týmu.

Reagovat
Infernoqt

Jones se zranil nebo to bylo taktický?

Reagovat
I am Mancunian

zranil

Reagovat
vodka

zranil

Reagovat
r.mrazik

takticky zranil

Reagovat
liquicitizen

zranil sa pre Loiusia

Reagovat
iamek

Prodat

Reagovat
vodka

Nobody is particularly happy at the Stadium of Light. The weather is shocking and the game is even worse. Villa look hopeless, Sunderland restless.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje 0:0, Leicester nepromění penaltu - když ten titul nikdo nechce tak mi si ho teda vezmem, když jinak nedáte

Reagovat
Hokaido

pls

Reagovat
Hokaido

Super, Mahréz poprvé od prvního kola jako kapitán ve fantě.

Reagovat
Coutinho10

Mahrez ....jinak muj souper v EF H2H lize ho ma jako triple C

Reagovat
Counter

chudák

Reagovat
Hokaido

ou

Reagovat
nani92

ahoj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

ses ty jo ? hip hop zije

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

bude jeste zajimavejsi duel

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Colo u te ofsajdove pasti uplne v lese, vidi moc dobre, ze to off neni a hlasi se jak prvnacek

Reagovat
pingla

Young Dnes skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Youngyyy

Reagovat
aramaki

Chamberlain down, Campbell up!

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke je novodobý Robin Hood

Reagovat
Hokaido

stejně jako Hammers

Reagovat
Nikikrew

Akoze ten rozhodca je tiez pekny chuj!!!!

Reagovat
jacobT

K tomu mám len dve slová: Anthony Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

uz to začína. Neboj to este date.

Reagovat
Counter

Nic nového, Taylor je šílenec Ale stejně si za tuhle tragédii můžem sami, na toho ňoumu se vymlouvat nejde.

Reagovat
Heisenberg

Angličtí rozhodčí jsou skoro stejně tak špatní jako hráči.

Reagovat
Usty

Sudí Chudák Francis... Skvěle Boruc

Reagovat
Hokaido

Švédsko- Slovensko, to sú jatky

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som väčšie...

Reagovat
fenixLFC

kolko uz?

Reagovat
Hokaido

6, konec

Reagovat
fenixLFC

nechapem naco to vôbec hraju, ist vyhrat jeden zapas a dufat ze nevypadnu snad to raz skonci

Reagovat
FUnk

podte swans a newcastle

Reagovat
captain18

OMG ten Taylor

Reagovat
Busby babes

Wazza pro Swarlose... i kdyz to byl asi spis centr nez lob.

Reagovat
vodka

ale dneska hraje dobre...

Reagovat
vodka

Blind tyto hlavy musí brát....

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocnu sracku hrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gil

Reagovat
jacobT

nech tam dá Gabriela na rohy

Reagovat
Lacko_Boh

fúú skoro 0:5

Reagovat
Side

Co to je kurva za sračku? Člověk dojede dom na druhej poločas, těší se a pak je totálně znechucenej, mám chuť to akorát vypnout. To asi musela být dobrá rychtovaná na novej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nufc mehorazni drevaci... Toľko tutoviek zahodiť.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

však jsou na padáka, ne

Reagovat
smazaný uživatel

konecne joelko

Reagovat
smazaný uživatel

konecne joelko

Reagovat
jacobT

načo tam necháva Walcotta?

Reagovat
Counter

Doteď se šetřil, přece bys ho nestáhl

Reagovat
jacobT

snáď sa teraz pri tej oslave neunavil

Reagovat
smazaný uživatel

Pre pobavenie divákov

Reagovat
jacobT

tí, podľa mňa, ani nevedia, že je na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si stěžuje, že zdržujeme, přitom se třese o výsledek 0:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Anthony

Reagovat
PhilipS

Hurá...Ox po sezóně hostování nebo prodej...šancí dostal dost

Reagovat
jacobT

Reagovat
aramaki

Ale hostovacka by mu prospela urcite

Reagovat
Mada

Reagovat
Heisenberg

Příště snad zas Ox z lavičky.

Reagovat
Mervin

snad ani to ne to už tam musí lépe zahrát i nějaký junior

Reagovat
HalaMadrid_Flx

hezky

Reagovat
Counter

Swaaaaaaaaaaaans

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

stream na arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
vodka

zase dusledek blindovy chyby

Reagovat
Pigeon

kdo chce psa bit...

Reagovat
Busby babes

to uz je trosku zaujatost ne? ok, prehodil ho ten hrac, ale porad tam pak byl jeden hrac na 5 nasich...

Reagovat
I am Mancunian

me nemozme vyhrat

Reagovat
fajdax

gooool

Reagovat
Ligter

tak, a jsme doma

Reagovat
Grahf

nedáš dostaneš

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Koooooooooooooooooooooooooooooooooooooos

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOS

Reagovat
Heisenberg

ZÁZRAKKKKKKKKKKKK

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
I am Mancunian

a trapny arsenal da gol, toto je sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Kosťááááááááááá

Reagovat
Mervin

Kooooooooooooooooooooooooooos

Reagovat
jacobT

ale z totálneho hovna teda

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
iamek

Tahni ty holandska mrdko

Reagovat
smazaný uživatel

kua teraz pride do zalohy gibbs

Reagovat
Heisenberg

Ne že by ji ještě mohl nějak zhoršit.

Reagovat
smazaný uživatel

ved uvidis, uz si neprihrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Koss je Bosssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Asi končím v pohári FPL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

dik, ale ted uz to nechcu kdyz vedete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Kostaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavane. Nič iné si ta banda drevakov ani nezasluzila

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může fanoušek slípek vůbec označovat jinej tým za dřeváky??

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Newcastle jsou drevaci...

Reagovat
Rohlíček

Kossssssssssssssssssssss, Giroud

Reagovat
Orlandiiik

Arsenal

Reagovat
PhilipS

Zavřít..uklohněnou výhru beru

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi! <3

Reagovat
fajdax

škodaaaaa

Reagovat
Minister

KONEČNE

Reagovat
SunFells

Nám to mohlo padnout jen z takové piče. Aspoň, že na tom Koscovi bylo vidět, jak nás strašně chce poslat do vedení, ačkoliv nehraje dobrý zápas.

Reagovat
Edgewalker

Teď to hlavně ubránit, nebo ještě lépe - přidat druhý!

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal holt nemá logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
telka11

Tak sanci meli dost. Kos the Boss to the rescue

Reagovat
SunFells

A Iwobi si půjde zas sednout

Reagovat
smazaný uživatel

jeden gol este dame, inak by ozil nemal asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

jeden gol este dame, inak by ozil nemal asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

To robíš schválne, že sem dávaš svoje komentáre 2x?

Reagovat
smazaný uživatel

ee nejako to nemam pod kontrolou

Reagovat
liquicitizen

tej aston ville niet pomoci

Reagovat
r.mrazik

a kdyby to nejakej debil na hristi nevedel,tak jako si staci stoupnout na levou stranu,protoze jinudy to cely zapas nehrajeme...

co nejakou zmenu ty debile na lavici??

Reagovat
r.mrazik

ok...takze debilove jsou labute...

Reagovat
Busby babes

ehm, na to ze valna vetsina vseho sla pres Younga, kterej hraje vpravo...

Reagovat
r.mrazik

vzdyt tam mel young tak tri mice...jinak celou dobu hrajeme pres levo a prava strana je volna jak svina

Reagovat
Busby babes

http://www.whoscored.com/Matches/959696/Live

kdyz kouknu tady na heatmapu tak mi to tak neprijde.

Reagovat
r.mrazik

jakto? nase leva strana a obcas napravo young

Reagovat
Hachim Mastour

To čo má ten Arsene oblečené?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam progres, nebude to bezgólová remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

martialko a wazzinkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
jacobT

Ale tá záloha Ramsey - Flamini je tragická, tam fakt vôbec nemá kto vyviesť loptu, alebo ju aspoň dostať dopredu na Ozila.

Reagovat
SunFells

Ta absence Cazorly je zásadní. Proto taky na titul favorizuju Man City.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa to zlepsi s el nenym

Reagovat
SunFells

Z toho, co jsem viděl a četl, si nemyslím, že by právě v tomhle měl pomoct a že by s ním Wenger počítal jinam než na Flamiho pozici. A tipl bych si, že před ním bude dlouho upřednostňovaný Flamster, ale je to jen takové mé tušení.

Reagovat
jacobT

Jj, jeho a Coqovu absenciu ešte asi pocítime.

Reagovat
SunFells

Ještě i Saints padnout s Norwichem

Reagovat
Heisenberg

Konec světa se blíží, United 2 goly doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger bez kabátku. sporťák

Reagovat
pingla

Rooooneyyyyy

Reagovat
Grahf

zemiak lol

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
nani92

toto je zlom, titul je náš

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

přepište dějiny United dali dva góly v jednom zápase

Reagovat
Busby babes

Captain fantastic.

Reagovat
fenixLFC

garde vie ze mu ide o vsetko a tak siaha aj po tej najzufalejsej moznosti (doslova)-kozakovi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Na druhou stranu, s ním v útoku jim můžou docela zatopit.

Reagovat
m.sali

NEW YEARS MIRACLE!!!! Wazzzzzzzzzaaaaaaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Rooney

Reagovat
vodka

hm, s McNairem to bude ještě drama...

Reagovat
iamek

Lol Rooney gol . Martial panko

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Shrek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak

Reagovat
Miguel19

Důležitý gól pro nevyhození LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

boha, zase Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

rychlo dajte druhy gol lebo zachvilu sa to uz nebude dat

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
Infernoqt

Martial má opravdu skvělej zrak. Takhle přesně trefit Rooneyho do nohy, aby to vypadalo jako efektní gol patičkou, to nedokáže jen tak někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzaaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Fuchs hezkej roh..skoda

Reagovat
Side

omg zas gibbs...

Reagovat
masly008

kdokoliv bude dneska lepší než theo.

Reagovat
vodka

a Walters

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini

Reagovat
Mervin

Kung-fu Flamda

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

ten Flamini je u*ebaný

Reagovat
vodka

a stoke ted hraje bez DM, nebo CM

Reagovat
smazaný uživatel

Nee year, new me Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Flamstr

Reagovat
telka11

Kdyby tam byl Cisse nebo Riviere, tak jsme bez sance. Ale ted uz to Kieran neprostupne zavre

Reagovat
Coutinho10

Flamini takovy kung-fu

Reagovat
m.sali

blind jako tradičně - skvělý bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Montero sa tvari, ze sa mu moc nechce na to ihrisko.

Reagovat
PhilipS

Flamini je šílenej celej zápas...kdy se vrací ten Coq kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

To si jeste pockas..

Reagovat
Side

to sou nervy tvl

Reagovat
Heisenberg

Vždy je velmi zábavné sledovat Girouda centrovat do vápna.

Reagovat
Edgewalker

Pera by přeskočil i Krytinář, to není možné toto.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mervin

jak můžeš poslat silnější nohou, když máš hodinu času, tak moc na hovno centr jako teď Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

joel skvely, o dva levely lepsi ako ox dneska

Reagovat
masly008

a o 2 než theo dneska.

Reagovat
Lacko_Boh

to obliehanie 16tky je vzdy tak trapne zakoncene zle načasovanou alibistickou nahravkou Ozilovi typu "na,niečo vymysli"...

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

hráči sú rovnakí alibisti ako fanúšikovia, no

Reagovat
Lacko_Boh

no dovol, ja tu idem na titul uz treti rok

Reagovat
jacobT

ty si Özil potvrdzujúci pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kos the Boss

Reagovat
SunFells

Per tam prohrává souboje s Wijnaldumem, Giroud z lajny centruje do vápna ...to je den.

Reagovat
PhilipS

Proč útočíme v tolika lidech se posrali?

Reagovat
PhilipS

nezvládám

Reagovat
jacobT

Lebo Aaron si chce dať gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Aaron s tim sobcenim me neskutecne sere

Reagovat
Side

já se z těch střídání vopíchám

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
Hachim Mastour

Tak toto už je moc.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak toto už je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey chod do riti

1. kde hras?

2. nahravka pred branou nic, zatemni sa mu mysle a musi dat gol, a nedajboze by niekto nenahral jemu

Reagovat
Counter

Přišel Chambers, tak si to dovolit může.

Reagovat
smazaný uživatel

nj isiel vyssie ale on tam stal vpredu vtedy, to mi rpide moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

je to mrdka

Reagovat
aramaki

Keby nahra, je to gol...ale v takej situacii by na jeho mieste nahraval neviem kto, ja nie

Reagovat
captain18

Aaron

Reagovat
bartlu

ramsey vykap

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mervin

to je fakt piča

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseey tak to mame komplet dneska

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale debil

Reagovat
SunFells

Aaaaaaroooon

Reagovat
Side

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ze sezony 13/14 by to proměnil...

Reagovat
Mervin

ty vole, tohle by dal i Kuča

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. placírkou k tyči

Reagovat
Coutinho10

Ramsey

Reagovat
Lacko_Boh

Gott ziskal další den..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Ještě ti dva borci vpravo, co to měli do prázdné

Reagovat
Busby babes

hezky Jonny.

Reagovat
Ligter

DE GEA!

Reagovat
Busby babes

piskej konec.

Reagovat
Ligter

chtělo by to

Reagovat
Counter

Střídající hráči nejlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs nebol tragicky, pochvala, ale bolo vtipne ako ho ozil ignoroval

Reagovat
j_mrazik

Já myslím, že je to jeho oblíbenej decoy.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe stále je to zabiják.

Reagovat
smazaný uživatel

fuu

wojta by dostal gol z toho

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase za Ospiny by to vubec neslo na branku

Reagovat
Pospovič

Jak to tu čtu tak jsem mozna rad, ze jsem dnes v práci a nemusím se nudit u fotbalu

Reagovat
FCSL

Další 3 body díky Čechovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
Mervin

Fabianski

Reagovat
Heisenberg

Čech MOTM nade všema o tolik jak Oxův centr.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
wild

tak to by bol klinec do rakvy

Reagovat
r.mrazik

želva ven!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nieeeeeeee Fabianskiiiiii

Reagovat
Busby babes

ufff, no dulezity 3 body pro nas. ale jinak nic moc. i kdyz druha pule byla chvilema dobra, tak porad casti, kdy to stalo uplne za hovno...

Reagovat
vodka

phew... snad bude jones ok, s blindem na stoperu to bude chtít podstatně zlepšit hru...

Reagovat
Coutinho10

ouuuuuuu twl Fabianski co chybelo

Reagovat
Ligter

JE TO TAM!

LvG vždy jsem mu věřil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pa3ce

Fabianski mohol byť hrdina

Reagovat
SunFells

Škoda Fabi

Reagovat
mojmira

Fabianski

Reagovat
kissak

moc příjemné překvapení ze strany Magpies dnes musím objektivně napsat, že rozhodně nevyhrál lepší a opět se ptám pročpak takhle nemůžeme hrát stále?

Reagovat
PhilipS

YES...MOTM Petr. Záloha zoufale unavená. Musí se vrátit zraněný, co nejdřív. Průměráci Flamini, Ox by se neměli dostat vůbec do základu

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Busby babes

We've already won more points in January than we did in December. It's January 2nd. Incredible.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ale uz ten Olie, jak se presne zapichl do zeme presne v miste , kde videl, ze tu hlavu vyhraje...Skvelej strajkr, sem rad, ze je u nas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně 3 body. Kloppovce sestřelil Carroll takže dnes dobrej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Neska Troll Football jede

Reagovat
smazaný uživatel

Neska Troll Football jede

Reagovat
smazaný uživatel

a ted remizka city

Reagovat
Rohlíček

Sterling pičus

Reagovat
smazaný uživatel

link na City, diky

Reagovat
TopinB
Reagovat
SunFells

Tož už by mohl Ighalo i něco proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť kedy vonku konečne znovu vyhráme s Pelegrinim na lavičke a Aguerom na hrote

Reagovat
vitasrp

Ten Yaya v tom atředu zálohy už prostě dávno nemá být.

Fotbalista je to fenomenální, ale v defenzivní fázi ten tým pěkně ničí. Když za ním ještě hraje ta super stoperská dvojice, tak je to ohromný průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Jsem zvědavý, co Pep s jejich středem zálohy udělá.

Reagovat
Hokaido

On má v součtu strašně negativní vliv na výkony a výsledky. Měl by hrát výš, ale tam zase mají Silvu, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí být jeho poslední sezóna v PL..S míčem téměř bezkonkurenční, ale to jeho chodectví je tak na Ligue 1. Dovedu si ho představit v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

vymenit za Verrattihoma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

neskutečné co předvádíme na hřištích soupeře ,,,,doma 3 goly na zápas a venku 1, teda pokud dnes skórují, hlavně ty poslední zápasy......Snad se to dnes konečně zlomí

Reagovat
vitasrp

Mangala je obrovskej vtip prostě.

Reagovat
Infernoqt

já mám rád černý humor

Reagovat
Mindas

U toho druhého pistolníka je sem tam vidět kvalita a suverenita, ale Mangala je druhým rokem pořád k hovnu.

Reagovat
I am Mancunian

otamendi tiez hodne slaby

Reagovat
vitasrp

Jako v soubojích má taky problémy, ale osobně mi přijde v porovnání s Mangalou jako hvězda, aspoň na míči je suverénní a nedělá naprosto stupidní chyby při odkopech či zpracování míče.

Reagovat
I am Mancunian

ja som prave od neho cakal, ze v subojoch bude vyborny a presny opak, dalsie stoperske sklamanie od city

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Řekl bych, že o něm je to o čase. Zatím nezachytil tolik tempo PL, a proto je v soubojích často pomalejší a měkčí. Ale řekl bych, že půjde nahoru a jsem přesvědčený, že vedle Kompa by jeho výkony byly o parník lepší. U Mangaly pomalu házím flintu, a to jsem mu věřil, že potřebuje jen čas. Asi to v tom klukovi fakt nebude.

Reagovat
BrainBlender

Přesně takový pocit z těch dvou mám i já z těch 2-3 zápasů, co jsem viděl. A z hodnocení na EF.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

měli nechat finy s kanadou

Reagovat
Coutinho10

skvelej match...takovej sem dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, Raheem Sterling 49 milionu liber Tragéd, který neumí zpracovat ani míč

Reagovat
smazaný uživatel

Watford

Reagovat
I am Mancunian

ten arsenal fakt urve titul

Reagovat
Hokaido

OMG kolik je za own goal ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

-2 nebo -3

Reagovat
vitasrp

Zaslouženě. Ale být trenérem, tak si za takový gól snad vystřelím mozek z hlavy. Nejenom, že je to děsně laciný, ale neumím si představit, že by na takový způsob rozehrání Pellegrini svý hráče neupozornil, když to samý Watson zkusil v minulém kole.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? On si odkroutí pět měsíců, pobere plat, pak mu přijde dalších několik milionů na ucet za předčasné odvolání, a půjde v klidečku na dovču Pellegrini to má u prdele. Stejně jako většina hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle názory mě docela rozčilují. Když tomu týmu něco chybí, nedaří se, tak to automaticky neznamená, že nechtějí hrát.

Reagovat
m.sali

jo, jako třeba Rondovo poslední zápas za Dallas

Reagovat
Coutinho10

Watsoooon Goooaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
m.sali

navíc je tam ještě plus, že to neni náhoda, ale že to tak chce kopnout

Reagovat
Coutinho10

jj ted z opakovacky vidim, ze to Kolarov este liznul, ale to uz je jenom detail

Reagovat
Pospovič

City jsou venku marni, budou rádi za TOP4

Reagovat
Coutinho10

Sterling dolu

Reagovat
smazaný uživatel

lol hraci WAtfordu jsou rychlejsi i na zemi nez Bony

Reagovat
Mindas

Knock knock knock, Pelle!

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi s Mangalou

Reagovat
smazaný uživatel

*Fernandinhem

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya...

Reagovat
diastan

sypejte 2hý

Reagovat
SunFells

Yaya klasik

Reagovat
kiwwi

ciboha ten Yaya tie wondergoly taha z rukava jak keby nic

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya tvl...

Reagovat
vitasrp

To je prostě jasný, že ten chlap pak trefí něco takhle neskutečnýho..

Reagovat
Switchback

Wow, to je čuně

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Capoue skodaaa, ale hezky prosel

Reagovat
Whitemedia

Dnes není můj den... zapnu MU-Swansea, zasměju se United a Rooney dá o 20 sekund později branku... teď mrknu na livesport, City prohrávají hahahahihihi, tak to zapnu a co nevidím.. Yayu, jak dává branku.. PL

Reagovat
Miguel19

Však to je dobře. Jediní kdo může sebrat Arsenalu titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

Wow, krásná hlava

Reagovat
Minister

Reagovat
Miguel19

KUUUUUUUUUUUUUN

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvysyni

Reagovat
smazaný uživatel

Aguerovi to nejde nepriať

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, oba góyl zadarmo, moc se tam obránci teda nesnažili...

Reagovat
GeneralGoat

Jako jedinej skákal, šílený

Reagovat
Pospovič

To je Škoda, mohli to uz dotáhnout aspon na remízu

Reagovat
diastan

tak nakonec v suchém

Reagovat
Ángel di María 22

Cityyyyy To je moc dobře.

Reagovat
SunFells

Docela škoda, ale stopeři Agüera bránili teda hodně svědomitě ...blbé pro Watford, že po Spurs takhle ztratili i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

No i ten první gól byl neodbráněnej, na první tyči musí tohle někdo čistit. Mohl to být pro Arsenal nádhernej víkend, takhle je jenom docela pěknej.

Reagovat
frank

Aguero ale neskutečný výskok

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi stojícíma to vynikne...

Reagovat
smazaný uživatel

Obranci si asi řikali, že když Sagna centruje tak ani není třeba skákát

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Jones

Reagovat
Swarley

on je beztak jeden z těch, co se schválně nějak sebepoškozují

Reagovat
Busby babes

Liverpool ma Sturridge, Arsenal Rosu a my Jonese no.

Reagovat
Dawon

jestli to ty ocasy konecne dokope k nakupu stopera, tak to zraneni za to snad i stoji

Reagovat
kiwwi

o co stavka, ze ziadneho nekupime?

Reagovat
smazaný uživatel

To som dnes veľmi zvedavý, že čo tam Hiddink pošle za zostavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj tip: Courtois - Azpilicueta Zouma Terry Baba - Matic Ramires - Willian Oscar Hazard - Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Keď ja by som chcel vidieť už aj niečo iné, než ako tento zbor úbožiakov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasil som, ale myslel som len na Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Costa mi momentálne vyhovuje, keď mám pravdu povedať. Bojuje, dáva góly a vyhýba sa zbytočným extempóre na ihrisku. Takéhoto Costu môžem

Skôr by som tam nechcel vidieť Oscara a Matiča a možno aj Hazarda. Ostatní môžu byť...

Reagovat
Svatej

Reagovat
habinity

Dufam ze 1 x crystal palace...krasne som to nalozil ....

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

no jo, on je vlastně už přestupák a Wesley nikde

Reagovat
Error

Vykartovaný Cabaye, jo? Z toho by remíza být mohla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

"Zidaneho" dopiči

Reagovat
Ed_Hazard

Ale prekúsol som to a pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

A že Ferguson a LVG mluví slovensky už nikomu nevadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci by mali hovoriť po slovensky. Slovensko od Samoy po Aljašku!

Reagovat
patas92

Zidaneho, Baleho a podobné patvary je i tady celkem normální

Reagovat
patas92

*jsou

Reagovat
fajdax

Guus pls dneska takhle:

Courtois- Azpi, Terry, Zouma, Baba- Ramires, Matič- Willian, Oscar, Hazard- Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Len to nie...

Reagovat
fajdax

Jak bys to dal ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto Matiča RLC a miesto Oscara Kennedy, ktorý by hral pravé krídlo a Willian podhrot

Reagovat
fajdax

Tak to už je ale moc scifi, i ta moje je těžce nereálná

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, ale ak sa má niečo zmeniť v hre, tak by sa mala zmeniť hlavne zostava. Rovnaký hráči stále dookola a stále rovnako úbohé výkony.

Reagovat
Miguel19

Těžce nereálná?

Reagovat
Svatej

Je tam Baba

Reagovat
Miguel19

Jn

Ale tak obrana podle mě bude stejná, když se na OT udrželo čisté konto..

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že takto Hiddink rozmýšľať nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech ocenil vzpomínku na Srníčka...jen expreska

Reagovat
BrainBlender

snad to admini přečtou a udělají článek

Reagovat
Coutinho10

hezky tricko ...nema nekdo i vcetne toho nastupu ?

https://youtu.be/AWMi8eI3f-g

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné

Reagovat
SunFells

Alexis should feature next week. Also, "Coquelin is running again, hopefully Cazorla will be back mid-February." - Wenger

Kdyby byl Cazorla ready třeba už jen na začátku března, tak by to zas vypadalo celkem růžově

Reagovat
jacobT

V tom este nie su zaratane setbacky.

Reagovat
Mimalu

Team to face C Palace: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Trapper

wow Matič sedí

Reagovat
Mimalu

Today's subs: Begovic, Baba, Matic, Loftus-Cheek, Ramires, Traore, Pedro. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Tohle je tragédie, zlaté sestavy Mourinha ty vole... a Kenedy už se asi neobjeví ani na lavičce, to jsme si polepšili

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Vždyť je to jedna z Mourinhových nejklasičtějších sestav, bez slabčáka Matica.

Reagovat
spider_8

Však je úplně stejná jak za Josého, akorát Mikel <-> Matič

Reagovat
Whitemedia

Mourinhovi trvalo dost dlouho, než zjistil, jak bídný Fabregas je a posadil ho na lavičku.. a teď to bude půl sezony zjišťovat Hiddink, jak špatný je a zase budeme sledovat tu tragédii... akorát s tím, že se ještě z Mikela očividně udělá hráč základní sestavy, to už ani Jose nedělal

Reagovat
spider_8

Mně přijde, že Fabregas to dost schytává za celkově špatnou formu našeho týmu. Jasně, taky na ní má velký podíl a poslední měsíce hrál fakt bídně, ale on je hráč pro dominantní fotbal a ve chvíli, kdy my nejsme schopni podržet míč v útoku a takřka nemáme žádný ofenzivní plán, tak to má strašně těžké. Potom se akorát projevují jeho slabiny ve hře dozadu, které třeba loni dokázal Matič eliminovat. Přitom průnikové přihrávky dokázal vymýšlet, jakmile naše hra za něco stála.

Celkově se proto nedivím, že se ho Guus snaží oživit a sází na něj.

Reagovat
Hokaido

U něj byl hlavní problém ten, že kolikrát za zápas posral klidně 10 přihrávek na pár metrů. To si fakt nemůže ve středu hřiště dovolit ani dorostenec. Pak samozřejmě taková znechucenost hrát, nekreativita...

Reagovat
spider_8

Ta znechucenost je takový výmysl fanoušků, který je způsobený jeho ležerním stylem a výrazem obličeje Stejně se projevoval loni a nikomu to nevadilo. Navíc nevěřím, že kdyby na to opravdu kašlal, tak ho trenéři budou furt stavět do základu.

A s tou kreativitou taky nesouhlasím, on právě vytvořil spoustu šancí v porovnání s ostatními záložníky. Stačí si ho porovnat například s Mikelem nebo Ramiresem a jejich kreativitou...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

Ne, kritika na něj je prostě oprávněná.

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/cesc_fàbregas/165/165/306/0/p|premier_league/2014/2015/cesc_fàbregas/165/126/306/0/p#assists/chances_created/goals_scored/attack_score/successful_passes#90

Reagovat
Hokaido

A srovnávat ho třeba s Mikelem je úplně mimo a nemá to žádnou vypovídající hdnotu...

Reagovat
Whitemedia

Jo, Hiddink se vydal boží cestou, oživovat Cesca a taky neoživitelného Mikela

Reagovat
spider_8

Ten Mikel se mi tam taky vůbec nelíbí, co mám říct. Ale jelikož Matič hrál poslední zápasy hodně příšerně, tak je potřeba něco změnit a neexistuje zrovna moc možností, pokud to má být kus za kus.

Reagovat
Whitemedia

a navíc to vypadá, že Kenedy už ani tu lavičku neuvidí..

Reagovat
Miguel19

Za Mourinha mnohdy nebyl ani jeden z dvojky Traoré/Kenedy.

Reagovat
Whitemedia

To ještě o něco šlo teď už můžeme hrát vážně jen o záchranu..

Reagovat
Miguel19

Takže jde o docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenhle moment jsem přesně čekal.

Reagovat
Hokaido

Masoplst.

Reagovat
smazaný uživatel

Odiakoh slp

Reagovat
Hokaido

Stále víc a víc sofistikovanější Maso, něco z tebe ještě bude.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
liquicitizen

To zas bude zapas

Reagovat
Miguel19

Mikel-Fabregas

Reagovat
Hokaido

Nevadí, Palace jsou nahoře. Pro nás budou důležitější zápasy o 6 bodů s Newcastlem, Swansea a Bournemouthem...

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nikoho nenapadne vyzkoušet matič - loftus ?

Reagovat
Whitemedia

Proč něco takového zkoušet, když přeci můžeme použít Mikel-Fabregas?

Jestli tohle Crystalky neporazí, tak je Pardew lama

Reagovat
smazaný uživatel

John Obi On to zvládne aj za Fabregasa

Reagovat
Miguel19

Jj. Snad dnes přihraje aspoň na 3 metry, když mu to minule na 5 nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

S prehľadom MOTM

Reagovat
Error

Někde v Besiktasi asi ano, snad už teď v zimě.

Neskutečné, že se začíná zase spoléhat na něho, přitom měl být už minimálně rok a půl pryč. A pak se můžeme divit, že Chelsea pořád přešlapuje na místě, nebo spíš propadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa naňho spolieha? Prečo mal byť už minimálne rok a pol preč?

Reagovat
Error

Evidentně Hiddink a každý, kdo by mu dopřál i jen minutu navíc oproti RLC.

A proč by měl být pryč? Protože rychlostí ani kreativitou nesplňuje standardy, které by si měl klást klub, který chce bojovat o nejvyšší příčky v anglické lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je DM, Cheek je CM. A Mikel vyniká prehľadom v hre a spoľahlivosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je dlhoročne spoľahlivý hráč + jeden z mála čo nerobí problémy ak sedí na lavičke. Ano predajme ho a dosaďme tam niekoho, kto nebude spokojný s lavičkou....

Reagovat
vitasrp

Ne, prodejme ho a přiveďme někoho, kdo zlepší základní sestavu. Ale tos e mělo udělat už v létě, ostatně možná k tomu nebylo zas tak daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

A sadne si Matic a odíde on...

K tomu odchodu: Už to bolo v podstate dohodnuté a vraj s tým sekol Mourinho, že Mikela potrebuje.

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že tohle není pointa, přece není taková katastrofa, když by klub měl 3 opravdu hodně kvalitní střední záložníky a točil je s tím, že by na place mohli být i všichni tři, protože Oscar na lavičku neměl daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

a matice bys teda prodal?

Reagovat
vitasrp

To jako fakt nelze mít 3 kvalitní středový hráče, kteří mohou hrát bez problémů v základu Chelsea, a točit je? Matiče bych samozřejmě neprodal, asi to není těžký domyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, ako málo sa v súčasnom futbale rotuje, to docela problém je.

Reagovat
terry

Problém mít tři hráče na dva posty? Co to je za blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Však máme 5 hráčov na 2 posty :)

Reagovat
Hokaido

Ne, máme 2 hráče na 1. post a 3 hráče na 2. post.

Reagovat
vitasrp

Jo, když se podívám na kádry těch nejlepších, pak je nemyslitelný, že by tým měl velmi kvalitní alternativy.

Reagovat
smazaný uživatel

pises neco o zlepseni zakladni sestavy, kde je momentalne samozrejme zakladem matic... a neumim si uplne predstavit, ze by cfc mela dva podobne kvalitni hrace na jeden post

Reagovat
vitasrp

Já ale nikde nepíšu, že bych chtěl nahradit Matiče, daleko spíš Fabreho s tím, že by větší množství odehrál na podhrotu no.

Každopádně to už je teď úplně zbytečné řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bys chtel nahradit fabreho, tak prirozene souhlasim, prijde mi to ale irelevantni v diskusi o mikelovi, ktery by mel byt primarne back up za matice (ze tomu tak ne vzdy je je vec druha), osobne bych si umel predstavit i prichod dvou CM, jednoho do zakladu, jednoho na lavicku

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel bude pro Chelsea hitovka po zbytek sezony. Přál bych si střed Ruden - Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Na co dnes sázíte? Remízka nebo CP? Osobně uvažuju o remíze nebo underu.

Reagovat
smazaný uživatel

Over live.

Reagovat
BrainBlender

Taky možnost.

Reagovat
Hokaido

Jako na CP je kurz 4.2... Dávat to samozřejmě nebudu, ale v tomhle je value jako prase.

Reagovat
BrainBlender

Kdyby neměli ty zranění, co mají, tak to tam sypu. Takhle ne

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na to, jak zahraje Costa

Reagovat
mikelinos

já ani ne

Reagovat
Hokaido

Ten pocit, kdy si člověk uvědomí, že jsme fakt po 19. kole 16., tři body od sestupu.

Reagovat
M0rb1D4S

Arsenal FC

‏@FFArsenal

Giroud has 73 goals for Arsenal. After his 4th season at Chelsea Drogba had 80. Seven more to become a legend by the standards of that club!

A potom, aby takovým idiotům někdo přál titul.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fajdax

To je jejich ofiko účet?

Reagovat
M0rb1D4S

Ne

Reagovat
fajdax

Sorry, Arsenal nemám rád, ale tohle by se dalo vytáhnout na jakýkoliv klub z jakékoliv diskuze kdekoliv na internetu.

Reagovat
M0rb1D4S

Proti klubu jako takového nic nemám, ale ti jejich fanoušci na internetu (a i pár v mém blízkém okolí) jsou na zabití.

Reagovat
j_mrazik

Vždyť na tom přeci nic není. U Drogby se nikdo nepozastavuje, že to byl kvalitní útočník, ale u Girouda se to zpochybňuje neustále, přitom je fotbalovější než Drogba. Jenom Drogba měl takové období, že do čeho kopnul, to mu tam skončilo v síti, pak zase delší čas, kdy nebyl schopný stopnout balon.

Reagovat
Svatej

fotbalovější to ne... on žádný kopyto nikdy nebyl, to ani náhodou

Reagovat
M0rb1D4S

Status legendy se ale u Drogby vůbec nedá vyjádřit počtem vstřelených branek.

Reagovat
j_mrazik

Oukej, tak dejme tomu důležitostí těch branek, kdy jste to kopali na něj z autobusu a on ten jeden gól vždycky dal.

Reagovat
smazaný uživatel

ona se prave ta jeho dulezitost dobre ukazala, kdyz uz v tymu nebyl a nikdo jinej, kdo by jako on dal gol z hovna, v tymu nebyl

Reagovat
hribco

Neviete mi poradit nejaku aplikaciu alebo stranku na sledovanie prenosov v mobile?

Reagovat
smazaný uživatel

Dedinska liga, dnes opat, uz od 14:30.

Reagovat
smazaný uživatel

A zarytý fanúšik PL tu samozrejme nesmie chýbať :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

OT: TR-8R

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
Jesus Joaquin Saez
Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní program je parádní. Daleko lepší zápasy, než kdyby se mělo hrát City vs. United, kde by to zase skončilo 0:0

Reagovat
Svatej

link?

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

díky...

Reagovat
Whitemedia

Oscarek pokračuje v té jeho tragédii?

Reagovat
off-olda

Je úplně zbytečnej.

Reagovat
Infernoqt

jj, ještě nepřestoupil

Reagovat
off-olda

Oscar

Reagovat
Whitemedia

Azpi dostal dobrou kopačku do obličeje..

Reagovat
fajdax

Au

Reagovat
Side

Au

Reagovat
smazaný uživatel

To je počasíčko Fanklub defenzivního fotbalu by měl radost

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

kvalitka

Reagovat
Whitemedia

Mikel zatím úchvatné bránění..

Reagovat
liquicitizen

fakt tam behá Fabregas vedľa Mikela are you fucking Hiddinkk me ?

Reagovat
Whitemedia

Mikel toho dnes zatím moc nenaběhal

Reagovat
fajdax

Jdi už doprdele

Reagovat
Whitemedia

Zvykni si

Reagovat
fajdax

Ten Hazard je totálně vyřízenej...

Reagovat
Miguel19

Jdi do prdele Hazarde tvl...se zase zraní.

Reagovat
Hokaido

Achjo...

Reagovat
fff

Inak cital som nejake rumours, kategoria velmi rumours rumours (Counter dalej ani necitaj), ze fakt chceme Ter Stegena, no Barca vraj chce 20m libier. Trosku dost na brankara, ale zas bolo by to poriesene na par rokov dopredu.

Toto je z tych rumours, ktorym aj chcem verit .

Reagovat
terry

Tohle byla obrovská příležitost dát šanci Traorému.

Reagovat
off-olda

Reagovat
terry

Co tak pobavilo?

Reagovat
off-olda

Fandím ti, ale bylo jasné, že přijde Pedro. Traoré šanci nedostane.

Reagovat
Error

To ne, to by odehrál více než 10 minut.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fajdax

hazard out

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard střídá. To je pro Chelsea velice pozitivní věc Jeho by v současné době nahradil víc i Štěpán Vachoušek.

Reagovat
Whitemedia

Kolik emailů už si kvůli registracím na ef musel založit...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím o čem hovoříš. laskavě nereaguj.

Reagovat
Hokaido

Ahoj MUFC4EVER.

Reagovat
Kluivert9

Registrovat se kvůli takový kravině...

Reagovat
smazaný uživatel

neregistroval jsem se kvůli tomu. ale abych debatoval o fotbale

Reagovat
Kluivert9

Tak začni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa zranil Hazard? Dik.

Reagovat
Miguel19

Bůh ví, jestli se vůbec zranil...ale asi při střele.

Reagovat
smazaný uživatel

No práve pozerám jedným okom tu, druhým na TV (bez zvuku), tak ma to obišlo. Obecne pri svojej TOP forme dostával každý zápas strašne naloženo a bol fit, tuším, že sa písalo, že v detstve chodil na džudo, takže "vedel ako padať". A teraz samé takéto mini zranenia.

Reagovat
Mimalu

přišlo mi, že se chytal za tříslo, to asi nebude způsobené okopáváním...

Reagovat
Hokaido

Při střele, nějakej sval nejspíš.

Reagovat
Hokaido

SuperFrankie

28.12.2015 12:11

Fabregas chce odejít? Tak to ještě nějaké dlouhodobé zranění pro Hazarda a budu spokojen.

Možná to tam máš, gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem spokojenej.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
nani92

mali by ukončiť ten zápas, v tom daždi sa tam všetci pozabíjajú

Reagovat
Infernoqt

Ten Mikel víc rapuje, než hraje. To je strašný.

Reagovat
liquicitizen

aspoň že hiphop žije

Reagovat
Miguel19

Dobrý je, že Mikelovi už odpustil dvě žluté..

Reagovat
off-olda

Mikel slušně tvrdí muziku...

Reagovat
pepinho2

Mikel ještě bez karty? rozhodčí

Reagovat
Whitemedia

Oscar dnes slušně v lese...

Reagovat
terry

Je problém, když po hřišti pobíhají Fabregas s Oscarem a na lavičce sedí Ramires, Traoré a Loftus-Cheek.

Reagovat
off-olda

Oscar by přišel o i soudem přiřknuté peněžní dotace. Neuvěřitelný, co všechno dokáže ztratit.

Reagovat
Hokaido

Je zajímavý, že Oscarovi ta forma zapříčiněná změnou trenéra, po který už není takticky svázanej, vydržela přesně jeden zápas.

Reagovat
Mimalu

což platí pro tak nějak celý tým, zatím se tomu zápasu ani náznakem nepřiblížili....

Reagovat
Hokaido

Já narážím na to, že podle většiny našich fans byly jeho špatný výkony jen kvůli tomu, že mu Mourek víc nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ....my jsme tak trapný

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

Zouma to je bůh

Reagovat
Hokaido

Ale že asi ve třetí minutě udělal školáckou chybu, po který jsme málem dostali gol si nikdo nevšimnul.

Reagovat
kvasha16

to bol zaciatok zapasu este len, to sa rozohraval este

Reagovat
Trapper

Zouma

Reagovat
off-olda

Zvíííííííííííře

Reagovat
Cescio

Zouma=Finn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Zouma je fakt zvíře, ale jak dlouho mu tohle dneska může vycházet?

Reagovat
off-olda

Vždyť to dělá pořád a snad vždy čistě.

Reagovat
Whitemedia

Vychází mu to zatím sezonu a půl

Reagovat
terry

No já dneska narážím hlavně na ten trávník. Tam je cokoliv podobnýho ještě mnohem riskantnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyšlo mu to jednou ve Francii a zlámal u toho soupeře :)

Reagovat
smazaný uživatel

Frazier

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea absolutně neví, co hrát. Absolutně. Je až s podivem, že takový tým je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

OSCAR LEGENDAAAAA

Reagovat
Whitemedia

Tohle už zvládl i OSCAAAAR

Reagovat
Hokaido

Costa

Reagovat
Trapper

Costa!!!!

Fabregas, Oscar

Reagovat
Talker

Oscaaaar

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

O S C A R!!!

Z hovna, ale beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to prihrával? nestihol som.

Reagovat
Talker

Fabre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc - Costa - Oscar

Reagovat
spider_8

Oscarovi Costa, tu průnikovku dával Fabre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, pekná prihrávka od Cesca Chválim

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool

Reagovat
spider_8

Konečně dobře vyřešený únik Kdo věřil Costovi, že přihraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak naznačil strelu, tak som už v duchu bol nasratý

Reagovat
spider_8

Přesně

Reagovat
off-olda

Já doufal, že zakončí sám, protože jsem v náběhu viděl Oscara, ale kupodivu to zvládl a zajistil si místo v základu na další 3 měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj hate na Oscara nie je na mieste.

Reagovat
off-olda

Kdyby dělal co má, mlčím.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k predchozim zapasum samozrejme je

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a může to skončit. 1:0 konec jistá věc. Delaney dej si facku proboha

Reagovat
M0rb1D4S

My jsme si už branku dali. Teď je čas na CP, aby otočili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři přihrávky v řadě a pak dokonce gól? Nevěřil sem, že se něčeho takového ještě dožiju.

Reagovat
fajdax

Teď Friend hodně dobře

Reagovat
Miguel19

Šance, hustý.

Reagovat
samson192

kto prihraval Azpimu?

Reagovat
fajdax

Myslím, že zase cecík, ale nejsem si jistej.

Reagovat
Trapper

Oscar

Reagovat
Usty

Oscar

Reagovat
Hokaido

To nebyl Fabre?

Reagovat
Wat

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje absolutně bez nápadu a koncepce. Teď je sice v ofensivě volnost, ale zase nemáme hráče, kteří by toho dokázali využít. Oscar je hráč absolutně bez herní představivosti. On to dokáže odmakat oběma směry, ale obejít nedokáže nikoho. Takový hráč je k ničemu. Zatím pozitivní výkon od Azpiho, Zoumy (Až na tu mega chybu obou stoperů na začátku) a hlavně Costy. Ten když se věnuje fotbalu a ne kravinám, tak je výborný hráč.

Reagovat
off-olda

Bože Pedro, vrať se na žvýkačky.

Reagovat
TopinB

a ty na live score

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Škoda toho failu proti Watfordu, kde nepochopitelně nastoupil Cahill..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

CP tak strašně moc chybí ten Bolasie. Oni v tom útoku nejsou schopni nic vymyslet.

Reagovat
Jackmaker1989

Najlepší na ihrisku Azpi a Costa i keď pár lôpt pokazil. Obrana zatiaľ bez chyby, najplatnejšia a najšpinavejšia robota=Mikel. Oscar Katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana bez chyby?

Reagovat
Jackmaker1989

Napíš kto z tej štvorice spravil chybu. Terry, Zouma, Ivanovič a Azpi bez chyby, plus Azpi mal ešte tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič podskočil centr. To stejné Terry. Zouma se absolutně vysral na jeden náběh soupeře.

Reagovat
M0rb1D4S

Kdyby CP využili chyby naší obrany, tak je to momentálně tak 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Yong Lee je solídny tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Every few years, Chelsea's newer players shit the bed & John Obi Mikel reminds everyone that he can play the football & play it well.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro diváka zatím dobrý zápas. Nasazení, souboje. Ale asi by byla spravedlivější remiza. Nicméně když to srovnám se včerejším prvním poločasem RCDE vs. Barcelona, tak je to sto a jedno. Tam se včera chodilo, tady se skutečně hraje fobal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Koukat se na to nedá, ale ty podmínky (déšť, hřiště) jsou opravdu hodně špatný. O to víc je důležitější ten gól, kdy si Costa s Fabregasem zavzpomínali na svoje nejlepší měsíce v klubu. I Oscarovi ten gól snad pomůže, protože mimo něj byl na hřišti opět jeden z nejhorších.

Nejvíc mě mrzí, že Hiddink v té 15. minutě nesáhl po Traorém. Pedro je totiž navíc naprosto neviditelný.

Dnes je to potřeba ukopat za tři body jakkoliv a Crystal Palace vypadá vpředu marně. Jen bychom jim mohli přestat nahrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase zase sáhneme po Ramiresovi, to je beznadějný.

Reagovat
terry

Dneska mu to bude sedět.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Byly doby, kdy měl člověk jistotu, že výsledek 1:0 absolutně s přehledem udržíme. Bohužel z tohoto týmu bych měl nervy, i kdybychom vedli 3:0. Hrozný..

Reagovat
fajdax

Prosimtě kdy ty doby byly, to by mě vážně zajímalo.

Reagovat
Miguel19

To si ještě tahal šlapadlo na provázku.

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hyrax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel nám drží stred.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Ten chlapec hrá neuveriteľne. Škoda, že tam vpredu nemá niekoho, s kým by si to dokázal naraziť. Väčšinou je tam na to sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Narazit? Ten by neměl chodit do kombinací nikdy, jenom nabíhat na key passes, protože do kombinace je naprosto nepoužitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhm.. ok...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
nani92

Pardew ten CP až tak odbre na tento zápas nepripravil, asi je mysľou už v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažký match, ale CP bez Cabaya a Bolasieho proste treba poraziť. Fabre dole Ramires hore a nemám obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako lidi, na to, že hrajeme venku proti CP, tak hodně dobré zatím.

Reagovat
M0rb1D4S

Podle WhoScored byl Oscar nejlepší hráč prvního poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak whoscored...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Dal gol a přihrál na druhou největší tutovku zápasu. Jako herně nic extra, ale zakončil jednu klíčovou akci a druhou největší šanci zápasu vytvořil.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Začátek tragickej, Palace nás jednoznačně přehrávalo a (opět ) po individuálních chybách Zoumy a Hazarda jsem mohli v pohodě prohrávat.

Gol jsme dali tak trochu z ničeho, ale CP docela položil a ještě se z něj nevzpamatovali. Od tý doby hrajem podobně jako loni, hodně rychlejch přihrávek ve středu hřiště, jsme víc na míči, ale chybí tomu kreativita.

Cesc dneska není špatnej, nedrží zbytečně míč a nezdržuje hru, navíc dva krásný pasy. Z jednoho předfinální áčko na gol, z druhýho tutovka Azpiho.

Costa se mi zatím líbí nejvíc, bojuje o každej balon. Bohužel dostává strašně přihrávek zády k bráně, kde je osamocenej mezi 3 bekama. S tím toho moc nenadělá...

Oscar tragédie, gol negol. Úplně mimo, naivně chodí do 3 obránců s hlavou dole. Fakt nevím, co si od toho slibuje. Stáhnul bych ho o poločase.

Reagovat
Talker

Viděl jsem od nějaké 15. minuty a přijde mi, že jsme hráli dobře... Mikel si svoje uhraje vždy, on je prostě jistota. Fabregasovi se podařily 2 pasy - jeden golový, druhý mohl být taky. Pak ta narážečka ve vápně, kdy to jen tak tak Pedro nestihl.

Taky celkem pěkně přecházíme z vysokého tlaku na míč (cca 38.-44. minuta) na hlubší formaci, kdy se za ním tolik neženeme. Ve chvíli, kdy jsme vysoko, tak fakt nutíme soupeře odkopávat míč za míčem. Jestli to bude pokračovat, tak věřím, že soupeř udělá nějakou chybu, která se bude dát potrestat (špatná křižná přihrávka, prohraný souboj u vápna atd).

Chce to jen víc šancí, více se dostávat do vápna, více střílet, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak ne, druhá šance od Oscara... Perfektní pas.

Reagovat
stas87

Dokaze ten Lee odcentrovat? Tie jeho centre su zatial uplne k hovnu.Cukotka si to celkom bezproblemov strazi,no dufam ze domacivyrovnaju.

Reagovat
Usty

No fotbal na hovno, žejo, to se dalo čekat. Ale dají se na tom najít pozitiva - teda jen ze strany Chelsea, protože Crystal Palace je bez Bolasieho šíleně předvídatelný, což při Zoumově rychlosti znamená nula na kontě nebezpečných příležitostí.

Moc se mi líbí Mikel, který si nehraje na špílmachra a dokonale plní to, co má. Úspěšnost přihrávek suverénně nejlepší na place, naprosto každý přechod do útoku jde přes něj, což při skutečnosti, že ztrácí míč zcela minimálně, je docela super způsob, jak bez větší námahy kontrolovat zápas (alespoň do tý míry, že si soupeř takřka nic nevytvoří). V tom 4-3-3 je navíc o dost lepší i Fábregas, který nemusí tolik bránit, když Mikel pokryje celou šířku. Snad tohle Matiće na dlouho vyřadí ze základu.

V ofenzivě je o horší, Willian paradoxně úplně k hovnu, Oscar to samý, ale měl 2 dobrý momenty, ze kterých byly dvě šance. Costa bojuje a před gólem parádní. Škoda, že hodně ztrácí míče. Jinak to vypadá, že si krajní obránci s příchodem Hiddinka prohodili funkce a Azpimu to docela pěkně svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Som si nedávno opäť pustil štúdio, čo si bol hosťom na Digi Sporte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

takhle starý videa se přece nevytahují...

Reagovat
Hokaido

Pasáž o Ivanovičovi je teď celkem úsměvná.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připomnělo, jak byl někde rozhovor s kiwwim, má to někdo uložené?

Reagovat
Mastný Chobot

na Digi to bolo tiež, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už jsem to našel, je to ten samý pořad

Reagovat
Hokaido

dej link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Keby mu vtedy redaktor povedal v štúdiu, že je to posledná Fergieho sezóna, tak mu povie, že je ujebaný troll.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý je kiwi?

Reagovat
smazaný uživatel

ivan

Reagovat
Mastný Chobot

ten s vyšľahanými riflami a skejterskými najkami

Reagovat
I am Mancunian

swag

Reagovat
smazaný uživatel

btw. 3:55 "Manchestru Šity"

Reagovat
Mastný Chobot

aj ja

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Cobra

link!

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Jaký retard

Reagovat
Usty

hned se člověk cítí líp

Reagovat
Noke

Kromě toho prvního odstavce souhlas, ale cambel tam dvakrát netrefil na malym vápně míč, což teda nebezpečná situace je

Reagovat
Usty

No.. spíš náznak nebezpečný situace. Ale jo, beru.

Reagovat
Talker

Jinak nevím, jestli budete souhlasit, ale za mě zatím asi nejlepší výkon roku 2016 od nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

S tebou v zásadě nesouhlasím

Reagovat
Talker

Reagovat
liquicitizen

ujebaný whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

*Roman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

hazard tenhle rok stejne golu jak messi a ronaldo dohromady a nekteri tu budou tvrdit, ze nema formu

Reagovat
alcantara

A Rooney viac ako vsetci traja dokopy a ajtak nanho budu nadavat

Reagovat
Svatej

Reagovat
fajdax

Mimochodem, co se stalo s Arbitrem?

Reagovat
smazaný uživatel

José odišiel, poslanie naplnené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Toho klepla pepka už někde půl roku zpátky. Nebo ho zavolal ujo Putin zpátky do Ruska.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Nedávno u Čecha měl příspěvek podle mě..

Reagovat
fajdax

Pod svým nickem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Reagovat
Arbiter

proč bych si měnil nick?

Reagovat
fajdax

proč ne?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
alcantara

Putin mu prestal za to trollovanie na nete platit, tak sa na to vykaslal.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Mikel musí být hroznej král v latinskoamerických tancích...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Talker

Mikel... Toho hráče prostě miluju...

Reagovat
off-olda

Mikel

Reagovat
fajdax

Mikel

Reagovat
Miguel19

Omg Zouma, to musí být fíkus.

Reagovat
Whitemedia

Jak tohle mohl Zouma minout

Reagovat
smazaný uživatel

Costa prostě přestane hrát

Reagovat
Mervin

Zaha

Reagovat
Whitemedia

WILLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIANNNN

Reagovat
Usty

Jak to mohl nebejt faul na Costu?

Reagovat
jiriczeQ

pan fotbalista

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

SILVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

WTF

Reagovat
Trapper

Williaaaaaaaaaaaaaaaaaan bůůůůůh

Reagovat
Jackmaker1989

Zase jeden skrat Costu mohol stáť Chelsea body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

no ty píčo

Reagovat
liquicitizen

anoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
pingla

Willian

Reagovat
off-olda

Wiliiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

buuuuuuuuh

Reagovat
Wat

Luxusní bomba. A rozhodčí dobrá výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian.

Tak to máme splněno. Naše první a poslední výhra v lize za leden.

Reagovat
Svatej

Rozhodčí to s tou výhodou udělal skvěle mimochodem

Reagovat
Whitemedia

Se chlapec díval na Jágra

Reagovat
jiriczeQ

mají i podobné vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Talker

Willian Parádní střela. Chudák pavouk, nejdřív zmokne a pak mu ustřelí Willian všechny nožičky.

Reagovat
wild

Reagovat
fajdax

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
liquicitizen

Pedro

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Talker

Pedro Můžeme ho vrátit Barceloně?

Reagovat
Miguel19

Pedro Strašnej matlák...ale aspoň ten jeden zápas jsme nad ním mohli pohonit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, to je taková guma...

Reagovat
Whitemedia

Vystřídej Pedra pls

Reagovat
off-olda

A znova.

Reagovat
jiriczeQ

čemu se ti kluci z CP furt diví? už jsou jak Mikelíček

Reagovat
Svatej

Ivanovič z toho Zahy dělá slušnýho žáčka

Reagovat
off-olda

Zaha je hrozný mrdka.

Reagovat
Talker

Brano To rameno na zemi.... "no nic"

Reagovat
pingla

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je prepatý

Reagovat
Whitemedia

Willian je král, jasný hráč sezony..

Reagovat
Mervin

* v Chelsea

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

C O S T A!!!

Willian je božííííííí

Reagovat
Svatej

williane bože <3 !!!

Reagovat
Talker

Costááááá

Reagovat
Talker

Willian

Reagovat
liquicitizen

pičííííííííííííííííííííí gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

0:3? Čas nasadit Ramiresa.

Reagovat
Talker

Ty jsi ale pesimista...

Reagovat
terry

Běž už taky normálně k šípku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

costaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mervin

boha, zase opice

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Costa jinačí golaso do vinglu

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh Wenger

Reagovat
Whitemedia

Loftus nebo Traore, pls pls pls

Reagovat
Switchback

Jak krásně to jde bez Hazarda

Reagovat
spider_8

Tak a začni je tam sypat. Loftus, Traoré...

Reagovat
Whitemedia

Ramires a Matic

Reagovat
off-olda

Matič, Cahill přijdou.

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Šamak si tam ty vlasy teď přilepil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

aj ronei ma lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

ted pisu to same, co to je

Reagovat
terry

Kéž by tohle byl ten zlomový zápas, na který už měsíce čekáme.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu, otázkou je, jestli nepřišel příliš pozdě.

Reagovat
terry

Samozřejmě že přišel. Jenže lepší než nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Do pohárů můžeme reálně už jen přes FA Cup.

Reagovat
Talker

Pozdě bylo už v listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohl být Watford nebýt Oscara.

Reagovat
terry

Nejde jen o výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

A Matiće

Reagovat
Gunner14

ten měl být proti nám ne ?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se dostává v tabulce nebezpečně vysoko, někdo by to už měl zarazit.

Reagovat
samson192

vás by trebalo vrátiť do kanálu lebo čerstvý vzduch vám nerobí dobre

Reagovat
Miguel19

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pedroooo vypadni ty hovno malé.

Reagovat
Mervin

ten Pedro je neskutečně směšný

Reagovat
Talker

Udělal Pedro dneska něco správně? Zazdít 1 tutovku a 2 obří šance za jeden zápas...

Reagovat
Miguel19

Druhý poločas mi přijde výborný od nás...

Reagovat
off-olda

Ten Pedro to ale dělá schválně ne?

Reagovat
Error

Slyšel jsem dobře chant na RLC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito nás stejne prišiel do Chelsea iba pobaviť.

Reagovat
off-olda

To jsme si mohli rovnou nechat Kváka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažké kalibre toto

Reagovat
Miguel19

Ještě 3 fíky, ať si vyrovnáme skóre.

Reagovat
Whitemedia

Jo no, my máme vlastně záporné skóre

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Carroll, Dier; Eriksen, Alli, Lamela; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol tam dať Sona

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele bude chybet

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC subs: Vorm, Rose, Trippier, Bentaleb, Chadli, Onomah, Son

Nejlepší možná. Hlavně, že sedí Rose, ten mi posledně neskutečně lezl na nervy, tou simulací to jen korunoval. Walker zatím stále taky lepší volba než Trippier. Tak zkusme urvat 3 body. COYS!

Reagovat
jk

Carroll byl na Watfordu nervózní jako prase. Plus ty Dierovy zkraty, myslím, že mohl jít Alli na CM a na křídlo Chadli/Son.

Reagovat
pingla

Costa, Willian a Oscar všichni 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Imagine when Papy Djlibodji hits form as well... Sky's the limit.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace se dneska skutečně hodně ponížili

Reagovat
Gunner14

chybí Bolasie no

Reagovat
off-olda

Kabaj.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
off-olda

Víc než ty těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

klid trolle

Reagovat
andrew96

OT: Prevc!

Reagovat
smazaný uživatel

Uletel Freundovi, bohužiaľ. Ale o parník no.

Reagovat
Miguel19

Někdy ty trenéry fakt nechápu..

3:0, soupeř poměrně neškodný, ale stejně se tam ti mladíci nedají. A je divné, že především naši trenéři.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
terry

Já dávám Hiddinkovi ještě čas. Dneska na to sice byla velice dobrá příležitost (a ještě deset minut je), ale on nejdřív potřebuje rozehrát a uklidnit základ.

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasný..

Ale třeba Willian se nepotřebuje rozehrávat..

Reagovat
spider_8

On myslím ke konci prvního angažmá mladíkům šance dával, takže mu celkem věřím, že až se to ustálí, tak něco přijde.

Reagovat
Miguel19

Ale jako je to hrozně demotivující. Takový zápas a víš že si stejně nekopneš, tak kdy jindy?

Já tam sedět, tak nevim jako.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Pod Hiddinkem to pořád může být jinak, snažím se být optimistický. Máme teď Scunthorpe. Tam už musí hrát.

Reagovat
Miguel19

Ta já jsem rád za 3 body a podle mě solidní výkon (hlavně druhá půle). Tuto je takové vedlejší..

Ale nebylo to mířeno jenom na dnešek, ale vlastně obecně u nás..

Reagovat
spider_8

Nvm no, FA cup je teď naše největší šance na trofej, takže se obávám že budeme hrát v plné sestavě.

Reagovat
Usty

Tohle je totální fail.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

RLF zase dostane půl minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

*RLC

Reagovat
Talker

Je to škoda, no. Snad Hiddink najde v dohledné době koule na to hrát je více... Respektive i ta minuta minule byla brutální nárůst proti předchozím 2 a půl rokům.

Reagovat
Zaschrona

Toje zase sestava... na ukor Mirallase a Deulofeua tam je Kone a Lennon... se koukam asi moc Bob nepoucil, zase bude nas levy bek hrat totalne bez kryti, kdyz si Kone bude behat kde bude chtit...

Reagovat
jk

Naopak si myslím, že se Martinéz chce rychlým Lenonem cpát v krajích za naše krajní obránce, kteří hrajou často jako křídla. Pokud bude Everton hrát na brejky tak je vynechání Mirallase asi dobrej tah. Deuleofu nevím jak hraje.

Reagovat
Zaschrona

Posledni tydny nic extra, ale na pravy strane klidne muze utocit. Tam je ale hlavne problem s tim Konem - on si beha vsude mozne jen skoro nikdy na levem kridle. Je tam pak hrozna dalnice, zvlast kdyz to i Galloway/Baines vytahuji hrozne dopredu.

Reagovat
jk

Bych řekl, že ten výběr hráčů podřídil taktice a ne současnou výkoností.

Reagovat
Zaschrona

ok, ale defenzivne tam toho Koneho proste nechapu, to uz bych vic chapal Cleva na kridle a Besice v zakladu nejhorsi je, kdyz se dostane nas souper do protiutoku, levy bek i Kone jsou temer vzdy za hracem, ktereho maji branit

Reagovat
jk

Defenzivně to taky moc nechápu no. Ten tým je zbytečně pod velkým tlakem, protože v krajích jsou dálnice. Na druhou stranu docela toho Martinéze chápu pokud to chtěl hrát s dvěma útočníkama co dokážou podržet balón a křídlem schopným rychlých náběhu za obranu.

Tam totálně selhává střed zálohy, tam se nikdo nedokáže pohybovat a vykrývat ty nabíhající hráče.

Reagovat
Zaschrona

Je to vicemene takove 4-2-3-1, kde ale z tech ofenzivnich hracu poradne brani akorat Lennon, Kone hraje vicemene takoveho utocnika a Barkley defenzivne zrovna neni taky zadny titan, ktery by se pretrhl. Stredni zaloznici to maji dost tezke, casto tam je proti nim souper v presile a kdyz se pak vyuzije i nasich az prehnane utocnych beku, prinasi to problemy.

Reagovat
jk

Tak Barry mi přijde, že nemá workrate na to v tomhle dělat DM. Měl by se víc stahovat do obrany a pomoct vykrývat ty otevřené místa ale přijde mi, že se tam docela plácá. V tomhle si právě nemůžu vynachválit Diera, který tohle zvládá jako málokdo.

Reagovat
Zaschrona

Barry ma fakt velky prehled ve hre a hraje letos vyborne, v nem bych moc problem nevidel. Spis proste v tom stredu hriste nam chybi hrac, ktery by pomohl to tam ucpavat a i nasledne se presouvat do stran. Barkley je v tomhle hrozny.

Reagovat
jk

Tak to sem asi špatně usoudil roli Barryho. Pokud má fungovat jako nějaký anchor man, tak to ano. Ale v tom případě tam jak říkáš chybí jeden střeďák s vysokým workrate, který by to tam odmakal a udělal trochu tlak na balón.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

od toho tam bývá prase McCarthy

Reagovat
Trapper

Taky bychom mohli vystřídat..

Reagovat
off-olda

Dann

Reagovat
Busby babes

mel dost kliku, ze to byla jen zluta.

Reagovat
Whitemedia

On fakt zase nebude střídat? ......

Reagovat
Usty

v 87. přijde Ramires a tím to hasne.. to je fakt odporný

Reagovat
samson192

Dann

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa Loftus zoblečie a sám si povie o striedanie, možno ho štvrtý rozhodca počúvne.

Reagovat
Mimalu

Willian už měl být dole a šetřit síly....

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
off-olda

Tady nejsi u holandské repre, střídej!

Reagovat
off-olda

Dpč Matič?

Reagovat
Whitemedia

Matiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu

Reagovat
Svatej

on tam fakt dá Matiče..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, on tam dá Matiče.

Reagovat
Trapper

Proč Matič

Reagovat
Kluivert9

Sbírat zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak tam nepošle toho úžasného RLC

Reagovat
spider_8

Joo, mladík Matič

Reagovat
Hokaido

Matič

Reagovat
Usty

Willian

Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

Mladičký Srb Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Držíme remízu na Old Trafford, tak se nestřídá. Se proberte už.

Reagovat
M0rb1D4S

Ten komentátor na Digi je vtipný

Reagovat
Kluivert9

Hroznej tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Spurs dokopy 11 Angličanov na ihrisku, 6 domáci 5 hostia

Reagovat
Kluivert9

Anglickou ligu budou hrát angličani? Zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je to víc, než měla včera Barcelona v základu Španělů

Reagovat
oddy

Reagovat
Feind

11 by asi nedali no, to je pravda

Reagovat
frank

Reagovat
Kluivert9

O 1. To je potřeba se tím chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver.

Reagovat
off-olda

Šamak

Reagovat
pepinho2

Ti mladí hráči, co chodí do Chelsea jsou buď vygumovaní, nebo ke lákají peníze a nebo doufají, že z Chelsea se chodí do dobrých klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cheek je odchovanec no a navyše Angličan. S ostatnými ako Atsu, Piazon sa narába trochu ináč.

Reagovat
pepinho2

Ten má privilegium aspoň sedět na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Dneska pochvala pro všechny vyjma Pedra. To je fakt brzda.

Reagovat
terry

Kaňku to má jednu, mladíky. Ale dávám Hiddinkovi čas do příštího týdne a mači se Scunthorpe.

Reagovat
M0rb1D4S

A kolik tam asi tak čekáš mladíků, když je to jedna ze dvou trofejí, které tenhle rok můžeme zkusit získat? Je úplně jedno, jaký je to soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

S Cheekom a Kennedym namiesto Fabreho a Williana sa predsa nevypadne

Reagovat
M0rb1D4S

Chceš to tvrdit i během letošní sezony jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno, po takom výkone ako dnes

Reagovat
Talker

Místo Kennedyho tam chci Traoreho...

Reagovat
smazaný uživatel

To ja vlastne tiež.

Reagovat
terry

Já jsem jiného názoru, ale můžu se mýlit. Za týden uvidíme.

Reagovat
Dawon

jako ja moc nevim co cekate, on tam prisel na pul roku trosku stabilizovat ten tym, pokusit se o zazrak v lize a treba urvat nejakou trofej v poharech...davat sance mladikum a stavet tym do budoucna je asi to posledni, co ho ted trapi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, v buducom kole najvacsia hviezda Premier League.

Reagovat
oddy

technik, co to přišel ukázat těm anglickým kopáčům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaké sázky na Everton - Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Skupiny na strelcov.

Reagovat
smazaný uživatel

oba gól

Reagovat
Matić

Reagovat
Feind

vrabejka ma nahore kvalitni tipy, nech se inspirovat

hned prvni prispevek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Horcmen

over 3,5

Reagovat
Hector17

2:3 lukaku i kane gól

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Everton

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není Son v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože přijde v 75. minutě a dá gól.

Ta ofenzivní trojka pod Kanem zatím funguje, není důvod cokoli měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to je pravda, že jim to zatím funguje, ale pro mě je Son lepší fotbalista jak Ali třeba

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím ani náhodou

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl hrát maximálně na úkor Carrolla. Alli je pro nás klíčový hráč, ten těžko bude střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový hráč není Ali, to mi neříkej. A nejen tím, že má teprve 19:

Reagovat
smazaný uživatel

klíčový hráč to rozhodně je

Reagovat
frank

Letos určitě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc na Spurs letos nekoukáš, co?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec

Reagovat
Kluivert9

O nic nepřicházíš.

Reagovat
smazaný uživatel

právě

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

bojim se v zakladu s carollem

Reagovat
smazaný uživatel

Tommy bude ok, pokud dobře zahraje Eric, kterej posledních pár zápasů nějak vypadl z tempa. Carroll nám dává trošku jiný možnosti než Mason nebo Bentaleb, dneska by se tom mohlo hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehra Deulofeu ?

Reagovat
Zaschrona

To vi jen Martinez. Posledni tydny nehraje nic extra, ale rozhodne bych ho nechal hrat misto Koneho. I Mirallase.

Reagovat
fenixLFC

isiel si zaskakat do spanielska

Reagovat
FUnk

baines= axwell?

Reagovat
Mastný Chobot

skôr nejaký hipsterský fidlikant

Reagovat
masly008

někdo link?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prajem Evertonu, Spurs by mali dať top 4 aj bez tých 3 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Davam prednost najlepsej lige sveta, davam prednost Betis vs. Eibar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak táhni pod svou sekci.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Hokaido

Né prosím né. Koukej na Spurs a pak se nám tady ještě dvakrát vyblij, co bysme bez tebe dělali.

Reagovat
smazaný uživatel

shnij tam

Reagovat
smazaný uživatel

On ale určite nikam nešiel

Reagovat
vladis271

Ako ja viem, že v PD je tak mizerná návštevnosť, že ak nehrá Brca, či Real, tak tam nemáš o tomto zápase s kým diskutovať. Ale vážne si myslíš, že niekto odtiaľto to bude pozerať a rozprávať sa s tebou o tom zápase?

Reagovat
fenixLFC

ved ani on to nebude pozerat, v tej sekcii vidia tie timy tak 4 krat za rok, ked s nimi hra barca a real...

Reagovat
smazaný uživatel

Strelcov som nestihol, tak treba číhať na over.

Reagovat
smazaný uživatel

na carrolovom mieste by som sa po tejto strele vypytal striedat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je to možné, že proti Evertonu smrdí každá akcia gólom

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je ten klíčový hráč? Krásně ten zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Cobra

Škodaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

kolik chybělo?!

Reagovat
smazaný uživatel

asi 2,5 cm

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně zkusil!

Reagovat
smazaný uživatel

No nevravím. Kane

Reagovat
frank

Neskutečná rána, hrozná škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Son do hry

Reagovat
Hokaido

fantomas pls

Reagovat
jk

Harry :(

Reagovat
Zaschrona

a zas Kane mohl dat v klidu gol z toho, ze leva strana u nas absolutne neexistuje, podobne jako se Stoke...

Reagovat
Zaschrona

*defenzivne

Reagovat
FUnk

co se divi

Reagovat
Infernoqt

Nebude to trvat dlouho a Moyes zpátky převezme Everton.

Reagovat
Zaschrona

dneska vecer rozjizdi karierni mod ve Fife

Reagovat
Infernoqt

co by, podle mě by vás vytáhl do Evropy

Reagovat
Zaschrona

pokud umi hrat fifu, muze se mu to povest

Reagovat
Infernoqt

tak podle posledních výkonů Evertonu se zdá, že ten fotbal ani jinak netrénují

Reagovat
Zaschrona

to se ti zda, to mas pravdu

Reagovat
Infernoqt

tak někdo je s tím i spokojenej

Reagovat
Zaschrona

a to tvrdi kdo, kde?

Reagovat
Infernoqt

tak furt si stěžuješ na Martinéze, ale nakonec se tváříš, jakože ti to nevadí

Reagovat
Zaschrona

S defenzivou nejsem. S ofenzivou naopak velmi.

Reagovat
Infernoqt

::

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Lennoooon Lukaku

Reagovat
Hokaido

zasloužený

Reagovat
Zaschrona

AAAAAAAAAARON

Reagovat
smazaný uživatel

stejná myšlenka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaroooooon

Reagovat
FUnk

aspon lennon

Reagovat
FUnk

aspon lennon

Reagovat
Infernoqt

Everton zaslouženě za ten tlak.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

wut

Reagovat
smazaný uživatel

to bych se posral, první střela a gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon bol snáď tutovka dnes proti svojim

Reagovat
kiwwi

to musel byt Lennon

Reagovat
masly008

jedna akce stačí no.

Reagovat
I am Mancunian

lennoooooon

Reagovat
Rohlíček

lennoooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

z hovna, škoda. ale jak už je výše, aspoň že to byl Aaron.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
m.sali

to je tak, když někdo umí přijít v pravej čas pěknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Slepičky ,kde ste?

Reagovat
jk

kvok pičo

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Lukaku uz 15+5, to je delo...v lete priorita no.1

Reagovat
I am Mancunian

on vlastne ani nema kam inam prestupit

Reagovat
Mastný Chobot

fakt to nemusíš písať každé kolo

Reagovat
kiwwi

hej

Reagovat
Zaschrona

nejsem si jisty, jestli by se vam tam hodil, vy potrebujete trochu jiny typ utocnika, teda pokud mate hrat dal styl hry, co hrajete pod LVG

Reagovat
vladis271

akože potrebujú útočníka, čo nedáva góly?

Reagovat
Zaschrona

spis utocnika, ktery bude mit svoje prednosti dostat balon do stojne pozice, typove bijce do vapna - Lukaku by takovou volnost jako ma u nas v MU asi jen tezko dostal... u Romela porad plati, ze ma dost problemy s prvnim dotykem

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
off-olda

Torres

Reagovat
Mastný Chobot

taký typ už majú v Rooneym

Reagovat
Infernoqt

a navíc je černej

Reagovat
kiwwi

sme tuto sezonu nepremenili uz x tutoviek, som presvedceny ze s Lukakuom by sme mali minimalne o takych 10 strelenych golov viac...nevidim vhodnejsieho utocnika ako on pre nas

Reagovat
I am Mancunian

to si prehnal, ze 10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

sú aspoň nejaké rumours čo ilen od S*nu, či je to len tvoje prianie?

Reagovat
I am Mancunian

ale realne, kde inde by mal prestupit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno Arsenal?

Reagovat
I am Mancunian

arsenal tazko, pre nich velmi drahy a pochybujem, ze budu kupovat aj utocnika

Reagovat
Mastný Chobot

ako "aj"? útočník bude po CM asi hneď druhá vec, ktorá sa v blízkej dobe bude riešiť. Uvidíme, ako sa to vyvŕbi, ale určite to nie je nemožné. A "drahý"? pff, Samo

Reagovat
I am Mancunian

a co s giroudom ? mate este welleho a aj hamilton tam hrava a stale si myslim, ze na wngera je lukaku drahy

Reagovat
Mastný Chobot

tak Giroud po začiatku ďalšej sezóny bude mať 30, bohvie, ako na tom bude Welé a Thea stále beriem viac ako krídlo.

Reagovat
fenixLFC

welbeck na to mat nebude

Reagovat
I am Mancunian

sanogo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Zaplatit ho muze realne Barca, Real, PSG, Man Utd, Man City, Arsenal a mozna Chelsea a Bayern. Takze mozna PSG, mozna Arsenal, mozna Chelsea?

Reagovat
I am Mancunian

no.psg ma cavaniho a nemyslim si, ze by sa tam isiel zahrabat a keby ide zniva do chelsea, tak je to idiot, mne z toho fakt najrealnejsie vychadzame my

Reagovat
Zaschrona

Tak Ibra jim pujde zrejme pryc, asi ho budou chtit nahradit, mohli by po nem jit. Chelsea je otazka, kdo se tam ujme kormidla. Ale pokud tam je v realizacnim tymu Drogba, tak ho asi dost mozna taky budou chtit, Lukaku nedavno v rozhovoru uvadel, ze si s Drogbou casto volaj a ze je pro nej velky ucitel. Nicmene, otazka je, jestli ho budem nuceni prodat, porad muzem alespon EL ukopat a ma smlouvu jeste na 3 roky, nemusime ho nutne prodavat, jeho cena muze byt pak za rok jeste vys. I kdyz dlouhodobeji ho bez LM asi nemame v takovehle forme sanci udrzet. I kdyz je otazka, kdo bude novy majitel, treba nas koupi nejaci prachaci.

Reagovat
I am Mancunian

to by bolo s tebou na nevydrzanie, miesto utoku na LM by ste isli uz na titul

Reagovat
Zaschrona

ale tak musis pro me mit pochopeni, nejvetsi uspech zazity s EFC mam finale FA Cupu a 4. misto v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

do City aj s Barkleym

Reagovat
kiwwi

jeho snom je hrat PL...bol by fakt dement keby siel do Chelsea...City maju Aguera a Bonyho....Arsenal? To mi nejak na nich nepasuje. Ani jeden tim nebude mat v lete taku prioritu v utocnikovi ako my.

Reagovat
oddy

To chcete Martiala odstrčit na křídlo nebo ho mít jako dvojku?

Reagovat
kiwwi

kludne hrat na dvoch utocnikov ale 3 hraci na 2 pozicie (hrot + AM) by sme mali Rooneyho, Lukakua a Martiala, co nie je nic prehnane

btw. Martial na kridle nie je ziadne odstrcenie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

bonyho by som fakt neratal a aguero je lazar

Reagovat
Bayern +

Bonyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

priorita by mela byt prave kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je slabý vo vytváraní šancí, boja sa riskovať tak moc, že to nakoniec všetko strácajú. A neviem v ktorom vesmíre kope Lamela lepšie priame kopy ako Eriksen..

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem každopádně v klidu. Everton pod Martinezem zvládne 60 minut, pak jim přepne a ke konci nechají soupeře vyrovnat nebo otočit Být slepicema, tak se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Baines paradni

Reagovat
Coutinho10

ten Lennon me stve...chtel sem ho dat jako strelce, ale nebyl v nabidce

Reagovat
Cobra

Do piče už

Reagovat
FUnk

do pici uz

Reagovat
smazaný uživatel

Davies Konečne majú smolu

Reagovat
smazaný uživatel

nejsmolnější tým poslední dekády má opět po 5ti zápasech konečně smůlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jenom tuhle sezónu nebo dlouhodoběji? nenapadá mě až na Watford zápas, ve kterém bychom měli vyloženě jen luck (zase tím samozřejmě nechci říct, že máme furt smůlu).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napríklad minulú sezónu ste to veľa krát uhaluzili niekedy až trapnými gólmi z oodrážaných priamych kopov v posledných minútach, v tejto sezóne napr. Man City, keď ste dali asi 3 góly z ofsajdov, potom Soton, Watford...

Reagovat
FUnk

a vy jste vyhry uhaluzovali v 90+4 asi 50x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neztrapňuj se ty joudo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ty na to máš nějaké statistiky nebo jen meleš pantem?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ještě třeba tyč-tyč a ven by mohlo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

a zase Davies mel prehrsel casu na to, aby mohl vystrelit, super rana... mame zatim obrovske stesti

Reagovat
masly008

kone kundí co může,zatím strašný.

Reagovat
Orlandiiik

Everton dneska ani nenastoupil, ale vede 1:0 neskutečný

Reagovat
masly008

oliver ,žlutou měl dostat barkley a né coleman.takový fail.

Reagovat
Zaschrona

fakt nerozumim tomu, proc Martinez porad do te jeho pozice stavi, hraje vicemene utocnika, i kdyz v defenzivni formaci ma hrat LM, kde to casto nestiha branit a nasi levou stranu hrozne otvira... casovana bomba, kdy z jeho strany padne gol...

Reagovat
Zaschrona

*Koneho

Reagovat
masly008

a přitom by proti některým týmům stačilo na tu pozici dát bainse a za něho beka.

Reagovat
Zaschrona

V tomhle systemu by tam mohl fungovat vyborne.

Reagovat
masly008

chlapi kde se díváte,už mi spadl 3 sopcast.dík.

Reagovat
Mastný Chobot

doma

Reagovat
masly008

hm pán je vtipálek.

Reagovat
Infernoqt

na O2 tv, zatím to nespadlo

Reagovat
PP
Reagovat
masly008

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Fabregas@ole
Reagovat
patas92

U Chobotovcov doma

Reagovat
Mastný Chobot

ale potomto už končíme, musím sa učiť

Reagovat
patas92

až po večeři bylo řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll je příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll pryč, Son za něj, Alli na DM. nečekám od Korejce zázraky, ale horší jak tenhle ustrašený hype to být snad nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

deleeeeeeeee aliiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Alliho mám na lavičke

Reagovat
Orlandiiik

ALLI ♥

Reagovat
I am Mancunian

alli musi ist k nam, booooh

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si na Sneijdera

Reagovat
smazaný uživatel

na to nemá předpoklady, fandí Liverpoolu a jeho vzor je Gerrard

Reagovat
I am Mancunian

to nevadi, ak chce ist vyssie, tak liverpool moze osrat

Reagovat
Kluivert9

Jít výš... no u vás by si teda polepšil.

Reagovat
frank

To i vy.

Reagovat
I am Mancunian

tak to je jasne, ze serem na liverpool aj my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Načo by sa išiel zakopať do Liverpoolu? Vy máte určite lepšiu budúcnosť, než oni.

Reagovat
Kopac

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha, porovnaj si kádre, potenciál jednotlivých hráčov... Ešte aj budú mať skvele zrekonštruovaný celý štadión (alebo stavajú úplne nový, teraz neviem, to je jedno, kapacita bude väčšia než Emirates), vy ste zaseknutí v minulej dekáde.

Reagovat
fff

Tak stadion zvacsujeme aj my, penazi mame mozno aj viac, kader porovnatelne kvalitny, ked odmyslime zranenia ...

Reagovat
fenixLFC

mame sice lepsieho trénera a viac prachov ale kader v sucasnosti teda lepsi nemame....alebo takto, na niektorých postoch ano ale celkovo nie a hlavne tam mame kopec dier

Reagovat
fff

Ja som pisal porovnatelny, nie kvalitnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnateľné sú, ale Tottenham má v priemere mladší káder a všetci hráči tam majú ešte viacmenej priestor na zlepšenie sa. U vás sú kopáči ako Henderson, Lallana, Milner, legenda Lucas, Allen . V bráne tiež možno taký ľahší nadpriemer a k tomu Bogdán Proste, majú to vyriešené lepšie, u nich mi to dáva hlavu a pätu, vy máte ešte fakt veľké diery.

Reagovat
fenixLFC

tak ked je pre teba henderson kopac tak to cela ich zaloha neexistuje....a bogdana neviem preco tam ratas ked je to dvojka

Reagovat
tweek

má být stejná

Reagovat
smazaný uživatel

nikt nepisal, ze by mal ist do LFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

už jste zkurvili dost hráčů proč ještě dalšího? krom toho co dělal ten váš skauting v létě? Jo aha ono koupit hráče levně není váš styl lepší je vysolit 50 miliónů liber

Reagovat
I am Mancunian

my nakupujeme jak kokoti

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Rodgers wanted Dele Alli on board but other members of the committee felt he didnt represent value for money. (Echo) https://t.co/BVdD9bmnZZ

Reagovat
smazaný uživatel

to by snad nespravil uz ked je ten fanusik LFC, urcite ho goly do siete ManU musia na srdci hriat viac ako ich davat za ManU

Reagovat
Free_player

Allíííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
frank

Dele Alli !!!

Reagovat
Cobra

Alliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
PP

Tottenham o dost lepší, Everton má šilené bránění a spoléhá se jenom na Lukakua, že udrží balon s dvouma chlapama na zádech a ještě s ním něco vymyslí..

Tottenham výborná útočná fáze, ale ted ke konci hoří vzadu..

Ty vole.. nahrávka a zakončení..

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas so všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový hráč!

Reagovat
jk

Toby

Ali, klíčový hráč

Reagovat
Pigeon

oba gol, jistota

Reagovat
smazaný uživatel

tak co marticku? Delle

Reagovat
smazaný uživatel

Alliiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
FUnk

aliiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

on je bůh. ale nechápu. kde se v Tobym berou tyhle passy, to už je zápas co zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím už přicházel

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se, že jsem ho neměl nasledovaného dříve. já jenom, že zkraje sezóny to nebylo tak běžné, nebo aspoň ne tak úspěšné, mi přijde.

Reagovat
Free_player

pěknej šatňák

Reagovat
Side

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
vodka

Reagovat
GarethBaleCZ

Naprosto zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Nááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Delle, Delle, Delle Alli!

Delle, Delle, Delle Alli!

Delle, Delle, Delle Alli!

And the Spurs go marching on!

Reagovat
smazaný uživatel

Delle Alli to byl kauf - takhle se mají dělat přestupy!

Reagovat
FUnk

bargain za ty prachy

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Výborný. A řekl bych, že málokde by takto vyrostl.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že nevedeme už v poločase, takhle to můžeme dneska i vyhrát.

Reagovat
diastan

No super Alderweireld assist, potřebuju Harryho s více body než má on

Reagovat
Orlandiiik

65% držení míče, nevim kde vzal Everton těch 35% teda, ale ok

Reagovat
Zaschrona

Alli vytecne, famozni talent. Vsichni videli, ze ho neubranil Coleman, ale podle me to jde spis na Stonese s RFM. Trochu podobne predchozi 2 situace Coleman vyresil vytecne, ted uz to nevyslo. No, kazdopadne remiza v tuhle chvili hodne stastna. Spurs si zaslouzili vest aspon tak o 2 goly. Priserny vykon.

Reagovat
oddy

To by se ti líbilo kdyby vedli o 2 branky, co?

Reagovat
Zaschrona

co myslis?

Reagovat
PP

ale když se sejde takový centr s náběhem + zakončení z první, co chceš dělat?

Reagovat
FUnk

takovy balon je tazko branitelny, ale muzes to jeste hodit na howarda ze nevybehl

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkné, jak je proti nám nejútočnější tým PL doma zalezlý. Zatím super zápas.

Reagovat
FUnk

ale co z toho, jedna akce jim vysla stejne jako nam....

Reagovat
masly008

jak jsi přišel na to že jsou nejútočnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju to.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouženě. Ve všem kromě boření hry na vlastní půli a efektivitě jsme byli jasně lepší. Všichni naši hrají dobře. U gólu hold propadli oba beci a Christian, který nehraje zrovna ve formě. čehož si naštěstí všiml i Poche a zbavil ho někerých poviností a odpovědnosti. Hlavně teda standardek. Ještě bych mu dal čtvrt hoďky a pak Sonny in. Up the Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene by bylo vedeni Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

on myslel to vyrovnani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

nerad to říkám, ale ty slepice teď hrajou fakt dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Alli skončí v United

Reagovat
smazaný uživatel

North London United? To neprojde

Reagovat
Infernoqt

hráčů na tuhle pozici máme tři prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie s takým potenciálom. A navyše, je to Angličan, tí najlepší Angličania by mali končiť u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Si vychovajte.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo oni si ho vychovali, však?

Reagovat
smazaný uživatel

O nich sa nikto nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepších Angličanov ste stále mali vlastných odchovancov, je načase zase aspoň jedného

Reagovat
vladis271

Načo by chodil s takým talentom do horšieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Do horšieho? Vladko pls Stále sme najslávnejší anglický klub s najviac titulmi a Van Gaal tam nebude večne

Reagovat
fenixLFC

uzs te z traffordu strhli ten plagat co klame ze Manchester je najuspesnejsie mesto v anglicku?

Reagovat
vladis271

na nejakú históriu sa vám hráč môže vysrať. Načo by k vám chodil? Spurs majú fungujúci systém, manažéra, majú aj prachy a za chrbtom Levyho, nie neschopáka Eda, ktorý o futbale nevie nič, vie len niečo o marketingu.

Navyše ani neviete kto bude váš nový manažér. Celá anglucká top 6 si rozoberá najlepších svetových manažérov, len vám ostal dinosaurus a celé to možno zakončíte s Giggsom. Vládne u vás neuveriteľný bordel a k vám by mal chodiť? pls. nežartuj.

To už pôjde radšej k nám, je náš veľký fanúšik a za manažéra máme svetovú hviezdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš klub má ešte svoju noblesu a Allimu je asi úplne jedno, či má za chrbtom Levyho alebo Eda. Mohol by byť kľúčovým hráčom pri návrate najväčšieho anglického klubu na vrchol, prišiel by si na dobré peniaze. Jednoducho sme stále oveľa väčší klub než Tottenham, aj než vy. A k tým manažérom, ešte nie je vylúčený ani príchod Guardiolu, to by som si to tu potom veľmi rád čítal

Reagovat
vladis271

Jj, lebo ty vieš kedy k tomu návratu na špičku príde, že? To sú len tvoje zbožné priania. Rovnaké prachy čo mu dáte vy mu dáme aj my. Plus u nás bude na mieste ktoré miluje. A hráči si vyberajú klub podľa manažéra, a ako som písal vy ani len netušíte kto vás bude v septembri trénovať, hell yeah, vy ani neviete kto vás bude trénovať o mesiac. Pepek je už defacto v City, zmier sa s tým. Tipujem, že Ed je taký amatér, že naňho ani nemá telefónne číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom si povieme. Vy ste ho neboli schopní kúpiť ani z MK Dons

Reagovat
fenixLFC

ved ani vy

Reagovat
smazaný uživatel

to ani 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

V evertonu múzou byt rádi, ze ne prohrávali o několik gólu, Škoda těch tycek. Ali je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Bambi

Reagovat
smazaný uživatel

A ten co svařoval tu levou branku to pěkně odprasil!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mu to Davies tou dělovkou málo ulomil Takhle rozklepat branku, to jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo proti Portu

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stas87

Son zatial nesklamal?Cakal by som,ze lepsie na tom teda bude Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Son hraje v týmu, kterej hraje nejlepší fotbal v lize a jsou fakt výborně sehraní a klape jim to. Firmino ukazuje zatím jenom takový záblesky, jinak je to dost bída, ale to v Liverpoolu každej bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se zranil na realtivne dlouhou dobu. Ale radsi bych ho videl v zakladu, na ukor Carolla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Son nema v lige ani 500 minut hlavne... ale dal uz aj dva vitazne goly. Ja mu verim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře. Jen občas zbytečně zmatkuje a střílí ze šílených pozic.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je fakt výbornej, závist. To bude mrzet hodně dlouho, že neskončil u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

ZACHRONOOOOOOOOOO - POSLI MI LINK NA B LIGU!!!

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Nikikrew

Everton fakt bida, navyse este doma. Spurs hraju fakt dobre, vyspeli

Reagovat
masly008

kone neudělal ještě nic dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham má pred sebou dobrú budúcnosť, ak sa im to podarí udržať pokope

Reagovat
smazaný uživatel

Buď za to rád.

Reagovat
Infernoqt

a to si vem, že je málem převzal Van Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhli sa guľke

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Toto musí být gól ale

Krásná akce

Reagovat
frank

To musí být gól..

Reagovat
smazaný uživatel

skill jaxviňa

Reagovat
smazaný uživatel

Hura futbal.

Reagovat
jk

Lukaku míchačka

Reagovat
masly008

tragéd jde dolů takže everton vyhraje.

Reagovat
Zaschrona

Konecne ho napadlo vystridat Koneho... Bob

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela ale neskutečně bojuje o každej balón

Reagovat
smazaný uživatel

Už bolo načase aby z neho bol poriadny hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu snáď vymyslí niečo smerom na Lukakua.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

on je hrozný zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

kemko marná snaha

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen dole

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že dobrý střídání. Potřebujem to oživit a Eriksen poslední zápasy není ten tahoun jako v loňské sezóně.

Reagovat
Nikikrew

Ale ten Delofeu je fakt dobry hracik

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho chytil

Reagovat
FUnk

caroll klasika vlezl na nej jak batoh, ale lepsi nez aby presli do protiutoku

Reagovat
Pigeon

Eurofotbal mě zničil. Vždy jak je zmínka o Jagielkovi, tak si vzpomenu na tu básničku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ja vzdy pri howardovi na zaschronu

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
Zaschrona

Tak tady na EF se to spojeni cehokoliv s Evertonem a Zaschrony nabizi skoro automaticky.

Reagovat
Mastný Chobot

mne zas pri Colemanovi na 40 mega

Reagovat
Zaschrona

To jsi ale vymyslel ty.

Reagovat
Mastný Chobot

to si nemyslím, ale neviem, ako to vzniklo už popravde

Reagovat
Zaschrona

ownysearch by to zvladl dohledat, ale tutove jsem tohle nepsal jako prvni

Reagovat
smazaný uživatel

nepripominaj

Reagovat
alcantara

Pri Stonesovi zase na Varaneho

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle namazal Carroll, mohl by spíš na druhé straně ale.

Reagovat
Cobra

Co proti němu máte? Krom tohoto hraje dobře a krásně zrychluje hru

Reagovat
smazaný uživatel

Neska dobře nehraje. Pokazil hrozně moc snadných nahrávak, především v první půlce.

Reagovat
jk

Wut? Přihrávky má právě nadstandartní a dokáže i něco vymyslet. V soubojích je shit no... :x

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně jo, ale první poločas sem mu napočítal 4 odevzdaný balony a to všechno byly dost easy situace.

Reagovat
smazaný uživatel

a v soubojích dost propadal

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem zaujatý, třeba ta situace, kdy dostal žlutou, mi přišla z jeho strany v pohodě. jenom mi přijde hrozně nervózní při rozehrávce a souboj nemůže v životě vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha skoro. Come ooon.

Reagovat
Zaschrona

Besic je sice dost nervozni, ale skvele to ozivil. Zaslouzil by si poradnou sanci v zakladu, kdyz uz je konecne zdravy.

Reagovat
Zaschrona

Stonesovo sebevedomi je fakt neuveritelny

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

co zkoušel Stones?

Reagovat
SunFells

Poněkud hloupé od Stonese.

Reagovat
FUnk

mg tak ho sundej kdyz tam dela picoviny

Reagovat
FUnk

caroll

Reagovat
frank

Son zatím tagický. Neudrží jediný balón.

Reagovat
frank

A jak se vykašlal na návrat po jeslích u rohového praporku bylo vysloveně na facku.

Reagovat
FUnk

Reagovat
havrys99

Luxusní utkání

Reagovat
FUnk

nahoru dolu , uklidnete to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten záver bol kurva famózny

Reagovat
Free_player

bod je z tohodle zápasu tak nějak málo

Reagovat
norton

Parádny zápas

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, to je zase zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Veď vás tlačili druhý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

tlačili, to se zrovna říct nedá, ale rozhodně to bylo z naší strany hodně unavené

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo teda myslíš bodové alebo herné sklamanie?

Reagovat
smazaný uživatel

bodové a ve druhém poločase i herní

Reagovat
FUnk

ale nakonec jsme vytekli

Reagovat
FUnk

malem*

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Spurs to byla reklama na fotbal PL jak jí známe ne nějaký nudný Man United apod

Reagovat
smazaný uživatel

no ten everton mal tych reklam na futbal posledne zapasy pozehnane

Reagovat
frank

Dneska to musela být pro nezaujatého fanouška luxusní podívaná. Jenom škoda, že se nepovedlo urvat tři body, šance byly.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda bod beru, Lukaku i Deulofeu docela zatápěli, my jsme naopak postupem času odcházeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Parádní zápas. Besič hrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam nastúpil ako tank, snáď si vypýtal základ.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

no kazdopadne do leicestru se snad da dokupy dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Tommy bohužel slabej. Měl jít dolú místo Delleho nebo Christiana.

Reagovat
Amos

Ty Slepice (říkám to nerad) maj neskutečnej potenciál v týmu. Vždyť nejstarší dneska byl na lavičce Vorm a v základu Lloris, ty mladý kluci, to je neskutečnej potenciál do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Samy takovy ty bristky pulrocni hvezdicky, ktery zase spadnou. Ja tomu moc nedavam, minulost me naucila hracum neverit. Neprijde mi na nich skoro nic zajimavyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, pobuda Wheelchair a Kremator Walcott zlomili nejedno červené srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak hloupý názor, že ani nevím, kde začít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

No jak se to vezme.. Kane je po Aguerovi nejlepší útočník v PL, Alli se prezentuje skvěle, Eriksen už hvězda je, Lamela je ještě taky mladej, pak tam máš hráče, jako Davies, Dier, Carroll a Bentaleb. Obranu maj skvěle vyřešenou (Aldo a Vertonghen), Walker si svoje vždycky odkope a v bráně Lloris - to je neskutečnej potenciál, snad letos tu LM udělaj, ale skončej zase až za náma.

Myslím si, že jsme si trochu prohodili pozice a Slepice jsou teď ten tým plnej mladýho potenciálu.

Reagovat
kiwwi

najlepsi utocnik v PL je Lukaku

Reagovat
Amos

Momentálně ano.

Reagovat
PP

2. poločas reklama na fotbal. Everton se krásně zvedl a Tottenham nakonec může děkovat Llorisovi za bod.. Jak vyškrábal toho Besiče sem nepochopil..

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo "přihrané", Lloris to dělává. Času měl celkem dost, stál dobře a dala by se z toho zákroku udělat menší show

Reagovat
FUnk

nech ho treba mu to usty sezere a bude to save kola

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

To robí aj Mignolet. Ale ten to robí pri výkopoch.

Reagovat
jk

Přesně, hlavně ty jeho akrobatický odpichy, když ten balón trefí hráč přímo na něj. Ale je to borec

Reagovat
PP

fakt? Já neviděl opáčko, ale tyto typy padajících střel jsou pro brankáře hodně hnusné a stačí být metr od brankové čáry a už to nechytne..

Reagovat
smazaný uživatel

On si dobře couvnul už když to Besicovi padalo na nohu.

https://streamable.com/suqq

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele